CI R K A P R IS ER S EK E X K L. M O MS G Ä L L ER T. O. M SEK 2017

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "CI R K A P R IS ER S EK E X K L. M O MS G Ä L L ER T. O. M SEK 2017"

Transkript

1 C I R K A P R I S E R S E K E X K L. M O M S G Ä L L E R T. O. M SEK 2017

2 INNEHÅLL SIDA PDF NYHETER 2017 ARBETSBORD... Neat Table Centro Connect Reflect (Contur) Sit n Stand Bordsskivor MÖTES- / KONFERENSBORD Centro Connect Connect V Piece Feather Conference SKOLA / UTBILDNING... Allround College CAFÉ / BAR... Feather Table Contra SOFFBORD / LOUNGE... Feather Table E-pos TILLBEHÖR BORD... Kabelhantering, Hållare, Kontakter etc FÖRVARING... Reflect Öppen Förvaring Reflect med Slagdörrar LOOP STOOL HUG CHAIR Reflect med Skjutdörrar Reflect med Lådor Reflect med Jalusi Reflect Postskåp / Garderob Idén var att skapa en enkel men stabil och tålig pall med hög sittkomfort och egen karaktär. Passar i offentliga miljöer med mycket folk i rörelse och krav på att klara ett tufft slitage. Är en stol komponerad för komfort, tillgänglighet och funktion. Utmaningen har legat i att utmana det pressade faneret till djärva kurvor med komfort, bibehållen nätthet och styrka. Reflect på Hjul Reflect Tower Design TEA Design Jens Fager Reflect Tillbehör Part Förvaring på Sockel eller Ben Part Sideboard, Postskåp, Garderob, Vägghängd, Tower Neat Förvaring på Sockel eller Ben samt tower Tillägg Piece Vägghängd Förvaring Piece Vägghängd Garderob Hyllsystem / Tidskriftsställ SITTMÖBLER... Eve Arbetsstolar Feather Chair Hug Chair Loop Stool Ziv Other chairs Gather Sofa Resolve Sofa Resolve Play Sofa Bridge Sofa Cliff Sofa E-Cab Sofa E-Pos Sofa AVSKÄRMNING... Ease Work Ease Talk Ease Stand Alone GATHER ARMCHAIR RESOLVE PLAY SOFA Ease Pendants Ease Wall Ease Desk Ease Sofa Gather Armchair matchar familjens soffor perfekt och har ett eget uttryck tack vare dess väl avvägda volymer, som matchas av tunna ben vilket ger intrycket att fåtöljen»svävar«ovan golv. Med Resolve Play kan man enkelt bygga ihop två soffor till ett»konferensrum«med hjälp av en AV-förberedd mellanvägg som har kardborreanslutning likt soffornas framkant. Bordsskärmar Golvskärm med träram Design Andreas Engesvik Design Dan Ihreborn Golvskärm med aluminiumram ÖVRIGT... Continental X-Press FÄRG / MATERIAL

3 Människan är social. Därför tar idéer och utveckling fart när vi möts och arbetar tillsammans. Således behövs kontoret som mötesplats, även om själva arbetet ändrar karaktär. Ny teknik och nya arbetssätt kräver nya former av möbler, som får kontor att fungera THE WORKING OFFICE och medarbetare att leverera. Vi kallar det för: Edsbyn the working office.

4 HÅLLBARHET SEDAN 1899 Skog och träråvara var en förutsättning när Edsbyn startades Tidigt var vi ekonomiskt (och ekologiskt) medvetna om att tillvarata råvaran. Pinnstolen Fanett som sålts i över 5 miljoner exemplar, kom till för att ta till vara på spillvirket från vår skidtillverkning. Idag levereras träspillet till värmeverk och träråvaran kommer ifrån FSC godkänt skogsbruk. EASE, vårt senaste avskärmningssystem, är tillverkat av återvunna textilier och PET-flaskor. Samma tänk om återvinning nu som då. Edsbyn var det första kontorsmöbelföretaget som blev godkänt för Svanen och våra produkter är godkända enligt Möbelfakta. Ett kvitto på att vår produktion och våra möbler uppfyller de krav som ställs på miljö, kvalitet och socialt ansvarstagande. Vi arbetar ständigt med att förbättra våra processer och produktion av möbler i Edsbyn för att vara det självklara alternativet för dig CERTIFIERAD PRODUKTION Edsbyverken är certifierat enligt systemen för kvalitets- och miljöledning: ISO 9001 och ISO CERTIFIERADE PRODUKTER Majoriteten av Edsbyns produkter är godkända enligt Möbelfakta. Det innebär: Tekniska kvalitetskrav för hållfasthet, stabilitet och säkerhet samt ytors motståndskraft. Miljökrav på material och produkt. Materialkrav rör framför allt råvaror och komponenter som används i tillverkningen medan produktkrav rör den färdiga möbeln. Producent och underleverantörer arbetar systematiskt med arbetsmiljön och följer gällande lagstiftning. Samt tar ett etiskt och socialt ansvar enligt FN:s»Code of Conduct«. FÖRST MED SVANEN Edsbyn var den första tillverkare av kontorsmöbler som certifierade sina produkter med Svanen. Vårt senaste exempel på Svanen märkt produkt är EASE avskärmningssystem som tillverkas av ett material som normalt används för ljuddämpning i fordon. Det består av återvunna textilier och PETflaskor. Vilket gör EASE till ett bra exempel på hållbar produktutveckling. INNEHÅLL SKRIVBORD 60 % Stål 36% Skivmaterial 03% Annat (pappfolie, lim, kablage, elektronik mm) 01% Fanér INNEHÅLL FÖRVARINGAR 88% Skivmaterial 05% Faner 04% Stål 01% Aluminium 01% Plast 01% Annat Alla ingående material uppfyller kraven för miljöcertifiering enligt Möbelfakta. VARAV ÅTERVUNNET 70 % Återvunnet material i MDF 52 % Återvunnet mtr i spånskiva 25% Återvunnet material i stål ÅTERVINNINGSBART 99% Skrivbord 99% Förvaringar FÖRNYBAR RESURS 36% Skrivbord 88% Förvaringar som väljer möbler till kontoret även utifrån ett miljö- och hållbarhetsperspektiv.

5 VÄLJ RÄTT SEGMENT TILL RÄTT BEHOV Att välja möbler är inte alltid lätt. Hur kan priset skilja mellan två till synes likvärdiga produkter? Svaret är att man inte alltid kan se på ytan vad som skiljer. Jämför med bilindustrin som ofta säljer en och samma modell i olika prisklasser. Motorstyrka, bromsar och fjädring kan skilja, likt lack och klädsel osv. Detsamma gäller även för möbler. CLASSIC Detta segment med fokus på pris vänder sig till företag och organisationer som vill skapa arbetsplatser till lågt pris. Med enkla men stabila konstruktioner i kombination med färre utföranden, material och färger hålls priset nere. BUSINESS Segmentet med fokus på funktion. Business vänder sig till organisationer och företag som vill skapa kundanpassade och funktionella arbetsplatser med lång livslängd till låg kostnad sett över produktlivscykeln. EDGE Segmentet med fokus på design, som riktar sig till företag och organisationer som ser en väldesignad arbetsplats som en viktig konkurrensfördel. Både när det gäller employer branding för att locka och behålla kompetenta medarbetare samt att låta kontoret stärka sitt varumärke. Därför har vi delat in Edsbyns sortiment i segment. Classic har fokus på pris, Business på funktion och i Edge är fokus satt på design. Likt att en enkel bil tar dig från A till B så fyller möblerna i Classic sin funktion. Andra behöver en bil som klarar pendling, fjällresor och rejäla vändor till återvinningsstationen. På samma sätt uppfyller möblerna i Business det aktivitetsbaserade kontorets olika behov. För andra är bilen både arbetsplats och ett skyltfönster som stärker varumärket. Likaledes hjälper möblerna i Edge till att behålla och locka bra medarbetare samt attrahera intressanta kunder. Möblerna i Edge bidrar på så sätt till att stärka företagets varumärke.

6 OLIKA FAMILJER MATCHAR OLIKA BEHOV EASE ETT NYTT UNIVERSUM FEATHER TYST DESIGN MED KOMFORT OCH KARAKTÄR PART DEN RUMSAVDELANDE FÖRVARINGEN PIECE FÖR KREATIVA MÖTEN Ease är inte bara ett skärmsystem. Ease är förmodligen marknadens mest flexibla möbelprogram, som erbjuder allt från stående och hängande rumsavdelare, till rena arbetsplatser, konferensrum och sittgrupper. Stolarna och borden har ett enhetligt uttryck som är enkelt, rent och funktionellt. Variationen i färg, form och material låter dig skapa vackra, harmoniska interiörer med en personlig touch. Part skapades för att vara den perfekta rumsavdelaren. Med rejäla proportioner och en lika snygg bak- som framsida är Part som gjord för att ta plats i det verksamhetsbaserade kontoret. Piece är en familj med möbler för kreativt arbete, presentationer och möten. Designen är skandinaviskt stram med mycket attityd tack vare bordens lutande ben. GATHER EN NY»CROSSOVER«SOFFA NEAT EN FAMILJ MED GRAFISK FORM REFLECT DEN FLEXIBLA FÖRVARINGEN RESOLVE SKAPAR RUM I RUMMET Gather kombinerar modulsoffans flexibilitet och den fristående soffans estetik. Det helgjutna uttrycket grundar sig i dess generösa men distinkta volymer som delas av en karaktäristisk söm som löper runt soffan. Neat är en familj med arbetsbord och förvaringar vars design är strömlinjeformad och luftig. Neat förvaring har en lika snygg bak- som framsida och du matchar material och färger efter önskemål. Reflect förvaringar är moduluppbyggda och erbjuder förmodligen marknadens bredaste utbud med en enhet för varje behov i det samtida kontoret. Oavsett önskemål, leverar Reflect. Resolve inbjuder till enskildhet och lugna samtal i kontorslandskap och offentliga miljöer. Nya Resolve Play kan lätt byggas ihop till små konferensrum med hjälp av en AV-förberedd mellanvägg.

7 EDSBYN CREATE KONSTEN ATT KUNDANPASSA Denna tryckta lista innehåller ett urval ur vår digitala prisdatabas: my.edsbyn.com, där väljer du form, ytskikt, färg och erhåller pris online.»kontor på ditt sätt«heter numera Edsbyn Create. Edsbyn Create skapades för att stödja vår tradition att kombinera industriell produktion med enskilda kunders önskemål. Tillsammans med avancerade CNC-maskiner, robotar och automatiserade liner gör det att vi även kan producera korta serier rationellt. Denna prislista, broschyrer och hemsida ger överblick på vårt utbud. Skissa klassiskt eller importera DWG/3DS-filer från my.edsbyn. com till ditt CAD-system. Du kan också skapa kompletta miljöer i pcon-planner ME, som du sedan importerar till my.edsbyn.com för automatisk omvandling till färdig offert. GÖR FÖRSLAG Med pcon-planner ME gör du lätt säljande möbleringsförslag. Välj möbler till reception, caféhörna, arbetsplatser, konferens, lounger mm. Du byter färger och ytskikt direkt i PCon-planner ME. När du är nöjd summerar du din inredning och importerar förslaget rakt in i Edsbyn Create. Då får du direkt en offert på skärmen att arbeta vidare ifrån. Dina möbleringsförslag sparar du i my.edsbyn.com. OFFERERA/BESTÄLL När du är i skarpt läge skapar du offerter i Edsbyn Create. Eller importerar förslag från pcon-planner ME. Det ger dig full kontroll och minimerar risken för räknefel. Offerterna sparar du i my.edsbyn. com och när du får klartecken på din offert vänder du denna automatiskt till en beställing. Detta minskar risken för den mänskliga faktorn och automatiken i Edsbyn Create ger även kortare leveranstid, än beställning på traditionellt sätt. Med tiden bygger du upp ditt eget bibliotek av möbler och förslag som du sedan kan utgå ifrån när du gör nya förslag. ORDERBEKRÄFTELSE Kontrollera din orderbekräftelse inom två arbetsdagar. Ev. ändringar efter detta datum innebär att din order behandlas som en ny order och får en ny leveranstid. LEVERANSTID Order som läggs i Edsbyn Create levereras snabbare än order via fax, telefon, mail etc. Görs ingen annan överenskommelse, så gäller vanligtvis följande: 5 ARBETSDAGAR Xpress via Edsbyn Create 10 ARBETSDAGAR Continental via Edsbyn Create 20 ARBETSDAGAR Standard via Edsbyn Create 30 ARBETSDAGAR Special via Edsbyn Create Standard via fax, tel, mail etc. Dina möblerings- och offertförslag sparar du i my.edsbyn.com och samlar på så sätt alla underlag. När affären är klar, är ditt digitala beställningsunderlag redan klart. För inloggning och hjälp, maila: support.create@edsbyn.com.

8 KONFIGURERA FÖRVARING KONFIGURERA BORD VÄLJ STOMME OCH YTSKIKT VÄLJ LUCKOR, LÅDOR ELLER JALUSI VÄLJ FORM OCH YTSKIKT HÅL Ritningsnr: KHL01H-0 Ritningsnr: KHL01V Centrerat Ritningsnr: KHL01M-0 Ritningsnr: KHL02VH-0 VÄLJ TYP AV PROFIL OCH KANTLIST KABELLUCKA, POWERBOX ELLER TABLE TOP Centrerat 80 Centrerat 80 Centrerat 80 Kabellucka 220 Ritningsnr: KLU03-0 Kabellucka 400 Ritningsnr: KLU01-0 Kabellucka Ritningsnr: KLU02-0 VÄLJ SOCKEL, BEN ELLER HJUL VÄLJ BAKSIDA Centrerat 80 Centrerat 80 VÄLJ TYP AV BEN OCH YTSKIKT Power Box Ritningsnr: PWB02-0 Table Top Ritningsnr: PWB074 URFRÄSNINGAR Lack, fanér, textil, bulletin board, whiteboard är några exempel. Centrerat Centrerat 20 Urfräsningar i bakkant av skiva Urfräsning i bakkant av skiva. Centrera t 30 Ritningsnr: KSL01-0 Ritningsnr: KSL02-0 Ritningsnr: KSL03-0 VÄLJ TILLBEHÖR Kabelrännor, kontakter för el och data, skärmhållare med mera väljer du direkt i Edsbyn Create tillsammans med bordet. I denna prislista finner du dem under tillbehör bord.

9 RITA I PCON.PLANNER ME SPARA SOM OFFERT I MY.EDSBYN Nu kan du konfigurera ytskikt och utförande på Edsbyns produkter direkt i pcon.planner ME på samma sätt som du gör i my.edsbyn. När du gjort klart din ritning exporterar du ritningens»produktdata«(utförande och antal) till en offert/varukorg i my.edsbyn.com. Med andra ord så kan du fortsättningsvis»rita«fram dina offerter. Kan det bli enklare? Du som är van att arbeta i pcon.planner kan börja arbeta direkt i den nya versionen av pcon.planner ME. Logga in på din sida på my.edsbyn.com och ladda hem nya pcon.planner ME.

10 DESIGN EDSBYN Edsbyn står för samtida nordisk design i samarbete med ledande nordiska designers. Alla med sina kännetecken samtidigt som deras olikheter samspelar väl. Dan Ihreborn står för designen av nyheten Resolve Play. TEA, Thomas Erkisson Arkitekter har ritat de grafiska familjerna Neat och Piece samt nya Loop Stool. Likaledes nya Hug Chair samt Feather familjen är ritad av Jens Fager, som även ligger bakom vårt banbrytande avskärmningssystem Ease ihop med Andreas Engesvik. I år har Andreas kompletterat det läckra soffsystemet Gather med den lika karaktäristiska Gather Armchair. Thomas Eriksson / TEA Cecilia Andreasson / TEA Stina Moraeus / TEA Anders Ekegren Dan Ihreborn Jens Fager & Andreas Engesvik

11 ARBETSBORD NEAT TABLE CENTRO CONNECT REFLECT (CONTUR) SIT N STAND BORDSSKIVOR MÖTES- / KONFERENSBORD CENTRO CONNECT CONNECT V PIECE FEATHER CONFERENCE SKOLA UTBILDNING ALLROUND COLLEGE CAFÉ BAR FEATHER TABLE CONTRA SOFFBORD / LOUNGE FEATHER TABLE E-POS TILLBEHÖR BORD ELEKTRISKT TILLBEHÖR KABELRÄNNA DATORHÅLLARE BILDSKÄRMSHÅLLARE ÖVRIGA TILLBEHÖR BORD

12 23 NEAT TABLE Neat familjen består av förvaringar och arbetsbord med ett luftigt och grafiskt utseende för moderna kontor. NEAT T-Net Dual, 2 x (1200 x ), svart elstativ, bordsskiva i vitpigmenterad ask. Black NEAT Eluttag i svart på varje bord. Kabelränna. Bordsskärm 2400 x 700, tyg: Remix 2 (933). NEAT Storage, 3 x A4 ( mm), vitt skåp (S 0500-N), svart stativ, övre öppna insidan i vitpigmenterad ask, skjutdörrar i ljusgrå (S 2500 N) och vitpigmenterad ask. NEAT Wardrobe, 3 x A4 ( mm), vitt skåp (S 0500-N), svart stativ, dörr i vitpigmenterad ask. FEATHER Swivel chair, krom stativ, sits och rygg i läder: Elmosoft (54035). FEATHER Swivel chair, krom stativ, sits och rygg i tyg: Kvadrat Revive 1 (414). FEATHER Chair, lackad i fir green (9), sits och rygg i tyg: Febrik Pitch (grass). Neat arbetsbord finns i ett flertal modeller och varianter som tillgodoser de flesta krav och behov på en modern arbetsplats. Välj mellan fast eller rörlig arbetshöjd (sit n stand) som ger frihet att variera arbetsställning. Sistnämnda finns både som singel eller tandembord för systemlösningar. Nytt för i år är Neat T-Net tandem samt Neat HiLo singel. Materialkombinationerna är många och inbjuder till att sätta en personlig prägel på inredningen. Komplettera med Neat kontakter för el och data som integreras direkt i bordsskivor och teknikpaneler, likt smyckande accessoarer. Design: TEA, Thomas Eriksson Arkitekter NEAT HiLo singel table NEAT T-Net tandem table

13 NEAT TABLE LO / NEAT TABLE HI 25 Stativ i svart / vit lack TILLÄGG Art nr Faner Högtryckslaminat Björk / Ek Vitp. ask vit svart LO LO Utan hål för bestyckning 45 A kr kr kr kr 45 A kr kr kr kr 45 A kr kr kr kr 45 A kr kr kr kr Skiva Skjutbar skiva kr Stativ lack Bord Lo (Dark chocolate och Misty grey) kr Bord Hi (Dark chocolate och Misty grey) kr A B11 45C hål för bestyckning (bestyckning ingår ej, se separata priser för uttag) 45 B kr kr kr kr 45 B kr kr kr kr 45 B kr kr kr kr 45 B kr kr kr kr A B12 45C hål för bestyckning (bestyckning ingår ej, se separata priser för uttag) 45 C kr kr kr kr 45 C kr kr kr kr 45 C kr kr kr kr 45 C kr kr kr kr 45A13 45B13 45C A14 45B14 45C14 NEAT Table Lo HI HI 3 hål för bestyckning (3st 220V eluttag ingår) 45 H kr kr kr kr 45 H kr kr kr kr NEAT Table Lo HI hål för bestyckning (4st 220V eluttag ingår) 45 J kr kr kr kr 45 J kr kr kr kr Art nr Benämning Pris 45H11 45H12 45J13 45J14 NEAT uttag 45 Z02 Neat CAT6 nätverk dubbel 471 kr 45 Z03 Neat USB dubbel 471 kr 45 Z04 Neat HDMI dubbel 638 kr 45 Z08 Grendosa med spiralsladd kr 45 Z09 Neat CAT6 nätverk enkel 361 kr 45 Z10 Neat USB enkel 361 kr 45 Z11 Neat HDMI enkel 438 kr 45 Z12 Kopplingsbeslag HiLo 438 kr 45 Z13 Start-kit för el 703 kr 45 Z17 Påbyggnads-kit för el 824 kr 45 Z18 Neat CAT6 nätverk + USB 471 kr 45 Z19 Neat CAT6 nätverk + HDMI 576 kr 45 Z20 Neat USB + HDMI 576 kr 45 Z21 Väggladdare 2xUSB 304 kr 45 Z22 USB sladd (1 meter) 94 kr NEAT Table Hi NEAT Table Hi

14 NEAT TABLE HILO SINGLE (SIT N STAND) 27 Stativ i svart / vit lack TILLÄGG Art nr Faner Högtryckslaminat Björk / Ek Vitp. ask vit svart HiLo Single Utan hål för bestyckning 45 K kr kr kr kr 45 K kr kr kr kr 45 K kr kr kr kr 45 K kr kr kr kr Stativ lack Bord HiLo Single (Dark chocolate och Misty grey) kr K18 45L18 45M hål för bestyckning (bestyckning ingår ej, se separata priser för uttag) 45 L kr kr kr kr 45 L kr kr kr kr 45 L kr kr kr kr 45 L kr kr kr kr hål för bestyckning (bestyckning ingår ej, se separata priser för uttag) 45 M kr kr kr kr 45 M kr kr kr kr 45 M kr kr kr kr 45 M kr kr kr kr 45K19 45L19 45M NEAT kontakter finns i svart eller vitt 45K20 45L20 45M NEAT HiLo single table med bordsskärm K21 45L21 45M21 Art nr Benämning Pris NEAT uttag 45 Z02 Neat CAT6 nätverk dubbel 471 kr 45 Z03 Neat USB dubbel 471 kr 45 Z04 Neat HDMI dubbel 638 kr 45 Z08 Grendosa med spiralsladd kr 45 Z09 Neat CAT6 nätverk enkel 361 kr 45 Z10 Neat USB enkel 361 kr 45 Z11 Neat HDMI enkel 438 kr 45 Z12 Kopplingsbeslag HiLo 438 kr 45 Z13 Start-kit för el 703 kr 45 Z17 Påbyggnads-kit för el 824 kr 45 Z18 Neat CAT6 nätverk + USB 471 kr 45 Z19 Neat CAT6 nätverk + HDMI 576 kr 45 Z20 Neat USB + HDMI 576 kr 45 Z21 Väggladdare 2xUSB 304 kr 45 Z22 USB sladd (1 meter) 94 kr NEAT HiLo single table

15 NEAT TABLE HILO SINGLE (SIT N STAND) INTEGRATED TOWER Stativ i svart / vit lack, hurts i vit lack. TILLÄGG 29 Art nr Faner Högtryckslaminat Björk / Ek Vitp. ask vit svart HiLo Single Utan hål för bestyckning 45 K18T kr kr kr kr 45 K19T kr kr kr kr 45 K20T kr kr kr kr 45 K21T kr kr kr kr Stativ lack Bord HiLo Single (Dark chocolate och Misty grey) kr K18T 45L18T 45M18T 1 hål för bestyckning (bestyckning ingår ej, se separata priser för uttag) 45 L18T kr kr kr kr 45 L19T kr kr kr kr 45 L20T kr kr kr kr 45 L21T kr kr kr kr hål för bestyckning (bestyckning ingår ej, se separata priser för uttag) 45 M18T kr kr kr kr 45 M19T kr kr kr kr 45 M20T kr kr kr kr 45 M21T kr kr kr kr 45K19T 45L19T 45M19T K20T 45L20T 45M20T K21T 45L21T 45M21T Art nr Benämning Pris NEAT uttag 45 Z02 Neat CAT6 nätverk dubbel 471 kr 45 Z03 Neat USB dubbel 471 kr 45 Z04 Neat HDMI dubbel 638 kr 45 Z08 Grendosa med spiralsladd kr 45 Z09 Neat CAT6 nätverk enkel 361 kr 45 Z10 Neat USB enkel 361 kr 45 Z11 Neat HDMI enkel 438 kr 45 Z12 Kopplingsbeslag HiLo 438 kr 45 Z13 Start-kit för el 703 kr 45 Z17 Påbyggnads-kit för el 824 kr 45 Z18 Neat CAT6 nätverk + USB 471 kr 45 Z19 Neat CAT6 nätverk + HDMI 576 kr 45 Z20 Neat USB + HDMI 576 kr 45 Z21 Väggladdare 2xUSB 304 kr 45 Z22 USB sladd (1 meter) 94 kr

16 NEAT TABLE HILO DUAL (SIT N STAND) 31 Stativ i svart / vit lack TILLÄGG Art nr Faner Högtryckslaminat Björk / Ek Vitp. ask vit svart Utan hål för bestyckning Stativ lack HiLo Dual 45 K kr kr kr kr 45 K kr kr kr 32 kr Bord HiLo Dual (Dark chocolate och Misty grey) kr K kr kr kr kr 45 K kr kr kr kr K12 45L12 45M hål för bestyckning (bestyckning ingår ej, se separata priser för uttag) 45 L kr kr kr kr 45 L kr kr kr kr 45 L kr kr kr kr 45 L kr kr kr kr hål för bestyckning (bestyckning ingår ej, se separata priser för uttag) 45 M kr kr kr kr 45 M kr kr kr kr 45 M kr kr kr kr 45 M kr kr kr kr 45K13 45L13 45M K14 45L14 45M NEAT HiLo Dual, Sit n Stand arbetsbord, svart stativ, bordsskiva i vitpigmenterad ask. EASE bordsskärm, tyg: Dodan 7020 (19), Divina MD (613). FEATHER snurrstol, krom stativ, tyg: Remix 2 (272) K15 45L15 45M15 Art nr Benämning Pris NEAT uttag 45 Z02 Neat CAT6 nätverk dubbel 471 kr 45 Z03 Neat USB dubbel 471 kr 45 Z04 Neat HDMI dubbel 638 kr 45 Z08 Grendosa med spiralsladd kr 45 Z09 Neat CAT6 nätverk enkel 361 kr 45 Z10 Neat USB enkel 361 kr 45 Z11 Neat HDMI enkel 438 kr 45 Z12 Kopplingsbeslag HiLo 438 kr 45 Z13 Start-kit för el 703 kr 45 Z17 Påbyggnads-kit för el 824 kr 45 Z18 Neat CAT6 nätverk + USB 471 kr 45 Z19 Neat CAT6 nätverk + HDMI 576 kr 45 Z20 Neat USB + HDMI 576 kr 45 Z21 Väggladdare 2xUSB 304 kr 45 Z22 USB sladd (1 meter) 94 kr

17 NEAT TABLE T-NET SINGLE (SIT N STAND) 33 2-delat stativ i svart / vit lack TILLÄGG Art nr Faner Högtryckslaminat Björk / Ek Vitp. ask vit svart T-Net Utan hål för bestyckning 45 N kr kr kr kr 45 N kr kr kr kr 45 N kr kr kr kr 45 N kr kr kr kr Stativ 3 delat stativ kr Stativ lack Bord T-Net Single (Dark chocolate och Misty grey) kr 45N11 45P11 45Q hål för bestyckning (bestyckning ingår ej, se separata priser för uttag) 45 P kr kr kr kr 45 P kr kr kr kr 45 P kr kr kr kr 45 P kr kr kr kr N12 45P12 45Q12 45R hål för bestyckning (bestyckning ingår ej, se separata priser för uttag) 45 Q kr kr kr kr 45 Q kr kr kr kr 45 Q kr kr kr kr 45 Q kr kr kr kr N13 45P13 45Q13 45R hål för bestyckning (bestyckning ingår ej, se separata priser för uttag) 45 R kr kr kr kr 45 R kr kr kr kr 45 R kr kr kr kr NEAT kontakter finns i svart eller vitt 45N14 45P14 45Q14 45R14 Art nr Benämning Pris NEAT Sockets integrerade i bordsskivan NEAT uttag 45 Z02 Neat CAT6 nätverk dubbel 471 kr 45 Z03 Neat USB dubbel 471 kr 45 Z04 Neat HDMI dubbel 638 kr 45 Z08 Grendosa med spiralsladd kr 45 Z09 Neat CAT6 nätverk enkel 361 kr 45 Z10 Neat USB enkel 361 kr 45 Z11 Neat HDMI enkel 438 kr 45 Z12 Kopplingsbeslag HiLo 438 kr 45 Z13 Start-kit för el 703 kr 45 Z17 Påbyggnads-kit för el 824 kr 45 Z18 Neat CAT6 nätverk + USB 471 kr 45 Z19 Neat CAT6 nätverk + HDMI 576 kr 45 Z20 Neat USB + HDMI 576 kr 45 Z21 Väggladdare 2xUSB 304 kr 45 Z22 USB sladd (1 meter) 94 kr

18 NEAT TABLE T-NET DUAL (SIT N STAND) 35 2-delat stativ i svart / vit lack TILLÄGG Art nr Faner Högtryckslaminat Björk / Ek Vitp. ask vit svart T-Net Dual Utan hål för bestyckning 45 S kr kr kr kr 45 S kr kr kr kr 45 S kr kr kr kr Stativ lack Bord T-Net Dual (Dark chocolate och Misty grey) kr 1 hål för bestyckning (bestyckning ingår ej, se separata priser för uttag) 45 T kr kr kr kr 45 T kr kr kr kr 45 T kr kr kr kr 45S11 45T11 45U hål för bestyckning (bestyckning ingår ej, se separata priser för uttag) 45 U kr kr kr kr 45 U kr kr kr kr 45 U kr kr kr kr 45S12 45T12 45U12 45V12 3 hål för bestyckning (bestyckning ingår ej, se separata priser för uttag) 45 V kr kr kr kr 45 V kr kr kr kr S13 45T13 45U13 45V S14 45T14 45U 45V14 Art nr Benämning Pris NEAT uttag 45 Z02 Neat CAT6 nätverk dubbel 471 kr 45 Z03 Neat USB dubbel 471 kr 45 Z04 Neat HDMI dubbel 638 kr 45 Z08 Grendosa med spiralsladd kr 45 Z09 Neat CAT6 nätverk enkel 361 kr 45 Z10 Neat USB enkel 361 kr 45 Z11 Neat HDMI enkel 438 kr 45 Z12 Kopplingsbeslag HiLo 438 kr 45 Z13 Start-kit för el 703 kr 45 Z17 Påbyggnads-kit för el 824 kr 45 Z18 Neat CAT6 nätverk + USB 471 kr 45 Z19 Neat CAT6 nätverk + HDMI 576 kr 45 Z20 Neat USB + HDMI 576 kr 45 Z21 Väggladdare 2xUSB 304 kr 45 Z22 USB sladd (1 meter) 94 kr

19 37 CENTRO Centro bordsprogram kan kombineras på många sätt. Borden finns med skivor i fanér eller högtryckslaminat. Välj mellan tre olika kantprofiler. Benen är runda och separat justerbara i höjd. Tillbehör som t ex bordsskärm, frontpanel eller kabelränna skruvas i bordsskivan. Design: Edsbyn Design Dept.

20 CENTRO 39 Skiva med fasad kant utan kantlist. Ben i svart / silver lack TILLÄGG Art nr Fanér Högtryckslaminat Bok Björk / Ek / Vit Svart / Rektangulära bord A01 03A02 03A03 03A04 03A05 03A A07 03A08 03A09 03A10 03A11 03A12 03A13 Rektangulära bord med innerradie B01 03B02 03B03 03B04 03B05 03B B Vitp. ask Ljus- / Mörkgrå Rektangulära bord 03 A kr kr kr kr 03 A kr kr kr kr 03 A kr kr kr kr 03 A kr kr kr kr 03 A kr kr kr kr 03 A kr kr kr kr 03 A kr kr kr kr 03 A kr kr kr kr 03 A kr kr kr kr 03 A kr kr kr kr 03 A kr kr kr kr 03 A kr kr kr kr 03 A kr kr kr kr Rektangulära bord med innerradie 03 B kr kr kr kr 03 B kr kr kr kr 03 B kr kr kr kr 03 B kr kr kr kr 03 B kr kr kr kr 03 B kr kr kr kr 03 B kr kr kr kr Skiva kantprofiler Edsbyn compact profile / bord Rak kant / bord Stativ Krom / ben Högt ben ( mm) / ben Hjulsats (4 ben) Täckhylsa Krom A01 - A06 finns även som kopplade 1 sida Silver, svart / bord Krom / bord kr + 84 kr + 71 kr + 71 kr kr + 82 kr kr kr Hörnbord C D C02 03D C D03 03D C C D D C06 Hörnbord 03 C kr kr kr kr 03 C kr kr kr kr 03 C kr kr kr kr 03 C kr kr kr kr 03 C kr kr kr kr 03 C kr kr kr kr 03 D kr kr kr kr 03 D kr kr kr kr 03 D kr kr kr kr 03 D kr kr kr kr 03 D kr kr kr kr 03 D kr kr kr kr 03 D kr kr kr kr 03 D kr kr kr kr 03 D kr kr kr kr 03 D kr kr kr kr FASAD KANT UTAN KANTLIST RAK KANT EDSBYN COMPACT PROFILE TEKNISK SPECIFIKATION Skivor Centro bordsskivor består av en 22 mm MDF skiva som kan erhållas med olika ytmaterial såsom fanér eller högtryckslaminat. Fanéret är 0,6 mm och högtryckslaminatet är 0,7 mm tjockt. Bord med yta av högtryckslaminat har även ett spärrlaminat på undersida. Kantprofiler Fasad kant utan kantlist. Fasad öppen klarlackad MDF kant. Radie 20 mm i hörn. Standard ytmaterial fanér alt. högtryckslaminat. Rak kant. Kantlist i ABS som följer skivans färg. Ingen radie i hörn. Standard ytmaterial fanér alt. högtryckslaminat. 03D07 03D08 03D09 03D10 Edsbyn Compact Profile. Kantlist i svart ABS. Radie 20 mm i hörn. Standard ytmaterial högtryckslaminat. Kombibord E01 03E02 03E03 03E grader Kombibord 03 E kr kr kr kr 03 E kr kr kr kr 03 E kr kr kr kr 03 E kr kr kr kr Stativ Centro har runda metallben ø 50 mm med justerbar höjdinställning 650- mm inkl skiva. Benen finns lackerade i svart eller silver samt i krom (krom III). Extra höga ben, för bordshöjd mm (inkl skiva) kan beställas som tillval i lackerat utförande, silver eller svart lack. Hjul finns för enkel montering på ben med höjdinställning 650- mm (ej för höga ben). Hjulet bygger 60 mm och klarar en belastning på 40 kg/hjul.

21 41 CONNECT Connect arbets- och konferensbord finns med ett stort urval av skivlayouter och möjligheter till att välja färg, form och design. Benen har rund profil och bordsskivorna kan fås i fanér eller högtryckslaminat. Arbetsborden har manuellt ställbar höjd. Connect finns även med elstativ för sitt- och ståarbete. Tillbehör som bordsskärm, frontpanel, datorupphängning, kabelränna etc skruvas i bordsskivan. Design: Edsbyn Design Dept.

22 CONNECT 43 Skiva med fasad kant utan kantlist. Ben i silver lack TILLÄGG Art nr Fanér Högtryckslaminat Rektangulära bord A01 05A02 05A03 05A04 05A05 05A Hörnbord 1 05C Kombibord D C A07 05A08 05A09 05A10 05A11 05A12 05A13 05A14 Rektangulära bord med innerradie B01 05B02 05B03 05B04 05B05 05B06 05B08 05D E C02 05D02 05B09 05D E D D D04 05C grader 05E D05 05D C D06 05E A B07 05C A16 Bok Björk / Ek / Vit Svart / Vitp. ask Ljus- / Mörkgrå Rektangulära bord 05 A kr kr kr kr 05 A kr kr kr kr 05 A kr kr kr kr 05 A kr kr kr kr 05 A kr kr kr kr 05 A kr kr kr kr 05 A kr kr kr kr 05 A kr kr kr kr 05 A kr kr kr kr 05 A kr kr kr kr 05 A kr kr kr kr 05 A kr kr kr kr 05 A kr kr kr kr 05 A kr kr kr kr 05 A kr kr kr kr 05 A kr kr kr kr Rektangulära bord med innerradie 05 B kr kr kr kr 05 B kr kr kr kr 05 B kr kr kr kr 05 B kr kr kr kr 05 B kr kr kr kr 05 B kr kr kr kr 05 B kr kr kr kr 05 B kr kr kr kr 05 B kr kr kr kr Hörnbord 05 C kr kr kr kr 05 C kr kr kr kr 05 C kr kr kr kr 05 C kr kr kr kr 05 C kr kr kr kr 05 C kr kr kr kr 05 D kr kr kr kr 05 D kr kr kr kr 05 D kr kr kr kr 05 D kr kr kr kr 05 D kr kr kr kr 05 D kr kr kr kr 05 D kr kr kr kr 05 D kr kr kr kr 05 D kr kr kr kr 05 D kr kr kr kr Kombibord 05 E kr kr kr kr 05 E kr kr kr kr 05 E kr kr kr kr 05 E kr kr kr kr Skiva kantprofiler Edsbyn compact profile / bord Rak kant / bord Stativ Krom t-ben / ben Krom stödben / ben Svart, vit t-ben / ben Svart, vit stödben / ben Hjul / ben A01 - A02 finns även som kopplade 1 sida Alla färger / bord A03 - A05 finns även som kopplade 1 sida Silver / bord Svart, vit / bord Krom / bord FASAD KANT UTAN KANTLIST RAK KANT EDSBYN COMPACT PROFILE TEKNISK SPECIFIKATION Skivor kr + 84 kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr Elstativ Vit/Svart/Silver Krom 2-delat 3-delat 2-delat 3-delat Reflect Light 2-ben kr kr kr kr Reflect Light 3-ben kr kr kr kr Connect bordsskivor består av en 22 mm MDF skiva som kan erhållas med olika ytmaterial såsom fanér eller högtryckslaminat. Faneret är 0,6 mm och högtryckslaminatet är 0,7 mm tjockt. Bord med yta av högtryckslaminat har även ett spärrlaminat på undersida. Kantprofiler Fasad kant utan kantlist. Fasad öppen klarlackad MDF kant. Radie 20 mm i hörn. Standard ytmaterial fanér alt. högtryckslaminat. Rak kant. Kantlist i ABS som följer skivans färg. Ingen radie i hörn. Standard ytmaterial faner alt. högtryckslaminat. Edsbyn Compact Profile. Kantlist i svart ABS. Radie 20 mm i hörn. Standard ytmaterial högtryckslaminat. Bordsskivornas egen bärighet utnyttjas och kompletteras med sarger när det behövs. Stativ Ställbar höjd mm inkl skiva, med ställfötter som har 10 mm justermån för att ta upp ojämnheter i golv. Stativet finns i silver. Kan även erhållas svart eller vit lack samt krom (krom III), mot pristillägg. Hjulet bygger 70 mm, klarar en belastning på 40 kg/hjul.

23 45 REFLECT (CONTUR) Edsbyn arbetar för att skapa tydligare familjer och därför byter Contur namn till Reflect. Reflect är en bordsserie vars ben har strikta, raka former. Bordsskivorna finns i många olika varianter och möjligheterna att välja färg och material på skivor och stativ är stora. Vilket ger fina möjligheter att utforma funktionella och kundanpassade arbetsplatser. Reflect light heter familjens»sit n Stand«bord (art 394/395) som möjliggör personlig anpassning och varierande arbetsställning. Design: Edsbyn Design Dept. DUO Sit n Stand arbetsbord, 1200 x, svart stativ, bordsskiva i svartbetsad ek. Bordsskärmar i Remix 2 (123) grå. FEATHER Snurrstol, kromstativ, sits och rygg i läder: Elmosoft

24 REFLECT (CONTUR) 47 Skiva med fasad kant utan kantlist. Ben i svart / silver lack TILLÄGG Art nr Faner Högtryckslaminat 700 Rektangulära bord A01 35A02 35A03 35A04 35A05 35A A07 35A08 35A09 35A10 35A11 35A12 35A13 35A14 Rektangulära bord med innerradie B01 35B02 35B03 35B04 35B05 35B A B A16 Bok Björk / Ek / Vit Svart / Vitp. ask Ljus- / Mörkgrå Rektangulära bord 35 A kr kr kr kr 35 A kr kr kr kr 35 A kr kr kr kr 35 A kr kr kr kr 35 A kr kr kr kr 35 A kr kr kr kr 35 A kr kr kr kr 35 A kr kr kr kr 35 A kr kr kr kr 35 A kr kr kr kr 35 A kr kr kr kr 35 A kr kr kr kr 35 A kr kr kr kr 35 A kr kr 4 kr kr 35 A kr kr kr kr 35 A kr kr kr kr Skiva kantprofiler Edsbyn compact profile / bord Rak kant / bord Stativ Krom t-ben / ben Krom stödben / ben A01 - A02 finns även som kopplade 1 sida Alla färger / bord A03 - A05 finns även som kopplade 1 sida Vit, silver, svart / bord Krom / bord kr + 84 kr kr kr kr kr kr Hörnbord B C D Kombibord D07 35E C02 35D02 35B09 35D E C D D C04 35D grader 35E03 35D D C E04 35D C06 Rektangulära bord med innerradie 35 B kr kr kr kr 35 B kr kr kr kr 35 B kr kr kr kr 35 B kr kr kr kr 35 B kr kr kr kr 35 B kr kr kr kr 35 B kr kr kr kr 35 B kr kr kr kr 35 B kr kr kr kr Hörnbord 35 C kr kr kr kr 35 C kr kr kr kr 35 C kr kr kr kr 35 C kr kr kr kr 35 C kr kr kr kr 35 C kr kr kr kr 35 D kr kr kr kr 35 D kr kr kr kr 35 D kr kr kr kr 35 D kr kr kr kr 35 D kr kr kr kr 35 D kr kr kr kr 35 D kr kr kr kr 35 D kr kr kr kr 35 D kr kr kr kr 35 D kr kr kr kr Kombibord 35 E kr kr kr kr 35 E kr kr kr kr 35 E kr kr kr kr 35 E kr kr kr kr FASAD KANT UTAN KANTLIST RAK KANT EDSBYN COMPACT PROFILE TEKNISK SPECIFIKATION Skivor Bordsskivor med kärna av 22 mm MDF skiva som kan erhållas med olika ytmaterial såsom faner eller högtryckslaminat. Faneret är 0,6 mm och högtryckslaminatet är 0,7 mm tjockt. Bord med yta av högtryckslaminat har även ett spärrlaminat på undersida. Kantprofiler Fasad kant utan kantlist. Fasad öppen klarlackad MDF kant. Radie 20 mm i hörn. Standard ytmaterial faner alt. högtryckslaminat. Rak kant. Kantlist i ABS som följer skivans färg. Ingen radie i hörn. Standard ytmaterial faner alt. högtryckslaminat. Edsbyn Compact Profile. Kantlist i svart ABS. Radie 20 mm i hörn. Standard ytmaterial högtryckslaminat. Bordsskivornas egen bärighet utnyttjas och kompletteras med sarger när det behövs. Stativ Ställbar höjd mm inkl skiva, med ställfötter som har 10 mm justermån för att ta upp ojämnheter i golv. Stativet finns i silver, kan även erhållas i svart eller vit lack samt krom (krom III), mot pristillägg. Hjulet bygger 70 mm, klarar en belastning på 40 kg/hjul.

25 49 SIT N STAND (ELBORD) Med Edsbyns höj- och sänkbara»sit n Stand«bord kan du enkelt variera din arbetsställning från sittande till stående. Samt göra små förändringar i dina olika sitt- eller ståhöjder för att skapa en varierad arbetsställning. Att stå upp och arbeta halva dagen har samma effekt som att springa ett långlopp varje månad. Hög kvalitet på elektronik och mekanik är avgörande för driftsäkerhet, livslängd och funktion när det gäller elbord. Edsbyns»Sit n Stand«bord är byggda för att klara dagligt bruk under tuffa betingelser. Det märker du på den extra höga stabiliteten, lyftkraften och låga ljudnivån. Skulle service behövas är elstativen serienummermärkta och komponentuppbyggda så det är lätt att felsöka och vid behov byta ut komponenter. Till borden finns också ett brett integrerat tillbehörsprogram för anslutningar av datorer, belysning, skjutbar skiva, kabelhantering med mera. REFLECT Förvaring med skjutdörrar, dubbelsidiga, höjd 3 x A4, bredd 1580, djup 480. Skåp och sockel i vitpigmenterad ask. Dörr till vänster i S 8010-R70B, dörr till höger i tyg: Remix 2 (743). REFLECT Sit n Stand arbetsbord, 1200 x, vitt stativ, bordsskiva i vitpigmenterad ask. EVE 300S, kontorsstol, stativ i polerad aluminium, tyg: Remix 2 (123).

26 SIT N STAND 51 DUO REFLECT LIGHT CONNECT EL PART LIGHT PART NEAT NEAT HiLo single table DUO (379, 2 Ben) Reflect light (394, 2 Ben) Connect (376, 2 Ben) Part light (384, 2 Ben) Part (390, 2 Ben) NEAT HiLo tandem table DUO (382, 3 Ben) Reflect light (395, 3 Ben) Connect (381, 3 Ben) Part light (385, 3 Ben) Part (391, 3 Ben) NEAT T-Net single table TEKNISK SPECIFIKATION TEKNISK SPECIFIKATION TEKNISK SPECIFIKATION TEKNISK SPECIFIKATION TEKNISK SPECIFIKATION Duo (379, 382) Ett enklare elstativ med kvadratisk benprofil. Balkfritt med flexiframe funktion. Reflect light (Contur 394, 395) Rektangulär benprofil. Balkfritt flexiframe stativ. Connect El (376, 381) Rund benprofil. Balkfritt flexiframe stativ. Part light (384, 385) Rektangulär benprofil och massiv fot. Balkfritt flexiframe stativ. Part (390, 391) Rektangulär benprofil och massiv fot. Balkfritt flexiframe stativ. Finns i två olika höjdintervaller: mm, exkl skiva (2-delat teleskop/ben) mm, exkl skiva (3-delat teleskop/ben). Finns i två olika höjdintervaller: mm, exkl skiva (2-delat teleskop/ben) mm, exkl skiva (3-delat teleskop/ben). Finns i två olika höjdintervaller: mm, exkl skiva (2-delat teleskop/ben) mm, exkl skiva (3-delat teleskop/ben). Finns i två olika höjdintervaller: mm, exkl skiva (2-delat teleskop/ben) mm, exkl skiva (3-delat teleskop/ben). Finns i två olika höjdintervaller: mm, exkl skiva (2-delat teleskop/ben) mm, exkl skiva (3-delat teleskop/ben). Kan belastas med ca 100 kg jämnt fördelad last. För kombi/hörnskivor större än 2000mm (C05 D10), rekommenderas ej stativ 379. Bordet kan belastas med ca 100 kg jämnt fördelad last. Höjdjustering med tryckknapp. Bordet kan belastas med ca 100 kg jämnt fördelad last. Höjdjustering med tryckknapp. Bordet kan belastas med ca 100 kg jämnt fördelad last. Höjdjustering med tryckknapp. Bordet kan belastas med ca 100 kg jämnt fördelad last. Höjdjustering med tryckknapp. NEAT T-Net tandem table

27 SIT N STAND 53 OBS: I my.edsbyn.com börjar artikelnummer för bordskivor på 06 och Sit n Stand på 08. Skiva med fasad kant utan kantlist Rektangulära skivor 1200 Hörnskivor A10..A11..A12..A13..A14..A15..A16 Rektangulära skivor med innerradie B01..B02..B03..B04..B05..B B B B07 Art nr Faner Högtryckslaminat Bok Björk / Ek / Vit Svart / Vitp. ask Ljus- / Mörkgrå Rektangulära skivor 06 A kr kr kr kr 06 A kr kr kr kr 06 A kr kr kr kr 06 A kr kr kr kr 06 A kr kr kr kr 06 A kr kr kr kr 06 A kr kr kr kr Rektangulära skivor med innerradie 06 B kr kr kr kr 06 B kr kr kr kr 06 B kr kr kr kr 06 B kr kr kr kr 06 B kr kr kr kr 06 B kr kr kr kr 06 B kr kr kr kr 06 B kr kr kr kr 06 B kr kr kr kr Elstativ Vit/Svart/Silver Krom 2-delat 3-delat 2-delat 3-delat Duo 2-ben kr kr Duo 3-ben kr kr Reflect Light 2-ben kr kr kr kr Reflect Light 3-ben kr kr kr kr Connect 2-ben kr kr kr kr Connect 3-ben kr kr kr kr Part Light 2-ben kr kr kr kr Part Light 3-ben kr kr kr kr Part 2-ben kr kr kr kr Part 3-ben kr kr kr kr FASAD KANT UTAN KANTLIST RAK KANT EDSBYN COMPACT PROFILE C Kombiskivor /1900/2100/2300..C03..C04..C05..C06..D07..D08..D09..D Skivkombinationer..C E01..E02..E03..E /1900/2100/ grader /1900/2100/ Hörnskivor 06 C kr kr kr kr 06 C kr kr kr kr 06 C kr kr kr kr 06 C kr kr kr kr 06 C kr kr kr kr 06 C kr kr kr kr 06 D kr kr kr kr 06 D kr kr kr kr 06 D kr kr kr kr 06 D kr kr kr kr 06 D kr kr kr kr 06 D kr kr kr kr 06 D kr kr kr kr 06 D kr kr kr kr 06 D kr kr kr kr 06 D kr kr kr kr Kombiskivor 06 E kr kr kr kr 06 E kr kr kr kr 06 E kr kr kr kr 06 E kr kr kr kr Skivkombinationer Se my.edsbyn.com TILLÄGG Skiva kantprofiler Edsbyn compact profile / bord Rak kant / bord Elstativ Knappsats med display Display infälld i skivan kr + 84 kr kr kr..k01..k02..k03..k04..k05..k /1950/2150/ K07..K08..K09..K /1950/2150/2350 Enpelarstativ Silver kr Skiva max1000x mm och mindre hörnskivor. H: mm (exkl skiva). Bordet kan belastas med ca 60 kg jämnt fördelad last. Höjdjustering med tryckknapp. 2 st hjul.

28 BORDSSKIVOR 55 Skiva med fasad kant utan kantlist. TILLÄGG Art nr Faner Högtryckslaminat Bok Björk / Ek / Vit Svart / Vitp. ask Ljus- / Mörkgrå Rektangulära skivor 06 A kr 944 kr kr kr 06 A kr kr kr kr 06 A kr kr kr kr 06 A kr kr kr kr 06 A kr kr kr kr 06 A kr kr kr kr 06 A kr kr kr kr 06 A kr kr kr kr 06 A kr kr kr kr 06 A kr kr kr kr 06 A kr kr kr kr 06 A kr kr kr kr 06 A kr kr kr kr 06 A kr kr kr kr 06 A kr kr kr kr 06 A kr kr kr kr Skiva kantprofiler Edsbyn compact profile / bord Rak kant / bord kr + 84 kr Fällbar tillsatsskiva 310 mm bredd, för resp mm bord. Rektangulära skivor med innerradie 06 B kr kr kr kr 06 B kr kr kr kr 06 B kr kr kr kr 06 B kr kr kr kr 06 B kr kr kr kr 06 B kr kr kr kr 06 B kr kr kr kr 06 B kr kr kr kr 06 B kr kr kr kr Hörnskivor 06 C kr kr kr kr 06 C kr kr kr kr 06 C kr kr kr kr 06 C kr kr kr kr 06 C kr kr kr kr 06 C kr kr kr kr 06 D kr kr kr kr 06 D kr kr kr kr 06 D kr kr kr kr 06 D kr kr kr kr 06 D kr kr kr kr 06 D kr kr kr kr 06 D kr kr kr kr 06 D kr kr kr kr 06 D kr kr kr kr 06 D kr kr kr kr FASAD KANT UTAN KANTLIST RAK KANT EDSBYN COMPACT PROFILE TEKNISK SPECIFIKATION Skivor Bordsskivorna består av en 22 mm MDF skiva som kan erhållas med olika ytmaterial såsom faner eller högtryckslaminat. Faneret är 0,6 mm och högtryckslaminatet är 0,7 mm tjockt. Bord med yta av högtryckslaminat har även ett spärrlaminat på undersida. Kantprofiler Fasad kant utan kantlist. Fasad öppen klarlackad MDF kant. Radie 20 mm i hörn. Standard ytmaterial faner alt. högtryckslaminat. Rak kant. Kantlist i ABS som följer skivans färg. Ingen radie i hörn. Standard ytmaterial faner alt. högtryckslaminat. Edsbyn Compact Profile. Kantlist i svart ABS. Radie 20 mm i hörn. Standard ytmaterial högtryckslaminat. 06Z11 06Z12 Kombiskivor 06 E kr kr kr kr 06 E kr kr kr kr 06 E kr kr kr kr 06 E kr kr kr kr Fällbar tillsatsskiva 06 Z kr kr kr kr 06 Z kr kr kr kr

29 CENTRO 57 Skiva med fasad kant utan kantlist. Ben i svart / silver lack TILLÄGG Art nr Faner. Högtryckslaminat... Desktop Bok Björk / Ek Vit Svart / Svart / Ljusgrå / Vitp. ask Ljus- / Mörkgrå / Beige Centro mötesbord matchar Centro arbetsbord. Borden har skivor i MDF och finns i fanér eller högtryckslaminat. Skivorna är fasade och har lätt rundade hörn. Benen är runda 04 B kr kr kr kr kr 04 D kr kr kr kr kr 04 E kr kr kr kr kr Skiva kantprofiler Edsbyn compact profile / bord Rak kant / bord Stativ Krom / ben kr + 84 kr + 71 kr och separat justerbara i höjd. Kabellucka Oberoende av träslag med borst 400 mm kr Tillbehör i form av kabelluckor och andra tillbehör för el, tele, data med mera finns under»tillbehör bord«. Mötesbord Oberoende av träslag med borst mm kr Design: Edsbyn Design Dept. 04D11 04E11 04B11 FASAD KANT UTAN KANTLIST TEKNISK SPECIFIKATION Skivor Centro bordsskivor består av en 22 mm MDF skiva som kan erhållas med olika ytmaterial såsom faner eller högtryckslaminat. Faneret är 0,6 mm och högtryckslaminatet är 0,7 mm tjockt. Bord med yta av högtryckslaminat har även ett spärrlaminat på undersida. Kantprofiler Fasad kant utan kantlist. Fasad öppen klarlackad MDF kant. Radie 20 mm i hörn. Standard ytmaterial faner alt. högtryckslaminat. Stativ Centro har runda metallben ø 50 mm med justerbar höjdinställning 650- mm inkl skiva. Benen finns lackerade i vitt, svart eller silver samt i krom (krom III).

30 59 CONNECT Connect konferensbord finns med stativ CT3 i fast höjd 730 mm samt med tallriksfot. Krom alt silverfärg är standardutförande på stativen. Bordsskivor finns fanérade i bok, björk eller ek samt i högtryckslaminat, vit högtryckslaminat är standard. Bordsskivan har fasad kant eller i ECP utförande vitt högtryckslaminat med svart dekorlist. Andra laminat resp fanér offereras. Tillbehör i form av kabelluckor och andra tillbehör för el, tele, data med mera beställs separat och finns under»tillbehör bord«. Design: Edsbyn Design Dept.

31 CONNECT 61 Skiva med fasad kant utan kantlist. Stativ i vit, svart eller silverlack TILLÄGG Art nr Utförande Faner... Högt. lam. Desktop Bok Björk / Ek / Vit Beige / Ljusgrå Konferensbord med tallriksfot A11 28A14 28A16 Konferensbord med tallriksfot C B12 28A A15 28A B E B11 28A B14 28B B16 28B17 Konferensbord med CT3-fot D11 28E11 28E12 28A E11 Vitp. ask / Svart 28 A11 CT3 Konferens kr kr kr kr 28 A11 Tallriksfot kr kr kr kr 28 A12 CT3 Konferens kr kr kr kr 28 A12 Tallriksfot kr kr kr kr 28 A13 CT3 Konferens kr kr kr kr 28 A13 Tallriksfot kr kr kr kr 28 A14 Tallriksfot kr kr kr kr 28 A15 Tallriksfot kr kr kr kr 28 A16 Tallriksfot kr kr kr kr 28 A17 Tallriksfot kr kr kr kr 28 B11 CT3 Konferens kr kr kr kr 28 B11 Tallriksfot kr kr kr kr 28 B12 CT3 Konferens kr kr kr kr 28 B12 Tallriksfot kr kr kr kr 28 B13 CT3 Konferens kr kr kr kr 28 B13 Tallriksfot kr kr kr kr 28 B14 Tallriksfot kr kr kr kr 28 B15 Tallriksfot kr kr kr kr 28 B16 Tallriksfot kr kr kr kr 28 B17 Tallriksfot kr kr kr kr 28 C11 CT3 Konferens kr kr kr kr 28 C11 Tallriksfot kr kr kr kr 28 D11 CT3 Konferens kr kr kr kr 28 E11 CT3 Konferens kr kr kr kr 28 E11 Tallriksfot kr kr kr kr 28 E12 CT3 Konferens kr kr kr kr 28 E12 Tallriksfot kr kr kr kr Skiva kantprofiler Edsbyn compact profile / bord Rak kant / bord Stativ Krom T-ben / ben Krom tallriksfot / ben Kabelgenomf. T-ben / ben Kabelgenomf. Tallriksfot / ben Kabellucka Oberoende av träslag med borst 400 mm Oberoende av träslag med borst mm kr + 84 kr kr kr kr kr kr kr C11 28B11 28B12 28B13

32 CONNECT V 63 Skiva med fasad kant utan kantlist. Stativ i vit, svart eller silverlack TILLÄGG Art nr Faner... Högtryckslaminat... Bok Björk / Ek / Vit Ljus- / Mörkgrå Vitp. ask / Svart Connect V har utvecklats för videokonferenser och/eller mötesrumslösningar där det används större bildskärmar för presentationer och kommunikation. V-formen på bordet gör att man inte skymmer varandra utan har fri sikt till bildskärmen. 28 V kr kr kr kr 28 V kr kr kr kr 28 V kr kr kr kr 28 V kr kr kr kr 28 V kr kr kr kr 28 V kr kr kr kr 28 V kr kr kr kr 28 V kr kr kr kr Stativ Krom V enkelpelaret-ben / ben Krom V dubbelpelaret-ben / ben kr kr Borden har funktionslösningar i stativet och är försedda med kabelluckor för att integrera kabeldragningen i bordet. Bordet kan kompletteras med kabelrännor som beställs separat. Design: Edsbyn Design Dept. FASAD KANT UTAN KANTLIST RAK KANT TEKNISK SPECIFIKATION Skivor Bordsskivorna består av en 22 mm MDF skiva som kan erhållas med faner eller vitt högtryckslaminat. Övriga högtryckslaminat i våra standardfärger offereras. Faneret är 0,6 mm och högtryckslaminatet är 0,7 mm tjockt. Bord med yta av högtryckslaminat har även ett spärrlaminat på undersida. Skivorna har fasad klarlackad kant och lätt rundade hörn. Kabelluckor ingår i alla skivkombinationer. EDSBYN COMPACT PROFILE Kantprofiler Fasad kant utan kantlist. Fasad öppen klarlackad MDF kant. Radie 20 mm i hörn. Standard ytmaterial faner alt. högtryckslaminat. Rak kant. Kantlist i ABS som följer skivans färg. Ingen radie i hörn. Standard ytmaterial faner alt. högtryckslaminat. Edsbyn Compact Profile. Kantlist i svart ABS. Radie 20 mm i hörn. Standard ytmaterial högtryckslaminat. Stativ Connect pelarfot i höjd 730mm (inkl. skiva) i silverlack eller krom (krom III). I varje bordskombination finns en eller flera pelare som är förberedda för kabeldragning. Konferensbord med tallriksfot V11 28V12 28V13 28V14 28V V16 28V17 28V18

33 65 PIECE Alla bord har ben, men få har lika mycket attityd som Piece. Höjderna 73, 90 och 106 cm öppnar för många olika arbetssituationer. Från sittande arbete till sittande eller stående möten. Planerade eller spontana. Strikta eller kreativa. För arbete med datorer kan Piece borden fås med kabellucka och kabelränna för att hantera alla fula men nödvändiga sladdar. Välj mellan runda och rektangulära Piece bord. Sistnämda kan kopplas till i princip hur långa bord som helst. Design: TEA, Thomas Eriksson Arkitekter PIECE Bord 2100 x kopplat bord 2100 x 1400, höjd 1060, svart stativ, bordsskiva i ett stycke i svart desktop, tillägg: 3 x NEAT uttag i varje. EASE Bordsskärm i tyg: Blazer Lite Retreat (HLTH 39). FEATHER Stool large, stativ i misty grey (7044), sits i läder: Elmosoft (54035). FEATHER Stool large, stativ i fir green (9), sits i tyg: Febrik Pitch (grass.)

34 PIECE (REKTANGULÄRA) 67 1 mm x 1000 mm Höjd 730 mm alt. 900 mm 2100 mm x 1000 mm Höjd 730 mm alt. 900 mm 2500 mm x 1000 mm Höjd 730 mm alt. 900 mm Stativ i vit eller svart lack, delad bordsskiva Stativ i vit eller svart lack, hel bordsskiva Art nr Faner Högtryckslaminat... Desktop Art nr Högtryckslaminat... Desktop Vitp. ask Vit Svart / Svart / Ljusgrå / Vit Svart / Svart / Ljusgrå / Ljus- / Mörkgrå Beige Ljus- / Mörkgrå Beige Fristående - 41A11 Connected - 41B01 Fristående - 41C11 Connected - 41D01 Fristående - 41A12 Connected - 41B02 Fristående - 41C12 Connected - 41D02 Fristående - 41A13 Connected - 41B03 Fristående - 41C13 Connected - 41D03 Fristående bord utan kabellucka, höjd 730 mm 41 A kr kr kr kr 41 A kr kr kr kr Fristående bord utan kabellucka, höjd 730 mm 41 G kr kr kr 41 G kr kr kr 41 A kr kr kr kr 41 G kr kr kr 1 mm x 1250 mm Höjd 730 mm, 900 mm alt mm 2100 mm x 1250 mm Höjd 730 mm, 900 mm alt mm 2500 mm x 1250 mm Höjd 730 mm, 900 mm alt mm 41 A kr kr kr kr 41 A kr kr kr kr 41 A kr kr kr kr 41 G kr kr kr 41 G kr kr kr 41 G kr kr kr 41 A kr kr kr kr 41 G kr kr kr 41 A kr kr kr kr 41 G kr kr kr 41 A kr kr kr kr 41 G kr kr kr Fristående - 41A14 Connected - 41B04 Fristående - 41C14 Connected - 41D04 Fristående - 41A15 Connected - 41B05 Fristående - 41C15 Connected - 41D05 Fristående - 41A16 Connected - 41B06 Fristående - 41C16 Connected - 41D06 Kopplade bord utan kabellucka, höjd 730 mm 41 A kr kr kr kr Kopplade bord utan kabellucka, höjd 730 mm 41 G kr kr kr 41 A kr kr kr kr 41 G kr kr kr 1 mm x 1400 mm Höjd 730 mm, 900 mm alt mm 2100 mm x 1400 mm Höjd 730 mm, 900 mm alt mm 2500 mm x 1400 mm. Höjd 730 mm, 900 mm alt mm 41 A kr kr kr kr 41 A kr kr kr kr 41 A kr kr kr kr 41 G kr kr kr 41 G kr kr kr 41 G kr kr kr 41 A kr kr kr kr 41 G kr kr kr 41 A kr kr kr kr 41 G kr kr kr 41 A kr kr kr kr 41 G kr kr kr 41 A kr kr kr kr 41 G kr kr kr Fristående - 41A17 Fristående - 41C17 Fristående - 41A18 Fristående - 41C18 Fristående - 41A19 Fristående - 41 C19 Connected - 41B07 Connected - 41D07 Connected - 41B08 Connected - 41D08 Connected - 41B09 Connected - 41D09 Fristående bord med kabellucka, höjd 730 mm 41 C kr kr kr 41 C kr kr kr TILLÄGG 41 C kr kr kr 41 C kr kr kr Högre bord 41 C kr kr kr Höjd 900 mm kr 41 C kr kr kr Höjd 1060 mm kr 41 C kr kr kr 41 C kr kr kr Stativ lack 41 C kr kr kr Dark chocolate / Misty grey kr Kopplade bord med kabellucka, höjd 730 mm 41 C kr kr kr 41 C kr kr kr 41 C kr kr kr 41 C kr kr kr 41 C kr kr kr 41 C kr kr kr 41 C kr kr kr 41 C kr kr kr 41 C kr kr kr TEKNISK SPECIFIKATION Skivor Bordsskivorna tillverkas i 19 mm MDF skiva med rak kant. Finns i olika ytmaterial så som ask faner (vitpigment 5%) eller vitt högtryckslaminat. Stativ Fyrkantsprofil 80x20 mm i vit lack. Borden finns i höjderna 730, 900 och 1060 mm (inkl skiva). Stativ finns i vitt, svart, Dark chocolate och Misty grey. PIECE Bord 2100 x 1400, höjd 1060, stativ i dark chocolate (8019), tvådelad bordsskiva i vitpigmenterad ask, kabellucka. PIECE Förvaring 1 x 400, djup 350, skåp i vitt (S 0500-N), skjutdörrar i nougat (S 5-Y20R). PIECE Öppen förvaring 1 x 400, djup 350, skåp i vitt (S 0500-N), insida i vitpigmenterad ask. FEATHER Stool large, stativ i misty grey (7044), sits i läder: Elmosoft (54035). FEATHER Stool large, stativ i fir green (9), sits i tyg: Febrik Pitch (grass).

35 PIECE (RUNDA) 69 ø 1200 ø1400 ø 1 ø 1 41E11 41E12 41E13 41E14 ø 1200 ø1400 ø 1 ø 1 41F11 41F12 41F13 41F14 Stativ i vit eller svart lack. Art nr Faner Högtryckslaminat... Desktop Vitp. ask Vit Svart / Svart / Ljusgrå / Ljus- / Mörkgrå Beige Runda bord utan kabellucka, höjd 730 mm 41 E kr kr kr kr 41 E kr kr kr kr 41 E kr kr kr kr 41 E kr kr kr kr Runda bord med kabellucka, höjd 730 mm 41 F kr kr kr 41 F kr kr kr 41 F kr kr kr 41 F kr kr kr TILLÄGG Höjd 900 Höjd 1060 Högre bord E kr kr E kr kr E kr kr E kr kr F kr F kr kr F kr kr F kr kr Stativ lack Dark chocolate / Misty grey kr TEKNISK SPECIFIKATION Skivor Bordsskivorna tillverkas i 19 mm MDF skiva med rak kant. Finns i olika ytmaterial så som ask faner (vitpigment 5%) eller vitt högtryckslaminat. Bordsskivorna är alltid 2-delade. Stativ Fyrkantsprofil 80x20 mm i vit lack. Borden finns i höjderna 730, 900 och 1060 mm (inkl skiva). Stativ finns i vitt, svart, Dark chocolate och Misty grey. PIECE Bord ø 1200, höjd 730, stativ i dark chocolate, tvådelad bordsskiva i vitpigmenterad ask, kabellock.

36 71 FEATHER CONFERENCE Cool design till ett vettigt pris. Alla möbler i Feather familjen har omsorgsfullt designade detaljer. Exempelvis är alla fötter på Feather borden laserskurna, vilket ger dem en distinkt skärpa i sitt uttryck. Feather Conference table är mångsidiga och anpassningsbara bord som fungerar i många olika miljöer från kontor till konferens, restaurang och skola. Uttrycket är så fint att de även gör sig väl i hemmiljö. Variationsmöjligheterna i färg, form och material ger dig möjligheten att ge din inredning en personlig touch. Design: Jens Fager

37 FEATHER CONFERENCE 73 Stativ i vit, silver eller svart lack TILLÄGG Art nr Faner... Högtryckslaminat... Desktop Rektangulära bord D: 1100 mm Björk Ek Vitbets. ask Vit Svart / Svart Ljus- / Mörkgrå Rektangulära bord, djup 1100 mm Stativ i krom / bord 44 A kr kr kr kr kr kr 44 A11, 44 B kr 44A11 44A12 44A13 44A14 44A15 44 A kr kr kr kr kr kr 44 A kr kr kr kr kr kr 44 A12, 44 B kr 44 A13, 44 B kr 44 A kr kr kr kr kr kr 44 A14, 44 B kr 44 A kr kr kr kr kr kr 44 A15, 44 B kr 44A16 44A17 44A18 44 A kr kr kr kr kr kr 44 A kr kr kr kr kr kr 44 A16, 44 B kr 44 A17, 44 B kr Bord med rundade hörn D: 1100 mm 44 A kr kr kr kr kr kr 44 A18, 44 B kr 44 Z kr Bord med rundade hörn, djup 1100 mm Stativ lack 44 B kr kr kr kr kr kr Dark chocolate / Misty grey kr 44B11 44B12 44B13 44B14 44B15 44 B kr kr kr kr kr kr 44 B kr kr kr kr kr kr Kabellucka 44 B kr kr kr kr kr kr Oberoende av träslag kr 44 B kr kr kr kr kr kr 44B16 44B17 44B18 Mellanskiva D: 1100 mm Exempel 44 B kr kr kr kr kr kr 44 B kr kr kr kr kr kr 44 B kr kr kr kr kr kr Mellanskiva, djup 1100 mm 44Z11 44 Z kr kr kr kr kr kr Rektangulära bord, djup 1250 mm 44 C kr kr kr kr kr kr Rektangulära bord D: 1250 mm 44 C kr kr kr kr kr kr 44 C kr kr kr kr kr kr 44 C kr kr kr kr kr kr 44 C kr kr kr kr kr kr 44 C kr kr kr kr kr kr 44C11 44C12 44C13 44C14 44C15 44 C kr kr kr kr kr kr 44 C kr kr kr kr kr kr 44C16 44C17 44C18 Bord med rundade hörn, djup 1250 mm Rektangulära bord 44 D kr kr kr kr kr kr 44 D kr kr kr kr kr kr TEKNISK SPECIFIKATION 44 D kr kr kr kr kr kr 44D11 44D12 44D13 44D14 44D15 44 D kr kr kr kr kr kr 44 D kr kr kr kr kr kr 44 D kr kr kr kr kr kr 44 D kr kr kr kr kr kr Skivor Bordsskivorna tillverkas i 19 mm MDF skiva med rak kant. Finns i olika ytmaterial såsom faner, desktop eller högtryckslaminat. 44 D kr kr kr kr kr kr Stativ 44D16 Mellanskiva D: 1250 mm Exempel 44D17 44D18 Mellanskiva, djup 1250 mm 44 Z kr kr kr kr kr kr Stativ i vit lack (RAL 9003), svart (RAL 9005), krom och silver. Feather table finns i höjden (inkl skiva) 730 mm. 44Z12

38 ALLROUND COLLEGE 75 Allround är fällbara bord för lektionssalar, konferensrum mm. Med kopplingsbar mellanskiva kan borden byggas ut. Till Allround finns också en praktisk bordsvagn med plats för 18 bord. College är ursprungligen utvecklad som lektionsmöbel, men fungerar också som skriv- eller mötesbord. Det trapetsformade bordet skapar många möjligheter att arrangera College i olika uppställningar. Stativ i vit eller svart lack alt. krom Stativ i vit, svart eller silver lack. Bord - djup 520 mm A01 Bord - djup 620 mm A04 16A01 mellanskiva 16A05 Bord - djup 720 mm A A06 Bordsvagn 16A02 mellanskiva 16A07 16A A B01 hörnskiva Art nr Faner Laminat Björk Vit / Ljusgrå Rektangulära bord 16 A kr kr 16 A kr kr 16 A kr kr 16 A kr kr 16 A kr kr 16 A kr kr 16 A kr kr 16 A kr kr (606) A01 24A02 24A A04 24A05 24A06 24A A08 24A09 24A B Art nr Faner Laminat Björk Vit / Ljusgrå Rektangulära bord 24 A kr kr 24 A kr kr 24 A kr kr 24 A kr kr 24 A kr kr 24 A kr kr 24 A kr kr 24 A kr kr 24 A kr kr 24 A kr kr Trapetsbord 24 B kr kr TILLÄGG Höjd 900 mm / bord kr TEKNISK SPECIFIKATION Skivor Bordsskivor i 22 mm laminat, alternativt 22 mm MDF skiva som kan erhållas med faner. Faneret är 0,6 mm tjockt. Färg på kantlist är samma som på skivans topp. ABS kantlist. Stativ Fällbart stativ i krom (krom III), vit eller svart lack med ställbar fot för att kompensera vid ojämna golv. Höjd 720 mm (inkl. skiva).

39 77 FEATHER TABLE God design till ett vettigt pris. Alla möbler i Feather familjen har omsorgsfullt designade detaljer. Exempelvis är alla fötter på Feather borden laserskurna, vilket ger dem en distinkt skärpa i sitt uttryck. FEATHER Loungestol, stativ i misty grey (7044), sits, rygg och armstöd i läder: Cognac (54035). FEATHER Loungebord, vitt stativ, bordsskiva i Carraramarmor. FEATHER Loungebord, stativ i dark chocolate (8019), bordsskiva i Emperador marble. FEATHER Lounge snurrstol, stativ i fir green (9), armstöd i brunt läder (33004), tyg: Amwell (moss). Feather borden har stativ i många höjder vilket ger dig möjlighet att skapa spännande grupperingar med bord i olika höjder. Feather lounge: 370, 460, 530 och mm. Feather table 730 mm. Feather bar 900 och 1060 mm. Variationsmöjligheterna i färg, form och material ger dig tillfälle att ge din inredning en personlig touch. Design: Jens Fager FEATHER Bord, vitt stativ, bordsskiva i Carraramarmor. FEATHER Kaffebord, svart stativ, bordsskiva i svart desktop. FEATHER Stol, vitt stativ, vitbetsad ask. EASE Golvskärm, tyg: Divina Melange 2 (200), (design: Jens Fager & Andreas Engesvik)

40 FEATHER TABLE 79 Stativ i vit, silver eller svart lack. Art nr Faner... Högtryckslaminat... Desktop Marmor... Björk / Ek Vitbets. ask Vit Svart / Svart Bianco Verde Guatemala / Svartbets. ek Ljusgrå Carrara Emperador Dark Höjd 370, 460, 530, mm Rektangulära bord 43 A kr kr kr kr kr kr kr 43 A kr kr kr kr kr kr kr 43 A kr kr kr kr kr kr kr 43 A kr kr kr kr kr kr kr Runda bord 43 B kr kr kr kr kr kr kr 43 B kr kr kr kr kr kr kr 43 B kr kr kr kr kr kr kr Rektangulära med rundade hörn 43 C kr kr kr kr kr kr kr 43 C kr kr kr kr kr kr kr 43 C kr kr kr kr kr kr kr 43 C kr kr kr kr kr kr kr Höjd 730, 900, 1060 mm Rektangulära bord 43 A kr kr kr kr kr kr kr 43 A kr kr kr kr kr A kr kr kr kr kr kr kr 43 A kr kr kr kr kr kr kr 43 A kr kr kr kr kr A kr kr kr kr kr kr kr 43 A kr kr kr kr kr kr kr Runda bord 43 B kr kr kr kr kr kr kr 43 B kr kr kr kr kr kr kr 43 B kr kr kr kr kr kr kr 43 B kr kr kr kr kr Rektangulära med rundade hörn 43 C kr kr kr kr kr kr kr 43 C kr kr kr kr kr kr kr 43 C kr kr kr kr kr kr kr 43 C kr kr kr kr kr C kr kr kr kr kr C kr kr kr kr kr kr kr TILLÄGG Stativ lack Dark chocolate / Misty grey Krom kr kr TEKNISK SPECIFIKATION Skivor Bordsskivorna tillverkas i 16 mm MDF skiva med rak kant. Finns i olika ytmaterial såsom faner, desktop eller högtryckslaminat. Utvalda bord finns även i marmor, välj mellan vit Carrera, grön Guatemala och mörk Emperador. Stativ Stativ i vit lack (RAL 9003), svart (RAL 9005), Dark chocolate och Misty grey, krom och silver. Feather table finns i höjder (inkl skiva) 460, 530 mm,, 730, 900 och 1060 mm.

41 CONTRA E-POS 81 Skiva med fasad kant utan kantlist. Contra är lättplacerade och mångsidigt användbara bord för möten, fika och paus. Borden har stadig tallriksfot i silverfärg eller krom och finns i tre olika höjder. Art nr Faner... Högtryckslaminat... Bok Björk / Ek Vit Svart / / Vitp. ask Ljus- / Mörkgrå Bord höjd 560 mm Rektangulära bord 15 A kr kr kr kr 15 A kr kr kr kr Runda bord 15 B kr kr kr kr 15 B kr kr kr kr 15 B kr kr kr kr Ovala bord 15 C kr kr kr kr E-pos finns som fåtölj, soffa, pall och bord. Det enkla är det sköna och E-pos bord smälter in i alla miljöer med sin smäckra design. Design: Sture Eng & Dan Ihreborn Bord höjd 730 mm Rektangulära bord 15 A kr kr kr kr 15 A kr kr kr kr Runda bord 15 B kr kr kr kr 15 B kr kr kr kr 15 B kr kr kr kr 15 B kr kr kr kr Ovala bord 15 C kr kr kr kr Ståbord höjd 1060 mm Rektangulära bord 15 A kr kr kr kr 15 A kr kr kr kr Runda bord 15 B kr kr kr kr 15 B kr kr kr kr 15 B kr kr kr kr Ovala bord 15 C kr kr kr kr TILLÄGG Skiva kantprofiler Stativ i krom alt. vit lack Edsbyn compact profile / bord kr Rak kant / bord + 84 kr Art nr Storlek Faner... Björk Ek Vit Stativ Krom / stativ kr x500 mm kr kr kr x500 mm kr kr kr TEKNISK SPECIFIKATION Skivor Contra bordsskivor har 22 mm MDF skiva i olika ytmaterial såsom faner eller högtryckslaminat. Faneret är 0,6 mm och högtryckslaminatet är 0,7 mm tjockt. Bord med yta av högtryckslaminat har även ett spärrlaminat på undersida. Kantprofiler Fasad kant utan kantlist. Fasad öppen klarlackad MDF kant. Radie 20 mm i hörn. Standard ytmaterial faner alt. högtryckslaminat. Rak kant. Kantlist i ABS som följer skivans färg. Ingen radie i hörn. Standard ytmaterial faner alt. högtryckslaminat. Edsbyn Compact Profile. Kantlist i svart ABS. Radie 20 mm i hörn. Standard ytmaterial högtryckslaminat. Stativ Bord med tallriksfot i silverfärg, vit och svart lack eller krom (krom III). Contra finns i höjder (inkl skiva) 730, 1060 mm, vissa även i höjd 560 mm

42 83 TILLBEHÖR BORD NU ÄNNU STÖRRE UTBUD Inom tillbehör bord erbjuder vi det mesta inom kabel-, dator- och skärmhantering. Och i år har vi dessutom breddat utbudet rejält. Vi kan även tillhandahålla andra varianter än de som finns i prislistan, kontakta oss för mer information. NEAT infällda kontakter, skjutbar skiva och kabelränna. DIASONIC, dimbar LED-lampa för skrivbord

43 85 Svart, silver eller vit. Svart eller silver. Powerbox konferens Två öppningsbara luckor. 635x170 mm (urtag i skiva: 592x135 mm) B Bi-Box small Öppningsbar lucka och kabeldike i ett. Luckan kan enkelt öppnas åt båda håll. Mjukstängningsfunktion. Urtag i skiva: 286x135 mm. Bestycka med Power Inlay som enkelt skruvas fast i botten på Bi-Boxen. E Power Frame Cover Lucka i anodiserad aluminium, USB för laddning. Urtag i skiva: 270x62 mm. 1,5 m kabel C Kabellucka med borst Dubbel kabellucka i högtryckslaminat Sopkorg LiftSopi Roterbar retur- & avfallssystem som tar liten plats under skrivbordet. Höjd 390, bredd 255 mm. Avfallspåsar ingår. Kan kompletteras med glidskena. Kabeldike konferens Större kabeldike med vikbara ändavslutningar om man önskar koppla samman 2 eller fler kabeldiken. 660x268 mm. Höjd 140 mm. Laptop-hållare LiftLap Hållare för laptop som kan användas både horisontellt och vertikalt. Passar med dockningsstation. 320x355 mm. Färg silver. Glidskena (för skjut- och vridbar hållare) beställs separat. Skrivbordslampa Diasonic Dimbar LED med touchkontroll ger optimal arbetsplatsbelysning. Försedd med USB uttag för laddning av mobiltelefon eller liknande. Ljusstyrkan justeras genom att hålla ner touchknappen. Vit/Svart. LED. Power Grommet Power Grommet med ram i gjuten aluminium (92x92 mm), insats i svart plast. Bestyckad med 1 x 230 EL (VAC) (kabellängd 1,5 m), 4 hål för övrigt kablage. Urtag i skiva ø80 mm. C Bi-Box large Öppningsbar lucka och kabeldike i ett. Luckan kan enkelt öppnas åt båda håll. Mjukstängningsfunktion. Urtag i skiva: 592x135 mm. Bestycka med Power Inlay som enkelt skruvas fast i botten på Bi-Boxen. G Kabeldosa Kabeldosa 80 mm i plast med tvådelat lock för kabelgenomföring Väggladdare 2xUSB Väggladdare 230V till USB, 2xUSB-portar. Inkl 1 sladd (1 meter) Z21 USB-sladd (1 m) Z22 Smartline Desk Eldosa med klämfäste (ingen håltagning i skiva behövs). 1,5 meter kabel, bestyckad med 2 st 230 EL (VAC), 1 hål för övriga kablar. Datorhållare LiftFlex Skjutbar släde med praktiskt handtag som är vridbar 360, samt med skena för mjuk och stabil gång. Med unikt sprintlås för enkel demontering av dator. Höjddistans 65 mm ingår. Pennlåda roterbar Roterbar låda i plast. Silver. Bredd 345, Djup 208 mm. Bildskärmshållare D-Zine Gasarm som enkelt justeras i höjd och sidled. Vesa 75 och 100. Kapacitet 4,1-10,9 kg. Fyra monteringsmöjligheter (klämfäste, genom bord, kantfäste eller kabelgenomföring). Silver, Vit eller Svart. Kabelränna Flexi Skruvas direkt i skiva. Justerbar i längd mellan mm. Bredd 145 mm, höjd 155 mm (inklusive fäste). Vinklingsbar åt båda håll, för enkel åtkomst av kablar och kontakter Powerbox En öppningsbar lucka. 330x170 mm (urtag i skiva: 286x135 mm) A Cable Port Ett 230 EL (VAC) kombinerat med nätverk, HDMI och USB (dator krävs för att driva USB) i en mycket elegant och lättinstallerad enhet. Urtag i skiva ø80 mm. Borstat stål. 1,5 meter kabel B Datorhållare LiftFix För liggande resp stående PC. Inkl: spännband L mm, 2 plattjärnsprofiler, inkl. 60 mm distans. Kabelsats Innehåller: 6-vägs förgreningsdosa (3 m) med kardborreband, 1 st nätverkssladd, Cat 6 (data 5 m) och 1 st nätverk till telefon (5 m), 1 st G-clips. Alla kablar är färdigmonterade i en sladdslukare. Bildskärmshållare V3 2-ledad. Enkel att justera i höjd. VESA standard 75 och 100 medföljer. Monteras med klämfäste eller i 80 mm kabelgenomföring. Maxvikt 10 kg. Silver. Pennlåda utdragbar I svart plast. Skruvas under bordsskiva eller hyllplan. Bredd 380, Djup 370, höjd 30 mm (inkl expansioner) Trådkabelkorg Lätt och smidig konstruktion. Uppsättning under skrivbordets stål/träunderrede. Svart, silver eller vit Table Top 3 m elkabel, inga andra kablar medföljer. Det finns honkontakter i produkten för inkoppling av egna kablar. Max bordstjocklek 50 mm. Bestyckad med 2 x 230 EL (VAC). Urtag i skiva 192x73 mm. D Twist Fronten består av en platta i metall som skall vridas för att öppna eller stänga åtkomst till uttagen. Bestyckad med 2 st 230 EL (VAC). Urtag i skiva ø105 mm. Borstat stål. 1,5 meter kabel A Kabellucka med borst Enkel kabellucka i högtryckslaminat Datorhållare QuickClick Justerbar bredd ( mm) och höjd ( mm). Kan kompletteras med släde som gör datorhållaren roterbar. Dubbelfäste till D-Zine Max bildskärmsbredd 670 mm/bildskärm. Silver, Vit eller Svart. Kabelränna Halfpipe Skålformad kabelränna i aluminium. Ställbar vridfunktion för lätt åtkomlighet. Svart eller silver Powerbox konferens Två öppningsbara luckor. 635x170 mm (urtag i skiva: 592x135 mm) B Bi-Box small Öppningsbar lucka och kabeldike i ett. Luckan kan enkelt öppnas åt båda håll. Mjukstängningsfunktion. Urtag i skiva: 286x135 mm. Bestycka med Power Inlay som enkelt skruvas fast i botten på Bi-Boxen. E Power Frame Cover Lucka i anodiserad aluminium, USB för laddning. Urtag i skiva: 270x62 mm. 1,5 m kabel C Kabellucka med borst Dubbel kabellucka i högtryckslaminat Sopkorg LiftSopi Roterbar retur- & avfallssystem som tar liten plats under skrivbordet. Höjd 390, bredd 255 mm. Avfallspåsar ingår. Kan kompletteras med glidskena. Kabeldike konferens Större kabeldike med vikbara ändavslutningar om man önskar koppla samman 2 eller fler kabeldiken. 660x268 mm. Höjd 140 mm. Laptop-hållare LiftLap Hållare för laptop som kan användas både horisontellt och vertikalt. Passar med dockningsstation. 320x355 mm. Färg silver. Glidskena (för skjut- och vridbar hållare) beställs separat. Skrivbordslampa Diasonic Dimbar LED med touchkontroll ger optimal arbetsplatsbelysning. Försedd med USB uttag för laddning av mobiltelefon eller liknande. Ljusstyrkan justeras genom att hålla ner touchknappen. Vit/Svart. LED. Power Grommet Power Grommet med ram i gjuten aluminium (92x92 mm), insats i svart plast. Bestyckad med 1 x 230 EL (VAC) (kabellängd 1,5 m), 4 hål för övrigt kablage. Urtag i skiva ø80 mm. C Bi-Box large Öppningsbar lucka och kabeldike i ett. Luckan kan enkelt öppnas åt båda håll. Mjukstängningsfunktion. Urtag i skiva: 592x135 mm. Bestycka med Power Inlay som enkelt skruvas fast i botten på Bi-Boxen. G Kabeldosa Kabeldosa 80 mm i plast med tvådelat lock för kabelgenomföring Väggladdare 2xUSB Väggladdare 230V till USB, 2xUSB-portar. Inkl 1 sladd (1 meter) Z21 USB-sladd (1 m) Z22 Smartline Desk Eldosa med klämfäste (ingen håltagning i skiva behövs). 1,5 meter kabel, bestyckad med 2 st 230 EL (VAC), 1 hål för övriga kablar. Datorhållare LiftFlex Skjutbar släde med praktiskt handtag som är vridbar 360, samt med skena för mjuk och stabil gång. Med unikt sprintlås för enkel demontering av dator. Höjddistans 65 mm ingår. Pennlåda roterbar Roterbar låda i plast. Silver. Bredd 345, Djup 208 mm. Bildskärmshållare D-Zine Gasarm som enkelt justeras i höjd och sidled. Vesa 75 och 100. Kapacitet 4,1-10,9 kg. Fyra monteringsmöjligheter (klämfäste, genom bord, kantfäste eller kabelgenomföring). Silver, Vit eller Svart. Kabelränna Flexi Skruvas direkt i skiva. Justerbar i längd mellan mm. Bredd 145 mm, höjd 155 mm (inklusive fäste). Vinklingsbar åt båda håll, för enkel åtkomst av kablar och kontakter Powerbox En öppningsbar lucka. 330x170 mm (urtag i skiva: 286x135 mm) A Cable Port Ett 230 EL (VAC) kombinerat med nätverk, HDMI och USB (dator krävs för att driva USB) i en mycket elegant och lättinstallerad enhet. Urtag i skiva ø80 mm. Borstat stål. 1,5 meter kabel B Datorhållare LiftFix För liggande resp stående PC. Inkl: spännband L mm, 2 plattjärnsprofiler, inkl. 60 mm distans. Kabelsats Innehåller: 6-vägs förgreningsdosa (3 m) med kardborreband, 1 st nätverkssladd, Cat 6 (data 5 m) och 1 st nätverk till telefon (5 m), 1 st G-clips. Alla kablar är färdigmonterade i en sladdslukare. Bildskärmshållare V3 2-ledad. Enkel att justera i höjd. VESA standard 75 och 100 medföljer. Monteras med klämfäste eller i 80 mm kabelgenomföring. Maxvikt 10 kg. Silver. Pennlåda utdragbar I svart plast. Skruvas under bordsskiva eller hyllplan. Bredd 380, Djup 370, höjd 30 mm (inkl expansioner) Trådkabelkorg Lätt och smidig konstruktion. Uppsättning under skrivbordets stål/träunderrede. Svart, silver eller vit Table Top 3 m elkabel, inga andra kablar medföljer. Det finns honkontakter i produkten för inkoppling av egna kablar. Max bordstjocklek 50 mm. Bestyckad med 2 x 230 EL (VAC). Urtag i skiva 192x73 mm. D Twist Fronten består av en platta i metall som skall vridas för att öppna eller stänga åtkomst till uttagen. Bestyckad med 2 st 230 EL (VAC). Urtag i skiva ø105 mm. Borstat stål. 1,5 meter kabel A Kabellucka med borst Enkel kabellucka i högtryckslaminat Datorhållare QuickClick Justerbar bredd ( mm) och höjd ( mm). Kan kompletteras med släde som gör datorhållaren roterbar. Dubbelfäste till D-Zine Max bildskärmsbredd 670 mm/bildskärm. Silver, Vit eller Svart. Kabelränna Halfpipe Skålformad kabelränna i aluminium. Ställbar vridfunktion för lätt åtkomlighet. Svart eller silver Powerbox konferens Två öppningsbara luckor. 635x170 mm (urtag i skiva: 592x135 mm) B Bi-Box small Öppningsbar lucka och kabeldike i ett. Luckan kan enkelt öppnas åt båda håll. Mjukstängningsfunktion. Urtag i skiva: 286x135 mm. Bestycka med Power Inlay som enkelt skruvas fast i botten på Bi-Boxen. E Power Frame Cover Lucka i anodiserad aluminium, USB för laddning. Urtag i skiva: 270x62 mm. 1,5 m kabel C Kabellucka med borst Dubbel kabellucka i högtryckslaminat Sopkorg LiftSopi Roterbar retur- & avfallssystem som tar liten plats under skrivbordet. Höjd 390, bredd 255 mm. Avfallspåsar ingår. Kan kompletteras med glidskena. Kabeldike konferens Större kabeldike med vikbara ändavslutningar om man önskar koppla samman 2 eller fler kabeldiken. 660x268 mm. Höjd 140 mm. Laptop-hållare LiftLap Hållare för laptop som kan användas både horisontellt och vertikalt. Passar med dockningsstation. 320x355 mm. Färg silver. Glidskena (för skjut- och vridbar hållare) beställs separat. Skrivbordslampa Diasonic Dimbar LED med touchkontroll ger optimal arbetsplatsbelysning. Försedd med USB uttag för laddning av mobiltelefon eller liknande. Ljusstyrkan justeras genom att hålla ner touchknappen. Vit/Svart. LED. Power Grommet Power Grommet med ram i gjuten aluminium (92x92 mm), insats i svart plast. Bestyckad med 1 x 230 EL (VAC) (kabellängd 1,5 m), 4 hål för övrigt kablage. Urtag i skiva ø80 mm. C Bi-Box large Öppningsbar lucka och kabeldike i ett. Luckan kan enkelt öppnas åt båda håll. Mjukstängningsfunktion. Urtag i skiva: 592x135 mm. Bestycka med Power Inlay som enkelt skruvas fast i botten på Bi-Boxen. G Kabeldosa Kabeldosa 80 mm i plast med tvådelat lock för kabelgenomföring Väggladdare 2xUSB Väggladdare 230V till USB, 2xUSB-portar. Inkl 1 sladd (1 meter) Z21 USB-sladd (1 m) Z22 Smartline Desk Eldosa med klämfäste (ingen håltagning i skiva behövs). 1,5 meter kabel, bestyckad med 2 st 230 EL (VAC), 1 hål för övriga kablar. Datorhållare LiftFlex Skjutbar släde med praktiskt handtag som är vridbar 360, samt med skena för mjuk och stabil gång. Med unikt sprintlås för enkel demontering av dator. Höjddistans 65 mm ingår. Pennlåda roterbar Roterbar låda i plast. Silver. Bredd 345, Djup 208 mm. Bildskärmshållare D-Zine Gasarm som enkelt justeras i höjd och sidled. Vesa 75 och 100. Kapacitet 4,1-10,9 kg. Fyra monteringsmöjligheter (klämfäste, genom bord, kantfäste eller kabelgenomföring). Silver, Vit eller Svart. Kabelränna Flexi Skruvas direkt i skiva. Justerbar i längd mellan mm. Bredd 145 mm, höjd 155 mm (inklusive fäste). Vinklingsbar åt båda håll, för enkel åtkomst av kablar och kontakter Powerbox En öppningsbar lucka. 330x170 mm (urtag i skiva: 286x135 mm) A Cable Port Ett 230 EL (VAC) kombinerat med nätverk, HDMI och USB (dator krävs för att driva USB) i en mycket elegant och lättinstallerad enhet. Urtag i skiva ø80 mm. Borstat stål. 1,5 meter kabel B Datorhållare LiftFix För liggande resp stående PC. Inkl: spännband L mm, 2 plattjärnsprofiler, inkl. 60 mm distans. Kabelsats Innehåller: 6-vägs förgreningsdosa (3 m) med kardborreband, 1 st nätverkssladd, Cat 6 (data 5 m) och 1 st nätverk till telefon (5 m), 1 st G-clips. Alla kablar är färdigmonterade i en sladdslukare. Bildskärmshållare V3 2-ledad. Enkel att justera i höjd. VESA standard 75 och 100 medföljer. Monteras med klämfäste eller i 80 mm kabelgenomföring. Maxvikt 10 kg. Silver. Pennlåda utdragbar I svart plast. Skruvas under bordsskiva eller hyllplan. Bredd 380, Djup 370, höjd 30 mm (inkl expansioner) Trådkabelkorg Lätt och smidig konstruktion. Uppsättning under skrivbordets stål/träunderrede. Svart, silver eller vit Table Top 3 m elkabel, inga andra kablar medföljer. Det finns honkontakter i produkten för inkoppling av egna kablar. Max bordstjocklek 50 mm. Bestyckad med 2 x 230 EL (VAC). Urtag i skiva 192x73 mm. D Twist Fronten består av en platta i metall som skall vridas för att öppna eller stänga åtkomst till uttagen. Bestyckad med 2 st 230 EL (VAC). Urtag i skiva ø105 mm. Borstat stål. 1,5 meter kabel A Kabellucka med borst Enkel kabellucka i högtryckslaminat Datorhållare QuickClick Justerbar bredd ( mm) och höjd ( mm). Kan kompletteras med släde som gör datorhållaren roterbar. Dubbelfäste till D-Zine Max bildskärmsbredd 670 mm/bildskärm. Silver, Vit eller Svart. Kabelränna Halfpipe Skålformad kabelränna i aluminium. Ställbar vridfunktion för lätt åtkomlighet. Svart eller silver Powerbox konferens Två öppningsbara luckor. 635x170 mm (urtag i skiva: 592x135 mm) B Bi-Box small Öppningsbar lucka och kabeldike i ett. Luckan kan enkelt öppnas åt båda håll. Mjukstängningsfunktion. Urtag i skiva: 286x135 mm. Bestycka med Power Inlay som enkelt skruvas fast i botten på Bi-Boxen. E Power Frame Cover Lucka i anodiserad aluminium, USB för laddning. Urtag i skiva: 270x62 mm. 1,5 m kabel C Kabellucka med borst Dubbel kabellucka i högtryckslaminat Sopkorg LiftSopi Roterbar retur- & avfallssystem som tar liten plats under skrivbordet. Höjd 390, bredd 255 mm. Avfallspåsar ingår. Kan kompletteras med glidskena. Kabeldike konferens Större kabeldike med vikbara ändavslutningar om man önskar koppla samman 2 eller fler kabeldiken. 660x268 mm. Höjd 140 mm. Laptop-hållare LiftLap Hållare för laptop som kan användas både horisontellt och vertikalt. Passar med dockningsstation. 320x355 mm. Färg silver. Glidskena (för skjut- och vridbar hållare) beställs separat. Skrivbordslampa Diasonic Dimbar LED med touchkontroll ger optimal arbetsplatsbelysning. Försedd med USB uttag för laddning av mobiltelefon eller liknande. Ljusstyrkan justeras genom att hålla ner touchknappen. Vit/Svart. LED. Power Grommet Power Grommet med ram i gjuten aluminium (92x92 mm), insats i svart plast. Bestyckad med 1 x 230 EL (VAC) (kabellängd 1,5 m), 4 hål för övrigt kablage. Urtag i skiva ø80 mm. C Bi-Box large Öppningsbar lucka och kabeldike i ett. Luckan kan enkelt öppnas åt båda håll. Mjukstängningsfunktion. Urtag i skiva: 592x135 mm. Bestycka med Power Inlay som enkelt skruvas fast i botten på Bi-Boxen. G Kabeldosa Kabeldosa 80 mm i plast med tvådelat lock för kabelgenomföring Väggladdare 2xUSB Väggladdare 230V till USB, 2xUSB-portar. Inkl 1 sladd (1 meter) Z21 USB-sladd (1 m) Z22 Smartline Desk Eldosa med klämfäste (ingen håltagning i skiva behövs). 1,5 meter kabel, bestyckad med 2 st 230 EL (VAC), 1 hål för övriga kablar. Datorhållare LiftFlex Skjutbar släde med praktiskt handtag som är vridbar 360, samt med skena för mjuk och stabil gång. Med unikt sprintlås för enkel demontering av dator. Höjddistans 65 mm ingår. Pennlåda roterbar Roterbar låda i plast. Silver. Bredd 345, Djup 208 mm. Bildskärmshållare D-Zine Gasarm som enkelt justeras i höjd och sidled. Vesa 75 och 100. Kapacitet 4,1-10,9 kg. Fyra monteringsmöjligheter (klämfäste, genom bord, kantfäste eller kabelgenomföring). Silver, Vit eller Svart. Kabelränna Flexi Skruvas direkt i skiva. Justerbar i längd mellan mm. Bredd 145 mm, höjd 155 mm (inklusive fäste). Vinklingsbar åt båda håll, för enkel åtkomst av kablar och kontakter Powerbox En öppningsbar lucka. 330x170 mm (urtag i skiva: 286x135 mm) A Cable Port Ett 230 EL (VAC) kombinerat med nätverk, HDMI och USB (dator krävs för att driva USB) i en mycket elegant och lättinstallerad enhet. Urtag i skiva ø80 mm. Borstat stål. 1,5 meter kabel B Datorhållare LiftFix För liggande resp stående PC. Inkl: spännband L mm, 2 plattjärnsprofiler, inkl. 60 mm distans. Kabelsats Innehåller: 6-vägs förgreningsdosa (3 m) med kardborreband, 1 st nätverkssladd, Cat 6 (data 5 m) och 1 st nätverk till telefon (5 m), 1 st G-clips. Alla kablar är färdigmonterade i en sladdslukare. Bildskärmshållare V3 2-ledad. Enkel att justera i höjd. VESA standard 75 och 100 medföljer. Monteras med klämfäste eller i 80 mm kabelgenomföring. Maxvikt 10 kg. Silver. Pennlåda utdragbar I svart plast. Skruvas under bordsskiva eller hyllplan. Bredd 380, Djup 370, höjd 30 mm (inkl expansioner) Trådkabelkorg Lätt och smidig konstruktion. Uppsättning under skrivbordets stål/träunderrede. Svart, silver eller vit Table Top 3 m elkabel, inga andra kablar medföljer. Det finns honkontakter i produkten för inkoppling av egna kablar. Max bordstjocklek 50 mm. Bestyckad med 2 x 230 EL (VAC). Urtag i skiva 192x73 mm. D Twist Fronten består av en platta i metall som skall vridas för att öppna eller stänga åtkomst till uttagen. Bestyckad med 2 st 230 EL (VAC). Urtag i skiva ø105 mm. Borstat stål. 1,5 meter kabel A Kabellucka med borst Enkel kabellucka i högtryckslaminat Datorhållare QuickClick Justerbar bredd ( mm) och höjd ( mm). Kan kompletteras med släde som gör datorhållaren roterbar. Dubbelfäste till D-Zine Max bildskärmsbredd 670 mm/bildskärm. Silver, Vit eller Svart. Kabelränna Halfpipe Skålformad kabelränna i aluminium. Ställbar vridfunktion för lätt åtkomlighet. Svart eller silver Powerbox konferens Två öppningsbara luckor. 635x170 mm (urtag i skiva: 592x135 mm) B Bi-Box small Öppningsbar lucka och kabeldike i ett. Luckan kan enkelt öppnas åt båda håll. Mjukstängningsfunktion. Urtag i skiva: 286x135 mm. Bestycka med Power Inlay som enkelt skruvas fast i botten på Bi-Boxen. E Power Frame Cover Lucka i anodiserad aluminium, USB för laddning. Urtag i skiva: 270x62 mm. 1,5 m kabel C Kabellucka med borst Dubbel kabellucka i högtryckslaminat Sopkorg LiftSopi Roterbar retur- & avfallssystem som tar liten plats under skrivbordet. Höjd 390, bredd 255 mm. Avfallspåsar ingår. Kan kompletteras med glidskena. Kabeldike konferens Större kabeldike med vikbara ändavslutningar om man önskar koppla samman 2 eller fler kabeldiken. 660x268 mm. Höjd 140 mm. Laptop-hållare LiftLap Hållare för laptop som kan användas både horisontellt och vertikalt. Passar med dockningsstation. 320x355 mm. Färg silver. Glidskena (för skjut- och vridbar hållare) beställs separat. Skrivbordslampa Diasonic Dimbar LED med touchkontroll ger optimal arbetsplatsbelysning. Försedd med USB uttag för laddning av mobiltelefon eller liknande. Ljusstyrkan justeras genom att hålla ner touchknappen. Vit/Svart. LED. Power Grommet Power Grommet med ram i gjuten aluminium (92x92 mm), insats i svart plast. Bestyckad med 1 x 230 EL (VAC) (kabellängd 1,5 m), 4 hål för övrigt kablage. Urtag i skiva ø80 mm. C Bi-Box large Öppningsbar lucka och kabeldike i ett. Luckan kan enkelt öppnas åt båda håll. Mjukstängningsfunktion. Urtag i skiva: 592x135 mm. Bestycka med Power Inlay som enkelt skruvas fast i botten på Bi-Boxen. G Kabeldosa Kabeldosa 80 mm i plast med tvådelat lock för kabelgenomföring Väggladdare 2xUSB Väggladdare 230V till USB, 2xUSB-portar. Inkl 1 sladd (1 meter) Z21 USB-sladd (1 m) Z22 Smartline Desk Eldosa med klämfäste (ingen håltagning i skiva behövs). 1,5 meter kabel, bestyckad med 2 st 230 EL (VAC), 1 hål för övriga kablar. Datorhållare LiftFlex Skjutbar släde med praktiskt handtag som är vridbar 360, samt med skena för mjuk och stabil gång. Med unikt sprintlås för enkel demontering av dator. Höjddistans 65 mm ingår. Pennlåda roterbar Roterbar låda i plast. Silver. Bredd 345, Djup 208 mm. Bildskärmshållare D-Zine Gasarm som enkelt justeras i höjd och sidled. Vesa 75 och 100. Kapacitet 4,1-10,9 kg. Fyra monteringsmöjligheter (klämfäste, genom bord, kantfäste eller kabelgenomföring). Silver, Vit eller Svart. Kabelränna Flexi Skruvas direkt i skiva. Justerbar i längd mellan mm. Bredd 145 mm, höjd 155 mm (inklusive fäste). Vinklingsbar åt båda håll, för enkel åtkomst av kablar och kontakter Powerbox En öppningsbar lucka. 330x170 mm (urtag i skiva: 286x135 mm) A Cable Port Ett 230 EL (VAC) kombinerat med nätverk, HDMI och USB (dator krävs för att driva USB) i en mycket elegant och lättinstallerad enhet. Urtag i skiva ø80 mm. Borstat stål. 1,5 meter kabel B Datorhållare LiftFix För liggande resp stående PC. Inkl: spännband L mm, 2 plattjärnsprofiler, inkl. 60 mm distans. Kabelsats Innehåller: 6-vägs förgreningsdosa (3 m) med kardborreband, 1 st nätverkssladd, Cat 6 (data 5 m) och 1 st nätverk till telefon (5 m), 1 st G-clips. Alla kablar är färdigmonterade i en sladdslukare. Bildskärmshållare V3 2-ledad. Enkel att justera i höjd. VESA standard 75 och 100 medföljer. Monteras med klämfäste eller i 80 mm kabelgenomföring. Maxvikt 10 kg. Silver. Pennlåda utdragbar I svart plast. Skruvas under bordsskiva eller hyllplan. Bredd 380, Djup 370, höjd 30 mm (inkl expansioner) Trådkabelkorg Lätt och smidig konstruktion. Uppsättning under skrivbordets stål/träunderrede. Svart, silver eller vit Table Top 3 m elkabel, inga andra kablar medföljer. Det finns honkontakter i produkten för inkoppling av egna kablar. Max bordstjocklek 50 mm. Bestyckad med 2 x 230 EL (VAC). Urtag i skiva 192x73 mm. D Twist Fronten består av en platta i metall som skall vridas för att öppna eller stänga åtkomst till uttagen. Bestyckad med 2 st 230 EL (VAC). Urtag i skiva ø105 mm. Borstat stål. 1,5 meter kabel A Kabellucka med borst Enkel kabellucka i högtryckslaminat Datorhållare QuickClick Justerbar bredd ( mm) och höjd ( mm). Kan kompletteras med släde som gör datorhållaren roterbar. Dubbelfäste till D-Zine Max bildskärmsbredd 670 mm/bildskärm. Silver, Vit eller Svart. Kabelränna Halfpipe Skålformad kabelränna i aluminium. Ställbar vridfunktion för lätt åtkomlighet. Svart eller silver Powerbox konferens Två öppningsbara luckor. 635x170 mm (urtag i skiva: 592x135 mm) B Bi-Box small Öppningsbar lucka och kabeldike i ett. Luckan kan enkelt öppnas åt båda håll. Mjukstängningsfunktion. Urtag i skiva: 286x135 mm. Bestycka med Power Inlay som enkelt skruvas fast i botten på Bi-Boxen. E Power Frame Cover Lucka i anodiserad aluminium, USB för laddning. Urtag i skiva: 270x62 mm. 1,5 m kabel C Kabellucka med borst Dubbel kabellucka i högtryckslaminat Sopkorg LiftSopi Roterbar retur- & avfallssystem som tar liten plats under skrivbordet. Höjd 390, bredd 255 mm. Avfallspåsar ingår. Kan kompletteras med glidskena. Kabeldike konferens Större kabeldike med vikbara ändavslutningar om man önskar koppla samman 2 eller fler kabeldiken. 660x268 mm. Höjd 140 mm. Laptop-hållare LiftLap Hållare för laptop som kan användas både horisontellt och vertikalt. Passar med dockningsstation. 320x355 mm. Färg silver. Glidskena (för skjut- och vridbar hållare) beställs separat. Skrivbordslampa Diasonic Dimbar LED med touchkontroll ger optimal arbetsplatsbelysning. Försedd med USB uttag för laddning av mobiltelefon eller liknande. Ljusstyrkan justeras genom att hålla ner touchknappen. Vit/Svart. LED. Power Grommet Power Grommet med ram i gjuten aluminium (92x92 mm), insats i svart plast. Bestyckad med 1 x 230 EL (VAC) (kabellängd 1,5 m), 4 hål för övrigt kablage. Urtag i skiva ø80 mm. C Bi-Box large Öppningsbar lucka och kabeldike i ett. Luckan kan enkelt öppnas åt båda håll. Mjukstängningsfunktion. Urtag i skiva: 592x135 mm. Bestycka med Power Inlay som enkelt skruvas fast i botten på Bi-Boxen. G Kabeldosa Kabeldosa 80 mm i plast med tvådelat lock för kabelgenomföring Väggladdare 2xUSB Väggladdare 230V till USB, 2xUSB-portar. Inkl 1 sladd (1 meter) Z21 USB-sladd (1 m) Z22 Smartline Desk Eldosa med klämfäste (ingen håltagning i skiva behövs). 1,5 meter kabel, bestyckad med 2 st 230 EL (VAC), 1 hål för övriga kablar. Datorhållare LiftFlex Skjutbar släde med praktiskt handtag som är vridbar 360, samt med skena för mjuk och stabil gång. Med unikt sprintlås för enkel demontering av dator. Höjddistans 65 mm ingår. Pennlåda roterbar Roterbar låda i plast. Silver. Bredd 345, Djup 208 mm. Bildskärmshållare D-Zine Gasarm som enkelt justeras i höjd och sidled. Vesa 75 och 100. Kapacitet 4,1-10,9 kg. Fyra monteringsmöjligheter (klämfäste, genom bord, kantfäste eller kabelgenomföring). Silver, Vit eller Svart. Kabelränna Flexi Skruvas direkt i skiva. Justerbar i längd mellan mm. Bredd 145 mm, höjd 155 mm (inklusive fäste). Vinklingsbar åt båda håll, för enkel åtkomst av kablar och kontakter Powerbox En öppningsbar lucka. 330x170 mm (urtag i skiva: 286x135 mm) A Cable Port Ett 230 EL (VAC) kombinerat med nätverk, HDMI och USB (dator krävs för att driva USB) i en mycket elegant och lättinstallerad enhet. Urtag i skiva ø80 mm. Borstat stål. 1,5 meter kabel B Datorhållare LiftFix För liggande resp stående PC. Inkl: spännband L mm, 2 plattjärnsprofiler, inkl. 60 mm distans. Kabelsats Innehåller: 6-vägs förgreningsdosa (3 m) med kardborreband, 1 st nätverkssladd, Cat 6 (data 5 m) och 1 st nätverk till telefon (5 m), 1 st G-clips. Alla kablar är färdigmonterade i en sladdslukare. Bildskärmshållare V3 2-ledad. Enkel att justera i höjd. VESA standard 75 och 100 medföljer. Monteras med klämfäste eller i 80 mm kabelgenomföring. Maxvikt 10 kg. Silver. Pennlåda utdragbar I svart plast. Skruvas under bordsskiva eller hyllplan. Bredd 380, Djup 370, höjd 30 mm (inkl expansioner) Trådkabelkorg Lätt och smidig konstruktion. Uppsättning under skrivbordets stål/träunderrede. Svart, silver eller vit Table Top 3 m elkabel, inga andra kablar medföljer. Det finns honkontakter i produkten för inkoppling av egna kablar. Max bordstjocklek 50 mm. Bestyckad med 2 x 230 EL (VAC). Urtag i skiva 192x73 mm. D Twist Fronten består av en platta i metall som skall vridas för att öppna eller stänga åtkomst till uttagen. Bestyckad med 2 st 230 EL (VAC). Urtag i skiva ø105 mm. Borstat stål. 1,5 meter kabel A Kabellucka med borst Enkel kabellucka i högtryckslaminat Datorhållare QuickClick Justerbar bredd ( mm) och höjd ( mm). Kan kompletteras med släde som gör datorhållaren roterbar. Dubbelfäste till D-Zine Max bildskärmsbredd 670 mm/bildskärm. Silver, Vit eller Svart. Kabelränna Halfpipe Skålformad kabelränna i aluminium. Ställbar vridfunktion för lätt åtkomlighet. Svart eller silver Powerbox konferens Två öppningsbara luckor. 635x170 mm (urtag i skiva: 592x135 mm) B Bi-Box small Öppningsbar lucka och kabeldike i ett. Luckan kan enkelt öppnas åt båda håll. Mjukstängningsfunktion. Urtag i skiva: 286x135 mm. Bestycka med Power Inlay som enkelt skruvas fast i botten på Bi-Boxen. E Power Frame Cover Lucka i anodiserad aluminium, USB för laddning. Urtag i skiva: 270x62 mm. 1,5 m kabel C Kabellucka med borst Dubbel kabellucka i högtryckslaminat Sopkorg LiftSopi Roterbar retur- & avfallssystem som tar liten plats under skrivbordet. Höjd 390, bredd 255 mm. Avfallspåsar ingår. Kan kompletteras med glidskena. Kabeldike konferens Större kabeldike med vikbara ändavslutningar om man önskar koppla samman 2 eller fler kabeldiken. 660x268 mm. Höjd 140 mm. Laptop-hållare LiftLap Hållare för laptop som kan användas både horisontellt och vertikalt. Passar med dockningsstation. 320x355 mm. Färg silver. Glidskena (för skjut- och vridbar hållare) beställs separat. Skrivbordslampa Diasonic Dimbar LED med touchkontroll ger optimal arbetsplatsbelysning. Försedd med USB uttag för laddning av mobiltelefon eller liknande. Ljusstyrkan justeras genom att hålla ner touchknappen. Vit/Svart. LED. Power Grommet Power Grommet med ram i gjuten aluminium (92x92 mm), insats i svart plast. Bestyckad med 1 x 230 EL (VAC) (kabellängd 1,5 m), 4 hål för övrigt kablage. Urtag i skiva ø80 mm. C Bi-Box large Öppningsbar lucka och kabeldike i ett. Luckan kan enkelt öppnas åt båda håll. Mjukstängningsfunktion. Urtag i skiva: 592x135 mm. Bestycka med Power Inlay som enkelt skruvas fast i botten på Bi-Boxen. G Kabeldosa Kabeldosa 80 mm i plast med tvådelat lock för kabelgenomföring Väggladdare 2xUSB Väggladdare 230V till USB, 2xUSB-portar. Inkl 1 sladd (1 meter) Z21 USB-sladd (1 m) Z22 Smartline Desk Eldosa med klämfäste (ingen håltagning i skiva behövs). 1,5 meter kabel, bestyckad med 2 st 230 EL (VAC), 1 hål för övriga kablar. Datorhållare LiftFlex Skjutbar släde med praktiskt handtag som är vridbar 360, samt med skena för mjuk och stabil gång. Med unikt sprintlås för enkel demontering av dator. Höjddistans 65 mm ingår. Pennlåda roterbar Roterbar låda i plast. Silver. Bredd 345, Djup 208 mm. Bildskärmshållare D-Zine Gasarm som enkelt justeras i höjd och sidled. Vesa 75 och 100. Kapacitet 4,1-10,9 kg. Fyra monteringsmöjligheter (klämfäste, genom bord, kantfäste eller kabelgenomföring). Silver, Vit eller Svart. Kabelränna Flexi Skruvas direkt i skiva. Justerbar i längd mellan mm. Bredd 145 mm, höjd 155 mm (inklusive fäste). Vinklingsbar åt båda håll, för enkel åtkomst av kablar och kontakter Powerbox En öppningsbar lucka. 330x170 mm (urtag i skiva: 286x135 mm) A Cable Port Ett 230 EL (VAC) kombinerat med nätverk, HDMI och USB (dator krävs för att driva USB) i en mycket elegant och lättinstallerad enhet. Urtag i skiva ø80 mm. Borstat stål. 1,5 meter kabel B Datorhållare LiftFix För liggande resp stående PC. Inkl: spännband L mm, 2 plattjärnsprofiler, inkl. 60 mm distans. Kabelsats Innehåller: 6-vägs förgreningsdosa (3 m) med kardborreband, 1 st nätverkssladd, Cat 6 (data 5 m) och 1 st nätverk till telefon (5 m), 1 st G-clips. Alla kablar är färdigmonterade i en sladdslukare. Bildskärmshållare V3 2-ledad. Enkel att justera i höjd. VESA standard 75 och 100 medföljer. Monteras med klämfäste eller i 80 mm kabelgenomföring. Maxvikt 10 kg. Silver. Pennlåda utdragbar I svart plast. Skruvas under bordsskiva eller hyllplan. Bredd 380, Djup 370, höjd 30 mm (inkl expansioner) Trådkabelkorg Lätt och smidig konstruktion. Uppsättning under skrivbordets stål/träunderrede. Svart, silver eller vit Table Top 3 m elkabel, inga andra kablar medföljer. Det finns honkontakter i produkten för inkoppling av egna kablar. Max bordstjocklek 50 mm. Bestyckad med 2 x 230 EL (VAC). Urtag i skiva 192x73 mm. D Twist Fronten består av en platta i metall som skall vridas för att öppna eller stänga åtkomst till uttagen. Bestyckad med 2 st 230 EL (VAC). Urtag i skiva ø105 mm. Borstat stål. 1,5 meter kabel A Kabellucka med borst Enkel kabellucka i högtryckslaminat Datorhållare QuickClick Justerbar bredd ( mm) och höjd ( mm). Kan kompletteras med släde som gör datorhållaren roterbar. Dubbelfäste till D-Zine Max bildskärmsbredd 670 mm/bildskärm. Silver, Vit eller Svart. Kabelränna Halfpipe Skålformad kabelränna i aluminium. Ställbar vridfunktion för lätt åtkomlighet. Svart eller silver Powerbox konferens Två öppningsbara luckor. 635x170 mm (urtag i skiva: 592x135 mm) B Bi-Box small Öppningsbar lucka och kabeldike i ett. Luckan kan enkelt öppnas åt båda håll. Mjukstängningsfunktion. Urtag i skiva: 286x135 mm. Bestycka med Power Inlay som enkelt skruvas fast i botten på Bi-Boxen. E Power Frame Cover Lucka i anodiserad aluminium, USB för laddning. Urtag i skiva: 270x62 mm. 1,5 m kabel C Kabellucka med borst Dubbel kabellucka i högtryckslaminat Sopkorg LiftSopi Roterbar retur- & avfallssystem som tar liten plats under skrivbordet. Höjd 390, bredd 255 mm. Avfallspåsar ingår. Kan kompletteras med glidskena. Kabeldike konferens Större kabeldike med vikbara ändavslutningar om man önskar koppla samman 2 eller fler kabeldiken. 660x268 mm. Höjd 140 mm. Laptop-hållare LiftLap Hållare för laptop som kan användas både horisontellt och vertikalt. Passar med dockningsstation. 320x355 mm. Färg silver. Glidskena (för skjut- och vridbar hållare) beställs separat. Skrivbordslampa Diasonic Dimbar LED med touchkontroll ger optimal arbetsplatsbelysning. Försedd med USB uttag för laddning av mobiltelefon eller liknande. Ljusstyrkan justeras genom att hålla ner touchknappen. Vit/Svart. LED. Power Grommet Power Grommet med ram i gjuten aluminium (92x92 mm), insats i svart plast. Bestyckad med 1 x 230 EL (VAC) (kabellängd 1,5 m), 4 hål för övrigt kablage. Urtag i skiva ø80 mm. C Bi-Box large Öppningsbar lucka och kabeldike i ett. Luckan kan enkelt öppnas åt båda håll. Mjukstängningsfunktion. Urtag i skiva: 592x135 mm. Bestycka med Power Inlay som enkelt skruvas fast i botten på Bi-Boxen. G Kabeldosa Kabeldosa 80 mm i plast med tvådelat lock för kabelgenomföring Väggladdare 2xUSB Väggladdare 230V till USB, 2xUSB-portar. Inkl 1 sladd (1 meter) Z21 USB-sladd (1 m) Z22 Smartline Desk Eldosa med klämfäste (ingen håltagning i skiva behövs). 1,5 meter kabel, bestyckad med 2 st 230 EL (VAC), 1 hål för övriga kablar. Datorhållare LiftFlex Skjutbar släde med praktiskt handtag som är vridbar 360, samt med skena för mjuk och stabil gång. Med unikt sprintlås för enkel demontering av dator. Höjddistans 65 mm ingår. Pennlåda roterbar Roterbar låda i plast. Silver. Bredd 345, Djup 208 mm. Bildskärmshållare D-Zine Gasarm som enkelt justeras i höjd och sidled. Vesa 75 och 100. Kapacitet 4,1-10,9 kg. Fyra monteringsmöjligheter (klämfäste, genom bord, kantfäste eller kabelgenomföring). Silver, Vit eller Svart. Kabelränna Flexi Skruvas direkt i skiva. Justerbar i längd mellan mm. Bredd 145 mm, höjd 155 mm (inklusive fäste). Vinklingsbar åt båda håll, för enkel åtkomst av kablar och kontakter Powerbox En öppningsbar lucka. 330x170 mm (urtag i skiva: 286x135 mm) A Cable Port Ett 230 EL (VAC) kombinerat med nätverk, HDMI och USB (dator krävs för att driva USB) i en mycket elegant och lättinstallerad enhet. Urtag i skiva ø80 mm. Borstat stål. 1,5 meter kabel B Datorhållare LiftFix För liggande resp stående PC. Inkl: spännband L mm, 2 plattjärnsprofiler, inkl. 60 mm distans. Kabelsats Innehåller: 6-vägs förgreningsdosa (3 m) med kardborreband, 1 st nätverkssladd, Cat 6 (data 5 m) och 1 st nätverk till telefon (5 m), 1 st G-clips. Alla kablar är färdigmonterade i en sladdslukare. Bildskärmshållare V3 2-ledad. Enkel att justera i höjd. VESA standard 75 och 100 medföljer. Monteras med klämfäste eller i 80 mm kabelgenomföring. Maxvikt 10 kg. Silver. Pennlåda utdragbar I svart plast. Skruvas under bordsskiva eller hyllplan. Bredd 380, Djup 370, höjd 30 mm (inkl expansioner) Trådkabelkorg Lätt och smidig konstruktion. Uppsättning under skrivbordets stål/träunderrede. Svart, silver eller vit Table Top 3 m elkabel, inga andra kablar medföljer. Det finns honkontakter i produkten för inkoppling av egna kablar. Max bordstjocklek 50 mm. Bestyckad med 2 x 230 EL (VAC). Urtag i skiva 192x73 mm. D Twist Fronten består av en platta i metall som skall vridas för att öppna eller stänga åtkomst till uttagen. Bestyckad med 2 st 230 EL (VAC). Urtag i skiva ø105 mm. Borstat stål. 1,5 meter kabel A Kabellucka med borst Enkel kabellucka i högtryckslaminat Datorhållare QuickClick Justerbar bredd ( mm) och höjd ( mm). Kan kompletteras med släde som gör datorhållaren roterbar. Dubbelfäste till D-Zine Max bildskärmsbredd 670 mm/bildskärm. Silver, Vit eller Svart. Kabelränna Halfpipe Skålformad kabelränna i aluminium. Ställbar vridfunktion för lätt åtkomlighet. Svart eller silver Powerbox konferens Två öppningsbara luckor. 635x170 mm (urtag i skiva: 592x135 mm) B Bi-Box small Öppningsbar lucka och kabeldike i ett. Luckan kan enkelt öppnas åt båda håll. Mjukstängningsfunktion. Urtag i skiva: 286x135 mm. Bestycka med Power Inlay som enkelt skruvas fast i botten på Bi-Boxen. E Power Frame Cover Lucka i anodiserad aluminium, USB för laddning. Urtag i skiva: 270x62 mm. 1,5 m kabel C Kabellucka med borst Dubbel kabellucka i högtryckslaminat Sopkorg LiftSopi Roterbar retur- & avfallssystem som tar liten plats under skrivbordet. Höjd 390, bredd 255 mm. Avfallspåsar ingår. Kan kompletteras med glidskena. Kabeldike konferens Större kabeldike med vikbara ändavslutningar om man önskar koppla samman 2 eller fler kabeldiken. 660x268 mm. Höjd 140 mm. Laptop-hållare LiftLap Hållare för laptop som kan användas både horisontellt och vertikalt. Passar med dockningsstation. 320x355 mm. Färg silver. Glidskena (för skjut- och vridbar hållare) beställs separat. Skrivbordslampa Diasonic Dimbar LED med touchkontroll ger optimal arbetsplatsbelysning. Försedd med USB uttag för laddning av mobiltelefon eller liknande. Ljusstyrkan justeras genom att hålla ner touchknappen. Vit/Svart. LED. Power Grommet Power Grommet med ram i gjuten aluminium (92x92 mm), insats i svart plast. Bestyckad med 1 x 230 EL (VAC) (kabellängd 1,5 m), 4 hål för övrigt kablage. Urtag i skiva ø80 mm. C Bi-Box large Öppningsbar lucka och kabeldike i ett. Luckan kan enkelt öppnas åt båda håll. Mjukstängningsfunktion. Urtag i skiva: 592x135 mm. Bestycka med Power Inlay som enkelt skruvas fast i botten på Bi-Boxen. G Kabeldosa Kabeldosa 80 mm i plast med tvådelat lock för kabelgenomföring Väggladdare 2xUSB Väggladdare 230V till USB, 2xUSB-portar. Inkl 1 sladd (1 meter) Z21 USB-sladd (1 m) Z22 TILLBEHÖR BORD Smartline Desk Eldosa med klämfäste (ingen håltagning i skiva behövs). 1,5 meter kabel, bestyckad med 2 st 230 EL (VAC), 1 hål för övriga kablar. Datorhållare LiftFlex Skjutbar släde med praktiskt handtag som är vridbar 360, samt med skena för mjuk och stabil gång. Med unikt sprintlås för enkel demontering av dator. Höjddistans 65 mm ingår. Pennlåda roterbar Roterbar låda i plast. Silver. Bredd 345, Djup 208 mm. Bildskärmshållare D-Zine Gasarm som enkelt justeras i höjd och sidled. Vesa 75 och 100. Kapacitet 4,1-10,9 kg. Fyra monteringsmöjligheter (klämfäste, genom bord, kantfäste eller kabelgenomföring). Silver, Vit eller Svart. Kabelränna Flexi Skruvas direkt i skiva. Justerbar i längd mellan mm. Bredd 145 mm, höjd 155 mm (inklusive fäste). Vinklingsbar åt båda håll, för enkel åtkomst av kablar och kontakter Powerbox En öppningsbar lucka. 330x170 mm (urtag i skiva: 286x135 mm) A Cable Port Ett 230 EL (VAC) kombinerat med nätverk, HDMI och USB (dator krävs för att driva USB) i en mycket elegant och lättinstallerad enhet. Urtag i skiva ø80 mm. Borstat stål. 1,5 meter kabel B Datorhållare LiftFix För liggande resp stående PC. Inkl: spännband L mm, 2 plattjärnsprofiler, inkl. 60 mm distans. Kabelsats Innehåller: 6-vägs förgreningsdosa (3 m) med kardborreband, 1 st nätverkssladd, Cat 6 (data 5 m) och 1 st nätverk till telefon (5 m), 1 st G-clips. Alla kablar är färdigmonterade i en sladdslukare. Bildskärmshållare V3 2-ledad. Enkel att justera i höjd. VESA standard 75 och 100 medföljer. Monteras med klämfäste eller i 80 mm kabelgenomföring. Maxvikt 10 kg. Silver. Pennlåda utdragbar I svart plast. Skruvas under bordsskiva eller hyllplan. Bredd 380, Djup 370, höjd 30 mm (inkl expansioner) Trådkabelkorg Lätt och smidig konstruktion. Uppsättning under skrivbordets stål/träunderrede. Svart, silver eller vit Table Top 3 m elkabel, inga andra kablar medföljer. Det finns honkontakter i produkten för inkoppling av egna kablar. Max bordstjocklek 50 mm. Bestyckad med 2 x 230 EL (VAC). Urtag i skiva 192x73 mm. D Twist Fronten består av en platta i metall som skall vridas för att öppna eller stänga åtkomst till uttagen. Bestyckad med 2 st 230 EL (VAC). Urtag i skiva ø105 mm. Borstat stål. 1,5 meter kabel A Kabellucka med borst Enkel kabellucka i högtryckslaminat Datorhållare QuickClick Justerbar bredd ( mm) och höjd ( mm). Kan kompletteras med släde som gör datorhållaren roterbar. Dubbelfäste till D-Zine Max bildskärmsbredd 670 mm/bildskärm. Silver, Vit eller Svart. Kabelränna Halfpipe Skålformad kabelränna i aluminium. Ställbar vridfunktion för lätt åtkomlighet. Svart eller silver Powerbox konferens Två öppningsbara luckor. 635x170 mm (urtag i skiva: 592x135 mm) B Bi-Box small Öppningsbar lucka och kabeldike i ett. Luckan kan enkelt öppnas åt båda håll. Mjukstängningsfunktion. Urtag i skiva: 286x135 mm. Bestycka med Power Inlay som enkelt skruvas fast i botten på Bi-Boxen. E Power Frame Cover Lucka i anodiserad aluminium, USB för laddning. Urtag i skiva: 270x62 mm. 1,5 m kabel C Kabellucka med borst Dubbel kabellucka i högtryckslaminat Sopkorg LiftSopi Roterbar retur- & avfallssystem som tar liten plats under skrivbordet. Höjd 390, bredd 255 mm. Avfallspåsar ingår. Kan kompletteras med glidskena. Kabeldike konferens Större kabeldike med vikbara ändavslutningar om man önskar koppla samman 2 eller fler kabeldiken. 660x268 mm. Höjd 140 mm. Laptop-hållare LiftLap Hållare för laptop som kan användas både horisontellt och vertikalt. Passar med dockningsstation. 320x355 mm. Färg silver. Glidskena (för skjut- och vridbar hållare) beställs separat. Skrivbordslampa Diasonic Dimbar LED med touchkontroll ger optimal arbetsplatsbelysning. Försedd med USB uttag för laddning av mobiltelefon eller liknande. Ljusstyrkan justeras genom att hålla ner touchknappen. Vit/Svart. LED. Power Grommet Power Grommet med ram i gjuten aluminium (92x92 mm), insats i svart plast. Bestyckad med 1 x 230 EL (VAC) (kabellängd 1,5 m), 4 hål för övrigt kablage. Urtag i skiva ø80 mm. C Bi-Box large Öppningsbar lucka och kabeldike i ett. Luckan kan enkelt öppnas åt båda håll. Mjukstängningsfunktion. Urtag i skiva: 592x135 mm. Bestycka med Power Inlay som enkelt skruvas fast i botten på Bi-Boxen. G Kabeldosa Kabeldosa 80 mm i plast med tvådelat lock för kabelgenomföring Väggladdare 2xUSB Väggladdare 230V till USB, 2xUSB-portar. Inkl 1 sladd (1 meter) Z21 USB-sladd (1 m) Z22 Smartline Desk Eldosa med klämfäste (ingen håltagning i skiva behövs). 1,5 meter kabel, bestyckad med 2 st 230 EL (VAC), 1 hål för övriga kablar. Datorhållare LiftFlex Skjutbar släde med praktiskt handtag som är vridbar 360, samt med skena för mjuk och stabil gång. Med unikt sprintlås för enkel demontering av dator. Höjddistans 65 mm ingår. Pennlåda roterbar Roterbar låda i plast. Silver. Bredd 345, Djup 208 mm. Bildskärmshållare D-Zine Gasarm som enkelt justeras i höjd och sidled. Vesa 75 och 100. Kapacitet 4,1-10,9 kg. Fyra monteringsmöjligheter (klämfäste, genom bord, kantfäste eller kabelgenomföring). Silver, Vit eller Svart. Kabelränna Flexi Skruvas direkt i skiva. Justerbar i längd mellan mm. Bredd 145 mm, höjd 155 mm (inklusive fäste). Vinklingsbar åt båda håll, för enkel åtkomst av kablar och kontakter Powerbox En öppningsbar lucka. 330x170 mm (urtag i skiva: 286x135 mm) A Cable Port Ett 230 EL (VAC) kombinerat med nätverk, HDMI och USB (dator krävs för att driva USB) i en mycket elegant och lättinstallerad enhet. Urtag i skiva ø80 mm. Borstat stål. 1,5 meter kabel B Datorhållare LiftFix För liggande resp stående PC. Inkl: spännband L mm, 2 plattjärnsprofiler, inkl. 60 mm distans. Kabelsats Innehåller: 6-vägs förgreningsdosa (3 m) med kardborreband, 1 st nätverkssladd, Cat 6 (data 5 m) och 1 st nätverk till telefon (5 m), 1 st G-clips. Alla kablar är färdigmonterade i en sladdslukare. Bildskärmshållare V3 2-ledad. Enkel att justera i höjd. VESA standard 75 och 100 medföljer. Monteras med klämfäste eller i 80 mm kabelgenomföring. Maxvikt 10 kg. Silver. Pennlåda utdragbar I svart plast. Skruvas under bordsskiva eller hyllplan. Bredd 380, Djup 370, höjd 30 mm (inkl expansioner) Trådkabelkorg Lätt och smidig konstruktion. Uppsättning under skrivbordets stål/träunderrede. Svart, silver eller vit Table Top 3 m elkabel, inga andra kablar medföljer. Det finns honkontakter i produkten för inkoppling av egna kablar. Max bordstjocklek 50 mm. Bestyckad med 2 x 230 EL (VAC). Urtag i skiva 192x73 mm. D Twist Fronten består av en platta i metall som skall vridas för att öppna eller stänga åtkomst till uttagen. Bestyckad med 2 st 230 EL (VAC). Urtag i skiva ø105 mm. Borstat stål. 1,5 meter kabel A Kabellucka med borst Enkel kabellucka i högtryckslaminat Datorhållare QuickClick Justerbar bredd ( mm) och höjd ( mm). Kan kompletteras med släde som gör datorhållaren roterbar. Dubbelfäste till D-Zine Max bildskärmsbredd 670 mm/bildskärm. Silver, Vit eller Svart. Kabelränna Halfpipe Skålformad kabelränna i aluminium. Ställbar vridfunktion för lätt åtkomlighet. Svart eller silver Powerbox konferens Två öppningsbara luckor. 635x170 mm (urtag i skiva: 592x135 mm) B Bi-Box small Öppningsbar lucka och kabeldike i ett. Luckan kan enkelt öppnas åt båda håll. Mjukstängningsfunktion. Urtag i skiva: 286x135 mm. Bestycka med Power Inlay som enkelt skruvas fast i botten på Bi-Boxen. E Power Frame Cover Lucka i anodiserad aluminium, USB för laddning. Urtag i skiva: 270x62 mm. 1,5 m kabel C Kabellucka med borst Dubbel kabellucka i högtryckslaminat Sopkorg LiftSopi Roterbar retur- & avfallssystem som tar liten plats under skrivbordet. Höjd 390, bredd 255 mm. Avfallspåsar ingår. Kan kompletteras med glidskena. Kabeldike konferens Större kabeldike med vikbara ändavslutningar om man önskar koppla samman 2 eller fler kabeldiken. 660x268 mm. Höjd 140 mm. Laptop-hållare LiftLap Hållare för laptop som kan användas både horisontellt och vertikalt. Passar med dockningsstation. 320x355 mm. Färg silver. Glidskena (för skjut- och vridbar hållare) beställs separat. Skrivbordslampa Diasonic Dimbar LED med touchkontroll ger optimal arbetsplatsbelysning. Försedd med USB uttag för laddning av mobiltelefon eller liknande. Ljusstyrkan justeras genom att hålla ner touchknappen. Vit/Svart. LED. Power Grommet Power Grommet med ram i gjuten aluminium (92x92 mm), insats i svart plast. Bestyckad med 1 x 230 EL (VAC) (kabellängd 1,5 m), 4 hål för övrigt kablage. Urtag i skiva ø80 mm. C Bi-Box large Öppningsbar lucka och kabeldike i ett. Luckan kan enkelt öppnas åt båda håll. Mjukstängningsfunktion. Urtag i skiva: 592x135 mm. Bestycka med Power Inlay som enkelt skruvas fast i botten på Bi-Boxen. G Kabeldosa Kabeldosa 80 mm i plast med tvådelat lock för kabelgenomföring Väggladdare 2xUSB Väggladdare 230V till USB, 2xUSB-portar. Inkl 1 sladd (1 meter) Z21 USB-sladd (1 m) Z22 Smartline Desk Eldosa med klämfäste (ingen håltagning i skiva behövs). 1,5 meter kabel, bestyckad med 2 st 230 EL (VAC), 1 hål för övriga kablar. Datorhållare LiftFlex Skjutbar släde med praktiskt handtag som är vridbar 360, samt med skena för mjuk och stabil gång. Med unikt sprintlås för enkel demontering av dator. Höjddistans 65 mm ingår. Pennlåda roterbar Roterbar låda i plast. Silver. Bredd 345, Djup 208 mm. Bildskärmshållare D-Zine Gasarm som enkelt justeras i höjd och sidled. Vesa 75 och 100. Kapacitet 4,1-10,9 kg. Fyra monteringsmöjligheter (klämfäste, genom bord, kantfäste eller kabelgenomföring). Silver, Vit eller Svart. Kabelränna Flexi Skruvas direkt i skiva. Justerbar i längd mellan mm. Bredd 145 mm, höjd 155 mm (inklusive fäste). Vinklingsbar åt båda håll, för enkel åtkomst av kablar och kontakter Powerbox En öppningsbar lucka. 330x170 mm (urtag i skiva: 286x135 mm) A Cable Port Ett 230 EL (VAC) kombinerat med nätverk, HDMI och USB (dator krävs för att driva USB) i en mycket elegant och lättinstallerad enhet. Urtag i skiva ø80 mm. Borstat stål. 1,5 meter kabel B Datorhållare LiftFix För liggande resp stående PC. Inkl: spännband L mm, 2 plattjärnsprofiler, inkl. 60 mm distans. Kabelsats Innehåller: 6-vägs förgreningsdosa (3 m) med kardborreband, 1 st nätverkssladd, Cat 6 (data 5 m) och 1 st nätverk till telefon (5 m), 1 st G-clips. Alla kablar är färdigmonterade i en sladdslukare. Bildskärmshållare V3 2-ledad. Enkel att justera i höjd. VESA standard 75 och 100 medföljer. Monteras med klämfäste eller i 80 mm kabelgenomföring. Maxvikt 10 kg. Silver. Pennlåda utdragbar I svart plast. Skruvas under bordsskiva eller hyllplan. Bredd 380, Djup 370, höjd 30 mm (inkl expansioner) Trådkabelkorg Lätt och smidig konstruktion. Uppsättning under skrivbordets stål/träunderrede. Svart, silver eller vit Table Top 3 m elkabel, inga andra kablar medföljer. Det finns honkontakter i produkten för inkoppling av egna kablar. Max bordstjocklek 50 mm. Bestyckad med 2 x 230 EL (VAC). Urtag i skiva 192x73 mm. D Twist Fronten består av en platta i metall som skall vridas för att öppna eller stänga åtkomst till uttagen. Bestyckad med 2 st 230 EL (VAC). Urtag i skiva ø105 mm. Borstat stål. 1,5 meter kabel A Kabellucka med borst Enkel kabellucka i högtryckslaminat Datorhållare QuickClick Justerbar bredd ( mm) och höjd ( mm). Kan kompletteras med släde som gör datorhållaren roterbar. Dubbelfäste till D-Zine Max bildskärmsbredd 670 mm/bildskärm. Silver, Vit eller Svart. Kabelränna Halfpipe Skålformad kabelränna i aluminium. Ställbar vridfunktion för lätt åtkomlighet. Svart eller silver Powerbox konferens Två öppningsbara luckor. 635x170 mm (urtag i skiva: 592x135 mm) B Bi-Box small Öppningsbar lucka och kabeldike i ett. Luckan kan enkelt öppnas åt båda håll. Mjukstängningsfunktion. Urtag i skiva: 286x135 mm. Bestycka med Power Inlay som enkelt skruvas fast i botten på Bi-Boxen. E Power Frame Cover Lucka i anodiserad aluminium, USB för laddning. Urtag i skiva: 270x62 mm. 1,5 m kabel C Kabellucka med borst Dubbel kabellucka i högtryckslaminat Sopkorg LiftSopi Roterbar retur- & avfallssystem som tar liten plats under skrivbordet. Höjd 390, bredd 255 mm. Avfallspåsar ingår. Kan kompletteras med glidskena. Kabeldike konferens Större kabeldike med vikbara ändavslutningar om man önskar koppla samman 2 eller fler kabeldiken. 660x268 mm. Höjd 140 mm. Laptop-hållare LiftLap Hållare för laptop som kan användas både horisontellt och vertikalt. Passar med dockningsstation. 320x355 mm. Färg silver. Glidskena (för skjut- och vridbar hållare) beställs separat. Skrivbordslampa Diasonic Dimbar LED med touchkontroll ger optimal arbetsplatsbelysning. Försedd med USB uttag för laddning av mobiltelefon eller liknande. Ljusstyrkan justeras genom att hålla ner touchknappen. Vit/Svart. LED. Power Grommet Power Grommet med ram i gjuten aluminium (92x92 mm), insats i svart plast. Bestyckad med 1 x 230 EL (VAC) (kabellängd 1,5 m), 4 hål för övrigt kablage. Urtag i skiva ø80 mm. C Bi-Box large Öppningsbar lucka och kabeldike i ett. Luckan kan enkelt öppnas åt båda håll. Mjukstängningsfunktion. Urtag i skiva: 592x135 mm. Bestycka med Power Inlay som enkelt skruvas fast i botten på Bi-Boxen. G Kabeldosa Kabeldosa 80 mm i plast med tvådelat lock för kabelgenomföring Väggladdare 2xUSB Väggladdare 230V till USB, 2xUSB-portar. Inkl 1 sladd (1 meter) Z21 USB-sladd (1 m) Z22 Smartline Desk Eldosa med klämfäste (ingen håltagning i skiva behövs). 1,5 meter kabel, bestyckad med 2 st 230 EL (VAC), 1 hål för övriga kablar. Datorhållare LiftFlex Skjutbar släde med praktiskt handtag som är vridbar 360, samt med skena för mjuk och stabil gång. Med unikt sprintlås för enkel demontering av dator. Höjddistans 65 mm ingår. Pennlåda roterbar Roterbar låda i plast. Silver. Bredd 345, Djup 208 mm. Bildskärmshållare D-Zine Gasarm som enkelt justeras i höjd och sidled. Vesa 75 och 100. Kapacitet 4,1-10,9 kg. Fyra monteringsmöjligheter (klämfäste, genom bord, kantfäste eller kabelgenomföring). Silver, Vit eller Svart. Kabelränna Flexi Skruvas direkt i skiva. Justerbar i längd mellan mm. Bredd 145 mm, höjd 155 mm (inklusive fäste). Vinklingsbar åt båda håll, för enkel åtkomst av kablar och kontakter Powerbox En öppningsbar lucka. 330x170 mm (urtag i skiva: 286x135 mm) A Cable Port Ett 230 EL (VAC) kombinerat med nätverk, HDMI och USB (dator krävs för att driva USB) i en mycket elegant och lättinstallerad enhet. Urtag i skiva ø80 mm. Borstat stål. 1,5 meter kabel B Datorhållare LiftFix För liggande resp stående PC. Inkl: spännband L mm, 2 plattjärnsprofiler, inkl. 60 mm distans. Kabelsats Innehåller: 6-vägs förgreningsdosa (3 m) med kardborreband, 1 st nätverkssladd, Cat 6 (data 5 m) och 1 st nätverk till telefon (5 m), 1 st G-clips. Alla kablar är färdigmonterade i en sladdslukare. Bildskärmshållare V3 2-ledad. Enkel att justera i höjd. VESA standard 75 och 100 medföljer. Monteras med klämfäste eller i 80 mm kabelgenomföring. Maxvikt 10 kg. Silver. Pennlåda utdragbar I svart plast. Skruvas under bordsskiva eller hyllplan. Bredd 380, Djup 370, höjd 30 mm (inkl expansioner) Trådkabelkorg Lätt och smidig konstruktion. Uppsättning under skrivbordets stål/träunderrede. Svart, silver eller vit Table Top 3 m elkabel, inga andra kablar medföljer. Det finns honkontakter i produkten för inkoppling av egna kablar. Max bordstjocklek 50 mm. Bestyckad med 2 x 230 EL (VAC). Urtag i skiva 192x73 mm. D Twist Fronten består av en platta i metall som skall vridas för att öppna eller stänga åtkomst till uttagen. Bestyckad med 2 st 230 EL (VAC). Urtag i skiva ø105 mm. Borstat stål. 1,5 meter kabel A Kabellucka med borst Enkel kabellucka i högtryckslaminat Datorhållare QuickClick Justerbar bredd ( mm) och höjd ( mm). Kan kompletteras med släde som gör datorhållaren roterbar. Dubbelfäste till D-Zine Max bildskärmsbredd 670 mm/bildskärm. Silver, Vit eller Svart. Kabelränna Halfpipe Skålformad kabelränna i aluminium. Ställbar vridfunktion för lätt åtkomlighet. Svart eller silver Powerbox konferens Två öppningsbara luckor. 635x170 mm (urtag i skiva: 592x135 mm) B Bi-Box small Öppningsbar lucka och kabeldike i ett. Luckan kan enkelt öppnas åt båda håll. Mjukstängningsfunktion. Urtag i skiva: 286x135 mm. Bestycka med Power Inlay som enkelt skruvas fast i botten på Bi-Boxen. E Power Frame Cover Lucka i anodiserad aluminium, USB för laddning. Urtag i skiva: 270x62 mm. 1,5 m kabel C Kabellucka med borst Dubbel kabellucka i högtryckslaminat Sopkorg LiftSopi Roterbar retur- & avfallssystem som tar liten plats under skrivbordet. Höjd 390, bredd 255 mm. Avfallspåsar ingår. Kan kompletteras med glidskena. Kabeldike konferens Större kabeldike med vikbara ändavslutningar om man önskar koppla samman 2 eller fler kabeldiken. 660x268 mm. Höjd 140 mm. Laptop-hållare LiftLap Hållare för laptop som kan användas både horisontellt och vertikalt. Passar med dockningsstation. 320x355 mm. Färg silver. Glidskena (för skjut- och vridbar hållare) beställs separat. Skrivbordslampa Diasonic Dimbar LED med touchkontroll ger optimal arbetsplatsbelysning. Försedd med USB uttag för laddning av mobiltelefon eller liknande. Ljusstyrkan justeras genom att hålla ner touchknappen. Vit/Svart. LED. Power Grommet Power Grommet med ram i gjuten aluminium (92x92 mm), insats i svart plast. Bestyckad med 1 x 230 EL (VAC) (kabellängd 1,5 m), 4 hål för övrigt kablage. Urtag i skiva ø80 mm. C Bi-Box large Öppningsbar lucka och kabeldike i ett. Luckan kan enkelt öppnas åt båda håll. Mjukstängningsfunktion. Urtag i skiva: 592x135 mm. Bestycka med Power Inlay som enkelt skruvas fast i botten på Bi-Boxen. G Kabeldosa Kabeldosa 80 mm i plast med tvådelat lock för kabelgenomföring Väggladdare 2xUSB Väggladdare 230V till USB, 2xUSB-portar. Inkl 1 sladd (1 meter) Z21 USB-sladd (1 m) Z22 Smartline Desk Eldosa med klämfäste (ingen håltagning i skiva behövs). 1,5 meter kabel, bestyckad med 2 st 230 EL (VAC), 1 hål för övriga kablar. Datorhållare LiftFlex Skjutbar släde med praktiskt handtag som är vridbar 360, samt med skena för mjuk och stabil gång. Med unikt sprintlås för enkel demontering av dator. Höjddistans 65 mm ingår. Pennlåda roterbar Roterbar låda i plast. Silver. Bredd 345, Djup 208 mm. Bildskärmshållare D-Zine Gasarm som enkelt justeras i höjd och sidled. Vesa 75 och 100. Kapacitet 4,1-10,9 kg. Fyra monteringsmöjligheter (klämfäste, genom bord, kantfäste eller kabelgenomföring). Silver, Vit eller Svart. Kabelränna Flexi Skruvas direkt i skiva. Justerbar i längd mellan mm. Bredd 145 mm, höjd 155 mm (inklusive fäste). Vinklingsbar åt båda håll, för enkel åtkomst av kablar och kontakter Powerbox En öppningsbar lucka. 330x170 mm (urtag i skiva: 286x135 mm) A Cable Port Ett 230 EL (VAC) kombinerat med nätverk, HDMI och USB (dator krävs för att driva USB) i en mycket elegant och lättinstallerad enhet. Urtag i skiva ø80 mm. Borstat stål. 1,5 meter kabel B Datorhållare LiftFix För liggande resp stående PC. Inkl: spännband L mm, 2 plattjärnsprofiler, inkl. 60 mm distans. Kabelsats Innehåller: 6-vägs förgreningsdosa (3 m) med kardborreband, 1 st nätverkssladd, Cat 6 (data 5 m) och 1 st nätverk till telefon (5 m), 1 st G-clips. Alla kablar är färdigmonterade i en sladdslukare. Bildskärmshållare V3 2-ledad. Enkel att justera i höjd. VESA standard 75 och 100 medföljer. Monteras med klämfäste eller i 80 mm kabelgenomföring. Maxvikt 10 kg. Silver. Pennlåda utdragbar I svart plast. Skruvas under bordsskiva eller hyllplan. Bredd 380, Djup 370, höjd 30 mm (inkl expansioner) Trådkabelkorg Lätt och smidig konstruktion. Uppsättning under skrivbordets stål/träunderrede. Svart, silver eller vit Table Top 3 m elkabel, inga andra kablar medföljer. Det finns honkontakter i produkten för inkoppling av egna kablar. Max bordstjocklek 50 mm. Bestyckad med 2 x 230 EL (VAC). Urtag i skiva 192x73 mm. D Twist Fronten består av en platta i metall som skall vridas för att öppna eller stänga åtkomst till uttagen. Bestyckad med 2 st 230 EL (VAC). Urtag i skiva ø105 mm. Borstat stål. 1,5 meter kabel A Kabellucka med borst Enkel kabellucka i högtryckslaminat Datorhållare QuickClick Justerbar bredd ( mm) och höjd ( mm). Kan kompletteras med släde som gör datorhållaren roterbar. Dubbelfäste till D-Zine Max bildskärmsbredd 670 mm/bildskärm. Silver, Vit eller Svart. Kabelränna Halfpipe Skålformad kabelränna i aluminium. Ställbar vridfunktion för lätt åtkomlighet. Svart eller silver Powerbox konferens Två öppningsbara luckor. 635x170 mm (urtag i skiva: 592x135 mm) B Bi-Box small Öppningsbar lucka och kabeldike i ett. Luckan kan enkelt öppnas åt båda håll. Mjukstängningsfunktion. Urtag i skiva: 286x135 mm. Bestycka med Power Inlay som enkelt skruvas fast i botten på Bi-Boxen. E Power Frame Cover Lucka i anodiserad aluminium, USB för laddning. Urtag i skiva: 270x62 mm. 1,5 m kabel C Kabellucka med borst Dubbel kabellucka i högtryckslaminat Sopkorg LiftSopi Roterbar retur- & avfallssystem som tar liten plats under skrivbordet. Höjd 390, bredd 255 mm. Avfallspåsar ingår. Kan kompletteras med glidskena. Kabeldike konferens Större kabeldike med vikbara ändavslutningar om man önskar koppla samman 2 eller fler kabeldiken. 660x268 mm. Höjd 140 mm. Laptop-hållare LiftLap Hållare för laptop som kan användas både horisontellt och vertikalt. Passar med dockningsstation. 320x355 mm. Färg silver. Glidskena (för skjut- och vridbar hållare) beställs separat. Skrivbordslampa Diasonic Dimbar LED med touchkontroll ger optimal arbetsplatsbelysning. Försedd med USB uttag för laddning av mobiltelefon eller liknande. Ljusstyrkan justeras genom att hålla ner touchknappen. Vit/Svart. LED. Power Grommet Power Grommet med ram i gjuten aluminium (92x92 mm), insats i svart plast. Bestyckad med 1 x 230 EL (VAC) (kabellängd 1,5 m), 4 hål för övrigt kablage. Urtag i skiva ø80 mm. C Bi-Box large Öppningsbar lucka och kabeldike i ett. Luckan kan enkelt öppnas åt båda håll. Mjukstängningsfunktion. Urtag i skiva: 592x135 mm. Bestycka med Power Inlay som enkelt skruvas fast i botten på Bi-Boxen. G Kabeldosa Kabeldosa 80 mm i plast med tvådelat lock för kabelgenomföring Väggladdare 2xUSB Väggladdare 230V till USB, 2xUSB-portar. Inkl 1 sladd (1 meter) Z21 USB-sladd (1 m) Z22 Smartline Desk Eldosa med klämfäste (ingen håltagning i skiva behövs). 1,5 meter kabel, bestyckad med 2 st 230 EL (VAC), 1 hål för övriga kablar. Datorhållare LiftFlex Skjutbar släde med praktiskt handtag som är vridbar 360, samt med skena för mjuk och stabil gång. Med unikt sprintlås för enkel demontering av dator. Höjddistans 65 mm ingår. Pennlåda roterbar Roterbar låda i plast. Silver. Bredd 345, Djup 208 mm. Bildskärmshållare D-Zine Gasarm som enkelt justeras i höjd och sidled. Vesa 75 och 100. Kapacitet 4,1-10,9 kg. Fyra monteringsmöjligheter (klämfäste, genom bord, kantfäste eller kabelgenomföring). Silver, Vit eller Svart. Kabelränna Flexi Skruvas direkt i skiva. Justerbar i längd mellan mm. Bredd 145 mm, höjd 155 mm (inklusive fäste). Vinklingsbar åt båda håll, för enkel åtkomst av kablar och kontakter Powerbox En öppningsbar lucka. 330x170 mm (urtag i skiva: 286x135 mm) A Cable Port Ett 230 EL (VAC) kombinerat med nätverk, HDMI och USB (dator krävs för att driva USB) i en mycket elegant och lättinstallerad enhet. Urtag i skiva ø80 mm. Borstat stål. 1,5 meter kabel B Datorhållare LiftFix För liggande resp stående PC. Inkl: spännband L mm, 2 plattjärnsprofiler, inkl. 60 mm distans. Kabelsats Innehåller: 6-vägs förgreningsdosa (3 m) med kardborreband, 1 st nätverkssladd, Cat 6 (data 5 m) och 1 st nätverk till telefon (5 m), 1 st G-clips. Alla kablar är färdigmonterade i en sladdslukare. Bildskärmshållare V3 2-ledad. Enkel att justera i höjd. VESA standard 75 och 100 medföljer. Monteras med klämfäste eller i 80 mm kabelgenomföring. Maxvikt 10 kg. Silver. Pennlåda utdragbar I svart plast. Skruvas under bordsskiva eller hyllplan. Bredd 380, Djup 370, höjd 30 mm (inkl expansioner) Trådkabelkorg Lätt och smidig konstruktion. Uppsättning under skrivbordets stål/träunderrede. Svart, silver eller vit Table Top 3 m elkabel, inga andra kablar medföljer. Det finns honkontakter i produkten för inkoppling av egna kablar. Max bordstjocklek 50 mm. Bestyckad med 2 x 230 EL (VAC). Urtag i skiva 192x73 mm. D Twist Fronten består av en platta i metall som skall vridas för att öppna eller stänga åtkomst till uttagen. Bestyckad med 2 st 230 EL (VAC). Urtag i skiva ø105 mm. Borstat stål. 1,5 meter kabel A Kabellucka med borst Enkel kabellucka i högtryckslaminat Datorhållare QuickClick Justerbar bredd ( mm) och höjd ( mm). Kan kompletteras med släde som gör datorhållaren roterbar. Dubbelfäste till D-Zine Max bildskärmsbredd 670 mm/bildskärm. Silver, Vit eller Svart. Kabelränna Halfpipe Skålformad kabelränna i aluminium. Ställbar vridfunktion för lätt åtkomlighet. Svart eller silver Powerbox konferens Två öppningsbara luckor. 635x170 mm (urtag i skiva: 592x135 mm) B Bi-Box small Öppningsbar lucka och kabeldike i ett. Luckan kan enkelt öppnas åt båda håll. Mjukstängningsfunktion. Urtag i skiva: 286x135 mm. Bestycka med Power Inlay som enkelt skruvas fast i botten på Bi-Boxen. E Power Frame Cover Lucka i anodiserad aluminium, USB för laddning. Urtag i skiva: 270x62 mm. 1,5 m kabel C Kabellucka med borst Dubbel kabellucka i högtryckslaminat Sopkorg LiftSopi Roterbar retur- & avfallssystem som tar liten plats under skrivbordet. Höjd 390, bredd 255 mm. Avfallspåsar ingår. Kan kompletteras med glidskena. Kabeldike konferens Större kabeldike med vikbara ändavslutningar om man önskar koppla samman 2 eller fler kabeldiken. 660x268 mm. Höjd 140 mm. Laptop-hållare LiftLap Hållare för laptop som kan användas både horisontellt och vertikalt. Passar med dockningsstation. 320x355 mm. Färg silver. Glidskena (för skjut- och vridbar hållare) beställs separat. Skrivbordslampa Diasonic Dimbar LED med touchkontroll ger optimal arbetsplatsbelysning. Försedd med USB uttag för laddning av mobiltelefon eller liknande. Ljusstyrkan justeras genom att hålla ner touchknappen. Vit/Svart. LED. Power Grommet Power Grommet med ram i gjuten aluminium (92x92 mm), insats i svart plast. Bestyckad med 1 x 230 EL (VAC) (kabellängd 1,5 m), 4 hål för övrigt kablage. Urtag i skiva ø80 mm. C Bi-Box large Öppningsbar lucka och kabeldike i ett. Luckan kan enkelt öppnas åt båda håll. Mjukstängningsfunktion. Urtag i skiva: 592x135 mm. Bestycka med Power Inlay som enkelt skruvas fast i botten på Bi-Boxen. G Kabeldosa Kabeldosa 80 mm i plast med tvådelat lock för kabelgenomföring Väggladdare 2xUSB Väggladdare 230V till USB, 2xUSB-portar. Inkl 1 sladd (1 meter) Z21 USB-sladd (1 m) Z22 Smartline Desk Eldosa med klämfäste (ingen håltagning i skiva behövs). 1,5 meter kabel, bestyckad med 2 st 230 EL (VAC), 1 hål för övriga kablar. Datorhållare LiftFlex Skjutbar släde med praktiskt handtag som är vridbar 360, samt med skena för mjuk och stabil gång. Med unikt sprintlås för enkel demontering av dator. Höjddistans 65 mm ingår. Pennlåda roterbar Roterbar låda i plast. Silver. Bredd 345, Djup 208 mm. Bildskärmshållare D-Zine Gasarm som enkelt justeras i höjd och sidled. Vesa 75 och 100. Kapacitet 4,1-10,9 kg. Fyra monteringsmöjligheter (klämfäste, genom bord, kantfäste eller kabelgenomföring). Silver, Vit eller Svart. Kabelränna Flexi Skruvas direkt i skiva. Justerbar i längd mellan mm. Bredd 145 mm, höjd 155 mm (inklusive fäste). Vinklingsbar åt båda håll, för enkel åtkomst av kablar och kontakter Powerbox En öppningsbar lucka. 330x170 mm (urtag i skiva: 286x135 mm) A Cable Port Ett 230 EL (VAC) kombinerat med nätverk, HDMI och USB (dator krävs för att driva USB) i en mycket elegant och lättinstallerad enhet. Urtag i skiva ø80 mm. Borstat stål. 1,5 meter kabel B Datorhållare LiftFix För liggande resp stående PC. Inkl: spännband L mm, 2 plattjärnsprofiler, inkl. 60 mm distans. Kabelsats Innehåller: 6-vägs förgreningsdosa (3 m) med kardborreband, 1 st nätverkssladd, Cat 6 (data 5 m) och 1 st nätverk till telefon (5 m), 1 st G-clips. Alla kablar är färdigmonterade i en sladdslukare. Bildskärmshållare V3 2-ledad. Enkel att justera i höjd. VESA standard 75 och 100 medföljer. Monteras med klämfäste eller i 80 mm kabelgenomföring. Maxvikt 10 kg. Silver. Pennlåda utdragbar I svart plast. Skruvas under bordsskiva eller hyllplan. Bredd 380, Djup 370, höjd 30 mm (inkl expansioner) Trådkabelkorg Lätt och smidig konstruktion. Uppsättning under skrivbordets stål/träunderrede. Svart, silver eller vit Table Top 3 m elkabel, inga andra kablar medföljer. Det finns honkontakter i produkten för inkoppling av egna kablar. Max bordstjocklek 50 mm. Bestyckad med 2 x 230 EL (VAC). Urtag i skiva 192x73 mm. D Twist Fronten består av en platta i metall som skall vridas för att öppna eller stänga åtkomst till uttagen. Bestyckad med 2 st 230 EL (VAC). Urtag i skiva ø105 mm. Borstat stål. 1,5 meter kabel A Kabellucka med borst Enkel kabellucka i högtryckslaminat Datorhållare QuickClick Justerbar bredd ( mm) och höjd ( mm). Kan kompletteras med släde som gör datorhållaren roterbar. Dubbelfäste till D-Zine Max bildskärmsbredd 670 mm/bildskärm. Silver, Vit eller Svart. Kabelränna Halfpipe Skålformad kabelränna i aluminium. Ställbar vridfunktion för lätt åtkomlighet. Svart eller silver Powerbox konferens Två öppningsbara luckor. 635x170 mm (urtag i skiva: 592x135 mm) B Bi-Box small Öppningsbar lucka och kabeldike i ett. Luckan kan enkelt öppnas åt båda håll. Mjukstängningsfunktion. Urtag i skiva: 286x135 mm. Bestycka med Power Inlay som enkelt skruvas fast i botten på Bi-Boxen. E Power Frame Cover Lucka i anodiserad aluminium, USB för laddning. Urtag i skiva: 270x62 mm. 1,5 m kabel C Kabellucka med borst Dubbel kabellucka i högtryckslaminat Sopkorg LiftSopi Roterbar retur- & avfallssystem som tar liten plats under skrivbordet. Höjd 390, bredd 255 mm. Avfallspåsar ingår. Kan kompletteras med glidskena. Kabeldike konferens Större kabeldike med vikbara ändavslutningar om man önskar koppla samman 2 eller fler kabeldiken. 660x268 mm. Höjd 140 mm. Laptop-hållare LiftLap Hållare för laptop som kan användas både horisontellt och vertikalt. Passar med dockningsstation. 320x355 mm. Färg silver. Glidskena (för skjut- och vridbar hållare) beställs separat. Skrivbordslampa Diasonic Dimbar LED med touchkontroll ger optimal arbetsplatsbelysning. Försedd med USB uttag för laddning av mobiltelefon eller liknande. Ljusstyrkan justeras genom att hålla ner touchknappen. Vit/Svart. LED. Power Grommet Power Grommet med ram i gjuten aluminium (92x92 mm), insats i svart plast. Bestyckad med 1 x 230 EL (VAC) (kabellängd 1,5 m), 4 hål för övrigt kablage. Urtag i skiva ø80 mm. C Bi-Box large Öppningsbar lucka och kabeldike i ett. Luckan kan enkelt öppnas åt båda håll. Mjukstängningsfunktion. Urtag i skiva: 592x135 mm. Bestycka med Power Inlay som enkelt skruvas fast i botten på Bi-Boxen. G Kabeldosa Kabeldosa 80 mm i plast med tvådelat lock för kabelgenomföring Väggladdare 2xUSB Väggladdare 230V till USB, 2xUSB-portar. Inkl 1 sladd (1 meter) Z21 USB-sladd (1 m) Z22 Smartline Desk Eldosa med klämfäste (ingen håltagning i skiva behövs). 1,5 meter kabel, bestyckad med 2 st 230 EL (VAC), 1 hål för övriga kablar. Datorhållare LiftFlex Skjutbar släde med praktiskt handtag som är vridbar 360, samt med skena för mjuk och stabil gång. Med unikt sprintlås för enkel demontering av dator. Höjddistans 65 mm ingår. Pennlåda roterbar Roterbar låda i plast. Silver. Bredd 345, Djup 208 mm. Bildskärmshållare D-Zine Gasarm som enkelt justeras i höjd och sidled. Vesa 75 och 100. Kapacitet 4,1-10,9 kg. Fyra monteringsmöjligheter (klämfäste, genom bord, kantfäste eller kabelgenomföring). Silver, Vit eller Svart. Kabelränna Flexi Skruvas direkt i skiva. Justerbar i längd mellan mm. Bredd 145 mm, höjd 155 mm (inklusive fäste). Vinklingsbar åt båda håll, för enkel åtkomst av kablar och kontakter Powerbox En öppningsbar lucka. 330x170 mm (urtag i skiva: 286x135 mm) A Cable Port Ett 230 EL (VAC) kombinerat med nätverk, HDMI och USB (dator krävs för att driva USB) i en mycket elegant och lättinstallerad enhet. Urtag i skiva ø80 mm. Borstat stål. 1,5 meter kabel B Datorhållare LiftFix För liggande resp stående PC. Inkl: spännband L mm, 2 plattjärnsprofiler, inkl. 60 mm distans. Kabelsats Innehåller: 6-vägs förgreningsdosa (3 m) med kardborreband, 1 st nätverkssladd, Cat 6 (data 5 m) och 1 st nätverk till telefon (5 m), 1 st G-clips. Alla kablar är färdigmonterade i en sladdslukare. Bildskärmshållare V3 2-ledad. Enkel att justera i höjd. VESA standard 75 och 100 medföljer. Monteras med klämfäste eller i 80 mm kabelgenomföring. Maxvikt 10 kg. Silver. Pennlåda utdragbar I svart plast. Skruvas under bordsskiva eller hyllplan. Bredd 380, Djup 370, höjd 30 mm (inkl expansioner) Trådkabelkorg Lätt och smidig konstruktion. Uppsättning under skrivbordets stål/träunderrede. Svart, silver eller vit Table Top 3 m elkabel, inga andra kablar medföljer. Det finns honkontakter i produkten för inkoppling av egna kablar. Max bordstjocklek 50 mm. Bestyckad med 2 x 230 EL (VAC). Urtag i skiva 192x73 mm. D Twist Fronten består av en platta i metall som skall vridas för att öppna eller stänga åtkomst till uttagen. Bestyckad med 2 st 230 EL (VAC). Urtag i skiva ø105 mm. Borstat stål. 1,5 meter kabel A Kabellucka med borst Enkel kabellucka i högtryckslaminat Datorhållare QuickClick Justerbar bredd ( mm) och höjd ( mm). Kan kompletteras med släde som gör datorhållaren roterbar. Dubbelfäste till D-Zine Max bildskärmsbredd 670 mm/bildskärm. Silver, Vit eller Svart. Kabelränna Halfpipe Skålformad kabelränna i aluminium. Ställbar vridfunktion för lätt åtkomlighet. Svart eller silver Powerbox konferens Två öppningsbara luckor. 635x170 mm (urtag i skiva: 592x135 mm) B Bi-Box small Öppningsbar lucka och kabeldike i ett. Luckan kan enkelt öppnas åt båda håll. Mjukstängningsfunktion. Urtag i skiva: 286x135 mm. Bestycka med Power Inlay som enkelt skruvas fast i botten på Bi-Boxen. E Power Frame Cover Lucka i anodiserad aluminium, USB för laddning. Urtag i skiva: 270x62 mm. 1,5 m kabel C Kabellucka med borst Dubbel kabellucka i högtryckslaminat Sopkorg LiftSopi Roterbar retur- & avfallssystem som tar liten plats under skrivbordet. Höjd 390, bredd 255 mm. Avfallspåsar ingår. Kan kompletteras med glidskena. Kabeldike konferens Större kabeldike med vikbara ändavslutningar om man önskar koppla samman 2 eller fler kabeldiken. 660x268 mm. Höjd 140 mm. Laptop-hållare LiftLap Hållare för laptop som kan användas både horisontellt och vertikalt. Passar med dockningsstation. 320x355 mm. Färg silver. Glidskena (för skjut- och vridbar hållare) beställs separat. Skrivbordslampa Diasonic Dimbar LED med touchkontroll ger optimal arbetsplatsbelysning. Försedd med USB uttag för laddning av mobiltelefon eller liknande. Ljusstyrkan justeras genom att hålla ner touchknappen. Vit/Svart. LED. Power Grommet Power Grommet med ram i gjuten aluminium (92x92 mm), insats i svart plast. Bestyckad med 1 x 230 EL (VAC) (kabellängd 1,5 m), 4 hål för övrigt kablage. Urtag i skiva ø80 mm. C Bi-Box large Öppningsbar lucka och kabeldike i ett. Luckan kan enkelt öppnas åt båda håll. Mjukstängningsfunktion. Urtag i skiva: 592x135 mm. Bestycka med Power Inlay som enkelt skruvas fast i botten på Bi-Boxen. G Kabeldosa Kabeldosa 80 mm i plast med tvådelat lock för kabelgenomföring Väggladdare 2xUSB Väggladdare 230V till USB, 2xUSB-portar. Inkl 1 sladd (1 meter) Z21 USB-sladd (1 m) Z22 Smartline Desk Eldosa med klämfäste (ingen håltagning i skiva behövs). 1,5 meter kabel, bestyckad med 2 st 230 EL (VAC), 1 hål för övriga kablar. Datorhållare LiftFlex Skjutbar släde med praktiskt handtag som är vridbar 360, samt med skena för mjuk och stabil gång. Med unikt sprintlås för enkel demontering av dator. Höjddistans 65 mm ingår. Pennlåda roterbar Roterbar låda i plast. Silver. Bredd 345, Djup 208 mm. Bildskärmshållare D-Zine Gasarm som enkelt justeras i höjd och sidled. Vesa 75 och 100. Kapacitet 4,1-10,9 kg. Fyra monteringsmöjligheter (klämfäste, genom bord, kantfäste eller kabelgenomföring). Silver, Vit eller Svart. Kabelränna Flexi Skruvas direkt i skiva. Justerbar i längd mellan mm. Bredd 145 mm, höjd 155 mm (inklusive fäste). Vinklingsbar åt båda håll, för enkel åtkomst av kablar och kontakter Powerbox En öppningsbar lucka. 330x170 mm (urtag i skiva: 286x135 mm) A Cable Port Ett 230 EL (VAC) kombinerat med nätverk, HDMI och USB (dator krävs för att driva USB) i en mycket elegant och lättinstallerad enhet. Urtag i skiva ø80 mm. Borstat stål. 1,5 meter kabel B Datorhållare LiftFix För liggande resp stående PC. Inkl: spännband L mm, 2 plattjärnsprofiler, inkl. 60 mm distans. Kabelsats Innehåller: 6-vägs förgreningsdosa (3 m) med kardborreband, 1 st nätverkssladd, Cat 6 (data 5 m) och 1 st nätverk till telefon (5 m), 1 st G-clips. Alla kablar är färdigmonterade i en sladdslukare. Bildskärmshållare V3 2-ledad. Enkel att justera i höjd. VESA standard 75 och 100 medföljer. Monteras med klämfäste eller i 80 mm kabelgenomföring. Maxvikt 10 kg. Silver. Pennlåda utdragbar I svart plast. Skruvas under bordsskiva eller hyllplan. Bredd 380, Djup 370, höjd 30 mm (inkl expansioner) Trådkabelkorg Lätt och smidig konstruktion. Uppsättning under skrivbordets stål/träunderrede. Svart, silver eller vit Table Top 3 m elkabel, inga andra kablar medföljer. Det finns honkontakter i produkten för inkoppling av egna kablar. Max bordstjocklek 50 mm. Bestyckad med 2 x 230 EL (VAC). Urtag i skiva 192x73 mm. D Twist Fronten består av en platta i metall som skall vridas för att öppna eller stänga åtkomst till uttagen. Bestyckad med 2 st 230 EL (VAC). Urtag i skiva ø105 mm. Borstat stål. 1,5 meter kabel A Kabellucka med borst Enkel kabellucka i högtryckslaminat Datorhållare QuickClick Justerbar bredd ( mm) och höjd ( mm). Kan kompletteras med släde som gör datorhållaren roterbar. Dubbelfäste till D-Zine Max bildskärmsbredd 670 mm/bildskärm. Silver, Vit eller Svart. Kabelränna Halfpipe Skålformad kabelränna i aluminium. Ställbar vridfunktion för lätt åtkomlighet. Svart eller silver Powerbox konferens Två öppningsbara luckor. 635x170 mm (urtag i skiva: 592x135 mm) B Bi-Box small Öppningsbar lucka och kabeldike i ett. Luckan kan enkelt öppnas åt båda håll. Mjukstängningsfunktion. Urtag i skiva: 286x135 mm. Bestycka med Power Inlay som enkelt skruvas fast i botten på Bi-Boxen. E Power Frame Cover Lucka i anodiserad aluminium, USB för laddning. Urtag i skiva: 270x62 mm. 1,5 m kabel C Kabellucka med borst Dubbel kabellucka i högtryckslaminat Sopkorg LiftSopi Roterbar retur- & avfallssystem som tar liten plats under skrivbordet. Höjd 390, bredd 255 mm. Avfallspåsar ingår. Kan kompletteras med glidskena. Kabeldike konferens Större kabeldike med vikbara ändavslutningar om man önskar koppla samman 2 eller fler kabeldiken. 660x268 mm. Höjd 140 mm. Laptop-hållare LiftLap Hållare för laptop som kan användas både horisontellt och vertikalt. Passar med dockningsstation. 320x355 mm. Färg silver. Glidskena (för skjut- och vridbar hållare) beställs separat. Skrivbordslampa Diasonic Dimbar LED med touchkontroll ger optimal arbetsplatsbelysning. Försedd med USB uttag för laddning av mobiltelefon eller liknande. Ljusstyrkan justeras genom att hålla ner touchknappen. Vit/Svart. LED. Power Grommet Power Grommet med ram i gjuten aluminium (92x92 mm), insats i svart plast. Bestyckad med 1 x 230 EL (VAC) (kabellängd 1,5 m), 4 hål för övrigt kablage. Urtag i skiva ø80 mm. C Bi-Box large Öppningsbar lucka och kabeldike i ett. Luckan kan enkelt öppnas åt båda håll. Mjukstängningsfunktion. Urtag i skiva: 592x135 mm. Bestycka med Power Inlay som enkelt skruvas fast i botten på Bi-Boxen. G Kabeldosa Kabeldosa 80 mm i plast med tvådelat lock för kabelgenomföring Väggladdare 2xUSB Väggladdare 230V till USB, 2xUSB-portar. Inkl 1 sladd (1 meter) Z21 USB-sladd (1 m) Z22 Smartline Desk Eldosa med klämfäste (ingen håltagning i skiva behövs). 1,5 meter kabel, bestyckad med 2 st 230 EL (VAC), 1 hål för övriga kablar. Datorhållare LiftFlex Skjutbar släde med praktiskt handtag som är vridbar 360, samt med skena för mjuk och stabil gång. Med unikt sprintlås för enkel demontering av dator. Höjddistans 65 mm ingår. Pennlåda roterbar Roterbar låda i plast. Silver. Bredd 345, Djup 208 mm. Bildskärmshållare D-Zine Gasarm som enkelt justeras i höjd och sidled. Vesa 75 och 100. Kapacitet 4,1-10,9 kg. Fyra monteringsmöjligheter (klämfäste, genom bord, kantfäste eller kabelgenomföring). Silver, Vit eller Svart. Kabelränna Flexi Skruvas direkt i skiva. Justerbar i längd mellan mm. Bredd 145 mm, höjd 155 mm (inklusive fäste). Vinklingsbar åt båda håll, för enkel åtkomst av kablar och kontakter Powerbox En öppningsbar lucka. 330x170 mm (urtag i skiva: 286x135 mm) A Cable Port Ett 230 EL (VAC) kombinerat med nätverk, HDMI och USB (dator krävs för att driva USB) i en mycket elegant och lättinstallerad enhet. Urtag i skiva ø80 mm. Borstat stål. 1,5 meter kabel B Datorhållare LiftFix För liggande resp stående PC. Inkl: spännband L mm, 2 plattjärnsprofiler, inkl. 60 mm distans. Kabelsats Innehåller: 6-vägs förgreningsdosa (3 m) med kardborreband, 1 st nätverkssladd, Cat 6 (data 5 m) och 1 st nätverk till telefon (5 m), 1 st G-clips. Alla kablar är färdigmonterade i en sladdslukare. Bildskärmshållare V3 2-ledad. Enkel att justera i höjd. VESA standard 75 och 100 medföljer. Monteras med klämfäste eller i 80 mm kabelgenomföring. Maxvikt 10 kg. Silver. Pennlåda utdragbar I svart plast. Skruvas under bordsskiva eller hyllplan. Bredd 380, Djup 370, höjd 30 mm (inkl expansioner) Trådkabelkorg Lätt och smidig konstruktion. Uppsättning under skrivbordets stål/träunderrede. Svart, silver eller vit Table Top 3 m elkabel, inga andra kablar medföljer. Det finns honkontakter i produkten för inkoppling av egna kablar. Max bordstjocklek 50 mm. Bestyckad med 2 x 230 EL (VAC). Urtag i skiva 192x73 mm. D Twist Fronten består av en platta i metall som skall vridas för att öppna eller stänga åtkomst till uttagen. Bestyckad med 2 st 230 EL (VAC). Urtag i skiva ø105 mm. Borstat stål. 1,5 meter kabel A Kabellucka med borst Enkel kabellucka i högtryckslaminat Datorhållare QuickClick Justerbar bredd ( mm) och höjd ( mm). Kan kompletteras med släde som gör datorhållaren roterbar. Dubbelfäste till D-Zine Max bildskärmsbredd 670 mm/bildskärm. Silver, Vit eller Svart. Kabelränna Halfpipe Skålformad kabelränna i aluminium. Ställbar vridfunktion för lätt åtkomlighet. Svart eller silver Powerbox konferens Två öppningsbara luckor. 635x170 mm (urtag i skiva: 592x135 mm) B Bi-Box small Öppningsbar lucka och kabeldike i ett. Luckan kan enkelt öppnas åt båda håll. Mjukstängningsfunktion. Urtag i skiva: 286x135 mm. Bestycka med Power Inlay som enkelt skruvas fast i botten på Bi-Boxen. E Power Frame Cover Lucka i anodiserad aluminium, USB för laddning. Urtag i skiva: 270x62 mm. 1,5 m kabel C Kabellucka med borst Dubbel kabellucka i högtryckslaminat Sopkorg LiftSopi Roterbar retur- & avfallssystem som tar liten plats under skrivbordet. Höjd 390, bredd 255 mm. Avfallspåsar ingår. Kan kompletteras med glidskena. Kabeldike konferens Större kabeldike med vikbara ändavslutningar om man önskar koppla samman 2 eller fler kabeldiken. 660x268 mm. Höjd 140 mm. Laptop-hållare LiftLap Hållare för laptop som kan användas både horisontellt och vertikalt. Passar med dockningsstation. 320x355 mm. Färg silver. Glidskena (för skjut- och vridbar hållare) beställs separat. Skrivbordslampa Diasonic Dimbar LED med touchkontroll ger optimal arbetsplatsbelysning. Försedd med USB uttag för laddning av mobiltelefon eller liknande. Ljusstyrkan justeras genom att hålla ner touchknappen. Vit/Svart. LED. Power Grommet Power Grommet med ram i gjuten aluminium (92x92 mm), insats i svart plast. Bestyckad med 1 x 230 EL (VAC) (kabellängd 1,5 m), 4 hål för övrigt kablage. Urtag i skiva ø80 mm. C Bi-Box large Öppningsbar lucka och kabeldike i ett. Luckan kan enkelt öppnas åt båda håll. Mjukstängningsfunktion. Urtag i skiva: 592x135 mm. Bestycka med Power Inlay som enkelt skruvas fast i botten på Bi-Boxen. G Kabeldosa Kabeldosa 80 mm i plast med tvådelat lock för kabelgenomföring Väggladdare 2xUSB Väggladdare 230V till USB, 2xUSB-portar. Inkl 1 sladd (1 meter) Z21 USB-sladd (1 m) Z22 Smartline Desk Eldosa med klämfäste (ingen håltagning i skiva behövs). 1,5 meter kabel, bestyckad med 2 st 230 EL (VAC), 1 hål för övriga kablar. Datorhållare LiftFlex Skjutbar släde med praktiskt handtag som är vridbar 360, samt med skena för mjuk och stabil gång. Med unikt sprintlås för enkel demontering av dator. Höjddistans 65 mm ingår. Pennlåda roterbar Roterbar låda i plast. Silver. Bredd 345, Djup 208 mm. Bildskärmshållare D-Zine Gasarm som enkelt justeras i höjd och sidled. Vesa 75 och 100. Kapacitet 4,1-10,9 kg. Fyra monteringsmöjligheter (klämfäste, genom bord, kantfäste eller kabelgenomföring). Silver, Vit eller Svart. Kabelränna Flexi Skruvas direkt i skiva. Justerbar i längd mellan mm. Bredd 145 mm, höjd 155 mm (inklusive fäste). Vinklingsbar åt båda håll, för enkel åtkomst av kablar och kontakter Powerbox En öppningsbar lucka. 330x170 mm (urtag i skiva: 286x135 mm) A Cable Port Ett 230 EL (VAC) kombinerat med nätverk, HDMI och USB (dator krävs för att driva USB) i en mycket elegant och lättinstallerad enhet. Urtag i skiva ø80 mm. Borstat stål. 1,5 meter kabel B Datorhållare LiftFix För liggande resp stående PC. Inkl: spännband L mm, 2 plattjärnsprofiler, inkl. 60 mm distans. Kabelsats Innehåller: 6-vägs förgreningsdosa (3 m) med kardborreband, 1 st nätverkssladd, Cat 6 (data 5 m) och 1 st nätverk till telefon (5 m), 1 st G-clips. Alla kablar är färdigmonterade i en sladdslukare. Bildskärmshållare V3 2-ledad. Enkel att justera i höjd. VESA standard 75 och 100 medföljer. Monteras med klämfäste eller i 80 mm kabelgenomföring. Maxvikt 10 kg. Silver. Pennlåda utdragbar I svart plast. Skruvas under bordsskiva eller hyllplan. Bredd 380, Djup 370, höjd 30 mm (inkl expansioner) Trådkabelkorg Lätt och smidig konstruktion. Uppsättning under skrivbordets stål/träunderrede. Svart, silver eller vit Table Top 3 m elkabel, inga andra kablar medföljer. Det finns honkontakter i produkten för inkoppling av egna kablar. Max bordstjocklek 50 mm. Bestyckad med 2 x 230 EL (VAC). Urtag i skiva 192x73 mm. D Twist Fronten består av en platta i metall som skall vridas för att öppna eller stänga åtkomst till uttagen. Bestyckad med 2 st 230 EL (VAC). Urtag i skiva ø105 mm. Borstat stål. 1,5 meter kabel A Kabellucka med borst Enkel kabellucka i högtryckslaminat Datorhållare QuickClick Justerbar bredd ( mm) och höjd ( mm). Kan kompletteras med släde som gör datorhållaren roterbar. Dubbelfäste till D-Zine Max bildskärmsbredd 670 mm/bildskärm. Silver, Vit eller Svart. Kabelränna Halfpipe Skålformad kabelränna i aluminium. Ställbar vridfunktion för lätt åtkomlighet. Svart eller silver Powerbox konferens Två öppningsbara luckor. 635x170 mm (urtag i skiva: 592x135 mm) B Bi-Box small Öppningsbar lucka och kabeldike i ett. Luckan kan enkelt öppnas åt båda håll. Mjukstängningsfunktion. Urtag i skiva: 286x135 mm. Bestycka med Power Inlay som enkelt skruvas fast i botten på Bi-Boxen. E Power Frame Cover Lucka i anodiserad aluminium, USB för laddning. Urtag i skiva: 270x62 mm. 1,5 m kabel C Kabellucka med borst Dubbel kabellucka i högtryckslaminat Sopkorg LiftSopi Roterbar retur- & avfallssystem som tar liten plats under skrivbordet. Höjd 390, bredd 255 mm. Avfallspåsar ingår. Kan kompletteras med glidskena. Kabeldike konferens Större kabeldike med vikbara ändavslutningar om man önskar koppla samman 2 eller fler kabeldiken. 660x268 mm. Höjd 140 mm. Laptop-hållare LiftLap Hållare för laptop som kan användas både horisontellt och vertikalt. Passar med dockningsstation. 320x355 mm. Färg silver. Glidskena (för skjut- och vridbar hållare) beställs separat. Skrivbordslampa Diasonic Dimbar LED med touchkontroll ger optimal arbetsplatsbelysning. Försedd med USB uttag för laddning av mobiltelefon eller liknande. Ljusstyrkan justeras genom att hålla ner touchknappen. Vit/Svart. LED. Power Grommet Power Grommet med ram i gjuten aluminium (92x92 mm), insats i svart plast. Bestyckad med 1 x 230 EL (VAC) (kabellängd 1,5 m), 4 hål för övrigt kablage. Urtag i skiva ø80 mm. C Bi-Box large Öppningsbar lucka och kabeldike i ett. Luckan kan enkelt öppnas åt båda håll. Mjukstängningsfunktion. Urtag i skiva: 592x135 mm. Bestycka med Power Inlay som enkelt skruvas fast i botten på Bi-Boxen. G Kabeldosa Kabeldosa 80 mm i plast med tvådelat lock för kabelgenomföring Väggladdare 2xUSB Väggladdare 230V till USB, 2xUSB-portar. Inkl 1 sladd (1 meter) Z21 USB-sladd (1 m) Z22 Smartline Desk Eldosa med klämfäste (ingen håltagning i skiva behövs). 1,5 meter kabel, bestyckad med 2 st 230 EL (VAC), 1 hål för övriga kablar. Datorhållare LiftFlex Skjutbar släde med praktiskt handtag som är vridbar 360, samt med skena för mjuk och stabil gång. Med unikt sprintlås för enkel demontering av dator. Höjddistans 65 mm ingår. Pennlåda roterbar Roterbar låda i plast. Silver. Bredd 345, Djup 208 mm. Bildskärmshållare D-Zine Gasarm som enkelt justeras i höjd och sidled. Vesa 75 och 100. Kapacitet 4,1-10,9 kg. Fyra monteringsmöjligheter (klämfäste, genom bord, kantfäste eller kabelgenomföring). Silver, Vit eller Svart. Kabelränna Flexi Skruvas direkt i skiva. Justerbar i längd mellan mm. Bredd 145 mm, höjd 155 mm (inklusive fäste). Vinklingsbar åt båda håll, för enkel åtkomst av kablar och kontakter Powerbox En öppningsbar lucka. 330x170 mm (urtag i skiva: 286x135 mm) A Cable Port Ett 230 EL (VAC) kombinerat med nätverk, HDMI och USB (dator krävs för att driva USB) i en mycket elegant och lättinstallerad enhet. Urtag i skiva ø80 mm. Borstat stål. 1,5 meter kabel B Datorhållare LiftFix För liggande resp stående PC. Inkl: spännband L mm, 2 plattjärnsprofiler, inkl. 60 mm distans. Kabelsats Innehåller: 6-vägs förgreningsdosa (3 m) med kardborreband, 1 st nätverkssladd, Cat 6 (data 5 m) och 1 st nätverk till telefon (5 m), 1 st G-clips. Alla kablar är färdigmonterade i en sladdslukare. Bildskärmshållare V3 2-ledad. Enkel att justera i höjd. VESA standard 75 och 100 medföljer. Monteras med klämfäste eller i 80 mm kabelgenomföring. Maxvikt 10 kg. Silver. Pennlåda utdragbar I svart plast. Skruvas under bordsskiva eller hyllplan. Bredd 380, Djup 370, höjd 30 mm (inkl expansioner) Trådkabelkorg Lätt och smidig konstruktion. Uppsättning under skrivbordets stål/träunderrede. Svart, silver eller vit Table Top 3 m elkabel, inga andra kablar medföljer. Det finns honkontakter i produkten för inkoppling av egna kablar. Max bordstjocklek 50 mm. Bestyckad med 2 x 230 EL (VAC). Urtag i skiva 192x73 mm. D Twist Fronten består av en platta i metall som skall vridas för att öppna eller stänga åtkomst till uttagen. Bestyckad med 2 st 230 EL (VAC). Urtag i skiva ø105 mm. Borstat stål. 1,5 meter kabel A Kabellucka med borst Enkel kabellucka i högtryckslaminat Datorhållare QuickClick Justerbar bredd ( mm) och höjd ( mm). Kan kompletteras med släde som gör datorhållaren roterbar. Dubbelfäste till D-Zine Max bildskärmsbredd 670 mm/bildskärm. Silver, Vit eller Svart. Kabelränna Halfpipe Skålformad kabelränna i aluminium. Ställbar vridfunktion för lätt åtkomlighet. Svart eller silver Powerbox konferens Två öppningsbara luckor. 635x170 mm (urtag i skiva: 592x135 mm) B Bi-Box small Öppningsbar lucka och kabeldike i ett. Luckan kan enkelt öppnas åt båda håll. Mjukstängningsfunktion. Urtag i skiva: 286x135 mm. Bestycka med Power Inlay som enkelt skruvas fast i botten på Bi-Boxen. E Power Frame Cover Lucka i anodiserad aluminium, USB för laddning. Urtag i skiva: 270x62 mm. 1,5 m kabel C Kabellucka med borst Dubbel kabellucka i högtryckslaminat Sopkorg LiftSopi Roterbar retur- & avfallssystem som tar liten plats under skrivbordet. Höjd 390, bredd 255 mm. Avfallspåsar ingår. Kan kompletteras med glidskena. Kabeldike konferens Större kabeldike med vikbara ändavslutningar om man önskar koppla samman 2 eller fler kabeldiken. 660x268 mm. Höjd 140 mm. Laptop-hållare LiftLap Hållare för laptop som kan användas både horisontellt och vertikalt. Passar med dockningsstation. 320x355 mm. Färg silver. Glidskena (för skjut- och vridbar hållare) beställs separat. Skrivbordslampa Diasonic Dimbar LED med touchkontroll ger optimal arbetsplatsbelysning. Försedd med USB uttag för laddning av mobiltelefon eller liknande. Ljusstyrkan justeras genom att hålla ner touchknappen. Vit/Svart. LED. Power Grommet Power Grommet med ram i gjuten aluminium (92x92 mm), insats i svart plast. Bestyckad med 1 x 230 EL (VAC) (kabellängd 1,5 m), 4 hål för övrigt kablage. Urtag i skiva ø80 mm. C Bi-Box large Öppningsbar lucka och kabeldike i ett. Luckan kan enkelt öppnas åt båda håll. Mjukstängningsfunktion. Urtag i skiva: 592x135 mm. Bestycka med Power Inlay som enkelt skruvas fast i botten på Bi-Boxen. G Kabeldosa Kabeldosa 80 mm i plast med tvådelat lock för kabelgenomföring Väggladdare 2xUSB Väggladdare 230V till USB, 2xUSB-portar. Inkl 1 sladd (1 meter) Z21 USB-sladd (1 m) Z22 Smartline Desk Eldosa med klämfäste (ingen håltagning i skiva behövs). 1,5 meter kabel, bestyckad med 2 st 230 EL (VAC), 1 hål för övriga kablar. Datorhållare LiftFlex Skjutbar släde med praktiskt handtag som är vridbar 360, samt med skena för mjuk och stabil gång. Med unikt sprintlås för enkel demontering av dator. Höjddistans 65 mm ingår. Pennlåda roterbar Roterbar låda i plast. Silver. Bredd 345, Djup 208 mm. Bildskärmshållare D-Zine Gasarm som enkelt justeras i höjd och sidled. Vesa 75 och 100. Kapacitet 4,1-10,9 kg. Fyra monteringsmöjligheter (klämfäste, genom bord, kantfäste eller kabelgenomföring). Silver, Vit eller Svart. Kabelränna Flexi Skruvas direkt i skiva. Justerbar i längd mellan mm. Bredd 145 mm, höjd 155 mm (inklusive fäste). Vinklingsbar åt båda håll, för enkel åtkomst av kablar och kontakter Powerbox En öppningsbar lucka. 330x170 mm (urtag i skiva: 286x135 mm) A Cable Port Ett 230 EL (VAC) kombinerat med nätverk, HDMI och USB (dator krävs för att driva USB) i en mycket elegant och lättinstallerad enhet. Urtag i skiva ø80 mm. Borstat stål. 1,5 meter kabel B Datorhållare LiftFix För liggande resp stående PC. Inkl: spännband L mm, 2 plattjärnsprofiler, inkl. 60 mm distans. Kabelsats Innehåller: 6-vägs förgreningsdosa (3 m) med kardborreband, 1 st nätverkssladd, Cat 6 (data 5 m) och 1 st nätverk till telefon (5 m), 1 st G-clips. Alla kablar är färdigmonterade i en sladdslukare. Bildskärmshållare V3 2-ledad. Enkel att justera i höjd. VESA standard 75 och 100 medföljer. Monteras med klämfäste eller i 80 mm kabelgenomföring. Maxvikt 10 kg. Silver. Pennlåda utdragbar I svart plast. Skruvas under bordsskiva eller hyllplan. Bredd 380, Djup 370, höjd 30 mm (inkl expansioner) Trådkabelkorg Lätt och smidig konstruktion. Uppsättning under skrivbordets stål/träunderrede. Svart, silver eller vit Table Top 3 m elkabel, inga andra kablar medföljer. Det finns honkontakter i produkten för inkoppling av egna kablar. Max bordstjocklek 50 mm. Bestyckad med 2 x 230 EL (VAC). Urtag i skiva 192x73 mm. D Twist Fronten består av en platta i metall som skall vridas för att öppna eller stänga åtkomst till uttagen. Bestyckad med 2 st 230 EL (VAC). Urtag i skiva ø105 mm. Borstat stål. 1,5 meter kabel A Kabellucka med borst Enkel kabellucka i högtryckslaminat Datorhållare QuickClick Justerbar bredd ( mm) och höjd ( mm). Kan kompletteras med släde som gör datorhållaren roterbar. Dubbelfäste till D-Zine Max bildskärmsbredd 670 mm/bildskärm. Silver, Vit eller Svart. Kabelränna Halfpipe Skålformad kabelränna i aluminium. Ställbar vridfunktion för lätt åtkomlighet. Svart eller silver Powerbox konferens Två öppningsbara luckor. 635x170 mm (urtag i skiva: 592x135 mm) B Bi-Box small Öppningsbar lucka och kabeldike i ett. Luckan kan enkelt öppnas åt båda håll. Mjukstängningsfunktion. Urtag i skiva: 286x135 mm. Bestycka med Power Inlay som enkelt skruvas fast i botten på Bi-Boxen. E Power Frame Cover Lucka i anodiserad aluminium, USB för laddning. Urtag i skiva: 270x62 mm. 1,5 m kabel C Kabellucka med borst Dubbel kabellucka i högtryckslaminat Sopkorg LiftSopi Roterbar retur- & avfallssystem som tar liten plats under skrivbordet. Höjd 390, bredd 255 mm. Avfallspåsar ingår. Kan kompletteras med glidskena. Kabeldike konferens Större kabeldike med vikbara ändavslutningar om man önskar koppla samman 2 eller fler kabeldiken. 660x268 mm. Höjd 140 mm. Laptop-hållare LiftLap Hållare för laptop som kan användas både horisontellt och vertikalt. Passar med dockningsstation. 320x355 mm. Färg silver. Glidskena (för skjut- och vridbar hållare) beställs separat. Skrivbordslampa Diasonic Dimbar LED med touchkontroll ger optimal arbetsplatsbelysning. Försedd med USB uttag för laddning av mobiltelefon eller liknande. Ljusstyrkan justeras genom att hålla ner touchknappen. Vit/Svart. LED. Power Grommet Power Grommet med ram i gjuten aluminium (92x92 mm), insats i svart plast. Bestyckad med 1 x 230 EL (VAC) (kabellängd 1,5 m), 4 hål för övrigt kablage. Urtag i skiva ø80 mm. C Bi-Box large Öppningsbar lucka och kabeldike i ett. Luckan kan enkelt öppnas åt båda håll. Mjukstängningsfunktion. Urtag i skiva: 592x135 mm. Bestycka med Power Inlay som enkelt skruvas fast i botten på Bi-Boxen. G Kabeldosa Kabeldosa 80 mm i plast med tvådelat lock för kabelgenomföring Väggladdare 2xUSB Väggladdare 230V till USB, 2xUSB-portar. Inkl 1 sladd (1 meter) Z21 USB-sladd (1 m) Z22 Art nr Benämning Beskrivning Pris Kabelränna Flexi Silver/Svart/Vit 666 kr Kabelränna Halfpipe 490mm Silver/Svart/Vit 318 kr Kabelränna Halfpipe 790mm Silver/Svart/Vit 365 kr Kabelränna Halfpipe 1150mm Silver/Svart/Vit 459 kr Kabelränna Halfpipe 1500mm Silver/Svart/Vit 624 kr Kabelränna Halfpipe 1700mm Silver/Svart/Vit 667 kr Gavel till kabelränna Halfpipe Silver/Svart/Vit 63 kr Trådkabelkorg 490mm Silver/Svart/Vit 129 kr Trådkabelkorg 790mm Silver/svart/Vit 200 kr Kabeldike Ränna Silver/Svart/Vit 130 kr Kabelränna LiftPipe 650mm Silver 336 kr Kabelränna LiftPipe 1050mm Silver/Svart/Vit 423 kr Kabelränna LiftPipe 1450mm Silver 572 kr Kabeldike Konferens Silver/Svart/Vit 483 kr Kabelsats med förgreningsdosa Silver 775 kr Kabelsats med förgreningsdosa Svart/Vit 639 kr Powerbox Krom (3 el, 2 nätverk) kr Powerbox Krom (ej bestyckad) kr Powerbox Vit (3 el, 2 nätverk, 1 VGA, 1 mini-jack ljud 3,5mm) kr Powerbox Silver (3 el, 2 nätverk, 1 VGA, 1 mini-jack ljud 3,5mm) kr Powerbox Krom (3 el, 2 nätverk, 1 VGA, 1 mini-jack ljud 3,5mm) kr Powerbox Krom (3 el, 1 nätverk, 4 USB, 1 VGA, 1 mini-jack ljud 3,5mm, 1 HDMI) kr Power Grommet 377 kr Kabelgenomföring 80x80mm Silver/Vit 161 kr Kabelgenomföring 150x80mm Silver/Vit 255 kr Kabelgenomföring 270x80mm Silver/Vit 328 kr Powerbox Konferens, Silver ( Bestyckning: 6 el, 4 nätverk. ) kr Table Top Vit 736 kr Powerdot El m 4 Magic Holes Svart/Vit 188 kr Powerdot El m 4 Magic Holes, inkl ram Svart 351 kr Powerdot El Data USB-laddare, inkl. ram Silver/Vit 572 kr Axessline Duo 60 Silver/Svart/Vit kr Axessline Duo 30 Silver/Svart/Vit 764 kr Axessline Ono 30 Silver/Svart/Vit 553 kr Axessline Ono 20 Silver/Svart/Vit 457 kr TopAccess Ellistkonsol 160 mm 199 kr TopAccess Ellistkonsol 335 mm 210 kr TopAccess Uttagsbrunn för ellist 370x200 mm 174 kr TopAccess Uttagsbrunn för ellist 670x220 mm 428 kr Axessline uttagslist (2 el, 1 data, 2 usb-laddare) 946 kr Axessline uttagslist (2 el, 2 data, 2 usb, 1 VGA, 1 HDMI) 850 kr Axessline uttagslist (4 el, 4 data, 2 usb, 1 VGA/AUDIO, 1 HDMI) kr Axessline anslutningskabel 87 kr Axessline QuickBox (2 el, 2 USB-laddare, 2 data) 956 kr Datorhållare QuickClick Vit lack 428 kr Power Frame Cover (2 el, 1 USB, 1 nätverk, 1 HDMI) kr Power Frame Cover (2 el, 1 USB, 1 nätverk, 1 VGA, 1 ljud, 1 HDMI) kr Cable Port kr Bi-Box small Silver/Svart/Vit kr Bi-Box large Silver/Svart/Vit kr Power inlay för Bi-Box smal (3 el, 2 nät) 589 kr Power inlay för Bi-Box small (2 el, 1 nät, 1 VGA, 1 ljud, 1 HDMI) 858 kr Power inlay för Bi-Box large (4 el, 1 nät, 1 VGA, 1 ljud, 1 HDMI) kr Power inlay för Bi-Box large (4 el, 4 nät, 1 VGA, 3 ljud, 1 HDMI, 1 USB) kr Kabeldosa Silver med borst 65 kr Kabeldosa Silver/Svart/Vit 12 kr Kabeldosa Krom 30 kr Eldosa med klämfäste - Smartline Desk 428 kr Datorhållare TurnIT fast monterad Silver/Svart, Vit 430 kr

44 TILLBEHÖR BORD Powerbox konferens B Två öppningsbara luckor. 635x170 mm (urtag i skiva: 592x135 mm) Power Grommet C Power Grommet med ram i gjuten aluminium (92x92 mm), insats i svart plast. Bestyckad med 1 x 230 EL (VAC) (kabellängd 1,5 m), 4 hål för övrigt kablage. Urtag i skiva ø80 mm. 87 Turnit - Skjut och vridbar Laptop-hållare - TwistIT Bildskärmshållare V3 Twin Monitorarm - LC50 Monitorarm - LC15 Duo - Fäste för två bildskärmar En gasfjädrad monitorarm, 2-armad med hela 5-leder, med design och Quick-Hook function. Armlängd: 486 mm, belastning 3-8 kg. VESA 75/100. Lev. med bords- & genomföringsfäste. Smart produkt som med fördel placeras utan glidskena långt ut mot kanten. Tar minimalt med plats och stör ej benutrymmet. Passar både laptops och mindre stationära datorer. En stilren och robust 4-ledad monitorarm för bordskantsmontage. Armlängd: 465 mm, max. belastning 14 kg. VESA 75/100 QuickLock monitorfäste. Lev. med lågprofilsbordsfäste. V3 monitorarm för två separata skärmar.vesa-fäste 75 och 100. Maxbelastning 10kg/arm. För montering av dubbla monitorer. Ett kompletterande allroundfäste anpassat för samtliga monitorarmar med fäste Vesa 100. Praktisk killåsning i monitorfästena. Max avstånd centrum monitorfäste 685 mm. Max belastning ca 10 kg. Utdragbar låda Mini med lås Utdragbar låda Liten med lås Skrivbordslampa Diasonic D61 Låsbart och utdragbart pennfack i plåt. Hålbild i botten för möjlighet att komplettera med SetUpit och dator hållare. Se bild. Finns i två modeller, med plastinsats eller filtbeklädd botten. Låsbart och utdragbart pennfack i plåt. Hålbild i botten för möjlighet att komplettera med SetUpit och dator hållare. Se bild. Finns i två modeller, med plastinsats eller filtbeklädd botten. Dimbar samt enkelt justerbar färgtemperatur med touchkontroller ger optimal arbetsplatsbelysning. Försedd med USB uttag för laddning av mobiltelefon etc. Med timer för automatisk avstängning (30/60 min) för miljövänlig och kostnadseffektiv drift. Art nr Benämning Beskrivning Bi-Box small E Bi-Box large Pris Öppningsbar lucka och kabeldike i ett. Luckan kan enkelt öppnas åt båda håll. Mjukstängningsfunktion. Urtag i skiva: 286x135 mm. Bestycka med Power Inlay som enkelt skruvas fast i botten på Bi-Boxen. G Öppningsbar lucka och kabeldike i ett. Luckan kan enkelt öppnas åt båda håll. Mjukstängningsfunktion. Urtag i skiva: 592x135 mm. Bestycka med Power Inlay som enkelt skruvas fast i botten på Bi-Boxen TurnIT skjut och vridbar Silver/Svart/Vit 531 kr Laptop-hållare TwistIT Silver/Vit kr Datorhållare LiftFix Silver/Svart 313 kr Laptop-hållare LiftLap Silver/Svart/Vit kr Datorhållare QuickClick Silver/Svart/Vit 428 kr Bildskärmshållare V3 Silver/Svart/Vit kr Bildskärmshållare V3 Twin Silver/Svart/Vit Power Frame Cover 09679C Kabeldosa kr D-zine dubbel komplett 1,5-8,5 kg Lucka i anodiserad aluminium, USB för laddning. Silver/Svart/Vit Urtag i skiva: 270x62 mm. 1,5 m kabel. kabelgenomföring kr Bildskärmshållare D-Zine Silver/Svart/Vit kr Fäste för två bildskärmar till D-Zine Silver/Svart/Vit 535 kr Monitorarm LC50 Silver/Svart/Vit kr Monitorarm LC15 Silver/Vit kr Duo - Fäste för två bildskärmar Silver/Vit 495 kr Sopkorg LiftSopi, Silver/Svart/Vit 601 kr Setupit med utdragbar låda Silver/Vit kr Glidskena för LiftLap och LiftSopi 300mm 217 kr Kabellucka med borst Glidskena för LiftLap och LiftSopi 400mm Dubbel kabellucka i högtryckslaminat 217 kr Utdragbar låda Mini med lås Silver/Vit 740 kr Utdragbar låda Liten med lås Silver/Vit 692 kr Pennlåda utdragbar Svart 283 kr Pennlåda roterbar Silver Laptop-hållare LiftLap 217 kr Kabelränna till skjutbar skiva Silver/Svart/Vit Hållare för laptop som kan användas både 563 kr Fäste för bordskärm till skjutbar skiva Silver/Svart/Vit skjut- och vridbar hållare) beställs 214 separat. kr Beslag för skjutbar skiva 167 kr Kopplingsbeslag för bord 108 kr Distansplatta för Edsbyn Compact Profile 95 kr Jordningssats för stativ med kabeldragning 245 kr Skrivbordslampa Diasonic LED D51 Svart/Vit kr Skrivbordslampa Diasonic LED D61 Svart/Vit kr 45 Z21 Väggladdare 2xUSB 304 kr 45 Z22 USB sladd (1 meter) Skrivbordslampa Diasonic 94 kr Kabeldosa 80 mm i plast med tvådelat lock för horisontellt och vertikalt. Passar med dockningsstation. 320x355 mm. Färg silver. Glidskena (för Dimbar LED med touchkontroll ger optimal arbetsplatsbelysning. Försedd med USB uttag för laddning av mobiltelefon eller liknande. Ljusstyrkan justeras genom att hålla ner touchknappen. Vit/Svart. LED. Skiva i profil 1 (fasad) Art nr Faner... Högtryckslaminat... Sopkorg LiftSopi Bok Björk / Ek / Vit Svart / Vitp. ask Roterbar retur- & avfallssystem som tar liten plats under skrivbordet. Höjd 390, bredd 255 mm. Avfallspåsar ingår. Kan kompletteras med glidskena. Ljus- / Mörkgrå Väggladdare 2xUSB 45Z21 Väggladdare 230V till USB, 2xUSB-portar. Inkl 1 sladd (1 meter). USB-sladd (1 m) 45Z22 Fällbar tillsatsskiva 06 Z kr kr kr kr 06 Z kr kr kr kr Glidskena för LiftLap Glidskena för LiftLap och LiftSopi 300mm och LiftSopi 400mm Skena passande till 431-WA02 LiftSopi, 431-LU10 LiftUp, 431-LU20 LiftLap, 428-LU50 Vertikal Laptop förvaring samt QuickClick. Skena passande till 431-WA02 LiftSopi, 431-LU10 LiftUp, 431-LU20 LiftLap, 428-LU50 Vertikal Laptop förvaring samt QuickClick. Fällbar tillsatsskiva 310 mm bredd, för resp mm bord. 06Z01 06Z02

45 REFLECT PART NEAT PIECE ÖVRIGT ÖPPEN FÖRVARING MED SLAGDÖRR MED SKJUTDÖRR MED LÅDOR MED JALUSI POSTSKÅP / GARDEROBER PÅ HJUL TOWER TILLBEHÖR FÖRVARING PÅ SOCKEL ELLER BEN SIDEBOARD POSTSKÅP GARDEROBER VÄGGHÄNGD TOWER TILLBEHÖR FÖRVARING PÅ SOCKEL ELLER BEN SAMT TOWER TILLÄGG COMMAND FÖRVARING PÅ VÄGG GARDEROB PÅ VÄGG HYLLSYSTEM TIDSKRIFTSSTÄLL FÖRVARING

46 91 REFLECT Förvaring på sockel med slagdörrar, (sockel i ett stycke finns som alternativ), höjd 3 x A4, bredd, djup 435, ljusgrå (S 2500 N). REFLECT Öppen förvaring på sockel, höjd 3 x A4, bredd, djup 435, ljusgrå (S 2500 N). REFLECT Lådkassetter i S 5 Y80R, S 1510 Y80R och S 2500 N. REFLECT»DEN FLEXIBLA FÖRVARINGEN«Reflect förvaring är moduluppbyggd och har en enhet för varje uppgift i det moderna kontoret. Ett bevis på mångsidighet och uppskattning är att Reflect har sålt för mer än 3 miljarder. Reflect rymmer förvaringslösningar för såväl egna arbetsplatser som det aktivitetsbaserade kontorets flesta ytor likt reception, A2-förvaring, lounge, bibliotek, knock down arbetsplatser, samtalsrum och kreativa ytor till rum för post- och skrivare mm. Välj bredd, höjd, djup, front och baksida efter behov och matcha med sluten sockel, hjul, runda eller fyrkantiga ben. Oavsett behov och önskemål levererar Reflect. Design: Edsbyn Design Dept. REFLECT Förvaring på sockel, höjd 3 x A4, bredd, djup 435, ljusgrå (S2500 N). REFLECT Lådkassetter i S 5 Y80R, S 1510 Y80R, S 2500 N och vitpigmenterad ask. CONTRA Bord ø 900, höjd 560, svart stativ, bordsskiva i svart desktop. ZIV Stol med svartbetsade träben, tyg: Remix 2 (612). FEATHER Stool, svart stativ, sits i läder: Elmosoft (54035). REFLECT Förvaring med lådor, infällda handtag, i S 7005-Y20R (tillägg), höjd 4 x A4, bredd, djup 435. REFLECT Förvaring i S 7005-Y20R (tillägg), höjd 4 x A4, bredd, djup 435, och whiteboard på dörren. REFLECT Lådkassetter i vitpigmenterad ask och ljusgrå (S 2500-N). REFLECT Postfack i puderrosa (S 0510-R10B). PIECE Bord, ø 1, höjd 900, vitt stativ och bordsskiva i vitpigmenterad ask. FEATHER Stool, stativ i dark chocolate (8019), tyg: Samar 7018 (03). FEATHER Stool, svart stativ, läder: Elmosoft (54035).

47 REFLECT ÖPPEN 93 Skåp på sockel. TILLÄGG Art nr Utförande Faner... Lackerad... Öppen förvaring 908 Djup 320 mm - 10DA2 Djup 435 mm - 10AA2 Djup mm - 10MA Djup 320 mm - 10DA3 Djup 435 mm - 10AA Djup 320 mm - 10DA4 Djup 435 mm - 10AA Djup 320 mm - 10DA5 Djup 435 mm - 10AA5 Bok Björk / Vitp. ask / Vit Svart / Ek Vitbets. ask Ljus- / Mörkgrå Bredd /djup 320 mm 10 DA kr kr kr kr kr 10 DA kr kr kr kr kr 10 DA kr kr kr kr kr 10 DA kr kr kr kr kr Bredd /djup 435 mm 10 AA2 1 kr kr kr kr kr 10 AA kr 2 kr kr kr kr 10 AA kr kr kr kr kr 10 AA kr kr kr kr kr Bredd /djup mm 10 MA kr kr kr kr kr Ben i metall / skåp i bredd och mm (4 ben) Vit/svart/silver kr Krom kr Ben i metall / skåp i bredd 1180 och 1580 mm (5 ben) Vit/svart/silver kr Krom kr 908 Djup 320 mm - 10DB2 Djup 435 mm - 10AB Djup 320 mm - 10DB3 Djup 435 mm - 10AB Djup 320 mm - 10DB4 Djup 435 mm - 10AB Djup 320 mm - 10DB5 Djup 435 mm - 10AB5 Bredd /djup 320 mm 10 DB kr kr kr kr kr 10 DB kr kr kr kr kr 10 DB kr kr kr kr kr 10 DB kr kr kr kr kr Bredd /djup 435 mm 10 AB kr kr kr kr kr 10 AB kr kr kr kr kr 10 AB kr kr kr kr kr 10 AB kr kr kr kr kr Bredd 1180/djup 435 mm 10 AC kr kr kr kr kr 10 AC kr kr kr kr kr 908 Djup 435 mm - 10AC2 Djup 435 mm - 10AC3 Överdelar, öppna Bredd /djup 435 mm 10 NA kr kr kr 984 kr kr 10 NA kr kr kr kr kr 384 Djup 435 mm - 10NA Djup 435 mm - 10NA Djup 435 mm - 10NB9 384 Djup 320 mm - 10RB1 Djup 435 mm - 10NB1 768 Djup 320 mm - 10RB2 Djup 435 mm - 10NB2 Bredd /djup 320 mm 10 RB kr kr kr 876 kr kr 10 RB kr kr kr kr kr Bredd /djup 435 mm 10 NB9 utan lådor kr kr kr 937 kr kr 10 NB9 med en låda kr kr kr kr kr 10 NB9 med två lådor kr kr kr kr kr 10 NB kr kr kr 983 kr kr 10 NB kr kr kr kr kr REFLECT Öppen förvaring, höjd 3 x A4, bredd, djup 435, buteljgrön (S 8010-B90G), metallben i svart. REFLECT Öppen förvaring, höjd 3 x A4, bredd, djup 320, grå (S 3500-N, tillägg), metallben i svart. FEATHER Snurrstol, kromstativ, sits och rygg i tyg: Kvadrat Revive 1 (414). 384 Djup 435 mm - 10NC1 Djup 435 mm - 10NC2 Bredd 1180/djup 435 mm 10 NC kr kr kr kr kr 10 NC kr kr kr kr kr

48 REFLECT SLAGDÖRR 95 Skåp på sockel. TILLÄGG Art nr Utförande Faner... Lackerad... Förvaring med slagdörr Bok Björk / Vitp. ask / Vit Svart / Ek Vitbets. ask Ljus- / Mörkgrå Bredd /djup 435 mm 10 BA kr kr kr kr kr 10 BA kr kr kr kr kr 10 BA kr kr kr kr kr 10 BA kr kr kr kr kr Ben i metall / skåp i bredd och mm (4 ben) Vit/svart/silver kr Krom kr Ben i metall / skåp i bredd 1180 och 1580 mm (5 ben) Vit/svart/silver kr Krom kr Djup 435 mm - 10BA Djup 435 mm - 10BA Djup 435 mm - 10BA Djup 435 mm - 10BA5 Bredd /djup 435 mm 10 BB kr kr kr kr kr 10 BB kr kr kr kr kr 10 BB kr kr kr kr kr 10 BB kr kr kr kr kr Bredd /djup mm 10 MB kr kr kr kr kr Handtag / dörr, låda Trådhandtag i Vit/Krom HT1/HT4 silver HT1/HT4 krom Infällda handtag Kodlås / dörr Slagdörr Mjukstängning / dörr, låda Slagdörr, låda + 18 kr + 48 kr + 64 kr kr kr + 97 kr Djup 435 mm - 10BB2 Djup mm - 10MB2 Djup 435 mm - 10BB3 Djup 435 mm - 10BB4 Djup 435 mm - 10BB Bredd 1180/djup 435 mm 10 BC kr kr kr kr kr 10 BC kr kr kr kr kr Djup 435 mm - 10BC2 Djup 435 mm - 10BC3 Överdelar, med dörr 768 Djup 435 mm - 10QA2 Bredd /djup 435 mm 10 QA kr kr kr kr kr REFLECT Förvaring på sockel med slagdörrar, (sockel i ett stycke finns som alternativ), höjd 3 x A4, bredd, djup 435, ljusgrå (S 2500 N). REFLECT Öppen förvaring på sockel, höjd 3 x A4, bredd, djup 435, ljusgrå (S 2500 N). REFLECT Lådkassetter i S 5 Y80R, S 1510 Y80R och S 2500 N. 384 Djup 435 mm - 10QB1 768 Djup 435 mm - 10QB2 Djup 435 mm - 10QY Djup 435 mm - 10QZ Djup 435 mm - 10QC2 Bredd /djup 435 mm 10 QB kr kr kr kr kr 10 QB kr kr kr kr kr 10 QY kr kr kr kr kr 10 QZ kr kr kr kr kr Bredd 1180/djup 435 mm 10 QC kr kr kr kr kr

49 REFLECT SKJUTDÖRR 97 Skåp på sockel eller ben. TILLÄGG Förvaring med skjutdörrar Art nr Utförande Faner... Lackerad... Bok Björk / Vitp. ask / Vit Svart / Ek Vitbets. ask Ljus- / Mörkgrå Bredd /djup 435 mm 10 HB kr kr kr kr kr 10 JB kr kr kr kr kr Ben i metall / skåp i bredd och mm (4 ben) Vit/svart/silver kr Krom kr 908 Djup 435 mm - 10HB Djup 435 mm - 10JB3 Ben i metall / skåp i bredd 1180 och 1580 mm (5 ben) Vit/svart/silver kr Krom kr Handtag / skåp med skjutdörrar Krom kr Bredd 1180/djup 435 mm 10 HC kr kr kr kr kr 10 JC kr kr kr kr kr 10 LC kr kr kr kr kr Akustikdörr / skåp Skjutdörr Kodlås / dörr Skjutdörr kr kr Djup 435 mm - 10HC2 Djup mm - 10LC2 Djup 435 mm - 10JC Bredd 1580/djup 435 mm 10 HD kr kr kr kr kr 10 KD kr kr kr kr kr 10 JD kr kr kr kr kr 10 KD kr kr kr kr kr Djup 435 mm - 10HD2 Djup 435 mm - 10KD2 (dubbelsidig) Djup 435 mm - 10JD3 Djup 435 mm - 10KD3 (dubbelsidig) REFLECT Förvaring med sockel och jalusi, höjd 2 x A4, bredd 1180, djup 435. REFLECT Öppen överdel, höjd 1x A4, bredd 1180, djup 435. Båda i mörkgrå (S 7000 N) REFLECT Förvaring med sockel och akustikdörrar, höjd 3 x A4, bredd 1180, djup 435, mörkgrå (S 7000 N) DUO Sit n Stand arbetsbord, 1200 x, svart stativ, bordsskiva i svartbetsad ek. Bordsskärmar i Remix 2 (123) grå. FEATHER Chair, stativ i dark chocolate (8019), sits och rygg i ek med armstöd. FEATHER Snurrstol, kromstativ, sits och rygg i läder: Elmosoft (54035) med armstöd. REFLECT Förvaring med skjutdörrar, dubbelsidiga, höjd 3 x A4, bredd 1580, djup 480. Skåp och sockel i vitpigmenterad ask. Dörr till vänster i S 8010-R70B, dörr till höger i tyg: Remix 2 (743). REFLECT Sit n Stand arbetsbord, 1200 x, vitt stativ, bordsskiva i vitpigmenterad ask. EVE 300S, kontorsstol, stativ i polerad aluminium, tyg: Remix 2 (123). FEATHER Stool, svart stativ, sits i läder: Elmosoft (54035).

50 REFLECT LÅDOR 99 Skåp på sockel eller ben. TILLÄGG Art nr Utförande Faner... Lackerad... Bok Björk / Vitp. ask / Vit Svart / Förvaring med lådor Ek Vitbets. ask Ljus- / Mörkgrå Bredd /djup 435 mm 10 CA kr kr kr kr kr 10 CA kr kr kr kr kr 10 CA kr kr kr kr kr 10 CA kr kr kr kr kr Ben i metall / skåp i bredd och mm (4 ben) Vit/svart/silver kr Krom kr Ben i metall / skåp i bredd 1180 och 1580 mm (5 ben) Vit/svart/silver kr Krom kr 908 Djup 435 mm - 10CA2 Djup 435 mm - 10CA3 Djup 435 mm - 10CA4 Djup 435 mm - 10CA5 Handtag / dörr, låda Trådhandtag i Vit/Krom HT1/HT4 silver HT1/HT4 krom Infällda handtag + 18 kr + 48 kr + 64 kr kr Bredd /djup 435 mm 10 CB kr kr kr kr kr 10 CB kr kr kr kr kr 10 CB kr kr kr kr kr 10 CB kr kr kr kr kr Mjukstängning / dörr, låda Slagdörr, låda + 97 kr Djup 435 mm - 10CB2 Djup 435 mm - 10CB3 Djup 435 mm - 10CB4 Djup 435 mm - 10CB Bredd 1180/djup 435 mm 10 CC kr kr kr kr kr 10 CC kr kr kr kr kr Djup 435 mm - 10CC2 Djup 435 mm - 10CC3 Överdelar, med låda 120 Djup 435 mm - 10NB9 Bredd /djup 435 mm 10 NB9 utan lådor kr kr kr 937 kr kr 10 NB9 med en låda kr kr kr kr kr 10 NB9 med två lådor kr kr kr kr kr

51 REFLECT JALUSI 101 Skåp på sockel eller ben. TILLÄGG Art nr Utförande Faner... Lackerad... Förvaring med jalusi Bok Björk / Vitp. ask / Vit Svart / Ek Vitbets. ask Ljus- / Mörkgrå Bredd /djup 435 mm 10 FA2 utan lådsats kr kr kr kr kr 10 EA3 utan lådsats kr kr kr kr kr Ben i metall / skåp i bredd och mm (4 ben) Vit/svart/silver kr Krom kr 908 Djup 435 mm - 10FA Djup 435 mm - 10EA3 Ben i metall / skåp i bredd 1180 och 1580 mm (5 ben) Vit/svart/silver kr Krom kr Handtag / dörr, låda 733 Djup 435 mm - 10EB Djup 435 mm - 10EB Djup 435 mm - 10FB Djup 435 mm - 10EB Djup 435 mm - 10FB9 Bredd /djup 435 mm 10 EB1 utan lådsats kr kr kr kr kr 10 EB1 med lådsats kr kr kr kr kr 10 EB2 utan lådsats kr kr kr kr kr 10 EB2 med lådsats kr kr kr kr kr 10 FB2 utan lådsats kr kr kr kr kr 10 EB9 utan lådsats kr kr kr kr kr 10 FB9 utan lådsats kr kr kr kr kr 10 EB3 utan lådsats kr kr kr kr kr 10 EB3 med lådsats kr kr kr kr kr 10 FB3 utan lådsats kr kr kr kr kr 10 FB3 med lådsats kr kr kr kr kr 10 GB kr kr kr kr kr 10 FB4 utan lådsats kr kr kr kr kr 10 FB4 med lådsats kr kr kr kr kr Trådhandtag i Vit/Krom + 18 kr HT1/HT4 silver + 48 kr HT1/HT4 krom + 64 kr Infällda handtag kr Profilerat jalusi (*faner) / skåp 1 x A kr 2 x A kr 3 x A kr * lackerat = profilerad som std. Djup 435 mm - 10EB3 Djup 435 mm - 10FB3 Djup 435 mm - 10GB3 Djup 435 mm - 10FB Bredd 1180/djup 435 mm 10 FC2 utan lådsats kr kr kr kr kr 10 EC3 utan lådsats kr kr kr kr kr Djup 435 mm - 10FC2 Överdelar, med jalusi Djup 435 mm - 10EC3 768 Bredd /djup 435 mm 10 SB kr kr kr kr kr 10 SB kr kr kr kr kr Djup 435 mm - 10SB1 Djup 435 mm - 10SB2 REFLECT Förvaring med jalusi i ek, höjd 2 x A4, bredd 1181, djup 435. CONNECT Konferensbord, 2400 x 1200, stativ i silver, bordsskiva i svart desktop och kabellucka. FEATHER Rullstol, kromstativ, sits och rygg i läder: Elmosoft (54035) med armstöd.

52 REFLECT POSTSKÅP / GARDEROBER 103 Skåp på sockel. Trådhandtag silverlack. TILLÄGG Art nr Faner... Lackerad... Bok Björk / Vitp. ask / Vit Svart / Postskåp / djup 435 mm PB PB PB5 10PZ1 10PZ2 768 Ek Vitbets. ask Ljus- / Mörkgrå Bredd 891/djup 435 mm 10 PB kr kr kr kr kr 10 PB kr kr kr kr kr 10 PB kr kr kr kr kr 10 PZ kr kr kr kr kr Öppen 10 PZ kr kr kr kr kr Post 10 PZ kr kr kr kr kr Ben i metall / skåp (4 ben) Vit/svart/silver Krom Handtag / dörr, låda Trådhandtag i Vit/Krom HT1/HT4 silver HT1/HT4 krom Infällda handtag Kodlås / dörr Garderob (gäller ej postskåp) kr kr + 18 kr + 48 kr + 64 kr kr kr Garderober 300 Bredd /djup 435 mm 10 WA kr kr kr kr kr 10 WA kr kr kr kr kr Mjukstängning / dörr, låda Slagdörr, låda + 97 kr Bredd 300/djup mm 10 WZ kr kr kr kr kr 10WA4 10WA5 10WZ5 Djup mm

53 REFLECT PÅ HJUL 105 Skåp på hjul. Trådhandtag silverlack. Slät jalusi. 75% utdrag på lådhurtsar. TILLÄGG Hurtsar djup mm Mobil förvaring - bredd 420 mm A 1022A 1021B Mobil förvaring - med jalusi 902 Mobil förvaring - öppen B B 1025B 1023B 1026B Mobil förvaring - med skjutdörrar A1-K1 101A1-K A2-K1 101A2-K2 101C1-K1 101C1-K3 101C2-K1 101C2-K B1-K1 101B1-K2 101B1-K3 101B2-K1 101B2-K2 101B2-K D1-K2 101D1-K3 Art nr Lådkomb. Faner... Lackerad... Bok Björk / Vitp. ask / Vit Svart / Ek Vitbets. ask Ljus- / Mörkgrå Lådhurtsar 10 1A1 K kr kr kr kr kr 10 1A1 K kr kr kr kr kr 10 1A2 K kr kr kr kr kr 10 1A2 K kr kr kr kr kr 10 1B1 K kr kr kr kr kr 10 1B1 K kr kr kr kr kr 10 1B1 K kr kr kr kr kr 10 1B2 K kr kr kr kr kr 10 1B2 K kr kr kr kr kr 10 1B2 K kr kr kr kr kr 10 1C1 K kr kr kr kr kr 10 1C1 K kr kr kr kr kr 10 1C2 K kr kr kr kr kr 10 1C2 K kr kr kr kr kr 10 1D1 K kr kr kr kr kr 10 1D1 K kr kr kr kr kr Mobil förvaring 10 21A kr kr kr kr kr 10 21B kr kr kr kr kr 10 21C kr kr kr kr kr 10 22A kr kr kr kr kr 10 22B kr kr kr kr kr 10 22C kr kr kr kr kr 10 23B kr kr kr kr kr 10 24B kr kr kr kr kr 10 25B kr kr kr kr kr 10 26B kr kr kr kr kr Handtag / dörr, låda Trådhandtag i Vit/Krom + 18 kr HT1/HT4 silver + 48 kr HT1/HT4 krom + 64 kr Infällda handtag kr Profilerat jalusi (*faner) / skåp 1 x A kr 2 x A kr 3 x A kr * lackerat = profilerad som std. Akustikdörr / skåp Skjutdörr kr Kodlås / dörr Skjutdörr kr Mjukstängning / dörr, låda Slagdörr, låda + 97 kr 100% utdrag / hurts 1A1, 1A kr 1B1, 1B kr 1C1, 1C kr 1021C 1022C

54 REFLECT TOWER 107 Tower. Handtag silverlack. Slät jalusi. 75% utdrag på lådhurtsar. TILLÄGG Art nr Anmärkning Faner... Lackerad... Tower - 1 person TA TA TA3 Bok Björk / Vitp. ask / Vit Svart / Ek Vitbets. ask Ljus- / Mörkgrå Tower 1 användare 10 TA1 För 1 person kr kr kr kr kr 10 TA2 För 1 person kr kr kr kr kr 10 TA3 För 1 person kr kr kr kr kr 10 TB1 För 1 person kr kr kr kr kr 10 TB2 För 1 person kr kr kr kr kr 10 TB3 För 1 person kr kr kr kr kr Handtag / Tower Vit / svart lack Krom Infällda handtag Rygg i Plexi / Tower Höjd 1,5xA4 (1) Höjd 2xA4 (2) Höjd 3xA4 (3) + 84 kr + 12 kr kr kr kr kr Kodlås / dörr Tower kr Tower - 2 personer TA3 Tower - med garderob TB1 10TB2 10TB3 900 Tower 2 användare 10 TA3 För 2 personer kr kr kr kr kr 10 TB3 För 2 personer kr kr kr kr kr TB3 900 Tower 1 användare med garderob 10 TA3 Med garderob kr kr kr kr kr 10 TB3 Med garderob kr kr kr kr kr TA3 10TB3 REFLECT Light Sit n Stand arbetsbord, 1200 x, vitt stativ, bordsskiva i vitpigmenterad ask och bordsskärmar i tyg: Remix 2 (123). REFLECT Tower, höjd 2 x A4, ljusgrå (S 2500-N). FEATHER Snurrstol, kromstativ, sits och rygg i tyg: Kvadrat Revive 1 (414).

55 REFLECT TILLBEHÖR 109 Lådkassett för öppna enheter Passar förvaringar med djup 435 mm Lådkassett för jalusi- och skjutdörrsskåp OBS! Passar ej 1xA4 jalusi och skjutdörrsskåp med bredd 801 mm Lådkassett för jalusi- & skjutdörrsskåp För skjutdörrsskåp med bredd 801 mm Art nr Utförande Faner... Lackerad... Bok Björk / Ek Vitp. ask / Vit Svart / Vitbets. ask Ljus- / Mörkgrå 10 Z01 med en låda kr kr kr kr kr 10Z01 Bredd 379 mm, djup 396 mm, höjd 340 mm 10Z02 Bredd 379 mm, djup 349 mm, höjd 340 mm. 10Z03 Bredd 359 mm, djup 349 mm, höjd 340 mm 10 Z01 med två lådor kr kr kr kr kr 10 Z01 med tre lådor kr kr kr kr kr 10 Z02 med två lådor kr kr kr kr kr 10 Z02 med tre lådor kr kr kr kr kr Insats Höjd: 340 mm, Bredd: 340 mm Hyllplan (lösa hyllplan passar ej till påbyggnadsdelar 1xA4) Tidskriftshylla Kassett inkl 7 backar Bredd: 250, Höjd: 320, Djup: 330 mm. Svart 10 Z kr kr kr kr kr 10 Z kr kr 10 Z05 till D:320mm och B:/1180mm 231 kr 255 kr 335 kr 231 kr 244 kr 10 Z05 till D:320mm och B:/1580mm 254 kr 278 kr 358 kr 254 kr 266 kr 10 Z05 till D:435mm och B:/1180mm 265 kr 289 kr 369 kr 265 kr 278 kr 10 Z05 till D:435mm och B:/1580mm 288 kr 312 kr 392 kr 288 kr 300 kr 10 Z06 till D:435mm och B:/1180mm 231 kr 255 kr 335 kr 231 kr 244 kr 10 Z06 till D:435mm och B:/1580mm 254 kr 278 kr 358 kr 254 kr 266 kr 10Z04 För öppna enheter djup 396 mm För jalusi- och skjutdörrsskåp djup 349 mm 10Z05 - Till öppen förvaring 10Z06 - Till förvaring med slagdörrar 10Z07 - Till förvaring med jalusi/skjutdörrar 10Z08 - Till postskåp 10Z Z06 till D:mm och B:/1180mm 323 kr 347 kr 427 kr 323 kr 335 kr 10 Z06 till D:mm och B:/1580mm 346 kr 369 kr 450 kr 346 kr 358 kr 10 Z07 till D:435mm och B:/1180mm 231 kr 255 kr 335 kr 231 kr 244 kr 10 Z07 till D:435mm och B:/1580mm 254 kr 278 kr 358 kr 254 kr 266 kr 10 Z kr 164 kr 216 kr 148 kr 157 kr 10 Z kr 709 kr 935 kr 644 kr 677 kr Sluten mappkorg A4 På expansion, skruvas i hyllplan. Bredd: 355, Höjd: 295, Djup: 340 mm Öppen mappkorg Mappi A4 På expansion, skruvas i hyllplan. Bredd: 345, Höjd: 293, Djup: 325 mm Glasdörrar Till förvaring i bredd mm. Passar ej till överdel. Klart glas. Art nr Benämning Pris 10 Z10 Glasdörrar 2xA kr TEKNISK SPECIFIKATION Z10 2 sektioner (2xA4) 3 sektioner (3xA4) 10 Z10 Glasdörrar 3xA kr Postfack Paper 397 kr Blankettinsats 5-fack 165 kr Hyllplan Hyllplanen uppfyller krav enligt standard gällande belastning Blankettinsats 7-fack 195 kr Justerbar hängmappsram Utan antitilt. Höjd 90 mm, djup 340 mm. Silver För innermått (bredd): mm För innermått (bredd): mm Pärmstödsbåge Höjd: 182, Djup: 235 mm Penninsats Penninsats A 338x238 mm till låda höjd 94/190 mm samt S- och B-låda Penninsats B 354x238 mm till Reflect lådsats, hängs i överkant på låda Penninsats C 326x238 mm till Reflect lådsats, läggs i botten på låda Klädkrok Häktas på gavel på Reflect skåp/hylla Inredning till lådhurtsar Blankettinsats 5-fack (Passar B-låda) - Blankettinsats 7-fack (Passar B-låda) - Separat mellanvägg till låda, B: 330 mm, H: 72 mm Postfack Paper Häktas på gavel på Reflect skåp/hylla. Mått: 230x73x200 mm (B x D x H), totalhöjd: 340 mm, totaldjup: 90 mm Mellanvägg 38 kr Penninsats A (S- och B-låda) 48 kr Penninsats B (hängs i överkant) 72 kr Penninsats C (läggs i botten) 72 kr Sluten mappkorg A kr Kassett inkl. 7 backar 363 kr Klädkrok 43 kr Pärmstödsbåge 106 kr Öppen mappkorg Mappi A4 380 kr Justerbar hängmappsram mm 622 kr Justerbar hängmappsram mm 726 kr TILLÄGG Handtag / dörr, låda Trådhandtag i Vit/Krom + 18 kr HT1/HT4 silver + 48 kr Stomme Reflect förvaring bygger på 19 mm träfiber- eller MDF-skiva i faner och i täcklack (se sidan Färger och Material). Faneret är 0,6 mm tjockt. Kantlist med trä eller ABS. Vissa kanter har öppen plan MDF kant, bl a lådkassetternas lådförstycken. Ryggar i 3 mm MDF. Ryggar på mobila skåp 11 mm träfiberskiva alt 6 mm tjock MDF skiva. Sockel i utförande sluten träsockel, benstativ i metall; runda alt fyrkantiga rör. Metallstativ finns i silver, svart och krom (krom III). Samtliga socklar har en ställfot att justera mot ojämna golv. Lådor & lås Till skåpen finns lådor i olika storlekar. Mapplåda (380 mm högt förstycke) och B-låda (190 mm högt förstycke) har fullutdrag. Till dessa lådor ingår ett antitiltsystem som innebär att bara en låda åt gången kan dras ut. Lådor kan beställas separat men om mer än en låda skall monteras rekommenderar vi att montering sker på fabrik. Låssystemet har utbytbara låscylindrar. HT1/HT4 krom + 64 kr Infällda handtag kr

56 111 PART»DEN RUMSDELANDE FÖRVARINGEN«Part är originalet i Norden för rumsdelande förvaring och därför är baksidan lika snygg som framsidan. Och för att ta plats i stora öppna kontorslandskap är proportionerna rejäla. Välj mellan öppna hyllor och skjutdörrar. I Part familjen finns också postskåp, djupare skåp för skrivare och kopiator samt miljöstation för returpapper. Dessutom finns många tillval som t ex låsbara dörrar, värdefack, lådinredning, hjul eller sluten träsockel etc. Design: Anders Ekegren PART Storage 3 x A4, svart skåp, dörrar i svartbetsad ek med svarta handtag. PART Storage 4 x A4, skåp i vitpigmenterad ask, vita dörrar (S 0500) med vita handtag.

57 PART 113 Handtag i silverlack, benstativ i silverlack alt. sluten träsockel i samma färg som stomme. Ej lås. TILLÄGG Art nr Faner... Lackerad Sortimentsöversikt Part Öppen förvaring AB AC2 21AB3 21AC3 1 Björk Ek Vitp. ask / Vit Svart / Vitbets. ask Ljus- / Mörkgrå Öppna 21 AB kr kr kr kr kr 21 AB kr 6 kr kr kr kr 21 AB kr kr kr kr kr 21 AB kr kr kr kr kr 21 AC kr kr kr kr kr 21 AC kr kr kr kr kr 21 AC kr kr kr kr kr 21 AC kr kr kr kr kr Förvaring med skjutdörrar och öppen överdel 1200 Förvaring med skjutdörrar Benstativ / skåp Dark Chocolate / Misty gray Vit / svart / krom Handtag / skåp Dark Chocolate / Misty Gray Vit / svart / krom Handtag / tower Dark Chocolate / Misty Gray kr kr kr kr kr AB4 21AC4 21AB5 21AC5 21CA1 21BB3 21CA BC3 21BB4 21BC4 21BB5 21BC5 21CB1 21CC1 21CA2 21CB2 21CC2 21CD2 21CB3 21CC3 21CD Skjutdörrar och öppen överdel 21 BB kr kr kr kr kr 21 BB kr kr kr kr kr 21 BB kr kr kr kr kr 21 BC kr kr kr kr kr 21 BC kr kr kr kr kr 21 BC kr kr kr kr kr Skjutdörrar 21 CA kr kr kr kr kr 21 CA kr kr kr kr kr 21 CA kr kr kr kr kr 21 CB kr kr kr kr kr 21 CB kr kr kr kr kr 21 CB kr kr kr kr kr 21 CB kr kr kr kr kr 21 CB kr kr kr kr kr 21 CC kr kr kr kr kr 21 CC kr kr kr kr kr 21 CC kr kr kr kr kr 21 CC kr kr kr kr kr 21 CC kr kr kr kr kr 21 CD kr kr kr kr kr 21 CD kr kr kr kr kr 21 CD kr kr kr kr kr Lås / skåp Standard kr Kodlås kr TEKNISK SPECIFIKATION Hyllplan Hyllplanen uppfyller krav enligt standard gällande belastning. Stomme Stommen bygger på träfiber- eller MDF-skiva i 19, 22 och 25 mm fanerad i björk, ek eller vit täckmålad. Övriga standardfärger offereras (se färger och Material). Faneret är 0,6 mm tjockt. Kantlist i trä eller ABS. Vissa kanter har öppen plan MDF kant, bl a lådkassetternas lådförstycken. Ryggar i 10 mm MDF skiva. Sockel till förvaringarna kan erhållas med ben inkl sockelramar i metall alternativt med sluten sockel i träfiberplatta. Samtliga sockellösningar har justerbara fötter. Vid förfrågan kan Part levereras i knockdown-utförande. 21CB4 21CC4 21CD4 21CB5 21CC5 Alla förvaringar med ben (150 mm) kan även erhållas med sluten sockel (50 mm) PART Storage, 2 x A4, vita socklar och skåp i vitt (S 0500), dörrar i vitpigmenterad ask med vita handtag. FEATHER Lounge table och FEATHER Lounge chairs.

58 PART 115 Handtag i silverlack, benstativ i silverlack alt. sluten träsockel i samma färg som stomme. Ej lås. TILLÄGG Art nr Faner... Lackerad... Björk Ek Vitp. ask / Vit Svart / Sideboard med skjutdörrar och lådor DB1 Omlottskåp med skjutdörrar EC2 21ED DD1 21DE1 21DC2 1 21EC3 21ED Tower 440 Vitbets. ask Ljus- / Mörkgrå Sideboards 21 DB kr kr kr kr kr 21 DC kr kr kr kr kr 21 DD kr kr kr kr kr 21 DE kr kr kr kr kr Dubbelsidiga skåp 21 EC kr kr kr kr kr 21 EC kr kr kr kr kr 21 ED kr kr kr kr kr 21 ED kr kr kr kr kr Skåp med garderobsdelar 21 FC kr kr kr kr kr 21 FD kr kr kr kr kr Benstativ / skåp Dark Chocolate / Misty gray Vit / svart / krom Handtag / skåp Dark Chocolate / Misty Gray Vit / svart / krom Handtag / tower Dark Chocolate / Misty Gray Lås / skåp Standard Kodlås kr kr kr kr kr kr kr 1238 Skåp med skjutdörrar och garderobsdel Öppen förvaring / djup mm Förvaring med skjutdörrar / djup mm 1 Skåp med djup mm 21 GB kr kr kr kr kr 21 GC kr kr kr kr kr 21 HB kr kr kr kr kr 21 HC kr kr kr kr kr PART Storage, ljusgrå (S 2500-N) skåp, socklar och handtag med dörrar i vitpigmenterad ask. PART Light Sit n Stand table, svart stativ, PART bordsskiva i svart desktop och bordsskärm i tyg: Remix 2 (982) green mixed. FEATHER Swivel chair. 21FC3 Vägghängda skåp med skjutdörrar 21FD3 21GB2 21GC2 21HB2 21HC2 Vägghängda skåp 21 JB kr kr kr kr kr 21 JC kr kr kr kr kr 21 JD kr kr kr kr kr JB1 21JC1 21JD1 Postskåp 21 PA kr kr kr kr kr 21 PB kr kr kr kr kr Postskåp 814 Garderob Garderober 21 WA kr kr kr kr kr 21 WA kr kr kr kr kr Tower 1 användare 21 TA kr kr kr kr kr 21PA4 21PB4 21WA4 21WA5 Alla förvaringar med ben (150 mm) kan även erhållas med sluten sockel (50 mm) Lådkassett Bredd 404 mm, Höjd 328 mm, Djup 344 mm. Passar ej skåp bredd 814 mm Värdefack Till förvaring djup 421 mm Avdelare Till förvaring djup 421 mm Insats/tidskriftsställ Bredd 328 mm, Höjd 328 mm, Djup 340 mm Tower 2 användare 21 TA kr kr kr kr kr Tower 1 användare med garderob 21 TA kr kr kr kr kr PART Sideboard, mörkgrön (S 7020-G (tillägg)), svarta handtag. 21Z01 21Z02 21Z03 21Z04 Plåthylla Till postskåp i bredd 814 mm Plåthylla Till postskåp i bredd 1200 mm Justerbar hängmappsram Utan antitilt. Ställbar bredd. Höjd 90 mm, djup 340 mm. Silver Tillbehör 21 Z kr kr kr kr kr 21 Z kr 717 kr 969 kr 682 kr 717 kr 21 Z kr 295 kr 399 kr 281 kr 295 kr 21 Z kr kr Art nr Benämning Pris Tillbehör För innermått (bredd): mm För innermått (bredd): mm Plåthylla till postskåp i bredd 814 mm 212 kr Plåthylla till postskåp i bredd 1200 mm 272 kr Justerbar hängmappsram mm 622 kr Justerbar hängmappsram mm 726 kr

59 117 NEAT»NÄTT OCH GRAFISK FÖRVARING«Neat familjen består av förvaringar och arbetsbord med ett luftigt och grafiskt utseende för moderna kontor. Genom att ta bort onödig luft i skåpen, både på höjd och djup, samt göra stomme och luckor i tunna dimensioner har Neat fått ett eget uttryck som uppskattas av arkitekter och inredare. NEAT förvaring finns i bredderna 80, 120 eller 160 cm och höjderna 2 x A4, 3 x A4 och 4 x A4 samt en överliggare på 1 x A4. Krönskiva i marmor. Sluten sockel eller ben i metall. Neat förvaring är lika snygg bak- som framifrån och variationsmöjligheterna är många. Matcha material och kulörer efter eget huvud. Exempelvis kan du välja olika färger eller fanér på stommens in- och utsida. Luckor och lådsatser inbjuder också till eget skapande. Likt baksidan som kan fås i lack eller med textilryggar för en skönare känsla. Design: TEA, Thomas Eriksson Arkitekter Med NEAT förvaring kan du matcha stommens in- och utsida, front- och baksida samt luckor och lådfronter.

60 NEAT 119 Bredd mm, djup 385 mm Bredd 1200, djup 385 mm Stomme 2 xa4 Totalhöjd inkl sockel mm alt. inkl benstativ 870 mm Stomme 2 xa4 Totalhöjd inkl sockel mm alt. inkl benstativ 870 mm 42AA2 42BA2 42DA2 42HA2 Öppen Förberedd för Förberedd för Förberedd för luckor i S1 luckor i S2 luckor i S1/S2 Stomme 3 xa4 Totalhöjd inkl sockel 1165 mm alt. inkl benstativ 1235 mm S2 sektion 2 S1 sektion 1 42AB2 42BB2 42DB2 42HB2 Öppen Förberedd för luckor i S1 Stomme 3 xa4 Totalhöjd inkl sockel 1165 mm alt. inkl benstativ 1235 mm Förberedd för luckor i S2 Förberedd för luckor i S1/S2 S2 sektion 2 S1 sektion 1 S3 sektion 3 S3 sektion 3 S2 sektion 2 S1 sektion 1 42AB3 42BB3 42CB3 42DB3 Öppen Förberedd för luckor i S1 Förberedd för luckor i S2 Förberedd för luckor i S3 42EB3 Förberedd för luckor i S1, S2 42FB3 Förberedd för luckor i S1, S3 S2 sektion 2 S1 sektion 1 42AA3 42BA3 42CA3 42DA3 42EA3 42FA3 Öppen Förberedd för luckor i S1 Förberedd för luckor i S2 Förberedd för luckor i S3 Förberedd för luckor i S2, S3 Förberedd för luckor i S1, S3 Överdel utan rygg Överdel utan rygg Överdel utan rygg Överdel utan rygg S3 sektion 3 S2 sektion 2 42GA3 Förberedd för luckor i S2,S3 42HA3 Förberedd för luckor i S1, S2, S3 Stomme 4 xa4 Totalhöjd inkl sockel 1530 mm alt. inkl benstativ 1 mm Överdel utan rygg Överdel utan rygg Överdel utan rygg Överdel utan rygg 42JA3 42KA3 42LA3 42MA3 Öppen Förberedd för Förberedd för Förberedd för luckor i S1 luckor i S2 luckor i S1, S2 Överdel utan rygg S3 sektion 3 S2 sektion 2 S1 sektion 1 S4 sektion 4 S3 sektion 3 S2 sektion 2 42JB3 42KB3 42LB3 42MB3 Öppen Förberedd för luckor i S1 Förberedd för luckor i S2 Förberedd för luckor i S1, S2 Stomme 4 xa4 Totalhöjd inkl sockel 1530 mm alt. inkl benstativ 1 mm 42AB4 42BB4 42EB4 42SB4 Öppen Förberedd för Förberedd för Förberedd för luckor i S1 luckor i S1, S2 luckor i S1, S2, S3 42GB3 Förberedd för luckor i S2, S3 42HB4 Förberedd för luckor i S1, S2, S3, S4 42HB3 Förberedd för luckor i S1, S2, S3 Överdel utan rygg 42JB4 Öppen S1 sektion 1 S4 sektion 4 S3 sektion 3 S2 sektion 2 S1 sektion 1 S1 sektion 1 Överdel utan rygg Överdel utan rygg Överdel utan rygg S4 sektion 4 42AA4 42BA4 42EA4 42SA4 42HA4 42JA4 Öppen Förberedd för luckor i S1 Förberedd för luckor i S1, S2 Överdel utan rygg Överdel utan rygg Överdel utan rygg Förberedd för luckor i S1, S2, S3 S4 sektion 4 S3 sektion 3 S2 sektion 2 Förberedd för luckor i S1, S2, S3, S4 Förberedd för luckor i S1, S3 42KB4 42LB4 42MB4 Förberedd för luckor i S1 Förberedd för luckor i S1, S2 Förberedd för luckor i S1, S2, S3 S3 sektion 3 S2 sektion 2 S1 sektion 1 S1 sektion 1 42KA4 Förberedd för luckor i S1 42LA4 Förberedd för luckor i S1, S2 42MA4 Förberedd för luckor i S1, S2, S Benstativ Sluten sockel Lucka Lådkassett 42NB1 Påbyggnadsdel Benstativ Sluten sockel Lucka Lådkassett Tygklädd rygg 42ZA1 Krönskiva marmor 42NA1 Påbyggnadsdel Tygklädd rygg 42ZB1 Krönskiva marmor

61 NEAT 121 Bredd 1, djup 385 mm Stomme 2x A4 Totalhöjd inkl sockel mm alt inkl benstativ 870 mm 42AC2 42BC2 42DC2 42HC2 Öppen Förberedd för luckor i S1 Stomme 3x A4 Totalhöjd inkl sockel 1165 mm alt. inkl benstativ 1235 mm Förberedd för luckor i S2 Förberedd för luckor i S1, S2 42AC3 42BC3 42CC3 42DC3 Öppen Förberedd för luckor i S1 Förberedd för luckor i S2 Förberedd för luckor i S3 S2 sektion 2 S1 sektion 1 S3 sektion 3 S2 sektion 2 S1 sektion 1 S3 sektion 3 S2 sektion 2 Tower 42TC1 327 x 540 mm D: 650 mm Benämning Art nr Pris Art nr Pris Art nr Pris mm 1200 mm 1 mm Stomme 2 x A4 Öppen 42 AA kr 42 AB kr 42 AC kr Förberedd för luckor i S1 42 BA kr 42 BB kr 42 BC kr Förberedd för luckor i S2 42 DA kr 42 DB kr 42 DC kr Förberedd för luckor i S1, S2 42 HA kr 42 HB kr 42 HC kr Stomme 3 x A4 Neat öppen 42 AA kr 42 AB kr 42 AC kr Neat förberedd för luckor i S1 42 BA kr 42 BB kr 42 BC kr Neat förberedd för luckor i S2 42 CA kr 42 CB kr 42 CC kr Neat förberedd för luckor i S3 42 DA kr 42 DB kr 42 DC kr Neat förberedd för luckor i S1, S2 42 EA kr 42 EB kr 42 EC kr Neat förberedd för luckor i S1, S3 42 FA kr 42 FB kr 42 FC kr Neat förberedd för luckor i S2, S3 42 GA kr 42 GB kr 42 GC kr Neat förberedd för luckor i S1, S2, S3 42 HA kr 42 HB kr 42 HC kr Neat öppen 42 JA kr 42 JB kr 42 JC kr Neat förberedd för luckor i S2 42 LA kr 42 LB kr 42 LC kr Neat förberedd för luckor i S1, S2 42 MA kr 42 MB kr 42 MC kr 42EC3 42FC3 42GC3 Förberedd för luckor i S1, S2 Förberedd för luckor i S1, S3 Förberedd för luckor i S2, S3 42HC3 Förberedd för luckor i S1, S2, S3 Överdel utan rygg Överdel utan rygg Överdel utan rygg Överdel utan rygg S1 sektion 1 S3 sektion 3 S2 sektion 2 S1 sektion 1 42TA2 415 x 900 mm D: mm Stomme 4 x A4 Neat öppen 42 AA kr 42 AB kr 42 AC kr Neat förberedd för luckor i S1 42 BA4 4 kr 42 BB kr 42 BC kr Neat förberedd för luckor i S1, S2 42 EA kr 42 EB kr 42 EC kr Neat förberedd för luckor i S1, S2, S3 42 SA kr 42 SB kr 42 SC kr Neat förberedd för luckor i S1, S2, S3 42 HA kr 42 HB kr 42 HC kr Neat öppen 42 JA kr 42 JB kr 42 JC kr Neat förberedd för luckor i S1 42 KA4 4 kr 42 KB kr 42 KC kr Neat förberedd för luckor i S1, S2 42 LA kr 42 LB kr 42 LC kr Neat förberedd för luckor i S1, S2, S3 42 MA kr 42 MB kr 42 MC kr 42JC3 42KC3 42LC3 42MC3 Öppen Förberedd för luckor i S1 Förberedd för luckor i S2 Förberedd för luckor i S1, S2 Stomme 4 xa4 Totalhöjd inkl sockel 1530 mm alt. inkl benstativ 1 mm 42TA3 415 x 1170 mm D: mm Påbyggnadsdel 1 x A4 Neat Öppen 42 NA kr 42 NA kr 42 NA kr Krönskiva djup 385 mm Neat Krönskiva 42 ZA kr 42 ZB kr 42 ZC kr S3 sektion 3 Art nr Benämning Pris Art nr Benämning Pris Art nr Benämning Pris 42AC4 42BC4 42EC4 42SC4 Öppen Förberedd för luckor i S1 Förberedd för luckor i S1, S2 Förberedd för luckor i S1, S2, S3 Överdel utan rygg Överdel utan rygg Överdel utan rygg Överdel utan rygg 42HC4 Förberedd för luckor i S1, S2, S3, S4 S2 sektion 2 S1 sektion 1 Garderob 42 WA3 Neat garderob 3xA kr 42 WA4 Neat garderob 4xA kr Tower 42 TA2 Neat Tower kr 42 TA3 Neat Tower kr 42 TC1 Neat Tower 1xA kr Ben/Sockel Benstativ Neat mm 951 kr Benstativ Neat 1200mm kr Benstativ Neat 1mm kr Täckt sockel Neat mm 951 kr Täckt Sockel Neat 1200mm kr Täckt sockel Neat 1mm kr Täckt sockel Neat mm 951 kr Benstativ Neat mm 951 kr Luckor/lådor/Tygryggar Lucka Neat mm 358 kr Lucka Neat 1200mm 375 kr Lucka Neat 1mm 393 kr Neat lådkassett bredd kr Neat lådkassett bredd kr Neat lådkassett bredd kr 42JC4 42KC4 42LC4 42MC4 Öppen Förberedd för luckor i S1 Förberedd för luckor i S1, S2 Förberedd för luckor i S1, S2, S3 42NC1 Påbyggnadsdel Tygrygg 1165x341x7, skärmtyg 635 kr Tygrygg 1565x341x7, skärmtyg 750 kr Tygrygg 765x341x7, skärmtyg 519 kr TILLÄGG Stativ lack Dark chocolate och Misty grey kr Benstativ Sluten sockel Lucka Tygklädd rygg 42ZC1 Krönskiva marmor

62 NEAT 123 TILLÄGG Benämning Pris Pris Pris mm 1200 mm 1 mm Stomme / sektion Insida Kulörlack kr kr kr Insida Faner svart bets kr kr kr Insida Faner ask vit 5% alt. Ek kr kr kr Rygg i Kulörlack kr kr kr Rygg i Faner Ek svart bets kr kr kr Rygg i Faner ask vit 5% alt. Ek kr kr kr Rygg i Plexi kr kr kr Luckor / lucka Kulörlack kr kr kr Faner ek svart bets kr kr kr Faner ask vit 5% alt. Ek + 71 kr + 92 kr kr Plexi kr kr kr Lås kr kr kr NEAT command kr kr kr NEAT Förvaring, höjd 4 x A4, bredd, djup 385, vita skåp (S 0500-N) och vita stativ. Insida i vitpigmenterad ask. Rygg i vitpigmenterad ask och vit (S 0500-N). Skjutdörrar i vitfrostat plexiglas, vitpigmenterad ask, vit (S 0500-N), rosa (S 1510-Y80R) och mörkblå (S 8010-R70B). Lådkasetter i vit (S 0500-N) och vitpigmenterad ask. Fronter / lådkassett Kulörlack kr kr Faner ek svart bets kr kr Faner ask vit 5% alt. Ek kr kr Lås (endast till bredd 400) kr NEAT command kr kr Benämning Pris Tower Rygg i lack kr Rygg i Ek svartbets kr Rygg i ask vit 5% alt. Ek kr kr kr Front i lack kr Front i Ek svartbets kr Front i ask vit 5% alt. Ek kr kr kr TEKNISK SPECIFIKATION Stomme Toppskiva, sidor och botten i 16 mm MDF, hyllplan i 22 mm MDF, mellansida i 8 mm MDF. Vit lack (NCS S 0500-N). Underrede Ben i fyrkantsprofil, höjd 130 mm. Vit eller svart lack. Sluten sockel, höjd 60 mm. Vit eller svart lack. Alla underreden har en ställfot att justera mot ojämna golv. Dörr/rygg Skjutbar lucka och rygg i 6 mm MDF (lackad/fanérad) alternativt plexiglas. Lack Vit (S 0500-N), Solgul (S 1040-Y), Grön (S 1070-G30Y), Orange (S 1080-Y70R), Dimgrön (S 2010-B70G), Ljusgrå (S 2500-N), Turkos (S 3030-B30G), Nougat (S 5-Y20R), Mörkgrå (S 7000-N), Petrolium (S 7020-B10G), Puderrosa (S 1510-Y80R) Midnattsblå (S 8010-R70B), Lagerbladsgrön (S 4020-G30Y), Buteljgrön (S 8010-B90G), Brun (S 8010-Y90R), Svart (S 9000-N) Fanér Ask (vitpigment 5%), Ek, Ek svartbets. Plexi Vit frostad plexi (000), Grå frostad plexi (9T23), Blå frostad plexi (7T69), Rökfärgad klar plexi (923), Orange klar plexi (3T19), Grön frostad plexi (6T59) NEAT T-Net table, 1 x, vitt stativ, bordsskiva i ek faner, NEAT Uttag (eloch nätverk). NEAT Tower 2 x A4, ljusgrått skåp och front (S 2500-N). FEATHER Snurrstol, krom stativ, svart armstöd, sits och rygg i läder: Elmosoft (54035).

63 NEAT COMMAND 125 ACCESS Access till P-hus, entré, rätt avdelning, eget skåp samt teknisk utrustning som tex skrivare och projektorer. Öppna dörrar Entré/avd. Access till parkering BOKNING Boka förvaringsskåp, arbetsplats, konferensrum mm. STYRNING Styr belysning etc så att den endast används den tid som arbetsplatsen är bemannad. REGISTRERING Registrera lunchinköp, uttag i varuautomater etc och dra kostnaden direkt på medarbetarnas lön. Styr belysning Öppna/lås skåp och lådor Boka massagefåtölj etc Registrera köp i varuautomat NEAT Command ett kort, många möjligheter. Lås upp / boka arbetsbord Access till skrivare Registrera lunchköp TEKNIK ANPASSNING NEAT Command använder beprövad RFID teknik (Radio-frequency identification) och programvaran är utvecklad och tillverkad i Sverige. I vardagen stöter du på RFID i exempelvis busskort, skidpass, butikslarm, ID-kort mm. Oavsett om ni vill arbeta med EM 125 khz eller Mifare levererar NEAT Command. Ert behov styr lösningen och varje projekt är unikt. Använd befintligt passersystem och komplettera med låsning av möbler etc eller skapa ett nytt komplett system. Briefa oss om ert behov så skapar tillsammans rätt lösning för ert behov.

64 127 PIECE»FÖR KREATIVA MÖTEN«Piece är en familj mediaförberedda möbler för kreativt arbete och möten. Piece borden inbjuder till spontana möten med eller utan laptops, smartphones och surfplattor. Piece vägghängda mediamöbler fungerar lika bra för presentationer och kreativt samspel som för enskilt arbete. Utbudet innehåller laptophylla, skrivtavla i glas, hyllsektioner och skåp i olika storlekar. De kombinerar raka, rena linjer med vita ytor som matchas med önskade kontrastfärger för att skapa spänning. Samtidigt som snygga kabelgenomföringar hjälper till dölja fula adapters och sladdar. Piece är smäcker och anpassad för modern teknik. Glasskivor i olika färger ger tåliga toppytor som är enkla att hålla rena. Smart väggupphängning gör serien lättplacerad och skapar en luftig känsla var än i kontoret den placeras. Design: TEA, Thomas Eriksson Arkitekter PIECE Öppen förvaring x 240, djup 200, skåp i vitt (S 0500-N), insida i nougat (S 5-Y20R). PIECE Laptophylla x 750, djup 500 (inre 430), skåp i nougat (S 5-Y20R).

65 PIECE 129 Stomme i vit lack S 0500-N. TILLÄGG Art nr Benämning Pris Bredd mm Bredd 1 mm Bredd 2000 mm Piece förvaring - öppen Djup 200 mm 40AA1 Djup 350 mm 40BA1 40AB1 40BB AC1 40BC Öppen med insida i vit lack S 0500-N 40 AA kr 40 AB kr 40 AC kr 40 BA kr 40 BA kr 40 BB kr 40 BB kr 40 BC kr 40 BC kr Glastopp / skåp Djup kr kr kr Djup 350 med spår kr kr kr Djup kr kr Djup 500 med spår kr kr Skjutdörr i plexiglas (std. färger) / skåp Inget tillägg kr kr BA2 40BB2 40BC2 Piece förvaring - med skjutdörrar 400 Djup 350 mm, utan kabelspår CA2 40CB2 40CC2 Med skjutluckor i vitpigmenterad ask eller ek fanér 40 CA kr 40 CB kr 40 CC kr 40 DA kr 40 DB kr 40 DC kr 40 EA kr 40 EB kr 40 FA kr 40 FB kr Ytmaterial insida öppen förvaring / skåp Andra standardfärger än vitt + 50% 400 Djup 350 mm, med kabelspår 40DA2 40DB2 1 40DC2 Djup 500 mm, utan kabelspår Med slagdörrar i vit lack S 0500-N 40 GA kr 40 GA kr 40 HA kr 40 HA kr Övrigt 40 X01 Piece laptophylla kr 40 Y01 Piece skrivtavla i glas kr 40EA2 40EB2 Djup 500 mm, med kabelspår 1 Piece hanger Garderoben PIECE Hanger finns tillgänglig i djupen 250 eller 400 mm FA2 40FB2 Djup 500 mm, utan kabelspår GA2 40GA3 Piece förvaring - övrigt Laptophylla Skrivtavla (glas) Djup 500 mm, med kabelspår Art nr Djup Benämning Pris HA2 40HA3 40X01 40Y01 40 X mm Piece hanger i vit lack utan tillval för front kr 40 X mm Piece hanger i vit lack utan tillval för front kr 40 X mm Piece hanger i vit lack med spegel front kr 40 X mm Piece hanger i vit lack med spegel front kr 40 X mm Piece hanger i vit lack med whiteboard front kr 40 X mm Piece hanger i vit lack med whiteboard front kr 40 Z mm Hatthylla för Piece Hanger 623 kr 40 Z mm Hatthylla för Piece Hanger 804 kr PIECE Hanger, ekfanér. PIECE Hanger, whiteboard (andra färger än vit finns som tillägg).

66 HYLLSYSTEM 131 (basuförande) TEKNISK SPECIFIKATION Bärlist 1670 mm Inkl. täcklist. Vit, svart eller silver lack. Bärlist 2 mm Inkl. täcklist. Vit, svart eller silver lack. Art nr Prisklass Faner... Laminat Övrigt Bok Björk/Ek Vit/Ljusgrå Hyllplanen 486 har bredd 803 mm och finns i djup 300, 416 och mm. Tidskriftshylla art.nr tillverkas av bockat plexiglas. 13AA1 Hängskena 1237 mm Vit, svart eller silver lack. 13AB1 Hängskena 1950 mm Vit, svart eller silver lack. 13 AA kr 13 AB kr 13 BA kr 13 BB kr 13 CA kr 409 kr 340 kr CA kr 476 kr 397 kr CA kr 673 kr 551 kr CD kr 13 CE kr 513 kr 420 kr Z kr 13 Z kr Textilskiva 488 består av 10 mm skivmaterial samt 7 mm ljudabsorberande material, som kläs med någon utav våra standardtyger för skärmar, alt. insänt kundtyg. Vid insänt kundtyg är tygåtgången: för enfärgat tyg, bredd 130 cm - 1,5 m alt. för enfärgat tyg, bredd 150 cm - 0,9 m Anslagstavla 487 består av en korkskiva, monterad på kantlistad spånskiva och har en pennhylla i plåt. Övriga tillbehör är en tillbehörskrok och pärmstödsbåge 626. Ovan inredning samt skenor, hyllgavlar är pulverlackerade och kan fås i vit-, svart- eller silverfärg. 13BA1 Hyllplan 803x300 mm Hyllplan med kärna i spånskiva (för max belastning 30 kg) eller spånlamell (för max belastning 60 kg). 13BB1 Hyllplan 803x416 mm Hyllplan med kärna i spånskiva (för max belastning 30 kg) eller spånlamell (för max belastning 60 kg). Hyllplan 803x mm Hyllplan med kärna i spånskiva (för max belastning 30 kg) eller spånlamell (för max belastning 60 kg). 13 Z04 prisklass kr 13 Z04 prisklass kr 13 Z04 prisklass kr 13 Z04 prisklass kr 13 Z kr Hyllplanen tillverkas av laminat alternativt fanerad spånskiva. Faneret är knivskuret av bok eller björk och är naturfärgat. Ek kan erhållas som tillval. Faneret är ca 0,6 mm tjock. Hyllplan med djup 300 mm och 416 mm faneras på två sidor. Hyllplan/arbetsyta som är mm djup kontralimmas med balansfolie. Kanter på hyllor och skåp är plana och kantlistade med trä alt ABS kantlist. Kanter på slitsad skärm är plan MDFkant. Alla kanter har samma hållfasthet. 13CA1 13CA2 13CA3 Tidskriftshylla 803x300 mm Hylla i plexiglas med 30 lutande konsol. Höjd i framkant 40 mm. Bottenhylla För användning av Reflect påbyggnadsdel 10NB1 eller 10SB1 i hyllsystem. Täckt hyllgavel. TIDSKRIFTSSTÄLL Tidskriftsställ Brädan Med 5 st tidskrifthyllor. Bredd 250 mm, höjd 1670 mm. För väggmontage Tidskriftsställ Brädan Med 5 st tidskrifthyllor (1 sida). Bredd 250 mm, höjd 1690 mm. Enkelsidig golvenhet. Tidskriftsställ Brädan Med 10 st tidskrifthyllor (2 sidor). Bredd 250 mm, höjd 1690 mm. Dubbelsidig golvenhet. 13CD1 13CE1 Monteringssats För gipsvägg inkl 5st mollybeslag. Bärlist 2 mm behöver 2 st mont.satser. Stödfot Används som extra stöd vid behov. Justerbar +15 mm. Klarar upp till 15 mm djupa och 105 mm höga golvlister. Tillbehörskrok Hakas i bärlistens nedre spår. Höjd 40 mm. 50 mm 115 mm 13YA1 13YA2 13YA3 13Z01 13Z02 13Z03 Textilskiva Textilskivor hängs i hängskena för hyllsystem. Bredd 790 mm, höjd 1235 mm. Anslagstavla Tavla i kork med pennhylla i metall. Bredd mm, höjd 620 mm. Faner i bok, björk, ek eller vit lack. Silver, vit eller svart metall. Art nr Prisklass Faner.. Lack Övrigt Bok Björk/Ek Vit 13Z04 13Z05 13 YA kr kr kr YA kr kr kr YA kr kr kr - - -

67 ARBETSSTOLAR EVE KONFERENS- OCH BESÖKSSTOLAR FEATHER CHAIR FEATHER LOUNGE FEATHER STOOL HUG CHAIR LOOP STOOL ZIV ÖVRIGA SOFFOR OCH FÅTÖLJER GATHER RESOLVE RESOLVE PLAY BRIDGE CLIFF E-CAB E-POS SITT MÖBLER

68 135 EVE EVE erbjuder ett bra program med arbetsstolar, som ger var och en möjlighet att välja en stol som passar respektive individ och arbetsuppgift. Eve finns i olika prisklasser och med olika utrustningsalternativ, bland annat med olika mekanismer för hur stolen följer kroppen. Design: Edsbyn Design Dept.

69 EVE 137 Fotkryss i svart nylon. TILLÄGG Art nr Ryggstöd Prisklass 1 Prisklass 2 Prisklass 3 Prisklass 4 EVE 100 Stol med permanent (ej låsbar) gunga. Ställbar tröghet i gungmekanism. Fotkryss och hjul i svart nylon. Svart gaspelare. Finns i klädsel Event svart (färg nr 60999) Låg rygg Tygåtgång: 0,6 m Hög rygg Tygåtgång: 0,8 m Armstöd till EVE 100 EVE 100 (Tyg svart Event) utan armstöd Lågt kr utan armstöd Högt kr EVE utan armstöd Lågt kr kr kr kr utan armstöd Högt kr kr kr kr EVE utan armstöd Mellan kr kr kr kr utan armstöd Högt kr kr kr kr utan armstöd Mellan kr kr kr kr utan armstöd Högt kr kr kr kr Tillägg för Med armstöd Tillägg för /19 509/ Med armstöd Tillägg till EVE 200 och EVE 300 Fotkryss i krom Sitthöjd mm Sitthöjd mm med fotring Tillägg till EVE 300 Nackstöd i tyg Nackstöd i svart skinn kr kr kr kr kr kr kr EVE 200 Arbetsstol med freefloatmekanism. Ställbart gungmotstånd för ryggbricka. Helklädd rygg och sits. Ställbar rygg i höjdled. Hjul (bromsade) för hårda och mjuka golv. Armstöd justerbara i höjd, djup, sida och vinkel. EVE 200 är testad och godkänd, klassad typ A Låg rygg Tygåtgång: 1,1 m Hög rygg Tygåtgång: 1,2 m EVE 300 Synkron Låsbar synkrongunga med antichocksystem. Sittdjupjustering. Justerbar svank- och rygghöjd.justerbara armstöd (höjd/bredd/vinkel/djup). Hjul (bromsade) med gummislitbana för hårda eller mjuka golv. EVE 300 är testad och godkänd, klassad typ A. Tillval till EVE Sitsförskjutning, sitsen skjutbar 50 mm - Förhöjd gaspelare mm - Förhöjd gaspelare inkl. kromad fotring Justerbar bredd (hela armstödet) Ställbar höjd EVE 300 Freefloat Freefloatmekanism. Sittdjupjustering. Justerbar svank- och rygghöjd. Justerbara armstöd (höjd/bredd/vinkel/djup). Helklädd rygg och sits. Hjul (bromsade) med gummislitbana för hårda och mjuka golv. EVE 300 är testad och godkänd, klassad typ A (Synkron) (Freefloat) Mellan rygg Tygåtgång: 1,2 m (Synkron) (Freefloat) Hög rygg Tygåtgång: 1,3 m Tillval till EVE Nackstöd (endast hög rygg), klädd lika stolen - Nackstöd (endast hög rygg) i svart skinn - Förhöjd gaspelare mm - Förhöjd gaspelare inkl. kromad fotring Justerbar i djup Justerbar bredd (armstödsplattan) Vinklingsbar

70 139 FEATHER God design till ett vettigt pris. Alla möbler i Feather familjen har omsorgsfullt designade detaljer. Fina exempel på stolarna är växlingen i dimensioner i övergången mellan ben och infästningen av ryggstöd. Och hur radier samspelar i ryggstöd, sitsar och ben. Vilket gör Feather till en»tyst stol«med karaktär! Namnet Feather anspelar på nätthet och fjädring. Infästningen av ryggen, är inte bara snygg utan ger en fjädrande effekt som i sin tur ger en mycket god sittkomfort. Stolarna i Feather familjen är mångsidiga och anpassningsbara och fungerar i många olika miljöer från kontor till konferens, restaurang och skola. Uttrycket är så fint att de även gör sig väl i hemmiljö. Variationsmöjligheterna i färg, form och material ger dig möjligheten att ge din inredning personlig touch. Design: Jens Fager

71 FEATHER 141 Feather Stol med metallunderrede vit, silver lack, krom. Formpressad sits och rygg. Stol med armstöd har ett purinklätt metallarmstöd, svart alt grå. Stapelbar och upphängningsbar. Feather Swivel Stol med metallunderrede vit, silver (djupsilver) lack, krom. Formpressad sits och rygg. Stol med armstöd har ett purinklätt metallarmstöd, svart alt grå. Upphängningsbar Feather Swivel adjust Stol med gaspatron. Metallunderrede vit, silver (djupsilver) lack, krom. Formpressad sits och rygg. Stol med armstöd har ett purinklätt metallarmstöd, svart alt grå. Upphängningsbar Stativ i silver, svart, vit eller krom. Björk, ek, vitbetsad ask, svartbetsad ek. Utan armstöd. Art nr Prisklass 1 Prisklass 2 Prisklass 3 Prisklass 4 Elmosoft Övrigt läder TILLÄGG Tillägg för Totalbredd: 610, totaldjup: 660, höjd: 845 mm Sitthöjd: 450, sittbredd: 415 sittdjup: 425 mm Tygåtgång: Helklädd rygg och sits 0,95m/st. Tygåtgång: Helklädd rygg och sits 0,95m/st. Skrivskiva (till Feather) Bredd 260 mm, Djup 190 mm Totalbredd: 610, totaldjup: 660, höjd: 845 mm Sitthöjd: 450, sittbredd: 415 sittdjup: 425 mm Tygåtgång: Helklädd rygg och sits 0,95m/st. Sits: 0,47m/st (vid köp av 1-3 st) 0,35m/st (vid 4 eller fler) Kopplingsbeslag (till Feather) Totalbredd: 610, totaldjup: 660, höjd: mm Sitthöjd: , sittbredd: 415 sittdjup: 425 mm Tygåtgång: Helklädd rygg och sits 0,95m/st. Sits: 0,47m/st (vid köp av 1-3 st) 0,35m/st (vid 4 eller fler) Stolsvagn (till Feather) Bredd 390 mm, Höjd 924 mm, Djup 430 mm (rygg i fanér) kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr (rygg i fanér) kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr (rygg i fanér) kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr (rygg i fanér) kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr (rygg i fanér) kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr Med armstöd Tillägg för Med armstöd Tillägg för Med armstöd Tillägg för Med armstöd kr kr kr kr Tillägg för Med armstöd kr Skiva: Björk, Ek, Ek svartbets, Ask vitbets, Svart desktop. Metall: Vit, Silver, Krom Feather Lounge Stol med metallunderrede vit, svart, silver lack, krom. Formpressad sits och rygg. Stol med armstöd har ett svart purinklätt metallarmstöd. Stapelbar Krom Feather Lounge Swivel Roterbar stol med metallunderrede vit, svart, silver lack, krom. Formpressad sits och rygg. Stol med armstöd har ett svart purinklätt metallarmstöd Krom Art nr Benämning Pris Tillbehör till stolar Skrivskiva till stol Feather kr Stolsvagn till stol Feather kr Kopplingsbeslag till stol Feather 711 kr Tillägg för Krom Utan armstöd Med armstöd Tillägg för Armstöd läder kr kr +515 kr Tillägg för Krom Utan armstöd Med armstöd kr kr Totalbredd: 570, 675 mm med armstöd totaldjup: 660, höjd: 780 mm Sitthöjd: 410, sittbredd: 510 sittdjup: 515 mm Tygåtgång: Enligt Feather Feather Stool Stol med metallunderrede i vit, svart och silver lack, alternativt krom. Formpressad sits. Fotstöd alltid i krom. Sittbredd: 345 sittdjup: 394 mm Totalbredd: 570, 675 mm med armstöd totaldjup: 660, höjd: 780 mm Sitthöjd: 410, sittbredd: 510 sittdjup: 515 mm Tygåtgång: Enligt Feather Small Medium Large Art nr Prisklass 1 Prisklass 2 Prisklass 3 Prisklass 4 Bok/Björk Feather Stool kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr Tillägg för Feather Stool Krom kr kr kr Tillägg stativ lack Stolar (Dark chocolate / Misty grey) kr Stool (Dark chocolate / Misty grey) kr För bordshöjd 730 mm. Totalbredd: 355, totaldjup 400 mm. Sitthöjd 460 mm. Tygåtgång: 0,25m (vid köp av 1 st) 0,5m (vid köp av 2 st) För bordshöjd 900 mm. Totalbredd: 393, totaldjup 408 mm. Sitthöjd 650 mm. Mått mellan sits och fotstöd 460 mm För bordshöjd 1060 mm. Totalbredd: 424, totaldjup 439 mm. Sitthöjd mm. Mått mellan sits och fotstöd 460 mm. FEATHER Stool small, vitt stativ, sits i vitbetsad ask. FEATHER Stool small, stativ i dark chocolate (8019) sits i ask. FEATHER Stool medium, stativ i dark chocolate (8019) sits i läder: Cognac (54035). FEATHER Stool large, stativ i fir green (9), sits i tyg: Pitch (grass). FEATHER Stool large, stativ i misty grey (7044), sits i läder: Cognac (54035). FEATHER Lounge chair, misty grey (7044), sits, rygg och armstöd i läder: Cognac (54035).

72 143 HUG Är en stol komponerad för komfort, tillgänglighet och funktion. Utmaningen har legat i att utmana det pressade faneret för att åstadkomma djärva kurvor med komfort och bibehållen nätthet och styrka i materialet. Hug chair är till för alla tillfällen, alla människor och alla platser. Den staplas enkelt och kan med fördel hängas med sin karm på ett bord. Perfekt för att underlätta städning och göra vardagen lite enklare. Design: Jens Fager

73 HUG 145 Stativ i silver, vit eller svart Art nr Beskrivning Prisklass 1 Prisklass 2 Prisklass 3 Prisklass 4 Sits i samma material som rygg rygg i björk/ek kr kr kr kr 995 kr rygg i svartb. ek/vitb. ask/vitpig. ask kr kr kr kr kr

74 147 LOOP Idén var att skapa en enkel men stabil och tålig pall med hög sittkomfort och egen karaktär. Till offentliga miljöer med mycket folk i rörelse och krav på att klara ett tufft slitage. Möjligheten att variera utförande och därmed utseende gör att Loop Stool passar för en mängd olika touch down platser från aktivitetsbaserade kontor och lounger till barer och restauranger, buss- och tågstationer samt flygplatser. Loop Stool finns i två höjder och passar för en mängd olika typer av bord och miljöer. Loop Stool kan göras konceptuellt monokrom, elegant läderklädd med läderlindat ryggstöd eller sportig med tekniska tyger och mjuk skumplast i ryggstödet. Design: TEA

75 LOOP 149 Stativ i silver, vit eller svart. Sitthöjd 640 mm eller mm. Art nr Utförande Prisklass 1 Prisklass 2 Prisklass 3 Prisklass Sitthöjd 640 mm utan rygg kr kr kr kr med rygg kr kr kr kr Sitthöjd mm 820/ / utan rygg kr kr kr kr med rygg kr kr kr kr

76 151 ZIV Ziv är en mycket komfortabel och mångsidigt användbar stol med»fåtöljkänsla«. Skalets eleganta form med precisa sömmar ger stolen karaktär och Ziv gör sig lika bra hemma som på kontoret. Ziv finns med ett antal olika underreden. Välj med eller utan»snurr funktion«, hjul (ej snurrfunktion), medar (även 2-sits), roterbar pelare (returmekanism) eller träben. Design: Edsbyn Design Dept.

77 ZIV 153 Stativ i vit eller krom. Pelare endast krom. Träben i bok, björk eller svartbets. Art nr Beskrivning Prisklass 1 Prisklass 2 Prisklass 3 Prisklass 4 Evo Ziv Finns i klädsel Evo, Event, Europost 2, Fame, Gaja Classic, Luna 2, Messenger 4, Divina MD, Divina Melange 2, Steelcut Trio 2, Tweed. Vit kantsöm vid svart klädsel (svart kantsöm kan fås vid förfrågan), svart kantsöm som standard vid övriga färger. Höjd: 845, bredd: 670, djup: 585 mm. Sitthöjd: 455, sittbredd: 430, sittdjup: 460 mm. Höjd armstöd: 645 mm. Medar Pelarfot Fast stativ kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr Tillbehör (enbart till stolar) Ziv iläggsdyna 518 kr 681 kr 808 kr kr 441 kr Roterbart stativ Hjul Träben Ziv 2sits-soffa Höjd: 850, bredd: 1170, djup: 620 mm. Sitthöjd: 450, sittbredd: 940, sittdjup: 460 mm. Höjd armstöd: 640 mm.

78 BESÖKS OCH KONFERENSSTOLAR 155 TILLÄGG Art nr Prisklass 1 Prisklass 2 Prisklass 3 Prisklass 4 Evo Bok/Björk Plast DS Haga Line Karmstol klädd. Stoppning i formgjuten kallskum. Fjädrande rygg. Metallstativ. Stapelbar Sitthöjd: 440, sittbredd: 425 sittdjup: 420 mm Tygåtgång vid tygbredd 130 cm: 1,1 m/st, 140 cm: 1,0 m/st, 150 cm: 0,95 m/st Formpressad skiktlimmad sits. Stativ i stålrör. Armstöd klädda i svart läder. Karmstol ej staplingsbar Bredd: 480 (armstöd 560), djup: 480, höjd 835 mm. Sitthöjd: 430, sittbredd: 410, sittdjup: 420 mm. Tygåtgång vid tygbredd cm: 1 stol = 1,05 m, fler stolar = 0,8 m/stol. Stativ av skiktlimmad bok alt björk. Stapelbar Faner Bredd: 520, djup: 570, höjd: 820 mm. Sitthöjd: 450, sittbredd: 460, sittdjup:460 mm Tygklädd Bredd: 520, djup: 570, höjd: 830 mm. Sitthöjd: 470, sittbredd: 460, sittdjup:460 mm kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr (rygg i faner) kr kr kr kr kr kr kr kr kr Tillägg till Tin Stativ i krom Tillägg till Haga Stativ i krom Armstöd / stol Tillägg till Sol Stativ i svart färg (utan armstöd) Stativ i svart färg (med armstöd) Armstöd / stol (svart stativ) Armstöd / stol (silver stativ) kr + 36 kr kr - 43 kr - 45 kr kr kr Tygåtgång vid tygbredd 130 cm: 0,6 m/st. Tygåtgång vid tygbredd cm: 0,52 m/st. Tillägg till Peo Stativ i svart färg - 60 kr Liz Manta Mix (basutförande) Tillägg till Line Armstöd / stol + 73 kr Plast Höjd: 850, bredd: 590, djup: 535 mm. Sitthöjd: 470, sittbredd: 450, sittdjup: 410 mm. Helklädd Höjd: 855, bredd: 590, djup: 540 mm. Sitthöjd: 480, sittbredd: 455, sittdjup: 420 mm. Se-Di Bredd: 520 (med armstöd 620) djup: 460, höjd 810 mm. Sitthöjd: 450, sittbredd: 450, sittdjup: 400 mm. Tygåtgång vid tygbredd 140 cm: 1-3 st = 0,55 m. Tin Bredd: 500/565, djup: 540, höjd: 830 mm Sitthöjd: 455, sittbredd: 420, sittdjup: 410 mm Tygåtgång sitsbricka: 1 st = 0,50 m, 3 st = 0,50 m. Tygåtgång helklädd vid tygbredd 130 cm: 0,95 m/st Tygbredd cm: 0,80 m/st Kopplingsbeslag Art nr Utförande Prisklass 1 Prisklass 2 Prisklass 3 Prisklass 4 Övrigt Vit, Grå, Svart lack kr Vit, Grå, Svart / armstöd kr Björk kr Björk / armstöd kr Ek kr Ek / armstöd kr Tygklädd kr kr kr Tygklädd / armstöd kr kr kr kr kr kr kr kr kr Tillägg till Manta Armstöd / stol Ek eller bok fanér Svart eller vit lack Tillägg till Se-Di Nackstöd i prisklass 2 eller 3 Nackstöd i prisklass 4 Tillägg för Mix Tygklädd sitsbricka på stol i lack eller fanér Prisklass 2 Prisklass 3 Prisklass kr kr + 25 kr kr kr kr kr kr Bredd: 660, djup: 670, höjd: 1160 mm Sitthöjd: , sittbredd: 460, sittdjup: 450 mm Tygåtgång vid tygbredd 150 cm: 1,3 m/st Bredd: 550, djup: 520, höjd 885 mm. Sitthöjd: 440, sittbredd: 410, sittdjup: 410 mm. Tygåtgång vid tygbredd 150 cm: 1 stol eller fler 1,0 m/st. Art nr Benämning Pris Tillbehör till stolar Kopplingsbeslag till stol Mix 372 kr

79 157 GATHER A NEW CROSS OVER Gather soffor tar det bästa från två världar, modulsoffans flexibilitet och den fristående soffans estetik. Programmet låter dig konfigurera Gather efter behov och önskemål, utan att kompromissa med vare sig komfort eller utseende. Tunna ben skruvas i en stabil stålram och soffmodulerna placeras ovanpå. Detta ger programmet fördelar i produktion, logistik, konfiguration och montering. Gathers helgjutna uttryck kommer av generösa men väl avpassade volymer. De delas runt om av en karaktäristisk söm som löper runt om soffan. Gather är en perfekt soffa för det moderna kontoret som gör sig lika väl hemma. Design: Andreas Engesvik

80 GATHER 31 KB KA4 Art nr Utförande Tyg 2 Tyg 3 Tyg 4 Elmosoft läder 31 KA2 2-sits med rygg och 2 karmar 6-sits med rygg och 2 karmar 31 KB1 31 KA3 31 KA4 3-sits med rygg och 2 karmar 31 KA5 2-sits lång med rygg och 2 karmar 31 KA5 31 KA6 2,5-sits med rygg och 1 karm 3-sits med rygg utan karmar 31 KB3 31 KB31-sits plus 1,5 Schäslong 31 KB5 31 KA8 31 KB7 31 KA2 2-sits soffa kr kr kr kr 31 KA3 3-sits soffa kr kr kr kr 31 KA4 lång 2-sits soffa kr kr kr kr 31 KA5 6-sits soffa kr kr kr kr 31 KA6 2,5-sits soffa kr kr kr kr 31 KA7 2,5-sits soffa kr kr kr kr 31 KA8 3-sits soffa kr kr kr kr 31 KB1 1-sits soffa med schäslong kr kr kr kr 31 KB2 1-sits soffa med schäslong kr kr kr kr 31 KB3 1-sits soffa med schäslong kr kr kr kr 31 KB4 1-sits soffa med schäslong kr kr kr kr 31 KB5 3-sits soffa med schäslong kr kr kr kr 31 KB6 3-sits soffa med schäslong kr kr kr kr 31 KB7 2-sits soffa med schäslong kr kr kr kr 31 KB8 2-sits soffa med schäslong kr kr kr kr 31 KC1 hörnsoffa 3+H kr kr kr kr 31 KC2 hörnsoffa 3+H kr kr kr kr 31 KC3 hörnsoffa 2+H kr kr kr kr 31 KC4 hörnsoffa 4+H kr kr kr kr Tillbehör 1-sits plus 1,5 Schäslong 1-sits plus 1,5 Schäslong 3-sits plus 1,5 Schäslong 2-sits plus 1,5 Schäslong 31 KA1 Pall kr kr kr kr 31 KA9 Lång pall kr kr kr kr 31 KA1 31 KC1 31 KC2 1-sits pall 31 KA9 3-sits plus 2-sits 3-sits plus 4-sits 2-sits pall

81 GATHER ARMCHAIR Art nr Utförande Tyg 2 Tyg 3 Tyg 4 Elmosoft läder 31 FA1 Fåtölj kr kr kr kr Ø25

82 163 RESOLVE»SKAPAR RUM I RUMMET«Resolve inbjuder till enskildhet och lugna samtal i öppna kontorslandskap och offentliga miljöer. Soffan och fåtöljen har en generös bredd så att du kan ha laptop och annat arbetsmaterial bredvid dig om du vill arbeta. Tack vare karakteristisk form och klädsel är Resolve en blivande klassiker. Design: Dan Ihreborn

83 RESOLVE 165 TILLÄGG Art nr Utförande Prisklass 1 Prisklass 2 Prisklass 3 Prisklass 4 Rygg i trä/polyeter. Sits i trä med Nozag/polyeter med fibervadd. Ryggdynor i fjäder/dun. Stålstativ i krom alt vit lack. Helklädd laminerat tyg Samar Fåtölj bred hög rygg kr Soffa 2-sits hög rygg kr Fåtölj smal hög rygg kr Fåtölj bred låg rygg kr Soffa 2-sits låg rygg kr Soffa 3-sits låg rygg kr Stativ lack Dark chocolate / Misty grey kr sitthöjd 400 mm Tillbehör Kudde kr 922 kr kr sitthöjd 400 mm sitthöjd 400 mm sitthöjd 400 mm sitthöjd 400 mm Sidokudde Tygåtgång: 0,55 m (140/150 cm tygbredd). Kudde Tygåtgång: 0,7 m (140/150 cm tygbredd).

84 RESOLVE PLAY 167 TILLÄGG Art nr Utförande Prisklass 1 Prisklass 2 Prisklass 3 Prisklass Kardborreband * Seat width Seat width 750 Seat depth 500 AV-PREPARED PARTITION 31 GA 2-sits soffa kr kr kr 31 GB fåtölj bred kr kr kr 31 GC fåtölj kr kr kr per soffa / fåtölj kr * för montering av mellanvägg Mellanväggar GD0 för soffa kr kr kr 31 GDT för soffa (med TV-fäste) kr kr kr GE0 för fåtölj kr kr kr 31 GET för fåtölj (med TV-fäste) kr kr kr 400 Seat depth 500 Seat width 1550 Seat depth 500 AV-PREPARED PARTITION Resolve Play kan kläs i många olika tyger samt med fördel kläs i olika tyg på stomme respektive sits och kuddar. Med Resolve Play kan två soffor bilda ett litet konferensrum, med hjälp av en mellanvägg som kan fås AV-förberedd. Anslutningen görs med kardborreband (vilket anges vid beställning).

85 BRIDGE CLIFF 169 Cliff modulsoffa Stomme i trä, stoppning i polyeter, benstativ krom / sitthöjd 420 mm Tygåtgång: 6,0 m (140/150 cm tygbredd). Tygåtgång: 4,0 m (140/150 cm tygbredd). Tygåtgång: 7,9 m (140/150 cm tygbredd) Tygåtgång: 3,0 m (140 cm tygbredd). 2,8 m 150 cm (tygbredd) Tygåtgång: 3,0 m (140 cm tygbredd). 3,0 m 150 cm (tygbredd) Tygåtgång: 2,2 m (140 cm tygbredd). 2,2 m 150 cm (tygbredd) Tygåtgång: 7,2 m (140/150 cm tygbredd) Tygåtgång: 12,6 m (140/150 cm tygbredd) Tygåtgång: 4,3 m (140 cm tygbredd). 4,3 m 150 cm (tygbredd) Tygåtgång: 4,8 m (140 cm tygbredd). 4,8 m 150 cm (tygbredd) Tygåtgång: 4,3 m (140 cm tygbredd). 4,3 m 150 cm (tygbredd) Sidokudde Kudde Tidningsfack Tygåtgång: Tygåtgång: 0,7 m (140/150 cm tygbredd). 0,7 m (140/150 cm tygbredd) Armstöd Tygåtgång: 3,2 m (140 cm tygbredd). 3,2 m 150 cm (tygbredd) Tygåtgång: 4,8 m (140 cm tygbredd). 4,8 m 150 cm (tygbredd) Tygåtgång: 1,1 m (140 cm tygbredd). 1,1 m 150 cm (tygbredd) Se ovan TILLÄGG Se ovan Art nr Prisklass 1 Prisklass 2 Prisklass 3 Prisklass 4 Elmosoft läder Art nr Benämning Prisklass 1 Prisklass 2 Prisklass 3 Prisklass 4 Art nr Utförande Prisklass 1 Prisklass 2 Prisklass 3 Prisklass 4 Elmosoft läder kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr 922 kr kr Sidokudde 2 st kr kr kr Art nr Benämning Pris Tidningsfack vitp. Ask kr Stativ lack Dark chocolate / Misty grey kr rak hög rygg kr kr kr kr rak låg rygg kr kr kr kr rak utan rygg kr kr kr kr svängd inre hög rygg kr kr kr kr svängd inre låg rygg kr kr kr kr svängd yttre hög rygg kr kr kr kr svängd yttre låg rygg kr kr kr kr svängd utan rygg kr kr kr kr armstöd 1st kr kr kr kr

86 E-CAB E-POS 171 e-pos soffor och fåtöljer Stomme i trä, stoppning i polyeter / sitthöjd 470 mm Artikelnr Tygåtgång/Tygbredd Tygåtgång/Tygbredd ,90 m / 150 cm 2,00 m / cm ,00 m / cm 3,30 m / 130 cm ,40 m / cm 4,80 m / 130 cm ,90 m / 150 cm 5,40 m / cm B:580 x D: mm B: x D:660 mm Soffa 2-3 sits / bänk Stomme i trä, stoppning i polyeter / sitthöjd 460 mm B:1200 x D:700 mm B:1 x D:700 mm B:1200 x D: mm Hörnsoffa / längre raka soffor Stomme i trä, stoppning i polyeter / sitthöjd 460 mm H+2 2+H+3 3+H+2 3+H e-cab soffor och fåtöljer Stomme i trä, stoppning i polyeter, stativ i fyrkantsrör vitlack alt krom / sitthöjd 430 mm Soffa 2-3 sits / bänk Stomme trä polyeter / sitthöjd 460 mm (hörnsoffor) (raka soffor) Tygåtgång hörnsoffa: 2+H+2 = 10,6 m, 2+H+3 = 11,4 m, 3+H+3 = 12,2 m B:550 x D:550 mm B: x D:570 mm B:1200 x D:570 mm B:1 x D:570 mm Tygåtgång/Tygbredd Tygåtgång/Tygbredd Tygåtgång/Tygbredd Tygåtgång/Tygbredd 0,9 m / cm 1,7 m / cm 2,4 m / cm 3,0 m / cm Se ovan Se ovan Art nr Prisklass 1 Prisklass 2 Prisklass 3 Prisklass 4 Elmosoft läder kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr Art nr Utförande Prisklass 1 Prisklass 2 Prisklass 3 Prisklass kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr H kr kr kr H kr kr kr H kr kr kr H kr kr kr

87 EASE SKÄRMSYSTEM EASE SKÄRMELEMENT EASE TILLBEHÖR EASE WORK EASE TALK EASE STAND ALONE EASE PENDANTS EASE WALL EASE DESK EASE SOFA EASE EXEMPEL BORDSSKÄRMAR BORDSSKÄRM I PLEXI BORDSSKÄRM I TRÄ BORDSSKÄRM I TYG TILLBEHÖR GOLVSKÄRMAR GOLVSKÄRM MED TRÄRAM GOLVSKÄRM MED ALUMINIUMRAM AV SKÄRMNING

88 175 EASE»ETT NYTT UNIVERSUM«Ease är inte bara ett avskärmningssystem Ease är förmodligen ett av marknadens mest mångsidiga möbelprogram som levererar alltifrån stående eller hängande rumsavdelare till rena arbetsplatser, samtalsrum, sittgrupper och nedpendlade tak. Med hjälp av snygga accessoarer som klädkrokar och hyllor skapar du intressanta miljöer. Och för kreativa processer är Ease perfekt! Det är bara att nåla upp skisser och inspirationsbilder direkt på Ease skärmarna. Eftersom Ease tillverkas av ett material som till vardags används för ljud absorption i fordonsindustrin är Ease perfekt för alla miljöer där man behöver dämpa ljudnivån. Materialet består av återvunna PET-flaskor och textilier som under högt tryck pressas till självbärande skärmelement. Konstruktionen är världsunik, patenterad och Svanenmärkt. Design: Jens Fager och Andreas Engesvik EASE Work one way med soffa, fabric: Divina MD (783). Sits och rygg, tyg: Remix 2 (982). EASE Skärmar, tyg: Divina MD (783). EASE Dubbel hylla i metall (svart). FEATHER Snurrstol, krom stativ, tyg: Revive 1 (414). FEATHER Stol med armstöd, stativ i dark chocolate (8019), sits och rygg i ek. FEATHER Lounge table, svart stativ och bordsskiva i carraramarmor.

89 EASE SKÄRMELEMENT 177 Art nr Benämning Prisklass 1 Prisklass 2 Prisklass 3 Måttuppgifter per enhet 90 gr 120 gr Tyg Tyg Tyg EASE Floor elements (inkl. kopplingsbeslag, exkl. fötter) 47 BA1 Ease skärm - rak B:840 mm kr kr kr 47 EA1 Ease skärm - rak B:1260 mm kr kr kr 47 BB1 Ease skärm - 90 grader kr kr kr 47 BC1 Ease skärm grader kr kr kr EASE TILLBEHÖR Art nr Benämning Pris Tillbehör Klädkrok - Liten - Stor Singelfot Stödfot - Avslut - Koppling Tillbehör 47 Z01 Ease - singelfot 217 kr 47 Z02 Ease - stödfot vid koppling 993 kr 47 Z03 Ease - stödfot vid avslut 804 kr 47 Z04 Ease - klädkrok liten 215 kr 47 Z05 Ease - klädkrok stor 256 kr 47 Z06 Ease - hylla singel 433 kr 47 Z07 Ease - hylla dubbel 866 kr Hyllplan - Singel 710 mm - Dubbel 1550 mm

90 EASE WORK 179 Se nedan. Svart lack på fötter. Svart eller ljusgrå lack på hyllplan och klädkrokar. Art nr Benämning Prisklass 1 Prisklass 2 Prisklass 3 Tyg Tyg Tyg EASE Floor Konfigurationer komplett med fötter och hyllplan exklusive ev. bordsskivor WORK ONE WAY 47 KA1 Ease - Work one way kr kr kr 47 KA2 Ease - Work one way kr kr kr 47 KA3 Ease - Work one way kr kr kr EASE Floor Konfigurationer komplett med fötter och hyllplan exklusive ev. bordsskivor 47 KB1 Ease - Work dual kr kr kr * 1 st singelskiva * 2 st ytterskivor * 1 st centerskivor, 2 st ytterskivor 47 KB2 Ease - Work dual kr kr kr 47 KB3 Ease - Work dual kr kr kr 47KA WORK DUAL 47KA KA Art nr Benämning Faner Faner / Högt. lam Faner / Högt. lam / Desktop Björk / Ek Vitbets. ask / Vit Svartbets. ek Ljusgrå / Svart Svart Bordsskivor till work inkl beslag 47 LA1 Singelskiva 1932x550 mm kr kr kr 47 LA1 Singelskiva 1932x750 mm kr kr kr 47 LA2 Ytterskiva 1794x550 mm kr kr kr 47 LA2 Ytterskiva 1794x750 mm kr kr kr 47 LB1 Centerskiva 1656x550 mm kr kr kr 47 LB1 Centerskiva 1656x750 mm kr kr kr * 6 st centerskivor * 2 st centerskivor * 4 st centerskivor 47KB1 47KB2 47KB EASE Work one way, tyg: Divina MD (973). EASE Bordsskiva i ceder. EASE Enkel hylla i lackerad metall (vit). EASE Stor klädhängare i lackerad metall (svart). FEATHER Lackad stol och pall. EASE Work dual, tyg: Divina Melange 2 (531). EASE Bordsskiva i vitpigmenterad ask. EASE Enkel hyllor i lackerad metall (svart). EASE Stor klädhängare i lackerad metall (svart). FEATHER Snurrstol, vitt stativ och brunt läder (33004).

91 EASE TALK 181 Se nedan. Art nr Benämning Prisklass 1 Prisklass 2 Prisklass 3 Tyg Tyg Tyg EASE Floor Konfigurationer komplett med fötter och hyllplan exklusive ev. bordsskivor 47 KD1 Ease - Talk small kr kr kr 47 KD2 Ease - Talk medium kr kr kr 47 KD3 Ease - Talk large kr kr kr 47KD1 47KD2 47KD EASE Talk, tyg Divina Melange 2 (220). EASE Enkel hyllor i lackerad metall (svart). EASE Stor klädhängare i lackerad metall (svart). FEATHER Bord, vitt stativ och bordsskiva i carraramarmor. FEATHER Stolar i röd lack (alternativ). FEATHER Bord, vitt stativ, bordsskiva i Carraramarmor. FEATHER Coffee table, svart stativ, bordsskiva i svart desktop. FEATHER Stol, vitt stativ, vitbetsad ask.. EASE Golvskärm, tyg: Divina Melange 2 (200), (design: Jens Fager & Andreas Engesvik)

92 EASE STAND ALONE 183 Se nedan. Art nr Benämning Prisklass 1 Prisklass 2 Prisklass 3 Tyg Tyg Tyg EASE Floor Konfigurationer komplett med fötter och hyllplan exklusive ev. bordsskivor 47 KC1 Ease - Work stand alone small kr kr kr 47 KC2 Ease - Work stand alone medium kr kr kr 47 KC3 Ease - Work stand alone large kr kr kr 47KC1 47KC1 47KC

93 EASE PENDANTS 185 Se nedan. Art nr Benämning Prisklass 1 Prisklass 2 Prisklass 3 SINGLE DUAL Tyg Tyg Tyg EASE Pendants inkl vajerkit och kopplingsbeslag 47 DA1 Ease takhängd skärm - rak enkel kr kr kr 47 DA2 Ease takhängd skärm - rak dubbel kr kr kr 1300 mm Rak 120 gr 90 gr 2 mm Rak 120 gr 90 gr 47 DB1 Ease takhängd skärm - 90 grader enkel kr kr kr 47 DB2 Ease takhängd skärm - 90 grader dubbel kr kr kr 47 DC1 Ease takhängd skärm grader enkel kr kr kr 47 DC2 Ease takhängd skärm grader dubbel kr kr kr EASE Wall inkl väggbeslag och distanser 47 CA1 Ease vägghängd skärm kr kr kr Art nr Benämning Pris EASE WALL Tillbehör 47 Z08 Ease - väggbeslag för skärm 250 kr 47 Z10 Ease - vajerkit för takmontage 250 kr 47 Z11 Ease - kopplingsbeslag för takmontage 222 kr Art nr Benämning Prisklass 1 Prisklass 2 Prisklass 3 Tyg Tyg Tyg 47 AA1 Ease bordsskärm B:mm H:450mm kr kr kr 47 AB1 Ease bordsskärm B:mm H:450mm kr kr kr EASE DESK 450 mm 1300 mm 840 mm mm mm 70 mm EASE Pendant, tyg: Edsbyn Feldt ( ). EASE Bordsskärmar, tyg: Dodan 7020 (19). FEATHER Konferensbord, svart stativ och bordsskiva i svart desktop. FEATHER Snurrstol, vitt stativ och brunt läder (33004).

94 EASE SOFA 187 SOFA SOFA DUAL Ease skärm inkl. stomme och dynor för fåtölj/soffa Möbeltyg 1 Möbeltyg 2 Möbeltyg 3 Möbeltyg 4 Elmosoft läder 47 KF1 Enkel fåtölj Skärmtyg prisklass kr kr kr kr kr Skärmtyg prisklass kr kr kr kr kr Skärmtyg prisklass kr kr kr kr kr 47 KF2 Dubbel fåtölj Skärmtyg prisklass kr kr kr kr kr Skärmtyg prisklass kr kr kr kr kr Skärmtyg prisklass kr kr kr kr kr 47 KS1 Enkel soffa Skärmtyg prisklass kr kr kr kr kr Skärmtyg prisklass kr kr kr kr kr Skärmtyg prisklass 3 39 kr kr kr kr kr 47 KS2 Dubbel soffa Skärmtyg prisklass kr kr kr kr kr Skärmtyg prisklass kr kr kr kr kr Skärmtyg prisklass kr kr kr kr kr 47 MC Armstödskudde 485 kr 649 kr 763 kr kr kr EASE Sofa, one way, med eluttag. Tyg: Divina Melange 2 (220) och läder: Cognac (54035).

95 EASE EXEMPEL 189 WORK ONE WAY PENDANT OR WALL MOUNTED WORK ONE WAY WITH SOFA WORK DUAL WORK DUAL WITH SOFA WORK DUAL WITH SOFA ON SIDE SOFA ROOF / CEILING SOFA DUAL TALK STAND ALONE

96 BORDSSKÄRM PLEXI BORDSSKÄRM TRÄ 191 Bordsskärm - plexi Skärm i 5 mm tjock plexiglas. Höjd 500 mm. Bordsskärm - trä Fanerad MDF 11 mm, med slitsar. Höjd 680 mm. OBS! Olika skivfästen beroende på skivtjocklek. Kan vändas för montage under bord //900/1100/1300/1500/1700/ //1000/1200/1400/1/1 //1000/1200/1400/1/ Art nr B=700 B= B=900 B=1100 B=1300 B=1500 B=1700 B=1900 PLEXI (alla plexifärger, fästen i vit, svart eller silver) kr kr kr kr kr kr kr kr Art nr Mått Bok Björk / Ek Vitlack Trä (fästen i svart eller silver) Längd mm 813 kr 895 kr 692 kr Längd mm 865 kr 951 kr 736 kr Längd 1000 mm kr kr 850 kr Längd 1200 mm kr kr 929 kr Längd 1400 mm kr kr kr Längd 1 mm kr kr kr Längd 1 mm kr kr kr Längd mm 805 kr 886 kr 684 kr Längd mm 839 kr 923 kr 713 kr Längd 1000 mm 858 kr 945 kr 731 kr Längd 1200 mm 884 kr 973 kr 752 kr Längd 1400 mm kr kr 871 kr Längd 1 mm kr kr 939 kr Längd 1 mm kr kr 976 kr

97 BORDSSKÄRM TYG 193 Se nedan. Bordsskärm - tyg Art nr Mått Priskl. 1 Priskl. 2 Priskl. 3 Priskl. 4 Tyg Tyg Tyg Tyg Textilklädd träfiberplatta. 16 mm tjocklek. Höjd 650 mm /900/1000/1200/1400/1/1/ Textilklädd träfiberplatta med radie 40 i hörn. 16 mm tjocklek. Höjd 650 mm. Träfiberplatta med ljudabsorberande fyllning på två sidor. Textilklädd. 30 mm tjocklek. Höjd 650 mm /900/1000/1200/1400/1/1/ Träfiberplatta med radie 40 i hörn, ljudabsorberande fyllning på två sidor. Textilklädd. 30 mm tjocklek. Höjd 650 mm Träfiberplatta med ljudabsorberande fyllning på två sidor. Textilklädd. 30 mm tjocklek. Höjd 650 mm. 1200/1400/1/ Träfiberplatta med radie 40 i hörn, ljudabsorberande fyllning på två sidor. Textilklädd. 36 mm tjocklek. Höjd 650 mm. Infälld skena ingår (finns ej svart). Tyg (fästen i vit, svart eller silver) Längd mm kr kr kr kr Längd 900 mm kr kr kr kr Längd 1000 mm kr kr kr kr Längd 1200 mm kr kr kr kr Längd 1400 mm kr kr kr kr Längd 1 mm kr kr kr kr Längd 1 mm kr kr kr kr Längd 2000 mm kr kr kr kr /900/1000/1200/1400/1/1/ /900/1000/1200/1400/1/1/ /1400/1/ Längd mm kr kr kr kr Längd 900 mm kr kr kr kr Längd 1000 mm kr kr kr kr Längd 1200 mm kr kr kr kr Längd 1400 mm kr kr kr kr Längd 1 mm kr kr kr kr Längd 1 mm kr kr kr kr Längd 2000 mm kr kr kr kr Längd 1200 mm kr kr kr kr Längd 1400 mm kr kr kr kr Längd 1 mm kr kr kr kr Längd 1 mm kr kr kr kr Längd 1200 mm kr kr kr 3 kr Längd 1400 mm kr kr kr kr Längd 1 mm kr kr kr kr Längd 1 mm kr kr kr kr Längd mm kr kr kr kr Längd 900 mm kr kr kr kr Längd 1000 mm kr kr kr 2 kr Längd 1200 mm kr kr kr kr Längd 1400 mm kr kr kr kr Längd 1 mm kr kr kr kr Längd 1 mm kr kr kr kr Längd 2000 mm kr kr kr kr Längd mm kr kr kr kr Längd 900 mm kr kr kr kr Längd 1000 mm kr kr kr kr Längd 1200 mm kr kr kr kr Längd 1400 mm kr kr kr kr Längd 1 mm kr kr kr kr Längd 1 mm kr kr kr kr Längd 2000 mm kr kr kr kr

98 BORDSSKÄRMAR / TILLBEHÖR 195 Sortimentsöversikt - tillbehör till bordsskärm tyg Vit, silver eller lack Art nr Benämning Beskrivning Pris Hylla Hylla Hylla Att hänga på bordsskärm (30 mm tjocklek) utan tillbehörsskena. hänga Mått: på 330x230x70 bordsskärm (30 mm mm (bredd tjocklek) x djup utan x höjd), tillbehörs- Att skena. totalhöjd: hänga Mått: 150 på 330x230x70 bordsskärm Att mm, totaldjup: (30 mm 265 mm (bredd mm tjocklek) x djup utan x höjd), tillbehörsskena. totalhöjd: Mått: x230x70 mm, totaldjup: mm 265 (bredd mm x djup x höjd), totalhöjd: 150 mm, totaldjup: 265 mm Tillbehörsskena Tillbehörsskena Tillbehörsskena I aluminium. Passar för montering på Edsbyns bordsskärm I 547, aluminium. 548 och Passar 549. OBS! för montering Max belastning på Edsbyns vid montering bordsskärm på I 547, bordsskärm aluminium. 548 och är Passar kg. OBS! för Tänk montering Max på hävstångseffekten. belastning på Edsbyns vid montering bordsskärm på 547, bordsskärm 548 och är kg. OBS! Tänk Max på hävstångseffekten. belastning vid montering på bordsskärm är 8 kg. Tänk på hävstångseffekten Pennburk Pennburk Pennburk Mått: 80x80x110 mm (bredd x djup x höjd) Mått: 80x80x110 mm (bredd x djup x höjd) Mått: 80x80x110 mm (bredd x djup x höjd) Pennburk Pennburk Pennburk Att hänga på bordsskärm (30 mm tjocklek) utan tillbehörsskena. Att Mått: hänga 80x80x110 på bordsskärm mm (bredd (30 x mm djup tjocklek) x höjd), utan totalhöjd: tillbehörsskena. 170 mm, Att Mått: totaldjup: hänga 80x80x110 på bordsskärm mm mm (bredd (30 x mm djup tjocklek) x höjd), utan totalhöjd: tillbehörsskena. 170 mm, Mått: totaldjup: 80x80x110 mm mm (bredd x djup x höjd), totalhöjd: 170 mm, totaldjup: 110 mm Postfack Postfack Postfack Mått: 330x220x70 mm (bredd x djup x höjd), Mått: totalhöjd 330x220x70 2 postfack: mm 190 (bredd mm, x 3 djup postfack: x höjd), 280 mm Mått: totalhöjd 330x220x70 2 postfack: mm 190 (bredd mm, x 3 djup postfack: x höjd), 280 mm totalhöjd 2 postfack: 190 mm, 3 postfack: 280 mm Hylla/Pennhylla Hylla/Pennhylla Hylla/Pennhylla Mått: 300x230x50 mm (bredd x djup x höjd) Mått: 300x230x50 mm (bredd x djup x höjd) Mått: 300x230x50 mm (bredd x djup x höjd) Postfack Postfack Postfack Att hänga på bordsskärm (30 mm tjocklek) utan tillbehörsskena. Att Mått: hänga 230x73x200 på bordsskärm mm (bredd (30 mm x djup tjocklek) x höjd), utan totalhöjd: tillbehörsskena. 345 mm, Att Mått: totaldjup: hänga 230x73x på bordsskärm mm mm (bredd (30 mm x djup tjocklek) x höjd), utan totalhöjd: tillbehörsskena. 345 mm, Mått: totaldjup: 230x73x mm mm (bredd x djup x höjd), totalhöjd: 345 mm, totaldjup: 105 mm Bokstöd/Pärmhylla Bokstöd/Pärmhylla Bokstöd/Pärmhylla Mått: 270x250x200 mm (bredd x djup x höjd) Mått: 270x250x200 mm (bredd x djup x höjd) Mått: 270x250x200 mm (bredd x djup x höjd) Sorteringsfack Sorteringsfack Sorteringsfack Med tre löstagbara avskiljare, vinklingsbara höger/vänster. Med Mått: tre 330x230x250 löstagbara avskiljare, mm (bredd vinklingsbara x djup x höjd) höger/vänster. Med Mått: tre 330x230x250 löstagbara avskiljare, mm (bredd vinklingsbara x djup x höjd) höger/vänster. Mått: 330x230x250 mm (bredd x djup x höjd) Tillbehörsskena 750 mm - Paper Silver/Vit 277 kr Tillbehörsskena 950 mm - Paper Silver/Vit 336 kr Tillbehörsskena 1150 mm - Paper Silver/Vit 372 kr Tillbehörsskena 1350 mm - Paper Silver/Vit 393 kr Tillbehörsskena 1550 mm - Paper Silver/Vit 429 kr Tillbehörsskena 1750 mm - Paper Silver/Vit 465 kr Hållare för 2st postfack - Paper Silver/Vit 216 kr Hållare för 3st postfack - Paper Silver/Vit 231 kr Postfack - Paper Silver/Vit 240 kr Pennburk - Paper Silver/Vit 182 kr Hylla / pennhylla - Paper Silver/Vit 244 kr Bokstöd / pärmhylla - Paper Silver/Vit 559 kr Sorteringsfack - Paper Silver/Vit 496 kr Lampa Conceptum LED T45 för skena Silver/Vit kr Bildskärmshållare 2-ledad Silver 457 kr Bildskärmshållare 3-ledad Silver/Vit 524 kr Monitorslider för bildskärmshållare 3-5kg Silver/Vit 827 kr Monitorslider för bildskärmshållare 5-7kg Silver/Vit 827 kr Hylla - Paper (används utan skena) Silver/Vit 355 kr Pennburk - Paper (används utan skena) Silver/Vit 201 kr Postfack - Paper (används utan skena) Silver/Vit 412 kr Bildskärmshållare 2-ledad Bildskärmshållare 2-ledad Bildskärmshållare 2-ledad 2 ledad (125 mm) bildskärmshållare, viktspann 1-6 kg. 2 Vesa ledad 75 (125 och 100. mm) Silver. bildskärmshållare, Kan kompletteras viktspann med1-6 kg. 2 Vesa Monitorslider ledad 75 (125 och 100. mm) för vertikal Silver. bildskärmshållare, höjdjustering, Kan kompletteras viktspann viktspann med kg. kg. Vesa Monitorslider Fabrikat: 75 och Kondator för vertikal Silver. höjdjustering, Kan kompletteras viktspann med 3-5 kg. Monitorslider Fabrikat: Kondator. för vertikal höjdjustering, viktspann 3-5 kg. Fabrikat: Kondator Bildskärmshållare 3-ledad Bildskärmshållare 3-ledad Bildskärmshållare 3-ledad 3 ledad (240 mm) bildskärmshållare, viktspann 1-6 kg. 3 Vesa ledad 75 (240 och 100. mm) Silver. bildskärmshållare, Kan kompletteras viktspann med1-6 kg. Monitorslider 3 Vesa ledad 75 (240 och 100. mm) för vertikal Silver. bildskärmshållare, höjdjustering, Kan kompletteras viktspann viktspann med kg. kg. Monitorslider Fabrikat: Vesa 75 och Kondator för vertikal Silver. höjdjustering, Kan kompletteras viktspann med 3-5 kg. Monitorslider Fabrikat: Kondator. för vertikal höjdjustering, viktspann 3-5 kg. Fabrikat: Kondator Monitorslider Monitorslider Monitorslider Till bildskärmshållare för vertikal höjdjustering, Till viktspann bildskärmshållare 3-5 kg. Silver för lack vertikal höjdjustering, Till viktspann bildskärmshållare 3-5 kg. Silver för lack vertikal höjdjustering, viktspann 3-5 kg. Silver lack

99 GOLVSKÄRM MED TRÄRAM 197 Se nedan. Beslag i vit, silver alt. svart lack. Golvskärm med träram, bredd mm AA1 39AA2 Golvskärm med träram, kabelhantering, bredd mm AA3 39BA1 39BA2 39BA3 1 1 Art nr Prisklass 1 Prisklass 2 Prisklass 1 Prisklass 2 Bok Bok Björk / Ek / Björk / Ek / Vit / Grå Vit / Grå Golvskärm utan kabelhantering 39 AA kr kr kr kr 39 AA kr kr kr kr 39 AA kr kr kr kr 39 AB kr kr kr kr 39 AB kr kr kr kr 39 AB kr kr kr kr Golvskärm med kabelhantering 39 BA kr kr kr kr 39 BA kr kr kr kr 39 BA kr kr kr kr 39 BB kr kr kr kr 39 BB kr kr kr kr 39 BB kr kr kr kr Tillbehör Kopplingsbeslag 90 för skärmvägg med ram i trä 108 kr Golvskärm med träram, bredd 1200 mm AB1 39AB2 Golvskärm med träram, kabelhantering, bredd 1200 mm AB3 39BB1 39BB2 39BB3

100 GOLVSKÄRM MED ALUMINIUM / TEXTIL Sortimentsöversikt - golvskärm med aluminiumram TILLBEHÖR 199 Golvskärm, bredd 633 mm 1 hylla. Djup 300 mm resp. 416 mm 2 hyllor. Djup 300 mm resp. 416 mm 3 hyllor. Djup 300 mm resp. 416 mm 1 hylla. hylla. Djup Djup mm mm resp. resp mm mm 2 hyllor. hyllor. Djup Djup mm mm resp. resp mm mm 3 hyllor. hyllor. Djup Djup mm mm resp. resp mm mm AA1 12AA2 12CA2 Golvskärm, bredd 833 mm 12AB1 Golvskärm, bredd 1233 mm AA3 12AB2 12CB CA3 12BA3 4 hyllor. Djup 300 mm resp. 416 mm 4 hyllor. hyllor. Djup Djup mm mm resp. resp mm mm 1 12AB3 12CB3 12BB3 12ZA4 12ZA4 12ZA4 12AC1 12AC2 12CC2 1 12AC3 12CC3 12BC3 Se nedan. Ram i silver alt. svart lack. Art nr Prisklass 1 Prisklass 2 Prisklass 3 Prisklass 4 Art nr Faner... Laminat Lack Bok Björk/Ek Vit/Ljusgrå Silver/Svart Helt i tyg inkl. 1 obelastad fot 12 AA kr kr kr kr 12 AA kr kr kr kr 12 AA kr kr kr kr 12 AB kr kr kr kr 12 AB kr kr kr kr 12 AB kr kr kr kr 12 AC kr kr kr kr 12 AC kr kr kr kr 12 AC kr kr kr kr Överdel i Plexi inkl. 1 obelastad fot 12 BA kr kr kr kr 12 BB kr kr kr kr 12 BC kr kr kr kr 12 CA kr kr kr kr 12 CA kr kr kr kr 12 CB kr kr kr kr 12 CB kr kr kr kr 12 CC kr kr kr kr 12 CC kr kr kr kr Tillbehör inkl. belastade fötter 12 ZA kr kr kr ZA kr kr kr ZA kr kr kr ZA kr kr kr ZD1 675 kr 743 kr 608 kr ZB kr 12 ZB kr 12 ZC kr 12 ZE kr

101 CONTINENTAL X-PRESS 201 Continental arbetsbord och förvaringar tål lika mycket arbete och är lika rymliga som andra möbelfamiljer. Men tack vare färre utföranden, färre material och färre färger hålls priset ner utan att det tummas på kvalitet och funktion. Aktuellt utbud finns i my.edsbyn.com. När leveranstiden är högsta prioritet räddar X-PRESS situationen. X-PRESS är ett urval ur Continental familjen som hjälper dig att skapa fullt fungerande arbetsplatser. X-PRESS finns i vitt och grått laminat och levereras normalt inom 5 arbetsdagar när du beställer genom my.edsbyn. Design: Edsbyn Design Dept.

102 MÖBELTYG MÖBELTYG OBS! Av trycktekniska skäl kan färgavvikelser förekomma detta gäller alla sidor. 203 OBS! Av trycktekniska skäl kan färgavvikelser förekomma detta gäller alla sidor. EVENT / PRISKLASS 01 / Leverantör: Gabriel / Tygbredd 140 cm / Material: 100% polyester / Vikt 420 gr/lm / Slitstyrka: > md / Svårantändlighet: BS EN &2 SAMAR / PRISKLASS 02 / Leverantör: Vescom / Tygbredd 140 cm / Material: 100% Trevira cs / Vikt 660 gr/lm / Slitstyrka: md / Svårantändlighet: BS 5852, crib GAJA CLASSIC / PRISKLASS / Leverantör: Gabriel / Tygbredd 140 cm / Material: 100% kamgarnsull / Vikt 560 gr/lm / Slitstyrka: md / Svårantändlighet: BS EN &2, BS 5852 P2 source FAME / PRISKLASS 02 / Leverantör: Gabriel / Tygbredd 140 cm / Material: 95% ull, 5% polyamid / Vikt 730 gr/lm / Slitstyrka: md / Svårantändlighet: EN 1021-P. BS 5852 P 2 crib 5 EUROPOST 2 / PRISKLASS 02 / Leverantör: Gabriel / Tygbredd 140 cm / Material: 100% ny ren ull / Vikt 850 gr/lm / Slitstyrka: md / Svårantändlighet: BS EN 1021-P 1& CRES / PRISKLASS 02 REMIX 2 / PRISKLASS 03 / Leverantör: Vescom / Tygbredd 140 cm / Material: 100% Trevira cs / Vikt 441 gr/lm / Slitstyrka: md / Svårantändlighet: BS 5852, crib 5 / Lev: Kvadrat / Bredd 138 cm / Mtr: 90% ull, 10% nylon / Vikt 415 gr/lm / Slitstyrka: md / Svårantändlighet: EN /2 ignition source 0-1 BS Färgavvikelse kan förekomma pga tryckprocessen. Vi förbehåller oss rätten till förändringar utan förvarning. LUNA 2 / PRISKLASS 03 / Leverantör: Gabriel / Tygbredd 140 cm / Material: 90% ull,10% polyamid / Vikt 730 gr/lm / Slitstyrka: md / Svårantändlighet: EN P 1&2 Färgavvikelse kan förekomma pga tryckprocessen. Vi förbehåller oss rätten till förändringar utan förvarning.

103 MÖBELTYG MÖBELTYG OBS! Av trycktekniska skäl kan färgavvikelser förekomma detta gäller alla sidor. 205 OBS! Av trycktekniska skäl kan färgavvikelser förekomma detta gäller alla sidor. MESSENGER / PRISKLASS 03 / Leverantör: Kvadrat / Tygbredd 137 cm / Material: 78% återvunnen polyester, 15% polyester, 7% nylon / Vikt 440 gr/lm / Slitstyrka: md / Svårantändlighet: Cal. Tech. Bull. 117,Sec E DIVINA MELANGE 2 / PRISKLASS 04 / Leverantör: Kvadrat / Tygbredd 150 cm / Material: 100% ull / Vikt 840 gr/lm / Slitstyrka: md / Svårantändlighet: BS 5852, crib DIVINA MD / PRISKLASS 04 HALLINDAL 65 / PRISKLASS 04 / Leverantör: Kvadrat / Tygbredd 150 cm / Material: 100% ull / Vikt 840 gr/lm / Slitstyrka: md / Svårantändlighet: BS 5852, crib / Leverantör: Kvadrat / Tygbredd 130 cm / Material: 7% ren ull, 30% viskos / Vikt 795 gr/lm / Slitstyrka: md / Svårantändlighet: BS EN / STEELCUT TRIO 2 / PRISKLASS 04 TWEED / PRISKLASS 04 / Lev: Kvadrat / Bredd 140 cm / Mtr: 90% ny ull kamgarn, 10% nylon / Vikt 880 gr/lm / Slitstyrka: md / Svårantändlighet: BS 5852, crib / Leverantör: Bute / Tygbredd 140 cm / Material: 100% ren ny ull / Vikt 645 gr/lm / Slitstyrka: md / Svårantändlighet: BS EN crib LÄDER ELMOSOFT Black (99999) Färgavvikelse kan förekomma pga tryckprocessen. Vi förbehåller oss rätten till förändringar utan förvarning. / Leverantör: Elmo / Bredd ca 5 m2 / Material: Semianilinläder / Vikt 700 gr/m2 / Slitstyrka: Torrgnidning 2000/4. Våtgnidning 80/4. Rivstyrka 20 N / Svårantändlighet: EN P 1&2 Dark chocolate (93129) Brown (33004) Cognac (54035) Umber green (98015) Deep blue (97038) Graphite (11049) Slate white (01040) Färgavvikelse kan förekomma pga tryckprocessen. Vi förbehåller oss rätten till förändringar utan förvarning.

104 EASE SKÄRMTYG OBS! Av trycktekniska skäl kan färgavvikelser förekomma detta gäller alla sidor. SKÄRMTYG OBS! Av trycktekniska skäl kan färgavvikelser förekomma detta gäller alla sidor. 207 EDSBYN FELT / PRISKLASS 01 CARA / SKÄRMTYG / Leverantör: Camira / Tygbredd 170 cm / Material: 100% polyolefin / Vikt 375 gr/lm / Slitstyrka: md / Svårantändlighet: BS476 Part 7 class1, BS EN (cigarrette) Black EJ138 Merrick EJ048 Lead EJ104 Chaucer EJ172 Glass EJ004 Galilee EJ125 Inverness EJ175 Dolphin EJ105 BLAZER LITE / PRISKLASS 02 / Lev: Camira Spray EJ033 Austen EJ173 Pitlochry EJ076 Haven LTH40 Retreat LTH39 Wish LTH67 Harmony LTH63 Buddha LTH56 Bliss LTH48 EVENT SCREEN / SKÄRMTYG / Leverantör: Gabriel / Tygbredd 170 cm / Material: 100% polyester / Vikt 390 gr/lm / Svårantändlighet: BS476 Part 7 DIVINA MELANGE 2 / PRISKLASS 03 / Lev: Kvadrat / Bredd 150 cm / Mtr: 100% ull / Vikt 840 gr/lm / Slitstyrka: md / Svårantändlighet: BS 5852, crib DIVINA MD / PRISKLASS 03 / Leverantör: Kvadrat / Tygbredd 150 cm / Material: 100% ull / Vikt 840 gr/lm / Slitstyrka: md / Svårantändlighet: BS 5852, crib 5 ATLANTIC SCREEN / PRISKLASS 02 / Leverantör: Gabriel / Tygbredd 170 cm / Material: 100% polyester / Vikt 440 gr/lm / Svårantändlighet: BS476 Part MALTA / PRISKLASS 03 VINYL (ENDAST EASE DESK) / Lev: Vescom SOUL / PRISKLASS 02 / Leverantör: Gabriel / Tygbredd 170 cm / Material: 100% ull / Vikt 330 gr/lm / Svårantändlighet: BS476 Part Färgavvikelse kan förekomma pga tryckprocessen. Vi förbehåller oss rätten till förändringar utan förvarning. Färgavvikelse kan förekomma pga tryckprocessen. Vi förbehåller oss rätten till förändringar utan förvarning.

105 CLASSIC BORD 209 LAMINAT CONTINENTAL LAMINAT (STOMME) CONTINENTAL Vit laminat Vit laminat Ljusgrå laminat Ljusgrå laminat Björk laminat Björk laminat Bok laminat Bok laminat STATIV (METALL) STATIV (METALL) Vit lack Silver lack Silver lack Färgavvikelse kan förekomma pga tryckprocessen. Vi förbehåller oss rätten till förändringar utan förvarning. Färgavvikelse kan förekomma pga tryckprocessen. Vi förbehåller oss rätten till förändringar utan förvarning.

106 BUSINESS BORD BUSINESS FÖRVARING 211 HPL ALLROUND CENTRO CONNECT CONTRA COLLEGE E-POS REFLECT LACK (STOMME, DÖRRAR) REFLECT ACCENTLACK (DÖRRAR, RYGG ETC) Vit (S 0502-G50Y) Vit (S 0500-N) Vit (S 0500-N) Ljusgrå (S 2500-N) Ljusgrå (S 2500-N) Ljusgrå (S 2500-N) Mörkgrå (S 6502-B) Mörkgrå (S 7000-N) Mörkgrå (S 7000-N) Svart (S 9000-N) Svart (S 9000-N) Svart (S 9000-N) FANÉR Björk FANÉR (STOMME, DÖRRAR) Björk Turkos (S 3030-B30G) Petroleumblå (S 7020-B10G) Bok Bok Midnattsblå (S 8010-R70B) Ek Ek Dimgrön (S 2010-B70G) Ek svartbetsad trästruktur Ek svartbetsad trästruktur Lagerbladsgrön (S 4020-G30Y) Ask vitpigmenterad 5% Ask vitpigmenterad 5% Grön (S 1070-G30Y) Ask vitbetsad trässtruktur Ask vitbetsad trässtruktur Buteljgrön (S 8010-B90G) LAMINAT Vit laminat Nougat (S 5-Y20R) Brun (S8010-Y90R) Ljusgrå laminat Puderrosa (S 1510-Y80R) Solgul (S 1040-Y) Orange (S 1080-Y70R) PLEXI (DÖRRAR, RYGG ETC) White frosted (000) STATIV (METALL) Svart lack STATIV (METALL) Svart lack Grey frosted (9T23) Smoke-coloured clear (923) Vit lack Vit lack Blue frosted (7T69) Silver lack Silver lack Green frosted (6T59) Krom Krom Orange clear (3T19) Färgavvikelse kan förekomma pga tryckprocessen. Vi förbehåller oss rätten till förändringar utan förvarning. Färgavvikelse kan förekomma pga tryckprocessen. Vi förbehåller oss rätten till förändringar utan förvarning.

107 EDGE BORD EDGE FÖRVARING 213 HPL NEAT PIECE PART FEATHER LACK (STOMME) NEAT PIECE PART ACCENTLACK (DÖRRAR, RYGG ETC) Vit (S 0502-G50Y) Vit (S 0500-N) Vit (S 0500-N) Ljusgrå (S 2500-N) Ljusgrå (S 2500-N) Ljusgrå (S 2500-N) Mörkgrå (S 6502-B) Mörkgrå (S 7000-N) Mörkgrå (S 7000-N) Svart (S 9000-N) Svart (S 9000-N) Svart (S 9000-N) FANÉR Björk FANÉR Björk Turkos (S 3030-B30G) Petroleumblå (S 7020-B10G) Ek Ek Midnattsblå (S 8010-R70B) Ek svartbetsad trästruktur Ek svartbetsad trästruktur Dimgrön (S 2010-B70G) Ask vitpigmenterad 5% Ask vitpigmenterad 5% Lagerbladsgrön (S 4020-G30Y) Ask vitbetsad trässtruktur Ask vitbetsad trässtruktur Grön (S 1070-G30Y) DESKTOP Beige (4176) Buteljgrön (S 8010-B90G) Ljusgrå (4175) Nougat (S 5-Y20R) Svart (4023) Brun (S8010-Y90R) MARMOR Carrara vit MARMOR KRÖNSKIVOR Carrara vit Puderrosa (S 1510-Y80R) Solgul (S 1040-Y) Guatamala grön Guatamala grön Orange (S 1080-Y70R) Emperador mörk Emperador mörk STATIV (METALL) Svart lack STATIV (METALL) Svart lack PLEXI (DÖRRAR, RYGG ETC) White frosted (000) Vit lack Vit lack Grey frosted (9T23) Dark Chocolate (8019) Dark Chocolate (8019) Smoke-coloured clear (923) Misty Grey (7044) Misty Grey (7044) Blue frosted (7T69) Silver lack Silver lack Green frosted (6T59) Krom Krom Orange clear (3T19) Färgavvikelse kan förekomma pga tryckprocessen. Vi förbehåller oss rätten till förändringar utan förvarning. Färgavvikelse kan förekomma pga tryckprocessen. Vi förbehåller oss rätten till förändringar utan förvarning.

108 VILLKOR 2017 KONTAKT EDSBYN 215 TILLÄMPLIGHET: Dessa allmänna försäljnings- och leveransvillkor gäller om de ej ändras genom skriftlig överenskommelse mellan parterna. reparera, när reparationen genomförts. Om säljaren levererat det felaktiga godset till köparens kunds adress skall säljaren anses ha fullgjort sin skyldighet om han levererar godset till köparens lager. Sundsvall EDSBYN HK / Produktion AB Edsbyverken Box 300 Karlsvägen Edsbyn Tel +46 (0) Fax +46 (0) ÅTERFÖRSÄLJARE Din lokala återförsäljare hittar du på vår hemsida 1. FÖRPACKNING: I prislistor, anbud och avtal angivna priser innefattar kostnaden, såvida ej annat överenskommits, för förpackning eller emballage, som under normala transportförhållanden erfordras för att förhindra skada eller försämring på godset. 2. ANBUDSHANDLINGAR OCH RITNINGAR: Av säljaren lämnat anbud gäller under 60* dagar från köparens mottagande av anbud och köparens accept skall vara säljaren tillhanda inom denna tid. Anbud, ritningar och andra handlingar, som av säljaren överlämnats till köparen, förblir säljarens egendom. De får ej utan säljarens medgivande användas av köparen eller kopieras, reproduceras, utlämnas eller på annat sätt bringas till tredje mans kännedom. 3. PRISUPPGIFTER: Angivna priser gäller fritt fabrik, exklusive mervärdesskatt, andra skatter eller pålagor. Säljaren kan, mot särskild ersättning, åtaga sig arbete med uppackning, montering och uppställning av godset på plats anvisad av köparen samt omhändertagande av förpackning eller emballage. Om köparen begär längre leveranstid än tre månader från beställningsdagen, äger säljaren rätt att ändra priser med den procentuella förändringen av svensk Kontorsmöbelindex mellan beställnings- och leveransdag. Fraktkostnad enligt särskilt avtal. 4. ÄNDRING I PRODUKT: Säljaren förbehåller sig rätten till förändringar i konstruktions- och modellutföranden samt därav uppkomna prisjusteringar. 5. LEVERANS: Leveranstid anges på säljarens orderbekräftelse och avser tid för leverans från säljarens fabrik. Ändring av order kan ej godkännas senare än två (2) arbetsveckor före angiven leveranstid. Om köparen underlåter att mottaga godset på fastställd leveranstid eller begär uppskov med leverans, är köparen ändå skyldig att erlägga betalning som om godset levererats. Säljaren skall ombesörja lagring av godset på köparens risk och bekostnad. Kostnaden för lagring skall bestämmas till minst 0,5 procent av fakturerat nettovärde, exklusive mervärdesskatt, per påbörjad vecka. 6. BETALNINGSVILLKOR: Köparen skall erlägga betalning för levererat gods inom 30 dagar från fakturadatum. Säljaren äger rätt att ej leverera godset om köparen kan antagas vara på obestånd och köparen ej erlägger betalning I förskott eller ställer av säljaren godkänd säkerhet för betalning. Om köparen ej betalar i rätt tid, är säljaren berättigad att från fakturans förfallodag tillgodoräkna sig dröjsmålsränta, som med åtta procentenheter överstiger Riksbankens referensränta. För beställning understigande 1000:- tillkommer 75:- i expeditionsavgift. Köparen har inte rätt att hålla inne någon del av betalningen till kvittning med anledning av krav köparen har mot säljaren. 7. ÄGANDERÄTTSFÖRBEHÅLL: Levererat gods förblir säljarens egendom tills dess full betalning erlagts. Vid delbetalning skall, om återtagande av gods sker, säljaren ensidigt bestämma vilken del av leveransen som kvarstår obetald. Köparen skall hålla levererat gods betryggande försäkrat till dess äganderätten till godset övergått till köparen. 8. SÄLJARENS ARBETE I KÖPARENS LOKALER: Om säljaren åtagit sig uppackning, montering och uppställning av gods i lokal anvisad av köparen, skall köparen ansvara för: att lokal kan disponeras av säljaren under tid angiven av säljaren att tillfartsvägar och eventuella hissar är tillgängliga för säljaren att uppacknings- och lagerutrymmen finns tillgängliga i angränsande lokaler att andra arbeten, som kan förhindra, försvåra eller försena säljarens arbete, är avslutade att lokaler och förvaringsutrymmen under tiden för säljarens arbete är låsta på betryggande sätt och nycklar kan tillhandahållas säljaren. Efter avslutat arbete åligger det säljaren att omhändertaga förpackning eller emballage, men städning av köparens lokal ingår ej i säljarens åtagande. Om köparen brister i sina ovannämnda åligganden, skall säljaren erhålla ersättning för härigenom uppkomna kostnader. 9. ANSVAR FÖR FEL: Säljaren förbinder sig att avhjälpa genom bristfälligheter i konstruktion, material eller tillverkning uppkommande fel, som upptäckts inom två år från den dag godset levererades. Säljarens ansvar för fel förutsätter att godset behandlats enligt de skötselanvisningar som finns för godset, att godset används rätt och för det ändamål det är avsett, att godset underhållits, att godset inte utsatts för onormal förslitning, att godset monterats riktigt när monteringen inte utförts av säljaren och att felet inte beror på att köparen föreskrivit visst material eller viss konstruktion. Avhjälpande av fel kan ske, efter säljarens val, genom reparation eller utbyte av levererat gods. Köparen skall skriftligen lämna säljaren meddelande om felet senast inom sju (7) dagar från dagen då felet upptäckts. Meddelandet skall innehålla en beskrivning av felet. Om felet kan orsaka skada skall köparen reklamera omedelbart. Om köparen inte reklamerar i enlighet härmed har han förlorat sin rätt att rikta anspråk på grund av felet. Felaktigt gods skall på säljarens begäran tillfalla säljaren och köparen skall på säljarens begäran svara för att det felaktiga godset sänds till säljaren på dennes bekostnad. Om leverans omfattar väggsystem eller gods som skall förankras i vägg ansvarar köparen för väggarnas bärighet. Bärlister skall monteras av fackman enligt säljarens anvisningar. Om det visar sig att köparens reklamation varit obefogad, tex på grund av att inget fel förelegat, skall köparen betala säljarens kostnader på grund av reklamationen. 10. ANSVAR FÖR VARANS SKADEBRINGANDE EGENSKAPER: Säljaren ansvarar inte i något fall för skada, som drabbar köparen till följd av att varan orsakat skada på annan egendom av vad slag de vara må. Säljaren är heller inte ansvarigt gentemot köparen för ersättningsanspråk från köparen som grundas på skadeståndsanspråk från tredje man, däri inräknat hos köparen anställd personal, till följd av personskada, annat än i sådant fall, då köparen enligt lag haft att svara i säljarens ställe och förutsatt att säljaren beretts tillfälle att samråda med köparen vid handläggningen av köparens skadereglering i förhållande till skadelidande tredje man och efter säljarens val; då säljaren beretts tillfälle att överta köparens skadeståndsskyldighet, eller, om den skadelidande inte medger ett sådant övertagande, då säljaren beretts tillfälle att självständigt föra köparens talan mot löfte att hålla köparen skadeslös i tvisten.säljaren svarar fullt ut och i enlighet med gällande lag i de fall tredje man ställer anspråk direkt mot säljaren grundande på skadebringande egenskaper hos varan. Köparen skall dock i sådant fall ersätta säljaren i den mån skadan uppkommit till följd av att köparen åsidosatt säljarens anvisningar för användning av varan eller inte vidareförmedlat säljarens villkor i förhållande till köparen beträffande varans användning. 11. TRANSPORTSKADA: Om skada på gods kan antagas ha inträffat under transporten, skall köparen anmäla skadan till; transportskador@edsbyn.com inom sju (7) dagar från godsets mottagande. Bifoga kopia på kvitterad fraktsedel och följesedel med anteckningar om vad som är skadat (foto på skadan kan bifogas). Synliga skador på emballage/gods skall ovillkorligen noteras på fraktsedel vid mottagande av gods. Reklamerat gods måste finnas tillgängligt för besiktning av försäkringsbolag i tre månader, från och med anmälningsdatum. Behandling av reklamationsärende sker i enlighet med NSAB resp CMR-konventionens bestämmelser. Om anmälan ej inkommit enligt ovanstående, frånsäger sig AB Edsbyverken allt ansvar vad gäller ersättning av det skadade godset. 12. SKADESTÅND: Säljaren är inte skyldig att på grund av fel eller brist i godset, vid försening av leverans eller om godset haft skadebringande egenskaper, utge någon ersättning till köparen för utebliven vinst eller annan indirekt skada. Är ena parten skyldig att utge skadestånd till den andra, skall skadeståndet täcka endast sådan skada, som den felande parten skäligen kunde ha förutsett vid tiden för avtalets slutande. Ersättning för skada må under inga omständigheter överstiga ett belopp motsvarande värdet av det gods som orsakat skada. 13. FORCE MAJEURE: Parterna äger rätt att uppskjuta fullgörande av sina skyldigheter under tid hinder för fullgörande beror på eldsvåda, arbetskonflikt, krig, mobilisering, rekvisition, beslag, valutarestriktioner, uppror, upplopp, knapphet på transportmedel, allmän varuknapphet, inskränkningar av drivkraft och varje annan omständighet, som parterna ej kan råda över, samt fel i eller försening av leveranser från underleverantör, som beror på ovannämnda omständigheter. Part äger rätt att häva avtal om fullgörande av skyldighet inom skälig tid omöjliggöres av ovannämnd omständighet. 14. ORDERERKÄNNANDE: Det åligger köparen att noggrant kontrollera att orderbekräftelsens innehåll överens stämmer med ordern. Anmärkning på ordererkännande skall ske senast 2 arbets dagar från dess att leverantör skickat ordererkännande. Erhålls ingen anmärkning är köparen bunden av innehållet i ordererkännandet. Avbeställningar, orderändringar, ändringar av ritningar eller andra ändringar av order som köparen vill göra efter registrerad order, är gällande endast om dessa skriftligen överenskommits mellan parterna. Vid överenskommen ändring av registrerad order har säljaren rätt till ersättning för kostnader som säljaren åsamkas till följd härav. Ev. ändring av order behandlas som ny order och erhåller därmed ny leveranstid. Edsbyn Södra länken Skoyen Sickla industriväg Göta älv Fiskhamnsgatan Oscarsleden Bollnäs Ring 2 Järnvägsgatan E45 Värmdövägen Drammensveien Söderhamn Oslo Sentrum Gävle Sickla Köpkvarter Centrum E4 info@edsbyn.com STOCKHOLM Showroom AB Edsbyverken Hesselmans torg Nacka stockholm@edsbyn.com GÖTEBORG Showroom AB Edsbyverken Fiskhamnsgatan 6C Göteborg goteborg@edsbyn.com OSLO Showroom AB Edsbyverken Drammensveien 130 C 0277 Oslo oslo@edsbyn.com Säljaren skall anses ha fullgjort sin skyldighet för felet när nytt gods sänts till den adress dit det felaktiga godset levererades av säljaren eller om säljaren valt att Med förbehåll till rätten att prisjustera utan förvarning samt med reservation för ändringar och tryckfel i cirkaprislistan. DESIGN Edsbyn Art Dept. TRYCK Åtta45 ART DIRECTION EDGE & BUSINESS: Jens Fager FOTOGRAFI BUSINESS: Klas Sjöberg mfl FOTOGRAFI EDGE: Arkitektur fotograf Rasmus Norlander

109 C I R K A P R I S E R S E K E X K L. M O M S G Ä L L E R T. O. M

KOMPLETT ARBETSPLATS PÅ 5 DAGAR X-PRESS

KOMPLETT ARBETSPLATS PÅ 5 DAGAR X-PRESS KOMPLETT ARBETSPLATS PÅ 5 DAGAR X-PRESS 1 X-PRESS KOMPLETT ARBETSPLATS PÅ 5 DAGAR När leveranstiden är högsta prioritet räddar X-PRESS situationen. X-PRESS är ett urval ur Continental familjen som hjälper

Läs mer

CIRKAPRISER SEK EXKL.MOMS GÄLLER FR.O.M SEK 2018

CIRKAPRISER SEK EXKL.MOMS GÄLLER FR.O.M SEK 2018 CIRKAPRISER SEK EXKL.MOMS GÄLLER FR.O.M. 2018-02-01 SEK 2018 INNEHÅLL ARBETSBORD... MÖTES- / KONFERENSBORD SKOLA / UTBILDNING... CAFÉ / BAR... SOFFBORD / LOUNGE... TILLBEHÖR BORD... FÖRVARING... Neat Table...

Läs mer

KOMPLETT ARBETSPLATS PÅ 5 DAGAR X-PRESS

KOMPLETT ARBETSPLATS PÅ 5 DAGAR X-PRESS KOMPLETT ARBETSPLATS PÅ 5 DAGAR X-PRESS 1 X-PRESS KOMPLETT ARBETSPLATS PÅ 5 DAGAR När leveranstiden är högsta prioritet räddar X-PRESS situationen. X-PRESS är ett urval ur Continental familjen som hjälper

Läs mer

CIRKAPRISER SEK EXKL.MOMS GÄLLER T.O.M. 2016-12-31 SEK 2016

CIRKAPRISER SEK EXKL.MOMS GÄLLER T.O.M. 2016-12-31 SEK 2016 SEK 2016 Människan är social. Därför tar idéer och utveckling fart när vi möts och arbetar tillsammans. Således behövs kontoret som mötesplats, även om själva arbetet ändrar karaktär. Och nya arbetssätt

Läs mer

CIRKAPRISER SEK EXKL.MOMS GÄLLER T.O.M. 2016-12-31 SEK 2016

CIRKAPRISER SEK EXKL.MOMS GÄLLER T.O.M. 2016-12-31 SEK 2016 SEK 2016 Människan är social. Därför tar idéer och utveckling fart när vi möts och arbetar tillsammans. Således behövs kontoret som mötesplats, även om själva arbetet ändrar karaktär. Och nya arbetssätt

Läs mer

CIRKAPRISER SEK EXKL.MOMS GÄLLER FR.O.M SEK 2019

CIRKAPRISER SEK EXKL.MOMS GÄLLER FR.O.M SEK 2019 CIRKAPRISER SEK EXKL.MOMS GÄLLER FR.O.M. 2019-01-01 SEK 2019 INNEHÅLL ARBETSBORD... MÖTES- / KONFERENSBORD SKOLA / UTBILDNING... CAFÉ / BAR... SOFFBORD / LOUNGE... TILLBEHÖR BORD... FÖRVARING... Neat Table...

Läs mer

CIRKAPRISER SEK GÄLLER FR.O.M CONTINENTAL SEK 2018

CIRKAPRISER SEK GÄLLER FR.O.M CONTINENTAL SEK 2018 CIRKAPRISER SEK GÄLLER FR.O.M. 2018-02-01 CONTINENTAL SEK 2018 CONTINENTAL STORAGE Djup 400 mm. Sluten grå sockel alt ben i silverlack. Justerbar ställfot. Färger: vit, ljusgrå, bok eller björk laminat.

Läs mer

Elstativ (sitt & stå) Arbetsbord

Elstativ (sitt & stå) Arbetsbord Elstativ (sitt & stå) Arbetsbord Edsbyns elstativ ger dig möjligheterna att arbeta ergonomiskt. Genom att variera din arbetsställning så skapar du en ergonomisk arbetsplats. Med höj- och sänkbara skrivbord

Läs mer

Connect innehåller arbets- och konferensbord med ett stort urval av skivlayouter och möjligheter att välja färg, form och design.

Connect innehåller arbets- och konferensbord med ett stort urval av skivlayouter och möjligheter att välja färg, form och design. Connect Arbetsbord Connect innehåller arbets- och konferensbord med ett stort urval av skivlayouter och möjligheter att välja färg, form och design. Borden har ben med rund profil. Skivorna kan erhållas

Läs mer

PRODUKTLISTA. >> fr o m 2014-01-01

PRODUKTLISTA. >> fr o m 2014-01-01 PRODUKTLISTA >> fr o m 2014-01-01 Edsbyn ett företag i snabb utveckling Årets prislista innehåller många spännande nyheter och fortsatt utveckling av våra redan befintliga produkter. Vi utvecklar i ett

Läs mer

Svensktillverkade och miljömärkta kontorsmöbler

Svensktillverkade och miljömärkta kontorsmöbler X-PRESS Svensktillverkade och miljömärkta kontorsmöbler Edsbyn X-press är ett möbelsortiment där vi av serviceskäl håller en högre lager- och leveransberedskap. X-press sortimentet omfattar frekventa produkter

Läs mer

Tillbehör som t ex bordsskärm, frontpanel eller kabelränna skruvas i bordsskivan.

Tillbehör som t ex bordsskärm, frontpanel eller kabelränna skruvas i bordsskivan. CENTRO Centro är ett bordsprogram som du kan kombinera på många sätt. Borden har skivor i MDF, fanerade eller med högtryckslaminat. Skivorna är fasade och har lätt rundade hörn. Centro har runda ben som

Läs mer

KONTORSARBETSBORD. AVROPSPRISLISTA nr 7. Statligt Ramavtal Möbler - Direkt Avtalsnummer: :001 Fr.o.m t.o.m.

KONTORSARBETSBORD. AVROPSPRISLISTA nr 7. Statligt Ramavtal Möbler - Direkt Avtalsnummer: :001 Fr.o.m t.o.m. Statligt Ramavtal Möbler - Direkt Avtalsnummer: 96-25-2011:001 Fr.o.m. 2011-09-16 t.o.m. 2015-09-15 AVROPSPRISLISTA nr 7 KONTORSARBETSBORD AB EDSBYVERKEN 556040-0755 Innehållsförteckning Kontorsarbetsbord

Läs mer

Statligt Ramavtal Möbler - Helhet

Statligt Ramavtal Möbler - Helhet Statligt Ramavtal Möbler - Helhet Avtalsnummer 96-23-2011:003 Avropsproduktlista nr 24 Kontorsarbetsbord Input interiör Sweden AB 556330-9201 Fr.o.m. 2011-12-15 t.o.m. 2015-09-15 med rätt till eventuell

Läs mer

PRISLISTA BASIC CIRKAPRISER SEK

PRISLISTA BASIC CIRKAPRISER SEK PRISLISTA BASIC CIRKAPRISER SEK - 2012 Bord basic Bord med bordsskivor i 22 mm träfiberplatta (spånskiva). Ytmaterial i bok- eller björkfanér alt i melamin; bok-, björkmönstrad eller vit. Bordsskivorna

Läs mer

SKL KOMMENTUS PRISLISTA

SKL KOMMENTUS PRISLISTA SKL KOMMENTUS - 2012 2012-09-01 tom 2013-08-31 Möbler 2010, dnr.10056 PRISLISTA Kontor på ditt sätt - med möbler från Edsbyn. Vi låter dig komma till tals. Oavsett om du vill ha ett enda skrivbord eller

Läs mer

NYHET! Variationsmöjligheterna i färg, form och material ger dig möjligheter att välja en vacker, harmonisk inredning med personlig touch.

NYHET! Variationsmöjligheterna i färg, form och material ger dig möjligheter att välja en vacker, harmonisk inredning med personlig touch. www.ergoff.se Feather table Övriga bord NYHET! Design: Jens Fager Feather table är mångsidiga och anpassningsbara bord till skilda miljöer; kontor, konferens, restaurang, skola och även hemmiljö. Feather

Läs mer

CIRKAPRISER SEK FROM 2015-02-01 CAPRIS 2015

CIRKAPRISER SEK FROM 2015-02-01 CAPRIS 2015 CIRKAPRISER SEK FROM 2015-02-01 CAPRIS 2015 INNEHÅLL Arbetsbord sid 07 Mötes- / Konferensbord sid 27 Skola / Utbildning sid 35 Café / Bar sid 39 Soffbord / Lounge sid 43 Förvaring sid 48 Sittmöbler sid

Läs mer

Serie[f] city. 2 Serie[f] city

Serie[f] city. 2 Serie[f] city Serie[f] city 2 Serie[f] city Serie[f] city Serie[f] city bord har klassiska fyrkantsben, väldesignade skivor och en personlig karaktär. Vi har tänkt utanför ramen och placerat den smalaste delen av benet

Läs mer

Svensktillverkade och miljömärkta kontorsmöbler

Svensktillverkade och miljömärkta kontorsmöbler X-PRESS Svensktillverkade och miljömärkta kontorsmöbler X-press är för dig som har bråttom med att få din kontorsarbetsplats levererad. I X-press sortimentet ingår ett urval av våra mest frekventa produkter

Läs mer

KONTORSARBETSBORD. Statligt Ramavtal Möbler - Design och Funktion AB EDSBYVERKEN

KONTORSARBETSBORD. Statligt Ramavtal Möbler - Design och Funktion AB EDSBYVERKEN Statligt Ramavtal Möbler - Design och Funktion Avtalsnummer: 96-25-2011:001 Fr.o.m. 2011-09-16 t.o.m. 2015-09-15 AVROPSPRODUKTLISTA nr 6 KONTORSARBETSBORD AB EDSBYVERKEN 556040-0755 Innehållsförteckning

Läs mer

SKL KOMMENTUS INKÖPSCENTRAL ANBUDSOMRÅDE F KONTORSMÖBLER

SKL KOMMENTUS INKÖPSCENTRAL ANBUDSOMRÅDE F KONTORSMÖBLER SKL KOMMENTUS INKÖPSCENTRAL ANBUDSOMRÅDE F KONTORSMÖBLER NETTOPRISLISTA 2017 Vi är ett mindre inredningsföretag som koncentrerar oss på att erbjuda det bästa i inredningsväg när det gäller kontor & offentlig

Läs mer

ETT SNYGGT OCH SMART VAL

ETT SNYGGT OCH SMART VAL SERIE[P] 2 Serie[P] SERIE[P] Skandinavisk design är tidlös och har sin grund i vår kärlek till ljuset och naturen. Serie[P] bord grundar sig i denna tradition med rena linjer, funktionell design och ljusa

Läs mer

EFG Izi Niveau Project Anpassning lite utöver det vanliga

EFG Izi Niveau Project Anpassning lite utöver det vanliga EFG Izi Niveau Project Anpassning lite utöver det vanliga Anpassning lite utöver det vanliga Ett brett sortiment för kontor och offentlig miljö har alltid varit en viktig del av vårt erbjudande. Med det

Läs mer

Lika rymlig som andra. Öppen eller stängd. På sockel, ben eller hjul. Precis som. andra förvaringar.

Lika rymlig som andra. Öppen eller stängd. På sockel, ben eller hjul. Precis som. andra förvaringar. CONTINENTAL INGET ON BARA FU ÖDIGT, NKTION. CONTINENTA L STORAGE Lika rymlig som andra. Öppen eller stängd. På sockel, ben eller hjul. Precis som andra förvaringar. CONTINENTAL Tåliga, stabila arbetsbord

Läs mer

INREDNING FÖR KONTOR OCH OFFENTLIG MILJÖ

INREDNING FÖR KONTOR OCH OFFENTLIG MILJÖ INREDNING FÖR KONTOR OCH OFFENTLIG MILJÖ 2019 1 Elstativ Basic - 1 motor, 2 rör ELSTATIV Våra höj- och sänkbara skrivbord låter dig variera din arbetsställning. I vårt sortiment finns ett stort urval av

Läs mer

Möbelkatalog för Ulls hus

Möbelkatalog för Ulls hus Möbelkatalog för Ulls hus Denna katalog innehåller möbler och inredning till kontor och arbetsplatser i Ulls hus. Vänligen kontakta Service Ull för mer detaljerad information eller för inredning till mötesrum

Läs mer

Sitt & Stå bord Art. nr. 08 xxx..

Sitt & Stå bord Art. nr. 08 xxx.. Sitt & Stå bord Art. nr. 08 xxx.. P REGISTRERINGSNUMMER: 0120110812 2011-08-12 2016-08-12 under förutsättning att möbeln och kraven i T R A G Centro bord Art.nr. 03 xxx.. P REGISTRERINGSNUMMER: 0220110812

Läs mer

Part Förvaringssystem

Part Förvaringssystem Förvaringssystem Design: Anders Ekegren Part är en förvaringsmöbel som går att få med öppna hyllor eller skjutdörrar. Baksidan är lika snygg som framsidan vilket gör att den kan placeras fritt i rummet

Läs mer

Part Förvaringssystem

Part Förvaringssystem Förvaringssystem Design: Anders Ekegren Part är en förvaringsmöbel som går att få med öppna hyllor eller skjutdörrar. Baksidan är lika snygg som framsidan vilket gör att den kan placeras fritt i rummet

Läs mer

helt enkelt. Bord, stolar och förvaring

helt enkelt. Bord, stolar och förvaring 2015 priser Bord, stolar och förvaring helt enkelt. Det är med arbetsplatser som med mycket annat du måste skapa en stabil grund om du skall lyckas med helheten. Och grunden, eller basen är just vad Lanab

Läs mer

WORKSPACE SOLUTIONS POLARIS

WORKSPACE SOLUTIONS POLARIS WORKSPACE SOLUTIONS POLARIS POLARIS ÄR EN FLEXIBEL BÄNKLÖSNING SOM DELAS AV GRUPPEN. OCH ANPASSAS AV INDIVIDEN. BALANSERAD LJUDNIVÅ OCH EGET UTRYMME Polaris tillsammans med olika varianter på bordskärm

Läs mer

EDSBYN WHITE Möbler som består när kontoret förändras. 1

EDSBYN WHITE Möbler som består när kontoret förändras. 1 EDSBYN WHITE Möbler som består när kontoret förändras. 1 ViTa möbler för färgstarka kontor Till riktigt bra priser. Tidlös är visserligen ett ganska slitet ord. Men finns det egentligen en mer passande

Läs mer

helt enkelt. Bord, stolar och förvaring

helt enkelt. Bord, stolar och förvaring priser 2016 Bord, stolar och förvaring helt enkelt. Det är med arbetsplatser som med mycket annat du måste skapa en stabil grund om du skall lyckas med helheten. Och grunden, eller basen är just vad Lanab

Läs mer

Kupol. Bord Kupol. Kupolborden är testade och godkända enligt EN-1729.

Kupol. Bord Kupol. Kupolborden är testade och godkända enligt EN-1729. Kupol Bord Kupol Kupol-borden är stadiga och robusta. Eftersom benen inte placerats i hörnen ryms fler personer runt bordet. Det blir enklare och inte så slamrigt att skjuta in stolarna. Kupols utformning

Läs mer

PRODUKTLISTA SORTIMENT - 2011

PRODUKTLISTA SORTIMENT - 2011 PRODUKTLISTA SORTIMENT - 2011 331 014 Återförsäljare i Sverige OFFICE, KYRKOGATAN 29, 981 37 KIRUNA, Tel 0980-64440 INPUT INTERIÖR CONFORMA, BANGÅRDSGATAN 14, 972 35 LULEÅ, Tel. 0920-10580 A INTERIÖR,

Läs mer

Av trycktekniska skäl kan färgavvikelser förekomma detta gäller alla sidor

Av trycktekniska skäl kan färgavvikelser förekomma detta gäller alla sidor MÖBELTYG OBS! Av trycktekniska skäl kan färgavvikelser förekomma detta gäller alla sidor. EVENT / PRISKLASS 01 / Leverantör: Gabriel / Tygbredd 140 cm / Material: 100% polyester / Vikt 420 gr/lm / Slitstyrka:

Läs mer

EFG Izi Workstations

EFG Izi Workstations EFG Izi Workstations 2 3 Izi ett fl exibelt alternativ Ett enkelt och ärligt bord som samtidigt är funktionellt, ergonomiskt och snyggt. Ett bord som möter kraven på allt mindre arbetsytor. Ett bord med

Läs mer

SORTIMENT. WZ introducerar bambu i kontorsvärlden. WZ Office AB www.wzoffice.se

SORTIMENT. WZ introducerar bambu i kontorsvärlden. WZ Office AB www.wzoffice.se SORTIMENT 2006 WZ introducerar bambu i kontorsvärlden. WZ Office AB www.wzoffice.se "Framtidens möbler är estetiskt tilltalande och har funktioner som stödjer användaren i sitt arbete. De ska vara lätta

Läs mer

Connect innehåller arbets- och konferensbord med ett stort urval av skivlayouter och möjligheter att välja färg, form och design.

Connect innehåller arbets- och konferensbord med ett stort urval av skivlayouter och möjligheter att välja färg, form och design. CONNECT Connect innehåller arbets- och konferensbord med ett stort urval av skivlayouter och möjligheter att välja färg, form och design. Borden har ben med rund profil och skivor med fasad kant. Skivorna

Läs mer

Kabelhantering Tillbehör bord

Kabelhantering Tillbehör bord Tillbehör bord I vårt tillbehörssortiment för bord kan vi erbjuda det mesta inom kabelhantering, datorhantering och skärmhantering. i kan även tillhandahålla andra varianter än de som finns i prislistan,

Läs mer

SKAPA DITT EGET BORD

SKAPA DITT EGET BORD COMBINE 2 Combine Combine 3 COMBINE Att kombinera. Och välja fritt. Att hitta det soffbord som passar allra bäst. Både för rummet. Funktionen. Och uttrycket. Placerat med soffa, pall eller fåtölj. För

Läs mer

BORDSSERIEN FÖR ALLA MÖTEN

BORDSSERIEN FÖR ALLA MÖTEN MULTICOM 2 Multicom MULTICOM Det är tillsammans vi skapar värde. Det är när vi möts som nya tankar uppstår och vi skapar något unikt. Multicom är bordserien som med smarta lösningar gynnar kreativitet

Läs mer

STATLIGT RAMAVTAL MÖBLER & INREDNING OMR D AKUSTIK- & SKÄRMSYSTEM

STATLIGT RAMAVTAL MÖBLER & INREDNING OMR D AKUSTIK- & SKÄRMSYSTEM STATLIGT RAMAVTAL MÖBLER & INREDNING OMR D AKUSTIK- & SKÄRMSYSTEM Avtal 96-73-2014:017 Produktlista nr 1 Kinnarps AB 556256-6736 SORTIMENT RAMEX 1 Bordsskärmar Ange tygfärg & träslag! Bordsskärm Standard

Läs mer

Produktområde F-Kontorsmöbler RABATTGRUPP B

Produktområde F-Kontorsmöbler RABATTGRUPP B AVROPSPRISLISTA Produktområde F-Kontorsmöbler RABATTGRUPP B Kontakt Ordermottagning/kundtjänst 08-586 350 05 order.skl@senab.com Avtalsfrågor 08-586 350 06 Lokala kontor/utställningar Stockholm Regeringsgatan

Läs mer

Prislista It s about tables. Furnea AB Fiskhamnsgatan 10, 5tr Göteborg

Prislista It s about tables. Furnea AB Fiskhamnsgatan 10, 5tr Göteborg Prislista 2017 Ny bordsserie - Kupol Care - se sidan 4! It s about tables Bord Kupol Bord Kupol med pelarstativ och utan sarg. Ljuddämpad bordskiva belag med miljövänlig linoleum. Bord Kupol är från grunden

Läs mer

Contur är Svanenmärkt och har Möbelfaktas märkning.

Contur är Svanenmärkt och har Möbelfaktas märkning. CONTUR Contur är en bordsserie med strikta, raka former. Ett brett skivprogram där du kan välja färger och material på skivor och ben, det ger dig möjligheter att utforma eleganta och funktionella arbetsplatser

Läs mer

2-pelarstativ AERO FLEX Belastning: 100 kg utbredd last. Färg: Svart, silver 9006, vit, krom.

2-pelarstativ AERO FLEX Belastning: 100 kg utbredd last. Färg: Svart, silver 9006, vit, krom. 2-pelarstativ AERO FLEX Belastning: 100 kg utbredd last. Färg: Svart, silver 9006, vit, krom. Alternativa utföranden på fot till Aero och Classic. AERO FLEX För skivbredd 1050 2400 mm 675 1175 mm 595 1255

Läs mer

EFG HideTech. Furniture for meetings

EFG HideTech. Furniture for meetings Furniture for meetings Familjen. Bildskärm, kamera, mikrofon AVM har allt i bordsskivan. är bord utvecklade för den framtid där en allt större del av arbetet sker i form av möten. Möten där du står eller

Läs mer

WORKSPACE SOLUTIONS OBERON

WORKSPACE SOLUTIONS OBERON WORKSPACE SOLUTIONS OBERON OBERON ÄR VÅRT MEST MÅNGFACETTERADE BORD. EN KOMPROMISSLÖS SERIE SOM INTEGRERAR NY TEKNIK OCH FUNKTIONALITET FÖR ATT MÖTA BEHOVEN I FRAM- TIDENS KONTOR. ELEGANT OCH ERGONOMISKT

Läs mer

Produktblad - Miljödisk

Produktblad - Miljödisk Produktblad - Miljödisk MILJÖDISK TreCes miljöstationer är designade för att täcka hela kontorets avfallshantering och återvinning. Vi erbjuder allt från en mindre miljöstation med små kärl placerade i

Läs mer

ERGOFUNK EASY REKTANGULÄRA SKIVOR SNABB MONTERING FRITT UTRYMME STATIVUTFÖRANDE HÖJDJUSTERING ELLER FAST STATIV

ERGOFUNK EASY REKTANGULÄRA SKIVOR SNABB MONTERING FRITT UTRYMME STATIVUTFÖRANDE HÖJDJUSTERING ELLER FAST STATIV ERGOFUNK EASY ERGOFUNK EASY Ergofunk Easy är vår nya serie stativ som passar i de flesta miljöer och uppfyller många behov: oavsett om du vill ha ett eldrivet stativ med en eller två pelare, om du vill

Läs mer

Kupol. Bord Kupol. Kupolborden är testade och godkända enligt EN-1729.

Kupol. Bord Kupol. Kupolborden är testade och godkända enligt EN-1729. Kupol Bord Kupol Kupol-borden är stadiga och robusta. Eftersom benen inte placerats i hörnen ryms fler personer runt bordet. Det blir enklare och inte så slamrigt att skjuta in stolarna. Kupols utformning

Läs mer

Prislistan gäller till och med 2015-12-31, med reservation för eventuella tryckfel.

Prislistan gäller till och med 2015-12-31, med reservation för eventuella tryckfel. prislista 15 1 2 Prislistan gäller till och med 2015-12-31, med reservation för eventuella tryckfel. INSPIRING PEOPLE! Hos oss kommer alltid mötet i första rummet. Som kund eller återförsäljare ska du

Läs mer

STATLIGT RAMAVTAL MÖBLER OCH INREDNING Delområde: Möbler för arbete och förvaring (A) Avtalsnr 96-73-2014:008 Produktlista nr 1

STATLIGT RAMAVTAL MÖBLER OCH INREDNING Delområde: Möbler för arbete och förvaring (A) Avtalsnr 96-73-2014:008 Produktlista nr 1 STATLIGT RAMAVTAL MÖBLER OCH INREDNING Delområde: Möbler för arbete och förvaring (A) Avtalsnr 96-73-2014:008 Produktlista nr 1 EFG Kontorsmöbler AB Org.nr. 556279-4403 Innehållsförteckning Kontaktuppgifter...

Läs mer

EFG HideTech & EFG HideTech AVM. Furniture for meetings

EFG HideTech & EFG HideTech AVM. Furniture for meetings & EFG HideTech AVM Furniture for meetings Familjen EFG HideTech. EFG HideTech är bord utvecklade för den framtid där en allt större del av arbetet sker i form av möten. Möten där du står eller sitter.

Läs mer

EFG Basprislista 2013:3 Arbetsplatsen

EFG Basprislista 2013:3 Arbetsplatsen EFG Basprislista 2013:3 Arbetsplatsen INNEHÅLLSFÖRTECKNING Innehållsförteckning EFG Basprislista 2013 - Arbetsplatsen Material och färger 3 Kundanpassning 6 Leveranskoncept 7 Arbetsbord Bordsskivor 9 Stativ

Läs mer

SPIA PACKBORD. Elektriskt höj & sänkbart

SPIA PACKBORD. Elektriskt höj & sänkbart SPIA PACKBORD Elektriskt höj & sänkbart SPIA kan idag leverera ett stort utbud av en egen serie packbord allt från standard till stor utsträckning även kundanpassade specialbord för att lösa Ert behov

Läs mer

EASE från PET-flaska till modernt skärmsystem

EASE från PET-flaska till modernt skärmsystem 1/5 A35:10 från PET-flaska till modernt skärmsystem Ease är Edsbyns nya skärmsystem som är framtaget för att skapa smidiga rumslösningar för kontor, hotell, restaurang och hem. Det flexibla skärmprogrammet

Läs mer

ELSTATIV SLIDE. design by FORM2 Group

ELSTATIV SLIDE. design by FORM2 Group ELSTATIV SLIDE design by FORM2 Group PRODUKTFAKTA Elektriskt 2 samt 3-parallellsystem, inkl teleskoperande sarg. 2-parallellsystem kan byggas ut till 3-parallellsystem. Passar bordsskivor steglöst från

Läs mer

BORD, STOLAR OCH FÖRVARING. HELT ENKELT.

BORD, STOLAR OCH FÖRVARING. HELT ENKELT. LISTA 2019 BORD, STOLAR OCH FÖRVARING. HELT ENKELT. Det är med arbetsplatser som med mycket annat du måste skapa en stabil grund om du skall lyckas med helheten. Och grunden, eller basen är just vad Lanab

Läs mer

Reflect Förvaringssystem

Reflect Förvaringssystem Förvaringssystem Reflect är ett moduluppbyggt och flexibelt förvaringssystem som du kan bygga vidare på och komplettera med nya effektiva förvaringsenheter när behov uppstår. Reflect är en komplett förvaring

Läs mer

Mer arbetsmiljö än du förväntar dig

Mer arbetsmiljö än du förväntar dig Mer arbetsmiljö än du förväntar dig Prisvärda möbler med hög kvalitet, modernt formspråk och ergonomi. Vi levererar inom 72 timmar! www.officedepot.se SNABB L E V E R A N S 0 :- FRAKTFRITT Mer arbetsmiljö

Läs mer

Design: Kinnarps Studio. Oberon 5

Design: Kinnarps Studio. Oberon 5 OBERON 2 Oberon Oberon 3 OBERON Ett bord som med sin intelligenta skepnad får många former. Eget arbete. Spontana samtal. Planerade möten. En uppfriskande blandning av material och färger. Smäckra bordsben.

Läs mer

Nyheter i Configura version v19

Nyheter i Configura version v19 Nyheter i Configura version v19 Textblock F16 Corp finns inte längre, utan all information till intern (Tango) leveransplanerare ska skrivas i textblock F16 Delivery. När två raka bord kopplas kommer det

Läs mer

EFG Basprislista 2012 Arbetsplatsen

EFG Basprislista 2012 Arbetsplatsen EFG Basprislista 2012 Arbetsplatsen INNEHÅLLSFÖRTECKNING Innehållsförteckning EFG Basprislista 2012 - Arbetsplatsen Material och färger 3 Kundanpassning och EFG Express 5 Arbetsbord Bordsskivor 7 Stativ

Läs mer

Radius. en möbelserie med mjuka former

Radius. en möbelserie med mjuka former en möbelserie med mjuka former Ett mjukt formspråk med naturliga material och en lugn färgskala. Det är utmärkande för vår nya egendesignade kontorsserie Radius. Snygga och praktiska detaljer i läder ett

Läs mer

Bord Info. Sitt & Ståbord för alla! Gäller från

Bord Info. Sitt & Ståbord för alla! Gäller från Bord Info Sitt & Ståbord för alla! Gäller från 130901 Info Pond River River UD Fixed Round Tube Fold Lounge Cafe Bar Meet 2 Meet 3 Meet 4 Std fot Pond Std.fot River Designad fot Std.Kryssfot Designad Kryssfot

Läs mer

Innehållsförteckning.

Innehållsförteckning. Prislista 2015.02 Innehållsförteckning. Sida Allmänna Villkor 3 Order och Kontaktinformation 4 Bordserier Alice 5 Ellen 6 Molly 7 Alfred 8 Stativ Emil 9 Lina 10 Kerstin 11 Pallar, Hyllplan Josefin 12 Hyllplan

Läs mer

Furnea AB Fiskhamnsgatan 10, 5tr Göteborg Prislista It s about tables.

Furnea AB Fiskhamnsgatan 10, 5tr Göteborg Prislista It s about tables. Prislista 2018 It s about tables Bord Kupol Bord Kupol med pelarstativ och utan sarg. Ljuddämpad bordskiva belag med miljövänlig linoleum. Bord Kupol är från grunden är anpassat till förskolans krav. Borden

Läs mer

Twiggy Väggabsorbent. Twiggy bordsskärm

Twiggy Väggabsorbent. Twiggy bordsskärm Twiggy Väggabsorbent Textil Cara från Camira Mått i mm 1000*1000 1 596:- 1200*1200 1 649:- 650*1200 1 467:- 900*1800 2 049:- Höjd 650 mm. Priser inkl. bordsfästen Twiggy bordsskärm Prisklass 1, Fiji Camira

Läs mer

Vi har utvecklat en serie möbler för utbildningsmiljö.

Vi har utvecklat en serie möbler för utbildningsmiljö. Edsbyn College Vi har utvecklat en serie möbler för utbildningsmiljö. Edsbyn College. Namnet förklarar vår intention. Vi har utvecklat en serie möbler för utbildningsmiljö. Helt anpassad efter skolans

Läs mer

Skapa en komplett och fungerande arbetsplats.

Skapa en komplett och fungerande arbetsplats. Skapa en komplett och fungerande arbetsplats. Tänk lite längre. Du kryper in under bordet där kablarna har trasslat ihop sig. Sladdarna hänger som lianer från din dator där den står på golvet och bara

Läs mer

SCREENIT A30 Träram fylld med A-klassad ljudabsorbent och klädd med skumlaminerat tyg.testad och A-klassad på SP enligt

SCREENIT A30 Träram fylld med A-klassad ljudabsorbent och klädd med skumlaminerat tyg.testad och A-klassad på SP enligt Bords- och golvskärmar Ett enkelt sätt att skapa en personlig sfär även i de öppnaste kontorslandskap. Våra bords- och golvskärmar ger dig ett bra skydd mot både ljud och insyn samtidigt som deras färg

Läs mer

Kombinera ett funktionellt arbetsbord efter Ditt eget behov!

Kombinera ett funktionellt arbetsbord efter Ditt eget behov! Alla produkterna på dessa sidor finns även i ESD Förvaringskassetter Stabil stålram pulverlackerad i RAL 7045. Glasklara plastlådor med plastskyddade etiketter och lådstopp. Lådorna finns även i röd, blå

Läs mer

EN ANPASSAD FUNKTIONALITET

EN ANPASSAD FUNKTIONALITET NANO 2 Nano Nano 3 NANO Bordsserien Nano är anpassningsbar. Och rättar sig efter dina behov. Den är en smidig koppling mellan individens och gruppens utrymme. Fristående eller tillsammans. Ditt arbetsbord.

Läs mer

LimbusConcept Konceptarbetsplats / Bås

LimbusConcept Konceptarbetsplats / Bås AB Box 125 SE-289 04 Glimåkra Försäljning +46 44 454 10 Sales +46 44 454 20 arbetsbås i C- eller H-uppställningar riktar sig till det aktivitetsbaserade kontorets behov av tillfälliga arbetsplatser för

Läs mer

KULÖR- OCH MATERIALGUIDE LUCKOR - LÅDFÖRSTYCKEN - BÄNKSKIVOR - HYLLPLAN

KULÖR- OCH MATERIALGUIDE LUCKOR - LÅDFÖRSTYCKEN - BÄNKSKIVOR - HYLLPLAN KULÖR- OCH MATERIALGUIDE LUCKOR - LÅDFÖRSTYCKEN - BÄNKSKIVOR - HYLLPLAN CARECO - KULÖR- & MATERIALGUIDE - 3 CARECO KULÖR- & MATERIALGUIDE funktion - kvalitet - kreativitet - flexibilitet VÅR AFFÄRSIDÉ

Läs mer

Inzel. DESIGN: JOHN-BERTIL HÄGGSTRÖM. hansk.se

Inzel. DESIGN: JOHN-BERTIL HÄGGSTRÖM. hansk.se Inzel. DESIGN: JOHN-BERTIL HÄGGSTRÖM hansk.se Förnuft och känsla med massivt trä. Inzel är en kollektion i massivt trä som talar till både förnuft och känsla. Dess sköna och harmoniska former sprider en

Läs mer

UTGÅVA: 2 / 2015.02.25

UTGÅVA: 2 / 2015.02.25 PRISER 2015 UTGÅVA: 2 / 2015.02.25 ragnars priser 2015 1 r3 work.station 04 work.screen 06 work.cab slide 08 r5 work.station 12 work.screen 24 work.tower 32 work.cab slide 36 Sliding doors individual spec

Läs mer

EFG - Lintex Bruttoprislista 2016

EFG - Lintex Bruttoprislista 2016 EFG - Lintex Bruttoprislista 2016 EFG Kontorsmöbler AB Org.nr. 556279-4403 Zon Golvskärm En visuell avskärmning tillverkad av formpressad filt. Genom sitt raster av filtplattor blir Zon en unik rumsavdelare

Läs mer

Stolar. Manta. Line. Haga. Mix. Rio. Sol. Peo. Tin. Liz. Se-Di. Ziv

Stolar. Manta. Line. Haga. Mix. Rio. Sol. Peo. Tin. Liz. Se-Di. Ziv Manta Haga Line Mix Sol Rio DS Liz Peo Se-Di Tin Ziv Feather Feather Swivel Klädd ex kl ty g Oklädd Pris 01 Pris 02 Pris 03 Pris 04 Pris Stol 635 "Manta" Formpressad skiktlimmad sits. Stativ i stålrör.

Läs mer

EFG Basprislista 2014 Arbetsplatsen

EFG Basprislista 2014 Arbetsplatsen EFG Basprislista 2014 Arbetsplatsen INNEHÅLLSFÖRTECKNING Innehållsförteckning EFG Basprislista 2014 - Arbetsplatsen Material och färger 3 Split vision användarinstruktion 5 Kundanpassning 6 Leveranskoncept

Läs mer

EFG Storage Tower, förvaring, vänster Med inbyggda hyllplan som dras ut från kortsidan. Kan även fungera som avskärmning mellan två arbetsbord.

EFG Storage Tower, förvaring, vänster Med inbyggda hyllplan som dras ut från kortsidan. Kan även fungera som avskärmning mellan två arbetsbord. Package No.1 Art.nr. EE01MV förvaring. Funktionella och ergonomiska paket valda med omsorg för att passa de flesta kontor. Stora som små. Direktlaminat (vit) 10 840:- Finns även i faner (björk natur) 11

Läs mer

Fem moderna kontorslösningar.

Fem moderna kontorslösningar. Fem moderna kontorslösningar. Entry Temporary Time Together Quick & Easy Share Entry Din startpunkt på kontoret. Härifrån vecklar du ut din mentala karta över arbetsdagen. Över kontoret. Vilken setup behöver

Läs mer

Eldrivet Stå&Sitt 2-pelarstativ AERO FLEX

Eldrivet Stå&Sitt 2-pelarstativ AERO FLEX Eldrivet Stå&Sitt 2-pelarstativ AERO FLEX Belastning: 120 kg utbredd last. Färg: Svart 9005, vit 9016, silver 9006, krom. Alternativa utföranden på fot till Aero och Classic. AERO FLEX För skivbredd 1140

Läs mer

BRUTTOPRISLISTA Exklusive moms

BRUTTOPRISLISTA Exklusive moms BRUTTOPRISLISTA Exklusive moms 2016 INNEHÅLLSFÖRTECKNING BESKRIVNING UPPSLAG DEKORATIVA HYLLOR OCH RUMSAVDELARE Red Line, pelarhyllor 3-10 HYLLMODULER OCH SIDEBOARD Red Line, vägghängda hyllmoduler 11-12

Läs mer

Prislista. Bord ateljé. Pall ateljé. Bord kupol. 128 x 128 cm; 6690:- diagonalmått 143 cm

Prislista. Bord ateljé. Pall ateljé. Bord kupol. 128 x 128 cm; 6690:- diagonalmått 143 cm Bord ateljé Ateljé är ett aktivitetsbord med matchande pallar en utpräglat välkomnande karaktär, särskilt anpassat för barn i förskoleåldern. De rundade formerna och de ljuddämpande linoleumskivorna i

Läs mer

INREDNING PERSONAL UTRYMMEN

INREDNING PERSONAL UTRYMMEN INREDNING PERSONAL UTRYMMEN PERSONALUTRYMMEN - INREDNING I denna broschyr hittar du ett komplett inredningssortiment för personalutrymmen. Sortimentet spänner över kontor, konferens och lunchrum. Allt

Läs mer

F-BORD STATLIGT RAMAVTAL MÖBLER DESIGN OCH FUNKTION 96 25 2011: 004 AVROPSPRODUKTLISTA NR 3 GÄRSNÄS AB ORG.NR 556044-4746

F-BORD STATLIGT RAMAVTAL MÖBLER DESIGN OCH FUNKTION 96 25 2011: 004 AVROPSPRODUKTLISTA NR 3 GÄRSNÄS AB ORG.NR 556044-4746 STATLIGT RAMAVTAL MÖBLER OCH FUNKTION 96 25 2011: 004 From 2011 09 16 tom 2014 09 15 med rätt till eventuell förlängning via option AVROPSPRODUKTLISTA NR 3 GÄRSNÄS AB ORGNR 556044-4746 F-BORD INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Läs mer

Skjutdörrar och inredning 2013-09

Skjutdörrar och inredning 2013-09 Skjutdörrar och inredning 2013-09 Bygg ett bibliotek precis som du vill ha det. Här har vi använt bärlist, hängskena och hyllor som är 275 mm djupa. Innehåll: Skjutdörrar 4-11 Inspiration - inredning 12-15

Läs mer

WORKSPACE SOLUTIONS SERIE[P]

WORKSPACE SOLUTIONS SERIE[P] WORKSPACE SOLUTIONS SERIE[P] DE STABILA SITT/STÅBORDEN I SERIE[P] ÄR DESIGNADE FÖR DAGENS FLEXIBLA ARBETSLIV. DE ÄR ENKLA ATT HÖJA OCH SÄNKA, FINNS I MÅNGA UTFÖRANDEN MED SMARTA TILLVAL OCH LEVER UPP TILL

Läs mer

FROM WORKPLACE TO CREATIVE SPACE KONTOR KONFERENS HOTELL 2015

FROM WORKPLACE TO CREATIVE SPACE KONTOR KONFERENS HOTELL 2015 FROM WORKPLACE TO CREATIVE SPACE KONTOR KONFERENS HOTELL 2015 2 FROM WORKPLACE TO CREATIVE SPACE FROM WORKPLACE Kontorsarbetsplatsen har blivit mindre, öppna kontorslandskap och aktivitetsbaserade arbetsplatser

Läs mer

27% Rabatt skall dras av angivna priser

27% Rabatt skall dras av angivna priser Statligt Ramavtal - Möbler och inredning Delområde - Skrivtavlor och AV-inredning Produktlista nr 1 TreCe AB Evert Lindelöf Inredningsservice 556071-3462 Avropsproduktlista nr 1 Avtalsnummer 23.3-8004-18:023

Läs mer

LJUDABSORBENTER. Öresund

LJUDABSORBENTER. Öresund Skärmväggar, bordskärmar och väggabsorbenter kan göra skillnad i inredningen. De ger en bättre arbetsmiljö. Det blir lugnare, tystare och snyggare. Innersmiles produkter uppfyller alla krav på ljudabsorbenter

Läs mer

Robust elevstol lämplig på förskolan och i lågmellanstadiet.

Robust elevstol lämplig på förskolan och i lågmellanstadiet. maj 15 Nyheter våren 2015 - Stol Sting & Leon stol sting 50 Robust elevstol lämplig på förskolan och i lågmellanstadiet. Sitthöjd 50 cm. Bekväm med en god ergonomi för barnen. Ställbart fotstöd ingår.

Läs mer

(96-73-2014:025) PRODUKTPRISLISTA NR 1. Statligt Ramavtal Möbler och inredning. Hörsalsmöbler. Avtalstid fr.o.m. 2015-09-16 t.o.

(96-73-2014:025) PRODUKTPRISLISTA NR 1. Statligt Ramavtal Möbler och inredning. Hörsalsmöbler. Avtalstid fr.o.m. 2015-09-16 t.o. PRODUKTPRISLISTA NR 1 Statligt Ramavtal Möbler och inredning (96-73-2014:025) Hörsalsmöbler Avtalstid fr.o.m. 2015-09-16 t.o.m 2017-09-16 Org.nr 556216-5547 Sida 1 25 INNEHÅLLSFÖRTECKNING Kontaktuppgifter

Läs mer

EFG Basprislista 2015 Arbetsplatsen

EFG Basprislista 2015 Arbetsplatsen EFG Basprislista 2015 Arbetsplatsen INNEHÅLLSFÖRTECKNING Innehållsförteckning EFG Basprislista 2015 - Arbetsplatsen Material och färger 3 Kundanpassning 8 Split vision användarinstruktion 9 Leveranskoncept

Läs mer

Välkommen med era inredningsönskemål!

Välkommen med era inredningsönskemål! Vård och Omsorg Hej! Detta är en broschyr med möbler för Vård o Omsorg samt andra miljöer. Den innehåller produkter tillverkade av Form o Miljö och andra svenska möbeltillverkare som vi har ett nära samarbetar

Läs mer

Tavlor, whiteboards och broschyrställ Kvalitet säkerhet service

Tavlor, whiteboards och broschyrställ Kvalitet säkerhet service Tavlor, whiteboards och broschyrställ Kvalitet säkerhet service Glasskrivtavla Vision Glasskrivtavla Vision Skrivtavla i 6 mm härdat glas med keramisk baksida och mattslipad kant. Upphängningslist med

Läs mer