Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download ""

Transkript

1 Årets bygdegårdsförening i Sverige 2015 Verksamhetsblad för bygdegården nr Pubkväll med Trubadur Victor Odeheim Lördagen 30/3 kl Äntligen är det vår tur! Victor är uppvuxen i Mysslinge och började sin trubadurkarriär redan på rasterna i lågstadiet och har sedan dess rest över hela Sverige och underhållit med sin gitarr och sång en salig blandning av de bästa låtarna. Pubkväll med dansgolv. Förköp 100 kr hos Moa Sandberg eller moasandberg@hotmail.com Modevisning 24/4 kl Vårmodet på ingång. Kom och se lokala mannekänger visa upp det senaste modet hos Wickys Bama. Fika och lotteri.

2 Detta har hänt i Bygdegården Hösten 2018 När jag skriver detta börjar julen närma sig. Jag tänker med glädje tillbaka på gårdagskvällen då jag fick vara med om ett jättefint luciafirande i bygdegården. Många barn, ungdomar och vuxna på scenen, lussade för syskon, föräldrar och mor/farföräldrar. Precis som jag minns från min egen barndom. Bygdegården, en samlingspunkt för människorna i och kring Morkarla. TACK, till alla de som bidrar och gör detta möjligt. Tack till barnen som är med. Tack till föräldrarna som ställer upp för sina barn. Tack till våra besökare, till ledarna, kaffegrupperna, vaktmästaren, styrelsen m.fl. Det är det här som gör det så roligt att jobba med Morkarla bygdegårdsförening. Ibland önskar man att vi var fler som hjälptes åt. Då skulle vi kunna göra ändå mera roliga saker. Bara fantasin sätter gränser för vad som går att göra tillsammans i bygdegården. Aktiviteter för barn, för ungdomar, vuxna eller äldre. Vet du någon eller känner du själv att du skulle vilja vara med att forma verksamheten i bygdegården? Kanske du kan tänka dig vara suppleant i styrelsen eller en aktivitetsgrupp för att hitta på och genomföra något nytt roligt evenemang? Berätta gärna det för någon av oss i styrelsen. Vinnarna i bygdegårdsföreningens medlemslotteri. Vi säger stort grattis till: 500:- till P-O Jansson 400:- till Tomas Eriksson 300:- till Agneta Wenner 200:- till Barbro Gustavsson 100:- till Sigbritt Eriksson Passa på att bli medlem så har du också chans att vinna nästa gång. Under hösten har det som vanligt varit blandade aktiviteter i bygdegården. Bland annat musikcafé med underhållning av Entusiasterna. Sångerskan, konstnären och författaren LenaMaria gjorde för tredje gången ett uppskattat framträdande i bygdegården med sång och berättelser om sitt liv. Julmarknaden fyllde bygdegården med både många trevliga julklappstipps och människor. En härlig svampsoppa med äkta Morkarlasvamp och nybakat bröd serverades besökarna. Vi har också börjat fixa till lite mer på Pingavallen. Vi har fått en fin grillplats och satt upp en gungställning. Det finns även en klätterställning som vi hoppas kunna få hjälp att sätta upp och lite allmänt underhåll. Vi planerar en invigning i början av sommaren och tror att både barn och vuxna kan få glädje av detta. Blir det en fin sommar så blir det en perfekt träffpunkt i sommar. ordförande Anders Eskilsson,

3 Träffar för daglediga Årsmöte Onsdagen 27/2 kl Start 16/1 kl Vi ses onsdagar ojämna veckor. Var med och påverka. Kom till Morkarla bygdegårdsförenings årsmöte. Sedvanliga mötesförhandlingar och därefter bjuder vi på smörgåstårta. Onsdag den 16 januari kl startar vi i "Vilande nålen" våra träffar igen. Sedan träffas vi varannan onsdag ojämna veckor. Vi pratar, fikar och gör utflykter. Här var vi på lunchbuffé vid Karolas kök i Gryttjom. För mer info ring Birgitta Eskilsson Julfest 6/1 kl Foto: Sture Ekendahl Traditionsenlig julfest i bygdegården med underhållning av Sångpiraterna Ako och Grosse. Dans kring granen, fika, lotterier och förhoppningsvis ett besök av tomten. Varmt välkomna! I samarbete med Musik i Uppland.

4 Mopedutflykt 2/6 Söndagen den 2/6 är det dags igen för vår populära mopedutflykt. Förra året var vi 70 startande ekipage! Njut av omgivningarna i trettio knyck, fika i det gröna och en hemlig destination. Samling vid bygdegården kl Startavgift 20 kr. Ta med kaffekorg. Inställt vid regn. För mer info ring Pelle Sandberg, Nyinvigning av Pingavallen Lördag 15/6 kl Pingavallen har blivit ännu bättre! Vi har fått en grill och en ny gungställning på plats. Var med och invig dessa! Vi ses, leker, kanske spelar lite brännboll/fotboll och sedan tänder vi grillen. Ta med det ni vill grilla så har vi en trevlig eftermiddag tillsammans. För mer info ring Wiktoria Hagelin Använder du facebook? Sök på Morkarla bygdegårdsförening Gilla oss där så kan du följa oss och se vad som händer i vår förening.

5 Familjebad 16/2 Du vet väl om att du kan hyra bygdegården? Morkarla Bygdegård kan utnyttjas av alla för t.ex. fester, dansarrangemang, föreningsmöten, knytkalas, konferenser, filmvisningar m.m. Morkarla Bygdegård passar även till de mindre sammankomsterna. Då hyr du konferensrummet på övervåningen med plats för c:a 25 personer. Morkarla Bygdegård har ett välutrustat kök med porslin för 150 mat- och kaffegäster, kyl/frys, diskmaskin och kaffebryggare. Lördagen den 16/2 kl Förra årets baddag var välbesökt. Vi bjuder därför in våra medlemmar till en ny baddag i Österbybruks simhall. Kom och plaska, bada och kanske basta? Ta gärna med fikakorgen. För mer information kontakta Wiktoria Hagelin I Morkarla Bygdegård finns musik- och högtalaranläggning med cd, kassett, mikrofoner och möjlighet att ansluta mp3-spelare eller dator. Det finns även videoprojektor och overhead för visning av film/bilder. Bygdegården är handikapputrustad och har hörselslinga. Du är välkommen att hyra Morkarla Bygdegård. Ring vaktmästare Eine Eskilsson Brandskyddsinformation Välkomna till årets Vårvandring 4/5 Uppsala brandförsvar vill komma ut till bygdegårdarna och informera. Målet med projektet är att komma ut och informera de som bor på landsbygden om brandskydd och hur de själva kan bygga nätverk för att förbättra sin krisberedskap. Främst vill vi nå ut till de medborgare som bor på orter där det tar lång tid för räddningstjänsten att komma fram, där vikten av förebyggande brandskyddsarbete är extra stor. Håll utkik efter när det kan vara aktuellt här. Vi samlas kl. 9:00 hos Eine och Birgitta Eskilsson i Halvbygda. Årets tema Var låg Häggtorp, Trätmot, eller Östermyren? Ca 4 kilometers vandring. Kanske får vi även höra storspov? Ta med fika. Välkomna önskar Margareta M och bygdegårdsföreningen.

6 Midsommarafton Inför midsommar kl Traditionsenligt midsommarfirande i det gröna på vår fina Pingavall. Dans kring stången, fiskdamm och lotteri. Ta gärna med fikakorg! Vid regn ses vi i bygdegården istället! För mer info: Wiktoria Hagelin, Torsdagen 20/6 kl Kvällen innan midsommarafton ses vi och klär midsommarstången tillsammans. Ta med sekatör och plocka gärna med blommor. Kom stora som små, lekmöjligheter finns på plats. För mer info: Wiktoria Hagelin Pingavallsträffar Bli medlem i föreningen Bli medlem och få chansen att vinna 500 kr. Inga av våra aktiviteter kräver att man är medlem, men vi är mycket glada för de över trehundra personer som stöder vår verksamhet genom medlemskap. Dessutom har du ju också chansen att bli en vinnare nästa gång vi drar vårt medlemslotteri. Medlemsavgift: Vuxna 75 kr och barn 10 kr. Glöm inte att skriva namn och adress på de personer som inbetalningen gäller. Start Tisdag 18/6 kl. 18:00 Sedan varje tisdag hela sommarlovet Sedan 80-talet har barn, ungdomar och vuxna setts på tisdagskvällar på Pingavallen för att spela brännboll och fotboll. Detta fortsätter vi med. Det finns även fina lekmöjligheter för de mindre barnen. Glöm inte att ta med fika. Inställt vid regn. För mer info ring Wiktoria Hagelin, Alla är välkomna! Använd gärna vårt Bg eller Swish (en swishning per familj) Varmt välkommen att delta i våra aktiviteter. Enlig nya datalagen är bygdegårdsföreningen skyldig att informera om följande: I bygdegårdsföreningens medlemsregister lagras medlemmars namn, adress, medlemsnummer och summan av medlemsavgifterna + eventuell gåva (överbetalning). Uppgifterna används endast för bygdegårdens bokföring och vid korrespondens mellan bygdegården och medlemmarna. Ingen utomstående får tillgång till registret.

7 Vi stöder Morkarla bygdegårds verksamhet Våren 2019 Jularbomuséet Rasten, Morkarla Håkan Pettersson Vårt bakverk är hantverk Dannemorav Välkommen till Ali och Yusuf på Gossens Pizzeria Parkvägen 7, Österbybruk i Foghammar, Alunda Tel Telefon kl. 08:00-10: Bol Österbybruk Nya vykort med Morkarlamotiv. Höst vid Hammardammen Även Österbybruk, Alunda, Dannemora m.fl. orter. 10:- styck Ulf Hellgrens foto, tel E-post: hellgren.ulf@bahnhof.se Elisabeth & Magnus Forsberg Svia 73, UPPSALA Tillverkar & reparerar Uppsalavägen 8, Gimo

8 Kalendarium 2019 Morkarla bygdegårdsförening 6/1 Traditionsenlig julfest 16/1 Träff för daglediga varannan onsdag 16/2 Baddag 27/2 Årsmöte? Brandskyddsinformation 30/3 Pubkväll med dansgolv och trubaduren Victor Odeheim 24/4 Modevisning från Wicki s Bama 4/5 Vårvandring 2/6 Mopedutflykt 15/6 Nyinvigning av Pingavallen 18/6 Pingavallsträffar varje tisdag hela sommarlovet 21/6 Midsommarfirande på Pingavallen För mer information om våra aktiviteter ring Eine Eskilsson Tel eller Morkarla Bygdegårdsförening Välkomna! Morkarla Bygdegårdsförening MS Æ 2018

LenaMaria. Verksamhetsblad för bygdegården nr Musikcafé Söndagen 14/10 kl

LenaMaria.   Verksamhetsblad för bygdegården nr Musikcafé Söndagen 14/10 kl Årets bygdegårdsförening i Sverige 2015 Verksamhetsblad för bygdegården nr 2 2018 LenaMaria Sångerska Konstnär Författare Musikcafé Söndagen 14/10 kl. 13.00 Hon skriver och målar med foten, är kändis i

Läs mer

Stefan Löfgren. Verksamhetsblad för bygdegården nr Julfest 6/1 kl. 13:00. Musik & mat 4/3. Underhållning av Pettson

Stefan Löfgren.  Verksamhetsblad för bygdegården nr Julfest 6/1 kl. 13:00. Musik & mat 4/3. Underhållning av Pettson Årets bygdegårdsförening i Sverige 2015 Verksamhetsblad för bygdegården nr 1 2017 Julfest 6/1 kl. 13:00 Underhållning av Pettson Ett roligt och spännande sångäventyr! Sven Hedman har gjort musik och teatermanus

Läs mer

Årets bygdegårdsförening i Sverige 2015 Verksamhetsblad för bygdegården nr 2 2016 Det Lördag 15 oktober kl. 19:00 Biljetter kan förbokas hos Eine 0295 440 18 Eventuellt överblivna biljetter säljs vid entrén

Läs mer

Årets bygdegårdsförening i Sverige 2015 Verksamhetsblad för bygdegården nr 1 2018 Raymond Rolf Jussi Björling Musikcafé 18/2 kl. 13:00 Operasångaren Raymond Björling, son till Rolf Björling och sonson

Läs mer

Årets bygdegårdsförening i Sverige 2015 Verksamhetsblad för bygdegården nr 1 2016 Ewert Ljusberg Lördag 2 april kl. 19:00 Biljetter kan förbokas hos Eine 0295-440 18 Eventuellt överblivna biljetter säljs

Läs mer

www.morkarlabygdegard.se

www.morkarlabygdegard.se Verksamhetsblad för bygdegården nr 2 2014 7 september kl. 10:00-14:00 Marknad & Loppis Utställning av bilar och mopeder Försäljning av begagnade barnkläder och leksaker Broderiutställning Korv & kaffeförsäljning

Läs mer

Årets bygdegårdsförening i Sverige 2015 Verksamhetsblad för bygdegården nr 2 2017 Söndagen den 22/10 Kl. 13:00 Musikcafé med fängslande underhållning Boka biljett av Eine 0295-44018 Eventuellt överblivna

Läs mer

www.morkarlabygdegard.se

www.morkarlabygdegard.se Verksamhetsblad för bygdegården nr 1 2014 Annandag påsk kl. 13:00 Dokumentärfilmen om och med Per Gunnar Ahlbäck Filmskaparen Birger Eriksson som tidigare gjort dokumentärfilmer om t.ex. Hasse Gille, Eldfesten,

Läs mer

Verksamhetsblad för bygdegården nr 1 2015 Elvis Presley 80 år! (1935-2015) Vi firar världens största artist tillsammans med Kent Wennman Rockabilly Quartet. Lördagen den 24 januari kl. 19:00 Kent Wennman

Läs mer

www.morkarlabygdegard.se

www.morkarlabygdegard.se Verksamhetsblad för bygdegården nr 2 2015 Räkfrossa med underhållning av Carina Jaarnek Lördag 7 november kl. 19:00 Carina har flera Svensktoppsplaceringar bl.a en 2:a plats med Låt sommaren gunga dig

Läs mer

Program för Styrelsemöte Årsmöte, med kaffe och smörgåstårta Styrelsemöte Räkfrossa med bar P

Program för Styrelsemöte Årsmöte, med kaffe och smörgåstårta Styrelsemöte Räkfrossa med bar P 2016 och 2017 www.torpasensbygdegard.se Program för 2016 160114 Styrelsemöte 18.00 160121 Årsmöte, med kaffe och smörgåstårta 19.00 160211 Styrelsemöte 18.00 160319 Räkfrossa med bar 18.00 Pris 120 kr.

Läs mer

Vårens och sommarens program 2017

Vårens och sommarens program 2017 Nyby Bygdegård www.nybybygdegard.se Vårens och sommarens program 2017 Här kommer programmet för vårens och sommarens aktiviteter med Nyby Bygdegårdsförening. Som du kanske vet har föreningen fått en ny

Läs mer

Aktivitetskalender Du hakar väl på!

Aktivitetskalender Du hakar väl på! Aktivitetskalender 2018 Du hakar väl på! Hej hembygdsvänner och sockenbor! Denna kalender är inte ett ordinarie Tingstädeblad - det kommer två Tingstädeblad som vanligt under hösten. Detta är information

Läs mer

Program för Hemsjö hembygdsförenings. I år firar vi att vår hembygdsförening fyller 50 år.

Program för Hemsjö hembygdsförenings. I år firar vi att vår hembygdsförening fyller 50 år. Program för Hemsjö hembygdsförenings verksamhet 2019 I år firar vi att vår hembygdsförening fyller 50 år. Hembygdsgården Hea Cafékvällar - Vandringar - Valborgsmässofirande - Midsommarfirande - Grötfest

Läs mer

Hösten 2015. Dans. Bowling. Musikcafé. Simning. Disco. Grillning vid Glänninge. Och annat kul

Hösten 2015. Dans. Bowling. Musikcafé. Simning. Disco. Grillning vid Glänninge. Och annat kul Hösten 2015 Dans Bowling Musikcafé Simning Disco Grillning vid Glänninge Och annat kul I Samarbete med bl a Fub Laholm, Höks Hi, Fritid Halmstad, m fl. Hej! Från och med den 1:e januari 2015 finns fritidsprogrammet

Läs mer

Program Juni 2018 Mötesplatsen Solhaga

Program Juni 2018 Mötesplatsen Solhaga Program Juni 2018 Mötesplatsen Solhaga Välkommen till Mötesplatsen Solhaga Solhagsvägen 15 Telefon: 0510-77 09 42 Öppettider: Måndag-Torsdag kl. 10:00-16:00 Stängt 6/6 Jämna fredagar kl. 11:00-16:00, ojämna

Läs mer

Medlemsblad NR: 3 2013

Medlemsblad NR: 3 2013 Medlemsblad NR: 3 2013 Styrelsen önskar en GOD JUL & ETT GOTT NYTT ÅR Hoppas ni har haft en skön höst och förvinter trots storm, regn, snö & kyla men över naturens lagar kan vi inte styra. Vi får alltid

Läs mer

Foto: Per-Arne Andersson

Foto: Per-Arne Andersson Foto: Per-Arne Andersson Föreningsbladet Program våren 2018 I Motala kommun finns en arbetsgrupp som arbetar inom LSS för att du ska få en bra och meningsfull fritid. Detta häfte är ett exempel på vad

Läs mer

Schema för mottagningen! (OBS ändringar kan förekomma)

Schema för mottagningen! (OBS ändringar kan förekomma) Schema för mottagningen! (OBS ändringar kan förekomma) Grill, lek och häng i Slottsskogen - 27/8 torsdag Vi möts vid Götaplatsen (högst upp på Avenyn vid Poseidon- fontänen) kl. 14.00. Ring till Johanna

Läs mer

Medlemsblad Sommar 2017

Medlemsblad Sommar 2017 Medlemsblad Sommar 2017 Kära medlem, Snart är det dags för vårterminens avslut med vår återkommande Sommarfest lördag den 10e juni. Vi vill tacka alla er för ert stöd och engagemang, det är mycket givande

Läs mer

Medlemsblad Höst 2017

Medlemsblad Höst 2017 Medlemsblad Höst 2017 Kära medlem, Nu är sommaren slut och hösten kommer snart. har haft en mycket fin och trevlig sommar med bland annat vår välbesökta sommarfest, korvgrillningar, kognition diskussionstillfälle

Läs mer

RUTE HEMBYGDSFÖRENING

RUTE HEMBYGDSFÖRENING RUTE HEMBYGDSFÖRENING Program för vintern, våren och sommaren 2013 Torsdag 14 februari 2013 kl: 19.00 Trivselkväll i Rute Folkets Hus med Calle Brobäck som visar historiska bilder från norra Gotland. En

Läs mer

FRÄMJAR NYTT. Nr Jursla-Åby

FRÄMJAR NYTT. Nr Jursla-Åby FRÄMJAR NYTT Hej främjare, Nu är det vinter men tyvärr ovanligt varmt och dåligt med snö. Men som tur är verkar isarna hålla och det är många som är ute och provar på långfärdsskridskor samt att det är

Läs mer

Bya Nytt. Vintern Ansvarig utgivare:

Bya Nytt. Vintern Ansvarig utgivare: Bya Nytt Vintern - 2011 Ansvarig utgivare: styrelse för 2011 består av: Ordförande: Sekreterare: Kassör: Ledamöter: Suppleanter: Robert Edskär Lars Högstomm Iris Berg Roland Berg Markus Brander Simon Mattsson

Läs mer

Detta utskick innehåller följande:

Detta utskick innehåller följande: Detta utskick innehåller följande: Resor- och lägerprogrammet Bli sponsor - Stöd vår verksamhet - Inbjudan till FUB:s Årsmöte Talldungen, Haverdal 2019 Vandring med FUB Lärvux -Är du sugen på att läsa?-

Läs mer

Äldrekulturveckan september Program på Katrineholms äldreboenden. Foto: Hanna Maxstad

Äldrekulturveckan september Program på Katrineholms äldreboenden. Foto: Hanna Maxstad Äldrekulturveckan 24-28 september 2012 Program på Katrineholms äldreboenden Foto: Hanna Maxstad Samlat program för äldrekulturveckan 2012 Invigning på Strandgården klockan 14.00. Monica Johansson, ordförande

Läs mer

TRANÅS VATTENSPORTCLUB ALLA AKTIVITETER

TRANÅS VATTENSPORTCLUB ALLA AKTIVITETER TRANÅS VATTENSPORTCLUB ALLA AKTIVITETER 2017-18 Anmälan Till Fridykaravslutning 2017 Söndagen den 11 juni är det dags att avsluta säsongen för klubbens alla fridykare med familj. Vi kommer att träffas

Läs mer

Verksamhetsberättelse läsåret 2012 2013

Verksamhetsberättelse läsåret 2012 2013 Verksamhetsberättelse läsåret 2012 2013 Allmänt Vi har för närvarande 85 familjer som är medlemmar i föreningen. Under höstterminen 2012 hade vi 92 barn som deltog i undervisningen. Vi fick statsbidrag

Läs mer

Astronomi SAGOSKOJ! Sommarboken BIBLIOTEKEN I LOMMA & BJÄRRED. Bibliotekspoesi. Pysselverkstad. Bio på bibblan. Program för Barn & Unga

Astronomi SAGOSKOJ! Sommarboken BIBLIOTEKEN I LOMMA & BJÄRRED. Bibliotekspoesi. Pysselverkstad. Bio på bibblan. Program för Barn & Unga BIBLIOTEKEN I LOMMA & BJÄRRED Sommarboken Sommarläsning Kick-off! Kalas SAGOSKOJ! Pysselverkstad Bibliotekspoesi Vår katastrofala bokklubb Bio på bibblan Astronomi - en resa bland stjärnor och planeter

Läs mer

TällbergsNytt juni/juli 2016

TällbergsNytt juni/juli 2016 TällbergsNytt juni/juli 2016 1 Det händer mycket i Tällberg Att det händer mycket i Tällberg kan man konstatera när man får rapporter från olika evenemang och händelser i byn. Ena dagen åker tusentals

Läs mer

Programblad Vår - Sommar 2015

Programblad Vår - Sommar 2015 Föreningslokal: E-mail: Eskilsgatan 8 A, 432 45 Varberg Telefon: 0340-62 79 78, info@varberg.hjart-lung.se Hemsida: www.hjart-lung.se/varberg Bankgiro: 681-1376 Medlemsavgift 150: - per år, faktureras

Läs mer

FRÄMJAR NYTT. Nr 2 2015 Jursla-Åby

FRÄMJAR NYTT. Nr 2 2015 Jursla-Åby FRÄMJAR NYTT Hej främjare, Härligt, nu är det dags igen för oss alla att komma ut i naturen. Svamp och bär är alltid roligt att plocka. Augusti började bra med svamp/bär men sedan blev det lite torrt.

Läs mer

Kransbindning lördagen 1 december. Skördefest september Mer info på sidan 2

Kransbindning lördagen 1 december. Skördefest september Mer info på sidan 2 2018:3 En saltstänkt hälsning från Föreningen Flatön www.flaton.se Kransbindning lördagen 1 december ellika.sandren@gmail.com anm. senast 26/11 Mer info på flaton.se Skördefest 29-30 september Mer info

Läs mer

Kom in och hälsa på, så berättar vi mera!

Kom in och hälsa på, så berättar vi mera! Träffpunkt Ålem Håller öppet för Dig! Kom in och hälsa på, så berättar vi mera! ÖPPETTIDER med personal Måndag.08.00 16.00...08.00 14.00 Onsdag..08.00 16.30...08.00 16.00 Lokalen finns tillgänglig andra

Läs mer

Midsommarfirande på Vimmervi 2010 Översikt

Midsommarfirande på Vimmervi 2010 Översikt Midsommarfirande på Vimmervi 2010 Översikt ALE-hallen 19 21 Parkering Parkering 18 A-Plan 17 22 15 16 14 13 9 7 12 10 8 6 5 50/50 2 # Boule 11 Cafeteria 3 1 4 1 Aktiviteter Nr Aktivitet Bemanning Intäkt

Läs mer

Program Juni 2017 Mötesplatsen Solhaga

Program Juni 2017 Mötesplatsen Solhaga Program Juni 2017 Mötesplatsen Solhaga Välkommen till Mötesplatsen Solhaga Solhagsvägen 15 Telefon: 0510-77 09 42 Öppettider: Måndag-Torsdag 10:00-16:00 Fredag 11:00-16:00 Måndagar: Sittgympa med rytmisk

Läs mer

Sommarlov 15 juni 15 augusti AKTIVITETER

Sommarlov 15 juni 15 augusti AKTIVITETER Sommarlov 15 juni 15 augusti AKTIVITETER 2017 Vecka Dag Aktivitet Plats Sida 24 14/6 Bowling Sporthallen 4 14/6 Skolavslutningsfest Lilla Kvarn 4 15/6 Öppen simskola Sångens badplats 4 16/6 Öppen simskola

Läs mer

EFFK:s Kräftskiva/Knytkalas på Krumbo. EFFK Sammanfattning vårsäsongen

EFFK:s Kräftskiva/Knytkalas på Krumbo. EFFK Sammanfattning vårsäsongen Navet Nr 3 2013 FIF:s Drive-In-Bingo När detta skrivs har vi spelat bingo två söndagar. Första söndagen bjöd vi alla bingospelare och funktionärer på gulaschsoppa. Detta var väldigt uppskattat. Än så länge

Läs mer

VIKTIG INFORMATION FRÅN VÄSTERORTS AKTIVITETSCENTER SOMMAREN 2009

VIKTIG INFORMATION FRÅN VÄSTERORTS AKTIVITETSCENTER SOMMAREN 2009 VIKTIG INFORMATION FRÅN VÄSTERORTS AKTIVITETSCENTER SOMMAREN 2009 Nu är sommaren snart här. De ordinarie studiecirklarna slutar under v. 24 (12/6), men Västerorts Aktivitetscenter kommer att hålla öppet

Läs mer

Aktiviteter. Gruppförsändelse Nr 1 februari 2010 Årgång 15

Aktiviteter. Gruppförsändelse Nr 1 februari 2010 Årgång 15 Gruppförsändelse Nr 1 februari 2010 Årgång 15 B O E T S B Y A B L A D www.boetsbyalag.nu Tel: 0144-201 40 boetsbyalag@aries.vokby.se Aktiviteter Gubbagympa Tisdagar kl. 19.30 21.00 Boethallen Vid frågor

Läs mer

AKTIVITETSKALENDER HÖSTEN 2017

AKTIVITETSKALENDER HÖSTEN 2017 AKTIVITETSKALENDER HÖSTEN 0 Fritidsaktiviteter för personer med funktionsnedsättning Kontakt: Yvonne Wallin tfn. 00 0 yvonne.wallin@ludvika.se START dagar för några aktiviteter BAD måndag september SKYTTE

Läs mer

KVARTALSBLAD September-november 2008

KVARTALSBLAD September-november 2008 KVARTALSBLAD September-november 2008 Förändring Stenar på en strand som slipats av havet jag bär med mig denna bild nu när sommaren går mot höst. Liv är rörelse och förändring. Inför höststarten kommer

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL MUSIKSCENEN CAFÉ KATARINA Vi har öppet kl 18-20

VÄLKOMMEN TILL MUSIKSCENEN CAFÉ KATARINA Vi har öppet kl 18-20 VÄLKOMMEN TILL MUSIKSCENEN CAFÉ KATARINA Vi har öppet kl 18-20 15 maj Vårens sista kvällscafé blir en riktig fest! Show med The Fantastic Four The Fantastic Four kommer direkt från Hollywood till Café

Läs mer

Foto: Lars Hammerin. Program Oktober 2018 Mötesplatsen Solhaga

Foto: Lars Hammerin. Program Oktober 2018 Mötesplatsen Solhaga Foto: Lars Hammerin Program Oktober 2018 Mötesplatsen Solhaga Välkommen till Mötesplatsen Solhaga Solhagsvägen 15 Telefon: 0510-77 09 42 Öppettider: Måndag-Torsdag kl. 10:00-16:00 Fredag kl. 11:00-16:00

Läs mer

Vikar Bladet Vinter & vår mars april/maj

Vikar Bladet Vinter & vår mars april/maj Vikar Bladet Vinter & vår 2018 2018 mars april/maj Trosavik Slöjd& Café Öppettider öppet alla dagar 10-16 tom 8 april, därefter stängt måndag och tisdagar. Öppet onsdagar tom söndag. Vi har öppet för möten,

Läs mer

Medlemsblad. NHR Motala Vadstena December 2010

Medlemsblad. NHR Motala Vadstena December 2010 NHR Motala Vadstena December 2010 Medlemsblad 2011 års bad och rekreationsresa går till Malloca! Läs mer på sista sidan. Årets firar vi Kärleksvecka traditionsenligt med kaffe och kärlekstårta tillsammans

Läs mer

Midsommar i Matteröd. Nära naturen vid ås & sjö. www.matterodsbyalag.se Byabladet 2015 Nr 1

Midsommar i Matteröd. Nära naturen vid ås & sjö. www.matterodsbyalag.se Byabladet 2015 Nr 1 www.matterodsbyalag.se Byabladet Aktiviteter : 4 maj kl 18,00. Trivselkväll vid Agdas stuga Tillsammans hjälps vi åt att städa i och runt stugan. Medtag städmaterial, trädgårdsredskap och gärna något att

Läs mer

Kommunbladet maj 2014

Kommunbladet maj 2014 Kommunbladet maj 2014 Information från Norsjö kommun på lättläst svenska. Val till EU-parlamentet Den 25 maj 2014 är det val till EU-parlamentet (Europa-parlamentet). Då väljer du vilka 20 svenska politiker

Läs mer

Byaringen. Nyåkersbygden i samverkan för en levande och sjungande landsbygd

Byaringen. Nyåkersbygden i samverkan för en levande och sjungande landsbygd Byaringen Juni 2018 Årgång 23 Nummer 5 Nyåkersbygden i samverkan för en levande och sjungande landsbygd Den blomstertid nu kommer med lust och fägring stor. Du nalkas, ljuva sommar, då gräs och gröda gror.

Läs mer

APRIL. Fritiden i Grums

APRIL. Fritiden i Grums 2019 APRIL Fritiden i Grums Personal Fritiden: Adress: Telefon: Telefonsvarare: Postadress: Alice Lönnemalm och Maud Norberg Solbergsgatan 12 B källaringång 664 30 Grums 070-347 01 40 (Maud svarar i telefonen)

Läs mer

När luciatåget tågar ut från Lila så fikar vi på respektive avdelning, på lussebullar och pepparkakor som era barn bakat tillsammans!

När luciatåget tågar ut från Lila så fikar vi på respektive avdelning, på lussebullar och pepparkakor som era barn bakat tillsammans! Nu väntar Lucia och julen står för vår dörr! Ni är varmt välkomna att fira lucia hos med oss fredagen den 12 dec. Vi tänker att alla som vill får vara luciaklädda (lämna kläderna redan på morgonen märkta)

Läs mer

DHR ÄNGELHOLM. NR.4. 2011. Informationsblad om vad som händer i föreningen Kurser, fester, resor Och andra aktiviteter

DHR ÄNGELHOLM. NR.4. 2011. Informationsblad om vad som händer i föreningen Kurser, fester, resor Och andra aktiviteter DHR ÄNGELHOLM. NR.4. 2011 Informationsblad om vad som händer i föreningen Kurser, fester, resor Och andra aktiviteter ORDFÖRANDE. OVE JANSSON. Tel. 0435-21694 MOBIL. 070-5216941 KASSÖR. SVEN-ÅKE JÖNSSON.

Läs mer

Oktober 2013. Förmiddag: Sång och/eller pyssel för barn t.o.m. 5 år

Oktober 2013. Förmiddag: Sång och/eller pyssel för barn t.o.m. 5 år Oktober 2013 Vecka 40 Tisdag 1 Onsdag 2 Torsdag 3 Vecka 41 Måndag 7 Tisdag 8 Onsdag 9 Torsdag 10 kl. 10 Sjukgymnast Maria från Vårdcentralen på besök. Samtal om bl.a bäckenbottenövningar. Fritt att ställa

Läs mer

Välkommen till Mariagården/ Hantverkstorget aktiviteter för februari

Välkommen till Mariagården/ Hantverkstorget aktiviteter för februari 1 [8] Välkommen till Mariagården/ Hantverkstorget aktiviteter för februari Onsdag 1 februari 10.15 10.45 Bokstunden på CD-nedre Vi börjar läsa Emil i Lönneberga 14.00-16.00 Öppen verksamhet i Brasrummet

Läs mer

Våren fester, auktion, bingo, boule, Möten, dans, resor, studier, gymnastik, påverkan

Våren fester, auktion, bingo, boule, Möten, dans, resor, studier, gymnastik, påverkan Våren 2016 Möten, dans, resor, studier, fester, auktion, bingo, boule, gymnastik, påverkan m.m. 1 PRO-DANS Vallmogården 3 km norr om Malung. Lördagar 17-21 23 april Löpsjötorparns 28 maj Rios PUB-AFTNAR

Läs mer

Assyriska Föreningen i Södertälje inviger sina lokaler

Assyriska Föreningen i Södertälje inviger sina lokaler Nr 114, oktober 2013 Assyriska Föreningen i Södertälje inviger sina lokaler Assyriska föreningen i Södertälje inbjuder alla till invigningen av nya Assyriska Kulturhuset. Invigningen firas med ett fullspäckat

Läs mer

Mötesplatsen 60+ Program Aktiviteter Hösten Mer information om aktiviteterna och nytillkomna händelser under hösten

Mötesplatsen 60+ Program Aktiviteter Hösten Mer information om aktiviteterna och nytillkomna händelser under hösten Mötesplatsen 60+ Program Aktiviteter Hösten 2018 Konstnär Eva Petterson Mer information om aktiviteterna och nytillkomna händelser under hösten Se Ale Kuriren på Kommunens informationssida och på kommunens

Läs mer

Söndagen den 20 september kommer Kvillsfors Missionsförsamling att byta namn till Equmeniakyrkan Kvillsfors. Bakgrunden är att Svenska Missionskyrkan

Söndagen den 20 september kommer Kvillsfors Missionsförsamling att byta namn till Equmeniakyrkan Kvillsfors. Bakgrunden är att Svenska Missionskyrkan Söndagen den 20 september kommer Kvillsfors Missionsförsamling att byta namn till Equmeniakyrkan Kvillsfors. Bakgrunden är att Svenska Missionskyrkan 2011 gick samman med Metodistkyrkan i Sverige och Svenska

Läs mer

Årsmöte på Mae råkes -lokalen vid torget i Brunflo den 25 februari 2016

Årsmöte på Mae råkes -lokalen vid torget i Brunflo den 25 februari 2016 Årsmöte på Mae råkes -lokalen vid torget i Brunflo den 25 februari 2016 Dagordning: 1 Årsmötets öppnande Parentation över avlidna medlemmar 2 Mötets stadgeenliga utlysande 3 Val av årsmötesfunktionärer:

Läs mer

Fest i AKC. AKC kallar sina medlemmar till ett extra medlemsmöte. Nr 115, november 2013. Kära medlemmar i Assyrien Kulturcenter,

Fest i AKC. AKC kallar sina medlemmar till ett extra medlemsmöte. Nr 115, november 2013. Kära medlemmar i Assyrien Kulturcenter, Nr 115, november 2013 AKC kallar sina medlemmar till ett extra medlemsmöte Kära medlemmar i Assyrien Kulturcenter, Ni har tidigare fått information om att AKC:s hyresavtal har sagts upp av vår hyresvärd

Läs mer

Fellingsbro hembygdsoch fornminnesförening. Program för 2016. Utsikt från Kastalen vid Fellingsbro kyrka

Fellingsbro hembygdsoch fornminnesförening. Program för 2016. Utsikt från Kastalen vid Fellingsbro kyrka Fellingsbro hembygdsoch fornminnesförening Program för 2016 Utsikt från Kastalen vid Fellingsbro kyrka Vinterspår lördagen den 6 februari. Musik, sång och soppa på Olofsborg. Kl 11.00 och 14.00 bjuder

Läs mer

Några ord från er ordförande

Några ord från er ordförande Januari 2019 Några ord från er ordförande Önskar er en god fortsättning på det nya året! Nytt år, nya danskurser, nya dansvänner och nya minnen kommer nu att blandas med våra gamla år, danskurser, vänner

Läs mer

Gemensamma gudstjänster med Filadelfiakyrkan

Gemensamma gudstjänster med Filadelfiakyrkan Tacokvällar blir grillkvällar i sommar Våra populära tacokvällar byter under sommaren karaktär men samma upplägg består. Kom, umgås och ät gott under några tillfällen i sommar då vi tänder upp grillen

Läs mer

Snättringe Fastighetsägareförenings styrelse och kommittéer 1992

Snättringe Fastighetsägareförenings styrelse och kommittéer 1992 Snättringe Fastighetsägareförenings styrelse och kommittéer 1992 Stvrelse: Ordförande Lars Lehman Vice ordförande Lars Tiberg Kassör Annsofi Ericsson Vice kassör Gösta Eriksson Sekreterare Bernt Söderlind

Läs mer

Hej alla små och stora medlemmar! Här kommer information om Bufff Stockholms aktiviteter för Hösten och Vintern 2017/2018

Hej alla små och stora medlemmar! Här kommer information om Bufff Stockholms aktiviteter för Hösten och Vintern 2017/2018 Hej alla små och stora medlemmar! Här kommer information om Bufff Stockholms aktiviteter för Hösten och Vintern 2017/2018 Du kan alltid ringa gratis till Bufff s stödtelefon 020-200 330 Vill du ringa någon

Läs mer

GrönahögsBladet. Oktober 2017

GrönahögsBladet.   Oktober 2017 Oktober 2017 Information om vad som händer i Grönahög från Grönahögs IK, Bygdegårdsföreningen, Hembygdsföreningen, Samhällsföreningen, Kyrkan och alla andra i Grönahög. Liten inledare Hösten är här och

Läs mer

Äldrekulturveckan september Program på Katrineholms äldreboenden. Foto: Hanna Maxstad

Äldrekulturveckan september Program på Katrineholms äldreboenden. Foto: Hanna Maxstad Äldrekulturveckan 24-28 september 2018 Program på Katrineholms äldreboenden Foto: Hanna Maxstad Samlat program för äldrekulturveckan 2018 1 Måndagen den 24 september invigs äldrekulturveckan på Vallgården

Läs mer

Vad händer i Färgelanda? Oktober

Vad händer i Färgelanda? Oktober Vad händer i Färgelanda? Oktober Världens Barn Gala Torsdag 2 oktober kl. 18.30 Färgelanda Sporthall Lilla Bandet Jenny och Frank Margareta Haglund med familj DNA and The Cellarboys Färgelanda Judoklubb

Läs mer

AKTIVITETER VÅREN 2018 PROGRAM FÖR MARS, APRIL OCH MAJ

AKTIVITETER VÅREN 2018 PROGRAM FÖR MARS, APRIL OCH MAJ AKTIVITETER VÅREN 2018 PROGRAM FÖR MARS, APRIL OCH MAJ VAD ÄR FRITIDSVERKSAMHETEN EXTRA STÖD? Karlstad kommuns Fritidsverksamhet extra stöd jobbar med kultur- och fritidsaktiviteter för personer med olika

Läs mer

Du som besökare kan också vara med och påverka aktivitetsutbudet!

Du som besökare kan också vara med och påverka aktivitetsutbudet! Du som besökare kan också vara med och påverka aktivitetsutbudet! Alla är välkomna Mötesplatser för hösten 2019 Kom och umgås, ta en kopp kaffe och något gott Mötesplatserna arrangeras i samverkan med

Läs mer

CeliakiNytt NUMMER Trevlig aktiv höst!

CeliakiNytt NUMMER Trevlig aktiv höst! CeliakiNytt NUMMER 2 2018 Trevlig aktiv höst! INNEHÅLL/AKTUELLT/KOMMANDE AKTIVITETER INNEHÅLL och aktuellt Innehåll i CeliakiNytt, nr. 2, 2018: 2. Innehåll/aktuellt/framsidan Mat för livet mässan 3. Kommande

Läs mer

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar ! Onsdagen 10/7 Onsdagen 10/7 Torsdag 11/7 Torsdag 11/7, Fredag 12/7 Fredag 12/7 Lördag 13/7 Lördag 13/7 Söndag 14/7 Söndag 14/7 Måndag 15/7 Måndag 15/7 Tisdag 16/7 Tisdag 16/7 Onsdag 17/7 Onsdag 17/7

Läs mer

STYRELSEN. Ordförande Åke Lundvall 08-583 562 12

STYRELSEN. Ordförande Åke Lundvall 08-583 562 12 1 STYRELSEN Viggen Tele,mail Ordförande Åke Lundvall 08-583 562 12 Vice ordförande Åsa Lundvall 08-580 172 55 asa.lundvall@comhem.se Kassör & Lägeransvarig Katarina Ejergård 08-87 85 87 ninaejergard@hotmail.com

Läs mer

Celiakinytt NUMMER 2 2014. Bussen fylld av gula kassar på vår Ullaredsresa!

Celiakinytt NUMMER 2 2014. Bussen fylld av gula kassar på vår Ullaredsresa! Celiakinytt NUMMER 2 2014 Bussen fylld av gula kassar på vår Ullaredsresa! INNEHÅLL/ NUMMER 1 Innehåll 3 KOMMANDE AKTIVITET ICA veteranernas handelsbod 4 KOMMANDE AKTIVITET Julbak för hela familjen 5 AKTUELL

Läs mer

Distriktsinfo nr 2/2012

Distriktsinfo nr 2/2012 Folkdansringen i Uppland Distriktsinfo nr 2/2012? I detta nummer: Sidan 2 Fru ordförande har ordet Infoblad Sidan 3 Sidan 4 Rörospols kurs Sidan 5 Röros forts Sidan 6 Ledarkurs Dans på stan Sidan 7 Liljkonvaljeholmen.

Läs mer

Tips för sommarlediga barn och ungdomar

Tips för sommarlediga barn och ungdomar Tips för sommarlediga barn och ungdomar Sommar 2016 Hela sommaren Sommarbussen 2016 Ungdomar från åk 6 och äldre delta i Sommarbussen! I sommar kommer Sommarbussen att ha ett program med massor av aktiviteter.

Läs mer

Arbetsplan för Pedagogisk Omsorg och Familjedaghem

Arbetsplan för Pedagogisk Omsorg och Familjedaghem Arbetsplan för Pedagogisk Omsorg och Familjedaghem Gruppens sammansättning Vi har 8 barn. 7 flickor och 1 pojke 3 barn födda 12 1 barn födda 11 3 barn födda 10 1 barn födda 09 Personal Liselott Karlsson

Läs mer

Fritidskatalog Våren 2010

Fritidskatalog Våren 2010 Fritidskatalog Våren 2010 HEJ! I denna katalog hittar du vårens fritidsaktiviteter. Hoppas att du ska hitta något som du tycker är roligt. Vi ser fram emot att så många som möjligt kan komma och ha kul

Läs mer

Programblad. En Fridfull Julhelg & Ett Välsignat Nytt År. Björkbackskyrkan Örbyhus, Missionskyrkan Österbybruk, Kyrksalen Tobo. Dec feb 2019

Programblad. En Fridfull Julhelg & Ett Välsignat Nytt År. Björkbackskyrkan Örbyhus, Missionskyrkan Österbybruk, Kyrksalen Tobo. Dec feb 2019 Programblad,, Kyrksalen Tobo Dec 2018 -feb 2019 Gläns över sjö och strand, stjärna ur fjärran, du som i Österland tändes av Herran! Stjärnan från Betlehem leder ej bort men hem. En Fridfull Julhelg & Ett

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE

VERKSAMHETSBERÄTTELSE VERKSAMHETSBERÄTTELSE Mullhyttans Bygdeförenings styrelse avger följande verksamhetsberättelse för år 2012. STYRELSEN har haft följande sammansättning: Ordinarie ledamöter Wivianne Högman, ordförande Lena

Läs mer

Välkommen till Torstensvik 2016

Välkommen till Torstensvik 2016 Välkommen till Torstensvik 2016 En informationstext från Frillesås Badförening Varje vår städas stranden grundligt och befrias från tång och vrakgods som flutit iland under vintern. Papperskorgar och soptunnor

Läs mer

Nya Cirkelledare Trivselafton Siv, Magnus, Kersti & Kjell Kaffeträff Christina Dahlqvist

Nya Cirkelledare Trivselafton Siv, Magnus, Kersti & Kjell Kaffeträff Christina Dahlqvist Nytt Reseombud Majvor Hansson Nya Cirkelledare Trivselafton Siv, Magnus, Kersti & Kjell Kaffeträff Christina Dahlqvist Cirklar och övrig verksamhet Vi finns i PRO-lokalen, Varmfrontsgatan 23. Intresseanmälan

Läs mer

Januari en månad av reflektion, eftertanke och planer framåt!

Januari en månad av reflektion, eftertanke och planer framåt! Januari en månad av reflektion, eftertanke och planer framåt! Tänk ändå vad fort ett verksamhetsår går och vad mycket som hänt på förskolan. Vi har haft två pedagoger iväg till Italien på fortbildning

Läs mer

FÖRSLAG TILL DAGORDNING VID ÅRSMÖTE MED IDÉ OCH UTVECKLINGSGRUPPEN KARLHOLM-VÄSTLAND DEN 29 MARS 2011.

FÖRSLAG TILL DAGORDNING VID ÅRSMÖTE MED IDÉ OCH UTVECKLINGSGRUPPEN KARLHOLM-VÄSTLAND DEN 29 MARS 2011. Verksamhetsberättelse 2010 Idé och utvecklingsgruppen Karlholm Västland FÖRSLAG TILL DAGORDNING VID ÅRSMÖTE MED IDÉ OCH UTVECKLINGSGRUPPEN KARLHOLM-VÄSTLAND DEN 29 MARS 2011. 1. Mötets öppnande. 2. Godkännande

Läs mer

Uddevalla Motorbåtsklubb Korstensholmen. Medlemsbladet

Uddevalla Motorbåtsklubb Korstensholmen. Medlemsbladet KorstensHolmen är klubbens egen holme ca 3 nm från Uddevalla. Det är en fantastisk holme med bryggor, natthamn, badstränder, grillplatser och klubbstuga m.m. Alla medlemmar och blivande medlemmar hjärtligt

Läs mer

MÅNADSBLAD. Träffpunkter & sysselsättning

MÅNADSBLAD. Träffpunkter & sysselsättning MÅNADSBLAD Träffpunkter & sysselsättning FEBRUARI 2014 Aktiviteter Nya cirklar på Tinget 2014: Hästcirkel start torsdag 6 februari 13.00-15.30 Lurbo Gård För mer information: Gunilla Andersson, 018-727

Läs mer

Tranbärets månadsbrev november 2016

Tranbärets månadsbrev november 2016 Tranbärets månadsbrev november 2016 Nu börjar julen närma sig. I söndags gick vi in i adventstiden och vi tänder lite mer ljus än annars. Mer ljus, är något vi alla behöver när dagarna är gråa, solen inte

Läs mer

SOMMARENS MÅNADSBLAD JUNI, JULI, AUGUSTI 2019

SOMMARENS MÅNADSBLAD JUNI, JULI, AUGUSTI 2019 SOMMARENS MÅNADSBLAD JUNI, JULI, AUGUSTI 2019 Under sommar o semestertider ändras en del aktiviteter, bla har vi gemensam frukost varje vardag fr kl 8:00-10:00 i träffpunkten. Bingo med fika varje onsdag

Läs mer

Barn och familj hösten 2017

Barn och familj hösten 2017 Barn och familj hösten 2017 Välkommen! På bilden ovan syns barnhänder i olika storlekar som klipper, klistrar och skapar kring tema om tro och liv. Det finns också vuxenhänder som hjälper till samtidigt

Läs mer

... och välkommen till Sörmland. Katrineholms-Kuriren önskar alla turister och sörmlänningar en riktig varm oc skön sommar, med avkopplande

... och välkommen till Sörmland. Katrineholms-Kuriren önskar alla turister och sörmlänningar en riktig varm oc skön sommar, med avkopplande ... och välkommen till Sörmland. Katrineholms-Kuriren önskar alla turister och sörmlänningar en riktig varm oc skön sommar, med avkopplande sommarläsning och många turisttips! vålitömmen! KftTRtNrffoUttS

Läs mer

FRÄMJAR NYTT. Nr Jursla-Åby

FRÄMJAR NYTT. Nr Jursla-Åby FRÄMJAR NYTT Hej främjare, Härligt, äntligen är hösten här. Vi väntar nu på svampen och hoppas på ett super år. Hoppas alla haft en underbar sommar, i år har det varit mycket sol och värme. Vad händer

Läs mer

K U L T U R H Ö S T E N

K U L T U R H Ö S T E N K U L T U R H Ö S T E N 2018 Kulturhändelser hösten 2018 i Svalövs kommun Decemberupplagan D E C E M B E R 3 november-9 december U T S TÄ L L N I N G - T O M M Y LENNARTSSON Konstnären Tommy Lennartsson

Läs mer

FYRISGÅRDEN. Mötesplatsen för alla BARN UNG VUXEN FUNKTIONS NEDSÄTTNING

FYRISGÅRDEN. Mötesplatsen för alla BARN UNG VUXEN FUNKTIONS NEDSÄTTNING FYRISGÅRDEN Mötesplatsen för alla 2014 2015 BARN UNG VUXEN FUNKTIONS NEDSÄTTNING Fyrisgården är en ideell förening som erbjuder meningsfull fritid för alla människor, oavsett ålder och funktionsförmåga.

Läs mer

loddekopinge.bibliotek@kavlinge.se

loddekopinge.bibliotek@kavlinge.se HÖSTENS PROGRAM 201 3 Kävlinge bibliotek Kvarngatan 17 244 31 Kävlinge 046-73 94 72 kavlinge.bibliotek@kavlinge.se Löddeköpinge bibliotek Barsebäcksvägen 60 246 30 Löddeköpinge 046-73 95 30 loddekopinge.bibliotek@kavlinge.se

Läs mer

Nr 7 Juli 2011 www.sanda-gotland.net

Nr 7 Juli 2011 www.sanda-gotland.net Sandpappret Nr 7 Juli 2011 www.sanda-gotland.net SENSOMMARDANS I SANDA PARKEN Lördagen den 13 Augusti Gammeldans 15:00-18:00 till Kalle Jacobsson kvartett Grillbuffè ca 19:00 Dans 20:30-01:00 till DEAL

Läs mer

Månadsblad mars Träffpunkt Nyby

Månadsblad mars Träffpunkt Nyby Månadsblad mars Träffpunkt Nyby En mötesplats för dig som är senior 65+ Här är du välkommen för en stunds sällskap, ta en kopp kaffe, läsa dagens UNT eller delta i de aktiviteter som erbjuds. Deltagande

Läs mer

En Fridfull Julhelg & Ett Välsignat Nytt År önskar Equmeniakyrkan Örbyhus

En Fridfull Julhelg & Ett Välsignat Nytt År önskar Equmeniakyrkan Örbyhus En Fridfull Julhelg & Ett Välsignat Nytt År önskar Equmeniakyrkan Örbyhus Och ljuset lyser i mörkret, och mörkret har inte övervunnit det. Johannes 1:5 Jag är världens ljus. Den som följer mig ska inte

Läs mer

ÅRSBERÄTTELSE för Norrtäljekretsen av Svenska Röda Korset Verksamhetsåret 2012

ÅRSBERÄTTELSE för Norrtäljekretsen av Svenska Röda Korset Verksamhetsåret 2012 ÅRSBERÄTTELSE för Norrtäljekretsen av Svenska Röda Korset Verksamhetsåret 2012 Styrelsen har under året haft följande sammansättning: Ordförande Marit Lidfeldt Vice ordförande Eva Skarin Sekreterare Agneta

Läs mer

Kulturcenter Oxbackens mötesplats

Kulturcenter Oxbackens mötesplats MÅNADSPROGRAM Juni 2017 Välkommen till våra aktiviteter i juni! Mot Tanzania Kulturcenter Oxbackens mötesplats Oxbacksgatan 5, 724 61 Västerås. Öppettider måndag fredag kl.09:00 16:00 Telefon 021-390190,

Läs mer

Vad händer i Färgelanda? Tipspromenader. Dans. Friskis & Svettis. Ödeborgs IF. Juni

Vad händer i Färgelanda? Tipspromenader. Dans. Friskis & Svettis. Ödeborgs IF. Juni Vad händer i Färgelanda? Juni Tipspromenader Stigens If Varje söndag t.o.m. 8/6. Start kl.11.00-12.00 vid fabriken. Korvgrillning. Startavgift 20 kr. Torps Byalag och Valbo-Ryrs sockenförening Torsdag

Läs mer