LARVIK GOLFKLUBB. GOLFREISE med smak av vin TIL GARDA, VALPOLICELLA I ITALIA oktober 2016

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "LARVIK GOLFKLUBB. GOLFREISE med smak av vin TIL GARDA, VALPOLICELLA I ITALIA 5 12. oktober 2016"

Transkript

1 LARVIK GOLFKLUBB GOLFREISE med smak av vin TIL GARDA, VALPOLICELLA I ITALIA oktober 2016

2 Golfresa till Garda i Italien Larvik Golfklubb Programskiss Avgång Ryanair FR4552 Rygge Bergamo, ank Transfer Garda - Bergamo, ca 1h20. Incheckning på vårt hotell Oasi Frukost. Ca Transport upp till golfbanan Ulivi i Garda, ca 10 min. Jonas tar hand om er och ser till att ni kommer iväg på rätt tid! Prel. Starttider från Efter avslutat spel och vederbörliga hyllningar till segrarna, transport tillbaka till hotellet Frukost Med buss till Verona GC, ca. 45 min. körning. Första start Ca Besök på vingården Monte del Fra. Efter en guidad visning får vi prova några av gårdens godaste viner med lite tilltugg och en hemlagad pasta. Tillbaka på hotellet vid 18-tiden Frukost Buss o guide möter och vi åker till vingården Masi i byn Gargagnago. Vi får en guidad visning och sen promenerar vi upp till granngården Serego Alighieri där vi genomför en provning av några av gårdarnas bästa viner Ca Vidare med buss in till Verona. Tid för lunch på egen hand och därefter promenad till bl.a. den antika arenan och Julias balkong. Gemensam middag ca Vi är tillbaka i Garda och på hotellet ca OBS Var och en betalar själv lunch o middag! Frukost Transport upp till golfbanan Ulivi i Garda, ca 10 min. Starttider från Frukost Transfer till Garda Golf & Country Club, ca 1h30 min körning. Första starttid är Tillbaka på hotellet ca Frukost. Denna dagen ingen förbokad golf, var och en gör vad en vill! 1900 Samling i hotellfoajén och en kort promenad till restaurang La Val i Costermano där vi äter en flerrätters middag med vin. Det ingår en halvflaska vin per person minst + grappa/likör till kaffet Frukost och utcheckning från rummen. Bagaget kan oppbevares i resepsjonen frem til avreise. Dagen til fri disposisjon Transfer Garda Bergamo flygplats Avgång Ryanair FR4551 Bergamo Rygge, ank

3 Flytider med Ryanair: Utreise onsdag 5.10 RYGBGY RYG = Rygge Retur onsdag BGYRYG BGY=Bergamo Priser per person. Fly med Ryanair: Tillegg golfbag max 20 kg: fra ca NOK inkl. skatter och bagage max 10 kg kabinväska + 15 kg insjekket ca 600 NOK kan bookes nå eller seinere! Följande ingår i landarrangemanget: Busstransfer flygplatsen i Bergamo Garda t/r. 7 nätter i dubbelrum med frukost på 4* hotell Oasi centralt i Garda. Golf enligt följande: - 2 rundor på Olivi GC i Garda inkl. greenfee och transport t/r. - 1 runda på Verona GC inkl. greenfee och transport t/r. - 1 runda på Garda GC i Soiano inkl. greenfee och transport t/r. Besök på vingården Monte del Fra i Verona i samband med golf den 7.10, visning och provning. Med buss och guide till vingården Masi/Serego Alighieri inkl visning och provning. Efter besöken åker vi till Verona några timmar med guiden. Flerrätters middag på rest. La Val i Garda, ca 10 min promenad från hotellet Halv flaska vin per person + likör alt. grappa till kaffet ingår. Svensktalande reseledning. Pris per person för landarrangemanget: NOK Tillägg: Enkelrum 7 nätter NOK Bokning. Antalet platser är begränsat till 25 så det är som vanligt först till kvarn som gäller. Först när vi mottagit anmälningsavgiften dvs. flygkostnaden inkl. ev. golfbag + 500,- i deposition för landarrangemanget kan vi bekräfta bokningen. För mer information och bokning kontakta Eurotravel på info@eurotravel.se eller ring Ove Glamheden fra Norge på eller svensk mobil Flyg kan bokas på egen hand eller genom oss. Vill ni boka med eget kreditkort men vill ha vår hjälp, är det bara att kontakta oss per eller telefon. OBS Köp inte flygbiljett innan landarrangemanget bekräftat!

4 Om Garda och Gardasjön Staden Garda ligger vackert vid Gardasjöns östra strand. Den fasta befolkningen uppgår inte till mer än ca 3000 men under högsäsong mångdubblas antalet! Det finns ca bäddar i området + campingplatser för minst lika många, så då förstår man att detta är en mycket populär destination! Den betagande men samtidigt rogivande strandpromenaden i kombination med smala gränder, spännande butiker och ett stort utbud av restauranger och kaféer utgör ett nästan oemotståndligt dragplåster för turister! Mycket vänliga invånare, stabilt klimat med mycket sol och värme bidrar naturligtvis också till att göra Garda till den idealiska utgångspunkten för en lyckad semester. För våra vinresor ligger Garda perfekt med korta avstånd till vingårdar både i Bardolino och Valpolicella. En båttur på Gardasjön, Italiens största insjö, är också en skön upplevelse. Från Garda kommer man till de flesta orter runt sjön av vilka halvön Sirmione i sjöns södra ände kanske är den charmigaste!

5 Några bilder och info om de golfbanor ni skall spela på. Cà degli Ulivi Golf i Garda. Par 72, en kuperad bana med underbar utsikt över Gardasjön, ca 10 min med bil från vårt hotell. Verona GC en ny och mycket fin anläggning i utkanten av Verona, ca 30 min med bil från hotellet i Garda, par 72. Garda Golf ligger nästan mittemot Garda på Gardasjöns västra sida, par 72 naturligtvis. Dessutom Manasseros härliga hemmabana, Italiens nya världsstjärna!

6 Om Verona Verona är en gammal kulturstad i den italienska provinsen Verona, regionen Veneto i norra Italien. Staden ligger vackert beläget vid en krök av Adige-floden alldeles öster om Gardasjöns sydliga spets. Staden har i långa tider varit en viktig knutpunkt, då den ligger där den nord-sydliga vägen genom Alperna korsar den öst-västliga vägen genom Po-slätten. Verona är kanske mest berömd för att vara skådeplatsen för Shakespeares pjäs Romeo och Julia (Julias balkong ovan t.v.), men staden är också känd för den vackra och välbevarade romerska amfiteatern Arena di Verona (bilden ovan t.hö.) Veronas ursprung är ganska osäkert och man vet inte ens hur staden kom att kallas Verona. Arkeologiska fynd visar att platsen har varit bebodd av människor sedan förhistorisk tid, och området togs sedan över av etruskerna, det första omnämnandet av platsen gjordes på 400-talet f.kr. Stadens centrum bär fortfarande spår av etruskisk och romersk arkitektur, 89 f.kr var Verona en viktig romersk militär besittning, kallad Colonia Augusta Verona. Likt de flesta städer som är grundade på en romersk militär anläggning, är den gamla delen av Verona uppdelad i fyra kvarter av två korsande huvudgator. De flesta av de bevarade romerska lämningarna som amfiteatern, Teatro Romano, flera broar, murar och valv, kan dateras till 100-talet f. Kr. Endast Rom överträffar Verona i antal bevarade romerska arkitektoniska lämningar. Stadens betydelse för det romerska riket kan illustreras av det faktum att inte mindre än tre antika vägar slutade i Verona: Via Claudia Augusta, Via Gallica och Via Postumia. Den store romerske skalden Catullus kom från Verona. Varje sommar spelas de mest älskade operor (ex.vis Carmen, Turandot, Aida) på Arena di Verona inför fulla hus, ca ! Eurotravel arrangerar resor till Verona under operatid, en fantastisk upplevelse för både kropp och själ! I samband med våra vinresor brukar vi besöka och bli guidade i Verona under en eftermiddag.

7 Vinområdet Veneto 1. Bardolino (väster om floden Adige) 2 Valpolicella (öster om floden Adige) 3 Soave 4 Grave del Friuli 5 Trentino VALPOLICELLA Eurotravel har under flera år arrangerat vin- och matresor till norra Italien. En av våra allra populäraste resor går till Garda vid Gardasjön, Italiens största insjö. Vi bor bekvämt och bra på nåt av stadens hotell. Självklart finns det pool i trädgården! Valpolicella är kanske mest känt för sina fylliga ripasso- och amaroneviner. Detta tar vi i Eurotravel fasta på och besöker vingårdar som specialiserat sig på just dessa vinsorter. Om resan äger rum i början av oktober kan vi få möjlighet att besöka den välkända vinfestivalen i grannstaden Bardolino. Den charmiga halvön Sirmione är också väl värd ett besök! Varför inte ta en båttur dit från Garda? En kväll brukar vi ägna oss åt att pröva så många rätter ur det italienska köket som möjligt! Ett riktigt kraftprov kan jag lova!

8 Vingårdarna vi besöker. Vinhuset MASI innehar några av de bästa markområdena i vindistriktet Veneto, det som brukar kallas Valpolicella Classico, beläget i norra Italien öster om Gardasjön. Sedan 1960-talet har Masi befunnit sig i frontlinjen när det gäller framställning av det berömda vinet Amarone della Valpolicella. Under senare år har man dessutom väsentligt bidragit till dagens höga standard på Campofiorivinerna. Vingurun Hugh Johnson beskriver Masi som landmärket för vinframställning i Verona-området. Vinhuset Masi har under sex generationer varit i familjen Boscainis ägo, sedan slutet av 1700-talet. Idag har familjen vinodlingar, förutom i Valpolicella, också i Toscana och i Argentina! Serego Alighieri Bara några få 100 meter från Masi ligger vingården Serego Alighieri. De samarbetar och vi besöker alltid båda gårdarna. På så vis får vi på ort och ställe se hur kvalitetsviner kan framställas med delvis helt olika arbetsmetoder; Masi med sin högteknologi och Serego Alighieri som fortfarande torkar sina druvor på samma sätt som man gjorde redan då Pietro Alighieri år 1353 köpte gården. Pietro Alighieri var son till den berömde poeten Dante Alighieri. Idag 20 generationer senare finns gården fortfarande i släkten Alighieris ägo. Vi kommer att få se loften där druvorna torkas till största delen med hjälp av det självdrag som skapas med otäta fönster och golv! Självfallet kommer vi att smaka på både Masis och Serego Alighieris viner och den provningen sker vanligtvis på Serego Alighieri. I den välförsedda butiken kan köpas både vin från Masi och Serego Alighieri.

9 Monte del Fra. Azienda Agricola Monte del Fra som är vingårdens fullständiga namn ligger vackert på Valpolicellas sluttningar i närheten av sjön Garda och några kilometer utanför Verona. Monte del Fra är en relativt ung vingård, grundad 1958, och disponerar ca 140 hektar för sina odlingar. Ägare är familjen Bonomo. Alltsedan starten har man inriktat sin produktion mot kvalitet snarare än kvantitet och fått flera priser för sina viner, både röda och vita! Man använder sig av de allra senaste odlingsteknikerna för att skapa så gynnsamma förhållanden som möjligt för sin vinframställning. Man gör både röda och vita viner alltifrån enklare bordsviner till amaroneviner med lång lagringspotential. Besökare tas emot med öppna armar och man känner sig verkligen väl omhändertagen och välkommen. Efter information om gården och en rundvisning får vi tillfälle att prova några av gårdens viner tillsammans med lite ost o bröd. Räkna med att besöket tar ca 2 timmar.

Opera och vinprovning Verona & Gardasjön 1-4/9 2012

Opera och vinprovning Verona & Gardasjön 1-4/9 2012 Opera och vinprovning Verona & Gardasjön 1-4/9 2012 Veneto är ett mycket omväxlande landskap med otroligt vacker natur i form av berg & dalar, kulturstäder och inte minst italiens största sjö, Gardasjön

Läs mer

Resa till norra Italien Vin mat - kultur

Resa till norra Italien Vin mat - kultur Resa till norra Italien Vin mat - kultur 21 september - 1 oktober 2013 Italien har ett landskap med oförglömlig mångfald och skönhet och gamla byggnader restaureras med stor skicklighet och smak och med

Läs mer

Vardagsgolfarna till Albarella Golf Club, Italien 22-29 april 2009,

Vardagsgolfarna till Albarella Golf Club, Italien 22-29 april 2009, Vardagsgolfarna till Albarella Golf Club, Italien 22-29 april 2009, Flyg: Med Ryan Air från Skavsta flygplats (Nyköping) 22/4 Skavsta Treviso 17.25-19.50 29/4 Treviso Skavsta 20.15-22.45 Pris och plats

Läs mer

Toscana och Chianti med Italiens fantastiska vin och mat!

Toscana och Chianti med Italiens fantastiska vin och mat! En vinresa av och med BKWine Vinresa i Toscana Toscana och Chianti med Italiens fantastiska vin och mat! 18-22 maj 2011 Toscana lockar med sin vackra landsbygd, sina viner, sin olivolja och inte minst

Läs mer

Bordeaux under skörden, 28 sep 2 okt 2011

Bordeaux under skörden, 28 sep 2 okt 2011 En vinresa av och med BKWine Bordeaux under skörden, 28 sep 2 okt 2011 Vinresa i Bordeaux med egen skörd på vinslott! För en vinälskare är det ett måste att besöka Bordeaux! De röda Bordeaux-vinerna är

Läs mer

Guide för Formel 1 resor till Ungern & Budapest

Guide för Formel 1 resor till Ungern & Budapest Guide för Formel 1 resor till Ungern & Budapest 2015 07 17 Inga kommentarer Guide för Formel 1 resor till Ungern & Budapest Ska du åka på Formel 1 resa till Ungern & Budapest med BE Resor kommer du vekligen

Läs mer

Vinresa i Bordeaux (med skörd i Médoc!)

Vinresa i Bordeaux (med skörd i Médoc!) En vinresa av och med BKWine Vinresa i Bordeaux (med skörd i Médoc!) 22-26 september 2010 För en vinälskare är det ett måste att besöka Bordeaux! De röda Bordeaux-vinerna är för många kvintessensen av

Läs mer

Vinresa i Södra Rhône-dalen

Vinresa i Södra Rhône-dalen En vinresa av och med BKWine Vinresa i Södra Rhône-dalen Det klassiska Châteauneuf-du-Pape och de nya stjärnorna i Côtes-du-Rhône 15-19 september, 2010 Floden Rhône passerar många vindistrikt på väg till

Läs mer

Vita. Solesole Toscana 320 Druvrent vermentino vin. Passar till både Pesto pasta och något förvånande, Rencarpaccion

Vita. Solesole Toscana 320 Druvrent vermentino vin. Passar till både Pesto pasta och något förvånande, Rencarpaccion Vita Husets Avignonesi 280 Sauvignon Blanc 2011 Friskt och fräscht husvin Weissburgunder, Lombardiet 300 Från en liten klostergård i Syd Tyrolen. Passar till sallad och syran som finns i rätter med tomat.

Läs mer

Södra Rhône och Châteauneuf-du- Pape

Södra Rhône och Châteauneuf-du- Pape En vinresa av och med BKWine Södra Rhône och Châteauneuf-du- Pape Vinresa med ekologiska förtecken! 29 juni 3 juli 2011 Följ med och njut av fina sommardagar innan den stora turistinvasionen har hunnit

Läs mer

Vinresa i Champagne. En vinresa av och med BKWine. 13-17 oktober 2010

Vinresa i Champagne. En vinresa av och med BKWine. 13-17 oktober 2010 En vinresa av och med BKWine Vinresa i Champagne 13-17 oktober 2010 Det finns väl inte något annat i vinets värld som för tankarna till fest på samma sätt som Champagne? Men på denna resa kommer ni att

Läs mer

Gardasjön 9 dagar 25/7-2/8 2015

Gardasjön 9 dagar 25/7-2/8 2015 Gardasjön 9 dagar 25/7-2/8 2015 2015 GARDASJÖN Italiens största sjö, den azurblå Gardasjön med sitt kristallklara vatten, omgärdas av flera medeltida, pittoreska städer med smala gränder och charmiga stadskärnor.

Läs mer

Preliminärt Program för Jubileumsresa med Club Amarone till Valpolicella 2015

Preliminärt Program för Jubileumsresa med Club Amarone till Valpolicella 2015 Preliminärt Program för Jubileumsresa med Club Amarone till Valpolicella 2015 Datum: 8-11 oktober Pris 10.500 kr / person (inluderar allt utom flyg) Välkommen att följa med till Valpolicella. Det är nu

Läs mer

Formel 1 resor till Italien & Monza guide för resan

Formel 1 resor till Italien & Monza guide för resan Formel 1 resor till Italien & Monza guide för resan 2015 06 03 Inga kommentarer Guide och info för Formel 1 resor till Italien & Monza Innan du åker på en Formel 1 resa till Italien & Monza bör du läsa

Läs mer

Formel 1 resor till Spanien & Barcelona guide för resan

Formel 1 resor till Spanien & Barcelona guide för resan Formel 1 resor till Spanien & Barcelona guide för resan 2015 05 29 Inga kommentarer Guide för Formel 1 resor till Spanien & Barcelona Om du inte har varit på Formel 1 resa till Spanien & Barcelona kommer

Läs mer

8-16 september FRANKRIKE-ITALIEN SCHWEIZ-ÖSTERRIKE TYSKLAND

8-16 september FRANKRIKE-ITALIEN SCHWEIZ-ÖSTERRIKE TYSKLAND 8-16 september FRANKRIKE-ITALIEN SCHWEIZ-ÖSTERRIKE TYSKLAND Toscana San Gimignano Bernina Expressen Om ni vill unna er något alldeles extra följ med på en resa till ett av Italiens mest omskrivna landskap

Läs mer

HÄLSORESA MED YOGA TILL SITGES 18-25 OKTOBER 2016

HÄLSORESA MED YOGA TILL SITGES 18-25 OKTOBER 2016 HÄLSORESA MED YOGA TILL SITGES 18-25 OKTOBER 2016 Återhämtningsresa med Lise och Anna en härlig och inspirerande resa som passar både vana yogautövare och nybörjare. Tillsammans med Anna Hallén och Lise

Läs mer

ROM ITALIEN 9-13 MAJ 2011

ROM ITALIEN 9-13 MAJ 2011 ROM ITALIEN 9-13 MAJ 2011 BYGGPROGRAMMET ÅK.2 STAFFANGYMNASIET Innehållsförteckning Slutrapport...3 Första dagen (Måndag)...3 Andra dagen (Tisdag)...3 Tredje dagen (Onsdag)...3 Fjärde dagen (Torsdag)...3

Läs mer

Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 3-10 februari 2013. Dag 1- ankomst

Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 3-10 februari 2013. Dag 1- ankomst Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 3-10 februari 2013 Dag 1- ankomst 15.45 Avresa från Arlanda 19.40 Ankomst till Alicante Transfer tlll hotellet - incheckning 21.00 Lätt middag på hotellet Information

Läs mer

Vinresa i Piemonte, Italien

Vinresa i Piemonte, Italien En vinresa av och med BKWine Vinresa i Piemonte, Italien 13 17 oktober 2010 Välkomna till en vinresa i Italiens kanske mest personliga vindistrikt, Piemonte - vid foten av berget. Ett distrikt som är världsberömt

Läs mer

Kon-tiki Resor. Costa Rica

Kon-tiki Resor. Costa Rica Costa Rica Efter varje dag framgår i kursiv stil vilket hotell och vilka måltider som ingår i resans pris. Transfers, transporter och utflykter genomförs i internationella grupper, med engelsktalande guider

Läs mer

Vin och gastronomi i Veneto och Emilia-Romagna

Vin och gastronomi i Veneto och Emilia-Romagna En vinresa av och med BKWine Vin och gastronomi i Veneto och Emilia-Romagna 8-12 september 2010 Med den vackra staden Verona som utgångspunkt besöker vi Venetos olika vindistrikt. Tyngdpunkten ligger på

Läs mer

Vinresa till Nerja. Kulinarisk vinresa till Andalusien i vinskördetiden, 17-24 september 2016

Vinresa till Nerja. Kulinarisk vinresa till Andalusien i vinskördetiden, 17-24 september 2016 Vinresa till Nerja Kulinarisk vinresa till Andalusien i vinskördetiden, 17-24 september 2016 Expertguide är den välkände Munskänken och sommelieren Sten Svenhage, vilket borgar för att våra upplevelser

Läs mer

TRÄNINGSÄVENTYR OCH UTFLYKTER

TRÄNINGSÄVENTYR OCH UTFLYKTER TRÄNING FÖR ALLA - MALLORCA 22-29 OKTOBER TRÄNINGSÄVENTYR OCH UTFLYKTER Vanlig träning i all ära men om du vill utmana dig själv lite så erbjuder vi ett utflykts- och äventyrsprogram som är lite utöver

Läs mer

KONFERENSRESA BERGAMO

KONFERENSRESA BERGAMO KONFERENSRESA BERGAMO UPPLEV VACKRA BERGAMO Den italienska staden Bergamo är en vacker stad belägen i utkanten av Alperna. Staden ligger i regionen Lombardien i norra Italien. Denna vackra stad är delad

Läs mer

Kryssning Greklands ö-värld 28 augusti 5 september 2016

Kryssning Greklands ö-värld 28 augusti 5 september 2016 Kryssning Greklands ö-värld 28 augusti 5 september 2016 Rederi: Royal Caribbean Cruise Line Fartyg: Jewel of the Seas Resrutt kryssning: 28/8 Rom (Civitavecchia), Italien 17:00 29/8 Till havs 30/8 Santorini,

Läs mer

Österrike Wien Salzburg - 9 dagar

Österrike Wien Salzburg - 9 dagar 2016 Österrike Wien Salzburg - 9 dagar Schönbrunn Palace Wien Wien Välkommen med på vår sommarresa 2016. Vi väljer att resa till Österrike och till huvudstaden Wien. Vi hinner även med ett besök i Mozarts

Läs mer

En vinresa av och med BKWine

En vinresa av och med BKWine En vinresa av och med BKWine Vi kallar denna resa för 3 klassiker! 7-11 april, 2010 Den tar dig nämligen till de tre mest klassiska distrikten i Frankrike: Champagne, Chablis och Bourgogne. Och allt detta

Läs mer

Dourodalen, 26-30 oktober 2011

Dourodalen, 26-30 oktober 2011 En vinresa av och med BKWine Dourodalen, 26-30 oktober 2011 Douro-dalen i Portugal Världens mest spektakulära vindistrikt? Vinvärlden är full av kända floder. Men Douro är den magnifikaste av dem alla!

Läs mer

KONFERENSRESA BERGAMO

KONFERENSRESA BERGAMO KONFERENSRESA BERGAMO UPPLEV VACKRA BERGAMO Den italienska staden Bergamo är en vacker stad belägen i utkanten av Alperna. Staden ligger i regionen Lombardien i norra Italien. Denna vackra stad är delad

Läs mer

Vinresa Bulgarien November

Vinresa Bulgarien November Vinresa Bulgarien 22-26 November Program Dag 1. Onsdagen den 22 november Flyg: Ryan Air från Skavsta/Stockholm-Sofia 19.50-23.40 Austrian Air från Köpenhamn Sofia 17.40-22.55 (en mellanladdning) Sen ankomst

Läs mer

Resa till Dalarna. 8-11 augusti 2016

Resa till Dalarna. 8-11 augusti 2016 Resa till Dalarna 8-11 augusti 2016 8 augusti - måndag Resan startar från hemorten på morgonen och färden går upp till rastplatsen Väst Göte, vid Vättern norr om Bankeryd, där vi gör uppehåll, då det blir

Läs mer

Club Eriks Sverigeresor Vi reser till Höga Kusten

Club Eriks Sverigeresor Vi reser till Höga Kusten Club Eriks noga utvalda upplevelser Club Eriks Sverigeresor Vi reser till Höga Kusten Höga kusten är ett unikt kustområde i Ångermanland som sedan istiden haft en landhöjning på 800 meter, vilket är världsunikt,

Läs mer

Kultur och strand 12 dages magisk rundresa till Cuba. Kultur i Havanna och strandsemester i Varadero

Kultur och strand 12 dages magisk rundresa till Cuba. Kultur i Havanna och strandsemester i Varadero Kultur och strand 12 dages magisk rundresa till Cuba. Kultur i Havanna och strandsemester i Varadero Kulturel rundresa med 2 Kultur och Strand 12 dages rundresa till Kuba Havanna - Varadero - Havanna Denna

Läs mer

Upplev Costa Rica med SN/Resecity 1 16 februari 2017!

Upplev Costa Rica med SN/Resecity 1 16 februari 2017! Upplev Costa Rica med SN/Resecity 1 16 februari 2017! Den perfekta kombinationen av djur- och naturupplevelser med både regnskog och strand i Costa Rica. Turen tar dig från huvudstaden San José till regnskogarna

Läs mer

Res med Nordström assistans till Teneriffa 20 november- 27 november 2016

Res med Nordström assistans till Teneriffa 20 november- 27 november 2016 Res med Nordström assistans till Teneriffa 20 november- 27 november 2016 Koppla av i värmen med möjlighet till träning varje dag. Något för dig? Rehabanläggningen Mar y Sol, Los Cristianos Hej! Vi på Nordström

Läs mer

Vinresa i Languedoc. En vinresa av och med BKWine. 8-12 september 2010

Vinresa i Languedoc. En vinresa av och med BKWine. 8-12 september 2010 En vinresa av och med BKWine Vinresa i Languedoc 8-12 september 2010 Det händer spännande saker i Frankrikes sydligaste vinregioner just nu! Den tid är förbi då man bara förknippade Languedoc-Roussillon

Läs mer

Bodensjön runt 5-13 juli 2016

Bodensjön runt 5-13 juli 2016 Jubileumsresa Ryssbybygdens Buss firar 30 år Bodensjön runt 5-13 juli 2016 Achim Mende/Internationale Bodensee Tourismus GmbH Cykla Bodensjön runt 9 dagar 2016 firar Ryssbybygdens Buss 30 år. Detta firar

Läs mer

Marbella Training Camp

Marbella Training Camp Marbella Training Camp TUFFA TRÄNINGSPASS STRANDLIV RELAX GOD MAT SPANIEN - 25 OKTOBER - 1 NOVEMBER, 2016 Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Du ska komma hem som dig själv men

Läs mer

Bästa av Barbaresco Al Barolo, Alba - Alba, 7 nätter 1(5) Vandra i Italien. Barbaresco

Bästa av Barbaresco Al Barolo, Alba - Alba, 7 nätter 1(5) Vandra i Italien. Barbaresco Bästa av Barbaresco Al Barolo, Alba - Alba, 7 nätter 1(5) Vandra i Italien Barbaresco Bästa av Barbaresco al Barolo, 7 nätter Alba - Alba 6 vandringsdagar Leden Dal Barbaresco al Barolo (Bar to Bar) är

Läs mer

Piemonte, 19-23 oktober 2011

Piemonte, 19-23 oktober 2011 En vinresa av och med BKWine Piemonte, 19-23 oktober 2011 Vinresa i Piemonte: mytomspunna viner, Barolo, Barbaresco mm Välkomna till en vinresa i Italiens kanske mest personliga vindistrikt, Piemonte vid

Läs mer

Jazzresa till New Orleans French Quarter Festival 2017 med Bosse Scherman 4-14 april

Jazzresa till New Orleans French Quarter Festival 2017 med Bosse Scherman 4-14 april Jazzresa till New Orleans French Quarter Festival 2017 med Bosse Scherman 4-14 april The Travel Gallery AB E-mail: res@travelgallery.se Org.nr: 556519-2795 Jörgen Ankersgatan 12 www.travelgallery.se 21145

Läs mer

JUL & NYÅR I SYDAFRIKA

JUL & NYÅR I SYDAFRIKA JUL & NYÅR I SYDAFRIKA Äventyrlig ridresa bland vildhästar & jeepsafari i Krügerparken en underbar resa för ridande & icke ridande! Datum: 23/12 6/1 Platser: Totalt 8-12 platser Följ med på en riktigt

Läs mer

KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014

KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014 KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014 Alla ryttares och hästälskares dröm besannas på denna resa Galoppera i vattenbrynet omgiven av vita stränder och turkosa dyningar som rullar in. Detta

Läs mer

La Manga Training Camp

La Manga Training Camp TUFFA TRÄNINGSPASS SOL RELAX GOD MAT SPANIEN - 21-28 SEPTEMBER, 2016 La Manga Training Camp Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Du skall komma hem som dig själv men starkare både

Läs mer

Vinresa till Alsace. 24 30 september 2016

Vinresa till Alsace. 24 30 september 2016 Vinresa till Alsace 24 30 september 2016 Rhen, slätten, vinodlingarna och Vogeserna Alsace är som en öppen bok. Från Strasbourg till Colmar avlöser mjuka kullar, tobaksfält, fruktträdgårdar och vinodlingar

Läs mer

AKTUELLA BOFÖRMÅNER OCH PRISER Göteborg och angränsande kommuner

AKTUELLA BOFÖRMÅNER OCH PRISER Göteborg och angränsande kommuner AKTUELLA BOFÖRMÅNER OCH PRISER Göteborg och angränsande kommuner Version juni 2016 Seniorgårdens Boförmåner gör det bekvämt och enkelt att trivas hemma. Via lokala leverantörer får du tillgång till utvalda

Läs mer

Kryssning i Italien längs Amalfikusten med Azamara Club Cruises

Kryssning i Italien längs Amalfikusten med Azamara Club Cruises Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning i Italien längs Amalfikusten med Azamara Club Cruises Rom Sorrento Giardini Naxos Valletta Porto Empedocle Amalfi en av världens vackraste kuststräckor. Här

Läs mer

Programförslag. Gruppresa för 10 personer till Palma de Mallorca

Programförslag. Gruppresa för 10 personer till Palma de Mallorca Programförslag Gruppresa för 10 personer till Palma de Mallorca 2013 En vacker och sofistikerad pärla Palma De Mallorca Vackra Palma de Mallorca har under årtionden varit ett mycket populärt resmål. Som

Läs mer

Via Francigena, Orvieto Isola Farnese och Rom, 9 nätter 1(6) Vandra i Italien. Peterskyrkan i Rom

Via Francigena, Orvieto Isola Farnese och Rom, 9 nätter 1(6) Vandra i Italien. Peterskyrkan i Rom Via Francigena, Orvieto Isola Farnese och Rom, 9 nätter 1(6) Vandra i Italien Peterskyrkan i Rom Via Francigena Orvieto Isola Farnes och Rom 7 vandringsdagar Den sista sträckan av Via Francigena bjuder

Läs mer

N O R D I C P A C K A R D O W N E R S C L U B V A R B E R G - S W E D E N. You can tell it s a PACKARD from here

N O R D I C P A C K A R D O W N E R S C L U B V A R B E R G - S W E D E N. You can tell it s a PACKARD from here 4 0 1971 2011 N O R D I C P A C K A R D O W N E R S C L U B 4 0 t h A N N I V E R S A R Y * J U N E 3 0 - J U L Y 3, 2 0 1 1 V A R B E R G - S W E D E N You can tell it s a PACKARD from here V Ä L K O

Läs mer

Gastromic tours: Detta är en resa för alla sinnen och i synnerhet för smaken.

Gastromic tours: Detta är en resa för alla sinnen och i synnerhet för smaken. Gastromic tours: Vi erbjuder skräddasydda, exklusiva gastronomiresor till Baskien och Katalonien. Här är vår nästa gastromiresa till Baskien: Upplev vackra Baskien 15-18 september 2016 Detta är en resa

Läs mer

COSTA BRAVA. Följ med till Spanien. - solfylld, sprudlande och spektakulär. Vi bjuder på flygresa och hotell i 3 nätter!

COSTA BRAVA. Följ med till Spanien. - solfylld, sprudlande och spektakulär. Vi bjuder på flygresa och hotell i 3 nätter! Följ med till Spanien - solfylld, sprudlande och spektakulär Det spanska köket Läckra tapas Sprudlande cava Spektakulär natur Surrealistisk konst Genial arkitektur COSTA BRAVA Vi bjuder på flygresa och

Läs mer

Sverigemiddagen 2016

Sverigemiddagen 2016 Sverigemiddagen 2016 Varmt välkomna till årets Sverigemiddag den 4 6 augusti i Göteborg Välkommen till Göteborg och årets Sverigemiddag med tillhörande aktiviteter. I år är det 30 år sedan SWEA Göteborg

Läs mer

AKTUELLA BOFÖRMÅNER OCH PRISER Norrtälje

AKTUELLA BOFÖRMÅNER OCH PRISER Norrtälje AKTUELLA BOFÖRMÅNER OCH PRISER Norrtälje Version mars 2016 Seniorgårdens Boförmåner gör det bekvämt och enkelt att trivas hemma. Via lokala leverantörer får du tillgång till utvalda tjänster i samband

Läs mer

Toscana och Chianti med Italiens fantastiska vin och mat!

Toscana och Chianti med Italiens fantastiska vin och mat! En Tur & Retur vinresa i samarbete med BKWine Vinresa i Toscana Toscana och Chianti med Italiens fantastiska vin och mat! 18-22 maj 2011 Toscana lockar med sin vackra landsbygd, sina viner, sin olivolja

Läs mer

DUBAI Medlemsresa med Företagarna Sundsvall & Företagarna Timrå 2016

DUBAI Medlemsresa med Företagarna Sundsvall & Företagarna Timrå 2016 DUBAI Medlemsresa med Företagarna Sundsvall & Företagarna Timrå 2016 12-16 oktober Dubai - mellanösterns svar på Miami, en metropol som uppfyller alla drömmar! Staden passar alla - barnfamiljer, kompisgäng,

Läs mer

Årets vinresa med Nordiska Gästabudsgruppen

Årets vinresa med Nordiska Gästabudsgruppen ZxÇâ Ç ÅtàÄtzÇ Çz 9 Årets vinresa med Nordiska Gästabudsgruppen Fredagen den 26 April till lördagen den 4 Maj 2013 ZxÇâ Ç ÅtàÄtzÇ Çz 9 Följ med oss till Italien i glädjens tecken med underbara naturupplevelser

Läs mer

Vandra i Skottland. West Highland Way, 10 nätter Milngavie Fort William, 9 vandringsdagar

Vandra i Skottland. West Highland Way, 10 nätter Milngavie Fort William, 9 vandringsdagar West Highland Way, Milngavie Fort William, 10 nätter 1 Vandra i Skottland West Highland Way, 10 nätter Milngavie Fort William, 9 vandringsdagar West Highland Way är en klassisk vandring som startar strax

Läs mer

Erbjudande till medlemmarna i Mölndals Golfklubb med vänner och bekanta och alla andra som åkt med oss de senaste åren till Spanien!

Erbjudande till medlemmarna i Mölndals Golfklubb med vänner och bekanta och alla andra som åkt med oss de senaste åren till Spanien! Åk med på golfresa till Benidorm och Alicante i Spanien hösten 2012! (OBS: Nytt program avresa en dag senare än vad tidigare meddelats flygresenärer flyger nu med Norwegian Air Shuttle direkt Göteborg-Alicante

Läs mer

MCI har bokat upp ett antal hotellrum för att garantera boende till er deltagare på SFAI-veckan.

MCI har bokat upp ett antal hotellrum för att garantera boende till er deltagare på SFAI-veckan. MCI har bokat upp ett antal hotellrum för att garantera boende till er deltagare på SFAI-veckan. Vi arbetar utifrån förste man/kvinna till kvarn... principen, så vad gäller nedan hotell, reserverar vi

Läs mer

Midsommarkryssning till Medelhavets pärlor med Harmony of the Seas

Midsommarkryssning till Medelhavets pärlor med Harmony of the Seas Club Eriks noga utvalda upplevelser Midsommarkryssning till Medelhavets pärlor med Harmony of the Seas Barcelona - Palma - Marseilles - Rom - Neapel Följ med på en kryssning i Medelhavet. Detta är de sju

Läs mer

Jämtlandpåfötter.se Östersund 20-24 juli 2011

Jämtlandpåfötter.se Östersund 20-24 juli 2011 Jämtlandpåfötter.se Östersund 20-24 juli 2011 Ta chansen att få uppleva Östersund när det händer som mest på sommaren! Ta med hela familjen på en weekend med fart och fläkt där ni kombinerar Jämtlands

Läs mer

Kapstaden med flyg. Kapstaden med flyg. Resan i korthet. Sydafrika. Välkommen till Kapstaden, en av världens vackraste städer.

Kapstaden med flyg. Kapstaden med flyg. Resan i korthet. Sydafrika. Välkommen till Kapstaden, en av världens vackraste städer. Kapstaden med flyg Välkommen till Kapstaden, en av världens vackraste städer. Vid ankomst möts ni på flygplatsen och blir körda till Ert hotell. På eftermiddagen blir Ni upphämtade för en stadsrundtur.

Läs mer

Club Eriks sommarresor i Sverige Vi smakar på det bästa i Jämtland

Club Eriks sommarresor i Sverige Vi smakar på det bästa i Jämtland Club Eriks noga utvalda upplevelser Club Eriks sommarresor i Sverige Vi smakar på det bästa i Jämtland Under tre härliga sommardagar bjuds vi på det bästa Jämtland har att erbjuda gällande mat, dryck,

Läs mer

TOSCANA. VIN- OCH MATRESA TILL FLORENS & SIENA, ITALIEN 6 10 Maj, 2015

TOSCANA. VIN- OCH MATRESA TILL FLORENS & SIENA, ITALIEN 6 10 Maj, 2015 TOSCANA VIN- OCH MATRESA TILL FLORENS & SIENA, ITALIEN 6 10 Maj, 2015 Exempel på flygtider från Landvetter (GOT) med Lufthansa: Utresa GOTFRA 0715 0900 FRA=Frankfurt FRAFLR 1120 1250 FLR=Florens Retur

Läs mer

Vattenfall, safari & waterfront

Vattenfall, safari & waterfront Vattenfall, safari & waterfront Upplev tre fantastiska sevärdheter i tre olika länder på denna resa till det södra Afrika. Se de mäktiga Victoriafallen i Zimbabwe, upplev safari i Chobe National Park i

Läs mer

Anna Hallén & Maria Helanders hälsoresa till Kreta - med fokus på hållbar viktminskning 6-13 oktober 2016

Anna Hallén & Maria Helanders hälsoresa till Kreta - med fokus på hållbar viktminskning 6-13 oktober 2016 Anna Hallén & Maria Helanders hälsoresa till Kreta - med fokus på hållbar viktminskning 6-13 oktober 2016 Du är varmt välkommen på höstens hälsoresa i att nå ditt bästa jag och fokus kommer att ligga på

Läs mer

Vandra i Skottland. Great Glen Way, 7 nätter Fort William Inverness, 6 vandringsdagar

Vandra i Skottland. Great Glen Way, 7 nätter Fort William Inverness, 6 vandringsdagar Great Glen Way, Fort William Inverness, 7 nätter 1(5) Vandra i Skottland Great Glen Way, 7 nätter Fort William Inverness, 6 vandringsdagar Great Glen Way är en underbar vandring från Fort William genom

Läs mer

Upptäck världen med GO Cruising

Upptäck världen med GO Cruising Upptäck världen med GO Cruising Välkommen till GO Cruising GO Cruising är specialiserade på kryssningar runt om i världen. Det finns otroligt många rederier och resmål att välja mellan och vi kan guida

Läs mer

PROVNINGSKALENDER -ÖPPNA PROVNINGAR

PROVNINGSKALENDER -ÖPPNA PROVNINGAR PROVNINGSKALENDER -ÖPPNA PROVNINGAR Tel. 031-807551 provningar@palace.se VIN- & CHAMPAGNEPROVNINGAR GRUNDLÄGGANDE VIN Vi går igenom provningsteknik, avslöjar vinprovarnas "fikonspråk" och grunderna för

Läs mer

Välkommen till BMW Club Schweden s Sommarträff 2015! Ring Knutstorp, 28-30 augusti

Välkommen till BMW Club Schweden s Sommarträff 2015! Ring Knutstorp, 28-30 augusti Välkommen till BMW Club Schweden s Sommarträff 2015! Ring Knutstorp, 28-30 augusti BMW CS firar 30 trettio år 2015 Ett kort besök eller ett weekendbesök? Med din bruksbil eller ögonsten? Med eller utan

Läs mer

FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER

FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER RESA FLORENS FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER Florens är utan tvekan en av världens mest omtalade och lovsjungna Det är en svindlande känsla att upptäcka det övermått av sevärdheter städer. Staden är

Läs mer

Reykjavik. Icelandair Hotel Marina**** Paket inkluderar:

Reykjavik. Icelandair Hotel Marina**** Paket inkluderar: Paket inkluderar: 4 nätter på 4* Icelandair Hotel Marina Del i dubbelrum, 25 nov 29 nov Frukost samtliga dagar Flyg, Göteborg Island T/R Transfer, flygplats hotell flygplats Blå Lagunen vid ankomst Välkomstdrink

Läs mer

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen.

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen. VACKRA PRAG Följ med och upplev vackra Prag! Staden som bjuder på allt vi förväntar oss av en storstad i form av historia, kultur, restauranger och goda shoppingmöjligheter. Under våra dagar i Prag lär

Läs mer

Vintererbjudanden 2008

Vintererbjudanden 2008 Vintererbjudanden 2008 Weekend i Göteborg Välkommen till Göteborg och upplev Sveriges vackra västkust. Vi erbjuder första klassens hotellmiljö och en stad med mat och nöjen för alla. Radisson SAS Scandinavia

Läs mer

Övernattning. Dana Cup No.1 Frederikshavn 11-16 juli 2011

Övernattning. Dana Cup No.1 Frederikshavn 11-16 juli 2011 Frederikshavn är beläget på norra Jylland i Danmark. Här finns aktiviteter för hela familjen. Du hittar fina sandbadstränder på bägge sidor av staden. Alldeles norr om Frederikshavn finner ni Danmarks

Läs mer

GOLF & TRÄNING vecka 41 i Portugal 8-15 okt 2016

GOLF & TRÄNING vecka 41 i Portugal 8-15 okt 2016 GOLF & TRÄNING vecka 41 i Portugal 8-15 okt 2016 Golfen. Fem rundor, på tre olika banor i närheten av hotellet. Efter eller före spelet tränar du F&S-pass. Bästa träningsytan. Stavgång, löpning, swing.

Läs mer

SKOTTLAND 2016 12:e TILL 16:e OKTOBER

SKOTTLAND 2016 12:e TILL 16:e OKTOBER SKOTTLAND 2016 12:e TILL 16:e OKTOBER Årets höjdpunkt = att få åka till Skottland, eller... Nu är det dax att boka in sig på EWA s utflykt till whiskyns mecka Skottland. Det bär av i oktober och vi är

Läs mer

Costa Brava, Roses Llançà, 5 nätter 1(5) Vandra i Spanien. Costa Brava, 5 nätter Roses Llançà, 4 vandringsdagar

Costa Brava, Roses Llançà, 5 nätter 1(5) Vandra i Spanien. Costa Brava, 5 nätter Roses Llançà, 4 vandringsdagar Costa Brava, Roses Llançà, 5 nätter 1(5) Vandra i Spanien Costa Brava, 5 nätter Roses Llançà, 4 vandringsdagar Costa Brava bjuder på variationsrik vandring både längs kusten och lite längre inåt land.

Läs mer

Villa Wöhler med reception, restaurang, bar och tio dubbelrum (rum nummer 4 ovan).

Villa Wöhler med reception, restaurang, bar och tio dubbelrum (rum nummer 4 ovan). Pensionatet på udden En middag i matsalen medan solen sänker sig i havet. Ett bad från bryggan på udden med Karlsöarna som bakgrund. En utgångspunkt för att upptäcka Gotland. Ett sekelskiftespensionat

Läs mer

Måndag 8/11-10. 05:05 Avfärd med buss från Söderhamn. 06:25 Byte till tåg i Gävle

Måndag 8/11-10. 05:05 Avfärd med buss från Söderhamn. 06:25 Byte till tåg i Gävle Måndag 8/11-10 05:05 Avfärd med buss från Söderhamn 06:25 Byte till tåg i Gävle 10:00 Avfärd från Arlanda till Frankfurt I Frankfurt spärrades bandet där våra väskor skulle komma av. Det var lite obehagligt

Läs mer

Möte i Trollhättan augusti 2015

Möte i Trollhättan augusti 2015 1 Föreningen Försvarsdirektörer Emeriti Möte i Trollhättan augusti 2015 Den 29 juni fick vi från mötesarrangören Lennart Olofsson följande hälsning: Jag har fått ihop ett program som ser ut så här: 19

Läs mer

Club Eriks sommarresor Vi smakar på det bästa i Hälsingland

Club Eriks sommarresor Vi smakar på det bästa i Hälsingland Club Eriks noga utvalda upplevelser Club Eriks sommarresor Vi smakar på det bästa i Hälsingland Under tre härliga dagar i juli bjuds vi på det bästa Hälsingland har att erbjuda gällande mat, dryck, kultur

Läs mer

BJÖRN AXÉN på mallorca

BJÖRN AXÉN på mallorca BJÖRN AXÉN på mallorca välkommen till mallorca 15 19 MAJ 2016 Upplev Mallorca när ön är som bäst och fyll på med uppsättnings- och stylinginspiration tillsammans med Johan Hellström och Peter Hägelstam.

Läs mer

GSK P-95 i Barcelona, eller Hur vi försökte ta livet av ledarna..

GSK P-95 i Barcelona, eller Hur vi försökte ta livet av ledarna.. GSK P-95 i Barcelona, eller Hur vi försökte ta livet av ledarna.. Torsdag 16/9 Tidig morgon, väckarklockan står på 03:00. Man hoppade inte precis ut ur sängen. Starten på 95:ornas äventyr i Spanien kunde

Läs mer

Kryssning i Amazonas. 6 Dagars expedition Munduruku!

Kryssning i Amazonas. 6 Dagars expedition Munduruku! Kryssning i Amazonas 6 Dagars expedition Munduruku! Det är ett oslagbart äventyr att på en flodkryssning upptäcka det mytomspunna och mystiska Amazonas! Amazonas är världens största regnskog, nära sex

Läs mer

Ä V E N T Y R S R E S A I KROATIEN

Ä V E N T Y R S R E S A I KROATIEN Ä V E N T Y R S R E S A I KROATIEN MULTISPORTRESA 10 DAGAR Denna resa tar dig till hjärtat av Dalmatien som ska utforskas med kajak, mountainbike och vandring. Kajak är det perfekta färdmedlet för att

Läs mer

Storstad, rev och strand

Storstad, rev och strand Storstad, rev och strand En resa till med fokus på storstad och rev på s östkust. En fantastisk kombinationsresa med upplevelser i Sydney, fyra dagars kryssning från Cairns samt fyra dagar sol och bad

Läs mer

Höstresa med Café Opera Golf 5-13/11, 2011 till Punta Cana, Dominikanska republiken

Höstresa med Café Opera Golf 5-13/11, 2011 till Punta Cana, Dominikanska republiken Höstresa med Café Opera Golf 5-13/11, 2011 till Punta Cana, Dominikanska republiken En specialresa för Café Opera Golfs medlemmar som också är öppen för Hang Arounds. Vi bor på bra hotell och spelar golf

Läs mer

PT on the Run to Spain

PT on the Run to Spain TRÄNING SOL RELAX GOD MAT COSTA DE VALENCIA, SPANIEN - 2016 Training Camp Spanien 15-22 SEPTEMBER 2016 Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Målsättningen är att du ska komma hem

Läs mer

Ett bättre sätt att uppleva Grekland & Aten finns inte! - 2, 9 & 16 Juli -

Ett bättre sätt att uppleva Grekland & Aten finns inte! - 2, 9 & 16 Juli - Ett bättre sätt att uppleva Grekland & Aten finns inte! - 2, 9 & 16 Juli - För sjunde året i rad förläggs sommarens äventyrssegling till den Grekland övärlden. Vi reser tillsammans mot blått vatten, ljumma

Läs mer

Egypten - Kairo och Nilenkryssning

Egypten - Kairo och Nilenkryssning Egypten - Kairo och Nilenkryssning Resa till Egypten med Nilenkryssning och Kairo Reskod: E1 Antal resdagar: 8 Avresa från Stockholm, Köpenhamn eller Göteborg med Egyptair varje söndag pris per person:

Läs mer

Namibia med guide. Namibia med guide. Resan i korthet. Gruppresor med reseledare

Namibia med guide. Namibia med guide. Resan i korthet. Gruppresor med reseledare Namibia med guide Namibia sägs vara en av Afrikas bäst bevarade hemligheter och för äventyrslystna bjuder Namibia på några av Afrikas mest extrema, men vackra, landskap. Även de mer moderna Namibia är

Läs mer

Kon-tiki resor. Påskön och Chile

Kon-tiki resor. Påskön och Chile Påskön och Chile Efter varje dag framgår vilka måltider samt vilket hotell som är inkluderade i resans pris. Transfers, transporter och utflykter sker i internationella grupper, med engelsktalande guider

Läs mer

PROPEL AFRICA D e s t i n a t i o n M a n a g e m e n t

PROPEL AFRICA D e s t i n a t i o n M a n a g e m e n t Golfresa till Norra Sydafrika 20-30 januari 2013 Måndag 21 Januari 2013 - Ankomst till Johannesburg kl 08.35 på morgonen med flyg SA 261. Er lokalguide möter upp på flygplatsen och visar vägen till bussen.

Läs mer

Kroatien 2013 NPTK klubbresa 13-20 april

Kroatien 2013 NPTK klubbresa 13-20 april Näsbyparks TK välkomnar Er till tennislägret i Kroatien våren 2013! Kroatien 2013 NPTK klubbresa 13-20 april Med början hösten 2010 samt våren 2011-2012 arrangerade vi våra första tennisresor till Kroatien.

Läs mer

En hel vecka i Peking till superpris! Direktflyg, lyxhotell, utflykter & visum ingår

En hel vecka i Peking till superpris! Direktflyg, lyxhotell, utflykter & visum ingår Club Eriks noga utvalda upplevelser En hel vecka i Peking till superpris! Direktflyg, lyxhotell, utflykter & visum ingår Två avresedatum!! 17-24 & 20-27 november 2016 Sista minuten-erbjudande till Kina

Läs mer

Vandra i Sverige. Österlenleden, 4 nätter Simrishamn Kuskahusen, 3 vandringsdagar

Vandra i Sverige. Österlenleden, 4 nätter Simrishamn Kuskahusen, 3 vandringsdagar Österlenleden, Simrishamn Kuskahusen 4 nätter Sida 1 av 5 Vandra i Sverige Österlenleden, 4 nätter Simrishamn Kuskahusen, 3 vandringsdagar I följande alternativ har du möjlighet att vandra den östra delen

Läs mer