VÄLKOMMEN PÅ STOPOVER ISLAND - NEW YORK

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "VÄLKOMMEN PÅ STOPOVER ISLAND - NEW YORK"

Transkript

1 VÄLKOMMEN PÅ STOPOVER ISLAND - NEW YORK Avresa 18 mars. Två världar möts i vårt fantastiska stopover paket till Island och New York. Vi spenderar 2 nätter på Island där vi får uppleva Blå Lagunen och Gyllene Cirkeln, innan vi beger oss ytterligare 6 flygtimmar bort till New York. Välkommen på en kombinationsresa till Island och New York den mars. Första anhalten är Reykjavik där du under två dagar får uppleva bad i Blå lagunens varma källor samt den klassiska rutten Gyllene Cirkeln som fångar många av Islands fantastiska underverk, till exempel Geysirområdets varma källor, den aktiva gejsern Strokkur och det majestätiska vattenfallet Gullfoss. Efter detta väntar pulsen i New York med NHL-hockey i världsklass, broadwaymusikal och shopping. Allt detta ingår i priset: Flyg till New York t/r med 2-nätters stop-over i Reykjavik (inklusive skatter) Boende på fyrstjärnigt hotell på Island (Radisson Blu Hotel SAGA) Utflykt till Blå Lagunen inklusive bad och transfer Utflykt till Gyllene cirkeln med svensktalande guide Inträde till hotellets SPA avdelning på Island 6 nätter på härliga Affinia Manhattan på centrala Manhattan Transfer flygplats hotell t/r Rundtur Manhattan med svensktalande guide Broadwayföreställning Biljetter till 2 NHL-matcher (går att byta mot broadway om man vill) Outletshopping i New Jersey eller Woodbury Premium inklusive transfer t/r hotell NHL matcher på denna resa: New York Rangers Florida Panthers New York Rangers - Ottawa Senators Broadwaymusikal: Vänligen meddela oss i god tid före avresa vilken föreställning du vill se

2 Program för resan: Dag 1 (18 mars): Avresa kl 13:20 från Arlanda. Ankomst till Island kl Vår transferbuss väntar vi åker via den härliga Blå Lagunen till Radisson Blu Hotel SAGA. Det 37 gradig vattnet gör verkligen under för kropp och själ - speciellt efter en flygresa. Vi checkar in på Radisson Blu Hotel Saga och avnjuter en gemensam välkomstmiddag. Dag 2 (19 mars): Gyllene Cirkeln: En utflykt till många av de naturens underverk som Island är känt för. Du besöker nationalparken Thingvellir där det isländska Altinget grundades år 930. Där kan vi också gå i det ingenmansland som varje år växer när kontinentalplattorna långsamt glider isär. Efter Thingvellir åker vi vidare förbi Nesjavellir, som förser Reykjavik med 25% av allt varmvatten, och stannar vid det mäktiga vattenfallet Gullfoss. Nästa stopp är de varma källorna i Geysir-området. På hemvägen kommer vi till det forna biskopssätet och den vackra kyrkan i Skálholt och besöker växthusbyn Hveragerdi där allt odlas med hjälp av jordvärme. Skandinavisktalande guide. Avgång: 11:00. Längd: 6 h. Kvällen fri gör egna aktiviteter. Vi har flera tips på restauranger. Dag 3 (20 mars): Frukost på hotellet. Transferbussen till flygplatsen går inte förrän kl 14. Det innebär möjligheter att ytterligare utforska Reykjavik. Hotel SAGA ligger nära stadens centrum. Flyget till New York går kl Vi landar ca kl lokal tid i New York (JFK). Vår transferbuss tar oss med till Affinia Manhattan hotel i New York. Dag 4-9 New York. Denna fantastiska stad. Vi bor på Hotel Skyline som har ett perfekt läge nära Madison Square Garden men även också Macys s. Världens största varuhus. ( New York Rangers - Florida Panthers 22 mars och New York Rangers- Ottawa Senators 24 mars) Vi skall uppleva NHL hockey, Broadway musikal, outletshopping, stadsrundtur m.m. Observera att vi gärna vill veta vilken Broadwaymusikal ni väljer senast 3 februari Ni hittar alternativen på Dag 10: (26 mars) Hemresa från New York JFK. Transferbuss hämtar ca kl 18. Flyget går kl Vi är åter på Arlanda kl 11:40 den 27 mars.

3 VIKTIG INFO FÖR DIG SOM SKALL FLYGA TILL USA Missa inte att ansöka om tillstånd i förväg annars kommer du inte med flyget! Den 12 januari trädde nya inreseregler till USA i kraft. Från och med nu måste alla svenskar skaffa inresetillstånd minst tre dygn före avresan. Det nya systemet, kallat Electronic System for Travel Authorisation (ESTA), kräver att resenären gör en ansökan via internet senast 72 timmar före avresa. När tillståndet väl utfärdats gäller det för obegränsat antal inresor till USA under två år. Systemet har varit frivilligt sedan i höstas, men från och med den 12 januari är det obligatoriskt och gäller inte bara Sverige utan alla de runt 35 länder som ingår r USA:s så kallade Visa Waiver Program. (detta är i princip samma uppgifter som man tidigare lämnade på den gröna blanketten som man fick ombord på planet till USA). Gå in på följande site och registrera dig: För frågor: Ring Embassy of the United States of America Dag Hammarskjölds Väg 31 SE Stockholm, Sweden Tel: (+46) Observera att det är varje passagerares ansvar att fylla i rätt uppgifter. Trevlig resa! AMERICA EXPLORER / ICELAND EXPLORER AB

4 VIKTIG INFORMATION VIKTIG INFORMATION Tack för din bokning! På din faktura finns de flygsträckor vi bokat in. Det är av yttersta vikt att samtliga namn och efternamn (om dubbelnamn finns) överensstämmer med flygbokningen samt att de är korrekt stavade enligt vad som står i passet. Från och med 31 oktober 2009 måste alla namn vara med i bokningen. Det händer tyvärr att resenärer blir nekade att komma med flyget om namnet i biljetten inte överensstämmer med namnet i passet! OBS: Ta fram ditt pass och kontrollera att stavningen i flygbokningen ovan överensstämmer med namnet i ditt pass. Ange ALLA NAMN SOM STÅR I PASSET. DVS: Förnamn och Mellannamn + eventuellt 3.e namn. Tänk på att bokstäverna Å, Ä och Ö inte skrivs ut i biljetten, utan de skrivs som A, A och O i stället. OBS: SAS Eurobonus anger å=aa, ä=ae, ö=oe Ett dubbelefternamn (med bindestreck) skrivs alltid ihop till ETT namn (eftersom bindestreck ej är tillåten i biljetten) Om du själv ändrat stavning av efternamn så är det ändå stavningen i passet som måste anges. Du som har bibehållit ditt ursprungliga efternamn som mellannamn får endast ha det riktiga efternamnet i biljetten. Måste vi boka om biljetten p g a felstavat namn kostar detta 200 kr per biljett + flygbolagets ev avgifter förutsatt att det fortfarande finns plats på flygen. Om biljetten är utskriven blir kostnaden 500 kr per biljett + flygbolagets ev avgifter (ofta så mycket som 1000 sek extra) förutsatt att biljettens regler tillåter omskrivning samt att det fortfarande finns plats på flygen. Vissa biljetter kan inte skrivas om utan man måste i värsta fall köpa en ny, dyrare, biljett samt förutsätter att det fortfarande finns plats kvar på flygen. Det finns tre sätt att rapportera namnen: 1. Genom att gå in på 2. Genom att ta en kopia på passet och faxa till oss på Genom att ta en kopia på passet och skicka till oss med vanlig post. Till Västra Hamngatan 18, Göteborg.

5 Måste ses i New York Måste ses-symbolen ger vi till exempel till klassiska byggnader och kända landmärken såsom Empire State Building, Frihetsgudinnan eller Chrysler Building. Den delas även ut till saker som är klassiskt förknippade med New York och som inte får missas på ett besök i denna underbara stad. Vi rekommenderar de platser, restauranger, hotell och sevärdheter som vi personligen besökt och tycker är något utöver det vanliga. American Museum of Natural History Vetenskap, natur och rymd möts på New Yorks naturhistoriska museum. Utbudet av utställningar och evenemang är stort så det kan vara en god idé att ta en titt på deras kalendarium. Apple Store Apple är väldigt trendigt i New York City just nu. Varannan människa du möter på stan har en ipod i väskan eller bältet. Brooklyn Brooklyn ligger precis öster om Manhattan och är ansluter dit via Brooklyn Bridge och Manhattan Bridge. Brooklyn är en lugn stadsdel med mer grönska och lägre hus än Manhattan.

6 Brooklyn Bridge Brooklyn Bridge har medverkat i otaliga filmer som utspelar sig i New York. Du har antagligen sett den välkända silhuetten mer än en gång förut. Bron förbinder stadsdelen Brooklyn... Central Park Prunkande grönska i Central Park Varför inte ta en romantisk bild av din flickvän i parken. Parken av parker med sin enorma yta (6% av Manhattans totala yta) och stora utbud.... Century 21 Vill du inte riskera att åka ända till New Jersey och bli besviken finns det outlets på Manhattan också. Bland dessa hittar du Century 21 som ligger på 22 Cortlandt Street. China Town När du går söderut så kommer du gradvis längre och längre in i China Town. Till sist är det svårt att minnas att det är New york man befinner sig i.

7 Chrysler Building Chrysler tävlade mot Bank of Manhattan om att bygga den högsta skyskrapan i New York. Officiellt skulle Chrysler Building vara lägre än Bank of Manhattans skyskrapa men man byggd... Empire State Building Öppet mellan 9:30 och 24:00 (sista hissen går 23:15) Billigaste vuxenbiljetten kostar $14 Väntetiderna på dagen kan vara upp till flera timmar. Empire Stat... Läs hela artikeln FAO Schwarz FAO Schwarz är ingen vanlig leksaksbutik. Den grundades av den tyska immigranten Frederick Otto Schwarz Herr Scharz var verkligen en man som älskade leksaker. Flatiron Building Namnet har byggnaden fått för sin likhet med ett strykjärn. Den byggdes 1902 av Daniel Burnham och ända sedan dess fascinerat New York-bor och turister.

8 FN-huset Det erbjuds rundturer i FN-huset. Priserna för vuxna ligger på $11,50 och varar i upp till en timme. Dessa rundturer visar besökaren de olika möteshallarna och funktionerna inom FN. Frihetsgudinnan Varning för ficktjuvar och långa köer. Färjan till Liberty Island där frihetsgudinnan står kostar $12. Det varnas mycket för ficktjuvar på färjan och vid frihetsgudinnan så om du tar denna tur får du hålla i grejerna. Gospel Tänk på att många kyrkor inte tillåter att du är klädd i shorts eller linne. I Harlem hittar du många baptistkykor. Det går att delta på gudstjänster som gäst. Ground Zero Byggarbetare på Ground Zero Området som nu ligger öde. Här stod tvillingtornen som utgjorde World Trade Center fram till den 11:e september 2001 då terrorister kraschade 2 plan i byggnaderna.

9 Guggenheim Guggenheims fasad är lätt att känna igen. Sinnrika spegelväggar gör Guggenheim till ett konstverk i sig självt. Världens storstäder slåss om att få ha ett Guggenheimmuseum. Harlem Harlem dominerades av irländska, judiska och italienska invånare på 1880-talet när området först kopplades samman till stadens centrum med hjälp av järnväg. Helikopterflygning OBS! På vår senaste tripp i New York (Augusti 2008) hade priserna på helikopterflygningen ökat markant. Nu ligger de billigaste flygturerna på runt 130 dollar. Hells Kitchen Flea Market Loppmarknaden etablerades redan 1976 och sedan dess har designers, turister och kändisar trängts kring stånden med antikviteter, klockor och allmänt krims-krams.

10 Intrepid Sea, Air & Space Museum Fören på intrepid Från bryggan har man fin utsikt över Manhattan. Concorde: Världens snabbaste passagerarplan. OBS! Museumet är stängt för reparationer till och med hösten 2010 Jacks 99c store Jacks 99 cent store är precis vad det låter som, en butik där allt kostar under en dollar. Utbudet av varor är väldigt brett. Allt från leksaker till hudvård och korv. Jazzklubb Det finns gott om jazzklubbar på Manhattan och om du är skeptisk till om du ska närvara vid ett uppträdande så ber vi dig redan nu att tänka om. Du kommer inte ångra dig. Kenny Kramer Tour Kenny Kramer berättar om Seinfeld. Just nu har the Soup Nazi tyvärr stängt för "franchising". Världens mest framgångsrika tv-serie Seinfeld skapades av Larry David och Jerry Seinfeld. Little Italy Trånga kullerstensbelagda gator som ringlar sig mellan en otrolig mängd italienska restauranger. Kyparna försöker övertala dig att äta hos just dem med fraserna "Our pasta is best in the world

11 Macys Världens största affär enligt Macy*s själva. En sak är säker, stor är den! Här trängs slipsar och kostymer med streetwear och sportkläder. Metropolitan Museum of Art I kanten av Central Park finner du det kvadratmeter stora Metropolitan Museum of Art, även kallat the MET. Här finns ett enormt utbud av utställningar. Monks Diner Toms restaurant är samlingsplatsen för gänget i världens mest kända tv-serie, Seinfeld. Om du sett serien känner du garanterat igen den blå/rosa skylten som hänger på fasaden. Opera Opera är en av de högsta formerna av kulturellt berikande anser många. Det är även många som anser att Metropolitan operan är bland de finaste och bästa operahusen i världen.

12 The Comedy Cellar The New York Post har följande att säga: "The crowd is an eclectic mix of Village hipsters, yuppie types, agents, producers and TV bookers. The Museum of Modern Art Inte bara tavlor på MoMA Inne i MoMA Designstore Här finner du både välkända konstnärer och verk samt installationer. Det finns även en utställning med inredningsdesign. Times Square Det är på Times Square du verkligen får New York-känslan. Gå hit första kvällen redan om du vill komma i rätt stämning och känna att du verkligen är framme i det förlovade landet.

På två avgångar sommaren 2010 erbjuder vi en trevlig New Yorkresa till bra pris.

På två avgångar sommaren 2010 erbjuder vi en trevlig New Yorkresa till bra pris. New York Paketet På två avgångar sommaren 2010 erbjuder vi en trevlig New Yorkresa till bra pris. Vi bor på det trevliga och välkända Hotel Wellington som ligger mycket nära Time Square. I resans pris

Läs mer

DÄR DRÖMMAR FÖRVERKLIGAS EN UPPLEVELSERNAS STAD SPORT I NEW YORK

DÄR DRÖMMAR FÖRVERKLIGAS EN UPPLEVELSERNAS STAD SPORT I NEW YORK RESA NEW YORK DÄR DRÖMMAR FÖRVERKLIGAS Frihetsgudinnan vakar lugnt vid inloppet av Hudson River, som för att välkomna alla de förväntansfulla som anländer till storstadsmetropolen New York. New York, även

Läs mer

DÄR DRÖMMAR FÖRVERKLIGAS EN UPPLEVELSERNAS STAD SPORT I NEW YORK

DÄR DRÖMMAR FÖRVERKLIGAS EN UPPLEVELSERNAS STAD SPORT I NEW YORK RESA NEW YORK DÄR DRÖMMAR FÖRVERKLIGAS Frihetsgudinnan vakar lugnt vid inloppet av Hudson River, som för att välkomna alla de förväntansfulla som anländer till storstadsmetropolen New York. New York, även

Läs mer

New Jersey San Jose NY Rangers Boston. Matcher: New Jersey Devils-NY Rangers New Jersey Devils-Toronto Maple Leafs NY Rangers-Phoenix Coyotes

New Jersey San Jose NY Rangers Boston. Matcher: New Jersey Devils-NY Rangers New Jersey Devils-Toronto Maple Leafs NY Rangers-Phoenix Coyotes Resa 1 27 Februari Matcher: NY Rangers Chicago New Jersey San Jose NY Rangers Boston Resa 2 21 Mars Matcher: New Jersey Devils-NY Rangers New Jersey Devils-Toronto Maple Leafs NY Rangers-Phoenix Coyotes

Läs mer

HOCKEYWEEKEND I NEW YORK

HOCKEYWEEKEND I NEW YORK HOCKEYWEEKEND I NEW YORK Upplev 2 NHL-matcher under samma hockey-weekend: New York Rangers - Chicago Blackhawks, 27/2 kl 19:00 I Madison Square Garden New York Islanders - New Jersey Devils, 1/3 kl 13:00

Läs mer

Reykjavik. Icelandair Hotel Marina**** Paket inkluderar:

Reykjavik. Icelandair Hotel Marina**** Paket inkluderar: Paket inkluderar: 4 nätter på 4* Icelandair Hotel Marina Del i dubbelrum, 25 nov 29 nov Frukost samtliga dagar Flyg, Göteborg Island T/R Transfer, flygplats hotell flygplats Blå Lagunen vid ankomst Välkomstdrink

Läs mer

Upptäck världen med GO Cruising

Upptäck världen med GO Cruising Upptäck världen med GO Cruising Välkommen till GO Cruising GO Cruising är specialiserade på kryssningar runt om i världen. Det finns otroligt många rederier och resmål att välja mellan och vi kan guida

Läs mer

ISLAND ETT SAGOLIKT LANDSKAP REYKJAVIK EN MÅNGSIDIG STAD

ISLAND ETT SAGOLIKT LANDSKAP REYKJAVIK EN MÅNGSIDIG STAD RESA ISLAND ISLAND ETT SAGOLIKT LANDSKAP Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade. Än i dag syns spåren tydligt efter hur naturen har format

Läs mer

New York, staden som aldrig sover.

New York, staden som aldrig sover. New York, staden som aldrig sover. Hä iga skyskrapor, blinkande neonljus och livliga trafik, allt du se i filmer från New York upplever du på denna resa plus lite ll. Här finns något för alla. Vi fokuserar

Läs mer

ISLAND DÄR ELD MÖTER IS RUNDRESA PÅ ISLAND - 2016 - RESLÄNGD 5 DAGAR

ISLAND DÄR ELD MÖTER IS RUNDRESA PÅ ISLAND - 2016 - RESLÄNGD 5 DAGAR ISLAND DÄR ELD MÖTER IS RUNDRESA PÅ ISLAND - 2016 - RESLÄNGD 5 DAGAR Mitt mellan Grönland och Färöarna ligger sagornas ö, Island. Här finns det glödande vulkaner, varma källor och isiga glaciärer. Upptäck

Läs mer

FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER

FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER RESA FLORENS FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER Florens är utan tvekan en av världens mest omtalade och lovsjungna Det är en svindlande känsla att upptäcka det övermått av sevärdheter städer. Staden är

Läs mer

Storstad, rev och strand

Storstad, rev och strand Storstad, rev och strand En resa till med fokus på storstad och rev på s östkust. En fantastisk kombinationsresa med upplevelser i Sydney, fyra dagars kryssning från Cairns samt fyra dagar sol och bad

Läs mer

26-29 SEPTEMBER 2008 TRE NÄTTER 20 PERSONER

26-29 SEPTEMBER 2008 TRE NÄTTER 20 PERSONER ISLAND ********** 26-29 SEPTEMBER 2008 TRE NÄTTER 20 PERSONER Vilket annat land i vår närhet kan vara mer spännande? På Island finns aktiva vulkaner, jättelika glaciärer och vildmarker så ödsliga att de

Läs mer

Club Eriks Sverigeresor Vi reser till Höga Kusten

Club Eriks Sverigeresor Vi reser till Höga Kusten Club Eriks noga utvalda upplevelser Club Eriks Sverigeresor Vi reser till Höga Kusten Höga kusten är ett unikt kustområde i Ångermanland som sedan istiden haft en landhöjning på 800 meter, vilket är världsunikt,

Läs mer

Ä V E N T Y R S R E S A I KROATIEN

Ä V E N T Y R S R E S A I KROATIEN Ä V E N T Y R S R E S A I KROATIEN MULTISPORTRESA 10 DAGAR Denna resa tar dig till hjärtat av Dalmatien som ska utforskas med kajak, mountainbike och vandring. Kajak är det perfekta färdmedlet för att

Läs mer

HÄLSORESA MED YOGA TILL SITGES 18-25 OKTOBER 2016

HÄLSORESA MED YOGA TILL SITGES 18-25 OKTOBER 2016 HÄLSORESA MED YOGA TILL SITGES 18-25 OKTOBER 2016 Återhämtningsresa med Lise och Anna en härlig och inspirerande resa som passar både vana yogautövare och nybörjare. Tillsammans med Anna Hallén och Lise

Läs mer

Sydafrika stadspuls, safari och historia

Sydafrika stadspuls, safari och historia Sydafrika stadspuls, safari och historia 12 dagar i Sydafrika med svensktalande reseledare Reskod: ZA-2 Antal resdagar: 14 (varav 12 i Sydafrika) Pris Pris per person: 26 500 kr Vad ingår i priset? Flyg

Läs mer

Kryssning runt Hawaiis paradisöar med San Francisco & Los Angeles

Kryssning runt Hawaiis paradisöar med San Francisco & Los Angeles Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning runt Hawaiis paradisöar med San Francisco & Los Angeles San Francisco Hawaii Los Angeles Vi gör en fantastisk kryssning där vi upplever Hawaii och de fyra

Läs mer

Formel 1 resor till Spanien & Barcelona guide för resan

Formel 1 resor till Spanien & Barcelona guide för resan Formel 1 resor till Spanien & Barcelona guide för resan 2015 05 29 Inga kommentarer Guide för Formel 1 resor till Spanien & Barcelona Om du inte har varit på Formel 1 resa till Spanien & Barcelona kommer

Läs mer

Guide för Formel 1 resor till Ungern & Budapest

Guide för Formel 1 resor till Ungern & Budapest Guide för Formel 1 resor till Ungern & Budapest 2015 07 17 Inga kommentarer Guide för Formel 1 resor till Ungern & Budapest Ska du åka på Formel 1 resa till Ungern & Budapest med BE Resor kommer du vekligen

Läs mer

Olympic Equestrian Events OS i Hong Kong 8 22 Augusti 2008

Olympic Equestrian Events OS i Hong Kong 8 22 Augusti 2008 Olympic Equestrian Events OS i Hong Kong 8 22 Augusti 2008 Förbered dig på en oförglömlig upplevelse! Kl 8.00 den 8 dagen i den 8 månaden år 2008 den tursammaste dagen i almanackan enligt gammal Kinesisk

Läs mer

Sverigemiddagen 2016

Sverigemiddagen 2016 Sverigemiddagen 2016 Varmt välkomna till årets Sverigemiddag den 4 6 augusti i Göteborg Välkommen till Göteborg och årets Sverigemiddag med tillhörande aktiviteter. I år är det 30 år sedan SWEA Göteborg

Läs mer

Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade.

Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade. ISLANDSRESA ISLAND ETT SAGOLIKT LANDSKAP Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade. Än i dag syns spåren tydligt efter hur naturen har format

Läs mer

Att åka på en kryssning är ett fantastiskt sätt att uppleva Karibien på. Här finns något för alla, stora som små.

Att åka på en kryssning är ett fantastiskt sätt att uppleva Karibien på. Här finns något för alla, stora som små. Kryssning i Karibien Att åka på en kryssning är ett fantastiskt sätt att uppleva Karibien på. Här finns något för alla, stora som små. Det finns många olika alternativ på reslängd och resrutt. Rådgör med

Läs mer

Kryssning i de norska fjordarna Upplev naturens färgsprakande skönhet

Kryssning i de norska fjordarna Upplev naturens färgsprakande skönhet Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning i de norska fjordarna Upplev naturens färgsprakande skönhet Köpenhamn Stavanger Bergen Ålesund Geiranger Tillsammans upplever vi de magiska norska fjordarna.

Läs mer

Guide för din fotbollsresa till Arsenal

Guide för din fotbollsresa till Arsenal Guide för din fotbollsresa till Arsenal Väljer du att åka på fotbollsresa till Arsenal med BE Resor kan det vara bra att veta att titta på den här guiden som vi har nedan. I den här guiden är det meningen

Läs mer

DUBAI Medlemsresa med Företagarna Sundsvall & Företagarna Timrå 2016

DUBAI Medlemsresa med Företagarna Sundsvall & Företagarna Timrå 2016 DUBAI Medlemsresa med Företagarna Sundsvall & Företagarna Timrå 2016 12-16 oktober Dubai - mellanösterns svar på Miami, en metropol som uppfyller alla drömmar! Staden passar alla - barnfamiljer, kompisgäng,

Läs mer

Sol & Bad Fort Lauderdale

Sol & Bad Fort Lauderdale Sol & Bad Fort Lauderdale Fort Lauderdale är en av s härliga storstäder. Här ligger miljonvillorna och privata yachts med utsikt till det stora nätverk av laguner och kanaler som går genom staden på kors

Läs mer

Vintererbjudanden 2008

Vintererbjudanden 2008 Vintererbjudanden 2008 Weekend i Göteborg Välkommen till Göteborg och upplev Sveriges vackra västkust. Vi erbjuder första klassens hotellmiljö och en stad med mat och nöjen för alla. Radisson SAS Scandinavia

Läs mer

Costa Brava, Roses Llançà, 5 nätter 1(5) Vandra i Spanien. Costa Brava, 5 nätter Roses Llançà, 4 vandringsdagar

Costa Brava, Roses Llançà, 5 nätter 1(5) Vandra i Spanien. Costa Brava, 5 nätter Roses Llançà, 4 vandringsdagar Costa Brava, Roses Llançà, 5 nätter 1(5) Vandra i Spanien Costa Brava, 5 nätter Roses Llançà, 4 vandringsdagar Costa Brava bjuder på variationsrik vandring både längs kusten och lite längre inåt land.

Läs mer

Stora städer Ett äventyr Vi skräddarsyr Er resa

Stora städer Ett äventyr Vi skräddarsyr Er resa Stora städer Ett äventyr Vi skräddarsyr Er resa I denna folder hittar du några utvalda städer och hotell. Hotellubudet är enormt och vi presenterar här endast några få utvalda. På www.hotelreservation.se

Läs mer

Tåg i USA - Natur & storstäder

Tåg i USA - Natur & storstäder Tåg i - Natur & storstäder Detta är den perfekta tågresan för naturälskare. Från Denver kommer du till bergstoppar och vackra sjöar i Rocky Mountains National Park. Därefter går tåget genom svindlande

Läs mer

Jazzresa till New Orleans French Quarter Festival 2017 med Bosse Scherman 4-14 april

Jazzresa till New Orleans French Quarter Festival 2017 med Bosse Scherman 4-14 april Jazzresa till New Orleans French Quarter Festival 2017 med Bosse Scherman 4-14 april The Travel Gallery AB E-mail: res@travelgallery.se Org.nr: 556519-2795 Jörgen Ankersgatan 12 www.travelgallery.se 21145

Läs mer

PARIS EN STAD MED MÅNGA SIDOR SEVÄRDHETERNAS STAD PARIS SAINT-GERMAINE

PARIS EN STAD MED MÅNGA SIDOR SEVÄRDHETERNAS STAD PARIS SAINT-GERMAINE RESA PARIS PARIS EN STAD MED MÅNGA SIDOR Den vackra staden Paris, Frankrikes huvudstad, är en stad med många sidor och lager. Staden är full av storslagna och välkända monument och sevärdheter, men här

Läs mer

Östra USAs höjdpunkter

Östra USAs höjdpunkter Östra s höjdpunkter En resa genom östra bjuder både på fantastisk natur, mycket kultur och inte minst några av världens mest spännande storstäder. Njut av utsikten till New Yorks skyline från toppen av

Läs mer

Sol & Bad Fort Myers. Sol & Bad Fort Myers. Resan i korthet USA

Sol & Bad Fort Myers. Sol & Bad Fort Myers. Resan i korthet USA Sol & Bad Fort Myers Sol & badsemester vid en av 's bästa stränder. Fort Myers på Floridas västkust är perfekt för en sol och badsemester. Klimatet är varmt och skönt året om, stranden är bland de bästa

Läs mer

Klass SPINT3:s studieresa till New York, den 27/4-3/5 2011

Klass SPINT3:s studieresa till New York, den 27/4-3/5 2011 Klass SPINT3:s studieresa till New York, den 27/4-3/5 2011 Eleverna i SPINT3 går tredje året på det samhällsvetenskapliga programmet med internationell profil. Vi gör två resor, en resa i årskurs 2 och

Läs mer

Kultur och strand 12 dages magisk rundresa till Cuba. Kultur i Havanna och strandsemester i Varadero

Kultur och strand 12 dages magisk rundresa till Cuba. Kultur i Havanna och strandsemester i Varadero Kultur och strand 12 dages magisk rundresa till Cuba. Kultur i Havanna och strandsemester i Varadero Kulturel rundresa med 2 Kultur och Strand 12 dages rundresa till Kuba Havanna - Varadero - Havanna Denna

Läs mer

Formel 1 resor till Italien & Monza guide för resan

Formel 1 resor till Italien & Monza guide för resan Formel 1 resor till Italien & Monza guide för resan 2015 06 03 Inga kommentarer Guide och info för Formel 1 resor till Italien & Monza Innan du åker på en Formel 1 resa till Italien & Monza bör du läsa

Läs mer

Opera och vinprovning Verona & Gardasjön 1-4/9 2012

Opera och vinprovning Verona & Gardasjön 1-4/9 2012 Opera och vinprovning Verona & Gardasjön 1-4/9 2012 Veneto är ett mycket omväxlande landskap med otroligt vacker natur i form av berg & dalar, kulturstäder och inte minst italiens största sjö, Gardasjön

Läs mer

JAZZRESA TILL WASHINGTON & NEW YORK med Bosse Scherman

JAZZRESA TILL WASHINGTON & NEW YORK med Bosse Scherman JAZZRESA TILL WASHINGTON & NEW YORK med Bosse Scherman 8-18 oktober 2016 The Travel Gallery AB E-mail: res@travelgallery.se Org.nr: 556519-2795 Jörgen Ankersgatan 12 www.travelgallery.se 21145 Malmö Tel:

Läs mer

Guide för din fotbollsresa till Manchester United

Guide för din fotbollsresa till Manchester United Guide för din fotbollsresa till Manchester United Min senaste fotbollsresa till Manchester United var en riktig klassiker och självklart var det BE Resor som stod bakom den. Manchester United vann med

Läs mer

AoM Consult AB. Din utbildningskonsult. Brottmålskurs med inriktning på Förundersökning och kriminalteknik

AoM Consult AB. Din utbildningskonsult. Brottmålskurs med inriktning på Förundersökning och kriminalteknik AoM Consult AB Din utbildningskonsult Brottmålskurs med inriktning på Förundersökning och kriminalteknik Plats: Honolulu- Hawaii Datum: 4-14 januari 2017 Brottmålskurs med inriktning på Förundersökning

Läs mer

KONFERENSRESA BERGAMO

KONFERENSRESA BERGAMO KONFERENSRESA BERGAMO UPPLEV VACKRA BERGAMO Den italienska staden Bergamo är en vacker stad belägen i utkanten av Alperna. Staden ligger i regionen Lombardien i norra Italien. Denna vackra stad är delad

Läs mer

Östra Kanadas höjdpunkter

Östra Kanadas höjdpunkter Östra s höjdpunkter Östra s höjdpunkter Detta är en äventyrlig resa genom östra som kommer stimulera alla sinnen. Resan börjar med upplevelser i s största stad Toronto, sedan följer det charmiga historiska

Läs mer

TCS New York City Marathon 2016

TCS New York City Marathon 2016 PRISLISTA 2016 TCS New York City Marathon 2016 Hej! Vi hoppas att allt är väl med dig. Vårt prospekt över årets resa till New York Marathon är nu klart och du finner detta bifogat. GARANTERAD STARTPLATS

Läs mer

Åk på egen hand 9 eller 16 dagar

Åk på egen hand 9 eller 16 dagar Vi på Polenupplevelser arbetar med att erbjuda sköna spa och rehabiliteringsresor till Polen. Landet har en lång tradition och ansedd erfarenhet vad gäller kurbehandlingar och friskvård som vi förmedlar

Läs mer

Tel Aviv Pride 2016. DAG 2: MÅNDAG - MAJ 30 - Tel Aviv & Jaffa

Tel Aviv Pride 2016. DAG 2: MÅNDAG - MAJ 30 - Tel Aviv & Jaffa Tel Aviv Pride 2016 Tel-Aviv har på kort tid gjort sig känd som ett utav världens topp gay resmål. Den extravaganta och överdådiga Pride veckan 29 maj 6 juni är ett måste för dig som vill parta, upptäcka

Läs mer

LAS VEGAS NÖJENAS STAD

LAS VEGAS NÖJENAS STAD MÄSSRESA LAS VEGAS LAS VEGAS NÖJENAS STAD Las Vegas är den största staden i delstaten Nevada i sydvästra USA. Staden är ett centrum för alla möjliga upplevelser och aktiviteter. Las Vegas är ett av världens

Läs mer

Mexiko en rundresa med hästar, kultur, sol och bad! - besök på La Silla med Maria Gretzer 3 15 november

Mexiko en rundresa med hästar, kultur, sol och bad! - besök på La Silla med Maria Gretzer 3 15 november Mexiko en rundresa med hästar, kultur, sol och bad! - besök på La Silla med Maria Gretzer 3 15 november Mexiko är ett variationernas land, här kan man uppleva flera olika kulturer, många språk som inte

Läs mer

LAS VEGAS NÖJENAS STAD

LAS VEGAS NÖJENAS STAD MÄSSRESA LAS VEGAS LAS VEGAS NÖJENAS STAD Las Vegas är den största staden i delstaten Nevada i sydvästra USA. Staden är ett centrum för alla möjliga upplevelser och aktiviteter. Las Vegas är ett av världens

Läs mer

En hel vecka i Peking till superpris! Direktflyg, lyxhotell, utflykter & visum ingår

En hel vecka i Peking till superpris! Direktflyg, lyxhotell, utflykter & visum ingår Club Eriks noga utvalda upplevelser En hel vecka i Peking till superpris! Direktflyg, lyxhotell, utflykter & visum ingår Två avresedatum!! 17-24 & 20-27 november 2016 Sista minuten-erbjudande till Kina

Läs mer

I samarbete med

I samarbete med Kinas GP 2015 Shanghai 9 14 april Upplev Kinas största stad, Shanghai. Här byggs det nya skyskrapor i rasande fart och det moderna i kombination med det europeiska koloniala arvet gör Shanghai till en

Läs mer

Kryssning Greklands ö-värld 28 augusti 5 september 2016

Kryssning Greklands ö-värld 28 augusti 5 september 2016 Kryssning Greklands ö-värld 28 augusti 5 september 2016 Rederi: Royal Caribbean Cruise Line Fartyg: Jewel of the Seas Resrutt kryssning: 28/8 Rom (Civitavecchia), Italien 17:00 29/8 Till havs 30/8 Santorini,

Läs mer

Måndag 8/11-10. 05:05 Avfärd med buss från Söderhamn. 06:25 Byte till tåg i Gävle

Måndag 8/11-10. 05:05 Avfärd med buss från Söderhamn. 06:25 Byte till tåg i Gävle Måndag 8/11-10 05:05 Avfärd med buss från Söderhamn 06:25 Byte till tåg i Gävle 10:00 Avfärd från Arlanda till Frankfurt I Frankfurt spärrades bandet där våra väskor skulle komma av. Det var lite obehagligt

Läs mer

Musik- och Kulturresa till Isla nd

Musik- och Kulturresa till Isla nd Musik- och Kulturresa till Isla nd En resa i sammarbete med Reseklubben Specialresor Musik- och Kulturresa till Island Följ med och upplev Island - ett land som berör alla dina sinnen! Island bjuder på

Läs mer

Burmas Underverk. Resan inkluderar NYHET! 15 DAGAR YANGON-INLE LAKE-MANDALAY- MOUNT POPA-BAGAN-NGAPALI BEACH

Burmas Underverk. Resan inkluderar NYHET! 15 DAGAR YANGON-INLE LAKE-MANDALAY- MOUNT POPA-BAGAN-NGAPALI BEACH Burmas Underverk NYHET! 15 DAGAR YANGON-INLE LAKE-MANDALAY- MOUNT POPA-BAGAN-NGAPALI BEACH Planerad avgång 2013 Denna resa är just nu under produktion. Kontakta oss gärna så sätter vi upp dig på en intresselista.

Läs mer

NHL Live! Hockeyresa, Los Angeles 14 > 20 mars 2016

NHL Live! Hockeyresa, Los Angeles 14 > 20 mars 2016 NHL Live! Hockeyresa, Los Angeles 14 > 20 mars 2016 Häng med till Kalifornien, flyg nonstop med SAS från Arlanda, se 3 NHL matcher med bl.a Henke Lundqvist och hans Rangers och träffa Sollentunakillen

Läs mer

Följ med på en unik gruppresa till Israel

Följ med på en unik gruppresa till Israel Följ med på en unik gruppresa till Israel Grupp Ewa & Börje 15-25 september 2016 Välkommen till Israel! Det är med stor glädje vi planerar vår resa till Israel, ett land som vi både har bott i (Ewa) och

Läs mer

Hotell Villa Platanias

Hotell Villa Platanias Hotell Villa Platanias ger dig det lilla extra här kan du njuta av livets goda, mitt i centrum av Platanias. Trots det centrala läget, är Hotell Villa Platanias lugnt och fridfullt. Hotellet är omgivet

Läs mer

Marbella Training Camp

Marbella Training Camp Marbella Training Camp TUFFA TRÄNINGSPASS STRANDLIV RELAX GOD MAT SPANIEN - 25 OKTOBER - 1 NOVEMBER, 2016 Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Du ska komma hem som dig själv men

Läs mer

KONFERENSRESA BERGAMO

KONFERENSRESA BERGAMO KONFERENSRESA BERGAMO UPPLEV VACKRA BERGAMO Den italienska staden Bergamo är en vacker stad belägen i utkanten av Alperna. Staden ligger i regionen Lombardien i norra Italien. Denna vackra stad är delad

Läs mer

Res med Nordström assistans till Teneriffa 20 november- 27 november 2016

Res med Nordström assistans till Teneriffa 20 november- 27 november 2016 Res med Nordström assistans till Teneriffa 20 november- 27 november 2016 Koppla av i värmen med möjlighet till träning varje dag. Något för dig? Rehabanläggningen Mar y Sol, Los Cristianos Hej! Vi på Nordström

Läs mer

I s l a n d - Ö r u n d r e s a

I s l a n d - Ö r u n d r e s a I s l a n d - Ö r u n d r e s a Utforska Islands fantastiska naturen under våra 11- dagars ö-rundresa längs idylliska issjöar, pittoreska glaciärer, natursköna vattenfall, spektakulära lava landskap och

Läs mer

NEW YORK OCH DEN MODERNA KONSTEN

NEW YORK OCH DEN MODERNA KONSTEN NEW YORK OCH DEN MODERNA KONSTEN Apotekets Konstförening Tolv år har gått sedan vi hade förra resan till New York, och många tycker att det är dags för en ny resa! Till New York återkommer man gärna, och

Läs mer

Namibia med guide. Namibia med guide. Resan i korthet. Gruppresor med reseledare

Namibia med guide. Namibia med guide. Resan i korthet. Gruppresor med reseledare Namibia med guide Namibia sägs vara en av Afrikas bäst bevarade hemligheter och för äventyrslystna bjuder Namibia på några av Afrikas mest extrema, men vackra, landskap. Även de mer moderna Namibia är

Läs mer

Bästa av Barbaresco Al Barolo, Alba - Alba, 7 nätter 1(5) Vandra i Italien. Barbaresco

Bästa av Barbaresco Al Barolo, Alba - Alba, 7 nätter 1(5) Vandra i Italien. Barbaresco Bästa av Barbaresco Al Barolo, Alba - Alba, 7 nätter 1(5) Vandra i Italien Barbaresco Bästa av Barbaresco al Barolo, 7 nätter Alba - Alba 6 vandringsdagar Leden Dal Barbaresco al Barolo (Bar to Bar) är

Läs mer

Österrike Wien Salzburg - 9 dagar

Österrike Wien Salzburg - 9 dagar 2016 Österrike Wien Salzburg - 9 dagar Schönbrunn Palace Wien Wien Välkommen med på vår sommarresa 2016. Vi väljer att resa till Österrike och till huvudstaden Wien. Vi hinner även med ett besök i Mozarts

Läs mer

Vattenfall, safari & waterfront

Vattenfall, safari & waterfront Vattenfall, safari & waterfront Upplev tre fantastiska sevärdheter i tre olika länder på denna resa till det södra Afrika. Se de mäktiga Victoriafallen i Zimbabwe, upplev safari i Chobe National Park i

Läs mer

Vandra i Skottland. St Cuthbert s Way, 7 nätter Melrose Lindisfarne, 6 vandringsdagar

Vandra i Skottland. St Cuthbert s Way, 7 nätter Melrose Lindisfarne, 6 vandringsdagar St Cuthbert s Way, Melrose Lindisfarne, 7 nätter 1(5) Vandra i Skottland St Cuthbert s Way, 7 nätter Melrose Lindisfarne, 6 vandringsdagar St Cuthbert s way är en underbar led som följer St Cuthberts liv

Läs mer

Ett bättre sätt att uppleva Grekland & Aten finns inte! - 2, 9 & 16 Juli -

Ett bättre sätt att uppleva Grekland & Aten finns inte! - 2, 9 & 16 Juli - Ett bättre sätt att uppleva Grekland & Aten finns inte! - 2, 9 & 16 Juli - För sjunde året i rad förläggs sommarens äventyrssegling till den Grekland övärlden. Vi reser tillsammans mot blått vatten, ljumma

Läs mer

Florida runt i husbil

Florida runt i husbil Florida runt i husbil FLORIDAVECKOR! Boka senast 29/2 och få en dagstur till Everglades påköpet. Med en egen husbil får man mer tid över till att umgås med familjen och man kan tillsammans planera varje

Läs mer

Kon-tiki Resor. Costa Rica

Kon-tiki Resor. Costa Rica Costa Rica Efter varje dag framgår i kursiv stil vilket hotell och vilka måltider som ingår i resans pris. Transfers, transporter och utflykter genomförs i internationella grupper, med engelsktalande guider

Läs mer

AKTIV VINTERRESA TILL SOLEN FÖR OSS VUXNA!

AKTIV VINTERRESA TILL SOLEN FÖR OSS VUXNA! AKTIV VINTERRESA TILL SOLEN FÖR OSS VUXNA! När vintermörkret har legat tungt över oss i månadsvis längtar både kropp och själ efter sol och rörelse! Då är en aktiv resa med oss till härliga Nerja på spanska

Läs mer

Uppdatering inför 2012 CARHA Hockey World Cup

Uppdatering inför 2012 CARHA Hockey World Cup Uppdatering inför 2012 CARHA Hockey World Cup Med bara några veckor kvar till 2012 CARHA Hockey World Cup i Sault Ste Marie vill vi ge dig en uppdatering av viktig turneringsinformation. Läs igenom följande

Läs mer

Förslag Bröllopsresa Australien

Förslag Bröllopsresa Australien Förslag Bröllopsresa Vi har satt samman ett paket på cirka två veckor där ni blir bortskämda med bra boende och utsökt mat men också med flera spännande upplevelser. Denna bröllopsresa kan köpas komplett

Läs mer

La Manga Training Camp

La Manga Training Camp TUFFA TRÄNINGSPASS SOL RELAX GOD MAT SPANIEN - 21-28 SEPTEMBER, 2016 La Manga Training Camp Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Du skall komma hem som dig själv men starkare både

Läs mer

15 DAGAR - PEKING-HANGZHOU-SUZHOU-TONGLI- SHANGHAI-GUILIN-YANGSHOU-XIAN

15 DAGAR - PEKING-HANGZHOU-SUZHOU-TONGLI- SHANGHAI-GUILIN-YANGSHOU-XIAN Stora Kina 15 DAGAR - PEKING-HANGZHOU-SUZHOU-TONGLI- SHANGHAI-GUILIN-YANGSHOU-XIAN Planerade avgångar 2013: 10/3, 16/3, 21/3, 26/3, 27/3, 28/3, 8/4, 9/4 (kontakta oss för senare avgångar) Det här är resan

Läs mer

Kryssning i Amazonas. 6 Dagars expedition Munduruku!

Kryssning i Amazonas. 6 Dagars expedition Munduruku! Kryssning i Amazonas 6 Dagars expedition Munduruku! Det är ett oslagbart äventyr att på en flodkryssning upptäcka det mytomspunna och mystiska Amazonas! Amazonas är världens största regnskog, nära sex

Läs mer

Anna Hallén & Maria Helanders hälsoresa till Kreta - med fokus på hållbar viktminskning 6-13 oktober 2016

Anna Hallén & Maria Helanders hälsoresa till Kreta - med fokus på hållbar viktminskning 6-13 oktober 2016 Anna Hallén & Maria Helanders hälsoresa till Kreta - med fokus på hållbar viktminskning 6-13 oktober 2016 Du är varmt välkommen på höstens hälsoresa i att nå ditt bästa jag och fokus kommer att ligga på

Läs mer

Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 3-10 februari 2013. Dag 1- ankomst

Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 3-10 februari 2013. Dag 1- ankomst Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 3-10 februari 2013 Dag 1- ankomst 15.45 Avresa från Arlanda 19.40 Ankomst till Alicante Transfer tlll hotellet - incheckning 21.00 Lätt middag på hotellet Information

Läs mer

Weekend i Washington DC

Weekend i Washington DC Weekend i Washington DC Weekendresa till Washington D.C. med besök till stadens alla sevärdheter. På denna resa till Washington D.C. får ni åka båt på Potomacfloden till Mount Vernon, ni ser kända monument

Läs mer

Upplev Costa Rica med SN/Resecity 1 16 februari 2017!

Upplev Costa Rica med SN/Resecity 1 16 februari 2017! Upplev Costa Rica med SN/Resecity 1 16 februari 2017! Den perfekta kombinationen av djur- och naturupplevelser med både regnskog och strand i Costa Rica. Turen tar dig från huvudstaden San José till regnskogarna

Läs mer

Vandra i Sverige. Österlenleden, 4 nätter Simrishamn Kuskahusen, 3 vandringsdagar

Vandra i Sverige. Österlenleden, 4 nätter Simrishamn Kuskahusen, 3 vandringsdagar Österlenleden, Simrishamn Kuskahusen 4 nätter Sida 1 av 5 Vandra i Sverige Österlenleden, 4 nätter Simrishamn Kuskahusen, 3 vandringsdagar I följande alternativ har du möjlighet att vandra den östra delen

Läs mer

Whisky och golfresa i speyside

Whisky och golfresa i speyside Whisky och golfresa i speyside 6-10 Maj med kända whiskyprofilen Tommy Calner Följ med på en exklusiv whiskyresa i Skottland med besök på destillerier, whiskyprovning, möjlighet till golf och tid att upptäcka

Läs mer

Boka resan mellan 9/11-8/12 och få 2 för 1 på valfri utflykt till ett maxvärde av 1.400 kr.

Boka resan mellan 9/11-8/12 och få 2 för 1 på valfri utflykt till ett maxvärde av 1.400 kr. Florida och New York Florida och New York Boka resan mellan 9/11-8/12 och få 2 för 1 på valfri utflykt till ett maxvärde av 1.400 kr. Upplev Florida och New York på samma resa. Först har ni sex dagar på

Läs mer

Vandra i Skottland. West Highland Way, 10 nätter Milngavie Fort William, 9 vandringsdagar

Vandra i Skottland. West Highland Way, 10 nätter Milngavie Fort William, 9 vandringsdagar West Highland Way, Milngavie Fort William, 10 nätter 1 Vandra i Skottland West Highland Way, 10 nätter Milngavie Fort William, 9 vandringsdagar West Highland Way är en klassisk vandring som startar strax

Läs mer

Bodensjön runt 5-13 juli 2016

Bodensjön runt 5-13 juli 2016 Jubileumsresa Ryssbybygdens Buss firar 30 år Bodensjön runt 5-13 juli 2016 Achim Mende/Internationale Bodensee Tourismus GmbH Cykla Bodensjön runt 9 dagar 2016 firar Ryssbybygdens Buss 30 år. Detta firar

Läs mer

BOKA SOMMARRESAN NU OCH FÅ 500:-I RABATT

BOKA SOMMARRESAN NU OCH FÅ 500:-I RABATT Stora Hawaiiresan BOKA SOMMARRESAN NU OCH FÅ 500:-I RABATT (Resan skall vara bokad och klar senast 28/2 - avresa senast 30/9) I bilagan 9/1 i Svenska Dagbladet står felaktigt pris vid 2 vuxna. Korrekt

Läs mer

Hyr hus/villa i Florida

Hyr hus/villa i Florida Hyr hus/villa i Florida MyPlanet hyr ut hus och poolvillor i nästan hela Florida. Perfekt för större sällskap eller familjer som vill ha självhushåll. Låt oss hjälpa er med er semester i Florida. Att hyra

Läs mer

Stora Kina. 15 DAGAR - PEKING-SUZHOU-TONGLI-SHANGHAI-GUILIN-YANGSHOU-XIAN Planerade avgångar 2016: 21/3 (kontakta oss för senare avgångar)

Stora Kina. 15 DAGAR - PEKING-SUZHOU-TONGLI-SHANGHAI-GUILIN-YANGSHOU-XIAN Planerade avgångar 2016: 21/3 (kontakta oss för senare avgångar) Stora Kina 15 DAGAR - PEKING-SUZHOU-TONGLI-SHANGHAI-GUILIN-YANGSHOU-XIAN Planerade avgångar 2016: 21/3 (kontakta oss för senare avgångar) Pris i delat dubbel: 26250kr med Air China, 28750kr med Finnair

Läs mer

ZHelhet. Träningsresa. Program. entaio m. Turkiet / Side 28 april 2012 All inclusive

ZHelhet. Träningsresa. Program. entaio m. Turkiet / Side 28 april 2012 All inclusive Resa för kropp & själ Mat & motion, möten & motivation upplev härliga Turkiet och tänk bara dig själv! Träningsresa Turkiet / Side 28 april 2012 All inclusive ZHelhet entaio m 4e Motion Motivation Möten

Läs mer

Komma igång med Eventor

Komma igång med Eventor Guide Eventor Komma igång med Eventor Version 2.0, 2013-10-07 Starta med startsidan På Eventors startsida finns en kortare guide över hur du skaffar användarkonto och hur du loggar in. Börja med den för

Läs mer

Vandra i Skottland. Great Glen Way, 7 nätter Fort William Inverness, 6 vandringsdagar

Vandra i Skottland. Great Glen Way, 7 nätter Fort William Inverness, 6 vandringsdagar Great Glen Way, Fort William Inverness, 7 nätter 1(5) Vandra i Skottland Great Glen Way, 7 nätter Fort William Inverness, 6 vandringsdagar Great Glen Way är en underbar vandring från Fort William genom

Läs mer

Florida och New York. Florida och New York. Resan i korthet USA

Florida och New York. Florida och New York. Resan i korthet USA Florida och New York Florida och New York Upplev Florida och New York på samma resa. Först har ni sex dagar på Miami Beach. Sola och bada på den berömda stranden, njut av stämningen längs Ocean Drive under

Läs mer

Australien runt. Australien runt. Resan i korthet. Australien, HÖSTKAMPANJ!

Australien runt. Australien runt. Resan i korthet. Australien, HÖSTKAMPANJ! Australien runt NYHET 2015/2016! En fantastisk komplett resa till Australien Denna resa till Australien tar er till fyra fantastiska områden som alla erbjuder något helt olika. Från Sydneys vackra stad

Läs mer

Tåg i USA kust till kust

Tåg i USA kust till kust Tåg i kust till kust Åk med på en av s mest legendariska tågresa på tvärs genom hela landet. Resan startar med ett par spännande dagar i New York innan äventyret går vidare till kulturstaden Chicago, för

Läs mer

Stadsrundtur & båtutflykt

Stadsrundtur & båtutflykt Stadsrundtur & båtutflykt Miami är bäst känd för sina långa och vackra stränder, smala palmer och färgstarka art-deco byggnader. Men bortanför strandlivet väntar en av s mest fascinerade multietniska storstäder.

Läs mer