TORSDAG 7 MAJ. FASHIONFRUKOST PÅ VILDA BY JULIA HULTGREN Vilda by Julia Hultgren Österväg

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "TORSDAG 7 MAJ. FASHIONFRUKOST PÅ VILDA BY JULIA HULTGREN Vilda by Julia Hultgren Österväg 7 09.00-10.00"

Transkript

1

2 TORSDAG 7 MAJ FASHIONFRUKOST PÅ VILDA BY JULIA HULTGREN Vilda by Julia Hultgren Österväg Starta Visby Fashion Weekend hos oss! Vi bjuder in till fashion-frukost med fashionabla mackor från Fiket, ger dig 25% rabatt på ett köp och klär dig för en fyra dagar lång fashionfest i Visby! Anmäl dig i butiken eller på vilda@julia.se senast tisdagen den 5 maj. PROVSY OCH PROVSTRYK Järn AB Södertorg Södercentrum Butiken är laddad med allt du behöver för ditt skapande! Symaskiner, ångstrykjärn och tillbehör - prova en av våra kvalitetsmaskiner och du är med i utlottningen av ett presentkort. Och självklart visar vi även upp våra trendigaste arbetskläder! BOKA EN PERSONAL SHOPPER! H10 Market Hästgatan Vad sägs om att glamma till helgen lite extra? Välkommen till H10 market för en 1 timmes personal shopper, 1 glas cava och räkmacka för endast 150:-. Tillsammans går vi igenom dina behov och utifrån det får du förslag på kläder, accessoarer, färger och kombinationer som passar just dig. Passa på att uppdatera garderoben hos oss, och du får dessutom 15% på hela köpet! Bokning sker genom jonna@h10.se. STREETFAVORITER PÅ STREET SOCIETY Street Society Kung Magnus väg På Street Society har vi hela helgen stylat upp tre skyltdockor med sommarens absolut mest fashionabla streetwear. Vi har koll vad du skall bära i vår, välkommen in till oss! KAFFECATWALK Kränku Te & Kaffe S:t Hansplan Kaffecatwalk hos Kränku. Några av våra mest stilsäkra och smakfulla kaffebönor går på catwalken. Kom förbi och titta och smaka! MINIMAKEUP The Body Shop Adelsgatan Kom in och få en kostnadsfri minimakeup med vårens hetaste nyheter. Dessutom kan du tävla och vinna fina priser hos oss! TIPSPROMENAD MED TEMA STREETFASHION Street Society Kung Magnus väg På Street Society kör vi tipspromenad hela Visby Fashion Weekend. Tävla med dina kunskaper om streetfashion och du har chansen att vinna ett fint pris.

3 UPPLADDNING! Julia Hultgren Adelsgatan På Julia Hultgren är vi tokladdade för Visby Fashion Weekend och kickar igång helgen med att under torsdagen lotta ut tre presentkort till ett värde av 300 kr/styck. FOTA DIN BÄSTA STREET OUTFIT Street Society Kung Magnus väg Välkommen till Street Society för att själv fota eller bli fotad i din favoritoutfit ifrån butiken för att vara med i vår instagram tävling med chans att vinna fina priser. En kille och en tjej väljs ut som vinnare efter helgen. VINN EN STYLING MED STJÄRNSTYLISTEN EVELINA Friendhs Södertorg Style by Evelina tillsammans med butiken Friendhs lottar ut en timmes styling med stjärnstylisten som stylar Jasmine Kara och stjärnorna i Let s Dance, Körslaget och En dans på rosor, värde 900 kr. Vinnaren får stylingtips och råd, kläder värde 1500 kr och före- & efterbild. Mer information om tävlingen på Friendhs facebook- och instagramsida. PERFECT FIT JC jeans company Adelsgatan Jeansprovardagar hos oss på JC. Kom in och få proffshjälp med att hitta de perfekta jeansen för just dig. Dessutom 25% rabatt på ett helt köp när du handlar minst 2 varor. GARVAT SKINN PÅ LINARVE Linarve S:t Hansgatan På Linarve visar vi under Visby Fashion Weekend upp våra handgjorda skor i vegetabiliskt garvat skinn. Vi berättar mer om materialet och alla som provar är med i vårt fashionlotteri där man kan vinna en av våra trendigaste väskor. HOPE OCH STYLING! Friendhs Södertorg Natalie från Bye Hope finns i butiken för att visa deras senaste smyckeskollektion. Dessutom finns Style by Evelina på plats för vårens bästa stylingtips. STORYN OM FLATTERED Clarion Hotel Wisby Bakom kulisserna - hur startat man ett nytt svenskt skomärke? Träffa Gustav Lidén (VD) som tillsammans med Hanna Kwiatkowska, Pingis Hadenius och Isabella Blondinbella Löwengrip skapat ett nytt svenskt skomärke som snabbt lyckats etablera sig på den svenska marknaden. Föreläsningen är kostnadsfri och ingen föranmälan behövs.

4 SWEDISH STOCKINGS Clarion Hotel Wisby Strandgatan Kan man tillverka miljövänliga strumpbyxor utan att göra avkall på kvalité och design? Träffa Linn Frisinger som tillsammans med Nadja Forsberg grundat världens första miljövänliga strumpbyxmärke. Föreläsningen är kostnadsfri och ingen föranmälan behövs. OLARS ULLAS BUTIK I VISBY FIRAR 5 ÅR I ÅR! Olars Ulla Adelsgatan Därför passar vi på att under Visby Fashion Weekend s invigningsdag ha öppet till kl 20.00! Butiken är fylld med vårnyheter, erbjudanden och vi bjuder på dricka & tilltugg! Hjärtligt välkomna att fashion-mingla och fira hos oss önskar Malin med personal FEST PÅ FRIENDHS! Friendhs Södertorg Välkommen på klubbkväll på Friendhs. Vårens hetaste trender hänger framme i butiken, det blir tävlingar och alla som handlar för minst 1000 kr får en gåva av oss. Dessutom får vi besök av Love och Karin från Filippa K som visar sommarens kollektion och de ger oss dessutom en sneakpeak på hösten Även din gröna frisör Anette Lindblad finns i butiken för att presentera sina ekologiska hudvårdsprodukter och juice+, och ger vi dig 10% på hela sortimentet under kvällen. Välkommen att fashion-mingla på Friendhs! MINGELKVÄLL PÅ SYSTRARNA MALMGRENS Systrarna Malmgrens Adelsgatan Välkommen till Systrarna Malmgrens för en trevlig kväll!. Våra minglande modeller visar upp våroch sommarmodet och du bjuds på fashionabelt tilltugg. DJ PÅ NYA CONCEPT STORE Concept Store Adelsgatan Besök nya modebutiken Concept Store. Vår dj spelar de senaste hitsen och på hyllorna väntar de senaste trenderna. Dessutom dansuppvisning, snacks och erbjudanden.

5 FREDAG 8 MAJ PROVSY OCH PROVSTRYK Järn AB Södertorg Södercentrum Butiken är laddad med allt du behöver för ditt skapande! Symaskiner, ångstrykjärn och tillbehör - prova en av våra kvalitetsmaskiner och du är med i utlottningen av ett presentkort. Och självklart visar vi även upp våra trendigaste arbetskläder! VINN EN STYLING MED STJÄRNSTYLISTEN EVELINA Friendhs Södertorg Style by Evelina tillsammans med butiken Friendhs lottar ut en timmes styling med stjärnstylisten som stylar Jasmine Kara och stjärnorna i Let s Dance, Körslaget och En dans på rosor, värde 900 kr. Vinnaren får stylingtips och råd, kläder värde 1500 kr och före- & efterbild. Mer information om tävlingen på Friendhs facebook- och instagramsida. BOKA EN PERSONAL SHOPPER! H10 Market Hästgatan Vad sägs om att glamma till helgen lite extra? Välkommen till H10 market för en 1 timmes personal shopper, 1 glas cava och räkmacka för endast 150:-. Tillsammans går vi igenom dina behov och utifrån det får du förslag på kläder, accessoarer, färger och kombinationer som passar just dig. Passa på att uppdatera garderoben hos oss, och du får dessutom 15% på hela köpet! Bokning sker genom jonna@h10.se. TIPSPROMENAD MED TEMA STREETFASHION Street Society Kung Magnus väg På Street Society kör vi tipspromenad hela Visby Fashion Weekend. Tävla med dina kunskaper om streetfashion och du har chansen att vinna ett fint pris. MINIMAKEUP The Body Shop Adelsgatan Kom in och få en kostnadsfri minimakeup med vårens hetaste nyheter. Dessutom kan du tävla och vinna fina priser hos oss! STREETFAVORITER PÅ STREET SOCIETY Street Society Kung Magnus väg På Street Society har vi hela helgen stylat upp tre skyltdockor med sommarens absolut mest fashionabla streetwear. Vi har koll vad du skall bära i vår, välkommen in till oss! KAFFECATWALK Kränku Te & Kaffe S:t Hansplan Kaffecatwalk hos Kränku. Några av våra mest stilsäkra och smakfulla kaffebönor går på catwalken. Kom förbi och titta och smaka!

6 FOTA DIN BÄSTA STREETOUTFIT Street Society Kung Magnus väg Välkommen till Street Society för att själv fota eller bli fotad i din favoritoutfit ifrån butiken för att vara med i vår instagram tävling med chans att vinna fina priser. En kille och en tjej väljs ut som vinnare efter helgen. PERFECT FIT JC jeans company Adelsgatan Jeansprovardagar hos oss på JC. Kom in och få proffshjälp med att hitta de perfekta jeansen för just dig. Dessutom 25% rabatt på ett helt köp när du handlar minst 2 varor. GARVAT SKINN PÅ LINARVE Linarve S:t Hansgatan På Linarve visar vi under Visby Fashion Weekend upp våra handgjorda skor i vegetabiliskt garvat skinn. Vi berättar mer om materialet och alla som provar är med i vårt fashionlotteri där man kan vinna en av våra trendigaste väskor. TE FÖR INSIDAN OCH UTSIDAN Kränku Te & Kaffe S:t Hansplan The Body Shop Visby gästar oss i butiken och presenterar sin nya hudvårdsserie med grönt te. Kränku bjuder samtidigt på en kopp gott grönt te. MODEVISNING PÅ SKAFFERIET Skafferiet Adelsgatan och Välkommen till Skafferiet där vi bjuder på modevising! STYLING PÅ FRIENDHS! Friendhs Södertorg Style by Evelina finns i butiken med vårens bästa stylingtips. Dessutom fashiontävlingar hela dagen och alla som handlar för minst 1000 kr för en gåva av oss. CATWALK BY VILDA Vilda by Julia Hultgren Österväg Fredagsfeeling hos oss - Kom till butiken och mingla! Vi bjuder på bubblande dryck och vårens hetaste trender blir det dessutom modevisning i butiken. VERNISSAGE "STRÖSSEL" Guldsmed Annika Gustavsson S:t Hansgatan Smyckeutställning i guld & silver med ädelstenar & pärlor i sommarens trendfärger. Du bjuds på bubbel, snacks & chansen att vinna fina smycken. Välkommen till en färgglad tillställning!

7 LÖRDAG 9 MAJ PROVSY OCH PROVSTRYK Järn AB Södertorg Södercentrum Butiken är laddad med allt du behöver för ditt skapande! Symaskiner, ångstrykjärn och tillbehör - prova en av våra kvalitetsmaskiner och du är med i utlottningen av ett presentkort. Och självklart visar vi även upp våra trendigaste arbetskläder! PARTYT BÖRJAR PÅ VILDA! Vilda by Julia Hultgren Österväg Ladda upp inför Visby Fashion Party hos oss. Vi klär dig inför kvällens fest med Erik Segerstedt på Wisby Strand och gör dig till kvällens stjärna. Dessutom ger vi dig under dagen 20% på ett helt köp! VINN EN STYLING MED STJÄRNSTYLISTEN EVELINA Friendhs Södertorg Style by Evelina tillsammans med butiken Friendhs lottar ut en timmes styling med stjärnstylisten som stylar Jasmine Kara och stjärnorna i Let s Dance, Körslaget och En dans på rosor, värde 900 kr. Vinnaren får stylingtips och råd, kläder värde 1500 kr och före- & efterbild. Mer information om tävlingen på Friendhs facebook- och instagramsida. BOKA EN PERSONAL SHOPPER! H10 Market Hästgatan Vad sägs om att glamma till helgen lite extra? Välkommen till H10 market för en 1 timmes personal shopper, 1 glas cava och räkmacka för endast 150:-. Tillsammans går vi igenom dina behov och utifrån det får du förslag på kläder, accessoarer, färger och kombinationer som passar just dig. Passa på att uppdatera garderoben hos oss, och du får dessutom 15% på hela köpet! Bokning sker genom jonna@h10.se KAFFECATWALK Kränku Te & Kaffe S:t Hansplan Kaffecatwalk hos Kränku. Några av våra mest stilsäkra och smakfulla kaffebönor går på catwalken. Kom förbi och titta och smaka! PULZ OCH CULTURE Julia Hultgren Adelsgatan Representanter från Pulz och Culture är på plats i butiken och delar ut goodiebags till alla kunder som handlar från Pulz och Culture. Du har även chansen att vinna valfritt par jeans från Pulz och valfri överdel från Culture. MINIMAKEUP The Body Shop Adelsgatan Kom in och få en kostnadsfri minimakeup med vårens hetaste nyheter. Dessutom kan du tävla och vinna fina priser hos oss!

8 PERFECT FIT JC jeans company Adelsgatan Jeansprovardagar hos oss på JC. Kom in och få proffshjälp med att hitta de perfekta jeansen för just dig. Dessutom 25% rabatt på ett helt köp när du handlar minst 2 varor. STREETFAVORITER PÅ STREET SOCIETY Street Society Kung Magnus väg På Street Society har vi hela helgen stylat upp tre skyltdockor med sommarens absolut mest fashionabla streetwear. Vi har koll vad du skall bära i vår, välkommen in till oss! TIPSPROMENAD MED TEMA STREETFASHION Street Society Kung Magnus väg På Street Society kör vi tipspromenad hela Visby Fashion Weekend. Tävla med dina kunskaper om streetfashion och du har chansen att vinna ett fint pris. FOTA DIN BÄSTA STREET OUTFIT Street Society Kung Magnus väg Välkommen till Street Society för att själv fota eller bli fotad i din favoritoutfit ifrån butiken för att vara med i vår instagram tävling med chans att vinna fina priser. En kille och en tjej väljs ut som vinnare efter helgen. GARVAT SKINN PÅ LINARVE Linarve S:t Hansgatan På Linarve visar vi under Visby Fashion Weekend upp våra handgjorda skor i vegetabiliskt garvat skinn. Vi berättar mer om materialet och alla som provar är med i vårt fashionlotteri där man kan vinna en av våra trendigaste väskor. UTSTÄLLNING "STRÖSSEL" Guldsmed Annika Gustavsson S:t Hansgatan Smyckeutställning i guld & silver med ädelstenar & pärlor i sommarens trendfärger. Du bjuds på bubbel, snacks & chansen att vinna fina smycken. Välkommen till en färgglad tillställning! Utställningen fortsätter under hela maj månad. SVERIGES LÄNGSTA CATWALK Visby Centrum Adelsgatan Kom och beskåda Sveriges längsta catwalk på Adelsgatan där Visby Centrums butiker visar upp vårens nyheter!

9 SECONDHAND PÅ CATWALKEN! Röda Korset Östercentrum och Röda Korset firar 100 år och ställer till med fest på Östercentrum med bland annat modevisning på stora scenen med kläder från Kupan. Låt dig inspireras av hur du kan återanvända kläder och textilier. Något på scenen som lockar lite extra? Lägg en slant och du bidrar samtidigt till krigsdrabbabde i Syrien. Fashion+välgörenhet=sant! MANLIGA SKOPARADEN Trots Kvinnojour Adelsgatan-Östercentrum Killar! Det är dags att sätta ner klacken och marschera på Visbys gator för att visa ert avstånd mot våld i nära relationer. Kl samling vid Söderport (där skor delas ut) Kl påbörjas den manliga skoparaden under jubel och klackar för att avslutas på Östercentrum där Smaklösa äntrar scenen. Ni går som goda förebilder. Ta ställning du med! KLÄDER OCH MODE FRÅN FÖRR Gotlands Museum Vädursgatan Vem styrde modet på 1700-talet? Hur lång var en moderiktig herrväst på 1800-talet? Detta och mycket mer får du veta när du besöker museets textilmagasin där vi visar och berättar om modet förr. Läs mer på VÅRSNYGG HUD MED ENKLA RUTINER! Boots Apotek Hästgatan Vår hudterapeut Agneta visar och berättar vad som är viktigt och gör skillnad i din dagliga hudvårdsrutin. Vi bjuder på goodiebag till dig som handlar hudvårdsprodukter i samband med vår visning. STYLING PÅ FRIENDHS! Friendhs Södertorg Style by Evelina finns i butiken med vårens bästa stylingtips. Dessutom fashiontävlingar hela dagen och alla som handlar för minst 1000 kr för en gåva av oss. HÄLSA & SKÖNHET The Body Shop Adelsgatan Ta hand om dig utifrån och in. Frida från Hälsan på Gotland gästar oss och lottar ut en Hälsocoaching. Dessutom bjuder Kränku på grönt te. Välbefinnande och fashion för kropp, hud och själ! VISBY FASHION PARTY Wisby Strand Strandvägen Missa inte årets stora fashionparty på Wisby Strand! Välfyllda goodiebags (begränsat antal), styling, tävlingar, röda mattan, utställare och massor av glitter & glamour! Dessutom modevisning där vi visar hår, makeup och kläder. På scen: Happy House och Erik Segerstedt. Biljettpris: 150kr. Förköp: ticnet.se

10 SÖNDAG 10 MAJ BOKA EN PERSONAL SHOPPER! H10 Market Hästgatan Vad sägs om att glamma till helgen lite extra? Välkommen till H10 market för en 1 timmes personal shopper, 1 glas cava och räkmacka för endast 150:-. Tillsammans går vi igenom dina behov och utifrån det får du förslag på kläder, accessoarer, färger och kombinationer som passar just dig. Passa på att uppdatera garderoben hos oss, och du får dessutom 15% på hela köpet! Bokning sker genom jonna@h10.se. FASHION QUIZ Vilda by Julia Hultgren Österväg Vad kan du om fashion? Testa dina kunskaper på Vilda by Julia Hultgren och du är med och tävlar om kläder värde 500kr. MINIMAKEUP The Body Shop Adelsgatan Kom in och få en kostnadsfri minimakeup med vårens hetaste nyheter. Dessutom kan du tävla och vinna fina priser hos oss! PERFECT FIT JC jeans company Adelsgatan Jeansprovardagar hos oss på JC. Kom in och få proffshjälp med att hitta de perfekta jeansen för just dig. Dessutom 25% rabatt på ett helt köp när du handlar minst 2 varor. KAFFECATWALK Kränku Te & Kaffe S:t Hansplan Kaffecatwalk hos Kränku. Några av våra mest stilsäkra och smakfulla kaffebönor går på catwalken. Kom förbi och titta och smaka! LARS WALLIN Clarion Hotel Wisby Strandgatan Välkommen till Clarion Hotel Wisby för samtal och visning av Sveriges största couturedesigner, Lars Wallin. Inför evenemanget kan du boka brunch på Clarion Hotel från Bokning sker på Begränsat antal platser, bokning av brunch ger garanterad plats.

11

12 ARRANGÖR TACK TILL #visbyfashionweekend

Program torsdag 8 maj

Program torsdag 8 maj Möt vårens trender i butiker, caféer och restauranger i Falu centrum under Vårnytt i Falun den 8-11 maj! Program torsdag 8 maj MAKE UP-TIPS och AIRBRUSH Tid 16-16.30 Plats Åsgatan 27, i lokalen bredvid

Läs mer

SPAKVÄLLAR & MÅNADSERBJUDANDEN Våren 2014

SPAKVÄLLAR & MÅNADSERBJUDANDEN Våren 2014 SPAKVÄLLAR & MÅNADSERBJUDANDEN Våren 2014 Upplevelser utöver det vanliga SPAKVÄLLARpå Bansai Spa JANUARI Måndag 20/1 15-18 Spakväll & invigning av märket Kerstin Florian Bubbel, snittar & lyx sätter guldkant

Läs mer

SUPERSHOPPING. med massor av j. Erbjudandena i det här häftet gäller endast Marieberg Galleria torsdagen den 3 oktober kl 18.00 22.00!

SUPERSHOPPING. med massor av j. Erbjudandena i det här häftet gäller endast Marieberg Galleria torsdagen den 3 oktober kl 18.00 22.00! t u s e n & e n n a t t SUPERSHOPPING med massor av n e d n a d u b r e j a sk i st a fant Magdans & spådom Kryddstark bazar Baklavashop Teprovning Torsdag 3 oktober 18 22! Musik, mystik och ett sjudande

Läs mer

SPAKVÄLLAR & MÅNADSERBJUDANDEN Våren 2014

SPAKVÄLLAR & MÅNADSERBJUDANDEN Våren 2014 SPAKVÄLLAR & MÅNADSERBJUDANDEN Våren 2014 Upplevelser utöver det vanliga JANUARI SPAKVÄLLAR på Bansai Spa Torsdag 30/1 18-20 Spakväll med make-up för bröllop och fest En riktigt make-up kväll den 30/1

Läs mer

Investera i Dig själv & våga förändra!

Investera i Dig själv & våga förändra! Investera i Dig själv & våga förändra! Bli en av oss på Milook 1 Är Du redo att prova på något nytt, få in flärd och glamour i Din vardag? Som återförsäljare/stylist väntar spännande utmaningar och personlig

Läs mer

Kostym- Moulin Rouge & Sommarbarn

Kostym- Moulin Rouge & Sommarbarn Kostym- Moulin Rouge & Sommarbarn MOULIN ROUGE Street Dance 11-14 Forts, Elin Svarta jeans, oversize t-shirt (killmodell) de ska INTE vara färgglada färger och tröjan ska ha tryck. Bandana till håret samma

Läs mer

Miquel García Cotado Global Executive Creative Director

Miquel García Cotado Global Executive Creative Director Miquel García Cotado Global Executive Creative Director Nyckeln för att låsa upp dörren till dina framsteg är i dina händer. Så att du kan utvecklas med engagemang och passion. Med dig och din verksamhet

Läs mer

R E A HALVA PRISET. Fototävling STOR LAGERRENSNING MASSOR AV VAROR SKA BORT! Torsdagen den 5 augusti 2010 SLÄTTATORSDA 30 50 60% OMBYGGNADSREA

R E A HALVA PRISET. Fototävling STOR LAGERRENSNING MASSOR AV VAROR SKA BORT! Torsdagen den 5 augusti 2010 SLÄTTATORSDA 30 50 60% OMBYGGNADSREA 1 147 50 151 75 29 138 51 171 01 40 24 146 161 KRÄFTSKIVA I BADHUSPARKEN! GRATIS KRÄFTOR, BRÖD OCH DRICKA MED BÖRJAN KL 18.30 Torsbo Fritidsgård serverar Fototävling Fina priser utlovas av köpmannaföreningen

Läs mer

Miquel García Cotado Global Executive Creative Director

Miquel García Cotado Global Executive Creative Director Miquel García Cotado Global Executive Creative Director Nyckeln för att låsa upp dörren till dina framsteg är i dina händer. Så att du kan utvecklas med engagemang och passion. Med dig och din verksamhet

Läs mer

Julcropjulcropjulcropjulcropjulcrop

Julcropjulcropjulcropjulcropjulcrop Utmaningar under StämpelStudions JulCrop den 28-30 november Julcropjulcropjulcropjulcropjulcrop Jul känsla Här är det fritt skapande som gäller Det enda kravet vi har, är att du skall förmedla din känsla

Läs mer

Dags för en Miljövecka?

Dags för en Miljövecka? Till dig som är miljöansvarig Dags för en Miljövecka? Smaka vår ekologiska paj! Hur Svanlig är du? Vinn en matkasse! Här kommer inspirationen och materialet som enkelt tar er från ord till handling! Öppna

Läs mer

Styrelsen Frösåker GK, Christer Ral, Matz, Håkan, Krogen WWW.FGCC.SE. Sida 1 av 6

Styrelsen Frösåker GK, Christer Ral, Matz, Håkan, Krogen WWW.FGCC.SE. Sida 1 av 6 Nyhetsbrev #2 2015 Sida 1 av 6 Hej Vänner, Säsongen är i full gång även om värmen ännu uteblivit. Verksamheten är också i full gång och ni har väl inte missat alla träningar, tävlingar och andra roliga

Läs mer

Fritidsgårdarna i Sjöbo kommun Navet, Blentarp, Lövestad, Vollsjö

Fritidsgårdarna i Sjöbo kommun Navet, Blentarp, Lövestad, Vollsjö Februari 2014s program för Fritidsgårdarna i Sjöbo kommun Navet, Blentarp, Lövestad, Vollsjö Tema februari: American High School och Sportlovet: OS-Tema Vecka 5, 27/1-1/2 Tema American High School Navet

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL ÅRETS VÅRKVÄLL PÅ NK.

VÄLKOMMEN TILL ÅRETS VÅRKVÄLL PÅ NK. Med reservation för eventuella ändringar och att produkter är slut i lager. Erbjudanden gäller under kvällen 9/3 2017. Erbjudanden går ej att kombinera med andra erbjudanden. VÄLKOMMEN TILL ÅRETS VÅRKVÄLL

Läs mer

Välkommen Into the Dark!

Välkommen Into the Dark! Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation har det stora nöjet att bjuda in till Svenska Mästerskapen i Makeup 2014 Lördagen den 8 november, Kista Galleria, Stockholm 2014 års tema ger dig friheten att tolka

Läs mer

Studentkåren. i Östersund!

Studentkåren. i Östersund! Välkommen till studentlivet i Östersund! Studentkåren i Östersund Av studenter för studenter Sedan 1971 www.studentostersund.se Besöksadress: Studentkåren i Östersund Studentplan 7 Mittuniversitetet 831

Läs mer

Tidtabell. 5 januari - 29 mars 2015

Tidtabell. 5 januari - 29 mars 2015 Tidtabell 5 januari - 29 mars 2015 kalmarflyg kalmarflyg Tack alla som väljer att flyga med oss! Med pressade priser och bra avgångar till och från Stockholm fortsätter vi att jobba med vår målsättning

Läs mer

Kungsgatan 17, Vänersborg, tel 0521-668 95 www.prins.se

Kungsgatan 17, Vänersborg, tel 0521-668 95 www.prins.se Hej! Några veckor bort hägrar jul och nyår och allt det där trevliga, så vi på Prins passar på att skicka ett kundklubbsutskick med lite info och nyheter, trender och lite annat smått & gott. Prins växer

Läs mer

4 6 december. Lidingö stadshus. Tre sprudlande dagar för din hälsa och livsglädje! Fri entré. Foto: Mats Högberg

4 6 december. Lidingö stadshus. Tre sprudlande dagar för din hälsa och livsglädje! Fri entré. Foto: Mats Högberg 4 6 december Lidingö stadshus Tre sprudlande dagar för din hälsa och livsglädje! Fri entré Foto: Mats Högberg Livsglädje att leva livet hela livet Det finns så mycket att njuta av och bli glad av i livet,

Läs mer

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar ! Onsdagen 10/7 Onsdagen 10/7 Torsdag 11/7 Torsdag 11/7, Fredag 12/7 Fredag 12/7 Lördag 13/7 Lördag 13/7 Söndag 14/7 Söndag 14/7 Måndag 15/7 Måndag 15/7 Tisdag 16/7 Tisdag 16/7 Onsdag 17/7 Onsdag 17/7

Läs mer

Marknadsföringsmöjligheter Primörtidningen Godaboken Hemsidan Facebook Övrig marknadsföring

Marknadsföringsmöjligheter Primörtidningen Godaboken Hemsidan Facebook Övrig marknadsföring Årets PrimörPremiär kommer gå av stapeln under Kristi Himmelfärdshelgen den 17-20 maj. Helgen innan, lördagen den 12 maj tjuvstartar vi med en Sparrispremiär utanför Österport i Visby. Årets Primörpremiär

Läs mer

program våren 2019 VI ARBETAR PÅ MARKAN Chatarina Wilgotsson andreas svensson jen wesséus andré sjölund

program våren 2019 VI ARBETAR PÅ MARKAN Chatarina Wilgotsson andreas svensson jen wesséus andré sjölund 1 program våren 2019 TISDAG 29 JANUARI KL. 18.30 LÅTSKRIVARWORKSHOP MED SABINA CHANTOURIA Fri entré Workshopen ger dig grundläggande kunskaper om låtskrivande, du får prova övningar och tekniker för att

Läs mer

Fira World Snow Day i Hammarbybacken 17 januari

Fira World Snow Day i Hammarbybacken 17 januari Vinterns bästa snöaktiviteter på hemmaplan Åk utför! Fira World Snow Day i Hammarbybacken 17 januari För att fira World Snow Day bjuder Svenska Skidförbundet in dig till familjefest i Hammarbybacken. Är

Läs mer

Madeby; FridaDahlberg

Madeby; FridaDahlberg Madeby; FridaDahlberg Innehållsförteckning Sida Moodboards/Insperationsark 3/4 Sortiment 5 Målgrupp 5 Butikens plats 5 Priser 5 Konkurrenter 5 Affärsidé 5/6 Lokalens layout 6 Marknadsföring 7 Butikens

Läs mer

Odontologiska Föreningen

Odontologiska Föreningen Odontologiska Föreningen KOLLO 2015 Gratulerar till antagningen och varmt välkommen till din utbildning på Karolinska Institutet och Odontologiska Föreningen (OF). OF är den kår som tandhygienist- och

Läs mer

Fredag 25/10 Ungdomsfestival UNF Närlundahallen

Fredag 25/10 Ungdomsfestival UNF Närlundahallen Här kan du läsa om lite olika saker som du kan aktivera dig med under höstlovet i år. Dåsportlovsprogrammet innehåller mycket fritids- och sportaktiviteter försöker vi till höstlovet nu erbjuda saker som

Läs mer

Studentkåren i Östersund Av studenter för studenter Sedan 1971 www.studentostersund.se

Studentkåren i Östersund Av studenter för studenter Sedan 1971 www.studentostersund.se Välkommen till STUDENTLIVET i Östersund Studentkåren i Östersund Av studenter för studenter Sedan 1971 Medlemskap ger dig ett rikare studentliv! Billigare Studentliv! Studentkåren har avtal om Kårrabatt

Läs mer

Tid för tävlingen Tävlingen pågår under perioden 1 maj - 31 maj 2011. Beställ kitet redan i dag så är du med från början!

Tid för tävlingen Tävlingen pågår under perioden 1 maj - 31 maj 2011. Beställ kitet redan i dag så är du med från början! Tid för tävlingen Tävlingen pågår under perioden 1 maj - 31 maj 2011. Beställ kitet redan i dag så är du med från början! Här beställer du kitet: http://www.magdas.se/scrapfeber-2011-c-293-1.aspx Deltävlingarna

Läs mer

ÅRETS ARTÈGOEVENT! GALA SHOW INSPIRATION WORKSHOP MIDDAG PARTY

ÅRETS ARTÈGOEVENT! GALA SHOW INSPIRATION WORKSHOP MIDDAG PARTY ÅRETS ARTÈGOEVENT! Inspireras av en unik Artègoshow med internationella topstylister. Ta chansen att vidareutbilda dig i olika workshops Upplev fantastiska Rom med Artègokollegor från hela världen. Vi

Läs mer

Stil & Interiör: Personlig inredning. Hela vårt sortiment och webshop hittar du på dixie.se. Gästvänliga detaljer

Stil & Interiör: Personlig inredning. Hela vårt sortiment och webshop hittar du på dixie.se. Gästvänliga detaljer Våren 2015 Hela vårt sortiment och webshop hittar du på dixie.se Gästvänliga detaljer Få dina gäster och vänner att känna sig extra välkomna Stil & Interiör: Personlig inredning Medvetenhet Följer REACH:s

Läs mer

www.shoppingfestival.se

www.shoppingfestival.se www.shoppingfestival.se Underhållning för hela familjen med Nassim Al Fakir. Känd från bland annat Bolibompa och Lilla Melodifestivalen. Kul, inspirerande och underhållande. Nassim Al Fakir Nu exploderar

Läs mer

företagsmässa 5.000 kr Älvdalen WOW! älvdalens HUVUDSPONSORER ARRANGÖRER ÄLVDALENS ISHALL 13-14 MAJ

företagsmässa 5.000 kr Älvdalen WOW! älvdalens HUVUDSPONSORER ARRANGÖRER ÄLVDALENS ISHALL 13-14 MAJ Boka monter och vinn 5.000 kr presentkort på s Sportcenter WOW! Har ni tänkt på hur bra vi är? En fantastiskt företagsam kommun, både historiskt och nu. Framtiden ser med andra ord ljus ut, för visst ska

Läs mer

Välkomna till oss på Lugnets skola!

Välkomna till oss på Lugnets skola! Välkomna till oss på Lugnets skola! Förskoleklasserna 2019/20 Lugnets skola 3 juni 2019 Hej! Nu är det bara en lång skön sommar kvar innan skolan börjar! Här kommer lite information om de första veckorna,

Läs mer

4 6 december. Lidingö stadshus. Tre sprudlande dagar för din hälsa och livsglädje! Fri entré. Foto: Mats Högberg

4 6 december. Lidingö stadshus. Tre sprudlande dagar för din hälsa och livsglädje! Fri entré. Foto: Mats Högberg 4 6 december Lidingö stadshus Tre sprudlande dagar för din hälsa och livsglädje! Fri entré Foto: Mats Högberg Livsglädje att leva livet hela livet Det finns så mycket att njuta av och bli glad av i livet,

Läs mer

Nollningsschema för dig som läser Sjuksköterska HT-13

Nollningsschema för dig som läser Sjuksköterska HT-13 Nollningsschema för dig som läser Sjuksköterska HT-13 19/8 Måndag Introduktionsdag Tid: 14.00 Samling sker på parkeringen vid spårvagnshållplatsen Medicinaregatan. Hållplats: Medicinaregatan Spårvagn:

Läs mer

Studiecirklar och Studiebesök

Studiecirklar och Studiebesök Studiecirklar och Studiebesök Anmälan till alla kurser, studiecirklar och studiebesök sker till Studieförbundet Vuxenskolan i Borlänge 0243-820 81, e-post borlange@sv.se eller via hemsidan www.sv.se/dalarna

Läs mer

för mer info. se www.skanesdjurpark.se

för mer info. se www.skanesdjurpark.se 1 Lär dig paddla kajak och ha kul i kanotskola! Åk. 3 - uppåt Tid: Mån 14 juni - tors 17 juni, kl.l10.00-15.00. Söndag 13 juni k.l15.00 har vi föräldraträff med information om kanotskolan. Kostnad: 500kr

Läs mer

FRITIDSPROGRAM November 2012

FRITIDSPROGRAM November 2012 FRITIDSPROGRAM November 2012 Teater Mimulus Eldshow Kulturnatten 21/9 i Museiparken 1 FRITIDSAKTIVITETER FÖR DIG SOM BOR I KARLSTADS OCH HAMMARÖ KOMMUN Karlstads Kommuns Fritidsverksamhet (LSS) För personer

Läs mer

Torsdagen den 3 februari 2011 SLÄTTATORSDA. Gåband. inkl motor Ord pris 4.995:- 0512-168 80 0512-408 12 0512-334 60 142

Torsdagen den 3 februari 2011 SLÄTTATORSDA. Gåband. inkl motor Ord pris 4.995:- 0512-168 80 0512-408 12 0512-334 60 142 1 147 75 151 50 29 138 51 171 01 40 24 Gåband Butikerna i Vara Småstad bjuder på kaffe med dopp kl. 17.00 20.00 inkl motor Ord pris 4.995:- 146 161 149 Slättatorsdag 3.900:- 42 För leverans 12 mars. 83

Läs mer

Frösundas fototävling.

Frösundas fototävling. > VD har ordet: Ett viktigt steg mot ett kundfokuserat Frösunda > Välkommen Mjölby! > Från personlig assistent till verksamhetschef Det här fotot av Maria Wahlgren är en av tre vinnare i Frösundas fototävling.

Läs mer

Byablad Nr 1 2010 SKOTERUTFLYKT. Lördagen den 20 mars är det dags igen! Samling vid kunskapshuset kl 10.00. se sid 2

Byablad Nr 1 2010 SKOTERUTFLYKT. Lördagen den 20 mars är det dags igen! Samling vid kunskapshuset kl 10.00. se sid 2 Byablad Nr 1 2010 SKOTERUTFLYKT Lördagen den 20 mars är det dags igen! Samling vid kunskapshuset kl 10.00. se sid 2 Skoterutflykt Ekonomiska föreningens skoterutflykt blir i år lördagen den 20 mars. Färden

Läs mer

ÅRETS ARTÈGOEVENT! GALA SHOW INSPIRATION WORKSHOP MIDDAG PARTY

ÅRETS ARTÈGOEVENT! GALA SHOW INSPIRATION WORKSHOP MIDDAG PARTY ÅRETS ARTÈGOEVENT! Inspireras av en unik Artègoshow med internationella topstylister. Ta chansen att vidareutbilda dig i olika workshops Upplev fantastiska Rom med Artègokollegor från hela världen. Vi

Läs mer

Pris 100:- Gäller 1 mars 2010-31 augusti 2010.

Pris 100:- Gäller 1 mars 2010-31 augusti 2010. Kupongen gäller för de som kostar från 44:-. Kupongen ger dig på alla subs. Kupongen gäller för de som kostar från 44:-. Kupongen ger dig på alla subs. Kupongen gäller för de som kostar från 44:-. Kupongen

Läs mer

nya fina erbjudande varje dag!

nya fina erbjudande varje dag! SÖndagar öppnar toppengallerian kl. 11.00 och ICa toppen med förbutik kl. 09.00 gäller vecka 44 om inget annat anges. GALLERIAN Öppettider Vard 10-20 LÖR 10-17 sön 11-17 ICA TOPPEn Öppettider Vard 9-20

Läs mer

Kursledare: Jenny Mårtensson, erfaren kommunikatör och skribent, diplomerad i intuitivt/kreativt skrivande.

Kursledare: Jenny Mårtensson, erfaren kommunikatör och skribent, diplomerad i intuitivt/kreativt skrivande. EVENEMANG VÅREN 2013 På Albert har vi ständigt lite smakfulla och välarrangerade kvällar på gång. Nedan finner ni ett antal av dessa som är planerade för våren 2013. Håll utkik för den kan komma att fyllas

Läs mer

Psykosociala föreningen Sympati rf MEDLEMSBLAD 4/2015 SEPTEMBER-OKTBER

Psykosociala föreningen Sympati rf MEDLEMSBLAD 4/2015 SEPTEMBER-OKTBER MEDLEMSBLAD 4/2015 SEPTEMBER-OKTBER Eriksgatan 8 IV våningen Verksamhetsledare Miivi Selin-Patel; 050 446 2974 00100 Helsingfors Ordförande Riitta Aarrevuo; 050 4634 4746 Telefon till kansliet; 045 863

Läs mer

Tidtabell. 5 januari - 29 mars 2015

Tidtabell. 5 januari - 29 mars 2015 Tidtabell 5 januari - 29 mars 2015 blekingeflyg blekingeflyg Tack alla som väljer att flyga med oss! Med pressade priser och bra avgångar till och från Stockholm fortsätter vi att jobba med vår målsättning

Läs mer

Nyhetsbrev från Hemslöjden. Se det i webbläsaren.

Nyhetsbrev från Hemslöjden. Se det i webbläsaren. Nyhetsbrev från Hemslöjden. Se det i webbläsaren. Bokerbjudande, en ny webshop och en massa annat bra! I det här nyhetsbrevet berättar vi om nyblivna gesäller och mästare. Om ett bokerbjudande en ny webshop.

Läs mer

Kalendarium läsåret 2014/2015 Ung Företagsamhet i Östergötland UF-företagande

Kalendarium läsåret 2014/2015 Ung Företagsamhet i Östergötland UF-företagande Kalendarium läsåret 2014/2015 Ung Företagsamhet i Östergötland UF-företagande Anmälan kommer att krävas till flera av nedanstående aktiviteter och vissa har även platsbegränsning. Vi skickar ut separata

Läs mer

Välkommen till. Panterdagen. på Skansen lördagen den 11 september 2010 Årets stora event för 50+

Välkommen till. Panterdagen. på Skansen lördagen den 11 september 2010 Årets stora event för 50+ Välkommen till Panterdagen på Skansen lördagen den 11 september 2010 Årets stora event för 50+ Nypremiär för Panterdagen med det klassiska Panterloppet som är hjärtat i hela evenemanget. En heldag full

Läs mer

Tidtabell. 5 januari - 29 mars 2015

Tidtabell. 5 januari - 29 mars 2015 Tidtabell 5 januari - 29 mars 2015 flysmåland flysmåland Tack alla som väljer att flyga med oss! Med pressade priser och bra avgångar till och från Stockholm fortsätter vi att jobba med vår målsättning

Läs mer

Fira Påsk med oss på Tandådalens Wärdshus!

Fira Påsk med oss på Tandådalens Wärdshus! Fira Påsk med oss på Tandådalens Wärdshus! FAMILJEFEST UTOMHUSAFTERSKI JAN JOHANSEN PARTYPATRULLEN MARKOOLIO LOTTA ENGBERG KIDSZON HOPPBORG VALLE SHOW SARA EDWARSSON MIDNATTSAFTERSKI DJ ALTÉGO URBAN ARTROOM

Läs mer

KOSTYM Dance Collection

KOSTYM Dance Collection KOSTYM Dance Collection Show Dance 8-10, Alma Svalöv Glittriga och coola kläder. Hår: Stort och lockigt hår. Skor: Vita eller svarta Tåspets, Cecilia Dansstudion fixar: Blå klänning (Alice) Vit tyllkjol

Läs mer

Fikamästarens handbok

Fikamästarens handbok Fikamästarens handbok Fairtrade Challenge 27 oktober 2010 Fikamästarens handbok Fairtrade Challenge 2012 Den 18:e oktober kan du återigen vara med i årets stora fikapaus! Målet är en halv miljon deltagare,

Läs mer

Så gör man en Klädbytardag på Miljövänliga Dagen 9 april

Så gör man en Klädbytardag på Miljövänliga Dagen 9 april Så gör man en Klädbytardag på Miljövänliga Dagen 9 april Ordna en Klädbytardag på Sveriges största Klädbytardag den 9 april som också är Miljövänliga Dagen. Naturskyddsföreningens kretsar, ideella medlemmar

Läs mer

CrossFit Camp DUBBLA TRÄNINGSPASS STRAND RELAX GOD MAT SPANIEN - OKTOBER 2015. Glädje - Gemenskap - Inspiration

CrossFit Camp DUBBLA TRÄNINGSPASS STRAND RELAX GOD MAT SPANIEN - OKTOBER 2015. Glädje - Gemenskap - Inspiration CrossFit Camp DUBBLA TRÄNINGSPASS STRAND RELAX GOD MAT SPANIEN - OKTOBER 2015 Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Du skall komma hem som dig själv men starkare både fysiskt och

Läs mer

Bad- och relaxkalender

Bad- och relaxkalender Bad- och relaxkalender Hösten 2015 www.storsjobadet.se 063-14 31 79 Augusti 22 Vad är babysim? Ett bra tillfälle att testa på babysim! Vi kör grupperna Ankan kl. 10.30-11.00, Sälen kl. 11.00-11.30 och

Läs mer

Fikamästarens handbok. Fikamästarens handbok. Fairtrade Challenge 2013. Fairtrade Challenge 27 oktober 2010 DELTA I ÅRETS STORA FAIRTRADE-FIKA!

Fikamästarens handbok. Fikamästarens handbok. Fairtrade Challenge 2013. Fairtrade Challenge 27 oktober 2010 DELTA I ÅRETS STORA FAIRTRADE-FIKA! Fairtrade Challenge 2013 DELTA I ÅRETS STORA FAIRTRADE-FIKA! TORSDAGEN DEN 17:E OKTOBER Anmäl din kapaus på www.fairtrade.se Den 17:e oktober kan du återigen vara med i årets stora fikapaus! Målet är en

Läs mer

UPPLE V FEST OCH BR ÖLLOP

UPPLE V FEST OCH BR ÖLLOP INFORM ATION OM ÅRETS UPPL AGA AV: UPPLE V FEST OCH BR ÖLLOP A r r a ng e r a s o c h Pr e se n t e r a s av C r e opl a n By R e g in a Kungsgatan 1, 702 11 Örebro eller e-post: regina@creoplan.se Bankgiro:

Läs mer

KOSTYM Dance Collection

KOSTYM Dance Collection KOSTYM Dance Collection Show Dance 8-10, Alma Svalöv Glittriga och coola kläder. Hår: Stort och lockigt hår. Skor: Vita eller svarta Tåspets, Cecilia Dansstudion fixar: Blå klänning (Alice) Vit tyllkjol

Läs mer

10 NOVEMBER PÅ RESPEKT GÖTEBORG LADYFEST

10 NOVEMBER PÅ RESPEKT GÖTEBORG LADYFEST UTSTÄLLNINGAR 10 NOVEMBER PÅ RESPEKT GÖTEBORG UTSTÄLLNINGAR Hej girlss! Nu är det snart dags för årets Ladyfest, festivalen som vill uppmärksamma kvinnliga kulturutövare! Den 10 november på Respect. I

Läs mer

Tidtabell. 9 december - 30 mars 2014

Tidtabell. 9 december - 30 mars 2014 Tidtabell 9 december - 30 mars 2014 RONNEBY-UMEÅ fr 829:- inklusive skatter och avgifter. Vi tar dig ända till Umeå! Sträckan flygs av oss och vår syrra Malmö Aviation och självklart startar din resa i

Läs mer

Nollningsschema för dig som läser till sjuksköterska Vårterminen 2012

Nollningsschema för dig som läser till sjuksköterska Vårterminen 2012 Nollningsschema för dig som läser till sjuksköterska Vårterminen 2012 14/1 Lördag Introduktionsdag Tid: 14.00 Plats: Samling sker på parkeringen vid spårvagnshållplatsen Medicinaregatan Hållplats: Medicinaregatan

Läs mer

för FEBRUARI månad 2016

för FEBRUARI månad 2016 för FEBRUARI månad 2016 Är du Ny medlem! Varmt välkommen önskar vi dig till vårt distrikt! Här kan du gå på någon verksamhet nästan varje dag om du skulle önska! Vi har studiecirklar och aktiviteter som

Läs mer

Program 2010 Trikumo MED RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR! Hälso- och klimatjakten Fortsätter under våren och avslutas den 16 maj.

Program 2010 Trikumo MED RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR! Hälso- och klimatjakten Fortsätter under våren och avslutas den 16 maj. Trikumo Hej! vänder sig till dig som är anställd på minst 40% inom kommunen, Borgholm Energi samt Ölands Kommunalförbund. Vi har planerat mycket inför 2010! Här kan ni läsa om alla våra aktiviteter, resor

Läs mer

Välkomna till Kulturdirekts nya hemsida! Introduktion

Välkomna till Kulturdirekts nya hemsida! Introduktion Välkomna till Kulturdirekts nya hemsida! Introduktion Det kommer ett mejl Som medlem i Kulturdirekt skickas användarnamn och lösenord via mejlen till er kontaktperson. Spara det på ett säkert ställe där

Läs mer

20% rabatt 149:- 10% rabatt. 500:-rabatt på 10:- på hela sortimentet. SpeedDevil Kickbike. vid ett köptillfälle. på ett helt köp

20% rabatt 149:- 10% rabatt. 500:-rabatt på 10:- på hela sortimentet. SpeedDevil Kickbike. vid ett köptillfälle. på ett helt köp på hela sortimentet Gäller på ordinarie priser. Gäller ej recept. 149 90 SpeedDevil Kickbike Svart, mattlackad kickbike med grymt rull. (Ord.199 90 ) vid ett köptillfälle 149:- Smycketräd i putsfritt nysilver

Läs mer

DUBBELCUPEN. dubbelt så kul. Välkommen. Dubbelcupen. Matchtider 14-15 september. i samarbete med

DUBBELCUPEN. dubbelt så kul. Välkommen. Dubbelcupen. Matchtider 14-15 september. i samarbete med Välkommen Välkommen till Dubbelcupen 2013 som arrangeras HD. Tävlingen fick en kanonstart 2012 då drygt 150 spelare anmälde sig till våra dubbel- och mixedklasser. I år har över 200 spelare anmält sig

Läs mer

Kostym- Moulin Rouge & Sommarbarn

Kostym- Moulin Rouge & Sommarbarn Kostym- Moulin Rouge & Sommarbarn MOULIN ROUGE Street Dance 11-14 Forts, Elin Svarta jeans, oversize t-shirt (killmodell) de ska INTE vara färgglada färger och tröjan ska ha tryck. Bandana till håret samma

Läs mer

Askim-Frölunda-Högsbos Tema: Göteborg i våra hjärtan

Askim-Frölunda-Högsbos Tema: Göteborg i våra hjärtan Askim-Frölunda-Högsbo stadsdelsförvaltning april-maj Askim-Frölunda-Högsbos Träffpunkter Tema: Göteborg i våra hjärtan Altplatsen Kustträffen Vill du få programbladet skickat hem med posten eller med e-post,

Läs mer

MALMÖ SCANDIC TRIANGELN FREDAG 22 JANUARI

MALMÖ SCANDIC TRIANGELN FREDAG 22 JANUARI Du är inbjuden till... 2016 MALMÖ SCANDIC TRIANGELN FREDAG 22 JANUARI NYA INSIKTER & NYA IDÉER! Fredagen den 22 januari är det dags för HR-Dagen på Scandic Triangeln i Malmö. Vi hälsar er varmt välkomna

Läs mer

Stöd till anhöriga Aktiviteter 1 september 31december 2015

Stöd till anhöriga Aktiviteter 1 september 31december 2015 Stöd till anhöriga Aktiviteter 1 september 31december 2015 Anhörigstöd inom Vård och Omsorg Vi vänder oss till dig som ger stöd, hjälp eller omsorg till en närstående i din närhet som inte klarar av vardagen

Läs mer

VÅRENS PROGRAM 2015 FÖR DIG SOM HAR ANHÖRIGSTÖD

VÅRENS PROGRAM 2015 FÖR DIG SOM HAR ANHÖRIGSTÖD VÅRENS PROGRAM 2015 FÖR DIG SOM HAR ANHÖRIGSTÖD MÖTESPLATSER Kom för att träffa andra anhöriga under en enkel samvaro. Det serveras kaffe till självkostnadspris och vanligtvis görs en aktivitet. Kom ensam

Läs mer

välkomna Redaktion Frida Boisen Chef redaktör / Editor in Chief Frida Boisen [frida.boisen@plazakvinna.com] Jennie Birgmark [jennie@plazakvinna.

välkomna Redaktion Frida Boisen Chef redaktör / Editor in Chief Frida Boisen [frida.boisen@plazakvinna.com] Jennie Birgmark [jennie@plazakvinna. Redaktion chefredaktör OCH ANSVARIG UTGIVARE Frida Boisen [frida.boisen@plazakvinna.com] art director Jennie Birgmark [jennie@plazakvinna.com] creative director peter reuterwald [peter@reuterwald.se] moderedaktörer

Läs mer

Foto: Willy Bjørnstad. Program September 2018 Mötesplatsen Solhaga

Foto: Willy Bjørnstad. Program September 2018 Mötesplatsen Solhaga Foto: Willy Bjørnstad Program September 2018 Mötesplatsen Solhaga Välkommen till Mötesplatsen Solhaga Solhagsvägen 15 Telefon: 0510-77 09 42 Öppettider: Måndag-Torsdag kl. 10:00-16:00 Fredag kl. 11:00-16:00

Läs mer

Socialpsykiatrins. Aktiviteter Hösten 2014

Socialpsykiatrins. Aktiviteter Hösten 2014 . Socialpsykiatrins Aktiviteter Hösten 2014 Hösten är inte bara slutet på sommaren. Hösten kan vara en nystart och ett tillfälle att komma igång med sånt man tänkt men inte blivit av. Tillsammans kan det

Läs mer

Kostym- Moulin Rouge & Sommarbarn

Kostym- Moulin Rouge & Sommarbarn Kostym- Moulin Rouge & Sommarbarn MOULIN ROUGE Street Dance 11-14 Forts, Elin Svarta jeans, oversize t-shirt (killmodell) de ska INTE vara färgglada färger och tröjan ska ha tryck. Bandana till håret samma

Läs mer

Mitt bibliotek Hösten 2014

Mitt bibliotek Hösten 2014 Mitt bibliotek Hösten 2014 För dig som är runt 1 till 13 år Tillhör:... BIBLIOTEKEN I MÖLNDAL Skaffa lånekort! Har du hittat till vår fina bokbuss? Kom och hälsa på! Det här är jag: Jag heter... Jag gillar...

Läs mer

Rabarberfestivaldag 1 av 9 Lördag 16 maj 2015

Rabarberfestivaldag 1 av 9 Lördag 16 maj 2015 Välkommen till Sörmlands 13:e rabarberfestival! Festivalprogram lördag 16 maj - 24 maj 2015 Du kan under festivalveckans nio dagar besöka en mängd odlare, mathantverkare, rabarbermarknader, kaféer och

Läs mer

HEJ ALLA DANSGLADA ELEVER!!!

HEJ ALLA DANSGLADA ELEVER!!! HEJ ALLA DANSGLADA ELEVER!!! Här finner ni all VIKTIG information som gäller Dansshowen den 11/5. Repetitionsschema lördagen den 10/5 på Nöjesteatern. Man måste komma på repetitionen lördagen den 10/5

Läs mer

Tidtabell. 1 september - 4 januari 2015

Tidtabell. 1 september - 4 januari 2015 Tidtabell 1 september - 4 januari 2015 blekingeflyg Ett aktivt miljöval Vi lyfter och landar på Bromma Airport. Det citynära läget gör att miljökraven är extra hårda. Bara de allra miljövänligaste och

Läs mer

Tidtabell. 2 september - 8 december 2013

Tidtabell. 2 september - 8 december 2013 Tidtabell 2 september - 8 december 2013 kalmarflyg Ett aktivt miljöval Vi lyfter och landar på Bromma Airport. Det citynära läget gör att miljökraven är extra hårda. Bara de allra miljövänligaste och tystaste

Läs mer

CHARLOTTE HENRIKSSON, FORMGIVARE HAND

CHARLOTTE HENRIKSSON, FORMGIVARE HAND FÖR MIG ÄR HAND EN SYMBOL FÖR KÄRLEK. SMYCKEN TILL DEN PERSON DU ÄLSKAR ALLRA MEST. TIDLÖS OCH STILFULL DESIGN MED UNIKA DETALJER LADDADE MED KÄRLEK. DEN NYA KOLLEKTIONEN FÖR HAND SKALL LEVA ETT LYCKLIGT,

Läs mer

Nails - Affärsidé. Kundgrupp: Vi fokuserar mest på ungdomar eftersom de är mer intresserade av något nytt och varierande.

Nails - Affärsidé. Kundgrupp: Vi fokuserar mest på ungdomar eftersom de är mer intresserade av något nytt och varierande. Nails - Affärsidé Affärsidé Ge färg och glans till dina naglar! Vi erbjuder en mängd trendiga nyanser som skapar en skönhetskänsla. Vi säljer ett stort utbud av märket Catrine Arley med ett rimligt pris

Läs mer

TEAM SPORTIA- LOPPET 2013 VÄLKOMMEN TILL START! LÖRDAG 24/8 KL 10.00

TEAM SPORTIA- LOPPET 2013 VÄLKOMMEN TILL START! LÖRDAG 24/8 KL 10.00 www.teamsportiahuset.se TEAM SPORTIA- LOPPET 2013 Succén återkommer missa inte årets löparfest! Passa på att springa i vackra Kiruna med Kebnekaise som kuliss. Ett lopp för alla! Löp, lunka ellergå. Välkommen!

Läs mer

INBJUDAN TILL ÅRSKONFERENSEN 2014

INBJUDAN TILL ÅRSKONFERENSEN 2014 INBJUDAN TILL ÅRSKONFERENSEN 2014 Svenska stadskärnor VÄLKOMMEN TILL ÅRSKONFERENSEN I VÄSTERÅS DEN 21-22 MAJ 2014 Årets största konferens och bankett håller vi i Västerås, Årets Stadskärna 2013! Här samlas

Läs mer

Tidtabell. 1 september - 4 januari 2015

Tidtabell. 1 september - 4 januari 2015 Tidtabell 1 september - 4 januari 2015 kalmarflyg Ett aktivt miljöval Vi lyfter och landar på Stockholm Bromma Airport. Det citynära läget gör att miljökraven är extra hårda. Bara de allra miljövänligaste

Läs mer

Särskiljande från de stora byggvaruhusen Mer image än sälj Kunskap: färgsättning, inredning, moodboards Inspirerande texter Unika kompetenser Service

Särskiljande från de stora byggvaruhusen Mer image än sälj Kunskap: färgsättning, inredning, moodboards Inspirerande texter Unika kompetenser Service Nytt annonskoncept 2012 ANNONSERNA TIDIGARE... Särskiljande från de stora byggvaruhusen Mer image än sälj Kunskap: färgsättning, inredning, moodboards Inspirerande texter Unika kompetenser Service Stor

Läs mer

INVIGNINGSDAGAR FREDAG 27 SEPTEMBER

INVIGNINGSDAGAR FREDAG 27 SEPTEMBER FREDAG 27 SEPTEMBER 08.00 FRUKOST STJÄRNTORGET Espresso House bjuder på smakprover. 10.00 21.00 SATS ÖPPET HUS Kom och provträna på SATS gym, öppet för alla. 10.00 21.00 KONSERTARMBAND BILJETT RECEPTIONEN,

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL SVENSKA STADSKÄRNORS ÅRSKONFERENS VISBY, GOTLAND 30-31 MAJ 2013

VÄLKOMMEN TILL SVENSKA STADSKÄRNORS ÅRSKONFERENS VISBY, GOTLAND 30-31 MAJ 2013 VÄLKOMMEN TILL SVENSKA STADSKÄRNORS ÅRSKONFERENS VISBY, GOTLAND 30-31 MAJ 2013 VÄLKOMMEN TILL TVÅ DAGAR AV INSPIRATION OCH NÄTVERK Det finns en god anledning till att städer ofta beskrivs som levande

Läs mer

Vi som jobbar under helgen finns till ert förfogande under helgen. Ordinarie personal är: Jens Hjelte: 070-262 20 58 Mattias Cronskär: 070-378 04 67

Vi som jobbar under helgen finns till ert förfogande under helgen. Ordinarie personal är: Jens Hjelte: 070-262 20 58 Mattias Cronskär: 070-378 04 67 Välkomna till Storhogna. All infrastruktur är fixad, inklusive snö. Nu saknas bara att ni kommer. Här kommer information som kan hjälpa till under helgen. Om ni har frågor så får ni gärna kontakta någon

Läs mer

ALLAKTIVITETSHUSET ÄLVKULLEN TEL. 0413-28152

ALLAKTIVITETSHUSET ÄLVKULLEN TEL. 0413-28152 ALLAKTIVITETSHUSET ÄLVKULLEN TEL. 0413-28152 1 ÄLVKULLEN TISDAG 17/2 kl. 19.00 åk.7-9 Kom och spela FIFA 09 på storbild i stora salen! ONSDAG 18/2 kl. 15.00 åk.4-6 Kom och testa WII Fit på storbild i stora

Läs mer

Hälsans hus. Herrgärdets Mötesplats. Månadsprogram oktober. MÅNADSPROGRAM Oktober

Hälsans hus. Herrgärdets Mötesplats. Månadsprogram oktober. MÅNADSPROGRAM Oktober MÅNADSPROGRAM Oktober Herrgärdets Mötesplats Hälsans hus 2015 Månadsprogram oktober Herrgärdets mötesplats Knutsgatan 2D Telefon: 021-39 03 06 Dagverksamhet: 021-39 03 06 Reception: 021-39 03 00 Restaurang:

Läs mer

Varberg 23-30 juli 2011

Varberg 23-30 juli 2011 Veckodag Datum Namn Lördag 23 juli Uppstartsdagen Söndag 24 juli Kunskap- Omvärld- & Demokratidagen (KOD) Måndag 25 juli Skapardagen Tisdag 26 juli Upplevelsedagen Onsdag 27 juli Tävlingsdagen-Mix Torsdag

Läs mer

HÄNDER I HK - HANTVERKSKAMMAREN MAJ (NR 2) 2007

HÄNDER I HK - HANTVERKSKAMMAREN MAJ (NR 2) 2007 Snart får vi känna marken under fötterna och även doppa tårna HANTVERKSKAMMAREN HÄNDER I HK - HANTVERKSKAMMAREN MAJ (NR 2) 2007 EVENEMANG Nu är det dags för medeltidsdagen igen, 3:e juni. Jag kommer inte

Läs mer

Mötesplatser i Norr December 2015

Mötesplatser i Norr December 2015 Blombacka Duvan Anhörigträff Mötesplatser i Norr December 2015 Foto Matton.se Broschyr om alla aktiviteter för Anhörigträffarna i Norr och för Mötesplatserna Duvan och Blombacka Mötesplats Blombacka Våra

Läs mer

Kungens Kundkväll 2014

Kungens Kundkväll 2014 Kungens Kundkväll 2014 Den femte kundkvällen hölls tisdagen den 8 april 2014 och efterfrågan på biljetter var stor. Fler än 500 gäster intog Hangaren för att få prova ett urval av våra delikatesser samt

Läs mer

EVENT GUIDE. STOCKHOLM 26 augusti Evenemangsområdet öppnar 16.30

EVENT GUIDE. STOCKHOLM 26 augusti Evenemangsområdet öppnar 16.30 THE ULTIMATE RUNNING & MUSIC FESTIVAL EVENT GUIDE STOCKHOLM 26 augusti 2017 Evenemangsområdet öppnar 16.30 VÄLKOMMEN OCH GRATTIS. DU ÄR EN AV SVERIGES FÖRSTA MUSIC RUNNERS. The Music Run TM har premiär

Läs mer

Sundsvalls NYA Inspirationsmässa NORDICHALLEN, Gärdehov 22-24 April 2016

Sundsvalls NYA Inspirationsmässa NORDICHALLEN, Gärdehov 22-24 April 2016 Sundsvalls NYA Inspirationsmässa NORDICHALLEN, Gärdehov 22-24 April 2016 01 Sundsvalls NYA Inspirationsmässa NORDICHALLEN, Gärdehov 22-24 April 2016 Du Syns AB Mittevent har skapat en ny inspirationsmässa

Läs mer

Sundsvalls NYA Inspirationsmässa NORDICHALLEN, Gärdehov 22-24 April 2016

Sundsvalls NYA Inspirationsmässa NORDICHALLEN, Gärdehov 22-24 April 2016 Sundsvalls NYA Inspirationsmässa NORDICHALLEN, Gärdehov 22-24 April 2016 01 Sundsvalls NYA Inspirationsmässa NORDICHALLEN, Gärdehov 22-24 April 2016 Du Syns AB Mittevent har skapat en ny inspirationsmässa

Läs mer