BERTAZZONI FRISTÅENDE SPISAR INBYGGNADSUGNAR INBYGGNADSHÄLLAR FLÄKTAR

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "BERTAZZONI FRISTÅENDE SPISAR INBYGGNADSUGNAR INBYGGNADSHÄLLAR FLÄKTAR"

Transkript

1 BERTAZZONI FRISTÅENDE SPISAR INBYGGNADSUGNAR INBYGGNADSHÄLLAR FLÄKTAR A1

2 A2

3 INNEHÅLL DE FINASTE TRADITIONERNA 4 TILLVERKAD MED FOKUS PÅ KOKKONST 6 MATLAGNING MED EN BERTAZZONI 8 ITALIENS FÄRGER 15 PROFESSIONAL-SERIEN 16 DESIGN-SERIEN 20 HERITAGE-SERIEN 22 MASTER-SERIEN 24 SPECIFIKATIONER 26 INBYGGNADSSKISSER 44

4 2

5 3 Introducera sann matlagningsglädje i ditt hem genom Bertazzonis produkter som garanterar fulländad ingenjörskonst i sin produktkvalitet och traditionell italiensk finess i sin design. Bertazzonis produkter passar alla typer av miljöer. Oavsett om ditt kök är rymligt eller trångt, stilmässigt klassiskt eller modernt så garanterar Bertazzoni produkter som bemöter dina krav på estetik och ergonomi. Mäktiga 122 cm spisar, vackra inbyggnadsugnar, funktionella hällar och vågade färgalternativ. Med vår passion för matlagning i fokus skapar vi på Bertazzoni köksutrustning som förblir din förtrogne vän i köket.

6 4 DE FINASTE TRADITIONERNA Bertazzonis produkter designas och tillverkas i Guastalla, i Emilia-Romagnaregionen nordöst om Parma. Emilia-Romagna är Italiens kulinariska hjärta, vars fina gastronomiska arv bärs upp av munvattnande delikatesser som Prosciutto di Parma, salami, mortadella, ett flertal utsökta pastavariationer, Parmesanost och balsamvinäger. Emilia-Romagna är också hem till flera världskända bil- och motorcykeltillverkare. Det är av denna annledning som matentusiaster världen över använder sig utav Bertazzonis produkter, som byggts med passion och precision av matkunniga människor. Bertazzoni grundades i slutet av 1800-talet, när Francesco Bertazzonis entreprenöriska intresse väcktes av de nya vedspisarna som hade fraktats in till staden. Tillsammans med sonen, Antonio, bestämde sig Francesco för att tillverka liknande vedspisar. Det dröjde inte länge förrän företaget gjorde succé och blev ett välkänt namn i Italien. Bertazzoni-familjen byggde sin första fabrik 1909 och fortsatte växa fram till och genom 1920-talet. Med 1950-talets början påbörjade företaget en utveckling mot stadig produktionstillväxt. Bertazzoni introducerade sina första gashällar på marknaden 1953, senare följt av lanseringen av en linje gasspsisar 1958, fulländade med integrerade ugnar. Bertazzoni utökade sin omfattning på den utländska marknaden, först i övriga Europa och sedan i Mellanöstern. Sedan 2005 finns Bertazzoni även på den Nordamerikanska marknaden. Idag använder sig företaget av samma avancerade tillverkningsmetoder som i bilfabriker. Produktion i dessa typer av moderna fabriksanläggningar har fördubblats sedan Med ett konstant flöde av nya produktlinjer ser Bertazzoni till att sätta trender inom köksindustrin. Våra produkters estetiska tilltal och fantasifulla detaljer inspirerar fram det goda hemmalivets alla behag. Klassisk rätt från Emilia-Romagna: Prosciutto crudo di Parma (ovan) och pasta med Parmigiano- Reggiano (höger). Vänster: en traditionall vedeldad Bertazzoni från tidigit 20-tal.

7 XXX 5

8 6 TILLVERKAD MED FOKUS PÅ KOKKONST EFFEKTFULLA BRÄNNARE, SAMTLIGA UTRUSTADE MED TERMOSÄKRING OCH ENHANDSTÄNDNING OLIKA STORA BRÄNNARE MED VARIERANDE STYRKA FÖR FLEXIBEL MATLAGNING WOKBRÄNNARE MED DUBBLA VRED, FÖR SEPARAT STYRNING AV INNRE OCH YTTRE LÅGA BEHAGLIGA VRED ELEKTRISKA UGNAR MED BL.A. VARMLUFT OCH GRILL MJUKSTÄNGANDE GÅNGJÄRN FÖRVARINGSLUCKA LÄNGST NED Röd Bertazzoni, Professionalserien. 90 cm 6 brännare och elektrisk ugn.

9 7 HÄLL I ETT STYCKE FORMPRESSAT ROSTFRITT STÅL UTAN SKRUVAR, SKARVAR OCH ANDRA SMUTSFÄLLOR HÄLLEN KAN KOMPLETTERAS MED TILLBEHÖR SÅSOM STEKBORD I GJUTJÄRN ELLER ROSTFRITT STÅL. WOKRING OCH SJUDNINGSRING MEDFÖLJES SOM STANDARD. HANDTAG I ROSTFRITT STÅL TJOCKA REJÄLA UGNSGALLER 3-GLAS ISOLERING STOR RYMLIG UGN JUSTERBARA FÖTTER

10 8 MATLAGNING MED EN BERTAZZONI Fristående spisar Bertazzonis elektriska ugnar har 9 matlagningsfunktioner, bland annat varmluft och grill. Varmluftsfunktionen fördelar värmen jämnt och tillåter dig att laga mat eller baka på flera nivåer, utan att de tar smak av varandra. Samtliga gasspisar och gashällar från Bertazzoni är utformade i ett sycke formpressat stål. Detta bidrar till en sömlös design utan skruvar, skarvar och andra smutsfällor. Spisarna har 3-glas isolering och det innersta glaset är avtagbart för enkel rengöring. Inbyggnadsugnar Bertazzonis inbyggnadsugnar finns tillgängliga i 2 olika serier: Design-serien och Professional-serien. Ugnar som tillhör den förstnämnda serien har touch-controll, front i svart glas och en elegant rostfri ram. Professional-serien karakteriseras å andra sidan av genomgående rostfria ytor och behagliga vred som styr ugnens huvudfunktioner. På XT-modellerna kan temperaturen justeras digitalt mellan 40 och 260. Respektive serie erbjuder även gastrougnar, perfekt till den stora familjen eller den flitiga hemmakocken. Ugnarna följer den internationella standarden som går under namnet Gastronorm (förkortning GN). Detta innebär att de är kompatibla med bleck, kantiner och en uppsjö av andra tillbehör som används i professionella kök. Med en bredd på 76 cm och en volym på hela 116 l behöver du inte bekymra dig om platsbrist. Gastrougnarna är försedda med dubbla varmluftsfläktar, placerade på diagonalen för att uppnå optimal värmefördelning. Matlagningstermometer, pyrolytisk rengöring och utdragbara teleskopskenor är några andra nämnbara finesser. Intelligent Interface Gastrougnarna samt 60-cm ugnarna modell XT är utrustade med Bertazzonis intuitiva interface. Med tydliga ikoner och minimal mängd text är ugnen mycket användarvänlig. Innehållet är framtagen i samarbete med Italienska kocken och konsulten Roberto Carcangiu. Som stöd kan du nyttja Bertazzonis Assistent. Den innehåller en rad olika förbestämda sekvenser, beroende på vilken råvara som utgör rätten och med vilken metod den skall tillagas. Parametrar såsom temperatur, tid och matlagningsfunktion bestäms automatiskt av assistenten. Ugnarna har alltså inte färdiga receptbanker. Som användare får du istället möjligheten att bygga din egen receptbok. Mjukstängande gångjärn ger en smidig och komfortabel stängning av ugnsluckan.

11 9 BERTAZZONIS ASSISTANT MANAGE För att använda dig utav assistenten, väljer du till en början huvudingrediens samt storlek/vikt. Du anger även den typ av matlagningsteknik som du önskar använda dig utav, exempelvis långkok. I detta skede tar assistenten över och fastställer de olika parametrar för att uppnå det perfeka resultatet. SAVE När den särskilda rätten är färdigställd kan du spara sekvensen för framtida bruk. RETRIEVE Här hittar du de matlagningssekvenser som du tidigare har sparat.

12 10 Inbyggnadsugn tillsammans med kombi-ugn och värmelåda, Professional-serien.

13 11 Kombinationsugn med mikro En kombinationsugn med mikro är särskilt passande om du har platsbrist. Många maträtter tillagas dessutom snabbare genom en kombination av mikro- och vanlig ugnsfunktion. Den har sex mikrovågseffekter och en stor kapacitet på 38 l. Ångkokare och värmelåda Ångkokare är Idealiskt för grönsaker, fisk, tillbehör och desserter samt uppvärmning och upptining av livsmedel. Smak, färg och vitaminer bibehålls, inget bränns vid eller kokar över. Ugnsluckan har 2-glas isolering och tillagningsutrymmet är helt i rostfritt stål. I värmelådan kan porslin och koppar förvärmas och maten hållas varm tills den ska serveras. Försedd med behaglig pushpull öpnning och antiglidunderlag som ser till att porslinet står stadigt. Kaffemaskin Den inbyggda helautomatiska kaffemaskinen leverar perfekt espresso, gång efter gång. Helautomatisk beredning av espresso, dubbel espresso, kaffe och dubbel kaffe med perfekt crema. Använd färska bönor eller färdigmald kaffe. Med munstycket har du möjlighet att skumma och värma mjölket till din cappuccino/latte. Munstycket genererar även hett vatten, exempelvis till en kopp te. Automatisk genomspolningsfunktion för rengöring av tappar och rör, när maskinen tas i drift eller efter standby-läge. Under: Inbyggd kaffemaskin, Design-serien.

14 12 Gashällarna är designade för att ge optimala uppvärmningstider. Gashällar Bertazzonis gashällar är utrustade med olika stora brännare med varierande styrka, för att ge dig en så flexibel matlagning som möjligt. Hällarna har avtagbara kastrullgaller i svartemaljerat matt gjutjärn. Designen tillåter ett närmare avstånd mellan kokkärlet och lågan vilket medför kortade uppvärmningstider och lägre energiförbrukning. Samtliga gashällar är utrustade med elektrisk enhandständning och termosäkring. När lågan slocknar oavsiktligt, t.ex. genom luftdrag, avbryts gastillförseln alltså automatiskt. Brännaren tänds med en lätt tryckning och vridning. Segmenterade hällar Bertazzonis segmenterade hällar finns i 3 förutbestämda konfigurationer: gas/ tepanyaki, gas/induktion och gas/induktion/ tepanyaki. Hällarna skiljer sig markant från övriga kombinationshällar på så vis att de är i ett stycke. Designen medför dels enklare installation då det inte krävs lister mellan varje segment samt enklare rengöring då hällen saknar skruvar, skarvar och andra smutsfällor. Samtliga brännare är i mässing för längre livslängd och wokbrännaren på 5 kw har dubbla vred, för separat styrning av inre och yttre låga. Denna unika funktion ger dig total kontroll över matlagningen. Induktionszonerna styrs av behagliga vred i solitt metall. Den elektriska tepanyaki-hällen har 2 vred, en för respektive element. Hällen är avtagbar för enkel rengöring. Induktionshällar Induktionshällar medför både tidsbesparing och energibesparing. Den Induktiva värmeöverföring garanterar extremt korta uppkokningstider och mycket snabb reaktion vid ändring av vämeläge. Värmen alstras direkt i kokkärlets botten. Kokzonen värms endast upp när ett magnetiskt kokkärl placeras på den (kokkärlsavkänning). Innanför kokzonsmarkeringen känner hällen av kokzonens storlek. Om kokkärlet avlägsnas från hällen stoppas energitillförseln. Bertazzonis induktionshällar präglas av rena linjer och okonstlad elegans. De finns tillgängliga i 60 cm med 4 zoner eller 90 cm med 5 zoner. Båda är utrustade med en funktion som sammankopplar eller "bygger bro" mellan 2 zoner. Detta betyder att zonerna styrs samtidigt med en touchknapp. Funktionen är speciellt praktiskt till fiskgrytor. Med Boost-funktioner arbetar kokzonen med maximal effekt under en viss period. Perfekt för att exempelvis snabbt koka upp en stor mängd pastavatten. Wokbrännaren har dubbla vred, för separat reglering av innre och yttre låga. Denna unika attribut kommer att ge dig total kontroll och flexibilitet i köket.

15 13

16 14 Fläktar Fläktarna kan, beroende på modell, monteras under skåp eller direkt mot vägg. utrustad med halogen-spots som ger ditt kök ett härligt ljus och en god arbetsbelysning över spisen. Avtagbara fettfilter som enkelt kan diskas i maskin. Samtliga fläktar har 3 olika hastigheter med en maximal kapacitet på 1000 m 3 h. Sortimentet erbjuder även modeller med dubbla motorer som generar en effekt på 2038 m 3 h. Bertazzonis kraftfulla fläkt med dubbla motorer.

17 15 ITALIENS FÄRGER Konstnärlig elegans är kännetecknande för den härligt överdådiga italienska designkulturen. Med inspiration hämtad från den kulinariska traditionen i Emilia-Romagna, det italienska kökets mecka, förs dessa stilfulla kvalitéer nu in i ditt kök i ett urval av utsökta färger. Med minutiösa metoder som utvecklats för bilindustrin appliceras färgen på rostfritt stål i dubbla lager, en process som garanterar färgens hållbarhet. Färglackeringen tål både extrema syrlighetsoch temperaturnivåer vilket resulterar i en varaktig och underbar glans, bidragande till en dimension av stilmässigt och estetiskt nyskapande som kommer att genomsyra hela ditt köks design. Fägerna som återfinns på Master- och Heritage-serien har istället en matt yta. De framhävs tydligt tillsammans med de blanka kromade detaljerna och beslagen i bortat stål. VERDE GRÖN BIANCO VIT ROSSO RÖD CREMA BEIGE NERO SVART BLU BLÅ GIALLO GUL VINO VINRÖD

18 16 PROFESSIONAL-SERIEN FRISTÅENDE SPISAR Professional-serien genomsyras av rena linjer, goda proportioner och ergonomisk design. Utöver rostfritt stål finns spisarna tilgänliga i 8 olika sensationella färger. Med minutiösa metoder som utvecklats för bilindustrin appliceras färgerna på rostfritt stål i dubbla lager, en process som garanterar färgens hållbarhet. Den transparenta lacken och handpoleringen bidrar till fin lyster och glans. Modeller 122 cm 6 brännare + stekbord, elektrisk dubbelugn 90 cm 6 brännare, elektrisk dubbelugn 90 cm 5 brännare, elektrisk dubbelugn 90 cm induktionsspis, elektrisk dubbelugn 90 cm 6 brännare, elektrisk ugn 90 cm 6 brännare, hybridugn 90 cm 5 brännare, elektrisk ugn 90 cm induktionsspis, elektrisk ugn 60 cm 4 brännare, elektrisk ugn 60 cm induktionsspis, elektrisk ugn Elegant rostfritt handtag, Professional-serien.

19 17

20 18 Inbyggnadsugn modell XT från Professional-serien, tillsammans med matchande värmelåda, kombinationsugn med mikro, fläkt samt gashäll.

21 19 INBYGGNAD Bertazzonis inbyggda Professional-serie genomsyras av de rena linjer, goda proportioner och den funktionella design som återfinns i det fristående spisarna. Ugnar med intelligenta system introducerar nya nivår av flexibilitet och effektivitet till ditt kök. Ugnarna kan kompletteras med värmelåda, kombinationsugn med mikro, ångkokare och fläktar. Segmenterade hällar i ett stycke tillåter dig att kombinera olika bränslealterativ i en och samma yta. Även renodlade gas och induktionshällar finns tillgängliga, båda vredstyrda och mycket användarvänliga. Modeller 76 cm gastrougn 60 cm inbyggnadsugnar 45 cm kombinationsugnar med mikro 45 cm ångkokare 60 cm värmelåda 90 cm gashällar, 5 brännare 60 cm gashäll, 4 brännare 60 cm gashäll, 3 brännare 90 cm segmenterad häll, gas/stekbord 90 cm segmenterad häll, gas/induktion 90 cm segmenterad häll, gas/induktion/ stekbord 90 cm vredstyrd induktionshäll Under: fläkt 90 cm bred, Professional-serien.

22 20 DESIGN-SERIEN Bertazzonis Design-serie är ett viktigt framsteg för det integrerade köket. Ugnens fasad är i svart glas och rostfritt stål, med ett elegant yttre som ritats i Stefano Giovannonis studio i Milano. Den fulländas med utsökta detaljer såsom det handgjorda ugnshandtaget bestående av härdat Venetianskt glas. Ugnarna kan kompletteras med värmelåda, kombinationsugn med mikro, ånkkokare, kompaktugn, kaffemaskin och fläktar. Modeller 76 cm gastrougn 60 cm inbyggnadsugnar 45 cm inbyggnadsun 45 cm kombinationsugn med mikro 45 cm ångkokare 60 cm värmelåda 45 cm kaffemaskin 90 cm induktionshäll 60 cm induktionshäll Ramlösa induktionshällar med facettslipade kanter finns i bredd 60 cm (4 zoner) eller 90 cm (5 zoner). Under: transparent handtag i härdat glas från Venedig.

23 21

24 22 HERITAGE-SERIEN Gasspisarna från Bertazzonis Heritage-serie är en vinkning till familjeföretagets yngre dagar, när Francesco Bertazzoni och hans son, Antonio, gjorde sina vedspisar populära i Italien i 1900-talets början. Heritageseriens design kombinerar en elegant klassisk look med den avancerade ingenjörsteknik som är Bertazzoniprodukternas signum. Modeller 122 cm 6 brännare + stekbord, elektrisk dubbelugn 92 cm 6 brännare, elektrisk ugn Heritage-serien finns i 3 olika färgalternativ: beige, svart och vinröd. Designen vittnar om en stor passion för tradition och är inspirerad av Bertazzonis ursprungliga vedspisar. Under: Varje spis bär Antonios signatur, son till grundaren Francesco Bertazzoni och mannen som först gjorde Bertazzonis vedspisar populära över hela Italien. Höger: svart gasspis från Heritage-serien. 92 cm, 6 brännare och elektrisk varmluftsugn.

25 SERIEN Bertazzoni Heritage 1900 inför en alldeles egen aura av excellens i ditt kök med sitt tidlöst vackra yttre. Modeller 90 cm 5 brännare, elektrisk dubbelugn 90 cm 5 brännare, elektrisk ugn Vänster: spisen ger en fin känsla av retro till köket med sina vackra detaljer och kranliknande vred. Under: svart spis från Bertazzoni 1900-serien. 90 cm, 5 brännare och elektrisk dubbelugn.

26 24 MASTER-SERIEN Master-serien som passar in perfekt till det klassiska köket, karakteriseras av de tydliga svarta vreden och den eleganta temperaturindikatorn. Spisarna finns tillgänliga i 90 cm, 70 cm och 60 cm. XT-modellerna är utrustade med mässingsbrännare och finns även att få i 3 olika färgalternativ: beige, svart och vinröd. Modeller 90 cm 5 brännare, elektrisk dubbelugn XT 90 cm 5 brännare, elektrisk dubbelugn XE 90 cm 5 brännare, elektrisk ugn XT 90 cm 5 brännare, elektrisk ugn XE 70 cm 5 brännare, elektrisk ugn 60 cm 4 brännare, elektrisk ugn 60 cm 4 brännare, gasugn med fläkt Under: Samtliga spisar i Master- och 1900-serien är utrustad med en temperaturindikator längs panelen. höger: Bertazzoni Master-serien XE, 90 cm 5 brännare och elektrisk ugn.

27 25

28 26 SPECIFIKATIONER FÄRGER PROFESSIONAL-SERIEN HÖGBLANK FINISH VERDE/GRÖN BIANCO/VIT ROSSO/RÖD HERITAGE-SERIEN MATT FINISH VINO/VINRÖD NERO/SVART CREMA/BEIGE CREMA/BEIGE NERO/SVART BLU/BLÅ GIALLO/GUL VINO/VINRÖD INOX/ROSTFRITT STÅL MASTER-SERIEN MATT FINISH VINO/VINRÖD NERO/SVART CREMA/BEIGE INOX/ROSTFRITT STÅL PROFESSIONAL-SERIEN 122 cm 6 brännare + stekbord, elektrisk dubbelugn X122 6G MFE X 6 mässingsbrännare + elektrisk stekbord Wok 2-stegsbrännare 5,0 kw Dubbla vred för wok, separat styrning av inre och yttre låga Gjutjärnsgaller Stor ugn: elektrisk varmluftsugn med 9 funktioner Liten ugn: konvenktionell med 4 funktioner 3-glas isolering med avtagbart innerglas Kylfläkt Förvaringslucka Standardtillbehör - 2 galler för vardera ugn 1216 x 640 x mm 90 cm 6 brännare, eletrisk dubbelugn W90 6 MFE X 5 mässingsbrännare Wok 2-stegsbrännare 5,0 kw Dubbla vred för wok, separat styrning av inre och yttre låga Gjutjärnsgaller Stor ugn: elektrisk varmluftsugn med 9 funktioner Liten ugn: konvenktionell med 4 funktioner 3-glas isolering med avtagbart innerglas Kylfläkt Förvaringslucka Standardtillbehör - stor ugn: 1 galler, 2 bakplåtar, 1 långpanna. Liten ugn: 2 galler 895 x 600 x mm VE BI RO CR NE BL GI VI X VE BI RO CR NE BL GI VI X

29 27 90 cm 5 brännare, elektrisk dubbelugn W90 5 MFE X 5 mässingsbrännare Wok 2-stegsbrännare 5,0 kw Dubbla vred för wok, separat styrning av inre och yttre låga Gjutjärnsgaller Stor ugn: elektrisk varmluftsugn med 9 funktioner Liten ugn: konvenktionell med 4 funktioner 3-glas isolering med avtagbart innerglas Kylfläkt Förvaringslucka Standardtillbehör - stor ugn: 1 galler, 2 bakplåtar, 1 långpanna. Liten ugn: 2 galler 895 x 600 x mm 90 cm induktionsspis, elektrisk dubbelugn W90 IND MFE X 5 induktionszoner Power-boost, restvärmeindikator, varmhållningsfunktion Stor ugn: elektrisk varmluftsugn med 9 funktioner Liten ugn: konvenktionell med 4 funktioner 3-glas isolering med avtagbart innerglas Kylfläkt Förvaringslucka Standardtillbehör - stor ugn: 1 galler, 2 bakplåtar, 1 långpanna. Liten ugn: 2 galler 895 x 600 x mm VE BI RO CR NE BL GI VI X VE BI RO CR NE BL GI VI X 90 cm 6 brännare, elektrisk ugn X90 6 MFE X 6 mässingsbrännare Wok 2-stegsbrännare 5,0 kw Dubbla vred för wok, separat styrning av inre och yttre låga Gjutjärnsgaller Elektrisk varmluftsugn med 9 funktioner 3-glas isolering med avtagbart innerglas kylfläkt Förvaringslucka Standardtillbehör - 2 galler, 1 långpanna 895 x 600 x mm 90 cm 6 brännare, hybridugn X90 6 DUAL X 6 mässingsbrännare Wok 2-stegsbrännare 5,0 kw Dubbla vred för wok, separat styrning av inre och yttre låga Gjutjärnsgaller Elektrisk varmluftsugn med 9 funktioner 3-glas isolering med avtagbart innerglas Kylfläkt Förvaringslucka Standardtillbehör - 2 galler, 1 långpanna 895 x 600 x mm VE BI RO CR NE BL GI VI X VE BI RO CR NE BL GI VI X

30 28 90 cm 5 brännare, elektrisk ugn X90 5 MFE X 5 mässingsbrännare Wok 2-stegsbrännare 5,0 kw Dubbla vred för wok, separat styrning av inre och yttre låga Gjutjärnsgaller Elektrisk varmluftsugn med 9 funktioner 3-glas isolering med avtagbart innerglas Kylfläkt Förvaringslucka Standardtillbehör - 2 galler, 1 långpanna 895 x 600 x mm 90 cm induktionspis, elektrisk ugn X90 IND MFE X 5 induktionszoner Power-boost, restvärmeindikator, varmhållningsfunktion Elektrisk varmluftsugn med 9 funktioner 3-glas isolering med avtagbart innerglas Kylfläkt Förvaringslucka Standardtillbehör: 2 galler, 1 långpanna 895 x 600 x mm VE BI RO CR NE BL GI VI X VE BI RO CR NE BL GI VI X 60 cm gasspis, elektrisk varmluftsugn X60 4 MFE X 4 aluminiumbrännare Wok 2-stegsbrännare 5,0 kw Dubbla vred för wok, separat styrning av inre och yttre låga Gjutjärnsgaller Elektrisk varmluftsugn med 9 funktioner 3-glas isolering med avtagbart innerglas Kylfläkt Förvaringslucka Standardtillbehör: 1 galler, 2 bakplåtar, 1 långpanna 595 x 600 x mm 60 cm induktinsspis, elektrisk ugn X60 IND MFE X 4 induktionszoner Bro-funktion Power-boost, restvärmeindikator, varmhållningsfunktion Elektrisk varmluftsugn med 9 funktioner 3-glas isolering med avtagbart innerglas Kylfläkt Förvaringslucka Standardtillbehör: 1 galler, 2 bakplåtar, 1 långpanna 595 x 600 x mm VE BI RO CR NE BL GI VI X VE BI RO CR NE BL GI VI X

31 29 76 cm gastrougn F30 PRO XT Elektrisk varmluftsugn med pyrolytisk rengöring Dubbla varmluftsfläktar 11 matlagningsfunktioner samt matlagningstermometer Assistenten, 33 förinställda matlagningssekvenser Rostfri design LCD interface med TouchControl samt vred Metallhandtag 4-glas isolering Ugnsvolym 116 l 758 x 587 x 728 mm 60 cm inbyggndsugn XT F60 PRO XT/12 Elektrisk varmluftsugn 10 matlagningsfunktioner samt matlagningstermometer Assistenten, 33 förinställda matlagningssekvenser Rostfri design LCD interface med TouchControl samt vred Metallhandtag 3-glas isolering med avtagbart innerglas Ugnsvolym 65 l Easy Cleam-emalj 595 x 540 x 595 mm 60 cm inbyggnadsugn XA F60 PRO XA/12 Elektrisk varmluftsugn 9 matlagningsfunktioner Rostfri design TouchControl med digital display samt vred Metallhandtag 3-glas isolering med avtagbart innerglas Ugnsvolym 65 l Easy Cleam-emalj 595 x 540 x 595 mm 45 cm inbyggd kombinationsugn med mikro F45 PRO MOW X 6 matlagninsgprogram Rostfri design TouchControl med digital display Metallhandtag 2-glas isolering Ugnsvolym 38 l 30 förinställda matlagningssekvenser 595 x 563 x 455 mm

32 30 45 cm ångkokare F45 PRO VAP X 6 matlagninsgprogram Rostfri design TouchControl med digital display Metallhandtag 2-glas isolering Ugnsvolym 35 l 30 förinställda matlagningssekvenser 595 x 563 x 455 mm 60 cm värmelåda WD60 PRO X Rostfri design Push-pull öppning Antiglidmatta Belastningsförmåga 25 Kg Temperaturreglering Effekt 400 W 595 x 545 x 121 mm 90 cm gashäll, 5 brännare P910 1 PRO X 5 mässingsbrännare Wok 2-stegsbrännare 5,0 kw Gjutjärnsgaller Elektrisk enhandständning med termosäkring Metallvred 860 x 500 mm 60 cm gashäll, 4 brännare P680 1 PRO X 4 mässingsbrännare Wok 2-stegsbrännare 5,0 kw Gjutjärnsgaller Elektrisk enhandständning med termosäkring Metallvred 590 x 500 mm

33 31 90 cm gashäll, 5 brännare PM X 5 mässingsbrännare Wok 2-stegsbrännare 5,0 kw Dubbla vred för wok, separat styrning av inre och yttre låga Gjutjärnsgaller Elektrisk enhandständning med termosäkring Metallvred 890 x 520 mm 90 cm gashäll, 5 brännare alt. 2 PM36 5 S0 X 5 mässingsbrännare Wok 2-stegsbrännare 5,0 kw Dubbla vred för wok, separat styrning av inre och yttre låga Gjutjärnsgaller Elektrisk enhandständning med termosäkring Metallvred 890 x 520 mm 90 cm segmenterad häll gas/tepanyaki PM36 3 0G X 3 mässingsbrännare varav 1 wokbrännare med dubbla vred, 1 elektrisk tepanyaki med dubbla vred 5 kw wok 2-stegsbrännare Gjutjärnsgaller Elektrisk enhandständning med termosäkring Metallvred 890 x 520 mm 90 cm segmenterad häll gas/induktion PM36 3 I0 X 3 mässingsbrännare varav 1 wokbrännare med dubbla vred, 2 induktionszoner 5 kw wok 2-stegsbrännare Gjutjärnsgaller Elektrisk enhandständning med termosäkring Metallvred 890 x 520 mm

34 32 90 cm segmenterad häll wok/tepanyaki/induktion PM36 1 IG X 1 wokbrännare i mässing med dubbla vred, 2 induktionszoner, 1 elektrisk tepanyaki med dubbla vred 5 kw wok 2-stegsbrännare Gjutjärnsgaller Elektrisk enhandständning med termosäkring Metallvred 890 x 520 mm 90 cm vredstyrd induktionshäll PM36 0 IG X 5 induktionszoner Vredstyrd Facettslipade kanter och elegant rostfri ram Power-boost Restvärmeindikator Metallvred 890 x 520 mm 60 cm gashäll, 3 brännare PM X 3 mässingsbrännare Wok 2-stegsbrännare 5,0 kw Dubbla vred för wok, separat styrning av inre och yttre låga Gjutjärnsgaller Elektrisk enhandständning med termosäkring Metallvred 605 x 520 mm 122 cm vägghängd/undermonterad fläkt, 2 motorer KU122 PRO 2 X Rostfri design Elektronisk manövreringspanel 4 halogenspotar 2 motor 3 hastigheter Effekt 2038 m³h Frånluftsdrift 1214 x 570 x 260 mm

35 cm vägghängd/undermonterad fläkt KU122 PRO 1 X Rostfri design Elektronisk manövreringspanel 2 halogenspotar 1 motor 3 hastigheter Effekt 1000 m³h Frånluftsdrift Kolfilterdrift möjlig med extra tillbehör (kolfilterkit art ) 1214 x 490 x 260 mm 90 cm vägghängd/undermonterad fläkt, 2 motorer KU90 PRO 2 X Rostfri design Elektronisk manövreringspanel 4 halogenspotar 2 motor 3 hastigheter Effekt 2038 m³h Frånluftsdrift 895 x 570 x 260 mm 90 cm vägghängd/undermonterad fläkt KU90 PRO 1 X Rostfri design Elektronisk manövreringspanel 2 halogenspotar 1 motor 3 hastigheter Effekt 1000 m³h Frånluftsdrift Kolfilterdrift möjlig med extra tillbehör (kolfilterkit art ) 895 x 490 x 260 mm 60 cm vägghängd/undermonterad fläkt KU60 PRO 1 X Rostfri design Elektronisk manövreringspanel 2 halogenspotar 1 motor 3 hastigheter Effekt 1000 m³h Frånluftsdrift Kolfilterdrift möjlig med extra tillbehör (kolfilterkit art ) 600 x 570 x 260 mm

36 34 DESIGN SERIEN 76 cm gastrougn F30 CON XT Elektrisk varmluftsugn med pyrolytisk rengöring Dubbla varmluftsfläktar 11 matlagningsfunktioner samt matlagningstermometer Assistenten, 33 förinställda matlagningssekvenser Svart glas med rostfri ram LCD interface med TouchControl Handtag i härdat venetianskt glas 4-glas isolering Ugnsvolym 116 l 758 x 575 x 728 mm 60 cm inbyggnadsugn XT F60 CON XT/12 Elektrisk varmluftsugn 10 matlagningsfunktioner samt matlagningstermometer Assistenten, 33 förinställda matlagningssekvenser Svart glas med rostfri ram LCD interface med TouchControl Metallhandtag 3-glas isolering med avtagbart innerglas Ugnsvolym 65 l Easy Cleam-emalj 595 x 540 x 595 mm 60 cm inbyggnadsugn XD F60 CON XD/12 Elektrisk varmluftsugn 10 matlagningsfunktioner Svart glas med rostfri ram TouchControl med digital display Metallhandtag 3-glas isolering med avtagbart innerglas Ugnsvolym 65 l Easy Cleam-emalj 595 x 540 x 595 mm 60 cm inbyggnadsugn XE F60 CON XE/12 Elektrisk varmluftsugn med pyrolytisk rengöring 10 matlagningsfunktioner Svart glas med rostfri ram TouchControl med digital display Metallhandtag 4-glas isolering Ugnsvolym 65 l 595 x 540 x 595 mm

37 35 60 cm inbyggnadsugn XA F60 CON XA/12 Elektrisk varmluftsugn 9 matlagningsfunktioner Svart glas med rostfri ram TouchControl med digital display samt vred Metallhandtag 3-glas isolering med avtagbart innerglas Ugnsvolym 65 l Easy Cleam-emalj 595 x 540 x 595 mm 45 cm inbyggnadsugn F45 CON XT 9 matlagningsfunktioner Svart glas med rostfri ram TouchControl med digital display Metallhandtag 2-glas isolering Ugnsvolym 46 l Easy Cleam-emalj 595 x 563 x 455 mm 45 cm inbyggd kombinationsugn med mikro F45 CON MOW X 6 matlagninsgprogram Svart glas med rostfri ram TouchControl med digital display Metallhandtag 2-glas isolering Ugnsvolym 38 l 30 förinställda matlagningssekvenser 595 x 563 x 455 mm 45 cm inbyggd ångkokare F45 CON VAP X 6 matlagninsgprogram Svart glas med rostfri ram TouchControl med digital display Metallhandtag 2-glas isolering Ugnsvolym 35 l 30 förinställda matlagningssekvenser 595 x 563 x 455 mm

38 36 60 cm värmelåda WD60 CON X Svart glas med rostfri ram Push-pull öppning Antiglidmatta Belastningsförmåga 25 Kg Temperaturreglering Effekt 400 W 595 x 545 x 121 mm 45 cm inbyggd kaffemaskin M45 CAF X Svart glas med rostfri ram TouchControll med digital display Munstycke för värmning/skumning av mjölk Mata med färska bönor alt. färdigmald kaffe Kaffeintensitet 5 nivåer 1,8 l vattentank, ca 45 koppar Kaffebehållare 220g Automatisk sköljning 595 x 398 x 455 mm 90 cm induktionshäll P90 5 I NE 5 induktionszoner TouchControll Facettslipade kanter 14 effektnivåer LED display Power-boost Restvärmeindikator Varmhållningsfunktion Bro-funktion 5 timers 880 x 520 mm 60 cm induktionshäll P60 4 I NE 4 induktionszoner TouchControll Facettslipade kanter 14 effektnivåer LED display Power-boost Restvärmeindikator Varmhållningsfunktion Bro-funktion 4 timers 590 x 520 mm

39 cm vägghängd fläkt, 1 motor KG122 CON X Rostfri design med svart glaspanel Elektronisk touchpanel 2 halogenspotar 1 motor 3 hastigheter Effekt 1000 m³h Frånluftsdrift Kolfilterdrift möjlig med extra tillbehör (kolfilterkit art ) 1220 x 470 x 490min./840max. mm 92 cm vägghängd fläkt, 1 motor KG90 CON X Rostfri design med svart glaspanel Elektronisk touchpanel 2 halogenspotar 1 motor 3 hastigheter Effekt 1000 m³h Frånluftsdrift Kolfilterdrift möjlig med extra tillbehör (kolfilterkit art ) 911 x 470 x 490min./840max. mm 122 cm vägghängd fläkt, 2 motorer K122 CON X Rostfri design Elektronisk manövreringspanel 2 halogenspotar 1 motor 3 hastigheter Effekt 1000 m³h Frånluftsdrift 1220 x 500 x mm 92 cm vägghängd fläkt, 1 motor K90 CON X Rostfri design Elektronisk manövreringspanel 2 halogenspotar 1 motor 3 hastigheter effekt 1000 m³h Frånluftsdrift 914 x 500 x mm

40 38 HERITAGE-SERIEN / 1900-SERIEN 122 cm 6 brännare + stekbord, elektrisk dubbelugn H48 6G MFE VI 6 mässingsbrännare + elektrisk stekbord Wok 2-stegsbrännare 5,0 kw Dubbla vred för wok, separat styrning av inre och yttre låga Gjutjärnsgaller Stor ugn: elektrisk varmluftsugn med 9 funktioner Liten ugn: konvenktionell med 4 funktioner 3-glas isolering med avtagbart innerglas Kylfläkt Förvaringslucka Standardtillbehör - 2 galler för vardera ugn 1216 x 640 x mm 92 cm 5 brännare, elektrisk ugn H36 6 MFE VI 6 mässingsbrännare Wok 2-stegsbrännare 5,0 kw Dubbla vred för wok, separat styrning av inre och yttre låga Gjutjärnsgaller elektrisk varmluftsugn med 9 funktioner 3-glas isolering med avtagbart innerglas Kylfläkt Förvaringslucka Standardtillbehör - 2 galler, 1 långpanna 911 x 640 x mm VI NE CR VI NE CR 122 cm vägghängd fläkt K48 HER X & KC48 HER VI Rostfri design med färgad kåpa Elektronisk manövreringspanel 2 halogenspotar 1 motor 3 hastigheter Effekt 1000 m³h Frånluftsdrift 1219 x 500 x mm 92 cm vägghängd fläkt K36 HER X & KC36 HER VI Rostfri design med färgad kåpa Elektronisk manövreringspanel 2 halogenspotar 1 motor 3 hastigheter Effekt 1000 m³h Frånluftsdrift 914 x 500 x mm VI NE CR VI NE CR

41 39 90 cm 5 brännare, elektrisk dubbelugn CMD90 5 MFE VIT 5 mässingsbrännare Wok 2-stegsbrännare 5,0 kw Gjutjärnsgaller Stor ugn: elektrisk varmluftsugn med 9 funktioner Liten ugn: konvenktionell med 4 funktioner 3-glas isolering med avtagbart innerglas Kylfläkt Förvaringslucka Standardtillbehör - stor ugn: 1 galler, 2 bakplåtar, 1 långpanna. Liten ugn: 2 galler 895 x 600 x mm 90 cm 5 brännare, elektrisk ugn CM90 5 MFE VI 5 mässingsbrännare Wok 2-stegsbrännare 5,0 kw Gjutjärnsgaller Elektrisk varmluftsugn med 9 funktioner 3-glas isolering med avtagbart innerglas Kylfläkt Förvaringslucka Standardtillbehör - 1 galler, 2 bakplåtar, 1 långpanna 895 x 600 x mm VI NE CR VI NE CR 90 cm vägghängd fläkt AMB 90 VI Rostfri design Elektronisk manövreringspanel 2 halogenspotar 1 motor Effekt 1000 m³h Frånluftsdrift 900 x 500 x mm VI NE CR

42 40 MASTER-SERIEN 90 cm 5 brännare, elektrisk dubbelugn AD90 5 MFE XT 5 mässingsbrännare Wok 2-stegsbrännare 5,0 kw Gjutjärnsgaller Vred i soft-touch gummi Stor ugn: elektrisk varmluftsugn med 9 funktioner Liten ugn: konvenktionell med 4 funktioner 3-glas isolering med avtagbart innerglas Kylfläkt Förvaringslucka Standardtillbehör - stor ugn: 1 galler, 2 bakplåtar, 1 långpanna. Liten ugn: 2 galler 895 x 600 x mm 90 cm 5 brännare, elektrisk dubbelugn AD90 5 MFE XE 5 aluminiumbrännare Wok 2-stegsbrännare 5,0 kw Gjutjärnsgaller Vred i soft-touch gummi Stor ugn: elektrisk varmluftsugn med 9 funktioner Liten ugn: konvenktionell med 4 funktioner 3-glas isolering med avtagbart innerglas Kylfläkt Förvaringslucka Standardtillbehör - stor ugn: 1 galler, 2 bakplåtar, 1 långpanna. Liten ugn: 2 galler 895 x 600 x mm VI NE CR X X 90 cm 5 brännare, elektrisk ugn A90 5 MFE XT 5 mässingsbrännare Wok 2-stegsbrännare 5,0 kw Gjutjärnsgaller Vred i soft-touch gummi Elektrisk varmluftsugn med 9 funktioner 3-glas isolering med avtagbart innerglas Kylfläkt Förvaringslucka Standardtillbehör - 2 galler, 1 långpanna 895 x 600 x mm 90 cm 5 brännare, elektrisk ugn A90 5 MFE XE 5 aluminiumbrännare Wok 2-stegsbrännare 5,0 kw Gjutjärnsgaller Vred i soft-touch gummi Elektrisk varmluftsugn med 9 funktioner 3-glas isolering med avtagbart innerglas Kylfläkt Förvaringslucka Standardtillbehör - 2 galler, 1 långpanna 895 x 600 x mm VI NE CR X X

43 41 70 cm 5 brännare, elektrisk varmluftsugn A70 5 MFE XT 5 aluminiumbrännare Wokbrännare 3,8 kw Gjutjärnsgaller Vred i soft-touch gummi Elektrisk varmluftsugn med 9 funktioner 3-glas isolering med avtagbart innerglas Kylfläkt Standardtillbehör: 1 galler, 2 bakplåtar, 1 långpanna 695 x 600 x mm 60 cm 4 brännare, elektrisk varmluftsugn A60 4 MFE XT 4 aluminiumbrännare Wokbrännare 3,8 kw Gjutjärnsgaller Vred i soft-touch gummi Elektrisk varmluftsugn med 9 funktioner 3-glas isolering med avtagbart innerglas Kylfläkt Standardtillbehör: 1 galler, 2 bakplåtar, 1 långpanna 595 x 600 x mm X X 60 cm 4 brännare, gasugn med fläkt A60 4 GEV XT 4 aluminiumbrännare Wokbrännare 3,8 kw Gjutjärnsgaller Vred i soft-touchi gummi Gasugn med fläkt 3-glas isolering med avtagbart innerglas Kylfläkt Standardtillbehör: 1 galler, 2 bakplåtar, 1 långpanna 595 x 600 x mm 122 cm vägghängd fläkt, 2 motorer K122 HD 2X Rostfri design Elektronisk manövreringspanel 4 halogenspotar 2 motorer 3 hastigheter Effekt 2038 m³h Frånluftsdrift 1214 x 600 x 346 mm X

44 42 92 cm vägghängd fläkt, 2 motorer K90 HD 2X Rostfri design Elektronisk manövreringspanel 3 halogenspotar 2 motorer 3 hastigheter Effekt 2038 m³h Frånluftsdrift 911 x 600 x 349 mm 90 vägghängd fläkt AMB 90 X Elektronisk manövreringspanel 2 halogenspotar 1 motor Effekt 1000 m³h Frånluftsdrift 900 x 500 x mm VI NE CR X 60 vägghängd fläkt AMB 60 X Elektronisk manövreringspanel 2 halogenspotar 1 motor Effekt 1000 m³h Frånluftsdrift 600 x 500 x mm X

45 43

46 44 INBYGGNADSSKISSER X122 6G MFE H48 6G MFE min 940 max min 940 max Gas Supply cable length min 130 max H36 6 MFE min 940 max min 940 max Gas Electricity min 130 max

47 45 W90 IND MFE W90 5 MFE min 945 max min 945 max Gas 500 Electricity Supply cable length min 189 max AD90 5 MFE CMD90 5 MFE min 945 max min 945 max Gas 500 Electricity Supply cable length min 189 max

48 46 X90 6 MFE X90 5 MFE X90 6 DUAL X90 IND MFE min 945 max min 945 max Gas 500 Electricity Supply cable length min 189 max A90 5 MFE CM90 5 MFE min 945 max min 945 max Gas 500 Electricity Supply cable length min 189 max

49 47 A70 5 MFE min 945 max min 945 max Gas Electricity min 189 max X60 4 MFE A60 4 MFE A60 4 GEV X60 IND MFE min 945 max min 945 max Gas Electricity min 189 max

50 48 F30 CON XT F30 PRO XT F60 CON XT F60 CON XE F60 CON XD F60 CON XA F60 PRO XT F60 PRO XA F45 CON XT F45 CON MOW X F45 CON VAP X F45 PRO MOW X F45 PRO VAP X min , min min 568 max ,3 578, ,5 565,

51 49 M45 CAF X 45 WD60 CON X WD60 PRO X min

52 50 P910 1 PRO X P680 1 PRO X min min min min 55 min 175 min min 55 min PM X PM36 5 S0 X PM36 3 0G X PM36 3 I0 X PM36 1 IG X PM36 0 IG X PM X min 69 50min min min 50 min 175 min min 50 min P90 5 I NE P60 4 I NE min min

53 51 KU122 PRO 2 X min 125 max KU122 PRO 1 X min 125 max KU90 PRO 2 X min 125 max

54 52 KU90 PRO 1 X min 125 max KU60 PRO 1 X min 125 max K122 HD 2X

55 53 K90 HD 2X KG122 CON X min 840 max min 840 max KG90 CON X 490 min 840 max min 840 max

56 54 K122 CON X K90 CON X 650 min 1030 max min 910 max K48 HER X + KC48 HER NE min 910 max K36 HER X + KC36 HER NE min 910 max

57 55 AMB 90 VI AMB 90 CR AMB 90 NE K60 AMB min 550 max 450 min 550 max

58 56

59 Garanti 5 års garanti täcker samtliga produkter. Vart kan jag köpa min Bertazzoni? Bertazzoni säljs i butiker över hela landet. Hitta din närmaste återförsäljare genom att besöka se.bertazzoni.com. Service och reservdelar Service i Sverige ombesörjs av Garantgruppen AB. Reservdelar hanteras av MEAB Reservdelsgrossisten. 57 Ansvarsfriskrivning Trots ansträngningar för att säkerhetsställa innehållets noggrannhet, reserverar Fratelli Bertazzoni rättigheten att korrigera eller ändra innehållet utan förvarning. Fotografi Phil Sayer, Peter Wood Bertazzoni SpA 2013 Fratelli Bertazzoni, Bertazzoni och logotypen är skyddad och registrerad som varumärke tillhörande Bertazzoni SpA. Showroom Torsgatan 5a Stockholm

60 58 TO COOK BEAUTIFULLY bertazzoni.se CAT307546

A2PYID-6 100 CM OPERA SPIS MED DUBBELUGN (EN PYROLYTISK) OCH INDUKTIONSHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A STORA UGNEN - A LILLA UGNEN

A2PYID-6 100 CM OPERA SPIS MED DUBBELUGN (EN PYROLYTISK) OCH INDUKTIONSHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A STORA UGNEN - A LILLA UGNEN A2PYID-6 100 CM OPERA SPIS MED DUBBELUGN (EN PYROLYTISK) OCH INDUKTIONSHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A STORA UGNEN - A LILLA UGNEN EAN13: 8017709145804 Induktionshäll med 5 induktionszoner Vänster

Läs mer

C92IPX8. classic 90 CM SPIS MED DUBBLA UGNAR,VARAV EN MED PYROLYS INDUKTIONSHÄLL ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A

C92IPX8. classic 90 CM SPIS MED DUBBLA UGNAR,VARAV EN MED PYROLYS INDUKTIONSHÄLL ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A C92IPX8 90 CM SPIS MED DUBBLA UGNAR,VARAV EN MED PYROLYS INDUKTIONSHÄLL ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A EAN13: 8017709150129 Induktionshäll med 5 induktionszoner Vänster bak: Ø 180 mm, 1850 W - Turbo 3000

Läs mer

Tech Line & Tradition

Tech Line & Tradition Tech Line & Tradition TECH LINE Tech Line spis Varför Tech Line? Tech Line är vår nya serie med ett rakt och stilrent utseende, med handtag och vred i rostfritt och finns med ett antal olika gashällar

Läs mer

A1PYID-7 90 CM OPERASPIS MED MULTIFUNKTIONSUGN MED PYROLYS OCH INDUKTIONSHÄLL ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: B

A1PYID-7 90 CM OPERASPIS MED MULTIFUNKTIONSUGN MED PYROLYS OCH INDUKTIONSHÄLL ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: B A1PYID-7 90 CM OPERASPIS MED MULTIFUNKTIONSUGN MED PYROLYS OCH INDUKTIONSHÄLL ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: B EAN13: 8017709164232 Induktionshäll med 5 zoner: Vänster bak: Ø 180 mm, 1850 W - Turbo 3000 W

Läs mer

C92IPX 90 CM SPIS MED DUBBELUGN (EN PYROLYTISK) OCH INDUKTIONSHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A

C92IPX 90 CM SPIS MED DUBBELUGN (EN PYROLYTISK) OCH INDUKTIONSHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A C92IPX 90 CM SPIS MED DUBBELUGN (EN PYROLYTISK) OCH INDUKTIONSHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A EAN13: 8017709145453 HÄLL Induktionshäll med 5 induktionszoner: Höger fram: Ø 145, 1,40 kw-turbo 1,8 kw

Läs mer

SCP112-8. linea 60 CM PYROLYTISK MULTIFUNKTIONSUGN ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS A

SCP112-8. linea 60 CM PYROLYTISK MULTIFUNKTIONSUGN ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS A SCP112-8 60 CM PYROLYTISK MULTIFUNKTIONSUGN ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS A EAN13: 8017709130046 12 funktioner 12 recept varav 3 programmerbara Ugnskapacitet: 68 liter (+35%) Temperaturer mellan 30 280 C

Läs mer

CPF9IPYW Nyheter. Portofino 90 CM SPIS MED PYROLYSUGN OCH INDUKTIONSHÄLL, GUL, SOFT CLOSE, ENERGIKLASS: A+

CPF9IPYW Nyheter. Portofino 90 CM SPIS MED PYROLYSUGN OCH INDUKTIONSHÄLL, GUL, SOFT CLOSE, ENERGIKLASS: A+ CPF9IPYW Nyheter 90 CM SPIS MED PYROLYSUGN OCH INDUKTIONSHÄLL, GUL, SOFT CLOSE, ENERGIKLASS: A+ EAN13: 8017709240783 SÄLJES ENDAST AV UTVALDA ÅTERFÖRSÄLJARE Induktionshäll med 5 zoner: Vänster bak: Ø 180

Läs mer

A2PYID CM OPERASPIS MED DUBBLA UGNAR, VARAV EN MED PYROLYS OCH INDUKTIONSHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A

A2PYID CM OPERASPIS MED DUBBLA UGNAR, VARAV EN MED PYROLYS OCH INDUKTIONSHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A A2PYID-8 100 CM OPERASPIS MED DUBBLA UGNAR, VARAV EN MED PYROLYS OCH INDUKTIONSHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A EAN13: 8017709155025 Induktionshäll med 5 zoner: Vänster bak: Ø 180 mm, 1850 W - Turbo

Läs mer

CPF9GPYW. Portofino 90 CM SPIS MED PYROLYSUGN OCH GASHÄLL, GUL, SOFT CLOSE, ENERGIKLASS: A+ SÄLJES ENDAST AV UTVALDA ÅTERFÖRSÄLJARE

CPF9GPYW. Portofino 90 CM SPIS MED PYROLYSUGN OCH GASHÄLL, GUL, SOFT CLOSE, ENERGIKLASS: A+ SÄLJES ENDAST AV UTVALDA ÅTERFÖRSÄLJARE 90 CM SPIS MED PYROLYSUGN OCH GASHÄLL, GUL, SOFT CLOSE, ENERGIKLASS: A+ SÄLJES ENDAST AV UTVALDA ÅTERFÖRSÄLJARE Gashälll med 6 brännare Vänster bak: 1000 W Vänster fram: 4200 W Mitten fram: 1000 W Mitten

Läs mer

SF4604PMCNR Nyheter. Funktioner. Tillbehör. Versioner. Dolce Stil Novo

SF4604PMCNR Nyheter. Funktioner. Tillbehör. Versioner. Dolce Stil Novo SF4604PMCNR Nyheter 60 CM KOMPAKT KOMBINATIONSMIKROVÅGSUGN MED MOTORDRIVET HANDTAG, SVART GLAS MED DETALJER I KOPPAR, SOFT CLOSE EAN13: 8017709223625 SÄLJES ENDAST AV UTVALDA ÅTERFÖRSÄLJARE BESTÄLLNINGSVARA

Läs mer

CE92IMX 90 CM SPIS MED DUBBELUGN OCH INDUKTIONSHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A STORA UGNEN - A LILLA UGNEN

CE92IMX 90 CM SPIS MED DUBBELUGN OCH INDUKTIONSHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A STORA UGNEN - A LILLA UGNEN CE92IMX 90 CM SPIS MED DUBBELUGN OCH INDUKTIONSHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A STORA UGNEN - A LILLA UGNEN EAN13: 8017709117719 HÄLL Induktionshäll med 5 induktionszoner: Höger fram: Ø 145, 1,40 kw-turbo

Läs mer

C9IMX9. Funktioner. Tillbehör. classic. Stora ugnen 90 CM SPIS MED MULTIFUNKTIONSUGN OCH INDUKTIONSHÄLL ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A

C9IMX9. Funktioner. Tillbehör. classic. Stora ugnen 90 CM SPIS MED MULTIFUNKTIONSUGN OCH INDUKTIONSHÄLL ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A C9IMX9 90 CM SPIS MED MULTIFUNKTIONSUGN OCH INDUKTIONSHÄLL ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A EAN13: 8017709222888 Induktionshäll med 5 zoner: Vänster bak: Ø 180 mm, 1850 W - Turbo 3000 W Vänster fram: Ø 145

Läs mer

Majestic. Professionella spisar för ditt kök

Majestic. Professionella spisar för ditt kök Majestic Professionella spisar för ditt kök Professionell matlagning med stil Kvaliteten på en ILVE spis upplevs genom detaljerna och är sprungen ur renaste stål och unika stildetaljer. Majestic kommer

Läs mer

120 CM OPERA SPIS MED DUBBELUGN (EN MULTIFUNKTIONSUGN) OCH GASHÄLL MED ELEKTRISK PLÅT, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A STORA UGNEN - B LILLA UGNEN

120 CM OPERA SPIS MED DUBBELUGN (EN MULTIFUNKTIONSUGN) OCH GASHÄLL MED ELEKTRISK PLÅT, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A STORA UGNEN - B LILLA UGNEN CS120-6 120 CM OPERA SPIS MED DUBBELUGN (EN MULTIFUNKTIONSUGN) OCH GASHÄLL MED ELEKTRISK PLÅT, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A STORA UGNEN - B LILLA UGNEN EAN13: 8017709111182 Gashäll med 6 brännare: Vänster

Läs mer

CE92GPX 90 CM SPIS MED DUBBELUGN (EN PYROLYTISK) OCH GASHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A

CE92GPX 90 CM SPIS MED DUBBELUGN (EN PYROLYTISK) OCH GASHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A CE92GPX 90 CM SPIS MED DUBBELUGN (EN PYROLYTISK) OCH GASHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A EAN13: 8017709113889 HÄLL Gashäll med 6 brännare: Vänster bak - fram: 1,00 kw - snabb 4,00 kw Mitten bak - fram:

Läs mer

60 CM KOMPAKT KOMBINATIONSMIKROVÅGSUGN, ROSTFRITT STÅL, SOFT CLOSE

60 CM KOMPAKT KOMBINATIONSMIKROVÅGSUGN, ROSTFRITT STÅL, SOFT CLOSE SF4390MCX 60 CM KOMPAKT KOMBINATIONSMIKROVÅGSUGN, ROSTFRITT STÅL, SOFT CLOSE EAN13: 8017709191443 45 cm hög kompaktugn 13 funktioner Ugnsvolym: Netto: 40 liter Brutto: 50 liter Temperatur: 50-250 C Dubbel

Läs mer

A CM OPERASPIS MED DUBBLA MULTIFUNKTIONSUGNAR OCH GASHÄLL MED STEKBORD, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS STORA UGNEN: A LILLA UGNEN: A

A CM OPERASPIS MED DUBBLA MULTIFUNKTIONSUGNAR OCH GASHÄLL MED STEKBORD, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS STORA UGNEN: A LILLA UGNEN: A A5-8 150 CM OPERASPIS MED DUBBLA MULTIFUNKTIONSUGNAR OCH GASHÄLL MED STEKBORD, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS STORA UGNEN: A LILLA UGNEN: A EAN13: 8017709154844 Gashäll med 7 brännare: Vänster bak: 1800 W

Läs mer

C92IPX8. classic 90 CM SPIS MED DUBBELUGN (EN PYROLYTISK) OCH INDUKTIONSHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A

C92IPX8. classic 90 CM SPIS MED DUBBELUGN (EN PYROLYTISK) OCH INDUKTIONSHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A C92IPX8 90 CM SPIS MED DUBBELUGN (EN PYROLYTISK) OCH INDUKTIONSHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A EAN13: 8017709150129 Induktionshäll med 5 induktionszoner Höger fram: Ø 145, 1,1 kw-turbo 2,2 kw Höger

Läs mer

Electrolux Varmkök 900

Electrolux Varmkök 900 Electrolux nya Varmkök 900 är en modulserie, som är anpassad för hårt belastade institutionskök, större restauranger och hotell. Flexibiliteten med fristående enheter samt bordsmodeller, som kan kompletteras

Läs mer

SCB92MX8. classic 90 CM SPIS MED DUBBELA UGNAR, VARAV EN MULTIFUNKTIONSUGN, GASHÄLL, ROSTFRITT STÅL, ENERGIKLASS: A

SCB92MX8. classic 90 CM SPIS MED DUBBELA UGNAR, VARAV EN MULTIFUNKTIONSUGN, GASHÄLL, ROSTFRITT STÅL, ENERGIKLASS: A SCB92MX8 classic 90 CM SPIS MED DUBBELA UGNAR, VARAV EN MULTIFUNKTIONSUGN, GASHÄLL, ROSTFRITT STÅL, ENERGIKLASS: A EAN13: 8017709149963 Gashäll med 5 brännare: Vänster bak: 1800 W Vänster fram: 3000 W

Läs mer

6 TH SENSE UGN MED UNIKA STARCLEAN - EN TALANGFULL STJÄRNA SOM DU ENKELT OCH MILJÖVÄNLIGT HÅLLER SKINANDE REN

6 TH SENSE UGN MED UNIKA STARCLEAN - EN TALANGFULL STJÄRNA SOM DU ENKELT OCH MILJÖVÄNLIGT HÅLLER SKINANDE REN 6 TH SENSE UGN MED UNIKA STARCLEAN - EN TALANGFULL STJÄRNA SOM DU ENKELT OCH MILJÖVÄNLIGT HÅLLER SKINANDE REN EN NY STJÄRNA ÄR FÖDD WHIRLPOOLS GREEN GENERATION STARCLEAN UGN Om din kärlek till matlagning

Läs mer

SFP140. linea 60 CM MULTIFUNKTIONSUGN MED PYROLYS TOUCH SCREEN I FÄRG ROSTFRITT STÅL MED SILVERGLAS ENERGIKLASS: A

SFP140. linea 60 CM MULTIFUNKTIONSUGN MED PYROLYS TOUCH SCREEN I FÄRG ROSTFRITT STÅL MED SILVERGLAS ENERGIKLASS: A SFP140 60 CM MULTIFUNKTIONSUGN MED PYROLYS TOUCH SCREEN I FÄRG ROSTFRITT STÅL MED SILVERGLAS ENERGIKLASS: A EAN13: 8017709172015 Ugnsvolym: Netto: 70 liter Brutto: 79 liter Temperatur: 30-280ºC Digital

Läs mer

SCB92MN8. classic 90 CM SPIS MED DUBBLA UGNAR,VARAV EN MULTIFUNKTIONSUGN, GASHÄLL, SVART HÖGBLANK, ENERGIKLASS: A

SCB92MN8. classic 90 CM SPIS MED DUBBLA UGNAR,VARAV EN MULTIFUNKTIONSUGN, GASHÄLL, SVART HÖGBLANK, ENERGIKLASS: A 90 CM SPIS MED DUBBLA UGNAR,VARAV EN MULTIFUNKTIONSUGN, GASHÄLL, SVART HÖGBLANK, ENERGIKLASS: A EAN13: 8017709149987 Gashäll med 5 brännare: Vänster bak: 1800 W Vänster fram: 3000 W Mitten: extra snabb

Läs mer

Pressmeddelande. Förutom design är även ergonomi och funktion viktiga element i ett

Pressmeddelande. Förutom design är även ergonomi och funktion viktiga element i ett Inbyggnad för alla personligheter! Förutom design är även ergonomi och funktion viktiga element i ett BPR maj 2007 kök. Detta har Bosch tagit fasta på med sin nya ugnsserie för inbyggnad. Vad som gör det

Läs mer

Professional Plus. Professionella spisar för ditt kök

Professional Plus. Professionella spisar för ditt kök Professional Plus Professionella spisar för ditt kök Det behövs en vilja av stål för att laga mat som proffsen Det här är Professional Plus. Solid och stark nog för att hålla för intensiv daglig användning

Läs mer

SFP6604PNRE Nyheter. Funktioner. Dolce Stil Novo

SFP6604PNRE Nyheter. Funktioner. Dolce Stil Novo SFP6604PNRE Nyheter 60 CM MULTIFUNKTIONSUGN MED MOTORDRIVET HANDTAG OCH PYROLYS SVART GLAS MED DETALJER I KOPPAR ENERGIKLASS: A+ EAN13: 8017709218195 SÄLJES ENDAST AV UTVALDA ÅTERFÖRSÄLJARE BESTÄLLNINGSVARA

Läs mer

SFP4390XPZ. Funktioner. Tillbehör. classic 60 CM KOMPAKT MULTIFUNKTIONSUGN MED PYROLYS, ROSTFRITT STÅL, SOFT CLOSE, ENERGIKLASS: A

SFP4390XPZ. Funktioner. Tillbehör. classic 60 CM KOMPAKT MULTIFUNKTIONSUGN MED PYROLYS, ROSTFRITT STÅL, SOFT CLOSE, ENERGIKLASS: A SFP4390XPZ 60 CM KOMPAKT MULTIFUNKTIONSUGN MED PYROLYS, ROSTFRITT STÅL, SOFT CLOSE, ENERGIKLASS: A EAN13: 8017709215347 45 cm hög kompaktugn 10 funktioner Ugnsvolym: Netto: 36 liter Brutto: 50 liter Temperatur:

Läs mer

C92IPX9 Nyheter Kommer snart

C92IPX9 Nyheter Kommer snart C92IPX9 Nyheter Kommer snart classic 90 CM SPIS MED DUBBLA UGNAR VARAV EN MED PYROLYS, MULTIZON OCH MATLAGNINGSTERMOMETER, ROSTFRITT STÅL, EAN13: 8017709268381 SÄLJES ENDAST AV UTVALDA ÅTERFÖRSÄLJARE Program/funktioner:

Läs mer

SFP6102TVS Nyheter. Funktioner. Tillbehör. linea 60 CM MULTIFUNKTIONSUGN MED PYROLYS SILVERGLAS

SFP6102TVS Nyheter. Funktioner. Tillbehör. linea 60 CM MULTIFUNKTIONSUGN MED PYROLYS SILVERGLAS SFP6102TVS Nyheter 60 CM MULTIFUNKTIONSUGN MED PYROLYS SILVERGLAS EAN13: 8017709252960 20% lägre energiklass än A-klass Ugnsvolym: Netto: 70 liter Brutto: 79 liter Temperatur: 30-280ºC Digital display

Läs mer

A2BL CM OPERASPIS MED DUBBLA UGNAR VARAV EN MULTIFUNKTIONSUGN, GASHÄLL, HÖGBLANK SVART, ENERGIKLASS STORA UGNEN: A LILLA UGNEN: B

A2BL CM OPERASPIS MED DUBBLA UGNAR VARAV EN MULTIFUNKTIONSUGN, GASHÄLL, HÖGBLANK SVART, ENERGIKLASS STORA UGNEN: A LILLA UGNEN: B A2BL-8 100 CM OPERASPIS MED DUBBLA UGNAR VARAV EN MULTIFUNKTIONSUGN, GASHÄLL, HÖGBLANK SVART, ENERGIKLASS STORA UGNEN: A LILLA UGNEN: B EAN13: 8017709155100 Gashäll med 6 brännare Vänster bak: extra snabb

Läs mer

A CM OPERASPIS MED DUBBLA UGNAR VARAV 1 MULTIFUNKTIONSUGN OCH GASHÄLL, ROSTFRITT STÅL, ENERGIKLASS STORA UGNEN: B LILLA UGNEN: B

A CM OPERASPIS MED DUBBLA UGNAR VARAV 1 MULTIFUNKTIONSUGN OCH GASHÄLL, ROSTFRITT STÅL, ENERGIKLASS STORA UGNEN: B LILLA UGNEN: B A3-7 120 CM OPERASPIS MED DUBBLA UGNAR VARAV 1 MULTIFUNKTIONSUGN OCH GASHÄLL, ROSTFRITT STÅL, ENERGIKLASS STORA UGNEN: B LILLA UGNEN: B EAN13: 8017709162375 Gashäll med 6 brännare: Vänster bak: 1800 W

Läs mer

Produktkatalog 2013 / 1. Välja nytt kök?

Produktkatalog 2013 / 1. Välja nytt kök? Produktkatalog 2013 / 1 Välja nytt kök? ENKELT ATT VÄLJA RÄTT: DET ÄR ENKELT 1 Klara svar Storlekar, funktioner och program Att välja en modell som är perfekt för dig och ditt kök kan vara en utmaning.

Läs mer

Torricella Felix Royal

Torricella Felix Royal Torricella Felix Royal Ett fullutrustat visningskök, aktuellt för försäljning, som finns att se i vårt Showroom i Höör. Köket har tidigare visats upp på den prestigefyllda mässan Abitare il Tempo i Verona,

Läs mer

Gaspanna ecocompact. Stående enhet med kondenserande gaspanna. ecocompact VSC 126/2 C VSC 196/2 C VSC 246/2 C

Gaspanna ecocompact. Stående enhet med kondenserande gaspanna. ecocompact VSC 126/2 C VSC 196/2 C VSC 246/2 C Gaspanna ecocompact Stående enhet med kondenserande gaspanna ecocompact VSC 126/2 C VSC 196/2 C VSC 246/2 C Nya tider... varma idéer till framtidssäkrad Idéer för intelligent bostadskomfort Vaillant har

Läs mer

GRILLSERIE. Maximal matlagning på minimalt utrymme

GRILLSERIE. Maximal matlagning på minimalt utrymme GRILLSERIE Maximal matlagning på minimalt utrye S t e k h ä l l Tillverkas i bredderna 40, 60 och 100 cm i flertal utföranden: slät, räfflad samt kombination av båda. Stekytan är tillverkad i extra kraftigt

Läs mer

SCB92MN8. classic 90 CM SPIS MED DUBBELUGN (1 MULTIFUNKTIONSUGN) OCH GASHÄLL, HÖGBLANK SVART ENERGIKLASS: A

SCB92MN8. classic 90 CM SPIS MED DUBBELUGN (1 MULTIFUNKTIONSUGN) OCH GASHÄLL, HÖGBLANK SVART ENERGIKLASS: A 90 CM SPIS MED DUBBELUGN (1 MULTIFUNKTIONSUGN) OCH GASHÄLL, HÖGBLANK SVART ENERGIKLASS: A EAN13: 8017709149987 GASHÄLL MED 5 BRÄNNARE: Vänster bak: 1,80 kw Vänster fram: 3,00 kw Mitten: extra snabb 3,50

Läs mer

STÖrrE ugn och BäTTrE resultat

STÖrrE ugn och BäTTrE resultat STÖrrE ugn och BäTTrE resultat Våra nya spisar har extra stora plåtar och på modeller med varmluft kan du dessutom grädda på flera nivåer samtidigt! SpISNYHETEr 2011 En katalog fylld av våra nya spisar

Läs mer

Ugn med mikrofunktion och tillsatt ånga rostfritt stål, svart HN 878G4S1

Ugn med mikrofunktion och tillsatt ånga rostfritt stål, svart HN 878G4S1 svart/rostfri 30989 kr* *Rekommenderat cirkapris inkl. moms och miljöavgift Miljöavgift ingår med 5 kr (exklusive moms) Produktegenskaper Ugnstyp / Ugnsfunktioner k Ugnsvolym: 67 l k 15 ugnsfunktioner:

Läs mer

Kök & Spisar för Gasol

Kök & Spisar för Gasol Spisar & Kök Kök & Spisar för Gasol Det franska köket står för finess och yttersta kvalitet världen över. Detsamma gäller Eno spisar och kök som är tillverkade för att ge dig livsnjutning och säker funktion,

Läs mer

Välj rätt spis, häll och ugn

Välj rätt spis, häll och ugn Välj rätt spis, häll och ugn 1 Som alternativ till en hel spis kan du välja att köpa häll och ugn separat. Du kan då placera ugnen i en bekväm arbetshöjd. Spishällen kan antingen bestå av enskilda gjutjärnsplattor

Läs mer

BRF GYLLE 2:42. Bostadsrätt Gylle 2:42, Gamla Tunavägen, Borlänge

BRF GYLLE 2:42. Bostadsrätt Gylle 2:42, Gamla Tunavägen, Borlänge BRF GYLLE 2:42 Bostadsrätt Gylle 2:42, Gamla Tunavägen, Borlänge BRF Gylle 2:42. Boro Väst 4 AB reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan

Läs mer

FILTERBRYGGARE FÖR GLAS- OCH TERMOSKANNOR FILTERBRYGGARE FÖR GLAS- OCH TERMOSKANNOR. från. M-Line

FILTERBRYGGARE FÖR GLAS- OCH TERMOSKANNOR FILTERBRYGGARE FÖR GLAS- OCH TERMOSKANNOR. från. M-Line FILTERBRYGGARE FÖR GLAS- OCH TERMOSKANNOR FILTERBRYGGARE FÖR GLAS- OCH TERMOSKANNOR från M-Line M-LINE KAFFEBRYGGARE FÖR GLAS- OCH TERMOSKANNOR FÄRSKBRYGGT OCH SMAKFULLT KAFFE NÄR DET ÄR SOM BÄST! MÄNNISKOR

Läs mer

KATALOG 2016 DOLCEVITA. En liten bit av Italien rakt hem i ditt kök! MADE IN ITALY

KATALOG 2016 DOLCEVITA. En liten bit av Italien rakt hem i ditt kök! MADE IN ITALY KATALOG 2016 MADE IN ITALY En liten bit av Italien rakt hem i ditt kök! SYMBOLER Förklaring av symboler som används i produktspecifikationerna. Ugnslampa Grill (liten) Undervärme Grill (medium) Övervärme

Läs mer

SF4920VCX Nyheter. Funktioner. Tillbehör. Versioner. Victoria 60 CM KOMPAKT KOMBINATIONSÅNGSUGN ROSTFRITT STÅL SOFT CLOSE ENERGIKLASS: A+

SF4920VCX Nyheter. Funktioner. Tillbehör. Versioner. Victoria 60 CM KOMPAKT KOMBINATIONSÅNGSUGN ROSTFRITT STÅL SOFT CLOSE ENERGIKLASS: A+ SF4920VCX Nyheter 60 CM KOMPAKT KOMBINATIONSÅNGSUGN ROSTFRITT STÅL SOFT CLOSE ENERGIKLASS: A+ EAN13: 8017709211073 Anti fingerprint 45 cm hög kompaktugn 15 funktioner Ugnsvolym: Netto: 41 liter Brutto:

Läs mer

Spisguide [Namn] Elektroskandia Sverige AB [år-månad-dag]

Spisguide [Namn] Elektroskandia Sverige AB [år-månad-dag] Spisguide [Namn] Elektroskandia Sverige AB [år-månad-dag] Spisguide Vilken spis ska du välja? Naturligtvis är det utrymmet som är det första att ta hänsyn till. Vanligast bredd är 60 cm, men även andra

Läs mer

TR4110IP. Victoria 110 CM SPIS MED 3 UGNAR OCH INDUKTIONSHÄLL GRÄDDFÄRGAD ENERGIKLASS:A

TR4110IP. Victoria 110 CM SPIS MED 3 UGNAR OCH INDUKTIONSHÄLL GRÄDDFÄRGAD ENERGIKLASS:A 110 CM SPIS MED 3 UGNAR OCH INDUKTIONSHÄLL GRÄDDFÄRGAD ENERGIKLASS:A EAN13: 8017709195069 Induktionshäll med 5 zoner: Vänster bak: Ø 215 mm, 2300 W Vänster fram: 1300 W Mitten: Ø 265 mm, 2300 W Höger bak:

Läs mer

tappning. Geberit Monolith

tappning. Geberit Monolith Badrumsdesign i ny tappning. Geberit Monolith För folk med karaktär. Och dem som njuter av livets goda. Vill du ge ditt badrum en ny fräsch look? Med Geberit Monolith badrumsmoduler slipper du kompromissa.

Läs mer

SCP112NE2. linea 60 CM PYROLYTISK MULTIFUNKTIONSUGN, SVART ENERGIKLASS A

SCP112NE2. linea 60 CM PYROLYTISK MULTIFUNKTIONSUGN, SVART ENERGIKLASS A 60 CM PYROLYTISK MULTIFUNKTIONSUGN, SVART ENERGIKLASS A EAN13: 8017709117429 12 funktioner 12 recept varav 3 programmerbara Ugnskapacitet: 54 liter Temperaturer mellan 50 280 C Dubbel digital display (separat

Läs mer

Standard- och tillvalsprodukter

Standard- och tillvalsprodukter Standard- och tillvalsprodukter Helsingborg, Vasatorps trädgård Av trycktekniska skäl kan återgvina träslag och andra ytor avvika från verkligheten. Vi reserverar oss för eventuella produktförändringar

Läs mer

Animo ComBi-serien Professionell, modern och snabb

Animo ComBi-serien Professionell, modern och snabb Stora kaffe och tebryggare ComBi Animo ComBiserien Professionell, modern och snabb Varje dag njuter miljontals människor av den utsökta aromen och fylliga smaken hos en kopp nybryggt kaffe och te på olika

Läs mer

DOSC36X. classic 60 CM DUBBEL MULTIFUNKTIONSUGN ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A

DOSC36X. classic 60 CM DUBBEL MULTIFUNKTIONSUGN ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A DOSC36X 60 CM DUBBEL MULTIFUNKTIONSUGN ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A EAN13: 8017709149642 STORA UGNEN 6 funktioner Ugnsvolym: Netto: 70 liter Brutto: 79 liter Temperatur: 50-250 C 5 tillagningsnivåer Digital

Läs mer

KATALOG 2017 DOLCEVITA. En liten bit av Italien rakt hem i ditt kök! MADE IN ITALY

KATALOG 2017 DOLCEVITA. En liten bit av Italien rakt hem i ditt kök! MADE IN ITALY KATALOG 2017 MADE IN ITALY En liten bit av Italien rakt hem i ditt kök! SYMBOLER Förklaring av symboler som används i produktspecifikationerna. Ugnslampa Grill (liten) Undervärme Grill (medium) Övervärme

Läs mer

1. Viktigt till att börja med din spis.

1. Viktigt till att börja med din spis. HETA TIPS 1 Ett kök kan se ut nästan hur som helst. Ljust eller mörkt, gammalt eller nytt spelar ingen roll där finns nästan alltid en spis. Har du sedan en stekpanna eller två, några kastruller och grytor

Läs mer

SC112PZ. Funktioner 60 CM ELEKTRISK MULTIFUNKTIONSUGN, ROSTFRITT STÅL MED PIZZAFUNKTION ENERGIKLASS A

SC112PZ. Funktioner 60 CM ELEKTRISK MULTIFUNKTIONSUGN, ROSTFRITT STÅL MED PIZZAFUNKTION ENERGIKLASS A 60 CM ELEKTRISK MULTIFUNKTIONSUGN, ROSTFRITT STÅL MED PIZZAFUNKTION ENERGIKLASS A EAN13: 8017709107345 12 funktioner 12 recept varav 3 programmerbara Ugnskapacitet: 46 liter Temperaturer mellan 40 280

Läs mer

Prislista 2012-09-01

Prislista 2012-09-01 Produkt/ kategori SID Spisar 2 INBYGGNADSUGNAR 3 MIKRO 3 INBYGGNADSHÄLLAR 4 INDUKTIONSHÄLLAR 4 DISKMASKINER 5 KYL-FRYSAR KOMBI 6 kyl-frysar design 6 KYLSKÅP 7 VINKYLAR 7 FRYSAR 8 FRYSBOXAR 8 KÖKSFLÄKTAR

Läs mer

SF6390XE. Funktioner. Tillbehör. classic 60 CM MULTIFUNKTIONSUGN SOFT CLOSE ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A+

SF6390XE. Funktioner. Tillbehör. classic 60 CM MULTIFUNKTIONSUGN SOFT CLOSE ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A+ SF6390XE 60 CM MULTIFUNKTIONSUGN SOFT CLOSE ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A+ EAN13: 8017709212155 Anti fingerprint 12 funktioner Ugnsvolym: Netto: 70 liter Brutto: 79 liter Temperatur: 30-280 C 5 tillagningsnivåer

Läs mer

Att laga mat med DEMEYERE FEMSTJÄRNIG MATLAGNING

Att laga mat med DEMEYERE FEMSTJÄRNIG MATLAGNING Att laga mat med DEMEYERE FEMSTJÄRNIG MATLAGNING Tryckkokare Skaldjursgryta Varför skall man köpa Demeyere produkter? Demeyere har som affärsidé att tillverka världens bästa stek- och kokkärl i rostfritt

Läs mer

FEMSTJÄRNIG MATLAGNING ATT LAGA MAT MED DEMEYERE

FEMSTJÄRNIG MATLAGNING ATT LAGA MAT MED DEMEYERE FEMSTJÄRNIG MATLAGNING ATT LAGA MAT MED DEMEYERE Varför skall man köpa Demeyere produkter? Demeyere tillverkar stek- och kokkärl i rostfritt stål som håller hela livet. Många av världens stjärnkockar använder

Läs mer

SFP6925BPZ NYHET. Funktioner. Tillbehör. Victoria 60 CM MULTIFUNKTIONSUGN MED PYROLYS VIT ENERGIKLASS: A

SFP6925BPZ NYHET. Funktioner. Tillbehör. Victoria 60 CM MULTIFUNKTIONSUGN MED PYROLYS VIT ENERGIKLASS: A SFP6925BPZ NYHET 60 CM MULTIFUNKTIONSUGN MED PYROLYS VIT ENERGIKLASS: A EAN13: 8017709204327 Anti fingerprint 13 funktioner Ugnsvolym: Netto: 65 liter Brutto: 79 liter Temperatur: 30-280 C 5 tillagningsnivåer

Läs mer

Det italienska köket. Art.nr: 8502 008

Det italienska köket. Art.nr: 8502 008 2009 Pentry ombord Det italienska köket Det är lätt att känna igen italiensk pentryutrustning. Inte minst på designen. Italienarnas alldeles speciella känsla för vackra material och fina former är närvarande

Läs mer

Ger filtrerat, ångande hett vatten med ett enkelt handgrepp från samma blandare som ditt vanliga varma och uppfriskande kalla vatten.

Ger filtrerat, ångande hett vatten med ett enkelt handgrepp från samma blandare som ditt vanliga varma och uppfriskande kalla vatten. Ger filtrerat, ångande hett vatten med ett enkelt handgrepp från samma blandare som ditt vanliga varma och uppfriskande kalla vatten. Det moderna köket är hjärtat i hemmet, platsen där vi alla älskar att

Läs mer

Köphjälp augusti 2018 VITVAROR

Köphjälp augusti 2018 VITVAROR Köphjälp augusti 2018 VITVAROR I den här köphjälpen hittar du alla produkter, priser och den praktiska informationen du behöver för att välja dina vitvaror. HÄLLAR se s. 44 Innehåll Vitvaror du kan lita

Läs mer

SF4140VCN. Funktioner. Tillbehör. Versioner. linea 60 CM KOMPAKT KOMBINATIONSÅNGUGN MED TOUCHSCREEN I FÄRG, SOFT CLOSE, SVART, ENERGIKLASS: A

SF4140VCN. Funktioner. Tillbehör. Versioner. linea 60 CM KOMPAKT KOMBINATIONSÅNGUGN MED TOUCHSCREEN I FÄRG, SOFT CLOSE, SVART, ENERGIKLASS: A 60 CM KOMPAKT KOMBINATIONSÅNGUGN MED TOUCHSCREEN I FÄRG, SOFT CLOSE, SVART, ENERGIKLASS: A EAN13: 8017709217051 45 cm hög kompaktugn 12 funktioner Ugnsvolym: Netto: 41 liter Brutto: 50 liter Temperatur:

Läs mer

VITVAROR SOM DU KAN LITA PÅ

VITVAROR SOM DU KAN LITA PÅ Köphjälp Vitvaror Alla produkter (som visas här) kanske inte finns på varuhuset. Kontakta personalen eller gå in på IKEA.se för mer information. För mer detaljerad produktinformation, se prislappen och

Läs mer

SF750PX. Funktioner. Tillbehör. cortina 60 CM MULTIFUNKTIONSUGN, GRÄDDFÄRGAD MED BESLAG I SILVER, ENERGIKLASS: A

SF750PX. Funktioner. Tillbehör. cortina 60 CM MULTIFUNKTIONSUGN, GRÄDDFÄRGAD MED BESLAG I SILVER, ENERGIKLASS: A 60 CM MULTIFUNKTIONSUGN, GRÄDDFÄRGAD MED BESLAG I SILVER, ENERGIKLASS: A EAN13: 8017709172541 10 funktioner Ugnsvolym: Netto: 70 liter Brutto: 79 liter Temperaturer mellan 50-250 C 5 tillagningsnivåer

Läs mer

Kaffemaskiner Bonamat - Filterbryggare

Kaffemaskiner Bonamat - Filterbryggare Kaffemaskiner Bonamat - Filterbryggare Doften och smaken avslöjar det redan... det här är färskt kaffe! Bryggt med filter, vilket gör att smaken och doften verkligen kommer till sin rätt. Hederligt, härligt

Läs mer

5 års GARANTI VITVAROR SOM DU KAN LITA PÅ

5 års GARANTI VITVAROR SOM DU KAN LITA PÅ Köphjälp Vitvaror Alla produkter (som visas här) kanske inte finns på varuhuset. Kontakta personalen eller gå in på IKEA.se för mer information. För mer detaljerad produktinformation, se prislappen och

Läs mer

med nya ögon Vi har alltid fokuserat på att utmana mönster.

med nya ögon Vi har alltid fokuserat på att utmana mönster. 2012 NY HET ER Se ditt kök med nya ögon Utmana dig själv. Utmana dina föreställningar. Låt dig inspireras på nytt. Hos HTH är vi experter på att se kök i helt nya perspektiv och att ge dig inspirerande

Läs mer

PT 3 SERIEN 1400 LITERS KYL- OCH FRYSSKÅP ZANUSSI SORTIMENT FUNKTION OCH KONSTRUKTION

PT 3 SERIEN 1400 LITERS KYL- OCH FRYSSKÅP ZANUSSI SORTIMENT FUNKTION OCH KONSTRUKTION SORTIMENT Serien består av 4 stycken 1400 liters kyloch frysskåp. Skåpen har fläkt för att ge bästa kyleffekt. De finns i varianter med heldörr, 1/2 dörr och glasdörr. 1400 LITERS KYL- OCH FRYSSKÅP FUNKTION

Läs mer

Högre mysfaktor. Mikael och Markus, Josef Davidssons Eftr.

Högre mysfaktor. Mikael och Markus, Josef Davidssons Eftr. Köksmästaren Högre mysfaktor Sedan Josef Davidssons Eftr. startade produktion av Smålandsspisen 1896, har vi tagit vedspistraditionen in i 2000-talet och har idag fler järn i elden än någonsin. I vår fabrik

Läs mer

SVERIGES MEST PRISVÄRDA BRASKAMINER SE HELA AKTUELLA UTBUDET PÅ WWW.NORDICBRASKAMINER.SE

SVERIGES MEST PRISVÄRDA BRASKAMINER SE HELA AKTUELLA UTBUDET PÅ WWW.NORDICBRASKAMINER.SE 1 SVERIGES MEST PRISVÄRDA BRASKAMINER 2 NJUT AV ELDENS VÄRME OCH LÅGORNAS SKEN I årtusenden har människan hänförts av elden och vad den kan erbjuda oss. I vår moderna tid är det kanske främst möjligheten

Läs mer

5 ÅRS GARANTI Midea M idea nordic nordic v är v M är epu M Mpska M t pska alog t alog 2012

5 ÅRS GARANTI Midea M idea nordic nordic v är v M är epu M Mpska M t pska alog t alog 2012 5 ÅRS GARANTI Midea nordic värmepumpskatalog 2012 nordic värmepumpskatalog 2012 Midea Design Series 5.05 20 db 5 ÅRS GARANTI Premier Nordic Premier Nordic Heatpump Heatpump Premier Nordic Premier Nordic

Läs mer

SKÄRMASKINER. Översikt Skärmaskiner

SKÄRMASKINER. Översikt Skärmaskiner SKÄRMASKINER Översikt Skärmaskiner Modellöversikt Skärmaskin 1133 1142 1134 1135 1046 IDEAL 1133 IDEAL 1142 IDEAL 1134 IDEAL 1135 IDEAL 1046 Skärlängd, mm 340 430 350 350 460 Skärkapacitet ark (70 g/m²)

Läs mer

Spis, gas, 6/8 brännare med gasugn

Spis, gas, 6/8 brännare med gasugn 900XP är en modulserie, som är anpassad för hårt belastade institutionskök, större restauranger och hotell. Flexibiliteten med fristående enheter samt bordsmodeller, som kan kompletteras med underskåp

Läs mer

MK MKM KE 800 KE 700 KSF InFlex

MK MKM KE 800 KE 700 KSF InFlex MK MKM KE 800 KE 700 KSF InFlex Användarvänliga kvalitetsprodukter för professionella storkök Driftsäkerhet, ergonomi, hygien Index InFlex 4-5 KE 800 6-7 KE 700 8-9 MK och MKM 10-11 KSF 12-13 Tekniska

Läs mer

Möbler & Speglar.... design... kvalité... nytänkande.... inte lika fyrkantiga

Möbler & Speglar.... design... kvalité... nytänkande.... inte lika fyrkantiga Möbler & Speglar... design... kvalité... nytänkande... inte lika fyrkantiga ... design... kvalité... nytänkande Möbler... Snygga möbler... Praktiska möbler... Våra möbler finns i de populäraste storlekarna

Läs mer

COFFEE POINT. OptiBEAN. Färskmalda bönor. direkt i din kopp

COFFEE POINT. OptiBEAN. Färskmalda bönor. direkt i din kopp COFFEE POINT Färskmalda bönor direkt i din kopp OptiBEAN OptiBEAN En kopp med nybryggt kaffe är en inspirationskälla. För många människor har dagen inte börjat förrän de fått sin första kopp kaffe. Det

Läs mer

Enheten är avsedd att placeras på Wery stativ/underskåp/kylbänk men kan även placeras på annan bänk/kylbänk då enheten är utrustad med gummifötter.

Enheten är avsedd att placeras på Wery stativ/underskåp/kylbänk men kan även placeras på annan bänk/kylbänk då enheten är utrustad med gummifötter. Vattenbadsvärmeri BME64 Wery elektriskt vattenbadsvärmeri har bassäng pressad i ett stycke rostfritt stål, med rundade hörn och dolda element vilket förenklar rengöring. Enheten är utrustad med avtappningskran

Läs mer

just nu westerbergs.com ocean 170 l/r duo badkar inkl front 13.695:- (16.995:-) Priserna gäller 2/5-24/8 2014.

just nu westerbergs.com ocean 170 l/r duo badkar inkl front 13.695:- (16.995:-) Priserna gäller 2/5-24/8 2014. just nu Priserna gäller 2/5-24/8 2014. ocean 170 l/r duo badkar inkl front 13.695:- (16.995:-) westerbergs.com dröm eller verklighet Vad är välmående egentligen? Hur tar man bäst hand om sig själv? Vatten

Läs mer

Tysk precision funkar även i svenska kök.

Tysk precision funkar även i svenska kök. Tysk precision funkar även i svenska kök. Låt det tyska ingenjörmannaskapet förenas med ditt intresse för matlagning oavsett vilket kök du köper. Det enkla sättet att välja prisvärda inbyggnadsprodukter

Läs mer

DEN NYA KLASSIKERN FÖR MORGONDAGENS KÖK Gorenje, som i dag är en av Europas ledande tillverkare av vitvaror, kombinerar avancerad teknik med

DEN NYA KLASSIKERN FÖR MORGONDAGENS KÖK Gorenje, som i dag är en av Europas ledande tillverkare av vitvaror, kombinerar avancerad teknik med DEN NYA KLASSIKERN FÖR MORGONDAGENS KÖK Gorenje, som i dag är en av Europas ledande tillverkare av vitvaror, kombinerar avancerad teknik med exklusiv, utpräglad design och hög kvalitet. Med sina innovativa,

Läs mer

Att välja rätt stekpanna KONSUMENTINFORMATION OM BELAGLDA STEKPANNOR

Att välja rätt stekpanna KONSUMENTINFORMATION OM BELAGLDA STEKPANNOR Att välja rätt stekpanna KONSUMENTINFORMATION OM BELAGLDA STEKPANNOR ÄR DET VERKLIGEN NÅGON SKILLNAD PÅ STEKPANNORNA? MÅSTE EN STEKPANNA VARA DYR FÖR ATT VARA BRA? ATT HITTA RÄTT I STEKPANNEDJUNGELN De

Läs mer

SMIDIG OCH SMART. Melitta SystemService. Melitta c35. Snabb och exakt helautomatisk kaffemaskin för kaffespecialiteter med färsk mjölk.

SMIDIG OCH SMART. Melitta SystemService. Melitta c35. Snabb och exakt helautomatisk kaffemaskin för kaffespecialiteter med färsk mjölk. Melitta SystemService Melitta c35 Snabb och exakt helautomatisk kaffemaskin för kaffespecialiteter med färsk mjölk. SMIDIG OCH SMART MELITTA GÖR KAFFE TILL REN NJUTNING H a s t i g h e t o c h p r e c

Läs mer

N 700 ELSPIS GOLVMODELL ZANUSSI SORTIMENT FUNKTION

N 700 ELSPIS GOLVMODELL ZANUSSI SORTIMENT FUNKTION SORTIMENT : en serie med över 100 modeller för det professionella köket, utvecklat för att ge högsta prestation, tillförlitlighet, energibesparing, säkerhetsstandarder samt god ergonomi. Serien är helt

Läs mer

Möblerna är färdigmonterade och enkla att installera. Det enda du behöver montera själv är frontpaneler och handtag.

Möblerna är färdigmonterade och enkla att installera. Det enda du behöver montera själv är frontpaneler och handtag. SKÄRGÅRD -ett badrum som passar! Camargue Skärgård möbelkoncept kompletterar vårt breda utbud av badrumslösningar. Vi vill göra det enklare för dig att sätta ihop ett unikt och individuellt badrum som

Läs mer

Klassisk skandinavisk design- med alla fördelar

Klassisk skandinavisk design- med alla fördelar NEW ClassicLine 2011 Klassisk skandinavisk design- med alla fördelar GRAM har under generationer varit känd för att utveckla produkter som gör vardagen enklare och bidrar till positiva upplevelser i köket.

Läs mer

KVALITET TILL ett RIMLIGT PRIS! BastuUGNAR VEDELDADE PRODUKTER 2012 2013

KVALITET TILL ett RIMLIGT PRIS! BastuUGNAR VEDELDADE PRODUKTER 2012 2013 KVALITET TILL ett RIMLIGT PRIS! BastuUGNAR VEDELDADE PRODUKTER 2012 2013 1 TRADITIONELLT Under nästan ett halvt sekel, har Kota bastuugnar och murgrytor erbjudit aktiva bastubadare kvalitet till ett rimligt

Läs mer

ELEKTRONISKT TRYCKHÅLLNINGSSYSTEM

ELEKTRONISKT TRYCKHÅLLNINGSSYSTEM ELEKTRONISKT TRYCKHÅLLNINGSSYSTEM DAB e.sybox tillkom efter en idé om ergonomisk teknik* och är utvecklad genom 37 års erfarenhet och kunskap inom mekanik och elektronik för pumpar. Det här är en ny PATENTERAD

Läs mer

Takfläktar DA 2900. Nyhet 2012

Takfläktar DA 2900. Nyhet 2012 Takfläktar DA 2900 Nyhet 2012 Produktfördelar Con@ctivity Mieles unika automatikfunktion Con@ctivity är en automatikfunktion för fläktar. Med hjälp av Con@ctivity-modulen kan fläkten kommunicera med hällen

Läs mer

Gasspis 6 brännare med ugn

Gasspis 6 brännare med ugn 700XP är en serie med över 100 modeller för det professionella köket, utvecklat för att ge högsta prestation, tillförlitlighet, energibesparing, säkerhetsstandarder samt god ergonomi. Serien är helt moduluppbyggd

Läs mer

Gåvokort med fin bonusgåva

Gåvokort med fin bonusgåva Julen 2013 Gåvokort med fin bonusgåva bonusgåva värde: 360:- 219:- på köpet I år har vi glädjen att kunna erbjuda tolv bonusgåvor ur sortimentet Selected by Mannerström. Som vanligt väljer mottagaren själv

Läs mer

ACTIVE CHILLERS 10/15/28 kg

ACTIVE CHILLERS 10/15/28 kg SORTIMENT Risken för bakterieangrepp ökar ju längre tid det tar att få ner temperaturen i maten från +90 C till +3 C. Experiment gjorda i laboratorium visar att den ökade risken för bakterier kan drastiskt

Läs mer

Impressivo Ger dig valmöjligheter

Impressivo Ger dig valmöjligheter Impressivo Ger dig valmöjligheter BUSCH-JAEGER ABBs installationsprodukter har en lösning för alla hem och offentliga byggnader. Urvalet utvidgas ständigt med nya produkter, för att bibehålla kompatibilitet

Läs mer

HÖSTKAMPANJ!

HÖSTKAMPANJ! www.jotul.se HÖSTKAMPANJ! www.scanspis.se HÖSTKAMPANJ Höst i stan, på landet och i stugan... blir bättre med en rentbrännande braskamin. Passa på att förverkliga din kamindröm, då vi just nu har erbjudande

Läs mer

ALPHATECH EFFEKTIVA ERGONOMISKA LÄTTA ATT ANVÄNDA

ALPHATECH EFFEKTIVA ERGONOMISKA LÄTTA ATT ANVÄNDA KONVEKTIONSUGNAR ALPHATECH Effektiva, ergonomiska och tillförlitliga varmluftsugnar i rostfritt stål som är enkla att använda och rengöra.alphatech ugnar är utrustade med reverserande fläktar som ger en

Läs mer

spisar maj augusti 2011

spisar maj augusti 2011 spisar FRÅN HUSQVARNA maj augusti 2011 Premium 1689 Husqvarna lanserar ett helt nytt spissortiment som ingår i köksserien Premium 1689. De nya spisarna har en ny modern design som är alignad med övriga

Läs mer

Moon hoch Kamineinsatz Lina 4580h

Moon hoch Kamineinsatz Lina 4580h Insatskaminer 1 2 Moon hoch Kamineinsatz Lina 4580h Innehåll Fördelar med Schmid......6-7 Elda miljövänligt med Schmid......8 Bauvarianten mit Schmid Feuerungstechnik......9 Serie Lina... 10-11 Serie Ekko...

Läs mer

CS150-6 150 CM "OPERA"SPIS MED DUBBELUGN (MULTIFUNKTIONSUGNAR) OCH GASHÄLL MED ELEKTRISK PLÅT, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A

CS150-6 150 CM OPERASPIS MED DUBBELUGN (MULTIFUNKTIONSUGNAR) OCH GASHÄLL MED ELEKTRISK PLÅT, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A CS150-6 150 CM "OPERA"SPIS MED DUBBELUGN (MULTIFUNKTIONSUGNAR) OCH GASHÄLL MED ELEKTRISK PLÅT, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A EAN13: 8017709118464 Gashäll med 7 brännare Vänster bak: 1,80 kw Vänster fram:

Läs mer

Braskaminer med miljövänlig förbränning och användarvänlig design

Braskaminer med miljövänlig förbränning och användarvänlig design Braskaminer med miljövänlig förbränning och användarvänlig design Elden ska vara en upplevelse Aduro förenar elegant design med användarvänlighet, kvalitet och funktion i en bred produktpalett. Med Aduros

Läs mer

2795:- Vitvaror till ditt kök VITVAROR 2795:- 3795:- DAGSPRISET FRÅN

2795:- Vitvaror till ditt kök VITVAROR 2795:- 3795:- DAGSPRISET FRÅN VITVAROR Vitvaror till ditt kök FRÅN 2795:- Inbyggnadsugn Snygg svart inbyggnadsugn med digital LED-display. Mått: H 595 x B 595 x D 575 mm Inbyggnadsmått: H 600 x B 560 x D 575 mm 8 funktioner inkl varmluft

Läs mer