EN ANPASSAD FUNKTIONALITET

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "EN ANPASSAD FUNKTIONALITET"

Transkript

1 NANO

2 2 Nano

3 Nano 3 NANO Bordsserien Nano är anpassningsbar. Och rättar sig efter dina behov. Den är en smidig koppling mellan individens och gruppens utrymme. Fristående eller tillsammans. Ditt arbetsbord. Min personliga yta. Eller vår gemensamma bänklösning. Skapat för dagens kreativa arbetsmiljöer. Och sätt att arbeta. Samarbeta. Sida vid sida. Eller mittemot. Kommunikativt. Och socialt. Idealisk för dialog. Men även eget fokus. Dess uttryck är stilrent i all sin enkelhet. EN ANPASSAD FUNKTIONALITET Bordsserien Nano anpassas efter vad den ska användas till och på vilket sätt. Arbetsborden är kopplingsbara vilket gör det enkelt att skapa fler arbetsytor bredvid och mittemot varandra. Smarta skivurtag ger en praktisk kabelhantering och med olika fästen utrustar du borden med de tillbehör du behöver som monitorarmar eller skärmar. Till bänklösningen finns även det unika Flexrail-systemet som gör det möjligt för dig att lägga till tillbehör utan att använda några verktyg. Nano har en stilren design och kan varieras med olika skivformer och olika laminatutförande. Du kan få både arbetsbord och bänklösning i samma utförande allt för ett enhetligt uttryck. Möjligheten att skapa varierade ytor gör Nano lämpad för aktivitetsbaserade miljöer där samma bord används av olika personer i olika typer av situationer under en arbetsdag. Nano tillverkas i våra egna produktionsanläggningar vilket ger oss kontroll över hela kedjan. Vår tillverkning sker även på ett resurseffektivt och hållbart sätt.

4 4 Nano GENOMTÄNKTA LÖSNINGAR Med Nano får du en utrymmeseffektiv och anpassningsbar lösning som erbjuder flera funktionella arbetsytor. Du har nu möjlighet att skapa fasta och rörliga arbetsplatser på samma gång allt för en kunna skapa en arbetsmiljö som främjar både dialog och koncentration. Där tankar blir till idéer och gemensamma mål skapas. Du får en kreativ miljö anpassad både för individen, teamet och gruppen.

5 Nano 5 FÖR DIALOG ELLER KONCENTRATION

6 6 Nano ETT STILRENT UTTRYCK Nano har en enkel och smäcker design. Valmöjligheterna är stora. Olika varianter på skivor i tio olika laminatfärger, kombineras med kvadratiska eller runda ben i svart, vitt eller silver. Balansen mellan design och funktion är alltid i fokus och gör borden till en naturlig del av tilltalande och inspirerande arbetsmiljöer. Nano arbetsbord och bänklösning har en stilren design med rena linjer. Vårt fokus har varit att de ska erbjuda en funktionell arbetsplats som är helt anpassad efter behovet. Per Enskär, Internationell Produktchef Desk and Meetings

7 Design: Kinnarps Studio Nano 7

8 8 Nano NEXT OFFICE ACTIVITY BASED WORKING Med teknikens hjälp kan vi idag arbeta när och var som helst. Behovet av personliga arbetsplatser minskar och istället ökar behovet av flexibla och aktivitetsbaserade miljöer. Nano passar bra in i dessa typer av miljöer. Då samma bord kan användas av olika personer under en och samma arbetsdag. För enskilda arbetsplatser, tillfälliga drop down platser eller projektplatser. Borden utrustas så att monitorarmar, eluttag och möjlighet till uppkoppling finns till hands oavsett vem som använder bordet. De är enkla att anpassa för olika typer av behov och arbetssituationer.

9 Nano 9

10 10 Nano SNABBA FAKTA ARBETSBORD Välj mellan fyra olika benmodeller i vitt, svart eller silver: kvadratiskt med justerbar höjd kvadratiskt med fast höjd runt med justerbar höjd runt med fast höjd Skivorna finns i ett 30-tal skivformat. Se mer på sid 22. Tio laminatutföranden. Skjutbar skiva och kabelränna för enkel hantering av sladdar. Kabelrännan (silver, svart, vit) är justerbar i höjd och kan öppnas åt båda hållen. Kopplingsbara för flexibel arbetsyta och placering. Komplettera med skärmar. Finns i tyg i tio olika färger eller frostad vit akryl. ARBETSBORD FUNKTIONALITET FÖR DIG Arbetsborden har många smarta fördelar. De olika alternativen av skivor och underreden gör dem lättplacerade och enkla att kombinera med övrig inredning. Benen är justerbara så att du får en korrekt höjd vid sittande arbete. Det finns många praktiska tillval som exempelvis skärmar för att skapa personliga utrymmen. Med skjutbar skiva, urtag för kablar och kabelränna gömmer du undan kablar och kontakter för ett städat intryck. Smarta skivurtag gör att du kan utrusta borden med de tillbehör du behöver som monitorarmar, skärmar eller eluttag. Du kan välja mellan att använda Nano fristående eller koppla ihop flera bord. Kombinera med någon av våra ergonomiska arbetsstolar för den bästa arbetsplatsen just för dig. Med de smarta kopplingsbenen kan du koppla ihop arbetsbord och skivor för att skapa mer utrymme och ny funktionalitet. Du skapar den placering arbetsgruppen önskar och kan även dela av arbetsytan med skärmar i tyg eller akryl.

11 Nano 11

12 12 Nano ENKEL ATT ANPASSA Med Nano får du en flexibel och utrymmeseffektiv lösning. Något som passar bra i dagens arbetsmiljöer då behoven av antalet arbetsplatser ofta skiftar från vecka till vecka eller från dag till dag. Borden är därför enkla att anpassa efter fler eller färre medarbetare. Med Flexrail-systemet utrustar du bänklösningarna med de tillbehör som krävs för att skapa de arbetsplatser ni behöver. Du tar sedan enkelt bort dem igen för att få mer yta. Du flyttar även skärmar, avdelare och monitorarmar sidledes på Flexrail för att skapa fler arbetsytor.

13 Nano 13

14 14 Nano

15 Nano 15 BÄNKLÖSNING MÅNGA BORD I ETT Nano bänklösning har ett funktionellt grundtänk. Med smarta skivurtag utrustar du borden med tillbehör, som monitorarmar, skärmar, avdelare och eluttag. Allt finns nära till hands och borden får ett städat intryck där inget är i vägen. Olika alternativ på kabelhantering ger dig rena ytor. Och du har många möjligheter till uppkoppling anpassat för dagens mobila teknik. Med skärmar skapas personliga utrymmen för fokus. Utan skärmar får gruppen ytor för projektmöte eller teamarbete. Den praktiska tilläggskivan ger extra yta eller en tillfällig arbetsplats. En annan fördel är de höjdjusterbara benen som gör att du kan anpassa arbetshöjden på bordet efter dig och dina behov. Allt för att få en optimal ergonomi vid sittande arbete. SNABBA FAKTA BÄNKLÖSNING Välj mellan tre olika benmodeller i vitt, svart eller silver: kvadratiskt med fast höjd runt med fast höjd kvadratiskt med justerbar höjd Skivorna är 700 eller 800 mm djupa. Se mer på sid 23. Tio laminatutföranden. Skjutbar skiva och kabelränna för enkel hantering av sladdar. Tilläggsskiva skapar extra utrymme. Komplettera med skärmar. Finns i tyg i tio olika färger eller frostad vit akryl. Med skivurtag utrustar du borden med tillbehör som skärmar, monitorarmar. De ger även en praktisk kabelhantering. Finns även Flexrail-system för flexibel funktionalitet. Med de höjdjusterbara benen (i silver, svart eller vitt) anpassar du bordsskivan i höjd ( mm) för en korrekt arbetshöjd vid sittande arbete. Med denna smidiga trådlösa laddningsenhet laddar du din mobiltelefon genom att lägga den på bordet.

16 16 Nano FUNKTIONER & TILLVAL SKIVURTAG OVALT Med skivurtag utrustar du bordet med tillbehör som skärmar, monitorarmar och får även en praktisk kabelhantering. Du kan få upp till tre ovala skivurtag per skiva med kanturtag och vridbart plastlock. Dessa placeras i hörnet eller mitten av bordsskivan. Locket är öppnings- och förslutningsbart så att du kommer åt fästen för tillbehör. SKIVURTAG MED KANTLIST Detta väldesignade skivurtag (endast för bänklösning) placeras i mitten av bordsskivan. Du använder det för att fästa dina tillbehör som t. ex skärm eller monitorarm. Det ger även en funktionell kabelhantering för en ren bordsyta. Skivurtaget har kantlist som följer färgen på skivan för ett enhetligt uttryck. FLEXRAIL Med det unika Flexrail-systemet får bänklösningen en integrerad funktionalitet. Som ger dig alla tillval du behöver på samma gång. Snabbt tar du, med ett enkelt handgrepp, bort och lägger till tillbehör som exempelvis skärmar eller monitorarmar utan att använda några verktyg. Som tillval finns lättillgängliga eluttag där du kopplar in din dator och annan teknik du behöver. Du kan även täcka över Flexrail med ett täcklock för att skapa en elegant yta lämplig för möten.

17 Nano 17 SKJUTBAR SKIVA Skjutbar skiva (justerbar 130 mm i djupled) som ger ett rent uttryck då du får undan kablar och kontakter. Har kullagrad gång för extra styrning och snabblåsning för enkel användning. KABELRÄNNA ARBETSBORD Med kabelränna samlar du alla kablar och kontakter. Följer benens färg(silver, svart, vitt). Justeras i två lägen på höjden. Även öppningsbart åt två håll för smidig tillgång till kablar. Höga kanter håller kvar kablar vid öppning. KABELRÄNNA BÄNKLÖSNING Rymlig justerbar kabelränna (i silver) där du samlar alla kablar och eluttag. Kan hakas av på en eller båda sidor för enkel åtkomst. TILLÄGGSSKIVA Till bänklösningen finns en praktisk tilläggsskiva. Den ger extra utrymme, en välbehövlig avlastningsyta eller en tillfällig arbetsplats. Monteras i den yttre bengaveln. Kan även eftermonteras. BEN JUSTERBAR HÖJD Kvadratiskt eller runt ben (i silver, svart, vitt) med justerbar höjd. Gör bordet höjdjusterbart mm. Det runda justerbara benet passar endast arbetsbord. BEN FAST HÖJD Kvadratiskt eller runt ben (i silver, svart, vitt) med fast höjd, 740 mm. Passar både arbetsbord och bänklösning.

18 18 Nano FUNKTIONER & TILLVAL PANELER Väldesignade paneler i fanér, laminat eller metall som harmoniserar med utförandet på ben och bordsskiva. Monteras under bordsskivan. KOPPLINGSBEN BÄNKLÖSNING Kopplingsben till bänklösning (standard när fyra eller fler bord kopplas). För smidig kabelhantering ingår rymlig vertikal kabeluppsamlare. Följer färgen på benen (silver, svart, vitt). KOPPLINGSBEN ARBETSBORD Kopplingsben till arbetsbord som används för att koppla ihop 800 mm djupa bord på längden. Finns i silver, svart, vitt. KABELUPPSAMLARE Funktionell kabeluppsamlare av stål som du fäster med magnet på valfritt bordsben. Följer färgen på benet (silver, svart, vitt). Kan även eftermonteras. BORDSSKÄRM INDUS Bordsskärmen Indus är av tyg och kan användas både på arbetsbord och på bänklösning. Finns i tio färger i tyget Delta. Du väljer fäste beroende på var du vill placera skärmen och hur. AVDELARE INDUS Bordsavdelare med samma formspråk som bordsskärmen. Monteras med snabbfäste som passar alla skivtjocklekar (19-25 mm). Idealisk på bänklösning för att smidigt skapa anpassade och flexibla arbetsytor.

19 Nano 19 AKRYLSKÄRM NEXUS SCREEN Bordsskärm eller avdelare i frostad vit akryl. Går att använda på arbetsbord eller bänklösning. Du väljer fäste beroende på var du vill placera skärmen och hur. MONITORARM Smidig och justerbar arm (silver, vit) för platta bildskärmar. Är både vridbar och roterbar för bästa möjliga funktionalitet. Kan även kompletteras med en hållare för Ipad. POWERBOX Med denna powerbox har du uttag för elanslutning, nätverksuttag och USB nära till hands. Har även en praktisk kabelfälla. ELUTTAG Eluttag i silver med två elanslutningar, nätverksuttag och USB. Fästs i Flexrail eller runt skivkanten. SKIVURTAG MED ELUTTAG Runt skivurtag med fyrkantig silverfärgad ram och svart eluttag. Har fyra hål för kabelgenomföring. HÅLLARE/LADDARE MOBILTELEFON Med denna smidiga trådlösa laddningsenhet (placeras i ett runt skivurtag) laddar du din mobiltelefon genom att lägga den på enheten.

20 20 Nano MATERIAL, SKIVOR OCH BEN METALL LAMINAT Ek Grå ek Silver Björk Bok Vit Valnöt Amouk Svart Vit Gråvit Ljusgrå Svart

21 Nano 21 MATERIAL, SKÄRMAR OCH AVDELARE NEXUS SCREEN INDUS Delta 6003 Beige Delta 6006 Grå Vit, frostad 1200 INDUS Klädd bordsskärm för montering på arbetsbord eller bänklösning. Komplettera med fästen och beslagspaket (till skivurtag). Klädd i tyg Delta. Delta 6008 Blå Indus Delta 6018 Mellanblå Delta 6038 Ljusgrå Indus Indus Delta 6076 Limegrön Indus us Delta 6081 Offwhite 1200 Delta 6084 Sand BORDSSKÄRM Höjd 377 mm. Höjd över bordsyta 394 mm. Tjocklek 20 mm. BORDSSKÄRM FRAMFÖR BORD Höjd 595 mm. Höjd över bordsyta 394 mm. Tjocklek 20 mm. AVDELARE Höjd 342 mm. Höjd över bordsyta 359 mm. Tjocklek 20 mm. Delta 6098 Mörkgrå Delta 6099 Svart INDUS NEXUS SCREEN BORDSSKÄRM Tjocklek 20 mm, plyfabotten, stenull, tyg. FÄSTE Skärmen BORDSSKÄRM Tjocklek 8 mm, akryl, frostad vit. FÄSTE Skärmen monteras monteras fast med skärmfäste. 2 fästen på skärmar upp till mm. fast med skärmfäste. 2 fästen på skärmar med bredd 1200 och mm. 3 fästen på skärmar från mm. AVDELARE Tjocklek 20 mm, plyfabotten, 3 fästen på skärmar med bredd från mm. AVDELARE Tjocklek 8 mm, stenull, tyg. FÄSTE Monteras fast med skärmfäste vid bordets kant samt akryl, frostad vit. Monteras fast med skärmfäste vid bordets kant samt ovan- ovanpå bordet. SKALA 1:100 ENHET mm. på bordet. SKALA 1:100 ENHET mm. Nexus Akrylskärm Nexus Akrylskärm Nexus Akrylskärm 2000

22 22 Nano ARBETSBORD Nano Nano Nano Nano Nano Nano Nano Du kan kombinera det stora antalet bordsskivor i olika former med olika funktioner på många sätt. Med Nano hjälp avnano kopplingsben Nano Nano kan två eller fler bord kopplas samman. Nano Nano Nano 600 NAN128 NAN NAN NAN128 NAN189NAN NAN NAN128 NAN128 A A A 800 A A NAN189 NAN189 NAN189 NAN189 NAN NAN2410 NAN NAN A A NAN NAN2410 NAN2410 NAN2410 NAN2410 NAN24 N A A A A A A A A A 148A 168A A A A A 188A 208A A A A A A A A A A A A A A 149A 169A 189A A A A 8816 A A A Tilläggsskiva NANO ARBETSBORD 6125 NAN2410 NAN2410 A 600 NAN2410 A A NAN A A A A A A A A A A A A A 1212D A A 600 A 1200 NAN189 NAN189 NAN189 NAN189 NAN189 NAN189 NAN189 A A A NAN NAN128 NAN128 NAN NAN128 NAN128 NAN128 NAN128 A NAN26 justerbar höjd höjd 740 mm, mm.nan128 NAN128 Nano NAN26 NAN26 NAN26 NAN26 ARBETSBORD Fast 600 NAN26NAN26 NAN26 NAN26 NAN26 NAN26 NAN26 skivor (ek, bok, björk, ljusgrå, vit, svart, valnöt, grå vit. grå ek, amouk) med kantlist av ABS-plast. UNDERREDE Två varianter av SKIVA 23 mm, spånskiva, laminerade bengavlar till samtliga skivor med fast höjd (740 mm) eller justerbar höjd ( mm). TILLVAL Skivurtag, paneler, kabelränna, kabeluppsamlare, powerbox, datorhållare, bordsskärm, avdelare, monitorarm, eluttag och laddare för mobiltelefon. DESIGN Kinnarps Studio. SKALA 1:100 ENHET mm. NAN2410 NAN24 N

23 Nano 23 BÄNKLÖSNINGAR BÄNKLÖSNINGAR Fast höjd 740 mm Tilläggsskivor BT165 BT145 När det gäller bordsskivor till bänklösningar har du flera olika lösningar och storlekar att välja på. Du kan även koppla samman ett eller flera bord för ny funktionalitet. Produkten är märkt i vissa utföranden. NANO BÄNKLÖSNING SKIVA 23 mm, spånskiva, laminerade skivor (ek, bok, björk, ljusgrå, vit, svart, valnöt, grå vit. grå ek, amouk) med kantlist av ABS-plast. UNDERREDE Två varianter av bengavlar till samtliga skivor. Fast höjd 740 mm. TILLVAL Tilläggsskiva, Flexrail, skivurtag, paneler, kabelränna, kabeluppsamlare, powerbox, datorhållare, bordsskärm, avdelare, monitorarm, eluttag och laddare för mobiltelefon. DESIGN Kinnarps Studio. SKALA 1:100 ENHET mm.

24 KINNARPS MARKETING & COMMUNICATIONS/ /1505 ALL INFORMATION IS SUBJECT TO CHANGE

DET MULTIFUNKTIONELLA BORDET

DET MULTIFUNKTIONELLA BORDET NEXUS 2 Nexus Nexus 3 NEXUS Bordsserien Nexus är en naturlig del av sambandet. En smidig koppling mellan individens och gruppens utrymme. Fristående eller tillsammans. Ditt arbetsbord. Min personliga yta.

Läs mer

Serie[f] city. 2 Serie[f] city

Serie[f] city. 2 Serie[f] city Serie[f] city 2 Serie[f] city Serie[f] city Serie[f] city bord har klassiska fyrkantsben, väldesignade skivor och en personlig karaktär. Vi har tänkt utanför ramen och placerat den smalaste delen av benet

Läs mer

ETT SNYGGT OCH SMART VAL

ETT SNYGGT OCH SMART VAL SERIE[P] 2 Serie[P] SERIE[P] Skandinavisk design är tidlös och har sin grund i vår kärlek till ljuset och naturen. Serie[P] bord grundar sig i denna tradition med rena linjer, funktionell design och ljusa

Läs mer

Design: Kinnarps Studio. Oberon 5

Design: Kinnarps Studio. Oberon 5 OBERON 2 Oberon Oberon 3 OBERON Ett bord som med sin intelligenta skepnad får många former. Eget arbete. Spontana samtal. Planerade möten. En uppfriskande blandning av material och färger. Smäckra bordsben.

Läs mer

WORKSPACE SOLUTIONS SERIE[P]

WORKSPACE SOLUTIONS SERIE[P] WORKSPACE SOLUTIONS SERIE[P] DE STABILA SITT/STÅBORDEN I SERIE[P] ÄR DESIGNADE FÖR DAGENS FLEXIBLA ARBETSLIV. DE ÄR ENKLA ATT HÖJA OCH SÄNKA, FINNS I MÅNGA UTFÖRANDEN MED SMARTA TILLVAL OCH LEVER UPP TILL

Läs mer

BORDSSERIEN FÖR ALLA MÖTEN

BORDSSERIEN FÖR ALLA MÖTEN MULTICOM 2 Multicom MULTICOM Det är tillsammans vi skapar värde. Det är när vi möts som nya tankar uppstår och vi skapar något unikt. Multicom är bordserien som med smarta lösningar gynnar kreativitet

Läs mer

SKAPA DITT EGET BORD

SKAPA DITT EGET BORD COMBINE 2 Combine Combine 3 COMBINE Att kombinera. Och välja fritt. Att hitta det soffbord som passar allra bäst. Både för rummet. Funktionen. Och uttrycket. Placerat med soffa, pall eller fåtölj. För

Läs mer

ENTRADA II. Entrada II 3

ENTRADA II. Entrada II 3 ENTRADA II 2 Entrada II Entrada II 3 ENTRADA II Nu öppnar vi dörren till något nytt. Tar något bra och gör det ännu bättre. Entrada II är en vidareutveckling av en populär arbetsstol. Ett nytt kapitel

Läs mer

WORKSPACE SOLUTIONS LEIA

WORKSPACE SOLUTIONS LEIA WORKSPACE SOLUTIONS LEIA ALLA VILL BLI VÄN MED LEIA. HON ÄR LEKFULL, KREATIV OCH ENKEL ATT TYCKA OM. EN FUNKTIONELL MÖTES- STOL SOM ÄR ENKEL ATT PLACERA UT I STÖRRE ELLER MINDRE GRUPPER OCH SOM ÄR BÅDE

Läs mer

Skapa en komplett och fungerande arbetsplats.

Skapa en komplett och fungerande arbetsplats. Skapa en komplett och fungerande arbetsplats. Tänk lite längre. Du kryper in under bordet där kablarna har trasslat ihop sig. Sladdarna hänger som lianer från din dator där den står på golvet och bara

Läs mer

EMBRACE BETYDER OMFAMNING

EMBRACE BETYDER OMFAMNING EMBRACE Embrace 3 EMBRACE Gör dig redo att bli omsluten. Av Embrace. En ny typ av stol. Utformad med omsorg och eftertanke. Med känsla. Skapad inte bara för olika möten. Utan även besök. Eget arbete.

Läs mer

MÅNGA TILLTALANDE UTTRYCK

MÅNGA TILLTALANDE UTTRYCK MONROE 2 Monroe Monroe 3 MONROE Med Monroe har varje kurva en mening. Varje linje ett syfte. Formgiven av Idesign och namngiven efter en klassisk skönhet. En vacker stol som är enkel att tycka om. Med

Läs mer

2-pelarstativ AERO FLEX Belastning: 100 kg utbredd last. Färg: Svart, silver 9006, vit, krom.

2-pelarstativ AERO FLEX Belastning: 100 kg utbredd last. Färg: Svart, silver 9006, vit, krom. 2-pelarstativ AERO FLEX Belastning: 100 kg utbredd last. Färg: Svart, silver 9006, vit, krom. Alternativa utföranden på fot till Aero och Classic. AERO FLEX För skivbredd 1050 2400 mm 675 1175 mm 595 1255

Läs mer

EFG Izi Niveau Project Anpassning lite utöver det vanliga

EFG Izi Niveau Project Anpassning lite utöver det vanliga EFG Izi Niveau Project Anpassning lite utöver det vanliga Anpassning lite utöver det vanliga Ett brett sortiment för kontor och offentlig miljö har alltid varit en viktig del av vårt erbjudande. Med det

Läs mer

SKAPANDE KOMBINATIONER

SKAPANDE KOMBINATIONER TRIXAGON 2 Esencia Trixagon 3 TRIXAGON I naturen hittar du den sexkantiga hexagonen hos snöflingor, i bivaxkakor och på sköldpaddans skal. Det är naturens mest yteffektiva form som går att kombinera och

Läs mer

MED KÄNSLA FÖR DETALJER

MED KÄNSLA FÖR DETALJER ESENCIA 2 Esencia Esencia 3 ESENCIA När Daniel Figueroa designade Esencia gav han stolen både själ och personlighet. Vi gav den namnet Esencia från latinets essentia. Det betyder det väsentliga, tingets

Läs mer

BASERAD PÅ VÅGRÖRELSEN

BASERAD PÅ VÅGRÖRELSEN LIBRA 2 Libra Libra 3 LIBRA En sittplats skapad av en rörelse. Av en våg. En spännande fluiditet. Som inbjuder till dialog. En social stund. Eller egen tid. Välbehövlig vila. Den naturliga formen gör Libra

Läs mer

C A R I T A C H A I R C A R I T A S I T T M Ö B L E R

C A R I T A C H A I R C A R I T A S I T T M Ö B L E R CARITA SITTMÖBLER 2 Carita Sittmöbler Carita Sittmöbler 3 CARITA Sittmöbler Det är viktigt att på bästa sätt ta hand om de som behöver det allra mest. Vi har därför gett vår möbelserie Carita alla de fördelar

Läs mer

Kabelhantering Tillbehör bord

Kabelhantering Tillbehör bord Tillbehör bord I vårt tillbehörssortiment för bord kan vi erbjuda det mesta inom kabelhantering, datorhantering och skärmhantering. i kan även tillhandahålla andra varianter än de som finns i prislistan,

Läs mer

Fem moderna kontorslösningar.

Fem moderna kontorslösningar. Fem moderna kontorslösningar. Entry Temporary Time Together Quick & Easy Share Entry Din startpunkt på kontoret. Härifrån vecklar du ut din mentala karta över arbetsdagen. Över kontoret. Vilken setup behöver

Läs mer

EFG WORKSTATIONS EFG ACTIVE EFG TAB EFG ADD

EFG WORKSTATIONS EFG ACTIVE EFG TAB EFG ADD EFG WORKSTATIONS EFG ACTIVE EFG TAB e w r e h t e Tog ake it matter m Kopplingen mellan en varierande arbetsställning och en hälsosam arbetsmiljö har aldrig varit tydligare och det traditionella arbetssättet

Läs mer

EFG Izi Workstations

EFG Izi Workstations EFG Izi Workstations 2 3 Izi ett fl exibelt alternativ Ett enkelt och ärligt bord som samtidigt är funktionellt, ergonomiskt och snyggt. Ett bord som möter kraven på allt mindre arbetsytor. Ett bord med

Läs mer

KREATIV OCH LJUDABSORBERANDE

KREATIV OCH LJUDABSORBERANDE PRIM 2 Prim Prim 3 PRIM Prim är ett musikintervall mellan två toner där Prim är den första rena tonen. Ordet kommer från latinets primus som betyder första. Vår Prim är en kreativ rumsavdelare som har

Läs mer

FÖR DITT AKTIVA SITTANDE

FÖR DITT AKTIVA SITTANDE CAPELLA 02 Capella Capella 03 CAPELLA Capella är en arbetsstol skapad just för dig. Oavsett vem du är eller vad du arbetar med så sitter du bekvämt på denna unika och innovativa stol. Den är född ur all

Läs mer

Elstativ (sitt & stå) Arbetsbord

Elstativ (sitt & stå) Arbetsbord Elstativ (sitt & stå) Arbetsbord Edsbyns elstativ ger dig möjligheterna att arbeta ergonomiskt. Genom att variera din arbetsställning så skapar du en ergonomisk arbetsplats. Med höj- och sänkbara skrivbord

Läs mer

Mer arbetsmiljö än du förväntar dig

Mer arbetsmiljö än du förväntar dig Mer arbetsmiljö än du förväntar dig Prisvärda möbler med hög kvalitet, modernt formspråk och ergonomi. Vi levererar inom 72 timmar! www.officedepot.se SNABB L E V E R A N S 0 :- FRAKTFRITT Mer arbetsmiljö

Läs mer

STATLIGT RAMAVTAL MÖBLER OCH INREDNING Delområde: Möbler för arbete och förvaring Avtalsnr 96-73-2014:014 Produktlista nr 1

STATLIGT RAMAVTAL MÖBLER OCH INREDNING Delområde: Möbler för arbete och förvaring Avtalsnr 96-73-2014:014 Produktlista nr 1 STATLIGT RAMAVTAL MÖBLER OCH INREDNING Delområde: Möbler för arbete och förvaring Avtalsnr 96-73-2014:014 Produktlista nr 1 Senab AB Org.nr. 556299-1447 Kontaktuppgifter Lokala kontor/utställningar: Stockholm

Läs mer

Tillbehör till arbetsbord (stationära och sitta/stå) EFG Tab 25/05/2016

Tillbehör till arbetsbord (stationära och sitta/stå) EFG Tab 25/05/2016 EFG012371 EFG Tab EFG Tab är en ljudabsorberande bordsskärm som kännetecknas av en ren design och rena linjer. EFG Tab ger dig möjligheten att forma arbetsplatsen efter dina behov och aktiviteter. Den

Läs mer

Tillbehör som t ex bordsskärm, frontpanel eller kabelränna skruvas i bordsskivan.

Tillbehör som t ex bordsskärm, frontpanel eller kabelränna skruvas i bordsskivan. CENTRO Centro är ett bordsprogram som du kan kombinera på många sätt. Borden har skivor i MDF, fanerade eller med högtryckslaminat. Skivorna är fasade och har lätt rundade hörn. Centro har runda ben som

Läs mer

UPPMUNTRAR TILL RÖRELSE

UPPMUNTRAR TILL RÖRELSE XACT Xact 3 XACT Den multifunktionella och ergonomiska elevstolen Xact i två storlekar Xact och Xact Start. Det innebär att den kan användas i hela skolan, från förskoleklasser till lärarrum, och den

Läs mer

Flexibla lösningar för din arbetsplats

Flexibla lösningar för din arbetsplats Flexibla lösningar för din arbetsplats Produktkatalog Idema tillverkar produkter för arbetsplatsen. Produkterna är utformade efter våra kunders krav. Flexibilitet: Med profilsystem i aluminium är det enkelt

Läs mer

Eldrivet Stå&Sitt 2-pelarstativ AERO FLEX

Eldrivet Stå&Sitt 2-pelarstativ AERO FLEX Eldrivet Stå&Sitt 2-pelarstativ AERO FLEX Belastning: 120 kg utbredd last. Färg: Svart 9005, vit 9016, silver 9006, krom. Alternativa utföranden på fot till Aero och Classic. AERO FLEX För skivbredd 1140

Läs mer

PRODUKTLANSERING: Förstärka de starka

PRODUKTLANSERING: Förstärka de starka PRODUKTLANSERING: Förstärka de starka Vi strävar ständigt efter högsta kvalitet i allt vi gör. Vi strävar efter att bli bättre. Inom alla områden. Även där vi vet att vi är bra. Vid denna lansering fokuserar

Läs mer

Prislista It s about tables. Furnea AB Fiskhamnsgatan 10, 5tr Göteborg

Prislista It s about tables. Furnea AB Fiskhamnsgatan 10, 5tr Göteborg Prislista 2017 Ny bordsserie - Kupol Care - se sidan 4! It s about tables Bord Kupol Bord Kupol med pelarstativ och utan sarg. Ljuddämpad bordskiva belag med miljövänlig linoleum. Bord Kupol är från grunden

Läs mer

Eluttag / Kabelgenomföring. Theofils sortiment av eluttag och kabelgenomföring

Eluttag / Kabelgenomföring. Theofils sortiment av eluttag och kabelgenomföring Eluttag / Kabelgenomföring Theofils sortiment av eluttag och kabelgenomföring Mobilladdare Induktionsladdare för smartphone Mobilladdare för smartphone som borras in i bordsskivan med ett 80 mm hål. Borrdjup

Läs mer

Kombinera ett funktionellt arbetsbord efter Ditt eget behov!

Kombinera ett funktionellt arbetsbord efter Ditt eget behov! Alla produkterna på dessa sidor finns även i ESD Förvaringskassetter Stabil stålram pulverlackerad i RAL 7045. Glasklara plastlådor med plastskyddade etiketter och lådstopp. Lådorna finns även i röd, blå

Läs mer

NEXT OFFICE ACTIVITY BASED WORKING

NEXT OFFICE ACTIVITY BASED WORKING NEXT OFFICE ACTIVITY BASED WORKING 2 Next office ABW Next office ABW 3 NEXT OFFICE ACTIVITY BASED WORKING I vår version av den aktivitetsbaserade arbetsmiljön, Next Office ABW, erbjuder vi ett helhetsgrepp

Läs mer

SCREENIT A30 Träram fylld med A-klassad ljudabsorbent och klädd med skumlaminerat tyg.testad och A-klassad på SP enligt

SCREENIT A30 Träram fylld med A-klassad ljudabsorbent och klädd med skumlaminerat tyg.testad och A-klassad på SP enligt Bords- och golvskärmar Ett enkelt sätt att skapa en personlig sfär även i de öppnaste kontorslandskap. Våra bords- och golvskärmar ger dig ett bra skydd mot både ljud och insyn samtidigt som deras färg

Läs mer

Flex. DESIGN: MARKUS JOHANSSON / ANTON BJÖRSING. hansk.se

Flex. DESIGN: MARKUS JOHANSSON / ANTON BJÖRSING. hansk.se Flex. DESIGN: MARKUS JOHANSSON / ANTON BJÖRSING hansk.se Välj den som är mest du. Flex är en stapelbar stol och tålig bordskollektion i många olika storlekar för såväl privat som offentlig miljö. Bordsskivan

Läs mer

Ergonomi och komfort för 2000-talets skolmiljöer

Ergonomi och komfort för 2000-talets skolmiljöer Ergonomi och komfort för 2000-talets skolmiljöer MOVE or BE INNOVATIVA SKOLMÖBLER Justerbart fotstöd Opti+ skolbänk är utrustad med ett höjdjusterbart fotstöd som flyttas längs mittstolpen. Det justerbara

Läs mer

EFG HideTech & EFG HideTech AVM. Furniture for meetings

EFG HideTech & EFG HideTech AVM. Furniture for meetings & EFG HideTech AVM Furniture for meetings Familjen EFG HideTech. EFG HideTech är bord utvecklade för den framtid där en allt större del av arbetet sker i form av möten. Möten där du står eller sitter.

Läs mer

LiftSystem konceptet är baserat på ett flertal patent och mönsterskydd! Papper- & Retursystem LIFTSOPI. Laptopförvaring. Kabelhantering LIFTPIPE

LiftSystem konceptet är baserat på ett flertal patent och mönsterskydd! Papper- & Retursystem LIFTSOPI. Laptopförvaring. Kabelhantering LIFTPIPE S T A Y A H E A D. h u m a n e w o r k p l a c e s o l u t i o n s. LiftSystem är ett färdigt koncept, för att skapa en mänskligare arbets miljö vid datoriserade arbetsplatser, utan att göra avkall på

Läs mer

Connect innehåller arbets- och konferensbord med ett stort urval av skivlayouter och möjligheter att välja färg, form och design.

Connect innehåller arbets- och konferensbord med ett stort urval av skivlayouter och möjligheter att välja färg, form och design. Connect Arbetsbord Connect innehåller arbets- och konferensbord med ett stort urval av skivlayouter och möjligheter att välja färg, form och design. Borden har ben med rund profil. Skivorna kan erhållas

Läs mer

Svensktillverkade och miljömärkta kontorsmöbler

Svensktillverkade och miljömärkta kontorsmöbler X-PRESS Svensktillverkade och miljömärkta kontorsmöbler X-press är för dig som har bråttom med att få din kontorsarbetsplats levererad. I X-press sortimentet ingår ett urval av våra mest frekventa produkter

Läs mer

Radius. en möbelserie med mjuka former

Radius. en möbelserie med mjuka former en möbelserie med mjuka former Ett mjukt formspråk med naturliga material och en lugn färgskala. Det är utmärkande för vår nya egendesignade kontorsserie Radius. Snygga och praktiska detaljer i läder ett

Läs mer

CARITA STOL. Carita Stol 3

CARITA STOL. Carita Stol 3 CARITA STOL 2 Carita Stol Carita Stol 3 CARITA STOL Det är viktigt att på bästa sätt ta hand om de som behöver det allra mest. Vi har därför gett vår möbelserie Carita alla de fördelar och förutsättningar

Läs mer

SCREENS FOR FOCUSING

SCREENS FOR FOCUSING SCREENS FOR FOCUSING Design med respekt för miljön Här är systemen som låter dig förena trivseln och den personliga integriteten i det egna rummet, med den öppna planlösningens möjligheter till flexibilitet

Läs mer

STATLIGT RAMAVTAL MÖBLER & INREDNING OMR D AKUSTIK- & SKÄRMSYSTEM

STATLIGT RAMAVTAL MÖBLER & INREDNING OMR D AKUSTIK- & SKÄRMSYSTEM STATLIGT RAMAVTAL MÖBLER & INREDNING OMR D AKUSTIK- & SKÄRMSYSTEM Avtal 96-73-2014:017 Produktlista nr 1 Kinnarps AB 556256-6736 SORTIMENT RAMEX 1 Bordsskärmar Ange tygfärg & träslag! Bordsskärm Standard

Läs mer

Kombinera ett funktionellt arbetsbord efter Ditt eget behov!

Kombinera ett funktionellt arbetsbord efter Ditt eget behov! Alla produkterna på dessa sidor finns även i ESD Förvaringskassetter Stabil stålram pulverlackerad i RAL 7045. Glasklara plastlådor med plastskyddade etiketter och lådstopp. Lådorna finns även i röd, blå

Läs mer

Prislista tillbehör. serie[t] bord 2-5 serie[f] bord 6-9 serie[e] bord 10-12 rezon skärmsystem 13-14 zonit skärmsystem 15-17

Prislista tillbehör. serie[t] bord 2-5 serie[f] bord 6-9 serie[e] bord 10-12 rezon skärmsystem 13-14 zonit skärmsystem 15-17 Prislista tillbehör! serie[t] bord 2-5 serie[f] bord 6-9 serie[e] bord 10-12 rezon skärmsystem 13-14 zonit skärmsystem 15-17 2 serie[t] serie[t] box för elutrustning Uppkopplingsdon för arbetsplatser Placeras

Läs mer

Tel: +46 472-300 36 info@biketjanst.se www.biketjanst.se HYLLSYSTEM RONDUS

Tel: +46 472-300 36 info@biketjanst.se www.biketjanst.se HYLLSYSTEM RONDUS Tel: +46 472-300 36 info@biketjanst.se www.biketjanst.se HYLLSYSTEM RONDUS Rondus en stor del av helheten. Rondus är en mycket stilren hyllserie som bygger på material och användarflexibilitet utifrån

Läs mer

EFG Room, EFG play & EFG Flow. Screens for focusing

EFG Room, EFG play & EFG Flow. Screens for focusing EFG Room, EFG play & EFG Flow Screens for focusing Design med respekt för miljön Här är systemen som låter dig förena trivseln och den personliga integriteten i det egna rummet, med den öppna planlösningens

Läs mer

KOMPLETT ARBETSPLATS PÅ 5 DAGAR X-PRESS

KOMPLETT ARBETSPLATS PÅ 5 DAGAR X-PRESS KOMPLETT ARBETSPLATS PÅ 5 DAGAR X-PRESS 1 X-PRESS KOMPLETT ARBETSPLATS PÅ 5 DAGAR När leveranstiden är högsta prioritet räddar X-PRESS situationen. X-PRESS är ett urval ur Continental familjen som hjälper

Läs mer

EFG Basprislista 2012 Arbetsplatsen

EFG Basprislista 2012 Arbetsplatsen EFG Basprislista 2012 Arbetsplatsen INNEHÅLLSFÖRTECKNING Innehållsförteckning EFG Basprislista 2012 - Arbetsplatsen Material och färger 3 Kundanpassning och EFG Express 5 Arbetsbord Bordsskivor 7 Stativ

Läs mer

FÖRVARING STORE sidoutdragsförvaring

FÖRVARING STORE sidoutdragsförvaring FÖRVARING STORE sidoutdragsförvaring design by FORM2 Group PRODUKTFAKTA STORE sidoutdragsförvaring. Sidoutdragsförvaring i 19 mm spånskiva i vit, björk och eklaminat med matchande 1 mm PP-kantlist som

Läs mer

Flex. DESIGN: MARKUS JOHANSSON / ANTON BJÖRSING. hansk.se

Flex. DESIGN: MARKUS JOHANSSON / ANTON BJÖRSING. hansk.se Flex. DESIGN: MARKUS JOHANSSON / ANTON BJÖRSING hansk.se Välj den som är mest du. Flex är en stapelbar stol och tålig bordskollektion i många olika storlekar för såväl privat som offentlig miljö. Bordsskivan

Läs mer

EFG Basprislista 2013:3 Arbetsplatsen

EFG Basprislista 2013:3 Arbetsplatsen EFG Basprislista 2013:3 Arbetsplatsen INNEHÅLLSFÖRTECKNING Innehållsförteckning EFG Basprislista 2013 - Arbetsplatsen Material och färger 3 Kundanpassning 6 Leveranskoncept 7 Arbetsbord Bordsskivor 9 Stativ

Läs mer

EFG HideTech. Furniture for meetings

EFG HideTech. Furniture for meetings Furniture for meetings Familjen. Bildskärm, kamera, mikrofon AVM har allt i bordsskivan. är bord utvecklade för den framtid där en allt större del av arbetet sker i form av möten. Möten där du står eller

Läs mer

Möbler 4.815:- 1.245:-/st Barnstol Flex se sid 206. /sats. Möbler och inredningar för lärande miljöer www.lekolar.se 2011

Möbler 4.815:- 1.245:-/st Barnstol Flex se sid 206. /sats. Möbler och inredningar för lärande miljöer www.lekolar.se 2011 Möbler och inredningar för lärande miljöer www.lekolar.se 2011 1.245:-/st Barnstol Flex se sid 206 4.815:- /sats 34999 Grupparbetsplats 3 bord HH och 7 st stol Selma Möbler Ljuddämpande bord Kablonk! Ljud

Läs mer

Möbelkatalog för Ulls hus

Möbelkatalog för Ulls hus Möbelkatalog för Ulls hus Denna katalog innehåller möbler och inredning till kontor och arbetsplatser i Ulls hus. Vänligen kontakta Service Ull för mer detaljerad information eller för inredning till mötesrum

Läs mer

EFG Kontorsmöbler AB Org.nr. 556279-4403

EFG Kontorsmöbler AB Org.nr. 556279-4403 2015 EFG Kontorsmöbler AB Org.nr. 556279-4403 INNEHÅLL Bords- och Golvskärmar 7-23 ScreenIT Standard 7 ScreenIT A30 Bordsskärm 9 ScreenIT A30 Slide 10 ScreenIT A30 Flexible 11 ScreenIT A30 Förstärkt Bordsskärm

Läs mer

EFG Storage Tower, förvaring, vänster Med inbyggda hyllplan som dras ut från kortsidan. Kan även fungera som avskärmning mellan två arbetsbord.

EFG Storage Tower, förvaring, vänster Med inbyggda hyllplan som dras ut från kortsidan. Kan även fungera som avskärmning mellan två arbetsbord. Package No.1 Art.nr. EE01MV förvaring. Funktionella och ergonomiska paket valda med omsorg för att passa de flesta kontor. Stora som små. Direktlaminat (vit) 10 840:- Finns även i faner (björk natur) 11

Läs mer

create winner NAMN: Cecila Stööp YRKE: Formgivare på AJ Produkter EGENPRODUKTION: Create TM

create winner NAMN: Cecila Stööp YRKE: Formgivare på AJ Produkter EGENPRODUKTION: Create TM Create är vår nya prisbelönta skåpserie. Med olika höjder, former, färg och dörrar som ger olika karaktär kan du skapa en förvaring med precis rätt känsla. Create behöver inte stå längs väggarna, man kan

Läs mer

Uppdateringar Serie[e] Våren 2013

Uppdateringar Serie[e] Våren 2013 Uppdateringar Serie[e] Våren 2013 Produktchef: Sofie Dahlberg Första orderdag: 1 mars 2013 Syfte Uppdatera serie[e] enligt rådande marknadstrender Skapa ett komplett sortiment vad gäller storlekar och

Läs mer

Bord Fanérriktning...4 Multicom...6-14 Oberon...16-34 Serie[T]...36-53 Serie[P]...55-56 Serie[f] city...58-64

Bord Fanérriktning...4 Multicom...6-14 Oberon...16-34 Serie[T]...36-53 Serie[P]...55-56 Serie[f] city...58-64 PRISLISTA 2015 SEK Nr. 151 Innehåll Bord Fanérriktning...4 Multicom...6-14 Oberon...16-34 Serie[T]...36-53 Serie[P]...55-56 Serie[f] city...58-64 Förvaring Serie[e]...116-211 Deciso...213-215 Serie[e]

Läs mer

DISKSYSTEM LIBRIS 2. ExLibris expeditionsdiskar en ergonomisk och designmässig milstolpe för 2000-talets biblioteksinredning och offentlig miljö.

DISKSYSTEM LIBRIS 2. ExLibris expeditionsdiskar en ergonomisk och designmässig milstolpe för 2000-talets biblioteksinredning och offentlig miljö. 2 LIBRIS 2 DISKSYSTEM ExLibris expeditionsdiskar en ergonomisk och designmässig milstolpe för 2000-talets biblioteksinredning och offentlig miljö. ExLibris är kombinerbar i oändlighet. Den rika valmöjligheten

Läs mer

Inredning för skolan. Matsal & uppehållsrum

Inredning för skolan. Matsal & uppehållsrum Inredning för skolan Matsal & uppehållsrum fika skoja mötas pausa återhämta planera Bänk Pausa Bord Pausa Äntligen paus... Såväl elever som lärare behöver pausa mellan lektionerna för att hämta ny energi.

Läs mer

Axo Beta Caldone Espacio Fanny ISO Samba Staccato STEP

Axo Beta Caldone Espacio Fanny ISO Samba Staccato STEP MÖBLER FÖR OFFENTLIG MILJÖ Industrivägen 1, 171 48 Solna; Tel 08 35 66 32; 0735 444 632 www.mrinredning.com; info@mrinredning.com Konferensstolar med skrivplatta MRI Collection Axo Beta Caldone Espacio

Läs mer

Bordsskärmar Tillbehör bord

Bordsskärmar Tillbehör bord www.ergoff.se Bordsskärmar Tillbehör bord I vårt sortiment finns bordsskärmar som är tygklädda, i trä eller plexiglas. Du kan välja den funktion du söker; om skärmen ska vara ljudabsorberande eller mer

Läs mer

PRODUKTFAKTA. SLIDE/65. Lika ovan men med inbyggnadsmått 615-1265 mm (exkl. skiva)

PRODUKTFAKTA. SLIDE/65. Lika ovan men med inbyggnadsmått 615-1265 mm (exkl. skiva) sitt / stå PRODUKTFAKTA Elektriskt 2 samt 3-parallellsystem, inkl teleskoperande sarg. 2-parallellsystem kan byggas ut till 3-parallellsystem; komplettera med trafopaket 603C samt motorkabel 603B. Passar

Läs mer

KAPPA FLEXIBELT EFTER DINA ÖNSKEMÅL

KAPPA FLEXIBELT EFTER DINA ÖNSKEMÅL KAPPA FLEXIBELT EFTER DINA ÖNSKEMÅL Kappa Original 5 Kappa Klassisk 9 Kappa Bas 13 Upphängning 17 Färger 18 1 2 KAPPA Kappa En lösning för alla Bredast utbud Oavsett vilket behov som finns i ert projekt

Läs mer

Skrivtavlor abstracta

Skrivtavlor abstracta S k r i v t a v l o r abstracta Utbildningstavlor Skrivtavlorna har vit glasemaljerad skrivyta med natur- eller vitanodiserad (RAL 9010) aluminiumram. Den övre ramlisten har ett glidspår, (från l:1500),

Läs mer

Inredning för skolan. Klassrummet

Inredning för skolan. Klassrummet Inredning för skolan Klassrummet lära lyssna planera förvara utvecklas Den kreativa arbetsplatsen för stora och små Få arbetsmiljöer ska tillfredställa så många olika behov som klassrummet. Elever ska

Läs mer

Kappa. Kapprumsinredning. Innehållsförteckning Kappa Original 3 Kappa Klassisk 7 Kappa Bas 11 Upphängning 15 Färger 16

Kappa. Kapprumsinredning. Innehållsförteckning Kappa Original 3 Kappa Klassisk 7 Kappa Bas 11 Upphängning 15 Färger 16 Kapprumsinredning Kappa Innehållsförteckning Kappa Original 3 Kappa Klassisk 7 Kappa Bas 11 Upphängning 15 Färger 16 Kappa En lösning för alla Bredast utbud Oavsett vilket behov som finns i ert projekt

Läs mer

Produktblad - Miljödisk

Produktblad - Miljödisk Produktblad - Miljödisk MILJÖDISK TreCes miljöstationer är designade för att täcka hela kontorets avfallshantering och återvinning. Vi erbjuder allt från en mindre miljöstation med små kärl placerade i

Läs mer

Varför ska jag välja Free? Därför att badrumsserien Free har ett harmoniskt formspråk som präglas av balans, enkelhet och omsorg om detaljer.

Varför ska jag välja Free? Därför att badrumsserien Free har ett harmoniskt formspråk som präglas av balans, enkelhet och omsorg om detaljer. Varför ska jag välja Free? Därför att badrumsserien Free har ett harmoniskt formspråk som präglas av balans, enkelhet och omsorg om detaljer. Därför att seriens tvättställ nu också finns i en grundare

Läs mer

Operatörsbordssystem

Operatörsbordssystem Operatörsbordssystem Genomtänkta totallösningar för avancerade datorarbetsplatser med många bildskärmar Trivsam ergonomi märks på resultatet Nyckeln till väl fungerande kontrollrum och driftcentraler är

Läs mer

Det oumbärliga lilla extra för kök & kontor SMARTA ELUTTAG POWERBOXAR

Det oumbärliga lilla extra för kök & kontor SMARTA ELUTTAG POWERBOXAR Det oumbärliga lilla extra för kök & kontor SMARTA ELUTTAG POWERBOXAR ELEVATOR PASSAR PERFEKT I ALLA ARBETS- OCH KÖKS- MILJÖER. Med ett lätt tryck på toppen av den stängda enheten öppnas den av en fjädermekanism.

Läs mer

Concept arbetsbord. Ergonomisk och mycket anpassningsbar efter användarens behov

Concept arbetsbord. Ergonomisk och mycket anpassningsbar efter användarens behov Concept arbetsbord Concept arbetsbord är utformade för behoven inom elektronikindustrin där god ergonomi är det viktigaste kravet. Borden kan justeras på ett flertal sätt, alla komponenter passar tillsammans.

Läs mer

F-BORD STATLIGT RAMAVTAL MÖBLER DESIGN OCH FUNKTION 96 25 2011: 004 AVROPSPRODUKTLISTA NR 3 GÄRSNÄS AB ORG.NR 556044-4746

F-BORD STATLIGT RAMAVTAL MÖBLER DESIGN OCH FUNKTION 96 25 2011: 004 AVROPSPRODUKTLISTA NR 3 GÄRSNÄS AB ORG.NR 556044-4746 STATLIGT RAMAVTAL MÖBLER OCH FUNKTION 96 25 2011: 004 From 2011 09 16 tom 2014 09 15 med rätt till eventuell förlängning via option AVROPSPRODUKTLISTA NR 3 GÄRSNÄS AB ORGNR 556044-4746 F-BORD INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Läs mer

ZAP BOARDS ZAP GUMMIBAND ZAP VÄGGLIST

ZAP BOARDS ZAP GUMMIBAND ZAP VÄGGLIST ZAP CONCEPT Zap concept är ett nytänkande och innovativt möbelkoncept som revolutionerar sättet att tänka när vi inreder lärmiljöer. Zap är en funktionell, flexibel och mobil arbetsplats som med en handrörelse

Läs mer

På de här sidorna hittar du flera smarta alternativ för att frigöra skrivbordsyta med en toolbar eller funktionslist. I logikens namn samlar vi även

På de här sidorna hittar du flera smarta alternativ för att frigöra skrivbordsyta med en toolbar eller funktionslist. I logikens namn samlar vi även toolbar, funktionslist, tillbehör På de här sidorna hittar du flera smarta alternativ för att frigöra skrivbordsyta med en toolbar eller funktionslist. I logikens namn samlar vi även alla tillbehören till

Läs mer

TOOLBAR, FUNKTIONSLIST, TILLBEHÖR

TOOLBAR, FUNKTIONSLIST, TILLBEHÖR TOOLBAR, FUNKTIONSLIST, TILLBEHÖR På de här sidorna hittar du flera smarta alternativ för att frigöra skrivbordsyta med en toolbar eller funktionslist. I logikens namn samlar vi även alla tillbehören till

Läs mer

- Standardsortiment 2011-03-01

- Standardsortiment 2011-03-01 -4% - Standardsortiment 2011-03-01 Tibro Möbelindustri AB Box 198 Fabriksgatan 7 543 22 Tibro info@tibromobelindustri.com Telefon: 0504-150 50 Telefax: 0504-156 66 Tibro 2011-03-01 Innehållsförteckning

Läs mer

Statligt Ramavtal Möbler - Helhet

Statligt Ramavtal Möbler - Helhet Statligt Ramavtal Möbler - Helhet Avtalsnummer 96-23-2011:003 Avropsproduktlista nr 24 Kontorsarbetsbord Input interiör Sweden AB 556330-9201 Fr.o.m. 2011-12-15 t.o.m. 2015-09-15 med rätt till eventuell

Läs mer

Välkommen med era inredningsönskemål!

Välkommen med era inredningsönskemål! Vård och Omsorg Hej! Detta är en broschyr med möbler för Vård o Omsorg samt andra miljöer. Den innehåller produkter tillverkade av Form o Miljö och andra svenska möbeltillverkare som vi har ett nära samarbetar

Läs mer

STATLIGT RAMAVTAL MÖBLER - DESIGN OCH FUNKTION Delområde Bord (F) Avtalsnr 96-25-2011:003 Avropsproduktlista nr 8

STATLIGT RAMAVTAL MÖBLER - DESIGN OCH FUNKTION Delområde Bord (F) Avtalsnr 96-25-2011:003 Avropsproduktlista nr 8 STATLIGT RAMAVTAL MÖBLER - DESIGN OCH FUNKTION Delområde Bord (F) Avtalsnr 96-25-2011:003 Avropsproduktlista nr 8 Avtalstid: Fr.o.m. 2011-09-16 t.o.m. 2015-09-15 EFG Kontorsmöbler AB Org.nr. 556279-4403

Läs mer

Statligt Ramavtal - Möbler och inredning. Bombastik Attitude. Delområde - Möbler för möten och paus. Input interiör Göteborg AB 556119-2757

Statligt Ramavtal - Möbler och inredning. Bombastik Attitude. Delområde - Möbler för möten och paus. Input interiör Göteborg AB 556119-2757 Statligt Ramavtal - Möbler och inredning Delområde - Möbler för möten och paus Bombastik Attitude Input interiör Göteborg AB 556119-2757 Avropsproduktlista nr 1 - Avtalsnummer 96-73-2014:001 Input interiör

Läs mer

Skjutdörrar och inredning 2013-09

Skjutdörrar och inredning 2013-09 Skjutdörrar och inredning 2013-09 Bygg ett bibliotek precis som du vill ha det. Här har vi använt bärlist, hängskena och hyllor som är 275 mm djupa. Innehåll: Skjutdörrar 4-11 Inspiration - inredning 12-15

Läs mer

Monitorarmar för LCD-monitorer

Monitorarmar för LCD-monitorer Monitorarmar för LCD-monitorer 438-LA61 Kompromisslös design Design i förening med funktion och prestanda när det är som bäst. En elgant 2-armad monitorarm med fem vridbara leder för stor flexibilitet.

Läs mer

helt enkelt. Bord, stolar och förvaring

helt enkelt. Bord, stolar och förvaring 2015 priser Bord, stolar och förvaring helt enkelt. Det är med arbetsplatser som med mycket annat du måste skapa en stabil grund om du skall lyckas med helheten. Och grunden, eller basen är just vad Lanab

Läs mer

STATLIGT RAMAVTAL MÖBLER & INREDNING OMR B MÖBLER FÖR MÖTEN & PAUS. Avtal 96-73-2014:017. Kinnarps AB 556256-6736 SORTIMENT FOUR DESIGN

STATLIGT RAMAVTAL MÖBLER & INREDNING OMR B MÖBLER FÖR MÖTEN & PAUS. Avtal 96-73-2014:017. Kinnarps AB 556256-6736 SORTIMENT FOUR DESIGN STATLIGT RAMAVTAL MÖBLER & INREDNING OMR B MÖBLER FÖR MÖTEN & PAUS Avtal 96-73-2014:017 Produktlista nr 1 Kinnarps AB 556256-6736 SORTIMENT FOUR DESIGN 1 Four Cast 2 Four / Cast / Inno Note 4 Four Sure

Läs mer

WORKSPACE SOLUTIONS SPACE

WORKSPACE SOLUTIONS SPACE WORKSPACE SOLUTIONS SPACE SPACE HAR INGEN BÖRJAN OCH INGET SLUT. DET ÄR EN OÄNDLIG SERIE SKAPAD AV ERKÄNDE DESIGNERN STEFAN BRODBECK. OLIKA UTTRYCK, MÅNGSIDIG FUNKTIONALITET FÖR DAGENS SÄTT ATT ARBETA,

Läs mer

NYHET! Variationsmöjligheterna i färg, form och material ger dig möjligheter att välja en vacker, harmonisk inredning med personlig touch.

NYHET! Variationsmöjligheterna i färg, form och material ger dig möjligheter att välja en vacker, harmonisk inredning med personlig touch. www.ergoff.se Feather table Övriga bord NYHET! Design: Jens Fager Feather table är mångsidiga och anpassningsbara bord till skilda miljöer; kontor, konferens, restaurang, skola och även hemmiljö. Feather

Läs mer

Modulär betyder anpassningsbar Den modulära dimensionen används för fastställande av lämpliga tillbehör.

Modulär betyder anpassningsbar Den modulära dimensionen används för fastställande av lämpliga tillbehör. Tillbehör ger ökad funktionalitet Att optimera en arbetsplats funktionalitet kan vara svårt utan de rätta tillbehören som ökar användbarheten. När en arbetsplats är välplanerad och välutrustad blir arbetsflödet

Läs mer

Robust elevstol lämplig på förskolan och i lågmellanstadiet.

Robust elevstol lämplig på förskolan och i lågmellanstadiet. maj 15 Nyheter våren 2015 - Stol Sting & Leon stol sting 50 Robust elevstol lämplig på förskolan och i lågmellanstadiet. Sitthöjd 50 cm. Bekväm med en god ergonomi för barnen. Ställbart fotstöd ingår.

Läs mer

Thorsman Möbelboxar Kundanpassade Möbelboxar för installation av el, tele och data i skrivbord, konferensbord etc.

Thorsman Möbelboxar Kundanpassade Möbelboxar för installation av el, tele och data i skrivbord, konferensbord etc. Thorsman Möbelboxar Kundanpassade Möbelboxar för installation av el, tele och data i skrivbord, konferensbord etc. Nära till kontakt Thorsman Möbelboxar Thorsman Möbelboxar är avsedda för kundanpassad

Läs mer

Toolbar, Funktionslist, Tillbehör 20-24 Freewall funktionslist 20 Linjé 4Way Toolbar 21 Tillbehör 22-24

Toolbar, Funktionslist, Tillbehör 20-24 Freewall funktionslist 20 Linjé 4Way Toolbar 21 Tillbehör 22-24 PRISLISTA 2014 Bords- och Golvskärmar 2-19 ScreenIT Standard 2 ScreenIT A30 Bordsskärm 3 ScreenIT A30 Slide 4 ScreenIT A30 Flexible 5 ScreenIT A30 Förstärkt Bordsskärm 6 ScreenIT A30/40 med infälld list

Läs mer

Packbord och påbyggnadsdetaljer

Packbord och påbyggnadsdetaljer Packbord och påbyggnadsdetaljer GBP har ett brett sortiment av packbord i olika storlekar. Stativen finns i en mängd bredder och djup, som tillsammans med vårt stora tillbehörssortiment ger dig ett flexibelt

Läs mer

BORD SHAPE. design by Jakob Brandqvist

BORD SHAPE. design by Jakob Brandqvist BORD SHAPE design by Jakob Brandqvist PRODUKTFAKTA Användbar form i utbildningssalar, som fristående arbetsplats, här är det fantasin som sätter gränser. Här kan man med fördel klä bordsskivan i desktop

Läs mer