Nu skapar vi en ännu bättre arena för att göra affärer, driva frågor, skapa opinion och inspirera varandra.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Nu skapar vi en ännu bättre arena för att göra affärer, driva frågor, skapa opinion och inspirera varandra."

Transkript

1

2 Vart är vi på väg? Nu skapar vi en ännu bättre arena för att göra affärer, driva frågor, skapa opinion och inspirera varandra.

3 Vart är vi på väg? Vi delar upp TUR 2012 i tre delar Networking Day onsdag Träffa branschen, nätverka, boka möten, se vart trenderna leder och umgås. Trade Days torsdag-fredag Träffa dina kunder, säljare och köpare, gör affärer och stärk ditt varumärke. Public Days fredag-söndag Träffa en alltmer resande publik, visa erbjudanden och sälj dina deals, produkter och resor.

4 Vart är vi på väg? - Program TUR 2012 Networking Day Trade Days Public Days ONSDAG 21 MARS TORSDAG 22 MARS FREDAG 23 MARS LÖRDAG 24 MARS SÖNDAG 25 MARS Tillväxtdagen Global Point Golvkonferens Global Point Golvkonferens Lounge of Good Taste Nya tävlingar: Skattjakten Nya tävlingar: Skattjakten FuTURe Lounge of Good Taste Lilla scenen Lilla scenen MatchmakingApp Spännande reseberättelser Spännande reseberättelser Connect Welcome Reception MatchmakingApp Seminarier Montrar Seminarier Montrar Deals Deals Underhållningsscener Lilla scenen Deals Underhållningsscener Lilla scenen Underhållningsscener Lilla scenen Studentseminarier

5 Networking Day Tillväxtdagen FuTURe framtidsseminarie: Vart är vi på väg? Connect Welcome Reception

6 Networking Day - Vart är vi på väg? Tillväxtdagen arrangemang inom ramen för TRIP Turistnäringens Utvecklingscenter regionalpolitiker, näringsliv och besöksnäring diskuterar avgörande frågor för branschen, så som finansiering, entreprenörskap och tillgänglighet information om programmet kommer att finnas på TUR.se Plats: H1+H2 Pris: Fri entré Deltagare: Näringsliv, politiker, beslutsfattare m fl Kontaktperson: Helena Engdahl - RTS Mail:

7 Networking Day - Vart är vi på väg? FuTURe Framtidsseminarium ; Vart är vi på väg? Per G Braathen, ägare av Braganza AS där bland annat Malmö Aviation, Ticket Travel Group, Sverigeflyg m.fl. ingår Jan Carlzon, legendaren som tidigare var VD för bl.a. SAS, Vingresor och Linjeflyg Rabbe Grönblom, grundare av Finlands största pizzakedja KotiPizza, färjerederiet RG Line och hotellkedjan Omena Hotels Petter Stordalen, entreprenör och grundare av bland annat Nordic Choice Hotels I samarbete med Reseguiden Samtalsforum inkl. kaffe, smörgås, ett glas mousserande vin samt entré till Welcome Reception. Plats: Kongresshallen Kl :45 Pris: Mer info kommer inom kort. Begränsat antal platser Kontaktperson: Louise Isberg - FIN-S Tel: Mail:

8 Networking Day - Vart är vi på väg? Connect på Connect möts köpare och säljare för att boka affärsmöten under TUR-dagarna köpare från Sverige, Norge, Danmark, Finland och Ryssland bjuds in till TUR 2012 en sammanställning av köparnas intresseområden finns tillgänglig Plats: H-hallen Pris: Fri entré för ANTORmedlemmar och deras samutställare. Övriga betalar SEK 1000 Deltagare: Köpare, turoperatörer, resebyråer, agenter mfl Säljare: Utställare på TUR 2012

9 Networking Day - Vart är vi på väg? Welcome Reception TUR 2012 s officiella mingelkväll för utställare och deltagare på Tillväxtdagen och FuTURe dryck och tilltugg underhållning Plats: Kongresshallen Pris: Fri entré för utställare och deltagare på Tillväxtdagen och FuTURe.

10 Trade Days - Nyheter Torsdag samt fredag Ny hallayout Global Point Lounge of Good Taste Lilla scenen MatchmakingApp Seminarier Dagvärd/ Restaurangvärd Golvkonferera

11 Trade Days - Vart är vi på väg? Ny hall layout: Plan 1 Lounge of Good Life

12 Trade Days - Vart är vi på väg? Ny hall layout: Plan 2

13 Global Point 300 m 2 lounge mitt i C-hallen hyr ståbord, matbord eller sittgrupp under minst tre timmar och bjud in dina kunder i hyran ingår plats i mässkatalogen Plats: Mitt i C-hallen. Torsdag-söndag Pris för 3-timmars hyra: 1 sittgrupp för 4 pers: SEK ståbord: SEK matbord för 8 pers: SEK Gå till prislistan och se flera erbjudanden för Global Point. Tillkommer grundavgift + försäkring om SEK 6200 som bl a ger plats i mässkatalogen

14 Global Point - Vart är vi på väg?

15 Lounge of Good Taste Mat & Dryck tematorg med fokus på mat & dryck exponera er i en snygg miljö mitt i B-hallen endast 150 bokningsbara kvadratmeter samma monterpris som övriga montrar Lounge of Good Taste Plats: Mitt i B-hallen. Torsdag-söndag mars Pris: Se monterpriser

16 Trade Days - Vart är vi på väg? Bli exklusiv dagvärd under en dag på TUR exponering i form av roll-ups i entré 2 och 5, 2 st i varje entré (produktion ingår ej) möjlighet att låta egen personal dela ut frukostkuponger i alla entréer (2, 5, 8) servering av kaffe och fralla sker i alla cafeér artikel i mässtidningen, distribueras till ca besökare artikel i ett av TUR s nyhetsbrev under 2012 exponering på projektor i entré 5 (huvudentré) här visas en rullande presentation av er tillsammans med TUR 2012 och dagens mässprogram som dagvärd har ni en egen markering (linje i valfri färg) som leder från entré 5 (huvudentrén) till er monter en timmas tid på underhållningsscenen + en timmas tid i konferenslokal på plan 1 exponering av dagvärd på TUR.se Plats: TUR 2012 (torsdag, fredag, lördag eller söndag) Pris: SEK Moms och reklamskatt med 8% tillkommer. Kontaktperson: Per Magnusson Tel: Mail:

17 Trade Days - Vart är vi på väg? Restaurangvärd under en dag Bordsryttare placeras ut på varje restaurangbord i anläggningen (Mix, Estrad & Cafeér/Lounger i mässhallen) Plats: TUR 2012 (torsdag, fredag, lördag eller söndag) Pris: SEK /dag (produktion ingår ej) Kontaktperson: Per Magnusson Tel: Mail:

18 Trade Days - Vart är vi på väg? Golvkonferera vi bygger konferenslokal mitt i mässan hyr lokalen per timme plats för max 150 personer du har tillgång till PA-anläggning, scen, parkettsittning, projektor och duk, dator och tekniker Plats: Plan 1 Pris: SEK 5000 /tim Kontaktperson: Jessica Santesson Tel: Mail:

19 Trade Days - Vart är vi på väg? Lilla Scenen en mindre scen, ca 7-8 m 2 tala till branschen eller allmänheten hyrs per 20 minuters slot program vid scenen tillgång till PA-anläggning, projektor och duk Plats: Plan 1 Torsdag-söndag mars Pris: SEK 2500/20min Kontaktperson: Jessica Santesson Tel: Mail:

20 Trade Days - Vart är vi på väg? MatchmakingApp fackbeökare får tillgång till matchmaking via dator eller mobil besökare kan boka möten med utställare och andra besökare som registrerat sig med som utställare kan du boka möten med fackbesökare som anslutit sig till MatchmakingAppen Pris: Ingår i entréavgiften Deltagare: De besökare som accepterar mötesfunktionen och de utställare som registrerats med personlig adress Kontaktperson: Jessica Santesson Tel: Mail:

21 Trade Days - Vart är vi på väg? Seminarier ett viktigt sätt att attrahera besökare till mässan kostnadsfria och öppna för alla utgår från - Vart är vi på väg? möjlighet till ny kunskap och stor inspiration Plats: Plan 2 Kontaktperson: Konferensbokningen Tel: Mail: ta kontakt med vår konferensbokning

22 Som om inte allt detta var nog. I år ska vi tillsammans med er skapa ännu bättre publikdagar! Här kommer några idéer som vi vill ha er hjälp med att förverkliga:

23 Public Days Nyheter för TUR 2012! Fredag från kl , hela lördagen samt söndagen Deals mässerbjudanden Nya tävlingar för barn Underhållningsscener Entré redan från fredag kl Reseberättelser Läs mer om nyheterna

24 Public Days - Vart är vi på väg? Sälj dina bästa deals tjäna och spara pengar möjlighet att sälja deals på Skandinaviens största resemässa gratis exponering i TUR:s kanaler (annonser, web, sociala medier) besökarna köper dina deals i din monter, du träffar kunder och bygger ditt varumärke! Kontaktperson: Farhad Kakavand Tel: Mail:

25 Public Days - Vart är vi på väg? SkattTURen kul skattjakt för barn som besöker mässan var med som sponsor genom att ha en av skatterna i din monter öppnar upp för nya kundrelationer ökar trafiken till din monter genom att engagera dig och sponsra tävlingen får du gratis annonsutrymme och stärker ditt varumärke. Kontaktperson: Farhad Kakavand Tel: Mail:

26 Public Days - Vart är vi på väg? Underhållningscener scen på plan 1, ca 40 kvm scen på plan 2, ca 30 kvm kan hyras i max två entimmarsblock per utställare och dag här finns ljud och ljus för alla slags uppträdanden + tekniker ett fantastiskt sätt att bjuda på upplevelser utöver det vanliga Plats: Plan 1 och plan 2 Pris: SEK /tim Kontaktperson: Jessica Santesson Tel: Mail:

27 Public Days - Vart är vi på väg? Lilla Scenen en mindre scen, ca 7-8 m 2 tala med branschen eller allmänheten hyr timme för timme program vid scenen tillgång till PA-anläggning, projektor och duk Plats: Plan 1 Torsdag-söndag mars Pris: SEK 2500 /tim Kontaktperson: Jessica Santesson Tel: Mail:

28 Public Days - Vart är vi på väg? Reseberättelser ett viktigt sätt att attrahera besökare till mässan kostnadsfritt och öppet för alla i mån av plats utgår från - Vart är vi på väg? möjlighet till ny kunskap och stor inspiration Plats: Plan 2 Pris: Fri entré

29 Public Days - Vart är vi på väg? Har du andra idéer? Kul! Vi lyssnar gärna och hjälper till med det vi kan. Kontakta oss

30 God TUR! Vill du veta mer om våra nya erbjudanden och dess priser, klicka här Följ oss på TUR.se!

FuTURe-tåg Stockholm-Göteborg X2000 Onsdag 21 mars avresa ca 09.30 Inkl. frukost och TUR-entrébiljett (mer info inom kort)

FuTURe-tåg Stockholm-Göteborg X2000 Onsdag 21 mars avresa ca 09.30 Inkl. frukost och TUR-entrébiljett (mer info inom kort) Prislista TUR 2012 Access FuTURe Framtidsseminarium onsdag 15.30-17.45 Samtalsforum inkl. kaffe, smörgås, bubbel samt entré till Welcome Reception kl.19.00-21.00 (mer info inom kort) FuTURe-tåg Stockholm-Göteborg

Läs mer

Prislista TUR 2013 Montrar/Medverkan

Prislista TUR 2013 Montrar/Medverkan Prislista TUR 2013 Montrar/Medverkan Montrar/Medverkan - 21-24 mars Platshyra 12-100 m2 SEK 1 790/m2 EUR 205 /m2** 101- m2 SEK 1 650/m2 EUR 179 /m2** EUR 631** EUR 138 ** Ekonomipaket Inkl. golvyta (max

Läs mer

TUR 22-23 mars, enbart publikdagar Lördag (09.00-18.00) Söndag (10.00-17.00) 22-23 mars

TUR 22-23 mars, enbart publikdagar Lördag (09.00-18.00) Söndag (10.00-17.00) 22-23 mars Montrar/Medverkan - Vilka målgrupper vill ni möta? Välj de dagar som passar er medverkan bäst. TUR 20-23 mars, både fackdagar och publikdagar. Torsdag - söndag TUR 20-21mars, Trade Pavilion B2B enbart

Läs mer

TUR 22-23 mars, enbart publikdagar Lördag (09.00-18.00) Söndag (10.00-17.00) 22-23 mars

TUR 22-23 mars, enbart publikdagar Lördag (09.00-18.00) Söndag (10.00-17.00) 22-23 mars Montrar/Medverkan - Vilka målgrupper vill ni möta? Välj de dagar som passar er medverkan bäst. TUR 20-23 mars, både fackdagar och publikdagar. Torsdag - söndag TUR 20-21mars, Trade Pavilion B2B enbart

Läs mer

Exponerings- och aktivitetsmöjligheter TUR 2015

Exponerings- och aktivitetsmöjligheter TUR 2015 Exponerings- och aktivitetsmöjligheter TUR 2015 Sida 1 av 8 Innehåll Exponeringsmöjligheter...3 Huvudentré 5...3 Entrédörrar 5...3 Exponeringsmöjligheter i marmorgång...3 Dela ut påsar vid entré 5...4

Läs mer

Sida 1 av 10. Alla priser är exkl. moms Ev reklamskatt tillkommer Version 4. Uppdaterat: 2015-01-13

Sida 1 av 10. Alla priser är exkl. moms Ev reklamskatt tillkommer Version 4. Uppdaterat: 2015-01-13 Sida 1 av 10 Innehållsförteckning Prislista: Resemässa i Göteborg...4 Prislista: Scandinavian International Travel Meet...7 Prislista: Business Travel & Meetings Forum...8 Prislista: Sponsormöjligheter

Läs mer

företagsmässa 5.000 kr Älvdalen WOW! älvdalens HUVUDSPONSORER ARRANGÖRER ÄLVDALENS ISHALL 13-14 MAJ

företagsmässa 5.000 kr Älvdalen WOW! älvdalens HUVUDSPONSORER ARRANGÖRER ÄLVDALENS ISHALL 13-14 MAJ Boka monter och vinn 5.000 kr presentkort på s Sportcenter WOW! Har ni tänkt på hur bra vi är? En fantastiskt företagsam kommun, både historiskt och nu. Framtiden ser med andra ord ljus ut, för visst ska

Läs mer

Praktisk Information

Praktisk Information Praktisk Information 3-5 oktober 2014 1 september Praktisk information mailas till monteransvarig Gå in på www.harmoniochenergi.se under utställare och anmäl dina uppgifter. Det är de uppgifter som du

Läs mer

INBJUDAN TILL MITTIA SKOGS TRANSPORT LJUSDAL 14-15 AUGUSTI 2015 NORDENS STÖRSTA FACKMÄSSA INOM SKOGSTRANSPORT

INBJUDAN TILL MITTIA SKOGS TRANSPORT LJUSDAL 14-15 AUGUSTI 2015 NORDENS STÖRSTA FACKMÄSSA INOM SKOGSTRANSPORT INBJUDAN TILL MITTIA LJUSDAL 14-15 AUGUSTI 2015 NORDENS STÖRSTA FACKMÄSSA INOM 1 9 9 9-2 0 1 1 9 9 9-2 0 1 5 Möten mellan människor På mässan är den tunga frågan högaktuell Per-Arne Weglin p r o j e k

Läs mer

Varumärkesfrämjande. möjligheter. Årets viktigaste mässa för restaurangbranschen. Nordens största fastfood- & cafémässa

Varumärkesfrämjande. möjligheter. Årets viktigaste mässa för restaurangbranschen. Nordens största fastfood- & cafémässa Varumärkesfrämjande möjligheter Nordens största fastfood- & cafémässa Årets viktigaste mässa för restaurangbranschen 2 Guldpartner Som Guldpartner har du en unik möjlighet att markera din position på marknaden

Läs mer

Varumärkesfrämjande mervärdestjänster

Varumärkesfrämjande mervärdestjänster Kistamässan, Stockholm 18 & 19 mars 2015 Varumärkesfrämjande mervärdestjänster Tack vare hundratals utställare och en mässa som växer varje år, har mervärdestjänster blivit ett utmärkt sätt att skilja

Läs mer

TRAVEL&TASTE. Conventum Arena, Örebro 13 februari 2016. En mässa med resor och världens kök

TRAVEL&TASTE. Conventum Arena, Örebro 13 februari 2016. En mässa med resor och världens kök TRAVEL&TASTE Conventum Arena, Örebro 13 februari 2016 En mässa med resor och världens kök SMAKA PÅ VÄRLDEN! Ready for take off? Travel & Taste är mässan där du som utställare serverar dina besökare smaker

Läs mer

Conventum Arena, Örebro

Conventum Arena, Örebro TRAVEL&TASTE Boka monte Conventum Arena, Örebro Resemässa 14 februari i Örebro 201514 februari En mässa med resor och världens kök SMAKA PÅ VÄRLDEN! Lördagen den 14 februari 2015 går den tredje upplagan

Läs mer

En handelsplats och folkfest för alla

En handelsplats och folkfest för alla www.storanolia.se En handelsplats och folkfest för alla Välkommen till Sveriges största besöksmässa 6-14 augusti i Piteå. 100 000 besökare 500 utställare 400 mkr i omsättning Stora Nolia är Sveriges största

Läs mer

Varumärkesfrämjande sponsringsmöjligheter

Varumärkesfrämjande sponsringsmöjligheter Stockholm 2014 Kistamässan, Stockholm 15-16 oktober 2014 Varumärkesfrämjande sponsringsmöjligheter Tack vare hundratals utställare och en mässa som växer varje år, har sponsring blivit ett utmärkt sätt

Läs mer

Sponsringsmöjligheter

Sponsringsmöjligheter Svenska Mässan, Göteborg 2 & 3 april 2014 Sponsringsmöjligheter Tack vare att mässor är så starka arenor för marknadsföring har sponsring blivit ett utmärkt sätt att skilja sig från de andra och befästa

Läs mer

Inbjudan till utställning Svenska Demensdagarna 2016

Inbjudan till utställning Svenska Demensdagarna 2016 Inbjudan till utställning Svenska Demensdagarna 2016 19-20 maj på Svenska Mässan i Göteborg Välkommen som utställare till Svenska Demensdagarna 2016 i Göteborg OM KONFERENSEN Svenska Demensdagarna 2016

Läs mer

Anmälan. Övrig Mässinformation

Anmälan. Övrig Mässinformation Under en intensiv dag har du som utbildningsanordnare och arbetsgivare möjlighet att informera och inspirera framtidens arbetskraft. Fri entré för alla besökare. Anmälan Datum: Torsdag den 2 februari 2012

Läs mer

Varumärkesfrämjande mervärdestjänster

Varumärkesfrämjande mervärdestjänster 2015 MalmöMässan, Malmö 22-23 april 2015 Varumärkesfrämjande mervärdestjänster Tack vare hundratals utställare och en mässa som växer varje år, har mervärdestjänster blivit ett utmärkt sätt att skilja

Läs mer

Kistamässan, Stockholm 5 6 oktober 2016

Kistamässan, Stockholm 5 6 oktober 2016 Kistamässan, Stockholm 5 6 oktober 2016 Varumärkesfrämjande möjligheter Med hundratals utställare och en mässa som växer varje år är det viktigt att skilja sig från andra för att befästa sin ställning

Läs mer

Varumärkesfrämjande. möjligheter

Varumärkesfrämjande. möjligheter Varumärkesfrämjande möjligheter 2015 Tack vare hundratals utställare och en mässa som växer varje år, har extraexponering blivit ett utmärkt sätt att skilja sig från de andra och befästa sin ställning

Läs mer

easyfairs VAS-tjänster

easyfairs VAS-tjänster easyfairs VAS-tjänster Mervärdestjänster som ökar din exponering på mässan Bild/logo på mässans registrering online 50 % av besökarna förhandsregistrerar sig till mässan via mässans registreringssajt.

Läs mer

92% Barnens Vän. Möt en köpstark. Barnvagnstestbana. Sveriges mest tongivande barnmässa 15-17 april 2011, Svenska Mässan Göteborg

92% Barnens Vän. Möt en köpstark. Barnvagnstestbana. Sveriges mest tongivande barnmässa 15-17 april 2011, Svenska Mässan Göteborg Möt en köpstark och intresserad målgrupp Barnvagnstestbana succén fortsätter Barnens Vän vi belönar hjältar med ett nytt pris 92% av besökarna skulle rekommendera andra att besöka Baby & Barn Källa: Detector

Läs mer

EXPONERA DITT VARUMARKE I RATT KANALER

EXPONERA DITT VARUMARKE I RATT KANALER EXPONERA DITT VARUMARKE I RATT KANALER MALMÖMÄSSAN 26 & 27 APRIL 2 Mikael Johansson, Sales Executive T 031 89 41 05, mikael.johansson@easyfairs.com Med hundratals utställare och en mässa som växer varje

Läs mer

Mässan med allt fokus på lätta arbetsfordon!

Mässan med allt fokus på lätta arbetsfordon! UTSTÄLLARINBJUDAN Mässan med allt fokus på lätta arbetsfordon! 16 17 oktober 2013 UTSTÄLLARINBJUDAN Bilar som Jobbar rullar nu in på Stockholmsmässan Efter en succéartad premiär 2011 på Infra City tar

Läs mer

Praktisk Information. 27-29 september 2013

Praktisk Information. 27-29 september 2013 3 mässor under 1 tak 2013 Praktisk Information 27-29 september 2013 16 augusti Monternummer mailas till monteransvarig Gå in på www.sydevent.se/monter och anmäl dina uppgifter. Det är de uppgifter som

Läs mer

Parallella arrangemang. Norra Europas största fackmässa för hotell, restaurang och storkök

Parallella arrangemang. Norra Europas största fackmässa för hotell, restaurang och storkök Parallella arrangemang Norra Europas största fackmässa för hotell, restaurang och storkök erbjudande! Mässan du inte vill missa Boka plats på GastroNord eller Vinordic senast 31 maj 2013 så får du Affärspaketet

Läs mer

Varumärkesfrämjande sponsringsmöjligheter

Varumärkesfrämjande sponsringsmöjligheter Varumärkesfrämjande sponsringsmöjligheter 29 30 mars 2017 Malmömässan Malmö Med hundratals utställare och en mässa som växer varje år är det viktigt att skilja sig från andra för att befästa sin ställning

Läs mer

Höst EXPOXTRA. Marknadsföringsytor och reklamplatser på Kistamässan. Höst 2015. I samarbete med. www.promotionmassanhost.se

Höst EXPOXTRA. Marknadsföringsytor och reklamplatser på Kistamässan. Höst 2015. I samarbete med. www.promotionmassanhost.se 1813-15 -20 AUGUSTI, JANUARI, KISTAMÄSSAN, STOCKHOLM STOCKHOLM Höst 2015 EXPOXTRA Marknadsföringsytor och reklamplatser på Kistamässan Höst 2015 I samarbete med KISTAMÄSSAN - MÖJLIGHETERNAS ARENA Promotionmässan

Läs mer

Sundsvalls NYA Inspirationsmässa NORDICHALLEN, Gärdehov 22-24 April

Sundsvalls NYA Inspirationsmässa NORDICHALLEN, Gärdehov 22-24 April Sundsvalls NYA Inspirationsmässa NORDICHALLEN, Gärdehov 22-24 April 01 Sundsvalls NYA Inspirationsmässa NORDICHALLEN, Gärdehov 22-24 April Du Syns AB Mittevent har skapat en ny inspirationsmässa utefter

Läs mer

Sundsvalls NYA Inspirationsmässa NORDICHALLEN, Gärdehov 22-24 April 2016

Sundsvalls NYA Inspirationsmässa NORDICHALLEN, Gärdehov 22-24 April 2016 Sundsvalls NYA Inspirationsmässa NORDICHALLEN, Gärdehov 22-24 April 2016 01 Sundsvalls NYA Inspirationsmässa NORDICHALLEN, Gärdehov 22-24 April 2016 Du Syns AB Mittevent har skapat en ny inspirationsmässa

Läs mer

Fälttävlan och Lantlivsmässa 17-18 Maj 2014

Fälttävlan och Lantlivsmässa 17-18 Maj 2014 Fälttävlan och Lantlivsmässa 17-18 Maj 2014 KäraKäKära utställare, välkomna åter! Årets arrangör 2013 Först vill jag tacka alla som vågade satsa och deltog i vår Lantlivsmässa och bidrog till att skapa

Läs mer

FASTIGHETSMÄSSAN SYD ELMÄSSAN SYD SKYDD & SÄKERHET

FASTIGHETSMÄSSAN SYD ELMÄSSAN SYD SKYDD & SÄKERHET FASTIGHETSMÄSSAN SYD ELMÄSSAN SYD SKYDD & SÄKERHET MALMÖMÄSSAN MALMÖ 10-11 FEBRUARI 2016 Caroline Svärd AGENDA FÖR MÖTET Hur Easyfairs marknadsföring ser ut inför mässan Vilka talare, aktiviteter, tävlingar

Läs mer

FEBER BRÖLLOPS ÄR BRÖLLOP EN DEL AV DIN AFFÄRSVERKSAMHET? Stockholm Malmö Göteborg. Då bör du ställa ut på våra mässor! stad!

FEBER BRÖLLOPS ÄR BRÖLLOP EN DEL AV DIN AFFÄRSVERKSAMHET? Stockholm Malmö Göteborg. Då bör du ställa ut på våra mässor! stad! ÄR BRÖLLOP EN DEL AV DIN AFFÄRSVERKSAMHET? Då bör du ställa ut på våra mässor! Bröllopsfeber i din stad! Stockholm Malmö Göteborg Våra bröllopsmässor i Stockholm, Malmö och Göteborg har på några års tid

Läs mer

Från A till Ö 2015. En person från ert företag ska vara kontaktperson och ansvarig på plats under trädgårdsdagarna.

Från A till Ö 2015. En person från ert företag ska vara kontaktperson och ansvarig på plats under trädgårdsdagarna. Från A till Ö 2015 Ansvarig person En person från ert företag ska vara kontaktperson och ansvarig på plats under trädgårdsdagarna. Barn Mässområdet är en arbetsplats under uppbyggnadstiden, stora fordon

Läs mer

FEBER BRÖLLOPS ÄR BRÖLLOP EN DEL AV DIN AFFÄRSVERKSAMHET? Stockholm Malmö Göteborg. Då bör du ställa ut på våra mässor! stad!

FEBER BRÖLLOPS ÄR BRÖLLOP EN DEL AV DIN AFFÄRSVERKSAMHET? Stockholm Malmö Göteborg. Då bör du ställa ut på våra mässor! stad! ÄR BRÖLLOP EN DEL AV DIN AFFÄRSVERKSAMHET? Då bör du ställa ut på våra mässor! Bröllopsfeber i din stad! Stockholm Malmö Göteborg Våra bröllopsmässor i Stockholm, Malmö och Göteborg har på några års tid

Läs mer

Stockholm 20 februari 2013

Stockholm 20 februari 2013 Stockholm 20 februari 2013 Den 20e februari 2013 arrangeras för femte året i rad succékonferensen Social Responsibility Day. Bakom konferensen står tidningen Miljöaktuellt och SIS tillsammans med flera

Läs mer

Varumärkesfrämjande. möjligheter. Kistamässan, Stockholm januari. Årets viktigaste mässa för restaurangbranschen

Varumärkesfrämjande. möjligheter. Kistamässan, Stockholm januari. Årets viktigaste mässa för restaurangbranschen Varumärkesfrämjande möjligheter Nordens största fastfood- & cafémässa Kistamässan, Stockholm 27 28 januari Årets viktigaste mässa för restaurangbranschen 2015 Tack vare hundratals utställare och en mässa

Läs mer

NYHETSBREV DECEMBER 2012

NYHETSBREV DECEMBER 2012 2012-11-29 NYHETSBREV DECEMBER 2012 Nu har vi äntligen planerat för en ny företagsmässa i Nynäshamn! Anmäl dig redan i dag till mässan, det är en unik möjlighet att visa upp ditt företag för affärskontakter

Läs mer

Sundsvalls NYA Inspirationsmässa NORDICHALLEN, Gärdehov 22-24 April 2016

Sundsvalls NYA Inspirationsmässa NORDICHALLEN, Gärdehov 22-24 April 2016 Sundsvalls NYA Inspirationsmässa NORDICHALLEN, Gärdehov 22-24 April 2016 01 Sundsvalls NYA Inspirationsmässa NORDICHALLEN, Gärdehov 22-24 April 2016 Du Syns AB Mittevent har skapat en ny inspirationsmässa

Läs mer

EXPO XTRA PÅ MALMÖMÄSSAN

EXPO XTRA PÅ MALMÖMÄSSAN EXPO XTRA PÅ MALMÖMÄSSAN XTRA MÖJLIGHETER Vi har tagit fram en serie tjänster som förstärker ditt mässdeltagande och som underlättar för besökaren att komma ihåg din monter, ditt företag och dina erbjudanden.

Läs mer

EXPOXTRA 19-21 JANUARI, KISTAMÄSSAN, STHLM. I samarbete med

EXPOXTRA 19-21 JANUARI, KISTAMÄSSAN, STHLM. I samarbete med EXPOXTRA 2016 19-21 JANUARI, KISTAMÄSSAN, STHLM I samarbete med KISTAMÄSSAN - MÖJLIGHETERNAS ARENA Promotionmässan Vi har ett antal färdiga partnerpaket, men kan också samarbeta med dig för att utveckla

Läs mer

Fredagen den 16 januari Är sista dagen för beställningar av monterinredning hos Malmö MässService

Fredagen den 16 januari Är sista dagen för beställningar av monterinredning hos Malmö MässService VIKTIG INFORMATION FÖR DIG SOM UTSTÄLLARE Vi hälsar er varmt välkomna som utställare på Konfex & Events Göteborg 2015 och ser fram emot två givande dagar tillsammans den 4-5 februari på Eriksbergshallen.

Läs mer

Barnmässan. 25-27 oktober 2013. Missa inte årets barn & ungdomsmässa Kom och delta på Barnmässan 2013. Inbjudan till utställare

Barnmässan. 25-27 oktober 2013. Missa inte årets barn & ungdomsmässa Kom och delta på Barnmässan 2013. Inbjudan till utställare Barnmässan 25-27 oktober 2013 Missa inte årets barn & ungdomsmässa Kom och delta på Barnmässan 2013 Inbjudan till utställare Mässan arrangeras i ett av Sveriges hetaste handelsområden, Begränsat antal

Läs mer

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar ! Onsdagen 10/7 Onsdagen 10/7 Torsdag 11/7 Torsdag 11/7, Fredag 12/7 Fredag 12/7 Lördag 13/7 Lördag 13/7 Söndag 14/7 Söndag 14/7 Måndag 15/7 Måndag 15/7 Tisdag 16/7 Tisdag 16/7 Onsdag 17/7 Onsdag 17/7

Läs mer

Välkommen som utställare på Ras- och Specialklubbstorget på MyDOG 7-10 januari 2016

Välkommen som utställare på Ras- och Specialklubbstorget på MyDOG 7-10 januari 2016 Välkommen som utställare på Ras- och Specialklubbstorget på MyDOG 7-10 januari 2016 MyDOG 2016 närmar sig och med det även dina förberedelser. I detta brev följer viktig information om allt du behöver

Läs mer

Du är inbjuden att ställa ut och medverka på århundradets största mässa av kvinnor som driver företag!

Du är inbjuden att ställa ut och medverka på århundradets största mässa av kvinnor som driver företag! Du är inbjuden att ställa ut och medverka på århundradets största mässa av kvinnor som driver företag! Ta möjligheten att marknadsföra ditt företag. Visa och sälj dina produkter och tjänster. Passa på

Läs mer

Varumärkesfrämjande. möjligheter. Kistamässan, Stockholm mars 2015

Varumärkesfrämjande. möjligheter. Kistamässan, Stockholm mars 2015 Varumärkesfrämjande möjligheter 2015 Kistamässan, Stockholm 24 25 mars 2015 Tack vare hundratals utställare och en mässa som växer varje år, har extraexponering blivit ett utmärkt sätt att skilja sig från

Läs mer

MÖTEN & KONFERENSER PÅ JOSEFINA KUNGLIGA DJURGÅRDEN

MÖTEN & KONFERENSER PÅ JOSEFINA KUNGLIGA DJURGÅRDEN MÖTEN & KONFERENSER PÅ JOSEFINA KUNGLIGA DJURGÅRDEN EN UNIK PLATS FÖR inspirerande konferenser Varje konferens bör betraktas som en investering i företaget och dess personal. En konferens resulterar i

Läs mer

Från A till Ö 2014. En person från ert företag ska vara kontaktperson och ansvarig på plats under trädgårdsmässan. Ansvarig person

Från A till Ö 2014. En person från ert företag ska vara kontaktperson och ansvarig på plats under trädgårdsmässan. Ansvarig person Från A till Ö 2014 Ansvarig person En person från ert företag ska vara kontaktperson och ansvarig på plats under trädgårdsmässan. Barn Mässområdet är en arbetsplats under uppbyggnadstiden, stora fordon

Läs mer

MONTERPAKET ELMIA POLYMER 2015. ELMIA POLYMER 2015, JÖNKÖPING 21 24 APRIL.

MONTERPAKET ELMIA POLYMER 2015. ELMIA POLYMER 2015, JÖNKÖPING 21 24 APRIL. MONTERPAKET ELMIA POLYMER 2015. När man inreder sin monter är det viktigt att tänka igenom vilka mål man har med sitt mässdeltagande. Elmia har tillsammans med mässexperterna på Fairlink tagit fram tre

Läs mer

Våra erbjudande och rabatter

Våra erbjudande och rabatter Den enda riktiga flygmässan i Norden Våra erbjudande och rabatter Vid beställning och full betalning: - 7% rabatt innan den 30 April - 4% rabatt innan den 30 Maj Sista beställnings- och betalningsdag:

Läs mer

Göteborg - Svenska Mässan - 2015

Göteborg - Svenska Mässan - 2015 Digital Commerce in Change Göteborg - Svenska Mässan - 2015 12 mars 2015 12 mars 2015 12 mars 2015 12 mars 2015 Gothia Towers 12 mars 2015 Gothia Towers 12 mars 2015 Gothia Towers Samarbetet mellan Svensk

Läs mer

Framtidens lärande är här och nu!

Framtidens lärande är här och nu! Information till utställare Framtidens lärande är här och nu! En arena för skolutveckling, IT och lärande 14+15 16 maj på Factory/Nacka strandsmässan Arrangeras av: Utställarinformation Framtidens Lärande

Läs mer

DISTANSHANDELSDAGEN Etabl.1978. Svenska Mässan Göteborg 2015

DISTANSHANDELSDAGEN Etabl.1978. Svenska Mässan Göteborg 2015 DISTANSHANDELSDAGEN Etabl.1978 Svenska Mässan Göteborg 2015 Samarbetet mellan Svensk Digital Handel, Svensk Handel och Svenska Mässan skapar fantastiska möjligheter för dig och ditt nätverk. Gothia Towers

Läs mer

INBJUDAN TILL STUDENT DAY PÅ TUR 2014 FREDAG 21 MARS

INBJUDAN TILL STUDENT DAY PÅ TUR 2014 FREDAG 21 MARS INBJUDAN TILL STUDENT DAY PÅ TUR 2014 FREDAG 21 MARS För att ge studenter en extra möjlighet att lära om branschen bjuder TUR in er skola till inspirerande och kunskapshöjande seminarier. Det finns nio

Läs mer

Att vilja vara en undulat är naturligtvis ovanligt men inte något farligt.

Att vilja vara en undulat är naturligtvis ovanligt men inte något farligt. Att vilja vara en undulat är naturligtvis ovanligt men inte något farligt. Psykoterapimässan är unik i världen. Den är en stor informationsmässa för allmänheten, politiker, media och människor som arbetar

Läs mer

Inbjudan till utställare

Inbjudan till utställare Inbjudan till utställare 1-3 november Cupolen i Birsta, Sundsvall Mässan arrangeras i ett av Sveriges hetaste handelsområden! Arrangör: Vi ses på Hälsa & Skönhetsmässan Hälsa och Skönhetsmässan kommer

Läs mer

25 nya kunder! Sveriges mysigaste mässa för present och blomsterbranschen. Information. Kontakt & intresseanmälan januari 2017 OBS!

25 nya kunder! Sveriges mysigaste mässa för present och blomsterbranschen. Information. Kontakt & intresseanmälan januari 2017 OBS! 11-13 januari 2017 OBS! Sveriges mysigaste mässa för present och blomsterbranschen Inköpsmässan Öppet hus/expo startade för 14 år sedan i Göteborg för att året efter flytta till Jönköping och Elmia. Syftet

Läs mer

MALMÖ SCANDIC TRIANGELN FREDAG 22 JANUARI

MALMÖ SCANDIC TRIANGELN FREDAG 22 JANUARI Du är inbjuden till... 2016 MALMÖ SCANDIC TRIANGELN FREDAG 22 JANUARI NYA INSIKTER & NYA IDÉER! Fredagen den 22 januari är det dags för HR-Dagen på Scandic Triangeln i Malmö. Vi hälsar er varmt välkomna

Läs mer

INBJUDAN TILL BRANSCHDAGEN 2 FEBRUARI 2015

INBJUDAN TILL BRANSCHDAGEN 2 FEBRUARI 2015 INBJUDAN TILL BRANSCHDAGEN 2 FEBRUARI 2015 Företagens stora chans att träffa studenter som snart ska ut i arbetslivet men även knyta kontakter med andra företag inom samma bransch. INFORMATION OM BRANSCHDAGEN

Läs mer

VIKTIG INFORMATION FÖR DIG SOM STÄLLER UT

VIKTIG INFORMATION FÖR DIG SOM STÄLLER UT VIKTIG INFORMATION FÖR DIG SOM STÄLLER UT Vi hälsar er varmt välkomna som utställare på Konfex & Events Göteborg 2014 och ser fram emot två givande dagar tillsammans! I detta dokument följer information

Läs mer

28-29 september 2017 på Kistamässan, Stockholm MÖTESPLATSEN FÖR EKONOMER OCH FÖRETAGARE

28-29 september 2017 på Kistamässan, Stockholm MÖTESPLATSEN FÖR EKONOMER OCH FÖRETAGARE 28-29 september 2017 på Kistamässan, Stockholm MÖTESPLATSEN FÖR EKONOMER OCH FÖRETAGARE #ekonomiftg Huvudpartner Guldsponsor Mässan får högt betyg av utställarna 4,67 av 6 möjliga. BYGG NÄTVERK, TRÄFFA

Läs mer

INBJUDAN TILL BRANSCHDAGEN 10 FEBRUARI 2016

INBJUDAN TILL BRANSCHDAGEN 10 FEBRUARI 2016 INBJUDAN TILL BRANSCHDAGEN 10 FEBRUARI 2016 Företagens stora chans att träffa studenter som snart ska ut i arbetslivet men även knyta kontakter med andra företag inom samma bransch. INFORMATION OM BRANSCHDAGEN

Läs mer

Laholmsmässan 31/8 1/9 2012 - en god affär!

Laholmsmässan 31/8 1/9 2012 - en god affär! Laholmsmässan 31/8 1/9 2012 - en god affär! Inbjudan till årets företagarhändelse i Laholm! Välkommen! Detta har vi i Laholms kommun verkligen sett fram emot länge! Att få hälsa dig hjärtligt välkommen

Läs mer

4 Informationsmöten i framtiden. Torsdagen Inför mässan Kl 15,30 Torsdagen Uppföljning av mässan Kl 15,30

4 Informationsmöten i framtiden. Torsdagen Inför mässan Kl 15,30 Torsdagen Uppföljning av mässan Kl 15,30 Kungälvsmässan Informationsmöte Dag 2016-02- 11 Tid kl 15,30 17,00 Plats Sysport Utmarksvägen 1 Välkommen till informationsmötet, syftet med mötet är att Utställare skall kunna träffas, få information

Läs mer

VIKTIG INFORMATION FÖR DIG SOM UTSTÄLLARE

VIKTIG INFORMATION FÖR DIG SOM UTSTÄLLARE VIKTIG INFORMATION FÖR DIG SOM UTSTÄLLARE Vi hälsar er varmt välkomna som utställare på KONFEX & EVENTS Göteborg 2013 och ser fram emot två givande dagar tillsammans! I detta dokument följer information

Läs mer

Event Revisionsintyg. Unikt Antal Besökare (UAB) 5 869. Definition

Event Revisionsintyg. Unikt Antal Besökare (UAB) 5 869. Definition EVENT Entreprenad Expo ARRANGÖR Mentor Communication/Leveranstidningen Entreprenad DATUM 25-27/9 2014 PLATS Borgeby Unikt Antal Besökare (UAB) 5 869 Definition Unikt antal besökare (UAB) är en summering

Läs mer

Norra Europas största fackmässor för hotell, restaurang, storkök, fast food, vin, öl, sprit och cider.

Norra Europas största fackmässor för hotell, restaurang, storkök, fast food, vin, öl, sprit och cider. Norra Europas största fackmässor för hotell, restaurang, storkök, fast food, vin, öl, sprit och cider. 26 29 april 2016 Erbjudande! Boka plats på Vinordic eller GastroNord senast 31 mars 2015 så får du

Läs mer

Vattenstämman 2015, 19-20 maj, Hotell Södra Berget, Sundsvall

Vattenstämman 2015, 19-20 maj, Hotell Södra Berget, Sundsvall Vattenstämman 2015, 19-20 maj, Hotell Södra Berget, Sundsvall Anmälningsavgifter deltagare: Medlem 5600:- Ej medlem 7300:- Företagsabonnent 6000:- Värdkommun/Sundsvall/Timrå/ Nordanstig 2750:- Statliga

Läs mer

JÖNKÖPING ELITE STORA HOTELLET FREDAG 4 MARS

JÖNKÖPING ELITE STORA HOTELLET FREDAG 4 MARS Du är inbjuden till... 2016 JÖNKÖPING ELITE STORA HOTELLET FREDAG 4 MARS NYA INSIKTER & NYA IDÉER! Fredagen den 4 mars är det dags för HR-Dagen på Elite Stora Hotellet i Jönköping. Vi hälsar er varmt välkomna

Läs mer

Grundutbildning Kapster & Nextep Öland 20-22 Mars

Grundutbildning Kapster & Nextep Öland 20-22 Mars Grundutbildning Kapster & Nextep Öland 20-22 Mars Känner du att du vill kunna använda mer funktioner i Kapster eller Nextep? Vi hjälper dig att använda programmet för att du ska kunna få mer tid över till

Läs mer

Kontakta Ylva Holgersson på telefon 08-560 206 82 eller via e-post info@vintervind.se för mer information eller påbörjat samarbete.

Kontakta Ylva Holgersson på telefon 08-560 206 82 eller via e-post info@vintervind.se för mer information eller påbörjat samarbete. Vintervind är en konferens med fokus på vindkraft i kallt klimat som kommer att hållas i Piteå 3-4 februari 2010. Under konferensens två dagar kommer vi att diskutera såväl tekniska utmaningar som frågor

Läs mer

2015 PRINT. Uppslag Baksida Helsida Halvsida Kvartsida. 410 x 286 205 x 261 205 x 286 160 x 120

2015 PRINT. Uppslag Baksida Helsida Halvsida Kvartsida. 410 x 286 205 x 261 205 x 286 160 x 120 2015 PRINT Affärsresenären Affärsresenären är Sveriges största och äldsta tidning för affärsresenärer. Magasinet finns där affärsresenärerna finns: på flygplatser, tåg och längs våra vägar. Personer som

Läs mer

Ingår i utställarpaket

Ingår i utställarpaket 2016-05-16 2016-05-16 Ingår i utställarpaket Monter/utställarplats Golvyta 6 m² Bredd 300 cm Djup 200 cm Höjd (max) 250 cm El 1st grenuttag 220v WiFi trådlöst internet Konferensdeltagande för 2 personer

Läs mer

LIDINGÖ NYA SPORTMÄSSA 2014

LIDINGÖ NYA SPORTMÄSSA 2014 Välkommen till årets upplaga av LIDINGÖ NYA SPORTMÄSSA 2014 26-28 september Som arrangör av världens största terränglopp erbjuder vi människor och näringsidkare en spännande mötesplats för träning och

Läs mer

Er närvaro är den självklara förutsättningen! Vi skapar mötesplatsen och Ni den uppenbara kvalitén med Era produkter i fokus.

Er närvaro är den självklara förutsättningen! Vi skapar mötesplatsen och Ni den uppenbara kvalitén med Era produkter i fokus. ÅRETS STÖRSTA HÄNDELSE MED LANDETS ENDA RENODLADE COCKTAILEVENT DRAR IGÅNG FÖR NIONDE ÅRET I RAD; ALLT KOPPLAT TILL SVERIGES ÄLDSTA DRINKTÄVLING FÖR YRKESVERKSAMMA BARTENDERS SOM STARTADE REDAN 1949! DRINKTÄVLINGEN

Läs mer

Komprimerad information, för mer i detalj se hemsida eller den lathund som är framtagen specifikt för mässan av mässarrangören.

Komprimerad information, för mer i detalj se hemsida eller den lathund som är framtagen specifikt för mässan av mässarrangören. 1 (6) Komprimerad information, för mer i detalj se hemsida eller den lathund som är framtagen specifikt för mässan av mässarrangören. Hemsida: www.alltforsjon.se VYC har tilldelats monter: C23:36 Praktisk

Läs mer

UPPLE V FEST OCH BR ÖLLOP

UPPLE V FEST OCH BR ÖLLOP INFORM ATION OM ÅRETS UPPL AGA AV: UPPLE V FEST OCH BR ÖLLOP A r r a ng e r a s o c h Pr e se n t e r a s av C r e opl a n By R e g in a Kungsgatan 1, 702 11 Örebro eller e-post: regina@creoplan.se Bankgiro:

Läs mer

Fyra gånger Nolia. Mässor Konferens Event Uthyrning

Fyra gånger Nolia. Mässor Konferens Event Uthyrning Fyra gånger Nolia. Mässor Konferens Event Uthyrning Kreativitet Personlighet Mässor Konferens Event Uthyrning Lust Nyskapande När människor och idéer möts. Det är då det händer. Tankar utbyts, erfarenheter

Läs mer

Annonsplatser. Studentkåren Malmö

Annonsplatser. Studentkåren Malmö Annonsplatser Studentkåren Malmö Studentkåren Malmö har funnits sedan 2001 och representerar ca 25 000 studenter på fyra av Malmö högskolas fem* fakulteter, vilket innebär allt från lärarstudenter och

Läs mer

Chokladsalongen Chokladfest i hela Askersund. Inbjudan!

Chokladsalongen Chokladfest i hela Askersund. Inbjudan! Chokladsalongen Chokladfest i hela Askersund Inbjudan! till utställare och värdar 14-16 september 2007 Chokladfesten fortsätter! I september förvandlas Askersund återigen till chokladens huvudstad. För

Läs mer

Produktkatalog CHARM 2015

Produktkatalog CHARM 2015 Produktkatalog CHARM 2015 Innehåll Våra paket 1 Ingår i alla paket 3 Överblick paket 4 Tillval 5 Tillval event 7 Tillval marknadsföring 12 Välkommen till CHARM 2015! Tack så mycket för Er anmälan till

Läs mer

VÄLKOMMEN PÅ UTSTÄLLARMÖTE INFÖR INDUSTRIMÄSSORNA 25-26 MARS

VÄLKOMMEN PÅ UTSTÄLLARMÖTE INFÖR INDUSTRIMÄSSORNA 25-26 MARS VÄLKOMMEN PÅ UTSTÄLLARMÖTE INFÖR INDUSTRIMÄSSORNA 25-26 MARS Agenda för mötet easyfairs marknadsföring inför mässorna Enkla knep i er marknadsföring inför mässan Vilka talare, aktiviteter, tävlingar etc.

Läs mer

Välkommen som partner i Medicon Weekend!

Välkommen som partner i Medicon Weekend! Välkommen som partner i Medicon Weekend! Medicon Weekend så går det till! Målet med Medicon Weekend Synlighet kring hur Medicon Village bidrar till att skapa tillväxt Medicon Week(end) tillsammans med

Läs mer

Sponsringskoncept E. O N I B U W O R L D C U P B I A T H L O N Ö S T E R S U N D 2 0 1 2

Sponsringskoncept E. O N I B U W O R L D C U P B I A T H L O N Ö S T E R S U N D 2 0 1 2 Sponsringskoncept E. O N I B U W O R L D C U P B I A T H L O N Ö S T E R S U N D 2 0 1 2 Vision 2014 Världsledande i skidskytte! - vara bland de tre bästa landslagen och de tre bästa världscuparrangörerna

Läs mer

ÄR DU PÅ PLATS när Sveriges offentliga beslutsfattare MÖTS?

ÄR DU PÅ PLATS när Sveriges offentliga beslutsfattare MÖTS? ÄR DU PÅ PLATS när Sveriges offentliga beslutsfattare MÖTS? Utställarinformation 2016 LEDARSKAP i EKONOMI i HR 5 goda skäl till varför du bör vara på plats när de offentliga beslutsfattarna möts 1 En unik

Läs mer

KOSTNADSFRITT FÖR DIG OCH EN KOLLEGA SUNDSVALL MÄSSA FÖRELÄSNINGAR INSPIRERAS AV GERHARD BLEY

KOSTNADSFRITT FÖR DIG OCH EN KOLLEGA SUNDSVALL MÄSSA FÖRELÄSNINGAR INSPIRERAS AV GERHARD BLEY KOSTNADSFRITT FÖR DIG OCH EN KOLLEGA Du är inbjuden till... 2016 SUNDSVALL MÄSSA FÖRELÄSNINGAR INSPIRERAS AV GERHARD BLEY QUALITY HOTEL SUNDSVALL FREDAG 2 SEPTEMBER NYA INSIKTER & NYA IDÉER! Fredagen den

Läs mer

Tidtabell. 31 mars - 31 augusti 2014

Tidtabell. 31 mars - 31 augusti 2014 Tidtabell 31 mars - 31 augusti 2014 kalmarflyg Ett aktivt miljöval Vi lyfter och landar på Stockholm Bromma Airport. Det citynära läget gör att miljökraven är extra hårda. Bara de allra miljövänligaste

Läs mer

RESE GOLF FRILUFTS MÄSSA UPPSALA

RESE GOLF FRILUFTS MÄSSA UPPSALA RESE GOLF FRILUFTS MÄSSA UPPSALA Fyrishov 19-20 oktober 2013 Tre spännande mässor på samma plats vid samma tidpunkt! Resemässa - Golfmässa - Friluftsmässa Vill du möta tusentals människor som är intresserade

Läs mer

Vi välkomnar dig som partner 2014

Vi välkomnar dig som partner 2014 Vi välkomnar dig som partner 2014 Ett partnerskap som bygger på hjärta och hjärna. Som partner till IFK Göteborg erbjuder vi dig och ditt företag en fantastisk möjlighet att stärka ert nätverk, både i

Läs mer

Annonsfakta & prislista 2011. Nordens största tidning om naturlig hälsa.

Annonsfakta & prislista 2011. Nordens största tidning om naturlig hälsa. Annonsfakta & Nordens största tidning om naturlig hälsa. Live Life har en köpstark målgrupp. Live Life är nordens största hälsomagasin med köpstarka och medvetna läsare. Lars Fins, koncernchef Life Europe,

Läs mer

TENNIS NÄR DEN ÄR SOM BÄST.

TENNIS NÄR DEN ÄR SOM BÄST. OFFICIELL HOSPITALITY GAEL MONFILS TENNIS NÄR DEN ÄR SOM BÄST. IF STOCKHOLM OPEN KUNGL. TENNISHALLEN 15 23 OKTOBER 2016 Q U I E T P L E ASE BÄSTA PLATSERNA PÅ ARENAN VEM VINNER IF STOCKHOLM OPEN 2016?

Läs mer

Utställarinformation 2014. ÄR DU på plats när Sveriges offentliga beslutsfattare MÖTS?

Utställarinformation 2014. ÄR DU på plats när Sveriges offentliga beslutsfattare MÖTS? Utställarinformation 2014 ÄR DU på plats när Sveriges offentliga beslutsfattare MÖTS? 5 goda skäl till varför du bör vara på plats när de offentliga beslutsfattarna möts 1 Kommunicera ditt budskap direkt

Läs mer

Nordisk Nauticat-Träff i Marstrand 2014

Nordisk Nauticat-Träff i Marstrand 2014 Nordisk Nauticat-Träff i Marstrand 2014 Nordisk Nauticat Träff 2014-07-12 kommer vi att arrangera en träff för medlemmar i alla nordiska klubbar i Marstrand. Marstrand är omskrivet ända sedan 1200-talet

Läs mer

MCI har bokat upp ett antal hotellrum för att garantera boende till er deltagare på SFAI-veckan.

MCI har bokat upp ett antal hotellrum för att garantera boende till er deltagare på SFAI-veckan. MCI har bokat upp ett antal hotellrum för att garantera boende till er deltagare på SFAI-veckan. Vi arbetar utifrån förste man/kvinna till kvarn... principen, så vad gäller nedan hotell, reserverar vi

Läs mer

Få en försmak. av Danmarks mat skafferi

Få en försmak. av Danmarks mat skafferi Få en försmak av Danmarks mat skafferi 16 18 mars 2014 1 6-1 8 0 3 1 4 Välkommen till FOODEXPO Så var det matdags! Mat för gourmander och gourmeter, för nyfikna och kräsna, för hälsointresserade och miljömedvetna.

Läs mer

UTSTÄLLARINFORMATION. IT-MÄSSOR Öresund 2011 5-6 oktober MALMÖ ARENA / MALMÖ

UTSTÄLLARINFORMATION. IT-MÄSSOR Öresund 2011 5-6 oktober MALMÖ ARENA / MALMÖ UTSTÄLLARINFORMATION IT-MÄSSOR Öresund 2011 5-6 oktober MALMÖ ARENA / MALMÖ Vi hälsar Er välkomna som utställare och ser fram emot två givande dagar tillsammans. Nedan följer information som är viktig

Läs mer

EXPO XTRA MARKNADSFÖRINGSYTOR OCH REKLAMPLATSER PÅ KISTAMÄSSAN EKOBYGG 30 SEPTEMBER - 1 OKTOBER 2015. www.ekobyggmassan.com

EXPO XTRA MARKNADSFÖRINGSYTOR OCH REKLAMPLATSER PÅ KISTAMÄSSAN EKOBYGG 30 SEPTEMBER - 1 OKTOBER 2015. www.ekobyggmassan.com EXPO XTRA MARKNADSFÖRINGSYTOR OCH REKLAMPLATSER PÅ KISTAMÄSSAN EKOBYGG 30 SEPTEMBER - 1 OKTOBER 2015 KISTAMÄSSAN - MÖJLIGHETERNAS ARENA 20 15 På Kistamässan anstränger vi oss för att skapa bästa möjliga

Läs mer