Nu skapar vi en ännu bättre arena för att göra affärer, driva frågor, skapa opinion och inspirera varandra.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Nu skapar vi en ännu bättre arena för att göra affärer, driva frågor, skapa opinion och inspirera varandra."

Transkript

1

2 Vart är vi på väg? Nu skapar vi en ännu bättre arena för att göra affärer, driva frågor, skapa opinion och inspirera varandra.

3 Vart är vi på väg? Vi delar upp TUR 2012 i tre delar Networking Day onsdag Träffa branschen, nätverka, boka möten, se vart trenderna leder och umgås. Trade Days torsdag-fredag Träffa dina kunder, säljare och köpare, gör affärer och stärk ditt varumärke. Public Days fredag-söndag Träffa en alltmer resande publik, visa erbjudanden och sälj dina deals, produkter och resor.

4 Vart är vi på väg? - Program TUR 2012 Networking Day Trade Days Public Days ONSDAG 21 MARS TORSDAG 22 MARS FREDAG 23 MARS LÖRDAG 24 MARS SÖNDAG 25 MARS Tillväxtdagen Global Point Golvkonferens Global Point Golvkonferens Lounge of Good Taste Nya tävlingar: Skattjakten Nya tävlingar: Skattjakten FuTURe Lounge of Good Taste Lilla scenen Lilla scenen MatchmakingApp Spännande reseberättelser Spännande reseberättelser Connect Welcome Reception MatchmakingApp Seminarier Montrar Seminarier Montrar Deals Deals Underhållningsscener Lilla scenen Deals Underhållningsscener Lilla scenen Underhållningsscener Lilla scenen Studentseminarier

5 Networking Day Tillväxtdagen FuTURe framtidsseminarie: Vart är vi på väg? Connect Welcome Reception

6 Networking Day - Vart är vi på väg? Tillväxtdagen arrangemang inom ramen för TRIP Turistnäringens Utvecklingscenter regionalpolitiker, näringsliv och besöksnäring diskuterar avgörande frågor för branschen, så som finansiering, entreprenörskap och tillgänglighet information om programmet kommer att finnas på TUR.se Plats: H1+H2 Pris: Fri entré Deltagare: Näringsliv, politiker, beslutsfattare m fl Kontaktperson: Helena Engdahl - RTS Mail:

7 Networking Day - Vart är vi på väg? FuTURe Framtidsseminarium ; Vart är vi på väg? Per G Braathen, ägare av Braganza AS där bland annat Malmö Aviation, Ticket Travel Group, Sverigeflyg m.fl. ingår Jan Carlzon, legendaren som tidigare var VD för bl.a. SAS, Vingresor och Linjeflyg Rabbe Grönblom, grundare av Finlands största pizzakedja KotiPizza, färjerederiet RG Line och hotellkedjan Omena Hotels Petter Stordalen, entreprenör och grundare av bland annat Nordic Choice Hotels I samarbete med Reseguiden Samtalsforum inkl. kaffe, smörgås, ett glas mousserande vin samt entré till Welcome Reception. Plats: Kongresshallen Kl :45 Pris: Mer info kommer inom kort. Begränsat antal platser Kontaktperson: Louise Isberg - FIN-S Tel: Mail:

8 Networking Day - Vart är vi på väg? Connect på Connect möts köpare och säljare för att boka affärsmöten under TUR-dagarna köpare från Sverige, Norge, Danmark, Finland och Ryssland bjuds in till TUR 2012 en sammanställning av köparnas intresseområden finns tillgänglig Plats: H-hallen Pris: Fri entré för ANTORmedlemmar och deras samutställare. Övriga betalar SEK 1000 Deltagare: Köpare, turoperatörer, resebyråer, agenter mfl Säljare: Utställare på TUR 2012

9 Networking Day - Vart är vi på väg? Welcome Reception TUR 2012 s officiella mingelkväll för utställare och deltagare på Tillväxtdagen och FuTURe dryck och tilltugg underhållning Plats: Kongresshallen Pris: Fri entré för utställare och deltagare på Tillväxtdagen och FuTURe.

10 Trade Days - Nyheter Torsdag samt fredag Ny hallayout Global Point Lounge of Good Taste Lilla scenen MatchmakingApp Seminarier Dagvärd/ Restaurangvärd Golvkonferera

11 Trade Days - Vart är vi på väg? Ny hall layout: Plan 1 Lounge of Good Life

12 Trade Days - Vart är vi på väg? Ny hall layout: Plan 2

13 Global Point 300 m 2 lounge mitt i C-hallen hyr ståbord, matbord eller sittgrupp under minst tre timmar och bjud in dina kunder i hyran ingår plats i mässkatalogen Plats: Mitt i C-hallen. Torsdag-söndag Pris för 3-timmars hyra: 1 sittgrupp för 4 pers: SEK ståbord: SEK matbord för 8 pers: SEK Gå till prislistan och se flera erbjudanden för Global Point. Tillkommer grundavgift + försäkring om SEK 6200 som bl a ger plats i mässkatalogen

14 Global Point - Vart är vi på väg?

15 Lounge of Good Taste Mat & Dryck tematorg med fokus på mat & dryck exponera er i en snygg miljö mitt i B-hallen endast 150 bokningsbara kvadratmeter samma monterpris som övriga montrar Lounge of Good Taste Plats: Mitt i B-hallen. Torsdag-söndag mars Pris: Se monterpriser

16 Trade Days - Vart är vi på väg? Bli exklusiv dagvärd under en dag på TUR exponering i form av roll-ups i entré 2 och 5, 2 st i varje entré (produktion ingår ej) möjlighet att låta egen personal dela ut frukostkuponger i alla entréer (2, 5, 8) servering av kaffe och fralla sker i alla cafeér artikel i mässtidningen, distribueras till ca besökare artikel i ett av TUR s nyhetsbrev under 2012 exponering på projektor i entré 5 (huvudentré) här visas en rullande presentation av er tillsammans med TUR 2012 och dagens mässprogram som dagvärd har ni en egen markering (linje i valfri färg) som leder från entré 5 (huvudentrén) till er monter en timmas tid på underhållningsscenen + en timmas tid i konferenslokal på plan 1 exponering av dagvärd på TUR.se Plats: TUR 2012 (torsdag, fredag, lördag eller söndag) Pris: SEK Moms och reklamskatt med 8% tillkommer. Kontaktperson: Per Magnusson Tel: Mail:

17 Trade Days - Vart är vi på väg? Restaurangvärd under en dag Bordsryttare placeras ut på varje restaurangbord i anläggningen (Mix, Estrad & Cafeér/Lounger i mässhallen) Plats: TUR 2012 (torsdag, fredag, lördag eller söndag) Pris: SEK /dag (produktion ingår ej) Kontaktperson: Per Magnusson Tel: Mail:

18 Trade Days - Vart är vi på väg? Golvkonferera vi bygger konferenslokal mitt i mässan hyr lokalen per timme plats för max 150 personer du har tillgång till PA-anläggning, scen, parkettsittning, projektor och duk, dator och tekniker Plats: Plan 1 Pris: SEK 5000 /tim Kontaktperson: Jessica Santesson Tel: Mail:

19 Trade Days - Vart är vi på väg? Lilla Scenen en mindre scen, ca 7-8 m 2 tala till branschen eller allmänheten hyrs per 20 minuters slot program vid scenen tillgång till PA-anläggning, projektor och duk Plats: Plan 1 Torsdag-söndag mars Pris: SEK 2500/20min Kontaktperson: Jessica Santesson Tel: Mail:

20 Trade Days - Vart är vi på väg? MatchmakingApp fackbeökare får tillgång till matchmaking via dator eller mobil besökare kan boka möten med utställare och andra besökare som registrerat sig med som utställare kan du boka möten med fackbesökare som anslutit sig till MatchmakingAppen Pris: Ingår i entréavgiften Deltagare: De besökare som accepterar mötesfunktionen och de utställare som registrerats med personlig adress Kontaktperson: Jessica Santesson Tel: Mail:

21 Trade Days - Vart är vi på väg? Seminarier ett viktigt sätt att attrahera besökare till mässan kostnadsfria och öppna för alla utgår från - Vart är vi på väg? möjlighet till ny kunskap och stor inspiration Plats: Plan 2 Kontaktperson: Konferensbokningen Tel: Mail: ta kontakt med vår konferensbokning

22 Som om inte allt detta var nog. I år ska vi tillsammans med er skapa ännu bättre publikdagar! Här kommer några idéer som vi vill ha er hjälp med att förverkliga:

23 Public Days Nyheter för TUR 2012! Fredag från kl , hela lördagen samt söndagen Deals mässerbjudanden Nya tävlingar för barn Underhållningsscener Entré redan från fredag kl Reseberättelser Läs mer om nyheterna

24 Public Days - Vart är vi på väg? Sälj dina bästa deals tjäna och spara pengar möjlighet att sälja deals på Skandinaviens största resemässa gratis exponering i TUR:s kanaler (annonser, web, sociala medier) besökarna köper dina deals i din monter, du träffar kunder och bygger ditt varumärke! Kontaktperson: Farhad Kakavand Tel: Mail:

25 Public Days - Vart är vi på väg? SkattTURen kul skattjakt för barn som besöker mässan var med som sponsor genom att ha en av skatterna i din monter öppnar upp för nya kundrelationer ökar trafiken till din monter genom att engagera dig och sponsra tävlingen får du gratis annonsutrymme och stärker ditt varumärke. Kontaktperson: Farhad Kakavand Tel: Mail:

26 Public Days - Vart är vi på väg? Underhållningscener scen på plan 1, ca 40 kvm scen på plan 2, ca 30 kvm kan hyras i max två entimmarsblock per utställare och dag här finns ljud och ljus för alla slags uppträdanden + tekniker ett fantastiskt sätt att bjuda på upplevelser utöver det vanliga Plats: Plan 1 och plan 2 Pris: SEK /tim Kontaktperson: Jessica Santesson Tel: Mail:

27 Public Days - Vart är vi på väg? Lilla Scenen en mindre scen, ca 7-8 m 2 tala med branschen eller allmänheten hyr timme för timme program vid scenen tillgång till PA-anläggning, projektor och duk Plats: Plan 1 Torsdag-söndag mars Pris: SEK 2500 /tim Kontaktperson: Jessica Santesson Tel: Mail:

28 Public Days - Vart är vi på väg? Reseberättelser ett viktigt sätt att attrahera besökare till mässan kostnadsfritt och öppet för alla i mån av plats utgår från - Vart är vi på väg? möjlighet till ny kunskap och stor inspiration Plats: Plan 2 Pris: Fri entré

29 Public Days - Vart är vi på väg? Har du andra idéer? Kul! Vi lyssnar gärna och hjälper till med det vi kan. Kontakta oss

30 God TUR! Vill du veta mer om våra nya erbjudanden och dess priser, klicka här Följ oss på TUR.se!

FuTURe-tåg Stockholm-Göteborg X2000 Onsdag 21 mars avresa ca 09.30 Inkl. frukost och TUR-entrébiljett (mer info inom kort)

FuTURe-tåg Stockholm-Göteborg X2000 Onsdag 21 mars avresa ca 09.30 Inkl. frukost och TUR-entrébiljett (mer info inom kort) Prislista TUR 2012 Access FuTURe Framtidsseminarium onsdag 15.30-17.45 Samtalsforum inkl. kaffe, smörgås, bubbel samt entré till Welcome Reception kl.19.00-21.00 (mer info inom kort) FuTURe-tåg Stockholm-Göteborg

Läs mer

Prislista TUR 2013 Montrar/Medverkan

Prislista TUR 2013 Montrar/Medverkan Prislista TUR 2013 Montrar/Medverkan Montrar/Medverkan - 21-24 mars Platshyra 12-100 m2 SEK 1 790/m2 EUR 205 /m2** 101- m2 SEK 1 650/m2 EUR 179 /m2** EUR 631** EUR 138 ** Ekonomipaket Inkl. golvyta (max

Läs mer

TUR 22-23 mars, enbart publikdagar Lördag (09.00-18.00) Söndag (10.00-17.00) 22-23 mars

TUR 22-23 mars, enbart publikdagar Lördag (09.00-18.00) Söndag (10.00-17.00) 22-23 mars Montrar/Medverkan - Vilka målgrupper vill ni möta? Välj de dagar som passar er medverkan bäst. TUR 20-23 mars, både fackdagar och publikdagar. Torsdag - söndag TUR 20-21mars, Trade Pavilion B2B enbart

Läs mer

Exponerings- och aktivitetsmöjligheter TUR 2015

Exponerings- och aktivitetsmöjligheter TUR 2015 Exponerings- och aktivitetsmöjligheter TUR 2015 Sida 1 av 8 Innehåll Exponeringsmöjligheter...3 Huvudentré 5...3 Entrédörrar 5...3 Exponeringsmöjligheter i marmorgång...3 Dela ut påsar vid entré 5...4

Läs mer

Sida 1 av 10. Alla priser är exkl. moms Ev reklamskatt tillkommer Version 4. Uppdaterat: 2015-01-13

Sida 1 av 10. Alla priser är exkl. moms Ev reklamskatt tillkommer Version 4. Uppdaterat: 2015-01-13 Sida 1 av 10 Innehållsförteckning Prislista: Resemässa i Göteborg...4 Prislista: Scandinavian International Travel Meet...7 Prislista: Business Travel & Meetings Forum...8 Prislista: Sponsormöjligheter

Läs mer

företagsmässa 5.000 kr Älvdalen WOW! älvdalens HUVUDSPONSORER ARRANGÖRER ÄLVDALENS ISHALL 13-14 MAJ

företagsmässa 5.000 kr Älvdalen WOW! älvdalens HUVUDSPONSORER ARRANGÖRER ÄLVDALENS ISHALL 13-14 MAJ Boka monter och vinn 5.000 kr presentkort på s Sportcenter WOW! Har ni tänkt på hur bra vi är? En fantastiskt företagsam kommun, både historiskt och nu. Framtiden ser med andra ord ljus ut, för visst ska

Läs mer

Praktisk Information

Praktisk Information Praktisk Information 3-5 oktober 2014 1 september Praktisk information mailas till monteransvarig Gå in på www.harmoniochenergi.se under utställare och anmäl dina uppgifter. Det är de uppgifter som du

Läs mer

Inbjudan till utställning Svenska Demensdagarna 2016

Inbjudan till utställning Svenska Demensdagarna 2016 Inbjudan till utställning Svenska Demensdagarna 2016 19-20 maj på Svenska Mässan i Göteborg Välkommen som utställare till Svenska Demensdagarna 2016 i Göteborg OM KONFERENSEN Svenska Demensdagarna 2016

Läs mer

INBJUDAN TILL MITTIA SKOGS TRANSPORT LJUSDAL 14-15 AUGUSTI 2015 NORDENS STÖRSTA FACKMÄSSA INOM SKOGSTRANSPORT

INBJUDAN TILL MITTIA SKOGS TRANSPORT LJUSDAL 14-15 AUGUSTI 2015 NORDENS STÖRSTA FACKMÄSSA INOM SKOGSTRANSPORT INBJUDAN TILL MITTIA LJUSDAL 14-15 AUGUSTI 2015 NORDENS STÖRSTA FACKMÄSSA INOM 1 9 9 9-2 0 1 1 9 9 9-2 0 1 5 Möten mellan människor På mässan är den tunga frågan högaktuell Per-Arne Weglin p r o j e k

Läs mer

Varumärkesfrämjande. möjligheter. Årets viktigaste mässa för restaurangbranschen. Nordens största fastfood- & cafémässa

Varumärkesfrämjande. möjligheter. Årets viktigaste mässa för restaurangbranschen. Nordens största fastfood- & cafémässa Varumärkesfrämjande möjligheter Nordens största fastfood- & cafémässa Årets viktigaste mässa för restaurangbranschen 2 Guldpartner Som Guldpartner har du en unik möjlighet att markera din position på marknaden

Läs mer

Conventum Arena, Örebro

Conventum Arena, Örebro TRAVEL&TASTE Boka monte Conventum Arena, Örebro Resemässa 14 februari i Örebro 201514 februari En mässa med resor och världens kök SMAKA PÅ VÄRLDEN! Lördagen den 14 februari 2015 går den tredje upplagan

Läs mer

Praktisk Information. 27-29 september 2013

Praktisk Information. 27-29 september 2013 3 mässor under 1 tak 2013 Praktisk Information 27-29 september 2013 16 augusti Monternummer mailas till monteransvarig Gå in på www.sydevent.se/monter och anmäl dina uppgifter. Det är de uppgifter som

Läs mer

Varumärkesfrämjande sponsringsmöjligheter

Varumärkesfrämjande sponsringsmöjligheter Stockholm 2014 Kistamässan, Stockholm 15-16 oktober 2014 Varumärkesfrämjande sponsringsmöjligheter Tack vare hundratals utställare och en mässa som växer varje år, har sponsring blivit ett utmärkt sätt

Läs mer

Kistamässan, Stockholm 5 6 oktober 2016

Kistamässan, Stockholm 5 6 oktober 2016 Kistamässan, Stockholm 5 6 oktober 2016 Varumärkesfrämjande möjligheter Med hundratals utställare och en mässa som växer varje år är det viktigt att skilja sig från andra för att befästa sin ställning

Läs mer

Sponsringsmöjligheter

Sponsringsmöjligheter Svenska Mässan, Göteborg 2 & 3 april 2014 Sponsringsmöjligheter Tack vare att mässor är så starka arenor för marknadsföring har sponsring blivit ett utmärkt sätt att skilja sig från de andra och befästa

Läs mer

Varumärkesfrämjande. möjligheter

Varumärkesfrämjande. möjligheter Varumärkesfrämjande möjligheter 2015 Tack vare hundratals utställare och en mässa som växer varje år, har extraexponering blivit ett utmärkt sätt att skilja sig från de andra och befästa sin ställning

Läs mer

easyfairs VAS-tjänster

easyfairs VAS-tjänster easyfairs VAS-tjänster Mervärdestjänster som ökar din exponering på mässan Bild/logo på mässans registrering online 50 % av besökarna förhandsregistrerar sig till mässan via mässans registreringssajt.

Läs mer

NYHETSBREV DECEMBER 2012

NYHETSBREV DECEMBER 2012 2012-11-29 NYHETSBREV DECEMBER 2012 Nu har vi äntligen planerat för en ny företagsmässa i Nynäshamn! Anmäl dig redan i dag till mässan, det är en unik möjlighet att visa upp ditt företag för affärskontakter

Läs mer

Mässan med allt fokus på lätta arbetsfordon!

Mässan med allt fokus på lätta arbetsfordon! UTSTÄLLARINBJUDAN Mässan med allt fokus på lätta arbetsfordon! 16 17 oktober 2013 UTSTÄLLARINBJUDAN Bilar som Jobbar rullar nu in på Stockholmsmässan Efter en succéartad premiär 2011 på Infra City tar

Läs mer

Höst EXPOXTRA. Marknadsföringsytor och reklamplatser på Kistamässan. Höst 2015. I samarbete med. www.promotionmassanhost.se

Höst EXPOXTRA. Marknadsföringsytor och reklamplatser på Kistamässan. Höst 2015. I samarbete med. www.promotionmassanhost.se 1813-15 -20 AUGUSTI, JANUARI, KISTAMÄSSAN, STOCKHOLM STOCKHOLM Höst 2015 EXPOXTRA Marknadsföringsytor och reklamplatser på Kistamässan Höst 2015 I samarbete med KISTAMÄSSAN - MÖJLIGHETERNAS ARENA Promotionmässan

Läs mer

Parallella arrangemang. Norra Europas största fackmässa för hotell, restaurang och storkök

Parallella arrangemang. Norra Europas största fackmässa för hotell, restaurang och storkök Parallella arrangemang Norra Europas största fackmässa för hotell, restaurang och storkök erbjudande! Mässan du inte vill missa Boka plats på GastroNord eller Vinordic senast 31 maj 2013 så får du Affärspaketet

Läs mer

92% Barnens Vän. Möt en köpstark. Barnvagnstestbana. Sveriges mest tongivande barnmässa 15-17 april 2011, Svenska Mässan Göteborg

92% Barnens Vän. Möt en köpstark. Barnvagnstestbana. Sveriges mest tongivande barnmässa 15-17 april 2011, Svenska Mässan Göteborg Möt en köpstark och intresserad målgrupp Barnvagnstestbana succén fortsätter Barnens Vän vi belönar hjältar med ett nytt pris 92% av besökarna skulle rekommendera andra att besöka Baby & Barn Källa: Detector

Läs mer

Fälttävlan och Lantlivsmässa 17-18 Maj 2014

Fälttävlan och Lantlivsmässa 17-18 Maj 2014 Fälttävlan och Lantlivsmässa 17-18 Maj 2014 KäraKäKära utställare, välkomna åter! Årets arrangör 2013 Först vill jag tacka alla som vågade satsa och deltog i vår Lantlivsmässa och bidrog till att skapa

Läs mer

FEBER BRÖLLOPS ÄR BRÖLLOP EN DEL AV DIN AFFÄRSVERKSAMHET? Stockholm Malmö Göteborg. Då bör du ställa ut på våra mässor! stad!

FEBER BRÖLLOPS ÄR BRÖLLOP EN DEL AV DIN AFFÄRSVERKSAMHET? Stockholm Malmö Göteborg. Då bör du ställa ut på våra mässor! stad! ÄR BRÖLLOP EN DEL AV DIN AFFÄRSVERKSAMHET? Då bör du ställa ut på våra mässor! Bröllopsfeber i din stad! Stockholm Malmö Göteborg Våra bröllopsmässor i Stockholm, Malmö och Göteborg har på några års tid

Läs mer

FEBER BRÖLLOPS ÄR BRÖLLOP EN DEL AV DIN AFFÄRSVERKSAMHET? Stockholm Malmö Göteborg. Då bör du ställa ut på våra mässor! stad!

FEBER BRÖLLOPS ÄR BRÖLLOP EN DEL AV DIN AFFÄRSVERKSAMHET? Stockholm Malmö Göteborg. Då bör du ställa ut på våra mässor! stad! ÄR BRÖLLOP EN DEL AV DIN AFFÄRSVERKSAMHET? Då bör du ställa ut på våra mässor! Bröllopsfeber i din stad! Stockholm Malmö Göteborg Våra bröllopsmässor i Stockholm, Malmö och Göteborg har på några års tid

Läs mer

Fredagen den 16 januari Är sista dagen för beställningar av monterinredning hos Malmö MässService

Fredagen den 16 januari Är sista dagen för beställningar av monterinredning hos Malmö MässService VIKTIG INFORMATION FÖR DIG SOM UTSTÄLLARE Vi hälsar er varmt välkomna som utställare på Konfex & Events Göteborg 2015 och ser fram emot två givande dagar tillsammans den 4-5 februari på Eriksbergshallen.

Läs mer

Våra erbjudande och rabatter

Våra erbjudande och rabatter Den enda riktiga flygmässan i Norden Våra erbjudande och rabatter Vid beställning och full betalning: - 7% rabatt innan den 30 April - 4% rabatt innan den 30 Maj Sista beställnings- och betalningsdag:

Läs mer

Barnmässan. 25-27 oktober 2013. Missa inte årets barn & ungdomsmässa Kom och delta på Barnmässan 2013. Inbjudan till utställare

Barnmässan. 25-27 oktober 2013. Missa inte årets barn & ungdomsmässa Kom och delta på Barnmässan 2013. Inbjudan till utställare Barnmässan 25-27 oktober 2013 Missa inte årets barn & ungdomsmässa Kom och delta på Barnmässan 2013 Inbjudan till utställare Mässan arrangeras i ett av Sveriges hetaste handelsområden, Begränsat antal

Läs mer

INBJUDAN TILL STUDENT DAY PÅ TUR 2014 FREDAG 21 MARS

INBJUDAN TILL STUDENT DAY PÅ TUR 2014 FREDAG 21 MARS INBJUDAN TILL STUDENT DAY PÅ TUR 2014 FREDAG 21 MARS För att ge studenter en extra möjlighet att lära om branschen bjuder TUR in er skola till inspirerande och kunskapshöjande seminarier. Det finns nio

Läs mer

Stockholm 20 februari 2013

Stockholm 20 februari 2013 Stockholm 20 februari 2013 Den 20e februari 2013 arrangeras för femte året i rad succékonferensen Social Responsibility Day. Bakom konferensen står tidningen Miljöaktuellt och SIS tillsammans med flera

Läs mer

UPPLE V FEST OCH BR ÖLLOP

UPPLE V FEST OCH BR ÖLLOP INFORM ATION OM ÅRETS UPPL AGA AV: UPPLE V FEST OCH BR ÖLLOP A r r a ng e r a s o c h Pr e se n t e r a s av C r e opl a n By R e g in a Kungsgatan 1, 702 11 Örebro eller e-post: regina@creoplan.se Bankgiro:

Läs mer

Vattenstämman 2015, 19-20 maj, Hotell Södra Berget, Sundsvall

Vattenstämman 2015, 19-20 maj, Hotell Södra Berget, Sundsvall Vattenstämman 2015, 19-20 maj, Hotell Södra Berget, Sundsvall Anmälningsavgifter deltagare: Medlem 5600:- Ej medlem 7300:- Företagsabonnent 6000:- Värdkommun/Sundsvall/Timrå/ Nordanstig 2750:- Statliga

Läs mer

Göteborg - Svenska Mässan - 2015

Göteborg - Svenska Mässan - 2015 Digital Commerce in Change Göteborg - Svenska Mässan - 2015 12 mars 2015 12 mars 2015 12 mars 2015 12 mars 2015 Gothia Towers 12 mars 2015 Gothia Towers 12 mars 2015 Gothia Towers Samarbetet mellan Svensk

Läs mer

VÄLKOMMEN PÅ UTSTÄLLARMÖTE INFÖR INDUSTRIMÄSSORNA 25-26 MARS

VÄLKOMMEN PÅ UTSTÄLLARMÖTE INFÖR INDUSTRIMÄSSORNA 25-26 MARS VÄLKOMMEN PÅ UTSTÄLLARMÖTE INFÖR INDUSTRIMÄSSORNA 25-26 MARS Agenda för mötet easyfairs marknadsföring inför mässorna Enkla knep i er marknadsföring inför mässan Vilka talare, aktiviteter, tävlingar etc.

Läs mer

VIKTIG INFORMATION FÖR DIG SOM STÄLLER UT

VIKTIG INFORMATION FÖR DIG SOM STÄLLER UT VIKTIG INFORMATION FÖR DIG SOM STÄLLER UT Vi hälsar er varmt välkomna som utställare på Konfex & Events Göteborg 2014 och ser fram emot två givande dagar tillsammans! I detta dokument följer information

Läs mer

Motala Expo 09. 1. Hur fick ni vetskap om Expot?

Motala Expo 09. 1. Hur fick ni vetskap om Expot? Motala Expo 09 1. Hur fick ni vetskap om Expot? A. Via post 17 16,5 B. Via e-post 32 31,1 C. Via internet 6 5,8 D. Via tips 16 15,5 E. Annat sätt. Vilket? 32 31,1 Total 103 100 100% (103/103) Var med förra

Läs mer

Inbjudan till utställare

Inbjudan till utställare Inbjudan till utställare 1-3 november Cupolen i Birsta, Sundsvall Mässan arrangeras i ett av Sveriges hetaste handelsområden! Arrangör: Vi ses på Hälsa & Skönhetsmässan Hälsa och Skönhetsmässan kommer

Läs mer

MÖTEN & KONFERENSER PÅ JOSEFINA KUNGLIGA DJURGÅRDEN

MÖTEN & KONFERENSER PÅ JOSEFINA KUNGLIGA DJURGÅRDEN MÖTEN & KONFERENSER PÅ JOSEFINA KUNGLIGA DJURGÅRDEN EN UNIK PLATS FÖR inspirerande konferenser Varje konferens bör betraktas som en investering i företaget och dess personal. En konferens resulterar i

Läs mer

DISTANSHANDELSDAGEN Etabl.1978. Svenska Mässan Göteborg 2015

DISTANSHANDELSDAGEN Etabl.1978. Svenska Mässan Göteborg 2015 DISTANSHANDELSDAGEN Etabl.1978 Svenska Mässan Göteborg 2015 Samarbetet mellan Svensk Digital Handel, Svensk Handel och Svenska Mässan skapar fantastiska möjligheter för dig och ditt nätverk. Gothia Towers

Läs mer

Från A till Ö 2014. En person från ert företag ska vara kontaktperson och ansvarig på plats under trädgårdsmässan. Ansvarig person

Från A till Ö 2014. En person från ert företag ska vara kontaktperson och ansvarig på plats under trädgårdsmässan. Ansvarig person Från A till Ö 2014 Ansvarig person En person från ert företag ska vara kontaktperson och ansvarig på plats under trädgårdsmässan. Barn Mässområdet är en arbetsplats under uppbyggnadstiden, stora fordon

Läs mer

Kontakta Ylva Holgersson på telefon 08-560 206 82 eller via e-post info@vintervind.se för mer information eller påbörjat samarbete.

Kontakta Ylva Holgersson på telefon 08-560 206 82 eller via e-post info@vintervind.se för mer information eller påbörjat samarbete. Vintervind är en konferens med fokus på vindkraft i kallt klimat som kommer att hållas i Piteå 3-4 februari 2010. Under konferensens två dagar kommer vi att diskutera såväl tekniska utmaningar som frågor

Läs mer

Chokladsalongen Chokladfest i hela Askersund. Inbjudan!

Chokladsalongen Chokladfest i hela Askersund. Inbjudan! Chokladsalongen Chokladfest i hela Askersund Inbjudan! till utställare och värdar 2008 Chokladfesten växer! En gång om året fylls Askersunds gator och torg med doften av choklad! Den 12 14 september 2008

Läs mer

Komprimerad information, för mer i detalj se hemsida eller den lathund som är framtagen specifikt för mässan av mässarrangören.

Komprimerad information, för mer i detalj se hemsida eller den lathund som är framtagen specifikt för mässan av mässarrangören. 1 (6) Komprimerad information, för mer i detalj se hemsida eller den lathund som är framtagen specifikt för mässan av mässarrangören. Hemsida: www.alltforsjon.se VYC har tilldelats monter: C23:36 Praktisk

Läs mer

FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti

FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti Följ med Equi Tours på mästerskapsresa till Aachen, Tyskland för ett spektakulärt Europamästerskap! Här väntas fantastiska

Läs mer

Sverige är redo för Superturiståret 2014

Sverige är redo för Superturiståret 2014 Sverige är redo för Superturiståret 2014 Nu till helgen pågår TUR-mässan i Göteborg, nordens ledande mässa och mötesplats för resor och turism. 111 länder och regioner ställer ut med egna montrar samtidigt

Läs mer

Er närvaro är den självklara förutsättningen! Vi skapar mötesplatsen och Ni den uppenbara kvalitén med Era produkter i fokus.

Er närvaro är den självklara förutsättningen! Vi skapar mötesplatsen och Ni den uppenbara kvalitén med Era produkter i fokus. ÅRETS STÖRSTA HÄNDELSE MED LANDETS ENDA RENODLADE COCKTAILEVENT DRAR IGÅNG FÖR NIONDE ÅRET I RAD; ALLT KOPPLAT TILL SVERIGES ÄLDSTA DRINKTÄVLING FÖR YRKESVERKSAMMA BARTENDERS SOM STARTADE REDAN 1949! DRINKTÄVLINGEN

Läs mer

INBJUDAN TILL BRANSCHDAGEN 2 FEBRUARI 2015

INBJUDAN TILL BRANSCHDAGEN 2 FEBRUARI 2015 INBJUDAN TILL BRANSCHDAGEN 2 FEBRUARI 2015 Företagens stora chans att träffa studenter som snart ska ut i arbetslivet men även knyta kontakter med andra företag inom samma bransch. INFORMATION OM BRANSCHDAGEN

Läs mer

Lördag-söndag den 16-17 mars öppnas portarna för den 18:e mässan i

Lördag-söndag den 16-17 mars öppnas portarna för den 18:e mässan i Utställarprospekt 16-17 mars 2013 Rosvalla, Nyköping Lördag-söndag den 16-17 mars öppnas portarna för den 18:e mässan i ordningen! Välkommen att ställa ut! Temana är som tidigare är tre till antalet; Boende

Läs mer

Sponsringskoncept E. O N I B U W O R L D C U P B I A T H L O N Ö S T E R S U N D 2 0 1 2

Sponsringskoncept E. O N I B U W O R L D C U P B I A T H L O N Ö S T E R S U N D 2 0 1 2 Sponsringskoncept E. O N I B U W O R L D C U P B I A T H L O N Ö S T E R S U N D 2 0 1 2 Vision 2014 Världsledande i skidskytte! - vara bland de tre bästa landslagen och de tre bästa världscuparrangörerna

Läs mer

Norra Europas största fackmässor för hotell, restaurang, storkök, fast food, vin, öl, sprit och cider.

Norra Europas största fackmässor för hotell, restaurang, storkök, fast food, vin, öl, sprit och cider. Norra Europas största fackmässor för hotell, restaurang, storkök, fast food, vin, öl, sprit och cider. 26 29 april 2016 Erbjudande! Boka plats på Vinordic eller GastroNord senast 31 mars 2015 så får du

Läs mer

ÄR DU PÅ PLATS när Sveriges offentliga beslutsfattare MÖTS?

ÄR DU PÅ PLATS när Sveriges offentliga beslutsfattare MÖTS? ÄR DU PÅ PLATS när Sveriges offentliga beslutsfattare MÖTS? Utställarinformation 2016 LEDARSKAP i EKONOMI i HR 5 goda skäl till varför du bör vara på plats när de offentliga beslutsfattarna möts 1 En unik

Läs mer

Helsingborg Open 2015 - FAQ s

Helsingborg Open 2015 - FAQ s Helsingborg Open 2015 - FAQ s Följande frågor och svar är sammanställda för att informera besökare till Helsingborg Open. När spelas Helsingborg Open? o Helsingborg Open avgörs i vecka 36, 31:e augusti

Läs mer

Helsingborg Open - FAQ s

Helsingborg Open - FAQ s Helsingborg Open - FAQ s Följande frågor och svar är sammanställda för att informera både medlemmar i Vasatorps Golfklubb och övriga funktionärer under Helsingborg Open. När spelas Helsingborg Open? o

Läs mer

Välkommen till Entreprenad Expo 25-27 september!

Välkommen till Entreprenad Expo 25-27 september! Välkommen till Entreprenad Expo 25-27 september! Nedan följer information som är bra att känna till inför och under mässdagarna. Kontaktpersoner Fredrik Nyström, producent, 073-736 05 68, fredrik.nystrom@mentoronline.se

Läs mer

PRAKTISK INFORMATION 18-20 SEPTEMBER 2015 ARENA SKÖVDE

PRAKTISK INFORMATION 18-20 SEPTEMBER 2015 ARENA SKÖVDE PRAKTISK INFORMATION 18-20 SEPTEMBER 2015 ARENA SKÖVDE Vecka 25 Monternummer & Inloggningsuppgifter mailas till monteransvarig Fyll i dina företagsuppgifter på vår hemsida genom att logga in på www.villafamiljen.se.

Läs mer

Sponsorpaket Utställare 17-18 april 2016

Sponsorpaket Utställare 17-18 april 2016 Sponsorpaket Utställare 17-18 april 2016 Nordic-mässan 2014 initierade Sociala Tjänstehundar i Sverige AB DAI Djur Assisteradeinventioner, som ett pilotprojekt för att skapa en mötesplats och plattform

Läs mer

24-27 september 2009 MÄSSTIDER

24-27 september 2009 MÄSSTIDER 24-27 september 2009 MÄSSTIDER In- & Utflyttning Öppettider Godstransporter Beställningar bör vara oss tillhanda senast: Fredag 21 augusti Vi reserverar oss för slutförsäljning. Beställningar Beställningar

Läs mer

RESE GOLF FRILUFTS MÄSSA UPPSALA

RESE GOLF FRILUFTS MÄSSA UPPSALA RESE GOLF FRILUFTS MÄSSA UPPSALA Fyrishov 19-20 oktober 2013 Tre spännande mässor på samma plats vid samma tidpunkt! Resemässa - Golfmässa - Friluftsmässa Vill du möta tusentals människor som är intresserade

Läs mer

Grundutbildning Kapster & Nextep Öland 20-22 Mars

Grundutbildning Kapster & Nextep Öland 20-22 Mars Grundutbildning Kapster & Nextep Öland 20-22 Mars Känner du att du vill kunna använda mer funktioner i Kapster eller Nextep? Vi hjälper dig att använda programmet för att du ska kunna få mer tid över till

Läs mer

Välkommen till ett nytt mässår!

Välkommen till ett nytt mässår! mässan där dina kunder bygger och bor Välkommen till ett nytt mässår! 2011 arrangerar vi nio nya bomässor i Sverige. Vi är en av Skandinaviens största aktörer och har visat att vårt koncept är en säker

Läs mer

SecurityWorld konferensen och mötesplatsen för affärer och it-säkerhet

SecurityWorld konferensen och mötesplatsen för affärer och it-säkerhet SecurityWorld & TechDemo är två arrangemang inom säkerhetsområdet som den 2 september kraftsamlar till årets största mötesplats för it-säkerhet. Seminariet är ett samarbete mellan som dagligen bevakar

Läs mer

Läkarnas mötesplats för fortbildning MEDICINSKA RIKSSTÄMMAN

Läkarnas mötesplats för fortbildning MEDICINSKA RIKSSTÄMMAN Läkarnas mötesplats för fortbildning MEDICINSKA RIKSSTÄMMAN STOCKHOLM WATERFRONT CONGRESS CENTRE 5-6 DECEMBER 2013 MEDICINSKA RIKSSTÄMMAN Läkarnas årliga mötesplats för fortbildning 70- årsjubileum Välkommen

Läs mer

2015 PRINT. Uppslag Baksida Helsida Halvsida Kvartsida. 410 x 286 205 x 261 205 x 286 160 x 120

2015 PRINT. Uppslag Baksida Helsida Halvsida Kvartsida. 410 x 286 205 x 261 205 x 286 160 x 120 2015 PRINT Affärsresenären Affärsresenären är Sveriges största och äldsta tidning för affärsresenärer. Magasinet finns där affärsresenärerna finns: på flygplatser, tåg och längs våra vägar. Personer som

Läs mer

INBJUDAN TILL STUDENT DAY FREDAG 22 MARS

INBJUDAN TILL STUDENT DAY FREDAG 22 MARS INBJUDAN TILL STUDENT DAY FREDAG 22 MARS För att ge studenter en extra möjlighet att lära om branschen anordnar TUR ett speciellt seminarieprogram med intressanta föreläsare från olika delar av branschen.

Läs mer

Utställarinformation 2014. ÄR DU på plats när Sveriges offentliga beslutsfattare MÖTS?

Utställarinformation 2014. ÄR DU på plats när Sveriges offentliga beslutsfattare MÖTS? Utställarinformation 2014 ÄR DU på plats när Sveriges offentliga beslutsfattare MÖTS? 5 goda skäl till varför du bör vara på plats när de offentliga beslutsfattarna möts 1 Kommunicera ditt budskap direkt

Läs mer

Välkommen som samarbetspartner!

Välkommen som samarbetspartner! Välkommen som samarbetspartner! VISIT ROSLAGEN 2014 Varför bör jag delta aktivt i Visit Roslagens arbete och synas med mitt företag på www.roslagen.se? VISIT ROSLAGEN Välkommen! Visit Roslagen välkomnar

Läs mer

INTRESSERAD AV OFFENTLIGA AFFÄRER MEN SVÅRT ATT FÅ UT DITT BUDSKAP? VI HAR LÖSNINGEN!

INTRESSERAD AV OFFENTLIGA AFFÄRER MEN SVÅRT ATT FÅ UT DITT BUDSKAP? VI HAR LÖSNINGEN! INTRESSERAD AV OFFENTLIGA AFFÄRER MEN SVÅRT ATT FÅ UT DITT BUDSKAP? VI HAR LÖSNINGEN! Utställarinformation 2016 2016 Upphandlingsdagarna är Sveriges största årliga konferens och mötesplats för de som berörs

Läs mer

LIDINGÖ NYA SPORTMÄSSA 2014

LIDINGÖ NYA SPORTMÄSSA 2014 Välkommen till årets upplaga av LIDINGÖ NYA SPORTMÄSSA 2014 26-28 september Som arrangör av världens största terränglopp erbjuder vi människor och näringsidkare en spännande mötesplats för träning och

Läs mer

Vi välkomnar dig som partner 2014

Vi välkomnar dig som partner 2014 Vi välkomnar dig som partner 2014 Ett partnerskap som bygger på hjärta och hjärna. Som partner till IFK Göteborg erbjuder vi dig och ditt företag en fantastisk möjlighet att stärka ert nätverk, både i

Läs mer

Clustret i Stockholm AB, Telegrafberget/Skarpövägen 22, 132 38 Saltsjö-Boo Tel: 08-658 29 23, Fax: 08-658 22 36, E-post: linda@clustret.

Clustret i Stockholm AB, Telegrafberget/Skarpövägen 22, 132 38 Saltsjö-Boo Tel: 08-658 29 23, Fax: 08-658 22 36, E-post: linda@clustret. Offert - Sammanställning Projekt Privatarrangemang Datum 2013-04-27, lördag Starttid 18:00, middag startar 19:00 Sluttid 01:00 Offertdatum 2013-01-09 11:25 Kund Telefon Mail Camilla Rosell Clustrets ref

Läs mer

del av mässan Reise + Camping I bästa sällskap. 24. 28. februari 2016 www.skandinavienwelt.de

del av mässan Reise + Camping I bästa sällskap. 24. 28. februari 2016 www.skandinavienwelt.de del av mässan Reise + Camping I bästa sällskap. 24. 28. februari 2016 www.skandinavienwelt.de Välkommen! Därför bör du vara med: Enastående kombination: Genom samarbete av två starka parters, Nordis Verlag

Läs mer

VÄLKOMMEN PÅ UTSTÄLLARMÖTE INFÖR MÄSSORNA PERSONAL & CHEF OCH MÖTEN & EVENTS 18-19 FEBRUARI

VÄLKOMMEN PÅ UTSTÄLLARMÖTE INFÖR MÄSSORNA PERSONAL & CHEF OCH MÖTEN & EVENTS 18-19 FEBRUARI VÄLKOMMEN PÅ UTSTÄLLARMÖTE INFÖR MÄSSORNA PERSONAL & CHEF OCH MÖTEN & EVENTS 18-19 FEBRUARI Agenda för mötet easyfairs marknadsföring inför mässorna Enkla knep i er marknadsföring inför mässorna Vilka

Läs mer

EXPO XTRA MARKNADSFÖRINGSYTOR OCH REKLAMPLATSER PÅ KISTAMÄSSAN EKOBYGG 30 SEPTEMBER - 1 OKTOBER 2015. www.ekobyggmassan.com

EXPO XTRA MARKNADSFÖRINGSYTOR OCH REKLAMPLATSER PÅ KISTAMÄSSAN EKOBYGG 30 SEPTEMBER - 1 OKTOBER 2015. www.ekobyggmassan.com EXPO XTRA MARKNADSFÖRINGSYTOR OCH REKLAMPLATSER PÅ KISTAMÄSSAN EKOBYGG 30 SEPTEMBER - 1 OKTOBER 2015 KISTAMÄSSAN - MÖJLIGHETERNAS ARENA 20 15 På Kistamässan anstränger vi oss för att skapa bästa möjliga

Läs mer

Expo Xtra. Marknadsföringsytor och reklamplatser på Kistamässan. www.signochprintscandinavia.se

Expo Xtra. Marknadsföringsytor och reklamplatser på Kistamässan. www.signochprintscandinavia.se Expo Xtra Marknadsföringsytor och reklamplatser på Kistamässan Kistamässan - Möjligheternas Arena På Kistamässan anstränger vi oss för att skapa bästa möjliga förutsättningar för det personliga mötet;

Läs mer

50- o 60-talen är aktuella, liksom studiebesök på Länsmuseet. Matlagning-boule-canasta. Det blir Lucia i år också!

50- o 60-talen är aktuella, liksom studiebesök på Länsmuseet. Matlagning-boule-canasta. Det blir Lucia i år också! Höstens program 2015 Gävle Vi har hört dom förut - men dom kommer igen Två Gävle-kändisar som har mycket att berätta! 50- o 60-talen är aktuella, liksom studiebesök på Länsmuseet. Matlagning-boule-canasta.

Läs mer

Chokladsalongen. Inbjudan! Chokladfest för livsnjutare 14-15 september 2013

Chokladsalongen. Inbjudan! Chokladfest för livsnjutare 14-15 september 2013 Chokladsalongen Välkommen till den årliga chokladfesten med passion och smakupplevelser för alla läckergommar! Chokladfest för livsnjutare 14-15 september 2013 Askersund Chokladprovningar Mässa Utställningar

Läs mer

SWEDISH OPEN SQUASH 09

SWEDISH OPEN SQUASH 09 SWEDISH OPEN SQUASH 09 Avgörs på fyrglasbanan i Linköpings Sporthall 5-8 februari. Kvalspel Linköping Squash Center och Norrköping Squashcenter.net 3-4 februari. Världens proffs är eniga Case Swedish Open

Läs mer

Du som har bokat monterpaket gör färg- och möbelval på www.saco.se/utstallare/malmo - se Info för bokade utställare

Du som har bokat monterpaket gör färg- och möbelval på www.saco.se/utstallare/malmo - se Info för bokade utställare PRAKTISKT/TEKNISK INFORMATION INFÖR SACO STUDENTMÄSSA PÅ MALMÖMÄSSAN 21-22 NOVEMBER 2014 Ansvariga Saco, arrangör Sandra Wahlgren Tfn: 070-7337188 E-post:sandra.wahlgren@saco.se www.saco.se/sacomassor

Läs mer

Smukke Baghave Danmark 2015

Smukke Baghave Danmark 2015 Smukke Baghave Danmark 2015 SKÅNE KØBENHAVNS SMUKKE BAGHAVE Vi marknadsför Skåne under konceptet Skåne Københavns Smukke Baghave. Målgruppen är WHOPS Geografiskt fokus Själland Skånes dragningskraft är

Läs mer

Borås Lokala Mässa i UF-företagande

Borås Lokala Mässa i UF-företagande Borås Lokala Mässa i UF-företagande Viktig information till utställande UF-företag Den 31 januari är det dags för Borås lokala mässa Mässan för alla UF-företag i Borås. Mässan kommer att hållas i Skokanonens

Läs mer

8-10 MAJ 2015. www.fitnessgalan.com

8-10 MAJ 2015. www.fitnessgalan.com 8-10 MAJ 2015 F I T N E S S www.fitnessgalan.com FITNESSGALAN I KORTHET Europas mest prestigefyllda fitness- hälso- och skönhetsevent! Globen - Stockholm Globen! Världens största sfäriska byggnad som gästas

Läs mer

En vanlig vecka i MalMö

En vanlig vecka i MalMö En vanlig vecka i Malmö Foto: Eva Klamméus I början av april 2006 sändes brev och enkät till ideella och kommersiella arrangörer inom kultur- nöjes- och idrottslivet i Malmö. Syftet med undersökningen

Läs mer

Cinderellas evenemangsdäck. Tänk i nya banor och upptäck en mötesplats utöver det vanliga

Cinderellas evenemangsdäck. Tänk i nya banor och upptäck en mötesplats utöver det vanliga Cinderellas evenemangsdäck Tänk i nya banor och upptäck en mötesplats utöver det vanliga www.vikingline.se Se möjligheterna! I en tid när efterfrågan på rymliga mötesplatser ökar kan vi presentera ett

Läs mer

EKONOMI, HANDEL & ADMINISTRATION. Inbjudan till vårens inspirationsträff! GRÄNSLÖST LÄRANDE

EKONOMI, HANDEL & ADMINISTRATION. Inbjudan till vårens inspirationsträff! GRÄNSLÖST LÄRANDE EKONOMI, HANDEL & ADMINISTRATION Inbjudan till vårens inspirationsträff! GRÄNSLÖST LÄRANDE Välkommen till Libers och Vismas inspirationsträff i entreprenörskap! Förberedelserna för att möta GY2011 är i

Läs mer

Unionen-Seniorerna Sydväst Helsingborg HÖSTPROGRAM 2015

Unionen-Seniorerna Sydväst Helsingborg HÖSTPROGRAM 2015 Unionen-Seniorerna Sydväst Helsingborg HÖSTPROGRAM 2015 Kära Unionen-Senior! Välkommen till en ny termin! Vi hoppas att du ska finna höstens program attraktivt! Fredriksdals köksträdgård Utfärd till Wanås

Läs mer

Fira 10-års jubileum

Fira 10-års jubileum En tredagars publikmässa i Karlstad Fira 10-års jubileum tillsammans med oss Hej och välkommen! 21-23 mars 2014 Varmt välkommen till Karlstad 21-23 mars 2014. Under tre dagar fyller vi för 10:e gången

Läs mer

ARRANGÖRER OCH AKTÖRER

ARRANGÖRER OCH AKTÖRER BAKGRUND VARFÖR Ryssland är en av de fyra mest strategiskt viktiga marknaderna för Sverige och Sveriges utrikeshandel med Ryssland växer snabbt men från en låg nivå i absoluta termer (14:e plats bland

Läs mer

Utställarerbjudande för Microsoft TechDays 2011

Utställarerbjudande för Microsoft TechDays 2011 Utställarerbjudande för Microsoft TechDays 2011 Örebro 29-30 mars 2011 Vad är TechDays? TechDays är Microsofts största konferens i Sverige för de som arbetar med Microsofts produkter, plattform och lösningar.

Läs mer

Få en försmak. av Danmarks mat skafferi

Få en försmak. av Danmarks mat skafferi Få en försmak av Danmarks mat skafferi 16 18 mars 2014 1 6-1 8 0 3 1 4 Välkommen till FOODEXPO Så var det matdags! Mat för gourmander och gourmeter, för nyfikna och kräsna, för hälsointresserade och miljömedvetna.

Läs mer

THS Näringsliv våren 2014

THS Näringsliv våren 2014 Produktportfölj THS Näringsliv våren 2014 Plattformen mellan företag och KTHs studenter www.thsnaringsliv.se THS Näringsliv THS Näringsliv är Tekniska Högskolans Studentkårs centrala organ för näringslivsverksamhet.

Läs mer

Produktkatalog CHARM 2015

Produktkatalog CHARM 2015 Produktkatalog CHARM 2015 Innehåll Våra paket 1 Ingår i alla paket 3 Överblick paket 4 Tillval 5 Tillval event 7 Tillval marknadsföring 12 Välkommen till CHARM 2015! Tack så mycket för Er anmälan till

Läs mer

Gotland On Tour. Gotland On Tour AB. JULSHOW - 2014 - Special. Evenemangssamarbete:

Gotland On Tour. Gotland On Tour AB. JULSHOW - 2014 - Special. Evenemangssamarbete: Evenemangssamarbete: Kulturföreningen Gotland On Tour med firma Gotland On Tour AB Vad kan ett samarbete med oss bestå av och vad kan det ge för fördelar till ditt evenemang??? JULSHOW - 2014 - Special

Läs mer

Offert Kontur Konferens/Praktikertjänst

Offert Kontur Konferens/Praktikertjänst Vi på Hotel Riverton ser framemot möjligheten att få hälsa Er välkomna! Hotel Riverton är ett fyrstjärnigt affärs- och konferenshotell och hos oss finner du en av Göteborgs största konferensanläggningar

Läs mer

swedish taste konferenser

swedish taste konferenser swedish taste konferenser swedish taste konferenser Välkommen att konferera mitt i Göteborg; vi erbjuder ljusa och trevliga lokaler i det gamla Hasselbladhuset med utsikt över hamnen. Vi har konferenspaket

Läs mer

23-26 oktober Svenska Mässan, Göteborg MÄSSTIDER

23-26 oktober Svenska Mässan, Göteborg MÄSSTIDER 23-26 oktober, Göteborg MÄSSTIDER In- & Utflyttning Öppettider Godstransporter Tekniska beställningar skall vara oss tillhanda senast: Måndag 8/10 Vi reserverar oss för slutförsäljning. Beställningar Beställningar

Läs mer

Kistamässan, 20-21 november 2015. B O BostadsrättsMässan EXPO XTRA. Marknadsföringsytor och reklamplatser på Kistamässan. www.bostadsrattsmassan.

Kistamässan, 20-21 november 2015. B O BostadsrättsMässan EXPO XTRA. Marknadsföringsytor och reklamplatser på Kistamässan. www.bostadsrattsmassan. 2015 Kistamässan, 20-21 november 2015 B O BostadsrättsMässan EXPO XTRA Marknadsföringsytor och reklamplatser på Kistamässan KISTAMÄSSAN - MÖJLIGHETERNAS ARENA På Kistamässan anstränger vi oss för att skapa

Läs mer

Utställningsinformation Fastighetsmässan 2015. Inflyttning Utflyttning Öppettider Godstransporter

Utställningsinformation Fastighetsmässan 2015. Inflyttning Utflyttning Öppettider Godstransporter Utställningsinformation Fastighetsmässan 2015 Inflyttning Utflyttning Öppettider Godstransporter God planering premieras Det är viktigt för oss att ni vid ert deltagande på Svenska Mässan får bästa service.

Läs mer