sortiments- och prislista 2014 Badrumsmöbler / tvättställ / wc-stolar / duschar / badkar

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "sortiments- och prislista 2014 Badrumsmöbler / tvättställ / wc-stolar / duschar / badkar"

Transkript

1 sortiments- och prislista 2014 Badrumsmöbler / tvättställ / wc-stolar / duschar / badkar

2

3 1 6 BADRUMSMÖBLER Ifö Sense 8 Ifö Parade 20 Ifö Caprice 23 Ifö Renova 25 Ifö möbelpaket 29 Ifö Option 31 Ifö On-line TVÄTTSTÄLL Tvättställ för möbler 40 Tvättställ WC-STOLAR Golvmonterade WC-stolar 58 Väggmonterade WC-stolar 68 Ifö Sign installationssystem 70 Ifö bidéer 78 Ifö urinaler DUSCHAR Ifö Silver duschväggar 84 Ifö Solid duschväggar 86 Ifö Space 2000 duschväggar 104 Ifö Solid duschkabiner 117 Ifö Next duschkabiner 134 Glasvarianter och tillbehör BADKAR Bubbelbadkar 141 Ifö Caribia badkar 144 Ifö bkff badkar 147 Ifö bk-pro badkar 147 Tillbehör Index

4 2 SPOLA FRÄSCHARE Spola fräschare Fresh WC är en tablett som stoppas ner i spolknappen. Varje spolning frigör sedan en fräsch, väl avvägd mängd doft och färg som sköljer hela skålen. Det ger en jämnare rengöring än med doftblock, som hindrar ett jämnt vattenflöde och gör spolningen mindre effektiv. Fresh WC är en enkel och hygienisk lösning som fylls på via spolknappen, istället för att du ska ta upp och slänga något ur skålen. När vattnet inte längre färgas är det dags att stoppa i en ny tablett. Toaletter med den här spolsymbolen har Fresh WC-funktion. Fresh WC-tabletten stoppas enkelt ned i spolknappen. Vid varje spol ning f r vattnet frâsch fârg och doft. Egen form Knud Holschers konsekventa formgivning med rena, enkla linjer ger ett badrum som harmoniserar, oavsett hur du inreder. Ifö Sign Art WC-stol har till exempel fått den internationella utmärkelsen Red Dot Design Award, för den utmärkta kombinationen av funktion i hög kvalitet med ren design. Heltäckande cisternkåpa för obrutna linjer. Inga skarvar som samlar smuts. 42 cm sitthöjd är en liten detalj som betyder mycket för helheten. Släta sidor nedtill gör WC-stolen både estetisk och lätt att rengöra.

5 ALLTID RENT 3 Alltid rent På Ifö lägger vi stor vikt vid tekniska detaljer. Vi var exempelvis först med 4/2-spolning i alla våra WC-stolar vilket satte en helt ny standard för vattenbesparing. Sedan dess har vi fortsatt fokusera på vattenförbrukning. Genom att vattenlåsets tryck optimerar flödet i WC-skålens inre form blir det rent redan vid den lilla spolmängden. Serien Ifö Sign WC-stolar har dessutom en innercistern. Det innebär att spolvattnet inte kommer i kontakt med den yttre kåpan av porslin som därmed hålls torr och kondensfri. Det gör att damm och smuts får svårt att fästa. Innercisternen dämpar dessutom ljudet vid spolning. Snyggt, rent, tyst och enkelt. Många av våra hårda sitsar kan fås med Soft Closestängning och snabbkoppling, vilket gör det extra enkelt att lossa och rengöra sitsen. Även de mjuka sitsarna går lätt att ta loss och dela. Det gör att ring och lock kan rengöras separat. Allt för att förenkla din vardag. Ifö har tillverkat WC-stolar i nästan 80 år och på vägen hunnit utveckla många unika innovationer. Några känner du förmodligen igen. Andra inte. Eller så är de så självklara att du inte ens tänker på dem. Gemensamt är att de alla bidrar till ett tryggt och lättskött badrum. En golvlimmad WC-stol utan skruvhål är lätt att hålla ren och snygg. Man undviker även håltagning i golvets tätskikt. Många av våra produkter är certifierade enligt Nordic Quality, en oberoende kvalitetsmärkning som ökar konsumentens trygghet. Nordic Quality garanterar produktens kvalitet för den miljö den ska installeras i. Märkningen säkerställer också att tillverkaren tar ansvar för reservdelshållning och service. Symbolen för Nordic Quality finns vid respektive certifierad produkt i prislistan.

6 4 DÄRFÖR KÖPA IFÖ Därför skall man köpa Ifö Säker Vatteninstallation Vi producerar enligt Säker Vatteninstallation, vilket innebär att man kan lita på att installationen av Ifö-produkter inte ger några tråkiga överraskningar. Nordisk Kvalitetssäkring Vi använder Nordisk Kvalitetssäkring, vilket innebär att man kan lita på en Ifö-produkt mycket längre än vad branschens standardgarantier gäller. Vi har alltid reservdelar på lager, vilket innebär att man exempelvis inte behöver köpa en ny WC-stol om en detalj i spolarmaturen skulle råka gå sönder. Ifö Clean - vårt rengöringsvänliga porslin Ytan är så slät att smuts och kalk har svårt att fastna. Dörför blir det extra lätt att hålla rent. De flesta av våra produkter har Ifö Clean-glasyr. Certifierade enligt ISO 9001 och ISO Inom Ifö är miljö och kvalitet två prioriterade områden där vi gör stora ansträngningar för att leva upp till högt ställda krav. Till vår glädje har vi nått långt inom båda dessa områden. Ifö Sanitär är kvalitetscertifierat enligt ISO 9001:2001. I vår miljöpolicy tar vi ett helhetsgrepp om vår produktion och våra produkters miljöpåverkan. Vi vill med våra miljöinsatser bidra till en hållbar utveckling i ett långsiktigt perspektiv. Naturligtvis är Ifö Sanitär certifierat enligt miljöstandarden ISO 14001:2004.

7 BADRUMSMÖBLER 5 Badrumsmöbel: Ifö Sense

8 6 BADRUMSMÖBLER BADRUMSMÖBLER Det är badrumsmöblerna som gör badrummet till ett rum. Alla Ifös badrumsmöbler har en stilfull och tidlös design som ger hela rummet ett lugn. Sobra färger och vackra träslag förstärker känslan av exklusivitet. Att de dessutom alltid är vägghängda är både praktiskt och låter ett vackert golv få ta för sig Alla våra badrumsmöbler går snabbt och lätt att montera och justera. Mjukstängande luckor och lådor gör badrummet tystare och behagligare. Precisionstillverkade skåp och luckor i fuktsäkert material med tåliga ytor för att hålla under lång tid.

9 BADRUMSMÖBLER 7 Ifös badrumsmöbler är skapade för att ge ett snyggt och tryggt badrum under många år. Materialen är utvalda för att tåla badrumsmiljöns påfrestningar och samtidigt hålla samman designen. Det gör att möblerna passar in och låter dig skapa ditt eget uttryck i badrummet. Möbler och Ifös övriga produkter håller samma höga kvalitet och är skapade för att ge ett enhetligt intryck i hela badrummet. Några serier har skåp med luckor medan andra har skåp med lådor. Det finns högskåp med dörr. Välj den serie som passar dig bäst. IFÖ SENSE Ifö Sense är en modern möbelserie för den kräsne. Rymliga lådor och skåp i stilfull design som passar med både små, mellanstora och riktigt stora tvättställ. För det lilla badrummet såväl som för det stora. Ifö Sense badrumsmöbler passar med Ifö Sign tvättställ. IFÖ PARADE Ifö Parade är en serie badrumsmöbler i klassisk stil som aldrig blir omodern. Ren, tidlös design med klassiska luckor att välja efter smak och behov. De tvättställ som passar till Ifö Parade bidrar till ett vackert och hållbart badrum. IFÖ CAPRICE Ifö Carpice är en elegant och exklusiv badrumsmöbel från Ifö. Det relativt grunda underskåpet får Ifö Caprice att nästan sväva. Ifö Caprice är utformad för att passa Ifös tvättställ med samma namn. Tillsammans bildar möbel och tvättställ en smakfull helhet. IFÖ SIGN MÖBELPAKET Ifös tvättställ med skåp är ett möbelpaket med allt i ett. Passar i det egna badrummet, ett gästbadrum eller kanske i fritidshuset. Hög kvalitet i en färdig kombination gör möbelpaketen till ett verkligt prisvärt alternativ. IFÖ OPTION Speglar och ljusramper skapar ett behagligt och snyggt badrum. Speglar förstorar rummet och vacker belysning ramar in helheten. Ett spegelskåp ger både förvaring och plats att spegla sig. Här hittar du Ifös serie av tillbehör, Ifö Option, samt mycket mer att välja bland för just ditt badrum. IFÖ RENOVA Ifö Renova-serien passar till det lilla badrummet eller till gästtoaletten. Serien består av flera små och stilrena möbelpaket. Formspråket är maskulint med robusta porslinstvättställ på enkla och minimalistiska underksåp.

10 8 BADRUMSMÖBLER Badrumsmöbler: Ifö Sense Tvättställ: Ifö Sign Spegelskåp: Ifö Option Dusch: Ifö Space WC: Ifö Sign IFÖ SENSE Ifö Sense badrumsmöbler i ren skandinavisk design med lätta linjer erbjuder en lösning för varje badrum. Underskåpen med tvättställ kan kombineras från 60 cm upp till 150 cm. Rymliga högskåp och lättplacerade överskåp gör det lätt att möblera badrummet. De fem stilrena färgerna ger var och en utrymme att inreda badrummet personligt. Alla skåp har en upphängningsskena som gör det snabbt och enkelt att montera och justera. Alla skåp är tillverkade i fuktsäker board speciellt anpassad för badrumsmiljön. De är också UV-lackade vilket ger en mycket tålig yta. Vit Högblank Svart ek vit Överskåp Mullvad Grå Högskåp B 300 H 640 D 127 B 360 H 1695 D 366 Ifö Sense badrumsmöbler Underskåp Alla underskåp levereras kompletta med en eller två mjukstängande lådor. Grepp och pushopen-insats beställs separat. Underskåpen med två lådor har en praktisk inredning, som också går att beställa som tillval till skåpen med en låda till både 120 cm och 150 cm. Högskåpen har en extra förvaringslösning på insidan av dörren. Hög- och överskåp har pushopen som standard. Både högskåpen och överskåpen kan monteras flera stycken bredvid varandra eller i ett hörn utan att luckorna tar i. B H 520 D 466 Underskåp Compact B 300 H 520 D 366 B 600 H 520 D 466 B 600 H 520 D 366 B 900 H 520 D 466 B 900 H 520 D 366

11 BADRUMSMÖBLER 9 Ifö Sense underskåp vit SUS 30 V1 Underskåp i vitt med en mjukstängande låda. Justerbart upphängningsbeslag ingår. Inredning och eluttag finns som tillval. Grepp eller pushopen-insats beställs separat. Mått H: 520 B: 300 D: 466 Ifö Sense underskåp vit SUS 30 Compact V1 Smalare platsbesparande underskåp i vitt med en mjukstängande låda. Justerbart upphängningsbeslag ingår. Inredning och eluttag finns som tillval. Grepp eller pushopen-insats beställs separat. Mått H: 520 B: 300 D: 366 MP 12 MP 18 Exkl Inkl Produkt Ifö nr RSK nr Underskåp SUS 30 V Exkl Inkl Produkt Ifö nr RSK nr Underskåp SUS 30 C V Ifö Sense underskåp vit SUS 60 V1 Underskåp i vitt med en mjukstängande låda. Vattenlås och justerbart upphängningsbeslag ingår. Inredning och eluttag finns som tillval. Grepp eller pushopen-insats beställs separat. Mått H: 520 B: 600 D:466 Ifö Sense underskåp vit SUS 60 Compact V1 Smalare platsbesparande underskåp i vitt med en mjukstängande låda. Vattenlås och justerbart upphängningsbeslag ingår. Inredning och eluttag finns som tillval. Grepp eller pushopen-insats beställs separat. Mått H: 520 B: 600 D: 366 MP 6 MP 12 Produkt Ifö nr RSK nr Exkl Inkl Underskåp SUS 60 V Ifö Sign tvättställ Totalt Produkt Ifö nr RSK nr Exkl Inkl Underskåp SUS 60 C V Ifö Sign tvättställ Totalt Ifö Sense underskåp vit SUS 90 V1 Underskåp i vitt med en mjukstängande låda. Vattenlås och justerbart upphängningsbeslag ingår. Inredning och eluttag finns som tillval. Grepp eller pushopeninsats beställs separat. Mått H: 520 B: 900 D: 466 MP 6 Produkt Ifö nr RSK nr Exkl Inkl Underskåp SUS 90 V Sign Art tvättställ Totalt Ifö Sense underskåp vit SUS 90 Compact V1 Smalare platsbesparande underskåp i vitt med en mjukstängande låda. Vattenlås och justerbart upphängningsbeslag ingår. Inredning och eluttag finns som tillval. Grepp eller pushopeninsats beställs separat. Mått H: 520 B: 900 D: 366 MP 6 Produkt Ifö nr RSK nr Exkl Inkl Underskåp SUS 90 C V Ifö Sign tvättställ Totalt

12 10 BADRUMSMÖBLER Ifö Sense underskåp vit SUS 30 V2 Underskåp i vitt med två mjukstängande lådor. Inredning och justerbart upphängningsbeslag ingår. Eluttag finns som tillval. Grepp eller pushopen-insats beställs separat. Mått H: 520 B: 300 D: 466 MP 12 Ifö Sense överskåp vit SOS 30 Överskåp i vitt med 2 hyllor. Pushopenöppning, dämpad stängning och justerbart upphängningsbeslag ingår. Komplett med skåp och vändbar lucka. Mått H: 640 B: 300 D: 127 MP 30 Exkl Inkl Produkt Ifö nr RSK nr Underskåp SUS 30 V Exkl Inkl Produkt Ifö nr RSK nr Överskåp SOS 30 V Ifö Sense underskåp vit SUS 60 V2 Underskåp i vitt med två mjukstängande lådor. Inredning, vattenlås och justerbart upphängningsbeslag ingår. Eluttag finns som tillval. Grepp eller pushopeninsats beställs separat. Mått H: 520 B: 600 D: 466 MP 6 Produkt Ifö nr RSK nr Exkl Inkl Underskåp SUS 60 V Ifö Sign tvättställ Ifö Sense högskåp vit SHS 36 Högskåp i vitt med 4 hyllor. På insidan av luckan hänger en praktisk och snygg organizer i tålig textil. Pushopen-öppning och justerbart upphängningsbeslag ingår. Komplett med skåp, vändbar lucka, organizer och pushopen-insats. Vid behov av grepp beställs SHRH 30 för vertikal montering. Mått H: 1695 B: 360 D: 366 MP 6 Exkl Inkl Produkt Ifö nr RSK nr Högskåp SHS 36 V Totalt Ifö Sense underskåp vit SUS 90 V2 Underskåp i vitt med två mjukstängande lådor. Inredning, vattenlås och justerbart upphängningsbeslag ingår. Eluttag finns som tillval. Grepp eller pushopen-insats beställs separat. Mått H: 520 B: 900 D: 466 MP 6 Produkt Ifö nr RSK nr Exkl Inkl Underskåp SUS 90 V Sign Art tvättställ Totalt

13 BADRUMSMÖBLER 11 Ifö Sense underskåp högblank vit SUS 30 HV1 Underskåp i högblank vit med en mjukstängande låda. Justerbart upphängningsbeslag ingår. Inredning och eluttag finns som tillval. Grepp eller pushopen-insats beställs separat. Mått H: 520 B: 300 D: 466 MP 12 Ifö Sense underskåp högblank vit SUS 30 Compact HV1 Smalare platsbesparande underskåp i högblank vit med en mjukstängande låda. Justerbart upphängningsbeslag ingår. Inredning och eluttag finns som tillval. Grepp eller pushopen-insats beställs separat. Mått H: 520 B: 300 D: 366 MP 18 Exkl Inkl Produkt Ifö nr RSK nr Underskåp SUS 30 HV Exkl Inkl Produkt Ifö nr RSK nr Underskåp SUS 30 C HV Ifö Sense underskåp högblank vit SUS 60 HV1 Underskåp i högblank vit med en mjukstängande låda. Vattenlås och justerbart upphängningsbeslag ingår. Inredning och eluttag finns som tillval. Grepp eller pushopen-insats beställs separat. Mått H: 520 B: 600 D: 466 Ifö Sense underskåp högblank vit SUS 60 Compact HV1 Smalare platsbesparande underskåp i högblank vit med en mjukstängande låda. Vattenlås och justerbart upphängningsbeslag ingår. Inredning och eluttag finns som tillval. Grepp eller pushopen-insats beställs separat. Mått H: 520 B: 600 D: 366 MP 6 MP 12 Produkt Ifö nr RSK nr Exkl Inkl Underskåp SUS 60 HV Ifö Sign tvättställ Totalt Produkt Ifö nr RSK nr Exkl Inkl Underskåp SUS 60 C HV Ifö Sign tvättställ Totalt Ifö Sense underskåp högblank vit SUS 90 HV1 Underskåp i högblank vit med en mjukstängande låda. Vattenlås och justerbart upphängningsbeslag ingår. Inredning och eluttag finns som tillval. Grepp eller pushopeninsats beställs separat. Mått H: 520 B: 900 D: 466 MP 6 Produkt Ifö nr RSK nr Exkl Inkl Underskåp SUS 90 HV Sign Art tvättställ Totalt Ifö Sense underskåp högblank vit SUS 90 Compact HV1 Smalare platsbesparande underskåp i högblank vit med en mjukstängande låda. Vattenlås och justerbart upphängningsbeslag ingår. Inredning och eluttag finns som tillval. Grepp eller pushopeninsats beställs separat. Mått H: 520 B: 900 D: 366 MP 6 Produkt Ifö nr RSK nr Exkl Inkl Underskåp SUS 90 C HV Ifö Sign tvättställ Totalt

14 12 BADRUMSMÖBLER Ifö Sense underskåp högblank vit SUS 30 HV2 Underskåp i högblank vit med två mjukstängande lådor. Inredning och eluttag finns som tillval. Grepp eller pushopen-insats beställs separat. Mått H: 520 B: 300 D: 466 Ifö Sense överskåp högblank vit SOS 30 Överskåp i högblank vit med 2 hyllor. Pushopen-öppning, dämpad stängning och justerbart upphängningsbeslag ingår. Komplett med skåp och vändbar lucka. Mått H: 640 B: 300 D: 127 MP 12 MP 30 Exkl Inkl Produkt Ifö nr RSK nr Underskåp SUS 30 HV Exkl Inkl Produkt Ifö nr RSK nr Överskåp SOS 30 HV Ifö Sense underskåp högblank vit SUS 60 HV2 Underskåp i högblank vit med två mjukstängande lådor. Inredning, vattenlås och justerbart upphängningsbeslag ingår. Eluttag finns som tillval. Grepp eller pushopeninsats beställs separat. Mått H: 520 B: 600 D: 466 Ifö Sense högskåp högblank vit SHS 36 Högskåp i högblank vit med 4 hyllor. På insidan av luckan hänger en praktisk och snygg organizer i tålig textil. Pushopen-öppning och justerbart upphängningsbeslag ingår. Komplett med skåp, lucka, organizer och pushopen-insats. Vid behov av grepp beställs SHRH 30 för vertikal montering. Mått H: 1695 B: 360 D: 366 MP 6 MP 6 Produkt Ifö nr RSK nr Exkl Inkl Underskåp SUS 60 HV Ifö Sign tvättställ Exkl Inkl Produkt Ifö nr RSK nr Högskåp SHS 36 HV Totalt Ifö Sense underskåp högblank vit SUS 90 HV2 Underskåp i högblank vit med två mjukstängande lådor. Inredning, vattenlås och justerbart upphängningsbeslag ingår. Eluttag finns som tillval. Grepp eller pushopen-insats beställs separat. Mått H: 520 B: 900 D: 466 MP 6 Produkt Ifö nr RSK nr Exkl Inkl Underskåp SUS 90 HV Sign Art tvättställ Totalt

15 BADRUMSMÖBLER 13 Ifö Sense underskåp grafitgrå SUS 30 G1 Underskåp i grått med en mjukstängande låda. Justerbart upphängningsbeslag ingår. Inredning och eluttag finns som tillval. Grepp eller pushopen-insats beställs separat. Mått H: 520 B: 300 D: 466 MP 12 Ifö Sense underskåp grafitgrå SUS 30 Compact G1 Smalare platsbesparande underskåp i grått med en mjukstängande låda. Justerbart upphängningsbeslag ingår. Inredning och eluttag finns som tillval. Grepp eller pushopen-insats beställs separat. Mått H: 520 B: 300 D: 366 MP 18 Exkl Inkl Produkt Ifö nr RSK nr Underskåp SUS 30 G Exkl Inkl Produkt Ifö nr RSK nr Underskåp SUS 30 C G Ifö Sense underskåp grafitgrå SUS 60 G1 Underskåp i grått med en mjukstängande låda. Vattenlås och justerbart upphängningsbeslag ingår. Inredning och eluttag finns som tillval. Grepp eller pushopen-insats beställs separat. Mått H: 520 B: 600 D: 466 Ifö Sense underskåp grafitgrå SUS 60 Compact G1 Smalare platsbesparande underskåp i grått med en mjukstängande låda. Vattenlås och justerbart upphängningsbeslag ingår. Inredning och eluttag finns som tillval. Grepp eller pushopen-insats beställs separat. Mått H: 520 B: 600 D: 366 MP 6 MP 12 Produkt Ifö nr RSK nr Exkl Inkl Underskåp SUS 60 G Ifö Sign tvättställ Totalt Produkt Ifö nr RSK nr Exkl Inkl Underskåp SUS 60 C G Ifö Sign tvättställ Totalt Ifö Sense underskåp grafitgrå SUS 90 G1 Underskåp i grått med en mjukstängande låda. Vattenlås och justerbart upphängningsbeslag ingår. Inredning och eluttag finns som tillval. Grepp eller pushopeninsats beställs separat. Mått H: 520 B: 900 D: 466 MP 6 Produkt Ifö nr RSK nr Exkl Inkl Underskåp SUS 90 G Sign Art tvättställ Totalt Ifö Sense underskåp grafitgrå SUS 90 Compact G1 Smalare platsbesparande underskåp i grått med en mjukstängande låda. Vattenlås och justerbart upphängningsbeslag ingår. Inredning och eluttag finns som tillval. Grepp eller pushopeninsats beställs separat. Mått H: 520 B: 900 D: 366 MP 6 Produkt Ifö nr RSK nr Exkl Inkl Underskåp SUS 90 C G Ifö Sign tvättställ Totalt

16 14 BADRUMSMÖBLER Ifö Sense underskåp grafitgrå SUS 30 G2 Underskåp i grått med två mjukstängande lådor. Inredning och justerbart upphängningsbeslag ingår. Eluttag finns som tillval. Grepp eller pushopen-insats beställs separat. Mått H: 520 B: 302 D: 466 MP 12 Ifö Sense överskåp grafitgrå SOS 30 Överskåp i grått med 2 hyllor. Pushopenöppning, dämpad stängning och justerbart upphängningsbeslag ingår. Komplett med skåp och vändbar lucka. Mått H: 640 B: 300 D: 127 MP 30 Exkl Inkl Produkt Ifö nr RSK nr Underskåp SUS 30 G Exkl Inkl Produkt Ifö nr RSK nr Överskåp SOS 30 G Ifö Sense underskåp grafitgrå SUS 60 G2 Underskåp i grått med två mjukstängande lådor. Inredning, vattenlås och justerbart upphängningsbeslag ingår. Eluttag finns som tillval. Grepp eller pushopeninsats beställs separat. Mått H: 520 B: 602 D: 466 Ifö Sense högskåp grafitgrå SHS 36 Högskåp i grått med 4 hyllor. På insidan av luckan hänger en praktisk och snygg organizer i tålig textil. Pushopen-öppning och justerbart upphängningsbeslag ingår. Komplett med skåp, lucka, organizer och pushopen-insats. Vid behov av grepp beställs SHRH 30 för vertikal montering. Mått H: 1695 B: 360 D: 366 MP 6 MP 6 Produkt Ifö nr RSK nr Exkl Inkl Underskåp SUS 60 G Ifö Sign tvättställ Exkl Inkl Produkt Ifö nr RSK nr Högskåp SHS 36 G Totalt Ifö Sense underskåp grafitgrå SUS 90 G2 Underskåp i grått med två mjukstängande lådor. Inredning, vattenlås och justerbart upphängningsbeslag ingår. Eluttag finns som tillval. Grepp eller pushopen-insats beställs separat. Mått H: 520 B: 902 D: 466 MP 6 Produkt Ifö nr RSK nr Exkl Inkl Underskåp SUS 90 G Sign Art tvättställ Totalt

17 BADRUMSMÖBLER 15 Ifö Sense underskåp mullvad SUS 30 M1 Underskåp i mullvad med en mjukstängande låda. Justerbart upphängningsbeslag ingår. Inredning och eluttag finns som tillval. Grepp eller pushopen-insats beställs separat. Mått H: 520 B: 300 D: 466 MP 12 Ifö Sense underskåp mullvad SUS 30 Compact M1 Smalare platsbesparande underskåp i mullvad med en mjukstängande låda. Justerbart upphängningsbeslag ingår. Inredning och eluttag finns som tillval. Grepp eller pushopen-insats beställs separat. Mått H: 520 B: 300 D: 366 MP 18 Exkl Inkl Produkt Ifö nr RSK nr Underskåp SUS 30 M Exkl Inkl Produkt Ifö nr RSK nr Underskåp SUS 30 C M Ifö Sense underskåp mullvad SUS 60 M1 Underskåp i mullvad med en mjukstängande låda. Vattenlås och justerbart upphängningsbeslag ingår. Inredning och eluttag finns som tillval. Grepp eller pushopen-insats beställs separat. Mått H: 520 B: 600 D: 466 MP 6 Produkt Ifö nr RSK nr Exkl Inkl Underskåp SUS 60 M Ifö Sign tvättställ Totalt Ifö Sense underskåp mullvad SUS 60 Compact M1 Smalare platsbesparande underskåp i mullvad med en mjukstängande låda. Vattenlås och justerbart upphängningsbeslag ingår. Inredning och eluttag finns som tillval. Grepp eller pushopen-insats beställs separat. Mått H: 520 B: 600 D: 366 MP 12 Produkt Ifö nr RSK nr Exkl Inkl Underskåp SUS 60 C M Ifö Sign tvättställ Totalt Ifö Sense underskåp mullvad SUS 90 M1 Underskåp i mullvad med en mjukstängande låda. Vattenlås och justerbart upphängningsbeslag ingår. Inredning och eluttag finns som tillval. Grepp eller pushopeninsats beställs separat. Mått H: 520 B: 900 D: 466 MP 6 Produkt Ifö nr RSK nr Exkl Inkl Underskåp SUS 90 M Sign Art tvättställ Totalt Ifö Sense underskåp mullvad SUS 90 Compact M1 Smalare platsbesparande underskåp i mullvad med en mjukstängande låda. Vattenlås och justerbart upphängningsbeslag ingår. Inredning och eluttag finns som tillval. Grepp eller pushopeninsats beställs separat. Mått H: 520 B: 900 D: 366 MP 6 Produkt Ifö nr RSK nr Exkl Inkl Underskåp SUS 90 C M Ifö Sign tvättställ Totalt

18 16 BADRUMSMÖBLER Ifö Sense underskåp mullvad SUS 30 M2 Underskåp i mullvad med två mjukstängande lådor. Inredning ingår. Eluttag finns som tillval. Grepp eller pushopen-insats beställs separat. Mått H: 520 B: 300 D: 466 Ifö Sense överskåp mullvad SOS 30 Överskåp i mullvad med 2 hyllor. Pushopenöppning, dämpad stängning och justerbart upphängningsbeslag ingår. Komplett med skåp och vändbar lucka. Mått H: 640 B: 300 D: 127 MP 12 MP 30 Exkl Inkl Produkt Ifö nr RSK nr Underskåp SUS 30 M Exkl Inkl Produkt Ifö nr RSK nr Överskåp SOS 30 M Ifö Sense underskåp mullvad SUS 60 M2 Underskåp i mullvad med två mjukstängande lådor. Inredning, vattenlås och justerbart upphängningsbeslag ingår. Eluttag finns som tillval. Grepp eller pushopeninsats beställs separat. Mått H: 520 B: 600 D: 466 Ifö Sense högskåp mullvad SHS 36 Högskåp i mullvad med 4 hyllor. På insidan av luckan hänger en praktisk och snygg organizer i tålig textil. Pushopen-öppning och justerbart upphängningsbeslag ingår. Komplett med skåp, lucka, organizer och pushopen-insats. Vid behov av grepp beställs SHRH 30 för vertikal montering. Mått H: 1695 B: 360 D: 366 MP 6 MP 6 Produkt Ifö nr RSK nr Exkl Inkl Underskåp SUS 60 M Ifö Sign tvättställ Exkl Inkl Produkt Ifö nr RSK nr Högskåp SHS 36 M Totalt Ifö Sense underskåp mullvad SUS 90 M2 Underskåp i mullvad med två mjukstängande lådor. Inredning, vattenlås och justerbart upphängningsbeslag ingår. Eluttag finns som tillval. Grepp eller pushopen-insats beställs separat. Mått H: 520 B: 900 D: 466 MP 6 Produkt Ifö nr RSK nr Exkl Inkl Underskåp SUS 90 M Sign Art tvättställ Totalt

19 BADRUMSMÖBLER 17 Ifö Sense underskåp svart ek SUS 30 S1 Underskåp i svart ek med en mjukstängande låda. Justerbart upphängningsbeslag ingår. Inredning och eluttag finns som tillval. Grepp eller pushopen-insats beställs separat. Mått H: 520 B: 302 D: 466 MP 12 Ifö Sense underskåp svart ek SUS 30 Compact S1 Smalare platsbesparande underskåp i svart ek med en mjukstängande låda. Justerbart upphängningsbeslag ingår. Inredning och eluttag finns som tillval. Grepp eller pushopen-insats beställs separat. Mått H: 520 B: 302 D: 367 MP 18 Exkl Inkl Produkt Ifö nr RSK nr Underskåp SUS 30 S Exkl Inkl Produkt Ifö nr RSK nr Underskåp SUS 30 C S Ifö Sense underskåp svart ek SUS 60 S1 Underskåp i svart ek med en mjukstängande låda. Vattenlås och justerbart upphängningsbeslag ingår. Inredning och eluttag finns som tillval. Grepp eller pushopen-insats beställs separat. Mått H: 520 B: 602 D: 467 Ifö Sense underskåp svart ek SUS 60 Compact S1 Smalare platsbesparande underskåp i svart ek med en mjukstängande låda. Vattenlås och justerbart upphängningsbeslag ingår. Inredning och eluttag finns som tillval. Grepp eller pushopen-insats beställs separat. Mått H: 520 B: 602 D: 367 MP 6 MP 12 Produkt Ifö nr RSK nr Exkl Inkl Underskåp SUS 60 S Ifö Sign tvättställ Totalt Produkt Ifö nr RSK nr Exkl Inkl Underskåp SUS 60 C S Ifö Sign tvättställ Totalt Ifö Sense underskåp svart ek SUS 90 S1 Underskåp i svart ek med en mjukstängande låda. Vattenlås och justerbart upphängningsbeslag ingår. Inredning och eluttag finns som tillval. Grepp eller pushopeninsats beställs separat. Mått H: 520 B: 902 D: 467 MP 6 Produkt Ifö nr RSK nr Exkl Inkl Underskåp SUS 90 S Sign Art tvättställ Totalt Ifö Sense underskåp svart ek SUS 90 Compact S1 Smalare platsbesparande underskåp i svart ek med en mjukstängande låda. Vattenlås och justerbart upphängningsbeslag ingår. Inredning och eluttag finns som tillval. Grepp eller pushopeninsats beställs separat. Mått H: 520 B: 902 D: 367 MP 6 Produkt Ifö nr RSK nr Exkl Inkl Underskåp SUS 90 C S Ifö Sign tvättställ Totalt

20 18 BADRUMSMÖBLER Ifö Sense underskåp svart ek SUS 30 S2 Underskåp i svart ek med två mjukstängande lådor. Inredning och justerbart upphängningsbeslag ingår. Eluttag finns som tillval. Grepp eller pushopen-insats beställs separat. Mått H: 520 B: 302 D: 467 MP 12 Ifö Sense överskåp svart ek SOS 30 Överskåp i svart ek med 2 hyllor. Pushopenöppning, dämpad stängning och justerbart upphängningsbeslag ingår. Komplett med skåp och vändbar lucka. Mått H: 640 B: 302 D: 127 MP 30 Exkl Inkl Produkt Ifö nr RSK nr Underskåp SUS 30 S Exkl Inkl Produkt Ifö nr RSK nr Överskåp SOS 30 S Ifö Sense underskåp svart ek SUS 60 S2 Underskåp i svart ek med två mjukstängande lådor. Inredning, vattenlås och justerbart upphängningsbeslag ingår. Eluttag finns som tillval. Grepp eller pushopeninsats beställs separat. Mått H: 520 B: 602 D: 467 Ifö Sense högskåp svart ek SHS 36 Högskåp i svart ek med 4 hyllor. På insidan av luckan hänger en praktisk och snygg organizer i tålig textil. Pushopen-öppning och justerbart upphängningsbeslag ingår. Komplett med skåp, lucka, organizer och pushopen-insats. Vid behov av grepp beställs SHRH 30 för vertikal montering. Mått H: 1695 B: 362 D: 367 MP 6 MP 6 Produkt Ifö nr RSK nr Exkl Inkl Underskåp SUS 60 S Ifö Sign tvättställ Exkl Inkl Produkt Ifö nr RSK nr Högskåp SHS 36 S Totalt Ifö Sense underskåp svart ek SUS 90 S2 Underskåp i svart ek med två mjukstängande lådor. Inredning, vattenlås och justerbart upphängningsbeslag ingår. Eluttag finns som tillval. Grepp eller pushopen-insats beställs separat. Mått H: 520 B: 902 D: 467 MP 6 Produkt Ifö nr RSK nr Exkl Inkl Underskåp SUS 90 S Sign Art tvättställ Totalt

21 BADRUMSMÖBLER 19 Ifö Sense grepp soft SHS Mjukt rundat grepp i aluminium. Beställs separat. Ifö Sense grepp rak SHR Rakt grepp i aluminium. Beställs separat. Produkt Ifö nr RSK nr Exkl Inkl Grepp SHS Grepp SHS 60/ Produkt Ifö nr RSK nr Exkl Inkl Grepp SHR Grepp SHR Grepp SHR Grepp högskåp SHRH Ifö Sense skena push-open Pushopen-skenor för Ifö Sense underskåp. Rekommenderas till skåp med två lådor. Produkt Ifö nr RSK nr Exkl Inkl Skena push-open SPU Skena push-open C SPUC Ifö Sense innerlåda underskåp SILUV Extra innerlåda till Ifö Sense underskåp 60, 90 cm. Beställs separat. Passar till underskåp med en låda. Produkt Ifö nr RSK nr Exkl Inkl Innerlåda SILUV Innerlåda SILUV Ifö Sense stödben SSB Justerbara aluminiumlackerade stödben. Lättmonterade. 2st/fp. H: mm B:40 mm Passar till Ifö Sense möbelpaket och Ifö Sense underskåp och högskåp. Ifö Sense inredningspaket Inredningspaket till Ifö Sense underskåp. För skåp 30 cm består de av en matta och en avdelare. För skåp 60 och 90 cm ingår även ett förvaringsfack. Passar till Ifö Sense underskåp 30, 60 och 90 cm. Exkl Inkl Produkt Ifö nr RSK nr Stödben SSB H: Produkt Ifö nr RSK nr Exkl Inkl Inredningspaket SIP 30 C Inredningspaket SIP Inredningspaket SIP 60 C Inredningspaket SIP Inredningspaket SIP 90 C Inredningspaket SIP

22 20 BADRUMSMÖBLER Badrumsmöbler: Ifö Parade Tvättställ: Ifö Sign Spegel: Ifö Option WC-stol: Ifö Sign IFÖ PARADE Ifö Parade är en serie badrumsmöbler i klassisk stil som aldrig blir omodern. Ren, tidlös design med klassiska luckor att välja efter smak och behov. De tvättställ som passar till Ifö Parade bidrar till ett vackert och hållbart badrum. Vit Svart ek Ifö Parade möbler Samtliga skåp hängs på en väggskena och har färdigmonterade justerbara upphängningsbeslag inklusive hyllplan. Handtag i matt krom ingår. Högskåp B 300 H 1790 D 368 Underskåp B 600 H 615 D 368 B 900 H 615 D 368

23 BADRUMSMÖBLER 21 Ifö Parade PUS 60 CV Ifö Parade underskåp med vita dörrar, 600 mm bredd, med handtag i matt krom och ett hyllplan. Ifö Sign tvättställ Mått H: 615 B: 600 D: 368 Ifö Parade PUS 60 CSE Ifö Parade underskåp med dörrar i svart ek, 600 mm bredd, med handtag i matt krom och ett hyllplan. Ifö Sign tvättställ Mått H: 615 B: 600 D: 368 MP 12 MP 12 Produkt Ifö nr RSK nr Exkl Inkl Underskåp PUS 60 CV Ifö Sign tvättställ Totalt Produkt Ifö nr RSK nr Exkl Inkl Underskåp PUS 60 CSE Ifö Sign tvättställ Totalt Ifö Parade PUS 90 CV Ifö Parade underskåp med vita dörrar, 900 mm bredd, med handtag i matt krom och ett hyllplan. Ifö Sign compact tvättställ finns att köpa med bassäng till höger, vänster eller centrerad. Mått H: 615 B: 900 D: 368 Ifö Parade PUS 90 CSE Ifö Parade underskåp med dörrar i svart ek, 900 mm bredd, med handtag i matt krom och ett hyllplan. Ifö Sign compact tvättställ finns att köpa med bassäng till höger, vänster eller centrerad. Mått H: 615 B: 900 D: 368 MP 6 MP 6 Produkt Ifö nr RSK nr Exkl Inkl Underskåp PUS 90 CV Ifö Sign tvättställ Totalt Produkt Ifö nr RSK nr Exkl Inkl Underskåp PUS 90 CSE Ifö Sign tvättställ Totalt Ifö Parade högskåp PHS 30 vit Ifö Parade högskåp med vit dörr, 30 cm inklusive tre hyllplan och en spegel som är monterad på dörrens insida. Mått H: 1790 B: 300 D: 368 MP 8 Ifö Parade högskåp PHS 30 svart Ifö Parade högskåp 30 cm inklusive tre hyllplan och en spegel som är monterad på dörrens insida. Mått H: 1790 B: 300 D: 368 MP 8 Exkl Inkl Produkt Ifö nr RSK nr Högskåp PHS 30 V Exkl Inkl Produkt Ifö nr RSK nr Högskåp PHS 30 SE

24 22 BADRUMSMÖBLER Ifö Option spegelskåpspaket OSPP 60 Spegelskåp med dubbelsidiga spegeldörrar, två grepp, två hyllplan i glas, eluttag 230V och LED-belysning IP 44. Finns i vitt och svart ek. Det vita passar till Ifö Parade och även till Ifö Sense vitlackerade badrumsmöbler. Svart ek är tillverkat i melamin och passar till Ifö Parade badrumsmöbler. Mått B: 602 D: 278 H: 660 Ifö Option spegelskåpspaket OSPP 90 Spegelskåp med dubbelsidiga spegeldörrar, två grepp, två hyllplan i glas, eluttag 230V och LED-belysning IP 44. Finns i vitt och svart ek. Det vita passar till Ifö Parade och även till Ifö Sense vitlackerade badrumsmöbler. Svart ek är tillverkat i melamin och passar till Ifö Parade badrumsmöbler. Mått B: 902 D: 278 H: 660 MP 12 MP 12 Produkt Ifö nr RSK nr Exkl Inkl Spegelskåpspaket OSPP 60 V Spegelskåpspaket OSPP 60 S Produkt Ifö nr RSK nr Exkl Inkl Spegelskåpspaket OSPP 90 V Spegelskåpspaket OSPP 90 S Ifö Parade stödben PSB Ställbart stödben i mattkromat utförande mm Passar till Ifö Parade underskåp och högskåp MP 500 Ifö Parade handtag Handtag i matt krom medföljer under- och högskåp. Som tillval kan du även välja mellan nedanstående handtag. Exkl Inkl Produkt Ifö nr RSK nr Stödben PSB mm Produkt Ifö nr RSK nr Exkl Inkl Handtag matt krom 192 mm Handtag blank krom 192 mm Handtag vit 192 mm Handtag svart 192 mm

25 BADRUMSMÖBLER 23 Badrumsmöbler: Ifö Caprice Tvättställ: Ifö Caprice Spegel: Ifö Option WC-stol: Ifö Sign Art IFÖ CAPRICE Ifö Caprice är en stilfull möbelserie i ren skandinavisk design. De helt släta högblanka ytorna ger en känsla av lätthet och rymd i badrummet. Underskåpens låda omsluter skåpet utan skarvar. Underskåpen öppnas med pushopen-funktion och överskåpets luckor skjuts elegant uppåt och nedåt. Inga handtag som är i vägen eller samlar smuts. Högblank vit Ifö Caprice badrumsmöbler Omslutande lådfront utan handtag. Låda med pushopen-funktion och hög kvalitet på lådskena. Högblank vit front i laminat, skåpstomme i UV-lackad Ifö-kvalitet. Underskåp Överskåp B 642 H 840 D 170 B 840 H 300 D 350 B 1120 H 300 D 350 B 1265 H 300 D 350

26 24 BADRUMSMÖBLER Ifö Caprice underskåp US 56 Underskåp 56 cm, med omslutande lådfront utan handtag. Låda med pushopen-funktion och hög kvalitet på lådskena. Högblank vit front i laminat, skåpstomme i UV-lackerad Ifö-kvalitet. Ifö Caprice tvättställ Mått H:300 B:560 D:350 Ifö Caprice underskåp US 84 Underskåp 84 cm, med omslutande lådfront utan handtag. Låda med pushopen-funktion och hög kvalitet på lådskena. Högblank vit front i laminat, skåpstomme i UV-lackerad Ifö-kvalitet. Ifö Caprice tvättställ Mått H:300 B:840 D:350 MP 12 MP 8 Produkt Ifö nr RSK nr Exkl Inkl Underskåp US Ifö Caprice tvättställ Totalt Produkt Ifö nr RSK nr Exkl Inkl Underskåp US Ifö Caprice tvättställ Totalt Ifö Caprice underskåp US 112 Underskåp 112 cm, med omslutande lådfront utan handtag. Låda med pushopen-funktion och hög kvalitet på lådskena. Högblank vit front i laminat, skåpstomme i UV-lackerad Ifö-kvalitet. Ifö Caprice tvättställ Mått H:300 B:1120 D:350 MP 6 Produkt Ifö nr RSK nr Exkl Inkl Underskåp US Ifö Caprice tvättställ Totalt Ifö Caprice underskåp US 126,5. Underskåp 126,5 cm, med omslutande lådfront utan handtag. Låda med pushopen-funktion och hög kvalitet på lådskena. Högblank vit front i laminat, skåpstomme i UVlackerad Ifö-kvalitet. Ifö Caprice tvättställ 2162 med dubbla bassänger. Mått H:300 B:1265 D:350 MP 6 Produkt Ifö nr RSK nr Exkl Inkl Underskåp US 126, Ifö Caprice tvättställ Totalt Ifö Caprice överskåp OS 84 Överskåp med vertikalöppnande front i samma design som Ifö Caprice underskåp. Högblank vit front i laminat, skåpstomme i UV-lackerad Ifö-kvalitet. Mått H:642 B:840 D:170 MP 6 Exkl Inkl Produkt Ifö nr RSK nr Överskåp OS

27 BADRUMSMÖBLER 25 Badrumsmöbler: Ifö Renova Tvättställ: Ifö Renova Spegel: Ifö Option WC-stol: Ifö Sign Dusch: Ifö Solid IFÖ RENOVA Ifö Renova passar perfekt i det lilla badrummet eller på gästtoaletten. Serien består av stilrena underskåp med robusta tvättställ. Högblank vit Ifö Renova badrumsmöbler Underskåp i fuktsäker melamin med handtag i blank krom. Finns med lucka eller låda. Luckan är vändbar höger/vänster. Underskåp med låda har även en invändig låda. Underskåp Underskåp med låda B 390 H 463 D 285 B 410 H 463 D 350 B 485 H 463 D 410 B 485 H 463 D 410

28 26 BADRUMSMÖBLER Ifö Renova Nr.1 Plan. 39 cm Ifö Renova Nr.1 Plan underskåp i fuktsäker melamin med en dörr. Högblank vit dörr. Höger- eller vänstermonteras. Handtag i blank krom. Porslinstvättställ beställs separat. Ifö Renova Nr. 1 Plan tvättställ 85012, 45 cm. Mått underskåp: B: 390 D: 285 H: 463 Ifö Renova Nr.1 Plan. 41 cm Ifö Renova Nr.1 Plan underskåp i fuktsäker melamin med en dörr. Högblank vit dörr. Höger- eller vänstermonteras. Handtag i blank krom. Porslinstvättställ beställs separat. Ifö Renova Nr. 1 Plan tvättställ 85022, 50 cm. Mått underskåp: B: 410 D: 350 H: 463 MP 20 MP 16 Produkt Ifö nr RSK nr Exkl Inkl Underskåp 39 cm Ifö Renova tvättställ 45 cm Totalt Produkt Ifö nr RSK nr Exkl Inkl Underskåp 41 cm Ifö Renova tvättställ 50 cm Totalt Ifö Renova Nr.1 Plan. 48,5 cm Ifö Renova Nr.1 Plan underskåp i fuktsäker melamin och lådfront i högblank vit med en invändig låda, endast för väggavlopp. Handtag i blank krom. Porslinstvättställ beställs separat. Ifö Renova Nr. 1 Plan tvättställ 85032, 55 cm. Mått underskåp: B: 485 D: 410 H: 463 Ifö Renova Nr.1 Plan. 48,5 cm Ifö Renova Nr.1 Plan underskåp i fuktsäker melamin med en dörr. Högblank vit dörr. Höger- eller vänstermonteras. Handtag i blank krom. Porslinstvättställ beställs separat. Ifö Renova Nr. 1 Plan tvättställ 85032, 55 cm. Mått underskåp: B: 485 D: 410 H: 463 MP 8 Produkt Ifö nr RSK nr Exkl Inkl Underskåp m. låda 48,5 cm Ifö Renova tvättställ 55 cm Totalt Produkt Ifö nr RSK nr Exkl Inkl Underskåp 48,5 cm Ifö Renova tvättställ 55 cm Totalt

29 BADRUMSMÖBLER 27

30 28 BADRUMSMÖBLER Badrumsmöbel: Ifö Sense Tvättställ: Ifö Sign Spegelskåp: Ifö Option Belysning: Ifö Option LED WC-stol: Ifö Sign

31 BADRUMSMÖBLER 29 Ifö Sense möbelpaket NSMP 60 Komplett möbelpaket med underskåp, mjukstängande låda och tvättställ. Vit tålig UV-lack. En hylla, förberedd för VVS-installation utan extra håltagning. Rakt grepp i aluminium. Vattenlås och justerbart upphängningsbeslag ingår. Tvättstället har god avställningsyta och upphöjd bakkant. Mått H: 590 B: 620 D: 520 MP 4 Exkl Inkl Produkt Ifö nr RSK nr Möbelpaket NSMP Ifö Sense möbelpaket NSMP 60 Compact Komplett möbelpaket med smalare underskåp, mjukstängande låda och tvättställ. Vit tålig UV-lack. En hylla, förberedd för VVS-installation utan extra håltagning. Rakt grepp i aluminium. Vattenlås och justerbart upphängningsbeslag ingår. Tvättstället har god avställningsyta och upphöjd bakkant. Mått H: 590 B: 620 D: 420 MP 6 Exkl Inkl Produkt Ifö nr RSK nr Möbelpaket NSMP 60 C Ifö Sense möbelpaket NSMP 75 Compact V Komplett möbelpaket med smalare underskåp, mjukstängande låda och tvättställ. Vit tålig UV-lack. En hylla, förberedd för VVS-installation utan extra håltagning. Rakt grepp i aluminium. Vattenlås och justerbart upphängningsbeslag ingår. Tvättstället har god avställningsyta och upphöjd bakkant. Mått H: 590 B: 770 D: 420 Ifö Sense möbelpaket NSMP 75 Compact H Komplett möbelpaket med underskåp, mjukstängande låda och tvättställ. Vit tålig UV-lack. En hylla, förberedd för VVS-installation utan extra håltagning. Rakt grepp i aluminium. Vattenlås och justerbart upphängningsbeslag ingår. Tvättstället har god avställningsyta och upphöjd bakkant. Mått H: 590 B: 770 D: 420 MP 4 MP 4 Exkl Inkl Produkt Ifö nr RSK nr Möbelpaket NSMP 75 C Vä Exkl Inkl Produkt Ifö nr RSK nr Möbelpaket NSMP 75 C H Ifö Sense möbelpaket NSMP 90 Komplett möbelpaket med underskåp, mjukstängande låda och tvättställ. Vit tålig UV-lack. En hylla, förberedd för VVS-installation utan extra håltagning. Rakt grepp i aluminium. Vattenlås och justerbart upphängningsbeslag ingår. Tvättstället har god avställningsyta och upphöjd bakkant. Mått H: 590 B: 920 D: 520 Ifö Sense möbelpaket NSMP 90 Compact Komplett möbelpaket med smalare underskåp, mjukstängande låda och tvättställ. Vit tålig UV-lack. En hylla, förberedd för VVS-installation utan extra håltagning. Rakt grepp i aluminium. Vattenlås och justerbart upphängningsbeslag ingår. Tvättstället har god avställningsyta och upphöjd bakkant. Mått H: 590 B: 920 D: 420 MP 4 MP 4 Exkl Inkl Produkt Ifö nr RSK nr Möbelpaket NSMP Exkl Inkl Produkt Ifö nr RSK nr Möbelpaket NSMP 90 C

32 30 BADRUMSMÖBLER Ifö Sign möbelpaket 7322 Komplett möbelpaket med skåp och Ifö Sign tvättställ Vitt skåp med två vitlackerade luckor. Blandare ingår ej. Levereras fabriksmonterat med hylla och silverlackerade grepp GB-SL. Mått: B: 570 H:685 D: 435 mm. Skåp djup: 277 mm Ifö Sign möbelpaket 7358 Komplett möbelpaket med skåp och Ifö Sign tvättställ Vitt skåp med två vitlackerade luckor. Blandare ingår ej. Levereras fabriksmonterat. Hylla och silverlackerade grepp GB-SL ingår. Mått: B 510 H: 685 D: 290 mm. Skåp djup: 248 mm MP 8 MP 8 Exkl Inkl Produkt Ifö nr RSK nr Möbelpaket Exkl Inkl Produkt Ifö nr RSK nr Möbelpaket Ifö Cera möbelpaket 2322 Komplett möbelpaket med skåp och Ifö Cera tvättställ Vitlackerat skåp med hylla och två vitlackerade luckor inkl. handtag. Levereras fabriksmonterat. Blandare ingår ej. Mått: B:570 H:685 D:435 Skåp djup: 256 mm Ifö Cera möbelpaket 2222 Komplett möbelpaket innehållande Ifö Cera tvättställ 2222 samt underskåp i vit lack med två luckor inkl. handtag samt hyllplan. Blandare ingår ej. Levereras fabriksmonterat. Mått: B:500 H:685 D:435 Skåp djup: 256 mm MP 8 MP 8 Produkt Ifö nr RSK nr Exkl Inkl Möbelpaket 2322 Pris - spørg forhandler Produkt Ifö nr RSK nr Exkl Inkl Möbelpaket 2222 Pris - spørg forhandler Ifö stödben för möbelpaket Ställbara runda stödben för möbelpaket Ifö Cera och Ifö Sign. Vit. Passar till Ifö Sign och Ifö Cera möbelpaket. MP 1 Exkl Inkl Produkt Ifö nr RSK nr Stödben SB H:

33 BADRUMSMÖBLER 31 Badrumsmöbler: Ifö Sense Tvättställ: Ifö Sign Spegel: Ifö Option WC: Ifö Sign Dusch: Ifö Solid SVH vit IFÖ OPTION Vackra och praktiska tillbehör skapar ett behagligt och snyggt badrum. Speglar förstorar också badrummet, och vacker belysning ramar in helheten. Ett spegelskåp ger både förvaring och plats att spegla sig. Här hittar du Ifös serie tillbehör, Ifö Option, samt mycket mer att välja bland, för just ditt badrum.

34 32 BADRUMSMÖBLER Ifö Option spegelskåp vit OSSN Spegelskåp i vitt med två spegelluckor och 2 glashyllor. Kan användas separat, två stycken till en lösning för 120 cm eller tillsammans med Ifö Option spegelskåp OSSN30 för 90 cm. Grepplist i aluminium är färdigmonterad i nederkanten av spegeldörrarna. Justerbart upphängningsbeslag ingår. Som belysning används Ifö Option ljusramp LR eller LED, beställs separat. Eluttag beställs separat. H: 640 B: 300, 600, 900 D: 127 mm Produkt Ifö nr RSK nr Exkl Inkl Spegelskåp OSSN 30 V Spegelskåp OSSN 60 V Spegelskåp OSSN 90 V Ifö Option spegelskåp högblank vit OSSN Spegelskåp i högblank vit med två spegelluckor och 2 glashyllor. Kan användas separat, två stycken till en lösning för 120 cm eller tillsammans med Ifö Option spegelskåp OSSN30 för 90 cm. Grepplist i aluminium är färdigmonterad i nederkanten av spegeldörrarna. Justerbart upphängningsbeslag ingår. Som belysning används Ifö Option ljusramp LR eller LED, beställs separat. Eluttag beställs separat. H: 640 B: 300, 600, 900 D: 127 mm Produkt Ifö nr RSK nr Exkl Inkl Spegelskåp OSSN 30 HV Spegelskåp OSSN 60 HV Spegelskåp OSSN 90 HV Ifö Option spegelskåp grafitgrå OSSN Spegelskåp i grått med två spegelluckor och 2 glashyllor. Kan användas separat, två stycken till en lösning för 120 cm eller tillsammans med Ifö Option spegelskåp OSSN30 för 90 cm. Grepplist i aluminium är färdigmonterad i nederkanten av spegeldörrarna. Justerbart upphängningsbeslag ingår. Som belysning används Ifö Option ljusramp LR eller LED, beställs separat. Eluttag beställs separat. H: 640 B: 300, 600, 900 D: 127 mm Ifö Option spegelskåp mullvad OSSN Spegelskåp i mullvadsfärg med två spegelluckor och 2 glashyllor. Kan användas separat, två stycken till en lösning för 120 cm eller tillsammans med Ifö Option spegelskåp OSSN30 för 90 cm. Grepplist i aluminium är färdigmonterad i nederkanten av spegeldörrarna. Justerbart upphängningsbeslag ingår. Som belysning används Ifö Option ljusramp LR eller LED, beställs separat. Eluttag beställs separat. H: 640 B: 300, 600, 900 D: 127 mm Produkt Ifö nr RSK nr Exkl Inkl Spegelskåp OSSN 30 G Spegelskåp OSSN 60 G Spegelskåp OSSN 90 G Produkt Ifö nr RSK nr Exkl Inkl Spegelskåp OSSN 30 M Spegelskåp OSSN 60 M Spegelskåp OSSN 90 M Ifö Option spegelskåp svart ek OSSN Spegelskåp i svart ek fanér med två spegelluckor och 2 glashyllor. Kan användas separat, två stycken till en lösning för 120 cm eller tillsammans med Ifö Option spegelskåp OSSN 30 för 90 cm. Grepplist i aluminium är färdigmonterad i nederkanten av spegeldörrarna. Justerbart upphängningsbeslag ingår. Som belysning används Ifö Option ljusramp LR eller LED, beställs separat. Eluttag beställs separat. H: 640 B: 300, 600, 900 D: 127 mm Produkt Ifö nr RSK nr Exkl Inkl Spegelskåp OSSN 30 S Spegelskåp OSSN 60 S Spegelskåp OSSN 90 S Ifö Option OSS ljusramp LED Tunn diskret ljusramp i aluminium med LED-belysning. LED ger extra låg strömförbrukning och lång hållbarhet. Används tillsammans med Ifö Option spegelskåp. Förberedd kopplingsplint för eluttag, eluttag beställs separat. Vi rekommenderar att placera eluttaget i underskåpet om möjligt. H: 130 B: 600, 900 D: 50 mm Produkt Ifö nr RSK nr Exkl Inkl Ljusramp OSS LED Ljusramp OSS LED

35 BADRUMSMÖBLER 33 Ifö Option ljusramp LR Stilren ljusramp med T5 lysrör, klass IP44. I framkanten sitter ett bländskydd av aluminium, vilket effektivt sprider ljuset uppåt och nedåt utan att blända. Skyddet kan lätt tas bort, ljusrampen ger då ännu bättre helhetsljus i badrummet. Passar till Ifö Option speglar, tillsammans med Ifö Option spegellist OSPLN, och Ifö Option spegelskåp tillsammas med konsol LR. Förberedd kopplingsplint för eluttag. Eluttag beställs separat. Ifö Option konsol LR Konsol till Ifö Option ljusramp LR vid montering på Ifö Option spegelskåp. MP 90 Exkl Inkl Produkt Ifö nr RSK nr Konsol LR H: 640 B: 600, 900, 1200 D: 127 mm Produkt Ifö nr RSK nr Exkl Inkl Ljusramp LR Ljusramp LR Ljusramp LR Ifö Option eluttag OE Eluttag med lock IP-klass 44 för montering i underskåp, högskåp, överskåp och spegelskåp. Eluttag monteras i tak på spegelskåp till höger eller vänster, dold elanslutning. Både LR och LED har förberedd kopplingsplint. Eluttag kan också monteras till höger eller vänster om spegeln när spegeln kombineras med LED belysning. Förberedd kopplingsplint. Ledning dras bakom spegeln för dolt montage. MP 50 Exkl Inkl Produkt Ifö nr RSK nr Eluttag OE

sortiments- och prislista 2013

sortiments- och prislista 2013 sortiments- och prislista 2013 Badrumsmöbler / tvättställ / wc-stolar / duschar / badkar Se 1-13 Ifös hantverk började med porslin för snart hundra år sedan. Mycket har hänt sedan dess och tillverkningsprocessen

Läs mer

BADRUMSMÖBLER IFÖ SILVA 10 IFÖ SENSE 17 IFÖ PARADE 30 IFÖ RENOVA 33 IFÖ MÖBELPAKET 36 IFÖ OPTION 40 IFÖ ONLINE 46

BADRUMSMÖBLER IFÖ SILVA 10 IFÖ SENSE 17 IFÖ PARADE 30 IFÖ RENOVA 33 IFÖ MÖBELPAKET 36 IFÖ OPTION 40 IFÖ ONLINE 46 1 6 48 65 99 165 173 BADRUMSMÖBLER IFÖ SILVA 10 IFÖ SENSE 17 IFÖ PARADE 30 IFÖ RENOVA 33 IFÖ MÖBELPAKET 36 IFÖ OPTION 40 IFÖ ONLINE 46 TVÄTTSTÄLL TVÄTTSTÄLL FÖR MÖBLER 50 TVÄTTSTÄLL 56 WC-STOLAR GOLVMONTERADE

Läs mer

sense Nya Ifö Sense Nu i nya färger och fler varianter Nya Ifö Option Belysning, speglar och spegelskåp i ny skepnad

sense Nya Ifö Sense Nu i nya färger och fler varianter Nya Ifö Option Belysning, speglar och spegelskåp i ny skepnad sense Nya Ifö Sense Nu i nya färger och fler varianter Nya Ifö Option Belysning, speglar och spegelskåp i ny skepnad Vår mest flexibla möbelserie någonsin! Nya Ifö Sense är en komplett möbelserie och vår

Läs mer

Kvalitet du förväntar dig. Till priser du inte förväntar dig. Vårens kvalitetsrea är här.

Kvalitet du förväntar dig. Till priser du inte förväntar dig. Vårens kvalitetsrea är här. badstudıose 6-14 Kvalitet du förväntar dig. Till priser du inte förväntar dig. Vårens kvalitetsrea är här. 1 4 5 Kvalitetsrea på alla Ifös badrumsmöbler, tillhörande tvättställ, speglar och belysning.

Läs mer

BUBBELBAD & BADKAR 116

BUBBELBAD & BADKAR 116 BADRUMSMÖBLER 6 Kombinationsförslag 12 Ifö Sense Art 22 Ifö Sense 24 Ifö Sign/Sign Art tvättställ för möbler 28 Ifö Parade 32 Ifö Caprice 34 Ifö Impuls 36 Ifö Möbelpaket 37 Ifö Option 40 Ifö Light On &

Läs mer

badstudıose 84-13 minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment Ifö Sign möbelpaket 1995:- Ifö Cera möbelpaket 1795:- Ifö Silver duschhörna 3595:-

badstudıose 84-13 minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment Ifö Sign möbelpaket 1995:- Ifö Cera möbelpaket 1795:- Ifö Silver duschhörna 3595:- badstudıose 84-13 minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment Ifö Sign möbelpaket 1995:- Ifö Cera möbelpaket 1795:- Ifö Silver duschhörna 3595:- du hittar fler kampanjerbjudande inne i foldern Ifö badrumsmöbler

Läs mer

badstudıose 18-15 Vårkampanj Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment! *)

badstudıose 18-15 Vårkampanj Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment! *) badstudıose 18-15 Vårkampanj Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment! *) Ifö Sense Formad av Skandinavien Ifö Sense Badrumsserien du skapar själv. Ifö Sense är vår mest flexibla möbelserie någonsin. Oavsett

Läs mer

badstudıose 85-14 Höstkampanj

badstudıose 85-14 Höstkampanj badstudıose 85-14 Höstkampanj Ifö Sense Formad av Skandinavien Bilden visar Ifö Sense högskåp, överskåp och Ifö Option spegelskåp. Ifö Sign Art tvättställ med underskåp 30+60 cm, med två lådor. IFÖ SENSE

Läs mer

badstudıose 121-15 Höstkampanj Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment! *)

badstudıose 121-15 Höstkampanj Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment! *) badstudıose 121-15 Höstkampanj Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment! *) Kampanjpriset gäller för en duschhörna = 2 st Ifö Space 2000 dörrar. Hela Space sortimentet. Kampanj 4.995:- (ord. pris 8.740:-)

Läs mer

Geberit Group. badstudıose. VÅRKAMPANJ Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment *)!

Geberit Group. badstudıose. VÅRKAMPANJ Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment *)! Geberit Group badstudıose 8-16 VÅRKAMPANJ Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment *)! UTAN spolkant för hygienens och städningens skull. Ny påfyllningsventil som sparar upp till 0,5 l vatten vid varje

Läs mer

Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment*)!

Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment*)! badstudıo med Geberit Group SE 107-16 HÖSTKAMPANJ Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment*)! Ifö Silva högskåp, ljusgrå ek NU: 8 446:- (ord.pris 10 558:-) Ifö Silva spegel 56, ljusgrå ek NU: 4 841:- (ord.pris

Läs mer

SORTIMENT & PRISLISTA 2018

SORTIMENT & PRISLISTA 2018 SORTIMENT & PRISLISTA 2018 BADRUMSMÖBLER TVÄTTSTÄLL WC-STOLAR DUSCHAR BADKAR BADRUMSMÖBLER Ifö Silva...8 Ifö Sense...11 Ifö Renova Nr. 1 Plan...16 Ifö möbelpaket...19 Ifö Option...24 TVÄTTSTÄLL Tvättställ

Läs mer

badstudıo VÅRKAMPANJ med Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment *)!

badstudıo VÅRKAMPANJ med Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment *)! badstudıo SE 11-17 med VÅRKAMPANJ Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment *)! Ifö Option spegelskåp OSSN 90 mullvad med belysning OSS LED 90 NU: 7 864:- ( ord.pris 9 831:-) Ifö Sense överskåp, mullvad

Läs mer

MÅNGA VAL MEN LÄTT ATT VÄLJA.

MÅNGA VAL MEN LÄTT ATT VÄLJA. MÅNGA VAL MEN LÄTT ATT VÄLJA. Inget badrum är det andra likt. De skiljer sig åt i storlek, de är olika planerade och har helt olika användningsområden. Och om badrum skiljer sig åt är det ingenting mot

Läs mer

badstudıo 20% VÅRKAMPANJ med rabatt Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment *) Geberit Group

badstudıo 20% VÅRKAMPANJ med rabatt Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment *) Geberit Group Geberit Group badstudıo med 20% rabatt VÅRKAMPANJ Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment *) En dusch som inte tar plats. Ifö Space duschdörr kan fällas in mot badrumsväggen och frigör plats när man inte

Läs mer

Ifö Sense FORMAD AV SKANDINAVIEN

Ifö Sense FORMAD AV SKANDINAVIEN Ifö Sense FORMAD AV SKANDINAVIEN MÅNGA VAL MEN LÄTT ATT VÄLJA. Inget badrum är det andra likt. De skiljer sig åt i storlek, de är olika planerade och har helt olika användningsområden. Och om badrum skiljer

Läs mer

badstudıo 20% HÖSTKAMPANJ med rabatt Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment *) Geberit Group

badstudıo 20% HÖSTKAMPANJ med rabatt Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment *) Geberit Group Geberit Group badstudıo med 20% rabatt HÖSTKAMPANJ Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment *) En dusch som inte tar plats. Ifö Space duschdörr kan fällas in mot badrumsväggen och frigör plats när man inte

Läs mer

BADRUM 2013 2 013 Huvudkontor Utställning

BADRUM 2013 2 013 Huvudkontor Utställning BADRUM 2013 möbler / Duschar / BadkAR / Tvättställ / WC-stolar IFÖ BADRUM 2013 4 historia 6 design 10 badrumsmöbler Ifö sense 10 Ifö CAPRICe 24 Ifö PARADe 32 Ifö RENOVA 38 MÖBELPAKET 42 Ifö OPTIOn 44

Läs mer

SE 108-12. inspiration. Renovera stort eller litet! Spara på vattnet! Nytt badrum på en dag! Hitta din favoritdusch!

SE 108-12. inspiration. Renovera stort eller litet! Spara på vattnet! Nytt badrum på en dag! Hitta din favoritdusch! SE 108-12 inspiration Renovera stort eller litet! Hitta din favoritdusch! Spara på vattnet! Nytt badrum på en dag! 2 www.ifo.se Den spännande resan till ditt nya badrum. Du funderar på ett nytt badrum?

Läs mer

badstudıo HÖSTKAMPANJ med Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment *)!

badstudıo HÖSTKAMPANJ med Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment *)! badstudıo SE 87-17 med HÖSTKAMPANJ Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment *)! Ifö Sense halvhögskåp, grafitgrå Finns även i vitt. NU: 3 600:- (ord.pris 4 500:-) Ifö Option spegel med belysning OSB, 60

Läs mer

SNYGG, TIDLÖS & FUNKTIONELL NYA IDO ELEGANT BADRUMSKOLLEKTION

SNYGG, TIDLÖS & FUNKTIONELL NYA IDO ELEGANT BADRUMSKOLLEKTION SNYGG, TIDLÖS & FUNKTIONELL NYA IDO ELEGANT BADRUMSKOLLEKTION 2017 BRA DESIGN BLIR BARA BÄTTRE. Vi har nog alla en möbel eller något annat föremål som vi absolut inte vill göra oss av med. Vissa saker

Läs mer

Ifö Sign SE broschyr konsument 66-10. WC, spolknapp och installationselement från Ifö. För att allt hör ihop. 2 3

Ifö Sign SE broschyr konsument 66-10. WC, spolknapp och installationselement från Ifö. För att allt hör ihop. 2 3 Tänk igenom 3 Ifö Sign SE broschyr konsument 66-10 WC, spolknapp och installationselement från Ifö. För att allt hör ihop. 2 3 I Ifös värld hör allt ihop. Det betyder att även de mest diskreta detaljerna

Läs mer

badstudıo 20% HÖSTKAMPANJ med rabatt Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment *) Geberit Group

badstudıo 20% HÖSTKAMPANJ med rabatt Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment *) Geberit Group Geberit Group badstudıo med 20% rabatt HÖSTKAMPANJ Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment *) Alla våra tvättställ har Ifö Clean, rengöringsvänlig glasyr. Praktisk inredning i lådorna håller sakerna på

Läs mer

SE Geberit Group. VÅRKAMPANJ Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment *)!

SE Geberit Group. VÅRKAMPANJ Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment *)! SE 38-16 Geberit Group VÅRKAMPANJ Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment *)! Nyhet! Ifö Spira Art! Formad av Skandinavien En helt ny porslinsserie väntar på att bli upptäckt. Vi vågar påstå att vårt senaste

Läs mer

IFÖ BADRUM 2014. 10 badrumsmöbler. 82 wc-stolar. Ifö sense 10. Ifö CAPRICe 26. Ifö PARADe 32. PRODUKTSORTIMENT och PRISLISTA MÖBELPAKET 42

IFÖ BADRUM 2014. 10 badrumsmöbler. 82 wc-stolar. Ifö sense 10. Ifö CAPRICe 26. Ifö PARADe 32. PRODUKTSORTIMENT och PRISLISTA MÖBELPAKET 42 IFÖ BADRUM 2014 6 historia 70 BADKAR 8 design 76 TVÄTTSTÄLL 10 badrumsmöbler 82 wc-stolar Ifö sense 10 Ifö CAPRICe 26 92 made in SWEDEN Beställ övrigt broschyrmaterial på www.ifo.se eller hos din återförsäljare.

Läs mer

UPPLEV PORSLIN SOM DU ALDRIG SETT DET FÖRUT.

UPPLEV PORSLIN SOM DU ALDRIG SETT DET FÖRUT. UPPLEV PORSLIN SOM DU ALDRIG SETT DET FÖRUT. Hur gör man en ny porslinsserie? Vi gjorde i alla fall så här: vi lät Skandinavien stå för inspirationen, våra kunder för kravlistan och vår hypermoderna fabrik

Läs mer

gryning möbel möbler gryning

gryning möbel möbler gryning möbel I Gryning får du en modernt klassisk stil. De överfalsade fronterna med fräst profil kombinerar ett klassiskt uttryck med moderna tunna linjer. Vackra och gedigna material kombineras med väl utvalda

Läs mer

All Day 600 vägghängt möbelpaket med tvättställ och bottenventil i astone Mineral Art nr 897 42 88. All Day spegelskåp 550 Art nr 897 39 24

All Day 600 vägghängt möbelpaket med tvättställ och bottenventil i astone Mineral Art nr 897 42 88. All Day spegelskåp 550 Art nr 897 39 24 BADRUMSMÖBLER ALTERNA all day 2 3 All Day 600 vägghängt möbelpaket med tvättställ och bottenventil i astone Mineral Art nr 897 42 88 All Day spegelskåp 550 Art nr 897 39 24 Blandare beställs separat. 4

Läs mer

Beställ övrigt broschyrmaterial på www.ifo.se eller hos din återförsäljare. Vi säljer våra produkter genom återförsäljare.

Beställ övrigt broschyrmaterial på www.ifo.se eller hos din återförsäljare. Vi säljer våra produkter genom återförsäljare. Beställ övrigt broschyrmaterial på www.ifo.se eller hos din återförsäljare. Vi säljer våra produkter genom återförsäljare. Huvudkontor Ifö Sanitär AB, Box 140, 295 22 Bromölla Tel 0456-480 00 Fax 0456-480

Läs mer

Varför ska jag välja Free?

Varför ska jag välja Free? Varför ska jag välja Free? Därför att badrumsserien Free har ett harmoniskt formspråk som präglas av balans, enkelhet och omsorg om detaljer. Namnet syftar på seriens valfrihet och det självklara, fria

Läs mer

Konservativ och traditionell eller snarare modern och öppen för nya utmaningar... Vilken typ av personlighet är du?

Konservativ och traditionell eller snarare modern och öppen för nya utmaningar... Vilken typ av personlighet är du? -ett badrum som passar! Konservativ och traditionell eller snarare modern och öppen för nya utmaningar... Vilken typ av personlighet är du? Camargue Skärgård möbelkoncept kompletterar vårt breda utbud

Läs mer

afton möbel möbler afton

afton möbel möbler afton möbel I Afton möter du en tidlös och avskalad stil med rena linjer. De släta överfalsade fronterna ger möbeln ett lätt och modernt uttryck med tunna linjer. Praktiska förvaringslösningar, gedigna material

Läs mer

Badrum 2015. möbler / Duschar / BadkAR / Tvättställ / WC-stolar

Badrum 2015. möbler / Duschar / BadkAR / Tvättställ / WC-stolar Badrum 2015 möbler / Duschar / BadkAR / Tvättställ / WC-stolar 10 Badrumsmöbler Ifö Silva, Ifö Sense, Ifö Parade, Ifö Renova, Möbelpaket, Ifö Option 56 duschar Ifö Space, Ifö Solid, Ifö Silver, Ifö Next

Läs mer

SE 102-12. care. Badrum för livet

SE 102-12. care. Badrum för livet SE 102-12 care Badrum för livet Välj ett badrum som matchar dig. De flesta av oss vill givetvis bo hemma så länge som möjligt. Idag är vi också ofta piggare och friskare lite längre än förr. Det är nu

Läs mer

Alterna All Day vägghängt möbelpaket, inklusive tvättställ i porslin

Alterna All Day vägghängt möbelpaket, inklusive tvättställ i porslin Nilo Gioacchini, en välrenommerad italiensk designer, har nu satt sin prägel på en stor del av det nya Alterna-sortimentet. Han har mångårig erfarenhet av funktionell design och erbjuder här genomtänkt,

Läs mer

Möbelpaket All Day 1050 Grå matt Art nr Spegel Day 1050 Med sidobelysning Art nr Hylla Day 1050 Grå matt Art nr

Möbelpaket All Day 1050 Grå matt Art nr Spegel Day 1050 Med sidobelysning Art nr Hylla Day 1050 Grå matt Art nr BADRUMSMÖBLER Möbelpaket All Day 1050 Grå matt Art nr 897 42 99 Spegel Day 1050 Med sidobelysning Art nr 894 74 24 Hylla Day 1050 Grå matt Art nr 889 21 19 2 Blandare beställs separat. Möbelpaket All Day

Läs mer

Varför ska jag välja Basic?

Varför ska jag välja Basic? Varför ska jag välja Basic? Därför att badrumsserien Basic är en slitstark basinredning. Basic har dämpade lådor och serien finns i vit-, ek- eller svart melamin. Vill du vara säker på att minimera din

Läs mer

FRONT/ Bultkit Bultkit för montering av porslinstvättställ i vägg * NORA GRÅ NORA GRÅ

FRONT/ Bultkit Bultkit för montering av porslinstvättställ i vägg * NORA GRÅ NORA GRÅ ANMÄRKNING VÄGGHÄNGDA TVÄTTSTÄLL Tvättställ 415 porslin Tvättställ COMPACT 615 porslin Tvättställ 615 porslin 415/30/380 5480041 VITT 2 051 2 564 Vid montering av separat tvättställ utan kommod beställ

Läs mer

Varför ska jag välja Basic?

Varför ska jag välja Basic? Varför ska jag välja Basic? Därför att badrumsserien Basic är en slitstark basinredning. Basic har dämpade lådor och serien finns i vit melamin. Vill du vara säker på att minimera din miljöpåverkan och

Läs mer

just nu westerbergs.com ocean 170 l/r duo badkar inkl front 13.695:- (16.995:-) Priserna gäller 2/5-24/8 2014.

just nu westerbergs.com ocean 170 l/r duo badkar inkl front 13.695:- (16.995:-) Priserna gäller 2/5-24/8 2014. just nu Priserna gäller 2/5-24/8 2014. ocean 170 l/r duo badkar inkl front 13.695:- (16.995:-) westerbergs.com dröm eller verklighet Vad är välmående egentligen? Hur tar man bäst hand om sig själv? Vatten

Läs mer

Alterna Atella 600 mm. Alterna Atella 900 mm. Vit högglans. Ljus ek. Ljus ek. Vit högglans. Alterna Atella 900 spegelskåp

Alterna Atella 600 mm. Alterna Atella 900 mm. Vit högglans. Ljus ek. Ljus ek. Vit högglans. Alterna Atella 900 spegelskåp Nilo Gioacchini, en välrenommerad italiensk designer, har nu satt sin prägel på en stor del av det nya Alterna-sortimentet. Han har mångårig erfarenhet av funktionell design och erbjuder här genomtänkt,

Läs mer

Tvättstället är designat av Jesper Ståhl och Basic är Svanenmärkt. Basic levereras i platta paket.

Tvättstället är designat av Jesper Ståhl och Basic är Svanenmärkt. Basic levereras i platta paket. Varför ska jag välja Basic? Därför att badrumsserien Basic är en slitstark basinredning. Basic har dämpade lådor och serien finns i vit-, ek- eller svart melamin. Vill du vara säker på att minimera din

Läs mer

Varför ska jag välja Flow? Därför att badrumsserien Flow är en uttrycksfull serie med rena linjer och harmoniska proportioner.

Varför ska jag välja Flow? Därför att badrumsserien Flow är en uttrycksfull serie med rena linjer och harmoniska proportioner. Varför ska jag välja Flow? Därför att badrumsserien Flow är en uttrycksfull serie med rena linjer och harmoniska proportioner. Du kan välja tvättställ i det stenliknande materialet Top Solid i alla bredder

Läs mer

Ifö duschlösningar FORMADE AV SKANDINAVIEN

Ifö duschlösningar FORMADE AV SKANDINAVIEN Ifö duschlösningar FORMADE AV SKANDINAVIEN 1 SKANDINAVIENS EGNA DUSCHVÄGGAR. Vår del av världen är känd för sin enkla, raka formgivning och våra duschväggar är inga undantag. Vi har verkat och tillverkat

Läs mer

Möblerna är färdigmonterade och enkla att installera. Det enda du behöver montera själv är frontpaneler och handtag.

Möblerna är färdigmonterade och enkla att installera. Det enda du behöver montera själv är frontpaneler och handtag. SKÄRGÅRD -ett badrum som passar! Camargue Skärgård möbelkoncept kompletterar vårt breda utbud av badrumslösningar. Vi vill göra det enklare för dig att sätta ihop ett unikt och individuellt badrum som

Läs mer

Varför ska jag välja Flow?

Varför ska jag välja Flow? Varför ska jag välja Flow? Därför att badrumsserien Flow är en uttrycksfull serie med rena linjer och harmoniska proportioner. Du kan välja tvättställ i det stenliknande materialet Top Solid i alla bredder

Läs mer

MONDO-underdel, bredd 82,5 cm, djup 30 cm PLAIN-planspegel, bredd 80 cm

MONDO-underdel, bredd 82,5 cm, djup 30 cm PLAIN-planspegel, bredd 80 cm MONDO-underdel, bredd 82,5 cm, djup 30 cm PLAIN-planspegel, bredd 80 cm MONDO 2017 MONDO Mondo-seriens avsmalnande hörn och välvda linjer erbjuder funktionalitet och stil i såväl stora som små utrymmen.

Läs mer

530/608/ SOFT VIT VIT Porslinstvättställ, vattenlås och SOFT KULÖR KULÖR

530/608/ SOFT VIT VIT Porslinstvättställ, vattenlås och SOFT KULÖR KULÖR LISTA BAD 2017 MEZZO TVÄTTSTÄLLSPAKET Mezzo tvättställspaket 530 Mezzo tvättställspaket 630 530/608/405 67401020 SOFT VIT VIT 7 330 9 163 Porslinstvättställ, vattenlås och 674019299 SOFT KULÖR KULÖR 9

Läs mer

Badrumsmöbler. September 2012

Badrumsmöbler. September 2012 Badrumsmöbler September 2012 Nilo Gioacchini, en välrenommerad italiensk designer, har nu satt sin prägel på en stor del av det nya Alterna-sortimentet. Han har mångårig erfarenhet av funktionell design

Läs mer

BADRUMSMÖBLER SID. VÅRA PRODUKTFAMILJER Allmän information och skötselråd för. MÖBELPAKET 1850 Möbelpaket Logic B68

BADRUMSMÖBLER SID. VÅRA PRODUKTFAMILJER Allmän information och skötselråd för. MÖBELPAKET 1850 Möbelpaket Logic B68 BADRUMSMÖBLER VÅRA PRODUKTFAMILJER Allmän information och skötselråd för våra möbler SID B66 B67 MÖBELPAKET B68 1850 Möbelpaket Logic B68 BADRUMSMÖBLER NAUTIC A660 Tvättställsskåp till tvättställ 5550

Läs mer

Varför ska jag välja Basic?

Varför ska jag välja Basic? Varför ska jag välja Basic? Därför att badrumsserien Basic är en slitstark basinredning. Basic har dämpade lådor och serien finns i vit-, ek- eller svart melamin. Vill du vara säker på att minimera din

Läs mer

IDO Seven D Badrumsmöbler

IDO Seven D Badrumsmöbler Produktinformation Trä Trä är ett levande material som kan variera i utseende beroende på t ex ålder och växtplats. Dina badrumsmöbler kan därför avvika i färg och struktur mot badrumsmöbler som du sett

Läs mer

Varför ska jag välja Tidy? Därför att badrumsserien Tidy har ett tidlöst formspråk som passar i både traditionella och moderna badrum.

Varför ska jag välja Tidy? Därför att badrumsserien Tidy har ett tidlöst formspråk som passar i både traditionella och moderna badrum. Varför ska jag välja Tidy? Därför att badrumsserien Tidy har ett tidlöst formspråk som passar i både traditionella och moderna badrum. Namnet betyder snyggt och prydligt och syftar på tvättställens rena

Läs mer

TREND Think small, live BIG

TREND Think small, live BIG TREND TREND Think small, live BIG Trend-serien med sina rena linjer har en modern, tidlös design med klassiska ingredienser. Trend har flest valmöjligheter på bredder och djup, samt flexibel placering

Läs mer

Ifö duschlösningar FORMADE AV SKANDINAVIEN

Ifö duschlösningar FORMADE AV SKANDINAVIEN Ifö duschlösningar FORMADE AV SKANDINAVIEN 1 SKANDINAVIENS EGNA DUSCHVÄGGAR. Vår del av världen är känd för sin enkla, raka formgivning och våra duschväggar är inga undantag. Vi har verkat och tillverkat

Läs mer

NYA IFÖ SPIRA ART. Formad av Skandinavien

NYA IFÖ SPIRA ART. Formad av Skandinavien NYA IFÖ SPIRA ART Formad av Skandinavien Vi har tillverkat porslin i Bromölla i långt mer än 100 år, produkter för badrum i 80 år. Därför är det inte konstigt att Skandinavien inspirerade oss när vi utformade

Läs mer

FRONT/ UTFÖRANDE LINE VIT VIT LINE KULÖR KULÖR

FRONT/ UTFÖRANDE LINE VIT VIT LINE KULÖR KULÖR LISTA BAD 2018 MEZZO ANMÄRKNING TVÄTTSTÄLLSPAKET Mezzo tvättställspaket 530 Mezzo tvättställspaket 630 530/608/405 67401020 SOFT VIT VIT 7 520 9 400 Porslinstvättställ, vattenlås och underskåp med 674019299

Läs mer

SVART ASK SVART ASK

SVART ASK SVART ASK l TVÄTTSTÄLLSPAKET Tvättställspaket 500, en lucka, * ange 1 för vänster-hängd lucka eller 2 för högerhängd lucka. Tvättställspaket 750, en låda, Tvättställspaket 760, en låda, Porslin 500/357/325 80150*

Läs mer

Möbler & Speglar.... design... kvalité... nytänkande.... inte lika fyrkantiga

Möbler & Speglar.... design... kvalité... nytänkande.... inte lika fyrkantiga Möbler & Speglar... design... kvalité... nytänkande... inte lika fyrkantiga ... design... kvalité... nytänkande Möbler... Snygga möbler... Praktiska möbler... Våra möbler finns i de populäraste storlekarna

Läs mer

sommarpriser badkatalog 2011 Art. nr. 91 000 001 det svenska originalet sedan 1981 pacific 175 round Läs mer på sid 12 13 Din Westerbergs butik:

sommarpriser badkatalog 2011 Art. nr. 91 000 001 det svenska originalet sedan 1981 pacific 175 round Läs mer på sid 12 13 Din Westerbergs butik: sommarpriser Priserna gäller 28/5 28/8 Design: Måns Broman det svenska originalet sedan 1981 Art. nr. 91 000 001 pacific 175 round Läs mer på sid 12 13 badkatalog 2011 vägen till inre harmoni westerbergs

Läs mer

dahl.se KAMPANJ BADRUM 6 24 FEBRUARI

dahl.se KAMPANJ BADRUM 6 24 FEBRUARI dahl.se KAMPANJ BADRUM 6 24 FEBRUARI 02 FM MATTSSON FM Mattsson är Sveriges äldsta vattenkrantillverkare. Redan 1865 grundades FM Mattsson av Frost Matts Mattsson. FM Mattsson har sedan dess varit ett

Läs mer

500/357/ * VIT ASK Skåp i vit- eller svartmålad ask. Vit eller 80250* SVART ASK * KULÖR

500/357/ * VIT ASK Skåp i vit- eller svartmålad ask. Vit eller 80250* SVART ASK * KULÖR ANMÄRKNING TVÄTTSTÄLLSPAKET Tvättställspaket 500, en lucka, * ange 1 för vänsterhängd lucka eller 2 för höger-hängd lucka. Tvättställspaket 750, en låda, Tvättställspaket 760, en låda, Porslin Tvättställspaket

Läs mer

500/357/ * SVART ASK Skåp i svartmålad eller brunbetsad 80650* BRUN ASK * BRUN ASK

500/357/ * SVART ASK Skåp i svartmålad eller brunbetsad 80650* BRUN ASK * BRUN ASK ANMÄRKNING TVÄTTSTÄLLSPAKET Tvättställspaket 500, en lucka, * ange 1 för vänsterhängd lucka eller 2 för högerhängd lucka. Tvättställspaket 750, en låda, Tvättställspaket 760, en låda, Porslin Tvättställspaket

Läs mer

Nyhet! för luckor. Nyhet lucka Classic vit och stödben Classic vit. Tidy och F3 förvaringssystem levereras monterade.

Nyhet! för luckor. Nyhet lucka Classic vit och stödben Classic vit. Tidy och F3 förvaringssystem levereras monterade. Badrumsserien Tidy är designad för Vedum av Jesper Ståhl och har ett tidlöst formspråk som passar i både traditionella och moderna miljöer. Namnet betyder snyggt och prydligt och syftar på tvättställens

Läs mer

FRONT/ UTFÖRANDE STOMME THEA VIT VIT THEA KULÖR KULÖR

FRONT/ UTFÖRANDE STOMME THEA VIT VIT THEA KULÖR KULÖR hhh ANMÄRKNING TVÄTTSTÄLLSPAKET Tvättställspaket 530 Tvättställspaket 630 Tvättställspaket 930 Tvättställspaket 1230 dubbel 530/608/405 67401020 MAJA VIT VIT 7 714 9 643 Porslinstvättställ, vattenlås och

Läs mer

VÅRA MÖBLER. Alla våra möbler är också tillverkade av impregnerade, fuktskyddade stommar.

VÅRA MÖBLER. Alla våra möbler är också tillverkade av impregnerade, fuktskyddade stommar. OM TEMAL Temal är ett finlandssvenskt familjeföretag som grundandes 1994 och som i egna fabriker i Nakkila och Järvenpää tillverkar möbler för badrum, tvättstuga, kök och förvaring. Huvudkontor, showroom

Läs mer

höstklipp i badrummet 7895:- 5165:- Kampanjen gäller från den 20/9 till 31/10 2013. Indigo 70/lagun 11 305:- 6 465:- exkl.

höstklipp i badrummet 7895:- 5165:- Kampanjen gäller från den 20/9 till 31/10 2013. Indigo 70/lagun 11 305:- 6 465:- exkl. höstklipp i badrummet Kampanjen gäller från den 20/9 till 31/10 2013. D-light 70 5165:- 6 465:- Indigo 70/lagun 7895:- 11 305:- INDIGO Mångas favorit som blir vad du gör den till. Formspråket tillåter

Läs mer

Här finner du mer utförlig information, mått samt priser. Allt du behöver för att hitta just DIN perfekta lösning.

Här finner du mer utförlig information, mått samt priser. Allt du behöver för att hitta just DIN perfekta lösning. Köphjälp Här finner du mer utförlig information, mått samt priser. Allt du behöver för att hitta just DIN perfekta lösning. Kommodvattenlås, blandare och bottenventil måste köpas separat (om inget annat

Läs mer

VÄLJ DIN PERSONLIGA STIL

VÄLJ DIN PERSONLIGA STIL Varför ska jag välja Art? Därför att badrumsserien Art sticker ut. Tydligast är tvättstället som har formen av en virvel. Den distinkta, precisa och samtidigt organiska formen återspeglas i hela den personliga

Läs mer

Kampanjen gäller från den 20/9 till 31/10 2013. D-LIGHT 70 5165:- ORD. PRIS 6 465:- INDIGO 70/LAGUN 7895:- EXKL. BLANDARE/HANDTAG ORD.

Kampanjen gäller från den 20/9 till 31/10 2013. D-LIGHT 70 5165:- ORD. PRIS 6 465:- INDIGO 70/LAGUN 7895:- EXKL. BLANDARE/HANDTAG ORD. HÖSTKLIPP I BADRUMMET Kampanjen gäller från den 20/9 till 31/10 2013. D-LIGHT 70 5165:- 6 465:- INDIGO 70/LAGUN 7895:- 11 305:- INDIGO Mångas favorit som blir vad du gör den till. Formspråket tillåter

Läs mer

PREMIÄR. Med Hafa Go fortsätter vi att tänja på gränserna inom badrumsdesign och leda utvecklingen in i framtiden.

PREMIÄR. Med Hafa Go fortsätter vi att tänja på gränserna inom badrumsdesign och leda utvecklingen in i framtiden. HAFA GO PREMIÄR Hafa Go är en nyhet för dig som söker en prisvärd badrumsmöbel utan att vilja göra avkall på vare sig kvalitet eller design. Hafa Go är stilren, personlig och ger mycket förvaring för hela

Läs mer

vårens erbjudande sense badkar 10.900: (12.900:-) Se sid 12 westerbergs.se

vårens erbjudande sense badkar 10.900: (12.900:-) Se sid 12 westerbergs.se vårens erbjudande 16 sense badkar 10.900: (12.900:-) Se sid 12 westerbergs.se hög- eller väggskåp halva priset vid köp av komplett afton under- och överdel AFTON afton badrumsmöbel Afton är möbelserien

Läs mer

Varför ska jag välja Art?

Varför ska jag välja Art? Varför ska jag välja Art? Därför att badrumsserien Art sticker ut. Tydligast är tvättstället som har formen av en virvel. Den distinkta, precisa och samtidigt organiska formen återspeglas i hela den personliga

Läs mer

nyhet! Prisvärt för de mindre badrummen Lätt att planera och kombinera Allt du behöver för ett komplett badrum

nyhet! Prisvärt för de mindre badrummen Lätt att planera och kombinera Allt du behöver för ett komplett badrum nyhet! En baskollektion för hela badrummet, Prisvärd, Funktionell och Enkel. Prisvärt för de mindre badrummen Lätt att planera och kombinera Allt du behöver för ett komplett badrum Byggd på Svedbergs erfarenhet

Läs mer

Hafa SOLO 420 spegelskåp

Hafa SOLO 420 spegelskåp > Nyheter 2009 Hafa SOLO 420 spegelskåp Hafa Solo 420 spegelskåp är ett nätt litet spegelskåp. Utrustat med överbelysning, 2 justerbara glashyllor, dolda gångjärn, spegel utan handtag. Finns att välja

Läs mer

-25% MARS-APRIL. Dansani Special Collection// STIL OCH STYRKA EXTRA KVALITET// FOLIERADE STOMMAR OCH FRONTER KNALL- ERBJUDANDE

-25% MARS-APRIL. Dansani Special Collection// STIL OCH STYRKA EXTRA KVALITET// FOLIERADE STOMMAR OCH FRONTER KNALL- ERBJUDANDE Badrumsmöbler //Dansk design Dansani Special Collection// STIL OCH STYRKA EXTRA KVALITET// FOLIERADE STOMMAR OCH FRONTER 2014 SE FÖR PRIS SE SIDAN 21 120 CM CEDAR GREY / 121 CM KANTATE / SPEGELSKÅP PRAKTISKT

Läs mer

-25% SEPTEMBER- OKTOBER

-25% SEPTEMBER- OKTOBER Badrumsmöbler //Dansk design Dansani Special Collection// STIL OCH STYRKA KNALL- ERBJUDANDE -25% SEPTEMBER- OKTOBER EXTRA KVALITET// FOLIERADE STOMMAR OCH FRONTER 2014 SE FÖR PRIS SE SIDAN 5 120 CM SVART

Läs mer

Möbler & Speglar.... design... kvalité... nytänkande.... inte lika fyrkantiga

Möbler & Speglar.... design... kvalité... nytänkande.... inte lika fyrkantiga Möbler & Speglar... design... kvalité... nytänkande... inte lika fyrkantiga ... design... kvalité... nytänkande Möbler... Snygga möbler... Praktiska möbler... Våra möbler finns i de populäraste storlekarna

Läs mer

Vi har arbetat med trä sedan 1916

Vi har arbetat med trä sedan 1916 SAXA 2018 Vi har arbetat med trä sedan 1916 Vår historia börjar redan 1916 då vi i huvudsak tillverkade byggnadssnickerier. Vårt snickeri ligger utmed Västerdalälven i byn Björbo ca 15 mil söder om Sälen.

Läs mer

Formad av Skandinavien

Formad av Skandinavien Formad av Skandinavien Inte konstigt att Skandinavien är så viktigt för oss på Ifö. Vi har ju tillverkat porslin i Bromölla i långt mer än 100 år, produkter för badrum i 80 år. Skandinavien har helt enkelt

Läs mer

NORDIC³ EN KOMPLETT BADRUMSSERIE

NORDIC³ EN KOMPLETT BADRUMSSERIE NORDIC³ EN KOMPLETT BADRUMSSERIE NYHET! PRISVÄRDA PRODUKTER FÖR ALLA BADRUM ÄVEN FÖR KÖK I Nordic³serien ingår en hög köksblandare som passar de flesta kök med sin klassiskt skandinaviska design. WC OCH

Läs mer

BADRUMS BROSCHYREN. Standardval till ditt nya badrum som kommer ingå i din avgift och/eller hyra. Välj det som passar dig!

BADRUMS BROSCHYREN. Standardval till ditt nya badrum som kommer ingå i din avgift och/eller hyra. Välj det som passar dig! BADRUMS BROSCHYREN Standardval till ditt nya badrum som kommer ingå i din avgift och/eller hyra. Välj det som passar dig! BADRUMSMÖBLER Ett badrum ska vara ett rum som det är skönt att vara i. Det ska

Läs mer

Nyhet! Varför ska jag välja Zone?

Nyhet! Varför ska jag välja Zone? Nyhet! Se allt om Vedums nya badrumsserie Zone. www.vedum.se/zone Varför ska jag välja Zone? Därför att Zone gör badrummet till en egen sfär där du kan finna balans, stillhet och styrka. Tvättställens

Läs mer

www.badex.se Burlington badrumsporslin

www.badex.se Burlington badrumsporslin www.badex.se Burlington badrumsporslin Det vackra badrumsporslinet och tillbehören från Burlington kombinerar det bästa från dåtid och nutid. Det innebär att man trots den traditionella stilen ändå får

Läs mer

GÖR DET BARNSLIGT ENKELT ATT HÅLLA RENT NYHET! HYGIENIC FLUSH ENKLARE RENT MED SMARTARE SPOLNING

GÖR DET BARNSLIGT ENKELT ATT HÅLLA RENT NYHET! HYGIENIC FLUSH ENKLARE RENT MED SMARTARE SPOLNING HYGIENIC FLUSH GÖR DET BARNSLIGT ENKELT ATT HÅLLA RENT NYHET! HYGIENIC FLUSH ENKLARE RENT MED SMARTARE SPOLNING HYGIENIC FLUSH SMARTARE SPOLNING SOM GER BÄTTRE HYGIEN OCH FÖRENKLAR RENHÅLLNING. DEN INNOVATIVA

Läs mer

N o 4. Badkar Duschväggar Duschar Blandare Badrumstillbehör Tvättställ WC. Badrumsinredning för alla stilar. Vilken badplats är du?

N o 4. Badkar Duschväggar Duschar Blandare Badrumstillbehör Tvättställ WC. Badrumsinredning för alla stilar. Vilken badplats är du? N o 4 Badrumsinredning för alla stilar. Badkar Duschväggar Duschar Blandare Badrumstillbehör Tvättställ WC Vilken badplats är du? VILKEN BADPLATS ÄR DU? 2 BADPLATSEN Det finns ett speciellt rum i ditt

Läs mer

Varför ska jag välja Free? Därför att badrumsserien Free har ett harmoniskt formspråk som präglas av balans, enkelhet och omsorg om detaljer.

Varför ska jag välja Free? Därför att badrumsserien Free har ett harmoniskt formspråk som präglas av balans, enkelhet och omsorg om detaljer. Varför ska jag välja Free? Därför att badrumsserien Free har ett harmoniskt formspråk som präglas av balans, enkelhet och omsorg om detaljer. Därför att seriens tvättställ nu också finns i en grundare

Läs mer

just nu 3.995:- spara 1.900:- (5.895:-) wave 140 c fr.19.995:- spara 5.000:- www.westerbergs.com wave 140 c wave 160 sq tempo ladder (24.

just nu 3.995:- spara 1.900:- (5.895:-) wave 140 c fr.19.995:- spara 5.000:- www.westerbergs.com wave 140 c wave 160 sq tempo ladder (24. westerbergs westerbergs just nu wave 140 c fr.19.995:- spara 5.000:- (24.995:-) marknadens mest tysta massagebadkar bästa möjliga, mest effektiva massage ständig utveckling och förbättring ännu tystare

Läs mer

Stambyte. BBrf Kälkbacken PRODUKTKATALOG - HYRESGÄSTER. Standard & Tillval

Stambyte. BBrf Kälkbacken PRODUKTKATALOG - HYRESGÄSTER. Standard & Tillval Stambyte BBrf Kälkbacken PRODUKTKATALOG - HYRESGÄSTER Standard & Tillval!1 DITT NYA BADRUM Era badrum byggdes i en tid när våra vanor kring personlig hygien såg annorlunda ut än idag. Framförallt duschar

Läs mer

INNEHÅLL IDO BADRUMSMÖBLER IDO DUSCHAR IDO TVÄTTSTÄLL IDO WC, BIDÉ OCH URINAL IDO BADKAR POZZI-GINORI

INNEHÅLL IDO BADRUMSMÖBLER IDO DUSCHAR IDO TVÄTTSTÄLL IDO WC, BIDÉ OCH URINAL IDO BADKAR POZZI-GINORI INNEHÅLL IDO BADRUMSMÖBLER IDO Seven D badrumsmöbler...02 IDO Trend badrumsmöbler....07 IDO Select badrumsmöbler...10 IDO Select handtag...21 IDO Renova och Renova Plus badrumsmöbler...22 IDO Classic badrumsmöbler...24

Läs mer

nu börjar DEt roliga.

nu börjar DEt roliga. FOrmA möbelserie nu börjar DEt roliga. när du väljer Forma säger du ja till valfrihet utan begränsningar. trots att det finns oändliga kombinationsmöjligheter har vi gjort det enkelt för dig att välja.

Läs mer

erbjudanden bad & massagebadkar

erbjudanden bad & massagebadkar erbjudanden bad & massagebadkar Priserna gäller 7/2-27/4 2014. *Gäller ej redan nedsatta priser. westerbergs.com dröm eller verklighet Vad är välmående egentligen? Hur tar man bäst hand om sig själv? Och

Läs mer

Dröm, njut och koppla av...

Dröm, njut och koppla av... 2005 Dröm, njut och koppla av... IDO Badrum arbetar ständigt med produktutveckling. Vi reserverar oss därför för ändringar som har skett sedan katalogen gick i tryck, för färgavvikelser som beror på trycktekniska

Läs mer

EASY & BIANCA 4 595:- 3 360:- 1 880:- högskåp 30x115 mörk lönn slät. exkl handtag Art nr 715070. (Ord pris 2 210:-)

EASY & BIANCA 4 595:- 3 360:- 1 880:- högskåp 30x115 mörk lönn slät. exkl handtag Art nr 715070. (Ord pris 2 210:-) BADRUMSKLIPP: EASY & BIANCA EN KAMPANJ SOM TAR VÄLDIGT LITE PLATS. DIREKT UR SVEDBERGS BADRUMSBOK 3 30 MAj 2010 4 595:- Bianca överdel D-light 60. Art nr 721060. (Ord pris 5 405:-) Bianca 1 880:- högskåp

Läs mer

catalano polis i n r e d n i n g f ö r e n a l l d e l e s e g e n b a d r u m s v ä r l d

catalano polis i n r e d n i n g f ö r e n a l l d e l e s e g e n b a d r u m s v ä r l d catalano polis i n r e d n i n g f ö r e n a l l d e l e s e g e n b a d r u m s v ä r l d POLIS - PRISVÄRD KVALITET Serien Polis från catalano är enkel, universell och unik. i slutet av foldern presenterar

Läs mer

ROUND-underdel, bredd 57,5 cm, djup 40 cm OPTIMAL-spegelskåp, bredd 55 cm Högskåp, bredd 45 cm, djup 38 cm, höjd 182 cm

ROUND-underdel, bredd 57,5 cm, djup 40 cm OPTIMAL-spegelskåp, bredd 55 cm Högskåp, bredd 45 cm, djup 38 cm, höjd 182 cm ROUND-underdel, bredd 57,5 cm, djup 40 cm OPTIMAL-spegelskåp, bredd 55 cm Högskåp, bredd 45 cm, djup 38 cm, höjd 182 cm ROUND 2017 ROUND Round-serien är en liten möbel med vacker, rund bassäng, vilket

Läs mer

Möbelpaket All Day 1050 Grå matt Art nr Spegel Day 1050 Med sidobelysning Art nr Hylla Day 1050 Grå matt Art nr

Möbelpaket All Day 1050 Grå matt Art nr Spegel Day 1050 Med sidobelysning Art nr Hylla Day 1050 Grå matt Art nr BADRUMSMÖBLER Möbelpaket All Day 1050 Grå matt Art nr 897 42 99 Spegel Day 1050 Med sidobelysning Art nr 894 74 24 Hylla Day 1050 Grå matt Art nr 889 21 19 2 Blandare beställs separat. Möbelpaket All Day

Läs mer

All Day 600 Möbelpaket, grå matt med tvättställ och bottenventil i astone Mineral Art nr Day Spegel 700 Art nr

All Day 600 Möbelpaket, grå matt med tvättställ och bottenventil i astone Mineral Art nr Day Spegel 700 Art nr BADRUMSMÖBLER ALTERNA all day 2 3 All Day 600 Möbelpaket, grå matt med tvättställ och bottenventil i astone Mineral Art nr 897 42 88 Day Spegel 700 Art nr 898 08 07 Lusso Duschvägg Art nr 739 13 83 Bello

Läs mer

SPIRIT BADRUMSMÖBLER. SPIRIT WOOD KOMMOD 60 med KVADRAT 175 handtag.

SPIRIT BADRUMSMÖBLER. SPIRIT WOOD KOMMOD 60 med KVADRAT 175 handtag. ARREDO HAR ETT BRETT URVAL av badrumsmöbler för alla smaker och behov från rymliga högskåp och större kommoder till enkla speglar och mindre badrumsskåp. Gemensamt är den genomtänkta funktionen, den höga

Läs mer

westerbergs utgående kollektion

westerbergs utgående kollektion westerbergs utgående kollektion deep r badkar fr.8.900:- Priserna gäller så lång lagret räcker dock längst till den 31/8 2017. westerbergs.se deep r 1600 badkar svart/vitt eller vitt 7.700:- deep r 1600

Läs mer