Möt framtiden på expansiva Lindholmen

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Möt framtiden på expansiva Lindholmen"

Transkript

1 Möt framtiden på expansiva Lindholmen BLENDA

2

3 Med Blenda skapar vi en flexibel, funktionell och attraktiv profilbyggnad med unik gestaltning som både hyresgästerna och Castellum kan vara stolta över. Den helglasade fasaden och de utmanande burspråken ger byggnaden ett karaktäristiskt utseende som verkligen tar för sig. Samtidigt släpper de in mycket ljus och bjuder på en fin utsikt över vattnet in mot stan. Ljuset går igen också i de kulörer och material vi valt interiört. De allra bästa lokalerna tycker jag är de gemensamma konferensrummen på takets gröna terrass. Här får man inte bara en fantastisk vy utan också en stark känsla för den hållbarhetstanke som genomsyrar hela byggnaden. Camilla Gyllestrand, Liljewall arkitekter

4 MÖT FRAMTIDEN I BLENDA Mötesplats med utsikt. På Blendas tak finns en stor möblerad terrass och en gemensam lounge med två separata rum för inspirerande möten i en skön, grön och levande miljö. Det vackra sedumtaket ger inte bara en trevlig inramning utan fångar också upp regnvatten, fungerar som isolering och ökar den biologiska mångfalden. På taket finns solceller som svarar för en del av byggnadens elförsörjning. Adress: Lindholmspiren 7 Totalentreprenör: Peab Kontorsyta: kvm Övrigt: Takterrass, taklounge med två separata mötesrum, cykelparkering, omklädningsrum, duschar, garage Antal våningar: 6 Beräknad inflyttning: Från jan 2017 Miljöcertifiering: BREEAM-SE Arkitekt: Liljewall arkitekter Vi reserverar oss för eventuella ändringar under projektets gång.

5 UTRYMME FÖR INSPIRATION OCH INNOVATION Det är här framtiden tar form. På Lindholmen, mitt i Västsveriges viktigaste kunskapskluster för IT, fordonsteknologi, media och design, uppför Castellum en ny kontorsbyggnad för morgondagens behov. I Blenda skapar vi en inspirerande och innovativ arbetsmiljö precis vid kajkanten. Den spännande arkitekturen med utskjutande exteriöra partier och glasade fasader öppnar för ljus och rymd interiört. Högst upp i huset finns en stor takterrass och en gemensam lounge med två separata mötesrum och hänförande utsikt. I övrigt är det dina behov som styr Blenda är flexibel på alla plan. Den höga kvaliteten är dock alltid densamma. Allt från byggnadens konstruktion till det omsorgsfulla valet av material och ytornas utformning präglas av en stark omtanke om människor och miljö. I Blenda är hållbarhet en del av grunden.

6 Träffpunkt. Lindholmen är en dynamisk mötesplats för människor och företag. Här finns också ett rikt kulturliv, till exempel ligger Backa Teater i området. Ett namn med anor. Blenda har fått sitt namn efter kanonbåten HMS Blenda som byggdes på Lindholmens varv och sjösattes Namnet representerar en stolt epok vars entreprenörsanda, innovationsförmåga och yrkeskunnande fick Göteborg att blomstra. Gropegårdsgatan Inlandsgatan Rambergsvägen Myntgatan Herkulesgatan Lundbyleden Göta älvbron Kämpegatan Gullbergs Strandgata Herkulesgatan Lindholmsallén Lilla bommen Kolhamnsgatan Sannegårdsgatan Lundbyleden Gamla Ceresgatan Polstjärnegatan Polstjärnegatan Karlavagnsgatan LINDHOLMEN LUNDBYVASSEN Theres Svenssons gata Lindholmspiren Lindholmsallén Planetgatan Regnbågsgatan Västra Sjöfarten Postgatan NORDSTADEN Torggatan Kruthus Centralstationen EGÅRDEN Östra Eriksbergsgatan ERIKSBERG Miraallén Polmansgatan Plejadgatan Forskningsgången Lindholmspiren Stenpiren Skeppsbron Stora badhusgatan Västra Hamngatan Södra Hamngatan Drottninggatan Kyrkogatan Vallgatan Östra Hamngatan Slottsberget Rosenlundsgatan INOM VALLGRAVEN Nya Allén Parkgatan Södra vägen gs Såggatan Fiskhamnsgatan Oscarsleden Djurgårdsgatan STIGBERGET Bangatan Masthamnsgatan Första långgatan LINNÉSTADEN MASTHUGGET Nordhemsgatan Järntorget Linnégatan Landsvägsgatan Norra Allégatan HAGA Haga Nygata Sprängkullsgatan Nya Allén Parkgatan Vasagatan Viktoriagatan Storgatan VASASTAN Storgatan Vasagatan Teatergatan Götabergsgatan På fin adress. Blenda ligger på Lindholmspiren 7, centralt i området och nära kommunikationer, restauranger, butiker, banker och anläggningar för träning och hälsa. Molinsgatan MAJORNA Fjällgatan Västergatan LANDALA Vikt

7 En skön miljö. Koppla av vid vattnet eller ta en tur på strandpromenaden. Lunch och fika. På Lindholmen finns ett trettiotal lunchrestauranger och gott om trevliga kaféer. Res snabbt, tyst och avgasfritt med buss. På Lindholmen är det tätt mellan bussarna. Området trafikeras av hela elva linjer och resan till och från centrum tar inte mer än runt tio minuter. Vill du åka tyst och avgasfritt tar du de eldrivna, avgasfria bussarna på linje 55. Ta färjan över älven. Älvsnabbaren går i skytteltrafik till och från Stenpiren och turen är gratis, både för dig och cykeln. Du kan också ta Älvsnabben som stannar till vid Lindholmen på sin rutt mellan Klippan och Lilla Bommen. För möten och konferenser finns många alternativ att välja mellan. Till exempel ligger prisbelönta Radisson Blue Riverside Hotel bara ett par minuters gångväg från Blenda. Perfekt också för långväga gäster. Cykla! Pumpstation och låsbar cykelparkering finns i området. PÅ LINDHOLMEN ÄR DU I GOTT SÄLLSKAP Lindholmen är en ung, dynamisk miljö med en rik historia. Mixen av dagens framåtblickande arkitektur och arvet från tidigare decenniers varvskultur, ger området en unik karaktär. Idag bor, arbetar, forskar eller studerar fler än personer på Lindholmen och antalet ökar snabbt. Här har en lång rad innovativa och framåtsträvande företag valt att etablera, liksom Chalmers och Göteborgs universitet. Mycket kretsar kring Lindholmen Science Park som är ett av landets viktigaste nav för forskning, näringsliv och akademi med siktet inställt på framtiden. Allt fler väljer också att bo på Lindholmen. Under de kommande åren ska ett helt nytt kvarter med 450 lägenheter ta form vid Lindholmshamnen.

8 HOS OSS HAR VARJE HYRESGÄST ETT EGET TEAM Med ett starkt lokalt engagemang är vi måna om att leva upp till de förväntningar som ställs på en trygg och långsiktig hyresvärd, varje dag, i stort och smått. Alla våra fastigheter sköts av vår egen personal och som kund har du tillgång till ett eget Castellumteam som ser till att du trivs hos oss. Våra nya projekt utvecklas i samarbete med våra framtida hyresgäster. Tillsammans skapar vi förutsättningar för en trivsam, hållbar och produktiv arbetsmiljö. Och om behoven så småningom förändras kan vi nästan alltid erbjuda en lösning. Vi äger ett stort antal fastigheter i Göteborg och flera av dem ligger på eller nära Lindholmen. En trygg hyresvärd Castellum fokuserar på kommersiella fastigheter för kontor, lager och logistik. Vi är ett av de största börsnoterade fastighets bolagen i Sverige med ett fastighetsvärde på drygt 70 miljarder kronor. Vår storlek ger oss samlade resurser att utveckla effektiva och hållbara arbetsplatser och samhällen. Samtidigt agerar vi som ett av de minsta fastighetsbolagen med genuin kännedom om den lokala marknaden och enkla vägar mellan kunden och oss.

9 Med Blenda fortsätter Castellum att bygga vidare på Lindholmen. Som hyresgäst blir du granne med flera av våra övriga fastigheter här. Här är några av dem. Kontorshuset Aurora, Theres Svenssons gata 7 Kontorsfastighet om kvm, byggd av Castellum och färdigställd våren Semcons huvudkontor, Lindholmsallén 2 Kontorsfastighet om kvm, byggd av Castellum och färdigställd januari 2015.

10 Solel. En del av Blendas elförsörjning kommer från solceller på taket. Anläggningen kommer att producera cirka kwh per år vilket är ungefär vad som krävs för att värma upp en normalvilla med direktverkande el under ett år. Grönt på taket. Blenda har ett grönt tak som tar hand om regnvatten, dämpar ljud från omgivningen och renar luften. Cykelparkering. I Blendas källarplan finns cykelparkering, duschar och omklädningsrum. HÅLLBART FRÅN GRUNDEN Att bygga för framtiden är att skapa förutsättningar för en hållbar verksamhet. Blenda kommer att certifieras enligt BREEAM-SE. Det betyder att du som hyresgäst bland annat kan se fram emot en sund arbetsmiljö med noggrant utvalda material, gott om dagsljus, ett behagligt inomhusklimat och effektiv energianvändning. Vi vill med andra ord göra det enklare för våra kunder att leva hållbart. Lätt att åka kollektivt Tack vare att kollektivtrafiken är så väl utbyggd på Lindholmen blir det enkelt för både medarbetare och gäster att ta sig till och från Blenda på ett hållbart sätt. Området trafikeras av de utsläppsfria elbussarna på linje 55 och det finns även möjlighet att hyra både elcykel och elbil. Miljöcertifiering. Blenda kommer att certifieras enligt miljöcertifieringssystemet BREEAM-SE, vilket ställer hårda krav på allt från biologisk mångfald till val av byggmaterial och energieffektivitet. BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Method) är världens mest använda system för miljöbedömning och miljöcertifiering av byggnader. Tio områden bedöms och poängsätts: - Ledning och styrning - Material - Hälsa och inomhusmiljö - Avfall - Mark och ekologi - Energi - Transporter - Föroreningar - Vatten - Innovation BREEAM-SE är en anpassning av systemet till svenska förhållanden, utarbetad av SGBC (Sweden Green Building Council).

11 V9 K TILLSAMMANS LYFTER VI DIN VERKSAMHET Landskap, kontorsrum eller kanske en blandning? Stora eller små ytor? Ett eller flera plan? I Blenda finns alla möjligheter att skapa en stimulerande och produktiv arbetsmiljö anpassad efter behov. Berätta om dina önskemål, så tar vi fram en lösning tillsammans. Här ser du några förslag. DET AKTIVITETSBASERADE KONTORET Jobba var du vill! Här finns inga fasta arbetsplatser men gott om möjligheter att själv välja var man för tillfället vill sitta (eller stå). Ytorna uppmuntrar till rörlighet och spontana möten. Men du kan också dra dig undan för att jobba fokuserat när det behövs. Helt enkelt en organisk arbetsmiljö för flexibla organisationer! ARBETSPLATSER Öppet landskap 126 Cellkontor 32 Touch down 22 Totalt m 2 PER ARBETSPLATS WC Aktiv zon Mellanzon Tyst zon Mellan zon Aktiv zon Arbetsplatser öppet landskap stängda rum touch down totalt Tyst zon 9 m 2 per arbetspl

12 V9 V1 PATH: \\w2kserver7\projektering\liljewall\2014\ \a\skisser\louise\blenda möblering hemsida.pln K K 70% LANDSKAP, 30 % KONTORSRUM En del föredrar att arbeta koncentrerat i ett eget kontorsrum, andra trivs bättre i landskap. Här kan alla få sina behov tillgodosedda. ARBETSPLATSER Öppet landskap 72 Cellkontor 33 Touch down 9 Totalt m 2 PER ARBETSPLATS WC 70% 30% Öppet landskap Cellkontor Möte, samtal, tysta rum Arbetsplatser öppet landskap cellkontor touch down totalt 14 m 2 per arbets möte, samtal, tys PROJEKT BLENDA 90% LANDSKAP, 10% KONTORSRUM Plan 30/ Här dominerar det öppna landskapet, men ett mindre antal kontorsrum ger också möjlighet till avskildhet. ARBETSPLATSER Öppet landskap 110 Cellkontor 15 Touch down 5 Totalt m 2 PER ARBETSPLATS WC 90% 10% Arbetsplatser 1 öppet landskap 1 Öppet landskap Cellkontor cellkontor touch down totalt 1 Möte, samtal, tysta rum 13 mper 2 arbetspla möte, samtal, tysta

13 Castellum arbetar med kommersiella fastigheter På tillväxtorter i Sverige och Köpenhamn. Med ett fastighetsvärde på drygt 70 miljarder kronor, har vi resurser att utveckla samhällen och hjälpa våra kunder att växa. Läs mer på castellum.se MER OM BLENDA Vill du veta mer om Blenda? Hör av dig direkt till mig! HELEN SANDBERG helen.sandberg@castellum.se

14 Buss 250 m Radisson Blu Riverside Hotel 130 m Träning 280 m Konferensanläggning 100 m Teater 500 m BLENDA Bilpool 500 m Mer än trettio restauranger m Färja 120 m Strandpromenad 10 m Småbåtshamn 25 m castellum.se

Se en opera från kontoret ÖSTRA HAMNGATAN 16

Se en opera från kontoret ÖSTRA HAMNGATAN 16 Se en opera från kontoret ÖSTRA HAMNGATAN 16 SNABBFAKTA Adress: Östra Hamngatan 16 Kontorsyta: 1 200 4 800 kvm Våning: Plan 4 och 5 Beräknad inflyttning: Sommaren 2017 Miljöcertifiering: Miljöbyggnad Silver

Läs mer

Nybyggnation av modern och flexibel kontorsfastighet på kajkanten i attraktiva Lindholmen.

Nybyggnation av modern och flexibel kontorsfastighet på kajkanten i attraktiva Lindholmen. Nybyggnation av modern och flexibel kontorsfastighet på kajkanten i attraktiva Lindholmen. Lindholmspiren 7, Göteborg, Kontor, 418 kvm Lokalbeskrivning Nybyggnation av modern och flexibel kontorsfastighet

Läs mer

Kontor för upp till 30 personer med bara några trappsteg till takterrassen och takloungen..

Kontor för upp till 30 personer med bara några trappsteg till takterrassen och takloungen.. Kontor för upp till 30 personer med bara några trappsteg till takterrassen och takloungen.. Lindholmspiren 7, Göteborg, Kontor, 359 kvm Lokalbeskrivning 359 kvm kontor på översta våningsplanet. Här når

Läs mer

Nybyggnation av modern och flexibel kontorsfastighet på kajkanten i attraktiva Lindholmen. 1 638kvm på plan 3 & 4. Kan förbindas till 3 276kvm.

Nybyggnation av modern och flexibel kontorsfastighet på kajkanten i attraktiva Lindholmen. 1 638kvm på plan 3 & 4. Kan förbindas till 3 276kvm. Lindholmspiren 7, Göteborg, Kontor, 1638 kvm Nybyggnation av modern och flexibel kontorsfastighet på kajkanten i attraktiva Lindholmen. 1 638kvm på plan 3 & 4. Kan förbindas till 3 276kvm. Lindholmspiren

Läs mer

Etablera ett stenkast från hamnen ARENDALSVÄGEN

Etablera ett stenkast från hamnen ARENDALSVÄGEN Etablera ett stenkast från hamnen ARENDALSVÄGEN På Arendalsvägen kan vi erbjuda en helt nyproducerad anläggning med bästa läge, låg energianvändning och effektivt disponerade ytor. INTRESSERAD AV ATT ETABLERA

Läs mer

Västra Varvsgatan 19. Malmö 1 594 kvm

Västra Varvsgatan 19. Malmö 1 594 kvm Västra Varvsgatan 19 Malmö 1 594 kvm Välkommen till Diligentia Västra Varvsgatan 19 På Västra Varvsgatan 19 kan vi erbjuda en kontorslokal på 1594 kvadratmeter. Yta Våning 1 594 kvm plan 3 Husets karaktär

Läs mer

Ett kvarter att trivas i.

Ett kvarter att trivas i. Ett kvarter att trivas i. I Solna strand, precis i gränslandet mellan Solna och Sundbyberg, växer det nya kvarteret Origo fram. Ett kvarter som både är grönt och urbant, med över 50 000 kvadratmeter kontor,

Läs mer

Tänk om du hade kontoret på Lindholmen...

Tänk om du hade kontoret på Lindholmen... Lindholmen Tänk om du hade kontoret på Lindholmen... Förmodligen stöter du på en blivande kund eller samarbetspartner redan på färjan över älven. Till lunch kommer du i samspråk med några branschkollegor

Läs mer

GRANNE MED RÖRSJÖPARKEN SMARTAKONTOR.NU

GRANNE MED RÖRSJÖPARKEN SMARTAKONTOR.NU Malmö C Caroli City Drottningtorget Göteborg/ Stockholm Entré Lilla torg Stortorget Rörsjöparken Värnhemstorget Köpenhamn Gustav Adolfs torg St Pauli kyrka St Pauli kyrkogård Triangeln 954 GRANNE MED RÖRSJÖPARKEN

Läs mer

Sveriges bästa logistikläge HISINGEN LOGISTIKPARK GÖTEBORG

Sveriges bästa logistikläge HISINGEN LOGISTIKPARK GÖTEBORG Sveriges bästa logistikläge HISINGEN LOGISTIKPARK GÖTEBORG I Sveriges bästa logistikläge nära Nordens största hamn och med utmärkta förbindelser till Skandinaviens storstadsregioner planerar vi Hisingen

Läs mer

Moderna lokaler i Brunna med fokus på människan

Moderna lokaler i Brunna med fokus på människan oderna lokaler i Brunna med fokus på människan Framtiden finns i Brunna Just nu utvecklas Stockholmsregionens nästa stora lager- och logistikområde i Brunna. Här finns redan många etablerade företag inom

Läs mer

Västra Varvsgatan 19. Malmö 603 kvm

Västra Varvsgatan 19. Malmö 603 kvm Västra Varvsgatan 19 Malmö 603 kvm Diligentia: Fastigheter som gör skillnad. Diligentia är en av Sveriges största fastighetsägare. Beståndet utgörs av ett balanserat innehav av kontorsfastigheter, köpcentrum,

Läs mer

Västra Varvsgatan 19. Malmö 545 kvm

Västra Varvsgatan 19. Malmö 545 kvm Västra Varvsgatan 19 Malmö 545 kvm Diligentia: Fastigheter som gör skillnad. Diligentia är en av Sveriges största fastighetsägare. Beståndet utgörs av ett balanserat innehav av kontorsfastigheter, köpcentrum,

Läs mer

KONTOR 291M 2 SICKLA HESSELMANS TORG 5

KONTOR 291M 2 SICKLA HESSELMANS TORG 5 291M 2 SICKLA HESSELMANS TORG 5 AV HÖG STANDARD MED MAGNIFIK UTSIKT I POPULÄRA SICKLA, 5 MINUTER FRÅN SLUSSEN HK 60 i Sickla Affärskvarter är ett premiumkontorshus i bästa läge. Här har ett spännande möte

Läs mer

STORGATAN 53 GÖTEBORG

STORGATAN 53 GÖTEBORG STORGATAN 53 GÖTEBORG MITT I MALMÖ, MED BÄSTA LÄGET VÄLKOMMEN TILL STORGATAN 53 Det här huset uppfördes av Folksam i slutet på 50-talet. Med sin rika historia, vackra detaljer och centrala läge är det

Läs mer

Ditt nästa kontor? Lilla Bommen-Gullbergsvass

Ditt nästa kontor? Lilla Bommen-Gullbergsvass Ditt nästa kontor? Lilla Bommen-Gullbergsvass Lilla Bommen 1, våning 13, 285 kvm Lilla Bommen 1, våning 13, Lilla Bommen-Gullbergsvass Ledig yta Typ: kontor 285 m 2 Antal arbetsplatser: 15 19 Tillträde:

Läs mer

LILLA BOMMEN GULLBERGSVASS 719 KVM GULLBERGS STRANDGATA 8

LILLA BOMMEN GULLBERGSVASS 719 KVM GULLBERGS STRANDGATA 8 LILLA BOMMEN GULLBERGSVASS 719 KVM GULLBERGS STRANDGATA 8 MED UTSIKT MOT GÖTA ÄLV OCH HAMNINLOPPET Effektiv och trevlig lokal med blandad planlösning. Direkt innanför entrén finner du den välkomnande receptionen,

Läs mer

CENTRUM 226 KVM NORRA HAMNGATAN 18

CENTRUM 226 KVM NORRA HAMNGATAN 18 CENTRUM 226 KVM NORRA HAMNGATAN 18 LJUS LOKAL I CENTRUM Välkommen till en ljus och fräsch lokal mitt i city centrum. Lokalen har blandad planlösning i ett mycket attraktivt läge. Direkt när ni kommer in

Läs mer

Adress Sveavägen 159. på Stallmästargården eller Haga Forum. Kommunikationer

Adress Sveavägen 159. på Stallmästargården eller Haga Forum. Kommunikationer Nyrenoverad inflyttningsklar lokal i expansiva Hagastaden! Typ Kontor Storlek 221 kvm Adress Sveavägen 159 Område Vasastan Planlösning på Stallmästargården eller Haga Forum. Kontakt Inflyttningsklar lokal

Läs mer

Lindholmen Det centrala vattennära läget och alla de spännande företag som finns här ger en internationell prägel.

Lindholmen Det centrala vattennära läget och alla de spännande företag som finns här ger en internationell prägel. Lindholmen Det centrala vattennära läget och alla de spännande företag som finns här ger en internationell prägel. Välkommen till Lindholmen! Lindholmen är känt som Göteborgs mest kunskapsintensiva och

Läs mer

Högt upp. Ljus Skyltläge. Kista Entré. Knarrarnäsgatan 7, våning 9, 829 kvm

Högt upp. Ljus Skyltläge. Kista Entré. Knarrarnäsgatan 7, våning 9, 829 kvm Högt upp Ljus Skyltläge Kista Entré Knarrarnäsgatan 7, våning 9, 829 kvm LOKALEN Högt upp i fastigheten med fri utsikt Kontorsyta 829 kvm Antal arbetsplatser 40 60 beroende på planlösning Välkommen till

Läs mer

Kungsgatan 57 737 kvm kontor Stockholm

Kungsgatan 57 737 kvm kontor Stockholm Kungsgatan 57 737 kvm kontor Stockholm Välkommen till Diligentia Kungsgatan 57 Här finns ledig lokal på 737 kvm. Yta Våning 737 kvm Plan 7 Husets karaktär Huset byggdes år 1927 för hotelländamål. Fasaden

Läs mer

Kungsgatan 57 299 kvm kontor Stockholm

Kungsgatan 57 299 kvm kontor Stockholm Kungsgatan 57 299 kvm kontor Stockholm Välkommen till Diligentia Kungsgatan 57 Ledig kontorslokal på 299 kvm. Yta Våning 299 kvm Plan 8 Husets karaktär Huset byggdes år 1927 för hotelländamål. Fasaden

Läs mer

Examens-/kandidatarbete 2011

Examens-/kandidatarbete 2011 Fa s t i g h e t s u t v e c k l i n g Examens-/kandidatarbete 2011 Gullbergsvass 5:10 - en centralt placerad fastighet i ett område som är under utveckling Gårda 3:12 - en fastighet med en hyresgäst Högsbo

Läs mer

Amiralsgatan 17. Malmö 509 kvm

Amiralsgatan 17. Malmö 509 kvm Amiralsgatan 17 Malmö 509 kvm Diligentia: Fastigheter som gör skillnad. Diligentia är en av Sveriges största fastighetsägare. Beståndet utgörs av ett balanserat innehav av kontorsfastigheter, köpcentrum,

Läs mer

SOLNA/SOLNA BUSINESS PARK

SOLNA/SOLNA BUSINESS PARK Fantastiskt fina och ljusa lokaler på tredje våningen med skyltläge ut mot Svetsarvägen. Yta: 1 055 kvm Typ av lokal: Kontor Fastighetsbeteckning: Fräsaren 11 Sidan 1 (6) Om lokalen Den här ytan kan bli

Läs mer

Ditt nästa kontor? Östra Hamngatan 52

Ditt nästa kontor? Östra Hamngatan 52 Ditt nästa kontor? Östra Hamngatan 52 Vån 4, 173 kvm, Centrum Östra Hamngatan 52, vån 4 Centrum Ledig yta: 173 m 2 Typ: Kontor Antal arbetsplatser: 8 14 Tillträde: Omgående Utsikt Historia Buss 20 m Nyrenoverad

Läs mer

Examens-/kandidatarbete 2011

Examens-/kandidatarbete 2011 Fa s t i g h e t s u t v e c k l i n g Examens-/kandidatarbete 2011 Gullbergsvass 5:10 - en centralt placerad fastighet i ett område som är under utveckling Gårda 3:12 - en fastighet med en hyresgäst Högsbo

Läs mer

KONTOR 5 000M 2 NACKA FANNYS VÄG 3

KONTOR 5 000M 2 NACKA FANNYS VÄG 3 KONTOR 5 000M 2 NACKA FANNYS VÄG 3 NYBYGGT KONTOR I HÖG STANDARD 5 MINUTER FRÅN FRÅN SLUSSEN Möjlighet till eget, nybyggt hus om ca 5 000 kvm modernt kontor med egen stor terrass invid Sickla och Hammarby

Läs mer

Bra takhöjd. Effektivt. Flexibel. Kista Entré. Knarrarnäsgatan 7, våning 4, 894 kvm

Bra takhöjd. Effektivt. Flexibel. Kista Entré. Knarrarnäsgatan 7, våning 4, 894 kvm Bra takhöjd Effektivt Flexibel Kista Entré Knarrarnäsgatan 7, våning 4, 894 kvm LOKALEN Effektiv lokal med en takhöjd på hela 3,35 meter Kontorsyta 894 kvm Antal arbetsplatser 50-75 Yteffektivt, ljust

Läs mer

HE VIEW. Följ med och njut av utsikten från Jakobsgatan 6.

HE VIEW. Följ med och njut av utsikten från Jakobsgatan 6. HE VIEW Följ med och njut av utsikten från Jakobsgatan 6. HE VIEW Följ med och njut av utsikten från Jakobsgatan 6. THE VIEW Jakobsgatan 6 Unika lokaler när läget är centralt Ditt kontor säger en hel del

Läs mer

Lager- och logistiklokaler i unikt skyltläge utmed E18

Lager- och logistiklokaler i unikt skyltläge utmed E18 Lager- och logistiklokaler i unikt skyltläge utmed E18 Framtiden finns i Brunna Just nu utvecklas Stockholmsregionens nästa stora lager- och logistikområde i Brunna. Här finns redan många etablerade företag

Läs mer

LILLA BOMMEN- GULLBERGSVASS 200 KVM GULLBERGS STRANDGATA 6

LILLA BOMMEN- GULLBERGSVASS 200 KVM GULLBERGS STRANDGATA 6 LILLA BOMMEN- GULLBERGSVASS 200 KVM GULLBERGS STRANDGATA 6 FLEXIBEL LOKAL I MARKPLAN Här finner du en flexibel nyrenoverad lokal på markplan i Gullbergsvass. Lokalen har öppen planlösning med plats för

Läs mer

Gå med + www.plushuset.com

Gå med + www.plushuset.com Gå med + Tanken med Plushuset är ganska enkel. Du som hyr kontor här ska alltid få lite extra i form av service, valmöjligheter och lägre hyra. Första inflyttning är planerad att ske vid årsskiftet 2015/16.

Läs mer

Inte för de fyrkantiga. Historien om Glasvasen

Inte för de fyrkantiga. Historien om Glasvasen Inte för de fyrkantiga Historien om Glasvasen 02 Ett torg i solen Idén om ett hus utan baksidor och med en mjukt rundad form föddes redan 2009. Flera arkitektkontor fick i uppdrag att visa hur området

Läs mer

STOCKHOLMS INNERSTAD. Drottninggatan 27, City 761 kvm. Rationellt kontor mitt i den mest spännande stadsdelen i City!

STOCKHOLMS INNERSTAD. Drottninggatan 27, City 761 kvm. Rationellt kontor mitt i den mest spännande stadsdelen i City! Rationellt kontor mitt i den mest spännande stadsdelen i City! Yta: 761 kvm Typ av lokal: Kontor Fastighetsbeteckning: Hägern Mindre 7 Sidan 1 (5) Om lokalen Här finns nu möjlighet att hyra kontor i ett

Läs mer

Från denna nyrenoverade och ljusa lokal på 19:e våningen i Wenner-Gren Center ligger Stockholm för dina fötter. Adress Sveavägen 166

Från denna nyrenoverade och ljusa lokal på 19:e våningen i Wenner-Gren Center ligger Stockholm för dina fötter. Adress Sveavägen 166 Från denna nyrenoverade och ljusa lokal på 19:e våningen i Wenner-Gren Center ligger Stockholm för dina fötter. Typ Kontor Storlek 160 kvm Adress Sveavägen 166 Område Vasastan Lokalbeskrivning Är ni ute

Läs mer

Amiralsgatan 17. Malmö 245 kvm

Amiralsgatan 17. Malmö 245 kvm Amiralsgatan 17 Malmö 245 kvm Diligentia: Fastigheter som gör skillnad. Diligentia är en av Sveriges största fastighetsägare. Beståndet utgörs av ett balanserat innehav av kontorsfastigheter, köpcentrum,

Läs mer

Framtidens innovativa kontor. Visionsseminarium

Framtidens innovativa kontor. Visionsseminarium Framtidens innovativa kontor Visionsseminarium 1 Översiktsbild, befintliga V-hallar kvar 14 4 Illustration: Tengbom Arkitekter Varmt välkommen till oss! Akademiska Hus och Johanneberg Science Park önskar

Läs mer

Adress Barnhusgatan 3. eller på vägen hem - skönt att veta om du ibland har svårt att få vardagspusslet att gå ihop.

Adress Barnhusgatan 3. eller på vägen hem - skönt att veta om du ibland har svårt att få vardagspusslet att gå ihop. Typ Kontor Storlek 183 kvm Adress Barnhusgatan 3 Område City Lokalbeskrivning Fantastiskt fin lokal på fjärde våning i hörnet Barnhusgatan / Norra Latin eller på vägen hem - skönt att veta om du ibland

Läs mer

Öppen planlösning Gemensam reception. Konferensanläggning. i huset. Nacka Strand. Augustendalsvägen 7, pl 5, 830 kvm

Öppen planlösning Gemensam reception. Konferensanläggning. i huset. Nacka Strand. Augustendalsvägen 7, pl 5, 830 kvm Konferensanläggning i huset Öppen planlösning Gemensam reception Nacka Strand Augustendalsvägen 7, pl 5, 830 kvm LOKALEN Effektiv kontorslokal i ett plan Kontorsyta 830 kvm Antal arbetsplatser 49 Välkommen

Läs mer

Ditt nästa kontor? S:t Eriksgatan 3

Ditt nästa kontor? S:t Eriksgatan 3 Ditt nästa kontor? S:t Eriksgatan 3 Vån 2, 1031 kvm, Centrum S:t Eriksgatan 3, vån 2 Centrum Ledig yta: 1031 m 2 Typ: Kontor Antal arbetsplatser: 50 65 Tillträde: Omgående Terrass Utsikt Historia Takterrass

Läs mer

Adress Sveavägen 166. Odenplan ligger även Vasaparken med dess caféer, nybyggda lekplats och fotbollsplan/skridskobana.

Adress Sveavägen 166. Odenplan ligger även Vasaparken med dess caféer, nybyggda lekplats och fotbollsplan/skridskobana. Trevlig lokal på tolfte våningsplanet! Typ Kontor Storlek 137 kvm Adress Sveavägen 166 Område Vasastan Planlösning Välkommen till en trevlig arbetsplats på 12e våningen! Öppet landskap, konferensrum och

Läs mer

Jobba femstjärnigt. vid Malmö Live

Jobba femstjärnigt. vid Malmö Live Jobba femstjärnigt vid Malmö Live Malmö Live torg och entré Ett kvarter fullt av möjligheter Malmö Live är ett arkitektoniskt utmärkande kvarter på Universitetsholmen. Här byggs konserthus, kongressanläggning,

Läs mer

Showroom och kontor för dig som. vill sticka ut! Kista Entré. Knarrarnäsgatan 7, plan 3, 443 kvm

Showroom och kontor för dig som. vill sticka ut! Kista Entré. Knarrarnäsgatan 7, plan 3, 443 kvm vill sticka ut! Showroom och kontor för dig som Kista Entré Knarrarnäsgatan 7, plan 3, 443 kvm LOKALEN Showroom och kontor för dig som vill sticka ut Kontorsyta 443 kvm Antal arbetsplatser 10-40 Adress

Läs mer

STOCKHOLMS INNERSTAD. Sveavägen 166, Vasastan 151 kvm. Färdigt att flytta in i anrika Wenner-Gren Center.

STOCKHOLMS INNERSTAD. Sveavägen 166, Vasastan 151 kvm. Färdigt att flytta in i anrika Wenner-Gren Center. Färdigt att flytta in i anrika Wenner-Gren Center. Yta: 151 kvm Typ av lokal: Kontor Fastighetsbeteckning: Ormträsket 10 Sidan 1 (6) Planlösning Trevligt kontor med en öppen planlösning. Nyrenoverade ytskikt

Läs mer

Lunda. Ett väletablerat industriområde

Lunda. Ett väletablerat industriområde Lunda Ett väletablerat industriområde Järvafältet perfekt för en promenad på lunchen Lunda är ett etablerat industriområde som ligger i nordvästra Stockholm mellan Spånga, Hjulsta och Barkarby. Här finns

Läs mer

Västra Hamnen. Yteffektivt. Modernt. Malmö. Propellergatan 1 / Västra Varvsgatan 10

Västra Hamnen. Yteffektivt. Modernt. Malmö. Propellergatan 1 / Västra Varvsgatan 10 Västra Hamnen Yteffektivt Modernt Malmö Propellergatan 1 / Västra Varvsgatan 10 LOKaLEn BÄSTA LÄGET I VÄSTRA HAMNEN! Kontorsyta 800-3 450 kvm Antal arbetsplatser Ca 70-350 Mitt i blickfånget har vi kvarteret

Läs mer

CENTRUM 939 KVM NORRA HAMNGATAN 22

CENTRUM 939 KVM NORRA HAMNGATAN 22 CENTRUM 939 KVM NORRA HAMNGATAN 22 STORT KONTOR I TVÅ PLAN Välkomna till denna stora härliga lokal, totalt nyrenoverad sedan 2012. Lokalen är fördelad i två plan och belägen högst upp i fastigheten med

Läs mer

NYA KRONAN SUNDBYBERG KONTOR MED MILJÖPROFIL. I Nöten erbjuder vi moderna, hållbara kontor som uppmuntrar till kreativitet och samarbete samtidigt

NYA KRONAN SUNDBYBERG KONTOR MED MILJÖPROFIL. I Nöten erbjuder vi moderna, hållbara kontor som uppmuntrar till kreativitet och samarbete samtidigt MED MJÖPROF I Nöten erbjuder vi moderna, hållbara kontor som uppmuntrar till kreativitet och samarbete samtidigt som de är effektiva och funktionella. Att de även har en tydlig miljöprofil är naturligtvis

Läs mer

Kontorshuset fyllt av möjligheter

Kontorshuset fyllt av möjligheter Kontorshuset fyllt av möjligheter Vision Vi vill förvandla det gamla hamnområdet till en attraktiv och levande stadsdel som präglas av hållbarhet och mångfald. Var först med att se möjligheterna! Värtahamnen

Läs mer

Mycket ljusa och fina lokaler som får en extra känsla av rymd tack vare den härliga ljusgården! Skyltläge ut mot Svetsarvägen.

Mycket ljusa och fina lokaler som får en extra känsla av rymd tack vare den härliga ljusgården! Skyltläge ut mot Svetsarvägen. Mycket ljusa och fina lokaler som får en extra känsla av rymd tack vare den härliga ljusgården! Skyltläge ut mot Svetsarvägen. Typ Kontor Storlek 1400-3350 kvm Adress Svetsarvägen 6-8 Område Solna/Solna

Läs mer

CENTRUM 420 KVM GÖTGATAN 16

CENTRUM 420 KVM GÖTGATAN 16 CENTRUM 420 KVM GÖTGATAN 16 MODERNT KONTOR I BÄSTA LÄGE Välkommen till ett yteffektivt och modernt kontor med bästa läge i Nordstan. Lokalen är belägen på vån 3 och har genomgående fräscha och fina ytskikt.

Läs mer

Västra Varvsgatan 19. Malmö

Västra Varvsgatan 19. Malmö Västra Varvsgatan 19 Malmö 35 000 människor arbetar i kontor där vi står för värdskapet 1 300 000 unika kunder besöker de köpcentrum vi driver. 6 000 personer arbetar dessutom där. 20 000 människor bor

Läs mer

CERTIFIERAD SVERIGE. Lästmakargatan 13 Kontor, Stockholm 190 kvm

CERTIFIERAD SVERIGE. Lästmakargatan 13 Kontor, Stockholm 190 kvm CERTIFIERAD SVERIGE MILJÖBYGGNAD SILVER Lästmakargatan 13 Kontor, Stockholm 190 kvm Denna fastighet använder klimatneutral fjärrvärme. Välkommen till Lästmakargatan 13 Fastigheten Mer centralt blir det

Läs mer

Ringvägen 100. 994 kvadratmeter Stockholm

Ringvägen 100. 994 kvadratmeter Stockholm Ringvägen 100 994 kvadratmeter Stockholm Välkommen till Diligentia Ringvägen 100 Här har vi en ledig lokal på 994 kvadratmeter. Yta Våning 994 kvm plan 8 hus B Husets karaktär Vissa delar av huset är byggt

Läs mer

Humlegårdsgatan 20 405 kvm kontor Stockholm

Humlegårdsgatan 20 405 kvm kontor Stockholm Humlegårdsgatan 20 405 kvm kontor Stockholm Välkommen till Diligentia Humlegårdsgatan 20 Ledig kontorslokal på 405 kvm. Yta Våning 405 kvm Plan 2 Husets karaktär Huset är byggt år 1972 och genomgick en

Läs mer

Ditt nästa kontor? Lilla Bommen-Gullbergsvass

Ditt nästa kontor? Lilla Bommen-Gullbergsvass Ditt nästa kontor? Lilla Bommen-Gullbergsvass Lilla Bommen 1, våning 6, 518 kvm Lilla Bommen 1, våning 6, Lilla Bommen-Gullbergsvass Ledig yta Typ: Kontor 518 m 2 Antal arbetsplatser: 20 23 Byggt/ombyggt:

Läs mer

En trevlig flexibel lokal i anrika Wenner-Gren Center med hela Stockholm för dina fötter! Adress Sveavägen 166

En trevlig flexibel lokal i anrika Wenner-Gren Center med hela Stockholm för dina fötter! Adress Sveavägen 166 En trevlig flexibel lokal i anrika Wenner-Gren Center med hela Stockholm för dina fötter! Typ Kontor Storlek 210 kvm Adress Sveavägen 166 Område Vasastan Planlösning Trevligt kontor med hög standard på

Läs mer

Centrum. Södergatan 14, våning 2, 628 kvm. Ditt nästa kontor?

Centrum. Södergatan 14, våning 2, 628 kvm. Ditt nästa kontor? Centrum Södergatan 14, våning 2, 628 kvm Ditt nästa kontor? Södergatan 14, våning 2, Centrum Ledig yta Typ: kontor 628 m 2 Antal arbetsplatser: 30 55 Tillträde: enligt överenskommelse Restaurang Yteffektivt

Läs mer

KONTOR 622M 2 NACKA SMEDJEGATAN 2C

KONTOR 622M 2 NACKA SMEDJEGATAN 2C KONTOR 622M 2 NACKA SMEDJEGATAN 2C LUFTIGT, ÖPPET KONTOR MED HÄRLIGT LJUSINSLÄPP I POPULÄRA SICKLA, 5 MINUTER FRÅN SLUSSEN "Luftverkstaden" är en häftig industribyggnad från 1927. Våningsplanen har en

Läs mer

STOCKHOLMS INNERSTAD. Engelbrektsgatan 7, Östermalm 140 kvm. Vacker lokal med stora fina fönster ut mot Humlegården.

STOCKHOLMS INNERSTAD. Engelbrektsgatan 7, Östermalm 140 kvm. Vacker lokal med stora fina fönster ut mot Humlegården. Vacker lokal med stora fina fönster ut mot Humlegården. Yta: 140 kvm Typ av lokal: Kontor Fastighetsbeteckning: Norrtälje 24 Sidan 1 (5) Om lokalen Här kan du vara med och skapa en unik lokal i en vacker

Läs mer

CERTIFIERAD SVERIGE. Jakobsbergsgatan 18 Kontor, Stockholm 907 kvm

CERTIFIERAD SVERIGE. Jakobsbergsgatan 18 Kontor, Stockholm 907 kvm CERTIFIERAD SVERIGE MILJÖBYGGNAD BRONS Jakobsbergsgatan 18 Kontor, Stockholm 907 kvm Denna fastighet använder klimatneutral fjärrvärme. Välkommen till Jakobsbergsgatan 18, plan 8 Fastigheten Här på Jakobsbergsgatan,

Läs mer

CERTIFIERAD SVERIGE. Jakobsbergsgatan 22 Kontor, Stockholm 420 kvm

CERTIFIERAD SVERIGE. Jakobsbergsgatan 22 Kontor, Stockholm 420 kvm CERTIFIERAD SVERIGE MILJÖBYGGNAD BRONS Jakobsbergsgatan 22 Kontor, Stockholm 420 kvm Denna fastighet använder klimatneutral fjärrvärme. Välkommen till Jakobsbergsgatan 22, plan 7 Fastigheten Här på Jakobsbergsgatan,

Läs mer

Ljust Effektivt Bra skyltläge Kista Entré

Ljust Effektivt Bra skyltläge Kista Entré Ljust Effektivt Bra skyltläge Kista Entré Knarrarnäsgatan 7, våning 6, 1 694-2 592 kvm LOKALEN Ljus och effektiv med bra skyltläge Kontorsyta 1 694-2 592 kvm Antal arbetsplatser 120-260 Kista Entré är,

Läs mer

Kungsgatan 57 440 kvm kontor Stockholm

Kungsgatan 57 440 kvm kontor Stockholm Kungsgatan 57 440 kvm kontor Stockholm Välkommen till Diligentia Kungsgatan 57 Här finns ledig lokal på 440 kvm. Yta Våning 440 kvm Plan 4 Husets karaktär Huset byggdes år 1927 för hotelländamål. Fasaden

Läs mer

Ditt nästa kontor? Norra Hamngatan 18

Ditt nästa kontor? Norra Hamngatan 18 Ditt nästa kontor? Norra Hamngatan 18 Vån 2, 306 kvm, Centrum Norra Hamngatan 18, vån 2 Centrum Hemtrevliga ytor Ledig yta: 306 m 2 Typ: Antal arbetsplatser: 15 20 Tillträde: Omgående Cykelmöjligheter

Läs mer

lund Dag Hammarskjölds väg 2 Våning 1-3 489-1150 kvm

lund Dag Hammarskjölds väg 2 Våning 1-3 489-1150 kvm lund Dag Hammarskjölds väg 2 Våning 1-3 489-1150 kvm Kontorsyta 489-1150 kvm Antal arbetsplatser 25-27 alt 60 TILLTRÄDE Omgående Adress Dag Hammarskjölds väg 2 Våning 1-3 Fastighetsbeteckning Benzelius

Läs mer

Ditt nästa kontor? Gärdet-Värtan, Norra Djurgårdsstaden Hangövägen 25, 240 kvm, plan 8

Ditt nästa kontor? Gärdet-Värtan, Norra Djurgårdsstaden Hangövägen 25, 240 kvm, plan 8 Ditt nästa kontor? Gärdet-Värtan, Norra Djurgårdsstaden Hangövägen 25, 240 kvm, plan 8 Hangövägen 25, Gärdet-Värtan, Norra Djurgårdsstaden Ledig yta Typ: Kontor 240 m 2 Antal arbetsplatser: 12-15 Byggt/ombyggt:

Läs mer

Ditt nästa kontor? Solna Strandväg 96

Ditt nästa kontor? Solna Strandväg 96 Ditt nästa kontor? Solna Strandväg 96 1 708 kvm, Solna Solna Strandväg 96 Solna Ledig yta: 1708 m 2 Typ: Kontor Antal arbetsplatser: 90 200 Miljömärkning: LEED Guld (2014) Tillträde: Omgående Restaurang

Läs mer

Ringvägen 100 Kontor, Stockholm 1073 kvm

Ringvägen 100 Kontor, Stockholm 1073 kvm Ringvägen 100 Kontor, Stockholm 1073 kvm Denna fastighet använder klimatneutral fjärrvärme. Välkommen till Ringvägen 100, pl 10, 1073 kvm Fastigheten Mer centralt blir det inte på Södermalm. Här på anrika

Läs mer

Jakobsbergsgatan 16 Kontor, Stockholm 1055 kvm

Jakobsbergsgatan 16 Kontor, Stockholm 1055 kvm Jakobsbergsgatan 16 Kontor, Stockholm 1055 kvm Välkommen till Jakobsbergsgatan 16, plan 4 Fastigheten Här på Jakobsbergsgatan, mitt i Stockholms city erbjuds en kontorslokal med ett populärt och representativt

Läs mer

GIBRALTARGATAN 7 MALMÖ

GIBRALTARGATAN 7 MALMÖ 184 m 2 GIBRALTARGATAN 7 MALMÖ IN NOTHERN EUROPE PENTHOUSE MED PANORAMAUTSIKT VID MALMÖ LIVE FASTIGHETEN Vi har det stora nöjet att kunna erbjuda en av de finaste kontorsytorna vid Malmö Live. Kontoret

Läs mer

STOCKHOLMS INNERSTAD. Barnhusgatan 3, City 154 kvm. Charmig lokal med högt i tak alldeles intill pulsen från Drottninggatan!

STOCKHOLMS INNERSTAD. Barnhusgatan 3, City 154 kvm. Charmig lokal med högt i tak alldeles intill pulsen från Drottninggatan! Charmig lokal med högt i tak alldeles intill pulsen från Drottninggatan! Yta: 154 kvm Typ av lokal: Kontor Fastighetsbeteckning: Fenix 1 Sidan 1 (6) Om lokalen Fin lokal med en representativ, vacker entré!

Läs mer

Amiralsgatan 17. Malmö

Amiralsgatan 17. Malmö Amiralsgatan 17 Malmö 35 000 människor arbetar i kontor där vi står för värdskapet 1 300 000 unika kunder besöker de köpcentrum vi driver. 6 000 personer arbetar dessutom där. 20 000 människor bor i våra

Läs mer

KRUSEGATAN 19 MALMÖ IN NOTHERN EUROPE m THE FULL SERVICE PROPERTY HOUSE

KRUSEGATAN 19 MALMÖ IN NOTHERN EUROPE m THE FULL SERVICE PROPERTY HOUSE 1 002 m 2 KRUSEGATAN 19 MALMÖ IN NOTHERN EUROPE HYR KONTOR I VÄLKÄNDA HUS 1 FASTIGHETEN Hus 1 är en byggnad med stort kulturvärde och en självklar plats på Malmös karta. Det välkända landmärket är det

Läs mer

Bra takhöjd. Effektivt. Flexibel. Kista Entré. Knarrarnäsgatan 7, våning 4, 800 kvm

Bra takhöjd. Effektivt. Flexibel. Kista Entré. Knarrarnäsgatan 7, våning 4, 800 kvm Bra takhöjd Effektivt Flexibel Kista Entré Knarrarnäsgatan 7, våning 4, 800 kvm LOKALEN Effektiv lokal med en takhöjd på hela 3,35 meter Kontorsyta 800 kvm Antal arbetsplatser 45 62 Yteffektivt, ljust

Läs mer

Kungsgatan 57 668 kvm kontor Stockholm

Kungsgatan 57 668 kvm kontor Stockholm Kungsgatan 57 668 kvm kontor Stockholm Välkommen till Diligentia Kungsgatan 57 Här finns ledig lokal på 668 kvm. Yta Våning 668 kvm plan 6 Husets karaktär Huset byggdes år 1927 för hotelländamål. Fasaden

Läs mer

VÄ L KO M M E N T I L L L I L L A B O M M E N

VÄ L KO M M E N T I L L L I L L A B O M M E N VÄ L KO M M E N T I L L PLATINAN L I L L A B O M M E N Annorlunda sen alltid Till Lilla Bommen har människor kommit i alla tider, för att umgås, köpslå och arbeta. För att känna doften av hav och salt

Läs mer

Kontor, kunskap och kommunikationer. Välkommen till Silverdal, en vetenskapspark med centralt läge i Stockholm

Kontor, kunskap och kommunikationer. Välkommen till Silverdal, en vetenskapspark med centralt läge i Stockholm Kontor, kunskap och kommunikationer Välkommen till Silverdal, en vetenskapspark med centralt läge i Stockholm Framtidens arbetspla Stockholms bästa läge Till Stockholm city är det 12 km, till Arlanda kommer

Läs mer

SOLNA/SOLNA BUSINESS PARK

SOLNA/SOLNA BUSINESS PARK 206-09-28 Svetsarvägen 5, Solna/Solna Business Park 2 906 kvm Trevliga lokaler mitt i Solna Business Park. Här kan ni vara med och skapa ett modernt, trivsamt kontor. Yta: 2 906 kvm Typ av lokal: Kontor

Läs mer

CENTRUM 215 KVM KUNGSGATAN 18

CENTRUM 215 KVM KUNGSGATAN 18 CENTRUM 215 KVM KUNGSGATAN 18 UTSIKT ÖVER KASERNTORGET Vid Kaserntorget ligger denna lokal på 215 kvm, med en stor ljus välkomstyta för att ta emot alla besökare. Lokalen har ljusa, fina ytskikt och parkettgolv.

Läs mer

Ditt nästa kontor? Jörgen Kocksgatan 9

Ditt nästa kontor? Jörgen Kocksgatan 9 Ditt nästa kontor? Jörgen Kocksgatan 9 387 1230 kvm, Inre Hamnen Jörgen Kocksgatan 9 Inre Hamnen Ledig yta: 387 1230 m 2 Typ: Kontor Antal arbetsplatser: 20 70 Tillträde: Enligt överenskommelse Konferens

Läs mer

GLOBEN. Pastellvägen 2-6, Globen kvm. Ett landmärke i nya söderstaden! Yta: kvm Typ av lokal: Kontor

GLOBEN. Pastellvägen 2-6, Globen kvm. Ett landmärke i nya söderstaden! Yta: kvm Typ av lokal: Kontor Ett landmärke i nya söderstaden! Yta: 1 130 kvm Typ av lokal: Kontor Sidan 1 (5) Om lokalen Ett alldeles nybyggt kontor med inflyttning från Q4 2018. Var med och skapa ert nya kontor i det framväxande

Läs mer

Ringvägen 100 Kontor, Stockholm 962 kvm

Ringvägen 100 Kontor, Stockholm 962 kvm Ringvägen 100 Kontor, Stockholm 962 kvm Välkommen till Ringvägen 100, pl 10 Fastigheten Mer centralt blir det inte på Södermalm. Här på anrika Ringvägen 100 (korsningen Götgatan/Ringvägen), erbjuds en

Läs mer

CERTIFIERAD SVERIGE. Jakobsbergsgatan 18 Kontor, Stockholm 907 kvm

CERTIFIERAD SVERIGE. Jakobsbergsgatan 18 Kontor, Stockholm 907 kvm CERTIFIERAD SVERIGE MILJÖBYGGNAD BRONS Jakobsbergsgatan 18 Kontor, Stockholm 907 kvm Denna fastighet använder klimatneutral fjärrvärme. Välkommen till Jakobsbergsgatan 18, plan 8 Fastigheten Här på Jakobsbergsgatan,

Läs mer

STOCKHOLMS INNERSTAD. Sveavägen 166, Vasastan 212 kvm. Trevlig lokal med magnifik utsikt!

STOCKHOLMS INNERSTAD. Sveavägen 166, Vasastan 212 kvm. Trevlig lokal med magnifik utsikt! Trevlig lokal med magnifik utsikt! Yta: 212 kvm Typ av lokal: Kontor Fastighetsbeteckning: Ormträsket 10 Sidan 1 (6) Planlösning Trevlig lokal med blandad planlösning och framförallt en magnisfik utsikt

Läs mer

GRÖNA SKRAPAN GÖTEBORGS MEST OMTALADE FASTIGHET

GRÖNA SKRAPAN GÖTEBORGS MEST OMTALADE FASTIGHET GRÖNA SKRAPAN GÖTEBORGS MEST OMTALADE FASTIGHET GRÖNA SKRAPAN Välkommen till Göteborgs i särklass mest omtalade fastighet Gröna Skrapan! Gröna skrapan är ett nytt landmärke inom miljöområdet. Väljer du

Läs mer

Ljus Effektiv Fin utsikt mot vattnet Värtahamnen Norra Djurgårdsstaden

Ljus Effektiv Fin utsikt mot vattnet Värtahamnen Norra Djurgårdsstaden Ljus Effektiv Fin utsikt mot vattnet Värtahamnen Norra Djurgårdsstaden Hangövägen 25, plan 4-5 (3-4), 365-735 kvm LOKALEN Lokal fördelat på två plan med interntrappa Kontorsyta 365-735 kvm Antal arbetsplatser

Läs mer

CERTIFIERAD SVERIGE. Humlegårdsgatan 20 Kontor, Stockholm 210 kvm

CERTIFIERAD SVERIGE. Humlegårdsgatan 20 Kontor, Stockholm 210 kvm CERTIFIERAD SVERIGE MILJÖBYGGNAD BRONS Humlegårdsgatan 20 Kontor, Stockholm 210 kvm Denna fastighet använder klimatneutral fjärrvärme. Välkommen till Humlegårdsgatan 20, plan 1 Fastigheten Här på Humlegårdsgatan

Läs mer

Ditt nästa kontor? Jörgen Kocksgatan 9

Ditt nästa kontor? Jörgen Kocksgatan 9 Ditt nästa kontor? Jörgen Kocksgatan 9 843 kvm, Inre Hamnen Jörgen Kocksgatan 9 Inre Hamnen Ledig yta: 843 m 2 Typ: Kontor Antal arbetsplatser: 25 45 Tillträde: Enligt överenskommelse Konferens Garage

Läs mer

Baltzarsgatan 25 Kontor, Malmö 80 kvm

Baltzarsgatan 25 Kontor, Malmö 80 kvm Baltzarsgatan 25 Kontor, Malmö 80 kvm Baltzarsgatan 25 Yta: 80 kvm Plan: 5 Välkommen till Västra Baltzarsgatan 25, plan 5 Fastigheten Här befinner du dig i händelsernas centrum mitt i Malmö. Huset byggdes

Läs mer

STOCKHOLMS INNERSTAD. Sveavägen 159, Vasastan 499 kvm. Fin lokal med utsikt över Brunnsviken

STOCKHOLMS INNERSTAD. Sveavägen 159, Vasastan 499 kvm. Fin lokal med utsikt över Brunnsviken Fin lokal med utsikt över Brunnsviken Yta: 499 kvm Typ av lokal: Kontor Fastighetsbeteckning: Getingen 15 Sidan 1 (5) Om lokalen Trevlig kontorslokal i Hagastaden! Planlösning Från Sveavägen 159, på 4

Läs mer

Baltzarsgatan 25. Malmö

Baltzarsgatan 25. Malmö Baltzarsgatan 25 Malmö Diligentia: Fastigheter som gör skillnad. Diligentia är en av Sveriges största fastighetsägare. Beståndet utgörs av ett balanserat innehav av kontorsfastigheter, köpcentrum, bostäder

Läs mer

STOCKHOLMS INNERSTAD. Ynglingagatan 14, City 330 kvm. Ljus och fin lokal med närhet till Hagaparken och Brunnsviken.

STOCKHOLMS INNERSTAD. Ynglingagatan 14, City 330 kvm. Ljus och fin lokal med närhet till Hagaparken och Brunnsviken. Ljus och fin lokal med närhet till Hagaparken och Brunnsviken. Yta: 330 kvm Typ av lokal: Kontor Fastighetsbeteckning: Getingen 15 Sidan 1 (5) Om lokalen Trevlig kontorslokal i Hagastaden! Rumsindelad

Läs mer

Humlegårdsgatan 20 405 kvm kontor Stockholm

Humlegårdsgatan 20 405 kvm kontor Stockholm Humlegårdsgatan 20 405 kvm kontor Stockholm Välkommen till Diligentia Humlegårdsgatan 20 Ledig kontorslokal på 405 kvm. Yta Våning 405 kvm Plan 2 Husets karaktär Huset är byggt år 1972 och genomgick en

Läs mer

Nära. centralstationen. Högt i tak. Terrass. Centrum. Stortorget 27, plan 3, 190 kvm

Nära. centralstationen. Högt i tak. Terrass. Centrum. Stortorget 27, plan 3, 190 kvm Nära centralstationen Högt i tak Terrass Centrum Stortorget 27, plan 3, 190 kvm LOKALEN Representativt kontor på Stortorget Kontorsyta 190 kvm Antal arbetsplatser Ca 12-14 Välkommen in i en underbar lokal

Läs mer

Ringvägen 100 Kontor, Stockholm kvm

Ringvägen 100 Kontor, Stockholm kvm Ringvägen 100 Kontor, Stockholm 992-1984 kvm Denna fastighet använder klimatneutral fjärrvärme. Välkommen till Ringvägen 100, plan 6-7 Fastigheten Mer centralt blir det inte på Södermalm. Här på anrika

Läs mer

SOLNA. Svetsarvägen 10, Solna Business Park 754 kvm. Fantastiskt fin hörnlokal med högt i tak i bästa läge mitt på Svetsarvägen

SOLNA. Svetsarvägen 10, Solna Business Park 754 kvm. Fantastiskt fin hörnlokal med högt i tak i bästa läge mitt på Svetsarvägen Fantastiskt fin hörnlokal med högt i tak i bästa läge mitt på Svetsarvägen Yta: 754 kvm Typ av lokal: Butik, Kontor Fastighetsbeteckning: Fräsaren 11 Sidan 1 (6) Om lokalen Den här ytan kan användas till

Läs mer

STOCKHOLMS INNERSTAD. Drottninggatan 29, City kvm. Var med och skapa en fin produkt med tillgång till uteplats mitt i City

STOCKHOLMS INNERSTAD. Drottninggatan 29, City kvm. Var med och skapa en fin produkt med tillgång till uteplats mitt i City Var med och skapa en fin produkt med tillgång till uteplats mitt i City Yta: 1 033 kvm Typ av lokal: Kontor Sidan 1 (5) Om lokalen Nu finns det möjlighet att vara med och påverka ditt nya kontor. Det kommer

Läs mer