INDUSTRI SÄKRA & SLITSTARKA GOLVLÖSNINGAR

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "INDUSTRI SÄKRA & SLITSTARKA GOLVLÖSNINGAR"

Transkript

1 INDUSTRI SÄKRA & SLITSTARKA GOLVLÖSNINGAR Skaffa dig ett bra fotfäste

2 Altro har olika golvlösningar för alla miljöer och behov i en industri Med Altros heltäckande sortiment av golv behöver du ingen annan leverantör. Lägg till detta all den support och tekniska uppbackning som du får från våra säljare och tekniker, så vet du att du alltid är säker på att få den optimala lösningen, anpassad efter dina behov och ekonomiska ramar. Altro är ju först och främst kända för säkerhetsgolv men har genom åren kompletterat utbudet med andra specialtillverkade golvprodukter. Så om du vill ha en enda samarbetspartner när det gäller golv, vet du nu vart du ska vända dig. Eller hur? Industri Golvmaterialet som ger en unik livslängd Underlaget på konstruktionsbetongen gör att golvytan snabbt nöts ner. Ojämnheter och damm blir resultatet. Inblandningen mineralkorn i Ibolithgolven bildar en homogen 10 mm tjock yta och därför slipper man ojämnt slitage och damm. En stor fördel med Ibolith, och den unika rundkorniga ballasten, är att vi kan skräddarsy sammansättningen och noggrant gradera hårdheten så den blir optimal. Med andra ord är du alltid garanterad en jämn och hög kvalitet, oavsett var golvet läggs. Ett Ibolith hårdbetonggolv ger därmed en högre säkerhetsnivå i längden. Ren miljö är lönsamt Damm, sot och andra partiklar är kvalitetens värsta fiende. Ju mer elektronik och finmekanik (eller höga hygieniska krav) i produktionen desto väsentligare är det att golvet är lättstädat, slitstarkt och minimerar risken för kassationer. Altro har en rad speciallösningar som spänner över de flesta behov. Från renrum (vi har väggarna också) till dammfria lagermiljöer. Men det spelar ingen roll hur bra produkterna är från början om det inte finns ett regelbundet underhåll. Det vet vi och vi vet också hur mycket kostnader det kan dra med sig. Därför har vi tagit fram detaljerade instruktioner och i vissa fall (för säkerhetens skull) även hela serier med rengöringsmedel anpassade till golven.

3 Hur olika industrier än är, så är behoven av funktionella, säkra och inte minst ekonomiska golvlösningar ofta desamma. Och det är ett säkert val att välja Altro som totalleverantör av allt som har med golv att göra. Vill du veta mer i detalj om färger och material så rekommenderar vi vår hemsida ALTROSMOOTH ETHOS & MOODS AltroSmooth Ethos är en trämönstrad kollektion (Moods är marmormönstrat) av släta ytbehandlade vinylgolv som är lättstädade och slitstarka. Golvet är väldigt följsamt vilket gör installationen både snabb och enkel. Kan användas tillsammans med Altro Everlay om underlaget är fuktigt eller lösläggning önskas. ALTRO SAFETY IP20 Ett äkta säkerhetsgolv från Altro som sätter ny standard för skönhet. Tillsatsen av färgade vinylchips skapar ett synligt mönster som ger oändliga mönsterkombinationer. Perfekt för att skapa en avkopplande miljö i matsalen eller andra personalrum. NUWAY & ALTRO SAFETY VM20 Med Nuway entrésystem håller du all smuts kvar i vindfånget. Och med VM20 finns inga gränser för hur välkomnande och färgrik du kan göra entrén och receptionen. Vill du ha hjälp att ta fram avancerade motiv (som firmalogo) så ring oss på Altro. KONTOR MATSAL ENTRÉ & RECEPTION ALTRO QUARTZ VINYL Flexibelt, slitstarkt och lätt att underhålla är bara några av fördelarna med Quartz Vinyl. Golvet kommer i plattor om 30x30 cm så det är lekande lätt att lägga. TRAPPOR & ENTRESOLGOLV GYM T ALTRO NUVOLA & ALTRO SAFETY D25 I kontorskorridorer rekommenderar vi D25 som är lika stegsäkert som snyggt och ekonomiskt. Men är det mycket spring behövs rätt golv. Får vi då rekommendera Altro Nuvola, vår serie av gummibaserade golv: Cirrus, Nimbus, Stratus och Cumulus. ALTRO NUVOLA SPORT Denna 3-6 mm tjocka gummimatta har mycket bra stötdämpning och god förmåga att uppta både punktlast och fördelad belastning. Mindre skaderisker och effektivare träning, med andra ord.

4 ALTRO SAFETY K30 Ett extremt slitstarkt och tjockt säkerhetsgolv speciellt framtagen för köksmiljöer. K30 s utprovade mönstrade yta ger bra grepp oavsett spill av fett, vatten etc. Dessutom är golvet resistent mot kemikalier och syror samt har inbyggd bakteriostat. Ytterligare ett plus är att det både är lättstädat och ergonomiskt. ALTRO SAFETY X40 Altro X40 är ett speciellt industrisäkerhetsgolv för ytor där tunga skarpa metallföremål kan skära sönder tunnare golv, eller där vridande gaffeltruckar kan förstöra ett klenare golvmaterial. X40 är 4 mm tjockt och har alla säkerhetskännetecken som förväntas av ett Altro Safety golv. KÖK ALTRO IBOLITH LAGERUTRYMME & V ARUMOTTAGNING Ibolith hårdbetonggolv lämpar sig för alla typer av tillverkande industrier som har höga krav på sina golv. Ibolith tål tack vare den speciella ballasten extremt hård belastning och trafik, utan att slitas ojämnt och börja damma. Att ett Ibolith golv dessutom är lättstädat är ännu ett plus. ILLVERKNING LABRATORIER ALTRO SAFETY VM20SD VM20SD är Altros säkra och ekonomiska alternativ till släta vinylgolv som dessutom är antistatiskt. En stor fördel är att du kan trådsvetsa golvet och dra upp det på väggarna vilket skapar ett fullhygieniskt renrum. VM20SD finns i fyra färgställningar och VM20 kommer i 18 matchande färger. OMKLÄDNINGSRUM ALTRO WHITEROCK ALTRO SAFETY T20 & IPT20 Altro Safety T20 och IPT20 är speciellt framtagna för bästa säkerhet i barfotamiljöer, som t ex duschar. Dessa 2 mm tjocka golv har en präglad yta och hårdpartiklar genom hela tjockleken. Finns i 10 olika pastellfärger och mönstrade nyanser. Till alla andra personalutrymmen rekommenderar vi gärna IP20 eller VM20. Din Altro-säljare berättar gärna mer. Whiterocks ogenomträngliga och lättstädade yta uppfyller de strängaste hygienregler. Den förhindrar att smuts, sot, bakterier och lukt fastnar på ytan. Whiterock är lösningen om det finns behov av renrum eller i rum där hygienkraven är höga. Lite färg på väggarna? Whiterock finns i rena pastellfärger eller med diskreta mönster.

5 Golv gjorda för hård trafik Trafiken på golvet har ökat med åren. Den har inte bara blivit allt mer intensiv utan framför allt tyngre samtidigt som olika standardiseringsnormer gör att hårda kvalitetskriterier ständigt måste uppfyllas. Lägg till detta dagens krav på leveranssäkerhet och tillförlitlighet i logistiken så får inget lov att brista och gå fel. Allra minst något så basalt som ett golv. Kraven och förväntningarna på ett golvs prestanda och tillförlitlighet har därmed skruvats upp i samma takt som själva verksamheten på golvet. Därför är det inte underligt att allt fler företag upptäcker alla fördelar och den trygghet som ett samarbete med Altro ger. Läs mer på vår hemsida, Säkerheten är avgörande för en sund ekonomi I grunden på ett Safety golv finns en unik patenterad konstruktion av flexibel vinyl av hög kvalitet, med färgade kvartskorn och karborundum genom hela tjockleken, samt diamanthård kiselkarbid i ytan som skapar ett stegsäkert, slitstarkt golv som även är lättstädat. Och så här fungerar det i praktiken: trycket från foten komprimerar golvet och frilägger stegsäkra partiklar på ytan för att ge ett säkert fotfäste. När trycket försvinner återfår golvet sin ursprungliga släta yta. Under årens lopp har vi på Altro utvecklat och förfinat våra Safety golv med bakteriostat och i vissa fall är de också antistatiska. Dessutom har vi alltid haft användarens nytta i fokus. Därför är det applikationen som styr vår rekommendation. Vilket du ser här i denna folder. Ekonomin blir bara bättre och bättre med åren Oavsett om du väljer att lägga ett Ibolith hårdbetonggolv eller ett Altro Safety så har vi utarbetat rekommendationer om skötsel och rengöring. I vissa fall har vi även specialframtagna rengöringsprodukter som garanterar bästa möjliga livslängd och renlighet. Hur du än ser på det så är det ju med golv som med det mesta annat här i världen; ju mer omtanke och vård, desto längre får du det bästa ut av dem. Det gäller både säkerhetsmässigt och krasst ekonomiskt. Faktorer som är avgörande om du väljer ett golv från Altro.

6 Altros produktsortiment PRODUKTGRUPP EGENSKAPER APPLIKATIONER Altro Safety Stegsäkra golv Inget annat säkerhetsgolv ger lika många olika lösningar, anpassade efter kundernas vitt skilda praktiska behov. Vår mer än 50-åriga erfarenhet av säkerhetsgolv som uppfyller internationella hygieniska krav är oöverträffad. Kök och matsal Laboratorier Entré Omklädningsrum och duschutrymmen Trappor Tillverkning Altro Nuvola Gummigolv AltroSmooth Ethos & Moods Slätt vinylgolv Altro Quartz Vinyl Vinyplattor Altro Whiterock Väggsystem Nuway Entrésystem Våra nya gummigolv med fräscha färger som passar där slitstyrka krävs. De har mycket god gångkomfort, är lätta att lägga samt har en utomordentlig motståndskraft mot t ex cigarrettglöd. Slätt vinylgolv på rulle i trämönster eller sten- och marmormönster. Altro Quartz Vinylplattor har en marmorerad yta och ett ytskikt av PUR. Altro Whiterock är det perfekta valet för utrymmen där man söker efter vägglösningar. Altro Whiterock kan lätt installeras ovanpå de flesta lodade underlag med minimala förberedelser eller avbrott. Nuways entrésystem håller sand, grus och väta borta från husets golv och mattor med resultatet att dessa får ett betydligt längre liv med lägre underhålls- och städkostnader. Korridorer Gångar Trappor Kontor Personalutrymmen Korridorer Laboratorier Renrum Tillverkning Entré Vindfång Altro Ibolith Hårdbetonggolv Ett golv för industrin där trafiken är tung och intensiv samtidigt som höga krav ställs på hållbarhet. 10 mm hårdbetonggolv som läggs vått i vått vid nyproduktion. Garage Förråd Varumottagningar Last- och lossning Lager Altro Nordic Altros unika säkerhetsgolv har minskat halk- och fallolyckor under mer än 50 år. Vi har ett världsomspännande rykte som pionjärer vad gäller utveckling och framställning av säkerhetsgolv. Inga andra säkerhetsgolv ger dig lika många olika lösningar oavsett dina krav eller behov. Våra säkerhetsgolv uppfyller alla internationella krav. Vår noggranna kvalitetskontroll, från råmaterial till färdig produkt, ger världen golv som bevarar sin stegsäkerhet och slitstyrka liksom sin färgstabilitet och hygieniska egenskaper under hela sin livslängd. ALTRO NORDIC AB, Box 9055, Flintyxegatan 4, Malmö, Tel: , Fax: , E-post: info@altro.se

VÅRD & OMSORG HYGIENSKA & SLITSTARKA GOLVLÖSNINGAR

VÅRD & OMSORG HYGIENSKA & SLITSTARKA GOLVLÖSNINGAR VÅRD & OMSORG HYGIENSKA & SLITSTARKA GOLVLÖSNINGAR Säkerheten går alltid i första hand Vi har golv anpassade till alla rum på sjukhus och vårdhem. Det är stor skillnad mellan golv och golv. Kulvert, akutmottagning,

Läs mer

INNEHÅLL. Tänk på att: GYM&FITNESS. - välja ett golv som passar in - ha rätt golv på rätt plats - dela in golvet i olika zoner

INNEHÅLL. Tänk på att: GYM&FITNESS. - välja ett golv som passar in - ha rätt golv på rätt plats - dela in golvet i olika zoner Gym & Fitness 04 Tänk på att: - välja ett golv som passar in - ha rätt golv på rätt plats - dela in golvet i olika zoner GYM&FITNESS Rätt golv - avgörande faktor Ljuddämpande golv Gummimattor 04 06 08

Läs mer

Modern Betong. Fogfria golvlösningar. Hållbara och dekorativa golv i polyuretan, epoxi och Ucrete

Modern Betong. Fogfria golvlösningar. Hållbara och dekorativa golv i polyuretan, epoxi och Ucrete Modern Betong Fogfria golvlösningar Hållbara och dekorativa golv i polyuretan, epoxi och Ucrete Polyuretan Den mest övertygande egenskapen hos polyuretan är dess förmåga att tillmötesgå olika krav genom

Läs mer

Introduktion till Altro gummigolv

Introduktion till Altro gummigolv Introduktion till Altro gummigolv Introduktion till Altro gummigolv Mjukt, spänstigt och tåligt. Gummi är både starkt och hållbart, men dessutom skönt att gå på. Altro Nuvola Gummigolv står emot stötar

Läs mer

KÅBE CORAL. Ordertelefon 0585-255 50 www.kabe-mattan.se

KÅBE CORAL. Ordertelefon 0585-255 50 www.kabe-mattan.se KÅBE CORAL Ordertelefon 0585-255 50 www.kabe-mattan.se FRÅN PRAKTISK OCH FUNKTIONELL... Antal steg för att stoppa 90% av smutsen Gata (standard) smuts Strand sand Extrem lera...till ATTRAKTIV OCH SPECIELL

Läs mer

Industrigolv. Tilltalande skydd för golv och väggar. Högsta kvalitet för krävande industrier. För utrymmen med specifi ka krav

Industrigolv. Tilltalande skydd för golv och väggar. Högsta kvalitet för krävande industrier. För utrymmen med specifi ka krav Industrigolv Tilltalande skydd för golv och väggar Högsta kvalitet för krävande industrier För utrymmen med specifi ka krav Någon du kan lita på Välkommen till Indufl oor med fogfria lösningar för industrigolv

Läs mer

Funktion, kommunikation, design.

Funktion, kommunikation, design. Entrémattor. Funktion, kommunikation, design. Vår service Vår kunskap din fördel Omkring 80 % av all smuts och damm som finns i era lokaler kommer in via skorna. Därför är det en mycket god idé att stoppa

Läs mer

Stå upp på jobbet - skjut undan stolen, res dig upp så mår du bättre.

Stå upp på jobbet - skjut undan stolen, res dig upp så mår du bättre. 2 Stå upp på jobbet - skjut undan stolen, res dig upp så mår du bättre. Vi rör oss för lite. Vi sitter stilla framför datorn på jobbet, framför teven hemma och färdas stillasittande där emellan. Sittsjukan

Läs mer

Vi har sedan 1982 haft ett

Vi har sedan 1982 haft ett Mattor. Mattor. Vårt utbud: Entrémattor, utomhus Entrémattor för utomhusbruk hjälper på ett effektivt sätt till att ta bort grov smuts och grus samt att samla upp väta innan det når känsliga inomhusgolv.

Läs mer

STATLIGT RAMAVTAL MÖBLER & INREDNING. Avtal 96-73-2014:017. Kinnarps AB 556256-6736 SORTIMENT MATTING OMR A MÖBLER FÖR ARBETE & FÖRVARING

STATLIGT RAMAVTAL MÖBLER & INREDNING. Avtal 96-73-2014:017. Kinnarps AB 556256-6736 SORTIMENT MATTING OMR A MÖBLER FÖR ARBETE & FÖRVARING STATLIGT RAMAVTAL MÖBLER & INREDNING OMR A MÖBLER FÖR ARBETE & FÖRVARING Avtal 96-73-2014:017 Produktlista nr 1 Kinnarps AB 556256-6736 SORTIMENT MATTING 1 Träna på kontoret Stå upp och jobba - må bättre!

Läs mer

En naturprodukt. Jute Cork Trämjöl Harts

En naturprodukt. Jute Cork Trämjöl Harts Lino Art Linea Lino Art Linea 01. Linoleum, en naturprodukt 02. DLW golvmaterial En stolt tradition 03. Kollektionen Lino Art Linea 04. Tekniska data 05. LPX Enkel rengöring 06. Användningsområden 07.

Läs mer

Kompatibelt golv- och väggbeklädnadssystem. Som gjorda för varandra

Kompatibelt golv- och väggbeklädnadssystem. Som gjorda för varandra Altros golv och väggbeklädnad den kompletta lösningen Kompatibelt golv- och väggbeklädnadssystem Lothingland Community Unit Som gjorda för varandra Romeo och Julia. Filip och Fredrik. Korv och mos. Vissa

Läs mer

STÄDNING OCH UNDERHÅLL

STÄDNING OCH UNDERHÅLL STÄDANVISNINGAR OFFENTLIGA MILJÖER för CC Höganäs kakel och klinker. VÄRDA ATT VÅRDA Golv i offentliga miljöer väljs av speciella orsaker. I köpcentrumet ska golvet vara både funktionellt och vackert,

Läs mer

Funktion kommunikation design.

Funktion kommunikation design. Entrémattor. Funktion kommunikation design. Hyr entrémattor Funktion som lönar sig. Omkring 80 % av all smuts och damm som finns i era lokaler kommer in via skorna. Därför är det en mycket god idé att

Läs mer

TORKMATERIAL IKATEX BOX. ikatex TEXTILA TORKDUKAR AV HÖG KVALITET I PRAKTISK FÖRPACKNING

TORKMATERIAL IKATEX BOX. ikatex TEXTILA TORKDUKAR AV HÖG KVALITET I PRAKTISK FÖRPACKNING TORKMATERIAL ikatex IKATEX BOX TEXTILA TORKDUKAR AV HÖG KVALITET I PRAKTISK FÖRPACKNING Ikatex är en serie av textila, högklassiga torkdukar för den mest krävande användaren. Torkdukarna klarar hårda krav

Läs mer

Skötselanvisning LINOLEUM

Skötselanvisning LINOLEUM Skötselanvisning Allmän information Denna information gäller Linoleum i offentlig miljö Praktiska skötselråd för professionell städpersonal. För golv i bostäder finns separata detaljerade skötselråd. STOPPA

Läs mer

bulletin board pinboard linoleum

bulletin board pinboard linoleum bulletin board pinboard linoleum bulletin board PINBOARD LINOLEUM Anslagstavlor i linoleum, BULLETIN BOARD, är en enkel och praktisk lösning för att dela dina tankar. Ett smidigt sätt att skapa kreativa

Läs mer

ENTRÉGALLER HÄFLA BRUKS AB

ENTRÉGALLER HÄFLA BRUKS AB ENTRÉGALLER HÄFLA BRUKS AB HÄFLA BRUK Tradition, kunskap och utveckling Att ett företag som Häfla Bruk, som har sina rötter 300 år tillbaka i tiden, bygger på tradition är ganska givet. Under dessa århundraden

Läs mer

FITNESS FLOORS. Solutions for every activity

FITNESS FLOORS. Solutions for every activity Solutions for every activity Upptäck golvlösningarna till anläggningens alla utrymmen - oavsett om det är till gruppträningssalen, konditionsytan, reception och omklädningsrum, styrke- och friviktsområdet

Läs mer

Forbo Flooring AS Hagaløkkveien 7 1383 Asker Tlf.: 66 77 12 00 Fax: 66 77 12 40 E-Mail: info.norway@forbo.com www.forbo.no

Forbo Flooring AS Hagaløkkveien 7 1383 Asker Tlf.: 66 77 12 00 Fax: 66 77 12 40 E-Mail: info.norway@forbo.com www.forbo.no Forbo flooring Systems ingår i den schweiziska Forbo-koncernen, världledande inom golv-, bindemedles- och transportbandssystem, och erbjuder ett komplett sortiment av golvprodukter för såväl företag som

Läs mer

UPOFLOOR ZERO INGEN PVC

UPOFLOOR ZERO INGEN PVC ZERO PVC -FRITT GOLV UPOFLOOR ZERO PVC-FRITT GOLV Fritt från PVC, klor och mjukgörare Fritt från ftalater, halogener och tungmetaller Homogen sammansättning Utmärkt hållbarhet Lätt att lägga Ingen vaxning,

Läs mer

UNDERHÅLLSHANDBOK BOSTÄDER OCH KOMMERSIELLA LOKALER. AB Gustaf Kähr Box 805 382 28 Nybro Tel 0481-460 00 Fax 0481-178 31 info@kahrs.se www.kahrs.

UNDERHÅLLSHANDBOK BOSTÄDER OCH KOMMERSIELLA LOKALER. AB Gustaf Kähr Box 805 382 28 Nybro Tel 0481-460 00 Fax 0481-178 31 info@kahrs.se www.kahrs. 2014-10 SE UNDERHÅLLSHANDBOK BOSTÄDER OCH KOMMERSIELLA LOKALER AB Gustaf Kähr Box 805 382 28 Nybro Tel 0481-460 00 Fax 0481-178 31 info@kahrs.se www.kahrs.se UNDERHÅLL AV KÄHRS TRÄGOLV 2 INNEHÅLL UNDERHÅLL

Läs mer

Experterna på Mattservice. www.initial.se

Experterna på Mattservice. www.initial.se Experterna på Mattservice www.initial.se Varför ska du ha entrémattor? 80 % av all smuts kommer utifrån 5 % via luften 15 % bildas av människorna inne i byggnaden En matta är som en papperskorg Den fylls

Läs mer

Innovativa täckprodukter för bygg, industri och hem

Innovativa täckprodukter för bygg, industri och hem Innovativa täckprodukter för bygg, industri och hem 1 Blixtlåsdörr Enkel och snabb att installera Smidig passage Enkel och smidig skyddsplast med dragkedja för täckning av t.ex. dörröppningar vid renovering.

Läs mer

HÄRDPLASTBELÄGGNING FÖR LIVSMEDELSINDUSTRIN

HÄRDPLASTBELÄGGNING FÖR LIVSMEDELSINDUSTRIN HÄRDPLASTBELÄGGNING FÖR LIVSMEDELSINDUSTRIN Tekniska golvlösningar baserade på härdplast - uppfyller livsmedelsindustrins krav på livsmedelssäkerhet och hygien Innehållsförteckning Sidan 2 Inledning Sidan

Läs mer

bulletin board pinboard linoleum

bulletin board pinboard linoleum bulletin board pinboard linoleum 2186 blanched almond 2214 blue berry bulletin board PINBOARD LINOLEUM Anslagstavlor i linoleum, BULLETIN BOARD, är en enkel och praktisk lösning för att dela dina tankar.

Läs mer

BRA. mattor PROFESSIONELLA ARBETSPLATSMATTOR FÖR BUTIK, LAGER, LÄTT- OCH TUNG INDUSTRI. FRÅN MATTING.

BRA. mattor PROFESSIONELLA ARBETSPLATSMATTOR FÖR BUTIK, LAGER, LÄTT- OCH TUNG INDUSTRI. FRÅN MATTING. BRA mattor PROFESSIONELLA ARBETSPLATSMATTOR FÖR BUTIK, LAGER, LÄTT- OCH TUNG INDUSTRI. FRÅN MATTING. Bra mattor gör att man orkar stå upp och jobba. Stenhårda golv gör ingen lycklig, hur bra skor du än

Läs mer

Kåbe Textila mattor

Kåbe Textila mattor Kåbe Textila mattor 0585-255 50 www.kabe-mattan.se FRÅN PRAKTISK OCH FUNKTIONELL... Antal steg för att stoppa 90% av smutsen Gata (standard) smuts Strand sand Extrem lera...till ATTRAKTIV OCH SPECIELL

Läs mer

Om våra massiva och sköna trägolv.

Om våra massiva och sköna trägolv. Om våra massiva och sköna trägolv. rum att leva med Trä är världens naturligaste byggmaterial. Den här broschyren sammanfattar det viktigaste du behöver veta om trägolven från Norrlands trä som grundades

Läs mer

GOLVÅRD. Stengolv Linoleum Trägolv

GOLVÅRD. Stengolv Linoleum Trägolv GOLVÅRD Stengolv Linoleum Trägolv Sten/Marmorgolv DIAMANTSLIPNING Stengolv som blivit matta, slitna eller har synliga repor blir som nya. När man diamantslipar ett stengolv används ett brett sortiment

Läs mer

BYT INTE GOLV VI HAR ETT BÄTTRE ALTERNATIV

BYT INTE GOLV VI HAR ETT BÄTTRE ALTERNATIV BYT INTE GOLV VI HAR ETT BÄTTRE ALTERNATIV UVElite RES GER EN RENOVERAD GOLVYTA SOM NÄRMAST KAN JÄMFÖRAS MED NYSKICK. RENOVERINGSSYSTEMET ÄR ETT KOSTNADSEFFEKTIVT, MILJÖANPASSAT OCH TIDSBESPARANDE ALTERNATIV

Läs mer

NATURLIGA MATERIAL. Lätt att leva med

NATURLIGA MATERIAL. Lätt att leva med ETT NATURLIGT KLICK NATURLIGA MATERIAL Varje Marmoleum Click-panel är tillverkad av HDF (High Density Fibreboard) med en ljudabsorberande korkbotten och 2,5 mm tjock Marmoleum på ovansidan. De naturliga

Läs mer

YTBELÄGGNINGSPRODUKTER FÖR LANTBRUK YTBELÄGGNINGSPRODUKTER FÖR LANTBRUK

YTBELÄGGNINGSPRODUKTER FÖR LANTBRUK YTBELÄGGNINGSPRODUKTER FÖR LANTBRUK YTBELÄGGNINGSPRODUKTER FÖR LANTBRUK YTBELÄGGNINGSPRODUKTER FÖR LANTBRUK Telefon (08) 66 56 566 SIDA 2 l YTBELÄGGNINGSPRODUKTER FÖR LANTBRUK www.solmaster.se För en hållbar utveckling Solmaster-koncernen

Läs mer

Experterna på Mattservice www.initial.se

Experterna på Mattservice www.initial.se Experterna på Mattservice www.initial.se Initial är experter på Mattservice. Fokus på kvalitet, miljö och kundanpassade lösningar har gjort oss till ett marknadsledande företag som håller vad vi lovar.

Läs mer

Välkommen till Heimdall Industrigolv

Välkommen till Heimdall Industrigolv Välkommen till Heimdall Industrigolv Om företaget Heimdall Industrigolv öppnade 2003 i Gävle och har sedan dess levererat polerad betong, massagolv, flytspackling och slipning i olika miljöer och infrastrukturer

Läs mer

Sportgolv från SportgolvSpecialisten AB. Arbets Beskrivning Pulastic FL Extra. FaceLift

Sportgolv från SportgolvSpecialisten AB. Arbets Beskrivning Pulastic FL Extra. FaceLift FaceLift Arbets Beskrivning Pulastic FL Extra PULASTIC FL Extra är en slitstark, mycket högkvalitativt sportgolv för renovering av befintliga PULASTIC sportgolv med tydliga tecken på hård användning och

Läs mer

Vackra trägolv med Bona Oil System. Visuella effekter, skydd och underhåll

Vackra trägolv med Bona Oil System. Visuella effekter, skydd och underhåll Vackra trägolv med Bona Oil System Visuella effekter, skydd och underhåll The Unique Effects of Oiled Wooden Floors Vi tar passionen ett steg längre Det är något oemotståndligt med ett oljat golv. Den

Läs mer

Skötbordsguiden DIN GUIDE TILL DET BÄSTA SKÖTBORDET

Skötbordsguiden DIN GUIDE TILL DET BÄSTA SKÖTBORDET Skötbordsguiden DIN GUIDE TILL DET BÄSTA SKÖTBORDET Skötbord Alla våra skötbordsmodeller är ergonomiska och snälla mot din rygg. I denna broschyr ger vi dig en överblick samt en kort presentation av skötbordsmodeller

Läs mer

Confalt TÄNK DIG ETT SLITLAGER SÅ STARKT SOM BETONG, LIKA FLEXIBEL SOM ASFALT MEN UTAN FOGAR

Confalt TÄNK DIG ETT SLITLAGER SÅ STARKT SOM BETONG, LIKA FLEXIBEL SOM ASFALT MEN UTAN FOGAR Confalt TÄNK DIG ETT SLITLAGER SÅ STARKT SOM BETONG, LIKA FLEXIBEL SOM ASFALT MEN UTAN FOGAR LAGERHALL CONFALT - Stark, flexibel och fogfri beläggning EGENSKAPER Perfekt kombination av styrka och flexibilitet

Läs mer

Novilon Scandinavia en klassiker i nya mönster och ny design.

Novilon Scandinavia en klassiker i nya mönster och ny design. Novilon Scandinavia en klassiker i nya mönster och ny design. Vi har gjort våra vinylgolv smakfullare än någonsin. Och garanterat ftalatfria! Forbo Novilon är en klassiker när det gäller slitstarka vinylgolv,

Läs mer

LIGHTLINE ENTRÉTAK. Stilren o modern design. Sluttande. Funktionell design med dolda infästningar. Välvt. Flexibel och kombinationsvänlig.

LIGHTLINE ENTRÉTAK. Stilren o modern design. Sluttande. Funktionell design med dolda infästningar. Välvt. Flexibel och kombinationsvänlig. LIGHTLINE ENTRÉTAK SIDA Sluttande Funktionell design med dolda infästningar 2 Välvt Flexibel och kombinationsvänlig 3 Sadel Tidlösa och robusta informationstavlor 4 XL Tidlösa och robusta entrétak 5 Modul

Läs mer

3. Materialvalsrekommendationer för kakel, klinker och mosaik

3. Materialvalsrekommendationer för kakel, klinker och mosaik 3. Materialvalsrekommendationer för kakel, klinker och mosaik Som framgått av det föregående har keramiska plattor egenskaper som innebär att de passar i de flesta sammanhang och klarar av den flesta påverkningar.

Läs mer

Icopal FONDA för källarytterväggar. System FONDA. Effektiv dränering och isolering av källarytterväggar

Icopal FONDA för källarytterväggar. System FONDA. Effektiv dränering och isolering av källarytterväggar Icopal FONDA för källarytterväggar System FONDA Effektiv dränering och isolering av källarytterväggar Unika och säkra lösningar för din källaryttervägg Källarytterväggen den utsatta byggnadsdelen Fukt

Läs mer

En ny generation av exklusiva click-golv i vinyl.

En ny generation av exklusiva click-golv i vinyl. En ny generation av exklusiva click-golv i vinyl. cc60374 natural collage oak Med ny design och nya plankformat kan du skapa miljöer med hög designgrad. Letar du efter ett vackert golv som är snyggt att

Läs mer

Vattenburen Golvvärme. Ett av marknadens tunnaste Passar både vid nybyggnation och renovering Lätt att installera Gör det själv

Vattenburen Golvvärme. Ett av marknadens tunnaste Passar både vid nybyggnation och renovering Lätt att installera Gör det själv Vattenburen Golvvärme Ett av marknadens tunnaste Passar både vid nybyggnation och renovering Lätt att installera Gör det själv Fördelar med vattenburen golvvärme Vårt mål är att erbjuda dig den bästa möjliga

Läs mer

Designed for possibilities. Made for people. Guide till golv och väggbeklädnader för kök. Omvandla köksutrymmet och dess omgivande miljöer. altro.

Designed for possibilities. Made for people. Guide till golv och väggbeklädnader för kök. Omvandla köksutrymmet och dess omgivande miljöer. altro. Designed for possibilities. Made for people. Guide till golv och väggbeklädnader för kök Omvandla köksutrymmet och dess omgivande miljöer altro.se Altro till kök och mer därtill Med mer än 60 års erfarenhet

Läs mer

Avtorkning & Rengöring. Produktöversikt

Avtorkning & Rengöring. Produktöversikt Avtorkning & Rengöring Produktöversikt Produkt 510 / Blå 520 Grå 530 / Blå Vissa produkter finns både i rulle och som färdigskurna ark. Fördelar Tunn & smidig duk Klarar alla typer av lösningsmedel Mjuk

Läs mer

1+2+3 Tre enkla steg för dig inom hälso- och sjukvård

1+2+3 Tre enkla steg för dig inom hälso- och sjukvård 1+2+3 Tre enkla steg för dig inom hälso- och sjukvård Kampen mot bakterierna Innovativa lösningar med fokus på hygien är framtiden! Högeffektiva produkter mot bakterier Metodval = effektivitet Färgkodning

Läs mer

En ny generation plastgolv utan PVC. iq One

En ny generation plastgolv utan PVC. iq One En ny generation plastgolv utan PVC iq One iq One Det nya iq-golvet utan PVC Nu är en ny generation iq-golv här! iq One är liksom Tarketts övriga iq-golv starkt, flexibelt och självklart fritt från både

Läs mer

efc 800 Betongfix aren

efc 800 Betongfix aren EFC 800 B e t o n g l a s y r v a t t e n b a s e r a d Vattenbaserad Transparent Diffusionsöppen Dammbindare Membranhärdare Prisvärd Tätar mikrosprickor Pigmenterbar Övermålningsbar Gulnar inte Enkel

Läs mer

QUARTZ HOVI GOLV MED HÖG PRESTANDA

QUARTZ HOVI GOLV MED HÖG PRESTANDA QUARTZ HOVI GOLV MED HÖG PRESTANDA Q UPOFLOOR QUARTZ GOLV MED HÖG PRESTANDA Enkelt att lägga och minimalt med spill Det PUR-förstärkta ytskiktet gör golvet enkelt att rengöra under hela dess livslängd

Läs mer

Modern Betong. Att skydda parkeringsdäck och garage! CONIDECK

Modern Betong. Att skydda parkeringsdäck och garage! CONIDECK Modern Betong Att skydda parkeringsdäck och garage! CONIDECK Innehåll 3 4 5-7 Att välja rätt lösning Specifiera riskerna Att skydda utsatta ytor - CONIDECK system 2 Att välja rätt lösning Parkeringshus

Läs mer

LINOLEUM PÅ DITT SÄTT

LINOLEUM PÅ DITT SÄTT LINOLEUM PÅ DITT SÄTT DET ROLIGASTE SÄTTET ATT GÖRA DINA INREDNINGSDRÖMMAR TILL VERKLIGHET. Och förmodligen det smidigaste. Och kanske rent av det smartaste. För Marmoleum Click är ett högkvalitativt linoleumgolv

Läs mer

Vattenburen Golvvärme

Vattenburen Golvvärme Vattenburen Golvvärme ETT AV MARKNADENS TUNNASTE PASSAR BÅDE VID NYBYGGNATION OCH RENOVERING LÄTT ATT INSTALLERA GÖR DET SJÄLV HELT ENKELT BÄTTRE De många fördelarna med golvvärme. De många fördelarna

Läs mer

Setra Trägolv. Upplev skillnaden med ett massivt trägolv. Tidlöst. Unikt. Äkta.

Setra Trägolv. Upplev skillnaden med ett massivt trägolv. Tidlöst. Unikt. Äkta. Setra Trägolv Upplev skillnaden med ett massivt trägolv. Tidlöst. Unikt. Äkta. 1 Noga utvalt Det är något speciellt med massiva trägolv. De är genuina och rejäla, samtidigt som de har tidlös design och

Läs mer

EN LYSANDE IDÉ. FÖRFINAD UNDER 20 ÅR.

EN LYSANDE IDÉ. FÖRFINAD UNDER 20 ÅR. EN LYSANDE IDÉ. FÖRFINAD UNDER 20 ÅR. Gipeco Triss är den enkla vägen till lägre kostnader och högre städkvalitet. När vi lanserade Triss 1992 innebar det en ny era för städarbetet. Med modernt processtänkande

Läs mer

Toppkvalitet av Kolinsky-mårdhår. 7543480 Swedish. Published by Winsor & Newton, London, HA3 5RH England. www.winsornewton.com. Winsor & Newton 2007

Toppkvalitet av Kolinsky-mårdhår. 7543480 Swedish. Published by Winsor & Newton, London, HA3 5RH England. www.winsornewton.com. Winsor & Newton 2007 Published by Winsor & Newton, London, HA3 5RH England www.winsornewton.com Winsor & Newton 2007 WINSOR & NEWTON and the GRIFFIN device are trademarks. 7543480 Swedish Toppkvalitet av Kolinsky-mårdhår INTRODUCTION

Läs mer

Mattor med valfri design.

Mattor med valfri design. Mattor med valfri design. Mörkare och ofta gråa nyanser på en entrématta är så klart bra under hösten och vintern när mattan tar mycket stryk. Det är smutsigt ute och vi drar in både snö, slask och grus

Läs mer

Altro Aquarius. 16 nya färger nu med AltroBead Technology. som ger ett unikt, mjukt och hemtrevligt utseende! www.altro.se

Altro Aquarius. 16 nya färger nu med AltroBead Technology. som ger ett unikt, mjukt och hemtrevligt utseende! www.altro.se 16 nya färger nu med AltroBead Technology som ger ett unikt, mjukt och hemtrevligt utseende! Altro Aquarius Säkerhetsgolv för våta miljöer för både skor och barfota finns nu i 16 nya färger som har alla

Läs mer

BEHANDLINGSSYSTEM FÖR BYGGKERAMIK

BEHANDLINGSSYSTEM FÖR BYGGKERAMIK BEHANDLINGSSYSTEM FÖR BYGGKERAMIK Guiden nedan är endast förslag på användningsområden för respektive material. Valet av filaprodukt kan av vika beroende på önskat resultat. EFTER PLATTSÄTTNING Byggkeramik

Läs mer

Prislista. STATLIGT RAMAVTAL DELOMRÅDE: MÖBLER FÖR ARBETE OCH FÖRVARING (A) Avtalsnr 96-73-2014:014 Produktlista nr 1. Senab AB Org.nr.

Prislista. STATLIGT RAMAVTAL DELOMRÅDE: MÖBLER FÖR ARBETE OCH FÖRVARING (A) Avtalsnr 96-73-2014:014 Produktlista nr 1. Senab AB Org.nr. Prislista STATLIGT RAMAVTAL DELOMRÅDE: MÖBLER FÖR ARBETE OCH FÖRVARING (A) Avtalsnr 96-73-2014:014 Produktlista nr 1 Senab AB Org.nr. 556299-1447 Kontaktuppgifter Lokala kontor/utställningar: Stockholm

Läs mer

TRYCKLUFT. Slang- och kabelupprullare. Suverän prestanda, robust konstruktion och användarvänlig

TRYCKLUFT. Slang- och kabelupprullare. Suverän prestanda, robust konstruktion och användarvänlig TRYCKLUFT Slang- och kabelupprullare Suverän prestanda, robust konstruktion och användarvänlig 2 För yrkesmässigt användande i industrimiljö. Tillfredställer de behov som finns i professionella arbetsmiljöer

Läs mer

marmoleum LÄGGNINGSANVISNING

marmoleum LÄGGNINGSANVISNING marmoleum LÄGGNINGSANVISNING creating better environments LÄGGNINGSANVISNING Läggningsanvisning för Marmoleum click Allmän information Marmoleum Click har en ytbeläggning av linoleum som i huvudsak är

Läs mer

DEN HÅLLBARA FÄRGEN MÅLA GOLV ARBETSRÅD INOMHUS

DEN HÅLLBARA FÄRGEN MÅLA GOLV ARBETSRÅD INOMHUS DEN HÅLLBARA FÄRGEN MÅLA GOLV ARBETSRÅD INOMHUS MÅLA TRÄ- och BETONGGOLV INOMHUS Beckers erbjuder olika alternativ när du skall måla träoch betonggolv. Vilken produkt du väljer beror på typ av golvyta.

Läs mer

Läggningsanvisning Vinylgolv

Läggningsanvisning Vinylgolv VINYL-Golv... För ett perfekt resultat 1. Mätning Mät den maximala längden och bredden på rummet inklusive alla gångar och dörröppningar. Lägg på en extra bredd om 10cm på varje sida. 2. Förberedelse Kontrollera

Läs mer

BYT INTE GOLV VI HAR ETT BÄTTRE ALTERNATIV

BYT INTE GOLV VI HAR ETT BÄTTRE ALTERNATIV BYT INTE GOLV VI HAR ETT BÄTTRE ALTERNATIV UVElite RES GER EN RENOVERAD GOLVYTA SOM NÄRMAST KAN JÄMFÖRAS MED NYSKICK. RENOVERINGSSYSTEMET ÄR ETT KOSTNADSEFFEKTIVT, MILJÖANPASSAT OCH TIDSBESPARANDE ALTERNATIV

Läs mer

Golvmärkning Ett komplett golvmärkningssytem för säkerhet och ordning Märksystem för lager Warehouse marking systems

Golvmärkning Ett komplett golvmärkningssytem för säkerhet och ordning Märksystem för lager Warehouse marking systems Golvmärkning Ett komplett golvmärkningssytem för säkerhet och ordning Märksystem för lager Warehouse marking systems www.kortsystem.se i Information Kortsystem har levererat märksystem till lager- och

Läs mer

Tvättutrustning för. Professionell. Städ

Tvättutrustning för. Professionell. Städ Tvättutrustning för Professionell Städ Electrolux Professional Städ 2 Electrolux Professional Städ 3 Vi tänker på dig När vi säger att vi tänker på dig menar vi exakt vad vi säger. Vi gör allt vi kan för

Läs mer

bergo pure the eco floor

bergo pure the eco floor bergo pure the ECO floor sve Pure, a green floor in five colours. Tänk om man kunde göra ett golv i ett material som går att återanvända till 100%. Tänk sedan om man också såg till att verkligen använda

Läs mer

LÄGGNINGSANVISNING. creating better environments

LÄGGNINGSANVISNING. creating better environments LÄGGNINGSANVISNING creating better environments LÄGGNINGSANVISNING Läggningsanvisning för Marmoleum Click 2016-11-21 Allmän information Ytmaterialet till Marmoleum Click är riktig linoleum. Det är ett

Läs mer

COMTEC KOMPOSITTEKNOLOGI KVALITATIVA KOMPOSITMATERIAL BETONG SKYDD FÖRSTÄRKNING REPARATION ÅTERBYGGNAD

COMTEC KOMPOSITTEKNOLOGI KVALITATIVA KOMPOSITMATERIAL BETONG SKYDD FÖRSTÄRKNING REPARATION ÅTERBYGGNAD COMTEC KOMPOSITTEKNOLOGI KVALITATIVA KOMPOSITMATERIAL BETONG SKYDD FÖRSTÄRKNING REPARATION ÅTERBYGGNAD SKYDD MOT FROST- OCH ROSTSPRÄNGNING SAMT SLITAGE OCH KEMIKALIEANGREPP COMTEC HÖGTEKNOLOGI FÖR BYGGNADSINDUSTRIN

Läs mer

TEXTILA GOLV. Varmt Mjukt Ljuddämpande Isolerande Halkfritt HÖST/VINTER 2014. www.matt-tema.se

TEXTILA GOLV. Varmt Mjukt Ljuddämpande Isolerande Halkfritt HÖST/VINTER 2014. www.matt-tema.se TEXTILA GOLV HÖST/VINTER 2014 Varmt Mjukt Ljuddämpande Isolerande Halkfritt Dagens textila golv Det textila golvet skapar grunden till inredningen. Färgsprakande eller sobert beige - du väljer Vår mattkollektion

Läs mer

Absorbenter Innehåll: 145

Absorbenter Innehåll: 145 13 Absorbenter Innehåll: Information...146-148 Absorbenter för olja... 149 Absorbenter för övriga vätskor... 150 Industrimattor... 151 Absorbent kuddar och länsar... 152 Nödspillsatser... 152 145 13 Allmän

Läs mer

- ett flexibelt gång och golvmarkeringssystem.

- ett flexibelt gång och golvmarkeringssystem. - ett flexibelt gång och golvmarkeringssystem. Säkerhet Europeiska rådets direktiv av den 30 november 1989 om minimikrav för säkerhet och hälsa på arbetsplatsen (första särdirektivet enligt artikel 16.1

Läs mer

Designed for possibilities. Made for people. Altro Wood collection. Förnya dina inomhusutrymmen med trendiga träliknande golv. altro.

Designed for possibilities. Made for people. Altro Wood collection. Förnya dina inomhusutrymmen med trendiga träliknande golv. altro. Designed for possibilities. Made for people. Altro Wood collection Förnya dina inomhusutrymmen med trendiga träliknande golv altro.se01 Altro Wood -kollektionen Inspirerad av naturen Vi presenterar våra

Läs mer

Kakel och klinker är produkter av naturens eget material. miras produkter för professionellt underhåll

Kakel och klinker är produkter av naturens eget material. miras produkter för professionellt underhåll Kakel och klinker är produkter av naturens eget material x miras produkter för professionellt underhåll x Kakel och klinker av keramik har liksom natursten använts på golv och väggar under årtusenden.

Läs mer

EN PARTNER MED HELHETSSYN

EN PARTNER MED HELHETSSYN INTERNORDIC AR... 3 EN PARTNER MED HELHETSSYN Med huvudkontor och lager i Nässjö, säljkontor i Stockholm och Umeå, finns vi tillgängliga för hela den nordiska marknaden. Sedan 1997 är vi en del av börsnoterade

Läs mer

Välkommen in! Entrésystem som förstärker din image

Välkommen in! Entrésystem som förstärker din image Välkommen in! Entrésystem som förstärker din image Welcome W Velkommen Välko Accueil illkommen Tervetuloa mmen Första intrycket består Du får aldrig en andra chans att göra ett första intryck. Det första

Läs mer

en dag med inspiration

en dag med inspiration en dag med inspiration 2012 Malmö Tel 040-31 28 40 Helsingborg Tel 042-32 94 60 Halmstad Tel 035-21 24 10 Göteborg Tel 031-86 64 40 Keramiska golvplattor serie Design Evolution www.svenskakakel.se Vi har

Läs mer

PLiO. Unik takhängd skärmvägg Maximalt integritetsskydd Optimal hanterbarhet. PLiO

PLiO. Unik takhängd skärmvägg Maximalt integritetsskydd Optimal hanterbarhet. PLiO PLiO Unik takhängd skärmvägg Maximalt integritetsskydd Optimal hanterbarhet PLiO PLiO Takhängd skärmvägg PLiO är en flamsäker vikbar skärmvägg som utvecklats för hyperkänslig miljö där rengöringskraven

Läs mer

Betyg MVG. Inredning för utbildning

Betyg MVG. Inredning för utbildning Betyg MVG Inredning för utbildning VÄLJ MELLAN TVÅ INREDNINGSSYSTEM För att möta nya krav på estetik och valmöjligheter erbjuder iab två omfattande inredningssystem för utbildning iab EDU och ST. Med utgångspunkt

Läs mer

Hur du åtgärdar fukt, lukt och radon i golvet.

Hur du åtgärdar fukt, lukt och radon i golvet. Hur du åtgärdar fukt, lukt och radon i golvet. 41 77 01 JAPE VENTGOLV 2013 När bekymren är som värst, eller när bara misstankarna finns där. Har du fukt i betongplattan? Känner du av lukt och emissioner?

Läs mer

WallSystems INSPIRATION

WallSystems INSPIRATION s INSPIRATION SPORTANLÄGGNINGAR SPACE och BASIC skärmväggsystem - lika fräscht år efter år. SPACE OCH BASIC ÄR GJORD FÖR ATT KLARA DE TUFFA PÅFRESTNINGAR som blir på t.ex. idrottsarenor. Både från publik

Läs mer

easy&cosy NYHET! högkvalitativa värmelösningar för hemmet kostnads-och energieffektiva, miljövänliga enkla att installera och underhålla

easy&cosy NYHET! högkvalitativa värmelösningar för hemmet kostnads-och energieffektiva, miljövänliga enkla att installera och underhålla VBKZB107 189F9911 NYHET! högkvalitativa värmelösningar för hemmet kostnads-och energieffektiva, miljövänliga enkla att installera och underhålla Home Heating Ulvehavevej 61 7100 Vejle Danmark E-post: contact@hh-homeheating.se

Läs mer

KATALOG UTVALDA PRODUKTER STENCENTRALEN.SE

KATALOG UTVALDA PRODUKTER STENCENTRALEN.SE KATALOG UTVALDA PRODUKTER STENCENTRALEN.SE 1 Vägg Golv Inomhusmiljö INNEHÅLL Utomhusmiljö* Frost- och vattenbeständig *Vissa produkter kan behöva behandlas för utomhusbruk. GR ANITPL AT TOR 04 07 SKIFFERPLATTOR

Läs mer

Vattensäkert kök-vattenskadeförebyggande produkter för kök och dolda ytor

Vattensäkert kök-vattenskadeförebyggande produkter för kök och dolda ytor Vattensäkert kök-vattenskadeförebyggande produkter för kök och dolda ytor Kondensskydd för vitvaror-vattenlarm-vattenfelsbrytare Bänkskåpsinsatser-Slanggenomföring-Tätningar Golvskydd Alla våra produkter

Läs mer

GOLVVÄRME. Art nr Namn Effekt Kabellängd Fullvärme Komfortvärme

GOLVVÄRME. Art nr Namn Effekt Kabellängd Fullvärme Komfortvärme P R O D U K T S O R T I M E N T LÅGVOLTS 0 mm i BYGGHÖJD KAKEL PARKETT* PLASTMATTA VÅTUTRYMME Marknadens tunnaste värmekabel. Kelvins unika system ger dig minsta möjliga bygghöjd på ditt nya klinkergolv.

Läs mer

Vad gör Activa golvvårdsprodukter unika?

Vad gör Activa golvvårdsprodukter unika? Produktguide 2008 Vad gör Activa golvvårdsprodukter unika? Vad är det som gör Activa golvvårdsprodukter unika och vad är fördelen med att använda just dessa produkter? Vi ska försöka ge en kortfattad förklaring.

Läs mer

RubberShell Självhäftande gummiduk

RubberShell Självhäftande gummiduk RubberShell Självhäftande gummiduk RubberShell Ny teknologi för snabbare, enklare och säkrare tätning av byggnader. RubberShell är en nyutvecklad, kraftfull och självhäftande gummiduk i EPDM för byggnaders

Läs mer

Industrigolv som tål hårda tag år efter år

Industrigolv som tål hårda tag år efter år Industrigolv som tål hårda tag år efter år SILIKAL SL Silikal Dekor Silikal Färgade flingor Lägg in ett golv som håller en gång för alla. Det är värt att tänka efter när du väljer golv till miljöer som

Läs mer

Fogfria beläggningar!

Fogfria beläggningar! Fogfria beläggningar! Bättre golv, helt enkelt! ERADUR AB Eradur AB tillverkar fogfria beläggningar för industrigolv, offentliga miljöer och de riktigt krävande miljöerna. Våra produkter används där andra

Läs mer

Från idé till färdigt golv med KVM Golventreprenad

Från idé till färdigt golv med KVM Golventreprenad www.america.se Från idé till färdigt golv med KVM Golventreprenad Svärmaregatan 3 603 61 Norrköping Tel 011-26 60 00 Fax 011-26 60 01 info@kvmgolv.se www.kvmgolv.se KVM GOLVENTREPRENAD AB Kvalitet Miljö

Läs mer

AX 310/410 ett måste för professionell mattrengöring

AX 310/410 ett måste för professionell mattrengöring AX 310/410 ett måste för professionell mattrengöring Två rengöringslägen (renovering eller underhåll) för bästa resultat (AX 410) Robust och driftsäker utan en massa finesser, enkel att använda (AX 310)

Läs mer

Golvspackling Råd och tips

Golvspackling Råd och tips Combimix Gör-det-själv GOLVAVJÄMNING Golvspackling Råd och tips Ett ojämt och buktigt golv måste avjämnas innan den slutgiltiga golvbeläggningen installeras (t ex plastmatta, klinker eller parkett). En

Läs mer

plast- och linoleumgolv

plast- och linoleumgolv I-VAX för en renare morgondag Skötselsystem för nya Forbo plast- och linoleumgolv På ett naturligt vis Färre produkter enklare rutiner PLS verkar för enkla och kostnadseffektiva städmetoder. Vi arbetar

Läs mer

En klassiker i nya mönster och ny design.

En klassiker i nya mönster och ny design. En klassiker i nya mönster och ny design. Vi har gjort våra vinylgolv smakfullare än någonsin. Och garanterat ftalatfria! Forbo Novilon är en klassiker när det gäller slitstarka vinylgolv, där miljontals

Läs mer

Etac presenterar: S.P.A. Kollektion. Säker. Personlig. Assistans. S.P.A. Collection

Etac presenterar: S.P.A. Kollektion. Säker. Personlig. Assistans.  S.P.A. Collection Etac presenterar: S.P.A. Kollektion Säker. Personlig. Assistans. www.etac.se 1 S.P.A. Collection S.P.A. Collection 2 Lean on us. Stay yourself. Lean on us. Stay yourself. För de flesta av oss så kommer

Läs mer

Materialvalsrekommendationer. för kakel och klinker. Byggkeramik Rådet. Vad, var och hur? Gruppering av keramiska plattor.

Materialvalsrekommendationer. för kakel och klinker. Byggkeramik Rådet. Vad, var och hur? Gruppering av keramiska plattor. Information från Byggkeramikrådet om kakel och klinker KLINKER material Materialvalsrekommendationer för kakel och klinker Vad, var och hur? Gruppering av keramiska plattor. Byggkeramik Rådet Information

Läs mer

norament 926 grano MODERNA MILJÖER MED VARAKTIG STIL.

norament 926 grano MODERNA MILJÖER MED VARAKTIG STIL. norament 926 grano MODERNA MILJÖER MED VARAKTIG STIL. 50 års erfarenhet uppfriskad med en modern palett Lägg en väl beprövad grund med norament 926 grano, det enda högkvalitativa gummigolv som lyfter

Läs mer

Part of the ESE world. UWS underjordsystem för avfall

Part of the ESE world. UWS underjordsystem för avfall Part of the ESE world UWS underjordsystem för avfall Tekniska detaljer Lyftsystem Inkasthus Gågolv Container Ovan jord Bottenklaffar Säkerhetsgolv Under jord Betongkassun Matavfall Restavfall Glas Förpackningar

Läs mer