SE inspiration. Renovera stort eller litet! Spara på vattnet! Nytt badrum på en dag! Hitta din favoritdusch!

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "SE 108-12. inspiration. Renovera stort eller litet! Spara på vattnet! Nytt badrum på en dag! Hitta din favoritdusch!"

Transkript

1 SE inspiration Renovera stort eller litet! Hitta din favoritdusch! Spara på vattnet! Nytt badrum på en dag!

2 2 Den spännande resan till ditt nya badrum. Du funderar på ett nytt badrum? Då har du en rolig tid framför dig. Både om du ska renovera eller bygga helt nytt. Skapa ditt personliga drömbadrum! Låt din kreativitet inspireras av inredningsmagasin, bloggar och goda vänner. Ifö passar in i de allra flesta drömmar! Följ med så ska vi förklara vad vi menar. På semestern hade vi ett underbart badrum på hotellet. Ett sådant vill jag ha!

3 3 KNUD HOLSCHER. MANNEN BAKOM VÅR TIDS BADRUM. En designer är egentligen som en konstnär, ingenjör och sociolog i samma person. Alla produkter och nyttoföremål ska användas av någon. De ska ingå i ett sammanhang, de ska vara funktionella, praktiska och vackra att titta på. Jag trodde inte jag skulle få plats med en dusch. Men så hittade jag Ifö Solid. Danske professorn i industriell design Knud Holscher är Ifös huvuddesigner. Han tillhör hjärtat i den skandinaviska arkitekt- och formgivartraditionen. Bland annat har han arbetat tillsammans med Arne Jacobsen. Knud Holscher tog tidigt intryck av modern konst, bland annat Jean Arps skulpturer. Han var en tidig pionjär och skapade faktiskt det vi idag tycker är ett modernt badrum. Det är tydligt att funktionen står i hans fokus: En tidlös skandinavisk design för de höga kraven i nordiska badrum. Ifö har i alla fall bra grejer. Det känns tryggt, man vet ju att kunderna alltid blir nöjda. För Ifö har Knud Holscher bland annat designat den prisbelönta porslinsserien Ifö Sign Art, den tidlösa möbelserien Ifö Sense, och Ifö Solid en duschserie i skandinavisk design och hög kvalitet.

4 4 L Små och stora drömmar. Från den lilla drömmen på några få kvadratmeter upp till det stora drömbadrummet behöver man tänka både estetiskt och praktiskt. S M Alla ska kunna få ett badrum som är i sammanhållen design och med lika hög kvalitet i alla delar, oavsett storlek. Möbelserierna finns från mycket små och upp till kombinationer med två underskåp och dubbelt tvättställ ända upp till 150 cm. Däremellan finns mycket att välja på! Ifös duschar och badkar finns i olika mått för att så många som möjligt ska få plats med något av det, eller både och. Vår populära WC-stol Ifö Sign finns t o m i en avkortad modell inget problem att få plats med en toalett även i ett litet utrymme.

5 5 NÅGRA TIPS NÄR DU PLANERAR: Har du inte plats för en kvadratisk dusch? Hitta en lösning för dina mått på favoritdusch.ifo.se Ifö Option spegel ger bra belysning, har ett lätt intryck och finns i mått från 40 till 120 cm. Också ett kortare badkar ger skön avkoppling. Ifö Caribia badkar finns från 130 cm. Möbler: Ifö Caprice Spegel: Ifö Option Dusch: Ifö Solid duschkabin Badkar: Ifö Caribia

6 6 Ifös möbelpaket hjälper dig att lätt komma igång och bli färdig snabbt. När du väljer ett möbelpaket från Ifö får du allt-i-ett. Tvättställ, underskåp med luckor eller låda och grepp. Skåpen är färdigmonterade och mycket lätta att sätta upp. De är gjorda av fuktsäkra material med en yta speciellt anpassad för badrummet. Färdiga urtag gör att skåpet inte behöver sågas i för att få plats med ledningar och avlopp. Tvättstället i slätaste porslin passar perfekt till underskåpet och har ren design passar i varje badrum. Vårt minsta möbelpaket Ifö Sign möbelpaket 7358 ser du på bilden nere till vänster. Föredrar du låda hittar du Ifö Sense möbelpaket i måtten 60, 75 och 90 cm, i två olika djup. Ifö Sign möbelpaket 7358 B 510 D 290 H 685 Ifö Sign möbelpaket 7322 B 570 D 435 H 685 mm Ifö Sense möbelpaket SMP 60 B 620 D 520 H 590 mm Glöm inte att titta på hela sortimentet av möbelpaket på Där hittar du också överskåp och högskåp att komplettera din förvaring med!

7 7 ETT RIKTIGT VACKERT BADRUM HANDLAR OFTA OM RÄTT FÖRVARING I inredningstidningarna är badrummen harmoniskt fria från saker, utom kanske några vackra flaskor. Verkligheten ser dock lite annorlunda ut, men det behöver inte vara svårt att lösa. Tänk på praktisk och tillräckligt mycket förvaring nu när du planerar ditt badrum. Det vi använder dagligen i badrummet vill vi kunna stoppa undan. Ett underskåp som har både låda och hylla rymmer dubbelt så mycket. Väljer du Ifö Sense Art med två lådor, så finns t o m extra förvaringsfack så att du lätt hittar alla viktiga saker du behöver ha nära till hands. Ifös överskåp och högskåp är gjorda i mått som rymmer mycket och matchar underskåpen. Alla är gjorda i fuktsäkert material så att du kan hålla dem rena och fräscha under lång tid. Kanske ett överskåp till var och en i familjen? Då kan ditt badrum också se sådär snyggt ut, precis som i tidningen.

8 8 Möbler: Ifö Sense Art Spegel: Ifö Option Dusch: Ifö Solid duschkabin Letar du dusch har du hamnat precis rätt! EN RIKTIGT BRA DUSCH GÖR BADRUMMET KOMPLETT. Vare sig du har ett litet badrum där du inte tror du får plats med en dusch, eller ett generöst med mycket utrymme där du kanske till och med får plats med dubbel duschplats hittar du vad du behöver i vårt breda sortiment. Vi har duschkabiner, duschväggar och nischlösningar i flera modeller i många olika mått. Vi har gjort det enkelt för dig att hitta helt rätt! Hitta din favoritdusch på vår speciella webb för dig som längtar efter en riktigt skön dusch! HITTA DIN FAVORITDUSCH I 3 ENKLA STEG! Ifö har duschar för många behov. De finns i olika design och i många varianter och storlekar. Vi har gjort det enkelt för dig att hitta den dusch som passar bäst hemma hos dig. Gå in på favoritdusch.ifo.se och välj din favorit! favoritdusch.ifo.se

9 9 SÄKER VATTENINSTALLATION är ett regelverk som är framtaget av branschens aktörer för att minska risken för vattenskador, legionellaspridning, brännskador och förgiftning. Reglerna ställer krav på både installatörer och produkter. I systemet ingår auktorisation av VVS-företag och utbildning av VVS-montörer, arbetsledare med flera. Målet är att ge en ökad säkerhet och trygghet för brukaren.

10 10 Sätt din egen prägel på badrummet Ifö Sign tvättställ Ifö Sign Art halvpelare. Ett nytt badrum innebär alltid en investering i tid och pengar. Därför ska det hålla länge. Med badrumsprodukter från Ifö kan du känna dig trygg. Ditt badrum blir tidlöst i en ren skandinavisk design. Det gör att det är lätt att sätta personliga prägel på badrummet, och också att uppdatera inredningsstilen över tid. Tvättställen i serierna Ifö Sign och Ifö Sign Art har en funktionell design. Vi tänkte tvärtom, och den rundade formen på bassängen är mot väggen. Det gör att det lämnas plats för personliga saker även på de minsta tvättställen. Ifös badrumsmöbler görs alla i fuktsäkert material och har gångjärn och lådskenor av hög kvalitet. Vi väljer att erbjuda möblerna i tidlösa träslag och färger moderna klassiker. Trender och säsongsvariationer sätter du själv till med textilier, läckra burkar och flaskor eller kanske bara en vacker sten från strandkanten. Duschar och badkar från Ifö är gjorda av tåliga material som håller länge. Slät ren design gör att du kan skapa vilken stil du vill i ditt badrum. De är alla anpassade för nordiska badrumskrav. Läs mer om Ifös badkar och bubbelbadkar på För att göra det extra lätt att välja dusch lek med alla varianter tills du blir nöjd. Du hittar dem på favoritdusch.ifo.se.

11 11 Ifö Sense underskåp med porslinsplatta. Ifö Option spegel och belysning. Ifö Sign tvättställ för bänkskiva.

12 12 Möbler: Ifö Parade Tvättställ: Ifö Sign Spegelskåp: Ifö Option WC: Ifö Sign Art LJUS & FÖRVARING ÄR PRICKEN ÖVER I! Det lönar sig att tänka igenom ifall du vill ha en spegel eller ett spegelskåp ovanför tvättstället. Ifö Option spegelskåpspaket i svart ek finns i 60 och 90 cm. Det har LED-belysning som ger ett verklighetstroget ljus. Lamporna är mycket energisnåla och har lång hållbarhet. Spegelskåpet finns också i vitt. Alla Ifös ljusarmaturer har IP44-klass för att vara säkra i badrummet. Ifö Option spegelskåp OSS 90 Ifö spegelskåpspaket SP 60

13 13 Ifö On-line avställningshylla Ifö On-line badrumsklocka Ifö On-line hängare liten Ifö On-line toalettpappershylla DET LILLA EXTRA, HELT I PORSLIN Ifö Light On och Ifö On-line är två stilrena tillbehörsserier till badrummet. Här hittar du allt från speglar och hängare till belysning och en klocka. Eftersom tillbehören är tillverkade i porslin, skapas fin harmoni tillsammans med övriga badrumsprodukter. Att porslin är lätt att rengöra och håller sig fräscht är ett extra plus. Serierna är formgivna av professor Knud Holscher, som står bakom en stor del av Ifös produkter. Läs mer om våra badrumstillbehör på

14 14 Det vi uppskattar allra mest är ett lättstädat badrum. Möbler: Ifö Sense Art Spegel: Ifö Option WC: Ifö Sign Art

15 15 När vi frågar våra kunder vad som är viktigast i ett badrum blir svaret att badrummet ska vara lätt att hålla rent. Därför fokuserar Ifö på design och funktioner som uppfyller det. Alla tvättställ från Ifö är av porslin som håller sig blankt och vitt under lång tid. De får inte repor och har inga skrymslen som samlar smuts. MJUKSTÄNGANDE SITS ÅT ALLA! När du väljer Ifö Sign hårdsits behöver du inte välja mellan mjukstängande, snabbkoppling eller fasta beslag utan allt ingår i en och samma sits. Väljer du Ifö Sign hårdsits får du en sits som inte slamrar, går lätt att ta loss vid rengöring, som sitter stadigt och ger god komfort. Du kan på ett enkelt sätt fräscha upp din WC-stol från Ifö genom att då och då köpa en ny sits. Välj alltid originalet, för bästa möjliga passform! Ifös WC-stolar har ren tidlös design. Ifö Clean-glasyr, släta sidor och många smarta funktioner hjälper till att hålla rent och behagligt i badrummet. Fresh WCfunktionen gör det extra fräscht och lättstädat! Läs mer om Ifö Clean och Fresh WC här intill. Alla Ifös badrumsmöbler är vägghängda för att underlätta städningen. Föredrar du att även ha vägghängd toalett finns flera modeller och spolknappar att välja på. Välj en spolknapp, som ger dig Fresh WC även med vägghängd toalett! PS. Kika gärna lite extra på våra duschar. Vi har jobbat mycket för att undvika skruvhål som samlar smuts och tvålrester. VISSTE DU ATT IFÖ VAR FÖRST I VÄRLDEN MED DEN SNÅLSPOLANDE TOALETTEN? På Ifö lägger vi stor vikt vid tekniska detaljer. Vi var till exempel först i världen med 4/2-liters spolning, vilket har satt en ny standard för vattenbesparing. Ifö Sign är Sveriges mest sålda WC-stol. Ifö Clean Att WC-stolen och tvättstället är lätta att rengöra och hålla fräscha är det absolut viktigaste för våra kunder. Säkert också för dig? Fresh WC Fresh WC är en tablett som stoppas ner i spolknappen. Varje spolning frigör sedan en väl avvägd mängd doft och färg som sköljer hela skålen.

16 DITT BADRUM PÅ NÄTET Välkommen till Ifö på nätet. Här hittar du fullständig information om Ifös alla produkter; priser, tillbehör och mått. ifo.se Ifö grundades redan 1887 och har tillverkat badrumsporslin sedan Genom åren har hantverket utvecklats till en toppmodern tillverkning, fortfarande i den egna fabriken i Sverige. Ifö kommer att finnas kvar för sina kunder, fortsätta bryta ny mark och vi tillhandahåller reservdelar under lång tid. Ifö Sanitär AB Box Bromölla Tel Fax

Kvalitet du förväntar dig. Till priser du inte förväntar dig. Vårens kvalitetsrea är här.

Kvalitet du förväntar dig. Till priser du inte förväntar dig. Vårens kvalitetsrea är här. badstudıose 6-14 Kvalitet du förväntar dig. Till priser du inte förväntar dig. Vårens kvalitetsrea är här. 1 4 5 Kvalitetsrea på alla Ifös badrumsmöbler, tillhörande tvättställ, speglar och belysning.

Läs mer

badstudıose 84-13 minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment Ifö Sign möbelpaket 1995:- Ifö Cera möbelpaket 1795:- Ifö Silver duschhörna 3595:-

badstudıose 84-13 minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment Ifö Sign möbelpaket 1995:- Ifö Cera möbelpaket 1795:- Ifö Silver duschhörna 3595:- badstudıose 84-13 minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment Ifö Sign möbelpaket 1995:- Ifö Cera möbelpaket 1795:- Ifö Silver duschhörna 3595:- du hittar fler kampanjerbjudande inne i foldern Ifö badrumsmöbler

Läs mer

badstudıose 18-15 Vårkampanj Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment! *)

badstudıose 18-15 Vårkampanj Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment! *) badstudıose 18-15 Vårkampanj Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment! *) Ifö Sense Formad av Skandinavien Ifö Sense Badrumsserien du skapar själv. Ifö Sense är vår mest flexibla möbelserie någonsin. Oavsett

Läs mer

badstudıose 85-14 Höstkampanj

badstudıose 85-14 Höstkampanj badstudıose 85-14 Höstkampanj Ifö Sense Formad av Skandinavien Bilden visar Ifö Sense högskåp, överskåp och Ifö Option spegelskåp. Ifö Sign Art tvättställ med underskåp 30+60 cm, med två lådor. IFÖ SENSE

Läs mer

Geberit Group. badstudıose. VÅRKAMPANJ Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment *)!

Geberit Group. badstudıose. VÅRKAMPANJ Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment *)! Geberit Group badstudıose 8-16 VÅRKAMPANJ Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment *)! UTAN spolkant för hygienens och städningens skull. Ny påfyllningsventil som sparar upp till 0,5 l vatten vid varje

Läs mer

Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment*)!

Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment*)! badstudıo med Geberit Group SE 107-16 HÖSTKAMPANJ Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment*)! Ifö Silva högskåp, ljusgrå ek NU: 8 446:- (ord.pris 10 558:-) Ifö Silva spegel 56, ljusgrå ek NU: 4 841:- (ord.pris

Läs mer

badstudıose 121-15 Höstkampanj Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment! *)

badstudıose 121-15 Höstkampanj Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment! *) badstudıose 121-15 Höstkampanj Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment! *) Kampanjpriset gäller för en duschhörna = 2 st Ifö Space 2000 dörrar. Hela Space sortimentet. Kampanj 4.995:- (ord. pris 8.740:-)

Läs mer

badstudıo VÅRKAMPANJ med Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment *)!

badstudıo VÅRKAMPANJ med Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment *)! badstudıo SE 11-17 med VÅRKAMPANJ Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment *)! Ifö Option spegelskåp OSSN 90 mullvad med belysning OSS LED 90 NU: 7 864:- ( ord.pris 9 831:-) Ifö Sense överskåp, mullvad

Läs mer

badstudıo 20% HÖSTKAMPANJ med rabatt Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment *) Geberit Group

badstudıo 20% HÖSTKAMPANJ med rabatt Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment *) Geberit Group Geberit Group badstudıo med 20% rabatt HÖSTKAMPANJ Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment *) En dusch som inte tar plats. Ifö Space duschdörr kan fällas in mot badrumsväggen och frigör plats när man inte

Läs mer

badstudıo 20% VÅRKAMPANJ med rabatt Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment *) Geberit Group

badstudıo 20% VÅRKAMPANJ med rabatt Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment *) Geberit Group Geberit Group badstudıo med 20% rabatt VÅRKAMPANJ Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment *) En dusch som inte tar plats. Ifö Space duschdörr kan fällas in mot badrumsväggen och frigör plats när man inte

Läs mer

SE 102-12. care. Badrum för livet

SE 102-12. care. Badrum för livet SE 102-12 care Badrum för livet Välj ett badrum som matchar dig. De flesta av oss vill givetvis bo hemma så länge som möjligt. Idag är vi också ofta piggare och friskare lite längre än förr. Det är nu

Läs mer

BUBBELBAD & BADKAR 116

BUBBELBAD & BADKAR 116 BADRUMSMÖBLER 6 Kombinationsförslag 12 Ifö Sense Art 22 Ifö Sense 24 Ifö Sign/Sign Art tvättställ för möbler 28 Ifö Parade 32 Ifö Caprice 34 Ifö Impuls 36 Ifö Möbelpaket 37 Ifö Option 40 Ifö Light On &

Läs mer

badstudıo 20% HÖSTKAMPANJ med rabatt Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment *) Geberit Group

badstudıo 20% HÖSTKAMPANJ med rabatt Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment *) Geberit Group Geberit Group badstudıo med 20% rabatt HÖSTKAMPANJ Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment *) Alla våra tvättställ har Ifö Clean, rengöringsvänlig glasyr. Praktisk inredning i lådorna håller sakerna på

Läs mer

UPPLEV PORSLIN SOM DU ALDRIG SETT DET FÖRUT.

UPPLEV PORSLIN SOM DU ALDRIG SETT DET FÖRUT. UPPLEV PORSLIN SOM DU ALDRIG SETT DET FÖRUT. Hur gör man en ny porslinsserie? Vi gjorde i alla fall så här: vi lät Skandinavien stå för inspirationen, våra kunder för kravlistan och vår hypermoderna fabrik

Läs mer

sense Nya Ifö Sense Nu i nya färger och fler varianter Nya Ifö Option Belysning, speglar och spegelskåp i ny skepnad

sense Nya Ifö Sense Nu i nya färger och fler varianter Nya Ifö Option Belysning, speglar och spegelskåp i ny skepnad sense Nya Ifö Sense Nu i nya färger och fler varianter Nya Ifö Option Belysning, speglar och spegelskåp i ny skepnad Vår mest flexibla möbelserie någonsin! Nya Ifö Sense är en komplett möbelserie och vår

Läs mer

Ifö Sign SE broschyr konsument 66-10. WC, spolknapp och installationselement från Ifö. För att allt hör ihop. 2 3

Ifö Sign SE broschyr konsument 66-10. WC, spolknapp och installationselement från Ifö. För att allt hör ihop. 2 3 Tänk igenom 3 Ifö Sign SE broschyr konsument 66-10 WC, spolknapp och installationselement från Ifö. För att allt hör ihop. 2 3 I Ifös värld hör allt ihop. Det betyder att även de mest diskreta detaljerna

Läs mer

SE Geberit Group. VÅRKAMPANJ Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment *)!

SE Geberit Group. VÅRKAMPANJ Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment *)! SE 38-16 Geberit Group VÅRKAMPANJ Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment *)! Nyhet! Ifö Spira Art! Formad av Skandinavien En helt ny porslinsserie väntar på att bli upptäckt. Vi vågar påstå att vårt senaste

Läs mer

NYA IFÖ SPIRA ART. Formad av Skandinavien

NYA IFÖ SPIRA ART. Formad av Skandinavien NYA IFÖ SPIRA ART Formad av Skandinavien Vi har tillverkat porslin i Bromölla i långt mer än 100 år, produkter för badrum i 80 år. Därför är det inte konstigt att Skandinavien inspirerade oss när vi utformade

Läs mer

badstudıo HÖSTKAMPANJ med Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment *)!

badstudıo HÖSTKAMPANJ med Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment *)! badstudıo SE 87-17 med HÖSTKAMPANJ Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment *)! Ifö Sense halvhögskåp, grafitgrå Finns även i vitt. NU: 3 600:- (ord.pris 4 500:-) Ifö Option spegel med belysning OSB, 60

Läs mer

BADRUMSMÖBLER IFÖ SILVA 10 IFÖ SENSE 17 IFÖ PARADE 30 IFÖ RENOVA 33 IFÖ MÖBELPAKET 36 IFÖ OPTION 40 IFÖ ONLINE 46

BADRUMSMÖBLER IFÖ SILVA 10 IFÖ SENSE 17 IFÖ PARADE 30 IFÖ RENOVA 33 IFÖ MÖBELPAKET 36 IFÖ OPTION 40 IFÖ ONLINE 46 1 6 48 65 99 165 173 BADRUMSMÖBLER IFÖ SILVA 10 IFÖ SENSE 17 IFÖ PARADE 30 IFÖ RENOVA 33 IFÖ MÖBELPAKET 36 IFÖ OPTION 40 IFÖ ONLINE 46 TVÄTTSTÄLL TVÄTTSTÄLL FÖR MÖBLER 50 TVÄTTSTÄLL 56 WC-STOLAR GOLVMONTERADE

Läs mer

sortiments- och prislista 2013

sortiments- och prislista 2013 sortiments- och prislista 2013 Badrumsmöbler / tvättställ / wc-stolar / duschar / badkar Se 1-13 Ifös hantverk började med porslin för snart hundra år sedan. Mycket har hänt sedan dess och tillverkningsprocessen

Läs mer

SNYGG, TIDLÖS & FUNKTIONELL NYA IDO ELEGANT BADRUMSKOLLEKTION

SNYGG, TIDLÖS & FUNKTIONELL NYA IDO ELEGANT BADRUMSKOLLEKTION SNYGG, TIDLÖS & FUNKTIONELL NYA IDO ELEGANT BADRUMSKOLLEKTION 2017 BRA DESIGN BLIR BARA BÄTTRE. Vi har nog alla en möbel eller något annat föremål som vi absolut inte vill göra oss av med. Vissa saker

Läs mer

sortiments- och prislista 2014 Badrumsmöbler / tvättställ / wc-stolar / duschar / badkar

sortiments- och prislista 2014 Badrumsmöbler / tvättställ / wc-stolar / duschar / badkar sortiments- och prislista 2014 Badrumsmöbler / tvättställ / wc-stolar / duschar / badkar 1 6 BADRUMSMÖBLER Ifö Sense 8 Ifö Parade 20 Ifö Caprice 23 Ifö Renova 25 Ifö möbelpaket 29 Ifö Option 31 Ifö On-line

Läs mer

just nu westerbergs.com ocean 170 l/r duo badkar inkl front 13.695:- (16.995:-) Priserna gäller 2/5-24/8 2014.

just nu westerbergs.com ocean 170 l/r duo badkar inkl front 13.695:- (16.995:-) Priserna gäller 2/5-24/8 2014. just nu Priserna gäller 2/5-24/8 2014. ocean 170 l/r duo badkar inkl front 13.695:- (16.995:-) westerbergs.com dröm eller verklighet Vad är välmående egentligen? Hur tar man bäst hand om sig själv? Vatten

Läs mer

SE 82-07. Ifö Sign vägghängd WC. Till och med upplevelsen är inbyggd. www.ifo.se/sign

SE 82-07. Ifö Sign vägghängd WC. Till och med upplevelsen är inbyggd. www.ifo.se/sign SE 82-07 Ifö Sign vägghängd WC Till och med upplevelsen är inbyggd. www.ifo.se/sign Det är detaljerna som gör skillnaden Det finns massor av fördelar med en vägghängd WC. För det första finns det många

Läs mer

Konservativ och traditionell eller snarare modern och öppen för nya utmaningar... Vilken typ av personlighet är du?

Konservativ och traditionell eller snarare modern och öppen för nya utmaningar... Vilken typ av personlighet är du? -ett badrum som passar! Konservativ och traditionell eller snarare modern och öppen för nya utmaningar... Vilken typ av personlighet är du? Camargue Skärgård möbelkoncept kompletterar vårt breda utbud

Läs mer

All Day 600 vägghängt möbelpaket med tvättställ och bottenventil i astone Mineral Art nr 897 42 88. All Day spegelskåp 550 Art nr 897 39 24

All Day 600 vägghängt möbelpaket med tvättställ och bottenventil i astone Mineral Art nr 897 42 88. All Day spegelskåp 550 Art nr 897 39 24 BADRUMSMÖBLER ALTERNA all day 2 3 All Day 600 vägghängt möbelpaket med tvättställ och bottenventil i astone Mineral Art nr 897 42 88 All Day spegelskåp 550 Art nr 897 39 24 Blandare beställs separat. 4

Läs mer

Geberits moderna badrumsprodukter för 2015

Geberits moderna badrumsprodukter för 2015 Pressinformation från Geberit Februari 2015 Geberits moderna badrumsprodukter för 2015 I år är det badrummen vi renoverar och inreder! I trendspaningarna för 2015 ser vi personligt designade badrum med

Läs mer

BADRUM 2013 2 013 Huvudkontor Utställning

BADRUM 2013 2 013 Huvudkontor Utställning BADRUM 2013 möbler / Duschar / BadkAR / Tvättställ / WC-stolar IFÖ BADRUM 2013 4 historia 6 design 10 badrumsmöbler Ifö sense 10 Ifö CAPRICe 24 Ifö PARADe 32 Ifö RENOVA 38 MÖBELPAKET 42 Ifö OPTIOn 44

Läs mer

Badrum 2015. möbler / Duschar / BadkAR / Tvättställ / WC-stolar

Badrum 2015. möbler / Duschar / BadkAR / Tvättställ / WC-stolar Badrum 2015 möbler / Duschar / BadkAR / Tvättställ / WC-stolar 10 Badrumsmöbler Ifö Silva, Ifö Sense, Ifö Parade, Ifö Renova, Möbelpaket, Ifö Option 56 duschar Ifö Space, Ifö Solid, Ifö Silver, Ifö Next

Läs mer

Alterna All Day vägghängt möbelpaket, inklusive tvättställ i porslin

Alterna All Day vägghängt möbelpaket, inklusive tvättställ i porslin Nilo Gioacchini, en välrenommerad italiensk designer, har nu satt sin prägel på en stor del av det nya Alterna-sortimentet. Han har mångårig erfarenhet av funktionell design och erbjuder här genomtänkt,

Läs mer

Badrumsmöbler. September 2012

Badrumsmöbler. September 2012 Badrumsmöbler September 2012 Nilo Gioacchini, en välrenommerad italiensk designer, har nu satt sin prägel på en stor del av det nya Alterna-sortimentet. Han har mångårig erfarenhet av funktionell design

Läs mer

Nyhet! Smart badrumskollektion för de minsta. Storsäljaren i miniformat. Detaljer som gör skillnad. Extra hållbar design. Enkelt att hålla rent

Nyhet! Smart badrumskollektion för de minsta. Storsäljaren i miniformat. Detaljer som gör skillnad. Extra hållbar design. Enkelt att hålla rent SE 145-12 Nyhet! Smart badrumskollektion för de minsta 1 Extra hållbar design www.ifo.se Enkelt att hålla rent Detaljer som gör skillnad Storsäljaren i miniformat Vår tuffaste testpanel någonsin Att utveckla

Läs mer

Badrums- design i ny tappning.

Badrums- design i ny tappning. Geberit AB Kantyxegatan 25 Box 50 414 S - 202 14 Malmö T 040-680 89 30 www.geberit.se Badrums- design i ny tappning. SE/sv/1834525/01.12 by Geberit AB Nyhet Ett tidlöst formspråk i badrummet. Det finns

Läs mer

Alterna Atella 600 mm. Alterna Atella 900 mm. Vit högglans. Ljus ek. Ljus ek. Vit högglans. Alterna Atella 900 spegelskåp

Alterna Atella 600 mm. Alterna Atella 900 mm. Vit högglans. Ljus ek. Ljus ek. Vit högglans. Alterna Atella 900 spegelskåp Nilo Gioacchini, en välrenommerad italiensk designer, har nu satt sin prägel på en stor del av det nya Alterna-sortimentet. Han har mångårig erfarenhet av funktionell design och erbjuder här genomtänkt,

Läs mer

Geberits badrum 2016

Geberits badrum 2016 Pressinformation 2016-02-18 Geberits badrum 2016 2016 ska badrummen spegla stil och personlighet. Nu utmanar vi traditionella former, materialval, tekniska lösningar och placeringen av badrumsprodukterna.

Läs mer

Kampanjen gäller från den 20/9 till 31/10 2013. D-LIGHT 70 5165:- ORD. PRIS 6 465:- INDIGO 70/LAGUN 7895:- EXKL. BLANDARE/HANDTAG ORD.

Kampanjen gäller från den 20/9 till 31/10 2013. D-LIGHT 70 5165:- ORD. PRIS 6 465:- INDIGO 70/LAGUN 7895:- EXKL. BLANDARE/HANDTAG ORD. HÖSTKLIPP I BADRUMMET Kampanjen gäller från den 20/9 till 31/10 2013. D-LIGHT 70 5165:- 6 465:- INDIGO 70/LAGUN 7895:- 11 305:- INDIGO Mångas favorit som blir vad du gör den till. Formspråket tillåter

Läs mer

Möbler & Speglar.... design... kvalité... nytänkande.... inte lika fyrkantiga

Möbler & Speglar.... design... kvalité... nytänkande.... inte lika fyrkantiga Möbler & Speglar... design... kvalité... nytänkande... inte lika fyrkantiga ... design... kvalité... nytänkande Möbler... Snygga möbler... Praktiska möbler... Våra möbler finns i de populäraste storlekarna

Läs mer

Dröm, njut och koppla av...

Dröm, njut och koppla av... 2005 Dröm, njut och koppla av... IDO Badrum arbetar ständigt med produktutveckling. Vi reserverar oss därför för ändringar som har skett sedan katalogen gick i tryck, för färgavvikelser som beror på trycktekniska

Läs mer

Varför ska jag välja Free?

Varför ska jag välja Free? Varför ska jag välja Free? Därför att badrumsserien Free har ett harmoniskt formspråk som präglas av balans, enkelhet och omsorg om detaljer. Namnet syftar på seriens valfrihet och det självklara, fria

Läs mer

höstklipp i badrummet 7895:- 5165:- Kampanjen gäller från den 20/9 till 31/10 2013. Indigo 70/lagun 11 305:- 6 465:- exkl.

höstklipp i badrummet 7895:- 5165:- Kampanjen gäller från den 20/9 till 31/10 2013. Indigo 70/lagun 11 305:- 6 465:- exkl. höstklipp i badrummet Kampanjen gäller från den 20/9 till 31/10 2013. D-light 70 5165:- 6 465:- Indigo 70/lagun 7895:- 11 305:- INDIGO Mångas favorit som blir vad du gör den till. Formspråket tillåter

Läs mer

nyhet! Prisvärt för de mindre badrummen Lätt att planera och kombinera Allt du behöver för ett komplett badrum

nyhet! Prisvärt för de mindre badrummen Lätt att planera och kombinera Allt du behöver för ett komplett badrum nyhet! En baskollektion för hela badrummet, Prisvärd, Funktionell och Enkel. Prisvärt för de mindre badrummen Lätt att planera och kombinera Allt du behöver för ett komplett badrum Byggd på Svedbergs erfarenhet

Läs mer

VÅRA MÖBLER. Alla våra möbler är också tillverkade av impregnerade, fuktskyddade stommar.

VÅRA MÖBLER. Alla våra möbler är också tillverkade av impregnerade, fuktskyddade stommar. OM TEMAL Temal är ett finlandssvenskt familjeföretag som grundandes 1994 och som i egna fabriker i Nakkila och Järvenpää tillverkar möbler för badrum, tvättstuga, kök och förvaring. Huvudkontor, showroom

Läs mer

tappning. Geberit Monolith

tappning. Geberit Monolith Badrumsdesign i ny tappning. Geberit Monolith För folk med karaktär. Och dem som njuter av livets goda. Vill du ge ditt badrum en ny fräsch look? Med Geberit Monolith badrumsmoduler slipper du kompromissa.

Läs mer

sommarpriser badkatalog 2011 Art. nr. 91 000 001 det svenska originalet sedan 1981 pacific 175 round Läs mer på sid 12 13 Din Westerbergs butik:

sommarpriser badkatalog 2011 Art. nr. 91 000 001 det svenska originalet sedan 1981 pacific 175 round Läs mer på sid 12 13 Din Westerbergs butik: sommarpriser Priserna gäller 28/5 28/8 Design: Måns Broman det svenska originalet sedan 1981 Art. nr. 91 000 001 pacific 175 round Läs mer på sid 12 13 badkatalog 2011 vägen till inre harmoni westerbergs

Läs mer

westerbergs utgående kollektion

westerbergs utgående kollektion westerbergs utgående kollektion deep r badkar fr.8.900:- Priserna gäller så lång lagret räcker dock längst till den 31/8 2017. westerbergs.se deep r 1600 badkar svart/vitt eller vitt 7.700:- deep r 1600

Läs mer

Varför ska jag välja Flow? Därför att badrumsserien Flow är en uttrycksfull serie med rena linjer och harmoniska proportioner.

Varför ska jag välja Flow? Därför att badrumsserien Flow är en uttrycksfull serie med rena linjer och harmoniska proportioner. Varför ska jag välja Flow? Därför att badrumsserien Flow är en uttrycksfull serie med rena linjer och harmoniska proportioner. Du kan välja tvättställ i det stenliknande materialet Top Solid i alla bredder

Läs mer

just nu 3.995:- spara 1.900:- (5.895:-) wave 140 c fr.19.995:- spara 5.000:- www.westerbergs.com wave 140 c wave 160 sq tempo ladder (24.

just nu 3.995:- spara 1.900:- (5.895:-) wave 140 c fr.19.995:- spara 5.000:- www.westerbergs.com wave 140 c wave 160 sq tempo ladder (24. westerbergs westerbergs just nu wave 140 c fr.19.995:- spara 5.000:- (24.995:-) marknadens mest tysta massagebadkar bästa möjliga, mest effektiva massage ständig utveckling och förbättring ännu tystare

Läs mer

BRA DAG. I DIN BUTIK.

BRA DAG. I DIN BUTIK. NYHETER, MÖJLIGHETER OCH DESIGNUTTRYCK 2016 A N L E D N I N G A R T I L L E N BRA DAG. I DIN BUTIK. Nästa års nyheter handlar om förbättringar, möjligheter och utvecklade designuttryck. Vi kan också presentera

Läs mer

Vår nya katalog är fylld med snygga och funktionella badrumslösningar. Luta dig tillbaka och titta närmare på vårt produktsortiment

Vår nya katalog är fylld med snygga och funktionella badrumslösningar. Luta dig tillbaka och titta närmare på vårt produktsortiment Vår nya katalog är fylld med snygga och funktionella badrumslösningar. Luta dig tillbaka och titta närmare på vårt produktsortiment snart kan du också ha ett eget IDO-badrum. 4 IDO Index IDOInfo Planerar

Läs mer

www.badex.se Burlington badrumsporslin

www.badex.se Burlington badrumsporslin www.badex.se Burlington badrumsporslin Det vackra badrumsporslinet och tillbehören från Burlington kombinerar det bästa från dåtid och nutid. Det innebär att man trots den traditionella stilen ändå får

Läs mer

Varför ska jag välja Basic?

Varför ska jag välja Basic? Varför ska jag välja Basic? Därför att badrumsserien Basic är en slitstark basinredning. Basic har dämpade lådor och serien finns i vit-, ek- eller svart melamin. Vill du vara säker på att minimera din

Läs mer

Möbler & Speglar.... design... kvalité... nytänkande.... inte lika fyrkantiga

Möbler & Speglar.... design... kvalité... nytänkande.... inte lika fyrkantiga Möbler & Speglar... design... kvalité... nytänkande... inte lika fyrkantiga ... design... kvalité... nytänkande Möbler... Snygga möbler... Praktiska möbler... Våra möbler finns i de populäraste storlekarna

Läs mer

afton möbel möbler afton

afton möbel möbler afton möbel I Afton möter du en tidlös och avskalad stil med rena linjer. De släta överfalsade fronterna ger möbeln ett lätt och modernt uttryck med tunna linjer. Praktiska förvaringslösningar, gedigna material

Läs mer

Möbelpaket All Day 1050 Grå matt Art nr Spegel Day 1050 Med sidobelysning Art nr Hylla Day 1050 Grå matt Art nr

Möbelpaket All Day 1050 Grå matt Art nr Spegel Day 1050 Med sidobelysning Art nr Hylla Day 1050 Grå matt Art nr BADRUMSMÖBLER Möbelpaket All Day 1050 Grå matt Art nr 897 42 99 Spegel Day 1050 Med sidobelysning Art nr 894 74 24 Hylla Day 1050 Grå matt Art nr 889 21 19 2 Blandare beställs separat. Möbelpaket All Day

Läs mer

Varför ska jag välja Flow?

Varför ska jag välja Flow? Varför ska jag välja Flow? Därför att badrumsserien Flow är en uttrycksfull serie med rena linjer och harmoniska proportioner. Du kan välja tvättställ i det stenliknande materialet Top Solid i alla bredder

Läs mer

VäLj Rätt badrum i höst. SpARA pengar! FÖRVANDLA Ditt badrum Små och StoRA FÖRäNDRiNgAR, NyheteR & RAbAtteR!

VäLj Rätt badrum i höst. SpARA pengar! FÖRVANDLA Ditt badrum Små och StoRA FÖRäNDRiNgAR, NyheteR & RAbAtteR! Välj rätt badrum i höst. Spara pengar! FÖRVANDLA DITT BADRUM Små och stora förändringar, nyheter & rabatter! Stora förändringen. Eller lilla. Indigo badrumsmöbler, 12 560:- Underdel 90 vågen (exkl. blandare)

Läs mer

Möblerna är färdigmonterade och enkla att installera. Det enda du behöver montera själv är frontpaneler och handtag.

Möblerna är färdigmonterade och enkla att installera. Det enda du behöver montera själv är frontpaneler och handtag. SKÄRGÅRD -ett badrum som passar! Camargue Skärgård möbelkoncept kompletterar vårt breda utbud av badrumslösningar. Vi vill göra det enklare för dig att sätta ihop ett unikt och individuellt badrum som

Läs mer

Varför ska jag välja Art?

Varför ska jag välja Art? Varför ska jag välja Art? Därför att badrumsserien Art sticker ut. Tydligast är tvättstället som har formen av en virvel. Den distinkta, precisa och samtidigt organiska formen återspeglas i hela den personliga

Läs mer

dahl.se KAMPANJ BADRUM 6 24 FEBRUARI

dahl.se KAMPANJ BADRUM 6 24 FEBRUARI dahl.se KAMPANJ BADRUM 6 24 FEBRUARI 02 FM MATTSSON FM Mattsson är Sveriges äldsta vattenkrantillverkare. Redan 1865 grundades FM Mattsson av Frost Matts Mattsson. FM Mattsson har sedan dess varit ett

Läs mer

gryning möbel möbler gryning

gryning möbel möbler gryning möbel I Gryning får du en modernt klassisk stil. De överfalsade fronterna med fräst profil kombinerar ett klassiskt uttryck med moderna tunna linjer. Vackra och gedigna material kombineras med väl utvalda

Läs mer

Tvättstället är designat av Jesper Ståhl och Basic är Svanenmärkt. Basic levereras i platta paket.

Tvättstället är designat av Jesper Ståhl och Basic är Svanenmärkt. Basic levereras i platta paket. Varför ska jag välja Basic? Därför att badrumsserien Basic är en slitstark basinredning. Basic har dämpade lådor och serien finns i vit-, ek- eller svart melamin. Vill du vara säker på att minimera din

Läs mer

VÄLJ DIN PERSONLIGA STIL

VÄLJ DIN PERSONLIGA STIL Varför ska jag välja Art? Därför att badrumsserien Art sticker ut. Tydligast är tvättstället som har formen av en virvel. Den distinkta, precisa och samtidigt organiska formen återspeglas i hela den personliga

Läs mer

Varför ska jag välja Basic?

Varför ska jag välja Basic? Varför ska jag välja Basic? Därför att badrumsserien Basic är en slitstark basinredning. Basic har dämpade lådor och serien finns i vit-, ek- eller svart melamin. Vill du vara säker på att minimera din

Läs mer

Ifö duschlösningar FORMADE AV SKANDINAVIEN

Ifö duschlösningar FORMADE AV SKANDINAVIEN Ifö duschlösningar FORMADE AV SKANDINAVIEN 1 SKANDINAVIENS EGNA DUSCHVÄGGAR. Vår del av världen är känd för sin enkla, raka formgivning och våra duschväggar är inga undantag. Vi har verkat och tillverkat

Läs mer

Beställ övrigt broschyrmaterial på www.ifo.se eller hos din återförsäljare. Vi säljer våra produkter genom återförsäljare.

Beställ övrigt broschyrmaterial på www.ifo.se eller hos din återförsäljare. Vi säljer våra produkter genom återförsäljare. Beställ övrigt broschyrmaterial på www.ifo.se eller hos din återförsäljare. Vi säljer våra produkter genom återförsäljare. Huvudkontor Ifö Sanitär AB, Box 140, 295 22 Bromölla Tel 0456-480 00 Fax 0456-480

Läs mer

Nyhet! ZONE. En egen sfär där du kan finna balans, stillhet och styrka.

Nyhet! ZONE. En egen sfär där du kan finna balans, stillhet och styrka. Nyhet! ZONE En egen sfär där du kan finna balans, stillhet och styrka. ZONE Skapa din egen sfär. Vedums nya serie Zone gör badrummet till en plats för lugn och fokuserad närvaro. Vi har tagit fasta på

Läs mer

BADRUMS BROSCHYREN. Standardval till ditt nya badrum som kommer ingå i din avgift och/eller hyra. Välj det som passar dig!

BADRUMS BROSCHYREN. Standardval till ditt nya badrum som kommer ingå i din avgift och/eller hyra. Välj det som passar dig! BADRUMS BROSCHYREN Standardval till ditt nya badrum som kommer ingå i din avgift och/eller hyra. Välj det som passar dig! BADRUMSMÖBLER Ett badrum ska vara ett rum som det är skönt att vara i. Det ska

Läs mer

Här finner du mer utförlig information, mått samt priser. Allt du behöver för att hitta just DIN perfekta lösning.

Här finner du mer utförlig information, mått samt priser. Allt du behöver för att hitta just DIN perfekta lösning. Köphjälp Här finner du mer utförlig information, mått samt priser. Allt du behöver för att hitta just DIN perfekta lösning. Kommodvattenlås, blandare och bottenventil måste köpas separat (om inget annat

Läs mer

Ifö duschlösningar FORMADE AV SKANDINAVIEN

Ifö duschlösningar FORMADE AV SKANDINAVIEN Ifö duschlösningar FORMADE AV SKANDINAVIEN 1 SKANDINAVIENS EGNA DUSCHVÄGGAR. Vår del av världen är känd för sin enkla, raka formgivning och våra duschväggar är inga undantag. Vi har verkat och tillverkat

Läs mer

Oscarssons. i småland

Oscarssons. i småland Oscarssons Möbel design & Tillverkning i småland 1 2 Besök vår webb! www.oscarssonsmobel.se Genuint & äkta Vi har valt att inte tumma på den kvalitet som svensk tillverkning ger. Vi använder ek som fått

Läs mer

Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL. Brf Solslingan

Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL. Brf Solslingan Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL Brf Solslingan Inredningsstilar Våra inredningsstilar är noga utvalda. I bilderna längre fram ser du exempel på våra stilar som du kan göra som egna val. Vårt grundutförande

Läs mer

Nyhet! för luckor. Nyhet lucka Classic vit och stödben Classic vit. Tidy och F3 förvaringssystem levereras monterade.

Nyhet! för luckor. Nyhet lucka Classic vit och stödben Classic vit. Tidy och F3 förvaringssystem levereras monterade. Badrumsserien Tidy är designad för Vedum av Jesper Ståhl och har ett tidlöst formspråk som passar i både traditionella och moderna miljöer. Namnet betyder snyggt och prydligt och syftar på tvättställens

Läs mer

tappning. Geberit Monolith

tappning. Geberit Monolith Badrumsdesign i ny tappning. Geberit Monolith För folk med karaktär. Och dem som njuter av livets goda. Vill du ge ditt badrum en ny fräsch look? Med Geberit Monolith badrumsmoduler slipper du kompromissa.

Läs mer

PREMIÄR. Med Hafa Go fortsätter vi att tänja på gränserna inom badrumsdesign och leda utvecklingen in i framtiden.

PREMIÄR. Med Hafa Go fortsätter vi att tänja på gränserna inom badrumsdesign och leda utvecklingen in i framtiden. HAFA GO PREMIÄR Hafa Go är en nyhet för dig som söker en prisvärd badrumsmöbel utan att vilja göra avkall på vare sig kvalitet eller design. Hafa Go är stilren, personlig och ger mycket förvaring för hela

Läs mer

GÖR DET BARNSLIGT ENKELT ATT HÅLLA RENT NYHET! HYGIENIC FLUSH ENKLARE RENT MED SMARTARE SPOLNING

GÖR DET BARNSLIGT ENKELT ATT HÅLLA RENT NYHET! HYGIENIC FLUSH ENKLARE RENT MED SMARTARE SPOLNING HYGIENIC FLUSH GÖR DET BARNSLIGT ENKELT ATT HÅLLA RENT NYHET! HYGIENIC FLUSH ENKLARE RENT MED SMARTARE SPOLNING HYGIENIC FLUSH SMARTARE SPOLNING SOM GER BÄTTRE HYGIEN OCH FÖRENKLAR RENHÅLLNING. DEN INNOVATIVA

Läs mer

erbjudanden bad & massagebadkar

erbjudanden bad & massagebadkar erbjudanden bad & massagebadkar Priserna gäller 7/2-27/4 2014. *Gäller ej redan nedsatta priser. westerbergs.com dröm eller verklighet Vad är välmående egentligen? Hur tar man bäst hand om sig själv? Och

Läs mer

Nyhet! Varför ska jag välja Zone?

Nyhet! Varför ska jag välja Zone? Nyhet! Se allt om Vedums nya badrumsserie Zone. www.vedum.se/zone Varför ska jag välja Zone? Därför att Zone gör badrummet till en egen sfär där du kan finna balans, stillhet och styrka. Tvättställens

Läs mer

IFÖ BADRUM 2014. 10 badrumsmöbler. 82 wc-stolar. Ifö sense 10. Ifö CAPRICe 26. Ifö PARADe 32. PRODUKTSORTIMENT och PRISLISTA MÖBELPAKET 42

IFÖ BADRUM 2014. 10 badrumsmöbler. 82 wc-stolar. Ifö sense 10. Ifö CAPRICe 26. Ifö PARADe 32. PRODUKTSORTIMENT och PRISLISTA MÖBELPAKET 42 IFÖ BADRUM 2014 6 historia 70 BADKAR 8 design 76 TVÄTTSTÄLL 10 badrumsmöbler 82 wc-stolar Ifö sense 10 Ifö CAPRICe 26 92 made in SWEDEN Beställ övrigt broschyrmaterial på www.ifo.se eller hos din återförsäljare.

Läs mer

Heritage badrumsporslin & tillbehör.

Heritage badrumsporslin & tillbehör. www.badex.se Heritage badrumsporslin & tillbehör Det vackra badrumsporslinet och tillbehören från Heritage kombinerar det bästa från dåtid och nutid. Det innebär att man trots den traditionella stilen

Läs mer

SORTIMENT & PRISLISTA 2018

SORTIMENT & PRISLISTA 2018 SORTIMENT & PRISLISTA 2018 BADRUMSMÖBLER TVÄTTSTÄLL WC-STOLAR DUSCHAR BADKAR BADRUMSMÖBLER Ifö Silva...8 Ifö Sense...11 Ifö Renova Nr. 1 Plan...16 Ifö möbelpaket...19 Ifö Option...24 TVÄTTSTÄLL Tvättställ

Läs mer

Stambyte. BBrf Kälkbacken PRODUKTKATALOG - HYRESGÄSTER. Standard & Tillval

Stambyte. BBrf Kälkbacken PRODUKTKATALOG - HYRESGÄSTER. Standard & Tillval Stambyte BBrf Kälkbacken PRODUKTKATALOG - HYRESGÄSTER Standard & Tillval!1 DITT NYA BADRUM Era badrum byggdes i en tid när våra vanor kring personlig hygien såg annorlunda ut än idag. Framförallt duschar

Läs mer

TREND Think small, live BIG

TREND Think small, live BIG TREND TREND Think small, live BIG Trend-serien med sina rena linjer har en modern, tidlös design med klassiska ingredienser. Trend har flest valmöjligheter på bredder och djup, samt flexibel placering

Läs mer

westerbergs utgående kollektion

westerbergs utgående kollektion westerbergs utgående kollektion deep r badkar fr.7.700:- Priserna gäller så lång lagret räcker dock längst till den 31/12 2016. westerbergs.se deep r 1600 badkar svart/vitt eller vitt 7.700:- deep r 1600

Läs mer

inredning Brf vitklövern, AlSike

inredning Brf vitklövern, AlSike inredning Brf vitklövern, ALSIKE INnehåll Välkommen till Brf Vitklövern sid 3 Inredning: kök sid 4 Inredning: KÖK/ÖVRIGA YTOr sid 5 Inredning: BAd sid 6 Med reservation för eventuella produktändringar

Läs mer

Vi levererar helhetslösningar

Vi levererar helhetslösningar R TM Vi levererar helhetslösningar Ett badrum är en helhet. Vi levererar den. Ett nytt badrum ska du leva med under lång som vi alla tycker oss ha för lite av. Men tar du dig att läsa vår broschyr, får

Läs mer

Stålskåp till kontor, arkiv och lager Kvalitet - säkerhet - service

Stålskåp till kontor, arkiv och lager Kvalitet - säkerhet - service Stålskåp till kontor, arkiv och lager Kvalitet - säkerhet - service 2 Flexibla arkivlösningar Välkommen till Sarpsborg Metall din leverantör av kontorsgarderob- arkivering- och lagringslösningar. Vi är

Läs mer

Varför ska jag välja Basic?

Varför ska jag välja Basic? Varför ska jag välja Basic? Därför att badrumsserien Basic är en slitstark basinredning. Basic har dämpade lådor och serien finns i vit melamin. Vill du vara säker på att minimera din miljöpåverkan och

Läs mer

HAFA BADRUM VINTERKAMPANJ

HAFA BADRUM VINTERKAMPANJ DESIGNED FOR YOU HAFA BADRUM VINTERKAMPANJ VINTER 2014 Badrumsmöbler, Duschar, Blandare, Badkar, Toaletter och Handdukstorkar JUST NU KAMPANJ PÅ UTVALT SORTIMENT UTVALDA FAVORITER Det är du som ska trivas

Läs mer

Drömmen om ett vackrare hem

Drömmen om ett vackrare hem Drömmen om ett vackrare hem 1 Vår kärlek till trä har sin förklaring Vårt företag har byggt trappor i det lilla inlandssamhället Norsjö i Västerbotten sedan 1923. Det är ganska enkelt att förstå varifrån

Läs mer

nu börjar DEt roliga.

nu börjar DEt roliga. FOrmA möbelserie nu börjar DEt roliga. när du väljer Forma säger du ja till valfrihet utan begränsningar. trots att det finns oändliga kombinationsmöjligheter har vi gjort det enkelt för dig att välja.

Läs mer

badstudıose 155-12 Kampanjpriser på hela Ifös sortiment Från inspiration. Till installation.

badstudıose 155-12 Kampanjpriser på hela Ifös sortiment Från inspiration. Till installation. badstudıose 155-12 Kampanjpriser på hela Ifös sortiment Från inspiration. Till installation. Ifö badrumsmöbler Ifö har flera möbelserier som finns från mycket små upp till kombinationer med två underskåp

Läs mer

Formad av Skandinavien

Formad av Skandinavien Formad av Skandinavien Inte konstigt att Skandinavien är så viktigt för oss på Ifö. Vi har ju tillverkat porslin i Bromölla i långt mer än 100 år, produkter för badrum i 80 år. Skandinavien har helt enkelt

Läs mer

Varför ska jag välja Free? Därför att badrumsserien Free har ett harmoniskt formspråk som präglas av balans, enkelhet och omsorg om detaljer.

Varför ska jag välja Free? Därför att badrumsserien Free har ett harmoniskt formspråk som präglas av balans, enkelhet och omsorg om detaljer. Varför ska jag välja Free? Därför att badrumsserien Free har ett harmoniskt formspråk som präglas av balans, enkelhet och omsorg om detaljer. Därför att seriens tvättställ nu också finns i en grundare

Läs mer

med nya ögon Vi har alltid fokuserat på att utmana mönster.

med nya ögon Vi har alltid fokuserat på att utmana mönster. 2012 NY HET ER Se ditt kök med nya ögon Utmana dig själv. Utmana dina föreställningar. Låt dig inspireras på nytt. Hos HTH är vi experter på att se kök i helt nya perspektiv och att ge dig inspirerande

Läs mer

BLUNDA. TÄNK PÅ NÅGOT SKÖNT ATT DU LIGGER I DET GRÖNA GRÄSET, KÄNNER DOFTEN ATT DU RÖR DIG LÄTT OCH LJUDLÖST GENOM SKOGEN, SER ETT DJUR ATT DU TITTAR

BLUNDA. TÄNK PÅ NÅGOT SKÖNT ATT DU LIGGER I DET GRÖNA GRÄSET, KÄNNER DOFTEN ATT DU RÖR DIG LÄTT OCH LJUDLÖST GENOM SKOGEN, SER ETT DJUR ATT DU TITTAR BLUNDA. TÄNK PÅ NÅGOT SKÖNT ATT DU LIGGER I DET GRÖNA GRÄSET, KÄNNER DOFTEN ATT DU RÖR DIG LÄTT OCH LJUDLÖST GENOM SKOGEN, SER ETT DJUR ATT DU TITTAR UPP I TRÄDKRONORNA, KÄNNER VÄRMEN FRÅN SOLENS STRÅLAR

Läs mer

MÅNGA VAL MEN LÄTT ATT VÄLJA.

MÅNGA VAL MEN LÄTT ATT VÄLJA. MÅNGA VAL MEN LÄTT ATT VÄLJA. Inget badrum är det andra likt. De skiljer sig åt i storlek, de är olika planerade och har helt olika användningsområden. Och om badrum skiljer sig åt är det ingenting mot

Läs mer

badrum med känsla En badrumsserie för den medvetna individen.

badrum med känsla En badrumsserie för den medvetna individen. BADRUM2014 badrum med känsla Med inspiration av den karga, svenska naturen med friskt, rent vatten har vi designat en modern badrumsserie med lugn, närvaro och oändlighet i åtanke. Rena linjer - inspirerade

Läs mer

Hafa SOLO 420 spegelskåp

Hafa SOLO 420 spegelskåp > Nyheter 2009 Hafa SOLO 420 spegelskåp Hafa Solo 420 spegelskåp är ett nätt litet spegelskåp. Utrustat med överbelysning, 2 justerbara glashyllor, dolda gångjärn, spegel utan handtag. Finns att välja

Läs mer

TRILITEN. Inredningskoncept

TRILITEN. Inredningskoncept TRILITEN Inredningskoncept INREDNINGSKONCEPT N O 01 Klassisk Du kliver in i ditt nya hem. Genast blir du omsvept av en ombonad atmosfär. Nordiskt, rent och ljust. I detta harmoniska hem kan du slå dig

Läs mer