Skönheten bör finnas både utanpå och inuti oss människor. Elisabeth Sigmund

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Skönheten bör finnas både utanpå och inuti oss människor. Elisabeth Sigmund"

Transkript

1 Skönheten bör finnas både utanpå och inuti oss människor. Elisabeth Sigmund

2 4 I fokus: Vitaliserande Mask 41 Porträtt Getväppling Nomen est Omen I fokus: Duschcreme 63 Porträtt Kvitten Världen bortom tingen I fokus: Ice Plant Face Creme 98 Historien om en förvandling: Vit vallmo Allt börjar med något oväntat I fokus: Läppstift 127 Porträtt Bivax Värt att veta om läppstift Läpparnas bekännelse Ett samtal med Elisabeth Sigmund om hennes ungdomstid i Wien och om läppstift Dr. Hauschkas speciella hudvård 6 Hållbar utveckling 10 Ansiktsvård 12 Dagvård 14 Nattvård 15 Vårdplan för hudbilderna 16 Rengöra 20 Stärka 22 Dagvård 24 Ansiktsvård 26 Ögonvård 31 Läppvård 34 Intensivvård 36 Kur 44 Vård som förnyar din hud 50 Kroppsvård 56 Dusch 60 Bad 67 Hårvård 70 Deodorant 72 Lotion och puder 74 Kroppsolja 79 Handvård 83 Fotvård 85 Mamma och barn 88 Dr. Hauschka Med 92 Dr. Hauschka Med Skin 94 Dr. Hauschka Med Lips 102 Dr. Hauschka Med Teeth 104 Makeup 108 Hudton 110 Kinder 114 Ögon 116 Läppar 123 Look 135 Dr. Hauschkas behandlingar 136 WALA Heilmittel GmbH 142 Produktregister 144 Information 147

3 5

4 6 Dr. Hauschkas speciella hudvård Getväppling (Anthyllis vulneraria) är på grund av sin reglerande kraft en av de viktigaste läkeväxterna i Dr. Hauschkas hudvård

5 Dr. Hauschkas speciella hudvård 7 Dyrbara råvaror. Värdefulla kunskaper. Tilltro till den inre kraften. Skönhet handlar om rytm och balans. Respekt för din huds egen förmåga Dr. Hauschkas hudvård handlar framför allt om två saker: Huden har sin egen förmåga att förnya och skydda sig själv. Våra produkter främjar hudens egen förmåga och hjälper den att återfå balansen. Alla produkter från Dr. Hauschka är en sammansättning av noggrant utvalda extrakt från läkeväxter. Vi använder nästan uteslutande naturliga ingredienser från kontrollerade biodynamiska odlingar eller odlingar som följer Demeterreglerna och uppfyller kraven på rättvis handel. Det handlar om helheten. Alla ingredienser fyller en viktig funktion var för sig, men det är först när de blandas som vår fantastiska produktkvalitet skapas. Vi har samma holistiska synsätt när det gäller din hud. Våra produkter har en stärkande och balanserande effekt på hela din kropp. För att skapa denna effekt studerar vi cellernas förnyelsecykler och tar hänsyn till det naturliga kretsloppet när vi odlar, driver upp och skördar våra råvaror. Dessutom låter vi växterna mogna i sin egen rytm vid tillverkningen av våra extrakt och essenser. Stor kunskap om läkeväxter. På 1920-talet försökte dr Rudolf Hauschka hitta ett sätt att tillverka läkemedel med naturliga ingredienser utan alkohol, och under årens lopp har man samlat på sig mycket stora kunskaper om läkeväxter inom WALA. Denna kunskapskälla använder vi dagligen och vi arbetar ständigt med att vidareutveckla våra kunskaper.

6 8 Dr. Hauschkas speciella hudvård Oljeextrakt av johannesört framställs i stora glasbehållare I WALA:s parfymlaboratorium Arbetet på de tre WALA-avdelningarna WALA läkemedel, Dr. Hauschka hudvård och Dr. Hauschka Med genomsyras dels av det hantverksmässiga arbetet med läkeväxter och dels av tillverkningsprocessen där man tar hänsyn till växternas egen rytm. Till och med våra ögonskuggor och läppstift innehåller extrakt av getväppling eller trollhassel. För oss handlar det alltid om att skapa balans mellan inre och yttre skönhet. Föregångare inom naturkosmetik. I Dr. Hauschkas hudvårdsprodukter används förutom läkeväxter även oljor och vaxer av hög kvalitet samt andra naturliga ingredienser som exempelvis, termalvatten, mandelmjöl, silke och mineralpigment. Alla våra hudvårdsprodukter är märkta med BDIH, vilket innebär att de är kontrollerade och godkända av kontrollorganisationen för naturkosmetika BDHI, och/eller med den internationella kvalitetsmärkningen för naturlig och ekologisk kosmetika NATRUE. Vi använder inte syntetiska doft-, färg- eller konserveringsmedel. Upptäck den holistiska hudvården. Känn livets rytm.

7 Dr. Hauschkas speciella hudvård 9 Dr. Hauschkas kropps- och badoljor

8 10 Hållbar utveckling Så och skörda. Vårda och skydda. Idag och imorgon. Ansvar genom hela processen. Vårt företag är som en praktfull trädgård Långt innan begreppet hållbar utveckling blev allmänt känt funderade vi kring ordens betydelse. Det naturliga kretsloppet och råvaror som inte är skadliga för miljön är grunden för alla Dr. Hauschkas produkter. Vårt företag är som en praktfull trädgård, där vi arbetar varsamt och respektfullt och tar hänsyn till naturens egen rytm. Vi lägger vikt vid hantverket och värdesätter en bra kompost lika mycket som en rik skörd. Hållbar utveckling i praktiken. För oss är hållbar utveckling inte bara tomma ord utan en viktig del av vår produktkvalitet och något vi arbetar med varje dag. Våra råvaror kommer nästan uteslutande från biodynamiska odlingar och följer Demeterreglerna samt uppfyller kraven på rättvis handel där så är möjligt. Vi tar hänsyn till och utgår ifrån materialens livslängd, exempelvis när det gäller återvinning av förpackningsmaterial och kompostering av produktionsavfall. Vi arbetar hårt för att spara resurser. Sedan många år tillbaka använder vi bara certifierad grön el och utnyttjar värmeåtervinning och jordvärme för uppvärmning och kylning. Vi lånar ut cyklar till våra anställda och uppmuntrar alla att åka kommunalt till och från arbetet. Trädgården finns faktiskt på riktigt. Hjärtat i vårt företag är i själva verket en trädgård som ligger bakom vår huvudbyggnad i Eckwälden, Tyskland. Trädgården är ungefär 4,5 hektar stor och där odlar vi cirka 150 olika läkeväxter, helt biodynamiskt. Vi bryr oss lika mycket om ädelrosorna som om tusenskönorna. Tusenskönan är för många en enkel ängsblomma, men för oss är den en viktig ingrediens som aktiverar hudens metaboliska aktiviteter. Vi odlar vårt eget utsäde och driver med hjälp av det upp våra sticklingar själva. Under skördetiden, när det är mycket att göra, deltar medarbetarna från de olika avdelningarna inom WALA i arbetet i trädgården.

9 Hållbar utveckling 11 Kompost i WALA:s vintriga örtagård Grunden för vår verksamhet: WALA:s trädgård I WALA:s trädgård finns växter från hela världen exempelvis silverax från Nordamerika Hållbara samarbeten över hela världen. Vi bidrar även till en hållbar utveckling genom att samarbeta med biodynamiska och socialt hållbara jordbruk. Vi får exempelvis sheasmör från en biodynamiskt certifierad odling i Burkina Faso och den dyrbara oljan från damascenerrosen kommer bl a från Afghanistan, där vi i samarbete med den tyska biståndsorganisationen Welthungerhilfe hjälper omkring 400 bönder som odlar biodynamiskt att hitta alternativ till opiumodling. Tillsammans bidrar vi till att göra jorden till en bättre plats för kommande generationer och skapa förutsättningar för jorden att läka i enlighet med tanken bakom Demeter.

10 12 Ansiktsvård

11 Ansiktsvård 13 Vackert. Välvårdat. Naturligt och uttrycksfullt. Livsglädjen syns i ditt ansikte. Gör dig redo att möta världen När du ser dig själv i spegeln ser du något mer än bara ett bekant ansikte. Du ser de signaler som din hud, dina läppar och dina ögon sänder ut. Du ser vad du behöver just idag för att känna dig redo att möta omvärlden. Vår utgångspunkt är att ditt ansikte och resten av kroppen är en enhet, att din kropp påverkas av ditt humör och att ditt inre påverkas av yttre omständigheter. Vår ansiktsvård handlar om mer än bara huden. Din hud är fantastisk. Huden är ett flexibelt, starkt och samtidigt känsligt organ! Din hud är inte statisk den förändras under hela din livstid. Den behöver olika typer av vård beroende på dagsform och var du befinner dig. Det har även betydelse vilken årstid det är och i vilket skede i livet du är. Dr. Hauschka utgår därför från tillfälliga hudbilder istället för att dela in huden i statiska hudtyper. Du har alltså inte torr hy eller blandhy genom hela livet. Din hudbild förändras. Använd exempelvis Kvittencreme under större delen av året och byt till Rosencreme när din hud behöver lite extra omsorg. Dr. Hauschkas ansiktsvård är lika varierande som du själv. Oberoende av hur din hudbild ser ut i livets olika faser de värdefulla kombinationerna ger din hud impulser att regenerera av egen kraft. Så skapas din personliga balans.

12 14 Dagvård Dagvård Stärk din huds egen förmåga. Din hud har förmåga att skydda och förnya sig själv. Våra produkter hjälper dig att stödja denna förmåga med hjälp av vårt unika vård- och behandlingskoncept. Vi vet vilken effekt läkeväxternas värdefulla oljor och utvalda essenser har och hur de samverkar på bästa sätt. Tre viktiga steg: rengöra, stärka, vårda. Dr. Hauschkas tre steg för ansiktsvård kompletterar och stödjer alla varandra. Vi skiljer mellan rengörande, stärkande och vårdande produkter. Ansiktsrengöringen befriar huden från smuts och döda hudceller, utan att torka ut den. Därför rekommenderar vi, att på morgonen rengöra huden med Rengöringscreme eller Rengöringsmjölk, innan du stärker huden med Ansiktsvatten, Regenererande dag- och nattserum, Hudkur eller Intensivkur. Denna stärkande behandling aktiverar hudens ämnesomsättning och ger dig en klar och rosig hy. Din hud är nu helt förberedd för en lämplig dagcreme som lugnar, reglerar och skyddar den. Skäm bort din hud med dagvård som stärker, vårdar och skyddar den från yttre påverkan.

13 Nattvård 15 Nattvård Nattens kraft. Under natten får vi tid för vila och avkoppling. När vi sover får kroppen och själen tid att återhämta sig och bearbeta dagens intryck. Vår hud behöver också vila. Under natten förnyas hudens celler och överflödiga nedbrytningsprodukter förs ut genom porerna. Huden behöver inget skydd mot yttre påfrestningar under natten, istället behöver den få andas fritt. När du använder en fet nattcreme går förnyelseprocessen långsammare och huden förlorar sin naturliga rytm. Efter rengöring på kvällen rekommenderar vi därför att du använder vattenbaserad nattvård med stimulerande och uppbyggande växtessenser. Ansiktsvatten Normal, Ansiktsvatten Special (se s. 23) eller Regenererande dag- och nattserum för mogen hud (se s. 52). Ibland kan vår hud behöva särskild omsorg under natten. Vårda då din hud med Dr. Hauschkas Kurer (se s. 44). Dr. Hauschkas Hud- och Intensivkurer består av utvalda växtessenser med silver, guld och ädelstenar som stimulerar hudens naturliga förnyelseprocesser. Ge dig och din hud tid att andas ut. Vakna full av energi.

14 16 Vårdplan för hudbilderna Normal hy Fräsch, len, rosig, fast, finporig hy med matt t-zon, helt utan problem Basvård: daglig Dag Natt Rengöra Rengöringscreme Rengöringsmjölk (makeupborttagning); Rengöringscreme Stärka Ansiktsvatten Normal Ansiktsvatten Normal Vårda Kvittencreme; Ögoncreme eller Ögonbalsam * Intensivvård: kompletterande vård 1-2 gånger i veckan Rengöra Ansiktsångbad; Rengöringsmask Lera Vårda Uppstramande Mask eller Vitaliserande Mask Kur: 28 dagar, flera gånger om året, beroende på hudbild Kur Inte en kur, huden behöver den bara på kvällen. Hudkur Normal Torr hy Tunn hy med rodnader och fläckar, ibland rodnader som inte försvinner, ytliga blodkärl på kinder och runt näsan, kan även klia och fjälla Basvård: daglig Dag Natt Rengöra Rengöringscreme Rengöringsmjölk (makeupborttagning); Rengöringscreme Stärka Ansiktsvatten Normal Ansiktsvatten Normal Vårda Flytande dagcreme och/eller Rosencreme; Ögoncreme eller Ögonbalsam * Intensivvård: kompletterande vård 1-2 gånger i veckan Rengöra Ansiktsångbad; Rengöringsmask Lera Vårda Vitaliserande Mask, Uppstramande Mask eller Fuktighetsgivande Mask Kur: 28 dagar, flera gånger om året, beroende på hudbild Kur Inte en kur, huden behöver den bara på kvällen. Hudkur Normal * Under natten arbetar din hud för högtryck med att regenererar din hud Dr. Hauschkas fettfria nattvård stödjer huden genom att låta den andas fritt. Resultatet visar sig på morgonen i form av en strålande hy.

15 Vårdplan för hudbilderna 17 Mycket torr och känslig hy som behöver skyddas Finporig, tunn, mycket torr hy med tidiga rynkor, stram hy som kliar, flagnar och rodnar Basvård: daglig Dag Natt Rengöra Rengöringsmjölk Rengöringsmjölk (även som makeup-borttagning) Stärka Hudkur Sensitive Hudkur Sensitive Vårda Rosencreme och Vitaliserande Mask i Kombination; Ögonbalsam * Intensivvård: kompletterande vård 1-2 gånger i veckan Rengöra Ansiktsångbad; Rengöringsmask Lera Vårda Lugnande Mask, Vitaliserande Mask eller Fuktighetsgivande Mask Kur: 28 dagar, flera gånger om året, beroende på hudbild Kur Hudkur Sensitive eller Intensivkur för mycket känslig hy Hudkur Sensitive eller Intensivkur för mycket känslig hy Känslig hy Tunn hy med rodnader och fläckar, ibland rodnader som inte försvinner, ytliga blodkärl på kinder och runt näsan, kan även klia och fjälla Basvård: daglig Dag Natt Rengöra Rengöringsmjölk Rengöringsmjölk (även som makeup-borttagning) Stärka Ansiktsvatten Normal Ansiktsvatten Normal Vårda Rosencreme Light eller Rosencreme; Ögoncreme eller Ögonbalsam * Intensivvård: kompletterande vård 1-2 gånger i veckan Rengöra Ansiktsångbad; Rengöringsmask Lera Vårda Lugnande Mask, Vitaliserande Mask eller Fuktighetsgivande Mask Kur: 28 dagar, flera gånger om året, beroende på hudbild Kur Hudkur Sensitive eller Intensivkur för mycket känslig hy Hudkur Sensitive eller Intensivkur för mycket känslig hy * Under natten arbetar din hud för högtryck med att regenererar din hud Dr. Hauschkas fettfria nattvård stödjer huden genom att låta den andas fritt. Resultatet visar sig på morgonen i form av en strålande hy.

16 18 Vårdplan för hudbilderna Känslig blandhy Känslig hy med rodnader och fet t-zon, storporig, eventuellt med orenheter och torra kinder Basvård: daglig Dag Natt Rengöra Rengöringscreme Rengöringsmjölk (makeupborttagning); Rengöringscreme Stärka Ansiktsvatten Special Ansiktsvatten Special Vårda Melissa dagcreme; Ögoncreme eller Ögonbalsam * Intensivvård: kompletterande vård 1-2 gånger i veckan Rengöra Ansiktsångbad; Rengöringsmask Lera Vårda Lugnande Mask eller Vitaliserande Mask Kur: 28 dagar, flera gånger om året, beroende på hudbild Kur Hudkur Sensitive eller Intensivkur för mycket känslig hy Hudkur Sensitive eller Intensivkur för mycket känslig hy Blandhy Oren t-zon, storporig hy som fort blir blank, torra kinder Basvård: daglig Dag Natt Rengöra Rengöringscreme Rengöringsmjölk (makeupborttagning); Rengöringscreme Stärka Ansiktsvatten Special Ansiktsvatten Special Vårda Flytande dagcreme och Ansiktsolja i kombination; Ögoncreme eller Ögonbalsam * Intensivvård: kompletterande vård 1-2 gånger i veckan Rengöra Ansiktsångbad; Rengöringsmask Lera Vårda Vitaliserande Mask Kur: 28 dagar, flera gånger om året, beroende på hudbild Kur Intensivkur för oren hy (<25 år) eller Intensivkur för oren hy (+25 år) Hudkur Normal, Intensivkur för oren hy (<25 år) eller Intensivkur för oren hy (+25 år) * Under natten arbetar din hud för högtryck med att regenererar din hud Dr. Hauschkas fettfria nattvård stödjer huden genom att låta den andas fritt. Resultatet visar sig på morgonen i form av en strålande hy.

17 Vårdplan för hudbilderna 19 Oren, fet hy Storporig, oren hy som fort blir blank Basvård: daglig Dag Natt Rengöra Rengöringscreme Rengöringsmjölk (makeupborttagning); Rengöringscreme Stärka Ansiktsvatten Special Ansiktsvatten Special Vårda Ansiktsolja; Ögoncreme eller Ögonbalsam * Intensivvård: kompletterande vård 1-2 gånger i veckan Rengöra Ansiktsångbad; Rengöringsmask Lera Vårda Vitaliserande Mask Kur: 28 dagar, flera gånger om året, beroende på hudbild Kur Intensivkur för oren hy (<25 år) eller Intensivkur för oren hy (+25 år) Hudkur Normal, Intensivkur för oren hy (<25 år) eller Intensivkur för oren hy (+25 år) Mogen hy Huden mister sin elasticitet och är rynkig och torr, rodnader på kinder och runt näsan och ytliga blodkärl, tunn hy med pigmentfläckar, beroende på årstid och ålder Basvård: daglig Dag Natt Rengöra Rengöringscreme Rengöringsmjölk (makeupborttagning); Rengöringscreme Stärka Ansiktsvatten Normal och/eller Regenererande dag- och nattserum Ansiktsvatten Normal och/eller Regenererande dag- och nattserum Vårda Regenererande dagcreme och Regenererande hals- och dekolletagecreme * Intensivvård: kompletterande vård 1-2 gånger i veckan Rengöra Ansiktsångbad; Rengöringsmask Lera Vårda Uppstramande Mask, Vitaliserande Mask, Lugnande Mask eller Fuktighetsgivande Mask Kur: 28 dagar, flera gånger om året, beroende på hudbild Kur Intensivkur för mogen hy eller Intensivkur för hy under menopausen Hudkur Normal, Intensivkur för mogen hy eller Intensivkur för hy under menopausen * Under natten arbetar din hud för högtryck med att regenererar din hud Dr. Hauschkas fettfria nattvård stödjer huden genom att låta den andas fritt. Resultatet visar sig på morgonen i form av en strålande hy.

18 20 Rengöra Rengöring är grunden till vacker hud Rengöringen är första steget till en frisk och balanserad hud. Rengöringen befriar huden från smuts och döda hudceller. Och det är det som är grunden i Dr. Hauschkas holistiska hudvårdskoncept. Huden rengörs på djupet och får ny lyster. Dr. Hauschkas produkter för ansiktsrengöring är fria från tensider och stimulerar hudens egen aktivitet. Använd Rengöringsmjölk och/eller Rengöringscreme varje morgon och kväll som grundläggande ansiktsrengöring. Det rengör huden varsamt och förbereder huden inför de stärkande och vårdande produkterna. Tips. Ansiktsångbad och Rengöringsmask Lera är ett komplement till basrengöringen och passar bra när huden behöver extra omsorg (se s. 38). Mandelmjöl Prunus dulcis

19 Rengöra 21 Rengöringscreme mild djuprengöring Rengöringscreme är en skonsam rengöring som passar alla hudtyper och kan användas morgon och kväll. Den bibehåller hudens naturliga fett- och fuktbalans. Kompositionen av ringblomma, kamomill, johannesört, getväppling och mandel friskar upp och rengör huden skonsamt. Rengöringscremen förminskar grova porer och ger en frisk och levande lyster. Mandelmjöl i kombination med växtextrakt verkar djuprengörande och vårdande. Hudtyp För alla hudtyper. Användning Fukta ansiktet väl med varmt vatten. Blanda Rengöringscreme med lite vatten tills det blir en lösare konsistens och fördela i bägge händerna. Applicera sedan cremen genom att börja i pannan och arbeta utåt. Undvik området runt ögonen. Fukta händerna igen och applicera Rengöringscremen lätt. Upprepa proceduren flera gånger. Cremen ska inte masseras eller gnuggas in i huden! Skölj bort cremen med ljummet vatten och avsluta med kallt vatten. Vid känslig hy används endast ljummet vatten. Aqua, Prunus Amygdalus Dulcis Seed Meal, Calendula Officinalis Flower Extract, Anthyllis Vulneraria Extract, Alcohol, Arachis Hypogaea Oil, Chamomilla Recutita Flower Extract, Hypericum Perforatum Flower/Leaf/Stem Extract, Helianthus Annuus Seed Oil, Hamamelis Virginiana Bark/Leaf Extract, Triticum Vulgare Germ Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Parfum*, Citronellol*, Geraniol*, Malpighia Punicifolia Fruit Extract, Xanthan Gum, Lecithin, Algin. Rengöringsmjölk mild rengöring för alla hudtyper Rengöringsmjölk är en skonsam rengöring för alla hudtyper. Den rengör huden milt och varsamt utan tensider. Särskilt lämpad för torr, känslig och normal hy. Den mjuka emulsionen förbereder huden inför stärkande ansiktsvatten och skyddande dagcreme. Sammansättningen av getväppling, jojoba- och mandelolja bibehåller hudens fett- och fuktbalans och huden känns smidig och len. Hudtyp För alla hudtyper. Användning Fördela jämnt över fuktat ansikte morgon och kväll, tvätta och skölj med vatten, använd gärna en kosmetiksvamp. Rengöringsmjölk är idealisk som makeup-borttagning för alla hudtyper. Även ögonmakeup avlägsnas skonsamt med lite rengöringsmjölk på en fuktad bomullspad. Tips För att ytterligare fördjupa den rengörande effekten rekommenderar vi Rengöringscreme. Aqua, Alcohol, Anthyllis Vulneraria Extract, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Glycerin, Lactobacillus/Oat/Rye/ Wheat Seed Extract Ferment, Cetearyl Alcohol, Bentonite, Lecithin, Xanthan Gum, Hydrolyzed Wheat Gluten, Parfum*, Limonene*, Linalool*, Geraniol*, Citronellol*.

20 22 Stärka Stärker hudens förmåga till förnyelse Huden skyddar mot yttre påverkan och gör att vi kan känna beröring, värme och kyla från omgivningen. Detta är bara några av hudens grundläggande funktioner och ibland kan den behöva lite extra hjälp. Dr. Hauschkas stärkande Ansiktsvatten Normal stimulerar hudens egen kraft och används både morgon och kväll efter att du har rengjort huden. Den fettfria basprodukten passar perfekt för snabb och effektiv ansiktsvård. Den vårdande sammansättningen med läkeväxter som trollhassel och getväppling stimulerar hudens förmåga till förnyelse. Ansiktsvattnet låter huden andas och ger en klar och rosig lyster. Lita på hudens egen förmåga till förnyelse. Ge din hud en stärkande och effektiv behandling som bygger upp och stärker din hud under natten och gör den redo för dagens utmaningar. Tips. Om din hud behöver extra vård kan du prova intensivvård under natten i form av Hudkur Normal, Hudkur Sensitive (se s. 46) eller Intensivkur för oren hy (<25 år), Intensivkur för oren hy (+25 år) (se s. 47) samt Intensivkur för mycket känslig hy (se s. 48). Mogen hud stärkts optimalt med Regenererande dag- och nattserum (se s. 52) samt de normaliserande kurerna Intensivkur för mogen hy och Intensivkur för hy under menopausen (se s ).

21 Stärka 23 Ansiktsvatten Special Ansiktsvatten Normal tidigare: Ansiktsvatten aktiverande ansiktsvatten, stärker huden Ansiktsvattnet Normal har en stärkande inverkan på hudens egen regenerationsförmåga och ger en livfull lyster. För normal, torr och känslig hy är den en idealisk, fettfri basvård. Kompositionen av läkeväxterna trollhassel och getväppling stärker huden. Hudens fuktbalans regleras och de uppbyggande förmågorna stimuleras. Hudtyp För normal, torr och känslig hy. Användning Använd morgon och kväll efter rengöring av ansikte, hals och dekolletage. Spraya på och klappa försiktigt in med händerna. Tips För män rekommenderar vi även ansiktsvattnet som uppfriskande rakvatten efter rakning. Aqua, Anthyllis Vulneraria Extract, Alcohol, Hamamelis Virginiana Bark/Leaf Extract, Parfum*, Linalool*, Citronellol*, Geraniol*, Limonene*, Citral*. reglerande ansiktsvatten, stärker huden Ansiktsvatten Special är en reglerande basvård för fet, oren hy. Det fettfria ansiktsvattnet stärker huden lika mycket på dagen som på natten. Kompositionen av läkeväxterna getväppling, ringblomma och krasse stärker och balanserar oren hy och överdriven talgproduktion. Hudtyp För fet, oren, storporig och blandhy. Användning Använd morgon och kväll efter rengöring av ansikte, hals och dekolletage. Spraya på och klappa försiktigt in med händerna. Tips För män med irriterad hy rekommenderar vi även ansiktsvattnet som stärkande och lugnande rakvatten. Kompletterande produkter för oren hy och blandhy är Ansiktsolja, Flytande dagcreme, Ansiktsångbad, Rengöringsmask Lera, Intensivkur för oren hy (<25 år), Intensivkur för oren hy (+25år), Vitaliserande Mask och Coverstick. Aqua, Alcohol, Anthyllis Vulneraria Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Tropaeolum Majus Flower/Leaf/Stem Extract, Aesculus Hippocastanum Bark Extract, Echinacea Pallida Extract, Hamamelis Virginiana Bark/Leaf Extract, Bellis Perennis Flower Extract, Parfum*, Citronellol*, Geraniol*, Linalool*, Lactic Acid.

22 24 Dagvård Skyddar under dagen

23 Dagvård 25 Kyla, värme, regn och snö. Stress, smuts och för oreningar. Din hud utsätts för stora påfrestningar under en dag. Därför behöver den extra skydd och omsorgsfull vård som kompletterar den rengörande och stärkande behandlingen på morgonen. Dr. Hauschkas produkter skyddar din hud mot de dagliga påfrestningarna. Växtextrakt av hög kvalitet aktiverar hudens naturliga återfuktning, och utvalda oljor och vaxer ger en skyddande effekt samtidigt som de låter huden andas. Den effektiva sammansättningen ger din hud impulser att förnya sig med egen kraft oavsett i vilket skede i livet du befinner dig och oavsett hur din hy ser ut just nu. För en jämn och lätt tonad hy rekommenderar vi Tonad dagcreme eller Transparent Bronze. Lättare orenheter täcker du över med Coverstick. Ge din hy den omsorg den förtjänar. Börja dagen med att skydda din hud. Tips. En översikt över de olika hudbilderna och hur du bäst sköter din hud hittar du från s. 16. De optimala produkterna för dagvård av mogen hy är Regenererande dagcreme och Regenererande hals- och dekolletagecreme (s ).

24 26 Ansiktsvård Flytande dagcreme aktiverande och återfuktande Flytande dagcreme ger en strålande lyster. Den lätta emulsionen som bygger på värdefulla växtextrakt och växtoljor aktiverar hudens naturliga produktion av fett och fukt och ger den färg och spänst. Kompositionen av läkeväxterna getväppling, trollhassel och morot vitaliserar och friskar upp huden och gör den särskilt lämpad för fuktfattig hy. Växtextrakt och växtoljor balanserar hudens naturliga lipidproduktion. Även matt och livlös hy väcks till liv. Hudtyp För fuktfattig, torr och normal hy. Användning Applicera jämnt över ansikte och hals på morgonen efter rengöring och stärkande ansiktsvatten. För blandhy är Flytande dagcreme och Ansiktsolja i kombination en idealisk dagvård. Blanda båda produkterna i handen och fördela jämnt över ansiktet, undvik området runt ögonen. Som fettfri nattvård rekommenderas Ansiktsvatten Normal eller Hudkur Normal. Tips Som extra vård rekommenderar vi Vitaliserande Mask. Aqua, Anthyllis Vulneraria Extract, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Alcohol, Hamamelis Virginiana Bark/Leaf Extract, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Daucus Carota Sativa Root Extract, Arachis Hypogaea Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Hypericum Perforatum Flower/Leaf/Stem Extract, Glycerin, Calendula Officinalis Flower Extract, Lecithin, Triticum Vulgare Bran Extract, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Parfum*, Limonene*, Linalool*, Farnesol*, Benzyl Benzoate*, Geraniol*, Citronellol*, Citral*, Eugenol*, Benzyl Salicylate*, Algin, Xanthan Gum. Kvittencreme skyddande och uppfriskande Kvittencreme har uppfriskande och skyddande egenskaper. Den skyddar huden mot yttre miljöpåverkan och reglerar hudens fuktighetsbalans. För normal hy utan problemområden är Kvittencreme en idealisk varje-dag-produkt. Kvittenvax ger ett mjukt skyddande lager och bevarar hudens fukt utan att täppa till porerna. Kompositionen av kvitten, jojoba, aprikos och avokado stärker huden. Utsökta oljor, välgörande vaxer och läkeväxter skapar Kvittencremens naturligt balanserande formula. Hudtyp För normal hy. Användning Applicera jämnt över ansikte och hals på morgonen efter rengöring och stärkande ansiktsvatten. Som fettfri nattvård rekommenderas Ansiktsvatten Normal eller Hudkur Normal. Tips Som extra vård rekommenderar vi Vitaliserande Mask. Aqua, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Anthyllis Vulneraria Extract, Pyrus Cydonia Seed Extract, Alcohol, Daucus Carota Sativa Root Extract, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Cetearyl Alcohol, Persea Gratissima Oil, Althaea Officinalis Leaf Extract, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Cera Alba, Pyrus Cydonia Peel/Fruit Cera, Lysolecithin, Bentonite, Hamamelis Virginiana Bark/Leaf Extract, Parfum*, Citral*, Citronellol*, Geraniol*, Limonene*, Linalool*, Eugenol*, Benzyl Benzoate*, Farnesol*, Xanthan Gum.

25 Ansiktsvård 27 Melissa dagcreme tidigare: Melissa Day Cream balanserar blandhy, mattande effekt Melissa dagcreme lugnar huden och ger en balanserad och matt hy. Citronmeliss är en harmoniserande växt som ger huden en impuls att återfinna sin naturliga balans. Tapiokastärkelse ger en jämn och matt hy. Sammansättningen av läkeväxterna citronmeliss, tusensköna, getväppling, trollhassel och morot verkar lugnande och balanserande på stressad hy. Hudtyp För känslig blandhy. Användning Applicera jämnt över ansikte och hals på morgonen efter rengöring med Rengöringscreme och Ansiktsvatten Special. Vid tendens till orenheter kan en blandning av Flytande dagcreme och några droppar Ansiktsolja användas. Som fettfri nattvård rekommenderas Ansiktsvatten Special eller Hudkur Sensitive. Tips Som extra vård rekommenderar vi Lugnande Mask. Aqua, Helianthus Annuus Seed Oil, Alcohol, Glycerin, Manihot Utilissima Starch, Cocos Nucifera Oil, Glyceryl Stearate Citrate, Melissa Officinalis Flower/Leaf/Stem Extract, Arachis Hypogaea Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Anthyllis Vulneraria Extract, Bellis Perennis Flower Extract, Tropaeolum Majus Flower/Leaf/Stem Extract, Hamamelis Virginiana Bark/Leaf Extract, Cetearyl Alcohol, Triticum Vulgare Bran Extract, Daucus Carota Sativa Root Extract, Parfum*, Citral*, Limonene*, Geraniol*, Citronellol*, Linalool*, Hectorite, Lysolecithin, Xanthan Gum, Coco-Glucoside, CI Rosencreme Light lugnar, harmoniserar och återfuktar Rosencreme Light skyddar mot yttre påverkan och ger en frisk och balanserad hy. Sammansättningen av läkeväxterna ros, läkemalva och getväppling verkar stärkande på huden och främjar dess vitalitet. Välgörande rosenvatten, rosenvax och rosenextrakt harmoniserar och vitaliserar huden. Avokado, läkemalva, sesamoch mandelolja hjälper huden att bevara sin fuktighet. Rosens stimulerande förmåga känns behaglig på huden. Hudtyp För normal, torr och känslig hy. Användning Applicera jämnt över ansikte och hals på morgonen efter rengöring med Flytande Dagcreme och Ansiktsvatten Normal. Som fettfri nattvård rekommenderas Ansiktsvatten Normal eller Hudkur Sensitive. Tips Vi rekommenderar den något fetare Rosencreme på vintern. Som extra vård vid röd och irriterad hy rekommenderar vi Lugnande Mask eller Vitaliserande Mask. Aqua, Sesamum Indicum Seed Oil, Alcohol, Althaea Officinalis Root Extract, Rosa Damascena Flower Water, Rosa Damascena Flower Extract, Anthyllis Vulneraria Extract, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Cetearyl Alcohol, Bentonite, Cera Alba, Helianthus Annuus Seed Oil, Persea Gratissima Oil, Lysolecithin, Rosa Canina Fruit Extract, Triticum Vulgare Bran Extract, Butyrospermum Parkii Butter, Parfum*, Citronellol*, Geraniol*, Linalool*, Limonene*, Citral*, Farnesol*, Eugenol*, Xanthan Gum, Rosa Damascena Flower Cera.

26 28 Ansiktsvård Rosencreme vårdar och skyddar Rosencreme är en klassiker hos Dr. Hauschka. Den vårdar och skyddar normal, torr eller känslig hy med tendens till rodnad och utvidgade blodkärl. Värdefulla extrakt från ädelrosblad och vildrosblad harmoniserar och stärker huden. Sheasmör, rosenbladsvax och avokadoolja förhindrar uttorkning. Sammansättningen av läkeväxterna ros, läkemalva och johannesört stärker och stimulerar hudens egna krafter. Rosencreme har en harmoniserande effekt på hudens fett- och fuktbalans. Hudtyp För normal, torr och känslig hy. Användning Applicera jämnt över ansikte och hals på morgonen efter användning av Rengöringscreme och Ansiktvatten Normal. Som fettfri nattvård rekommenderar vi Ansiktsvatten Normal eller Hudkur Normal. Tips På vintern skyddar cremen mot kyla och på sommaren känns Rosencreme Light lätt och behaglig på huden. Som extra vård rekommenderar vi Vitaliserande Mask. Aqua, Arachis Hypogaea Oil, Althaea Officinalis Root Extract, Cera Alba, Hypericum Perforatum Flower/Leaf/Stem Extract, Butyrospermum Parkii Butter, Persea Gratissima Oil, Sucrose Distearate, Olea Europaea Oil Unsaponifiables, Parfum*, Citronellol*, Geraniol*, Linalool*, Limonene*, Citral*, Farnesol*, Benzyl Alcohol*, Eugenol*, Rosa Damascena Flower Extract, Rosa Canina Fruit Extract, Rosa Damascena Flower Cera, Lanolin, Lecithin. Ansiktsolja balanserar fet och oren hy Ansiktsolja förmår huden att producera mindre fett vid regelbunden användning. En kombination av morot, mandelolja, ringblomma och neem ger näring åt huden och minskar irritation. Genom utvalda växtoljor och växtextrakt balanseras hudens talgproduktion och porerna förfinas. Hudtyp För fet, oren och storporig hy. Användning Applicera sparsamt i ansiktet på morgonen efter användning av Rengöringscreme och Ansiktsvatten Special. För blandhy är Flytande dagcreme och Ansiktsolja i kombination en idealisk dagvård. Blanda båda produkterna i handen och fördela jämnt över huden, undvik området runt ögonen. Som fettfri nattvård rekommenderar vi Ansiktsvatten Special eller Hudkur Normal. Tips För ökat skydd vid kyla kan Ansiktsolja appliceras över ordinarie dagcreme. Kompletterande produkter vid oren hy är Ansiktsångbad, Rengöringsmask Lera, Intensivkur för oren hy (<25 år), Intensivkur för oren hy (+25år), Vitaliserande Mask och Coverstick. Anthyllis Vulneraria Extract, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Arachis Hypogaea Oil, Daucus Carota Sativa Root Extract, Hypericum Perforatum Flower/Leaf/Stem Extract, Helianthus Annuus Seed Oil, Calendula Officinalis Flower Extract, Triticum Vulgare Germ Oil, Melia Azadirachta Leaf Extract, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Triticum Vulgare Bran Extract, Parfum*, Linalool*, Citronellol*, Citral*, Geraniol*, Farnesol*, Benzyl Benzoate*, Limonene*, Eugenol*, Benzyl Salicylate*, Lecithin, Theobroma Cacao Seed Butter.

27 Ansiktsvård 29 Tonad dagcreme naturligt tonande Tonad dagcreme är både dekorativ och vårdande. Den ger en naturlig lyster och jämnar ut oregelbundenheter. Kompositionen av kvitten, rosenvatten, mandel-, och aprikoskärnolja balanserar hudens fett- och fuktbalans samtidigt som den ger en varmt beige färg. Hudtyp För torr, känslig, rodnande och mogen hy. Användning Applicera jämnt över ansikte och hals på morgonen efter rengöring och stärkande ansiktsvatten. Tips För torr, fuktfattig och mogen hy rekommenderar vi även Flytande dagcreme eller Rosencreme under Tonad dagcreme. Ett bra alternativ till Tonad dagcreme är Transparent Bronze. Den är mer transparent och gör det möjligt att variera färgen efter din egen hudton. För bättre täckning rekommenderar vi även Translucent Make-up och Concealer från makeupsortimentet. Aqua, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Arachis Hypogaea Oil, Persea Gratissima Oil, Pyrus Cydonia Seed Extract, Rosa Damascena Flower Water, Glycerin, Anthyllis Vulneraria Extract, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Sorbitol, Cera Alba, Polyglyceryl-3 Polyricinoleate, Hypericum Perforatum Flower/Leaf Extract, Olus Oil, Rosa Damascena Flower Cera, Euphorbia Cerifera Cera, Triticum Vulgare Bran Extract, Parfum*, Limonene*, Linalool*, Citronellol*, Geraniol*, Coumarin*, Citral*, Benzyl Benzoate*, Sodium Chloride, Zinc Stearate, Lanolin, Sucrose Polystearate, Glyceryl Caprate, Silica, Lecithin, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI Transparent Bronze blandas med dagcreme, för en naturligt solbrun färg Transparent Bronze passar alla hudtyper och är ett idealiskt komplement till dagcreme. Den ger en solbrun nyans och framhäver hudens naturliga lyster. Kompositionen av trollhassel, olivolja, bivax och färgpigment vårdar och ger färg. Ojämn pigmentering i huden utjämnas. Transparent Bronze innehåller vårdande växtextrakt och ger huden en fräsch solbrun lyster. Hudtyp För alla hudtyper. Användning Transparent Bronze kan blandas och appliceras med alla dagcremer t.ex. Flytande dagcreme, Kvittencreme, Melissa dagcreme, Rosencreme Light och Rosencreme. Färgintensiteten kan väljas individuellt utifrån blandförhållande. Om man applicerar flera gånger förstärks nyansen. Tips För en naturligt matt effekt rekommenderar vi transparent puder från makeupsortimentet. Vi rekommenderar även Tonad dagcreme som är ett bra alternativ för både torr, känslig och normal hy. Den är mjukt vårdande med bra täckförmåga. Aqua, Olea Europaea Fruit Oil, Alcohol, Anthyllis Vulneraria Extract, Hamamelis Virginiana Bark/Leaf Extract, Lysolecithin, Cera Alba, Parfum*, Citral*, Linalool*, Farnesol*, Benzyl Benzoate*, Limonene*, Citronellol*, Geraniol*, Benzyl Salicylate*, Coumarin*, Eugenol*, Cetearyl Alcohol, Algin, Silica, Arachis Hypogaea Oil, CI 75810, CI 77491, CI 77492, CI

28 30 Ansiktsvård 01 natural 02 beige 03 sand Coverstick tidigare: Pure Care Cover Stick täcker och vårdar Coverstick täcker och minskar orenheter i huden. Det är speciellt vanligt med obalans i huden under puberteten, men det kan även ske under andra faser i livet. Coverstick döljer små kvisslor och orenheter. Kompositionen av tea tree- och manukaolja, getväppling, tapiokastärkelse och ringblomma hjälper till att stödja den renande processen vilket resulterar i att orenheter försvinner snabbare. Dyrbara växtoljor och växtvaxer vårdar huden utan att torka ut. Finns i tre olika nyanser. Hudtyp För oren hy. Användning Appliceras punktvis flera gånger dagligen redan vid första tecken på orenheter. I sortimentet finns tre olika nyanser som passar varje individuell hudton. Tips För oren hy rekommenderar vi även Rengöringscreme, Ansiktsvatten Special och Ansiktsolja. För djuprengöring rekommenderas Ansiktsångbad följt av Rengöringsmask Lera. Coverstick 01, 02, 03: Simmondsia Chinensis Seed Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Manihot Utilissima Starch, Ricinus Communis Seed Oil, Cera Alba, Lanolin, Elaeis Guineensis Oil, Euphorbia Cerifera Cera, Copernicia Cerifera Cera, Rosa Damascena Flower Extract, Daucus Carota Sativa Root Extract, Parfum*, Limonene*, Linalool*, Geraniol*, Citral*, Anthyllis Vulneraria Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Tocopherol, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Leptospermum Scoparium Branch/Leaf Oil, Ascorbyl Dipalmitate, Silica, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77891, CI 77007, CI

29 Ögonvård 31 För alla ögonblick Närmare 90 procent av våra sinnesintryck är synintryck. Våra ögon är riktiga underverk som blixtsnabbt kan bearbeta och skicka vidare information. Men den emotionella uttryckskraften är också imponerande. Ögonen brukar kallas själens spegel. Våra ögon kan uttrycka glädje, tvivel och förvåning. De kan gråta men de kan också bli trötta. Det känsliga ögonpartiet reagerar snabbt på inre och yttre påfrestningar som smutspartiklar, torr luft, sömnbrist eller långa arbetspass framför datorn. Ögonen blir trötta och irriterade. Därför behöver den dagliga hudvården kompletteras med särskild vård för den känsliga huden runt ögonen. Ögonvården från Dr. Hauschka vårdar det känsliga ögonpartiet och har en mycket välgörande effekt. Produkterna innehåller oljor som absorberas snabbt av huden och riskerar därför inte att komma in i ögonen. Sammansättningen med läkeväxtextrakt av hög kvalitet, hudvårdade växtoljor och effektiva vaxer stärker och fräschar upp huden runt ögonen och ger den nytt liv. Ögontröst verkar lugnande. Getväppling har en balanserande effekt och bivaxet skyddar den ömtåliga huden runt ögonen och gör den mjuk och smidig. Personer som arbetar mycket framför dator och personer som bär kontaktlinser har stor glädje av den vattenbaserade, svalkande ögontrösten som piggar upp trötta ögon och låter dig njuta av varje ögonblick. Tips. Regenererande ögoncreme är framtagen för mogen hy och är perfekt för den ömtåliga huden runt ögonen (se s. 53).

30 32 Ögonvård Ögontröst stärkande, ger nytt liv åt trötta ögon Ögontröst passar alla hudtyper. Den stärker huden runt ögonen, som är mycket tunnare än andra hudpartier eftersom den saknar underhudsfett. Kompositionen av ögontröst, fänkål, kamomill och svart te vitaliserar ögonpartiet och har en välgörande inverkan vid trötta och överansträngda ögon. Känns extra skönt vid pollentider. Den lugnande effekten har också visat sig vara bra vid tendenser till påsar under ögonen och trötta ögon. Användning Öppna behållaren genom att vrida av toppen. Häll innehållet på en bomullspad. Dela bomullspaden (dra isär ovanoch undersidan), lägg på slutna ögon och låt verka i cirka 10 minuter. Tips Lämplig för dem som bär glasögon eller kontaktlinser och vid torra, trötta ögon, liksom personer som påverkas av torra inomhusmiljöer eller annan yttre miljöpåverkan. Aqua, Euphrasia Officinalis Extract, Foeniculum Vulgare Seed Extract, Alcohol, Anthyllis Vulneraria Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Rosa Damascena Flower Oil, Parfum*, Geraniol*, Citronellol*. Ögoncreme fuktgivande, minskar fina linjer Ögoncremen ger ögonpartiet en särskilt smidig känsla. Den är snabbabsorberande och passar alla hudtyper. Den tunna huden kring ögonen är särskilt känslig och bildar ofta fina torrhetslinjer eftersom den saknar underhudsfett. Kompositionen av rosenvatten, ananas, läkemalva och ringblomma verkar uppfriskande, fuktbevarande och lugnande. Mjukt vårdande växtoljor av avokado, makadamianöt och havtorn skyddar ögonpartiet och ger en slät känsla. Användning Används på morgonen efter rengöring och stärkande ansiktsvatten. Applicera cremen i ögonområdet med ringfingertoppen, inifrån och utåt. Vi rekommenderar även ögoncremen som underlag för ögonmakeup. Tips Passar även dem som bär kontaktlinser. Dermatologiskt och oftalmologiskt testad. Aqua, Persea Gratissima Oil, Rosa Damascena Flower Water, Glycerin, Alcohol, Ananas Sativus Fruit Extract, Althaea Officinalis Leaf Extract, Cera Alba, Calendula Officinalis Flower Extract, Arachis Hypogaea Oil, Hectorite, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Rosa Damascena Flower Extract, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Lysolecithin, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Mangifera Indica Seed Butter, Butyrospermum Parkii Butter, Hippophae Rhamnoides Fruit Oil, Chondrus Crispus Extract, Glyceryl Stearate, Stearic Acid, Xanthan Gum, Sodium Stearoyl Lactylate, Parfum*, Geraniol*.

31 Ögonvård 33 Ögonbalsam näringsrik, skyddar och stärker den känsliga huden runt ögonen Ögonbalsam är ett skonsamt skydd för ögonpartiet. Den verkar intensivt och stärkande på alla hudtyper. Huden runt ögonen upplevs slätare. Kompositionen av morot, getväppling, neem, bivax, kakaosmör, silke och aprikoskärnolja stärker det känsliga ögonpartiet, slätar ut och skyddar mot yttre påverkan. Användning Applicera sparsamt på morgonen efter rengöring och stärkande ansiktsvatten. Mjukgör en liten mängd av ett riskorns storlek mellan fingertopparna. Applicera försiktigt på ögonområdet, inifrån och utåt, därefter på övre och nedre ögonlocken. Använd mjukt rullande rörelser inifrån och utåt. Tips Vi rekommenderar Ögonbalsam speciellt under den kalla årstiden som skydd mot väder och vind. Ricinus Communis Seed Oil, Arachis Hypogaea Oil, Cera Alba, Daucus Carota Sativa Root Extract, Anthyllis Vulneraria Extract, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Calendula Officinalis Flower Extract, Theobroma Cacao Seed Butter, Hypericum Perforatum Flower/Leaf/Stem Extract, Serica Powder, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Melia Azadirachta Leaf Extract, Parfum*, Citronellol*, Geraniol*, Limonene*, Linalool*, Citral*, Eugenol*, Farnesol*, Lecithin.

32 34 Läppvård Förtrollande läppar Candelillavax utvunnen ur törelväxterna Euphorbia antisyphillitica, Euphorbia cerifera och Pedilanthus pavonis Läpparna förmedlar våra känslor. Ett strålande leende utan känsla har inte samma kraft. Fylliga, mjuka läppar utstrålar sensualitet och skönhet. Vid en kärleksfull kyss märker vi hur känsliga våra läppar är. Läpparna förmedlar våra sinnesintryck oerhört intensivt. Huden på läpparna har mellan tre och fem cellager jämfört med den övriga huden i ansiktet som består av upp till sexton cellager. Det gör att huden på läpparna är extra känslig för yttre påverkan, som exempelvis intensivt solljus eller kyla. Läpparna blir snabbt torra och nariga. Dr. Hauschkas läppvårdsprodukter ger dina läppar den omsorg de behöver. Produkterna innehåller högkvalitativa vaxer, rika oljor och utvalda läkeväxtextrakt. Den naturliga sammansättningen av getväppling, ringblomma och johannesört ger nytt liv åt nariga och torra läppar och skyddar dem hela dagen. Förtrolla din omgivning med ett strålande leende med välgörande läppvård från Dr. Hauschka.

33 Läppvård 35 Läppvårdsstift vårdande, ger silkesmjuka läppar Läppvårdsstiftet är ett idealiskt skydd för torra och känsliga läppar. En komposition av sheasmör, bivax, mandelolja och getväppling vårdar och skyddar läpparna mot väder och vind. Läppvårdsstiftet gör läpparna mjuka och smidiga och ger även ett lätt UVA-skydd. Användning Appliceras dagligen, allt efter behov. Ricinus Communis Seed Oil, Rosa Canina Fruit Extract, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Lanolin, Cera Alba, Daucus Carota Sativa Root Extract, Butyrospermum Parkii Butter, Euphorbia Cerifera Cera, Copernicia Cerifera Cera, Rosa Damascena Flower Extract, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Anthyllis Vulneraria Extract, Cetyl Alcohol, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Hydrogenated Jojoba Oil, Parfum*, Limonene*, Citronellol*, Geraniol*, Citral*, Linalool*, Farnesol*, Eugenol*, Rosa Damascena Flower Cera, Lecithin. Läppbalsam återuppbyggande, skyddar torra läppar Läppbalsamet vårdar mjukt de känsliga läpparna och skyddar dem mot väder och vind. Växtvaxer och värdefulla vegetabiliska oljor ger läpparna allt de behöver. Kompositionen av getväppling, ringblomma och johannesört vårdar och silke får läpparna att kännas sammetslena. Torra, spruckna läppar får hjälp att återhämta sig. Användning Appliceras dagligen, allt efter behov. Ricinus Communis Seed Oil, Cera Alba, Arachis Hypogaea Oil, Daucus Carota Sativa Root Extract, Anthyllis Vulneraria Extract, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Calendula Officinalis Flower Extract, Helianthus Annuus Seed Oil, Theobroma Cacao Seed Butter, Hypericum Perforatum Flower/Leaf/Stem Extract, Serica Powder, Triticum Vulgare Germ Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Triticum Vulgare Bran Extract, Lecithin, Parfum*, Citronellol*, Geraniol*, Linalool*, Farnesol*, Benzyl Benzoate*, Citral*, Eugenol*, Benzyl Alcohol*, Benzyl Salicylate*, Limonene*.

34 36 Intensivvård Tid för lite extra omsorg I vardagen är det de små vårdande ritualerna som ger oss känslan av att huden mår bra. Ge dig den omsorg du behöver med en skön djuprengöring eller lite extra vård. Dr. Hauschkas intensivvårdsprodukter kompletterar Dr. Hauschkas basvård. De ger huden ytterligare en normaliserande impuls. Börja med ett Ansiktsångbad, som öppnar porerna och avlägsnar orenheter. Huden är nu optimalt förberedd för Dr. Hauschkas Rengöringsmask Lera: en komposition av medicinsk lera, krasse och trollhassel. Nu kan den rengjorda huden ta upp de värdefulla ingredienserna i Dr. Hauschkas ansiktsmasker. Välj den vårdande mask som bäst passar behoven för just din hud. Unna dig en eller två gånger i veckan den välgörande effekten som en intensivbehandling har. Din hud kommer att tacka dig med en rosig och fräsch lyster.

35 Intensivvård 37

36 38 Intensivvård Rengöringsmask Lera djuprengörande mask, för alla hudtyper Ansiktsångbad öppnar porerna, förbereder huden för djuprengöring Ansiktsångbad öppnar upp porerna och verkar djuprengörande. För blandhy eller fet, oren, är ansiktsångbad en idealisk förberedelse för efterföljande Rengöringsmask Lera. Sammansättningen med tusensköna, krasse och trollhassel stimulerar huden och löser upp pormaskar och orenheter. Hudtyp För blandhy, fet och oren hy. Användning Fyll en skål med 0,5 liter kokande vatten och tillsätt 2 msk Ansiktsångbad. Luta dig över skålen och täck med en handduk över huvudet. Ånga ansiktet i 5 10 minuter. Tips Vi rekommenderar Rengöringsmask Lera efter ansiktsångbadet. Aqua, Bellis Perennis Flower Extract, Alcohol, Tropaeolum Majus Flower/Leaf/Stem Extract, Hamamelis Virginiana Bark/Leaf Extract. Rengöringsmask Lera rengör på djupet och vitaliserar huden. Vid storporig, oren och fet hy är Rengöringsmask Lera en idealisk intensivrengöring. Sammansättningen av krasse och trollhassel löser upp och aktivt binder smutspartiklar. Pormaskar löses upp, rodnader och irritation minskar. Hudtyp För alla hudtyper samt storporig, oren och fet hy. Användning Rengöringsmask Lera förbereder huden inför stärkande ansiktsvatten och skyddande dagcreme. Använd Rengöringsmask Lera 1 2 gånger i veckan. Blanda 1 2 rågade teskedar Rengöringsmask Lera i ungefär samma mängd vatten och applicera på huden. Blandningen ska vara mjuk och cremig. Vid fet och oren hy låt verka cirka 10 minuter och avlägsna med en fuktad kosmetiksvamp eller rikligt med ljummet vatten. Vid tendens till torr och känslig hy kan du blanda i två pumptryck med Rengöringsmjölk och endast låta verka 5 minuter Tips Rengöringscreme och Ansiktsångbad är den optimala förberedelsen för djuprengöring av huden. Loess, Tropaeolum Majus Flower/Leaf/Stem Extract, Hamamelis Virginiana Bark/ Leaf Extract, Zea Mays Starch.

37 Intensivvård 39 Vitaliserande Mask tidigare: Rejuvenating Mask stramar upp och förbättrar för alla hudtyper Vitaliserande Mask ger en jämn hudton. Kompositionen av läkeväxterna kvitten, getväppling och kamomill stimulerar hudens egen aktivitet och hjälper den att bevara sin fuktbalans. Högkvalitativa växtoljor av jojoba, aprikoskärnor och vetegroddar verkar klargörande och förfinande på huden. Med denna mask ger du dig själv och din hud en stund av välmående. Hudtyp För normal, oren, grovporig, solstressad hy samt hy med brustna blodkärl. Användning Applicera Vitaliserande Mask rikligt över ansikte (även runt ögonen), hals och dekolletage efter rengöring och stärkande ansiktsvatten. Låt verka i 20 minuter, torka bort överflödet med en varm, fuktad kompressduk. Vi rekommenderar att du använder Vitaliserande Mask 1 2 gånger i veckan. Tips För hy med tendens till rodnad samt ärrad och oren hy är masken även bra som kompletterande dagvård. Blanda en liten mängd med din vanliga dagcreme och applicera på morgonen. Aqua, Pyrus Cydonia Seed Extract, Alcohol, Glycerin, Anthyllis Vulneraria Extract, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Borago Officinalis Extract, Cetearyl Alcohol, Arachis Hypogaea Oil, Chamomilla Recutita Flower Extract, Bentonite, Triticum Vulgare Germ Oil, Triticum Vulgare Bran Extract, Daucus Carota Sativa Root Extract, Propolis Cera, Parfum*, Limonene*, Geraniol*, Linalool*, Citronellol*, Citral*, Eugenol*, Farnesol*, Lysolecithin, Xanthan Gum, CI Lugnande Mask tidigare: Soothing Mask lindrar och lugnar Lugnande Mask hjälper huden att återfå sin naturliga naturliga balans. Lugnar känslig hy med tendens till rodnad och irritation. Kompositionen av läkeväxterna daggkåpa, gurkört, bovete och kungsljus lugnar och stärker huden. Sheasmör och växtoljor av makadamia- och kokosnöt, kvittenfröextrakt och trollhasselvatten hjälper huden att bevara sin fuktighet. En lugnande mask som ger huden tid för återhämtning. Hudtyp För känslig, irriterad och stressad hy. Användning Applicera Lugnande Mask rikligt över ansikte (även runt ögonen), hals och dekolletage efter rengöring och stärkande ansiktsvatten. Låt verka i 20 minuter, torka bort överflödet med en varm, fuktad kompressduk. Vi rekommenderar att du använder Lugnande Mask 1 2 gånger i veckan. Tips För känslig hy med tendens till rodnad är masken även bra som kompletterande dagvård. Blanda en liten mängd med din vanliga dagcreme och applicera på morgonen. Aqua, Hamamelis Virginiana Leaf Water, Pyrus Cydonia Seed Extract, Cocos Nucifera Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Alcohol, Glycerin, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Cera Alba, Anthyllis Vulneraria Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Arachis Hypogaea Oil, Cetearyl Alcohol, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Bentonite, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Alchemilla Vulgaris Extract, Borago Officinalis Extract, Polygonum Fagopyrum Leaf Extract, Verbascum Thapsus Extract, Parfum*, Linalool*, Citronellol*, Geraniol*, Limonene*, Farnesol*, Benzyl Benzoate*, Eugenol*, Citral*, Benzyl Salicylate*, Coumarin*, Xanthan Gum, Lysolecithin.

Naturlig ekologisk hudvård sedan 1967

Naturlig ekologisk hudvård sedan 1967 Ansiktsvård 2013 2 Ansiktsvård Naturlig ekologisk hudvård sedan 1967 Dr.Hauschka är ett av de ledande ekologiska hudvårdsmärkena i världen och finns representerade i ett 40-tal länder. Många internationella

Läs mer

Skönheten bör finnas både utanpå och inuti oss människor. Elisabeth Sigmund

Skönheten bör finnas både utanpå och inuti oss människor. Elisabeth Sigmund Hudvårdskultur 2015 Skönheten bör finnas både utanpå och inuti oss människor. Elisabeth Sigmund 4 I fokus: Nattserum 39 Porträtt Äpple Alla goda ting är tre Kan blommor sova? När huden finner sin rytm

Läs mer

Skönheten bör finnas både utanpå och inuti oss människor.

Skönheten bör finnas både utanpå och inuti oss människor. Hudvårdskultur 2017 Skönheten bör finnas både utanpå och inuti oss människor. Det sade hudterapeuten Elisabeth Sigmund (1914-2013). Hon föddes i Wien och bidrog på ett betydande sätt till utvecklingen

Läs mer

Skönheten bör finnas både utanpå och inuti oss människor. Elisabeth Sigmund

Skönheten bör finnas både utanpå och inuti oss människor. Elisabeth Sigmund Hudvårdskultur 2018 Skönheten bör finnas både utanpå och inuti oss människor. Elisabeth Sigmund 4 5 I fokus: ros 11 15 En harmoniserande allkonstnär: Ros Läkeväxternas drottning En anmärkningsvärd familj

Läs mer

Du är vacker! Framhäv Din naturliga skönhet med Dr.Hauschka kosmetik

Du är vacker! Framhäv Din naturliga skönhet med Dr.Hauschka kosmetik Du är vacker! Framhäv Din naturliga skönhet med Dr.Hauschka kosmetik Dr.Hauschka kosmetik med läkande växter Naturliga ingredienser och en formula baserad på exklusiva växtoljor, växtvaxer och utvalda

Läs mer

Njut av solen. Fuktbevarande vård och omedelbart solskydd

Njut av solen. Fuktbevarande vård och omedelbart solskydd Njut av solen Fuktbevarande vård och omedelbart solskydd Mineraliskt solskydd för hela familjen Det är sommar. Hela Din varelse tinar upp och sträcker sig mot solen och värmen. Vattendropparna efter simturen

Läs mer

Makeup. Vårdande makeup

Makeup. Vårdande makeup Ekologisk makeup 2013 2 Makeup Makeup 3 Silke och sammet. Förstärka eller dölja. Livets färger. Framhäv din naturliga skönhet. Vårdande makeup Skönhet handlar om utstrålning. Framhäv din naturliga utstrålning

Läs mer

SORTIMENT KRONANS EXTRA CARE

SORTIMENT KRONANS EXTRA CARE SORTIMENT KRONANS EXTRA CARE Produkter för kropp och ansikte Kronans Extra Care Kroppstvål, pris: 49 kr för 350 ml En mild och skonsamt rengörande tvål med hudvänligt ph-värde för torr och känslig hud.

Läs mer

Weleda relanserar hela sitt ansiktssortiment

Weleda relanserar hela sitt ansiktssortiment PRESSMEDDELANDE 27 MAJ 2010 Weleda relanserar hela sitt ansiktssortiment Hösten 2010 relanserar Weleda hela sitt befintliga ansiktssortiment och passar samtidigt på att lansera en helt ny serie rengöringsprodukter.

Läs mer

Dr.Hauschka. Ett komplett program för din ansiktsvård

Dr.Hauschka. Ett komplett program för din ansiktsvård Dr.Hauschka Ett komplett program för din ansiktsvård DITT ANSIKTE UTTRYCKER VEM DU ÄR dina känslor och dina tankar. Det speglar ditt inre liv och det reflekterar vad som sker i din värld. Mer än någon

Läs mer

Dr.Hauschka. Tidlös skönhet Regenererande vård för mogen hy. Naturlig hudvård

Dr.Hauschka. Tidlös skönhet Regenererande vård för mogen hy. Naturlig hudvård Dr.Hauschka Tidlös skönhet Regenererande vård för mogen hy Naturlig hudvård Med åren infinner sig en inre säkerhet som kommer till uttryck i en starkare personlig utstrålning. Vägen dit är fylld av erfarenheter

Läs mer

SHEA& exceptional skin food BUTTER COCOA SHEA. www.zoyagoespretty.se. 100% ekologiska ingredienser BUTTER LAVENDER BUTTER ROSEHIP BUTTER

SHEA& exceptional skin food BUTTER COCOA SHEA. www.zoyagoespretty.se. 100% ekologiska ingredienser BUTTER LAVENDER BUTTER ROSEHIP BUTTER exceptional skin food COCOA SHEA& ROSEHIP SHEA& LAVENDER SHEA www.zoyagoespretty.se 100% ekologiska ingredienser exceptional skin food Varje Zoya Goes Pretty produkt innehåller högst två ingredienser Vi

Läs mer

Huden är själens spegel

Huden är själens spegel Huden är själens spegel När du njuter av livet ser du omedelbart mer attraktiv ut. Rengöring är A och O innan du lyfter fram, tonar ned och piggar upp med glamourös makeup. Här kan du läsa om hur du bäst

Läs mer

Kronans Apoteks egna märkesvaror relansering februari 2018

Kronans Apoteks egna märkesvaror relansering februari 2018 Kronans Apoteks egna märkesvaror relansering februari 2018 Produktöversikten är indelad efter respektive hudtyp/användningsområde. Samma produkt kan passa för fler hudtyper, varför den kan förekomma på

Läs mer

Berättelsen om Mia Höytö Cosmetics tar sin början 2011 i Helsingfors, sprungen ur passionen för livets vackra detaljer.

Berättelsen om Mia Höytö Cosmetics tar sin början 2011 i Helsingfors, sprungen ur passionen för livets vackra detaljer. Berättelsen om Mia Höytö Cosmetics tar sin början 2011 i Helsingfors, sprungen ur passionen för livets vackra detaljer. Med en tanke om att verkligheten ska överträffa sagan presenterar Mia Höytö Cosmetics

Läs mer

Dr.Hauschka. Ett komplett program för Din naturliga kroppsvård

Dr.Hauschka. Ett komplett program för Din naturliga kroppsvård Dr.Hauschka Ett komplett program för Din naturliga kroppsvård DR.HAUSCHKA HUDVÅRDSSERIE ÄR ETT KOMPLETT PROGRAM FÖR DIN KROPPSVÅRD. Produkterna är skapade för att stödja hudens naturliga och friska funktioner.

Läs mer

Produktinnehåll - Konservering

Produktinnehåll - Konservering 2010-09-01 Produktinnehåll - Konservering Självkonserverande system. Glyceryl Caprylate, Sodium Levulinate, Sodium Anisate. Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerine (förkortat phenoxyglycerine) Sodium Benzoate

Läs mer

Weleda Baby - kort fakta om Weledas babysortiment

Weleda Baby - kort fakta om Weledas babysortiment Weleda Baby - kort fakta om Weledas babysortiment Weleda Baby är benämningen på Weledas babysortiment där den läkande ringblomman - calendula står i fokus. Serien innefattar 8 produkter som hjälper till

Läs mer

en hudvårdsserie för alla hudtyper och -tillstånd

en hudvårdsserie för alla hudtyper och -tillstånd en hudvårdsserie för alla hudtyper och -tillstånd SOLUTION BY VICTUS Solution by Victus är en hudvårdsserie för alla hudtyper och -tillstånd. Fokus har legat på att hudvårdsrutinerna ska kännas enkla och

Läs mer

REVALÉSKIN ANTI-AGING SKINCARE

REVALÉSKIN ANTI-AGING SKINCARE REVALÉSKIN ANTI-AGING SKINCARE Antioxidant blandning av frukt och örter En kliniskt bevisad antioxidantblandning som skyddar och reparerar tecken på åldrad hud samt bidrar till ett ungdomligare utseende.

Läs mer

Användning Används morgon och kväll. Ta lite mjölk i händerna och applicera med en lätt massage i ansiktet och på halsen, skölj av med varmt vatten.

Användning Används morgon och kväll. Ta lite mjölk i händerna och applicera med en lätt massage i ansiktet och på halsen, skölj av med varmt vatten. milk närande mjukgörande rengöringsmjölk En effektiv och mild rengöring av orenheter, makeup och rester från föroreningar. Ger en mjuk och återställd hud. Innehåller antioxidanter och ger ett avancerat

Läs mer

Herrarnas hudvårdsskola

Herrarnas hudvårdsskola Herrarnas hudvårdsskola Först och främst: hudvård är inte bara för brudarna. Även riktiga män behöver ta hand om sin hud. Du vet hur det är med ett par nya fräscha sneakers. Man vill ju behålla dem fräscha

Läs mer

Hälsa alla välkomna. Då startar vi.

Hälsa alla välkomna. Då startar vi. Hudvårdstimme Hudvårdstimme Hälsa alla välkomna Hej och välkomna, presentera dig själv och säg att ni idag bjuder på en örtdryck med koncentrat från kinesiskt grönt te samt örter. Den innehåller mycket

Läs mer

d år sv ropp Hud & K

d år sv ropp Hud & K 34-001 34-002 34-003 34-007 34-004 34-006 34-005 34-008 15-600 15-601 15-604 15-606 15-640 15-641 15-642 15-660 15-661 15-662 15-611 15-618 15-615 15-620 15-614 15-610 15-612 >> www.vadeco.se 23 NORMAL

Läs mer

Aloe Vera Deo En skonsam roll-on deodorant som är både aluminium och doftfri. Innehåll; vatten, aloe vera konc 1:10, farnesol, mandelolja, mjölksyra,

Aloe Vera Deo En skonsam roll-on deodorant som är både aluminium och doftfri. Innehåll; vatten, aloe vera konc 1:10, farnesol, mandelolja, mjölksyra, Jag använder mig av råvaror från kontrollerade odlingar, enkla recept och gör små satser. Det är som att laga mat, både roligt och spännande. Jag förvånas ständigt över hur lätt och enkelt det är att själv

Läs mer

RENT, NATURLIGT, EKOLOGISKT - FÖR HENNE. www.gaiasverige.se. Ax & Lin

RENT, NATURLIGT, EKOLOGISKT - FÖR HENNE. www.gaiasverige.se. Ax & Lin RENT, NATURLIGT, EKOLOGISKT - FÖR HENNE www.gaiasverige.se Ax & Lin PRODUKTER FÖR ANSIKTE OCH KROPP GAIA har skapat en unik serie fantastiska produkter för kvinnor. En enkel, okomplicerad och effektiv

Läs mer

Rapsodine Hudvård. Naturlig skönhet på naturens villkor! CMY

Rapsodine Hudvård. Naturlig skönhet på naturens villkor! CMY Rapsodine Hudvård Naturlig skönhet på naturens villkor! Rapsodines produkter är baserade på svensk ekologisk rapsolja som effektivt mjukgör, återfuktar och vitaliserar din hud. Det är härligt att få känna

Läs mer

ERBJUDANDE! I Augusti månad har du möjlighet att köpa dessa produkter till 20 % rabatt!

ERBJUDANDE! I Augusti månad har du möjlighet att köpa dessa produkter till 20 % rabatt! ERBJUDANDE! I Augusti månad har du möjlighet att köpa dessa produkter till 20 % rabatt! Art. 103/104 All Purpose Cream normal/torr hud Verkar mjukgörande, binder fuktigheten ihuden och stärker vävnaden.

Läs mer

Alla Mol&B-produkter är dermatologiskt testade och innehåller varken parabener eller allergiframkallande parfym.

Alla Mol&B-produkter är dermatologiskt testade och innehåller varken parabener eller allergiframkallande parfym. Mol&B Copenhagen är en exklusiv hudvårdsserie som har tagits fram av den legitimerade sjuksköterskan Tina Maria Madsen i nära samarbete med dermatologer och hudvårdsexperter i ett europeiskt laboratorium.

Läs mer

AKNE FÅR ALDRIG STOPPA DIG

AKNE FÅR ALDRIG STOPPA DIG AKNE FÅR ALDRIG STOPPA DIG Har du finnar eller akne? Då är du inte ensam. Oftast börjar det i puberteten vilket kan vara en känslig tid för många. Vid 15 18-års ålder brukar aknen vara som värst för att

Läs mer

NONIQUE. Naturlig och läkande hudvård från topp till tå

NONIQUE. Naturlig och läkande hudvård från topp till tå NONIQUE Naturlig och läkande hudvård från topp till tå Betydelsen av namnet Står för den vintergröna växten noni som är hjärtat i våra produkter Betyder + eller och Noni från Panama - odlingarnas paradis

Läs mer

CORPORATE IDENTITY SOLUTIONS

CORPORATE IDENTITY SOLUTIONS CORPORATE IDENTITY SOLUTIONS APOTEKET C W SCHEELE BEFORE WE START Mixed old and new interiors where brand building was more or less non-saying. THE BRIEF OUR GOAL To use our expertise in finding the best

Läs mer

Sommar, färg & glädje!

Sommar, färg & glädje! RUBRIK Sommar, färg & glädje! MY FAVOURITE Regenerating Body Moisturizer! Perfekt hy med Dr.Hauschka Sommar 2012 Sommarfavoriter 5 fakta som kommer förändra din syn på hudvård 1 XXXXX Den blomstertid nu

Läs mer

RENT, NATURLIGT, EKOLOGISKT FÖR HENNE. w w w. g a i a s v e r i g e. s e

RENT, NATURLIGT, EKOLOGISKT FÖR HENNE. w w w. g a i a s v e r i g e. s e RENT, NATURLIGT, EKOLOGISKT FÖR HENNE w w w. g a i a s v e r i g e. s e PRODUKTER FÖR ANSIKTE OCH KROPP NONIQUE har skapat en helt naturlig serie produkter för kvinnor. Serien består av ekologiska kropps

Läs mer

THE GENTLE BEAUTY SECRET

THE GENTLE BEAUTY SECRET THE GENTLE BEAUTY SECRET O F T H E S TA R S Schhh Cetaphil har länge varit en skönhetshemlighet i Hollywood. Eller ja, så hemlig är den egentligen inte. Cetaphil kommer nämligen ofta först bland stjärnornas

Läs mer

Dr.Hauschka. Strålande hy Intensivbehandlingar när huden behöver extra hjälp. Naturlig hudvård

Dr.Hauschka. Strålande hy Intensivbehandlingar när huden behöver extra hjälp. Naturlig hudvård Dr.Hauschka Strålande hy Intensivbehandlingar när huden behöver extra hjälp Naturlig hudvård Intensive Treatment 01 lugnar och renar ung fet/oren hy, under 25 år Intensive Treatment 02 lugnar och renar

Läs mer

För att torr och känslig hud har olika behov.

För att torr och känslig hud har olika behov. För att torr och känslig hud har olika behov. Curami by CCS allt du behöver. Mer än 30 år. Så länge har vi på CCS ägnat åt att ta hand om torr och känslig hud. Den erfarenheten delar vi nu med oss av genom

Läs mer

RENT, NATURLIGT, EKOLOGISKT

RENT, NATURLIGT, EKOLOGISKT RENT, NATURLIGT, EKOLOGISKT www.gaiasverige.se Ax & Lin GAIA:S HISTORIA Hudvårdsserien skapades av mamma Michelle vars son föddes med känslig hud och utvecklade eksem redan vid 8 veckors ålder. De provade

Läs mer

PRESSKLIPP Januari 2010

PRESSKLIPP Januari 2010 PRESSKLIPP Januari 2010 Femina nr2 2010 Iris Intensive Treatment Masque får huden i balans tack vare en vårdande mix av eteriska oljor, extrakt från gurka och björk samt olja från mandel och jojoba. Ca

Läs mer

En hudvårdsserie för torr och känslig hud.

En hudvårdsserie för torr och känslig hud. En hudvårdsserie för torr och känslig hud. Cetaphil - Kliniskt dokumenterad effekt Cetaphil är en milt rengörande och mjukgörande hudvårdsserie för både kroppen och ansiktet. Produkterna är framforskade

Läs mer

Bra hudvård helt enkelt

Bra hudvård helt enkelt N A T U R K O S M E T I K Eilas är svensk hudvård för dig som vill ha det bästa utan att betala fantasipriser. Vi har ett brett sortiment med produkter som är baserade på ekologiska råvaror med vegetabiliskt

Läs mer

TEKNOLOGIN. Består av 2 aktiva nyckelingredienser. KOMBU EXTRAKT: boostar hudens energi och syreupptagningsförmåga

TEKNOLOGIN. Består av 2 aktiva nyckelingredienser. KOMBU EXTRAKT: boostar hudens energi och syreupptagningsförmåga JANUARI 2014 INNERGY TM - en exklusiv teknologi för en idealisk hud CARITA har skapat de första serumen som aktiverar hudens energi. Hudens livscykel påverkas dagligen av externa attacker och interna störningar

Läs mer

munnen Rouge Välj färg i harmoni med läppstift och ögonskuggor. Applicera inte för nära ögonen, eftersom det är lätt att se svullen ut.

munnen Rouge Välj färg i harmoni med läppstift och ögonskuggor. Applicera inte för nära ögonen, eftersom det är lätt att se svullen ut. foundation Grunden Se till att ansiktet är helt rengjort och att fuktkräm är applicerad över hela ansiktet. För att färger och skuggor ska se naturliga ut bör du lägga din makeup i dagsljus. Välj en foundation

Läs mer

Användning och innehåll

Användning och innehåll Hand crème med solfilter och c- vitamin. Hand Cream Beautiful med eteriska oljor från Citron, Bergamott, Apelsin och Kardemumma gör din hud mjuk och väldoftande. Hand Cream Beautiful innehåller Raps och

Läs mer

\\ Hud & Kroppsvård JUL JUL 15-650 15-651 15-652 15-612 15-669 15-640 15-641 15-642 15-660 15-661 15-662. www.vadeco.se

\\ Hud & Kroppsvård JUL JUL 15-650 15-651 15-652 15-612 15-669 15-640 15-641 15-642 15-660 15-661 15-662. www.vadeco.se Hud & Kroppsvård \\ Hud & Kroppsvård JUL 15-650 15-651 15-652 JUL 15-606 15-600 15-601 15-604 15-669 15-640 15-641 15-642 15-660 15-661 15-662 15-611 15-618 15-615 15-620 15-614 15-610 15-612 www.vadeco.se

Läs mer

En hudvårdsserie för torr och känslig hud.

En hudvårdsserie för torr och känslig hud. En hudvårdsserie för torr och känslig hud. Cetaphil - Kliniskt dokumenterad effekt Cetaphil är en milt rengörande och mjukgörande hudvårdsserie för både kroppen och ansiktet. Produkterna är framforskade

Läs mer

Alla Mol&B-produkter är dermatologiskt testade och innehåller varken parabener eller allergiframkallande parfym och har inte testats på djur.

Alla Mol&B-produkter är dermatologiskt testade och innehåller varken parabener eller allergiframkallande parfym och har inte testats på djur. Mol&B Copenhagen är en exklusiv hudvårdsserie som har tagits fram av den legitimerade sjuksköterskan Tina Maria Madsen och Robin Madsen i nära samarbete med dermatologer och hudvårdsexperter i ett europeiskt

Läs mer

Behandlingar. Våra övernattande gäster och paketbokningar erhåller 15% rabatt på samtliga behandlingar.

Behandlingar. Våra övernattande gäster och paketbokningar erhåller 15% rabatt på samtliga behandlingar. Behandlingar Unna dig egen tid! Varför inte boka en härlig SPA-behandling. Du kontaktar själv våra duktiga SPAterapeuter på telefon 011-10 00 21 eller info@villafridhemspa.se. Vänligen uppge att din bokning

Läs mer

THE GENTLE BEAUTY SECRET OF THE STARS

THE GENTLE BEAUTY SECRET OF THE STARS THE GENTLE BEAUTY SECRET OF THE STARS Schhh Cetaphil har varit en skönhetshemlighet i Hollywood i 60 år. Eller ja, så hemlig är den egentligen inte. Cetaphil kommer nämligen ofta först bland stjärnornas

Läs mer

En hudvårdsserie för torr och känslig hud.

En hudvårdsserie för torr och känslig hud. En hudvårdsserie för torr och känslig hud. Cetaphil - Kliniskt dokumenterad effekt Cetaphil är en milt rengörande och mjukgörande hudvårdsserie för både kroppen och ansiktet. Produkterna är framforskade

Läs mer

Behandlingar. Återbud skall göras senast ett dygn i förväg, annars debiteras behandlingskostnaden.

Behandlingar. Återbud skall göras senast ett dygn i förväg, annars debiteras behandlingskostnaden. Behandlingar Adress: Rålambsvägen 18. Tel: 545 608 10 Internet: www.oasenskonhet.com Boka online på: www.oasenskonhet.com Öppettider: Mån-Fre 11-18, Lör enligt bokad tid Återbud skall göras senast ett

Läs mer

Dr. Hauschka K osmetika K ultur No. 7 Kosmetika Kultur

Dr. Hauschka K osmetika K ultur No. 7 Kosmetika Kultur Kosmetika Kultur Kosmetika Kosmein: Ordna, smycka. Öga, läpp, kind, hand, fot. Användning och behandling. Rytm. Skönhet. Kultur. Kultur Cultura: Bearbetning, utformning. Natur sådd, vårdad. Blommande.

Läs mer

stoppa dig OIL CONTROL

stoppa dig OIL CONTROL AKNE FÅR ALDRIG stoppa dig OIL CONTROL Har du finnar eller akne? Då är du inte ensam. Oftast börjar det i puberteten vilket kan vara en känslig tid för många. Vid 15-18 års ålder brukar aknen vara som

Läs mer

THE GENTLE BEAUTY SECRET

THE GENTLE BEAUTY SECRET THE GENTLE BEAUTY SECRET O F T H E S TA R S En hudvårdsserie för torr och känslig hud. Och för dig som vill undvika det. Cetaphil är en milt rengörande och mjukgörande hudvårdsserie för både kroppen och

Läs mer

SÉRUM VÉGÉTAL. Botanical Resurfacing Night Care ASSIMILATION = EFFEKTIVITET 6 ÅRS FORSKNING 4 PATENT. www.mynewsdesk.

SÉRUM VÉGÉTAL. Botanical Resurfacing Night Care ASSIMILATION = EFFEKTIVITET 6 ÅRS FORSKNING 4 PATENT. www.mynewsdesk. Skönhet Från Växtriket Sedan 1959 SÉRUM VÉGÉTAL ASSIMILATION = EFFEKTIVITET 6 ÅRS FORSKNING 4 PATENT www.mynewsdesk.com/se/yves-rocher Assimilation är nyckeln till effektiv hudvård Växternas kraft upphör

Läs mer

INGA PARABENER - INGA MINERALOLJOR

INGA PARABENER - INGA MINERALOLJOR INGA PARABENER - INGA MINERALOLJOR INTENSIVE SPA - ANSIKTSVÅRD 2 Mineral Cleansing Milk Mineralrik rengöringsmjölk med tillsatser av plantextrakt och naturliga oljor. Rengör effektivt men skonsamt och

Läs mer

THE GENTLE BEAUTY SECRET

THE GENTLE BEAUTY SECRET THE GENTLE BEAUTY SECRET O F T H E S TA R S En hudvårdsserie för torr och känslig hud. Och för dig som vill undvika det. Cetaphil är en milt rengörande och mjukgörande hudvårdsserie för både kroppen och

Läs mer

Det finns ett stort utbud av hudvårdsprodukter på

Det finns ett stort utbud av hudvårdsprodukter på BEHANDLINGAR OCH PRISER 2013/2014 Det finns ett stort utbud av hudvårdsprodukter på marknaden i dag och för många blir det förvirrande. Valet av produkter styrs ofta av intryck från reklam eller genom

Läs mer

www.eilas.se HUDVÅRD FRÅN NATUREN PRODUKTKATALOG

www.eilas.se HUDVÅRD FRÅN NATUREN PRODUKTKATALOG www.eilas.se HUDVÅRD FRÅN NATUREN PRODUKTKATALOG Välkommen till Eilas hudvårdsprodukter! Vi är ett litet familjeföretag som tillverkat hudvårdsprodukter sedan 1987. Det började som en hobby utifrån ett

Läs mer

Naturligt för kropp & hälsa

Naturligt för kropp & hälsa Naturligt för kropp & hälsa Naturliga produkter för kroppens välbefinnande Våra örter handplockas på det rena och mineralrika Island. Inga maskiner används, för att undvika föroreningar. Endast de växter

Läs mer

ThePerfectShave Fem steg till gentrifiering

ThePerfectShave Fem steg till gentrifiering ThePerfectShave Fem steg till gentrifiering SWE_TGG Shave Guide V2.indd 1 9/9/2011 10:53:49 AM TheGentryGroomingCo introducerar TheEssentialsRange TheGentryGroomingCo öppnade sin första salong 2005 och

Läs mer

Det finns ett stort utbud av hudvårdsprodukter

Det finns ett stort utbud av hudvårdsprodukter Prislista 2011/2012 PRISLISTA PRISLISTA 2011/2012 2013 Det finns ett stort utbud av hudvårdsprodukter på marknaden i dag och för många blir det förvirrande. Mitt medvetna val är att de produkter jag använder

Läs mer

MAKE-UP LÖSNING FÖR VARJE TILLFÄLLE OCH HUDTYP

MAKE-UP LÖSNING FÖR VARJE TILLFÄLLE OCH HUDTYP REFERENSNUMMER DETALJHANDEL STORLEK DETALJHANDEL REFERENSNUMMER GROSSIST STORLEK GROSSIST LÖSNING FÖR VARJE TILLFÄLLE OCH HUDTYP PRODUKT JANSSEN COSMETICS marknadsför ett brett spektrum av systematiska

Läs mer

Naturligt för kropp & hälsa

Naturligt för kropp & hälsa Naturligt för kropp & hälsa Naturliga produkter för kroppens välbefinnande Våra örter handplockas på det rena och mineralrika Island. Inga maskiner används, för att undvika föroreningar. Endast de växter

Läs mer

Produktfakta Apolosophy

Produktfakta Apolosophy Produktfakta Apolosophy APOLOSOPHY MAKEUP ANSIKTE Apolosophy Foundation Foundation med lätt konsistens som ger ett naturligt, halvmatt resultat. Ger näring åt huden och har fettreglerande egenskaper som

Läs mer

Dr.Hauschka. Hudvård från naturen för speciella behov. Med. För en behaglig känsla

Dr.Hauschka. Hudvård från naturen för speciella behov. Med. För en behaglig känsla Dr.Hauschka Med Hudvård från naturen för speciea behov För en behagig känsa Aa produkter är fria från syntetiska doft-, färg- och konserveringsämnen Med Teeth Med Skin Med Lips Dr.Hauschka Med har tagit

Läs mer

BEHANDLINGSMENY KLINISKA HUDVÅRDSBEHANDLINGAR MED DERMATOLOGIKA RESULTAT

BEHANDLINGSMENY KLINISKA HUDVÅRDSBEHANDLINGAR MED DERMATOLOGIKA RESULTAT BEHANDLINGSMENY KLINISKA HUDVÅRDSBEHANDLINGAR MED DERMATOLOGIKA RESULTAT Kliniska hudvårdsbehandlingar med dermatologiska resultat Vill du också ha snabba, synliga och bestående resultat? Dr Dennis Gross

Läs mer

ETERNALIXIR SKIN-VOLUMIZING OIL SERUM

ETERNALIXIR SKIN-VOLUMIZING OIL SERUM CORRECTIVES ETERNALIXIR SKIN-VOLUMIZING OIL SERUM Eternalixir Skin-Volumizing Oil Serum är ett unikt mineralberikat tvåfas serum. Laddad med kalcium som stärker upp huden och groblad extrakt som har volymgivande

Läs mer

VRID TILLBAKA KLOCKAN

VRID TILLBAKA KLOCKAN VRID TILLBAKA KLOCKAN EUROPE SWE FRISK HUD ÄR VACKER HUD Alla föds med mjuk och elastisk hud. Dina celler är nyckeln till din naturliga hälsa och skönhet. Hudceller hos yngre personer återskapas hela

Läs mer

I D U N M iner als lanser ar mer hudvård, makeup och en helt ny hår vårds serie

I D U N M iner als lanser ar mer hudvård, makeup och en helt ny hår vårds serie I D U N M iner als lanser ar mer hudvård, makeup och en helt ny hår vårds serie Hösten 2017 lanserade IDUN Minerals en ny hudvårdsserie som nu utökas med fler problemlösande produkter som peeling och fuktmask.

Läs mer

Erbjudande! 20% på alla behandlingar, paket och möten i april om du bokar nu i mars.

Erbjudande! 20% på alla behandlingar, paket och möten i april om du bokar nu i mars. Erbjudande! 20% på alla behandlingar, paket och möten i april om du bokar nu i mars. É M I N E N C E O R G A N I C S O R G A N I S K A A N S I K T S B E H A N D L I N G A R T H E O R I G I N A L S I N

Läs mer

Schampo för färgade och preparerade hår. Massera in i vått hår, skölj väl. Milt och fuktgivande.

Schampo för färgade och preparerade hår. Massera in i vått hår, skölj väl. Milt och fuktgivande. Caring ml Produkt Beskrivning Aktiva ingredienser Grupp 00 00 00 00 00 50 00 Colour care Skyddande Colour care Skyddande Volume Djuprengörande Protein Reparerande Reparerande Fuktgivande Hair Pack Fuktgivande

Läs mer

Produkt och prislista, Massage

Produkt och prislista, Massage COCOAFRESH - Naturlig hud och kroppsvård Produkt och prislista, Massage Välkommen att ta del av vår produkt/prislista, våra produkter baseras på Kakaons oljor och fetter har alla dess fördelar för hudvård

Läs mer

HUD/SOL/INSEKTSSKYDDS- PAKETET: Vårolja 1 dl glasflaska: Se utförlig beskrivning i webshopen.

HUD/SOL/INSEKTSSKYDDS- PAKETET: Vårolja 1 dl glasflaska: Se utförlig beskrivning i webshopen. Bästsäljarna Sammanställt av imosherbs LEDVÄRKSPAKETET: Djävulsklo-olja 2 dl: Se utförlig beskrivning i webshopen. Hajkräm 50 ml: Se utförlig beskrivning i webshopen. ÖVRIG VÄRK-PAKETET: Massagemjölk 2

Läs mer

me-nytt www.marjaentrich.com info@marjaentrich.com nr: 85

me-nytt www.marjaentrich.com info@marjaentrich.com nr: 85 Marja Entrich me-nytt www.marjaentrich.com info@marjaentrich.com nr: 85 EN HÄRLIG TJEJTRÄFF ZINK FÖR DEN TORRA HUDEN bäst i test i expressens söndagsbilaga hela 7 gånger. (5 getingar) Nu har vi fått vinter

Läs mer

DEN MINSTA, INNOVATIVA RENGÖRINGSBORSTEN

DEN MINSTA, INNOVATIVA RENGÖRINGSBORSTEN DEN MINSTA, INNOVATIVA RENGÖRINGSBORSTEN BRUKSANVISNING KOMMA IGÅNG Gratulerar till att du har tagit första steget till att upptäcka hur en rengöringsrutin borde se genom köpet av ansiktsrengöringsborsten

Läs mer

Morning Haze Hand Cream EKO

Morning Haze Hand Cream EKO Uppgiftslämnare: Urtekram International A/S Varumärke: URTEKRAM Artikelbenämning: Storlek: 75 ml Produktinformation Ingrediensförteckning: Ingrediensförteckning för icke livsmedel: International list of

Läs mer

FLYTANDE TVÅL A406 0005 FT

FLYTANDE TVÅL A406 0005 FT FLYTANDE TVÅL A406 0005 FT ENTER FLYTANDE TVÅL är en exklusiv tvål för såväl händerna som för resten av kroppen. Tack vare att den har ett hudnära ph-värde och att den innehåller ett återfettande ämne

Läs mer

AGING IS A NATURAL PROCESS. NOW SO IS ANTI-AGING.

AGING IS A NATURAL PROCESS. NOW SO IS ANTI-AGING. AGING IS A NATURAL PROCESS. NOW SO IS ANTI-AGING. COFFEEBERRY * NATURECEUTICALS NATURE S MOST POTENT ANTI-AGING BOTANICAL PRIORI - the Anti-Aging Authority UPPTÄCK VETENSKAPEN BAKOM HUDENS FÖRVANDLING

Läs mer

Pürminerals kan! Pürminerals är den hetaste mineralmakeupen från USA och alla produkter är i fast pressad form, go pressed no mess!

Pürminerals kan! Pürminerals är den hetaste mineralmakeupen från USA och alla produkter är i fast pressad form, go pressed no mess! Världens mest hudvårdande mineralmakeup! Kan en makeup förbättra din hud? Pürminerals kan! Pürminerals är den hetaste mineralmakeupen från USA och alla produkter är i fast pressad form, go pressed no mess!

Läs mer

Upplev skillnaden med kraften från naturen!

Upplev skillnaden med kraften från naturen! Upplev skillnaden med kraften från naturen! www.gaiasverige.se Gaia har skapat en unik serie fantastiska produkter för kvinnor. En enkel, okomplicerad och effektiv serie, skapad av rena ingredienser som

Läs mer

Cecilia Östman. mood sense beauty HUDVÅRDSSTUDIO HELSINGBORG. sinnesstämning känsla skönhet

Cecilia Östman. mood sense beauty HUDVÅRDSSTUDIO HELSINGBORG. sinnesstämning känsla skönhet Cecilia Östman mood sense beauty HUDVÅRDSSTUDIO HELSINGBORG sinnesstämning känsla skönhet Mitt namn är Cecilia Östman. Varmt välkommen till mig och min salong Hudvårdsstudion. Jag är cidesco diplomerad

Läs mer

ullbabyn den lyckliga babyn Handbok för ekologisk och skonsam babyskötsel och blöjkultur.

ullbabyn den lyckliga babyn Handbok för ekologisk och skonsam babyskötsel och blöjkultur. 32 baby 33 Våra babyplagg tillverkas i mjuk merinoull, silke, ekologisk bomull och ullsilke. Mjuka sköna värmande naturenliga kläder underlättar babyns start i det nya livet. Ullen passar bra till den

Läs mer

ESTETIC NORRLANDS LASERKLINIK

ESTETIC NORRLANDS LASERKLINIK ESTETIC NORRLANDS LASERKLINIK PRISLISTA 2012 Vissa av våra behandlingar rekommenderas som kur för bästa resultat. Läs mer om respektive behandling på vår hemsida www.estetic.se. Om du är osäker på vilken

Läs mer

VRID TILLBAKA KLOCKAN

VRID TILLBAKA KLOCKAN VRID TILLBAKA KLOCKAN Kommer du ihåg när din hud var som bäst? Frisk och vacker hud behöver inte vara ett minne blott. Du kan få tillbaka din bästa hud utan drastiska åtgärder eller komplicerade rutiner.

Läs mer

Rodnad och utslag? Läs mer om rosacea.

Rodnad och utslag? Läs mer om rosacea. Rodnad och utslag? Läs mer om rosacea. metronidazol Är du röd i ansiktet med akneliknande utslag, rodnad eller ytliga blodkärl? Det kan vara rosacea. Rosacea är en vanlig, kronisk hudsjukdom som kan uppträda

Läs mer

Apotekets råd om. Akne och rosacea

Apotekets råd om. Akne och rosacea Apotekets råd om Akne och rosacea Akne är ett samlingsnamn för förändringar i form av hudknottror, pormaskar och varblåsor och är mycket vanligt. Akne beror inte på dålig hygien eller speciell mat utan

Läs mer

Nu Skin Hair Care Conditioners

Nu Skin Hair Care Conditioners Nu Skin Hair Care Conditioners Den perfekta följeslagaren till ditt schampo från Nu Skin Ta hårvården ett steg längre med effektiva balsam från Nu Skin. Balsam som inte kompromissar vare sig det gäller

Läs mer

RENT, NATURLIGT, EKOLOGISKT - FÖR HONOM. www.gaiasverige.se. Ax & Lin

RENT, NATURLIGT, EKOLOGISKT - FÖR HONOM. www.gaiasverige.se. Ax & Lin RENT, NATURLIGT, EKOLOGISKT - FÖR HONOM www.gaiasverige.se Ax & Lin NYCKELARGUMENT Skapade med enbart rena naturliga och ekologiska ingredienser. Sammansatt av ingredienser som kan hjälpa i kampen mot

Läs mer

RENGÖRING OCH PEELING

RENGÖRING OCH PEELING HEMVÅRDSPROGRAM RENGÖRING OCH PEELING Rengöring är det grundläggande steget i all hudvård. Först när huden är riktigt ren kan den ta tillvara verksamma ingredienser och vitaminer i övrig hudvård. Peela

Läs mer

Aktiva ingredienser: Climbazole Piroctone olamine Skifferolja Salicylsyra Hydrocolor komplex Rosmarin Kitosan

Aktiva ingredienser: Climbazole Piroctone olamine Skifferolja Salicylsyra Hydrocolor komplex Rosmarin Kitosan System 4 Therapeutic Hair Spa är en bred parfymfri serie av effektiva terapeutiska produkter för olika hårbottenbesvär. Noggrant utvalda aktiva ingredienser hjälper till att eliminera mjäll, minska klåda

Läs mer

Behandlingar på CitySpa!

Behandlingar på CitySpa! Behandlingar på CitySpa! ANSIKTE Klassisk ansiktsbehandling Din hudterapeut skräddarsyr behandlingen efter din hudtyp och behov. Den kan vara djuprengörande, fuktgivande, lugnande, återuppbyggande eller

Läs mer

Weleda presenterar den senaste generationen hårvård. Direkt från naturen till dig!

Weleda presenterar den senaste generationen hårvård. Direkt från naturen till dig! Weleda presenterar den senaste generationen hårvård. Direkt från naturen till dig! Efter flera års forskning lanserar Weleda nu en innovativ och ekologisk hårvårdsserie med sex produkter som baseras på

Läs mer

PRO- COLLAGEN ROSE CLEANSING BALM

PRO- COLLAGEN ROSE CLEANSING BALM JANUARI 2019 PRO- COLLAGEN ROSE CLEANSING BALM Med ELEMIS Exklusiva English Rose Olea Extract PRO-COLLAGEN ROSE CLEANSING BALM Med ELEMIS Exclusiva English Rose Oleo Extrakt, Från en familjeägd och driven

Läs mer

Nu Skin Clear Action. Mer än bara rengöring av utslag ÖVERSIKT AV SYSTEMET PRODUKTÖVERSIKT MÅLGRUPP PRODUKTENS FÖRDELAR

Nu Skin Clear Action. Mer än bara rengöring av utslag ÖVERSIKT AV SYSTEMET PRODUKTÖVERSIKT MÅLGRUPP PRODUKTENS FÖRDELAR Nu Skin Clear Action Mer än bara rengöring av utslag ÖVERSIKT AV SYSTEMET Systemet Nu Skin Clear Action fokuserar på mer än bara nuvarande utslag. Tillsammans tar produkterna i systemet itu med att mildra

Läs mer

Caviar INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Caviar INNEHÅLLSFÖRTECKNING CAVIAR KFI Spa Management AB Artillerigatan 42, SE-114 45 Stockholm Tel: +46 8-534 88 500 Fax: +46 8-534 88 529 www.kerstinflorian.se info@kerstinflorian.se INNEHÅLLSFÖRTECKNING Caviar Crème Cleanser...

Läs mer

Produktfakta Apolosophy

Produktfakta Apolosophy Produktfakta Apolosophy Apolosophy makeup Ansikte Apolosophy Foundation Foundation som ger näring åt huden och motverkar blankhet. Anpassar sig efter hudens rörelser vilket motverkar ansamlingar av produkten

Läs mer

IT S NOT A DREAM IT S A CREAM GE HUDEN NY KRAFT NÄR DU SOVER MED OILS OF LIFE SLEEPING CREAM NYHET LANSERING 5 APRIL

IT S NOT A DREAM IT S A CREAM GE HUDEN NY KRAFT NÄR DU SOVER MED OILS OF LIFE SLEEPING CREAM NYHET LANSERING 5 APRIL IT S NOT A DREAM IT S A CREAM GE HUDEN NY KRAFT NÄR DU SOVER MED OILS OF LIFE SLEEPING CREAM NYHET LANSERING 5 APRIL OILS OF LIFE INTENSELY REVITALISING SLEEPING CREAM GE HUDEN NY KRAFT NÄR DU SOVER ANSIKTE,

Läs mer

find balance. see clarity. feel rescue.

find balance. see clarity. feel rescue. EASY CARE T find balance. see clarity. feel rescue. En effektiv lösning i några enkla steg... rescue clarity balance mot håravfall mot mjäll mot fet hårbotten Balance mot fet hårbotten balance mot fet

Läs mer