Collection. Credo Carver Charisma Cruiser Liner

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Collection. Credo Carver Charisma Cruiser Liner"

Transkript

1 Collection Credo Carver Charisma Cruiser Liner

2 02 Collection Innehåll Sidan 2 Sidan 14 Sidan 22 Sidan 34 Sidan 42 Sidan 50 Credo Carver Charisma Cruiser Liner Klädsel Kombinationer Concorde. Reisemobile aus Leidenschaft.

3 03 Credo Emotion, Passion, Action Passion i sin bästa tradition Credo Emotion är den yngsta modellen i Concorde-familjen och är bevis för det tillvägagångssätt, hur vi bygger husbilar på Concorde. Vi har strävat efter att förverkliga en husbil i 3,5-tonklassen, utan att för den skull behöva avstå från den legendariska Concorde-kvaliteten. Det har bara gjorts en enda besparing på Credo Emotion priset. När man har döpt en modell till namnet Passion, då måste man ju ha haft en tanke bakom. På Credo Passion har chassiet modifi erats så att förarpositionen har fl yttats uppåt och framåt. Det här ger dig en bättre översikt över trafi ksituationen och de båda förarhyttsstolarna låter sig ändå integreras perfekt till det stora bodelen. Credo Action är husbilen för aktiva. På samma gång förkroppsligar den mer än någon annan modell från Concorde-familjen traditionen som vi står för. Redan för mer är 15 år sedan började vi bygga alkovhusbilar med dubbelgolvkonstruktion på Iveco chassin. Varje detalj på denna husbil är baserad på kunskap från mer än ett och ett halvt decennium.

4 04 Concorde. Reisemobile aus Leidenschaft.

5 05 Du borde inte nöja dig med mindre. Bodelen i Concorde Credo Concordes husbilar övertygar även när du tar en andra titt. Vi tar bodelen i Concorde Credo som exempel. Ett ljust, vänligt bolandskap väntar på dig, från klädsel till dekor, dynor och mattor är perfekt harmoniserade till möblerna, vars dörrar och luckor är fanerade med äkta träslag. Concordes One-Level-Concept skapar ett genomgående, rymligt rumsintryck från förarhytt till sovrum och genom att avstå från ett trappsteg i bodelen är nu även tröttsamma snubbelfällor historia. Credo

6 06 Finns det något alternativ till detta? Köket i Credo En klar bekännelse till kvalitet och funktion är även köket i Credo. Spis med tre lågor, Kökskran med engreppsblandare, Rymlig diskho; L-köket i Credo- modellen visar sin klass när det gäller såväl ergonomin som design och funktion. Rymliga skåpsutrymmen över och under arbetsbänken gör så att alla nödvändiga redskap lätt kan städas undan och försvinna i en handvändning. Dessutom, det stora AES-kylsåpet ger dig tillräckligt med plats för proviant eller varför inte för vad du kommer att köpa på marknaden, närproducerat är rätt. Credo Concorde. Reisemobile aus Leidenschaft.

7 07

8 08 Concorde. Reisemobile aus Leidenschaft.

9 Rekreation, 09 återhämtning, det Credo är i alla fall det det handlar om. Sova och friska upp sig i Credo För att du ska kunna koppla av riktigt bra efter en spännande dag, har våra utvecklare även när det gäller sovrummet i modellerna Concorde Credo tänkt på allt. Där har vi först och främst de generösa bäddmåtten: exempelvis den bakre sängen på tvären, på 2100 x 1400 mm, sängen i mittsittgruppen på 2000 x 1550 mm eller alkovsängen på 2050 x 1450 mm alla naturligtvis utrustade med Concorde Comfort Plus Bäddsystem. Ett stort antal takspottar, lampor och förvaringsställen i sovrummet skapar dessutom den perfekta miljön för din kvällsläsning. Efter en vederkvickande sömn påbörjar du den nya dagen i det komfortabla badrummet i din Credo. Även här är rymlighet ett trumfkort. I en handvändning, genom att stänga dörren, kan man av den separata duschen och det separata tvättrummet få ett stort badrum med tillhörande dressingroom. Genom pumparna och ledningssystemen som vi använder i duschen skapas ett vattentryck, som du känner igen hemifrån, och inte bara några små droppar som man tyvärr ibland kan få i andra husbilar.

10 10 Credo Perfektion in i minsta detalj Tekniken i Concorde Credo Att Credo är en äkta Concorde, visar sig alltid särskilt då du tittar lite noggrannare på detaljerna. Lösningarna som vi använder, är lösningar som du även kan fi nna i Concordes modeller i Premiumklassen. Concorde. Reisemobile aus Leidenschaft.

11 11 Byggtekniken på Concorde Credo Inom husbilbyggandet står Concorde som synonym för perfekt isolering och framstående stabilitet. Ansvarigt för detta är först och främst det köldbryggfria byggandet av hytterna, komplett igenklistrade med Solidtherm och med PU-hårdskumlister, såväl som isolering av sidoväggar med 30 mm RTM-skum. Och det är inte nog: Även under- och mellangolv byggs med s.k. sandwichkonstruktion och är försedda med 70 mm isolering. Sidokjolar, stötfångare, såväl som front- och bakpartier består dessutom av högstabilt och dessutom elastiskt glasfi ber kompositmaterial. De högglänsande och helt jämna väggytorna av aluminiumsandwich sörjer för en automobil skönhet och för att detta ska fortsätta vara så på lång sikt, reducerar även takprofi llisten av aluminium (för att leda bort regnvattnet) effektivt nedsmutsningen av sidoväggen.

12 12 Credo Elektroniken servicevänlig och övertygande En av de allra viktigaste innovationerna från Concorde under de sista åren var den nya konceptionen när det gäller den hela elektroniska anläggningen. Idag kan du i Concordes modeller fi nna alla servicerelevanta elektroniska aggregat, d.v.s. batterier, säkringar, eventuellt växelriktare och liknande, placerade i området vid bakre garaget, servicevänligt och lätt att sköta. Därmed tillhör det utdragna letandet, monterandet eller ombyggandet av sittgrupper, en gång för alla det förfl utna åtminstone hos Concorde. Dubbelgolvkonceptet i Concordes modeller erbjuder dig inte bara fördelar när det gäller uppvärmningen. Även med tanke på att stuva undan skrymmande ägodelar, då övertygar Credo. Du kan antingen stuva dem i det bakre garaget eller i lastområdet i dubbelgolvet Credo ger dig möjligheterna som du behöver för att inte behöva avstå från något som du sätter värde på. Concorde. Reisemobile aus Leidenschaft.

13 13 Planlösningar Credo Emotion 693 H Credo Passion 713 H Credo Action 783 H Credo Emotion 763 L Credo Passion 773 L Credo Action 843 L De innovativa planlösningarna hos Concordes modeller gör dig hänförd Om det så är alkovmodeller eller integrerade modeller planlösningarna på Concorde Credo Passion 813 L Credo Action 893 LS Credo är genomtänkta och testade såväl när det gäller form som funktion. För övrigt har alla modellerna det storstilade Concorde Komfort-Badrummet Credo Passion 813 LS Credo Action 893 M såväl som det rymliga Concorde L-köket gemensamt. Credo Passion 813 M

14 14

15 15 Concorde Carver så fascinierande är Premiumklassen. Framtagen för dina önskemål och behov. För det är du som vet vad det handlar om! Carver, den här byggserien visar på nya vägar när man går in i husbilarnas lyxklass. Vägvisande, ledande och innovativ. En integrerad husbil, byggd på det starka och övertygande chassiet från Iveco Turbo Daily, inriktad på behoven från de komfort- och funktionskräsna husbilisterna i lyxklassen. Utrustad med ett genomgående dubbelgolv, Concorde One Level Concept, det starka Alde Centralvärmesystemet och den unika väggkonstruktionen Concorde Solidtherm, visar Carver sin klass, inte bara när det gäller saker som lastförmåga och stuvutrymme, utan också med tanke på att den är vinterduglig, har lång livslängd samt hur den här klassen fungerar. Men det bästa är nog att du övertygar dig själv.

16 16

17 17 Carver Att bo, i ditt tycke Du borde inte nöja dig med mindre. Den generösa rumsindelningen, de genomtänkta planlösningarna och de ergonomiska optimerade måtten på sitt- och bodelsmöblerna, garanterar från första början en angenäm och vilsam fritidsupplevelse i Concorde Carver. Från klädseln till gardinerna, från golvbeläggningen till väggbeklädnaden och från möbeldekoren till arbetsytorna, skapar det ädla materialurvalet en harmonisk och högvärdig miljö. Att vi dessutom tagit hänsyn till värden såsom hantverksarbete på beställning och hög kvalitet visar sig i såväl bodelen såsom i köket i Carver. Ett äkta mästerverk. Och samtidigt ett bevis på att form och funktion inte är varandras motsatser. Det storstilade L-köket står för exklusiv design förenad med optimal ergonomi.

18 18 Carver Här behöver du inte avstå från något Badrummet och sovrummet i Carver Överfl öd detta ord beskriver bad- och sovrummen i Carver. Generösa sängmått och en utmärkt sängkonstruktion garanterar vilsamma drömmar. Och i det stora badrummet med separat dusch kan du uppfriskad påbörja varje dag på nytt. Concorde. Reisemobile aus Leidenschaft.

19 19

20 20 Carver Teknik, som hänför Även här visar Carver sin klass! Att Concordes husbilar har utvecklats och tillverkats av människor som själva är entusiastiska husbilister, det märker du alltid när du tittar lite noggrannare efter detaljer. Det är nu fem år sedan våra utvecklare för första gången presenterade Concorde One Level Concept - ett genomgående golv från förarhytten till sovrummet. Detta koncept utvecklades av två skäl. Det ena är att man genom chassimodifi kationen förbättrat förarens position och därmed ges en varaktig översikt i förarhytten över trafi ksituationen, det andra är att förar- och passagerarsätena genom dessa konstruktiva toppenidéer kan integreras optimalt in till bodelen. Att vi på Concorde även har bytt ut den ursprungliga instrumentbrädan mot en ny design speciellt utvecklad av oss, som är både hemtrevligare och snyggare, detta visar bara på den passion vi har när vi bygger husbilar. Concorde. Reisemobile aus Leidenschaft.

21 TV TV 21 Planlösningar Carver 771 HS Carver 721 H Bestäm själv! Planlösningarna på Concorde Carver-modellerna är genomtänkta in i detalj. De övertygar en, genom en perfekt kombination av generösa intryck av rummen och en in i detalj perfektionerad funktionalitet. Carver 821 LS Carver 771 L Carver 871 MS Carver 821 M

22 22

23 Concorde Charisma Fascination har ett namn. 23 Sedan mer än 10 år vägledande i husbilarnas lyxklass. Tio år sedan är det som Concorde Charisma som integrerad husbil för första gången presenterades. En period på tio år där Charisma har lyckats, som ingen annan, att inta lyxklassen inom husbilar. De parametrar, som förenas i Charisma, gäller för övrigt nu liksom då: Överlägsen teknik förenad med innovativ design och hantverksmässigt perfekt utförande. Det är inte konstigt att även Charisma av idag är en toppsäljare i husbilarnas lyxklass.

24 24 Concorde. Reisemobile aus Leidenschaft.

25 25 Uppdrag Bo skönare Att bo i Concorde Charisma Och javisst, en bredd på 2,38 meters ger ju faktiskt ett imponerande rumsintryck. Att utrymmet i Concorde Charisma trots allt verkar ännu större och ännu mer angenämt beror dels på de stora fönsterytorna och de många lamporna och spottarna. Men det beror även på de exklusiva materialen som här kommer till användning. Klädsel och gardiner är anpassade till varandra lika mycket som de körsbärsfärgade möblerna till golvbeläggningen eller mattorna. Och att sätena i förarhytten är optimalt integrerade i bodelen, genom Concorde One Level Concept, det genomgående golvet från instrumentbrädan: Concorde Buss-Design till sovrummet, bidrar säkerligen till den entusiasm, som varenda en visar som för första gången går in i en Charisma. Charisma

26 26 Charisma Att laga mat i sin fi naste form Köket i Concorde Charisma Även i köksområdet visar Concorde Charisma sin klass. Det vackra L-köket övertygar genom en utmärkt ergonomi. Ett centralt element är arbetsskivan i Corian (Kompositmaterial), i vilken diskhon och spisen med tre lågor är infällda. Dessutom, som ju hos Concorde inte är annat än vad man kan förvänta sig. Engreppsblandaren med utdragbar Dusch i krom. Concorde. Reisemobile aus Leidenschaft.

27 Iduis alit wisim ipiscing ero odit, conulluptat velit vercilis non 27

28 28 Concorde. Reisemobile aus Leidenschaft.

29 Charisma Njutning på högsta nivå 29 Sova i Charisma På ett fl exibelt sätt har sovrumsalternativen i Charisma behållits, Det spelar ingen roll om du bestämmer dig för en dubbelsängsvariant på längden eller bakre tvärsäng, eller kanske för två separate enkelsängar, du får helt säkert en sovkomfort i alla alternativen, som inte kan jämföras, och det tack vare det innovativa Carawinx Systemet från Lattofl ex. En speciell kallskummadrass (typ Tempur) med en tredimensionell underfjädring ser till att du får en alldeles särskilt avkopplande sömn. Badrummet i Charisma Med sitt Premium-badrum har Concorde ännu en gång revolutionerat husbilsbranschen. Lösningen är lika snillrik som storslagen. Badrummet sträcker sig över hela bredden av husbilen, och därmed har man tvättstället på ena sidan och toaletten och duschen på den andra sidan. Liksom i alla andra delar av Charisma tillhör varje känsla av trängsel det förflutna.

30 30 Revolution i stället för evolution! Concordes One Level Concept Då Concorde för fem år sedan presenterade Charisma II, var det särskilt Concorde One Level Concept som väckte uppseende. I motsats till tidigare år nöjde man sig inte med de befintliga chassierna utan man modifierade dem så att alla önskemål från husbilisterna kunde tillmötesgås. Det betyder att den främre konstruktionen med pedaler och instrumentbräda flyttades framåt och uppåt, och samtidigt utåt. Därigenom uppnådde man en optimal position för föraren med en anmärkningsvärt bra vägöversikt, en perfekt integration av förarhytten in till bodelen, samt, genom den nya instrumentbrädan Buss-Design, ett allt som allt högvärdigt intryck av bodelen. Vi skulle inte heta Concorde om vi hade nöjt oss med mindre. Concorde. Reisemobile aus Leidenschaft.

31 31

32 32 Användarvänlig och storstilad För att du inte ska behöva avstå från något alls på semestern har vi utrustat Concorde Charisma med extra mycket reserv när det gäller lastförmåga och särskilt stora stuvutrymmen. Dubbelgolvet, i vilket man kan lasta tvärs igenom, gör det dessutom möjligt för dig att stuva in även skrymmande redskap i källaren i din husbil. Och, så att du kan koncentrera dig på det väsentliga på din fritid, alltså fritiden, kan du styra all elektronik och teknik ombord med en speciell kontrollpanel, utvecklad av och för Concorde. Charisma Concorde. Reisemobile aus Leidenschaft.

33 33 Planlösningar Hos Concorde kan du välja lika individuellt som dina önskemål är. Välj från de nya planlösningarna den som passar just dig. Välj mellan tre olika sängvarianter, tre sittgruppsvarianter och fyra olika karosslängder.. Charisma 790 H Lounge Charisma 840 L Lounge Charisma 840 HS Lounge Charisma 890 LS Lounge Charisma 890 M Lounge Charisma 940 MS Lounge C-Lounge Version Bar Version Charisma 890 G Lounge

34 34 Concorde. Reisemobile aus Leidenschaft.

35 35 Concorde Cruiser Toppklassen bland alkovhusbilar Uppgiften och syftet med Cruiser är helt enkelt: Bara det bästa! Concordes husbilar präglar lyxklassen bland europeiska husbilstillverkare. Om det så är Liner eller Charisma i klassen integrerade husbilar, eller också Cruiser, i klassen alkovmodeller. Och därmed står den i en alldeles särskilt god tradition. När allt kommer omkring var ju Concorde en av de första tillverkarna, som redan för mer än 15 år sedan producerade alkovhusbilar med dubbelgolv.

36 36 Concorde. Iduis alit wisim Reisemobile ipiscing ero aus odit, Leidenschaft. conulluptat velit vercilis non

37 37 Krav finns Cruiser för att man ska uppfylla dem! Bo och laga mat i Cruiser En kund som bestämmer sig för en alkovmodell som Cruiser, vet vad hon vill. Hon har erfarenhet, en tydlig förkärlek och entydiga krav. Ovillkorlig kvalitet och ovillkorlig komfort. Det är för dessa kunder vi har utvecklat Concorde Cruiser. Att bestämma sig för en alkovmodell i lyxklassen visar ett högt mått av individualitet. Det garanterar dig även Cruiser i köksavdelningen. Ett rent av outtömligt utbud av stuvutrymmen eller det enorma AES-kylskåpet med en volym på 142 liter och separat frysfack gör dig så oberoende av försörjningsanläggningar som du vill ha

38 38 Cruiser Väl utvilad på upptäcktsresa Sova och friska upp sig i Concorde Cruiser Om man frågar barnen vilken plats de gillar bäst i husbilen, får man nästa enshälligt höra: I Alkoven. Fastän - när barn oftast pratar om en liten grotta, kan det ändå inte komma i fråga om det när det gäller Cruiser som med en ljus höjd över alkovsängen mäter mer än 70 cm. Om du måste gå upp ur sängen på natten, garanterar den välgörande värmen, från golvvärmen som fi nns förlagd i hela det kompletta rumsgolvet, att du inte får kalla fötter. Även i badrummet blir du hänförd av Concorde Cruiser med sina imponerande fakta. Dess färskvattentank rymmer 320 liter och likaså, gråvattentanken är med en volym på 230 liter generöst dimensionerad. Concorde. Reisemobile aus Leidenschaft.

39 39

40 40 Cruiser skyr inga jämförelser! Imponerande kapacitet Concorde Cruiser övertygar med en teknik som verkligen kan belastas, och som söker sin like inte bara inom husbilsbranschen. När det gäller chassierna har du valmöjligheten mellan det starka busschassiet från Iveco Eurocargo eller M.A.N TGL. Med dem kan du komma upp till ett vridmoment på 680 Nm (Iveco) och ända upp till andlösa 1000 Nm (MAN 6-cylinder). Det stordimensionerade Quadgaraget för fyrhjulingar har en volym på 4400 liter, medan källaren i dubbelgolvet kan packas med en volym på 1680 liter Cruiser Concorde. Reisemobile aus Leidenschaft.

41 41 Cruiser 791 H med Komfortbadrum Cruiser 890 L med Premiumbadrum Planlösningar Cruiser 841 L med Komfortbadrum Cruiser 890 LR med Premiumbadrum Anpassade till var och en! På Cruiser kan du välja mellan nio olika planlösningar med tre olika sängvarianter, två badrumsalternativ och fyra karosslängder. TV Cruiser 891 M med Komfortbadrum Cruiser 940 M med Premiumbadrum Cruiser 840 H med Premiumbadrum Cruiser 940 MR med Premiumbadrum Cruiser 840 HR med Premiumbadrum

42 42 Concorde. Reisemobile aus Leidenschaft.

43 43 Concorde Liner Får det lov att vara ännu lite mer? Vad är det som är möjligt inom husbilsbyggandet? Här ser du det! För Concorde Liner gäller samma sak som vi också redan sagt om Concorde Charisma. Den är ytterst framgångsrik inom sitt segment. Inget annat fordon i den kungliga klassen inom de integrerade husbilarna, har de senaste åren tillverkats så frekvent som Concorde Liner. Hur det kommer sig att så många kunder har förälskat sig i Liner? Bläddra vidare så får du se.

44 44 Iduis alit wisim ipiscing ero odit, conulluptat velit vercilis non

45 Liner Överträffar dina förväntningar 45 Bodelen och köket i Liner Med en karossbredd på 2,49 meter är Liner redan till det yttre en imponerande uppenbarelse. Det här intrycket är emellertid inte något, jämfört med den rumskänsla man få när man går in i den här toppmodellen från Concorde. Fullvärdigt, vart man än tittar. Så defi nieras exklusivitet i det mobila resandet. Den inbyggda golvvärmen, som även används i modellerna Charisma och Cruiser, hör även självklart till Liner som standardutrustning. Den garanterar en optimalt fördelad värme i hela boytan. Även i köksområdet kommer den ansenliga karossbredden på knappt två och en halv meter till nytta. L-köket är ergonomiskt ampassat efter dina önskemål och det stora 175-liter- kylskåpet med separat 31-liters frysfack ger dig plats för livsmedel med råge.

46 46 Liner Dröm är verklighet! Att sova i Concorde Liner Storslaget. Det här ordet beskriver även sovrummet i Concorde Liner perfekt. Alla sängar uppvisar ståtliga mått det spelar ingen roll om det är de bakre sängvarianter eller den valfria höj- och sänkbara sängen fram över Hytten. Självklart är alla bakre sängar i Concorde Liner utrustade med det särskilt vederkvickande sängsystemet från Lattofl ex med kallskummadrass (typ Tempur) och Carawinx underfjädring. Och, dina kläder kan du utan problem lägga in i de talrika överskåpen samt garderoberna i Linerns sovrum. Det här är referensbadrummet Det fi nns så många områden på en Concorde Liner, som skulle kunna tjäna som referensobjekt för husbilsbyggandet. Inom badrumsområdet förstår du vid första ögonkastet vad vi menar när vi säger att husbilarna är gjorda med passion. Det storslagna rummet, en äkta spoltoalett i porslin med jättetank, en kommod med armaturer i hushållskvalitet, en termostatstyrd handdukstorkare. I badrummet i Liner kan du fi nna saker som snarare förknippas med ett femstjärnigt hotell än med en husbil. Concorde. Reisemobile aus Leidenschaft.

47 47

48 48 Liner Den som har Orginalet, behöver inte Kopiera Tekniken i Concorde Liner Innovationer och exklusivitet fi nner du i Concorde Liner emellertid inte bara i husbilens funktionsområden, utan en blick på de inre värdena visar även att du här har att göra med en absolut High- End Product inom det europeiska husbilsbyggandet. Naturligtvis fi nns även i Concorde Liner Concorde One Level Concept. Även i Concorde Liner kommer Concorde One Level Concept till användning. En bodel, fullt isolerad, från bussinstrumentbrädan ända bak till sovrummet. Inga mer snubbelfällor, inga nedsänkningar eller tomrum. Concorde. Reisemobile aus Leidenschaft.

49 Planlösningar 49 Liner 840 H Lounge Liner 940 M Lounge Liner 990 G Lounge Liner 890 L Lounge Liner 990 MS Lounge Liner 1090 G Lounge Liner 940 LS Lounge Liner 1090 MS Lounge Liner 1060 Gmax Lounge TV C-Lounge Version Bar Version Liner 940 G Lounge Liner 1130 Gmax Lounge Det bästa laget! Elva planlösningar, av vilka fem är med Bil-Garage, står till ditt förfogande. Även i Liner kan du välja mellan tre bakre sängvarianter och tre olika sittgrupper i bodelen.

50 50 En fråga om din individualitet Klädselkombinationerna i Premiumklassen Välj mellan åtta olika Skinn- resp. Pintara-kombinationer. Alla textilier och klädslar är optimalt avstämda till möblerna i körsbärsdekor. Skinn Sandsten Klädslar Skinn Pärlemor Concorde. Reisemobile aus Leidenschaft.

51 51 Skinn Bernstein Pintara Cappuccino Pintara Sandsten Skinn Mocka Pintara Pärlemor Pintara Caramel

52 Alla uppgifter, bilder och illustrationer gäller för Concorde husbilar fr.o.m. konstruktionstiden augusti Modellprogram, tekniska data och utrustningens omfattning kan komma ätt ändras under innevarande år. Ändringar, även utan föregående tillkännagivande, förbehålles Din återförsäljare ger dig gärna aktuell information. Var uppmärksam på att fordonen delvis är avbildade med tillvalsutrustning. Forsberg Fritidscenter AB Solbacken, S Hyssna Telefon , Fax Internet:

1 Credo REISEMOBILE AUS LEIDENSCHAFT

1 Credo REISEMOBILE AUS LEIDENSCHAFT SE 1 Credo REISEMOBILE AUS LEIDENSCHAFT ETT PERFEKT INSTEG I PREMIUMKLASSEN. Att lyx inte är en fråga om storlek är något som Credo alltid bevisat. Credo har samma egenskaper som kännetecknar Concordes

Läs mer

Profila RS: Den perfekta multihusbilen

Profila RS: Den perfekta multihusbilen 14 Eura Mobil 2013/2014 NYHET Profila RS: Den perfekta multihusbilen Du letar efter en husbil som har många goda egenskaper: den ska vara så låg som en halvintegrerad och samtidigt ha ett förvaringsutrymme

Läs mer

Reisemobile aus Leidenschaft

Reisemobile aus Leidenschaft Reisemobile aus Leidenschaft SE INSTEGSMODELL I PREMIUMKLASSEN. Att åstadkomma den där rätta känslan av ly på det begränsade utrymme som en husbil utgör är en sann konst. Med Credo tycker vi att vi har

Läs mer

Arctic Star. Arctic Star 565 Arctic Star 595 Arctic Star 685 Arctic Star 785

Arctic Star. Arctic Star 565 Arctic Star 595 Arctic Star 685 Arctic Star 785 Arctic Star Arctic Star 565 Arctic Star 595 Arctic Star 685 Arctic Star 785 gäller från 08/2009 Arctic Star 595 När de första snöflingorna dansar i vinden. När en klar himmel och gnistrande kyla bjuder

Läs mer

Arctic Star. Arctic Star 565 Arctic Star 595 Arctic Star 596 Arctic Star 685 Arctic Star 785

Arctic Star. Arctic Star 565 Arctic Star 595 Arctic Star 596 Arctic Star 685 Arctic Star 785 Arctic Star Arctic Star 565 Arctic Star 595 Arctic Star 596 Arctic Star 685 Arctic Star 785 Unternehmen Mer än 50 års know-how HYMER-produktionsställe i Bad Waldsee. Europas modernaste husvagnsproduktion

Läs mer

4-travel Delintegrerad med längsgående uppfällbar bädd

4-travel Delintegrerad med längsgående uppfällbar bädd S 4-travel Delintegrerad med längsgående uppfällbar bädd Nya Dethleffs 4-travel Innovation möter design Det här hör också till 4-travel: elegant köksdel med gashäll med tre plattor och stora lådor. Särskild

Läs mer

72 HELINTEGRERADE Integra INSPIRATIONEN TILL NYA IDÉER ÄR ETT AV DE FINASTE SEMESTER- MÅLEN. INTEGRA GÖR REDAN VÄGEN DIT TILL MÅLET.

72 HELINTEGRERADE Integra INSPIRATIONEN TILL NYA IDÉER ÄR ETT AV DE FINASTE SEMESTER- MÅLEN. INTEGRA GÖR REDAN VÄGEN DIT TILL MÅLET. 72 HELINTEGRERADE Integra INSPIRATIONEN TILL NYA IDÉER ÄR ETT AV DE FINASTE SEMESTER- MÅLEN. INTEGRA GÖR REDAN VÄGEN DIT TILL MÅLET. Ljus, mycket plats, trygghet. Integra återspeglar samtidigt lusten till

Läs mer

DESIGNA HUSVAGNEN DU ALLTID VELAT HA.

DESIGNA HUSVAGNEN DU ALLTID VELAT HA. www.adria.se Designa din alldeles egen husvagn och njut av Altea4fours prisbelönta funktioner. Designa din egen Altea4four. Med nya Altea4four firar vi 50 år som framgångsrika husvagnstillverkare. Och

Läs mer

VÅR MEST PRISVÄRDA ÅRET RUNT-BIL

VÅR MEST PRISVÄRDA ÅRET RUNT-BIL VÅR MEST VÄRDA ÅRET RUNT-BIL 594.000 ALL- INCLUSIVE NORDKAPP EDITION matrix - coral - twin MATRIX nordkapp edition Planlösningar M 670 SC L (mm) 7503 5 5 B (mm) 2299 769.000 M 670 SL L (mm) 7503 5 +1 5

Läs mer

REISEMOBILE AUS LEIDENSCHAFT

REISEMOBILE AUS LEIDENSCHAFT REISEMOBILE AUS LEIDENSCHAFT SE CONCORDE LINER PLUS ORIGINALET I PREMIUMKLASSEN. Vi har satsat allt vårt kunnande och all vår entusiasm i utvecklingen av nya Liner Plus. Resultatet är ett tekniskt mästerverk

Läs mer

KATALOG FÖR SA M TLI GA M ODELLER 2013. Upptäck mer.

KATALOG FÖR SA M TLI GA M ODELLER 2013. Upptäck mer. KATALOG FÖR SA M TLI GA M ODELLER 2013 Upptäck mer. Att bo i husbil är ett smidigt sätt att uppleva naturen på nära håll. Dessutom blir själva resan riktigt bekväm eftersom du har en öppen passage mellan

Läs mer

malibu van Bussen att trivas i.

malibu van Bussen att trivas i. Modellprogram 1/2016 malibu van Bussen att trivas i. www.malibu-carthago.com Exklusivitet malibu en namn med historia. Kära husbilsvänner, malibu van är exklusiv: genomtänkt, trivsam och bekväm på samma

Läs mer

2017. SVENSKA NYDEFINIERAD FRIHET HOME FIRST CLASS REISEMOBILE. MADE IN GERMANY

2017. SVENSKA NYDEFINIERAD FRIHET HOME FIRST CLASS REISEMOBILE. MADE IN GERMANY 2017. SVENSKA NYDEFINIERAD FRIHET HOME FIRST CLASS REISEMOBILE. MADE IN GERMANY 2 3 VÅRA PARTNERS MÅNGA SPECIALISTER, ETT MÅL VB AIRSUSPENSION Denna specialist på luftfjädring gör våra husbilar ännu bekvämare

Läs mer

KARAKTÄR SOM GÖR SKILLNAD.

KARAKTÄR SOM GÖR SKILLNAD. design in motion KARAKTÄR SOM GÖR SKILLNAD. Collect Beauty. SNYGG, SPÄNNANDE, MODERN: ETRUSCO ERBJUDER DET VACKRASTE SÄTTET ATT UPPTÄCKA VÄRLDEN. PÅ RESANDE FOT OCH ÄNDÅ HEMMA. Collect Moments. BLI EN

Läs mer

caradofeeling Enjoy the good times

caradofeeling Enjoy the good times Husbilarna är delvis avbildade med extra utrustning, som finns i den gällande prislistan och kan beställas mot pristillägg. vbildade dekorationer ingår inte i arados leverans. Vattenförsörjningsanläggningen

Läs mer

Eriba Jumbo-Jet 773 är tillverkad av: Hymer AG, Bad Waldsee, Tyskland. Svensk generalagent: Bergholm.com

Eriba Jumbo-Jet 773 är tillverkad av: Hymer AG, Bad Waldsee, Tyskland. Svensk generalagent: Bergholm.com Eriba Jumbo-Jet 773 är tillverkad av: Hymer AG, Bad Waldsee, Tyskland Svensk generalagent: Bergholm.com READY FOR TAKEOFF! 50.000 testkilometrar, 300 testdagar, 150 övernattningar i temperaturer ned till

Läs mer

CABBY CARAVAN AB Box 1022 Bodalsv. 2 SE Kristinehamn Sweden Tel Fax

CABBY CARAVAN AB Box 1022 Bodalsv. 2 SE Kristinehamn Sweden Tel Fax 2007 2007 www.home-car.nl Photo s by: Rolf Verhagen Home-Car husvagnar tillhör den nederländska Tirus gruppen Yves Demaria, Världsmästare MX3: Mitt val blev en Home-Car. CABBY CARAVAN AB Box 1022 Bodalsv.

Läs mer

CREDO CARVER/CHARISMA CRUISER. Reisemobile aus leidenschaft

CREDO CARVER/CHARISMA CRUISER. Reisemobile aus leidenschaft CREDO se Reisemobile aus leidenschaft CARVER/CHARISMA se Reisemobile aus leidenschaft LINER PLUS se Reisemobile aus leidenschaft CRUISER d Reisemobile aus leidenschaft CREDO CREDO Storlek Typ Chassie Motor

Läs mer

Frihet är att känna sig som hemma men vara oberoende.

Frihet är att känna sig som hemma men vara oberoende. Frihet är att känna sig som hemma men vara oberoende. Campingbilar 2013 BoxStar Freiheit, Frihet die bewegt. på väg. bergholm.com Frihet... har olika meningar för var och en Du kommer att upptäcka nya

Läs mer

ERIBA COMPACT ERIBA VAN ERIBA CAR ERIBA JET

ERIBA COMPACT ERIBA VAN ERIBA CAR ERIBA JET Den bästa erfarenheten ERIBA COMPACT ERIBA VAN ERIBA CAR ERIBA JET Eriba erbjuder sköna semesterupplevelser. Upplev frihet och säkerhet. Kärlek 2 ERIBA COMPACT Utvändigt 4 invändigt 6 Tyg 10 Tekniska data

Läs mer

stolt Partner till Längdlandslaget

stolt Partner till Längdlandslaget stolt Partner till Längdlandslaget KATALOG FÖR samtliga MODELLER polar campers En camper är ett energisnålt och smidigt sätt att resa med övernattningsmöjlighet. Det är också en perfekt lösning för den

Läs mer

Camping med 4 hjul och motor?

Camping med 4 hjul och motor? simple clever smart Camping med 4 hjul och motor? HUSBILAR 2013 www.weinsberg.com Ibland är det lätt att vara fri Är du en punkare? Skate-åkare? Bergsklättrare? Husbyggare? Romantisk? Spelar ingen roll:

Läs mer

Välkommen till en värld av dörrar WIŚNIOWSKI

Välkommen till en värld av dörrar WIŚNIOWSKI Dörrar WIŚNIOWSKI Välkommen till en värld av dörrar WIŚNIOWSKI Under 25 år har vi tillverkat stängsel med passion. Firmans namn WIŚNIOWSKI kommer från namnet på dess grundare och ägare - Andrzej Wiśniowski.

Läs mer

En modell för alla MATRIX SERIEN CROSSOVER MATRIX SUPREME MATRIX PLUS MATRIX AXESS

En modell för alla MATRIX SERIEN CROSSOVER MATRIX SUPREME MATRIX PLUS MATRIX AXESS SERIEN SUPREME PLUS AXESS En modell för alla SUPREME Vår eleganta och mångsidiga crossover-serie Matrix är fylld med praktiska lösningar. Nytt för säsong 2017 är ny inredning och grafisk exteriör. Byggd

Läs mer

FULLÄNDAD OCH EXKLUSIV.

FULLÄNDAD OCH EXKLUSIV. LINER PLUS FULLÄNDAD OCH EXKLUSIV. Vi har lagt mycket stora resurser i utvecklingen av dessa husbilar och vi är stolta att visa upp resultatet: ett tekniskt mästerverk som saknar motstycke. Med en svåröverträffad

Läs mer

HYMER DuoMobil. Tänkt för två, gjord för två.

HYMER DuoMobil. Tänkt för två, gjord för två. HYMER DuoMobil Tänkt för två, gjord för två. HYMER DuoMobil Heidi och Lothar Schleinkofer Initiativtagarna till HYMER DuoMobil. Mer information finns på: www.duomobil.de Fiat Ducato Maxi 8 hk Multifunktionell

Läs mer

Davis. för alla. Åka till sjön för att bada med

Davis. för alla. Åka till sjön för att bada med Davis Det finns något för alla. Åka till sjön för att bada med familj och vänner, hämta den nya sogruppen från möbelaären, köra uppför branta serpentinvägar, erövra livliga småstäder... Livet har rätt

Läs mer

P R E S S M E D D E L A N D E

P R E S S M E D D E L A N D E KABE husvagnar 2011 Mer kungligt från KABE Marknadens bredaste modellprogram blir nu ännu större! Royal serien utökas nu med ytterligare 3 modeller, vilket ger hela 18 nya planlösningar detta tack vare

Läs mer

P R E S S M E D D E L A N D E

P R E S S M E D D E L A N D E Massor av nyheter! KABE Husvagn 2012 Raden av nyheter till modellåret 2012 skulle kunna göras nästan hur lång som helst. Utvecklingsavdelningen i Tenhult har verkligen inte legat på latsidan, det sista

Läs mer

SMIDIG OCH EFFEKTIV GALLRING. PONSSE fox

SMIDIG OCH EFFEKTIV GALLRING. PONSSE fox SMIDIG OCH EFFEKTIV GALLRING PONSSE fox PONSSE FOX-SKÖRDAREN JÄMN PRODUKTIVITET PONSSE Fox-skördaren har den senaste tekniken och tillförlitliga baslösningar för utmärkt övergripande effektivitet. En innovativ

Läs mer

Med säkerhet ombord. I Flair skyddas du som standard av krockkuddar, ESP och bältesåtstramare.

Med säkerhet ombord. I Flair skyddas du som standard av krockkuddar, ESP och bältesåtstramare. Med säkerhet ombord. I Flair skyddas du som standard av krockkuddar, ESP och bältesåtstramare. Safety first: Nytt säkerhetskoncept i Flair. Av omtanke om dig, har vi revolutionerat säkerhetsstandarden

Läs mer

Alkovhusbilar 2009. Hymer Camp

Alkovhusbilar 2009. Hymer Camp Alkovhusbilar 2009 Hymer Camp Hymer Van Hymer Tramp CL Hymer Tramp SL Eriba-Touring Hymer-Feeling Hymer-Sporting Hymer-Nova SL Hymer-Nova GL Hymer-Nova S Hymer EXSIS-i Hymermobil B-Klasse CL Hymermobil

Läs mer

Bürstner Belcanto Nordic 680 TK av Markus Vesala

Bürstner Belcanto Nordic 680 TK av Markus Vesala Bürstner Belcanto Nordic 680 TK av Markus Vesala Här! En verklig nyhet för den nordiska marknaden. En Bürstner Belcanto Nordic 680 TK. Kanske denna vagnen passar bättre för dom som inte vill gå igenom

Läs mer

Crawford Smart 42. Prismedvetna lösningar. Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016)

Crawford Smart 42. Prismedvetna lösningar. Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016) Crawford Smart 42 Prismedvetna lösningar Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016) Crawford Smart 42 - prismedvetet val Inifrån och ut Med Crawford Smart 42 får du en garageport,

Läs mer

NOVA PRO utdragssystem

NOVA PRO utdragssystem NOVA PRO utdragssystem Det kompletta programmet för lådor med precision och individualitet. www.grass.eu NOVA PRO utdragssystem Nova Pro Originalet Klassikern som inspirerar även morgondagens design. Hur

Läs mer

Vi levererar helhetslösningar

Vi levererar helhetslösningar R TM Vi levererar helhetslösningar Ett badrum är en helhet. Vi levererar den. Ett nytt badrum ska du leva med under lång som vi alla tycker oss ha för lite av. Men tar du dig att läsa vår broschyr, får

Läs mer

Vänder man på blicken så hittar man köket på vänster sida. Kylskåpet, garderober och Truma pannan på den andra. Därefter längre fram...

Vänder man på blicken så hittar man köket på vänster sida. Kylskåpet, garderober och Truma pannan på den andra. Därefter längre fram... Knaus Azur 750 FU av Markus Vesala Knaus Azur 750 FU i ny dräkt. Denna gången har Knaus tagit fram en stor husvagn för den ensamma paret. Sedvanliga sovrummet längst fram och rundsittgruppe längst bak.

Läs mer

PRISLISTA FÖR HUSBILAR 2015. Res smart, allt ingår!

PRISLISTA FÖR HUSBILAR 2015. Res smart, allt ingår! PRISLISTA FÖR HUSBILAR 2015 Res smart, allt ingår! TEKNISK INFORMATION MODELLÅR 2015 HALVINTEGRERADE MODELLER Modell T 132 T 135 Grundpris inkl. moms. 409.000 kr 429.000 kr Längd / bredd / höjd cm 598

Läs mer

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

att komma fram och vilja stanna för gott.

att komma fram och vilja stanna för gott. Semesterstugor i boltenhagen att komma fram och vilja stanna för gott. Våra svenska Regenbogen stugor i Boltenhagen Här börjar avkopplingen så fort du har anlänt. Njut av den härliga havsbrisen, lägg upp

Läs mer

kaxiga detaljer Micaela Nordberg Fredrik Hedén Vå r t N ya H u s Vå r t N ya H u s

kaxiga detaljer Micaela Nordberg Fredrik Hedén Vå r t N ya H u s Vå r t N ya H u s Exteriört har familjen målat huset i en vit bruten kulör. För ett modernt uttryck har man valt att ta in silver som accentfärg, på bland annat vindskivor och stuprör funkis med kaxiga detaljer Det var

Läs mer

KARAKTÄR SOM GÖR SKILLNAD. Sygg, spännande, modern: Etrusco erbjuder det vackraste sättet att upptäcka världen.

KARAKTÄR SOM GÖR SKILLNAD. Sygg, spännande, modern: Etrusco erbjuder det vackraste sättet att upptäcka världen. design in motion KARAKTÄR SOM GÖR SKILLNAD Sygg, spännande, modern: Etrusco erbjuder det vackraste sättet att upptäcka världen. UPPLEV FRIHETEN ATT VARA HEMMA ÖVERALLT Spontana utflykter eller långa semesterresor

Läs mer

FULLÄNDAD OCH EXKLUSIV.

FULLÄNDAD OCH EXKLUSIV. LINER PLUS INNEHÅLL FULLÄNDAD OCH EXKLUSIV. Vi har lagt mycket stora resurser i utvecklingen av dessa husbilar och vi är stolta att visa upp resultatet: ett tekniskt mästerverk som saknar motstycke. Med

Läs mer

Tips och råd. När du ska köpa skjutdörrar och inredning från Mirro.

Tips och råd. När du ska köpa skjutdörrar och inredning från Mirro. Tips och råd När du ska köpa skjutdörrar och inredning från Mirro. Gör drömmen till verklighet! Den här broschyren är till dig som funderar på att köpa skjutdörrar och inredning från Mirro. Vi förklarar

Läs mer

Det är bakifrån som man lättast känner igen KABEs husvagnar av årsmodell 2010.

Det är bakifrån som man lättast känner igen KABEs husvagnar av årsmodell 2010. KABE husvagnar 2010: Förfinad design in- och utvändigt Nya tekniska lösningar 2010 Det är bakifrån som man lättast känner igen KABEs husvagnar av årsmodell 2010. KABE-vagnarnas bakljusramp har fått en

Läs mer

Våra hotell. Bli granne med Mälaren. Sveriges IT-centrum. Idéernas stad

Våra hotell. Bli granne med Mälaren. Sveriges IT-centrum. Idéernas stad Våra hotell De säger att goda ting kommer i tre, och vi är benägna att hålla med. StayAt har nämligen just tre lägenhetshotell i ett i Lund och två i Stockholm. Våra hotellägenheter erbjuder kök, där man

Läs mer

Crawford Superior 42. Optimala lösningar. Crawford Superior 42, modell Trend i vit kulör (RAL 9016)

Crawford Superior 42. Optimala lösningar. Crawford Superior 42, modell Trend i vit kulör (RAL 9016) Crawford Superior 42 Optimala lösningar Crawford Superior 42, modell Trend i vit kulör (RAL 9016) Crawford Superior 42 - fjärrstyrd kvalitet Marknadens mest prisvärda lösning Med Crawford Superior 42 får

Läs mer

B A S T U D U S C H Å N G B A D

B A S T U D U S C H Å N G B A D B A S T U D U S C H Å N G B A D Tylö Felicity ångduschen som spränger gränser. Med Tylö Felicity har våra designers och produktutvecklare skapat den fulländade ångduschen. Tylö Felicity är en toppmodell

Läs mer

Badrums- design i ny tappning.

Badrums- design i ny tappning. Geberit AB Kantyxegatan 25 Box 50 414 S - 202 14 Malmö T 040-680 89 30 www.geberit.se Badrums- design i ny tappning. SE/sv/1834525/01.12 by Geberit AB Nyhet Ett tidlöst formspråk i badrummet. Det finns

Läs mer

EN SKÖRDARE MED VERKLIG RÅSTYRKA PONSSE SCORPION

EN SKÖRDARE MED VERKLIG RÅSTYRKA PONSSE SCORPION EN SKÖRDARE MED VERKLIG RÅSTYRKA PONSSE SCORPION SKÖRDAREN PONSSE SCORPION ÖVERLÄGSEN KRAFT OCH ERGONOMI Otrolig sikt och styrförmåga, oslagbar stabilitet, kraft och produktivitet med miljön i åtanke och

Läs mer

HEMMA VAR DU ÄN ÄR. UPPLEV FRIHET PÅ VÄG. CAMPINGBILAR W2015 BOXSTAR 500. BOXSTAR 540. BOXSTAR 600. BOXSTAR 630

HEMMA VAR DU ÄN ÄR. UPPLEV FRIHET PÅ VÄG. CAMPINGBILAR W2015 BOXSTAR 500. BOXSTAR 540. BOXSTAR 600. BOXSTAR 630 HEMMA VAR DU ÄN ÄR. UPPLEV FRIHET PÅ VÄG. CAMPINGBILAR W2015 BOXSTAR 500. BOXSTAR 540. BOXSTAR 600. BOXSTAR 630 01 INNEHÅLL MODELLÖVERSIKT... 04 MODELLFINNAREN... 05 I MER ÄN 50 ÅR HAR KNAUS SKAPAT OFÖRGLÖMLIGA

Läs mer

S 10 års jubileumserbjudande

S 10 års jubileumserbjudande S 10 års jubileumserbjudande 10 succéfyllda år med Sunlight! Det ska firas! Praktiskt L-formad kök i Sunlight. Smart och snyggt! Vi säger tack! för din lojalitet med de två populära modellerna T 68 och

Läs mer

REISEMOBILE AUS LEIDENSCHAFT

REISEMOBILE AUS LEIDENSCHAFT REISEMOBILE AUS LEIDENSCHAFT SE DET MODERNA SÄTTET ATT RESA. Med Carver och Charisma reser du med alla moderna bekvämligheter. Den lyxiga utrustningen och den moderna tekniken håller högsta kvalitet och

Läs mer

För par såväl som familj!

För par såväl som familj! För par såväl som familj! Hobbys alkovbilar i Siestaserien känns igen på bakstammen. Om det finns en funktion med formen är oklart. En del hävdar att den minskar suget, men de från Hobby jag talat med

Läs mer

Crawford Smart 42. Prismedvetna lösningar. Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016)

Crawford Smart 42. Prismedvetna lösningar. Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016) Crawford Smart 42 Prismedvetna lösningar Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016) Crawford Smart 42 - prismedvetet val Inifrån och ut Med Crawford Smart 42 får du en garageport,

Läs mer

Crawford Superior 42. Optimala lösningar. Crawford Superior 42, modell Style i vit kulör (RAL 9016)

Crawford Superior 42. Optimala lösningar. Crawford Superior 42, modell Style i vit kulör (RAL 9016) Crawford Superior 42 Optimala lösningar Crawford Superior 42, modell Style i vit kulör (RAL 9016) Crawford Superior 42 - fjärrstyrd kvalitet Marknadens mest prisvärda lösning Med Crawford Superior 42 får

Läs mer

Dethleffs Camper Snow 750 DB

Dethleffs Camper Snow 750 DB Dethleffs Camper Snow 750 DB av Markus Vesala Sedan finns det en annan storlek av Camper Snow vagnarna. Den heter 750 och kommer i tre olika planlösningar. Lika alla tre utom längst bak i husvagnen, där

Läs mer

KATALOG FÖR SA MTLI GA M ODELLER

KATALOG FÖR SA MTLI GA M ODELLER KATALOG FÖR SA MTLI GA M ODELLER POLAR CA M P E R S POLAR CA M P E R S En camper är ett energisnålt och smidigt sätt att resa med övernattningsmöjlighet. Det är också en perfekt lösning för den som vill

Läs mer

NEU. S Husbilar 2015

NEU. S Husbilar 2015 32 1 Det sto ra JUBELeumet! NEU S Husbilar 2015 2 3 Välkommen till ˮSunlight-världenˮ En liten vägvisare: Innehåll 10 år med Sunlight Delintegrerade Delintegrerade med uppfällbar bädd 3 4 6 10 Alkovmodeller

Läs mer

Vill du ha det ännu bekvämare? Med förbehåll för tekniska ändringar och fel (men inte för nöje!)

Vill du ha det ännu bekvämare? Med förbehåll för tekniska ändringar och fel (men inte för nöje!) Vill du ha det ännu bekvämare? Med förbehåll för tekniska ändringar och fel (men inte för nöje!) För dina personliga komfortönskemål erbjuder vi prisvärd specialutrustning. Mer information hittar du i

Läs mer

Brf lomma läge Bofakta 6,2. takhöjd

Brf lomma läge Bofakta 6,2. takhöjd Brf lomma läge Bofakta 6,2 takhöjd Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

ETT HELT UPPGRADERAT KRAFTPAKET PONSSE BEAR

ETT HELT UPPGRADERAT KRAFTPAKET PONSSE BEAR ETT HELT UPPGRADERAT KRAFTPAKET PONSSE BEAR NYA PONSSE BEAR KRAFT, PRODUKTIVITET OCH ARBETSGLÄDJE Helt nya PONSSE Bear är en sann skogens konung. Den representerar bästa tänkbara prestanda, produktivitet

Läs mer

PremiumF örd elar. 4 En luftkanal och konvektorer för påbyggnadsvärmaren på instrumentpanelen garanterar snabb avfrostning av rutan.

PremiumF örd elar. 4 En luftkanal och konvektorer för påbyggnadsvärmaren på instrumentpanelen garanterar snabb avfrostning av rutan. G lobet rotter X l i i n T e G rerad PremiumF örd elar 1 I XL I finns det enbart ergonomiska Aguti-pilotsäten med integrerade trepunktsbälten. De integrerade bältena ger maximal rörelsefrihet och perfekt

Läs mer

Diskar där det passar dig bäst.

Diskar där det passar dig bäst. Diskar där det passar dig bäst. De nya speedmatic Modular-diskmaskinerna från Siemens. Framtiden flyttar in. Den första inbyggda diskmaskinen som hänger med på alla köksidéer. För det egna drömköket finns

Läs mer

QUATURIS S HÖRNSKÅPSSYSTEM

QUATURIS S HÖRNSKÅPSSYSTEM QUATURIS S HÖRNSKÅPSSYSTEM Den eleganta öppningslösningen för standardhörnskåp. Ergonomisk, bekväm och funktionell. www.grass.at Quaturis S HÖRNSKÅPSYSTEM Quaturis S: Varje hörna blir en kurva. Att utnyttja

Läs mer

Loves to move Solifer 2012

Loves to move Solifer 2012 Loves to move Solifer 2012 ACTION ActionSOLIFER T-693 2 Ett robust, välplanerat och prisvärt fritidsfordon som tilfredställer alla storlekar på familjen. Här finns elgolvvärme, värmaren som kan alternera

Läs mer

Bürstner Belcanto 720 TS av Markus Vesala

Bürstner Belcanto 720 TS av Markus Vesala Bürstner Belcanto 720 TS av Markus Vesala Vi går upp i storlek och ser på en Bürstner Belcanto 720 TS. En husvagn likt många av konkurrenterna i denna storleken. Här finns en rundsittgruppe längst bak

Läs mer

Kraftfull, stabil OCH. ergonomi

Kraftfull, stabil OCH. ergonomi Kraftfull, stabil OCH ergonomi PONSSE ergo PRODUKTIVITET, EKONOMI OCH ERGONOMI I ETT PAKET PONSSE Ergo är en mångsidig skördare för olika förhållanden och finns både som sex- och åttahjuling. Den kraftfulla

Läs mer

ALLT DU VILL HA. Specifikation

ALLT DU VILL HA. Specifikation ALLT DU VILL HA Volvo FH16 Mästaren inom tunga transporter. För dig som söker den mest avancerade och kraftfulla lastbilen. Volvo Ocean Race Limited Edition kommer topputrustad ända från drivlinan till

Läs mer

ew York Praktfullt i 49 KRONOR 80 NOK

ew York Praktfullt i 49 KRONOR 80 NOK Stilguide ALLT FÖR EN DAG PÅ BRYGGAN Shopping HETASTE GRILLARNA I SOMMAR Trend SENASTE NYTT FRÅN MILANO EN DAG PÅ BRYGGAN GRILLARNA I SOMMAR NYTT FRÅN MILANO Stilguide Shopping Trend NUMMER 005 2013 ALLT

Läs mer

SVERIGES MEST PRISVÄRDA BRASKAMINER SE HELA AKTUELLA UTBUDET PÅ WWW.NORDICBRASKAMINER.SE

SVERIGES MEST PRISVÄRDA BRASKAMINER SE HELA AKTUELLA UTBUDET PÅ WWW.NORDICBRASKAMINER.SE 1 SVERIGES MEST PRISVÄRDA BRASKAMINER 2 NJUT AV ELDENS VÄRME OCH LÅGORNAS SKEN I årtusenden har människan hänförts av elden och vad den kan erbjuda oss. I vår moderna tid är det kanske främst möjligheten

Läs mer

Havsutsikt och gångavstånd till stranden bra för rullstol. in Meia Praia

Havsutsikt och gångavstånd till stranden bra för rullstol. in Meia Praia sida 1/5 sida 2/5 Villor & Gårdar 525.000 Konstruerad (år) 2002 område (län) Lagos Tomtarea 320 Stad Meia Praia Konstruktion område 280 sida 3/5 En underbar och rymlig hörn villa på den breda stranden

Läs mer

EKONOMISK OCH EFFEKTIV. PONSSE BEAver

EKONOMISK OCH EFFEKTIV. PONSSE BEAver EKONOMISK OCH EFFEKTIV PONSSE BEAver En allsidig liten skördare som är ett riktigt kraftpaket Mångsidiga PONSSE Beaver är perfekt lämpad för avverkning från första gallringen till slutavverkning. PONSSE

Läs mer

med nya ögon Vi har alltid fokuserat på att utmana mönster.

med nya ögon Vi har alltid fokuserat på att utmana mönster. 2012 NY HET ER Se ditt kök med nya ögon Utmana dig själv. Utmana dina föreställningar. Låt dig inspireras på nytt. Hos HTH är vi experter på att se kök i helt nya perspektiv och att ge dig inspirerande

Läs mer

VÅR SENASTE OCH MEST AVANCERADE SÄNG

VÅR SENASTE OCH MEST AVANCERADE SÄNG DUX 8888 VÅR SENASTE OCH MEST AVANCERADE SÄNG Du får ut det bästa av din sömn med DUX 8888, då den är resultatet av över 80 års forskning och utveckling inom sängtillverkning. Den är inte bara tillverkad

Läs mer

Lamellgardiner. Enkel elegans för stora fönster

Lamellgardiner. Enkel elegans för stora fönster 1 Lamellgardiner Enkel elegans för stora fönster Ny lamellbredd nya möjligheter Skärma av med stilrena linjer Lamellgardinen är en av de allra mest populära solavskärmningsgardinerna just nu. Och inte

Läs mer

I mötet mellan trä och glas får du en helt ny upplevelse

I mötet mellan trä och glas får du en helt ny upplevelse TYLÖ EVOLVE I mötet mellan trä och glas får du en helt ny upplevelse Läs mer på www.tylo.se/evolve Välkommen in i värmen. Här finns inga problem. Här är det avslappnat och skönt. I vår nya serie Evolve

Läs mer

Ett fantastiskt sätt att spendera sin fritid 365 dagar per år!

Ett fantastiskt sätt att spendera sin fritid 365 dagar per år! Ett fantastiskt sätt att spendera sin fritid 365 dagar per år! Hotell och organiserade rundresor i all ära, men nog är det väl skönare att få rå sig själv? Att styra kosan dit, där ingivelsen tar dig.

Läs mer

Den totala friheten. Polar Camper.

Den totala friheten. Polar Camper. Den totala friheten. Polar Camper. Polar Camper är världens smartaste idé för ditt mobila liv. Bekväm husbil när du vill, vanlig pick-up när du vill. Polar Camper är tillverkad med samma kvalitet som gjort

Läs mer

Adria Action. av Markus Vesala

Adria Action. av Markus Vesala Adria Action av Markus Vesala Vi kan lika gärna börja med stjärnan på mässan med det samma. Iallafall den Stora stjärnan i mina ögon. Även om storleken är liten. En frisk nyhet, med många smarta ideer

Läs mer

7 bilder som inte borde saknas i Din annons

7 bilder som inte borde saknas i Din annons 7 bilder som inte borde saknas i Din annons Sätt Dig in i de hyresgästers situation som söker efter en semesterbostad. Vilka bilder skulle Du vilja se innan Du bokar en semesterbostad? Skulle Du göra en

Läs mer

The Nya Snaew ab Saab Sedan

The Nya Snaew ab Saab Sedan Nya The Saab new Saab Sedan En storslagen upplevelse. Den svenska naturen är unik. Och på Saab har vi alltid låtit oss inspireras av vår omgivning. Med blicken fäst på en avlägsen horisont och med ett

Läs mer

TEST 58 HUSBILEN 4/14. Designspråket följer samma linje som den dyrare Charisma lanserade för tre år sedan. Ser den inte glad ut? Concorde Carver 841L

TEST 58 HUSBILEN 4/14. Designspråket följer samma linje som den dyrare Charisma lanserade för tre år sedan. Ser den inte glad ut? Concorde Carver 841L TEST Concorde Carver 841L SMIDIG Designspråket följer samma linje som den dyrare Charisma lanserade för tre år sedan. Ser den inte glad ut? 58 HUSBILEN 4/14 BJÄSSE Concorde Carver är en serie som levt

Läs mer

Inredning för skolan. Slöjden & NO-salen

Inredning för skolan. Slöjden & NO-salen Inredning för skolan Slöjden & NO-salen lyssna sy & snickra skapa exprimentera prova Tillklippningsbord 238 Pall 116 Lust att skapa! Hur gör man för att ge eleverna lust och motivation? Det är den ständiga

Läs mer

Aktiv sittställning för alla. Justera efter dina behov

Aktiv sittställning för alla. Justera efter dina behov RH Mereo RH Mereo Nu lanserar RH en stol som också är ett arbetsredskap och ett affärsverktyg på samma gång. RH Mereo är konstruerad för att höja kapaciteten, både din egen och på hela arbetsplatsen. Den

Läs mer

Davis. Dexter. Colorado

Davis. Dexter. Colorado 2013 Davis Dexter Colorado 2 Design, Dynamik, Komfort Den som gör en resa... har alltid något att berätta. För många entusiastiska husbilsresenärer har de bästa berättelserna alltid börjat i en Karmann-mobil.

Läs mer

/ :57 Tekniska data / Säsong 2019 Action 391 PH

/ :57 Tekniska data / Säsong 2019 Action 391 PH Tekniska data / Säsong 2019 MÅTT OCH VIKTER Totallängd (mm) 5970 Karosslängd (mm) 4310 Invändig längd (mm) 3910 Bredd (mm) 2196 Invändig bredd (mm) 2080 Utvändig höjd (mm) 2580 Ståhöjd (mm) 1950 Förtältdimension

Läs mer

SE 102-12. care. Badrum för livet

SE 102-12. care. Badrum för livet SE 102-12 care Badrum för livet Välj ett badrum som matchar dig. De flesta av oss vill givetvis bo hemma så länge som möjligt. Idag är vi också ofta piggare och friskare lite längre än förr. Det är nu

Läs mer

LIR ALDRIG OMODERN. OMVÄRDERINGEN Concorde Carver I 742L från 2007

LIR ALDRIG OMODERN. OMVÄRDERINGEN Concorde Carver I 742L från 2007 LIR ALDRIG OMODERN Konservativ design, hög kvalitet på material och installationer, gedigna beslag, ett väl uttänkt värmesystem och en drivlina som hänger med dagens. Finns det någon anledning att inte

Läs mer

24 Vårt Nya Hus - Bygga om & Renovera

24 Vårt Nya Hus - Bygga om & Renovera 24 Vårt Nya Hus - Bygga om & Renovera Paret föll handlöst för det vackra huset som vid visningen var väldigt nedgånget. Renoveringen utfördes varsamt med målet att bevara husets charm. Text Micaela Nordberg

Läs mer

PLATS FÖR MER. VINDSTRAPPOR ClickFIX MARKNADENS BÄSTA LÄTT OCH ELEGANT TRAPPOR I BYGGSATS MED NORDISK DESIGN LOFTTRAPPAN ÖKAR BOSTADENS STORLEK

PLATS FÖR MER. VINDSTRAPPOR ClickFIX MARKNADENS BÄSTA LÄTT OCH ELEGANT TRAPPOR I BYGGSATS MED NORDISK DESIGN LOFTTRAPPAN ÖKAR BOSTADENS STORLEK PLATS FÖR MER VINDSTRAPPOR ClickFIX MARKNADENS BÄSTA LÄTT OCH ELEGANT TRAPPOR I BYGGSATS MED NORDISK DESIGN LOFTTRAPPAN ÖKAR BOSTADENS STORLEK VÄGGLUCKOR GÖR RUMMET STÖRRE RÄCKET RAMAR IN TRAPPAN LÅT DIG

Läs mer

Någonting står i vägen

Någonting står i vägen Det här vänder sig till dig som driver ett företag, eller precis är på gång att starta upp Någonting står i vägen Om allting hade gått precis så som du tänkt dig och så som det utlovades på säljsidorna

Läs mer

just nu westerbergs.com ocean 170 l/r duo badkar inkl front 13.695:- (16.995:-) Priserna gäller 2/5-24/8 2014.

just nu westerbergs.com ocean 170 l/r duo badkar inkl front 13.695:- (16.995:-) Priserna gäller 2/5-24/8 2014. just nu Priserna gäller 2/5-24/8 2014. ocean 170 l/r duo badkar inkl front 13.695:- (16.995:-) westerbergs.com dröm eller verklighet Vad är välmående egentligen? Hur tar man bäst hand om sig själv? Vatten

Läs mer

SCANIA TOURING. Välkommen ombord

SCANIA TOURING. Välkommen ombord Välkommen ombord Berätta om din verksamhet Möt Scania Touring. Med sin kraftfullt formade exteriör är den här allsidiga turistbussen skapad för att motsvara kraven för charter trafik och reguljärtrafik

Läs mer

expressiontm line Förverkliga dina förmågor Jämn tygmatning både ovanifrån och underifrån.

expressiontm line Förverkliga dina förmågor Jämn tygmatning både ovanifrån och underifrån. TM Original PFAFF 9 mm-sömmar! expressiontm line Förverkliga dina förmågor Jämn tygmatning både ovanifrån och underifrån. Förverkliga dina förmågor och upplev en helt ny dimension av sömnad Letar du efter

Läs mer

Välkommen till en värld av dörrar WIŚNIOWSKI

Välkommen till en värld av dörrar WIŚNIOWSKI Dörrar WIŚNIOWSKI Välkommen till en värld av dörrar WIŚNIOWSKI Under 25 år har vi tillverkat stängsel med passion. Firmans namn WIŚNIOWSKI kommer från namnet på dess grundare och ägare - Andrzej Wiśniowski.

Läs mer

Floor Heating - Comfort for Generations

Floor Heating - Comfort for Generations råd med det bästa Floor Heating Comfort for Generations Floor Heating - Comfort for Generations www.kakelplattan.se Värme till alla typer av golv Till klinkergolv väljer du HEATCOM System Cable Mat eller

Läs mer

känt till. För att inte nämna den utsökta inredningen med dekor av päronträ och silverränder, vilket erbjuder en smakfull atmosfär.

känt till. För att inte nämna den utsökta inredningen med dekor av päronträ och silverränder, vilket erbjuder en smakfull atmosfär. Dexter Realisera dina visioner Att låta sina drömmar bli sanna och ta itu med vardagen mer avslappnat - det kan du uppleva på ett perfekt sätt i en Dexter. Knappast någon husbil har flyttat så mycket,

Läs mer

Höganäs För att vi alla är olika.

Höganäs För att vi alla är olika. Höganäs För att vi alla är olika. Alla är vi skapta olika. Därför skapade vi Höganäs. Ingen människa är den andra lik. Vissa av oss är långa, andra korta, några smala medan andra hunnit samla på sig lite

Läs mer