Företagsbroschyr. Boon Edam Sweden AB Kuttervägen 1 S Täby Sverige. T +46 (0) E info@boonedam.se I

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Företagsbroschyr. Boon Edam Sweden AB Kuttervägen 1 S- 183 53 Täby Sverige. T +46 (0)8 753 60 30 E info@boonedam.se I www.boonedam."

Transkript

1

2 Företagsbroschyr Boon Edam Sweden AB Kuttervägen 1 S Täby Sverige T +46 (0) E info@boonedam.se

3 Städer förändras. Arbetssätt förändras. Byggnader förändras.

4 Entrén, en plats för möten Royal Boon Edam hjälper dig att hantera din byggnad och hela besökarflödet. Vi har den kunskap som krävs, vi erbjuder service i toppklass och har ett heltäckande sortiment av entrélösningar. Vårt sätt att arbeta blir allt mer dynamiskt, vilket gör att entrén i en byggnad har blivit en slags sluss till en besökares destination. En sjukhusentré är den första anhalten på väg mot ett friskare liv, entrén på jobbet tar dig in till en möjlighet att förverkliga dig själv, flygplatsterminalen kan föra dig mot en avslappnande semes ter och gallerians entré kan bli utgångspunkten för en trevlig shoppingrunda och kanske en helt ny garderob. Entrén är den plats där besökarna lämnar det offentliga rummet för att komma in i din mer privata sfär. Den är en mobility hotspot där besökare med olika destinationer möts och skyndar vidare mot en ny, spännande framtid. Vision Vår arbetsmiljö blir allt mer global, mobil och dynamisk, vilket gör att det finns en allt större efterfrågan på smarta och säkra entrélösningar som ger ett välkomnande intryck, s.k. mobility hotspots. Uppdrag Vårt uppdrag bygger på den erfarenhet vi har skaffat oss under årens gång, och går ut på att utveckla världens bästa, mest innovativa och effektiva entrélösningar genom att anpassa dem efter våra kunder - och våra kunders kunder.

5 Titanic Museum, Belfast, rland Kunden i centrum Royal Boon Edam är ett globalt företag som är marknadsledande inom entrélösningar. Vårt huvud kontor ligger i Nederländerna, och vi har 140 års erfarenhet i branschen. Vi har den expertkunskap som krävs för att hantera flödet av besökare genom kontorsbyggnader, flygplatser, vårdinrättningar, hotell och många andra slags byggnader. Vi arbetar hårt för att kunna erbjuda våra kunder - och deras kunder - bästa tänkbara lösning. Vi jobbar tillsammans med kunderna för att identifiera de krav som finns för just deras byggnad. Därefter tar vi fram en lösning som är specialanpassad ur tre olika aspekter: hållbarhet, säkerhet och service. Global närvaro Vi har ett världsomspännande distributörsnätverk och kan därför alltid erbjuda våra kunder samma Boon Edam-upplevelse. Överallt. Närsomhelst. Våra fabriker finns i Kina, Nederländerna och USA, vilket gör att vi tillverkar våra produkter så nära marknaden som möjligt. På så vis kan vi minimera transportsträckan. Vi har ett nätverk bestående av tjugo dotterbolag i Europa, Asien och Nordoch Sydamerika samt distributörer i över 55 länder. Vi kan därmed kombinera all den kunskap som finns inom Royal Boon Edam globalt med specifik, anpassad kunskap om lokala förhållanden. Burj Khalifa, Dubai, Förenade Arabemiraten The Shard, London, Storbritannien Rembrandtoren, Amsterdam, Nederländerna nternational Commerce Centre, Hong Kong

6 Historia Boon Edam grundades som ett litet snickeri i Amsterdam Den första karuselldörren tillverkades början var snickeridelen den centrala delen av verksamheten, vilket gjorde det naturligt att hela tiden lyssna på kunderna och arbeta tillsammans med dem för att ta fram anpassade lösningar. På 1940-talet blomstrade Boon Edam, som numera ägdes av grundarens son. När en tredje generation i familjen Boon tackade nej till att ta över familjeföretaget tog familjen Huber över istället. Boon Edam flyttade verksamheten till staden Edam, som ligger nordöst om Amsterdam, och ett globalt distributionsnätverk etablerades. Boon Edam är ett familjeföretag än idag, för närvarande med den tredje Huber-generationen vid rodret. hjärtat av företagskulturen finns kundens önskemål och krav, idag mer än någonsin tidigare. År 2003 belönade den neder ländska drottningen Beatrix vår drivkraft och vårt hängivna arbete med kunglig status, och nu kan vi med stolthet kalla oss för Royal Boon Edam.

7

8 Hållbarhet För att även kommande generationer ska kunna njuta och ha det bra på vår jord måste vi se på vårt samhälle med nya ögon. Traditionella byggnader och byggtekniker har ett stort koldioxidavtryck och stor påverkan på miljön. egenskap av familjeföretag tycker vi att det är viktigt att våra barn och barnbarn får en chans att föra vårt arbete vidare. Vi är stolta över att vara ledande på den globala marknaden och över att vi kan erbjuda den mest miljövänliga entrélösningen som finns, nämligen karuselldörren. Vår ledande ställning för dock även med sig ett ansvar, ett ansvar att arbeta vidare med hållbarhetsfrågan. Hållbara byggnader för en hållbar värld Vi använder i så stor utsträckning som möjligt återvunnet eller återvinningsbart material i våra entrélösningar. Allt avfallsmaterial samlas in och återvinns eller avfallshanteras på ett så miljövänligt sätt som möjligt. År 2011 introducerade vi en ny teknik med zirkonium i våra anläggningar för pulverlackering. Den nya tekniken ger samma höga kvalitet som tidigare, men med avsevärt mycket mindre miljöpåverkan. Avfallsmaterialet från den traditionella pulverlackeringsprocessen krävde en omsorgsfull hantering, medan den nya tekni ken innebär att avfallet kan gå direkt till avloppet efter ph-tester, utan att skada miljön. Vår erfarenhet av miljövänliga entrélösningar inom byggbranschen gör oss också till en bra partner för kunder som behöver optimera hållbarhetsegenskaperna i sina byggnader. Vi har all relevant återvinningsinformation om våra karuselldörrar och säkerhetslösningar, som kan användas för certifiering av byggnader enligt mil jö standarder som LEED eller BREEAM. Vår vetenskapligt utvecklade programvara för beräkning av energibesparing visar hur mycket energi en karuselldörr kan spara jämfört med traditionella skjut- och svängdörrar. Vi matar in viktig information om byggnaden samt lokal väderinformation från välkända väderstationer i programmet, som sedan tar fram en exakt och detaljerad beräkning av den specifika situationen.

9 Hållbar konstruktion Byggnadens konstruktion kan ha stor betydelse för dess energiförbrukning och därmed även totalkostnader. varmare länder kan kullar, träd eller andra byggnader ge skugga från den heta sol som gassar in genom byggnadens fönster. kallare länder kan fönster i söderläge fånga in varje liten solstråle och värma upp de som befinner sig i byggnaden. Ett mörkt tak kan bli upp till 39 C varmare än ett ljust tak, och en del av värmen transporteras ner till rummet som ligger under. Dessa grundläggande faktorer kan hjälpa till att begränsa den energi som krävs för att anpassa luften i byggnaden. Men när man väl har lyckats uppnå ett behagligt inomhusklimat går en stor del av den anpassade luften till spillo igen. en välisolerad byggnad försvinner % av luften ut genom och runt fönster och dörrar. Systemen för att värma upp eller kyla ner byggnaden måste därför arbeta oavbrutet för att bibehålla en optimal temperatur. synnerhet dörrar blir ett hål i byggnadens skal varje gång en besökare kommer in eller går ut, och stora mängder av luft med reglerad temperatur slipper ut. Med en karuselldörr försvinner åtta gånger mindre luft än genom en traditionell sväng- eller skjutdörr. Karuselldörrar Karuselldörren uppfanns i slutet av 1800-talet för att stänga snö, vind eller regn ute ur byggnader. Andra fördelar som nämndes i det ursprungliga patent som togs av Theophilus van Kannel var att dörren inte längre kunde blåsa upp och att den kunde stänga ute buller från gatan. På den tiden var hållbarhet inte en så viktig fråga som den är i dag, och Theophilus van Kannel hade inte förstått vilken effekt hans uppfinning skulle ha på en byggnads koldioxidavtryck. Principen med en karuselldörr är enkel: Den är alltid öppen och alltid stängd. Tack vare de roterande dörrbladen kan besökarna alltid komma in, samtidigt som byggnadens inomhusmiljö förblir konstant skyddad. Eftersom den kalla utomhusluften inte kan slippa in och kyla ner den uppvärmda inomhusluften kan man spara energi som annars hade gått åt för att värma upp luften igen. Detta kan leda till avsevärda förbättringar av en byggnads koldioxidavtryck.

10 Säkerhet och tillgänglighet Säkerhet En entré fungerar inte bara som den punkt där besökare kommer in eller går ut, utan är även en central knutpunkt där olika grupper styrs och separeras efter behov. Besökare kommer och går hela dagarna, vissa behöver komma in överallt, medan andra endast har behörighet för vissa utrymmen. Säkerheten är avgörande, både säkerheten i själva byggnaden och säkerheten för de människor som vistas inne i den. Hantera flödet av besökare Tidigare var det arbetsveckor med kontorstid nio till fem som gällde, numera ser företagskulturen helt annorlunda ut och folk är på jobbet på alla tider på dygnet, vardag som helg. Dessa nya vanor gör det svårt att hålla koll på vem som befinner sig i byggnaden och var och när. Men den här informationen är fortfarande lika viktig ur säkerhetssynpunkt. Säkerhetskaruseller och slussar och våra olika sä ker hetsspärrar och entrégrindar aktiveras alla när en verifieringssignal tas emot från ett system för tillträdeskontroll. Det innebär att användaren först måste läsa av ett D-kort eller använda en finger avtrycksläsare för att få tillträde till vissa delar av en byggnad. nformationen från säkerhets entréerna i en byggnad kan sparas och analyse ras, så att man därigenom kan fastställa exakt vem som befinner sig i en byggnad och var. När den här typen av information samlas in över en längre tid kan den användas för att analysera vilka delar av en byggnad som används mest och den väg som besökarna använder för att komma dit. Med hjälp av den här informationen blir det möjligt att ta fram specifika service- och underhållsplaner samt specialanpassade förbättringar av lokaler och byggnader.

11 Service hela vägen Service Vår 140 år långa erfarenhet har lärt oss en hel del om vad som gör att en mobility hotspot fungerar. Vi vill dela denna kunskap med våra kunder, någonting som vi gör genom personlig service från den allra första fasen i byggprocessen fram till installation, service och underhåll i efterhand. Den perfekta entrén Bygg- och säkerhetsföreskrifter och krav på tillgänglighet varierar från land till land. På våra lokala kontor finns all den senaste informationen om de föreskrifter som gäller. Här kan du få råd och stöd när du ska anpassa din design efter gällande krav och syftet med entrén. Royal Boon Edam kan även erbjuda ytterligare stöd under designprocessen. Vi har CAD-ritnin gar och specifikationstexter för alla våra entrélösningar, och är dessutom den första tillverkaren av karuselldörrar som erbjuder BM-objekt i Revit för våra dörrar. Tillgängligt för Tourniket, Crystal Tourniket, Tournex och Duotour. Tillverkning och installation Vårt interna utbildningsprogram, Boon Edam University, gör det enkelt för oss att se till att all vår personal är välutbildad och har hög kompetens. Våra installatörer och underhållstekniker måste genomgå regelbunden utbildning för att hålla sig à jour med den senaste tekniska utvecklingen och uppdateringar av våra produkter. Det gör att de har det som krävs även för att hantera oväntade problem på plats, så att alla projekt kan slutföras så smidigt som det bara går.

12 Service och underhåll När hundratals eller tusentals användare passerar igenom entrén varje dag är driftsäkerheten avgörande. Regelbunden service och underhåll kan förhindra oväntade driftstopp. Boon Edams globala servicenätverk består av experter på det som är aktuellt i just deras område, och kan därför erbjuda specialan passade service- och underhållsavtal för de aktuella förhållandena. Hela livscykeln En byggnad är ett permanent element, vilket gör att våra entrélösningar måste vara det också. Kraven på en entré förändras dock med vårt sätt att arbeta och leva, lagar och regler uppdateras och tekniker utvecklas. Boon Edam erbjuder en rad olika tjänster som utvecklas med entréerna och alltid är uppdaterade. Med våra uppgraderingspaket kan du modernisera tekniken i din entré enligt den senaste miljöstandarden eller nya säkerhetsföreskrifter. Dessa paket består av ett antal tekniska uppgraderingar som kan installeras separat eller kombineras till skräddarsydda lösningar för varje byggnad. Vi kan även ge råd vid mer omfattande uppgraderingar som kräver större modifieringar av byggnaden, till exempel uppgradering av säkerheten eller kapaciteten.

13 Vi är stolta över vår historia och ser fram emot framtiden med spänning Niels Huber Lourens Beijer Styrelsen Niels Huber Ägare och Chief Executive Officer, Royal Boon Edam nternational B.V. Lourens Beijer Chief Commercial Officer, Royal Boon Edam nternational B.V. Mark Dingerdis Chief Technical Officer, Royal Boon Edam nternational B.V. Graham Mabb Chief Commercial Officer, Royal Boon Edam nternational B.V. Mark Dingerdis Graham Mabb

14 Våra kontor i världen Australien Boon Edam Australia Pty Ltd. E info@boonedam.au Belgien Boon Edam BVBA T +32 (0) E info@boonedam.be Danmark Boon Edam Denmark T E info@boonedam.dk Frankrike Boon Edam S.A.S. T +33 (0) E contact@boonedam.fr Hong Kong Boon Edam Hong Kong Ltd. T E info@boonedam.hk ndien Boon Edam Entrance Technology (ndia) Private Ltd. T +91 (0) E info@boonedam.in rland Boon Edam reland Ltd. T +353 (0) E info@boonedam.ie talien Boon Edam talia S.r.l. T E info@boonedam.it Kina Beijing Boon Edam Entrance Technology Co. Ltd. T +86 (0) E info@boonedam.cn Latinamerika Boon Edam nc. T E ventas@boonedam.mx Mellanöstern Boon Edam Middle East FZE T E beme@boonedam.ae Nederländerna Royal Boon Edam nternational B.V. T +31 (0) E info@boonedam.com Boon Edam Nederland B.V. T +31 (0) E info@boonedam.nl Boon Edam B.V. T +31 (0) E sales@boonedam.nl Boon Edam Global Export B.V. T +31 (0) E sales@boonedam.com Norge Boon Edam AS T +47 (0) E info@boonedam.no Ryssland Boon Edam LLC T +7 (0) E info@boonedam.ru Storbritannien Boon Edam Ltd. T +44 (0) E sales@boonedam.co.uk Sverige Boon Edam Sweden AB T +46 (0) E info@boonedam.se Sydostasien Boon Edam South East Asia Sdn. Bhd. T E sales@boonedam.my Tyskland Boon Edam GmbH T +49 (0) E info@boonedam.de USA Boon Edam nc. T E sales@boonedam.us Boon Edam har som mål att kontinuerligt förbättra sina produkter och förbehåller sig därför rätten att ändra design och detaljer när som helst. Version CB-BESAB

15

Hållbarhet. fulla leverantörer. Vi har även ett omfattande återvinningsprogram som bygger på separation av avfall.

Hållbarhet. fulla leverantörer. Vi har även ett omfattande återvinningsprogram som bygger på separation av avfall. Entrégrindar En av de mest karakteristiska egenskaperna hos en entré är att det är en plats för en mängd olika slags besökare: återkommande besökare, tillfälliga besökare, rullstols burna besökare, besökare

Läs mer

Hållbarhet. som bygger på separation av avfall.

Hållbarhet. som bygger på separation av avfall. Vändkors En entré är en sluss till besökarens destination. Det är här flödet av besökare och medarbetare styrs. Ett vändkors är ett tillförlitligt och effektivt sätt att se till att endast behöriga användare

Läs mer

Säkerhet Ett vändkors är ett tillförlitligt och effektivt sätt att hantera säkerheten i en byggnad. Systemet akti veras genom ett system för tillträde

Säkerhet Ett vändkors är ett tillförlitligt och effektivt sätt att hantera säkerheten i en byggnad. Systemet akti veras genom ett system för tillträde Vändkors En entré är en sluss till besökarens destination. Det är här flödet av besökare och medarbetare styrs. Ett vändkors är ett tillförlitligt och effektivt sätt att se till att endast behöriga användare

Läs mer

Hållbarhet. som bygger på separation av avfall.

Hållbarhet. som bygger på separation av avfall. Speedgates En entré är en sluss till besökarens destination. Det är här flödet av besökare och medarbetare styrs. Här krävs ett system som medger direkt passage för vissa användare, medan andra användare

Läs mer

Hållbarhet. som bygger på separation av avfall.

Hållbarhet. som bygger på separation av avfall. Rotationsgrindar Det är inte bara inne i en byggnad som våra lösningar är användbara. Med hjälp av Boon Edams höga rotationsgrindar blir det enkelt att hantera besökare utomhus. Som komplement till byggnaden

Läs mer

Hållbarhet. som bygger på separation av avfall.

Hållbarhet. som bygger på separation av avfall. Vändkors En entré är en sluss till besökarens destination. Det är här flödet av besökare och medarbetare styrs. Ett vändkors är ett tillförlitligt och effektivt sätt att se till att endast behöriga användare

Läs mer

Säkerhetskaruseller och slussar

Säkerhetskaruseller och slussar Säkerhetskaruseller och slussar Entrén är som en sluss till besökarens destination. Det är här användarna separeras från varandra: anställda från besökare och olika typer av personal etc. Säkerhetskaruseller

Läs mer

Boon Edam har 140 års erfarenhet av att leverera snygga, miljövänliga entrélösningar av hög kvalitet och kan tillgodose i stort sett alla behov inom

Boon Edam har 140 års erfarenhet av att leverera snygga, miljövänliga entrélösningar av hög kvalitet och kan tillgodose i stort sett alla behov inom Karuselldörrar En entré är det som ger besökare tillgång till deras destination, vilket gör den till ett centralt element av byggnaden. Entrén är besökarens första kontaktpunkt i byggnaden byggnadens visitkort

Läs mer

Boon Edam Sweden AB Box 2034 S-183 02 Täby T (+46) 8-753 60 30 F (+46) 8-753 61 30. E info@boonedam.se I www.boonedam.se

Boon Edam Sweden AB Box 2034 S-183 02 Täby T (+46) 8-753 60 30 F (+46) 8-753 61 30. E info@boonedam.se I www.boonedam.se Boon Edam Sweden AB Box 2034 S-183 02 Täby T (+46) 8-753 60 30 F (+46) 8-753 61 30 E info@boonedam.se I www.boonedam.se Vi levererar ett brett utbud av innovativa och högkvalitativa entréprodukter och

Läs mer

Högre komfort med fönsterfilmen som klarar allt.

Högre komfort med fönsterfilmen som klarar allt. Må bra på insidan. Högre komfort med fönsterfilmen som klarar allt. Njut av en perfekt inomhustemperatur året om. Ta tillvara på det naturliga dagsljuset, spara energi och förbättra isoleringen med upp

Läs mer

Mekaniska skorstensdrag och värmeåtervinning

Mekaniska skorstensdrag och värmeåtervinning Mekaniska skorstensdrag och värmeåtervinning Våra kunders erfarenhet är när de använder exodraft produkter övergår det ofta deras förväntningar flera gånger om. Jørgen Andersen, CEO Sedan 1957 har exodraft

Läs mer

SVEBA-DAHLEN.COM SVENSK INNOVATION GLOBAL BAKNING

SVEBA-DAHLEN.COM SVENSK INNOVATION GLOBAL BAKNING SVEBA-DAHLEN.COM SVENSK INNOVATION GLOBAL BAKNING Kunskap och trygghet från en erfaren branschexpert. SVEBA-DAHLEN.COM SVEBA DAHLEN GROUP Sveba Dahlen erbjuder ett unikt helhetskoncept med användarvänliga

Läs mer

Kompletta entrélösningar från ASSA ABLOY Entrance Systems

Kompletta entrélösningar från ASSA ABLOY Entrance Systems Kompletta entrélösningar från ASSA ABLOY Entrance Systems En ingång för alla dina behov Väl fungerande entréer är en förutsättning för bra affärer. Men det krävs också väl fungerande relationer. ASSA ABLOY

Läs mer

H2O kundservice. Effektiv och säker.

H2O kundservice. Effektiv och säker. Experter för avloppsfri produktion German Engineering H2O kundservice. Effektiv och säker. www.h2o-de.com Vår ambition är att i möjligaste mån minska din arbetsbörda. Därför har kundservice så hög prioritet

Läs mer

Öppen flerplanskyl. Halvera energiförbrukningen med TectoDeck MD2 e-ventus och patenterad teknik. TectoDeck MD2 e-ventus

Öppen flerplanskyl. Halvera energiförbrukningen med TectoDeck MD2 e-ventus och patenterad teknik. TectoDeck MD2 e-ventus Öppen flerplanskyl TectoDeck MD2 e-ventus Halvera energiförbrukningen med TectoDeck MD2 e-ventus och patenterad teknik Värmesystem Industrisystem Kylsystem TectoDeck MD2 e-ventus 2/3 Öppen flerplanskyl

Läs mer

Aktiv sittställning för alla. Justera efter dina behov

Aktiv sittställning för alla. Justera efter dina behov RH Mereo RH Mereo Nu lanserar RH en stol som också är ett arbetsredskap och ett affärsverktyg på samma gång. RH Mereo är konstruerad för att höja kapaciteten, både din egen och på hela arbetsplatsen. Den

Läs mer

Finska Yrkesskicklighet

Finska Yrkesskicklighet Finska Yrkesskicklighet Riikku Rakenteet Oy är en finsk företag som tillverkar balkonginglasningar, räcken och glasfasader. Vår personal består av mer än 90 experter. Vi tillverkar en balkonginglasning

Läs mer

MODULMODERNISERINGSLÖSNINGAR FÖR HISSDÖRRAR. KONE ReNova

MODULMODERNISERINGSLÖSNINGAR FÖR HISSDÖRRAR. KONE ReNova MODULMODERNISERINGSLÖSNINGAR FÖR HISSDÖRRAR KONE ReNova Förbättrad säkerhet och tillgänglighet börjar med dörren Många driftsäkerhetsproblem för hissar är följden av föråldrade eller dåligt fungerande

Läs mer

ASSA RX WEB. Snabbt - Enkelt - Kostnadseffektivt passersystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. 1

ASSA RX WEB. Snabbt - Enkelt - Kostnadseffektivt passersystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. 1 ASSA RX WEB Snabbt - Enkelt - Kostnadseffektivt passersystem ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. 1 En tryggare arbetsplats för alla En person som känner sig trygg på sin arbetsplats

Läs mer

NYHET! Gyptone Quattro 70

NYHET! Gyptone Quattro 70 NYHET! Akustikundertak och -väggar med fina perforeringar NYHET! Rena, lätta ytor med behagligt ljud Skapa estetiska omgivningar med en behaglig ljudmiljö. Med den nya serien kan du designa rum med lätta,

Läs mer

Rum att leva och arbeta i...

Rum att leva och arbeta i... Rum att leva och arbeta i... City Multi... kräver ett naturligt och behagligt inomhusklimat effektivt ekonomiskt flexibelt Vi tror det är luft tills vi vet vad vi egentligen andas in Det är inte alltid

Läs mer

Effektiva och energisnåla!

Effektiva och energisnåla! Honeywell luftkylare: Effektiva och energisnåla! Honeywell luftkylare är det perfekta alternativet för dig som behöver kyla ner luften men som inte har lust eller möjlighet att göra hål i väggen för att

Läs mer

Boon Edam Sweden AB. Uppförandekod. Code of Conduct

Boon Edam Sweden AB. Uppförandekod. Code of Conduct Boon Edam Sweden AB Uppförandekod Code of Conduct VD har ordet! Royal Boon Edam är en global marknadsledare inom entrélösningar med huvudkontor i Edam, Nederländerna. Med över 140 års erfarenhet av att

Läs mer

TOYOTA I_SITE Mer än fleet management

TOYOTA I_SITE Mer än fleet management EMPOWERING YOUR BUSINESS TOYOTA I_SITE Mer än fleet management www.toyota-forklifts.se TOYOTA I_SITE Mer än fleet management Toyota I_Site är ett kontinuerligt partnerskap för effektiv materialhantering.

Läs mer

Sveriges främsta systemleverantör av fiberlösningar

Sveriges främsta systemleverantör av fiberlösningar Sveriges främsta systemleverantör av fiberlösningar Vi skapar framtidens kommunikationsnätverk Dagens kommunikation kräver snabb och stabil nätverksuppkoppling. Att utöka bredbandsnätet och uppgradera

Läs mer

Xtensiv. Ett visuellt vackert akustiskt tak för 2000-talet

Xtensiv. Ett visuellt vackert akustiskt tak för 2000-talet Xtensiv Ett visuellt vackert akustiskt tak för 2000-talet 2 Gyptone Xtensiv Quattro 75 3 ETT VISUELLT VACKERT AKU- STISKT TAK FÖR 2000-TALET Detaljer är viktiga i byggnader runt om i världen levereras

Läs mer

Flexit bostadsventilation

Flexit bostadsventilation Flexit bostadsventilation A FÖR EN SUND INOMHUSMILJÖ Varför ventilera? Du är säkert noga med vad barnen äter, men hur ställer du dig till luften de andas? Vi tillbringar ca 90% av tiden inomhus och uppfattar

Läs mer

Security Access. Produktöversikt. Kan du se vem som är behörig?

Security Access. Produktöversikt. Kan du se vem som är behörig? Security Access Produktöversikt Kan du se vem som är behörig? År av erfarenhet Företaget G. Boon grundades år 1873 i Amsterdam. År 1970 flyttade företaget från Amsterdam till Edam, och ändrade namn till

Läs mer

Bra belysning för bättre vård

Bra belysning för bättre vård Bra belysning för bättre vård Ta hand om dina ögon Under en arbetsdag måste ditt öga växla tusentals gånger mellan det starka operationsljuset vid patientens mun och belysningen i den omgivande miljön.

Läs mer

Utsugsarmar för bordsarbetsplatser med oslagbar flexibilitet

Utsugsarmar för bordsarbetsplatser med oslagbar flexibilitet Utsugsarmar för bordsarbetsplatser med oslagbar flexibilitet En ny generation med utsugsarmar för bordsarbetsplatser med oslagbar flexibilitet Nederman introducerar en ny generation med utsugsarmar för

Läs mer

Besam dörrstängare. Säkerhet och användarvänlighet. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Besam dörrstängare. Säkerhet och användarvänlighet. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Besam dörrstängare Säkerhet och användarvänlighet ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Högkvalitativ dörrstängare Valbar dörrstängarstorlek 2/3/4 Justerbar dörrstängarstorlek 2-4 Justerbar

Läs mer

Vi är specialisterna på betong

Vi är specialisterna på betong Vi är specialisterna på betong Vi började med en fabrik i Sverige 1955 Allt startade 1955 då den svenske ingenjören och entreprenören Martin Thomas grundade företagets första betongfabrik i Karlstad. Martin

Läs mer

Upptäck vad SKF smörjsystem kan göra för ditt sågverk!

Upptäck vad SKF smörjsystem kan göra för ditt sågverk! Upptäck vad SKF smörjsystem kan göra för ditt sågverk! SKF en pålitlig partner Att ha rätt partner för smörjning är en viktig framgångsfaktor. Väljer du SKF kan du lita på att våra tekniker ger marknadsledande

Läs mer

10 % Överlägsen systemeffektivitet Ett nytt sätt att minska kostnaderna Micro Plate -värmeväxlare för värmesystem. mphe.danfoss.

10 % Överlägsen systemeffektivitet Ett nytt sätt att minska kostnaderna Micro Plate -värmeväxlare för värmesystem. mphe.danfoss. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Överlägsen systemeffektivitet Ett nytt sätt att minska kostnaderna Micro Plate -värmeväxlare för värmesystem 10 % Bättre värmeöverföring Tack vare en innovativ plåtkonstruktion

Läs mer

Integrerad ljusreglering. ELS - MDS - EMD - kundanpassat

Integrerad ljusreglering. ELS - MDS - EMD - kundanpassat Integrerad ljusreglering ELS - MDS - EMD - kundanpassat Integrerad ljusreglering Briljant i sin enkelhet Integrerad ljusreglering innebär att hela ljusregleringssystemet (sensor, styrenhet och dimbart

Läs mer

VÄRMEGARDIN. Det är dags att förnya synen vi har på våra fönster idag. Här finns en hel värld av energi att ta vara på!

VÄRMEGARDIN. Det är dags att förnya synen vi har på våra fönster idag. Här finns en hel värld av energi att ta vara på! VÄRMEGARDIN Det är dags att förnya synen vi har på våra fönster idag. Här finns en hel värld av energi att ta vara på! Genom att lyssna på vad konsumenten kan tänka sig att göra för att spara energi har

Läs mer

Vi är framtidens byggande.

Vi är framtidens byggande. Vi är framtidens byggande. Vi är din leverantör. Vad du än ska bygga. Helprefabricerat eller industriellt platsgjutet, det är frågan. Hos oss är valet enkelt. Vi har både och. Det är vi ensamma om på marknaden.

Läs mer

DE INtELLIGENta HISSarNa Är HÄr

DE INtELLIGENta HISSarNa Är HÄr 11 mm DE INtELLIGENta HISSarNa Är HÄr KONE CarE 24/7 CONNECt KONE Care 24/7 Connect Vi säger att intelligenta hissar och rulltrappor är här. Och det stämmer, det är vår unika tjänst KONE Care 24/7 Connect

Läs mer

Heltäckande passerlösningar från egen tillverkning

Heltäckande passerlösningar från egen tillverkning Heltäckande passerlösningar från egen tillverkning Vårt företag 150 år erfaren s het Vårt löfte: THINK 360 Intelligenta passerlösningar utgör i dag en central beståndsdel av säkerhetskoncepten inom många

Läs mer

Uppvärmning och nedkylning med avloppsvatten

Uppvärmning och nedkylning med avloppsvatten WASTE WATER Solutions Uppvärmning och nedkylning med avloppsvatten Återvinning av termisk energi från kommunalt och industriellt avloppsvatten Uc Ud Ub Ua a kanal b avloppstrumma med sil från HUBER och

Läs mer

Modernisera ditt garage. Nya innovativa Pacific LED Green Parking.

Modernisera ditt garage. Nya innovativa Pacific LED Green Parking. Garageytor Pacific LED Green Parking Modernisera ditt garage. Nya innovativa. Stora energibesparingar, minskat underhåll, längre livslängd och enkel installation. 80 Besparingar besparingar* *Reducerade

Läs mer

Yutong Eurobus. Din partner i Nordeuropa! Yutong. världen. Vi vill göra allt för att du ska bli en nöjd kund och samarbetspartner.

Yutong Eurobus. Din partner i Nordeuropa! Yutong. världen. Vi vill göra allt för att du ska bli en nöjd kund och samarbetspartner. Yutong Eurobus Din partner i Nordeuropa!, Yutong bussstörsta aren i tillverk! världen Vi vill göra allt för att du ska bli en nöjd kund och samarbetspartner. Scandinavien och Kina har en lång och rik historia

Läs mer

Modernisera ditt garage. Nya innovativa Pacific LED Green Parking.

Modernisera ditt garage. Nya innovativa Pacific LED Green Parking. Garageytor Pacific LED Green Parking Modernisera ditt garage. Nya innovativa Pacific LED Green Parking. Stora energibesparingar, minskat underhåll, längre livslängd och enkel installation. 80 besparingar*

Läs mer

ASSA RX WEB. Snabbt - Enkelt - Kostnadseffektivt passersystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. 1

ASSA RX WEB. Snabbt - Enkelt - Kostnadseffektivt passersystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. 1 ASSA RX WEB Snabbt - Enkelt - Kostnadseffektivt passersystem ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. 1 Varför ska du välja ett passersystem till dina lokaler? Tanken med ett passersystem

Läs mer

FLÄKTKONVEKTOR FLÄKTKONVEKTOR - 42EM IDEALISK FÖR KONTOR, HOTELL OCH SKOLOR

FLÄKTKONVEKTOR FLÄKTKONVEKTOR - 42EM IDEALISK FÖR KONTOR, HOTELL OCH SKOLOR AT M O S P H E R ATM FLÄKTKONVEKTOR FLÄKTKONVEKTOR - 42EM IDEALISK FÖR KONTOR, HOTELL OCH SKOLOR TÄCKER ALLA BEHOV Med 42EM erbjuder Carrier ett brett urval av lösningar inom luftkonditionering, anpassade

Läs mer

Enkel Digital Skyltning

Enkel Digital Skyltning Enkel Digital Skyltning på några minuter... färdiga, enkla och stabila system från Enkel Digital Skyltning 105mm i litet format... Det finns enkel digital skyltning, med enkla genomtänkta system... Paketen

Läs mer

Flerplanskylar TectoDeck MD 3 e-visio. Maximal exponering på minimal yta med dubbelsidig kyl. Värmesystem Industrisystem Kylsystem

Flerplanskylar TectoDeck MD 3 e-visio. Maximal exponering på minimal yta med dubbelsidig kyl. Värmesystem Industrisystem Kylsystem Flerplanskylar TectoDeck MD 3 e-visio Maximal exponering på minimal yta med dubbelsidig kyl Värmesystem Industrisystem Kylsystem TectoDeck MD3 e-visio 2/3 Två flerplanskylar i en Lättplacerade TectoDeck

Läs mer

RubberShell Självhäftande gummiduk

RubberShell Självhäftande gummiduk RubberShell Självhäftande gummiduk RubberShell Ny teknologi för snabbare, enklare och säkrare tätning av byggnader. RubberShell är en nyutvecklad, kraftfull och självhäftande gummiduk i EPDM för byggnaders

Läs mer

Vi bygger bättre boenden för de många människorna

Vi bygger bättre boenden för de många människorna Vi bygger bättre boenden för de många människorna Vi måste bygga mer Det råder stor brist på bostäder och det måste byggas mer, det vet vi alla. Sedan början av 90-talet, då vi senast hade balans, har

Läs mer

Kärcher Fleet. Fokusera på att nå skinande resultat. Vi sammanfattar de åt dig.

Kärcher Fleet. Fokusera på att nå skinande resultat. Vi sammanfattar de åt dig. Kärcher Fleet Fokusera på att nå skinande resultat. Vi sammanfattar de åt dig. Ökat perspektiv för större framgång. Från den globala marknadsledaren inom rengöringsteknik kommer Kärcher Fleet - det innovativa

Läs mer

Tänk i mindre banor och förbättra byggandet, miljön och klimatet.

Tänk i mindre banor och förbättra byggandet, miljön och klimatet. Tänk i mindre banor och förbättra byggandet, miljön och klimatet. Think Less. Vi förenklar byggandet Hur kan det löna sig att tänka i mindre banor? För att mindre är mer. Speciellt när du använder Lindabs

Läs mer

SlimLine Edge. Presentation av nya Slimline Edge 4500 liters AdBlue lagrings- och distributionssystem. kingspan.se/adblue

SlimLine Edge. Presentation av nya Slimline Edge 4500 liters AdBlue lagrings- och distributionssystem. kingspan.se/adblue Presentation av nya Slimline Edge 400 liters AdBlue lagrings- och distributionssystem Kingspan designar utanför ramarna Global räckvidd Design Kingspan Kingspan Group är ett dynamiskt, mångfaldigt företag

Läs mer

Gyptone Kant D2. Inspiration och design för nya undertak

Gyptone Kant D2. Inspiration och design för nya undertak Gyptone Kant D2 Inspiration och design för nya undertak Gyptone Kant D2 bildar ett harmoniskt tak som ger ett vackert helhetsintryck. Ett nytt taksystem med dolt bärverkssystem En trivsam känsla Ett tak

Läs mer

Certifikat. Härmed intygas att ledningssystemet hos: Envac AB

Certifikat. Härmed intygas att ledningssystemet hos: Envac AB Certifikat Härmed intygas att ledningssystemet hos: Envac AB Fleminggatan 7, 3tr 112 26 Stockholm Sverige har utvärderats och godkänts av LRQA i enlighet med följande David Derrick Utfärdat av: LRQA Sverige

Läs mer

Vår vision. Tillsammans mot en värld med mera LED. Designlight ska vara förstahandsvalet inom LED-belysning. Designlight ska vara förstahandsvalet...

Vår vision. Tillsammans mot en värld med mera LED. Designlight ska vara förstahandsvalet inom LED-belysning. Designlight ska vara förstahandsvalet... VÅR VISION VÄX MED OSS! Vi sådde ett frö... Från starten 1996 har vi på Designlight utvecklat och levererat produkter med fokus på design, smidighet och mycket bra kvalitet. Bolaget grundades av paret

Läs mer

Axema VAKA Passersystem för kontor & industri.

Axema VAKA Passersystem för kontor & industri. Axema VAKA Passersystem för kontor & industri. Enklare att projektera, installera, administrera och använda. Johan Hellgren, Låsmästare Axema VAKA har alla funktioner som våra kunder efterfrågar. Systemet

Läs mer

Demoenkät Turism Denna enkät är ett referensexemplar. Om du vill arbeta med den - vänligen kontakta ImproveIT Sweden AB, 035-22 70 50

Demoenkät Turism Denna enkät är ett referensexemplar. Om du vill arbeta med den - vänligen kontakta ImproveIT Sweden AB, 035-22 70 50 Demoenkät Turism Denna enkät är ett referensexemplar. Om du vill arbeta med den - vänligen kontakta ImproveIT Sweden AB, 035-22 70 50 1. Av vilken anledning är du i XXX? Åretruntboende Sommarboende Semesterboende

Läs mer

Mirage Swift II NASAL PILLOWS SYSTEM

Mirage Swift II NASAL PILLOWS SYSTEM Mirage Swift II NASAL PILLOWS SYSTEM Den perfekta partnern för effektiv CPAP behandling Så tyst att både patient och partner kan sova gott om natten Effektiv försegling minskar oönskat luftflöde och störande

Läs mer

Flexibel tillslutning av byggarbetsplatsen. Innovativ systemlösning med fokus på ekonomi och miljö

Flexibel tillslutning av byggarbetsplatsen. Innovativ systemlösning med fokus på ekonomi och miljö Flexibel tillslutning av byggarbetsplatsen Innovativ systemlösning med fokus på ekonomi och miljö Därför ska du välja Altiflex I Lambertssons sortiment finns nu Altiflex interimstillslutning, ett innovativt

Läs mer

FÖRETAGSPRESENTATION. www.gyllix.com. Gyllix Fönsterputs AB -

FÖRETAGSPRESENTATION. www.gyllix.com. Gyllix Fönsterputs AB - FÖRETAGSPRESENTATION 2015 www.gyllix.com Gyllix Fönsterputs AB - 1 INNEHÅLLSFÖRTECKNING INLEDNING SID 3 OM OSS SID 4 REFERENSER SID 5 MILJÖ- OCH KVALITETSPOLICY SID 6 SÄKERHET OCH ARBETSMILJÖ SID 7 KONTAKTUPPGIFTER

Läs mer

Systemlösningar. Logistikbyggnader

Systemlösningar. Logistikbyggnader Systemlösningar Logistikbyggnader Längre än från A till B Logistik är så mycket mer än bara lastbilstransport. Och klimat är så mycket mer än bara lufttillförsel: Det handlar dessutom bl.a. om hallar

Läs mer

Förläng livet på din KONE MonoSpace -hiss

Förläng livet på din KONE MonoSpace -hiss Förläng livet på din KONE MonoSpace -hiss Det är dags att ta en titt på din KONE MonoSpace -hiss Tiden tar ut sin rätt även på hissar. Liksom bilen, datorn eller tvättmaskinen har även hissar en teknisk

Läs mer

Skyddsnätsystem. en flexibel kantskyddslösning vid takbygge

Skyddsnätsystem. en flexibel kantskyddslösning vid takbygge Skyddsnätsystem en flexibel kantskyddslösning vid takbygge Föreskrifter och standarder Skyddsnätsystemet har genomgått grundliga tester med avseende på prestanda, användningsområden och förenlighet med

Läs mer

Vi har porten för dig

Vi har porten för dig Vi har porten för dig Flexibla lösningar efter våra kunders behov AJAB Smide är ett västgötskt familjeföretag, placerat två mil sydost om Svenljunga nära den småländska gränsen. Vi har sedan starten för

Läs mer

lindab vi förenklar byggandet LindabGolvkonvektorer Produktöversikt Golvkonvektorer

lindab vi förenklar byggandet LindabGolvkonvektorer Produktöversikt Golvkonvektorer lindab vi förenklar byggandet LindabGolvkonvektorer Produktöversikt Golvkonvektorer 2 Vi förenklar byggandet På Lindab drivs vi av en stark vilja att hela tiden skapa förbättringar och förenkla byggandet.

Läs mer

Vi vill vara en del i hela processen, inspirera, förverkliga och driva hela projektet. Tidigt tillföra teknisk information, helt leverantörsoberoende.

Vi vill vara en del i hela processen, inspirera, förverkliga och driva hela projektet. Tidigt tillföra teknisk information, helt leverantörsoberoende. PROJEKT Vi vill vara en del i hela processen, inspirera, förverkliga och driva hela projektet. Tidigt tillföra teknisk information, helt leverantörsoberoende. Genom att inreda fönstren kan du lyfta upplevelsen

Läs mer

a little bit brighter A little bit brighter

a little bit brighter A little bit brighter a little bit brighter A little bit brighter En ny syn på belysning EGEN TILLVERKNING I MÖRKASTE SMÅLAND I Sverige är belysningsmarknaden motsägelsefull. Här finns det många svenska belysningsföretag,

Läs mer

Recoh-tray. Spara upp till 50-65% på din energiförbrukning varje gång som varmvatten sköljs bort. Värmeåtervinning från duschvattnet

Recoh-tray. Spara upp till 50-65% på din energiförbrukning varje gång som varmvatten sköljs bort. Värmeåtervinning från duschvattnet Värmeåtervinning från duschvattnet För nybyggen och renovering av: Villor Lägenheter Hotell Sjukhus Äldreboenden Spara upp till 50-65% på din energiförbrukning varje gång som varmvatten sköljs bort. Värmeåtervinning

Läs mer

Skyddsnätsystem. en flexibel kantskyddslösning vid takbygge

Skyddsnätsystem. en flexibel kantskyddslösning vid takbygge Skyddsnätsystem en flexibel kantskyddslösning vid takbygge Föreskrifter och standarder Skyddsnätsystemet har genomgått grundliga tester med avseende på prestanda, användningsområden och förenlighet med

Läs mer

Företagspresentation. PreconalHansen

Företagspresentation. PreconalHansen Företagspresentation PreconalHansen Aluminium och glas skapar förutsättningar för nya konstruktiva lösningar. Preconal har skapat sig en stark position på marknaden genom stor kompetens, flexibilitet,

Läs mer

DE INTELLIGENTA HISSARNA ÄR HÄR

DE INTELLIGENTA HISSARNA ÄR HÄR DE INTELLIGENTA HISSARNA ÄR HÄR KONE 24/7 CONNECTED SERVICES I samarbete med IBM har KONE gjort hissar och rulltrappor intelligenta. Genom att ansluta dem till molnet kan vi samla in stora mängder data

Läs mer

Frys- och kylgondoler. Pålitliga, smidiga och energieffektiva. TectoFreeze IS1. Värmesystem Industrisystem Kylsystem

Frys- och kylgondoler. Pålitliga, smidiga och energieffektiva. TectoFreeze IS1. Värmesystem Industrisystem Kylsystem Frys- och kylgondoler TectoFreeze IS1 Pålitliga, smidiga och energieffektiva Värmesystem Industrisystem Kylsystem TectoFreeze IS1 2/3 Energieffektiv och tillförlitlig frysö Snabb och enkel påfyllning.

Läs mer

Heltäckande passerlösningar från egen tillverkning

Heltäckande passerlösningar från egen tillverkning Heltäckande passerlösningar från egen tillverkning Vårt löfte: THINK 360 Intelligenta passerlösningar utgör i dag en central beståndsdel av säkerhetskoncepten inom många branscher. THINK 360 är en filosofi

Läs mer

Atlas Copco Eftermarknadstjänster. Trygga servicelösningar för din verksamhet

Atlas Copco Eftermarknadstjänster. Trygga servicelösningar för din verksamhet Atlas Copco Eftermarknadstjänster Trygga servicelösningar för din verksamhet Air-tjänster för optimal energibesparing Våra energibesparande Air-tjänster kan radikalt minska livscykelkostnaden för din tryckluftanläggning.

Läs mer

Jobba. på Westinghouse

Jobba. på Westinghouse Jobba på Westinghouse Energibehovet i världen ökar samtidigt som kraven på miljöpåverkan skärps. Jobba på Westinghouse och gör skillnad för vår framtida energiförsörjning! Med kärnkraft kan vi producera

Läs mer

ICOPAL FASTLOCK. Fler möjligheter än du kan drömma om FÖR OTRADITIONELLA LÖSNINGAR

ICOPAL FASTLOCK. Fler möjligheter än du kan drömma om FÖR OTRADITIONELLA LÖSNINGAR ICOPAL FASTLOCK Fler möjligheter än du kan drömma om FÖR OTRADITIONELLA LÖSNINGAR Enkla lösningar är oftast vackrast Med Fastlock kan du skapa moderna och spännande tak till uteplatsen, carporten eller

Läs mer

Värmepumpar Bergvärme Frånluft. Sänk. energikostnaden. Det värmer. Det perfekta inomhusklimatet till ditt hus.

Värmepumpar Bergvärme Frånluft. Sänk. energikostnaden. Det värmer. Det perfekta inomhusklimatet till ditt hus. Värmepumpar Bergvärme Frånluft Sänk energikostnaden. Det värmer. Det perfekta inomhusklimatet till ditt hus. - tryggt och enkelt sedan 1989 Inomhusklimat är ett nogrannt utvalt produktsortiment av marknadens

Läs mer

Ge nytt liv till villan och spara energi! GLAS & ALUMINIUM. Fönster Fasader Skjut- och vikpartier

Ge nytt liv till villan och spara energi! GLAS & ALUMINIUM. Fönster Fasader Skjut- och vikpartier Ge nytt liv till villan och spara energi! GLAS & ALUMINIUM Fönster Fasader Skjut- och vikpartier Innehåll Fönster 4-6 Glas 7 Profilsystem 8-9 Skjut-och vikpartier 10-11 Fasader 12-13 Entré 14-15 Energi

Läs mer

Hissar & rulltrappor för alla miljöer.

Hissar & rulltrappor för alla miljöer. Hissar & rulltrappor för alla miljöer. Bostäder. Kontor. Butiker. Lager. Industrier. Skolor. Sjukhus. www.alt.se 0472-390 700 Svenskproducerade hissar från Småland Energiklass A på alla våra hissar Tillgänglighetsanpassat

Läs mer

By-pass-flitren finns i flera olika modeller och storlekar anpassade till olika fordon/maskiner och användningsområden.

By-pass-flitren finns i flera olika modeller och storlekar anpassade till olika fordon/maskiner och användningsområden. Undvik driftstopp och minska By-pass-flitren finns i flera olika modeller och storlekar anpassade till olika fordon/maskiner och användningsområden. Föroreningarna samlas i filterpatronen som byts ut med

Läs mer

Schiedel Absolut. Ett blockskorstenssystem med integrerad tilluft

Schiedel Absolut. Ett blockskorstenssystem med integrerad tilluft Schiedel Absolut Ett blockskorstenssystem med integrerad tilluft Absolut oberoende Du väljer fritt bland bränslen och värmepannor Det går att planera in frihet. Redan från början. Förutsatt att du planerar

Läs mer

CALDERYS ORDET KOMMER FRÅN CALDERA = VULKANENS LOCK SOM HÅLLER TILLBAKA DEN SMÄLTA MAGMAN.

CALDERYS ORDET KOMMER FRÅN CALDERA = VULKANENS LOCK SOM HÅLLER TILLBAKA DEN SMÄLTA MAGMAN. VI ÄR CALDERYS Vi är världsledande inom eldfasta konstruktioner. Vi erbjuder produkter och tjänster som tillsammans utgör basen för eldfasta lösningar i världsklass. Våra kunder finns inom alla marknadssegment.

Läs mer

Flerplanskyl TectoDeck MD2 GD e-novus. 35 procent lägre energiförbrukning. Värmesystem Industrisystem Kylsystem

Flerplanskyl TectoDeck MD2 GD e-novus. 35 procent lägre energiförbrukning. Värmesystem Industrisystem Kylsystem Flerplanskyl TectoDeck MD2 GD e-novus 35 procent lägre energiförbrukning Värmesystem Industrisystem Kylsystem TectoDeck MD2 GD e-novus 2/3 Överlägsen prestanda som minskar elkostnaderna 35 procent lägre

Läs mer

Vi Projekterar, levererar och installerar optimala system för stofthantering

Vi Projekterar, levererar och installerar optimala system för stofthantering Vi Projekterar, levererar och installerar optimala system för stofthantering Vår affärsidé Att projektera, leverera och installera optimala system för stofthantering till industrin med bästa funktions-

Läs mer

FunktionsIT Lönsamt, enkelt och tryggt

FunktionsIT Lönsamt, enkelt och tryggt FunktionsIT FunktionsIT Lönsamt, enkelt och tryggt Vad är FunktionsIT? FunktionsIT är vårt koncept för att paketera IT som tjänst. Det ger dig som kund en centraliserad och automatiserad hantering av

Läs mer

ErP. DVCompact. med SoftCooler som ger optimalt inomhusklimat och enkel installation

ErP. DVCompact. med SoftCooler som ger optimalt inomhusklimat och enkel installation Fläktar Luftbehandlingsaggregat Brandsäkerhet Luftdistribution Luftkonditionering Värmeprodukter DVCompact med SoftCooler som ger optimalt inomhusklimat och enkel installation ErP 2016 2 Att andas är att

Läs mer

PLATS FÖR MER. VINDSTRAPPOR ClickFIX MARKNADENS BÄSTA LÄTT OCH ELEGANT TRAPPOR I BYGGSATS MED NORDISK DESIGN LOFTTRAPPAN ÖKAR BOSTADENS STORLEK

PLATS FÖR MER. VINDSTRAPPOR ClickFIX MARKNADENS BÄSTA LÄTT OCH ELEGANT TRAPPOR I BYGGSATS MED NORDISK DESIGN LOFTTRAPPAN ÖKAR BOSTADENS STORLEK PLATS FÖR MER VINDSTRAPPOR ClickFIX MARKNADENS BÄSTA LÄTT OCH ELEGANT TRAPPOR I BYGGSATS MED NORDISK DESIGN LOFTTRAPPAN ÖKAR BOSTADENS STORLEK VÄGGLUCKOR GÖR RUMMET STÖRRE RÄCKET RAMAR IN TRAPPAN LÅT DIG

Läs mer

Helhetslösningar för Print & Apply skräddarsydda för din verksamhet

Helhetslösningar för Print & Apply skräddarsydda för din verksamhet Helhetslösningar för Print & Apply skräddarsydda för din verksamhet Endast fantasin sätter gränser Din verksamhet är unik. Det borde din lösning för Print & Apply också vara. Print & Apply lösningar för

Läs mer

Position paper FN:s globala hållbarhetsmål

Position paper FN:s globala hållbarhetsmål Position paper FN:s globala hållbarhetsmål Stockholm juni 2017 Swedisols vision, prioriteringar och åtgärdsprogram för de hållbara utvecklingsmålen, agenda 2030. Swedisol driver frågor av branschgemensam

Läs mer

BILSEMESTERRAPPORTEN 2012

BILSEMESTERRAPPORTEN 2012 BILSEMESTERRAPPORTEN 2012 BILSEMESTER ÄR FRIHET I år firar Stena Line 50 år och därför är vi extra stolta att kunna presentera vår största kartläggning av svenskt resande med bil hittills: Bilsemesterrapporten

Läs mer

+ = VÄLKOMMEN TILL BUSINESS SWEDEN. The Swedish Trade and Invest Council

+ = VÄLKOMMEN TILL BUSINESS SWEDEN. The Swedish Trade and Invest Council BUSINESS SWEDEN VÄLKOMMEN TILL BUSINESS SWEDEN The Swedish Trade and Invest Council Business Sweden bildades den 1 januari 2013, sammanslagning av Exportrådet och Invest Sweden Vi verkar för att stärka

Läs mer

HV601/HV602 för allmänna byggtillämpningar

HV601/HV602 för allmänna byggtillämpningar HV601/HV602 för allmänna byggtillämpningar LITA PÅ ATT DU HAR KOLL Noggrann Mångsidig Snabb Enkel att använda Precisionsavvägning och uppriktning Maximal mångsidighet Spectra Precision Laser HV601 och

Läs mer

RÖR OCH VÄRMEPUMPSERVICE LÖSNINGAR FÖR ALLA TYPER AV FASTIGHETER

RÖR OCH VÄRMEPUMPSERVICE LÖSNINGAR FÖR ALLA TYPER AV FASTIGHETER RÖR OCH VÄRMEPUMPSERVICE LÖSNINGAR FÖR ALLA TYPER AV FASTIGHETER VÅRA PROJEKT STARTAR I NÄRA DIALOG MED DIG Vi är en totalentreprenör som erbjuder helhetslösningar, som sträcker sig från att söka borrtillstånd

Läs mer

The Presona Waste Extraction Systems

The Presona Waste Extraction Systems SE The Presona Waste Extraction Systems Rationell spillhantering med Presona Presona erbjuder den totala lösningen för rationell och problemfri hantering av pappersspill och makulatur inom grafisk industri,

Läs mer

Kallstart -till glädje för miljön

Kallstart -till glädje för miljön Kallstart -till glädje för miljön - I ett villahushåll går en femtedel av energiförbrukningen till varmvatten och i lägenheter är andelen ännu högre. Därför gäller det att hela tiden hitta nya sätt att

Läs mer