VERKSAMHETSBERÄTTELSE för JÄRNVÄGENS BÅGSKYTTEFÖRENING 2008 STYRELSEN:

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "VERKSAMHETSBERÄTTELSE för JÄRNVÄGENS BÅGSKYTTEFÖRENING 2008 STYRELSEN:"

Transkript

1

2 VERKSAMHETSBERÄTTELSE för JÄRNVÄGENS BÅGSKYTTEFÖRENING 2008 STYRELSEN: Ordförande: Vice Ordförande: Sekreterare: Kassör: Styrelseledamot: Suppleanter: Ungdomsledamot: Revisorer: Valberedning: Anders Fredriksson Lena Nohlgren Kjell Fredriksson Therese Persson David Olsson Emma Larsson Jeanette Lindberg Kristina Nilsson Emil Arnesson Gunnar Persson MEDLEMMAR: Under 2008 var vi 105 medlemmar. 49 vuxna, varav21 damer och 28 herrar. 56 ungdomar, varav 23 tjejer och 33 killar. STYRELSESAMMANTRÄDEN: Under året har styrelsen haft 5st. möten, där den valda styrelsen har varit fulltalig vid varje möte utom ett där man anmält förhinder för en styrelseledamot. Under träningskvällar har det varit ytterligare informella möten samt via e-post och telefonkontakt. MEDLEMSMÖTEN: Vi har genomfört 15st medlemsmöten med totalt 361 deltagare samt ytterligare informella möten under träningskvällar. vid Årsmötet var det 28 medlemmar och 4 föräldrar. REPRESENTATION OCH MEDVERKAN VID ANDRA UPPDRAG: Under 2008 har Anders Fredriksson varit utbildningsansvarig och vice ordförande i Västra Svealands Bågskytteförbund. har varit valberedning i Västra Svealands Bågskytteförbund under Agneta Sundvall har varit revisorsuppleant i Västra Svealands Bågskytteförbund under januari var Anders med som ledare vid juniorlandslagsläger i Karlstad. 27 januari var Agneta domare vid Värmlandsserien i Kil. 9 februari var Agneta domare vid Värmlandsserien i Karlskoga. 16 mars var Anders domare vid inomhus SM i Eskilstuna. 29 mars var Therese och Agneta domare vid inomhus DM i Hammarö. Där vi även lånade ut våra stoppljus och domarvästar. 5 april var Patrik, Kjell, Leif, Emil. Agneta och Anders domare vid JSM inomhus i Karlskoga. 13 april deltog Anders, Patrik, Lena, Leif, Siv, Agneta, Henrik och Gunnar P. vid Västra Svealands BFs årsmöte i Hallsberg april var Järnvägens BF med vid föreningsmässan i Hallsberg. 2-4 maj var Anders med som ledare vid Svealandsgruppens läger i Eskilstuna.

3 19-25 maj var Anders med som ledare för juniorlandslaget till Spanien juni var Anders med som ledare vid ett handikappläger i Sundsvall juli var Anders med som ledare vid en Europacup för handikapp i England juli var Anders och Therese med som ledare för ett handikappläger i Borlänge 30 augusti -20 september var Anders med som ledare på Paralympics i Kina 19 oktober var Agneta domare på Värmlandsserien i Kil. 25 oktober var Agneta domare vid Värmlandsserien Karlskoga. 16 november var Agneta domare vid Värmlandsserien i Kil november var Agneta, Jeanette, Marcus och Marcus ledare på ett Knatteläger i Kärr/Östansjö november var Anders ledare på Svealandsgruppens läger i Nykvarn. 30 november var Anders Ansvarig för en föreningsträff i Karlstad. 14 december var Agneta domare vid Värmlandsserien Karlskoga. SISU SAMARBETET Föreningens kontaktperson med SISU är Lena Nohlgren. Under 2008 har vi genomfört: 18 st. Studiecirklar med 147 deltagare och 264 studietimmar. 1 st. Annan folkbildningsverksamhet med 53 deltagare och 1 studietime. 2 st. Kulturprogram med 1047 deltagare och 14,6 studietimmar. Totalt 1247 deltagare på 279,6 studietimmar. UTBILDNING: Vi försöker genomföra alla våra utbildningar i samarbete med SISU. Den 4-6 januari var Marcus Svensson med på ett juniorlandslagsläger i Karlstad. I slutet av januari var emma på en ungaledareutbildning i Örebro under tre kvällar. Under våren har vi haft 2 studiecirklar om att tillverka pilbågssträngar. 4 februari körde vi en tränarutbildning. 12 februari var Anders, Therese, Kjell, Gerd, Marcus och Agneta på en föreläsning med Ulf Karlsson i Örebro. Under februari körde vi en arrangemangsutbildning som studiecirkel i Kärr. 18 februari var det en Protokollskrivningsutbildning i Kärr mars var Marcus S och Marcus L på SBFs riksjuniorläger på Bosön mars var Catharina, Angelica, Anna-Cajsa, Marcus, Marcus och Johan på distriktets ungdomsläger i Hammarö. 13 april var Gunnar, Gunnar, Henrik och Patrik på Compoundutbildning i Kärr Under våren var det en Allmän bågskytteutbildning i studiecirkelform i Kärr. 2-4maj var Marcus och Marcus på Svealandsgruppens läger i Eskilstuna augusti var Anders på Paralympic camp i Upplans Väsby septembervar Marcus, Marcus,Marcus, Klas och Catharina på distriktets ungdomsläger i Karlskoga september var Lena och Agneta på SISUs utvecklingsresa till Italien. 28 september var Anders,Henrik, Klas, Marcus och Marcus till Bosön på föreläsning med Mr Kim från Korea. Under hösten har vi haft en studiecirkel om att tillverka pilbågssträngar. 6 oktober var Anders och Lena på Leadermöte i Östansjö. 22 oktober var Anders, Lena, Therese, Kjell och Leif på föreningsutvecklingsträff i Hallsberg. 6 november var det en föreningsutvecklingskväll i Kärr november var Christian, Christelle, Viktor, Marcus, Edvin och Elias på Knatteläger i Kärr.

4 28-30 november var Marcus och Marcus på Svealandsgruppens läger i Nykvarn. 30 november var Therese och Agneta på distriktets föreningsträff i Karlstad. 8 december var det en utrymningsövning i Kärr. 14 december var Anders, Therese ochj Lena på Leadermöte i Östansjö. UTMÄRKELSER: Anders Fredriksson fick ta emot Svenska Bågskytteförbundets Årets ledare utmärkelse. Järnvägens BF fick ta emot Folksams Idrottsstipendie vid Bern arena i Örebro under en Damfotbollslandskamp. Marcus Lagneholt, Marcus Svensson och Klas Toresson fick ta emot Stipendit Sören Larssons minne i Alléhallen under en handbollsmatch. DEMONSTRATIONER OCH UPPVISNING: Vi har haft förenings och företagsträffar med grupper från PKs Mekaniska, Crustocon AB, TC-Connect AB, Kumla Kommun, Weiderman, AKZO-Nobel, Rotary, En grupp undersköterskor samt en sponsorkväll. Vi har även haft några kompisgäng och ett födelsedagskalas som varit och provat bågskytte. Ansvarig för företagsskjutningarna har Kent Fallén varit. SKOLVERKSAMHET: I januari var vi och besökte Folkasboskolan i Pålsboda vid två tillfällen. i Mars var vi och besökte Långängsskolan i Hallsberg. Under sportlovet och höstlovet var vi med och hade prova på verksamhet i Kärr. Under våren var vi till Kävesta Folkhögskola och hade prova på verksamhet. Under hela höstterminen har vi varit med på Transstensskolan och haft schemalagd bågskytteverksamhet varje onsdag vid 18 tillfällen. För skolverksamheten har Agneta Sundvall, och Kjell Fredriksson varit ansvariga. UNGDOMSTRÄNINGAR: Under året har vi haft 278 ungdomsträningar, Med totalt 2162 deltagartillfällen. Varav 745 är tjejtillfällen och 1417 är pojktillfällen. Huvudansvarig har Anders Fredriksson varit tillsammans, Therese Persson,, Agneta Sundvall, Kjell Fredriksson och Henrik Lötstrand TJEJKVÄLLAR: Under året har det varit 18 tjejkvällar med totalt 108 deltagare, Tjejkvällarna är till största delen under inomhussäsongen. Agneta Sundvall och har varit ansvarig under Det har varit ett steg för lite tveksamma tjejer att våga skjuta, för att sedan även komma till våra ordinarie tränings kvällar. IDROTTSLYFTET: Vi har genomfört fyra projekt genom Svenska bågskytteförbundet under året och två projekt genom Örebro Läns Idrottsförbund. Projekten är: Idrottslyft genom SBF Handikapprekrytering totalt 7st vid ett tillfälle Fler som håller på längre, Medlemsvård. Stockaresan där 24 medlemmar följde med. Medlemsrekrytering efter OS.

5 Ledarutveckling Idrottslyft genom ÖLIF Provapåverksamhet där vi har besökt följande skolor. Sköllerstaskolan, Folkaboskolan och Långängsskolan Vi har besökt skolorna från november 2007 till april 2008 där det var 217 flickor och 235 pojkar som provade bågskytte på Schemalagd bågskytteträning på Transtensskolan varje onsdag under höstterminen. Totalt antal deltagare 356st varav 103 tjejer och 253 killar. TÄVLINGSDELTAGANDE: 2008 var Järnvägens BF den förening i Sverige som hade mest tävlingsstarter av alla. Det är 21 medlemmar som löst A-licens varav 8 är dam och 13 är herr. Det är 12 medlemmar som löst B-licens varav 5 är dam och 7 är herr. Klubbens medlemmar har under året gjort sammanlagt 480 starter på 53 tävlingar där det är 148 damstarter och 332 herrstarter. Av dessa är 56 SM starter varav 26 senior, 21 herr 5 dam 30 junior 22 herr, 8 dam och 2 är start vid JNM i Danmark. Utöver dessa starter har vi haft 55starter vid distriktets sommarserie. Tävlingsdeltagandet har ökat kraftigt i år. Detta ser även ut att kunna hålla i sig kommande år, eftersom det är bra tävlingsverksamhet i alla åldrar. Under 2008 tog Klas Toresson, Marcus Svensson, Marcus Lagneholt och Catharina Hermansson Svenska Bågskytteförbundets klassiker, genom att ha deltagit i fyra av fem SM tävlingar under året. Catharina Hermansson, Marcus Lagneholt, Marcus Svensson och Klas Toresson uppfyllde även kraven för att få SBFs Premie T-shirt. Vilket innebär att man skall göra minst fyra starter inomhus och fyra starter utomhus varav minst en i skogen och minst en på tavla har alla som ställt upp vid tävling fullföljt. Ungdomarnas flitiga tävlande i 13 klassen har gjort att vi kom på första plats i SBF yngre junior trofé. STOCKA RESAN: Den 30 maj till 1 juni fixade föreningen en bussresa till Stocka, där vi var totalt 24st som följde med varav 17st sköt Vikarpilen 1440 rond. och 16st som sköt Vårpilen Elitserie. Vi bodde i ett dagis och på vandrarhemmet. På dagiset fixade några av föräldrarna med frukost och mat. Under lördagskvällen fick vi åka flotte ut till en ö, där vi grillade korv och fick en föreläsning av Gullimar Åkerlund. Bussen kördes av distriktets ordförande Kurt Lundgren. Bussresan var mycket uppskattad. ALLSVENSKA KORRESPONDENSSERIEN: Junior inomhuskorren så deltog vi med 11 ungdomar som fullföljde. HF Marcus Svensson. 18.Marcus Lagneholt. HF Marcus Svensson. 47. Robert Björn. HF Klas Toresson. 27.Viktor Gehrke. 33.Jonathan Nilsson-Forsling. DF Catharina Hermansson. DF 12.Catharina Hermansson. 15 Anna Cajsa Holmström. DK Angelica Sekobon. Senoirkorren inomhus Lag. där det olympiska laget i div 3 kom på sjunde plats. det olympiska laget i div 5. kom på femte plats. compoundlaget i div 4. kom på fjärde plats. Juniorjorren Utomhus 2008 så deltog vi med 5 ungdomar som fullföljde. HF Marcus Lagneholt. HF Marcus Svensson. 11. Klas Toresson. HF Viktor Gehrke. 15 Jonathan Nilsson-Forssling.

6 KLUBBREKORD: Under året har det slagits 93 klubbrekord, av bland annat Christelle Rudin,, Catharina Hermansson,, Rebecca Björn, Anna Cajsa Holmström, Marcus Lagneholt, Marcus Svensson, Klas Toresson, Anders Fredriksson, Gunnar Persson, Gunnar Björkegren, Kjell Fredriksson,,, och Henrik Lötstrand. Lista på samtliga nya rekord se bilaga 2. DISTRIKTSREKORD: Klubbens medlemmar har slagit hela 39 distriktsrekord under året. Genom:, Leif Hermansson,, Catharina Hermansson, Rebecca Björn, Gunnar Björkegren,.Marcus Lagneholt, Marcus Svensson, Klas Toresson, Anders Fredriksson SVENSKA REKORD: Under året har,, Rebecca Björn, Marcus Svensson, Marcus Lagneholt och Klas Toresson skjutit till sig hela 8 Svenska rekord Lista på samtliga nya rekord se bilaga 2. MEDALJER VID SM TÄVLINGAR: BRONS JSM Inomhus i Karlskoga DK 16 BRONS JSM Inomhus i Karlskoga DC 16 Rebecca Björn BRONS JSM Inomhus i Karlskoga HF 13 Marcus Lagneholt GULD JSM Inomhus i Karlskoga HF 13Lag Marcus Lagneholt, Marcus Svensson och Klas Toresson GULD JSM Jakt i Skövde. HF 13 Marcus Lagneholt. GULD JSM Jakt i Skövde. HF 13 Lag Marcus Lagneholt, Marcus Svensson och Klas Toresson SILVER JSM Fält i Skövde. HF 13 Marcus Lagneholt. GULD JSM Fält i Skövde. HF 13 Lag Marcus Lagneholt, Marcus Svensson och Klas Toresson BRONS JSM Tavla i Skövde. HF 13 Marcus Lagneholt. GULD JSM Tavla i Skövde. HF 13 Lag Marcus Lagneholt, Marcus Svensson och Klas Toresson GULD SM Tavla i Borlänge DF 60 BRONS 3D JSM i Linköping HF 13 Marcus Lagneholt. GULD 3D JSM i Linköping HF 13 Lag Marcus Lagneholt, Marcus Svensson och Klas Toresson. Övriga mästerskapsplaceringar se bilaga 1. TÄVLINGSARRANGEMANG: Klubben har arrangerat följande tävlingar under året. Kärrträffen Vår Klubbtävling Lilla Rallarträffen SBF Ungdomstävling Maskeradtävling Klubbtävling KM-inomhus Klubbtävling Sommarserien 1 Distriktstävling Sommarserien 2 Distriktstävling Sommarserien 3 Distriktstävling Sommarserien 4 Distriktstävling

7 Sommarserien 5 Distriktstävling RC-Pilen Stjärntävling Hallsbergsträffen Elitserietävling KM Utomhus Tavla Klubbtävling Kärrträffen Höst Distriktstävling Knattepilen Distriktstävling LILLA RALLARTRÄFFEN: För femte gången så arrangerade vi 12 meters tävlingen Lilla Rallarträffen inomhus. Vi var i vår lokal i Kärr, med 42 ungdomar som kom till start. Tävlingen var uppskattad och är nu en återkommande tävling med blädderblock och stoppljus. RC PILEN: Traditionsenligt arrangerades RC-Pilen som Stjärntävling. Totalt var det 99 skyttar som kom till start på årets RC-Pil. I år deltog större delen av den svenska eliten. Det sattes 14st. Svenska rekord. Tävlingen arrangeras med speaker, blädderblock och musik. Vädret var strålande sol och vindstilla. HALLSBERGSTRÄFFEN: Vi arrangerade Hallsbergsträffen för femte gången. Detta blev en del i Svenska Bågskytteförbundets Elitserie. En tävling med finaler, Tävlingen lockade 70 skyttar. Tävlingen arrangeras med speaker, blädderblock och musik. Vädret var kalt och mycket regn. EXTERN HJÄLP UNDER TÄVLINGAR: Under våra tävlingar vi arrangerat så har vi fått hjälp av funktionärer från andra föreningar, vi tackar därför Carl Åke Wallin Stocka BSK, Peter Sjöborg Tyresö BS, Kjell Åke Karlsson Finspångs BSK och Ingmar Johansson BS Kil för all hjälp vi fått. Göran Karlsson har hjälpt oss med att dra linjer vid både RC-Pilen och Hallsbergsträffen. ÖVRIGA ARRANGEMANG: Den 4 maj var det 10 medlemmar som var till Glanshammar och red Islandshäst. Annica Gehrke var ansvarig I december hade vi en julfest i lokalen i Kärr, 46 personer. Therese Persson var ansvarig LOPPMARKNAD: Vi har varit med på en loppmarknad vid Uffes lada under året. Agneta Sundvall har varit ansvarig. INVESTERINGAR: Under året har vi inhandlat Buttmaterial, Skruvdragare, Nödljus, Profilkläder, Matta, Dator, Gängverktyg, Partytält, 12st klubb-bågar samt förbrukningsmateriel till träningsutrustningarna. Mats Lagneholt har tillverkat ett buttstativ till 6m butten i Kärr.Vi har under sommaren köpt in tjänsten för gräsklippning i Tomta av Hallsbergs kommun. Kjell Fredriksson har tillverkat 25st buttställningar till banan i Tomta. SPONSORER: Under 2008 har vi haft tio huvudsponsorer REKLAMPROFFSEN, LEGOSAN, SCHÖNOX, KUMLA FASAD TEAM, HALLSBERGS EL SERVICE, VOLVO CONSTRUCTION EQUIPMENT AB CAB DIVISION, CASCO, BÄCKS ÅKERI, FJUGESTA SNICKERI, GÖRAN KARLSSON,

8 Övriga sponsorer under tävlingar se bilaga 3. ARBETSDAGAR: Under 2008 har vi haft 30 arbetsdagar med totalt 342 deltagare i samband med tävlingar och andra städdagar. Detta innebär att klubbens medlemmar har under arbetsdagar lagt ner ca.513 ideella arbetstimmar. På dessa arbetsdagar har vi bland annat byggt om cirka 30 buttar, haft städdagar, jobbat inför tävlingar, sågat buttmaterial. samt målat om, lagt två laminatgolv i Caféet och soffhörnan i Kärr. mm. HEMSIDAN: ( Hemsidan utvecklats ständigt och är vår största informationskälla till våra medlemmar i föreningen och externa besökare. Hemsidan används flitigt inför och efter tävlingar som vi arrangerar, till anmälning och resultatgivning. I normala fall så uppdateras hemsidan varje vecka, när vi arrangerar tävlingar så uppdateras hemsidan dagligen. Under 2008 hade vi besökare som tittade på olika sidor på Antalet besökare ökade med och antalet sidvisningar ökade med mot föregående år. Mest trafik har det varit i samband med vår stjärntävling RC-Pilen med visade sidor i Juni. Antal visade sidor har ökat med ca 33 % mot 2007, en av anledningarna är ett snabbt informationsflöde inför och efter de tävlingar där vi haft deltagare från klubben. Bevisligen är det även ett stort antal besökare från andra klubbar i Sverige. Även detta år har har varit hemsidesansvarig.

9 MEDIA: Under året har vi haft väldigt många reportage i Nerikes Allehanda. i Samband med Lilla Rallarträffen, RC-Pilen, JSM utomhus, Hallsbergsträffen, När vi fick Folksams Idrottsstipendie i våras. I höstas när F 13 laget fick Stipendiet Sören Larssons minne.det har även varit många mindre reportage med bilder och text. Vi har även varit med på Svenska Bågskytteförbundets hemsida som huvudrubrik vid några tillfällen under året. Agneta Sundvall har varit klubbens pressansvarig. SLUTORD: Vi kan summera verksamhetsåret 2008 med att det är full aktivitet i bågskytteföreningen. Järnvägens bågskytteförening var årets tävlingsaktivaste förening i hela Sverige. Vi har under 2008 haft ett otroligt framgångsrikt år med hela 13st SM medaljer, 28st DM medaljer. 7st Svenska rekord, 40st distriktsrekord och 93st klubbrekord. Vi har lyckats med att öka medlemsantalet under året vilket kan bero på att det är en otroligt bra stämning och gemenskap där alla får vara delaktiga i beslut och arbete som rör verksamheten. Vi känner oss trygga med våra anläggningar som är väl anpassade för vår idrott. Detta gör att trivseln och gemenskapen har ökar i vår förening. Detta bidrar förhoppningsvis till att vi kan få nya skyttar att stanna inom vår idrott och i vår förening. Styrelsen vill med detta tacka medlemmar så väl skyttar, ledare och föräldrar för allt arbete som läggs ner inom vår förening på olika sätt. Utan just dig och er vore vi ingenting. detta är viktigt att tänka på, allas insatser är ytterst värdefulla för att vår förening skall utvecklas i önskad riktning. Anders Fredriksson Kjell Fredriksson Therese Persson David Olsson Lena Nohlgren

10 Bilaga 1 KLUBBMÄSTARE INOMHUS: DF 19 Ylva Magnusson HF 19 Marcus Lagneholt HC 19 Henrik Lötstrand HF 13 Marcus Svensson DF 13 Anna Cajsa Holmström HF 10 Viktor Gehrke DF 10 Christelle Rudin HF 16 Johan Sveno HF 40 Kjell Fredriksson DC 16 Rebecca Björn Motion Martina Löfholm KLUBBMÄSTARE TAVLA: DK 10 Christelle Rudin HF 10 Marcus Lindberg HF 19 Marcus Lagneholt DF 19 C 19 H Motion Fredrik Rudin D Motion Mia Lilja PLACERINGAR VID DM INOMHUS i HAMMARÖ: HC Henrik Lötstrand 5. Rikard Holmström HC Gunnar Persson 4. HF Jonathan N-Forsling 2. Marcus Lindberg 4. Christian Tall HF Marcus Lagneholt 2. Marcus Svensson 4. Klas Toresson HF Anders Fredriksson 9. Johan Sveno HF Fredrik Rudin 5. Urban Esplund HF Kjell Fredriksson 2. DK DF Christelle Rudin 2. Molly Esplund DF Anna-Cajsa Holmström DF Catharina Hermansson DF Ylva Magnusson DF Christina Nilsson Motion 1. Mattias Persson Lag Fristil 13, 1. Marcus,Marcus,Klas Lag Fristil Anders,Kjell,Ylva Lag Fristil Eva,Leif,Catharina

11 Bilaga 1 PLACERINGAR VID DM TAVLA i ÖREBRO: DF Catharina Hermansson F Anders Fredriksson 3. Lena Nohlgren F HF Marcus Lagneholt 2. Klas Toresson 3. Marcus Svensson HF Marcus Lindberg HC Henrik Lötstrand 4. Gunnar Persson LAG F Järnvägens IF. Marcus,Klas,Marcus PLACERINGAR VID DM i JAKT o FÄLT i KIL: HF Marcus Lagneholt 2. Marcus Svensson 3. Klas Toresson HF Marcus Lindberg PLACERINGAR VID SENIOR SM INOMHUS i ESKILSTUNA: HF Marcus Svensson 54. Marcus Lagneholt 59. Anders Fredriksson 62. Emil Arnesson DF Ylva Magnusson HC Henrik Lötstrand HC HC Gunnar Persson HC HF Kjell Fredriksson 13. DF Lag F Marcus,Marcus,Anders Lag C Patrik,Gunnar,Henrik

12 Bilaga 1 PLACERINGAR VID JUNIOR SM INOMHUS i KARLSKOGA: HF Marcus Lagneholt, 5. Marcus Svensson 23. Klas Toresson DF Anna Cajsa Holmström HF Johan Gehrke 22, Johan Sveno DF Catharina Hermansson DC Rebecca Björn DK Lag F13 1. Marcus S.Marcus L. Klas Lag F Johan G. Catharina, Johan S. PLACERINGAR VID JUNIOR SM i SKÖVDE: JAKT: DF Catharina Hermansson HF Marcus Lagneholt 5. Marcus Svensson 10.Klas Toresson LAG F Marcus L, Marcus S, Klas T FÄLT: DF 16 HF 13 LAG F 13 TAVLA: DF 16 HF 13 LAG F 13 5.Catharina Hermansson 2. Marcus Lagneholt 6. Klas Toresson 7. Marcus Svensson 1. Marcus L, Marcus S, Klas T 10. Catharina Hermansson 3. Marcus Lagneholt 7. Marcus Svensson 10. Klas Toresson 1. Marcus L, Marcus S, Klas T PLACERINGAR VID NORDISKA JUNIOR MÄSTERSKAPEN I TAVLA NYKÖPING/DANMARK: HF Marcus Lagneholt 28.Marcus Svensson

13 Bilaga 1 PLACERINGAR VID SENIOR SM TAVLA i BORLÄNGE: DF Ylva Magnusson HF Marcus Lagneholt 45. Marcus Svensson 50. Anders Fredriksson DF HF HC Henrik Lötstrand HC Gunnar Persson HC LAG C Henrik Lötstrand. Gunnar Persson LAG F Marcus Lagneholt. Marcus Svensson. Anders Fredriksson PLACERINGAR VID 3-D SM i LINKÖPING Ekenäs Slott: HC HF DF Lena Nohlgren 10. Catharina Hermansson HF Anders Fredriksson HF Johan Gehrke 5. Christian Nohlgren HF Marcus Lagneholt, 9. Marcus Svensson 10. Klas Toresson LAG F Marcus Lagneholt, Marcus Svensson, Klas Toresson LAG F Anders Fredriksson, Johan Gehrke, Christian Nohlgren 7., Lena Nohlgren, Catharina Hermansson

14 Bilaga 2 KLUBBREKORD 93st.: DK 10 Christelle Rudin 12m/30pil 210p Christelle Rudin 12m/60pil 389p DF 13 Anna Cajsa Holmström 50m/36pil 235p Anna Cajsa Holmström 40m/36pil 290p Anna Cajsa Holmström 30m/36pil 284p Anna Cajsa Holmström 20m/36pil 323p Anna Cajsa Holmström Totalt 1440 rond 1107p Anna Cajsa Holmström 40m/72pil 582p Anna Cajsa Holmström 40m/12pil 101p LB 16 40m/36pil 20p 30m/36pil 72p 30m/36pil 89p 20m/36pil 127p Totalt 1440 rond 308p 40m/72pil 56p DLB DF 16 Catharina Hermansson DC 16 Rebecca Björn Rebecca Björn Rebecca Björn 40m/36pil 20p 30m/36pil 72p 30m/36pil 89p 20m/36pil 127p Totalt 1440 rond 308p 60m/72pil 410p 18m/30pil 268p 18m/60pil 529p 60m/72pil 590p HF 13 Marcus Svensson 12m/12pil 117p Lag M Svensson, M Lagneholt, K Toresson 12m 1655p Marcus Lagneholt 20m/30 pil/122cm 298p Marcus Lagneholt 40m/72pil 647p Lag, M Lagneholt, M Svensson, K Toresson 900rond 2483p HF 19 Lag, M Lagneholt, M Svensson, A Fredriksson 70m/24pil 188p

15 Bilaga 2 HC 19 60m/30pil 284p 50m/30pil 295p 40m/30pil 295p 900 rond 872p 70m/12pil 112p Henrik Lötstrand 90m/36pil 299p 70m/36pil 330p 30m/36pil 349p Totalt 1440 rond 1291p Lag P Godlund, G Björkegren, H Lötstrand 18m 3x60pil 1648p Lag P Godlund. G Persson,H Lötstrand 900 rond 2529p Lag P Godlund. G Persson,H Lötstrand 70m/24pil 212p DC 19 Rebecca Björn Rebecca Björn Rebecca Björn Rebecca Björn Rebecca Björn HC 40 70m/36pil 292p 60m/36pil 326p 50m/36pil 308p 30m/36pil 308p Totalt 1440 rond 1234p 70m/36pil 330p 30m/36pil 349p Totalt 1440 rond 1291p 70m/72pil 647p 70m/12pil 108p DF 50 50m/30pil 231p 900 rond 669p 60m/36pil 238p 50m/36pil 264p 30m/36pil 294p Totalt 1440 rond 983p HC 50 Gunnar Persson Gunnar Persson Gunnar Persson Gunnar Persson Gunnar Persson 40m/30pil 288p 60m/36pil 327p 50m/36pil 313p 30m/36pil 348p Totalt 1440 rond 1278p 70m/12pil 106p

16 Bilaga 2 DF 60 50m/30pil 231p 900 rond 669p 60m/36pil 238p 50m/36pil 264p 30m/36pil 294p Totalt 1440 rond 983p 50m Final 12pil 89p HF 60 18m/30pil 250p 18m/60pil 485p Kjell Fredriksson 50m/72pil 567p 50m/12pil 96p Kjell Fredriksson 60m/30pil 222p Kjell Fredriksson 50m/30pil 219p Kjell Fredriksson 40m/30pil 241p Kjell Fredriksson 900 rond 682p 60m/36pil 237p 50m/36pil 291p 50m/36pil 222p Kjell Fredriksson 30m/36pil 268p Totalt 1440 rond 1017p Kvart/semi/final 50m/3x12pil 272p HC 60 18m/30pil 276p 18m/60pil 550p 60m/30pil 265p 50m/30pil 277p 40m/30pil 288p 900 rond 830p 50m/72pil 635p 50m/12pil 95p

17 Bilaga 2 DISTRIKTSREKORD 40st HF 13 Marcus Svensson 12m/12pil 117p Lag M Svensson, M Lagneholt, K Toresson 12m 1655p Lag M Svensson, M Lagneholt, K Toresson 900rond 2483p Marcus Lagneholt 20m/30pil 298p DK 16 LB 16 18m/12pil 77p 40m/36pil 20p 30m/122cm/36pil 72p 30m/80cm/36pil 89p 20m/36pil 127p Totalt 1440 rond 308p 40m/72pil 56p DC 16 Rebecca Björn 60m/72pil 590p DF 16 Catharina Hermansson 60m/72pil 410p F 19 Lag A Fredriksson, M Svensson, M Lagneholt 70m 2x4 serier 24pil 188p HC 19 60m/30pil 284p 50m/30pil 295p 40m/30pil 295p Totalt 900 rond 872p DF 50 60m/36pil 233p 50m/122cm/36pil 264p 30m/36pil 277p Totalt 1440 rond 938p DF 60 50m Final 12pil 89p 60m/36pil 238p 50m/122cm/36pil 264p 30m/36pil 294p Totalt 1440rond 983p

18 Bilaga 2 HF 60 Kvart/semi/final 50m/3x12pil 272p 50m/12pil 96p 60m/36pil 237p 50m/122cm/36pil 291p 18m 60pil 485p HC 60 18m/60pil 550p 50m/72pil 635p Final 50m/12pil 95p 60m/30pil 265p 50m/30pil 277p 40m/30pil 288p Totalt 900 rond 830p SVENSKA REKORD: DF 60 50m Final 12pil 89p HF 13 Lag M Svensson, M Lagneholt, K Toresson 900rond 2483p DC 16 Rebecca Björn LB 16 60m/72pil 590p 40m/36pil 20p 30m/122cm/36pil 72p 30m/80cm/36pil 89p 20m/36pil 127p Totalt 1440 rond 308p

19 Bilaga 3 ÖVRIGA SPONSORER Björka Byggmaterial AB Byggmaskiner i Örebro AB Bäckaskogs Plåt AB Bäcks Åkeri AB Christinas Hemslöjd Coop Konsum Elektromontage Fredriks Hammare & Spik Fredrikssons Måleri AB Glasmästarn Golvtjänst AB Hammars Bryggeri AB JYSK AB Kumla FasadTeam Letex Mellansvenska Fasad Lars Svensson AB PeWe Bröd PK:s Mekaniska AB ReklamProffsen AB TC Connect AB VAP VA-Projekt AB Volvo CE AB Cabs Division Woody Rickard Erikssons Byggvaruhus Åbytorps Handelsträdgård Åbytorps Såg & Hyvleri AB Å-V Bygg AB

VERKSAMHETSBERÄTTELSE för JÄRNVÄGENS IF BÅGSKYTTESEKTION/ JÄRNVÄGENS BÅGSKYTTEFÖRENING 2007 STYRELSEN:

VERKSAMHETSBERÄTTELSE för JÄRNVÄGENS IF BÅGSKYTTESEKTION/ JÄRNVÄGENS BÅGSKYTTEFÖRENING 2007 STYRELSEN: VERKSAMHETSBERÄTTELSE för JÄRNVÄGENS IF BÅGSKYTTESEKTION/ JÄRNVÄGENS BÅGSKYTTEFÖRENING 2007 STYRELSEN: Ordförande: Sekreterare: Kassör: Styrelseledamöter: Suppleanter: Valberedning: Anders Fredriksson

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE för JÄRNVÄGENS BÅGSKYTTEFÖRENING 2009 STYRELSEN:

VERKSAMHETSBERÄTTELSE för JÄRNVÄGENS BÅGSKYTTEFÖRENING 2009 STYRELSEN: VERKSAMHETSBERÄTTELSE för JÄRNVÄGENS BÅGSKYTTEFÖRENING 2009 STYRELSEN: Ordförande: Vice Ordförande: Sekreterare: Kassör: Styrelseledamot: Suppleanter: Ungdomsledamot: Revisorer: Valberedning: Anders Fredriksson

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE för JÄRNVÄGENS BÅGSKYTTEFÖRENING 2011

VERKSAMHETSBERÄTTELSE för JÄRNVÄGENS BÅGSKYTTEFÖRENING 2011 VERKSAMHETSBERÄTTELSE för JÄRNVÄGENS BÅGSKYTTEFÖRENING 2011 STYRELSEN: Ordförande: Vice Ordförande: Sekreterare: Kassör: Styrelseledamot: Suppleanter: Ungdomsledamot: Revisorer: Valberedning: Anders Fredriksson

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR JÄRNVÄGENS IF BÅGSKYTTESEKTION 2006

VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR JÄRNVÄGENS IF BÅGSKYTTESEKTION 2006 VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR JÄRNVÄGENS IF BÅGSKYTTESEKTION 2006 STYRELSEN: Ordförande: Sekreterare: Kassör: Styrelseledamöter: Suppleanter: Valberedning: Anders Fredriksson Patrik Godlund Kjell Fredriksson

Läs mer

STYRELSESAMMANTRÄDEN:

STYRELSESAMMANTRÄDEN: STYRELSEN: Ordförande: Vice Ordförande: Sekreterare: Kassör: Styrelseledamot: Suppleanter: Ungdomsledamot: Revisorer: Valberedning: Anders Fredriksson Lena Nohlgren Patrik Godlund Kjell Fredriksson Therese

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE för JÄRNVÄGENS BÅGSKYTTEFÖRENING 2013

VERKSAMHETSBERÄTTELSE för JÄRNVÄGENS BÅGSKYTTEFÖRENING 2013 VERKSAMHETSBERÄTTELSE för JÄRNVÄGENS BÅGSKYTTEFÖRENING 2013 STYRELSEN: Ordförande: Vice Ordförande: Sekreterare: Kassör: Styrelseledamot: Suppleanter: Ungdomsledamot: Hedersledamot: Revisorer: Valberedning:

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE för JÄRNVÄGENS BÅGSKYTTEFÖRENING 2014

VERKSAMHETSBERÄTTELSE för JÄRNVÄGENS BÅGSKYTTEFÖRENING 2014 VERKSAMHETSBERÄTTELSE för JÄRNVÄGENS BÅGSKYTTEFÖRENING 2014 STYRELSEN: Ordförande: Vice Ordförande: Sekreterare: Kassör: Styrelseledamot: Suppleanter: Ungdomsledamot: Hedersledamot: Revisorer: Valberedning:

Läs mer

RESULTATLISTA HALLSBERGSTRÄFFEN

RESULTATLISTA HALLSBERGSTRÄFFEN RESULTATLISTA HALLSBERGSTRÄFFEN 2014-05-25 Distrikt: Västra Svealands BF Arrangör: Järnvägens Bågskytteförening Tävlingsplats: Klubbens bana i Tomta, Hallsberg Tävlingsdag: 2014-05-25 Tävlingsform: WA

Läs mer

Namn Förening Klass 20 10:or X 1 Felicia Carlsson IF Karlsvik DB

Namn Förening Klass 20 10:or X 1 Felicia Carlsson IF Karlsvik DB Resultatlista Hallsbergstträffen 130602 Arrangör: Järnvägens BF Distrikt: Västra Svealands BF Tävlingsledare: Anders Fredriksson Skjutledare: Leif Hermansson Mattias Lindberg Domare: Arne Gehrke, Fredrik

Läs mer

Resultatlista Septemberträffen 2016

Resultatlista Septemberträffen 2016 Resultatlista Septemberträffen 201 Arrangör: Järnvägens BF Distrikt: Västra svealands Bågskytteförbund Datum: 201-09- 03 Väder: 18C svag vind, mulet. Sol under finalskyttet. Rond: WA 50/70 - SBF 0/50/40/30/20

Läs mer

Västra Svealands Bågskytteförbund

Västra Svealands Bågskytteförbund Styrelsen för Västra Svealands får här avge följande verksamhetsberättelse avseende tiden 1/1-31/12 2011 Styrelse: Ordförande: Kurt Lundgren Vice ordförande: Daniel Larsson Sekreterare: Ylva Schlüter Kassör:

Läs mer

Tyresö Bågskyttar Klubbrekord

Tyresö Bågskyttar Klubbrekord Tyresö Bågskyttar Klubbrekord Om du slagit ett rekord och det inte står med i denna lista, v.g. och maila oss på tbs@tbs.nu och meddela vilken tävling det var. Uppdaterad 07-10-22 16:03 Inomhus 60 pil

Läs mer

RESULTATLISTA HALLSBERGSTRÄFFEN

RESULTATLISTA HALLSBERGSTRÄFFEN RESULTATLISTA HALLSBERGSTRÄFFEN Distrikt: Västra Svealands BF Arrangör: Järnvägens Bågskytteförening Tävlingsplats: Klubbens bana i Tomta Tävlingsdag: 00-09-0 Tävlingsform: FITA 0m,pil med finaler Annonsering:

Läs mer

RESULTATLISTA NYKÖPINGSTRÄFFEN 2009

RESULTATLISTA NYKÖPINGSTRÄFFEN 2009 RESULTATLISTA NYKÖPINGSTRÄFFEN 2009 Arrangör Distrikt Nyköpings Bågskytteklubb Östra Svealands BF Tävlingsdatum 14 juni 2009 Status Nationell tävling plus Elitserien Ronder Tävlingsledare Domare Väder

Läs mer

Resultatlista Labo 3D Open. Värmlandsvargen 2005-05-08

Resultatlista Labo 3D Open. Värmlandsvargen 2005-05-08 Resultatlista Labo 3D Open Värmlandsvargen 2005-05-08 Arrangör: Karlstads BK Distrikt: Västra Svealand Tävlingsdag 2005-05-08 Tävlingsform: Nationell tävling 3D, 1x30 mål Delta, McKenzie, SRT, Longlife

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE för JÄRNVÄGENS BÅGSKYTTEFÖRENING 2012

VERKSAMHETSBERÄTTELSE för JÄRNVÄGENS BÅGSKYTTEFÖRENING 2012 VERKSAMHETSBERÄTTELSE för JÄRNVÄGENS BÅGSKYTTEFÖRENING 2012 STYRELSEN: Ordförande: Vice Ordförande: Sekreterare: Kassör: Styrelseledamot: Suppleanter: Ungdomsledamot: Hedersledamot: Revisorer: Valberedning:

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2011 År 17

Verksamhetsberättelse 2011 År 17 Man tror knappt det är sant. Svenska Bågskytteförbundet har i sin verksamhetsberättelse rankat framgångsrika klubbar. BK Fiskgjusen är nr 1 i Sverige Vi har tagit inte mindre än 10 (tio) svenska mästerskap

Läs mer

RESULTATLISTA från Hugelstapilen

RESULTATLISTA från Hugelstapilen RESULTATLISTA från Hugelstapilen Tävlingsarrangör: Eskilstuna Bågskyttesällskap Distrikt: Östra Svealand Tävlingsdag: 7/8 00 Plats: Hugelsta, Eskilstuna Omfattning: FITA x36 pil 70 m med finaler, resp.

Läs mer

Resultatlista Hallsbergsträffen 2016

Resultatlista Hallsbergsträffen 2016 Resultatlista Hallsbergsträffen 1 Arrangör: Järnvägens BF Distrikt: Västra svealands Bågskytteförbund Datum: 1-5- 9 Väder: Förmiddag 1C mycket regn, Eftermiddag 1c mycket regn, vind - m/s Rond: WA 5/7

Läs mer

Protokoll från Sydöstra Götalands Bågskytteförbund

Protokoll från Sydöstra Götalands Bågskytteförbund Sida 1 av 5 Protokoll från Sydöstra Götalands Bågskytteförbund Lördag den 8 november 2014 Växjö konserthus, Västra Esplanaden 10-14, Växjö, Närvarande: Erik Carlsson Roine Knutsson Börje Jonsson Hasse

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE för JÄRNVÄGENS BÅGSKYTTEFÖRENING 2018

VERKSAMHETSBERÄTTELSE för JÄRNVÄGENS BÅGSKYTTEFÖRENING 2018 VERKSAMHETSBERÄTTELSE för JÄRNVÄGENS BÅGSKYTTEFÖRENING 2018 STYRELSEN: Ordförande: Vice Ordförande: Sekreterare: Kassör: Styrelseledamot: Suppleanter: Ungdomsledamot: Hedersledamot: Revisorer: Valberedning:

Läs mer

BÅGSKYTTEFÖRBUNDET MEMBER OF SVERIGES RIKSIDROTTSFÖRBUND AND FÉDERATION INTERNATIONALE DE TIR A L ARC

BÅGSKYTTEFÖRBUNDET MEMBER OF SVERIGES RIKSIDROTTSFÖRBUND AND FÉDERATION INTERNATIONALE DE TIR A L ARC Svenska Bågskytteförbundet Protokoll Fört vid Svenska Bågskytteförbundets förbundsstämma. Tid 2009-04-19 Plats Hotell Scandic, Södertälje Förbundsstämmans öppnande Förbundsordföranden, Berryl Arvehell,

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE för JÄRNVÄGENS BÅGSKYTTEFÖRENING 2017

VERKSAMHETSBERÄTTELSE för JÄRNVÄGENS BÅGSKYTTEFÖRENING 2017 VERKSAMHETSBERÄTTELSE för JÄRNVÄGENS BÅGSKYTTEFÖRENING 2017 STYRELSEN: Ordförande: Vice Ordförande: Sekreterare: Kassör: Styrelseledamot: Suppleanter: Ungdomsledamot: Hedersledamot: Revisorer: Valberedning:

Läs mer

Svenska Mästerskapen inomhus för juniorer 5-6 april 2008

Svenska Mästerskapen inomhus för juniorer 5-6 april 2008 Bågskytteklubben Fjädern i Alfred Nobels Karlskoga Svenska Mästerskapen inomhus för juniorer 5-6 april 2008 RESULTATLISTA Tävlingsarrangör Bågskytteklubben Fjädern Distrikt Västra Svealands Bågskytteförbund

Läs mer

BÅGSKYTTEFÖRBUNDET MEMBER OF SVERIGES RIKSIDROTTSFÖRBUND AND WORLD ARCHERY

BÅGSKYTTEFÖRBUNDET MEMBER OF SVERIGES RIKSIDROTTSFÖRBUND AND WORLD ARCHERY Protokoll Fört vid Svenska Bågskytteförbundets styrelsemöte. Tid 2011-12-03..04 kl 18:00 12:00 Plats Långholmen Hotel & Konferens, Stockholm Närvarande Kurt Lundgren, Bo Palm, Peter Holt, Cenneth Åhlund,

Läs mer

Protokoll för styrelsemöte med Sydöstra Götalands Bågskytteförbund

Protokoll för styrelsemöte med Sydöstra Götalands Bågskytteförbund Protokoll för styrelsemöte med Sydöstra Götalands Bågskytteförbund Plats och tid: Onsdag 2:a september KL 18:30, telefonmöte Medverkande: Magnus Larsson, Ingeborg Jonasson, Hans Sjöberg, Tony Lindeberg,

Läs mer

FÖRENINGEN JAKTSKYTTARNA VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR 2016

FÖRENINGEN JAKTSKYTTARNA VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR 2016 FÖRENINGEN JAKTSKYTTARNA VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR 2016 Styrelsen för föreningen Jaktskyttarna i Trollhättan lämnar följande verksamhetsberättelse för tiden 2016-01-01 till 2016-12-31. Styrelse Namn Roll

Läs mer

torsdagen den 15 mars kl. 18:30

torsdagen den 15 mars kl. 18:30 Medlemsblad och inbjudan till årsmötet 2018 Medlemmar i föreningen Jaktskyttarna Trollhättan kallas härmed till ordinarie årsmöte torsdagen den 15 mars kl. 18:30 Mötet hålls i klubblokalen på Hultet. Mötesförhandlingar

Läs mer

RESULTATLISTA RC PILEN

RESULTATLISTA RC PILEN RESULTATLISTA RC PILEN Distrikt: Västra Svealands BF Arrangör: Järnvägens IF Hallsberg, Bågskyttesektionen Tävlingsplats: Klubbens bana i Tomta, Hallsberg Tävlingsdag: 2006-06-04 Tävlingsform: FITA 1440

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE

VERKSAMHETSBERÄTTELSE VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014-2015 Verksamhetsberättelse för Skoghalls BTK 2014-2015 Styrelse Ordförande: Evert Andersson Ledamöter: Leif Daggert Vice ordförande: Stefan Johansson Peter Johansson Kassör:

Läs mer

1(5) Verksamhets- berättelse

1(5) Verksamhets- berättelse 1(5) Verksamhets- berättelse 2014 SUNDSVALL ORTVIKENS BÅGSKYTTEKLUBB VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR 2014 Styrelsen 2014 2(5) Ordförande Rune Andersson Vice ordf. Erik Peräinen (avgick på egen begäran hösten

Läs mer

BÅGSKYTTEFÖRBUNDET MEMBER OF SVERIGES RIKSIDROTTSFÖRBUND AND WORLD ARCHERY

BÅGSKYTTEFÖRBUNDET MEMBER OF SVERIGES RIKSIDROTTSFÖRBUND AND WORLD ARCHERY Plats: Örebro Scandic Väst Datum: Fredagen den 19 lördagen den 20 april Tid: Start 16.00 Närvarande: Adjungerade ledamöter: Anmält förhinder: 13-25 Öppnande 13-26 Protokolljusterare Bo Palm, Peo Gunnars

Läs mer

SUMMARY. RC-Pilen 2016 Summary. Tomta 420, Hallsberg, SWEDEN. 28 May 2016

SUMMARY. RC-Pilen 2016 Summary. Tomta 420, Hallsberg, SWEDEN. 28 May 2016 Summary SUMMARY Medal Standings... Medallists by Event... Number of Entries by Country... Number of Entries by Event... Entries by Country... Final Ranking Individual... 8 Recurve Elit... 8 Compound Elit...

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2015

Verksamhetsberättelse 2015 Verksamhetsberättelse 2015 Styrelsen Ordförande Kassör Sekreterare Ledamöter Suppleant Revisorer Revisorssuppleant Valberedning Mikael Schander Ann Berglund Birgitta Dignell Björn Johansson (vice ordf.)

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE för JÄRNVÄGENS BÅGSKYTTEFÖRENING 2016

VERKSAMHETSBERÄTTELSE för JÄRNVÄGENS BÅGSKYTTEFÖRENING 2016 VERKSAMHETSBERÄTTELSE för JÄRNVÄGENS BÅGSKYTTEFÖRENING 2016 STYRELSEN: Ordförande: Vice Ordförande: Sekreterare: Kassör: Styrelseledamot: Suppleanter: Ungdomsledamot: Hedersledamot: Revisorer: Valberedning:

Läs mer

Protokoll fört vid styrelsemöte den hemma hos Jan-Ove Johansson

Protokoll fört vid styrelsemöte den hemma hos Jan-Ove Johansson Östergötlands Bågskytteförbund Protokoll fört vid styrelsemöte den 2005-02-10 hemma hos Jan-Ove Johansson Närvarande: Kjell-Åke Carlson, Rune Persson, Karl Göran Eklundh, Jan-Ove Johansson, och Lilian

Läs mer

Protokoll för Östra Svealands Bågskytteförbunds Årsmöte 2018 Söndagen den 14 april i Södertälje BF:s klubbstuga kl 12.00

Protokoll för Östra Svealands Bågskytteförbunds Årsmöte 2018 Söndagen den 14 april i Södertälje BF:s klubbstuga kl 12.00 Protokoll för Östra Svealands Bågskytteförbunds Årsmöte 2018 Söndagen den 14 april i Södertälje BF:s klubbstuga kl 12.00 1 Upprop, fullmaktsgranskning samt fastställande röstlängd. Alla närvarande föreningar

Läs mer

Styrelsemöte för Östergötlands Bågskytteförbund Protokoll fört den 1 juni hos Renée på Sjöfartsverket i Norrköping

Styrelsemöte för Östergötlands Bågskytteförbund Protokoll fört den 1 juni hos Renée på Sjöfartsverket i Norrköping Styrelsemöte för Östergötlands Bågskytteförbund Protokoll fört den 1 juni hos Renée på Sjöfartsverket i Norrköping Närvarande: Mikael Ågerup, Hannes Krusell, Johan Lifvergren, Renée Modigh, Jessica Ekblad

Läs mer

Distriktsrekord Västerbotten

Distriktsrekord Västerbotten DISTRIKTSREKORD; Västerbotten 2012 års rekord Uppdaterad 2013-02-03 är markerade med en pil HLB Dist.rekord Fita-Rond 40m(122) 30m (122) 30m (80) 20m (80) totalt SBF 40m Andreas Aronsson UBK 435/-08 900-rond

Läs mer

BÅGSKYTTESÄLLSKAPET GOTHIA

BÅGSKYTTESÄLLSKAPET GOTHIA BÅGSKYTTESÄLLSKAPET GOTHIA VERKSAMHETEN 2013 BS Gothia Box 59 2014-03-12 425 02 Hisings Kärra BS Gothia kallar till årsmöte onsdagen den 12 mars 2014 kl. 19.00. Plats för årsmötet är klubblokalen i Kärra.

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2013 År 19

Verksamhetsberättelse 2013 År 19 Vårt verksamhetsår blev ytterligare ett med osannolika framgångar. Även i år kan vi inleda med denna mening utan minsta överdrift. 4 DM medaljer varav 2 GULD, 14 SM medaljer varav 8 (ÅTTA) SM-GULD 3 EM

Läs mer

RESULTATLISTA. Vallonträffen Finspång m, 12m på 40cm, 60 cm samt 3-spot. Finspångs Bågskytteklubb

RESULTATLISTA. Vallonträffen Finspång m, 12m på 40cm, 60 cm samt 3-spot. Finspångs Bågskytteklubb RESULTATLISTA Vallonträffen Finspång 200-0-6 er: Arrangör: Tävlingsledare: Skjutledare: Domare: Jury: Sekretariat: Priser: Servering: 8m, 2m på 40cm, 60 cm samt 3-spot Finspångs Bågskytteklubb Christer

Läs mer

Resultatlista Skurup Sparbank Open 4 december 2010 i Skurupshallen, Skurup

Resultatlista Skurup Sparbank Open 4 december 2010 i Skurupshallen, Skurup Resultatlista Skurup Sparbank Open 4 december 2010 i Skurupshallen, Skurup Arrangör: Skurups Bågskytteklubb Tävlingen genomfördes dels som en vanlig 12 meters tävling med 10 och 13 åringar i samma klass

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Skoghalls BTK

Verksamhetsberättelse för Skoghalls BTK Verksamhetsberättelse för Skoghalls BTK 2015-2016 Styrelse Ordförande: Evert Andersson Ledamöter: Marcus Trabold Vice ordförande: Stefan Johansson Hans Sundberg Kassör: Linnea Persson Leif Daggert Sekreterare:

Läs mer

Verksamhetsberättelse med årsredovisning 2014

Verksamhetsberättelse med årsredovisning 2014 Östsvenska Volleybollförbundet Org nr Verksamhetsberättelse med årsredovisning 2014 Östsvenska Volleybollförbundet VERKSAMHET 2014... 2 ORGANISATION OCH STYRELSEARBETE... 3 UTBILDNING... 4 UNGDOMSVERKSAMHET...

Läs mer

Skoghalls Innebandyklubb

Skoghalls Innebandyklubb Verksamhetsberättelse Skoghalls Innebandyklubb 2013-2014 Säsongen Föreningens 28:e säsong var den andra i Hammarö Arena. Säsong två brukar ju anses som tuff i idrottens värld. Man går in i någon sorts

Läs mer

Bohuslän-dals konståkningsförbund

Bohuslän-dals konståkningsförbund Bohuslän-dals konståkningsförbund Styrelsen Verksamhetsberättelse 2016-2017 Styrelsen har under verksamhetsåret haft följande sammansättning Ordförande Helen Karlsson Vice ordförande Therese Arvidsson

Läs mer

BÅGSKYTTEUTVECKLING. en förutsättning för tillväxt, oavsett ungdom eller funktionshindrade eller andra.

BÅGSKYTTEUTVECKLING. en förutsättning för tillväxt, oavsett ungdom eller funktionshindrade eller andra. BÅGSKYTTEUTVECKLING en förutsättning för tillväxt, oavsett ungdom eller funktionshindrade eller andra. Stulet från Järnvägens BF, kryddat med andra stölder och erfarenheter 091206 Skapa förutsättningar

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2017 År 23

Verksamhetsberättelse 2017 År 23 Under detta vårt 23:a verksamhetsår så kunde återigen vi notera fortsatta och stora framgångar. En landslagsplats på VM 8 SM-medaljer varav 2 SM-GULD samt två DM-GULD & Åtta Svenska rekord Verksamheten

Läs mer

V ästrä Göätäländs Styrkelyftsföä rbund

V ästrä Göätäländs Styrkelyftsföä rbund V ästrä Göätäländs Styrkelyftsföä rbund Verksämhetsber ä ttelse föä r 2013 Styrelsen har under verksamhetsåret haft 9 stycken möten. Styrelsens sammansättning har varit följande: Ordförande Kenneth Mattsson

Läs mer

ÅRSMÖTE ÖREBRIDGEN 2009-09-06

ÅRSMÖTE ÖREBRIDGEN 2009-09-06 ÅRSMÖTE ÖREBRIDGEN 2009-09-06 Datum: 2009-08-28 1 (5) 1. Mötets öppnande Föredragningslista Örebridgens årsmöte söndagen den 6 sept 2009 2. Godkännande av föredragningslista 3. Val av ordförande för mötet

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2012 År 18

Verksamhetsberättelse 2012 År 18 Vårt artonde verksamhetsår blev ytterligare ett med osannolika framgångar: 5 (fem) SM-GULD och en mängd distrikts- och svenska rekord 2 Silver och Brons på Nordiska Ungdomsmästerskapen Speciellt gläder

Läs mer

Hedemora bridgesällskap Verksamhetsberättelse för 2014

Hedemora bridgesällskap Verksamhetsberättelse för 2014 Hedemora BS 2014-01-10 sida 1(5) Hedemora bridgesällskap BS Spela Bridge 1945 Hedemora BS 2014-01-10 sida 2(5) Styrelsen Styrelsen har bestått av BS Ordförande: Jan Holm Spela Bridge Sekreterare: Kjell

Läs mer

Fita 70 m med finaler, SBF 50m, 40m samt 20 m. Britt o Klas Vängman, Inger Törnblom, Karin Fällgren

Fita 70 m med finaler, SBF 50m, 40m samt 20 m. Britt o Klas Vängman, Inger Törnblom, Karin Fällgren IF KARLSVIK RESULTATLISTA från Alnöpilen Elitserien deltävling 5 i samarbete med Bågar och Pilar Lördag den 5 juli 2008 Arrangör: Distrikt: Tävlingsplats: Tävlingsform: Skjutledare: Tävlingsledare: Domare:

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse För Nya Skellefteå Squashklubb omfattande tiden 2014-07-01 2015-06-30. Styrelsens sammansättning Jan Kaiding Ulf Andren Malin Forsmark Tomas Widmark Mikael Åström Ann Holmberg Gunnar

Läs mer

Verksamhetsberättelse för SL/BP 2016

Verksamhetsberättelse för SL/BP 2016 Verksamhetsberättelse för SL/BP 2016 Mål satta till 2017 1. Utbilda instruktörer som aktivt instruerar och vägleder aktiva och kommande lyftare med utvecklande och resultatförbättrande metodik. 2. Ambitionen

Läs mer

Junior-SM 2009 Jakt- och Fältresultat

Junior-SM 2009 Jakt- och Fältresultat Junior-SM 2009 Jakt- och Fältresultat Funktionärer: SBF:s tekniska ombud: Tävlingsledare: Sekretariat: Banläggare: Domare: Jury: Mikael Sandberg Lina Björklund Erika Ekenberg Wikholm Mai Skoglund Kent

Läs mer

Verksamhetsberättelse. Norrtälje Simklubb

Verksamhetsberättelse. Norrtälje Simklubb Verksamhetsberättelse Sid 1( 6) Verksamhetsberättelse Norrtälje Simklubb Styrelsen för Norrtälje Simklubb lämnar härmed följande berättelse för Verksamhetsberättelse Sid 2( 6) Styrelsens sammansättning

Läs mer

GK Engelholmsgymnasterna

GK Engelholmsgymnasterna GK Engelholmsgymnasterna Årsbokslut för räkenskapsåret 2014-07-01-2015-06-30 Styrelsen för GK Engelholmsgymnasterna avger härmed följande årsbokslut Innehåll Verksamhetsberättelse 2 Resultaträkning 9 Balansräkning

Läs mer

Inkomna Motioner till Svenska Bågskytteförbundets stämma 2012

Inkomna Motioner till Svenska Bågskytteförbundets stämma 2012 Dokumentversion 2011-12-04 Inkomna Motioner till Svenska Bågskytteförbundets stämma 2012 Mellersta Norrland... 2 Motion 1 Bågtyp enligt FITA:s regler.... 2 Motion 2 Ny rond.... 2 Motion 3 Avståndspålar

Läs mer

Svenska Taekwondoförbundet ITF Sektionen

Svenska Taekwondoförbundet ITF Sektionen Svenska Taekwondoförbundet ITF Sektionen Verksamhetsberättelse år 2003 Januari Annonsprojekt På initiativ av ITF sektionens styrelse inleddes ett annonsprojekt för sektionens klubbar i tidningen Fighter

Läs mer

Verksamhetsberättelse år 2004

Verksamhetsberättelse år 2004 Verksamhetsberättelse år 2004 År 2004 var ett händelserikt år för Svenska Taekwondoförbundets ITF sektion regionalt, nationellt och internationellt. Styrelse ITF sektionens styrelse för år 2004 hade följande

Läs mer

Tour Resultat Labo 3D Open - Värmlandsvargen

Tour Resultat Labo 3D Open - Värmlandsvargen Sida 1 av 4 Tour Resultat Labo 3D Open - Värmlandsvargen Arrangör: Karlstads BK Distrikt: Västra Svealand Tävlingsdag 2004-04-09 Tävlingsform: Nationell tävling 3D, 2x15 mål Delta, McKenzey & FranzBogen

Läs mer

Rekord ute Norra Svealands Bågskytteförbund

Rekord ute Norra Svealands Bågskytteförbund Rekord ute Norra Svealands Bågskytteförbund 2017-08-04 FITA 900 rond (122 cm tapet) DR 13 Anna Karlsson BSK Sturarna 2016-09-11 804 p Sigtuna DC 13 Veronica Koch Armbågens Falu BK BK 1999-05-29 724 p Sigtuna

Läs mer

Verksamhetsberättelse. för verksamhetsåret till

Verksamhetsberättelse. för verksamhetsåret till Verksamhetsberättelse för verksamhetsåret 2017-01-01 till 2017-12-31 Innehållsförteckning Innehållsförteckning 2 Organisation och styrelsen 2 Styrelsen 2 Övriga förtroendevalda 3 Deltagande i möten och

Läs mer

Mellersta Norrlands Bågskytteförbund. Britt Vängman, Karin Backlund, Pelle Nyberg, Janne Davidsson och Pierre Möllerström

Mellersta Norrlands Bågskytteförbund. Britt Vängman, Karin Backlund, Pelle Nyberg, Janne Davidsson och Pierre Möllerström IF KARLSVIK RESULTATLISTA Norrlandsmästerskap inne Gärdepilen 2006 Lördagen den 8 april 2006 Arrangör: Distrikt: Tävlingsplats: Tävlingsform: Skjutledare: Tävlingsledare: Domare: Sekretariat: Servering:

Läs mer

Pontus Blomberg Örebro Öppen Fredrik Holm Klockrike Öppen Magnus Lindmark Degefors Öppen Rolf Nilsson

Pontus Blomberg Örebro Öppen Fredrik Holm Klockrike Öppen Magnus Lindmark Degefors Öppen Rolf Nilsson 2015-06-07 Årets jägarduva i Frövi genomfördes i ett mycket blåsigt väder. Vinbyar på upp mot 10 m/s ställde till det för skyttarna. Trots vädret genomfördes det 229 serier fördelade på 92 skyttar. Anders

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Luleå Bridgekamrater 2015

Verksamhetsberättelse för Luleå Bridgekamrater 2015 Verksamhetsberättelse för Luleå Bridgekamrater 2015 Ordförande: Göran Ström Vice ordförande: Karin Hellsten Sekreterare: Per Norberg Kassör: Lisbet Markgren Ledamot: Stig-Åke Ifrig Styrelse Suppleanter:

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse för år 2017 Verksamhetsberättelse 2017-01-01-2017-12-31 Styrelsen har under verksamhetsåret haft ett årsmöte, 10 protokollförda styrelsesammanträden, tränarmöten, samt löpande kontakt

Läs mer

B 10 Lag J. Wessman BSK Sturarna p Falun C. Ertman J. Persson

B 10 Lag J. Wessman BSK Sturarna p Falun C. Ertman J. Persson Distriktsrekord Norra Svealands Bågskytteförbund Inne SBF 12m 60pil DB 10 Emilia Krigsman Säters IF/BK 2018-03-17 531 p Borlänge HC 10 Linus Periefeldt Kungsängens BK 2004-03-28 588 p Södertälje HR 10

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse 2016/2017 Styrelsen Ordförande Vice Ordförande Kassör Sekreterare Ansvarig Damakademin Ansvarig Herrakademin Ansvarig Ungdom Adj. ledamot Karl Gustav Holmgren Jan Hansson Åsa Berling

Läs mer

Verksamhetsberättelse. Östra Svealands Bågskytteförbund. Sida 1 av 5

Verksamhetsberättelse. Östra Svealands Bågskytteförbund. Sida 1 av 5 Verksamhetsberättelse Östra Svealands Bågskytteförbund 2017 Sida 1 av 5 Östra Svealands Bågskytteförbund avseende verksamhetsåret 2017 Styrelsen Styrelsen har bestått av följande personer: Ordförande Vice

Läs mer

Compound Lag. Pos. Förening/Land Kval 1/2 Guld

Compound Lag. Pos. Förening/Land Kval 1/2 Guld LAG Arrangör: Motala Bågskytteklubb Distrikt: Östergötland Tävlingsplats: Fålehagen i Motala Datum: :e juli Rond: 70/50-meters rond Tävlingsledare: Karl Göran Eklundh Huvuddomare: Johan Lifvergren SBF

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Gävle-Dala BDF

Verksamhetsberättelse för Gävle-Dala BDF Inledning: Verksamhetsberättelse för Gävle-Dala BDF 2011-01-01-2011-12-31 Gävle-Dala BDF:s 17:e verksamhetsår läggs nu till handlingarna. Tack vara en väl fungerande organisation har vi genomfört även

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Mellansvenska Vattenskidförbundet

Verksamhetsberättelse för Mellansvenska Vattenskidförbundet Verksamhetsberättelse för Mellansvenska Vattenskidförbundet 2004-01-01 2004-12-31. Styrelsen har haft följande sammansättning: Ordförande: Per Vilén Sekreterare: vakant/ (Bo Sjöström) Kassör: Krister Nordh

Läs mer

Hedemora bridgesällskap

Hedemora bridgesällskap Hedemora BS 2016-02-25 sida 1(5) Hedemora bridgesällskap BS Spela Bridge 1945 Hedemora BS 2016-02-25 sida 2(5) Året 2015 Ett händelserikt år är till ända. Klubben har firat 70-års jubileum och har gjort

Läs mer

Resultat finalskjutningen Compound

Resultat finalskjutningen Compound Resultat Augustipilen 21/8 2004 Efter Finalskjutningen. Resultat finalskjutningen Fristil Resultat finalskjutningen Compound Resultat Långbåge och Fristil 13 1 Karin Larsson 1 Heikki Rittula 1 Leif Söderberg

Läs mer

Resultatlista för Rönnåsjakten

Resultatlista för Rönnåsjakten Resultatlista för Rönnåsjakten - 2018 Tävlingsarrangör: Distrikt: Wij BS Södra Norrlands BF Datum:. Rond: Väder: Status: Tävlingsplats: Tävlingsledare: Ansvarig Domare: Domare: Sekretariat: Banläggare:

Läs mer

RESULTATLISTA TRETTONDAGSPILEN 2008-01-05

RESULTATLISTA TRETTONDAGSPILEN 2008-01-05 RESULTATLISTA TRETTONDAGSPILEN 2008-01-05 Wåxnäshallen i Karlstad Arrangör: ÄLVENÄS BK Distrikt: V:A SVEALANDS BF Omfattning: 2 x 30 pil, 18/12 m, Fita-rond Tävl.ledare: Daniel Larsson, Kurt Lundgren Speaker:

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR ÅRET 2017

VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR ÅRET 2017 VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR ÅRET 2017 Styrelsen för Götene Sportskytteklubb avger härmed följande verksamhetsberättelse för året 2017. Styrelsen har haft följande sammansättning: Ordförande: Claes Olsson

Läs mer

Verksamhetsberättelse. Gävle Pistolskytteklubb

Verksamhetsberättelse. Gävle Pistolskytteklubb Verksamhetsberättelse för 2014 Gävle Pistolskytteklubb Förtroendevalda i Gävle Psk under 2014: Styrelsen Ordförande Vice Ordförande Sekreterare Kassör Suppleant Suppleant Patrik Manlig Stig Rudeholm Tony

Läs mer

Årsberättelse 1/1-31/12 2010

Årsberättelse 1/1-31/12 2010 Årsberättelse 1/1-31/12 2010 - 2 - Förbundsstyrelse / övriga uppdrag Styrelseuppdrag Ordförande Sekreterare, vice kassör Mats Simonsson Lödde Birgitta Nilsson Lödde Eleonor Ståhl Ängelholm Tommy Persson

Läs mer

INDIVIDUELLA RESULTAT MUNKTELLTRÄFFEN

INDIVIDUELLA RESULTAT MUNKTELLTRÄFFEN INDIVIDUELLA RESULTAT MUNKTELLTRÄFFEN DC 3 0 p Freja Schlüter Örebro BKJ 57 54 5 4 36 DC 6 0 p Malin Tarukoski BK Danapilen 8 86 568 3 30 Lousie Stikkelorum Nora BK 45 5 496 6 6 DC 9 0 p Åsa Bohlin Mjölby

Läs mer

Klass: Dam. Plac. Startnr Namn Ort/Klubb Klass Res. Skilje Särskj. 1 6 Lisbeth Lööv Björkvik D Terese Tillenius Västerås D

Klass: Dam. Plac. Startnr Namn Ort/Klubb Klass Res. Skilje Särskj. 1 6 Lisbeth Lööv Björkvik D Terese Tillenius Västerås D Klass: Dam 1 6 Lisbeth Lööv Björkvik D 146 89 2 112 Terese Tillenius Västerås D 132 25 3 107 Asta Gustafsson Vingåker D 127 32 4 17 Mona Stahre Eskilstuna D 123 14 5 76 Emma Vessberg Floda D 119 33 6 39

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse Linköping Judo 2017 Januari 2018 Linköping Judo en klubb för alla! Linköping Judo har under året haft cirka 300 unika medlemmar som tränat under drygt 20 pass per vecka under terminstiderna

Läs mer

Östsvenska Volleybollförbundet Org nr Verksamhetsberättelse med årsredovisning 2015

Östsvenska Volleybollförbundet Org nr Verksamhetsberättelse med årsredovisning 2015 Östsvenska Volleybollförbundet Org nr Verksamhetsberättelse med årsredovisning 2015 Östsvenska Volleybollförbundet VERKSAMHET 2015... 2 ORGANISATION OCH STYRELSEARBETE... 3 UTBILDNING... 5 UNGDOMSVERKSAMHET...

Läs mer

Resultatlista för DM i Tavla Inne, Norra Svealands BF

Resultatlista för DM i Tavla Inne, Norra Svealands BF Resultatlista för DM i Tavla Inne, Norra Svealands BF - 2017 Tävlingsarrangörer: Distrikt: BSK Sturarna, BK Dalpilen Norra Svealands BF Datum:. Ronder: Status: Tävlingsplats: Tävlingsledare: Sekretariat:

Läs mer

Motioner och Propositioner till Svenska Bågskytteförbundets stämma 2009

Motioner och Propositioner till Svenska Bågskytteförbundets stämma 2009 Dokumentversion 2009-03-10 Motioner och Propositioner till Svenska Bågskytteförbundets stämma 2009 SBF... 2 Proposition 1 Begränsningsregler för klasser... 2 Proposition 2 Ändring om hantering av våra

Läs mer

Verksamhetsberättelse CK Natén 2018

Verksamhetsberättelse CK Natén 2018 1 Verksamhetsberättelse 2018 Verksamhetsåret 2018-01-01-2018-12-31 Styrelsen Styrelsen har bestått av Ordförande Lars Blomqvist Kassör Malin Hedlund Sekreterare Ninni Casserstedt Ledamöter: Linda Widén,

Läs mer

Östgötatouren i Norrköping BK Friskyttarnas träningslokal FITA/SBF 18/12 m + Finaler

Östgötatouren i Norrköping BK Friskyttarnas träningslokal FITA/SBF 18/12 m + Finaler Grundskjutning 30 pil Egen 15 15 Tour Klass Klass Rk Skytt Klubb Tavla pil pil Tot 10 9 po. K10 K10 HK10 1 Andreas Englöv Motala BSK 6D 131 136 267 10 K10 HK10 2 Theo Jacobsen IK Österviking 7A 132 124

Läs mer

Jägarduvan avgjordes i strålande solsken. Statistik från de olika klasserna:

Jägarduvan avgjordes i strålande solsken. Statistik från de olika klasserna: Jägarduvan avgjordes i strålande solsken. Efter att banan testats under lördagens KM var frågan om svårighetsnivån var rätt inför dagens Jägarduva. 118 skyttar kommer till start och de skjuter tillsammans

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Hanvikens SK Friidrott 2015

Verksamhetsberättelse för Hanvikens SK Friidrott 2015 Verksamhetsberättelse för Hanvikens SK Friidrott 2015 Träningsgrupp Röd (födda 1995-2000) Tränare har varit Aive Lehtma. Träningsgrupp har bestått av ca 12 personer i olika åldrar. Några har slutat, några

Läs mer

Arkivet. SBF 12m, 12 pilar. WA / SBF 18 m

Arkivet. SBF 12m, 12 pilar. WA / SBF 18 m Det här är det jag lite vanvördigt kallar "arkivet". Det är rekord i klasser, ronder och avstånd som inte finns längre. Icke desto mindre är rekorden satta och kanske, genom något slags mirakel, kommer

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2015

Verksamhetsberättelse 2015 Verksamhetsberättelse 2015 IBF Borlänge Verksamhetsåret 2014-2015 Medlemmar Antalet medlemmar i föreningen under året har uppgått till 571 st. Fördelningen är 77 st. ledare, lagföräldrar, styrelse samt

Läs mer

VÄSTERBOTTENS BOWLINGFÖRBUND

VÄSTERBOTTENS BOWLINGFÖRBUND ÅRSRAPPORT 2012-05-01 --- 2013-04-30 VÄSTERBOTTENS BOWLINGFÖRBUND 2 FÖREDRAGNINGSLISTA Västerbottens Bowlingförbunds årsmöte 2013-06-06 1. Årsmötets öppnande 2. Upprop och godkännande av fullmakter 3.

Läs mer

Resultatlista från Nils Holgerssonträffen 2015

Resultatlista från Nils Holgerssonträffen 2015 Resultatlista från Nils Holgerssonträffen 2015 Arrangör Distrikt: Plats Skurups Bågskytteklubb Skånes Bågskytteförbund Skurups Sparbank Arena i Skurup Skurupshallen Datum 2015-11-07 (Inbjudan skickades

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR ÅRET 2016

VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR ÅRET 2016 VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR ÅRET 2016 Styrelsen för Götene Sportskytteklubb avger härmed följande verksamhetsberättelse för året 2016. Styrelsen har haft följande sammansättning: Ordförande: Claes Olsson

Läs mer

RAMSBERGS PISTOL & SPORTSKYTTEKLUBB

RAMSBERGS PISTOL & SPORTSKYTTEKLUBB RAMSBERGS PISTOL & SPORTSKYTTEKLUBB RAMSBERGSTRÄFFEN FÄLTSKJUTNING 30:de gången 27 APRIL 2003 200 starter. Vi tackar alla skyttar som trotsade vädret och hjälpte oss till en lyckad tävling. Gränser för

Läs mer

Stallarholmens Bågskytteklubb. Stallarholmens 25:a NOVEMBER 2017

Stallarholmens Bågskytteklubb. Stallarholmens 25:a NOVEMBER 2017 Stallarholmens Bågskytteklubb RESULTATLISTA 18 NOVEMBER 2017 Arrangör: Distrikt: Status: Plats: Rond: Tävlingsledare: Skjutledare: Domare: Sekretariat: Övriga funktioner: Statistik: Stallarholmens BK Östra

Läs mer

Protokoll från Årsmöte 2007

Protokoll från Årsmöte 2007 Protokoll från Årsmöte 2007 Mötesdata Tid: Onsdagen den 13 juni 2007 kl. 19:00 Plats: Skidgården Hackefors 1 Mötet öppnas Vice ordförande Torgny Andersson förklarade mötet öppnat och hälsade de 35 närvarande

Läs mer