Upplev Aquavias sensationella känsla och komfort

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Upplev Aquavias sensationella känsla och komfort"

Transkript

1 Upplev Aquavias sensationella känsla och komfort

2 Högkvalitativ teknologi som levererar hälsa, komfort och välbefinnande. DET BÄSTA VALET ETT SPA FRÅN AQUAVIA Oavsett om du letar efter ett spa för ditt hem eller företag så är det bästa valet ett spa från Aquavia. Aquavia Spa är Europas största spa tillverkare. Sedan 988 finns verksamhet i över 0 länder, med ett brett produktsortiment. Våra spa har utformats för att passa både hemmabruk och kommersiella användare.

3 4-5 INNOVATION OCH DESIGN INNOVATION OCH DESIGN Aquavia Spa designar och tillverkar alla sina spa Vår innovation är en process för att kunna tillfredsställa våra användares verkliga och förändrade behov, med det yttersta målet att förbättra deras livskvalitet tack vare våra produkter. Våra produktutvecklare gör ständiga förbättringar till vårt breda utbud av spa genom att komma med nya idéer, förbättra design och funktionalitet. Vårt engagemang för innovation och design säkerställer att våra produkter är attraktiva och moderna, har en hög energieffektivitet och levererar miljömässig hållbarhet. Barcelona Design: exklusivitet är vårt mål Barcelona är känt över hela världen som en stad som andas kultur, kreativitet, trender och design. Alla dessa företeelser möts och samverkar för att visa upp den omisskännliga stil av ett internationellt varumärke: Aquavia Spa. Barcelona Design definieras av denna karaktär, detta är ett sätt att ta itu med projekt; därför söker vi alltid ett sätt att göra våra produkter unika, med en exklusiv karaktär och design. I arbetet med att utforma Aquavia spa, tar vi hänsyn till studier och trender inom design. Vi kombinerar slutsatserna från dessa studier om former och färger med högkvalitativa material: rostfritt stål, syntetiskt trä, fast yta, akryl, mosaik, som alla kommer att passa perfekt i någon typ av inredning. Wave Spa modell

4 6-7 Ett universum av förnimmelser Ett universum av förnimmelser Mervärdet av den utmärkta ergonomi i våra spa Alla säten och liggdelar i Aquavia spa har utformats för att passa din kropp. Varje stråle utövar precis rätt mängd tryck på dina muskler, vilket garanterar att du får en lugnande, hälsosam och avslappnande massage. Copyright 06 IC Distribution Sweden AB En massage avsett för varje del av kroppen Var och en av strålarna som är monterade på Aquavia spa har studerats i minsta detalj för att ge en specifik funktion där massagepunkterna ger dig bästa möjliga behandling. Flexibelt Massagesystem Det FLEXIBLA MASSAGE systemet gör det möjligt att välja upp till 9 olika massageprogram i en av sitt eller liggdelarna. Välj bara program och hastighet och strålarna kommer att startas i en sekvens för att täcka din kropp. Den FLEXIBLA MASSAGEN erbjuder fördelar med professionell massage, förbättrar cirkulationen och hjälper till att eliminera gifter från kroppen. En skräddarsydd massage för varje användare. Fördjupa dig i känslan av en professionell massage i ditt hem. Högtrycks micromassage Tack vare utformningen av jetsen, ger vattnet ett kontinuerligt högt massage tryck på de delar av kroppen du väljer att lindra värk och smärta. Cirkulär cellulit massage Impact-baserad vattenmassage. Det ger också en lipoactive och en uppstramande massage av kroppen som i skönhetsbehandlingar. Cirkulär anti-stress massage Vattnet cirkulerar på vart och ett av massage punkterna. Idealiskt för att förbättra dålig hållning och överansträngda muskler. Reflex fotmassage Fotmassage hjälper att lugna muskel- och ledvärk. Denna typ av massage ger en angenäm avslappnande känsla, som hjälper dig att få en bra natts sömn. Nack massage En kraftfull massage på området runt nacken, och utformad för att mjuka upp och låsa upp muskler som används i axelrörelser. Relax Impact System. Tack vare denna jet massage, så masseras alla muskler i kroppen av luftbubblorna och ger en djup avkopplande känsla.

5 8-9 TEKNOLOGI TEKNOLOGI Enkelt att använda Spa Rent kristallklart vatten Alla våra spa kommer med Balboa control system som gör det lätt för användare att ställa in grundläggande funktioner och program. Alla Aquavia spa har den tysta pumpen som är fristående, låg förbrukning, och en extremt tyst filtrations pump Spa i premiumsortiment kommer med High Performance Water. Tryckpumpen som säkerställer kristallklart vatten. Spa i Premium och Exclusive serien har ett inbyggt UV behandlingssystem desinfektionssystem. Att använda ultraviolett ljus för att desinficera vattnet har många fördelar, eftersom den inte lämnar avfall, inte heller ändrar sammansättning eller egenskaper hos vattnet som inträffar med kemiskt baserade behandlingar. Detta system kan användas för att styra allt från att sätta igång massagepumparna till att anpassa inställningarna för filtreringscykler. Som en valfri funktion, kan alla spa i Premium och Exclusive förses med en TOUCH PANEL som är kompatibel med WiFi-teknik, vilket gör det möjligt att styra spa inställningar genom den allra senaste AndroidTM mobil, surfplatta och iphones. Clean water ozon systemet matar kontinuerligt ut miljontals små bubblor av högkoncentrerad ozon i en blandningskammare och neutraliserar alla typer av bakterier. Detta är ett tyst och effektivt sätt att alltid hålla ditt spa rent och klart för användning. Design Line Finishen på Design Lines kabinett har ett annorlunda utseende än andra. De vita kanterna runt spat ger ett inslag av distinktion. Woodermax Förbättrad Teknologi vattenreningssystem Woodermax kabinett system har inga skruvar, vilket ger det en unikt utseende. Det innovativa fäst systemet gör att du kan komma in i ditt spa med ett enkelt klick.

6 0- effektivitet och miljö effektivitet och miljö Ecospa Alla Aquavia spa har ett isolationssystem som består av olika lager av hög densitet polyuretanskum som håller vattnet vid en jämn temperatur. Effektiva system Silent Pump används för filtrering, återcirkulerar vattnet vid en låg förbrukning av 0,5 kwh. Alla modeller är utrustade med Venturi Controls som gör det möjligt för intensiteten av massage att ökas utan att öka den effekt som används för att driva pumpar, vilket innebär lägre energiförbrukning. Alla spa är utrustade med LED ljus, som förbrukar mindre i jämförelse med konventionella glödlampor. 4 Premium akryl skal. Harts mot osmos och sprickor. Hög kvalité av polyester 4 Polyuretan isolering. Vi arbetar med miljön i åtanke Alla portabla spa kommer med alternativet Ecospa Detta beprövade system gör det möjligt att göra besparingar på spa underhåll och säkerställer att våra spa fungerar till -5 ºC. För att hålla vattnet vid 8 C: Omgivnings T. förbrukning ECOSPA kwh Ja 67% besparingar kwh Nej -5 7,84 kwh Ja 69% besparingar kwh Nej Våra lock har dubbel isolering för att förhindra temperaturförluster och vatten avdunstning. Energy Saving Cover ingår i alla portabla spa. Vi letar ständigt efter nya sätt att bevara, återanvända och återvinna resurser, särskilt i våra tillverkningsprocesser : Vi återvinner allt avfallsmaterial som används i tillverkningsprocessen. Vi använder syntetiska beläggningar, metallstommar och ABS baser för att undvika att använda trä. Vi har system som gör det möjligt för oss att återvinna och återanvända vattnet som vi använder för att testa våra spa under tillverkningsprocessen. Vi trycker våra kataloger på FSC-certifierat papper. Mycket motståndskraftig isolerad ABS bas. andra isoleringsskiktet är paneler av hög termisk och akustisk isolering. Inre värmeisolerande skikt, 0% densitet polyuretan.

7 - Fördjupa dig, slappna av och njut. Belysning: viktigt för avkopplingen. Alla våra spa har fler färgad LED belysning. Colour Sense systemet med fem LED spotlights och belysta tillbehör dekorerade på insidan av spa. Pure Line Lighting systemet med sina armaturer i cabinet ger det en fantanstisk känsla och kommer att förvandla ditt spa till ett dekorativt inslag i ditt hem. Njut av en unik sensorisk upplevelse tack vare egenskaperna hos färg Sense och Pure Line Lighting.

8 4-5 Fördjupa dig, koppla av och njut... Aromatherapy Aroma essenser är avkopplande efterjetmassage. Doften från aromakitet sprids via luft från munstyckena inuti spat. Detta öppnar ditt sinne och skapar en skön atmosfär. Surround Bluetooth Audio Copyright 06 IC Distribution Sweden AB Surround Bluetooth Audio systemet tar dig till en annan värld av förnimmelser tack vare sina fyra högtalare och subwoofer. En valfri funktion i premium och exklusive serien gör det möjligt att du kan njuta av din favoritmusik som spelas direkt från din smartphone eller Bluetooth -spelare. Tillverkad i Europa. Vi designar, tillverkar och marknadsför alla våra spa. i Europa. Aromaterapi kommer att fördjupa dig i en värld av förnimmelser genom att tillhandahålla en naturlig behandling, som kommer att hjälpa dig att återfå din naturliga balans och harmoni.

9 6-7 Fyra serier Aquavia Spa: maximal kvalitet, full garanti och utmärkt kundservice Fyra serier En lösning anpassad för dina behov Vi har förmånen att vara en av de få tillverkare som kan erbjuda dig långsiktiga garantier, eftersom kvaliteten och tillförlitligheten i våra spa gör det möjligt för oss att göra det. 5 år på konstruktionen 0 år på akrylen år på komponenter och kabinett. Exklusiv För älskare av design och finess. Exklusiva modeller som gör skillnad. Premium Spa utformade för de mest krävande användarna. Fullt utrustade, eleganta och robusta modeller. I och med det breda nätverk av kundservice säkerställer vi att delar och komponenter enkelt kan bytas ut. Det finns en Aquavia Spa återförsäljare nära dig. Aqualife En funktionell och modern lösning. Höga kvalitetslösningar ger valuta för pengarna. Professional Spa för offentlig och kommersiell användning vilket ger mervärde till ditt företag. Exakt tillverkning

10 EXKLUSIV Med öga för detaljer Wave Cube Quantum Barcelona Aquavia Spa Exclusive serien är utformad för att ge maximal njutning, prestanda och energieffektivitet. Spa i Exclusive serien har unik design och ett antal avancerade funktioner. Tack vare Colour Sense och Pure Line Lighting system, kommer ditt spa bli dekorativt. Fullt utrustat spa utformat för de mest krävande kunderna.

11 0- EXKLUSIV WAVE CUBE VI REKOMMENDERAR Wave-modellen har inte bara en exklusiv exteriör design. Interiören har utformats för att erbjuda maximal användar rörlighet, har ett smidigt format och erbjuds i varierat djup. Detta ger användaren otaliga alternativ att i sin favoritposition njuta av en högkvalitativ massage. Platser 6 Mått: 47 x 47 x 90 Copyright 06 IC Distribution Sweden AB Till glädje för par eller mindre sällskap. Cube spa har vidtagit alla behov för att leverera den perfekta spatillfället för alla användare. Den levereras med en ishink och nackstöd runt två av spa kanterna för maximal komfort. Utrustad med 7 jets och luftmunstycken vilket ger förstklassig massage. Platser: 4 Mått: x x

12 - EXKLUSIV QUANTUM BARCELONA Dess behändiga storlek gör den lätt placerad i de flesta hem. Dess raka linjer, utmärkande med vita hörn och Woodermax systemet är de viktigaste framträdande dragen i detta spa. Platser: 4 Mått: 94 x 97 x 78 Fyrsitsiga Barcelona har en sofistikerad design, full med roterande massagejets, exklusiv finish och detaljer som gör detta till en storsäljare. Dess moderna linjer, kvadratisk bas och två liggdelar där man kan luta sig tillbaka med maximal komfort och låta 8 jets och 0 luftmunstycken massera musklerna. Platser 4 ( / ) Mått: 0 x 0 x

13 Copyright 06 IC Distribution Sweden AB PREMIUM Modern och imponerande stil. Aqua 8 Sunset Futura 40 Advance 50 Easy Access Swimspa Amazon Preumium serien har designats för att ge ett modernt intryck med högkvalitet. Varje säte har utvecklats för att skapa en unik massage upplevelse. De är även formade för den bästa möjliga ergonomiska komforten. Massagejetsen är placerade precis där du behöver lite extra massage.

14 6-7 PREMIUM AQUA 8 SUNSET Aqua 8 med plats för 5 personer. Den har den mest kompletta massagen på marknaden och är speciellt anpassad för långa personer. Oavsett vilken längd eller kroppsform man har ger de totalt 7 jetsen en justerbar massage som når alla muskler. Sunset är anpassad för 4 personer. Med gott om utrymme och 6 olika massage platser. Spat är noggrant designat ner till minsta detalj. Det finns 6 olika säten som skapar en skön massage. Spat är utrustat med totalt 66 jets för att kunna behandla varje kroppsdel, från fötter till armar. Luft massagen cirkulerar ut från de luftmunstycken och gör att ryggmusklerna slappnar av, vilket ger en känsla av avslappning och njutning. VI REKOMMENDERAR Platser 5 (/) Mått: x x 9 Platser: 6 Mått: 6 x 6 x Copyright 06 IC Distribution Sweden AB

15 8-9 PREMIUM FUTURA 40 Advance 50 Futura är för 6 personer med en imponerande liggplats utformad för användaren ska få bästa njutfulla massagen. Spat har 45 hydroterapi jets och 0 luftmunstycken fördelade över alla platserna så att vilken position du än väljer, kommer du att njuta fullt ut av massage. Platser: 6 (5 / ) Mått: 6 x 98 x 90 Copyright 06 IC Distribution Sweden AB Advance 50 med plats för fem, är elegant, bekvämt och erbjuder en komplett massage till alla delar av kroppen. Dess noggranna design kommer med en touch av stil och elegans, oavsett om den installeras inomhus eller utomhus. Den har två ergonomiska platser så att användarna ligger bekvämt och avslappnat och kan njuta av dess massage, som kommer av 9 jets och luftmunstycken. Platser: 5 (/) Mått: 6 x 98 x

16 0- PREMIUM NICE easy access VI REKOMMENDERAR Nice är utformad för att ge en kraftfull massage i kombination med god ergonomi. Det är ett 5-sitsigt spa som kombinerar en liggplats med 4 bekväma sittplatser. Dela dina bästa stunder med din familj, partner eller vänner med detta imponerande spa utrustat med kraftiga pumpar som försörjer de 54 jets och luftmunstycken. Platser: 5 (4/) Mått: 6 x 6 x 90 Easy Access är en mångsidig och elegant modell, vars huvudsakliga funktion är dess tillgänglighet. Försedd med två inbyggda trappor och utvändigt en elegant trappa med två steg gjorda av "Solid Surface" material. Tillsammans med sin rostfria ledstång gör det lätt att komma in och ut ur Spat. Platser: 5 (4/) Mått: 6 x 98 x

17 - PREMIUM SWIMSPA AMAZON Amazona är ett imponerande swimspa utformad för att utöva sport kombinerat med ett hydroterapi-område för tre personer. Hydroterapi området består av en liggdel och två sittplatser som är ergonomiskt utformade för att få bästa möjliga komfort. Swimspat har väl tilltagna trappor samt rostfria handtag för enkel åtkomst. Strömmen genereras av fem turbojets som möjliggör att simma motströms och hålla sig i form. Platser: ( /) Mått: 500 x 0 x 8 Amazon levereras i två format: Amazon Version med kabinett, all utrustning som krävs i spa och två patronfilter. Denna produkt behöver bara anslutas till en strömkälla och fyllas med vatten innan den kan användas. Amazon utan kabinett. Kabinett med en metallstruktur samt extern motorik (filter, värmare, pump etc.) Denna produkt kräver installation. Swimspa Amazon Swimspa Amazon Inbyggd Kit Amazon

18 AQUALIFE Högpresterande funktionella spa. Aqualife 7 Aqualife 6 Aqualife 5 Sundown Aqualife Calypso Aqualife har allt för att göra dig nöjd ditt spa bli ett utrymme där du kan dela dina finaste stunder. Aqualife har designats för att leverera en kombination av de bästa materialen, lägsta möjliga underhållskostnader samt mest värde för pengarna. Aqualife: en värld av njutning för rimliga priser. Copyright 06 IC Distribution Sweden AB

19 6-7 AQUALIFE AQUALIFE 7 AQUALIFE 6 Aqualife 7 spa har fem positioner och är försedd med två kraftfulla massagepumpar, kommer med en fullt utrustad liggdel och fyra massage platser. Tack vare de två kraftfulla massage-pumparna och deras 56 jets är detta spa det mest kraftfulla i denna serien. Platser: 5 (4/) Mått: 6 x 6 x 90 Aqualife 6 har fem säten utrustade med olika typer av massage och en fullt utrustat liggplats. De hydromassagejetsen får ett extra lyft av de 6 luftmunstyckena. Platser: 6 (5 / ) Mått: 6 x 98 x 90 Copyright 06 IC Distribution Sweden AB

20 8-9 AQUALIFE AQUALIFE 5 SUNDOWN Aqualife 5 är med sittplatser och liggplatser. De två liggplatserna är utrustade med enastående variation av hydromassage. Dess behändiga storlek är designat för att lätt kunna passera genom dörröppningar. Tack vare dess 8 jets och 4 luftmunstycken ger detta spa optimal prestanda. Sundown är ett runt spa Finns möjlighet för 5 personer. Designad för en varierande massage. Platser: 5 Mått: Ø 05 x 90 Platser: 5 (/) Åtgärder:98 x 95 x

21 40-4 AQUALIFE AQUALIFE CALYPSO Aqualife levererar samma komfort och funktioner som ett stort spa, men i ett mindre format. Detta -sits spa, inklusive liggdel, har kraftfulla jets och 0 luftmunstycken för att lugna och massera alla kroppens muskler i ett avkopplande bubbelbad. Spat tar väldigt litet utrymme, Platser: ( /) Mått: 6 x 48 x 90 Copyright 06 IC Distribution Sweden AB Calypso med plats för personer inklusive en liggdel. Kan placeras i vilket hörn som helst, så att även du med litet utrymme har möjlighet att njuta av en full hydromassage. Platser: (/) Mått: 00 x 66 x 70

22 EXKLUSIVE Teknisk specifikation Wave 650 Cube 5654 Quantum Barcelona 5 Mått ( ±cm) Platser (sitt/ligg) Volym Vikt 47 x 47 x 90 6 (6 / -) /.76 x x 78 4 (4 / -) / x 97 x 78 4 (4 / -) /.95 0 x 0 x 90 4 ( /) /.70 Kabinett Surface Solid Surface / Graphite / Thunder / Walnut Graphite / Thunder / Walnut Akryl färger* 44/59/64/7 44/59/64 44/59/64 44/59/64 Funktioner Totala antalet massagejets Djupgående micromassage Roterande anti-stress massage Avslappnade massagejets Rostfria jetsmunstycken Nackstöd Digital Display Ultraviolett rening Galvaniserad stålkonstruktion ABS Botten Thermolock Ecospa Komfort Colour sense (multiled) LED 4 MiniLED upplysta tillbehör 5 LED upplysta tillbehör 5 LED upplysta tillbehör 4 LED Pure Line Lightning (kabinettbelysning) Bluetooth surround Woodermax kabinett Design Line (kabinettsbelysning) Aromaterapi WiFi Touch Panel Flexibel massage Wave PRO 650 Massagepumpar Vattenmassage Relax Impact Pump x.00 W / HP.00 W.800 W /.5 HP.00 W.800 W /.5 HP.00 W.800 W /.5 HP.00 W Filtration och uppvärmning Cirkulationspump Värmare Filter 50 W,000 W Papper 50 W,000 W Papper 50 W,000 W Papper 50 W,000 W Papper El Försörjning fas 6 A 400 V fas 6 A 400 V fas 6 A 400 V fas 6 A 400 V Teknisk specifikation EXCLUSIVE PREMIUM AQUALIFE * White (44); Sterling (59); Pearl Shadow (64); Winter Solstice (7)

23 PREMIUM Tekniska specifikationer Aqua Sunset 6 Futura Advance Nice 660 Easy access 5565 Amazon 6444 Mått (±cm) Platser: Sitt/Ligg Volym (l) Vikt (tom/full/kg) x x 9 6 x 6 x 90 5 ( / ) 6 (6 /) / /.76 6 x 98 x 90 6 (5 / ) /.0 6 x 98 x 90 5 ( / ) 90 7 /.57 6 x 6 x 90 5 (4/) / x 98 x 90 5 (4/) / x 0 x 8 ( /) / Kabinett x Akryl färger* Graphite / Thunder / Walnut Graphite / Thunder / Walnut Synthetic grey 44 / 59 / 64 / 7 44 / 59 / 64 / 7 / 7 44 / 59 / 64 / 7 44 / 59 / 64 / 7 44 / 59 / 64 / 7 / 7 44 / 59 / 64 / 7 44 / 46 FUNKTIONER Totala antalet massagejets Djupgående micromassage Roterande anti-stress massage Roterande celluitmassage Reflex fotmassage Nackmassage Intensiv behandlande jets i liggdelen. Avslappnade massagejets Vattenfall Vattenfontäner Nackstöd Digital Display Ultraviolett behandling Galvaniserad stålkonstuktion ABS Botten Thermolock Ecospa Principal + Aux Std Panel + Aux. Komfort Colour Sense (multiled) Pure Line Lightning (kabinettsbelysning) Bluetooth surround Rostfria jets Woodermax kabinett Design Line (kabinettsbelysning) Rostfri ledstång Aromaterapi Flexibel massage 5 LED upplysta tillbehör LED 4 MiniLED upplysta tillbehör 5 LED upplysta tillbehör 5 LED upplysta tillbehör 5 LED upplysta tillbehör 5 LED upplysta tillbehör 5 LED upplysta tillbehör (insidan) Sunset PRO 6500 Nice PRO 6658 Massagepumpar Vattenmassage Relax Impact Pump x.00 W / HP x.00 W / HP.00 W.00 W x.800 W /,5 HP.00 W x.800 W /,5 HP.00 W x.800 W /,5 HP.00 W x.800 W /,5 HP.00 W x.00 W / HP Filtration och uppvärmning Cirkulationspump Värmare Filter High Performance Water Care 50 W 50 W,000 W,000 W Papper Papper 50 W,000 W Papper 50 W,000 W Papper 50 W,000 W Papper 50 W,000 W Papper 80 W,000 W x Pappersfilter El Försörjning Fas 6 A 400 V Fas 6 A 400 V Fas 6 A 400 V Fas 6 A 400 V Fas 6 A 400 V Fas 6 A 400 V Fas 6 A 400 V *White (44); Blue Marble (46); Sterling (59); Pearl Shadow (64); Pearl Cameo(7); Winter Solstice (7)

24 AQUALIFE Tekniska specifikationer Aqualife 7 68 Aqualife Aqualife Aqualife 5694 Sundown 56 Calypso 490 Mått (±cm) 6 x 6 x 90 6 x 98 x x 95 x 74 6 x 48 x 90 Ø 05 x x 66 x 70 Platser: Sitt/ligg 5 (4 / ) 6 (5 / ) 5 ( / ) ( / ) 5 (5 /) ( / ) Volym (l) Vikt (tom/full/kg) 06 / /.0 46 /.8 9 / / / 557 Kabinett Graphite / Thunder Woodermax / Walnut Woodermax Synthetic grey Synthetic grey Akryl färger* 44 / 59 / 7 / 7 44 / 59 / 7 / 7 44 / 59 / 7 / 7 44 / 59 / 7 / 7 44 / 59 / 7 / 7 44 / 59 / 7 / 7 FUNKTIONER Totala antalet massagejets Djupgående micromassage Roterande anti-stress massage Roterande celluitmassage Reflex fotmassage Nackmassage Intensivbehandlande jets i liggdelen. Avslappnade massagejets Vattenfall Nackstöd Digital Display Clean Water System Galvaniserad stålkonstruktion ABS Botten Thermolock Ecospa Komfort LED spotlights Bluetooth Surround Rostfria jets WiFi Touch Panel Massagepumpar Vattenmassage Relax Impact Pump x.800 W /,5 HP.800 W /.5 HP.800 W /.5 HP.800 W /.5 HP.800 W /.5 HP.800 W /.5 HP 400 W 400 W 400 W 400 W 400 W Filtration och uppvärmning Cirkulationspump Värmare Filter 50 W 50 W 50 W 50 W 50 W 50 W,000 W,000 W,000 W,000 W,000 W,000 W Papper Papper Papper Papper Papper Papper El Försörjning fas 6 A 400 V fas 6 A 400 V fas 6 A 400 V fas 6 A 400 V fas 6 A 400 V fas 6 A 400 V Copyright 06 IC Distribution Sweden AB * White (44); Sterling (59); Pearl Cameo (7)

25 TILLBEHÖR SKRÄDDARSY DITT SPA Spatrappor Designade för att lätt ta sig i och ur spat Basic Graphite Walnut Thunder Swimspa Yta Akryl färger White 44 Pearl Cameo 7 Sterling 59 Pearl Shadow 64 Blue Marble 46 Winter Solstice 7 Utomhustillbehör Aromaterapi Kabinett Parasol med LED belysning Graphite Walnut Thunder Synthetic grey White Säkerhetsräcke Markmonteraträcke Aromaterapi refill Locklyft Desinfektionskit Rengöringskit Filterrengöring Spadammsugare Locklyft Aquavia water care

26 Poolteam Malmö Nornegatan Svågertorp / Malmö Sverige Poolteam Stockholm Jägerhorns väg 4 75 Kungens Kurva / Stockholm Sverige info@poolteam.se

Härlig avslappning och fantastisk massage till ett rimligt pris

Härlig avslappning och fantastisk massage till ett rimligt pris Härlig avslappning och fantastisk massage till ett rimligt pris Signature Spas vill ge alla som önskar möjligheten till härlig massage och avslappning genom att tillverka sina spabad och swimspa, som är

Läs mer

Låt oss få uppfylla din dröm!

Låt oss få uppfylla din dröm! SPA-bad hemma! INSPIRATIONSKATALOG 2013 Låt oss få uppfylla din dröm! En egen skön oas i vardagen! För avslappning & umgänge Tänk dig att få sjunka ner i ett varmt spabad efter en lång dag på jobbet. Känslan

Läs mer

SPABAD KOSTNADSFRI INSTALLATION. Förutsättningar för. I priserna för Jacuzzi Spa från Sanova ingår:

SPABAD KOSTNADSFRI INSTALLATION. Förutsättningar för. I priserna för Jacuzzi Spa från Sanova ingår: Förutsättningar för KOSTNADSFRI INSTALLATION I priserna för cuzzi Spa från Sanova ingår: Frakt Startkit innehållande Spakem och teststickor Installation av Sanova avtalsinstallatörer Idrifttagning och

Läs mer

Silent Gliss Rullgardiner

Silent Gliss Rullgardiner Silent Gliss Rullgardiner Silent Gliss fördelar De rena linjerna kompletterar modern arkitektur och inredning perfekt. Rullgardiner ger maximal avbländning och kan vid behov döljas helt. Kvalitet och garanti

Läs mer

ETT FÖRETAG I ENWA WATER TREATMENTKONCERNEN SPABAD

ETT FÖRETAG I ENWA WATER TREATMENTKONCERNEN SPABAD ETT FÖRETAG I ENWA WATER TREATMENTKONCERNEN SPABAD 2012 1 Idé och produktion:growreklam.se Innehåll spabad översikt spabad... 4-5 paragon medallion... 8 paragon genesis... 9 paragon essence... 10 paragon

Läs mer

Index INNEHÅLL. förbättra din spaupplevelse. Du kan vara säker på att ditt spa kommer att ge år. av prisvärd njutning för dig och din familj.

Index INNEHÅLL. förbättra din spaupplevelse. Du kan vara säker på att ditt spa kommer att ge år. av prisvärd njutning för dig och din familj. MIAMI SPA HISTORIA INNEHÅLL Miami spas HistorIA Miami Spas tillverkas av världsledande producenter av spabad som ligger i framkant när det gäller utveckling och produktion av högkvalitativa spabad. Miami

Läs mer

I samarbete med. A Lifetime of. Enjoyment

I samarbete med. A Lifetime of. Enjoyment I samarbete med A Lifetime of Enjoyment LIVSTID AV NJUTNING Fonteyn Spas är till 100% tillverkade i i Houston, Texas. Etablerades 1979, företaget kännetecknas av kvalitetsprodukter, exceptionell design

Läs mer

Canadian Spa Ett välrenommerat företag med trettio år i branschen

Canadian Spa Ett välrenommerat företag med trettio år i branschen Canadian Spa Ett välrenommerat företag med trettio år i branschen För runt trettio år sedan sålde Canadian Spa sitt första spabad, sedan dess har företaget utvecklats till en ledande aktör och ett av de

Läs mer

INNGANGSDÖRRAR YTTERDÖRRAR OCH DUBBEL SLAGPORTAR

INNGANGSDÖRRAR YTTERDÖRRAR OCH DUBBEL SLAGPORTAR INNGANGSDÖRRAR YTTERDÖRRAR OCH DUBBEL SLAGPORTAR ECO Line TERMO Line since 1995 MODERN DESIGN. PRAKTISK TILLÄMPNING. THERMO Line NYHET! INNGÅNGS OCH YTTERDÖRRAR THERMO 60 OCH THERMO 70 Naturlig skönhet

Läs mer

B A S T U D U S C H Å N G B A D

B A S T U D U S C H Å N G B A D B A S T U D U S C H Å N G B A D Tylö Felicity ångduschen som spränger gränser. Med Tylö Felicity har våra designers och produktutvecklare skapat den fulländade ångduschen. Tylö Felicity är en toppmodell

Läs mer

Aritco Villahissar. Inspiration för ditt hem.

Aritco Villahissar. Inspiration för ditt hem. Aritco Villahissar. Inspiration för ditt hem. Foto www.willanordic.se 2 Höj livskvalitén. En villahiss betyder så mycket mer än att transportera sig från en våning till en annan. Det handlar om att njuta

Läs mer

Badkaret på bilden är i högerutförande. BADKARSSET Art.nr 690101 NU 295:- ord 395:-

Badkaret på bilden är i högerutförande. BADKARSSET Art.nr 690101 NU 295:- ord 395:- COMFORNETTE E-LINE Comfornette E-line är ett enklare massagsystem som är utrustat med Silent System Technology, och styrs enkelt via en knapp. SNABBFAKTA E-LINE 12 st jetstrålar Silent System Technology

Läs mer

Älska dina sinnen. I samarbete med

Älska dina sinnen. I samarbete med Älska dina sinnen I samarbete med HISTORY Index Passion spas HISTORIK Passion Spas är världsledande i att bygga högkvalitativa spa, med tillverknings -och distributionscenter i USA och Europa. Passion

Läs mer

500 Series. South Seas Spas - Moderna spabad som är sofistikerade och har stil. 519P 532L DX 533DL DX

500 Series. South Seas Spas - Moderna spabad som är sofistikerade och har stil. 519P 532L DX 533DL DX www.artesian.se South Seas Spas - Moderna spabad som är sofistikerade och har stil. Våra South Seas Spas är perfekt kombinerade i sin utformning med ny,innovativ teknik och fräsch design som finns tillgängliga

Läs mer

INSTALLATIONS BRUKSANVISNING

INSTALLATIONS BRUKSANVISNING INSTALLATIONS & BRUKSANVISNING BADKAR & MASSAGEBADKAR Tack för att du valt ett massagebadkar från Noro Scandinavia. Här hittar du vad som du behöver tänka på vid installation angående el och vatten, funktionerna

Läs mer

www.trident.se BAD MED DUSCH Den perfekta kombinationen

www.trident.se BAD MED DUSCH Den perfekta kombinationen www.trident.se BAD MED DUSCH Den perfekta kombinationen Badkar med dörr och dusch den perfekta kombinationen TWINLINE 1 TWINLINE 2 TWINLINE DUETT Exklusivt badkar med optimal komfort Twinline är den perfekta

Läs mer

FITNESS FLOORS. Solutions for every activity

FITNESS FLOORS. Solutions for every activity Solutions for every activity Upptäck golvlösningarna till anläggningens alla utrymmen - oavsett om det är till gruppträningssalen, konditionsytan, reception och omklädningsrum, styrke- och friviktsområdet

Läs mer

PLATS FÖR MER. VINDSTRAPPOR ClickFIX MARKNADENS BÄSTA LÄTT OCH ELEGANT TRAPPOR I BYGGSATS MED NORDISK DESIGN LOFTTRAPPAN ÖKAR BOSTADENS STORLEK

PLATS FÖR MER. VINDSTRAPPOR ClickFIX MARKNADENS BÄSTA LÄTT OCH ELEGANT TRAPPOR I BYGGSATS MED NORDISK DESIGN LOFTTRAPPAN ÖKAR BOSTADENS STORLEK PLATS FÖR MER VINDSTRAPPOR ClickFIX MARKNADENS BÄSTA LÄTT OCH ELEGANT TRAPPOR I BYGGSATS MED NORDISK DESIGN LOFTTRAPPAN ÖKAR BOSTADENS STORLEK VÄGGLUCKOR GÖR RUMMET STÖRRE RÄCKET RAMAR IN TRAPPAN LÅT DIG

Läs mer

UPP TILL 30% RABATT!

UPP TILL 30% RABATT! UPP TILL 30% RABATT! COMFORNETTE E-LINE Comfornette E-line är ett massagsystem som är utrustat med EMS-system & Silent System Technology. SNABBFAKTA E-LINE 12 st jetstrålar Silent System Technology Ryggmassage

Läs mer

INSTALLATIONS BRUKSANVISNING

INSTALLATIONS BRUKSANVISNING INSTALLATIONS & BRUKSANVISNING MASSAGEBADKAR Tack för att du valt ett massagebadkar från Noro. Här hittar du vad som du behöver tänka på vid installation angående el och vatten, funktionerna i ditt massagebadkar

Läs mer

HomeGlide-trapphiss FÖR RAKA TRAPPOR

HomeGlide-trapphiss FÖR RAKA TRAPPOR HomeGlide-trapphiss FÖR RAKA TRAPPOR Access BDD är en av Europas ledande leverantörer av trapphissar, plattformshissar samt hissar för privata och offentliga miljöer. 2 Access BDD HomeGlide-trapphiss FÖR

Läs mer

FÖR T S KLASSIG AVKOPPLING. Panasonic EP-MA59 Real Pro ULTRA

FÖR T S KLASSIG AVKOPPLING. Panasonic EP-MA59 Real Pro ULTRA FÖR T S KLASSIG AVKOPPLING Panasonic EP-MA59 Real Pro ULTRA REAL PRO ULTRA HÖJDPUNKTER EXAKT STYRNING MED JUNETSU-MASSAGE EXKLUSIV HELA 4.26 M² AV KROPPEN MASSERAS EXKLUSIV Anpassar sig helt efter dina

Läs mer

Impressivo Ger dig valmöjligheter

Impressivo Ger dig valmöjligheter Impressivo Ger dig valmöjligheter BUSCH-JAEGER ABBs installationsprodukter har en lösning för alla hem och offentliga byggnader. Urvalet utvidgas ständigt med nya produkter, för att bibehålla kompatibilitet

Läs mer

Crawford Smart 42. Prismedvetna lösningar. Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016)

Crawford Smart 42. Prismedvetna lösningar. Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016) Crawford Smart 42 Prismedvetna lösningar Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016) Crawford Smart 42 - prismedvetet val Inifrån och ut Med Crawford Smart 42 får du en garageport,

Läs mer

erbjudanden bad & massagebadkar

erbjudanden bad & massagebadkar erbjudanden bad & massagebadkar Priserna gäller 7/2-27/4 2014. *Gäller ej redan nedsatta priser. westerbergs.com dröm eller verklighet Vad är välmående egentligen? Hur tar man bäst hand om sig själv? Och

Läs mer

Välkommen till en värld av dörrar WIŚNIOWSKI

Välkommen till en värld av dörrar WIŚNIOWSKI Dörrar WIŚNIOWSKI Välkommen till en värld av dörrar WIŚNIOWSKI Under 25 år har vi tillverkat stängsel med passion. Firmans namn WIŚNIOWSKI kommer från namnet på dess grundare och ägare - Andrzej Wiśniowski.

Läs mer

GE DIN HÄST DET VÄLBEFINNANDE DEN FÖRTJÄNAR

GE DIN HÄST DET VÄLBEFINNANDE DEN FÖRTJÄNAR NYHET GE DIN HÄST DET VÄLBEFINNANDE DEN FÖRTJÄNAR SUPEREFFEKTIVA VÄRMELÖSNINGAR FÖR STALLMILJÖ TILL ETT PRIS FÖR ALLA SOLAMAGIC 2 SUPEREFFEKTIVA VÄRMELÖSNINGAR FÖR STALLMILJÖER SUPEREFFEKTIVA VÄRMELÖSNINGAR

Läs mer

nya Nya duschar Med GROHE DreamSpray teknik www.grohe.se

nya Nya duschar Med GROHE DreamSpray teknik www.grohe.se nya Nya duschar Med GROHE DreamSpray teknik www.grohe.se New GROHE DreamSpray Showers page 2 www.grohe.se Njut av vattnet med en ny GROHE-dusch Med vår nya serie av hand- och takduschar kommer ditt badrum

Läs mer

CWS ParadiseLine. Ett nytt hygien koncept.

CWS ParadiseLine. Ett nytt hygien koncept. CWS ParadiseLine. Ett nytt hygien koncept. ParadiseLine. Design och stil. Vi inom CWS förstår att ett snyggt hygienutrymme inte bara återspeglar din önskan att få nöjda kunder och anställda, utan också

Läs mer

DALASPA SORTIMENT BADPARADIS FÖR SKANDINAVISKA HEM

DALASPA SORTIMENT BADPARADIS FÖR SKANDINAVISKA HEM DALASPA SORTIMENT BADPARADIS FÖR SKANDINAVISKA HEM dalaspa.se dalaspa_falun STANDARD SPA HEDEMORA Dessa spabad tillverkas stolt i USA, så att du får högsta kvalitet och bästa sinnesro när du köper från

Läs mer

COMFORNETTE BADKAR. Badkaret på bilden är i högerutförande. Underhållsvärmare 1,5kW 10A Pris: 2495 SEK Art. nr 600201

COMFORNETTE BADKAR. Badkaret på bilden är i högerutförande. Underhållsvärmare 1,5kW 10A Pris: 2495 SEK Art. nr 600201 COMFORNETTE BADKAR Comfornettes massagebadkar och spa är utrustade med ett IMS-system (Intellegent Massage System) som är en ny standard för vattenmassage. Systemet är indelat i olika massagezoner och

Läs mer

Q-Inspirations by Q-railing

Q-Inspirations by Q-railing Q-Inspirations by Q-railing Kvalitet, enkelhet Låt dig inspireras och stil Du funderar över den miljö du bor eller arbetar i och idéer börjar ta form. Det handlar om kvalitet, modern design och särskilda

Läs mer

URURU SARARA. Total. komfortlösning DAIKIN SÄTTER NY STANDARD FÖR KLIMATET

URURU SARARA. Total. komfortlösning DAIKIN SÄTTER NY STANDARD FÖR KLIMATET URURU SARARA Total komfortlösning DAIKIN SÄTTER NY STANDARD FÖR KLIMATET Rätt klimat för dig Vill du slippa tänka på klimatet på din arbetsplats? Bara känna att du alltid har ett skönt klimat på kontoret,

Läs mer

Crawford Smart 42. Prismedvetna lösningar. Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016)

Crawford Smart 42. Prismedvetna lösningar. Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016) Crawford Smart 42 Prismedvetna lösningar Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016) Crawford Smart 42 - prismedvetet val Inifrån och ut Med Crawford Smart 42 får du en garageport,

Läs mer

Xtensiv. Ett visuellt vackert akustiskt tak för 2000-talet

Xtensiv. Ett visuellt vackert akustiskt tak för 2000-talet Xtensiv Ett visuellt vackert akustiskt tak för 2000-talet 2 Gyptone Xtensiv Quattro 75 3 ETT VISUELLT VACKERT AKU- STISKT TAK FÖR 2000-TALET Detaljer är viktiga i byggnader runt om i världen levereras

Läs mer

Badkaret på bilden är i högerutförande. BADKARSSET Art.nr NU 295:- ord 395:-

Badkaret på bilden är i högerutförande. BADKARSSET Art.nr NU 295:- ord 395:- COMFORNETTE CLASSIC Comfornette Classic är ett enklare massagsystem som är utrustat med Silent System Technology, och styrs enkelt via en knapp. SILENT SYSTEM TECHNOLOGY SNABBFAKTA CLASSIC Silent System

Läs mer

NYHET! Gyptone Quattro 70

NYHET! Gyptone Quattro 70 NYHET! Akustikundertak och -väggar med fina perforeringar NYHET! Rena, lätta ytor med behagligt ljud Skapa estetiska omgivningar med en behaglig ljudmiljö. Med den nya serien kan du designa rum med lätta,

Läs mer

POOLKEMISTEN. Sveriges första officiella Astral butik.

POOLKEMISTEN. Sveriges första officiella Astral butik. POOLKEMISTEN Sveriges första officiella Astral butik. Innehåll Företagspresentation Masterspa Svenska Sol SPA Spa tillbehör Pooler Tak Loon belysning Säkerhetstäckning Pooltillbehör Kemi Pooluppvärmning

Läs mer

Älska vintern! Parkeringsvärmare från Webasto

Älska vintern! Parkeringsvärmare från Webasto Älska vintern! Parkeringsvärmare från Webasto Isfria rutor och behagligt uppvärmd kupé för alla! Sätt dig i bilen, njut av hur bra det känns och kör iväg så härlig kan vintern vara för alla bilförare om

Läs mer

Alaska. Nya generationens utespa, det kompletta lyxalternativet! Telefon: 026-22 22 350 Fax: 026-22 22 354

Alaska. Nya generationens utespa, det kompletta lyxalternativet! Telefon: 026-22 22 350 Fax: 026-22 22 354 Alaska, det kompletta lyxalternativet! Spahalsa genom vatten Nordiska Kvalitetspooler info@nordiskakvalitetspooler.se www.nordiskakvalitetspooler.se Telefon: 026-22 22 350 Fax: 026-22 22 354 Alaska Det

Läs mer

PERFEKT SUPPORT FÖR KROPP OCH SJÄL

PERFEKT SUPPORT FÖR KROPP OCH SJÄL PERFEKT SUPPORT FÖR KROPP OCH SJÄL PERFEKT SUPPORT ÄR INOM RÄCKHÅLL Utvilande sömn är avgörande för en välmående kropp och själ. Därför tycker vi det är viktigt att ge dig förutsättningar för en lugn,

Läs mer

Glasfiberpooler 2013/2014

Glasfiberpooler 2013/2014 Glasfiberpooler 2013/2014 Om oss Gullberg & Jansson utvecklar och marknadsför ett brett sortiment av prisvärda och väldesignade kvalitetsprodukter inom swimmingpool & spa. All försäljning sker via auktoriserade

Läs mer

FM Mattsson. Kök. Trycksak nr 251/3

FM Mattsson. Kök. Trycksak nr 251/3 FM Mattsson Kök Trycksak nr 251/3 Tillgång på sand och kunskapen om metallbearbetning var en förutsättning när FM Mattsson grundades i mitten av 1800-talet. Kunskapen har gått i arv och sanden är fortfarande

Läs mer

Låt oss få uppfylla din dröm!

Låt oss få uppfylla din dröm! SPAKATALOG 2015 Låt oss få uppfylla din dröm! EN RENODLAD SPECIALISTBUTIK FÖR POOL OCH SPABAD innehåll 3 Vårt mål är ditt välbefinnande 4 En egen skön oas i vardagen 6 Caldera ett självklart val! 7 Pool

Läs mer

Sweepmaster 900 / 980 R/RH

Sweepmaster 900 / 980 R/RH Sweepmaster 900 / 980 R/RH För effektiv sopsugning av medelstora ytor Åkbara sopsugmaskiner med ytkapacitet på upp till 7,200 m 2 /tim Effektiv sopning snabbt och rent Sweepmaster 900/980 R effektiv helt

Läs mer

UTOMHUS SPABAD alltid i lager

UTOMHUS SPABAD alltid i lager Spabad utomhus UTOMHUS SPABAD alltid i lager Bada under stjärnorna Att krypa ner i ett bubblande spabad är som balsam för kropp och själ. Vi vill väcka din inspiration med fyra heta modeller där både klassiker

Läs mer

Stockholm 15 april 2010 Creative Technology Ltd. presenterade idag ZiiSound TM D5 - högtalarsystemet som personifierar

Stockholm 15 april 2010 Creative Technology Ltd. presenterade idag ZiiSound TM D5 - högtalarsystemet som personifierar KONTAKTINFORMATION Jan Ström janne@notrocketscience.nu 0708-795700 Creative presenterar ZiiSound TM D5 - Prisbelönt trådlöst högtalarsystem med det renaste trådlösa Bluetooth-ljudet Vinnare av red dot

Läs mer

Säkerhetsbänkar Klass II. ESCO Säkerhetsbänkar. Klass II.

Säkerhetsbänkar Klass II. ESCO Säkerhetsbänkar. Klass II. Säkerhetsbänkar Klass II ESCO Säkerhetsbänkar Klass II www.labrum.se Nordicsafe Nordicsafe NC2-4L8 och NC2-6L8 Anpassad till Svenska laboratorier Labrum har tillsammans med ESCO skapat en serie säkerhetsbänkar

Läs mer

Gaspanna ecocompact. Stående enhet med kondenserande gaspanna. ecocompact VSC 126/2 C VSC 196/2 C VSC 246/2 C

Gaspanna ecocompact. Stående enhet med kondenserande gaspanna. ecocompact VSC 126/2 C VSC 196/2 C VSC 246/2 C Gaspanna ecocompact Stående enhet med kondenserande gaspanna ecocompact VSC 126/2 C VSC 196/2 C VSC 246/2 C Nya tider... varma idéer till framtidssäkrad Idéer för intelligent bostadskomfort Vaillant har

Läs mer

Pahlén Pool System. Det bekymmersfria sättet att äga pool. Produkter från Pahlén Pool System, för bekymmersfritt poolägande. Läs mer på www.pahlen.

Pahlén Pool System. Det bekymmersfria sättet att äga pool. Produkter från Pahlén Pool System, för bekymmersfritt poolägande. Läs mer på www.pahlen. Pahlén Pool System Det bekymmersfria sättet att äga pool Produkter från Pahlén Pool System, för bekymmersfritt poolägande. Läs mer på Det bekymmersfria sättet att äga pool. Vi vill att du skall njuta av

Läs mer

FLEXIBEL OCH ENKEL ATT ANVÄNDA

FLEXIBEL OCH ENKEL ATT ANVÄNDA RH Activ FLEXIBEL OCH ENKEL ATT ANVÄNDA Om du letar efter en standardstol som kan anpassas för olika personer samt olika miljöer, är RH Activ det naturliga valet. RH Activ är bekväm, ergonomisk och enkel

Läs mer

ELEKTRONISKT TRYCKHÅLLNINGSSYSTEM

ELEKTRONISKT TRYCKHÅLLNINGSSYSTEM ELEKTRONISKT TRYCKHÅLLNINGSSYSTEM DAB e.sybox tillkom efter en idé om ergonomisk teknik* och är utvecklad genom 37 års erfarenhet och kunskap inom mekanik och elektronik för pumpar. Det här är en ny PATENTERAD

Läs mer

UPPTÄCK Den nya standarden av elektriska designradiatorer. Langila Sanbe

UPPTÄCK Den nya standarden av elektriska designradiatorer. Langila Sanbe Stor noggrannhet har lagts ned vid skapandet av detta dokument. Ingen del av detta dokument får mångfaldigas utan skriftligt medgivande av Rettig ICC. Rettig ICC tar inget ansvar för eventuella felaktigheter

Läs mer

Bärbara mediadisplayer från Expand.

Bärbara mediadisplayer från Expand. Bärbara mediadisplayer från Expand. Funktion, kvalitet och design i fokus Expand erbjuder högkvalitativa, användarvänliga displayer för marknadsföring, varumärkesbyggande, information och presentationer.

Läs mer

Ett naturligt val VITA SPA 3

Ett naturligt val VITA SPA 3 VITA SPA 2 VITA SPA Ett naturligt val Ett spabad från Vita Spa ger dig en egen rofylld oas där du kan slappna av, vila ut och hämta ny energi. Sedan 1974 har Vita Spa arbetat med den senaste teknologin

Läs mer

INNEHÅLLSFÖRTECKNING. SUP MODELLER uppblåsbara...4 PLAY 8.0...6 ACTIVE 10.6...8 ACTIVE 10.8...10 CRUISER 11.0...12 CRUISER 12.6...14 RACE 12.6...

INNEHÅLLSFÖRTECKNING. SUP MODELLER uppblåsbara...4 PLAY 8.0...6 ACTIVE 10.6...8 ACTIVE 10.8...10 CRUISER 11.0...12 CRUISER 12.6...14 RACE 12.6... KONA SUP 2015 INNEHÅLLSFÖRTECKNING SUP MODELLER uppblåsbara...4 PLAY 8.0...6 ACTIVE 10.6...8 ACTIVE 10.8...10 CRUISER 11.0...12 CRUISER 12.6...14 RACE 12.6...16 SUP MODELLER hårda brädor...18 MOLOKA I

Läs mer

Höstkampanj. 16 augusti-30 september. Hösten är bästa tid att bygga pool!

Höstkampanj. 16 augusti-30 september. Hösten är bästa tid att bygga pool! Höstkampanj 16 augusti-30 september Hösten är bästa tid att bygga pool! Frakt till tomtgräns ingår! Välkommen till Folkpools värld! Härligt med egen pool hemma, ett underbart badparadis och en naturlig

Läs mer

Välkommen till en värld av dörrar WIŚNIOWSKI

Välkommen till en värld av dörrar WIŚNIOWSKI Dörrar WIŚNIOWSKI Välkommen till en värld av dörrar WIŚNIOWSKI Under 25 år har vi tillverkat stängsel med passion. Firmans namn WIŚNIOWSKI kommer från namnet på dess grundare och ägare - Andrzej Wiśniowski.

Läs mer

Ta trädäcket till en högre nivå

Ta trädäcket till en högre nivå Powerful system Long-lasting protection Ta trädäcket till en högre nivå Bona Decking System Smidigt och effektivt Inga märken Varaktigt skydd Snabb och effektiv trädäcksrengöring Ett trädäck utsätts ständigt

Läs mer

South Seas Spas. En del av Artesian Spas

South Seas Spas. En del av Artesian Spas South Seas Spas En del av Artesian Spas Deluxe-klass South Seas Spas byggs enligt samma världsklasstandard som Artesian Spas är världskända för. Deluxe- och Standard-spabaden är lika orubbliga i kvalitet

Läs mer

synergy element enkelhet som ledord

synergy element enkelhet som ledord synergy element enkelhet som ledord elevator ThyssenKrupp elevator 2 Welcome to the I Next Level lovar vi kvalitetslösningar som är anpassade efter dina krav och som har ett ambitiöst syfte: att sträva

Läs mer

Behaglig belysning i minimalistisk design

Behaglig belysning i minimalistisk design 2 ETAP Behaglig belysning i minimalistisk design Vid allmänbelysning av kontor och offentliga byggnader används ofta diffusorer vilket är klokt eftersom belysningen blir behaglig och trevlig med diffusorer.

Läs mer

Flare. Effektivitet och komfort med LED

Flare. Effektivitet och komfort med LED Flare Effektivitet och komfort med LED Flare Downlights och spotlights med LED-teknik Flare, ett unikt designkoncept Produktdesign Mun* Flare är en komplett familj runda downlights och spotlights. De ger

Läs mer

FÖR RAKA OCH SVÄNGDA TRAPPOR

FÖR RAKA OCH SVÄNGDA TRAPPOR Flow2-trapphiss FÖR RAKA OCH SVÄNGDA TRAPPOR Access BDD är en av Europas ledande leverantörer av trapphissar, plattformshissar och villahisslösningar. 2 Access BDD Flow2-trapphiss FÖR RAKA OCH SVÄNGDA

Läs mer

Nya lampor på våra ursprungliga idéer

Nya lampor på våra ursprungliga idéer Duron UV-system. Nya lampor på våra ursprungliga idéer WEDECO har varit kända för sina effektiva UVdesinfektionslösningar i nästan 40 år. Vertikalt arrangerade UV-lampor har använts framgångsrikt under

Läs mer

FÖR T S KLASSIG AVKOPPLING. Panasonic EP-MA59 Real Pro ULTRA

FÖR T S KLASSIG AVKOPPLING. Panasonic EP-MA59 Real Pro ULTRA FÖR T S KLASSIG AVKOPPLING Panasonic EP-MA59 Real Pro ULTRA REAL PRO ULTRA HÖJDPUNKTER ++ EXAKT STYRNING: DEN VÄRDSEXKLUSIVA * JUNETSU-MASSAGEN EXKLUSIV Panasonic Real Pro ULTRA kan anpassas helt efter

Läs mer

just nu westerbergs.com ocean 170 l/r duo badkar inkl front 13.695:- (16.995:-) Priserna gäller 2/5-24/8 2014.

just nu westerbergs.com ocean 170 l/r duo badkar inkl front 13.695:- (16.995:-) Priserna gäller 2/5-24/8 2014. just nu Priserna gäller 2/5-24/8 2014. ocean 170 l/r duo badkar inkl front 13.695:- (16.995:-) westerbergs.com dröm eller verklighet Vad är välmående egentligen? Hur tar man bäst hand om sig själv? Vatten

Läs mer

MÅNGSIDIGA ARBETSYTOR AV KVARTS

MÅNGSIDIGA ARBETSYTOR AV KVARTS SILESTONE MÅNGSIDIGA ARBETSYTOR AV KVARTS THE ORIGINAL DE BÄSTA ARBETSYTORNA AV KVARTS FÖR KÖK, BAD ELLER FÖR GOLVBELÄGGNINGAR. BAKTERIOSTATISKT SKYDD Silverbaserad teknik MOT SURA VÄTSKOR MOT STÖTAR MOT

Läs mer

MÅNGA TILLTALANDE UTTRYCK

MÅNGA TILLTALANDE UTTRYCK MONROE 2 Monroe Monroe 3 MONROE Med Monroe har varje kurva en mening. Varje linje ett syfte. Formgiven av Idesign och namngiven efter en klassisk skönhet. En vacker stol som är enkel att tycka om. Med

Läs mer

Originaltillbehör. Civic. Hybrid

Originaltillbehör. Civic. Hybrid Originaltillbehör Civic Hybrid 02 03 Gör ett unikt val Med Civic Hybrid kan du fatta ett grönt beslut, utan att behöva kompromissa med stil, komfort och prestanda. Det är det som gör Civic Hybrid speciell.

Läs mer

Flex Ultra solceller. Ren och oberoende ström på väg!

Flex Ultra solceller. Ren och oberoende ström på väg! Flex Ultra solceller Ren och oberoende ström på väg! X-Sol Danmark Sedan 2010 har X-Sol Danmark tillverkat och levererat flexibla solceller för laddningsbatterier, dvs nätlösningar. Vi har sett, att det

Läs mer

Crawford Superior 42. Optimala lösningar. Crawford Superior 42, modell Trend i vit kulör (RAL 9016)

Crawford Superior 42. Optimala lösningar. Crawford Superior 42, modell Trend i vit kulör (RAL 9016) Crawford Superior 42 Optimala lösningar Crawford Superior 42, modell Trend i vit kulör (RAL 9016) Crawford Superior 42 - fjärrstyrd kvalitet Marknadens mest prisvärda lösning Med Crawford Superior 42 får

Läs mer

NVENT RAYCHEM QUICKNET Elektriskt golvvärmesystem COMFORT YOU DESERVE

NVENT RAYCHEM QUICKNET Elektriskt golvvärmesystem COMFORT YOU DESERVE NVENT RAYCHEM QUICKNET Elektriskt golvvärmesystem COMFORT YOU DESERVE Den elektriska golvvärmemattan nvent RAYCHEM QuickNet har förbättrad vidhäftningsförmåga och enhetliga kabelavstånd, vilket ger snabbare

Läs mer

Inredning för skolan. Matsal & uppehållsrum

Inredning för skolan. Matsal & uppehållsrum Inredning för skolan Matsal & uppehållsrum fika skoja mötas pausa återhämta planera Bänk Pausa Bord Pausa Äntligen paus... Såväl elever som lärare behöver pausa mellan lektionerna för att hämta ny energi.

Läs mer

PuraVida är här. Poetisk. Ren. Klar. En sensuell upplevelse i badrummet där vi upplever

PuraVida är här. Poetisk. Ren. Klar. En sensuell upplevelse i badrummet där vi upplever PuraVida PuraVida är här. Poetisk. Ren. Klar. En sensuell upplevelse i badrummet där vi upplever vattnet, det flytande ursprunget av återhämtning den vita färgen i all sin skönhet och med sitt ljusa och

Läs mer

Tylö Felicity ångduschen som spränger gränser.

Tylö Felicity ångduschen som spränger gränser. B A S T U D U S C H Å N G B A D Tylö Felicity ångduschen som spränger gränser. Med Tylö Felicity har våra designers och produktutvecklare skapat den fulländade ångduschen. Tylö Felicity är en toppmodell

Läs mer

Ergonomi och komfort för 2000-talets skolmiljöer

Ergonomi och komfort för 2000-talets skolmiljöer Ergonomi och komfort för 2000-talets skolmiljöer MOVE or BE INNOVATIVA SKOLMÖBLER Justerbart fotstöd Opti+ skolbänk är utrustad med ett höjdjusterbart fotstöd som flyttas längs mittstolpen. Det justerbara

Läs mer

BioZone MobiZone III. GENUINE PURE AIR ON-THE-GO Ren Luft Överallt. Användningsområden:

BioZone MobiZone III. GENUINE PURE AIR ON-THE-GO Ren Luft Överallt. Användningsområden: BioZone MobiZone III GENUINE PURE AIR ON-THE-GO Ren Luft Överallt. Användningsområden: BioZone MobiZone III installeras i bilen eller båtar för ren luft i allmänhet eller för att ta bort föroreningar och

Läs mer

Plisségardiner. Unika uttryck för en personlig stil

Plisségardiner. Unika uttryck för en personlig stil Plisségardiner Unika uttryck för en personlig stil 2 Plisségardiner För ditt unika behov På Luxaflex är vi medvetna om att olika hem har olika behov, och precis hur unika dessa behov kan vara. Det är denna

Läs mer

DESIGNA HUSVAGNEN DU ALLTID VELAT HA.

DESIGNA HUSVAGNEN DU ALLTID VELAT HA. www.adria.se Designa din alldeles egen husvagn och njut av Altea4fours prisbelönta funktioner. Designa din egen Altea4four. Med nya Altea4four firar vi 50 år som framgångsrika husvagnstillverkare. Och

Läs mer

EN SKANDINAVISK SENSATION DESIGNAD FÖR DIG

EN SKANDINAVISK SENSATION DESIGNAD FÖR DIG RH Mereo EN SKANDINAVISK SENSATION DESIGNAD FÖR DIG Den eleganta arbetsstolen RH Mereo erbjuder en aktiv sittställning och gör din arbetsdag bättre medan arbetsplatsen får ett estetiskt lyft. Med en kombination

Läs mer

SLÅENDE DESIGN, FROSTAT ELLER KLART GLAS

SLÅENDE DESIGN, FROSTAT ELLER KLART GLAS GLAS POOL STAKET GLASSKARMAR TERRASS GLAS TRADGARD STAKET MED LED LJUS SLÅENDE DESIGN, FROSTAT ELLER KLART GLAS Det unika utseendet på våra skärmar har inte bara din uppmärksamhet. Du kan identifiera

Läs mer

Beditom garageportar maximal komfort och säkerhet för alla, varje dag... since 1995

Beditom garageportar maximal komfort och säkerhet för alla, varje dag... since 1995 Beditom garageportar maximal komfort och säkerhet för alla, varje dag... since 1995 Takskjutportar Liggande smalpanel IZOLINE Tidlös design Dörrar med smalpanel är en perfekt design som passar alla arkitekturlösningar.

Läs mer

KOLLEKTION. Ha en annan morgon

KOLLEKTION. Ha en annan morgon KOLLEKTION Ha en annan morgon Ha en annan morgon Drömmer du om en annan framtid? Börja med i morgon. Varför vänta flera år att skapa det liv du vill leva om du kan omfamna en kortsiktig och långsiktig

Läs mer

Swedish design and quality since 1882 VÅRKAMPANJ UNIKA ERBJUDANDEN. Erbjudandet gäller mellan 17/04/01-17/05/31. Gäller endast i Sverige.

Swedish design and quality since 1882 VÅRKAMPANJ UNIKA ERBJUDANDEN. Erbjudandet gäller mellan 17/04/01-17/05/31. Gäller endast i Sverige. Swedish design and quality since 1882 VÅRKAMPANJ UNIKA ERBJUDANDEN 2017 Erbjudandet gäller mellan 17/04/01-17/05/31. Gäller endast i Sverige. Värmeverktyg för proffs Sievert är världsledande inom utvecklingen

Läs mer

vårens erbjudande sense badkar 10.900: (12.900:-) Se sid 12 westerbergs.se

vårens erbjudande sense badkar 10.900: (12.900:-) Se sid 12 westerbergs.se vårens erbjudande 16 sense badkar 10.900: (12.900:-) Se sid 12 westerbergs.se hög- eller väggskåp halva priset vid köp av komplett afton under- och överdel AFTON afton badrumsmöbel Afton är möbelserien

Läs mer

SWEGON HOME SOLUTIONS

SWEGON HOME SOLUTIONS INTELLIGENT INOMHUSKLIMAT FÖR MÄNNISKOR OCH HEM SOM GARANTERAR FRISK OCH HÄLSOSAM LUFT Luft har en väldigt stor betydelse för hur vi mår. Den kan påverka vår sömn, vår koncentrationsförmåga och vår hälsa.

Läs mer

Lagun 2,4 meter i en Kidney 20

Lagun 2,4 meter i en Kidney 20 1 Priser pooler 2014 Ett standardpoolpaket innehåller: Poolstomme av HD polyeten med 40 års garanti. Bottenmall/matta i skala 1:1 för bygghjälp och poollinerunderlag, gäller ej rund och basic rektangulär.

Läs mer

ADSORPTIONS- AVFUKTARE

ADSORPTIONS- AVFUKTARE Vattenskador // Adsorptionsavfuktare VATTENSKADOR ADSORPTIONS- AVFUKTARE Våra adsorptionsavfuktare har länge varit riktmärke i branschen när det gäller torkresultat, energieffektivitet och kvalitet. Med

Läs mer

CCS 900 Ultro-diskussionssystem Effektiv mötesteknik

CCS 900 Ultro-diskussionssystem Effektiv mötesteknik Tradition av kvalitet och innovation I mer än 0 år har namnet Bosch borgat för kvalitet och pålitlighet. Bosch Security Systems är stolta över att kunna erbjuda en mängd olika säkerhetssystem inom brandlarm,

Läs mer

Möblerna är färdigmonterade och enkla att installera. Det enda du behöver montera själv är frontpaneler och handtag.

Möblerna är färdigmonterade och enkla att installera. Det enda du behöver montera själv är frontpaneler och handtag. SKÄRGÅRD -ett badrum som passar! Camargue Skärgård möbelkoncept kompletterar vårt breda utbud av badrumslösningar. Vi vill göra det enklare för dig att sätta ihop ett unikt och individuellt badrum som

Läs mer

Avancerad massageteknologi sedan 1969

Avancerad massageteknologi sedan 1969 Avancerad massageteknologi sedan 1969 Panasonic MA53 Living MA53 är en lyxig massagefåtölj från Panasonic som är den världsledande tillverkaren från pan sedan mer än 40 år. Massagefåtöljen är designad

Läs mer

Modernisera ditt garage. Nya innovativa Pacific LED Green Parking.

Modernisera ditt garage. Nya innovativa Pacific LED Green Parking. Garageytor Pacific LED Green Parking Modernisera ditt garage. Nya innovativa Pacific LED Green Parking. Stora energibesparingar, minskat underhåll, längre livslängd och enkel installation. 80 besparingar*

Läs mer

Crawford Superior 42. Optimala lösningar. Crawford Superior 42, modell Style i vit kulör (RAL 9016)

Crawford Superior 42. Optimala lösningar. Crawford Superior 42, modell Style i vit kulör (RAL 9016) Crawford Superior 42 Optimala lösningar Crawford Superior 42, modell Style i vit kulör (RAL 9016) Crawford Superior 42 - fjärrstyrd kvalitet Marknadens mest prisvärda lösning Med Crawford Superior 42 får

Läs mer

Säkerhet med valfrihet.

Säkerhet med valfrihet. NYHET Säkerhet med valfrihet. Skyddsglasögon precis som du vill ha dem. #protectiveeyewear six hundred 3M SecureFit 3M SecureFit är redan branschens förstahandsval när det gäller skyddsglasögon, och med

Läs mer

Modernisera ditt garage. Nya innovativa Pacific LED Green Parking.

Modernisera ditt garage. Nya innovativa Pacific LED Green Parking. Garageytor Pacific LED Green Parking Modernisera ditt garage. Nya innovativa. Stora energibesparingar, minskat underhåll, längre livslängd och enkel installation. 80 Besparingar besparingar* *Reducerade

Läs mer

Högre komfort med fönsterfilmen som klarar allt.

Högre komfort med fönsterfilmen som klarar allt. Må bra på insidan. Högre komfort med fönsterfilmen som klarar allt. Njut av en perfekt inomhustemperatur året om. Ta tillvara på det naturliga dagsljuset, spara energi och förbättra isoleringen med upp

Läs mer

Purus Line. En väggnära golvbrunn för ett trendigt badrum. www.purusline.se

Purus Line. En väggnära golvbrunn för ett trendigt badrum. www.purusline.se Purus Line En väggnära golvbrunn för ett trendigt badrum Purus är sedan många år anslutet till Säker Vatteninstallation, Byggkeramikrådet och Golvbranschens Riksorganisation. Det gör valet tryggt, oavsett

Läs mer

ÖPPNA NYA HORISONTER. EXOS. tillbehör och tvättställ

ÖPPNA NYA HORISONTER. EXOS. tillbehör och tvättställ ÖPPNA NYA HORISONTER EXOS. tillbehör och tvättställ ÖPPNA NYA HORISONTER EXOS. det nya Frankesystemet, öppnar nya horisonter med sina tillbehör och tvättställ för installation på offentlig och halvoffentlig

Läs mer

Placera ditt budskap där din målgrupp finns.

Placera ditt budskap där din målgrupp finns. Placera ditt budskap där din målgrupp finns. Placera ditt budskap där din målgrupp finns. Se till att du finns där din målgrupp finns. Vi kallar det Pinpoint Media. Med Expands bärbara marknadsföringsdisplayer

Läs mer