N 1 APRIL 2014 VOLVOCARS.SE

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "N 1 APRIL 2014 VOLVOCARS.SE"

Transkript

1 N 1 APRIL 2014 VOLVOCARS.SE

2 HEJ DIN NYA BIL INUTI DIN BIL DITT ÄVENTYR SID 01 SID 04 SID 08 SID 10 SENSUS INTELLISAFE DRIVE-E R-DESIGN SID 12 SID14 SID 16 SID 18 VOLVO OCEAN RACE UTTRYCK DIN PERSONLIGHET EN PERSONLIG INTERIÖR KLÄDSLAR SID 22 SID 24 SID SID / ALUMINIUMHJUL SID TILLBEHÖR 924 SID UPPLEVELSEN 2774 I EN VOLVO 4644 SID TEKNISKA SPECIFIKATIONER SID

3 XC60 HEJ Läs mer på volvocars.se 01 VI ÄR VOLVO. VI SÄTTER MÄNNISKOR FRÄMST. På vilket sätt kan vi göra den här personens liv lite bättre, lite lättare och lite bekvämare? Vi är svenska. I vår designtradition utgår vi alltid från användaren och ställer frågan: På vilket sätt kan vi göra den här personens liv lite bättre, lite lättare och lite bekvämare? Den filosofin har alltid varit grunden när vi formger och konstruerar våra bilar. Så medan många andra biltillverkare börjar med tekniken och sedan försöker rätta människan därefter, gör vi tvärtom och designar våra bilar utifrån dig och dina behov. Vi förstår vad du behöver och använder vår ingenjörskonst till att göra ditt liv lättare, bättre, säkrare och skönare. Formen följer funktionen, och när man designar en bil inifrån och ut med tanke på människan får också slutresultatet en naturlig skönhet. Vår ambition är att du bara genom att titta på våra bilar och interagera med dem kommer att känna dig väl till mods, varje dag. Den här filosofin har resulterat i många banbrytande innovationer genom vår 86-åriga historia. Som till exempel trepunktsbältet som vi lanserade 1959 och är standard i så gott som alla dagens bilar. Vi har också löst en del miljöproblem på vägen. Redan 1976 utvecklade vi lambdasonden, en sensor som övervakar motorns avgaser och anpassar bränslebland nin gen för minskade utsläpp, högre prestanda och bättre bränsleekonomi. Den är fortfarande en viktig komponent i dagens alla bensindrivna bilar över hela världen. Innovationer är hjärtat i Volvo. Kanske har det att göra med vårt ursprung.

4 För oss är god design ett sätt att leva, ingen lyx.

5 För att vara ett land med lite befolkning har Sverige producerat ett övermått av kreativ talang. Och vi vet att verklig kreativitet förutsätter att du tror på dig själv och gör saker så som du vet att de ska göras, oavsett vad andra håller på med. Ta våra säten till exempel. Under tidigt 60-tal konsulterade vi en grupp ortopediska kirurger på Chalmers Tekniska Högskola i Göteborg. De undrade till en början varför ett gäng bildesigners ville träffa dem. För ingen hade tidigare tänkt på att fråga en ortopedkirurg om råd när man ska designa ett bilsäte. Fast de ergonomiska sätena som sedan utvecklades som ett resultat av detta har gjort våra bilar världsberömda för överlägsen långfärdskomfort. Och i enlighet med skandinavisk hantverkstradition använder vi bara de allra bästa materialen, som det ultrastarka boronstålet i våra bilars krockburar. Inuti bilen använder vi naturliga, autentiska material inte för att det råkar vara inne just nu, utan för att det är material som både känns bra och får dig att må gott till kropp och själ. Att skapa en vacker upplevelse för dig är helt naturligt för oss. För oss är god design ett sätt att leva och ingen lyx.

6 XC60 DIN NYA BIL Läs mer på volvocars.se 04 XC60. EN SUV SOM ÄR FANTASTISK ATT KÖRA. Det är den perfekta bilen för krävande förare med sinne för äventyr vare sig du tar en sväng på stan eller är på upptäcktsfärd långt bortom stadsgränsen. Din livsstil säger att du behöver en suv; ditt hjärta att du vill ha en elegant, förarfokuserad bil. Om detta känns bekant, är det för dig vi har designat Volvo XC60. Det är den perfekta bilen för krävande förare med sinne för äventyr vare sig du tar en sväng på stan eller är på upptäcktsfärd långt bortom stadsgränsen. Och nu, tack vare en mängd inre och yttre uppdateringar, har vår dynamiska och förfinade suv blivit bättre än någonsin. Det bästa sättet att uppleva de superba vägegenskaperna hos XC60 är att köra den. Ett klassledande chassi och Corner Traction Control vårt system för ökad körglädje på kurviga vägar gör XC60 stabil i alla situationer, med samma smidighet och spänst som en vägsäker sedan. Samtidigt ger den förhöjda sittpositionen dig en skön känsla av kontroll och trygghet i hetsig stadstrafik. Och den generösa markfrigången ser till att du kan ta dig vart äventyrslusten än tar dig.

7

8 Du kan beställa din nya XC60 med eleganta, integrerade slutrör. FÖR ATT SE MER AV DESIGNEN HOS NYA XC60, GÅ TILL VOLVOCARS.SE Vi svenskar brukar hålla oss för goda för att gå på utseendet. Men inte vi.

9 Jag blev inspirerad av ett vattendrag nära mitt hus, förklarar Steve Potter som är exteriördesignchef för XC60. Vattnet forsade snabbt och kraftfullt över berghällarna. I vårt designarbete strävade vi efter att återskapa just den visuella spänningen och känslan av konstant rörelse som får olika uttryck beroende på var du står det är en rörelse full av liv. Resultatet är en utpräglat human, organisk känsla. Vår nya XC60 har en smartare, mer ändamålsenlig look som känns lika rätt på stadens gator som bortom allfarvägarna. Vi förfinade designen genom att lackera hela karossen i samma kulör för att ge vår kompakta suv en mer urban look. De nya strålkastarna har ett mer fokuserat och bestämt uttryck, medan de vertikala varselljusen är placerade längst ut i bilens hörn för att förstärka det kraftfulla, resliga intrycket hos XC60. I enlighet med principerna för skandinavisk design har vi finputsat formen in i detalj för att minska det som våra designers kallar visuellt brus. Vi bryr oss om smådetaljer som att flytta vindrutespolarmunstyckena ur sikt och dölja allt som stör de eleganta, rena ytorna. Och vi har gett bilen ett nytt, ännu större järnmärke Volvos kända symbol som ytterligare förstärker bilens självsäkra look.

10 XC60 INUTI DIN BIL Läs mer på volvocars.se 08 Om du gillar att köra, beställ våra växlingspaddlar i kombination med Geartronic automatlåda med sportläge. De ger dig snabbare växlingar i manuellt läge och du får känslan av total kontroll eftersom du kan växla samtidigt som du har bägge händerna på ratten. Utöver dynamiska köregenskaper bjuder XC60 också på all den komfort du förväntar dig av en lyxig bil. Vi är världsberömda för våra ergonomiskt utformade säten, säger Stefan Sällqvist som är produktchef för XC60, detta är något vi aldrig kompromissar med. Särskilt stolta är vi över våra nya sportsäten. De ser fantastiska ut samtidigt som de håller dig i ett stadigt grepp, från lår till axlar. Här kan du sitta och köra i timmar utan att bli trött.

11 SKANDINAVISK INTERIÖRDESIGN. PÅ FYRA HJUL.

12 Allt handlar om din körning med Four-C aktivt chassi kan du välja mellan tre olika inställningar. Comfort och Sport är precis vad de heter, medan Advanced-läget optimerar ditt väggrepp utan kompromisser. Och allt eftersom humöret skiftar, kan du när som helst välja mellan de olika inställningarna med en knapptryckning. LÄS MER PÅ VOLVOCARS.SE Den bästa platsen är ofta längst bort. Vi ses där.

13 Vi brukar ju säga att det inte finns något dåligt väder, bara dåliga kläder. Det gäller naturligtvis också för bilar. För att maximera din körupplevelse använder vi alltid den senaste tekniken som låter dig köra vart som helst, oavsett väglag och vädrets nycker. Se på XC60 som en allvädersrock och en väldigt mångsidig sådan. Med All-Wheel Drive fyrhjulsdrivning rör sig din XC60 lika naturligt ute i vildmarken som på gatorna där hemma. Hög markfrigång gör att du enkelt tar dig fram även på riktigt dåliga vägar. Hill Descent Control lyfter den förmågan ännu några snäpp och gör din XC60 till ett äkta allround-fordon som tar dig till fjällstationen lika lätt som till stormarknaden. Det samlade intrycket av kraftfull spänst och orubblighet är resultatet av vårt avancerade chassi; våra ingenjörer har lagt ned tusentals timmar för att fullända det in i minsta detalj, allt för att du bakom ratten ska uppleva respons och kontroll på helt nya nivåer.

14 7 TOTAL LJUDUPPLEVELSE Vi på Volvo tycker att du ska få njuta av allra bästa tänkbara ljud i din bil. Därför skapade vi ljudanläggningen som ingår i Sensus Connect med Premium Sound tillsammans med den ansedda ljudspecialisten Harman Kardon. Systemet har 12 hifi-högtalare från Harman Kardon och en förstärkare utrustad med Dirac Live den nya generationen programvara för excellent ljudåtergivning. Detta ljudsystem levererar ett otroligt realistiskt ljud med mäktig bas. Alla i bilen kan njuta av en ljudupplevelse i särklass och du ansluter enkelt olika externa mediaspelare till systemet. LÄS MER PÅ VOLVOCARS.SE Beroende på din sinnesstämning, kan du välja mellan tre olika visningslägen i det högupplösta digitala kombiinstrumentet och 7-tumsskärmen: Elegance, Eco och Performance.

15 XC60 SENSUS Läs mer på volvocars.se 13 Volvo Sensus. Du har kontrollen, helt naturligt. Eftersom du kommer att tillbringa den mesta tiden i förarsätet, har vi designat en enastående omgivning för dig. Vi har gjort instrumenten och reglagen så enkla och intuitiva att använda som möjligt. Vår idé att koppla upp dig och din bil med världen omkring dig kallar vi för Sensus. Vårt digitala kombiinstrument är det senaste uttrycket för denna filosofi. Det ger dig all information du behöver utan att för den skull överösa dig med data. Dessutom ger det dig tre olika visningslägen att välja mellan Elegance, Eco och Performance. Samtidigt synkas även 7-tumsskärmen i instrumentpanelen med de olika visningslägena. När du ställer in visningsläget för kombiinstrumentet, anpassas färgtemat i 7-tumsskärmen för att ge dig en ännu bättre upplevelse. Och det finns mer än så: med vårt nya system Sensus Connect förvandlar du den integrerade 7-tumsskärmen i instrumentpanelen till ett uppkopplat multimediacenter som ger dig tillgång till bland annat TuneIn internetradio med radiokanaler över hela världen, såväl som flera användbara och roliga appar. Bland annat kan du boka service direkt från bilen och enkelt meddela nära och kära när du kommer fram och var du befinner dig. Men det här är bara början. Med Sensus Connect är din Volvo också förberedd för kommande smarta molnbaserade funktioner som underlättar livet i bilen. Komplettera med det nya integrerade navigationssystemet Sensus Navigation och du får omedelbar tillgång till ständigt uppdaterade kartor över hela världen. Och med 3D-visning blir det lättare än någonsin att hitta destinationen. Med en app kan du även enkelt hitta och betala för din parkering. Den bästa Sensusupplevelsen får du när du kopplar ihop Sensus Connect och Sensus Navigation med Volvo On Call. Volvo On Call ger dig bland annat en 3G-anslutning med utmärkt mottagning genom att använda bilens integrerade takantenn. Det betyder att du kan skapa en egen WiFi-zon i bilen för alla dina uppkopplade enheter. Volvo On Call inkluderar även en innovativ smartphone-app som du kan använda för att fjärrstyra din bil. Vare sig du står hemma i köket en kall vintermorgon eller är på en flygplats på andra sidan jorden, kommer Volvo On Call snart att bli din dagliga förbindelse med din bil: du kan fjärrstarta den bränsledrivna motorvärmaren, sända en adress direkt till din bils navigationssystem, kolla bränslenivån, se var bilen befinner sig och mycket annat. Men vi skulle inte vara trogna våra skandinaviska designvärderingar om vi bara skapade snygga displayer, skärmar och appar. I linje med vår passion för skulpterade fysiska objekt, har vi lagt ned samma omsorg i designen av din Volvos fysiska reglage och kontroller. Som i vår ikoniska flytande mittkonsol med den smart utformade klimatkontrollen.

16 XC60 INTELLISAFE Läs mer på volvocars.se 14 JUST DET. HAR VI SAGT NÅGOT OM SÄKERHET? Bilar körs av människor, sa de, så grundprincipen bakom allt vi gör på Volvo är därför och måste alltid vara säkerhet. Redan 1927 bestämde sig våra grundare Assar Gabrielsson och Gustaf Larson för att göra urstarka bilar som skulle klara dåtidens dåliga vägstandard. Men styrka i sig var inte nog. De hade också en vision: Bilar körs av människor, sa de, så grund principen bakom allt vi gör på Volvo är därför och måste alltid vara säkerhet. I dag är vårt mål att år 2020 ska ingen bli allvarligt skadad i en ny Volvo. Vi tror att våra grundare håller med. För att hjälpa oss nå detta mål samtidigt som vi förverkligar vår filosofi om att förenkla ditt liv, är din XC60 begåvad med en rad intuitiva säkerhets teknologier. De finns där för att stödja din dagliga bilkörning, skydda dig i händelse av en olycka och framför allt förebygga olyckor. Vi kallar detta IntelliSafe. Vi vet att XC60-ägarna älskar bilkörning, men i en värld där trafiken bara ökar blir du ständigt utsatt för andras misstag. Därför erbjuder IntelliSafe en rad verkligt smarta teknologier som City Safety och vår Kollisionsvarnare med full autobroms och Pedestrian såväl som Cyclist Detection. Och eftersom du älskar att köra bil kan det vara bra att veta att XC60 inte bara skyddar dig utan också ger dig aktivt förarstöd. Ta till exempel vårt aktiva helljus. Med detta system kan du köra på helljuset hela tiden utan att blända av. När du möter eller hinner upp ett annat fordon anpassar systemet automatiskt din ljusbild precis så mycket som behövs för att inte blända. Vårt antisladdsystem ESC (Electronic Stability Control) är ännu en IntelliSafe-teknik. Om din XC60 riskerar att tappa väggreppet bromsar ESC varje hjul individuellt eller motorbromsar precis så mycket som behövs för att förhindra en sladd och behålla körstabiliteten. För det mesta märker du förmodligen ingenting. Men det är som det ska vara, vi gör bara vårt jobb.

17 När du kör i stan ser City Safety till att du inte kör in i framförvarande fordon om det gör en hastig inbromsning. Detta avancerade IntelliSafe-system är aktivt upp till 50 km/h och känner av ifall du är på väg att köra in i fordonet framför och bromsar din bil automatiskt om det skulle behövas. Vi har ytterligare förbättrat vår döda-vinkel-varnare BLIS (Blind Spot Information System). Den använder numera radarteknik för att hjälpa dig upptäcka fordon på väg in i din döda vinkel. Dessutom har den Cross Traffic Alert som håller uppsikt på fordon som annars kan vara svåra att se när du backar ut från en skymd parkering. Vi bryr oss även om dina medtrafikanter. Därför har vi utvecklat Pedestrian Detection och Cyclist Detection med full autobroms som håller uppsikt på fotgängare och cyklister som kommer i din väg och bromsar automatiskt om du inte hinner reagera i tid.

18 XC60 DRIVE-E Läs mer på volvocars.se 16 Drive-E är hjärtat i varje Volvo vi bygger. Det är vårt övergripande arbetssätt för att förverkliga hållbar bilkörning. Det är också det innovativa tänkandet bakom en mängd teknologier som ger dig mer effektivitet och lägre bränslekostnader utan att kompromissa med glädjen att köra. Det senaste tekniska framsteget inom Drive-E är vårt nyutvecklade program högeffektiva Drive-E-drivlinor med låg bränsleförbrukning och låga utsläpp. Vi har försett denna nya generation lättviktsmotorer med innovativ motorstyrning, avancerad turboteknik, låg inre friktion och nya växellådor. Till din XC60 kan du välja mellan en ny 2,0-liters D4 turbodiesel på 181 hk/400 Nm som bara släpper ut 117 g CO 2 /km* och en nyutvecklad, kraftfull T5 bensinturbo på 245 hk. Dessa kompakta fyrcylindriga motorer ger samma prestanda som betydligt större motorer och harmonierar perfekt med den helt nya, innovativa åttastegade automatlådan. Tillsammans bildar motor och växellåda en drivlina som både ger högre effektivitet än någonsin och en fantastisk körupplevelse. Vår intelligenta funktion ECO+ ger dig även ett bränslebesparande frihjulsläge och optimerar automatlådan, motorn och klimatanläggningen för att minska bränsleförbrukningen med 5 % eller mer. Som en del av vår Drive-E-filosofi använder vi även start/stopp-teknik och motorbromsenergiåtervinning. Drive-E innebär också återvinning av resurser och en mer hållbar tillverkning till exempel är all elektricitet vi använder i våra fabriker i Sverige producerad av ren vattenkraft. Helt enkelt för att Drive-E betyder miljömedveten mobilitet vilket är en bärande del av vår filosofi. Mer information om motorprogrammet till din XC60 hittar du på sidan 40 och på volvocars.se *Uppgifter om bränsleförbrukning och CO 2 -utsläpp avser bilar med manuell växellåda.

19 VI TYCKER ATT HÅLLBAR BILKÖRNING ÄR SPÄNNANDE. DET KOMMER DU OCKSÅ ATT GÖRA.

20 Tittar du på mig? Bra. Vill du maximera den dynamiska personligheten hos din XC60? I så fall är R-Design som gjord för dig, med en rad designdetaljer som ger din Volvo en sportig, unik profil. Men R-Design är mycket mer än bara kosmetik för precis som med annan skandinavisk design är det formen som följer funktionen och inte tvärtom. Bakom ratten i en XC60 R-Design har du alla fördelarna med ett styvt sportchassi och direktare styrning. Allt för att du ska ha det ännu roligare på vägen mot ditt äventyr.

21 XC60 R-DESIGN Läs mer på volvocars.se 19 Exteriört har XC60 R-Design en personlig, dynamisk look med sportiga femekrade aluminiumhjul som verkligen drar till sig uppmärksamheten och unika backspegelkåpor i silver-finish. Bakdelen bjuder på en racinginspirerad diffuser som ger din XC60 en spännande, sportig karaktär. Och med de kromade dubbla R-Design-slutrören fulländar du exteriören på din XC60. R-Design-storyn fortsätter på insidan med de skönt stödjande sport sätena i textilnubuck/ läder. Dessutom ingår den exklusiva läderklädda R-Design-ratten såväl som sportpedalerna i aluminium. Den läderklädda växelväljarknoppen till automatlådan, vårt unika digitala kombiinstrument i blått R-Design-utförande, LED-interiörbelysningen och det karaktäristiska svarta innertaket allt bidrar till din upplevelse av R-Design.

22 VOLVO OCEAN RACE DELA UTMANINGEN PÅ VOLVOOCEANRACE.COM

23 XC60 VOLVO OCEAN RACE Läs mer på volvocars.se 21 UPPLEV EN MÄNSKLIG UTMANING, OMGIVEN AV KOMFORTEN I EN VOLVO. För att vara först i mål, måste du först komma i mål. Tänk dig en skoningslös resa på km över världshaven i nio månader, att uthärda 16-metersvågor, rasande stormar och total frånvaro av komfort 24 timmar om dygnet. Att leva utlämnad till naturens krafter, fullständigt beroende av din egen skicklighet, din utrustning och dina lagkamrater. Att möta de mest extrema fysiska och psykologiska förhållandena, där den mänskliga förmågan pressas till sin gräns. Att konstant kastas mellan hopp och förtvivlan, med vetskapen att ett enda misstag på ett ögonblick kan radera år av förberedelser. Ja, förmodligen är detta långt ifrån din vardag (såvida du inte råkar vara en av besättningsmedlemmarna på någon av båtarna som deltar i Volvo Ocean Race, förstås). En riktigt god nyhet är dock att det finns ett sätt för dig att få del av detta storslagna äventyr även under de inte fullt så episka ögonblick då du fastnat i rusningstrafiken någonstans mellan A och B. Som en hyllning till de modiga män och kvinnor ombord på de högteknologiska Volvo Ocean 65-båtarna skapade vi Volvo XC60 Ocean Race Edition en XC60 med några mycket speciella designelement som fångar upp andan i en mänsklig utmaning utöver det vanliga. Du märker det redan på utsidan: den unika exteriörfärgen Ocean blå II metallic, de specialdesignade 18-tumshjulen Portunus (namngivna efter hamnarnas gud), railsen och de skinande, kromade fönsterramarna. Och väl ombord, är du och dina besättningsmedlemmar omgivna av en noggrant utformad läderinteriör med seglingsinspirerad sportig hi-tech-look och flera unika detaljer. Bland annat lädersäten med kontrasterande orange sömmar, ett unikt Volvo Ocean Race dekorinlägg, Volvo Ocean Race textilmattor och ett insynsskydd med tryckt karta över alla etapper. OK, det gör dig inte till någon Volvo Ocean Race-seglare. Men när du njuter av vägkomforten och allväderskapaciteten i din Volvo, blir du påmind om ett av de mest utmanande äventyren på jorden Volvo Ocean Race.

24 VILKEN XC60 ÄR DU? Gratulerar, du är på väg att välja en Volvo XC60. Kanske har du till och med bestämt dig för vilken motor du vill ha. Nu behöver du bara bestämma den utrustningsnivå som är rätt för dig. Vi har gjort det enkelt för dig genom att sätta ihop tre utrustningsnivåer som vi tror du kommer att uppskatta. Vare sig du vill ha alla lyxiga detaljer eller söker en mer renodlad sportig look inifrån och ut, har vi den rätta XC60-specifikationen för dig.

25 XC60 UTTRYCK DIN PERSONLIGHET Läs mer på volvocars.se 23 XC60 Redan i standardutförande får du en mycket hög komfort- och tekniknivå i din Volvo. I standard utrustningen ingår bland annat City Safety, färddator, konstantfarthållare, klädsel Mellbystrand textil, Performance 4x25 W -ljudanläggning, 5-tums integrerad färgskärm, elmanövrerad parkeringsbroms, ECC klimatanläggning, elfönsterhissar fram och bak, tredelat baksäte 40/20/40, läderklädd ratt, läderklädd växelspaksknopp. För fullständig lista, se Utrustningsnivåer sidan 34. MOMENTUM Med utrustningsnivån Momentum lyfter du komforten och säkerheten i din Volvo till nya höjder med hjälp av klädsel Tylösand textil/t-tec, panelinlägg Shimmer Graphite aluminium, läderklädd ratt med inlägg Silk Metal, ABL aktiva xenonljus, regnsensor, High Performance med 5" skärm inkl. Bluetooth handsfree med audiostreaming, elinfällbara backspeglar med markbelysning och kromlister under sidorutorna. För fullständig lista, se Utrustningsnivåer sidan 35. SUMMUM Den kompromisslösa utrustningsnivån, med det mesta du som kräsen bilentusiast kan önska dig. Summum inkluderar utrustningsnivån Momentum plus innerbackspegel med automatisk avbländning, Keyless Drive, elman övrerad förarstol med minne och läderklädsel samt 18-tums aluminiumhjul. För fullständig lista, se Utrustningsnivåer sidan 35. R-DESIGN R-Design ger din Volvo ännu mer dynamik och exklusivitet. Med sport chassi, direktare styrning och flera unika exteriör- och interiördetaljer: R-Design front, ytterbackspegelkåpor i silver-finish, dubbla sportslutrör, bakre skidplate och 18-tums Ixion aluminiumhjul väcker förväntan. Den specialdesignade interiören med sportstolar med unik R-Design-klädsel i läder, treekrad R-Design-ratt klädd i perforerat läder, sportväxelspaksknopp, sportpedaler, digitalt kombiinstrument, sportmattor och R-Design panelinlägg levererar. Inkluderar även utrustningsnivån Momentum. VOLVO OCEAN RACE EDITION En både elegant och sportig specialvariant med design inspirerad av världens tuffaste jordenruntsegling. Kan adderas till utrustningsnivån Momentum och innehåller unik utrustning som 18-tums Portunus aluminiumhjul, rails i silver, läderklädsel med seglingsinspirerad sportig hi-tech-look, Volvo Ocean Race textilmattor, Volvo Ocean Race dekorinlägg, Volvo Ocean Race instegslister och insynsskydd med tryckt karta över Volvo Ocean Race.

26 XC60 EN PERSONLIG INTERIÖR Läs mer på volvocars.se 24 Din XC60 är ditt andra hem. Ge det din egen signatur.

27 Väljer du en XC60 får du en elegant kupé redan som standard, med överlägsen detaljfinish vart du än ser från Silk Metal-ramarna kring ventilationsgallren till de elegant textilklädda dörrstolparna. Våra komfortstolar kan du få med klädsel i Lomma textil, Eriksberg textil/t-tec eller läder. De nya sportstolarna är klädda i softläder och ger dig legendarisk Volvokomfort samtidigt som de håller dig stadigt på plats genom kurvorna. Välj vår eluppvärmda treekrade ratt och du värmer dina händer behagligt fast morgonen är kall. Vi har tagit fram ett helt nytt kombiinstrument som ger dig full kontroll, eller så väljer du det digitala kombiinstrumentet som även låter dig välja mellan olika visningslägen. De inbjudande Inscription-sätena med klädsel i finaste softläder, det exklusiva träinlägget Inscription Linear Walnut med sin djupt skimrande lyster, den läderklädda Inscription instrument panelen med kontrasterande eller färgkoordinerade sömmar, det svarta innertaket och de eleganta 20-tumshjulen Avior en rad unika designdetaljer gör Inscription till ditt mest sofistikerade, personliga val. LÄS MER PÅ VOLVOCARS.SE

28 Sportläder, G361 Mörkgrå i Mörkgrå interiör med svart innertak Sportläder, G36B Soft Beige i Mörkgrå interiör med svart innertak Sportläder, G36M Hazel Brun/Mörkgrå i Mörkgrå interiör med svart innertak Sportläder, G30G Blond/Mörkgrå i Mörkgrå interiör med Quartz innertak

29 XC60 KLÄDSLAR Läs mer på volvocars.se 27 Inscription softläder, GF6S Marble Vit i Mörkgrå interiör med svart innertak Inscription softläder, GF1B Soft Beige i Sandstone Beige interiör med Soft Beige innertak R-Design textilnubuck/ perforerat läder, GR60 Mörkgrå i Mörkgrå interiör med svart innertak Inscription Linear Walnut Urbane Wood Copper Dawn Shimmer Graphite aluminium Pianosvart trä R-Design ETT URVAL AV VÅRA INTERIÖRER SE VÅRT KOMPLETTA INTERIÖRPROGRAM PÅ VOLVOCARS.SE

30 Titania, 8x20", Diamond Cut/Glossy Black

31 XC60 ALUMINIUMHJUL Läs mer på volvocars.se 29 ALUMINIUMHJUL Inscription Avior 8x20" Silver Bright Cratus, 8x20" Matte Silver Bright Ixion II, 8x20" Diamond Cut/Matte Black (Endast till R-Design) Fenrir, 8x19" Black Chrome Freja, 8x18" Diamond Cut/Matte Dark Grey Ixion, 8x18" Diamond Cut/Dark Grey (Endast till R-Design) Merac 7,5x18" Glossy Black Pan, 7,5x18" Silver Bright Zephyrus, 7,5x18" Diamond Cut/Matte Tech Black Valder, 7,5x17" Diamond Cut/Titanium Grey Valder, 7,5x17" Silver Segin, 7,5x17" Silver TILLBEHÖR Candor, 8x20" Diamond Cut/Matte Black Candor, 8x20" Diamond Cut/Matte Iron Stone Talitha, 8x20" Diamond Cut/Matte Silver Stone Talitha, 8x20" Diamond Cut/Matte Dark Grey Talitha, 8x20" Diamond Cut/Glossy Black Freja, 8x18" Diamond Cut/Light Light Grey

32 XC60 TILLBEHÖR Läs mer på volvocars.se 30 MATCHA DIN XC60 EFTER DIN LIVSSTIL. Bland det trevligaste när du köper din nya Volvo, är när du sätter din egen personliga prägel på den. Det gör du genom att komplettera med de tillbehör som speglar din egen smak och som tillgodoser ditt sätt att leva.

33 Taklasthållare. Dessa aerodynamiskt utformade lasthållare i aluminium monteras direkt på railsen och är basen i vårt stabila och lättanvända taklastsystem. Det är bara att komplettera med en skidhållare eller något annat taklasttillbehör och dra iväg. Integrerade fotsteg. Dessa fotsteg är färgkoordinerade efter bilens kulör och kompletterar elegant den förfinade designen hos XC60. De ser fantastiska ut samtidigt som de gör det lättare att kliva in i och ut ur bilen. Dessutom är de praktiska att stå på när du ska lasta på taket. Delbart drag. Detta tåliga och mångsidiga drag är specialdesignat just för din Volvo. Den löstagbara kuldelen är enkel att sätta på plats när du behöver den. När den inte behövs, tar du bort den snabbt och enkelt. Och för att behålla det snygga utseendet på din Volvo, finns det en färgkoordinerad kåpa som täcker dragöppningen. Dragmonterad cykelhållare för 1-2 cyklar. Vår kompakta, nya draghängda cykelhållare är lätt att använda, håller upp till två cyklar och monteras på dragkroken i två enkla steg. Och när hållaren inte behövs, är den enkel att fälla ihop för förvaring i bilen eller hemma. Exteriöra stylingtillbehör. Den här bilen är utrustad med frontdekor, integrerade fotsteg och bakre diffuser som finns i Matte Silver- eller Iron Stone-finish. Aluminiumhjulen Candor 8x20 tum finns i Diamond Cut/Matte Black eller Diamond Cut/Matte Iron Stone. HITTA MER TILLBEHÖR PÅ ACCESSORIES.VOLVOCARS.COM Space Design takbox. Den moderna, exklusiva takboxen Space Design har en aerodynamisk design som ger minimalt luftmotstånd. Den kan öppnas från bägge sidor och finns i Titan Silver och Black. Välj mellan två storlekar 320 liter eller 430 liter, maxlasten är 75 kg.

34 Panoramakamera. Tänk dig att kunna se runt hörnet när du kör ut ur en trång passage eller parkeringsficka med skymd sikt. Det är precis vad du kan göra med den frontmonterade panoramakameran. Kameran ger dig ett synfält på 180 framför bilen. Rear Seat Entertainment multimedia med två skärmar och två DVD-spelare. Vår nya generation underhållningssystem i bilen gör att baksätespassagerarna gläds åt resan som aldrig förr. LCDskärmarna, de integrerade dvd-spelarna och möjligheten att ansluta så gott som alla typer av externa media samverkar tillsammans med de trådlösa hörlurarna till en fantastisk upplevelse. Instegslister. Sätt scenen för varje körtillfälle med dessa stiliga främre och bakre instegslister som är gediget utförda i borstad aluminium. Med stolthet lyfter de fram Volvo-logotypen och ger dig och dina passagerare ett inbjudande välkomnande varje gång. Till de främre instegen kan du även få upplysta instegslister. Heltäckande smutsskydd. Detta slitstarka, lättmonterade skyddsöverdrag i vinyl täcker lastrumsgolvet, sidoväggarna och de bakre ryggstödens baksida för att skydda mot smuts och vatten. Delen som täcker baksätesryggstödet är delad för att varje baksätessektion ska kunna fällas separat. Den bakre delen kan också fällas ut för att skydda stötfångaren när du lastar bilen. Vändbar och vikbar lastrumsmatta i textil. Med den här mattan kan du behålla det eleganta intrycket av lastutrymmet även om du då och då behöver frakta smutsig last. När baksätet är nedfällt, är det bara att vika ut mattan för att täcka hela lastrumsgolvet. Mattan är vändbar och vattentät, med färgkoordinerad textil på ena sidan och plast på den andra. Babystol (upptill 13 kg). Nyfödda och barn upp till ca ett år färdas säkrast bakvänt i den här bekväma stolen med ISOFIX-fästen. Kraftiga sidostycken hjälper till att skydda vid en krock från sidan, och huvudstödet och fempunktsbältet är lätta att justera. Dessutom finns en huva som skyddar mot sol och drag. Babystolen är lätt att bära med sig och kan även användas som babylift. Vändbar barnstol (9 25 kg). Denna avancerade, flexibla barnstol passar barn från 9 månader upp till ca 6 år. Stolen monteras med bilens säkerhetsbälte och är lätt att justera för optimal komfort och säkerhet. Bälteskudde med ryggstöd (15-36 kg). Volvos bälteskudde positionerar barnet på rätt höjd för bilens säkerhetsbälte och är konst ruerat för att ge optimalt skydd vid en sidokrock. Huvudstödet och ryggstödsbredden är lätta att justera för ökad komfort, och rygg stödet kan lutas bakåt när barnet vill vila.

35 XC60 TILLBEHÖR Läs mer på volvocars.se 33 Hundgrind. För att ge ditt husdjur en egen plats i bilen är det bara att montera ett skydds galler i stål och en lastrumsavdelare som kompletteras med en hundgrind. Sedan kan du öppna bakluckan utan att hunden hoppar ut. Hundgrinden kan monteras på både vänster och höger sida. Skyddsgaller. Skyddsnätet i textil är standard men kan uppgraderas till det gasfjädrade skyddsgallret i stål som hjälper till att skydda dig och dina passagerare från lös last om du till exempel måste bromsa hårt. När gallret inte behövs, är det bara att fälla upp det mot taket. Gallret är färgkoordinerat med interiören. Lastavdelare. Genom att komplettera skyddsgallret med en lastrumsavdelare kan du dela upp lastutrymmet i två delar praktiskt om du behöver få med dig hunden eller vill kunna hålla isär smutsigt eller ömtåligt bagage från övrig last. Polestar performance software. Vill du ha ännu mer prestanda och körglädje i din Volvo? Då är denna mjukvara från vår racingpartner Polestar Racing den perfekta lösningen. Denna Volvo-godkända uppgradering ökar motorns effekt och vridmoment för att maximera din körupplevelse. Och bäst av allt, du får allt detta utan att bränsleförbrukningen ökar. Sportmattor, textil. Dessa eleganta golvmattor är ett mycket praktiskt komplement till din Volvos dynamiska utseende. Mattorna är gjorda i textil av hög kvalitet och har gummi på undersidan vilket gör dem vattentäta. De skyddar inte bara din XC60-interiör från smuts och vatten, de ger också en skräddarsydd, sportig look. VOLVO CAR LIFESTYLE COLLECTION SE FLER AV VÅRA LIVSSTILSPRODUKTER PÅ VOLVOCARS.COM/COLLECTION

36 BACKSPEGLAR (YTTRE) Elmanövrerade med uppvärmning Vidvinkelspegel, vänster sida BAKSÄTE Fällbar rygg, delbar 40/20/40 Mittarmstöd bak med mugghållare BELYSNING (INRE) I lastutrymmet I handskfacket I make-upspeglar, förar/passagerarsida Innerbelysning/läslampor med fördröjning Instegsbelysning BELYSNING (YTTRE) DRL Day Running Light Dimljus, bak med automatisk avstängning Ledbelysning Följ mig hem funktion Ljushöjdsreglering (inifrån nerställbara strålkastare) Sidopositionsljus DÖRRAR Barnsäkra dörrlås, bak Elfönsterhissar, (auto-up/auto-down funktion fram och bak) Fjärrstyrt centrallås Global closing/opening FÖRVARING Fack med plats för 2 burkar i framdörrar Fack i bakdörrar Fack mellan framstolarna (under armstödet) Låsbart handskfack Förvaringsfack under lastrumsgolvet HJUL Aluminiumfälg: Segin 7,5x17" med däck 235/65 R17 Däcklagningssats INSTRUMENT Färddator Klocka Konstantfarthållare Sensus förarinformationssystem Varningssymbol om den lyser kan du läsa meddelande i informationsdisplayen om vad som inträffat Varvräknare Yttertemperaturmätare KLÄDSEL Lomma textil LJUDANLÄGGNING Performance RDS-radio med 1CD-spelare, förstärkare 4x25 W, 6 högtalare, 5" färgskärm och AUX-ingång RUTOR Bakrutetorkare med intervall Eluppvärmd bakruta Tonade rutor Vindrutetorkare/spolare med justerbar intervallfunktion STOLAR Eluppvärmda framstolar Framstolar, juster- och vinklingsbara i höjdled Sidokrockkudde i framstolarna STYRNING Justerbar ratt i höjd- och längdled Servostyrning STÖLDSKYDD Elektronisk startspärr Frilöpande låscylindrar Larm Volvo Guard med blockerat låsläge, BLL Rörelse- och nivåsensor SÄKERHET ABS låsningsfria bromsar City Safety system ESC antisladdsystem EBA panikbromsassistent EBD elektronisk bromskraftsfördelning mellan fram- och bakhjul EBL Emergency Brake Light Fästöglor för barnstol, bak/fram Första förbandskudde Högt mittplacerat bromsljus IDIS Intelligent Driver Information System ISOFIX-fästen, ytterplatser bak Krockgardin, IC Inflatable Curtain, skydd mot huvudskador Krockkudde, förar- och passagerar plats Nackskydd på alla fem platserna Nyckelavstängning av krockkudde, passagerarsidan RAB Ready Alert Brakes ROPS rundslagningsskydd RSC stabiliseringsfunktion Sidokrockkuddar i framstolar SIPS sidokollisionsskydd Skyddsnät i nylon mellan last- och passagerarutrymme TSA Trailer Stability Assist Underglidningsskydd i stolar och baksäte WHIPS Whiplash Protection System, skydd mot whiplash-skador SÄKERHETSBÄLTEN Bältesförsträckare, på alla fem platser Bältespåminnare, på alla fem platser Trepunkts säkerhetsbälte på alla fem platser VÄRME- OCH VENTILATIONSANLÄGGNING Klimatanläggning ECC elektronisk Tillsatsvärmare (diesel) Ventilationsmunstycken i B-stolpar för baksätet Värmekanaler till baksätet ÖVRIGT AWD fyrhjulsdrift med Instant Traction (T6 AWD, D4 AWD, D5 AWD) Dubbla integrerade slutrör (T6 AWD, T5, D4, D4 AWD, D5 AWD) Elmanövrerad parkeringsbroms HDC Hill Descent Control (T6 AWD, D4 AWD, D5 AWD) Insynsskydd i lastutrymmet Rails, Mörkgrå Rostfritt enkelt slutrör (D3) Start/stopp-system på manuella D3, D4, D4 AWD, D5 AWD UTÖKAD STANDARDUTRUSTNING FÖR VOLVO XC60 T6 AWD R-DESIGN POLESTAR ABL Aktiva xenonljus Aluminiumhjul Ixion 8x18" med däck 235/60 R18 Backspegelkåpor, R-Design Blank list under sidorutorna Dekorinlägg R-Design i aluminium Elinfällbara backspeglar med markbelysning Elmanövrerad förarstol med minne för förarstol och ytterbackspeglar Grill med R-Design logotyp och ram i Silk Metal High Performance ljudanläggning med 5" färgskärm samt integrerat Bluetooth handsfreesystem och audio streaming Innerbackspegel, automatiskt avbländande Keyless Drive nyckellöst start-, lås- och larmsystem Luftfördelningssymbol i genomlyst krom Läderklädd sportratt med R-Design-logo Polestar effektoptimering 329 hk Rails i Bright Aluminium Regnsensor Skidplate bakre, R-Design Sportchassi med mer direkt styrväxel Sportpedaler R-Design Textilmattor Tröskeldekor R-Design Unika dubbla synliga slutrör Unik R-Design-klädsel i textilnubuck/perforerat läder, Mörkgrått PANELINLÄGG Charcoal

37 XC60 UTRUSTNINGS- NIVÅER Läs mer på volvocars.se 35 Momentum Standardutrustning utöver grundbil Summum (ingår i T6 AWD) Standardutrustning utöver Momentum Aluminiumfälg: Pan 7,5x18" med däck 235/60 R18 Elinfällbara backspeglar med markbelysning och tiltfunktion vid backning Elmanövrerad förarstol med minne för förarstol och ytterbackspeglar Innerbackspegel, automatiskt avbländande Keyless Drive nyckellöst start-, lås- och larmsystem Klädsel: Läder Kromad list underkant, sidodörrar Rails i Silver Metal ABL Aktiva xenonljus Blank list under sidorutorna ABL Aktiva xenonljus Blank list under sidorutorna Elinfällbara backspeglar med markbelysning High Performance audiosystem med 5" färgskärm samt Integrerat Bluetooth handsfreesystem och audio streaming Interiör stämningsbelysning High Performance audiosystem med 5" färgskärm samt Integrerat Bluetooth handsfreesystem och audio streaming Interiör stämningsbelysning Klädsel: Eriksberg Luftfördelningsknappar i genomlyst krom Läderklädd ratt med Silk Metal Panelinlägg: Shimmer Graphite aluminium Regnsensor Rostfri tröskeldekor, baklucka Luftfördelningsknappar i genomlyst krom Läderklädd ratt med Silk Metal Panelinlägg: Shimmer Graphite aluminium Regnsensor Rostfri tröskeldekor, baklucka LASTPAKET Elmanövrerad baklucka Mörkt tonade rutor i bakdörrar och runt lastutrymmet Sidodörrar och bakre lastutrymmet med laminerat glas DRIVER SUPPORTPAKET Adaptiv konstantfarthållare med full autobroms Adaptiv farthållare ACC Adaptive Cruise Control Köassistent (aut) Kollisionsvarnare med autobroms Pedestrian/Cyclist Detection Avståndskontroll (Distance Alert System) Driver Alert System LDW Lane Departure Warning Trafikskyltsinformation (Road Sign Information) Aktivt helljus (Active High Beam) Driver Alert Control Forward Collision Warning BLIS Blind Spot information System TEKNIKPAKET Digitalt kombiinstrument med 8" TFT-skärm Parkeringshjälp, bak Uppgradering ljudanläggning Sensus Connect med High Performance 7" färgskärm eller Sensus Connect med Premium Sound 7" färgskärm TEKNIKPAKET PRO Digitalt kombiinstrument med 8" TFT-skärm Parkeringshjälp, fram och bak Taklucka i glas, elmanövrerad Uppgradering ljudanläggning Sensus Connect med High Performance 7" färgskärm eller Sensus Connect med Premium Sound 7" färgskärm Sensus Navigation KLIMATPAKET MED TIDUR Eluppvärmd ratt Eluppvärmt baksäte (utgår vid val av integrerade bälteskuddar) Tidursfunktion för tillsatsvärmare/ parkeringsvärmare med tidur 3-ekrad sportratt (enbart Kinetic) KLIMATPAKET MED VOLVO ON CALL Eluppvärmd ratt Eluppvärmt baksäte (utgår vid val av integrerade bälteskuddar) Tidursfunktion för tillsatsvärmare 3-ekrad sportratt (enbart Kinetic) Volvo On Call PREMIUMPAKET Elmanövrerad passagerarstol Innerbackspegel med kompass Textilmattor Inscription läderklädd instumentpanel, överdel April 2014

38 T5 T6 AWD R-Design D3/D4 D4 AWD/ D5 AWD Momentum ABL Aktiva xenonljus ( ) P ( ) ( ) P P Aluminiumhjul: för bilder se sid 28 Avior 8x20" med däck 255/45 R20 Cratus 8x20" med däck 255/45 R20 (endast R-Design) Ixion 8x20" med däck 255/45 R20 (endast R-Design) Titania 8x20" med däck 255/45 R20 Fenrir 7,5x19" med däck 235/55 R19 Freja 7,5x18" med däck 235/60 R18 Pan 7,5x18" med däck 235/60 R18 ( ) ( ) ( ) P Zephyrus 7,5x18" med däck 235/60 R18 Merac 7,5x18" med däck 235/60 R18 Segin 7,5x17" med däck 235/65 R17 P P P Domkraft Låsbara hjulbultar P P P P Reservhjul Tempa spare med domkraft Adaptiv konstantfarthållare med autobroms Automatisk växellåda med Geartronic, Sportläge P P / Automatisk växellåda med Geartronic / Blank list under sidorutorna P P P BLIS Blind Spot Information System Bärkassehållare i lastutrymmet Barnsäkerhet: Barnstol / Bälteskudde / Ryggstöd / Barnstolstillbehör T T T T Bälteskuddar integrerade i baksätets ytterplatser Chassi: Aktivt chassi Four-C Nivåreglering, automatisk Sportchassi Cigarettändare och askkopp T T T T Digitalt kombiinstrument Drag, delbart eller fast T T T T Driver Alert System Driver Support-paket Elfällbara nackskydd på ytterplatser bak Elinfällbara yttre backspeglar med markbelysning ( ) P ( ) ( ) P P Elmanövrerad förarstol med minne för stol och backspeglar ( ) P ( ) ( ) P Elmanövrerad passagerarstol Eluppvärmd vindruta Eluppvärmda spolarmunstycken Elvärme i ratt Innerbackspegel med automatisk avbländning ( ) P ( ) ( ) P Innerbackspegel med automatisk avbländning och kompass Keyless Drive Nyckellöst lås- och larmsystem P P Klimatanläggning: Fuktsensor Luftkvalitetssystem med Multifilter och CZIP, till ECC P P P P Klädselalternativ: Lomma textil P P P Eriksberg textil/t-tec P Läder P P Sportläder Läder Inscription Svart innertak i kombination med Inscription/R-Design/Sportläder Summum

39 XC60 UTRUSTNINGS- NIVÅER Läs mer på volvocars.se 37 T5 T6 AWD R-Design D3/D4 D4 AWD/ D5 AWD Momentum Kommunikation och underhållning: Ljudanläggning: Performance, 1CD-spelare, 4x25 W, 6 högtalare, 5" färgskärm P P P High Performance audiosystem med 5" färgskärm med Bluetooth handsfreesystem och audio streaming ( ) P ( ) ( ) P P Sensus Connect med High Performance, 4x50 W, 8 högtalare, 7" färgskärm Sensus Connect med Premium Sound, 5x130 W, 9 högtalare, 7" färgskärm Backkamera Digital TV funktion Fjärrkontroll för HP/PS Sensus Connect ljudanläggningar RSE underhållningssystem, baksäte T T T T Subwoofer (enbart Premium Sound) Rattknappar P P P P DAB digital radio (High Performance/Premium Sound) Sensus Navigation (enbart Sensus Connect) Volvo On Call nöd- och assistanssystem med fjärrstyrning av värmare Läderklädd ratt, Mörkgrå P P P P Mattor textil P Mattor gummi T T T T Metallic lack Mörkt tonade bakre sidorutor och bakruta (5 rutor) Panelinlägg: Charcoal P P P Pianosvart trä Copper dawn T T T T Shimmer Graphite aluminium ( ) ( ) ( ) P P Classic wood (valnöt) Inscription Linear Walnut Panoramakamera, fram T T T T Parkeringshjälp fram och bak Parkeringshjälp, bak Progressiv hastighetsberoende servostyrning med tre valbara styrkraftsnivåer Rails Silver Metal (för R-Design) P P Regnsensor för vindrutetorkare ( ) P ( ) ( ) P P Sidodörrar och bakre lastutrymme med laminerat glas Panorama roof, elmanövrerad med jalusi Värmare: Elektrisk motorvärmare med kupékontakt T T T T Parkeringsvärmare, bränsledriven med tidur Tidursfunktion för tillsatsvärmare, dieslar Växlingspaddlar i ratt, aut / P = Standard = Fabriksmonterat tillval, beställes vid bilköpet T=Tillval som eftermonteras ( ) = Ingår i variant nivå Summum April 2014

40 CARE BY VOLVO. ETT ENKLARE BILÄGANDE.

41 XC60 UPPLEVELSEN I EN VOLVO Läs mer på volvocars.se 39 TRYGGT I varje ny Volvo ingår garantier som ska göra ditt bilägande så tryggt och bekvämt som möjligt. Därför är en av världens säkraste bilar förmodligen även en av de tryggaste. Volvo Assistans (bilålder 0 36 mån) du står aldrig ensam om du skulle råka ut för driftsstopp eller miss öden som punktering, strömlöst batteri, bränslebrist m.m. Gäller ett år räknat från första registreringsdagen (endast svenskregistrerade bilar) och förlängs ett år i taget till dess att bilen är tre år under förutsättning att årlig alt milbunden Original Service utförs hos en av Volvo auktoriserad serviceverkstad. Volvo Assistans (bilålder mån) Volvohandlaren via Volvia förlänger Volvo Assistans med ett år i taget efter utförd Original Service till dess att bilen blir tio år. Två års Nybilsgaranti gäller för bil och utrustning som omfattas av ditt köpeavtal. Säljaren svarar för eventuella fel som uppkommer inom två år efter leveransdagen. Tre års Vagnskadegaranti om bilen skadas genom yttre olyckshändelse, trafikolycka eller skadegörelse av tredje part inom tre år från första registreringsdagen betalar garantin reparations kostnaderna, med avdrag för självrisk (gäller enbart svensksålda bilar). Tolv års Garanti vid genomrostning garantin omfattar delar av kaross och bärande chassi komponenter som utsatts för genomrostning inom tolv år från leveransdagen. Servicegaranti vi garanterar alltid att din service utförs fackmässigt. Om något fel skulle uppstå på det som åtgärdats enligt serviceprotokollet inom tolv månader eller till nästa rekommenderade servicetillfälle så tar vi hand om det helt kostnadsfritt, med fri lånebil under tiden. (Max 5 mils körning.) BEKVÄMT Volvo har ett antal tjänster du kan välja till för att göra ditt bilägande extra bekvämt. I princip kan vi ta hand om allt förutom körningen. Det nöjet överlåter vi åt dig. Volvo Serviceavtal ger dig ett enkelt och bekvämt bilägande. Avtalet täcker all Volvo Original Service enligt Volvos rekommendationer till en fast månadskostnad. Volvo Trygghetsavtal service, reparationer och reservdelar till en fast månadskostnad i upp till tre år. Samma överenskomna summa månad efter månad, men ingen faktura efter verkstadsbesöket. Och inga obehagliga överraskningar i form av oplanerade utgifter. Personlig Servicetekniker boka tid med din egen servicetekniker som vid varje verkstads besök tar hand om dig och din bil och svarar på eventuella frågor. Volvo Verkstadshyrbil säkerställer att du alltid har en prisvärd transportlösning vid verkstadsbesök. Vid större garantireparationer får du låna en hyrbil kostnadsfritt. Volvo Billån låna förmånligt upp till 80 % av bilens pris. Välj själv om räntan ska vara fast eller rörlig. Inga tillkommande avgifter. Gratis olycksfallsförsäkring. Volvo Billeasing du väljer själv vad ditt leasingavtal ska innehålla och vet exakt vad det kostar utan obehagliga överraskningar. Välj mellan fast eller rörlig ränta. Du kan när som helst byta från rörlig till fast gällande ränta. Inga övriga kostnader tillkommer. Volvo Försäkring via Volvia får du en prisvärd försäkring. Alla reparationer sker hos Volvohandlaren och med Volvo Originaldelar. Volvokortet med Volvokort tankar du till marknadens lägsta pris på Tanka. Läs mer om alla fördelarna på Hertz Biluthyrning som Volvokortsinnehavare erbjuder Hertz dig förmånliga hyrbilspriser över hela världen, året runt. Du får automatiskt tillgång till special erbjudanden och rabatter. Volvo Prodriver för dig som kör Volvo som tjänstebil. För mer information gå in på LÄS MER PÅ VOLVOCARS.SE

42 Motortyp: Växellåda: T6 AWD Black R Polestar 3,0 liter 6-cyl turboladdad bensinmotor Sexstegad Geartronic automatlåda T5 2,0 liter 4-cyl turboladdad bensinmotor Åttastegad Geartronic automatlåda Bränsleförbrukning liter/100 km, blandad /10,7 /6,7 körning, man/aut: CO 2 g/km, man/aut: /249 /157 Max effekt, kw (hk) vid varv: 242 (329) (245) 5500 Max vridmoment, Nm vid varv: 480/ / Acceleration, km/h i sek, man/aut: /6,6 /7,2 Toppfart, km/h, man/aut: /210 /210 Bränsletank, liter: Miljöklass: Euro 5 Euro 6 Uppgradera prestandan hos din V60 med programvara från Polestar Performance. Polestar är våra partners inom racing. Vi tar tillvara Polestars kunnande från racingbanan när vi kontinuerligt förbättrar våra motorers effektivitet och prestanda. LÄS MER PÅ POLESTAR.SE

43 XC60 TEKNISKA SPECIFIKATIONER Läs mer på volvocars.se D5 AWD Black R Polestar Motortyp: 2.4 liter 5-cyl direktinsprutad turbodiesel Växellåda: Sexväxlad manuell växellåda eller sexstegad Geartronic automatlåda Bränsleförbrukning liter/100 km, blandad körning, man/aut: D5 AWD 2.4 liter 5-cyl direktinsprutad turbodiesel Sexväxlad manuell växellåda eller sexstegad Geartronic automatlåda 5,3/6,4 5,3/6,4 5,3/6,4 D4 AWD 2.4 liter 5-cyl direktinsprutad turbodiesel Sexväxlad manuell växellåda eller sexstegad Geartronic automatlåda CO 2 g/km, man/aut: 139/ / /169 Max effekt, kw (hk) vid varv: 169 (230) (215) (181) 4000 Max vridmoment, Nm vid varv: 470/ (440 aut)/ / (3000 aut) Acceleration, km/h i sek, man/aut: 7,9/8,1 8,1/8,3 9,8/10,2 Toppfart, km/h, man/aut: 210/ / /195 Bränsletank, liter: Miljöklass: Euro 5 Euro 5 Euro 5 D4 D3 Motortyp: 2.0 liter 4-cyl direktinsprutad turbodiesel Växellåda: Sexväxlad manuell växellåda eller åttastegad Geartronic automatlåda Bränsleförbrukning liter/100 km, blandad körning, man/aut: 4,5/4,7 5,3/6,0 2.0 liter 5-cyl direktinsprutad turbodiesel Sexväxlad manuell växellåda eller sexstegad Geartronic automatlåda CO 2 g/km, man/aut: 117/ /159 Max effekt, kw (hk) vid varv: 133 (181) (136) 3500 Max vridmoment, Nm vid varv: 400/ / Acceleration, km/h i sek, man/aut: 8,5/8,5 11,2/11,2 Toppfart, km/h, man/aut: 210/ /185 Bränsletank, liter: Miljöklass: Euro 6 Euro 5 Tekniska data kan ändras. För den allra senaste informationen, kontakta din Volvohandlare. OBS! De bilar som visas i denna broschyr är i vissa fall extrautrustade. En del av den utrustning som anges i text är standard på vissa modeller och tillval för andra. Volvo förbehåller sig rätten att när som helst ändra priser, färger, material, specifikationer och modeller utan föregående meddelande. Bilen kan därför ha ändrats på vissa punkter sedan denna broschyr gick i tryck.

44 614 Ice vit (Möjlig för R-Design) 707 Crystal vit pearl (Glittrande metallic, skiftar från vitt till skimrande varm gulvit effekt beroende på ljus och betraktningsvinkel) (Möjlig för R-Design och Volvo Ocean Race edition) 713 Power blå metallic (Möjlig för R-Design) 706 Ocean blå II metallic (Endast möjlig för Volvo Ocean Race edition) 452 Svart metallic (Möjlig för R-Design och Volvo Ocean Race edition) 492 Savile grå metallic (Möjlig för R-Design) 712 Rich java brun (Möjlig för R-Design) 702 Flamenco röd metallic

45 XC60 LACKER Läs mer på volvocars.se 711 Bright silver metallic (Möjlig för Volvo Ocean Race edition) 477 Electric silver metallic (Glittrande metallic, skiftar från silver till blå effekt beroende på ljus och betraktningsvinkel) (Möjlig för R-Design) 498 Caspian blå metallic 019 Svart 484 Seashell beige metallic 700 Twilight bronze metallic LÄS MER PÅ VOLVOCARS.SE 612 Passion röd (Endast möjlig för R-Design) OBS! Att i tryck eller på skärm exakt återge rätta färgnyanser är inte möjligt. Detta gäller både lacker och klädslar. Be Volvohandlaren visa dig lack- och klädselprover.

46 VOLVOCARS.SE

VOLVO S60 CROSS COUNTRY

VOLVO S60 CROSS COUNTRY NYA VOLVO S60 CROSS COUNTRY En unik kombination: robust look och kapacitet med vågad attityd. Nya Volvo S60 Cross Country ger dig en elegant och uttrycksfull stil med 65 mm högre markfrigång och möjligheten

Läs mer

XC70 Standardustyr BACKSPEGLAR (YTTRE) BAKSÄTE BELYSNING (INRE)

XC70 Standardustyr BACKSPEGLAR (YTTRE) BAKSÄTE BELYSNING (INRE) XC70 Standardustyr BACKSPEGLAR (YTTRE) Elmanövrerade med uppvärmning Vidvinkelspegel, vänster sida BAKSÄTE Fällbar rygg, delbar 40/20/40 Mittarmstöd bak med mugghållare BELYSNING (INRE) I lastutrymmet

Läs mer

prislista modellår 2016

prislista modellår 2016 prislista modellår 2016 Gäller fr o m 1 april 2016 KLICKA PÅ RESP. RUTA FÖR ATT KOMMA ÖNSKAD MODELL VOLVO S60 VOLVO S60 CROSS COUNTRY VOLVO S80 VOLVO V40 VOLVO V40 CROSS COUNTRY VOLVO V60 VOLVO V60 CROSS

Läs mer

VOLVO S60 CROSS COUNTRY

VOLVO S60 CROSS COUNTRY Cross Country VOLVO S60 CROSS COUNTRY Kördynamik med lust för äventyr Volvo S60 Cross Country bjuder på en unik kombination av sportig coupé-look och tuffhet som tar dig längre på vägen mot ditt äventyr,

Läs mer

VOLVO XC90 WWW.MYVOLVOLIBRARY.INFO

VOLVO XC90 WWW.MYVOLVOLIBRARY.INFO VOLVO XC90 F A K T A O C H S P E C I F I K A T I O N E R V O L V O TILLBEHÖR URBAN LUXURY Paketet på bilden har 21-tums Expressive - fälgar och utvändiga tillbehör i samma färg som bilens kaross, skidplates

Läs mer

Volvo V40 MY 2016. Det finns fler valmöjligheter vid fabriksbeställning! Miljöbilar. Övriga modeller

Volvo V40 MY 2016. Det finns fler valmöjligheter vid fabriksbeställning! Miljöbilar. Övriga modeller Volvo V40 MY 2016 Miljöbilar Motor Version CO Förbrukning Pris D2 120 hk Bas 94 g/km 0,36 L/mil Diesel 232.500:- D3 150 hk Bas 99 g/km 0,38 L/mil Diesel 248.500:- D4 190 hk Momentum 99 g/km 0,38 L/mil

Läs mer

VOLVO V50 2006 TILLVERKADE MELLAN VECKA 20 2005 0ch vecka 19 2006

VOLVO V50 2006 TILLVERKADE MELLAN VECKA 20 2005 0ch vecka 19 2006 VOLVO V50 2006 TILLVERKADE MELLAN VECKA 20 2005 0ch vecka 19 2006 V50 2,4i 170 V50 T5 V50 T5 AWD V50 1,6D B5244 S4 170 HK (125 kw) DIN D5254 T3 220 HK D5254 T3 Haldex 220 HK D4164 T 109 HK (80 kw) DIN

Läs mer

Motor Version CO Förbrukning Skatt Pris. Motor Version CO Förbrukning Skatt Pris

Motor Version CO Förbrukning Skatt Pris. Motor Version CO Förbrukning Skatt Pris Volvo V40 MY 2016 Miljöbilar Motor Version CO Förbrukning Skatt Pris D2 120 hk Bas 94 g/km 0,36 L/mil Diesel miljöbil 232.500:- D3 150 hk Bas 99 g/km 0,38 L/mil Diesel miljöbil 248.500:- D4 190 hk Momentum

Läs mer

PRISLISTA VOLVO, modellåret 2012, gäller från den 21 november 2011

PRISLISTA VOLVO, modellåret 2012, gäller från den 21 november 2011 PRISLISTA VOLVO, modellåret 2012, gäller från den 21 november 2011 Observera att de priser som anges för såväl modell som för utrustning endast är rekommenderade cirkapriser exklusive lokal utrustning.

Läs mer

Kinetic 15 000 Momentum 15 000 Summum 15 000 R-Design för V40 24 500

Kinetic 15 000 Momentum 15 000 Summum 15 000 R-Design för V40 24 500 PRISLISTA VOLVO, modellåret 2013, gäller från den 26 november 2012 Observera att de priser som anges för såväl modell som för utrustning endast är rekommenderade cirkapriser exklusive lokal utrustning.

Läs mer

PRISLISTA VOLVO, modellår 2011, gäller från den 1 april 2010

PRISLISTA VOLVO, modellår 2011, gäller från den 1 april 2010 PRISLISTA VOLVO, modellår 2011, gäller från den 1 april 2010 Observera att de priser som anges för såväl modell som för utrustning endast är rekommenderade ca-priser exkl lokal utrustning. MODELL Rek cirkapris

Läs mer

VI ÄR VOLVO. VI SÄTTER MÄNNISKOR FRÄMST.

VI ÄR VOLVO. VI SÄTTER MÄNNISKOR FRÄMST. XC60 VI ÄR VOLVO. VI SÄTTER MÄNNISKOR FRÄMST. HEJ 1 Vi är svenska. I vår designtradition utgår vi alltid från användaren och ställer frågan: På vilket sätt kan vi göra den här personens liv lite bättre,

Läs mer

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Skriv ut sida Modell: Saab 9-5 SportCombi 2.3t BioPower 210 hk SEK 290 900 Exteriör & Interiör: Carbon Grey SEK 7 500 Läderklädsel Griffin Sport 2-ton, Black/Grey K56

Läs mer

VOLVO S60 2006 TILLVERKADE MELLAN VECKA 20 2005 0ch vecka 19 2006

VOLVO S60 2006 TILLVERKADE MELLAN VECKA 20 2005 0ch vecka 19 2006 VOLVO S60 2006 TILLVERKADE MELLAN VECKA 20 2005 0ch vecka 19 2006 S60 2,4 140 S60 2,4 170 S60 2,5T B5244 S2 140 HK B5244 S 170 HK (125 kw) DIN Geartronic ABS- bromsar, armstöd mellan framstolarna, Batteri

Läs mer

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Skriv ut sida Modell: Saab 9-3 SportCombi 2.0t BioPower 200 hk SEK 291 800 Exteriör & Interiör: Jet Black SEK 6 900 Läder/textilklädsel "Sport", Black Lättmetallfälg

Läs mer

N 1 APRIL 2014 VOLVOCARS.SE

N 1 APRIL 2014 VOLVOCARS.SE N 1 APRIL 2014 VOLVOCARS.SE HEJ DIN NYA BIL INUTI DIN BIL CHASSI SID 01 SID 04 SID 08 SID 10 SENSUS INTELLISAFE DRIVE-E INSCRIPTION SID 12 SID 14 SID 16 SID 18 UTTRYCK DIN PERSONLIGHET EN PERSONLIG INTERIÖR

Läs mer

N 1 APRIL 2014 VOLVOCARS.SE

N 1 APRIL 2014 VOLVOCARS.SE N 1 APRIL 2014 VOLVOCARS.SE HEJ DIN NYA BIL VÅR DESIGNVISION SENSUS SID 01 SID 04 SID 08 SID 10 INTELLISAFE DRIVE-E SID 14 VOLVO V60 DIESEL PLUG-IN HYBRID R-DESIGN SID 12 SID 18 SID 16 VOLVO OCEAN RACE

Läs mer

VI ÄR VOLVO. VI SÄTTER MÄNNISKOR FRÄMST.

VI ÄR VOLVO. VI SÄTTER MÄNNISKOR FRÄMST. V60 VI ÄR VOLVO. VI SÄTTER MÄNNISKOR FRÄMST. HEJ 1 Vi är svenska. I vår designtradition utgår vi alltid från användaren och ställer frågan: På vilket sätt kan vi göra den här personens liv lite bättre,

Läs mer

N 1 APRIL 2014 VOLVOCARS.SE

N 1 APRIL 2014 VOLVOCARS.SE N 1 APRIL 2014 VOLVOCARS.SE HEJ DIN NYA BIL INUTI DIN BIL CHASSI SID 01 SID 04 SID 08 SID 10 REDO FÖR ALLA TILLFÄLLEN SENSUS INTELLISAFE DRIVE-E SID 14 SID 16 SID 18 UTTRYCK DIN PERSONLIGHET EN PERSONLIG

Läs mer

VOLVO V70N 2000 TILLVERKADE MELLAN VECKA 50 1999 OCH VECKA 19 2000

VOLVO V70N 2000 TILLVERKADE MELLAN VECKA 50 1999 OCH VECKA 19 2000 VOLVO V70N 2000 TILLVERKADE MELLAN VECKA 50 1999 OCH VECKA 19 2000 1/7 EFTERTRÄDAREN TILL FÖRRA V70, BYGGS LIKSOM VOLVO S80 PÅ DEN S.K. P2-PLATTFORMEN. DESIGNEN GÅR I LINJE MED DET FORMSPRÅK VOLVO LANSERADE

Läs mer

Helt nya. volvo V40. Lite som du. volvocars.se

Helt nya. volvo V40. Lite som du. volvocars.se Helt nya volvo V40 Lite som du MÖT DEN HELT NYA VOLVO V40 LITEN VOLVO. STOR PERSONLIGHET. Vi utgår alltid ifrån människan när vi utformar en ny bil, ett typiskt skandinaviskt arbetssätt. Volvoägare gillar

Läs mer

volvo V40 Lite som du Helt nya volvocars.se För att bygga din V40, hitta mer information eller närmaste återförsäljare, volvocars.

volvo V40 Lite som du Helt nya volvocars.se För att bygga din V40, hitta mer information eller närmaste återförsäljare, volvocars. För att bygga din V40, hitta mer information eller närmaste återförsäljare, gå in på: volvocars.se Helt nya volvo V40 Lite som du OBS! De bilar som visas i denna broschyr är i vissa fall extrautrustade.

Läs mer

volvo V40 Cross Country

volvo V40 Cross Country volvo V40 Cross Country HEJ DIN NYA BIL ATT KÖRA SENSUS SID 01 SID 04 SID 08 SID 10 INTELLISAFE DRIVE-E SID14 UTTRYCK DIN PERSONLIGHET VOLVO OCEAN RACE SID12 SID18 SID 16 EN PERSONLIG INTERIÖR KLÄDSLAR

Läs mer

volvo V70 INUTI DIN BIL HEJ DIN NYA BIL CHASSI INTELLISAFE SENSUS REDO FÖR ALLA TILLFÄLLEN DRIVE-E KLÄDSLAR UTTRYCK DIN PERSONLIGHET CLASSIC SPORT

volvo V70 INUTI DIN BIL HEJ DIN NYA BIL CHASSI INTELLISAFE SENSUS REDO FÖR ALLA TILLFÄLLEN DRIVE-E KLÄDSLAR UTTRYCK DIN PERSONLIGHET CLASSIC SPORT volvo V70 HEJ DIN NYA BIL INUTI DIN BIL CHASSI SID 01 SID 04 SID 08 SID 10 REDO FÖR ALLA TILLFÄLLEN SENSUS INTELLISAFE DRIVE-E SID 14 SID 16 SID 18 CLASSIC SPORT EN PERSONLIG INTERIÖR KLÄDSLAR SID 12 UTTRYCK

Läs mer

VI ÄR VOLVO. VI SÄTTER MÄNNISKOR FRÄMST.

VI ÄR VOLVO. VI SÄTTER MÄNNISKOR FRÄMST. V70 VI ÄR VOLVO. VI SÄTTER MÄNNISKOR FRÄMST. HEJ 1 Vi är svenska. I vår designtradition utgår vi alltid från användaren och ställer frågan: På vilket sätt kan vi göra den här personens liv lite bättre,

Läs mer

Prislista. Ford Transit Connect. Connect L1 Ambiente 1 Motor Växellåda Exkl moms. Connect L1 Trend 2 Motor Växellåda Exkl moms

Prislista. Ford Transit Connect. Connect L1 Ambiente 1 Motor Växellåda Exkl moms. Connect L1 Trend 2 Motor Växellåda Exkl moms Prislista Ford Transit Connect Connect L1 Ambiente 1 Motor Växellåda Exkl moms Ambiente 1.6TD075 M5 137.756:- Ambiente 1.0T 100 M6 137.756:- Ambiente 1.6TD095 M5 159.356:- Ambiente 1.5TD120 MPS 182.556:-

Läs mer

Bilmodell Motor Växellåda Standardutrustning Paket Nyheter

Bilmodell Motor Växellåda Standardutrustning Paket Nyheter VOLVO S70/V70 1997 1/9 EN NY VOLVO-EPOK INLEDS 1997 DÅ MARKNADSLEDAREN OCH BÄST- SÄLJAREN VOLVO 850 LÄMNAR ÖVER STAFETTPINNEN TILL SIN EFTER- TRÄDARE SEDANMODELLEN VOLVO S70 OCH HERRGÅRDSMODELLEN VOLVO

Läs mer

Din A-Klass: A 180 BlueEFFICIENCY

Din A-Klass: A 180 BlueEFFICIENCY Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor A 180 BlueEFFICIENCY Välj klädsel Jupiterröd Hjul AMG lättmetallfälgar 45,7 cm (18 tum) i multi-ekerdesign Klädsel Konstläderklädsel

Läs mer

Bilmodell Motor Växellåda Standardutrustning Paket Nyheter

Bilmodell Motor Växellåda Standardutrustning Paket Nyheter VOLVO S70/V70 1997 1/9 En ny Volvo-epok inleds 1997 då marknadsledaren och bästsäljaren Volvo 850 lämnar över stafettpinnen till sin efterträdare sedanmodellen Volvo S70 och herrgårdsmodellen Volvo V70.

Läs mer

Volvo 850 GLE 4-d, 1993 års modell. Bilmodell Motor Växellåda Standardutrustning Paket Nyheter

Volvo 850 GLE 4-d, 1993 års modell. Bilmodell Motor Växellåda Standardutrustning Paket Nyheter VOLVO 850 1992-94 1/5 Volvo 850 är en av våra största framgångar genom tiderna. Undersökningar visar att det är den bil som flest svenskar önskar sig. Inte undra på med en mängd utmärkelser, t.ex. Världens

Läs mer

Bilmodell Motor Växellåda Standardutrustning Paket Nyheter

Bilmodell Motor Växellåda Standardutrustning Paket Nyheter VOLVO S80 1999 1/8 Den 28 maj 1998 visades Volvo S80 för första gången. Bilen var den första att byggas på den nyutvecklade P2-plattformen, men också den bil som lanserade Volvos nya formspråk med sin

Läs mer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 3/2012 Gäller från 2012-04-16 Modellprogram Gäller fr. o. m. 2012-04-16 Versioner Bensin: Voyager 3.6 283hk Voyager 3.6 283hk Diesel: Voyager 163hk

Läs mer

N 1 APRIL 2014 VOLVOCARS.SE

N 1 APRIL 2014 VOLVOCARS.SE N 1 APRIL 2014 VOLVOCARS.SE HEJ DIN NYA BIL INUTI DIN BIL SENSUS SID 01 SID 04 SID 08 SID 12 INTELLISAFE DRIVE-E R-DESIGN VOLVO OCEAN RACE SID 14 SID 16 SID 18 SID 20 UTTRYCK DIN PERSONLIGHET EN PERSONLIG

Läs mer

CITY PLUS (2WD) MODELLER

CITY PLUS (2WD) MODELLER MODELLER CITY PLUS (2WD) Urval utrustning Aluminiumfälgar, 16 tum med 215/65R16 däck CD radio med 4 högtalare Klimatanläggning Läderklädd ratt och växelspaksknopp Takreling, svart (saknas på bild) Karbonfärgad

Läs mer

Versioner. Bensin: Thema Executive 3.6 V6 AT8. Diesel: Thema Executive 3.0 V6 Multi-Jet AT5

Versioner. Bensin: Thema Executive 3.6 V6 AT8. Diesel: Thema Executive 3.0 V6 Multi-Jet AT5 Standardutrustning Tillval Tekniska specifikationer Modellprogram Versioner Bensin: Thema Executive 3.6 V6 AT8 Diesel: Thema Executive 3.0 V6 Multi-Jet AT5 20 TUMs aluminiumfälgar STD Excecutive Exteriör

Läs mer

volvo S80 SPORTSEDAN HEJ DIN NYA BIL INUTI DIN BIL INTELLISAFE DRIVE-E SENSUS CHASSI EN PERSONLIG INTERIÖR KLÄDSLAR ALUMINIUMHJUL

volvo S80 SPORTSEDAN HEJ DIN NYA BIL INUTI DIN BIL INTELLISAFE DRIVE-E SENSUS CHASSI EN PERSONLIG INTERIÖR KLÄDSLAR ALUMINIUMHJUL volvo S80 HEJ DIN NYA BIL SPORTSEDAN INUTI DIN BIL SID 01 SID 04 SID 06 SID 08 CHASSI SENSUS INTELLISAFE DRIVE-E SID 10 SID 12 SID 14 SID 16 UTTRYCK DIN PERSONLIGHET EN PERSONLIG INTERIÖR KLÄDSLAR ALUMINIUMHJUL

Läs mer

VOLVO S60 CLASSIC 6 ;;4A 5Aª= 90=D0A8! '

VOLVO S60 CLASSIC 6 ;;4A 5Aª= 90=D0A8! ' VOLVO S60 CLASSIC Livet är skönt Volvo S60 är den svenska sportsedanen för passionerade förare. Med kompromisslös prestanda, komfort och säkerhet och en känsla för stil som inte lämnar något tvivel om

Läs mer

Nya Volvo S60 Tillbehör GÄLLER

Nya Volvo S60 Tillbehör GÄLLER Nya Volvo S60 Tillbehör GÄLLER FRÅN MARS 2010 Den första regeln för ett skapa ett personligt uttryck: det finns inga regler. Nya Volvo S60 är ett starkt uttryck för modern skandinavisk design och äkta

Läs mer

VOLVO C Mod. år. Bilmodell. Motor. Växellåda. Standardutrustning. Utrustningsnivåer. D5244 T 193 HK (142 kw) DIN C70 2,4T

VOLVO C Mod. år. Bilmodell. Motor. Växellåda. Standardutrustning. Utrustningsnivåer. D5244 T 193 HK (142 kw) DIN C70 2,4T VOLVO C70 1998 1998 Elmanövrerade yttre backspeglar, Dynamic chassi, elektriska fönsterhissar, fjärrstyrt centrallås, färganpassade backspeglar, dörrhandtag och stötfångare, alu-fälgar Centaurus 7x16,

Läs mer

ANNONS Hela denna bilaga är en annons från Volvo Personbilar AB ANNONS MADE BY SWEDEN NYA VOLVO V70 OCH XC70 SPORT.

ANNONS Hela denna bilaga är en annons från Volvo Personbilar AB ANNONS MADE BY SWEDEN NYA VOLVO V70 OCH XC70 SPORT. ANNONS Hela denna bilaga är en annons från Volvo Personbilar AB ANNONS MADE BY SWEDEN NYA VOLVO V70 OCH XC70 SPORT. VOLVO V60 D4. VINNARE AV FULL TANK CHALLENGE. VOLVO OCEAN RACE. EXKLUSIV I VARJE DETALJ.

Läs mer

MODELL. Rek cirkapris. Kinetic Momentum Summum

MODELL. Rek cirkapris. Kinetic Momentum Summum PRISLISTA VOLVO, modellåret 2013, gäller från den 7 maj 2012 Observera att de priser som anges för såväl modell som för utrustning endast är rekommenderade cirkapriser exklusive lokal utrustning. MODELL

Läs mer

KOMBI-8. Produktfakta

KOMBI-8. Produktfakta KOMBI-8 Produktfakta MODELLPROGRAM MOTOR DRIVMEDEL VÄXELLÅDA UTRUSTNINGSNIVÅ LAGERFÖRD 2.5 CRDi (136 hk) Diesel Manuell 6-vxl Select Ja 2.5 CRDi (136 hk) Diesel Manuell 6-vxl Comfort Ja 2.5 CRDi (170 hk)

Läs mer

PRODUKTFAKTA FRÅN 1 MAJ 2015

PRODUKTFAKTA FRÅN 1 MAJ 2015 PRODUKTFAKTA FRÅN 1 MAJ 2015 TEKNISK SPECIFIKATION: BENSIN MOTOR PureTech 130 S&S THP 200 Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri 95 oktan Antal cylindrar 3 4 Antal ventiler / cylinder 4 4 Cylindervolym (cm

Läs mer

VOLVO S60 2001 TILLVERKADE MELLAN VECKA 20 2000 OCH VECKA 9 2001

VOLVO S60 2001 TILLVERKADE MELLAN VECKA 20 2000 OCH VECKA 9 2001 VOLVO S60 2001 TILLVERKADE MELLAN VECKA 20 2000 OCH VECKA 9 2001 1/6 NYA VOLVO S60 ÄR FRAMFÖR ALLT FÖRARENS BIL. HÄR STÅR KÖRGLÄDJE OCH PRESTANDA HÖGST I KURS, UTAN ATT GE AVKALL PÅ KOMFORT FÖR PASSAGERARNA.

Läs mer

prislista modellår 2017

prislista modellår 2017 prislista modellår 217 Gäller fr o m april 217 KLICKA PÅ RESP. RUTA FÖR ATT KOMMA ÖNSKAD MODELL VOLVO XC9 VOLVO V9 CROSS COUNTRY VOLVO V9 VOLVO S9 VOLVO XC6 VOLVO V6 CROSS COUNTRY VOLVO V6 VOLVO S6 CROSS

Läs mer

Prislista Ford. Ford Transit Custom Skåp & Dubbelhytt Skåp. Skåp Framhjulsdrift. Bas 1 Tak Motor HK/Nm Växellåda Drift Exkl. moms

Prislista Ford. Ford Transit Custom Skåp & Dubbelhytt Skåp. Skåp Framhjulsdrift. Bas 1 Tak Motor HK/Nm Växellåda Drift Exkl. moms Prislista Ford Ford Transit Custom Skåp & Dubbelhytt Skåp Skåp Framhjulsdrift Bas 1 Tak Motor HK/Nm Växellåda Drift Exkl. moms 270S Lågt 2.2TDCi 100/310 6-vxl man Fram 209.440:- ECOnetic 5 Tak Motor HK/Nm

Läs mer

NYA NISSAN PULSAR. Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger 03.09.2014 SE-05C-0433

NYA NISSAN PULSAR. Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger 03.09.2014 SE-05C-0433 NYA NISSAN PULSAR Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger PRISLISTA MOTOR VÄXELLÅDA Drivning Utrustningsnivå CO2 g/km Bränsleförbrukning l/100km Rekommenderat cirkapris kr Bensin DIG-T 115 6-växlad

Läs mer

Äventyret väntar. Skillnaden mellan XC och Cross Country

Äventyret väntar. Skillnaden mellan XC och Cross Country Äventyret väntar Ta en ny Volvo V40 och lägg till design och detaljer som ger en känsla av äventyr. Resultatet blir en Volvo V40 Cross Country. Utmaningen för mig och teamet har varit att maximera den

Läs mer

Saab 9-3 Aero Sedan 2014 Bilspecifikation

Saab 9-3 Aero Sedan 2014 Bilspecifikation Saab 9-3 Aero Sedan 2014 Bilspecifikation 2014-02-14 Sida 1 av 5 Standardutrustning Kupé och Interiör Läderklädd sportratt, ställbar i höjd- och längdled Sportstolar i läderklädsel Elmanövrerade och eluppvärmda

Läs mer

Prislista. Ford C-Max. Grand C-Max. Ford C-Max. Trend Hk Växellåda Pris. Titanium Hk Växellåda Pris. 1.0T EcoBoost 100 6-vxl manuell 181.

Prislista. Ford C-Max. Grand C-Max. Ford C-Max. Trend Hk Växellåda Pris. Titanium Hk Växellåda Pris. 1.0T EcoBoost 100 6-vxl manuell 181. Prislista Ford C-Max Grand C-Max Ford C-Max Trend Hk Växellåda Pris 100 181.400:- 125 193.400:- 1.6BF (För CNG-konvertering) 177 5-vxl manuell 191.400:- 1.5 TDCi 95 203.400:- 1.5 TDCi 105 213.400:- 1.5

Läs mer

prislista modellår 2017

prislista modellår 2017 prislista modellår 217 Gäller fr o m april 217 KLICKA PÅ RESP. RUTA FÖR ATT KOMMA ÖNSKAD MODELL VOLVO V9 VOLVO XC9 VOLVO V6 VOLVO S6 VOLVO V4 VOLVO S9 VOLVO XC6 VOLVO V6 CROSS COUNTRY VOLVO S6 CROSS COUNTRY

Läs mer

Prislista Ford Mondeo

Prislista Ford Mondeo Prislista Ford Mondeo Trend Hk Växellåda 5D Kombi 1.6 EcoBoost med start/stop, 160 6-vxl manuell 227.300:- 234.800:- 2.0 TDCi ECO 140 6-vxl manuell 237.300:- 244.800:- 2.0 TDCi 140 Powershift Automat 254.800:-

Läs mer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 1/2012 Gäller från 2012-03-07 2011-10-27 Modellprogram Gäller fr. o. m. 2011-03-07 Versioner Bensin: Voyager 3.6 283hk Diesel: Voyager 163hk Modellprogram

Läs mer

prislista modellår 2018

prislista modellår 2018 prislista modellår 218 Gäller fr o m 1 mars 217 KLICKA PÅ RESP. RUTA FÖR ATT KOMMA TILL ÖNSKAD MODELL VOLVO XC9 VOLVO V9 CROSS COUNTRY VOLVO V9 VOLVO S9 NYA VOLVO XC6 VOLVO XC6 CLASSIC VOLVO V6 CROSS COUNTRY

Läs mer

CITROËN C4 PICASSO & GRAND C4 PICASSO

CITROËN C4 PICASSO & GRAND C4 PICASSO CITROËN C4 PICASSO & GRAND C4 PICASSO Produktfakta Från 28 januari 2014 Utrustning och specifikationer gäller för bilar producerade från publiceringsdatum för produktfaktabladet. För lagerbilar kontakta

Läs mer

Jeep Compass MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Jeep Compass MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 1/2011 Gäller från Modellprogram Gäller fr. o. m. Versioner Compass 4x2 2.0 156hk Compass 4x4 2.4 170hk CVT2 Compass 4x4 2.2 CRD 163hk Modellprogram

Läs mer

prislista modellår 2018

prislista modellår 2018 prislista modellår 218 Gäller fr o m 1 mars 217 KLICKA PÅ RESP. RUTA FÖR ATT KOMMA TILL ÖNSKAD MODELL VOLVO XC9 VOLVO V9 CROSS COUNTRY VOLVO V9 VOLVO S9 VOLVO XC6 CLASSIC VOLVO V6 CROSS COUNTRY CLASSIC

Läs mer

ANNONS Hela denna bilaga är en annons från Volvo Personbilar AB ANNONS BUSINESS EDITION MED FYRHJULSDRIFT PÅ KÖPET.

ANNONS Hela denna bilaga är en annons från Volvo Personbilar AB ANNONS BUSINESS EDITION MED FYRHJULSDRIFT PÅ KÖPET. ANNONS Hela denna bilaga är en annons från Volvo Personbilar AB ANNONS MADE BY SWEDEN BUSINESS EDITION MED FYRHJULSDRIFT PÅ KÖPET. TILL VOLVO V70, XC70 OCH S80 INGÅR ÄVEN DRIVER SUPPORT. VOLVO V60 D4.

Läs mer

Aktuella erbjudanden.

Aktuella erbjudanden. HÖST/2016 Aktuella erbjudanden. Volkswagen Stockholm Nya Tiguan. Idéer på väg. Pris från 293 000 kr. Nya innovativa Tiguan är standardutrustad med bland annat 4MOTION fyrhjulsdrift, 3-zons klimatanläggning,

Läs mer

VÅR STÖRSTA MILJÖSATSNING NÅGONSIN.

VÅR STÖRSTA MILJÖSATSNING NÅGONSIN. ANNONS Hela denna bilaga är en annons från Volvo Personbilar AB ANNONS MODELLÅR 2015 ÄR HÄR VÅR STÖRSTA MILJÖSATSNING NÅGONSIN. Nu introducerar vi Drive-E. En helt ny generation motorer och en av de allra

Läs mer

Enastående design. Vanliga i30 har en grill med fyra ribbor och elegant formade LED-varselljus (se omslaget).

Enastående design. Vanliga i30 har en grill med fyra ribbor och elegant formade LED-varselljus (se omslaget). Modellbroschyr Enastående design. Hyundais karakteristiska sexkantiga grill dominerar fronten på i30 och ger bilen ett intryck av styrka och karaktär - egenskaper som du kommit att förvänta dig av Hyundai.

Läs mer

VOLVO S40/V40 1996-97

VOLVO S40/V40 1996-97 VOLVO S40/V40 1996-97 1/14 EN HELT NY VOLVO, MED ALLT DET BÄSTA FRÅN STOREBROR VOLVO 850 OCH MYCKET EGET NYTÄNKANDE DÄRUTÖVER. T.EX. ETT HELT MODERNT UTSEENDE SOM SKVALLRAR OM FRAMTIDENS DESIGNSPRÅK I

Läs mer

Din A-Klass: A 180. Exemplarisk illustration. Exemplarisk illustration. Sammanställning ,00 SEK. Designversion Grundversion

Din A-Klass: A 180. Exemplarisk illustration. Exemplarisk illustration. Sammanställning ,00 SEK. Designversion Grundversion Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor A 180 Designversion Grundversion Specialmodell och paket Färg Nattsvart Fälgar Lättmetallfälgar 43,2 cm (17 tum) i 5-dubbelekerdesign

Läs mer

Just nu hos Bra Bil Sista chansen för Höstens erbjudanden

Just nu hos Bra Bil Sista chansen för Höstens erbjudanden Just nu hos Bra Bil Sista chansen för Höstens erbjudanden PASSA PÅ INNAN SISTA DECEMBER V60 & V70 D4 - AWD och Automat 0:- Privatleasing fr 2.995:- Uppgradera till Sport Edition eller Ocean Race för 9.900:-

Läs mer

Auris Touring Sports. Premiär i augusti 2013. www.toyota.se

Auris Touring Sports. Premiär i augusti 2013. www.toyota.se Auris Touring Sports Premiär i augusti 2013 www.toyota.se Auris Touring Sports Det är många som har längtat efter en ny C-klasskombi från Toyota och efter sommaren är den här, nya Auris Touring Sports.

Läs mer

Enastående formgivning Mer effektiv Den nya i30

Enastående formgivning Mer effektiv Den nya i30 Modellbroschyr Enastående formgivning Mer effektiv Den nya i30 Hyundais karaktäristiska sexkantiga grill dominerar fronten på alla nya i30 och ger ett intryck av styrka och karaktär - egenskaper som du

Läs mer

NY RENAULT TRAFIC DUBBELHYTT. Prislista och Tillval

NY RENAULT TRAFIC DUBBELHYTT. Prislista och Tillval NY RENAULT TRAFIC DUBBELHYTT lista och Tillval PRISER Kod Engine Norm Växellåda Storlek HK exkl moms DC1E2 212SB6 1,6 R9M FAP Twin Turbo S/S EURO5 6-vxl manuell (PF6) L2 H1 120 hp 282 000 kr DC1E2 212SA6

Läs mer

Du har jobb att göra, det är något kul på gång, det är hans uppfattning om att ha kul, det är hennes uppfattning om att ha kul, det är att skapa tid

Du har jobb att göra, det är något kul på gång, det är hans uppfattning om att ha kul, det är hennes uppfattning om att ha kul, det är att skapa tid GÄLLER FRÅN MAJ 2011 Du har jobb att göra, det är något kul på gång, det är hans uppfattning om att ha kul, det är hennes uppfattning om att ha kul, det är att skapa tid för en löparrunda, det är långhelgen

Läs mer

BMW ökar mest bland tjänstebilar i Sverige!

BMW ökar mest bland tjänstebilar i Sverige! BMW ökar mest bland tjänstebilar i Sverige! Eftersom BMW, enligt det oberoende tjänstebilsförlaget Ynnor, ökar mest bland tjänstebilar i Sverige, så vet vi att allt fler får sina tjänstebilsdrömmar uppfyllda.

Läs mer

Nya Volkswagen Golf på den svenska marknaden

Nya Volkswagen Golf på den svenska marknaden PRESSINFORMATION Marcus Thomasfolk Kontaktperson Informationschef 08 553 867 97 Telefon 070 35 896 57 Mobil marcus.thomasfolk@volkswagen.se E-post 2013-02-08 Datum Nya Volkswagen Golf på den svenska marknaden

Läs mer

NYA RENAULT TRAFIC Prislista & Produktfakta. Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms.

NYA RENAULT TRAFIC Prislista & Produktfakta. Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms. NYA RENAULT TRAFIC Prislista & Produktfakta Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms. TRAFIC SKÅP Kampanjmodeller * HK VÄXELLÅDA L1H1 T27 L1H1 T29 L2H1 T29 Trafic Base Line * 1.6 dci Single Turbo

Läs mer

Prislista Ford Galaxy

Prislista Ford Galaxy Prislista Ford Galaxy Trend Hk Växellåda Pris 1.6 EcoBoost Start/Stop 160 6-vxl manuell 280.700:- 1.6 TDCi Start/Stop 115 5-vxl manuell 280.700:- 2.0 TDCi 140 6-vxl manuell 290.700:- 2.0 TDCi 140 Powershift

Läs mer

volvo www.volvocars.se Gäller från Nov 2011

volvo www.volvocars.se Gäller från Nov 2011 volvo www.volvocars.se Gäller från Nov 2011 Det här är en lyxbil i alla avseenden, fast en som bjuder på mer än belönande komfort och klassledande stil. Det här är en lyxbil som är smartare och starkare

Läs mer

Jeep Wrangler MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Jeep Wrangler MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 1/2012 Gäller från 2012-03-09 Modellprogram Gäller fr. o. m. 2012-03-09 Versioner Wrangler 2-dörrars 3.6 V6 AT5 284hk Wrangler Unlimited 4-dörrars

Läs mer

GÄLLER FRÅN APRIL 2010

GÄLLER FRÅN APRIL 2010 GÄLLER FRÅN APRIL 2010 OBS! De bilar som visas i denna broschyr är i vissa fall extrautrustade. En del av den utrustning INNEHÅLL VOLVO XC60 City Safety 4 Förarstöd 6 Förarmiljö 10 Komfort 14 Flexibilitet

Läs mer

7 ÅRS. Både säker och spännande NYBILS- GARANTI

7 ÅRS. Både säker och spännande NYBILS- GARANTI www.kia.se 2 3 pro_ cee d Vi vet av erfarenhet att våra bilar är så välbyggda att vi kan erbjuda hela 7 års nybilsgaranti. Garantin följer bilen och upphör 7 år efter första registreringsdatum eller efter

Läs mer

Storhet i en liten bil.

Storhet i en liten bil. Modellbroschyr 2 Storhet i en liten bil. Nya i10 vänder upp och ner på alla tidigare föreställningar om bilar i den här klassen. Den är tuff, rymlig och rolig att köra med imponerande utrustning och överlägsna

Läs mer

volvo www.volvocars.se Gäller från Nov 2011

volvo www.volvocars.se Gäller från Nov 2011 volvo www.volvocars.se Gäller från Nov 2011 Det här är en lyxbil i alla avseenden, fast en som bjuder på mer än belönande komfort och klassledande stil. Det här är en lyxbil som är smartare och starkare

Läs mer

Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris

Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris Bilerbjudande 2014 Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris Passat Alltrack Golf Passat Premium R Tiguan Sharan Golf Sportscombi Ett erbjudande till Tennisförbundet Så här gör du

Läs mer

Återförsäljare PEUGEOT 2008 tillbehör. www.peugeot.se

Återförsäljare PEUGEOT 2008 tillbehör. www.peugeot.se Återförsäljare PEUGEOT 2008 tillbehör www.peugeot.se gör din peugeot 2008 personligare När du ska välja utrustningsnivå till din nya Peugeot 2008 öppnar sig en hel värld av möjligheter. Ett perfekt läge

Läs mer

ANNONS Hela denna bilaga är en annons från Volvo Personbilar AB ANNONS BUSINE SS EDITION MED F YRHJUL SDRIF T PÅ KÖPET.

ANNONS Hela denna bilaga är en annons från Volvo Personbilar AB ANNONS BUSINE SS EDITION MED F YRHJUL SDRIF T PÅ KÖPET. ANNONS Hela denna bilaga är en annons från Volvo Personbilar AB ANNONS MADE BY SWEDEN BUSINE SS EDITION MED F YRHJUL SDRIF T PÅ KÖPET. T I L L VO LVO V 70, XC70 O C H S 8 0 I N G Å R ÄV E N D R I V E R

Läs mer

Prislista Gällande från 1 ta januari 2016 Renault MASTER SKÅP

Prislista Gällande från 1 ta januari 2016 Renault MASTER SKÅP Prislista Gällande från 1 ta januari 2016 Renault MASTER SKÅP Modeller och priser: MOTOR HK VÄXELLÅDA CO2 g/km Master Skåp L1H1 (8 m 2 ) Framhjulsdrift FÖRBRUK. L/MIL * TJÄNSTEVIKT Kg** DRAGVIKT Kg***

Läs mer

Prislista Ford Fiesta

Prislista Ford Fiesta Prislista Ford Fiesta Hk Växellåda 3D 5D 1.25 60 5-vxl manuell 124.300:- 124.300:- 1.0 utan start/stop* 80 5-vxl manuell 129.300:- 129.300:- 1.0 EcoBoost utan start/stop* 100 5-vxl manuell 141.300:- 141.300:-

Läs mer

volvo www.volvocars.se Gäller från Nov 2011

volvo www.volvocars.se Gäller från Nov 2011 volvo www.volvocars.se Gäller från Nov 2011 Det här är en lyxbil i alla avseenden, fast en som bjuder på mer än belönande komfort och klassledande stil. Det här är en lyxbil som är smartare och starkare

Läs mer

NYA DS 4 & DS 4 CROSSBACK PRODUKTFAKTA FRÅN 6 NOVEMBER 2015

NYA DS 4 & DS 4 CROSSBACK PRODUKTFAKTA FRÅN 6 NOVEMBER 2015 NYA DS 4 & DS 4 CROSSBACK PRODUKTFAKTA FRÅN 6 NOVEMBER 2015 TEKNISK SPECIFIKATION: BENSIN MOTOR PureTech 130 S&S THP 210 S&S Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri 95 oktan Antal cylindrar 3 4 Antal ventiler

Läs mer

Volvo V60 GÄLLER FRÅN MAJ 2011

Volvo V60 GÄLLER FRÅN MAJ 2011 Volvo V60 GÄLLER FRÅN MAJ 2011 Det här är mer än en ny bil. Det är befrielsen från slätstrukenhet. Det är stadens rytm och naturens vyssjande. Det är förförelsen i en kurva och adrenalinkicken på rakan.

Läs mer

Prislista Hyundai i10

Prislista Hyundai i10 Prislista Hyundai i10 Modell HK Växellåda Utrustningsnivå Pris 1.0 M5 66 5-vxl manuell Select 112.900:- 1.0 M5 66 5-vxl manuell Comfort + farthållare 117.900:- 1.0 M5 66 5-vxl manuell ComfortPlus + farthållare

Läs mer

Din A-Klass: A 180. Exemplarisk illustration. Exemplarisk illustration. Sammanställning. Designversion Grundversion. Specialmodell och paket

Din A-Klass: A 180. Exemplarisk illustration. Exemplarisk illustration. Sammanställning. Designversion Grundversion. Specialmodell och paket Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor A 180 Designversion Grundversion Specialmodell och paket Färg Nattsvart Fälgar AMG lättmetallfälgar 45,7 cm (18 tum) i 5-dubbelekerdesign

Läs mer

CITROËN C3. Produktfakta ENDAST LAGERBILAR. Från 1 september 2016

CITROËN C3. Produktfakta ENDAST LAGERBILAR. Från 1 september 2016 CITROËN C3 ENDAST LAGERBILAR Produktfakta Från 1 september 2016 TEKNISK SPECIFIKATION - BENSIN MOTOR PureTech 82 (1) PureTech 82 S&S ETG (1) Motortyp Sugmotor Sugmotor Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri

Läs mer

volvo www.volvocars.se Gäller från Nov 2011

volvo www.volvocars.se Gäller från Nov 2011 volvo www.volvocars.se Gäller från Nov 2011 Det här är en lyxbil i alla avseenden, fast en som bjuder på mer än belönande komfort och klassledande stil. Det här är en lyxbil som är smartare och starkare

Läs mer

Kompakta mått stor personlighet

Kompakta mått stor personlighet 02 Kompakta mått stor personlighet Liten bil som gör stort intryck Med nya Kia Picanto får du en bil med stil och personlighet. Trots det lilla formatet bjuder den på en elegans och komfort som man inte

Läs mer

NISSAN NV400 COMBI. EURO6 Prislista, utrustning, färger och tillbehör SE-18C-0727

NISSAN NV400 COMBI. EURO6 Prislista, utrustning, färger och tillbehör SE-18C-0727 NISSAN NV400 COMBI EURO6 lista, utrustning, färger och tillbehör 29.8.2016 29-08-2016 NV400 COMBI PRISLISTA EURO6 Version Motor Effekt Model Axel Växellåda (exkl. moms) 25% moms (inkl. moms) Combi-9 L1H1

Läs mer

4 90 0 lexus is 250C

4 90 0 lexus is 250C Lexus is 250C Miljödeklaration IS 250C - 2,5 V6 Bensin, Aut tillverkning Fabriken tillämpar den internationella miljöledningsstandarden ISO 14001. Bränsledeklaration Förbrukning, liter/100 km Blandad körning

Läs mer

RENAULT MEGANE COUPÉ-CABRIOLET DRIVE THE CHANGE

RENAULT MEGANE COUPÉ-CABRIOLET DRIVE THE CHANGE RENAULT MEGANE COUPÉ-CABRIOLET DRIVE THE CHANGE RENA LINJER. RAFFINERADE DETALJER. INBJUDANDE ELEGANS. DET ÄR MER ÄN EN STIL, DET ÄR ETT SÄTT ATT LEVA. HIMLEN SOM DEKOR 365 DAGAR OM ÅRET. ÖPPET ELLER STÄNGT

Läs mer

Din CLA: CLA 200 Shooting Brake

Din CLA: CLA 200 Shooting Brake Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor CLA 200 Shooting Brake Designversion Grundversion Specialmodell och paket Färg Nattsvart Fälgar AMG lättmetallfälgar 45,7 cm (18

Läs mer

Vill du ha det riktigt bekvämt går du All-in.

Vill du ha det riktigt bekvämt går du All-in. Volkswagen Financial Services Finansiering. Försäkring. Mobilitet. Vill du ha det riktigt bekvämt går du All-in. All-in har utformats för att göra det så enkelt som möjligt för företag med en eller att

Läs mer

Nissan e NV200 Skåp. Priser, utrustning, specifikationer, färger 23.05.14 SE 20C 0407

Nissan e NV200 Skåp. Priser, utrustning, specifikationer, färger 23.05.14 SE 20C 0407 Nissan e NV200 Priser, utrustning, specifikationer, färger 23.05.14 SE 20C 0407 Prislista Drivning Motor Växellåda Utrustningsnivå Cirkapris exkl. Moms SEK 25% moms SEK Rek. cirkapris SEK Framhjulsdrift

Läs mer

NISSAN NV200 SKÅP PRISLISTA 01.10.2015

NISSAN NV200 SKÅP PRISLISTA 01.10.2015 NISSAN NV200 SKÅP PRISLISTA 01.10.2015 CA-pris Moms Rekommenderat Motor Version Skjutdörr Lastvolym Växel CO 2 Totalvikt ex. moms 25 % cirkapris m³ låda (g/km) kg SEK SEK SEK 1.5dCi 90 hk EURO5b+ Comfort

Läs mer

Nya Opel Insignia Drive Modellår 2015 - Utgåva 2015-01-21 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms

Nya Opel Insignia Drive Modellår 2015 - Utgåva 2015-01-21 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms Nya Opel Insignia Drive Diesel 1.6 ECOTEC Turbo MT6 170 hk S/S 5,9/6,2 139/146 1.6 ECOTEC Turbo AT6 170 hk 6,6/6,8 155/159 2.0 ECOTEC Turbo MT6 250 hk S/S 7,2/7,4 169/174 2.0 ECOTEC Turbo 4x4 MT6 250 hk

Läs mer

April 2000. Passat. Fakta och utrustningspaket

April 2000. Passat. Fakta och utrustningspaket April 2000 Passat Fakta och utrustningspaket FÖRSÄLJNINGSPROGRAM Motor Växel- Tjänste- Lastför- Max släp- Fordons- Premie- Modeller Dörrar hk låda vikt kg måga kg vagnsvikt kg 1) skatt klass Passat 1.6

Läs mer