HUSBILAR 2016 SWEDEN

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "HUSBILAR 2016 SWEDEN"

Transkript

1 HUSBILAR 2016 SWEDEN

2 ÄVENTYRARE BEHÖVER INGEN DE VILL HA VÅGOR AV ENTUSIASM ETT FJÄRRAN SOM LOCKAR Den som vill ha något utöver det vanliga söker det i det okända. Inte i resebroschyrer utan på kartor. Sanna äventyrare hittar man bara på en väg: deras egen. Frihet är att kunna åka dit där det vackra vädret finns. Kanske utan att veta vart det bär, förrän målet plötsligt dyker upp. Utanför fönstret eller någonstans vid horisonten. Vi vill nämligen ha mer. Mer natur, mer känsla, mer frihet. Varje dag nya landskap och upptäckter. Ena dagen är vi i bergen, nästa dag vid havet alltid mitt uppe i livet och varje kväll somnar vi i vår egen säng: Always at home. Var är oviktigt. Hur är knepet. Att känna sig som hemma mitt i äventyret, det är Carado-känslan i ett nötskal. Den enda frågan är: Vart bär det av härnäst?

3

4 RESVANA ÄVENTYRARE BEHÖVER INGEN DE LÄGGER VÄRLDEN FÖR SINA FÖTTER RÖRELSE. LEK. UTRYMME. Carado betyder rörelsefrihet. I alla avseenden. För äventyret och äventyraren. Som par eller familj vill ni inte göra avkall på något. Varken på god sömn eller den välsorterade garderoben. Intelligenta utrymmeskoncept ger plats och flexibilitet. I badet, vid matlagningen och för dina gäster. Tack vare de stora fönstren går du inte miste om en enda solnedgång. Och på natten hamnar allt i rätt ljus tack vare LED-stämningsbelysningen. Möblerna i Calmar Imperial-dekor. Det stilfulla golvet i Oak Select. Och naturligtvis det generösa innerutrymmet, som har plats för allt: upplagda ben, matlagning åt vänner och familj och spontana spelkvällar. Kort och gott: perfekt för dig.

5

6 MODELLPROGRAMMET 2016 INNEHÅLL TVÄRSÄNG BAK T 132 T 334 [ ] [ ] Bekväm liggkomfort för två personer ovanför det stora garageutrymmet bak vid behov kan sittgruppen också lätt byggas om till en tredje sovplats T 135 T 345 [ T 348 ] T 449 [ ] ] FRANSK SÄNG 683 QUEENBÄDD 699 [ Väl tilltagna dubbelsängar på längden i tre planlösningar med elegant design och personlig charm ett extra stort badrum och rymliga klädskåp hör också till T [ ] Stor rörelsefrihet i det eleganta sovutrymmet med badrum dessutom med möjlighet att utöka resglädjen till fem sovplatser tack vare sittgrupp och nedsänkbara sängen (som tillval, i T 449).

7 LÅNGBÄDDAR T 337 T 447 A 461 A 464 ] Generösa utrymmeslösningar med extra hög sovkomfort i de stora långbäddar på längden som kan slås ihop till en härlig dubbelsäng om man så vill. ALKOV Familjevänligt utrymme med våningseller dubbelsäng bak och konverterbar sittgrupp utöver den rejäla liggytan i den uppvärmda uppfällbara alkoven ovanför förarhytten. 723 [ T 448 ] 693 A 361 [ 728 HÖJDPUNKTER Hög kvalitet och smarta detaljer bilda dig en första uppfattning om standardutrustningen i Caradohusbilarna och upptäck sedan alla de olika tillvalsmöjligheterna.

8 T-SERIEN

9 LIVSKAMRATER Erövra världen och vakna på en ny plats varje morgon. I din egen säng. Hemma. Alltid redo för nya äventyr. Ingen roomservice, underhållning eller lounge. I stället: solnedgången vid den alldeles egna stranden, familjen samlad runt lägerelden, stjärnorna på himlen. Det är frihet. Det är att verkligen leva. Det är Carado-känslan. Med allt som behövs för en äventyrssemester. Enkelt, högklassigt och smart. Inget krimskrams, utan bara det väsentliga i bästa kvalitet.

10 TVÄRSÄNG BAK CARADO CLEVER 01 Snygg och rymlig den stora sittgruppen med halvdinett, extra bred soffa och vridbart förar- och passagerarsäten. Här i klädseln Casella. 02 Enormt stuvutrymme med stor dörr i garageutrymmet under tvärsängarna bak på T 132 och T 334 får även skrymmande föremål plats. [ ] 03 Allt får plats och är alltid lättåtkomligt i Carado Systemkök med ännu mer stuvutrymme och arbetsyta. T 132 T Generösa bäddytor med några få handgrepp förvandlas sittgruppen i T 334 till en 210 x 115/65 cm stor säng. 598 T 334 T [ ] 05 Sovplatser för upp till fem personer med en praktisk nedsänkbara sängen ovanför den konverterbara sittgruppen i T Djup sömn och gott om plats under den bekväma tvärsängen döljer sig ett rymligt garageutrymme. Och i T 132 finns det en extra garderob inbyggd i sovutrymmet. 02

11

12 FRANSK SÄNG CARADO HARMONY T 135 T [ ] T 345 T [ ] T 348 T

13 04 01 Avslappnat och bekvämt vardagsrumsdelen i T 135 med sittgrupp för fyra i klädseln Casella har extra mycket benutrymme och rörelsefrihet. 02 Stor vardagsrumsdel, mysig sovhörna och en hög, rymlig garderob i T 345 kombineras inredning och yta till en harmonisk enhet. 03 Allt inom räckhåll den öppna köksenheten med stor arbetsyta, integrerat kylskåp, takförvaringsskåp med LED-spotlights och extra mycket stuvutrymme. 04 Flexibel komfort toalettrum bak i husbil med hörntvättställ och stor, avdelbar dusch Ostörd sömn med gott om huvud- och benutrymme i en skyddad privat del draperier för fönstret och mot boendedelen gör den franska sängen till en separat avdelning.

14 06 Sex bekväma sittplatser eller en extra säng konverterbar sittgrupp (tillval) med bred soffa mittemot, här i T Med möjlighet till totalt fem sovplatser tack vare den stora nedsänkbara sängen och den konverterbara sittgruppen kan upp till fem personer övernatta bekvämt i T Skrynkelfritt och välordnat den rörliga klädstången i T 345modellens rumshöga garderob gör att allt är lätt att hänga upp, vika undan och komma åt. 09 Bekväm matlagning, bekväm förvaring L-köket i T 348 har stora arbetsytor och ett rymligt underskåp.

15

16 QUEENBÄDD CARADO ELEGANCE 01 [ ] T 339 T [ ] T 449 T

17 05 01 Allt på ett ställe rakt under Queenbädd sängen i T 339 och T 449 finns det gott om plats, för allt som du vill ha nära till hands. Och ännu mer. 02 Ordning och reda skor och andra småsaker har från och med nu alltid sin bestämda plats: i det praktiska dubbelgolvet under upphöjningen i T 339 och T Vill man ha mer utrymme under dagen kan den 195 cm långa sängen kortas med 20 cm. 04 Gott om plats i det bekväma sovutrymmet bak i T 339 och T 449 finns den utdragbara Queenbädd sängen med fria ytor på tre sidor. 05 Sköna hemmakvällar ombord välj till ett rum för tvunderhållning i det generösa vardagsrumsutrymmet Tillträde enligt önskemål i det bekväma badrummet bak i bilen kan handfat/wc avdelas från duschen. Hela utrymmet är naturligtvis avdelat från boendedelen.

18 LÅNGBÄDDAR CARADO COMFORT T 337 T [ ] T 447 T Generöst och praktiskt sovutrymmet i T 447 med uppstigning mellan sängarna och mellandyna upptill. [ ] 03 Plats att trivas de stora långbäddarna bak i T 337, T 447 och T 448 kan slås ihop till en hel liggyta (tillval). T 448 T Plats för fem personer dag och natt T 447 med stor, konverterbar (tillval) L-sittgrupp och bred soffa mittemot. Ett annat tillval är nedsänkbara sängen ovanför sittgruppen som ger ytterligare två sovplatser Lättåtkomlig garderob klädskåpen under långbäddar är inte bara stora utan också lättåtkomliga. Här visas de i T 447.

19

20 05 06

21 05 Bekvämt och praktiskt den smidiga sidoluckan med sin placering alldeles vid dörren gör sidosoffan i T 447 och T 448 perfekt att förvara småsaker i. 06 Bra underhållning vart man än vänder sig TV-hållaren (tillval) är utdragbar och kan vridas 180. På så vis blir sängen till TV-fåtölj för två Stig in och må bra boendedelen i T 448, med 190 cm ståhöjd under den nedsänkbara sängen (tillval). 08 Här är det ett sant nöje att laga mat vinkelköket i T 448 med stor arbetsyta, extra djupa utdragslådor och 113 l kylskåp. Tillval: kylskåp på 167 l med separat frysfack och AES-funktion. (visas här i bild) Fler alternativ den 140 cm breda, nedsänkbara sängen i T 447 och T 448 erbjuder skön sovkomfort för två personer.

22 JU HÖGRE UPP, DESTO DJUPARE SÖMN Ännu mer Carado för ännu mer äventyr. Och för hela familjen. I vår alkovserie går man upp för att sova. Eller till dubbelsängen. Eller till våningssängen. Precis som man vill. A-SERIEN Tack vare alkovens standardmonterade uppvärmning kan du vila ut i sommarlika temperaturer även under de svala årstiderna. I köket är det gott om utrymme att röra sig och extra djupt stuvutrymme. Boka in en spontansemester för ända upp till sex personer varje helg. Här får alla plats. När de sover, tar en paus eller är i rörelse. Den enda frågan är: vem får först använda badrummet på morgonen?

23

24 ALKOV CARADO FAMILY A 361 A A 461 A A 464 A Från mat- till sovplats de fyra sittplatserna i alkovmodellens sittgrupp förvandlas i en handvändning till två extra sovplatser. 02 Och för att inget ska saknas med särskild anpassning efter familjens behov finslipar Carado funktionen och effektiviteten i alla sina alkovmodeller. Ett stort antal stuvmöjligheter innebär gott om plats för resbagaget. Som här i lådorna under sittgruppen. 03 Lättlagade familjeportioner det generösa utrymmet i köket i A 461 med extra djupt stuvutrymme, stor arbetsyta, ugn (tillval) och separat 167-liters kylskåp (tillval) mittemot.

25

26 04

27 Plats för hela familjen alla alkovmodeller från Carado har som standard upp till sex sovplatser och en stor sittgrupp. A 461 (på bilden) har dessutom en extra sittgrupp tvärsöver gången för ännu mer yta att umgås på. 05 Inte bara för barn i de 210 x 80/85 cm stora våningssängarna bak i A 461 får även vuxna plats att sova. 06 För XS till XL garderoberna i våra alkovmodeller (här i A 461) slukar resegarderoben för en hel familj. 07 Plats för mer fäll upp den nedre våningssängen i A 361 och A 461 så får du extra stuvutrymme bak i husbilen. Perfekt för cyklar och andra skrymmande föremål Förstklassig sovdel uppvärmd, uppfällbar alkov med skön skummadrass och en liggyta på 210 x 160 cm.

28

29 FÖR ÄVENTYRARE FINNS DET BARA EN OCH DEN BÖRJAR NU KVALITET IN I MINSTA DETALJ Allting blir inte bättre av att man gör det större. Snarare är det de små detaljerna som ofta får oss att häpna. I Carado ingår de till och med som standard. Några exempel är de vridbara sätena i förarhytten, den stämningsfulla LEDbelysningen vid takskåpen och insektskyddet vid dörren. Vi skulle kunna säga ännu mer om detaljerna, men vi vill gärna överraska lite också. Vi kan ordna stora överraskningar också, om du vill. Vad sägs om en ledad markis som skyddar mot sol och regn? Eller en uppfällbar säng som är enkel och smidig att sänka ner? Det är dessa och alla de andra detaljerna som skapar den unika Carado-känslan.

30 HÖJDPUNKTER 2016 Den perfekta kombinationen av funktion och komfort i din Carado-husbil är resultatet av ett stort antal högklassiga påbyggnads- och utrustningsdetaljer. Här härskar kvaliteten oinskränkt i helheten såväl som i detaljerna. Och för att du ska kunna förverkliga dina egna önskemål finns det ett stort utbud av tillval som den redan omfattande standardutrustningen kan kompletteras med. Du avgör själv vad som är viktigt för dig. Förverkliga dina personliga önskemål med vårt modellprogram för 2016: nu hos din Carado-återförsäljare. CHA SSI COMFORT-PAKET, INVÄNDIGT CHA SSI COMFORT-PAKET HÖG KÖRKOMFORT TREDELADE, SPORTIGE, SERVICEVÄNLIGE En lyxig och säker känsla, vart än du är på väg: ratt och växelspaksknopp i läder, instrumentbräda med kromringar, panel med applikationer, farthållare, passagerarsäte med justerbar höjd och mycket mer. Restid är lika med komforttid. Det syns redan på utsidan av husbilen: 16" Fiat-aluminiumfälgar, LEDvarselljusslingor och blank, svart kylargrill. Chassit med bred spårvidd är standard på Caradohusbilarna och ger optimal väghållning och säkra köregenskaper så att fordonet inte kommer i gungning. En skillnad som märks på ett angenämt sätt varje kilometer som man kör. Modern design är inte det enda som utmärker de nya bakljusen. Trasiga lyktor och lamp-delar, liksom skadade mittdelar, kan bytas ut och ersättas separat. På så vis besparas du komplicerade och kostsamma reparationer.

31 ROBUST ALLVÄDERSSKYDD ELEGANT OCH AERODYNAMISK MARKIS TVÅHJULING MED OMBORD Hagelsäkert, hållbart och stormtåligt höghållfast Med sin sportiga design motverkar den nya kåpan på Carado-komposittak och bakpartiet av glasfiberarmerad T-modellerna onödigt luftmotstånd och passar perfekt plast (GAP). Den beprövade sandwichkonstruktionen till Fiat-chassits moderna utseende. tillsammans med en 34 mm tjock isolering ger ett ordentligt skydd mot väder och vind. Den lätta och snygga, ledade markisen ger med sin längd Dagsturer med egen cykel hör till när man åker på aktiv på 3,5 resp. 4,5 m och bredd på 2,5 m bra skydd mot sol semester. På cykelhållaren bak (tillval) på din Carado och regn. (tillval) husbil kan du tryggt transportera upp till fyra cyklar. FROSTSKYDD ÄVEN FÖR SPILLVATTNET BODELSBATTERI MED LÅNG LIVSTID SEPAR AT UTRYMME FÖR GASOLFLASKOR FUKTEN HAR INTE EN CHANS Spillvattentanken under fordonet kan isoleras mot frost (tillval för alla Carado husbilar). Det förhindrar spillvattnet från att frysa och skyddar tanken mot skador. Det standardmonterade AGB-batteriet under passagerarstolen förser husbilens boutrymmen med el. Batteriet är underhållsfritt, har lång livslängd och behöver inte fyllas på. Här finns säker förvaring för två gasolflaskor à 11 kg. Fäst dem ordentligt, så skramlar de inte det minsta under körningen. Och efter användning kan tomma gasflaskor snabbt och enkelt bytas ut. Alla dörrar på fordonet liksom alla yttre stuvluckor och dörrar är skyddade mot regn och vattenstänk med hjälp av extra tätningslister. Mellan dörr och ram kan därför ingen fukt tränga in, och när det är kallt fryser inget fast.

32 FÖRFRISKNINGAR VÄL INOM RÄCKHÅLL HÅLLARE FÖR SURFPLATTA OCH USB-ANSLUTNING KYLT HANDSKFACK FÖR SÄKERHETS SKULL Vad du än vill släcka törsten med kan det förvaras bekvämt i mittkonsolens mugghållare. Så har du alltid förfriskningar nära tillhands. Till och Carado-husbilarna är standardmonterade med med under körningen. multihållare för surfplattor och mobiltelefoner med tillhörande USB-anslutningsportar. Det gör det lätt att ansluta din enhet och att till exempel ladda mobilbatteriet. Den standardmonterade förarkrockkudden ger nödvändig säkerhet på vägen. Som tillval kan den kompletteras med en passagerarkrockkudde (fråga efter vårt Chassi-paket). EXTR AVÄRME I ALKOVEN NJUT AV FRISK LUFT UTAN STÖR ANDE INSLAG INBJUDANDE DÖRR MEN INTE FÖR INSEKTER ENERGIBESPARANDE LED-BELYSNING Tack vare den genomtänkta placeringen av varmluftsutsläppen värms alkoven alltid upp på ett optimalt sätt. På så vis garanteras ett perfekt och behagligt klimat i hela fordonet. Panoramataket (tillval) över förarhytten ger mer ljus och extra ventilation i boendedelen på T-modellerna. Med det inbyggda myggskyddet förblir din husbil dessutom en insektsfri zon. Vill du njuta av sommarkvällar med öppen dörr? Inga problem. Tack vare det inbyggda myggskyddet. Smart kvalitetsdörr som smälter in i inredningen: med praktiskt låssystem och ergonomiska handtag. Modern LED-teknik reducerar belysningens strömförbrukning och förlänger på så sätt batteriets drifttid med många timmar. Praktiska lampor i vardagsrummet och sovdelen, längs takskåpen och som mysbelysning.

33 STILSÄKERT OCH FÄRGÄKTA I MÅNGA ÅR SEMESTER FÖR RYGGEN PLATS FÖR FEM PASSAGER ARE SITTKOMFORT MED SÄKERHET Tack vare de slitstarka klädseltygerna håller möblerna i Att ta plats i förarhytten är en behaglig upplevelse. De din husbil stilen år efter år. Inte bara med sina påkostade ergonomiskt utformade stolarna har skön vaddering och kan ställas in separat både i höjdled och i lutning. dekorsömmar, utan också för att de skyddas mot blekning av inkommande ljus. Som tillval kan soffan bredvid entrédörren (modeller: T 334, T 348, T 447, T 448, T 449) göras om till en femte sittplats med säkerhetsbälte. De höjdjusterbara nackskydden på sittgruppen ger inte enbart ökad komfort. De skyddar också passagerarna under färd vid en eventuell kollision en viktig säkerhetshöjning. KYLSK ÅP FLYTTA, VRID, SÄNK VASK MED HÖG VATTENKR AN L-sittgruppens bord i T 447 och T 449 kan flyttas i alla riktningar och till och med vridas 180. Och på kvällen sänker du bekvämt ner det för att göra om sittgruppen till en extra säng. Den höga vattenkranen gör det enkelt att diska stora kastruller och tallrikar. Här kan även högre behållare fyllas utan problem. Dessutom kan vasken användas för avställning tack vare täckskivan av glas. HÄR ÄR DET KUL ATT LAGA MAT Som tillval finns ett extra stort kylskåp till ditt kök: 167 l På den trelågiga spisen får flera stora kastruller plats. volym och ett separat frysfack på 23 l med AES-funktion. Täckskivan av glas kan vid behov användas som (Tillval beror på modell. Fråga din återförsäljare.) extra arbetsyta. Det stabila, uppfällbara gallret och de avtagbara knapparna gör rengöringen lekande lätt.

34 HÖG LIGGKOMFORT OCH GOD SÖMN ENKLARE, BEKVÄMARE, LÄTTARE PR AKTISK UTDR AGBAR KLÄDSTÅNG FLEXIBEL UNDERHÅLLNING Alla fasta sängar är utrustade med sköna kallskumsmadrasser som standard. Comfort fitöverdrag med aloe vera låter huden andas och ger ett fräscht och vilsamt sovklimat. Tack vare den nya mekaniken är nedsänkbara sängen barnsligt enkel att sänka ner. Väl nere vilar den på särskilda stödpunkter, så att du kan sova lugnt. Ännu högre komfort och bättre genomluftning garanteras av madrassens nya hexagonalstruktur, som dessutom reducerar vikten. (T 334, T 447, T 448 & T 449) Det som hänger längst in kommer snabbt fram. Dra helt enkelt ut klädstången och ta vad du behöver. Var du än sitter eller ligger TV-hållaren kan vridas 180 så att du alltid ser den. ALLT PÅ SIN PLATS BRA FÖRVARING FÖR MESTA MÖJLIGA YTA EN PLATS FÖR SKOR PLATS FÖR SKRYMMANDE SAKER Under långbäddar i T 337, T 447 och T 448 finns gott om plats för kläderna i resegarderoben. Rymligt och lättåtkomligt. Stora takförvaringsskåp ger extra stuvmöjligheter. Det är ett sätt att utnyttja utrymmet i husbilen optimalt och det skapar ordning och reda bland dina saker. Luckorna är dessutom utförda i snygg design och är bekväma att stänga med breda handtag av rostfritt stål. I sidosätet finns en praktisk stuvlucka. Den är lätt att nå I de stora garageutrymmena bak i planlösningarna T 132, från dörren och därmed idealisk för ett snabbt skobyte T 337, T 447 och T 448 får cyklar, campingmöbler och när man kommer in eller går ut ur husbilen. I modellerna andra skrymmande föremål lätt plats bredvid varandra. T 334, T 339, T 447 och T 449 kan man dessutom stuva undan småsaker i förvaringsutrymmet under upphöjningen.

35 MED PROFFS I SKAPAS ÄVENTYR DÄR ALLT BÖRJAR I det unika landskapet i Sachsen står en av de modernaste tillverkningsfabrikerna i sitt slag. Här i Neustadt förverkligar vi vårt främsta mål: högklassiga husbilar till rimliga priser. Vårt team färdigställer upp till 29 husbilar om dagen längs den 450 m långa tillverkningslinan. Inklusive möbler, tak och sidoväggar. Flera kvalitetskontroller redan under tillverkningsprocessen gör att varje husbil och varje husvagn garanterat uppfyller vår höga standard. Helt i enlighet med Erwin Hymer-koncernens tradition.

36 CARADO ORIGINALTILLBEHÖR Individanpassad semesterkänsla: med Carados originaltillbehör anpassar du din husbil efter ditt drömäventyr. Tillbehören tillverkas och monteras parallellt med husbilen, så varje färdigt fordon är perfekt utformat vad gäller både teknik och design. Det är inte bara praktiskt, utan gör också att du får en individuellt anpassad husbil som passar dig. Det ger större frihet och äkta Carado-känsla. CARADO-originaltillbehör kan inte beställas direkt från fabriken, utan måste köpas och monteras av din återförsäljare. Hela sortimentet hittar du på: DRÖM SKÖNARE DRÖMMAR SKÖNARE SÖMN MED RESÅRLAK AN KRYP NER UNDER FILTEN Madrasskyddet av viscoskum anpassar sig bekvämt efter kroppen även vid lättare vikter. Det leder bort fukt och känns lätt och fräscht att sova på. Här blir man gärna liggande länge. Original Carado-resårlakan är perfekt anpassade för Supermjuk och mysig Carado-filt att kura skymning med husbilens sängar. Och inte nog med det: de är underbart svala kvällar. Färgerna på filten matchar inredningen behagliga att sova i. För sköna resor i drömmarnas värld, både snyggt och härligt värmande. anpassade för alla sängmodeller. SNYGGA SKYDD Vikfritt i matchande färger: överdragen för förarhyttens säten och sittgrupperna i vardagsrumsdelen smälter perfekt in i Carado-inredningen. Bekvämt för förarsätet: klädseln leder kroppsvärmen bakåt, vilket är skönt under långa bilfärder.

37 STYR MED STIL SKYDDAR MOT SMUTS I FÖR ARHYTTEN CAR ADO BLAUPUNKT BODENSEE Får det lov att vara en elegant detalj eller två? Till originaltillbehören från Fiat hör ratt och växelspaksknopp i läderutförande. Setet ger en lyxig känsla och sätter snygg stil på förarhytten. Slitstarka golvmattor finns som tillval till alla Caradohusbilar. Fastsättningen med hjälp av klämmor gör att mattorna sitter ordentligt och garanterar ett varaktigt skydd. Särskilt anpassad för Carado och ett roligare sätt att Parkera och backa utan problem. Och utan att vrida på resa: Multimedia-anläggning Blaupunkt Bodensee 845 ryggen. Du får WAECO CAM 50 CW i hög kvalitet till (2 DIN) i grymt standardutförande. Allt från navigations- mycket bra pris. program till DVD-spelare och DAB + radio. GOLDSCHMITT-ALUMINIUMFÄLGAR ALUMINIUMFÄLGAR FIAT ORIGINAL R ADFAZZ-CYKELSTÄLL TVÅ METER FÖR SPILLVATTNET Snygg design: med lättmetallfälgarna från Goldschmitts serie GSM4 och GSH1 (bild) färdas du dubbelt så elegant. Och kan dessutom ta en högre last. Både fälgarnas kvalitet och utseende gör intryck. Originalfälgar 16" av aluminium från Fiat ger din Carado en läckert italiensk touch. Fälgarna ingår i Chassi comfort-paketet. På vår webbplats hittar du dessutom matchande navkapslar. Det är klart att cykeln ska med på resan. Med Carados cykelställ, ramhållare och spännremmar sitter cyklarna säkert på plats när du inte använder dem. Det är den perfekta transportlösningen för Carado-husbilar med garageutrymme bak. Utan slang är det svårt, framför allt på svårtillgängliga platser. Satsen innehåller: två meter lång spiralslang (40 mm) med anslutning i båda ändar och en skruvkoppling (1 1/2") till Carado spillvattenplugg. Inga verktyg behövs. ÖGON I NACKEN Tekniska data anges med förbehåll för eventuella tryckfel och andra fel.

38 ÄVENTYRARE BEHÖVER INGEN DE VILL HA ALLT ELLER INGET ÖGONBLICK SOM VARAR En del vill ha äventyr, andra bara lugn och ro. Men en sak vill alla: att njuta av semestern. Att hitta det där lilla extra i form av komfort, kvalitet och service. Även när det gäller husbilar. Då kan vi bara säga: Välkommen till Carado! Vi erbjuder visserligen inget all inclusive-paket för ett par dagar eller veckor. Utan äventyr för flera år framöver. Med förstklassig reskomfort oavsett vart du åker. Med kvalitet som du inte bokar utan själv äger. Och med ett servicenät som sträcker sig över hela Europa för snabba och smidiga lösningar. Carado skapar oförglömliga upplevelser. När och var du vill.

39

40 MEN VARFÖR VÄLJA? Carado GmbH Bahnhof Leutkirch im Allgäu Ett företag i Erwin Hymer Group Art.-Nr SWE BORTA BRA, HEMMA BÄST.

PRISLISTA FÖR HUSBILAR 2015. Res smart, allt ingår!

PRISLISTA FÖR HUSBILAR 2015. Res smart, allt ingår! PRISLISTA FÖR HUSBILAR 2015 Res smart, allt ingår! TEKNISK INFORMATION MODELLÅR 2015 HALVINTEGRERADE MODELLER Modell T 132 T 135 Grundpris inkl. moms. 409.000 kr 429.000 kr Längd / bredd / höjd cm 598

Läs mer

Profila RS: Den perfekta multihusbilen

Profila RS: Den perfekta multihusbilen 14 Eura Mobil 2013/2014 NYHET Profila RS: Den perfekta multihusbilen Du letar efter en husbil som har många goda egenskaper: den ska vara så låg som en halvintegrerad och samtidigt ha ett förvaringsutrymme

Läs mer

HUSBILAR. ALKOV OCH DELINTEGRERADE TEKNISKA DATA UTRUSTNING

HUSBILAR. ALKOV OCH DELINTEGRERADE TEKNISKA DATA UTRUSTNING HUSBILAR. ALKOV OCH DELINTEGRERADE 206 TEKNISKA DATA UTRUSTNING SE Tekniska data. Utföranden. Typ/Modell T 58 T 60 T 63 T 64 T 65 T 66 Tekniska data Längd/bredd/höjd cm 623/233/29 598/233/29 678/233/29

Läs mer

För par såväl som familj!

För par såväl som familj! För par såväl som familj! Hobbys alkovbilar i Siestaserien känns igen på bakstammen. Om det finns en funktion med formen är oklart. En del hävdar att den minskar suget, men de från Hobby jag talat med

Läs mer

Frihet är att känna sig som hemma men vara oberoende.

Frihet är att känna sig som hemma men vara oberoende. Frihet är att känna sig som hemma men vara oberoende. Campingbilar 2013 BoxStar Freiheit, Frihet die bewegt. på väg. bergholm.com Frihet... har olika meningar för var och en Du kommer att upptäcka nya

Läs mer

HYMER DuoMobil. Tänkt för två, gjord för två.

HYMER DuoMobil. Tänkt för två, gjord för två. HYMER DuoMobil Tänkt för två, gjord för två. HYMER DuoMobil Heidi och Lothar Schleinkofer Initiativtagarna till HYMER DuoMobil. Mer information finns på: www.duomobil.de Fiat Ducato Maxi 8 hk Multifunktionell

Läs mer

1 Credo REISEMOBILE AUS LEIDENSCHAFT

1 Credo REISEMOBILE AUS LEIDENSCHAFT SE 1 Credo REISEMOBILE AUS LEIDENSCHAFT ETT PERFEKT INSTEG I PREMIUMKLASSEN. Att lyx inte är en fråga om storlek är något som Credo alltid bevisat. Credo har samma egenskaper som kännetecknar Concordes

Läs mer

PERFEKT SUPPORT FÖR KROPP OCH SJÄL

PERFEKT SUPPORT FÖR KROPP OCH SJÄL PERFEKT SUPPORT FÖR KROPP OCH SJÄL PERFEKT SUPPORT ÄR INOM RÄCKHÅLL Utvilande sömn är avgörande för en välmående kropp och själ. Därför tycker vi det är viktigt att ge dig förutsättningar för en lugn,

Läs mer

Alkovhusbilar 2009. Hymer Camp

Alkovhusbilar 2009. Hymer Camp Alkovhusbilar 2009 Hymer Camp Hymer Van Hymer Tramp CL Hymer Tramp SL Eriba-Touring Hymer-Feeling Hymer-Sporting Hymer-Nova SL Hymer-Nova GL Hymer-Nova S Hymer EXSIS-i Hymermobil B-Klasse CL Hymermobil

Läs mer

Ger dig din bästa semester

Ger dig din bästa semester 5th generation The future is here 2016 Den prisvinnande tältvagnen Ger dig din bästa semester B S LE I G W T H W EIG T LE I S U TR C LU S IN A RO OW AR AR N YE L RE Camp-let ger dig din bästa semester

Läs mer

P R E S S M E D D E L A N D E

P R E S S M E D D E L A N D E Massor av nyheter! KABE Husvagn 2012 Raden av nyheter till modellåret 2012 skulle kunna göras nästan hur lång som helst. Utvecklingsavdelningen i Tenhult har verkligen inte legat på latsidan, det sista

Läs mer

ÄNTLIGEN. ORDNING i garderoben. KOMPLEMENT Ny garderobsinredning Säljstart februari-april 2014. Kontakt: press.sto@ikea.com

ÄNTLIGEN. ORDNING i garderoben. KOMPLEMENT Ny garderobsinredning Säljstart februari-april 2014. Kontakt: press.sto@ikea.com Inter IKEA Systems B.V 2014 ÄNTLIGEN ORDNING i garderoben KOMPLEMENT Ny garderobsinredning Säljstart februari-april 2014 Kontakt: press.sto@ikea.com ÄNTLIGEN ORDNING I GARDEROBEN KOMPLEMENT: ny garderobsinredning

Läs mer

INRED SOM DU VILL LEVA

INRED SOM DU VILL LEVA Inter IKEA Systems B.V. 2008 IKEA Katalogtema 2009 INRED SOM DU VILL LEVA PE228269 IKEA.se katalog TEMA Ett hem som passar för vardagsliv PE228270 Välkommen till ett hem som är planerat för vardagsliv!

Läs mer

radioapparater när den är igång. En varmvattenberedare kan som extra utrustning anslutas

radioapparater när den är igång. En varmvattenberedare kan som extra utrustning anslutas tköna Polat'77 En Polar dr mer än en övernattningsplats. En Polar ska fungera som vardagsrum, sovrum, tvättrum och kök. Husvagnsfolket, som kan konsten att utnyttja sina vagnar till fullo, har hjälpt oss

Läs mer

HUSVAGNAR. Med förbehåll för tekniska förändringar. Gillar du din Sunlight lite extra?

HUSVAGNAR. Med förbehåll för tekniska förändringar. Gillar du din Sunlight lite extra? HUSVAGNAR. 2016 Gillar du din Sunlight lite extra? Extra bra priser på vårt utbud av specialutrustning och mer information får du i den separata prislistan, de tekniska data eller från din lokala Sunlight-återförsäljare.

Läs mer

HUSBILAR Res smart, all inclusive.

HUSBILAR Res smart, all inclusive. HUSBILAR 2015 Res smart, all inclusive. ÄVENTYRARE BEHÖVER INGEN DE VILL HA VÅGOR AV ENTUSIASM ETT FJÄRRAN SOM LOCKAR Den som vill ha något utöver det vanliga söker det i det okända. Inte i resebroschyrer

Läs mer

Solrosen. Johannelund/Vällingby. Familjevänliga radhus i västerort

Solrosen. Johannelund/Vällingby. Familjevänliga radhus i västerort Solrosen Johannelund/Vällingby Familjevänliga radhus i västerort Familjen Dahlberg flyttade in i ett liknande radhus 2012 och trivs jättebra. Med några egna tillval som golvvärme både uppe och nere samt

Läs mer

Bara några få tramptag till city. Brf Cyklisten 75 nya bostadsrätter i Kvillebäcken, centrala Göteborg

Bara några få tramptag till city. Brf Cyklisten 75 nya bostadsrätter i Kvillebäcken, centrala Göteborg Bara några få tramptag till city Brf Cyklisten 75 nya bostadsrätter i Kvillebäcken, centrala Göteborg 1 En ny puls i Göteborg Uppskattar du charmiga kvarter med skön avspänd atmosfär? Då är Kvillebäcken

Läs mer

SMARTA TIPS. husbil, van eller inredda skåpbil. till din. www.jaghyrminhusbil.com

SMARTA TIPS. husbil, van eller inredda skåpbil. till din. www.jaghyrminhusbil.com 20 till din SMARTA TIPS husbil, van eller inredda skåpbil www.jaghyrminhusbil.com Världen är precis som en bok, den som inte har rest har bara läst första sidan..com 20 till din SMARTA TIPS husbil, van

Läs mer

Honda originaltillbehör FR-V

Honda originaltillbehör FR-V Honda originaltillbehör FR-V Förverkliga dina drömmar Med sin rymliga och sportiga design kombinerar Honda FR-V dynamiska köregenskaper med intelligent komfort och bekvämlighet. FR-V är verkligen en innovativ

Läs mer

Skötbordsguiden DIN GUIDE TILL DET BÄSTA SKÖTBORDET

Skötbordsguiden DIN GUIDE TILL DET BÄSTA SKÖTBORDET Skötbordsguiden DIN GUIDE TILL DET BÄSTA SKÖTBORDET Skötbord Alla våra skötbordsmodeller är ergonomiska och snälla mot din rygg. I denna broschyr ger vi dig en överblick samt en kort presentation av skötbordsmodeller

Läs mer

vårens erbjudande sense badkar 10.900: (12.900:-) Se sid 12 westerbergs.se

vårens erbjudande sense badkar 10.900: (12.900:-) Se sid 12 westerbergs.se vårens erbjudande 16 sense badkar 10.900: (12.900:-) Se sid 12 westerbergs.se hög- eller väggskåp halva priset vid köp av komplett afton under- och överdel AFTON afton badrumsmöbel Afton är möbelserien

Läs mer

www.buerstner.se/city-car

www.buerstner.se/city-car Edition 08/13 koncept & design: tsitrone medien GmbH & Co. KG, Köln fotos: Bornmann & Gebert printed in germany Uppgifterna och bilderna i den här katalogen motsvarar den information som förelåg vid tryckningen.

Läs mer

ALGOT Förvaring för hela hemmet

ALGOT Förvaring för hela hemmet Bygg hela vägen upp till taket för att utnyttja varenda kvadratcentimeter, utan att använda så mycket golvyta. Välj metallhyllplan vid förvaring av tunga saker. Metallhyllplan med måtten 80x38 tål belastning

Läs mer

CAPELLI RIB - ITALIENSK DESIGN

CAPELLI RIB - ITALIENSK DESIGN CAPELLI RIB - ITALIENSK DESIGN SOL & BAD MED STIL En vidareutvecklad RIB-modell med helt nya innerlinjer som gjord för härliga dagsutflykter. Båten ger nästintill obegränsat utrymme för trevligt umgänge

Läs mer

Caravan januari 1/2008. Vagnar och bilar. Kabe Royal 560 XL King Size Nära det perfekta

Caravan januari 1/2008. Vagnar och bilar. Kabe Royal 560 XL King Size Nära det perfekta 1 Caravan januari 1/2008 Vagnar och bilar Kabe Royal 560 XL King Size Nära det perfekta Kabe fyller nu 50 år och det tredje största vagnmärket på våra marknader och den mest populära modellen i Finland

Läs mer

Your travel companion Member of Isabella Group [ ]

Your travel companion Member of Isabella Group [ ] Copyright 2007 Ventura Camping A/S. All rights reserved. Your travel companion Member of Isabella Group ÅTERFÖRSÄLJARE [ ] Importör: KAMA Fritid AB Box 114 560 27 Tenhult Tfn 036-353 700 Fax 036-353 720

Läs mer

UPPTÄCK Den nya standarden av elektriska designradiatorer. Langila Sanbe

UPPTÄCK Den nya standarden av elektriska designradiatorer. Langila Sanbe Stor noggrannhet har lagts ned vid skapandet av detta dokument. Ingen del av detta dokument får mångfaldigas utan skriftligt medgivande av Rettig ICC. Rettig ICC tar inget ansvar för eventuella felaktigheter

Läs mer

www.trident.se BAD MED DUSCH Den perfekta kombinationen

www.trident.se BAD MED DUSCH Den perfekta kombinationen www.trident.se BAD MED DUSCH Den perfekta kombinationen Badkar med dörr och dusch den perfekta kombinationen TWINLINE 1 TWINLINE 2 TWINLINE DUETT Exklusivt badkar med optimal komfort Twinline är den perfekta

Läs mer

MODELLER2006. www.delta-caravans.nl. Allt du behöver! >> Din återförsäljare. Allt du behöver!

MODELLER2006. www.delta-caravans.nl. Allt du behöver! >> Din återförsäljare. Allt du behöver! >> Din återförsäljare Semestern är tid för njutning. Och för det behövs inte mycket: vackert väder, en vacker omgivning, god mat och dryck. Och en Delta: en bra husvagn utan onödiga krusiduller, som man

Läs mer

Möblerna är färdigmonterade och enkla att installera. Det enda du behöver montera själv är frontpaneler och handtag.

Möblerna är färdigmonterade och enkla att installera. Det enda du behöver montera själv är frontpaneler och handtag. SKÄRGÅRD -ett badrum som passar! Camargue Skärgård möbelkoncept kompletterar vårt breda utbud av badrumslösningar. Vi vill göra det enklare för dig att sätta ihop ett unikt och individuellt badrum som

Läs mer

KVALITET TILL ett RIMLIGT PRIS! BastuUGNAR VEDELDADE PRODUKTER 2012 2013

KVALITET TILL ett RIMLIGT PRIS! BastuUGNAR VEDELDADE PRODUKTER 2012 2013 KVALITET TILL ett RIMLIGT PRIS! BastuUGNAR VEDELDADE PRODUKTER 2012 2013 1 TRADITIONELLT Under nästan ett halvt sekel, har Kota bastuugnar och murgrytor erbjudit aktiva bastubadare kvalitet till ett rimligt

Läs mer

Älska vintern! Parkeringsvärmare från Webasto

Älska vintern! Parkeringsvärmare från Webasto Älska vintern! Parkeringsvärmare från Webasto Isfria rutor och behagligt uppvärmd kupé för alla! Sätt dig i bilen, njut av hur bra det känns och kör iväg så härlig kan vintern vara för alla bilförare om

Läs mer

S3 och Step. Cyklarna som håller balansen i tillvaron.

S3 och Step. Cyklarna som håller balansen i tillvaron. S3 och Step Cyklarna som håller balansen i tillvaron. Lika olika. Lika olika. Lika i form av att alla cyklarna står för rörelsefrihet (och glädje). Olika i form av antal hjul och format. Från två till

Läs mer

PLATS FÖR MER. VINDSTRAPPOR ClickFIX MARKNADENS BÄSTA LÄTT OCH ELEGANT TRAPPOR I BYGGSATS MED NORDISK DESIGN LOFTTRAPPAN ÖKAR BOSTADENS STORLEK

PLATS FÖR MER. VINDSTRAPPOR ClickFIX MARKNADENS BÄSTA LÄTT OCH ELEGANT TRAPPOR I BYGGSATS MED NORDISK DESIGN LOFTTRAPPAN ÖKAR BOSTADENS STORLEK PLATS FÖR MER VINDSTRAPPOR ClickFIX MARKNADENS BÄSTA LÄTT OCH ELEGANT TRAPPOR I BYGGSATS MED NORDISK DESIGN LOFTTRAPPAN ÖKAR BOSTADENS STORLEK VÄGGLUCKOR GÖR RUMMET STÖRRE RÄCKET RAMAR IN TRAPPAN LÅT DIG

Läs mer

Hotell. Designanpassade. produkter från ELKO

Hotell. Designanpassade. produkter från ELKO Designanpassade produkter från ELKO Scandic Grand Central Hotell ELKO vill som ledande leverantör av designprodukter, inom elinstallation, ge dig en helhetsbild av lösningar för hotellmiljöer. I denna

Läs mer

KARAKTÄR SOM GÖR SKILLNAD.

KARAKTÄR SOM GÖR SKILLNAD. design in motion KARAKTÄR SOM GÖR SKILLNAD. Collect Beauty. SNYGG, SPÄNNANDE, MODERN: ETRUSCO ERBJUDER DET VACKRASTE SÄTTET ATT UPPTÄCKA VÄRLDEN. PÅ RESANDE FOT OCH ÄNDÅ HEMMA. Collect Moments. BLI EN

Läs mer

Det italienska köket. Art.nr: 8502 008

Det italienska köket. Art.nr: 8502 008 2009 Pentry ombord Det italienska köket Det är lätt att känna igen italiensk pentryutrustning. Inte minst på designen. Italienarnas alldeles speciella känsla för vackra material och fina former är närvarande

Läs mer

Ett fantastiskt sätt att spendera sin fritid 365 dagar per år!

Ett fantastiskt sätt att spendera sin fritid 365 dagar per år! Ett fantastiskt sätt att spendera sin fritid 365 dagar per år! Hotell och organiserade rundresor i all ära, men nog är det väl skönare att få rå sig själv? Att styra kosan dit, där ingivelsen tar dig.

Läs mer

HUSBILAR. ALKOV OCH DELINTEGRERADE

HUSBILAR. ALKOV OCH DELINTEGRERADE HUSBILAR. ALKOV OCH DELINTEGRERADE 2016 SE FREEDOM IS MY LIFE. Aline Bock Jag är uppvuxen i en campingfamilj. Att kunna packa in allt och bara åka är livet för mig. Proffssurfare och snowboardåkare Din

Läs mer

Solifer Artic 480. av Markus Vesala

Solifer Artic 480. av Markus Vesala Solifer Artic 480 av Markus Vesala Solifers för närvarande minsta modell, Solifer Artic 480 MHP. En husvagn som överraskar inuti tack vare sin stora förvaringsutrymme under sängen bak i vagnen. Denna hade

Läs mer

Den blå. Guide för planering av ditt nya kök. Hur många kockmössor ger du oss? www.hth.se

Den blå. Guide för planering av ditt nya kök. Hur många kockmössor ger du oss? www.hth.se Hur många kockmössor ger du oss? Vi lever på att ha nöjda kunder. Därför vill vi gärna höra hur pass högt upp på nöjdhetsskalan du placerar oss. Från första upplevelsen i butiken till dess att den sista

Läs mer

Cabby 2006 Design, funktion och känsla för frihet.

Cabby 2006 Design, funktion och känsla för frihet. Cabby 2006 Design, funktion och känsla för frihet. Husbilen som passar alla väder Den är snygg. Den är lättkörd. Den är ombonad. Den är helt ny. Cabbys nyutvecklade husbil har skapats runt tre grunder

Läs mer

test Rå alu miniumpulpet

test Rå alu miniumpulpet test faster 525 SC Rå alu 26 Vi Båtägare 10/2013 miniumpulpet Faster har nästan lika många år på nacken som främsta konkurrenten Buster. Vi har långtidstestat det senaste tillskottet i familjen, en styrpulpet

Läs mer

Husvagnar 2016 Kompakta

Husvagnar 2016 Kompakta S Husvagnar 2016 Kompakta c go Caravan to go! från sidan 6 Fräsch, fräck och extremt lätthanterlig för största campingglädje. Kan även dras med litet dragfordon och B-körkort! 415 QL 430 QS 475 EL 495

Läs mer

B A S T U D U S C H Å N G B A D

B A S T U D U S C H Å N G B A D B A S T U D U S C H Å N G B A D Tylö Felicity ångduschen som spränger gränser. Med Tylö Felicity har våra designers och produktutvecklare skapat den fulländade ångduschen. Tylö Felicity är en toppmodell

Läs mer

KATALOG FÖR SA MTLI GA M ODELLER

KATALOG FÖR SA MTLI GA M ODELLER KATALOG FÖR SA MTLI GA M ODELLER POLAR CA M P E R S POLAR CA M P E R S En camper är ett energisnålt och smidigt sätt att resa med övernattningsmöjlighet. Det är också en perfekt lösning för den som vill

Läs mer

CR-V. Honda originaltillbehör. Honda Sverige Honda Nordic AB Box 50583, 202 15 Malmö, Sweden Telefon: 040-38 07 00 www.honda.se CR-V/12/06/TH11066Sv

CR-V. Honda originaltillbehör. Honda Sverige Honda Nordic AB Box 50583, 202 15 Malmö, Sweden Telefon: 040-38 07 00 www.honda.se CR-V/12/06/TH11066Sv Honda originaltillbehör CR-V Honda Motor Co. Ltd. förbehåller sig rätten att förändra utrustning och specifi kationer utan tidigare förvarning. Detaljer, färger, beskrivningar och bilder är endast avsedda

Läs mer

Gotö källa. den nya trädgårdsstaden i Barkarö. Etapp 1 Vårbackegatan

Gotö källa. den nya trädgårdsstaden i Barkarö. Etapp 1 Vårbackegatan Gotö källa den nya trädgårdsstaden i Barkarö Etapp 1 Vårbackegatan Aroseken Alla tiders boende Sedan 1956 har vi på Aroseken gjort människor hemmastadda i Västerås. Med en stark lokal närvaro och som stadens

Läs mer

Potatissättare i GL 32 B-serien. Sättning och formning av kupor med stor volym i ett moment

Potatissättare i GL 32 B-serien. Sättning och formning av kupor med stor volym i ett moment Potatissättare i GL B-serien Sättning och formning av kupor med stor volym i ett moment Utformad för växande framgång: GL B-serien Perfekt för potatisodling med kvalitet: när den -radiga potatissättaren

Läs mer

HYMER DuoMobil. Tänkt för två, gjord för två.

HYMER DuoMobil. Tänkt för två, gjord för två. HYMER DuoMobil Tänkt för två, gjord för två. HYMER DuoMobil Höjdpunkter Exklusiv helintegrerad för par. Med HYMER DuoMobil har ett fordon utvecklats tillsammans med det äkta paret Schleinkofer som är perfekt

Läs mer

Bruksanvisning för gasolkamin 430-045

Bruksanvisning för gasolkamin 430-045 Bruksanvisning för gasolkamin 430-045 Värna om miljön! Får ej slängas bland hushållssopor! Denna produkt innehåller elektriska eller elektroniska komponenter som skall återvinnas. Lämna produkten för återvinning

Läs mer

Egnahem. Ett lite enklare sätt att hitta hem

Egnahem. Ett lite enklare sätt att hitta hem Egnahem Ett lite enklare sätt att hitta hem Ett lite enklare sätt att hitta hem... I den här katalogen hittar du en serie Eksjöhus framtagna för att göra ditt husköp lite enklare och därmed också lite

Läs mer

Bruksanvisning för gasolkamin

Bruksanvisning för gasolkamin Bruksanvisning för gasolkamin 430-042 Bruksanvisning i original 21.03.2013 Jula AB SÄKERHETSANVISNINGAR Läs bruksanvisningen noggrant innan användning! Läs bruksanvisningen innan du använder värmaren.

Läs mer

Alla mått är i mm. Summa 46 152 kr. Ritningens namn kök 25/11 Ritningsnummer 0000-8909-3071. Inkluderat i totalpriset Vitvaror 19 059 kr

Alla mått är i mm. Summa 46 152 kr. Ritningens namn kök 25/11 Ritningsnummer 0000-8909-3071. Inkluderat i totalpriset Vitvaror 19 059 kr Alla mått är i mm Ritningens namn kök 25/11 Ritningsnummer 0000-8909-3071 Inkluderat i totalpriset Vitvaror 19 059 kr Summa 46 152 kr Användarnamn (E-postadress eller IKEA FAMILYnummer) Ledtråd till ditt

Läs mer

Livet är fullt av prylar

Livet är fullt av prylar Livet är fullt av prylar ...som kan organiseras Vi människor är lite som hamstrar. Vi samlar. Gamla prylar och nya prylar. Prylar till ungarna, prylar till husdjuren, prylar till våra hobbies, ja till

Läs mer

Cassandra I II III IV

Cassandra I II III IV svensk design och kvalitet sedan 1946 Cassandra Cassandra är bäddsoffan som är skapad för att motsvara de högsta kraven på såväl sitt- som liggkomfort. Soffan har pocketresår i sitsen samt silikonfiber

Läs mer

BREDDGRAD 64 RIKTIG FRIHET

BREDDGRAD 64 RIKTIG FRIHET BREDDGRAD 64 Långa vintrar med mycket snö och minusgrader. Milsvida skogar och stora öppna ängar med bergen i bakgrunden. Vi är på breddgrad 64, vi är i Norrland. Här har vi funnits och byggt Sveriges

Läs mer

HEMMA VAR DU ÄN ÄR. UPPLEV FRIHET PÅ VÄG. CAMPINGBILAR W2015 BOXSTAR 500. BOXSTAR 540. BOXSTAR 600. BOXSTAR 630

HEMMA VAR DU ÄN ÄR. UPPLEV FRIHET PÅ VÄG. CAMPINGBILAR W2015 BOXSTAR 500. BOXSTAR 540. BOXSTAR 600. BOXSTAR 630 HEMMA VAR DU ÄN ÄR. UPPLEV FRIHET PÅ VÄG. CAMPINGBILAR W2015 BOXSTAR 500. BOXSTAR 540. BOXSTAR 600. BOXSTAR 630 01 INNEHÅLL MODELLÖVERSIKT... 04 MODELLFINNAREN... 05 I MER ÄN 50 ÅR HAR KNAUS SKAPAT OFÖRGLÖMLIGA

Läs mer

NYHETER SOVRUM. PRESSFRÅGOR: press.sto@ikea.com FEBRUARI 2015 NYHETER SOVRUM FEBRUARI. Inter IKEA Systems B.V. 2014

NYHETER SOVRUM. PRESSFRÅGOR: press.sto@ikea.com FEBRUARI 2015 NYHETER SOVRUM FEBRUARI. Inter IKEA Systems B.V. 2014 IKEA PRESSMATERIAL / 2015 / 1 2015 Inter IKEA Systems B.V. 2014 PRESSFRÅGOR: press.sto@ikea.com IKEA PRESSMATERIAL / 2015 / 2 OPPLAND. STOMMEN I ETT VILSAMT PH123223 Sovrummet är en plats för avkoppling,

Läs mer

Klassisk skandinavisk design- med alla fördelar

Klassisk skandinavisk design- med alla fördelar NEW ClassicLine 2011 Klassisk skandinavisk design- med alla fördelar GRAM har under generationer varit känd för att utveckla produkter som gör vardagen enklare och bidrar till positiva upplevelser i köket.

Läs mer

FAMILJEBÅT MED BUSTER CABIN TEXT ANNA SANDGREN FOTO PÄR OLSSON

FAMILJEBÅT MED BUSTER CABIN TEXT ANNA SANDGREN FOTO PÄR OLSSON FAMILJEBÅT MED TEXT ANNA SANDGREN FOTO PÄR OLSSON Busters senaste kabinbåt delar skrov med nya Magnum E och bjuder på både sov- och busmöjligheter. Vi har testat den grundligt i Kvarkens skärgård. 18 FARTRESURSER

Läs mer

20 års erfarenhet av badrum med design, funktion och kvalitet.

20 års erfarenhet av badrum med design, funktion och kvalitet. BADRUMSINREDNING 2016 20 års erfarenhet av badrum med design, funktion och kvalitet. Svenska Badrumsinredningars specialitet är att kunna erbjuda våra kunder en högkvalitativ produkt till ett mycket lågt

Läs mer

Tillbehör & Service. full fart mot sommarens bästa tillbehör.

Tillbehör & Service. full fart mot sommarens bästa tillbehör. Tillbehör & Service full fart mot sommarens bästa tillbehör. Nu har vi sänkt priset på tillbehören som kommer att hjälpa dig i sommar. Välj och vraka bland alla erbjudanden vi är säkra på att du hittar

Läs mer

FM Mattsson. Kök. Trycksak nr 251/3

FM Mattsson. Kök. Trycksak nr 251/3 FM Mattsson Kök Trycksak nr 251/3 Tillgång på sand och kunskapen om metallbearbetning var en förutsättning när FM Mattsson grundades i mitten av 1800-talet. Kunskapen har gått i arv och sanden är fortfarande

Läs mer

Förr eller senare kommer man till en punkt, när man inte längre vill kompromissa.

Förr eller senare kommer man till en punkt, när man inte längre vill kompromissa. Förr eller senare kommer man till en punkt, när man inte längre vill kompromissa. 4 För de flesta kommer det en tid när man tröttnat på att ge efter, kompromissa och nöja sig med mindre. Som du säkert

Läs mer

Quality boats since 1986. Micorebåtar står för förstklassiga sjöegenskaper, utmärkt kvalitet, design & konkurrenskraftigt pris!

Quality boats since 1986. Micorebåtar står för förstklassiga sjöegenskaper, utmärkt kvalitet, design & konkurrenskraftigt pris! Quality boats since 1986 Micorebåtar står för förstklassiga sjöegenskaper, utmärkt kvalitet, design & konkurrenskraftigt pris! Micore Plast AB heter företaget som tillverkar de välkända båtarna Micore.

Läs mer

att utveckla din sömnadsförmåga och låta inspirationen ta dig dit du vill. PERFEKT PÅLITLIGHET

att utveckla din sömnadsförmåga och låta inspirationen ta dig dit du vill. PERFEKT PÅLITLIGHET Släpp loss PFAFF passport symaskiner levereras med en hårdhuv som skyddar symaskinen. Den ergonomiska utformningen gör maskinerna praktiska att transportera och enkla att förvara. Nu börjar resan! Tänk

Läs mer

Bad Boy MTV. Över stock och sten eller ljudlöst i trädgården

Bad Boy MTV. Över stock och sten eller ljudlöst i trädgården Bad Boy MTV Över stock och sten eller ljudlöst i trädgården 5 starka skäl för Bad Boy Marknadens starkaste stål i svetsad konstruktion 4-punkts fjädring och stelbakaxel Rå motorstyrka el eller bensin Körkomfort

Läs mer

hyllsystem Ergonomiska, flexibla och säkra. Modulära system för sjukhusapotek och sjukhusavdelningar.

hyllsystem Ergonomiska, flexibla och säkra. Modulära system för sjukhusapotek och sjukhusavdelningar. hyllsystem Ergonomiska, flexibla och säkra. Modulära system för sjukhusapotek och sjukhusavdelningar. FAMA hyllsystem maximal flexibilitet för maximal effektivitet Willach Pharmacy Solutions hör till världens

Läs mer

SVERIGES MEST PRISVÄRDA BRASKAMINER SE HELA AKTUELLA UTBUDET PÅ WWW.NORDICBRASKAMINER.SE

SVERIGES MEST PRISVÄRDA BRASKAMINER SE HELA AKTUELLA UTBUDET PÅ WWW.NORDICBRASKAMINER.SE 1 SVERIGES MEST PRISVÄRDA BRASKAMINER 2 NJUT AV ELDENS VÄRME OCH LÅGORNAS SKEN I årtusenden har människan hänförts av elden och vad den kan erbjuda oss. I vår moderna tid är det kanske främst möjligheten

Läs mer

Jag är precis som du. Kanske lite äldre, kanske inte så smidig. Benen är långsamma, men jag är snabb i tanken. Har en karriär, eller har i alla fall

Jag är precis som du. Kanske lite äldre, kanske inte så smidig. Benen är långsamma, men jag är snabb i tanken. Har en karriär, eller har i alla fall 1 Rollatorer Jag är precis som du. Kanske lite äldre, kanske inte så smidig. Benen är långsamma, men jag är snabb i tanken. Har en karriär, eller har i alla fall haft en. Men jag slår inte av på takten.

Läs mer

Inredning för skolan. Förskolan

Inredning för skolan. Förskolan Inredning för skolan Förskolan mysa busaleka utvecklas pyssla fantisera Leken kan börja! Fråga ett barn vad det vill göra, och svaret blir nästan alltid leka. För barnen är leken det centrala, medan vi

Läs mer

Husbil 2015. Gjelder fra 1.1-2015. Prislista och teknisk data

Husbil 2015. Gjelder fra 1.1-2015. Prislista och teknisk data Husbil 2015 Gjelder fra 1.1-2015 Prislista och teknisk data Grundpriser Solifer Action husbil Solifer Action A 723 Solifer Action A 726 Solifer Action T 693 Solifer Action T 738 Solifer Action T 742 Solifer

Läs mer

Frihet är när en semester inspirerar generationer.

Frihet är när en semester inspirerar generationer. Frihet är när en semester inspirerar generationer. Husvagnar 2013 Sport Südwind Südwind Exclusive Frihet på väg bergholm.com Frihet är... helt enkelt underbart. Att lämna alla åtaganden bakom sig och kunna

Läs mer

GLAS FIBER BÅTAR. Open Elegance Line Sun Deck Classic Line Open Classic Line Fisherman Line

GLAS FIBER BÅTAR. Open Elegance Line Sun Deck Classic Line Open Classic Line Fisherman Line GLA FIBER BÅTAR Open Elegance Line un Deck Classic Line Open Classic Line Fisherman Line elvas välbyggda glasfiberbåtar! Vilken båt passar dig? Båtarna från elva Marine är till för alla som älskar att

Läs mer

HUSBILAR Res smart, all inclusive.

HUSBILAR Res smart, all inclusive. HUSBILAR 2015 Res smart, all inclusive. ÄVENTYRARE BEHÖVER INGEN DE VILL HA VÅGOR AV ENTUSIASM ETT FJÄRRAN SOM LOCKAR Den som vill ha något utöver det vanliga söker det i det okända. Inte i resebroschyrer

Läs mer

Sveriges bredaste sortiment

Sveriges bredaste sortiment 1 INFORMATION Samtliga gasolförbrukare som GASOLGRUPPEN säljer är CE märkta. Samtliga gasolförbrukare för inomhus användning är utrustade med tändsäkring om inget annat anges. Flaskor ingår ej i produkterna

Läs mer

Endast det bästa är gott nog

Endast det bästa är gott nog Tillbehör 2 Endast det bästa är gott nog Komplettera den goda kvaliteten och hållbarheten på din Carens med originaltillbehör. De är utvecklade för att passa din Kia perfekt, de är de enda tillbehör som

Läs mer

Arctic Star. Arctic Star 565 Arctic Star 595 Arctic Star 596 Arctic Star 685 Arctic Star 785

Arctic Star. Arctic Star 565 Arctic Star 595 Arctic Star 596 Arctic Star 685 Arctic Star 785 Arctic Star Arctic Star 565 Arctic Star 595 Arctic Star 596 Arctic Star 685 Arctic Star 785 Unternehmen Mer än 50 års know-how HYMER-produktionsställe i Bad Waldsee. Europas modernaste husvagnsproduktion

Läs mer

GENOMTÄNKTA BOSTÄDER. Intill den pampiga Skvallereken i Ektorp skapas nu 67 smakfulla och välplanerade bostadsrätter om 1-4 rum och kök.

GENOMTÄNKTA BOSTÄDER. Intill den pampiga Skvallereken i Ektorp skapas nu 67 smakfulla och välplanerade bostadsrätter om 1-4 rum och kök. 4 Oakhouapplese GENOMTÄNKTA BOSTÄDER Intill den pampiga Skvallereken i Ektorp skapas nu 67 smakfulla och välplanerade bostadsrätter om 1-4 rum och kök. fasaden 7 Oakhouapplese Bild område I Ektorp har

Läs mer

NYHET! Scrubmaster B75 R Kompakt åkbar skurmaskin. För en bekväm rengöring av trånga utrymmen

NYHET! Scrubmaster B75 R Kompakt åkbar skurmaskin. För en bekväm rengöring av trånga utrymmen NYHET! Scrubmaster B75 R Kompakt åkbar skurmaskin För en bekväm rengöring av trånga utrymmen 1 Effektiv och användarvänlig Kostnadseffektivitet möter ergonomi Ergonomisk & bekväm Förarplatsen har designats

Läs mer

Välkommen till Högfjällsutsikten. Ett unikt drömboende med Sälens absolut bästa läge. Högfjällsutsikten

Välkommen till Högfjällsutsikten. Ett unikt drömboende med Sälens absolut bästa läge. Högfjällsutsikten Välkommen till Högfjällsutsikten. Ett unikt drömboende med Sälens absolut bästa läge. Högfjällsutsikten Ett exklusivt boende i Sälens bästa område Högfjällsutsikten är samlingsnamnet på ett antal exklusiva

Läs mer

Morgondagens smarta värme Enkelt, effektivt och trådlöst

Morgondagens smarta värme Enkelt, effektivt och trådlöst Danfoss Link värmestyrning Morgondagens smarta värme Enkelt, effektivt och trådlöst Tidigt hemma. Temperatur i vardagsrummet: 21 C. Med nya Danfoss Link App kan du styra temperaturen i ditt hem var du

Läs mer

BRA DAG. I DIN BUTIK.

BRA DAG. I DIN BUTIK. NYHETER, MÖJLIGHETER OCH DESIGNUTTRYCK 2016 A N L E D N I N G A R T I L L E N BRA DAG. I DIN BUTIK. Nästa års nyheter handlar om förbättringar, möjligheter och utvecklade designuttryck. Vi kan också presentera

Läs mer

Lägenhet 1 - Claudelinska salen Lägenhetsyta Enligt Svensk Standard: 60 m 2 Användbar golvyta: 64,1 m 2 (inklusive golvytan i fönsternischerna)

Lägenhet 1 - Claudelinska salen Lägenhetsyta Enligt Svensk Standard: 60 m 2 Användbar golvyta: 64,1 m 2 (inklusive golvytan i fönsternischerna) VVS K/F KÖK DM ENTRÉ UTEPLATS 8m 2 Lägenhet 1 - Claudelinska salen Enligt Svensk Standard: 60 m 2 Användbar golvyta: 64,1 m 2 (inklusive golvytan i fönsternischerna) Husets finaste rum, den Claudelinska

Läs mer

Överlägsen komfort och minimal arbetsbelastning!

Överlägsen komfort och minimal arbetsbelastning! Amfibi Hygienstol Överlägsen komfort och minimal arbetsbelastning! Amfibi Hygienstol Fördelen med GATEs hygienstolar är att de mycket snabbt kan anpassas efter varje individs behov och varje situations

Läs mer

New FreshLine Kyleskåp Frysskåp Kyl/frysskap

New FreshLine Kyleskåp Frysskåp Kyl/frysskap New FreshLine Kyleskåp Frysskåp Kyl/frysskap 2 Ny design och många fördelar GRAM har under generationer blivit kända för att utveckla produkter som ger användarglädje till vardagen och som bidrar till

Läs mer

Nya Volvo S60 Tillbehör GÄLLER

Nya Volvo S60 Tillbehör GÄLLER Nya Volvo S60 Tillbehör GÄLLER FRÅN MARS 2010 Den första regeln för ett skapa ett personligt uttryck: det finns inga regler. Nya Volvo S60 är ett starkt uttryck för modern skandinavisk design och äkta

Läs mer

Fixa till ditt sommarhus med Bemz!

Fixa till ditt sommarhus med Bemz! Fixa till ditt sommarhus med Bemz! Fantastiska överdrag för IKEA-soffor och fåtöljer, kuddar m.m. Använd gärna bifogade bilder, eller välj bland fler högupplösta bilder samt produktinformation här Med

Läs mer

FEM OLIKA ARMSTÖD. fårö (A) HEmsE (b) slite (C) gute (E) karlsö (d)

FEM OLIKA ARMSTÖD. fårö (A) HEmsE (b) slite (C) gute (E) karlsö (d) bäddsoffor gotland gotland bäddsoffa är något så ovanligt som en riktigt bekväm bäddsoffa. den erbjuder både en lång behaglig tv-kväll och en skön nattsömn. du väljer själv vilket uttryck den ska få genom

Läs mer

DET PERFEKTA HUSET FÖR DEN MODERNA FAMILJEN. Det finns inget som din egen gräsmatta...

DET PERFEKTA HUSET FÖR DEN MODERNA FAMILJEN. Det finns inget som din egen gräsmatta... 1 Det finns inget som din egen gräsmatta... DET PERETA HUSET ÖR DEN MODERNA AMILJEN Viktor Hanson har i samarbete med Engstrand och Speek arkitekter tagit fram ett hus som är anpassat för det moderna livet

Läs mer

caradofeeling Enjoy the good times

caradofeeling Enjoy the good times Husbilarna är delvis avbildade med extra utrustning, som finns i den gällande prislistan och kan beställas mot pristillägg. vbildade dekorationer ingår inte i arados leverans. Vattenförsörjningsanläggningen

Läs mer

MODULSTOLEN REAL 9000

MODULSTOLEN REAL 9000 MODULSTOLEN REAL 9000 Artikelnr: 803336 Mercado 0811 Giltig från 960601 REAL 9000 - Den svenska kvalitetsstolen ett system där behoven bestämmer utförandet När benen är svaga behöver man en stol både

Läs mer

Brf Förstäven 2, Västerås. Inredningsstandard för ditt nya hem

Brf Förstäven 2, Västerås. Inredningsstandard för ditt nya hem Brf Förstäven 2, Västerås Inredningsstandard för ditt nya hem Innehåll Inledning............................. 3 Ditt Kök.............................. 5 Standardval, kök...................... 6 Ditt Badrum...........................

Läs mer

Ljusstaden. Kalmar Brf Picknicken. Bo nära natur, hav och city

Ljusstaden. Kalmar Brf Picknicken. Bo nära natur, hav och city Ljusstaden Kalmar Brf Picknicken Bo nära natur, hav och city Ljusstaden Sköna gröna Ljusstaden Nu bygger vi eleganta bostadsrätter i Ljusstadens mest citynära del. Kvarteret Picknicken blir en modern oas

Läs mer

erbjudanden bad & massagebadkar

erbjudanden bad & massagebadkar erbjudanden bad & massagebadkar Priserna gäller 7/2-27/4 2014. *Gäller ej redan nedsatta priser. westerbergs.com dröm eller verklighet Vad är välmående egentligen? Hur tar man bäst hand om sig själv? Och

Läs mer

Camping med 4 hjul och motor?

Camping med 4 hjul och motor? simple clever smart Camping med 4 hjul och motor? HUSBILAR 2013 www.weinsberg.com Ibland är det lätt att vara fri Är du en punkare? Skate-åkare? Bergsklättrare? Husbyggare? Romantisk? Spelar ingen roll:

Läs mer

FÖRVERKLIGA DIN DRÖM: BÜRSTNER fi fty-fi ve -EDITION

FÖRVERKLIGA DIN DRÖM: BÜRSTNER fi fty-fi ve -EDITION 2340013 5 A1 08/13 koncept & design: tsitrone medien GmbH & Co. KG, Köln foto: BoGe Fotodesign, R2N-Studios printed in germany Uppgifterna och bilderna i den här katalogen motsvarar den information som

Läs mer

Helmaltsbryggning med minimalt bryggverk

Helmaltsbryggning med minimalt bryggverk Helmaltsbryggning med minimalt bryggverk Hur besvärligt är det egentligen att brygga öl på helmalt? Behöver man verkligen en massa utrustning för att åstadkomma ett bra öl? Går det inte med vanlig köksutrustning?

Läs mer