Där två världar möts och blir en. Skandinavisk design I Andalusisk passion

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Där två världar möts och blir en. Skandinavisk design I Andalusisk passion"

Transkript

1 SUnset Bay Village Där två världar möts och blir en Skandinavisk design I Andalusisk passion

2 Där två världar möts och blir en Unik havsutsikt över sundet, där Europa och Afrika möts SUNSET BAY VILLAGE Sunset Bay Village är ett unikt, modernt fastighetskoncept som förverkligar en privilegierad livsstil på sydspetsen av Europa. Dess vackert utformade och designade villor ser ut över den punkt där Europa och Afrika, Medelhavet och Atlanten, möts - vilket för modern skandinavisk design in i den magiska andalusiska miljön.

3 Ett nytt koncept inom design Byggt med vår kompetens, och omsorgsfullt designat med hjälp av feedbacken från våra kunder i vår omfattande databas, villorna vid Sunset Bay Village erbjuder ren, modern arkitektur, modern lyxighet och en öppen planlösning med ett modulsystem som gör att man kan skapa olika stämningar när man öppnar eller stänger diskreta skjutdörrar. Denna känsla av frihet och flexibilitet gör det mesta av modern teknik och material, för att ge en boendemiljö som passar var och ens behov. Villorna med tre eller fyra sovrum sträcker sig från m 2 (med tomter i på genomsnitt 300m 2 till 800m 2 ) och har dubbel takhöjd, panoramafönster, moderna kök och tekniska faciliteter, liksom privata garage, trädgårdar och pooler. Skandinavisk-inspirerad design både exteriört och interiört som smälter in med den andalusiska omgivning gör villorna rymliga och stilrena, men också bekväma och hemtrevliga, med trägolv* och öppna spisar. Villornas placering ger ett optimalt utnyttjande av det naturliga ljuset, rymd och ståtlighet dagtid och hisnande solnedgångar på kvällarna när man njuter av sällskapslivet på de rymliga terrasserna. *Flera golvtyper att välja mellan.

4 Där två världar möts och blir en En sammansmältning av skandinavisk design och andalusisk livskvalitet. Prestigefyllt partnersk ap Som en erfaren projektledare av kvalitetsfastigheter med en imponerande portfölj i vårt namn, introducerar vi ett helt nytt koncept för lyxigt boende på Costa del Sol, som svarar till ett behov av moderna medelstora villor som erbjuder vad dagens bostadsköpare vill ha. På Sunset Bay Village möts två världar och smälter samman.oncisa, fastighetsavdelningen av La ONCE, en välkänd spansk stiftelse, har här gått samman med vårt skandinaviska bolag för att konstruera ett projekt som är ett verkligt manifest till våra tre grundprinciper: Innovation, Trovärdighet och Tillmöteskommande.

5 Unik a Egensk aper Sunset Bay Village har lyxiga villor med tre eller fyra sovrum som erbjuder modern design, bekvämligheter och elegans i en miljö med charmen i en vacker andalusisk stad. Det är nära till sandstränder, restauranger, affärer, skolor och idrottsanläggningar. Projektet består av två faser på 24 respective 28 rymliga villor med väl genomtänkt design och layout, och de bästa kvaliteterna. Offplanköparna ges här möjlighet att personifiera kök, badrum, vardagsrum och andra utrymmen efter sin exakta smak och sina behov. Siesta Homes avdelning för inredningsdesign erbjuder en skräddarsydd service under hela projektet, ger råd om material, finish och dekoration för att hjälpa köparna att uppnå fantastiska slutresultat.

6 Där två världar möts och blir en Ett partnerskap skapat mellan ett privat skandinavisk fastighetsbolag och Spaniens största icke vinstdrivande organisation Vår filosofi inom design De 24 parhusen och de 28 fristående villorna på Sunset Bay Village finns i en mängd olika designer som har inspirerats av vad folk vill ha av sina hem i dag. Förutom en hög grad av skräddarsydd personlig anpassning finns det också har ett urval av sydväst och sydost lägen, två eller tre plan (med nedre plan) och intelligent hemsystem förinstallerad. Projektet använder den naturliga lutningen av marken för att lägga till karaktär, landskapsarkitektur och för att garantera en imponerande utsikt från vardagsrum, sovrum och terrasser från alla fastigheter.

7 Innovativ Modern Koinstruction De material som används i konstruktionen av villorna är modern, innovativ och svarar till de högsta europeiska kvalitetsstandarder. De har inre och yttre isolering, vilket ger en kvalitet och finish som garanterar de högsta nivåerna av termisk och akustisk integritet som för närvarande finns. Dessa hem erbjuder högre komfort, hållfasthet och kvalitet, vilket leder till en 20% minskning av energiförbrukningen (i jämförelse med konventionell byggteknik) och minskade utsläpp, vilket sparar pengar och understryker miljöegenskaperna i projektet. Vid utformningen av Sunset Bay Village, har det dessutom tagits hänsyn till viktiga detaljer såsom orientering och solljus, vilket ger optimalt med dagsljus, utsikt och en jämn temperaturreglering. Vi studerar inte bara detaljer som placeringen av pooler, dammar och terrasser, men också rummens placering, för att säkerställa maximal användning av naturlig ventilation, till vilket tillkommer ett avancerat luftkonditioneringssystem som med hjälp av fläktkonvektorer minskar konsumtionen och reglerar extrema temperaturväxlingar. Villorna har ett återvinningssystem för regnvatten som bevattnar trädgården och används i VVS nätet och solpaneler för uppvärmning av vatten. Till detta kan man lägga till ett valfritt hemautomations-system som använder avancerad modern teknik för att skapa ytterligare effektivitetsvinster i ljusreglering och luftkonditionering. Som ett resultat av detta uppfyller villorna från Sunset Bay Village inte bara de europeiska 2020 riktlinjer för minskad energiförbrukning och utsläpp, men de har också den högsta energicertifieringen, samt den europeiska ekodesign-stämpeln för ekologisk design och konstruktion - en kombination av minimerad miljöpåverkan med komfort och stil.

8 tjänster i vårt namn Projekt som vårt prestigefyllda Aloha Hill Club resort bekräftar Siesta Homes kompetens och kvalifikation i skapandet av lyxiga bostadsprojekt. Men det är framför allt genom begreppet högklassig design och särskild omsorg även i de små detaljerna, som bolaget skapar mervärde i alla sina bostäder. De moderna bostäderna är byggda enligt senaste standard och med material i högsta kvalitet. De ingår i ett bostadsområde. som har sitt eget privata klubbhus med gym, spa, pool, vinbar, bodega och vårt varumärke conciergeservice.

9 En förstklassig upplevelse På Siesta Homes inser vi betydelsen av både fastigheten och dess omgivningar för att skapa en önskvärd livsstil, så vi lägger ner en hel del möda på att skapa ett bostadsområde som erbjuder en oöverträffad boendemiljö genom sitt läge, design, bekvämligheter, rymd och gemensamma områden. I tillägg till skönheten i ens hem och den livskvalitet som det ger, har Sunset Bay Village utmärkt säkerhet, med lugna bostadsgator fria från passerande trafik och ett klubbhus i toppmodern design.

10 Ett unikt läge Estepona, en gång i skuggan av Marbella, är nu den stigande stjärnan på Costa del Sol. En levande, vacker stad med underbara kvarter i gamla stan, mycket restauranger, kaféer, tapasbarer och förstklassiga faciliteter såsom golfbanor, ridanläggningar, skolor, butiker, kliniker, en småbåtshamn och några av de vackraste stränderna i regionen. Den femstjärniga Finca Cortesin med golf, spa och restaurang är bara tio minuter bort och den världsberömda golfbanan Valderrama endast 20 minuter bort med bil. Det är bara lite mer än 15 minuter till Marbella, Puerto Banús och San Pedro Alcántara, en timme till Málaga och dess internationella flygplats, och en halvtimme till Gibraltar nya flygplats. Byggt på en mjuk sydsluttning precis väster om Esteponas småbåtshamn, Sunset Bay Village har fått sitt namn från dess underbara vyer längs kusten till Gibraltar och Nordafrika. Bara ett stenkast bort ligger en härlig sandstrand med två utmärkta restauranger som serverar färsk fisk och cocktails. Bra infrastruktur gör att resten av Costa del Sol är inom bekvämt räckhåll, men här kan man njuta av lugn och avskildhet i ett privilegierat läge omgiven av havs- och bergsutsikt.

11 sunsetbayvillage.com Tel:

LÄGENHETER & TAKVÅNINGAR I TVÅ PLAN EFTERSOM DU VILL LEVA MED STIL

LÄGENHETER & TAKVÅNINGAR I TVÅ PLAN EFTERSOM DU VILL LEVA MED STIL LÄGENHETER & TAKVÅNINGAR I TVÅ PLAN EFTERSOM DU VILL LEVA MED STIL Eftersom du vill leva med stil VÄLKOMMEN TILL OCEAN HILLS OCEAN HILLS ÄR ETT FANTASTISKT nytt bostadsområde med 62 ljusa, moderna lägenheter

Läs mer

NINE LIONS RESIDENCES

NINE LIONS RESIDENCES SE 01 LYXIGT BOENDE PÅ BERGSSIDAN Välkommen till ditt nya hem. 9 Lions Residences har över 50 rymliga och ljusa lägenheter i nio villor på en bergssida. Det gemensamma klubbhuset, två pooler, spa och

Läs mer

En lyxig egendom strax bakom kustlinjen, gångavstånd till stranden in Ferragudo

En lyxig egendom strax bakom kustlinjen, gångavstånd till stranden in Ferragudo sida 1/5 sida 2/5 Villor & Gårdar 1.400.000 Konstruerad (år) 2003 område (län) Lagoa Tomtarea 9360 Stad Konstruktion område 584 sida 3/5 På landsbygden, nära fiskebyn, golfbanor och inom gångavstånd från

Läs mer

Urbanizacion Arenal Duquesa Carretera del Peñoncillo nº 71 Modulo 16, Portal 51, Bajo B, MANILVA MALAGA, SPAIN. Lägenhet i Arenal Duquesa

Urbanizacion Arenal Duquesa Carretera del Peñoncillo nº 71 Modulo 16, Portal 51, Bajo B, MANILVA MALAGA, SPAIN. Lägenhet i Arenal Duquesa Urbanizacion Arenal Duquesa Carretera del Peñoncillo nº 71 Modulo 16, Portal 51, Bajo B, MANILVA MALAGA, SPAIN Lägenhet i Arenal Duquesa Lägenheten Lägenheten är belägen i Arenal Duquesa, som är ett helt

Läs mer

LA MONTESA d e M A R B E L L A

LA MONTESA d e M A R B E L L A LA MONTESA d e M A R B E L L A EN VISION ÖVER MODERNT BOENDE Nutida arkitektur mitt i den makalösa naturen, med dess skönhet och hisnande vyer. Lyxiga lägenheter med 2 & 3 sovrum och rymliga takvåningar

Läs mer

Snygg villa med imponerande utsikt, unik terrass och separat lägenhet in Monchique

Snygg villa med imponerande utsikt, unik terrass och separat lägenhet in Monchique sida 1/5 sida 2/5 Villor & Gårdar 750.000 Konstruerad (år) 1983 område (län) Tomtarea 2000 m² Stad Konstruktion område 437 m² sida 3/5 Precis ovanför den vackra Spa orten Caldas de har vi denna storslagna

Läs mer

Costa del Sol 4 unika kustdelar alla med sin egen karaktär

Costa del Sol 4 unika kustdelar alla med sin egen karaktär Costa del Sol 4 unika kustdelar alla med sin egen karaktär Vi är specialiserade på bra lägen till bra priser! Välj mellan över 20.000 bostäder lägenheter villor radhus - fincor etvab fastigheter www.etvab.nu

Läs mer

Renoverad villa med karaktär och spektakulär utsikt över kusten in Monchique

Renoverad villa med karaktär och spektakulär utsikt över kusten in Monchique Renoverad villa med karaktär och spektakulär utsikt över kusten in sida 1/5 Renoverad villa med karaktär och spektakulär utsikt över kusten in sida 2/5 Renoverad villa med karaktär och spektakulär utsikt

Läs mer

Havsutsikt och gångavstånd till stranden bra för rullstol. in Meia Praia

Havsutsikt och gångavstånd till stranden bra för rullstol. in Meia Praia sida 1/5 sida 2/5 Villor & Gårdar 525.000 Konstruerad (år) 2002 område (län) Lagos Tomtarea 320 Stad Meia Praia Konstruktion område 280 sida 3/5 En underbar och rymlig hörn villa på den breda stranden

Läs mer

Lyxlägenheter / radhus i elegant 5 stjärnigt Spa resort i centrala Algarve. in Ferragudo

Lyxlägenheter / radhus i elegant 5 stjärnigt Spa resort i centrala Algarve. in Ferragudo sida 1/5 sida 2/5 Lägenheter Konstruerad (år) 300.000 2008 Tomtarea Konstruktion område 112,8m² sida 3/5 område (län) Lagoa Stad Detta dolda paradis är bara några minuters bilresa från några av de finaste

Läs mer

etvab fastigheter www.etvab.nu 00468966545

etvab fastigheter www.etvab.nu 00468966545 Nerja Torrox Costa - Torrox charmigt vackert - unikt! Vi är specialiserade på bra lägen till bra priser! Nyproduktion med olika lägen och boenden från 95.000 Svensk registrerad fastighetsmäklare etablerad

Läs mer

Dröm läge på Ferragudos klippor in Ferragudo

Dröm läge på Ferragudos klippor in Ferragudo sida 1/5 sida 2/5 Villor & Gårdar 950.000 Konstruerad (år) 2001 område (län) Lagoa Tomtarea 1083 Stad Ferragudo Konstruktion område 222 sida 3/5 Det finns väldigt få villor i Ferragudo på vackra platser,

Läs mer

LÄGENHETER & TAKVÅNINGAR I TVÅ PLAN EFTERSOM DU VILL LEVA MED STIL

LÄGENHETER & TAKVÅNINGAR I TVÅ PLAN EFTERSOM DU VILL LEVA MED STIL LÄGENHETER & TAKVÅNINGAR I TVÅ PLAN EFTERSOM DU VILL LEVA MED STIL Eftersom du vill leva med stil VÄLKOMMEN TILL OCEAN HILLS OCEAN HILLS ÄR ETT FANTASTISKT nytt bostadsområde med 62 ljusa, moderna lägenheter

Läs mer

Lyxlägenheter / radhus till salu i elegant 5 stjärnigt Spa resort i centrala Algarve. in Sesmarias - Carvoeiro

Lyxlägenheter / radhus till salu i elegant 5 stjärnigt Spa resort i centrala Algarve. in Sesmarias - Carvoeiro sida 1/5 sida 2/5 Lägenheter 220.000 Konstruerad (år) 2008 område (län) Lagoa Tomtarea 86 Stad Sesmarias - Carvoeiro Konstruktion område 72 sida 3/5 Detta dolda paradis är bara några minuters bilresa från

Läs mer

Mycket rymlig rustik villa med fantastisk utsikt på stor tomt in Monchique

Mycket rymlig rustik villa med fantastisk utsikt på stor tomt in Monchique sida 1/5 sida 2/5 Villor & Gårdar 695.000 Konstruerad (år) 1994 område (län) Monchique Tomtarea 25170m² Stad Monchique Konstruktion område 535m² sida 3/5 På ett mycket bra läge, inte långt från Monchique

Läs mer

Beddingestrand. Ängssyrevägen 3. Ett arkitektritat stenhus från dast ab

Beddingestrand. Ängssyrevägen 3. Ett arkitektritat stenhus från dast ab Beddingestrand Ängssyrevägen 3 Ett arkitektritat stenhus från dast ab några minuter från stranden dast ab säljer ett unikt arkitektritat stenhus på bästa läge i Beddingestrand. Låt dig inspireras av tomtens

Läs mer

Visningsresa av nybyggda hus och lägenheter på franska Rivieran

Visningsresa av nybyggda hus och lägenheter på franska Rivieran Visningsresa av nybyggda hus och lägenheter på franska Rivieran PORT NICEA NICE Ett alldeles nyinkommet lägenhetsprojekt i hamnen i Nice, endast 100 meter från kajen. Det kommer att byggas studiolägenheter

Läs mer

18 19 Med din lägenhet följer en privat plats på taket. Kanske använder du den som kolonistuga och skördar från din egen odling.

18 19 Med din lägenhet följer en privat plats på taket. Kanske använder du den som kolonistuga och skördar från din egen odling. 18 19 Med din lägenhet följer en privat plats på taket. Kanske använder du den som kolonistuga och skördar från din egen odling. Fånga dagen eller kvällen. Duka till middag på den gemensamma takterrassen.

Läs mer

ntracithus Arkitektur och design med attityd

ntracithus Arkitektur och design med attityd ntracithus Arkitektur och design med attityd Antracithus med tornet i fokus Alla Antracithus börjar med ett torn. Tornet förenar och karaktäriserar våra hus och skapar en fantastisk rymd och atmosfär.

Läs mer

MANZANA 1.6 SANTA CLARA GOLF MARBELLA

MANZANA 1.6 SANTA CLARA GOLF MARBELLA LYXIGA LÄGENHETER I ETT AV S FINASTE OMRÅDEN! Las Terrazas de Santa Clara är det senaste projektet från Urbanizadora Santa Clara, en av Spaniens bästa fastighetsutvecklare. Detta är ett mycket attraktivt

Läs mer

Green Park Village. BBCG Construction - Akbük

Green Park Village. BBCG Construction - Akbük Green Park Village BBCG Construction - Akbük Green Park Village Green Park Village har ett utmärkt läge i ett pittoreskt och lugnt område i Akbük med fantastisk havsutsikt åt ena hållet och tallar och

Läs mer

S C.F.

S C.F. Ref. 4089 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Florence Italy Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Punta Ala Fantastisk villa med terrasser till salu i

Läs mer

Bungalow nära stranden i La Mata, Torrevieja

Bungalow nära stranden i La Mata, Torrevieja Bungalow nära stranden i La Mata, Torrevieja En mysig och solig lägenhet i bostadstyp bungalow på övre plan. Lägenheten består av 2 rum varav 1 sovrum, badrum, kök, vardagsrum och en stor terrass i söderläge.

Läs mer

18 19 Med din lägenhet följer en privat plats på taket. Kanske använder du den som kolonistuga och skördar från din egen odling.

18 19 Med din lägenhet följer en privat plats på taket. Kanske använder du den som kolonistuga och skördar från din egen odling. 18 19 Med din lägenhet följer en privat plats på taket. Kanske använder du den som kolonistuga och skördar från din egen odling. Fånga dagen eller kvällen. Duka till middag på den gemensamma takterrassen.

Läs mer

Bekväm takvåning nära stranden och Ferragudo in Ferragudo

Bekväm takvåning nära stranden och Ferragudo in Ferragudo sida 1/5 sida 2/5 Lägenheter 387.000 Konstruerad (år) 2001 område (län) Lagoa Tomtarea 160 Stad Ferragudo Konstruktion område 188 sida 3/5 Denna rymliga lägenhet med dito takterrass ligger nära den främsta

Läs mer

Altea Hills Sierra Altea Mascarat Läge läge läge...

Altea Hills Sierra Altea Mascarat Läge läge läge... Altea Hills Sierra Altea Mascarat Läge läge läge... välj mellan lägenheter, radhus och villor 1-4 sovrum från 147.000 euros panoramautsikt! mycket vackra lägen och fantastiska bostäder med spektakulära

Läs mer

Ditt livs bästa kvällar har du framför dig

Ditt livs bästa kvällar har du framför dig Loving The View Ditt livs bästa kvällar har du framför dig 2 t h e v i e w Lyxen att vakna till sjöutsikt Slå upp ögonen. En ny dag gryr. Ta kaffekoppen och kliv ut på terrassen. Stryk handen över räcket.

Läs mer

Villa Dubrovnik 3 VILLA DUBROVNIK 3

Villa Dubrovnik 3 VILLA DUBROVNIK 3 Villa Dubrovnik 3 VILLA DUBROVNIK 3 Typ av boende: villa Plats: DUBROVNIK - KROATIEN Antal rum: 7 Max antal gäster: 13 Badrum: 7 Pool: Ja Hav avstånd: 100 m Början vid: 13.700 1 / 5 {gallery}vfr/dubrovnik3{/gallery}

Läs mer

DRÖMMEN OM ETT SEMESTERHEM PÅ LYXENS MALLORCA

DRÖMMEN OM ETT SEMESTERHEM PÅ LYXENS MALLORCA (http://lyx.se/) S V E R I G E S N Ä T M A G A S I N F Ö R L I V S N J U T A R E B Y M I C H A E L A H E M G R E N ( H T T P : / / L Y X. S E / A U T H O R / M I C H E M / ) / A P R I L 2 7, 2 0 1 5 DRÖMMEN

Läs mer

S C.F.

S C.F. Ref. 4057 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Florence Italy Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Monte Argentario Underbar lyxvilla i Monte Argentario

Läs mer

Land som lever i lyx nära till staden in Lisboa área

Land som lever i lyx nära till staden in Lisboa área sida 1/5 sida 2/5 Villor & Gårdar 700.000 Konstruerad (år) 2004 område (län) Lisboa Tomtarea 20000 Stad Lisboa área Konstruktion område 623 sida 3/5 På en stor tomt på 20.000m2 i en privilegierad lyxvilla

Läs mer

Moderna, stiliga och lyxiga lägenheter vid stranden i Benidorm, Costa Blanca, Alicante. Ocean Drive

Moderna, stiliga och lyxiga lägenheter vid stranden i Benidorm, Costa Blanca, Alicante. Ocean Drive Moderna, stiliga och lyxiga lägenheter vid stranden i Benidorm, Costa Blanca, Alicante. Ocean Drive Vi är stolta att presentera ett helt nytt bostadsprojekt Ocean Drive, som ligger i Benidorm - Playa de

Läs mer

Bofakta MALMÖ LIVING 20 VÅN 1TÅGSTATIONEN MIN TILL HÖGT I CITY M 2 TAKTERRASS PÅ 8 VÅN

Bofakta MALMÖ LIVING 20 VÅN 1TÅGSTATIONEN MIN TILL HÖGT I CITY M 2 TAKTERRASS PÅ 8 VÅN Bofakta MALMÖ LIVING MIN TILL 1TÅGSTATIONEN 20 VÅN HÖGT I CITY 340 M 2 TAKTERRASS PÅ 8 VÅN Stig in och lev upp i Malmö Living Mitt i Malmö börjar nu något helt nytt. Det är stadsdelen Nyhamnen som växer

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA

VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA RESA MALTA VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA Den vackra östaten Malta ligger i mellersta Medelhavet, mellan Libyen i söder och Italien i norr. Malta är Europas sydligaste stat och har drygt 400 000 invånare.

Läs mer

Mjuklandning i ditt nya hem

Mjuklandning i ditt nya hem INNEHÅLL Mjuklandning i ditt nya hem...3 Linköping - en stad i förändring...5 Gottfridsberg - en plats nära hjärtat...6 Livskvalitet för många smaker...7 Därför bor du bättre hos oss... 10 Mjuklandning

Läs mer

S C.F.

S C.F. Ref. 3213 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Florence Italy Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Comosjön Drömhus med pool vid Comosjön BESKRIVNING Denna

Läs mer

Utsökt villa med 360 graders utsikt in Mexilhoeira Grande

Utsökt villa med 360 graders utsikt in Mexilhoeira Grande sida 1/5 sida 2/5 Villor & Gårdar 1.150.000 Konstruerad (år) 2012 område (län) Portimão Tomtarea 73770 Stad Mexilhoeira Grande Konstruktion område 345 sida 3/5 I bergen, mindre än femton minuter från både

Läs mer

SELWO ESTEPONA - MALAGA FANTASTISKA LÄGENHETER REDUCERAT MED UPP TILL 52%

SELWO ESTEPONA - MALAGA FANTASTISKA LÄGENHETER REDUCERAT MED UPP TILL 52% FANTASTISKA LÄGENHETER REDUCERAT MED UPP TILL 52% Beläget inom ett privat gemensamt område med en 9-håls golfbana, ligger bara en kort bit från Estepona centrum och stranden. Dessa stora och rymliga lägenheter

Läs mer

MODERNA KVALITETSVILLOR VID SPANIENS MEST BERÖMDA KUST! UTFORMADE OCH UPPFÖRDA ENLIGT MYCKET HÖGA STANDARDER

MODERNA KVALITETSVILLOR VID SPANIENS MEST BERÖMDA KUST! UTFORMADE OCH UPPFÖRDA ENLIGT MYCKET HÖGA STANDARDER MODERNA KVALITETSVILLOR VID SPANIENS MEST BERÖMDA KUST! UTFORMADE OCH UPPFÖRDA ENLIGT MYCKET HÖGA STANDARDER COSTA DEL SOL EN IDEALISK PLATS FÖR DIN PERFEKTA FASTIGHET! 3 MODERNA KVALITETSVILLOR DOMUS

Läs mer

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

Quinta/Gård med två gäst anex på stor grön tomt in Loulé

Quinta/Gård med två gäst anex på stor grön tomt in Loulé sida 1/5 sida 2/5 Villor & Gårdar 545.000 Konstruerad (år) 1951 område (län) Loulé Tomtarea 6498 m² Stad Loulé Konstruktion område 230 m² sida 3/5 I den vackra och tysta dal,vale Telheiro, strax bakom

Läs mer

Samarbetspartners. Sid. 1

Samarbetspartners. Sid. 1 Samarbetspartners Sid. 2 Global Accounting Revisor & rådgivning Sid. 3 Kaas & Kirkemann Försäkringar Sid. 4 Banco Sabadell/Urquijo Bank, Investeringar Sid. 5 Advokatfirman Wallin & Partners Jurister Sid.

Läs mer

Stilfullt inrett bostadshus med fristående garage på Björkvägen 2 i Östernäs, Mariehamn

Stilfullt inrett bostadshus med fristående garage på Björkvägen 2 i Östernäs, Mariehamn Stilfullt inrett bostadshus med fristående garage på Björkvägen 2 i Östernäs, Mariehamn Presentation I hörnet Björkvägen-Solstrandstigen finns detta eleganta bostadshus som med sin personliga arkitektur

Läs mer

Costa del Sol. Vi har avtal med över 200 hotell på Costa del Sol, fråga oss om fler förslag.

Costa del Sol. Vi har avtal med över 200 hotell på Costa del Sol, fråga oss om fler förslag. Costa del Sol Det är många som väljer att tillbringa en stor del av vinterhalvåret utomlands och kring Medelhavet är det spanska sydkusten som genom åren dragit till sig de flesta bland såväl husköpare

Läs mer

ORIHUELA COSTA (VILLAMARTIN PAU-8 )

ORIHUELA COSTA (VILLAMARTIN PAU-8 ) REF: # 6615 ORIHUELA COSTA (VILLAMARTIN PAU-8 ) INFO PRICE: 130.000 PROPERTY TYPE: Townhouse LOCATION: Orihuela Costa (Villamartin Pau-8 ) BEDROOMS: 2 Bathrooms: 2 Build: 87 (m2) Plot: - Terrace: - Year:

Läs mer

Stockholm Waterfront Congress Centre presenterar möjligheternas arena

Stockholm Waterfront Congress Centre presenterar möjligheternas arena Stockholm Waterfront Congress Centre presenterar möjligheternas arena Stockholm Waterfront Congress Centre är Sveriges nyaste och mest mångsidiga arena för större möten och evenemang. Med den djärva arkitekturen

Läs mer

Pine Bay. BBCG Construction - Akbük

Pine Bay. BBCG Construction - Akbük Pine Bay BBCG Construction - Akbük Pine Bay Pine Bay har det bästa läge i ett pittoreskt och lugnt område i Akbük med fantastisk havsutsikt åt ena hållet och tallar och berg åt andra. Komplexet ligger

Läs mer

CasaKonsult CasaKonsult CasaKonsult

CasaKonsult CasaKonsult CasaKonsult Playa de las Mil Palmeras, idag mer känt som Mil Palmeras, är ett område som ligger vid Medelhavets kust, ca 13 km söder om Torrevieja, 2 km norr om Pilar de la Horadada. Områdets centrala läge har gjort

Läs mer

CasaKonsult CasaKonsult CasaKonsult

CasaKonsult CasaKonsult CasaKonsult Torre de la Horadada ligger på gränsen mellan Costa Blanca och Costa Calida, ca 15 km söder om Torrevieja och endast 2-3 km norr om San Pedro del Pinatar. Här finnes affärer, barer och restauranger. Endast

Läs mer

rafiskt hus modern karaktär med

rafiskt hus modern karaktär med med rafiskt hus modern karaktär På den branta tomten i stadsdelen Fresnaye i Kapstaden, Sydafrika, skapade arkitektbyrån Saota ett hus i flera våningsplan med spännande grafiskt uttryck. text mia storm

Läs mer

Söndrum, Halmstad. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! Tidlösa moderna radhus som knyter an till den svenska byggnadstraditionen.

Söndrum, Halmstad. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! Tidlösa moderna radhus som knyter an till den svenska byggnadstraditionen. www.karnhem.se Foto: Hovs By, Växjö Söndrum, Halmstad Tidlösa moderna radhus som knyter an till den svenska byggnadstraditionen. Nära till Centrum, 5 km Skolor F-9, 1 km Vårdcentral, 300 m Närbutik, 900

Läs mer

VAL AV TRÄNINGSLÄGER MÖJLIGHETER i SPANIEN

VAL AV TRÄNINGSLÄGER MÖJLIGHETER i SPANIEN VAL AV TRÄNINGSLÄGER MÖJLIGHETER i SPANIEN Vi erbjuder allt från hög kvalitet offentliga sportanläggningar till privata idrottsanläggningar används årligen av de bästa klubbarna från hela världen. Spanienupplevelser.se

Läs mer

S C.F.

S C.F. Ref. 1512 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Florence Italy Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Ventimiglia Vacker bostad till försäljning i Ventimiglia

Läs mer

Costa del Sol & Andalusien

Costa del Sol & Andalusien Costa del Sol & Andalusien Sommar maj-oktober 2011 Det är många som väljer att tillbringa en stor del av vinterhalvåret utomlands och kring Medelhavet är det spanska sydkusten som genom åren dragit till

Läs mer

`t áéç gü zéç. Karaktärsfullt byhus, ca 1860 nära Pézenas, Languedoc, Frankrike möjlig bed & breakfast

`t áéç gü zéç. Karaktärsfullt byhus, ca 1860 nära Pézenas, Languedoc, Frankrike möjlig bed & breakfast `t áéç gü zéç Karaktärsfullt byhus, ca 1860 nära Pézenas, Languedoc, Frankrike möjlig bed & breakfast 2 Maison Trigon byggdes cirka 1860 av en av de mer välbärgade vinodlarna i byn Roujan. Huset har en

Läs mer

Modernt formspråk. och traditionell livsstil i skön förening

Modernt formspråk. och traditionell livsstil i skön förening Modernt formspråk och traditionell livsstil i skön förening Högt uppe på klipporna i Göteborgs norra skärgård och med en vidunderlig utsikt över havet ligger ett av Vallsjöhus senaste byggprojekt. Tio

Läs mer

Brf lomma läge Bofakta 6,2. takhöjd

Brf lomma läge Bofakta 6,2. takhöjd Brf lomma läge Bofakta 6,2 takhöjd Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

Våra :RESMÅL. Albanien :Saranda. Spanien :Nerja, Marbella. Thailand :Phuket. Indonesien :Bali. Svenska fjällen :Klövsjö, Bruksvallarna.

Våra :RESMÅL. Albanien :Saranda. Spanien :Nerja, Marbella. Thailand :Phuket. Indonesien :Bali. Svenska fjällen :Klövsjö, Bruksvallarna. 2018:1 Albanien :Saranda Våra :RESMÅL Spanien :Nerja, Marbella Thailand :Phuket Indonesien :Bali Svenska fjällen :Klövsjö, Bruksvallarna Tjeckien :Prag Turkiet :Alanya Dags för nya spännande platser...

Läs mer

Egen villa till priset av en hyresrätt

Egen villa till priset av en hyresrätt v ä x j ö h o v s b a c k e Egen villa till priset av en hyresrätt Skapar livsrum! Skapar livsrum! Villalägenhet 74 Med husens sammanhängande vardagsrum och är utrymmena väl utnyttjade. Alla rum hänger

Läs mer

Information El Palmeral 46.

Information El Palmeral 46. Information El Palmeral 46. Välkommen till ett fantastiskt boende på Costa del Sol. El Palmeral ligger på bekvämt avstånd till både sandstränder, golfbanor, restauranger och uteliv. Huset består av 2 våningar

Läs mer

S C.F.

S C.F. Ref. 1373 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Florence Italy Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Punta Ala Lyxvilla till salu i Punta Ala BESKRIVNING

Läs mer

S C.F.

S C.F. Ref. 3077 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Florence Italy Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Forte dei Marmi Underbar villa till salu i Forte dei

Läs mer

Arenales Del Sol Alicante Infinity View

Arenales Del Sol Alicante Infinity View Arenales Del Sol Alicante Infinity View Fastighetsbyrån spanska bostäder - Hem i Solen BESKRIVNING Tio kilometer söder om Alicante stad ligger "Solens sand", Los Arenales del Sol, som har vuxit till en

Läs mer

Bonnalösavägen. Missa inte detta tillfälle! Län Skåne Typ Villa Kommun Trelleborg Storlek 110 m2 Område Anderslöv Tillträde tidigast

Bonnalösavägen. Missa inte detta tillfälle! Län Skåne Typ Villa Kommun Trelleborg Storlek 110 m2 Område Anderslöv Tillträde tidigast Bonnalösavägen 40 Län Skåne Typ Villa Kommun Trelleborg Storlek 110 m2 Område Anderslöv Tillträde tidigast Gatuadress Bonnalösavägen 40 enligt överenskommelse Missa inte detta tillfälle! På bekvämt köravstånd

Läs mer

S C.F.

S C.F. Ref. 3847 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Florence Italy Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Turin Exklusiv historisk villa till salu nära Turin

Läs mer

S C.F.

S C.F. Ref. 1271 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Florence Italy Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Amalfikusten Magnificent havet hotell på Amalfikusten

Läs mer

Kastetvägen 34. Län Västra Götaland Gatuadress Kastetvägen 34 Kommun Uddevalla Storlek 5.0 rum (4 sovrum) / 134 m². Tillträde tidigast

Kastetvägen 34. Län Västra Götaland Gatuadress Kastetvägen 34 Kommun Uddevalla Storlek 5.0 rum (4 sovrum) / 134 m². Tillträde tidigast Län Västra Götaland Gatuadress Kommun Uddevalla Storlek 5.0 rum (4 sovrum) / 134 m² Område Sund västra Uddevalla Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Detta

Läs mer

S C.F.

S C.F. Ref. 3942 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Florence Italy Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Comosjön Lake-front villa till salu i provinsen Lecco

Läs mer

DANSK DESIGN BRF DANMARK

DANSK DESIGN BRF DANMARK DANSK DESIN BRF DANMARK NORDISKT LJUS Dansk design har rötter i modernismen, men med tydlig inspiration från landets storslagna, vindpinade kuster. Stilen är avskalad, rymlig och klassiskt ren. Kvalitet,

Läs mer

Do it Event. Konferens/golfresa till Portugal Algarve 2013

Do it Event. Konferens/golfresa till Portugal Algarve 2013 Do it Event Konferens/golfresa till Portugal Algarve 2013 Portugal är ett av de mest populära länderna i Europa för soltörstande golfare. Framförallt Lissabonområdet och Algarvekusten lockar med massor

Läs mer

POOLSIDE UTMED BÄRNSTENSKUSTEN

POOLSIDE UTMED BÄRNSTENSKUSTEN HAVSTERRASSEN II POOLSIDE UTMED BÄRNSTENSKUSTEN Intill kanalen som stilla flyter förbi Boltensternsvägen börjar drömmen och möjligheterna för ett bekvämt loungeliv där vi sätter livskvaliteten i absoluta

Läs mer

Hotell Villa Platanias

Hotell Villa Platanias Hotell Villa Platanias ger dig det lilla extra här kan du njuta av livets goda, mitt i centrum av Platanias. Trots det centrala läget, är Hotell Villa Platanias lugnt och fridfullt. Hotellet är omgivet

Läs mer

S C.F.

S C.F. Ref. 1389 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Florence Italy Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Siena Dröm hem för försäljning i Chianti BESKRIVNING

Läs mer

LINDALLÉN 39. Lindallén 39, 269 34 Båstad. Belägen i Båstad kommun, Båstad-Östra Karup församling. Skattesats 32,55.

LINDALLÉN 39. Lindallén 39, 269 34 Båstad. Belägen i Båstad kommun, Båstad-Östra Karup församling. Skattesats 32,55. LINDALLÉN 39 Beskrivning Vacker skånelänga på västers paradgata På fashionabla västra Båstad med eftertraktad adress längs områdets paradgata ligger denna mycket tilltalande vinkelvilla i charmig skånelängastil

Läs mer

En exklusiv husdröm i modern arkitektur med stil och elegans och storslagen utsikt mot mäktiga Norrhavet

En exklusiv husdröm i modern arkitektur med stil och elegans och storslagen utsikt mot mäktiga Norrhavet En exklusiv husdröm i modern arkitektur med stil och elegans och storslagen utsikt mot mäktiga Norrhavet På nordligaste spetsen av Åland, vid Havsvidden i Geta, ett stenkast till vattnet, ligger detta

Läs mer

S C.F.

S C.F. Ref. 1424 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Florence Italy Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Marina di Pietrasanta Lyxvilla till försäljning i Marina

Läs mer

Programförslag. Gruppresa för 10 personer till Palma de Mallorca

Programförslag. Gruppresa för 10 personer till Palma de Mallorca Programförslag Gruppresa för 10 personer till Palma de Mallorca 2013 En vacker och sofistikerad pärla Palma De Mallorca Vackra Palma de Mallorca har under årtionden varit ett mycket populärt resmål. Som

Läs mer

OPATIJA LILLA MONACO

OPATIJA LILLA MONACO OPATIJA LILLA MONACO OPATIJA ALLTID RÄTT Självklart har Opatija - Kroatiens Monte Carlo - Casino. Adelsmän från det Habsburgska riket... byggde sina spatiösa villor i Opatija Opatija är förmodligen den

Läs mer

KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014

KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014 KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014 Alla ryttares och hästälskares dröm besannas på denna resa Galoppera i vattenbrynet omgiven av vita stränder och turkosa dyningar som rullar in. Detta

Läs mer

VARAMON S I P H O M E I A I N A V C A N D MOTALA STOCKHOLM

VARAMON S I P H O M E I A I N A V C A N D MOTALA STOCKHOLM MOTALA SVERIGE VARAMON I A S I P H O M E S S C A N D I N A V MOTALA STOCKHOLM INNEHÅLL 4 SUSENBORGSHAGEN 10 KÖK & VARDAGSRUM 16 BADRUM 18 LJUD & LJUS 23 ARKITEKTEN 24 FÖRETAGET 26 SITUATIONSPLAN 27 BOFAKTA

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL RUNSTEN VILLAGE

VÄLKOMMEN TILL RUNSTEN VILLAGE RUNSTEN VILLAGE VÄLKOMMEN TILL RUNSTEN VILLAGE Projektet Runsten Village började som en dröm om att kunna bo i direkt anslutning till sin passion. Att skapa en plats där du inte bara bor, utan även kan

Läs mer

Friskis & Svettis Kungsbackas träningsresa

Friskis & Svettis Kungsbackas träningsresa Friskis & Svettis Kungsbackas träningsresa La Manga Club, Spanien 19-26 september 2017 Vi skapar träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Efter resan till La Manga kommer du att återvända hem som

Läs mer

Underbar villa till salu i Thailand

Underbar villa till salu i Thailand Underbar villa till salu i Thailand På bekvämt gångavstånd från en av Thailands mest oexploaterade stränder erbjuder denna exklusiva och bekväma villa i västerländsk stil och med västerländsk kvalitet

Läs mer

Våra Hidden Forest Townhomes erbjuder bästa byggnadspraxis, standardiserade tomter och marknadens bästa energieeffektiva vitvaror.

Våra Hidden Forest Townhomes erbjuder bästa byggnadspraxis, standardiserade tomter och marknadens bästa energieeffektiva vitvaror. SWEDISH Våra Hidden Forest Townhomes erbjuder bästa byggnadspraxis, standardiserade tomter och marknadens bästa energieeffektiva vitvaror. Grannskapet har en gemensam Eco-Club, som erbjuder ett utbud av

Läs mer

BLUNDA. TÄNK PÅ NÅGOT SKÖNT ATT DU LIGGER I DET GRÖNA GRÄSET, KÄNNER DOFTEN ATT DU RÖR DIG LÄTT OCH LJUDLÖST GENOM SKOGEN, SER ETT DJUR ATT DU TITTAR

BLUNDA. TÄNK PÅ NÅGOT SKÖNT ATT DU LIGGER I DET GRÖNA GRÄSET, KÄNNER DOFTEN ATT DU RÖR DIG LÄTT OCH LJUDLÖST GENOM SKOGEN, SER ETT DJUR ATT DU TITTAR BLUNDA. TÄNK PÅ NÅGOT SKÖNT ATT DU LIGGER I DET GRÖNA GRÄSET, KÄNNER DOFTEN ATT DU RÖR DIG LÄTT OCH LJUDLÖST GENOM SKOGEN, SER ETT DJUR ATT DU TITTAR UPP I TRÄDKRONORNA, KÄNNER VÄRMEN FRÅN SOLENS STRÅLAR

Läs mer

Sjöodjuret. 65 nya kooperativa hyresrätter vid mälaren

Sjöodjuret. 65 nya kooperativa hyresrätter vid mälaren Sjöodjuret 65 nya kooperativa hyresrätter vid mälaren Bo vid vattnet nästa sommar Kajstaden är ett av Västerås mest attraktiva områden. Det är knappt att man behöver fråga sig varför. Med ingredienser

Läs mer

En modern tillverkare för smarta boendelösningar, både för privat och industri.

En modern tillverkare för smarta boendelösningar, både för privat och industri. En modern tillverkare för smarta boendelösningar, både för privat och industri. Vi är ett mindre företag beläget i västra Sverige. Vår affärsidé är att bygga flexibla, mobila modulhus för alla behov. Vi

Läs mer

FRÖSAKULL. Kvarteret Havsporten 24 LÄGENHETER I HALMSTAD. 130805_bofakta_frosakull.indd 1 2013-08-28 14:44:20

FRÖSAKULL. Kvarteret Havsporten 24 LÄGENHETER I HALMSTAD. 130805_bofakta_frosakull.indd 1 2013-08-28 14:44:20 FRÖSAKULL Kvarteret Havsporten 24 LÄGENHETER I HALMSTAD 130805_bofakta_frosakull.indd 1 2013-08-28 14:44:20 Välkommen till Frösakull! I Frösakull, Tylösands närmsta granne, ligger Kv Havsporten idylliskt

Läs mer

Yogavecka i vackra Nerja 28/11-5/12

Yogavecka i vackra Nerja 28/11-5/12 Ladda batterierna inför julen med en Yogavecka i vackra Nerja 28/11-5/12 Har glädjen att kunna erbjuda en yogaresa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol, Malaga, Andalusien. Den 28/11-5/12

Läs mer

S C.F.

S C.F. Ref. 3804 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Florence Italy Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Forte dei Marmi Villa i Forte dei Marmi BESKRIVNING

Läs mer

Välkommen till Casa 15 på Spaniens solkust

Välkommen till Casa 15 på Spaniens solkust Välkommen till Casa 15 på Spaniens solkust Träffar: 87 På Costa Del Sol, mellan Fuengirola och Marbella i södra Spanien hittar du vårt lilla smultronställe här i världen. Casa Quince (Casa 15=Hus femton)

Läs mer

Jubileum. Lusthusen TORSJÖ BERGVIK UTTRINGE

Jubileum. Lusthusen TORSJÖ BERGVIK UTTRINGE Jubileum Lusthusen TORSJÖ BERGVIK UTTRINGE Lusthus visst låter det vackert! Hus med plats för lust, skapade med lust. Inspirationen från de klassiska grosshandlarvillorna är tydlig. Rötterna finns i förra

Läs mer

NYA BJÖRKHAGA. Österåkers kommun, med Åkersberga som centralort, är kommunen där vacker roslagsnatur möter skärgård i skön harmoni.

NYA BJÖRKHAGA. Österåkers kommun, med Åkersberga som centralort, är kommunen där vacker roslagsnatur möter skärgård i skön harmoni. NYA BJÖRKHAGA Nu erbjuder Willa Nordic dig möjligheten att bo i ett modernt, nybyggt hus, nära vacker natur, svampskogar, ängar och stora rekreationsområden. Husens moderna formspråk, materialval och färgsättning

Läs mer

Lamellgardiner. Enkel elegans för stora fönster

Lamellgardiner. Enkel elegans för stora fönster 1 Lamellgardiner Enkel elegans för stora fönster Ny lamellbredd nya möjligheter Skärma av med stilrena linjer Lamellgardinen är en av de allra mest populära solavskärmningsgardinerna just nu. Och inte

Läs mer

Soto Real Exklusiv fågeljakt i Spanien

Soto Real Exklusiv fågeljakt i Spanien Soto Real Exklusiv fågeljakt i Spanien Det är inte utan anledning att Spanien kallas ett av Europas bästa jaktländer. Soto Real herrgård i närheten av staden Sevilla i det otroligt vackra Andalusien, lever

Läs mer

Steffens väg 709. Län Värmland Gatuadress Steffens väg 709 Kommun Karlstad Storlek 6.0 rum (4 sovrum) / 160 m² Område. Tillträde tidigast

Steffens väg 709. Län Värmland Gatuadress Steffens väg 709 Kommun Karlstad Storlek 6.0 rum (4 sovrum) / 160 m² Område. Tillträde tidigast Län Värmland Gatuadress Kommun Karlstad Storlek 6.0 rum (4 sovrum) / 160 m² Område Sjönära, Edsgatan Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Villa med vacker

Läs mer

S C.F.

S C.F. Ref. 1394 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Florence Italy Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Florence- kullar Lyx hem med vingård i Florens BESKRIVNING

Läs mer

LAPPETORP VID HAVET BO I NYKÖPINGS VACKRA SKÄRGÅRD

LAPPETORP VID HAVET BO I NYKÖPINGS VACKRA SKÄRGÅRD LAPPETORP VID HAVET BO I NYKÖPINGS VACKRA SKÄRGÅRD Skärgårdsliv på Lappetorp. 13 kilometer nordost om Nyköping ligger Lappetorp. Här bygger vi en levande skärgårdsmiljö med nya permanenthus. Området består

Läs mer