[LAGRAPPORT TILL VERKSAMHETSBERÄTTELSE]

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "[LAGRAPPORT TILL VERKSAMHETSBERÄTTELSE]"

Transkript

1 SÄSONGEN 2014/2015 [LAGRAPPORT TILL VERKSAMHETSBERÄTTELSE] IK HUGE U10 (05)

2 Ledare och organisation runt laget Lagledare: Jesse Brodin Tränare: Magnus Hedin, Adam Lindborg, Emil Ström, Andreas Örnehag Kassör: Carola Johansson Rolbaförare: Manne Nyberg, Daniel Magnusson, Stefan Beronius, Sten-Inge Ström Caféansvarig/föräldragrupp: Kristina Nyberg/Malin Brodin/Therese Östlin Funktionärer: Fredrik Karnatz, Henrik Axelsson, Tim Tandberg Material: Magnus Karlsson Live Arena: Marcus Lodin, Tim Tandberg Laget Laget inför säsongen bestod av totalt 19 spelare varav två födda -06 och en född -04. Nya för säsongen är Leo West och Leon Kangas. Två spelare har inför säsongen slutat (Alvin Beronius och Martin Henriksson). Efter juluppehållet har vi fått in fyra nya spelare, det är Sixten Davidsson, Hugo Fältström, Tobias Jansson och Oskar Johansson. Föräldramöten/spelarråd Föräldramöte i samband med upptakt för information/genomgång av säsongen 2014/2015. Tillsättning av roller runt laget, målsättning och planering inför säsongen Föräldramöte för generell information samt planering av resterande aktiviteter för säsongen. Träningsverksamheten Off-ice träning Första året vi provar på lite lättare off-ice träningar. Fokus på övningar med koordination och balans samt skotträning på skottramp. Miniträningsläger Den 13/9 körde laget ett dagsläger där vi började med ett off-ice pass med fysträning och koordination. Under dagen genomfördes ett teoripass med fokus på fairplay & respekt där vi använde utbildningsmaterial från SISU. Dagen avslutades med ett ispass i Kasthallen. Höstlovshockey Tillsammans med 04 laget arrangerades höstlovshockey under höstens lov. Dagarna började kl.8 på morgonen och blev hämtade kl 16. Dagarna bestod av 2 ispass, lite teori, mycket lek samt ett mellanmål och lunch.

3 Träningsläger Skärplinge Lördagen den 4:e oktober ordnades ett träningsläger i Skärplinge. Under dagen körde laget ett ispass, ett teoripass samt en avslutande träningsmatch mot Skärplinges 04/05 lag. I sedvanlig ordning ordnade Marcus Lodin lunch åt barnen. Prova på Taekwondo Vid två tillfällen ordnades prova-på aktiviteter, där taekwondo stod på schemat i Shoo Shim taekwondos lokaler. En mycket uppskattad aktivitet från både barn och ledare. Isträningar Under säsongen har laget tränat ordinarie träningar 2 gånger i veckan (må, to), men vi har även bokat in och genomfört lite extraträningar, främst i början av säsongen. Fokus på träningarna har till största del varit skridskoteknik, skott och teknik. Senare på säsongen har vi lagt in en hel del smålagsspel i arbetet med att introducera spelförståelse hos laget. Vi har under hela säsongen haft en bra närvaro på våra träningar och det är ett bra tecken på att alla trivs och har roligt. Samarbete med -04 laget Vi har tillsammans med -04 laget turats om att bjuda in varandra till gemensam träning en gång i månaden. Under den gemensamma träningen har det varit ca barn på isen och vi har då delat upp i 6 zoner och fokuserat på skott och teknik. Samarbetet har varit lyckat och skapat bra kontakter mellan både barn och ledare. Vi har även genomfört en gemensam träning med -06 laget vid ett tillfälle. Tävlingsverksamheten Matchsammandrag i Hofors Den 11/10 spelade laget ett matchsammandrag i Hofors. Laget spelade mot Hofors HC och Brynäs IF och vann de båda matcherna efter fina laginsatser. Dubbelmöte med Falu IF Spelas den 22/3 då Falu IF kommer med 2 lag och spelar ett matchsammandrag. Övriga träningsmatcher 16/ Valbo HC IK Huge 2/ IK Huge - Skutskärs SK 14/ IK Huge GGIK (Första matchen med flygande byten)

4 Seriespel Första säsongen med organiserat seriespel och dessutom med spel på helplan. Sammanfattningsvis, så har laget gjort stora framsteg under året HÅIK 1 - IK Huge :00 IK Huge - HÅIK: :45 Brynäs IF - IK Huge :00 IK Huge - Valbo HC :30 Gävle GIK - IK Huge :30 IK Huge - Skutskärs SK :45 Strömsbro IF 1 - IK Huge :00 Sandvikens IK - IK Huge :30 IK Huge - IK Sätra/Hagaström :30 IK Huge - Hofors HC :00 IK Sätra/Hagaström 2 - IK Huge :30 IK Huge - Strömsbro IF 2 5-2

5 Cuper IK Huge Cup Den 18/10 var det dags för laget att anordna den första upplagan av IK Huge cup på Kasthallen. Efter en lång tids planering och arbete av ledare och föräldrar var det dags för cupdagen. Anmälda lag till cupen var Säters IF, Hille, Sandviken, Mora IK och Valbo HC. I IK Huges grupp stod Säters IF och Sandvikens IF för motståndet. I den första matchen besegrade grabbarna Sandvikens IK med 3-2. I match nummer två väntade Säters IF, trots lite för stor respekt för motståndet, gick grabbarna in och gjorde en riktig kanoninsats, men förlorade tillslut matchen med 5-3. I semi var det dags att ta sig an Hille. Ett lag som man historisk sätt aldrig riktigt rått på, men som man börjat närma sig, den här gången gick det dock inte och Hille vann tillslut med klara 5-0. I en oerhört jämn bronsmatch mot Mora IK, där laget snöpligt tappade en ledning och därmed fick nöja sig med en 4:e plats. I finalen besegrade Hille Säters IF med klara 9-2, och vann därmed den första upplagan av IK Huge Cup för nämnd årgång. Det blev en lång dag för både spelare, ledare och föräldrar men samtidigt väldigt lärorikt inför kommande arrangemang. Skutskärscupen Mini cup i Skutskär med tre lag; IK Huge, Brynäs IF och Skutskärs SK. En halvdags cup med totalt 2 matcher. IK Huge vann båda matcherna klart.

6 BIS Cup U10 Den 14/12 var det cupdags igen, den här gången i Bollnäs. Hela laget och flera av föräldrarna åkte upp redan på lördagen för övernattning samt lite trivselaktiviteter där bland annat bowling stod på agendan. Deltagande lag i cupen förutom IK Huge var Brynäs IF, Bollnäs IS och Hudiksvall HC. I gruppspelet besegrades Brynäs IF och Bollnäs IS medan matchen mot Hudiksvall slutade oavgjort. I semifinalen vann laget mot Bollnäs, vilket innebar en finalmatch mot Hudiksvall. Finalen var till en början jämn, men en stark slutforcering gav IK Huge segern och fick stolta lyfta bucklan för första gången. Säter cup Den 24/1 var det för andra året i ad dags för cup i Säter (Arla Cup U10). Precis som i Bollnäs ordnades det så att barn och föräldrar kunde övernatta på vandrar hem dagen innan cupen. Ryktet om att vandrarhemmet tidigare beboddes av patienter från Säters mentalsjukhus spred sig snabbt bland grabbarna, som trissade upp spänningen under kvällen. På kvällen serverades middag till samtliga för att sedan säga hej till John blund för att orka med morgondagens cup.

7 Cupen då? IK Huge hamnade i en grupp med Leksands IF och Västerås IK. I den första matchen mot Leksand hade laget förträngt ryktena om vandrarhemmet, och gick in och gjorde en stark insats när Leksands IF besegrades med 2-0. I den andra matchen stod Västerås IK för motståndet. IK Huge grabbarna gjorde återigen en stark insats och kunde genom segern med 7-2 avancera till semi-final. Efter en lång tids väntan med lunch och lek var det dags för semi-final mot Säters IF. Matchen var otroligt jämn, men Säter hade två spelare som var riktigt duktiga och kunde se till att Säter vann med 5-3 och därmed väntade en bronsmatch mot förra årets vinnare av cupen, Fagersta AIK. Återigen en riktigt jämn match, och när slutsignalen ljöd stod det 3-3 på tavlan och straffar väntade. Många spända och förväntansfulla spelare gjorde tappra försök att överlista Fagerstas målvakt, samtidigt som vår egen storspelade. Men det blev tillslut Fagersta som drog det längsta strået och IK Huge slutade till slut på en hedersam 4:e plats i cupen. Efter den omedelbara besvikelsen, tog sig laget snabbt till mods och kunde skönt somna in i bilen på vägen hem. I finalen spelade Leksands IF mot Säters IF, där Säter tillslut kunde vinna på straffar. Snacka om dramatik. IK Huge Sports2clubs cup Som avslutning på säsongen, arrangerade laget IK Huge Sports2Clubs cup söndagen den 29:e mars. Tanken var att bjuda in lag utifrån för att få möta lite nya lag. De deltagande lagen var förutom IK Huge; IFK Tumba, Hille, Värmdö hockey, Nyköpings hockey och Almtuna IS.

8 Under cupdagen sålde laget hamburgare, lotter, matchpåsen med klappa sittunderlag och daim, samt att det under dagen ordnades med puckkastning och prickskytte. I gruppspelet stod Almtuna och Nyköping för motståndet. I den första matchen ställdes Hugegrabbarna mot ett starkt Almtuna och trots ett vilt kämpande IK Huge, så kunde Almtuna vinna matchen. I den andra matchen väntade Nyköpings hockey. En match där IK Huge var det lag som skapade mest, men där Nyköping till slut vinna matchen. En placeringsmatch om 5/6 plats, spelades mot Värmdö hockey. Efter en jämn tillställning så med oavgjort efter full tid, väntade straffar. Lagen följdes länge åt efter storspel av lagets målvakter, men till slut kunde kunde huge sätta den avgörande straffen och slutade därmed 5:a i cupen. Efter en intensiv tid av planering och förberedelser samt en lång cupdag så kunde vi sammanfatta det hela som en mycket lyckad cup som även gav ett bra tillskott till lagkassan.

9 Sociala aktiviteter IK Huge a-lagsmatch Den 17/11 bjöd a-laget in alla ungdomslagen till sin match mot Strömsbro IF. Många barn och föräldrar hade letat sig dit för att se sitt representationslag besegra Strömsbro IF. SHL matcher på Gavlerinken arena Följande matcher har laget fått möjlighet att gå och se tillsammans då Jesse Brodin ordnat med biljetter till de som ville gå: Brynäs Färjestad Brynäs HV71 Brynäs Linköping Brynäs - Leksand Torsdagen den 12/2 bjöd BillerudKorsnäs våra ishockeyungdomar på matchen Brynäs IF - Leksands IF. Före matchen samlades alla Hugeiter i Pelarsalen där de fick hör om BillerudKorsnäs verksamhet av Magnus Kangas. Lite IK Huge historia hanns med innan alla glada hoppade på bussen för vidare färd mot Gavlerinken. Bad på lillhagsbadet Den 28/2 hade lagets föräldragrupp bokat in lillhagsbadet där grabbarna fick bada, leka och äta mat och godsaker. Föräldraaktivitet Den 22/11 ordnades en aktivitet för för alla föräldrar i laget. Kvällen inleddes med en prestigefylld tävling och match i Kasthallen då samtliga föräldrar iklädda full mundering gjorde upp om den åtråvärda pokalen, tack ock lov utan allvarligare skador. Kvällen avslutades med en middag på Olearys. Föräldraaktivitet Den 17/1 var det dags igen. Pokalen stod på spel och föräldrarna fick snöra på sig igen. Återigen klarade sig alla undan utan skador. Kvällen avslutades i caféet med tävlingar samt god mat & dryck.

10 Utbildningar Andreas Öhrnehag har gått grundkurs Magnus Hedin har gått BU1 Deltagande vid de tillfällen Brynäs IF ordnade med öppet hus. Sliputbildning (Jens Brodin och Emil Ström) SISU Föräldrautbildning Kort om nästa säsong Inför nästa säsong kommer vi att utöka delen fys/kordination samt teori och spelförståelse. På utbildningssidan kommer minst en av ledarna att gå BU1 utbildning samt att någon eventuellt går grundkursen. Organisationen runt laget har fungerat väldigt bra, och vi hoppas att alla barn vill fortsätta spela med oss. Gemensamma träningar med -04 och -06 kommer vi jobba vidare med. Tanken är att kunna jobba mer med individerna och utveckling av skott och teknik. Då -04 laget är relativt få spelare måste vi försöka hitta en plan för uppflyttning av spelare till både match och träning. I skrivande stund planeras för ett hockeyläger på Åland som de flesta i laget kommer åka på i augusti.

11 Och så kom den till slut, de efterlängtade nya tröjorna.

Verksamhetsberättelse Skogås Trångsund IBK 2014/2015

Verksamhetsberättelse Skogås Trångsund IBK 2014/2015 Verksamhetsberättelse Skogås Trångsund IBK 2014/2015 1(8) Historik och målsättning Skogås-Trångsund IBK bildades 1993 efter att Trångsunds IF hade delat upp sina respektive sektioner. Föreningen har som

Läs mer

Verksamhetsberättelse för säsongen 2011. Ösmo Fotboll Pojkar 99

Verksamhetsberättelse för säsongen 2011. Ösmo Fotboll Pojkar 99 Verksamhetsberättelse för säsongen 2011 Ösmo Fotboll Pojkar 99 2012-07-28-1 - 2008 Ösmo GIF Fotbollsklubb Lagets femte säsong Detta är femte säsongen som lag. Två 7 - manna lag anmälda till S:t Eriks cup

Läs mer

Serieavslutning i DIV 1 Ö

Serieavslutning i DIV 1 Ö Serieavslutning i DIV 1 Ö I helgen som gick var det sista sammandraget i Div 1 Östra där Köpings BTK huserar. Köping har serieledning med 1 poäng inför helgen men med 4 lagmatcher och 8 möjliga poäng på

Läs mer

Ledare - ska gå "Grönt Kort" kurs (gäller tre år), lämna in begränsat belastningsregister (se plan för tryggare

Ledare - ska gå Grönt Kort kurs (gäller tre år), lämna in begränsat belastningsregister (se plan för tryggare IF Leikin All verksamhet i IF Leikin utgår från Halmstad Arena IP, där vi är ensamma med hela vår verksamhet därifrån. Ålder för ålder: Barnfotboll 4-5 år Fotbollsskola, träning med mycket lek och rekrytera

Läs mer

Välkomna till Solna Korv Vårcup 2015 SKÅ IK Hockey Team 01 28-29 Mars

Välkomna till Solna Korv Vårcup 2015 SKÅ IK Hockey Team 01 28-29 Mars Välkomna till Solna Korv Vårcup 2015 SKÅ IK Hockey Team 01 28-29 Mars Vi ser fram emot en trevlig hockeyhelg med många spännande och fartfyllda matcher. Cupansvarig: Fredrik Grahn: 070-20 20 700, fredrik.grahn@live.se

Läs mer

WIF hockey. www.valdemarsvikif.se

WIF hockey. www.valdemarsvikif.se WIF hockey 2011-2012 WIF Hockey - en självklarhet med stolt tradition. Valdemarsvik är en ort som präglas av stora skillnader mellan sommar och vinter. Det skärgårdsnära läget gör att orten lever upp under

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2015 Ungdomssektionen

Verksamhetsberättelse 2015 Ungdomssektionen Verksamhetsberättelse 2015 Ungdomssektionen Sittande i styrelsen Lena Jerkhage Henrik Svensson Susanne Nilsson Helen Söderholm Rikard Larking Lag i ungdomssektionen vid årets slut F08 F00 samt F96-F99

Läs mer

Riktlinjer. Valbo Hockey Club är en egen ishockeyförening som bedrivs med ideellt arbete. Föreningen bildades den 1 juli 2007.

Riktlinjer. Valbo Hockey Club är en egen ishockeyförening som bedrivs med ideellt arbete. Föreningen bildades den 1 juli 2007. Riktlinjer Valbo Hockey Club är en egen ishockeyförening som bedrivs med ideellt arbete. Föreningen bildades den 1 juli 2007. Målet med verksamheten är att tillsammans skapa en meningsfull fritid för våra

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL BORÅS HOCKEY CLUB

VÄLKOMMEN TILL BORÅS HOCKEY CLUB VÄLKOMMEN TILL BORÅS HOCKEY CLUB www.borashockey.se Välkommen till Borås Hockey Club! Huvudsyftet med att spela hockey är naturligtvis att man skall ha roligt, det tycker vi i Borås Hockey också, men

Läs mer

ÖSK P96 Navet Fotboll Verksamhetsåret 2005

ÖSK P96 Navet Fotboll Verksamhetsåret 2005 ÖSK P96 Navet Fotboll Verksamhetsåret 2005 På den här sidan finns dom viktigaste händelserna som publicerats på hemsidan under året sparade för den som vill läsa lite om lagets historia. Rynninges Vinterpool

Läs mer

Time Out betydelse och effektivitet

Time Out betydelse och effektivitet Svenska Ishockeyförbundet Elitkurs Time Out betydelse och effektivitet Karim Tomtchev Handledare: Ulf Hall 2014-04-20 Sammanfattning Hockeyn är stark i sina traditioner och förändringar kan vara svåra

Läs mer

Verksamhetsmanual Hörnefors IF Fotboll

Verksamhetsmanual Hörnefors IF Fotboll Verksamhetsmanual Hörnefors IF Fotboll 2 Verksamhetsprinciper... 3 Lagstruktur HIF fotboll... 4 Organisation runt barnidrotts- och ungdomslagen... 5 Tränare... 5 Lagledare... 5 Föräldragrupp... 5 Ekonomi...

Läs mer

Så funkar det! På varje spelort spelas gruppspel under fredag den 22 september samt lördag den 23 september.

Så funkar det! På varje spelort spelas gruppspel under fredag den 22 september samt lördag den 23 september. Så funkar det! På varje spelort spelas gruppspel under fredag den 22 september samt lördag den 23 september. Lagen kvalificerar sig genom gruppspelet för slutspel i olika nivåer. Placeringen i gruppspelet

Läs mer

Kalle Anka längd Cup 2013. Upplands äventyr i Sveg

Kalle Anka längd Cup 2013. Upplands äventyr i Sveg Kalle Anka längd Cup 2013 Upplands äventyr i Sveg Resan mot Sveg 2013 började ett år tidigare när finalen 2012 avslutades med Upplands fina framgångar i Ski-cross stafetten. Många timmars träning hade

Läs mer

I-1995-matchreferat-07/08 Senast uppdaterad 2008-03-15

I-1995-matchreferat-07/08 Senast uppdaterad 2008-03-15 I-1995-matchreferat-07/08 Senast uppdaterad 2008-03-15 TEAM-95 Matchreferat 2007-2008 080315-16 Cupspel i Mariestad Mariestad - SIS 4-1 SIS - Fagersta 1-5 SIS - Vaxholm 6-2 En mycket bra första dag på

Läs mer

PREPARE YOURSELF FOR

PREPARE YOURSELF FOR PREPARE YOURSELF FOR 2014 2 014 O N LY FO R A C H O SEN FEW Välkommen till Bauer Pre Camp 2014 Bauer Pre Camp - vi utvecklar morogndagens ishockeyspelare! Bauer Pre Camp vänder sig till personligt inbjudna

Läs mer

Region Syd Tävlingskommittén

Region Syd Tävlingskommittén Tävlingskommittén Bestämmelser för regionalt kval till U16 SM 2015/2016 :s tävlingskommitté 2015-11-17 Kvalificering till U16 SM, I kvalificeringen till U16 SM-åttondelsfinalspel deltar följande lag: Lag

Läs mer

SERIEBESTÄMMELSER och VERKSAMHETSPLAN

SERIEBESTÄMMELSER och VERKSAMHETSPLAN SERIEBESTÄMMELSER och VERKSAMHETSPLAN Säsongen 2011/2012 för Elitserien HockeyAllsvenskan Division 1 J20 SuperElit och J20 Elit J18-Allsvenskan och J18 Elit Riksserien Damer DamEttan U16-SM TV-pucken F18

Läs mer

Den 6 oktober 2013 kommer team 02 att anordna en egen hemma cup.

Den 6 oktober 2013 kommer team 02 att anordna en egen hemma cup. Den 6 oktober 2013 kommer team 02 att anordna en egen hemma cup. Denna Cup kommer att heta Combisystem Cup. Combisystem har fått privilegiet att sponsra denna cup och detta gör vi med glädje! Tillsammans

Läs mer

IK FRANKE P01 VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2010

IK FRANKE P01 VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2010 2010 IK FRANKE P01 VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2010 IK Frankes Ungdomspolicy (9 år) Ungdom och boll Frankes paroll 7-manna Organisation Träningstillfällen Speltid Resultat Serie Cuper Material Målsättning 9

Läs mer

Rimbo IF Ishockey. Foto: Niklas Åkerlund

Rimbo IF Ishockey. Foto: Niklas Åkerlund Rimbo IF Ishockey Foto: Niklas Åkerlund Verksamhetsberättelse 2012 2013 Goda resultat men färre aktiva. SÄSONGEN 2012 2013 kan läggas till handlingarna och redan idag måste förbe redelserna för kommande

Läs mer

Så funkar det! På varje spelort spelas gruppspel under fredag den 16 mars samt lördag den 17 mars.

Så funkar det! På varje spelort spelas gruppspel under fredag den 16 mars samt lördag den 17 mars. Så funkar det! På varje spelort spelas gruppspel under fredag den 16 mars samt lördag den 17 mars. Lagen kvalificerar sig genom gruppspelet för slutspel i olika nivåer. Placeringen i gruppspelet avgör

Läs mer

Svennis Cup. 3-5 augusti 2012. Torsby. www.svenniscup.se

Svennis Cup. 3-5 augusti 2012. Torsby. www.svenniscup.se Svennis Cup 3-5 augusti 2012 Torsby www.svenniscup.se För vår del var Svennis Cup perfekt och låg helt rätt i tiden. Vi fick ett bra tillfälle att spela ihop vårt gäng och få bra matcher inför Kommunal

Läs mer

Vikingen Cup i samarbete med

Vikingen Cup i samarbete med Vikingen Cup i samarbete med GrillTuppen förser Sveriges företag med mat. Genom att fokusera på maten och förenkla förpackningen kan vi hålla de bästa priserna på marknaden. Grill Tuppen Nautilus är i

Läs mer

BOHUSLÄNS P95 PÅ ELITLÄGER I HALMSTAD 2010

BOHUSLÄNS P95 PÅ ELITLÄGER I HALMSTAD 2010 BOHUSLÄNS P95 PÅ ELITLÄGER I HALMSTAD 2010 SÖNDAG! När jag anländer till Halmstad känns det nästan overkligt. Tänk att jag verkligen är här. Att det är nu det händer. Har haft detta som mitt ständiga slut

Läs mer

Carlstads Ungdomsallians Karlstads fotbollsframtid

Carlstads Ungdomsallians Karlstads fotbollsframtid Reserapport från Tipshallen Futsal Cup 2006. Jönköping Visst var det ett förväntansfullt gäng som samlades på Klasmossen fredagen den 24:e mars för att åka iväg och för första gången få spela en tävlingsmatch

Läs mer

Lagen som anländer på andra tider än ovanstående bokar in en tid för incheckning genom att kontakta tävlingsledningen i god tid innan ni anländer.

Lagen som anländer på andra tider än ovanstående bokar in en tid för incheckning genom att kontakta tävlingsledningen i god tid innan ni anländer. VÄLKOMMEN TILL PARADISCUPEN 2015 Örnsköldsvik Innebandy och Sport & Adventure hälsar er välkommen till Paradiscupen 2015. Vår förhoppning är att ni ska trivas med oss under de intensiva cupdagarna vi har

Läs mer

GSK P-95 i Barcelona, eller Hur vi försökte ta livet av ledarna..

GSK P-95 i Barcelona, eller Hur vi försökte ta livet av ledarna.. GSK P-95 i Barcelona, eller Hur vi försökte ta livet av ledarna.. Torsdag 16/9 Tidig morgon, väckarklockan står på 03:00. Man hoppade inte precis ut ur sängen. Starten på 95:ornas äventyr i Spanien kunde

Läs mer

Säsongsinformation, 2015-2016, Öjebyns IBF pojkar -05

Säsongsinformation, 2015-2016, Öjebyns IBF pojkar -05 Säsongsinformation, 2015-2016, Öjebyns IBF pojkar -05 Träningar Träningstider Följande fasta träningstid har vi fått säsongen 2015-2016 Måndagar 18:30-19:30 Björklunda A-hall (ombytta 18:15 i omklädningsrum)

Läs mer

www.sisuidrottsutbildarna.se/orebro

www.sisuidrottsutbildarna.se/orebro Face to Face Skapa utbildning i världsklass! Idrottsrörelsen har drygt 3 miljoner medlemmar i Sverige och är landets största och kanske viktigaste folkrörelse. Idrottens vision är: Svensk idrott världens

Läs mer

Europamästerskapen 2010 Sverige, Skövde 30/4-2/5 2010

Europamästerskapen 2010 Sverige, Skövde 30/4-2/5 2010 Europamästerskapen 2010 Sverige, Skövde 30/4-2/5 2010 Text: Swavek Dydiszko Foto: Swavek Dydiszko, Jerzy Jedut, Katarzyna Rozwodowska Det 25:e senior och 16:e junior Europamästerskapen i Taekwon-Do ITF

Läs mer

SPELPROGRAM. 26 27 april 2014. bb-ungdom Hummel Tropy C-ungdom Sefax Trophy

SPELPROGRAM. 26 27 april 2014. bb-ungdom Hummel Tropy C-ungdom Sefax Trophy SPELPROGRAM 26 27 april 2014 bb-ungdom Hummel Tropy C-ungdom Sefax Trophy Varmt välkomna till Sollentuna Mixed Cup 2014! Alla spelare, ledare, funktionärer och publik, åter igen varmt välkomna till Sollentuna

Läs mer

U11 FÖR UNGDOMSLAG FÖDDA 1999 ELLER SENARE 17-18/10 2009. inbj9900 2009-09-22

U11 FÖR UNGDOMSLAG FÖDDA 1999 ELLER SENARE 17-18/10 2009. inbj9900 2009-09-22 U11 FÖR UNGDOMSLAG FÖDDA 1999 ELLER SENARE 17-18/10 2009 inbj9900 2009-09-22 VÄLKOMMEN TILL HOFORS CUPEN Tävlingsbestämmelser. HOFORS CUPEN U11 2009 Antal lag: Matchtid: Antal matcher: Antal spelare: Spelregler:

Läs mer

KALENDARIUM. Juli. Arr: Intresseföreningen. EFFK - Edsvära/Norra Vånga FF Arr: Elmer-Fåglum FK. Arr: Fåglums Hembygdsförening

KALENDARIUM. Juli. Arr: Intresseföreningen. EFFK - Edsvära/Norra Vånga FF Arr: Elmer-Fåglum FK. Arr: Fåglums Hembygdsförening Navet Nr 3 2014 KALENDARIUM Här har vi samlat inkomna uppgifter om vad som är på gång i Fåglum under juli - september 2014. Alla är välkomna att lämna in uppgifter till nästa nummer av Navet som gäller

Läs mer

Gimo IF FK P !!! Laget. Gimo IF FK P05 Årsberättelse 2015

Gimo IF FK P !!! Laget. Gimo IF FK P05 Årsberättelse 2015 Gimo IF FK P05 Årsberättelse 2015 Gimo IF FK P05 2015 Laget Adam Jansson Alvin Hagstedt Alwin Lager Anton Davidsson Daniel Tomov Destin Mamyanga Elias Seppälä Erik Roos Fabian Negga Filip Holm Kasper Björklund

Läs mer

Så sänds Hockeyallsvenskan 2015 omgång 1 26

Så sänds Hockeyallsvenskan 2015 omgång 1 26 Så sänds Hockeyallsvenskan 2015 omgång 1 26 Studiosändningarna från matcher som sänds på cmore.se eller via C Mores app börjar 5 minuter innan matchstart nedan. Samtliga linjära matcher kommuniceras nedan

Läs mer

Orienteringssektionens verksamhetsberättelse 2015

Orienteringssektionens verksamhetsberättelse 2015 Orienteringssektionens verksamhetsberättelse 2015 Ungdomsverksamhet- träning Även under 2015 har ungdomsverksamheten var OK Löftan största, viktigaste och mest framgångsrika verksamhet. Träningsupplägget

Läs mer

Välkomna!! Tölö IF P -06

Välkomna!! Tölö IF P -06 Välkomna!! Tölö IF P -06 Föräldramöte P06 AGENDA den 22 mars Vilka är vi som tränar vilka är Ni föräldrar. Tölö IF:s fotbollsfilosofi. Tölö IF P -06 egna regler. Tölö IF P -06 regler Träningstider utomhus

Läs mer

SERIEBESTÄMMELSER och VERKSAMHETSPLAN

SERIEBESTÄMMELSER och VERKSAMHETSPLAN SERIEBESTÄMMELSER och VERKSAMHETSPLAN Säsongen 2015/2016 för SHL HockeyAllsvenskan HockeyEttan J20 SuperElit J18-Allsvenskan Riksserien U16-SM TV-pucken Distriktslagsturnering för flickor Regionslagsturnering

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2010. [Gävle Dala BDF] Verksamhet, utbildning, tävling, ekonomi m.m. Styrelsen 2011-03-27

Verksamhetsberättelse 2010. [Gävle Dala BDF] Verksamhet, utbildning, tävling, ekonomi m.m. Styrelsen 2011-03-27 Verksamhetsberättelse 2010 [Gävle Dala BDF] Verksamhet, utbildning, tävling, ekonomi m.m. Styrelsen 2011-03-27 Årsmöte Gävle- Dala BDF Datum: 2010-03-27 Tid: 12.00 16.30 Plats: Rektorsgatan 4, Gävle DAGORDNING.

Läs mer

RÖD tennis tävling&lek

RÖD tennis tävling&lek Familjetennis Barn 5 år och yngre: HT (14 veckor) 1 tillfälle/vecka 695kr VT(14 veckor) 1 tillfälle/vecka 695kr Man spelar 1 tillfälle i veckan. Tisdagar 17:15-18:00. Föräldrar ska komma ombytta med tennisskor

Läs mer

Seriebestämmelser HockeyTvåan Västra Säsongen 2015-2016. Reviderade 2016-01-05

Seriebestämmelser HockeyTvåan Västra Säsongen 2015-2016. Reviderade 2016-01-05 Seriebestämmelser HockeyTvåan Västra Säsongen 2015-2016 Reviderade 2016-01-05 HockeyTvåan Region Väst Allmänt: HockeyTvåan spelas med 3 st grundserier med 8 lag i varje serie med efterföljande play off

Läs mer

Sandvikens IF SIF-Stilen barn och ungdom

Sandvikens IF SIF-Stilen barn och ungdom Sandvikens IF SIF-Stilen barn och ungdom 2016-01-01 1 Sandvikens IF utveckling och elit Inom Sandvikens IF är vår övertygelse att bredd ger elit. Genom att få många barn att spela fotboll i Sandvikens

Läs mer

RIKTLINJER FÖR POJKAR OCH FLICKOR 7 ÅR

RIKTLINJER FÖR POJKAR OCH FLICKOR 7 ÅR 2015 3-manna RIKTLINJER FÖR POJKAR OCH FLICKOR 7 ÅR Målsättning föreningen Älvsborg FF erbjuder barn, ungdomar och vuxna i närområdet en mötesplats där alla är välkomna att ha trevligt med fotboll som

Läs mer

PTKS på vikingatåg i österled mars 2014

PTKS på vikingatåg i österled mars 2014 PTKS på vikingatåg i österled mars 2014 I fjol hade PTKS:s aktive lagledare, Björn Hjortsberg, gjort upp med sin motsvarighet i Helsingfors, B- O Estlander HVS/Mäntti-Niskat, att föreningarna skulle mötas

Läs mer

Föräldramöte P03 Innebandy

Föräldramöte P03 Innebandy Föräldramöte P03 Innebandy Tid: 2012-09-26 Plats: Stora konferensrummet, Prästängshallen Närvarande: Lars-Erik Rosendahl (Axel R) Birgitta Eklund (Axel R) Bencef Bert Yuksel (André) Karin Henriksson (Tobias

Läs mer

Borås Hockey bjuder in till try-out inför hockeygymnasieintag för elever i år 9

Borås Hockey bjuder in till try-out inför hockeygymnasieintag för elever i år 9 Borås Hockey bjuder in till try-out inför hockeygymnasieintag för elever i år 9 Hej! Borås Hockey bjuder in dig till try-out inför hockeygymnasieintag för elever i år 9 Söndag den 12/9 kommer vi hålla

Läs mer

Shakedown inför rallycross EM och SM.

Shakedown inför rallycross EM och SM. Shakedown inför rallycross EM och SM. Jag fick en inbjudan till Strängnäs där dom svenska EM- förarna i rallycross skulle hålla en presskonferens och shakedown inför 2007 säsong. Tanken att åka ner lockade

Läs mer

ÄNTLIGEN! Välkommen Showen kan börja!

ÄNTLIGEN! Välkommen Showen kan börja! ÄNTLIGEN! Hur svårt kan det va? Att tala om vilken bana vi ska lira på? Att tala om vilka som är med? Att uppdatera en hemsida? Att tala om vad det är för specialare osv osv. Inte speciellt faktiskt. Men

Läs mer

KALLELSE TILL LÄNSLAGSLÄGER FÖR NORRBOTTENS FLICKOR FÖDDA 1999 Fredag Lördag 28-29 Mars i Arcushallen (Luleå) Sista anmälningsdag 19 Mars

KALLELSE TILL LÄNSLAGSLÄGER FÖR NORRBOTTENS FLICKOR FÖDDA 1999 Fredag Lördag 28-29 Mars i Arcushallen (Luleå) Sista anmälningsdag 19 Mars KALLELSE TILL LÄNSLAGSLÄGER FÖR NORRBOTTENS FLICKOR FÖDDA 1999 Fredag Lördag 28-29 Mars i Arcushallen (Luleå) Sista anmälningsdag 19 Mars DELTAGAR- AVGIFT: 350 kr/spelare som kommer att faktureras varje

Läs mer

Så funkar det! På varje spelort spelas gruppspel under fredag den 21 september samt lördag den 22 september.

Så funkar det! På varje spelort spelas gruppspel under fredag den 21 september samt lördag den 22 september. Så funkar det! På varje spelort spelas gruppspel under fredag den 21 september samt lördag den 22 september. Lagen kvalificerar sig genom gruppspelet för slutspel i olika nivåer. Placeringen i gruppspelet

Läs mer

VÅRCUP 9-10 APRIL. Vi önskar alla lag lycka till!

VÅRCUP 9-10 APRIL. Vi önskar alla lag lycka till! VÅRCUP 9-10 APRIL Brommapojkarna P 01-1 hälsar er välkomna till Ekesiöö vårcup. 64 lag från 40 olika klubbar kommer till start i 7 olika klasser för pojkar och flickor födda 2001-1999. Alla matcher spelas

Läs mer

Välkommen till AFG. BBK:s ungdomsverksamhet skall skapa förutsättningar för alla att vara med och utvecklas till så bra fotbollsspelare som möjligt.

Välkommen till AFG. BBK:s ungdomsverksamhet skall skapa förutsättningar för alla att vara med och utvecklas till så bra fotbollsspelare som möjligt. Välkommen till AFG Bagarmossenmodellen BBK:s ungdomsverksamhet skall skapa förutsättningar för alla att vara med och utvecklas till så bra fotbollsspelare som möjligt. Fysisk utveckling BBK:s ungdomsverksamhet

Läs mer

IF LÖDDE MODELLEN Den gula tråden

IF LÖDDE MODELLEN Den gula tråden IF LÖDDE MODELLEN Den gula tråden IF Lödde skall verka för att ledare och spelare skall utveckla en stark känsla för föreningen, det som man i dagligt tal kallar klubbkänsla. Detta innebär att man skall

Läs mer

Norrbottens orienteringsförbunds ungdomsläger 2013 LULEÅ 18-20 JUNI. I samverkan med Älvsby Folkhögskola

Norrbottens orienteringsförbunds ungdomsläger 2013 LULEÅ 18-20 JUNI. I samverkan med Älvsby Folkhögskola Norrbottens orienteringsförbunds ungdomsläger 2013 LULEÅ 18-20 JUNI I samverkan med Älvsby Folkhögskola Hej alla orienterande ungdomar! Dags för ännu ett nof-läger som i år går i Luleå där OK Renen är

Läs mer

AIK Handbollsförening. Mål och verksamhetsplan 2014 2015

AIK Handbollsförening. Mål och verksamhetsplan 2014 2015 AIK Handbollsförening Mål och verksamhetsplan 2014 2015 Ekonomi Vi behöver bygga upp en buffert på totalt cirka 100.000kr, men går in i årets verksamhet med ett underskott på cirka 35.000kr och lån hos

Läs mer

RÖD tennis tävling&lek

RÖD tennis tävling&lek Familjetennis Barn 5 år och yngre: HT (14 veckor) 1 tillfälle/vecka 595kr VT(14 veckor) 1 tillfälle/vecka 595kr Man spelar 1 tillfälle i veckan. Tisdagar 17:15-18:00. Föräldrar ska komma ombytta med tennisskor

Läs mer

Handbok för Sekretariatet. vers. 1.1, 2014-07-30

Handbok för Sekretariatet. vers. 1.1, 2014-07-30 Handbok för Sekretariatet vers. 1.1, 2014-07-30 Innehåll Uppgifter i Speakerbåset... 3 Allmänt... 4 Speaker/Protokollförare (inkl online rapportering)... 5 För U8/U9 match... 5 För U10 match... 5 För U11

Läs mer

Inledning. Organisation

Inledning. Organisation Föreningsfolder Inledning Rissne IF grundades 1984 och har sedan dess vuxit från endast ett seniorlag i fotboll till det vi är i dag, med verksamhet inom både fotboll och volleyboll. Fotbollen, som är

Läs mer

Policy och Riktlinjer för Malmköpings IBF

Policy och Riktlinjer för Malmköpings IBF Policy och Riktlinjer för Malmköpings IBF Vår policy beskriver vad vi vill med vår förening och vår verksamhet. Policyn utgör grunden för hur vi alla sedan ska agera i olika sammanhang. Malmköpings IBF

Läs mer

Vid årets ol-avslutning visades en bildkavalkad av VM-året 2004. Ungdomsverksamhetens olika aktiviteter Läger- och tävlingsverksamhet SM VM

Vid årets ol-avslutning visades en bildkavalkad av VM-året 2004. Ungdomsverksamhetens olika aktiviteter Läger- och tävlingsverksamhet SM VM OL-avslutning den 23 oktober Vid årets ol-avslutning visades en bildkavalkad av VM-året 2004. Ungdomsverksamhetens olika aktiviteter Läger- och tävlingsverksamhet SM VM Alla klubbmästare hyllades med plaketter

Läs mer

KFUM Malmabergs IK i Västerås inbjuder till City-Rats Cup 2007, 23-25 februari

KFUM Malmabergs IK i Västerås inbjuder till City-Rats Cup 2007, 23-25 februari KFUM Malmabergs IK i Västerås inbjuder till City-Rats Cup 2007, 23-25 februari Vi bygger vidare på succén från tidigare år och provar att ytterligare förbättra cupen. Alla matcher kommer att spelas dygnet

Läs mer

Verksamhetsberättelse Arnö IF Baseboll 2008

Verksamhetsberättelse Arnö IF Baseboll 2008 Verksamhetsberättelse Arnö IF Baseboll 2008 Ungdomslag Under året har föreningen erbjudit spel i fyra olika ungdomslag, nämligen A-ungdom, B-ungdom, C-ungdom samt Little League. Mer information om respektive

Läs mer

Resesrapport från Grindaviks 40 års jubileum

Resesrapport från Grindaviks 40 års jubileum Resesrapport från Grindaviks 40 års jubileum Helena Stenberg Anna Lena Pogulis April 2014 Inledning Grindavik är en kommun på knappt 3000 invånare och firar 40 år som kommun den 10 april 2014 och har inviterat

Läs mer

UTBILDNINGSHANDLEDNING Ungdom

UTBILDNINGSHANDLEDNING Ungdom UTBILDNINGSHANDLEDNING Ungdom Mål och metoder per ålders grupp 6-9 år Lek med boll, från 8 år 5-manna fotboll MÅL: - Stimulera spelaren till aktivitet genom lek med boll. Tycka fotboll är det roligaste

Läs mer

GUIF Tomtebo/Innertavle F07

GUIF Tomtebo/Innertavle F07 GUIF Tomtebo/Innertavle F07 Föräldramöte 11/5 2016 Säsong 2016 Organisation Spelare Ca 20 tjejer från 2A-2D och Innertavle Tränare Linda Pommer (mamma till Alva i 2C) Anna Theorin (mamma till Maja i 2A)

Läs mer

Spelare och ledare bor på Hotell Linné, Skolgatan 45. 27/12 Lunch 13:00 Köttbullar och potatismos (Hotell Linné) Middag 18:00 Lasagne (Hotell Linné)

Spelare och ledare bor på Hotell Linné, Skolgatan 45. 27/12 Lunch 13:00 Köttbullar och potatismos (Hotell Linné) Middag 18:00 Lasagne (Hotell Linné) Storvretacupen i Uppsala 27-29 december 2012 Transport: Boende: Mat: Vi åker i egna bilar. Samåkning från Björkeby samlingen på stora Björkebyparkeringen den 27/12 kl 10:00. Spelare och ledare bor på Hotell

Läs mer

ÅRET SOM GÅTT I MÅL FÖR ASKIMS F94

ÅRET SOM GÅTT I MÅL FÖR ASKIMS F94 F94 Askims IK 2006 ÅRET SOM GÅTT I MÅL FÖR ASKIMS F94 Vi har haft ännu ett mycket framgångsrikt år med våra tjejer. Vi har vunnit många matcher och gjort många mål. Om vi la ihop alla 128 matcher i en

Läs mer

Huvudsponsor :ICA NÄRA KLINTEHAMN

Huvudsponsor :ICA NÄRA KLINTEHAMN Huvudsponsor :ICA NÄRA KLINTEHAMN Spelregler för Ica Klinte - cup Se Svenska Fotbollsförbundets regler för FUTSAL. OBS: Fr.o.m. 1 augusti 2007 ska alla föreningar som bedriver futsalverksamhet futsallicensirera

Läs mer

TIBRO TROPHY TEAM SPORTIA -Reebok-CCM CUP 2014 U16

TIBRO TROPHY TEAM SPORTIA -Reebok-CCM CUP 2014 U16 TEAM SPORTIA -Reebok-CCM CUP U16 1016-1019 Utgåva 1 www.tibroik.com Välkommen till Tibro och Team Sportia-Reebok-CCM CUP för U16-pojkar födda 1999. Vi hoppas att du och ditt lag kommer att trivas med oss

Läs mer

TROLLHÄTTANS HOCKEYCLUB OCH VÄNERSBORGS HOCKEYCLUB HÄLSAR VÄLKOMMEN TILL 2013 ÅRS 2STAD HOCKEY CUP

TROLLHÄTTANS HOCKEYCLUB OCH VÄNERSBORGS HOCKEYCLUB HÄLSAR VÄLKOMMEN TILL 2013 ÅRS 2STAD HOCKEY CUP TROLLHÄTTANS HOCKEYCLUB OCH VÄNERSBORGS HOCKEYCLUB HÄLSAR VÄLKOMMEN TILL 2013 ÅRS 2STAD HOCKEY CUP INTERNATIONELLA UNGDOMS- OCH JUNIORHOCKEYTURNERINGAR U12 (01) 1-3 mars U13 (00) 8-10 mars U14 (99) 15-17

Läs mer

Välkomna! Dagens Agenda/dagordning

Välkomna! Dagens Agenda/dagordning Välkomna Dagens Agenda/dagordning 1. Vilka är vi tränare? 2. IFK Aspuddens-Tellus - klubben 3. Träningar upplägg och teman 4. Serier och cuper 5. Sportnik 6. Föräldrar och föräldrastöd ni är viktiga 7.

Läs mer

NOSSEBRO IF BLÅ TRÅDEN

NOSSEBRO IF BLÅ TRÅDEN NOSSEBRO IF BLÅ TRÅDEN Inledning Blå Tråden ska vara ett dokument som anger riktlinjerna för verksamheten inom NIF för allt från nybörjare till senior. Alla verksamma ledare inom NIF ska vara väl insatta

Läs mer

TIMMERNABBENS IF MÅL OCH RIKTLINJER. för vår ungdomsverksamhet inom fotbollen

TIMMERNABBENS IF MÅL OCH RIKTLINJER. för vår ungdomsverksamhet inom fotbollen TIMMERNABBENS IF MÅL OCH RIKTLINJER för vår ungdomsverksamhet inom fotbollen Mål och Riktlinjer för ungdomsverksamheten inom Timmernabbens IF är en sammanfattning av vad vi vill och hur vi vill arbeta

Läs mer

Lathund mall för utvecklingssamtal med spelare 10 år och äldre

Lathund mall för utvecklingssamtal med spelare 10 år och äldre Lathund mall för utvecklingssamtal med spelare 10 år och äldre Spelarutvecklingssamtal sker en gång per år där ledarna ansvarar för samtalen. Minst en förälder per spelare deltar i samtalet (gäller upp

Läs mer

Vandrande skolbussar Uppföljning

Vandrande skolbussar Uppföljning Fariba Daryani JANUARI 2007 Vandrande skolbussar Uppföljning När man börjat blir man fast (Förälder i Vandrande skolbuss) Att gå med Vandrande skolbussen är något vi ser fram emot (Barn i Vandrande skolbuss)

Läs mer

Fysiska aktiviteter FYSISKA AKTIVITETER. Zumba och Linedance

Fysiska aktiviteter FYSISKA AKTIVITETER. Zumba och Linedance Fysiska aktiviteter Zumba och Linedance Vad innebar Vi träffas ett par gånger i veckan och dansar tillsammans med en instruktör. Hittills har vi testat att hålla kurser i både Zumba och Linedance. Vi dansar

Läs mer

Ekerö IK Innebandy P01 Tigers. 1. Lagets målsättningar 2. Lagets värderingar 3. Spelartrupp och organisation 4. Aktiviteter 5.

Ekerö IK Innebandy P01 Tigers. 1. Lagets målsättningar 2. Lagets värderingar 3. Spelartrupp och organisation 4. Aktiviteter 5. Ekerö IK Innebandy P01 Tigers 1. Lagets målsättningar 2. Lagets värderingar 3. Spelartrupp och organisation 4. Aktiviteter 5. Övrigt 1. Lagets målsättningar Med utgångspunkt i Ekerö IK-modellen - Att ha

Läs mer

LOMMA CUP. 9-11 Maj 2014. Miniorer, Kadetter, Juniorer, Seniorer och 35+. Nybörjare och Avancerade

LOMMA CUP. 9-11 Maj 2014. Miniorer, Kadetter, Juniorer, Seniorer och 35+. Nybörjare och Avancerade SEDAN 1984 LOMMA CUP 9-11 Maj 2014 Miniorer, Kadetter, Juniorer, Seniorer och 35+. Nybörjare och Avancerade. Välkomna till årets roligaste Internationella tävling i Kamp och Poomsae med Combat MMA på söndagen

Läs mer

Inledning. Övning 1: Frågestund

Inledning. Övning 1: Frågestund Kamratskap Inledning OBS! Hela föreläsningen ska hålla på i 45 minuter. Samla gruppen och sitt gärna i en ring så att alla hör och ser dig som föreläsare. Första gången du träffar gruppen: Föreläsaren

Läs mer

HISTORISKT U19-VM I SVERIGE

HISTORISKT U19-VM I SVERIGE HISTORISKT U19-VM I SVERIGE U19-VM I HELSINGBORG 29 APRIL - 3 MAJ 2015 SUMMERAS 1 INNEHÅLL INNEHÅLL HISTORISKT U19-VM I SVERIGE 2-3 Innehåll 4-5 Arrangemang & organisation 6 Sveriges resultat 7 Resultat

Läs mer

Bålsta HC styrelses verksamhetsrapport för säsongen 2014-2015.

Bålsta HC styrelses verksamhetsrapport för säsongen 2014-2015. Bålsta HC styrelses verksamhetsrapport för säsongen 2014-2015. Styrelsen har haft ett styrelsemöte i månaden förutom juli månad. Vi startade verksamhetsåret med att styrelsen träffade kommunen, för att

Läs mer

ÖSTERSUNDS FK AKADEMI

ÖSTERSUNDS FK AKADEMI Senast reviderad januari 2016 ÖSTERSUNDS FK AKADEMI VERSION 2 Innehåll 4 2 Förord 4 3 Målsättning på planen... 4 4...och utanför planen 4 5 Värdegrund & Vision 4 7 Träningsavgift & Innehåll 4 9 Förväntningar

Läs mer

Hej alla föräldrar, Måndag 4 januari

Hej alla föräldrar, Måndag 4 januari Hej alla föräldrar, Här kommer lite information samt bra saker att känna till inför cupen i Storvreta 4-6/1. Är det något mera ni funderar över är det bara att höra av er till någon av oss tränare. Följande

Läs mer

Ungdomspolicy Halmstad Hockey

Ungdomspolicy Halmstad Hockey Vi vill: Ge våra ishockeyungdomar en meningsfull fritidssysselsättning i en god miljö och hjälpa varje spelare till att bilda sig en positiv självuppfattning som individ och hockeyspelare. Låta våra hockeyungdomar

Läs mer

Policydokument. Gimonäs Umeå Idrottsförening (GUIF) Gimonäs Umeå IF Reviderad och fastställd av styrelsen 2011-06-08

Policydokument. Gimonäs Umeå Idrottsförening (GUIF) Gimonäs Umeå IF Reviderad och fastställd av styrelsen 2011-06-08 [2011-11-05] GIMONÄS UMEÅ IF POLICY [Reviderad policy, fastställd av styrelsen 2011-11-05] Policydokument Gimonäs Umeå Idrottsförening (GUIF) Idrottens verksamhetsidé Idrott är fysisk aktivitet som vi

Läs mer

Kommande vecka kör vi vanlig träning på tisdag, på torsdag 27/4 däremot blir det bowling i stället för fotbollsträning.

Kommande vecka kör vi vanlig träning på tisdag, på torsdag 27/4 däremot blir det bowling i stället för fotbollsträning. V.16 Hejsan, Nu är den första "riktiga" fotbollsveckan är slut, vi har haft två bra utomhusträningar på Tunaplan, det är roligt att se att alla spelarna växer med uppgiften och att samtliga jobbar på bra

Läs mer

Tävlingsbestämmelser för Hyundai Cup Dam 2016 Kval till Svenska Cupen 2017/18

Tävlingsbestämmelser för Hyundai Cup Dam 2016 Kval till Svenska Cupen 2017/18 Tävlingsbestämmelser för Hyundai Cup Dam 2016 Kval till Svenska Cupen 2017/18 KAPITEL I ADMINISTRATION 1. T ä v l i n g s s t y r e l s e Smålands Fotbollförbund (SmFF) administrerar turneringen. SmFF:s

Läs mer

LB07 Zlatan Camp Dagboken

LB07 Zlatan Camp Dagboken LB07 Zlatan Camp Dagboken..dagboken fortsätter nedan. VIKTIG INFO OM LÖRDAGEN! På lördag samlas vi som vanligt klockan 10.00 och kör ett förmiddagspass. Vi äter lunch mellan 12.00-13.00. Efter lunchen

Läs mer

HUDDINGE IK INNEBANDY F94. Säsongen 2009/10. www.laget.se/huddingeikf94 1 (7)

HUDDINGE IK INNEBANDY F94. Säsongen 2009/10. www.laget.se/huddingeikf94 1 (7) HUDDINGE IK INNEBANDY F94 Säsongen 2009/10 www.laget.se/huddingeikf94 1 (7) Målsättning Vår målsättning är att ALLA som är med skall vara skadefria och ha så roligt som möjligt, trivas, vilja fortsätta

Läs mer

ANMÄL DIG TILL SOMMARLÄGRET!

ANMÄL DIG TILL SOMMARLÄGRET! Nyhetsbrev april 2015 VÄLKOMNA PÅ KÅRDAG SÖNDAG 26 APRIL 11-14 DAGS FÖR ÅRETS KÅRDAG Söndagen den 26 april är alla scouter, föräldrar och syskon välkomna till scoutstugan vid Ranängen för Djursholms scoutkårs

Läs mer

Inbjudan och anmälan till Stockholm Hockey Cup

Inbjudan och anmälan till Stockholm Hockey Cup Inbjudan och anmälan till Stockholm Hockey Cup Pojkar Säsongen 2014 2015 U16 A1-1999 Enkelserie i division 1, dubbelserier i division 2 och 3. U15 A2-2000 Enkelserie i division 1, dubbelserier i division

Läs mer

Policy Selånger SK Bandy - ungdom

Policy Selånger SK Bandy - ungdom Policy Selånger SK Bandy - ungdom Det började redan 1921 i ett dike i Bergsåker, där några grabbar ville börja med organiserad idrottsverksamhet. Tre år senare, 1924, bildades en bandysektion, vilket alltså

Läs mer

barnhemmet i muang mai måndag 24 november, 2014 - onsdag 21 januari, 2015

barnhemmet i muang mai måndag 24 november, 2014 - onsdag 21 januari, 2015 barnhemmet i muang mai måndag 24 november, 2014 - onsdag 21 januari, 2015 Sedan vi skrev sist har det gått i ett, det har inte bara varit högsäsong i Thailand utan även för barnhemmet. Det är först nu

Läs mer

SOMMAR 2016 JÖNKÖPINGS TENNISKLUBB AKTIVITETER LÄGER - SOMMARSCHEMAT

SOMMAR 2016 JÖNKÖPINGS TENNISKLUBB AKTIVITETER LÄGER - SOMMARSCHEMAT SOMMAR 2016 JÖNKÖPINGS TENNISKLUBB AKTIVITETER LÄGER - SOMMARSCHEMAT Hej medlem, Vi lämnar våren och går in i sommarperioden. Här finner ni viktig information gällande olika aktiviteter som klubben anordnar

Läs mer

Lev utan Stress & Oro

Lev utan Stress & Oro Tillåt dig att skapa ditt liv! Att skapa med din tanke och känsla Egentligen borde det heta Hjärtats Kraft att skapa med ditt Hjärta för det är just det som allt handlar om Först och främst, ja! Du kan

Läs mer

OKTOBER 07. Anton Tynong var den GOK:are som lyckades ta en medalj under SM-veckan i Halland, ett brons på den klassiska distansen.

OKTOBER 07. Anton Tynong var den GOK:are som lyckades ta en medalj under SM-veckan i Halland, ett brons på den klassiska distansen. OKTOBER 07 Anton Tynong var den GOK:are som lyckades ta en medalj under SM-veckan i Halland, ett brons på den klassiska distansen. 20 OKTOBER Städdag och Höstmöte den 20:e oktober i GOK-stugan Vi startar

Läs mer

Verksamhetsplan för Borås Hockeytalangers Club

Verksamhetsplan för Borås Hockeytalangers Club Verksamhetsplan för Borås Hockeytalangers Club VERKSAMHETSPLAN FÖR BORÅS HOCKEYTALANGER Borås Hockeytalangers verksamhet omfattar U11 till och med A1. Varje ledare ska vara införstådd med innehållet i

Läs mer

VERKSAMHETSDOKUMENT FOTBOLLSVERKSAMHET

VERKSAMHETSDOKUMENT FOTBOLLSVERKSAMHET VERKSAMHETSDOKUMENT FOTBOLLSVERKSAMHET INLEDNING Boxholms IF har som mål att skapa så bra förutsättningar som möjligt för spelare och ledare som är motiverade att vara verksamma i föreningen. Det innebär

Läs mer

Mål- och policydokument

Mål- och policydokument Gullänget-Kroksta IBS Mål- och policydokument 1 Övergripande mål sidan 3 Övergripande policy sidan 4 Spelare sidan 5 Ledare sidan 6 Föräldrar sidan 7 2 Övergripande mål Vår förening skall verka för ett

Läs mer