Made to move. L.Brador har byggt ett sortiment av arbetsbyxor som är helt unikt i sin sort. Kollektionen har vi döpt till WorkMove.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Made to move. L.Brador har byggt ett sortiment av arbetsbyxor som är helt unikt i sin sort. Kollektionen har vi döpt till WorkMove."

Transkript

1

2 Made to move L.Brador har byggt ett sortiment av arbetsbyxor som är helt unikt i sin sort. Kollektionen har vi döpt till WorkMove. Att tänja på gränserna har varit en av våra ledstjärnor länge. Det blev nästan symboliskt då vi lanserade vår kollektion med arbetsbyxor utrustade med stretchpaneler. Nu är det dags att säga hejdå till Gällivarehäng och glipan mellan byxan och tröjan där bak. Inga mera spruckna sömmar i skrevet eller stretande byxben då man klättrar runt på stegar och ställningar. Det har blivit lätt att gå ned på knä utan att det stretar och drar. Det viktigaste kan vi inte visa här. Det är själva känslan när du tar på dig dem. Prova själv! Vill du så gör en kullerbytta eller frivolt också. Vi har testat. Det funkar. Vår byxkollektion WorkMove har gett dig frihet på jobbet. Sen behöver du inte göra kullerbyttor på jobbet om du inte vill. Men du skulle kunna - utan problem.

3 Först Det är L.Brador som har förnyat branschen med den här typen av arbetsbyxor. Arbetsbyxor har sett likadana ut i snart 40 år. L.Brador har valt en ny väg och inspirerats av outdoor-branschens lösningar för rörlighet och funktion. Resultatet är en byxkollektion som är smidigare, skönare och slitstarkare än någonsin tidigare och har redan kommit att kallas för en revolution. Utvecklingen av arbetsbyxor har i och med detta tagit ett stooort steg framåt. Vanligaste kommentaren från användare är Varför har inte detta funnits tidigare?.

4 Bred kollektion När vi släppte vår byxa 105PB lät inte reaktionerna vänta på sig. Nästan varje kund som provade byxan i butik, köpte ett par. Så sköna byxor hade inte funnits på marknaden tidigare. Vi har sedan dess utökat kollektionen med byxor till olika användningsområden - alla med extremt bra passform och rörelsefrihet.

5 Designed to work Ursäkta om vi tjatar om design. Men för oss är design viktigt. Små saker som är avgörande, och som du inte märker över huvud taget om vi gjort vårt jobb rätt. För då funkar det bara, och allt flyter på som det skall. Därför fortsätter vi med vårt designarbete för att ta fram de bästa, snyggaste och mest funktionella arbetskläderna på marknaden. Ett par arbetsbyxor skall sitta precis lika bra som favoritjeansen. Därför har vi sänkt midjan lite. Gjort en lite tightare passform och justerat några mått. Resultatet blir arbetsbyxor som sitter perfekt i alla lägen och är både sköna och följsamma. Stretchpanelerna hjälper till att byxan blir skönare och får en snyggare silhuett och passform.

6 Hört om våra byxor Överlägset skönast!! Citat från test av arbetsbyxor i Byggnadsarbetaren Bra passform, och bra med stretch Behaglig att ha på sig och att använda Snyggt utseende Glipar inte där bak när man arbetar på knä Äntligen sitter knäskydden på plats när man böjer sig ner En nyanställd säljare sålde 80 par själv på 2 ½ månad Olika citat fångade i vardagen av säljare Känner mig säker. En plåtslagare som använt 105PB under en tid upplevde att han inte längre kände sig säker när han använde sina gamla arbetsbyxor. Har aldrig tidigare haft så sköna byxor. Skidvallare Jag tänker aldrig använda gamla vanliga arbetsbyxor igen! Byggnadsarbetare De håller dubbelt så länge, så därmed är kostnaden inget problem Plåtslagare

7 Hållbarhet Genom att använda stretchmaterial löste vi även ett annat vanligt problem. Nämligen att skydden åker ur position i samma ögonblick som man böjer på sig. Tack vare stretchen så hålls de på plats, man slipper rätta till byxorna och dessutom påfrestas inte sömmarna lika hårt. Dessutom gör stretchen att vi minimerar risken att spräcka grenen på byxan. Istället för traditionellt tyg består nu vårt grundmaterial i de flesta av modellerna av en särskild halv-panama-väv. Det är ett tunnare, svalare och extremt slitstarkt tyg. Byxorna är förstärkta med stretch-kevlar på utsatta ställen för att ge bra hållbarhet där det behövs som mest. Alla dessa detaljer gör dessa byxor till en ren investering. Lite dyrare att köpa, men håller så mycket bättre.

8 En revolution är på gång. Alldeles för länge har arbetsbyxor varit stora, stela och klumpiga. Marknaden skriker efter bättre alternativ och nu presenterar vi lösningen. Byxorna är inspirerade av outdoorbranschens följsamma och slitstarka modeller vi har löpt linan ut i allt från materialval till design för att skapa den ultimata varianten för arbete. Byxan är smidig, sval och extremt slitstark. Förstärkt på utsatta ställen i stretchkevlar och med rätt fickor och detaljer. Utvecklad för de med ett rörligt arbete som vill ha det absolut bästa. Och som alltid när det gäller oss har vi adderat snygg design, massor av smarta funktioner och en riktigt skön passform. 105PB Kraftig halvpanamaväv i polyester/bomull för bästa slitstyrka. Stretchtyg över stuss, front, gren samt fram- och baksida knä för extremt bra rörlighet, komfort och luftighet. Med hjälp av stretch och en smalare passform skapas en mer kroppsnära byxa med knäskydd som stannar i rätt position. Förstärkta knäskyddsfickor i stretchkevlar ger bra rörlighet och slitstyrka. STORLEK: C44-C60, nedläggningsbara med 5 cm. D96-D104. MATERIAL: 65% polyester, 35% bomull. 325 g/m².

9 Byxorna är, inspirerade av outdoorbranschens följsamma och slitstarka modeller. Byxan är smidig, sval och slitstark. Den här modellen har, liksom 105PB, rätt fickor och detaljer och man har behållt stretchkevlar över knä, stretch i frontpartiet och baksida knä samt lagt till utanpåliggande bakfickor för att göra modellen passande för fler yrkesgrupper. Utvecklad för dem med ett rörligt arbete då den också har ökad rymd över ben. 104PB Kraftig halvpanamaväv i bomull/polyester för bästa slitstyrka. Stretchtyg i front samt på fram- och baksida knä för bra rörlighet, komfort och luftighet. Med hjälp av stretch och en smalare passform skapas en mer kroppsnära byxa med knäskydd som stannar i rätt position. Förstärkta knäskyddsfickor i stretchkevlar ger bra rörlighet och slitstyrka. STORLEK: C44-C60, D96-D116. Nedläggningsbara med 5 cm. MATERIAL : 65% polyester, 35% bomull. 325 g/m².

10 Byxorna är inspirerade av 105PB, som är en av marknadens mest följsamma och slitstarka arbetsbyxa. Den här modellen har fortfarande rätt fickor och detaljer och man har behållt stretchkevlar över knä samt lagt till utanpåliggande bakfickor för att göra modellen passande för fler yrkesgrupper. Utvecklad för dem med ett arbete som kräver byxor med bästa hållbarhet och bomullens alla andra fördelar, men också för dem som har ett rörligt arbete då den också har ökad rymd över ben. Den här modellen riktar sig även till dem som vill sticka ut och som uppskattar fördelarna och utseendet med äkta rådenim. 108B Med hjälp av stretch över fram- och baksida knä och en smalare passform skapas en mer kroppsnära byxa med knäskydd som stannar i rätt position. Förböjda knän för bättre passform och flexibilitet. Förstärkta knäskyddsfickor i stretchkevlar ger bra rörlighet och slitstyrka. STORLEK: C44-C60, C146-C156, D96-D116. MATERIAL: 100% bomull. 325 g/m².

11 Byxorna är inspirerade av 105PB, som är en av marknadens mest följsamma och slitstarka arbetsbyxa. Den här modellen har fortfarande rätt fickor och detaljer och man har behållt stretchkevlar över knä samt lagt till utanpåliggande bakfickor för att göra modellen passande för fler yrkesgrupper. Utvecklad för dem med ett arbete som kräver byxor med bästa hållbarhet och bomullens alla andra fördelar, men också för dem som har ett rörligt arbete då den också har ökad rymd över ben. 110B Kraftig panamaväv i bomull för bästa slitstyrka. Stretchtyg över fram- och baksida knä för bra rörlighet och komfort. Med hjälp av stretch och en smalare passform skapas en mer kroppsnära byxa med knäskydd som stannar i rätt position. Förstärkta knäskyddsfickor i stretchkevlar ger bra rörlighet och slitstyrka. STORLEK: C44-C60, D96-D116. Nedläggningsbara med 5 cm MATERIAL: 100% Öko-Tex bomull. 350 g/m².

12 Vi fortsätter 2012 års succé med Hi-Viskläder i premiumsegmentet. Byxorna är i modellen inspirerade av 105PB, som är en av marknadens mest följsamma och slitstarka arbetsbyxa. Den här Hi-Vis-byxan har fortfarande rätt fickor och detaljer och man har behållt stretchkevlar över knä och stretch i fronten för ökad rörlighet samt lagt till utanpåliggande bakfickor för att göra modellen passande för fler yrkesgrupper. Det smuts- och oljeavstötande tyget håller byxan renare och därmed behålls hög synbarhet på ett bra sätt och det gör även byxan mer lättvättad. 117PB Vatten- och smutsavvisande. Med hjälp av stretch och en smalare passform skapas en mer kroppsnära byxa med knäskydd som stannar i rätt position. Stretchtyg i front samt på fram- och baksida knä för bra rörlighet, komfort och luftighet. Passar i struktur och färgnyans med jacka 425PB. Reflexerna är följsamma, ger viss stretch och har bra andasegenskaper samt har högre hållbarhet då de står emot nötning bättre vid tvätt. STORLEK: C44-C60, D96-D116. Nedläggningsbara med 5 cm. MATERIAL: 80% polyester, 20% bomull. 310 g/m². CERTIFIERAD ENLIGT: EN 471, klass 2.

13 Piratbyxorna är inspirerade av outdoorbranschens följsamma och slitstarka modeller. Byxan är smidig, sval och slitstark. Den här modellen har, liksom 105PB, rätt fickor och detaljer och man har behållt stretchkevlar över knä, stretch i frontpartiet samt lagt till utanpåliggande bakfickor för att göra modellen passande för fler yrkesgrupper. Utvecklad för dem med ett rörligt arbete då den också har ökad rymd över ben. 125PB Kraftig halvpanamaväv i bomull/polyester för bästa slitstyrka. Stretchtyg i front samt på framsida knä för bra rörlighet, komfort och luftighet. Med hjälp av stretch och en smalare passform skapas en mer kroppsnära byxa med knäskydd som stannar i rätt position. Förstärkta knäskyddsfickor i stretchkevlar ger bra rörlighet och slitstyrka. STORLEK: C44-C60. MATERIAL: 65% polyester, 35% bomull. 325 g/m².

14 Piratbyxor inspirerade av 105PB, som är en av marknadens mest följsamma och slitstarka arbetsbyxa. Den här modellen har fortfarande rätt fickor och detaljer och man har behållt stretchkevlar över knä samt lagt till utanpåliggande bakfickor för att göra modellen passande för fler yrkesgrupper. Utvecklad för dem med ett arbete som kräver byxor med bästa hållbarhet och bomullens alla andra fördelar, men också för dem som har ett rörligt arbete. Den här modellen riktar sig även till dem som vill sticka ut och som uppskattar fördelarna och utseendet med äkta rådenim. 126B Med hjälp av stretch över framsida knä och en smalare passform skapas en mer kroppsnära byxa med knäskydd som stannar i rätt position. Förböjda knän för bättre passform och flexibilitet. Förstärkta knäskyddsfickor i stretchkevlar ger bra rörlighet och slitstyrka. STORLEK: MATERIAL: 100% bomull. 325 g/m².

15 Att kalla vår premiumbyxa 105PB för succé vore en underdrift. Merparten av de som provar byxorna köper dem och därefter vill de sällan använda något annat. Nu släpper vi 183PB. Det är samma flexibla och tåliga byxa som 105PB men i piratbyxa-modell. Perfekt för varma sommardagar, heta tak och svettiga jobb. En smidig och extremt slittålig byxa i svalt material som andas. Försedd med knäskyddsfickor. Förstärkt med stretchkevlar på utsatta partier och 4-vägsstretch. 183PB Två hängfickor, två framfickor samt två verktygshållare i linningen. Infällda stolpfickor bak för att inte ta bort funktionen i stretchen. Knäskyddsficka i två höjder, tumstocksficka, benficka med dragkedja och invändig telefonficka samt ID-korthållare på höger hängficka. STORLEK: MATERIAL: 65% polyester, 35% bomull. 335 g/m².

16 På våra kunders begäran har vi nu skapat en variant av vår populära byxa 105PB som är anpassad för arbete på lager, industri, service och montering mm. Vi har tagit bort spikfickorna och istället är den designad med fickor för pennor, tumstock, mobil och andra verktyg som ofta används på de här typerna av arbetsplatser. I övrigt är det samma smidiga och extremt slittåliga byxa i svalt material som andas. Försedd med fickor för knä-komfort. Förstärkt med stretchkevlar på utsatta partier och 4-vägsstretch. 184PB Kraftig halvpanamaväv i polyester/bomull för bästa slitstyrka. Stretchtyg över stuss, front, gren samt fram- och baksida knä för extremt bra rörlighet, komfort och luftighet. Med hjälp av stretch och en smalare passform skapas en mer kroppsnära byxa med knäskydd som stannar i rätt position. STORLEK: C44-C60, D84-D120. Nedläggningsbar med 5 cm. MATERIAL: 65% polyester, 35% bomull. 260 g/m².

17 Vi har ett nära samarbete med olika åkerier och chaufförer. Detta är resultatet. Samma funktioner och slittålighet som 184PB men godkänd enligt EN 471, klass 1. Självklart fungerar de här byxorna lika bra för till exempel lagerarbetare som behöver synas. Knäkomfort är standard och ingår (men vill man går skydden i fickorna naturligtvis att ta bort). En smidig och extremt slittålig byxa i svalt material som andas. Förstärkt med stretchkevlar på utsatta partier och 4-vägsstretch. 185PB Kraftig halvpanamaväv i polyester/bomull för bästa slitstyrka. Stretchtyg över stuss, front, gren samt fram- och baksida knä för extremt bra rörlighet, komfort och luftighet. Med hjälp av stretch och en smalare passform skapas en mer kroppsnära byxa med knä-komfort ficka som stannar i rätt position. STORLEK:C44-C60, D84-D120. Nedläggningsbar med 5 cm. MATERIAL: 80% polyester, 20% bomull. 3M-reflex. 310 g/m². CERTIFIERAD ENLIGT: EN 471, klass 1.

18 Vi fortsätter vår succé med Hi-Viskläder i premiumsegmentet. Byxorna är samma modell som 104PB, en av marknadens mest följsamma och slitstarka arbetsbyxa. Den här Hi-Vis-byxan har fortfarande rätt fickor och detaljer och man har behållt stretchkevlar över knä och stretch i fronten för ökad rörlighet. Sydd i vårt särskilda Hi-Vis-tyg som är avvisande mot både vatten, olja och smuts. En kritisk faktor då ett rent Hi-Vis-plagg alltid syns bättre än ett smutsigt. 188PB Vatten- och smutsavvisande. Vävens struktur ger ett tåligt plagg. Stretchtyg i front samt på fram- och baksida knä för bra rörlighet, komfort och luftighet. MATERIAL: 65% polyester, 35% bomull. 300 g/m². CERTIFIERAD ENLIGT: EN 471, klass 1.

19 Byxorna är inspirerade av outdoorbranschens följsamma och slitstarka modeller. Byxan är smidig, sval och slitstark. L.Brador 1042PB är en vidareutveckling av L.Brador 104PB och har liksom 105PB, rätt fickor och detaljer med bl.a. stretchkevlar över knä, stretch i frontpartiet och baksida knä samt vader. Vi har även lagt till utanpåliggande bakfickor för att göra modellen passande för fler yrkesgrupper. Utvecklad för dem med ett rörligt arbete då den också har ökad rymd över ben. För att passa en bredare målgrupp och lika bra för både inom- och utomhusarbeten, för kallare och varmare klimat, har vi lagt till ventilation på insida lår på 1042PB. Ett behov vi har hört och förstått men som ingen tidigare haft en bra lösning på. Nu har vi gjort det. 1042PB passar i första hand till dig som arbetar inom bygg, entreprenad eller service och som växlar mellan inom- och utomhusarbete. Vi ser även en ökande användning inom lager, logistik och industri och även här passar 1042PB utmärkt med sin rörlighet, komfort, ficklösningar för smart förvaring. 1042PB EGENSKAPER OCH ANVÄNDARFÖRDELAR Kraftig halvpanamaväv i bomull/polyester för bästa slitstyrka. Stretchtyg i front, framsida knä, baksida knä samt över hela vaden för bra rörlighet, komfort och luftighet. Med hjälp av stretch och en smalare passform skapas en mer kroppsnära byxa med knäskydd som stannar i rätt position. Förböjda knän för bättre passform och flexibilitet. Förstärkta knäskyddsfickor i stretchkevlar ger bra rörlighet och slitstyrka. Något avsmalnande ben slut som håller byxan bättre på plats. Nedläggningsbar med 5 cm. Utvecklad passform, siluett och midja ger en byxa som sitter där den skall även vid vid långa arbetspass på knä. Förstärkta hängfickor med större volym. Ventilation på insida lår som regleras med dragkedja, invändigt klädd med mesh-tyg håller användaren sval. Vänster benficka med korrekt vinklad telefonficka försedd med magnetlås som håller telefonen skyddad och på plats. Passar i struktur med jacka 225PB. FICKOR OCH HÅLLARE Två hängfickor, fyra framfickor, två bakfickor samt två verktygshållare i linningen. Knäskyddsficka i två höjder, tumstocksficka, benficka med dragkedja och in- och utvändig telefonficka samt ID-korthållare på höger hängficka. MATERIAL OCH GRAMVIKT 65% polyester, 35% bomull. 325 g/m². STORLEK C44-C60, D84-D120. Nedläggningsbara med 5 cm.

20 L.Bradors lösning för målare och murare, en kategori användare som verkligen har behov av vårt WorkMove-koncept - byxor med stretch för bra rörlighet. Uppbyggd på samma sätt som 1042PB med alla detaljer och utformningar på samma sätt men i ett något lättare tyg. 1043PB Halvpanamaväv i bomull/polyester för bästa slitstyrka. Stretchtyg i front, framsida knä och hela vaden för bra rörlighet, komfort och luftighet. Med hjälp av stretch och en smalare passform skapas en mer kroppsnära byxa med knäskydd som stannar i rätt position. Förstärkta knäskyddsfickor i stretchkevlar ger bra rörlighet och slitstyrka. Ventilation på insida lår som regleras med dragkedja, invändigt klädd med mesh-tyg som håller användaren sval. STORLEK C44-C60, D84-D120. Nedläggningsbara med 5 cm. MATERIAL OCH GRAMVIKT 65% polyester, 35% bomull. 260 g/m².

21 Vi fortsätter 2012 års succé med Hi-Vis-kläder i premiumsegmentet. Byxorna är i modellen inspirerade av 105PB, som är en av marknadens mest följsamma och slitstarka arbetsbyxa. Den här Hi-Vis-byxan har fortfarande rätt fickor och detaljer och man har behållt stretchkevlar över knä för ökad rörlighet samt lagt till utanpåliggande bakfickor för att göra modellen passande för fler yrkesgrupper. Det smuts- och oljeavstötande tyget håller byxan renare och därmed behålls hög synbarhet på ett bra sätt och det gör även byxan mer lättvättad. 440PB Vatten- och smutsavvisande. Med hjälp av stretch och en smalare passform skapas en mer kroppsnära byxa med knäskydd som stannar i rätt position. Förstärkta knäskyddsfickor i stretchkevlar ger bra rörlighet och slitstyrka. Passar i struktur och färgnyans med jacka 425PB, 203PB och 204PB. Reflexerna är följsamma, ger viss stretch och har bra andasegenskaper samt har högre hållbarhet då de står emot nötning bättre vid tvätt. STORLEK: C44-C60, D96-D116. Nedläggningsbara med 5 cm. MATERIAL: 80% polyester, 20% bomull. 310 g/m². CERTIFIERAD ENLIGT: EN 471, klass 2.

Workwear. Designed to work.

Workwear. Designed to work. Workwear. Designed to work. Hi-Vis Premium Låt oss stolt presentera vår premiumserie i Hi-Vis-segmentet Hi-Visklädernas främsta syfte är ju att synas. Vi har sett till att göra den här kollektionen lite

Läs mer

L.Brador workwear autumn/winter 2014

L.Brador workwear autumn/winter 2014 Hösterbjudande 2014 L.Brador workwear autumn/winter 2014 Erbjudande Vid köp av L.Brador-kläder för 1500 kr exkl. moms från utvalt sortiment i höstens kollektion får du en weekendbag samt ett års förbrukning

Läs mer

Jubileums-Carpenter. Jubileums-Carpenter!

Jubileums-Carpenter. Jubileums-Carpenter! Jubileums-Carpenter! 2 PLAGG Hantverksbyxa, Jubileums-Carpenter Byxan har en utmärkt passform och är förstärkt med Cordura på utsatta ställen, bla på knän och nertill. Rymliga, slitstarka sidfickor, D-ringar

Läs mer

Gillar du jeans gillar du Up Front med jeanspassform!

Gillar du jeans gillar du Up Front med jeanspassform! Gillar du jeans gillar du Up Front med jeanspassform! Up Front PLAGG Up Front midjebyxa med jeanspassform Tycker du om att bära jeans? I så fall törs vi nästan lova att detta blir din favorit på arbetet.

Läs mer

WE ARE WORKWEAR NYHETER!

WE ARE WORKWEAR NYHETER! WE ARE WORKWEAR NYHETER! Flexjacka Polyester med hög stretch ger smidighet Dragsko i kragen för vindskydd Förstärkt framsida och ärmar ökar slitstyrkan 5162 Flexjacka (Lager 2) Lätt jacka i polyester med

Läs mer

Stolta, trygga. och professionella. arbetskläder

Stolta, trygga. och professionella. arbetskläder Målare & murare Stolta, trygga och professionella arbetskläder 02 Målare & murare Endast naturliga tillsatser Är dina kläder giftiga? Många tillverkare av kläder har fått för sig att plaggen blir bättre

Läs mer

BYXA BARN L.BRADOR 119PB

BYXA BARN L.BRADOR 119PB THE #1 HELPER BYXA BARN L.BRADOR 119PB Baserat på våra populära och ändamålsenliga hantverksbyxor har vi tagit fram en byxa för våra bästa medhjälpare. Vi har flyttat med en massa nyttiga och användbara

Läs mer

a r b e t s k l ä d e r

a r b e t s k l ä d e r Mr BLUE arbetskläder är funktionella, bekväma, slitstarka och prisvärda. Hög kvalitet skall inte behöva kosta skjortan! Midjebyxa 350-150 Hantverksbyxa med två förstärkta lösa spikfickor med extrafickor.

Läs mer

AK Hantverksjacka Varsel klass 3 Slitstark varseljacka. Bra med ficklösningar. Meshfoder, D-ring och YKK dragkedja. Certifierad enligt EN

AK Hantverksjacka Varsel klass 3 Slitstark varseljacka. Bra med ficklösningar. Meshfoder, D-ring och YKK dragkedja. Certifierad enligt EN AK-603395 Hantverksjacka Varsel klass 3 Slitstark varseljacka. Bra med ficklösningar. Meshfoder, D-ring och YKK dragkedja. Certifierad enligt EN 20471 klass 3. 75% polyester, 25% bomull, 275g/m². Strl.

Läs mer

Essential 2012/2013. En ny kollektion arbetskläder som bygger på bra kvalitet och bekväm passform, utformade

Essential 2012/2013. En ny kollektion arbetskläder som bygger på bra kvalitet och bekväm passform, utformade Essential 01/013 En ny kollektion arbetskläder som bygger på bra kvalitet och bekväm passform, utformade i basmodeller med de viktigaste funktionerna. HANTVERK INDUSTRI VARSEL SERVICE vinter De båda kollektionerna

Läs mer

Fristads Industrikollektion

Fristads Industrikollektion 22 INDUSTRI Skillnaden mellan att arbeta i ett grustag och i en högteknologisk elektronikfabrik är stor. På Fristads har vi, oavsett vilken arbetsmiljö vi tillverkar plagget för, alltid samma målsättning

Läs mer

Kampanjpris. :-/paket rek. Pris 547 :- 2507 JEANS 9001 STRETCHBÄLTE. Rek. styckpris i butik: 438 kr. Rek. styckpris i butik: 109 kr

Kampanjpris. :-/paket rek. Pris 547 :- 2507 JEANS 9001 STRETCHBÄLTE. Rek. styckpris i butik: 438 kr. Rek. styckpris i butik: 109 kr RUSTA UPP DIG MED PROJOB I VÅR! 2507 JEANS Rek. styckpris i butik: 438 kr 9001 STRETCHBÄLTE Rek. styckpris i butik: 109 kr Kampanjpris 329 :- :-/paket rek. Pris 547 :- Box 67, 791 22 Falun, 023-15000 Priser

Läs mer

KLUBBKLÄDER 2010. www.lidkopings-vsk.se

KLUBBKLÄDER 2010. www.lidkopings-vsk.se www.lidkopings-vsk.se Tävlingströja Trimtex Extreme ol-tröja Den mest efterfrågade orienteringströjan på marknaden. Detta är en ventilerande teknisk orienteringströja. Optimal kombination av material säkrar

Läs mer

Jubileums-Carpenter PLAGG

Jubileums-Carpenter PLAGG Jubileums-Carpenter ACE PLAGG 1 Carpenter ACE Carpenter ACE har fler smarta detaljer än någonsin! D-ring och löstagbart nyckelband i fickan Dubbla verktygsfack som är förstärkta Pennficka Förstärkta hantverksfickor

Läs mer

Förklaring av klassificeringar på sid.133

Förklaring av klassificeringar på sid.133 Varselkläder varsel Det finns många regler för hur varselkläder ska vara beskaffade. De måste se ut på ett visst sätt och hålla en kvalitet som gör att utseendet bevaras tvätt efter tvätt. ProJobs varselkläder

Läs mer

Midjebyxa CY-222 637:- / 410:-

Midjebyxa CY-222 637:- / 410:- Prislista innehållandes arbetskläder från Gullbergs till SGF. Det första priset speglar ett rekommenderat marknadspris. Priset i röd text speglar det förhandlade priset från Gullbergs. Midjebyxa CY-222

Läs mer

NYHETER HÖST/VINTER 2018/2019 DURABILITY AT WORK SINCE 1975

NYHETER HÖST/VINTER 2018/2019 DURABILITY AT WORK SINCE 1975 ER HÖST/VINTER 2018/2019 DURABILITY AT WORK SINCE 1975 2 3 1383 PRACTICAL 2199 FODRAD JACKA VARSEL Vind- och vattentät med tejpade sömmar. Generöst med fickor. Avtagbar huva för ökad säkerhet. Vadderad

Läs mer

EN 471 En standard för din säkerhet

EN 471 En standard för din säkerhet 4 VARSEL Jobbar du inom gata och väg eller i mörker då ska du använda Fristads varselplagg. Plaggen är tillverkade i fluorescerande och reflekterande material och är godkända enligt europeisk standard.

Läs mer

Berendsen Workwear. FoodSafety.

Berendsen Workwear. FoodSafety. Berendsen Workwear FoodSafety. Specialplagg för alla yrken. Berendsens Workwear är gjorda för att passa de allra flesta typer av arbeten och arbetsplatser. Vi erbjuder tåliga, säkra, bekväma, hygieniska

Läs mer

UPPDRAG: FÖRSTKLASSIG SERVICE

UPPDRAG: FÖRSTKLASSIG SERVICE SERVICE LINE UPPDRAG: FÖRSTKLASSIG SERVICE VÄSSA PROFILEN MED VÅR NYA SERVICEKOLLEKTION Vi vet att tempot är högt i ditt företag. Det är en självklarhet för dig att alltid göra ditt bästa och samtidigt

Läs mer

Bussarong 102139 s.13

Bussarong 102139 s.13 205 HEJCO 7 VÅRD, DENTAL & HÄLSA Inga långa ärmar, kunna tvättas i höga temperaturer samt vara tillverkade i lätta men starka tyger. Självklarheter för oss som vet vad som krävs av kläder i vården. Sedan

Läs mer

Sköna och tåliga trädgårdskläder med kvinnlig form och smarta funktioner.

Sköna och tåliga trädgårdskläder med kvinnlig form och smarta funktioner. Sköna och tåliga trädgårdskläder med kvinnlig form och smarta funktioner. När jag och min man köpte hus skulle vi äntligen förverkliga vår drömträdgård. För att lyckas och kunna behålla glöden var det

Läs mer

Funktion, slitstyrka, komfort och design

Funktion, slitstyrka, komfort och design 6 BYGG OCH ANLÄGGNING Våra arbetskläder är gjorda för att klara tuffa tag under långa arbetsdagar. Därför är alla våra plagg noga testade med avseende på slitstyrka, riv- och draghållfasthet och kvalitet

Läs mer

FLAME Q. flamskyddsplagg för din säkerhet

FLAME Q. flamskyddsplagg för din säkerhet FLAME Q flamskyddsplagg för din säkerhet Flame Q kollektionen är en ny och attraktiv kollektion yrkeskläder för heta arbeten. Kollektionen håller högsta klass när det gäller komfort såväl som skydd och

Läs mer

INVITE EUROPE. Sköna arbetskläder. www.inviteeurope.com

INVITE EUROPE. Sköna arbetskläder. www.inviteeurope.com INVITE EUROPE Sköna arbetskläder Asiakaspalvelu Kundtjänst Puh. Tel. 0156-16 0303-9 61 Faxi 0303-97 0156-162 www.inviteeurope.com Bäste kund! Du håller i din hand Invites katalog. Sköna arbetskläder med

Läs mer

PROFESSIONELLA ARBETSKLÄDER

PROFESSIONELLA ARBETSKLÄDER VÅREN OCH SOMMAREN 2015 02 PROFESSIONELLA ARBETSKLÄDER 1975 startade Jobman Workwear AB under namnet Jobb-Dress Scandinavia AB. Affärsidén var legotillverkning av arbetskläder till andra företag. 1985

Läs mer

BAKGRUND, SYFTE OCH VERKSAMHET

BAKGRUND, SYFTE OCH VERKSAMHET BAKGRUND, SYFTE OCH VERKSAMHET Utgångspunkten för Volvos arbetskläder har varit att skapa en kollektion för verkstäder som implementerar VPS-konceptet (Volvo Personal Service), men den innehåller även

Läs mer

BÄTTRE PÅ JOBBET. Välkommen till deval Work. Arbetskläder som gör jobbet lite lättare. ARBETSKLÄDER ENGAGERAR. Det är en sak som är säker.

BÄTTRE PÅ JOBBET. Välkommen till deval Work. Arbetskläder som gör jobbet lite lättare. ARBETSKLÄDER ENGAGERAR. Det är en sak som är säker. DEVAL WORKWEAR 1 BÄTTRE PÅ JOBBET ARBETSKLÄDER ENGAGERAR. Det är en sak som är säker. Vi möter ofta yrkesmän- och kvinnor som ger oss både ris och ros för våra plagg. En tröja som är superskön och som

Läs mer

teamkänslan Den sanna

teamkänslan Den sanna nyheter höst 2014 Den sanna teamkänslan föds ur ständiga utmaningar. På fjället en kylig vinterdag, under arbetsdagar med fokus på samarbete och i andra situationer där natur och yrkesliv stimulerar till

Läs mer

Fristads uppdaterar Generation Y

Fristads uppdaterar Generation Y Press Release 2011-04 Fristads uppdaterar Generation Y När Fristads för några år sedan lanserade GENERATION Y blev det snabbt en stor framgång hos de unga hantverkarna Äntligen snygga och slitstarka arbetskläder

Läs mer

Jubileums-Carpenter PLAGG

Jubileums-Carpenter PLAGG Jubileums-Carpenter ACE Nyhet! 1 Carpenter ACE Carpenter ACE har fler smarta detaljer än någonsin! D-ring och löstagbart nyckelband i fickan Dubbla verktygsfack som är förstärkta Pennficka Nyhet! Förstärkta

Läs mer

Industrikollektionen. Arbetskläder för proffs [ 1 ]

Industrikollektionen. Arbetskläder för proffs [ 1 ] Industrikollektionen Arbetskläder för proffs [ 1 ] INNEHÅLL: PROLINE... 8 Midjebyxa 2364 PR54 Midjebyxa 278 P154, dam Midjebyxa 2365 PR54 Jacka 4784 PR54 Väst 511 PR25 RT 9000... 10 Hantverksbyxa 2754

Läs mer

ASICS DYNAMIC FIT COLLECTION AW16

ASICS DYNAMIC FIT COLLECTION AW16 ASICS DYNAMIC FIT COLLECTION AW16 DAM SPORTS TANK Mångsidigt linne med slanka linjer Sports Tank är ett snyggt och stretchigt linne med brottarskärning som vi tror kommer att bli en favorit i din träningsgarderob.

Läs mer

Snygg på jobbet www.smila-workwear.se

Snygg på jobbet www.smila-workwear.se Snygg på jobbet Vår vision är att just du skall känna dig Snygg på jobbet. Vår ambition när vi startade med första Smila kollektionen var att Ni skulle känna Er Snygga på Jobbet. Detta har också varit

Läs mer

RT PROLINE QUALITY BY FRISTADS

RT PROLINE QUALITY BY FRISTADS 14 PROLINE RT PROLINE QUALITY BY FRISTADS 3 RIKSTVÄTT PROLINE KOLLEKTION PR54 Slitstyrka och hög komfort gör att PR54 är speciellt lämpad för verkstäder, industri- och serviceföretag. Tyget är gjort av

Läs mer

Hantverk, industri & service

Hantverk, industri & service 1 Hantverksbyxa EPIC, Carpenter Nordic Byxa i vattenavvisande tyg, hantverksfickor med fickor för verktyg och penna. Förstärkta fickor och knän samt nedtill. Säkerhetsficka med dragkedja på vänster hantverksficka.

Läs mer

LARMSTÄLL FÖR DIG MED HÖGA KRAV. Personlig säkerhetsutrustning med högsta komfort och funktion. Ger ett säkert skydd även vid extrema förhållanden.

LARMSTÄLL FÖR DIG MED HÖGA KRAV. Personlig säkerhetsutrustning med högsta komfort och funktion. Ger ett säkert skydd även vid extrema förhållanden. LARMSTÄLL FÖR DIG MED HÖGA KRAV Personlig säkerhetsutrustning med högsta komfort och funktion. Ger ett säkert skydd även vid extrema förhållanden. Hållare för antenn n med flexibel kardborrelåsning Ögla

Läs mer

Vind, regn och kyla. Skalbyxa. Skalbyxa med hantverksfickor, ProTec Nyhet! Skalbyxa, Sky Dry

Vind, regn och kyla. Skalbyxa. Skalbyxa med hantverksfickor, ProTec Nyhet! Skalbyxa, Sky Dry 55 Skalbyxa Skalbyxa, Dam Tejpad skalbyxa med innefoder, resår och dragsko i midjan, sidfickor, benficka med dragkedja, förböjda knän, justerbar fotvidd, reflex baktill på vänster ben. 10.000 mm/10.000

Läs mer

Flamskydd EN 533. Ljusbågstest EN 531 EN 470-1

Flamskydd EN 533. Ljusbågstest EN 531 EN 470-1 50 FLAMSKYDD Arbetar du med elektricitet, svetsning eller liknande bör du använda flamskyddade kläder. Tillsammans med vår tygleverantör har vi utvecklat en flamskyddsbehandlad väv, speciellt anpassad

Läs mer

REMEMBER! ETT RESTAURANGBESÖK SKA VARA MER ÄN BARA GOD MAT BERENDSEN 2010-10-12

REMEMBER! ETT RESTAURANGBESÖK SKA VARA MER ÄN BARA GOD MAT BERENDSEN 2010-10-12 B REMEMBER! ETT RESTAURANGBESÖK SKA VARA MER ÄN BARA GOD MAT BERENDSEN 2010-10-12 Allt börjar med två små ord: Tänk DIG Tänk dig en vardag med rena och nytvättade plagg varje dag. Tänk dig personalen profilerad

Läs mer

OVER 100 YEARS EXPERIENCE IN EVERY STITCH

OVER 100 YEARS EXPERIENCE IN EVERY STITCH webshop www.teamprint.se/shop info@teamprint.se OVER 100 YEARS EXPERIENCE IN EVERY STITCH.se Dam arbetskäder 400 Damkollektion Detta exklusiva sortiment av dam arbetskläder är utformad för komfort och

Läs mer

ARBETSKLÄDER FÖR EN NY GENERATION MÅLARE

ARBETSKLÄDER FÖR EN NY GENERATION MÅLARE ARBETSKLÄDER FÖR EN NY GENERATION MÅLARE ALCRO X DEPALMA FÖR EN NY GENERATION MÅLARE Alcro är Sveriges ledande färgvarumärke med 300 återförsäljare och 10 helägda yrkesbutiker. Med en kärlek för färg och

Läs mer

Använd varselplagg när du vill synas!

Använd varselplagg när du vill synas! Varselplagg Använd varselplagg när du vill synas! 51 Information om varselplagg 52 Information om varselplagg 53 Varselplagg Använd passande långa knäskydd best.nr: 972 290 och 972 292! Hantverksbyxa Samma

Läs mer

FORTSÄTT JOBBA. OAVSETT VÄDER.

FORTSÄTT JOBBA. OAVSETT VÄDER. Vatten- och vindtät med andasfunktion. Lång livslängd ger kostnadsbesparing. Maximal användning: vår-, vinter- och regnplagg i ett. Noggrant testad för bästa funktion och kvalitet. Jacka 100968 -lager

Läs mer

Arbetskläder för tjejer för alla tillfällen

Arbetskläder för tjejer för alla tillfällen Arbetskläder för tjejer för alla tillfällen Vårens nyheter 2017 Vår specialitet är arbetskläder för tjejer. Våra kläder är till för att användas i trädgården, i köket eller när man renoverar och bygger

Läs mer

Endast 499:- Mixa och matcha modeller och färger! Storlekar upp till 4XL. Välj 2 plagg fritt! Snygg på jobbet www.smila-workwear.

Endast 499:- Mixa och matcha modeller och färger! Storlekar upp till 4XL. Välj 2 plagg fritt! Snygg på jobbet www.smila-workwear. SMILA BLUE LABEL Generös komfort Upp till storlek 4XL Slitstark väv Tvätt 85 i grader samt industritvätt Detaljer som ökar din funktion på jobbet Välj 2 plagg fritt! Endast 499:- Mixa och matcha modeller

Läs mer

Stolta, trygga. och professionella. arbetskläder

Stolta, trygga. och professionella. arbetskläder Stolta, trygga och professionella arbetskläder 02 Jobman Workwear AB Stolta, trygga och professionella arbetskläder Vi är stolta över våra arbetskläder Jobmans produkter riktar sig till professionella

Läs mer

SÄVEDALEN AIK s KLÄDKOLLEKTION 2012

SÄVEDALEN AIK s KLÄDKOLLEKTION 2012 SÄVEDALEN AIK s KLÄDKOLLEKTION 2012 Försäljning av kläder kommer att ske ett par gånger per år i Trimtex webshop som öppnas när vi känner behov. I webshopen handlas endast jacka och tävlingsblusar. Lättviktare

Läs mer

Den lilla byxguiden Leggings? Jeans? Worker? Resår? Dragsko? Mudd? Benficka?

Den lilla byxguiden Leggings? Jeans? Worker? Resår? Dragsko? Mudd? Benficka? Den lilla byxguiden Leggings? Jeans? Worker? Resår? Dragsko? Mudd? Benficka? Modellerna och variationerna är många när det gäller personalbyxor inom vård och omsorg. Med denna enkla guide blir det lättare

Läs mer

Kampanjpris 349:-/st. Kampanjpriserna gäller t o m 30/6-14

Kampanjpris 349:-/st. Kampanjpriserna gäller t o m 30/6-14 POPULÄR HOODIE SOM ANDAS. Mycket populär Hoodie i funktionsmaterial som andas. Lager 2. Reglerbar huva med nätfoder. Flatlocksömmar. Bröstficka med mobilfack och blixtlås. Sidofickor med blixtlås. Stora

Läs mer

HISTORIK FUNKTIONSKLÄDER SKYDDSSKOR & ARBETSHANDSKAR STORLEKSGUIDE SORTIMENTSGUIDE

HISTORIK FUNKTIONSKLÄDER SKYDDSSKOR & ARBETSHANDSKAR STORLEKSGUIDE SORTIMENTSGUIDE HISTORIK ERGONOMI, FUNKTION och kvalitet MATERIAL BYGG OCH ANLÄGGNING TRANSPORT OCH SERVICE VARSELKLÄDER KÖK OCH RESTAURANG FUNKTIONSKLÄDER PROFIL SKYDDSSKOR & ARBETSHANDSKAR INBAGS-SYSTEMET & ACCESSOARER

Läs mer

HISTORIK ERGONOMI OCH FUNKTION DESIGN OCH KVALITET MATERIAL MATERIALDETALJER BYGG OCH ANLÄGGNING TRANSPORT OCH SERVICE VARSELKLÄDER KÖK OCH RESTAURANG

HISTORIK ERGONOMI OCH FUNKTION DESIGN OCH KVALITET MATERIAL MATERIALDETALJER BYGG OCH ANLÄGGNING TRANSPORT OCH SERVICE VARSELKLÄDER KÖK OCH RESTAURANG HISTORIK ERGONOMI OCH FUNKTION DESIGN OCH KVALITET MATERIAL MATERIALDETALJER BYGG OCH ANLÄGGNING TRANSPORT OCH SERVICE VARSELKLÄDER KÖK OCH RESTAURANG FUNKTIONSKLÄDER PROFIL INBAGS-SYSTEMET & ACCESSOARER

Läs mer

Workwear Designed to work

Workwear Designed to work Workwear Designed to work 12/13 Vi tog oss friheten att testa rörligheten lite extra på vår nya hantverksbyxa 105PB. Därför lät vi streetdansaren Fredrik Moore köra några extra varv och volter. Han gav

Läs mer

Delta Mycket prisvärd skyddskänga av läder med. stålhätta och spikskydd. Insidan är beklädd

Delta Mycket prisvärd skyddskänga av läder med. stålhätta och spikskydd. Insidan är beklädd aspen Mycket prisvärd skyddssko av läder med stålhätta och spikskydd. Insidan är beklädd med andasmaterial och en iläggssula som absorberar fukt. Sulan är av 2-komponents PU med hög stötupptagningsförmåga.

Läs mer

Hygieniska mjölkarkläder. Mjölkaroverall Mjölkarförkläde Mjölkarbälte Mjölkarhandskar Smittskyddsutrustning

Hygieniska mjölkarkläder. Mjölkaroverall Mjölkarförkläde Mjölkarbälte Mjölkarhandskar Smittskyddsutrustning Hygieniska mjölkarkläder Mjölkaroverall Mjölkarförkläde Mjölkarbälte Mjölkarhandskar Smittskyddsutrustning 2 4 6 8 10 DeLaval mjölkaroverall och djurskötarbyxa 12:02 Art nr: 88579401-06 XS-XXL 89104701-02

Läs mer

placering av logotype etc. Yrkes- och profilkläder

placering av logotype etc. Yrkes- och profilkläder placering av logotype etc. Yrkes- och profilkläder Val av yrkes- och profilkläder som ej finns med i denna lista ska även dessa följa färgval, placering av logotyper och textinnehåll som finns uppgett

Läs mer

KAMPANJ. hhworkwear.com

KAMPANJ. hhworkwear.com Mars/April KAMPANJ hhworkwear.com 79146 STOKE JACKET W/O HOOD POLYESTER PÄLSFODER 992 BLACK/ORANGE, 999 BLACK/DARK GREY S-3XL 88% Polyester / 12% Bomull foder insida 425 g/m Reflexpiping Dragkedja framtill

Läs mer

Kallt och klart det doftar höst...

Kallt och klart det doftar höst... Kallt och klart det doftar höst... Ett aktivt liv ställer höga krav på dina kläder. Från sol och värme ena dagen, till snö och bitande kyla månaden därpå. Naturen har själv gett oss ett material som varit

Läs mer

Produktsortiment. Vårdplagg Exklusiv

Produktsortiment. Vårdplagg Exklusiv Produktsortiment Vårdplagg Exklusiv INNEHÅLL ÖVERDELAR Damblus Charisma...4 Damtunika Charisma, lång...4 Unisexbussarong Charissma...5 Damblus picnic...5 Unisexskjorta picnic...6 Klänning...6 Unisexpiké...7

Läs mer

ÖKA RÖRLIGHETEN. SORTIMENTSGUIDE FÖR SKYDDSKLÄDER FRÅN HUSQVARNA

ÖKA RÖRLIGHETEN. SORTIMENTSGUIDE FÖR SKYDDSKLÄDER FRÅN HUSQVARNA BEHÅLL SÄKERHETEN. ÖKA RÖRLIGHETEN. SORTIMENTSGUIDE FÖR SKYDDSKLÄDER FRÅN HUSQVARNA VENTILATIONSÖPPNINGAR UNDER ÄRMARNA FICKA MED DRAGKEDJA PÅ VÄNSTER ÄRM VENTILATIONSÖPPNINGAR I SIDORNA AV RYGGEN BRÖSTFICKOR

Läs mer

HELA DENNA BILAGA ÄR EN ANNONS FRÅN TEXSTAR. Bygg din värld. Bygg ditt varumärke. Proffskläder för serviceföretag

HELA DENNA BILAGA ÄR EN ANNONS FRÅN TEXSTAR. Bygg din värld. Bygg ditt varumärke. Proffskläder för serviceföretag HELA DENNA BILAGA ÄR EN ANNONS FRÅN TEXSTAR Bygg din värld. Bygg ditt varumärke. Proffskläder för serviceföretag 70 varianter av byxor. Alla snyggt skurna för henne och honom. Texstar kan byxor. Vi försöker

Läs mer

Den kompletta katalogen om yrkeskläder och personlig skyddsutrustning

Den kompletta katalogen om yrkeskläder och personlig skyddsutrustning 2013 2014 Den kompletta katalogen om yrkeskläder och personlig skyddsutrustning Skydds- och yrkeskläder 1-94 Profilkläder 95-108 Korttidskläder 109-118 Skyddshjälmar och tillbehör 119-132 Hörselskydd 133-148

Läs mer

SMARTA OCH SNYGGA. Elektravägen 29, 126 30 Hägersten tel. 08-744 40 80 Öppettider: Mån-Fred 06:30-17:00. Välkommen att rusta dig för våren!

SMARTA OCH SNYGGA. Elektravägen 29, 126 30 Hägersten tel. 08-744 40 80 Öppettider: Mån-Fred 06:30-17:00. Välkommen att rusta dig för våren! Välkommen att rusta dig för våren! Elektravägen 29, 126 30 Hägersten tel. 08-744 40 80 Öppettider: Mån-Fred 06:30-17:00 ERBJUDANDET GÄLLER TOM 18/6-2016. MOMS TILLKOMMER PÅ ALLA PRISER. SMARTA OCH SNYGGA

Läs mer

Snygg på jobbet www.smila-workwear.se

Snygg på jobbet www.smila-workwear.se Snygg på jobbet www.smila-workwear.se Vår vision är att just du skall känna dig Snygg på jobbet. Allt fler använder kläder ifrån Smila. Det gör oss väldigt glada och ännu mer sugna på att göra fler snygga,

Läs mer

INDEX. SKJORTA & BLUS Sid 2. PIKE, T-SHIRT & TOPP Sid 3-4. SERVERINGSJACKa & VÄST Sid 5-6. KOSTYM Sid 6-8. KOCKROCK Sid 9-11 ÖVERDEL VÅRD Sid 12-17

INDEX. SKJORTA & BLUS Sid 2. PIKE, T-SHIRT & TOPP Sid 3-4. SERVERINGSJACKa & VÄST Sid 5-6. KOSTYM Sid 6-8. KOCKROCK Sid 9-11 ÖVERDEL VÅRD Sid 12-17 Innehåll: Uppdaterad: 2013-04-25 INDEX SKJORTA & BLUS Sid 2 PIKE, T-SHIRT & TOPP Sid 3-4 Tröja Sid 4-5 SERVERINGSJACKa & VÄST Sid 5-6 KOSTYM Sid 6-8 KOCKROCK Sid 9-11 ÖVERDEL VÅRD Sid 12-17 ÖVRIGa ÖVERDELar

Läs mer

HANDSKSORTIMENT 2010-07

HANDSKSORTIMENT 2010-07 HANDSKSORTIMENT 2010-07 07 KROMFRI HANDSKE KROMFRI HANDSKE Kromfri allroundhandske i mjuk och slitstark specialgarvad svinnarv. Förstärkning av pekfinger, fingertoppar och sömmar. Keystonetumme för maximal

Läs mer

ELRO. Jacka i 3-skikt

ELRO. Jacka i 3-skikt Jacka i 3-skikt Modell 209 Jacka med yttertyg i olika färger. Under yttertyget ligger avskärmningsväv i bomull eller polyester och sedan foder i samma färg som yttertyget eller i matchande färg. Jackan

Läs mer

Profilguide 2010- FALKÖPINGS FK. i samarbete med

Profilguide 2010- FALKÖPINGS FK. i samarbete med Profilguide 2010- FALKÖPINGS FK i samarbete med Stadium Team Sales och FALKÖPINGS FK presenterar tillsammans säsongens profilguide. På Stadium jobbar vi efter en tydlig mission - att inspirera så många

Läs mer

2-delat skinnställ med ventilerat foder och Airflowsystem. ventilationsöppningar. Stretchpartier ger tajt och följsam passform.

2-delat skinnställ med ventilerat foder och Airflowsystem. ventilationsöppningar. Stretchpartier ger tajt och följsam passform. 2-delat skinnställ med ventilerat foder och Airflowsystem med fyra ventilationsöppningar. Stretchpartier ger tajt och följsam passform. Jackan har dubbla innerfickor. Stället kommer kpl med CE-skydd och

Läs mer

Innehåll. Mästarklass. RAVELLI EN UNIK KOLLEKTION FÖR TRÄNING OCH VARDAG

Innehåll. Mästarklass. RAVELLI EN UNIK KOLLEKTION FÖR TRÄNING OCH VARDAG höst / vinter 2014 RAVELLI EN UNIK KOLLEKTION FÖR TRÄNING OCH VARDAG Mästarklass. När Ravelli introducerades i våras handlade det om ett test. Hur skulle produkterna tas emot, hur skulle försäljningen

Läs mer

Sköna och tåliga trädgårdskläder med kvinnlig form och smarta funktioner. Designed by women - for women!

Sköna och tåliga trädgårdskläder med kvinnlig form och smarta funktioner. Designed by women - for women! Sköna och tåliga trädgårdskläder med kvinnlig form och smarta funktioner. Designed by women - for women! Gardenlove Trädgårdsdrömmar Gräv där du står lyder ett gammalt svenskt ordspråk, och det gjorde

Läs mer

Produktsortiment. Vårdplagg Exklusiv TEXTILIA BIDRAR TILL ATT DET FUNGERAR

Produktsortiment. Vårdplagg Exklusiv TEXTILIA BIDRAR TILL ATT DET FUNGERAR Produktsortiment Vårdplagg Exklusiv TEXTILIA BIDRAR TILL ATT DET FUNGERAR VÅRDPLAGG EXKLUSIV är ett sortiment för de vårdgivare som vill ha plagg av lite högre kvalitet och snyggare design än de traditionella

Läs mer

Welcome to the North. TEMPUR North ett nytt Nordiskt sängsystem

Welcome to the North. TEMPUR North ett nytt Nordiskt sängsystem Welcome to the North TEMPUR North ett nytt Nordiskt sängsystem North by name, North by nature Nya sängsystemet TEMPUR North har inspirerats av det vidsträckta landskapet och den orörda naturen i Norden.

Läs mer

FEELING! KÄNSLA FÖR FUNKTION, DESIGN OCH I KVALITÈN.

FEELING! KÄNSLA FÖR FUNKTION, DESIGN OCH I KVALITÈN. FEELING! KÄNSLA FÖR FUNKTION, DESIGN OCH I KVALITÈN. Rätt klädd. Även om det är helheten som gör upplevelsen minnesvärd, så är det ofta något speciellt man kommer ihåg som präglar det första intrycket.

Läs mer

Den kompletta katalogen om yrkeskläder och personlig skyddsutrustning

Den kompletta katalogen om yrkeskläder och personlig skyddsutrustning 2012 2013 Den kompletta katalogen om yrkeskläder och personlig skyddsutrustning Skydds- och yrkeskläder 1-90 Profilkläder 91-106 Korttidskläder 107-116 Skyddshjälmar och tillbehör 117-130 Hörselskydd 131-148

Läs mer

Tvätt 85 C. Kval 201: 015 svart. Tvätt 85 C. Kval 280: 015 svart. Modell M&S Bnr Stl C C C C50

Tvätt 85 C. Kval 201: 015 svart. Tvätt 85 C. Kval 280: 015 svart. Modell M&S Bnr Stl C C C C50 8619 960435 C44 8619 960443 C46 8619 960450 C48 8619 960468 C50 8619 960476 C52 8618 960526 C34 8618 960534 C36 8618 960542 C38 8618 960559 C40 8618 960567 C42 8618 960575 C44 8618 960583 C46 8618 960591

Läs mer

Lösningar på byxor. Klädvalet Sverige AB tel. 021-620 15 Hemsida: www.kladvalet.se. 721 31 Västerås org. nummer: 556913-0775

Lösningar på byxor. Klädvalet Sverige AB tel. 021-620 15 Hemsida: www.kladvalet.se. 721 31 Västerås org. nummer: 556913-0775 Lösningar på byxor Byxor som öppnas i linningens båda sidor. Öppningen når ned till lårens början och stängs med kardborrband. Denna enkla lösning underlättar det dagliga livet på en mängd olika punkter.

Läs mer

DAGS FÖR VINTERKLÄDER!

DAGS FÖR VINTERKLÄDER! Välkommen in och värm dig! DAGS FÖR VINTERKLÄDER! ERBJUDANDET GÄLLER TOM 15/12-2013. MOMS TILLKOMMER PÅ ALLA PRISER. Nu är det hög tid att byta till varmare skyddskläder. Vi erbjuder dig bra och prisvärda

Läs mer

Nu kompletterar Frölunda Indians sin souvenir försäljning med

Nu kompletterar Frölunda Indians sin souvenir försäljning med Nu kompletterar Frölunda Indians sin souvenir försäljning med Webbshopen Arbetskläder Frölunda Indians erbjuder nu kända varumärken inom arbetskläder och tillbehör - Allt från byxor, jackor, skyddsglasögon,

Läs mer

Profil färg Profil färg

Profil färg Profil färg Företagsdesign 117 Företagsdesign Den här kollektionen ger företag möjlighet att sätta en egen prägel på sina plagg. Skapa en professionell framtoning med arbetskläder som designats för att passa varje

Läs mer

HigH visibility 2013 2014

HigH visibility 2013 2014 High visibility 01 014 Ett nytt sätt att synas Uppdaterad och modern design, bättre passform och förbättrad funktionalitet är nyckelfaktorer i vår nya kollektion med varselkläder. Vi har förbättrat plaggen

Läs mer

Profilguide 2010 ALVIKS IK. i samarbete med

Profilguide 2010 ALVIKS IK. i samarbete med Profilguide 2010 ALVIKS IK i samarbete med Stadium Team Sales och ALVIKS IK presenterar tillsammans säsongens profilguide. På Stadium jobbar vi efter en tydlig mission - att inspirera så många som möjligt

Läs mer

Välkommen till vår värld.

Välkommen till vår värld. Välkommen till vår värld. Din arbetsdag är det allra viktigaste för oss och därför är det med stolthet vi presenterar det allra senaste vårdmodet. Ett mode som är anpassat för din vardag och verklighet.

Läs mer

Arbetskläder i trädgården köket och serveringen. Varsågod, det är serverat!

Arbetskläder i trädgården köket och serveringen. Varsågod, det är serverat! Boulogner. Arbetskläder i trädgården köket och serveringen Med Fristads funktionsplagg i blåtyg som grund, har jag gjort arbetskläder för Rosendals trädgård, kök och servering. De är trivsamma i lager

Läs mer

text Emma Rost & Annelie Lundkvist illustrationer HellaStening.com RIDBYXOR

text Emma Rost & Annelie Lundkvist illustrationer HellaStening.com RIDBYXOR text Emma Rost & Annelie Lundkvist illustrationer HellaStening.com UTRUSTNING HIPPSON TESTAR: RIDBYXOR hitta rätt byxa för din kropp Hur många gånger står man inte i provrummet och svär över byxor som

Läs mer

PROJOB 2012 vår/sommar

PROJOB 2012 vår/sommar PROJOB 2012 vår/sommar 8 54 miljö och etik Miljö och etik är viktiga ämnen som ProJob prioriterar mycket högt. Här kan du läsa mer om ProJobs och New Wave Groups ställningstaganden i miljö- och etikfrågor.

Läs mer

OUTLETKATALOG 2011. Vinterkatalogen

OUTLETKATALOG 2011. Vinterkatalogen OUTLETKATALOG 2011 Vinterkatalogen Newsolutions erbjuder kläder från 2117 of Sweden. Ett svenskt företag som sätter funktion, passform och kvalité i fokus. 2117 of Sweden har kläder för alla väderförhållanden.

Läs mer

PROJOB 2010. vår/sommar

PROJOB 2010. vår/sommar PROJOB 2010 vår/sommar 8 132 13 KOSTA BODA ART HOTEL Det fashionabla designhotellet i Kosta fick i år utgöra miljön vid vår fotografering. Personalen på hotellet använder även ProJobs arbetskläder. sponsring

Läs mer

Art.nr. Märke Modell Färg Storlek Lagerlagd

Art.nr. Märke Modell Färg Storlek Lagerlagd Sortilog kläder APS 2 löst hängande undanstoppningsbara CORDURA -förstärkta spikfickor den ena med extra ficka, den andra med 3 mindre fickor och verktygshällor, 2 framfickor, 2 bakfickor förstärkta i

Läs mer

ProJob utvecklar funktionella och ergonomiskt riktiga arbetskläder samt tillbehör av högsta kvalitet med användaren i centrum

ProJob utvecklar funktionella och ergonomiskt riktiga arbetskläder samt tillbehör av högsta kvalitet med användaren i centrum 2014 ProJob utvecklar funktionella och ergonomiskt riktiga arbetskläder samt tillbehör av högsta kvalitet med användaren i centrum INNEHÅLL 5 ERGONOMI, FUNKTION OCH KVALITET 6 MATERIAL 7 MILJÖ OCH ETIK

Läs mer

MAGAZINE VÅR OCH SOMMAR PLAGG OCH UTRUSTNING FÖR ALLA YRKEN. från 49:- LÄTTA OCH SMIDIGA SKYDDSSKOR. från 649:- VÅR & SOMMAR KAMPANJ SAFE WORKWEAR

MAGAZINE VÅR OCH SOMMAR PLAGG OCH UTRUSTNING FÖR ALLA YRKEN. från 49:- LÄTTA OCH SMIDIGA SKYDDSSKOR. från 649:- VÅR & SOMMAR KAMPANJ SAFE WORKWEAR 2016 MAGAZINE VÅR OCH SOMMAR PLAGG OCH UTRUSTNING FÖR ALLA YRKEN från 49:- LÄTTA OCH SMIDIGA SKYDDSSKOR från 649:- VÅR & SOMMAR KAMPANJ SAFE WORKWEAR EXTRA VISIBILITY PLAGG FÖR ATT ÖKA SYNLIGHETEN 195:-

Läs mer

Kläder och produkter

Kläder och produkter Kläder och produkter Funktions T-shirt Dam - Artnr K13278-201 Storlekar: S-XXL Beskrivning: Sportig funktions t-shirt med andasfunktion som håller dig torr och sval. 100 % polyester. Funktions T-shirt

Läs mer

>> Klubbdesign. >> Kompletteringsgaranti

>> Klubbdesign. >> Kompletteringsgaranti SKIDOR Skapa din egen profil! Trimtex hjälper dig! >> Klubbdesign Vi utformar tillsammans med er en unik design för just er klubb. I designen inkluderar vi även alla tryck, det betyder att ni slipper onödiga

Läs mer

Vi utvecklar bättre arbetskläder. Produktkatalog 2009.

Vi utvecklar bättre arbetskläder. Produktkatalog 2009. Vi utvecklar bättre arbetskläder Produktkatalog 2009. 02 Jobman Workwear AB Register 03. Hej! Allt vi gör sker med ett enda mål i sikte: Att förse dig med funktionella, moderna och prisvärda arbetskläder

Läs mer

Professionella yrkeskläder 2o16. Nya. västar. helt ny dampassform Zazzi. en succé eko. logisk kollektion

Professionella yrkeskläder 2o16. Nya. västar. helt ny dampassform Zazzi. en succé eko. logisk kollektion Professionella yrkeskläder 2o16 Nya västar helt ny dampassform Zazzi en succé eko logisk kollektion 2 o 1 6 Övre rad från vänster - bild 1: 1710 cerise, 490 cerise, 3214 blå denim. Bild 2: 1780 cerise,

Läs mer

MIXED COTTON VI ÄR SKJORT- MAKARE

MIXED COTTON VI ÄR SKJORT- MAKARE MIXED COTTON VI ÄR SKJORT- MAKARE MIXED COTTON För att ge en del av våra skjortor ytterligare egenskaper i utseende och funktion har vi blandat bomullen med andra material. Polyester gör att skjortan

Läs mer

Berendsen Workwear. Workwear that works.

Berendsen Workwear. Workwear that works. Berendsen Workwear Workwear that works. Stryktålighet och sann slitstyrka. Det är ingen konst att tillverka kläder som är robusta, säkra, bekväma, rena och snygga när de är nya. Det svåra är att utveckla

Läs mer

HISTORIK ERGONOMI OCH FUNKTION DESIGN OCH KVALITET MATERIAL MATERIALDETALJER BYGG OCH ANLÄGGNING TRANSPORT OCH SERVICE VARSELKLÄDER KÖK OCH RESTAURANG

HISTORIK ERGONOMI OCH FUNKTION DESIGN OCH KVALITET MATERIAL MATERIALDETALJER BYGG OCH ANLÄGGNING TRANSPORT OCH SERVICE VARSELKLÄDER KÖK OCH RESTAURANG HISTORIK ERGONOMI OCH FUNKTION DESIGN OCH KVALITET MATERIAL MATERIALDETALJER BYGG OCH ANLÄGGNING TRANSPORT OCH SERVICE VARSELKLÄDER KÖK OCH RESTAURANG FUNKTIONSKLÄDER PROFIL INBAGS-SYSTEMET & ACCESSOARER

Läs mer

128:- 60:- 49:- 20:- 49:- 70:-

128:- 60:- 49:- 20:- 49:- 70:- FÖRSKOLOR 2015 128:- Modell 407 Populär barnväst i fem olika färger. Stängs med dragkedja. Ögla finns för upphängning. Klass: EN 1150 Tvätt: 25 x 40 C Material: 100 % Polyester 130 g/m² Röd 205g/m² Färger:

Läs mer

SYNS MAN INTE FINNS MAN INTE.

SYNS MAN INTE FINNS MAN INTE. LYSANDE PÅ JOBBET. SYNS MAN INTE FINNS MAN INTE. Efter att ha varit på jobbet sedan 1905 har vi lärt oss mycket. Bl.a. att det är viktigt för dig att synas på jobbet, även om du inte jobbar i en miljö

Läs mer