SE inspiration. Renovera stort eller litet! Spara på vattnet! Nytt badrum på en dag! Hitta din favoritdusch!

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "SE 108-12. inspiration. Renovera stort eller litet! Spara på vattnet! Nytt badrum på en dag! Hitta din favoritdusch!"

Transkript

1 SE inspiration Renovera stort eller litet! Hitta din favoritdusch! Spara på vattnet! Nytt badrum på en dag!

2 2 Den spännande resan till ditt nya badrum. Du funderar på ett nytt badrum? Då har du en rolig tid framför dig. Både om du ska renovera eller bygga helt nytt. Skapa ditt personliga drömbadrum! Låt din kreativitet inspireras av inredningsmagasin, bloggar och goda vänner. Ifö passar in i de allra flesta drömmar! Följ med så ska vi förklara vad vi menar. På semestern hade vi ett underbart badrum på hotellet. Ett sådant vill jag ha!

3 3 KNUD HOLSCHER. MANNEN BAKOM VÅR TIDS BADRUM. En designer är egentligen som en konstnär, ingenjör och sociolog i samma person. Alla produkter och nyttoföremål ska användas av någon. De ska ingå i ett sammanhang, de ska vara funktionella, praktiska och vackra att titta på. Jag trodde inte jag skulle få plats med en dusch. Men så hittade jag Ifö Solid. Danske professorn i industriell design Knud Holscher är Ifös huvuddesigner. Han tillhör hjärtat i den skandinaviska arkitekt- och formgivartraditionen. Bland annat har han arbetat tillsammans med Arne Jacobsen. Knud Holscher tog tidigt intryck av modern konst, bland annat Jean Arps skulpturer. Han var en tidig pionjär och skapade faktiskt det vi idag tycker är ett modernt badrum. Det är tydligt att funktionen står i hans fokus: En tidlös skandinavisk design för de höga kraven i nordiska badrum. Ifö har i alla fall bra grejer. Det känns tryggt, man vet ju att kunderna alltid blir nöjda. För Ifö har Knud Holscher bland annat designat den prisbelönta porslinsserien Ifö Sign Art, den tidlösa möbelserien Ifö Sense, och Ifö Solid en duschserie i skandinavisk design och hög kvalitet.

4 4 L Små och stora drömmar. Från den lilla drömmen på några få kvadratmeter upp till det stora drömbadrummet behöver man tänka både estetiskt och praktiskt. S M Alla ska kunna få ett badrum som är i sammanhållen design och med lika hög kvalitet i alla delar, oavsett storlek. Möbelserierna finns från mycket små och upp till kombinationer med två underskåp och dubbelt tvättställ ända upp till 150 cm. Däremellan finns mycket att välja på! Ifös duschar och badkar finns i olika mått för att så många som möjligt ska få plats med något av det, eller både och. Vår populära WC-stol Ifö Sign finns t o m i en avkortad modell inget problem att få plats med en toalett även i ett litet utrymme.

5 5 NÅGRA TIPS NÄR DU PLANERAR: Har du inte plats för en kvadratisk dusch? Hitta en lösning för dina mått på favoritdusch.ifo.se Ifö Option spegel ger bra belysning, har ett lätt intryck och finns i mått från 40 till 120 cm. Också ett kortare badkar ger skön avkoppling. Ifö Caribia badkar finns från 130 cm. Möbler: Ifö Caprice Spegel: Ifö Option Dusch: Ifö Solid duschkabin Badkar: Ifö Caribia

6 6 Ifös möbelpaket hjälper dig att lätt komma igång och bli färdig snabbt. När du väljer ett möbelpaket från Ifö får du allt-i-ett. Tvättställ, underskåp med luckor eller låda och grepp. Skåpen är färdigmonterade och mycket lätta att sätta upp. De är gjorda av fuktsäkra material med en yta speciellt anpassad för badrummet. Färdiga urtag gör att skåpet inte behöver sågas i för att få plats med ledningar och avlopp. Tvättstället i slätaste porslin passar perfekt till underskåpet och har ren design passar i varje badrum. Vårt minsta möbelpaket Ifö Sign möbelpaket 7358 ser du på bilden nere till vänster. Föredrar du låda hittar du Ifö Sense möbelpaket i måtten 60, 75 och 90 cm, i två olika djup. Ifö Sign möbelpaket 7358 B 510 D 290 H 685 Ifö Sign möbelpaket 7322 B 570 D 435 H 685 mm Ifö Sense möbelpaket SMP 60 B 620 D 520 H 590 mm Glöm inte att titta på hela sortimentet av möbelpaket på Där hittar du också överskåp och högskåp att komplettera din förvaring med!

7 7 ETT RIKTIGT VACKERT BADRUM HANDLAR OFTA OM RÄTT FÖRVARING I inredningstidningarna är badrummen harmoniskt fria från saker, utom kanske några vackra flaskor. Verkligheten ser dock lite annorlunda ut, men det behöver inte vara svårt att lösa. Tänk på praktisk och tillräckligt mycket förvaring nu när du planerar ditt badrum. Det vi använder dagligen i badrummet vill vi kunna stoppa undan. Ett underskåp som har både låda och hylla rymmer dubbelt så mycket. Väljer du Ifö Sense Art med två lådor, så finns t o m extra förvaringsfack så att du lätt hittar alla viktiga saker du behöver ha nära till hands. Ifös överskåp och högskåp är gjorda i mått som rymmer mycket och matchar underskåpen. Alla är gjorda i fuktsäkert material så att du kan hålla dem rena och fräscha under lång tid. Kanske ett överskåp till var och en i familjen? Då kan ditt badrum också se sådär snyggt ut, precis som i tidningen.

8 8 Möbler: Ifö Sense Art Spegel: Ifö Option Dusch: Ifö Solid duschkabin Letar du dusch har du hamnat precis rätt! EN RIKTIGT BRA DUSCH GÖR BADRUMMET KOMPLETT. Vare sig du har ett litet badrum där du inte tror du får plats med en dusch, eller ett generöst med mycket utrymme där du kanske till och med får plats med dubbel duschplats hittar du vad du behöver i vårt breda sortiment. Vi har duschkabiner, duschväggar och nischlösningar i flera modeller i många olika mått. Vi har gjort det enkelt för dig att hitta helt rätt! Hitta din favoritdusch på vår speciella webb för dig som längtar efter en riktigt skön dusch! HITTA DIN FAVORITDUSCH I 3 ENKLA STEG! Ifö har duschar för många behov. De finns i olika design och i många varianter och storlekar. Vi har gjort det enkelt för dig att hitta den dusch som passar bäst hemma hos dig. Gå in på favoritdusch.ifo.se och välj din favorit! favoritdusch.ifo.se

9 9 SÄKER VATTENINSTALLATION är ett regelverk som är framtaget av branschens aktörer för att minska risken för vattenskador, legionellaspridning, brännskador och förgiftning. Reglerna ställer krav på både installatörer och produkter. I systemet ingår auktorisation av VVS-företag och utbildning av VVS-montörer, arbetsledare med flera. Målet är att ge en ökad säkerhet och trygghet för brukaren.

10 10 Sätt din egen prägel på badrummet Ifö Sign tvättställ Ifö Sign Art halvpelare. Ett nytt badrum innebär alltid en investering i tid och pengar. Därför ska det hålla länge. Med badrumsprodukter från Ifö kan du känna dig trygg. Ditt badrum blir tidlöst i en ren skandinavisk design. Det gör att det är lätt att sätta personliga prägel på badrummet, och också att uppdatera inredningsstilen över tid. Tvättställen i serierna Ifö Sign och Ifö Sign Art har en funktionell design. Vi tänkte tvärtom, och den rundade formen på bassängen är mot väggen. Det gör att det lämnas plats för personliga saker även på de minsta tvättställen. Ifös badrumsmöbler görs alla i fuktsäkert material och har gångjärn och lådskenor av hög kvalitet. Vi väljer att erbjuda möblerna i tidlösa träslag och färger moderna klassiker. Trender och säsongsvariationer sätter du själv till med textilier, läckra burkar och flaskor eller kanske bara en vacker sten från strandkanten. Duschar och badkar från Ifö är gjorda av tåliga material som håller länge. Slät ren design gör att du kan skapa vilken stil du vill i ditt badrum. De är alla anpassade för nordiska badrumskrav. Läs mer om Ifös badkar och bubbelbadkar på För att göra det extra lätt att välja dusch lek med alla varianter tills du blir nöjd. Du hittar dem på favoritdusch.ifo.se.

11 11 Ifö Sense underskåp med porslinsplatta. Ifö Option spegel och belysning. Ifö Sign tvättställ för bänkskiva.

12 12 Möbler: Ifö Parade Tvättställ: Ifö Sign Spegelskåp: Ifö Option WC: Ifö Sign Art LJUS & FÖRVARING ÄR PRICKEN ÖVER I! Det lönar sig att tänka igenom ifall du vill ha en spegel eller ett spegelskåp ovanför tvättstället. Ifö Option spegelskåpspaket i svart ek finns i 60 och 90 cm. Det har LED-belysning som ger ett verklighetstroget ljus. Lamporna är mycket energisnåla och har lång hållbarhet. Spegelskåpet finns också i vitt. Alla Ifös ljusarmaturer har IP44-klass för att vara säkra i badrummet. Ifö Option spegelskåp OSS 90 Ifö spegelskåpspaket SP 60

13 13 Ifö On-line avställningshylla Ifö On-line badrumsklocka Ifö On-line hängare liten Ifö On-line toalettpappershylla DET LILLA EXTRA, HELT I PORSLIN Ifö Light On och Ifö On-line är två stilrena tillbehörsserier till badrummet. Här hittar du allt från speglar och hängare till belysning och en klocka. Eftersom tillbehören är tillverkade i porslin, skapas fin harmoni tillsammans med övriga badrumsprodukter. Att porslin är lätt att rengöra och håller sig fräscht är ett extra plus. Serierna är formgivna av professor Knud Holscher, som står bakom en stor del av Ifös produkter. Läs mer om våra badrumstillbehör på

14 14 Det vi uppskattar allra mest är ett lättstädat badrum. Möbler: Ifö Sense Art Spegel: Ifö Option WC: Ifö Sign Art

15 15 När vi frågar våra kunder vad som är viktigast i ett badrum blir svaret att badrummet ska vara lätt att hålla rent. Därför fokuserar Ifö på design och funktioner som uppfyller det. Alla tvättställ från Ifö är av porslin som håller sig blankt och vitt under lång tid. De får inte repor och har inga skrymslen som samlar smuts. MJUKSTÄNGANDE SITS ÅT ALLA! När du väljer Ifö Sign hårdsits behöver du inte välja mellan mjukstängande, snabbkoppling eller fasta beslag utan allt ingår i en och samma sits. Väljer du Ifö Sign hårdsits får du en sits som inte slamrar, går lätt att ta loss vid rengöring, som sitter stadigt och ger god komfort. Du kan på ett enkelt sätt fräscha upp din WC-stol från Ifö genom att då och då köpa en ny sits. Välj alltid originalet, för bästa möjliga passform! Ifös WC-stolar har ren tidlös design. Ifö Clean-glasyr, släta sidor och många smarta funktioner hjälper till att hålla rent och behagligt i badrummet. Fresh WCfunktionen gör det extra fräscht och lättstädat! Läs mer om Ifö Clean och Fresh WC här intill. Alla Ifös badrumsmöbler är vägghängda för att underlätta städningen. Föredrar du att även ha vägghängd toalett finns flera modeller och spolknappar att välja på. Välj en spolknapp, som ger dig Fresh WC även med vägghängd toalett! PS. Kika gärna lite extra på våra duschar. Vi har jobbat mycket för att undvika skruvhål som samlar smuts och tvålrester. VISSTE DU ATT IFÖ VAR FÖRST I VÄRLDEN MED DEN SNÅLSPOLANDE TOALETTEN? På Ifö lägger vi stor vikt vid tekniska detaljer. Vi var till exempel först i världen med 4/2-liters spolning, vilket har satt en ny standard för vattenbesparing. Ifö Sign är Sveriges mest sålda WC-stol. Ifö Clean Att WC-stolen och tvättstället är lätta att rengöra och hålla fräscha är det absolut viktigaste för våra kunder. Säkert också för dig? Fresh WC Fresh WC är en tablett som stoppas ner i spolknappen. Varje spolning frigör sedan en väl avvägd mängd doft och färg som sköljer hela skålen.

16 DITT BADRUM PÅ NÄTET Välkommen till Ifö på nätet. Här hittar du fullständig information om Ifös alla produkter; priser, tillbehör och mått. ifo.se Ifö grundades redan 1887 och har tillverkat badrumsporslin sedan Genom åren har hantverket utvecklats till en toppmodern tillverkning, fortfarande i den egna fabriken i Sverige. Ifö kommer att finnas kvar för sina kunder, fortsätta bryta ny mark och vi tillhandahåller reservdelar under lång tid. Ifö Sanitär AB Box Bromölla Tel Fax

IDO Badrumskollektion 2014

IDO Badrumskollektion 2014 IDO Badrumskollektion 2014 2 IDO Innehåll Innehåll Historia...4 IDO designers...6 Inspiration...8 IDO Smart...14 Att planera sitt badrum...18 Sköt om ditt badrum....21 Badrumsmöbler...22 Speglar...48 Badrumsmöbler,

Läs mer

Vår nya katalog är fylld med snygga och funktionella badrumslösningar. Luta dig tillbaka och titta närmare på vårt produktsortiment

Vår nya katalog är fylld med snygga och funktionella badrumslösningar. Luta dig tillbaka och titta närmare på vårt produktsortiment Vår nya katalog är fylld med snygga och funktionella badrumslösningar. Luta dig tillbaka och titta närmare på vårt produktsortiment snart kan du också ha ett eget IDO-badrum. 4 IDO Index IDOInfo Planerar

Läs mer

N o 4. Badkar Duschväggar Duschar Blandare Badrumstillbehör Tvättställ WC. Badrumsinredning för alla stilar. Vilken badplats är du?

N o 4. Badkar Duschväggar Duschar Blandare Badrumstillbehör Tvättställ WC. Badrumsinredning för alla stilar. Vilken badplats är du? N o 4 Badrumsinredning för alla stilar. Badkar Duschväggar Duschar Blandare Badrumstillbehör Tvättställ WC Vilken badplats är du? VILKEN BADPLATS ÄR DU? 2 BADPLATSEN Det finns ett speciellt rum i ditt

Läs mer

miljösmarta badrum inspiration & innovation från gustavsberg 2013 2014

miljösmarta badrum inspiration & innovation från gustavsberg 2013 2014 miljösmarta badrum inspiration & innovation från gustavsberg 2013 2014 välkommen till ett miljösmartare badrum I den här katalogen hittar du hela Gustavsbergs miljösmarta och inspirerande sortiment, alltifrån

Läs mer

Vi levererar helhetslösningar

Vi levererar helhetslösningar R TM Vi levererar helhetslösningar Ett badrum är en helhet. Vi levererar den. Ett nytt badrum ska du leva med under lång som vi alla tycker oss ha för lite av. Men tar du dig att läsa vår broschyr, får

Läs mer

YGG- & INREDNINGSGUIDEN

YGG- & INREDNINGSGUIDEN Bromma BROMMA KANSKE BÄST I SVERIGE PÅ BYGG OCH INREDNING? BYGG- & INREDNINGSGUIDEN Ett inspirationsmagasin från Bromma Byggcentrum! Massor av bygg & inredning tips för hela hemmet! Badrummet du drömmer

Läs mer

Planera ditt badrum 104 105

Planera ditt badrum 104 105 Planera ditt badrum 104 105 Hjälp på vägen till nytt badrum HITTA INSPIRATIONEN HOS OSS Den bästa starten på ett badrumsprojekt är att samla på sig så mycket inspiration som möjligt. Passa på att undersöka

Läs mer

67 sidor. Le du är i badrummet! designinspiration! Personifierad design är dagens ord BADRUM TVÄTTSTUGA KÖK. MÖBLER MED 5 Cm intervall

67 sidor. Le du är i badrummet! designinspiration! Personifierad design är dagens ord BADRUM TVÄTTSTUGA KÖK. MÖBLER MED 5 Cm intervall MÖBLER MED 5 Cm intervall Le du är i badrummet! 2013 67 sidor designinspiration! Personifierad design är dagens ord s. 20 s. 40 Arja Saijonmaa valde Temal BADRUM TVÄTTSTUGA KÖK MÖBLER smycken vackra som

Läs mer

Det unika som standard

Det unika som standard Det unika som standard www.nassjohus.se 1 Tack vare Nässjöhus otroliga flexibilitet fick vi allt precis som vi ville ha det 2 NässjöHus det unika som standard Välkommen hem till Nässjöhus Hos oss på NässjöHus

Läs mer

WEBB365.SE. Hur skriver man sökmotoroptimerade texter

WEBB365.SE. Hur skriver man sökmotoroptimerade texter Hur skriver man sökmotoroptimerade texter Introduktion Det finns mycket man kan göra för att lyckas på nätet och att skriva sökmotoroptimerade texter är definitivt en av de viktigare. I korta ordalag kan

Läs mer

Majeldsvägen. vi renoverar ditt hus. frågor & svar om renoveringen. Så påverkar renoveringen dig. du väljer i din lägenhet

Majeldsvägen. vi renoverar ditt hus. frågor & svar om renoveringen. Så påverkar renoveringen dig. du väljer i din lägenhet Majeldsvägen vi renoverar ditt hus Så påverkar renoveringen dig Vi vill träffa dig för ett personligt möte du väljer i din lägenhet frågor & svar om renoveringen snart dags för renovering i ditt hus Vi

Läs mer

114 Vårt Nya Bad & spa

114 Vårt Nya Bad & spa Badrummet badar i ljus från tre generösa fönster. Duschen och badkaret har familjen lagt på en liten praktisk avsats. Den ljusa och orange handduken är av märket Abyss, kostar 595 kr/styck och kommer från

Läs mer

Leben im Bad Living bathrooms. Nya sidor av ditt badrum...

Leben im Bad Living bathrooms. Nya sidor av ditt badrum... Leben im Bad Living bathrooms Nya sidor av ditt badrum... Vad gör ett badrum till ett drömbadrum? Det är spännande linjer i kombination med spännande produkter. När badrummet är funktionellt och uppfyller

Läs mer

bland Jag uppskattar den snabba och kunniga personalen Badkar och Återvinning utställning Kloka råd. Vettiga priser.

bland Jag uppskattar den snabba och kunniga personalen Badkar och Återvinning utställning Kloka råd. Vettiga priser. Kloka råd. Vettiga priser. Återvinning Fynda bland begagnat Ny utställning Badkar och duschkabiner Jag uppskattar den snabba och kunniga personalen 1 Ett slag för miljön så startade Bygg Recycling Klinker

Läs mer

Vi bygger bättre boenden för de många människorna

Vi bygger bättre boenden för de många människorna Vi bygger bättre boenden för de många människorna Vi måste bygga mer Det råder stor brist på bostäder och det måste byggas mer, det vet vi alla. Sedan början av 90-talet, då vi senast hade balans, har

Läs mer

Vad du ska tänka på innan jag köper hemsida?

Vad du ska tänka på innan jag köper hemsida? Vad du ska tänka på innan jag köper hemsida? Vi går igenom allt du bör tänka på innan köp. Råd som du tjänar på längre fram. sförteckning et i denna bok ser du till höger. Vill du gå direkt till något

Läs mer

Aritco Villahissar. Inspiration för ditt hem.

Aritco Villahissar. Inspiration för ditt hem. Aritco Villahissar. Inspiration för ditt hem. Foto www.willanordic.se 2 Höj livskvalitén. En villahiss betyder så mycket mer än att transportera sig från en våning till en annan. Det handlar om att njuta

Läs mer

5 steg som tar dig till Googles första sida på under 7 dagar!

5 steg som tar dig till Googles första sida på under 7 dagar! 5 steg som tar dig till Googles första sida på under 7 dagar! En del av projektet Sveriges Smartaste Marknadsförare av Jesper Lindén - Bli inte en SEO terrorist, bygg ett långsiktigt och hållbart system

Läs mer

BADRUMS MAKEOVER. Vilken värmekälla passar just ditt hus? INSTALLERA BERGVÄRME. Var noga med. certifieringar. - Så går det till

BADRUMS MAKEOVER. Vilken värmekälla passar just ditt hus? INSTALLERA BERGVÄRME. Var noga med. certifieringar. - Så går det till & EN TIDNING FRÅN RÖRMANNEN I BROMMA Två sköna exempel på BADRUMS MAKEOVER Vilken värmekälla passar just ditt hus? Sänk husets energiförbrukning med luft Ha torrt på fötterna: Var noga med certifieringar

Läs mer

För dig som tänker sitta ett tag. stöd, avlastning, avslappning och rörelse

För dig som tänker sitta ett tag. stöd, avlastning, avslappning och rörelse stöd, avlastning, avslappning och rörelse För dig som tänker sitta ett tag Forskning och arbetsplatsergonomi Ergonomiska finesser kommer bara till sin rätt om de verk ligen används. Med rätt inställning

Läs mer

Rätt man på rätt plats Hur framgångsrik är du om 2 månader?

Rätt man på rätt plats Hur framgångsrik är du om 2 månader? Den här lilla rapporten kan innebära att DU om 1-2 månad har tagit ett större kliv mot dina drömmar än du gjort under det senaste året. Det som vi tar upp här är EXREMT viktigt för alla som driver en verksamhet

Läs mer

Måla rätt inomhus VÄGGAR & TAK

Måla rätt inomhus VÄGGAR & TAK Måla rätt inomhus VÄGGAR & TAK Förord Med ny färg på väggarna kan du förändra hela upplevelsen av ett rum. Därför är det ett spännande och mycket roligt projekt du har framför dig när du ska måla ditt

Läs mer

Egenskaper och företagande

Egenskaper och företagande 2. FÖRETAGAREN Introduktion Egenskaper och företagande 3 Synergi 3 Vad gör företaget? 5 Fördjupning Är du ett med din företagsidé? 8 Arbetsuppgifter 17 FÖRETAGAREN Introduktion Egenskaper och företagande

Läs mer

Stambyte med badrumsrenovering på sju dagar. Certifierat av SP, VTT och Sintef

Stambyte med badrumsrenovering på sju dagar. Certifierat av SP, VTT och Sintef Stambyte med badrumsrenovering på sju dagar Certifierat av SP, VTT och Sintef Det gäller att använda insidan Ett stambyte med badrumsrenovering är vida känt som en jobbig tid för den boende. Det bullrar,

Läs mer

COREW.SE ATT LYCKAS MED EN HEMSIDA

COREW.SE ATT LYCKAS MED EN HEMSIDA COREW.SE ATT LYCKAS MED EN HEMSIDA Projektarbete Medieprogrammet Niklas Kurvinen, MP07, 2 Maj 2010 Innehållsförteckning Introduktion...3 Inledning...3 Syfte...3 Metod...3 Förarbete... 4-5 Planering...4

Läs mer

Sparring entreprenören som blev ett begrepp

Sparring entreprenören som blev ett begrepp Svensk klassiker sedan 2015 Sparring entreprenören som blev ett begrepp Birger Sparring var en stor svensk entreprenör och innovatör. Redan på 1930-talet grundade han Sparring AB och utvecklade samt patenterade

Läs mer

linköping Stilrent hos familjen. Kennas i Hjulsbro En tidning om att bygga och bo i Linköping

linköping Stilrent hos familjen. Kennas i Hjulsbro En tidning om att bygga och bo i Linköping 01 linköping 2012 Stilrent hos familjen. Kennas i Hjulsbro En tidning om att bygga och bo i Linköping Varnytt pa bostadsfronten BoGuiden är en ny tidning i Linköping som kommer ut till alla villor och

Läs mer

ATT STARTA FÖRETAG Vad ska du bli när du blir stor?

ATT STARTA FÖRETAG Vad ska du bli när du blir stor? Vad ska du bli när du blir stor? Svaret blir förmodligen olika beroende på vem som frågar. Men säkert är att CSN- blanketternas och tentornas tid är den period i livet då du bestämmer hur resten skall

Läs mer

Om att bli mer lik Gud och sig själv.

Om att bli mer lik Gud och sig själv. Om att bli mer lik Gud och sig själv. 2 Helgjuten Om att bli lik Gud och sig själv 3 Jonas Lundkvist equmenia 2012 Grafisk form & Illustration: Rebecca Miana Olsson Första utgåvan equmenia Box 14038, 167

Läs mer

Ditt nya badrum börjar här

Ditt nya badrum börjar här Vi kan installera allt vi säljer. Alla erbjudanden gäller t.o.m. 2014-12-14. Ditt nya badrum börjar här Tvättställsblandare FM Mattsson 9000E 1.899:- SPARA 531:- Exkl. installation 849:- (ord. pris 1.380:-).

Läs mer