Helsingborg är en utmärkt utgångspunkt för att utforska Skåne och Danmark. Good Morning+ Helsingborg. Hotellet erbjuder

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Helsingborg är en utmärkt utgångspunkt för att utforska Skåne och Danmark. Good Morning+ Helsingborg. Hotellet erbjuder"

Transkript

1 Good Morning+ Helsingborg Besök en av Skånes mest charmerande städer, Helsingborg, och upplev några underbara dagar på det 3-stjärniga Good Morning+ Helsingborg, bara 2 km från centrala Helsingborg. Du kan boka ditt uppehåll med eller utan middag. Om hotellet Good Morning+ Helsingborg ligger i södra delen av Helsingborg, lätt åtkomligt med bil och kommunal transport. Hotellet erbjuder Det moderna hotellet är helt rökfritt och erbjuder relaxavdelning med bastu och jacuzzi samt fitnessfaciliteter. För barnen finns lekrum. Restaurangen har öppet måndag fredag för lunch och måndag - lördag för middag Kockarna lagar internationella rätter och skånska specialiteter. I lobbyn finns dessutom en shop, som har öppet hela dygnet, där du kan köpa hemgjorda smörgåsar och sallader. Är du sugen på kaffe/te och en kaka finns detta gratis att tillgå i lobbyområdet. Parkering och internet är gratis.

2 Rummen Alla rum har dusch (rain shower), toalett, hårtork, LED-TV, telefon, skrivbord och gratis WiFi. Sängarna är 2 x 90 cm. Vissa av rummen renoverades under 2017.

3 Detaljerad hotellinformation Incheckning från kl. Utcheckning innan kl. Närmaste golfbana Restaurang Hotellet väljer meny / buffé Bar cuzzi Bastu Gym Hund* Hiss Gratis parkering Gratis internet *Vägledande information Rya Golfklubb, 2 km 240 SEK pr. vistelse Good Morning+ Helsingborg Helsingborg är en härlig stad året runt. Shoppingsugna får sitt lystmäte på Kullagatan (2 km) med sina tvärgator där över 500 butiker trängs i de karakteristiska gammaldags stadshusen. På vägen dit passerar du Gallerian Söderpunkten (1 km), som är ett mindre shoppingcenter. Blir du hungrig under din shoppingtur och känner för en lunch eller middag på stan', prova någon av de många traditionella eller innovativa restaurangerna i shoppingdistriktet kring Stortorget med omgivande gator. En god idé är att besöka Turistbyrån mitt på Kungsgatan (2,3 km). Här får du massor av information om sevärdheter, utflyktsmöjligheter, guidade historiska stadsvandringar etc. Helsingborg (2.2 km) Även om Helsingborg till storleken är en relativt liten stad, så har den mycket att erbjuda med mysig atmosfär och härliga omgivningar! Ta en promenad längs strandpromenaden i Norra Hamnen, en upplevelse för alla som tycker om att äta gott och shoppa, samtidigt som ni får en vacker utsikt över Öresund. I Helsingborg finns omkring 500 butiker varav de flesta finns på Kullagatan, Bruksgatan, Drottninggatan, Järnvägsgatan och Storgatan i centrum. Väla Centrum är det största inomhusköpcentrat i Sydsverige och ligger ungefär sex kilometer från centrala Helsingborg. Besök även vakttornet Kärnan som har vakat över Helsingborg i över 700 år och är stadens landmärke. Från Kärnan är det en fantastisk utsikt över Öresund och Helsingør, som ligger fyra kilometer bort på andra sidan sundet. De branta trätrapporna är en utmaning, men belöningen kommer när ni nått toppen. Härifrån har ni en fantastisk utsikt över Öresund med omgivande städer. Du kan t.o.m. se Turning Torso i Malmö på en klar dag! Under hela året kan du gå upp för terrasstrapporna utomhus. Barnen blir överlyckliga vid ett besök på Busfabriken 5 km utanför staden. En biljett varar 3 timmar och under denna tid kan barnen utnyttja kvm lekyta med t.ex. hängbroar, jättebollar eller bara mys och pyssel.

4 Helsingborg sett från vattnet och borgen Kärnan i centrala Helsingborg Fredriksdals trädgård och museer (3.1 km) Fredriksdals trädgård och museer är Sveriges näststörsta friluftsmuseum. Här kan man se åkrar, skog, stad, hus och djur och få en känsla av hur människor en gång levt i Sydsverige. Runt 50 historiska byggnader finns att besöka på Fredriksdal, och varje år hålls ett flertal olika marknader och folkfester. Gör en dagstur till Fredriksdals trädgård Helsingør (9.1 km) Helsingør är en gullig liten stad som går både snabbt och enkelt att utforska. Gågatan, Stengade, med tvärgator utgör den centrala delen av staden och här har ni möjlighet att besöka de många små butikerna som ligger längsmed gågatan. Ett rikt kaféliv bjuder på många olika delikatesser och det finns även många fina restauranger i Helsingør, som tillfredsställer de mest kräsna.

5 Sofiero Slott (13.7 km) År 1866 lät kronprins Oscar och hans hustru Sophia bygga sommarslottet Sophie-ro. Det ligger alldeles vid havet bara ett par kilometer norr om Helsingborg. Sofiero är kanske mest känt för sin rhododendronsamling, och den är också Sveriges största och över trädgårdsintresserade besökare kommer varje år.

6 Besök vackra Sofiero Slott Wallåkra Stenkärlsfabrik (18.6 km) På Wallåkra har man tillverkat klassiska krukor och kruk på traditionellt vis i 150 år. Här kan du få en inblick i och följa tillverkningen från lerhantering till färdig produkt. Här kan du gå på guidad visning i fabriken, men du kan också själv testa på att dreja! Glöm inte att köpa med dig ett eget lerkrus från butiken. Du kan också passa på att äta gott i krogen som finns i magasinhuset.

7 Besök Wallåkra Stenkärlsfabrik Mölle (38.3 km) På sommaren lockar skäldervikens stränder med sand, sol och bad. Besök den kända badorten Mölle, som är en riktigt traditionell badort, där turismen nådde sin topp under 1900-talets början.

8 Stranden söder om Mölle är en sten- och klippstrand. Kullaberg naturreservat (41.1 km) Kullaberg är södra udden vid Skälderviken. Härifrån har ni en hänförande utsikt över Öresund och kattehatt. Området är mycket annorlunda från den övriga naturen i Skåne. Vill ni veta mer om faunan och floran här rekommenderar vi ett besök på Naturum Kullaberg vid Kullens fyr. Vandringssugna kan gå en del (eller hela) Kullaleden, som är 70 km lång. Kanske minns ni Kullamannen? Det var en TV-deckare för ungdomar, vilken visades på 60-talet och urspelade sig just på Kullen.

9 Besök det underbart vackra naturreservatet, som har en speciell topografi för att vara i Skåne. Woodlands Golf och Country club (45.2 km) Woodlands Contry Club är en av Skandinaviens ledande och erbjuder spel på golfbanor i fantastisk miljö. Beläget i Örkelljunga, ca 4 mil från Markeryd och hit tar man sig enklast med bil på knappa minuter. Golfklubben kan erbjuda skräddarsydda paket som passar golfarens önskemal och behov. Golflektioner och utbildningar erbjuds aven som nybörjare som vill lära sig mer. På Woodland kan man välja mellan två olika 18 håls banor samt en bana med 9 hål.

10 Malmö (64.4 km) Besök vackra Malmö och njut av en dag i storstadsbruset! På Lilla Torg kan ni njuta av god mat, fika eller shoppa i de roliga små butikerna. Eller varför inte ta en titt på Mazetti Chokladfabrik? I Mazettis (Ögonkakao) anrika chokladfabrik kan du uppleva allt som har med choklad att göra. Lär dig om chokladens historia och hur den tillverkas. I chokladmuseet kan du också köpa den berömda Malmöpralinen, tryfflar och andra godbitar. Möllevångstorget är ett ett mysigt torg med flera restauranger och barer, lite mer hippt och väl värt ett besök. passa på att gå dit på en marknadsdag! Och om du är sugen på shopping kan du ta en sväng till Emporia köpcentrum i Hyllie! Malmö kallas ofta för parkernas stad tack vare alla de vackra grönområden som finns, och Kungsparken och Slottsparken är båda väl värda ett besök. Ribersborg, även kallad "Ribban" är Malmös sandstrand, med park, kallbadhus och västra hamnen i nära anknytning, där ni även finner Malmös landmärke, Turning Torso. Utanför Malmö kan du också besöka Katrinetorp, i en lantlig idyll, men ändå nära Malmö, ligger Katrinetorp Landeri. Det är en vacker, anrik herrgård från tidigt 1800-tal, som är tidstypiskt renoverad och idag stoltserar med trädgårdscafé och antikbutik. I Malmö finns verkligen något för alla!

11 Halmstad och Tylösand (85.9 km) Dryga 50 km från Markeryd finner ni halländska västkuststaden Halmstad med ca invånare. Här finns flertal urval av fina restauranger och mysiga caféer att besöka. Att strosa kring längs gatorna i innerstaden rekommenderas också. Detta är en sann sommarstad med närhet till badstränder som exempelvis välkända och populära Tylösand. Staden erbjuder något för hela familjen. Här finns allt från konst och kultur, shopping, stadsparker och lekplatser.

12 Halmstad och Tylösand är två vackra städer värda ett besök längs Västkusten. Köpenhamn (106.9 km) Köpenhamn har givetvis en massa sevärdheter, som alla huvudstäder. Börja med den största turistattraktionen och Danmarks varutecken: Den lille Havfrue (Den lilla Sjöjungfrun). Statyn är Danmarks och en av världens mest fotograferade statyer. Att passera Amalienborg (slottet) är också ett måste under er Köpenhamnsvistelse. Christiansborg, Rundetårnet och Rosenborg Slott är även värt ett besök. Glöm inte en shoppingrunda på Strøget, som startar vid Rådhusplatsen och går till Kongens Nytorv. Fortsätter ni över Kongens Nytorv kommer ni till Nyhavn, som samtidigt är det moderna Köpenhamns mest folkliga och levande mötesplats och ett stycke gammal Köpenhamnsromantik. Med eller utan barn är det alltid kul att gå en sväng på Tivoli, speciellt på kvällen. Dannebrogen vajar över skutorna, som ligger förtöjda i charmiga Nyhavn, Köpenhamns mötesplats. Köpenhamn är en otroligt vacker stad med många tinnar och torn på de oficiella byggnaderna. Dunkers Kulturhus (2.7 km)

13 Låt dig omges av en värld av modern konst och kultur på Dunkers Kulturhus. Utställningslokalen omfattar kvm utställningsyta och har ständigt olika nya utställningar på gång. Byggnaden är ritad av Jim Utzon och tanken var att det skulle se ut som en medeltida borg. De omgivande byggnaderna gestaltar en ringmur, innehållande kontor och andra administrativa funktioner. Besök det intressanta Dunkers Kulturhus

14 Karta

Hotell Hovs Hallar. God mat i restaurangen med havsutsikt och massor av utflyktsmål i vackra Skåne. Hotell Hovs Hallar.

Hotell Hovs Hallar. God mat i restaurangen med havsutsikt och massor av utflyktsmål i vackra Skåne. Hotell Hovs Hallar. Hotell Hovs Hallar Hotell Hovs Hallar ligger i Bjärehalvön Naturreservat endast 10 minuters promenad från havet. Området, med sin speciella natur, hae blivit beskrivet som magiskt, nästan som från en annan

Läs mer

Best Western Malmö Arena Hotel Åk på storstadssemester till Malmö och njut av allt Öresundsregionen kan erbjuda

Best Western Malmö Arena Hotel Åk på storstadssemester till Malmö och njut av allt Öresundsregionen kan erbjuda Best Western Malmö Arena Hotel Detta moderna och fräscha hotell ligger i Hyllie i Malmö, alldeles intill Malmö arena. Här kan du enkelt besöka Malmömässan och det stora shoppingcentret Emporia. Från Malmö

Läs mer

Postillion Hotel Haren-Groningen

Postillion Hotel Haren-Groningen Postillion Hotel Haren-Groningen Nära universitetsstaden Groningen, ligger Postillion Hotel Haren-Groningen. I Groningen kan ni besöka Martinikyrkans grå torn från 1400-talet, äta lunch på guldkontoret

Läs mer

Njut av Spa och avkoppling med utsikt över vackra Gullmarsfjorden! Vann Spa, Hotell & Konferens. Hotellet erbjuder

Njut av Spa och avkoppling med utsikt över vackra Gullmarsfjorden! Vann Spa, Hotell & Konferens. Hotellet erbjuder Vann Spa, Hotell & Konferens Hotellet erbjuder Ta dig en liten minisemester och njut av både SPA, träning och wellness pa Vann Spa. Hotellet har egen båtbrygga och privat strand precis vid Gullmarsfjorden.

Läs mer

Upplev universitetstaden Lund och dess historia. Good Morning Hotel Lund. Om Hotellet

Upplev universitetstaden Lund och dess historia. Good Morning Hotel Lund. Om Hotellet Good Morning Hotel Lund Good Morning Lund ligger bara 2.5 kilometer utanför centrala Lund med sin tusenåriga historia, många sevärdheter, restauranger och shopping. Med tåg är det bara 20 minuter till

Läs mer

Njut av Spa och avkoppling med utsikt över vackra Gullmarsfjorden! Vann Spa, Hotell & Konferens. Hotellet Erbjuder

Njut av Spa och avkoppling med utsikt över vackra Gullmarsfjorden! Vann Spa, Hotell & Konferens. Hotellet Erbjuder Vann Spa, Hotell & Konferens Hotellet Erbjuder Ta dig en liten minisemester och njut av både SPA, träning och wellness pa Vann Spa. Hotellet har egen båtbrygga och privat strand precis vid Gullmarsfjorden.

Läs mer

Hotel New Skanpol. Hotel New Skanpol med dansk design. Hotel New Skanpol. Hotellet erbjuder

Hotel New Skanpol. Hotel New Skanpol med dansk design. Hotel New Skanpol. Hotellet erbjuder Hotel New Skanpol Hotel New Skanpol erbjuder dansk design med skandinavisk touch. Här kan du besöka hotellets bar Jensen eller restaurang Skandynawia. Boka en tid för en avslappnande massage, gå en promenad

Läs mer

Upplev Västkusten som inbjuder till en härlig semester i havets tecken. Bohusgården Hotell och Konferens. Hotellet erbjuder

Upplev Västkusten som inbjuder till en härlig semester i havets tecken. Bohusgården Hotell och Konferens. Hotellet erbjuder Bohusgården Hotell och Konferens Unna dig det lilla extra under några sköna dagar på Sveriges västkust. I härliga Uddevalla ligger Bohusgården, som är ett modernt, förstklassigt spahotell med utsikt över

Läs mer

Besök Smålandskusten, Öland och bo i historiska Kalmar. Best Western Plus Kalmarsund Hotell. Best Western Plus Kalmarsund.

Besök Smålandskusten, Öland och bo i historiska Kalmar. Best Western Plus Kalmarsund Hotell. Best Western Plus Kalmarsund. Best Western Plus Kalmarsund Hotell Best Western Plus Kalmarsund Best Western Plus Kalmarsund är ett modernt och trivsamt hotell beläget på Kvarnholmen i Gamla Kalmar. De flesta sevärdheterna finns på

Läs mer

Hotel Strandly Skagen

Hotel Strandly Skagen Hotel Strandly Skagen Hotellet erbjuder Hotel Strandly Skagen har en trevlig "Skagenatmosfär" med traditioner och fantasktisk service på ett familjärt och rart sätt. Både hotellet och restaurangen är nyrenoverade

Läs mer

OREA Resort Devet Skal Vysocina

OREA Resort Devet Skal Vysocina OREA Resort Devet Skal Vysocina På Orea Resort Devět Skal, som ligger i Mährens berg, kan du se fram emot vackra naturvandringar, god mat i hotellets restaurang och ett dopp i poolen. Här är siktet inställt

Läs mer

Hotel Frederiksværk Hotel Frederiksværk Hotel et erbjuder Risskov Bilferie Risskov Bilsemester Risskov Bilferie Risskov Autoferien

Hotel Frederiksværk Hotel Frederiksværk Hotel et erbjuder Risskov Bilferie Risskov Bilsemester Risskov Bilferie Risskov Autoferien Hotel Frederiksværk Hotel Frederiksvaerk ligger i mitten av staden, omgiven av kanaler och vackra byggnader. Hotellet har funnits i över 200 år och tillhör således bokstavligen en magnifik del av Danmarks

Läs mer

Hotel Blankenese. Bo i lugna och gröna omgivningar bara 20 minuter från storstaden Hamburg. Hotel Blankenese. Hotellet erbjuder

Hotel Blankenese. Bo i lugna och gröna omgivningar bara 20 minuter från storstaden Hamburg. Hotel Blankenese. Hotellet erbjuder Hotel Blankenese Hotel Restaurant Blankenese är beläget i lugna och gröna omgivningar i stadsdelen Blankenese, en förort till Hamburg. Nära hotellet finns kollektivtrafik och det är lätt att ta sig runt

Läs mer

Tallhöjden Hotell & Restaurang

Tallhöjden Hotell & Restaurang Tallhöjden Hotell & Restaurang När du bor på Tallhöjdens Värdshus får du chansen att uppleva en miljö du aldrig tidigare sett! Här kan du konferera, vandra eller spela golf på någon av de närliggande golfbanorna,

Läs mer

Best Western Plus Kalmarsund är ett modernt och trivsamt hotell beläget på Kvarnholmen i Gamla Kalmar.

Best Western Plus Kalmarsund är ett modernt och trivsamt hotell beläget på Kvarnholmen i Gamla Kalmar. Best Western Plus Kalmarsund Hotell Best Western Plus Kalmarsund är ett modernt och trivsamt hotell beläget på Kvarnholmen i Gamla Kalmar. De flesta sevärdheterna finns på gångavstånd, liksom restauranger,

Läs mer

Vandra i Sverige. Kullaleden, 5 nätter Ängelholm Helsingborg

Vandra i Sverige. Kullaleden, 5 nätter Ängelholm Helsingborg Kullaleden, Ängelholm Helsingborg, 5 nätter Sida 1 av 5 Vandra i Sverige Kullaleden, 5 nätter Ängelholm Helsingborg Kullaleden, en vandring som bjuder på lite av allt. Sandstränder, klappersten, ängar,

Läs mer

Hørby Færgekro ligger vackert vid vattnet omgiven av underbar natur.

Hørby Færgekro ligger vackert vid vattnet omgiven av underbar natur. Hotel Hørby Færgekro Hørby Færgekro ligger vackert vid vattnet omgiven av underbar natur. Hotellet erbjuder Hotel Hørby Færgekro erbjuder ett krouppehåll i vacker natur. Kroens restaurang serverar klassiska

Läs mer

Stora Hotellet Markaryd AB Närheten till den vackra naturen och sjöarna gör Markeryd till ett populärt besöksmål.

Stora Hotellet Markaryd AB Närheten till den vackra naturen och sjöarna gör Markeryd till ett populärt besöksmål. Stora Hotellet Markaryd AB Stora hotellet Markaryd är beläget i sydvästra Småland, med närhet till både halländska Halmstad, skånska Helsingborg och Ängelholm. Ett mysigt stadshotell i hjärtat av Markaryd.

Läs mer

Best Western Hotel Carlia

Best Western Hotel Carlia Best Western Hotel Carlia Best Western Hotel Carlia Vid Bäveåns mynning i Byfjorden ligger Uddevalla med natursköna omgivningar och många utflyktsmål. På Best Western Hotel Carlia bor du bekvämt mitt i

Läs mer

Hotel Zamek Reszel erbjuder autentiska medeltida rum med modern inredning och möbler designade av den kände skulptören Boleslaw Marschall.

Hotel Zamek Reszel erbjuder autentiska medeltida rum med modern inredning och möbler designade av den kände skulptören Boleslaw Marschall. Zamek Reszel I nordöstra Polen, i Warmiaområdet är Hotel Zamek Reszeal beläget. Hotellet inryms i stadens gamla slott, här erbjuds en unik hotellvistelse med medeltids atmosfär. Tillsammans med familjen

Läs mer

Voldstedgård Herregårdspension

Voldstedgård Herregårdspension Voldstedgård Herregårdspension Voldstedgaard är en gammal herrgård i Eskilstrup på Falster. När ni befinner er på Voldstedgaard är ni verkligen mitt i den härliga danska grönskan mitt emellan skog och

Läs mer

H2O Hoteltherme I Österrike väntar en perfekt badsemester för hela familjen

H2O Hoteltherme I Österrike väntar en perfekt badsemester för hela familjen H2O Hoteltherme Hotellet H20 Hoteltherme ligger i östra Steiermark, i staden Sebersdorf. Hotellet erbjuder en riktig familjeresa där spa och ett stort utbud av vattenrutschbanor och pooler gör din vistelse

Läs mer

Vandra i Sverige. Kullaleden, 5 nätter Ängelholm - Helsingborg

Vandra i Sverige. Kullaleden, 5 nätter Ängelholm - Helsingborg Sida 1 av 6 Vandra i Sverige Kullaleden, 5 nätter Ängelholm - Helsingborg Kullaleden, en vandring som bjuder på lite av allt. Sandstränder, klappersten, ängar, vackra skogar, naturreservat, mysiga fiskebyar

Läs mer

Akvarellkurs på Golden Club Cabanas, Portugal 2015. Landskapsmåleri i akvarell

Akvarellkurs på Golden Club Cabanas, Portugal 2015. Landskapsmåleri i akvarell Akvarellkurs på Golden Club Cabanas, Portugal 2015 Landskapsmåleri i akvarell Kursen utgår från det klassiska landskapsmåleriet och går mot det mer förenklade och abstrakta gestaltandet av landskapet och

Läs mer

Hotel Zagreb. Avkoppling, vacker natur och spännande kulturupplevelser på kroatiska kusten. Hotel Zagreb. Hotellet erbjuder

Hotel Zagreb. Avkoppling, vacker natur och spännande kulturupplevelser på kroatiska kusten. Hotel Zagreb. Hotellet erbjuder Hotel Zagreb Hotel Zagreb ligger i Karlobag, som är beläget vid foten av Velebit bergskedjan i Kroatien. Karlobag är framförallt känt för sitt kristallklara vatten och behagliga klimat. Hotel Zagreb erbjuder

Läs mer

Från hotellets restaurang är det vacker utsikt över Stege Nor. Exempel på ett av hotellets dubbelrum

Från hotellets restaurang är det vacker utsikt över Stege Nor. Exempel på ett av hotellets dubbelrum Hotel Præstekilde Det trevliga hotellet har tagit sitt namn från det gamla stadsnamnet Præstekilde och erbjuder ett härligt avkopplande uppehåll för par, familjer och inte minst för golfare. Njut av den

Läs mer

Ronneby Brunn Hotel. Besök ett av Sveriges mest kända SPA-hotell, ladda upp med ny energi och njut! Ronneby Brunn Hotel.

Ronneby Brunn Hotel. Besök ett av Sveriges mest kända SPA-hotell, ladda upp med ny energi och njut! Ronneby Brunn Hotel. Ronneby Brunn Hotel Ronneby har alltid varit en känd kurort. Från 1700-talet fram till 1920-talet tog man sig hit för att dricka brunn och gå stärkande promenader. Idag är den vackra Brunnsparken fortfarande

Läs mer

Akvarellkurs på Golden Club Cabanas i södra Portugal. Landskapsmåleri i akvarell

Akvarellkurs på Golden Club Cabanas i södra Portugal. Landskapsmåleri i akvarell Akvarellkurs på Golden Club Cabanas i södra Portugal Landskapsmåleri i akvarell Kurserna utgår från det klassiska landskapsmåleriet och går mot det mer förenklade och abstrakta gestaltandet av landskapet

Läs mer

Upplev Malmö! WWW.MALMOTOWN.COM @ JOHAN PERSSON, OSKAR FALCK/MALMÖ TURISM

Upplev Malmö! WWW.MALMOTOWN.COM @ JOHAN PERSSON, OSKAR FALCK/MALMÖ TURISM Upplev Malmö! Malmö har så mycket att erbjuda att det kan vara svårt att välja bland alla upplevelser. Vi på Malmö Turism vill gärna hjälpa er! Låt er inspireras av våra förslag på hur en dag i vår stad

Läs mer

StayAt Stockholm Bromma Lämna bilen på hotellet och ta tunnelbanan in till Stockholm city. Bo bekvämt i lägenhet med eget kök.

StayAt Stockholm Bromma Lämna bilen på hotellet och ta tunnelbanan in till Stockholm city. Bo bekvämt i lägenhet med eget kök. StayAt Stockholm Bromma På StayAt bor ni bekvämt i moderna lägenheter nära Alviks Torg i Bromma. Härifrån har ni nära till det lokala centrumet, vacker natur samt kan enkelt ta er in till Stockholms centrum

Läs mer

MCI har bokat upp ett antal hotellrum för att garantera boende till er deltagare på SFAI-veckan.

MCI har bokat upp ett antal hotellrum för att garantera boende till er deltagare på SFAI-veckan. MCI har bokat upp ett antal hotellrum för att garantera boende till er deltagare på SFAI-veckan. Vi arbetar utifrån förste man/kvinna till kvarn... principen, så vad gäller nedan hotell, reserverar vi

Läs mer

Vandra i Sverige. Kullaleden, 5 nätter Ängelholm - Helsingborg

Vandra i Sverige. Kullaleden, 5 nätter Ängelholm - Helsingborg Kullaleden, Ängelholm Helsingborg, 5 nätter Sida 1 av 6 Vandra i Sverige Kullaleden, 5 nätter Ängelholm - Helsingborg Kullaleden, en vandring som bjuder på lite av allt. Sandstränder, klappersten, ängar,

Läs mer

RUTTFÖRSLAG FÖR EN VECKAS SEGLING NORR OCH SÖDER FRÅN SPLIT

RUTTFÖRSLAG FÖR EN VECKAS SEGLING NORR OCH SÖDER FRÅN SPLIT RUTTFÖRSLAG FÖR EN VECKAS SEGLING NORR OCH SÖDER FRÅN SPLIT 7 DAGAR SÖDER UT: Dag 1 - Trogir Vi rekommenderar er att segla norr ut er under första dag till staden Trogir. Trogir är en riktig pärla och

Läs mer

Övernattning. Dana Cup No.1 Frederikshavn 11-16 juli 2011

Övernattning. Dana Cup No.1 Frederikshavn 11-16 juli 2011 Frederikshavn är beläget på norra Jylland i Danmark. Här finns aktiviteter för hela familjen. Du hittar fina sandbadstränder på bägge sidor av staden. Alldeles norr om Frederikshavn finner ni Danmarks

Läs mer

Strömstad Spa. Njut av en härlig spa-vistelse i charmiga Strömstad med Bohusläns vackra natur. Strömstad Spa. Hotellet Erbjuder

Strömstad Spa. Njut av en härlig spa-vistelse i charmiga Strömstad med Bohusläns vackra natur. Strömstad Spa. Hotellet Erbjuder Strömstad Spa Hotell Strömstad Spa ligger tio meter från havskanten i Bohuslän, endast en kort väg från Oslo och Göteborg. Hotellrummen är nyrenoverade, liksom restaurangen. Här kan man njuta av spa-behandlingar

Läs mer

Luna Hotel Avkoppling vid Adriatiska havet i Kroatien

Luna Hotel Avkoppling vid Adriatiska havet i Kroatien Luna Hotel Det förhållandevis nya Luna hotel grundades 2008 och är ett av de ledande konferens- och semesterhotellen i regionen. Hotel Luna Island har allt som behövs för att kunna njuta av semestern till

Läs mer

N O R D I C P A C K A R D O W N E R S C L U B V A R B E R G - S W E D E N. You can tell it s a PACKARD from here

N O R D I C P A C K A R D O W N E R S C L U B V A R B E R G - S W E D E N. You can tell it s a PACKARD from here 4 0 1971 2011 N O R D I C P A C K A R D O W N E R S C L U B 4 0 t h A N N I V E R S A R Y * J U N E 3 0 - J U L Y 3, 2 0 1 1 V A R B E R G - S W E D E N You can tell it s a PACKARD from here V Ä L K O

Läs mer

Åk på egen hand 9 eller 16 dagar

Åk på egen hand 9 eller 16 dagar Vi på Polenupplevelser arbetar med att erbjuda sköna spa och rehabiliteringsresor till Polen. Landet har en lång tradition och ansedd erfarenhet vad gäller kurbehandlingar och friskvård som vi förmedlar

Läs mer

Hotellbokning CPUP-dagarna 24-25 oktober 2016

Hotellbokning CPUP-dagarna 24-25 oktober 2016 Hotellbokning CPUP-dagarna 24-25 oktober 2016 Nedanstående hotell erbjuder rum för kongressdeltagarna för bokning före 2016-09-24. Priserna är per rum och natt och inkluderar frukost och moms. Alla bokningar,

Läs mer

Vänersborg med omnejd har upplevelser för hela familjen och för alla smaker. Hotel Hehrne Kök & Konferens. Hotellet erbjuder

Vänersborg med omnejd har upplevelser för hela familjen och för alla smaker. Hotel Hehrne Kök & Konferens. Hotellet erbjuder Hotel Hehrne Kök & Konferens Det här trevliga och fräscha hotellet ligger endast 5 minuter från Vänersborgs centrum, men ändå i fantastiska naturomgivningar. I vackra Vänersborg med omnejd finns något

Läs mer

Hotellet ligger lugnt omgivet av vacker natur

Hotellet ligger lugnt omgivet av vacker natur Landhotel Herrenhaus Bohlendorf Detta hotell ligger i en historisk byggnad på halvön Wittow, som är en del av Tysklands största ö, Rügen, som är en otroligt populär semesterdestination under hela året.

Läs mer

Natur och Nöje. 6-7 maj Följ med ut på en bussfärd fullproppad med intryck och upplevelser!

Natur och Nöje. 6-7 maj Följ med ut på en bussfärd fullproppad med intryck och upplevelser! Natur och Nöje 6-7 maj 2017 Följ med ut på en bussfärd fullproppad med intryck och upplevelser! I dagarna 2 kastar vi oss mellan fridfull natur och glamoröst kvällsliv. Vi ska bl.a. få se visenter ströva

Läs mer

Las Vegas med Fightplay & Ciceron

Las Vegas med Fightplay & Ciceron UFC 116 Las Vegas Las Vegas med Fightplay & Ciceron Las Vegas är en stad som måste upplevas. Ingen stad i världen erbjuder den kombination av nöje, lyx, solsemester och shopping som Vegas. På dagarna kan

Läs mer

Hotel Amadeus. Njut av Dresdens fantastiska stadskärna, de många vackra byggnaderna och härlig atmosfär. Hotel Amadeus.

Hotel Amadeus. Njut av Dresdens fantastiska stadskärna, de många vackra byggnaderna och härlig atmosfär. Hotel Amadeus. Hotel Amadeus Kulturstaden Dresden har ett överflöd av upplevelser för både stora och små. Historia, kultur och komfort förenas i en underbar miljö. Hotel Amadeus är beläget strax utanför centrum med nära

Läs mer

HELSINGBORG* Varför. Helsingborg staden för November Svenska Lottakårens Riksstämma

HELSINGBORG* Varför. Helsingborg staden för November Svenska Lottakårens Riksstämma Varför HELSINGBORG* Helsingborg staden för Svenska Lottakårens Riksstämma 17-18 November 2018 *Varför Helsingborg För människorna som bor och arbetar i Helsingborg är svaret självklart. Därför avslutar

Läs mer

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen.

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen. VACKRA PRAG Följ med och upplev vackra Prag! Staden som bjuder på allt vi förväntar oss av en storstad i form av historia, kultur, restauranger och goda shoppingmöjligheter. Under våra dagar i Prag lär

Läs mer

WIEN MUSIK & KULTUR. Upplev våren med oss i musikens huvudstad!

WIEN MUSIK & KULTUR. Upplev våren med oss i musikens huvudstad! WIEN MUSIK & KULTUR Vackra Wien är en raffinerad pärla med mycket att se och göra. Klassisk musik, imponerande arkitektur och den charmiga kafékulturen är bara lite av vad vi får uppleva. Donau delar staden

Läs mer

Hotel Nuova Italia Hotell med utomhuspool nära sjöarna Lago d'orta och Lago Maggiore.

Hotel Nuova Italia Hotell med utomhuspool nära sjöarna Lago d'orta och Lago Maggiore. Hotel Nuova Italia Hotel Nuova Italia erbjuder frukost och fri tillgång till den härliga utomhuspoolen under sommaren. Med sitt natursköna läge i provinsen Novara, inte långt ifrån sjöarna Orta och Maggiore,

Läs mer

Las Vegas med Fightplay & Ciceron

Las Vegas med Fightplay & Ciceron UFC 116 Las Vegas Las Vegas med Fightplay & Ciceron Las Vegas är en stad som måste upplevas. Ingen stad i världen erbjuder den kombination av nöje, lyx, solsemester och shopping som Vegas. På dagarna kan

Läs mer

Alsace Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer

Alsace Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer Alsace Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - A l s a c e Guidad Rundresa - Alsace - (max. 8 resenärer) Upptäck charmiga bergsbyar, pittoreska vinberberg,

Läs mer

Saltsjöbaden. Sevärdheter: Saltsjöbaden. Trippa

Saltsjöbaden. Sevärdheter: Saltsjöbaden. Trippa Saltsjöbaden Vi har valt ut de vackraste och mest kända byggnaderna i Saltsjöbaden. Beskåda från håll eller gå ända fram allt efter tid och lust. Natursköna vyer för picknick samt flera fik och krogar.

Läs mer

Fredag 9 augusti Turen går till Åhus

Fredag 9 augusti Turen går till Åhus Fredag 9 augusti Turen går till Åhus CTV_Fredag_Åhus.indd 1 2019-08-02 16:57:50 C Y K E L T U R V E C K A N 2 0 1 9 Fredag 9/8 Åhus 1Trolle Ljungby och Minas chokladstudio I de mysiga omgivningarna kring

Läs mer

Campanile Hotel Gouda Besök ostmarknaden i Gouda och smaka perfekt holländsk ost

Campanile Hotel Gouda Besök ostmarknaden i Gouda och smaka perfekt holländsk ost Campanile Hotel Gouda Upplev ostens stad, Gouda, som varje sommar bjuder på en traditionell ostmarknad med perfekt holländsk ost. Goudas ostmarknad är en av de sista äkta ostmarknader som finns kvar att

Läs mer

Reseprogram Moheda SPF Seniorerna Budapest med Pusztan, Ungern 6-11 september 2017

Reseprogram Moheda SPF Seniorerna Budapest med Pusztan, Ungern 6-11 september 2017 Ungerns huvudstad Budapest består av två stadshalvor. Dessa var tidigare två självständiga städer. Buda ligger på vänstra sidan av floden Donau och Pest på den högra. År 1873 blev de till en stad som idag

Läs mer

ADONIS Paris Sacré Coeur Bo centralt i Paris med utsikt över Sacre Coeur.

ADONIS Paris Sacré Coeur Bo centralt i Paris med utsikt över Sacre Coeur. ADONIS Paris Sacré Coeur Endast ett stenkast från Sacré-Coeur i Montmartre är detta färgstarka hotell beläget. Hotellet gör allt för att se till att ni ska få en underbar och färgglad vistelse i ljusets

Läs mer

H-214. Skapad av: MariaW. Ålder: 25. Stadsdel: Hyllie. Kategori: nybygge. Adress: Hyllie stationsväg. Sida skapad: 09 mars, 2012.

H-214. Skapad av: MariaW. Ålder: 25. Stadsdel: Hyllie. Kategori: nybygge. Adress: Hyllie stationsväg. Sida skapad: 09 mars, 2012. 1 H-214 Skapad av: MariaW Ålder: 25 Stadsdel: Hyllie Kategori: nybygge Adress: Hyllie stationsväg Sida skapad: 09 mars, 2012 Beskrivning: Hyllie är geografiskt en idealisk plats för tillväxt då det ligger

Läs mer

Club Eriks sommarresor i Sverige Vi smakar på det bästa i Jämtland

Club Eriks sommarresor i Sverige Vi smakar på det bästa i Jämtland Club Eriks noga utvalda upplevelser Club Eriks sommarresor i Sverige Vi smakar på det bästa i Jämtland Under tre härliga sommardagar bjuds vi på det bästa Jämtland har att erbjuda gällande mat, dryck,

Läs mer

Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018

Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa för Filharmonikernas Vänner - Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa till Bryssel där ni under en

Läs mer

BOKA DIN RESA PÅ

BOKA DIN RESA PÅ Vårt folkkära landslag Tre Kronor är regerande mästare efter en fantastisk finalseger mot Kanada i Köln. Är du sugen på att följa dem vid kommande VM som spelas i Danmark? Sverige kommer spela gruppspelet

Läs mer

Campanile Hotel Zwolle Zwolle är en charmig kulturstad omgiven av fyra floder med många broar

Campanile Hotel Zwolle Zwolle är en charmig kulturstad omgiven av fyra floder med många broar Campanile Hotel Zwolle Campanile Hotel Zwolle ligger på gångavstånd från den gamla stadskärnan i medeltidsstaden Zwolle, som har ett centralt läge i Holland. Härifrån kommer du lätt till flera sevärdheter.

Läs mer

Filharmonikernas Vänner Köpenhamn april 2019

Filharmonikernas Vänner Köpenhamn april 2019 Filharmonikernas Vänner Köpenhamn 11-13 april 2019 Konsertresa för Filharmonikernas Vänner - Köpenhamn 11-13 april 2019 En konsert och operaresa till gemytliga Köpenhamn som lockar med vindlande gränder,

Läs mer

Nos bonnes adresses. Genuint vällagad mat av hög standard Storgatan 26 211 42 Malmö Tel: 040-97 22 50 E-post: info@mrsbrown.nu http://www.mrsbrown.

Nos bonnes adresses. Genuint vällagad mat av hög standard Storgatan 26 211 42 Malmö Tel: 040-97 22 50 E-post: info@mrsbrown.nu http://www.mrsbrown. Nos bonnes adresses När du är på utbildning hos Amae Haircare i malmö vill vi passa på att tipsa om ett par bra ställen om du vill gå ut på kvällen eller ta en fika på dagen. Mat Bastard En av malmös trendigaste

Läs mer

BOKA DIN RESA PÅ

BOKA DIN RESA PÅ Vårt folkkära landslag Tre Kronor är regerande mästare efter en fantastisk finalseger mot Kanada i Köln. Är du sugen på att följa dem vid kommande VM som spelas i Danmark? Sverige kommer spela gruppspelet

Läs mer

PACKAT OCH KLART FÖR EN UPPLEVELSE I FÖRSTA KLASS!

PACKAT OCH KLART FÖR EN UPPLEVELSE I FÖRSTA KLASS! Boendepaket Våren 2014 PACKAT OCH KLART FÖR EN UPPLEVELSE I FÖRSTA KLASS! Vissa av våra gäster gör så lite de kan under hotellvistelsen hos oss hela miljön inbjuder ju till just lugn och ro. Andra vill

Läs mer

Sol & bad Fort Myers. Sol & bad Fort Myers. Resan i korthet USA

Sol & bad Fort Myers. Sol & bad Fort Myers. Resan i korthet USA Sol & bad Fort Myers Sol & badsemester vid en av 's bästa stränder. Fort Myers på Floridas västkust är perfekt för en sol och badsemester. Klimatet är varmt och skönt året om, stranden är bland de bästa

Läs mer

FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti

FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti Följ med Equi Tours på mästerskapsresa till Aachen, Tyskland för ett spektakulärt Europamästerskap! Här väntas fantastiska

Läs mer

Alsace & Bourgogne. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com

Alsace & Bourgogne. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com Alsace & Bourgogne Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - A l s a c e o c h B o u r g o g n e Alsace och Bourgogne - Guidad Rundresa Upptäck de pittoreska vinregionerna

Läs mer

Djäknegatan 16 plan 5, 778 kvm. Malmö

Djäknegatan 16 plan 5, 778 kvm. Malmö Djäknegatan 16 plan 5, 778 kvm Malmö Diligentia: fastigheter som gör skillnad Vi är fastighetsbolaget som tillåter oss själva att ha en samhällsförbättrande strävan. En strävan att få bidra till mer inspirerande

Läs mer

CITY HOTELL ESKILSTUNA

CITY HOTELL ESKILSTUNA CITY HOTELL ESKILSTUNA 562-3548_City Hotell_folder_125x250.indd 1 2013-11-13 16:32 562-3548_City Hotell_folder_125x250.indd 2 2013-11-13 16:32 CITY HOTELL ESKILSTUNA Övernatta hos oss när du är i Eskilstuna!

Läs mer

studieresa till Kina 2016

studieresa till Kina 2016 studieresa till Kina 2016 Akupunktur 9 21 oktober & Jian Dao Medicine 23-28 oktober Under de sista 30 åren har vi varje år organiserat en studieresa till Kina för att studenter från akupunktur utbildningar

Läs mer

Resa till Skåne med SPF den maj Vi startade från Vimmerby kl reste via Växjö. Efter fikapaus på Goaroija på Älmhults golfbana var

Resa till Skåne med SPF den maj Vi startade från Vimmerby kl reste via Växjö. Efter fikapaus på Goaroija på Älmhults golfbana var Resa till Skåne med SPF den 13-16 maj 2019. Vi startade från Vimmerby kl. 7.30 reste via Växjö. Efter fikapaus på Goaroija på Älmhults golfbana var vi snart i Skåne. Det Skånska landskapet som är betydligt

Läs mer

KONFERENSGUIDE. Hylte kommun 2014. Konferens på landsbygden

KONFERENSGUIDE. Hylte kommun 2014. Konferens på landsbygden KONFERENSGUIDE Hylte kommun 2014 Konferens på landsbygden Söker du en konferensanläggning med aktiviteter i naturskön miljö? Eller en plats som erbjuder en lugn och avspänd atmosfär? Boka din konferens

Läs mer

Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018

Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa för Filharmonikernas Vänner - Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa till Bryssel där ni under en

Läs mer

Tjeckien. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com

Tjeckien. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com Tjeckien Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - T j e c k i e n Tjeckien - Guidad Resa Upplev arkitektoniska mästerverk från medeltida, renässans och barocktiden

Läs mer

SPF 010 alltid på väg!

SPF 010 alltid på väg! 24/5-2/6 Det gemytliga och gästvänliga Tyrolen i Österrike Upplev den romantiska Tyrolen där de vackra dalgångarna slingrar sig fram mellan snöklädda alptoppar. Här njuter vi av Salzkammerguts bedårande

Läs mer

OBS! Sista anmälningsdagen 25 juli till Anna-Lena Kullman,

OBS! Sista anmälningsdagen 25 juli till Anna-Lena Kullman, Resa till Frankrike och Alsace 15-21 september, 7 dagar. OBS! Sista anmälningsdagen 25 juli till Anna-Lena Kullman, annalenakullman09@gmail.com, 0730-687838 Resan genomförs med en modern turistbuss med

Läs mer

en pärla i norra Skåne

en pärla i norra Skåne Bo på banan! Wittsjöen pärla Golfklubb i norra Skåne Välkommen till Vittsjö I norra Skåne, nära E4:an, ligger det vackra samhället Vittsjö. Mitt i den göingska skogen där svenskar och danskar, med hjälp

Läs mer

Söra kollogårds inre och yttre miljö

Söra kollogårds inre och yttre miljö SÖRA ÄVENTYRSKOLLO Söra kollogård är belägen i Södermanland, en bit norr om Nyköping i en lugn och avskild miljö omgiven av skog och stora ängar med utsikt över Hovrasjön. Kollogården ligger ca tio mil

Läs mer

Destination Läckö-Kinnekulle 31. Europeiska Vandringsdagar 13-16 maj 2016

Destination Läckö-Kinnekulle 31. Europeiska Vandringsdagar 13-16 maj 2016 Destination Läckö-Kinnekulle 31. Europeiska Vandringsdagar 13-16 maj 2016 Välkommen till Destination Läckö-Kinnekulle! Vi vill hälsa dig hjärtligt välkommen till Destination Läckö-Kinnekulle med Götene

Läs mer

SOFIERO. -En bröllopsgåva

SOFIERO. -En bröllopsgåva B R Ö L L O P PÅ S O F I E R O S L O T T S R E S T A U R A N G SOFIERO -En bröllopsgåva I utkanten av Helsingborg ligger detta romantiska slott i en av Europas vackraste slottsträdgårdar. Historien blickar

Läs mer

Resa med Moheda SPF till Gdansk med Vargskansen 8/5 11/5 2015.

Resa med Moheda SPF till Gdansk med Vargskansen 8/5 11/5 2015. Resa med Moheda SPF till Gdansk med Vargskansen 8/5 11/5 2015. Fredag 8/5 18.00 Samling på Stena terminalen i Karlskrona. 19.00 Stena Vision lägger ut med kurs mot Gdynia. 20.00 Kvällens stora buffémiddag

Läs mer

Uthyrning, kurser, företagsevent 2008

Uthyrning, kurser, företagsevent 2008 Uthyrning, kurser, företagsevent 2008 Saltsjökajaker är ett litet familjeföretag med agentur och direktförsäljning av kajaker. Vi har också en liten uthyrningsverksamhet. Uthyrningskajakerna är permanent

Läs mer

Villa Dubrovnik 3 VILLA DUBROVNIK 3

Villa Dubrovnik 3 VILLA DUBROVNIK 3 Villa Dubrovnik 3 VILLA DUBROVNIK 3 Typ av boende: villa Plats: DUBROVNIK - KROATIEN Antal rum: 7 Max antal gäster: 13 Badrum: 7 Pool: Ja Hav avstånd: 100 m Början vid: 13.700 1 / 5 {gallery}vfr/dubrovnik3{/gallery}

Läs mer

Hotellfakta. Välkommen till Sveriges mest spännande hotell! Tfn +46 (0)143-315 30 hotel@klosterhotel.se www.klosterhotel.se

Hotellfakta. Välkommen till Sveriges mest spännande hotell! Tfn +46 (0)143-315 30 hotel@klosterhotel.se www.klosterhotel.se Välkommen till Sveriges mest spännande hotell! Hotellfakta Enligt VISITAS definition är vi ett fyrstjärnigt hotell och vi är även ett Miljömärkt hotell. Vi är ett av Countrysides och Smultronställens utvalda

Läs mer

Resa till Visingsö, Sofiero och Birgit Nilssonmuseet maj 2019

Resa till Visingsö, Sofiero och Birgit Nilssonmuseet maj 2019 Resa till Visingsö, Sofiero och Birgit Nilssonmuseet 24 26 maj 2019 Vi var 47 stycken från både vår förening och föreningen i Fruängen-Liljeholmen. Väderutsikterna var inte de bästa inför denna resa, men

Läs mer

Hej. Du skall kryssa för minst två alternativ, då antalet platser är begränsat. Det är inte säkert att du får ditt första alternativ.

Hej. Du skall kryssa för minst två alternativ, då antalet platser är begränsat. Det är inte säkert att du får ditt första alternativ. Sommarresor 2016 Hej Nu har du 2016 års reseprogram i din hand. Programmet inbjuder vuxna funktionshindrade i Kramfors och Sollefteå kommuner. Alla resor är skrivna i tre textdelar. En del är lättläst.

Läs mer

Costa del Sol 4 unika kustdelar alla med sin egen karaktär

Costa del Sol 4 unika kustdelar alla med sin egen karaktär Costa del Sol 4 unika kustdelar alla med sin egen karaktär Vi är specialiserade på bra lägen till bra priser! Välj mellan över 20.000 bostäder lägenheter villor radhus - fincor etvab fastigheter www.etvab.nu

Läs mer

bussinfo september 2010

bussinfo september 2010 bussinfo september 2010 innehåll danmark...1 - Scandic Palace, Köpenhamn - Scandic Sydhavnen, Köpenhamn - Scandic Webers, Köpenhamn danmark...2 - Scandic Aalborg - Scandic Silkeborg - Scandic Sønderborg

Läs mer

Las Vegas med Fightplay & Ciceron

Las Vegas med Fightplay & Ciceron UFC 116 Las Vegas Las Vegas med Fightplay & Ciceron Las Vegas är en stad som måste upplevas. Ingen stad i världen erbjuder den kombination av nöje, lyx, solsemester och shopping som Vegas. På dagarna kan

Läs mer

Östersjön runt Baltikum och Polen

Östersjön runt Baltikum och Polen Östersjön runt Baltikum och Polen Följ med och upptäck; Estland-Lettland-Litauen-Polen den 9 17 maj 2014 Rundresa från Öland/Kalmar via Stockholm Tallinn - Riga - Vilnius - Warmia/Mazurien- Gdansk/Gdynia

Läs mer

EDINBURGH SKOTTLANDS HJÄRTA

EDINBURGH SKOTTLANDS HJÄRTA EDINBURGH SKOTTLANDS HJÄRTA Följ med till Edinburgh i hjärtat av Skottland. Bekanta dig med den skotska kulturen, storstadens attraktioner, den skotska gästfriheten och smaken av världens bästa whisky.

Läs mer

Dröm läge på Ferragudos klippor in Ferragudo

Dröm läge på Ferragudos klippor in Ferragudo sida 1/5 sida 2/5 Villor & Gårdar 950.000 Konstruerad (år) 2001 område (län) Lagoa Tomtarea 1083 Stad Ferragudo Konstruktion område 222 sida 3/5 Det finns väldigt få villor i Ferragudo på vackra platser,

Läs mer

Vi kommer att arrangera en visningsresa och återkommer närmre om detta.

Vi kommer att arrangera en visningsresa och återkommer närmre om detta. The Lodge, Romelåsen The Lodge öppnar i September på Romeleåsens topp, 165 m över havet. Det kommer att bli en förträfflig lodge för konferens, boende, njutning, SPA och aktiviteter. Allt detta plus en

Läs mer

DRÖMRESAN TILL PROVENCE

DRÖMRESAN TILL PROVENCE DRÖMRESAN TILL PROVENCE Följ med till Provence och njut av det goda livet! Vår reseledare, Finn Emilsen, jobbar till vardags som vinimportör, med fokus på vin från Provence. Det började med ett vinslott

Läs mer

Stockholms Weekend. Under våren och hösten 2009 kommer vi att ha olika teaterresor att erbjuda. Hör med oss om särskilt program.

Stockholms Weekend. Under våren och hösten 2009 kommer vi att ha olika teaterresor att erbjuda. Hör med oss om särskilt program. Stockholms Weekend 1680:- Vår underbara huvudstad har så mycket att erbjuda. Utbudet är enormt och finns för alla smaker. Ett besök på Cosmonova, Bergianska Trädgården eller en kväll på kungliga operan?

Läs mer

Sommarfest Sandhamns Seglarhotell

Sommarfest Sandhamns Seglarhotell Sommarfest Sandhamns Seglarhotell Klassisk sommarfest på mysiga Sandhamn med övernattning. Lägg till konferens eller aktivitet vid behov! Memento har tagit fram ett klassiskt sommarfest upplägg på Sandhamn

Läs mer

BOKA DIN RESA PÅ

BOKA DIN RESA PÅ Vårt folkkära landslag Tre Kronor är regerande mästare efter en fantastisk finalseger mot Kanada i Köln. Är du sugen på att följa dem vid kommande VM som spelas i Danmark? Sverige kommer spela gruppspelet

Läs mer

tio tips om den grekiska ön Santorini

tio tips om den grekiska ön Santorini tio tips om den grekiska ön Santorini 01 Bo i Oía (ía) Oía är, i min smak, den finaste delen av Santorini. När du bildsöker på Santorini är det mest bilder av Oía du hittar. Men, när du söker efter boende

Läs mer

PROPEL AFRICA D e s t i n a t i o n M a n a g e m e n t

PROPEL AFRICA D e s t i n a t i o n M a n a g e m e n t Golfresa till Norra Sydafrika 20-30 januari 2013 Måndag 21 Januari 2013 - Ankomst till Johannesburg kl 08.35 på morgonen med flyg SA 261. Er lokalguide möter upp på flygplatsen och visar vägen till bussen.

Läs mer

Wellness weekend/tjejresa. Sitges, Barcelona Maj, juni, hösten 2013 tom april 2014

Wellness weekend/tjejresa. Sitges, Barcelona Maj, juni, hösten 2013 tom april 2014 Wellness weekend/tjejresa Sitges, Barcelona Maj, juni, hösten 2013 tom april 2014 Varmt välkomna till Katalonien! Välkomna till den pittoreska och populära badorten Sitges, ca 45 min från Barcelona. Sitges

Läs mer