Partnerträff 19 jan 2016

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Partnerträff 19 jan 2016"

Transkript

1 Partnerträff 19 jan 2016

2 Agenda Summering av Sommaridrotterna & läget inför Rio SOKs event 2016, Sverige och i Rio Vad händer närmast Nästa partnermöte & avslut

3 Deltagare Adecco Fred Lafquist Patrik Ruiz Arbeloa Apollo Clara Lindqvist Lisa Göransson ATG Gunnar Björkhag Pontus Gille Atos IT Solutions and Services AB Ksenia Forsheneva Camfil Svenska AB André McCracken Sören Andersson EF Education First Carl-Johan Westring Claes Ceder H&M Charlotta Nemlin Håcan Andersson Johan Ward Jet Set Sports Elisabeth Ahlberg Samsung Caroline Håård Nordea Bank AB Filip Hellsten Svenska PostkodLotteriet Martin Kihlström Isa-Lei Moberg Viasat Sverige Thomas Elingsbo Gustav Lundström Sveriges Olympiska Kommittée Nathalie Larsson, Projektledare, Olympic Day Stefan Lindeberg, Ordförande Gustaf Lingmark, Kommunikatör Anna Hanspers, Marketing manager Thomas Engdahl, Sportchef för idrotterna: Skyttesport, Skidskytte, Simsport, Rodd Kanot, Golf, Bågskytte, Bob och rodel, Backhoppning, Längdskidor, Nordisk kombination

4 Olympic Camp Apollos Playitas 2015

5 Summering sommaridrotter & Läget i förbunden inför OS 2016 i Rio

6 Närmaste planerna med sommaridrotterna våren En del förbund är inne i kvalprocedur Enstaka förbund har redan haft sina uttagningar Andra är mitt inne i det just nu Alternativt att kvalen är klara men att kvotplatserna ska fördelas till vilka aktiva som ska få OS platserna.

7 Kvalläget idrott för idrott i dagsläget: Lagidrotter: Beachvolley: Karin Lundqvist/Nina Grawender kval slutet av Juni Fotboll: Herrlag U23 redan klart. Damlag OS kval 2-9mars Rotterdam (Norge, Schweiz,Nederländerna) Vinnaren går vidare till OS.

8 Handboll: Damlag: Kvalturnering i Ryssland mars mot: Mexico, Polen, Ryssland 2 lag går vidare till OS Herrlag: Tre grupper med fyra lag i varje varav de två bästa lagen i varje grupp är klara för OS. En förutsättning för att få kvala är att vi placerar oss före Ungern, Ryssland och Montenegro nu på EM. Annars får vi inte ställa upp i OS kvalet. Alternativt vinner EM = Direktkval till OS (ser inte ut så just nu )

9 Badminton: (herr): Henri Hurskainen måste vara topp 40 på världsrankingen den 1 maj som ligger till grund för uttagningen till OS för att få en internationell kvalplats. (sedan ska topp 8 klaras av). Bordtennis: Chans på lag för både dam/herr (3 spelare per lag). Världsrankingen till grund för uttagning, max 2 spelare per nation.

10 Boxning: Dam: Helena Envall 51kg, Agnes Alexiusson 60kg och Anna Laurell 75kg gör ett Europakval i Istanbul i april där en finalplats ger en OS plats. VM i Astana i maj ger en OS plats om man är topp 4. (semifinal). Damer har 3 viktklasser 36 damer Herr: Istanbul topp 3 alternativt VM topp 5 får en OS plats. Clarence Goyeram (69kg) ligger närmast till att klara det. 10 klasser i herrturneringen.

11 Brottning: OS klara: Sofia Mattsson 53kg, Johanna Mattson 58kg, Jenny Fransson 69kg Europakval i Serbien 15-17april, finalisterna säkrar en kvotplats. Världskval Mongoliet 22-24april och Turkiet 6-8maj topp 3 ger en kvotplats. (samma för dam och herr) Bågskytte: EM i Nottingham i maj och WC i Turkiet i midsommar ger de sista kvotplatserna (individuellt samt i lag och det finns bara tre platser kvar att kämpa om).

12 Cykel: Dam: Emma Johansson uttagen Linjelopp och Tempo. Sverige har en till två platser till på damsidan och Emilia Fahlin och Sara Mustonen ligger just nu närmast till hands. Herr: Här har vi en plats och det är Tobias Ludvigsson som ligger närmast till just nu. Cykelkvalet baseras på nationsranking som bestämmer om ett land får 4 till 1 plats beroende på vart nationen är rankad. Topp 5 =4 platser Topp 10= 3 platser =2platser 15-1 plats

13 Mountainbike: Dam: Sverige är rankade nr 19 och måste avancera till 17.e plats för att säkra en OS plats för damerna. Jenny Rissveds eller Alexandra Engen ligger närmast till hands för att få en ev. OS plats. Herr: Här har vi en plats och det är kanske Emil Lindgren som ligger närmast tillhands att klara uttagningskriterierna Mattias Wengelin utmanar Emil. Två WC och ett EM i början av maj återstår för att visa resultat.

14 Fäktning: Dam: Hoppet finns att ett lag i Damvärja ska klara kvalet som är rankad topp 8 med två kval som återstår nästa helg i Barcelona samt i februari i Buenos Aires. Laget ligger just nu precis utanför topp 8 och vi bedömer att de har goda chanser att kvala in till Rio. Det finns ett individuellt kval i mars samt den 16 april (2 platser varje kval) Förhoppningsvis klarar Emma Samuelsson detta om laget inte kvalar. Herr: Robin Kase har två kvaltillfällen på sig Budapest samt Prag, chansen är relativt liten, men den finns.

15 Friidrott: Redan OS uttagna Abeba Aregawi 1500m, Khaddi Sagnia Längdhopp, Angelica Bengtsson Stavhopp, Daniel Ståhl Diskus Nomineringsgränser i varje idrott är uppsatta gren för gren. Sista uttagning är i början av juli. En friidrottstrupp på OS brukar vara aktiva.

16 Golf: Är med för första gången på 100 år. Slagspel 72 hål, ingen cut, 60 damer och 60 herrar. Kvalificering på världsranking fram till 11 juli. Sverige räknar med 2 damer och 2 herrar. Henrik Stensson 6.a samt Anna Nordqvist 11.a på OS rankingen just nu kommer att tas ut inom det närmaste. Pernilla Lindberg 34.a samt David Lingmerth 26.a på rankingen är nr 2 av svenskarna och har en OS plats just nu. Men det är många som jagar om denna plats nr 2 och det kanske inte blir klart förrän 11 juli vem/vilka som gör Anna och Henrik sällskap till Rio.

17 Gymnastik: OS kval i Rio i april och Sverige får skicka två kvinnliga gymnaster till det kvalet. Jonna Adlerteg och Emma Larsson ligger närmast till hands för att åka på kvalet. Kvalet är i mångkamp och vi tror att Sverige tar en plats. Jonna ligger just nu närmast en kvotplats och deltagande i Rio eftersom hon bl.a har ett EM silver i barr. Gång: Ingen kvalad enligt våra kriterier just nu, men det finns kvaltävlingar under vintern/våren på 20km samt 50km i Tjeckien, Italien och Slovakien. Vi tror att det kommer med någon gångare på deltagarkvoten eftersom de klarat det internationella kvalet.

18 Judo: Redan OS klar Martin Pacek 100kg Vägen till Rio: Åtta kvaltävlingar kvar, världsranking gäller för uttagning. 32 judokas per viktklass. Man samlar poäng på kvaltävlingarna. Damer: Anna Bernholm och Mia Hermansson båda i 63kg har chansen (en av dem) Herrar: Joakim Dvärby samt Marcus Nyman slåss i 90kg om en plats, Robin Pacek 81kg och Tommy Macias 73kg har också fortfarande chansen. Kvalet är mellan 30maj 2014 till 30maj 2016.

19 Kanot: Redan OS klar Petter Menning K1 200m Vägen till Rio: VM 2015 i Milano där Petter var den enda som tog en plats med sin bronsmedalj. En kvalregatta kvar i Duisburg Tyskland i maj. Damer: Linnéa Stensils K1 200m samt Sofia Paldanius och Karin Johansson K2 500m har chansen i kvalet. (Linnea måste vara topp 2 och Sofia/Karin måste vinna kvalet för att få en OS plats. Herrar: Christian Svanqvist och Erik Sandbacka K2 200m tar en kvotplats om de vinner Kvalet i OS regattan.

20 Ridsport: OS klara: Dressyr lag, Hoppning lag, Fälttävlan lag. Vägen till Rio: Lagen är klara men vilka ryttare som kvalar in i respektive lag avgörs så sent som möjligt. (4 ryttare tävlar i varje lag och en är reserv på plats) Hästmaterial och form är färskvara så vissa uttagningar kan komma så sent som den18 juli.

21 Rodd: Vägen till Rio: VM 2015 samt en kvalregatta i Luzern i maj. Vi har en kvotplats i W1x Anna Malvina Svennung tog den på VM men under maj månad bestäms vem som ska ha få den. 3 tjejer slåss om denna kvotplats. Förutom Anna Malvina så är det Frida Svensson och Lovisa Claessson. I övrigt så försöker vi kvala in en LW2x Cecilia Lilja och Emma Fredh. För att få en kvotplats måste de vinna OS kvalregattan. Så kan bli tre damer men ingen herr roddare på OS.

22 Segling: OS klara: 470 Anton Dahlberg och Fredrik Bergström Laser radial: Josefin Olsson 49er FX: Lisa Ericsson och Hanna Klinga Finnjolle: Max Salminen Vägen till Rio: 49.er : EM Barcelona april sista chansen och bara en plats. Nacra 17: VM Florida 9-14.e februari. Simhopp: Ingen kvalad hittills och sista chansen är World Cup i Rio i februari Störst chans har Jesper Tolvers på 10 meter.

23 Simning: OS klara: Sarah Sjöström, Jennie Johansson, Louise Hansson, Michelle Coleman, Simon Sjödin, 3st damlag: 4x100 medley, 4x100m frisim, 4x200m frisim. Vägen till Rio: Kvalgränser som ska uppnås på följande specifika tävlingar: (VM augusti 2015 Kazan) Swim Open Stockholm 30/3-2/4 Australiska Mästerskapen 7-14 april GP i Mesa USA april EM i London maj Sista datum 30/5 Max två simmare per distans.

24 Skytte: OS klara: Stefan Nilsson skeet, Marcus Svensson skeet. Sverige har tre kvotplatser varav en ännu ej är bestämd, Kval: WC,EM,VM under ett par kvotplatser per tävling. Sista kvotplatsen på lerduva, pistol och gevär delades ut i samband med VM i september Sista kvotplasterna delas ut i februari i samband med EM i Luftgevär/pistol. Hur kvotplatserna fördelas internt avgörs i samband med WC i Rio i april. Sista uttagning 25 april.

25 Taekwondo OS kvalade men ännu inte uttagna: Elin Johansson och Nikita Glasnovic Kvalen nu klara och inga fler svenskar kommer att vara med i Rio. Tennis: Internationellt kvalad: Johanna Larsson 64 spelare deltar i singelturneringen,max 4 per land. I dubbel ranking topp 10, samt att en Mixedturnering med 16 par. Uttagning sker på världsrankingen den 6 juni.

26 Triathlon: Vägen till Rio: Topp 55 på OS rankingen krävs för att vara internationellt kvalad: Lisa Nordén är idag inte internationellt kvalad men vi har fått positiva rapporter att träningen går bra. Vår förhoppning är att hon kommer tillbaka i fin form och får chansen att ännu en gång slåss om framskjutna placeringar i Rio.. Tyngdlyftning: Vägen till Rio: EM i Norge i april är sista kvalet. Laget (Sverige) kan tilldelas en kvotplats på den kvinnliga sidan.

27

28 Rio Arenor och OS-byn

29 Stadion "Maracaná" (Invigning- och avslutningsarenan)

30 Joao Havelange Olympic Stadium (friidrottsarenan - insida)

31 Olympic Aquatics Stadium - insidan Ulrika Sandmark, coach simning

32 Svenska truppens lägenhet

33 Svenska lägenheten (genomskärning)

34 SOK events

35 Olympic Day 2016 Piteå V 8-10 Fjällturné Maj-sept 40 dagar Fem olympier och våra partners gör det möjligt

36 Heroes of Tomorrow Pilot avslutad 15 fantastiska ledare och 100 ungdomar Utvärdering pågår Full utrullning i vår

37 Större event 2016 Kungsträdgården 4-7 augusti Göteborg och Malmö Inbjudan kommer

38 Event i Rio

39 Ungdoms OS i Lillehammer

40 Nästa partnermöte 16 februari Kommunikation inför och under Rio Gemensam Work-shop Gärna de som kommer att vara involverade i planering och verkställande av kommunikationen kring OS, ev byråer etc.

41 Tack!

Välkomna! Partnermöte Olympiastadion 12 maj 2016

Välkomna! Partnermöte Olympiastadion 12 maj 2016 Välkomna! Partnermöte Olympiastadion 12 maj 2016 Deltagare Företag Namn Företag Namn Adecco Fred Lafquist H&M Johan Ward Adecco Anna-Karin Wiman H&M Johan Östli Apollo Jennie Boström H&M Kajsa Unenge Apollo

Läs mer

Sponsormöte 11 maj 2015

Sponsormöte 11 maj 2015 Sponsormöte 11 maj 2015 Deltagare Namn Företag Charlotte Nordén Adecco Fred Lafquist Adecco Daniel Giray Apollo Ulrica Nordvall Apollo Fredrik Larm Arla Foods AB Maria Guggenberger ATG Ksenia Forsheneva

Läs mer

GÖR DIG REDO FÖR DE OLYMPISKA SPELEN I RIO 2016 3 21 AUGUSTI

GÖR DIG REDO FÖR DE OLYMPISKA SPELEN I RIO 2016 3 21 AUGUSTI GÖR DIG REDO FÖR DE OLYMPISKA SPELEN I RIO 2016 3 21 AUGUSTI STÖRSTA BEVAKNINGEN AV DE OLYMPISKA SPELEN GENOM TIDERNA De olympiska spelen i Rio 3 21 augusti kommer att bli det största genom tiderna. Över

Läs mer

Gren 1, 4x50m Medley Damer, Finaler Plac.Namn Född Förening 50m Tid Statu

Gren 1, 4x50m Medley Damer, Finaler Plac.Namn Född Förening 50m Tid Statu Sida: 1 Resultat Totalt - Officiell Tävling: Seriesim Tävlingsort: Höganäs Arrangör: Höganäs SS Tävlingsledare: Annette Bergendorf Tävlingssekreterare: Tobias Tillheden Gren 1, 4x50m Medley Damer, Finaler

Läs mer

VattenPosten. Seger i Arne Borgs Minne. Vi söker fler ledare RIO 2016! Nr 3. inför EJM. Kom ihåg datumet! S E P T E M B E R 2 0 1 5

VattenPosten. Seger i Arne Borgs Minne. Vi söker fler ledare RIO 2016! Nr 3. inför EJM. Kom ihåg datumet! S E P T E M B E R 2 0 1 5 Nr 3 S E P T E M B E R 2 0 1 5 VattenPosten SÖDERTÄLJE SIMSÄLLSKAP RIO 2016! Peter Axtelius har blivit uttagen till att döma OS i Simhopp. GRATTIS Facebook Bruttotruppsläger & Twitter inför EJM För att

Läs mer

SOMMAR OS 2016. Rio de Janeiro 5-21 augusti AUTHORIZED TICKET RESELLER IN FINLAND

SOMMAR OS 2016. Rio de Janeiro 5-21 augusti AUTHORIZED TICKET RESELLER IN FINLAND SOMMAR OS 2016 Rio de Janeiro 5-21 augusti Rio de Janeiro är så vackert att man knappt blir förvånad att hitta en gigantisk kristusstaty högt upp på Corcovado Berget. Med utsträckta armar välsignar Cristo

Läs mer

Golfen i OS. RIO DE JANEIRO, AUGUSTI 2016

Golfen i OS. RIO DE JANEIRO, AUGUSTI 2016 Golfen i OS. RIO DE JANEIRO, AUGUSTI 2016 Jakten på medaljer. 2016 tar golfen plats på världens största idrottsliga scen OS i Rio de Janeiro. Den 11 augusti 2016 slås det första olympiska golfslaget sedan

Läs mer

Resultatlista SM TEMPO 2011-06-22

Resultatlista SM TEMPO 2011-06-22 Resultatlista SM TEMPO 2011-06-22 Klass Herrar Seniorer.Tempolopp.Distans: 50 km, Snitthast: 49,3 km/tim. 1 57 LARSSON Gustav Skoghalls Cykelklubb-Hamm 1:00:54,8 2 43 LÖFKVIST Thomas JHWC Cykelklubb 1:02:18,1

Läs mer

STOM-Program Youth Olympic Camp på Bosön oktober 2015 Version 151008

STOM-Program Youth Olympic Camp på Bosön oktober 2015 Version 151008 STOM-Program Youth Olympic Camp på Bosön oktober 2015 Version 151008 Lördag 10 okt 10.30-11.00 Ankomst Bosön - registrering+kläder (in-checkning i rum kl. 14.00-21.00) 10.30-11.30 Lunch i matsalen 11.30-11.50

Läs mer

Kvalkriterier och tävlingar för svenska landslaget på kortdistans 2018

Kvalkriterier och tävlingar för svenska landslaget på kortdistans 2018 Kvalkriterier och tävlingar för svenska landslaget på kortdistans 2018 Svensk Triathlon 2020 Svenska Triathlonförbundet och dess medlemsföreningar arbetade under hösten 2016 fram ett styrdokument och en

Läs mer

IK Sisu:s 10 bästa lista Damer inomhus

IK Sisu:s 10 bästa lista Damer inomhus IK Sisu:s 10 bästa lista Damer inomhus 2*30 m 9.3 Marisel Björkman-73 1988 9.3 Sofia Nilsson-72 1988 9.3 Hanna Jonasson-79 1993 9.4 Emma Hansson-93 2007 9.5 Malin Johansson-90 2007 9.6 Emelie Andersson-83

Läs mer

Presshandbok för. Luftvapens-EM februari 2016 Györ, Ungern. SVENSKA SKYTTESPORTFÖRBUNDET

Presshandbok för. Luftvapens-EM februari 2016 Györ, Ungern. SVENSKA SKYTTESPORTFÖRBUNDET Presshandbok för Luftvapens-EM 2016 24-27 februari 2016 Györ, Ungern SVENSKA SKYTTESPORTFÖRBUNDET 2016-02-22 www.skyttesport.se TÄVLINGSSCHEMA FÖR SVENSKARNA Starttid Final ONSDAG 24.2 Luftpistol Damjunior

Läs mer

SVENSKA KANOTFÖRBUNDET. Uttagningskriterier för Senior- och U23-landslag inom sprint 2015

SVENSKA KANOTFÖRBUNDET. Uttagningskriterier för Senior- och U23-landslag inom sprint 2015 SVENSKA KANOTFÖRBUNDET Uttagningskriterier för Senior- och U23-landslag inom sprint 2015 ÖVERGRIPANDE a.) Aktiva till U23 och eller Senior ska nominera sig själva till laget (nominering innebär att man

Läs mer

Verksamhetsberättelse år 2004

Verksamhetsberättelse år 2004 Verksamhetsberättelse år 2004 År 2004 var ett händelserikt år för Svenska Taekwondoförbundets ITF sektion regionalt, nationellt och internationellt. Styrelse ITF sektionens styrelse för år 2004 hade följande

Läs mer

1 (7) Antidopingstatistik

1 (7) Antidopingstatistik (7) Antidopingstatistik 27--8 Antal dopingprov tagna i Sverige År Utanför tävling Tävling Internationella 98 982 983 984 985 986 987 988 989 99 99 992 993 994 995 996 997 998 999 2 2 22 23 24 25 26 27

Läs mer

Österlenspelen. 11-12 december 2010 RESULTAT

Österlenspelen. 11-12 december 2010 RESULTAT Österlenspelen 11-12 december 2010 RESULTAT HERRSINGEL A 9 deltagare Korsavadshallen POOL A Linus Conrad, Carlskrona - Dennis Schön, Aura 20 10.15 21-17, 21-15 Dennis Schön, Aura - Karl Fredlund, Christianstad

Läs mer

Resultatlista Kanot SM 2015

Resultatlista Kanot SM 2015 17:00 91 D 18 K-1 1000 m B-Final 1 1 Evelina Höglund Fagervik 05:56,28 2 Johanna Kühne Fagervik 06:00,16 3 Elin Fransson Malmö 06:11,40 4 Moa Kolvereid Hofors 06:13,24 5 Emma Havner Kungälv 06:32,54 6

Läs mer

GREN: 1 50 m FJÄRIL 9.30 ÅLDERSGRUPP: 16 ÅR OCH ÄLDRE

GREN: 1 50 m FJÄRIL 9.30 ÅLDERSGRUPP: 16 ÅR OCH ÄLDRE R E S U L T A T Å L D E R S G R U P P E R SIDA: 1 TÄVLING : HOFORS CUP DATUM: 1999-09-21 PLATS : HOFORSHALLEN TID: 10:17 ARRANGÖR : SIM 77 BASSÄNG : 25m-BASSÄNG GREN: 1 50 m FJÄRIL 9.30 1. Rikard Täpp

Läs mer

SPARBANKEN GRIPEN CUP 2007. 3-3 feb 2007

SPARBANKEN GRIPEN CUP 2007. 3-3 feb 2007 3-3 feb 2007 GENERELL MATCHSTATISTIK Totalt antal deltagare: Antal deltagande män: Antal deltagande kvinnor: Totalt antal matcher i tävlingen: Antal spelade matcher incl. WO-matcher: Antal spelade matcher

Läs mer

Startlista KRETSTÄVLING I ÄLVDALEN. Sida HERRAR 0-6 ÅR DAMER 0-6 ÅR

Startlista KRETSTÄVLING I ÄLVDALEN. Sida HERRAR 0-6 ÅR DAMER 0-6 ÅR 1 HERRAR 0-6 ÅR 400 M 201 18:00:00. 202 18:00:00. 203 18:00:00. 204 18:00:00. 205 18:00:00. 206 18:00:00 JACOB LARSSON 207 18:00:00 TORE JOHANSSON 208 18:00:00 ALEXANDER ANDERSSON 209 18:00:00 LINUS SJÖDÉN

Läs mer

Kvalkriterier och tävlingar för svenska landslaget på kortdistans 2019

Kvalkriterier och tävlingar för svenska landslaget på kortdistans 2019 Kvalkriterier och tävlingar för svenska landslaget på kortdistans 2019 Svensk Triathlon 2020 och dess medlemsföreningar arbetade under hösten 2016 fram ett styrdokument och en strategi mot 2020. Strategin

Läs mer

KRITERIER FÖR UTTAGNINGAR SHORT TRACK Seniorer - Juniorer SENIORER

KRITERIER FÖR UTTAGNINGAR SHORT TRACK Seniorer - Juniorer SENIORER KRITERIER FÖR UTTAGNINGAR 2017 2018 SHORT TRACK Seniorer - Juniorer SENIORER Svenskt deltagande Svenska Skridskoförbundet har för avsikt att delta vid världscuper och mästerskap under säsongen under förutsättningen

Läs mer

ÖRNFJÄDERN Resultat

ÖRNFJÄDERN Resultat ÖRNFJÄDERN 2004 Resultat NOLASKOLANS SPORTHALL 10 11/1 2004 GENERELL MATCHSTATISTIK Totalt antal deltagare: Antal deltagande män: Antal deltagande kvinnor: Totalt antal matcher i tävlingen: Antal spelade

Läs mer

Final Gevär Liggande Klass 15 Final Gevär Liggande Klass 17

Final Gevär Liggande Klass 15 Final Gevär Liggande Klass 17 RESULTAT Final Gevär Liggande Klass 15 1 Victor Isaksson Los/LOS (GÄ) 196 50 50 296 2 Oscar Klemmedsson Slättäng/Kristianstad (SK) 198 49 47 294 3 Rasmus Barrsten Los/LOS (GÄ) 194 49 50 293 4 Anna Eklöf

Läs mer

LANDSLAGSPROGRAM OCH UTTAGNINGSKRITERIER MOUNTAINBIKE 2019

LANDSLAGSPROGRAM OCH UTTAGNINGSKRITERIER MOUNTAINBIKE 2019 LANDSLAGSPROGRAM OCH UTTAGNINGSKRITERIER MOUNTAINBIKE 2019 Uttagning sker senast 3 veckor före avresa till uppdrag (om ej annat kommunicerats). 4X 1-2 aug VM, Val di Sole (Italien) Antal Åkare: 1 Uttagning/urval

Läs mer

JärvsjöRennet 2006 OFFICIELLA RESULTAT

JärvsjöRennet 2006 OFFICIELLA RESULTAT 2006-01-22 JärvsjöRennet 2006 Längd Knatte Intervallstart klassisk stil 0.6 km AllService AB 3 FIGARO Nicklas Järvsjöby IF 2 FILIPSSON Emma Järvsjöby IF 5 FILIPSSON Moa Järvsjöby IF 7 KRISTOFFERSSON Sanna

Läs mer

Trekamp Torsdag Skoltävlingen 2014 Elevens namn Skola Jerkerspel Fackboll Hörnboll

Trekamp Torsdag Skoltävlingen 2014 Elevens namn Skola Jerkerspel Fackboll Hörnboll Elevens namn Skola Jerkerspel Fackboll Hörnboll Tobias Funk Björknäsgymnasiet Boden 33 13 21 Ulrika Funk Hampos Björk Björknäsgymnasiet Boden 25 8 15 Ella Hug Gällivare 48 18 Felicia Vikfjäll Gällivare

Läs mer

KRITERIER FÖR UTTAGNINGAR HASTIGHET Seniorer - Juniorer SENIORER

KRITERIER FÖR UTTAGNINGAR HASTIGHET Seniorer - Juniorer SENIORER KRITERIER FÖR UTTAGNINGAR 2017 2018 HASTIGHET Seniorer - Juniorer SENIORER Svenskt deltagande Svenska Skridskoförbundet har för avsikt att delta vid världscuper och mästerskap under säsongen under förutsättningen

Läs mer

Startlista Breddstafetten 2008 Sida

Startlista Breddstafetten 2008 Sida Startlista Breddstafetten 2008 Sida 1 Breddstafetten 19 anmälda 10:00:00 1 Falkenbergs OK Lag 1 1 Christer Håkansson 30488 2A Johan Badenfelt 241987 2B Matilda Martinsson 341516 3A Ronnie Andersson 17392

Läs mer

Ystadträffen - ProViva Cup 2006. 18-19 mar 2006

Ystadträffen - ProViva Cup 2006. 18-19 mar 2006 18-19 mar 2006 GENERELL MATCHSTATISTIK Totalt antal deltagare: Antal deltagande män: Antal deltagande kvinnor: Totalt antal matcher i tävlingen: Antal spelade matcher incl. WO-matcher: Antal spelade matcher

Läs mer

SVARTA MARAN 2015-09-12

SVARTA MARAN 2015-09-12 SVARTA MARAN 2015-09-12 Resultatlista Herrar 25 km 1 35 Johan Gustafsson, IFK Mora 1.38,49 2 38 Mårten Roos, Uppsala 1.42,44 3 70 Göran Palmgren, Västerås LK 1.48,31 4 69 Jocke Nyström, IFK Sala 1.51,38

Läs mer

PRESSINFORMATION OM SKYTTESPORTEN PÅ DE EUROPEISKA SPELEN 2015

PRESSINFORMATION OM SKYTTESPORTEN PÅ DE EUROPEISKA SPELEN 2015 PRESSINFORMATION OM SKYTTESPORTEN PÅ DE EUROPEISKA SPELEN 2015 INNEHÅLL Sida 2. Inledning och fakta kvotplatser 3. Deltagande svenska skyttar 4. Beskrivning av disciplinerna med svenskt tävlande 5. Kontaktuppgifter

Läs mer

Svenska Taekwondoförbundet / ITF Sektionen

Svenska Taekwondoförbundet / ITF Sektionen JANUARI Svenska Taekwondoförbundet / ITF Sektionen Verksamhetsberättelse år 2002 Preliminär landslagsuttagning 26/1 gjordes den sista av de tre preliminära landslagsuttagningarna. Denna gång var det Uppsala

Läs mer

Europamästerskapen 2010 Sverige, Skövde 30/4-2/5 2010

Europamästerskapen 2010 Sverige, Skövde 30/4-2/5 2010 Europamästerskapen 2010 Sverige, Skövde 30/4-2/5 2010 Text: Swavek Dydiszko Foto: Swavek Dydiszko, Jerzy Jedut, Katarzyna Rozwodowska Det 25:e senior och 16:e junior Europamästerskapen i Taekwon-Do ITF

Läs mer

Måndag. Bana: Grus 1 Bana: Grus 2 Bana: Plexi 1 Tränare: Olof Tränare: Peter Tränare: David 14.45-15.30 olof/david 14.45-15.

Måndag. Bana: Grus 1 Bana: Grus 2 Bana: Plexi 1 Tränare: Olof Tränare: Peter Tränare: David 14.45-15.30 olof/david 14.45-15. Måndag Tränare: Olof Tränare: Peter Tränare: David 14.45-15.30 olof/david 14.45-15.30 olof/david Evelina Rosendahl Axel Rosendahl Carl Reinhardt Jacob Van Hollebeke Samuel Gradén Evelina Rosendahl Axel

Läs mer

Umeå Nordiska 2008. 12-13 apr 2008

Umeå Nordiska 2008. 12-13 apr 2008 12-13 apr 2008 GENERELL MATCHSTATISTIK Totalt antal deltagare: Antal deltagande män: Antal deltagande kvinnor: Totalt antal matcher i tävlingen: Antal spelade matcher incl. WO-matcher: Antal spelade matcher

Läs mer

Sverigecup i Skidskytte februari i Östersund Resultat sprint. Skidskytte Swe-Cup 4. Tullus/östersund Sprint 25/2 2007

Sverigecup i Skidskytte februari i Östersund Resultat sprint. Skidskytte Swe-Cup 4. Tullus/östersund Sprint 25/2 2007 Sverigecup i Skidskytte 24-25 februari i Östersund Resultat sprint Skidskytte Swe-Cup 4. Tullus/östersund Sprint 25/2 2007 Herrar 11-12 1 4 Martin Ponsiluoma 1 1 08.33 2 3 Markus Stenberg 1 2 08.39 00.06

Läs mer

Svenska Juniormästerskapen

Svenska Juniormästerskapen Resultat Svenska Juniormästerskapen 27-28 augusti 2005 Rådasjön, Mölndal Arrangör: Regattaföreningen RådaSiö Göteborgs RK, Mölndals RK, Göteborgs RF, Kungälvs RK den 28 augusti, 2005 Sida 1 av 15 Lördag

Läs mer

Bilaga Frågebatteri. 1. Är du kassör i din förening? 2. Är du. 3. Vilket år är du född?

Bilaga Frågebatteri. 1. Är du kassör i din förening? 2. Är du. 3. Vilket år är du född? Bilaga Frågebatteri 1. Är du kassör i din förening? Ja 2. Är du Man Kvinna 3. Vilket år är du född? 4. Vad av nedanstående stämmer bäst för dig? Jag arbetar/har arbetat professionellt som redovisningsekonom

Läs mer

Resultat svenska truppen EYOD Esbjerg 1999

Resultat svenska truppen EYOD Esbjerg 1999 Resultat svenska truppen EYOD Esbjerg 1999 Ledare Carl-Gustav Anderberg, SOK - överledare Gunilla Lindberg, SOK - EOC-representant Peter Reinebo, SOK - Chef de Mission Carina Ribjer, SOK - Ass. Chef de

Läs mer

Do It Event SOMMAR OS I LONDON 2012

Do It Event SOMMAR OS I LONDON 2012 Do It Event SOMMAR OS I LONDON 2012 Datum. 3 13augusti Destination: London Sommar OS I LONDON 2012 kommer att bli ett oförglömligt minne! Ännu i våra dagar är friidrotten det mest intressanta i OS-programmet.

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL STIPENDIEUTDELNINGEN 2017

VÄLKOMMEN TILL STIPENDIEUTDELNINGEN 2017 VÄLKOMMEN TILL STIPENDIEUTDELNINGEN 2017 Olivia Wänglund Bergsåker Badmintonklubb/Selånger FK U17 SM Göteborg 2017 vann damdubbel tillsammans med Tilda Sjöö (Uppsala) och blev tvåa i Mixeddubbel tillsammans

Läs mer

Kretstävling i Älvdalen OFFICIELLA RESULTAT

Kretstävling i Älvdalen OFFICIELLA RESULTAT 2016-02-16 Kretstävling i Älvdalen D 0-6 Masstart fri stil 400 M 8 13 6 9 15 12 10 11 5 7 14 DALROT Fanny ERIKSSON Joline GRUBB Emilia HELL Elin LINDBERG Annie MÖRK Ellie MÖRK Molly NYSTRÖM Minna RYDQVIST

Läs mer

Farstarodden 2011 med JSM-lopp

Farstarodden 2011 med JSM-lopp Farstarodden 0 med -lopp Resultatlista Lördag 0-08- Lopp 0 x Masters 000m Landskrona RK Norrtälje RF Lopp 0 x Masters 000m Norrtälje RF Lilla Edets Roddare Lopp 0 - Masters 000m Bengt Nilsson 0:,0 Gunnar

Läs mer

SR:s öppna sprintmästerskap

SR:s öppna sprintmästerskap Lopp 101 Åtta med styrman damer senior A 500m 1 Uppsala Akademiska RS 1 Johanna Andersson 01:55,0 2 Sofia Dahlbäck 3 Ida Andersson 4 Alma Jula 5 Helena Helhke 6 Anna Malvina Svennung 7 Anna Jentzen 8 Maria

Läs mer

Gren Förnamn Efternamn Gren Förnamn Efternamn Gren Förnamn Efternamn

Gren Förnamn Efternamn Gren Förnamn Efternamn Gren Förnamn Efternamn Boxning Boxning Agnes Alexiusson Boxning Boxning Leon Chartoi Boxning Boxning Oliver Flodin Boxning Boxning Clarence Goyeram Boxning Boxning Love Holgersson Boxning Boxning Anna Laurell Nash Boxning Boxning

Läs mer

Resultatlista 16 maj 1999

Resultatlista 16 maj 1999 Danderyds Sportklubb Resultatlista 16 maj 1999 Tävling: Danderyds Ungdomsspel Plats: Idrottsplatsen, Danderyds Gymnasium, Danderyd Arrangör: Danderyds Sportklubb Tävlingsledare: Robert Thorstenson Första

Läs mer

Idrott som förändrar världen

Idrott som förändrar världen Idrott som förändrar världen Special Olympics sporrar och stimulerar För barn och unga med utvecklingsstörning kan det vara svårt att hitta en meningsfull fritid. I många fall leder det till isolering,

Läs mer

10:00 upprop för skjutlag 1 [L13 och L15S]. 11:35 upprop för skjutlag 2 [L11, L20 och L25]. 13:10 upprop för skjutlag 3 [L15R, L20 och L17].

10:00 upprop för skjutlag 1 [L13 och L15S]. 11:35 upprop för skjutlag 2 [L11, L20 och L25]. 13:10 upprop för skjutlag 3 [L15R, L20 och L17]. JÖNKÖPINGS LÄNS UNGDOMSSKYTTEFÖRBUND inbjuder till SKYTTIADENS REGIONFINAL lördagen den 7 februari i Sävsjö Skyttecentrum Tider Skjutlagslistor finns på kommande sidor. Programmet för dagen i stort ser

Läs mer

Resultat från Vinterspelen i Arvidsjaur april Längdåkning och skidskytte

Resultat från Vinterspelen i Arvidsjaur april Längdåkning och skidskytte Resultat från Vinterspelen i Arvidsjaur 21-22 april 2001 Längdåkning och skidskytte Resultat Jaktstart (Dag 1, gammaldags ski-cross klassisk stil, Dag 2, fri stil) OBS! Vi är medvetna om att totaltiderna

Läs mer

Herrar 22 Cup 1 Cup 2 Cup 3 Cup 4 Cup 5 Cup 6 Cup 7 Cup 8 Cup 9 Cup 10 1 Jakob Börjesson Lima SKG Christian Backe Tull

Herrar 22 Cup 1 Cup 2 Cup 3 Cup 4 Cup 5 Cup 6 Cup 7 Cup 8 Cup 9 Cup 10 1 Jakob Börjesson Lima SKG Christian Backe Tull Sverige Cup 08-09 Damer 22 Cup 1 Cup 2 Cup 3 Cup 4 Cup 5 Cup 6 Cup 7 Cup 8 Cup 9 Cup 10 Totalt Sprint Jaktstart Distans Sprint Sprint Jaktstart Masstart Sprint Distans Jaktstart Totalt 1 Emelie Larsson

Läs mer

Resultatlista, enskild rond - brutto:

Resultatlista, enskild rond - brutto: F12-klassen 1 Emelie Ferlin MÄLARÖ GK SKYTTEHOLM 0,0 95 2 Johanna Tillström STOCKHOLMS GK 0,0 96 3 Maria Kjelldorff SALTSJÖBADENS GK 0,0 98 4 Magdalena Sjöqvist WÄSBY GK 0,0 103 5 Rebecka Surtevall WERMDÖ

Läs mer

Poängställning inkl Kval 1. P13 1. IFK Växjö lag 1 38 2. IFK Växjö lag 2 37 3. FIK Färjestaden 17 deltog ej i kval 2 4. Högby IF 11 deltog ej i kval 2

Poängställning inkl Kval 1. P13 1. IFK Växjö lag 1 38 2. IFK Växjö lag 2 37 3. FIK Färjestaden 17 deltog ej i kval 2 4. Högby IF 11 deltog ej i kval 2 Resultat Lag-UDM P/F 13-11 kvaltävling 2 22 augusti 2010 Arrangör: IK Hinden, Kalmar SK Plats: Åkrahälls IP, Nybro Målkamera: Ivar Slättman, Roland Johansson Tävlingsledare: Patrik Eklund Väder: Växlande

Läs mer

UTTAGNINGSKRITERIER FÖR SHORT TRACK 2015-2016 - SENIOR och JUNIOR

UTTAGNINGSKRITERIER FÖR SHORT TRACK 2015-2016 - SENIOR och JUNIOR UTTAGNINGSKRITERIER FÖR SHORT TRACK 2015-2016 - SENIOR och JUNIOR Generell beskrivning av Svenska Skridskoförbundets uttagningskriterier för säsongen för Short Track - Senior 2015-2016 1. Målsättning Svenska

Läs mer

ANTAL PERSONER I ÅLDERN ÅR SOM ÄR MEDLEMMAR I OLIKA ORGANISATIONER

ANTAL PERSONER I ÅLDERN ÅR SOM ÄR MEDLEMMAR I OLIKA ORGANISATIONER Idrotten i siffror ANTAL PERSONER I ÅLDERN 16 84 ÅR SOM ÄR MEDLEMMAR I OLIKA ORGANISATIONER Facklig organisation Idrottsförening Kulturförening Pensionärsförening Politiskt parti 0 500 000 1 000 000 1

Läs mer

NAMN VALÖRTID -16 BRONS SILVER GULD ELIT 1 ELIT 2 ELIT 3 ELIT 4 DIPLOM ÖVRIGT

NAMN VALÖRTID -16 BRONS SILVER GULD ELIT 1 ELIT 2 ELIT 3 ELIT 4 DIPLOM ÖVRIGT NAMN VALÖRTID -16 BRONS SILVER GULD ELIT 1 ELIT 2 ELIT 3 ELIT 4 DIPLOM ÖVRIGT Ahlqvist Erika Tävlade ej 2016 Nästa märkesvalör är Brons Ahlqvist Håkan BRONS Resultat saknas före 2009? Albinsson Eva GULD

Läs mer

Landslagsaktiviteter Parasimning 2018

Landslagsaktiviteter Parasimning 2018 2018-04-09 Landslagsaktiviteter Parasimning 2018 Landslaget och satsning mot EM i Irland 2018 Tävlingsmässigt 2018 ligger fokus riktat mot EM i Dublin, Irland Klassning 2018 att genomföra all klassning

Läs mer

Resultatlista. RådaSiö regattan. 18-19 augusti 2007. Rådasjön, Mölndal. Arrangör: Regattaföreningen RådaSiö

Resultatlista. RådaSiö regattan. 18-19 augusti 2007. Rådasjön, Mölndal. Arrangör: Regattaföreningen RådaSiö Resultatlista RådaSiö regattan 18-19 augusti 2007 Rådasjön, Mölndal Arrangör: Regattaföreningen RådaSiö Göteborgs RK, Mölndals RK, Göteborgs RF, Kungälvs RK den 19 augusti 2007 Sida 1 av 13 lördag Lopp

Läs mer

Resultat Götalandsserien div 2 match 2

Resultat Götalandsserien div 2 match 2 Resultat Götalandsserien div 2 match 2 Arangör: Datum: 9 jun Plats: Sandskogens IP Ort: Ystad Tävlingsledare: Margaretha Ohlsson Väder: Soligt, ca 16 grader och en svag vind från väst. MS 200 m Deltagare

Läs mer

Linköpings Resultatbörsen 2002 2002-11-23 Orienteringsklubb

Linköpings Resultatbörsen 2002 2002-11-23 Orienteringsklubb Så är ännu en tävlingssäsong till ända och som brukligt är kommer här årets utgåva av Resultatbörsen från Tävlingskommittén. Då detta är mitt första år som ansvarig för dessa sammanställningar, hoppas

Läs mer

Resultatlista, ackumulerat - netto:

Resultatlista, ackumulerat - netto: Flickor 1 24-8-1 Antal pristagare: 4 1 Madeleine Yström ÖSTERHANINGE GK, 83 2 Johanna Lennberg SALEMS GK, 84 3 Sandra Sohlberg TROXHAMMAR GK, 4 Natalie Wille BRO-BÅLSTA GK, 88 5 Lina Elmsäter TROXHAMMAR

Läs mer

DTP-kort, RTP-kort och wild cards per den 23 maj Gäller tävlingar som spelas 12-14 juni (vecka 24)

DTP-kort, RTP-kort och wild cards per den 23 maj Gäller tävlingar som spelas 12-14 juni (vecka 24) Följande spelare har på olika sätt kvalificerat sig till tävlingarna som listas nedan. OBS! För deltagande krävs att spelaren anmäler sig till tävlingen. ELIT (Varberg) Björn Hansson, Landskrona GK Anders

Läs mer

Juniorer. Racing. Ansvarig Laszlo Varga. Slättvattenskommittén elit Stefan Granstedt Kalle Sundkvist Magnus Sköldbäck Börje Andersson

Juniorer. Racing. Ansvarig Laszlo Varga. Slättvattenskommittén elit Stefan Granstedt Kalle Sundkvist Magnus Sköldbäck Börje Andersson Juniorer Racing Ansvarig Laszlo Varga Slättvattenskommittén elit Stefan Granstedt Kalle Sundkvist Magnus Sköldbäck Börje Andersson Genomförda aktiviteter Aktivitet # Vad 0 Vintersamling i Malmö Vårläger

Läs mer

RESULTATLISTA. Höglandsbojen i eksjö 2013-10-05

RESULTATLISTA. Höglandsbojen i eksjö 2013-10-05 RESULTATLISTA Höglandsbojen i eksjö 2013-10-05 nordisk lagkapp HERRAR Försök Sjukvård Hampus Kullgren, Anton Persson, Jonas Sanell, 1.32.97 Godkänd Pontus Huber, Hampus Rasmusen, Tobias Norström 1.37.52

Läs mer

Pågen Nybörjartävling mar 2010

Pågen Nybörjartävling mar 2010 6-7 mar 2010 GENERELL MATCHSTATISTIK Totalt antal deltagare: Antal deltagande män: Antal deltagande kvinnor: Totalt antal matcher i tävlingen: Antal spelade matcher incl. WO-matcher: Antal spelade matcher

Läs mer

SydOstSmashen ProViva 2009. 7-8 feb 2009

SydOstSmashen ProViva 2009. 7-8 feb 2009 7-8 feb 2009 GENERELL MATCHSTATISTIK Totalt antal deltagare: Antal deltagande män: Antal deltagande kvinnor: Totalt antal matcher i tävlingen: Antal spelade matcher incl. WO-matcher: Antal spelade matcher

Läs mer

FLICKOR POOL. Bankboken Tour Riks Deltävling 5 - Motala GK - 20/7-22/ Match-nr Namn Klubb Namn Klubb Speldag Start-tid Tee Segrare Res.

FLICKOR POOL. Bankboken Tour Riks Deltävling 5 - Motala GK - 20/7-22/ Match-nr Namn Klubb Namn Klubb Speldag Start-tid Tee Segrare Res. FLICKOR POOL A 5A Bäckstedt Maria Jönköping 6 1 1A Lindell Linda Motala 6 1 4A Carlander Isabel Trollhättan 5 3 3A Andersson Stina Vadstena 4 4 2A Book Pernilla Jönköping 4 4 7A Bjerndell Charlotte A 6

Läs mer

Statistik för Jämtkrafthallen f.o.m 2002-04-27

Statistik för Jämtkrafthallen f.o.m 2002-04-27 Statistik för Jämtkrafthallen f.o.m 2002-04-27 Uppdaterad 2003-02-26 Flickor 9-10 Av: Ronny Wall Frida Sjöberg-93 ÖGIF 10,06 Hissmoforsspelen 28/4-02 Eveline Nyman-Wänseth-92 ÖGIF 10,15 Hissmoforsspelen

Läs mer

Nathalie Larsson Gren: Skeet Meriter: 4:a OS 2008, EM guld 2005, EM silver 2008 Ålder: 25 Bostadsort: Österbybruk Klubb: Lövstabruk JSK

Nathalie Larsson Gren: Skeet Meriter: 4:a OS 2008, EM guld 2005, EM silver 2008 Ålder: 25 Bostadsort: Österbybruk Klubb: Lövstabruk JSK Svenska skyttarna Lerduvor Håkan Dahlby Gren: Dubbel trap och trap Meriter: Guld vid världscupsfinalerna 2008, 2005. EM guld 2004, 2003 och EM silver 2008 och 2006. Deltog i OS 2004 (5:a) och 2008. Ålder:

Läs mer

60m Christian Forsell m Christian Dimitrijevic ,37 Sätra ,72

60m Christian Forsell m Christian Dimitrijevic ,37 Sätra ,72 Klubbrekord Inomhus Upprättad 2004-11-13 av Håkan Andersson statistik@rabyrekarnese Uppdaterad 2018-04-01 Män Datum 60m Robert Larsson-Roos -87 7,03 Västerås 2006-03-04 200m Christian Dimitrijevic -82

Läs mer

TYNGDLYFTNING 1-2 Juli-2013, Halmstad Aréna, Hall C, Växjövägen 11, Halmstad Mer info: www.tyngdlyftning.com

TYNGDLYFTNING 1-2 Juli-2013, Halmstad Aréna, Hall C, Växjövägen 11, Halmstad Mer info: www.tyngdlyftning.com SVENSKA MÄSTERSKAPEN TYNGDLYFTNING 1-2 Juli-2013, Halmstad Aréna, Hall C, Växjövägen 11, Halmstad Mer info: www.tyngdlyftning.com Måndag 1:a - Tisdag 2:a juli 2013 Tävlingsstart 11:00 båda dagarna Entré:

Läs mer

7,13 Tresteg Martin Jansson ,48 Sjukamp Manuel Brändeborn -73

7,13 Tresteg Martin Jansson ,48 Sjukamp Manuel Brändeborn -73 Klubbrekord Inomhus Upprättad 2004-11-13 av Håkan Andersson statistik@rabyrekarnese Uppdaterad 2016-04-19 Män Datum 60m Robert Larsson-Roos -87 7,03 Västerås 2006-03-04 200m Christian Dimitrijevic -82

Läs mer

Resultatlista Haga Cykel Cup och DM på landsväg Tempo Arrangör: CK Hymer. Klass Nybörjare Flickor. Distans km: 1

Resultatlista Haga Cykel Cup och DM på landsväg Tempo Arrangör: CK Hymer. Klass Nybörjare Flickor. Distans km: 1 2003-08-12 Resultatlista Haga Cykel Cup och DM på landsväg Tempo Arrangör: CK Hymer Klass Nybörjare Flickor Distans km: 1 1 1 Mirelle Filipsson -93 CK Antilopen 152 2 2 Erika Johansson Motala AIF CK 153

Läs mer

HASTIGHET - senior, junior och ungdom

HASTIGHET - senior, junior och ungdom UTTAGNINGSKRITERIER 2016-2017 HASTIGHET - senior, junior och ungdom Generell beskrivning av Svenska Skridskoförbundets uttagningskriterier. 1. Målsättning Svenska Skridskoförbundets målsättning är att

Läs mer

NYHETSBREV EN FANTASTISK START FÖR TEAM CONTEST VAD HAR TEAM CONTEST FÖR VISION OCH SYFTE?

NYHETSBREV EN FANTASTISK START FÖR TEAM CONTEST VAD HAR TEAM CONTEST FÖR VISION OCH SYFTE? NYHETSBREV ÅRG ÅNG 1, NUM ME R 1 2012-01-12 I DET HÄR NUMRET: PRESENTATION AV TEAM CONTEST MARCUS NYMAN 3 2 EN FANTASTISK START FÖR TEAM CONTEST Team Contest har redan i starten av sitt andra verksamhetsår

Läs mer

Utomhusstatistik Klippans FK Cornelia Bengtsson -76 9,20

Utomhusstatistik Klippans FK Cornelia Bengtsson -76 9,20 Utomhusstatistik Klippans FK 1988 60 meter Cornelia Bengtsson -76 9,20 Cornelia Bengtsson -76 9,10w Therese Hartman -76 9,16w Rebecka Petersén -77 9,19w Maria Walter -76 9,35w Jennie Jensen -76 9,79w Charlott

Läs mer

Officiell resultatlista Strängnäs AMS SAMS-cupen Folkrace 10 april 2010 Seniorer

Officiell resultatlista Strängnäs AMS SAMS-cupen Folkrace 10 april 2010 Seniorer SAMS-cupen Folkrace 0 april 00 Seniorer 7 8 9 0 7 8 9 0 Nr Namn/Bil Klubb/Anmälare Omg Omg Total Semi Tobias Hising MSK Hammaren Janne Rotko 7 Gustaf Jansson Anders Avelin MSK Hammaren Niklas Blidberg

Läs mer

Björksta Open 2006 Luftgevär Resultat L 7

Björksta Open 2006 Luftgevär Resultat L 7 Re: 9 av 19 2006-01-08 21:21 Lättare att hitta drömresan med MSN Resor http://www.msn.se/resor/ Resultat L 7 1 Tobias Jansson Ludvika Skf (W) 398 0.0 2 Mattias Pettersson Björksta Skf (U) 387 0.0 3 Alexandra

Läs mer

MÄN 200 M lördag Vind - 0,36 1 Erik Grahn -89 Riviera Friidrott 25,35 2 Andreas Berglund -72 Luleå Friidrott 25,64

MÄN 200 M lördag Vind - 0,36 1 Erik Grahn -89 Riviera Friidrott 25,35 2 Andreas Berglund -72 Luleå Friidrott 25,64 MÄN 100 M söndag Vind + 1,55 1 Erik Grahn -89 Riviera Friidrott 12,17 2 Peter Svedlund -90 Haparanda SKT 12,38 3 Erik Johansson -90 Luleå Friidrott 12,56 4 Roger Westin -64 Haparanda SKT 13,06 MÄN 200

Läs mer

Resultat Totalt - Per åldersgrupp med mellantider

Resultat Totalt - Per åldersgrupp med mellantider Sida 1 av 17 Resultat Totalt - Per åldersgrupp med mellantider Tävling KM 3 Utskriftsdatum 05 september 2015 Tävlingsort Linköping Utskriftstid 11:29 Arrangör Linköpings A Bassäng 25m Tävlingsdatum 05

Läs mer

SIMNING Rapport LeMans & 50-manna 2013

SIMNING Rapport LeMans & 50-manna 2013 SIMNING Rapport LeMans & 50-manna 2013 Fredag 8 november 2013 var det dags för Skuru IK:s tjejer att göra 2:a året i LeMans, en tävling som startade nån gång slutet 1970- början 80-talet. Vidare var det

Läs mer

UTTAGNINGSKRITERIER FÖR SHORT TRACK SENIOR och JUNIOR

UTTAGNINGSKRITERIER FÖR SHORT TRACK SENIOR och JUNIOR UTTAGNINGSKRITERIER FÖR SHORT TRACK 2014-2015 - SENIOR och JUNIOR Generell beskrivning av Svenska Skridskoförbundets uttagningskriterier för säsongen för Short Track - Senior 2014-2015 En generell beskrivning

Läs mer

SM U mar 2004

SM U mar 2004 20-21 mar 2004 GENERELL MATCHSTATISTIK Totalt antal deltagare: Antal deltagande män: Antal deltagande kvinnor: Totalt antal matcher i tävlingen: Antal spelade matcher incl. WO-matcher: Antal spelade matcher

Läs mer

KLASS L 15 KLASS L 15 STÅ

KLASS L 15 KLASS L 15 STÅ KLASS L 9 1 Ronja Nordh Schönbeck Sjöbo 50 50 50 50 50 50 50 50 400 2 Joakim Ergiis Sjöbo 50 50 50 50 50 50 50 49 399 3 André Lindgren Sjöbo 50 48 50 49 50 50 50 50 397 4 Anton Nilsson Sjöbo 50 49 50 49

Läs mer

Årsbästa inomhus 2012 Herrar

Årsbästa inomhus 2012 Herrar Årsbästa inomhus 2012 Herrar Statistiken sammanställd av Yngve Nilsson på resultat gjorda inomhus vintern 2011/2012 60 m 6.79 O Dain Rose -92 IFK Umeå Malmö 28.1 7.09 André Brännström -87 Skellefteå AIK

Läs mer

DEN TRADITIONELLA GOTLÄNDSKA FRIIDROTTENS TOPPLISTA 2010

DEN TRADITIONELLA GOTLÄNDSKA FRIIDROTTENS TOPPLISTA 2010 DEN TRADITIONELLA GOTLÄNDSKA FRIIDROTTENS TOPPLISTA 2010 Listan baseras på Landslagsmeriter, seriematch prestationer, mästerskapsplaceringar och placering i Sverige bästa statistiken och övriga tävlingsprestationer.

Läs mer

Verksamhetsberättelse år 2010

Verksamhetsberättelse år 2010 Verksamhetsberättelse år 2010 Svenska Taekwondoförbundets ITF sektion Sveriges Landslag samt officiella representanter under EM 2010. Styrelse ITF sektionen ITF sektionens styrelse för år 2010 hade följande

Läs mer

Utomhusstatistik Klippans FK 2005

Utomhusstatistik Klippans FK 2005 Utomhusstatistik Klippans FK 2005 60 meter Mathilda Hurtig -94 9,19 Felicia Svantesson -94 9,68 Josefin Enoksson -95 9,79 Matilda Kvist -94 9,82 Cajsa Nilsson -94 9,86 Isabella Dahlgren -94 9,94 Emma Callin

Läs mer

RESULTATLISTA för Vinter-Spelen 2009

RESULTATLISTA för Vinter-Spelen 2009 Sida 1 av 6 RESULTATLISTA för Vinter-Spelen 2009 2009-01-05 Arrangör: IFK Arvidsjaur Skidor Resultat H 21 F Banlängd 15 km 1 8 Markus Ottosson Skellefteå SK 43:26,3 0,0 2 2 Tor Larsson Skellefteå SK 44:58,4

Läs mer

Städa på stan Schema 2015

Städa på stan Schema 2015 Lagen 2014-04-03--05 2014-04-05-06 2014-04-11--12 2014-04-18--19 Ellen Bränd 072-7328583 Lisa Lindberg 073-8326337 Veronica Rönngren tfn: 073 8024035 Madeleine Szalay tfn: 073 9671101 Veronica Rönngren

Läs mer

Nytt År- Nya Möjligheter - Nya Försök

Nytt År- Nya Möjligheter - Nya Försök Sandgren Linda Från: SOK [linda.sandgren@sok.se] Skickat: den 5 oktober 2017 09:25 Till: Sandgren Linda Ämne: Nytt från Svenska Olympier februari 2016 Om du inte kan läsa detta mail, klicka här. Nytt År-

Läs mer

Gren Namn Klubb Vikt Resultat Öpiad år

Gren Namn Klubb Vikt Resultat Öpiad år ÖPIADREKORD t o m 2016 P19 100m Fredrik Svedberg 73 ÖGIF 11,21 1991 400m Fredrik Lindberg -73 ÖGIF 49,12 1991 1500m Daniel Olsson -82 Trångsviken 4,12,3m 2000 110mh Fredrik Lindberg -73 ÖGIF 100,0 14,11

Läs mer

Brand-SM Terränglöpning i samband med Tjur Ruset 2012 Damer Resultat

Brand-SM Terränglöpning i samband med Tjur Ruset 2012 Damer Resultat Damer Resultat 1 Caroline EK Eskilstuna räddningstjänst 01:02:41 2 Vicki Jonsson Räddningstjänsten Ljungby 01:05:57 3 Marika Wagner Södertörns Brandförsvarsförbund 01:07:15 4 Emma Kilenstam Härnösands

Läs mer

Mästare Liggande Rasmus Jagerstål, Löberöd

Mästare Liggande Rasmus Jagerstål, Löberöd 2016-05-15 Mästare Liggande Rasmus Jagerstål, Löberöd Mästare Ställningar Göthe Corneliusson, Svedala-Börringe Lagtävling Liggande Dagstorp/Lilla Harrie Lag 1 Tävlingen har genomförts i samarbete med:

Läs mer

UTTAGNINGSKRITERIER FÖR HASTIGHET SENIOR, JUNIOR och UNGDOM

UTTAGNINGSKRITERIER FÖR HASTIGHET SENIOR, JUNIOR och UNGDOM UTTAGNINGSKRITERIER FÖR HASTIGHET 2015-2016 - SENIOR, JUNIOR och UNGDOM Hastighet - Senior Generell beskrivning av Svenska Skridskoförbundets uttagningskriterier för säsongen 2015-2016. 1. Målsättning

Läs mer

Prislista Gärdscupen. Södra Gärds SKF. Inteckning vandringspris Stående Andrarum Brösarp 2003 Södra Gärds 2004

Prislista Gärdscupen. Södra Gärds SKF. Inteckning vandringspris Stående Andrarum Brösarp 2003 Södra Gärds 2004 Prislista Gärdscupen 2004 Södra Gärds SKF Inteckning vandringspris Sittande Hässleholm 2002 Bromölla 2003 Bromölla 2004 Inteckning vandringspris Stående Andrarum Brösarp 2003 Södra Gärds 2004 Resultat

Läs mer

Roslagsmästerskap stafett, Startlista

Roslagsmästerskap stafett, Startlista Sida 1 av 10 Roslagsmästerskap stafett, Startlista D12 4 anmälda 18:00:00 61 Vakant Lag 1 62 Vakant Lag 2 63 OK Linné 1 Sandra Boström 234884 2A Agnes Jonsson 209645 2B Erika Jonsson 243594 3 Maria Jansson

Läs mer

SM Distans ungdom. Resultatlista. Lima

SM Distans ungdom. Resultatlista. Lima SM Distans ungdom Resultatlista Lima 2010-03-31 H14/15 1 Tobias Karlsson Piteå Skidskytte klubb 21 18:49,5 00:00,0 3 (0-0-3) 2 Oskar Brandt I 2 IF 19 19:46,1 00:56,6 4 (0-0-4) 3 Erik Johannesson Bore Biathlon

Läs mer

M Diskus 2,0 1 Peter Fritz -74 IK Sisu 26,52 2 Tomas Fanta -68 Oskarshamns SK 26,46

M Diskus 2,0 1 Peter Fritz -74 IK Sisu 26,52 2 Tomas Fanta -68 Oskarshamns SK 26,46 Resultat Oskarshamnsspelen Datum: 3:e juli 2013 Plats: Arena Oskarshamn Arrangör: Oskarshamns SK Tävlingsledare: Ann-Lis Hellsten Väder: 20 grader halvklart M 100 m 1 Filip Nilsson -92 Kalmar SK 11,43-0,2

Läs mer

1. Regerande svensk mästare i den aktuella klassen och om denne tackar nej går platsen till finalmotståndaren.

1. Regerande svensk mästare i den aktuella klassen och om denne tackar nej går platsen till finalmotståndaren. Fyra olika vägar till en SM-plats 1. Regerande svensk mästare i den aktuella klassen och om denne tackar nej går platsen till finalmotståndaren. 2. Vinnaren av den nationella ligan JFL i den klassen. 3.

Läs mer