PARADISISKA SEYCHELLERNA

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "PARADISISKA SEYCHELLERNA"

Transkript

1 Finlandssvensk kryssning PARADISISKA SEYCHELLERNA 3 november november 2017 Upplev naturparadiset med Axtours specialchartrade fartyg M/Y Pegasus. Seychellerna. Mjukt grönskande öar med kritvita stränder famnas av skyddande korallrev. Vajande palmer och mangrove växer här och havssköldpaddorna lägger sina ägg i de vackraste bukterna. Vi gör strandhugg på obebodda öar, vandrar med lokala guider som inviger oss i naturens hemligheter och simmar i den azurblå oceanen. Vi besöker några av världens bästa stränder, grillar på stranden och bekantar oss med Seychellernas undervattensvärld när vi snorklar i de grunda lagunerna. Den inre ögruppen, som vi kryssar kring, består av vackra granitöar med små gröna berg som formar ett vidunderligt och unikt landskap bakom de blå lagunerna. Vi lägger ofta till i en vacker bukt där vi har möjlighet att simma, snorkla, gå i land och bada från stranden eller promenera på ön. M/Y Pegasus är en stor yacht av katamarantyp med plats till endast 40 gäster. Vi övernattar i trevliga, välinredda hytter samtliga utsides med fönster och privata badrum. Ombord njuter vi av den fartygets bekvämligheter och utsikten från fartygets restaurang, loungeområde och stora soldäck. Helpension ombord ingår naturligtvis. Följ med på vår finlandssvenska resa när vi kryssar i detta tropiska paradis!

2 DAG 1: 3 NOVEMBER 2017 HELSINGFORS FRANKFURT-SEYCHELLERNA Vi flyger från Helsingfors till Seychellerna med mellanlandning i Frankfurt. Vi tillbringar dagen i Frankfurt innan vi åker vidare kl 17:35 med Lufthansas Condor Air. DAG 2: 4 NOVEMBER 2017 SEYCHELLERNA S:T ANNE Under morgonen landar vi i huvudstaden Victoria, på ön Mahé, världens kanske minsta huvudstad med bara invånare. Mahé är Seychellernas huvudö och är knappt tre mil lång och en halvmil bred och domineras av berg som når upp till 905 meters höjd. Vi börjar med sightseeing och vi utforskar Victoria lite närmare. På marknaden säljs morgonens fiskfångst tillsammans med kött, grönsaker, frukt, kreolska kryddor och souvenirer. Nationalmuseet och klockstapeln från 1903, då ögruppen blev brittisk kronkoloni, tillhör sevärdheterna i centrum. Vi besöker den botaniska trädgården som har ett stort utbud av exotiska växter. Till lunch serveras en kryddig kreolsk buffé. Därefter åker vi med buss till den norra delen av ön för ett besök på en av de vackra stränderna och här tar vi vårt första dopp i den azurblå oceanen. Vid 15-tiden embarkerar vi M/Y Pegasus och vi seglar till den vackra, närbelägna ön St Anne. Väl framme njuter vi av de natursköna omgivningarna med det azurblå vattnet som möter öns tropiska, gröna vegetation. S:t Anne är huvudö för Seychellernas mest berömda marinreservat, Sainte Anne Marine National Park, som består av sex öar. Marinreservatet grundades 1973 och här finns många intakta och ursprungliga korallrev med över 150 fisk- och skaldjursarter. Livet i havet kring dessa öar illustrerar hur mångfald frodas vid orörda korallrev och en snorkeltur i dessa vatten ger en fantastisk inblick i Seychellernas fascinerande undervattensvärld. Den som vill kan ta ett dopp från badbryggan i aktern på båten. På kvällen äter vi en välkomstmiddag ombord.

3 DAG 3: 5 NOVEMBER 2017 S:T ANNE - CURIEUSE Tidigt på morgonen kryssar vi vidare mot den obebodda ön Curieuse. Ön, som är ett naturreservat, var tidigare spetälskekoloni men idag är det jättelandsköldpaddan som lever här. Curieuse är tillsammans med grannön Praslin den enda naturliga växtplatsen för den sällsynta och märkliga coco de mer-palmen och här finns många endemiska växter. Vi gör en spännande vandring i sällskap av en lokal naturguide som tar oss med genom mangroveskogen till ruinerna av den gamla spetälskekolonin. Efter utflykten har det blivit dags för en barbecuelunch på beachen och vi njuter av det härliga strandlivet. Under natten ligger vi för ankar vid Curieuse. DAG 4: 6 NOVEMBER 2017 CURIEUSE COUSIN-PRASLIN, ANSE LAZIO Vi inleder dagen med en timslång seglats vidare till Cousin Island. Den lilla ön blev 1968 uppköpt av en ornitologisk förening (BirdLife International) med syfte att skydda och bevara de sista individerna av den sällsynta seychell-sångaren. Idag har den lilla gulbruna fågeln återhämtat sig och populationen har tre- eller fyrdubblats. Nu finns fyra andra endemiska fågelarter här och tillsammans med havsfåglar, kräldjur och växter har de bidragit till att göra ön till ett av örikets finaste naturreservat. Vår vandring till fågelreservatet erbjuder en enastående möjlighet att uppleva öns berömda och ovanliga fågelbestånd. Ön är också ett paradis för havssköldpaddor och idag parar sig upp emot hundra havssköldpaddor på ön varje år och till skillnad från många andra platser på jorden kommer sköldpaddorna här upp på stranden och lägger sina ägg i fullt dagsljus. Vi återvänder till fartyget och styr färden mot grannön Praslin där vi tillbringar resten av dagen vid en av Seychellernas bästa stränder, Anse Lazio. Den kritvita, lena sanden, det vackra blå havet och de mjukt böljande palmerna detta är en paradisstrand när den är som bäst! Under natten ligger vi för ankar vid Anse Lazio.

4 DAG 5: 7 NOVEMBER 2017 PRASLIN-ARIDE-S:T PIERRE-PRASLIN, BAIE S:T ANNE Vi lättar ankar och beger oss mot den lilla, obebodda ön Aride som är den nordligaste av Seychellernas öar. Ön, som mäter drygt 0,5 X 1,5 kilometer är det närmaste vi kommer Seychellernas Galápagos. Här hittar man den största havsfågelkolonin i de här delarna av oceanen med 1,25 miljoner ungfåglar, här finns den största koncentrationen av kräldjur (samtliga ofarliga), nästan alla endemiska arter för Seychellerna och naturligtvis havssköldpaddor. Ön är också hemvist för den endemiska Wright s gardenia, som inte finns någon annanstans i världen. Vår lokala naturguide som inviger oss i öns unika djur- och naturliv! Ön är naturreservat av klass A. Vid lunchtid kryssar vi vidare mot den lilla klippön S:t Pierre som med sina vackra, branta bergssidor, vajande palmer och casuarinträd formar den perfekta ramen runt en härlig eftermiddag. Ön omges av koraller och vi tillbringar här några timmar med möjlighet att bada från båten, snorkla och utforska korallrevet innan vi sent på eftermiddagen kryssar tillbaka till ön Praslin. Här lägger vi till vid kajen och temat för kvällens middag är kreolsk afton. DAG 6: 8 N0VEMBER 2017 PRASLIN, BAIE S:T ANNE-FELICITÉ-LA DIGUE Vi tillbringar dagen på ön Praslin och här finns möjlighet att följa med på busstur till världsarvet Vallée de Mai. Under vägen njuter vi av den härliga utsikten från öns höjder och längs den vackra kustlinjen när vi passerar genom pittoreska fiskelägen och tätbevuxna skogsområden. Väl framme i Vallée de Mai ger vi oss ut på en vandringstur i den unika skogen där vi bland annat ska se gigantiska palmer och även den unika dubbelnötspalmen Coco-de-Mer. Palmen har fått sitt namn av att man inte visste dess ursprung förrän på 1700-talet och därför trodde man att den växte på stora träd på havets botten. Om vi har tur får vi också syn på den endemiska svarta papegojan (Coracopsis nigra), en av världens mest sällsynta fåglar, med det karaktäristiska, högljudda visslandet. Vi ser också krabbor, sniglar, palmspindlar, seychellskinködlan, samtliga endemiska. Utflykten till Vallée de Mai ingår inte, utan är ett tilläggsarrangemang som kan väljas.

5 Vi lämnar Praslin och sätter kurs mot den obebodda ön Felicité som ligger cirka en timmes kryssning från Baie S:t Anne. Felicités kristallklara vatten är perfekt för sol, bad och snorkling och vi tillbringar några timmar vid ön. På kvällen kryssar vi mot La Digue och vi lägger oss för ankar invid hamnen. DAG 7: 9 N0VEMBER 2017 LA DIGUE, ANSE DE SOURCE D ARGENT-MOYENNE ISLANDS Det är ett litet, frodigt paradis med bedövande skönhet som möter oss och här andas allting lugn och ro. Oxdragna kärror fraktar dagens skörd av kokosnötter genom palmlunden till den lilla piren och nyanlända gäster trampar sina hyrcyklar mot de sagolika stränderna som omges av granitklippor och vackra palmer. Stränderna på ön skyddas av ett yttre korallrev och mellan stranden och revet tornar enorma rosa klippformationer upp sig. Vackrare plats finns inte på jorden! Att vara på La Digue är som att vara i en annan tid där man gärna fördriver dagarna med att ströva längs de rofyllda stränderna eller flanera i de små byarna. Byn La Passe är kanske den mest pittoreska byn i Seychellerna och här kan vi köpa med oss lokala souvenirer hem. Det finns möjlighet att göra en halvdagsutflykt på ön La Digue som tilläggsarrangemang. Vår utflykt tar oss till naturreservatet La Veuve där Seychellernas svarta paradis-flugsnappare har sin häckningsplats. Vi får en guidad visning hur man utvinner kopra, det vill säga torkad frövita, från kokosnöten och framställer kokosolja. Här finns också en av världens vackraste stränder, Anse Source d Argent. Efter rundturen njuter vi av sol och bad bland Anse Source d Argents imponerande klippformationer. Det sägs att Anse de Source d Argent är världens mest fotograferade strand och idag kan vi med egna ögon uppleva varför! Sent på eftermiddagen lättar vi ankar och stävar ut mot ön Moyenne som ligger mittemot huvudön Mahe. Här sägs sjörövare grävt ner en guldskatt och med drömmar om pirater och spännande äventyr somnar vi till havets kluckande denna natt.

6 DAG 8: 10 NOVEMBER 2017 MOYENNE-MAHÉ Vi åker på en kort rundtur på ön och äter barbecuelunch på stranden. Resten av dagen är fri till egna äventyr och avslappning på den härliga stranden med fina snorklingsmöjligheter vid korallreven. Sent på eftermiddagen kryssar vi till Mahé, en tur på cirka en timme där vi förgyller den sista kvällen på Pegasus med Captain s Dinner. Under natten ligger vi vid kaj vid Inter Island-kajen strax norr om Victoria. DAG 9: 11 NOVEMBER 2017 SEYCHELLERNA-FRANKFURT-HELSINGFORS En resa som lämnar minnen för livet närmar sig nu sitt slut. Efter frukost och utcheckning från M/Y Pegasus har vi dagen till eget förfogande i Mahé. Lunch på egen hand och återsamling i god före vår hemresa. Vi flyger med Lufthansas Condor Air kl 23:40 och landar i Frankfurt på morgonen. Vi flyger vidare kl 11:35 med ankomst Helsingfors kl 15:10.

7 ANMÄLAN AXTOURS RESEBYRÅ Storagatan 14, Mariehamn, tel e-post: Resebyrån håller öppet måndag fredag Anmälan snarast. Begränsat antal i de olika hyttkategorierna, boka gärna i tid för att säkra den önskade hytten. INFO Hyttkategori Däck Pris per person Kategori A, ca kvm Main deck Upper deck: tillägg 150,- per person 4695 Kategori B, ca kvm Main deck 4395 Kategori C, ca 12 kvm Sun deck 3995 Priset inkluderar 8 dagars kryssning ombord M/S Pegasus i vald hyttkategori Måltider ombord: frukostbuffé och två huvudmåltider per dag Frukt, snacks, kaffe/te och vatten under dagen Utfärder enligt programmet under kryssningen Transfers i Mahe Dricks till fartygets besättning, enligt internationell kutym Hamnavgifter 330 euro per person Flyg med Finnair och Condor Air i ekonomiklass (möjlighet till uppgradering) Helsingfors Mahe t/r Utfärd vid ankomst till Mahe som slutar vid fartyget, inklusive lunch Loungevistelse 3 timmar på flygplatsen i Frankfurt Finlandssvensk reseledning Tillkommer Drycker Personliga utgifter till exempel i baren Reseförsäkring och avbeställningsskydd Tillägg för singelhytt, pris fås på begäran Upper Deck tillägg 150,-/person Bokningsvillkor Minst 20 deltagare, begränsat antal platser & begränsat antal hytter/ kategori. Anmälningsavgift 450 /person, slutbetalning förfaller 6 veckor före avresa. Vi förbehåller oss rätten till ändringar i flygtider och programmet då ändringar kan ske på grund av väder, vind och andra omständigheter. Avbokningsvillkor Särskilda villkor gäller för denna resa. Kontrollera din reseförsäkring och avbeställningsskyddet. avbokning efter anmälan 25% av resans pris avbokning efter % av resans pris avbokning efter % av resans pris avbokning efter %

8

9 BEACH FÖRLÄNGD RESA Tillägg för förlängning, vistelse på egen hand: 410 euro per person, i dubbelrum med frukost inklusive transfer (pris vid minst 10 deltagare) Observera flygtiderna då man väljer en förlängd resa: Utresa 3.11 kl 13:05 från Helsingfors, mellanlandning i Istanbul och ankomst Mahe kl 05: Hemresa kl 07:10 från Mahe, mellanlandning i Istanbul. Hemkomst Helsingfors kl 17:05. Vi flyger med Turkish Airlines i ekonomiklass (möjlighet till uppgradering) tur/retur. DAG 9-13: NOVEMBER 2017 Dag 9: 11 november 2017 Utcheckning från fartyget, transfer till vårt hotell. Incheckning. Dagen disponeras efter eget behag. Lunch och middag på egen hand. Dag 10: 12 november 2017 Frukost på hotellet. Dagen disponeras efter eget behag. Lunch och middag på egen hand. Dag 11: 13 november 2017 Frukost på hotellet. Dagen disponeras efter eget behag. Lunch och middag på egen hand. Dag 12: 14 november 2017 Frukost på hotellet. Dagen disponeras efter eget behag. Lunch och middag på egen hand. Dag 13: 15 november 2017 Hemresa Tidig utcheckning från hotellet. Avresa kl 0710 via Istanbul. Ankomst Helsingfors kl BOENDE BERJAYA BEAU VALLON BAY RESORT & CASINO, MAHE SEYCHELLERLNA *** Berjaya Beau Vallon Bay är ett omtyckt hotell direkt på stranden på Mahé. Hotellet ligger i grönskande, tropiska omgivningar. Rummen är utspridda i flera byggnader och därför varierar avståndet till stranden. Här finns även ett modernt poolområde med poolbar, restauranger, casino och gym. Vi bor i standardrum med frukost inkluderad.

10 PEGASUS MOTOR YACHT Båt typ: Motor Yacht. Byggd/Ombyggd: 1990/1997. Renoverad Längd/Brädd/Djupgång i meter: 45x11x3 Hytter: 21 hytter. Hytterna finns på soldäck, övre däck samt huvuddäck. Hytterna har fönster, badrum med dusch, luftkonditionering, satellit TV, interntelefon, mini safe, hårtork, adapter (220 V). Vissa av hytterna har litet kylskåp. Övrigt: Måltiderna serveras ute på däck eller inne i restaurangen. Bar Lounge, reception och soldäck. Mini spa på nedre däck. WI-FI (mot avgift).

Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby

Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby Vi gör en härlig kryssning längs den magnifika dalmatiska kusten och dess vackra öar. Under tre dagar på Adriatiska havet åker vi från en ö till en annan

Läs mer

Seychellerna naturkryssning

Seychellerna naturkryssning Seychellerna naturkryssning Seychellerna består av 115 öar, omgivna av turkosfärgat, kristallklart vatten som sällan understiger 27 grader. På vår naturkryssning besöker vi nationalparker med tropisk palmskog

Läs mer

Julmarknadskryssning längs med Donau

Julmarknadskryssning längs med Donau Julmarknadskryssning längs med Donau Följ med och upplev den magiska stämningen på några av Europas vackraste julmarknader. Ombord på vår mysiga älvkryssningsbåt, Der Kleine Prinz, får du julstämning och

Läs mer

KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014

KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014 KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014 Alla ryttares och hästälskares dröm besannas på denna resa Galoppera i vattenbrynet omgiven av vita stränder och turkosa dyningar som rullar in. Detta

Läs mer

Yachtcharter i Quirimbas

Yachtcharter i Quirimbas Yachtcharter i Quirimbas MOÇAMBIQUE 8 dagar/7 nätter Om ni gillar att vara ute på havet är detta den perfekta semestern för hela familjen eller för kompisgänget! Njut av lyxen ombord på en yacht där ni

Läs mer

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen.

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen. VACKRA PRAG Följ med och upplev vackra Prag! Staden som bjuder på allt vi förväntar oss av en storstad i form av historia, kultur, restauranger och goda shoppingmöjligheter. Under våra dagar i Prag lär

Läs mer

RESA TANZANIA & ZANZIBAR

RESA TANZANIA & ZANZIBAR RESA TANZANIA & ZANZIBAR SAFARI PÅ RIKTIGT I TANZANIA Tanzania är ett land som lockar allt fler äventyrslystna turister. För många är det en livslång dröm att få se och uppleva den afrikanska naturen och

Läs mer

Kryssning från Cairns

Kryssning från Cairns Kryssning från Cairns Vill du uppleva barriärrevet och slippa alla dagsturister? Då är detta kryssningen för dig. Detta är en 4-dagars minikryssning från Cairns med mindre fartyg, avslappning, grym snorkling

Läs mer

Seychellerna naturkryssning

Seychellerna naturkryssning Seychellerna naturkryssning Seychellerna består av 115 öar, omgivna av turkosfärgat, kristallklart vatten som sällan understiger 27 grader. På vår naturkryssning besöker vi nationalparker med tropisk palmskog

Läs mer

Seychellerna Island Hopping

Seychellerna Island Hopping Seychellerna Island Hopping Seychellerna består av 115 öar, omgivna av turkosfärgat, kristallklart vatten som sällan understiger 27 grader. På vår naturkryssning besöker vi nationalparker med tropisk palmskog

Läs mer

Seychellerna naturkryssning

Seychellerna naturkryssning Seychellerna naturkryssning Seychellerna består av 115 öar, omgivna av turkosfärgat, kristallklart vatten som sällan understiger 27 grader. På vår naturkryssning besöker vi nationalparker med tropisk palmskog

Läs mer

Kryssning från Cairns

Kryssning från Cairns Kryssning från Cairns Vill du uppleva barriärrevet och slippa alla dagsturister? Då är detta kryssningen för dig. Detta är en 4-dagars minikryssning från Cairns med mindre fartyg, avslappning, grym snorkling

Läs mer

Kon-tiki Resor. Costa Rica

Kon-tiki Resor. Costa Rica Costa Rica Efter varje dag framgår i kursiv stil vilket hotell och vilka måltider som ingår i resans pris. Transfers, transporter och utflykter genomförs i internationella grupper, med engelsktalande guider

Läs mer

Följ med på en spännande resa till Östtimor under hösten 2017!

Följ med på en spännande resa till Östtimor under hösten 2017! Följ med på en spännande resa till Östtimor under hösten 2017! Landet som styrts av både Portugal och Indonesien innan det blev självständigt 1999 är en outforskad pärla i sydöstra Asien. På denna resa

Läs mer

Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade.

Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade. ISLANDSRESA ISLAND ETT SAGOLIKT LANDSKAP Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade. Än i dag syns spåren tydligt efter hur naturen har format

Läs mer

Följ med på en fantastisk och oförglömlig 12- dagars resa till Uganda i februari 2014.

Följ med på en fantastisk och oförglömlig 12- dagars resa till Uganda i februari 2014. Följ med på en fantastisk och oförglömlig 12- dagars resa till Uganda i februari 2014. Reseprogram: Dag 1-2 Avresa från Kastrup med mellanlandning i Doha. Ankomst till Entebbe. Vi spenderar dagen och natten

Läs mer

METROPOLEN ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST

METROPOLEN ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST RESA TILL ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST Istanbul metropolen vid Bosporen är gräns och smältdegel på samma gång. Här tycks Europa möta Asien inför en slutgiltig kraftmätning. Öst mot väst. Ur denna

Läs mer

METROPOLEN ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST

METROPOLEN ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST RESA TILL ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST Istanbul metropolen vid Bosporen är gräns och smältdegel på samma gång. Här tycks Europa möta Asien inför en slutgiltig kraftmätning. Öst mot väst. Ur denna

Läs mer

Konst- och kulturresa till Split & Dubrovnik sep 2017

Konst- och kulturresa till Split & Dubrovnik sep 2017 Följ med på en konst- och kulturresa till de vackra kustpärlorna i Kroatien Split och Dubrovnik! Kroatien lockar många besökare med sin slående vackra och skiftande natur mäktiga berg, kuperande landskap,

Läs mer

MAGNIFIKA LOFOTEN ETT SAGOLIKT LANDSKAP

MAGNIFIKA LOFOTEN ETT SAGOLIKT LANDSKAP RESA LOFOTEN MAGNIFIKA LOFOTEN ETT SAGOLIKT LANDSKAP Lofoten är en ögrupp vid Norges nordvästra kust. Huvudöarna Lofoten har en total landyta på 1227 km² och en befolkning på cirka är Austvågøy, Gimsøy,

Läs mer

En hel vecka i Peking till superpris! Direktflyg, lyxhotell, utflykter & visum ingår

En hel vecka i Peking till superpris! Direktflyg, lyxhotell, utflykter & visum ingår Club Eriks noga utvalda upplevelser En hel vecka i Peking till superpris! Direktflyg, lyxhotell, utflykter & visum ingår Två avresedatum!! 17-24 & 20-27 november 2016 Sista minuten-erbjudande till Kina

Läs mer

WIEN MUSIK & KULTUR. Upplev våren med oss i musikens huvudstad!

WIEN MUSIK & KULTUR. Upplev våren med oss i musikens huvudstad! WIEN MUSIK & KULTUR Vackra Wien är en raffinerad pärla med mycket att se och göra. Klassisk musik, imponerande arkitektur och den charmiga kafékulturen är bara lite av vad vi får uppleva. Donau delar staden

Läs mer

Kryssning till Lizard Island

Kryssning till Lizard Island Kryssning till Lizard Island På denna kryssning får ni chans att uppleva världens största rev, Stora Barriärrevet, som ligger längs med s norra östkust. Kryssningen är med lyxiga Coral Expeditions. Under

Läs mer

Effektiv stresshantering för yrkesarbetande och studerande

Effektiv stresshantering för yrkesarbetande och studerande Kursresa till Zanzibar Effektiv stresshantering för yrkesarbetande och studerande 15-22 juni 2016 Privat tillägg: Safari i Masai Mara 21-28 juni Resprogram Håkmark 213 905 91 UMEÅ SWEDEN tel. +46(0)90-383

Läs mer

HOLLAND I BLOMNING. Man måste ha sett det med egna ögon för att förstå hur stor, varierad och fantastisk den här parken är.

HOLLAND I BLOMNING. Man måste ha sett det med egna ögon för att förstå hur stor, varierad och fantastisk den här parken är. HOLLAND I BLOMNING När det i början av maj fortfarande kan vara lite ostadigt väder här hemma i Sverige har som regel Nederländerna haft härlig vår ett tag. Uteserveringarna är öppna och vårblommor finns

Läs mer

Kryssning i de norska fjordarna Upplev naturens färgsprakande skönhet

Kryssning i de norska fjordarna Upplev naturens färgsprakande skönhet Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning i de norska fjordarna Upplev naturens färgsprakande skönhet Köpenhamn Stavanger Bergen Ålesund Geiranger Tillsammans upplever vi de magiska norska fjordarna.

Läs mer

Sydafrika stadspuls, safari och historia

Sydafrika stadspuls, safari och historia Sydafrika stadspuls, safari och historia 12 dagar i Sydafrika med svensktalande reseledare Reskod: ZA-2 Antal resdagar: 14 (varav 12 i Sydafrika) Pris Pris per person: 26 500 kr Vad ingår i priset? Flyg

Läs mer

Kryssning i Amazonas. 6 Dagars expedition Munduruku!

Kryssning i Amazonas. 6 Dagars expedition Munduruku! Kryssning i Amazonas 6 Dagars expedition Munduruku! Kryssningen görs på Tapajósfloden ut till nationalparken Tapajós, som har en mycket rik fauna och flora. Du färdas i ett enastående vackert landskap,

Läs mer

MAURITIUS 22 oktober 3 november, 2015

MAURITIUS 22 oktober 3 november, 2015 MAURITIUS 22 oktober 3 november, 2015 Följ med på en specialdesignad resa till den tropiska ön Mauritius! Med oss på hela resan har vi interkulturutbildaren Christine Beckman uppväxt på Mauritius som ger

Läs mer

Julkryssning med Miami & Karibien ~Norwegian Cruise Line~

Julkryssning med Miami & Karibien ~Norwegian Cruise Line~ Club Eriks noga utvalda upplevelser Julkryssning med Miami & Karibien ~Norwegian Cruise Line~ Miami - Honduras - Belize - Mexiko Vi lämnar vintern i Sverige och firar jul i Karibien! Följ med oss på en

Läs mer

Kryssning runt Hawaiis paradisöar med San Francisco & Los Angeles

Kryssning runt Hawaiis paradisöar med San Francisco & Los Angeles Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning runt Hawaiis paradisöar med San Francisco & Los Angeles San Francisco Hawaii Los Angeles Vi gör en fantastisk kryssning där vi upplever Hawaii och de fyra

Läs mer

Kryssning på Loire floden - en resa i kulturens och vinets tecken

Kryssning på Loire floden - en resa i kulturens och vinets tecken Kryssning på Loire floden - en resa i kulturens och vinets tecken Resan dag för dag Dag 1 - Lördag 8 September Avresa från Skandinavien M Välkomm en m ed på en härlig vinkryssning ombord på ett modernt

Läs mer

Gambia tour 5-10 februari 2014. Upplev det bästa av Gambia tillsammans med mig och vår fina personal på One World Village Guesthouse!

Gambia tour 5-10 februari 2014. Upplev det bästa av Gambia tillsammans med mig och vår fina personal på One World Village Guesthouse! Gambia tour 5-10 februari 2014 Upplev det bästa av Gambia tillsammans med mig och vår fina personal på One World Village Guesthouse! Onsdag 5/2 Bakau tour. Vi promenerar i omgivningarna, besöker Crocodile

Läs mer

Upplev Costa Rica med SN/Resecity 1 16 februari 2017!

Upplev Costa Rica med SN/Resecity 1 16 februari 2017! Upplev Costa Rica med SN/Resecity 1 16 februari 2017! Den perfekta kombinationen av djur- och naturupplevelser med både regnskog och strand i Costa Rica. Turen tar dig från huvudstaden San José till regnskogarna

Läs mer

Härlig kryssning med Azamara Quest från Miami till Västindien

Härlig kryssning med Azamara Quest från Miami till Västindien Club Eriks noga utvalda upplevelser Härlig kryssning med Azamara Quest från Miami till Västindien Miami Jungfruöarna - Iles des Saintes (Guadeloupe) Dominica Nevis St Barts Azamara Quest tar oss med på

Läs mer

DRÖMRESAN TILL PROVENCE

DRÖMRESAN TILL PROVENCE DRÖMRESAN TILL PROVENCE Följ med till Provence och njut av det goda livet! Vår reseledare, Finn Emilsen, jobbar till vardags som vinimportör, med fokus på vin från Provence. Det började med ett vinslott

Läs mer

Kryssning i Amazonas. 6 Dagars expedition Munduruku!

Kryssning i Amazonas. 6 Dagars expedition Munduruku! Kryssning i Amazonas 6 Dagars expedition Munduruku! Det är ett oslagbart äventyr att på en flodkryssning upptäcka det mytomspunna och mystiska Amazonas! Amazonas är världens största regnskog, nära sex

Läs mer

FLODKRYSSNING PÅ DONAU WIEN BUKAREST

FLODKRYSSNING PÅ DONAU WIEN BUKAREST FLODKRYSSNING PÅ DONAU WIEN BUKAREST Vi kastar loss och färdas på floden Donau genom vackra Europa. Under loppet av 11 dagar får vi uppleva 7 länder och 5 huvudstäder på den populära flodkryssningsbåten

Läs mer

PROVENCE & MONACO När hösten är som vackrast går vår resa till Provence och den franska rivieran.

PROVENCE & MONACO När hösten är som vackrast går vår resa till Provence och den franska rivieran. PROVENCE & MONACO När hösten är som vackrast går vår resa till Provence och den franska rivieran. Följ med till södra Frankrike där vi ska uppleva storstaden Nice, furstliga Monaco och flera charmiga provensalska

Läs mer

Vietnam & Kambodja LIGHT

Vietnam & Kambodja LIGHT Vietnam & Kambodja LIGHT 12 DAGAR HO CHI MINH CITY - SIEM REAP - SIHANOUKVILLE - PHNOM PENH NYHET! Upplev södra Vietnam och Kambodjas allra främsta sevärdheter. Vi inleder vår resa i spännande Ho Chi Minh

Läs mer

Kryssarklubbens eskader 14-21 september Kroatien2013

Kryssarklubbens eskader 14-21 september Kroatien2013 Kryssarklubbens eskader 14-21 september Kroatien2013 1 RESEFAKTA, FLYG OCH BÅTAR FLYG Vi kommer att flyga till Split med SAS morgonflyg från Göteborg och Stockholm. Utresa Göteborg Split Stockholm Split

Läs mer

Traditionell medicin och odontologi

Traditionell medicin och odontologi Traditionell medicin och odontologi Kursresa till Mongoliet 20-29 augusti 2012 Privat tilläggsresa: Vandring med kameler i Gobi 17-22 augusti 2012 Resplan Resan kan kombineras med FDI-kongressen i Hongkong

Läs mer

Marockansk retreat med Kajsa Ingemarsson

Marockansk retreat med Kajsa Ingemarsson Marockansk retreat med Kajsa Ingemarsson 24-29 oktober 2015 Längtar du efter nya intryck, tid för eftertanke och gemenskap med likasinnade? Följ med oss till Marocko i höst! Den här gången är vårt fokus

Läs mer

3 LÄNDER 3 HISTORIER

3 LÄNDER 3 HISTORIER 3 LÄNDER 3 HISTORIER Den dalmatiska kusten räknas som en av Europas vackraste. Följ med oss på en spännande resa där vi bor både i Split och i Dubrovnik och dessutom tar oss till historiskt intressanta

Läs mer

Bergsvandring Mount Kilimanjaro - Machameleden. Bergsvandring Mount Kilimanjaro Machameleden

Bergsvandring Mount Kilimanjaro - Machameleden. Bergsvandring Mount Kilimanjaro Machameleden Bergsvandring Mount Kilimanjaro - Machameleden Bergsvandring Mount Kilimanjaro Machameleden DAG 1 Avresa från Sverige Avresa med Ethiopian Airlines kl 20. Mellanlandning i Addis Ababa vid 7-tiden dag 2.

Läs mer

Hälsa och sjukdom. 2-10 januari 2012, Mahé, Seychellerna. Privat tilläggsarrangemang: Sol och Natur

Hälsa och sjukdom. 2-10 januari 2012, Mahé, Seychellerna. Privat tilläggsarrangemang: Sol och Natur Hälsa och sjukdom 2-10 januari 2012, Mahé, Seychellerna Privat tilläggsarrangemang: Sol och Natur 27 december 2011-3 januari 2012, Praslin, Seychellerna Resprogram Håkmark 213 905 91 UMEÅ SWEDEN tel. +46(0)90-383

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA

VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA RESA MALTA VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA Den vackra östaten Malta ligger i mellersta Medelhavet, mellan Libyen i söder och Italien i norr. Malta är Europas sydligaste stat och har drygt 400 000 invånare.

Läs mer

MAURITIUS 14 november 27 november, 2018

MAURITIUS 14 november 27 november, 2018 MAURITIUS 14 november 27 november, 2018 Följ med på en specialdesignad resa till den tropiska ön Mauritius! Med oss på hela resan har vi interkulturutbildaren Christine Beckman uppväxt på Mauritius som

Läs mer

PROPEL AFRICA D e s t i n a t i o n M a n a g e m e n t

PROPEL AFRICA D e s t i n a t i o n M a n a g e m e n t Golfresa till Norra Sydafrika 20-30 januari 2013 Måndag 21 Januari 2013 - Ankomst till Johannesburg kl 08.35 på morgonen med flyg SA 261. Er lokalguide möter upp på flygplatsen och visar vägen till bussen.

Läs mer

14 dagars resa till Australien med fokus på östkusten och öarna i Queensland. Rundresa med australisk guide.

14 dagars resa till Australien med fokus på östkusten och öarna i Queensland. Rundresa med australisk guide. East Coast Adventure 14 dagars resa till med fokus på östkusten och öarna i Queensland. Rundresa med australisk guide. Höjdpunkter på resan: Brisbane Moreton Island Australia Zoo Fraser Island Airlie Beach

Läs mer

Dag 02: Ho Chi Minh Staden, Saigon Cu Chi Tunnlarna. Kort beskrivning. Dag 01: Ankomst Ho Chi Minh Staden, Saigon. Detta ingår

Dag 02: Ho Chi Minh Staden, Saigon Cu Chi Tunnlarna. Kort beskrivning. Dag 01: Ankomst Ho Chi Minh Staden, Saigon. Detta ingår Kort beskrivning Avresedatum enligt kundens önskemål (Flyg till och från Vietnam ingår ej) Detta ingår Inrikes flyg i Vietnam Engelsktalande guide under utflykterna 14 nätter med del i dubbelrum på hotell

Läs mer

Konstresa Venedig aug 2019

Konstresa Venedig aug 2019 Namn: Venedig Professionell Antal: Ca 10-24 personer Resmål: Venedig Datum: Guide: Martin Schibli Venedig En resa till alla som arbetat med konst och kultur i stora eller små organisationer. Den 58:e Venedigbiennalen

Läs mer

Kon-tiki resor. Påskön och Chile

Kon-tiki resor. Påskön och Chile Påskön och Chile Efter varje dag framgår vilka måltider samt vilket hotell som är inkluderade i resans pris. Transfers, transporter och utflykter sker i internationella grupper, med engelsktalande guider

Läs mer

ISLAND ETT SAGOLIKT LANDSKAP REYKJAVIK EN MÅNGSIDIG STAD

ISLAND ETT SAGOLIKT LANDSKAP REYKJAVIK EN MÅNGSIDIG STAD RESA ISLAND ISLAND ETT SAGOLIKT LANDSKAP Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade. Än i dag syns spåren tydligt efter hur naturen har format

Läs mer

Hälsa och sjukdom. 2-10 januari 2012, Mahé, Seychellerna. Privat tilläggsarrangemang: Sol och Natur

Hälsa och sjukdom. 2-10 januari 2012, Mahé, Seychellerna. Privat tilläggsarrangemang: Sol och Natur Hälsa och sjukdom 2-10 januari 2012, Mahé, Seychellerna Privat tilläggsarrangemang: Sol och Natur 27 december 2011-3 januari 2012, Mahe, Seychellerna Resprogram Håkmark 213 905 91 UMEÅ SWEDEN tel. +46(0)90-383

Läs mer

Club Eriks Sverigeresor Vi reser till Höga Kusten

Club Eriks Sverigeresor Vi reser till Höga Kusten Club Eriks noga utvalda upplevelser Club Eriks Sverigeresor Vi reser till Höga Kusten Höga kusten är ett unikt kustområde i Ångermanland som sedan istiden haft en landhöjning på 800 meter, vilket är världsunikt,

Läs mer

Fantastiska Georgien. 12 dagars rundresa

Fantastiska Georgien. 12 dagars rundresa Ltd georgien Fantastiska Georgien 12 dagars rundresa Dag 1: avresa: Från Stockholm eller Köpenhamn. Dag 2: Tbilisi Tidigt på morgonen anländer vi till Georgien och huvudstaden Tbilisi. Vi möts på flygplatsen

Läs mer

The Spirit of real Crete!!

The Spirit of real Crete!! The Spirit of real Crete!! Dag 1 Dag 2 Avgång från Malmö/sturup Airport den 26 maj-2016 kl. 16,40 med ankomst Chania flygplats kl. 20,55 Transfer till Sunny Bay Hotel, Kissamos på Västra Kreta för incheckning.

Läs mer

FLODKRYSSNING PÅ DONAU BUKAREST WIEN (WIEN BUKAREST)

FLODKRYSSNING PÅ DONAU BUKAREST WIEN (WIEN BUKAREST) FLODKRYSSNING PÅ DONAU BUKAREST WIEN (WIEN BUKAREST) Vi kastar loss och färdas på floden Donau genom vackra Europa. Under loppet av 11 dagar får vi uppleva 7 länder och 5 huvudstäder på den populära flodkryssningsbåten

Läs mer

KONFERENSRESA BERGAMO

KONFERENSRESA BERGAMO KONFERENSRESA BERGAMO UPPLEV VACKRA BERGAMO Den italienska staden Bergamo är en vacker stad belägen i utkanten av Alperna. Staden ligger i regionen Lombardien i norra Italien. Denna vackra stad är delad

Läs mer

Ett bättre sätt att uppleva Grekland & Aten finns inte! - 2, 9 & 16 Juli -

Ett bättre sätt att uppleva Grekland & Aten finns inte! - 2, 9 & 16 Juli - Ett bättre sätt att uppleva Grekland & Aten finns inte! - 2, 9 & 16 Juli - För sjunde året i rad förläggs sommarens äventyrssegling till den Grekland övärlden. Vi reser tillsammans mot blått vatten, ljumma

Läs mer

Hurtigruten i Vinterskrud Norrsken & vackra vita fjordsluttningar

Hurtigruten i Vinterskrud Norrsken & vackra vita fjordsluttningar Club Eriks noga utvalda upplevelser Hurtigruten i Vinterskrud Norrsken & vackra vita fjordsluttningar Norge Att färdas med Hurtigruten vintertid är nästan en sakral upplevelse. Norrskenet i kombination

Läs mer

Program för Fältjägarresa till Wien,Bratislava och Salzburg 27 april - 4 maj 2015

Program för Fältjägarresa till Wien,Bratislava och Salzburg 27 april - 4 maj 2015 Program för Fältjägarresa till Wien,Bratislava och Salzburg 27 april - 4 maj 2015 Välkomna med på en resa till Österrike och Slovakien. Vi börjar i Salzburg de första två dagarna. Staden där så många berömdheter

Läs mer

Burmas gömda skatter - 2015

Burmas gömda skatter - 2015 Burmas gömda skatter - 2015 NYHET! 14 DAGAR YANGON-INLE LAKE-MANDALAY -BAGAN-NGAPALI BEACH 14 dagar Följ med på vår omfattande rundresa till ett av Asiens mest spännande länder. Vi får uppleva fantastiska

Läs mer

FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti

FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti Följ med Equi Tours på mästerskapsresa till Aachen, Tyskland för ett spektakulärt Europamästerskap! Här väntas fantastiska

Läs mer

Anki Adventures Tanzania och Zanzibar gruppresa 7 november 2019

Anki Adventures Tanzania och Zanzibar gruppresa 7 november 2019 15/10 2018 Anki Adventures Tanzania och Zanzibar gruppresa 7 november 2019 Flyg med KLM från Stockholm KL1104 ARNAMS HK1 2 0630 0840 73H E 0 S KL 571 AMSJRO HK1 1015 2040 772 E 0 M PW 423 ARKZNZ HK1 1250

Läs mer

Tanzania: Bergsvandring Mount Kilimanjaro, Machame från kr

Tanzania: Bergsvandring Mount Kilimanjaro, Machame från kr Tanzania: Bergsvandring Mount Kilimanjaro, Machame från 25 500 kr Machameleden på Mount Kilimanjaro i Tanzania (paketresa) I priset ingår vandring på Afrikas högsta berg, Mount Kilimanjaro via Machameleden.

Läs mer

Att åka på en kryssning är ett fantastiskt sätt att uppleva Karibien på. Här finns något för alla, stora som små.

Att åka på en kryssning är ett fantastiskt sätt att uppleva Karibien på. Här finns något för alla, stora som små. Kryssning i Karibien ERBJUDANDE KRYSSNING! Boka balkonghytt eller högre hyttkategori senast 18 december och få gratis dryckespaket på seglingar mellan 1 maj och 30 september 2016. Paketet inkluderar: Utvalda

Läs mer

Skattehuset Mauritius 2015

Skattehuset Mauritius 2015 Skattehuset Mauritius 2015 Den välkända paradisön Mauritius breder vackert ut sina tropiska sandtränder i Indiska Oceanen. Vattnet är turkosfärgat och snorklingen är i världsklass. För den som stannar

Läs mer

RIGA BALTIKUMS PARIS

RIGA BALTIKUMS PARIS RIGA BALTIKUMS PARIS Riga; en vacker, modern och historisk stad. Lettlands huvudstad Riga är inte bara ett populärt resmål för oss i Norden, Riga lockar nämligen folk från hela världen. Vi förstår precis

Läs mer

Akvarellkurs på Golden Club Cabanas, Portugal 2015. Landskapsmåleri i akvarell

Akvarellkurs på Golden Club Cabanas, Portugal 2015. Landskapsmåleri i akvarell Akvarellkurs på Golden Club Cabanas, Portugal 2015 Landskapsmåleri i akvarell Kursen utgår från det klassiska landskapsmåleriet och går mot det mer förenklade och abstrakta gestaltandet av landskapet och

Läs mer

Karibien i Privatflyg

Karibien i Privatflyg Karibien i Privatflyg Efter succén med Privatflyg i Västra & Östra USA lanserar nu MyPlanet Karibien i Privatflyg - ett helt nytt fantastiskt sätt att uppleva Karibien. Huvuddestinationerna i denna resa

Läs mer

Storstad, rev och strand

Storstad, rev och strand Storstad, rev och strand En resa till med fokus på storstad och rev på s östkust. En fantastisk kombinationsresa med upplevelser i Sydney, fyra dagars kryssning från Cairns samt fyra dagar sol och bad

Läs mer

Skotska smaker i vackra miljöer Islay - Inveraray - Edinburgh

Skotska smaker i vackra miljöer Islay - Inveraray - Edinburgh Club Eriks noga utvalda upplevelser Skotska smaker i vackra miljöer Islay - Inveraray - Edinburgh Karaktäristiska whiskydestillerier i vackra miljöer Följ med Club Eriks på vår välkomponerade whiskyresa

Läs mer

Logg fra n A lva. Datum: Elevloggare: Alexander och Max. Personalloggare: Dag Fagring. Position: Till kaj i Valle Gran Rey

Logg fra n A lva. Datum: Elevloggare: Alexander och Max. Personalloggare: Dag Fagring. Position: Till kaj i Valle Gran Rey Logg fra n A lva Datum: 26.02.2017 Elevloggare: Alexander och Max Personalloggare: Dag Fagring Position: Till kaj i Valle Gran Rey Beräknad ankomst till nästa hamn: 28.02.2017 08:00 Planerat datum för

Läs mer

ODONTOLOGINS OCH MEDICINENS GRÄNSSNITT

ODONTOLOGINS OCH MEDICINENS GRÄNSSNITT ODONTOLOGINS OCH MEDICINENS GRÄNSSNITT 2-10 januari 2016 Privat tilläggsresa: Natur och kultur på La Digue och Praslin 29/12 2015 2/1 2016 Seychellerna Sista anmälningsdag 30/6! Resprogram Håkmark 213

Läs mer

Bekräftelse av fältstudieresa till Kina för Thomasgymnasiet

Bekräftelse av fältstudieresa till Kina för Thomasgymnasiet 2011-07-21 Bekräftelse av fältstudieresa till Kina för Thomasgymnasiet Resa till Peking, Zhengzhou och Shaolin den 16-29 november, 2011, 14 dagar Vår resa går till Peking och därefter direkt vidare till

Läs mer

PRO Husie till Bourgogne 23-31 maj 2015

PRO Husie till Bourgogne 23-31 maj 2015 PRO Husie till Bourgogne 23-31 maj 2015 Bourgogne namnet känner man igen och förknippar med vin. Och, naturligtvis finns här mycket och gott av den varan. Men, Bourgogne är inte bara vin! Här finns fantastiska

Läs mer

MATRIX WORLD TOUR 2012 27/10 1/11 2012 TURKIET

MATRIX WORLD TOUR 2012 27/10 1/11 2012 TURKIET MATRIX WORLD TOUR 2012 27/10 1/11 2012 TURKIET MATRIX WORLD TOUR 2012 TURKIET 27 OKTOBER 1 NOVEMBER 2012 Följ med Matrix på ett fantastiskt frisörarrangemang på gränsen mellan den österländska och västerländska

Läs mer

Olympic Equestrian Events OS i Hong Kong 8 22 Augusti 2008

Olympic Equestrian Events OS i Hong Kong 8 22 Augusti 2008 Olympic Equestrian Events OS i Hong Kong 8 22 Augusti 2008 Förbered dig på en oförglömlig upplevelse! Kl 8.00 den 8 dagen i den 8 månaden år 2008 den tursammaste dagen i almanackan enligt gammal Kinesisk

Läs mer

Midsommarkryssning till Medelhavets pärlor med Harmony of the Seas

Midsommarkryssning till Medelhavets pärlor med Harmony of the Seas Club Eriks noga utvalda upplevelser Midsommarkryssning till Medelhavets pärlor med Harmony of the Seas Barcelona - Palma - Marseilles - Rom - Neapel Följ med på en kryssning i Medelhavet. Detta är de sju

Läs mer

Lyxigt, roligt och exklusivt ö-hoppande på Seychellerna

Lyxigt, roligt och exklusivt ö-hoppande på Seychellerna 20 Lyxigt, roligt och exklusivt ö-hoppande på Seychellerna Av LO Rindberg Island hopping, att hoppa mellan öar, kan man göra i många arkipelager. Men ingenstans är det så roligt, behagligt, spännande och

Läs mer

MAURITIUS 3 november 16 november, 2018

MAURITIUS 3 november 16 november, 2018 MAURITIUS 3 november 16 november, 2018 Följ med på en specialdesignad resa till den tropiska ön Mauritius! Med oss på hela resan har vi interkulturutbildaren Christine Beckman uppväxt på Mauritius som

Läs mer

Möten, Event & Konferens

Möten, Event & Konferens Ängelholms Reumatiker Förening Kära medlemmar, känns detta tilltalande. Vi skulle behöva intresse anmälan till den 1 nov. av hur många som är intresserade. Möten, Event & Konferens Offert Ängelholms Reumatiker

Läs mer

Försommar i Japan Rundresa och kryssning

Försommar i Japan Rundresa och kryssning Club Eriks noga utvalda upplevelser Försommar i Japan Rundresa och kryssning Japan & Sydkorea Följ med på en härlig vårkryssning i Japan och Sydkorea. Vi spenderar fem dagar i kejsarstaden Kyoto och världsmetropolen

Läs mer

KONFERENSRESA BERGAMO

KONFERENSRESA BERGAMO KONFERENSRESA BERGAMO UPPLEV VACKRA BERGAMO Den italienska staden Bergamo är en vacker stad belägen i utkanten av Alperna. Staden ligger i regionen Lombardien i norra Italien. Denna vackra stad är delad

Läs mer

Gardasjön 9 dagar 25/7-2/8 2015

Gardasjön 9 dagar 25/7-2/8 2015 Gardasjön 9 dagar 25/7-2/8 2015 2015 GARDASJÖN Italiens största sjö, den azurblå Gardasjön med sitt kristallklara vatten, omgärdas av flera medeltida, pittoreska städer med smala gränder och charmiga stadskärnor.

Läs mer

ha det skönt och precis så lugnt som

ha det skönt och precis så lugnt som Paradise Lost Om konsten att göra absolut ingenting. En gång var vi bara bäst på vilken frukost en riktig skidåkare behövde, för att kunna fokusera helt på det han eller hon älskar mest. Nu har vi blivit

Läs mer

Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 3-10 februari 2013. Dag 1- ankomst

Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 3-10 februari 2013. Dag 1- ankomst Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 3-10 februari 2013 Dag 1- ankomst 15.45 Avresa från Arlanda 19.40 Ankomst till Alicante Transfer tlll hotellet - incheckning 21.00 Lätt middag på hotellet Information

Läs mer

I samarbete med

I samarbete med Kinas GP 2015 Shanghai 9 14 april Upplev Kinas största stad, Shanghai. Här byggs det nya skyskrapor i rasande fart och det moderna i kombination med det europeiska koloniala arvet gör Shanghai till en

Läs mer

Att åka på en kryssning är ett fantastiskt sätt att uppleva Karibien på. Här finns något för alla, stora som små.

Att åka på en kryssning är ett fantastiskt sätt att uppleva Karibien på. Här finns något för alla, stora som små. Kryssning i Karibien Att åka på en kryssning är ett fantastiskt sätt att uppleva Karibien på. Här finns något för alla, stora som små. Det finns många olika alternativ på reslängd och resrutt. Rådgör med

Läs mer

Jordanien. 3-12 november 2014. Karin Nilsson, Elovsbyn 30, 670 10 Töcksfors Tel: +46 (0)70-270 46 93 E-mail: kani@telia.com www.kanicare.

Jordanien. 3-12 november 2014. Karin Nilsson, Elovsbyn 30, 670 10 Töcksfors Tel: +46 (0)70-270 46 93 E-mail: kani@telia.com www.kanicare. Jordanien Rundresa genom Jordanien Vi besöker Amman, Jerash, Anjon, berget Nebo, Madaba, Kerak och klippstaden Petra. Jeepsafari i Wadi Rum. Sol och bad får vi vid Döda havet och i Aqaba vid Röda havet.

Läs mer

Drömmar blir till verklighet Kryssning till södra Karibiens sköna paradisöar

Drömmar blir till verklighet Kryssning till södra Karibiens sköna paradisöar Club Eriks noga utvalda upplevelser Drömmar blir till verklighet Kryssning till södra Karibiens sköna paradisöar Miami Curacao Bonaire Aruba Barbados - St. Lucia St. Kitts Nevis St. Maarten Följ med oss

Läs mer

Kultur och strand 12 dages magisk rundresa till Cuba. Kultur i Havanna och strandsemester i Varadero

Kultur och strand 12 dages magisk rundresa till Cuba. Kultur i Havanna och strandsemester i Varadero Kultur och strand 12 dages magisk rundresa till Cuba. Kultur i Havanna och strandsemester i Varadero Kulturel rundresa med 2 Kultur och Strand 12 dages rundresa till Kuba Havanna - Varadero - Havanna Denna

Läs mer

Akvarellkurs i Mocambique med Anders Wallin

Akvarellkurs i Mocambique med Anders Wallin Akvarellkurs i Mocambique med Anders Wallin 2 14 april 2017 Hotellet vi bor på är svenskägt, ett ombyggt cashewnötslager som renoverades för några år sedan. Det drivs nu av Gisela Matavel som är från Mocambique

Läs mer

Söderhavets pärlor 23 dagar

Söderhavets pärlor 23 dagar Söderhavets pärlor 23 dagar Avresa 2017: 11/3 DAG-FÖR-DAG-PROGRAM 1 = Antal nätter F = Frukost, L = Lunch och M = Middag Dag 1 Skandinavien Los Angeles 11mar 1 Flyg med Air New Zealand till Los Angeles

Läs mer

Peters Buss AB Kryssning och Hotellövernattningar

Peters Buss AB Kryssning och Hotellövernattningar Peters Buss AB Kryssning och Hotellövernattningar Tallinnkryssningar Vi tar er till Estland sen 1997 M/S Victoria & Baltic Queen Kryssningar 3 dagar 2 nätter på fartyget 1 dag i Tallinn Vi startar från

Läs mer

Res till Bratislava/ Brno och Wien en kultur och vin-/ matresa september 2019.

Res till Bratislava/ Brno och Wien en kultur och vin-/ matresa september 2019. Res till Bratislava/ Brno och Wien en kultur och vin-/ matresa 18 24 september 2019. Följ med Mimosa kulturresa genom Europas moderna historia Onsdag 18 september Avresa från Arlanda till Wien (direktflyg

Läs mer