Håll gärna ett öga på vår webbplats där vi löpande uppdaterar reseprogrammet och anger relevanta länkar.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Håll gärna ett öga på vår webbplats www.smok.nu där vi löpande uppdaterar reseprogrammet och anger relevanta länkar."

Transkript

1 SMoK stora resa 2015 går till Övre Norrland med Vassijaure som nordligaste destination. Arrangemanget är uppdelat i två resor med olika karaktär. Norrlandsresan norrut respektive Norrlandsresan söderut och givetvis går det bra att delta i bägge resorna. Resan norrut är en klassisk SMoK-resa där vi åker tåg hela dagarna med fotostopp och trafikering av spår som normalt saknar persontrafik. Resan söderut går i lugnare tempo via Inlandsbanan. Vi åker tåg ungefär halva dagarna för att även hinna uppleva platser och sevärdheter vid sidan av spåret. På resan söderut samarbetar vi med Sveriges Järnvägsmuseum och då erbjuds en unik möjlighet till en rejäl åktur med Hilding Carlsson trärälsbuss Yo1s 626, en chans som knappast kommer åter. Håll gärna ett öga på vår webbplats där vi löpande uppdaterar reseprogrammet och anger relevanta länkar.

2 Norrlandsresan norrut (8-15 juni 2015) Resan genomförs med SMoK YBo-tåg. Tiderna är avgångstider om inget annat anges. Måndag 8/6. Falköping avg , Skövde 09.36, Laxå 10.42, Hallsberg 11.23, Örebro C 11.46, Frövi 12.06, Fagersta C 13.08, Avesta Krylbo 13.50, Sandviken 14.57, Gävle Dagens etappmål är Bollnäs, ankomst Lunchmackor serveras under resans gång och ingår i resans pris. Tisdag 9/6. Bollnäs avg , Ångebyn - Bräcke - Långsele, söder om Prästmon. Till Sollefteå ankomst Tillval: Lunch i Kälarne. Betalas på plats. Besök hos Sollefteå modelljärnvägsklubb, ingår i resans pris. För resenärer med hotellpaket ingår busstransport till hotellet och middag i Sollefteå. Onsdag 10/6. Sollefteå avg , Långsele - Vännäs norra - Holmsund - Umeå ankomst Parallellkörning på dubbelspåren vid Nyåker och Hörnsjö. Industrispår till betongfabriken i Långviksmon (preliminärt) och hamnspår i Holmsund (preliminärt). Tillval: Lunch i Trehörningsjö. Betalas på plats. Torsdag 11/6. Ingen trafik (Servicedag för SMoK fordon i Umeå) Tillval: Utflykt till Robertsfors med besök på bruksmuséet. På brukets spårområde kommer det att vara trafik med lok från Sikeå-banan. Det erbjuds möjlighet att åka med i loken. När åkte du ellok på 750 mm spårvidd senast? Lunch ingår. Pris 300 kr. Betalas vid slutbetalning av resan. Fredag 12/6. Umeå 08.14, Vännäs - Bastuträsk - Skelleftehamn, Bastuträsk - Nyfors - Piteå, ankomst Rönnskärsverkens överlämningsbangård, torvterminalen i Jörn (preliminärt) och på kvällen Svedjan (preliminärt) och Haraholmen (preliminärt) Tillval: Lunch i Bastuträsk. Betalning sker på plats. Lördag 13/6. Piteå avg Boden - Luleå och till Sandskär. Efter lunch på egen hand går resan norrut på Malmbanan. I Koijuvaara görs en avstickare till Aitik. Etappmål är Gällivare, ankomst Rekommendation: Vid klart väder midnattssolsutflykt till Dundret (bör förbokas hos turistbyrån senast samma dag för att vara garanterad plats i bussen). Söndag 14/6. Gällivare 09.19, Koskullskulle - nya linjen i Kiruna - Abisko - Vassijaure - Gällivare (ankomst efter midnatt). En lunchmacka serveras på tåget och ingår i resans pris. Avslutningsmiddag i Abisko ingår i resans pris. Måndag 15/6. Ingen trafik (Servicedag för SMoK fordon i Gällivare). Tillval: Gruvtur LKAB (Malmberget underjordsbrytning) åldersgräns minst 15 år, ca 300 kr. Gruvtur Aitik (dagbrott), ca 300 kr. Betalas på plats. Rekommendation: Vid klart väder midnattssolsutflykt till Dundret (bör förbokas hos turistbyrån senast samma dag för att vara garanterad plats i bussen). Observera att hotell på kvällen den 15/6 inte ingår i hotellpaket för resan norrut. Det går att lägga till för den som önskar stanna en extra natt.

3 Norrlandsresan söderut (16-26 juni 2015) Resan genomförs med två tåg Gällivare - Mora. Tiderna är avgångstider om inget annat anges. Hilding Carlsson trärälsbuss Yo1s går först. YBo-tåget körs samma sträcka senare på dagen. Resenärer som åker Yo1s har de flesta dagar tid för turistaktivitet på eftermiddagen och de som åker YBo-tåg har motsvarande tid påföljande dags förmiddag. Resenärerna kommer att delas in i tre grupper. Grupp 1 åker Yo1s Gällivare - Sorsele, grupp 2 åker Yo1s Sorsele - Östersund och grupp 3 åker Yo1s Brunflo - Furudal - Mora. I övrigt åker man med YBo-tåget. Måndag 15/6. Tillval och rekommendation för dig som väljer att ankomma Gällivare redan den 15/6, se programmet för Norrlandsresan norrut. Observera att hotellpaketet för resan söderut börjar först i Jokkmokk men du kan lägga till övernattning i Gällivare den 15/6 vid bokning via SMoK. Tisdag 16/6. Gällivare (grupp 1) och (grupp 2 och 3) (ingen anslutning från tåg 96, åk med tåg 94). Etappmål är Jokkmokk. Filmkväll på Bio Norden inklusive måltid med renskav ingår i resans pris. Första filmvisning i Jokkmokk gjordes för 100 år sedan och biografen byggd på 1930-talets början är restaurerad med inriktning på ursprungligt skick. Rekommendation: Ájtte fjäll- och samemuseum samt Fjällträdgården. Onsdag 17/6. Jokkmokk (grupp 1) och (grupp 2 och 3). Preliminärt görs inväxling på 27 kg-räls (sista på Inlandsbanan) i Maitum och besök görs på rallarmuseet i Moskosel. Etappmål är Arvidsjaur ankomst respektive Guidning i Lappstaden för grupp 1 ingår i resans pris. Torsdag 18/6. Arvidsjaur (grupp 1). Guidning i Lappstaden för grupp 2 och 3 kl ingår i resans pris. Avgång grupp 2 och I Sorsele blir det fotouppställning av Yo1s, YBotåg och två Y1-tåg. Tillval: Båttur runt Sorseleholmen med Älvkungen. Betalning på plats. I Storuman preliminärt växling till Storumanterminalen. Enklare kvällsmat serveras i tåget och ingår i resans pris. Etappmål är Vilhelmina ankomst (grupp 2) och (grupp 1 och 3). Fredag 19/6 Midsommarafton. Vi erbjuder ett unikt midsommarfirande som ingår i resans pris. Vi åker med buss till Fatmomakke i Marsfjällen med samiskt midsommarfirande. På återresan till Vilhelmina äter vi gemensam middag i Saxnäs. Det blir tid för olika sevärdheter på bussresan. Lördag 20/6 Midsommardagen. Vilhelmina (grupp 2) och (grupp 1 och 3). Grupp 2 får ett längre uppehåll i Dorotea. I Hoting görs ett besök på Ivars bilmuseum (ingår i resans pris). Etappmål är Strömsund ankomst (grupp 2) respektive (grupp 1 och 3). Tillval: Lunch i Dorotea för grupp 2. Betalning sker på plats. Söndag 21/6. Strömsund (grupp 2) respektive (grupp 1 och 3). Östersund ankomst respektive Måndag 22/6. Ingen trafik. (Servicedag för fordon i Östersund). Rekommendation: Jamtli historieland,

4 Frösö zoo, Sommarhagen Tisdag 23/6. Östersund (grupp 3) med YBo-tåg till Brunflo där byte sker till Yo1s och Östersund (grupp 1 och 2). Sveg ankomst respektive Preliminärt besök på det lilla museet i ställverkstornet i Brunflo för grupp 1 och 2. På grund av reseetappernas längd serveras en lunchmacka för grupp 3. Då hotelltillgången i Sveg är begränsad kan övernattning på annan ort bli nödvändig (grupp 1 och grupp 2). Rekommendation: Mankellvandring via Järnvägsbron, Tingshuset och Stora Hotellet. Hembygdsföreningens hembygdsgård (Gammelgården) med byggnader och föremål kan också besökas. För resenärer med hotellpaket är det gemensam middag i Sveg. Onsdag 24/6. Sveg (grupp 3) och (grupp 1 och 2), Mora ankomst (grupp 3) respektive (grupp 1 och 2). I Mora övernattar vi två nätter. Rekommendation: Zorn-museet och Vasaloppets hus Torsdag 25/6. Mora (grupp 3) och (grupp 1 och 2), Orsa - Furudal - Orsa - Mora ankomst (grupp 3) respektive (grupp 1 och 2). Längre uppehåll i Furudal där båda tågen kommer att befinna sig samtidigt. Vi hälsar på hos Orsa Järnvägsförening. Tillval: Lunch under uppehållet i Furudal. Betalning sker på plats. Fredag 26/6. YBo-tåg från Mora till Falköping med preliminära ankomsttider i Borlänge 11.01, Avesta Krylbo 13.17, Fagersta C 14.23, Frövi 15.33, Örebro C 15.59, Hallsberg 16.32, Skövde och Falköping Ändringar kan förekomma till följd av exempelvis oförutsedda banarbeten eller att planerade aktiviteter kan inställas. Besök vår webbplats ( där ändringar eller tillägg presenteras i takt med att de kommer upp. Vi reserverar oss för ändringar utom vår kontroll. Sevärdheter och utflykter. På den del av resan där Yo1s ingår, kör vi med två tåg på Inlandsbanan varje dag. Av trafikledningstekniska skäl blir det en tidsförskjutning mellan tågen och det är tänkt att de resenärer som ankommer till en ort med det första tåget besöker sevärdheterna på eftermiddagen, medan de som reser med andra tåget har möjlighet att titta på sevärdheterna på förmiddagen. Det är vår avsikt att löpande hålla oss orienterade om sevärdheterna på och nära de orter som vi besöker. Vi kommer att ta fram länkar och telefonnummer till större attraktioner och turistföreningar. Besök därför gärna vår webbplats för inspiration. Observera! I annonsen anges ibland Tillval (I huvudsak i samband med lunch eller utflykter). I dessa fall måste du anmäla dig till aktiviteten i förväg i samband med din anmälan till själva resan, för att vi ska ha möjlighet att beställa rätt antal. I de flesta fall erläggs betalning på plats men i enstaka fall måste vi ha din inbetalning i samband med din betalning för resan. Detta har tydligt angetts i varje förekommande fall. Vid Rekommendation behövs ingen anmälan eller betalning till SMoK. Vi upplyser enbart om intressanta utflyktsmål som du själv får besöka och betala.

5 YBo eller Yo1s Eftersom vi på Inlandsbanan söderut har tillgång till Järnvägsmuseums Hilding Carlsson trärälsbuss delas resenärerna upp i grupper så att alla får möjlighet att åka med på detta (idag) mycket udda fordon. Detta är en unik möjlighet att åka en längre sträcka med fordonstypen. Grupperna kommer att upprättas när vi har fått in alla anmälningar så att de som reser tillsammans och delar hotellrum kommer i samma grupp. Då det på vissa orter kan vara ont om hotellrum kan det bli nödvändigt att bussa några resenärer till annan ort. Planering av detta görs bland annat utifrån de olika tågens ankomst- och avgångstider vilket betyder att det kan finnas ett ytterligare skäl för inplacering i en viss grupp. Hotellpaket Del i dubbelrum kan endast bokas tillsammans med specificerad medresenär. Övriga utgifter på hotellen betalas enskilt. Mat I annonsprogrammet har det redovisats att mat i någon omfattning ingår i resans pris av praktiska skäl eller att anmälan till lunch måste göras i förväg av kapacitetsskäl. SMoK ber att resenärerna vid anmälan till resan upplyser om matallergier eller önskemål om exempelvis vegetarisk kost. Genom att meddela allergier med mera accepteras att SMoK registrerar informationen i samband med resan. Vid gemensamma middagar ingår inte måltidsdryck. Priser och anmälan Frågor till Lars Carlsson, telefon , eller resor@smok.nu. Anmälan till resan och eventuella hotellpaket och tillval sker genom inbetalning av kr per person till SMoK Resor plusgirokonto senast 2 april. Vid överbokning gäller betalningsdatum som turordning. Ange Norrland Norrut, Norrland Söderut etc. och tillval samt medlemsnummer, namn och adress, påoch avstigningsstation, telefonnummer och gärna e-postadress, samt om hotellpaket önskas. Komplettera gärna med e- mail till resor@smok.nu om det är svårt att skriva allt på betalningen. Bekräftelse och detaljer skickas ut ca 20 april. Slutbetalning senast 15 maj. Resenär som anmäler sig till hela arrangemanget har företräde framför den som anmäler sig till enbart delsträckor. Resevillkor finns på vår webbplats På vissa orter är det ont om hotellrum. Därför rekommenderas så tidig anmälan som möjligt. Först till kvarn gäller. Priserna är att betrakta som maximala och kan eventuellt komma att justeras ner.

6 Norrlandsresan norrut Barn 7-16 år Resepris utan hotellpaket dubbelrum) kr kr kr kr kr kr Hotellpaket (enkelrum) kr kr I resans pris ingår: Resa med YBo-tåg, lunchsmörgås 8/6 och 14/6, besök hos Sollefteå modelljärnvägsklubb samt avslutningsmiddag i Abisko I hotellpaket ingår: 7 nätter inklusive frukost och en middag i Sollefteå kr kr Norrlandsresan söderut Resepris utan hotellpaket dubbelrum) Hotellpaket (enkelrum) Hotell i Gällivare natt före avresa (del i dubbelrum) Hotell i Gällivare natt före avresa (enkelrum) Barn 7-16 år kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr 850 kr 850 kr 850 kr 350 kr kr kr I resans pris ingår: Resa med Yo1s på cirka en tredjedel av Inlandsbanan, i övrigt med YBo-tåg. Guidning i Porjus gamla kraftstation, Filmvisning på Bio Norden i Jokkmokk inklusive renskav, Guidning i Lappstaden i Arvidsjaur, enklare kvällsmat ombord 18/6, bussutfärd till midsommarfirandet i Fatmomakke och flera sevärda platser längs vägen samt gemensam middag på midsommaraftons kväll, entré till bilmuséet i Hoting. I hotellpaket ingår: 10 nätter (den första i Jokkmokk 16/6) inklusive frukost samt middag i Sveg.

7 Hela Norrlandsresan norrut och söderut Barn 7-16 år Resepris utan hotellpaket kr kr kr kr dubbelrum inklusive extranatt i Gällivare) Hotellpaket (enkelrum inklusive extranatt i Gällivare) kr kr kr kr kr kr Norrlandsresan söderut Gällivare - Östersund Barn 7-16 år Resepris utan hotellpaket kr kr kr kr kr kr kr kr dubbelrum) Hotellpaket (enkelrum) kr kr Hotell i Gällivare natt före avresa (del i dubbelrum) Hotell i Gällivare natt före avresa (enkelrum) Norrlandsresan norrut och söderut till Östersund 850 kr 850 kr 850 kr 350 kr kr kr I resans pris ingår: Resa med Yo1s på cirka en tredjedel av Inlandsbanan i övrigt med YBo-tåg. Guidning i Porjus gamla kraftstation, Filmvisning på Bio Norden i Jokkmokk inklusive renskav, Guidning i Lappstaden i Arvidsjaur, enklare kvällsmat ombord 18/6, bussutfärd till midsommarfirandet i Fatmomakke och flera sevärda platser längs vägen samt gemensam middag på midsommaraftons kväll, entré till bilmuséet i Hoting I hotellpaket ingår: 5 nätter (den första i Jokkmokk 16/6, den sista i Strömsund 20/6) inklusive frukost. Barn 7-16 år Resepris utan hotellpaket kr kr kr kr kr kr kr kr dubbelrum inklusive extranatt i Gällivare) Hotellpaket (enkelrum inklusive extranatt i Gällivare) kr kr

8 Östersund-Mora-Falköping i mån av plats som uppstår efter avstigande resenärer i Östersund. Barn 7-16 år Resepris utan hotellpaket kr kr kr kr dubbelrum) kr kr kr kr Hotellpaket (enkelrum) kr kr I detta pris ingår förutom resan en lunchmacka för grupp 3, utflykt till Furudal. För resenärer som endast deltar i denna resa planeras resan att ske i Hilding Carlsson rälsbussen Yo1s. I hotellpaket ingår: Övernattning en natt i Sveg och två nätter i Mora inklusive frukost samt gemensam middag i Sveg. Välkommen med din anmälan. Var noga med att välja rätt alternativ. Är något oklart så fråga oss gärna. Lars Carlsson, telefon , eller resor@smok.nu.

SNÖTÅGET 21 december april 2019

SNÖTÅGET 21 december april 2019 SNÖTÅGET 21 december 2018-28 april 2019 Snötåget Tidtabell Vintertrafik Östersund - Mora - Östersund 21 december - 28 april Snötåget avgår på morgonen från Östersund, ankommer Mora vid lunchtid, vänder

Läs mer

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar ! Onsdagen 10/7 Onsdagen 10/7 Torsdag 11/7 Torsdag 11/7, Fredag 12/7 Fredag 12/7 Lördag 13/7 Lördag 13/7 Söndag 14/7 Söndag 14/7 Måndag 15/7 Måndag 15/7 Tisdag 16/7 Tisdag 16/7 Onsdag 17/7 Onsdag 17/7

Läs mer

20 Storlien-Östersund-Stockholm-Göteborg/Malmö Endast nattåg Jämtland-Stockholm/Göteborg/Malmö

20 Storlien-Östersund-Stockholm-Göteborg/Malmö Endast nattåg Jämtland-Stockholm/Göteborg/Malmö 20 Storlien-Östersund-Stockholm-Göteborg/Malmö Endast nattåg Jämtland-Stockholm/Göteborg/Malmö 16 aug-12 dec 2009 SJ SJ SJ SJ Natt Natt Natt Natt Tågnummer 10077 10077 2 10073 10073 3 16/8-5/9 16/8-5/9

Läs mer

Bornholms 2-dagars oktober 2017

Bornholms 2-dagars oktober 2017 Allan Sunnergren mobil 0708-629802 ( sällan påslagen) Karstorpsvägen 162 tel 0431-75268 26942 Båstad E-mail:allan.sunnergren@lindasagard.se Du inbjudes till den 28:e resan till Bornholms 2-dagars 27-29

Läs mer

Välkommen till SFF-kongress 2012 i Borås

Välkommen till SFF-kongress 2012 i Borås Välkommen till SFF-kongress 2012 i Borås Som framgått av annons i SFF-Filatelisten och vårt nyhetsbrev är det förbundskongress i Borås 21 och 22 april 2012 plus att den föregås av en filatelidag. Det är

Läs mer

Bornholms 2-dagars. 25-27 oktober 2013. Sunnergrens AB mobil 0708-629802. Alternativ A: BUSSRESA

Bornholms 2-dagars. 25-27 oktober 2013. Sunnergrens AB mobil 0708-629802. Alternativ A: BUSSRESA Sunnergrens AB mobil 0708-629802 Karstorpsvägen 164 tel 0431-75268 26942 Båstad E-mail:allan.sunnergren@lindasagard.se Bankgiro 558-1475 Bankkonto 6730-275646122 Du inbjudes till den 23:e resan till Bornholms

Läs mer

TURLISTA Luleås skärgårdsbåtar

TURLISTA Luleås skärgårdsbåtar 2015 TURLISTA Luleås skärgårdsbåtar INNEHÅLLSFÖRTECKNING Prislistor Biljetter, information, priser reguljära turer sid 3 Turlistor Luleå skärgård, reguljära turer Turlista Högsäsong, M/S Symfoni sid 4

Läs mer

Sunnergrens AB tel 0431-75269 Lindåsa Gård fax 0431-75268 26942 Båstad E-mail:allan.sunnergren@lindasagard.se Bankgiro 558-1475. Bornholms 2-dagars

Sunnergrens AB tel 0431-75269 Lindåsa Gård fax 0431-75268 26942 Båstad E-mail:allan.sunnergren@lindasagard.se Bankgiro 558-1475. Bornholms 2-dagars Sunnergrens AB tel 0431-75269 Lindåsa Gård fax 0431-75268 26942 Båstad E-mail:allan.sunnergren@lindasagard.se Bankgiro 558-1475 Bornholms 2-dagars 29-31 oktober 2010 3 alternativ att välja: A. Bussresa

Läs mer

Res till Bratislava/ Brno och Wien en kultur och vin-/ matresa september 2019.

Res till Bratislava/ Brno och Wien en kultur och vin-/ matresa september 2019. Res till Bratislava/ Brno och Wien en kultur och vin-/ matresa 18 24 september 2019. Följ med Mimosa kulturresa genom Europas moderna historia Onsdag 18 september Avresa från Arlanda till Wien (direktflyg

Läs mer

Program för Fältjägarresa till Wien,Bratislava och Salzburg 27 april - 4 maj 2015

Program för Fältjägarresa till Wien,Bratislava och Salzburg 27 april - 4 maj 2015 Program för Fältjägarresa till Wien,Bratislava och Salzburg 27 april - 4 maj 2015 Välkomna med på en resa till Österrike och Slovakien. Vi börjar i Salzburg de första två dagarna. Staden där så många berömdheter

Läs mer

Kiruna. Gällivare. Piteå Storuman. Skellefteå Lycksele. Tåsjö Vännäs Umeå. Örnsköldsvik. Östersund Sollefteå. Härnösand

Kiruna. Gällivare. Piteå Storuman. Skellefteå Lycksele. Tåsjö Vännäs Umeå. Örnsköldsvik. Östersund Sollefteå. Härnösand Appendix II kartor Karta 1. Teracom Kiruna Gällivare Pajala Överkalix Kalix Arvidsjaur Älvsbyn Luleå Piteå Storuman Skellefteå Lycksele Tåsjö Vännäs Umeå Åre 34 Mbit/s Östersund Sollefteå Örnsköldsvik

Läs mer

Nyhetsbrev 2018 februari Gott Nytt Syår och Grattis alla jubilarer.

Nyhetsbrev 2018 februari Gott Nytt Syår och Grattis alla jubilarer. Nyhetsbrev 2018 februari Gott Nytt Syår och Grattis alla jubilarer. För jubilarer är vi alla i Kviltföreningen Rikstäcket. För 30 år sedan startades föreningen och många mil tråd har förbrukats sedan dess.

Läs mer

I Martin Luthers spår

I Martin Luthers spår Församlingsresa med buss I Martin Luthers spår 2017 9-15 sept Reseprogram Vi reser kl 7 från Linköping med buss genom Sverige och Danmark och med färjan Gedser- Rostock som tar två timmar. Sedan är det

Läs mer

Duved - Östersund - Stockholm - Göteborg (endast nattåg) Göteborg - Stockholm - Östersund - Duved (endast nattåg)

Duved - Östersund - Stockholm - Göteborg (endast nattåg) Göteborg - Stockholm - Östersund - Duved (endast nattåg) 20 Duved - Östersund - Stockholm - Göteborg (endast nattåg) 17 aug 2015-12 dec 2015 Uppdaterad 21 aug 2015 SJ SJ SJ SJ SJ SJ SJ SJ Natt Natt Natt Natt Natt Natt Natt Natt Tågnummer 10071 2 10071 2 10071

Läs mer

IRLAND. Välkomna med på Borås Släktforskares traditionella vårresa! Denna gång reser vi till Irland 1-8 maj 2018!

IRLAND. Välkomna med på Borås Släktforskares traditionella vårresa! Denna gång reser vi till Irland 1-8 maj 2018! IRLAND Välkomna med på Borås Släktforskares traditionella vårresa! Denna gång reser vi till Irland 1-8 maj 2018! Vi reser med buss till Köpenhamn och flyg vidare till Dublin. Under rundresan på Irland,

Läs mer

Erbjudande till medlemmarna i Mölndals Golfklubb med vänner och bekanta och alla andra som åkt med oss de senaste åren till Spanien!

Erbjudande till medlemmarna i Mölndals Golfklubb med vänner och bekanta och alla andra som åkt med oss de senaste åren till Spanien! Åk med på golfresa till Benidorm och Alicante i Spanien hösten 2012! (OBS: Nytt program avresa en dag senare än vad tidigare meddelats flygresenärer flyger nu med Norwegian Air Shuttle direkt Göteborg-Alicante

Läs mer

Frölunda OL:s Klubbresa 2010 Lägesinformation april 2010

Frölunda OL:s Klubbresa 2010 Lägesinformation april 2010 Frölunda OL:s Klubbresa 2010 Lägesinformation april 2010 Bindande anmälan Nu är det dags! Du anmäler ditt definitiva deltagande i resan med ett e-brev till resa@frolundaol.se där du anger ålder på eventuella

Läs mer

Dolomiterna 2010. Vi kommer att bo på landstypiska hotell ( två hotellbyten ), med halvpension, d.v.s. frukost och middag ingår.

Dolomiterna 2010. Vi kommer att bo på landstypiska hotell ( två hotellbyten ), med halvpension, d.v.s. frukost och middag ingår. Dolomiterna 2010 Kurvor och bergspass i mängder, bra vägar, fantastisk natur, och mat i toppklass. Dolomiterna är med andra ord det perfekta motorcykelresmålet. Bergspassen, vägarna och naturen i Sydtyrolen

Läs mer

Välkommen på skolbesök på Riksgymnasiet!

Välkommen på skolbesök på Riksgymnasiet! Välkommen på skolbesök på Riksgymnasiet! Ska du börja gymnasiet läsåret 2018/2019? Då är du och dina föräldrar välkomna på skolbesök på Riksgymnasiet under tre dagar. Besöket den 3-5 april är för elever

Läs mer

Polen runt - 8 dagar 12 augusti

Polen runt - 8 dagar 12 augusti 2018 Polen runt - 8 dagar 12 augusti Warszawa Välkommen med på vår sommarresa 2018. Vi väljer att resa till Polen och till huvudstaden Warszawa. Vi hinner även med ett besök i staden Krakow. Polen har

Läs mer

BUSSGODSTIDTABELL FRÅN SKELLEFTEÅ BUSSTATION

BUSSGODSTIDTABELL FRÅN SKELLEFTEÅ BUSSTATION Abborrträsk 09.45 14.50 ja 09.30 Abborrträsk 14.20 15.45 ja 14.00 Adak 11.45 15.55 till Malå nej 11.30 Endast under skolåret Ammarnäs 09.45 17.00 Ej F (via Arvidsjaur) ja 09.30 Ammarnäs 16.15 12.25 ja

Läs mer

!!!!!!Följ med på vår nästa Kunskapsresa till Berlin 24 26 april 2013

!!!!!!Följ med på vår nästa Kunskapsresa till Berlin 24 26 april 2013 !!!!!!Följ med på vår nästa Kunskapsresa till Berlin 24 26 april 2013 Att förstå vad som händer i vår värld blir allt mer angeläget i takt med att konkurrensen ökar och nya ekonomier växer fram. Att läsa

Läs mer

Sommarsemester. Arrangeras av Fritidsverksamheten Stöd- och serviceenheten

Sommarsemester. Arrangeras av Fritidsverksamheten Stöd- och serviceenheten Sommarsemester 2010 Arrangeras av Stöd- och serviceenheten Dagsemester vid scoutstugan i Åhus I år finns det möjlighet att åka till Scoutstugan under dagtid lördag till onsdag vecka 27-28. Du kan söka

Läs mer

Luleå skärgårdsbåtar TURLISTA 2017

Luleå skärgårdsbåtar TURLISTA 2017 Luleå skärgårdsbåtar TURLISTA 2017 1 INNEHÅLL Prislista Biljetter, information, priser reguljära turer... sid 3 Turlistor Luleå skärgård, reguljära turer Turlista Högsäsong, M/S Symfoni... sid 4 Turlista

Läs mer

Inbjudan till dansvecka 25/8 30/8-2014!

Inbjudan till dansvecka 25/8 30/8-2014! Inbjudan till dansvecka 25/8 30/8-2014 Vi i föreningen DansGlada Fötter i Kiruna har härmed nöjet att bjuda in er till en hel vecka med dans Under veckan erbjuder vi allt i från nybörjarkurs i bugg och

Läs mer

Vardagsgolfarna till Albarella Golf Club, Italien 22-29 april 2009,

Vardagsgolfarna till Albarella Golf Club, Italien 22-29 april 2009, Vardagsgolfarna till Albarella Golf Club, Italien 22-29 april 2009, Flyg: Med Ryan Air från Skavsta flygplats (Nyköping) 22/4 Skavsta Treviso 17.25-19.50 29/4 Treviso Skavsta 20.15-22.45 Pris och plats

Läs mer

European Masters Athletics 2010 15-24. juli

European Masters Athletics 2010 15-24. juli Del af Holstebro RejseCenter K/S Gartnerivej 11-7500 Holstebro Danmark www.holstebrorejsecenter.dk CVR 26927021 Tilsluttet Rejsegarantifonden nr 1525 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening Udvidet ansvarsforsikring

Läs mer

Luleå skärgårdsbåtar TURLISTA 2019

Luleå skärgårdsbåtar TURLISTA 2019 Luleå skärgårdsbåtar TURLISTA 2019 lulea.se/skargard ILLUSTRATION: LISA WALLIN 2 Innehåll Prislista Biljettpriser reguljära turer... sid 4 Turlistor Luleå skärgård, reguljära turer och kryssningar M/S

Läs mer

NORDIC PACKARD OWNERS CLUB PACKARD JUNI 2019

NORDIC PACKARD OWNERS CLUB PACKARD JUNI 2019 PACKARD 27-30 JUNI 2019 VÄLKOMMEN Varmt välkommen till Nordic Packard Owners Clubs årsmöte i Sjuhäradsbygden i västra Sverige. Den 27 till 30 juni 2019 kommer vi att bo på hotell Två Skyttlar i Örby, 60

Läs mer

NHL Live! Hockeyresa, Los Angeles 14 > 20 mars 2016

NHL Live! Hockeyresa, Los Angeles 14 > 20 mars 2016 NHL Live! Hockeyresa, Los Angeles 14 > 20 mars 2016 Häng med till Kalifornien, flyg nonstop med SAS från Arlanda, se 3 NHL matcher med bl.a Henke Lundqvist och hans Rangers och träffa Sollentunakillen

Läs mer

Bokningsstatus - lediga provtider, körprov behörighet B (personbil), på Trafikverket Förarprov

Bokningsstatus - lediga provtider, körprov behörighet B (personbil), på Trafikverket Förarprov Bokningsstatus - lediga provtider, körprov behörighet B (personbil), på Trafikverket Förarprov Uppgifterna i tabellerna på följande sidor är ögonblicksbilder och visar antal lediga provtider, antal bokade

Läs mer

Bokningsstatus - lediga provtider, körprov behörighet B (personbil), på Trafikverket Förarprov

Bokningsstatus - lediga provtider, körprov behörighet B (personbil), på Trafikverket Förarprov Bokningsstatus - lediga provtider, körprov behörighet B (personbil), på Trafikverket Förarprov Uppgifterna i tabellerna på följande sidor är ögonblicksbilder och visar antal lediga provtider, antal bokade

Läs mer

Nationellt snöskoterforum

Nationellt snöskoterforum Inbjudan 17-18 november 2011, Falun Foto: Conny Olofsson 17-18 november 2011 i Falun Datum: 17-18 november Plats: Dalarnas högskola, Lugnet, Falun. Vid anmälan uppge: Namn, organisation, adress, ort, telefonnummer

Läs mer

Resa Island 22-26 augusti 2012

Resa Island 22-26 augusti 2012 Resa Island 22-26 augusti 2012 Här kommer ett kortfattat program om vår Islands resa. Detta är en kursresa där vi lyckats att få Islands mest eftertraktade föreläsare Bjarni Pjetursson att hålla en exklusive

Läs mer

Bokningsstatus - lediga provtider, körprov behörighet B (personbil), på Trafikverket Förarprov

Bokningsstatus - lediga provtider, körprov behörighet B (personbil), på Trafikverket Förarprov Bokningsstatus - lediga provtider, körprov behörighet B (personbil), på Trafikverket Förarprov Uppgifterna i tabellerna på följande sidor är ögonblicksbilder och visar antal lediga provtider, antal bokade

Läs mer

Vi är: Mats, Christer och Peter på PETERS BUSS AB

Vi är: Mats, Christer och Peter på PETERS BUSS AB Tack alla vänner som åkte med oss i år Vi önskar er en God Jul och ett Gott Nytt År Vi är: Mats, Christer och Peter på PETERS BUSS AB Jag hoppas att ni har trivts riktigt bra på våra resor, fått lite avkoppling,

Läs mer

Arrangörer: Postens IF, Borlänge Postens Idrottsförbund Domnarvets GoIF, Borlänge

Arrangörer: Postens IF, Borlänge Postens Idrottsförbund Domnarvets GoIF, Borlänge INBJUDAN Postskidan i Borlänge 9 februari 2008 Arrangörer: Postens IF, Borlänge Postens Idrottsförbund Domnarvets GoIF, Borlänge Varmt välkommen till Borlänge! Vi välkomnar Er till ett underbart skiddistrikt

Läs mer

Midnattsboule i Midnattssol

Midnattsboule i Midnattssol Midnattsboule i Midnattssol Så är det dags, boule kommer till Luleå. Som vanligt försöker vi i Luleå att erbjuda en upplevelse med det lilla extra eftersom en del av de som kommer hit aldrig varit ovanför

Läs mer

TURLISTA Luleås skärgårdsbåtar

TURLISTA Luleås skärgårdsbåtar 2016 TURLISTA Luleås skärgårdsbåtar INNEHÅLLSFÖRTECKNING Prislista Biljetter, information, priser reguljära turer sid 3 Turlistor Luleå skärgård, reguljära turer Turlista Högsäsong, M/S Symfoni sid 4 Turlista

Läs mer

Socialpsykiatri LÅNGRESOR 2015. med CCS resor. Träffpunkter och sysselsättning

Socialpsykiatri LÅNGRESOR 2015. med CCS resor. Träffpunkter och sysselsättning Socialpsykiatri LÅNGRESOR 2015 med CCS resor Träffpunkter och sysselsättning LÅNGRESOR 2015 Ullared 17-19 mars Prag 20-23 april Helsingborg 17-21 maj Göteborg 8-11 juni Piteå 16-21 augusti Norrköping 25-27

Läs mer

Bokningsstatus - lediga provtider, körprov behörighet B (personbil), på Trafikverket Förarprov

Bokningsstatus - lediga provtider, körprov behörighet B (personbil), på Trafikverket Förarprov Bokningsstatus - lediga provtider, körprov behörighet B (personbil), på Trafikverket Förarprov Uppgifterna i tabellerna på följande sidor är ögonblicksbilder och visar antal lediga provtider, antal bokade

Läs mer

Nordic Masters. open. 5-6-7 OKTOBER 2007 Bollnäs sverige

Nordic Masters. open. 5-6-7 OKTOBER 2007 Bollnäs sverige Nordic Masters open 5-6-7 OKTOBER 2007 Bollnäs sverige Bollnäs Simsällskap och Svenska Simförbundet inbjuder härmed till Öppna Nordiska Mastersmästerskapen i Simning 2007 Tid: 5 7 oktober 2007 Plats: Simhallen,

Läs mer

Följ med på en spännande resa till Östtimor under hösten 2017!

Följ med på en spännande resa till Östtimor under hösten 2017! Följ med på en spännande resa till Östtimor under hösten 2017! Landet som styrts av både Portugal och Indonesien innan det blev självständigt 1999 är en outforskad pärla i sydöstra Asien. På denna resa

Läs mer

Bokningsstatus - lediga provtider, körprov behörighet B (personbil), på Trafikverket Förarprov

Bokningsstatus - lediga provtider, körprov behörighet B (personbil), på Trafikverket Förarprov Bokningsstatus - lediga provtider, körprov behörighet B (personbil), på Trafikverket Förarprov Uppgifterna i tabellerna på följande sidor är ögonblicksbilder och visar antal lediga provtider, antal bokade

Läs mer

Vi återkommer med dagordning i god tid före den 31 augusti. Har ni frågor som ni redan nu vill ta upp kan ni notera dessa på anmälningsblanketten.

Vi återkommer med dagordning i god tid före den 31 augusti. Har ni frågor som ni redan nu vill ta upp kan ni notera dessa på anmälningsblanketten. Malmö 2007-05-22 Till berörda hästägareföreningar Inbjudan till Sydträffen och Sydkampen fredagen den 31 augusti 2007. Sydträffen anordnas i år på 100 års - jubilerande Jägersro. Vi bifogar program och

Läs mer

GRUNDPROGRAM FÖR RESAN CUBA-Karibiens Pärla 24/2-9/3 2016

GRUNDPROGRAM FÖR RESAN CUBA-Karibiens Pärla 24/2-9/3 2016 GRUNDPROGRAM FÖR RESAN CUBA-Karibiens Pärla 24/2-9/3 2016 Flyg avgår från Landvetter Flygplats, Göteborg med KLM via Amsterdam till Havanna Onsdag 24/2 (DAG 1) MOT CUBA-DAGEN : 06.30: Avgång Landvetter

Läs mer

Resor och Läger Sommaren 2013

Resor och Läger Sommaren 2013 Resor och Läger Sommaren 2013 Fritid LSS i Simrishamn, Sjöbo, Skurup, Tomelilla och Ystad har ett gemensamt utbud av resor och lägerverksamhet. et är anpassat till hur många som följer med eller får plats

Läs mer

FLEXTRAFIK FALKÖPING. 1 januari 2012 och tills vidare

FLEXTRAFIK FALKÖPING. 1 januari 2012 och tills vidare FLEXTRAFIK FALKÖPING 1 januari 2012 och tills vidare Flextrafik är allmän kollektivtrafik som körs med mindre fordon inom Falköpings kommuncentrum. Resorna samordnas så flera resenärer åker i samma fordon.

Läs mer

Gambia tour 5-10 februari 2014. Upplev det bästa av Gambia tillsammans med mig och vår fina personal på One World Village Guesthouse!

Gambia tour 5-10 februari 2014. Upplev det bästa av Gambia tillsammans med mig och vår fina personal på One World Village Guesthouse! Gambia tour 5-10 februari 2014 Upplev det bästa av Gambia tillsammans med mig och vår fina personal på One World Village Guesthouse! Onsdag 5/2 Bakau tour. Vi promenerar i omgivningarna, besöker Crocodile

Läs mer

PETERS BUSS AB PROGRAM Tallinnkryssningar. Sparesor till Pärnu. Temaresor till Baltikum

PETERS BUSS AB PROGRAM Tallinnkryssningar. Sparesor till Pärnu. Temaresor till Baltikum 1 PETERS BUSS AB PROGRAM 2019 Tallinnkryssningar Sparesor till Pärnu Temaresor till Baltikum Välkomna med på resan 2019 Vi hoppas att ni hittar någon resa som passar just er Vi har försökt att göra årets

Läs mer

Karibien i Privatflyg

Karibien i Privatflyg Karibien i Privatflyg Efter succén med Privatflyg i Västra & Östra USA lanserar nu MyPlanet Karibien i Privatflyg - ett helt nytt fantastiskt sätt att uppleva Karibien. Huvuddestinationerna i denna resa

Läs mer

Resa til Sri Lanka med tidningen nära med vistelse på Ayurvedisk klinik 11 nov Avresa 12 nov Framme på Sri Lanka (m)

Resa til Sri Lanka med tidningen nära med vistelse på Ayurvedisk klinik 11 nov Avresa 12 nov Framme på Sri Lanka (m) Resa till Sri Lanka med tidningen nära med vistelse på Ayurvedisk klinik 11 nov Avresa Flygtider Arlanda: Avresa med Qatar från Stockholm kl. 21.30. Flygtider Göteborg: Avresa med SAS kl. 18.50 och ankomst

Läs mer

Kallelse till Förbundsmöte 2013

Kallelse till Förbundsmöte 2013 Till: Samtliga medlemsföreningar och SDF Skövde 2013-01-31 Kallelse till Förbundsmöte 2013 Härmed kallas medlemsföreningar och SDF till Förbundsmöte på Clarion Collection Hotel Kompaniet och Nyköpingshus

Läs mer

Uppdatering av bantyper

Uppdatering av bantyper 1 Uppdatering av bantyper Motiv till uppdatering av bantyper Det har hänt mycket med trafiken sedan indelningen gjordes för 10-12 år sedan Trafikverket vill ha en indelning som mer baseras på funktionella

Läs mer

Trafikförändringar

Trafikförändringar Information från Länstrafiken i Västerbotten Trafikförändringar 2012-12-09 Detta är ett dokument som beskriver trafikförändringar i regionala busstrafiken från den 9 december 2012. Alla tidsjusteringar

Läs mer

SOMMARLOVSPROGRAM 2012 FRITIDSGÅRDARNA I SJÖBO KOMMUN

SOMMARLOVSPROGRAM 2012 FRITIDSGÅRDARNA I SJÖBO KOMMUN SOMMARLOVSPROGRAM 2012 FRITIDSGÅRDARNA I SJÖBO KOMMUN Vecka 25: Måndag 18 juni Allt och inget utgår från 15.00-21.00 Qvarnen i Sjöbo. Spontanaktivitet beroende på väder. Kostnadsfria aktiviteter. Tisdag

Läs mer

Republiken Serbien - kort vårresa till okänd europé april 2019 Reseledare Ingvar Björk & Jan Hedberg

Republiken Serbien - kort vårresa till okänd europé april 2019 Reseledare Ingvar Björk & Jan Hedberg Republiken Serbien - kort vårresa till okänd europé 23-28 april 2019 Reseledare Ingvar Björk & Preliminärt program 190112 Ingvar Björk / Hur ser skog, skogsbruk, träanvändning ut i en av våra yngre europeiska

Läs mer

Nationellt snöskoterforum

Nationellt snöskoterforum Inbjudan Nationellt snöskoterforum Foto: Conny Olofsson Nationellt snöskoterforum Nationella Snöskoterrådet tillsammans med Östersunds kommun och Östersunds snöskoterklubb hälsar dig varmt välkommen till

Läs mer

Vad gör ni den 26:e till 30:e september?

Vad gör ni den 26:e till 30:e september? Vad gör ni den 26:e till 30:e september? För en tid sedan träffade jag Claes Claesson, f.d. mycket erkänd krögare i Karlstad, som numera tillsammans med hustrun Titti bl.a. arrangerar Njutningsresor se

Läs mer

Samnordisk pensionärskultur Finland r.f. Inbjudan. Seminarium i Mariehamn den augusti 2018

Samnordisk pensionärskultur Finland r.f. Inbjudan. Seminarium i Mariehamn den augusti 2018 Inbjudan Seminarium i Mariehamn den 12 18 augusti 2018 Kära nordiska vän! Samnordisk pensionärskultur Finland r.f. har nöjet att inbjuda dig till årets seminarium på sommarfagra Åland i Mariehamn 12 18.08.2018.

Läs mer

Inbjudan till Klippans ordförandekonferens 26-27 april 2014

Inbjudan till Klippans ordförandekonferens 26-27 april 2014 Till alla Klippans sektioner och FUB:s länsförbund och lokalföreningar Inbjudan till Klippans ordförandekonferens 26-27 april 2014 Hej! Riks-Klippans styrelse bjuder in till konferens för alla ordföranden

Läs mer

Onsdag 23/1 Ankomstdag för de som reser onsdag-måndag. Vi kommer fram på sent på eftermiddagen till hotellen.

Onsdag 23/1 Ankomstdag för de som reser onsdag-måndag. Vi kommer fram på sent på eftermiddagen till hotellen. Res med M2 Sport till Marcialonga 2013 Nu har vi ett färdigt erbjudande till dig som anmält ditt intresse för att resa tillsammans med oss. Här nedan har du all information om vårt erbjudande. Så här går

Läs mer

Lofoten deluxe 10 dagar 2 11/7 2020

Lofoten deluxe 10 dagar 2 11/7 2020 Lofoten deluxe 10 dagar 2 11/7 2020 Lofoten är en ögrupp norr om Polcirkeln i Nordnorge. Huvudön Austvågø, med Vestvågøy, Flakstadoy och Moskenesoy inbäddade, är åtskild från fastlandet av Vestfjorden,

Läs mer

Borlänge Skolors Musikkår

Borlänge Skolors Musikkår Borlänge Skolors Musikkår 27 juni 8 juli 2013 Nu är det snart dags att stiga på bussarna och åka till Lido di Jesolo! Vi ledare ser fram emot ett par härliga veckor tillsammans med er och hoppas att allt

Läs mer

INBJUDAN IPA VÅRMÖTE OCH SEKTIONENS 60-ÅRSJUBILEUM

INBJUDAN IPA VÅRMÖTE OCH SEKTIONENS 60-ÅRSJUBILEUM 1 INBJUDAN IPA VÅRMÖTE OCH SEKTIONENS 60-ÅRSJUBILEUM International Police Association Sektion Sverige och IPA Region Syd har glädjen att bjuda in till Sektionsstyrelsemöte/ Vårmöte och 60 års-jubileum

Läs mer

KULTUR VÄRMLAND VÅRENS PROGRAM 2019

KULTUR VÄRMLAND VÅRENS PROGRAM 2019 KULTUR VÄRMLAND VÅRENS PROGRAM 2019 Enligt tidigare utskick: Fredagen den 25 januari kl. 19.00 Opera på bio i Skoghalls Folkets Hus, gå två betala för en (240 kr) Anmälan till Ingvar Johansson tel. 073

Läs mer

Vinresa till Niederösterreich Österrike

Vinresa till Niederösterreich Österrike Vinresa till Niederösterreich Österrike Slutet av september, början på oktober 2015 med Munskänkarna Otterbäcken 2015 är Niederösterreich i Österrike utsedd till årets vinort/region av Munskänkarna centralt.

Läs mer

Weekend i Washington DC

Weekend i Washington DC Weekend i Washington DC Weekendresa till Washington D.C. med besök till stadens alla sevärdheter. På denna resa till Washington D.C. får ni åka båt på Potomacfloden till Mount Vernon, ni ser kända monument

Läs mer

Vi på PETERS BUSS AB önskar er en riktigt

Vi på PETERS BUSS AB önskar er en riktigt 1 Vi på PETERS BUSS AB önskar er en riktigt och ett GOTT NYTT ÅR Vi tackar för att ni åkte med oss i år 2 PETERS BUSS AB PROGRAM 2018 Tallinnkryssningar Sparesor till Pärnu Temaresor till Baltikum Välkomna

Läs mer

Reseplanering Dalarna

Reseplanering Dalarna Reseplanering Dalarna De chartrade bussarna körs av Lennes Buss. Det är vita bussar med tryckt logga på. Alla som åker någon av Dalatrafiks turer måste kunna visa upp den biljett som bifogats i välkomstmail

Läs mer

Bekräftelse nr 1 2015

Bekräftelse nr 1 2015 Bekräftelse nr 1 2015 Det är en glädje för oss att bekräfta att vi har tagit emot er anmälan och att ni har kommit med till den 26:e upplagan av Piteå Summer Games. Mångfalden av turneringens deltagare

Läs mer

Lördag 27 juni 2009 - Dag 1

Lördag 27 juni 2009 - Dag 1 Lördag 27 juni 2009 - Dag 1 Luleå-Boden-Riksgränsen 06.30 Avgång från Luleå Busstation. 06.35 Vandrarhemmet i Luleå. 06.45 Avresa till Bodens tågstation. 07.15 Frukost med smörgås, yoghurt, kokt ägg och

Läs mer

Sommarvistelse för äldre 2017

Sommarvistelse för äldre 2017 Joy7uju Sommarvistelse för äldre 2017 Välkommen att anmäla dig till en skön sommarvistelse på Sörgården. Hämta krafter och njuta av den gröna omgivningen runt den glittrande Sörgölen Ett erbjudande om

Läs mer

Tack för din bokning!

Tack för din bokning! Tack för din bokning! Singel i Salto 9-14 juli 2017 I det här informationsbrevet vill vi berätta lite mer om vad veckan innebär och ge dig svar på saker du undrar över. Vill du ha ytterligare information

Läs mer

Inbjudan till Klippans ordförandekonferens 20-21 oktober 2012

Inbjudan till Klippans ordförandekonferens 20-21 oktober 2012 Till alla Klippans sektioner och FUB:s länsförbund och lokalföreningar Inbjudan till Klippans ordförandekonferens 20-21 oktober 2012 Hej! Rikssektionen Klippans styrelse bjuder in till konferens för alla

Läs mer

Jul på Vättern 2009. från Jönköping och Motala. Jönköping. Motala. Nyhet! S/S Motala Express. M/S Nya Skärgården

Jul på Vättern 2009. från Jönköping och Motala. Jönköping. Motala. Nyhet! S/S Motala Express. M/S Nya Skärgården Jul på Vättern 2009 från Jönköping och Motala Nyhet! Fartygen byter hemmahamn under julbordssäsongen 2009 S/S Motala Express Jönköping M/S Nya Skärgården Motala Jul till sjöss - på Vättern Välkommen ombord!

Läs mer

Lyckeby Bordtennisklubb och Blekinge Bordtennisförbund inbjuder till

Lyckeby Bordtennisklubb och Blekinge Bordtennisförbund inbjuder till Lyckeby Bordtennisklubb och Blekinge Bordtennisförbund inbjuder till Sydsvenska Mästerskapen i Bordtennis den 10-11 December 2011 med pingisiadens regionfinal R1 tävling där även segrarna i klasserna 12,14,15

Läs mer

GALLERI TINNERTS AKVARELLKURSER 2019

GALLERI TINNERTS AKVARELLKURSER 2019 GALLERI TINNERTS AKVARELLKURSER 2019 26-27 januari Börja måla akvarell - Nybörjarkurs Galleri Tinnert Arontorp, Öland 23-24 februari Fortsätt måla akvarell - Måla staden Mössebergs kurort, Falköping 9-10

Läs mer

Weekend i Washington DC

Weekend i Washington DC Weekend i Washington DC Weekendresa till Washington D.C. med besök till stadens alla sevärdheter. På denna resa till Washington D.C. får ni åka båt på Potomacfloden till Mount Vernon, ni ser kända monument

Läs mer

Kære Korsanger Jyllinge 6. april 2013

Kære Korsanger Jyllinge 6. april 2013 Kære Korsanger Jyllinge 6. april 2013 Warszawa- rejse November 2013 I 2009 instuderede Gundsø og TAP- koret Haydn s Nelson -messe, bl.a. med det formål at opføre værket i Budapest sammen med Tyresjö Kammarkör

Läs mer

Din Fritid Våren 2016

Din Fritid Våren 2016 Vård- och omsorgsförvaltningen Stöd och aktivering för personer med funktionsnedsättning Fritidsverksamhet Din Fritid Våren 2016 Fritidsverksamhet för ungdomar och vuxna Innehåll Information Fritidsverksamheten....

Läs mer

Sommarsemester. Arrangeras av Fritidsverksamheten Stöd- och serviceenheten

Sommarsemester. Arrangeras av Fritidsverksamheten Stöd- och serviceenheten Sommarsemester 2011 Arrangeras av Stöd- och serviceenheten Vi möts Sommarkurs på Önnestads folkhögskola 4 8 juli 2011 Spela teater. Spela trumma. Spela boll. Spela roll Du ska ta plats! Sjunga, dansa och

Läs mer

GRUNDPROGRAM FÖR RESAN CUBA-Karibiens Pärla 24/2-9/3 2014

GRUNDPROGRAM FÖR RESAN CUBA-Karibiens Pärla 24/2-9/3 2014 GRUNDPROGRAM FÖR RESAN CUBA-Karibiens Pärla 24/2-9/3 2014 Flyg avgår från Landvetter Flygplats, Göteborg. För den som önskar kan man ansluta från Stockholm el. Köpenhamn eftersom huvudflyget avgår från

Läs mer

SCANDIC HOTELS BEKRÄFTELSE

SCANDIC HOTELS BEKRÄFTELSE SCANDIC HOTELS BEKRÄFTELSE USM Handbollskval Datum för bekräftelse: 10.12.2015 Alltid i ett Scandicrum Bojan Konjicija Scandic Hotels +46 8 517 517 10 Group.stockholm@scandichotels.se BEKRÄFTELSE Ekologisk

Läs mer

Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018

Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa för Filharmonikernas Vänner - Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa till Bryssel där ni under en

Läs mer

Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018

Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa för Filharmonikernas Vänner - Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa till Bryssel där ni under en

Läs mer

Läger Sommar 2014. Simrishamn, Sjöbo, Skurup, Tomelilla och Ystad

Läger Sommar 2014. Simrishamn, Sjöbo, Skurup, Tomelilla och Ystad Läger Sommar 2014 Simrishamn, Sjöbo, Skurup, Tomelilla och Ystad & Tomelilla, Simrishamn, Skurup, Sjöbo och Ystads kommun Arrangerar läger för ungdomar med högfungerande Autism/AS 23 juni-28 juni 2014

Läs mer

Varmt välkomna till FBIS första inhibitorträff 24-26 januari 2014 i Göteborg!

Varmt välkomna till FBIS första inhibitorträff 24-26 januari 2014 i Göteborg! Varmt välkomna till FBIS första inhibitorträff 24-26 januari 2014 i Göteborg! Du som själv har antikroppar eller om ditt barn har det är hjärtligt välkommen till denna träff/kurs. Detta är ett unikt tillfälle

Läs mer

I samarbete med

I samarbete med Kinas GP 2015 Shanghai 9 14 april Upplev Kinas största stad, Shanghai. Här byggs det nya skyskrapor i rasande fart och det moderna i kombination med det europeiska koloniala arvet gör Shanghai till en

Läs mer

Resor och Läger Sommaren 2013

Resor och Läger Sommaren 2013 Resor och Läger Sommaren 2013 Fritid LSS i Simrishamn, Sjöbo, Skurup, Tomelilla och Ystad har ett gemensamt utbud av resor och lägerverksamhet. et är anpassat till hur många som följer med eller får plats

Läs mer

Praktiska upplysningar

Praktiska upplysningar Praktiska upplysningar Förtroendemannautbildning Kurserna är kostnadsfria för dig om inte annat anges i inbjudan. Du som är förtroendevald deltar på betald arbetstid från arbetsgivaren enligt Förtroendemannalagen.

Läs mer

TILLFÄLLIG TIDTABELL VID TRAFIKAVBROTT:

TILLFÄLLIG TIDTABELL VID TRAFIKAVBROTT: Tåg Buss Tåg Tåg Tåg Tåg Tåg Tåg Tåg Tåg Tågnummer 50183 50183 794 756 796 760 764 768 772 776 Kalenderdag To To To To To To To To To To Torsdag 160324 fr. Stockholm C 17:25 17:55 18:25 18:55 19:25 20:25

Läs mer

Välkomna till Rädda Barnens framtids- och kunskapsdagar 2014!

Välkomna till Rädda Barnens framtids- och kunskapsdagar 2014! Gdj Välkomna till Rädda Barnens framtids- och kunskapsdagar 2014! Datum: 17-18 maj 2014 Plats: IOGT-NTO, Vattentorget i Växjö Snart är det åter dags för lokalföreningar, distrikt och regionkontor att mötas

Läs mer

Program NTPR-resan 2009 U B C C. British Car. United

Program NTPR-resan 2009 U B C C. British Car. United Program NTPR-resan 2009 U B C C United British Car Clubs Gothenburg Sweden 9 januari 2009 NTPR 2009 dag för dag - en preliminär tankeställare Onsdag 10 juni Anglo Bridge kallas DFDS fraktrutt mellan Göteborg

Läs mer

PROGRAM 2015. Tallinnkryssningar. Sparesor till Pärnu. Hotellövernattningar i Tallinn. Temaresor till Estland

PROGRAM 2015. Tallinnkryssningar. Sparesor till Pärnu. Hotellövernattningar i Tallinn. Temaresor till Estland PROGRAM 2015 Tallinnkryssningar Sparesor till Pärnu Hotellövernattningar i Tallinn Temaresor till Estland Välkomna med på resan vi hoppas att ni hittar någon resa som passar just er Vi som jobbar på Peters

Läs mer

SPF Freja inbjuder i samarbete med Ena Operations till "Temaresa Vin 2017". Resmålet blir Budapest och Balatonsjön, Ungern 12/9 18/

SPF Freja inbjuder i samarbete med Ena Operations till Temaresa Vin 2017. Resmålet blir Budapest och Balatonsjön, Ungern 12/9 18/ SPF Freja inbjuder i samarbete med Ena Operations till "Temaresa Vin 2017". Resmålet blir Budapest och Balatonsjön, Ungern 12/9 18/9 2017. Ungerns huvudstad Budapest består av två stadshalvor. Dessa var

Läs mer

Uppdaterad med bilder 1/5

Uppdaterad med bilder 1/5 Uppdaterad med bilder 1/5 Fotoresa till östra Blekinge 10-12/5 2018 Biofoto Syds resa till östra Blekinge äger rum under Kristi himmelsfärdshelg, tors. lör. den 10-12 maj 2018. Notera: Det är inget som

Läs mer

PETERS BUSS AB PROGRAM 2016. Tallinnkryssningar. Sparesor till Pärnu. Temaresor till Estland

PETERS BUSS AB PROGRAM 2016. Tallinnkryssningar. Sparesor till Pärnu. Temaresor till Estland PETERS BUSS AB PROGRAM 2016 Tallinnkryssningar Sparesor till Pärnu Temaresor till Estland Välkomna med på resan Vi hoppas att ni hittar någon resa som passar just er Vi har försökt att göra årets resor

Läs mer

Skotska smaker i vackra miljöer Islay - Inveraray - Edinburgh

Skotska smaker i vackra miljöer Islay - Inveraray - Edinburgh Club Eriks noga utvalda upplevelser Skotska smaker i vackra miljöer Islay - Inveraray - Edinburgh Karaktäristiska whiskydestillerier i vackra miljöer Följ med Club Eriks på vår välkomponerade whiskyresa

Läs mer