TURKIET solsäkra badorter med skön atmosfär TUNISIEN. GREKLAND årets nyhet - kreta! EXotIska Pärlor

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "TURKIET solsäkra badorter med skön atmosfär TUNISIEN. GREKLAND årets nyhet - kreta! EXotIska Pärlor"

Transkript

1 TURKIET solsäkra badorter med skön atmosfär TUNISIEN LÅNGA STRÄNDER OCH EXotIska Pärlor GREKLAND årets nyhet - kreta!

2 4 : INNEHÅLL innehåll Sommarintro Deturs resor rundresa golf fotboll Ikoner flygprogram familjehotell grekland - NYHET! kreta turkiet vilken ort passar dig? bodrum marmaris alanya side kemer antalya belek tunisien vilken ort passar dig? sousse monastir hammamet Övriga HOTELL resevillkor Välkommen till Detur online! På nya detur.se hittar du all tänkbar information om vårt utbud, våra resmål och våra hotell. Här bokar du enkelt dina resor och hittar förmånliga reseerbjudanden. Nyhetsbrev Prenumerera på våra nyhetsbrev och ta del av våra resenyheter och specialerbjudanden. Vi genomför också tävlingar där du som prenumerant kan vinna olika priser. Videoklipp Vill du få bättre koll på hur våra hotell ser ut innan du bokar, kan du ta en titt på de videoklipp som nu finns på de flesta av våra hotell på Följ oss i Sociala Medier Följ oss på Facebook och Instagram! Tävla om priser, lär dig mer om Detur och chatta med vår personal, samt dela med dig av dina bilder och reseminnen! Deturs Youtube-kanal Du kan även se mer av våra resmål och hotell, samt höra vad våra gäster säger om våra reseprodukter på vår Youtube-kanal Detur Card Med Detur Card kan du delbetala din resa räntefritt i upp till tolv månader. Ansök på och få avbeställningsskydd på köpet. Detur Sweden AB är ett helägt dotterbolag till koncernen Detur International. På den nordiska marknaden finns Detur även representerat i Norge, Finland och Danmark. Detur är Sveriges femte största charterarrangör som erbjuder charterbaserade resor till Turkiet, Tunisien och Grekland med avresor från 14 orter runtom i Sverige (sommarprogrammet), samt Köpenhamn. Detur började sin verksamhet på den svenska marknaden år 2000 och har godkända resegarantier enligt kammarkollegiet. Organisationsnummer Grafisk form: Detur Sweden AB Bildmaterial: Michael Engman, Yalcin Karaca, Tunisia National Tourist Office, Stefan Lantz samt Deturs arkiv. Tryckdatum: november 2013 Alla prisindikationer är framtagna i oktober 2013 och avser pris per person med del i dubbelrum/lägenhet, en vecka. För aktuella och uppdaterade priser hänvisar vi till detur.se, ring eller kontakta din lokala resebyrå. Detur reserverar sig för slutförsäljning och eventuella fel och tryckfel, liksom för prisändringar och ändringar som uppkommit efter färdigställandet av katalogen i oktober När Detur nämner restips på resmål samt nämner tredjeparts näringsidkare och/eller organisationer mfl. på resmål, vilka inte inkluderas i Deturs program eller produkter, sker detta endast i rent informationssyfte. Det bör ej ses som varken en rekommendation eller garanti och Detur tar inget ansvar för kvalitet, genomförande eller leverans mm för dessa restips.

3 SommarINtro : 5 Välkommen till Deturs sommarprogram 2014 Till sommaren 2014 välkomnar vi dig med flera NYHETER! Vi har nya resmål, en ny satsning på barnfamiljer och sist men inte minst, en prisgaranti för dig som vill planera och köpa semesterresan tidigt, men ändå få det billigaste priset! Dessutom fortsätter vi arbetet med att ständigt förbättra kvaliteten för våra kunder, så att ni får ännu fler sköna semesterminnen! I Sverige har Detur specialiserat sig på charterresor till de populära länderna Turkiet och Tunisien, men till sommaren har vi nöjet att presentera vår stora SOMMARNYHET GREKLAND! Under sommarsäsongen 2014 erbjuder vi flygorten och staden CHANIA på ön KRETA, med resmålen Agia Marina, Gerani, Kato Stalos och Platanias. Men det är inte första gången Detur erbjuder Grekland, det fanns med i vårt utbud de första sommarsäsongerna. Läs mer om vårt NYA program till Kreta på sid 18! I Turkiet erbjuder vi fortfarande favoriterna vid sydkusten och resmålen Antalya, Alanya, Side, Belek och Kemer. I de västra delarna av landet har vi Bodrum och Marmaris. Vid Afrikas medelhavskust ligger Tunisien med våra resmål Sousse, Monastir och Hammamet, hit kan du resa med oss nästan året runt. Vår långa erfarenhet att arrangera charterresor gör att vi är experter på våra resmål. Var du än väljer att resa med oss tar vi dig dit solen skiner och kronan räcker längre från 14 svenska avresorter samt Köpenhamn under sommaren Under sommarsäsongen gör vi även en storsatsning på BARNFAMILJER med våra familjehotell. Vi har anpassat ett antal hotell på våra resmål, vilka på ett ännu bättre sätt skall möta familjens behov och till ett bra paketpris med våra NYA barnpriser. På dessa hotell finns exempelvis barnstolar, barnpooler och barnsängar, bland mycket annat. På några av dem finns även vår skandinaviska BARNKLUBB. Läs mer på sid 10. Vill du boka resan tidigt men oroar dig för att betala för mycket? Vi har lösningen! När du bokar sommarresor får du automatiskt Deturs Prisgaranti. Prisgarantin innebär att om totalpriset på din semesterresa med specificerat boende sänks efter att du har bokat, behöver du bara kontakta oss så får du det nya lägre priset. För att du skall kunna använda prisgarantin, krävs att det är minst 60 dagar kvar till avresa och att det finns lediga platser på det aktuella flyget och rumstypen för nybokningar. Hela vår verksamhet går ut på en enda sak, nämligen att se till att du får en prisvärd semester med hög kvalitet och god service, samt naturligtvis många härliga semesterminnen. Detta är ju dina viktigaste veckor på året! Därför möts du av våra duktiga och kunniga reseledare på våra resmål, som finns på plats för att hjälpa dig att få ut det mesta av din semester. Välkommen till våra resmål i sommar! Prisgarantin gäller för charterresor med avresa 20/4-29/ Läs mer och se fullständiga villkor på detur.se.

4 6 : DEturs resor DETURS RESOR Detur erbjuder mer än sol- och badsemestrar! För många svenskar förknippas Detur i första hand med härliga sol- och badsemestrar i länder som Turkiet och Tunisien. Men visste du att vi även arrangerar exempelvis allt från rundresor och golfresor, till långtidsresor för vintertrötta svenskar? RUNDRESOR På våra rundresor får du en närmare upplevelse av landet du besöker, dess människor, natur, historia och kultur. I Turkiet erbjuder vi två rundresor, Det äventyrliga Kappadokien med sina år gamla boplatser som breder ut sig på den anatoliska högplatån, samt Det mystiska Lykien med antika städer. Läs mer på sid 5 eller på detur.se för aktuellt rundreseprogram. GOLF Ingen annan golfarrangör erbjuder så många olika hotell och golfbanor i populära golfresorten Belek som vi gör. Mellan de böljande pinjeskogarna i Belek i Turkiet och den gästvänliga atmosfären i Tunisien hittar ni våra fina golfbanor. På alla våra resmål bor du bra, äter gott och har nära till många av våra banor. Du bokar enkelt våra färdiga golfpaket på detur. se eller hör av dig direkt till Detur om du vill göra din egen golfresa. Våra svenska golfvärdar finns på plats under högsäsongen. Läs mer på sid 6. GRUPP & KONFERENS Vi hjälper dig att skapa en välorganiserad konferensresa som passar just ditt företags behov. Men vi gör även gruppresor för skolklasser, föreningar mfl. På våra resmål finns flera hotell som har modernt utrustade konferensmöjligheter för både stora och små grupper. Dessutom erbjuder vi bra boende och mat och dryck av hög kvalitet. Vi har organiserat arrangemang för grupper på över 800 personer. Kontakta oss gärna för ett offertförslag. FOTBOLL - TRÄNINGSLÄGER Vi arrangerar träningsläger för fotbollsklubbar på högklassiga All Inclusive anläggningar med flera gräsplaner och träningsfaciliteter i Turkiet. Hit reser många europeiska toppklubbar för att träna, men våra prisvärda lösningar gör att klubbar på alla nivåer och lag i alla åldrar kan resa på träningsläger. På anläggningarna bor laget bra och vårt All Inclusive-koncept innebär dessutom att laget kan äta så mycket det orkar minst tre gånger per dag. Bra för hungriga fotbollsspelare. Läs mer på sid 7. TRÄNINGSRESOR Många vill vara aktiva under sin semester. Exempelvis vill man fortsätta sin vanliga träning, fördjupa sig mer eller helt enkelt prova på någon ny träningsform. Detur erbjuder aktivitetsresor till Turkiet och du kan läsa mer på detur.se för aktuellt program. KRYSSNINGAR Den som vill vara med om en oförglömlig upplevelse ska följa med på ombord på en Gületkryssning ut i den underbara skärgården i västra Turkiet. Där väntar orörda tysta vikar, flygfiskar och delfiner, bad i det kristallklara Egeiska havet och natursköna solnedgångar. Utgå från Marmaris eller Bodrum för två olika kryssningsprogram. Läs mer på detur.se för aktuellt program. För mer information, besök detur.se, ring , mejla eller kontakta din lokala resebyrå.

5 rundresa : 7 rundresor Rundresor Kappadokien och Lykien Turkiet är ett populärt resmål för sol- och badresor, men är också ett land med mångtusenårig historia och här finns mycket att upptäcka. Detur har två härliga rundresor att erbjuda, följ med och upplev historiska platser, hantverkstraditioner och en hisnande natur. Under en vecka reser vi runt med kunniga, svensktalande reseledare och lokala guider i några av landets mest intressanta områden. Detur har sina egna kvalitetsbussar av hög säkerhetsstandard. Moderna fräscha bussar med två medföljande chaufförer på varje resa. Du har boende av hög klass längs vägen, får provsmaka det verkliga turkiska köket och du kan även köpa till extra upplevelser utanför vårt ordinarie program. Du får naturligtvis även möjlighet till både avkoppling och shopping under resan. Vill du, går det också bra att kombinera rundresan med en extra vecka på någon av våra semesterorter i södra Turkiet. DET ÄVENTYRLIGA KAPPADOKIEN Resan genom Turkiet som startar i Antalya, går genom ett skiftande landskap. Höga berg, milslånga slätter och det genuina Turkiet. På vägen mot Kappadokien stannar vi till i Konya som under romarriket var en viktig stad. Vidare går resan mot Kappadokien som en gång var helt täckt av lava, vilket format och danat detta mäktiga månlandskap. Här besöks klippstaden Göreme och klipporna i Pasabag. För de som vill och vågar finns möjlighet att möta soluppgången i en luftballong, högt över det märkliga, fascinerande landskapet. Något som många menar är ett oförglömligt minne. Resan avslutas i Antalya där det finns goda möjligheter till shopping och upplevelser på egen hand. HÖJDPUNKTER KAPPADOKIEN Mevlana Muséet Världens största karavanseraj Klippstaden Göreme Häpnadsväckande skorstensklipporna i Pasabag Pris från SEK DET MYSTISKA LYKIEN Denna resa tar oss västerut från Antalya, mot det vackra Egeiska havet. Vi gör en resa genom häpnadsveckande landskap och du får under en vecka besök några av Turkiets mest berömda sevärdheter. Den första etappen består bland annat av den antika staden Myra där vi finner den bysantiska kyrkan S.t Nicloas, som är hemvisten till helgonen som sägs vara urspurunget till vår nutida jultomte. Vidare går resan till ett av antikens sju underverk Artemision i Efesos som också var den fjärde största staden i det östra romarriket. Även till Pamukkale och dess vattenkälla, en av Turkiets mest besökta sevärdheter. Resan avslutas även i Antalya där storstaden står till ert förfogande. HÖJDPUNKTER LYKIEN Artemistemplet Hierapolis-Nekropolis Jungfru Marias hem Naturfenomenet Pamukkale Pris från SEK

6 8 : golf PEGGA upp med DETUR GOLF År 2000 startade vi med golfresor till Turkiet och Tunisien. Genom mångårig erfarenhet av både hotell och golfbanor kan vi skräddarsy det optimala golfpaketet åt just er. Vi erbjuder golfresor och golfpaket med hög kvalitet till ett lägre pris. Du hittar våra högklassiga golfbanor, som möter kraven från såväl medelspelaren som som från proffsen. Välj mellan de böljande pinjeskogarna i Turkiska Belek den gästvänliga atmosfären i Tunisien. På våra golfresmål bor du mycket bra, äter gott och promenerar till många av våra banor. I de fall det inte är gångavstånd finns det hotellshuttle eller möjlighet att ta taxi för en rimlig kostnad. Vi erbjuder golfpaket från de flesta av våra avreseorter i Sverige och från Köpenhamn. Under högsäsong hjälper Deturs kunniga golfvärdar våra golfresenärer på plats i Belek, Turkiet. Servicen innefattar allt som kan beröra er golfresa. Vi har även stor erfarenhet av att hjälpa golftränare att arrangera paketlösningar för golfskolor. Kontakta oss så berättar vi mer. GOLF I TURKIET Belek i Turkiet har kommit att bli en storfavorit bland svenska golfare och orsaken är enkel. Belek erbjuder ett skönare klimat samt spel på 14 mästerskapsbanor av yppersta kvalitet, vilka utmanar och stimulerar golfare på alla nivåer. I Belek bor du storslaget och bekvämt och alldeles i närheten av golfbanorna. Vi erbjuder 11 utvalda golfklubbar i vårt program och flera olika golfpaket. Vi kan givetvis hjälpa dig med spel även på andra banor. Prisexempel! IC Santai inkl. 4 rundor golf fr 9.149:- GOLF I TUNISIEN Tunisien är landet där golfsäsongen aldrig tar slut och vi erbjuder en prisvärd golf året om. I Tunisien är greenfees fortfarande bland de lägsta kring Medelhavet. Våra väl utvalda golfanläggningar håller högsta klass och de är omväxlande med snabba greener. Som golfare bor du centralt och på bekvämt avstånd till banorna. Du kan välja på flera typer av boende. Allt från lägenhetshotell till lyx. Vi har golfpaket med boende i Hammamet, Sousse och Monastir, alla välbekanta orter för svenska resenärer. Prisexempel! El Mouradi Palace inkl. 4 rundor golf fr 8.984:-

7 fotboll : 9 träningsläger för fotbollslaget Ett kul och bra sätt att svetsa samman laget och förbereda sig för den kommande säsongen är att genomföra ett träningsläger i ett varmare klimat. Detur har lång erfarenhet av att organisera träningsläger och erbjuder prisvärda och kvalitativa arrangemang till både Turkiet och Tunisien under februari-april. Anläggningarna vi samarbetar med är vana att ta hand om fotbollsgrupper, har hög kvalitet på fotbollsplanerna och gott om faciliteter, bl. a gym och inomhuspooler. I resans pris ingår All Inclusive, vilket innebär att mat och dryck ingår på hotellet. Detta gör att laget redan från början vet vad resan kommer att kosta och kan göra upp en budget. Fotbollspaketet innehåller; adirektflyg t/r aboende, del i dubbelrum/trippelrum med All inclusive atvå träningspass à 90 min per dag avattentillgång på träningarna atvätt av träningskläder aförvaring av träningsutrustning atillgång till fitnesscenter, bastu, turkiskt bad (förbokas på plats) atillgång till ett konferensrum TURKIET Pris från SEK. Xanthe ddddd All Inclusive Papillion Belvil dddd+ All Inclusive Limak dddd+ All Inclusive Titanic ddddd All Inclusive Wow Hotels ddddd All Inclusive TUNISIEN Pris från SEK. El Mouradi Palm Marina dddd+ All Inclusive El Mouradi Club Kantoui dddd All Inclusive* Prisexempel gäller per person med del i dubbelrum med avresa från Arlanda, Landvetter eller Kastrup. Enkelrumstillägg mellan 1500: :- beroende på hotell. Fler avreseorter finns. Kontakta oss för att få prisförslag och program, samt läs mer om hotellen på detur.se.*soft All Inclusive.

8 10 : ikoner BARNPRISER Detur erbjuder reducerade barnpriser på utvalda familjehotell under sommaren Priserna gäller barn under 12 år i extrabädd som delar rum eller lägenhet med två vuxna, vilka betalar fullt pris. Barnpriserna gäller på följande hotell: TURKIET Kleopatra Royal Palm Club Turtas Iz Flower Beach Golden Coast Club Golden Beach Pasa Beach Risa Hotel Catty Garden GREKLAND Eva Suites Hotel TUNISIEN Marabout Hotel Prisexemplen på barnpriser gäller från Arlanda till Turkiet. Perioder sommaren 2014 Pris fr 18/4-12/6 1999:- 13/6-14/8 3399:- 19/8-11/9 1999:- 12/9-23/ :- 24/10-04/ :- 05/11-16/ :- FAMILJ Hotell med denna symbol är väl lämpade för familjer som ofta har ett behov av större rum, ibland med connecting door. Det ska vara säkert för barnen, finnas tillgång till barnstolar, barnpool och ha en bra lekplats och gärna en barnklubb (ej svensktalande). barnklubb Barn älskar att ha kul på semestern och Deturs Barnklubbar erbjuder många roliga aktiviteter med skandinavisktalande och utbildad personal. Barnklubbshotellen erbjuder även många barnvänliga faciliteter, inklusive barnpool, lekområden och bekväma familjerum. Läs mer på sid 10. STRANDNÄRA Dessa hotell ligger max 150 m från stranden, mätt från yttre gränsen av hotellområdet, och ligger i första raden från havet räknat. BARNFRIA HOTELL Vi erbjuder nu utvalda hotell för er som reser utan barn. Här är åldersgränsen 16 år och alla hotellets faciliteter är anpassade för vuxna resenärer. På dessa hotell behöver du inte lyssna till barnens sång från lekplatsen eller oroa dig för att få boken nedstänkt när du ligger vid poolen. VATTENRUTSCHK ANA På detta hotell finns det en eller flera vattenrutschkanor som Deturs gäster, givetvis kostnadsfritt, kan roa sig med. golf För att golfsemestern ska bli så bekväm som möjligt har vi valt ut hotell med perfekt läge nära golfbanan men som också har bra standard och många faciliteter. fotboll Hotell med denna symbol används för fotbollsträningsläger. Dessa hotell har förutom bra fotbollsplaner även gott om andra sport/träningsfaciliteter. Läs mer om träningsläger på sidan 7. Frukost all inclusive På hotell med denna symbol ingår måltider och drycker i resans pris. Detta kan vara ett bra alternativ för den som vill ha kontroll på sin semesterbudget. Utbudet och variationen av mat och dryck skiljer sig beroende på hotell och standard. För mer information om vad som gäller på ett specifikt hotell se detur.se. FRUKOST På detta hotell ingår frukost i resans pris. HALV PENSION Halvpension I priset för detta hotell ingår halvpension. Halvpension innebär frukost och middag. Drycker ingår ej.

9 FLYgpRogram : 11 FLYG till solen och värmen FRÅN din egen flygplats Detur var en av de första charterarrangörerna att erbjuda direktflyg till solen med fokus på regionala flygplatser i Sverige. Vi förstod tidigt att man helst vill resa på semester från sin egen flygplats och slippa långa transporter till storflygplatserna. Det är ju semester, eller hur? Från både Luleå och Östersund har vi exempelvis erbjudit charterresor i hela fjorton sommarsäsonger. Här ser du enkelt varifrån vi flyger sommaren 2014, till vilka resmål och under vilka perioder. Välkommen ombord från din närmaste flygplats! FLYGPROGRAM SOMMAR 2014 Avreseort Resmål Avresedag Period Flygbolag Mat ombord BARNPRISER STOCKHOLM - ARLANDA Grekland, Chania NYHET! Fredag 20/ / TRAVEL SERVICES Ingår ej. Turkiet, Antalya Lördag 22/ / ONUR AIR Ingår ej. Turkiet, Antalya Lördag 28/ / ONUR AIR Ingår ej. Turkiet, Antalya Lördag 25/ / CORENDON AIRLINES Ingår ej. Turkiet, Bodrum/Marmaris* Fredag 13/ / CORENDON AIRLINES Ingår ej. Tunisien, Monastir Fredag 07/ / NOUVELAIR Ingår i priset. GÖTEBORG - LANDVETTER Turkiet, Antalya Lördag 01/ / ONUR AIR Ingår ej. Turkiet, Bodrum/Marmaris* Söndag 20/ / CORENDON AIRLINES Ingår ej. Tunisien, Monastir Fredag 07/ / NOUVELAIR Ingår i priset. BORLÄNGE Turkiet, Antalya Måndag 01/ / CORENDON AIRLINES Ingår ej. KRISTIANSTAD NYHET! Turkiet, Antalya Fredag 18/ / ONUR AIR Ingår ej. Turkiet, Antalya Fredag 15/ / ONUR AIR Ingår ej. LULEÅ Turkiet, Antalya Lördag 26/ / ONUR AIR Ingår ej. Turkiet, Antalya Lördag 09/ / ONUR AIR Ingår ej. Turkiet, Bodrum/Marmaris* Fredag 25/ / CORENDON AIRLINES Ingår ej. MALMÖ NYHET! Turkiet, Antalya Fredag 13/ / ONUR AIR Ingår ej. NORRKÖPING Turkiet, Antalya Söndag 06/ / ONUR AIR Ingår ej. SUNDSV Turkiet, Antalya Söndag 20/ / ONUR AIR Ingår ej. Turkiet, Antalya Söndag 10/ / ONUR AIR Ingår ej. Grekland, Chania NYHET! Fredag 09/ / TRAVEL SERVICES Ingår ej. Grekland, Chania NYHET! Fredag 08/ / TRAVEL SERVICES Ingår ej. SKELLEFTEÅ Turkiet, Antalya Lördag 12/ / ONUR AIR Ingår ej. Turkiet, Antalya Lördag 09/ / ONUR AIR Ingår ej. UMEÅ Turkiet, Bodrum/Marmaris* Fredag 25/ / CORENDON AIRLINES Ingår ej. Turkiet, Bodrum/Marmaris* Fredag 15/ / CORENDON AIRLINES Ingår ej. VISBY Turkiet, Antalya Söndag 11/ / CORENDON AIRLINES Ingår ej. Turkiet, Bodrum/Marmaris* Fredag 19/ / CORENDON AIRLINES Ingår ej. VÄSTERÅS Turkiet, Antalya Söndag 22/ / ONUR AIR Ingår ej. Turkiet, Antalya Söndag 24/ / ONUR AIR Ingår ej. ÄNGELHOLM NYHET! Turkiet, Antalya Måndag 14/ / ONUR AIR Ingår ej. ÖSTERSUND Turkiet, Antalya Lördag 19/ / CORENDON AIRLINES Ingår ej. Turkiet, Antalya Lördag 09/ / CORENDON AIRLINES Ingår ej. Grekland, Chania NYHET! Lördag 10/ / TRAVEL SERVICES Ingår ej. * Flyget landar i Milas (BJV) Bodrum flygplats.

10 12 : FAMILJER GLADA barn - GLADA föräldrar! Till sommaren 2014 gör vi en storsatsning på barnfamiljer. Vi har anpassat utvalda hotell till att ännu bättre möta familjens behov och det till ett bra pris, med våra nya Barnpriser. För visst är det så att om barnen är glada, är föräldrarna glada! Dessutom tycker ju barnen om att träffa nya kompisar och det gör man på våra familjehotell. På dessa hotell finns exempelvis barnstolar, barnpooler och barnsängar, bland mycket annat och stora ytor för barn med spring i benen. Hotellen har även bra lägen och flera av dem har vattenrutschkana, lekpark samt mikrovågsugn och vattenkokare på hotellet. Dessutom finns det rymliga familjerum, med plats för hela familjen. Allt för att göra semesterdagarna sköna och avkopplande. På några hotell finns även Deturs Barnklubb som du kan läsa mer om nedan. På sidorna hittar du våra utvalda familjehotell och här kan du läsa mer om DETURS BARNKLUBB! Barn älskar att ha kul på semestern, att träffa nya kompisar och leka. Föräldrarna kan samtidigt uppskatta lite tid för avkoppling med varandra. Därför startade Detur en Barnklubb till sommaren 2013, med skandinavisktalande och utbildad personal. Barnklubben finns på utvalda resmål samt hotell och är helt kostnadsfri för våra gäster. Barnklubben är öppen för barn mellan 4-12 år och aktiviteterna anpassas efter ålder. Här är det hålligång med minigymnastik, dans, vattenlekar, ansiktsmålning, skattjakt, pyssel, teckningstävlingar, minidisco, filmdags, kort- och brädspel, playstation som är några av aktiviteterna som finns för barnen. Läs mer om Barnklubben på detur.se. Vi kan det här med reseförsäkringar Vi har mer än 90 års erfarenhet i branschen. Därför väljer över 3 miljoner svenskar att varje år ta med oss på sin resa! För mer information, kontakta din resesäljare eller läs mer på erv.se. Nu heter vi ERV, tidigare Europeiska. Detur_april_2013_tryck.indd :03:58

11 familjehotell: 13 BARNbuFFÉ BARNpooL barnstol VattENKokare MICro barnsäng LEKPLatS barnkanal BARNPRISER KRETA Lägenheter Eva Suite ddd CENtruM: 10,3 km LOKALT CENtruM: 0 m BAD: 50m HISS/VÅN: Nej * Familjedrivet hotell med välkomnande atmosfär Väldigt uppskattat lägenhetshotell med många återkommande gäster. Hotellet är bra beläget med gångavstånd till det mesta. Eva Suites är litet och mysigt i typisk grekisk stil med vita hus och blå dörrar som fint ramas in av blomstrande bougainvillea, gröna gräsmattor och palmer. Här finns två poolområden med en poolbar som serverar dryck och enklare rätter. På gångavstånd ligger centrum i Agia Marina där det finns både restauranger och möjlighet till shopping. Närbutik och bankomat finns 20 meter från hotellet. Under högsäsong anordnar hotellet underhållning ca en gång/vecka. Lägenheterna Lägenheterna är ganska enkla och varierar i storlek och utformning, men klassiskt kretensiska i sin inredning. Ljusa lägenheter med varierande storlek och planlösning. En- två- och trerumslägenheter med vardagsrum/pentry. Alla rum har en mindre dubbelsäng eller två separata sängar, med möjlighet till en eller två extrabäddar (bäddsoffa). Pentry med enkel köksutrustning, vattenkokare, kaffebryggare, kylskåp och kokplatta. Alla lägenheter har balkong eller markterrass, klinkergolv, telefon och satellit-tv. Badrummet har duschkabin och toalett. Turist/strandområde med passerande trafik och folkliv. Förbipasserande trafik kan uppfattas som störande. Flera trappor och nivåskillnader inom området. Byggt Totalt 47 lägenheter fördelat på sju byggnader. Trådlöst internet i lobbyn och poolområde (max 200MB/vecka därefter mot kostnad). Kassafack kostar ca 20 euro/vecka (prisuppgift från okt 2013). För att komma till stranden måste en trafikerad väg korsas. *Mot kostnad. Pris från SEK

12 14 : familjehotell BARNPRISER BARNbuFFÉ BARNpooL barnstol VattENKokare MICro barnsäng LEKPLatS barnkanal SIDE - turkiet Hotell Iz Flower Side Beach dddd CENtruM: 4 km LOKALT CENtruM: 100 m BAD: Strandläge HISS/VÅN: Ja/8 * Populärt familjehotell med privat strand och stort poolområde Hotellet passar dem som vill bo nära stranden och ha gott om faciliteter. Hotellet har en privat strand med solstolar, ett stort poolområde och en separat pool med vattenrutschkanor och en lummig trädgård. På hotellområdet finns flera barer, en bufférestaurang och à la carte. Det finns även flera små butiker, bastu, hamam, spa, biljard, bordtennis, gym, en tennisbana, strandvolleyboll, barnklubb (ej svensktalande), lekplats etc. Under högsäsong, har hotellet ett aktivitetsteam som anordnar aktiviteter och underhållning både på dag- och kvällstid. Några aktiviteter/faciliteter mot kostnad. Dubbelrum för två personer med två separata sängar eller en dubbelsäng och möjlighet till en extrabädd för ett barn (under 12 år). Familjerum för upp till fyra personer (varav minst en person under 12 år) med ett separat sovrum med två separata sängar eller en dubbelsäng och ett vardagsrum med enkelbädd samt en bäddfåtölj. Alla rum är ljusa och traditionellt inredda. De har minibar (vatten ingår), klinkergolv, telefon, satellit-tv och balkong. De små badrummen har badkar med väggfast dusch, toalett och hårtork. Alla rum är rökfria. Dubbelrum och familjerum ligger i var sin byggnad. Turistområde med trafik och ljud från närliggande restauranger och barer som kan verka störande. Byggt 1995, löpande renoveringar. Totalt 209 rum fördelade på två byggnader. Nivåskillnader inom området, men ramper finns. Trådlöst internet i lobbyn (kostnadsfritt) och internethörna. Poolhandduk finns att låna. *Mot kostnad Pris från SEK

13 familjehotell : 15 Hotell Club Golden Beach ddd+ CENtruM: 9 km LOKALT CENtruM: 2 km BAD: 500 m HISS/VÅN: Nej * BARNbuFFÉ BARNpooL barnstol VattENKokare MICro barnsäng LEKPLatS barnkanal Vattenpark och Deturs barnklubb En bit utanför Side, ligger denna stora och fina anläggning fylld med aktiviteter för alla åldrar. Området består av flera tvåvåningsbyggnader som omges av en stor, prunkande trädgård och pooler. På området finns barer, en buffé- och tre à la carterestauranger, café, butiker, spa, bastu, biljard, pingis etc. Det går även att nyttja faciliteterna på systerhotellet Golden Coast som ligger bredvid. Mellan dessa hotell ligger en vattenpark med totalt 11 vattenrutschkanor. Inträdet hit är gratis för hotellets gäster. Hotellet har ett stort underhållningsteam som dagligen hittar på aktiviteter samt en gång i veckan sätter upp en större, professionell, show. Några aktiviteter/ faciliteter mot kostnad. Ljusa och rymliga rum. Dubbelrum med två separata sängar eller en dubbelsäng och möjlighet till en extrabädd. Familjerum med två sovrum och ett badrum. Familjesviter med två sovrum, ett vardagsrum och ett badrum. Alla rum har telefon, satellit-tv, klinkergolv eller heltäckningsmatta och balkong eller markterrass. Alla rum har även en liten kokvrå med kylskåp, två kokplattor och mycket enkel köksutrustning. Badrummen har badkar med dusch, toalett och hårtork. är något slitna och håller en lägre standard än hotellet i övrigt. BARNPRISER Turistområde med trafik och ljud från hotellets egen underhållning och poolområde som kan uppfattas som störande. Byggt år 1990, renoverat Totalt 632 rum fördelat på ett tjugotal byggnader. Konferensmöjligheter. Trådlöst internet i lobbyn (kostnadsfritt) och på rummen (mot kostnad) samt internethörna (mot kostnad). Poolhandduk finns att hyra. *mot kostnad Pris från SEK SIDE - turkiet Hotell Golden Coast Resort dddd+ CENtruM: 9 km LOKALT CENtruM: 2 km BAD: Strandläge HISS/VÅN: Ja /6 * BARNbuFFÉ BARNpooL barnstol VattENKokare MICro barnsäng LEKPLatS barnkanal Stor semesteranläggning med vattenpark och underbar strand Hotellområdet består av fyra hotellbyggnader omgivna av en inbjudande trädgård och poolområde. I huvudbyggnaden finns ett fint spa, inomhuspool och ett stort gym. På området finns även flera barer, två bufférestauranger och tre à la carterestauranger, café, nattklubb, butiker, lekplats, spelrum och en fin långgrund strand. Det går att nyttja faciliteterna på systerhotellet Club Golden som ligger bredvid. Mellan dessa hotell ligger en vattenpark med totalt 11 vattenrutschkanor. Inträdet hit är gratis för hotellets gäster. Hotellet har ett stort underhållningsteam som dagligen hittar på aktiviteter samt en gång i veckan sätter upp en större, professionell, show. Några aktiviteter/ faciliteter mot kostnad. Ljust och luftigt inredda rum i svagt blåa toner. Dubbelrum med två separata sängar eller en dubbelsäng och möjlighet till en extrabädd. Familjerum med två separata sängar eller en dubbelsäng och en våningssäng. Familjesvit med två sovrum och gemensamt badrum. Alla rum har telefon, satellit-tv, minibar, heltäckningsmatta eller laminatgolv och balkong. Badrummen har badkar med dusch eller duschkabin, toalett och hårtork. BARNPRISER Turistområde med trafik och ljud från hotellets egen underhållning och poolområde som kan uppfattas som störande. Byggt år 2002, renoverat 2011/12. Totalt 583 rum fördelat på fyra byggnader. Konferensmöjligheter. Trådlöst internet i lobbyn (kostnadsfritt) och på rummen (mot kostnad) samt internethörna (mot kostnad). Poolhandduk finns att hyra. Luftkonditioneringen på rummen är centralstyrd och vanligen endast i bruk från mitten av jun-sep, ibland endast vissa timmar på dygnet. *mot kostnad Pris från SEK SIDE - turkiet

14 16 : familjehotell BARNBUFFÉ BARNPOOL barnsäng MICRO BARNPRISER Hotell Club Turtas dddd CENTRUM: 13 km restaurang Pool LOKALT CENTRUM: 250 m BAD: Strandläge HISS/VÅN: Nej bar kreditkort internet barnpool kassafack* luftkond Här finns plats för både lek och avkoppling En härlig hotellanläggning som ligger i det växande området Konakli efter den fina kusten utanför Alanya. Här trivs både barn och vuxna. Det finns gott om ytor som inbjuder till spring och lek. Vid hotellbyggnaderna ligger huvudpoolen, här är det vattenlekar, motion och musik. Mellan stranden och hotellet finns ett stort grönområde med en relaxpool, hängmattor och andra mysiga sittplatser och ett vattenpipscafé. Det finns även ett större område med flera småpooler med olika storlekar av vattenrutschkanor som passar alla åldrar. Vid den långa sandstranden finns det också gott om solstolar, en stor brygga och en snackbar som på kvällstid förvandlas till nattklubb. Hotellet har även en bufférestaurang med separat barnbuffé, flera småbutiker, spa, hamam, litet gym, biljard, tennisbana, basket, playstation och lekplats. Vissa faciliteter/ aktiviteter mot kostnad. Inbjudande, fina rum inredda i blålila och vita toner. Dubbelrum med två separata sängar eller en dubbelsäng och med möjlighet till en extrabädd. Familjerum med dubbelsäng och en våningssäng. Alla rum har telefon, satellit-tv, minibar, klinkergolv och balkong eller markterrass. Badrum med badkar med dusch eller duschkabin, toalett och hårtork. Stads/ turistområde med genomfartstrafik, ljud från hotellets egna underhållning samt en moské kan upplevas som störande. Byggt 1991, renoverat Totalt 275 rum fördelat på 4 byggnader. Trådlöst internet i lobbyn och runt poolen (kostnadsfritt). Poolhandduk finns att hyra. *Mot kostnad. Pris från SEK ALANYA - turkiet barnstol vattenkokare LEKPLATS barnkanal

15 familjehotell : 17 BARNbuFFÉ BARNpooL barnstol VattENKokare MICro barnsäng LEKPLatS barnkanal BARNPRISER Hotell Kleopatra Royal Palm dddd CENtruM: 2,6 km LOKALT CENtruM: 600 m BAD: 100 m HISS/VÅN: Ja /5 ALANYA - turkiet * Omtyckt hotell för hela familjen med Deturs barnklubb Bra läge i utkanten av Alanya. Runt hotellet är det trevliga promenadvägar in till centrum. Poolområde med en separat pool med två vattenrutschbanor (öppna ett par timmar om dagen under sommarsäsongen). Bordtennis, biljard, massage och turkiskt bad (maj-oktober). En stor, trevlig trädgård med ett litet gym, volleyboll, solstolar och en amfiteater. Hotellets restaurang, som har platser både inne/runt poolen, serverar frukost-, lunch- och middagsbuffé samt snacks. Under högsäsong anordnads turkisk afton två kvällar/vecka. Några aktiviteter/faciliteter mot extra kostnad. Dubbelrum med två separata sängar eller en dubbelsäng, några rum med möjlighet till en extrabädd. Familjerum för upp till fyra personer, med ett sovrum med två separata sängar eller en dubbelsäng och ett kombinerat vardagsrum/pentry. Pentryt har enbart kylskåp, övrig köksutrustning är bortplockad. De är inredda med möbler i mörkt träslag och ger ett elegant intryck. Alla rum har klinkergolv, satellit-tv, telefon, minibar och balkong (tre rum utan balkong). Badrummen har duschkabin eller badkar med dusch (familjerummen), toalett och hårtork. Turistområde med lokal trafik och en del busstrafik. Ljud från närliggande restauranger, folkliv och moské kan uppfattas som störande. Byggt 2003, renoverat Totalt 188 rum fördelade på tre byggnader. Konferensmöjligheter. Hissen når inte konferensrummet som ligger under markplan. Trappsteg och ramp till reception och strand. Hotellet är lyhört. Internethörna finns i lobbyn (mot kostnad) och trådlöst internet finns på hela hotellområdet (kostnadsfritt). * Mot kostnad. Pris från SEK

16 18 : familjehotell Hotell Risa ddd+ CENtruM: 10 km LOKALT CENtruM: 2 km BAD: 70 m HISS/VÅN: Ja /3** Fint hotell i hjärtat av Bitez och med Deturs barnklubb Hotell Risa är ett trevligt hotell som ligger mitt i Bitez. Hela anläggningen känns ljus och fräsch. I mitten av hotellet finns ett stort poolområde med en mysig bubbelpool (ej uppvärmd), barnpool och två plattformar med stora kuddar som man kan luta sig tillbaka på. På hotellområdet finns även ett litet gym, ett hamam, biljard och bordtennis. Hotellet ordnar lättare underhållning några kvällar i veckan under högsäsong. Några faciliteter/aktiviteter mot kostnad. Modernt och stilfullt inredda rum. Dubbelrum med en mindre dubbelsäng eller två separata sängar. Large rooms för upp till fyra personer med en mindre dubbelsäng och två extrabäddar samt en liten sittgrupp. Alla rum har poolutsikt, klinkergolv, minibar, telefon, satellit-tv och balkong eller terrass. Även badrummen är modernt inredda med duschkabin eller litet badkar, toalett och hårtork. Alla rum är rökfria. Turist/stadsområde med lokaltrafik, ljud från det egna poolområdet som kan uppfattas som störande (även kvällstid). Byggt Totalt 90 rum fördelade på fyra byggnader. Trådlöst internet finns på hela hotellområdet, utan kostnad. Trappor finns inom hotellet. Obs! Mycket låga balkongräcken. *Mot kostnad **Hiss endast i huvudbyggnad. BARNbuFFÉ BARNpooL barnstol VattENKokare MICro barnsäng LEKPLatS barnkanal BARNPRISER BODRUM - turkiet Pris från SEK Hotell Grand Yazici Marmaris Palace dddd+ CENtruM: 6 km LOKALT CENtruM:2 km BAD: m HISS/VÅN: Ja /3** BARNbuFFÉ BARNpooL barnstol VattENKokare MICro barnsäng LEKPLatS barnkanal Förstklassigt hotell som till och med har en skridskobana! Ute på en udde ligger den stora hotellanläggningen omsluten av pinjeskog. Här finns mycket att göra då hotellet har flera pooler av varierande storlek och ett område med vattenlek för barnen, två tennisbanor, minigolf, bordtennis, biljard, strandvolleyboll, olika vattensporter, turkiskt bad, bastu, Spa, fitnesscenter, butiker och en egen skridskobana. Här finns även flera barer och restauranger Hotellet har ett stort aktivitetsteam (ej svensktalande) som ordnar underhållning och aktiviteter både dag- och kvällstid för alla åldrar. Några aktiviteter/ faciliteter mot kostnad. Bekväma och eleganta dubbelrum inredda i rustik stil. har två separata sängar eller en dubbelsäng och en separat säng. Alla rum har telefon, satellit-tv, minibar, klinkergolv och små balkonger eller terrasser. Badrummen har duschkabin eller badkar med dusch, toalett och hårtork. Man kan välja om man vill bo i huvudbyggnaden eller sidobyggnaderna (bungalows). i sidobyggnaderna håller en något lägre standard än hotellet i övrigt. Familjerum för upp till fyra personer bestående av ett sovrum och ett vardagsrum med en extrasäng samt en bäddsoffa. Alla rum är rökfria. MARMARIS - turkiet Strand/turistområde med lokal trafik. Byggt 1992, renoverat Totalt 459 rum fördelat på en huvudbyggnad samt 26 radhusliknande sidobyggnader (bungalows). Stora nivåskillnader och många trappsteg inom området. Strandhandduk finns att hyra. Trådlöst internet i lobbyn (kostnadsfritt) och internetcafé (mot kostnad). *Mot kostnad **Hiss endast i huvudbyggnad. Pris från SEK

17 familjehotell : 19 Frukost HALV PENSION BARNbuFFÉ BARNpooL barnstol VattENKokare MICro barnsäng LEKPLatS barnkanal BARNPRISER SOUSSE - TUNISIEN Hotell Marabout ddd CENtruM: 2 km LOKALT CENtruM: 1 km BAD: Strandläge HISS/VÅN: Ja /5 Strandhotell med vattenpark Med ett perfekt läge, nära centrum och med egen fin strand, ligger detta uppfräschade och klassiska hotell. Hotellet består av tre byggnader och har ett stort poolområde med en mindre vattenpark. Här finns barer, bufféoch à la carterestaurang. Den uppvärmda inomhuspoolen ligger i direkt anslutning till poolområdet och här finns också ett litet gym, bordtennis, biljard och tennis, liksom en spaavdelning med massage och skönhetsbehandlingar. Några aktiviteter/ faciliteter mot kostnad. Ljusa dubbelrum med två separata sängar, några med möjlighet till en extrabädd. Alla rum har klinkergolv, telefon, satellit-tv, minibar och balkong (30 utan). Badrummen har toalett och badkar med dusch. är av varierande standard. I den nyare delen av hotellet finns superiorrum och familjerum. Superiorrummen är som rymligare dubbelrum med två ordinarie bäddar och möjlighet till en extrabädd. Familjerummen har två sovrum (ingen dörr emellan) med två separata sängar och ett badrum. Bor man i den nyare delen och vill använda sig av hissen får man gå runt anläggningen. Stadsområde med viss genomfartstrafik och byggnadsarbeten i närheten som kan uppfattas som störande, liksom diskoteket i grannhuset. Byggt 1969/2010, delvis renoverat 2012/13. Totalt 467 rum fördelat på tre byggnader. Trådlös internetuppkoppling i lobbyn och snackbaren. Poolhandduk finns att hyra. Obs! Några balkonger har låga balkong räcken och några har stora avstånd mellan spjälorna. Luftkonditioneringen på rummen är centralstyrd och vanligen endast i bruk från mitten av jun-sep, ibland endast vissa timmar på dygnet. *Mot kostnad. Pris från 3.749SEK

18 18 : kreta FAKTA AVRESEortER: Stockhom, Sundsvall och Östersund FLYGTID: ca 4 timmar FLYgboLAG: Travel Services MISSA INTE! Elafonissistranden som skimrar magiskt rosa KLIMat: JAN FEB MarS APR MAJ JUNI JULI AUG SEP OKT NOV DEC Dag Bad Det greksiska köket på en lokal taverna Venetianska hamnen i Chania Stad NÅGRA AV VÅRA UTFLYKTER Elafonissi En dag på den rosa stranden, paradisstranden på södra Kreta. Samara Ravinen - Att korsa Samaria ravinen är mer ett äventyr än en utflykt. Knossos En dag i historiens fotspår vid ett av antikens 7 underverk! NYHET! Nu kan du också förboka din utflykt före avresa. För mer information, fler utflykter och priser besök grekland - kreta Årets nyhet redan en klassiker! Följ med till Kreta den perfekta semesterön med underbara, milslånga stränder och skiftande natur. Greklands största ö har mycket att erbjuda med sina timjansdoftande kullar, glittrande bukter, grottor i bergen och ett varmt folk som inte är sena med att bjuda till när de får besök! Hyr en moped och ta er runt och utforska ön där små pittoreska byar och tavernor finns bakom varje hörn. Här serveras grekiska sallader, tzatziki och ouzo i friska mängder. Det turkosblå vattnet håller en behaglig badtemperatur långt in på hösten och det är inte alls svårt att förstå varför Grekland är ett så populärt resmål. Kreta är den sydligaste av Greklands ca 3,500 öar och har därmed endast två årstider, en varm torr sommar varvat med en mild, fuktig vinter. Klimatet, landskapet och de fruktbara slätterna passar perfekt för de odlingar som är traditionella i medelhavsområdet. Här trivs oliver, vindruvor, fikon och citrusfrukter. Chania är den största staden närmast Deturs hotell och är Kretas andra största stad som med sina drygt 60,000 invånare är ståtligt belägen på den frodiga nordsidan av ön. Sedan antiken har Chania mött mängder av olika erövrare och präglats av olika folkslag såsom Venetianer och Osmaner, vilket också märks i stadens lämningar. Vackra Chania har lyckats bevara sin historiska karaktär i den växande turismen och anses också vara en av de vackraste städerna i Grekland. I Chanias Gamla stan kan du hitta färggranna mysiga caféer, små butiker och marinan med fiskebåtar som levererar färsk fisk till restaurangerna kring hamnen. En semester på Kreta lämpar sig väl både för den som vill ta det lugnt och för den som önskar en mer aktiv semester. Här erbjuds ett brett utbud av skönhetssalonger och spaanläggningar, vinprovningar eller kulinariska utflykter. Men också mer fartfyllda aktiviteter såsom gokart, dykning, cykelturer och vattenland. Är det kulturen som lockar finns här det arkeologiska museet och flera olika kulturfestivaler med teater- och musikuppträdanden, vinfestivaler samt konst- och fotoutställningar för att nämna några. Längs den milslånga stranden som stäcker ut sig väster om Chania ligger flera små semesterorter, bland andra Platanias, Agia Marina, Kato Stalos och Gerani. Många av dem har vuxit ihop, och det vara svårt att se när man åker ur den ena och kommer in i den andra. Den trevliga stämningen, närheten till stranden och ett bra utbud av det mesta gör Chaniakustens semesterorter till ett idealiskt resmål för alla. Varmt välkomna till Kreta! 1 Hotell Asterion (s.24) 10 Hotell Creta Dream Royal (s.21) 2 Hotell Solimar Aqua Marin (web) 11 Hotell Relax1-relax2 (s.25) Maleme 2 km Gerani 1 2 Platanias Agia Marina Chania 2 km Kato Stalos Lägenheter Sonios Beach (s.23) 4 Hotell Haris (s.25) 5 Hotell Akoition Ideal Suite (s.25) 6 Hotell Santa Marina plaza (web) 7 Hotell Sunset (web) 8 Hotell Sunrise (s.23) 9 Hotell Eva Suites (s.11) 12 Hotell Orion Star (s.24) 13 Hotell Santa Maria Beach (web) 14 Lägenheter Phaedra suites (s.22) 15 Hotell Yakintos (web) 16 Hotell Veronica (web) 17 Hotell Creta Palm (web)

19 kreta : 19 PLATANIAS Under högsäsongen är det här turistiskt liv och rörelse blandat med fantastisk grekisk kultur med allt vad det innebär. Mat, dryck och människor, ja här finns det mesta för att ni ska få tillbringa en underbar semester. Här finns ett stort utbud av restauranger och tavernor. Det finns också flera barer och diskotek för dig som älskar ett levande nattliv. Söker du lite mer lugn kan en rofylld promenad i olivlundarna eller apelsinodlingarna som omgärdar orten vara ett skönt avbräck. Platanias ligger cirka 12 kilometer från Chania. KATO STALOS Den lilla orten med ett härligt grekiskt lantliv nära inpå. Charmigt, mysig och perfekt för barnfamiljer och par som vill fly till en idylliskt liten badort. Här finns ett stillsamt kvällsliv med några strandtavernor och ett fåtal barer, men vill man ha mer fart och fläkt så hittar ni Chania stad endast 7 km bort. Här är stranden lång, bred och långgrund, den lämpar sig perfekt för lek och bus! AGIA MARINA Agia Marina, med dess gröna, lummiga omgivningar är en ganska livlig liten ort som erbjuder genuin charm. En bra kombination för den som vill ha en avslappanande men ändå händelserik semester. Orten lämpar sig bra för barnfamiljer då vattnet är långgrunt, det finns bra utbud av butiker och restauranger samt en välutrustad lekpark. Om man beger sig upp i gamla delarna av Agia Marina finner man vackra torg, mysiga caféer och vällagad grekisk mat. Agia Marina ligger cirka 9 km från Chania. GERANI En lugn och mysig liten ort ca 16 km utanför Chania, vars milslånga strand är Kretas längsta. Hit åker man för att koppla av samt njuta av sol och bad i lugn atmosfär. Detta är en plats med gröna, rofyllda omgivningar och flera traditionella byar runt om. I Gerani finns ett fåtal tavernor och restauranger, men närheten till Platanias (ca 3 km) gör det enkelt och lättåtkomligt med andra aktiviteter och större utbud.

20 20 : VILKEN ort passar dig? Vilken ort passar dig? OM ORTEN BAD & STRÄNDER NÖJESLIV & SHOPPING PLATANIAS Platanias är västra Kretas absoluta centrum om man räknar antalet besökande skandinaver. Här är det liv och rörelse långt in på natten. Här kan du kombinera shopping och god mat med härligt sol och bad! Trots sin storlek kan du här också uppleva det genuina Kreta. Längs med orten finner ni stränder som varierar i både form och färg. Den allra mest barnvänliga stranden, med ljus och långgrund sand, hittar du i den östra delen av grannresmålet Agia Marina. På stranden finns det gott om olika vattensporter att underhålla sig med! I Platanias kan du kombinera både shopping, härligt nattliv och god mat. Det mesta ligger längs med huvudgatan där de små butikerna ligger sida vid sida med restaurangerna. Nattlivet pulserar på strandklubbarna där de senaste internationella dängorna blandas med grekiska hits. KATO STALOS Ett resmål som med sin närhet till Chania har ett perfekt läge. En stillsam och rofylld liter badort för lata dagar på stranden. Vackra omgivningar, god mat och spännande historia finns att utforska i omgivningarna. Passar utmärkt för barnfamiljer. Kato Stalos erbjuder en lång, bred, långgrund strand som består av sand och klappersten om vartannat. Stranden är ren och fin och belönad med blå flagg. Här finns duschar, restauranger, solsängar, parasoll och allt annat som behövs för en skön dag på stranden. I Kato Stalos finns det inte så många barer och diskotek, utan här står restaurangerna för underhållningen. Vill man ha mer livligheter får man bege sig till de större närliggande orterna såsom Platanias eller Chania. AGIA MARINA En bra kombination för den som vill ha en avslappanande men ändå händelserik semester. Orten lämpar sig bra för barnfamiljer då vattnet är långgrunt, det finns bra utbud av butiker och restauranger samt en välutrustad lekpark med hoppborgar och annat skoj! Kusten vid Agia Marina är fantastisk med härliga sandstränder. Den västra sidan, nära hamnen i Platanias är full med små vikar, där du kan bada. Östra delen är långgrund och barnvänlig. Längs stranden hittar du alla de tjänster som erbjuds vid en välorganiserad strand. Det finns gott om restauranger och tavernor, om kvällarna kan du se en vacker solnedgång från ett mysigt strandkafé och låta tiden rinna iväg i stillhet. Det finns många vackra och söta, handgjorda souvenirer att shoppa och i centrum finns en bra lekpark för barnen. GERANI En lugn och idyllisk liten semesterort, vars milslånga strand är Kretas längsta. Hit åker man för att koppla av samt njuta av sol och bad i lugn atmosfär. En vistelse i Gerani och området kring byn ger dig kontakt med landsbygden och den mer traditionella sidan av västra Kreta. Då stranden är både lång och bred är det glest mellan solstolarna, vilket gör strandvistelsen ännu mer avkopplande. Stranden i Gerani har blandad karaktär, allt från grå grovkornig sand eller brunröd till små stenig. Inga vattensporter i området. Mycket sparsamt utbud av restauranger, tavernor och caféer. Ta gärna lokalbussen eller taxi till Platanias där större utbud finns eller till Chania stad som erbjuder bra shopping och härligt nattliv.

21 kreta : 21 HALV PENSION KATO STALOS Hotell Cretan Dream Royal Beach Resort dddd CENtruM: 8 km LOKALT CENtruM: 100 m BAD: 30 m HISS/VÅN: Ja/3 Lyxigt, elegant boende med fantastisk utsikt Cretan Dream är ett perfekt boende för dig som önskar det allra bästa. Här finns ett inbjudande poolområde och närhet till stranden, som gjort för lata dagar i solen! Hotellet och området i sig är lugnt men med det fördelaktiga läget är det inte långt till tavernor och butiker. Hotellet har en härlig arkitektur och läget på kullen gör det underbart. Här finns en trevlig poolbar och en restaurang som serverar enklare måltider. Hotellets bufférestaurang serverar frukost och middag. Här finns också biljard, bordtennis, en liten lekpark och ett spelrum. Under högsäsong anordnar hotellet underhållning ca en gång/vecka. Några faciliteter/ aktiviteter mot kostnad. Fräscha, moderna rum i varma färger för upp till tre personer. Alla rum har en mindre dubbelsäng eller två separata sängar, med möjlighet till en extrabädd (bäddsoffa). Alla rum har klinkergolv, minibar, telefon, satellit-tv och balkong. Här finns även litet köksskåp med enklare köksutrustning, kyl och kaffebryggare Badrummen har duschkabin, toalett och hårtork. Turist/strandområde med passerande trafik och folkliv. Byggt Totalt 80 rum fördelat på två byggnader. Nivåskillnader och trappor förekommer inom hela området. Poolhandduk finns att hyra. Trådlöst internet över hela anläggningen och på rummen (kostnadsfritt). Kassafack kostar ca 15 euro/vecka (prisuppgift från okt 2013). *Mot kostnad Pris från SEK

där solen skiner! Höst/Vinter 2013 Långtidsresor till Turkiet

där solen skiner! Höst/Vinter 2013 Långtidsresor till Turkiet där solen skiner! Höst/Vinter 2013 Långtidsresor till Turkiet 1 NJUT AV VINTERN I ALANYA Att lämna den regniga hösten och kalla vintern i Sverige är efterlängtat av många! Alanya i Turkiet är just en sådan

Läs mer

Turkiet. Här finner du endast ett fåtal av alla hundratals vi har över hela Turkiet. Kontakta oss om du söker andra orter eller hotell.

Turkiet. Här finner du endast ett fåtal av alla hundratals vi har över hela Turkiet. Kontakta oss om du söker andra orter eller hotell. Turkiet Trots att det var först i slutet av åttiotalet som Turkiet på allvar klev in i semesterarrangörernas värld har landet verkligen lyckats etablera sig som ett av skandinavernas favoritresmål. Det

Läs mer

där solen skiner! Vintern 2012-2013 Långtidsresor till Turkiet & Tunisien

där solen skiner! Vintern 2012-2013 Långtidsresor till Turkiet & Tunisien där solen skiner! Vintern 2012-2013 Långtidsresor till Turkiet & Tunisien 1 NJUT AV VINTERN I SOUSSE lägenheter vincci el kantaoui center DDD+ Sousse och lilla grannstaden Port El Kantaoui är storstad,

Läs mer

Hotell Villa Platanias

Hotell Villa Platanias Hotell Villa Platanias ger dig det lilla extra här kan du njuta av livets goda, mitt i centrum av Platanias. Trots det centrala läget, är Hotell Villa Platanias lugnt och fridfullt. Hotellet är omgivet

Läs mer

av högsta kvalitet till bästa pris

av högsta kvalitet till bästa pris TRÄNINGS LÄGER av högsta kvalitet till bästa pris TURKIET SIDE ANTALYA BELEK INNEHÅLL 3 DETUR Specialist på Turkiet #3 4 NATIONALSPORTEN Fotboll är Turkiets i särklass största sport 5 SIDE Emirhan Sport

Läs mer

Do it Event. Konferens/golfresa till Portugal Algarve 2013

Do it Event. Konferens/golfresa till Portugal Algarve 2013 Do it Event Konferens/golfresa till Portugal Algarve 2013 Portugal är ett av de mest populära länderna i Europa för soltörstande golfare. Framförallt Lissabonområdet och Algarvekusten lockar med massor

Läs mer

ZHelhet. Träningsresa. Program. entaio m. Turkiet / Side 28 april 2012 All inclusive

ZHelhet. Träningsresa. Program. entaio m. Turkiet / Side 28 april 2012 All inclusive Resa för kropp & själ Mat & motion, möten & motivation upplev härliga Turkiet och tänk bara dig själv! Träningsresa Turkiet / Side 28 april 2012 All inclusive ZHelhet entaio m 4e Motion Motivation Möten

Läs mer

kreta 1.195:- /PERS 1 VECKA AGIA MARINA Fr.

kreta 1.195:- /PERS 1 VECKA AGIA MARINA Fr. AGIA MARINA Fr. 1.195:- /PERS 1 VECKA kreta Solparadiset Kreta är ett av våra favoritresmål, med en lång sol- och badsäsong. Stränderna är fina och badorterna har kvar sin gamla charm med mängder av butiker

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA

VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA RESA MALTA VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA Den vackra östaten Malta ligger i mellersta Medelhavet, mellan Libyen i söder och Italien i norr. Malta är Europas sydligaste stat och har drygt 400 000 invånare.

Läs mer

SEARCH2011. WE SEARCH WE FIND J.MALMQVIST TRAINING SPECIALISTS www.ptsweden.com

SEARCH2011. WE SEARCH WE FIND J.MALMQVIST TRAINING SPECIALISTS www.ptsweden.com SEARCH2011 Träningsresa S.E.A.R.C.H. 2011 J.Malmqvist training specialists Panorama Hotel Kalamaki Kreta 14-21 oktober 2011 Klassiskt förstaklasshotell högt beläget på en udde utanför byn Kalamaki. Till

Läs mer

Lyxlägenheter / radhus till salu i elegant 5 stjärnigt Spa resort i centrala Algarve. in Sesmarias - Carvoeiro

Lyxlägenheter / radhus till salu i elegant 5 stjärnigt Spa resort i centrala Algarve. in Sesmarias - Carvoeiro sida 1/5 sida 2/5 Lägenheter 220.000 Konstruerad (år) 2008 område (län) Lagoa Tomtarea 86 Stad Sesmarias - Carvoeiro Konstruktion område 72 sida 3/5 Detta dolda paradis är bara några minuters bilresa från

Läs mer

Yogaresa till Turkiet

Yogaresa till Turkiet Yogaresa till Turkiet Fri från stress Full med liv 30 april till 3 maj 2015 Liat Michaeli Upplever du att du lever med stress och press runt omkring dig? Vill du fylla på med ny energi och livskraft? Då

Läs mer

Intercontinental Malta

Intercontinental Malta Intercontinental Malta Detta eleganta förstaklasshotell ligger tvärs över gatan från EC-skolan i St Julians. Här finns flera restauranger och barer, varav en erbjuder levande musik flera kvällar i veckan.

Läs mer

Res med Nordström assistans till Teneriffa 20 november- 27 november 2016

Res med Nordström assistans till Teneriffa 20 november- 27 november 2016 Res med Nordström assistans till Teneriffa 20 november- 27 november 2016 Koppla av i värmen med möjlighet till träning varje dag. Något för dig? Rehabanläggningen Mar y Sol, Los Cristianos Hej! Vi på Nordström

Läs mer

Intercontinental Malta

Intercontinental Malta Intercontinental Malta Detta eleganta förstaklasshotell ligger tvärs över gatan från EC-skolan i St Julians. Här finns flera restauranger och barer, varav en erbjuder levande musik flera kvällar i veckan.

Läs mer

Kultur och strand 12 dages magisk rundresa till Cuba. Kultur i Havanna och strandsemester i Varadero

Kultur och strand 12 dages magisk rundresa till Cuba. Kultur i Havanna och strandsemester i Varadero Kultur och strand 12 dages magisk rundresa till Cuba. Kultur i Havanna och strandsemester i Varadero Kulturel rundresa med 2 Kultur och Strand 12 dages rundresa till Kuba Havanna - Varadero - Havanna Denna

Läs mer

Res med Assistansbolaget till Teneriffa 19 oktober 2014! Koppla av i värmen med möjlighet till bad, träning och strandliv varje dag.

Res med Assistansbolaget till Teneriffa 19 oktober 2014! Koppla av i värmen med möjlighet till bad, träning och strandliv varje dag. Res med Assistansbolaget till Teneriffa 19 oktober 2014! Koppla av i värmen med möjlighet till bad, träning och strandliv varje dag. Rehabanläggningen Mar y Sol, Los Cristianos Hej! tre år i rad har vi

Läs mer

Endast 3 timmars tidsskillnad: när klockan är 12 i Sverige är den 15 i Dubai.

Endast 3 timmars tidsskillnad: när klockan är 12 i Sverige är den 15 i Dubai. FastighetsQuinnorna Syd inbjuder till resa med studiebesök till Dubai/Abu Dhabi/Förenade Arabemiraten 18-25 januari 2014 + tilläggsdagar för sol & bad 25-30 januari 2014 Burj Khalifa, världens högsta byggnad,

Läs mer

Lyxlägenheter / radhus i elegant 5 stjärnigt Spa resort i centrala Algarve. in Ferragudo

Lyxlägenheter / radhus i elegant 5 stjärnigt Spa resort i centrala Algarve. in Ferragudo sida 1/5 sida 2/5 Lägenheter Konstruerad (år) 300.000 2008 Tomtarea Konstruktion område 112,8m² sida 3/5 område (län) Lagoa Stad Detta dolda paradis är bara några minuters bilresa från några av de finaste

Läs mer

Solsäkra din höst med en Yogavecka i vackra, soliga Nerja 9-16/9 2014

Solsäkra din höst med en Yogavecka i vackra, soliga Nerja 9-16/9 2014 Solsäkra din höst med en Yogavecka i vackra, soliga Nerja 9-16/9 2014 Har glädjen att kunna erbjuda en en vecka med YOGA på din resa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol, Malaga, Andalusien.

Läs mer

Turkiet Tunisien Bulgarien

Turkiet Tunisien Bulgarien Turkiet Tunisien Bulgarien SOMMAREN 2007 PRISLISTA Priser och rabatter justeras kontinuerligt. Aktuellt pris meddelas vid bokningstillfället. Turkiet Sid Borlänge Göteborg Dalaman flygplats 8-11 Jönköping

Läs mer

Reseförslag Dalsjö Golf Costa de la Luz 01-08 maj 2015, obs ny dag.

Reseförslag Dalsjö Golf Costa de la Luz 01-08 maj 2015, obs ny dag. Reseförslag Dalsjö Golf Costa de la Luz 01-08 maj 2015, obs ny dag. Möten, Event & Konferens Reseförslag Dalsjö Golf Dalsjö Golf har arrangerat golfresor under ett antal år för sina medlemmar och sponsorer.

Läs mer

The Spirit of real Crete!!

The Spirit of real Crete!! The Spirit of real Crete!! Dag 1 Dag 2 Avgång från Malmö/sturup Airport den 26 maj-2016 kl. 16,40 med ankomst Chania flygplats kl. 20,55 Transfer till Sunny Bay Hotel, Kissamos på Västra Kreta för incheckning.

Läs mer

Malta. Sommar april-oktober 2012

Malta. Sommar april-oktober 2012 Malta Sommar april-oktober 2012 En ibland förbisedd semesterpärla är Malta vars vackra huvudstad Valletta med intilliggande Sliema och S:t Julian är en kosmopolitisk tummelplats i en historisk inramning

Läs mer

Akvarellkurs på Golden Club Cabanas i södra Portugal. Landskapsmåleri i akvarell

Akvarellkurs på Golden Club Cabanas i södra Portugal. Landskapsmåleri i akvarell Akvarellkurs på Golden Club Cabanas i södra Portugal Landskapsmåleri i akvarell Kurserna utgår från det klassiska landskapsmåleriet och går mot det mer förenklade och abstrakta gestaltandet av landskapet

Läs mer

Res med Assistansbolaget till Teneriffa 18 oktober 2015! Koppla av i värmen med möjlighet till bad, träning och strandliv varje dag.

Res med Assistansbolaget till Teneriffa 18 oktober 2015! Koppla av i värmen med möjlighet till bad, träning och strandliv varje dag. Res med Assistansbolaget till Teneriffa 18 oktober 2015! Koppla av i värmen med möjlighet till bad, träning och strandliv varje dag. Rehabanläggningen Mar y Sol, Los Cristianos Hej! Fyra år i rad har vi

Läs mer

Sommarvecka med Yoga i Nerja 9-16 Juni

Sommarvecka med Yoga i Nerja 9-16 Juni Sommarvecka med Yoga i Nerja 9-16 Juni Har glädjen att kunna erbjuda en en vecka med YOGA på din resa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol, Malaga, Andalusien. Den 9-16 juni 2014 med

Läs mer

Solsäkra din höst med en Yogavecka i vackra, soliga Nerja 9-16/9.

Solsäkra din höst med en Yogavecka i vackra, soliga Nerja 9-16/9. Solsäkra din höst med en Yogavecka i vackra, soliga Nerja 9-16/9. Har glädjen att kunna erbjuda en yogaresa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol, Malaga, Andalusien. Den 9-16 september

Läs mer

Rabatterat semesterboende i Italien

Rabatterat semesterboende i Italien Rabatterat semesterboende i Italien Fackförbundens medlemmar har möjlighet att boka rabatterat semesterboende i Italien. La Serra och Riva del Sole är två semester och konferensanläggningar som ägs av

Läs mer

Mallorca. 54 Airtours Sunny Week MEDELHAVETS OKRÖNTA DROTTNING!

Mallorca. 54 Airtours Sunny Week MEDELHAVETS OKRÖNTA DROTTNING! Mallorca MEDELHAVETS OKRÖNTA DROTTNING! Milslånga vita sandstränder. Böljande berg och skogar av mandelträd. Strandaktiviteter, golf och mängder av sporter. Familjära restauranger, nöjen, casino och flamenco.

Läs mer

Friskis & Svettis Kungsbackas träningsresa

Friskis & Svettis Kungsbackas träningsresa Friskis & Svettis Kungsbackas träningsresa La Manga Club, Spanien 19-26 september 2017 Vi skapar träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Efter resan till La Manga kommer du att återvända hem som

Läs mer

KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014

KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014 KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014 Alla ryttares och hästälskares dröm besannas på denna resa Galoppera i vattenbrynet omgiven av vita stränder och turkosa dyningar som rullar in. Detta

Läs mer

RESA TANZANIA & ZANZIBAR

RESA TANZANIA & ZANZIBAR RESA TANZANIA & ZANZIBAR SAFARI PÅ RIKTIGT I TANZANIA Tanzania är ett land som lockar allt fler äventyrslystna turister. För många är det en livslång dröm att få se och uppleva den afrikanska naturen och

Läs mer

CrossFit Camp DUBBLA TRÄNINGSPASS STRAND RELAX GOD MAT SPANIEN - OKTOBER 2015. Glädje - Gemenskap - Inspiration

CrossFit Camp DUBBLA TRÄNINGSPASS STRAND RELAX GOD MAT SPANIEN - OKTOBER 2015. Glädje - Gemenskap - Inspiration CrossFit Camp DUBBLA TRÄNINGSPASS STRAND RELAX GOD MAT SPANIEN - OKTOBER 2015 Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Du skall komma hem som dig själv men starkare både fysiskt och

Läs mer

Turkiet. Sommar april-oktober 2014

Turkiet. Sommar april-oktober 2014 Turkiet Sommar april-oktober 2014 Trots att det var först i slutet av åttiotalet som Turkiet på allvar klev in i semesterarrangörernas värld har landet verkligen lyckats etablera sig som ett av skandinavernas

Läs mer

Möten, Event & Konferens

Möten, Event & Konferens Ängelholms Reumatiker Förening Kära medlemmar, känns detta tilltalande. Vi skulle behöva intresse anmälan till den 1 nov. av hur många som är intresserade. Möten, Event & Konferens Offert Ängelholms Reumatiker

Läs mer

Portugal Lissabon/Estoril/Cascais

Portugal Lissabon/Estoril/Cascais Portugal & Madeira Portugal har varit populärt under årtionden mycket tack vare sin stora variationsrikedom och det sköna klimatet. Naturen växlar från höga berg till djupa dalar med pinje- och olivlundar,

Läs mer

Programförslag. Gruppresa för 10 personer till Palma de Mallorca

Programförslag. Gruppresa för 10 personer till Palma de Mallorca Programförslag Gruppresa för 10 personer till Palma de Mallorca 2013 En vacker och sofistikerad pärla Palma De Mallorca Vackra Palma de Mallorca har under årtionden varit ett mycket populärt resmål. Som

Läs mer

Do it Event. Konferens/golfresa till Turkiet våren 2013

Do it Event. Konferens/golfresa till Turkiet våren 2013 Do it Event Konferens/golfresa till Turkiet våren 2013 På bara 10-15 år har Turkiet gått från att vara ett närmast okänt golfresmål till att vara kanske Europas allra hetaste golfresedestination för svenska,

Läs mer

METROPOLEN ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST

METROPOLEN ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST RESA TILL ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST Istanbul metropolen vid Bosporen är gräns och smältdegel på samma gång. Här tycks Europa möta Asien inför en slutgiltig kraftmätning. Öst mot väst. Ur denna

Läs mer

METROPOLEN ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST

METROPOLEN ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST RESA TILL ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST Istanbul metropolen vid Bosporen är gräns och smältdegel på samma gång. Här tycks Europa möta Asien inför en slutgiltig kraftmätning. Öst mot väst. Ur denna

Läs mer

Långtidssemester Cypern

Långtidssemester Cypern Långtidssemester Cypern Evabelle Napa Hotel Apartments ligger mitt i Ayia Napa, Cypern, bara ett par minuter från stranden. Lägenheterna är rymliga och har egen balkong. En promenad på 15 minuter tar dig

Läs mer

Kryssarklubbens eskader 14-21 september Kroatien2013

Kryssarklubbens eskader 14-21 september Kroatien2013 Kryssarklubbens eskader 14-21 september Kroatien2013 1 RESEFAKTA, FLYG OCH BÅTAR FLYG Vi kommer att flyga till Split med SAS morgonflyg från Göteborg och Stockholm. Utresa Göteborg Split Stockholm Split

Läs mer

Upplev Costa Rica med SN/Resecity 1 16 februari 2017!

Upplev Costa Rica med SN/Resecity 1 16 februari 2017! Upplev Costa Rica med SN/Resecity 1 16 februari 2017! Den perfekta kombinationen av djur- och naturupplevelser med både regnskog och strand i Costa Rica. Turen tar dig från huvudstaden San José till regnskogarna

Läs mer

Friskis & Svettis Eskilstuna

Friskis & Svettis Eskilstuna Friskis & Svettis Eskilstuna Träningsresa 2018 La Manga Club, Spanien 6-13 Maj 2018 Vi skapar träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Efter resan till La Manga kommer du att återvända hem som dig

Läs mer

Monte Gordo, Portugal Våren 2017

Monte Gordo, Portugal Våren 2017 Monte Gordo, Portugal Våren 2017 Nordic Training Camp Ab Mats-Johan Hagman mats-johan@nordictrainingcamp.com / 050 543 1511 Joakim Träskelin joakim.traskelin@folkhalsan.fi / 050 585 0782 Website: nordictrainingcamp.com

Läs mer

Akvarellkurs på Golden Club Cabanas, Portugal 2015. Landskapsmåleri i akvarell

Akvarellkurs på Golden Club Cabanas, Portugal 2015. Landskapsmåleri i akvarell Akvarellkurs på Golden Club Cabanas, Portugal 2015 Landskapsmåleri i akvarell Kursen utgår från det klassiska landskapsmåleriet och går mot det mer förenklade och abstrakta gestaltandet av landskapet och

Läs mer

CITY HOTELL ESKILSTUNA

CITY HOTELL ESKILSTUNA CITY HOTELL ESKILSTUNA 562-3548_City Hotell_folder_125x250.indd 1 2013-11-13 16:32 562-3548_City Hotell_folder_125x250.indd 2 2013-11-13 16:32 CITY HOTELL ESKILSTUNA Övernatta hos oss när du är i Eskilstuna!

Läs mer

Övernattning. Dana Cup No.1 Frederikshavn 11-16 juli 2011

Övernattning. Dana Cup No.1 Frederikshavn 11-16 juli 2011 Frederikshavn är beläget på norra Jylland i Danmark. Här finns aktiviteter för hela familjen. Du hittar fina sandbadstränder på bägge sidor av staden. Alldeles norr om Frederikshavn finner ni Danmarks

Läs mer

Förläng våren med en ALLA KAN VECKA Yoga & Sång i Nerja 9-16 April 2014

Förläng våren med en ALLA KAN VECKA Yoga & Sång i Nerja 9-16 April 2014 Förläng våren med en ALLA KAN VECKA Yoga & Sång i Nerja 9-16 April 2014 Nu är det möjligt! För Alla som vill! Har vi glädjen att kunna erbjuda en yogakurs kombinerat med Alla kan sjunga på din resa till

Läs mer

Cykelklubben Unis Vårläger 2018 Mallorca

Cykelklubben Unis Vårläger 2018 Mallorca Cykelklubben Unis Vårläger 2018 Mallorca 1 vecka 16: 14 april-21 april 1 vecka 17: 21 april-28 april 2 veckor: 14 april-28 april Hojsan alla cykelintresserade vänner! CK UNI i samarbete med Ving Grupp

Läs mer

Långtidssemester Cypern

Långtidssemester Cypern Långtidssemester Cypern Evabelle Napa Hotel Apartments ligger mitt i Ayia Napa, Cypern, bara ett par minuter från stranden. Lägenheterna är rymliga och har egen balkong. En promenad på 15 minuter tar dig

Läs mer

Yogavecka i solen i Nerja 9-16 April 2015

Yogavecka i solen i Nerja 9-16 April 2015 Låt sommaren börja redan i april med en Yogavecka i solen i Nerja 9-16 April 2015 Har glädjen att kunna erbjuda en yogakurs på din resa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol, Malaga,

Läs mer

Bali Jimbaran och Ubud

Bali Jimbaran och Ubud Bali Jimbaran och Ubud Resa till Bali som passar dig som vill ha en romantisk och privat upplevelse med 5 dagar sol och bad blandat med 5 dagar exotisk upplevelse i regnskogen. 2 fantastiska hotell, Kupu

Läs mer

UPPLEV EN KONFERENS PÅ LAHOLMEN

UPPLEV EN KONFERENS PÅ LAHOLMEN UPPLEV EN KONFERENS PÅ LAHOLMEN Med ett fantastiskt läge vid havet......mitt i centrala Strömstad, ligger Laholmen Hotell. Hotellet ligger högt beläget med en fantastisk utsikt över havet i väster samtidigt

Läs mer

TUFFA TRÄNINGSPASS SOL GOD MAT MARBELLA SPANIEN - APRIL 2016

TUFFA TRÄNINGSPASS SOL GOD MAT MARBELLA SPANIEN - APRIL 2016 Toughest OCR camp TUFFA TRÄNINGSPASS SOL GOD MAT MARBELLA SPANIEN - APRIL 2016 Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Du skall komma hem som dig själv men starkare både fysiskt och

Läs mer

Marocko. Vinter november 2013 - april 2014

Marocko. Vinter november 2013 - april 2014 Marocko Vinter november 2013 - april 2014 Den marockanska staten är av gammalt datum även om kungaätter och gränser har varierat kraftigt genom åren. En muslimsk kungamakt uppstod här redan för drygt tusen

Läs mer

press release Nytt utflyktsmål på Gotland: Fröjel Resort inbjuder med poolhus, spa och bra kök

press release Nytt utflyktsmål på Gotland: Fröjel Resort inbjuder med poolhus, spa och bra kök Visby, 2011-07-14 Nytt utflyktsmål på Gotland: Fröjel Resort inbjuder med poolhus, spa och bra kök En semesterresort på en semesterö det låter som ett ganska vanligt inslag, som knappast ges större utrymme

Läs mer

Bali Jimbaran och Ubud

Bali Jimbaran och Ubud Bali Jimbaran och Ubud Resa till Bali som passar dig som vill ha en romantisk och privat upplevelse med 5 dagar sol och bad blandat med 5 dagar exotisk upplevelse i regnskogen. 2 fantastiska hotell, Kupu

Läs mer

Österrike, Alpendorf Avresa 1: 27 feb - 8 mars 2015 Avresa 2: 13-22 mars 2015

Österrike, Alpendorf Avresa 1: 27 feb - 8 mars 2015 Avresa 2: 13-22 mars 2015 Österrike, Alpendorf Avresa 1: 27 feb - 8 mars 2015 Avresa 2: 13-22 mars 2015 Upplev underbar skidåkning i Alperna 10 dagar Följ med på årets skidresa till fantastiska Alpendorf- St. Johann i Österrike.

Läs mer

Yogavecka i vackra Nerja 28/11-5/12

Yogavecka i vackra Nerja 28/11-5/12 Ladda batterierna inför julen med en Yogavecka i vackra Nerja 28/11-5/12 Har glädjen att kunna erbjuda en yogaresa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol, Malaga, Andalusien. Den 28/11-5/12

Läs mer

Green Park Village. BBCG Construction - Akbük

Green Park Village. BBCG Construction - Akbük Green Park Village BBCG Construction - Akbük Green Park Village Green Park Village har ett utmärkt läge i ett pittoreskt och lugnt område i Akbük med fantastisk havsutsikt åt ena hållet och tallar och

Läs mer

Res med Assistansbolaget till Teneriffa 20 oktober 2013! Koppla av i värmen med möjlighet till bad, träning och strandliv varje dag.

Res med Assistansbolaget till Teneriffa 20 oktober 2013! Koppla av i värmen med möjlighet till bad, träning och strandliv varje dag. Res med Assistansbolaget till Teneriffa 20 oktober 2013! Koppla av i värmen med möjlighet till bad, träning och strandliv varje dag. Rehabanläggningen Mar y Sol, Los Cristianos Hej! Två år i rad har vi

Läs mer

Costa del Sol. Vi har avtal med över 200 hotell på Costa del Sol, fråga oss om fler förslag.

Costa del Sol. Vi har avtal med över 200 hotell på Costa del Sol, fråga oss om fler förslag. Costa del Sol Det är många som väljer att tillbringa en stor del av vinterhalvåret utomlands och kring Medelhavet är det spanska sydkusten som genom åren dragit till sig de flesta bland såväl husköpare

Läs mer

Kasinokampen. Trekamp, tvårätters middag, 1 glas öl/vin/alk., fri entré och garderob.

Kasinokampen. Trekamp, tvårätters middag, 1 glas öl/vin/alk., fri entré och garderob. Kasinokampen Trekamp och middag Satsa på en annorlunda och rolig kasinokväll med trekamp och en tvårättersmiddag. Utmana varandra i de vanligaste kasinospelen. Avsluta sedan kvällen med att fira vinnarna

Läs mer

Malta S:t Julian s/sliema

Malta S:t Julian s/sliema Malta En ibland förbisedd semesterpärla är Malta vars vackra huvudstad Valletta med intilliggande Sliema och S:t Julian är en kosmopolitisk tummelplats i en historisk inramning av traditionell arkitektur

Läs mer

La Manga Training Camp

La Manga Training Camp TUFFA TRÄNINGSPASS SOL RELAX GOD MAT SPANIEN - 28 APRIL - 5 MAJ, 2016 La Manga Training Camp Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Du skall komma hem som dig själv men starkare både

Läs mer

Förläng våren med en Yogavecka i vackra Nerja 9-16 April 2014

Förläng våren med en Yogavecka i vackra Nerja 9-16 April 2014 Förläng våren med en Yogavecka i vackra Nerja 9-16 April 2014 Har glädjen att kunna erbjuda en yogakurs kombinerat med Alla kan sjunga på din resa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol,

Läs mer

VACKRA CHAMONIX-MONT-BLANC ENASTÅENDE SKIDÅKNING

VACKRA CHAMONIX-MONT-BLANC ENASTÅENDE SKIDÅKNING RESA CHAMONX VACKRA CHAMONIX-MONT-BLANC Chamonix, egentligen Chamonix-Mont-Blanc, är en ort belägen i regionen Rhône-Alpes i östra Frankrike, vid foten av Alpernas högsta berg Mont Blanc. Chamonix är till

Läs mer

ANCIENT PLAYGROUND kreta by

ANCIENT PLAYGROUND kreta by ANCIENT PLAYGROUND kreta by SLÄPP FÖRÄLDRARNE LOSS. I byn Almirida har vi hittat ett ställe långt från massturism och charterkänsla. Här ligger vårt hotell Langley Resort Almirida Bay mitt i en olivlund,

Läs mer

Hotel Zagreb. Avkoppling, vacker natur och spännande kulturupplevelser på kroatiska kusten. Hotel Zagreb. Hotellet erbjuder

Hotel Zagreb. Avkoppling, vacker natur och spännande kulturupplevelser på kroatiska kusten. Hotel Zagreb. Hotellet erbjuder Hotel Zagreb Hotel Zagreb ligger i Karlobag, som är beläget vid foten av Velebit bergskedjan i Kroatien. Karlobag är framförallt känt för sitt kristallklara vatten och behagliga klimat. Hotel Zagreb erbjuder

Läs mer

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen.

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen. VACKRA PRAG Följ med och upplev vackra Prag! Staden som bjuder på allt vi förväntar oss av en storstad i form av historia, kultur, restauranger och goda shoppingmöjligheter. Under våra dagar i Prag lär

Läs mer

3 LÄNDER 3 HISTORIER

3 LÄNDER 3 HISTORIER 3 LÄNDER 3 HISTORIER Den dalmatiska kusten räknas som en av Europas vackraste. Följ med oss på en spännande resa där vi bor både i Split och i Dubrovnik och dessutom tar oss till historiskt intressanta

Läs mer

PROPEL AFRICA D e s t i n a t i o n M a n a g e m e n t

PROPEL AFRICA D e s t i n a t i o n M a n a g e m e n t Golfresa till Norra Sydafrika 20-30 januari 2013 Måndag 21 Januari 2013 - Ankomst till Johannesburg kl 08.35 på morgonen med flyg SA 261. Er lokalguide möter upp på flygplatsen och visar vägen till bussen.

Läs mer

Underbar villa till salu i Thailand

Underbar villa till salu i Thailand Underbar villa till salu i Thailand På bekvämt gångavstånd från en av Thailands mest oexploaterade stränder erbjuder denna exklusiva och bekväma villa i västerländsk stil och med västerländsk kvalitet

Läs mer

Följ med till Turkiet!

Följ med till Turkiet! Följ med till Turkiet! Sälj- och rekryteringskampanj P2-10 (16 jan-23 juli, 2013) Kumköy, SIDE, TUrkiet! Den 5-12 oktober 2013. Avresa från Stockolm, Arlanda. Sol, strand, spa och shopping visst låter

Läs mer

Valkommen till Turkiet! *

Valkommen till Turkiet! * Valkommen till Turkiet! * ALLT DU BEHÖVER VETA OM DINA GUIDER / UPPLEVELSER / UTFLYKTER / PRAKTISK INFORMATION / HEMRESA VÄLKOMMEN TILL TURKIET! Kara gast Vi guider och aktivitetsguider vill hälsa dig

Läs mer

Med åtta hörn. Utan kanter.

Med åtta hörn. Utan kanter. 06 Tipi semesterstugor i boltenhagen göhren Med åtta hörn. Utan kanter. våra regenbogen tipi stugor Koppla av i våra åttakantiga Tipi stugor. Packa upp väskan och känn dig som hemma direkt. Du får 39 välplanerade

Läs mer

Gran Canaria. Sommar maj-oktober 2011

Gran Canaria. Sommar maj-oktober 2011 Gran Canaria Sommar maj-oktober 2011 Vår klassiska vintertillflykt kallas ibland för en minikontinent på grund av variationerna i klimat och det kuperade, vulkaniska landskapet vars högsta punkt, Pico

Läs mer

Erbjudande till medlemmarna i Mölndals Golfklubb med vänner och bekanta och alla andra som åkt med oss de senaste åren till Spanien!

Erbjudande till medlemmarna i Mölndals Golfklubb med vänner och bekanta och alla andra som åkt med oss de senaste åren till Spanien! Åk med på golfresa till Benidorm och Alicante i Spanien hösten 2012! (OBS: Nytt program avresa en dag senare än vad tidigare meddelats flygresenärer flyger nu med Norwegian Air Shuttle direkt Göteborg-Alicante

Läs mer

Utresa i april samt oktober

Utresa i april samt oktober Utresa i april samt oktober Svajande palmer, god mat, trevligt resesällskap och en härlig gemenskap, det är "Seniorresan till Phuket". Svea Travel arrangerar sedan flera år denna resa som blivit mycket

Läs mer

Tjuvstarta sommaren 2016 med en härlig yogavecka i Nerja 9-16 april

Tjuvstarta sommaren 2016 med en härlig yogavecka i Nerja 9-16 april Tjuvstarta sommaren 2016 med en härlig yogavecka i Nerja 9-16 april Har glädjen att kunna erbjuda en yogakurs på din resa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol, Andalusien. Den 9-16 april

Läs mer

Skattehuset Mauritius 2015

Skattehuset Mauritius 2015 Skattehuset Mauritius 2015 Den välkända paradisön Mauritius breder vackert ut sina tropiska sandtränder i Indiska Oceanen. Vattnet är turkosfärgat och snorklingen är i världsklass. För den som stannar

Läs mer

Djuprämmen uppfyller alla de idylliska förväntningar man kan ha på en anläggning och är en underbar plats att få njuta av den svenska naturen.

Djuprämmen uppfyller alla de idylliska förväntningar man kan ha på en anläggning och är en underbar plats att få njuta av den svenska naturen. DJUPRÄMMEN Med utsikten över vattnet och den orörda naturen som böljar på andra sidan sjön kommer ett lugn som är svårt att hitta i storstadens rus och möjligheter till lek och avslappning är oändliga

Läs mer

Tunisien. Nabeul. Tozeur. Douz

Tunisien. Nabeul. Tozeur. Douz 30 Tunisien Som små utposter mellan Medelhavet och Saharas mäktiga ökenlandskap i sydväst ligger städerna Sousse och Monastir. Insup atmosfären och gör som tunisierna själva, koppla av, sök upp ett café,

Läs mer

& Sång i Nerja 9-16 April 2015

& Sång i Nerja 9-16 April 2015 Låt sommaren börja med en vårvecka Yoga & Sång i Nerja 9-16 April 2015 Nu är det möjligt! För Alla som vill! Har vi glädjen att kunna erbjuda en yogakurs kombinerat med Alla kan sjunga på din resa till

Läs mer

First Camp Ekerum OBJEKTSBESKRIVNING. www.bocamp.se

First Camp Ekerum OBJEKTSBESKRIVNING. www.bocamp.se First Camp Ekerum OBJEKTSBESKRIVNING www.bocamp.se Välkommen till First Camp Ekerum Campingen ligger mycket attraktivt alldeles vid Kalmarsund endast en dryg mil från sommarmetropolen Borgholm med dess

Läs mer

Cypern & Grekland. Sommarhalvår april-oktober 2012 Cypern, Kreta, Rhodos

Cypern & Grekland. Sommarhalvår april-oktober 2012 Cypern, Kreta, Rhodos Cypern & Grekland Sommarhalvår april-oktober 2012 Cypern, Kreta, Rhodos I den här foldern har vi samlat de populäraste resmålen i östra Medelhavet med ett urval av hotell och lägenhetshus som lämpar sig

Läs mer

Dags att boka den där semestern!

Dags att boka den där semestern! ANNONS Hela denna bilaga är en annons från Airtours ANNONS Dags att boka den där semestern! Boka-tidigt- rabatt 500: N O G A U T V A LT Alanya Belek Bodrum Cypern Dubrovnik Halkidiki Karpathos Kefalonia

Läs mer

Grekland - Aten, Kreta & Rhodos

Grekland - Aten, Kreta & Rhodos Grekland - Aten, Kreta & Rhodos Sommar april-oktober 2011 Aten är ju naturligtvis en världsstad med dess enorma historiska arv varom alla minnesmärken och byggnaderna vittnar. 4-miljonersstaden genomgick

Läs mer

Gambia tour 5-10 februari 2014. Upplev det bästa av Gambia tillsammans med mig och vår fina personal på One World Village Guesthouse!

Gambia tour 5-10 februari 2014. Upplev det bästa av Gambia tillsammans med mig och vår fina personal på One World Village Guesthouse! Gambia tour 5-10 februari 2014 Upplev det bästa av Gambia tillsammans med mig och vår fina personal på One World Village Guesthouse! Onsdag 5/2 Bakau tour. Vi promenerar i omgivningarna, besöker Crocodile

Läs mer

Hälsoresa med Maria & Anna - en resa full av energi, kraft & balans

Hälsoresa med Maria & Anna - en resa full av energi, kraft & balans Hälsoresa med Maria & Anna - en resa full av energi, kraft & balans Kreta 11-18 maj Tillsammans med Anna Hallén och Maria Helander får du hjälp och inspiration att skapa balans i ditt liv, samla kraft

Läs mer

HÄLSORESA MED YOGA TILL SITGES 18-25 OKTOBER 2016

HÄLSORESA MED YOGA TILL SITGES 18-25 OKTOBER 2016 HÄLSORESA MED YOGA TILL SITGES 18-25 OKTOBER 2016 Återhämtningsresa med Lise och Anna en härlig och inspirerande resa som passar både vana yogautövare och nybörjare. Tillsammans med Anna Hallén och Lise

Läs mer

SPF 010 alltid på väg!

SPF 010 alltid på väg! 24/5-2/6 Det gemytliga och gästvänliga Tyrolen i Österrike Upplev den romantiska Tyrolen där de vackra dalgångarna slingrar sig fram mellan snöklädda alptoppar. Här njuter vi av Salzkammerguts bedårande

Läs mer

Brf Ljugarn BRF LJUGARN / INFORMATION BRF LJUGARN / SITUATIONSPLAN HAVET, 100 M POOL VÄLKOMMEN TILL LJUVLIGA LJUGARN PARKERING Gotland är speciellt. Denna Sveriges största ö ger besökaren en härligt

Läs mer

pressrelease Ännu en höjdpunkt på Gotland: Nya Fröjel Resort slår upp portarna påsken 2011

pressrelease Ännu en höjdpunkt på Gotland: Nya Fröjel Resort slår upp portarna påsken 2011 Visby, 2011-03-02 Ännu en höjdpunkt på Gotland: Nya slår upp portarna påsken 2011 En semesterresort på en semesterö det låter som ett ganska vanligt inslag, som knappast ges större utrymme på nyhetssidorna

Läs mer

Sydafrikas kultur & vilda djur

Sydafrikas kultur & vilda djur s kultur & vilda djur Denna resa till som börjar och slutar i Durban tar er till östra delarna av landet med St Lucia, zulukultur, sol & strand samt självklart Big-5 safari. Delar av resan kör ni själva

Läs mer

Marocko. Sommar maj-oktober 2011

Marocko. Sommar maj-oktober 2011 Marocko Sommar maj-oktober 2011 Den marockanska staten är av gammalt datum även om kungaätter och gränser har varierat kraftigt genom åren. En muslimsk kungamakt uppstod här redan för drygt tusen år sedan,

Läs mer

Med åtta hörn. Utan kanter.

Med åtta hörn. Utan kanter. 06 Tipi semesterstugor i boltenhagen göhren Med åtta hörn. Utan kanter. våra regenbogen tipi stugor Koppla av i våra åttakantiga Tipi stugor. Packa upp väskan och känn dig som hemma direkt. Du får 39 välplanerade

Läs mer

Kryssning i de norska fjordarna Upplev naturens färgsprakande skönhet

Kryssning i de norska fjordarna Upplev naturens färgsprakande skönhet Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning i de norska fjordarna Upplev naturens färgsprakande skönhet Köpenhamn Stavanger Bergen Ålesund Geiranger Tillsammans upplever vi de magiska norska fjordarna.

Läs mer