Prestanda för varje behov

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Prestanda för varje behov"

Transkript

1 Bona Machine ELITE FLEET Prestanda för varje behov Komplett sortiment av högpresterande slipmaskiner

2 Slipa i hemmiljö Uthyrning och DIY Dammfri golvslipning Slipa under trappor Slipa i trånga utrymmen Kantslipning Stora offentliga ytor Sporthallar Maskiner för varje utmaning Varje trägolv är unikt med speciella behov. I över 90 år har Bona haft ett nära samarbete med professionella golvslipare och hantverkare. Det är därför vi förstår vad som krävs för att skapa ett vackert trägolv. Med vår erfarenhet, expertis och innovation har vi möjlighet att introducera ett omfattande maskinsortiment för alla dina golvslipningsbehov. En unik blandning av vår stora passion för trägolv och tekniskt kunnande Bona Elite Fleet.

3 Där teknik möter passion Bonas enastående passion för trägolv har drivit oss till att introducera banbrytande innovationer som förändrat landskapet för behandling av trägolv. Idag har vi tagit passionen ett steg längre och utrustat den med state-of-the-artteknik från de italienska maskintillverkarna Kunzle och Tasin (K&T). Resultatet är ett komplett, fullständigt kompatibelt maskinsortiment av högpresterande slipmaskiner. Oavsett om det gäller slipning till rent trä, kantslipning, all-round slipning i hemmiljö, tunga slipjobb i offentlig miljö eller dammfri golvslipning hjälper Bona Elite Fleet golvhantverkaren att hantera varje utmaning med enkelhet och effektivitet.

4 Offentlig miljö Belt HD Kraftfull slipprestanda Stora golvytor som sporthallar, utsällningshallar och muséer kräver den kraftfullaste slipmaskinen för maximal effektivitet. Bona Belt HD, som är utrustad med en kraftfull 2-hastighetsmotor och stor valsdiameter, är det perfekta valet som kommer hantera även de tuffaste utmaningarna. Kräver tillgång till 16A säkring. Slipband Bona 8700 Ceramic Bona 8700 Ceramic är speciellt utvecklade för grovslipning av hårda lacker och är perfekt i kombination med Bona Belt HD. Den extremt höga prestandan möjliggörs av en innovativ design som innehåller keramisk aluminiumoxid, vilket ger en mycket aggressiv nedslipning och extremt lång räckvidd för varje papper.

5 Bona Dust Care System DCS Förbättrad inomhusluft med Bona DCS Vissa lokaler ställer höga krav på renhet och luftkvalitet, speciellt bostäder, förskolor, öppna kontorslandskap, sjukhus, museum och gallerier. Bona Dust Care System (DCS) behåller allt damm inom systemet och dess innovativa 2-stegscyklon och polyesterfilter håller luften helt ren.

6 Under trappor CombiEdge Effektiv slipning för ytor som är svåra att nå Under radiatorer, trappor eller till och med sängar och skåp. Utrymmen som är svåra att nå utan utrustning anpassad för ändamålet. Bona CombiEdge har utbytbara sliparmar som ger utmärkt räckvidd och hög manövrerbarhet.

7 Hemmiljö Belt Lite Överlägsen rörlighet, kraftfull slipning När det kommer till att slipa trägolv i hemmiljö och små kontor krävs det en lättmanövrerad maskin som inte kompromissar med effektivitet och jämna resultat. Bona Belt Lite har den perfekta balansen mellan styrka och flixibilitet och är perfekt för slipjobb både i offentlig miljö och i hemmiljö. Den kan också enkelt monteras ner till tre delar och går snabbt att montera ihop igen för att underlätta transport. Slipband Bona 8300 AS Optimal mix av zirconium och silikonkarbid, när de används tillsammans med Bona Belt Lite försäkras en lätt och effektiv slipning. Förbättrad jämn prestanda och antistatiska egenskaper minimerar risken att papperet beckar igen. Du kan slipa fler kvadratmeter med samma papper.

8 Uthyrning och DIY Scorpion Enkel och säker slipning För golvägaren som tycker om att göra det själv, vilket ställer höga krav på att slipningen utförs med lätthet och säkerhet. Bona Scorpion är kompakt, användarvänlig och lever upp till de högsta säkerhetskraven, ett idealiskt verktyg för de här situationerna. Slipband Bona 8300 AS Optimal mix av zirconium och silikonkarbid, när de används tillsammans med Bona Belt Scorpion försäkras en lätt och effektiv slipning. Förbättrad jämn prestanda och antistatiska egenskaper minimerar risken att papperet beckar igen. Du kan slipa fler kvadratmeter med samma papper.

9 Trånga utrymmen FlexiSand 1.5 Unik flexibilitet och effektivitet I trånga utrymmen där det är begränsat med plats för skrymmande maskiner och stora rörelser bör slipmaskinen som används vara lättmanövrerad och portabel, men samtidigt effektiv. Bona FlexiSand Pro System kombinerar golvslipning, polering, rengöring och oljning i en maskin och försäkrar maximal effektivitet i begränsade utrymmen. Bona Power Drive och slippapper Speciellt utvecklad till Bona FlexiSand Pro System gör Bona Power Drive det möjligt att slipa till rent trä genom användning av endast en rondellslipmaskin. Kombinera med slipapper Bona 8700 Ceramic följt av Bona 8300 AS för jämnast slutrestultat.

10 Bona Machine ELITE FLEET Komplett utbud av modeller inom varje kategori Nyckeln till fina slipresultat ligger i den perfekta kombinationen av maskiner och slipmaterial. Bona Elite Fleet är ett omfattande, helt kompatibelt sortiment golvslipmaskiner designade för att fungera till alla professionella och semiprofessionella slipjobb. Oavsett om du är en professionell golvslipare som behöver högsta kvadratmeterkapacitet, en hantverkare som kräver en flexibel lösning eller ett dedikerat semi-proffs som söker ett säkert pålitligt resultat har Bona Elite Fleet en idealisk lösning inom varje produktkategori.

11 Bandslipmaskiner Proffesionella golvslipare DIY Bonas bandslipmaskiner är speciellt utvecklade för professionell golvslipning av större golvytor och för hårdare ytbehandlingar som kräver en tuffare slipning. Utrustade med breda slipvalsar, ergonomisk design och kraftfulla motorer förvandlar Bonas bandslipmaskiner varje tuff slipsituation till ett snabbt och enkelt jobb. Dammfri golvslipning Bona Dust Care System (DCS) är ett innovativt, högeffektivt dammuppsamlingssystem som kan användas till Bonas samtliga slipmaskiner. Bona DCS förhindrar damm från att smita ut i rummet och försäkrar en optimal kvalitet på inomhusluften. FlexiSand Pro System Bona FlexiSand Pro System är ett mångsidigt och flexibelt system som drivs av en pålitlig motor och ett dynamiskt disksystem. Designat för professionella golvslipare hanterar FlexiSand Pro System alla utmaningar kring golvslipning, allt i en enda flexibel maskin. Kantslipmaskiner Bonas sortiment av kantslipmaskiner är lätta, lättmanövrerade och konstruerade för användning i trånga utrymmen och levererar effektiv prestanda. Utrustade med små men kraftfulla disksystem och belysning som förbättrar sikten i mörka utrymmen för maximal enkelhet och effektivitet. DIY Bonas maskiner för DIY-marknaden är utvecklade för enkel och säker hantering på mindre golvytor, utan att kompromissa med slutresultatet. Den kompakta designen gör det möjligt för semi-proffset att enkelt transportera och manövrera dem.

12 Bandslipmaskiner Bona Belt HD Bona Belt Bona Belt Lite Bona Belt HD får de stora utmaningarna att verka små. Det är en maskin för de tunga jobben fullpackad med kraft och effektivitet. Unikt system som bygger på en remskiva, två hastigheter på valsen och steglös justering av valstrycket vilket garanterar optimal slipkvalitet oavsett träslag. Monteras enkelt ner till tre delar och går snabbt att montera ihop igen. Styrka, pålitlighet och kapacitet gör Bona Belt HD till en extremt effektiv golvslipmaskin. Kräver 16A säkring. Den kompakta designen gör Bona Belt lättmanövrerad och transportvagnen (extra tillbehör) gör transporten mellan jobben enkel. Kraftfull och effektiv 250 mm valsbredd, gör den till en mångsidig bandslipmaskin med många användningsområden. Slipmaskinen kan monteras isär och ihop snabbt och lätt. Bona Belt har väldigt effektiv dammuppsugning vilket minskar spridningen av slipdamm. Easy Start-motorn ser till att maskinen alltid startar, även med automatsäkringar. Bona Belt Lite är en kompakt bandslipmaskin kapabel att leverera fina resultat. Designad för att vara den perfekta kombinationen av effektivitet, styrka och smidighet. Monteras enkelt ner till tre delar och går snabbt att montera ihop igen. Användning: För slipning av alla typer av trä- och parkettgolv, särskilt effektiv på stora ytor. Användning: För slipning av alla typer av trä- och parkettgolv. Användning: För slipning av alla typer av trä- och parkettgolv. Extremt kraftfull golvslipning 2 hastigheter för högre effektivitet Kraftull i alla lägen Anpassningsbar för många behov Överlägsen smidighet kraftfull golvslipning Optimal balans mellan vikt och valstryck

13 Dammfri Golvslipning Bona DCS 70 Bona DCS 70 är ett portabelt, kraftfullt verktyg för att slipa om golv totalt dammfritt. Utrustad med en tvåstegscyklon som tillsammans med ett polyesterfilter renar luften i tre steg. Det helt täta systemet hindrar slipdamm från att smita ut även när påsen byts. Kan enkelt kopplas till Bonas slipmaskiner och hjälper dig att hålla din arbetsmiljö ren och reducerar din arbetstid. Användning: För dammfri golvslipning av alla typer av träoch parkettgolv. Dammfri slipning för bättre inomhusluft Tvåstegscyklon och unikt filter

14 FlexiSand Pro System Bona FlexiSand 1.5 Bona FlexiSand 1.5 är en kraftfull och flexibel maskin som kan utrustas med olika verktyg för en rad olika typer av förberedelsejobb. Med den kraftfulla motorn på 1.5 kw och en robust konstruktion arbetar den smidigt och effektivt även vid tyngre jobb. Bona FlexiSand 1.5 är kompatibel med Bona Power Drive, ett unikt verktyg för att slipa ner golvet till rent trä. Användning: För mellanslipning, slipning, infärgning och oljning av alla typer av trä- och parkettgolv. Mångsidig maskin för alla utmaningar Effektiv och lätt att manövrera

15 Bona Power Drive Innovativa Bona Power Drive ger en ny dimension för golvslipning ner till rent trä. Den unika designen slipar väldigt nära väggen vilket reducerar behovet av kantslipning. Med kuggdrivna sliprondeller mer än fördubblas varvtalet och i kombination med Bona 8700 Ceramic garanteras en kraftfull golvslipning och utmärkt prestanda när det kommer till golvslipning till rent trä. Bona Pad Drive Bona Pad Drive levereras med Bona FlexiSand 1.5 och är ett multi-funktionsverktyg som kan användas med en polerrondell för att olja eller färga in ett trägolv. När en polerrondell och ett slipnät monteras på Bona Pad Drive blir mellanslipningen enkel att utföra. Oljade ytor kan poleras för att öka lystern i golvet. Bona PCD Disc Bona PCD Disc består av PCD-segment i kombination med diamantsegment för aggresivare slipning. Det gör Bona PCD Disc särskilt effektiv för att avlägsna envisa rester av till exempel lim, skumrester från mattor och epoxi. Kan utökas med ytterligare 5 segment. Kraftfull rotationsslipning till rent trä Dynamiskt kuggsystem Polering och rengöring Mellanslipning med slipnät Avlägsnar rester lim, skum från mattor, epoxi Bona Multidisc Bona Multidisc, med sex rondeller (125 mm), tar finslipning till en helt ny nivå. Det fantastiskt släta slutresultatet gör Bona Multidisc till det perfekta verktyget för slipning före infärgning, oljas med pigmenterad olja eller innan ett golv ska lackeras. Bona Quattro Disc Bona Quattro Disc är perfekt för att minska och jämna ut valsoch rotationsmärken från till exempel kantslipmaskiner. De fyra rondellerna (150 mm) ökar sliptrycket och möjliggör effektiv slipning utan kompromisser när du vill ha ett extra jämnt resultat. Bona Diamond Disc Bona Diamond Disc levereras med diamantsegment monterade på plattan. De är speciellt utvecklade för att ta bort lager av sinter från avjämningsmassor eller ojämnheter. Kan också användas för rengöring/utjämning efter PCD Disc använts och kan utökas med ytterligare 5 segment. Mellan- och finslipning Mellan- och finslipning Utjämning av betong Slipning av avjämningsmassor

16 Kantslipmaskiner Bona Edge XL Bona Edge Bona CombiEdge Bona Edge XL, med 220 mm lång sliparm, är en extremt kraftfull kantslipmaskin. Kan användas med hålade sliprondeller eller rondeller med kardborrebaksida och samlar upp damm bättre än de flesta kantslipmaskinerna på marknaden. Utrustad med lampa för bättre sikt och enkel att manövrera. Tidigare Bona Edge. Den mer komapkta Bona Edge är extremt kraftfull och lättmanövrerad. Kan användas med hålade sliprondeller eller rondeller med kardborrebaksida och samlar upp damm bättre än de flesta kantslipmaskinerna på marknaden. Utrustad med lampa för bättre sikt och den kortare sliparmen förbättrar manövrerbarheten vilket gör maskinen väldigt lätt att kontrollera. Tidigare Bona Egde 130. Bona CombiEdge är en flexibel lättviktsmaskin. Enkelt att byta mellan de båda sliparmarna, 120 mm respektive 330 mm. Den längre sliparmen ger utmärkt räckvidd under t ex radiatorer. Den lättviktiga och högeffektiva kantslipen är också utrustad med LED-lampa för bättre sikt. Användning: För kantslipning av alla typer av trä- och parkettgolv. Användning: För kantslipning av alla typer av trä- och parkettgolv. Användning: För kantslipning av alla typer av trä- och parkettgolv. Extremt kraftfull kantslipning Effektiv dammuppsamling Extremt kraftfull kantslipning Lättmanövrerad och välbalanserad Lätt och effektiv kantslipning Enkelt att byta mellan de båda sliparmarna

17 Bona DualEdge Bona DualEdge har en unik design med två motroterande sliptallrikar som gör maskinen extremt lättmanövrerad och det behövs endast ett väldigt lätt tryck för att den ska leverera en unik slipupplevelse. Sliptallrikarna på 100 mm ger en förlåtande slipning, stabilitet, hög hastighet och de driver dammet mot dammuppsamlaren. Du kan slipa både linjärt och med cirkulerande rörelser. Utrustad med LED-lampa för bättre sikt. Det revolutionerande konceptet ökar arbetshastigheten avsevärt. Användning: För kantslipning av alla typer av trä- och parkettgolv. Enkel att manövrera kraftfull slipning Motroterande sliptallrikar för slätare slutresultat

18 Uthyrning och DIY Bona Scorpion Bona Scorpion DCS Bona DualEdge Bona Scorpion är designad för uthyrning och DIY. Den är en lättviktsmaskin som är enkel och väldigt säker att använda. Unik handtagskonstruktion garanterar säker användning. Bona Scorpion är en perfekt kombination av funktionalitet, pålitlighet, säkerhet och enkelhet. Användning: För slipning av alla typer av trä- och parkettgolv. För uthyrning och DIY. Bona Scorpion DCS levererar samma prestanda och enkelhet som Bona Scorpion. DCS-versionen kommer med ett inbyggt Dust Care System som startas separat och som också kan kopplas till andra slipmaskiner. Bona Scorpion DCS är en perfekt kombination av funktionalitet, pålitlighet, säkerhet, enkelhet och dammfri golvslipning. Användning: För slipning av alla typer av trä- och parkettgolv. För uthyrning och DIY. Bona DualEdge har en unik design med två motroterande sliptallrikar som gör maskinen extremt lättmanövrerad och det behövs endast ett väldigt lätt tryck för att den ska leverera en unik slipupplevelse. Sliptallrikarna på 100 mm ger en förlåtande slipning, stabilitet, hög hastighet och driver dammet mot dammuppsamlaren. Du kan slipa både linjärt och med cirkulerande rörelser. Utrustad med LED-lampa för bättre sikt. Det revolutionerande konceptet ökar arbetshastigheten avsevärt. Användning: För kantslipning av alla typer av trä- och parkettgolv. Enkel och effektiv golvslipning Kompakt lättviktsmaskin Enkel och säker dammfri golvslipning Inbyggd dammsugarenhet Enkel att manövrera kraftfull slipning Motroterande sliptallrikar för slätare slutresultat

19 Bonas Slippapper Ett sortiment som tar dig längre

20 Sedan grundandet 1919 har Bona blivit världsledande med ett unikt system för installation, ytbehandling och renovering av trägolv. Tack vare våra dotterbolag och distributörer i mer än 70 länder världen över har vi möjlighet till en nära kontakt med återförsäljare och hantverkare. Genom vårt stora engagemang och vår passion för trägolv kan vi erbjuda hållbara resultat för hantverkaren och golvägaren, oavsett vad trägolvet behöver.

Bona dammfri golvslipning. Maskiner för professionell golvslipning

Bona dammfri golvslipning. Maskiner för professionell golvslipning Bona dammfri golvslipning Maskiner för professionell golvslipning Dammfri Golvslipning Bona DCS 70 Öka din verksamhet med dammfri slipning Bona DCS 70 har ett filter som håller länge och en dammpåse som

Läs mer

Oslagbar Prestanda. Bona Abrasives Slitstarkt och effektivt speciellt för trägolv

Oslagbar Prestanda. Bona Abrasives Slitstarkt och effektivt speciellt för trägolv Oslagbar Prestanda Bona Abrasives Slitstarkt och effektivt speciellt för trägolv Oslagbar slipprestanda Med mer än 90 års erfarenhet av att ta fram skönheten hos trägolv, erbjuder Bona ett unikt sortiment

Läs mer

Ta trädäcket till en högre nivå

Ta trädäcket till en högre nivå Powerful system Long-lasting protection Ta trädäcket till en högre nivå Bona Decking System Smidigt och effektivt Inga märken Varaktigt skydd Snabb och effektiv trädäcksrengöring Ett trädäck utsätts ständigt

Läs mer

Bona Floor Treatment Program

Bona Floor Treatment Program Silver Brons Guld Bona Floor Treatment Program Rätt svar till trägolvens olika förutsättningar Mitt hårdvaxoljade golv är skitigt och fläckigt. Mitt lackade golv börjar se matt och livlöst ut. Mitt oljade

Läs mer

ONE. Tillsammans, för alltid. Bona Mega ONE ONE promise, ONE partner

ONE. Tillsammans, för alltid. Bona Mega ONE ONE promise, ONE partner Bona Mega ONE Simplicity, Speed, Build Tillsammans, för alltid Bona Mega ONE ONE promise, ONE partner Bona Mega ONE I och med lanseringen av Bona Mega ONE, fortsätter vi driva golvindustrin framåt och

Läs mer

Optimized Surface Preparation System.

Optimized Surface Preparation System. Optimized Surface Preparation System www.mirka.se Innovation kontra tradition Ta kontrollen! MIRKAs innovativa Optimized Surface Preparation System maximerar prestandan i varje led Det är ett unikt koncept

Läs mer

Vackra trägolv med Bona Oil System. Visuella effekter, skydd och underhåll

Vackra trägolv med Bona Oil System. Visuella effekter, skydd och underhåll Vackra trägolv med Bona Oil System Visuella effekter, skydd och underhåll The Unique Effects of Oiled Wooden Floors Vi tar passionen ett steg längre Det är något oemotståndligt med ett oljat golv. Den

Läs mer

Det finns en Nilfisk för alla rengöringsuppgifter

Det finns en Nilfisk för alla rengöringsuppgifter Det finns en Nilfisk för alla rengöringsuppgifter TEKNISKA SPECIFIKATIONER SINGELSKURMASKINER Beskrivning Enhet PS 333A SD 43-165 SDM 43-180 421AC 510B/510B3 Kabellängd m 10 12,5 12,5 12 12/25 Kapslingsklass/

Läs mer

produktblad AK150A Slipmaskin rotoexcenterroterande

produktblad AK150A Slipmaskin rotoexcenterroterande AK150A Slipmaskin rotoexcenterroterande En kraftfull avverkningsmaskin för bilskadeverkstaden. Tack vare att plattan alltid roterar och att den gör en excentrisk sliprörelse får man en hög avverkning med

Läs mer

START & GRIND. En ny komplett serie av golvslipmaskiner och stoftavskiljare för en enkel slipupplevelse. htc-floorsystems.com

START & GRIND. En ny komplett serie av golvslipmaskiner och stoftavskiljare för en enkel slipupplevelse. htc-floorsystems.com START & GRIND En ny komplett serie av golvslipmaskiner och stoftavskiljare för en enkel slipupplevelse. htc-floorsystems.com 1 HTC PRESENTERAR MASKINSERIEN FÖR EN ENKLARE SLIPUPPLEVELSE HTC presenterar

Läs mer

Maximal slipeffekt Minimal dammutveckling

Maximal slipeffekt Minimal dammutveckling Maximal slipeffekt Minimal dammutveckling Det kompletta sortimentet! DET RENASTE SLIPSYSTEMET HAR BLIVIT ÄNNU BÄTTRE: BÄTTRE ARBETSMILJÖ, HÖGRE PRESTANDA OCH MER KOSTNADSEFFEKTIVT För att ge användarna

Läs mer

PREMIUM GOLVSLIP PERFEKTA RESULTAT. Enkelt handhavande Hög kapacitet Perfekta resultat. A Company of the SWAROVSKI Group

PREMIUM GOLVSLIP PERFEKTA RESULTAT. Enkelt handhavande Hög kapacitet Perfekta resultat. A Company of the SWAROVSKI Group PREMIUM GOLVSLIP PERFEKTA RESULTAT Enkelt handhavande Hög kapacitet Perfekta resultat A Company of the SWAROVSKI Group 1 GOLVSLIP MED DAMMSUGARSYTEM PREMIUM*** KVALITETSVERKTYG FÖR MAXIMAL EFFEKTIVITET

Läs mer

KRAFTFULLT DAMMUTSUG

KRAFTFULLT DAMMUTSUG KRAFTFULLT DAMMUTSUG EN NYPA FRISK LUFT Slipning är traditionellt dammigt och smutsigt. Men med Norton MeshPower slipnätsrondeller får du ett kraftfullt dammutsug och en praktiskt taget dammfri slipning.

Läs mer

Who the is Dustcontrol?

Who the is Dustcontrol? Who the is Dustcontrol? Bara proffs känner till våra stoftavskiljare Känner du till Dustcontrol? Grattis! Det betyder att du är ett riktigt proffs som ställer höga krav på din utrustning. Vi har i över

Läs mer

RO 90 DX med 4-i-1: Den runda som även slipar i hörnen. Slip- & polermaskinen ROTEX RO 90 DX

RO 90 DX med 4-i-1: Den runda som även slipar i hörnen. Slip- & polermaskinen ROTEX RO 90 DX RO 90 DX med 4-i-1: Den runda som även slipar i hörnen. Slip- & polermaskinen ROTEX RO 90 DX Verktyg för högsta anspråk Fyra maskiner i en: ROTEX RO 90 DX. Mindre platta. Större användningsområde. Den

Läs mer

Bona System Produktkatalog 2012/2013 *Beställningsvara **Kan delas 1

Bona System Produktkatalog 2012/2013 *Beställningsvara **Kan delas 1 Bona System Produktkatalog 2012/2013 1 HOTEL RIVAL, STOCKHOLM, SVERIGE Hotel Rival är ett boutiquehotell med egen biograf beläget på Södermalm i Stockholm. Hotellet har utformats av dess ägare Benny Andersson

Läs mer

Giraffen vägg- och takslipmaskin GE 5 R

Giraffen vägg- och takslipmaskin GE 5 R Giraffen vägg- och takslipmaskin GE 5 R Art nr 405.892 Upptagen effekt 500 Watt Avgiven effekt 270 Watt Varvtal, tomgång 00-650 /min Slipskiva-Ø 2 mm Verktygsaxel Kardborre Lutningsvinkel vid huvudet 00

Läs mer

GOLVSLIPAR OCH VERKTYG FÖR PROFFS

GOLVSLIPAR OCH VERKTYG FÖR PROFFS GLVSLIPAR CH VERKTYG FÖR PRFFS FL R M A N F FL R M A N FL R M A N L F R M A N L R M A SWEDIATEC SWEDISH DIAMND TECHNLGY N SWEDIATEC Vår affärsidé är att tillgodose marknadens behov av kostnadseffektiva

Läs mer

Modell Ab 105. Modell Ab 115. www.norclean.nu

Modell Ab 105. Modell Ab 115. www.norclean.nu norclean-sugarna är utveckalde för industri, shipping, offshore, offentliga företag och institutioner med behov av speciellt kraftiga, robusta och driftsäkra enheter. norclean tryckluftsdrivna sugare täcker

Läs mer

HTC EZwood Träslipningsguide

HTC EZwood Träslipningsguide HTC EZwood Träslipningsguide SE Vem som helst kan slipa sitt trägolv! Inga märken vid start och stopp Du kan slipa utan hänsyn till golvets fiberriktning Slipningen är i det närmaste dammfri Du kommer

Läs mer

Suveränt mjuk gång. otrolig effekt. New Compact Generation

Suveränt mjuk gång. otrolig effekt. New Compact Generation Alltid helrätt Bosch Compact-generationen. Suveränt mjuk gång otrolig effekt. De nya, kompakta excentersliparna från Bosch. New Compact Generation NYHET! Den nya Compact-generationen excenterslipar. eller

Läs mer

för många ytor. Borttagning utan problem. Snabb indragning. Ett väggbearbetningssystem

för många ytor. Borttagning utan problem. Snabb indragning. Ett väggbearbetningssystem Borttagning utan problem. Snabb indragning. Ett väggbearbetningssystem för många ytor. Väggbearbetningssystemet PWR 180 CE med sina många tillsatser tar bort puts, kakellim eller tapetrester och jämnar

Läs mer

KARDBORRERONDELLER. 115 mm RKEO-V P 40, P 60 - P 150, P 240 0

KARDBORRERONDELLER. 115 mm RKEO-V P 40, P 60 - P 150, P 240 0 2012 TILLBEHÖR Sida 2 Beställ genom att ringa: +46 433 799 50 KARDBORRERONDELLER RKEO-V används för krävande slipning. EKA BLUE-V används för lack och träslipning. EKA FILM-V används för lackslipning på

Läs mer

och säkra vinkelslipar

och säkra vinkelslipar Effektiva och säkra vinkelslipar Compact Generation Easy Universal Expert Make it your home. Gör ditt hus till ett hem med de nya vinkelsliparna från Bosch. De är effektiva och robusta och ger bra hantering

Läs mer

PRODUKT KATALOG DANSK DESIGN PRODUCERAT I EU

PRODUKT KATALOG DANSK DESIGN PRODUCERAT I EU PRODUKT KATALOG DANSK DESIGN PRODUCERAT I EU M 80 TVÅNGSBLANDARE (80L) Baron M80 tvångsblandare är kraftfull och effektiv. M80 ger en optimal blandning av allt från jordfuktig betong till spackel. En användarvänlig

Läs mer

Vår väg mot en hållbar framtid Att skapa resultat driver vårt miljöarbete

Vår väg mot en hållbar framtid Att skapa resultat driver vårt miljöarbete Think Do Green Vår väg mot en hållbar framtid Att skapa resultat driver vårt miljöarbete Vår väg mot en hållbar framtid Vår filosofi Vår mission är att ta fram det bästa i varje trägolv. Bona är ett familjeägt

Läs mer

Vår väg mot en hållbar framtid Att skapa resultat driver vårt miljöarbete

Vår väg mot en hållbar framtid Att skapa resultat driver vårt miljöarbete Think Do Green Vår väg mot en hållbar framtid Att skapa resultat driver vårt miljöarbete Leva och arbeta med Bonas produkter Att skapa hållbara lösningar Bona tar hand om trägolvet genom hela dess livslängd.

Läs mer

produktblad SI2026 Rondellslipmaskin Varv/min obelastad 5.000 Stödrondell mm 125 Motoreffekt W 491 Luftförbrukning l/min 132 SI2050AG Minivinkelslip

produktblad SI2026 Rondellslipmaskin Varv/min obelastad 5.000 Stödrondell mm 125 Motoreffekt W 491 Luftförbrukning l/min 132 SI2050AG Minivinkelslip SI2026 Rondellslipmaskin fiberrondeller eller slippapper. Den spänner således över ett stort användningsområde från medelgrov slipning av ex. vis svetsfog till lättare slipning och putsning av plast, trä

Läs mer

Placera ditt budskap där din målgrupp finns.

Placera ditt budskap där din målgrupp finns. Placera ditt budskap där din målgrupp finns. Placera ditt budskap där din målgrupp finns. Se till att du finns där din målgrupp finns. Vi kallar det Pinpoint Media. Med Expands bärbara marknadsföringsdisplayer

Läs mer

Standardutrustning Vario Giraffen vägg- och takslipmaskin

Standardutrustning Vario Giraffen vägg- och takslipmaskin Vario Giraffen vägg- och takslipmaskin WST 700 VV Art nr 350.3 Upptagen effekt 70 Watt Avgiven effekt 420 Watt Varvtal, tomgång 00-700 /min Tomgångsvarvtal hörnslip 3300-500 /min Slipskiva-Ø 2 mm 330-730

Läs mer

GOLVÅRD. Stengolv Linoleum Trägolv

GOLVÅRD. Stengolv Linoleum Trägolv GOLVÅRD Stengolv Linoleum Trägolv Sten/Marmorgolv DIAMANTSLIPNING Stengolv som blivit matta, slitna eller har synliga repor blir som nya. När man diamantslipar ett stengolv används ett brett sortiment

Läs mer

KRAFTFULLT DAMMUTSUG INDUSTRIAL PERFORMANCE ABRASIVES

KRAFTFULLT DAMMUTSUG INDUSTRIAL PERFORMANCE ABRASIVES KRAFTFULLT DAMMUTSUG INDUSTRIAL PERFORMANCE ABRASIVES EN NYPA FRISK LUFT Slipning är traditionellt dammigt och smutsigt. Men med FlexiMesh slipnätsprodukter får du ett kraftfullt dammutsug och en praktiskt

Läs mer

Bona Care Program för halvhårda golv. Resultat utöver det vanliga

Bona Care Program för halvhårda golv. Resultat utöver det vanliga Bona Care Program för halvhårda golv Resultat utöver det vanliga 100 år av innovativ golvbehandling Gedigna resultat i fråga om innovation Bona har nästan ett sekels erfarenhet av installation, renovering

Läs mer

AIR COMPRESSORS ROLLAIR

AIR COMPRESSORS ROLLAIR AIR COMPRESSORS ROLLAIR 380-430 - 480 RLR 380-430-480: Tillförlitlighet och effektivitet Under många år har Worthington Creyssensac utvecklat nya produkter och förbättrat deras konstruktion och prestanda

Läs mer

INFOTOOL MÅLERI. Nyheter & Kompetenta lösningar. Hösten 2012

INFOTOOL MÅLERI. Nyheter & Kompetenta lösningar. Hösten 2012 INFOTOOL MÅLERI Nyheter & Kompetenta lösningar Hösten 2012 Mobilitet sparar tid. Med SYS-ToolBox den öppna systainern med 3-i-1 kopplingssystem. Den som har med sig allt sparar tid och steg därför har

Läs mer

HTC Sweden AB. CX-serien Ett genombrott i prestanda. EZwood HTC Akademien - vårens datum! sid 14. HTC Twister Kommuner satsar på HTC Twister

HTC Sweden AB. CX-serien Ett genombrott i prestanda. EZwood HTC Akademien - vårens datum! sid 14. HTC Twister Kommuner satsar på HTC Twister HTC Sweden AB # April - 2010 CX-serien Ett genombrott i prestanda sid 12-13 EZwood HTC Akademien Nu finns 2010 en ny slipguide - vårens datum! sid 14 sid 2-3 HTC Twister Kommuner satsar på HTC Twister

Läs mer

Vad ska jag slipa? Slipmaskin Verktyg 1:val Verktyg 2:val Verktyg 3:val Steg 2 Steg 3 Steg 4 Steg 5 Steg 6 Steg 7

Vad ska jag slipa? Slipmaskin Verktyg 1:val Verktyg 2:val Verktyg 3:val Steg 2 Steg 3 Steg 4 Steg 5 Steg 6 Steg 7 2011 Vad ska jag slipa? Slipmaskin Verktyg 1:val Verktyg 2:val Verktyg 3:val Steg 2 Steg 3 Steg 4 Steg 5 Steg 6 Steg 7 Blanka betonggolv - 4 slipsteg 450/500/650/700/1000 Grön SCM Blå SCM Vit SCS RDC MAX

Läs mer

Innovativa täckprodukter för bygg, industri och hem

Innovativa täckprodukter för bygg, industri och hem Innovativa täckprodukter för bygg, industri och hem 1 Blixtlåsdörr Enkel och snabb att installera Smidig passage Enkel och smidig skyddsplast med dragkedja för täckning av t.ex. dörröppningar vid renovering.

Läs mer

Atlas Copco. Oljetätade vakuumpumpar med roterande ledskena GV 20-300, 20-365 m 3 /h, 12-215 kubikfot/min

Atlas Copco. Oljetätade vakuumpumpar med roterande ledskena GV 20-300, 20-365 m 3 /h, 12-215 kubikfot/min Atlas Copco Oljetätade vakuumpumpar med roterande ledskena GV 20-300, 20-365 m 3 /h, 12-215 kubikfot/min Atlas Copco Din vakuumspecialist På Atlas Copco har vi utvecklat högtekniska vakuumpumpar i många

Läs mer

Bona Sportive System Maximala prestationer ger resultat

Bona Sportive System Maximala prestationer ger resultat Bona Sportive System Maximala prestationer ger resultat Redo för en tuff match Ett komplett system för maximala prestationer Eftersom ett sportgolv ställer mycket höga krav på lack och färg är Bona Sportive

Läs mer

Naturlig styrka och elasticitet. Bonas sortiment av silanbaserade limmer för trägolv

Naturlig styrka och elasticitet. Bonas sortiment av silanbaserade limmer för trägolv Naturlig styrka och elasticitet Bonas sortiment av silanbaserade limmer för trägolv Bona R580 Fuktspärr För kortare torktid kan Bona R580 användas som ett tvåkomponentssystem tillsätt bara vatten från

Läs mer

Welins Gammeldags produkter

Welins Gammeldags produkter slutbehandlas. Till slutbehandling rekommenderas Timberex Heavy Duty UV eller annan opigmenterad/pigmenterad produkt ur Timberex sortiment, Gammeldags Träsåpa eller Gammeldags Träsåpa Vit. När yta som

Läs mer

Betongslipmaskin för dammfri slipning nära hörn och kanter, 125 mm

Betongslipmaskin för dammfri slipning nära hörn och kanter, 125 mm Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Tel. +49 744 828-0 Fax +49 744 25899 Betongslipmaskin för dammfri slipning nära hörn och kanter, 25 mm LD 5-0 25 R, Kit TH-Jet Art nr 405.922 Skivdiameter 25 mm Varvtal, tomgång

Läs mer

UPOFLOOR ZERO INGEN PVC

UPOFLOOR ZERO INGEN PVC ZERO PVC -FRITT GOLV UPOFLOOR ZERO PVC-FRITT GOLV Fritt från PVC, klor och mjukgörare Fritt från ftalater, halogener och tungmetaller Homogen sammansättning Utmärkt hållbarhet Lätt att lägga Ingen vaxning,

Läs mer

I över 50 år har vi trotsat tyngdlagen

I över 50 år har vi trotsat tyngdlagen I över 50 år har vi trotsat tyngdlagen )a Komplett leverantör Simson Power Tools tillverkar och säljer hydrauliska kraftverktyg med hög kvalitet, god säkerhet, flexibilitet och hög prestanda. I kombination

Läs mer

DEN HÅLLBARA FÄRGEN LACKA/OLJA TRÄGOLV ARBETSRÅD INOMHUS

DEN HÅLLBARA FÄRGEN LACKA/OLJA TRÄGOLV ARBETSRÅD INOMHUS DEN HÅLLBARA FÄRGEN LACKA/OLJA TRÄGOLV ARBETSRÅD INOMHUS LACKA/OLJA GOLV INOMHUS Finns det något vackrare än ett nyslipat och nylackat trägolv? Träets ådring bildar ett naturligt och oregelbundet mönster.

Läs mer

MEJSLAR SDS-MAX SDS-PLUS BORRNING OCH MEJSLING

MEJSLAR SDS-MAX SDS-PLUS BORRNING OCH MEJSLING MEJSLAR SDS-MAX SDS-PLUS BORRNING OCH MEJSLING www..se BETONGBORRNING OCH MEJSLING Du har köpt det bästa verktyget, nu kan du köpa det bästa tillbehöret för arbetsuppgiften. FRÅGA EFTER DEWALT BORR OCH

Läs mer

PRODUKTKATALOG Prisvärda lösningar för konventionell slipning

PRODUKTKATALOG Prisvärda lösningar för konventionell slipning PRODUKTKATALOG Prisvärda lösningar för konventionell slipning Kapskivor och navrondeller Bundna slipprodukter Flexibla slipprodukter Diamantkapklingor Prisvärda lösningar för konventionell 0 slipning Atlas

Läs mer

AX 310/410 ett måste för professionell mattrengöring

AX 310/410 ett måste för professionell mattrengöring AX 310/410 ett måste för professionell mattrengöring Två rengöringslägen (renovering eller underhåll) för bästa resultat (AX 410) Robust och driftsäker utan en massa finesser, enkel att använda (AX 310)

Läs mer

Nya FLEX Giraffen. Helt klart den bästa.

Nya FLEX Giraffen. Helt klart den bästa. Nya FLEX Giraffen. Helt klart den bästa. Den mest lätthanterliga FLEX Giraff -slipmaskinen någonsin. Hög bekvämlighet, överraskande mångsidighet och pålitlig kvalitet made in Germany. FLEX Giraffen är

Läs mer

Innovativa täckprodukter. för bygg, industri & hem

Innovativa täckprodukter. för bygg, industri & hem Innovativa täckprodukter för bygg, industri & hem 1 2 Blixtlåsdörr Enkel och snabb att installera Smidig passage Minimerar byggstäd Enkel och smidig skyddsplast med dragkedja för täckning av t.ex. dörröppningar

Läs mer

Grace Vivid. Touch of Grace. Produkter. Anvisningar. Svårighetsgrad: Krävande Borstning: Obligatoriskt. Ytbehandling: Hard Wax Oil Yta: Extra matt

Grace Vivid. Touch of Grace. Produkter. Anvisningar. Svårighetsgrad: Krävande Borstning: Obligatoriskt. Ytbehandling: Hard Wax Oil Yta: Extra matt Touch of Grace C2 Grace Vivid Svårighetsgrad: Krävande Borstning: Obligatoriskt Ytbehandling: Hard Wax Oil Yta: Extra matt En svart bakgrund i kombination med kontrasterande vitt för en kritig look där

Läs mer

Helt enkelt rent. Geberit designbrunnar.

Helt enkelt rent. Geberit designbrunnar. Helt enkelt rent. Geberit designbrunnar. Detaljer som gör skillnad Designbrunnar har blivit populära inslag i moderna badrum. Oavsett om det gäller väggbrunnar eller golvrännor urvalet gör det möjligt

Läs mer

Standardutrustning Vario Giraffen vägg- och takslipmaskin

Standardutrustning Vario Giraffen vägg- och takslipmaskin Vario Giraffen vägg- och takslipmaskin WST 700 VV Plus Art nr 350.338 Upptagen effekt 70 Watt Avgiven effekt 420 Watt Varvtal, tomgång 00-700 /min Tomgångsvarvtal hörnslip 3300-500 /min Slipskiva-Ø 2 mm

Läs mer

Välkommen till revolutionen

Välkommen till revolutionen Din distributör www.despec.se Välkommen till revolutionen Det är dags att förändra sättet att välja och köpa whiteboardtavlor Diamond Glas Prestige Emalj Nano Clean Stål Classic Stål Allt handlar om tavelytans

Läs mer

HTC Diamond Cleaning System Tillsätt bara vatten

HTC Diamond Cleaning System Tillsätt bara vatten HTC Diamond Cleaning System Tillsätt bara vatten www.htc-twister.com www.htc-twister.com HTC introducerar ett revolutionerande sätt att rengöra golv DCS Diamond Cleaning System är ett nytt sätt att mekaniskt

Läs mer

Ett litet steg för din förare, ett jättekliv för din verksamhet

Ett litet steg för din förare, ett jättekliv för din verksamhet Ett litet steg för din förare, ett jättekliv för din verksamhet XP Med TASKI swingo XP s ökade m2 kapacitet sänkte vi städtiderna med 30 % jämfört med tidigare gå-bakom maskin! 48 Maskiner Kombiskurmaskiner,

Läs mer

Placera ditt budskap där din målgrupp finns.

Placera ditt budskap där din målgrupp finns. Placera ditt budskap där din målgrupp finns. Placera ditt budskap där din målgrupp finns. Se till att du finns där din målgrupp finns.vi kallar det Pinpoint Media. Med Expands bärbara marknadsföringsdisplayer

Läs mer

Betongslipmaskin för dammfri slipning, 125 mm. LD , Kit Turbo-Jet

Betongslipmaskin för dammfri slipning, 125 mm. LD , Kit Turbo-Jet Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Tel. +49 744 828-0 Fax +49 744 25899 Betongslipmaskin för dammfri slipning, 25 mm LD 5-0 25, Kit Turbo-Jet Art nr 405.94 Skivdiameter 25 mm Varvtal, tomgång 0000 /min Upptagen

Läs mer

NYHET ONSITE NEWS NUMMER 2 MAJ-AUGUSTI 2012 BATTERIDRIVNA VERKTYG METALLBEARBETNING TRÄBEARBETNING BETONG- OCH NY VINKELSLIP, 18 V XR SE SIDAN 4

NYHET ONSITE NEWS NUMMER 2 MAJ-AUGUSTI 2012 BATTERIDRIVNA VERKTYG METALLBEARBETNING TRÄBEARBETNING BETONG- OCH NY VINKELSLIP, 18 V XR SE SIDAN 4 BATTERIDRIVNA VERKTYG NY VINKELSLIP, 18 V XR SE SIDAN 4 NY BORDS-/GERINGSSÅG SE SIDAN 5 BETONG- OCH METALLBEARBETNING TRÄBEARBETNING NY STICKSÅG, 18 V XR SE SIDAN 4 ONSITE NEWS NUMMER 2 MAJ-AUGUSTI 2012

Läs mer

Effektiv och säker Make it your home. www.bosch-do-it.com

Effektiv och säker Make it your home. www.bosch-do-it.com Effektiv och säker Make it your home. Gör ditt hus till ditt hem med vinkelsliparna PWS 700-115, PWS 750-115 och PWS 850-125. De är effektiva och robusta och ger bra hantering och kontroll med sin nya

Läs mer

Helt enkelt rent. Geberit designbrunnar.

Helt enkelt rent. Geberit designbrunnar. Helt enkelt rent. Geberit designbrunnar. Strålande tider för designbrunnar. Fler och fler föredrar en ren design i duschen. Våra designbrunnar möjliggör individuella lösningar som uppfyller detta önskemål.

Läs mer

Ett spraysystem för allt: väggfärger, lacker, lasyrer

Ett spraysystem för allt: väggfärger, lacker, lasyrer Bara att spraya Bo vackrare Ett spraysystem för allt: väggfärger, lacker, lasyrer Make it your home. Gör ditt hus till ett hem med färgsprutsystemen PFS 2000, PFS 3000-2 och PFS 5000 E från Bosch. Tack

Läs mer

Bärbara mediadisplayer från Expand.

Bärbara mediadisplayer från Expand. Bärbara mediadisplayer från Expand. Funktion, kvalitet och design i fokus Expand erbjuder högkvalitativa, användarvänliga displayer för marknadsföring, varumärkesbyggande, information och presentationer.

Läs mer

MODUL-SYSTEM EXTRA LÅNGA LÅDOR FÖR TUNG OCH OTYMPLIG LAST

MODUL-SYSTEM EXTRA LÅNGA LÅDOR FÖR TUNG OCH OTYMPLIG LAST MODUL-SYSTEM EXTRA LÅNGA LÅDOR FÖR TUNG OCH OTYMLIG LAST LÖSNINGEN FÖR ICK-US,VANS OCH ERSONBILAR Som professionell användare ställer du säkert höga krav på effektivitet under din arbetsdag och ofta ingår

Läs mer

Innovativa täck- och dammskyddsprodukter för bygg, industri och hem

Innovativa täck- och dammskyddsprodukter för bygg, industri och hem Innovativa täck- och dammskyddsprodukter för bygg, industri och hem EN REN ARBETSPLATS På en byggarbetsplats skapas alltid mycket damm, oavsett om det handlar om rivning, renovering eller nyproduktion.

Läs mer

ETT REVOLUTIONER- ANDE SLIPSYSTEM EN KOMPLETT LÖSNING

ETT REVOLUTIONER- ANDE SLIPSYSTEM EN KOMPLETT LÖSNING ETT REVOLUTIONER- ANDE SLIPSYSTEM EN KOMPLETT LÖSNING ETT FÄRGKODAT SYSTEM FÖR ALLA SLIPSTEG GER EFFEKTIVARE SLIPNING Förr såg alla slipprodukter likadana ut oberoende av kornstorlek! Cyclonic är det nya

Läs mer

Schemalägg ditt underhåll Storstädning Fönsterputsning Golvvård

Schemalägg ditt underhåll Storstädning Fönsterputsning Golvvård Extratjänster Schemalägg ditt underhåll Storstädning Fönsterputsning Golvvård Storstädning Den vanliga städningen behöver kompletteras med storstädning någon gång om året. Storstädning kan omfatta ytor

Läs mer

Allt du trodde du visste om slipmaskiner blev precis historia.

Allt du trodde du visste om slipmaskiner blev precis historia. Allt du trodde du visste om slipmaskiner blev precis historia. ll r. a l k n a vi kt e f r Pe io a n å r nf 180 180 flexibelt sliphuvud Det flexibla sliphuvudet gör det lätt för maskinen att följa användarens

Läs mer

Confalt TÄNK DIG ETT SLITLAGER SÅ STARKT SOM BETONG, LIKA FLEXIBEL SOM ASFALT MEN UTAN FOGAR

Confalt TÄNK DIG ETT SLITLAGER SÅ STARKT SOM BETONG, LIKA FLEXIBEL SOM ASFALT MEN UTAN FOGAR Confalt TÄNK DIG ETT SLITLAGER SÅ STARKT SOM BETONG, LIKA FLEXIBEL SOM ASFALT MEN UTAN FOGAR LAGERHALL CONFALT - Stark, flexibel och fogfri beläggning EGENSKAPER Perfekt kombination av styrka och flexibilitet

Läs mer

vibrationer Excenterslipen arbetar med bra

vibrationer Excenterslipen arbetar med bra Test Gör Det Själv testar verktyg och material för din räkning. Om du har något förslag till vad vi ska testa, så sänd oss ett mail till redaktionen@gds.se Excenterslipen arbetar med bra vibrationer Excenterslipen

Läs mer

NYHET! Gyptone Quattro 70

NYHET! Gyptone Quattro 70 NYHET! Akustikundertak och -väggar med fina perforeringar NYHET! Rena, lätta ytor med behagligt ljud Skapa estetiska omgivningar med en behaglig ljudmiljö. Med den nya serien kan du designa rum med lätta,

Läs mer

B 90 R Classic Bp Pack

B 90 R Classic Bp Pack B 90 R Classic Bp Pack Batteridriven åkbar kombiskurmaskin som efterträder BR / BD Trike. Med kompakt konstruktion, hög flexibilitet och stora tankvolym, är den ett smidigt och bekvämt alternativ till

Läs mer

HIAB T-kranar Klass 0,9-3,3 tm

HIAB T-kranar Klass 0,9-3,3 tm HIAB T-kranar Klass 0,9-3,3 tm Lätta teleskopkranar www.hiab.com Lättvikslösningen T-kranar Klass 0,9-3,3 tm Lätta och kraftfulla T-kranar T-kranarna från HIAB har mycket låg vikt och är dessutom små

Läs mer

Tekniska specifikationer Användningsområden Teknologi. Sporadisk (plus) användning. 180-340 l/min. 1,5 3 Hk. Effekt. 8-10 bar.

Tekniska specifikationer Användningsområden Teknologi. Sporadisk (plus) användning. 180-340 l/min. 1,5 3 Hk. Effekt. 8-10 bar. Kolvkompressorer Människor. Passion. Prestanda. Människor. Passion. Prestanda. Ett differentierat erbjudande som matchar ditt behov av tryckluft Vår produktportfölj med kolvkompressorer omfattar ett brett

Läs mer

Klarar mer än en miljon skruvdragningar.

Klarar mer än en miljon skruvdragningar. BYGG Klarar mer än en miljon skruvdragningar. FEIN gipsskruvdragare med och utan sladd. Borstlös FEIN PowerDrive motor 1 Nytt från proffset för gipsdragning: FEIN ASCT 14 och 18. FEIN är specialisten för

Läs mer

GETINGE FD1600 FRONTMATAD SPOLDESINFEKTOR. Always with you

GETINGE FD1600 FRONTMATAD SPOLDESINFEKTOR. Always with you GETINGE FD1600 FRONTMATAD SPOLDESINFEKTOR Always with you 2 Getinge FD1600 Getinge FD1600 3 ENKELT & EFFEKTIVT Med sin tilltalande och moderna design, enkla drift och utmärkta desinfektionsprestanda spelar

Läs mer

Med korrekt tryck jobbar du bäst

Med korrekt tryck jobbar du bäst Med korrekt tryck jobbar du bäst 10 Användningsöversikt 239 Maskinöversikt 240 Tryckluftsexcenterslip 244 LEX 2 Tryckluftsplanslip 246 LRS 400, LRS 93 Systemöversikt och tillbehör 248 01 02 03 04 05 06

Läs mer

Scrubmaster B120 R Kompakt åkbar kombiskurmaskin

Scrubmaster B120 R Kompakt åkbar kombiskurmaskin Scrubmaster B120 R Kompakt åkbar kombiskurmaskin Bekväm, kraftfull och effektivt för ett renare resultat Säkert och bekvämt arbete: Det ergonomiska och ryggvänliga sätet garanterar att föraren kan arbeta

Läs mer

Hiab XS 022 Klass 2,2 2,6 tm

Hiab XS 022 Klass 2,2 2,6 tm Hiab XS 022 Klass 2,2 2,6 tm Produktbroschyr Enkelhet och prestanda Hiab XS 022 förenklar ditt dagliga arbete Hiab XS 022 är en liten, kompakt och flexibel kran med många användningsområden. Den monteras

Läs mer

RubberShell Självhäftande gummiduk

RubberShell Självhäftande gummiduk RubberShell Självhäftande gummiduk RubberShell Ny teknologi för snabbare, enklare och säkrare tätning av byggnader. RubberShell är en nyutvecklad, kraftfull och självhäftande gummiduk i EPDM för byggnaders

Läs mer

Hiab T-kranar Klass 0,9 3,3 tm

Hiab T-kranar Klass 0,9 3,3 tm Hiab T-kranar Klass 0,9 3,3 tm Produktbroschyr Lättviktslösningen Hiab T-kranar Klass 0,9 3,3 tm Lätta och kraftfulla T-kranar T-kranarna från Hiab har mycket låg vikt och är dessutom små och kompakta.

Läs mer

i 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Polering 10 11 12 kap10-sv 3 06-04-19, 10.22

i 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Polering 10 11 12 kap10-sv 3 06-04-19, 10.22 kap-sv 0-0-,. Polering kap-sv 0-0-,. Polering M Finkornig Slipfilm 0L Hookit och -hål M Finesse-it mikron Slipfilm Tekniskt avancerat slipmaterial för lackjustering, används tillsammans med en mjuk distansplatta

Läs mer

Bona System Produktkatalog 2016/2017

Bona System Produktkatalog 2016/2017 Bona System Produktkatalog 2016/2017 Hårdvaxoljat Oljat trädäck Lackerat Innehåll Introduktion Rätt svar till trägolvens olika förutsättningar 5 Bona Floor Treatment Program 6 Din Bona Support 8 Fuktspärr

Läs mer

Grunden till ett perfekt resultat. Bonas silanbaserade limmer för trägolv.

Grunden till ett perfekt resultat. Bonas silanbaserade limmer för trägolv. Grunden till ett perfekt resultat. Bonas silanbaserade limmer för trägolv. Nästa generation är här För alla storlekar och alla typer av parkettgolv Bona Titan Lämplig för alla typer av parkettgolv, särskilt

Läs mer

en dag med inspiration

en dag med inspiration en dag med inspiration 2012 Malmö Tel 040-31 28 40 Helsingborg Tel 042-32 94 60 Halmstad Tel 035-21 24 10 Göteborg Tel 031-86 64 40 Keramiska golvplattor serie Design Evolution www.svenskakakel.se Vi har

Läs mer

B 90 R Adv DOSE Bp Pack

B 90 R Adv DOSE Bp Pack B 90 R Adv DOSE Bp Pack Batteridriven åkbar kombiskurmaskin som efterträder BR/BD Trike. Med en kompakt konstruktion, hög flexibilitet och stora tankvolym, är den ett smidigt och bekvämt alternativ till

Läs mer

Älska vintern! Parkeringsvärmare från Webasto

Älska vintern! Parkeringsvärmare från Webasto Älska vintern! Parkeringsvärmare från Webasto Isfria rutor och behagligt uppvärmd kupé för alla! Sätt dig i bilen, njut av hur bra det känns och kör iväg så härlig kan vintern vara för alla bilförare om

Läs mer

TMT Maskinvaruhus AB Södra Skeppsbron 21 802 84 GÄVLE 222 : 1

TMT Maskinvaruhus AB Södra Skeppsbron 21 802 84 GÄVLE 222 : 1 TMT Maskinvaruhus AB Södra Skeppsbron 21 802 84 GÄVLE 222 : 1 norclean-sugarna är utvecklade för industri, shipping, offshore, offentliga företag och institutioner med behov av speciellt kraftiga, robusta

Läs mer

Betong Giraffen för golv, väggar och tak. WST 1000FV, Kit Turbo-jet

Betong Giraffen för golv, väggar och tak. WST 1000FV, Kit Turbo-jet Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Tel. +49 744 828-0 Fax +49 744 25899 Betong Giraffen för golv, väggar och tak WST 000FV, Kit Turbo-jet Art nr 355.747 Skivdiameter 25 mm Varvtal, tomgång 8000 /min Upptagen

Läs mer

Klarar mer än en miljon skruvdragningar.

Klarar mer än en miljon skruvdragningar. BYGG Klarar mer än en miljon skruvdragningar. FEIN gipsskruvdragare med och utan sladd. ASCT 18 M: mer än 2300 skruvdragningar per batteriladdning! Nyhet för gipsdragning. FEIN ASCT 14 och 18. FEIN är

Läs mer

Hako-Jonas 1200 / För ekonomisk sopsugning av större ytor

Hako-Jonas 1200 / För ekonomisk sopsugning av större ytor Hako-Jonas 1200 / 1500 För ekonomisk sopsugning av större ytor Åkbara sopsugmaskiner med en ytkapacitet på upp till 16,200 m 2 /tim Hako-Jonas 1200 / 1500 Förenkla sopningen! Perfekt rengöring av större

Läs mer

imop Lite Mobil rengöring

imop Lite Mobil rengöring imop Lite Mobil rengöring faster cleaner greener safer better Välkommen till revolutionen imop Lite I-mop Lite är lättare än i-mop XL, vilket gör den till den minsta, lättaste maskinen i i-mop-utbudet.

Läs mer

Övriga produkter Avgradning ytbehandling - polering

Övriga produkter Avgradning ytbehandling - polering Slipdukshylsor Zirconium (blå) - Leveransförpackning 50 st Storlek D x T Max rpm Korn 36 Korn 50 Korn 80 Korn120 Pris/ st 13 x 25 36,000 4011-5112 4011-5142 4011-5182 4011-5212 7:30 19 x 25 30,000 4013-0112

Läs mer

MINI DUMPER C08. YANMAR LN 100 AE 10 HK 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Effekt Arbetsvikt Mått

MINI DUMPER C08. YANMAR LN 100 AE 10 HK 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Effekt Arbetsvikt Mått MINI DUMPER C08 Motor Effekt Arbetsvikt Mått YANMAR LN 100 AE 10 HK 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm C08 EFFEKTIVITET I ALLA KOMPAKT Reducerad totalbredd och en liten svängradie för att passa i trånga ytor.

Läs mer

URURU SARARA. Total. komfortlösning DAIKIN SÄTTER NY STANDARD FÖR KLIMATET

URURU SARARA. Total. komfortlösning DAIKIN SÄTTER NY STANDARD FÖR KLIMATET URURU SARARA Total komfortlösning DAIKIN SÄTTER NY STANDARD FÖR KLIMATET Rätt klimat för dig Vill du slippa tänka på klimatet på din arbetsplats? Bara känna att du alltid har ett skönt klimat på kontoret,

Läs mer

BATTERIDRIVNA LÖSNINGAR

BATTERIDRIVNA LÖSNINGAR BATTERIDRIVNA LÖSNINGAR Där komfort möter kontroll. INNEHÅLL Batteridrivet. Där komfort möter kontroll... 3 Verktyg och tillbehör för punktreparation... 4 Enkel lösning för punktreparation... 5 Mirkas

Läs mer

Batteridrivenborrskuvdragare. slagborrskruvdragare. A10 M A18 M bl ASB18 M bl

Batteridrivenborrskuvdragare. slagborrskruvdragare. A10 M A18 M bl ASB18 M bl Batteridrivenborrskuvdragare slagborrskruvdragare A10 M A18 M bl ASB18 M bl Bra jobb är inte bara arbete - det är kul också. BORSTLÖS MOTOR - KOMPAKT OCH LÅNGLIVAD De kraftfulla batteridrivna borrmaskinerna

Läs mer

VÅRT UTBUD AV PUMPAR INNEHÅLL VATTENPUMPAR 26 27 32 BÄRBARA PUMPAR VATTENPUMP 34 HÖGVOLYM-, SLAMOCH KEMPUMPAR OCH HÖGTRYCKSPUMPAR 36 TEKNISKA DATA

VÅRT UTBUD AV PUMPAR INNEHÅLL VATTENPUMPAR 26 27 32 BÄRBARA PUMPAR VATTENPUMP 34 HÖGVOLYM-, SLAMOCH KEMPUMPAR OCH HÖGTRYCKSPUMPAR 36 TEKNISKA DATA VATTENPUMPAR 26 27 VÅRT UTBUD AV PUMPAR Från små bärbara pumpar till stora slampumpar Hondas utbud av pumpar passar för de flesta tillämpningar. Perfekt för den som behöver en effektiv och tyst pump, kombinerat

Läs mer