NYHET! TV, LJUD OCH MÖBEL. ALLT I ETT.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "NYHET! TV, LJUD OCH MÖBEL. ALLT I ETT."

Transkript

1 Inter IKEA Systems B. V NYHET! TV, LJUD OCH MÖBEL. ALLT I ETT.

2 INNEHÅLL: Med UPPLEVA, kombinerar IKEA heminredning, Smart-TV och ljud. Nya, integrerade UPPLEVA TV, ljud och möbel är en komplett inredningslösning som gör vardagsrummet både stilrent och funktionellt. Vi har helt enkelt lyckats få TV:n och möbeln att passa ihop. Det här är historien bakom UPPLEVA. 01. Dags att uppleva vardagsrummet på nytt 02. En undersökning om vardagsrummet 03. Att utveckla en ny lösning 04. HIMNA går tillbaka i tiden 05. UPPLEVA upplevelsen 06. Design som håller - garanterat 07. När finns UPPLEVA tillgänglig? 08. KONTAKT

3 01. Dags att uppleva vardagsrummet på nytt Vardagsrummet är ett av de viktigaste rummen i våra hem idag. Det är här vi slappnar av, umgås med våra vänner och familj, lyssnar på musik och tittar på TV. Teknologin i våra hem utvecklas ständigt och vi får ständigt ökad tillgång på information. Vi skapar nya sätt att interagera och dela upplevelser samtidigt som också kvaliteten på TV- och ljudunderhållningen ökar. Denna teknologiska evolution för med sig nya utmaningar när det kommer till att inreda våra sällskapsytor. Allt eftersom TV:n blir viktigare i vardagen måste vi också hitta smarta lösningar för ljud och bild att integreras med övrig inredning. Undersökningar visar att segmentet TV-skärmar över 32 ökar, vilket i praktiken betyder att vi ersätter våra gamla, mindre TV-apparater med större varianter. Många olika mediamottagare skapar mer oordning. Sladdar, fjärrkontroller, elektroniska prylar och olika typer av moduler tar, oavsett inredningsstil, över och skapar oreda i de flesta vardagsrum. Detta skapar ett behov av smartare förvaring och enklare sätt att dölja alla prylar och sladdar. Produktutvecklarna på IKEA baserar sin kunskap på de många människornas vardag. Ett sätt att hela tiden uppdatera denna kunskapsbank är att besöka folk i deras hem. IKEA besöker människor i hus och lägenheter över hela världen. Besöken kombineras med intervjuer och äger rum i hem av olika storlek, hos folk med olika inkomst, i olika typer av stadsdelar, hos människor med helt olika livsstilar och levnadsstandard. Femtio procent av kunderna hos IKEA skulle vilja renovera sitt vardagsrum, säger projektledaren för UPPLEVA, Marcel Godfroy. Vi har besökt hem över hela världen och vi förstår nu att många tycker det är svårt att hitta funktionella och samtidigt snygga lösningar, som döljer oredan och integrerar alla mediamoduler med resten av rummet och inredningen. Det har helt enkelt funnits en längtan efter detta en komplett lösning för att kunna uppleva vardagsrummet på ett nytt sätt. Marcel Godfroy projektledare UPPLEVA

4 02. En undersökning om vardagsrummet För att ta reda på mer om hur människor upplever sina mediamöbler, kombinerade IKEA hembesöken med en onlineundersökning som genomfördes i Sverige, Polen, Italien, Frankrike och Tyskland. Detta kom vi fram till Fem orsaker till missnöje med den nuvarande mediamöbeln: Brist på möjligheter att gömma sladdar och kablar. Mediamöbeln är inte tillräckligt snygg. Oflexibel. De tekniska prylarna syns. TV:n och mediamöbeln passar inte ihop. I SAMTLIGA LÄNDER är vardagsrummet det vanligaste rummet för TV-tittande. 9 av 10 tyska och franska konsumenter tittar på TV i vardagsrummet, nästan samma siffra gäller i Sverige och Polen. Dock gäller något andra förhållanden för Italien, där siffran är 7 av 10. Å andra sidan tittar italienska konsumenter i högre grad på TV i köket och sovrummet i förhållande till de övriga ländernas konsumenter. 3 AV 5 av de svenska konsumenterna har en specifik möbel för sin TV. 2 av 5 i Polen, Tyskland och Frankrike samt en tredjedel av italienarna har en specifik möbel för TV:n. 3 AV 4 av alla i undersökningen skulle önska mindre synbara sladdar i vardagsrummet. Just synbara sladdar och kablar och bristen att kunna dölja dem är den största anledningen till att folk är missnöjda med sina mediamöbler idag. FÖR SVENSKA OCH POLSKA KONSUMENTER är en annan av huvudanledningarna till missnöje att mediamöbeln inte är tillräckligt snygg. EN MAJORITET av konsumenterna i alla fem länderna skulle vilja ha mindre synliga kablar. 50% SKULLE VILJA kunna dölja sina tekniska prylar. 60% AV ALLA HEM har tre fjärrkontroller eller fler. 1-2 av 10 har bara en fjärrkontroll. * Onlineundersökningen gjordes av marknadsundersökningsinstitutet YouGoy och omfattade 5271 onlineintervjuer av ett representativt urval av befolkningen i Sverige, Polen, Italien, Frankrike och Tyskland rörande kön, ålder (män och kvinnor i åldern år) samt region. Undersökningen pågick mellan 29 februari och 5 mars 2012.

5 03. Att utveckla en ny lösning Med utgångspunkt från BESTÅ serien utvecklade teamet en prisvärd lösning som visade sig bli både smart, elegant, enkelt att använda och en allt-i-ett-möbel. Efter att våra produktutvecklare lärt sig vilka behov människor har i sina hem började de utveckla lösningen. Målet var att skapa något integrerat, innehållande både möbel, bild, ljud, sladdhantering, internetanslutning och endast en fjärrkontroll som styr allt. En komplett och smart vardagsrumslösning som är snygg även när TV:n är avstängd. Några grundläggande delar fanns redan tillgängliga. IKEA har redan idag en mediamöbelserie: BESTÅ. En flexibel möbel i både storlek och stil som matchar olika inredningsstilar och behov. BESTÅ är designad för att passa alla typer av vardagsrum, stora som små, smala som kvadratiska. Det var en perfekt kombination när man skulle utveckla UPPLEVA. IKEA utvecklade UPPLEVA i samarbete med TCL, en av de fem största tillverkarna av TV och Blu-Ray/ DVD-spelare i världen.

6 1939 Första TV:n säljs Fjärrkontrollen lanseras Internet föds Första persondatorn CD:n lanseras Första HD TV:n Första MP3-spelaren Platt-TV lanseras LED TV lanseras TV, ljud och möbel, allt-i-ett, ser dagens ljus Den första TV-sändningen Första subwoofern Första VHS-filmen Första Blu-Ray spelaren Första DVD-spelaren.

7 ATT DESIGNA HEMELEKTRONIK UR ETT MÖBELPERSPEKTIV FORMGIVARE: Francis Cayouette Jag ville omdefiniera sättet som folk ser på sin elektronik i hemmet, jag ville göra den mindre teknisk och mer i harmoni med hemmiljön. UPPLEVA är designad ur ett möbelperspektiv, bortom det typiska mediaprodukt-språket. Den är helt enkelt enklare och mer relevant. För att designa UPPLEVA anlitade IKEA formgivaren Francis Cayouette, som har jobbat med IKEA på frilansbasis sedan Francis tillhör organisationen Danish Designers och har mottagit ett flertal utmärkelser för sin formgivning. Att designa UPPLEVA har varit ett utmanande projekt. Men också väldigt roligt. Mest intressant var att designa de elektroniska enheterna på ett sätt så att de passade perfekt till möbeln. Att integrera högtalarna, skapa möjlighet att dölja alla enheter inuti möbeln och utveckla kabelhanteringen. Även formgivningen av fjärrkontrollen var intressant. Som länk mellan människa och maskin behövde den vara lätt att förstå, intuitiv och skön att hålla i, med så få knappar som möjligt.

8 RESULTATET: UPPLEVA UPPLEVA En komplett lösning med TV, ljud och möbel i ett. En LED TV som ser bra ut även när den inte är på, med inbyggd förvaring och internetuppkoppling (Smart-TV). Ett 2.1 ljudsystem med trådlös subwoofer och inbyggd CD/DVD/ Blu-ray-spelare. En fjärrkontroll som styr alla enheter. Fem års garanti.

9 04. HIMNA går tillbaka i tiden HIMNA, utvecklad av Anna Wallin Irinarchos och Lisa Widén från WIS Design, är också en lösning utvecklad för UPPLEVA. Sedan bildandet av WIS Design 2006 har designduon skapat design som ofta är poetisk med ett lekfullt utryck som tillför något extra till sådant som finns i vår omgivning. Både Anna och Lisa är idag baserade i Stockholm där de båda tog examen från Beckmans Designhögskola FORMGIVARE: Anna Wallin Irinarchos och Lisa Widén För att frigöra oss från dagens vedertagna synsätt på hur TV-bänkar och TV-apparater ser ut, bestämde vi oss för att titta bakåt i tiden, när TV:n var i sin linda. Då var TV:n mycket mer en möbel än vad den är idag. UPPLEVA HIMNA är inspirerad av den klassiska skandinaviska pinnstolen. Vi ville skapa en design som fungerar i alla typer av hem. Att integrera modern teknik som TV:n, ljudsystem och DVD-spelare i en klassisk design var extra roligt och utmanande. Den känns som något man inte sett förut. Och det är precis vad det är!

10 05. UPPLEVA upplevelsen UPPLEVA TV SMART TV: ger dig åtkomst till internet och möjliggör att du kan ta emot interaktivt material, se på film, kolla nyheter eller lyssna på musik online direkt via TV:n (gäller alla skärmar förutom 24 ). Med SMART TV kan du hålla dig uppdaterad på sociala medier, nyheter, ladda ner musik eller film och kommentera eller betygsätta samtidigt som du tittar eller lyssnar. Ljussensor: justerar automatiskt bildens ljus beroende på ljusförhållandet i rummet. Bidrar till lägre energiförbrukning och den absolut bästa bildåtergivningen. Samtliga UPPLEVA TV är märkta med Energiklass A. Alla TV-apparater är Full HD (1080), med upp till 400 Hz rörelseindex vilket betyder att bilden fortfarande är skarp även vid snabba bildsekvenser. UPPLEVA TV levereras med inbyggd Wi-Fi; vilket betyder att du med UPPLEVA Wi-Fi-adapter, kan sammankoppla din dator, Smartphone eller andra enheter via ditt hemnätverk. På det sättet kan du trådlöst dela innehåll som videos eller foton från datorn och spela på TV:n. Kompatibel med de vanligaste ljud, film och bildformaten som MP3 och MP4, DivX HD och JPEG vilket gör det enkelt att dela filer via USB-minne eller via dator/wifi. LED TV erbjuder bättre bildkvalitet och lägre energiförbrukning med upp till 40% jämfört med en vanligt LCD TV. TV:n kan färgkoordineras med fästbara ramar i de fyra BESTÅ färgerna svart, vit, bok och valnöt (för alla TV-apparater utom 24 ). SÄLJS SEPARAT: UPPLEVA HDMI-kabel (High- Definition Mutlimedia Interface): kopplar samman din HDTV med Bluray-spelare eller annan enhet. Skapar bättre bild- och ljudkvalitet. 4 storlekar: 46, 40, 32, 24, i svart eller vitt utförande. UPPLEVA WiFi-adapter: kopplar trådlöst samman TV:n med dator, Smartphone eller annan enhet via ditt hemnätverk för att trådlöst dela och spela musik eller filmfiler direkt på TV:n. UPPLEVA inspelningsminne för TV (8Gb). Tillåter dig spela in ditt favorit-tv-program eller pausa och spola tillbaka samtidigt som programmet sänds.

11 UPPLEVA ARTIKLAR Kabelhantering: Samlar upp och döljer kablar för en snyggare TV-lösning. UPPLEVA ram för TV med click-on-funktion: enkel att montera och ta bort om du vill ändra färgen på ramen för att matcha nya möbler. UPPLEVA täckfront för mediautrustning: fjärrkontrollen fungerar genom tyget; du kan styra din elektroniska utrustning även om täckfronten är stängd. UPPLEVA fäste: Designad för att användas med BESTÅ tv-möbel; skapar en stilren, integrerad tv-lösning utan synliga kablar. UPPLEVA panel: Designad för att användas med BESTÅ tv-möbel; skapar en stilren, integrerad tv-lösning utan synliga kablar. UPPLEVA TV-fäste: Skapa intrycket av en vägghängd tv utan att borra hål för att montera tv:n på väggen. Samlar ihop och döljer kablar för en prydligare tv-lösning, kabelhantering medföljer.

12 UPPLEVA LJUDSYSTEM Inbyggd FM-radio Ett 2.1 allt-i-ett ljudsystem. Skapar effekten av ett surround-ljudsystem med bara två högtalare och en subwoofer, utan några synliga sladdar. CD/DVD/Blu-ray-spelare inbyggd i högtalaren. Tillgänglig i svart eller vit version. Möjlighet att koppla upp och spela musik från din Smartphone, MP3-spelare, ipod eller ipad eller USB-minne. 400 watt. Kompatibel med de vanligaste ljudoch filformaten som DivX HD, XVid, AVI och MP3-4. Den trådlösa subwoofern förstärker vissa låga ljudfrekvenser och bidrar till en mer kraftfull filmupplevelse.

13 06. Design som håller - garanterat Års Garanti UPPLEVA TV och ljudsystem levereras med fem års garanti.

14 07. När finns UPPLEVA tillgänglig? Säljstart inleds i utvalda varuhus under juni SVERIGE Kungens Kurva i Stockholm ITALIEN Carugate i Milan FRANKRIKE Franconville i Paris POLEN Gdansk TYSKLAND Lichtenberg i Berlin Under hösten 2012 kommer UPPLEVA finnas tillgänglig i alla varuhus i SVERIGE, ITALIEN, FRANKRIKE, POLEN, DANMARK, NORGE, SPANIEN OCH PORTUGAL. Säljstart på övriga marknader är förlagd till våren 2013.

15 08. KONTAKT UPPLEVA För högupplösta bilder och produktinformation, kontakta oss gärna:

UPPLEVA Ett smart val av tv, ljud och möbel

UPPLEVA Ett smart val av tv, ljud och möbel 2014 UPPLEVA Ett smart val av tv, ljud och möbel UPPLEVA tv, ljudsystem och 3D-glasögon har 5 års kostnadsfri garanti. nyhet BESTÅ/UPPLEVA kombination med tv 55 /2.1 ljudsystem 17 175:B240xD40, H202cm.

Läs mer

BESTÅ/UPPLEVA. integrerade medialösningar med tv och ljudsystem. nyhet BESTÅ/UPPLEVA kombination med 40 LED tv och ljudsystem 11 395:-

BESTÅ/UPPLEVA. integrerade medialösningar med tv och ljudsystem. nyhet BESTÅ/UPPLEVA kombination med 40 LED tv och ljudsystem 11 395:- 2013 BESTÅ/UPPLEVA integrerade medialösningar med tv och ljudsystem och ljudsystem 11 39:- 9 bra anledningar att gilla UPPLEVA 1 LED OCH FULL HD (1080p) 6 INTEGRERAD KABEL- HANTERING Bättre bildkvalitet

Läs mer

Nya Blu-ray -spelare och Blu-ray -hemmabiosystem

Nya Blu-ray -spelare och Blu-ray -hemmabiosystem Pressrelease 11 januari Enkel uppkoppling och underhållning i 3D Nya Blu-ray -spelare och Blu-ray -hemmabiosystem Snabb tillgång till underhållning online 3D-kompatibilitet * 3D-surroundljud ** (hemmabiosystemen)

Läs mer

NYHET! 26.995,- Flexmount. Trådlös Acoustimass -modul. Pris per system

NYHET! 26.995,- Flexmount. Trådlös Acoustimass -modul. Pris per system NYHET! Bose Lifestyle 135 underhållningssystem Komplett system till all underhållning. Stort, naturtroget ljud från film, spel och musik från en slank, elegant design. Kontrollkonsol med anslutning för

Läs mer

TV, BREDBAND OCH TELEFONI MED FIBER

TV, BREDBAND OCH TELEFONI MED FIBER TV, BREDBAND OCH TELEFONI MED FIBER ALLT BLIR ENKLARE MED FIBER Tv, bredband och telefoni är bara några av sakerna som blir enklare med fiber. Nu får du hela hemmets kommunikation ur ett enda uttag. Du

Läs mer

7411:- Tv-förvaring. nyhet BESTÅ/FRAMSTÅ/INREDA. IKEA.se. nyhet BESTÅ/FRAMSTÅ tv-/förvaringskombination 198.626.83 BESTÅ/FRAMSTÅ/INREDA

7411:- Tv-förvaring. nyhet BESTÅ/FRAMSTÅ/INREDA. IKEA.se. nyhet BESTÅ/FRAMSTÅ tv-/förvaringskombination 198.626.83 BESTÅ/FRAMSTÅ/INREDA Tv-förvaring BESTÅ/FRAMSTÅ/INREDA 7411:- BESTÅ/FRAMSTÅ tv-/förvaringskombination 198.626.83 BESTÅ/FRAMSTÅ/INREDA har 10 års garanti. Läs mer på IKEA.se/garanti IKEA.se Nya standarden för vardagsrum utanför

Läs mer

Pressrelease. Streama direkt till Blu-ray-spelaren. Ny serie Blu-ray med trådlös uppkoppling

Pressrelease. Streama direkt till Blu-ray-spelaren. Ny serie Blu-ray med trådlös uppkoppling Pressrelease 7 januari 2010 Streama direkt till Blu-ray-spelaren Ny serie Blu-ray med trådlös uppkoppling BDP-S570 Blu-ray 3D -filmer i -kvalitet Inbyggd Wi-Fi Catch up -tv via funktionen BRAVIA Internet

Läs mer

BESTÅ KÖPHJÄLP BESTÅ KÖPHJÄLP VARDAGSRUMSFÖRVARING VARDAGSRUMSFÖRVARING. Gör din förvaring personligare

BESTÅ KÖPHJÄLP BESTÅ KÖPHJÄLP VARDAGSRUMSFÖRVARING VARDAGSRUMSFÖRVARING. Gör din förvaring personligare Inter IKEA Systems B.V. 2015 KÖPHJÄLP VARDAGSRUMSFÖRVARING BESTÅ BESTÅ KÖPHJÄLP VARDAGSRUMSFÖRVARING Gör din förvaring personligare BESTÅ TV-bänk 3249:- B180 D40, H74cm. Vit/MARVIKEN vit, mjukstängande.

Läs mer

ETT SNYGGT OCH SMART VAL

ETT SNYGGT OCH SMART VAL SERIE[P] 2 Serie[P] SERIE[P] Skandinavisk design är tidlös och har sin grund i vår kärlek till ljuset och naturen. Serie[P] bord grundar sig i denna tradition med rena linjer, funktionell design och ljusa

Läs mer

stil bistro solid Vit ask

stil bistro solid Vit ask news Nyheter V vi människor är så olika. En del vill ha det allra senaste. Andra föredrar det mer traditionella. Därför har våra formgivare tagit fram ett stort och varierat sortiment. Oavsett om man bor

Läs mer

AUDIO SYSTEM MULTIROOM AUDIO SYSTEM

AUDIO SYSTEM MULTIROOM AUDIO SYSTEM MULTIROOM AUDIO SYSTEM CD/DVD-, Mp3-spelare Universell docka för ipod Två RCA - ingångar för externa ljudkällor Data - och ljudutgång (fyra kanaler) via en RJ45-kontakt Kontrollerar upp till 32 rum/zoner

Läs mer

Gör dig redo för en verklig

Gör dig redo för en verklig MusicCast i vardagsrummet Front surroundsystem Gör dig redo för en verklig MusicCast utökar underhållningens möjligheter MusicCast utnyttjar ett snabbt trådlöst nätverk för överföring av musik och annan

Läs mer

BILSEMESTERRAPPORTEN 2012

BILSEMESTERRAPPORTEN 2012 BILSEMESTERRAPPORTEN 2012 BILSEMESTER ÄR FRIHET I år firar Stena Line 50 år och därför är vi extra stolta att kunna presentera vår största kartläggning av svenskt resande med bil hittills: Bilsemesterrapporten

Läs mer

med nya ögon Vi har alltid fokuserat på att utmana mönster.

med nya ögon Vi har alltid fokuserat på att utmana mönster. 2012 NY HET ER Se ditt kök med nya ögon Utmana dig själv. Utmana dina föreställningar. Låt dig inspireras på nytt. Hos HTH är vi experter på att se kök i helt nya perspektiv och att ge dig inspirerande

Läs mer

Sonys 4K-utbud öppnar en värld av underhållning med Android TV

Sonys 4K-utbud öppnar en värld av underhållning med Android TV !! Pressrelease 6 januari 2015 Sonys 4K-utbud öppnar en värld av underhållning med Android TV Utbudet av BRAVIA för 2015 erbjuder TV med överlägsen bildkvalitet och väldigt tunn design Ny 4K Processor

Läs mer

Pressrelease. HD-klipp direkt i fotoramen. Nya digitala fotoramar från Sony

Pressrelease. HD-klipp direkt i fotoramen. Nya digitala fotoramar från Sony Pressrelease 1 september 2010 HD-klipp direkt i fotoramen Nya digitala fotoramar från Sony Sju digitala fotoramar (S-serien) Videouppspelning i AVCHD-format och stereoljud (VR100) Skärmstorlekar från 7

Läs mer

Stark, trådlös anslutning till din tv, mobiltelefon......och andra viktiga enheter

Stark, trådlös anslutning till din tv, mobiltelefon......och andra viktiga enheter Stark, trådlös anslutning till din tv, mobiltelefon......och andra viktiga enheter Det har aldrig varit enklare att ansluta sig ReSound Unite är en serie trådlösa tillbehör som gör att du kan ansluta din

Läs mer

UNDER EMBARGO TILL 22 AUGUSTI KL

UNDER EMBARGO TILL 22 AUGUSTI KL 2013-08-22 Pressmeddelande UNDER EMBARGO TILL 22 AUGUSTI KL 06 Canon lanserar tre fotoskrivare med allt-i-ett och omfattande utskriftstjänster via molnet. PIXMA MG5550 PIXMA MG6450 PIXMA MG7150 Canon,

Läs mer

NY KOLLEKTION STOCKHOLM

NY KOLLEKTION STOCKHOLM NY KOLLEKTION STOCKHOLM EN AV MÅNGA SKICKLIGA MEDARBETARE BAKOM STOCKHOLM KOLLEKTIONEN. STOCKHOLM KOLLEKTIONEN För oss betyder hantverk design i varje detalj och de allra bästa materialen inifrån och ut

Läs mer

Niko touchswitch. Smart pekskärm för varje hem

Niko touchswitch. Smart pekskärm för varje hem Niko touchswitch Smart pekskärm för varje hem Niko touchswitch Smart pekskärm för varje hem Du känner säkert igen situationen: flera rum i hemmet har olika tryckknapp bredvid varandra. En eller flera

Läs mer

Flerkanalig AV-mottagare. Börja här Det här är din snabbstartguide

Flerkanalig AV-mottagare. Börja här Det här är din snabbstartguide Flerkanalig AV-mottagare STR-DN1020 Börja här Det här är din snabbstartguide 1 Installera högtalarna 2 Ansluta TV:n och andra enheter 3 Andra anslutningar 4 Välja högtalare och optimera 5 Uppspelning Det

Läs mer

CleverTouch S- serien. CleverTouch C- serien ü ü ü ü ü. CleverTouch Plus ü ü ü ü ü ü ü. CleverTouch Fusion

CleverTouch S- serien. CleverTouch C- serien ü ü ü ü ü. CleverTouch Plus ü ü ü ü ü ü ü. CleverTouch Fusion Högupplöst interaktivitet Välj Clevertouch, marknadsledaren inom större interaktiva pekskärmar* med storlekar från 32 till 84. Den senaste tekniken är integrerad med skärmen och ger möjlighet till multitouch

Läs mer

Färgstark VAIO med HDMI-utgång med 3D-stöd

Färgstark VAIO med HDMI-utgång med 3D-stöd Pressrelease 23 juni 2011 Lysande notebook från Sony Färgstark VAIO med HDMI-utgång med 3D-stöd Notebook med innovativt ljussken (grön och orange) 14 och 15,5 widescreen VAIO Display med hög kontrast Exmor-webbkamera

Läs mer

Lumi BAS UNIKT ERBJUDANDE PÅ LUMI KOM-IGÅNG-PAKET. PASSA PÅ! Kom-igång-paket för garderob och walk-in. GILTIGT TOM 31 JANUARI 2016

Lumi BAS UNIKT ERBJUDANDE PÅ LUMI KOM-IGÅNG-PAKET. PASSA PÅ! Kom-igång-paket för garderob och walk-in. GILTIGT TOM 31 JANUARI 2016 PASSA PÅ! UNIKT ERBJUDANDE PÅ LUMI KOM-IGÅNG-PAKET. GILTIGT TOM 31 JANUARI 2016 Lumi BAS Kom-igång-paket för garderob och walk-in. TRENDEXPERTERNAS VAL FILIPPA BAS - MÖBELINREDNING I SVART ASK. Komplettera

Läs mer

Tema: Underhållning Teknikspanarna

Tema: Underhållning Teknikspanarna Tema: Underhållning Teknikspanarna Tema: Underhållning Övergripande om temat Dagens tekniker har en lång och gedigen historia. Såväl kameran som datorn var i det närmaste underverk när de först såg dagens

Läs mer

Få ut mer av dina hörapparater. Phonaks trådlösa tillbehör

Få ut mer av dina hörapparater. Phonaks trådlösa tillbehör Få ut mer av dina hörapparater Phonaks trådlösa tillbehör Modern hörapparatsteknik gör det bekvämt att lyssna och höra i de flesta situationer. Men när du talar i telefon, ser på TV eller befinner dig

Läs mer

KÖPHJÄLP Integrerad köksbelysning

KÖPHJÄLP Integrerad köksbelysning KÖPHJÄLP Integrerad köksbelysning Bra, funktionell belysning Belysningen är viktig i alla kök, både av säkerhetsskäl och för att det är snyggt. Bra, jämn belysning över arbetsytan gör att matlagningen

Läs mer

SMARTA HEM STANDARDPAKET

SMARTA HEM STANDARDPAKET SMARTA HEM STANDARDPAKET Eco-Smarta hus med KNX-system Vi bygger Eco-Smarta hus med ett inbyggt system för att styra hemmet, baserat på världsstandarden KNX. Systemet innebär att du kan styra allehanda

Läs mer

Sony lanserar smartare och snabbare Blu-ray spelare

Sony lanserar smartare och snabbare Blu-ray spelare Pressrelease 7 januari 2014 Sony lanserar smartare och snabbare Blu-ray spelare Förbättrar ljud- och bildkvaliteten samt gör det enkelt och snabbt att komma åt innehåll på internet Dela innehåll från smartphones

Läs mer

Exxact och Renova. Du är unik. Visa det.

Exxact och Renova. Du är unik. Visa det. Exxact och Renova Du är unik. Visa det. Byt strömställare det finns mer än vitt att välja bland Är design, komfort och energieffektivitet viktigt för dig? I så fall har vi strålande nyheter du behöver

Läs mer

Du kan göra allt själv, men behöver inte.

Du kan göra allt själv, men behöver inte. Du kan göra allt själv, men behöver inte. KÖPHJÄLP PAX & KOMPLEMENT Skjutdörrar IKEA produkterna är formgivna och förpackade så att du kan ta hem och montera dem själv. Men om du vill så kan vi erbjuda

Läs mer

Fina erbjudanden från SIBA för dig som är medlem i Motormännen

Fina erbjudanden från SIBA för dig som är medlem i Motormännen Fina erbjudanden från SIBA för dig som är medlem i Motormännen Delonghi Espressomaskin Motormännens pris:2162kr Ordinarie pris: 2990kr Rabatt:828kr Art.nr: C7955 Med CRF Technology Magnifica har en kompakt

Läs mer

PLATS FÖR MER. VINDSTRAPPOR ClickFIX MARKNADENS BÄSTA LÄTT OCH ELEGANT TRAPPOR I BYGGSATS MED NORDISK DESIGN LOFTTRAPPAN ÖKAR BOSTADENS STORLEK

PLATS FÖR MER. VINDSTRAPPOR ClickFIX MARKNADENS BÄSTA LÄTT OCH ELEGANT TRAPPOR I BYGGSATS MED NORDISK DESIGN LOFTTRAPPAN ÖKAR BOSTADENS STORLEK PLATS FÖR MER VINDSTRAPPOR ClickFIX MARKNADENS BÄSTA LÄTT OCH ELEGANT TRAPPOR I BYGGSATS MED NORDISK DESIGN LOFTTRAPPAN ÖKAR BOSTADENS STORLEK VÄGGLUCKOR GÖR RUMMET STÖRRE RÄCKET RAMAR IN TRAPPAN LÅT DIG

Läs mer

Smart belysning 2.0. Säljstart: 31 mars 2017 Pressmaterial Kontakt:

Smart belysning 2.0. Säljstart: 31 mars 2017 Pressmaterial Kontakt: Smart belysning 2.0 Säljstart: 31 mars 2017 Pressmaterial Kontakt: press.sto@ikea.com SMART BELYSNING - PRESSMATERIAL 002 Nästa generations belysning är här! Med Smart belysning vill vi utmana allt som

Läs mer

SLADDA serie. cykel med tillbehör SÄLJSTART: AUGUSTI 2016 KONTAKT: PRESS.STO@IKEA.COM SLADDA CYKEL PH138229 IKEA PRESSMATERIAL / AUGUSTI 2016 / 1

SLADDA serie. cykel med tillbehör SÄLJSTART: AUGUSTI 2016 KONTAKT: PRESS.STO@IKEA.COM SLADDA CYKEL PH138229 IKEA PRESSMATERIAL / AUGUSTI 2016 / 1 PH138229 IKEA PRESSMATERIAL / AUGUSTI 2016 / 1 SLADDA serie cykel med tillbehör Inter IKEA Systems B.V. 2016 SÄLJSTART: AUGUSTI 2016 KONTAKT: PRESS.STO@IKEA.COM IKEA PRESSMATERIAL / AUGUSTI 2016 / 2 PH138259

Läs mer

Har du koll på energi kostnaderna hemma eller springer den bara iväg varje månad och du har absolut ingen koll på vart det går?

Har du koll på energi kostnaderna hemma eller springer den bara iväg varje månad och du har absolut ingen koll på vart det går? Har du koll på energi kostnaderna hemma eller springer den bara iväg varje månad och du har absolut ingen koll på vart det går? Vår ide är en E-pad som får dig att hålla koll på kostnaderna. Den räknar

Läs mer

Telia Fiber Business. Ann Ekman 0705-111009 ann.ekman@teliasonera.com. Operator Business

Telia Fiber Business. Ann Ekman 0705-111009 ann.ekman@teliasonera.com. Operator Business Telia Fiber Business Ann Ekman 0705-111009 ann.ekman@teliasonera.com Operator Business Ni bygger hela vägen fram till huset Frostfritt och el uttag 2 2013-04-09 Telia Fiberanslutning 2010 Så hänger det

Läs mer

MINIX NEO A2 Användarguide

MINIX NEO A2 Användarguide MINIX NEO A2 Användarguide Produkt Information Tack för att du köpt en MINIX NEO A2. MINIX NEO A2 är en trådlös air mouse + dubbelsidigt tangentbord med inbyggd mikrofon och högtalare. MINIX NEO A2 utnyttjar

Läs mer

Oscarssons. i småland

Oscarssons. i småland Oscarssons Möbel design & Tillverkning i småland 1 2 Besök vår webb! www.oscarssonsmobel.se Genuint & äkta Vi har valt att inte tumma på den kvalitet som svensk tillverkning ger. Vi använder ek som fått

Läs mer

Telia Öppen Fiber som kommunikationsoperatör

Telia Öppen Fiber som kommunikationsoperatör Telia Öppen Fiber som kommunikationsoperatör Mats Rydin Kommun- och Stadsnätsansvarig, reg sydväst 1 Telia Öppen Fiber- Vår affärsidé Telia Öppen Fiber erbjuder en flexibel plattform för framtidens bredbandstjänster.

Läs mer

KONTAKTINFORMATION Jan Ström janne@notrocketscience.nu 0708-795700

KONTAKTINFORMATION Jan Ström janne@notrocketscience.nu 0708-795700 KONTAKTINFORMATION Jan Ström janne@notrocketscience.nu 0708-795700 Creative omdefinierar Ljudet Hemma med ZiiSound Dx Series av Pure Wireless modulära Bluetoothhögtalare Introducerar ett revolutionerande

Läs mer

www.crestron.com DESIGNBRYTARE KNAPPSATSER OCH TOUCHSKÄRMAR 3"- 10" Av: Special-Elektronik AB Version 1.0 1 www.specialelektronik.

www.crestron.com DESIGNBRYTARE KNAPPSATSER OCH TOUCHSKÄRMAR 3- 10 Av: Special-Elektronik AB Version 1.0 1 www.specialelektronik. www.crestron.com DESIGNBRYTARE KNAPPSATSER OCH TOUCHSKÄRMAR 3"- 10" Av: Special-Elektronik AB Version 1.0 1 www.specialelektronik.se DESIGN OCH FUNKTION Design och funktion in i minsta detalj Genom att

Läs mer

SeniorNet Huddinge Dagens tema: Trådlösa uppkopplingar

SeniorNet Huddinge Dagens tema: Trådlösa uppkopplingar SeniorNet Huddinge 2018-04-26 Dagens tema: Trådlösa uppkopplingar Olika sätt att koppla upp sig trådlöst WIFI eller Bluetooth Bluetooth används vid uppkoppling på korta avstånd. Strömsnålt. Går ej att

Läs mer

XS4 2.0 RE-VOLUTION XS4 MINI. http://xs4mini.saltosystems.com/home-sv/ www.evvasalto.se LIMITED EDITION PRINT

XS4 2.0 RE-VOLUTION XS4 MINI. http://xs4mini.saltosystems.com/home-sv/ www.evvasalto.se LIMITED EDITION PRINT XS4 2.0 RE-VOLUTION XS4 MINI http://xs4mini.saltosystems.com/home-sv/ www.evvasalto.se LIMITED EDITION PRINT XS4 MINI DESIGN XS4 MINI DESIGN : Modern och stilren design är SALTO:s varumärke. Med XS4 Mini

Läs mer

Enkelt att streama, spegla och dela mellan dina smarta enheter

Enkelt att streama, spegla och dela mellan dina smarta enheter Enkelt att streama, spegla och dela mellan dina smarta enheter SAMSUNG Smart Sharing 1 Enkelt att streama, spegla och dela Nu är det ännu enklare att dela med sig av upplevelser och ta del av andras. Med

Läs mer

Kabel-tv till dig som bor i en gruppansluten förening CCF

Kabel-tv till dig som bor i en gruppansluten förening CCF Kabel-tv till dig som bor i en gruppansluten förening CCF Hej! Tv-tittande är något som engagerar. Alla har sina favoritprogram och kanaler som de inte vill vara utan. Därför ser vi till att du kan komponera

Läs mer

Badrums- design i ny tappning.

Badrums- design i ny tappning. Geberit AB Kantyxegatan 25 Box 50 414 S - 202 14 Malmö T 040-680 89 30 www.geberit.se Badrums- design i ny tappning. SE/sv/1834525/01.12 by Geberit AB Nyhet Ett tidlöst formspråk i badrummet. Det finns

Läs mer

Smarta designtips för urban compact living från Bemz Fantastiska överdrag för IKEA möbler

Smarta designtips för urban compact living från Bemz Fantastiska överdrag för IKEA möbler Smarta designtips för urban compact living från Bemz Fantastiska överdrag för IKEA möbler Använd gärna bifogade bilder, eller välj bland fler högupplösta bilder samt produktinformation här. Ettor, vindsvåningar

Läs mer

Hotell. Designanpassade. produkter från ELKO

Hotell. Designanpassade. produkter från ELKO Designanpassade produkter från ELKO Scandic Grand Central Hotell ELKO vill som ledande leverantör av designprodukter, inom elinstallation, ge dig en helhetsbild av lösningar för hotellmiljöer. I denna

Läs mer

Automatisering av invändiga solskydd. Skapar rörelse och komfort i ditt hem

Automatisering av invändiga solskydd. Skapar rörelse och komfort i ditt hem Automatisering av invändiga solskydd Skapar rörelse och komfort i ditt hem Funktioner som är enkla att installera och ger komfort året runt. Låt automatiken sköta jobbet! automatik Sunis WireFree RTS Helt

Läs mer

Sagagifts Gåvokort erbjuder ett sortiment som vi vet är eftertraktat i butik, artiklar som många vill ha! Produkterna är skapade av våra kreativa

Sagagifts Gåvokort erbjuder ett sortiment som vi vet är eftertraktat i butik, artiklar som många vill ha! Produkterna är skapade av våra kreativa Sagagifts Gåvokort erbjuder ett sortiment som vi vet är eftertraktat i butik, artiklar som många vill ha! Produkterna är skapade av våra kreativa formgivare med de skandinaviska trenderna som grund. Från

Läs mer

Tänd lamporna med stil.

Tänd lamporna med stil. Tänd lamporna med stil. Interiördetaljen som många glömmer. Tänker du på strömbrytare, som något du bara använder för att tända och släcka lampor med? Eller vägguttag, som ett nödvändig ont för att få

Läs mer

Njut av ny bild- och ljudteknologi när den är som bäst

Njut av ny bild- och ljudteknologi när den är som bäst egenskap SateLlite p100 Satellite p100 Njut av ny bild- och ljudteknologi när Toshibas bärbara dator Satellite P100 ger personligt anpassat digital innehåll med spets. Satellite P100 har kapacitet att

Läs mer

Serie[f] city. 2 Serie[f] city

Serie[f] city. 2 Serie[f] city Serie[f] city 2 Serie[f] city Serie[f] city Serie[f] city bord har klassiska fyrkantsben, väldesignade skivor och en personlig karaktär. Vi har tänkt utanför ramen och placerat den smalaste delen av benet

Läs mer

CINEMA SB100 strömförsörjd soundbar-högtalare

CINEMA SB100 strömförsörjd soundbar-högtalare CINEMA SB100 strömförsörjd soundbar-högtalare snabbstartsguide Tack för att du har valt den här JBL -produkten! Den strömförsörjda soundbar-högtalaren JBL Cinema SB100 är ett komplett, integrerat ljudsystem

Läs mer

Toshiba lanserar tre nya Satellite-serier - Slimmad design, enastående val och prisvärd pekskärmanvändning

Toshiba lanserar tre nya Satellite-serier - Slimmad design, enastående val och prisvärd pekskärmanvändning Pressmeddelande Toshiba lanserar tre nya Satellite-serier - Slimmad design, enastående val och prisvärd pekskärmanvändning Stockholm, 2 juli 2013 Toshiba lanserar nu tre nya bärbara datorserier. Satellite

Läs mer

MOBILSAJTER. Framtagen av:

MOBILSAJTER. Framtagen av: MOBILSAJTER Framtagen av: VAD ÄR EN BRA MOBILSAJT? När det handlar om mobiler och internet är det svårt att inte tala lite extra om den yngre generationen. Nio av tio unga har idag en smartphone och deras

Läs mer

X Series - BLUETOOTH

X Series - BLUETOOTH Fungerar med alla enheter som har Bluetooth Enkelt Lägg telefonen eller surfplattan på högtalaren och den är klar att spela. Med NFC tekniken skakar enheten hand med högtalaren och du kan spela musik på

Läs mer

Canal Digital Kabel-TV. Valfrihet och tv-upplevelser för hela huset

Canal Digital Kabel-TV. Valfrihet och tv-upplevelser för hela huset Canal Digital Kabel-TV Valfrihet och tv-upplevelser för hela huset Tv ska vara en trygghet och en självklarhet Vår affärsidé är att leverera det mest attraktiva utbudet till tv-tittarna och vi står för

Läs mer

Trådlöst hem med Telia

Trådlöst hem med Telia Trådlöst hem med Telia Bredband 100/10 Kanalpaket Lagom Bredbandstelefoni Dator Trådlös router Trådlös sändare + mottagare Telefoni Digitalbox Exempel på hur ett nätverk i hemmet kan se ut Förklaring IU=

Läs mer

Tekniska prylar leder till gräl i de svenska villorna

Tekniska prylar leder till gräl i de svenska villorna PRESSMEDDELANDE 2011-12-12 Tekniska prylar leder till gräl i de svenska villorna Två av tio svenskar som bor i hus tycker att tekniken begränsar umgänget med familjen. Lika stor andel tycker att tekniken

Läs mer

tappning. Geberit Monolith

tappning. Geberit Monolith Badrumsdesign i ny tappning. Geberit Monolith För folk med karaktär. Och dem som njuter av livets goda. Vill du ge ditt badrum en ny fräsch look? Med Geberit Monolith badrumsmoduler slipper du kompromissa.

Läs mer

just nu westerbergs.com ocean 170 l/r duo badkar inkl front 13.695:- (16.995:-) Priserna gäller 2/5-24/8 2014.

just nu westerbergs.com ocean 170 l/r duo badkar inkl front 13.695:- (16.995:-) Priserna gäller 2/5-24/8 2014. just nu Priserna gäller 2/5-24/8 2014. ocean 170 l/r duo badkar inkl front 13.695:- (16.995:-) westerbergs.com dröm eller verklighet Vad är välmående egentligen? Hur tar man bäst hand om sig själv? Vatten

Läs mer

38 hemma hos - BYGGA NYTT HUS -

38 hemma hos - BYGGA NYTT HUS - 38 hemma hos - BYGGA NYTT HUS - - BYGGA NYTT HUS - hemma hos 39 Med passion för husbyggande text maria östlund, Louise josborg Foto pär olsson Jan Eidman vet precis hur han vill ha det. Han har renoverat

Läs mer

Möblerna är färdigmonterade och enkla att installera. Det enda du behöver montera själv är frontpaneler och handtag.

Möblerna är färdigmonterade och enkla att installera. Det enda du behöver montera själv är frontpaneler och handtag. SKÄRGÅRD -ett badrum som passar! Camargue Skärgård möbelkoncept kompletterar vårt breda utbud av badrumslösningar. Vi vill göra det enklare för dig att sätta ihop ett unikt och individuellt badrum som

Läs mer

Bygg med Vision. HomIQ

Bygg med Vision. HomIQ HomIQ Beskrivning: Har du åkt hemifrån och är orolig att du kanske glömt spisen på? Med HomIQs nya system får du full kontroll över el, värme och larm i huset, genom ett knapptryck på din PC, ipad, iphone

Läs mer

Geberits moderna badrumsprodukter för 2015

Geberits moderna badrumsprodukter för 2015 Pressinformation från Geberit Februari 2015 Geberits moderna badrumsprodukter för 2015 I år är det badrummen vi renoverar och inreder! I trendspaningarna för 2015 ser vi personligt designade badrum med

Läs mer

PH131295. Inter IKEA Systems B.V. 2015. TILLFÄLLE kollektion TILLFÄLLIG KOLLEKTION 12 FEBRUARI 2016. KONTAKT: press.sto@ikea.com

PH131295. Inter IKEA Systems B.V. 2015. TILLFÄLLE kollektion TILLFÄLLIG KOLLEKTION 12 FEBRUARI 2016. KONTAKT: press.sto@ikea.com PH131295 Inter IKEA Systems B.V. 2015 TILLFÄLLE kollektion TILLFÄLLIG KOLLEKTION 12 FEBRUARI 2016 KONTAKT: press.sto@ikea.com IKEA PRESSMATERIAL / FEBRUARI 2016 / 2 PH131484 EN FLIRT MED BRASILIEN Djärva

Läs mer

INRED SOM DU VILL LEVA

INRED SOM DU VILL LEVA Inter IKEA Systems B.V. 2008 IKEA Katalogtema 2009 INRED SOM DU VILL LEVA PE228269 IKEA.se katalog TEMA Ett hem som passar för vardagsliv PE228270 Välkommen till ett hem som är planerat för vardagsliv!

Läs mer

Aritco Villahissar. Inspiration för ditt hem.

Aritco Villahissar. Inspiration för ditt hem. Aritco Villahissar. Inspiration för ditt hem. Foto www.willanordic.se 2 Höj livskvalitén. En villahiss betyder så mycket mer än att transportera sig från en våning till en annan. Det handlar om att njuta

Läs mer

Fina erbjudanden från SIBA för dig som är medlem i Motormännen

Fina erbjudanden från SIBA för dig som är medlem i Motormännen Fina erbjudanden från SIBA för dig som är medlem i Motormännen Samsung 40 curved TV Motormännens pris:5863kr Ordinarie pris: 6990kr Rabatt:1127kr Art.nr: C9049 40 tums Curved Smart-TV med Quad Core-processor

Läs mer

UPPTÄCK Den nya standarden av elektriska designradiatorer. Langila Sanbe

UPPTÄCK Den nya standarden av elektriska designradiatorer. Langila Sanbe Stor noggrannhet har lagts ned vid skapandet av detta dokument. Ingen del av detta dokument får mångfaldigas utan skriftligt medgivande av Rettig ICC. Rettig ICC tar inget ansvar för eventuella felaktigheter

Läs mer

Sony lanserar nya sätt att lyssna på musik Oslagbara ljudupplevelser genom multirum-lyssning

Sony lanserar nya sätt att lyssna på musik Oslagbara ljudupplevelser genom multirum-lyssning ! Pressrelease 6 januari 2015 Sony lanserar nya sätt att lyssna på musik Oslagbara ljudupplevelser genom multirum-lyssning Högupplöst musik som artisten tänkt sig Förstklassigt ljud var som helst i hemmet

Läs mer

Heta erbjudanden för en kall vinter

Heta erbjudanden för en kall vinter Heta erbjudanden för en kall vinter Nya Sony Xperia Z1 Compact för 429 229 Ring och sms:a obegränsat! 3 månader Spotify ingår. Aye hörlurar 99 199 För fullständiga priser och villkor se telia.se Kompletta

Läs mer

CE-FÖRSÄLJNINGEN 2009-2012 Totalmarknad, konsumentvärde MSEK inkl moms

CE-FÖRSÄLJNINGEN 2009-2012 Totalmarknad, konsumentvärde MSEK inkl moms 14 13 1 CE-FÖRSÄLJNINGEN 29-212 Totalmarknad, konsumentvärde MSEK inkl moms 11 645 12 1 135 9 715 1 8 6 4 2 727 445 3265 6 42 11 6535 35 318 435 325 855 5655 25 2865 295 32 75 5495 225 27 265 28 75 29

Läs mer

*!3I8B6A-jabjae!:P;K;o;l;s

*!3I8B6A-jabjae!:P;K;o;l;s SÄLJS LÖRDAG FREDAG 18 24 APRIL 2015. NR 16. PRIS: 19 KRONOR. Våga färg! Knalliga toner i alla rum GRILLAT! Smaker från Medelhavet Kött, fisk & goda tillbehör SVERIGES MEST KÖPTA inrednings- MAGASIN MAT

Läs mer

Med Leef Access 2.0 ökar du minneskapaciteten i din Android-telefon eller surfplatta och den är så liten att den får plats i din ficka.

Med Leef Access 2.0 ökar du minneskapaciteten i din Android-telefon eller surfplatta och den är så liten att den får plats i din ficka. SVENSKA För Leef, kommer design alltid främst. Faktum är att över hälften av vårt team utgörs av designers. Vi integrerar fullständigt kvalitetsmaterial,funktion och stil, resultatet är en serie produkter

Läs mer

Unik och tidlös skåpserie med ett otal kombinationsmöjligheter,

Unik och tidlös skåpserie med ett otal kombinationsmöjligheter, Bianca Bianca April 2010 Vi reserverar oss för tryckfel och utgångna modeller B305 Biancae ILVA Malmö Nornegatan 1, Svågertorp, 215 86 Malmö t 040-600 30 00 måndag fredag 10 20 lördag söndag 10 18 Unik

Läs mer

PH123792. Inter IKEA Systems B.V. 2015 TRÅDLÖS LADDNING FÖR EN VARDAG MED MINDRE TRASSEL 15 APRIL 2015. PRESSFRÅGOR: press.sto@ikea.

PH123792. Inter IKEA Systems B.V. 2015 TRÅDLÖS LADDNING FÖR EN VARDAG MED MINDRE TRASSEL 15 APRIL 2015. PRESSFRÅGOR: press.sto@ikea. PH123792 Inter Systems B.V. 2015 FÖR EN VARDAG MED MINDRE TRASSEL 15 APRIL 2015 PRESSFRÅGOR: press.sto@ikea.com PRESSKITT / APRIL 2015 / 2 PH124103 Ladda där du är I dag är smartphones en naturlig del

Läs mer

Så blir din spelkonsol ett mediacenter

Så blir din spelkonsol ett mediacenter Så blir din spelkonsol ett mediacenter 7 Titta på video 7 Lyssna på musik 7 Visa bildspel 7 Funkar för Xbox 360 och PS3. Gör din spelkonsol till ett mediacenter Har du en Xbox 360 eller Playstation 3 som

Läs mer

Skräddarsy din garderob

Skräddarsy din garderob skjutdörrar Skräddarsy din garderob pacific >> Oändliga möjligheter >> Kraftig aluminiumprofil >> Urspårningsskydd >> Hög kvalitet Tengberts Pacific ger ditt hem en elegant möbel av högsta kvalitet som

Läs mer

NYHETER SOVRUM. PRESSFRÅGOR: press.sto@ikea.com FEBRUARI 2015 NYHETER SOVRUM FEBRUARI. Inter IKEA Systems B.V. 2014

NYHETER SOVRUM. PRESSFRÅGOR: press.sto@ikea.com FEBRUARI 2015 NYHETER SOVRUM FEBRUARI. Inter IKEA Systems B.V. 2014 IKEA PRESSMATERIAL / 2015 / 1 2015 Inter IKEA Systems B.V. 2014 PRESSFRÅGOR: press.sto@ikea.com IKEA PRESSMATERIAL / 2015 / 2 OPPLAND. STOMMEN I ETT VILSAMT PH123223 Sovrummet är en plats för avkoppling,

Läs mer

FÖRSÄLJNINGSDATA, DEMOGRAFI och ANVÄNDARDATA NYCKELDATA PROFIL PÅ DEN EUROPEISKA DATASPELAREN

FÖRSÄLJNINGSDATA, DEMOGRAFI och ANVÄNDARDATA NYCKELDATA PROFIL PÅ DEN EUROPEISKA DATASPELAREN 2007 FÖRSÄLJNINGSDATA, DEMOGRAFI och ANVÄNDARDATA NYCKELDATA PROFIL PÅ DEN EUROPEISKA DATASPELAREN ORSAKER VARFÖR SPELAR FOLK DATASPEL? 80 % DATASPELARE Roligt att spela 55 % Avslappnande och avstressande

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL VIASAT NU BÖRJAR DET ROLIGA

VÄLKOMMEN TILL VIASAT NU BÖRJAR DET ROLIGA BASPLUS VÄLKOMMEN TILL VIASAT NU BÖRJAR DET ROLIGA SE SID 4-5 FÖR DINA BÄSTA TV-ERBJUDANDEN ELLER RING 0200-210 218 FIBER. BÄTTRE MED VIASAT. Grattis! Nu har du fått fiber och har många härliga TV-stunder

Läs mer

Livet är fullt av prylar

Livet är fullt av prylar Livet är fullt av prylar ...som kan organiseras Vi människor är lite som hamstrar. Vi samlar. Gamla prylar och nya prylar. Prylar till ungarna, prylar till husdjuren, prylar till våra hobbies, ja till

Läs mer

Fortum Hemkontroll. Ta kontrollen över ditt hem. Manual

Fortum Hemkontroll. Ta kontrollen över ditt hem. Manual Ta kontrollen över ditt hem Manual Innehållsförteckning Vad behöver jag för att komma igång? 2 Att komma igång 3 Installera gateway 4 Installera dina styruttag 6 Tilldela rumsfärger och nummer 7 Koppla

Läs mer

När materialen får tala

När materialen får tala kök när materialen får tala När materialen får tala HUSET Bostadsrätt om 225 kvm på Östermalm. KÖKET Klassiskt med moderna inslag, ritat av Martin Zetherström och Svante Bengtsson på 2BK Arkitekter. Mycket

Läs mer

ALGOT Förvaring för hela hemmet

ALGOT Förvaring för hela hemmet Bygg hela vägen upp till taket för att utnyttja varenda kvadratcentimeter, utan att använda så mycket golvyta. Välj metallhyllplan vid förvaring av tunga saker. Metallhyllplan med måtten 80x38 tål belastning

Läs mer

BUTIKS CHEFS INDEX FOKUS PÅ TV - FÖRSÄLJNING OCH TEKNIK BCI #1 2016

BUTIKS CHEFS INDEX FOKUS PÅ TV - FÖRSÄLJNING OCH TEKNIK BCI #1 2016 BUTIKS CHEFS INDEX FOKUS PÅ TV - FÖRSÄLJNING OCH TEKNIK BCI #1 2016 Årets första undersökning bland elektronikbranschens butikschefer visar bland annat att; TV-skärmens storlek är den viktigaste aspekten

Läs mer

Stockholm 15 april 2010 Creative Technology Ltd. presenterade idag ZiiSound TM D5 - högtalarsystemet som personifierar

Stockholm 15 april 2010 Creative Technology Ltd. presenterade idag ZiiSound TM D5 - högtalarsystemet som personifierar KONTAKTINFORMATION Jan Ström janne@notrocketscience.nu 0708-795700 Creative presenterar ZiiSound TM D5 - Prisbelönt trådlöst högtalarsystem med det renaste trådlösa Bluetooth-ljudet Vinnare av red dot

Läs mer

Mångsidig, trådlös kommunikationsförstärkare Nu kan du höra:

Mångsidig, trådlös kommunikationsförstärkare Nu kan du höra: Mångsidig, trådlös kommunikationsförstärkare Nu kan du höra: TV Samtal Telefon Mobiltelefon Trådlös flexibilitet HearIt All är en hörsellösning som kommunicerar ljud och tal utan kablar. Med eller utan

Läs mer

M U L T I M E D I A P L A Y E R 3,5 SATA CASING WITH REMOTE CONTROL BRUKSANVISNING SI-707138

M U L T I M E D I A P L A Y E R 3,5 SATA CASING WITH REMOTE CONTROL BRUKSANVISNING SI-707138 M U L T I M E D I A P L A Y E R 3,5 SATA CASING WITH REMOTE CONTROL BRUKSANVISNING SI-707138 POLSKI -Förpackningens innehåll -Tekniska specifikationer -Installation av hårdvara -Garanti MULTIMEDIA PLAYER

Läs mer

stil bistro solid Vit ask

stil bistro solid Vit ask news Nyheter Vi människor är så olika. En del vill ha det allra senaste. Andra föredrar det mer traditionella. Därför har våra formgivare tagit fram ett stort och varierat sortiment. Oavsett om man bor

Läs mer

Bluetop FROX - diskret och praktisk förvaring för ditt utomhusliv

Bluetop FROX - diskret och praktisk förvaring för ditt utomhusliv Bluetop FROX - diskret och praktisk förvaring för ditt utomhusliv Design och funktion Med systemet Bluetop Frox får du ordning utomhus. Du kan gömma undan saker som stör ögat, slipper ha prylar liggande

Läs mer

INSTALLATIONSFRITT MEETING PANEL

INSTALLATIONSFRITT MEETING PANEL 1 INSTALLATIONSFRITT MEETING PANEL En helt unik installationsfri lösning för det lilla mötesrummet, Meeting Panel är vår stora nyhet i ett litet format. Träpanelen fungerar som TV-fäste och döljer all

Läs mer

Listen Only CutOff FM Radio Dual. Nyhet! Dual Pro. FM Radio CutOff Listen Only. det kompletta hörselskyddet

Listen Only CutOff FM Radio Dual. Nyhet! Dual Pro. FM Radio CutOff Listen Only. det kompletta hörselskyddet Listen Only CutOff FM Radio Dual Nyhet! Dual FM Radio CutOff Listen Only det kompletta hörselskyddet Sordin erbjuder högklass hörselskydd till låga prise för fritid och yrkesmässigt bruk Musik och kommunikation

Läs mer

Välkommen till en värld av stängsel WIŚNIOWSKI

Välkommen till en värld av stängsel WIŚNIOWSKI Tomtstaket Välkommen till en värld av stängsel WIŚNIOWSKI Under 25 år har vi tillverkat stängsel med passion. Firmans namn WIŚNIOWSKI kommer från namnet på dess grundare och ägare - Andrzej Wiśniowski.

Läs mer

Svensk Bruksanvisning

Svensk Bruksanvisning hipbox GTX-14 Owner s Manual GTX-14 Svensk Bruksanvisning The Pure Sound of Life Läs igenom denna bruksanvisning innan användning av produkten och spara bruksanvisningen för framtida användning. Inledning

Läs mer

Mood Ledge Med trähylla

Mood Ledge Med trähylla Choose your Mood Choose your Mood Mood är en magnetbärande, minimalistisk och stilren skrivtavla i glas, som finns i 24 olika färger. Den svävande känslan förstärks genom de dolda beslagen och avsaknaden

Läs mer