GRANITKERAMIK. båda golv och vägg, ute som inne. Alla bruna. Karlstad Kakel, Magasin 2, Löfbergskajen, Karlstad,

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "GRANITKERAMIK. båda golv och vägg, ute som inne. Alla bruna. Karlstad Kakel, Magasin 2, Löfbergskajen, 652 24 Karlstad, www.karlstadkakel."

Transkript

1 GRANITKERAMIK båda golv och vägg, ute som inne Alla bruna

2 MELT MOKA 36/R Art. nr. KK20AC06 Melt 30x60 (1) cm Mjukt vågig yta i ren mörk brun. 5,5 st 465 kr 1,08 m2 Melt Moka 36/R har en mörk brun färg liksom mörk choklad. Med en yta som är skönt len och vågig ger den intryck av något mjukt och gott. Melt Moka är helt homogen och utan orenheter vilket gör den superstark, starkare än den finaste sten av högsta kvalitet. Melt Moka är exakt i storleken vilket gör en läggning med minimal fog möjligt. Melt Moka passar alla plana golv och väggar. Den används mycket som pelare eller fondvägg i funktionella rum så som kök och badrum. Det blir det en speciell markering. Plattorna sätter en kraftig men ändå mjuk prägel på rummet. På golvet i uterummet blir det en atmosfär som framhäver övrig interiör. Då det är granitkeramik kan de också användas utomhus. De är dessutom otroligt lättskötta!

3 HOBER 36T Art. nr. KK20MO13 Melt 30x60 (1) cm Slät och matt, i en djup brun färg med svag svart schattering. 5,5 st 449 kr 1,08 m2 Hober 36T har en djup, mjuk och brun färg. Med en yta som är skönt len och helt slät. Hober är homogen och utan orenheter, vilket gör den superstark, starkare än den finaste sten av högsta kvalitet. Hober passar alla plana golv. Som pelare på vägg, eller fondvägg, i funktionella rum som för exempel i kök, hall och badrum, blir det en utmärkt markering. Plattorna ger en fin kontrast, men ändå mjuk prägel på rummet. På golvet i uterummet blir det en atmosfär som framhäver övrig interiör. Då det är granitkeramik kan de också användas utomhus. De är dessutom otroligt lättskötta!

4 KLINKER TIVOLI 40T Art. nr. KK20IM49 Tivoli 40x40 (1) cm Brunbeige, slät och mjuk yta. Ljus porslinslera 6,25 st Pris / m2: 435 kr 1,12 m2 Vägg och golv Tivoli 40T är en slät klinker med läcker mjuk yta. Ytan är som patinerad marmor. Mönstret är ett högupplöst foto av marmoreringen i naturlig marmorsten och överförd med den moderna ink-jet tekniken. Denna klinker passar utmärkt i alla miljöer. Storleken är exakt så den kan läggas med minimal fog. Plattan gör sig fint på alla helt plana golv, ute som inne. Plattorna kan också användas på vägg. Tillsammans med vita ytor blir Tivoli mycket effektfull! Effekten med den patinerade ytan gör att ljuset skapar olika upplevelser. Tivoli är en otrolig stark klinker och kvaliteten är den mest teknisk fullkomna som tål det mesta. En platta med tradition i karaktären och med en stark attityd! Då det är granitkeramik kan de också användas utomhus. De är otroligt lättskötta!

5 NICKEL 50N LP 50X50 Art. nr. KK20IM21 Pris / m2: Nickel 50x50 (1) cm Mörk gråbrun, slät med metallisk yta Ljus porslinslera 4 st 695 kr 1 m2 Vägg och golv Nickel 50N LP 50X50 är en helt slät klinker med en läcker slipad yta som med sitt metalliska djup i färgerna passar utmärkt i moderna miljöer. Storleken är exakt så den kan läggas med minimal fog. Plattan gör sig också fint på vägg, såväl i hall, kök och badrum som på alla helt plana golv. Då det är granitkeramik kan de också användas utomhus. De är otroligt lättskötta! Tillsammans med vita matta ytor blir Nickel mycket effektfull! Effekten med det metalliska gör att dagsljuset och elljuset skapar olika upplevelser. Nickel är extremt stark och har en ny och modern karaktär!

6 AMAZZON TR Art. nr. KK20LF07 Amazzon 16,5x100 (1,1) cm Mörk svartbrun ochstrukturerat som trä. 6 st 585 kr 0,66 m2 Amazzon TR är de bästa keramiska plank vi har hittat. Med en yta som liknar träplank av mörkt tropiskt trä ger de en lugn karaktär till rummet. Storleken är som breda plank på 16,5X100 cm och läggningen bör vara rak eller med max 20 cm förskjuten fog. Amazzon TR passar på alla plana golv eller som fondvägg i funktionella rum som kök och badrum och snyggar dessutom upp i ett grovkök. Plattorna sätter en lugn rustik prägel på rummet. I uterummet eller på uteplatsen hittar de sin naturliga plats. Det finns också en variant med lätt polerad yta som måste ses. Då kallas det lappato. Fråga i butiken, den måste ses då skillnaden inte kommer fram på foto.

7 KLINKER CREEK MOSAIK ,3X33,3 Art. nr. KK20IM22 Creek 33,3x33,3 (0,9) cm Brun melerad med slät yta 11 st Pris / m2: kr 0,44 m2 Vägg och golv Creek Mosaik ,3X33,3 är en helt slät mosaik med raka kanter och en läcker melerad yta som passar i alla miljöer. Storleken på varje bit är 5,3 x 2,5 cm och är monterad på ark om 33,3 x 33,3 cm. Passar bra på vägg, som pelare eller dekorativa inslag till badrum, också som golv. Creek Mosaik har många färger i sig och passar till alla träslag. Fogfärgen du använder påverkar djupet i färgen markant. Mosaiken kan också användas på vägg i kök. Kombinationsmöjligheterna är oändliga och det är de övriga tillbehören och rummets grafiska utformning som bestämmer stilen. Tillsammans med vita ytor blir det mycket effektfullt. En mosaik med ny och modern karaktär och med stark ekologisk attityd! Då det är granitkeramik kan de också användas utomhus.

8 LOTUS MURETTO 30X60 Art. nr. KK20SG26 Pris/st: (You) 30x60 (1) cm Mjukt strukturerad och melerad, varmbeige i färgen. 5,5x st 198 kr 0,54 m2 Lotus Muretto 30X60 är en diskret och snygg stavmosaik. Med en yta som är lätt melerad i en varm ton skiftar den färg efter ljuset i rummet. Fogfärgen har stor påverkan. Lotus Muretto är homogen och utan orenheter vilket gör den superstark. Då det är granitkeramik kan de också användas utomhus. Lotus Muretto passar alla plana ytor. Mycket använd i kök, men också som pelare eller fondvägg i badrum. Mosaiken sätter en elegant och sober prägel på rummet.

9 KLINKER TOBACCO 36 RT Art. nr. KK20SG23 (You) 30x60 (1) cm Mjukt strukturerad och melerad varm i färgen. 5,5 st 495 kr 1,08 m2 Tobacco 36 RT är en diskret och snygg golvplatta. Med en yta som är lätt melerad i en varm ton. Den är homogen utan orenheter och därför superstark. Kanterna är sågade så varje platta är exakt lika stora vilket innebär att de kan läggas med smal fog. Tobacco passar alla plana golv. Som pelare eller fondvägg i funktionella rum som kök och badrum blir det en estetisk ren yta med moderna arkitektoniska drag. Plattorna sätter en lätt elegant och sober prägel på rummet. På golvet i uterummet blir det en stillsam, atmosfär som framhäver övrig interiör. Då det är granitkeramik kan de också användas utomhus. De är otroligt lättskötta!

10 ROMA NERO 30x30 Art. nr. KK20NB01 Roma 30x30 (0,9) cm Brunsvart skiftande och slät yta. 11 st 395 kr 1,36 m2 Roma Nero 30x30 är en mycket inspirerande klinker full av liv i ytan. Med sin mörka färg och storlek har den blivit en klassiker. En tålig och tidlös platta som passar i alla miljöer. I kombination med den mindre 15X15 storleken kan läggningens mönster varieras nästan oändligt. Roma Nero är utmärkt på alla plana golv, inne som ute. Många hus har hela undervåningen med denna klinker. På golvet i ute rummet blir det en markant atmosfär som framhäver övrig interiör. Då det är granitkeramik kan de också användas utomhus. Den är dessutom otroligt lättskött!

11 KLINKER ROMA NERO 15x15 Art. nr. KK20NB16 Roma 15x15 (0,9) cm Brunsvart skiftande och slät yta. 44 st 395 kr 0,81 m2 Roma Nero 15x15 är en mycket inspirerande klinker full av liv i ytan. Med sin mörka färg och storlek har den blivit en klassiker. Storleken är perfekt för lutningen mot brunn i badrumsgolv. Då det är granitkeramik kan de också användas utomhus. Roma Nero passar alla golv, inne som ute. Den kan också användas som enkel dekor, pelare eller fondvägg i funktionella rum som kök eller badrum. Tillsammans med vita ytor på vägg blir det en ren och kraftfull markering. De är dessutom otroligt lättskötta!

12 ETNEA 1633 R/NOCE Art. nr. KK20MO10 Etnea 16,5x32,5 (1) cm Brun marmorerad och helt slät yta. 18,6 st 485 kr 0,74 m2 Etnea 1633 Noce är en klinker med en yta som planslipad sten. Det ger en gedigen karaktär till rummet. Varje platta är skuren i exakt samma mått och därför kan mycket smala fogar användas. Etnea är helt homogen och utan orenheter vilket gör den superstark. Etnea passar på alla plana golv och väggar, som pelare eller fondvägg, i kök och badrum. Passar utmärkt till funktionella rum som kök och badrum. Den snyggar dessutom upp i grovköket. Plattorna ger en lugn modern atmosfär i rummet. I uterummet eller på uteplatsen hittar de sin naturliga plats. Då det är granitkeramik kan de också användas utomhus. De är dessutom otroligt lättskötta!

13 ETNEA 16NR R/NOCE Art. nr. KK20MO09 Etnea 16,5x16,5 (1) cm Brun marmorerad och helt slät yta. 36,7 st 485 kr 0,72 m2 Etnea 16NR Noce är en klinker med en yta som planslipad sten. Det ger en gedigen karaktär till rummet. Varje platta är skuren i exakt samma mått och därför kan mycket smala fogar användas. Etnea är helt homogen och utan orenheter vilket gör den superstark. Etnea passar på alla golv. Storleken är perfekt för lutningen i badrumsgolv. Använd den gärna på vägg också, som dekor, pelare eller kanske en hel fondvägg. Den passar utmärkt till funktionella rum som hall,kök och badrum. Den snyggar dessutom upp i grovköket. Plattorna ger en lugn och modern atmosfär till rummet. I uterummet eller på uteplatsen hittar de sin naturliga plats. Då det är granitkeramik kan de också användas utomhus. De är otroligt lättskötta!

14 COLORADO NERO MOSAICO 33,3 Art. nr Colorado 33,3x33,3 (0,8) cm Svart och brun melerad färg, med struktur. 9 st 995 kr 0,77 m2 Colorado Nero Mosaico 33,3 är en vacker och tålig mosaik med 5x5 cm små kvadratiska bitar fästade på nät i hanterbara ark med storlek 33,3x33,3 cm. Med en yta som är lätt strukturerad ger mosaiken en lugn naturkänsla till rummet. Färgskiftningarna skapar en levande yta. Colorado Nero är helt homogen och utan orenheter. Tillverkas i granitkeramik och betydligt starkare än vanlig klinker. Colorado Nero passar alla golv eller som dekor eller fondvägg i kök och badrum. Arken kan klippas i längder med valfri bredd och används som bård, pelare, inramning av inkaklad spegel, fris i golvet eller enstaka små dekorer. Fogfärgen som användes får stor betydelse för hur mosaiken upplevs. Tillsammans med stora ytor i vitt sätter plattorna en lugn och ren prägel på rummet.

15 COLORADO TERRA MOSAICO 33,3 Art. nr Colorado 33,3x33,3 (0,8) cm Grå och ljus brun melerad färg, med strukturerad yta. 9 st 995 kr 0,77 m2 Colorado Terra Mosaico 33,3 är en vacker och tålig mosaik med 5x5 cm små kvadratiska bitar fästade på nät i hanterbara ark med storlek 33,3x33,3 cm. Med en yta som är lätt strukturerad ger mosaiken en lugn naturkänsla till rummet. Färgskiftningarna skapar en levande yta. Colorado Terra är helt homogen och utan orenheter. Tillverkas i granitkeramik och betydligt starkare än vanlig klinker. Colorado Terra passar alla golv eller som dekor eller fondvägg i kök och badrum. Arken kan klippas i längder med valfri bredd och används som bård, pelare, inramning av inkaklad spegel, fris i golvet eller enstaka små dekorer. Fogfärgen som användes får stor betydelse för hur mosaiken upplevs. Tillsammans med stora ytor i vitt sätter plattorna en lugn och ren prägel på rummet.

16 ANTARES 10N Art. nr. KK20IM14 Pris / m2: Antares 10x10 (0,83) cm Mörk brun, slät med metallisk yta 100 st 490 kr 0,84 m2 Vägg och golv Antares 10N är en helt slät klinker i granitkeramik med en läcker metallisk yta som passar utmärkt i moderna miljöer. Storleken är traditionell och serien har andra varianter i samma stuk som gärna kan kombineras. Plattorna kan också användas på vägg i kök. Kombinationsmöjligheterna är många och det är läggningens mönster och de övriga tillbehören som bestämmer stilen. Tillsammans med vita ytor blir det fina kontraster. Effekten med metallisk yta gör att dagsljuset och elljuset skapar olika upplevelser. En platta med karaktär!

17 ANTARES 16N Art. nr. KK20IM23 Pris / m2: Antares 16,5x16,5 (0,85) cm Mörk brun, slät med metallisk yta 37 st 595 kr 0,82 m2 Vägg och golv Antares 16N är en helt slät klinker i granitkeramik med en läcker metallisk yta som passar utmärkt i moderna miljöer. Storleken passar bra till badrum och serien Antares har många andra varianter i samma stuk som gärna kan kombineras. Plattorna kan också användas på vägg i kök. Kombinationsmöjligheterna är oändliga och det är de övriga tillbehören och rummets grafiska utformning som bestämmer stilen. Tillsammans med vita ytor blir det mycket effektfullt. Effekten med den metalliska ytan gör att dagsljuset och elljuset skapar olika upplevelser. En platta med en ny och moderna karaktär och med stark attityd!

18 KLINKER ANTARES 46N Art. nr. KK20IM24 Antares 40x60 (0,95) cm Mörk brun, slät med metallisk yta 4,2 st Pris / m2: 545 kr 0,96 m2 Vägg och golv Antares 46N är en helt slät klinker i granitkeramik med en läcker metallisk yta som passar utmärkt i moderna miljöer. Storleken passar för vägg i badrum eller alla andra helt plana golv. Serien Antares har många varianter i samma stuk som gärna kan kombineras. Plattorna kan också användas på vägg i kök. Kombinationsmöjligheterna är oändliga och det är de övriga tillbehören och rummets grafiska utformning som bestämmer stilen. Tillsammans med vita ytor blir det mycket effektfullt. Effekten med den metalliska ytan gör att dagsljuset och elljuset skapar olika upplevelser. En platta med en ny och moderna karaktär och med stark attityd!

19 ANTARES MOSAICO 30N Art. nr. KK20IM15 Pris / m2: Antares 30x30 (0,95) cm Mörk brun, slät med metallisk yta 11 st kr 0,36 m2 Vägg och golv Antares Mosaico 30N är en helt slät mosaik med raka kanter och en läcker metallisk yta som passar utmärkt i moderna miljöer. Storleken på varje bit är 3,5X15 cm och de är monterade på ark 30X30 cm. Passar på vägg, som pelare eller som ett dekorativt inslag, i badrum eller på alla andra helt plana golv. Serien Antares har många varianter i samma stuk som gärna kan kombineras. Plattorna kan också användas på vägg i kök. Kombinationsmöjligheterna är oändliga och det är de övriga tillbehören och rummets grafiska utformning som bestämmer stilen. Tillsammans med vita ytor blir det mycket effektfullt. Effekten med den metalliska ytan gör att dagsljuset och elljuset skapar olika upplevelser. En platta med ny och modern karaktär och med stark attityd!

20 AMBIENTI BROWN 45 Art. nr. KK20SG0021 Ambienti 45x45 (1) cm Len yta med en moderna brun färg. 5 st 448 kr 1 m2 Ambienti Brown 45 är en läcker och tålig golvplatta. Med en yta som känns riktig len ger den en lugn karaktär till rummet. Små diskreta strån, som i japansk Raku-keramik, skapar ett distinkt estetiskt intryck. Ambienti Brown är helt homogen och utan orenheter. Den är superstark, starkare än vanlig klinker. Ambienti Brown 45 passar på alla plana golv, som fondvägg eller pelare i funktionella rum som ikök eller badrum, och snyggar dessutom upp väggarna i ett grovkök. Tillsammans med vita ytor sätter plattorna en lugn och ren prägel på rummet. På golvet i uterummet blir det en varm och elegant atmosfär. Då det är granitkeramik kan de användas utomhus. De är dessutom otroligt lättskötta!

21 KLINKER AMBIENTI BROWN 36 Art. nr. KK20SG21 Ambienti 30x60 (1) cm Len och matt yta i en moderna brun färg. 5,5 st 435 kr 1,08 m2 Ambienti Brown 36 är en läcker och tålig golvplatta. Med en yta som känns riktig len ger den en lugn karaktär till rummet. Små diskreta strån, som i japansk Raku-keramik, skapar ett distinkt estetiskt intryck. Ambienti Brown är helt homogen och utan orenheter. Den är superstark, starkare än vanlig klinker. Ambienti Brown 36 passar på alla plana golv, som fondvägg i funktionella rum, som i kök eller badrum och snyggar dessutom upp väggarna i ett grovkök. Tillsammans med vita ytor sätter plattorna en lugn och ren prägel på rummet. På golvet i uterummet blir det en varm och elegant atmosfär. Då det är granitkeramik kan de användas utomhus. De är dessutom otroligt lättskötta!

22 AMBIENTI BROWN MOSAICO Art. nr. KK20SG Ambienti 30x30 (1) cm Len yta i en modern brun färg. 11 st kr 0,9 m2 Ambienti Brown Mosaico är en läcker och tålig mosaik med 5x5 cm små kvadratiska bitar fästade på ett nät i hanterbara ark med storlek 30x30 cm. Med en yta som känns riktig len ger mosaiken en lugn karaktär till rummet. Små diskreta färgskiftningar och strån, som i japansk Raku-keramik, skapar ett distinkt och fint estetiskt intryck. Ambienti Brown Mosaico är helt homogen och utan orenheter. Den är superstark, starkare än vanlig klinker. Ambienti Brown Mosaico passar på alla golv, som fondvägg i funktionella rum somi kök eller badrum. Arken kan klippas i längder med valfri bredd och användas som bård, pelare, inramning av inkaklad spegel, fris i golvet eller enstaka små dekorer. Fogfärgen som användes får stor inflytelse på hur mosaiken upplevs. Tillsammans med stora ytor i vitt sätter plattorna en lugn och ren prägel på rummet. Då det är granitkeramik kan de användas utomhus.

23 QUARZITI 15 SLÄT R Art. nr. KK20MI01 Quarziti 15x15 (1,05) cm Brunsvart skiftande och slät yta. 44 st 535 kr 0,63 m2 Quarziti 15 Slät R är inspirerad av naturens sten, raffinerat med en helt slät yta och helt raka kanter. Den är homogen och utan orenheter vilket gör den superstark, starkare än den finaste sten av högsta kvalitet. Quarziti är helt exakt i storleken vilket gör en läggning med minimal fog möjligt. Quarziti passar alla golv. Storleken är perfekt för lutningen mot brunn i badrumsgolv. Som pelare eller fondvägg i funktionella rum, som i kök eller badrum, blir det en ren och kraftfull markering. På golvet i uterummet blir det en tjusig atmosfär. Då det är granitkeramik kan de också användas utomhus. De är dessutom otroligt lättskötta!

GRANITKERAMIK. båda golv och vägg, ute som inne. Alla färgade. Karlstad Kakel, Magasin 2, Löfbergskajen, 652 24 Karlstad, www.karlstadkakel.

GRANITKERAMIK. båda golv och vägg, ute som inne. Alla färgade. Karlstad Kakel, Magasin 2, Löfbergskajen, 652 24 Karlstad, www.karlstadkakel. GRANITKERAMIK båda golv och vägg, ute som inne Alla färgade KLINKER MISTRAL VERDE 10 Art. nr. 20657 Mistral 9,7x9,7 (1) cm Grön, blank och livfull i ytan. 100 st 495 kr m2/kartong: 0,76 m2 Mistral Verde

Läs mer

KLINKER. båda golv och vägg. Alla mörka. Karlstad Kakel, Magasin 2, Löfbergskajen, 652 24 Karlstad, www.karlstadkakel.se

KLINKER. båda golv och vägg. Alla mörka. Karlstad Kakel, Magasin 2, Löfbergskajen, 652 24 Karlstad, www.karlstadkakel.se KLINKER båda golv och vägg Alla mörka EGEUM 10DG GRÅ Art. nr. KK20IM47 Egeum 9,5x9,5 (0,68) cm Mörk grå, matt och strukturerad. 335 kr Egeum 10DG Grå är en färdigpatinerad klinker med en yta som passar

Läs mer

KAKEL. endast för vägg. Alla ljusa. Karlstad Kakel, Magasin 2, Löfbergskajen, Karlstad,

KAKEL. endast för vägg. Alla ljusa. Karlstad Kakel, Magasin 2, Löfbergskajen, Karlstad, KAKEL Alla ljusa Casali perla Art. nr. 20648 Pris/m2: Casali 20x20 (1) cm Ljus grå patinerad yta Ljus lera 25 st 270 kr 1,04 m2 Casali Perla är ett ljus grått patinerad kakel med en antik yta och ser ut

Läs mer

KAKEL. endast för vägg. Alla färgade. Karlstad Kakel, Magasin 2, Löfbergskajen, 652 24 Karlstad, www.karlstadkakel.se

KAKEL. endast för vägg. Alla färgade. Karlstad Kakel, Magasin 2, Löfbergskajen, 652 24 Karlstad, www.karlstadkakel.se KAKEL Alla färgade Svart 10 slät blank Alfa Art. nr. KK10CE13 al 10x10 (0,7) cm Svart, slät och blank yta Röd lera 100 st 440 kr 1 m2 Svart 10 är ett svart baskakel med blank yta. En riktig klassiker.

Läs mer

KLINKER. båda golv och vägg. Alla färgade. Karlstad Kakel, Magasin 2, Löfbergskajen, 652 24 Karlstad, www.karlstadkakel.se

KLINKER. båda golv och vägg. Alla färgade. Karlstad Kakel, Magasin 2, Löfbergskajen, 652 24 Karlstad, www.karlstadkakel.se båda golv och vägg Alla färgade EGEUM 10DL BLÅ Art. nr. 20328 9,5x9,5 (0,68) cm Mörk blå, matt och strukturerad. 100 st 335 kr 1 m2 10DL Blå är en färdigpatinerad klinker med en yta som passar utmärkt

Läs mer

KLINKER. båda golv och vägg. Alla ljusa. Karlstad Kakel, Magasin 2, Löfbergskajen, 652 24 Karlstad, www.karlstadkakel.se

KLINKER. båda golv och vägg. Alla ljusa. Karlstad Kakel, Magasin 2, Löfbergskajen, 652 24 Karlstad, www.karlstadkakel.se båda golv och vägg Alla ljusa NORDKAPP 10W Art. nr. KK20IM36 Nordkapp 10x10 (0,68) cm Vit, matt och strukturerad. 100 st 355 kr 1 m2 Nordkapp 10W är en klinker med en yta som passar utmärkt till badrumsgolv

Läs mer

NYHETER PÅ VÄG

NYHETER PÅ VÄG NYHETER PÅ VÄG WWW.KONRADSSONS.COM NR 2 2017 NYHETSPAKET I denna folder kan ni se en närmare presentation av produkterna av årets andra nyhetspaket från Konradssons Kakel. FJORD Skandinavisk sten ligger

Läs mer

NYHETER PÅ VÄG.

NYHETER PÅ VÄG. NYHETER PÅ VÄG. WWW.KONRADSSONS.COM NR1:2017 NYHETS PAKET. I denna folder kan ni se en närmare presentation av produkterna i årets första nyhetspaket från Konradssons Kakel. SCALE I serien Scale är det

Läs mer

ATTITYD KAMPANJ! MARS MASSOR MED FÖRMÅNLIGA ERBJUDANDEN! KAKEL VÅRENS TRENDIGA KAKELNYHETER 2017

ATTITYD KAMPANJ! MARS MASSOR MED FÖRMÅNLIGA ERBJUDANDEN! KAKEL VÅRENS TRENDIGA KAKELNYHETER 2017 KAMPANJ! 13-25 MARS ATTITYD VÅRENS TRENDIGA KAKELNYHETER 2017 MASSOR MED FÖRMÅNLIGA ERBJUDANDEN! KAKEL WWW.KONRADSSONS.COM BESÖK VÅR HEMSIDA KONRADSSONS.COM OCH FÅ MER INSPIRATION konradssons attityd 1

Läs mer

699:- petra stone TREND NYHETERERBJUDANDENNYHETERERBJUDANDENJUDAN

699:- petra stone TREND NYHETERERBJUDANDENNYHETERERBJUDANDENJUDAN ERERBJUDANDENERERBJUDANDENJUDAN TREND 4H O M E KAKEL KLINKER FÄRG TAPET PETRA NERO NATURSTEN 10X40 FÖR INOMHUS PASSAR BRA TILL KÖK, BADRUM FONDVÄGGAR OCH BASTU. 699:- petra stone 0,45 KVM/BOX GÖTEBORG

Läs mer

TERRA MIX GIGLIO Terra, en platta med terrakotta- och cementeffekter som skänker själ och inspiration till alla tänkbara ytor. Baita.

TERRA MIX GIGLIO Terra, en platta med terrakotta- och cementeffekter som skänker själ och inspiration till alla tänkbara ytor. Baita. Känsla Kampanj! vecka 8-9 FÖR TRENDIGA NYHETER Baita Plattorna med en genuin känsla av trä och med sitt mönster skapar de ett varmt och ombonat golv. Dust En frostsäker och tålig klinkerserie i melerade

Läs mer

Setra Trägolv. Upplev skillnaden med ett massivt trägolv. Tidlöst. Unikt. Äkta.

Setra Trägolv. Upplev skillnaden med ett massivt trägolv. Tidlöst. Unikt. Äkta. Setra Trägolv Upplev skillnaden med ett massivt trägolv. Tidlöst. Unikt. Äkta. 1 Noga utvalt Det är något speciellt med massiva trägolv. De är genuina och rejäla, samtidigt som de har tidlös design och

Läs mer

Val och tillval. till kvarteret Töfsingdalen

Val och tillval. till kvarteret Töfsingdalen Val och tillval till kvarteret Töfsingdalen När du flyttar till en nybyggd lägenhet hos Stockholmshem är du garanterad en grundstandard med bland annat vackra parkettgolv och helkaklat badrum. För att

Läs mer

Badrum. Skapar livsrum!

Badrum. Skapar livsrum! Badrum Skapar livsrum! 14 vackra badrum Jag ser badrumskoncepten som fristående enheter i bostadens respektive Designlinje men vill gärna rekommendera några speciella badrum som har designmässiga likheter

Läs mer

Val och tillval till Kvarteret Tygeln

Val och tillval till Kvarteret Tygeln Val och tillval till Kvarteret Tygeln Färgsättning väggkulörer Standardkulören är varmvit, förutom detta kan du välja en helt vit kulör eller toner i ljust grå, ljust sandgul eller svagt blågrön. Kulörerna

Läs mer

3. Materialvalsrekommendationer för kakel, klinker och mosaik

3. Materialvalsrekommendationer för kakel, klinker och mosaik 3. Materialvalsrekommendationer för kakel, klinker och mosaik Som framgått av det föregående har keramiska plattor egenskaper som innebär att de passar i de flesta sammanhang och klarar av den flesta påverkningar.

Läs mer

Borghamns Stenförädling AB

Borghamns Stenförädling AB Svensk natursten Borghamns Stenförädling AB 1 2 Svensk natursten Den svenska berggrunden är stabil. Orsaken är bland annat åldern. Det handlar om hundratals miljoner år. Till exempel är det mellan 450

Läs mer

Randboken. - din kompletta guide för ränder i hemmet.

Randboken. - din kompletta guide för ränder i hemmet. Randboken - din kompletta guide för ränder i hemmet www.durosweden.se Vilken rand passar dig? Svårt att veta hur du snabbt och enkelt kan förändra ditt hem? Svaret är enkelt, med ränder! Horisontella,

Läs mer

Tre träskikt och sju lager lack

Tre träskikt och sju lager lack Lita Parkettgolv Tre träskikt och sju lager lack Lita Parkettgolv är ett treskiktsgolv som limmas ihop med en miljövänlig limning. Ytskiktet på 3,5 mm är tillräckligt tjockt för att tåla flera omslipningar

Läs mer

& inspiration för solhöjden

& inspiration för solhöjden Paletten idéer & inspiration för solhöjden - Jag har en idé! Vi specialritar tre hustyper till Solhöjden. - Varför då? - För att vi kan skapa något riktigt unikt här! Resultatet; 34 stycken arkitektritade

Läs mer

sk apa ditt unik a uttryck tekniker FÖR effekter i guld OCh KOPPaR

sk apa ditt unik a uttryck tekniker FÖR effekter i guld OCh KOPPaR sk apa ditt unik a uttryck tekniker FÖR effekter i guld OCh KOPPaR God smak förtjänar det bästa FÖREGÅENDE SIDA: vägg: LADY pure color 9938 naturligt svart dekorskiva: 2 STRYKNINGAR LADY pure color 9938

Läs mer

Tips & ideer för hela hemmet MaxWood Lodge - vårt lyxigaste golv någonsin

Tips & ideer för hela hemmet MaxWood Lodge - vårt lyxigaste golv någonsin Uppgradera med golv, kakel & klinker Tips & ideer för hela hemmet MaxWood Lodge - vårt lyxigaste golv någonsin Förnya ditt kök på en förmiddag med nytt kakel Massor av produkter till priser Förnya ditt

Läs mer

Skräddarsy din garderob

Skräddarsy din garderob skjutdörrar Skräddarsy din garderob pacific >> Oändliga möjligheter >> Kraftig aluminiumprofil >> Urspårningsskydd >> Hög kvalitet Tengberts Pacific ger ditt hem en elegant möbel av högsta kvalitet som

Läs mer

BaliHouse S T O N E. Marmor Mosaik. Pussel Mosaik Gul Marmor Beställningskod: PZM07A. Pussel Mosaik Onyx Sten Beställningskod: PZM03A

BaliHouse S T O N E. Marmor Mosaik. Pussel Mosaik Gul Marmor Beställningskod: PZM07A. Pussel Mosaik Onyx Sten Beställningskod: PZM03A Pussel Mosaik Grå Marmor Beställningskod: PZM02A Pussel Mosaik Vit Marmor Beställningskod: PZM04A Pussel Mosaik Onyx Sten Beställningskod: PZM03A Pussel Mosaik Gul Marmor Beställningskod: PZM07A Storlek

Läs mer

Om våra massiva och sköna trägolv.

Om våra massiva och sköna trägolv. Om våra massiva och sköna trägolv. rum att leva med Trä är världens naturligaste byggmaterial. Den här broschyren sammanfattar det viktigaste du behöver veta om trägolven från Norrlands trä som grundades

Läs mer

Om våra paneler för väggar och tak.

Om våra paneler för väggar och tak. Om våra paneler för väggar och tak. rum att leva med Trä är världens naturligaste byggmaterial. Den här broschyren sammanfattar det viktigaste som du behöver veta om panelerna från Norrlands trä, grundat

Läs mer

Golv och paneler från hjärtat av Lappland

Golv och paneler från hjärtat av Lappland Golv och paneler från hjärtat av Lappland ARVET 3 Naturlig kvalitet kommer inte utan starka rötter. Familjen Abrahamsson. Från vänster Monica, Krister, Daniel, Marcus och Patrik. Trä är ett levande material.

Läs mer

Materialvalsrekommendationer. för kakel och klinker. Byggkeramik Rådet. Vad, var och hur? Gruppering av keramiska plattor.

Materialvalsrekommendationer. för kakel och klinker. Byggkeramik Rådet. Vad, var och hur? Gruppering av keramiska plattor. Information från Byggkeramikrådet om kakel och klinker KLINKER material Materialvalsrekommendationer för kakel och klinker Vad, var och hur? Gruppering av keramiska plattor. Byggkeramik Rådet Information

Läs mer

med kakel och klinker

med kakel och klinker STIL med kakel och klinker KAMPANJ! Ta del av våra erbjudanden och låt dig inspireras. Gäller t.o.m. 5 mars STOCKHOLM WWW.KONRADSSONS.COM/STOCKHOLM FEM STILAR Bor du på landet och brinner för närproducerat?

Läs mer

KATALOG UTVALDA PRODUKTER STENCENTRALEN.SE

KATALOG UTVALDA PRODUKTER STENCENTRALEN.SE KATALOG UTVALDA PRODUKTER STENCENTRALEN.SE 1 Vägg Golv Inomhusmiljö INNEHÅLL Utomhusmiljö* Frost- och vattenbeständig *Vissa produkter kan behöva behandlas för utomhusbruk. GR ANITPL AT TOR 04 07 SKIFFERPLATTOR

Läs mer

Hur vill du ha ditt nya utegolv? Underhållsfritt Stickfritt Slitstarkt Färgbeständigt Lång livslängd. Du ställer kraven. Vi har lösningen.

Hur vill du ha ditt nya utegolv? Underhållsfritt Stickfritt Slitstarkt Färgbeständigt Lång livslängd. Du ställer kraven. Vi har lösningen. Hur vill du ha ditt nya utegolv? Underhållsfritt Stickfritt Slitstarkt Färgbeständigt Lång livslängd Du ställer kraven. Vi har lösningen. Skönhet som varar Vackra, sköna och slitstarka golv finns inte

Läs mer

Syftet med skiktuppbyggnaden är att förhindra golvets fuktrörelser. Detta görs genom att vända fiberriktingen 90 grader i förhållande till varandra.

Syftet med skiktuppbyggnaden är att förhindra golvets fuktrörelser. Detta görs genom att vända fiberriktingen 90 grader i förhållande till varandra. Om Arena Parkettgolv Lamellparkett Lamellparkett definieras som ett golv bestående av två- eller fler träbaserade skikt där toppskiktet består av massivt trä med en tjocklek på minst 2,5 mm. Syftet med

Läs mer

FIXA STILEN. med SPIRA

FIXA STILEN. med SPIRA FIXA STILEN med SPIRA Malin Skapa ett harmoniskt, romantiskt och tidlöst sovrum med blomster. Malin är ett tidlöst blommönster med en lätt vintage känsla. Detta gör att det passar såväl modern som klassisk

Läs mer

NYHETER SOVRUM. PRESSFRÅGOR: press.sto@ikea.com FEBRUARI 2015 NYHETER SOVRUM FEBRUARI. Inter IKEA Systems B.V. 2014

NYHETER SOVRUM. PRESSFRÅGOR: press.sto@ikea.com FEBRUARI 2015 NYHETER SOVRUM FEBRUARI. Inter IKEA Systems B.V. 2014 IKEA PRESSMATERIAL / 2015 / 1 2015 Inter IKEA Systems B.V. 2014 PRESSFRÅGOR: press.sto@ikea.com IKEA PRESSMATERIAL / 2015 / 2 OPPLAND. STOMMEN I ETT VILSAMT PH123223 Sovrummet är en plats för avkoppling,

Läs mer

Designa din egen förstklassiga innerdörr utifrån några utvalda, moderna arkitektsförslag

Designa din egen förstklassiga innerdörr utifrån några utvalda, moderna arkitektsförslag Designa din egen förstklassiga innerdörr utifrån några utvalda, moderna arkitektsförslag Maj 2008 SKräddarSY din dörr Kom in och upplev en ny serie kvalitetsdörrar från Swedoor. Selection betyder urval,

Läs mer

DEKORERA SNABBT OCH ENKELT!

DEKORERA SNABBT OCH ENKELT! DEKORERA NABBT OCH ENKELT! HOME DECOR LINE dekorer dekorera snabbt och enkelt! Vi har dekorer för väggar, fönster och glas, porslin och kakel, samt dekorer som lyser i mörkret. Alla dekorer är självhäftande.

Läs mer

TEXTILA GOLV. Varmt Mjukt Ljuddämpande Isolerande Halkfritt HÖST/VINTER 2014. www.matt-tema.se

TEXTILA GOLV. Varmt Mjukt Ljuddämpande Isolerande Halkfritt HÖST/VINTER 2014. www.matt-tema.se TEXTILA GOLV HÖST/VINTER 2014 Varmt Mjukt Ljuddämpande Isolerande Halkfritt Dagens textila golv Det textila golvet skapar grunden till inredningen. Färgsprakande eller sobert beige - du väljer Vår mattkollektion

Läs mer

KAKEL & KLINKER FRÅN HELA VÄRLDEN

KAKEL & KLINKER FRÅN HELA VÄRLDEN KAKEL & KLINKER FRÅN HELA VÄRLDEN TREND4HOME 1 SYMBOLER GOLV OCH VÄGG GOLV VÄGG BLANKT MATT MATT OCH BLANK ANTI SLIPP REKTIFIERADE LIGGER PÅ NÄT SKIFTAR I FÄRG TJOCKLEK FROSTSÄKRA 2 TREND4HOME INNEHÅLL

Läs mer

NY VÅTRUMSKOLLEKTION. så skapar du. stilen. Inspirerar till personliga badrum med snygga mönster på golv och väggar. creating better environments

NY VÅTRUMSKOLLEKTION. så skapar du. stilen. Inspirerar till personliga badrum med snygga mönster på golv och väggar. creating better environments NY VÅTRUMSKOLLEKTION så skapar du stilen Inspirerar till personliga badrum med snygga mönster på golv och väggar creating better environments Vår nya våtrumskollektion är ett härligt färgmatchat och komplett

Läs mer

Prisad färg 2014. Tävlingsbidrag av: Lotta Johansson Plöjarevägen 3 393 53 KALMAR tel 070-2461967 e-post: lotta.kalmar@comhem.se

Prisad färg 2014. Tävlingsbidrag av: Lotta Johansson Plöjarevägen 3 393 53 KALMAR tel 070-2461967 e-post: lotta.kalmar@comhem.se Prisad färg 2014 Tävlingsbidrag av: Lotta Johansson Plöjarevägen 3 393 53 KALMAR tel 070-2461967 e-post: lotta.kalmar@comhem.se Om jag går vidare och skall visa upp mitt bidrag på seminariet, så gör jag

Läs mer

Manuell Produkter Painting The Past

Manuell Produkter Painting The Past Manuell Produkter Painting The Past KRITFÄRG Färgen innehåller emulsioner med mycket krita. Det gör dem mycket mattare än vanlig färg. De är mjukare och du kommer inte att bli uttråkad. Färger från förr,

Läs mer

Badrums- design i ny tappning.

Badrums- design i ny tappning. Geberit AB Kantyxegatan 25 Box 50 414 S - 202 14 Malmö T 040-680 89 30 www.geberit.se Badrums- design i ny tappning. SE/sv/1834525/01.12 by Geberit AB Nyhet Ett tidlöst formspråk i badrummet. Det finns

Läs mer

Ett original. Välkommen till Pergo, och ett golv som håller för livet. DEKORER I TRE KVALITETSNIVÅER! format 4. miljö 6.

Ett original. Välkommen till Pergo, och ett golv som håller för livet. DEKORER I TRE KVALITETSNIVÅER! format 4. miljö 6. 1 84 DEKORER I TRE KVALITETSNIVÅER! Läs mer på s. 61 Ett original format 4 miljö 6 endless plank 8 natural variation 10 total design 12 inspiration 16 kvalitetsnivåer 60 lätt att lägga 65 ytstruktur 66

Läs mer

Massiv. Ditt eget unika golv. Inga kopior CREATING EXCEPTIONAL SPACES

Massiv. Ditt eget unika golv. Inga kopior CREATING EXCEPTIONAL SPACES Massiv Ditt eget unika golv. Inga kopior CREATING EXCEPTIONAL SPACES Ett golv som är lika personligt som du. Vår stavparkett i massivt trä ger alla utrymmen en exklusiv känsla. Varje unik stav kommer från

Läs mer

BerryAlloc Kitchen Wall

BerryAlloc Kitchen Wall warm grey BerryAlloc Kitchen Wall BerryAlloc, wonderwalls Ett unikt sortiment väggpaneler som är både vackert och praktiskt; BerryAlloc. Modernt, retro eller klassiskt? Vi har många olika strukturer, kakeleffekter

Läs mer

Kungsäter Kök Dalbo Gårdshorn 21 519 92 Kungsäter Tel. +46320-20 70 30 Fax +46320-811 60 info@kungsaterkok.se www.kungsaterkok.se

Kungsäter Kök Dalbo Gårdshorn 21 519 92 Kungsäter Tel. +46320-20 70 30 Fax +46320-811 60 info@kungsaterkok.se www.kungsaterkok.se PERSONLIGA KÖK Kungsäter Kök Dalbo Gårdshorn 21 519 92 Kungsäter Tel. +46320-20 70 30 Fax +46320-811 60 info@kungsaterkok.se www.kungsaterkok.se Made in Halland. Inte långt ifrån Varberg, ca 3 mil österut

Läs mer

Hissgardiner Enkelhet, rena linjer och små detaljer

Hissgardiner Enkelhet, rena linjer och små detaljer Hissgardiner Enkelhet, rena linjer och små detaljer Det enkla är alltid det vackra Hissgardiner kan uttrycka enkelhet och rena, raka linjer men också skapa en spännande kontrast med olika mönster och strukturer.

Läs mer

BerryAlloc Kitchen Wall

BerryAlloc Kitchen Wall warm grey BerryAlloc Kitchen Wall BerryAlloc, wonderwalls Ett unikt sortiment väggpaneler som är både vackert och praktiskt; BerryAlloc. Modernt, retro eller klassiskt? Vi har många olika strukturer, kakeleffekter

Läs mer

Välkommen till Heimdall Industrigolv

Välkommen till Heimdall Industrigolv Välkommen till Heimdall Industrigolv Om företaget Heimdall Industrigolv öppnade 2003 i Gävle och har sedan dess levererat polerad betong, massagolv, flytspackling och slipning i olika miljöer och infrastrukturer

Läs mer

NY VÅTRUMSKOLLEKTION. så skapar du. stilen. Inspirerar till personliga badrum med snygga mönster på golv och väggar. creating better environments

NY VÅTRUMSKOLLEKTION. så skapar du. stilen. Inspirerar till personliga badrum med snygga mönster på golv och väggar. creating better environments NY VÅTRUMSKOLLEKTION så skapar du stilen Inspirerar till personliga badrum med snygga mönster på golv och väggar creating better environments Vår nya våtrumskollektion är ett härligt färgmatchat och komplett

Läs mer

Kombinera smakfullt. Lev ett färggladare liv.

Kombinera smakfullt. Lev ett färggladare liv. www.skanco.se Kombinera smakfullt. Lev ett färggladare liv. CombiColours färgade diskbänkar från BLANCO. 1 Bekänn färg. Aldrig har utformningen av optiskt tilltalande köksmiljöer varit så enkel. BLANCO

Läs mer

Gör ditt hem unikt. www.kirsch.se

Gör ditt hem unikt. www.kirsch.se Gör ditt hem unikt www.kirsch.se Luxaflex Silhouette... 4-5 Luxaflex Facette... 6-7 TEMA Var rädd om vår miljö... 8-9 Lamellgardiner... 10-11 Plisségardiner... 12 Duette... 13 Rullgardiner... 14 Hissgardiner...

Läs mer

Insektsnät. Njut av frisk luft i lugn och ro

Insektsnät. Njut av frisk luft i lugn och ro Insektsnät Njut av frisk luft i lugn och ro Håll oinbjudna gäster utanför De varma månaderna är fantastiska. Att kunna låta dörrar och fönster stå öppna till sent på kvällen är en härlig känsla. Och med

Läs mer

D ö r r h a n d t a g

D ö r r h a n d t a g Dörrhandtag Inred enklare Ett nytt inredningsvarumärke har sett dagens ljus. Hvid Interior är dörrhandtag som utgår från det enkla. Tre smakfulla stilfamiljer utgör sortimentet, särskilt utvalda och formgivna

Läs mer

Katrinetorp. Byggnadsantikvarisk dokumentation. Dokumentation av tapeter och väggmålning

Katrinetorp. Byggnadsantikvarisk dokumentation. Dokumentation av tapeter och väggmålning Byggnadsantikvarisk dokumentation Katrinetorp Dokumentation av tapeter och väggmålning Del av fastigheten Lockarp 44:1, Bunkeflo socken, Malmö kommun Skåne län Enheten för Kulturmiljövård Rapport 2006:005

Läs mer

Litochrom STARLIKE LIM TÄTNINGSMEDEL YTSKIKT

Litochrom STARLIKE LIM TÄTNINGSMEDEL YTSKIKT Litochrom STARLIKE LIM TÄTNINGSMEDEL YTSKIKT S En produkt för 3 applikationer Ytskikt Tätningsmedel Lim Fläck- och vattenavvisande. Förhindrar spridning av svamp och mögel. Utmärkt motståndskraft mot syror

Läs mer

Serie[f] city. 2 Serie[f] city

Serie[f] city. 2 Serie[f] city Serie[f] city 2 Serie[f] city Serie[f] city Serie[f] city bord har klassiska fyrkantsben, väldesignade skivor och en personlig karaktär. Vi har tänkt utanför ramen och placerat den smalaste delen av benet

Läs mer

Välkommen hem till värmen

Välkommen hem till värmen RADIANCE Välkommen hem till värmen Elektriska eldstäder 1 Radiance infälld 195 R Verve XS i grafit Håll drömmen och elden vid liv Drömmer du om en eldstad, fast du av olika anledningar inte kan eller vill

Läs mer

Bygg i limträ. Vi har gjort det enklare.

Bygg i limträ. Vi har gjort det enklare. Bygg i limträ. Vi har gjort det enklare. Limträ. Styrka, formstabilitet och skönhet. Limträ är ett byggmaterial som skapar möjligheter. Både för professionella yrkesmän och hemmabyggare med visioner om

Läs mer

bergo pure the eco floor

bergo pure the eco floor bergo pure the ECO floor sve Pure, a green floor in five colours. Tänk om man kunde göra ett golv i ett material som går att återanvända till 100%. Tänk sedan om man också såg till att verkligen använda

Läs mer

ARDEX FOGAR TÅL ATT FINGRANSKAS ARDEX FOGMASSOR

ARDEX FOGAR TÅL ATT FINGRANSKAS ARDEX FOGMASSOR ARDEX FOGAR TÅL ATT FINGRANSKAS ARDEX FOGMASSOR ARDEX fogmassor Perfekta till stora plattor och smala fogar Tiderna förändras och med dem smak och trender. Tendenserna på marknaden för kakel och med våra

Läs mer

KVALITET TILL ett RIMLIGT PRIS! BastuUGNAR VEDELDADE PRODUKTER 2012 2013

KVALITET TILL ett RIMLIGT PRIS! BastuUGNAR VEDELDADE PRODUKTER 2012 2013 KVALITET TILL ett RIMLIGT PRIS! BastuUGNAR VEDELDADE PRODUKTER 2012 2013 1 TRADITIONELLT Under nästan ett halvt sekel, har Kota bastuugnar och murgrytor erbjudit aktiva bastubadare kvalitet till ett rimligt

Läs mer

INREDNINGSGUIDEN TILL DITT NYA HEM! stil.

INREDNINGSGUIDEN TILL DITT NYA HEM! stil. INREDNINGSGUIDEN TILL DITT NYA HEM! stil. Hitta hem med stil. Nu börjar det roliga! 3 Du formulerar dagens första och sista tanke i sovrummet, du njuter av ledighet i vardagsrummet och du lagar dina favoriträtter

Läs mer

OSCARSSONS MÖBEL DESIGN & TILLVERKNING I SMÅLAND

OSCARSSONS MÖBEL DESIGN & TILLVERKNING I SMÅLAND OSCARSSONS MÖBEL DESIGN & TILLVERKNING I SMÅLAND VÄLKOMMEN TILL OSCARSSONS MÖBEL! BESÖK VÅR WEBB WWW.OSCARSSONSMOBEL.SE För att hitta din närmaste återförsäljare, se våra produkter eller få annan information

Läs mer

Förbered dig noga. Underarbetet.

Förbered dig noga. Underarbetet. När du väl valt kakel och klinkers rekommenderar vi att du sätter dig ner och planerar arbetet. På följande sidor får du en enkel beskrivning av hur du gör, vilka verktyg du behöver och hur du beräknar

Läs mer

Sammetslent badrum. KLOKA HEM badrum. klokahem 47

Sammetslent badrum. KLOKA HEM badrum. klokahem 47 KLOKA HEM badrum Sammetslent badrum De magiskt sammetslena i villan i Hovås i tadelakt ett och vackert mate rial av maroc De hade stött på materialet i södra Spanien och efter en resa till Marocko hade

Läs mer

Mattor med valfri design.

Mattor med valfri design. Mattor med valfri design. Mörkare och ofta gråa nyanser på en entrématta är så klart bra under hösten och vintern när mattan tar mycket stryk. Det är smutsigt ute och vi drar in både snö, slask och grus

Läs mer

Nordsjö inomhus. Kulörguide

Nordsjö inomhus. Kulörguide Nordsjö inomhus Kulörguide Kulörkänslor Öppna upp dörren till ditt hem och känn hur din stil och personlighet gör ett tydligt avtryck. Om du inte riktigt är där än så är det enkelt att förändra med några

Läs mer

ÖPPNA DÖRREN TILL NORDISK KVALITET

ÖPPNA DÖRREN TILL NORDISK KVALITET KOLLEKTION 2015 ÖPPNA DÖRREN TILL NORDISK KVALITET ARIA DUO TENORI B TEMPO LYRA & LYRA LINE SOINTU RUMBA DUURI PIANO KVARTETT MÅLADE NYANSER FÄRGER AV TERMOLAMINAT FAVORITER SOM HÅLLER TILLBEHÖR 1 2 4

Läs mer

Crawford Superior 42. Optimala lösningar. Crawford Superior 42, modell Trend i vit kulör (RAL 9016)

Crawford Superior 42. Optimala lösningar. Crawford Superior 42, modell Trend i vit kulör (RAL 9016) Crawford Superior 42 Optimala lösningar Crawford Superior 42, modell Trend i vit kulör (RAL 9016) Crawford Superior 42 - fjärrstyrd kvalitet Marknadens mest prisvärda lösning Med Crawford Superior 42 får

Läs mer

Värde 20 kr. lady Pure Nature. Interiörlasur färgkarta. God smak förtjänar det bästa

Värde 20 kr. lady Pure Nature. Interiörlasur färgkarta. God smak förtjänar det bästa Värde 20 kr lady Pure Nature Interiörlasur färgkarta God smak förtjänar det bästa FRAMSIDA: LADY PURE NATURE 9098 VÄDERSLITET TRÄ TVÅ STRYKNINGAR LADY PURE NATURE 9036 VITKALKAT EN STRYKNING + LADY PURE

Läs mer

Drömmen om ett vackrare hem

Drömmen om ett vackrare hem Drömmen om ett vackrare hem 1 Vår kärlek till trä har sin förklaring Vårt företag har byggt trappor i det lilla inlandssamhället Norsjö i Västerbotten sedan 1923. Det är ganska enkelt att förstå varifrån

Läs mer

ERICSINDUSTRIER. badrumskvalitet sedan 1953

ERICSINDUSTRIER. badrumskvalitet sedan 1953 ERICSINDUSTRIER badrumskvalitet sedan 1953 EricsIndustrier står för hög kvalitet och tidlös design. I mer än 50 år har vi erbjudit våra kunder inredningsdetaljer för bad- och duschrum. Vårt klassiska sortiment

Läs mer

DET VÅRAS FÖR ÅRETS TRÄDGÅRDAR.

DET VÅRAS FÖR ÅRETS TRÄDGÅRDAR. DET VÅRAS FÖR ÅRETS TRÄDGÅRDAR. Granit murbeklädnad Detta är en tunn naturstensplatta som används som murbeklädnad för montering på en stabil murstomme. Fronten är råkilad, medan baksidan och sidorna är

Läs mer

Alterna All Day vägghängt möbelpaket, inklusive tvättställ i porslin

Alterna All Day vägghängt möbelpaket, inklusive tvättställ i porslin Nilo Gioacchini, en välrenommerad italiensk designer, har nu satt sin prägel på en stor del av det nya Alterna-sortimentet. Han har mångårig erfarenhet av funktionell design och erbjuder här genomtänkt,

Läs mer

Palm Village, Strömstad

Palm Village, Strömstad Exclusive Living Detta designprogram omfattar 12 vackra tomter intill Strömstads Golfklubb, granne med nybyggda Strömstad Quality Spa. Designprogrammet ger en gemensam minimalistisk karaktär åt husen på

Läs mer

Ölmühle an der Havel, Berlin

Ölmühle an der Havel, Berlin Reportage Ölmühle an der Havel, Berlin Projekt: Ölmühle an der Havel, Berlin / Tyskland Inomhusarkitektur: Fabian Lefelmann, Berlin / Tyskland Foto: Sebastian Mayer, Berlin / Tyskland Projekt: Ölmühle

Läs mer

Badrumsmöbler. September 2012

Badrumsmöbler. September 2012 Badrumsmöbler September 2012 Nilo Gioacchini, en välrenommerad italiensk designer, har nu satt sin prägel på en stor del av det nya Alterna-sortimentet. Han har mångårig erfarenhet av funktionell design

Läs mer

Vackra trägolv för användning i generationer

Vackra trägolv för användning i generationer Vackra trägolv för användning i generationer Omslagsbild: Furu massiv ljusgrå slät Ovan: Furu massiv obehandlad slät (samma utseende får du om du väljer klarvax) En av världens viktigaste och mest fantastiska

Läs mer

Purus Line. En väggnära golvbrunn för ett trendigt badrum. www.purusline.se

Purus Line. En väggnära golvbrunn för ett trendigt badrum. www.purusline.se Purus Line En väggnära golvbrunn för ett trendigt badrum Purus är sedan många år anslutet till Säker Vatteninstallation, Byggkeramikrådet och Golvbranschens Riksorganisation. Det gör valet tryggt, oavsett

Läs mer

DESIGN OCH TILLVAL SKAPA DITT PERSONLIGA HEM

DESIGN OCH TILLVAL SKAPA DITT PERSONLIGA HEM DESIGN OCH TILLVAL SKAPA DITT PERSONLIGA HEM SKÖNHET KOMMER INIFRÅN Varmt välkommen till oss på Kärnhem, nu börjar det roliga! Det är dags för dig att skapa ett hem utifrån din personliga stil och de möbler

Läs mer

Konservativ och traditionell eller snarare modern och öppen för nya utmaningar... Vilken typ av personlighet är du?

Konservativ och traditionell eller snarare modern och öppen för nya utmaningar... Vilken typ av personlighet är du? -ett badrum som passar! Konservativ och traditionell eller snarare modern och öppen för nya utmaningar... Vilken typ av personlighet är du? Camargue Skärgård möbelkoncept kompletterar vårt breda utbud

Läs mer

Ett enklare sätt att färgsätta Breddar din designpalett

Ett enklare sätt att färgsätta Breddar din designpalett Fasad 1 Ett enklare sätt att färgsätta Breddar din designpalett Färger, skuggningar, texturer du som arkitekt eller designer har starka visuella verktyg. Våra fasadskivor i fibercement möter dig hela vägen.

Läs mer

KJELLBERGS MJUKA TRENDER ATT GÅ PÅ TEXTILA MATTOR FRÅN SMÅLAND

KJELLBERGS MJUKA TRENDER ATT GÅ PÅ TEXTILA MATTOR FRÅN SMÅLAND KJELLBERGS MJUKA TRENDER ATT GÅ PÅ TEXTILA MATTOR FRÅN SMÅLAND 1 VARMA OCH MJUKA hem med textila mattor De tysta och mjuka golven är åter igen trendiga, av flera goda skäl. Med en matta kan du lätt, snabbt

Läs mer

MOLAND GOLV VÄLKOMMEN TILL VÅR VÄRLD AUGUSTI 2016

MOLAND GOLV VÄLKOMMEN TILL VÅR VÄRLD AUGUSTI 2016 MOLAND GOLV VÄLKOMMEN TILL VÅR VÄRLD AUGUSTI 2016 2 OBS: Ett trägolv är en naturprodukt. Det kan förekomma skillnader mellan prov och det levererade trägolvet. MOLAND GOLV BROSCHYR AUGUSTI 2016 3 MOLAND

Läs mer

Bild framsida: Terrazzoslipad yta, Västerskolan i Hässleholm Bild sidan 2-3: Borstad yta, Still Sverige AB i Malmö

Bild framsida: Terrazzoslipad yta, Västerskolan i Hässleholm Bild sidan 2-3: Borstad yta, Still Sverige AB i Malmö YTOR Fasaden är byggnadens ansikte utåt. Det är det första man ser, och då är det viktigt att den känns vacker och välkomnande. Det är också genom fasadytan som du har chansen att skapa den unika karaktär

Läs mer

Vad ska jag slipa? Slipmaskin Verktyg 1:val Verktyg 2:val Verktyg 3:val Steg 2 Steg 3 Steg 4 Steg 5 Steg 6 Steg 7

Vad ska jag slipa? Slipmaskin Verktyg 1:val Verktyg 2:val Verktyg 3:val Steg 2 Steg 3 Steg 4 Steg 5 Steg 6 Steg 7 2011 Vad ska jag slipa? Slipmaskin Verktyg 1:val Verktyg 2:val Verktyg 3:val Steg 2 Steg 3 Steg 4 Steg 5 Steg 6 Steg 7 Blanka betonggolv - 4 slipsteg 450/500/650/700/1000 Grön SCM Blå SCM Vit SCS RDC MAX

Läs mer

24 Vårt Nya Hus - Bygga om & Renovera

24 Vårt Nya Hus - Bygga om & Renovera 24 Vårt Nya Hus - Bygga om & Renovera Paret föll handlöst för det vackra huset som vid visningen var väldigt nedgånget. Renoveringen utfördes varsamt med målet att bevara husets charm. Text Micaela Nordberg

Läs mer

Alterna Atella 600 mm. Alterna Atella 900 mm. Vit högglans. Ljus ek. Ljus ek. Vit högglans. Alterna Atella 900 spegelskåp

Alterna Atella 600 mm. Alterna Atella 900 mm. Vit högglans. Ljus ek. Ljus ek. Vit högglans. Alterna Atella 900 spegelskåp Nilo Gioacchini, en välrenommerad italiensk designer, har nu satt sin prägel på en stor del av det nya Alterna-sortimentet. Han har mångårig erfarenhet av funktionell design och erbjuder här genomtänkt,

Läs mer

Golvspackling Råd och tips

Golvspackling Råd och tips Combimix Gör-det-själv GOLVAVJÄMNING Golvspackling Råd och tips Ett ojämt och buktigt golv måste avjämnas innan den slutgiltiga golvbeläggningen installeras (t ex plastmatta, klinker eller parkett). En

Läs mer

Forbo presenterar Novilon världens kanske smartaste golv.

Forbo presenterar Novilon världens kanske smartaste golv. Forbo presenterar Novilon världens kanske smartaste golv. creating better environments In plast we trust. Forbos plastgolv förenar skönhet och styrka på ett sätt som är svårslaget. Minst sagt. De är vackra,

Läs mer

Crawford Superior 42. Optimala lösningar. Crawford Superior 42, modell Style i vit kulör (RAL 9016)

Crawford Superior 42. Optimala lösningar. Crawford Superior 42, modell Style i vit kulör (RAL 9016) Crawford Superior 42 Optimala lösningar Crawford Superior 42, modell Style i vit kulör (RAL 9016) Crawford Superior 42 - fjärrstyrd kvalitet Marknadens mest prisvärda lösning Med Crawford Superior 42 får

Läs mer

Ta in naturens färger. Akutex FT kulörkollektion

Ta in naturens färger. Akutex FT kulörkollektion Ta in naturens färger Akutex FT kulörkollektion Ta in naturens färger Akutex FT kulörkollektion Under utvecklingen av denna nya färgkollektion, kontaktade vi en grupp europeiska inredningsdesigners, arkitekter

Läs mer

Hansa Keramik. Kakel och klinker från världens alla hörn

Hansa Keramik. Kakel och klinker från världens alla hörn 2014 Hansa Keramik Kakel och klinker från världens alla hörn Hansa Keramik är ett svenskt företag specialiserat på just byggkeramik - kakel, klinker, granitkeramik och glasmosaik som passar vår nordiska

Läs mer

Enklare och snyggare vardag

Enklare och snyggare vardag Enklare och snyggare vardag Ekby håller för din vardag En skjutdörr ska kunna öppnas och stängas många gånger varje dag. Det ställer höga krav på kvalitet och stabilitet. Vi kan lova att du inte kommer

Läs mer

WWW.ENTRESKYLTAR.SE BY BÄCCMAN BERGLUND SWEDEN

WWW.ENTRESKYLTAR.SE BY BÄCCMAN BERGLUND SWEDEN WWW.ENTRESKYLTAR.SE BY BÄCCMAN BERGLUND SWEDEN Entreskyltar.se drivs av Fia Berglund och Malin Bäccman som har tagit fram detta unika koncept för entréskyltar, anslagstavlor, portkodstavlor, namnskyltar

Läs mer

Temainfo Nr. 3.112 S Maj 2008 SfB (4-) Sq 4 Sida 1

Temainfo Nr. 3.112 S Maj 2008 SfB (4-) Sq 4 Sida 1 Sida 1 Stående fogning med snabbhärdande golvfog, Cerafill 15 quick Denna temainfo handlar om fogning av keramiska golvplattor, natursten mm., när vikten läggs på arbetsmiljö och en rationell fog process.

Läs mer

Stor Sommarkampanj. 696:-/m 2. Juni, Juli, Augusti/15. Kährs Ek Nouvaeu Snow

Stor Sommarkampanj. 696:-/m 2. Juni, Juli, Augusti/15. Kährs Ek Nouvaeu Snow Ek Nouvaeu Snow Vi gör ett kostnadsfritt hembesök och gör en bedömning om vad som behövs göras och vad det kostar hos just Er. 696:-/m 2 Ordinarie pris 780:-/m 2 Stor Sommarkampanj Juni, Juli, Augusti/15

Läs mer

NGN INSPIRERANDE OCH FIN BILD HYRESGÄSTENS VAL FARKOSTVÄGEN

NGN INSPIRERANDE OCH FIN BILD HYRESGÄSTENS VAL FARKOSTVÄGEN NGN INSPIRERANDE OCH FIN BILD HYRESGÄSTENS VAL FARKOSTVÄGEN DAGS ATT VÄLJA! Det börjar bli dags att göra dina personliga val i lägenheten. Valen är framtagna tillsammans med arkitektbyrån Equator. Ambitionen

Läs mer

Måla med lackfärger. Väck liv i dina möbler och snickerier

Måla med lackfärger. Väck liv i dina möbler och snickerier Måla med lackfärger Väck liv i dina möbler och snickerier Måla med lackfärger Med Beckers lackfärger kan du måla de flesta snickerier inomhus som fönster, dörrkarmar, dörrar, fotlister och skåpluckor.

Läs mer