HUSBILAR Res smart, all inclusive.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "HUSBILAR Res smart, all inclusive."

Transkript

1 HUSBILAR 2015 Res smart, all inclusive.

2 ÄVENTYRARE BEHÖVER INGEN DE VILL HA VÅGOR AV ENTUSIASM ETT FJÄRRAN SOM LOCKAR Den som vill ha något utöver det vanliga söker det i det okända. Inte i resebroschyrer utan på kartor. Sanna äventyrare hittar vi bara på en väg: deras egen. Frihet är att kunna åka dit där det vackra vädret finns. Kanske utan att veta vart det bär, förrän det plötsligt dyker upp. Utanför fönstret eller någon annanstans vid horisonten. Äventyrare nämligen ha mer. Mer natur, mer ursprung, mer frihet. Varje dag nya landskap och upptäckter. Ena dagen i bergen, nästa dag i havsvågorna och ändå varje kväll i den egna sängen. Alltid mitt uppe i livet. Till slut ska det bara finnas en obesvarad fråga: Vart bär det av härnäst?

3

4 RESVANA ÄVENTYRARE BEHÖVER INGEN DE LÄGGER VÄRLDEN FÖR SINA FÖTTER RÖRELSE. LEK. UTRYMME. Carado betyder rörelsefrihet. I alla avseenden. För äventyret och äventyraren. Som par eller familj vill ni inte göra avkall på något. Varken på god sömn eller den välsorterade garderoben. Intelligenta utrymmeskoncept ger plats och flexibilitet. I badet, vid matlagningen och för dina gäster. Tack vare de stora fönstren går du inte miste om en enda solnedgång. Och på natten hamnar allt i rätt ljus tack vare LED-stämningsbelysningen. Möblerna i Calmar-Imperial-dekor. Det stilfulla golvet i Oak Select. Och naturligtvis det generösa innerutrymmet, som har plats för allt: upplagda ben, matlagning åt vänner och familj och spontana lekkvällar. Kort och gott: perfekt för dig.

5

6 MODELLPROGRAMMET 2015 INNEHÅLL TVÄRSÄNG BAK T 132 T 334 [ ] [ ] Bekväm liggkomfort för två personer ovanför det stora garaget bak vid behov kan sittgruppen också lätt byggas om till en tredje sovplats. 598 T T 345 [ T 348 ] T 449 [ ] ] FRANSK SÄNG Väl tilltagna dubbelsängar på längden i tre planlösningar med elegant design och personlig charm ett extra stort badrum bak och rymliga klädskåp hör också till. [ T 339 [ ] DROTTNINGSSÄNG Stor rörelsefrihet i det eleganta sovutrymmet med badrum dessutom med möjlighet att utöka flexibiliteten genom fem sovplatser tack vare bäddbar sittgrupp och nedsänkbar säng (som tillval, i T 449).

7 LÅNGBÄDDAR T 337 T 447 A 461 A 464 ] Generösa utrymmeslösningar med extra hög sovkomfort i de stora långbäddarna som kan slås ihop till en härlig dubbelsäng om man så vill. ALKOV Familjevänligt utrymme med våningseller dubbelsäng bak och ombyggbar sittgrupp utöver den jättestora liggytan i den uppvärmda uppfällbara alkoven ovanför förarhytten. 723 [ T 448 ] A 361 [ 728 HÖJDPUNKTER Hög kvalitet och smarta detaljer bilda dig en första uppfattning om den rikliga standardutrustningen i Carado-husbilarna och upptäck de individuella utvecklingsmöjligheterna!

8 T-SERIEN

9 LIVSKAMRATER Den som vill erövra världen, kan varje dag vakna någon annanstans. I den egna sängen. Hemma. Alltid rustad på bästa sätt för nästa äventyr. Ingen roomservice, underhållning eller lounge. I stället solnedgångar på den egna stranden, hela familjen vid lägerelden och stjärnor på himlen. Det är frihet. Det är att verkligen leva. Det är Carado-känslan. Med allt som behövs för en äventyrssemester. Enkelt, högklassigt och smart. Inget krimskrams, utan bara det väsentliga i bästa kvalitet.

10 TVÄRSÄNG BAK CARADO CLEVER 01 Snygg och rymlig den stora sittgruppen med halvdinett, extra bred soffa mitt emot och vridbara framstolar. Här i klädseln Casella. T 132 [ ] 02 Enormt stuvutrymme med stor dörr i garaget bak under tvärsängarna på T 132 och T 334 får du även plats med skrymmande föremål. T 334 T T 334 [ ] Allt får plats och är alltid lättåtkomligt i Carados kökssystem med ännu mer stuvutrymme och arbetsyta. 04 Generösa liggytor med bara några handgrepp förvandlas sittgruppen i T 334 till en 210 x 115/65 cm stor säng. 05 Sovplatser för upp till fem personer här med den praktiska nedsänkbara sängen ovanför sittgruppen i T Djup sömn och gott om plats under den bekväma tvärsängen döljer sig det rymliga garaget. Och i T 132 finns det ett extra klädskåp integrerat i sovutrymmet. 02

11

12 FRANSK SÄNG CARADO HARMONY T 135 T [ ] T 345 T [ ] T 348 T

13 04 01 Bekvämt och avkopplande boendedelen i T 135 med sittgrupp för fyra i klädseln Savannah har extra mycket benutrymme och rörelsefrihet. 02 Stor boendedel, mysig sovhörna och ett högt, rymligt klädskåp i T 135 kombineras inredning och boendeutrymme till en harmonisk enhet. 03 Allt inom räckhåll den öppna köksenheten med stor arbetsyta, integrerat kylskåp, takförvaringsskåp med LED-spotlights och extra mycket stuvutrymme. 04 Bekvämt och flexibelt komfortbadrummet bak med hörntvättställ och stor, avdelbar dusch Ostörd sömn med gott om huvud- och benutrymme i en skyddad privat del draperier för fönstret och mot boendedelen gör den franska sängen till en separat avdelning.

14 06 Sex bekväma sittplatser eller två extra sovplatser den bäddbara sittgruppen (tillval) med bred soffa mittemot, här i T Med möjlighet till totalt sex sovplatser tack vare den stora nedsänkbara sängen och den ombyggbara sittgruppen kan upp till sex personer övernatta bekvämt i T Skrynkelfritt och välordnat allt som hänger i det rumshöga klädskåpet i T 345 är lättåtkomligt tack vare den rörliga klädstången. 09 Bekvämare matlagning, bekvämare förvaring det nya L-köket i T 348 med större arbetsyta och rymligt underskåp.

15

16 DROTTNINGSSÄNG CARADO ELEGANCE 01 T 339 [ ] T 449 T T 449 [ ]

17 05 01 Allt på ett ställe rakt under drottningssängen i T 339 och T 449 finns det gott om plats. För allt som du vill ha nära tillhands. Och ännu mer. 02 Smart ordning skor och andra småsaker har från och med nu sin bestämda plats: i det praktiska dubbelgolvet under det förhöjda golvet i T 339 och T Benutrymme nattetid med hjälp av den utdragbara spjälramen kan du förlänga drottningssängen i T 339 till 190 cm. 04 Stor rörelsefrihet det lyxiga sovutrymmet bak i T 339 och T 449 med den utdragbara drottningsängen som kan nås från tre håll. 05 Komfort ombord som tillval kan man njuta av TV-underhållning i den generösa boendedelen, precis som hemma Tillträde efter önskemål i det bekväma badrummet bak kan bad/wc avdelas från duschen, samt hela utrymmet avdelas från boendedelen.

18 LÅNGBÄDDAR CARADO COMFORT T 337 T [ ] 01 Plats för sex personer dag och natt T 447 med stor bäddbar (tillval) L-sittgrupp och bred soffa mittemot. Ett annat tillval är nedsänkbar säng ovanför sittgruppen som ger ytterligare två sovplatser. T 447 T [ ] 03 Utrymme för trivsel de stora långbäddarna bak i T 337, T 447 och T 448 kan slås ihop till en hel liggyta (tillval). T 448 T Generöst och praktiskt sovutrymmet i T 447 med trappa mellan sängarna och mellandyna upptill Lättåtkomlig garderob klädskåpen under långbäddarna är inte bara stora utan också lättåtkomliga. Här visas de i T 447.

19

20 05 06

21 05 Bekvämt och praktiskt den smidiga sidoluckan med sin placering alldeles vid dörren gör sidosoffan i T 447 och T 448 perfekt att förvara småsaker i. 06 Bra underhållning överallt TV-hållaren (tillval) är utdragbar och kan vridas 180. På så vis blir sängen till TV-fåtölj för två Stig in och må bra boendedelen i T 448, med 190 cm ståhöjd under den nedsänkbara sängen (tillval). 08 Här är det ett sant nöje att laga mat vinkelköket i T 448 med stor arbetsyta, extra djupa utdragslådor och 113 l kylskåp. Tillval: kylskåp på 167 l med separat frysfack och AES-funktion. (visas här i bild) Fler tillval den 140 cm breda nedsänkbara sängen i T 447 och T 448 erbjuder hög sovkomfort för två personer.

22 A-SERIEN

23 JU HÖGRE UPP, DESTO DJUPARE SÖMN Ännu mer Carado för ännu mer äventyr. Och för hela familjen. I vår alkovserie går man upp för att sova. Eller till dubbelsängen. Eller till våningssängen. Precis som du vill. Tack vare alkovens standardmonterade uppvärmning kan du vila ut i sommarlika temperaturer även under de svala årstiderna. I köket är det gott om utrymme att röra sig och extra djupt stuvutrymme. Boka en spontansemester för upp till sex personer varje helg. Här får alla plats. När de sover, tar en paus eller är i rörelse. Den enda frågan är: vilken utsikt vaknar ni med i morgon?

24 ALKOV CARADO FAMILY A 361 A A 461 A A 464 A Från mat- till sovplats de fyra sittplatserna i dinetten i A 361 förvandlas i en handvändning till en extra sovplats. 02 Och för att inget ska saknas med särskild anpassning till familjebehov finslipar Carado funktionen och effektiviteten i alla sina alkovmodeller. Ett stort antal stuvmöjligheter innebär gott om plats för resbagaget. Som här i sittgruppens lådor. 03 Lättlagade familjeportioner det generösa utrymmet i köket i A 461 med extra djupt stuvutrymme, stor arbetsyta, ugn (tillval) och separat 167-liters kylskåp (tillval) mittemot.

25

26 04

27 Plats för hela familjen alla alkovmodeller från Carado har som standard upp till sex sovplatser och en stor dinett. Och A 461 (här i bild) har tack vare en extra dinett plats för ytterligare två personer. 05 Generöst tilltagna inte bara för barn de 80/85 x 210 cm stora våningssängarna bak i A 461 är tillräckligt stora även för vuxna. 06 För XS till XXL klädskåpen i våra alkovmodeller (här i A 461) slukar resegarderoben för en hel familj. 07 Plats för mer fäll upp den nedre våningssängen i A 361 och A 461 så får du extra stuvutrymme bak. För cyklar eller andra skrymmande föremål Förstklassig sovdel den uppvärmda, uppfällbara alkoven med sin högklassiga skummadrass och en liggyta på 160 x 210 cm.

28 FÖR ÄVENTYRARE FINNS DET BARA EN OCH DEN BÖRJAR NU KVALITET IN I MINSTA DETALJ Komfort blir inte bättre av att göra allting större. Snarare är det de små extradetaljerna som ofta får oss att häpna. I Carado ingår de till och med som standard. Som de vridbara pilotstolarna i förarhytten, den diskreta LED-stämningsbelysningen i takförvaringsskåpen samt insektsskyddet på dörren. Vi skulle kunna avslöja ännu mer här, men vad skulle då hända med överraskningseffekten? Om du vill så ordnar vi även stora överraskningar. Kanske i form av en ledad markis till skydd mot solbränna och regnskurar. Eller en nedsänkbar säng som är smidig att använda. Det är dessa och många andra detaljer som skapar den unika Carado-känslan.

29

30 HÖJDPUNKTER 2015 Den perfekta funktionen och komforten i din Carado-husbil är resultatet av ett stort antal högklassiga påbyggnads- och utrustningsdetaljer. Här härskar kvaliteten oinskränkt i helheten liksom i detaljerna. Och för att du ska kunna förverkliga dina egna önskemål finns det ett stort utbud av tillval som den redan omfattande standardutrustningen kan kompletteras med. Du avgör själv vad som är viktigt för dig. Förverkliga dina personliga önskemål med vårt modellprogram för 2015: nu hos din Carado-återförsäljare. HÖG ÅKKOMFORT Chassit med bred spårvidd är standard på Caradohusbilarna och ger optimal väghållning och säkra köregenskaper så att fordonet inte kommer i gungning. En skillnad som märks på ett angenämt sätt för varje körd kilometer. VÄL SYNLIG BÅDE DAG OCH NATT Varselljuset som är integrerat i strålkastarna ger ökad säkerhet på alla resor. FRI SIKT MOT STJÄRNORNA Panoramataket (tillval) över förarhytten ger mer ljus och extra ventilation i boendedelen på T-modellerna. Alltid på plats: myggnätet och mörkläggningsplissén. FÖRFRISKNINGAR INOM RÄCKHÅLL Vad du än vill släcka törsten med kan det förvaras bekvämt i mittkonsolens mugghållare.

31 KYLT HANDSKFACK Så har du alltid förfriskningar nära tillhands. Till och med under körningen. ALLTID PÅ VÄG Med farthållaren (tillval) kan du hålla, öka och sänka hastigheten med en handrörelse (fråga efter vårt Chassi-paket). FÖR SÄKERHETS SKULL Den standardmonterade förarkrockkudden ger nödvändig säkerhet på vägen. Som tillval kan den kompletteras med en passagerarkrockkudde (fråga efter vårt Chassi-paket). SEMESTER FÖR RYGGEN Att ta plats i förarhytten är en behaglig upplevelse. De ergonomiskt utformade stolarna har utmärkt fjädring och kan ställas in separat både i höjdled och i lutning. FLEXIBEL UNDERHÅLLNING Var du än sitter eller ligger TV-hållaren kan vridas 180 så att du alltid ser den. ENERGIBESPARANDE LED-BELYSNING DISKRET STÄMNINGSBELYSNING Innerbelysningen i fordonen har som standard modern Dag eller natt LED-belysningssystemet under LED-teknik. Det reducerar strömförbrukningen och tak förvaringsskåpen skapar alltid rätt stämning. ökar batteriets drifttid med många timmar. Dessutom kan boendedelens och sovutrymmets spotlights vridas. För bästa möjliga läsupplevelse. TVÅHJULING MED OMBORD Dagsturer med egen cykel hör till varje aktiv semester. På cykelhållaren bak (tillval) på din Carado husbil kan du tryggt transportera upp till fyra cyklar.

32 MARKIS Den lätta och snygga ledade markisen ger med sin 3,5 m resp. 4,5 m längd och 2,5 m bredd ett optimalt skydd mot sol och regn. SKYDDAR MOT SMUTS I FÖRARHYTTEN Slitstarka golvmattor finns som tillval till alla Carado husbilar. Fastsättningen med hjälp av klämmor gör att mattorna sitter ordentligt och garanterar ett varaktigt skydd (kan beställas hos din Carado-återförsäljare). SITTKOMFORT MED SÄKERHET De höjdjusterbara nackskydden på sittgruppen ger inte enbart ökad komfort. De skyddar också passagerarna under färd vid en eventuell kollision en viktig säkerhetshöjning. FORM- OCH STILSÄKER STÄNGNING De högklassiga luckorna på takförvaringsskåpen stänger på ett formsäkert och bekvämt sätt. De breda handtagen i rostfritt stål bidrar till den moderna designen av utrymmet. DJUPA TAKFÖRVARINGSSKÅP SEPARAT UTRYMME FÖR GASFLASKOR Stora takförvaringsskåp ger extra stuvmöjligheter. På så vis utnyttjas luftrummet i husbilen optimalt utan att rörelsefriheten begränsas och allt har sin plats. Här är dina gasflaskor på 2 x 11 kg säkra. De är ordentligt fastsatta och skramlar inte det minsta under körningen. Och efter användning kan tomma gas flaskor snabbt och enkelt bytas ut. ENKLARE, BEKVÄMARE, LÄTTARE Tack vare den nya mekaniken är den nedsänkbara sängen barnsligt enkel att ta fram. Väl nere vilar den på särskilda stödpunkter, så att du kan sova lugnt. Ännu högre liggkomfort och god genomluftning av madrassen nya hexagonalstruktur, som dessutom reducerar vikten. FROSTSKYDD ÄVEN FÖR SPILLVATTNET Spillvattentanken under fordonet kan isoleras mot frost (tillval till alla Carado husbilar). Det förhindrar spillvattnet från att frysa och skyddar tanken mot skador.

33 HÖG LIGGKOMFORT OCH GOD SÖMN Alla fasta sängar bak är utrustade med högklassiga kallskumsmadrasser som standard. Andningsaktiva Comfort-Fit-överdrag med Aloe-Vera-skikt garanterar en bra genomluftning och en god, avkopplande sömn. HÅLL PLÅGOANDARNA UTE SNYGG IN- OCH UTGÅNG Vill du njuta av sommarkvällar med öppen dörr? Inga Den högklassiga entrédörren till boendedelen smälter problem. Tack vare det standardmonterade integrerade in i innerutrymmets design utan synliga kanter. Och myggdörren för ingången kan du hålla din husbil fri med sitt raffinerade stängningssystem och de ergonomiskt placerade handtagen är dörren mycket från insekter. smidig. FUKTEN HAR INTE EN CHANS Alla dörrar på fordonet liksom alla yttre stuvluckor och dörrar är skyddade mot regn och vattenstänk med hjälp av extra tätningslister. Mellan dörr och ram kan därför ingen fukt tränga in, och när det är kallt fryser inget. ROBUST ALLVÄDERSSKYDD Hagelsäkert, långlivat och väderbeständigt det höghållfasta Carado-komposittaket och bakpartiet av glasfiberarmerad plast (GAP). Den beprövade sandwichkonstruktionen tillsammans med en 34 mm tjock isolering ger ett ordentligt skydd mot väder och vind. LÅNGLIVAT BATTERI FÖR BOENDEDELEN Det standardmonterade gelbatteriet under passagerarstolen förser boendedelens elnät med energi. Batteriet är underhållsfritt, har lång livslängd och behöver inte fyllas på. MER STÅHÖJD I husbilar med nedsänkbar säng kan det förhöjda golvet enkelt tas bort. För mer ståhöjd i boendedelen. NJUT AV FRISK LUFT OSTÖRT I sommartider längtar vi särskilt mycket efter frisk luft både dag och natt. Med det integrerade myggnätet i panoramatakluckan gör du din husbil till en insektsfri zon. Optimal mörkläggning när som helst tack vare mörkläggningsgardinerna.

34 EXTRAVÄRME I ALKOVEN EN PLATS FÖR SKOR Den genomtänkta placeringen av varmluftsutsläppen I sidosätet finns en praktisk stuvlucka. Den är lätt att nå gör att alkoven alltid värms upp på ett optimalt sätt. På från ingångsområdet och därmed idealisk för snabbt så vis garanteras ett perfekt klimat för välbefinnande i skobyte när man kommer in eller går ut. hela fordonet. PLATS FÖR FEM PASSAGERARE Som tillval kan soffan bredvid entrédörren (modeller: T 334, T 348, T 447, T 448, T 449) göras om till en femte sittplats med integrerat säkerhetsbälte. PLATS FÖR SKRYMMANDE SAKER I de stora garagen bak i planlösningarna T 132, T 334, T 337, T 447, T 448 får cyklar, campingmöbler och andra skrymmande föremål lätt plats bredvid varandra. TREDELADE, SPORTIGA, SERVICEVÄNLIGA Modern design är inte det enda som utmärker de nya bakljusen. Skadade ljuselement, liksom en skadad hörndel, kan bytas ut separat. På så vis besparas du komplicerade och kostsamma reparationer. KYLSKÅP Som tillval finns ett extra stort kylskåp för ditt kök: 167 l volym och ett separat frysfack på 23 l med AES-funktion. (Detta tillval är modellberoende. Fråga din Carado återförsäljare.) HÄR ÄR DET KUL ATT LAGA MAT På spisen med 3 lågor får flera stora kastruller plats. Täckskivan av glas kan vid behov användas som extra arbetsyta. Det stabila, uppfällbara gallret och de avtagbara knapparna gör rengöringen lekande lätt. VASK MED HÖG VATTENKRAN Tack vare den höga vattenkranen är det lätt att diska stora kastruller och tallrikar. Här kan även högre fat fyllas utan problem. Dessutom kan vasken användas för avställning tack vare sin täckskiva av glas.

35 PRAKTISK UTDRAGBAR KLÄDSTÅNG Det som hänger längst in kommer snabbt fram. Dra helt enkelt ut klädstången och ta vad du behöver. ALLT PÅ SIN PLATS Under långbäddarna i modellerna T 337, T 447 och T 448 finns ett klädskåp för din resegarderob. Rymligt och lättåtkomligt. DUBBELT GOLV FÖRLÄNGD SPJÄLRAM I modellerna T 334, T 339, T 447 och T 449 har småsaker som skor från och med nu sin bestämda plats: stuvutrymmet som är inbyggt i det förhöjda golvet. Med ett par handgrepp kan du förlänga drottningssängen i T 339 och T 449 till en total längd på 190 cm. please indicate in which cars that are available - what? pls explain! LED-TAKLAMPA Den sparsamma LED-lampan ger ett behagligt varmt ljus. Tillsammans med stämningsbelysningen i takförvaringsskåpen skapar den en trivsam atmosfär i hela boendedelen. FLYTTA, VRID, SÄNK L-sittgruppens bord i T 447 och T 449 kan flyttas i alla riktningar och till och med vridas 180. Och på kvällen sänker du bekvämt ner det för att göra om sittgruppen till en extra säng. STILSÄKERT OCH FÄRGÄKTA I MÅNGA ÅR ELEGANT OCH AERODYNAMISK Tack vare de slitstarka klädseltygerna ser möblerna bra ut även efter många år. Inte bara med sina påkostade dekorsömmar, utan också för att de skyddas mot blekning. Med sin sportiga design motverkar den nya kåpan på T-modellerna onödigt luftmotstånd och passar perfekt till Fiat-chassits fräscha utseende. Med förbehåll för eventuella tryckfel eller andra fel i uppgifterna avseende priser och tekniska data.

36 MED PROFFS I SKAPAS ÄVENTYR DÄR ALLT BÖRJAR I det unika landskapet Sachsen står en av de modernaste tillverkningsfabrikerna i sitt slag. Här i Neustadt förverkligar vi vårt främsta mål: högklassiga husbilar till lägsta möjliga pris. Vårt team färdigställer upp till 28 fordon om dagen längs den 450 m långa tillverkningslinan. Inklusive möbler, tak och sidoväggar. Flera kontroller redan under tillverkningen säkerställer att varje husbil uppfyller vår höga kvalitetsstandard. Helt i enlighet med Erwin- Hymerkoncernens tradition.

37

38 UPPTÄCKARE BEHÖVER INTE DE HAR HELA HIMLEN VILKET RÄCKER LÄNGRE En del vill ha äventyr, andra bara lugn och ro. Men en sak vill alla: njuta av sin ledighet. Alla söker det lilla extra när det gäller komfort, kvalitet och service. Även när det gäller husbilar. Då kan vi bara säga: Välkommen till Carado! Vi erbjuder dig förvisso inget all inclusive-paket för ett par dagar eller veckor. Däremot för flera år framöver. Med förstklassig reskomfort oavsett vart du åker. Med kvalitet som du inte bokar utan äger. Och med ett servicenät över hela Europa för snabba och smidiga lösningar. Fråga helt enkelt en av de ca nöjda kunder som 2013 nominerade oss till totalsegrare för King-Customer-Award. Carado skapar oförglömliga upplevelser. När och var du vill.

39

40 HEMMA ÄR ALLTID BÄST. VART DET ÄN ÄR Art.-Nr SWE Carado GmbH Holzstrasse Bad Waldsee Ett företag i Erwin Hymer-Group

HUSBILAR Res smart, all inclusive.

HUSBILAR Res smart, all inclusive. HUSBILAR 2015 Res smart, all inclusive. ÄVENTYRARE BEHÖVER INGEN DE VILL HA VÅGOR AV ENTUSIASM ETT FJÄRRAN SOM LOCKAR Den som vill ha något utöver det vanliga söker det i det okända. Inte i resebroschyrer

Läs mer

HUSBILAR 2016 SWEDEN

HUSBILAR 2016 SWEDEN HUSBILAR 2016 SWEDEN ÄVENTYRARE BEHÖVER INGEN DE VILL HA VÅGOR AV ENTUSIASM ETT FJÄRRAN SOM LOCKAR Den som vill ha något utöver det vanliga söker det i det okända. Inte i resebroschyrer utan på kartor.

Läs mer

PRISLISTA FÖR HUSBILAR 2015. Res smart, allt ingår!

PRISLISTA FÖR HUSBILAR 2015. Res smart, allt ingår! PRISLISTA FÖR HUSBILAR 2015 Res smart, allt ingår! TEKNISK INFORMATION MODELLÅR 2015 HALVINTEGRERADE MODELLER Modell T 132 T 135 Grundpris inkl. moms. 409.000 kr 429.000 kr Längd / bredd / höjd cm 598

Läs mer

Arctic Star. Arctic Star 565 Arctic Star 595 Arctic Star 596 Arctic Star 685 Arctic Star 785

Arctic Star. Arctic Star 565 Arctic Star 595 Arctic Star 596 Arctic Star 685 Arctic Star 785 Arctic Star Arctic Star 565 Arctic Star 595 Arctic Star 596 Arctic Star 685 Arctic Star 785 Unternehmen Mer än 50 års know-how HYMER-produktionsställe i Bad Waldsee. Europas modernaste husvagnsproduktion

Läs mer

Husbilar Carado GmbH. Postfach Bad Waldsee. Fon Fax

Husbilar Carado GmbH. Postfach Bad Waldsee. Fon Fax Bilarna är delvis avbildade med extrautrustning, som finns i den gällande prislistan och kan erhållas mot ett pristillägg. De avbiladade dekorationerna finns inte med i Carados-leverering. Vattenförsörjningsanläggningen

Läs mer

4-travel Delintegrerad med längsgående uppfällbar bädd

4-travel Delintegrerad med längsgående uppfällbar bädd S 4-travel Delintegrerad med längsgående uppfällbar bädd Nya Dethleffs 4-travel Innovation möter design Det här hör också till 4-travel: elegant köksdel med gashäll med tre plattor och stora lådor. Särskild

Läs mer

caradofeeling Enjoy the good times

caradofeeling Enjoy the good times Husbilarna är delvis avbildade med extra utrustning, som finns i den gällande prislistan och kan beställas mot pristillägg. vbildade dekorationer ingår inte i arados leverans. Vattenförsörjningsanläggningen

Läs mer

KARAKTÄR SOM GÖR SKILLNAD.

KARAKTÄR SOM GÖR SKILLNAD. design in motion KARAKTÄR SOM GÖR SKILLNAD. Collect Beauty. SNYGG, SPÄNNANDE, MODERN: ETRUSCO ERBJUDER DET VACKRASTE SÄTTET ATT UPPTÄCKA VÄRLDEN. PÅ RESANDE FOT OCH ÄNDÅ HEMMA. Collect Moments. BLI EN

Läs mer

Arctic Star. Arctic Star 565 Arctic Star 595 Arctic Star 685 Arctic Star 785

Arctic Star. Arctic Star 565 Arctic Star 595 Arctic Star 685 Arctic Star 785 Arctic Star Arctic Star 565 Arctic Star 595 Arctic Star 685 Arctic Star 785 gäller från 08/2009 Arctic Star 595 När de första snöflingorna dansar i vinden. När en klar himmel och gnistrande kyla bjuder

Läs mer

Profila RS: Den perfekta multihusbilen

Profila RS: Den perfekta multihusbilen 14 Eura Mobil 2013/2014 NYHET Profila RS: Den perfekta multihusbilen Du letar efter en husbil som har många goda egenskaper: den ska vara så låg som en halvintegrerad och samtidigt ha ett förvaringsutrymme

Läs mer

PRISLISTA FÖR HUSBILAR Res smart, allt ingår!

PRISLISTA FÖR HUSBILAR Res smart, allt ingår! PRISLISTA FÖR HUSBILAR 2015 Res smart, allt ingår! TEKNISK INFORMATION MODELLÅR 2015 HALVINTEGRERADE MODELLER Modell T 132 Grundpris inkl. moms. T 135 09.000 kr 29.000 kr 598 / 232 / 291 623 / 232 / 291

Läs mer

malibu van Bussen att trivas i.

malibu van Bussen att trivas i. Modellprogram 1/2016 malibu van Bussen att trivas i. www.malibu-carthago.com Exklusivitet malibu en namn med historia. Kära husbilsvänner, malibu van är exklusiv: genomtänkt, trivsam och bekväm på samma

Läs mer

VÅR MEST PRISVÄRDA ÅRET RUNT-BIL

VÅR MEST PRISVÄRDA ÅRET RUNT-BIL VÅR MEST VÄRDA ÅRET RUNT-BIL 594.000 ALL- INCLUSIVE NORDKAPP EDITION matrix - coral - twin MATRIX nordkapp edition Planlösningar M 670 SC L (mm) 7503 5 5 B (mm) 2299 769.000 M 670 SL L (mm) 7503 5 +1 5

Läs mer

KARAKTÄR SOM GÖR SKILLNAD. Sygg, spännande, modern: Etrusco erbjuder det vackraste sättet att upptäcka världen.

KARAKTÄR SOM GÖR SKILLNAD. Sygg, spännande, modern: Etrusco erbjuder det vackraste sättet att upptäcka världen. design in motion KARAKTÄR SOM GÖR SKILLNAD Sygg, spännande, modern: Etrusco erbjuder det vackraste sättet att upptäcka världen. UPPLEV FRIHETEN ATT VARA HEMMA ÖVERALLT Spontana utflykter eller långa semesterresor

Läs mer

Camping med 4 hjul och motor?

Camping med 4 hjul och motor? simple clever smart Camping med 4 hjul och motor? HUSBILAR 2013 www.weinsberg.com Ibland är det lätt att vara fri Är du en punkare? Skate-åkare? Bergsklättrare? Husbyggare? Romantisk? Spelar ingen roll:

Läs mer

Alkovhusbilar 2009. Hymer Camp

Alkovhusbilar 2009. Hymer Camp Alkovhusbilar 2009 Hymer Camp Hymer Van Hymer Tramp CL Hymer Tramp SL Eriba-Touring Hymer-Feeling Hymer-Sporting Hymer-Nova SL Hymer-Nova GL Hymer-Nova S Hymer EXSIS-i Hymermobil B-Klasse CL Hymermobil

Läs mer

72 HELINTEGRERADE Integra INSPIRATIONEN TILL NYA IDÉER ÄR ETT AV DE FINASTE SEMESTER- MÅLEN. INTEGRA GÖR REDAN VÄGEN DIT TILL MÅLET.

72 HELINTEGRERADE Integra INSPIRATIONEN TILL NYA IDÉER ÄR ETT AV DE FINASTE SEMESTER- MÅLEN. INTEGRA GÖR REDAN VÄGEN DIT TILL MÅLET. 72 HELINTEGRERADE Integra INSPIRATIONEN TILL NYA IDÉER ÄR ETT AV DE FINASTE SEMESTER- MÅLEN. INTEGRA GÖR REDAN VÄGEN DIT TILL MÅLET. Ljus, mycket plats, trygghet. Integra återspeglar samtidigt lusten till

Läs mer

Frihet är att känna sig som hemma men vara oberoende.

Frihet är att känna sig som hemma men vara oberoende. Frihet är att känna sig som hemma men vara oberoende. Campingbilar 2013 BoxStar Freiheit, Frihet die bewegt. på väg. bergholm.com Frihet... har olika meningar för var och en Du kommer att upptäcka nya

Läs mer

Davis. för alla. Åka till sjön för att bada med

Davis. för alla. Åka till sjön för att bada med Davis Det finns något för alla. Åka till sjön för att bada med familj och vänner, hämta den nya sogruppen från möbelaären, köra uppför branta serpentinvägar, erövra livliga småstäder... Livet har rätt

Läs mer

ERIBA COMPACT ERIBA VAN ERIBA CAR ERIBA JET

ERIBA COMPACT ERIBA VAN ERIBA CAR ERIBA JET Den bästa erfarenheten ERIBA COMPACT ERIBA VAN ERIBA CAR ERIBA JET Eriba erbjuder sköna semesterupplevelser. Upplev frihet och säkerhet. Kärlek 2 ERIBA COMPACT Utvändigt 4 invändigt 6 Tyg 10 Tekniska data

Läs mer

L!VE WAVE. Taksäng ÅRETS NYHET. Välj mellan låga eller höga enkelsängar utan extra kostnad! FRÅN Isofix fäste för 2 barnstolar

L!VE WAVE. Taksäng ÅRETS NYHET. Välj mellan låga eller höga enkelsängar utan extra kostnad! FRÅN Isofix fäste för 2 barnstolar ÅRETS NYHET L!VE WAVE Taksäng Välj mellan låga eller höga enkelsängar utan extra kostnad! ETT UNIVERSELLT GENI Med denna nyhet ger sig Knaus in i ett helt nytt prissegment. L!VE Wave är en elegant, modern

Läs mer

DESIGNA HUSVAGNEN DU ALLTID VELAT HA.

DESIGNA HUSVAGNEN DU ALLTID VELAT HA. www.adria.se Designa din alldeles egen husvagn och njut av Altea4fours prisbelönta funktioner. Designa din egen Altea4four. Med nya Altea4four firar vi 50 år som framgångsrika husvagnstillverkare. Och

Läs mer

HYMER DuoMobil. Tänkt för två, gjord för två.

HYMER DuoMobil. Tänkt för två, gjord för två. HYMER DuoMobil Tänkt för två, gjord för två. HYMER DuoMobil Heidi och Lothar Schleinkofer Initiativtagarna till HYMER DuoMobil. Mer information finns på: www.duomobil.de Fiat Ducato Maxi 8 hk Multifunktionell

Läs mer

Carado Husbil 2019 SE

Carado Husbil 2019 SE Carado Husbil 2019 SE Kompakt, flexibel och underbart okomplicerad. Carado Husbil 2019 Utrustning Översikt Höjdpunkter Paket 10 14 18 Jämför modeller Planlösningar Tvärbädd Långbädd 20 22 26 Resa med Vlow

Läs mer

Jag upptäcker nya platser med dem som står mig nära. Välkomnar nya äventyr och tar farväl av gamla måsten. Tar med det jag känner för och lämnar kvar

Jag upptäcker nya platser med dem som står mig nära. Välkomnar nya äventyr och tar farväl av gamla måsten. Tar med det jag känner för och lämnar kvar Carado 2019 SE Jag upptäcker nya platser med dem som står mig nära. Välkomnar nya äventyr och tar farväl av gamla måsten. Tar med det jag känner för och lämnar kvar allt annat. Det är semester. Och det

Läs mer

Cabby 2006 Design, funktion och känsla för frihet.

Cabby 2006 Design, funktion och känsla för frihet. Cabby 2006 Design, funktion och känsla för frihet. Husbilen som passar alla väder Den är snygg. Den är lättkörd. Den är ombonad. Den är helt ny. Cabbys nyutvecklade husbil har skapats runt tre grunder

Läs mer

PremiumF örd elar. 4 En luftkanal och konvektorer för påbyggnadsvärmaren på instrumentpanelen garanterar snabb avfrostning av rutan.

PremiumF örd elar. 4 En luftkanal och konvektorer för påbyggnadsvärmaren på instrumentpanelen garanterar snabb avfrostning av rutan. G lobet rotter X l i i n T e G rerad PremiumF örd elar 1 I XL I finns det enbart ergonomiska Aguti-pilotsäten med integrerade trepunktsbälten. De integrerade bältena ger maximal rörelsefrihet och perfekt

Läs mer

Kompakta mått, oändliga möjligheter

Kompakta mått, oändliga möjligheter SERIEN SLIDE OUT AXESS Kompakta mått, oändliga möjligheter SLIDE OUT Compact sätter standarden för de lite mindre husbilarna. En smidig stadsbil men med fullgott utrymme som passar för alla typer av semestrar.

Läs mer

S 10 års jubileumserbjudande

S 10 års jubileumserbjudande S 10 års jubileumserbjudande 10 succéfyllda år med Sunlight! Det ska firas! Praktiskt L-formad kök i Sunlight. Smart och snyggt! Vi säger tack! för din lojalitet med de två populära modellerna T 68 och

Läs mer

KATALOG FÖR SA M TLI GA M ODELLER 2013. Upptäck mer.

KATALOG FÖR SA M TLI GA M ODELLER 2013. Upptäck mer. KATALOG FÖR SA M TLI GA M ODELLER 2013 Upptäck mer. Att bo i husbil är ett smidigt sätt att uppleva naturen på nära håll. Dessutom blir själva resan riktigt bekväm eftersom du har en öppen passage mellan

Läs mer

känt till. För att inte nämna den utsökta inredningen med dekor av päronträ och silverränder, vilket erbjuder en smakfull atmosfär.

känt till. För att inte nämna den utsökta inredningen med dekor av päronträ och silverränder, vilket erbjuder en smakfull atmosfär. Dexter Realisera dina visioner Att låta sina drömmar bli sanna och ta itu med vardagen mer avslappnat - det kan du uppleva på ett perfekt sätt i en Dexter. Knappast någon husbil har flyttat så mycket,

Läs mer

1 Credo REISEMOBILE AUS LEIDENSCHAFT

1 Credo REISEMOBILE AUS LEIDENSCHAFT SE 1 Credo REISEMOBILE AUS LEIDENSCHAFT ETT PERFEKT INSTEG I PREMIUMKLASSEN. Att lyx inte är en fråga om storlek är något som Credo alltid bevisat. Credo har samma egenskaper som kännetecknar Concordes

Läs mer

2017. SVENSKA NYDEFINIERAD FRIHET HOME FIRST CLASS REISEMOBILE. MADE IN GERMANY

2017. SVENSKA NYDEFINIERAD FRIHET HOME FIRST CLASS REISEMOBILE. MADE IN GERMANY 2017. SVENSKA NYDEFINIERAD FRIHET HOME FIRST CLASS REISEMOBILE. MADE IN GERMANY 2 3 VÅRA PARTNERS MÅNGA SPECIALISTER, ETT MÅL VB AIRSUSPENSION Denna specialist på luftfjädring gör våra husbilar ännu bekvämare

Läs mer

Njut av mer tid ute i det fria. Med terrassmarkiser från WAREMA

Njut av mer tid ute i det fria. Med terrassmarkiser från WAREMA Njut av mer tid ute i det fria. Med terrassmarkiser från WAREMA Inred ditt trivselrum! Vill du njuta av mer tid ute i det fria utan att behöva kompromissa med solskyddet? Med våra innovativa markislösningar

Läs mer

P R E S S M E D D E L A N D E

P R E S S M E D D E L A N D E KABE husvagnar 2011 Mer kungligt från KABE Marknadens bredaste modellprogram blir nu ännu större! Royal serien utökas nu med ytterligare 3 modeller, vilket ger hela 18 nya planlösningar detta tack vare

Läs mer

HUSBILAR. ALKOV OCH DELINTEGRERADE TEKNISKA DATA UTRUSTNING

HUSBILAR. ALKOV OCH DELINTEGRERADE TEKNISKA DATA UTRUSTNING HUSBILAR. ALKOV OCH DELINTEGRERADE 206 TEKNISKA DATA UTRUSTNING SE Tekniska data. Utföranden. Typ/Modell T 58 T 60 T 63 T 64 T 65 T 66 Tekniska data Längd/bredd/höjd cm 623/233/29 598/233/29 678/233/29

Läs mer

Carado husbilar 2018

Carado husbilar 2018 Carado husbilar 2018 SE The New Movement. Frihet på mina villkor. Carado husbilar 2018 Basen för alla modeller T-serien halvintegrerade A-serien alkover I-serien helintegrerade Översikt planlösningar

Läs mer

Den totala friheten. Polar Camper.

Den totala friheten. Polar Camper. Den totala friheten. Polar Camper. Polar Camper är världens smartaste idé för ditt mobila liv. Bekväm husbil när du vill, vanlig pick-up när du vill. Polar Camper är tillverkad med samma kvalitet som gjort

Läs mer

För par såväl som familj!

För par såväl som familj! För par såväl som familj! Hobbys alkovbilar i Siestaserien känns igen på bakstammen. Om det finns en funktion med formen är oklart. En del hävdar att den minskar suget, men de från Hobby jag talat med

Läs mer

En modern tillverkare för smarta boendelösningar, både för privat och industri.

En modern tillverkare för smarta boendelösningar, både för privat och industri. En modern tillverkare för smarta boendelösningar, både för privat och industri. Vi är ett mindre företag beläget i västra Sverige. Vår affärsidé är att bygga flexibla, mobila modulhus för alla behov. Vi

Läs mer

Eriba Jumbo-Jet 773 är tillverkad av: Hymer AG, Bad Waldsee, Tyskland. Svensk generalagent: Bergholm.com

Eriba Jumbo-Jet 773 är tillverkad av: Hymer AG, Bad Waldsee, Tyskland. Svensk generalagent: Bergholm.com Eriba Jumbo-Jet 773 är tillverkad av: Hymer AG, Bad Waldsee, Tyskland Svensk generalagent: Bergholm.com READY FOR TAKEOFF! 50.000 testkilometrar, 300 testdagar, 150 övernattningar i temperaturer ned till

Läs mer

Carado Camper Van The New Movement.

Carado Camper Van The New Movement. Carado Camper Van 2018 SE The New Movement. Sverige har Vlow. Carados nya husbil är kompakt, flexibel och underbart okomplicerad. Använd Vlow som husbil på semestern, personbil i vardagen eller en kombination.

Läs mer

2017. SVENSKA NYDEFINIERAD LYX PALACE. LOFT. LINER FIRST CLASS REISEMOBILE. MADE IN GERMANY

2017. SVENSKA NYDEFINIERAD LYX PALACE. LOFT. LINER FIRST CLASS REISEMOBILE. MADE IN GERMANY 2017. SVENSKA NYDEFINIERAD LYX PALACE. LOFT. LINER FIRST CLASS REISEMOBILE. MADE IN GERMANY 2 3 VÅRA PARTNERS MÅNGA SPECIALISTER, ETT MÅL VB-AIRSUSPENSION Denna specialist på luftfjädring gör våra husbilar

Läs mer

stolt Partner till Längdlandslaget

stolt Partner till Längdlandslaget stolt Partner till Längdlandslaget KATALOG FÖR samtliga MODELLER polar campers En camper är ett energisnålt och smidigt sätt att resa med övernattningsmöjlighet. Det är också en perfekt lösning för den

Läs mer

CABBY CARAVAN AB Box 1022 Bodalsv. 2 SE Kristinehamn Sweden Tel Fax

CABBY CARAVAN AB Box 1022 Bodalsv. 2 SE Kristinehamn Sweden Tel Fax 2007 2007 www.home-car.nl Photo s by: Rolf Verhagen Home-Car husvagnar tillhör den nederländska Tirus gruppen Yves Demaria, Världsmästare MX3: Mitt val blev en Home-Car. CABBY CARAVAN AB Box 1022 Bodalsv.

Läs mer

En modell för alla MATRIX SERIEN CROSSOVER MATRIX SUPREME MATRIX PLUS MATRIX AXESS

En modell för alla MATRIX SERIEN CROSSOVER MATRIX SUPREME MATRIX PLUS MATRIX AXESS SERIEN SUPREME PLUS AXESS En modell för alla SUPREME Vår eleganta och mångsidiga crossover-serie Matrix är fylld med praktiska lösningar. Nytt för säsong 2017 är ny inredning och grafisk exteriör. Byggd

Läs mer

Ger dig din bästa semester

Ger dig din bästa semester 5th generation The future is here 2016 Den prisvinnande tältvagnen Ger dig din bästa semester B S LE I G W T H W EIG T LE I S U TR C LU S IN A RO OW AR AR N YE L RE Camp-let ger dig din bästa semester

Läs mer

Snygg villa med imponerande utsikt, unik terrass och separat lägenhet in Monchique

Snygg villa med imponerande utsikt, unik terrass och separat lägenhet in Monchique sida 1/5 sida 2/5 Villor & Gårdar 750.000 Konstruerad (år) 1983 område (län) Tomtarea 2000 m² Stad Konstruktion område 437 m² sida 3/5 Precis ovanför den vackra Spa orten Caldas de har vi denna storslagna

Läs mer

/ :05 Tekniska data / Säsong 2019 Altea 432 PX

/ :05 Tekniska data / Säsong 2019 Altea 432 PX Tekniska data / Säsong 2019 Altea 432 P Altea 432 P MÅTT OCH VIKTER Totallängd (mm) 6430 Karosslängd (mm) 4970 Invändig längd (mm) 4322 Bredd (mm) 2296 Invändig bredd (mm) 2170 Utvändig höjd (mm) 2580

Läs mer

HYMER DuoMobil - Konceptet

HYMER DuoMobil - Konceptet HYMER DuoMobil - Konceptet Tänkt för två, gjord för två. HYMER DuoMobil en helt skräddarsydd husbil för par som reser på tu man hand! HYMER DuoMobil är tilltalande och bekväm som en semesterlägenhet och

Läs mer

/ :25 Tekniska data / Säsong 2019 Adora 593 UK

/ :25 Tekniska data / Säsong 2019 Adora 593 UK Tekniska data / Säsong 2019 MÅTT OCH VIKTER Totallängd (mm) 8028 Karosslängd (mm) 6542 Invändig längd (mm) 5932 Bredd (mm) 2460 Invändig bredd (mm) 2310 Utvändig höjd (mm) 2600 Ståhöjd (mm) 1950 Förtältdimension

Läs mer

Frihet är när en semester inspirerar generationer.

Frihet är när en semester inspirerar generationer. Frihet är när en semester inspirerar generationer. Husvagnar 2013 Sport Südwind Südwind Exclusive Frihet på väg bergholm.com Frihet är... helt enkelt underbart. Att lämna alla åtaganden bakom sig och kunna

Läs mer

Många spännande KABE nyheter 2015

Många spännande KABE nyheter 2015 Många spännande KABE nyheter 2015 2015 blir det ännu lättare att hitta en KABE som passar just dig och din familj. Vårens uppmärksammade nyhet på husvagnssidan, lyxiga KABE Imperial, blir nu en egen modellserie

Läs mer

vare sin klädsel är enastående). Därtill pålitlig värme (på 460 Lyx-modell kan man få den seriemässigt inbyggd som centralvärme, på begäran).

vare sin klädsel är enastående). Därtill pålitlig värme (på 460 Lyx-modell kan man få den seriemässigt inbyggd som centralvärme, på begäran). Den Bekväma Tabbert-husvagnen ger Er känslan av att vara hemma. överallt? Den individuella utrustningen är hos Tabbert självklar. Det hänger samman med golvbeläggningen. De gemytliga sittgrupperna, designen

Läs mer

Adria Adora 552 PK. av Markus Vesala

Adria Adora 552 PK. av Markus Vesala Adria Adora 552 PK av Markus Vesala Nästa storlek i Adria Adora Flottan anno 2006. En Adria Adora 552 PK, där man har placerat ett badrum bak i ena hörnan och våningssängar längst med långsidan i den andra

Läs mer

/ :25 Tekniska data / Säsong 2019 Adora 613 UL

/ :25 Tekniska data / Säsong 2019 Adora 613 UL Tekniska data / Säsong 2019 MÅTT OCH VIKTER Totallängd (mm) 8242 Karosslängd (mm) 6752 Invändig längd (mm) 6142 Bredd (mm) 2460 Invändig bredd (mm) 2310 Utvändig höjd (mm) 2600 Ståhöjd (mm) 1950 Förtältdimension

Läs mer

Hymer Van & Exsis-i Premium 50

Hymer Van & Exsis-i Premium 50 MPA Hymer Van & Exsis-i Premium 50 Fem decennier av husbilskonstruktion: specialutgåvan. Hymer Van & Exsis-i Premium 50 Bernhard Kibler leder affärsområdet husbilar hos Hymer. Han har varit i företaget

Läs mer

Ett fantastiskt sätt att spendera sin fritid 365 dagar per år!

Ett fantastiskt sätt att spendera sin fritid 365 dagar per år! Ett fantastiskt sätt att spendera sin fritid 365 dagar per år! Hotell och organiserade rundresor i all ära, men nog är det väl skönare att få rå sig själv? Att styra kosan dit, där ingivelsen tar dig.

Läs mer

FÖRVARING OCH TILLBEHÖR Bredd Djup Höjd i cm

FÖRVARING OCH TILLBEHÖR Bredd Djup Höjd i cm FÖRVARING OCH TILLBEHÖR Bredd Djup Höjd i cm KÖPHJÄLP STUVA Förvaringssystem DRÖMMARE spegel, dubbelhäftande spegel i plast, lätt att använda på insidan eller utsidan på STUVA dörr. 16 50 502.523.97 39:-

Läs mer

Vänder man på blicken så hittar man köket på vänster sida. Kylskåpet, garderober och Truma pannan på den andra. Därefter längre fram...

Vänder man på blicken så hittar man köket på vänster sida. Kylskåpet, garderober och Truma pannan på den andra. Därefter längre fram... Knaus Azur 750 FU av Markus Vesala Knaus Azur 750 FU i ny dräkt. Denna gången har Knaus tagit fram en stor husvagn för den ensamma paret. Sedvanliga sovrummet längst fram och rundsittgruppe längst bak.

Läs mer

www.buerstner.se/city-car

www.buerstner.se/city-car Edition 08/13 koncept & design: tsitrone medien GmbH & Co. KG, Köln fotos: Bornmann & Gebert printed in germany Uppgifterna och bilderna i den här katalogen motsvarar den information som förelåg vid tryckningen.

Läs mer

Husbil 2015. Gjelder fra 1.1-2015. Prislista och teknisk data

Husbil 2015. Gjelder fra 1.1-2015. Prislista och teknisk data Husbil 2015 Gjelder fra 1.1-2015 Prislista och teknisk data Grundpriser Solifer Action husbil Solifer Action A 723 Solifer Action A 726 Solifer Action T 693 Solifer Action T 738 Solifer Action T 742 Solifer

Läs mer

Det är bakifrån som man lättast känner igen KABEs husvagnar av årsmodell 2010.

Det är bakifrån som man lättast känner igen KABEs husvagnar av årsmodell 2010. KABE husvagnar 2010: Förfinad design in- och utvändigt Nya tekniska lösningar 2010 Det är bakifrån som man lättast känner igen KABEs husvagnar av årsmodell 2010. KABE-vagnarnas bakljusramp har fått en

Läs mer

HUSVAGNAR. Med förbehåll för tekniska förändringar. Gillar du din Sunlight lite extra?

HUSVAGNAR. Med förbehåll för tekniska förändringar. Gillar du din Sunlight lite extra? HUSVAGNAR. 2016 Gillar du din Sunlight lite extra? Extra bra priser på vårt utbud av specialutrustning och mer information får du i den separata prislistan, de tekniska data eller från din lokala Sunlight-återförsäljare.

Läs mer

Exklusivitet att fira

Exklusivitet att fira HYMER Tramp Premium 50. Fem decennier med husbilskonstruktion: specialutgåvan. Exklusivitet att fira www.premium50.hymer.se bättre tänkt, bättre gjort Exklusiv utvändig design. Exklusiv möbel- och klädseldesign.

Läs mer

QUATURIS S HÖRNSKÅPSSYSTEM

QUATURIS S HÖRNSKÅPSSYSTEM QUATURIS S HÖRNSKÅPSSYSTEM Den eleganta öppningslösningen för standardhörnskåp. Ergonomisk, bekväm och funktionell. www.grass.eu Quaturis S: Varje hörna blir en kurva. Att utnyttja utrymmet är en av de

Läs mer

QUATURIS S HÖRNSKÅPSSYSTEM

QUATURIS S HÖRNSKÅPSSYSTEM QUATURIS S HÖRNSKÅPSSYSTEM Den eleganta öppningslösningen för standardhörnskåp. Ergonomisk, bekväm och funktionell. www.grass.at Quaturis S HÖRNSKÅPSYSTEM Quaturis S: Varje hörna blir en kurva. Att utnyttja

Läs mer

Challenger Sirius. Nu i fem olika modeller 3097-3098 - 3197-3197GA - 3198

Challenger Sirius. Nu i fem olika modeller 3097-3098 - 3197-3197GA - 3198 2015 Challenger Sirius Nu i fem olika modeller 3097-3098 - 3197-3197GA - 3198 Läs mer på sid 6-7 Sirius 3097 och 3098 Grundpris inklusive Sweden Edition utrustning 725.000:- Klädsel: Träslag inredning:

Läs mer

Huset du inte trodde fanns

Huset du inte trodde fanns Huset du inte trodde fanns Gevärssmedjan Välkommen in välkommen hem RINDÖ HAMN PÅ FACEBOOK Gilla vår Facebook-sida så får du tips på aktiviteter, veta mer om vad som händer på området och annat skoj. Vi

Läs mer

RELAX FURNITURE FOR LIFE BY BURHÉNS

RELAX FURNITURE FOR LIFE BY BURHÉNS RELAX FURNITURE FOR LIFE BY BURHÉNS GRAFISK FORM & TRYCK: PRINFO BERGS KOMMUNIKATION, COPY MEDIASTORM, FOTO: REKLAMBILD REKVISITA: Village Vetlanda, RGE samt eget material Burhéns möbler att leva med Vi

Läs mer

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

B A S T U D U S C H Å N G B A D

B A S T U D U S C H Å N G B A D B A S T U D U S C H Å N G B A D Tylö Felicity ångduschen som spränger gränser. Med Tylö Felicity har våra designers och produktutvecklare skapat den fulländade ångduschen. Tylö Felicity är en toppmodell

Läs mer

Välkommen du gamla nya sköna värld. Drömmar om ett hem - Sid 1

Välkommen du gamla nya sköna värld. Drömmar om ett hem - Sid 1 I gränslandet mellan det vilda och det tämjda ligger vår plats. I gränslandet mellan naturens frihet och hemmets trygghet. Som om de alltid hade legat där mellan träden. Små tidlösa plattformar för livet.

Läs mer

ew York Praktfullt i 49 KRONOR 80 NOK

ew York Praktfullt i 49 KRONOR 80 NOK Stilguide ALLT FÖR EN DAG PÅ BRYGGAN Shopping HETASTE GRILLARNA I SOMMAR Trend SENASTE NYTT FRÅN MILANO EN DAG PÅ BRYGGAN GRILLARNA I SOMMAR NYTT FRÅN MILANO Stilguide Shopping Trend NUMMER 005 2013 ALLT

Läs mer

HYMER Tramp Premium 50.

HYMER Tramp Premium 50. HYMER Tramp Premium 50. Exklusivitet att fira. HYMER Tramp Premium 50 HYMER husbilar Komfort för alla krav SPECIALUTGÅVA MODELLSERIERNA Modellserie Tramp Premium 50 Compact Exsis-t Tramp CL Beskrivning

Läs mer

HYMER DuoMobil. Tänkt för två, gjord för två.

HYMER DuoMobil. Tänkt för två, gjord för två. HYMER DuoMobil Tänkt för två, gjord för två. HYMER DuoMobil Höjdpunkter Exklusiv helintegrerad för par. Med HYMER DuoMobil har ett fordon utvecklats tillsammans med det äkta paret Schleinkofer som är perfekt

Läs mer

NEU. S Husbilar 2015

NEU. S Husbilar 2015 32 1 Det sto ra JUBELeumet! NEU S Husbilar 2015 2 3 Välkommen till ˮSunlight-världenˮ En liten vägvisare: Innehåll 10 år med Sunlight Delintegrerade Delintegrerade med uppfällbar bädd 3 4 6 10 Alkovmodeller

Läs mer

Vill du ha det ännu bekvämare? Med förbehåll för tekniska ändringar och fel (men inte för nöje!)

Vill du ha det ännu bekvämare? Med förbehåll för tekniska ändringar och fel (men inte för nöje!) Vill du ha det ännu bekvämare? Med förbehåll för tekniska ändringar och fel (men inte för nöje!) För dina personliga komfortönskemål erbjuder vi prisvärd specialutrustning. Mer information hittar du i

Läs mer

Brf lomma läge Bofakta 6,2. takhöjd

Brf lomma läge Bofakta 6,2. takhöjd Brf lomma läge Bofakta 6,2 takhöjd Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

Mycket rymlig rustik villa med fantastisk utsikt på stor tomt in Monchique

Mycket rymlig rustik villa med fantastisk utsikt på stor tomt in Monchique sida 1/5 sida 2/5 Villor & Gårdar 695.000 Konstruerad (år) 1994 område (län) Monchique Tomtarea 25170m² Stad Monchique Konstruktion område 535m² sida 3/5 På ett mycket bra läge, inte långt från Monchique

Läs mer

c trend Bo underskönt till bästa pris Kännetecken c trend mervärde

c trend Bo underskönt till bästa pris Kännetecken c trend mervärde c trend Bo underskönt till bästa pris Tre sommriga, skandinaviska inredningar och ett plus i utrustning som är unikt i denna klass. Kännetecken Tillåten totalvikt* Totallängd (inkl. dragstång) Totalbredd

Läs mer

NATIONELL INSPIRATIONSMILJÖ

NATIONELL INSPIRATIONSMILJÖ NATIONELL INSPIRATIONSMILJÖ Välkommen till Nationell inspirationsmiljö! Äldreförvaltningen i Stockholms stad och Micasa Fastigheter driver gemensamt en nationell inspirationsmiljö med bostäder för personer

Läs mer

En lyxig egendom strax bakom kustlinjen, gångavstånd till stranden in Ferragudo

En lyxig egendom strax bakom kustlinjen, gångavstånd till stranden in Ferragudo sida 1/5 sida 2/5 Villor & Gårdar 1.400.000 Konstruerad (år) 2003 område (län) Lagoa Tomtarea 9360 Stad Konstruktion område 584 sida 3/5 På landsbygden, nära fiskebyn, golfbanor och inom gångavstånd från

Läs mer

Med åtta hörn. Utan kanter.

Med åtta hörn. Utan kanter. 06 Tipi semesterstugor i boltenhagen göhren Med åtta hörn. Utan kanter. våra regenbogen tipi stugor Koppla av i våra åttakantiga Tipi stugor. Packa upp väskan och känn dig som hemma direkt. Du får 39 välplanerade

Läs mer

CAMPER VANS #välbefinnande

CAMPER VANS #välbefinnande CAMPER VANS 2020 #välbefinnande BÜRSTNER #välbefinnande I över 60 år har husvagnarna från Bürstner varit en del av gatubilden i hela Europa. För denna framgångssaga kan vi tacka kloka och framsynta konstruktörer

Läs mer

/ :07 Tekniska data / Säsong 2019 Adora 613 HT

/ :07 Tekniska data / Säsong 2019 Adora 613 HT MÅTT OCH VIKTER Total length including drawbar (mm) 8211 Karosslängd (mm) 6752 Invändig längd (mm) 6142 Bredd (mm) 2450 Invändig bredd (mm) 2310 Utvändig höjd (mm) 2580 Ståhöjd (mm) 1950 Förtältdimension

Läs mer

HEMMA VAR DU ÄN ÄR. UPPLEV FRIHET PÅ VÄG. CAMPINGBILAR W2015 BOXSTAR 500. BOXSTAR 540. BOXSTAR 600. BOXSTAR 630

HEMMA VAR DU ÄN ÄR. UPPLEV FRIHET PÅ VÄG. CAMPINGBILAR W2015 BOXSTAR 500. BOXSTAR 540. BOXSTAR 600. BOXSTAR 630 HEMMA VAR DU ÄN ÄR. UPPLEV FRIHET PÅ VÄG. CAMPINGBILAR W2015 BOXSTAR 500. BOXSTAR 540. BOXSTAR 600. BOXSTAR 630 01 INNEHÅLL MODELLÖVERSIKT... 04 MODELLFINNAREN... 05 I MER ÄN 50 ÅR HAR KNAUS SKAPAT OFÖRGLÖMLIGA

Läs mer

PERFEKT SUPPORT FÖR KROPP OCH SJÄL

PERFEKT SUPPORT FÖR KROPP OCH SJÄL PERFEKT SUPPORT FÖR KROPP OCH SJÄL PERFEKT SUPPORT ÄR INOM RÄCKHÅLL Utvilande sömn är avgörande för en välmående kropp och själ. Därför tycker vi det är viktigt att ge dig förutsättningar för en lugn,

Läs mer

varför nöja sig med fyra väggar när du kan få åtta.

varför nöja sig med fyra väggar när du kan få åtta. Tipi semesterstugor i boltenhagen göhren åhus mönsterås/oknö varför nöja sig med fyra väggar när du kan få åtta. Våra Regenbogen Tipi stugor Koppla av i våra åttakantiga Tipi stugor. Packa upp väskan och

Läs mer

Adria Action. av Markus Vesala

Adria Action. av Markus Vesala Adria Action av Markus Vesala Vi kan lika gärna börja med stjärnan på mässan med det samma. Iallafall den Stora stjärnan i mina ögon. Även om storleken är liten. En frisk nyhet, med många smarta ideer

Läs mer

Med åtta hörn. Utan kanter.

Med åtta hörn. Utan kanter. 06 Tipi semesterstugor i boltenhagen göhren Med åtta hörn. Utan kanter. våra regenbogen tipi stugor Koppla av i våra åttakantiga Tipi stugor. Packa upp väskan och känn dig som hemma direkt. Du får 39 välplanerade

Läs mer

När materialen får tala

När materialen får tala kök när materialen får tala När materialen får tala HUSET Bostadsrätt om 225 kvm på Östermalm. KÖKET Klassiskt med moderna inslag, ritat av Martin Zetherström och Svante Bengtsson på 2BK Arkitekter. Mycket

Läs mer

Våra hotell. Bli granne med Mälaren. Sveriges IT-centrum. Idéernas stad

Våra hotell. Bli granne med Mälaren. Sveriges IT-centrum. Idéernas stad Våra hotell De säger att goda ting kommer i tre, och vi är benägna att hålla med. StayAt har nämligen just tre lägenhetshotell i ett i Lund och två i Stockholm. Våra hotellägenheter erbjuder kök, där man

Läs mer

P R E S S M E D D E L A N D E

P R E S S M E D D E L A N D E Massor av nyheter! KABE Husvagn 2012 Raden av nyheter till modellåret 2012 skulle kunna göras nästan hur lång som helst. Utvecklingsavdelningen i Tenhult har verkligen inte legat på latsidan, det sista

Läs mer

11.450:- i läder Batick Black. Ordinarie pris 13.480:-

11.450:- i läder Batick Black. Ordinarie pris 13.480:- Stressless Magic (M) bästa komforten någonsin! nyhet Stressless Consul 5.990:- Pall 2.000:- 11.450:- i läder Batick Black. Ordinarie pris 13.480:- Pall 3.300:- i läder Batick Black Ordinarie pris 3.900:-

Läs mer

/ :57 Tekniska data / Säsong 2019 Action 391 PH

/ :57 Tekniska data / Säsong 2019 Action 391 PH Tekniska data / Säsong 2019 MÅTT OCH VIKTER Totallängd (mm) 5970 Karosslängd (mm) 4310 Invändig längd (mm) 3910 Bredd (mm) 2196 Invändig bredd (mm) 2080 Utvändig höjd (mm) 2580 Ståhöjd (mm) 1950 Förtältdimension

Läs mer

Plats för fler BÄDDSOFFOR

Plats för fler BÄDDSOFFOR Plats för fler BÄDDSOFFOR GOTLAND Gotland bäddsoffa är något så ovanligt som en riktigt bekväm bäddsoffa. Den erbjuder både en lång behaglig TV-kväll och en skön nattsömn. Bäddsoffan har precis som många

Läs mer

PRISLISTA FÖR SAMTLIGA M ODELLE R. Upptäck mer.

PRISLISTA FÖR SAMTLIGA M ODELLE R. Upptäck mer. PRISLISTA FÖR SAMTLIGA M ODELLE R 2013 Upptäck mer. PRISLISTA Bruttoprislista (inkl moms) Solifer Action I standardutförande med 130 hk motor Med Soliferpaket Action A 663 521 000 kr 582 000 kr Action

Läs mer

Husvagnar 2016 Kompakta

Husvagnar 2016 Kompakta S Husvagnar 2016 Kompakta c go Caravan to go! från sidan 6 Fräsch, fräck och extremt lätthanterlig för största campingglädje. Kan även dras med litet dragfordon och B-körkort! 415 QL 430 QS 475 EL 495

Läs mer

Caravan januari 1/2008. Vagnar och bilar. Kabe Royal 560 XL King Size Nära det perfekta

Caravan januari 1/2008. Vagnar och bilar. Kabe Royal 560 XL King Size Nära det perfekta 1 Caravan januari 1/2008 Vagnar och bilar Kabe Royal 560 XL King Size Nära det perfekta Kabe fyller nu 50 år och det tredje största vagnmärket på våra marknader och den mest populära modellen i Finland

Läs mer