Vilka vi är. Hur vi arbetar. Vad vi står för. formerly John Ward Ceylon (Pvt) Ltd. Intelligent Glove Solutions

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Vilka vi är. Hur vi arbetar. Vad vi står för. formerly John Ward Ceylon (Pvt) Ltd. Intelligent Glove Solutions"

Transkript

1 Vilka vi är Hur vi arbetar Vad vi står för

2 Vilka vi är, Hur vi arbetar, Vad vi Vilka vi är ATG Lanka Private Ltd (tidigare John Ward Ceylon (Private) Ltd JWC ) är ett privat företag som grundades 1992 i Sri Lanka. Företaget är idag en global aktör med verksamhet på flera kontinenter och i flera länder. ATG är fokuserat på innovation och kvalitet. Företaget utformar, utvecklar och tillverkar handskar som förbättrar prestandan hos vårt mest sofistikerade arbetsredskap handen. Våra kunder anser att ATG står för prisvärdhet, kvalitet, innovation, entusiasm och en känsla för att anta utmaningar. Vi levererar kvalitetsprodukter och tjänster genom ett nyckelteam som följer marknader och produkter som används samt diskuterar dessa med slutanvändarna, vilket utgör grunden för att kontinuerligt förbättra kundens upplevelse genom innovation. När vi börjar utveckla en handske eller en tjänst eller inleder verksamhet på en ny marknad, baserar vi detta på faktabaserad forskning och analys. Normalt sett granskar vi branschen och sätter oss själva i kundens ställe för att se vad som kan göras bättre. Vi ställer grundläggande frågor: Vilka nyckelprodukter köper kunderna? Hur lämpliga är dessa och vad är kostnaden? Kan vi lösa problemet och leverera en lösning som kunden är villig att betala för? Kan vi skapa mervärde? Kan vi väsentligen ändra användarupplevelsen till kundens fördel? Vad gör konkurrenterna? Är kunden förvirrad eller dåligt betjänad? Vårt pragmatiska tillvägagångssätt har möjliggjort att vi kan leverera innovationer åt våra kunder samtidigt som vi expanderar vår verksamhet och utmanar konventioner. Ett helt integrerat tillvägagångssätt Vår FoU-anläggning fokuserar på att utveckla teknologiplattformar i motsats till individuella handskar. Detta tillvägagångssätt låter oss titta på kundens behov och sedan välja och kombinera de nödvändiga teknologiplattformarna. Genom detta tillvägagångssätt kan vi producera innovativa, kategoriledande handskar som förbättrar kundupplevelsen. ATG är en fullt integrerad tillverkare. Vi kontrollerar alla steg i tillverkningen. Från tillverkning av garn, stickning, beläggning till slutförande och packning. Att vara en helt integrerad verksamhet hjälper oss i utvecklingen och övergången av produkter från laboratoriekoncept till full produktion. Väl i produktion sker vår drift i enlighet med ISO 9001-standarder för att kontrollera tillverkningsprocessen, vilket gör det möjligt för oss att leverera handskar av konsekvent och hög kvalitet, varje gång. Vi lägger inte ut en enda del av våra produkter på entreprenad. Vi driver flera tillverkningsanläggningar i Sri Lanka och har fler än anställda.

3 står för Åtagande till miljö- och konsumentsäkerhet Vi är certifierade och använder ISO som grund för vårt miljömässiga ramverk. Det är en del av vår vardag. När vi modifierar, ändrar eller implementerar en ny process måste den alltid motsvara vår ISO filosofi. Som ett exempel på vårt åtagande till ISO 14001, har vi gjort om hela vår tillverkningsprocess för att den ska uppfylla EU-direktivet för registrering, utvärdering, godkännande och begränsning av kemiska ämnen. Denna nya lag trädde i kraft den 1 juni 2007 och sedan dess har vi förverkligat dess fördelar för både miljön och våra anställda som tillverkar handskarna. Längre ner i leverantörskedjan har detta medfört att vi kunnat utforma och certifiera våra handskar som hudvänliga. Detta har vi uppnått genom att samarbeta med Oeko-Tex, den globala prövnings- och certifieringsorganisationen för textilbranschen. Detta partnerskap gör det möjligt för oss att garantera ATG - handskar som säkra att använda, alltså hudvänliga. Vi tror på en holistisk filosofi när det gäller att kombinera miljövänlighet med affärsverksamhet. Kommunikationsverktyg Vi har åtagit oss att investera i olika kommunikationsverktyg. Idag kan vi dra nytta av den ständiga utvecklingen av digitala medier. Vi använder dessa eftersom de gör att du kan hitta information om ATG och våra produkter när det passar dig. När du besöker vår webbplats ser du att den är uppbyggd kring våra tjänster och förklarar vad vi erbjuder, vilka produkter som är mest lämpade för dig och var du kan köpa dem. Så enkelt är det. Håll dig informerad på ett par minuter genom att se våra korta 3D-filmer som förklarar egenskaperna och fördelarna med specifika produktfamiljer. Vår MaxiFlex -film är ett bra exempel och kan ses på Vi stödjer även våra försäljningspartners genom utbildningsinitiativ för att säkerställa att de kan betjäna dig på ett professionellt och snabbt sätt. Som du kan förvänta dig från en global aktör har vi en nedladdningsplats för alla våra kataloger, CE-certifikat, tvättinstruktioner för våra produkter, användarinstruktioner, materialsäkerhets- och produktdatablad. All dokumentation finns tillgänglig enligt individuell handske på över 15 språk. Besök oss på Vi hoppas få träffa dig snart.

4 Sammanfattning Vilka vi är ATG är ett privatägt företag som grundades Det var tidigare känt som John Ward Ceylon. ATG är fokuserat på innovation och kvalitet. Företaget utformar, utvecklar och tillverkar handskar. Vårt mål är att kontinuerligt förbättra kundupplevelsen genom innovation. Ett helt integrerat tillvägagångssätt Vår FoU-anläggning fokuserar på att utveckla teknologiplattformar. Vi är en helt integrerad tillverkar och styr alla steg i processen. Vi är ISO 9001-certifierade. Vi driver flera tillverkningsanläggningar och har fler än anställda. Åtagande till miljö- och konsumentsäkerhet ISO certifierade. REACH-certifierade, vilket möjliggör att vi kan kontrollera säker användning av kemikalier på vår anläggning och för miljön. Oeko-Tex -certifierade. Alla våra produkter är garanterat hudvänliga. Kommunikationsverktyg Vår webbplats är tillgänglig på fler än 15 språk. Den erbjuder ett antal tjänster för att hjälpa dig välja och köpa ATG -handskar. Besök Se våra korta 3D-filmer som förklarar produktegenskaper och fördelar. Besök Använd våra nedladdningsresurser för att hjälpa dig välja och använda våra produkter.

5 Vilka vi är ATG Lanka Private Ltd (tidigare John Ward Ceylon (Private) Ltd JWC ) är ett privat företag som grundades 1992 i Sri Lanka. Företaget är idag en global aktör med verksamhet på flera kontinenter och i flera länder. ATG är fokuserat på innovation och kvalitet. Företaget utformar, utvecklar och tillverkar handskar som förbättrar prestandan hos vårt mest sofistikerade arbetsredskap -- handen. Intelligenta handsklösningar genom innovativa teknologier Teknologierna som vi använder i våra handskar utvecklas kontinuerligt av ett nyckelteam som matchar marknadsundersökningar och marknadsanalyser med de senaste teknologiska framstegen. Detta bildar den grund på vilken vi kontinuerligt förbättrar kundupplevelsen genom konstant innovation. Vår FoU-anläggning fokuserar på att utveckla teknologiplattformar i motsats till individuella handskar. Detta tillvägagångssätt låter oss titta på kundens behov och sedan välja och kombinera nödvändiga teknologiplattformar för att tillverka innovativa handskar som förbättrar kundens upplevelse. dry Vertikal integration. Konsekvent kvalitet ATG är en vertikalt integrerad tillverkare. Vi kontrollerar alla steg i tillverkningsprocessen. Från tillverkning av garn, stickning av fodret, ända fram till beläggnings-, rengörings- och paketeringsprocessen. Vi gör allt själva. Väl i produktion sker vår drift i enlighet med ISO 9001-standarder för att kontrollera tillverkningsprocessen, vilket gör det möjligt för oss att leverera handskar av konsekvent och hög kvalitet, varje gång. Vi lägger inte ut en enda del av våra produkter på entreprenad.

6 Globalt avtryck ATG har skapat ett nätverk av försäljningspartners i flera länder och globala regioner, vilket gjort det möjligt för oss att uppfylla kundens viktigaste krav: närhet och närvaro. Vår webbplats finns tillgänglig på 15 språk och innehåller massor av information. Vi driver flera tillverkningsanläggningar i Sri Lanka och har fler än anställda. Vårt åtagande till miljövänlighet och konsumentsäkerhet Vi är certifierade och använder ISO som grund för vårt miljömässiga ramverk. Det är en del av vår vardag. Miljön är en central normgivare när det gäller förändring eller modifiering av våra processer. Som ett bra exempel på vårt åtagande till ISO 14001, har vi gjort om hela vår tillverkningsprocess för att den ska uppfylla EU-direktivet för registrering, utvärdering, godkännande och begränsning av kemiska ämnen. Den nya lagen trädde i kraft den 1 juni REACH-direktivet möjliggör för oss att kontrollera säker användning av kemikalier, vilket innebär fördelar både för miljön och för vår personal. På konsumentnivå säkerställer vi även att våra handskar är hudvänliga. Detta har vi uppnått genom att samarbeta med Oeko-Tex, den globala prövnings- och certifieringsorganisationen för textilbranschen. Detta partnerskap gör det möjligt för oss att garantera ATG -handskar som säkra att använda och hudvänliga. Det spelar ingen roll vad du gör - lukter har inte en chans, tack vare vår Sanitized (triklosanfria) hygienfunktion som införlivats i alla ATG -handskar. Sanitized (triklosanfritt) fungerar som en inbyggd deodorant som håller textilier fräscha längre och gör att du kan känna dig trygg och säker. Våra produkter ATG erbjuder ett koncentrerat sortiment för yrkespersoner. Vår prorange har 4 varumärken och 10 produkter som täcker 90 % av ditt arbete om du jobbar med metalltillverkning, montering, i petrokemi- eller oljeutvinningsindustrin. MaxiFlex MaxiDry MaxiCut MaxiChem

7 Våra teknologiplattformar Teknologiplattformar ATG :s teknologiplattformar utvecklas kontinuerligt av ett nyckelteam som matchar marknadsundersökningar och marknadsanalyser med de senaste teknologiska framstegen. Detta bildar den grund på vilken vi kontinuerligt förbättrar kundupplevelsen genom konstant innovation. Varför? Därför att vi förstår komplexiteten i att välja och implementera ett handskyddsprogram som fungerar och används av alla. Å ena sidan ber din personal alltid om handskar som är komfortablare, å andra sidan ligger ditt fokus på att reducera skador, kostnaderna i samband med sådana skador och för att förbättra effektiviteten i arbetet. Vår målsättning är, via våra teknologiplattformar, att kombinera komfort och personalens acceptans med prestanda och säkerhet. Dessutom har vi nyligen lanserat en välbefinnande -plattform som tar hand om dina händer under och efter jobbet. Våra produkter inkluderar teknologier som följer ett av tre teman: 1. Komfort 2. Prestanda 3. Handvård Dessa teknologier används individuellt eller kollektivt för att ge dig den bästa handsken på marknaden, samtidigt som vi upprätthåller vårt åtagande till dig - prisvärdhet. Som ett exempel är vårt branschledande MaxiFlex -sortiment beviset på vår förmåga att kombinera teknologiplattformar för att göra livet enklare för dem som kräver en lätt handske. MaxiFlex -sortimentet använder fyra av våra 8 plattformar. AirTech -plattformen levererar 360 andningsförmåga, samtidigt som ErgoTech emulerar en vilande hand genom form, passform och känsla för att reducera handtrötthet och öka komforten. Prestanda betyder ingenting utan grepp. För lite, och handen måste kompensera genom att använda ytterligare greppkraft. Obekvämt, tröttande och framförallt osäkert. MaxiFlex har GripTech -plattformen för att optimera grepprestanda. Alla produkter har vår Hand Care -plattform inbyggd som standard. Denna ledande plattform är referensbyggd på och certifierad enligt den globala standarden Oeko-Tex 100. Som resultat är våra produkter hudvänliga från den sekund du kommer i kontakt med dem. Alla våra 8 teknologiplattformar förklaras mer i detalj i denna broschyr.

8 Komfortplattformar Alltid när vi pratar med folk som använder handskar är det första de säger att de måste vara komfortabla. Därför har vi två särskilda komfortplattformar. AirTech har satt standarden för andningsförmåga. Den utformades och utvecklades för att förbättra komfort genom att eliminera värmeuppbyggnad inuti en handske. Våra kunder har berättat för oss att det inte finns någonting likt den på marknaden idag. Den låter dem bära handsken längre och mer komfortabelt än någonting de någonsin tidigare använt. AirTech levereras, när beläggningen dry applicerats, genom ett patenterat nitrilöverdrag i mikroskum. Dessa små bubblor skapar ett nätverk av mikrotunnlar så att värme kan avdunsta naturligt, vilket låter handen andas. AirTech möjliggör vad vi kallar 360 helhandsandning. Svala händer är gladare, säkrare och mer produktiva. Håll utkik efter AirTech -logon. ErgoTech fokuserar på att göra handsken till en andra hud. ErgoTech koncentrerar på att maximera form, passform och känsla i våra handskar, vilket leder till en överlägsen användarupplevelse. Ett exempel på denna teknologi är våra material. Vi har utvecklat våra material för att anpassa sig till handen, vilket maximerar deras flexibilitet vid användning. Ta på dig MaxiFlex och du märker hur materialet sluter sig runt dina fingrar för att skapa exceptionell rörelseförmåga, flexibilitet och fingertoppskänsla. dry Vi studerar kontinuerligt händernas dynamik och dimensioner för att skapa våra egna handavgjutningar, som används i beläggningsprocessen. Under vår patenterade beläggningsprocess, reglerar våra välutbildade och skickliga ingenjörer tjockleken på beläggningen, som garanterar att den är enhetlig mellan alla delar av handsken när den appliceras. Vi utövar även strikt kontroll över hur mycket av beläggningen som absorberas av fodret. Varför? Det garanterar att endast mjuka fibrer på insidan av handsken kommer i kontakt med användarens hand. Denna noggrannhet när det gäller detaljer är även tydlig i matchningen av foder till formarna som används i doppningsprocessen. Vår prorange finns i 7 storlekar, från 5 (xxs) till 11 (xxl) i handflatan, ¾, helt doppade samt förarutförande. Vi använder inte samma foder till alla handskar, vilket är vanligt i branschen. Vi använder trettiofyra olika foder som alla är individuellt anpassade till materialen som används, dopplinjen som krävs och själva handavgjutningen. Slutresultatet är handsken med ultimat passform. ErgoTech är utformad, utvecklad och integrerad i våra handskar för att emulera handens naturliga konturer, för att skapa exceptionell flexibilitet, rörelseförmåga och fingertoppskänsla

9 Prestandaplattformar Våra prestandaplattformar möjliggör att vi kan skapa säkerhetsfunktioner som innebär lösningar där det kan finnas faror. Detta inkluderar skydd mot skär-, temperatur-, vätske- och greppfaror. Dessa teknologier kan användas individuellt eller kollektivt för kompromisslös prestanda. CutTech kombinerar och blandar högprestandagarn och fibrer för att skapa olika nivåer av skärskydd, med filosofin att leverera höga komfortnivåer och nöjda användare. Vi köper bara in fibrer från nyckelpartners som vi haft ett långt samarbete med. När de kommit in blir de täckta, tvinnade och pläterade på vår produktionsanläggning. Slutresultatet blir innovativa dry garner och fibrer som är lätta men ändå flexibla. De är konstruerade för att prestera. Vi har nyligen gett CutTech -sortimentet en permanent nitrilförstärkning mellan tummen och pekfingret. Detta ökar slitstyrkan på ett svagt ställe för de flesta handskar, vilket förlänger handskens livslängd och minskar kostnaden för slitage. Det ger även ytterligare skärskydd och förtroende i hanteringen av delar och komponenter med vassa kanter. CutTech skapar optimal skärsäkerhet genom innovativa fibrer. På ATG betraktar vi grepp som ett centralt säkerhetskriterium. Vår GripTech dry micro-cup -finish förbättrar greppfunktion och gör att delar kan hanteras säkrare. Dessutom reducerar den handtrötthet relaterad till dåligt grepp. För att skapa denna effekt, appliceras en patenterad beläggningsprocess dry endast där så är nödvändigt för att förbättra och maximera rörelseförmåga och flexibilitet. Denna teknologi har utformats på ett smart sätt för att stödja dig i torra och/eller oljiga miljöer. Den används ofta tillsammans med CutTech för att skapa optimal balans mellan skärsäkerhet och grepp. Om den inte glider, skär du dig inte. GripTech minskar handtrötthet och ökar säkerhet. Många arbetsområden idag innehåller vätskor till olika grad, inklusive vatten, oljor och många kemikalier. LiquiTech - barriären har konstruerats för att skydda dig. Den kännetecknas av en branschledande beläggningsteknologi, unik för ATG, som levererar lätta, flexibla beläggningar som appliceras på mycket fina sömlösa stickade foder, med olika beläggningsvikter. Kombinationen av beläggning och sömlösa stickteknologier kan styras för att skapa vätskeavstötning tillsammans med hög och låg motståndsnivå mot kemikalier, samtidigt som man upprätthåller höga komfortnivåer man normalt inte ser i vätskeavstötande och kemiskt resistenta handskar. dry

10 ThermTech kombinerar beläggnings- och sömlösa stickteknologier som skapar temperaturisolering för att motstå värme eller kyla. ATG har egna anläggningar för att blanda värmeresistenta garn och fibrer för att skapa produkter med hög dry temperaturisoleringsförmåga, utan att göra avkall på flexibilitet, rörelseförmåga, vikt och komfort. Handvårdsplattformar Under våra återkommande och många studiebesök, har vi sett hur personalen tar med sig jobbet hem i sina händer. Därför har vi utvecklat en teknologiplattform som ger de anställdas händer välbefinnande, en effekt vi kallar Hand Care. Hand Care -plattformen utförs av flera beståndsdelar. Hand Care -teknologi finns i MaxiFlex Active -sortimentet: miljoner mikroinkapslade specialingredienser finns i handskens foder, och dessa öppnas efterhand vid användning och levererar sitt innehåll. Denna process kyler, friskar upp och vitaliserar handen med E-vitamin och aloe vera. ATG :s patenterade beläggningsteknologi styr inom en tusendels millimeter mängden beläggningsmaterial som penetrerar fodrets utsida, men inte dess insida. Eliminering av genomträngning på handskens insida gör fodret mjukare och komfortablare. Det gör även att fodret kan transportera bort fukt från huden. Vår Hand Care -teknologi eliminerar även alla spår av processrester genom en unik metod, för att säkerställa att huden inte kontamineras. För att garantera detta är ALLA våra handskar certifierade enligt Oeko-Tex 100, vilket är en ansedd internationell standard som garanterar att handsken är hudvänlig. Som pricken över i avlägsnas dålig lukt från handsken via Sanitized -behandling, med bevisad förmåga att bryta ner bakterier. Alla komponenter och ingredienser som används i tillverkningen av ATG -produkter har utvärderats och uppfyller EU-direktivet R.E.A.C.H. EC # 1907/2006 (Registrering, utvärdering, godkännande och begränsning av kemikalier). Ytterligare ett av våra åtaganden för att garantera att alla våra produkter är hudvänliga.

11 MaxiFlex Elite TM MaxiFlex Elite MaxiFlex Elite är utformad och utvecklad som den lättaste övredragna handsken med fullständig andningsförmåga och ändrar på reglerna helt och hållet. MaxiFlex Elite väger hela 36 % mindre och är 35 % tunnare än traditionella handskar av skumnitril och erbjuder en användarupplevelse som skapar en ny standard som helt ändrar spelets regler. De har gjorts ännu bekvämare genom en 40 % större andningsförmåga jämfört med liknande handskar. MaxiFlex Elite är tillgänglig i 7 storlekar, 2 doppbeläggningar och 2 stilar, vilket innebär 28 handskar för den perfekta tillpassningen i ditt jobb. AirTech teknologiplattform Ännu effektivare andningsförmåga - värmen från händerna tar sig sabbare igenom ytan eftersom den är 35 % tunnare än på några andra traditionella skumhandskar, vilket möjliggör en 40 % större andningsförmåga jämfört med liknande handskar. 360 andningsförmåga - patenterat mikroskumöverdrag av nitril ger 360 andningsförmåga, vilket gör den till handsken med bäst andningsförmåga på marknaden idag. GripTech teknologiplattform Optimerat grepp - vår micro-cup finish ger ett kontrollerat grepp. Hand Care teknologiplattform ErgoTech teknologiplattform 90 % tunnare - än traditionella skumnitrilhandskar på marknaden, samtidigt som den erbjuder liknande mekanisk prestanda. Ultralätt foder - används för att tillverka mjuka och rundade fingertoppar, vilket förbättrar fingertoppskänslan. Form, passform och känsla - utformad som vilande hand, vilket minskar handtrötthet och ökar komfort. Hudvänlig Vår teknologi för välbefinnande eliminerar alla spår av processkemikalier och odörer. MaxiFlex Elite är hudvänlig och certifierad till Oeko-Tex 100 standarden. Uppfyller REACH Alla ingredienser som används i tillverkning och konstruktion av MaxiFlex Elite uppfyller REACH - Registrering, utvärdering, godkännande och begränsning av kemiska ämnen. Konsekvent foderpenetrering - från nitrilen, så att bara det mjuka fodret ligger mot huden Tjocklek handflata 0,75mm Silikonfri Sanitized Det spelar ingen roll vad du gör - lukter har inte en chans, tack vare vår Sanitized (triklosanfria) hygienfunktion som införlivats i alla ATG -handskar. Sanitized (triklosanfritt) fungerar som en inbyggd deodorant som håller textilier fräscha längre och gör att du kan känna dig trygg och säker.

12 MaxiFlex Elite TM Branscher Basmaterial Apparater, jordbrukskemikalier, aluminium, fordonsmontering, fordonsdelar, hemelektronik, kemikalier, OEM, olja och gas, metaller och material, gruvdrift, stål och järn, paketering och container, papper och pappersmassa, gummi och plaster, lastbilar och andra fordon, vitvaror. Industrivaror Flyg och försvarsmaterial, allmänna byggnadsmaterial, entreprenad, glas, byggbranschen, kapitalvaror, industriell elektrisk utrustning, metalltillverkning, bostadsbyggande, små verktyg och tillbehör, textilier. Tjänster Flygplatssäkerhet, bildelsaffärer, bagagehantering, byggmarknader, spel, livsmedelsaffärer, väg- och järnvägsarbete. Se MaxiFlex Elite -filmen Tillämpningar Gör-det-själv Slutförande och inspektion Trädgårdsarbete Hantering av små komponenter Primär, sekundär och slutgiltig montering Underhåll Logistik och lagerverksamhet Användning av verktyg och instrument Kabeldragning Finns även i MaxiFlex -sortimentet MaxiFlex Ultimate Den ursprungliga MaxiFlex -handsken. Utformad och utvecklad som en handske med andningsförmåga. MaxiFlex Active Med aloe vera och E-vitamin. MaxiFlex Comfort Mjukt och absorberande bomullsfoder för extra komfort. MaxiFlex Endurance För ökad dämpning och slittålighet. på Ref. Nr. Beläggning Yta Färg Foder Storlekar Längd Tjocklek handflata EN388 Silikonfri Handflata e/t Blå Blå 5 (XXS) - 11 (XXL) 25cm 0.75mm 3121 Ja /4 doppning e/t Blå Blå 5 (XXS) - 11 (XXL) 25cm 0.75mm 3121 Ja Handflata Prickar Blå Blå 5 (XXS) - 11 (XXL) 25cm 0.75mm 3121 Nej /4 doppning Prickar Blå Blå 5 (XXS) - 11 (XXL) 25cm 0.75mm 3121 Nej

13 MaxiFlex Ultimate TM MaxiFlex Ultimate MaxiFlex Ultimate är utformad och utvecklad som en handske med andningsförmåga. Den har blivit en standard för precisionshantering i torra miljöer. MaxiFlex Ultimate är tillgänglig i 7 storlekar och 4 doppbeläggningar, vilket innebär 35 handskar för den perfekta tillpassningen i ditt jobb. AirTech teknologiplattform 360 andningsförmåga - patenterat mikroskumöverdrag av nitril ger 360 andningsförmåga, vilket gör den till den handsken med bäst andningsförmåga på marknaden idag. ErgoTech teknologiplattform 25 % tunnare - än de flesta skumnitrilhandskar på marknaden, samtidigt som den erbjuder dubbelt så hög mekanisk prestanda. Form, passform och känsla - utformad som vilande hand, vilket minskar handtrötthet och ökar komfort. Senaste stickteknologin - används för att tillverka mjuka och rundade fingertoppar, vilket förbättrar fingertoppskänsla. Konsekvent foderpenetrering - från nitrilen, så att bara det mjuka fodret ligger mot huden. Hand Care teknologiplattform Hudvänlig Vår teknologi för välbefinnande eliminerar alla spår av processkemikalier och odörer. MaxiFlex Ultimate är hudvänlig och certifierad till Oeko-Tex 100 -standarden. Uppfyller REACH Alla ingredienser som används i tillverkning och konstruktionen av MaxiFlex Ultimate uppfyller REACH - Registrering, utvärdering, godkännande och begränsning av kemiska ämnen. GripTech teknologiplattform Optimerat grepp - vår micro-cup finish ger ett kontrollerat grepp Tjocklek handflata 1,00 mm Silikonfri Sanitized Det spelar ingen roll vad du gör - lukter har inte en chans, tack vare vår Sanitized (triklosanfria) hygienfunktion som införlivats i alla ATG -handskar. Sanitized (triklosanfritt) fungerar som en inbyggd deodorant som håller textilier fräscha längre och gör att du kan känna dig trygg och säker.

14 MaxiFlex Ultimate TM Branscher Basmaterial Apparater, jordbrukskemikalier, aluminium, fordonsmontering, fordonsdelar, hemelektronik, kemikalier, OEM, olja och gas, metaller och material, metallurgi, gruvdrift, stål och järn, paketering och container, papper och pappersmassa, gummi och plaster, lastbilar och andra fordon, vitvaror. Industrivaror Flyg och försvarsmaterial, allmänna byggnadsmaterial, entreprenad, glas, byggbranschen, kapitalvaror, industriell elektrisk utrustning, metalltillverkning, bostadsbyggande, små verktyg och tillbehör, textilier. Tjänster Flygplatssäkerhet, bildelsaffärer, bagagehantering, byggmarknader, spel, livsmedelsaffärer, väg- och järnvägsarbete. Tillämpningar Gör-det-själv Slutförande och inspektion Trädgårdsarbete Hantering av små komponenter Primär, sekundär och slutgiltig montering Underhåll Logistik och lagerverksamhet Användning av verktyg och instrument Kabeldragning Finns även i MaxiFlex -sortimentet MaxiFlex Elite Erbjuder extrem komfort och rörlighet MaxiFlex Active Med E-vitamin och aloe vera. MaxiFlex Comfort Mjukt och absorberande bomullsfoder för extra komfort. Se MaxiFlex -filmen på MaxiFlex Endurance För ökad dämpning och slittålighet. Ref. Nr Beläggning Färg Foder Storlekar Längd Tjocklek handflata EN388 Silikonfri Handflata Svart Mörkgrå 5 (XXS) à 11 (XXL) 25 cm 1,00 mm 4131 Ja /4 doppad Svart Mörkgrå 5 (XXS) à 11 (XXL) 25 cm 1,00 mm 4131 Ja Helt Svart Mörkgrå 5 (XXS) à 11 (XXL) 25 cm 1,00 mm 4131 Ja Förare Svart Mörkgrå 6 (XXS) à 11 (XXL) 25 cm 1,00 mm 4131 Ja Handflata Svart Ljus orange 5 (XXS) à 11 (XXL) 25 cm 0,95 mm 4131 Ja

15 MaxiFlex Active TM MaxiFlex Active MaxiFlex Active är utformad och utvecklad som en handske med andningsförmåga. Den levererar en välbefinnande-effekt under och efter arbetet genom tusentals mikroinkapslade specialingredienser, som inkluderar aloe vera och E-vitamin. MaxiFlex Active är tillgänglig i 7 storlekar och 2 doppbeläggningar och erbjuder dig 14 handskar för perfekt tillpassning till ditt jobb. AirTech teknologiplattform 360 andningsförmåga - patenterat mikroskumöverdrag av nitril ger 360 andningsförmåga, vilket gör den till den handsken med bäst andningsförmåga på marknaden idag. ErgoTech teknologiplattform Hand Care teknologiplattform 25 % tunnare - än de flesta skumnitrilhandskar på marknaden, samtidigt som den erbjuder dubbelt så hög mekanisk prestanda. Form, passform och känsla - utformad som vilande hand, vilket minskar handtrötthet och ökar komfort. Senaste stickteknologin - används för att tillverka mjuka och rundade fingertoppar, vilket förbättrar fingertoppskänsla. Konsekvent foderpenetrering - från nitrilen, så att bara det mjuka fodret ligger mot huden. GripTech teknologiplattform Optimerat grepp - vår micro-cup finish ger ett kontrollerat grepp Tjocklek handflata 1,00 mm Silikonfri Hudvänlig Vår teknologi för välbefinnande eliminerar alla spår av processkemikalier och odörer. MaxiFlex Active är hudvänlig och certifierad till Oeko-Tex 100 -standarden. Uppfyller REACH Alla ingredienser som används i tillverkning och konstruktionen av MaxiFlex Active uppfyller REACH - Registrering, utvärdering, godkännande och begränsning av kemiska ämnen. Sanitized Det spelar ingen roll vad du gör - lukter har inte en chans, tack vare vår Sanitized (triklosanfria) hygienfunktion som införlivats i alla ATG -handskar. Sanitized (triklosanfritt) fungerar som en inbyggd deodorant som håller textilier fräscha längre och gör att du kan känna dig trygg och säker.

16 MaxiFlex Active TM Branscher Basmaterial Apparater, jordbrukskemikalier, aluminium, fordonsmontering, fordonsdelar, hemelektronik, kemikalier, OEM, olja och gas, metaller och material, metallurgi, gruvdrift, stål och järn, paketering och container, papper och pappersmassa, gummi och plaster, lastbilar och andra fordon, vitvaror. Industrivaror Flyg och försvarsmaterial, allmänna byggnadsmaterial, entreprenad, glas, byggbranschen, kapitalvaror, industriell elektrisk utrustning, metalltillverkning, bostadsbyggande, små verktyg och tillbehör, textilier. Tjänster Flygplatssäkerhet, bildelsaffärer, bagagehantering, byggmarknader, spel, livsmedelsaffärer, väg- och järnvägsarbete. Tillämpningar Gör-det-själv Slutförande och inspektion Trädgårdsarbete Hantering av små komponenter Primär, sekundär och slutgiltig montering Underhåll Logistik och lagerverksamhet Användning av verktyg och instrument Kabeldragning Finns även i MaxiFlex -sortimentet MaxiFlex Elite Erbjuder extrem komfort och rörlighet MaxiFlex Ultimate Den ursprungliga MaxiFlex, utformad och utvecklad som en handske med andningsförmåga. MaxiFlex Comfort Mjukt och absorberande bomullsfoder för extra komfort. Se MaxiFlex -filmen på MaxiFlex Endurance För ökad dämpning och slittålighet. Ref. Nr Beläggning Färg Foder Storlekar Längd Tjocklek handflata EN388 Silikonfri Handflata Ljusblå Ljusblå 5(XXS) till 11(XXL) 25 cm 1,00 mm 4131 Ja /4 doppad Ljusblå Ljusblå 5(XXS) till 11(XXL) 25 cm 1,00 mm 4131 Ja

17 MaxiFlex Endurance TM MaxiFlex Endurance MaxiFlex Endurance är utformad och utvecklad som en handske med andningsförmåga. Den har upphöjda mikrodubbar som ökar tåligheten och erbjuder mer dämpning i repetitiva tillämpningar där precisionshantering krävs. MaxiFlex Endurance är tillgänglig i 7 storlekar och 4 doppbeläggningar, vilket innebär 28 handskar för den perfekta tillpassningen i ditt jobb. AirTech teknologiplattform 360 andningsförmåga - patenterat mikroskumöverdrag av nitril ger 360 andningsförmåga, vilket gör den till den handsken med bäst andningsförmåga på marknaden idag. ErgoTech teknologiplattform 25 % tunnare - än de flesta skumnitrilhandskar på marknaden, samtidigt som den erbjuder dubbelt så hög mekanisk prestanda. Form, passform och känsla - utformad som vilande hand, vilket minskar handtrötthet och ökar komfort. Senaste stickteknologin - används för att tillverka mjuka och rundade fingertoppar, vilket förbättrar fingertoppskänsla. Konsekvent foderpenetrering - från nitrilen, så att bara det mjuka fodret ligger mot huden. Hand Care teknologiplattform Hudvänlig Vår teknologi för välbefinnande eliminerar alla spår av processkemikalier och odörer. MaxiFlex Endurance är hudvänlig och certifierad till Oeko-Tex 100 -standarden. Uppfyller REACH Alla ingredienser som används i tillverkning och konstruktionen av MaxiFlex Endurance uppfyller REACH - Registrering, utvärdering, godkännande och begränsning av kemiska ämnen. GripTech teknologiplattform Optimerat grepp - vår micro-cup finish ger ett kontrollerat grepp Tjocklek handflata 1,10 mm Silikonfri Sanitized Det spelar ingen roll vad du gör - lukter har inte en chans, tack vare vår Sanitized (triklosanfria) hygienfunktion som införlivats i alla ATG -handskar. Sanitized (triklosanfritt) fungerar som en inbyggd deodorant som håller textilier fräscha längre och gör att du kan känna dig trygg och säker.

18 MaxiFlex Endurance TM Branscher Basmaterial Apparater, jordbrukskemikalier, aluminium, fordonsmontering, fordonsdelar, hemelektronik, kemikalier, OEM, olja och gas, metaller och material, metallurgi, gruvdrift, stål och järn, paketering och container, papper och pappersmassa, gummi och plaster, lastbilar och andra fordon, vitvaror. Industrivaror Flyg och försvarsmaterial, allmänna byggnadsmaterial, entreprenad, glas, byggbranschen, kapitalvaror, industriell elektrisk utrustning, metalltillverkning, bostadsbyggande, små verktyg och tillbehör, textilier. Tjänster Flygplatssäkerhet, bildelsaffärer, bagagehantering, byggmarknader, spel, livsmedelsaffärer, väg- och järnvägsarbete. Tillämpningar Gör-det-själv Slutförande och inspektion Trädgårdsarbete Hantering av små komponenter Primär, sekundär och slutgiltig montering Underhåll Logistik och lagerverksamhet Användning av verktyg och instrument Kabeldragning Finns även i MaxiFlex -sortimentet MaxiFlex Elite Erbjuder extrem komfort och rörlighet MaxiFlex Ultimate Den ursprungliga MaxiFlex, utformad och utvecklad som en handske med andningsförmåga. MaxiFlex Comfort Mjukt och absorberande bomullsfoder för extra komfort. Se MaxiFlex -filmen på MaxiFlex Active Med E-vitamin och aloe vera. Ref. Nr Beläggning Färg Foder Storlekar Längd Tjocklek handflata EN388 Silikonfri Handflata Svart Mörkgrå 5(XXS) till 11(XXL) 25 cm 1,10 mm /4 doppad Svart Mörkgrå 5(XXS) till 11(XXL) 25 cm 1,10 mm Helt Svart Mörkgrå 5(XXS) till 11(XXL) 25 cm 1,10 mm Förare Svart Mörkgrå 5(XXS) till 11(XXL) 25 cm 1,10 mm Handflata Svart Ljus orange 5(XXS) till 11(XXL) 25 cm 1,00 mm

19 MaxiFlex Comfort TM MaxiFlex Comfort MaxiFlex Comfort är utformad och utvecklad som en handske med andningsförmåga. Den har ett inre pläterat foder tillverkat av mjuk högkvalitetsbomull. MaxiFlex Comfort finns i 7 storlekar och 3 doppbeläggningar, vilket ger dig 21 handskar för den perfekta tillpassningen för ditt jobb. Vi kallar det lyxprecisionshantering som finns tillgänglig i 7 storlekar och 3 doppbeläggningar. AirTech teknologiplattform 360 andningsförmåga - patenterat mikroskumöverdrag av nitril ger 360 andningsförmåga, vilket gör den till den handsken med bäst andningsförmåga på marknaden idag ErgoTech teknologiplattform 25 % tunnare - än de flesta skumnitrilhandskar på marknaden, samtidigt som den erbjuder dubbelt så hög mekanisk prestanda. Form, passform och känsla - utformad som vilande hand, vilket minskar handtrötthet och ökar komfort. Senaste stickteknologin - används för att tillverka mjuka och rundade fingertoppar, vilket förbättrar fingertoppskänsla. Konsekvent foderpenetrering - från nitrilen, så att bara det mjuka fodret ligger mot huden. Hand Care teknologiplattform Hudvänlig Vår teknologi för välbefinnande eliminerar alla spår av processkemikalier och odörer. MaxiFlex Comfort är hudvänlig och certifierad till Oeko-Tex 100 -standarden. Uppfyller REACH Alla ingredienser som används i tillverkning och konstruktionen av MaxiFlex Comfort uppfyller REACH - Registrering, utvärdering, godkännande och begränsning av kemiska ämnen. GripTech teknologiplattform Optimerat grepp - vår micro-cup finish ger ett kontrollerat grepp. Tjocklek handflata 1,10mm Silikonfri Sanitized Det spelar ingen roll vad du gör - lukter har inte en chans, tack vare vår Sanitized (triklosanfria) hygienfunktion som införlivats i alla ATG -handskar. Sanitized (triklosanfritt) fungerar som en inbyggd deodorant som håller textilier fräscha längre och gör att du kan känna dig trygg och säker.

20 MaxiFlex Comfort TM Branscher Basmaterial Apparater, jordbrukskemikalier, aluminium, fordonsmontering, fordonsdelar, hemelektronik, kemikalier, OEM, olja och gas, metaller och material, metallurgi, gruvdrift, stål och järn, paketering och container, papper och pappersmassa, gummi och plaster, lastbilar och andra fordon, vitvaror. Industrivaror Flyg och försvarsmaterial, allmänna byggnadsmaterial, entreprenad, glas, byggbranschen, kapitalvaror, industriell elektrisk utrustning, metalltillverkning, bostadsbyggande, små verktyg och tillbehör, textilier. Tjänster Flygplatssäkerhet, bildelsaffärer, bagagehantering, byggmarknader, spel, livsmedelsaffärer, väg- och järnvägsarbete. Tillämpningar Gör-det-själv Slutförande och inspektion Trädgårdsarbete Hantering av små komponenter Primär, sekundär och slutgiltig montering Underhåll Logistik och lagerverksamhet Användning av verktyg och instrument Kabeldragning Finns även i MaxiFlex -sortimentet MaxiFlex Elite Erbjuder extrem komfort och rörlighet MaxiFlex Ultimate Den ursprungliga MaxiFlex, utformad och utvecklad som en handske med andningsförmåga. MaxiFlex Endurance För ökad dämpning och slittålighet. Se MaxiFlex -filmen på MaxiFlex Active Med E-vitamin och aloe vera. Ref. Nr Beläggning Färg Foder Storlekar Längd Tjocklek handflata EN388 EN407 Silikonfri Handflata Blå Ljusgrå 5(XXS) till 11(XXL) 25 cm 1,10 mm 3121 X1XXXX Ja /4 doppad Blå Ljusgrå 5(XXS) till 11(XXL) 25 cm 1,10 mm 3121 X1XXXX Ja Helt Blå Ljusgrå 5(XXS) till 11(XXL) 25 cm 1,10 mm 3121 X1XXXX Ja

21 MaxiChem MaxiChem MaxiChem är utformad och utvecklad för dem som arbetar med kemikalier och kräver längre och högre skyddsnivåer. MaxiChem är testad och certifierad i enlighet med EN LiquiTech teknologiplattform Kemisk resistens - genom vår LiquiTech teknologiplattform. ErgoTech teknologiplattform Ultralätt - syntetisk beläggning kombinerad med ett branschledande, superlätt, sömlöst stickat foder ger utmärkt komfort, känsla, passform och rörelseförmåga. Anpassad manschett - håller manschetten nära din hand så att dina fingrar stannar kvar på plats och maximerar din rörelsefrihet. Hand Care teknologiplattform GripTech teknologiplattform Vår micro-cup halksäkra greppfinish innebär ett kontrollerat och överlägset grepp i oljiga och våta miljöer. Det halkfria greppet appliceras bara där det verkligen behövs - i handflatan - för att garantera att flexibiliteten inte äventyras. Hudvänlig Vår teknologi för välbefinnande eliminerar alla spår av processkemikalier och odörer. MaxiChem är hudvänlig och certifierad till Oeko-Tex 100 -standarden. Uppfyller REACH Alla ingredienser som används i tillverkning och konstruktionen av MaxiChem uppfyller REACH - Registrering, utvärdering, godkännande och begränsning av kemiska ämnen. Sanitized Det spelar ingen roll vad du gör - lukter har inte en chans, tack vare vår Sanitized (triklosanfria) hygienfunktion som införlivats i alla ATG -handskar. Sanitized (triklosanfritt) fungerar som en inbyggd deodorant som håller textilier fräscha längre och gör att du kan känna dig trygg och säker. Innovativa teknologier för skyddande komfort

22 MaxiChem Branscher Basmaterial Fordonsmontering, fordonsdelar, hemelektronik, kemikalier, OEM, oljeutvinning, olja och gas, metaller och mineraler, gruvdrift, stål och järn, paketering och container, papper och pappersmassa, gummi och plaster, lastbilar och andra fordon, vitvaror. Industrivaror Flyg och försvarsmaterial, allmänna byggnadsmaterial, entreprenad, glas, byggbranschen, kapitalvaror, industriell elektrisk utrustning, metalltillverkning, bostadsbyggande, små verktyg och tillbehör. Säkerhetsvarning: när du letar efter en kemikalieresistent handske, kontrollera alltid att handsken och ämnet som använts för att tillverka handsken är lämpliga för att skydda dig mot den/de kemikalie(r) du använder. Tillämpningar (oljiga) Växellåda Allmän hantering Hantering av små gjutgods Hantering av små komponenter Lätt metalltillverkning och hantering av delar Primär, sekundär och slutgiltig montering Stötdämpare Underhåll Finns även i sortimentet MaxiDry För dem som kräver precision i oljiga miljöer. MaxiDry Plus För dem som arbetar i områden eller med tillämpningar med risk för kemiska stänk. Ref. Nr Beläggning Färg Foder Storlekar Längd Tjocklek handflata EN388 EN374-3 EN Gauntlet Grön/Svart Grå 7(S) till 11(XXL) 30 cm 1,20 mm 4121 AKL Ja Gauntlet Grön/Svart Grå 7(S) till 11(XXL) 35 cm 1,20 mm 4121 AKL Ja Innovativa teknologier för skyddande komfort

23 MaxiChem MaxiChem är den nya generationen kemikalieresistenta handskar som kombinerar grepp, komfort och kemikalieresistens. De kemiska testdata som bifogas med detta dokument är preliminära testresultat. Kemikalie Penenetreringstid (minuter) Glacial ättiksyra 99 % Acetonitril Ammoniak, gasform Ammoniumhydroxid konc (28-30 % ammoniak) Kungsvatten Klorin, gasform Kromsyra/svavelsyra Cyklohexan Cyklohexanon Diklormetan (metylenklorid) Diisobutylketon Dietylamin Dimetylacetamid (dmac) Dimetylformamid Etidiumbromid 10 % Etylacetat Etyleter (dietyleter) Myrsyra 90 % Glutaraldehyd 25 % Heptan Hexan Saltsyra 10 % Saltsyra 37 % Fluorvätesyra 48 % Fluorvätesyra 73 % Väteperoxid 30 % Metyletylketon/toluen (1:1-blandning) Metylisobutylketon (mibk) Metylmetakrylat Metyl-t-butyleter (mtbe) N-propylalkohol (propanol) N-butylacetat Salpetersyra 10 % Salpetersyra 70 % Perklorsyra 60 % Bensin, blyfri Fosforsyra 85 % (konc) Kaliumhydroxid 50 % Kaliumhydroxid 50 % Lacknafta Svavelsyra 47 % (batterisyra) Tetrahydrofuran (thf) Trikloretylen (tce) Xylener, blandade (xylol) > > > 480 > > > > > > > 480 > 480 > 480 > 480 > EN EN EN AKL Innovativa teknologier för skyddande komfort

24 MaxiDry MaxiDry En lätt monteringshandske för allroundbruk för dem som kräver precision i oljiga eller våta miljöer. MaxiDry är tillgänglig i 5 storlekar och 3 doppbeläggningar, vilket innebär 15 handskar för den perfekta tillpassningen i ditt jobb. LiquiTech teknologiplattform Vätskeavstötande - vi har ökat motståndskraften mot oljor via vår LiquiTech teknologiplattform. ErgoTech teknologiplattform Ultralätt - syntetisk beläggning kombinerad med ett branschledande, superlätt, sömlöst stickat foder ger utmärkt komfort, känsla, passform och rörelseförmåga. Låsande manschett - säkerställer att handsken inte glider ner på handen: ett exklusivt elastiskt stöd för handleden ger en låsande effekt för nära och åtsittande passform. GripTech teknologiplattform Vår micro-cup halksäkra greppfinish innebär ett kontrollerat och överlägset grepp i oljiga och våta miljöer. Det halkfria greppet appliceras bara där det verkligen behövs - i handflatan - för att garantera att flexibiliteten inte äventyras. Hand Care teknologiplattform Hudvänlig Vår teknologi för välbefinnande eliminerar alla spår av processkemikalier och odörer. MaxiDry är hudvänlig och certifierad till Oeko-Tex 100 -standarden. Uppfyller REACH Alla ingredienser som används i tillverkning och konstruktionen av MaxiDry uppfyller REACH - Registrering, utvärdering, godkännande och begränsning av kemiska ämnen. Sanitized Det spelar ingen roll vad du gör - lukter har inte en chans, tack vare vår Sanitized (triklosanfria) hygienfunktion som införlivats i alla ATG -handskar. Sanitized (triklosanfritt) fungerar som en inbyggd deodorant som håller textilier fräscha längre och gör att du kan känna dig trygg och säker. Innovativa teknologier för skyddande komfort

25 MaxiDry Branscher Basmaterial Fordonsmontering, fordonsdelar, hemelektronik, kemikalier, OEM, olja och gas, metaller och mineraler, gruvdrift, stål och järn, paketering och container, papper och pappersmassa, gummi och plaster, lastbilar och andra fordon, vitvaror. Industrivaror Flyg och försvarsmaterial, allmänna byggnadsmaterial, entreprenad, glas, byggbranschen, kapitalvaror, industriell elektrisk utrustning, metalltillverkning, bostadsbyggande, små verktyg och tillbehör. Säkerhetsvarning: MaxiDry är inte en kemikalieresistent handske. Om du behöver en kemikalieresistent handske, erbjuder vi MaxiDry Plus. Se MaxiDry -filmen på Tillämpningar (oljiga) Motor och drivlina Växellåda Allmän hantering Hantering av små gjutgods Hantering av små komponenter Lätt metalltillverkning och hantering av delar Primär, sekundär och slutgiltig montering Stötdämpare Underhåll Finns även i sortimentet MaxiDry Plus För dem som arbetar i områden eller med tillämpningar med risk för kemiska stänk. MaxiChem För dem som arbetar med kemikalier och behöver längre och högre skyddsnivåer. Ref. Nr Beläggning Färg Foder Storlekar Längd Tjocklek handflata EN388 EN Handflata Lila/Svart Grå 7(S) till 11(XXL) 25cm 1,30 mm 4121 Nej /4 doppad Lila/Svart Grå 7(S) till 11(XXL) 25cm 1,30 mm 4121 Nej Förare Lila/Svart Grå 7(S) till 11(XXL) 25cm 1,10 mm 4111 Ja Innovativa teknologier för skyddande komfort

26 MaxiDry Plus MaxiDry Plus Utformad och utvecklad för dem som arbetar i områden eller med tillämpningar med risk för kemiska stänk. MaxiDry Plus är testad och certifierad i enlighet med EN 374, låg kemisk motståndskraft. LiquiTech teknologiplattform Vätskeavstötande - resistens mot kemiska stänk genom vår LiquiTech teknologiplattform. ErgoTech teknologiplattform Ultralätt - syntetisk beläggning kombinerad med ett branschledande, superlätt, sömlöst stickat foder ger utmärkt komfort, känsla, passform och rörelseförmåga. Låsande manschett - säkerställer att handsken inte glider ner på handen: ett exklusivt elastiskt stöd för handleden ger en låsande effekt för nära och åtsittande passform. GripTech teknologiplattform Vår micro-cup halksäkra greppfinish innebär ett kontrollerat och överlägset grepp i oljiga och våta miljöer. Det halkfria greppet appliceras bara där det verkligen behövs - i handflatan - för att garantera att flexibiliteten inte äventyras. Hand Care teknologiplattform Hudvänlig Vår teknologi för välbefinnande eliminerar alla spår av processkemikalier och odörer. MaxiDry Plus är hudvänlig och certifierad till Oeko-Tex 100 -standarden. Uppfyller REACH Alla ingredienser som används i tillverkning och konstruktionen av MaxiDry Plus uppfyller REACH - Registrering, utvärdering, godkännande och begränsning av kemiska ämnen. Sanitized Det spelar ingen roll vad du gör - lukter har inte en chans, tack vare vår Sanitized (triklosanfria) hygienfunktion som införlivats i alla ATG -handskar. Sanitized (triklosanfritt) fungerar som en inbyggd deodorant som håller textilier fräscha längre och gör att du kan känna dig trygg och säker. Innovativa teknologier för skyddande komfort

27 MaxiDry Plus Branscher Basmaterial Fordonsmontering, fordonsdelar, hemelektronik, kemikalier, OEM, oljeutvinning, olja och gas, metaller och mineraler, gruvdrift, stål och järn, paketering och container, papper och pappersmassa, plaster, gummi och plaster, lastbilar och andra fordon, vitvaror. Industrivaror Flyg och försvarsmaterial, allmänna byggnadsmaterial, entreprenad, glas, byggbranschen, kapitalvaror, industriell elektrisk utrustning, metalltillverkning, bostadsbyggande, små verktyg och tillbehör. Säkerhetsvarning: när du letar efter en kemikalieresistent handske, kontrollera alltid att handsken och ämnet som använts för att tillverka handsken är lämpliga för att skydda dig mot den/de kemikalie(r) du använder. Tillämpningar (oljiga) Växellåda Allmän hantering Hantering av små gjutgods Hantering av små komponenter Lätt metalltillverkning och hantering av delar Primär, sekundär och slutgiltig montering Stötdämpare Underhåll Finns även i sortimentet MaxiDry För dem som kräver precision i oljiga miljöer. MaxiChem För dem som arbetar med kemikalier och behöver längre och högre skyddsnivåer. Se MaxiDry -filmen på Ref. Nr Beläggning Färg Foder Storlekar Längd Tjocklek handflata EN388 EN374-3 EN Gauntlet Blå/Svart Grå 7(S) till 11(XXL) 30 cm 1,10 mm 4121 Ja Ja Innovativa teknologier för skyddande komfort

28 MaxiCut Dry MaxiCut Dry MaxiCut Dry är formgiven och utvecklad som en skärsäker handske med andningsförmåga. Den kombinerar skärskydd med komfort, flexibilitet och rörelseförmåga för torra miljöer. Tillgänglig i 5 storlekar, 2 doppbeläggningar och 2 skärnivåer, dvs. nivå 3 och 5. CutTech teknologiplattform Innovativa fibrer - vi köper in våra basingredienser för att utveckla våra egna unika högprestandagarner och fibrer som ger skärskydd samtidigt som höga komfortnivåer upprätthålls. Förstärkning - mellan tummen och pekfingret förbättrar skärskydd och förlänger handskens livslängd på ett utsatt område. AirTech teknologiplattform Respirabilité à patenterat mikroskumöverdrag av nitril ger 360 andningsförmåga, vilket gör den till den skärsäkra handske på marknaden med bäst andningsförmåga. ErgoTech teknologiplattform Form, passform och känsla - utformad som vilande hand, vilket minskar handtrötthet och ökar komfort. HandCare teknologiplattform Hudvänlig Vår teknologi för välbefinnande eliminerar alla spår av processkemikalier och odörer. MaxiCut Dry är hudvänlig och certifierad till Oeko-Tex 100 -standarden. Uppfyller REACH Alla ingredienser som används i tillverkning och konstruktionen av MaxiCut Dry uppfyller REACH - Registrering, utvärdering, godkännande och begränsning av kemiska ämnen. Senaste stickteknologin - används för att tillverka mjuka och rundade fingertoppar, vilket förbättrar fingertoppskänsla. Konsekvent foderpenetrering - från nitrilen, så att bara det mjuka fodret ligger mot huden. GripTech teknologiplattform Optimerat grepp - vår micro-cup finish ger ett kontrollerat grepp. Sanitized Det spelar ingen roll vad du gör - lukter har inte en chans, tack vare vår Sanitized (triklosanfria) hygienfunktion som införlivats i alla ATG -handskar. Sanitized (triklosanfritt) fungerar som en inbyggd deodorant som håller textilier fräscha längre och gör att du kan känna dig trygg och säker. Säkerhet med förbättrad komfort

29 MaxiCut Dry Branscher Basmaterial Apparater, jordbrukskemikalier, aluminium, fordonsmontering, fordonsdelar, hemelektronik, kemikalier, OEM, olja och gas, metaller och material, metallurgi, gruvdrift, plåtslageri, stål och järn, paketering och container, papper och pappersmassa, plaster, gummi och plaster, lastbilar och andra fordon, vitvaror. Industrivaror Flyg och försvarsmaterial, allmänna byggnadsmaterial, entreprenad, glas, byggbranschen, kapitalvaror, industriell elektrisk utrustning, metalltillverkning, bostadsbyggande, små verktyg och tillbehör, textilier. Tjänster Flygplatssäkerhet, bildelsaffärer, byggmarknader, livsmedelsaffärer, väg- och järnvägsarbete. Tillämpningar Hantering av keramiska material, korrugerad plåt, oslipade material, glaspaneler, formsprutor för plaster, metall med vassa kanter, små vassa komponenter Logistik och lagerverksamhet Underhåll Primär, sekundär och slutgiltig montering Finns även i MaxiCut -sortimentet MaxiCut Oil Skärskydd i oljiga miljöer. Skärnivå 3 i handflatan och ¾ doppad. MaxiCut Oil Skärskydd i oljiga miljöer. Skärnivå 5 i handflatan och ¾ doppad. Ref. Nr Beläggning Färg Foder Storlekar Tjocklek handflata EN388 Silikonfri Handflata Grå Svart/Vit 6(XS) till 11(XXL) 1,20 mm /4 doppad Grå Svart/Vit 6(XS) till 10(XL) 1,20 mm Handflata Grå Grå 6(XS) till 11(XXL) 1,30 mm /4 doppad Grå Grå 6(XS) till 10(XL) 1,30 mm Säkerhet med förbättrad komfort

MaxiFlex. prorange TM. Elite TM. MaxiFlex Elite

MaxiFlex. prorange TM. Elite TM. MaxiFlex Elite Elite TM MaxiFlex Elite MaxiFlex Elite är utformad och utvecklad som den lättaste övredragna handsken med fullständig andningsförmåga och ändrar på reglerna helt och hållet. MaxiFlex Elite väger hela 36

Läs mer

MaxiFlex Ultimate TM. prorange TM. MaxiFlex Ultimate

MaxiFlex Ultimate TM. prorange TM. MaxiFlex Ultimate Ultimate TM MaxiFlex Ultimate MaxiFlex Ultimate är utformad och utvecklad som en handske med andningsförmåga. Den har blivit en standard för precisionshantering i torra miljöer. MaxiFlex Ultimate är tillgänglig

Läs mer

Vilka vi är. Hur vi arbetar. Vad vi står för. formerly John Ward Ceylon (Pvt) Ltd. Intelligent Glove Solutions

Vilka vi är. Hur vi arbetar. Vad vi står för. formerly John Ward Ceylon (Pvt) Ltd. Intelligent Glove Solutions Vilka vi är Hur vi arbetar Vad vi står för Vilka vi är, Hur vi arbetar, Vad vi Vilka vi är ATG Lanka Private Ltd (tidigare John Ward Ceylon (Private) Ltd JWC ) är ett privat företag som grundades 1992

Läs mer

MaxiFoam. classicrange. Nitrilskum på ett sömlöst nylonfoder Utformad för allmän hantering i oljiga och skitiga förhållanden.

MaxiFoam. classicrange. Nitrilskum på ett sömlöst nylonfoder Utformad för allmän hantering i oljiga och skitiga förhållanden. MaxiFoam Nitrilskum på ett sömlöst nylonfoder Utformad för allmän hantering i oljiga och skitiga förhållanden MaxiFoam : Nitrilskum på ett 15 gauge sömlöst stretchnylonfoder MaxiFoam Lite : Ultralätt skumnitril

Läs mer

HANDSKSORTIMENT 2010-07

HANDSKSORTIMENT 2010-07 HANDSKSORTIMENT 2010-07 07 KROMFRI HANDSKE KROMFRI HANDSKE Kromfri allroundhandske i mjuk och slitstark specialgarvad svinnarv. Förstärkning av pekfinger, fingertoppar och sömmar. Keystonetumme för maximal

Läs mer

Skyddsutrustning. Skyddsutrustning för professionell användning

Skyddsutrustning. Skyddsutrustning för professionell användning Skyddsutrustning Skyddsutrustning för professionell användning Extra säkert. Extra elegant. Kärchers nya arbetsutrustning sätter nya riktlinjer för säkerhet och utseende. Våra produkter skyddar mot smuts,

Läs mer

10 % Överlägsen systemeffektivitet Ett nytt sätt att minska kostnaderna Micro Plate -värmeväxlare för värmesystem. mphe.danfoss.

10 % Överlägsen systemeffektivitet Ett nytt sätt att minska kostnaderna Micro Plate -värmeväxlare för värmesystem. mphe.danfoss. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Överlägsen systemeffektivitet Ett nytt sätt att minska kostnaderna Micro Plate -värmeväxlare för värmesystem 10 % Bättre värmeöverföring Tack vare en innovativ plåtkonstruktion

Läs mer

TRÄNA HÅRDARE. PRESTERA BÄTTRE.

TRÄNA HÅRDARE. PRESTERA BÄTTRE. HERR A200 TRÄNA HÅRDARE. PRESTERA BÄTTRE. > Använd under träning och tävling för att öka din prestation och minska risken för skador > Baserad på en unik BMI-storleksalgoritm (Body Mass Index) för att

Läs mer

3M Personskydd Kortidsoveraller. och lätta

3M Personskydd Kortidsoveraller. och lätta 3M Personskydd Kortidsoveraller Komfortabla och lätta Introduktion Ta personligt ansvar för din säkerhet 3M, världsledande inom säkerhets- och skyddsutrustning, är stolta över att även kunna erbjuda märkesprodukter

Läs mer

NOVIPRO ARBETSHANDSKAR

NOVIPRO ARBETSHANDSKAR NOVIPRO ARBETSHANDSKAR Novipro Arbetshandskar finns i ett brett urval av modeller för att dina händer alltid ska vara ordentligt skyddade oavsett arbetsområde. Välj exempelvis mellan montagehandskar, arbetshandskar

Läs mer

Miljövänligt Bambusortiment 2015/16

Miljövänligt Bambusortiment 2015/16 Miljövänligt Bambusortiment 2015/16 Bra för dig. Bra för miljön. Bra för klassen (eller laget). Tack! Ditt köp förstärker vår klass-/lagkassa. Hälsningar Förening / Klass Bra för både dig och naturen Alla

Läs mer

GUIDE 24W. Vind- & vattentät vinterhandske i syntetläder

GUIDE 24W. Vind- & vattentät vinterhandske i syntetläder GUIDE 24W Vind- & vattentät vinterhandske i syntetläder Guide 24W är en mångsidig handske utvecklad för utomhusmiljöer i kallt och blött väder. Händerna hålls torra och varma tack vare ett vind- och vattentätt

Läs mer

För händernas bästa. Namnet säger allt. Designed around your hands.

För händernas bästa. Namnet säger allt. Designed around your hands. För händernas bästa Namnet säger allt Sempermed Supreme, ett mästerverk från vår utvecklingsavdelning, är perfekt anpassad för dina behov. Högsta säkerhet högsta komfort. För topprestationer varje dag.

Läs mer

Ekologiskt sortiment 2014

Ekologiskt sortiment 2014 Ekologiskt sortiment 2014 t-shirts av bambu 1 bambu-strumpor 1 bambu-frotté Bra för dig. Bra för miljön. Bra för klassen (eller laget). Tack! Ditt köp förstärker vår klass-/lagkassa. Hälsningar Förening

Läs mer

Nexa Autocolor Din affärspartner INNOVATIVE REPARATIONSLÖSNINGAR

Nexa Autocolor Din affärspartner INNOVATIVE REPARATIONSLÖSNINGAR Din affärspartner INNOVATIVE REPARATIONSLÖSNINGAR Ledande inom färg, lack och verkstadsoptimering Nexa Autocolor är en av världens ledande färgleverantörer och finns i över 147 länder. Nexa Autocolor har

Läs mer

Vi har handskarna DU behöver! www.movs.se

Vi har handskarna DU behöver! www.movs.se Företaget som företagen rekommenderar till sina kunder och samarbetspartners Vi har handskarna DU behöver! Skärskydd Bra grepp trots olja Tvättbara Lätta Slitstarka Antistatiska Ergonomiska www.movs.se

Läs mer

Rengöringshandskar för alla ändamål. Personligt skydd på ett professionellt sätt

Rengöringshandskar för alla ändamål. Personligt skydd på ett professionellt sätt Rengöringshandskar för alla ändamål Personligt skydd på ett professionellt sätt Ett skydd både för arbetsgivaren och personalen. Alla arbetsgivare har ett ansvar att tillhandahålla personlig skyddsutrustning

Läs mer

Vakuumpumpar och kompressorsystem från AxFlow. När du behöver en pålitlig pumplösning för processgaser.

Vakuumpumpar och kompressorsystem från AxFlow. När du behöver en pålitlig pumplösning för processgaser. Vakuumpumpar och kompressorsystem från AxFlow När du behöver en pålitlig pumplösning för processgaser. Med hundra års erfarenhet Tack vare vår mångåriga erfarenhet av installerade system med vakuumpumpar

Läs mer

Över 500,000 kunder varje år. Omsätter $ 900 miljoner i årlig försäljning.

Över 500,000 kunder varje år. Omsätter $ 900 miljoner i årlig försäljning. NCH NCH är en ledande leverantör av - industriell hygien produkter, rengörings- och underhållslösningar. Över 500,000 kunder varje år Utvecklar, tillverkar och levererar över 100,000 produkter Omsätter

Läs mer

PRODUKT KATALOG DANSK DESIGN PRODUCERAT I EU

PRODUKT KATALOG DANSK DESIGN PRODUCERAT I EU PRODUKT KATALOG DANSK DESIGN PRODUCERAT I EU M 80 TVÅNGSBLANDARE (80L) Baron M80 tvångsblandare är kraftfull och effektiv. M80 ger en optimal blandning av allt från jordfuktig betong till spackel. En användarvänlig

Läs mer

Saniflex Thermobarb Slangkopplingar och nipplar i Plast

Saniflex Thermobarb Slangkopplingar och nipplar i Plast Saniflex Thermobarb Slangkopplingar och nipplar i Plast DB0942 Saniflex slangnipplar är precisionsgjutna för bästa passform och ytfinhet. Slangen är enkel att montera och sitter säkert. Nipplarna har låg

Läs mer

Korttidskläder KORTTID

Korttidskläder KORTTID KORTTID 107 CE-normer korttidsoveraller, direktiv 89/686, kat. 3 Kategori 3 Kläder för skydd mot kemiska, biologiska och radioaktiva risker faller inom Kategori 3, dvs de skyddar personen mot allvarlig

Läs mer

SKYDDS- HANDSKAR. Vi tar hand om dina händer FRÅN ALFORT & CRONHOLM

SKYDDS- HANDSKAR. Vi tar hand om dina händer FRÅN ALFORT & CRONHOLM SKYDDS- HANDSKAR FRÅN ALFORT & CRONHOLM Vi tar hand om dina händer Din hand ett sårbart arbetsverktyg Handen står för livsviktig finmotorik, stor beröringskänslighet och greppstyrka. Känsligheten är också

Läs mer

RubberShell Självhäftande gummiduk

RubberShell Självhäftande gummiduk RubberShell Självhäftande gummiduk RubberShell Ny teknologi för snabbare, enklare och säkrare tätning av byggnader. RubberShell är en nyutvecklad, kraftfull och självhäftande gummiduk i EPDM för byggnaders

Läs mer

442C DELAD MEKANISK PATRONTÄTNING FÖRBÄTTRAD KONSTRUKTION GER ENKLARE INSTALLATION OCH TILLFÖRLITLIGARE TÄTNING

442C DELAD MEKANISK PATRONTÄTNING FÖRBÄTTRAD KONSTRUKTION GER ENKLARE INSTALLATION OCH TILLFÖRLITLIGARE TÄTNING 442C DELAD MEKANISK PATRONTÄTNING FÖRBÄTTRAD KONSTRUKTION GER ENKLARE INSTALLATION OCH TILLFÖRLITLIGARE TÄTNING Enkel Varför använda Chestertons delade tätningar? Patronkonstruktionen ger enklare installation

Läs mer

Välkommen! i1

Välkommen! i1 Miljötänkande och säkerhet är idag prioriterade områden där människor är involverade. Inte minst vid användandet av slangar och ledningskomponenter har vi en ökad medvetenhet och intresse för att klara

Läs mer

Tjäna pengar till föreningen eller skolklassen.

Tjäna pengar till föreningen eller skolklassen. Föreningspartner.se Tjäna pengar till föreningen eller skolklassen. Ert mål,är vårt mål info@foreningspartner.se Ficklampa LED artikelnr 105038821 Pris 200kr Mycket kraftfull proffslampa i aluminium för

Läs mer

SVENSKA. Spiralformade låsringar Vågfjädrar

SVENSKA. Spiralformade låsringar Vågfjädrar SVENSKA www.smalley.com Spiralformade låsringar Vågfjädrar är Smalley Vad är Smalley Vad Företagets historia Smalley Steel Ring Company grundades 1918 och var från början en leverantör av kolvringar för

Läs mer

Som handen i handsken

Som handen i handsken Som handen i handsken Få handskar lever upp till talesättet i rubriken och det finns en del att önska hos arbetshandskar i allmänhet. Många skyddar bra och håller värmen, men är helt hopplösa till precisionsjobb

Läs mer

Välkommen till en värld av dörrar WIŚNIOWSKI

Välkommen till en värld av dörrar WIŚNIOWSKI Dörrar WIŚNIOWSKI Välkommen till en värld av dörrar WIŚNIOWSKI Under 25 år har vi tillverkat stängsel med passion. Firmans namn WIŚNIOWSKI kommer från namnet på dess grundare och ägare - Andrzej Wiśniowski.

Läs mer

Gillar du jeans gillar du Up Front med jeanspassform!

Gillar du jeans gillar du Up Front med jeanspassform! Gillar du jeans gillar du Up Front med jeanspassform! Up Front PLAGG Up Front midjebyxa med jeanspassform Tycker du om att bära jeans? I så fall törs vi nästan lova att detta blir din favorit på arbetet.

Läs mer

Din hud andas! Camoufl age och concealer. förbättrar din hud varje dag

Din hud andas! Camoufl age och concealer. förbättrar din hud varje dag Din hud andas! Camoufl age och concealer förbättrar din hud varje dag nästa generations teknologi Den första täckande cremen som låter din hud andas. Avancerad teknologi hjälper huden att förbättra sin

Läs mer

>> Klubbdesign. >> Kompletteringsgaranti

>> Klubbdesign. >> Kompletteringsgaranti SKIDOR Skapa din egen profil! Trimtex hjälper dig! >> Klubbdesign Vi utformar tillsammans med er en unik design för just er klubb. I designen inkluderar vi även alla tryck, det betyder att ni slipper onödiga

Läs mer

Tänk nytt. Tänk Brava

Tänk nytt. Tänk Brava Tänk nytt. Tänk Brava Jag hade vant mig vid läckage då och då jag trodde det var normalt. Steve, stomiopererad 2003 Brava tillbehörssortiment är utvecklat för att begränsa risken för läckage och att vårda

Läs mer

Skillnaden ligger i detaljerna. Främsta konkurrensfördelar med LG Solar

Skillnaden ligger i detaljerna. Främsta konkurrensfördelar med LG Solar Skillnaden ligger i detaljerna Främsta konkurrensfördelar med LG Solar FINANSIELL STYRKA HUR ÄR DEN AKTUELLA SITUATIONEN INOM SOLCELLSINDUSTRIN? Marknaden för solceller är under kraftig förändring. Minskande

Läs mer

customized Perfection HighLine

customized Perfection HighLine customized Perfection HighLine med ram. HighLine UNIDRAIN Unidrain står för flexibelt nytänkande och design i särklass. Vi var först med att flytta golvavloppet tätt intill väggen och utvecklade en lösning

Läs mer

Din hud andas! Camoufl age och concealer. förbättrar din hud varje dag

Din hud andas! Camoufl age och concealer. förbättrar din hud varje dag Din hud andas! Camoufl age och concealer förbättrar din hud varje dag Den första täckande cremen som låter din hud andas. Avancerad teknologi hjälper huden att förbättra sin egen läkningsprocess efter

Läs mer

UPOFLOOR ZERO INGEN PVC

UPOFLOOR ZERO INGEN PVC ZERO PVC -FRITT GOLV UPOFLOOR ZERO PVC-FRITT GOLV Fritt från PVC, klor och mjukgörare Fritt från ftalater, halogener och tungmetaller Homogen sammansättning Utmärkt hållbarhet Lätt att lägga Ingen vaxning,

Läs mer

2013 > 2016 COLLECTION

2013 > 2016 COLLECTION 2013 > 2016 COLLECTION Vilken användning? Vikarmsmarkis Dicksons tyger har allt... Fallarmsmarkis Dicksons Forskning och Utveckling: en ständig jakt på innovationer Korgmarkis Oavsett om det ligger i fibrerna

Läs mer

ENGÅNGSHANDSKAR SORTIMENTÖVERSIKT

ENGÅNGSHANDSKAR SORTIMENTÖVERSIKT ENGÅNGSHANDSKAR SORTIMENTÖVERSIKT Vad är vad? Vinyl PVC (PolyVinylChlorid) är ett oljebaserat konstmaterial som bl.a används till handskar, där det ställs krav på motståndskraft mot syror och baser. Kan

Läs mer

Henkel Levererar Lösningar

Henkel Levererar Lösningar Henkel Levererar Lösningar Henkel Partner till Bilindustrin Baserat på innovativa kemiska lösningar och erfarenhet, hjälper Henkel tillverkare att garantera en enastående kvalitet i en enkel och effektiv

Läs mer

NYHETER HÖSTEN 2011. www.catell.se. Saknar du vår ordinarie katalog? E-posta din adress till info@catell.se så skickar vi en direkt!

NYHETER HÖSTEN 2011. www.catell.se. Saknar du vår ordinarie katalog? E-posta din adress till info@catell.se så skickar vi en direkt! NYHETER HÖSTEN 2011 Saknar du vår ordinarie katalog? E-posta din adress till info@catell.se så skickar vi en direkt! FÖRETAGET Catell grundades 2009 och är ett helsvenskt företag med säte i Stockholm.

Läs mer

Kampanjpris. :-/paket rek. Pris 547 :- 2507 JEANS 9001 STRETCHBÄLTE. Rek. styckpris i butik: 438 kr. Rek. styckpris i butik: 109 kr

Kampanjpris. :-/paket rek. Pris 547 :- 2507 JEANS 9001 STRETCHBÄLTE. Rek. styckpris i butik: 438 kr. Rek. styckpris i butik: 109 kr RUSTA UPP DIG MED PROJOB I VÅR! 2507 JEANS Rek. styckpris i butik: 438 kr 9001 STRETCHBÄLTE Rek. styckpris i butik: 109 kr Kampanjpris 329 :- :-/paket rek. Pris 547 :- Box 67, 791 22 Falun, 023-15000 Priser

Läs mer

Etac Cross. ningarna för att skapa komfort, funktion och bra köregenskaper.

Etac Cross. ningarna för att skapa komfort, funktion och bra köregenskaper. Etac Cross Molift Easy lyftselar Bekväma Cross är en ochmultifunktionell säkra lyftselar kryssrullstol med de bästa förutsätt ningarna för att skapa komfort, funktion och bra köregenskaper. Molift Easy

Läs mer

Dräger SPC 3700 med CVA 0700 Stänkskyddsdräkt med luftanslutning

Dräger SPC 3700 med CVA 0700 Stänkskyddsdräkt med luftanslutning Dräger SPC 3700 med CVA 0700 Stänkskyddsdräkt med luftanslutning Engångsdräkten Dräger SPC 3700 för konstant flöde, i kombination med den unika västen CVA 0700 ger det perfekta skyddet, komfort och flexibilitet.

Läs mer

XS4 2.0 RE-VOLUTION XS4 MINI. http://xs4mini.saltosystems.com/home-sv/ www.evvasalto.se LIMITED EDITION PRINT

XS4 2.0 RE-VOLUTION XS4 MINI. http://xs4mini.saltosystems.com/home-sv/ www.evvasalto.se LIMITED EDITION PRINT XS4 2.0 RE-VOLUTION XS4 MINI http://xs4mini.saltosystems.com/home-sv/ www.evvasalto.se LIMITED EDITION PRINT XS4 MINI DESIGN XS4 MINI DESIGN : Modern och stilren design är SALTO:s varumärke. Med XS4 Mini

Läs mer

Gravyrfilar, VALLORBE Längd:150 mm. Huggning 0: 25 tänder/cm, huggning 2: 38 tänder/cm, huggning 4: 56 tänder/cm

Gravyrfilar, VALLORBE Längd:150 mm. Huggning 0: 25 tänder/cm, huggning 2: 38 tänder/cm, huggning 4: 56 tänder/cm Gravyrfilar, VALLORBE Längd:15 mm. Huggning : 5 tänder/cm, huggning : 38 tänder/cm, huggning : 56 tänder/cm Typ Form Huggning 1981 1981 1981 197 197 1963 1963 1963 1956 1956 1965 1965 1965 196 196 196

Läs mer

Skruvkompressorer över 30 kw. Människor. Passion. Prestanda.

Skruvkompressorer över 30 kw. Människor. Passion. Prestanda. Skruvkompressorer över 30 kw Människor. Passion. Prestanda. Människor. Passion. Prestanda. Definiera dina behov så Vårt utbud av oljeinsprutade skruvkompressorer på 30-90 kw är omfattande och hela serien

Läs mer

Avancerad skyddsutrustning för kemiskt skydd Ända sedan vi utvecklade våra första produkter för kemiskt skydd 1992, har vi arbetat i samråd med

Avancerad skyddsutrustning för kemiskt skydd Ända sedan vi utvecklade våra första produkter för kemiskt skydd 1992, har vi arbetat i samråd med Kemskydd Avancerad skyddsutrustning för kemiskt skydd Ända sedan vi utvecklade våra första produkter för kemiskt skydd 1992, har vi arbetat i samråd med slutanvändare över hela världen. Idag kan vi erbjuda

Läs mer

Du har behoven. Vi har lösningarna.

Du har behoven. Vi har lösningarna. Du har behoven. Vi har lösningarna. Sekå en allt vanligare syn på våra vägar. Kundanpassning och helhetstänkande. Det är och har alltid varit vår styrka under alla år som vi levererat påbyggnader till

Läs mer

Packningar Skyddsnät Mutterskydd Gummiprodukter

Packningar Skyddsnät Mutterskydd Gummiprodukter Packningar Skyddsnät Mutterskydd Gummiprodukter www.tematic.se Stansade produkter Stansade packningar, brickor och dylikt i alla dimensioner och framförallt i stort sett alla material. Allt från standardutförande

Läs mer

Din stål och smidesleverantör

Din stål och smidesleverantör Din stål och smidesleverantör Innovativ partner Ferrocon är ett innovativt verkstadsföretag som har varit verksamma i Skövde sedan 1951. Idag med ett 30-tal engagerade medarbetare, flexibel organisation,

Läs mer

MIC Series 550 Tålig pan-tilt-zoom-kamera för utomhusbruk

MIC Series 550 Tålig pan-tilt-zoom-kamera för utomhusbruk MIC Series 550 Tålig pan-tilt-zoom-kamera för utomhusbruk 2 MIC Series 550 Sätter standarden inom övervakning Tilltalande, kompakt design för diskret integrering i övervakningsmiljöer Tålig, vandalsäker

Läs mer

Första intrycket är det som räknas: Frama Matrix F2 frankeringssystem

Första intrycket är det som räknas: Frama Matrix F2 frankeringssystem MATRIX F2 Första intrycket är det som räknas: Frama Matrix F2 frankeringssystem Se framåt med smart frankering från Frama: Du kan förvänta dig mycket från den nya generationen Matrix. Mottagaren av dina

Läs mer

Högre komfort med fönsterfilmen som klarar allt.

Högre komfort med fönsterfilmen som klarar allt. Må bra på insidan. Högre komfort med fönsterfilmen som klarar allt. Njut av en perfekt inomhustemperatur året om. Ta tillvara på det naturliga dagsljuset, spara energi och förbättra isoleringen med upp

Läs mer

30HX GLOBAL CHILLER VÄTSKEKYLARE I HARMONI MED MILJÖN

30HX GLOBAL CHILLER VÄTSKEKYLARE I HARMONI MED MILJÖN GLOBAL CHILLER TM VÄTSKEKYLARE 30HX I HARMONI MED MILJÖN GLOBAL CHILLER 30HX:AVANCERAD STOR PÅLITLIGHET KOMPAKT STORLEK - HÖG PRESTANDA LÖ Fler än 50000 Carrier skruvkompressorer sålda över hela världen

Läs mer

S Series iq produktfamilj

S Series iq produktfamilj S Series iq produktfamilj S Series iq Troligtvis den smartaste, mest avancerade hörapparaten som finns. Välkommen till S Series en av de mest sålda hörapparatserierna i världen. Med Drive Architecture,

Läs mer

SIEVI STÅR FÖR PROFESSIONALISM

SIEVI STÅR FÖR PROFESSIONALISM 2014 sievi.com SIEVI STÅR FÖR PROFESSIONALISM Sievi är Nordeuropas största tillverkare av skydds- och yrkesskor. Sievi kännetecknas av hög kvalitet, god passform och utmärkt användarkomfort, utan att pruta

Läs mer

INTELLIGENS TAGEN TILL SIN GRÄNS

INTELLIGENS TAGEN TILL SIN GRÄNS INTELLIGENS TAGEN TILL SIN GRÄNS eliminerar störningar, även inom TV-bandets gränser Lucas Vázquez Fotbollsspelare i Real Madrid C.F. och Spaniens landslag Ett nytt koncept för TV-antenn som eliminerar

Läs mer

Flare. Effektivitet och komfort med LED

Flare. Effektivitet och komfort med LED Flare Effektivitet och komfort med LED Flare Downlights och spotlights med LED-teknik Flare, ett unikt designkoncept Produktdesign Mun* Flare är en komplett familj runda downlights och spotlights. De ger

Läs mer

Modern Betong. Att skydda parkeringsdäck och garage! CONIDECK

Modern Betong. Att skydda parkeringsdäck och garage! CONIDECK Modern Betong Att skydda parkeringsdäck och garage! CONIDECK Innehåll 3 4 5-7 Att välja rätt lösning Specifiera riskerna Att skydda utsatta ytor - CONIDECK system 2 Att välja rätt lösning Parkeringshus

Läs mer

JHInova AB, Flötviksvägen 17, SE-165 72 Hässelby Tel: +46 (0) 8 5644 41 20, Fax: +46 (0) 8 739 25 33 www.jhinova.se, info@jhinova.

JHInova AB, Flötviksvägen 17, SE-165 72 Hässelby Tel: +46 (0) 8 5644 41 20, Fax: +46 (0) 8 739 25 33 www.jhinova.se, info@jhinova. JHInova AB, Flötviksvägen 17, SE-165 72 Hässelby Tel: +46 (0) 8 5644 41 20, Fax: +46 (0) 8 739 25 33 www.jhinova.se, info@jhinova.com ÖVERSIKT PATELLASTÖD - Avlastar en smärtande knäskål - Stöder rehabiliteringsprocessen

Läs mer

VOLVO GRÄVMASKINER EC140/EC290 EC360/EC460

VOLVO GRÄVMASKINER EC140/EC290 EC360/EC460 VOLVO GRÄVMASKINER EC140/EC290 EC360/EC460 Kraftfull Tillförlitlig Bevisat höga prestanda Komfort och säkerhet Volvos grävmaskiner är konstruerade för en världsomspännande marknad. Den avancerade teknologi

Läs mer

Anateo PdM. Anateo. 74 % av optikerna anser att Digital Surfacing ger progressiva glas av högsta kvalitet

Anateo PdM. Anateo. 74 % av optikerna anser att Digital Surfacing ger progressiva glas av högsta kvalitet Att välja rätt PROGRESSIVDESIGN har aldrig varit enklare BBGR:s breda sortiment av progressiva glas har utformats för att passa olika behov och önskemål om pris och prestanda. För första gången har vi

Läs mer

EN RENARE UPPLEVELSE

EN RENARE UPPLEVELSE EN RENARE UPPLEVELSE EGEN PRODUKTION GARANTERAR EFFEKTIVA LÖSNINGAR OCH SNABBA LEVERANSER Med de absolut bästa råmaterialen tar vi på Filtex fram den filterlösning som du behöver, från standardstorlekar

Läs mer

Sika ComfortFloor GOLVLÖSNINGAR FÖR KOMMERSIELLA OCH PUBLIKA MILJÖER

Sika ComfortFloor GOLVLÖSNINGAR FÖR KOMMERSIELLA OCH PUBLIKA MILJÖER GOLVLÖSNINGAR FÖR KOMMERSIELLA OCH PUBLIKA MILJÖER GOLVLÖSNINGAR SORTIMENT ANVÄNDNINGSOMRÅDEN I alla kommersiella och publika miljöer såsom skolor, museum, affärer, vårdhem och sjukhus, där det är viktigt

Läs mer

X8 MIG Guns KRAFTFULL PRECISION

X8 MIG Guns KRAFTFULL PRECISION X8 MIG Guns KRAFTFULL PRECISION 3.12.2018 X8 MIG Guns ERGONOMISKT DESIGNADE MIG-SVETSPISTOLER MED HÖG PRESTANDA FÖR INDUSTRIELLT BRUK X8 MIG Gun-serien erbjuder en kraftfull kombination av ergonomi och

Läs mer

Skyddsutrustning och tillbehör

Skyddsutrustning och tillbehör Skyddsutrustning och tillbehör ABIC Kemi AB Tel 011-149030 Box 6131 Fax 011-149237 600 06 NORRKÖPING info@abic.se www.abic.se Samtliga priser tillkommer 25% moms 40100-7, 40100-9 Nitrilhandske puderfri

Läs mer

Our products do what we say they will do Bob Gore. Butikshandbok. Gore Workwear

Our products do what we say they will do Bob Gore. Butikshandbok. Gore Workwear Our products do what we say they will do Bob Gore Butikshandbok Gore Workwear GORE-TEX TECHNICAL GARMENTS Varför GORE-TEX yrkesplagg? Det här är anledningen till att hundra- tusentals i Europa valt att

Läs mer

Tänk i mindre banor och förbättra byggandet, miljön och klimatet.

Tänk i mindre banor och förbättra byggandet, miljön och klimatet. Tänk i mindre banor och förbättra byggandet, miljön och klimatet. Think Less. Vi förenklar byggandet Hur kan det löna sig att tänka i mindre banor? För att mindre är mer. Speciellt när du använder Lindabs

Läs mer

Maximal slipeffekt Minimal dammutveckling

Maximal slipeffekt Minimal dammutveckling Maximal slipeffekt Minimal dammutveckling Det kompletta sortimentet! DET RENASTE SLIPSYSTEMET HAR BLIVIT ÄNNU BÄTTRE: BÄTTRE ARBETSMILJÖ, HÖGRE PRESTANDA OCH MER KOSTNADSEFFEKTIVT För att ge användarna

Läs mer

Foliodrape Protect Plus träffar rätt varje gång Och varje gång är det rätt för dig!

Foliodrape Protect Plus träffar rätt varje gång Och varje gång är det rätt för dig! Foliodrape Protect Plus träffar rätt varje gång Och varje gång är det rätt för dig! Operation Fördelaktig Uppfyller era krav på innovativ drapering Ni söker smidig drapering med tygliknande känsla, stora

Läs mer

Atlas Copco. Oljetätade vakuumpumpar med roterande ledskena GV 20-300, 20-365 m 3 /h, 12-215 kubikfot/min

Atlas Copco. Oljetätade vakuumpumpar med roterande ledskena GV 20-300, 20-365 m 3 /h, 12-215 kubikfot/min Atlas Copco Oljetätade vakuumpumpar med roterande ledskena GV 20-300, 20-365 m 3 /h, 12-215 kubikfot/min Atlas Copco Din vakuumspecialist På Atlas Copco har vi utvecklat högtekniska vakuumpumpar i många

Läs mer

GEA PHE Systems EcoServe Värmeväxlarservice och reservdelar

GEA PHE Systems EcoServe Värmeväxlarservice och reservdelar GEA PHE Systems EcoServe Värmeväxlarservice och reservdelar engineering for a better world GEA Heat Exchangers För många år av problemfri drift finns GEA EcoServe alltid tillhands När våra plattvärmeväxlare

Läs mer

BerryAlloc Kitchen Wall

BerryAlloc Kitchen Wall warm grey BerryAlloc Kitchen Wall BerryAlloc, wonderwalls Ett unikt sortiment väggpaneler som är både vackert och praktiskt; BerryAlloc. Modernt, retro eller klassiskt? Vi har många olika strukturer, kakeleffekter

Läs mer

Fortsätt framåt med självsäkerhet MoliMed - skydd vid urinläckage för alla behov

Fortsätt framåt med självsäkerhet MoliMed - skydd vid urinläckage för alla behov Fortsätt framåt med självsäkerhet MoliMed - skydd vid urinläckage för alla behov Lika varierande som livet, lika individuellt som dina behov. MoliMed - komplett sortiment med lösningar vid urinläckage.

Läs mer

3M fi ltrerande halvmasker 8

3M fi ltrerande halvmasker 8 8 3M fi ltrerande halvmasker Med sina toppmoderna egenskaper skiljer sig 3M från andra andningsskydd på marknaden. Det högpresterande fi ltermaterialet kombinerar fördelarna hos mekanisk fi ltrering med

Läs mer

COMTEC KOMPOSITTEKNOLOGI KVALITATIVA KOMPOSITMATERIAL BETONG SKYDD FÖRSTÄRKNING REPARATION ÅTERBYGGNAD

COMTEC KOMPOSITTEKNOLOGI KVALITATIVA KOMPOSITMATERIAL BETONG SKYDD FÖRSTÄRKNING REPARATION ÅTERBYGGNAD COMTEC KOMPOSITTEKNOLOGI KVALITATIVA KOMPOSITMATERIAL BETONG SKYDD FÖRSTÄRKNING REPARATION ÅTERBYGGNAD SKYDD MOT FROST- OCH ROSTSPRÄNGNING SAMT SLITAGE OCH KEMIKALIEANGREPP COMTEC HÖGTEKNOLOGI FÖR BYGGNADSINDUSTRIN

Läs mer

Icopal FONDA för källarytterväggar. System FONDA. Effektiv dränering och isolering av källarytterväggar

Icopal FONDA för källarytterväggar. System FONDA. Effektiv dränering och isolering av källarytterväggar Icopal FONDA för källarytterväggar System FONDA Effektiv dränering och isolering av källarytterväggar Unika och säkra lösningar för din källaryttervägg Källarytterväggen den utsatta byggnadsdelen Fukt

Läs mer

Inbrottsdetektorerna i Professional Series Vet när de ska larma. Vet när de inte ska larma.

Inbrottsdetektorerna i Professional Series Vet när de ska larma. Vet när de inte ska larma. Inbrottsdetektorerna i Professional Series Vet när de ska larma. Vet när de inte ska larma. Har nu Multipointantimaskeringsteknik med integrerad spraydetektering Oöverträffade Bosch-teknologier förbättrar

Läs mer

Product Folder. Katalog Bygg & Hantverk. t he. e n, if e. fa c tu rin g co m pany

Product Folder. Katalog Bygg & Hantverk. t he. e n, if e. fa c tu rin g co m pany if e Sw kn ed t he e n, M orakniv since 1891. Product Folder Katalog Bygg & Hantverk ma nu fa c tu rin g,i co m pany nm or a Morakniv har antagits som Kunglig Hovleverantör av H.M. Konungen, en hedersutnämning

Läs mer

AKETEK Auto Darkening Welding Helmet. nedbländande svetsglas

AKETEK Auto Darkening Welding Helmet. nedbländande svetsglas AKETEK Auto Darkening Welding Helmet nedbländande svetsglas Gör svetsningen säkrare, enklare och mer komfortabel Åke Hörnell är mannen bakom innovationen som förbättrat arbetsvillkoren för svetsare runt

Läs mer

LIWA. OdorControl. Miljövänlig. luktsanering. Effektivt vid sanering av lukt från rök, urin, mögel m.m.

LIWA. OdorControl. Miljövänlig. luktsanering. Effektivt vid sanering av lukt från rök, urin, mögel m.m. LIWA OdorControl Miljövänlig luktsanering Effektivt vid sanering av lukt från rök, urin, mögel m.m. www.liwafarg.se Effektiv & Skonsam för miljö och hälsa 2 Liwa OdorControl system för luktsanering Effektivt

Läs mer

Sparring entreprenören som blev ett begrepp

Sparring entreprenören som blev ett begrepp Svensk klassiker sedan 2015 Sparring entreprenören som blev ett begrepp Birger Sparring var en stor svensk entreprenör och innovatör. Redan på 1930-talet grundade han Sparring AB och utvecklade samt patenterade

Läs mer

Modernisera ditt garage. Nya innovativa Pacific LED Green Parking.

Modernisera ditt garage. Nya innovativa Pacific LED Green Parking. Garageytor Pacific LED Green Parking Modernisera ditt garage. Nya innovativa. Stora energibesparingar, minskat underhåll, längre livslängd och enkel installation. 80 Besparingar besparingar* *Reducerade

Läs mer

TRAMPOLINE. Monteringsanvisningar för följande studsmattor: NORTH EXPLORER 360, 460, 510. vers 1.0

TRAMPOLINE. Monteringsanvisningar för följande studsmattor: NORTH EXPLORER 360, 460, 510. vers 1.0 NORTH TRAMPOLINE Monteringsanvisningar för följande studsmattor: NORTH EXPLORER 360, 460, 50 vers.0 NORTH EXPLORER 360, 460, 50 INNEHÅLL OM NORTH TRAMPOLINE............................... INNAN DU BÖRJAR.....................................

Läs mer

Upptäck vilken. Det bredaste sortimentet i tre funktionsrika hörapparatsfamiljer. Latitude har din perfekta anpassning.

Upptäck vilken. Det bredaste sortimentet i tre funktionsrika hörapparatsfamiljer. Latitude har din perfekta anpassning. Upptäck vilken fördig Latitude som är rätt TM För dig TM Det bredaste sortimentet i tre funktionsrika hörapparatsfamiljer. Latitude har din perfekta anpassning. Dessa hörapparater motsvarar det närmaste

Läs mer

GET THE RIGHT SUPPORT!

GET THE RIGHT SUPPORT! 9 ADJUSTABLE SPORTS BRA Rätt stöd och god komfort är A och O för alla sport-bh:ar, men extra viktigt för dig med lite större byst. Den här modellen har inbyggda kupor och är framtagen för just dig med

Läs mer

Experterna på Mattservice. www.initial.se

Experterna på Mattservice. www.initial.se Experterna på Mattservice www.initial.se Varför ska du ha entrémattor? 80 % av all smuts kommer utifrån 5 % via luften 15 % bildas av människorna inne i byggnaden En matta är som en papperskorg Den fylls

Läs mer

TA EN VINNARE I HANDEN P21 K LOVE AT FIRST SLICE. Den är bäst i test och populärast i. kock-vm, Bocuse d Or. Den. rekommenderas av Knivakademien

TA EN VINNARE I HANDEN P21 K LOVE AT FIRST SLICE. Den är bäst i test och populärast i. kock-vm, Bocuse d Or. Den. rekommenderas av Knivakademien KN P21 K VA ADEM EN TA EN VNNARE HANDEN REKOMMENDERAR Den är bäst i test och populärast i kock-vm, Bocuse d Or. Den rekommenderas av Knivakademien och förenar design och funktion till perfektion. Som brittiska

Läs mer

Nyhet! Ekologiska kläder av bambu

Nyhet! Ekologiska kläder av bambu Nyhet! Ekologiska kläder av bambu Får bara säljas av skolklasser och idrottslag Läs mer om hur ni kan tjäna pengar till laget/klassen och samtidigt bidra till en lite bättre värld. bamboo ecowear Fyll

Läs mer

ZAR Oljebaserad Träbets

ZAR Oljebaserad Träbets Produktbeskrivning ZAR Oljebaserad Träbets är en oljebaserad bets som tillför trä en skyddande och enhetligt betston. ZAR Oljebaserad Träbets appliceras enkelt med en ren tygtrasa och kan användas på all

Läs mer

Allmänna Skötselråd. Rengöring av Envisa Fläckar. Regelbunden rengöring och Underhåll. Fettfläckar. Kalkavlagring. Silikon- eller Spackelfläckar

Allmänna Skötselråd. Rengöring av Envisa Fläckar. Regelbunden rengöring och Underhåll. Fettfläckar. Kalkavlagring. Silikon- eller Spackelfläckar 6 Användning och Underhåll Silestone och Eco Line Serien Allmänna Skötselråd Regelbunden rengöring och Underhåll Rengöring av Envisa Fläckar Tack vare låg porositet är Silestone - och ECO Line -ytorna

Läs mer

FITNESS FLOORS. Solutions for every activity

FITNESS FLOORS. Solutions for every activity Solutions for every activity Upptäck golvlösningarna till anläggningens alla utrymmen - oavsett om det är till gruppträningssalen, konditionsytan, reception och omklädningsrum, styrke- och friviktsområdet

Läs mer

KRÄV MER AV DITT SLITSTARKA STÅL

KRÄV MER AV DITT SLITSTARKA STÅL KRÄV MER AV DITT SLITSTARKA STÅL SLITSTARKT STÅL FÖR KRÄVANDE PRODUKTER Slitstarkt Raex-stål är utformat för att klara även de mest krävande förhållanden, där stålkonstruktioner utsätts för nötning och

Läs mer

SEX STARKA SKÄL ATT VÄLJA KÄHRS

SEX STARKA SKÄL ATT VÄLJA KÄHRS SEX STARKA SKÄL ATT VÄLJA KÄHRS QUALITY IN WOOD SINCE 1857 TRADITION INNOVATION DESIGN 1 2 3 Trä är det mest miljövänliga, vackraste och mest flexibla golvmaterial som finns. Det är därför som vi bara

Läs mer

A registered trademark of SNA Europe Group. Vi är tillverkare. www.bahco.com. ERGO TM serien. Den bästa skruvmejseln i världen

A registered trademark of SNA Europe Group. Vi är tillverkare. www.bahco.com. ERGO TM serien. Den bästa skruvmejseln i världen A registered trademark of SNA Europe Group Vi är tillverkare www.bahco.com ERGO TM serien Den bästa skruvmejseln i världen EXCELLENT Bahco ERGO TM Process För att ett verktyg ska vara ergonomiskt måste

Läs mer

Välj din perfekta TEMPUR -kudde

Välj din perfekta TEMPUR -kudde TEMPUR KUDDGUIDE 2015 Kuddkollektioner Välj din perfekta TEMPUR -kudde Att välja rätt kudde kan förbättra hur bra din kropp är positionerad på natten, det påverkar din sömnkvalitet. TEMPUR erbjuder ett

Läs mer