Känslan av världar som möts

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Känslan av världar som möts"

Transkript

1 Nya Renault ESPACE

2

3

4 Känslan av världar som möts Allt förändras med Nya Renault Espace. Dynamiska former och flytande linjer ramar in en robust design. Crossover-karaktären förstärker designen och gör den här unika bilen än mer elegant.

5

6

7 Plötsligt blir allt så tydligt Nya Renault Espace är känsla och design in i minsta detalj. Pure Vision LED-strålkastarna gör natten till din. Fälgarna och de kromade dekorlisterna förstärker de kraftfulla linjerna. Crossover-känslan är tydlig överallt. En större upplevelse NYA RENAULT ESPACE i din surfplatta

8

9

10 Upptäck den totala njutningen Invändigt för Nya Espace tankarna till en privatjet och väcker genast reslusten. Komforten hos de skålade stolarna, ljuset, de exklusiva materialen, den varma stämningen som samtidigt andas framtidstro och innovation. Uppmuntrar en vilja att nå längre, att alltid uppleva mer. En större upplevelse NYA RENAULT ESPACE i din surfplatta

11

12

13 Skapad för att väcka dina sinnen till liv Intensiv körglädje på dina villkor. Bakom ratten i cockpit har du full kontroll över alla funktioner. Du har alla viktiga reglage inom bekvämt räckhåll och med den nya surfplattan R-Link 2 och Multi-Sense * kan du personifiera både körupplevelse och inredningsstil precis som du vill. Design och teknik som kittlar dina sinnen. *Endast Zen dci 160 EDC

14

15 Upptäck det bästa med Espace Möjligheten att anpassa körupplevelsen, den avancerade tekniken, modulariteten: överallt nya sinnesintryck. Nya Renault Espace revolutionerar crossover-begreppet och utmanar gamla normer.

16 Låt känslorna visa vägen Nya Espace är utrustad med det exklusiva Multi- Sense -systemet* som ger dig friheten att välja precis hur din bil ska uppföra sig. Ibland kanske du känner för något sportigt, ibland för att bara koppla av. Låt humöret styra. All teknik som påverkar körupplevelsen går att anpassa. Hur vill du att chassit reagerar? Hur följsam ska bilen vara? Hur pigg? Hur kraftiga accelerationer vill du ha? Ljussättningen i kupén? Motorljudet? Hur ska stolarna kännas? Fem olika inställningar för fem unika körupplevelser. *Endast Zen dci 160 EDC En större upplevelse NYA RENAULT ESPACE i din surfplatta

17 Instrumentpanel. Både vilken information som visas och hur den visas varierar i de olika lägena. 2. Klimatanläggning. Ställ in temperaturen och spara energi i ekoläget. 3. Ljussättning i kupén*. Vilken färg har njutningen idag? Grön, blå, sepia, röd eller lila? 4. Stolar med massagefunktion*. I komfortläget kan du lyxa till det rejält och välja massage med rätt intensitet. 5. Adaptiva stötdämpare*. Tack vare de adaptiva stötdämparna anpassar sig nya Espace efter vägens profil, bilens dynamik och det körläge du har valt. 6. 4Control*. 4-hjulsstyrning för fem olika upplevelser: följsamheten och känslan i kurvorna anpassas efter det aktuella Multi-Sense -läget. 7. Rattmotstånd*. Bilen är utrustad med intelligent servostyrning. Rattmotståndet anpassas också efter det läge du har valt. 8. EDC-växellådans växlingsläge*. Välj hur breda växlingsintervall du vill ha för att få rätta känslan. 9. Motorrespons*. Nästan som om du hade satt dig i en annan bil. Motorns reaktionsförmåga när du accelererar varierar också beroende på vilket läge du har valt. 10. Motorljud*. Från tystast möjliga till respektingivande. I perfekt samklang med vald dynamik. *Tillval /Standard beroende på utrustningsnivå.

18 Välj Sport Sugen på snabba reaktioner och häftiga upplevelser? I Multi-Sense * sportläge kommer crossover-karaktären hos nya Espace verkligen till sin rätt. Genom att anpassa chassits och 4Control*-systemets reaktioner och ställa in de adaptiva stötdämparna gör den här inställningen att du och vägbanan smälter samman till ett. Förbättrad väghållning, servostyrning med lite mer motstånd och en mer reaktiv karaktär hos gaspedalen. Extrem följsamhet för en intensiv känsla i kurvorna. *Renault Multi Sense är standard på Zen dci 160 EDC. 4Control och de adaptiva stötdämparna fås som tillval.

19 Välj Komfort Använd Multi-Sense *-reglaget för att ställa in komfortläget och verkligen slappna av. Glid fram på vägen, njut av den följsamma servostyrningen och låt de adaptiva stötdämparna absorbera ojämnheterna i vägen. Avkopplande blå ljussättning i kupén och aktiv massagefunktion i sätet. Du lämnar bilen som en ny människa. *Renault Multi Sense är standard på Zen dci 160 EDC.

20 4Control Bli ett med vägen Nya Espace smälter samman med vägen. En exklusiv innovation från Renault: 4Control * med fyrhjulsstyrning innebär optimal följsamhet och manöverförmåga vid stadskörning tack vare hjulutslaget bak. Vid skiftande körförhållanden förbättras väghållningen genom att bilens reaktioner anpassas efter väggreppet och din körstil. För första gången kombineras nu 4Control med adaptiva stötdämpare som justerar fjädringen efter vägförhållande, bilens dynamik och valt Multi-Sense -läge. *Renault Multi Sense är standard på Zen dci 160 EDC. 4Control och de adaptiva stötdämparna fås som tillval.

21

22

23 Multimediafunktioner på en väl tilltagen skärm Upplev full kontroll och en körupplevelse som saknar motstycke. På den stora stående 8,7-tumsskärmen till surfplattan R-Link 2 kan du bläddra bland alla appar och funktioner i nya Renault Espace lika enkelt och smidigt som på surfplattan därhemma. Ett navigeringssystem med helt ny uppbyggnad. Ta kontrollen över Espace Inom bekvämt räckhåll framför dig sitter den upphängda konsolen med helt digitala instrument. Det är härifrån du styr din biltillvaro med den intuitiva pekskärmen. Funktionerna är uppdelade i intuitiva kategorier t.ex.: Bilen, där du kommer åt Multi-Sense, förarstödsystemen och modularitetsfunktionen One- Touch som styr fällning av baksätena, Navigering med kartor från TomTom, 3D-visning och TomTom Traffic* som ger dig information i realtid om aktuella trafikhändelser, Multimedia där du kan njuta av din favoritmusik, antingen på radio eller från externa mediaenheter, Telefoni med handsfree-funktion via Bluetooth. All teknik i Nya Espace är nära till hands och enkel att använda. Oändliga möjligheter till personifiering av din R-Link 2 Precis som på vilken surfplatta som helst kan du anpassa startsidan på din R-Link 2 med dina egna miniprogram och genvägar. Du kan skapa och spara upp till sex profiler där du väljer dina favoritinställningar för till exempel klimatanläggning och säten. R-Link 2 har dessutom internetuppkoppling* så att du kan komma åt alla appar och tjänster som Renault erbjuder i sin egna app-butik R-Link Store.. *För aktuella vilkor, vänligen kontakta din Renault-återförsäljare.

24 Ett helt nytt sätt att köra Nya Renault Espace förnyar allt, till och med sättet att köra bil. De integrerade förarstödsystemen i Nya Renault Espace består av lättanvänd teknik som underlättar din körning och gör den säkrare. Du får hjälp att hålla avståndet, att hålla dig kvar i ditt körfält, att anpassa hastigheten och att bromsa aktivt i en pressad situation. Ja, till och med att parkera blir en barnlek tack vare de olika hjälpmedlen. Massor av smarta funktioner där den allra senaste tekniken kommer till sin rätt. Trafikskyltsavläsning med fortkörningsvarning*. Systemet underlättar för dig att anpassa din körning och hålla koll på vad som gäller för tillfället. En framåtriktad kamera läser av vägskyltarna och skickar informationen vidare till färddatorns skärm som visar aktuell hastighetsgräns och varnar vid en hastighetsöverträdelse. *Tillval / Standard beroende på utrustningsnivå. Easy Park Assist (handsfreeparkering)*. Med Easy Park Assist behöver du inte tänka på att du sitter i en rejäl crossover när du ska fickparkera. Systemet mäter platsen och beräknar rätt angreppsvinklar för att tryggt parkera bilen i den uppmätta platsen. Lämna över kontrollen och låt Easy Park Assist göra jobbet.

25 Adaptiv farthållare*. Ibland är det lätt att hamna lite för nära bilen framför vilket kan äventyra säkerheten. Den adaptiva farthållaren justerar automatiskt farten så att du håller tillräckligt långt avstånd till fordonet framför. Motorvägskörning blir säkrare och bekvämare med detta system. Aktivt nödbromsningssystem (AEBS)*. Systemet känner av avståndet till fordonet framför och bromsar ner bilen automatiskt om risk för kollision uppstår för att undvika eller minimera skadorna. *Tillval / Standard beroende på utrustningsnivå.

26 Effektivitet som matchar njutningen Nya Renault Espace erbjuder alla motoregenskaper man kan förvänta sig av en bil i den här klassen: dynamik, körupplevelse och effektivitet. Twin Turbo-tekniken i kombination med dubbelkopplingsautomatväxellådan EDC innebär en helt ny prestandanivå samtidigt som både förbrukning och CO 2 -utsläpp hålls nere. Energy dci 160 EDC Full kontroll Energy dci 160 är utrustad med dubbla turboaggregat, Twin Turbo, vilket ger en pigg och följsam gång. Motor svarar direkt, oavsett varvtal, tack varetwin Turbo-tekniken som gör körningen extra effektiv. Körupplevelsen förbättras ytterligare av den sexväxlade EDC-automatlådan med dubbelkoppling som är både dynamisk och smidig. Den helt nya kombinationen av Energy dci 160-motorn, EDCautomatlåda och de olika Multi-Sense -körlägen innebär att du verkligen kan låta känslorna styra i Nya Espace. Välj den körupplevelse som passar bäst för stunden, utan att behöva bekymra dig om förhållandet mellan effekt och förbrukning. Energy dci 130 Körkomfort Energy dci 130 gör verkligen skäl för sitt namn. Den är perfekt för förare som vill spara in på bränslekostnaderna utan att på något vis behöva kompromissa med körglädjen. De låga utsläppen gör motorn klassledande och den sexväxlade manuella växellådan är anpassad för att säkerställa att varje droppe bränsle utnyttjas.

27 En större upplevelse NYA RENAULT ESPACE i din surfplatta

28 En perfekt organiserad resa One-Touch-modularitet. Valfrihet med en knapptryckning i Nya Espace. Du behöver knappt nudda knapparna på panelen i bagageutrymmet eller på pekskärmen för att sätena ska fällas ner, var för sig eller alla på en gång. På ett ögonblick har du förändrat utrymmet precis som du vill. När du fäller ner sätena försvinner de ner i golvet och skapar ett plant golv. Den cockpitliknande förarmiljön i Nya Espace innefattar en mittkonsol med ett stängt förvaringsutrymme som även är utrustad med USB-uttag, AUX-uttag och uttag för SDkort. Handskfacket har ersatts med den smarta kylda förvaringslådan Renault Easy Life som är lätt att komma åt även för föraren. Nya Renault Espace ger utrymme för att hålla snyggt.

29

30

31

32 CHROMO ZONE Lackfärger KREATIV WORKSHOP Interiör och utrustning OUMBÄRLIGA TILLBEHÖR Tillbehör för din livsstil TEKNISK DATA Motorer och mått STANDARDUTRUSTNING & TILLVAL Översikt DIMENSIONER Lastvolym

33 Chromo zone VIT «GLACIER» (S) VIT «NACRE» (M) BEIGE «DUNE» (M) BLÅ «CELESTE» (M) GRÅ «PLATINE» (M) BRUN «GLACÉ» (M) SVART «ÉTOILE» (M) GRÅ «CASSIOPÉE» (M) S: Solid lack M: Metallic

34 KREATIV WORKSHOP LIFE SÄKERHET 5 års nybilsgaranti (2 års obegränsad körsträcka / 3 år max km / 5 år max km) ABS-bromsar med elektronisk bromskraftfördelning (EBV) och panikbromsassistans (BAS) Bälteslarm på samtliga platser Däcktryckssensorer Elektroniskt antisladdsystem (ESC) m. antispinn (ASR) och elektronisk krängningsreduktion ISOFIX-fästen på andra radens samtliga sittplatser Krockkuddar fram förare & passagerare samt sidokrockkuddar (huvud / bröst) Nackstöd på samtliga sittplatser Sidokrockgardiner i taklinjen för huvudskydd, fram/bak Säkerhetsbälten fram, höjdjusterbara Trepunktsbälten på alla sittplatser KÖRNING Anpassningsbar hastighetsmätare med 7" TFT skärm Elektronisk parkeringsbroms Extended Grip, körprogramsväljare Farthållare / fartbegränsare Färddator Läderratt, justerbar i höjd och djupled Parkeringssensorer fram, bak och på sidorna Servostyrning, elektrisk progressiv Starthjälp i backe KOMFORT Elektriska fönsterhissar fram och bak Eluppvärmda framsäten Förarsäte med justerbart svankstöd Höjdjusterbart förar- och passagerarsäte Klimatanläggning, 2-zoner individuellt ställbara Makeup-speglar med belysning Nyckelkort med handsfree funktion EXTERIÖR 17" Aluminiumfälgar Aquila Däckreparationskit (utgår om tillval reservhjul görs) INTERIÖR 12V-uttag fram och bak 7 sittplatser, individuellt justerbara på andra raden Elektroniskt fällbara baksäten, fällning via pekskärmen eller panel i bagageutrymme Förvaringslåda Easy Life med belysning och kylning Mittkonsol med förvaringsfack Textilklädsel SIKT, STRÅLKASTARE Automatisk avbländbar innerbackspegel Bakruta, eluppvärmd C-Shape varselljus med LED-teknik Panoramavindruta Pure Vision LED strålkastare fram med skymningssensor Strålkastarrengöring Vindrutetorkare med regnsensor Ytterbackspeglar i blanksvart, elektriskt justerbara, uppvärmda samt infällbara med temperatursensor LJUD, MULTIMEDIA R-Link 2 infotainmentsystem: 8,7" adaptiv pekskärm, navigation med europakartor, radio Arkamys med DAB+, Bluetooth audiostreaming + telefoni, USB, AUX-in, rattreglage TILLVAL 3:e zon för klimatanläggning ställbar från baksätet Lastnät Metalliclack Nödreservhjul Solskyddspaket: Mörktonade sidorutor och bakruta samt solgardiner i bakdörrar Säkerhetspaket: Aktivt nödbromsningssystem (AEBS) samt avståndsvarning Vinterpaket: Eluppvärmd framruta samt eluppvärmda sidoplatser andra sätesraden* Visiosystem: Automatisk hel-/halvljus, filbytesvarning samt trafikskyltsavläsning med fortkörningsvarning* Värmedämpande vindruta * Endast i kombination med tillval Värmedämpande vindruta AQUILA

35 KREATIV WORKSHOP ZEN dci 130 (LIFE +) SÄKERHET KOMFORT EXTERIÖR INTERIÖR SIKT TILLVAL LAPIAZ

36 KREATIV WORKSHOP ZEN dci 160 EDC (ZEN dci 130 +) INTERIÖR KÖRNING PERSONIFIERING TILLVAL LAPIAZ

37

38

39 OUMBÄRLIGA TILLBEHÖR FÖRFINAD STIL Renault Espace med aluminiumfälgar Kubera. Elegantare och kaxigare. 2. Lättmetallfälg Kubera 20". Erbé grå med polerad framsida - Lätt och robust. 3. Måttanpassad bagagerumsmatta. En premiummatta med märke i nubuck som troget skyddar det stora bagageutrymmet i din Espace. 4. Lastkantsskydd i rostfritt stål. En snygg och diskret detalj som skyddar lastutrymmet i din bil

40 OUMBÄRLIGA TILLBEHÖR TILLVARON I BILEN Klädhängare på nackskyddet. Ett praktiskt tillbehör i kromfinish där du kan hänga upp ett plagg på framstolen så att det inte blir skrynkligt. 2. Lastnät för bagageutrymmet. Säkra din last under färden 3. Barnstol. Ett komplett utbud av säkra Renaultgodkända stolar. 4. DVD-spelare med två separata skärmar. Bärbar multimedia för en ännu bättre bilfärd

41 OUMBÄRLIGA TILLBEHÖR DIN FRITID Takbox från Renault. Snyggt, bekvämt och säkert. Finns i flera olika storlekar, för en utökad lastkapacitet som passar dina behov. 2. Takskenor i aluminium och skidhållare. Hållbara och säkra, lätta att sätta fast. Godkända i City Crash Test. 3. Bagagerumsuppdelare. Du får ett flexibelt och prydligt utrymme med utfällbar avdelare och upprullningsbar rem. Båda är flyttbara och sitter monterade på skenor. 4. Cykelhållare på dragkroken. Så att du ska kunna transportera hela familjens cyklar (2 4 stycken) säkert och smidigt. Flyttbar och ihopfällbar beroende på modell

42 Teknisk data MOTOR ENERGY dci 130 ENERGY dci 160 EDC Motortyp (insprutning/turbo) Fyrcylindrig turbo med variabel geometri Fyrcylindrig dubbelturbo Cylindervolym (cm 3 ) Cylinderdiameter x slaglängd (mm) 76 x 8 0,5 76 x 8 0,5 Antal cylindrar ventiler Bränsle Diesel Diesel Max. effekt (kw/hk) 96 (130) 118 (160) Max. vridmoment (Nm) Maximal effekt/varvtal (varv/min) Maximalt vridmoment vid varvtal (varv/min) Stop & Start/Energy Smart Management ja/ja ja/ja Kontroll oljebyte km/1 år km/2 år km/1 år km/2 år Kraftöverföring Kedja Kedja Efterbehandling Partikelfilter & LNT Partikelfilter & LNT Avgasreningsnorm Euro 6b Euro 6b VÄXELLÅDA Växellådstyp 6-växlad manuell växellåda 6-vxl automatlåda EDC med dubbelkoppling Antal växlar framåt 6 6 PRESTANDA Vmax (km/h) till 100 km/h i sekunder 10,7 9,9 FÖRBRUKNING OCH UTSLÄPP* Blandad körning, NEDC-cykel (l/100 km) 4,4 4,6 CO 2-utsläpp vid blandad körning (g/km) HJÄLPMEDEL FÖR ECO-KÖRNING Eco-läge Ja Ja Driving Eco 2 Ja Ja STYRNING Styrning Servo (elstyrd) Servo (elstyrd) Vänddiameter mellan två väggar (m) 12,4 12,4/11,6** Vänddiameter mellan trottoarkanter (m) 11,9 11,9/11,1** Vänddiameter vid 0,3 rattvarv (m) 47 47/27** Vänddiameter vid 1 rattvarv (m) 17 17/13** Antal rattvarv mellan ändlägen 2,8 2,8/2,4** VIKT Tjänstevikt (kg, utan tillval) Maxvikt för bromsat/obromsat släp (kg) 2 000/ /750 *Bränsleförbrukningen och CO2-utsläppen godkänns enligt en standardmetod. Metoden är densamma för alla tillverkare och gör det möjligt att jämföra bilar sinsemellan. Förbrukningen vid faktisk användning påverkas också av användningsförhållanden, utrustning och förarens körsätt. **Med tillval 4Control.

43 STANDARDUTRUSTNING & TILLVAL SÄKERHET OCH FÖRARSTÖDSYSTEM SÄKERHET ABS med panikbromsassistans Elektronisk parkeringsbroms Adaptiva förar- och passagerarkrockkuddar fram (passagerarkrockkudden kan kopplas ur) Sidokrockkuddar som skyddar bäcken/bröstkorg på förar- och passagerarplats fram Sidokrockgardiner i huvudhöjd både fram och bak Regn- och ljussensor (tänder halvljuset automatiskt, sätter igång och anpassar vindrutetorkarnas hastighet) AQS (Air Quality Sensor) Automatisk låsning av dörrar och luckor under körning Isofix-fästen på andra radens samtliga sittplatser Däckreparationskit (utgår om tillval reservhjul gör) Däcktrycksövervakningssystem Reservhjul Lastnät FÖRARSTÖDSYSTEM Parkeringssensorer fram, bak och på sidorna Farthållare/fartbegränsare Backkamera - * Säkerhetspaket: Aktivt nödbromsningssystem (AEBS) samt avståndsvarning Visiosystem: Automatisk hel-/halvljus, Filbytesvarning samt Trafikskyltsavläsning med fortkörningsvarning (endast m. tillval värmedämpande vindruta) Citypaket: Elektrisk baklucka samt handsfreeparkering med backkamera - - Cruisingpaket: Adaptiv farthållare samt head-up display - - KÖRNING Elektroniskt antisladdsystem ESP Starthjälp i backe Extended Grip, körprogramsväljare (avancerat antispinnsystem) ESM (Energy Smart Management) Färddator Elektrisk servostyrning Manuell växellåda med sex växlar - 6-växlad automatväxellåda med dubbelkoppling EDC - - Renault Multi-Sense : Körprogramsväljare för alla sinnen. Anpassa gasrespons, styrkänsla, växellåda, motorljud, instrumentpanel samt innerbelysning enligt de fyra förinställda körprogrammen eller skräddarsy din egen inställning - - 4Control-paket: 19 aluminiumfälgar Quartz, 4-hjulsstyrning samt adaptiva stötdämpare (länkade till Renault Multi-Sense ) - - Eco-driving (övervakning, poängsättning och körråd) DESIGN UTVÄNDIG DESIGN LED Pure Vision -strålkastare 17-tums lättmetallfälgar, Aquila tums lättmetallfälgar, Lapiaz - 19-tums lättmetallfälgar, Quartz med polerad framsida - - Svartlackerade kåpor till ytterbackspeglarna Metallic-lack INVÄNDIG DESIGN Instrumentpanel i Brun Foncé (HARM01) Instrumentpanel i Grå Lune (HARM02) - LIFE dci 130 ZEN dci 130 ZEN dci 160 EDC

44 STANDARDUTRUSTNING & TILLVAL LIFE dci 130 ZEN dci 130 ZEN dci 160 EDC Textilklädsel i Brun Foncé - - Textilklädsel med förstärkningspaneler i konstläder i Brun Foncé - Läderklädsel Riviera i Brun Foncé inkl. elektriskt justerbart passagerarsäte med massagefunktion - Personlig konsoldekor Dot Effect - - Personlig konsoldekor Hologram eller Silverwood - - Skyddande golvmatta fram och bak KOMFORT OCH MULTIMEDIA KOMFORT Panoramavindruta Elmanövrerad panoramataklucka med elstyrt solskyddstak sittplatser, individuellt justerbara på andra raden (Bakre raderna elektroniskt nedfällbara i golvet) Renault nyckelkort med handsfreefunktion Automatisk luftkonditionering med två zoner Automatisk luftkonditionering med tre zoner Ventilationsmunstycken i bakre delen av kupén Elektriska fönsterhissar fram och bak med pulsstyrning och klämskydd Makeup-speglar med belysning Självavbländande innerbackspegel med automatisk omställning för dag/natt Elektriska eluppvärmda ytterbackspeglar med temperaturgivare och elstyrd infällning - - Elektriska eluppvärmda ytterbackspeglar med minnesfunktion, temperaturgivare och elstyrd infällning - Solskyddspaket: Mörktonade sidorutor och bakruta samt solgardiner i bakdörrar Stämningsbelysning (Atmosphere light room) - Värmedämpande vindruta med UV-skydd SÄTEN Separata stolar andra sätesraden (skjutbara, med inställbara ryggstöd) Manuell förarstol med 6 inställningslägen och justerbart svankstöd. Manuell passagerarstol med 6 inställningslägen - - Elmanövrerad förarstol med massagefunktion, 6 inställningslägen och justerbart svankstöd. Manuell passagerarstol med 6 inställningslägen och justerbart svankstöd - Elmanövrerade förar- och passagerarsäten med massagefunktion, 6 inställningslägen och justerbart svankstöd. Endast i kombination med läderklädsel - Eluppvärmda framsäten Vinterpaket: Eluppvärmd framruta samt eluppvärmda sidoplatser andra sätesraden Läderratt som är inställbar i höjd- och djupled MULTIMEDIA Renault R-Link 2 infotainmentsystem: uppkopplat multimediasystem med 8,7-tums pekskärm, Bluetooth -anslutning, DAB-radio och MP3 Navigeringssystem TomTom med Europakartor Ljudsystem från Arkamys med 8 högtalare Surroundljudsystem från Bose med 12 högtalare och Active Noise Control - 12 V-uttag på rad 1, 2 och 3 USB-uttag och AUX-uttag på rad 1 och 2 SD-kortläsare rad 1 Videopaket: 2x 7" multimediaskärmar integrerade i nackstöden med stöd för DVD, USB och SD-kort - INREDNING One Touch-modularitet (baksätena fälls från en manöverpanel i bagageutrymmet eller via pekplattan Renault R-Link 2) Förvaringslåda Easy-Life med belysning och kylfunktion Svävande mittkonsol med förvaring - - Stolsfickor på stolsryggarna i rad 1 Förvaringsutrymmen under konsol och armstöd : standard : tillval - ej tillgänglig *: tillval endast i paket

45 Dimensioner BAGAGERUMSVOLYM (dm 3 ) Bagagerumsvolym VDA max. framskjutna säten, 3:e raden nedfälld 719 Bagagerumsvolym max. framskjutna säten, 3:e raden nedfälld 812 Bagagerumsvolym VDA sätena så långt bak det går, 3:e raden nedfälld 614 Bagagerumsvolym VDA, 3:e raden uppfälld 247 Max. volym VDA, med nedfällt baksäte (upp till taket) 2035 DIMENSIONER/MÅTT (mm) A Axelavstånd i obelastat tillstånd 2884 B Totallängd 4857 C Överhäng fram 1034 D Överhäng bak 939 E Spårvidd fram, 18-tumsfälgar 1630 F Spårvidd bak, 18-tumsfälgar 1621 Totalbredd/bredd utan/med backspeglar/ 1888/2128/ G infällbara bakspeglar 1914 H Höjd olastad 1677 H1 Höjd (olastad) med öppen baklucka 2106 J Inlastningshöjd bagageutrymme (olastad) 710 K Markfrigång 160 L Utrymme för knäna på rad M Kupébredd, armbågsutrymme fram 1549 M1 Kupébredd, armbågsutrymme bak 1543 N Kupébredd, axelbredd fram 1494 N1 Kupébredd, axelbredd bak 1480 Takhöjd bak vid 14 rygglutning, rad 1 P (framsäte) 906 P1 Takhöjd bak rad 2 vid 14 rygglutning (baksäte) 874 Y Lastöppningsbredd i överkant maxbredd Y1 Lastöppningsbredd i underkant 1140 Y2 Bredd mellan hjulhusen 1090 Z Lastöppningshöjd 800 Z1 Max. lastlängd (med nedfällt baksäte) 2020 Z2 Lastrumslängd bakom baksätena 1075 Z3 Höjd under hylla bak 460

46 RENAULT MYCKET MER ÄN BIL DU KÖR VI FINANSIERAR RENAULT BILLÅN Du har valt din Renault. Nu är det dags att välja finansiering. Det ska vara enkelt och tryggt att bli Renaultägare. Vi hjälper dig att hitta en lösning som passar din ekonomi. Kontantinsats på 20% av bilens pris är allt du behöver betala för att köra hem i din nya bil. Betala kontant eller använd din gamla bil som inbyte. Med ett billån kan du låna mellan kronor och 80% av bilens pris. På en ny bil kan du återbetala lånat belopp i upp till 7 år. INGA ÖVRIGA AVGIFTER Inga obehagliga överraskningar! Inga extrakostnader så som avi- eller uppläggningsavgifter tillkommer. RÄNTA Välj mellan fast och rörlig ränta. Med fast ränta kommer din kostnad att vara densamma under hela perioden. Väljer du rörlig ränta kan kostnaden gå upp och ner då den är kopplad till referensräntan Stibor 90 dagar. Du kan när som helst byta från rörlig till fast ränta. Ytterligare ett alternativ är rörlig ränta med räntetak, då kan räntan bli max 2% högre än den aktuella räntan vid bilköpet. RENAULT BILLEASING Med Renault Billeasing kan du få en bilfinansiering anpassad just efter ditt företags behov. Dra av 50% av momsen på leasinghyran. Du binder inte kapital, utan frigör investeringsresurser för annat i företaget. Enkelt att budgetera bilkostnaden. Dessutom får du förmånlig försäkring hos Renault Försäkring. RENAULT FÖRSÄKRING EN SKRÄDDARSYDD FÖRSÄKRING FÖR DIG SOM KÖR RENAULT Renault Försäkring försäkrar bara Renault, inga andra bilar. Det betyder att de är experter på din bil och extra noga med att den alltid hanteras på bästa sätt. De vet också att din Renault mår bäst av att slippa främmande reservdelar. Därför garanterar de att din bil alltid repareras med Renault Originaldelar, så att den fortsätter vara lika dynamisk, säker och fransk som den dag den lämnade fabriken. RENAULT SERVICE Att följa tillverkarens serviceintervaller är ett enkelt sätt att sköta din Renault. Att göra det på en auktoriserad Renaultverkstad, med Renaults originaldelar, ger dig både trygghet och garantier. Du vet att din Renaulttekniker utbildats på exakt den bilmodell du äger. Du vet att alla delar som monteras i din bil, vid service eller reparation, är perfekt anpassade för bästa funktion. Det kan gälla slitagedelar, oljor eller nya däck, allt är testat och godkänt redan innan det hamnar på din bil. Renault Relax innehåller allt du behöver för ett bekymmersfritt bilägande; Renault Billån utan avgifter, fri förtidslösen och möjlighet att välja rörlig ränta, räntetak eller fast ränta. Renault Försäkring som ger dig marknadens bästa försäkringsskydd och ett Volvokort med bra drivmedelsrabatt och kostnadsuppföljning via Min Sida på volvokort.com Fulltankad bil vid leverans Service i 3 år med fri lånebil Finansiering med Renault Billån inkl 3 mån låneskydd Renault Försäkring 15% rabatt och eget självriskkonto

47 RENAULTHANDLARNAS 7 KUNDLÖFTEN - KUNDLÖFTE 1: VI SVARAR PÅ DIN INTERNET- ELLER MAILFÖRFRÅGAN INOM 24 TIMMAR.* - KUNDLÖFTE 2: VI ERBJUDER DIG ATT PROVKÖRA EN BIL UR DEN MODELLSERIE DU HAR VALT, DIREKT ELLER SENAST INOM 2 ARBETSDAGAR.* - KUNDLÖFTE 3: VI HÅLLER DIG FORTLÖPANDE UPPDATERAD OM STATUS PÅ DIN BILBESTÄLLNING FRÅN ORDER TILL LEVERANS.* - KUNDLÖFTE 4: VI ÅTERLÄMNAR DIN BIL FRÅN SERVICE PÅ ÖVERENSKOMMEN TID ENLIGT ÖVERENSKOMMET PRIS.* - KUNDLÖFTE 5: VI STÅR FÖR KOSTNADEN OM NÅGON EJ ÖVERENSKOMMEN ÅTGÄRD UTFÖRTS PÅ DIN BIL.* - KUNDLÖFTE 6: VI ERBJUDER ALLA PERSONBILAR ETT ÅRS FRI VÄGASSISTANS NÄR DU UTFÖR DIN RENAULT ORIGINAL FULLSERVICE HOS OSS.* - KUNDLÖFTE 7: VI GER PRISGARANTI PÅ SERVICE MOT UPPVISANDE AV OFFERT FRÅN EN ICKE AUKTORISERAD VERKSTAD PÅ EN IDENTISK ÅTGÄRD.* * FÅ MER INFORMATION PÅ HOS DIN RENAULT-ÅTERFÖRSÄLJARE ELLER RENAULTS KUNDSERVICE

48 Bose Surround Ljudet av perfektion Du sitter mitt i musiken. Så känns det när du sätter igång det exklusiva Bose Surround-systemet i din Nya Renault Espace. 11 kraftfulla högtalare och en subwoofer i kombination med Centerpoint 2 -tekniken från Bose ger en optimal stereoinstallation som smälter diskret in. Det här surroundsystemet har skräddarsytts för Nya Espace och har lyckats komma ännu närmare den autentiska live-upplevelsen än någonsin. Tydliga och naturliga röster, en ljudbild som är både bred och exakt, med en välbalanserad, fyllig och klar ljudupplevelse för alla passagerare. Känslan är målet för varje resa. Bose Surround ljudsystem är tillval på Zen versionerna.

49

50

51 Nya Renault ESPACE make your time great En större upplevelse NYA RENAULT ESPACE i din surfplatta

52 Förläng upplevelsen med Nya Renault Espace: *5 års nybilsgaranti består av 3 års fabriksgaranti + 2 års förlängd garanti. Obegränsad körsträcka gäller de två första åren alternativt km på tre år alternativt km på fem år, vilket som inträffar först. Alla rimliga ansträngningar har gjorts för att innehållet i den här broschyren ska vara korrekt och aktuellt vid trycktillfälle. Bildmaterialet är internationellt och kan därför avvika från vad som säljs på svensk marknad. Dokumentet har skapats utifrån prototyper och modeller som används före lansering. Inom ramen för företagets kontinuerliga produktutveckling förbehåller RENAULT sig rätten att när som helst ändra specifikationer, bilar och tillbehör som beskrivs och avbildas här. RENAULTs återförsäljare meddelas om dessa ändringar så snart som möjligt. Beroende på försäljningsland kan versionerna variera, och viss utrustning kan vara otillgänglig (som standard, tillval eller tillbehör). Kontakta din lokala återförsäljare för den senaste informationen, och kontrollera fordonet hos Återförsäljare före köpet för att säkerställa att fordonets egenskaper, specifikationer, utrustning och tillbehör motsvarar dina förväntningar. På grund av begränsningar inom trycktekniken kan färgerna i den här broschyren avvika något från de verkliga färgerna på lack och klädsel i kupén. Enligt lagen om upphovsrätt är reproducering, oavsett form eller medel, av hela eller delar av denna publikation inte tillåten utan föregående skriftliga godkännande från RENAULT. Renault rekommenderar Printed in EC JXFCSE1502 MAJ RENAULT NORDIC AB, ESBOGATAN 12, KISTA, SVERIGE. En större upplevelse NYA RENAULT ESPACE i din surfplatta

ESPACE. Dina inställningar för nya Renault Clio kr [1] kr [2] Ditt val. Utrustningsnivå. Motor. Färg. Fälgar.

ESPACE. Dina inställningar för nya Renault Clio kr [1] kr [2] Ditt val. Utrustningsnivå. Motor. Färg. Fälgar. Dina inställningar för nya Renault Clio Skapad den:: 29/4/2017 https://www.renault.se/cfign/27920fe6f9e331215e295076103f8ccc.html ESPACE Zen Energy dci 160 EDC Rek. pris 462 900 kr [1] Per månad 5 090

Läs mer

NYA MEGANE GT RENAULT DRIVE THE CHANGE

NYA MEGANE GT RENAULT DRIVE THE CHANGE NYA RENAULT MEGANE GT DRIVE THE CHANGE DESIGNA DITT LIV EN DESIGN SOM VISAR VÄGEN FRAMÅT. ETT TYDLIGT STÄLLNINGSTAGANDE: EN LOGOTYP SOM STÅR UT, IÖGONFALLANDE FORMER, LED-VARSELLJUS SOM MARKERAR FRONTEN

Läs mer

renault CAPTUR limited edition drive the change

renault CAPTUR limited edition drive the change renault CAPTUR limited edition drive the change FÅNGA DAGEN SNYGG. INTE BARA DET! CAPTUR, RENAULTS FÖRSTA CROSSOVER MED STORSTADSKÄNSLA, ÄR SMIDIG, DYNAMISK OCH ELEGANT. BÅDE UTVÄNDIGT OCH INVÄNDIGT. MED

Läs mer

NYA RENAULT TRAFIC Prislista & Produktfakta. Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms.

NYA RENAULT TRAFIC Prislista & Produktfakta. Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms. NYA RENAULT TRAFIC Prislista & Produktfakta Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms. TRAFIC SKÅP Kampanjmodeller * HK VÄXELLÅDA L1H1 T27 L1H1 T29 L2H1 T29 Trafic Base Line * 1.6 dci Single Turbo

Läs mer

NY RENAULT TRAFIC DUBBELHYTT. Prislista och Tillval

NY RENAULT TRAFIC DUBBELHYTT. Prislista och Tillval NY RENAULT TRAFIC DUBBELHYTT lista och Tillval PRISER Kod Engine Norm Växellåda Storlek HK exkl moms DC1E2 212SB6 1,6 R9M FAP Twin Turbo S/S EURO5 6-vxl manuell (PF6) L2 H1 120 hp 282 000 kr DC1E2 212SA6

Läs mer

Prislista Gällande från 1 ta januari 2016 Renault MASTER SKÅP

Prislista Gällande från 1 ta januari 2016 Renault MASTER SKÅP Prislista Gällande från 1 ta januari 2016 Renault MASTER SKÅP Modeller och priser: MOTOR HK VÄXELLÅDA CO2 g/km Master Skåp L1H1 (8 m 2 ) Framhjulsdrift FÖRBRUK. L/MIL * TJÄNSTEVIKT Kg** DRAGVIKT Kg***

Läs mer

Kampanj-prislista Renault Trafic

Kampanj-prislista Renault Trafic Kampanj-prislista Renault Trafic Kampanjmodeller HK Växellåda L1H1 T27 L1H1 T29 L2H1 T29 Trafic Base Line 1.6 dci Single Turbo Inkl. manuell luftkonditionering, bränslevärmare, tidur samt genomlastninglucka

Läs mer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 3/2012 Gäller från 2012-04-16 Modellprogram Gäller fr. o. m. 2012-04-16 Versioner Bensin: Voyager 3.6 283hk Voyager 3.6 283hk Diesel: Voyager 163hk

Läs mer

NYA RENAULT TRAFIC PASSENGER

NYA RENAULT TRAFIC PASSENGER NYA RENAULT TRAFIC PASSENGER PRISLISTA & PRODUKTFAKTA Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms. TRAFIC PASSENGER Kod Engine Norm Växellåda Storlek HK inkl moms exkl moms PG1E1 111 D6 1,6 R9M

Läs mer

nya renault Twingo drive The Change

nya renault Twingo drive The Change NYA renault TWINGO drive the change Lev livet med Twingo! Litet, är storslaget i stan. En uttrycksfull och medryckande blick, en dynamisk och lekfull karaktär Med Nya Renault Twingo ger du dig ut på vägen

Läs mer

Renault KADJAR Våga ta steget De läckra linjerna, den tuffa kylargrillen och de breda skuldrorna skvallrar om att Renault Kadjar är redo för det mesta. En stabil och sportig kompanjon som inspirerar

Läs mer

Renault MASTER CHASSIS

Renault MASTER CHASSIS Prislista Gällande från 1 ta januari 2017) Renault MASTER CHASSIS RENAULT MASTER CHASSIS FRAMHJULSDRIFT CHASSIS CAB L2H1 MOTOR VÄXELLÅDA FÖRBRUKNING ORDINARIE PRIS KAMPANJ BASE LINE KAMPANJ NORDIC LINE

Läs mer

KANGOO EXPRESS NYA RENAULT. Prislista & Produktfakta. Cirkapriser gäller from 2013-03-20 Ändrad 2013-04-15

KANGOO EXPRESS NYA RENAULT. Prislista & Produktfakta. Cirkapriser gäller from 2013-03-20 Ändrad 2013-04-15 NYA RENAULT KANGOO EXPRESS lista & Produktfakta Cirkapriser gäller from 2013-03-20 Ändrad 2013-04-15 Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms. ALLTID STANDARD Luftkonditionering Bluetooth -radio

Läs mer

Jeep Compass MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Jeep Compass MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 1/2011 Gäller från Modellprogram Gäller fr. o. m. Versioner Compass 4x2 2.0 156hk Compass 4x4 2.4 170hk CVT2 Compass 4x4 2.2 CRD 163hk Modellprogram

Läs mer

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Skriv ut sida Modell: Saab 9-3 SportCombi 2.0t BioPower 200 hk SEK 291 800 Exteriör & Interiör: Jet Black SEK 6 900 Läder/textilklädsel "Sport", Black Lättmetallfälg

Läs mer

NYA NISSAN PULSAR. Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger 03.09.2014 SE-05C-0433

NYA NISSAN PULSAR. Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger 03.09.2014 SE-05C-0433 NYA NISSAN PULSAR Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger PRISLISTA MOTOR VÄXELLÅDA Drivning Utrustningsnivå CO2 g/km Bränsleförbrukning l/100km Rekommenderat cirkapris kr Bensin DIG-T 115 6-växlad

Läs mer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 1/2012 Gäller från 2012-03-07 2011-10-27 Modellprogram Gäller fr. o. m. 2011-03-07 Versioner Bensin: Voyager 3.6 283hk Diesel: Voyager 163hk Modellprogram

Läs mer

Jeep Wrangler MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Jeep Wrangler MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 1/2012 Gäller från 2012-03-09 Modellprogram Gäller fr. o. m. 2012-03-09 Versioner Wrangler 2-dörrars 3.6 V6 AT5 284hk Wrangler Unlimited 4-dörrars

Läs mer

renault captur drive the change

renault captur drive the change renault captur FÖRHANDSVISNING drive the change GÅ DIN EGEN VÄG Snygg. Inte bara det! Captur, Renaults första crossover med storstadskänsla, är smidig, dynamisk och elegant. Både utvändigt och invändigt.

Läs mer

Versioner. Bensin: Thema Executive 3.6 V6 AT8. Diesel: Thema Executive 3.0 V6 Multi-Jet AT5

Versioner. Bensin: Thema Executive 3.6 V6 AT8. Diesel: Thema Executive 3.0 V6 Multi-Jet AT5 Standardutrustning Tillval Tekniska specifikationer Modellprogram Versioner Bensin: Thema Executive 3.6 V6 AT8 Diesel: Thema Executive 3.0 V6 Multi-Jet AT5 20 TUMs aluminiumfälgar STD Excecutive Exteriör

Läs mer

CITROËN C3. Produktfakta ENDAST LAGERBILAR. Från 1 september 2016

CITROËN C3. Produktfakta ENDAST LAGERBILAR. Från 1 september 2016 CITROËN C3 ENDAST LAGERBILAR Produktfakta Från 1 september 2016 TEKNISK SPECIFIKATION - BENSIN MOTOR PureTech 82 (1) PureTech 82 S&S ETG (1) Motortyp Sugmotor Sugmotor Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri

Läs mer

Lancia Ypsilon Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Lancia Ypsilon Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 1/2012 Gäller från 2012-02-27 Modellprogram Gäller fr. o. m. 2012-02-27 Versioner Bensin: Ypsilon, 5-vxl manuell 1) Ypsilon 1) Ypsilon, 5-vxl manuell

Läs mer

PRODUKTFAKTA FRÅN 1 MAJ 2015

PRODUKTFAKTA FRÅN 1 MAJ 2015 PRODUKTFAKTA FRÅN 1 MAJ 2015 TEKNISK SPECIFIKATION: BENSIN MOTOR PureTech 130 S&S THP 200 Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri 95 oktan Antal cylindrar 3 4 Antal ventiler / cylinder 4 4 Cylindervolym (cm

Läs mer

renault trafic drive the change

renault trafic drive the change NYA renault trafic drive the change INNOVATIVA LÖSNINGAR FÖR DIN VARDAG DYNAMISKA OCH ROBUSTA LINJER, EN HELT NY INVÄNDIG DESIGN OCH INNOVATIVA LÖSNINGAR gällande såväl utrustning som motorer ger dig högsta

Läs mer

renault LAGUNA SPORT TOURER drive the change

renault LAGUNA SPORT TOURER drive the change NYA renault LAGUNA SPORT TOURER drive the change FÖRENA NJUTNING MED NÖJE EN FANTASTISK OCH INTENSIV KÄNSLA. EN LYSANDE OCH INTELLIGENT UTSTRÅLNING. EN STILFULL DESIGN MED TYDLIGA FORMER. LAGUNA GER

Läs mer

CITY PLUS (2WD) MODELLER

CITY PLUS (2WD) MODELLER MODELLER CITY PLUS (2WD) Urval utrustning Aluminiumfälgar, 16 tum med 215/65R16 däck CD radio med 4 högtalare Klimatanläggning Läderklädd ratt och växelspaksknopp Takreling, svart (saknas på bild) Karbonfärgad

Läs mer

RENAULT MEGANE COUPÉ-CABRIOLET DRIVE THE CHANGE

RENAULT MEGANE COUPÉ-CABRIOLET DRIVE THE CHANGE RENAULT MEGANE COUPÉ-CABRIOLET DRIVE THE CHANGE RENA LINJER. RAFFINERADE DETALJER. INBJUDANDE ELEGANS. DET ÄR MER ÄN EN STIL, DET ÄR ETT SÄTT ATT LEVA. HIMLEN SOM DEKOR 365 DAGAR OM ÅRET. ÖPPET ELLER STÄNGT

Läs mer

CITROËN C4 PICASSO & GRAND C4 PICASSO

CITROËN C4 PICASSO & GRAND C4 PICASSO CITROËN C4 PICASSO & GRAND C4 PICASSO Produktfakta Från 28 januari 2014 Utrustning och specifikationer gäller för bilar producerade från publiceringsdatum för produktfaktabladet. För lagerbilar kontakta

Läs mer

Prislista. Ford Transit Connect. Connect L1 Ambiente 1 Motor Växellåda Exkl moms. Connect L1 Trend 2 Motor Växellåda Exkl moms

Prislista. Ford Transit Connect. Connect L1 Ambiente 1 Motor Växellåda Exkl moms. Connect L1 Trend 2 Motor Växellåda Exkl moms Prislista Ford Transit Connect Connect L1 Ambiente 1 Motor Växellåda Exkl moms Ambiente 1.6TD075 M5 137.756:- Ambiente 1.0T 100 M6 137.756:- Ambiente 1.6TD095 M5 159.356:- Ambiente 1.5TD120 MPS 182.556:-

Läs mer

Din A-Klass: A 180 BlueEFFICIENCY

Din A-Klass: A 180 BlueEFFICIENCY Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor A 180 BlueEFFICIENCY Välj klädsel Jupiterröd Hjul AMG lättmetallfälgar 45,7 cm (18 tum) i multi-ekerdesign Klädsel Konstläderklädsel

Läs mer

MEGANE RENAULT HALVKOMBI & SPORT TOURER DRIVE THE CHANGE. FOCUS Design och teknologi. SCANNER Motorer och komfort

MEGANE RENAULT HALVKOMBI & SPORT TOURER DRIVE THE CHANGE. FOCUS Design och teknologi. SCANNER Motorer och komfort NYA RENAULT MEGANE HALVKOMBI & SPORT TOURER NYA RENAULT MEGANE HALVKOMBI & SPORT TOURER FOCUS Design och teknologi SCANNER Motorer och komfort DRIVE THE CHANGE ÉDITORIAL NYA RENAULT MEGANE - STEGET FÖRE

Läs mer

NISSAN NV400 COMBI. EURO6 Prislista, utrustning, färger och tillbehör SE-18C-0727

NISSAN NV400 COMBI. EURO6 Prislista, utrustning, färger och tillbehör SE-18C-0727 NISSAN NV400 COMBI EURO6 lista, utrustning, färger och tillbehör 29.8.2016 29-08-2016 NV400 COMBI PRISLISTA EURO6 Version Motor Effekt Model Axel Växellåda (exkl. moms) 25% moms (inkl. moms) Combi-9 L1H1

Läs mer

CITROËN C3. Produktfakta. Från 21 januari 2016

CITROËN C3. Produktfakta. Från 21 januari 2016 CITROËN C3 Produktfakta Från 21 januari 2016 TEKNISK SPECIFIKATION - BENSIN MOTOR PureTech 82 PureTech 82 S&S ETG Motortyp Sugmotor Sugmotor Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri 95 oktan Antal cylindrar 3

Läs mer

NYA CITROËN C4 CACTUS

NYA CITROËN C4 CACTUS NYA CITROËN C4 CACTUS Produktfakta Från 12 december 2014 TEKNISK SPECIFIKATION BENSIN MOTOR PureTech 82 PureTech 110 S&S Bränsletyp Bensin, blyfri 95 oktan Bensin, blyfri 95 oktan Antal cylindrar 3 3 Antal

Läs mer

RENAULT MASTER. Prislista & Produktfakta. från 7,8 l / 100 km. Cirkapriser gäller from 2012-05-30 Ändrad 2012-08-01

RENAULT MASTER. Prislista & Produktfakta. från 7,8 l / 100 km. Cirkapriser gäller from 2012-05-30 Ändrad 2012-08-01 RENAULT MASTER Prislista & Produktfakta Cirkapriser gäller from 2012-05-30 Ändrad 2012-08-01 Nu med ännu lägre förbrukning! från 7,8 l / 100 km NYHET: Master Flak & Master Konceptskåp Alla rekommenderade

Läs mer

CITROËN C4 CACTUS. Produktfakta. Från 25 januari 2016. Bilen på bilden är extra utrustad

CITROËN C4 CACTUS. Produktfakta. Från 25 januari 2016. Bilen på bilden är extra utrustad CITROËN C4 CACTUS Produktfakta Från 25 januari 2016 Bilen på bilden är extra utrustad TEKNISK SPECIFIKATION BENSIN MOTOR PureTech 82 PureTech 82 ETG (1) PureTech 110 S&S Bränsletyp Bensin, blyfri 95 oktan

Läs mer

TEKNISKA FAKTA PEUGEOT BOXER SKÅP BOXER

TEKNISKA FAKTA PEUGEOT BOXER SKÅP BOXER TEKNISKA FAKTA BOXER 2013-09-06 MOTORER 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi L1H1 L1H1 L2H1 L2H1 L2H1 MOTOR, VÄXELLÅDA & STYRNING Cylindervolym (cm³) 2 198 2 198 2 198 2198 2198 Maxeffekt kw EEC (hk

Läs mer

Nissan e NV200 Skåp. Priser, utrustning, specifikationer, färger 23.05.14 SE 20C 0407

Nissan e NV200 Skåp. Priser, utrustning, specifikationer, färger 23.05.14 SE 20C 0407 Nissan e NV200 Priser, utrustning, specifikationer, färger 23.05.14 SE 20C 0407 Prislista Drivning Motor Växellåda Utrustningsnivå Cirkapris exkl. Moms SEK 25% moms SEK Rek. cirkapris SEK Framhjulsdrift

Läs mer

CITROËN DS5. Produktfakta. Från 01 februari 2012

CITROËN DS5. Produktfakta. Från 01 februari 2012 CITROËN DS5 Produktfakta Från 01 februari 2012 TEKNISK SPECIFIKATION (Bensin) MOTOR THP 155 Automat THP 200 Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri 95 oktan Antal cylindrar 4 4 Antal ventiler / cylinder 4 4

Läs mer

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Skriv ut sida Modell: Saab 9-5 SportCombi 2.3t BioPower 210 hk SEK 290 900 Exteriör & Interiör: Carbon Grey SEK 7 500 Läderklädsel Griffin Sport 2-ton, Black/Grey K56

Läs mer

RENAULT KANGOO EXPRESS

RENAULT KANGOO EXPRESS RENAULT KANGOO EXPRESS Prislista & Produktfakta Cirkapriser gäller from 2012-09-03 Ändrad 2012-09-03 Nu med ännu lägre förbrukning! från 4,9 l / 100 km NYHET: Kangoo Express Maxi Dubbelhytt Alla rekommenderade

Läs mer

Prislista. Ford C-Max. Grand C-Max. Ford C-Max. Trend Hk Växellåda Pris. Titanium Hk Växellåda Pris. 1.0T EcoBoost 100 6-vxl manuell 181.

Prislista. Ford C-Max. Grand C-Max. Ford C-Max. Trend Hk Växellåda Pris. Titanium Hk Växellåda Pris. 1.0T EcoBoost 100 6-vxl manuell 181. Prislista Ford C-Max Grand C-Max Ford C-Max Trend Hk Växellåda Pris 100 181.400:- 125 193.400:- 1.6BF (För CNG-konvertering) 177 5-vxl manuell 191.400:- 1.5 TDCi 95 203.400:- 1.5 TDCi 105 213.400:- 1.5

Läs mer

NISSAN NV400 SKÅP. EURO6 Prislista, utrustning, färger och tillbehör SE-18C-0725

NISSAN NV400 SKÅP. EURO6 Prislista, utrustning, färger och tillbehör SE-18C-0725 NISSAN NV400 SKÅP EURO6 lista, utrustning, färger och tillbehör 29.8.2016 29-08-2016 NV400 SKÅP PRISLISTA EURO6 Version Motor Effekt GVW Axel Transmissio n (exkl. moms) 25% moms (inkl. moms) Van L1H1 Working

Läs mer

SCENIC. renault XMOD. drive the change. fokus Hela Scénic i en crossover. Allt ljus på Scénic Xmod. (www.renault.dk)

SCENIC. renault XMOD. drive the change. fokus Hela Scénic i en crossover. Allt ljus på Scénic Xmod. (www.renault.dk) RENAULT Scenic XMOD renault SCENIC XMOD fokus Hela Scénic i en crossover scenic har ATTITYD Allt ljus på Scénic Xmod (www.renault.dk) crédits photo : S. JAHN, A. BERNIER, L. PERENOM, O. BANET, Printed

Läs mer

Prislista Ford. Ford Transit Custom Skåp & Dubbelhytt Skåp. Skåp Framhjulsdrift. Bas 1 Tak Motor HK/Nm Växellåda Drift Exkl. moms

Prislista Ford. Ford Transit Custom Skåp & Dubbelhytt Skåp. Skåp Framhjulsdrift. Bas 1 Tak Motor HK/Nm Växellåda Drift Exkl. moms Prislista Ford Ford Transit Custom Skåp & Dubbelhytt Skåp Skåp Framhjulsdrift Bas 1 Tak Motor HK/Nm Växellåda Drift Exkl. moms 270S Lågt 2.2TDCi 100/310 6-vxl man Fram 209.440:- ECOnetic 5 Tak Motor HK/Nm

Läs mer

NYA DS 4 & DS 4 CROSSBACK PRODUKTFAKTA FRÅN 6 NOVEMBER 2015

NYA DS 4 & DS 4 CROSSBACK PRODUKTFAKTA FRÅN 6 NOVEMBER 2015 NYA DS 4 & DS 4 CROSSBACK PRODUKTFAKTA FRÅN 6 NOVEMBER 2015 TEKNISK SPECIFIKATION: BENSIN MOTOR PureTech 130 S&S THP 210 S&S Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri 95 oktan Antal cylindrar 3 4 Antal ventiler

Läs mer

KOMBI-8. Produktfakta

KOMBI-8. Produktfakta KOMBI-8 Produktfakta MODELLPROGRAM MOTOR DRIVMEDEL VÄXELLÅDA UTRUSTNINGSNIVÅ LAGERFÖRD 2.5 CRDi (136 hk) Diesel Manuell 6-vxl Select Ja 2.5 CRDi (136 hk) Diesel Manuell 6-vxl Comfort Ja 2.5 CRDi (170 hk)

Läs mer

NYA RENAULT CLIO SPORT TOURER DRIVE THE CHANGE

NYA RENAULT CLIO SPORT TOURER DRIVE THE CHANGE NYA RENAULT CLIO SPORT TOURER DRIVE THE CHANGE LÄNGTANS ANATOMI NYA RENAULT CLIO SPORT TOURER HAR EN STARK PERSONLIGHET. DEN MODERNA DESIGNEN ÄR INSPIRERAD AV KLASSISKA "SHOOTING BRAKE"-LINJER SOM KOMBINERAR

Läs mer

KANGOO EXPRESS NYA RENAULT. Prislista & Produktfakta. Cirkapriser gäller from Ändrad

KANGOO EXPRESS NYA RENAULT. Prislista & Produktfakta. Cirkapriser gäller from Ändrad NYA RENAULT KANGOO EXPRESS lista & Produktfakta Cirkapriser gäller from 2013-03-20 Ändrad 2013-06-05 Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms. Bilen på bilden är extrautrustad ALLTID STANDARD

Läs mer

TALENTO A PRO LIKE YOU.

TALENTO A PRO LIKE YOU. A PRO LIKE YOU www.fiatprofessional.se Kundtjänst CIAO FIA IAT Utrustning och tillval kan skilja sig beroende på olika marknads eller lagkrav. Data i denna publikation är endast indikativ. FCA förbehåller

Läs mer

Återförsäljare PEUGEOT 2008 tillbehör. www.peugeot.se

Återförsäljare PEUGEOT 2008 tillbehör. www.peugeot.se Återförsäljare PEUGEOT 2008 tillbehör www.peugeot.se gör din peugeot 2008 personligare När du ska välja utrustningsnivå till din nya Peugeot 2008 öppnar sig en hel värld av möjligheter. Ett perfekt läge

Läs mer

Saab 9-3 Aero Sedan 2014 Bilspecifikation

Saab 9-3 Aero Sedan 2014 Bilspecifikation Saab 9-3 Aero Sedan 2014 Bilspecifikation 2014-02-14 Sida 1 av 5 Standardutrustning Kupé och Interiör Läderklädd sportratt, ställbar i höjd- och längdled Sportstolar i läderklädsel Elmanövrerade och eluppvärmda

Läs mer

NISSAN NV200 SKÅP PRISLISTA 01.10.2015

NISSAN NV200 SKÅP PRISLISTA 01.10.2015 NISSAN NV200 SKÅP PRISLISTA 01.10.2015 CA-pris Moms Rekommenderat Motor Version Skjutdörr Lastvolym Växel CO 2 Totalvikt ex. moms 25 % cirkapris m³ låda (g/km) kg SEK SEK SEK 1.5dCi 90 hk EURO5b+ Comfort

Läs mer

Nya OPEL Karl MY16 Specifikationer & Prislista 12 november 2015

Nya OPEL Karl MY16 Specifikationer & Prislista 12 november 2015 Nya OPEL Karl MY16 Specifikationer & Prislista 12 november 2015 2 Karl Essentia Enjoy Motor/Växellåda Kod Ord. pris Val Kod Ord. pris Val Motorer / Utrustningsnivåer Bensin 1.0 ECOTEC 75 hk, 5-växlad manuell

Läs mer

Kompakta mått stor personlighet

Kompakta mått stor personlighet 02 Kompakta mått stor personlighet Liten bil som gör stort intryck Med nya Kia Picanto får du en bil med stil och personlighet. Trots det lilla formatet bjuder den på en elegans och komfort som man inte

Läs mer

Nissan e-nv200 Combi, Evalia

Nissan e-nv200 Combi, Evalia Nissan e-nv200 Combi, Evalia Priser, utrustning, specifikationer, färger Prislista Cirkapris exkl. 25% moms Rek. cirkapris Drivning Motor Växellåda Utrustningsnivå Moms SEK SEK SEK Combi-5 Efter 40.000

Läs mer

PEUGEOT PARTNER BOXLINE

PEUGEOT PARTNER BOXLINE 2012-02-09 PEUGEOT PARTNER BOXLINE MOTOR 1,6 HDi MOTOR, VÄXELLÅDA & STYRNING Cylindervolym (cm³) 1 560 Maxeffekt kw EEC (hk DIN) 66 / (90) Vid varvtal (v/min) 4 000 Max vridmoment Nm CEE vid v/min 215

Läs mer

Prislista Renault Master

Prislista Renault Master Prislista Renault Master Master Skåp & Master Flak Kampanjpris! Kampanjmodeller HK Pris ex. moms 2,3 dci L2H2 Skåp med AC 125 212.900:- 2,3 dci L2H2 Skåp Bilia Edition** 125 224.900:- 2,3 dci L2H2 Skåp

Läs mer

NYA CITROËN C3. Produktfakta. Från 18 november 2016

NYA CITROËN C3. Produktfakta. Från 18 november 2016 NYA CITROËN C3 Produktfakta Från 18 november 2016 TEKNISK SPECIFIKATION - BENSIN MOTOR PureTech 82 PureTech 110 S&S PureTech 110 S&S EAT6 Motortyp Sugmotor Turbo Turbo Bränsletyp Bensin, Blyfri 95 oktan

Läs mer

Auris Touring Sports. Premiär i augusti 2013. www.toyota.se

Auris Touring Sports. Premiär i augusti 2013. www.toyota.se Auris Touring Sports Premiär i augusti 2013 www.toyota.se Auris Touring Sports Det är många som har längtat efter en ny C-klasskombi från Toyota och efter sommaren är den här, nya Auris Touring Sports.

Läs mer

RENAULT SCENIC & GRAND SCENIC DRIVE THE CHANGE. FOKUS Design och Teknik. RENAULT QUALITY MADE Mer än ett bilmärke ett åtagande

RENAULT SCENIC & GRAND SCENIC DRIVE THE CHANGE. FOKUS Design och Teknik. RENAULT QUALITY MADE Mer än ett bilmärke ett åtagande RENAULT SCENIC & GRAND SCENIC RENAULT SCENIC & GRAND SCENIC FOKUS Design och Teknik RENAULT QUALITY MADE Mer än ett bilmärke ett åtagande DRIVE THE CHANGE I SCENICS ANDA Vad kan vara mer spännande än

Läs mer

Prislista Renault Kangoo Express & Kangoo Maxi

Prislista Renault Kangoo Express & Kangoo Maxi Prislista Renault Kangoo & Kangoo Maxi Bränslevärmare med tidur på köpet! Kampanjmodeller HK Växellåda Bilia Edition (ex. moms) Bilia Base Line 1,5 dci FAP 75 5-vxl manuell 109.900:- Bilia Nordic Line

Läs mer

NISSAN NV400 SKÅP Working Star PRISLISTA 2014-11-12

NISSAN NV400 SKÅP Working Star PRISLISTA 2014-11-12 SE-18C-0489 NISSAN NV400 SKÅP PRISLISTA 2014-11-12 Ca-pris Moms Rekommenderat Lastvolym Växel- ex. Moms 25 % cirkapris Motor Effekt Version Model Chassis m³ låda SEK SEK SEK 2.3 dci DPF EURO5 125hp (92kW)

Läs mer

Dacia Logan Pick-Up C4-C1_MB_Logan_U90_V5_SE.indd 2 21/09/11 13:16:20

Dacia Logan Pick-Up C4-C1_MB_Logan_U90_V5_SE.indd 2 21/09/11 13:16:20 Dacia Logan Pick-Up C4-C1_MB_Logan_U90_V5_SE.indd 2 21/09/11 13:16:20 Med plats för alla dina projekt Bakom den kompakta pickupen döljer sig en prisvärd och robust bil, som är oerhört praktisk. Flakets

Läs mer

Nya Mazda3 Pelle Zachrisson

Nya Mazda3 Pelle Zachrisson Nya Mazda3 Pelle Zachrisson KODO DESIGN SKYACTIV TECHNOLOGY CONNECTIVITY KODO DESIGN SKYACTIV TECHNOLOGY CONNECTIVITY KODO DESIGN SKYACTIV TECHNOLOGY CONNECTIVITY KODO DESIGN SKYACTIV TECHNOLOGY CONNECTIVITY

Läs mer

RENAULT CAPTUR DRIVE THE CHANGE. FOCUS En crossover redo för äventyr. CAPTUR I SCANNER Utformad efter dina behov

RENAULT CAPTUR DRIVE THE CHANGE. FOCUS En crossover redo för äventyr. CAPTUR I SCANNER Utformad efter dina behov RENAULT CAPTUR FOCUS En crossover redo för äventyr CAPTUR I SCANNER Utformad efter dina behov DRIVE THE CHANGE Captur och konceptbilen Captur. ÉDITORIAL CAPTUR UTFORSKAR LIVET Renault Captur skapar ett

Läs mer

NYA PARTNER ELECTRIC

NYA PARTNER ELECTRIC NYA PARTNER ELECTRIC PARTNER ELECTRIC PARTNER ELECTRIC FÖR ALLA BEHOV Vi tar ytterligare ett steg i den tekniska utvecklingen och har nu en modell med en motor som är 100 % eldriven. Med minskad miljöpåverkan

Läs mer

VOLVO S60 CROSS COUNTRY

VOLVO S60 CROSS COUNTRY NYA VOLVO S60 CROSS COUNTRY En unik kombination: robust look och kapacitet med vågad attityd. Nya Volvo S60 Cross Country ger dig en elegant och uttrycksfull stil med 65 mm högre markfrigång och möjligheten

Läs mer

Design som talar för sig själv

Design som talar för sig själv www.kia.se VINNANDE DESIGN Design som talar för sig själv En prisbelönt modell med en dynamisk och strömlinjeformad profil som förmedlar elegans och sportighet ur alla vinklar. Optima har den design och

Läs mer

Prislista Ford Fiesta

Prislista Ford Fiesta Prislista Ford Fiesta Hk Växellåda 3D 5D 1.25 60 5-vxl manuell 124.300:- 124.300:- 1.0 utan start/stop* 80 5-vxl manuell 129.300:- 129.300:- 1.0 EcoBoost utan start/stop* 100 5-vxl manuell 141.300:- 141.300:-

Läs mer

5 års Nybilsgaranti med fri körsträcka. Produktfakta

5 års Nybilsgaranti med fri körsträcka. Produktfakta 5 års Nybilsgaranti med fri körsträcka Produktfakta MODELLPROGRAM MOTOR DRIVMEDEL VÄXELLÅDA UTRUSTNINGSNIVÅ BESTÄLLNINGSKOD 2,5 CRDi (136 hk) Diesel Manuell 6-vxl Select GDF36B857D-H880 2,5 CRDi (136 hk)

Läs mer

NISSAN e-nv200 SKÅP. Priser, utrustning, specifikationer, färger 03.03.15 SE-20C-0521

NISSAN e-nv200 SKÅP. Priser, utrustning, specifikationer, färger 03.03.15 SE-20C-0521 NISSAN e-nv200 SKÅP Priser, utrustning, specifikationer, färger PRISLISTA SKÅP Cirkapris exkl. 25% moms Rek. cirkapris Drivning Motor Växellåda Utrustningsnivå Moms SEK SEK SEK Framhjulsdrift 80kW synkron

Läs mer

Nya Opel Insignia Drive Modellår 2015 - Utgåva 2015-01-21 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms

Nya Opel Insignia Drive Modellår 2015 - Utgåva 2015-01-21 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms Nya Opel Insignia Drive Diesel l/100 km 1.6 ECOTEC Turbo MT6 170 hk S/S 5,9/6,2 139/146 1.6 ECOTEC Turbo AT6 170 hk 6,6/6,8 155/159 2.0 ECOTEC Turbo MT6 250 hk S/S 7,2/7,4 169/174 2.0 ECOTEC Turbo 4x4

Läs mer

RENAULT SCENIC & GRAND SCENIC DRIVE THE CHANGE. FOKUS Design och Teknik. RENAULT QUALITY MADE Mer än ett bilmärke ett åtagande

RENAULT SCENIC & GRAND SCENIC DRIVE THE CHANGE. FOKUS Design och Teknik. RENAULT QUALITY MADE Mer än ett bilmärke ett åtagande RENAULT SCENIC & GRAND SCENIC RENAULT SCENIC & GRAND SCENIC FOKUS Design och Teknik RENAULT QUALITY MADE Mer än ett bilmärke ett åtagande DRIVE THE CHANGE I SCENICS ANDA Vad kan vara mer spännande än

Läs mer

Avensis NYA TOYOTA TOYOTA SAFETY SENSE ÄNNU HÖGRE SÄKERHET SOM STANDARD TOYOTA TOUCH 2 TEKNIKEN SOM GER DIG FULL KONTROLL

Avensis NYA TOYOTA TOYOTA SAFETY SENSE ÄNNU HÖGRE SÄKERHET SOM STANDARD TOYOTA TOUCH 2 TEKNIKEN SOM GER DIG FULL KONTROLL Avensis NYA TOYOTA EN LÄNGE EFTERLÄNGTAD NYHET PREMIÄR I JUNI 2015 TOYOTA SAFETY SENSE ÄNNU HÖGRE SÄKERHET SOM STANDARD TOYOTA TOUCH 2 TEKNIKEN SOM GER DIG FULL KONTROLL DESSUTOM Ny dynamisk design Helt

Läs mer

RENAULT CLIO. SPORT TOURER FOCUS Design och teknik DRIVE THE CHANGE. INNOVATION BY RENAULT Fokus på R-Link multimediapekskärmen

RENAULT CLIO. SPORT TOURER FOCUS Design och teknik DRIVE THE CHANGE. INNOVATION BY RENAULT Fokus på R-Link multimediapekskärmen RENAULT CLIO SPORT TOURER RENAULT CLIO SPORT TOURER FOCUS Design och teknik INNOVATION BY RENAULT Fokus på R-Link multimediapekskärmen DRIVE THE CHANGE FOCUS Design och teknik INNOVATION BY RENAULT Fokus

Läs mer

NYA RENAULT CLIO R.S. 200 EDC DRIVE THE CHANGE

NYA RENAULT CLIO R.S. 200 EDC DRIVE THE CHANGE NYA RENAULT CLIO R.S. 200 EDC DRIVE THE CHANGE Alla sportbilar är inte likadana. Nya Renault Clio R.S. 200 EDC finns med två olika chassin, ett Sport-chassi eller ett Cup-chassi (15% styvare, karossen

Läs mer

Enastående design. Vanliga i30 har en grill med fyra ribbor och elegant formade LED-varselljus (se omslaget).

Enastående design. Vanliga i30 har en grill med fyra ribbor och elegant formade LED-varselljus (se omslaget). Modellbroschyr Enastående design. Hyundais karakteristiska sexkantiga grill dominerar fronten på i30 och ger bilen ett intryck av styrka och karaktär - egenskaper som du kommit att förvänta dig av Hyundai.

Läs mer

Opel Astra Essentia Modellår 2017,5 - Utgåva Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms

Opel Astra Essentia Modellår 2017,5 - Utgåva Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms Opel Astra Essentia blandad körning CO2 g/km Maxdragvikt, kg Ord. Essentia 1. Turbo ECOTEC 15 hk MT5 S/S 4,4/4,5 99/12 1.6 CDTi ecoflex 11 hk MT6 S/S 3,4/3,6 9/92 36/36 122/115 Kedja 174 9 159 9 145/145

Läs mer

Nya Kia pro_cee d GT Är du laddad? >>>

Nya Kia pro_cee d GT Är du laddad? >>> The new Kia 2 Nya Kia pro_cee d GT Är du laddad? >>> Glöm gamla tankebanor, gör dig redo för nya tankesätt och upplevelser Här presenterar vi nya Kia pro_cee d GT, det seaste tillskottet i den populära

Läs mer

Nya Saab. SportCombi

Nya Saab. SportCombi 2012 Nya Saab SportCombi Upplev rymdteknik. Gör dig redo för lanseringen av nya Saab 9-5 SportCombi. Den erbjuder skandinavisk design och en kraftfull körupplevelse förstärkt av den senaste tekniken. Du

Läs mer

Opel Astra Essentia Modellår 2017,5 - Utgåva Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms

Opel Astra Essentia Modellår 2017,5 - Utgåva Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms Opel Astra Essentia blandad körning CO2 g/km Maxdragvikt, kg Ord. Essentia Bensin 1. Turbo ECOTEC 15 hk MT5 S/S 4,4/4,5 99/12 36/36 122/115 Kedja 174 9 159 9 145/145 Kedja 24 9 189 9 Luftkonditionering

Läs mer

NYA Fiat 500C. PRIsÖVERSIKT 1 april 2016

NYA Fiat 500C. PRIsÖVERSIKT 1 april 2016 NYA Fiat 500C PRIsÖVERSIKT 1 april 2016 MODELL / VERSION Modell / Version l/100 km CO2 g/km Pop Lounge NYA FIAT 500 SERIE 4 Nya 500C 1.2 Pop 4,7*-4,9 110*-115 151 900 kr Nya 500C 1.2 Lounge 4,7*-4,9 110*-115

Läs mer

Prius Plug-in Hybrid

Prius Plug-in Hybrid Prius Plug-in Hybrid Prius Plug-in Hybrid. Bilen som är det bästa av två världar både en elbil och en hybrid i ett med mycket låg bränsleförbrukning och lågt koldioxidutsläpp. Tack vare de tekniskt framstående

Läs mer

5 års Nybilsgaranti med fri körsträcka. Produktfakta

5 års Nybilsgaranti med fri körsträcka. Produktfakta 5 års Nybilsgaranti med fri körsträcka Produktfakta MODELLPROGRAM Motor Drivmedel Växellåda UTRUSTNINGSNIVÅ 1.6 GDI Bensin Manuell 6-vxl V1/V2 1.6 GDI Bensin Automat 6-vxl (DCT) V1/V2 1.6 Turbo-GDI Bensin

Läs mer

Nya Renault Mégane Höj pulsen Eleganta former, stilrena linjer och kompromisslösa val, nya Renault Mégane har en uttrycksfull design och ett självsäkert formspråk som fångas upp i den unika ljussignaturen.

Läs mer

Jeep Wrangler MY11 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Jeep Wrangler MY11 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 2/2011 Gäller från Modellprogram Gäller fr. o. m. 2011-02-08 Versioner Wrangler 2-dörrars 3.8 AT4 Wrangler Unlimited 4-dörrars 3.8 AT4 Modellprogram

Läs mer

Nya Opel Corsa Enjoy Modellår 2016 - Utgåva 2015-10-16 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms

Nya Opel Corsa Enjoy Modellår 2016 - Utgåva 2015-10-16 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms Nya Opel Corsa Enjoy år 216 Utgåva 215116 l/1 km CO2 g/km Vägskatt (215) Kamrem eller Enjoy Corsa Enjoy 3dörrars/5dörrars Ord. Kampanjpris 1.4 ECOTEC 9 hk MT5 5,2/5,2 121/122 58/62 8/8 Kedja 14 129 9 1.4

Läs mer

priser & produktfakta

priser & produktfakta priser & produktfakta Peugeot 308 FEBRUARI 2015 1,2 VTi 1,2 T PureTech 1,2 T PureTech 1,2 T PureTech 82 hk 110 hk S&S 130 hk S&S 130 hk S&S AUT Access Active Active Active PRISER, FÖRMÅNSVÄRDE & SKATT

Läs mer

NYA RENAULT CLIO DRIVE THE CHANGE. Design och teknik. Förälska dig. (www.renault.se)

NYA RENAULT CLIO DRIVE THE CHANGE. Design och teknik. Förälska dig. (www.renault.se) NYA RENAULT CLIO NYA RENAULT CLIO Design och teknik Förälska dig (www.renault.se) CRÉDITS PHOTO : A. BERNIER, R. RITCHTER, S. AGNETTI, O. BANET, D. MEUNIER PRINTED IN EC BX 98 SE 13 01 JANUARI 2013 RENAULT

Läs mer

Nästa Toyota Prius är här. Följ med!

Nästa Toyota Prius är här. Följ med! Customersonly B - Porto Betalt Nästa Toyota Prius är här. Följ med! miljö innovation + ekonomi På Toyota har vi en nollvision om utsläpp. Vi arbetar för att våra bilar inte ska ha några farliga utsläpp

Läs mer

Nya Renault MÉGANE Höj pulsen Eleganta former, stilrena linjer och kompromisslösa val, nya Renault Mégane har en uttrycksfull design och ett självsäkert formspråk som fångas upp i den unika ljussignaturen.

Läs mer

7 ÅRS. Världsrekord i bränsleförbrukning

7 ÅRS. Världsrekord i bränsleförbrukning 02 Kia Optima Hybrid Världsrekord i bränsleförbrukning 7 ÅRS NYBILS- GARANTI 7 års nybilsgaranti Nybilsgaranti 7 år/15 000 mil. Giltig i EU (även Norge, Schweiz, Island och Gibraltar) och enligt lokala

Läs mer

Storhet i en liten bil.

Storhet i en liten bil. Modellbroschyr 2 Storhet i en liten bil. Nya i10 vänder upp och ner på alla tidigare föreställningar om bilar i den här klassen. Den är tuff, rymlig och rolig att köra med imponerande utrustning och överlägsna

Läs mer

Prislista Ford Galaxy

Prislista Ford Galaxy Prislista Ford Galaxy Trend Hk Växellåda Pris 1.6 EcoBoost Start/Stop 160 6-vxl manuell 280.700:- 1.6 TDCi Start/Stop 115 5-vxl manuell 280.700:- 2.0 TDCi 140 6-vxl manuell 290.700:- 2.0 TDCi 140 Powershift

Läs mer

Prislista Hyundai i10

Prislista Hyundai i10 Prislista Hyundai i10 Modell HK Växellåda Utrustningsnivå Pris 1.0 M5 66 5-vxl manuell Select 112.900:- 1.0 M5 66 5-vxl manuell Comfort + farthållare 117.900:- 1.0 M5 66 5-vxl manuell ComfortPlus + farthållare

Läs mer

Nya Opel Insignia Drive Modellår 2015 - Utgåva 2015-01-21 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms

Nya Opel Insignia Drive Modellår 2015 - Utgåva 2015-01-21 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms Nya Opel Insignia Drive Diesel 1.6 ECOTEC Turbo MT6 170 hk S/S 5,9/6,2 139/146 1.6 ECOTEC Turbo AT6 170 hk 6,6/6,8 155/159 2.0 ECOTEC Turbo MT6 250 hk S/S 7,2/7,4 169/174 2.0 ECOTEC Turbo 4x4 MT6 250 hk

Läs mer

RENAULT CLIO DRIVE THE CHANGE. Design och teknik. Förälska dig

RENAULT CLIO DRIVE THE CHANGE. Design och teknik. Förälska dig RENAULT CLIO RENAULT CLIO Design och teknik Förälska dig DRIVE THE CHANGE Clio och konceptbilen DeZir. ÉDITORIAL CLIO OCH KONCEPTBILEN DEZIR. Bilar är gjorda för att köras, men de väcker också tankar

Läs mer

Nya Opel Insignia Drive Modellår 2015 - Utgåva 2014-12-01 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms

Nya Opel Insignia Drive Modellår 2015 - Utgåva 2014-12-01 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms Nya Opel Insignia Drive Diesel l/100 km Insignia Drive Ord. Kampanjpris 1.6 ECOTEC Turbo MT6 170 hk S/S 5,9/6,2 139/146 1.6 ECOTEC Turbo AT6 170 hk 6,6/6,8 155/159 2.0 ECOTEC Turbo MT6 250 hk S/S 7,2/7,4

Läs mer

Prislista Nya Ford Mondeo

Prislista Nya Ford Mondeo Prislista Nya Ford Mondeo Trend Hk Växellåda 5D Kombi 1.0 T EcoBoost 125 6-vxl manuell 240.000:- 247.700:- 1.5 T EcoBoost 160 6-vxl manuell 250.200:- 257.700:- 1.5 T EcoBoost 160 6-vxl automat 267.700:-

Läs mer