HÖSTPROGRAM 2015 För oss yngre som blivit lite äldre

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "HÖSTPROGRAM 2015 För oss yngre som blivit lite äldre"

Transkript

1 1 KULTUR MALMÖ HÖSTPROGRAM 2015 För oss yngre som blivit lite äldre

2 2 Vad vill vi göra? Detta är PRO Kultur i Malmös höstprogram Vi hoppas att du finner något som är tilltalande. Du hittar alltid mer och fördjupad information på vår hemsida: Kontakta oss PRO Kultur Malmö, Porslinsgatan 3, Malmö. Tel: epostadress: prokultur.malmo@pro.se Bankgiro: Här finns vi: PRO Kultur finns lite varstans i Malmö där vi på bästa sätt kan erbjuda kulturupplevelser. Vi är således inte bundna till någon speciell plats utan varje arrangemang har sin egen träffpunkt. Saknar du något eller vill vara med att leda en studiecirkel eller har idéer om aktiviteter, så är du naturligtvis välkommen att höra av dig till Birgitta Andersson på tel eller via mail till biand@telia.com Medlemskap Man kan ha sitt huvudmedlemskap i föreningen eller vara föreningsmedlem, då man är huvudmedlem i annan förening. Huvudmedlem i PRO Kultur kostar 300 kr/år. Föreningsmedlem i PRO Kultur för de som redan är huvudmedlem i annan PRO förening 90 kr/år. Intresserad av att vara med i PRO Kultur? Kontakta: Iréne Hagström, eller per E-post: irene.hagstrom@mhus22.se Facebook Öppet för alla som är registrerade på facebook. Här finns det möjlighet att kommentera inlägg och aktiviteter.

3 3 Missa inte vårt nyhetsbrev På vår hemsida är det möjligt att registrera sig som prenumerant av nyhetsbrev. Då får du alltid senaste information om våra aktiviteter direkt som e-post. Det är naturligtvis helt gratis. Har du en smartphone med QR-läsning så kan du fotografera denna för att automatiskt komma till vår hemsida. Styrelsen i PRO Kultur Ordförande Bo Carlqvist tel , bo.carlqvist@sydnet.net Sekreterare Björn Johansson tel , bjojoh@telia.com Kassör Berne Florén tel , berne.floren@gmail.com Reseansvarig Ingrid Eriksson tel , i-eriksson@outlook.com Medlemsansvarig Iréne Hagström tel , irene.hagstrom@mhus22.se Ledamot, Aktivitetsansvarig Monica Andersson tel , monians@telia.com Ersättare, Studieorganisatör Birgitta Andersson, tel , biand@telia.com Ersättare, Reseansvarig Torsten Nilsson tel , torsten.nilsson.oxie@gmail.com Ersättare Elsebeth Lindgren tel , elsebeth@apidae.se

4 4 Studiecirklar Snapphonorna Onsdagen den 23 september Plats: ABF, Spånehusvägen 47 Ledare: Vi vet vad snapphanarna sysslade med, men vad gjorde deras kvinnor under tiden männen gömde sig i skogen. Är ni nyfikna och vill veta mer, välkomna till litteraturcirkel om snapphonorna. Är ni intresserade hör av er till Birgitta Andersson tel eller via mail till biand@telia.com.. Vilka Kvinnor fortsätter Måndagar kl. 11,00-13,30 21 september Plats: Studierum ABF, Spånehusvägen 47 Ledare: Irenè Hagström Boken som ligger till grund för cirkeln handlar om kända o okända kvinnor som gjort heroiska insatser och påverkat sin samtid. Kvinnor som inte fått de erkännande de förtjänade och glömts bort. Dessutom har cirkeldeltagarna hitta många kvinnor som inte nämns i boken men som är av stort intresse. Är ni intresserade hör av er till Birgitta Andersson tel eller via mail till biand@telia.com.

5 5 EFTERLYSNING Konstcirkel - söker - cirkelledare Många av våra medlemmar har efterfrågat en Konstcirkel. Därför går vi ut med en förfågan till våra medlemmar om någon kan tänka sig att bli cirkelledare. Inga förkunskaper krävs mer än ett engagerat intresse av konst. ABF erbjuder kostnadsfria kurser för cirkelledare. Kontakta Birgitta Andersson, telefon eller via mail till biand@telia.com. Alla studiecirklar är gratis för våra medlemmar om inget annat anges. Månadsmöten Medlemsmöten Medlemsmöte Dag: Onsdagen den 16 september Tid: Klockan Plats: PRO, Porslinsgatan Program: Höstens verksamhet med utblick 2016 Piraten och hans folk på Österlen Vi får besök av Sigge Cederlund, skådespelare, estradör och Piratenkännare.

6 6 Kaffe till självkostnad och lotterier. Han var med och bildade Piratensällskapet i början av 80-talet. Och är lika aktiv i dag. Medverkade i Bo Widerbergs film I lust och fägring stor och skrivit en rapplåt om Kiviksmarknad. Medlemsmöte/Höstmöte Dag: Onsdagen den 11 november Tid: Klockan Plats: PRO, Porslinsgatan Program: Beslut omverksamhetsplan, medlemsavgift och budget för 2016 Vi gör ett eget konstverk med konstnären och grafikern Hans Verduijn Hans Verduijn Grafiker som genomför själv hela processen från första skissen till själva koppartrycket.

7 7 Han är född i Breukelen, Holland, men bosatt i Lund. Sin utbildning fick han på 70-talet då han studerade för den legendariska grafikern Bertil Lundberg på Forum i Malmö Idéen är att humor och det oförutsägbara skall stimulera Tag gärna med en blyertspenna o ett vitt papper! Kaffe till självkostnadspris och lotteri Övriga aktiviteter Berättarstund med Mary Andersson Dag: Onsdagen den 7 oktober Tid: Klockan Plats: PRO, Porslinsgatan Välkommen till en berättarstund med Mary Andersson. Med böcker som bl.a. Sorgenfri, Maria från Borstahusen, Dåliga mänskor och Kära MAS har hon initierat och engagerat beskrivit samhällets orättvisor fick hon förtjänstfullt Malmö kommuns Kulturpris.

8 8 En stor berättare ger oss några oförglömliga timmar. Kaffe och kaka till självkostnadspris Galleritur med Konstfrämjandet Dag: Onsdagen den 14 oktober Tid: Klockan Plats: Kostnad: Anmälan till: Konstfrämjandet, Östergatan 9 (S:t Gertrud) 50 kronor per person Monica Andersson eller till monians@telia.com, senast den 1 oktober. Vi träffas på Konstfrämjandet för information och diskussion om deras verksamhet. Efter en kopp kaffe och kaka kommer vi att göra en guidad tur (promenad) till några av de intressanta gallerierna som finns i närheten.

9 9

10 10 Resor & studiebesök (Kul tur med PRO Kultur) Kulturskatter på Österlen Måndagen den 28 september kronor/person PRO Kultur Malmö åker till Österlen till unika miljöer och museer med visning av gårdar och hantverk med hembygdsföreningar som värdar. Första stopp på utflykten blir vid Hallsbergs Stenar i Heinge vid Lövestad. Hallsbergs stenar är rankad som tvåa bland " Skånes sju underverk" av tidningen Lands läsare Här högg på 1800-talet möllaren Nils Nilsson bildstenar med bibliska motiv som han satte i sin trädgård. Färs Härads Hembygdsförening har bevarat trädgården och planterat äldre sorter av lokala rosor och perenner. Här kommer vi också att inta vårt förmiddagskaffe. Efter kaffet fortsätter vi till Borstmuseet i Onslunda, som även levererat borstar till kungliga slott och församlingar. Vi får se hur man "sätter" (binder) borstar och känna på borst-material från olika delar av världen. Borstmuseet är klassat som Arbetslivsmuseum av Riksantikvarieämbetet och är det enda i sitt slag i norra Europa. Efter besöket i Onslunda bär det av till Ingelsta kalkon för lunch. Mätta och belåtna fortsätter vi därefter till Lilla Rödde textil-museum där systrarna Anna ( ) och Hanna Jönsson ( ) föddes och dog. De blev aldrig gifta, varför deras hemgift aldrig kom till användning, blev sliten eller skingrades. Allt som visas på museet fanns här när Hanna dog Här får vi också eftermiddagsfika, innan det bär av hemåt. Avresa Malmö Opera, parkeringen på baksidan den 28 september klockan PRIS 575 kronor/person inkluderar bussresa, förmiddagsfika, lunch, eftermiddagsfika, entréer och guidning. Betalas till PRO Kultur Malmös bankgiro senast 7 september.

11 11 Anmälan till Torsten Nilsson tel eller senast 28 augusti (Begränsat antal platser) Vinprovning och julmarknad i Köpenhamn Lördagen den 5 december 560 kronor/person Efter upphämtning vid Malmö Opera fortsätter resan över den ståtliga Öresundsbron mot Danmark. I Dragör blir det vid ankomst till Winetales en välkomstdrink (lite bubbel) och en presentation av vad de erbjuder. Vidare blir det vinprovning av 6 olika viner och som leds av Winetales. Efter vinprovningen smakar det bra med den populära och mättande buffén. Winetales samarbetar med Möllans Ost i Malmö och buffén består av olika charkuterier såsom paté, salami, skinka och tre till fyra sorters ost. Till detta erbjuds bröd och kex från Patisserie David. Till maten serveras det vin, ca en flaska för tre personer = två glas per person.

12 12 Innan vi åker vidare blir det tid att köpa sig några flaskor gott vin med sig hem. Vi samlas i bussen cirka klockan 13:00 för att åka en kort stund till Rådhusplatsen. Här upplever vi en oförglömlig eftermiddag i julens tecken. Välj själv om du vill besöka TIVOLI i vinterskrud bland tomtar & troll och/eller strosa runt på Ströget i egen takt! Valet är ditt! Hemresan påbörjar vi klockan Avresa Malmö Opera på baksidan den 5 december 2015 klockan PRIS 560 kronor/person inkluderar bussresa, vinprovning och buffé inklusive vin betalas till PRO Kultur Malmös bankgiro senast den 5 november 2015 (OBS! Entré till Tivoli ingår inte). Anmälan till Ingrid Eriksson tel eller e-post i-eriksson@outlook.com senast 5 november 2015.

13 13 Viktig information om anmälan till resor Bokning : Där inget annat anges så sker Bokningar/anmälningar till Ingrid Eriksson, tfn: eller genom att skicka ett e-brev till: i-eriksson@outlook.com Vid anmälan var vänlig att förutom namn och telefonnummer uppge din e-postadress om du har en sådan. Vid begränsat deltagarantal gäller principen "först till kvarn". Betalning: Endagsarrangemang. När du anmält dig till endagsresa så betalar du, om inget annat anges, till PRO Kulturs bankgirokonto Två- eller flerdagarsresor. Researrangören sänder ut bekräftelse och faktura för resan. För alla resor gäller att betalning skall ske senast förfallodagen. Avbokning: Anmälan är bindande. Vid avbokning av anmält deltagande till endags resa erläggs full ersättning för de eventuella kostnader som belastar PRO Kultur. Vid avbokning av flerdagars resa betalas avbokningskostnad enligt researrangörens bestämmelser.

14 14 Om PRO Kultur Vår programförklaring. Sveriges största organisation för pensionärer, PRO, bevakar och driver samhällsfrågor till gagn för äldre. Medlemmarna i PRO har möjlighet att tillsammans med andra utveckla sina intressen och hitta nya. Inom PROs organisationer över hela landet genomförs mängder med aktiviteter av de mest skiftande slag. Dessa aktiviteter bygger på medlemmarnas egna intressen, beslut och engagemang för genomförandet. Många pensionärer är intresserade av kultur av olika slag. Detta vill föreningen PRO Kultur Malmö ha som ledstjärna för all sin verksamhet. Föreningen består av medlemmar som är särskilt intresserade av kultur- och samhällsfrågor. Det handlar bland annat om musik, teater, föreläsningar, konst, litteratur, studiebesök, resor, workshops och utställningar. Medlemskapet i föreningen PRO Kultur Malmö blir ännu meningsfullare för fler människor. Föreningen står bakom PROs stadgar, handlingsprogram och arbete att bevaka äldres situation och villkor i samhället. ABF i Malmö. Skådebanan och Konstfrämjandet är en resurs för föreningen och viktiga samarbetspartners. Våra aktiviteter PRO Kultur Malmö skall organisera och genomföra aktiviteter inom följande områden musik, föreläsningar, konst, litteratur, studiebesök, resor och utställningar. Vi tror på en gemensam upplevelse av kulturen, att gemenskap dels hjälper oss att bli aktiva och dels berikar upplevelsen. Våra medlemmar Medlemmarnas intressen ska vara drivkraften för verksamheten, som vilar på engagemang och delaktighet. PRO Kultur Malmö är ett komplement till PRO-föreningarna i Malmö och vänder sig till alla pensionärer i Malmö. Man kan ha sitt huvudmedlemskap i föreningen eller vara föreningsmedlem, då man är huvudmedlem i annan förening. PRO Kultur Malmös samarbetspartners:

15 Plats för dina anteckningar 15

16 16

VÅRPROGRAM 2016 För oss yngre som blivit lite äldre

VÅRPROGRAM 2016 För oss yngre som blivit lite äldre 1 KULTUR MALMÖ VÅRPROGRAM 2016 För oss yngre som blivit lite äldre 2 Vad vill vi göra? Detta är PRO Kultur i Malmös vårprogram 2016. Vi hoppas att du finner något som är tilltalande. Du hittar alltid mer

Läs mer

KULTUR MALMÖ Vårprogram 2014 1

KULTUR MALMÖ Vårprogram 2014 1 KULTUR MALMÖ Vårprogram 2014 1 Ett års jubileum Detta är PRO Kultur i Malmös första vårprogram. Vi hoppas att du finner något som är tilltalande. Du hittar alltid mer och fördjupad information på vår hemsida:

Läs mer

För oss yngre som blivit lite äldre

För oss yngre som blivit lite äldre 1 KULTUR MALMÖ Höstprogram 2014 För oss yngre som blivit lite äldre 2 Vad vill vi göra? Detta är PRO Kultur i Malmös höstprogram 2014. Vi hoppas att du finner något som är tilltalande. Du hittar alltid

Läs mer

För oss yngre som blivit lite äldre

För oss yngre som blivit lite äldre 1 KULTUR MALMÖ HÖSTPROGRAM 2016 För oss yngre som blivit lite äldre 2 Vad vill vi göra? Detta är PRO Kultur i Malmös höstprogram 2016. Vi hoppas att du finner något som är tilltalande. Du hittar alltid

Läs mer

Hembygdsföreningarnas. Temaresor 2015

Hembygdsföreningarnas. Temaresor 2015 Hembygdsföreningarnas Temaresor 2015 Foto, nerifrån: Kenneth Olsson, Sara Lind, Helene Stalin Åkesson, Kullens hembygdsförening, Sara Lind, Färs härads hembygdsförening, Kulturen i Lund, Helene Stalin

Läs mer

Höstprogram 2013 KULTUR MALMÖ

Höstprogram 2013 KULTUR MALMÖ Höstprogram 2013 KULTUR MALMÖ Vårt första program Detta är PRO Kultur i Malmös första tryckta program. Vi hoppas att du finner något som är tilltalande. Du hittar alltid mer och födjupad information på

Läs mer

För oss yngre som blivit lite äldre

För oss yngre som blivit lite äldre 1 KULTUR MALMÖ V Å R P R O G R A M 2 0 1 5 MED SIKTET INSTÄLLT PÅ HÖSTEN 2015 För oss yngre som blivit lite äldre 2 Vad vill vi göra? Detta är PRO Kultur i Malmös vårprogram 2015. Vi hoppas att du finner

Läs mer

Program. januari maj Här är vårterminens program med en blandning av information, intressanta föredrag, aktiviteter och studiecirklar.

Program. januari maj Här är vårterminens program med en blandning av information, intressanta föredrag, aktiviteter och studiecirklar. Program januari maj 2017 Här är vårterminens program med en blandning av information, intressanta föredrag, aktiviteter och studiecirklar. På våra månadsmöten serveras kaffe med tillbehör till självkostnadspris.

Läs mer

ORDFÖRANDE HAR ORDET

ORDFÖRANDE HAR ORDET VINTER 2011 ORDFÖRANDE HAR ORDET Det gamla året är snart slut och det nya hälsar vi välkommet. Jag tackar er alla för det gångna året och för allt ni har gjort för föreningen. Jag hoppas mycket på ert

Läs mer

Efter Jobbet MKB. Program Hösten 2015

Efter Jobbet MKB. Program Hösten 2015 MKB Efter Jobbet Program Hösten 2015 VI FINNS PÅ FACEBOOK www.facebook.com/mkbefterjobbet MKB efter jobbet vänder sig till dig i övre medelåldern. Genom våra aktiviter lär du känna Malmö, får utökade intressen

Läs mer

Anmäl dig till cirklar. Det finns säkert något, som passar. Är det något du undrar över? Ring eller kom till expeditionen på öppettiderna.

Anmäl dig till cirklar. Det finns säkert något, som passar. Är det något du undrar över? Ring eller kom till expeditionen på öppettiderna. Adress Hjärt- och Lungsjukas Förening i Lund MO Vårvädersvägen 4 D 22227 Lund Expeditionstid onsdag 10.00 12.00 Vi har sommarstängt 21/6 14/8 Telefon 046 211 49 90 E-post info@lund.hjart-lung.se PlusGiro

Läs mer

Unionen-Seniorerna Sydväst Helsingborg HÖSTPROGRAM 2016

Unionen-Seniorerna Sydväst Helsingborg HÖSTPROGRAM 2016 Unionen-Seniorerna Sydväst Helsingborg HÖSTPROGRAM 2016 Kära Unionen-Senior, Här kommer höstens program. Vi hoppas att du ska finna våra aktiviteter intressanta! Välkommen till en ny termin! Augusti: September:

Läs mer

50- o 60-talen är aktuella, liksom studiebesök på Länsmuseet. Matlagning-boule-canasta. Det blir Lucia i år också!

50- o 60-talen är aktuella, liksom studiebesök på Länsmuseet. Matlagning-boule-canasta. Det blir Lucia i år också! Höstens program 2015 Gävle Vi har hört dom förut - men dom kommer igen Två Gävle-kändisar som har mycket att berätta! 50- o 60-talen är aktuella, liksom studiebesök på Länsmuseet. Matlagning-boule-canasta.

Läs mer

Ordförande Magnus Brattström Monica Hellkvist

Ordförande Magnus Brattström Monica Hellkvist 1 Styrelse Ordinarie Ordförande Magnus Brattström 070-551 73 50 magne53.mbm@gmail.com Sekreterare Anita Nyström 070-618 94 48 anita.nystrom1@gmail.com Kassör Eva Tillman 070-324 34 66 eva.tillman@bredband.net

Läs mer

Vårprogram seniorer väst

Vårprogram seniorer väst seniorer väst Vårprogram 2019 - Våren inleds i slutet av februari med en resa till Gekås i Ullared - Vårt årsmöte följer i mars - Vi avslutar vårprogrammet i maj med en fin resa till Herrljunga - För mer

Läs mer

Medlemsavgiften betalas från och med nu in till Riksförbundet. Därför får du ingen PlusGiro-avi med programmet i fortsättningen.

Medlemsavgiften betalas från och med nu in till Riksförbundet. Därför får du ingen PlusGiro-avi med programmet i fortsättningen. Adress Vårvädersvägen 4 D, 22227 Lund Expeditionstid onsdag 10.00 12.00. Vi har sommarstängt 22/6 17/8 Telefon 046 211 49 90 E-post info@lund.hjart-lung.se PlusGiro 13 58 61 3 Nyhet! Medlemsavgiften betalas

Läs mer

KULTUR VÄRMLAND VÅRENS PROGRAM 2019

KULTUR VÄRMLAND VÅRENS PROGRAM 2019 KULTUR VÄRMLAND VÅRENS PROGRAM 2019 Enligt tidigare utskick: Fredagen den 25 januari kl. 19.00 Opera på bio i Skoghalls Folkets Hus, gå två betala för en (240 kr) Anmälan till Ingvar Johansson tel. 073

Läs mer

Program. september december 2017

Program. september december 2017 Program september december 2017 Detta är höstterminens program med en blandning av information, intressanta föredrag, aktiviteter och studiecirklar. På våra månadsmöten serveras kaffe med tillbehör till

Läs mer

Höstprogram SENIORER I TIDEN LIVSKVALITET - INFLYTANDE - VALFRIHET. Foto Bengt Backström

Höstprogram SENIORER I TIDEN LIVSKVALITET - INFLYTANDE - VALFRIHET. Foto Bengt Backström Höstprogram SENIORER I TIDEN LIVSKVALITET - INFLYTANDE - VALFRIHET Foto Bengt Backström 485 BJÖRKEN, 2012 Höstens Program 2012 5.9 Styrelsemöte 12.9 Månadsmöte, Bra för hjärtat - bra för hjärnan Från Landstinget

Läs mer

ENSKEDE PROGRAM. Foto: fotoakuten.se

ENSKEDE PROGRAM. Foto: fotoakuten.se ENSKEDE PROGRAM Foto: fotoakuten.se VÅREN 2019 VÄLKOMNA TILL VÅRENS PROGRAM Även 2019 blir det ett rätt fylligt program i PRO Enskede. Vi har försökt göra en bra blandning av föreläsningar, underhållning,

Läs mer

Kvarteret Filantropen

Kvarteret Filantropen Kvarteret Filantropen Tryggt och bekvämt boende Tryggt och bekvämt boende för äldre i Glimåkra Västergatan 5 är ett seniorboende i ett lummigt och lugnt område mitt i centrala Glimåkra. I huset finns lägenheter

Läs mer

PROGRAM HÖSTEN 2015 VÄLKOMNA!

PROGRAM HÖSTEN 2015 VÄLKOMNA! PROGRAM HÖSTEN 2015 VÄLKOMNA! Innehållsförteckning Sida Innehåll 2.... Innehållsförteckning. 3.... Ordföranden har ordet och Kanelbullens Konditori. 4.... Medlems och styrelsemöten, Prima Liv, PRO Café.

Läs mer

Hembygdsföreningarnas. Temaresor 2016

Hembygdsföreningarnas. Temaresor 2016 Hembygdsföreningarnas Temaresor 2016 1) Kulturresa i fager Kullabygd Hustoftagården Här har samma släkt bott sedan 1717 och fram tills dess att gården skänktes till Kullens hembygdsförening 1978. Delar

Läs mer

KULLABYGDENS PENSIONÄRSFÖRENING SPF 176 HÖGANÄS MEDLEMSBLAD

KULLABYGDENS PENSIONÄRSFÖRENING SPF 176 HÖGANÄS MEDLEMSBLAD KULLABYGDENS PENSIONÄRSFÖRENING SPF 176 HÖGANÄS MEDLEMSBLAD september, oktober, november 2014 Utflykt till Fredriksdal Fredriksdal är mycket på samma gång: vidsträckt park, friluftsmuseum, teaterscen,

Läs mer

Vill Du studera - resa uppleva?

Vill Du studera - resa uppleva? Brukspensionärerna Finspång Vill Du studera - resa uppleva? Idag har Du chansen att meddela oss Dina förväntningar och önskningar om studiecirklar, mötesprogram, resor och andra upplevelser! Det ligger

Läs mer

Afasiföreningens Höstprogram 2015

Afasiföreningens Höstprogram 2015 Afasiföreningens Höstprogram 2015 Kontakt: Tel: 054-21 90 01 Mobil: 076-100 22 52 ( Susanne ) Mailadress: info@afasivarmland.se Hemsida: www.afasivarmland.se Vi finns även på facebook Våra medlemsförmåner

Läs mer

SPF Högsboseniorerna. Foto Sia Magnusson

SPF Högsboseniorerna. Foto Sia Magnusson SPF Högsboseniorerna Foto Sia Magnusson PROGRAM VÅREN 2014 Göteborg i januari 2014 Hjärtligt välkomna till ett nytt verksamhetsår! Vi fortsätter att ha våra månadsmöten på onsdagar. Vi startar klockan

Läs mer

BUDKAFLE FÖR HÅBO KULTUR OCH HEMBYGDSFÖRENING

BUDKAFLE FÖR HÅBO KULTUR OCH HEMBYGDSFÖRENING 2012 Nr: 2 BUDKAFLE FÖR HÅBO KULTUR OCH HEMBYGDSFÖRENING Museets öppettider: Lördag-söndag under juni-augusti kl.11.00-15.00 Grupper hela året Årsmötet 28 mars i Övergransgården sidan 2 Torpbesök i tid

Läs mer

Program hösten Jeepläkare i Kenya berättar. Pegasus spelar miniteater. Grannarna underhåller på höstens fest. Lucia ger oss adventskänsla

Program hösten Jeepläkare i Kenya berättar. Pegasus spelar miniteater. Grannarna underhåller på höstens fest. Lucia ger oss adventskänsla Program hösten 2018 Föreningen präglas av nyckelorden GLÄDJE KVALITET GEMENSKAP Gamla som nya medlemmar är Välkomna! Jeepläkare i Kenya berättar Pegasus spelar miniteater Grannarna underhåller på höstens

Läs mer

HEMSLÖJDSBLADET Nr 2 Maj 2013

HEMSLÖJDSBLADET Nr 2 Maj 2013 HEMSLÖJDSBLADET Nr 2 Maj 2013 Ansvarig utgivare Birgítta Mauritzon STYRELSEN Telefon Ordförande Olle Laurell 532 552 74 Vice ordförande Else Eklöf 550 670 28 Sekreterare Birgitta Mauritzon 730 31 25 Vice

Läs mer

Du och alla andra är HJÄRTLIGT VÄLKOMNA till oss i vår.

Du och alla andra är HJÄRTLIGT VÄLKOMNA till oss i vår. Adress Hjärt- och Lungsjukas Förening i Lund MO Vårvädersvägen 4 D 22227 Lund Expeditionstid onsdag 10.00 12.00 Telefon 046 211 49 90 E-post info@lund.hjart-lung.se PlusGiro 13 58 61 3 Kontakt under sommaren:

Läs mer

SPF SENIORERNA Höganäs MEDLEMSBLAD 2015. september, oktober, november, december

SPF SENIORERNA Höganäs MEDLEMSBLAD 2015. september, oktober, november, december SPF SENIORERNA Höganäs MEDLEMSBLAD 2015 september, oktober, november, december Utflykt till Pumphuset och Citadellet i Landskrona 2/9 Färden går med buss till Landskrona och Pumphuset. Där ser vi skulpturkonst

Läs mer

Medelpunkten. en social mötesplats för seniorer och frivilliga. Foto Taina Ahola

Medelpunkten. en social mötesplats för seniorer och frivilliga. Foto Taina Ahola Medelpunkten en social mötesplats för seniorer och frivilliga Foto Taina Ahola September 2015 ANSLAGSTAVLAN Seniorveckan 13-18 september Seniorveckan invigs söndagen den 13 september av kommunstyrelsens

Läs mer

Medelpunkten en social mötesplats för seniorer och frivilliga

Medelpunkten en social mötesplats för seniorer och frivilliga 1 Medelpunkten en social mötesplats för seniorer och frivilliga Foto Taina Ahola September 2014 1 ANSLAGSTAVLAN Seniorveckan inleds den 7 september kl.14.00 med tal av Liliana Lindström och lite barsnack

Läs mer

Produkter och priser på Gammplatsen i Lycksele Priserna gäller tom 14 juni 2012

Produkter och priser på Gammplatsen i Lycksele Priserna gäller tom 14 juni 2012 Produkter och priser på Gammplatsen i Lycksele Priserna gäller tom 14 juni 2012 Öppettider och priser: 15 juni 25 aug, kl 11.00 17.00, alla dagar Hela Gammplatsen inklusive Skogsmuseet, Textilmuseet, Jaktmuseet,

Läs mer

Konsthallen ARTIPELAG och Nacka Forum

Konsthallen ARTIPELAG och Nacka Forum SPF Seniorerna Rosenkälla - Endagsresa Konsthallen ARTIPELAG och Nacka Forum Tisdag den 31 mars 2015 En endagsresa till - Artipelag - den nya privata konsthallen vid Baggensfjärden, på Värmdö, som invigdes

Läs mer

DHR Ängelholm NR. 2. 2014

DHR Ängelholm NR. 2. 2014 DHR Ängelholm NR. 2. 2014 DHR ÄNGELHOLM. dhr.angelholm@gmail.com MOBIL. 070 58 180 51 ORGANISATIONSNR: 839400-5931 BANKGIRO: 414-8698 Hemsida. dhr-angelholm.se ORDFÖRANDE. OVE JANSSON TEL. 0435-216 94

Läs mer

Nya Cirkelledare Trivselafton Siv, Magnus, Kersti & Kjell Kaffeträff Christina Dahlqvist

Nya Cirkelledare Trivselafton Siv, Magnus, Kersti & Kjell Kaffeträff Christina Dahlqvist Nytt Reseombud Majvor Hansson Nya Cirkelledare Trivselafton Siv, Magnus, Kersti & Kjell Kaffeträff Christina Dahlqvist Cirklar och övrig verksamhet Vi finns i PRO-lokalen, Varmfrontsgatan 23. Intresseanmälan

Läs mer

Hjärtbladet. Vi tar vid där sjukvården slutar! Februari Medlemsblad nr 5

Hjärtbladet. Vi tar vid där sjukvården slutar! Februari Medlemsblad nr 5 Hjärtbladet Medlemsblad nr 5 Februari 2018 Vi tar vid där sjukvården slutar! 1 Ordförande har Ordet! Hej alla, Tänk att det gått ett helt år sedan jag valdes och trädde in som ordförande för föreningen

Läs mer

Matlagning 2 för herrar på tisdagar kl 14:00 17:00. Kortspel på onsdagar jämna veckor kl 13:00 18:00

Matlagning 2 för herrar på tisdagar kl 14:00 17:00. Kortspel på onsdagar jämna veckor kl 13:00 18:00 Matlagning 2 för herrar på tisdagar kl 14:00 17:00 Kortspel på onsdagar jämna veckor kl 13:00 18:00 Stavgång har flyttat tillbaks till lördagar kl 11:15 13:00 Cirklar och övrig verksamhet Vi finns i PRO-lokalen,

Läs mer

Fritidsnytt. Nr 2/2015

Fritidsnytt. Nr 2/2015 Fritidsnytt Nr 2/2015 Här kommer höstens program! Här kommer en del av de aktiviteter som erbjuds denna termin. Det finns aktiviteter som du känner igen sedan innan, och vi erbjuder nya cirklar som vi

Läs mer

Hösten 2015. Dans. Bowling. Musikcafé. Simning. Disco. Grillning vid Glänninge. Och annat kul

Hösten 2015. Dans. Bowling. Musikcafé. Simning. Disco. Grillning vid Glänninge. Och annat kul Hösten 2015 Dans Bowling Musikcafé Simning Disco Grillning vid Glänninge Och annat kul I Samarbete med bl a Fub Laholm, Höks Hi, Fritid Halmstad, m fl. Hej! Från och med den 1:e januari 2015 finns fritidsprogrammet

Läs mer

Sjöbovägen Veberöd Tel: Ordföranden har ordet

Sjöbovägen Veberöd Tel: Ordföranden har ordet VÅRENS PROGRAM 2019 Ordföranden har ordet Ett stort tack för det gångna året och hopp om ett Gott Nytt År 2019. Här i programbladet för våren 2019 kan du ta del av vårt utbud av möten, fester, resor, cirklar

Läs mer

Bilaga. STUDIEPROGRAM för VÅREN 2015 DE FLESTA AV VÅRENS CIRKLAR 2015 STARTAR I VECKA 6. Anmälningstiden för vårens cirklar, se respektive cirkel

Bilaga. STUDIEPROGRAM för VÅREN 2015 DE FLESTA AV VÅRENS CIRKLAR 2015 STARTAR I VECKA 6. Anmälningstiden för vårens cirklar, se respektive cirkel Bilaga STUDIEPROGRAM för VÅREN 2015 Nytta, Nöje och Hälsa i samarbete med ABF DE FLESTA AV VÅRENS CIRKLAR 2015 STARTAR I VECKA 6 Anmälningstiden för vårens cirklar, se respektive cirkel STUDIEKOMMITTÉ

Läs mer

Hjärtbladet. Vi räddar liv! En uppskattande ros och ett hjärta till en del av våra frivilliga. Februari Medlemsblad nr 7

Hjärtbladet. Vi räddar liv! En uppskattande ros och ett hjärta till en del av våra frivilliga. Februari Medlemsblad nr 7 Hjärtbladet Medlemsblad nr 7 Februari 2019 En uppskattande ros och ett hjärta till en del av våra frivilliga Vi räddar liv! 1 Ordföranden har Ordet! Hej alla, Nu har jag varit ordförande under två år i

Läs mer

PRO Lindsdal Verksamhetsplan för Jazzcafé 1:a måndagen i månaden kl Folkets Hus Lindsdal Hans Johansson

PRO Lindsdal Verksamhetsplan för Jazzcafé 1:a måndagen i månaden kl Folkets Hus Lindsdal Hans Johansson PRO PRO Lindsdal Verksamhetsplan för 2019. Aktiviteter Våren: Stick-café onsdagar kl. 10.00 Lindsdals bibliotek Inga-Lott Håkansson 0480-473062 Träslöjd torsdagar kl. 15.00 Lindsdalsskolan Ingvar Carlsson

Läs mer

Vård- och omsorgsförvaltningen Stöd och aktivering för personer med funktionsnedsättning Fritidsverksamheten/F30. Din Fritid Hösten 2017

Vård- och omsorgsförvaltningen Stöd och aktivering för personer med funktionsnedsättning Fritidsverksamheten/F30. Din Fritid Hösten 2017 Vård- och omsorgsförvaltningen Stöd och aktivering för personer med funktionsnedsättning Fritidsverksamheten/F30 Din Fritid Hösten 2017 Innehåll Information om Fritidsverksamheten....... 3 Hemsidan och

Läs mer

Program för Våren 2015

Program för Våren 2015 Program för Våren 2015 Säkert vårtecken M/S Lagaholm Föreningslokal / Besöksadress Doktorsstigen 2 312 31 Laholm Öppet, Måndag - Torsdag 09.30-13.30 Kansliet: 0430-10088 E-post ordförande:claes@surfia.nu

Läs mer

MED RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR!

MED RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR! Trikumo Hej! vänder sig till dig som är anställd på minst 40% inom kommunen, Borgholm Energi samt Ölands Kommunalförbund. Mer information om exakta tider och prisuppgifter kommer senare på Trikumo s hemsida.

Läs mer

Tisdag 15 mars klockan 16.00-19.00 Drop in på biblioteket i S Sandby, Fritidsgatan 2, S Sandby tel. 046-35 64 33

Tisdag 15 mars klockan 16.00-19.00 Drop in på biblioteket i S Sandby, Fritidsgatan 2, S Sandby tel. 046-35 64 33 Dalbybygdens Släkt- och Folklivsforskarförening Aktiviteter under 2016 Reservation för eventuella ändringar och tillägg samt ändringar av tider. Information om ändringar sker genom uppdateringar via vårt

Läs mer

PROGRAM 485 BJÖRKEN 2016

PROGRAM 485 BJÖRKEN 2016 PROGRAM 485 BJÖRKEN 2016 Program 2016-2017 14 september: Månadsträff med Vikstasonen Torsten Hallman, fyrfaldig världsmästare i motocross. Berättar om sina framgångar världen över. 4 oktober: Kl 19.00

Läs mer

2007-08-27 Skogen i skolan -ett centrum för samarbete

2007-08-27 Skogen i skolan -ett centrum för samarbete 2007-08-27 Skogen i skolan -ett centrum för samarbete Tema Resa i Kina med Kultur, teknik och shopping 28 oktober - 4 november 2007 Inbjudan Tema Resa Kina Kultur, teknik och shopping Alla pratar om Kina

Läs mer

Program Anhörigcenter

Program Anhörigcenter Har du frågor, förslag eller funderingar - ta gärna kontakt. Du når oss säkrast måndag - torsdag 08.30-11.30 046-35 82 40 eller via e-post anhorigcenter@lund.se Anhörigkonsulent Maria Boberg Anhörigstödjare

Läs mer

Unionen-Seniorerna Sydväst Helsingborg HÖSTPROGRAM 2015

Unionen-Seniorerna Sydväst Helsingborg HÖSTPROGRAM 2015 Unionen-Seniorerna Sydväst Helsingborg HÖSTPROGRAM 2015 Kära Unionen-Senior! Välkommen till en ny termin! Vi hoppas att du ska finna höstens program attraktivt! Fredriksdals köksträdgård Utfärd till Wanås

Läs mer

ERSBODA 1 DETTA ÄR PRO Pensionärernas riksorganisation, PRO, är en intresseorganisation för Sveriges pensionärer. PRO är en självständig, partipolitiskt och religiöst obunden organisation. PRO medverkar

Läs mer

Din Fritid Våren 2016

Din Fritid Våren 2016 Vård- och omsorgsförvaltningen Stöd och aktivering för personer med funktionsnedsättning Fritidsverksamhet Din Fritid Våren 2016 Fritidsverksamhet för ungdomar och vuxna Innehåll Information Fritidsverksamheten....

Läs mer

Afasiföreningens Vårprogram 2016

Afasiföreningens Vårprogram 2016 Afasiföreningens Vårprogram 2016 Afasilyftets träningsverksamhet startar åter Måndag 11 januari och avslutas Torsdag 16 juni Kontakt: Tel: 054-21 90 01 Mobil: 076-100 22 52 ( Susanne ) Mailadress: info@afasivarmland.se

Läs mer

Bilaga. STUDIEPROGRAM för HÖSTEN 2017 DE FLESTA AV HÖSTENS CIRKLAR 2017 STARTAR I VECKA 35. Anmälningstiden för höstens cirklar, se respektive cirkel

Bilaga. STUDIEPROGRAM för HÖSTEN 2017 DE FLESTA AV HÖSTENS CIRKLAR 2017 STARTAR I VECKA 35. Anmälningstiden för höstens cirklar, se respektive cirkel Bilaga STUDIEPROGRAM för HÖSTEN 2017 Nytta, Nöje och Hälsa i samarbete med ABF DE FLESTA AV HÖSTENS CIRKLAR 2017 STARTAR I VECKA 35 Anmälningstiden för höstens cirklar, se respektive cirkel STUDIEKOMMITTÉ

Läs mer

En upplevelse utöver det vanliga! Res med Veterantåg. Se mer om verksamheten: www.fsvj.se

En upplevelse utöver det vanliga! Res med Veterantåg. Se mer om verksamheten: www.fsvj.se En upplevelse utöver det vanliga! Res med Veterantåg. 2015 Se mer om verksamheten: www.fsvj.se Föreningens namn är Föreningen Sörmlands Veteranjärnväg, kallad FSVJ. FSVJ är en ideell förening som är religiöst

Läs mer

Program för hösten 2018

Program för hösten 2018 Program för hösten 2018 Medlemsinformation. Vi vill att så många som möjligt anmäler sin e-postadress. Då sänder vi utskicken via den. Vi bidrar också alla till att minska miljöbelastningen genom minskad

Läs mer

Medlemsblad Sommar 2017

Medlemsblad Sommar 2017 Medlemsblad Sommar 2017 Kära medlem, Snart är det dags för vårterminens avslut med vår återkommande Sommarfest lördag den 10e juni. Vi vill tacka alla er för ert stöd och engagemang, det är mycket givande

Läs mer

Alla medlemmar önskas GOTT NYTT ÅR! Ni är alla HJÄRTLIGT VÄLKOMNA till oss i vår och sommar! För styrelsen Ingvar

Alla medlemmar önskas GOTT NYTT ÅR! Ni är alla HJÄRTLIGT VÄLKOMNA till oss i vår och sommar! För styrelsen Ingvar Adress Vårvädersvägen 4D, 222 27 Lund Expeditionstid Onsdagar 10 00 12 00 16 juni till 18 augusti har vi sommarstängt! Telefon 046 211 49 90 E-post info@lund.hjart-lung.se Plusgiro 13 58 61 3 Bankgiro

Läs mer

Kyrkan på Facebook. Stockholm Göteborg Malmö. Mer information om de tre kurserna. Välkommen till kurs

Kyrkan på Facebook. Stockholm Göteborg Malmö. Mer information om de tre kurserna. Välkommen till kurs Välkommen till kurs Kyrkan på Facebook I februari, mars och april arrangeras tre olika kurser om Facebook för dig som är anställd eller på annat sätt verksam inom kyrka och församling: En grundkurs för

Läs mer

Medelpunkten. en social mötesplats för seniorer och frivilliga. Humlorna från Veberöd underhåller den 12 maj kl.14.00 Maj 2014

Medelpunkten. en social mötesplats för seniorer och frivilliga. Humlorna från Veberöd underhåller den 12 maj kl.14.00 Maj 2014 1 Medelpunkten en social mötesplats för seniorer och frivilliga Humlorna från Veberöd underhåller den 12 maj kl.14.00 Maj 2014 1 Foto Taina Ahola ANSLAGSTAVLAN Ört och Kryddcafé Kom på vårt första Ört

Läs mer

Kom med och forma framtiden för pensionärer. Medlemsmöten-Cirklar-Friskvård-Utflykter med buss o bil. Motionsdanser-Temakvällar

Kom med och forma framtiden för pensionärer. Medlemsmöten-Cirklar-Friskvård-Utflykter med buss o bil. Motionsdanser-Temakvällar Höör 2016 höst - vinter Kom med och forma framtiden för pensionärer Medlemsmöten-Cirklar-Friskvård-Utflykter med buss o bil Motionsdanser-Temakvällar PRO Höör Expedition Storgatan 7 Hemsida: pro.se/hoor

Läs mer

Kungsör. Program Välkommen till våra aktiviteter.

Kungsör. Program Välkommen till våra aktiviteter. Kungsör Program 2019. Välkommen till våra aktiviteter. www.pro.se/kungsor Ordförande Gunilla Lindström 128 40 V. ordförande Studieorganisatör Ulla Stenberg 130 94 Sekreterare Britt Lindgren 0704109112

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE

VERKSAMHETSBERÄTTELSE PRO KULTUR För oss yngre som blivit lite äldre VERKSAMHETSBERÄTTELSE PRO Kultur Malmö redovisar härmed sin verksamhet för perioden 1 januari 2015 till 31 december 2015, PRO Kultur Malmö/VERKSAMHETSBERÄTTELSE

Läs mer

Programblad Hösten 2015

Programblad Hösten 2015 Programblad Hösten 2015 INFLYTANDE VALFRIHET LIVSKVALITET ENSKEDE - ÅRSTA Ordföranden har ordet Hej igen och välkomna åter. Nu är det dags för höstens aktiviteter. Vår duktiga programkommitté: Ingrid,

Läs mer

Aktuellt. PRO Vänner. PRO Skåne. Fortsättning. Detta händer i sep-okt:

Aktuellt. PRO Vänner. PRO Skåne. Fortsättning. Detta händer i sep-okt: Aktuellt Nummer 9 september 2013 PRO Skåne Ö Rönneholmsv 2 Box 170 21 200 10 Malmö 040-30 69 90 pro-skane@skane.pro.se www.pro.se/skane Exp. & telefontid: Må - to 9-12 & 13-15 Fr 9-12 Månadens citat "Din

Läs mer

SPF SENIORERNA Höganäs MEDLEMSBLAD 2016. januari, februari, mars

SPF SENIORERNA Höganäs MEDLEMSBLAD 2016. januari, februari, mars SPF SENIORERNA Höganäs MEDLEMSBLAD 2016 januari, februari, mars Från kol till kruka 13/1 Kullahistorikern Torbjörn Gerward kåserar om Bruket - området kring Höganäsbolaget och Höganäs Outlet. När: Onsdag

Läs mer

Nyhetsbrev Nr 3-2011. Ordföranden har ordet. Person-nytt: Hej alla KLF:are!

Nyhetsbrev Nr 3-2011. Ordföranden har ordet. Person-nytt: Hej alla KLF:are! 1 Nyhetsbrev Nr 3-2011 2011-06-13 Information till medlemmar inom KLF Göteborgskretsen Ordföranden har ordet Hej alla KLF:are! I din hand eller på bildskärmen har du nu vårt höstprogram. Vi hoppas att

Läs mer

Sommarsemester. Arrangeras av Fritidsverksamheten Stöd- och serviceenheten

Sommarsemester. Arrangeras av Fritidsverksamheten Stöd- och serviceenheten Sommarsemester 2011 Arrangeras av Stöd- och serviceenheten Vi möts Sommarkurs på Önnestads folkhögskola 4 8 juli 2011 Spela teater. Spela trumma. Spela boll. Spela roll Du ska ta plats! Sjunga, dansa och

Läs mer

Program våren 2016 Föreningen präglas av nyckelorden GLÄDJE KVALITET GEMENSKAP Gamla som nya medlemmar är välkomna!

Program våren 2016 Föreningen präglas av nyckelorden GLÄDJE KVALITET GEMENSKAP Gamla som nya medlemmar är välkomna! Gävle Program våren 2016 Föreningen präglas av nyckelorden GLÄDJE KVALITET GEMENSKAP Gamla som nya medlemmar är välkomna! Jack and the Rippers inleder vårsäsongen med musiken vi minns från 60- och 70-talen.

Läs mer

Program 2010 Trikumo MED RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR! Hälso- och klimatjakten Fortsätter under våren och avslutas den 16 maj.

Program 2010 Trikumo MED RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR! Hälso- och klimatjakten Fortsätter under våren och avslutas den 16 maj. Trikumo Hej! vänder sig till dig som är anställd på minst 40% inom kommunen, Borgholm Energi samt Ölands Kommunalförbund. Vi har planerat mycket inför 2010! Här kan ni läsa om alla våra aktiviteter, resor

Läs mer

Program våren Fängslande Berättelser. Vårupptakt. Årsmöte till Klassiska toner. Deckare i Gävlemiljö av Mikael Ressem

Program våren Fängslande Berättelser. Vårupptakt. Årsmöte till Klassiska toner. Deckare i Gävlemiljö av Mikael Ressem Program våren 2018 Föreningen präglas av nyckelorden GLÄDJE KVALITET GEMENSKAP Gamla som nya lemmar är Välkomna! Vårupptakt Sören Rydgren och hans dragspel Fängslande Berättelser Katarina Kallings Deckare

Läs mer

Fritidsnytt. Nr 2/2013

Fritidsnytt. Nr 2/2013 Fritidsnytt Nr 2/2013 Här kommer höstens program! Här kommer en del av de aktiviteter som erbjuds denna termin. Det finns aktiviteter som du känner igen sedan innan, och vi erbjuder nya cirklar som vi

Läs mer

Vallebygden. RESE- OCH PROGRAMBLAD Mars 2018 Augusti 2018

Vallebygden. RESE- OCH PROGRAMBLAD Mars 2018 Augusti 2018 Vallebygden RESE- OCH PROGRAMBLAD Mars 2018 Augusti 2018 Föreningen tillhör SPF Seniorerna, en partipolitiskt och religiöst obunden medlemsorganisation för alla som har rätt till pension i Sverige, oavsett

Läs mer

Medlemsbrev 2:2012. För styrelsen i Linköpings Domkyrkas Vänner

Medlemsbrev 2:2012. För styrelsen i Linköpings Domkyrkas Vänner Medlemsbrev 2:2012 Efter en kall vinter och vår så går vi nu mot en skön sommartid för rekreation och njutning. Sommaren är också en tid då vår Domkyrka erbjuder ett rikt och varierat utbud. Domkyrkokaplan

Läs mer

HÖSTPROGRAM IF Metallpensionärer

HÖSTPROGRAM IF Metallpensionärer HÖSTPROGRAM 2018 IF Metallpensionärer PROGRAM HÖSTEN 2018 PROGRAM HÖSTEN 2018 PROGRAM HÖ Hej Metallpensionär! Omslagsbild: Taket på förra Hasselbladsfabriken Lilla Bommen Sten Magnusson GLÖM INTE ATT RÖSTA

Läs mer

Välkommen till. Borgholm! 1-2 juni 2010. Programmet på sidorna nedan är hämtade från Stämmotidningen 2010.

Välkommen till. Borgholm! 1-2 juni 2010. Programmet på sidorna nedan är hämtade från Stämmotidningen 2010. Välkommen till Borgholm! 1-2 juni 2010 Programmet på sidorna nedan är hämtade från Stämmotidningen 2010. Hela Stämmotidningen kan beställas på: elisabeth@secher.pp.se. Tidningen medföljde också Svensk

Läs mer

Afasiföreningens Höstprogram 2014

Afasiföreningens Höstprogram 2014 Afasiföreningens Höstprogram 2014 Kontakt: Tel: 054-21 90 01 Mobil: 076-100 22 52 ( Susanne ) Mailadress: info@afasivarmland.se Hemsida: www.afasivarmland.se Vi finns även på facebook Besök oss gärna:

Läs mer

Vi jobbar för att livet som pensionär ska vara både roligare och mer utvecklande.

Vi jobbar för att livet som pensionär ska vara både roligare och mer utvecklande. 1 Skellefteå i december 2017 Välkommen till PRO Skellefteå under 2018! Alla pensionärer, oavsett ålder och bostadsort, är välkomna till PRO Skellefteå och alla aktiviteter. Har du, som redan är medlem,

Läs mer

Medelpunkten. en social mötesplats för seniorer och frivilliga. Grillning den 25/6 kl.12.00 föranmälans krav Juni-juli 2014

Medelpunkten. en social mötesplats för seniorer och frivilliga. Grillning den 25/6 kl.12.00 föranmälans krav Juni-juli 2014 1 Medelpunkten en social mötesplats för seniorer och frivilliga Grillning den 25/6 kl.12.00 föranmälans krav Foto Taina Ahola Juni-juli 2014 1 ANSLAGSTAVLAN Semesterstängt Medelpunkten har stängt för aktiviteter

Läs mer

Resor och Läger Sommaren 2013

Resor och Läger Sommaren 2013 Resor och Läger Sommaren 2013 Fritid LSS i Simrishamn, Sjöbo, Skurup, Tomelilla och Ystad har ett gemensamt utbud av resor och lägerverksamhet. et är anpassat till hur många som följer med eller får plats

Läs mer

Program våren Egons Kvartett inleder vårsäsongen. Tolvan, Basen och Ukulisten spelar och sjunger. Men var är Egon? Lira Stråkkvartett

Program våren Egons Kvartett inleder vårsäsongen. Tolvan, Basen och Ukulisten spelar och sjunger. Men var är Egon? Lira Stråkkvartett Program våren 2017 Föreningen präglas av nyckelorden GLÄDJE KVALITET GEMENSKAP Gamla som nya medlemmar är Välkomna! Egons Kvartett inleder vårsäsongen. Tolvan, Basen och Ukulisten spelar och sjunger. Men

Läs mer

Reumatikerföreningen. Vår/Sommar 2014. KALLELSE/INBJUDAN till Reumatikerföreningen Lidköpings ÅRSMÖTE

Reumatikerföreningen. Vår/Sommar 2014. KALLELSE/INBJUDAN till Reumatikerföreningen Lidköpings ÅRSMÖTE Reumatikerföreningen Vår/Sommar 2014 KALLELSE/INBJUDAN till Reumatikerföreningen Lidköpings ÅRSMÖTE Årsmöte för verksamhetsåret 2013 onsdagen den 19 februari kl 18:30 i Lidbeckska huset Årsmötesförhandlingar

Läs mer

KARLSTAD CENTRUM PROGRAM Dina förmåner som medlem

KARLSTAD CENTRUM PROGRAM Dina förmåner som medlem KARLSTAD CENTRUM PROGRAM 2019 Dina förmåner som medlem Rätt att delta i vår förenings samtliga aktiviteter Tidningen Pensionären - 9 nummer PRO Mervärde rabatter Rabatt på SJ och Ålandsfärjorna Försäkringar

Läs mer

Fritidskatalog Våren 2010

Fritidskatalog Våren 2010 Fritidskatalog Våren 2010 HEJ! I denna katalog hittar du vårens fritidsaktiviteter. Hoppas att du ska hitta något som du tycker är roligt. Vi ser fram emot att så många som möjligt kan komma och ha kul

Läs mer

Sommarlov. Fritidsgårdarna Bjuvs Kommun

Sommarlov. Fritidsgårdarna Bjuvs Kommun Sommarlov Fritidsgårdarna Bjuvs Kommun Bjuvs Fritidsgård Tel: 042-458 50 97 Vecka 25 Måndag 17 juni Öppet 13.00 17.00 Tisdag 18 juni Midsommarfest. Kostnad 100kr. Anmälan sker till personalen. obs! öppet

Läs mer

Sjöbovägen Veberöd Tel: Ordföranden har ordet. Ett stort tack för ert deltagandet i våra aktiviteter under våren 2019.

Sjöbovägen Veberöd Tel: Ordföranden har ordet. Ett stort tack för ert deltagandet i våra aktiviteter under våren 2019. HÖSTENS PROGRAM 2019 Ordföranden har ordet Ett stort tack för ert deltagandet i våra aktiviteter under våren 2019. Här i programbladet för hösten 2019 kan du ta del av vårt utbud av möten, fester, resor,

Läs mer

PRO Eslöv 2017 styrelse och expedition.

PRO Eslöv 2017 styrelse och expedition. PRO Eslöv 2017 styrelse och expedition. Ordförande Lena Larsson 073-370 59 23 Kassör Gunilla Gulam 073-344 64 04 Sekreterare Ulla-Berit Nilsson 0413-162 20 Studieorganisatör Ally Grönvall 0413-165 18 V.

Läs mer

S , S

S , S 1 Dalbybygdens Släkt- och Folklivsforskarförening Aktiviteter under 2017 Reservation för eventuella ändringar och tillägg samt ändringar av tider. Information om ändringar sker genom uppdateringar via

Läs mer

ESLÖV Program för våren och sommaren 2014.

ESLÖV Program för våren och sommaren 2014. ESLÖV Program för våren och sommaren 2014. PRO är en organisation för alla pensionärer - En folkrörelse i tiden! PRO Eslöv 2014 styrelse och expedition. Ordförande Lena Larsson 0413-161 47 Kassör Gunilla

Läs mer

Medlemsblad Maj 2017

Medlemsblad Maj 2017 Medlemsblad Maj 2017 Medlemsutskick Får du vårt medlemsbrev via epost? För en miljövänligare kommunikation och för att underlätta kontakten med våra medlemmar efterlyses din epost-adress. Skicka det gärna

Läs mer

Välkomna till Noaks Ark Syds nyhetsbrev för Detta händer i december

Välkomna till Noaks Ark Syds nyhetsbrev för Detta händer i december Välkomna till Noaks Ark Syds nyhetsbrev för 2017 Detta händer i december Har du vägarna förbi, kom gärna upp och ta en kopp kaffe/te. Våra öppettider: måndag, tisdag, torsdag 10-16 och fredagar 10-15.

Läs mer

Kultur. Malmö. Föreningen för alla kulturintresserade pensionärer i Malmö med omnejd

Kultur. Malmö. Föreningen för alla kulturintresserade pensionärer i Malmö med omnejd Kultur Malmö Föreningen för alla kulturintresserade pensionärer i Malmö med omnejd Vårprogram 2017 1 Välkommen till Pro Kultur Malmö Du håller i dina händer vårens program 2017 från PRO Kultur Malmö. Det

Läs mer

Programblad nr 2, vår-sommar 2009

Programblad nr 2, vår-sommar 2009 Programblad nr 2, vår-sommar 2009 Gillet fyller tio i år. Det måste vi fira! Tänk så fort tiden går, säsongerna susar förbi och nu börjar en ny odlingsperiod igen men när detta skrivs har just den begynnande

Läs mer

Föreningen omfattar medlemmar från Lund, Staffanstorp, Burlöv, Kävlinge och Lomma/Bjärred kommuner

Föreningen omfattar medlemmar från Lund, Staffanstorp, Burlöv, Kävlinge och Lomma/Bjärred kommuner Föreningen omfattar medlemmar från Lund, Staffanstorp, Burlöv, Kävlinge och Lomma/Bjärred kommuner Adress Föreningen HjärtLung i Lund Vårvädersvägen 4 D 22227 Lund Expeditionstid onsdag 10.00 12.00 Telefon

Läs mer

Sjöbovägen Veberöd Tel: Ordföranden har ordet

Sjöbovägen Veberöd Tel: Ordföranden har ordet PROGRAM VÅREN 2018 Ordföranden har ordet PRO är Sveriges största seniororganisation. Vill du vara med och förändra, är du välkommen till oss i PRO Veberöd, där du får många fördelar som medlem. I vårt

Läs mer