EVERYTHING CAN BE ORGANIZED

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "EVERYTHING CAN BE ORGANIZED"

Transkript

1 magazine Förvaringsinspiration från Elfa EVERYTHING CAN BE ORGANIZED Välkommen, öppna dörren för en ny ordning KONTROLL I HALLEN - EN SMAL SAK HANNA WERNING, GÄSTDESIGNER Trendspaning: Med inspiration från naturen

2 Trångt i hallen? Använd dörren och skapa en lättåtkomlig förvaringsyta som du tidigare inte trodde fanns. Baksidan av en innerdörr är en perfekt förvaringsyta. Fäst en väggskena på dörren med hjälp av fästen som klämmer åt. Du behöver inte skruva. Häng därefter på korgar, förvaringstavlor, krokar allt efter behov!

3 Välkommen, öppna dörren för en ny ordning. Hur många gånger har jag inte snubblat över mina flickors skor som står huller om buller när jag kliver in genom dörren. Hallen är det första som möter mig när jag kommer hem och det sista jag ser innan det är dags att rusa iväg till jobbet på morgonen. Här ska skor, ytterkläder, nycklar och annat vi använder varje dag samsas ofta på en liten yta. Plats tycks vara något man aldrig får nog av, så det är lika bra att använda den plats man har väl. Du anar inte vilka möjligheter som döljer sig på insidan av dörren eller vad du får plats med om du utnyttjar hela väggen från golv till tak! Detta nummer av Elfa Storage Insider ger dig tips på hur hallen kan bli ett riktigt välkomnande rum för både dig och dina gäster. Vi omvandlar ordningsfrågor till inredningsdetaljer Jag är inte ensam om att ha en massa kläder och accessoarer som aldrig används. Här på Elfa har vi undersökt saken och det tycks vara ett svenskt drag. Som exempel kan nämnas att vi i snitt äger elva par skor per person, men bara använder sex av dem regelbundet. Inte så konstigt att vi behöver gott om förvaring. Varje hem har sin speciella stil och för att kunna skapa en ordning som passar hemma hos dig har vi förvandlat ordningsfrågorna till inredningsdetaljer. Till vår hjälp har vi formgivaren Hanna Werning, som har tagit fram en serie stilrena och taktila mönster till vår nya skjutdörrsserie Linear. Hannas namn läggs nu till på listan av inflytelserika designers som alla skrivit historia med Elfa. Varsågod, vänd blad och inspireras till ny ordning! Lycka till! Christine Dahlman Förvaringsexpert, Elfa 6 av 10 svenskar kan tänka sig leva med hälften så mycket kläder/skor.* Läs mer om våra förvaringvanor på sid 7. *Drygt 4000 personer från Sverige, Danmark, Norge och Finland har medverkat i Elfas undersökning kring förvaringsvanor. Källa: Storage Report 2.0. YouGov februari 2016.

4 TEMA: HALL Kontroll i hallen en smal sak Har du känt att hallen är svår, eller till och med omöjlig, att få ordning på? Då är Elfas sortiment för grunda och trånga utrymmen lösningen. 36 cm Även ett smalt utrymme ger möjlighet till smart förvaring. Utnyttja väggen maximalt från golv till tak och från vägg till vägg och tapetsera väggarna med smart och effektiv förvaring - utifrån de behov och önskemål som passar dig och din hall! Tack till butik Bolaget i Malmö som lånade ut sina fina saker till vår fotografering av bilden ovan. En ljusare och större hall Skjutdörrar med speglar reflekterar ljus och fördubblar intrycket av rummet, vilket gör att det upplevs som större och ljusare perfekt i en smal eller trång hall.

5 Skoförvaring utan kontakt med golvet gör det enkelt att hålla rent under. Utdragbara backar gör att du snabbt hittar och kommer åt dina mössor, vantar, koftor, gympapåsar eller annat som behöver rymmas i just din hall.

6 TEMA: HALL 6 praktiska tips för hallen: Börja med att se över vad det är du ska förvara. Hängande kappor och jackor, vikta koftor och halsdukar? Eller är det mest väskor, paraplyer och rent av uteleksaker? Anpassa förvaringen därefter. Rannsaka dig själv vad är logiskt att förvara i hallen? Kanske är det så att det finns saker där som kan förvaras någon annanstans. Ge sakerna du använder varje dag en egen plats t ex: mobil, nycklar och plånbok. Då slipper du lägga tid på att leta när du har bråttom. Det du inte använder ofta lägg det på översta hyllan! Låt alla i familjen ha en egen hylla eller trådback, som ni kan tömma fickorna eller skolväskan i. Få upp sakerna från golvet. Ju mer golv du ser desto mer ordning. Och det blir lättare att städa!

7 TEMA: KLÄDFÖRVARING ket de inte bundet: Elfas Förvaringsrapport är en stor kartläggning av nordbornas vanor och attityder till användning och förvaring av kläder och skor. Rapporten fokuserar på obalansen mellan hur mycket kläder vi äger och hur mycket vi faktiskt använder. Svenskar har mest kläder och svårast att klä sig... Mer än var tredje svensk har haft problem att stänga sin garderobsdörr /låda på grund av för mycket kläder/skor....äger i snitt:...medan danskar har minst kläder och lättast att klä sig. Svenskar......använder regelbundet: 58% 6 av 10 svenskar kan tänka sig att leva med hälften så mycket kläder/skor. TIPS! Elfas förvaringsrapport: Vi har för mycket saker Varför har vi tagit fram Förvaringsrapporten? Vi är experter på förvaring sedan mer än 65 år tillbaka och det är oerhört viktig för oss att förstå hur människor lever sina liv och vilka utmaningar de brottas med varje dag. Vi hoppas kunna bidra med goda råd och inspiration som kan hjälpa och underlätta för människor i deras vardag, säger Christine Dahlman, förvaringsexpert på Elfa par byxor tröjor par skor Hur utmärker sig svenskarna? Svenskarna sticker definitivt ut i undersökningen. Vi är till exempel värst när det gäller att samla på oss kläder som aldrig kommer till användning. Samtidigt är vi de som i störst utsträckning har känt känslan Jag har ingenting att ha på mig. 8 väskor 4 Skänk, sälj eller byt det du inte längre använder. Väldigt många svenskar säger också att de har så mycket kläder och skor att de inte kan stänga sina garderobsdörrar. FÄRRE SAKER - TIPS PÅ VÄGEN 1. Börja smått Kanske det är dags att konfrontera alla högar? Finns det kläder och skor som kan bytas, kastas eller skänkas? Våga göra dig av med kläder och skor du inte använder eller behöver. Och det behöver inte göras på en gång, sätt upp delmål. Då känns inte uppgiften övermäktig! Inte förrän efter en rejäl utrensning kommer du att förstå hur mycket alla prylar påverkar både trivseln och humöret på dig ja, faktiskt på hela familjen. 2. Hitta det du redan har Genom att ge var sak sin plats i garderoben, hittar du vad du letar efter. Och nya kläder behöver inte köpas för att du inte hittar det du redan har. 3. Leta nya utrymmen I de flesta hem finns det faktiskt förvaringsytor som du inte alls visste du hade. Det finns hörnor, en grund vägg, baksidan av en innerdörr osv som du med hjälp av smart och flexibel förvaring kan få undan kläder och skor på. Och när prylarna blir undanstoppande, då finns det mer yta att vara och leva på. 4. Tänk långsiktigt När du har rensat, skaffa en bra och effektiv förvaringslösning. Bestäm var de olika plaggen och skorna skall förvaras då har du skapat en struktur. Följ den, du kommer inte att ångra dig! Följ oss på Facebook och Instagram för mer inspiration och smarta tips. Och TACK för att du taggar dina fina bilder med #Elfa, #ElfaSystem och #EveryThingCanBeOrganized.

8 TEMA: SKJUTDÖRRAR Som konstverk utan ram När Hanna Werning fick i uppdrag att formge taktila mönster till skjutdörren Linear, hämtade hon inspiration från linjerna i Elfas produktklassiker från 50- och 60-talet. Resultatet är fyra unika och tidlösa mönster som ger karaktär och harmoni i rummet. Inspirationen till mönstren har Hanna Werning hittat i Elfas klassiska produkter. HANNA WERNING, FORMGIVARE Hanna Wernings namn läggs nu till på listan av inflytelserika designers, som Nisse Strinning och Birger Sparring, vilka skrivit historia med Elfa. GRAVITY En lek med det klassiska Harlequinmönstret, med inspiration från Elfas klassiska trådback. ZACK Ett zick-zack motiv utan zick en modern twist på traditionell träpanel. FLOW Ett romantiskt fritt fall av droppar och löv, inspirerat av Elfas meshmönster. MIMIC Med inspiration av det klassiska rutmönstret hos några av Elfas mest kända klassiker. REFLECT Med infälld retroformad spegel för extra karaktär.

9 Elfa har en väldigt spännande historia när det kommer till funktionell och enkel design, vilket jag ville betona... Hanna Werning På elfa.com kan du se filmen där Hanna berättar om sitt arbete. PLAIN Tidlös, utan mönster. Skandinavisk design i sin renaste form. Skjutdörrar Linear med fyllning gravity. Hängssystem med Classic i vitt.

10 TEMA: SKJUTDÖRRAR TREND- SPANING Inspirerad av de skandinaviska skogarna välkomnar vi naturens varma färger och lugn inomhus. Elfas konceptutvecklare och trendexperter Maria Dizdarevic och Johanna Cahné har noggrant valt ut de nya fyllningarna för skjutdörrar i Elfa Colour Collections 2016/2017. Hur skulle ni sammanfatta trenderna för hösten? I höst inspireras vi av de färgskalor och upplevelser av material som vi möts av i den orörda och vilda naturen. Djupa skogar, bergslandskap och karga stränder skapar en färgpalett i grönt, gråblått och jord. Framförallt handlar höstens möte med naturen om vår plötsliga nyförälskelse i TRÄ! Överallt ser vi trä. Vi ser blonda träslag som ask och björk men också det mörka ta plats, som i form av teakens revansch. TASTEFUL TEAK NORDIC SENSE Vilken skjutdörrskollektion vill ni tipsa om den kommande säsongen? SENSIBLE OAK INNOCENT BIRCH Nordic sense! Här sätter vi trä i fokus och samlat våra favoritfyllningar som tasteful teak, adorable ash och weathered grey oak. Om du vill inreda efter höstens färgpalett, rekommenderar vi fyllningarna tarragon, natural clay, snow cloud och artic night. HUMBLE ASH VENEER GENUINE WALNUT VENEER snow cloud ADORABLE ASH tarragon artic night natural clay WEATHERED GREY OAK Håll även utkik efter vår nya kollektion simply whites med fyllningar i olika material och nyanser av vitt samt shaping history med Hanna Wernings mönster.

11 Skjutdörrar Scenic med fyllning adorable ash. Skjutdörrar Scenic med fyllning tasteful teak.

12 Elfa International AB. All rights reserved. 2016/2 Av trycktekniska skäl kan variationer i färger förekomma. Färgprover finns hos din Elfa-återförsäljare. Gör plats för fest! Det drar ihop sig för säsongens alla fester - så varför inte samla alla festattribut på ett och samma ställe? Och varför inte på baksidan av en dörr? Hitta mer smart förvaring och din lokala Elfa-återförsäljare på elfa.com

COLOUR COLLECTIONS SKJUTDÖRRAR 2017/2018

COLOUR COLLECTIONS SKJUTDÖRRAR 2017/2018 COLOUR COLLECTIONS SKJUTDÖRRAR 2017/2018 Soft eller sofistikerat I våra färgkollektioner för skjutdörrar har vi noggrant valt ut några av kommande års trender och kombinerat dessa med våra mest populära

Läs mer

COLOUR COLLECTIONS SKJUTDÖRRAR 2016/2017

COLOUR COLLECTIONS SKJUTDÖRRAR 2016/2017 COLOUR COLLECTIONS SKJUTDÖRRAR 2016/2017 Designad linje I våra färgkollektioner för skjutdörrar har vi noggrant valt ut guldkornen från kommande års trender och kombinerat dessa med våra mest populära

Läs mer

Genväg. till smart förvaring. 16 färdiga förvaringslösningar för att komma igång

Genväg. till smart förvaring. 16 färdiga förvaringslösningar för att komma igång Genväg till smart förvaring 6 färdiga förvaringslösningar för att komma igång SNABBA FAKTA OM ELFA Svensk förvaring i världsklass Redan på 50-talet producerade vi den första trådbacken. Har du använt Elfa

Läs mer

COLOR COLLECTIONS SKJUTDÖRRAR 2015/2016

COLOR COLLECTIONS SKJUTDÖRRAR 2015/2016 COLOR COLLECTIONS SKJUTDÖRRAR 2015/2016 Gå på känsla och sätt trenden Trenderna inom heminredning skiftar snabbt och ofta, kanske är det därför som så många i slutändan väljer vita skjutdörrar - för att

Läs mer

magazine TRÄ OCH FÄRG I HARMONI Små förvaringsdetaljer stor skillnad Maxa din förvaring - få mer yta att leva på HÄNG I TAKET OCH FÅ ETT LUFTIGARE HEM

magazine TRÄ OCH FÄRG I HARMONI Små förvaringsdetaljer stor skillnad Maxa din förvaring - få mer yta att leva på HÄNG I TAKET OCH FÅ ETT LUFTIGARE HEM magazine HÄNG I TAKET OCH FÅ ETT LUFTIGARE HEM Små förvaringsdetaljer stor skillnad TRÄ OCH FÄRG I HARMONI Maxa din förvaring - få mer yta att leva på Öppna upp för mer öppenhet För ett par år sedan flyttade

Läs mer

Har du ett litet utrymme? Tänk stort.

Har du ett litet utrymme? Tänk stort. Har du ett litet utrymme? Tänk stort. Stora drömmar behöver inte begränsas av små utrymmen! Med rätt förvaringslösningar skapar du en mysig och inspirerande miljö även när utrymmet är begränsat. Elfa

Läs mer

Everything can be organized

Everything can be organized Everything can be organized 1 Nytt från Elfa I år anammar vi den starka trenden med skandinaviskt trä på vår mest exklusiva skjutdörr, Estetic. Vi lanserar två nya ramfärger: innocent birch och weathered

Läs mer

Everything can be organized

Everything can be organized Everything can be organized 1 Nytt från Elfa I år presenterar vi nyheter som tilltalar både ögat och intellektet. Nya skjutdörrar, nätta melaminhyllor, som man klickar på plats och fler smarta funktioner

Läs mer

Sparring entreprenören som blev ett begrepp

Sparring entreprenören som blev ett begrepp Svensk klassiker sedan 2015 Sparring entreprenören som blev ett begrepp Birger Sparring var en stor svensk entreprenör och innovatör. Redan på 1930-talet grundade han Sparring AB och utvecklade samt patenterade

Läs mer

Livet är fullt av prylar

Livet är fullt av prylar Livet är fullt av prylar ...som kan organiseras Vi människor är lite som hamstrar. Vi samlar. Gamla prylar och nya prylar. Prylar till ungarna, prylar till husdjuren, prylar till våra hobbies, ja till

Läs mer

Lumi BAS UNIKT ERBJUDANDE PÅ LUMI KOM-IGÅNG-PAKET. PASSA PÅ! Kom-igång-paket för garderob och walk-in. GILTIGT TOM 31 JANUARI 2016

Lumi BAS UNIKT ERBJUDANDE PÅ LUMI KOM-IGÅNG-PAKET. PASSA PÅ! Kom-igång-paket för garderob och walk-in. GILTIGT TOM 31 JANUARI 2016 PASSA PÅ! UNIKT ERBJUDANDE PÅ LUMI KOM-IGÅNG-PAKET. GILTIGT TOM 31 JANUARI 2016 Lumi BAS Kom-igång-paket för garderob och walk-in. TRENDEXPERTERNAS VAL FILIPPA BAS - MÖBELINREDNING I SVART ASK. Komplettera

Läs mer

Smart förvaring. Besök våra butiker i Helsingborg, Hässleholm, Malmö och Smedstorp läs mer på

Smart förvaring. Besök våra butiker i Helsingborg, Hässleholm, Malmö och Smedstorp läs mer på SMART FÖRVARING 1 Smart förvaring Det går att skapa ordning och reda i varje kaotisk hall, trång garderob, stökig tvättstuga eller gammalt kök. Med en funktionell och välplanerad förvaring får du bra plats

Läs mer

Svenskar bråkar och slösar mest i Norden på grund av oordning hemma

Svenskar bråkar och slösar mest i Norden på grund av oordning hemma Pressmeddelande 2014-10-08 Elfa presenterar Förvaringsrapporten: Svenskar bråkar och slösar mest i Norden på grund av oordning hemma Ett stökigt hem skapar oftare konflikter och problem i Sverige än i

Läs mer

elfa freestanding, nytt fristående förvaringskoncept

elfa freestanding, nytt fristående förvaringskoncept Pressmeddelande 2008-10-09 elfa freestanding, nytt fristående förvaringskoncept Du behöver varken borra eller skruva fast förvaringen i väggen och det är starkt nog att hålla för vad än som behöver förvaras.

Läs mer

Nyhet! Topphängda skjutdörrar. Håll golvet fritt. med topphängda skjutdörrar

Nyhet! Topphängda skjutdörrar. Håll golvet fritt. med topphängda skjutdörrar Nyhet! Topphängda skjutdörrar Håll golvet fritt med topphängda skjutdörrar NYHET! TOPPHÄNGDA SKJUTDÖRRAR, ESTETIC & ARTIC Ingen golvskena inga gränser Det nya topphängda alternativet för premiumdörrarna

Läs mer

Skräddarsy din garderob

Skräddarsy din garderob skjutdörrar Skräddarsy din garderob pacific >> Oändliga möjligheter >> Kraftig aluminiumprofil >> Urspårningsskydd >> Hög kvalitet Tengberts Pacific ger ditt hem en elegant möbel av högsta kvalitet som

Läs mer

Planera din egen förvaringslösning

Planera din egen förvaringslösning Planera din egen förvaringslösning Inget förvaringsbehov är det andra likt. Med vårt användarvänliga 3D verktyg planerar du din egen måttanpassade lösning med inredning och skjutdörrar. Börja planera från

Läs mer

Måttbeställd inredning Style För garderober och walk-in-closets

Måttbeställd inredning Style För garderober och walk-in-closets Måttbeställd inredning Style För garderober och walk-in-closets 10 15 20 25 30 35 40 45 50 55 60 65 70 75 80 85 90 95 100 lundbergs.com Lundbergs produkter 1 Välkommen in i förvaringsdrömmen Bland alla

Läs mer

Everything can be organized

Everything can be organized Everything can be organized 1 Nytt från Elfa I år anammar vi den starka trenden med skandinaviskt trä på vår mest exklusiva skjutdörr, Estetic. Vi lanserar två nya ramfärger: innocent birch och weathered

Läs mer

SMART FÖRVARING SEDAN 1948

SMART FÖRVARING SEDAN 1948 SMART FÖRVARING SEDAN 1948 2019/20 CREATE SPACE FOR OFF SEASON THRILLS SKAPA MER PLATS I VARDAGEN En vild gissning: ditt hem är fullt av tillfälliga lösningar där kläder, skor och prylar hamnar lite överallt,

Läs mer

Everything can be organized

Everything can be organized Everything can be organized Välkommen hem till Elfa Ingenting slår känslan av att komma hem när allt är i ordning och varje sak är på rätt plats. Det ger dig lugn och ro att njuta av livet med dina nära

Läs mer

Förvaringsguiden. Lumi i samarbete med

Förvaringsguiden. Lumi i samarbete med Förvaringsguiden Lumi i samarbete med Lumi -garanti Vår långa erfarenhet borgar för hög kvalitet och därför kan vi utlova 10-års garanti på rörliga delar. Skräddarsydda förvaringslösningar Ibland kan alla

Läs mer

Enklare och snyggare vardag

Enklare och snyggare vardag Enklare och snyggare vardag Ekby håller för din vardag En skjutdörr ska kunna öppnas och stängas många gånger varje dag. Det ställer höga krav på kvalitet och stabilitet. Vi kan lova att du inte kommer

Läs mer

Randboken. - din kompletta guide för ränder i hemmet.

Randboken. - din kompletta guide för ränder i hemmet. Randboken - din kompletta guide för ränder i hemmet www.durosweden.se Vilken rand passar dig? Svårt att veta hur du snabbt och enkelt kan förändra ditt hem? Svaret är enkelt, med ränder! Horisontella,

Läs mer

Så skapar du ordning i hemmakaoset!

Så skapar du ordning i hemmakaoset! Så skapar du ordning i hemmakaoset! Med smart förvaring och organisation hemma sparar du mycket tid. Tid som kan ägnas åt betydligt roligare saker än att leta efter prylar. Och med tingen på rätt plats

Läs mer

KOLLEKTION SPRUTT 2015

KOLLEKTION SPRUTT 2015 PH123578 IKEA PRESSMATERIAL /FEBRUARI 2015 / 1 SÄLJSTART FEBRUARI 2015. KONTAKT PRESSFRÅGOR: press.sto@ikea.com Inter IKEA Systems B.V. 2014 IKEA PRESSMATERIAL /FEBRUARI 2015 / 2 FÖR FART- FYLLDA MORNAR

Läs mer

KÖPHJÄLP SKÅDIS. Förvaringsserie

KÖPHJÄLP SKÅDIS. Förvaringsserie Version VÅ19.1 KÖPHJÄLP SKÅDIS Förvaringsserie Förvaring för hela hemmet Oavsett var i hemmet du behöver förvaring och oavsett vad du behöver förvara så kan SKÅDIS serien hjälpa dig. Använd SKÅDIS i badrummet

Läs mer

Skjutdörrar och inredning 2013-09

Skjutdörrar och inredning 2013-09 Skjutdörrar och inredning 2013-09 Bygg ett bibliotek precis som du vill ha det. Här har vi använt bärlist, hängskena och hyllor som är 275 mm djupa. Innehåll: Skjutdörrar 4-11 Inspiration - inredning 12-15

Läs mer

Drömmen om ett vackrare hem

Drömmen om ett vackrare hem Drömmen om ett vackrare hem 1 Vår kärlek till trä har sin förklaring Vårt företag har byggt trappor i det lilla inlandssamhället Norsjö i Västerbotten sedan 1923. Det är ganska enkelt att förstå varifrån

Läs mer

Hemliga Clowndocka Yara Alsayed

Hemliga Clowndocka Yara Alsayed Hemliga Clowndocka Yara Alsayed - Olivia vakna! Du kommer för sent till skolan, ropade mamma. - Ja jag kommer. Olivia tog på sig sina kläder och åt frukosten snabbt. När hon var klar med allt och står

Läs mer

GARDEROBSDRÖMMAR. 3.990: (Tidigare ord. pris 5.490: ) Vilken garderob drömmer du om?

GARDEROBSDRÖMMAR. 3.990: (Tidigare ord. pris 5.490: ) Vilken garderob drömmer du om? GARDEROBSDRÖMMAR Vilken garderob drömmer du om? 3.990: (Tidigare ord. pris 5.490: ) PAX ÅNSTAD garderob med skjutdörrar folie/högglans vit, B150 D66 H236 cm. TACK VARE DIG HAR VI SÄNKT PRISET MED UPP TILL

Läs mer

Varför ska jag välja Flow? Därför att badrumsserien Flow är en uttrycksfull serie med rena linjer och harmoniska proportioner.

Varför ska jag välja Flow? Därför att badrumsserien Flow är en uttrycksfull serie med rena linjer och harmoniska proportioner. Varför ska jag välja Flow? Därför att badrumsserien Flow är en uttrycksfull serie med rena linjer och harmoniska proportioner. Du kan välja tvättställ i det stenliknande materialet Top Solid i alla bredder

Läs mer

OSCARSSONS MÖBEL DESIGN & TILLVERKNING I SMÅLAND

OSCARSSONS MÖBEL DESIGN & TILLVERKNING I SMÅLAND OSCARSSONS MÖBEL DESIGN & TILLVERKNING I SMÅLAND VÄLKOMMEN TILL OSCARSSONS MÖBEL! BESÖK VÅR WEBB WWW.OSCARSSONSMOBEL.SE För att hitta din närmaste återförsäljare, se våra produkter eller få annan information

Läs mer

ÄNTLIGEN. ORDNING i garderoben. KOMPLEMENT Ny garderobsinredning Säljstart februari-april 2014. Kontakt: press.sto@ikea.com

ÄNTLIGEN. ORDNING i garderoben. KOMPLEMENT Ny garderobsinredning Säljstart februari-april 2014. Kontakt: press.sto@ikea.com Inter IKEA Systems B.V 2014 ÄNTLIGEN ORDNING i garderoben KOMPLEMENT Ny garderobsinredning Säljstart februari-april 2014 Kontakt: press.sto@ikea.com ÄNTLIGEN ORDNING I GARDEROBEN KOMPLEMENT: ny garderobsinredning

Läs mer

SKÖTSEL OCH RENGÖRING:

SKÖTSEL OCH RENGÖRING: KÖPHJÄLP ELVARLI Öppet förvaringssystem DESIGN: Ehlén Johansson SÄKERHET: Den justerbara stolpen måste fästas i taket. Gaveln måste fästas i väggen. Om du är osäker på monteringen, kontakta en behörig

Läs mer

Unik och tidlös skåpserie med ett otal kombinationsmöjligheter,

Unik och tidlös skåpserie med ett otal kombinationsmöjligheter, Bianca Bianca April 2010 Vi reserverar oss för tryckfel och utgångna modeller B305 Biancae ILVA Malmö Nornegatan 1, Svågertorp, 215 86 Malmö t 040-600 30 00 måndag fredag 10 20 lördag söndag 10 18 Unik

Läs mer

Måttanpassat för ditt hem Skjutdörrar och inredning

Måttanpassat för ditt hem Skjutdörrar och inredning Måttanpassat för ditt hem Skjutdörrar och inredning Måttanpassade förvaringslösningar Vi har skapat ett skjutdörrs- och förvaringskoncept som kan anpassas till dina krav på förvaring. Det betyder att vi

Läs mer

DESIGN: Ehlén Johansson. SÄKERHET: Den justerbara stolpen måste fästas i taket. Gaveln måste fästas i väggen.

DESIGN: Ehlén Johansson. SÄKERHET: Den justerbara stolpen måste fästas i taket. Gaveln måste fästas i väggen. KÖPHJÄLP ELVARLI Öppet förvaringssystem DESIGN: Ehlén Johansson SÄKERHET: Den justerbara stolpen måste fästas i taket. Gaveln måste fästas i väggen. Om du är osäker på monteringen, kontakta en behörig

Läs mer

Måttanpassade skjutdörrar. Personlig inredning.

Måttanpassade skjutdörrar. Personlig inredning. Måttanpassade skjutdörrar. Personlig inredning. Skjutdörrar 4 Dörrtyper 22 Kombinationer 24 Profiler och fyllningar 26 Belysning 28 Inredning 30 Inredningsserier 42 Smarta lösningar 44 4 Ytligheter och

Läs mer

FÖRSTA INTRYCKET VÄLKOMMEN IN...

FÖRSTA INTRYCKET VÄLKOMMEN IN... www.hansk.se ENTER Det är i hallen som allting börjar och slutar - du välkomnar dina vänner när de kommer på besök och du skyndar för att snabbt hinna iväg till jobbet. Därför måste hallen klara av alla

Läs mer

Everything can be organized

Everything can be organized Everything can be organized NYHET! Skjutdörrar Artic Trio med kristallvitt glas och vit profil. Inredning Classic i vitt. 2 Ordning på allt du kan drömma om Vi erbjuder dig en värld av möjligheter att

Läs mer

I mötet mellan trä och glas får du en helt ny upplevelse

I mötet mellan trä och glas får du en helt ny upplevelse TYLÖ EVOLVE I mötet mellan trä och glas får du en helt ny upplevelse Läs mer på www.tylo.se/evolve Välkommen in i värmen. Här finns inga problem. Här är det avslappnat och skönt. I vår nya serie Evolve

Läs mer

Att vinna rum. Smarta lösningar med Lumi vikdörrar

Att vinna rum. Smarta lösningar med Lumi vikdörrar Att vinna rum Smarta lösningar med Lumi vikdörrar Lumi Sonat i körsbär ett exklusivt val. Hederliga dörrar som inte gör något väsen av sig men som ändå finns där då du behöver dem. Det är såklart vikdörrar

Läs mer

time to go wild. bring nature home creating better environments

time to go wild. bring nature home creating better environments time to go wild. bring nature home creating better environments Exotiska golv från världens skogar! Adventure är vår nya exotiska kollektion inspirerad av träslag från tre världsdelar. Golvets gedigna

Läs mer

Scandinavian beauty. H ö g a n ä s. S y d n e y.

Scandinavian beauty. H ö g a n ä s. S y d n e y. Scandinavian beauty. H ö g a n ä s. S y d n e y. Design by Överst och mitten: Sydney ljusgrå. Nederst: Höganäs grågrön och ljusgrå. Stora bilden: Ljusgrå elegans, Sydney på väggen, Höganäs på golvet. Skandinavisk

Läs mer

create oväntat flexibla skåp

create oväntat flexibla skåp create oväntat flexibla skåp Från idé och design till produktion. Över 120.000 löpmeter klädskåp produceras årligen av vår helägda fabrik i Slovakien. Cecilia Stööp, designern bakom Create Create är skåp

Läs mer

Varför ska jag välja Flow?

Varför ska jag välja Flow? Varför ska jag välja Flow? Därför att badrumsserien Flow är en uttrycksfull serie med rena linjer och harmoniska proportioner. Du kan välja tvättställ i det stenliknande materialet Top Solid i alla bredder

Läs mer

Lycka till! Innehåll: Inredningsförslag s. 4-7. Vägghängd inredning s. 8-12. Fristående inredning s. 13. Garderobsinredning s.

Lycka till! Innehåll: Inredningsförslag s. 4-7. Vägghängd inredning s. 8-12. Fristående inredning s. 13. Garderobsinredning s. Garderobsinredning och skjutdörrar 2016 2 Pelly har tillverkat smart garderobsinredning i småländska Hillerstorp sedan 1947. Vi gör helt enkelt bra förvaring baserad på skandinavisk designtradition. Med

Läs mer

Sortimentsöversikt 1

Sortimentsöversikt 1 Sortimentsöversikt 1 2 Innehåll Den här broschyren är tänkt att ge en översikt över elfas och Lumis produktkoncept samt en introduktion till företaget Elfa. Vi visar även de fokusområden vi har för vårt

Läs mer

KLINKER. båda golv och vägg. Alla färgade. Karlstad Kakel, Magasin 2, Löfbergskajen, 652 24 Karlstad, www.karlstadkakel.se

KLINKER. båda golv och vägg. Alla färgade. Karlstad Kakel, Magasin 2, Löfbergskajen, 652 24 Karlstad, www.karlstadkakel.se båda golv och vägg Alla färgade EGEUM 10DL BLÅ Art. nr. 20328 9,5x9,5 (0,68) cm Mörk blå, matt och strukturerad. 100 st 335 kr 1 m2 10DL Blå är en färdigpatinerad klinker med en yta som passar utmärkt

Läs mer

Ett original. Välkommen till Pergo, och ett golv som håller för livet. DEKORER I TRE KVALITETSNIVÅER! format 4. miljö 6.

Ett original. Välkommen till Pergo, och ett golv som håller för livet. DEKORER I TRE KVALITETSNIVÅER! format 4. miljö 6. 1 84 DEKORER I TRE KVALITETSNIVÅER! Läs mer på s. 61 Ett original format 4 miljö 6 endless plank 8 natural variation 10 total design 12 inspiration 16 kvalitetsnivåer 60 lätt att lägga 65 ytstruktur 66

Läs mer

Lamellgardiner. Enkel elegans för stora fönster

Lamellgardiner. Enkel elegans för stora fönster 1 Lamellgardiner Enkel elegans för stora fönster Ny lamellbredd nya möjligheter Skärma av med stilrena linjer Lamellgardinen är en av de allra mest populära solavskärmningsgardinerna just nu. Och inte

Läs mer

Tips och råd för. En smartare flytt

Tips och råd för. En smartare flytt Tips och råd för En smartare flytt Några sista tips från Studentbostäder check på den! Det är mycket att hålla reda på när man ska flytta och lätt att missa något. Därför har vi samlat några smarta tips

Läs mer

Vi behöver dina mått. Det är enkelt att beställa måttanpassade skjutdörrar

Vi behöver dina mått. Det är enkelt att beställa måttanpassade skjutdörrar Vi behöver dina mått Det är enkelt att beställa måttanpassade skjutdörrar Tillvägagångssätt De mått vi behöver veta för att tillverka skjutdörrar anpassade till ditt utrymme är höjd och bredd, dvs installationsöppningen.

Läs mer

Innehållsförteckning: Lycka till!

Innehållsförteckning: Lycka till! Inredning och skjutdörrar 2015 Pelly har tillverkat smart garderobsinredning i småländska Hillerstorp sedan 1947. Vi gör helt enkelt bra förvaring baserad på Skandinavisk designtradition. Med vårt fl exibla

Läs mer

create oväntat flexibla skåp

create oväntat flexibla skåp oväntat flexibla skåp Från idé och design till produktion. Över 120.000 löpmeter klädskåp produceras årligen av vår helägda fabrik i Slovakien. Create är skåp för kreativ möblering Create är vår nya flexibla

Läs mer

SMART FÖRVARING SEDAN 1948

SMART FÖRVARING SEDAN 1948 SMART FÖRVARING SEDAN 1948 TURN A HALL OF SHAME INTO A SPACIOUS HALL OF FAME. SKAPA MER PLATS I VARDAGEN En vild gissning: ditt hem är fullt av tillfälliga lösningar där kläder, skor och prylar hamnar

Läs mer

SmartStore. Organizer 38. SmartStore 8. SmartStore 14. SmartStore 15. SmartStore 9. SmartStore 31

SmartStore. Organizer 38. SmartStore 8. SmartStore 14. SmartStore 15. SmartStore 9. SmartStore 31 Organizer 38 8 14 9 15 31 Köket - Skåpsinredning ända upp till taket utnyttjar utrymmet maximalt. - Sockellådor är bra för små saker. - Använd stapelbara Store Box stapelkorgar till grönsaker och frukt

Läs mer

Tips och råd. När du ska köpa skjutdörrar och inredning från Mirro.

Tips och råd. När du ska köpa skjutdörrar och inredning från Mirro. Tips och råd När du ska köpa skjutdörrar och inredning från Mirro. Gör drömmen till verklighet! Den här broschyren är till dig som funderar på att köpa skjutdörrar och inredning från Mirro. Vi förklarar

Läs mer

2018 NYHETSPAKET TVÅ

2018 NYHETSPAKET TVÅ 2018 NYHETSPAKET TVÅ BOUTIQUE Tidlös och klassisk. Boutique är en sofistikerad marmorimitation som med sin blanka yta skapar en känsla av lyx. Serien kommer i färgerna vit, grå och svart och kan tack vare

Läs mer

UNDERSÖKNING OM KLÄDFÖRVARING. Datum: 2013-12-20

UNDERSÖKNING OM KLÄDFÖRVARING. Datum: 2013-12-20 UNDERSÖKNING OM KLÄDFÖRVARING Datum: 2013-12-20 Genomförande MÅLGRUPP Allmänheten Sverige 18-79 år. GENOMFÖRANDE Webbintervjuer i Novus Sverigepanel under perioden 12-18 december 2013 Undersökningen baseras

Läs mer

NYHETER PÅ VÄG

NYHETER PÅ VÄG NYHETER PÅ VÄG WWW.KONRADSSONS.COM NR 2 2017 NYHETSPAKET I denna folder kan ni se en närmare presentation av produkterna av årets andra nyhetspaket från Konradssons Kakel. FJORD Skandinavisk sten ligger

Läs mer

Mattor med valfri design.

Mattor med valfri design. Mattor med valfri design. Mörkare och ofta gråa nyanser på en entrématta är så klart bra under hösten och vintern när mattan tar mycket stryk. Det är smutsigt ute och vi drar in både snö, slask och grus

Läs mer

Valmöjligheternas skjutdörr

Valmöjligheternas skjutdörr Valmöjligheternas skjutdörr 1 2 För personligheter som du! Med vårt nya skjutdörrskoncept kan vi skapa skjutdörrar som mer än någonsin passar just din stil. Det utökade sortimentet av färger och material

Läs mer

Skräddarsytt för ditt hem Skjutdörrar och inredning

Skräddarsytt för ditt hem Skjutdörrar och inredning Skräddarsytt för ditt hem Skjutdörrar och inredning Skräddarsydda förvaringslösningar Vi har skapat ett skjutdörrs- och förvaringskoncept som kan anpassas till dina krav på förvaring. Det betyder att vi

Läs mer

Ett nytt klassrum skulle skapas men hur ska det göras? Vi började

Ett nytt klassrum skulle skapas men hur ska det göras? Vi började Ett nytt klassrum skulle skapas men hur ska det göras? Vi började med att ta alla de mått som vi kunde tänkas behöva. För att få en större yta att nyttja bestämmer vi oss snabbt för att plock bort en av

Läs mer

med nya ögon Vi har alltid fokuserat på att utmana mönster.

med nya ögon Vi har alltid fokuserat på att utmana mönster. 2012 NY HET ER Se ditt kök med nya ögon Utmana dig själv. Utmana dina föreställningar. Låt dig inspireras på nytt. Hos HTH är vi experter på att se kök i helt nya perspektiv och att ge dig inspirerande

Läs mer

Om våra paneler för väggar och tak.

Om våra paneler för väggar och tak. Om våra paneler för väggar och tak. rum att leva med Trä är världens naturligaste byggmaterial. Den här broschyren sammanfattar det viktigaste som du behöver veta om panelerna från Norrlands trä, grundat

Läs mer

Om våra massiva och sköna trägolv.

Om våra massiva och sköna trägolv. Om våra massiva och sköna trägolv. rum att leva med Trä är världens naturligaste byggmaterial. Den här broschyren sammanfattar det viktigaste du behöver veta om trägolven från Norrlands trä som grundades

Läs mer

Din stil är vår stil.

Din stil är vår stil. Din stil är vår stil. 1 2 Mönstrad glasfyllning 51012: Krysantemum vit Innehåll Låt oss inspireras av dig! 4-31 Inspiration i massor Vilken förvaringstyp är du? 32-49 Våra skjutdörrar 32-45 Inredning 46-49

Läs mer

Mer än bara golv. Mer inspiration på

Mer än bara golv. Mer inspiration på Mer än bara golv Mer inspiration på www.barlinek.com ... vågrätt... lodrätt... snett... på hela väggen... hur än du vill... nu lägger du Barlinek parkett även på väggen!... delvis Utmärkt effekt som följer

Läs mer

MONITOR AUDIO HiFi-PRISLISTA

MONITOR AUDIO HiFi-PRISLISTA MONITOR AUDIO HiFi-PRISLISTA Gilltig från 3:e jan 2019 Innehållsförteckning Innehållsförteckning 2 Studio 3 Platinum II 4 Gold 5 Silver 6 Bronze 7 Monitor Reference 8 Apex 9 Radius 10 Mass 11 Soundbars

Läs mer

DinGarderob. www.dingarderob.se

DinGarderob. www.dingarderob.se DinGarderob Vi erbjuder special designade förvaringsutrymmen med skjutdörrar Kan monteras i olika miljöer som rum, hall, sovrum, barn rum, källare, kök, badrum, kontor, hotell, affärer och skolor mm. Kan

Läs mer

Katalog Enklare och snyggare vardag

Katalog Enklare och snyggare vardag Katalog 2017 Enklare och snyggare vardag ETT RUM MED UTSIKT NYHET! Dekorera Ekby skjutdörrar med eget motiv! Ekby förvaringssystem gör vardagen litet enklare och litet roligare Innehåll Skjutdörrar 4 Inredning

Läs mer

Städtips. Till dig som flyttar

Städtips. Till dig som flyttar Städtips Till dig som flyttar Städa noggrant och lämna nycklarna i tid! När du flyttar är det många saker du måste tänka på - till exempel att någon annan kommer att flytta in efter dig. Därför är det

Läs mer

hansk.se Enter. Design John-Bertil Häggström

hansk.se Enter. Design John-Bertil Häggström hansk.se Enter. Design John-Bertil Häggström Din entré en del av dig Hallkollektionen Enter består av flertalet möbelvarianter, storlekar och färger. Detta för att du skall kunna forma din entré med en

Läs mer

NYTT SORTIMENT VALMÖJLIGHETERNAS SKJUTDÖRR NYA PROFILER, FÄRGER OCH MATERIAL

NYTT SORTIMENT VALMÖJLIGHETERNAS SKJUTDÖRR NYA PROFILER, FÄRGER OCH MATERIAL NYTT SORTIMENT VALMÖJLIGHETERNAS SKJUTDÖRR NYA PROFILER, FÄRGER OCH MATERIAL Broschyr och prislista, feb 2012 NYTT SÄTT ATT SKAPA DIN SKJUTDÖRRSLÖSNING Gör verklighet av en förvaring som speglar din personliga

Läs mer

NYHETSPAKET ETT 2019

NYHETSPAKET ETT 2019 NYHETSPAKET ETT 2019 TSQUARE Tsquare är en serie kakel och klinker som tar oss back to basic. VÄGG: De vackert glaserade plattorna i har ett handgjort utseende med en svag nyansskillnad mellan plattorna

Läs mer

Vi behöver dina mått. Det är enkelt att beställa måttanpassade skjutdörrar

Vi behöver dina mått. Det är enkelt att beställa måttanpassade skjutdörrar Vi behöver dina mått Det är enkelt att beställa måttanpassade skjutdörrar Tillvägagångssätt De mått vi behöver veta för att tillverka skjutdörrar anpassade till ditt utrymme är höjd och bredd, dvs installationsöppningen.

Läs mer

Instruktioner för att bygga Inrha Hobbyväxthus

Instruktioner för att bygga Inrha Hobbyväxthus 1 Instruktioner för att bygga Inrha Hobbyväxthus Inrha Hobbyväxthus är lätta att montera upp med endast ett litet antal verktyg. Dessa instruktioner gäller alla modeller, en del instruktioner gäller bara

Läs mer

Planera en garderob. Takskena fäst i nedbyggnad. Ger sämre åtkomlighet till. Takskena fäst i taket. Ger bästa åtkomlighet till

Planera en garderob. Takskena fäst i nedbyggnad. Ger sämre åtkomlighet till. Takskena fäst i taket. Ger bästa åtkomlighet till Planera en garderob Följande generella beskrivningar redovisar hur man på ett enkelt och billigt sätt skapar ett antal rymliga skjutdörrsgarderober. För arbetet behövs inga specialverktyg, materialet du

Läs mer

PLATS FÖR MER. VINDSTRAPPOR ClickFIX MARKNADENS BÄSTA LÄTT OCH ELEGANT TRAPPOR I BYGGSATS MED NORDISK DESIGN LOFTTRAPPAN ÖKAR BOSTADENS STORLEK

PLATS FÖR MER. VINDSTRAPPOR ClickFIX MARKNADENS BÄSTA LÄTT OCH ELEGANT TRAPPOR I BYGGSATS MED NORDISK DESIGN LOFTTRAPPAN ÖKAR BOSTADENS STORLEK PLATS FÖR MER VINDSTRAPPOR ClickFIX MARKNADENS BÄSTA LÄTT OCH ELEGANT TRAPPOR I BYGGSATS MED NORDISK DESIGN LOFTTRAPPAN ÖKAR BOSTADENS STORLEK VÄGGLUCKOR GÖR RUMMET STÖRRE RÄCKET RAMAR IN TRAPPAN LÅT DIG

Läs mer

Gardiner. Den vackraste inramningen till dina fönster

Gardiner. Den vackraste inramningen till dina fönster Gardiner Den vackraste inramningen till dina fönster Gardinskenan Star, med PowerView, gör att gardinerna blir en del av ditt smarta hem 2 Gardiner Ramar in och skapar rymd Långa, svepande gardiner skapar

Läs mer

Du kan göra allt själv, men behöver inte.

Du kan göra allt själv, men behöver inte. Du kan göra allt själv, men behöver inte. KÖPHJÄLP PAX & KOMPLEMENT Skjutdörrar IKEA produkterna är formgivna och förpackade så att du kan ta hem och montera dem själv. Men om du vill så kan vi erbjuda

Läs mer

Våtrumskoncept för golv, väggar & bårder

Våtrumskoncept för golv, väggar & bårder SPIRIT of SPA Våtrumskoncept för golv, väggar & bårder Välbefinnande ända in i plånboken. Ordet spa associeras främst till kurorter, varma bad och avkoppling. Men vi på Forbo har tagit oss friheten att

Läs mer

Laminatdörrar PROJEKT. Din professionella dörrpartner

Laminatdörrar PROJEKT. Din professionella dörrpartner Laminatdörrar 1 PROJEKT Din professionella dörrpartner 2 Innehåll INNEHÅLL Fördelar med laminatdörrar 3 Laminat - enfärgat sortiment 4 Laminat - mönstrat sortiment 5 Kantlösningar 7 Enhetlig design 8 Unika

Läs mer

Inzel. DESIGN: JOHN-BERTIL HÄGGSTRÖM. hansk.se

Inzel. DESIGN: JOHN-BERTIL HÄGGSTRÖM. hansk.se Inzel. DESIGN: JOHN-BERTIL HÄGGSTRÖM hansk.se Förnuft och känsla med massivt trä. Inzel är en kollektion i massivt trä som talar till både förnuft och känsla. Dess sköna och harmoniska former sprider en

Läs mer

Stor Sommarkampanj. 696:-/m 2. Juni, Juli, Augusti/15. Kährs Ek Nouvaeu Snow

Stor Sommarkampanj. 696:-/m 2. Juni, Juli, Augusti/15. Kährs Ek Nouvaeu Snow Ek Nouvaeu Snow Vi gör ett kostnadsfritt hembesök och gör en bedömning om vad som behövs göras och vad det kostar hos just Er. 696:-/m 2 Ordinarie pris 780:-/m 2 Stor Sommarkampanj Juni, Juli, Augusti/15

Läs mer

Gardiner. Den vackraste inramningen till dina fönster

Gardiner. Den vackraste inramningen till dina fönster Gardiner Den vackraste inramningen till dina fönster Stofgardiner Ramar in och skapar rymd Långa, svepande gardiner skapar en alldeles speciell känsla i ett rum. Det ramar in fönstren och ger en lyxig

Läs mer

SNYGG, TIDLÖS & FUNKTIONELL NYA IDO ELEGANT BADRUMSKOLLEKTION

SNYGG, TIDLÖS & FUNKTIONELL NYA IDO ELEGANT BADRUMSKOLLEKTION SNYGG, TIDLÖS & FUNKTIONELL NYA IDO ELEGANT BADRUMSKOLLEKTION 2017 BRA DESIGN BLIR BARA BÄTTRE. Vi har nog alla en möbel eller något annat föremål som vi absolut inte vill göra oss av med. Vissa saker

Läs mer

GOLV. Välkommen till VÅR VÄRLD FÅ MASSOR AV INSPIRATION I VÅRT ONLINE SHOWROOM -

GOLV. Välkommen till VÅR VÄRLD FÅ MASSOR AV INSPIRATION I VÅRT ONLINE SHOWROOM - GOLV Välkommen till VÅR VÄRLD FÅ MASSOR AV INSPIRATION I VÅRT ONLINE SHOWROOM - WWW.GOLV.MOLAN.SE MOLAND GOLV - ett universum av obegränsade möjligheter När man väljer golv till bostaden, bör det väljas

Läs mer

FÖRVARING OCH TILLBEHÖR Bredd Djup Höjd i cm

FÖRVARING OCH TILLBEHÖR Bredd Djup Höjd i cm FÖRVARING OCH TILLBEHÖR Bredd Djup Höjd i cm KÖPHJÄLP STUVA Förvaringssystem DRÖMMARE spegel, dubbelhäftande spegel i plast, lätt att använda på insidan eller utsidan på STUVA dörr. 16 50 502.523.97 39:-

Läs mer

BADRUM SKAPA RÄTT BELYSNING

BADRUM SKAPA RÄTT BELYSNING BADRUM SKAPA RÄTT BELYSNING TALLIN SKAPA EN PERFEKT KÄNSLA Trenden är tydlig vi spenderar allt mer tid i våra badrum och ställer högre krav på att få till den där perfekta känslan. Ska ditt badrum kännas

Läs mer

Smarta designtips för urban compact living från Bemz Fantastiska överdrag för IKEA möbler

Smarta designtips för urban compact living från Bemz Fantastiska överdrag för IKEA möbler Smarta designtips för urban compact living från Bemz Fantastiska överdrag för IKEA möbler Använd gärna bifogade bilder, eller välj bland fler högupplösta bilder samt produktinformation här. Ettor, vindsvåningar

Läs mer

Gör två rum av ett på en helg!

Gör två rum av ett på en helg! Gör två rum av ett på en helg! Flyttbara väggar som du kan montera överallt, till och med i en vanlig hyreslägenhet! ÄNTLIGEN ETT EGET RUM! TVÅAN BLIR EN TREA! ETT RUM TILL UTAN ATT BEHÖVA FLYTTA! TREAN

Läs mer

hansk.se Inzel. Design: John-Bertil Häggström

hansk.se Inzel. Design: John-Bertil Häggström hansk.se Inzel. Design: John-Bertil Häggström Inzel. Design John-Bertil Häggström John-Bertil Häggström arbetar som frilansande formgivare för ett flertal uppdragsgivare såväl i Sverige som internationellt.

Läs mer

Plisségardiner. Unika uttryck för en personlig stil

Plisségardiner. Unika uttryck för en personlig stil Plisségardiner Unika uttryck för en personlig stil 2 Plisségardiner För ditt unika behov På Luxaflex är vi medvetna om att olika hem har olika behov, och precis hur unika dessa behov kan vara. Det är denna

Läs mer

Grace Vivid. Touch of Grace. Produkter. Anvisningar. Svårighetsgrad: Krävande Borstning: Obligatoriskt. Ytbehandling: Hard Wax Oil Yta: Extra matt

Grace Vivid. Touch of Grace. Produkter. Anvisningar. Svårighetsgrad: Krävande Borstning: Obligatoriskt. Ytbehandling: Hard Wax Oil Yta: Extra matt Touch of Grace C2 Grace Vivid Svårighetsgrad: Krävande Borstning: Obligatoriskt Ytbehandling: Hard Wax Oil Yta: Extra matt En svart bakgrund i kombination med kontrasterande vitt för en kritig look där

Läs mer

Ett träd, en framtid eller klädseln i nya Volvo V70?

Ett träd, en framtid eller klädseln i nya Volvo V70? VÄLKOMMEN TILL WOOD FUSION, EN DEL AV TRÄ & TEKNIKMÄSSAN. Ett träd, en framtid eller klädseln i nya Volvo V70? På Wood Fusion ställer vi frågan vad vi kan göra med trä. I nyskapande produkter och design,

Läs mer