OM OSS SKÄRGÅRDSBÅTARNA AFFÄRSIDÈ

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "OM OSS SKÄRGÅRDSBÅTARNA AFFÄRSIDÈ"

Transkript

1 VÄLKOMNA OMBORD

2 OM OSS Uddevalla TURISM är det nytänkande kommunalägda bolaget som arbetar med att förstärka Uddevallas varumärke samt besöksnäringens utveckling och tillväxt. Vi har i uppdrag att främja turismen genom att driva Skärgårdsbåtarna i Uddevalla, Uddevalla Turistcenter med inspirationssidan och sociala medier, Bassholmens gästhem och gästhamn samt Uddevalla gästhamn med sommarcafè. SKÄRGÅRDSBÅTARNA Skärgårdsbåtarna har över en hundraårig historia bakom sig och är idag en självklar del av stads- och kustmiljön för Uddevallas invånare och besökare. Varje sommar erbjuder vi linjetrafik med reguljära turer till flera bohuslänska pärlor och i Uddevallas innerskärgård. Året om har vi möjlighet att erbjuda charter ombord våra båtar. AFFÄRSIDÈ Skärgårdsbåtarna ska förbli en viktig del i Uddevallas kulturarv och erbjuda attraktiva och tilltalande produkter, baserade på traditioner och historia, för att stärka Uddevallas attraktivitet och varumärke.

3 M/S GUSTAFSBERG II Rederiets pärla. M/s Gustafsberg II har transporterat kungligheter och kändisar vid bröllop och festligheter och hon är en trotjänare som bär upp flaggspelet med stolthet. Under sommaren trafikerar hon Ljungskileturen och visar upp unionsflaggan i aktern som hon får bära då hon byggdes under unionstiden, år senare renoverades och byggdes hon om. Originalplåtar finns kvar i skrovet, likaså skeppsklockan som kaptenen ringer i vid avgång. Hon är rederiets stolthet och med sin tilltalande interiör i glänsande mahognyliknande träslag och rymliga akterdäck är hon perfekt för bland annat bröllop, transport och mingel. M/s Gustafsberg II är öppen för charter april-oktober med begränsad uthyrning under sommaren. Byggd: 1898 vid Göteborgs Mekaniska Werkstad Längd: 20,5 meter Bredd: 5,2 meter Djup: 1,8 meter Fart: 10 knop Passagerarantal: 97 passagerare Akterdäck med kapelltak: 24 sittande gäster Endast mingel i salong Faciliteter: WC, bistro och guideanläggning Tillgänglighetsanpassad: Nej

4 M/S SUNNINGEN Under sommarhalvåret är det m/s Sunningen du åker med när du vill njuta av Uddevallas innerskärgård eller ta dig ut till badstranden. Hon är vårt näst äldsta fartyg och hon bär sin ålder med all den värdighet man kan förvänta sig av en hundraårig dam. Fartyget byggdes 1910 vid Motala Varv och fick sig en rejäl renovering av styrhytt, stäv och skrov till 100-årsdagen Inför sommaren 2018 totalrenoverades salongen och hon blev även med bistro. Även m/s Sunningen är perfekt för bland annat bröllop, transport, mingel och musikkvällar. M/s Sunningen är öppen för charter april-oktober med begränsad uthyrning under juli-augusti. Byggd: 1910 vid Motala Varv Längd: 24,4 meter Bredd: 5,2 meter Djup: 1,8 meter Fart: 10 knop Passagerarantal: 97 passagerare Sittande gäster i salong: 24 passagerare Faciliteter: WC, bistro och guideanläggning Tillgänglighetsanpassad: Delvis

5 M/S BYFJORDEN I övre 50 år har Byfjorden tjänstgjort på fjordarna i Bohuslän. Många är de som minns att de badat i vågorna hon lämnat efter sig på turer till Bassholmen, Käringön och Smögen förlängdes skrovet med 5 m och vågorna blev lite mindre och komforten ombord större då båten även fick en salong och ett kök. M/s Byfjorden är öppen för charter året runt och är perfekt för bland annat festtillställningar, transporter, mingel och musikkvällar - ja, m/s Byfjorden passar för alla tillfällen. Populärt är att boka vår Skaldjursbåt där gästen får en äkta bohuslänsk upplevelse. M/s Byfjorden är öppen för charter året om. Byggd: 1968 vid Skaalurens Skibsbyggeri Längd: 30,5 meter Bredd: 5,7 meter Djup: 2,7 meter Fart: 11 knop Passagerarantal: 150 passagerare Sittande gäster i matsal: gäster Sittande gäster soldäck med kapelltak: gäster Faciliteter: WC, restaurang och bar med fullständiga rättigheter, dansgolv, musik- och guideanläggning Tillgänglighetsanpassad: Ja

6 VÅRA BÅTTURER Skärgårdsbåtarna är tillgängliga för bokningar året runt och hos oss får ni en unik upplevelse oavsett om det handlar om en konferens eller kick-off med kollegorna. Välj mellan att komponera en upplevelse utefter era egna önskemål eller varför inte välja någon av våra färdiga paketlösningar? Vad sägs om en båttur uppe på soldäck medan ni avnjuter en grillbuffé? Eller boka vår populära Skaldjursbåt - en otroligt uppskattad tur för alla som vill uppleva Bohuslän i sin finaste form. Tillsammans skapar vi en oförglömlig upplevelse och ombord våra båtar finner ni den perfekta platsen för nätverkande och mingel. VÅR RESTAURANG Våra eminenta kockar tillagar och serverar utsökta rätter så som grillat kött, friska sallader och måltider med havets läckerheter. På vår populära Skaldjursbåt serveras också en skaldjurslåda som innehåller allt ni kan tänka er - det finns få platser som färsk fisk och färska skaldjur smakar lika gott på som ombord på båten! Våra kockar är otroligt skickliga och serverar mat utefter era önskemål. Vad sägs till exempel om en smakrik fisksoppa, en läcker grillbuffé eller en lyxig räksmörgås? Välkommen ombord!

7 SKALDJURSBÅTEN Ta med kollegor, kunder eller vänner på Skaldjursbåten. En fantastisk båttur i den Bohuslänska skärgården och medan ni åker på det kornblåa havet serveras en skaldjurslåda som innehåller mängder av färska skaldjur, röror och nybakt bröd. En äkta bohuslänsk upplevelse! 3h båttur & skaldjurslåda Pris fr. 545 SEK pp. GRILLBÅTEN Vår storsäljare från 2018 är tillbaka även denna säsong. Grillbåten erbjuder en båttur med riktig Pripps Blå-känsla! Medan ni sitter på soldäck grillar vår kock läckerheter ombord som ni blir serverade medan ni njuter av en enastående utsikt. 2,5h båttur & grillbuffé Pris fr. 335 SEK pp. Maxantal 60 personer Går att boka maj - september MINGELBÅTEN Ett av våra mest populära paket är Mingelbåten där ni får möjlighet att upptäcka Bohusläns vackra skärgård ombord på en utav våra Skärgårdsbåtar. Njut av ett glas bubbel medan ni blickar ut över det vackra landskapet. Mingelbåten passar er som önskar en trevlig, social tur där god dryck och vacker utsikt kompletteras med trevligt sällskap och mingel. 1,5h båttur & ett glas bubbel Pris fr. 265 SEK pp. Maxantal 150 personer Alla priser anges ex moms. *Vid förfrågan om bokning kontaktar vi samarbetspartners som gör båtturen möjlig.

8 ÖLBÅTEN* Åk på en tre timmars båttur med oss på Skärgårdsbåtarna medan ölexperten Robert Larsson från Uddevalla Bryggeri håller i en fantastisk ölprovning. Lär er mer om hur det går till att brygga öl och vilken dryck som passar bäst till vilket tillfälle. Till ölprovningen serverar kocken hamburgare á la Byfjorden. 3h båttur, ölprovning & hamburgare Pris fr. 495 SEK pp. OST- OCH VINBÅTEN* Att lära sig kombinera mat och dryck blir allt mer populärt och efterfrågat. Vi har kombinerat detta med en härlig båttur för en ultimat helhetsupplevelse för alla sinnen! Åk på en tre timmars båttur och låt er guidas igenom en fantastisk ostprovning där väl utvalda viner serveras till maten för att förhöja smakupplevelsen. 3h båttur, ost- och delikatessbricka & dryck till maten Pris fr. 495 SEK pp. LUNCHBÅTEN Häng med på en fantastisk lunchtur! Under tiden som vi stävar ut i skärgården serverar kocken dagens lunch - en läcker måltid inspirerad av havet som serveras med måltidsdryck och avslutas med kaffe. 1,5h båttur & dagens fiskrätt Pris fr. 205 SEK pp. Alla priser anges ex moms. *Vid förfrågan om bokning kontaktar vi samarbetspartners som gör båtturen möjlig.

9 KRÄFTSKIVA Årets roligaste kräftskiva firas hos oss på Skärgårdsbåtarna. Ta med kollegor, kunder eller vännerna ut i den Bohuslänska skärgården medan du blir serverad kräftor, andra skaldjur, röror och nybakat bröd. Båten är stämningsfullt dekorerad och på borden ligger sånghäften och hattar redo för att bidra med den rätta stämningen. 3h båttur & skaldjurslåda med extra kräftor Pris fr. 585 SEK pp. Går att boka i augusti -oktober KONFERENSBÅTEN Att förlägga konferensen ombord på Skärgårdsbåtarna bjuder in till en spännande miljö där kreativa tankar får lov att sväva fritt. Ombord på våra båtar finns de bekvämligheter som ni önskar och här kan ni boka in en heldag, halvdag eller en del av er konferensdag. Välj att ligga kvar vid kaj eller som vi rekommenderar; att åka ut i Bohusläns skärgård där vacker utsikt fulländar konferensdagen. Vi är flexibla och tillmötesgående med era önskemål så hör av er till oss så skräddarsyr vi en lösning som passar er bäst! Enligt ök. Maxantal 50 personer SMAKA PÅ JULEN Njut av julens smaker ombord m/s Byfjorden. Vi välkomnar er med glögg och enklare tilltugg innan kocken dukar upp en buffé av traditionell julmat blandat med nya, spännande smakupplevelser. Medan ni skålar och äter kryssar vi runt i den vackra skärgården och njuter av ett landskap i vinterskrud. 2,5h båttur & buffé av julmat Pris fr. 595 SEK pp. Går att boka i november och december Alla priser anges ex moms. *Vid förfrågan om bokning kontaktar vi samarbetspartners som gör båtturen möjlig.

10 Oavsett om du vill boka ett av våra färdiga konferenspaket eller skräddarsy ditt egna hjälper vi gärna till. Med våra generösa bokningsvillkor rekommenderar vi dig att boka båten i tid för att ni ska få den bästa upplevelsen ombord den båt ni väljer. Välkomna ombord! skargardsbatarna@uddevalla.com +46(0)

VAD SÄGER DU? VI SÄGER JA!

VAD SÄGER DU? VI SÄGER JA! VAD SÄGER DU? VI SÄGER JA! SKÄRGÅRDSBÅTARNA Att välja rätt miljö för bröllopet eller bröllopsfesten är ett äventyr i sig för det är mycket man ska tänka på. Skärgårdsbåtarna i Uddevalla har tagit nygifta

Läs mer

-ett minne för livet.

-ett minne för livet. -ett minne för livet. Nu väcks Musikaliska till liv med nytt mål och nya färdriktningar - allt i musikens tecken. I hjärtat av Stockholm finner vi en av huvudstadens mest exklusiva och anrika konsertlokaler.

Läs mer

KONFERENS, MÖTE & EVENT STÄMNING Lär känna varandra från en annan sida, och lite bättre.

KONFERENS, MÖTE & EVENT STÄMNING Lär känna varandra från en annan sida, och lite bättre. KONFERENS, MÖTE & EVENT STÄMNING Lär känna varandra från en annan sida, och lite bättre. SAMMANHÅLLNING Vi ser fram emot att se er växa både som grupp och individ. ENTUSIASM Tillsammans skapar vi minnesvärda

Läs mer

Jul på Vättern 2009. från Jönköping och Motala. Jönköping. Motala. Nyhet! S/S Motala Express. M/S Nya Skärgården

Jul på Vättern 2009. från Jönköping och Motala. Jönköping. Motala. Nyhet! S/S Motala Express. M/S Nya Skärgården Jul på Vättern 2009 från Jönköping och Motala Nyhet! Fartygen byter hemmahamn under julbordssäsongen 2009 S/S Motala Express Jönköping M/S Nya Skärgården Motala Jul till sjöss - på Vättern Välkommen ombord!

Läs mer

Jul på Vättern 2008 från Jönköping och Motala

Jul på Vättern 2008 från Jönköping och Motala Jul på Vättern 2008 från Jönköping och Motala Jul till sjöss - på Vättern Välkommen ombord! Inled julfirandet på något av våra fantastiska flytande kulturskatter, M/S Nya Skärgården från 1915 i Jönköping

Läs mer

swedish taste konferenser

swedish taste konferenser swedish taste konferenser swedish taste konferenser Välkommen att konferera mitt i Göteborg; vi erbjuder ljusa och trevliga lokaler i det gamla Hasselbladhuset med utsikt över hamnen. Vi har konferenspaket

Läs mer

Smaka! Här får du välja bland spännande menyer tillagade av prisbelönta kockar i en inspirerande miljö du väljer själv er smakupplevelse!

Smaka! Här får du välja bland spännande menyer tillagade av prisbelönta kockar i en inspirerande miljö du väljer själv er smakupplevelse! Smaka! I din hand håller du presentkortet Smaka på Norrköping. Här får du välja bland spännande menyer tillagade av prisbelönta kockar i en inspirerande miljö du väljer själv er smakupplevelse! Med presentkortet,

Läs mer

UPPLEV MYTOMSPUNNA VÄTTERN FRÅN SIN VACKRASTE SIDA MED VÅRA KRYSSNINGAR 2014

UPPLEV MYTOMSPUNNA VÄTTERN FRÅN SIN VACKRASTE SIDA MED VÅRA KRYSSNINGAR 2014 M/S NYA SKÄRGÅRDEN UPPLEV MYTOMSPUNNA VÄTTERN FRÅN SIN VACKRASTE SIDA MED VÅRA KRYSSNINGAR 20 Bokning sker direkt till fartyget under säsong maj september tel. + 70 37 7 00 Mail: nyaskargarden@rederiabkind.se

Läs mer

Pärlan vid Asundens strand

Pärlan vid Asundens strand Pärlan vid Asundens strand KO N F E R E N S L Å T D I G I N S P I R E R A S AV G O D M AT O C H VA C K R A V Y E R Där Östergötland är som skönast, vid sjön Åsunden, ligger Rimforsa Strand den perfekta

Läs mer

valk.. välo k m o m m e m n e n o m o bord!!

valk.. välo k m o m m e m n e n o m o bord!! va.. k valkommen ombord! v lkommen ombord! välkommen ombord! lk l.. Träffas i skärgården välkommen ombord året om Passa på att och ta hand om gäster, kunder eller kollegor samtidigt som ni kryssar runt

Läs mer

S/S Motala Express. Upplev denna K-märkta 124-åriga skönhet som fortfarande är en av Europas vackraste ångjakter.

S/S Motala Express. Upplev denna K-märkta 124-åriga skönhet som fortfarande är en av Europas vackraste ångjakter. S/S Motala Express Upplev denna K-märkta 124-åriga skönhet som fortfarande är en av Europas vackraste ångjakter. Till havs med ångbåtar från Strandvägen De här ångbåtarna gör något med en när man stiger

Läs mer

UPPLEV EN KONFERENS PÅ LAHOLMEN

UPPLEV EN KONFERENS PÅ LAHOLMEN UPPLEV EN KONFERENS PÅ LAHOLMEN Med ett fantastiskt läge vid havet......mitt i centrala Strömstad, ligger Laholmen Hotell. Hotellet ligger högt beläget med en fantastisk utsikt över havet i väster samtidigt

Läs mer

KONFERENS BLAND TOPPARNA. Möten och avkoppling i exklusiv miljö.

KONFERENS BLAND TOPPARNA. Möten och avkoppling i exklusiv miljö. KONFERENS BLAND TOPPARNA Möten och avkoppling i exklusiv miljö. PRISEXEMPEL KONFERENSPAKET Deluxe TREEHOTEL KONFERENS Likt ett av våra trädrum, The Cabin, kan även ni försvinna in bland norrländska, högresta

Läs mer

ALLTID EN AVGÅNG SOM PASSAR

ALLTID EN AVGÅNG SOM PASSAR G142 AVGÅNGAR PER DY N THE BEST BREAK ALLTID EN AVGÅNG SOM PASSAR UNIKA MÖTEN I EN INSPIRERANDE MILJÖ Luftombyte sätter ofta fart på tankeverksamheten. Inte minst när det är den friska havsluften du byter

Läs mer

SPG SALES Stureplansgruppen

SPG SALES Stureplansgruppen Bokningsbekräftelse SPG SALES grundades våren 2007 och är en del av upplevelsekoncernen Stureplansgruppen och bedriver verksamhet inom festvåning, event, konferens och restaurang. Idag är SPG Sales ett

Läs mer

KOSTER EVENT. mer än bara konferens. Vi skräddarsyr aktiviteter som passar ditt tema och din grupp!

KOSTER EVENT. mer än bara konferens. Vi skräddarsyr aktiviteter som passar ditt tema och din grupp! 2015 KOSTER EVENT mer än bara konferens Vi skräddarsyr aktiviteter som passar ditt tema och din grupp! Vi vill lyfta er så ni åker härifrån varma om hjärtat! Vi vill att du ska få ut så mycket som möjligt

Läs mer

3 OLIKA PAKET 1 DAG 1 DAG 1 NATT 1 DAG 1 NATT DELUXE

3 OLIKA PAKET 1 DAG 1 DAG 1 NATT 1 DAG 1 NATT DELUXE 2019 Little Rock Lake Zipline SWEDENZIPLINE.COM KONFERENS PAKET 3 OLIKA PAKET 1 DAG 1 DAG 1 NATT 1 DAG 1 NATT DELUXE FRI PARKERING OCH FRI ENTRÉ TILL PARKEN BOKNINGSBART HELA ÅRET! VÄLKOMMEN TILL EUROPAS

Läs mer

KONFERENS PÅ BOCKHOLMEN

KONFERENS PÅ BOCKHOLMEN Bockholmen ligger endast ca 15 minuter från Stockholms hjärta, beläget vid havet i Bergshamra på en liten holme. Kanske är vi därmed Stockholms närmaste skärgårdsupplevelse? Så nära, men ändå så långt

Läs mer

Swedish Open i Padel. by Ekerum Resort Öland

Swedish Open i Padel. by Ekerum Resort Öland Swedish Open i Padel by Ekerum Resort Öland Välkommen Ni har korsat sundet och är nu på solen och vindarnas ö. Njut av en kort bilfärd längs den öländska landsbygden som leder er till hjärtat av Öland,

Läs mer

Möten, fest & konferens

Möten, fest & konferens Möten, fest & konferens Möten i fokus Unika sätt att mötas Elite Stadshotellet i Eskilstuna erbjuder unika konferensmöjligheter med 19 möteslokaler. Vi har allt från små grupprum till stora härliga lokaler

Läs mer

Julmarknadskryssning längs med Donau

Julmarknadskryssning längs med Donau Julmarknadskryssning längs med Donau Följ med och upplev den magiska stämningen på några av Europas vackraste julmarknader. Ombord på vår mysiga älvkryssningsbåt, Der Kleine Prinz, får du julstämning och

Läs mer

Res tillsammans. Gruppresor och charter

Res tillsammans. Gruppresor och charter Res tillsammans Gruppresor och charter Vi skräddarsyr den perfekta gruppresan Ska ni ut på äventyr eller bara resa iväg tillsammans? Om ni är fler än tio personer hjälper vi till med allt från tågresor

Läs mer

JulbordsMäklarna genom bolaget Selected EMC AB (orgnr: 556660-7817) offererar följande förslag till beställaren

JulbordsMäklarna genom bolaget Selected EMC AB (orgnr: 556660-7817) offererar följande förslag till beställaren JulbordsMäklarna genom bolaget Selected EMC AB (orgnr: 556660-7817) offererar följande förslag till beställaren JulbordsMäklarna är ett bokningsbolag som specialiserar sig på julbord. Det unika med JulbordsMäklarna

Läs mer

SVERIGES VACKRASTE KONFERENS? ÅRET RUNT ULLNA GOLF CLUB SKAPAR MÖTEN MED KVALITET

SVERIGES VACKRASTE KONFERENS? ÅRET RUNT ULLNA GOLF CLUB SKAPAR MÖTEN MED KVALITET SVERIGES VACKRASTE KONFERENS? ÅRET RUNT ULLNA GOLF CLUB SKAPAR MÖTEN MED KVALITET ALLT SOM KRÄVS FÖR ER KONFERENS ÅRET RUNT! Vi kan glädjas åt många höga betyg från våra konferensgäster och kanske främst

Läs mer

Nu är det jul igen. Veden glöder, och det knastrar av

Nu är det jul igen. Veden glöder, och det knastrar av J U L B O R D E T 2 0 1 5 Nu är det jul igen. Veden glöder, och det knastrar av eldarna som brinner. Granriset frasar under våra skor. Utanför kluckar vattnet i den vintriga krispiga luften. Det doftar

Läs mer

TURLISTA Luleås skärgårdsbåtar

TURLISTA Luleås skärgårdsbåtar 2014 TURLISTA Luleås skärgårdsbåtar ANTNÄSBÖRSTSKÄR KUNOÖN MANNÖN LULEÅ KALLAXÖN GERMANDÖN SANDÖN KÄNGSÖN LAXÖN STORLÅNGÖREN BRÄNDÖN LÅNGHOLMEN SIGFRIDSÖN HAMNÖN SANDSKÄRET ALTAPPEN LIKSKÄR KLUBBVIKEN

Läs mer

ME Aktiviteter i Marstrand 2015

ME Aktiviteter i Marstrand 2015 ME Aktiviteter i Marstrand 2015 MUSIC QUIZ Hur ser er Musik kunskap ut? Häng med på vårt Quiz som garanterat kommer se till att det blir fart! Här gäller det att både ha bra kännedom från dåtid till nutid,

Läs mer

KONFERENS PÅ BOCKHOLMEN - 2016 -

KONFERENS PÅ BOCKHOLMEN - 2016 - KONFERENS Bockholmen ligger vackert beläget på en liten holme i Bergshamra vid Stocksund, endast ca 15 minuters resa från city. Kanske är vi därmed Stockholms närmsta skärgårdsupplevelse? Tillräckligt

Läs mer

Smaka! Innehåll. 4 Brasserie Charlies. Athena. 5 Butlers Bistro & Winebar. 6 Fiskmagasinet. 7 Gamla Bryggeriet. 8 Harrys

Smaka! Innehåll. 4 Brasserie Charlies. Athena. 5 Butlers Bistro & Winebar. 6 Fiskmagasinet. 7 Gamla Bryggeriet. 8 Harrys Innehåll Athena 4 Brasserie Charlies 5 Butlers Bistro & Winebar 6 Fiskmagasinet 7 Gamla Bryggeriet 8 Harrys 9 Smaka! Härlig Pasta Kopparhammaren La Uva 10 11 12 I din hand håller du presentkortet Smaka

Läs mer

VINGA KONFERENS 57 38 N 11 36 E. Vinga Gör mötet till en upplevelse

VINGA KONFERENS 57 38 N 11 36 E. Vinga Gör mötet till en upplevelse VINGA KONFERENS 57 38 N 11 36 E Vinga Gör mötet till en upplevelse Vinga är Sveriges mest kända fyrplats. Ön ligger längst ut i Göteborgs skärgård och är numera ett skyddat naturreservat. BOKA EN KONFERENS

Läs mer

Nu är det jul igen. Veden glöder, och det knastrar av

Nu är det jul igen. Veden glöder, och det knastrar av J U L B O R D E T 2 0 1 6 Nu är det jul igen. Veden glöder, och det knastrar av eldarna som brinner. Granriset frasar under våra skor. Utanför kluckar vattnet i den vintriga krispiga luften. Det doftar

Läs mer

Välkommen. Vi på Societetshuset vill gärna ta hand om er på er bröllopsdag och göra det till en fantastisk och oförglömlig afton.

Välkommen. Vi på Societetshuset vill gärna ta hand om er på er bröllopsdag och göra det till en fantastisk och oförglömlig afton. Bröllop Välkommen Vi på Societetshuset vill gärna ta hand om er på er bröllopsdag och göra det till en fantastisk och oförglömlig afton. Societetshuset på Marstrand invigdes 1887 till Oscar II:s ära och

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA

VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA RESA MALTA VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA Den vackra östaten Malta ligger i mellersta Medelhavet, mellan Libyen i söder och Italien i norr. Malta är Europas sydligaste stat och har drygt 400 000 invånare.

Läs mer

Sommarfest Sandhamns Seglarhotell

Sommarfest Sandhamns Seglarhotell Sommarfest Sandhamns Seglarhotell Klassisk sommarfest på mysiga Sandhamn med övernattning. Lägg till konferens eller aktivitet vid behov! Memento har tagit fram ett klassiskt sommarfest upplägg på Sandhamn

Läs mer

och skär Arkö kursgård

och skär Arkö kursgård mellan kobbar och skär Arkö kursgård 1 2 arkö kursgård Välkommen. Att resa ut i skärgården är något alldeles speciellt. Årstiderna sätter sin prägel både på själva resan och på vistelsen. På Arkö kursgård

Läs mer

Välkommen till Herrgården

Välkommen till Herrgården Välkommen till Herrgården Munkedals Herrgård anno 1823 KONFERENS HOTELL RESTAURANG broschyr_2017_4.indd 1 2017-08-08 07:01:58 broschyr_2017_4.indd 2 2017-08-08 07:01:59 Att njuta av herrgårdslivet Som

Läs mer

M/S TRUBADUREN. www.skargardslinjen.se R S D J K R A L VÄLKOMMEN OMBORD G I N MED O W A N T T S Ä D E B E

M/S TRUBADUREN. www.skargardslinjen.se R S D J K R A L VÄLKOMMEN OMBORD G I N MED O W A N T T S Ä D E B E VÄLKOMMEN OMBORD PÅ M/S TRUBADUREN S S H K O W A L A N D J D E U MED R S B E K R S Ä Y T T N S S G I N 2014 Alla uppgifter är preliminära Boka online eller kontakta oss på telefon 031-13 77 77 www.skargardslinjen.se

Läs mer

CITY HOTELL ESKILSTUNA

CITY HOTELL ESKILSTUNA CITY HOTELL ESKILSTUNA 562-3548_City Hotell_folder_125x250.indd 1 2013-11-13 16:32 562-3548_City Hotell_folder_125x250.indd 2 2013-11-13 16:32 CITY HOTELL ESKILSTUNA Övernatta hos oss när du är i Eskilstuna!

Läs mer

M/S TRUBADUREN. www.skargardslinjen.se R S D J K R A L VÄLKOMMEN OMBORD G I N MED O W A N T T S Ä D E B E

M/S TRUBADUREN. www.skargardslinjen.se R S D J K R A L VÄLKOMMEN OMBORD G I N MED O W A N T T S Ä D E B E VÄLKOMMEN OMBORD PÅ M/S TRUBADUREN S S H K O W A L A N D J D E U MED R S B E K R S Ä Y T T N S S G I N 2013 Alla uppgifter är preliminära Boka online eller kontakta oss på telefon 031-13 77 77 www.skargardslinjen.se

Läs mer

KONFERENS PÅ BOCKHOLMEN

KONFERENS PÅ BOCKHOLMEN Bockholmen ligger vackert beläget på en liten holme i Bergshamra vid Stocksund, endast ca 15 minuters resa från city. Kanske är vi därmed Stockholms närmsta skärgårdsupplevelse? Tillräckligt nära stadens

Läs mer

Turism & besök (/sv/uppleva-gora/start---turism/) / Göra (/sv/uppleva-gora/start---turism/gora/) / Båtturer

Turism & besök (/sv/uppleva-gora/start---turism/) / Göra (/sv/uppleva-gora/start---turism/gora/) / Båtturer Turism & besök (/sv/uppleva-gora/start---turism/) / Göra (/sv/uppleva-gora/start---turism/gora/) / Båtturer Båtturer Mariefred Strängnäs Aktiviteter Båtturer Dagskryssningar, räkkryssningar, kryssning

Läs mer

Så här beställer du catering från Malmborgs

Så här beställer du catering från Malmborgs Så här beställer du catering från Malmborgs I samtliga våra butiker finns ett kök med kunniga kallskänkor. Allt du behöver göra för att beställa är att besöka delidisken i din närmsta Malmborgsbutik eller

Läs mer

TIPS! Varför inte boka bord på restaurang Sjökrogen, Hättebaden, och avnjuta en härlig lunch efter turen? Tel

TIPS! Varför inte boka bord på restaurang Sjökrogen, Hättebaden, och avnjuta en härlig lunch efter turen? Tel Turlista 2011 Ångbåten S/S Boxholm II Sjön Sommen, Tranås, Sommenbygd Bokning av turer och information, kontakta Tranås Turistbyrå tel. 0140-687 90, e-post:tourist.office@tranas.se Valborgsmässoafton 30/4

Läs mer

ATELIER 23 PR ESENTATION OCH K A LENDAR IUM

ATELIER 23 PR ESENTATION OCH K A LENDAR IUM PR ESENTATION OCH K A LENDAR IUM NYCKELN TILL KREATIVA MÖTEN Hösten 2015 öppnade krögaren och entreprenören Pontus Frithiof en ny typ av restaurang-, event- och mötesverksamhet Atelier 23 på våning 23

Läs mer

Nu är det jul igen. Veden glöder, och det knastrar av

Nu är det jul igen. Veden glöder, och det knastrar av STA DSVA KT E N G RILL B A R N Ö J E J U L B O R D E T 2 0 1 7 Nu är det jul igen. Veden glöder, och det knastrar av eldarna som brinner. Granriset frasar under våra skor. Utanför kluckar vattnet i den

Läs mer

Smaka! Innehåll. Athena Butlers Bistro & Winebar Fiskmagasinet. Gamla Bryggeriet Härlig Pasta Kopparhammaren La Uva Lagerqvist Restaurant & Bar

Smaka! Innehåll. Athena Butlers Bistro & Winebar Fiskmagasinet. Gamla Bryggeriet Härlig Pasta Kopparhammaren La Uva Lagerqvist Restaurant & Bar på Norrköping 2018 Innehåll Smaka! Athena Butlers Bistro & Winebar Fiskmagasinet 5 6 7 I din hand håller du presentkortet Smaka på Norrköping. Här får du välja bland spännande menyer tillagade av välrenommerade

Läs mer

[ KEITARINGU ] CATERING på japanska

[ KEITARINGU ] CATERING på japanska [ KEITARINGU ] CATERING på japanska NjUT Av livets frukt EN fest för smak och syn. här - där öst möter väst INGENTING är omöjligt Ska du ordna en fest, ett affärsmöte eller något annat evenemang? Söker

Läs mer

TanumStrand en bohuslänsk pärla vid strandkanten.

TanumStrand en bohuslänsk pärla vid strandkanten. TanumStrand en bohuslänsk pärla vid strandkanten. Vid Skageracks strandkant med skärgården precis utanför ligger TanumStrand en av Bohusläns största hotell- och konferensanläggningar. Här genomsyras vistelsen

Läs mer

konferens på djurgårdsbrunn

konferens på djurgårdsbrunn UTE PÅ DJURGÅRDEN, BARA ETT KRAFTIGT STENKAST FRÅN STADENS BRUS FINNS VI. HÄR KAN VI ERBJUDA ER EN KONFERENSDAG I LUGN ATMOSFÄR OMGIVNA AV EN FÖRFÖRISK GRÖNSKA MED DJURGÅRDSKANALEN ALLDELES INTILL. Vi

Läs mer

Kursledare: Jenny Mårtensson, erfaren kommunikatör och skribent, diplomerad i intuitivt/kreativt skrivande.

Kursledare: Jenny Mårtensson, erfaren kommunikatör och skribent, diplomerad i intuitivt/kreativt skrivande. EVENEMANG VÅREN 2013 På Albert har vi ständigt lite smakfulla och välarrangerade kvällar på gång. Nedan finner ni ett antal av dessa som är planerade för våren 2013. Håll utkik för den kan komma att fyllas

Läs mer

Förgyll er konferens med en trevlig och givande aktivitet! Här följer aktivitetsförslag för er konferens på Gullmarsstrand.

Förgyll er konferens med en trevlig och givande aktivitet! Här följer aktivitetsförslag för er konferens på Gullmarsstrand. Förgyll er konferens med en trevlig och givande aktivitet! Här följer aktivitetsförslag för er konferens på Gullmarsstrand. , en rolig mångkamp där man lagvis möts i olika grenar utomhus med marina inslag.

Läs mer

UPPLEV EN TUSENÅRIG TRADITION

UPPLEV EN TUSENÅRIG TRADITION JAKTUTFLYKT UPPLEV EN TUSENÅRIG TRADITION Att jaga är en upplevelse för såväl sinnet som själen. I årtusenden har människan jagat, och sedan fört vidare jakttraditionen i arv. En jaktdag ger i kombination

Läs mer

NU ÄR DET JUL IGEN...

NU ÄR DET JUL IGEN... NU ÄR DET JUL IGEN... Veden glöder, och det knastrar av eldarna som brinner. Granriset frasar under våra skor. Utanför kluckar vattnet i den vintriga krispiga luften. Det doftar juligt och hemlagat; från

Läs mer

Konferens på Sandhamns Värdshus

Konferens på Sandhamns Värdshus Konferens på Sandhamns Värdshus ÖPPET ÅRET RUNT Konferens för er som vill komma bort från storstadens buller och jäkt. Vi finns i en rofylld, charmig och inspirerande skärgårdsmiljö endast 2 timmar bort

Läs mer

Villa Soludden. Konferens

Villa Soludden. Konferens Villa Soludden Konferens Sen vi tog över 2009 har vi omvandlat Ekvik Konferens till Villa Soludden. Vi har valt att satsa på mer än bara en målgrupp. Förutom ledningsgrupper tar vi även idag emot större

Läs mer

BRÖLLOPSPAKET OFFERT 2018

BRÖLLOPSPAKET OFFERT 2018 BRÖLLOPSPAKET OFFERT 2018 B R Ö L L O P PÅ V I L L A L A M A D O N N A Vi p å Vi l l a La Ma d o n n a v i l l e r b j u d a d i g e n o f ö rg l ö m l i g b rö l l o p s u p p l e v e l s e! I en miljö

Läs mer

Aktiviteter Marstrand

Aktiviteter Marstrand Aktiviteter Marstrand PATER NOSTER OSTRON & BUBBEL Besök Hamneskär & Pater Noster under en kort utflykt och låt dig inspireras av utsikten och de goda smakerna, smaka ostron och bubbel i fyrens lanternin,

Läs mer

VILDMARKSPAKET VILDMARKSKONFERENS KRÄFTFISKAREN SKOGSHUGGAREN VILDMARKSCAMP BOKA PÅ KOSTA LODGE KOSTA BODA ART HOTEL KOSTA

VILDMARKSPAKET VILDMARKSKONFERENS KRÄFTFISKAREN SKOGSHUGGAREN VILDMARKSCAMP BOKA PÅ KOSTA LODGE KOSTA BODA ART HOTEL KOSTA VILDMARKSPAKET Mitt i djupaste Småland med närhet till anläggningar som Kosta Lodge, Kosta Boda Art Hotel och Kosta Glasbruk vill vi göra er upplevelse total. Kosta Vildmarkscamp är ett perfekt avbrott

Läs mer

VILDMARKSPAKET KRÄFTFISKAREN VILDMARKSKONFERENS SKOGSHUGGAREN BOKA PÅ KOSTA LODGE KOSTA BODA ART HOTEL

VILDMARKSPAKET KRÄFTFISKAREN VILDMARKSKONFERENS SKOGSHUGGAREN BOKA PÅ KOSTA LODGE KOSTA BODA ART HOTEL VILDMARKSPAKET Mitt i djupaste Småland med närhet till anläggningar som Kosta Lodge, Kosta Boda Art Hotel och Kosta Glasbruk vill vi göra er upplevelse total. Kosta Vildmarkscamp är ett perfekt avbrott

Läs mer

Här börjar. en fantastisk golfupplevelse

Här börjar. en fantastisk golfupplevelse Här börjar en fantastisk golfupplevelse Vårt fantastiska golfpaket! I nordöstra hörnet av Skåne, ca 8 km från Kristianstad, ligger Araslöv Golf & Resort. Som namnet avslöjar så är golfen en del av vår

Läs mer

FÖRSLAG Bergslagen för det goda livet En smakfull tredagsresa på tema naturens skafferi mat och dryck. Offert - grund

FÖRSLAG Bergslagen för det goda livet En smakfull tredagsresa på tema naturens skafferi mat och dryck. Offert - grund Till Buss- Grupprese arrangör FÖRSLAG Bergslagen för det goda livet En smakfull tredagsresa på tema naturens skafferi mat och dryck Offert - grund Ett förlag på en tre-dagars resa till Bergslagen på tema

Läs mer

Bjud in till fest eller bröllop!

Bjud in till fest eller bröllop! Bjud in till fest eller bröllop! Drömmer ni om bröllop? Eller närmar sig födelsedagen? Bergendal rymmer alla möjligheter till fantastisk fest! Med mer än 40 års erfarenhet av att arrangera evenemang, vet

Läs mer

2017 EN FASTIGHETSMÄSSA OMBORD PÅ M/S GALAXY

2017 EN FASTIGHETSMÄSSA OMBORD PÅ M/S GALAXY Ni är inbjudna till... 2017 EN FASTIGHETSMÄSSA OMBORD PÅ M/S GALAXY 23-24 SEPTEMBER SE OM ERT HUS! För att underlätta ert arbete i styrelsen för er bostadsrättförening eller som fastighetsägare, bör du

Läs mer

TURLISTA Luleås skärgårdsbåtar

TURLISTA Luleås skärgårdsbåtar 2016 TURLISTA Luleås skärgårdsbåtar INNEHÅLLSFÖRTECKNING Prislista Biljetter, information, priser reguljära turer sid 3 Turlistor Luleå skärgård, reguljära turer Turlista Högsäsong, M/S Symfoni sid 4 Turlista

Läs mer

TURLISTA Luleås skärgårdsbåtar

TURLISTA Luleås skärgårdsbåtar 2015 TURLISTA Luleås skärgårdsbåtar INNEHÅLLSFÖRTECKNING Prislistor Biljetter, information, priser reguljära turer sid 3 Turlistor Luleå skärgård, reguljära turer Turlista Högsäsong, M/S Symfoni sid 4

Läs mer

På gång på. kurorten mösseberg

På gång på. kurorten mösseberg På gång på kurorten mösseberg Våren 2016 januari 15/1 Fredagsmys på SPA 16/1 Ölprovning med Qvänum Mat och Malt 29-30/1 Johan Boding med vänner på scen februari 5-7/2 Yogahelg med Marie Liljegren 13-14/2

Läs mer

Kryssarklubbens eskader 14-21 september Kroatien2013

Kryssarklubbens eskader 14-21 september Kroatien2013 Kryssarklubbens eskader 14-21 september Kroatien2013 1 RESEFAKTA, FLYG OCH BÅTAR FLYG Vi kommer att flyga till Split med SAS morgonflyg från Göteborg och Stockholm. Utresa Göteborg Split Stockholm Split

Läs mer

KONFERENSGUIDE. Hylte kommun 2014. Konferens på landsbygden

KONFERENSGUIDE. Hylte kommun 2014. Konferens på landsbygden KONFERENSGUIDE Hylte kommun 2014 Konferens på landsbygden Söker du en konferensanläggning med aktiviteter i naturskön miljö? Eller en plats som erbjuder en lugn och avspänd atmosfär? Boka din konferens

Läs mer

2010-12-07 kl 11.00-16.00. Pege Schelander, sekreterare/verkställande tjänsteman. Före VRBK:s möte har Vattenmyndigheten, VM, tillsammans med

2010-12-07 kl 11.00-16.00. Pege Schelander, sekreterare/verkställande tjänsteman. Före VRBK:s möte har Vattenmyndigheten, VM, tillsammans med Vattenrådet för Bohuskusten, VRBK Styrelsen Protokoll 2010-12-07 Plats och tid Gryyab AB, Göteborg 2010-12-07 kl 11.00-16.00 Närvarande Ej närvarande Magnus Jakobsson, ordf Knut Andrén Boel Lanne Björn

Läs mer

Jubileumsresan till RIGA 2019

Jubileumsresan till RIGA 2019 Jubileumsresan till RIGA 2019 För att fira att Radio Vikings Supporterklubb hade funnits i 25 år så arrangerades en specialgjord resa till RIGA för våra medlemmar. Vi åkte med M/S Romantika den 29 augusti.

Läs mer

PITCHER S SKÄRHOLMEN WORLD OF ACTIVITES

PITCHER S SKÄRHOLMEN WORLD OF ACTIVITES PITCHER S SKÄRHOLMEN WORLD OF ACTIVITES 2614 KVADRATMETER GLÄDJE! Pitcher s är en restaurangkedja som startade i Karlstad 2002 och i dagsläget finns det över 20 Pitcher s i Sverige. Två av dessa har även

Läs mer

Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby

Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby Vi gör en härlig kryssning längs den magnifika dalmatiska kusten och dess vackra öar. Under tre dagar på Adriatiska havet åker vi från en ö till en annan

Läs mer

Kasinokampen. Trekamp, tvårätters middag, 1 glas öl/vin/alk., fri entré och garderob.

Kasinokampen. Trekamp, tvårätters middag, 1 glas öl/vin/alk., fri entré och garderob. Kasinokampen Trekamp och middag Satsa på en annorlunda och rolig kasinokväll med trekamp och en tvårättersmiddag. Utmana varandra i de vanligaste kasinospelen. Avsluta sedan kvällen med att fira vinnarna

Läs mer

Teambildning aktivitetspaket Uppfinningsrikedom, glada skratt och spännande tävlingar

Teambildning aktivitetspaket Uppfinningsrikedom, glada skratt och spännande tävlingar Teambildning aktivitetspaket Uppfinningsrikedom, glada skratt och spännande tävlingar Med Uppsala Konsert & Kongress aktivitetspaket med tema musik, mat, underhållning samt kunskap och utveckling kan du

Läs mer

Bockholmengruppen AB 08-518 01 288, anna-karin@dalaroskans.com www.dalaroskans.com

Bockholmengruppen AB 08-518 01 288, anna-karin@dalaroskans.com www.dalaroskans.com Offert Bröllop 2015 Kund: Kontakt: Datum: Tid: 17.00 01.00 Antal: minimum 90 personer Kontakt: Anna-Karin Haglund, anna-karin@dalaroskans.com, 072 512 64 68 Bröllop kan se ut på många olika sätt och här

Läs mer

PORT DU SOLEIL. sängar på våra stora terrasser och känn havsbrisen svalka i värmen.

PORT DU SOLEIL. sängar på våra stora terrasser och känn havsbrisen svalka i värmen. PORT DU SOLEIL Sushi, Grill & Riviera Club För tredje sommaren i rad slår Sveriges största sommarsuccé upp portarna nere i Göteborgs hamn. Med samma stora restaurang och klubb levererar vi en internationell

Läs mer

En plats för konferenser, möten, kraftsamling och inspiration.

En plats för konferenser, möten, kraftsamling och inspiration. En plats för konferenser, möten, kraftsamling och inspiration. E n a v D r a k a m ö l l a n s s t ö r s t a s k a t t e r ä r t y s t n a d e n. Vänlig och omfamnande. DRAKAMÖLLAN GÅRDSHOTELL Brösarps

Läs mer

Vi är: Mats, Christer och Peter på PETERS BUSS AB

Vi är: Mats, Christer och Peter på PETERS BUSS AB Tack alla vänner som åkte med oss i år Vi önskar er en God Jul och ett Gott Nytt År Vi är: Mats, Christer och Peter på PETERS BUSS AB Jag hoppas att ni har trivts riktigt bra på våra resor, fått lite avkoppling,

Läs mer

Tager Du Ellagården för att fira och glädjas tills morgonen skiljer oss åt?

Tager Du Ellagården för att fira och glädjas tills morgonen skiljer oss åt? Tager Du Ellagården för att fira och glädjas tills morgonen skiljer oss åt? VIGSEL I vår unika miljö kan du viga dig, arrangera er bröllopsfest eller dem båda i kombination. Många väljer att viga sig i

Läs mer

Våravslutning för Norrköpings Sekreterarförenings medlemmar!

Våravslutning för Norrköpings Sekreterarförenings medlemmar! Våravslutning för Norrköpings Sekreterarförenings medlemmar! Välkommen på visningsresa till Destination Kolmården och nya Vildmarkshotellet den 21-22 maj Vi samlas på eftermiddagen tisdagen den 21 maj

Läs mer

Vandring på Maria Island

Vandring på Maria Island Vandring på Maria Island Den tasmanska naturen är något helt speciellt och upplevs allra bäst på plats i någon av nationalparkerna. Önskar ni några avkopplande dagar omgivna av en natur i en klass för

Läs mer

UPPLEV. Bokenäset. Bokenäset. En del av Uddevalla

UPPLEV. Bokenäset. Bokenäset. En del av Uddevalla Bokenäset UPPLEV Bokenäset En del av Uddevalla Bokenäset BOKENÄSET är Bohuslän i ett nötskal. Halvön bjuder på både kontraster och harmoni. Här finns mörkgröna bok- och barrskogar med fina vandringsleder,

Läs mer

Välkommen. Till din nya favoritbutik i Uddevalla!

Välkommen. Till din nya favoritbutik i Uddevalla! Välkommen Till din nya favoritbutik i Uddevalla! Varmt välkomna till oss! /Kenneth och Daniel Med maten och kunden i fokus! Nu har vi öppnat! Välkommen till Uddevallas nya matbutik där färska och fina

Läs mer

Upptäck mer av Sälenfjällen!

Upptäck mer av Sälenfjällen! Upptäck mer av Sälenfjällen! JONAS i SÄLEN MAGASIN # 1. 2015 Åk häst & släde Läs om allt vi har att erbjuda, från Lindvallen till Tandådalen, mitt i backen och långt, långt bortom den... Vi har sportlovstipsen

Läs mer

Festlokalen Kolskjulet Kastellholmen

Festlokalen Kolskjulet Kastellholmen Festlokalen Kolskjulet Kastellholmen Middag 2017 & Fest Middag och fest på Kolskjulet Festlokalen Kolskjulet är en genuin lokal med skärgårdskänsla mitt i stan. Med en panoramavy över Stockholms inlopp

Läs mer

KREATIVA MÖTEN VID HAVET

KREATIVA MÖTEN VID HAVET KREATIVA MÖTEN VID HAVET STORA OCH SMÅ KONFERENSER PÅ SCANDIC I KARLSKRONA VÄLKOMMEN TILL SCANDIC KARLSKRONA HOTELLET VID VATTNET De som inte kommer från Blekinge tror inte att det är sant när dom ser

Läs mer

Restaurang Stekoteket Målgrupp att kommunicera med: Lunchgäster Ton: Personlig, lättsam med lite humor

Restaurang Stekoteket Målgrupp att kommunicera med: Lunchgäster Ton: Personlig, lättsam med lite humor Övningsuppgift v.43 - Copyrighting för sociala medier och webb Restaurang Stekoteket Målgrupp att kommunicera med: Lunchgäster Ton: Personlig, lättsam med lite humor Facebookstatusar: 1. Hos oss på Stekoteket

Läs mer

FJÄLLBRÖLLOP Dagen då allt ska vara perfekt!

FJÄLLBRÖLLOP Dagen då allt ska vara perfekt! Dagen då allt ska vara perfekt! För er som gillar skräddarsytt - vi har det ni söker En av våra många styrkor är vår flexibilitet. Vi inspireras av att, tillsammans med brudparet, skapa ett bröllop som

Läs mer

Förgyll er konferens med en trevlig och givande aktivitet! Här följer aktivitetsförslag för er konferens på Gullmarsstrand.

Förgyll er konferens med en trevlig och givande aktivitet! Här följer aktivitetsförslag för er konferens på Gullmarsstrand. Förgyll er konferens med en trevlig och givande aktivitet! Här följer aktivitetsförslag för er konferens på Gullmarsstrand. , en rolig mångkamp där man lagvis möts i olika grenar utomhus med marina inslag.

Läs mer

PLANERA DIN KUNDAKTIVITET I. Jönköping

PLANERA DIN KUNDAKTIVITET I. Jönköping PLANERA DIN KUNDAKTIVITET I Jönköping restauranger i Jönköping Tegel Matbar Galleri Sjön Köket levererar rustika, europeiska smaker i modern tappning under benämningen easy eating. Med ca 50 meter från

Läs mer

VÅRA FESTLOKALER FEST & EVENT HOS GROUPE GRENOUILLE. Vinbaren En av Stockholms vackraste festvåningar. Festvåningen (IVA)

VÅRA FESTLOKALER FEST & EVENT HOS GROUPE GRENOUILLE. Vinbaren En av Stockholms vackraste festvåningar. Festvåningen (IVA) FEST & EVENT VÅRA FESTLOKALER Festvåningen (IVA) Vinbaren En av Stockholms vackraste festvåningar En av Stockholms snyggaste barer Sittande för 60-170 personer Sittande för 30-60 personer Mingel upp till

Läs mer

BO PÅ HERRGÅRDEN. Sedan finns ytterligare 5 bäddar i Gårdsfogdens hus. Här är standarden spartansk och alla delar samma badrum.

BO PÅ HERRGÅRDEN. Sedan finns ytterligare 5 bäddar i Gårdsfogdens hus. Här är standarden spartansk och alla delar samma badrum. BO PÅ HERRGÅRDEN I Herrgården finns 12 bäddar att tillgå, fyra dubbelrum och fyra enkelrum. Att övernatta i herrgårdens gästrumsflygel är nästan som att bo i ett museum, med originalinredning från 1800-talet.

Läs mer

NU ÄR DET JUL IGEN...

NU ÄR DET JUL IGEN... NU ÄR DET JUL IGEN... Veden glöder, och det knastrar av eldarna som brinner. Granriset frasar under våra skor. Utanför kluckar vattnet i den vintriga krispiga luften. Det doftar juligt och hemlagat; från

Läs mer

DET HÄR ÄR POCKET PARKEN. ALLTID NÅGOT PÅ GÅNG Korvklubben på tisdagar Champagneonsdag After work Matlagningskurser

DET HÄR ÄR POCKET PARKEN. ALLTID NÅGOT PÅ GÅNG Korvklubben på tisdagar Champagneonsdag After work Matlagningskurser 2014 Här har vi samlat ihop allt vi tycker att du bör och allt vi tror att du vill veta, om vad restaurangen erbjuder. Det är en hel del. Stort eller smått, snabbt eller långsamt, här eller där, tidigt

Läs mer

Matstudion i Uppsala saluhall

Matstudion i Uppsala saluhall Matstudion i Uppsala saluhall MATSTUDION Snappa upp några nya smakkombinationer och kökstips från våra kockar. Gå en kurs. Ät massor av god mat. Drick ett glas vin. Umgås med vänner, kollegor eller kunder.

Läs mer

BESTÄLLT AV SVENSKA AMERIKA LINIEN AB (S.A.L), FÖR TRAFIK MELLAN GÖTEBORG, SVERIGE OCH NEW-YORK, USA.

BESTÄLLT AV SVENSKA AMERIKA LINIEN AB (S.A.L), FÖR TRAFIK MELLAN GÖTEBORG, SVERIGE OCH NEW-YORK, USA. FARTYGET BESTÄLLT AV SVENSKA AMERIKA LINIEN AB (S.A.L), FÖR TRAFIK MELLAN GÖTEBORG, SVERIGE OCH NEW-YORK, USA. FÄRDIGSTÄLLT 1966 PÅ JOHN BROWN & CO, CLYDEBANK SKOTTLAND LÄNGD: 201.33 (M) BREDD: 26.57 (M)

Läs mer

Vet du att ni kan få glutenfria, fat från oss på Toppenköket? Toppenbutiken 040 45 39 15 Catering 040 45 91 89

Vet du att ni kan få glutenfria, fat från oss på Toppenköket? Toppenbutiken 040 45 39 15 Catering 040 45 91 89 Vet du att ni kan få glutenfria, mjölkfria fat från oss på Toppenköket? Toppenbutiken 040 45 39 15 Catering 040 45 91 89 Detta erbjuder vi på Toppen: Delikatesser När du vill unna dig något extra! Bli

Läs mer

BRÖLLOP MENY FÖRSLAG SNITTAR TILL BUBBLET

BRÖLLOP MENY FÖRSLAG SNITTAR TILL BUBBLET MENY FÖRSLAG Vi på st Mosskullen älskar att laga mat, vi värnar om den Nordiska kok-konsten och har som ambition att servera ekologiskt och lokalt. Det kommer inte som en överraskining att fisk och skaldjur

Läs mer

SKYDDSRUMMET. En modern och flexibel industrilokal med naturliga bergväggar Perfekt för fest, konferens och konceptpresentationer

SKYDDSRUMMET. En modern och flexibel industrilokal med naturliga bergväggar Perfekt för fest, konferens och konceptpresentationer En modern och flexibel industrilokal med naturliga bergväggar Perfekt för fest, konferens och konceptpresentationer WESTERS BÄST PÅ FEST, KONFERENS OCH EVENT I STOCKHOLM CITY Vår grundtanke är att göra

Läs mer

effektiva Centralhuset Konferens i Göteborg Varje anläggning är unik, det som förenar är vår fokus på värdskap och detaljer.

effektiva Centralhuset Konferens i Göteborg Varje anläggning är unik, det som förenar är vår fokus på värdskap och detaljer. Låt Teknikparken Gävle arrangera ditt nästa möte. konferensanläggningar finns på olika platser runt om i Sverige. effektiva Centralhuset Konferens i Göteborg Varje anläggning är unik, det som förenar är

Läs mer