Tilläggspaket Sunbirdie Sydafrika 2016/2017

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Tilläggspaket Sunbirdie Sydafrika 2016/2017"

Transkript

1 En resa till Sydafrika kan vara så mycket mer än bara 28 dagars avkoppling i lägenhet med golf. Vi har här listat ett antal förslag på tillägg som ni kan sätta ihop efter eget huvud. Dessa tillägg är exempel på vad ni kan hitta på och om ni vill utveckla eller ändra på dem är det bara att höra av sig till oss på Sunbirdie så fixar vi det. SAFARI I GONDWANA är en safari upplevelse utöver det vanliga. Här finns gott om djur, boendet är fantastisk och maten underbar. Detta är det enda reservatet värd namnet i närheten av Kapstaden där alla djur lever tillsammans, rovdjuren jagar sin egen föda och inga djur matas, ett reservat där djuren lever som de ska helt enkelt. Paketet kan utökas från 2 till 3 nätter och då ingår en runda golf på den spektakulära Pinnacle Point. I paketet ingår 2 nätter del i dubbelrum med 2 frukost, 2 middag (ej dryck), 2 lunch (ej dryck), afternoon tea och 4 safariturer i öppna jeepar med välutbildade guider. Från 5 995:- per person del i dubbelrum. Från 8 295:- per person i singelrum. Lägg till en natt i det underbara Gondwana och passa på att spela en runda på landets kanske mest spektakulära bana, Pinnacle Point, som ligger endast 30 min bort. Från 2 595:- extra per person del i dubbelrum med ytterligare 1 frukost, 1 middag samt greenfee inkl bil på Pinnacle Point. Från 2.795:- extra per person i singelrum med ytterligare 1 frukost, 1 middag samt greenfee inkl bil på Pinnacle Point. GOLFOHOLIC PAKETET rekommenderar vi till er som vill uppleva en av världens bästa golf resorter, Fancourt. Vi har satt ihop ett 5 dagars paket med spel på alla tre banorna, utflykt till Oubaai GC som ritats av Ernie Els och besök på spa. Det finns även 3 och 7 dagars paket. (Inga paket 19 dec jan 2016 pga Peak Season) Per person ingår 5 nätter del i dubbelrum på Fancourt inkl frukost, 18 hål på Outeniqua, 18 hål på Montagu, 18 hål på The Links och 18 hål på Oubaai GC. Samt 2 voucher till SPA värda R475 vardera och 1 middags voucher värd R275 per person. Från :- per person del i dubbelrum. Från :- per person i singelrum. STELLENBOSCH PAKETET med vinprovningar på vackra gårdar, mat i världsklass, bra boende och härliga banor. Stellenbosch och Franschhoek är fantastiskt och här ingår guidad tur runt vindistrikten med svensktalande guide, centralt boende med promenadavstånd till restauranger och butiker samt golf på Pearl Valley, De Zalze och Stellenbosch. 5 nätter del i dubbelrum med frukost centralt i Stellenbosch, 18 hål på De Zalze, Stellenbosch och Pearl Valley (här ingår bil och halfway house) samt heldagsutflykt bland vingårdar med svensktalande vinguide och chaufför. Från 7 295:- per person del i dubbelrum. Från 9 795:- per person i singelrum.

2 KAPSTADEN PAKETET med centralt boende på mysigt och personligt Guest House, mängder av fantastiska utflyktsmöjligheter, härliga golfbanor och helt underbara restauranger. Av många ansett som en av världens vackraste städer och här finns det mycket att njuta av och uppleva. Per person ingår 6 nätter del i dubbelrum inkl frukost centralt i Kapstaden. 18 hål på Clovelly GC, 18 hål på Royal Cape GC och 18 hål på Arabella GC. Från 7 295:- per person del i dubbelrum. Från 8 995:- per person i singelrum. KNYSNA PAKETET några dagars härlig avkoppling och upplevelser i Gardens Routes populäraste ort. Båtfärder, god mat, ostron, vin, bad, golf, apor, fåglar, elefanter, stora katter, trevliga människor, spännande utflykter och avkoppling. Här är det gott att vara. Per person ingår 4 nätter del i dubbelrum inkl frukost enligt program. 18 hål på Simola GC inkl bil och halfway, 18 hål på Knysna GC el Pezula. Från 5 995:- per person del i dubbelrum. Från 6 995:- per person i singelrum. GARDEN ROUTE PAKETET med boende på Pinnacle Point, i Knysna och Storms River. Golf på Pinnacle Point, Simola och Knysna GC el Pezula. Naturupplevelser med promenad i Featherbed Nature Reserve samt djur på nära håll både till havs och på land. Per person ingår 6 nätter del i dubbelrum/lägenhet enligt program. 18 hål på Pinnacle Point GC inkl bil och 18 hål på Simola GC inkl bil och halfway samt utflykt till Featherbed Nature Reserve med lunch. Från 7 495:- per person del i dubbelrum. Från :- per person i singelrum. HERMANUS PAKETET (valar endast okt, nov och ev dec). Boende i valparadiset Hermanus med spel på Hermanus GC och Arabella som är rankad no 9. Valsafari där man fokuserar på den gigantiska syd kaparen och ibland även ser delfiner, en utflykt utöver det vanliga. Gansbaai där ni kan dyka med vithaj vilket man inte får missa om man är där. Vingårdar, abalon odling (pärlostron/pärlemon), god mat och lite till. Per person ingår 4 nätter del i dubbelrum i lägenhet exkl frukost enligt program. 18 hål på Hermanus GC och 18 hål på Arabella GC. Från 6 495:- per person del i dubbelrum. Från 9 695:- per person i singelrum.

3 WEST COAST PAKETET. Boende nära stranden och bra restauranger man kan gå till. Härliga utflyktsmål att uppleva. Golf på landets kanske bästa 9 hålare med dubbla tees så det känns som en 18 hålare och på Gary Player ritade Langebaan GC. Fisk och skaldjur i absolut världsklass serverat i en underbart avkopplande miljö för här har ingen bråttom, här njuter man av livet i lugn och ro. Per person ingår 4 nätter del i dubbelrum inkl frukost enligt program. 18 hål på Shelley Point GC och 18 hål på Langebaan GC. Från 5 995:- per person del i dubbelrum. Från 6 495:- per person i singelrum. SUN CITY & SAFARI PAKETET. Spännande och intressant safari i malaria fria Madikwe som många anser vara bästa parken i landet. Sun City, denna vackra fantasistad mitt i ingenstans med två helt unika fantastiska banor, flotta hotell, vattenäventyr, casino, pool med vågor och sandstrand, underbara restauranger och mängder av aktiviteter. Per person ingår 5 nätter del i dubbelrum enligt program. 4 safariturer och alla måltider utom dryck på Lodge i Madikwe enligt program. 3 rundor på Gary Player G&CC (ej bil) eller Lost City GC (här ingår bil) samt halfway house och en öl per runda enligt program. Från :- per person del i dubbelrum. Från :- per person i singelrum. KRUGER & LEOPARD CREEK PAKETET. En unik kombination av något av det bästa Sydafrika har att erbjuda. Det oemotståndligt vackra Panorama Route, Safari i Kruger parken och golf på Leopard Creek. Vi snackar super världsklass! Per person ingår 5 nätter del i dubbelrum enligt program. 4 safariturer, frukost och middag utom dryck på Buhala Lodge enligt program. 1 runda golf på Leopard Creek GC (ZAR3 500). Från :- per person del i dubbelrum. Från :- per person i singelrum.

4 SAFARI I GONDWANA är en safari upplevelse utöver det vanliga. Här finns gott om djur, boendet är fantastisk och maten underbar. Detta är det enda reservatet värd namnet i närheten av Kapstaden där alla djur lever tillsammans och inga djur matas, ett reservat där djuren lever som de ska helt enkelt. Här föreslår vi 2 nätter med 4 safariturer som ni kan utöka till 3 nätter och då spela en runda golf på den spektakulära Pinnacle Point. Anländ Gondwana Game Reserve vid 13 tiden så hinner ni i lugn och ro med att äta lunch och checka in före då det är dags för afternoon tea som följs av första safarituren med parkens välutbildade guider. De tar er med ut i området i öppna jeepar i jakt på de vilda djuren. Men här skjuter man bara med kameran. Efter turen väntar en god och vällagad middag på er på lodgen innan det är dags att somna till nattens ljud. Tips: Ta med tröja/jacka på safarin, det kan bli svalare på kvällen och ni sitter i en öppen jeep. Och glöm inte solskydd och kamera. Övernattning i Luxury Suite Huts på ca 70 m2 på Kwena Lodge i Gondwana Game Reserve. Dagen börjar tidigt med att åka ut i jeepen tillsammans med er guide för att se och höra hur djuren och naturen sakta vaknar till en ny dag. Sökandet efter djuren fortsätter denna morgon och det är ni som talar om vad ni helst vill se. Efter en spännande morgontur väntar frukost buffén och därefter finns det tid och rum för att ligga vid poolen eller varför inte unna sig en SPA behandling. Mitt i dagen får ni göra ett kort uppehåll för en välsmakande lunch för att sedan fortsätta vila och njuta innan det vid 15 tiden åter är dags för Afternoon Tea och därefter ännu en spännande safari tur. Middag under stjärnorna som ni kanske avslutar med ett glas Amarulla, mest för matsmältningens skull Övernattning i Luxury Suite Huts på ca 70 m2 på Kwena Lodge i Gondwana Game Reserve. En sista morgonsafari i det fantastiska landskapet som följs av en rejäl frukost med utsikt över dalen nedanför och en dusch innan det är dags att checka ut och fortsätta er resa i Sydafrika. Beroende på var ni har varit och vart ni är på väg så kan ni fylla på med någon av våra andra tillägg, säg till i tid bara så bokar vi in det åt er. I paketet ingår 2 nätter del i dubbelrum med 2 frukost, 2 middag (ej dryck), 2 lunch (ej dryck), afternoon tea och 4 safariturer i öppna jeepar med välutbildade guider. Från 5 995:- per person del i dubbelrum. Från 8 295:- per person i singelrum. Lägg till en natt i det underbara Gondwana och passa på att spela en runda på landets kanske mest spektakulära bana, Pinnacle Point, som ligger endast 30 min bort. Från 2 595:- extra per person del i dubbelrum med ytterligare 1 frukost, 1 middag samt greenfee inkl bil på Pinnacle Point. Från 2 795:- extra per person i singelrum med ytterligare 1 frukost, 1 middag samt greenfee inkl bil på Pinnacle Point.

5 GOLFOHOLIC PAKETET rekommenderar vi till er som vill uppleva en av världens bästa golf resorter, Fancourt. Vi har satt ihop ett 5 dagars paket med spel på alla tre banorna (rankade nr 1, 6 och 16), Oubaai GC som ritats av Ernie Els samt besök på spa. Det finns även 3 och 7 dagars paket. (Inga paket 19 dec jan 2016 pga Peak Season). Ankomst till Fancourt i George lagom till incheckningen som är från Checka in och bara njut av atmosfären och en härlig stund på Spa (bokas i förväg och ni har en voucher värd R495 per person). Tips: Inled vistelsen med middag på Henry Whites Restaurant. Övernattning på Fancourt. Golf på Outeniqua som av caddies anses vare den bana på resorten som har bäst greener. Tips: Middag i George eller på Oubaai Hotel (receptionen på Fancourt kan ordna transfer). Övernattning på Fancourt. Dagsutflykt till kusten (25 min) och golf på Oubaai som ritats av Ernie Els, en av hans favoriter. Efter rundan kan ni åka ner till stranden i Herolds Bay och ta ett dopp i Indiska Oceanen och njuta av beachen en stund. Tips: Efter en dagsutflykt kan det vara skönt att äta middag hemma på La Cantina Övernattning på Fancourt. Golf på Montagu som är rankad no 6 i landet av Golf Digest och som nyss genomgått en ansiktslyftning vilket inte gjort den sämre. Tips: Utnyttja andra Spa vouchern (R495) eller en middagsvoucher (R295) och avsluta med middag på Henry White eller La Cantina. Övernattning på Fancourt. Golf på The Links som är rankad no 1, alltså landets just nu bästa golfbana. Denna bana går inte att beskriva med ord utan måste upplevas. Och passa på att njuta. Tips: Middag på Henry White eller La Cantina med varsin voucher värd R295. Bokas på plats. Övernattning på Fancourt. Dag 6: Sovmorgon och frukost innan det är dags att ta farväl av denna pärla och bege er ut på fortsatta äventyr. Per person ingår 5 nätter del i dubbelrum på Fancourt inkl frukost, 18 hål på Outeniqua, 18 hål på Montagu, 18 hål på The Links och 18 hål på Oubaai GC. Samt 2 voucher till SPA värda R475 vardera och 1 middags voucher värd R275 per person. Från :- per person del i dubbelrum. Från :- per person i singelrum.

6 STELLENBOSCH PAKETET med vinprovningar på vackra gårdar, mat i världsklass, bra boende och härliga banor. Stellenbosch och Franschhoek är fantastiskt och här ingår guidad tur runt vindistrikten med svensktalande guide, centralt boende med promenadavstånd till restauranger och butiker samt golf på Pearl Valley, De Zalze och Stellenbosch. Ankomst till Stellenbosch och beroende på tid så finns det en del att uppleva redan första dagen. Tips: Besök botaniska trädgården, ta en rundvandring i staden för att bekanta er och njuta. Om det är lördag så besök gärna någon av matmarknaderna, Slow Food Market på Oude Libertas är populär. Middag på Wijnhuis. Övernattning centralt i Stellenbosch. Golf på De Zalze, en fantastiskt härlig bana med underbart läge på en vingård bland druvor och vackra villor. Tips: Besök Ernie Els vingård och Bilton Wines (choklad och vinprovning) efter rundan. Middag på The Big Easy. Heldagsutflykt med tema vin tillsammans med svensktalande guide och chaufför som tar er runt i vindistrikten och ser till att ni får prova viner, njuta av landskapet och lära er precis så mycket ni vill och behöver. Tips: Middag på Terroir som ligger på vingården Kleine Zalze och är rankad bland landets 10 bästa restauranger men det tror man inte när man ser priserna som trots toppkvalitet är långt under vad vi är vana vid i Sverige. Golf på Stellenbosch GC som är en klassisk parkbana med vackra trädridåer längs en del av hålen. Tips:. Spela tidigt och ta en egen rundtur till gårdar som Warwick där ni kan åka på vinsafari, Delair Graff som är lyx och mycket vackert, Van Ryn s där ni kan uppleva Brandy/Choklad/Kaffe provning och Tokara som har underbar utsikt och ofta konstutställning. Middag på Oppie Dorp, mysigt och fantastiskt bra mat. Golf på Pearl Valley, en mästerskapsbana ritad av Jack Nicklaus som alltid är i toppskick och har ett fantastiskt klubbhus med mycket bra shop. Har bl a varit värd för SA Open i flera år och är rankad nr 8 i landet. Tips: Besök Franschhoek för en skön promenad längs den härliga huvudgatan och hälsa på i Birgers vin och kläd butik, hälsa från guiden Roger. På vägen dit kan ni besöka Mandelas staty utanför grindarna till Drakenstein Prison som han frigavs från 11 feb 1990 efter mer än 27 år i fängelse på bl a Robben Island. Middag på libanesiska Manousche eller landets bästa indiska restaurang Bukhara. Dag 6: Sovmorgon och frukost innan det är dags att bege er ut på nya äventyr. 5 nätter del i dubbelrum med frukost centralt i Stellenbosch, 18 hål på De Zalze, Stellenbosch och Pearl Valley (här ingår bil och halfway house) samt heldagsutflykt bland vingårdar med svensktalande vinguide och chaufför. Från 7 295:- per person del i dubbelrum. Från 9 795:- per person i singelrum.

7 KAPSTADEN PAKETET med centralt boende på mysigt och personligt Guest House, mängder av fantastiska utflyktsmöjligheter, härliga golfbanor och helt underbara restauranger. Av många ansett som en av världens vackraste städer och här finns det mycket att njuta av. Ankomst Kapstaden och beroende på när ni kommer så finns det aktiviteter att uppleva direkt. Tips: Ta en tur på HopOn HopOff bussarna som tar er runt staden. Då lär ni er en hel del historia men framförallt mycket om stadens geografi. Bussen stannar även till vid Taffelberget så passa på att hoppa av och ta linbanan upp på ett av världens nya 7 underverk. Besök Waterfront sent på eftermiddagen för lite shopping och njut av en god middag på Beltazar, Sevruga, Baia eller någon av de många bra restauranger som området bjuder på. Övernattning centralt i Kapstaden. Golf på Clovelly GC som är en härlig utmaning där det gäller att spela smart. Läget i en dal nära havet ger vackra vyer och om det skulle blåsa lite blir det en riktigt kul bana att spela. Tips:.Boka gärna tidig start och följ upp med en lunch på The Galley Restaurant på stranden i Fishhoek och här är det naturligtvis fisk och skaldjur som gäller. Middag på La Colombe som varit rankad no 12 i världen. Deras berömda avsmakningsmeny är makalöst prisvärd, man tror nästan inte att det är sant. Heldagsutflykt till Godahoppsudden på egen hand och ta tid på er och njut av både färden dit och tillbaka. Tips: Ta er dit längs västra sidan via Chapmans Peak Drive som är en av världens vackraste kuststräckor. Ät lunch på Black Marlin vars specialitet är ett underbart fiskspett. Titta in till Pingvinerna vid Boulders i Simonstown och stanna till i Kalk Bay och botanisera lite bland mysiga antikvitets butiker och annat kul på vägen hem. Middag på La Mouette i Sea Point som erbjuder en mycket bra avsmakningsmeny till fantastiskt bra pris. Golf på Royal Cape GC som är Sydafrikas äldsta klubb. Banan är inte äldst men har varit med ett tag men byggdes om för några år sedan och är en mycket trevlig och populär parkbana som ligger strax intill Access Park som påminner om Stockholm Outlet eller Freeport utanför Göteborg. Tips:. Middag i Camps Bay på Blues (kött och fisk), Paranga (kött) eller Codfather (bäst fisk och skaldjur i Kapstaden). Men se till att vara där i tid för favoritsysselsättningen i Camps Bay, Sundowners. Att smutta på en läskande cocktail medan man njuter av solnedgången i havet innan middagen. Dag för upplevelser, kultur och stadsliv i Kapstaden som av många anses vara en av världens vackraste städer. Tips:. Kåkstadstur med lokal guide (en mycket viktig, intressant, lärorik och faktiskt upplyftande upplevelse som vi verkligen rekommenderar och gärna bokar åt er), Kirstenbosch Botaniska Trädgård, Robben Island, lunch i Big Bay, Woodstock, diamant museum i Waterfront (säg till oss innan så bokar vi in er), djuphavsfiske, Aquarium, museum, stadspromenad, shopping på södra hemisfärens största centra Canal Walk mm mm. Det finns verkligen massor att uppleva denna dag. Middag på Test Kitchen som idag är Sydafrikas bästa restaurang och måste bokas månader i förväg eller Pot Luck Club som har samma ägare och även den är med på Top 10 listan. Dag 6: Golf på Arabella som är rankad no 9 i landet. En mycket uppskattad och omtyckt bana och anläggning. Hål 8 är banans signaturhål men 16 är också härligt och 7 och 18. Ja ni förstår. Tar ca 1 tim att köra men det är det värt. Tips:. Kör via Gordons Bay och längs kustens Scenic Route på vägen dit. Tar visserligen ca 20 min längre men oj vilken vacker väg det är. Middag på Café Paradiso eller Savoy Cabbage. Dag 7: Sovmorgon och frukost. Checka ut (senast 10:00) och bege er ut på nya äventyr.

8 Per person ingår 6 nätter del i dubbelrum inkl frukost centralt i Kapstaden. 18 hål på Clovelly GC, 18 hål på Royal Cape GC och 18 hål på Arabella GC. Från 7 295:- per person del i dubbelrum. Från 8 995:- per person i singelrum. Tiden i Kapstaden kan göras både kortare och längre, allt hänger på vad ni vill uppleva. Man kan t ex utelämna golfen och helt fokusera på upplevelser. Det finns mängder av härliga upplevelser i form av kultur, design, konst, och restauranger i absolut världsklass med priser långt under det vi är vana vid. Eller skippa upplevelserna och fokusera på fantastiska golfbanor och god mat och upplev flera av banorna på Golf Digest Top 10 lista och flera av restaurangerna på Eat Outs Top 10 listor i kombination med allt det vackra och de trevliga människorna. Ni behöver bara drömma, önska och be oss om tips så kommer vi att sätta ihop ett program med upplevelser som ni kommer att älska.

9 KNYSNA PAKETET några dagars härlig avkoppling och upplevelser i Gardens Routes populäraste ort. Båtfärder, god mat, ostron, vin, bad, golf, apor, fåglar, elefanter, stora katter, trevliga människor, spännande utflykter och avkoppling. Här är det gott att vara. Ankomst till Knysna och en eftermiddag med avkoppling eller promenad för att bekanta er med omgivningarna och kanske lite shopping. Avsluta med en god middag på någon av de härliga restaurangerna i Knysna Quays Waterfront som ligger ca 3 min promenad från boendet. Tips: JJ s, 34 South och Dry Dock är våra favoriter när det gäller restauranger i Knysna Quays Waterfront. Övernattning centralt i Knysna inkl frukost i 4 nätter. Golf på Simola, en Jack Nicklaus Signature Course belägen på klipporna ovanför Knysna. Härliga vyer, fantastiska golfhål och ett vackert klubbhus gör detta till en upplevelse utöver det vanliga. Tips:. Passa på att besöka ölbryggeriet och prova lite ölsorter och avsluta dagen med en båttur på lagunen med sundowners innan middag på 34 South eller JJ s i Knysna Quays Waterfront. Dagsutflykt till The Crags där ni kan uppleva många olika djur riktigt nära. Sväng in till Plettenberg Bay på vägen hem, lägg er på stranden och ta ett dopp i Indiska Oceanen eller en båttur och leta delfiner eller valar (valar endast okt, nov och ev dec). Tips:. Besök Monkeyland och Bird of Eden eller Elephant Sanctuary eller Tenikwa och ät lunch på Peppermill Café som serverar en fantastisk Fish & Chips, underbar Burger och matiga smörgåsar. Allt finns i The Crags. Middag på Sirocco på Thesen Island som definitivt är en av Knysnas bästa restauranger. Golf på Knysna GC som är en klassisk parkbana med vackra vattenhinder, bra layout och klubbhus med härlig klubbkänsla eller på Pezula GC som är en underbar utmaning för den vane golfaren med makalös utsikt över havet från klipporna högt ovan havet som den ligger på. Tips:.Knysna är kanske mest känt för sina ostron så det kan ni unna er tillsammans med lokal Champagne som här heter Metod Cap Classic och är mycket prisvärt. Middag på Chatters som ligger tvärs över gatan från boendet. Dags att lämna Knysna men börja gärna med en utflykt till Featherbed Nature Reserve på förmiddagen (bör bokas i förväg). En underbar naturupplevelse med båtfärd över lagunen och en härlig promenad i naturreservatet som avslutas med en god lunch i det fria. Efter lunch kör båten er tillbaka till fastlandet och kan i lugn och ro fortsätta er resa med nya äventyr. Har ni varit på safari i Gondwana eller är det kanske dags att avsluta med safari och golf i Sun City? Per person ingår 4 nätter del i dubbelrum inkl frukost enligt program. 18 hål på Simola GC inkl bil och halfway house samt 18 hål på Knysna GC el Pezula. Från 5 995:- per person del i dubbelrum. Från 6 995:- per person i singelrum.,

10 GARDEN ROUTE PAKETET med boende på Pinnacle Point, i Knysna och Storms River. Golf på Pinnacle Point, Simola och Knysna GC el Pezula. Naturupplevelser med promenad i Featherbed Nature Reserve samt djur på nära håll både till havs och på land. Ankomst till Pinnacle Point under dagen och efter incheckning finns det tid att relaxa, ligga vid poolen eller avnjuta en spabehandling. Tips: Middag i klubbhuset och har ni tur är det grillkväll vilket i Sydafrika heter Braai. Övernattning i lägenhet på Pinnacle Point inklusive frukost i klubbhuset med utsikt över havet nedanför. Golf på Pinnacle Point som är en av världens mest spektakulära banor och en sann utmaning och helt fantastisk upplevelse. Passa på att njuta av utsikten och håll bollen i spel på fairway. Tips:. Middag på Café Gannet i Mossel Bay, resorten kan ordna transport ToR. Kör till Knysna och åk på båtfärd till Featherbed Nature Reserve. En underbar naturupplevelse med båtfärd över lagunen och en härlig promenad i naturreservatet som avslutas med en god lunch i det fria. Tips:. Besök Mitchells Brewery för en ölprovning. Knysnas ostron är mycket kända och de avnjuts bäst med den lokala Champagnen, Metod Cap Classic. Middag på familjeägda Chatters som tvärs över gatan från boendet. Övernattning centralt i Knysna i 2 nätter. Golf på Simola, en Jack Nicklaus Signature Course belägen på klipporna ovanför Knysna. Härliga vyer, fantastiska golfhål och ett vackert klubbhus gör detta till en upplevelse utöver det vanliga. Tips:. Båttur på lagunen med sundowners innan middag på 34 South eller JJ s i Knysna Quays Waterfront. Lämna Knysna och kör förbi Plettenberg Bay till The Crags där ni kan uppleva många olika djur och en underbar lunch samt lite shopping innan ni avslutar dagen med en stund på stranden eller en båttur med möjlighet att se valar (okt, nov och kanske dec), delfiner och sälar i det vackra Plettenberg Bay. Tips:. Besök Monkeyland/Birds of Eden, Elephant Sanctuary, Tenikwa och luncha på Peppermill Café vid The Mill. Övernattning Tsitsikamma Village Inn i Storms River 2 nätter. Dag 6: Besök Big Tree, Tsitsikamma Nature Reserve, Paul Sauer Bridge, hoppa bungy, hästridning, River Rafting mm. Eller spela en runda på den mycket trevliga Goose Valley GC. Tips:. Gå till Tsitsikamma Micro Brewery som ligger 2 min från boendet och njut av deras underbara öler. Dag 7: Dags att checka ut och fortsätta äventyren i Sydafrika. Sun City med casino, safari och golf i världsklass? Per person ingår 6 nätter del i dubbelrum/lägenhet enligt program. 18 hål på Pinnacle Point GC inkl bil och 18 hål på Simola GC inkl bil och halfway house samt utflykt till Featherbed Nature Reserve med lunch. Från 7 495:- per person del i dubbelrum. Från :- per person i singelrum.

11 HERMANUS PAKETET (valar endast okt, nov och ev dec). Boende i valparadiset Hermanus med spel på Hermanus GC och Arabella som är rankad no 9. Valsafari där man fokuserar på den gigantiska syd kaparen och ibland även ser delfiner, en utflykt utöver det vanliga. Gansbaai där ni kan dyka med vithaj vilket man inte får missa om man är där. Vingårdar, abalon odling (pärlostron/pärlemon), god mat och lite till. Ankomst till Hermanus och varför inte åka på Valsafari direkt. En båtutfärd där man ibland även ser delfiner men fokus ligger på den jättelika Southern Right Whale, sydkaparen. (Kan bokas genom Gonana). Tips: Kör gärna via Scenic Route om ni kommer från Kapstaden eller Stellenbosch. Det tar visserligen 20 minuter längre men oj så vacker väg det är. Stanna till i Bettys Bay och hälsa på pingvinerna vid Stony Point. Middag på La Petola med utsikt över bukten. Övernattning i lägenhet på Whale Coast Hotel i 4 nätter utan frukost men gott om härliga frukostställen nära. Golf på Hermanus som ligger 3 min från boendet och har 27 hål. En vacker och mycket bra parkbana som efter ombyggnaden för några år sedan är mycket populär. Tips: Ta en promenad genom byn, titta efter valarna vid havet och njut av middag på Burgundy Restaurant. Heldag bland vingårdar i Hermanus området och/eller Shark Cage Diving i Gaansbaai och mera valar. Tips: Kör längs Hemel and Aarde (himmel och jord) Wine Route och stanna till vid gårdar som t ex Bouchard Finlayson, La Vierge och Creation samt boka lunch på Moggs Country Cooking House och ät Leg of Lamb som är så mört att man knappt behöver tugga. Serverat i en oförglömlig miljö som gör det hela till en underbar upplevelse. Vill man hellre passa på att åka på en av livets kanske häftigaste utflykter åker man på Shark Cage Diving i Gaansbaai (kan bokas via Gonana). Ut på havet i båt och leta efter vithaj som man sedan kan få se på väldigt nära håll ifrån en bur som sänks ned i vattnet. Middag på Tapas Food and Wine Bar. Golf på Arabella GC som är rankad no 9 och en helt fantastisk upplevelse så gå ut och bara njut. Spa avdelningen på Arabella är mycket populär, många åker hela vägen från Kapstaden för att njuta av deras behandlingar så varför inte passa på när ni ändå är där. Tips:. Middag på The Barefoot Cook som är ett annorlunda ställe med mycket personlig och härlig service och helt underbar mat. Måste bokas! Sovmorgon och frukost i lugn och ro. Utcheckning senast 10 och en avkopplande promenad längs havet och ett sista farväl till valarna innan ni fortsätter er resa med nya äventyr. Garden Route nästa? Per person ingår 4 nätter del i dubbelrum i lägenhet exkl frukost enligt program. 18 hål på Hermanus GC och 18 hål på Arabella GC. Från 6 495:- per person del i dubbelrum. Från 9 695:- per person i singelrum.

12 WEST COAST PAKETET. Boende nära stranden och bra restauranger man kan gå till. Härliga utflyktsmål att uppleva. Golf på landets kanske bästa 9 hålare med dubbla tees så det känns som en 18 hålare och på Gary Player ritade Langebaan GC. Fisk och skaldjur i absolut världsklass serverat i en underbart avkopplande miljö för här har ingen bråttom, här njuter man av livet i lugn och ro. Ankomst till Paternoster och efter incheckning kan ni ta en promenad på stranden och se omkring i denna lilla mysiga fiskeby, prata med fiskarna och lokalbefolkningen för tips på vad ni bör uppleva när ni är här. Tips: Kör gärna via Philadelphia och stanna till för en stund i denna lilla mysiga by för att få en lite känsla för hur man har det ute på landet. Första kvällen föreslår vi middag på Voorstrandt Restaurant. Övernattning på mysigt Guest House med frukost i 4 nätter nära stranden i Paternoster. Golf på Shelley Point som är en av landets absolut bästa 9 håls banor som tack vare olika tees känns som en 18 hålsbana. Läget är mycket vackert och banan är en härlig utmaning om det blåser. Tips: Passa på att se er omkring lite i området och St Helena Bay som ligger nästgårds. Ät lunch på någon av restaurangerna ni passerar och här är det naturligtvis fisk och skaldjur som gäller. Ta en dag och kör till Clanwilliam där rooibos teet tillverkas från en buske som bara växer här och lär er allt om hur det växer, skördas och hur nyttigt det är. Kör dit via Citrusdal som är vackert och ta det lugnt och bara njut. Tips: Innan ni ger er av så fråga gärna lokalbefolkningen så får ni tips på härliga ställen att besöka. Försök få bord på Reuben s som ligger i Abalone House. En av landets mest berömda kockar och de serverar verkligen fantastisk mat till en bråkdel av priserna vi har i Sverige. Annars är även Gaaitjie en uppvisning i havets goda. Golf på Langebaan GC som ritats av landets store ikon Gary Player som står bakom de flesta av landets bästa banor. En vacker parkbana i Langebaan men se upp för vattnet på hål 9, det ligger närmare än vad man tror. Tips:. Efter rundan rekommenderar vi ett besök på West Coast Fossil Park, intressant upplevelse med tillbaka blickar om var vi kommer ifrån. Den optimala mat och miljö upplevelsen får ni på The Strandloeper som serverar grillat från havet direkt på klipporna. Underbar mat och en udda upplevelse som man minns länge, länge. Unna er lite sovmorgon och frukost i lugn och ro innan ni checkar ut. Och glöm inte att njuta av en sista promenad på stranden innan ni lämnar. Garden Route eller safari nästa? Tips:. Ta tid på er på vägen till Kapstaden eller Stellenbosch och kör via Riebeeck Kasteel där ni bl a hittar världens härligaste vinbutik mitt i byn. Här kan ni verkligen få hjälp att fynda goda goda goda viner av härlig personal. Per person ingår 4 nätter del i dubbelrum inkl frukost enligt program. 18 hål på Shelley Point GC och 18 hål på Langebaan GC. Från 5 995:- per person del i dubbelrum. Från 6 495:- per person i singelrum.

13 SUN CITY & SAFARI PAKETET. Spännande och intressant safari i malariafria Madikwe som många anser vara bästa parken i landet. Sun City, denna vackra fantasistad mitt i ingenstans med två helt unika fantastiska banor, flotta hotell, vattenäventyr, casino, pool med vågor och sandstrand, underbara restauranger och mängder av aktiviteter. Från flygplatsen i Johannesburg kör till Madikwe och er Lodge (knappt 4 tim) för incheckning och avkoppling. Tips: Se till att äta lunch längs vägen och är ni där senast 15:00 så hinner ni med high tea och en eftermiddags safari och det vill ni väl? Här ingår allt utom dryck till maten så hungriga behöver ni inte vara oroliga för att bli. Övernattning inkl allt utom dryck till måltider på Lodge i Madikwe Game Reserve i 2 nätter. En dag fylld med djur och naturupplevelser som börjar med en safaritur tidigt på morgonen. Sen väntar frukost när ni kommer tillbaka, vila vid poolen, lunch, mera vila, fika, eftermiddagssafari och som avslutning middag under stjärnorna. Kan inte vara mycket mer spännande och ändå avkopplande än så här på semestern. Tips: Bara njut av livet denna dag och var uppmärksam för djuren dyker ibland upp när man minst anar det. Tidig safaritur och efter frukost är det dags att fortsätta mot nya äventyr i Sun City (ca 3 tim) som är en fantasistad uppbyggd mitt i ödemarken och efter att ha checkat in kan ni spela en runda (ingår) om ni hinner eller spendera eftermiddagen på Valley of Waves, en vacker sandstrand vid en pool som har vågor Tips: Här finns flera riktigt bra restauranger att välja bland så be receptionen om tips och att boka bord när ni har bestämt er, det kan vara mycket folk. Övernattning med frukost på hotell i Sun City i 3 nätter. Golf på The Lost City course, banan där djuren strövar fritt och att få syn på en giraff betyder tur. Tips:. Resten av dagen kan ägnas åt att upptäcka Sun City och kanske prova någon av alla de aktiviteter som stället erbjuder t ex The Maze eller någon av vattensporterna på Waterworld Lake. Middag hittar ni på någon av restaurangerna i området och sen finns det ju ett kasino. Dags att sätta banrekord på banan som ni kanske känner till från TV, rankad no 3, och som fått namnet från en av landets verkliga ikoner tillika arkitekten bakom denna unika skapelse, Gary Player. Här spelas varje år Nedbank Challenge som gästats av alla de stora och 2008 vann vår egen Henrik Stenson. Världsklass! Tips:. På kvällen föreslår vi avslutningsmiddag på Plume eller The Grill Room. Dag 6: Unna er lite sovmorgon och en god frukost innan ni checkar ut och i sakta mak beger er mot Johannesburg. Tips:. Passa på att njuta av en del av alla de sevärdheter som Johannesburg erbjuder på väg till flygplatsen i mån av tid. Cradle of Humankind, Freedom Park, Soweto, Apartheid muséet mm. Vi tipsar och bokar gärna åt er. Per person ingår 5 nätter del i dubbelrum enligt program. 4 safariturer och alla måltider utom dryck på Lodge i Madikwe enligt program. 3 rundor på Gary Player G&CC (ej bil) eller Lost City GC (här ingår bil) samt halfway house och en öl per runda enligt program. Från :- per person del i dubbelrum. Från :- per person i singelrum.

14 KRUGER & LEOPARD CREEK PAKETET. En unik kombination av något av det bästa Sydafrika har att erbjuda. Det oemotståndligt vackra Panorama Route, Safari i Kruger parken och golf på Leopard Creek. Vi snackar världsklass! Flyg från Kapstaden eller Johannesburg, beroende på var ni kommer ifrån, och landa i Nelspruit, hämta ut er hyrbil och kör till Hazyview där ni checkar in och vilar eller tar ett dopp. Tips: Middag kan ni äta på lodgen som har ett mycket bra kök. Övernattning på Perry s Bridge Hollow utanför Hazyview i 2 nätter inkl frukost. Ta en tur längs Panorama Route och stanna till och njut av fantastiska vyer vid Three Rondavels, Bourke s Luck Potholes och God s Window eller Wonder View. Ät lunch på Harrie s Pancakes i Graskop och avsluta med en promenad i den gamla guldgrävar staden Pilgrims Rest där ni bl a hittar en svensk begraven på kyrkogården. Tips: Vårt tips är att ni väljer Wonder View istället för God s Window för det ligger högre, är lättare att komma till och det är alltid mycket mindre folk där. Passa på att doppa fötterna i floden Treuer (sorg), det är härligt. Kör till nästa vackra och lyxiga boende, Buhala Lodge, beläget på södra banken av Crocodile River som utgör gränsen till Kruger parken. Här är det safari, mat och avkoppling som gäller och naturligtvis en runda på landets just nu näst bästa bana, Leopard Creek. Men första eftermiddagen blir det en safari tur i Kruger park. Tips: Ta med kameran på första turen men glöm inte att titta på djuren också. Övernattning på Buhala Lodge i 3 nätter inkl frukost och middag. Golf på Leopard Creek som en del säkert känner igen från TV. Just nu rankad nr 2 i landet och en av de mest fascinerande banorna i världen. Passa på att njuta av omgivningarna som bjuder på en del överraskningar. Tips:. Fokusera inte bara på spelet. Upplev och njut av hela upplevelsen med djur i både buskar och vattenhål, ett fantastiskt klubbhus och en bana i världsklass. Det finns inte så många anläggningar som denna i världen. En heldag med djur och natur i den världsberömda Kruger Park och stora möjligheter att få se The Big Five som är Elefant, Lejon, Buffel, Leopard och Noshörning. Börja med tidig morgonsafari och frukost i parken. Vid lunchtid är ni tillbaka på Lodgen för att vila en stund och få möjlighet att äta lunch och sedan är det dags för mer safari framåt eftermiddagen. Det hela avslutas med en härlig middag under stjärnorna. Tips:. Tag med en extra tröja/vindjacka på turerna, kan vara lite svalare på tidig morgon och sen eftermiddag. Dag 6: Efter lite sovmorgon och en stärkande frukost är det dags att packa väskorna och bege er till flygplatsen i Nelspruit och nya äventyr. Har ni varit i Kapstaden och Stellenbosch? Eller Garden Route? Per person ingår 5 nätter del i dubbelrum enligt program. 4 safariturer, frukost och middag utom dryck på Buhala Lodge enligt program. 1 runda golf på Leopard Creek GC (ZAR3 500). Från :- per person del i dubbelrum. Från :- per person i singelrum.

PROPEL AFRICA D e s t i n a t i o n M a n a g e m e n t

PROPEL AFRICA D e s t i n a t i o n M a n a g e m e n t Golfresa till Norra Sydafrika 20-30 januari 2013 Måndag 21 Januari 2013 - Ankomst till Johannesburg kl 08.35 på morgonen med flyg SA 261. Er lokalguide möter upp på flygplatsen och visar vägen till bussen.

Läs mer

Sydafrika stadspuls, safari och historia

Sydafrika stadspuls, safari och historia Sydafrika stadspuls, safari och historia 12 dagar i Sydafrika med svensktalande reseledare Reskod: ZA-2 Antal resdagar: 14 (varav 12 i Sydafrika) Pris Pris per person: 26 500 kr Vad ingår i priset? Flyg

Läs mer

Sydafrika. Gourmet & turist paket med All Inclusive 7 eller 14 dagar

Sydafrika. Gourmet & turist paket med All Inclusive 7 eller 14 dagar Sydafrika Gourmet & turist paket med All Inclusive 7 eller 14 dagar Skräddarsytt paket med boende på Ridgemor Villa I svensk regi, måltider på olika restauranger och de flesta sevärdheter kring Kapstaden

Läs mer

Rundresa Sydafrika Kapstaden, Vindistrikten & Safari i Krugerparken 22 september 5 Oktober 2013

Rundresa Sydafrika Kapstaden, Vindistrikten & Safari i Krugerparken 22 september 5 Oktober 2013 Rundresa Sydafrika Kapstaden, Vindistrikten & Safari i Krugerparken 22 september 5 Oktober 2013 För IPA medlemmar & bekanta! Följ med till Sydafrika på denna upplevelseresa kombinerat med djur, natur,

Läs mer

Denna resa till Sydafrika är framtagen för att passa er som vill uppleva det klassiska Sydafrika med storstad, vinområden och underbar safari.

Denna resa till Sydafrika är framtagen för att passa er som vill uppleva det klassiska Sydafrika med storstad, vinområden och underbar safari. Klassiska Klassiska Denna resa till är framtagen för att passa er som vill uppleva det klassiska med storstad, vinområden och underbar safari. Ni börjar med fyra nätter i underbara Kapstaden. Här är det

Läs mer

Sydafrika. Golf & Gourmet & Turist paket med All Inclusive 7 eller 14 dagar

Sydafrika. Golf & Gourmet & Turist paket med All Inclusive 7 eller 14 dagar Sydafrika Golf & Gourmet & Turist paket med All Inclusive 7 eller 14 dagar Skräddarsytt paket med boende på Ridgemor Villa I svensk regi, måltider på olika restauranger och de flesta sevärdheter kring

Läs mer

Vattenfall, safari & waterfront

Vattenfall, safari & waterfront Vattenfall, safari & waterfront Upplev tre fantastiska sevärdheter i tre olika länder på denna resa till det södra Afrika. Se de mäktiga Victoriafallen i Zimbabwe, upplev safari i Chobe National Park i

Läs mer

Denna magnifika och natursköna kuststräcka är ett absolut måste för alla naturälskare och semesterfirare.

Denna magnifika och natursköna kuststräcka är ett absolut måste för alla naturälskare och semesterfirare. Garden Route med bil Denna magnifika och natursköna kuststräcka är ett absolut måste för alla naturälskare och semesterfirare. Turen börjar i Kapstaden och slutar i antingen Knysna eller om ni kör tillbaka

Läs mer

Kapstaden med flyg. Kapstaden med flyg. Resan i korthet. Sydafrika. Välkommen till Kapstaden, en av världens vackraste städer.

Kapstaden med flyg. Kapstaden med flyg. Resan i korthet. Sydafrika. Välkommen till Kapstaden, en av världens vackraste städer. Kapstaden med flyg Välkommen till Kapstaden, en av världens vackraste städer. Vid ankomst möts ni på flygplatsen och blir körda till Ert hotell. På eftermiddagen blir Ni upphämtade för en stadsrundtur.

Läs mer

St. Lucia The Elephant Coast

St. Lucia The Elephant Coast St. Lucia The Elephant Coast Stranden vid St. Lucia The Elephant Coast på Sydafrikas östkust, sträcker sig från staden St. Lucia i söder till Kosi Bay i norr. En kuststräcka på mer än 200 km, som har varit

Läs mer

Sun City Golf & Madikwe Safari

Sun City Golf & Madikwe Safari Sun City Golf & Madikwe Safari Nio dagars resa till där ni kombinerar fantastiska golfbanor och safari. Ni börjar med tre nätter på Sun City där fokus ligger på golfdelen. På fjärde dagen är det dags att

Läs mer

Panorama Route & Safari i Kruger

Panorama Route & Safari i Kruger Panorama Route & Safari i Kruger Detta fem dagars bilpaket som utgår från Johannesburg inkluderar en av världens vackraste områden utmed Panorama Route samt Safariupplevelser i Kruger. Detta paket kombinerar

Läs mer

Panorama Route & Safari i Kruger

Panorama Route & Safari i Kruger Panorama Route & Safari i Kruger Detta fem dagars bilpaket som utgår från Johannesburg inkluderar en av världens vackraste områden utmed Panorama Route samt Safariupplevelser i Kruger. Detta paket kombinerar

Läs mer

Storstad, vin & valar

Storstad, vin & valar Storstad, vin & valar På denna resa upplevs fantastiska Kapstaden, vinprovning i Stellenbosch och Franschhoek och avslutninsvis valsafari. Ni kan dessutom få lov att dyka med vithajar... om ni vågar. Denna

Läs mer

Sydafrika RESEFAKTA BESKRIVNING

Sydafrika RESEFAKTA BESKRIVNING Sydafrika BESKRIVNING Sydafrika, 12 dagar En enastående natur med stor mångfald möter oss på denna resa. Här åker vi på safari och hoppas på att få se the Big Five. Vi njuter av kombinationen av mäktiga

Läs mer

Följ med på en fantastisk och oförglömlig 12- dagars resa till Uganda i februari 2014.

Följ med på en fantastisk och oförglömlig 12- dagars resa till Uganda i februari 2014. Följ med på en fantastisk och oförglömlig 12- dagars resa till Uganda i februari 2014. Reseprogram: Dag 1-2 Avresa från Kastrup med mellanlandning i Doha. Ankomst till Entebbe. Vi spenderar dagen och natten

Läs mer

Garden Route & Safari 14 dagar

Garden Route & Safari 14 dagar Garden Route & Safari 14 dagar Upplev fantastiskt vackra Garden Route mellan Kapstaden och Port Elizabeth. Avsluta med 3 dagar safari. Garden Route längs med s sydkust bjuder på ett fantastiskt landskap

Läs mer

M Å N D A G 16 JANUARI 17

M Å N D A G 16 JANUARI 17 M Å N D A G 16 JANUARI 17 ANKOMST till George flygplats under eftermiddagen. Vår guide Gavin Reid möter upp på flygplatsen, välkomnar gästerna och visar vägen till transferbussen. (Vi tar hand om allt

Läs mer

Följ med MyPlanet på en fantastiskt spännande resa till Sydafrika både i kulturen och naturens spår till under 16 härliga dagar.

Följ med MyPlanet på en fantastiskt spännande resa till Sydafrika både i kulturen och naturens spår till under 16 härliga dagar. Sydafrika med guide Följ med MyPlanet på en fantastiskt spännande resa till Sydafrika både i kulturen och naturens spår till under 16 härliga dagar. Sydafrika är ett land med spektakulära kontraster beläget

Läs mer

Rundresa Tanzania. Dag 1 Avfärd Vi stiger ombord på planet som tar oss till Kilimanjaro Airport utanför Arusha i Tanzania.

Rundresa Tanzania. Dag 1 Avfärd Vi stiger ombord på planet som tar oss till Kilimanjaro Airport utanför Arusha i Tanzania. Rundresa Tanzania Njut av safari i några av världens bästa nationalparker, bl.a. Ngorongorokratern, Serengeti, (där du har mycket god chans att få se The Big Five ) och elefantparken Tarangire. Fortsätt

Läs mer

Denna magnifika och natursköna kuststräcka är ett absolut måste för alla naturälskare och semesterfirare.

Denna magnifika och natursköna kuststräcka är ett absolut måste för alla naturälskare och semesterfirare. Garden Route med bil Denna magnifika och natursköna kuststräcka är ett absolut måste för alla naturälskare och semesterfirare. Turen börjar i Kapstaden och slutar i antingen Knysna eller om ni kör tillbaka

Läs mer

Sydafrikas godbitar. Landet som har allt att erbjuda. Buss från Örebro! Du får bl.a. uppleva: Reseledare med på hela resan!

Sydafrikas godbitar. Landet som har allt att erbjuda. Buss från Örebro! Du får bl.a. uppleva: Reseledare med på hela resan! Buss från Örebro! Reseledare med på hela resan! Sydafrikas godbitar Landet som har allt att erbjuda Du får bl.a. uppleva: Kapstaden med Godahoppsudden Vindistrikt med vinprovning Garden route Johannesburg

Läs mer

PROPEL AFRICA D e s t i n a t i o n M a n a g e m e n t

PROPEL AFRICA D e s t i n a t i o n M a n a g e m e n t Golfresa med safari Norra Sydafrika, 2014 Onsdag 8 Januari 2014 - Ankomst till Johannesburg kl 08.30 på morgonen med flyg SA 261. Er lokalguide möter upp på flygplatsen och visar vägen till bussen. - Busstransfer

Läs mer

DP NOVA KURSRESA TILL SYDAFRIKA 27 DECEMBER 2009-08 JANUARI 2010

DP NOVA KURSRESA TILL SYDAFRIKA 27 DECEMBER 2009-08 JANUARI 2010 Preliminärt program DP NOVA KURSRESA TILL SYDAFRIKA 27 DECEMBER 2009-08 JANUARI 2010 Dag 1 28 december - måndag 06:15 Ankomst med British Airways till Kapstaden. Ni möts på flygplatsen av er guide för

Läs mer

PROPEL AFRICA D e s t i n a t i o n M a n a g e m e n t

PROPEL AFRICA D e s t i n a t i o n M a n a g e m e n t Golfresa till Norra Sydafrika, 29 januari 9 februari 2015 Torsdag 29 januari 2015 - Avresa från Stockholm/Arlanda med SK 637 kl. 15:10 med ankomst till Frankfurt kl 17:25. - Avresa från Frankfurt med SA

Läs mer

Sydafrika. Avresa: 7 mars 2015 15 dagar

Sydafrika. Avresa: 7 mars 2015 15 dagar Sydafrika East London och Kapstaden Avresa: 7 mars 2015 15 dagar Vi erbjuder här en unik resa till Sydafrika med Laila Nordfors som reseledare. Laila har på uppdrag av Gävle Kommun haft ett tätt samarbete

Läs mer

RESA TANZANIA & ZANZIBAR

RESA TANZANIA & ZANZIBAR RESA TANZANIA & ZANZIBAR SAFARI PÅ RIKTIGT I TANZANIA Tanzania är ett land som lockar allt fler äventyrslystna turister. För många är det en livslång dröm att få se och uppleva den afrikanska naturen och

Läs mer

Gauteng, Mpumalanga and Swaziland

Gauteng, Mpumalanga and Swaziland Följ med på en oförglömlig resa till färgstarka Sydafrika 9 feb 24 feb 2012 Ta chansen och upplev en fantastisk resa till landet som har allt att erbjuda! Se det bästa av Sydafrika, med svensktalande reseledare

Läs mer

Sydafrika. East London och Kapstaden. Avresa: 7/3 2012 15 dagar

Sydafrika. East London och Kapstaden. Avresa: 7/3 2012 15 dagar Sydafrika East London och Kapstaden Avresa: 7/3 2012 15 dagar Dag 1 (Sandviken) - Gävle - Johannesburg Vår resa börjar kl 11.30 med att hämta resenärer i Sandviken. Vi åker vidare via Gävle till Arlanda

Läs mer

SYDAFRIKA REQUEST MED MASHATU I BOTSWANA. 1-13 september & 6-18 oktober 2015

SYDAFRIKA REQUEST MED MASHATU I BOTSWANA. 1-13 september & 6-18 oktober 2015 SYDAFRIKA REQUEST MED MASHATU I BOTSWANA 1-13 september & 6-18 oktober 2015 5-STJÄRNIG SAFARI, VINPROVNING, VALAR OCH PINGVINER Följ med på ett spännande och smakrikt äventyr i Botswana och Sydafrika!

Läs mer

Vattenfall, safari & waterfront

Vattenfall, safari & waterfront Vattenfall, safari & waterfront Upplev tre fantastiska sevärdheter i tre olika länder på denna resa till det södra Afrika. Se de mäktiga Victoriafallen i Zimbabwe, upplev safari i Chobe National Park i

Läs mer

Kapstaden med flyg. Kapstaden med flyg. Resan i korthet. Sydafrika. Välkommen till Kapstaden, en av världens vackraste städer.

Kapstaden med flyg. Kapstaden med flyg. Resan i korthet. Sydafrika. Välkommen till Kapstaden, en av världens vackraste städer. Kapstaden med flyg Välkommen till Kapstaden, en av världens vackraste städer. Vid ankomst möts ni på flygplatsen och blir körda till Ert hotell. På eftermiddagen blir Ni upphämtade för en stadsrundtur.

Läs mer

SW AFRICA NETTOPRISLISTA 2010-2011

SW AFRICA NETTOPRISLISTA 2010-2011 SW AFRICA NETTOPRISLISTA 2010-2011 WORLD IN ONE COUNTRY 14-dagars rundresa Priser: Högsäsong, 01 november 2010-30 april 2011 per person i dubbelrum R 19120 per enkelrum R 23125 Lågsäsong, 01 maj 2011-31

Läs mer

Sol & Bad Fort Myers. Sol & Bad Fort Myers. Resan i korthet USA

Sol & Bad Fort Myers. Sol & Bad Fort Myers. Resan i korthet USA Sol & Bad Fort Myers Sol & badsemester vid en av 's bästa stränder. Fort Myers på Floridas västkust är perfekt för en sol och badsemester. Klimatet är varmt och skönt året om, stranden är bland de bästa

Läs mer

Dina Vingårdars Resa till Sydafrika, 10 okt-24 okt, 2015 (15 d)

Dina Vingårdars Resa till Sydafrika, 10 okt-24 okt, 2015 (15 d) Dina Vingårdars Resa till Sydafrika, 10 okt-24 okt, 2015 (15 d) Nu är det åter dags för oss på Dina Vingårdar att ge oss ut på en upplevelserik resa till Sydafrika. Med oss har vi som vanligt vår ovärderliga

Läs mer

17 Dagars rundresa. Priser SEK Per person i delad dubbelrum 29,150.00 Per person i enkelrum 34,595.00 Barn under 12 år i extrabädd 22,365.

17 Dagars rundresa. Priser SEK Per person i delad dubbelrum 29,150.00 Per person i enkelrum 34,595.00 Barn under 12 år i extrabädd 22,365. 17 Dagars rundresa Följ med på en spännande resa i vårt vackra land! Regnbågsnationen med 11 officiella språk som erbjuder ett otal antal semesterupplevelser. Möt Afrikas vilda djur på nära håll i t ex

Läs mer

Vinresan till Sydafrika!

Vinresan till Sydafrika! En vinresa av och med BKWine Vinresan till Sydafrika! Sydafrikaresan för vinälskaren! 15 23 mars, plus kanske lite till Vi har anordnat många vinresor. Men nu tar vi er för första gången utanför Europa,

Läs mer

Inspirerande Trädgårdsresa till Sydafrika 23 okt 7 nov

Inspirerande Trädgårdsresa till Sydafrika 23 okt 7 nov Inspirerande Trädgårdsresa till Sydafrika 23 okt 7 nov Följ med på en fantastisk trädgårdsresa till Sydafrika med storslagen och fängslande vacker natur. Se pelargoner och protea växa vilt, besök flera

Läs mer

JUL & NYÅR I SYDAFRIKA

JUL & NYÅR I SYDAFRIKA JUL & NYÅR I SYDAFRIKA Äventyrlig ridresa bland vildhästar & jeepsafari i Krügerparken en underbar resa för ridande & icke ridande! Datum: 23/12 6/1 Platser: Totalt 8-12 platser Följ med på en riktigt

Läs mer

Denna resa till Sydafrika är framtagen för att passa er som vill uppleva det klassiska Sydafrika med storstad, vinområden och underbar safari.

Denna resa till Sydafrika är framtagen för att passa er som vill uppleva det klassiska Sydafrika med storstad, vinområden och underbar safari. Klassiska Denna resa till är framtagen för att passa er som vill uppleva det klassiska med storstad, vinområden och underbar safari. Ni börjar med fyra nätter i underbara Kapstaden. Här är det stora möjligheter

Läs mer

Sydafrika 5-18 oktober 2014

Sydafrika 5-18 oktober 2014 Sydafrika 5-18 oktober 2014 Sydafrika - Regnbågsnationen Sydafrika är ett av världens mest mångfacetterade länder. Med sitt otroligt skiftande landskap, sin rika flora, spännande fauna och sina vänliga

Läs mer

Safari Entabeni Game Reserve

Safari Entabeni Game Reserve Safari Entabeni Game Reserve Tre dagars safari i underbara Entabeni Game Reserve. Entabeni Private Game Reserve, ligger i Waterberg regionen. Cirka tre timmars körning från Johannesburg finns detta 12000

Läs mer

Reykjavik. Icelandair Hotel Marina**** Paket inkluderar:

Reykjavik. Icelandair Hotel Marina**** Paket inkluderar: Paket inkluderar: 4 nätter på 4* Icelandair Hotel Marina Del i dubbelrum, 25 nov 29 nov Frukost samtliga dagar Flyg, Göteborg Island T/R Transfer, flygplats hotell flygplats Blå Lagunen vid ankomst Välkomstdrink

Läs mer

Program för golfresan till Sydafrika med Sandra Westerdahl

Program för golfresan till Sydafrika med Sandra Westerdahl Program för golfresan till Sydafrika med Sandra Westerdahl 21 november 2 december 2016 Måndag 21 november - Avfärd Under eftermiddagen avresa från Stockholm med Turkish Airlines via Istanbul. Tisdag 22

Läs mer

Sydafrikas mat och vin

Sydafrikas mat och vin s mat och vin Det är en 13 dagars komplett resa till med fokus på Kapprovinsens absolut bästa vin- och matupplevelser. En resa till är ett mecka för vin- och matintresserade. På denna resa får du en djup

Läs mer

Namibia med guide. Namibia med guide. Resan i korthet. Gruppresor med reseledare

Namibia med guide. Namibia med guide. Resan i korthet. Gruppresor med reseledare Namibia med guide Namibia sägs vara en av Afrikas bäst bevarade hemligheter och för äventyrslystna bjuder Namibia på några av Afrikas mest extrema, men vackra, landskap. Även de mer moderna Namibia är

Läs mer

Sydafrikas kultur & vilda djur

Sydafrikas kultur & vilda djur s kultur & vilda djur Denna resa till som börjar och slutar i Durban tar er till östra delarna av landet med St Lucia, zulukultur, sol & strand samt självklart Big-5 safari. Delar av resan kör ni själva

Läs mer

Australien runt. Australien runt. Resan i korthet. Australien, HÖSTKAMPANJ!

Australien runt. Australien runt. Resan i korthet. Australien, HÖSTKAMPANJ! Australien runt NYHET 2015/2016! En fantastisk komplett resa till Australien Denna resa till Australien tar er till fyra fantastiska områden som alla erbjuder något helt olika. Från Sydneys vackra stad

Läs mer

Cape, Garden Route & Safari

Cape, Garden Route & Safari Cape, Garden Route & Safari Detta är två veckors komplett paketresa till som inkluderar Kapstaden, vindistrikten, Garden Route och avslutande safari på Eastern Cape. Resan innehåller höjdpunkterna ni bör

Läs mer

Upplev Costa Rica med SN/Resecity 1 16 februari 2017!

Upplev Costa Rica med SN/Resecity 1 16 februari 2017! Upplev Costa Rica med SN/Resecity 1 16 februari 2017! Den perfekta kombinationen av djur- och naturupplevelser med både regnskog och strand i Costa Rica. Turen tar dig från huvudstaden San José till regnskogarna

Läs mer

Österrike Wien Salzburg - 9 dagar

Österrike Wien Salzburg - 9 dagar 2016 Österrike Wien Salzburg - 9 dagar Schönbrunn Palace Wien Wien Välkommen med på vår sommarresa 2016. Vi väljer att resa till Österrike och till huvudstaden Wien. Vi hinner även med ett besök i Mozarts

Läs mer

Upptäck Afrika när det är som bäst - följ med på en hissnande resa till den gamla kontinenten! Sammanfattning

Upptäck Afrika när det är som bäst - följ med på en hissnande resa till den gamla kontinenten! Sammanfattning Upptäck Afrika när det är som bäst - följ med på en hissnande resa till den gamla kontinenten! Utbildningsresa till Sydafrika Nedan följer vårt tänkta program med priser på utbildningsresa till Sydafrika.

Läs mer

17 dagars rundresa till Sydafrika & Swaziland

17 dagars rundresa till Sydafrika & Swaziland 17 dagars rundresa till Sydafrika & Swaziland Dag 1: Avresa Avresa från Köpenhamn, Stockholm eller Göteborg till London eller Frankfurt där vi sammanstrålar och flyger söderut till Johannesburg. Dag 2:

Läs mer

Sydafrikaresa. Dricks: Det är brukligt att ge dricks i Sydafrika, 10 % är normalt. Restauranger inkluderar ej dricksen i notan.

Sydafrikaresa. Dricks: Det är brukligt att ge dricks i Sydafrika, 10 % är normalt. Restauranger inkluderar ej dricksen i notan. Sydafrikaresa Att besöka Sydafrika......är ett minne för livet. Landet är stort och bjuder på en mängd olika upplevelser. Utöver sol och värme erbjuder Sydafrika även golfbanor i världsklass, ett exotiskt

Läs mer

Midsommarkryssning till Medelhavets pärlor med Harmony of the Seas

Midsommarkryssning till Medelhavets pärlor med Harmony of the Seas Club Eriks noga utvalda upplevelser Midsommarkryssning till Medelhavets pärlor med Harmony of the Seas Barcelona - Palma - Marseilles - Rom - Neapel Följ med på en kryssning i Medelhavet. Detta är de sju

Läs mer

Sydafrikas mat och vin

Sydafrikas mat och vin s mat och vin Det är en 13 dagars komplett resa till med fokus på Kapprovinsens absolut bästa vin- och matupplevelser. En resa till är ett mecka för vin- och matintresserade. På denna resa får du en djup

Läs mer

Dina Vingårdars Sydafrikaresa, oktober 2017

Dina Vingårdars Sydafrikaresa, oktober 2017 Dina Vingårdars Sydafrikaresa, 14-28 oktober 2017 Nu är det åter dags för oss på Dina Vingårdar att ge oss ut på en upplevelserik resa till Sydafrika. Med oss har vi som vanligt vår ovärderliga ciceron

Läs mer

Storstad, rev och strand

Storstad, rev och strand Storstad, rev och strand En resa till med fokus på storstad och rev på s östkust. En fantastisk kombinationsresa med upplevelser i Sydney, fyra dagars kryssning från Cairns samt fyra dagar sol och bad

Läs mer

40-årskris helt klart!

40-årskris helt klart! 40-årskris helt klart! Oj, det kom som ett brev på posten! En stor och enorm hemsk känsla! Det var krisdags igen! Jag ville helst inte vara med, jag kände mig så totalt misslyckad mitt i mitt liv! Så här

Läs mer

Ladda för fotboll i Södertälje FK

Ladda för fotboll i Södertälje FK Ladda för fotboll i Södertälje FK Guiden till hur DU ökar din prestationsförmåga genom att ge kroppen rätt energi - 1 - Innehåll Inledning sid 2 Frukost - det viktiga målet sid 3 Vilken frukosttyp är du?

Läs mer

SYDAFRIKA Golf, Godahopp och goda viner! Uppdaterad 2011-09-23!

SYDAFRIKA Golf, Godahopp och goda viner! Uppdaterad 2011-09-23! SYDAFRIKA Golf, Godahopp och goda viner! Uppdaterad 2011-09-23! Intresserad? Ring eller maila till Anders Ivarsson på Resia 033-229070, anders.ivarsson@resia.s e Golfresa med Resia i Borås Sydafrika 4

Läs mer

Kon-tiki Resor. Costa Rica

Kon-tiki Resor. Costa Rica Costa Rica Efter varje dag framgår i kursiv stil vilket hotell och vilka måltider som ingår i resans pris. Transfers, transporter och utflykter genomförs i internationella grupper, med engelsktalande guider

Läs mer

Vandra i Portugal. Algarvekusten, 6 nätter Aljezur Sagres, 5 vandringsdagar

Vandra i Portugal. Algarvekusten, 6 nätter Aljezur Sagres, 5 vandringsdagar Algarvekusten, Aljezur - Sagres, 6 nätter 1(5) Vandra i Portugal Algarvekusten, 6 nätter Aljezur Sagres, 5 vandringsdagar Detta paket ger dig en unik vandring längs den vackra, men något vilda, kusten

Läs mer

Resebrev nr 8, 3 12 juli 2011. Kort resa från Kos till Rhodos o mötet med Elin o Larsa, som var ombord 1 vecka o var med o segla utmed Rhodos.

Resebrev nr 8, 3 12 juli 2011. Kort resa från Kos till Rhodos o mötet med Elin o Larsa, som var ombord 1 vecka o var med o segla utmed Rhodos. Resebrev nr 8, 3 12 juli 2011. Kort resa från Kos till Rhodos o mötet med Elin o Larsa, som var ombord 1 vecka o var med o segla utmed Rhodos. Äntligen så kom då vårt besök, Elin o Larsa gående på gatan,

Läs mer

Club Eriks Sverigeresor Vi reser till Höga Kusten

Club Eriks Sverigeresor Vi reser till Höga Kusten Club Eriks noga utvalda upplevelser Club Eriks Sverigeresor Vi reser till Höga Kusten Höga kusten är ett unikt kustområde i Ångermanland som sedan istiden haft en landhöjning på 800 meter, vilket är världsunikt,

Läs mer

Res med oss till Sydafrika!

Res med oss till Sydafrika! Res med oss till Sydafrika! Jag heter Jörgen Tjörnvall och är ägare samt VD för Flygmäklarna. Resor har varit mitt yrke de senaste 26 åren. Min erfarenhet av Sydafrika resor går tillbaka till 1981. Då

Läs mer

KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014

KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014 KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014 Alla ryttares och hästälskares dröm besannas på denna resa Galoppera i vattenbrynet omgiven av vita stränder och turkosa dyningar som rullar in. Detta

Läs mer

Följ med oss till Sydafrika!

Följ med oss till Sydafrika! Följ med oss till Sydafrika! Jag heter Jörgen Tjörnvall och är ägare samt VD för Flygmäklarna. Resor har varit mitt yrke de senaste 26 åren. Min erfarenhet av Sydafrika resor går tillbaka till 1981. Då

Läs mer

Gruppresa till Tanzania med 5 dagars safari och Nungwikusten på Zanzibar

Gruppresa till Tanzania med 5 dagars safari och Nungwikusten på Zanzibar Gruppresa till Tanzania med 5 dagars safari och Nungwikusten på Zanzibar Gruppresa till Tanzania med 5 dagars safari samt besök i massajby och 5 övernattningar på Zanzibar Reskod: G1 Antal resdagar: 14

Läs mer

Vintererbjudanden 2008

Vintererbjudanden 2008 Vintererbjudanden 2008 Weekend i Göteborg Välkommen till Göteborg och upplev Sveriges vackra västkust. Vi erbjuder första klassens hotellmiljö och en stad med mat och nöjen för alla. Radisson SAS Scandinavia

Läs mer

Gastromic tours: Detta är en resa för alla sinnen och i synnerhet för smaken.

Gastromic tours: Detta är en resa för alla sinnen och i synnerhet för smaken. Gastromic tours: Vi erbjuder skräddasydda, exklusiva gastronomiresor till Baskien och Katalonien. Här är vår nästa gastromiresa till Baskien: Upplev vackra Baskien 15-18 september 2016 Detta är en resa

Läs mer

Resa till Dalarna. 8-11 augusti 2016

Resa till Dalarna. 8-11 augusti 2016 Resa till Dalarna 8-11 augusti 2016 8 augusti - måndag Resan startar från hemorten på morgonen och färden går upp till rastplatsen Väst Göte, vid Vättern norr om Bankeryd, där vi gör uppehåll, då det blir

Läs mer

Följ med Resia och A Reaching Hand till Kapstaden

Följ med Resia och A Reaching Hand till Kapstaden Gruppresa 3-12 november 2019 Följ med Resia och A till Kapstaden Resia i samarbete med A reaching hand Följ med oss på en unik resa tillsammans med välgörenhetsorganisationen A till Kapstaden. På resan

Läs mer

Sri Lanka Tour 2016 med helpension

Sri Lanka Tour 2016 med helpension Sri Lanka Tour 2016 med helpension Dag 1 Negombo Efter vår ankomst åker vi till vårt hotell i Negombo som ligger ca 30 min med bil från flygplatsen. Vi bor nära havet så att vi kan koppla av lite efter

Läs mer

Hotel Melia Villaitana. Höstresan

Hotel Melia Villaitana. Höstresan Höstresan Utbildning och upplevelser Hotel Melia Villaitana Vi spelar 18 hål golf på morgonen i tre dagar. Det blir både tävling & träning. Sent på eftermiddagen kör vi utbildning i tre timmar per dag.

Läs mer

Mananga Safaris Sydafrika

Mananga Safaris Sydafrika Mananga Safaris Sydafrika Vår största partner i Afrika är Mananga Safaris, som ägs och drivs av Kobus Fourie och hans fru Sureta. Kobus förfogar över ett unikt jaktområdet med ett mycket varierat viltbestånd,

Läs mer

Upptäck världen med GO Cruising

Upptäck världen med GO Cruising Upptäck världen med GO Cruising Välkommen till GO Cruising GO Cruising är specialiserade på kryssningar runt om i världen. Det finns otroligt många rederier och resmål att välja mellan och vi kan guida

Läs mer

Först och främst vill vi tacka dig för ditt intresse i den planerade golf/vinresan till Australien.

Först och främst vill vi tacka dig för ditt intresse i den planerade golf/vinresan till Australien. 1 2 Bäste golfare! Först och främst vill vi tacka dig för ditt intresse i den planerade golf/vinresan till Australien. Detta blir vår första resa till Australien. Vi har haft 10 resor till Nya Zeeland

Läs mer

Rundresa i november till det oslagbart vackra Sydafrika ett land av kontraster

Rundresa i november till det oslagbart vackra Sydafrika ett land av kontraster Club Eriks noga utvalda upplevelser Rundresa i november till det oslagbart vackra Sydafrika ett land av kontraster Kapstaden Goddahoppsudden - Hermanus - Stellenbosch Franschhoek Madikwe Game Reserve -

Läs mer

Marbella Training Camp

Marbella Training Camp Marbella Training Camp TUFFA TRÄNINGSPASS STRANDLIV RELAX GOD MAT SPANIEN - 25 OKTOBER - 1 NOVEMBER, 2016 Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Du ska komma hem som dig själv men

Läs mer

Sydafrika från Boerland till Kap

Sydafrika från Boerland till Kap Sydafrika från Boerland till Kap Detta är en rundresa som är helt fullmatat med alla upplevelser man kan få i detta kontrastrika land. Denna resa tar er från Johannesburg och Kruger National Park till

Läs mer

SGS Island Hornstrandir 03 10 juli 2016 Deltagare 18 personer

SGS Island Hornstrandir 03 10 juli 2016 Deltagare 18 personer SGS Island Hornstrandir 03 10 juli 2016 Deltagare 18 personer 03 JULI Ankomst Gruppen hälsas välkommen och bussen kör utan större stopp till Borgarnes som ligger ca. 12 mil, ca 2 timmar från flygplatsen.

Läs mer

Wellness weekend/tjejresa. Sitges, Barcelona Maj, juni, hösten 2013 tom april 2014

Wellness weekend/tjejresa. Sitges, Barcelona Maj, juni, hösten 2013 tom april 2014 Wellness weekend/tjejresa Sitges, Barcelona Maj, juni, hösten 2013 tom april 2014 Varmt välkomna till Katalonien! Välkomna till den pittoreska och populära badorten Sitges, ca 45 min från Barcelona. Sitges

Läs mer

SKOLRESOR TILL STOCKHOLM SKRÄDDAR- SYDDA PAKET

SKOLRESOR TILL STOCKHOLM SKRÄDDAR- SYDDA PAKET SKOLRESOR TILL STOCKHOLM SKRÄDDAR- SYDDA PAKET VI HJÄLPER DIG ATT FÖRBEREDA OCH GENOMFÖRA ROLIGA DAGAR I SVERIGES HUVUDSTAD Skolresor till Stockholm fyller 10 år 2013! Vi är specialister på Stockholm och

Läs mer

Sydafrika från Boerland till Kap

Sydafrika från Boerland till Kap Sydafrika från Boerland till Kap Detta är en rundresa som är helt fullmatat med alla upplevelser man kan få i detta kontrastrika land. Denna resa tar er från Johannesburg och Kruger National Park till

Läs mer

Malvina 5B Ht-15. Kapitel 1 Drakägget

Malvina 5B Ht-15. Kapitel 1 Drakägget 1 Kapitel 1 Drakägget Hej jag heter Felicia och är tio år. Jag bor på en gård i södra Sverige och jag har ett syskon som heter Anna. Hon är ett år äldre än mig. Jag har även en bror som är ett år, han

Läs mer

Grönland Midnattssol, valar och mäktiga isberg

Grönland Midnattssol, valar och mäktiga isberg Grönland 2016 Grönland Midnattssol, valar och mäktiga isberg Trackers erbjuder som enda researrangör i Europa en unik paddlingsresa i ett av Grönlands mest spektakulära områden Uummannaqfjorden på nordvästra

Läs mer

SYDAFRIKA - aktiva Kapstaden med Stellenbosch

SYDAFRIKA - aktiva Kapstaden med Stellenbosch SYDAFRIKA - aktiva Kapstaden med Stellenbosch Upplev Sydafrikas, regnbågslandets, enorma mångfald. Ett intressant och färgstarkt land som har allt. Oändliga stränder, livfulla städer, gröna odlingsområden,

Läs mer

Golf & vin i Western Cape

Golf & vin i Western Cape Golf & vin i Western Cape STELLENBOSCH FRANSCHHOEK HERMANUS KAPSTADEN 17 dagar/16 nätter Det här är en riktigt härlig och avkopplande resa för er som verkligen tycker om vin och vill kombinerade detta

Läs mer

Förslag Bröllopsresa Australien

Förslag Bröllopsresa Australien Förslag Bröllopsresa Vi har satt samman ett paket på cirka två veckor där ni blir bortskämda med bra boende och utsökt mat men också med flera spännande upplevelser. Denna bröllopsresa kan köpas komplett

Läs mer

Club Eriks Sydafrika

Club Eriks Sydafrika Club Eriks noga utvalda upplevelser Club Eriks Sydafrika Kapstaden - Franschhoek vindistrikt - Swellendam - Gondwana Game Reserve - Garden Route - Hermanus - Simon's Town Vi på Club Eriks har satt ihop

Läs mer

Malaga here we come. Resans första fikapaus, på Gävle Bro.

Malaga here we come. Resans första fikapaus, på Gävle Bro. Malaga here we come Onsdag 18 september Fyra förväntansfulla tjejer (läs damer) samlades redan 8.30 för att hinna med flyget från Arlanda 13.15. Det gäller att vara ute i tid! Redan i Valbo började önskemål

Läs mer

tio tips om den grekiska ön Santorini

tio tips om den grekiska ön Santorini tio tips om den grekiska ön Santorini 01 Bo i Oía (ía) Oía är, i min smak, den finaste delen av Santorini. När du bildsöker på Santorini är det mest bilder av Oía du hittar. Men, när du söker efter boende

Läs mer

Resa till norra Italien Vin mat - kultur

Resa till norra Italien Vin mat - kultur Resa till norra Italien Vin mat - kultur 21 september - 1 oktober 2013 Italien har ett landskap med oförglömlig mångfald och skönhet och gamla byggnader restaureras med stor skicklighet och smak och med

Läs mer

Club Eriks sommarresor i Sverige Vi smakar på det bästa i Jämtland

Club Eriks sommarresor i Sverige Vi smakar på det bästa i Jämtland Club Eriks noga utvalda upplevelser Club Eriks sommarresor i Sverige Vi smakar på det bästa i Jämtland Under tre härliga sommardagar bjuds vi på det bästa Jämtland har att erbjuda gällande mat, dryck,

Läs mer

Vancouver Island med bil

Vancouver Island med bil Vancouver Island med bil Vildmarksliv i kombination med storstadsatmosfär ligger i fokus på denna resa till Vancouver och Vancouver Island på s västkust. Det är en resa med många aktiviteter som visar

Läs mer

Vinresa till Nerja. Kulinarisk vinresa till Andalusien i vinskördetiden, 17-24 september 2016

Vinresa till Nerja. Kulinarisk vinresa till Andalusien i vinskördetiden, 17-24 september 2016 Vinresa till Nerja Kulinarisk vinresa till Andalusien i vinskördetiden, 17-24 september 2016 Expertguide är den välkände Munskänken och sommelieren Sten Svenhage, vilket borgar för att våra upplevelser

Läs mer

finns Som respektive snabbt som Ingmar Olsson .se

finns Som respektive snabbt som Ingmar Olsson .se Sommarens resor 2016 Semester! Koppla av och njut av er ledighet. Vi hoppas att det finns något som skall passa just Dig i årets reseprogram. Som vanligt samordnar Fritid LSS resan i era respektive kommuner.

Läs mer

-MonACO- Med kaktus och mörka grottor. -CANNES- Lyxig badort för turister och fast boende. -CANYON VERDON- Europas Grand Canyon. Med raviner och berg.

-MonACO- Med kaktus och mörka grottor. -CANNES- Lyxig badort för turister och fast boende. -CANYON VERDON- Europas Grand Canyon. Med raviner och berg. -MonACO- Med kaktus och mörka grottor -CANNES- Lyxig badort för turister och fast boende. -MONACO- Litet land med mycket att uppleva, tack vare sin storlek. -CANYON VERDON- Europas Grand Canyon. Med raviner

Läs mer

Kanadas bästa. Kanadas bästa. Resan i korthet. Kanada, Gruppresor med reseledare

Kanadas bästa. Kanadas bästa. Resan i korthet. Kanada, Gruppresor med reseledare Kanadas bästa Följ med på en spektakulär rundresa i västra Kanada med fokus på naturupplevser. Vandring, valsafari och björnsafari, vinprovning samt "Sea to Sky" highway. Vancouver sägs vara en av Nordamerikas

Läs mer