CREDO / CARVER / CHARISMA

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "CREDO / CARVER / CHARISMA"

Transkript

1 SE CREDO / CARVER / CHARISMA

2 INDIVIDUALITET FÖR JUST DIG. Upplev husbilsresande i första klass. Lyxig utrustning, modern fordonsteknik, högsta kvalitet och ett perfekt hantverk. Credo, Carver och Charisma är de nya måttstockarna i sin klass. Formspråket andas Concorde både på in- och utsida. Concorde står för innovation, precision och passion.

3 INNEHÅLL 4 CREDO 32 CARVER 60 CHARISMA 88 FÖRARMILJÖ 90 DESIGN OCH MATERIAL 94 PASSION

4 CREDO: GOTT OM RYMD, LYX OCH FRIHET. Fördelarna med en husbil i det yttersta premiumsegmentet yttrar sig i detaljerna. En sak är den goda takhöjden tack vare en yttre höjd på 3,25 m. Ytterligare detaljer är den vattenburna uppvärmningen från ALDE vilket ger ett behagligt inomhusklimat, det uppvärmda dubbelgolvet med god förvaring.

5 CREDO 5

6 6 CREDO

7 INSTEGET I PREMIUMKLASSEN. Lyx är inte en fråga om storlek. Detta bevisas av Credo som är en Liner i något mindre format. Credo erbjuder samtliga egenskaper som man normalt hittar i de större modellerna. Vi har nu uppdaterat vår instegsmodell med ny front- och bakparti, och erbjuder numera även högre totalvikter vilket betyder mycket goda lastvikter. Därtill erbjuds gott om nya tekniska lösningar.

8 8 CREDO

9 EN TREVLIG RESA OCH ETT TREVLIGT BOENDE. BODELEN. De genomtänkta planlösningarna för Credo håller en perfekt balans mellan funktion och komfort. Den ergonomiskt utformade sittgruppen är möjlig att få med Redonda skumfyllning men även med klassisk stoppning. Lättviktsinredningen i Credo består i standardutförande av den högkvalitativa Noce med Möbelfronter i Highgloss-Cremevitt i vardagsrummet. Som alternativ finns den moderna Atlas-Ceder med metallhandtag i krom eller i den lite mer klassiska Morettini-Päron med Möbelfronter i High gloss. För maximal komfort, bidrar de bekväma golvbeläggningarna, valfritt i Skiffer-Sten eller Skepps-Deck. Båda väl avvägda för att harmoniera med respektive Design-Koncept.

10 10 CREDO

11 CREDO 11

12 12 CREDO

13 GENOMTÄNKT OCH GOD SMAK. KÖKET. En trevlig bekantskap i nya Credo är köket. Apoteksskåp, kökslådor med softclose, genomtänkt sopsortering och bänkskiva i mineralmaterial med diskho i rostfritt stål. Dessutom finns det gott om ytor för matlagning.

14

15 CREDO 15

16

17 CREDO 17

18 KOMFORT OCH LYX I SOMBIOS. BADRUMMET. Det genomtänkta badrummet ger en rymlig känsla, antingen som så kallat raumbad (791 L / 841 L / 841 M) eller premiumbadrum (840 L). Vattenpump, färskvattentank och ledningssystem är rejält tilltagna vilket gör att du känner dig som hemma. Det stora klädskåpet och övriga förvaringsutrymmen för att badrummet känns komplett.

19 CREDO 19

20

21 CREDO 21

22 DRÖM DIG BORT. SOVRUMMET. Dörren delar av mot sovrummet på ett perfekt sätt. Flertalet bäddvarianter gör att du garanterat hittar din favorit. Bland planlösningarna så finns både enkelsängar och queenbädd, dessutom erbjuds nedfällbar överbädd som tillval. Samtliga sängar är av högsta klass med kallskumsmadrasser och bekväm komfort. LED-spottar och läslampor såväl som indirekt belysning ger ett trevligt men bekvämt ljus.

23 CREDO 23

24 24 CREDO

25 CREDO 25

26 FYRA GENOMTÄNKTA PLANLÖSNINGAR. PLANLÖSNINGAR. Flertalet varianter med längd från 7,99 upp till 8,49 meter: planlösningarna på Credo är genomtänkta in i minsta detalj och kombinerar rymd med funktionalitet. CREDO 791 L CREDO 840 L 26 CREDO

27 Våra kunder har många gånger en önskan om goda utrymmen, och vi arbetar för att förverkliga dessa drömmar. Robin Schwarze, medarbetare i planlösnings-teamet CREDO 841 L CREDO 841 M CREDO 27

28 TEKNIK OCH ANDRA FUNKTIONER. FÄRSK- OCH GRÅVATTENVENTIL. En smidig och genomtänkt lösning: I det uppvärmda dubbelgolvet återfinns färsk- och gråvattentankens avtappningsventiler. Med hjälp av en snabbanslutning manövreras enkelt tömningen. Via den övre öppningen kan tankarna enkelt rengöras. FRONTJALUSI. Det isolerande frontjalusiet manövreras enkelt och hjälper till att isolera innerutrymmet mot både kyla och värme. JEHNERT LJUDSYSTEM. Som tillval erbjuds ett ljudsystem i absolut toppklass. Systemet är optimerat för respektive planlösning och ger därför ett välanpassat ljud. 2-vägs högtalare i förarmiljön, centerhögtalare i bodelen samt en subwoofer gör musikupplevelsen till något utöver det vanliga. BATTERISYSTEM. Batterisystemet från Mastervolt övervakar batteriernas laddcykel och förhindrar djuputladdning. Alla funktioner sköts enkelt via manöverpanelen. 28 CREDO

29 FÄRSK- OCH GRÅVATTENVENTIL FRONTJALUSI JEHNERT LJUDSYSTEM BATTERIESYSTEM CREDO 29

30 MOTORRUM FÖRVARING I DUBBELGOLV FULLISOLERAD VÄGG ALDE VATTENBUREN UPPVÄRMNING 30 CREDO

31 MOTORRUM. I motorrummet återfinns spolarvätskepåfyllnng och oljesticka enkelt åtkomligt. FÖRVARING I DUBBELGOLV. Luckorna för in- och urlastning är gediget tilltagna och du har gott om utrymme för campingmöbler, golvbagar och annat som behövs på resan. HELISOLERAD TORPEDVÄGG. Exklusivitet finns även på ställen där de normalt sett inte uppmärksammas: Concorde har ersatt den ordinarie torpedväggen mellan motorrum och förarhytt med en sandwichvägg med full isolering. Detta ger god isolering mot värme och kyla, men även reducerad ljudnivå. ALDE VATTENBUREN UPPVÄRMNING. Uppvärmningssystemet från ALDE ger ett behagligt och komfortabelt inomhusklimat, både vad gäller värme och luftfuktighet. Med hjälp av termostat finns möjligheten till individuell justering. Till ALDE-systemet hör även en varmvattenboiler som ger varmvatten till kök och badrum. CREDO 31

32 CARVER: UPPTÄCK DEN NYA DESIGNEN. Den välbyggda inredningen är både elegent och praktisk. En genomtänkt och smart konstruktion gör att inredningens vikt på Carver har kunnat reduceras. Detta gör i sin tur att du får mer lastvikt över till annat.

33 CARVER 33

34 34 CREDO

35 LÄCKER OCH SPORTIG DESIGN. Sportig, snygg och kompromisslös; Carver övertygar med sin moderna linjeföring. En karossdesign med markerat front- och bakparti visar att man tillhör nästa generation husbilar.

36 36 CARVER

37 HÖGKLASSIG OCH FUNKTIONELL. BODEL. Vi har arbetat hårt för att du ska få hemmakänsla även om du är på resande fot. En genomarbetad innermiljö ger dig en perfekt kombination av komfort och funktion. Den ergonomiskt utformade sittgruppen erbjuds förutom med standardklädsel även med Redonda skumfyllning. Lättviktsinredningen i Carver består i standardutförande av den högkvalitativa Noce med Möbelfronter i Highgloss-Cremevitt i vardagsrummet. Som alternativ finns den moderna Atlas-Ceder med metallhandtag i krom eller i den lite mer klassiska Morettini-Päron med Möbelfronter i High gloss. För maximal komfort, bidrar de bekväma golvbeläggningarna, valfritt i Skiffer-Sten eller Skepps-Deck. Båda väl avvägda för att harmoniera med respektive Design-Koncept.

38 38 CARVER

39 CARVER 39

40 40 CARVER

41 CARVER 41

42 MATLAGNING MED KÄNSLA. KÖKET. Köket är genomtänkt in i minsta detalj. Detaljer såsom bänkskiva i mineralmaterial med diskho i rostfritt, goda avställningsytor och ergonomiskt utformad miljö gör att du kommer du att trivas.

43 CARVER 43

44

45 CARVER 45

46 46 CARVER

47 KOMFORTABELT OCH RYMLIGT. BADRUMMET. Ett badrum att njuta i. Goda utrymmen och väl tilltagna ytor gör att du vill stanna länge i badrummet. Möjlighet till separat dusch, handduksvärmare och en rejäl spegel gör att du känner dig som hemma. Ett stort handfat med en ordentlig blandare förstärker hemmakänslan ytterligare.

48 48 CARVER

49

50 50 CARVER

51 ROGIVANDE OCH KOMFORTABELT. SOVRUMMET. Efter en lång dag är det skönt att kunna dra sig tillbaka. Samtliga Carver är utrustade med en mycket komfortabel säng. Vid behov av extra sängplatser erbjuds nedfällbar överbädd som tillval.

52 52 CARVER

53 CARVER 53

54 GENOMTÄNKT OCH SMART. PLANLÖSNINGAR. Planlösningarna för Carver är genomtänkta in i minsta detalj. En kombination av rymd och funktion ger mycket goda innerutrymmen. TV auf Sideboard CARVER 791 L CARVER 791 RL 54 CARVER

55 Våra kunder har många gånger en önskan om goda utrymmen, och vi arbetar för att förverkliga dessa drömmar. Philipp Steinmeier, medarbetare i planlösnings-teamet CARVER 840 L CARVER 844 L CARVER 890 RRL TV CARVER 55

56 TEKNIK OCH ANDRA FUNKTIONER. JEHNERT LJUDSYSTEM. Som tillval erbjuds ett ljudsystem i absolut toppklass. Systemet är optimerat för respektive planlösning och ger därför ett välanpassat ljud. 2-vägs högtalare i förarmiljön, centerhögtalare i bodelen samt en subwoofer gör musikupplevelsen till något utöver det vanliga. BÄNKSKIVA I MINERALMATERIAL. En högkvalitativ bänkskiva i mineralmaterial kombinerat med hygienisk diskho i rostfritt ger en känsla av hemmamiljö. Goda avställningsytor gör matlagningen till ett nöje. OPTIMAL FÖRARMILJÖ. Den egenutvecklade instrumentbrädan från Concorde har flera fördelar. Sittpositionen ger god sikt vid körning samtidigt som du enkelt vrider sätet 180 grader när du stannat husbilen och vill umgås med resten av resenärerna. LÄDERKLÄDD INSTRUMENTBRÄDA. Den läderklädda instrumentbrädan i Bicolor gör att hela förarmiljön får en känsla av lyx, och kombineras snyggt med läderklädsel alternativt mikrofiberklädsel. 56 CARVER

57 JEHNERT LJUDSYSTEM BÄNKSKIVA I MINERALMATERIAL OPTIMAL FÖRARMILJÖ LÄDERKLÄDD INSTRUMENTBRÄDA CARVER 57

58 REJÄL VINDRUTETORKARE STABIL KONSTRUKTION SINUS OMFORMARE 600 W FÖRARDEL MED GOD SÄKERHET 58 CARVER

59 REJÄL VINDRUTETORKARE. Vindrutetorkaren av turistbusstyp gör sitt jobb i ur och skur. Den starka motorn och mekaniken rengör vindrutan på ett perfekt sätt. STABIL KONSTRUKTION. Dubbla aluminiumramar i dubbelgolvet gör att du slipper sviktande golv. Den intelligenta konstruktionen gör att inredningen står kraftigt förankrad vilket minimerar missljud under körning. SINUS OMFORMARE 600 W. Sinus-omformaren förser förbrukare med ström. Omformaren stängs av automatiskt, och bodelsbatterierna börjar laddas så snart landström kopplas in. FÖRARDEL MED GOD SÄKERHET. Förardelen i en Concorde är uppbyggd kring en ram, allt för att förbättra krocksäkerheten för förare och passagerare. Den förzinkade ramen garanterar en mycket hög säkerhet. CARVER 59

60 CHARISMA: MOBILT RESANDE I SIN MODERNASTE FORM. Upplev känslan av mobilt resande i högsta klass, med lyxig utrustning och modernaste tekniken. Charisma har genom åren blivit en måttstock i sin klass. Formspråket andas Concorde och du erbjuds premiumkänsla i kombination med innovation, precision och passion.

61 CHARISMA 61

62 62 CHARISMA

63 REDAN EN KLASSIKER. Den tredje generationen Charisma är redan en milstolpe bland lyxhusbilar i premiumsegmentet. Design i toppklass, intelligent teknik och kompromisslös komfort gör den till en ledare i sitt segment. Välj mellan sex planlösningar och oändligt med utrustning.

64 64 CHARISMA

65 SKAPAR RYMD ÅT DIG OCH DE DINA. BODELEN. En bodel som är typisk för Concorde; rejält dimensionerad, med gott om utrustnig och bekväm utformning. Sittgruppen finns som barversion eller med en femte sittplats i Loungeversionen. Oavsett planlösning så är golvet helt plant, ända från instrumentbrädan bak till sängarna.

66 66 CHARISMA

67 CHARISMA 67

68 68 CHARISMA

69 AVANCERAD MATLAGNING. KÖKET. Ett trevligt kök är en förutsättning för trevligt matlagning. I köket på en Concorde har du alltid gott om plats tack vare apoteksskåp, ergonomiskt utformad inredning och stort kyl och frys.

70

71 CHARISMA 71

72 GÖR DIN RESA TILL NÅGOT EXTRA. BADRUMMET. Börja din dag i husbilens spa-avdelning: badrummet. Den smakfulla inredningen i kombination med gott om utrymme gör att du gärna stannar en extra stund. Charisma och dess bredd gör att badrummet känns som hemma. 380-liters färskvattentank gör att du kan duscha lika länge som hemma.

73 CHARISMA 73

74 74 CHARISMA

75

76 FÖRVERKLIGA DINA DRÖMMAR. SOVRUMMET. Välkommen in i sovrummet. Delux-madrasser och stabil fjädring gör sängarna så komfortabla att du knappt vill stiga upp på morgonen. 5-stjärning komfort alla dagar i veckan.

77 CHARISMA 77

78 78 CHARISMA

79

80 FLEXIBILITET FÖR JUST DIG. PLANLÖSNINGAR. Hitta din favorit bland våra sex planlösningar. Enkelsängar eller queenbädd, samtliga erbjuds i kombination med nedfällbar överbädd som tillval för den som önskar ytterligare sängplatser. CHARISMA 850 L CHARISMA 900 L CHARISMA 900 LS 80 CHARISMA

81 Våra kunder har individuella behov vi erbjuder individuella lösningar. Axel Kirchhoff, medarbetare i planlösnings-teamet CHARISMA 900 M CHARISMA 905 L CHARISMA 920 G Smart Garage CHARISMA 81

82 TEKNIK OCH ANDRA FUNKTIONER. JEHNERT LJUDSYSTEM. Som tillval erbjuds ett ljudsystem i absolut toppklass. Systemet är optimerat för respektive planlösning och ger därför ett välanpassat ljud. 2-vägs högtalare i förarmiljön, centerhögtalare i bodelen samt en subwoofer gör musikupplevelsen till något utöver det vanliga. SÄNG. I en Concorde erbjuds de absolut bästa sängarna på marknaden. Charisma erbjuds med fjädrad säng medans Carver har detta som tillval. Bägge modeller har kallskumsmadrass som standard. VINDRUTA. Den stora vindrutan består av dubbla glas med folie emellan. På Charisma (Carver: tillval) finns även en PVB-folie som motverkar UV-strålning och reducerar solens värme. BATTERISYSTEM. Batterisystemet från Mastervolt övervakar batteriernas laddcykel och förhindrar djuputladdning. Alla funktioner sköts enkelt via manövercentralen. 82 CHARISMA

83 JEHNERT LJUDSYSTEM SÄNG VINDRUTA MED REDUCERAD UV-STRÅLNING BATTERISYSTEM CHARISMA 83

84 MOTORRUM FÖRVARING I DUBBELGOLV HELISOLERAD TORPEDVÄGG ALDE VATTENBUREN UPPVÄRMNING 84 CHARISMA

85 MOTORRUM. I motorrummet finns spolarvätskepåfyllnng och oljesticka enkelt åtkomligt. FÖRVARING I DUBBELGOLV. Luckorna för in- och urlastning är gediget tilltagna och du har gott om utrymme för campingmöbler, golvbagar och annat som behövs på resan. HELISOLERAD TORPEDVÄGG. Exklusivitet finns även på ställen där de normalt sett inte uppmärksammas: Concorde har ersatt den ordinarie torpedväggen mellan motorrum och förarhytt med en sandwichvägg med full isolering. Detta ger god isolering mot värme och kyla, men även reducerad ljudnivå. ALDE VATTENBUREN UPPVÄRMNING. Uppvärmningssystemet från ALDE ger ett behagligt och komfortabelt inomhusklimat, både vad gäller värme och luftfuktighet. Med hjälp av termostat finns möjligheten till individuell justering. Till ALDE-systemet hör även en varmvattenboiler som ger varmvatten till kök och badrum. CHARISMA 85

86 STILIGT OCH GENOMTÄNKT. Optimalt anpassad design på inredning och klädsel.

87

88 MODERNT OCH FUNKTIONELLT. FÖRARMILJÖ CREDO, CARVER OCH CHARISMA. Användarmiljön är genomtänkt in i minsta detalj. Ergonomi och design är kombinerat på bästa sätt. Navigation och stereo är placerat på behändigt avstånd för föraren, och den läderklädda instrumentbrädan bidrar till helhetsintrycket. En smidig övergång från förarmiljön till själva bodelen gör att du gärna sitter kvar på förarstolen när du stannat och enkelt snurrar runt stolen 180 grader för att umgås med dina medpassagerare. PÄRLEMOR SAVANNAH CREAM BEIGE 88 CREDO / CARVER / CHARISMA

89 COCO TERRA

90 TRE TRÄSLAG, TRE KARAKTÄRER. DESIGN-KONCEPT. De tre olika Designkoncept åtnjuter en storartad rumskänsla. Standard på Credo, Carver & Charisma är den högkvalitativa Noce med Möbelfronter i Highgloss-Cremevitt i vardagsrummet. Som alternativ finns den moderna Atlas-Ceder med metallhandtag i krom eller i den lite mer klassiska Morettini-Päron med Möbelfronter i High gloss. För maximal komfort, bidrar de bekväma golvbeläggningarna, valfritt i Skiffer-Sten eller Skepps-Deck. Båda väl avvägda för att harmoniera med respektive Design-Koncept. STANDARDINREDNING: LUCKFRONT: VIT CRÈME, GLANSIG (ENDAST BODEL) INREDNING: NOCE GOLV: SKEPPSGOLVSDESIGN MÖBELFRONTER SOM TILLVAL: HIGH GLOSS SENOSAN I CREME-VITT (BODEL & SOVRUM) 90 CREDO / CARVER / CHARISMA

91 DU HAR MÖJLIGHET ATT GÖRA DIN CONCORDE PERSONLIG. VÅRA MÖBELKOMBINATIONER GÖR ATT DU KAN SÄTTA EN PERSONLIG PRÄGEL PÅ DIN NYA HUSBIL. LUCKFRONT: ATLAS CEDER MED METALLHANDTAG I KROM INREDNING: ATLAS CEDERTRÄ GOLV: YACHTDESIGN (REKOMMENDATION) LUCKFRONT: HIGH GLOSS SENOSAN I CREME-VITT INREDNING: ATLAS CEDERTRÄ GOLV: YACHTDESIGN (REKOMMENDATION) LUCKFRONT: MORETTINI BIRNE HIGH GLOSS INREDNING: MORETTINI PÄRONTRÄ GOLV: SKIFFERDESIGN (REKOMMENDATION) LUCKFRONT: HIGH GLOSS SENOSAN I CREME-VITT INREDNING: MORETTINI PÄRONTRÄ GOLV: SKIFFERDESIGN (REKOMMENDATION) ALLA GOLVVARIANTER GÅR ATT KOMBINERA MED SAMTLIGA INREDNINGSALTERNATIV. CREDO / CARVER / CHARISMA 91

92 INREDNING SOM GER INTRYCK. LÄDER OCH ÖVRIG KLÄDSEL. Vi erbjuder ett stort urval av läder- och mikrofiberklädslar; några exempel visas på högersidan i detta uppslag. Samtliga material är hantverksmässigt framställda och håller absolut högsta klass. KLASSISK KLÄDSEL: TYG/MIKROFIBERKLÄDSEL CARAMEL KLÄDSEL MED REDONDA-SKUMFYLLNING: TEXTIL-LÄDER TOFFEE 92 CREDO / CARVER / CHARISMA

93 TYG-/MIKROFIBERKLÄDSEL MAXWELL TYG-/MIKROFIBERKLÄDSEL CARAMEL TYG-/MIKROFIBERKLÄDSEL ISLAND TEXTIL-LÄDERKLÄDSEL TOFFEE LÄDERKLÄDSEL COCO LÄDERKLÄDSEL SAVANNE ELLER BICOLOR SAVANNE/TERRA LÄDERKLÄDSEL CREME BEIGE ELLER BICOLOR CREME BEIGE/TERRA LÄDERKLÄDSEL PÄRLEMOR ELLER BICOLOR PÄRLEMOR/TERRA CREDO / CARVER / CHARISMA 93

94 MOBILT BOENDE, SKAPAT AV PASSION. ESSENSEN AV MOBILT RESANDE. Concorde är engagerad i att tänka som en Producent. Vi producerar husbilar av högsta kvalitet för de högsta kraven. Varje fordon är ett unikt exemplar, varje fordon är ett mästerverk, producerat i ett traditionellt anrikt företag med klassiskt handarbete, med glädje, entusiasm och inspiration som aldrig minskar. Eftersom det är passionen för husbilar som förenar människorna på Concorde. Och det är det som förbinder oss med dig. Vårt dagliga mål är att producera husbilar i absolut toppklass, allt för att realisera våra kunders drömmar! Björn Auer, produktionschef 94 CONCORDE

95

96

97 Kvalitet är något man ska kunna kan känna och se, och blir till en stor utmaning. Kvalitetskontroll är som ett maratonlopp, varje steg räknas! Det är bara när allt samspelar som man når målet. Patrick Murphy, kvalitetschef CONCORDE 97

98 Tag kontakt med någon av våra återförsäljare: Concorde Reisemobile GmbH Concorde-Straße 2-4 D Schlüsselfeld-Aschbach Telefon +49 (0) Telefax +49 (0) Internet: All information och samtliga bilder avser Concorde husbilar av modellår Modellprogram, tekniska data och utrustning kan skilja mellan olika länder. Reservation för eventuella ändringar, feltryck och färgavvikelser. Observera att avbildade fordon kan vara försedda med extrautrustning som ej kan vara tillgänglig på samtliga marknader. SE_Credo / Carver / Charisma: 07 / 2019

FULLÄNDAD OCH EXKLUSIV.

FULLÄNDAD OCH EXKLUSIV. LINER PLUS FULLÄNDAD OCH EXKLUSIV. Vi har lagt mycket stora resurser i utvecklingen av dessa husbilar och vi är stolta att visa upp resultatet: ett tekniskt mästerverk som saknar motstycke. Med en svåröverträffad

Läs mer

FULLÄNDAD OCH EXKLUSIV.

FULLÄNDAD OCH EXKLUSIV. LINER PLUS INNEHÅLL FULLÄNDAD OCH EXKLUSIV. Vi har lagt mycket stora resurser i utvecklingen av dessa husbilar och vi är stolta att visa upp resultatet: ett tekniskt mästerverk som saknar motstycke. Med

Läs mer

1 Credo REISEMOBILE AUS LEIDENSCHAFT

1 Credo REISEMOBILE AUS LEIDENSCHAFT SE 1 Credo REISEMOBILE AUS LEIDENSCHAFT ETT PERFEKT INSTEG I PREMIUMKLASSEN. Att lyx inte är en fråga om storlek är något som Credo alltid bevisat. Credo har samma egenskaper som kännetecknar Concordes

Läs mer

REISEMOBILE AUS LEIDENSCHAFT

REISEMOBILE AUS LEIDENSCHAFT REISEMOBILE AUS LEIDENSCHAFT SE DET MODERNA SÄTTET ATT RESA. Med Carver och Charisma reser du med alla moderna bekvämligheter. Den lyxiga utrustningen och den moderna tekniken håller högsta kvalitet och

Läs mer

REISEMOBILE AUS LEIDENSCHAFT

REISEMOBILE AUS LEIDENSCHAFT REISEMOBILE AUS LEIDENSCHAFT SE CONCORDE LINER PLUS ORIGINALET I PREMIUMKLASSEN. Vi har satsat allt vårt kunnande och all vår entusiasm i utvecklingen av nya Liner Plus. Resultatet är ett tekniskt mästerverk

Läs mer

KARAKTÄR SOM GÖR SKILLNAD.

KARAKTÄR SOM GÖR SKILLNAD. design in motion KARAKTÄR SOM GÖR SKILLNAD. Collect Beauty. SNYGG, SPÄNNANDE, MODERN: ETRUSCO ERBJUDER DET VACKRASTE SÄTTET ATT UPPTÄCKA VÄRLDEN. PÅ RESANDE FOT OCH ÄNDÅ HEMMA. Collect Moments. BLI EN

Läs mer

Reisemobile aus Leidenschaft

Reisemobile aus Leidenschaft Reisemobile aus Leidenschaft SE INSTEGSMODELL I PREMIUMKLASSEN. Att åstadkomma den där rätta känslan av ly på det begränsade utrymme som en husbil utgör är en sann konst. Med Credo tycker vi att vi har

Läs mer

Arctic Star. Arctic Star 565 Arctic Star 595 Arctic Star 685 Arctic Star 785

Arctic Star. Arctic Star 565 Arctic Star 595 Arctic Star 685 Arctic Star 785 Arctic Star Arctic Star 565 Arctic Star 595 Arctic Star 685 Arctic Star 785 gäller från 08/2009 Arctic Star 595 När de första snöflingorna dansar i vinden. När en klar himmel och gnistrande kyla bjuder

Läs mer

Camping med 4 hjul och motor?

Camping med 4 hjul och motor? simple clever smart Camping med 4 hjul och motor? HUSBILAR 2013 www.weinsberg.com Ibland är det lätt att vara fri Är du en punkare? Skate-åkare? Bergsklättrare? Husbyggare? Romantisk? Spelar ingen roll:

Läs mer

Davis. för alla. Åka till sjön för att bada med

Davis. för alla. Åka till sjön för att bada med Davis Det finns något för alla. Åka till sjön för att bada med familj och vänner, hämta den nya sogruppen från möbelaären, köra uppför branta serpentinvägar, erövra livliga småstäder... Livet har rätt

Läs mer

72 HELINTEGRERADE Integra INSPIRATIONEN TILL NYA IDÉER ÄR ETT AV DE FINASTE SEMESTER- MÅLEN. INTEGRA GÖR REDAN VÄGEN DIT TILL MÅLET.

72 HELINTEGRERADE Integra INSPIRATIONEN TILL NYA IDÉER ÄR ETT AV DE FINASTE SEMESTER- MÅLEN. INTEGRA GÖR REDAN VÄGEN DIT TILL MÅLET. 72 HELINTEGRERADE Integra INSPIRATIONEN TILL NYA IDÉER ÄR ETT AV DE FINASTE SEMESTER- MÅLEN. INTEGRA GÖR REDAN VÄGEN DIT TILL MÅLET. Ljus, mycket plats, trygghet. Integra återspeglar samtidigt lusten till

Läs mer

VÅR MEST PRISVÄRDA ÅRET RUNT-BIL

VÅR MEST PRISVÄRDA ÅRET RUNT-BIL VÅR MEST VÄRDA ÅRET RUNT-BIL 594.000 ALL- INCLUSIVE NORDKAPP EDITION matrix - coral - twin MATRIX nordkapp edition Planlösningar M 670 SC L (mm) 7503 5 5 B (mm) 2299 769.000 M 670 SL L (mm) 7503 5 +1 5

Läs mer

Profila RS: Den perfekta multihusbilen

Profila RS: Den perfekta multihusbilen 14 Eura Mobil 2013/2014 NYHET Profila RS: Den perfekta multihusbilen Du letar efter en husbil som har många goda egenskaper: den ska vara så låg som en halvintegrerad och samtidigt ha ett förvaringsutrymme

Läs mer

Inredningsstandard för ditt nya hem. Välkommen till Brf Slottsallén 1, Ulriksdal

Inredningsstandard för ditt nya hem. Välkommen till Brf Slottsallén 1, Ulriksdal Inredningsstandard för ditt nya hem Välkommen till Brf Slottsallén 1, Ulriksdal INNEHÅLL Inledning............................. 3 Kök för alla livets middagar................ 5 Detaljerna i köket......................

Läs mer

känt till. För att inte nämna den utsökta inredningen med dekor av päronträ och silverränder, vilket erbjuder en smakfull atmosfär.

känt till. För att inte nämna den utsökta inredningen med dekor av päronträ och silverränder, vilket erbjuder en smakfull atmosfär. Dexter Realisera dina visioner Att låta sina drömmar bli sanna och ta itu med vardagen mer avslappnat - det kan du uppleva på ett perfekt sätt i en Dexter. Knappast någon husbil har flyttat så mycket,

Läs mer

Arctic Star. Arctic Star 565 Arctic Star 595 Arctic Star 596 Arctic Star 685 Arctic Star 785

Arctic Star. Arctic Star 565 Arctic Star 595 Arctic Star 596 Arctic Star 685 Arctic Star 785 Arctic Star Arctic Star 565 Arctic Star 595 Arctic Star 596 Arctic Star 685 Arctic Star 785 Unternehmen Mer än 50 års know-how HYMER-produktionsställe i Bad Waldsee. Europas modernaste husvagnsproduktion

Läs mer

QUATURIS S HÖRNSKÅPSSYSTEM

QUATURIS S HÖRNSKÅPSSYSTEM QUATURIS S HÖRNSKÅPSSYSTEM Den eleganta öppningslösningen för standardhörnskåp. Ergonomisk, bekväm och funktionell. www.grass.at Quaturis S HÖRNSKÅPSYSTEM Quaturis S: Varje hörna blir en kurva. Att utnyttja

Läs mer

P R E S S M E D D E L A N D E

P R E S S M E D D E L A N D E Massor av nyheter! KABE Husvagn 2012 Raden av nyheter till modellåret 2012 skulle kunna göras nästan hur lång som helst. Utvecklingsavdelningen i Tenhult har verkligen inte legat på latsidan, det sista

Läs mer

Stor nyhet. Saxnäs. Ett rejält fritidshus från hjärtat av Lappland.

Stor nyhet. Saxnäs. Ett rejält fritidshus från hjärtat av Lappland. Stor nyhet. Saxnäs. Ett rejält fritidshus från hjärtat av Lappland. Omsorg om detaljer och rejält virke från Norrland. När vi nu lanserar vår största stuga hittills gör vi det med kvaliteten som vår största

Läs mer

2017. SVENSKA NYDEFINIERAD FRIHET HOME FIRST CLASS REISEMOBILE. MADE IN GERMANY

2017. SVENSKA NYDEFINIERAD FRIHET HOME FIRST CLASS REISEMOBILE. MADE IN GERMANY 2017. SVENSKA NYDEFINIERAD FRIHET HOME FIRST CLASS REISEMOBILE. MADE IN GERMANY 2 3 VÅRA PARTNERS MÅNGA SPECIALISTER, ETT MÅL VB AIRSUSPENSION Denna specialist på luftfjädring gör våra husbilar ännu bekvämare

Läs mer

En modell för alla MATRIX SERIEN CROSSOVER MATRIX SUPREME MATRIX PLUS MATRIX AXESS

En modell för alla MATRIX SERIEN CROSSOVER MATRIX SUPREME MATRIX PLUS MATRIX AXESS SERIEN SUPREME PLUS AXESS En modell för alla SUPREME Vår eleganta och mångsidiga crossover-serie Matrix är fylld med praktiska lösningar. Nytt för säsong 2017 är ny inredning och grafisk exteriör. Byggd

Läs mer

malibu van Bussen att trivas i.

malibu van Bussen att trivas i. Modellprogram 1/2016 malibu van Bussen att trivas i. www.malibu-carthago.com Exklusivitet malibu en namn med historia. Kära husbilsvänner, malibu van är exklusiv: genomtänkt, trivsam och bekväm på samma

Läs mer

QUATURIS S HÖRNSKÅPSSYSTEM

QUATURIS S HÖRNSKÅPSSYSTEM QUATURIS S HÖRNSKÅPSSYSTEM Den eleganta öppningslösningen för standardhörnskåp. Ergonomisk, bekväm och funktionell. www.grass.eu Quaturis S: Varje hörna blir en kurva. Att utnyttja utrymmet är en av de

Läs mer

KARAKTÄR SOM GÖR SKILLNAD. Sygg, spännande, modern: Etrusco erbjuder det vackraste sättet att upptäcka världen.

KARAKTÄR SOM GÖR SKILLNAD. Sygg, spännande, modern: Etrusco erbjuder det vackraste sättet att upptäcka världen. design in motion KARAKTÄR SOM GÖR SKILLNAD Sygg, spännande, modern: Etrusco erbjuder det vackraste sättet att upptäcka världen. UPPLEV FRIHETEN ATT VARA HEMMA ÖVERALLT Spontana utflykter eller långa semesterresor

Läs mer

Frihet är att känna sig som hemma men vara oberoende.

Frihet är att känna sig som hemma men vara oberoende. Frihet är att känna sig som hemma men vara oberoende. Campingbilar 2013 BoxStar Freiheit, Frihet die bewegt. på väg. bergholm.com Frihet... har olika meningar för var och en Du kommer att upptäcka nya

Läs mer

Ett äkta skånskt hantverk

Ett äkta skånskt hantverk Ett äkta skånskt hantverk Ett Farstorp kök tål att granskas. Alla rum är olika och vi hjälper dig, tillsammans med våra köksplanerare och erfarna snickare, att hitta din köksstil och utnyttja dina ytor

Läs mer

Crawford Smart 42. Prismedvetna lösningar. Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016)

Crawford Smart 42. Prismedvetna lösningar. Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016) Crawford Smart 42 Prismedvetna lösningar Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016) Crawford Smart 42 - prismedvetet val Inifrån och ut Med Crawford Smart 42 får du en garageport,

Läs mer

Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL. Brf Solslingan

Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL. Brf Solslingan Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL Brf Solslingan Inredningsstilar Våra inredningsstilar är noga utvalda. I bilderna längre fram ser du exempel på våra stilar som du kan göra som egna val. Vårt grundutförande

Läs mer

MÅNGA TILLTALANDE UTTRYCK

MÅNGA TILLTALANDE UTTRYCK MONROE 2 Monroe Monroe 3 MONROE Med Monroe har varje kurva en mening. Varje linje ett syfte. Formgiven av Idesign och namngiven efter en klassisk skönhet. En vacker stol som är enkel att tycka om. Med

Läs mer

4-travel Delintegrerad med längsgående uppfällbar bädd

4-travel Delintegrerad med längsgående uppfällbar bädd S 4-travel Delintegrerad med längsgående uppfällbar bädd Nya Dethleffs 4-travel Innovation möter design Det här hör också till 4-travel: elegant köksdel med gashäll med tre plattor och stora lådor. Särskild

Läs mer

caradofeeling Enjoy the good times

caradofeeling Enjoy the good times Husbilarna är delvis avbildade med extra utrustning, som finns i den gällande prislistan och kan beställas mot pristillägg. vbildade dekorationer ingår inte i arados leverans. Vattenförsörjningsanläggningen

Läs mer

Cabby 2006 Design, funktion och känsla för frihet.

Cabby 2006 Design, funktion och känsla för frihet. Cabby 2006 Design, funktion och känsla för frihet. Husbilen som passar alla väder Den är snygg. Den är lättkörd. Den är ombonad. Den är helt ny. Cabbys nyutvecklade husbil har skapats runt tre grunder

Läs mer

DESIGNA HUSVAGNEN DU ALLTID VELAT HA.

DESIGNA HUSVAGNEN DU ALLTID VELAT HA. www.adria.se Designa din alldeles egen husvagn och njut av Altea4fours prisbelönta funktioner. Designa din egen Altea4four. Med nya Altea4four firar vi 50 år som framgångsrika husvagnstillverkare. Och

Läs mer

Crawford Smart 42. Prismedvetna lösningar. Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016)

Crawford Smart 42. Prismedvetna lösningar. Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016) Crawford Smart 42 Prismedvetna lösningar Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016) Crawford Smart 42 - prismedvetet val Inifrån och ut Med Crawford Smart 42 får du en garageport,

Läs mer

ntracithus Arkitektur och design med attityd

ntracithus Arkitektur och design med attityd ntracithus Arkitektur och design med attityd Antracithus med tornet i fokus Alla Antracithus börjar med ett torn. Tornet förenar och karaktäriserar våra hus och skapar en fantastisk rymd och atmosfär.

Läs mer

Lagans. Nu både med komfort och attityd.

Lagans. Nu både med komfort och attityd. Lagans. Nu både med komfort och attityd. I sängen hämtar du energi genom att varva ner och vakna utvilad. Vill du att ditt sovrum speglar din egen personlighet och stil är Lagans rätt säng för dig. Nya

Läs mer

KATALOG FÖR SA M TLI GA M ODELLER 2013. Upptäck mer.

KATALOG FÖR SA M TLI GA M ODELLER 2013. Upptäck mer. KATALOG FÖR SA M TLI GA M ODELLER 2013 Upptäck mer. Att bo i husbil är ett smidigt sätt att uppleva naturen på nära håll. Dessutom blir själva resan riktigt bekväm eftersom du har en öppen passage mellan

Läs mer

P R E S S M E D D E L A N D E

P R E S S M E D D E L A N D E KABE husvagnar 2011 Mer kungligt från KABE Marknadens bredaste modellprogram blir nu ännu större! Royal serien utökas nu med ytterligare 3 modeller, vilket ger hela 18 nya planlösningar detta tack vare

Läs mer

NOVA PRO utdragssystem

NOVA PRO utdragssystem NOVA PRO utdragssystem Det kompletta programmet för lådor med precision och individualitet. www.grass.eu NOVA PRO utdragssystem Nova Pro Originalet Klassikern som inspirerar även morgondagens design. Hur

Läs mer

En modern tillverkare för smarta boendelösningar, både för privat och industri.

En modern tillverkare för smarta boendelösningar, både för privat och industri. En modern tillverkare för smarta boendelösningar, både för privat och industri. Vi är ett mindre företag beläget i västra Sverige. Vår affärsidé är att bygga flexibla, mobila modulhus för alla behov. Vi

Läs mer

Kompakta mått, oändliga möjligheter

Kompakta mått, oändliga möjligheter SERIEN SLIDE OUT AXESS Kompakta mått, oändliga möjligheter SLIDE OUT Compact sätter standarden för de lite mindre husbilarna. En smidig stadsbil men med fullgott utrymme som passar för alla typer av semestrar.

Läs mer

Inredningsval för ditt nya hem. Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad

Inredningsval för ditt nya hem. Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad Inredningsval för ditt nya hem Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad INNEHÅLL Inledning............................. 3 Kök för alla livets middagar................ 5 Detaljerna i köket......................

Läs mer

Inredarens val. Hammarby Sjöstad

Inredarens val. Hammarby Sjöstad Inredarens val Hammarby Sjöstad Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi kallar Inredarens

Läs mer

CREDO / CARVER / CHARISMA PRISLISTA 2018

CREDO / CARVER / CHARISMA PRISLISTA 2018 SE CREDO / CARVER / CHARISMA PRISLISTA 2018 HELINTEGRERADE MODELLER PÅ IVECO DAILY INNEHÅLL 4 STANDARDUTRUSTNING Att sätta en ny standard är ingen lätt uppgift. Trots detta så har Concorde lyckats gång

Läs mer

Inredningsval för ditt nya hem

Inredningsval för ditt nya hem Inredningsval för ditt nya hem Bahcostaden, en modern stadsdel i hjärtat av Fanna. INNEHÅLL Inledning............................. 3 Ditt Kök.............................. 5 Standardval, kök......................

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1003

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1003 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1003 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

DET PERFEKTA HUSET FÖR DEN MODERNA FAMILJEN. Det finns inget som din egen gräsmatta...

DET PERFEKTA HUSET FÖR DEN MODERNA FAMILJEN. Det finns inget som din egen gräsmatta... 1 Det finns inget som din egen gräsmatta... DET PERETA HUSET ÖR DEN MODERNA AMILJEN Viktor Hanson har i samarbete med Engstrand och Speek arkitekter tagit fram ett hus som är anpassat för det moderna livet

Läs mer

INSPIRATIONEN KOMMER FRÅN EN MORGON VID KALMARSUND

INSPIRATIONEN KOMMER FRÅN EN MORGON VID KALMARSUND INREDNINGSKONCEPT MIJA KINNING INSPIRATIONEN KOMMER FRÅN EN MORGON VID KALMARSUND På tv har vi sett henne åka land och rike runt för att inreda svenska hem. När vi bad henne inreda nya Brf Riggen på Varvsholmen

Läs mer

PremiumF örd elar. 4 En luftkanal och konvektorer för påbyggnadsvärmaren på instrumentpanelen garanterar snabb avfrostning av rutan.

PremiumF örd elar. 4 En luftkanal och konvektorer för påbyggnadsvärmaren på instrumentpanelen garanterar snabb avfrostning av rutan. G lobet rotter X l i i n T e G rerad PremiumF örd elar 1 I XL I finns det enbart ergonomiska Aguti-pilotsäten med integrerade trepunktsbälten. De integrerade bältena ger maximal rörelsefrihet och perfekt

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1008

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1008 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1008 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

När materialen får tala

När materialen får tala kök när materialen får tala När materialen får tala HUSET Bostadsrätt om 225 kvm på Östermalm. KÖKET Klassiskt med moderna inslag, ritat av Martin Zetherström och Svante Bengtsson på 2BK Arkitekter. Mycket

Läs mer

UPPTÄCK Den nya standarden av elektriska designradiatorer. Langila Sanbe

UPPTÄCK Den nya standarden av elektriska designradiatorer. Langila Sanbe Stor noggrannhet har lagts ned vid skapandet av detta dokument. Ingen del av detta dokument får mångfaldigas utan skriftligt medgivande av Rettig ICC. Rettig ICC tar inget ansvar för eventuella felaktigheter

Läs mer

MORAVÄGEN 3 STIL & MATERIAL

MORAVÄGEN 3 STIL & MATERIAL HITTA HEM MED STIL - MODERN Alla har sin egen tolkning av vad som är modernt, och det moderna begreppet är i ständig förändring. Modern är därför anpassad för att lätt kunna ändra karaktär efter vem du

Läs mer

Crawford Superior 42. Optimala lösningar. Crawford Superior 42, modell Trend i vit kulör (RAL 9016)

Crawford Superior 42. Optimala lösningar. Crawford Superior 42, modell Trend i vit kulör (RAL 9016) Crawford Superior 42 Optimala lösningar Crawford Superior 42, modell Trend i vit kulör (RAL 9016) Crawford Superior 42 - fjärrstyrd kvalitet Marknadens mest prisvärda lösning Med Crawford Superior 42 får

Läs mer

Challenger Sirius. Nu i fem olika modeller 3097-3098 - 3197-3197GA - 3198

Challenger Sirius. Nu i fem olika modeller 3097-3098 - 3197-3197GA - 3198 2015 Challenger Sirius Nu i fem olika modeller 3097-3098 - 3197-3197GA - 3198 Läs mer på sid 6-7 Sirius 3097 och 3098 Grundpris inklusive Sweden Edition utrustning 725.000:- Klädsel: Träslag inredning:

Läs mer

Det är i mellanrummen det viktiga ryms. Orden som ligger osagda mellan raderna, sittplatsen mellan dem man tycker om, gluggen där första mjölktanden

Det är i mellanrummen det viktiga ryms. Orden som ligger osagda mellan raderna, sittplatsen mellan dem man tycker om, gluggen där första mjölktanden Det är i mellanrummen det viktiga ryms. Orden som ligger osagda mellan raderna, sittplatsen mellan dem man tycker om, gluggen där första mjölktanden trillat ut. Mellanrummet är ramen, bryggan och det som

Läs mer

Brf lomma läge Bofakta 6,2. takhöjd

Brf lomma läge Bofakta 6,2. takhöjd Brf lomma läge Bofakta 6,2 takhöjd Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

Solrosen. Johannelund/Vällingby. Familjevänliga radhus i västerort

Solrosen. Johannelund/Vällingby. Familjevänliga radhus i västerort Solrosen Johannelund/Vällingby Familjevänliga radhus i västerort Familjen Dahlberg flyttade in i ett liknande radhus 2012 och trivs jättebra. Med några egna tillval som golvvärme både uppe och nere samt

Läs mer

Design och tillval. det lilla extra

Design och tillval. det lilla extra Design och tillval det lilla extra et t vackert golv Ett vackert golv kan sätta en prägel av kvalitet och lyx i en bostad. Utöver våra golv i designlinjerna erbjuder vi ett enstavigt ekparkett från Boen.

Läs mer

nyhet! Prisvärt för de mindre badrummen Lätt att planera och kombinera Allt du behöver för ett komplett badrum

nyhet! Prisvärt för de mindre badrummen Lätt att planera och kombinera Allt du behöver för ett komplett badrum nyhet! En baskollektion för hela badrummet, Prisvärd, Funktionell och Enkel. Prisvärt för de mindre badrummen Lätt att planera och kombinera Allt du behöver för ett komplett badrum Byggd på Svedbergs erfarenhet

Läs mer

BREDDGRAD 64 RIKTIG FRIHET

BREDDGRAD 64 RIKTIG FRIHET BREDDGRAD 64 Långa vintrar med mycket snö och minusgrader. Milsvida skogar och stora öppna ängar med bergen i bakgrunden. Vi är på breddgrad 64, vi är i Norrland. Här har vi funnits och byggt Sveriges

Läs mer

Brf Enavallen, Munksundet. Inredningsstandard för ditt nya hem

Brf Enavallen, Munksundet. Inredningsstandard för ditt nya hem Brf Enavallen, Munksundet Inredningsstandard för ditt nya hem INNEHÅLL Inledning............................. 3 Ditt Kök.............................. 5 Standardval, kök...................... 6 Ditt Badrum...........................

Läs mer

Inredarens val. Sjödalen, Huddinge preliminär

Inredarens val. Sjödalen, Huddinge preliminär Inredarens val Sjödalen, Huddinge preliminär 3D Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi

Läs mer

stolt Partner till Längdlandslaget

stolt Partner till Längdlandslaget stolt Partner till Längdlandslaget KATALOG FÖR samtliga MODELLER polar campers En camper är ett energisnålt och smidigt sätt att resa med övernattningsmöjlighet. Det är också en perfekt lösning för den

Läs mer

Möblerna är färdigmonterade och enkla att installera. Det enda du behöver montera själv är frontpaneler och handtag.

Möblerna är färdigmonterade och enkla att installera. Det enda du behöver montera själv är frontpaneler och handtag. SKÄRGÅRD -ett badrum som passar! Camargue Skärgård möbelkoncept kompletterar vårt breda utbud av badrumslösningar. Vi vill göra det enklare för dig att sätta ihop ett unikt och individuellt badrum som

Läs mer

HomeGlide-trapphiss FÖR RAKA TRAPPOR

HomeGlide-trapphiss FÖR RAKA TRAPPOR HomeGlide-trapphiss FÖR RAKA TRAPPOR Access BDD är en av Europas ledande leverantörer av trapphissar, plattformshissar samt hissar för privata och offentliga miljöer. 2 Access BDD HomeGlide-trapphiss FÖR

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet A-1003

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet A-1003 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet A-1003 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

Crawford Superior 42. Optimala lösningar. Crawford Superior 42, modell Style i vit kulör (RAL 9016)

Crawford Superior 42. Optimala lösningar. Crawford Superior 42, modell Style i vit kulör (RAL 9016) Crawford Superior 42 Optimala lösningar Crawford Superior 42, modell Style i vit kulör (RAL 9016) Crawford Superior 42 - fjärrstyrd kvalitet Marknadens mest prisvärda lösning Med Crawford Superior 42 får

Läs mer

DET HÄR ÄR WILLHEMLYFTET

DET HÄR ÄR WILLHEMLYFTET OM WILLHEMLYFTET 1 DET HÄR ÄR WILLHEMLYFTET Många vill bo med en standard som är jämförbar med nybyggda lägenheter. För att möta efterfrågan har vi utvecklat ett koncept som vi kallar Willhemlyftet. Det

Läs mer

www.trident.se BAD MED DUSCH Den perfekta kombinationen

www.trident.se BAD MED DUSCH Den perfekta kombinationen www.trident.se BAD MED DUSCH Den perfekta kombinationen Badkar med dörr och dusch den perfekta kombinationen TWINLINE 1 TWINLINE 2 TWINLINE DUETT Exklusivt badkar med optimal komfort Twinline är den perfekta

Läs mer

Måttbeställd inredning Style För garderober och walk-in-closets

Måttbeställd inredning Style För garderober och walk-in-closets Måttbeställd inredning Style För garderober och walk-in-closets 10 15 20 25 30 35 40 45 50 55 60 65 70 75 80 85 90 95 100 lundbergs.com Lundbergs produkter 1 Välkommen in i förvaringsdrömmen Bland alla

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1004

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1004 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1004 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

vårens erbjudande sense badkar 10.900: (12.900:-) Se sid 12 westerbergs.se

vårens erbjudande sense badkar 10.900: (12.900:-) Se sid 12 westerbergs.se vårens erbjudande 16 sense badkar 10.900: (12.900:-) Se sid 12 westerbergs.se hög- eller väggskåp halva priset vid köp av komplett afton under- och överdel AFTON afton badrumsmöbel Afton är möbelserien

Läs mer

S 10 års jubileumserbjudande

S 10 års jubileumserbjudande S 10 års jubileumserbjudande 10 succéfyllda år med Sunlight! Det ska firas! Praktiskt L-formad kök i Sunlight. Smart och snyggt! Vi säger tack! för din lojalitet med de två populära modellerna T 68 och

Läs mer

OMBYGGNADSPLAN S:T PAULIGATAN 20 30

OMBYGGNADSPLAN S:T PAULIGATAN 20 30 OMBYGGNADSPLAN S:T PAULIGATAN 20 30 2016 05 02 INNEHÅLLSFÖRTECKNING Ombyggnadsplan för fastigheten 4 Vad vi måste göra Badrum 4 Vad du kan välja till Totalrenoverad lägenhet 4 Så påverkas du av renoveringsarbetet

Läs mer

SE The King of Comfort

SE The King of Comfort The King of Comfort SE Alde Värmesystem Säkert, ekonomiskt och miljövänligt Manöverpanel med pekskärm Du styr ditt värmesystem via den lättöverskådliga, användarvänliga pekskärmen. Alla centrala funktioner

Läs mer

GENOMTÄNKTA BOSTÄDER. Intill den pampiga Skvallereken i Ektorp skapas nu 67 smakfulla och välplanerade bostadsrätter om 1-4 rum och kök.

GENOMTÄNKTA BOSTÄDER. Intill den pampiga Skvallereken i Ektorp skapas nu 67 smakfulla och välplanerade bostadsrätter om 1-4 rum och kök. 4 Oakhouapplese GENOMTÄNKTA BOSTÄDER Intill den pampiga Skvallereken i Ektorp skapas nu 67 smakfulla och välplanerade bostadsrätter om 1-4 rum och kök. fasaden 7 Oakhouapplese Bild område I Ektorp har

Läs mer

Val och tillval. till kvarteret Töfsingdalen

Val och tillval. till kvarteret Töfsingdalen Val och tillval till kvarteret Töfsingdalen När du flyttar till en nybyggd lägenhet hos Stockholmshem är du garanterad en grundstandard med bland annat vackra parkettgolv och helkaklat badrum. För att

Läs mer

kaxiga detaljer Micaela Nordberg Fredrik Hedén Vå r t N ya H u s Vå r t N ya H u s

kaxiga detaljer Micaela Nordberg Fredrik Hedén Vå r t N ya H u s Vå r t N ya H u s Exteriört har familjen målat huset i en vit bruten kulör. För ett modernt uttryck har man valt att ta in silver som accentfärg, på bland annat vindskivor och stuprör funkis med kaxiga detaljer Det var

Läs mer

Oscarssons. i småland

Oscarssons. i småland Oscarssons Möbel design & Tillverkning i småland 1 2 Besök vår webb! www.oscarssonsmobel.se Genuint & äkta Vi har valt att inte tumma på den kvalitet som svensk tillverkning ger. Vi använder ek som fått

Läs mer

Collection. Credo Carver Charisma Cruiser Liner

Collection. Credo Carver Charisma Cruiser Liner Collection Credo Carver Charisma Cruiser Liner 02 Collection Innehåll Sidan 2 Sidan 14 Sidan 22 Sidan 34 Sidan 42 Sidan 50 Credo Carver Charisma Cruiser Liner Klädsel Kombinationer Concorde. Reisemobile

Läs mer

PRISLISTA FÖR HUSBILAR 2015. Res smart, allt ingår!

PRISLISTA FÖR HUSBILAR 2015. Res smart, allt ingår! PRISLISTA FÖR HUSBILAR 2015 Res smart, allt ingår! TEKNISK INFORMATION MODELLÅR 2015 HALVINTEGRERADE MODELLER Modell T 132 T 135 Grundpris inkl. moms. 409.000 kr 429.000 kr Längd / bredd / höjd cm 598

Läs mer

GardinGuiden. Så väljer du solavskärmning rum för rum. www.luxaflex.se

GardinGuiden. Så väljer du solavskärmning rum för rum. www.luxaflex.se GardinGuiden Så väljer du solavskärmning rum för rum www.luxaflex.se Rullgardin Den perfekta kombinationen mellan form och funktion När du väljer solavskärmning till ditt hem är det naturligtvis viktigt

Läs mer

rum & kök vid Östernäsvägen i Mariehamn

rum & kök vid Östernäsvägen i Mariehamn rum & kök vid Östernäsvägen i Mariehamn Mycket trevlig och stilfullt renoverad radhuslägenhet i två plan med stor vistelsevänlig uteplats och lugnt läge. Utgångspris: 178 000 (Skuldfritt pris) Östernäsvägen

Läs mer

IVECO DAILY HELINTEGRERADE MODELLER PÅ

IVECO DAILY HELINTEGRERADE MODELLER PÅ CREDO / CARVER / CHARISMA TILLVALSPRISER & TEKNISKA DATA 2019 HELINTEGRERADE MODELLER PÅ IVECO DAILY Att sätta en ny standard är ingen lätt uppgift. Trots detta så har Concorde lyckats gång på gång. Credo,

Läs mer

Lamellgardiner. Enkel elegans för stora fönster

Lamellgardiner. Enkel elegans för stora fönster 1 Lamellgardiner Enkel elegans för stora fönster Ny lamellbredd nya möjligheter Skärma av med stilrena linjer Lamellgardinen är en av de allra mest populära solavskärmningsgardinerna just nu. Och inte

Läs mer

Egnahem. Ett lite enklare sätt att hitta hem

Egnahem. Ett lite enklare sätt att hitta hem Egnahem Ett lite enklare sätt att hitta hem Ett lite enklare sätt att hitta hem... I den här katalogen hittar du en serie Eksjöhus framtagna för att göra ditt husköp lite enklare och därmed också lite

Läs mer

Impressivo Ger dig valmöjligheter

Impressivo Ger dig valmöjligheter Impressivo Ger dig valmöjligheter BUSCH-JAEGER ABBs installationsprodukter har en lösning för alla hem och offentliga byggnader. Urvalet utvidgas ständigt med nya produkter, för att bibehålla kompatibilitet

Läs mer

CABBY CARAVAN AB Box 1022 Bodalsv. 2 SE Kristinehamn Sweden Tel Fax

CABBY CARAVAN AB Box 1022 Bodalsv. 2 SE Kristinehamn Sweden Tel Fax 2007 2007 www.home-car.nl Photo s by: Rolf Verhagen Home-Car husvagnar tillhör den nederländska Tirus gruppen Yves Demaria, Världsmästare MX3: Mitt val blev en Home-Car. CABBY CARAVAN AB Box 1022 Bodalsv.

Läs mer

11.450:- i läder Batick Black. Ordinarie pris 13.480:-

11.450:- i läder Batick Black. Ordinarie pris 13.480:- Stressless Magic (M) bästa komforten någonsin! nyhet Stressless Consul 5.990:- Pall 2.000:- 11.450:- i läder Batick Black. Ordinarie pris 13.480:- Pall 3.300:- i läder Batick Black Ordinarie pris 3.900:-

Läs mer

inredning Brf vitklövern, AlSike

inredning Brf vitklövern, AlSike inredning Brf vitklövern, ALSIKE INnehåll Välkommen till Brf Vitklövern sid 3 Inredning: kök sid 4 Inredning: KÖK/ÖVRIGA YTOr sid 5 Inredning: BAd sid 6 Med reservation för eventuella produktändringar

Läs mer

Piccolo Inredningskoncept

Piccolo Inredningskoncept Piccolo Inredningskoncept Stilsäkra val och handplockad kvalitet Inredningskoncept Snäcka. Här hittar du nyproduktionens alla fördelar bekvämt, lättskött, gediget och förpackat i ett modernt och genomtänkt

Läs mer

Inredning och inspiration

Inredning och inspiration Inredarens val 2018 Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi kallar Inredarens val. Inredningen

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Kalkstensvägen 17

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Kalkstensvägen 17 Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 2 rum (1 sovrum) / 46 m² Område Victoria Park Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Njut av all komfort som Victoria Park kan erbjuda; restaurang, inom-

Läs mer

Stilfull tvåa med öppen spis och stor innergård i centrala Mariehamn

Stilfull tvåa med öppen spis och stor innergård i centrala Mariehamn Stilfull tvåa med öppen spis och stor innergård i centrala Mariehamn I detta fina hus från 1954 finner du denna lyxiga lägenhet om 61 m 2, två rum och kök. Lägenheten är stilfullt renoverad 2012, stenpelare

Läs mer

LINDBACKEN. Storstensvägen 51-87, - UPPSALA. Storlek: 113,5 kvm Pris: 2 900 000-3 100 000 kr

LINDBACKEN. Storstensvägen 51-87, - UPPSALA. Storlek: 113,5 kvm Pris: 2 900 000-3 100 000 kr LINDBACKEN Storstensvägen 51-87, - UPPSALA Storlek: Byggår: 113,5 kvm 2015/2016 Antal rum: 5 rum & kök Pris: 2 900 000-3 100 000 kr Nybyggt bostadsrättsradhus i attraktiva Lindbacken! Detta moderna och

Läs mer

INREDNINGSKONCEPT WWW.NORDSTJÄRNAN.NU

INREDNINGSKONCEPT WWW.NORDSTJÄRNAN.NU INREDNINGSKONCEPT WWW.NORDSTJÄRNAN.NU INREDNINGSKONCEPT GENUIN & NYANS Grundidén med inredningen i Nordstjärnan är att det ska vara äkta material, arbetade detaljer och att det ska spegla husets arkitektur.

Läs mer

Kvarteret. Backåkra. Materialval. Standard, kostnadsfritt val och tillval för fast inredning, vitvaror och väggar

Kvarteret. Backåkra. Materialval. Standard, kostnadsfritt val och tillval för fast inredning, vitvaror och väggar Kvarteret Backåkra Materialval Standard, kostnadsfritt val och tillval för fast inredning, vitvaror och väggar Välkommen till Backåkra! Materialval i din lägenhet så går det till När du tecknar avtal för

Läs mer

P R I S L I S TA O C H T E K N I S K DATA Upptäck mer.

P R I S L I S TA O C H T E K N I S K DATA Upptäck mer. P R I S L I S TA O C H T E K N I S K D ATA Upptäck mer. ACTION PRISLISTA Solifer Action A723 Pris: 595.000 kr Solifer Action A726 Pris: 589.000 kr Solifer Action T598 Pris: 561.000 kr Solifer Action T693

Läs mer