Snart är det. julbasar!

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Snart är det. julbasar!"

Transkript

1 Tlf.: , Mob.: (norsk prest) (svensk prest), e-post: Allt om den stora dagen NÄSTA fredag, 20. november: Dag för dag i Dubai Söndag 8.nov.: Kyrkan öppen kl kl Rock skolan kl Innebandy Måndag 9.nov.: Kyrkan öppen kl kl Stor&Liten kl Kor/allsang Vi sjunger julsånger! Tisdag 10.nov.: Kyrkan öppen kl kl Vatten gympa kl Tisdagsträffet drar til Monili Jewlers. Möt på kyrkan kl 10! kl Businesslunch kl Minior klubben kl Innebandy Onsdag 11.nov.: Kyrkan stängt Torsdag 12.nov: Kyrkan öppen kl kl Vatten gympa kl Basargrupp I dag: Vi kokar Pastor Kjells ökenglögg Fredag 13.nov.: Kyrkan öppen kl (NB! Konfirmandförberedelser och gudstjänst i Mesaieed i Qatar) Lørdag 14.nov.: Kyrkan öppen kl kl Förberedelse til gudstjänsten för och med de minsta barnen kl Gudstjänst Söndag 15.nov.: Kyrkan öppen kl kl Rockskolan kl Innebandy Ta med cash: De gleder seg til julebasar, og oppfordrer gjestene til å ta med seg masse penger til mat og julehandel, f.v. Kristin F. Gramstad og Caroline Eriksson. Snart är det julbasar! Håll ut! Snart är det julbasar! Inte denna vecka, men veckan efter, den 20 november. Kom ihåg att skriva in det i din kalender. Julbasaren är höstens stora höjdpunkt för sjömanskyrkan och en avgörande del av kyrkans inkomst för driften här i Dubai. Så vad kan vi förvänta oss av nästa fredag? Massor säger basarchef KRISTIN F. GRAMSTAD. Kristin har med sig CAROLINE ERIKSSON och GRO BREIVIK OLSEN i basarkommitén. Vi säljer svensk och norsk julmat, Pastor Kjells ökenglögg och massor av fina smycken som kan bli fina julklappar. Det är mycket fina handarbeten som basargruppen har gjort. I det hela taget så är det mycket fint som finns till försäljning. Kom och se! I loppet av dagen blir det mycket musik, lekar, tomtebesök, dragning av jullotteriet och det finns möjlighet att få hjälp med julkort. Basaren håller på mellan kl Nästa sida: mer om vad du kan göra, äta och handla Dragning av flygbiljetter I slutet av julbasaren fredagen den 20 november är det dragning av flygbiljetter från Norwegian och andra fina priser. På basardagen är det sista chansen att skaffa lotter så du har chans att vinna fina priser. Bl.a. en matta värd 2000 AED, jultomtar, böcker, 30% rabatt på SAS biljetter, presentkort från Monili, Middag för två med husets vin på Ambassador hotel, Middag för två på Radisson Blu (Sumibiya resturant), Dinner cruises för två från Radisson Blu, Matkorg från Organic foods & café, julskinka och tre Desert Safaris från Sunflowers Tours för två.

2 Tlf.: , Mob.: (norsk prest) Abba-medley avslutar julbasar-dagen Du har läst om kören på sjömanskyrkan som sjöng för Sheiken? Men du kanske inte var inbjuden på det kalaset?! Fredag den 20 november kommer kören framföra sitt ABBA-medley för dig. Under dagen kommer också andra grupper och personer delta med musik och sång. På julbasaren kan du få hjälp med familje-julkortet Det är väl klart att du ska skicka julkort även iår! Säkert väntar familj och vänner hemma i Sverige och Norge på julkort från dig. Under julbasaren kan du få hjälp, antingen ditt julkort ska skicka med snigelpost eller via . Många gruvar sig för att göra julkort. Det blir ofta ett stressmoment under julförberedelserna säger Leif Magne Gramstad på Sjömanskyrkan i Dubai. Därför sitter han med sin datamaskin och Photoshop vid ett bord under julbasaren för att hjälpa dig. Leif Magne hjälper dig med hela eller delar av julkortet. Är du ensam eller en hel familj, han hjälper alla som behöver. Jag ska hjälpa dig att julkortet blir ditt eget säger Leif Magne. Vad behöver man ha med sig? Ta med dig en till tre bilder du vill ha med på kortet och en liten idé på text på ca två till tre rader som du vill att det ska stå på julhälsningen.. Bilderna tar du med dig på cd-skiva eller ett USBminne. Ta kontakt med Leif Magne när du kommer till julbasaren så fixar han ditt julkort medan du handlar, äter eller umgås med vänner. Du får med dig en utskrift upp till A5-format och en cd-skiva med den färdiga filen så kan du printa utt hur många som du behöver hemma eller på en fotokopieringsbutik. Vill du skicka hälsningen via mail så hjälper han dig att anpassa storlek och upplösning. Vad kostar julkortshjälpen? Tomten kommer Naturligtvis kommer tomten till julbasaren! Första kvarten varje timme dyker han upp, då kan man passa på att ge honom sin julklappslista och få en liten försmak av julen. Ett tomtebesök kostar 20 AED 300 Aed per kort. Pengarna går till sjömanskyrkan i Dubai så det är inte bara till hjälp för dig utan även för sjömanskyrkans arbete säger Leif Magne. Smak av jul Många kommer på julbasaren för att äta skandinavisk mat, eller för att köpa med sig hem. Även i år är det mycket god mat att äta. Srima har jobbat i flera veckor med bl.a bakning för hinna med allt som ska serveras.

3 Tlf.: , Mob.: (norsk prest) Välkommen på lördag! Barnen uppmanas att komma en timme innan Hjärtligt välkommen på gudstjänst på lördag kl Gudstjänst utan präst, men med mycket sång Kan man ha en gudstjänst utan präst? Kanske det! Sjömanskyrkan i Dubai provar nästa lördag (14 nov.) kl.16. DU kan vara med och bidra! Sjömanskyrkan inbjuder alla barn som har lust att delta under gudstjänsten att komma en timme före. Från kl blir det förberedelser inför gudstjänsten. Vi lär oss ett par tre sånger, gör iordning altaret och övar oss att gå i procession. En del barn äslkar att sjunga i mikrofon och naturligtvis kan man göra det på sjömanskyrkan, det ska vi också öva på kl När prästerna är borta blir det en lite annorlunda gudstjänst. Bl.a. har vi ingen nattvard, därimot prövar vi att ha mer sånger än vanligt. Sjömanskyrkan försöker själva utan präst att följa kyrkoårets bibeltexter. Läser man igenom texten i förväg så kan man få mer ut av andakten. Vill man delta med en personlig reflektion så är det välkommet. Texten vi kommer läsa på lördag är ifrån 1. Tim 2, 1-6. Tirsdagstreff hos gullsmed Tirsdag 10. november er det tid for ny utflukt for Tirsdags - treffet i Sjømannskirken. Avreise til Monili Fine Jewel - ry fra Sjømannskirken kl. 10. Vi starter hos Monili Monili lager smykker i 18K gull og med de aller fineste stenene. Den prisvinnende gullsmeden har stor internasjonal tilhengerskare, og gleder seg til besøk fra kirken.

4 Långt över 100 kom på höstens första gudstjänst på skolan i Mesaieed i Qatar. På fredag är det ny friluftsgudstjänst på samma ställe. Skolhuset ger en härlig skugga över guds - tjänstdeltagarna och ger fin akustik till psalmsång och predikan. I Qatar tar guds - tjänstdeltagarna med sig egen stol, det behöver de också göra fredagen den 13 november. Fredagarna är det traditionellt ökentur dag för alla de norska familjerna. För att familjerna också skall kunna göra det även på gudstjänst dagar är starttiden för gudstjänsten denna gången satt till kl.17. Kommer man direkt från grillen i sanddynerna, ligger ju kyrkstolen redan i bilen :-) Det är sjömansprästen MICHAEL ONSRUD från Dubai som ännu en gång gör sig klar för en kort flygtur till norväst. Under gudstjänsten på fredag får han musikalisk hjälp av bl.a. BORGAR HAUGSETH på trumpet. Kyrk komiteen är ansvarliga för det praktiska denna dagen. I kyrkorådet sitter ASTRID HOLTEN, TRUDE GJERSTAD, ELISABETH SKEIE og TONE SØLI. I timmarna före gudstjänsten startar är Qatar konfirmanderna upptagna med sin undervisning inne i skolhuset. Också detta ledes av prästen från Dubai. Konfirmanderna består av 15 norska och 3 danska ungdomar. Nästa konfirmandsamling och gudstjänst i Qatar blir fredagen den 4 december. Michael Onsrud kollar i dessa dagar om det är praktiskt möjligt att få till ännu en gudstjänst i Qatar innan nyår. Vad annat ska du göra i Doha och Mesaieed näst kommande helg? Treffe nordmenn!, säger Michael. Ta kontakt, så titter jeg gjerne innom både arbeidssteder og privathjem, säger han. Tlf.: , Mob.: (norsk prest) Dubai-kyrkan på ny tur till Qatar... Från gudstjänsten i Qatar 23. oktober. Michael Onsrud är tilbaks till helgen. Qatar-nyheter Sjömanskyrkans stab i Dubai vill vara till så mycket hjälp som möjligt för den stora norska kolonin i Qatar. Men avståndet är en utmaning... Förhoppningsvis ska vi besöka kolonin så ofta det går. Norrmännen i Qatar uppmanas att använda telefon och mail i det ärenden som det är möjligt. Och på sjömanskyrkans Dubai sidor på nätet finns en egen sektion med arbetet i Qatar. och ett litet besök till Oman Det är något man lär sig när man reser runt i världen, det är skandinaver överallt! och de hittar varandra! Så också i Muscat i Oman Torsdag 19. november samlas den skandinaviska kolonin till gemensamt julbord på Radisson Blu Hotels & Resorts. Sjömanskyrkan är med på festen. Michael och Anne Wirak Onsrud ser detta som ett gyllene tillfälle att knyta band med skandinaverna i UAEs grannland. Kanskje er dette starten på mer regelmessige besøk, säger de. Julbordet startar med dans runt trädet, jultomtebesök, godis och annat för barnen. Så är det stor, herlig, klassisk julebuffet i Radissons flotte hage några timmar senare.

5 Tlf.: , Mob.: (norsk prest) Takk for alle som var med til Fossil Rock og Camel Rock fredag! Takk til turgruppen GUNNAR OG ERÉNE SVENSSON, THOMAS og HILDE BRUNVOLL- LYTH, KRISTINA LAGERBERG og ANNETTE LAGERBERG og TINA OG DAVID LÖNNE- Send oss dine bilder fra ørkenturen! BORG! Og takk til alle som hadde med godsaker til grillingen og som hjalp til slik at alle kom seg løs fra sanden (!) og koste seg. Firehjulskjøring i Dubaiørkenen er kult! Har du noen fine bilder fra dagen? Julesang-start mandag Vil du være med å synge julesanger? Lære noen nye? Mandag 9. november kl. 20 starter sang- og musikkveldene på sjømannskirken juleforberedelsene. Vi øver frem mot alle julearrangementene i desember. Alle er velkommen! Send de på mail til Leif Magne i Sjømannskirken innen tirsdag 10.nov.: lmg@sjomannskirken.no. Han lager et billedgalleri på nettsiden fra vår morsomme og lærerike ørkentur.

6 Ankernytt kommer hver uke. Annenhver gang på norsk og svensk. Bakerst er det plass til annonser. Foreløpig HELT gratis! Send mail til Ukefrist for levering av annonser er torsdag kveld kl Näst sista chansen Nu är näst sista chansen att köpa dina biljetter til Nordic Gala Dinner! I slutet av veckan stänger vi försäljningen. Köp dina biljetter direct av Gunnar och Eréne Svensson samt Torger Baardseth på Norwegian Seamen s Center, Oud Metha Road och avnjut samtidigt deras delikata Business Lunch tisdagen den 10/11 från kl Tlf.: , Mob.: (norsk prest) Ankernytt-redaktør: Leif Magne Gramstad, lmg@sjomannskirken.no

7 Ankernytt kommer hver uke. Annenhver gang på norsk og svensk. Bakerst er det plass til annonser. Foreløpig HELT gratis! Send mail til Ukefrist for levering av annonser er torsdag kveld kl Bedroom Apartment for rent Horizon Tower, Dubai Marina, with Metro station access 20 meters outside main entrance. Fully furnished 4 Bedrooms apartment (2 bedrooms with en-suite bathroom), Balcony. 2 underground car parks Large panoramic living room with view over Dubai Marina and the Yacht Club. Communal facilities: 2 Large swimming pools, 5 Jacuzzi s, 1 children s pool, saunas, ladies/gents gyms. 24 hours security Please contact Gabbe on or gabbe@emirates.net.ae Tlf.: , Mob.: (norsk prest) Ankernytt-redaktør: Leif Magne Gramstad, lmg@sjomannskirken.no

Fredag: den Stora. välkomstfesten. Dag för dag i Dubai

Fredag: den Stora. välkomstfesten. Dag för dag i Dubai Tlf.: 04-3370062, Mob.: 050 5575447 (norsk prest) 050-5506821 (svensk prest), e-post: norsea@eim.ae, www.sjomannskirken.no/dubai eller www.svenskakyrkan.se/dubai Fredag: den Stora Dag för dag i Dubai Söndag

Läs mer

Kyrkogrill. Dag för dag i Dubai. Sjömanskyrkan bjuder in till gudstjänster och julaftonsfirande (bergränsat med platser)

Kyrkogrill. Dag för dag i Dubai. Sjömanskyrkan bjuder in till gudstjänster och julaftonsfirande (bergränsat med platser) 050-5506821 (svensk prest), e-post: norsea@eim.ae, Dag för dag i Dubai Söndag 25.okt.: Kyrkan öppen kl. 11 13 kl 18.00 Rock skolan Måndag 26.okt.: Kyrkan öppen kl. 9-14 kl 10.00 Stor&Liten kl 20.00 Abba-övning

Läs mer

Familjeterapeut erbjuder gratis hjälp. Denna veckan i Dubai. Tre kvällar i kyrkan: En för tonårsföräldrar, två för hjälp i samlivet

Familjeterapeut erbjuder gratis hjälp. Denna veckan i Dubai. Tre kvällar i kyrkan: En för tonårsföräldrar, två för hjälp i samlivet Tlf.: 04-3370062, Mob.: 050 5575447 (norsk prest) 050-5506821 (svensk prest), e-post: norsea@eim.ae, Denna veckan i Dubai Söndag 17 oktober: Öppen kyrka kl. 11-13 kl 20.00 Kör Måndag 18 oktober: kl 10.00-12.00

Läs mer

Ger hjälp. Han är resande i relationer

Ger hjälp. Han är resande i relationer 050-5506821 (svensk prest), e-post: norsea@eim.ae, Han är resande i relationer Denna veckan i Dubai Söndag 28. feb.: Öppen kyrka kl. 11-13 kl 18-19.00 Körövning för barn kl 20.00 Körövning för vuxna kl

Läs mer

Tillsammans med konfirmanderna i Dubai kommer också gänget i Qatar. Nätkonfirmanderna från Oman och Jordanien kommer

Tillsammans med konfirmanderna i Dubai kommer också gänget i Qatar. Nätkonfirmanderna från Oman och Jordanien kommer 050-5506821 (svensk prest), e-post: norsea@eim.ae, Denna veckan i Dubai Söndag 20 februari: Öppen kyrka kl. 11-13 kl 20.00 Kyrkokör- övning Måndag 21 februari: kl 10.00 Stor&Liten Tisdag 22 februari: kl

Läs mer

egentligen? Dag för dag i Dubai Välkommen till gudstjänst lördag: Vem är Jesus

egentligen? Dag för dag i Dubai Välkommen till gudstjänst lördag: Vem är Jesus Tlf.: 04-3370062, Mob.: 050 5575447 (norsk prest) 050-5506821 (svensk prest), e-post: norsea@eim.ae, Dag för dag i Dubai Söndag 22.nov.: Kyrkan öppen kl. 11 13 kl 18.00 Rock skolan Konfirmand ungdomar

Läs mer

Ny dopsgudstjänst. i ökenen

Ny dopsgudstjänst. i ökenen 050-5506821 (svensk prest), e-post: norsea@eim.ae, Lördagen 6. februari (kl 13 från kyrkan): Ta med någat att sitta på och fikakorg Denne veckan i Dubai Söndag 31. jan.: Öppen kyrka kl. 11-13 kl 18-19.00

Läs mer

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar ! Onsdagen 10/7 Onsdagen 10/7 Torsdag 11/7 Torsdag 11/7, Fredag 12/7 Fredag 12/7 Lördag 13/7 Lördag 13/7 Söndag 14/7 Söndag 14/7 Måndag 15/7 Måndag 15/7 Tisdag 16/7 Tisdag 16/7 Onsdag 17/7 Onsdag 17/7

Läs mer

Solnedgången. vid CamelRock. Eksotisk ökengudstjänst lördag. Denna veckan i Dubai

Solnedgången. vid CamelRock. Eksotisk ökengudstjänst lördag. Denna veckan i Dubai 050-5506821 (svensk prest), e-post: norsea@eim.ae, Denna veckan i Dubai Söndag 6 mars: Öppen kyrka kl. 11-13 kl 20.00 Kyrkokör- övning Solnedgången vid Camel Rock Måndag 7 mars: kl 10.00 12.00 Stor&Liten

Läs mer

Ny start. for kirkens kor. Neste uke i Dubai. Vattengympa starter torsdag Høstens vattengympa starter allerede. Torsdag 20.

Ny start. for kirkens kor. Neste uke i Dubai. Vattengympa starter torsdag Høstens vattengympa starter allerede. Torsdag 20. facebook.com/sjomannskirken.dubai www.sjomannskirken.no/dubai www.svenskakyrkan.se/dubai Tlf.: 04-33 700 62, Mob.: 050 55 754 47 (norsk prest) Mob.: 050-55 068 19 (svensk prest) e-post: dubai@sjomannskirken.no

Läs mer

Tylösandsnytt. Trivselföreningen. Nr 6 november 2013

Tylösandsnytt. Trivselföreningen. Nr 6 november 2013 Tylösandsnytt Nr 6 november 2013 Trivselföreningen Ordföranden skriver Årets sista styrelsemöte i Tylösand Trivselförening hölls i dagarna på Halmstad Golfklubb. Vi kunde redovisa en mycket lyckad bubbelprovning

Läs mer

Følg valget på kirken!

Følg valget på kirken! Har du lyst å «like» oss på Facebook? www.facebook.com/sjomannskirken.dubai facebook.com/sjomannskirken.dubai www.sjomannskirken.no/dubai www.svenskakyrkan.se/dubai Tlf.: 04-33 700 62 Mob.: 050 6535631

Läs mer

Denna veckan i Dubai. 6 juni på Sjömanskyrkan. Söndag 30 maj: Öppen kyrka kl. 11-13 kl 19.30 Innebandy

Denna veckan i Dubai. 6 juni på Sjömanskyrkan. Söndag 30 maj: Öppen kyrka kl. 11-13 kl 19.30 Innebandy Tlf.: 04-3370062, Mob.: 050 5575447 (norsk prest) 050-5506821 (svensk prest), e-post: norsea@eim.ae, www.sjomannskirken.no/dubai eller www.svenskakyrkan.se/dubai Denna veckan i Dubai Söndag 30 maj: Öppen

Läs mer

Denna veckan i Dubai. Her er tilbudet mange har ventet på i Dubai: for ungdommer!

Denna veckan i Dubai. Her er tilbudet mange har ventet på i Dubai: for ungdommer! Tlf.: 04-3370062, Mob.: 050 5575447 (norsk prest) 050-5506821 (svensk prest), e-post: norsea@eim.ae, Denna veckan i Dubai Söndag 31 oktober: Öppen kyrka kl. 11-13 kl 20.00 Kör Måndag 1 november: kl 10.00-12.00

Läs mer

Välkomstfest; lär känna Dubai. Denna veckan i Dubai. Kom fredag kl. 15

Välkomstfest; lär känna Dubai. Denna veckan i Dubai. Kom fredag kl. 15 050-5506821 (svensk prest), e-post: norsea@eim.ae, Höstens första ökentur med gudstjänst: se nästa sida Ökenturer med Sjömanskyrkan är alltid populära. Lördagen den 9 oktober drar vi på den första turen

Läs mer

konfirmand 2010/2011 Nu är det din tur

konfirmand 2010/2011 Nu är det din tur konfirmand 2010/2011 Nu är det din tur 1 Nya kompisar, läger och gå på vatten Vi lever i en tid där vi möter många olika tankar värderingar och trosuppfattningar. Det kan vara positivt men också förvirrande.

Läs mer

«Utvandrarna» under Eid. Sjømannskirken ønsker deg god ferie! Sjømannskirken er åpen!

«Utvandrarna» under Eid. Sjømannskirken ønsker deg god ferie! Sjømannskirken er åpen! Sjømannskirken ønsker deg god ferie! Sjømannskirken er åpen! De fleste har fri hele eller deler av kommende uke. Håper det blir fin ferie! Kirken holder åpent som vanlig alle dager. Se detaljer i kalenderen

Läs mer

Mitt bibliotek Hösten 2014

Mitt bibliotek Hösten 2014 Mitt bibliotek Hösten 2014 För dig som är runt 1 till 13 år Tillhör:... BIBLIOTEKEN I MÖLNDAL Skaffa lånekort! Har du hittat till vår fina bokbuss? Kom och hälsa på! Det här är jag: Jag heter... Jag gillar...

Läs mer

Kultur & Aktiviteter. för seniorer i Västra Göteborg

Kultur & Aktiviteter. för seniorer i Västra Göteborg Kultur & Aktiviteter för seniorer i Västra Göteborg Juli - Augusti 2014 Åkerhus Åkerhus Träffpunkt, Juteskärsgatan 2 Flexlinjens mötesplats 2435 Telefon 031-366 44 15 Öppettider: Måndag till fredag kl.

Läs mer

Barn och familj hösten 2017

Barn och familj hösten 2017 Barn och familj hösten 2017 Välkommen! På bilden ovan syns barnhänder i olika storlekar som klipper, klistrar och skapar kring tema om tro och liv. Det finns också vuxenhänder som hjälper till samtidigt

Läs mer

Stockslyckekyrkan KVARTALSBREV februari-april 2007

Stockslyckekyrkan KVARTALSBREV februari-april 2007 Stockslyckekyrkan KVARTALSBREV februari-april 2007 Det har vänt! Dagarna blir allt ljusare och vintermörkret naggas i kanten. Fåglarna har börjat att kvittra igen och redan i slutet av mars ställer vi

Läs mer

2014/2015. konfirmand

2014/2015. konfirmand 2014/2015 konfirmand 1 Nya kompisar, läger och gå på vatten Vi lever i en tid där vi möter många olika tankar värderingar och trosuppfattningar. Det kan vara positivt men också förvirrande. Vad är rätt

Läs mer

Varberg 23-30 juli 2011

Varberg 23-30 juli 2011 Veckodag Datum Namn Lördag 23 juli Uppstartsdagen Söndag 24 juli Kunskap- Omvärld- & Demokratidagen (KOD) Måndag 25 juli Skapardagen Tisdag 26 juli Upplevelsedagen Onsdag 27 juli Tävlingsdagen-Mix Torsdag

Läs mer

FÖRSAMLINGSBLAD P I N G S T K Y R K A N. september 2015 T O L L A R P - K R I S T I A N S T A D

FÖRSAMLINGSBLAD P I N G S T K Y R K A N. september 2015 T O L L A R P - K R I S T I A N S T A D FÖRSAMLINGSBLAD september 2015 P I N G S T K Y R K A N T O L L A R P - K R I S T I A N S T A D Som lamm in bland vargar I Luk 10 kan man läsa om hur Jesus sände ut sjuttio andra och sände dem två och två

Läs mer

på baddag! Följ med kyrkan Neste uke i Dubai

på baddag! Följ med kyrkan Neste uke i Dubai facebook.com/sjomannskirken.dubai www.sjomannskirken.no/dubai www.svenskakyrkan.se/dubai Tlf.: 04-33 700 62, Mob.: 050 55 754 47 (norsk prest) Mob.: 050-55 068 19 (svensk prest) e-post: dubai@sjomannskirken.no

Läs mer

LERKIL. Hälsning från pastorn. Axplock ur innehållet: Varmt och hjärtligt välkommen till kyrkan. Alla samlingar är självklart öppna för alla.

LERKIL. Hälsning från pastorn. Axplock ur innehållet: Varmt och hjärtligt välkommen till kyrkan. Alla samlingar är självklart öppna för alla. LERKIL Hälsning från pastorn I bibeln i Predikaren kap. 3:11 så står det så här: Allt vad Gud har gjort är skönt i rättan stund. Han låter människor urskilja ett sammanhang, men aldrig kan de fatta Guds

Läs mer

AURDAL 4.-6. Mars 2005

AURDAL 4.-6. Mars 2005 En gång för många, många år sedan, var det en liten stjärna uppe på himlen som hete Lilla Söta Stjärna. Namnet hade han fått för att han var så otroligt liten och söt, ja Lilla Söta Stjärna var så liten

Läs mer

barnens altarskåp vill du veta mer? ta med mig hem!

barnens altarskåp vill du veta mer? ta med mig hem! barnens altarskåp vill du veta mer? ta med mig hem! gudstjänst Kyrkklockorna ringer när det är dags för gudstjänst i kyrkan. Här sjunger vi sånger som kallas psalmer och vi ber till Gud, att Gud ska

Läs mer

3 bäddsrum 400: /person och natt. Bo två nätter utan städning: 350: /person och natt

3 bäddsrum 400: /person och natt. Bo två nätter utan städning: 350: /person och natt Vi vill härmed bjuda in dig och dina vänner till årets Post-sm i kubb! Denna gång vid Väsmans strand i Ludvika, med utsikt över vidderna, där Dan Andersson en gång i tiden vandrade! Ta tillfället i akt,

Läs mer

Advent, jul och nyår. i Lagunda församling

Advent, jul och nyår. i Lagunda församling Advent, jul och nyår i Lagunda församling Händer i Lagunda församling 2014 Fredag 28 november 14 Gudstjänst inför helgen, i Giresta kyrka (obs platsen!) Kören Våga sjunga, Måns Godée och Mikael Dagobert.

Läs mer

PROGRAM 4 december februari

PROGRAM 4 december februari Wesleybladet 2018-5 PROGRAM 4 december 2018-25 februari 2019 www.wesleykyrkan.se Gudstjänster och samlingar 2018-5 Tisdag 4 december 14:00 Tisdagsträffen. Öppen gemenskap med kaffe, andakt, sång och musik

Läs mer

Höstlovsaktiviteter. 29 oktober - 2 november

Höstlovsaktiviteter. 29 oktober - 2 november Höstlovsaktiviteter 29 oktober - 2 november Sjöbo bibliotek Bibliotekshäxan Bibliotekshäxan läser en spännande berättelse för dig som är 6-10 år. Ingen föranmälan. Fri entré. Plats: Sjöbo bibliotek, Gamla

Läs mer

Välkommen till våra verksamheter för. Barn Ungdom & Familj 0-18 år Våren 2015

Välkommen till våra verksamheter för. Barn Ungdom & Familj 0-18 år Våren 2015 Välkommen till våra verksamheter för Barn Ungdom & Familj 0-18 år Våren 2015 Välkommen till vår hemsida Titta gärna på vår hemsida för telefonnummer, e-postadresser och aktuell information som t.ex. terminsstart

Läs mer

Shopping resa till Bangkok Ni åker med Thai Airways TG961 från Stockholm Arlanda kl 14.30 (onsdag) Här gäller Arlanda VIP service.

Shopping resa till Bangkok Ni åker med Thai Airways TG961 från Stockholm Arlanda kl 14.30 (onsdag) Här gäller Arlanda VIP service. Shopping resa till Bangkok Ni åker med Thai Airways TG961 från Stockholm Arlanda kl 14.30 (onsdag) Här gäller Arlanda VIP service. Ni möts i anslutning till vår VIP-entré på Arlanda, separat från terminalerna

Läs mer

Studentkåren i Östersund Av studenter för studenter Sedan 1971 www.studentostersund.se

Studentkåren i Östersund Av studenter för studenter Sedan 1971 www.studentostersund.se Välkommen till STUDENTLIVET i Östersund Studentkåren i Östersund Av studenter för studenter Sedan 1971 Medlemskap ger dig ett rikare studentliv! Billigare Studentliv! Studentkåren har avtal om Kårrabatt

Läs mer

Askim-Frölunda-Högsbos Tema: Göteborg i våra hjärtan

Askim-Frölunda-Högsbos Tema: Göteborg i våra hjärtan Askim-Frölunda-Högsbo stadsdelsförvaltning april-maj Askim-Frölunda-Högsbos Träffpunkter Tema: Göteborg i våra hjärtan Altplatsen Kustträffen Vill du få programbladet skickat hem med posten eller med e-post,

Läs mer

U-u-ups! Denna veckan i Dubai Söndag 14. mars: Öppen kyrka kl. 11-13 kl 18-19.00 Körövning för barn kl 20.00 Körövning för vuxna kl 19.

U-u-ups! Denna veckan i Dubai Söndag 14. mars: Öppen kyrka kl. 11-13 kl 18-19.00 Körövning för barn kl 20.00 Körövning för vuxna kl 19. Tlf.: 04-3370062, Mob.: 050 5575447 (norsk prest) 050-5506821 (svensk prest), e-post: norsea@eim.ae, Denna veckan i Dubai Söndag 14. mars: Öppen kyrka kl. 11-13 kl 18-19.00 Körövning för barn kl 20.00

Läs mer

Gud välsigne er mina kära. Gud jul. Pastor Ivani

Gud välsigne er mina kära. Gud jul. Pastor Ivani Björksäterkyrkan december 2015 - februari 2016 Människor med djup är vår tids brist. Det finns ett överflöd av intelligenta och begåvade människor i vår tid. Men djupa människor kan vi kanske räkna på

Läs mer

BARN OCH UNGDOM. Höstterminen 2018

BARN OCH UNGDOM. Höstterminen 2018 BARN OCH UNGDOM Höstterminen 2018 0-6 BRÄMHULT. ÖPPEN FÖRSKOLA Start 10/9-18 Måndag kl 09.30-12.00 Barn och vuxna träffas och leker, målar, fikar och sjunger i Brämhults församlingshem. För mer info ring

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 för Adelöv/Linderås kyrkokör

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 för Adelöv/Linderås kyrkokör VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 för Adelöv/Linderås kyrkokör Efter ett litet juluppehåll startade kören igen den 21/1 i Linderås. Helgen efter var det dags för Sångartinget, som den här gången hölls i Gripenbergs

Läs mer

Bli med och fira midsommar!

Bli med och fira midsommar! Tlf.: 04-3370062, Mob.: 050 5575447 (norsk prest) 050-5506821 (svensk prest), e-post: norsea@eim.ae, Denna veckan i Dubai Söndag 13 juni: Öppen kyrka kl. 11-13 Ingen innebandy, rinken skall målas Måndag

Läs mer

längtan, relationer, bön, Ande, tro, Kyrka, Jesus, hopp, identitet, 2014-2015 längtan, relationer, bön, Ande, tro, Kyrka, Jesus, hopp, identitet,

längtan, relationer, bön, Ande, tro, Kyrka, Jesus, hopp, identitet, 2014-2015 längtan, relationer, bön, Ande, tro, Kyrka, Jesus, hopp, identitet, längtan, relationer, bön, Ande, tro, Kyrka, Jesus, hopp, identitet, livsviktigt, Gud, smärta,framtid.. längtan, relationer, bön, Ande, tro, Kyrka, Jesus, hopp, identitet, livsviktigt, Gud, smärta,framtid..

Läs mer

För er hyresgäster och närstående som är nya så vill vi önska er Varmt Välkomna till oss.

För er hyresgäster och närstående som är nya så vill vi önska er Varmt Välkomna till oss. Mars 2015 Information till hyresgäster och närstående mars 2015 Hej här kommer mars månads brev till dig som bor på Brunnbäcksgatan 20 eller är närstående till någon av våra hyresgäster. Här berättar vi

Läs mer

Välkommen till 100% konfirmand

Välkommen till 100% konfirmand Välkommen! 2016-2017 2 Välkommen till 100% konfirmand Så här fungerar det! Du som konfirmand skall samla ihop minst 100 poäng! Det finns 4 olika block. se sida 5, blocken har mellan 40-50 möjliga poäng

Läs mer

Psykosociala föreningen Sympati rf MEDLEMSBLAD 4/2015 SEPTEMBER-OKTBER

Psykosociala föreningen Sympati rf MEDLEMSBLAD 4/2015 SEPTEMBER-OKTBER MEDLEMSBLAD 4/2015 SEPTEMBER-OKTBER Eriksgatan 8 IV våningen Verksamhetsledare Miivi Selin-Patel; 050 446 2974 00100 Helsingfors Ordförande Riitta Aarrevuo; 050 4634 4746 Telefon till kansliet; 045 863

Läs mer

Konfirmation 13/14. Helsingborg

Konfirmation 13/14. Helsingborg Konfirmation 13/14 Helsingborg Why Not? Ja, varför ska du inte konfirmeras? Svenska kyrkan Helsingborg erbjuder många olika alternativ för konfirmation, det är grupper med inriktning på friluftsliv, äventyr,

Läs mer

Hösten 2015. Dans. Bowling. Musikcafé. Simning. Disco. Grillning vid Glänninge. Och annat kul

Hösten 2015. Dans. Bowling. Musikcafé. Simning. Disco. Grillning vid Glänninge. Och annat kul Hösten 2015 Dans Bowling Musikcafé Simning Disco Grillning vid Glänninge Och annat kul I Samarbete med bl a Fub Laholm, Höks Hi, Fritid Halmstad, m fl. Hej! Från och med den 1:e januari 2015 finns fritidsprogrammet

Läs mer

Svenska Missionskyrkan/SMU i Södra Götalands distrikt och SMU i Osby. Inbjuder till

Svenska Missionskyrkan/SMU i Södra Götalands distrikt och SMU i Osby. Inbjuder till Svenska Missionskyrkan/SMU i Södra Götalands distrikt och SMU i Osby Inbjuder till för alla som har ett levande intresse för ishockey i åldern från 20 år och uppåt. Den 7-8 februari 2009 går resan till

Läs mer

Här kommer HÖSTENS Fritidsprogram 2013

Här kommer HÖSTENS Fritidsprogram 2013 Här kommer HÖSTENS Fritidsprogram 2013 FRITIDEN Hej! Här kommer Höst - programmet 2013. Bläddra igenom och du hittar säkert något du kan vara med på. Tänk på att anmäla er i tid. Thord Nilsson Tel: 0346-88

Läs mer

Det händer i. IMMANUELSKYRKAN SKÖVDE Mars Maj 2013. Foto: Daniel Demming. www.imkskovde.se

Det händer i. IMMANUELSKYRKAN SKÖVDE Mars Maj 2013. Foto: Daniel Demming. www.imkskovde.se Det händer i IMMANUELSKYRKAN SKÖVDE Mars Maj 2013 Foto: Daniel Demming www.imkskovde.se Skövde Missionsförsamling & Skövde SMU Kungsgatan 17, 541 31 SKÖVDE Telefon: 0500-41 04 21 Hemsida: www.imkskovde.se

Läs mer

Händer i Lagunda församling. November 2014. Mer information per telefon 0171-46 00 70 och www.svenskakyrkan.se/lagunda

Händer i Lagunda församling. November 2014. Mer information per telefon 0171-46 00 70 och www.svenskakyrkan.se/lagunda Händer i Lagunda församling November 2014. Mer information per telefon 0171-46 00 70 och www.svenskakyrkan.se/lagunda November Torsdag 6 november 19 Kyrkofulllmäktige, Kyrkstugan Kyrkofullmäktige i Lagunda

Läs mer

Ta steget! Konfirmation 2015/16. Järfälla kyrka Kyrkvägen 8. Maria kyrka Vasavägen 25. S:t Lukas kyrka Svarvargränd 1. Viksjö kyrka Agrargränd 2

Ta steget! Konfirmation 2015/16. Järfälla kyrka Kyrkvägen 8. Maria kyrka Vasavägen 25. S:t Lukas kyrka Svarvargränd 1. Viksjö kyrka Agrargränd 2 Ta steget! Järfälla kyrka Kyrkvägen 8 Maria kyrka Vasavägen 25 S:t Lukas kyrka Svarvargränd 1 Viksjö kyrka Agrargränd 2 Konfirmation 2015/16 Varför konfirmation? Konfirmandtiden är ett fantastiskt tillfälle

Läs mer

Kyrknytt. Information från Svenska kyrkan i Dalstorps församling

Kyrknytt. Information från Svenska kyrkan i Dalstorps församling Kyrknytt Information från Svenska kyrkan i Dalstorps församling Vintern 2012 Julen år 2012 Nu går det mot Jul igen, Förhoppning om: vit Jul julklappar fridfull Jul god mat god gemenskap gamla traditioner.

Läs mer

KYRKAN. Välkommen till Fiskebäckskyrkan sommar 2015

KYRKAN. Välkommen till Fiskebäckskyrkan sommar 2015 KYRKAN Välkommen till Fiskebäckskyrkan sommar 2015 Det finns ett ord som återkommer i livet identitet. Vem är jag? Vem vill jag egentligen vara? De svaren förändras troligtvis genom åren. Senaste decennierna

Läs mer

Förläng våren med en ALLA KAN VECKA Yoga & Sång i Nerja 9-16 April 2014

Förläng våren med en ALLA KAN VECKA Yoga & Sång i Nerja 9-16 April 2014 Förläng våren med en ALLA KAN VECKA Yoga & Sång i Nerja 9-16 April 2014 Nu är det möjligt! För Alla som vill! Har vi glädjen att kunna erbjuda en yogakurs kombinerat med Alla kan sjunga på din resa till

Läs mer

Välkommen till Fiskebäckskyrkan Hösten 2014

Välkommen till Fiskebäckskyrkan Hösten 2014 Välkommen till Fiskebäckskyrkan Hösten 2014 Hösthälsning Månadsblad nr 3 2014 Oskattbar insats Då var man äntligen här. I fem år har jag längtat efter att bli ungdomsledare, och äntligen har drömmen blivit

Läs mer

CENTRUMKYRKAN. i Skånes Fagerhult MARS-MAJ 2012 VÄLKOMMEN

CENTRUMKYRKAN. i Skånes Fagerhult MARS-MAJ 2012 VÄLKOMMEN CENTRUMKYRKAN i Skånes Fagerhult MARS-MAJ 2012 VÄLKOMMEN TÄNKVÄRT Har du förstått Min Gud, har jag funnit min Glädje Min Gud, han har gett oss av sin Fröjd Av nåden så måste jag medge, att har man Jesus

Läs mer

Här kommer HÖSTENS Fritidsprogram 2015

Här kommer HÖSTENS Fritidsprogram 2015 Här kommer HÖSTENS Fritidsprogram 2015 FRITIDEN Hej! Här kommer Höst - programmet 2015. Bläddra igenom och du hittar säkert något du kan vara med på. Tänk på att anmäla er i tid. Thord Nilsson Tel: 0346-88

Läs mer

NY ÄGARE PÅ CAMPINGEN SSK 80ÅR

NY ÄGARE PÅ CAMPINGEN SSK 80ÅR Årgång 9 Nr 9 December 2006 BILDER FRÅN HALLOWEEN BASTUN ÄR ÖPPEN BASAR PÅ SKOLAN JULMARKNAD I UR OCH SKUR INVIGNING AV SKOLAN 0-12ÅR NY ÄGARE PÅ CAMPINGEN SSK 80ÅR Sida 1 MANUSSTOPP DEN 20:E I VARJE MÅNAD

Läs mer

för mer info. se www.skanesdjurpark.se

för mer info. se www.skanesdjurpark.se 1 Lär dig paddla kajak och ha kul i kanotskola! Åk. 3 - uppåt Tid: Mån 14 juni - tors 17 juni, kl.l10.00-15.00. Söndag 13 juni k.l15.00 har vi föräldraträff med information om kanotskolan. Kostnad: 500kr

Läs mer

Förläng våren med en Yogavecka i vackra Nerja 9-16 April 2014

Förläng våren med en Yogavecka i vackra Nerja 9-16 April 2014 Förläng våren med en Yogavecka i vackra Nerja 9-16 April 2014 Har glädjen att kunna erbjuda en yogakurs kombinerat med Alla kan sjunga på din resa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol,

Läs mer

Julen 2009. Marsöfiskarens Delikatessbutik. Beställ en laxsida eller en rökt ål till dina speciella kunder eller personal.

Julen 2009. Marsöfiskarens Delikatessbutik. Beställ en laxsida eller en rökt ål till dina speciella kunder eller personal. Julbord 2009 i Jul på Corallen! Beställ en laxsida eller en rökt ål till dina speciella kunder eller personal. Marsöfiskarens Delikatessbutik Julen 2009 Eller varför inte ett presentkort? Julbord Boka

Läs mer

Hej alla små och stora medlemmar! Här kommer information om Bufff Stockholms aktiviteter för Hösten och Vintern 2017/2018

Hej alla små och stora medlemmar! Här kommer information om Bufff Stockholms aktiviteter för Hösten och Vintern 2017/2018 Hej alla små och stora medlemmar! Här kommer information om Bufff Stockholms aktiviteter för Hösten och Vintern 2017/2018 Du kan alltid ringa gratis till Bufff s stödtelefon 020-200 330 Vill du ringa någon

Läs mer

På torsdag är det en Träffpunkt då Lena och Pelle Hellsing berättar med ord och bild om Island ett annorlunda landskap.

På torsdag är det en Träffpunkt då Lena och Pelle Hellsing berättar med ord och bild om Island ett annorlunda landskap. Veckobrev November 2017 Vecka 44 Pilgrimsorden för Huskvarna kyrkogård Imorgon onsdag 1/11 11.00 återinviger vi Pilgrimsorden, denna gång på Huskvarna kyrkogård. Välkommen med till en liten Allhelgonavandring

Läs mer

Hemkunskap Anki Demred och Martin Ekholm 2011

Hemkunskap Anki Demred och Martin Ekholm 2011 Hemkunskap Tvätt 1. Det finns olika tvättsymboler på klädernas tvättlappar. Rita de olika symbolerna och berätta med egna ord vad de betyder. Du ska med symboler från de tre kategorierna: Tvätt Tork Stryk.

Läs mer

September Vecka 36 Vecka 37 Vecka 38 Vecka 39 Oktober Vecka 40

September Vecka 36 Vecka 37 Vecka 38 Vecka 39 Oktober Vecka 40 September Vecka 36 Tisdag 5/9 12 och 16,30. Bön och fasta 18,30 Tonår Onsdag 6/9 18,30 Israel ett Guds mirakel Torsdag 7/9 10,00 Gemensam bön i Hamnkyrkan Söndag 10/9 10,00 Gudstjänst. Ellen Lorentzon.

Läs mer

På gång i Centrumkyrkan September 2015-Januari 2016

På gång i Centrumkyrkan September 2015-Januari 2016 - Vi vill hjälpa människor hitta fram - På gång i Centrumkyrkan September 2015-Januari 2016 Frukta inte, ty jag är med dig, se dig inte ängsligt om, ty jag är din Gud. Jag styrker dig, jag hjälper dig,

Läs mer

Vi har alla olika frågor om livet. Duger jag? Måste jag vara som alla andra? Vad ska jag tro på?

Vi har alla olika frågor om livet. Duger jag? Måste jag vara som alla andra? Vad ska jag tro på? Konfirmation Vi har alla olika frågor om livet. Duger jag? Måste jag vara som alla andra? Vad ska jag tro på? Vilka är dina frågor? Hade det varit kul att prata mer om dem och samtidigt träffa gamla och

Läs mer

Viktiga datum 11/9 Trivselledaraktivitet för alla trivselledare i År 3

Viktiga datum 11/9 Trivselledaraktivitet för alla trivselledare i År 3 Viktiga datum 11/9 Trivselledaraktivitet för alla trivselledare i År 3 ARBETSLAG F-3B Telefon 0302-52 19 26, 073-684 44 39 www.lerum.se/roselid Vecka 35-2013 Bloggen: http://roselidf3b.wordpress.com Hej!

Läs mer

Kompis med kroppen. 5. Bra för mig bra för miljön

Kompis med kroppen. 5. Bra för mig bra för miljön Kompis med kroppen 5. Bra för mig bra för miljön 5 om dan gör kroppen glad Intervjua kompisen, skolsköterskan, föräldern, syskon, tränare eller någon annan du känner om varför de tycker att man ska äta

Läs mer

Sommar i Leksand 2019

Sommar i Leksand 2019 Sommar i Leksand 2019 Sammilsdalkyrkan Fiskgatan 5 Café Solvi Rättviksvägen 60 Midsommar program 21-23 juni Midsommarafton 21/6 16.00 Majstångsresning på Solvi för hela familjen. Servering. 21.00 Mingel

Läs mer

Februari Maj 2015 INTERVJU MED MARTA KARLSSON

Februari Maj 2015 INTERVJU MED MARTA KARLSSON Februari Maj 2015 INTERVJU MED MARTA KARLSSON Marta, du är anställd på Equmeniakyrkans Region Nord. När började du där och vad har du för arbetsuppgifter? - Jag började jobba i september, men tjuvstartade

Läs mer

Veckobrev December Vecka 49. Gott nytt kyrkoår

Veckobrev December Vecka 49. Gott nytt kyrkoår Veckobrev December 2017 Vecka 49 Gott nytt kyrkoår I detta brev finns det med två hälsningar. Första hälsningen är ifrån Rebecka Andersson, som var vikarie för Ewah Sturesson ett tag. Hon reste sedan till

Läs mer

The Swedish cluf of Shanghai November 2014. November. Program för Svenska klubben

The Swedish cluf of Shanghai November 2014. November. Program för Svenska klubben The Swedish cluf of Shanghai November 2014 November Program för Svenska klubben Du vet väl att du kan köpa dina julbordsbiljetter på alla våra event som bland annat lördagsdrinkar! 5/11 Taobao - fortsättningskurs

Läs mer

Ta steget! Konfirmation 2014/15

Ta steget! Konfirmation 2014/15 Ta steget! Konfirmation 2014/15 Varför konfirmation? Konfirmandtiden är ett fantastiskt tillfälle för dig att tillsammans med jämnåriga och vuxna människor fundera över livets viktigaste frågor om mål

Läs mer

Equmeniakyrkan ÅRJÄNG

Equmeniakyrkan ÅRJÄNG Equmeniakyrkan ÅRJÄNG dec 2015 - feb 2016 En av våra församlingsmedlemmar Amelie Länsberg Rylander, skriver många dikter som handlar om tro och livet. De handlar om tacksamhet, om att bli sårad, trygghet,

Läs mer

INFORMATIONSBREV VECKA 45-46 HEJ PÅ ER DÄRHEMMA!

INFORMATIONSBREV VECKA 45-46 HEJ PÅ ER DÄRHEMMA! INFORMATIONSBREV VECKA 45-46 HEJ PÅ ER DÄRHEMMA! Hoppas att allt är bara bra med er inför den stundande All Helgonahelgen. Dagen idag bjuder ju på ett härligt höstväder. Vi får hoppas det håller i sig

Läs mer

Vi finns även på facebook. www.doroteaaktuellt.se doroteaaktuellt@gmail.com 0942-106 70. 2015 01 14 Årg. 42 v. 3. Gruppförsändelse

Vi finns även på facebook. www.doroteaaktuellt.se doroteaaktuellt@gmail.com 0942-106 70. 2015 01 14 Årg. 42 v. 3. Gruppförsändelse Postens Gruppförsändelse 2015 01 14 Årg. 42 v. 3 Utgivare: Victoria Palmqvist www.doroteaaktuellt.se doroteaaktuellt@gmail.com 0942-106 70 Vi finns även på facebook Ekumeniska gudstjänster Pingstkyrkan

Läs mer

DECEMBER. Vi går mot juletider.

DECEMBER. Vi går mot juletider. Björksäterkyrkan december 2017 - februari 2018 Vi går mot juletider. Jesus blev människa, en av oss. Julens största kärlekshälsning är detta, att Jesus vill möta oss var och en. År efter år, dag efter

Läs mer

med dans Med Lars Håkansson

med dans Med Lars Håkansson Musikunderhållning med dans Med Lars Håkansson Blandade favoriter visor, schlagers, pop, rock, country, dansband Onsdagen den 4 april kl. 15.00-17.00 Medborgarhuset Tillberga Entré 40 kr inkl. fika Kulturpub

Läs mer

Hitta information (kurs C)

Hitta information (kurs C) Hitta information (kurs C) I dagstidningar finns det ofta annonser för olika typer av nöjen och aktiviteter. Svara på frågorna med hjälp av annonserna på nästa sida. A. Var kan man lyssna på musik gratis?

Läs mer

Höstlovsaktiviteter. i Sjöbo 2014. 13 oktober 19 oktober

Höstlovsaktiviteter. i Sjöbo 2014. 13 oktober 19 oktober Höstlovsaktiviteter i Sjöbo 2014 13 oktober 19 oktober Vad händer Måndag den 13 oktober Kulturskolan Sjöbo, drillning Sjöbo bibliotek, tipsrunda Sjöbo församlingshem, höstlovskul Sjöbo simhall, intensivsimskola

Läs mer

Lärjungaskap / Följ mig

Lärjungaskap / Följ mig Lärjungaskap / Följ mig Dela in gruppen i par och bind för ögonen på en av de två i paret. Låt den andra personen leda den med förbundna ögon runt i huset och utomhus, genom trädgården, till exempel, och

Läs mer

KONFIRMATION TILLSAMMANSLÄGER. En INBJUDAN till Equmeniakyrkorna i Vesene, Ljung & Jällby. Programblad 20 juni 20 september 2016

KONFIRMATION TILLSAMMANSLÄGER. En INBJUDAN till Equmeniakyrkorna i Vesene, Ljung & Jällby. Programblad 20 juni 20 september 2016 KONFIRMATION 2016-17 En INBJUDAN till Equmeniakyrkorna i Vesene, Ljung & Jällby Programblad 20 juni 20 september 2016 Årets konfirmander Från vänster: Karin Gunnarsson, Sara Holmen, Agnes Rydsmo, Hanna

Läs mer

FörsamlingsNytt hösten 2010

FörsamlingsNytt hösten 2010 kyrkan.. Svenska.... BJARREDS FORSAMLING FörsamlingsNytt hösten 2010 Välkommen till Öppet Hus på Tallkotten! I Foto: Lynn-Marie Palm Redaktionen Öresundsvägen 9 23735 Bjärred Ansvarig utgivare: www.svenskakyrkan.se/bjarred

Läs mer

Höstresa med Café Opera Golf 5-13/11, 2011 till Punta Cana, Dominikanska republiken

Höstresa med Café Opera Golf 5-13/11, 2011 till Punta Cana, Dominikanska republiken Höstresa med Café Opera Golf 5-13/11, 2011 till Punta Cana, Dominikanska republiken En specialresa för Café Opera Golfs medlemmar som också är öppen för Hang Arounds. Vi bor på bra hotell och spelar golf

Läs mer

SPORTLOVSPROGRAM 2014 15-23 februari

SPORTLOVSPROGRAM 2014 15-23 februari SPORTLOVSPROGRAM 2014 15-23 februari Föreningen RegioLAN presenterar LAN 2014 i Sporthall. Lördag 15/2 till tisdag 18/2. Insläppet börjar kl.15.00 på lördagen. Det blir turneringar i League of Legends,

Läs mer

Carlskyrkan. program. december & januari 2012/13. kom som du är

Carlskyrkan. program. december & januari 2012/13. kom som du är Carlskyrkan kom som du är program december & januari 2012/13 FINNS GUD? JA NEJ KANSKE VI TÄNKTE UTFORSKA LIVETS MENING. TA CHANSEN. GRUNDKURS I KRISTEN TRO VÅREN 2013 tisdagar 18-20.30 start 5/2 Ge dig

Läs mer

Hej alla elever på K u l t u r s k o l a n!

Hej alla elever på K u l t u r s k o l a n! Hej alla elever på K u l t u r s k o l a n! Som ni vet har musikskolan utvecklats och blivit en kulturskola. För att vi ska få kalla oss kulturskola måsta vi ha minst tre olika konstformer på skolan. Tidigare

Läs mer

SALEMKYRKAN BORENSBERG

SALEMKYRKAN BORENSBERG SALEMKYRKAN BORENSBERG PROGRAM FEBRUARI-MARS 2017 Kom till mig, så ska ni finna vila för er själ När vi går in i februari brukar det kännas att året har börjat på riktigt. Förhoppningsvis infinner sig

Läs mer

Vecka 41 är Kulturvecka!

Vecka 41 är Kulturvecka! Vecka 41 är Kulturvecka! Begreppet kultur är inte alltid så lätt att förklara eftersom det har många betydelser, men mest tänker vi kanske på människans skapande och kreativitet såsom konst, litteratur,

Läs mer

Vad Hände 2004? 2005. 12 december Luciatåg i Ursvikens kyrka

Vad Hände 2004? 2005. 12 december Luciatåg i Ursvikens kyrka Vad Hände 2004? 2005 12 december Luciatåg i Ursvikens kyrka Dom som var i den proppfulla kyrkan denna dag fick se ett underbart luciatåg med massor av barn. Det blev mycket sång och dans under ledning

Läs mer

SÅ MYCKET MER. Det finns många uppfattningar om konfirmation, men det är bara en sak som vi törs säga med säkerhet: Konfirmation är så mycket mer.

SÅ MYCKET MER. Det finns många uppfattningar om konfirmation, men det är bara en sak som vi törs säga med säkerhet: Konfirmation är så mycket mer. R I F T A M N IO N 0 O 2 K 5 1 0 2 6 1 SÅ MYCKET MER. Det finns många uppfattningar om konfirmation, men det är bara en sak som vi törs säga med säkerhet: Konfirmation är så mycket mer. Så mycket mer än

Läs mer

Kom in och hälsa på, så berättar vi mera!

Kom in och hälsa på, så berättar vi mera! Träffpunkt Ålem Håller öppet för Dig! Kom in och hälsa på, så berättar vi mera! ÖPPETTIDER med personal Måndag.08.00 16.00...08.00 14.00 Onsdag..08.00 16.30...08.00 16.00 Lokalen finns tillgänglig andra

Läs mer

Mötesplats Rönnby. En mötesplats för alla åldrar. Månadsbladet riktar sig till Seniorer

Mötesplats Rönnby. En mötesplats för alla åldrar. Månadsbladet riktar sig till Seniorer Månadsblad 2018 Mötesplats Rönnby Mötesplats Rönnby En mötesplats för alla åldrar Månadsbladet riktar sig till Seniorer Mötesplats Rönnby Släggkastargatan 1 722 41 Västerås 021-393635 Ansvarig för seniorverksamheten

Läs mer

Nu gäller det att öva flitigt på sångtexterna som skickades hem förra veckan! :)

Nu gäller det att öva flitigt på sångtexterna som skickades hem förra veckan! :) Hej på er alla! Sista veckan med utvecklingssamtal går av stapeln. Om ni har glömt vilken tid ni har bokat är det bara att gå in på Doodle och dubbelkolla! Tack till er som redan har varit på samtal och

Läs mer

Barn & Unga. Pyssel Körer Gemenskap Glädje Skratt Mys Kompisar. www.svenskakyrkan.se/lerum. Gilla oss på Facebook www.facebook.com/lerumsforsamling

Barn & Unga. Pyssel Körer Gemenskap Glädje Skratt Mys Kompisar. www.svenskakyrkan.se/lerum. Gilla oss på Facebook www.facebook.com/lerumsforsamling Barn & Unga Pyssel Körer Gemenskap Glädje Skratt Mys Kompisar Gilla oss på Facebook www.facebook.com/lerumsforsamling www.svenskakyrkan.se/lerum Kyrkans förskola För information om Kyrkans förskola se

Läs mer

Frälsningsarmén Trelleborg

Frälsningsarmén Trelleborg Offentliga Samlingar Frälsningsarmén Trelleborg September-November En hälsning ifrån biträdande kårledaren Kära medlemmar och vänner i våra olika grupper. Jag har nu haft förmånen att få arbeta hos er

Läs mer

MARIA KLUBBNYTT STOR TURNERING I. PÅ MÅNDAG BARN MOT PERSONAL! Två riktiga biljardrävar Charlie och Casper! 11 15 juni

MARIA KLUBBNYTT STOR TURNERING I. PÅ MÅNDAG BARN MOT PERSONAL! Två riktiga biljardrävar Charlie och Casper! 11 15 juni MARIA 11 15 juni KLUBBNYTT STOR TURNERING I BILJARD PÅ MÅNDAG BARN MOT PERSONAL! Två riktiga biljardrävar Charlie och Casper! . aktiviteter pa MFK 11-15 juni LOKAL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Aktiviteter

Läs mer