Utrustas för verkligheten.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Utrustas för verkligheten."

Transkript

1 Hela Livet! Utrustas för verkligheten. Kom till Aneby juni 2015

2 Hela Livet! Välkommen till Ralingsås! Det kristna livet är mycket mer än att sitta i kyrkan på söndagarna. Gud har så mycket i beredskap för dig och längtar efter att utrusta dig och leda dig varje dag, hela livet. Det handlar inte om att din almanacka ska fyllas till bristningsgränsen, utan om att komma i takt med den plan Gud har för just ditt liv. Därför är vår konferens både innerlig och praktisk. Vi kommer med längtan om att Jesus ska beröra oss på djupet. Här har du många möjligheter att komma inför Honom i bön och lovsång och självklart också att få förbön. Undervisningen vill visa dig vad Gud har i beredskap för dig och hur du kan bli utrustad för ett vardagsliv där Hans kraft är verksam i dig och där du får se att han gör under än idag. Välkommen! Arrangör: KSSB, Team Med Uppdrag, Bilda och KSSB-UNG.

3 Sarah Kelly Amerikansk sångerska och kompositör med ett starkt personligt vittnesbörd. Hon har blivit Grammynominerad två gånger och är den första kristna artist som har uppträtt och berättat om sitt liv i SVT:s Gomorron Sverige. Hennes röst och egna uttryck har inspirerat många och hemma i Texas driver hon en skola för kristna sångförfattare. Niklas Piensoho är pastor och föreståndare i Filadelfiaförsamlingen i Stockholm och författare till en lång rad böcker. Dessutom arbetar han som kaplan i Sveriges Riksdag.

4 Barnkonferens Barnkonferensen sker parallellt med förmiddags- och kvällsmötena. Samlingarna börjar gemensamt för alla barn. Robert Törnkvist Fyrabarnsfar från Bodafors som är huvudledare på barnkonferensen i midsommar. Robert har arbetat mycket med barn och ungdom, nu som elevassistent och tidigare som ungdomspastor i Emå-kyrkan i Bodafors. Dessutom medverkar Åse och Jorge Ibanez, välkända i våra kretsar när det gäller barn och ungdomar. Medverkat flera år i vår barnkonferens och på olika läger.

5 John Derneborg Pastor i Vänersborg som vill utrusta församlingar och enskilda kristna att fungera både i helande och i det profetiska. Han är engagerad i det tvärkyrkliga nätverket New Wine och säger: Det Gud vill göra i Sverige idag är större än vad en kyrka eller ett samfund kan bära. Hela Kristi kropp behövs. Stig Bomberhult är pastor och föreståndare i Ulriksbergskyrkan i Växjö, en församling som växer så det knakar. Han kommer bland annat att tala om nycklar till församlingstillväxt. Birgitta Sjöström-Aasa är präst i EFS Kornhill i Halmstad och är starkt engagerad i New Wine och i den ekumeniska själavårdsrörelsen Helhet genom Kristus. Birgitta brinner för att få se Gud i rörelse och för att människor ska ta nya steg med Jesus.

6 Christer Brandt är sedan 14 år tillbaka kursföreståndare för Bibelskola Livskraft. Han beskriver sin kristna bakgrund som tvärkristen med rötter i 1970-talets Jesusrörelse och den karismatiska väckelsen. Christer ser det som ett privilegium att få arbeta med bibelundervisning tillsammans med unga människor och få gå med en liten bit av deras kristna livsvandring. Ingemar och Linda Andersson Bor med sin familj i Lagan och arbetar som pastorer i norra Kronoberg. De brinner för den lokala församlingen och att utrusta människor för tjänst i Guds rike. Björn Truedsson från organisationen Kingdom Live of Sweden har en dröm om att se Pappa Guds söner och döttrar demonstrera Hans kärlek genom mirakler, under och tecken, och se Hans märkbara närvaro förvandla allt.

7 Jennie Bergstrand bor med sin familj i Forserum. Hon är socionom och har arbetet som skolkurator i 10 år. Dessutom är Jennie intresserad av själavård och har fördjupat sig i det genom kurser på Korteboskolan. Bön är en stor del av hennes liv och tillsammans med sin man är hon med i en grupp där strategisk bön för samhälle och församling står i fokus. Malin och David Ekelyck är tillbaka i Sverige efter två års studier på Bethel School of Supernatural Ministries i Redding, Californien. Deras hunger för Gud har lett till att de har fått se fantastiska under och mirakel och de har en stor passion för att leda människor in i just detta. Kjell Ram och Tony Berglund har de tre senaste midsommarkonferenserna medverkat med sin populära melodifestival Bäst i Bibeln. Årets familjefest får dock en annan inriktning, men blir förhoppningsvis lika innehållsrik och underhållande för alla åldrar.

8 Lina och Johannes Häger som har sin andliga hemvist i Kungsportskyrkan i Huskvarna, sjunger och leder oss i lovsång under flera av konferensens möten. Johannes har en musikstudio och Lina jobbar som musiklärare. De har gett ut flera skivor och är då och då ute och spelar i olika sammanhang, bland annat med bandet Bullock Hearts. David Nelander med team leder lovsång under Inför Gud-samlingarna. David bor i Jönköping och är kursansvarig för Bibelskola Livskrafts lovsångslinje. Tillsammans med sin fru Sara driver han sitt ministry Key of David, som vill resa upp tillbedjare och lovsångsledare i Sverige, människor som vet vad det innebär att vara en lärjunge till Jesus och ett barn i Guds rike. Ingarps Ungdomskör startade 1971 och har sedan dess framträtt nästan 1800 gånger runt om i Sverige och även utomlands. Kören har förvaltat och utvecklat ungdomskörsstilen genom åren med egna och andras sånger på svenska för alla åldrar.

9 Inför Gud Vi längtar efter att komma närmare Gud, bli mer sanna och få formas till det Gud tänkt att vi ska vara. Vi tror att Gud mer än något annat längtar efter att fördjupa kärleksrelationen till sina barn. Därför vill vi att tillbedjan ska pågå under hela konferensen i bönerummet som finns i Vinterkyrkan, precis bredvid Sommarkyrkan. På denna plats pågår tillbedjan i olika former under konferensen med lovsång, tyst eller fri bön, förbön, möjlighet att måla eller skriva m.m. Kom som du är, när du vill och var med i tillbedjan. Dröj kvar länge eller bara en kort stund. Tillsammans får vi vara inför Gud i hans närhet. Ca 22:00 flyttar bönerummet in i Sommarkyrkan och vi fortsätter att tillbe fram mot midnatt. Efter några timmars sömn börjar dagen med Under Öppen Himmel i Sommarkyrkan. Tillbedjan fortsätter därefter i bönerummet. Team Med Uppdrag m.fl. ansvarar för bönerummet och under samlingarna på kvällen medverkar Björn & Nina Truedsson, David & Malin Ekelyck m.fl. Vi vill tillbe tillsammans med dig. Välkommen!

10 Program Torsdag KONFERENSSTART Niklas Piensoho. Lina och Johannes Häger m team. Nattvard INFÖR GUD. Lovsång, tillbedjan. TMU och David Nelander m team. Fredag Midsommarafton UNDER öppen himmel John Derneborg/Linda och Ingemar Andersson Gudstjänst Niklas Piensoho. Lina och Johannes Häger m team DANS KRING MIDSOMMARSTÅNgen FAMILJEFEST Tony Berglund, Kjell Ram m fl SEMINARIER Varför ökar ungdomars ohälsa när vi har det så bra? Behöver de förebilder som går mot strömmen? Är du en av dem? Jennie Bergstrand (Stora matsalen). Att skapa en attraktiv förbönskultur i den lokala församlingen Teori och praktik. Linda & Ingemar Andersson (Sommarkyrkan). Naturligt och övernaturligt Kom och bli inspirerad och aktiverad in i ett personligt liv av Guds närvaro, där det övernaturliga blir en naturlig del i vardagen! Malin och David Ekelyck (Lilla matsalen) KVÄLLSMÖTE Ingarps ungdomskör, John Derneborg, Malin och David Ekelyck. Vittnesbörd INFÖR GUD Lovsång, tillbedjan. TMU och David Nelander m team.

11 Lördag Midsommardagen UNDER öppen himmel John Derneborg/Linda och Ingemar Andersson Gudstjänst Birgitta Sjöström Aasa. Lina och Johannes Häger m team SEMINARIER Atmosfär som öppnar upp för helande Hjälp och råd när helandet dröjer. John Derneborg. (Sommarkyrkan) Församlingens DNA Att finna livet Gud har lagt ner i sin församling. Exempel från Ulriksbergskyrkan. Stig Bomberhult. (Stora matsalen) Hur lyssnar vi in människors förbönsbehov? Birgitta Sjöström Aasa. (Lilla matsalen) FESTKVÄLL Konsert med Sarah Kelly. Stig Bomberhult, vittnesbörd, fika. Entré 100 kr inkl. fika. Halva priset under 16 år. Fri entré under 12 år INFÖR GUD Lovsång, tillbedjan. TMU och David Nelander m team. Söndag UNDER öppen himmel John Derneborg/Linda och Ingemar Andersson Gudstjänst Konferensfinal med Bibelskola Livskraft. Sång av Bibelskolan Livskrafts elever och medv. av Barnkonferensen. BArNKONFERENS I BARNTÄLTET Barnen har sin egen spännande och innehållsrika konferens som går parallellt med förmiddags- och kvällgudstjänster. Barntältet hittar du bakom huvudbyggnaden.

12 I huvudbyggnaden... kan du avnjuta dagens alla måltider eller däremellan en efterlängtad fika. Är du sugen på godis eller glass så hittar du kiosken i caféet. Ungdomsgård För dig i åldern kring år. I Pelarsalen får du träffa Derrick och Delice från Tingsryd och några av deras kompisar. Förutom en del roliga aktiviteter kan du spela spel, fika och se på film. BokShop vid Konferensbyrån VÄLKOMMEN TILL ÖVRE SALEN! Här kan du hitta intressanta böcker och CD-skivor. Du kan också beställa CD och DVD från Cymbal TV:s inspelningar från mötena i konferensen.

13

14 Inspelning av CD, DVD och TV-program Möten, grupper, solister, m.fl. I vår studio eller i kyrkor m.m. Cymbal TV Tel Mobil

15 Ge din gåva via Swish under konferensen Ett enkelt och smidigt sätt att ge med hjälp av din smartphone. Ange nr , skriv in vilken summa du vill ge samt vad din gåva ska gå till. Gå med i ALLTID 20% på ordinarie priser! Gratis medlemskap ANEBY Konserthusgatan juli Stark gudsnärvaro, underbar lovsång och härlig gemenskap Morgonbön. Möten 11:00, 15:00 och 19:00 Medverkande: Tommy Dahlman, Linda Bergling, Hans Weichbrodt, Daniel Viklund, Andreas Nielsen, Marcus Bloom, Birger Skoglund, Emilia Lindberg, Curt Johansson, David Duveskog, Göran Oscarsson, Göran Duveskog, Hanna Bloom, James Konchella, Gertove Liv, Tord Renkel, Per-Åke Eliasson, Kjell Halvorssen, Hans Marklund. m fl. Barnkonferens Trosgnistan Ung

16 Camping, Boende, Mat På Ralingsåsgården finns gott om elplatser för camping. Boka gärna plats. Husvagn 170 kr/dygn + el 40 kr/dygn Tältplats 120 kr/dygn. (Ungd. under 19 år: 60 kr/dygn). Boende finns att boka i rum eller stuga. För mer info Tel Vuxen år 4-12 år Matkort kr 435 kr 250 kr torsdag kväll - söndag lunch (du sparar 135 kr) Matkort kr 345 kr 200 kr fredag lunch - söndag lunch (du sparar 105 kr) Dagkort utan frukost 130 kr 65 kr Lunch och kvällsmat (du sparar 20 kr) Design: Kjell Ram. Foto framsida och sid 2: Tony Berglund. Frukost 60 kr 30 kr Dagens rätt 80 kr 40 kr Kvällsmat 70 kr 35 kr Övriga styckpriser såsom kaffe, kakor, baguetter, glass, korv, läsk m.m. hänvisas till serveringens prislista! Vi gör det smidigt och ekonomiskt med MATKORT för Er! VÄLKOMMEN att njuta av Ralingsåsgårdens härliga kök! Aneby

Årgång 60 nr 3 2014 Midsommarkonferens 2014

Årgång 60 nr 3 2014 Midsommarkonferens 2014 Årgång 60 nr 3 2014 Midsommarkonferens 2014 Gunnar Eliasson LEDAREN Vad vill du med resten av ditt liv? Gud är Gud och ingen annan för många av oss en konkret verklighet! Men vad ligger till grund för

Läs mer

16-22 JUNI 2014 S E D A N 15-21 JUNI TEMA: ÄLSKA ALLA FOLK WWW.TORPKONFERENSEN.NU

16-22 JUNI 2014 S E D A N 15-21 JUNI TEMA: ÄLSKA ALLA FOLK WWW.TORPKONFERENSEN.NU 16-22 JUNI 15-21 JUNI 2014 MIDSOMMARVECKAN MIDSOMMARVECKAN S E D A N 2015 1 8 8 7 S E D A N 1 8 8 7 TEMA: ÄLSKA ALLA FOLK WWW.TORPKONFERENSEN.NU Ny bok av Egil Svartdahl Jag hoppas att någon en dag kommer

Läs mer

HÖNÖKONFERENSEN. 7 15 juli 2007

HÖNÖKONFERENSEN. 7 15 juli 2007 HÖNÖKONFERENSEN 7 15 juli 2007 Dags för de långa köerna KÄRA ÖBOR! Nu är det bara några dagar kvar så är vi där igen. Dagarna när köerna till färjan är långa, dagarna då vi får vänta i affärerna för det

Läs mer

Nära livet livsnära. Feb - maj 2012 Nr 2, årgång 16

Nära livet livsnära. Feb - maj 2012 Nr 2, årgång 16 Feb - maj 2012 Nr 2, årgång 16 Nära livet livsnära Från Mogen Nielsens vistelse hos oss 2006 noterade jag bl.a. att han sade: Det mest naturliga är vår relation till Gud ( Joh. 1:12). Personligen har jag

Läs mer

Trons. Gnista Evangelium. Gnista. Smålandskonferensen

Trons. Gnista Evangelium. Gnista. Smålandskonferensen TG Nr 4-5 2010 Posttidning B Avsändare:Trosgnistan, Box 1112, 821 13 Bollnäs Trons Gnista Trosgnistan på facebook - bli vän du också! Läs mer www.trosgnistan.se Gnista Evangelium över alla gränser! Bön

Läs mer

2 NYHETSBREV ULRIKSBERGSKYRKANS. Fokus på Indien

2 NYHETSBREV ULRIKSBERGSKYRKANS. Fokus på Indien ULRIKSBERGSKYRKANS 2 NYHETSBREV 2013 Årgång 9 TEMA: VÄXT & FÖRÄNDRING Växt & förändring Ulriksbergskyrkan växer och ställs inför nya utmaningar. Är det vatten eller en omplantering vi behöver nu? Läs vår

Läs mer

Direkt. Åk på konferens i sommar! Frizon mer än en tonårsfestival s. 8-9. Sarah Kelly till Torpkonferensen s. 6-7. Nr 3 juni 2011

Direkt. Åk på konferens i sommar! Frizon mer än en tonårsfestival s. 8-9. Sarah Kelly till Torpkonferensen s. 6-7. Nr 3 juni 2011 Nr 3 juni 2011 Direkt Frizon mer än en tonårsfestival s. 8-9 Sarah Kelly till Torpkonferensen s. 6-7 Åk på konferens i sommar! 1 INNEHÅLL Sommarläger är mötesplatser för livet 3 Åk på läger i sommar! 4

Läs mer

Oas Sommarmöte RÄTA PÅ ER LYFT ERA HUVUDEN. jönköping 21-25 juli 2015 TY ER BEFRIELSE NÄRMAR SIG OCH LUKAS 21:28. Tag med din Bibel och kom!

Oas Sommarmöte RÄTA PÅ ER LYFT ERA HUVUDEN. jönköping 21-25 juli 2015 TY ER BEFRIELSE NÄRMAR SIG OCH LUKAS 21:28. Tag med din Bibel och kom! RÄTA PÅ ER OCH LYFT ERA HUVUDEN TY ER BEFRIELSE NÄRMAR SIG LUKAS 21:28 Tag med din Bibel och kom! Anta Utmaningen att bli en regelbunden bibelläsare! // Berit Simonsson och Hans Weichbrodt Oas Sommarmöte

Läs mer

1 lör 15.30 Nåden som livsnyckel - Bibelhelg med Klas Lindberg. 1 ons 16.00 Ekumenisk gudstjänst i Ängelholms kyrka - Fredrik Höggren.

1 lör 15.30 Nåden som livsnyckel - Bibelhelg med Klas Lindberg. 1 ons 16.00 Ekumenisk gudstjänst i Ängelholms kyrka - Fredrik Höggren. JAN- FEB Nr 1 2014 VÄLKOMMEN TILL EFS-KYRKAN almanacka ANSTÄLLDA Magnus Lennartsson, präst 073 379 61 24, 0431-125 80 magnus.lennartsson@efs-kyrkan.info januari februari Marie-Louise Nilsson, präst Föräldraledig

Läs mer

Sommar. guiden. konferenser, festivaler, och läger. Glasstest sommarens kalla nyheter. Det senaste från Nyhem, Torp, Oas, Frizon och alla de andra

Sommar. guiden. konferenser, festivaler, och läger. Glasstest sommarens kalla nyheter. Det senaste från Nyhem, Torp, Oas, Frizon och alla de andra Sommar guiden Glasstest sommarens kalla nyheter Det senaste från Nyhem, Torp, Oas, Frizon och alla de andra Sommaren på den kristna campingen hjälpte i sorgen Därför skriver medierna så lite om kristna

Läs mer

Sommar. guiden. konferenser, festivaler, och läger. VÅRA SOMMARDRÖMMAR Detta längtar vi efter TÄLT ELLER HALL Vad skapar bäst stämning?

Sommar. guiden. konferenser, festivaler, och läger. VÅRA SOMMARDRÖMMAR Detta längtar vi efter TÄLT ELLER HALL Vad skapar bäst stämning? Sommar guiden VÅRA SOMMARDRÖMMAR Detta längtar vi efter TÄLT ELLER HALL Vad skapar bäst stämning? 89 konferenser, festivaler, och läger VÄRLDSARTisterna De kommer till Sverige 2 Dagen Sommarguiden 2013

Läs mer

Nu gör jag något nytt

Nu gör jag något nytt Nu gör jag något nytt Linda Alexandersson fredag 15 maj Det började med att två tjejer i min församling i Arvika, åkte ner hit till Göteborgsområdet för att träffa en präst. De hade bekymmer på ett område

Läs mer

Dörrposten. Nr 3 Hösten 2014 GEMENSAM TIDNING FÖR RIKSFÖRENINGEN & LOKALFÖRENINGARNA I STOCKHOLM, VÄSTERÅS & VÄXJÖ

Dörrposten. Nr 3 Hösten 2014 GEMENSAM TIDNING FÖR RIKSFÖRENINGEN & LOKALFÖRENINGARNA I STOCKHOLM, VÄSTERÅS & VÄXJÖ Dörrposten Nr 3 Hösten 2014 GEMENSAM TIDNING FÖR RIKSFÖRENINGEN & LOKALFÖRENINGARNA I STOCKHOLM, VÄSTERÅS & VÄXJÖ En okänd gud? Åt en okänd gud det är vad jag förkunnar för er. Gud som har skapat världen

Läs mer

En kyrka för hela livet där mötet med Jesus Kristus förvandlar mig, dig och världen

En kyrka för hela livet där mötet med Jesus Kristus förvandlar mig, dig och världen SOMMAREN/HÖSTEN 2012 Pastorn har ordet Sommar, sommar, sommar... Tänk när man hör den signaturmelodin på radion, vilken känsla! Tänk att få sitta i trädgårdsstolen och läsa en bok och du kan sitta där

Läs mer

Vårvarma dagar på Gotland

Vårvarma dagar på Gotland efs mittsverige nummer 2 maj 2008 Vårvarma dagar på Gotland > Tusentals kristna på Stockholms gator > Prästkandidater för EFS Mittsverige > Få koll på Mittsveriges sommargårdar Nr 2, maj 2008 Mitt i årg

Läs mer

Tillbaka till enkelheten. Bara nyheter på jubileumsskiva. Marias andra. nya skivan spelades in på förskola. En hel tidning om. 20 nyskrivna sånger

Tillbaka till enkelheten. Bara nyheter på jubileumsskiva. Marias andra. nya skivan spelades in på förskola. En hel tidning om. 20 nyskrivna sånger ANNONS ANNONS lovsång En hel tidning om Bara nyheter på jubileumsskiva 20 nyskrivna sånger Nu kommer 50 Davids hjärta paket nummer Marias andra följer upp solregn Tillbaka till enkelheten nya skivan spelades

Läs mer

Missionskyrka. Anderstorps. Mr GORAN. Sylta och safta Jenny Berggren Konst tema Kring Tro. Lördag 1 oktober, kl15.00

Missionskyrka. Anderstorps. Mr GORAN. Sylta och safta Jenny Berggren Konst tema Kring Tro. Lördag 1 oktober, kl15.00 Mr GORAN Välkommen till en tokrolig barn- och familjeföreställning med Mr Goran, i Anderstorps Missionskyrka. Det blir trolleri, ballonger, jonglering. Dessutom dyker den tokiga, talande apan Nicki upp.

Läs mer

SOMMARPROGRAM 2014. Öppet varje dag 23 juni 17 augusti

SOMMARPROGRAM 2014. Öppet varje dag 23 juni 17 augusti SOMMARPROGRAM 2014 Öppet varje dag 23 juni 17 augusti Välkommen! Café 93 äger rum på Korskyrkans innergård på Liljeholmen i Jönköping. Närmsta granne är strandpromenaden och en lång sandstrand utmed Vättern.

Läs mer

OKTOBER SEPTEMBER. Vår förhoppning är att kyrkan ska få vara en oas för alla! Välkommen! För alla barn: Söndagsskolan Skatten

OKTOBER SEPTEMBER. Vår förhoppning är att kyrkan ska få vara en oas för alla! Välkommen! För alla barn: Söndagsskolan Skatten SEPT- OKT Nr 4 2013 VÄLKOMMEN TILL EFS-KYRKAN Vår gemensamma bön är att EFS-kyrkan ska vara en mötesplats för många, där Gud själv får påverka våra liv. En plats för människor i alla åldrar. Oavsett om

Läs mer

Kristet Liv. Ropa till Herren! Kinesiske pastorn Yun uppmanar människor: Birger Skoglund: Gud gör under idag!

Kristet Liv. Ropa till Herren! Kinesiske pastorn Yun uppmanar människor: Birger Skoglund: Gud gör under idag! Gud ger dig hopp och framtid Kristet Liv Allkristen väckelsetidning - Agape, Box 135, 12523 Älvsjö - www.agapemission.net Kinesiske pastorn Yun uppmanar människor: Ropa till Herren! Sidan 4 Nummer 2/2006

Läs mer

nyhetsbladet f r å n k y r k a n v i d b r o m m a p l a n

nyhetsbladet f r å n k y r k a n v i d b r o m m a p l a n nyhetsbladet f r å n k y r k a n v i d b r o m m a p l a n f e b r u a r i a p r i l n r 1 / 2 0 1 1 Vägen till en karenby uppe i bergen. I norra Thailand är vägarna inte alltid att lita på. Foto: Gudrun

Läs mer

En liten hjälp till BAS grupperna i Lidköpings församling

En liten hjälp till BAS grupperna i Lidköpings församling En liten hjälp till BAS grupperna i Lidköpings församling Sida2 BAS ABC Några grunder för BAS grupper i Lidköpings församling En BAS grupp är en grupp i församlingen. Där man på ett nära sätt kan träffas

Läs mer

Inbjudan. till dop i Lidköpings församling Välkommen till livet, och välkommen till kyrkan!

Inbjudan. till dop i Lidköpings församling Välkommen till livet, och välkommen till kyrkan! Inbjudan till dop i Lidköpings församling Välkommen till livet, och välkommen till kyrkan! Grattis till ett nytt liv! Det finns få händelser i livet som är så omvälvande som när ett litet barn föds. Kanske

Läs mer

FÖRSAMLINGS- BLADET. från fiskebäcks missionskyrka nr 3 9 september 24 november 2013. Emil vill ta unga på allvar

FÖRSAMLINGS- BLADET. från fiskebäcks missionskyrka nr 3 9 september 24 november 2013. Emil vill ta unga på allvar FÖRSAMLINGS- BLADET från fiskebäcks missionskyrka nr 3 9 september 24 november 2013 Emil vill ta unga på allvar #3 gustaf björkman: upptäck förvandlingen Hela höstens kalender pia provade alpha Önneredsgården

Läs mer

ATT LÄGGA GRUNDEN RÄTT

ATT LÄGGA GRUNDEN RÄTT ATT LÄGGA GRUNDEN RÄTT Förenings- och församlingsutveckling bland barn och unga MANUS TILL PRESENTATIONEN http://prezi.com/_enohqd2r0xp/vaxa-i-tro-forenings-och-forsamlingsutveckling Den som hör dessa

Läs mer

Bygg upp ditt tempel!

Bygg upp ditt tempel! Bygg upp ditt tempel! Av: Johannes Djerf År 586 f kr. Så hade Babylons arméer lagt Jerusalems tempel i ruiner. Guds hus, beviset på Guds närvaro bland dem var förstört. Men några årtionden senare omkring

Läs mer

Missionskyrkans Barn & Ungdomsarbete

Missionskyrkans Barn & Ungdomsarbete TIDNING från GNOSJÖ MISSIONSKYRKA september - november 2008 UTSIKT Missionskyrkans Barn & Ungdomsarbete Utsikt NR 3/2008 ANSVARIG UTGIVARE: Arne Henrysson Gnosjö missionsförsamling Missionskyrkan, Järnvägsgatan

Läs mer

Immanuel. Immanuelskyrkan TACK CARIN DET YTTERST ANGELÄGNA STAFETTEN. Jönköping

Immanuel. Immanuelskyrkan TACK CARIN DET YTTERST ANGELÄGNA STAFETTEN. Jönköping TACK CARIN DET YTTERST ANGELÄGNA STAFETTEN Immanuel Immanuelskyrkan Jönköping nr 2 2015 Juni - sept 2015 INSIDAN LÖFTENAS BERG Att få bo i Jönköping med omnejd är nog att bo på en av Sveriges vackraste

Läs mer

Kyrknytt Juni - Augusti 2015

Kyrknytt Juni - Augusti 2015 Kyrknytt Juni - Augusti 2015 Pastorns funderingar Allt har sin tid, allt som sker under himlen har sin stund. Predikaren 3:1 För 15 år sedan var jag för första gången med och planterade träd tillsammans

Läs mer

Presentation av seminarier och seminarieansvariga

Presentation av seminarier och seminarieansvariga Presentation av seminarier och seminarieansvariga Seminarier Onsdag/Torsdag 1) Yngve Kalin, Hyssna med 35 års erfarenhet som präst och själavårdare både i Sverige och Afrika. Han var en av de präster som

Läs mer