sonbilar Per Personbilar

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "sonbilar Per Personbilar"

Transkript

1 Personbilar

2 Oavsett vilken modell du väljer en Mercedes är alltid en Mercedes 1886 fanns inte särskilt många olika personbilar att välja mellan. Vi hade bara en bil, men det var å andra sidan den enda i hela världen: Benz Patentmotorwagen. Du som vill köra en Mercedes i dag kan välja mellan allt från en elegant Sedan till en fräck Coupé eller en flexibel transportbil. Helt olika modellserier, med det viktigaste gemensamt de uppfyller våra högt ställda krav. Titta i den här katalogen så kommer du att få se de starkast lysande stjärnorna på den automobila himlen. För även när det handlar om modellutbud är det bara en sak som gäller för Mercedes-Benz: The best or nothing. 2 A-Klass Sedan 12 CLA Coupé Vill du veta mer kan du läsa om allt som händer runt märket Mercedes-Benz i andra delen av katalogen. Mercedes me: allt om våra omfattande tjänster Mercedes-Benz Museum och motorsport: passion och tradition Vision: innovation som berör Säkerhet: Mercedes-Benz heltäckande säkerhetskoncept Mercedes-Benz Classic: så att legenderna kan leva vidare Tekniska data: in i minsta detalj 22 E-Klass Kombi 32 GLA Sport Utility Vehicle 42 S-Klass Sedan

3 4 B-Klass Sports Tourer 6 C-Klass Sedan 8 C-Klass Kombi 10 C-Klass Coupé 14 CLA Shooting Brake 16 CLS Coupé 18 CLS Shooting Brake 20 E-Klass Sedan 24 E-Klass Coupé 26 E-Klass Cabriolet 28 G-Klass Terrängbil 30 GL Sport Utility Vehicle 34 GLC Sport Utility Vehicle 36 GLE Sport Utility Vehicle 38 GLE Coupé 40 Mercedes-AMG GT 44 S-Klass Coupé 46 SL Roadster 48 SLK Roadster 50 V-Klass MPV

4 2 Tidsandan? Den har vi passerat. Nya A-Klass Sedan Redan i stillastående väcker den din nyfikenhet, som övergår i habegär när bilen accelererar iväg. För dig som gärna lägger ribban högt och som fortsätter när andra ger vika. Nya generationen A-Klass.

5 3

6 4

7 5 För resan framför dig B-Klass Sports Tourer Gör dig redo! Här är en Sports Tourer som med sin dynamik och komfort gör varje utflykt till en resa. Upptäck nya platser med en hållbar och innovativ drivningsteknik och som tillval dynamisk fyrhjulsdrift 4MATIC. LED-strålkastare med ljusbildsreglering (tillval) låter dig se världen i ett nytt ljus. Världen väntar på dig är du beredd? Din B-Klass står redan i startgroparna.

8 6

9 7 En ny känsla av klass C-Klass Sedan En stilren design som förmedlar framåtanda och klass. Aerodynamik som på ett elegant sätt utmanar luftmotståndet. Som tillval finns dessutom en helautomatisk luftfjädring som arbetar så intelligent och väldoserat att körningen upplevs på ett helt nytt sätt. Tillsammans med kraftfulla och effektiva motorer får du helt enkelt körglädje i dess renaste form. En känsla som förmedlas av C-Klass.

10 8

11 9 Allt du vill, allt vi kan C-Klass Kombi När storhet är som bäst känns den in i minsta detalj. I designen som fångar blicken och håller den kvar, i det generösa utrymmet som låter dina drömmar få fritt spelrum. Stig in och bekanta dig med C-Klass Kombi och en ny dimension av storhet.

12 10 Omedelbar frestelse Nya C-Klass Coupé

13 Etthundra millisekunder så lång tid tar det att bilda sig ett första intryck. När du ser en Coupé från Mercedes-Benz går det antagligen ännu snabbare. Den första attraktionen övergår snart i fascination över hur intelligent den här bilen omvandlar passion till drivkraft. 11

14 12

15 13 En ledare följer inte strömmen CLA Coupé CLA Coupé drar blickarna till sig, men är inte ute efter att behaga. Den vill hellre bryta mot konventionerna, med sina svepande ytor som åskådliggör en aerodynamik utan motstycke. Luftmotståndet är föredömligt lågt. I strålkastarna brinner längtan efter att komma ut på vägarna. Den omvälvande designen väcker känslorna redan innan du kört en enda meter.

16 14

17 Jakten på det bästa CLA Shooting Brake 15 Livet i storstaden är ett äventyr. Höghusen tornar upp sig mot himlen och nya kvarter byggs upp nästan över en natt. Här finns mycket att utforska, och CLA Shooting Brake är beredd. Den sportiga och kompakta konstruktionen låter bilen svepa tätt över asfalten och interiören är som gjord för upptäcktsfärder. CLA Shooting Brake är redo att erövra nya områden. Hänger du med?

18 16 Överglänser det mesta CLS Coupé Hur ofta stöter man egentligen på en extraordinär personlighet? Varje dag om du vill. Och på varenda körning. CLS imponerar med vägvisande MULTIBEAM LED-belysning, effektiva och kraftfulla motorer, innovativa växellådor och mycket annat. Allt omgivet av en unik design. Upptäck den perfekta symbiosen av form och funktion.

19 17

20 18 Utstrålning attraktion CLS Shooting Brake

21 Vissa personligheter omges av en speciell aura. Svårt att beskriva i ord men mycket påtagligt. De är bokstavligen en uppenbarelse som CLS Shooting Brake med all dess komfort och dynamik. En stor bil i ordets alla bemärkelser vars formspråk låter tala om sig överallt. 19

22 20 Genväg till toppen E-Klass Sedan Skjuts till teatern eller en tur till golfbanan? E-Klass trivs både i stora och små sammanhang och känns lika självklar i stadstrafik som parkerad i gröngräset. Designversion ELEGANCE gör verkligen skäl för sitt namn.

23 21

24 22 Visar sig alltid från sin bästa sida E-Klass Kombi E-Klass Kombi omdefinierar begreppet storlek. Den väldiga drivkraften märks till och med i stillastående. Sidopartierna med de karakteristiska linjerna utlovar dynamik och styrka. Starka och effektiva motorer infriar löftet. Vad du ser är vad du får.

25 23

26 24 Coupé diem E-Klass Coupé Solstrålarna glittrar lockande i strålkastarna, dansar längs den svängda sidolinjen och framhäver silhuetten som är så typisk för en Coupé. E-Klass Coupé låter designen tala för sig själv. Den frestar med spännande formgivning från bakpartiet till stjärnan i fronten. Redo att tillsammans med dig erövra världens alla gator, grusvägar och kurvor. Elegant bemästrar den alla utmaningar där den glider fram som en symbol för allt vad dynamik innebär. Tydligare kan skönhet knappast gestaltas.

27 25

28 26 Nöjet är helt på din sida E-Klass Cabriolet Bejaka livets ljusa sidor! Glid sakta fram genom staden medan solen frigör dina lyckohormoner. Även kraften från motorn och den eleganta interiördesignen får endorfinerna att rusa i höjden. Njut av lystna ögonkast, lyxiga material och högsta komfort. Ta tillfället i akt att bryta dig ut och släppa loss alla vildhästar under huven. Från avgastäta bilköer ut i friska luften tack vare den elmanövrerade vindavvisaren AIRCAP (tillval) slipper du kyla och drag även när du kör med öppet tak.

29 27

30 28 Leder dig på nya vägar G-Klass Terrängbil G-Klass har banat väg i över 35 år. Den har tagit sig fram på vägar som skulle fått de flesta att gå bet. Över berg, genom dalar och ända in i storstadsdjungeln, alltid lika smidig, rättfram och banbrytande.

31 29

32 30

33 31 Dynamik i lyxförpackning GL Sport Utility Vehicle Vi ville skapa en bil som man kommer ihåg. Där perfektion och funktion går hand i hand. En bil som ger svaret på frågan om vad lyx, teknik och säkerhet innebär i dag. Får vi presentera GL. En klass för sig. En klass för dig.

34 32

35 33 Njut av friheten GLA Sport Utility Vehicle GLA är en suv som rymmer oändliga möjligheter, det är klart och tydligt. Se till exempel på den kraftfulla och aerodynamiska designen som skvallrar om en oemotståndlig framåtanda. Här är GLA ledande i fordonsklassen. Eller ta drivningen, som med fyrhjulsdrift 4MATIC med variabel momentfördelning ger en dynamisk drivning på alla underlag. Eller är det kanske äventyrslustan som fascinerar allra mest? Den förvandlar GLA till en suv som verkligen skiljer sig från mängden. Det finns bara ett sätt att ta reda på hur, och det är att sätta sig bakom ratten.

36 34 Siktar mot stjärnorna Nya GLC Sport Utility Vehicle

37 Nu kan du få uppleva körning på en ny nivå, tack vare nya GLC. En av klassens mest framtidsinriktade suvar är nytänkande och atletisk samtidigt som den går nästan ljudlöst och häpnadsväckande effektivt. GLC kan till exempel beställas med luftfjädring AIR BODY CONTROL eller som laddhybrid. Välkommen att stiga in i en kupé som är lika rymlig som elegant. Nya GLC i nya hjulspår. 35

38 36

39 37 Med friheten som följeslagare Nya GLE Sport Utility Vehicle Dynamik, styrka och oberoende. Denna kombination skapar ett lugn som ger dig känslan av att kunna ta tillvara på varje ögonblick. Upplev den nya premiumsuven från Mercedes-Benz.

40 38 I varje familj finns det någon som bryter sig loss Resultatet nya GLE Coupé Upplev det bästa från bilvärlden i ny, fascinerande form. Tänk dig lyxen i en Mercedes-Benz, lägg till utstrålningen hos en suv förenat med smidigheten och elegansen hos en coupé. Typiskt Mercedes men ändå annorlunda.

41 39

42 40

43 41 Handcrafted by racers Mercedes-AMG GT Nu är den här, kraftpaketet från Affalterbach. En lång motorhuv, en förarplats som är placerad långt bak och ett brett, kraftfullt bakparti är proportioner som utmärker en sportbil från Mercedes-AMG. Motorn har drivkraft på högsta nivå. Upplev den i Mercedes-AMG GT och Mercedes-AMG GT S.

44 42

45 En vision blir verklighet S-Klass Sedan 43 Solens strålar har lyft dimman från vägarna. Alla konturer är skarpa igen. Den raka kylaren med stjärnan på huven förmedlar ett budskap: Mobiliteten kommer att revolutioneras och S-Klass visar vägen.

46 44 En stor konstnär S-Klass Coupé

47 Du kan bara häpna. Formspråket gör dig mållös. Den långa motorhuven med powerdomes, den eleganta taklinjen och sidorutorna utan ram känns helt rätt. Proportionerna är karakteristiska för en stor och sportig Coupé. Men vi ville inte nöja oss med det. Vi ville skapa en bil utrustad med den senaste tekniken och en sinnebild av vad modern lyx kan erbjuda. 45

48 46 En snygg atlet SL Roadster För drygt sextio år sedan tillverkades en bil som senare skulle utses till århundradets sportbil. Det var den legendariska 300 SL som lade grunden för en unik sportbilstradition. Dagens generation av SL för stolt traditionen vidare. Legenden lever.

49 47

50 48

51 49 Närmare vägen kommer du inte SLK Roadster Det räcker med en blick på SLK för att plusen ska öka från 0 till eufori på några få sekunder. SLK förenar den traditionella roadstern med den moderna sportbilen, nytänkande med erfarenhet, stil med nyfikenhet. Mercedes-Benz garanterar dessutom att körupplevelsen är lika enastående som uppenbarelsen.

52 50 Storartad och unik V-Klass MPV V-Klass gör entré med en kraftfull front och unik formgivning. V-Klass utvecklades med passion för livets glädjeämnen och utmaningar, så det flexibla interiörkonceptet och den stora körglädjen är ingen överraskning. Den här bilen är lika snygg oavsett om du är på tjänsteresa med flera kolleger i bilen eller om du gör en långresa med familjen. Men det är förstås inte bara utsidan som imponerar. Med intelligenta körhjälps- och säkerhetssystem, ett innovativt multimediekoncept och en kraftfull drivlina är V-Klass ett föredöme i segmentet.

53 Bilden kan visa tillval som inte ingår i grundutförandet. 51

54 52 Vår nästa stora innovation är mer personlig än någonsin På vill vi inspirera och överraska dig med nya tjänster, produkter och upplevelser. Du kan även besöka något av våra upplevelsecenter i metropoler som Berlin, Hamburg, München, Paris eller Tokyo.

55 53

56 54 Mercedes me*, välkommen till din värld hos Mercedes-Benz! När du ställer nya frågor har Mercedes-Benz ett nytt svar: Mercedes me*, en fascinerande och individuell värld skapad av Mercedes-Benz. Här finns nyskapande och individualiserade tjänster inom mobilitet, uppkoppling, service och finansiering samt upplevelser kring märket. Nytt, enkelt och modernt: Den nya portalen väntar på dig i din smartphone, surfplatta eller dator. Här kan du utforma morgondagens värld tillsammans med oss. Mercedes connect me innebär att bilen och föraren kopplas samman och att bilen blir en integrerad del av din vardag. Komforten ökar och du kan njuta av att vara permanent uppkopplad även i bilen. Till Mercedes connect me hör grundtjänster som kan ge dig hjälp automatiskt vid ett haveri eller en olycka. Dessutom ingår tjänster från Remote Online som låter dig sköta olika inställningar i bilen via din smartphone. * Mercedes me lanseras successivt på den svenska marknaden, vilket gör att alla funktioner inte är tillgängliga vid broschyrens tryckning.

57 55 Mercedes finance me erbjuder flera vägar till din drömbil, till exempel via finansiering eller leasing. Daimler Financial Services hjälper dig att hitta en lösning och en försäkring som passar just dina behov. Våra leasingprodukter ger dig inte bara möjligheten att alltid köra den senaste bilmodellen. Du får också fördelarna med maximal flexibilitet, eftersom du inte behöver köpa bilen utan bara betala för själva användningen med en förmånlig månadskostnad. Med våra finansieringserbjudanden kan du hitta den bästa finansieringslösningen för din drömbil. Du kan själv påverka hur hög månadskostnaden blir genom storleken på kontantinsatsen och avtalets löptid. Våra försäkringar ger ett pålitligt skydd som passar just din budget och din bil. Vid en skada repareras din bil alltid av behörig personal och enligt tillverkarens föreskrifter. Mercedes move me ger dig tillgång till den intelligenta mobilitetslösningen moovel: Mobilitetsappen moovel ger dig erbjudanden från olika mobilitetstjänster och hjälper dig att hitta den bästa vägen från A till B. car2go är pionjär och global marknadsledare inom free-floating carsharing och car2go black erbjuder smartphone-baserade bilpooler med bekväma bilar från Mercedes-Benz B-Klass. Mobilappen Park2gether gör det enklare att hitta en parkeringsplats. Mercedes assist me underlättar allt som har med bilens service att göra. På nätet hittar du enkelt en Mercedes-Benz återförsäljare i närheten och kan boka tid för service. Med vår digitala servicerapport kan du alltid få information om vilken service och vilket underhåll som har gjorts på bilen. Våra serviceavtal gör bilägandet precis så enkelt som du vill ha det. Avtalen ger dig möjlighet att planera in service i god tid och ger samtidigt en överblick över kommande underhållsarbeten 1. Kontakta din Mercedes-Benz återförsäljare så hjälper våra experter dig att ta fram en lösning som är anpassad efter just dina behov. Om du någon gång skulle råka ut för ett tekniskt fel, en olycka, ett mindre missöde eller vandalisering och behöver snabb hjälp på plats, kan du förlita dig på Mobilo 2. Mobilo garanterar hjälp på plats, lånebil, bogsering eller övernattning på hotell och detta i över 40 europeiska länder i upp till 30 år. När du behöver hjälp når du oss dygnet runt och kostnadsfritt i hela Europa på telefonnummer (från utlandet ) 3. Mercedes inspire me erbjuder upplevelser kring märket Mercedes-Benz och möjlighet till givande dialoger. För att alltid kunna erbjuda dig de bästa lösningarna vill vi gärna dela våra idéer med dig och veta vad du tycker. Ett exempel är vår community och allt fler erbjudanden och upplevelser från områden bortom den automobila världen bland annat evenemang, resor och livsstil. 1 Utförliga villkor finns i de allmänna avtalsvillkoren. 2 Efter det att avtalets löptid har gått ut (två år efter första registrering) kan Mobilo förlängas genom att bilen servas hos en auktoriserad Mercedes-Benz servicepartner. 3 Ringer du från mobiltelefon tillkommer kostnader till det fasta nätet.

58 56 Vad vore motorsporten utan Mercedes-Benz? Den första bilen som vann en racertävling drevs av en motor från Daimler. Världens första Mercedes var en tävlingsbil och den berömda Silverpilen är en sann legend. Hos Mercedes-Benz har engagemanget för bilsporten en lång tradition. Motorsporten sätter än i dag sin prägel på företaget och alla våra modeller. Du kan uppleva vår enastående historia med egna ögon på Mercedes-Benz Museum i Stuttgart. m Läs mer På Mercedes-Benz Museum kan du få vara med om en fascinerande tidsresa genom mer än 125 år av bilhistoria. Över 1500 utställningsföremål på kvadratmeter väntar på dig, bland annat unika bilar som världens äldsta bevarade Mercedes från 1902 och den legendariska Måsvingen. Välkommen till denna plats för innovation:

59 57 Vad vore Mercedes-Benz utan motorsporten? Den 3 juni 1934 föddes myten om vår racingmodell Silverpilen vid en internationell tävling på Nürburgring. Vårt team i stallet MERCEDES AMG PETRONAS fortsätter denna tradition under formel 1-säsongen Deltagandet toppades med säsongens mest imponerande dubbelseger vinst i såväl konstruktörs- som förarmästerskapet. Men det är inte bara på tävlingsbanan som vårt team når framgångar. Varje meter på banan driver också utvecklingen av hybridteknik i serieproduktion framåt. m Läs mer Upplev formel 1 i multimedia MERCEDES AMG PETRONAS F1 W06 Hybrid, säsongen 2015.

60 58 Vad är det som gör en bil till en Mercedes? Den som har stor erfarenhet har också ett stort ansvar. År 1885 uppfann vi bilen. Det ger oss ett större ansvar när det gäller att tänka helt nya tankar och att förverkliga dem. Som när vi kom med deformationszoner och låsningsfria bromsar. Eller den första personbilen med dieselmotor. En historia att vara stolt över. Nu är det dags för framtiden som ska göra oss ännu stoltare. En framtid utan olyckor och utan utsläpp. Mercedes-Benz Intelligent Drive vår vision om en trafik utan olyckor. Vi tar fram intelligenta system som både hjälper och avlastar föraren. Som observerar och analyserar både omgivningen och bilen. Som varnar föraren direkt när en kritisk situation uppstår. Vissa av systemen griper själva in om det behövs. De känner av riskerna och olyckor kan allt oftare undvikas. Det gör bilkörningen både säkrare och mer avspänd, vilket också ger en högre komfort och körglädje. Du kan själv uppleva Mercedes-Benz Intelligent Drive och låta dig inspireras på 4MATIC drivna av nya utmaningar kommer Mercedes-Benz ingenjörer till IAA-mässan i Hannover med en vision om det optimala väggreppet. År 1985 presenteras 4MATIC, ett innovativt fyrhjulssystem som arbetar med modern mikroelektronik och hydraulik. Bara två år senare ingår systemet i grundutrustningen för E-Klass. Sedan dess har 4MATIC fortsatt sitt segertåg och finns nu till nästan alla modellserier och alla underlag. Vid det här laget finns 4MATIC i 75 modeller och är anpassad efter de olika klassernas karaktär. Från komfortabel och effektiv för kompaktklassen till extremt sportig för prestandamodellerna från Mercedes-AMG. För högre säkerhet och en intensiv körupplevelse i varje situation. BlueEFFICIENCY vår vision om en trafik utan utsläpp. Under de senaste åren har utsläppen från våra bilar sänkts med varje ny modell och varje ny motor. Vårt mål är en framtid med bilar helt utan utsläpp. Det är stora ord men det är det målet vi siktar mot i varje fas av vårt utvecklingsarbete. Det är ett mål som kommer närmare för varje dag.

61 59 Heltäckande säkerhetskoncept Mercedes-Benz tillämpar ett heltäckande säkerhetskoncept som förenar avancerade tekniska åtgärder för att ge ett omfattande skydd. Det är indelat i fyra faser och med särskilda lösningar för varje fas kan säkerheten förbättras, både för dem som färdas i bilen och för medtrafikanterna. Det ger ett mycket bra skydd under körning, i risksituationer, vid en olycka och efter en olycka. Mycket av den omfattande säkerhetsteknik som i dag finns i så gott som alla bilar kommer från Mercedes-Benz. Vi kan till exempel nämna säkerhetscellen med deformationszoner, krockkudden och bältessträckaren. Det var också i en Mercedes som låsningsfria bromsar (ABS) och elektronisk sladdparering ESP monterades för första gången. Vid mörkerkörning får föraren hjälp av adaptiva strålkastare med ILS, inklusive aktivt kurvljus och automatisk ljusbildsreglering. Och för att du alltid ska hålla rätt kurs varnar kurshållningsassistenten med vibrationer i ratten om du håller på att lämna körfältet. Dessutom finns trötthetsvarnaren ATTENTION ASSIST som analyserar dina köregenskaper och varnar med ljus- och ljudsignaler när din uppmärksamhet minskar. Systemet rekommenderar då att du tar en paus. Vi arbetar ständigt med att utveckla förutseende säkerhetsteknik, vilket gör att du i dag har hjälp av ett dussintal vägvisande och vidareutvecklade körhjälpssystem i din Mercedes för att bilkörningen ska vara så säker som möjligt. Dödvinkelassistenten fungerar i hastigheter över 30 km/h och övervakar med hjälp av två radarsensorer de döda vinklarna precis bredvid och bakom bilen. Farthållaren med avståndsreglering DISTRONIC PLUS mäter kontinuerligt avståndet till framförvarande fordon. Om systemet registrerar att det finns risk för en kollision kan PRE-SAFE -bromsen varna eller till och med bromsa in bilen vid behov.

62 60 Mercedes-Benz Classic I snart 130 år har Mercedes-Benz varit vägvisande inom bilbranschen med unika innovationer och tidlös elegans. Tack vare Mercedes-Benz Classic kan du själv uppleva myten och traditionen. Välkommen till en fascinerande resa genom bilens historia. Vill du veta mer om en särskild klassiker eller vill du ha en guidad tur på Mercedes-Benz Museum? Är du intresserad av våra officiella Mercedes-Benz klubbar, våra evenemang eller vill du handla i vår exklusiva shop? Kon takta våra kompetenta medarbetare på Mercedes-Benz Classic kundtjänst för alla frågor som rör Mercedes-Benz Classic. m Kontakt och bokning: Mercedes-Benz Classic kundcenter Telefon: +49 (0) Fax: +49 (0) E-post: classic@daimler.com Läs mer på: Nummer ett när det gäller kompetens och service En Mercedes blir aldrig omodern och tack vare Mercedes-Benz Classic Center håller den sig alltid i toppform. Experterna på våra Mercedes-Benz Classic Service and Parts restaurerar, testar och bedömer klassiker med en erfarenhet som vilar på nästan 130 års biltillverkning. Vi har över originaldelar på lager och arbetar ständigt med att ytterligare förbättra vårt sortiment. Den som vill köpa en klassiker kan gå in och titta på några exempel på restaurerade klassiker från Mercedes-Benz i originalskick.

63 61 Classic Clubs gemenskap för entusiaster Classic Archive unik dokumentation Classic Events oförglömliga ögonblick I över 80 registrerade klubbar som finns över hela världen samlas människor som brinner för märket Mercedes-Benz. Bättre reklam kan man knappast få. Som medlem i någon av de officiella Mercedes-Benz-klubbarna får du personlig rådgivning på olika evenemang, utställningar och mässor, Concours d Elegance, presentation av bilar, rallyn och historiska tävlingslopp samt exklusiva erbjudanden. Fans och entusiaster kan dessutom utbyta information och åsikter på klubbarnas forum. Med över hyllmeter akter och dokument, över 4 miljoner fotografier och en imponerande samling av bilar fungerar arkivet som företagets minne. Den för bilbranschen så unika expertisen från nära 130 års erfarenhet gör att vi kan bedöma och bevara historiska bilar. Dessutom är arkivets omfattande information, medieutbud och bilar till stor nytta vid utarbetande av publicerat material, utställningar och evenemang som håller Mercedes-Benz unika historia levande och tillgänglig. Mille Miglia, Pebble Beach Concours d Elegance och Goodwood Festival of Speed är bara några exempel på evenemang som du kan uppleva med Mercedes-Benz Classic. Surfa bara in på Classic Store öppen när det passar dig Letar du efter en lyxig och unik present? I det breda sortimentet i Mercedes-Benz Classic Store hittar du precis det du söker. Se hela utbudet på

64 62 Tekniska data Motortyp/ antal cylindrar Effekt 1, effekt 1 e-motor, systemeffekt, kw (hk) vid v/min Maxhastighet, ca km/h Bränsleförbrukning 2, l/100 km Stadskörning Landsvägskörning Blandad körning Energiförbrukning NEDC 3, 4 / Elektrisk räckvidd, km 4 CO 2 -utsläpp 2, g/km Blandad körning Total cylindervolym, cm 3 Utsläppsklass 5 Energiklass A-KLASS SEDAN A 180 d R (109)/ [190] 4,3 4,6 [4,2 4,3] 3,4 3,8 [3,4 3,7] 3,7 4,1 [3,7 3,9] / [98 104] Euro 6 A+ [A+] A 180 d BlueEFFICIENCY Edition R (109)/ [ ] 3,9 [ ] 3,2 [ ] 3,5 [ ] / 89 [ ] Euro 6 A+ [ ] A 200 d R (136)/ [210] 5,2 5,7 [4,6 4,9] 3,4 3,8 [3,4 3,7] 4,1 4,5 [3,8 4,1] / [99 108] Euro 6 A [A+] A 200 d 4MATIC R (136)/ [210] [5,5 5,7] [4,1 4,4] [4,6 4,9] / [ ] Euro 6 [A] A 220 d R (177)/ [224] [4,8 5,0] [3,5 3,7] [4,0 4,2] / [ ] Euro 6 [A+] A 220 d 4MATIC R (177)/ [220] [5,5 5,7] [4,1 4,4] [4,6 4,9] / [ ] Euro 6 [A] A 180 R (122)/ [202] 7,5 7,6 [6,7 6,8] 4,3 4,6 [4,2 4,6] 5,5 5,7 [5,1 5,4] / [ ] Euro 6 B [B] A 200 R (156)/ [224] 7,5 7,6 [6,7 6,8] 4,4 4,6 [4,2 4,6] 5,5 5,7 [5,1 5,4] / [ ] Euro 6 B [B] A 220 4MATIC R (184)/5 500 [228] [8,3 8,4] [5,2 5,5] [6,3 6,6] / [ ] Euro 6 [C] A 250 R (211)/5 500 [240] [7,8 7,9] [4,8 4,9] [5,8 6,0] / [ ] Euro 6 [C] A 250 4MATIC R (211)/5 500 [240] [8,4] [5,4 5,5] [6,5 6,6] / [ ] Euro 6 [C] A 250 Sport R (218)/5 500 [240] [8,0] [5,1] [6,2] / [143] Euro 6 [C] A 250 Sport 4MATIC R (218)/5 500 [240] [8,4] [5,6] [6,6] / [154] Euro 6 [C] Mercedes-AMG A 45 4MATIC R (381)/6000 [250]6 [9,2 9,6] [5,6 6,0] [6,9 7,3] / [ ] Euro 6 [D] B-KLASS SPORTS TOURER B 160 d R (90)/ [180] 4,6 4,9 [4,4 4,7] 3,6 4,0 [3,7 4,1] 4,0 4,4 [4,0 4,3] / [ ] Euro 6 A [A+] B 180 d R (109)/ [190] 4,6 4,9 [4,4 4,7] 3,6 4,0 [3,7 4,1] 4,0 4,4 [4,0 4,3] / [ ] Euro 6 A [A+] B 180 d BlueEFFICIENCY Edition R (109)/ [ ] 4,1 [ ] 3,3 [ ] 3,6 [ ] / 94 [ ] Euro 6 A+ [ ] B 200 d R (136)/ [210] 5,3 5,5 [4,7 4,9] 3,5 3,9 [3,5 3,8] 4,2 4,5 [4,0 4,2] / [ ] Euro 6 A [A+] B 200 d 4MATIC R (136)/ [207] [5,8 5,9] [4,5] [5,0] / [ ] Euro 6 [B]

65 63 Motortyp/ antal cylindrar Effekt 1, effekt 1 e-motor, systemeffekt, kw (hk) vid v/min Maxhastighet, ca km/h Bränsleförbrukning 2, l/100 km Stadskörning Landsvägskörning Blandad körning Energiförbrukning NEDC 3, 4 / Elektrisk räckvidd, km 4 CO 2 -utsläpp 2, g/km Blandad körning Total cylindervolym, cm 3 Utsläppsklass 5 Energiklass B 220 d R (177)/ [224] [4,9 5,0] [3,6 3,8] [4,1 4,3] / [ ] Euro 6 [A+] B 220 d 4MATIC R (177)/ [220] [5,8 5,9] [4,5] [5,0] / [ ] Euro 6 [B] B 160 R (102)/ [190] 7,2 [6,9 7,0] 4,4 4,6 [4,5 4,8] 5,5 5,6 [5,4 5,6] / [ ] Euro 6 B [B] B 180 R (122)/ [200] 7,4 7,6 [6,9 7,0] 4,5 4,8 [4,5 4,8] 5,6 5,8 [5,4 5,6] / [ ] Euro 6 B [B] B 200 R (156)/ [220] 7,4 7,6 [6,9 7,0] 4,6 4,8 [4,5 4,8] 5,7 5,8 [5,4 5,6] / [ ] Euro 6 B [B] B 220 4MATIC R (184)/5 500 [225] [8,4] [5,4 5,7] [6,5 6,7] / [ ] Euro 6 [C] B 250 R (211)/5 500 [240] [8,5 8,6] [4,6 4,7] [6,1] / [ ] Euro 6 D [C] B 250 4MATIC R (211)/5 500 [235] [8,4] [5,5 5,7] [6,6 6,7] / [ ] Euro 6 [C] B 200 c R (156)/ [200] 6,0 [5,6 5,7]7 3,4 3,5 [3,5] 7 4,4 [4,2 4,3] 7 / [ ] 7 Euro 6 A [A] B 250 e 4 / 132 (179)/ [ ] [ ] [ ] [ ] 16,6/200 0 [ ] Euro 6 A+ [ ] C-KLASS SEDAN C 200 d R (136)/ [216] 4,7 4,9 [5,1 5,5] 3,5 3,7 [3,6 4,1] 3,9 4,2 [4,2 4,6] / [ ] Euro 6 A+ [A] C 220 d R (170)/ [233] 4,8 5,0 [5,3 5,6] 3,4 3,7 [3,6 4,1] 4,0 4,2 [4,3 4,6] / [ ] Euro 6 A+ [A+] C 220 d 4MATIC R (170)/ [228] [5,9 6,1] [4,3 4,4] [4,8 5,0] / [ ] Euro 6 [A] C 220 d BlueEFFICIENCY Edition R (163)/ [233] [5,0 5,7] [3,4 4,0] [4,0 4,6] / [ ] Euro 6 [A+] C 250 d R (204)/3800 [247] [5,3 5,6] [3,6 4,1] [4,3 4,6] / [ ] Euro 6 [A+] C 250 d 4MATIC R (204)/3800 [240] [5,9 6,1] [4,3 4,4] [4,8 5,0] / [ ] Euro 6 [A] C 300 h R (204)/ (27)/1800 [244] [3,9 4,1] [3,4 3,9] [3,6 3,9] / [94 103] Euro 6 [A+] Värden inom hakparentes gäller automatväxellåda. 1 Uppgifter enligt direktiv 80/1269/EEG i dess gällande lydelse. 2 Angivna värden har beräknats i enlighet med föreskrivna mätmetoder (EG-direktiv 715/2007 dess gällande lydelse). Uppgifter enligt direktiv 1999/94/EEG i dess gällande lydelse: Angivelserna avser inte ett enskilt fordon och är inte en del av erbjudandet, utan tjänar enbart som jämförelse mellan de olika fordonstyperna. Högre utrustningsnivå, svensk standardutrustning, större däckdimension och högre vikt kan ge högre bränsleförbrukning och koldioxidutsläpp. Fordonsindividuella uppgifter om avgascertifieringsvärden och koldioxid finns i Konsumentverkets webbtjänst 3 Värden i kwh/100 km. 4 Uppgifterna gäller för elmotorn. 5 Uppgifterna är endast giltiga inom EU. 6 Elektroniskt begränsad. 7 Uppgifterna gäller enbart fordonsgasdrift i kg/100 km. Du hittar fler tekniska data på

66 64 Motortyp/ antal cylindrar Effekt 1, effekt 1 e-motor, systemeffekt, kw (hk) vid v/min Maxhastighet, ca km/h Bränsleförbrukning 2, l/100 km Stadskörning Landsvägskörning Blandad körning Energiförbrukning NEDC 3, 4 / Elektrisk räckvidd, km 4 CO 2 -utsläpp 2, g/km Blandad körning Total cylindervolym, cm 3 Utsläppsklass 5 Energiklass C 180 R (156)/ [223] 6,4 6,7 [6,8 7,4] 4,2 4,7 [4,6 4,9] 5,0 5,5 [5,4 5,9] / [ ] Euro 6 A [B] C 200 R (184)/ [235] 6,8 7,5 [6,8 7,4] 4,4 4,9 [4,4 4,9] 5,3 5,9 [5,3 5,8] / [ ] Euro 6 B [B] C 200 4MATIC R (184)/5 500 [229] [7,3 7,6] [5,3 5,8] [6,1 6,5] / [ ] Euro 6 [B] C 250 R (211)/5 500 [250] 6 [6,8 7,4] [4,4 4,9] [5,3 5,8] / [ ] Euro 6 [B] C 300 R (245)/5 500 [250] 6 [8,2 8,8] [5,2 5,7] [6,3 6,8] / [ ] Euro 6 [C] C 350 e R (211)/5 500 [250] 6 [ ] [ ] [2,1 2,4] 11,0/31 [48 54] Euro 6 [A+] 60 (82)/ (279)/5 000 C 400 4MATIC V (333)/ [250] 6 [9,8 10,2] [5,8 6,3] [7,3 7,8] / [ ] Euro 6 [D] C 450 AMG 4MATIC V (367)/ [250] 6 [10,2 10,3] [6,2 6,4] [7,6 7,9] / [ ] Euro 6 [D] Mercedes-AMG C 63 V (476)/ [250] 6 [10,8 11,0] [6,7 6,9] [8,2 8,4] / [ ] Euro 6 [E] Mercedes-AMG C 63 S V (510)/ [250] 6 [10,8 11,0] [6,7 6,9] [8,2 8,4] / [ ] Euro 6 [E] C-KLASS KOMBI C 200 d R (136)/ [212] 5,1 5,5 [5,2 5,7] 3,8 4,1 [3,8 4,3] 4,3 4,6 [4,3 4,8] / [ ] Euro 6 A+ [A] C 220 d R (170)/ [229] 5,2 5,4 [5,3 5,7] 3,7 4,1 [3,8 4,2] 4,3 4,5 [4,4 4,8] / [ ] Euro 6 A+ [A+] C 220 d 4MATIC R (170)/ [223] [6,0] [4,4 4,8] [5,0 5,2] / [ ] Euro 6 [A] C 250 d R (204)/3800 [241] [5,4 5,8] [3,9 4,3] [4,5 4,9] / [ ] Euro 6 [A+] C 250 d 4MATIC R (204)/3800 [235] [6,0] [4,4 4,8] [5,0 5,2] / [ ] Euro 6 [A] C 300 h R (204)/3800 [238] [4,0 4,2] [3,7 4,4] [3,8 4,2] / [99 106] Euro 6 [A+] 20 (27)/1800 C 180 R (156)/ [221] 6,7 7,0 [7,0] 4,6 4,9 [4,7 5,2] 5,4 5,7 [5,6 5,8] / [ ] Euro 6 B [B] C 200 R (184)/ [233] 7,0 7,2 [7,0 7,7] 4,6 5,1 [4,6 5,2] 5,5 5,8 [5,5 6,1] / [ ] Euro 6 B [B] C 200 4MATIC R (184)/5 500 [227] [7,4 7,6] [5,5 5,9] [6,2 6,5] / [ ] Euro 6 [C] C 250 R (211)/5 500 [244] [7,1 7,8] [4,7 5,3] [5,6 6,2] / [ ] Euro 6 [B]

67 65 Motortyp/ antal cylindrar Effekt 1, effekt 1 e-motor, systemeffekt, kw (hk) vid v/min Maxhastighet, ca km/h Bränsleförbrukning 2, l/100 km Stadskörning Landsvägskörning Blandad körning Energiförbrukning NEDC 3, 4 / Elektrisk räckvidd, km 4 CO 2 -utsläpp 2, g/km Blandad körning Total cylindervolym, cm 3 Utsläppsklass 5 Energiklass C 300 R (245)/5 500 [250] 6 [8,3 8,8] [5,4 5,8] [6,4 6,8] / [ ] Euro 6 [C] C 350 e R (211)/5 500 [246] [ ] [ ] [2,1 2,4] 11,3/31 [49 55] Euro 6 [A+] 60 (82)/ (279)/5 000 C 400 4MATIC V (333)/ [250] 6 [9,9 10,3] [5,9 6,4] [7,4 7,8] / [ ] Euro 6 [D] C 450 AMG 4MATIC V (367)/ [250] 6 [10,2 10,4] [6,3 6,5] [7,7 7,9] / [ ] Euro 6 [D] Mercedes-AMG C 63 V (476)/ [250] 6 [10,9 11,2] [6,9 7,1] [8,4 8,6] / [ ] Euro 6 [E] Mercedes-AMG C 63 S V (510)/ [250] 6 [10,9 11,2] [6,9 7,1] [8,4 8,6] / [ ] Euro 6 [D] C-KLASS COUPÉ C 220 d R (170)/ [234] 5,0 5,3 [4,7 5,0] 3,6 3,9 [3,7 4,0] 4,1 4,4 [4,1 4,3] / [ ] Euro 6 A+ [A+] C 250 d R (204)/3800 [247] [4,8 5,1] [3,8 4,1] [4,2 4,4] / [ ] Euro 6 [A+] C 180 R (156)/ [223] 6,8 7,2 [6,8 7,4] 4,4 5,0 [4,6 4,9] 5,3 5,8 [5,4 5,9] / [ ] Euro 6 B [B] C 200 R (184)/ [235] 6,8 7,5 [6,9 7,5] 4,6 4,9 [4,5 5,0] 5,3 5,9 [5,4 5,9] / [ ] Euro 6 A [A] C 250 R (211)/5 500 [250]6 [6,9 7,5] [4,5 5,0] [5,4 5,9] / [ ] Euro 6 [A] C 300 R (245)/5 500 [250] 6 [8,2 8,8] [5,2 5,7] [6,3 6,8] / [ ] Euro 6 [C] Mercedes-AMG C 63 V (476)/ [250] 6 [11,4 11,9] [6,9 7,1] [8,6 8,9] / [ ] Euro 6 [E] Mercedes-AMG C 63 S V (510)/ [250] 6 [11,4 11,9] [6,9 7,1] [8,6 8,9] / [ ] Euro 6 [E] CLA COUPÉ CLA 180 d R (109)/ [205] 4,3 4,7 [4,4 4,7] 3,3 3,7 [3,5 3,9] 3,7 4,0 [3,8 4,2] / [ ] Euro 6 A+ [A+] CLA 200 d R (136)/ [220] 5,2 5,5 [4,7 5,1] 3,3 3,7 [3,4 3,7] 4,0 4,4 [3,8 4,2] / [ ] Euro 6 A+ [A+] CLA 200 d 4MATIC R (136)/ [216] [5,5 5,8] [4,0 4,3] [4,6 4,9] / [ ] Euro 6 [A] CLA 220 d R (177)/ [232] [4,9 5,2] [3,5 3,7] [4,0 4,2] / [ ] Euro 6 [A+] CLA 220 d 4MATIC R (177)/ [230] [5,5 5,8] [4,0 4,3] [4,6 4,9] / [ ] Euro 6 [A] Värden inom hakparentes gäller automatväxellåda. 1 Uppgifter enligt direktiv 80/1269/EEG i dess gällande lydelse. 2 Angivna värden har beräknats i enlighet med föreskrivna mätmetoder (EG-direktiv 715/2007 i dess gällande lydelse). Uppgifter enligt direktiv 1999/94/EEG i dess gällande lydelse: Angivelserna avser inte ett enskilt fordon och är inte en del av erbjudandet, utan tjänar enbart som jämförelse mellan de olika fordonstyperna. Högre utrustningsnivå, svensk standardutrustning, större däckdimension och högre vikt kan ge högre bränsleförbrukning och koldioxidutsläpp. Fordonsindividuella uppgifter om förbrukning och utsläpp finns på Konsumentverkets webbtjänst 3 Värden i kwh/100 km. 4 Uppgifterna gäller för elmotorn. 5 Uppgifterna gäller endast inom EU. 6 Elektroniskt begränsad. Du hittar fler tekniska data på

68 66 Motortyp/ antal cylindrar Effekt 1, effekt 1 e-motor, systemeffekt, kw (hk) vid v/min Maxhastighet, ca km/h Bränsleförbrukning 2, l/100 km Stadskörning Landsvägskörning Blandad körning Energiförbrukning NEDC 3, 4 / Elektrisk räckvidd, km 4 CO 2 -utsläpp 2, g/km Blandad körning Total cylindervolym, cm 3 Utsläppsklass 5 Energiklass CLA 180 R (122)/ [210] 7,4 7,7 [6,8 7,1] 4,2 4,6 [4,2 4,6] 5,4 5,7 [5,1 5,5] / [ ] Euro 6 B [B] CLA 200 R (156)/ [230] 7,5 7,7 [6,8 7,1] 4,3 4,6 [4,2 4,6] 5,5 5,7 [5,1 5,5] / [ ] Euro 6 B [B] CLA 250 R (211)/5 500 [240] [7,8 7,9] [4,6 4,8] [5,7 5,9] / [ ] Euro 6 [B] CLA 250 4MATIC R (211)/5 500 [240] [8,3 8,5] [5,3 5,6] [6,4 6,6] / [ ] Euro 6 [C] CLA 250 Sport R (218)/ [250] 6 8,9 [8,0] 5,4 [4,9] 6,7 [6,1] / 156 [141] Euro 6 D [C] CLA 250 Sport 4MATIC R (218)/5 500 [250] 6 [8,6] [5,8] [6,7] / [158] Euro 6 [D] Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC R (381)/6000 [250] 6 [9,2 9,6] [5,6 6,0] [6,9 7,3] / [ ] Euro 6 [D] CLA SHOOTING BRAKE CLA 180 d R (109)/ [200] 4,4 4,7 [4,7 4,9] 3,6 3,9 [3,8 4,0] 3,9 4,2 [4,1 4,3] / [ ] Euro 6 A+ [A+] CLA 200 d R (136)/ [215] 5,2 5,5 [4,7 4,9] 3,4 3,7 [3,4 3,8] 4,1 4,4 [3,9 4,2] / [ ] Euro 6 A+ [A+] CLA 200 d 4MATIC R (136)/ [212] [5,7 6,1] [4,0 4,4] [4,6 5,0] / [ ] Euro 6 [A] CLA 220 d R (177)/ [228] [4,8 5,0] [3,6 3,9] [4,0 4,3] / [ ] Euro 6 [A+] CLA 220 d 4MATIC R (177)/ [225] [5,7 6,1] [4,0 4,4] [4,6 5,0] / [ ] Euro 6 [A] CLA 180 R (122)/ [210] 7,4 7,9 [6,9 7,3] 4,4 4,9 [4,4 4,7] 5,5 6,0 [5,3 5,6] / [ ] Euro 6 B [B] CLA 200 R (156)/ [225] 7,5 7,9 [6,9 7,3] 4,5 4,9 [4,4 4,7] 5,6 6,0 [5,3 5,6] / [ ] Euro 6 B [B] CLA 250 R (211)/ [240] 8,7 8,8 [8,1] 5,2 5,4 [4,7 5,0] 6,6 6,7 [6,0 6,2] / [ ] Euro 6 C [C] CLA 250 4MATIC R (211)/5 500 [240] [8,6 8,7] [5,4 5,6] [6,6 6,8] / [ ] Euro 6 [C] CLA 250 Sport 4MATIC R (218)/5 500 [240] [8,7] [5,7] [6,8] / [158] Euro 6 [C] Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC R (381)/6000 [250]6 [9,2 9,6] [5,6 6,0] [6,9 7,3] / [ ] Euro 6 [C] CLS COUPÉ CLS 220 d R (170)/ [226] [5,5 5,6] [4,1 4,2] [4,6 4,7] / [ ] Euro 6 [A+] CLS 250 d R (204)/3800 [242] [5,5 5,6] [4,1 4,2] [4,6 4,7] / [ ] Euro 6 [A+] CLS 250 d 4MATIC R (204)/3800 [236] [6,4] [4,5 4,6] [5,3] / [ ] Euro 6 [A] CLS 350 d V (258)/3400 [250]6 [6,3 6,5] [4,7 5,0] [5,3 5,5] / [ ] Euro 6 [A] CLS 350 d 4MATIC V (258)/3400 [250] 6 [7,2 7,3] [5,4 5,7] [5,9 6,2] / [ ] Euro 6 [B] CLS 400 V (333)/ [250] 6 [9,6 9,7] [5,6 5,7] [7,1 7,2] / [ ] Euro 6 [C]

69 67 Motortyp/ antal cylindrar Effekt 1, effekt 1 e-motor, systemeffekt, kw (hk) vid v/min Maxhastighet, ca km/h Bränsleförbrukning 2, l/100 km Stadskörning Landsvägskörning Blandad körning Energiförbrukning NEDC 3, 4 / Elektrisk räckvidd, km 4 CO 2 -utsläpp 2, g/km Blandad körning Total cylindervolym, cm 3 Utsläppsklass 5 Energiklass CLS 400 4MATIC V (333)/ [250] 6 [10,2 10,3] [6,2 6,4] [7,8 7,9] / [ ] Euro 6 [C] CLS 500 V (408)/ [250] 6 [11,7 12,0] [6,6 6,7] [8,5 8,7] / [ ] Euro 6 [D] CLS 500 4MATIC V (408)/ [250] 6 [12,5 12,7] [7,1 7,5] [9,1 9,3] / [ ] Euro 6 [E] Mercedes-AMG CLS 63 V (557)/5 500 [250] 6 [14,0 14,2] [7,6 7,7] [9,9 10,1] / [ ] Euro 6 [F] Mercedes-AMG CLS 63 4MATIC V (557)/5 500 [250] 6 [14,3 14,5] [8,0 8,2] [10,3 10,5] / [ ] Euro 6 [F] Mercedes-AMG CLS 63 S 4MATIC V (585)/5 500 [250] 6 [14,3 14,5] [8,0 8,2] [10,3 10,5] / [ ] Euro 6 [F] CLS SHOOTING BRAKE CLS 220 d R (170)/ [220] [5,6 5,7] [4,3 4,4] [4,7 4,8] / [ ] Euro 6 [A+] CLS 250 d R (204)/3800 [235] [5,7 5,8] [4,4 4,5] [4,8 4,9] / [ ] Euro 6 [A+] CLS 250 d 4MATIC R (204)/3800 [229] [6,7 6,8] [4,9 5,1] [5,5 5,7] / [ ] Euro 6 [A] CLS 350 d V (258)/3400 [245] [6,5] [5,0 5,1] [5,6 5,7] / [ ] Euro 6 [A] CLS 350 d 4MATIC V (258)/3400 [247] [7,3 7,4] [5,7 5,9] [6,2 6,4] / [ ] Euro 6 [B] CLS 400 V (333)/ [250]6 [9,8 9,9] [5,8 5,9] [7,3 7,4] / [ ] Euro 6 [C] CLS 400 4MATIC V (333)/ [250] 6 [10,5 10,6] [6,5 6,7] [8,0 8,2] / [ ] Euro 6 [C] CLS 500 V (408)/ [250] 6 [12,1 12,4] [6,8 6,9] [8,8 8,9] / [ ] Euro 6 [D] CLS 500 4MATIC V (408)/ [250] 6 [12,7 12,8] [7,5 7,8] [9,3 9,6] / [ ] Euro 6 [E] Mercedes-AMG CLS 63 4MATIC V (557)/5 500 [250] 6 [14,5 14,7] [8,4 8,5] [10,6 10,8] / [ ] Euro 6 [F] Mercedes-AMG CLS 63 S 4MATIC V (585)/5 500 [250] 6 [14,5 14,7] [8,4 8,5] [10,6 10,8] / [ ] Euro 6 [F] E-KLASS SEDAN E 200 BlueTEC R (136)/ [207] 5,6 5,9 [5,7 5,8] 4,0 4,2 [3,9 4,2] 4,6 4,8 [4,5 4,7] / [ ] Euro 6 A+ [A+] E 220 BlueTEC R (170)/ [230] 5,6 5,7 [5,4 5,5] 4,0 4,2 [4,0 4,2] 4,5 4,8 [4,5 4,6] / [ ] Euro 6 A+ [A+] E 220 BlueTEC 4MATIC R (170)/ [222] [6,3 6,4] [4,4 4,6] [5,1 5,3] / [ ] Euro 6 [A] E 220 BlueTEC BlueEFFICIENCY EditionR (170)/ [230] 5,5 [5,2 5,4] 3,8 [3,7 4,1] 4,4 [4,3 4,5] / 115 [ ] Euro 6 A+ [A+] Värden inom hakparentes gäller automatväxellåda. 1 Uppgifter enligt direktiv 80/1269/EEG i dess gällande lydelse. 2 Angivna värden har beräknats i enlighet med föreskrivna mätmetoder (EG-direktiv 715/2007 i dess gällande lydelse). Uppgifter enligt direktiv 1999/94/EEG i dess gällande lydelse: Angivelserna avser inte ett enskilt fordon och är inte en del av erbjudandet, utan tjänar enbart som jämförelse mellan de olika fordonstyperna. Högre utrustningsnivå, svensk standardutrustning, större däckdimension och högre vikt kan ge högre bränsleförbrukning och koldioxidutsläpp. Fordonsindividuella uppgifter om förbrukning och utsläpp finns på Konsumentverkets webbtjänst 3 Värden i kwh/100 km. 4 Uppgifterna gäller för elmotorn. 5 Uppgifterna gäller endast inom EU. 6 Elektroniskt begränsad. Du hittar fler tekniska data på

70 68 Motortyp/ antal cylindrar Effekt 1, effekt 1 e-motor, systemeffekt, kw (hk) vid v/min Maxhastighet, ca km/h Bränsleförbrukning 2, l/100 km Stadskörning Landsvägskörning Blandad körning Energiförbrukning NEDC 3, 4 / Elektrisk räckvidd, km 4 CO 2 -utsläpp 2, g/km Blandad körning Total cylindervolym, cm 3 Utsläppsklass 5 Energiklass E 250 BlueTEC R (204)/3800 [245] [5,4 5,5] [4,0 4,2] [4,5 4,6] / [ ] Euro 6 [A+] E 250 BlueTEC 4MATIC R (204)/3800 [238] [6,3 6,4] [4,4 4,6] [5,1 5,3] / [ ] Euro 6 [A] E 300 BlueTEC V (231)/3800 [250]6 [6,0 6,2] [4,6 4,8] [5,1 5,3] / [ ] Euro 6 [A] E 350 BlueTEC V (258)/3400 [250] 6 [6,0 6,2] [4,6 4,8] [5,1 5,3] / [ ] Euro 6 [A] E 350 BlueTEC 4MATIC V (258)/3400 [250] 6 [6,5 7,0] [5,4 5,5] [5,7 6,0] / [ ] Euro 6 [A] E 200 R (184)/ [233] 8,0 8,4 [7,5 7,7] 5,0 5,3 [4,8 5,1] 6,1 6,5 [5,8 6,1] / [ ] Euro 6 B [B] E 250 R (211)/5 500 [243] [7,5 7,7] [4,8 5,1] [5,8 6,1] / [ ] Euro 6 [A] E 400 V (333)/ [250]6 [9,4 9,6] [5,4 5,6] [6,9 7,1] / [ ] Euro 6 [C] E 400 4MATIC V (333)/ [250] 6 [9,9 10,2] [6,0 6,3] [7,5 7,7] / [ ] Euro 6 [C] E 500 V (408)/ [250] 6 [12,0 12,1] [7,1 7,2] [8,9 9,0] / [ ] Euro 6 [E] E 500 4MATIC V (408)/ [250] 6 [12,6] [7,8] [9,6] / [222] Euro 6 [E] Mercedes-AMG E 63 V (557)/5 500 [250] 6 [300] 7 [13,8 14,1] [7,5 7,7] [9,7 10,0] / [ ] Euro 6 [F] Mercedes-AMG E 63 4MATIC V (557)/5 500 [250] 6 [300] 7 [14,2 14,4] [7,9 8,1] [10,2 10,4] / [ ] Euro 6 [F] Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC V (585)/5 500 [250] 6 [300] 7 [14,2 14,4] [7,9 8,1] [10,2 10,4] / [ ] Euro 6 [F] E 200 Natural Gas Drive R (156)/5 000 [220] [5,8 5,9] 8 [3,4 3,7] 8 [4,3 4,4] 8 / [ ] 8 Euro 6 [A+] E-KLASS KOMBI E 200 BlueTEC R (136)/ [203] 6,1 [5,9 6,0] 4,3 4,5 [4,3 4,4] 4,9 5,1 [4,8 5,0] / [ ] Euro 6 A [A+] E 220 BlueTEC R (170)/ [222] 5,7 5,9 [5,6 5,7] 4,3 4,5 [4,3 4,4] 4,8 5,1 [4,7 4,8] / [ ] Euro 6 A+ [A+] E 220 BlueTEC 4MATIC R (170)/ [214] [6,4 6,6] [4,8 4,9] [5,4 5,6] / [ ] Euro 6 [A] E 220 BlueTEC BlueEFFICIENCY EditionR (170)/ [222] [5,4 5,6] [4,0 4,3] [4,5 4,7] / [ ] Euro 6 [A+] E 250 BlueTEC R (204)/ [236] 5,8 6,0 [5,6 5,7] 4,4 4,6 [4,3 4,4] 4,9 5,2 [4,7 4,8] / [ ] Euro 6 A+ [A+] E 250 BlueTEC 4MATIC R (204)/3800 [230] [6,4 6,6] [4,8 4,9] [5,4 5,6] / [ ] Euro 6 [A] E 300 BlueTEC V (231)/3800 [243] [6,1 6,4] [4,8 5,1] [5,2 5,5] / [ ] Euro 6 [A] E 300 BlueTEC HYBRID R (204)/ (27)/1800 [232] [4,1 4,2] [4,1 4,3] [4,1 4,3] / [ ] Euro 5 [A+]

71 69 Motortyp/ antal cylindrar Effekt 1, effekt 1 e-motor, systemeffekt, kw (hk) vid v/min Maxhastighet, ca km/h Bränsleförbrukning 2, l/100 km Stadskörning Landsvägskörning Blandad körning Energiförbrukning NEDC 3, 4 / Elektrisk räckvidd, km 4 CO 2 -utsläpp 2, g/km Blandad körning Total cylindervolym, cm 3 Utsläppsklass 5 Energiklass E 350 BlueTEC V (258)/3400 [250] 6 [6,1 6,4] [4,8 5,1] [5,2 5,5] / [ ] Euro 6 [A] E 350 BlueTEC 4MATIC V (258)/3400 [240] [7,3] [5,8 5,9] [6,2 6,3] / [ ] Euro 6 [B] E 200 R (184)/ [225] 8,4 8,6 [7,5 8,0] 5,2 5,6 [5,0 5,4] 6,4 6,7 [6,0 6,3] / [ ] Euro 6 B [B] E 250 R (211)/5 500 [233] [7,6 8,1] [5,1 5,5] [6,1 6,4] / [ ] Euro 6 [A] E 400 V (333)/ [250]6 [9,7 9,8] [5,9] [7,3 7,4] / [ ] Euro 6 [C] E 400 4MATIC V (333)/ [250] 6 [10,3 10,4] [6,5 6,6] [8,0] / [185] Euro 6 [C] E 500 V (408)/ [250] 6 [12,1 12,2] [7,4 7,5] [9,1 9,2] / [ ] Euro 6 [E] E 500 4MATIC V (408)/ [250] 6 [12,7 12,9] [8,0] [9,8] / [227] Euro 6 [E] Mercedes-AMG E 63 4MATIC V (557)/5 500 [250] 6 [280] 7 [14,3 14,5] [8,1 8,3] [10,4 10,6] / [ ] Euro 6 [F] Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC V (585)/5 500 [250] 6 [280] 7 [14,3 14,5] [8,1 8,3] [10,4 10,6] / [ ] Euro 6 [F] E-KLASS COUPÉ E 220 d R (170)/ [237] 5,3 5,8 [5,2 5,6] 3,6 4,3 [3,6 4,2] 4,3 4,4 [4,2 4,7] / [ ] Euro 6 A+ [A+] E 250 d R (204)/ [250] 6 5,5 5,9 [5,2 5,6] 3,8 4,3 [3,6 4,2] 4,4 4,9 [4,2 4,7] / [ ] Euro 6 A+ [A+] E 350 d V (258)/3400 [250] 6 [6,0 6,4] [4,5 5,0] [5,0 5,4] / [ ] Euro 6 [A] E 200 R (184)/ [240] 8,3 8,5 [7,4 8,0] 4,8 5,5 [4,5 5,2] 6,1 6,6 [5,6 6,2] / [ ] Euro 6 B [A] E 250 R (211)/5 500 [250]6 [7,4 8,0] [4,5 5,2] [5,6 6,2] / [ ] Euro 6 [A] E 320 V (272)/ [250] 6 [10,5 10,7] [5,6 6,0] [7,4 7,8] / [ ] Euro 6 [C] E 400 V (333)/ [250] 6 [9,3 9,8] [5,2 5,7] [6,7 7,3] / [ ] Euro 6 [C] E 500 V (408)/ [250] 6 [12,1 12,2] [7,1 7,2] [8,9 9,0] / [ ] Euro 6 [E] E-KLASS CABRIOLET E 220 d R (170)/ [230] 5,7 6,0 [5,5 5,7] 4,2 4,5 [4,1 4,4] 4,7 5,1 [4,6 4,8] / [ ] Euro 6 A+ [A+] E 250 d R (204)/ [243] 5,8 6,1 [5,6 5,8] 4,3 4,6 [4,2 4,5] 4,8 5,2 [4,7 4,9] / [ ] Euro 6 A+ [A+] E 350 d V (258)/3400 [250] 6 [6,2 6,5] [4,8 5,2] [5,3 5,6] / [ ] Euro 6 [A] Värden inom hakparentes gäller automatväxellåda. 1 Uppgifter enligt direktiv 80/1269/EEG i dess gällande lydelse. 2 Angivna värden har beräknats i enlighet med föreskrivna mätmetoder (EG-direktiv 715/2007 dess gällande lydelse). Uppgifter enligt direktiv 1999/94/EEG i dess gällande lydelse: Angivelserna avser inte ett enskilt fordon och är inte en del av erbjudandet, utan tjänar enbart som jämförelse mellan de olika fordonstyperna. Högre utrustningsnivå, svensk standardutrustning, större däckdimension och högre vikt kan ge högre bränsleförbrukning och koldioxidutsläpp. Fordonsindividuella uppgifter om avgascertifieringsvärden och koldioxid finns i Konsumentverkets webbtjänst 3 Värden i kwh/100 km. 4 Uppgifterna gäller för elmotorn. 5 Uppgifterna gäller endast inom EU. 6 Elektroniskt begränsad. 7 AMG Driver s Package. 8 Uppgifterna gäller enbart fordonsgasdrift i kg/100 km. Du hittar fler tekniska data på

72 70 Motortyp/ antal cylindrar Effekt 1, effekt 1 e-motor, systemeffekt, kw (hk) vid v/min Maxhastighet, ca km/h Bränsleförbrukning 2, l/100 km Stadskörning Landsvägskörning Blandad körning Energiförbrukning NEDC 3, 4 / Elektrisk räckvidd, km 4 CO 2 -utsläpp 2, g/km Blandad körning Total cylindervolym, cm 3 Utsläppsklass 5 Energiklass E 200 R (184)/ [235] 8,2 8,5 [7,9 8,6] 5,2 5,6 [5,2 5,5] 6,4 6,6 [6,2 6,7] / [ ] Euro 6 B [B] E 250 R (211)/5 500 [245] [8,0 8,7] [5,3 5,6] [6,3 6,8] / [ ] Euro 6 [B] E 320 V (272)/ [250]6 [10,7 11,0] [6,0 6,3] [7,7 8,1] / [ ] Euro 6 [C] E 400 V (333)/ [250] 6 [9,6 10,0] [5,6 5,9] [7,1 7,5] / [ ] Euro 6 [C] E 500 V (408)/ [250] 6 [12,3 12,5] [7,3 7,5] [9,2 9,3] / [ ] Euro 6 [E] G-KLASS TERRÄNGBIL G 350 d V (245)/3600 [192] [11,1] [9,1] [9,9] / [261] Euro 6 [D] G 500 V (421)/ [210] [14,5] [11,0] [12,3] / [289] Euro 6 [E] Mercedes-AMG G 63 V (571)/5 500 [210] [17,2] [11,8] [13,8] / [322] Euro 6 [G] Mercedes-AMG G 65 V (630)/ [230] [22,7] [13,7] [17,0] / [397] Euro 6 [G] GL SPORT UTILITY VEHICLE GL 350 BlueTEC 4MATIC V (258)/3600 [220] [8,1 8,7] [6,9 7,3] [7,4 7,8] / [ ] Euro 6 [B] GL 400 4MATIC V (333)/ [240] [11,6 11,9] [7,8 8,3] [9,2 9,6] / [ ] Euro 6 [C] GL 500 4MATIC V (435)/5 250 [250]6 [14,5 14,8] [9,3 9,6] [11,3 11,5] / [ ] Euro 6 [E] GL 63 AMG 4MATIC V (557)/ [250] 6 [270] 7 [15,8] [10,3] [12,3] / [288] Euro 6 [E] GLA SPORT UTILITY VEHICLE GLA 180 d R (109)/ [190] 4,7 4,8 [4,5 4,7] 3,6 4,0 [3,3 3,8] 4,0 4,3 [3,9 4,1] / [ ] Euro 6 A [A+] GLA 200 d R (136)/ [205] 5,4 [5,0 5,2] 3,5 3,8 [3,7 3,9] 4,2 4,4 [4,2 4,4] / [ ] Euro 6 A [A+] GLA 200 d 4MATIC R (136)/ [200] [5,8 5,9] [4,3 4,4] [4,8 5,0] / [ ] Euro 6 [A] GLA 220 d R (177)/ [223] [5,0 5,2] [3,7 3,9] [4,2 4,4] / [ ] Euro 6 [A] GLA 220 d 4MATIC R (177)/ [218] [5,8 5,9] [4,3 4,4] [4,8 5,0] / [ ] Euro 6 [A] GLA 180 R (122)/ [200] 7,6 7,8 [7,3] 4,6 4,9 [4,5 4,8] 5,7 6,0 [5,5 5,7] / [ ] Euro 6 C [B] GLA 200 R (156)/ [215] 7,7 7,8 [7,3] 4,7 4,9 [4,5 4,8] 5,8 6,0 [5,5 5,7] / [ ] Euro 6 C [B] GLA 250 R (211)/5 500 [235] [7,6 7,8] [4,5 4,9] [5,7 5,9] / [ ] Euro 6 [B] GLA 250 4MATIC R (211)/5 500 [230] [8,5 8,6] [5,2 5,4] [6,4 6,5] / [ ] Euro 6 [C] Mercedes-AMG GLA 45 4MATIC R (381)/6000 [250]6 [9,6] [6,1] [7,4] / [172] Euro 6 [D]

Prestationshöjande komfort och föredömlig säkerhet

Prestationshöjande komfort och föredömlig säkerhet GLE Coupé I nya hjulspår Mercedes-Benz GLE Coupé förenar närvaron hos en suv med dynamiken och smidigheten hos en coupé. Upptäck suv- och coupé-elementen i en och samma bil på ett sätt som tidigare inte

Läs mer

CLA Shooting Brake

CLA Shooting Brake CLA Shooting Brake Inget slår karaktär Den expressiva sportiga fronten ger CLA Shooting Brake en energisk och självsäker framtoning. Hit hör en kraftfull stötfångare, diamantgrill och motorhuv med två

Läs mer

GLA Sport Utility Vehicle

GLA Sport Utility Vehicle GLA Sport Utility Vehicle GLA. Njut av friheten Maxa karaktären! Nyfikenhet och äventyrslusta står bokstavligen skrivet i pannan på GLA. Med sin maffiga kylargrill och imponerande främre stötfångare utstrålar

Läs mer

Självklar och stilsäker

Självklar och stilsäker E-Klass Sedan Självklar och stilsäker E-Klass Sedan är själva sinnebilden av modern stil och kultiverad sportighet. Varje linje följer principen om en sinnlig och klar formgivning. I tillägg till grundutrustningen

Läs mer

GLC Sport Utility Vehicle

GLC Sport Utility Vehicle GLC Sport Utility Vehicle Från seriös till äventyrlig Mercedes-Benz GLC är allt du vill ha i en suv. Alltid med utmärkt komfort och hög kvalitet. Modern lyx fram, stor frihet bak I den eleganta och rymliga

Läs mer

Rock-stjärna. Upp med ridån! Upplev den fascinerande designen och avancerade tekniken i CLA Coupé.

Rock-stjärna. Upp med ridån! Upplev den fascinerande designen och avancerade tekniken i CLA Coupé. CLA Coupé Rock-stjärna Upp med ridån! Upplev den fascinerande designen och avancerade tekniken i CLA Coupé. Don t drive. Perform Låt dig inspireras av den unika formgivningen av CLA Coupé. Kvalitet

Läs mer

A-Klass Kompaktsedan

A-Klass Kompaktsedan A-Klass Kompaktsedan Hej Mercedes! Känner du igen det här? Du träffar en person och det känns som om ni har känt varandra i evigheter. Precis så är det med nya A-Klass. Ni har bara umgåtts ett par dagar,

Läs mer

Ett flytande formspråk. Varenda linje och varenda yta följer principen om en sinnlig och klar formgivning.

Ett flytande formspråk. Varenda linje och varenda yta följer principen om en sinnlig och klar formgivning. E-Klass Kombi Ett flytande formspråk Varenda linje och varenda yta följer principen om en sinnlig och klar formgivning. Dynamiska proportioner med spännande linjeföring ger E-Klass Kombi en unik lätthet

Läs mer

Pressen hyllar nya Passat GTE

Pressen hyllar nya Passat GTE Pressen hyllar nya Passat GTE En laddhybrid har nog aldrig varit så attraktiv som nu. Bytbil.com, 28 augusti Grönare mil med bil är svårt att finna i den här populära klassen. TT (Nyhetsbyrå), november

Läs mer

Spelar huvudrollen i en värld full av statister

Spelar huvudrollen i en värld full av statister GLC Coupé Spelar huvudrollen i en värld full av statister Ingenting är mer spännande än att se det som verkar oförenligt förenas. Styrka och estetik. Dynamik och funktion. Suv och coupé. Här kombineras

Läs mer

Design som får dig att tappa andan

Design som får dig att tappa andan S-Klass Coupé Design som får dig att tappa andan S-Klass Coupé tar segmentet för premiumcoupéer till nya höjder. Den senaste generationen av denna drömbil imponerar med en kraftfull, fascinerande framtoning

Läs mer

Öppen körning välbefinnande för alla sinnen

Öppen körning välbefinnande för alla sinnen S-Klass Cabriolet Öppen körning välbefinnande för alla sinnen Varmt i luften, behagligt solljus, oemotståndligt mjukt läder och glänsande pianolack. Stilren och elegant design. En enda körning i S-Klass

Läs mer

Ett paradexempel på Mercedes-Benz nya designfilosofi

Ett paradexempel på Mercedes-Benz nya designfilosofi E-Klass Coupé Ett paradexempel på Mercedes-Benz nya designfilosofi Den förkroppsligar modern stil och elegant sportighet. Tack vare perfekta proportioner och atletiska stilelement drar E-Klass Coupé blickarna

Läs mer

Den snygga designen är inte allt. Den här bilen kan mycket mer än så

Den snygga designen är inte allt. Den här bilen kan mycket mer än så GLE Suv Den snygga designen är inte allt. Den här bilen kan mycket mer än så Smartare, mer alert och mer hänsynsfull än någonsin nya GLE är en helt ny typ av suv. Chassit suddar adaptivt ut ojämnheter

Läs mer

FÖR NYTTA OCH NÖJE. SEAT BUSINESS EDITION TECHNOLOGY TO ENJOY

FÖR NYTTA OCH NÖJE. SEAT BUSINESS EDITION TECHNOLOGY TO ENJOY FÖR NYTTA OCH NÖJE. SEAT BUSINESS EDITION TECHNOLOGY TO ENJOY VÄRT VARENDA KRONA Hos oss på SEAT vill vi att tjänstebilen ska vara en prisvärd affär för både företaget och tjänstebilsföraren. Därför lägger

Läs mer

FÖR NYTTA OCH NÖJE. SEAT BUSINESS EDITION TECHNOLOGY TO ENJOY

FÖR NYTTA OCH NÖJE. SEAT BUSINESS EDITION TECHNOLOGY TO ENJOY FÖR NYTTA OCH NÖJE. SEAT BUSINESS EDITION TECHNOLOGY TO ENJOY VÄRT VARENDA KRONA Hos oss på SEAT vill vi att tjänstebilen ska vara en prisvärd affär för både företaget och tjänstebilsföraren. Därför lägger

Läs mer

C-Klass Kombi. 2019_C_Klasse_FL_S205_ePaper_0718_09_SVE cor.indd 1 17/04/ :29

C-Klass Kombi. 2019_C_Klasse_FL_S205_ePaper_0718_09_SVE cor.indd 1 17/04/ :29 C-Klass Kombi 2019_C_Klasse_FL_S205_ePaper_0718_09_SVE cor.indd 1 17/04/2019 13:29 Never stop improving Framåtandan står skriven i pannan på nya C-Klass Kombi. Toppmoderna full-led-strålkastare ger en

Läs mer

BMW i. När du älskar att köra NYA. BMW i.

BMW i. När du älskar att köra NYA. BMW i. BMW i När du älskar att köra NYA BMW i. KRAFTEN I UTVECKLINGEN. Utveckling handlar inte om kompromisser. Utan om ett speciellt förhållningssätt, när det gäller att utforska gränserna för det möjliga och

Läs mer

Din CLA: CLA 200 Shooting Brake

Din CLA: CLA 200 Shooting Brake Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor CLA 200 Shooting Brake Designversion Grundversion Specialmodell och paket Färg Nattsvart Fälgar AMG lättmetallfälgar 45,7 cm (18

Läs mer

Pressen hyllar nya Passat

Pressen hyllar nya Passat Pressen hyllar nya Passat Ny och lyxigare nu utmanas Volvo på allvar av Volkswagen. GT-Allt om bilar/jan-erik Berggren 18 oktober 2014 A ftonbladet har kört bilen på Sardinien, och vad ska man säga om

Läs mer

BMW MOTORTEKNOLOGI. DIESEL

BMW MOTORTEKNOLOGI. DIESEL BMW MOTORTEKNOLOGI. DIESEL ATT VÄLJA RÄTT MOTOR. DIESEL. BENSIN. HYBRID. ELEKTRISK. Utvecklingen av motorer har tagit enorma steg de senaste åren. BMWs diesel-, bensin- och plug-in hybridmotorer är inget

Läs mer

Din A-Klass: A 180 BlueEFFICIENCY

Din A-Klass: A 180 BlueEFFICIENCY Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor A 180 BlueEFFICIENCY Välj klädsel Jupiterröd Hjul AMG lättmetallfälgar 45,7 cm (18 tum) i multi-ekerdesign Klädsel Konstläderklädsel

Läs mer

2,761 L Med nedfällda baksäten

2,761 L Med nedfällda baksäten TOURNEO CONNECT FORD TOURNEO CONNECT Färger och klädselvarianter FORD TOURNEO CONNECT Mått Tourneo Connect Grand Tourneo Connect Längd 4 418 mm Längd 4 818 mm Bredd 2 137 mm Bredd 2 137 mm Höjd 1 852 mm

Läs mer

Business Solutions. Vågar du prova något nytt? Välj en tjänstebil som utmanar det gamla vanliga.

Business Solutions. Vågar du prova något nytt? Välj en tjänstebil som utmanar det gamla vanliga. Business Solutions. Vågar du prova något nytt? Välj en tjänstebil som utmanar det gamla vanliga. Förändring föds när man vill framåt. I vår värld handlar det inte bara om att flytta dig från A till B.

Läs mer

SEAT BUSINESS EDITION TECHNOLOGY TO ENJOY

SEAT BUSINESS EDITION TECHNOLOGY TO ENJOY SEAT BUSINESS EDITION TECHNOLOGY TO ENJOY VÄRT VARENDA KRONA Hos oss på SEAT lägger vi fokus på att erbjuda kostnadseffektiva lösningar som är skräddarsydda för din organisations specifika behov. Bilarna

Läs mer

Din CLA: CLA 200 Coupé

Din CLA: CLA 200 Coupé Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor CLA 200 Coupé Designversion Grundversion Specialmodell och paket Färg Jupiterröd Fälgar AMG lättmetallfälgar 45,7 cm (18 tum) i 5-dubbelekerdesign

Läs mer

Din bil. C-Klass: C 200 d Kombi Fleet. C 200 d Kombi Fleet. Diesel Bränsletyp. 4,9 l/100km Bränsleförbrukning stadstrafik.

Din bil. C-Klass: C 200 d Kombi Fleet. C 200 d Kombi Fleet. Diesel Bränsletyp. 4,9 l/100km Bränsleförbrukning stadstrafik. C-Klass: C 200 d Kombi Fleet Din bil C 200 d Kombi Fleet Tekniska data Diesel Bränsletyp 4 Cylinder 1598 cm³ Cylindervolym 118 kw (160 hk) Prestanda Information om bränsleförbrukning, CO₂utsläpp och energiklass

Läs mer

Framåtandan står praktiskt taget skriven i pannan på nya C-Klass Sedan. Fronten utstrålar ren dynamik av senaste snitt. Beroende på utrustning har

Framåtandan står praktiskt taget skriven i pannan på nya C-Klass Sedan. Fronten utstrålar ren dynamik av senaste snitt. Beroende på utrustning har C-Klass Sedan Never stop improving Det handlar inte om att vara bättre än andra. Det handlar om att överträffa sig själv. På racingbanan lika väl som på vägen. C-Klass är känd för sina perfekta proportioner,

Läs mer

Många lastbilar är till synes lika. Men inte Volvo FH16! Den har ett antal andra dimensioner som ingen annan lastbil har. Massivt vridmoment som fl

Många lastbilar är till synes lika. Men inte Volvo FH16! Den har ett antal andra dimensioner som ingen annan lastbil har. Massivt vridmoment som fl VOLVO FH16 MER ÄN PRESTANDA Många lastbilar är till synes lika. Men inte Volvo FH16! Den har ett antal andra dimensioner som ingen annan lastbil har. Massivt vridmoment som fl yttar bil och last oavsett

Läs mer

Din CLA: CLA 200 d Shooting Brake

Din CLA: CLA 200 d Shooting Brake Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor CLA 200 d Shooting Brake Designversion Grundversion Specialmodell och paket Färg Nattsvart Fälgar AMG lättmetallfälgar 45,7 cm (18

Läs mer

Honda originaltillbehör FR-V

Honda originaltillbehör FR-V Honda originaltillbehör FR-V Förverkliga dina drömmar Med sin rymliga och sportiga design kombinerar Honda FR-V dynamiska köregenskaper med intelligent komfort och bekvämlighet. FR-V är verkligen en innovativ

Läs mer

Din bil. C-Klass: C 220 d Sedan. C 220 d Sedan

Din bil. C-Klass: C 220 d Sedan. C 220 d Sedan C-Klass: C 220 d Sedan Din bil C 220 d Sedan Tekniska data Diesel Bränsletyp 4 Cylinder 1950 cm³ Cylindervolym 143 kw (194 hk) Prestanda Information om bränsleförbrukning, CO₂-utsläpp och energiklass 5,4

Läs mer

Din bil 8 maj C-Klass: C 200 d Kombi Fleet (endast för företag) C 200 d Kombi Fleet (endast för företag) Pris från ,00 SEK

Din bil 8 maj C-Klass: C 200 d Kombi Fleet (endast för företag) C 200 d Kombi Fleet (endast för företag) Pris från ,00 SEK C-Klass: C 200 d Kombi Fleet (endast för företag) Din OnlineCode: MUSP32YY Din bil 8 maj 2019 C 200 d Kombi Fleet (endast för företag) Pris från 340 90 Tekniska data Diesel Bränsletyp 4 Cylinder 1598 cm³

Läs mer

www.kristinehedsbanan.com Med halka året runt Info: ... ... ... ... ... ...

www.kristinehedsbanan.com Med halka året runt Info: ... ... ... ... ... ... www.kristinehedsbanan.com Info: Med halka året runt.................. Utbildningsintyg Vid körkortsprovet måste Din riskutbildning på Kristinehedsbanan vara klar. För att Du ska kunna tillgodogöra Dig

Läs mer

Nästa Toyota Prius är här. Följ med!

Nästa Toyota Prius är här. Följ med! Customersonly B - Porto Betalt Nästa Toyota Prius är här. Följ med! miljö innovation + ekonomi På Toyota har vi en nollvision om utsläpp. Vi arbetar för att våra bilar inte ska ha några farliga utsläpp

Läs mer

ÖPPET HUS JANUARI

ÖPPET HUS JANUARI ÖPPET HUS 27 28 JANUARI PEUGEOT 3008 SUV från 199.900 kr PEUGEOT NOW PRIVATLEASING 2.699 kr/mån, utan kontantinsats JANUARI 2018 PEUGEOT NOW PRIVATLEASING SUV BY PEUGEOT INKLUSIVE SERVICE, UTAN KONTA NTINSATS

Läs mer

Emotion BMW i8 Den kilformade sportbilsilhuetten s ä n d e r o m g i v n i n g e n e n t y d l i g s i g n a l :

Emotion BMW i8 Den kilformade sportbilsilhuetten s ä n d e r o m g i v n i n g e n e n t y d l i g s i g n a l : Nu är framtiden här. En sportbil med bokstavligt talat elektrifierande egenskaper. En unik drivlina som saknar motstycke. Sportig körupplevelse med blixtrande respons. Extremt innovativ design tar aerodynamiken

Läs mer

Porsche Approved. Begagnad Porsche, ny garanti. Porsche

Porsche Approved. Begagnad Porsche, ny garanti. Porsche Approved Begagnad, ny garanti. 1 Innehåll Approved begagnade bilar 6 Kontrollerad in i minsta detalj 11 Approved-garantin 15 Hitta din 19 Våra Center och Service Center 22 s värld 28 Vi kan inte förutsäga

Läs mer

Älska vintern! Parkeringsvärmare från Webasto

Älska vintern! Parkeringsvärmare från Webasto Älska vintern! Parkeringsvärmare från Webasto Isfria rutor och behagligt uppvärmd kupé för alla! Sätt dig i bilen, njut av hur bra det känns och kör iväg så härlig kan vintern vara för alla bilförare om

Läs mer

Kör ekonomiskt utan att ge avkall på effektiviteten

Kör ekonomiskt utan att ge avkall på effektiviteten Kör ekonomiskt utan att ge avkall på effektiviteten De nya transportbilarsmodellerna håller priserna och kostnaderna i styr Volkswagen utvecklar sina transportbilar så att de i allt högre grad ska beakta

Läs mer

NYA PARTNER ELECTRIC

NYA PARTNER ELECTRIC NYA PARTNER ELECTRIC PARTNER ELECTRIC PARTNER ELECTRIC FÖR ALLA BEHOV Vi tar ytterligare ett steg i den tekniska utvecklingen och har nu en modell med en motor som är 100 % eldriven. Med minskad miljöpåverkan

Läs mer

Mercedes-Benz Vans. V-Klass. Mercedes-Benz Transportbilar hösten 2015. Familjens nya tjänstebil. Paket Executive. Paket Business.

Mercedes-Benz Vans. V-Klass. Mercedes-Benz Transportbilar hösten 2015. Familjens nya tjänstebil. Paket Executive. Paket Business. Pris inkl. moms från: Billån+1 från: Leasing+1 från: Förmånsvärde2 från: Alltid med Edition: V220 SE Edition lång (163 hk) V220 Avantgarde Edition lång (163 hk) 463.900 kr 4.505 kr/mån 3.595 kr/mån 3.100

Läs mer

EVERY DAY NYA OPEL CROSSLAND X. i s O P E L ÖPPET HUS 6 7 APRIL. Privatleasing från kr/mån Pris från kr

EVERY DAY NYA OPEL CROSSLAND X. i s O P E L ÖPPET HUS 6 7 APRIL. Privatleasing från kr/mån Pris från kr ANNONS Hela denna bilaga är en annons från OPEL ANNONS A P R I L 2 0 1 9 O P E L, T H E F U T U R E I S E V E R Y O N E S EVERY DAY i s O P E L ÖPPET HUS 6 7 APRIL NYA OPEL Privatleasing från 2.199 kr/mån

Läs mer

Din bil. C-Klass: C 200 Kombi. C 200 Kombi. Information om bränsleförbrukning, CO₂-utsläpp och energiklass 8,5 l/100km Bränsleförbrukning stadstrafik

Din bil. C-Klass: C 200 Kombi. C 200 Kombi. Information om bränsleförbrukning, CO₂-utsläpp och energiklass 8,5 l/100km Bränsleförbrukning stadstrafik C-Klass: C 200 Kombi Din bil C 200 Kombi Tekniska data 95 oktan Bränsletyp 4 Cylinder 1497 cm³ Cylindervolym 135 kw (184 hk) Prestanda Information om bränsleförbrukning, CO₂-utsläpp och energiklass 8,5

Läs mer

EN MÄNNISKONÄRA BIL FÖR DEN PASSIONERADE

EN MÄNNISKONÄRA BIL FÖR DEN PASSIONERADE 2 FÖRAREN I CENTRUM EN MÄNNISKONÄRA BIL FÖR DEN PASSIONERADE Giulietta är först och främst en Alfa Romeo-bil. Designad helt och hållet för personen sätter den föraren i centrum för total kontroll över

Läs mer

The Nya Snaew ab Saab Sedan

The Nya Snaew ab Saab Sedan Nya The Saab new Saab Sedan En storslagen upplevelse. Den svenska naturen är unik. Och på Saab har vi alltid låtit oss inspireras av vår omgivning. Med blicken fäst på en avlägsen horisont och med ett

Läs mer

Mercedes-Benz C-Klass (W205) Pressinformation

Mercedes-Benz C-Klass (W205) Pressinformation Mercedes-Benz C-Klass (W205) Pressinformation . PRESSINFORMATION Mercedes-Benz nya C-Klass Från Baby-Benz till mogen premiumbil nya C-Klass välutrustad från grunden sid 4-6 Bilder sid 7-13 Bilder /måttskisser

Läs mer

ANNONS Hela denna bilaga är en annons från Volkswagen ANNONS. Den svenska modellen.

ANNONS Hela denna bilaga är en annons från Volkswagen ANNONS. Den svenska modellen. ANNONS Hela denna bilaga är en annons från Volkswagen ANNONS Den svenska modellen. När vi utvecklar nya kombimodeller för världens alla marknader är det Kombilandet Sverige vi ser framför oss. Här finns

Läs mer

VINN EN PEUGEOT 508 HELA SOMMAREN*

VINN EN PEUGEOT 508 HELA SOMMAREN* ÖPPET HUS 23 24 MARS PROVKÖR & VINN EN 508 HELA SOMMAREN* NYA 508 Från 259.900 kr MARS 2019 NYA 508 KÖR FOSSILFRITT KAN TANKAS MED HVO** 508 BlueHDi 130 NEDC 3,8 l/100 km, CO 2 101 g/km WLTP 4,7 l/100

Läs mer

KARAKTÄR SOM GÖR SKILLNAD.

KARAKTÄR SOM GÖR SKILLNAD. design in motion KARAKTÄR SOM GÖR SKILLNAD. Collect Beauty. SNYGG, SPÄNNANDE, MODERN: ETRUSCO ERBJUDER DET VACKRASTE SÄTTET ATT UPPTÄCKA VÄRLDEN. PÅ RESANDE FOT OCH ÄNDÅ HEMMA. Collect Moments. BLI EN

Läs mer

NYA Scania streamline. Formad för framgång

NYA Scania streamline. Formad för framgång NYA Scania streamline Formad för framgång NYA Scania streamline 2-3 Ytterligare steg på vägen. Även en bra lastbil kan alltid bli bättre. Det är bränslet som driver oss framåt, och vi vet att du inte nöjer

Läs mer

PEUGEOT 3008 SUV från kr. PEUGEOT NOW PRIVATLEASING kr/mån inkl. service, utan kontantinsats ÖPPET HUS MARS

PEUGEOT 3008 SUV från kr. PEUGEOT NOW PRIVATLEASING kr/mån inkl. service, utan kontantinsats ÖPPET HUS MARS PEUGEOT 3008 SUV från 199.900 kr PEUGEOT NOW PRIVATLEASING 2.699 kr/mån, utan kontantinsats ÖPPET HUS 24 25 MARS MARS 2018 AUT. PÅ KÖPET PÅ ALLA PEUGEOT SUV PEUGEOT AUTOMAT PÅ KÖPET Just nu får du automatisk

Läs mer

Placera ditt budskap där din målgrupp finns.

Placera ditt budskap där din målgrupp finns. Placera ditt budskap där din målgrupp finns. Placera ditt budskap där din målgrupp finns. Se till att du finns där din målgrupp finns. Vi kallar det Pinpoint Media. Med Expands bärbara marknadsföringsdisplayer

Läs mer

NOVA PRO utdragssystem

NOVA PRO utdragssystem NOVA PRO utdragssystem Det kompletta programmet för lådor med precision och individualitet. www.grass.eu NOVA PRO utdragssystem Nova Pro Originalet Klassikern som inspirerar även morgondagens design. Hur

Läs mer

Bad Boy MTV. Över stock och sten eller ljudlöst i trädgården

Bad Boy MTV. Över stock och sten eller ljudlöst i trädgården Bad Boy MTV Över stock och sten eller ljudlöst i trädgården 5 starka skäl för Bad Boy Marknadens starkaste stål i svetsad konstruktion 4-punkts fjädring och stelbakaxel Rå motorstyrka el eller bensin Körkomfort

Läs mer

Din bil. A Klass: A 180 A oktan Bränsletyp. 7,3 l/100km Bränsleförbrukning stadstrafik. 4 Cylinder. 4,4 l/100km Bränsleförbrukning landsväg

Din bil. A Klass: A 180 A oktan Bränsletyp. 7,3 l/100km Bränsleförbrukning stadstrafik. 4 Cylinder. 4,4 l/100km Bränsleförbrukning landsväg A Klass: A 180 Din bil A 180 Tekniska data 95 oktan Bränsletyp 4 Cylinder 1332 cm³ Cylindervolym 100 kw (136 hk) Prestanda Information om bränsleförbrukning, CO₂utsläpp och energiklass 7,3 l/100km Bränsleförbrukning

Läs mer

Nya Kia pro_cee d GT Är du laddad? >>>

Nya Kia pro_cee d GT Är du laddad? >>> The new Kia 2 Nya Kia pro_cee d GT Är du laddad? >>> Glöm gamla tankebanor, gör dig redo för nya tankesätt och upplevelser Här presenterar vi nya Kia pro_cee d GT, det seaste tillskottet i den populära

Läs mer

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Skriv ut sida Modell: Saab 9-3 SportCombi 2.0t BioPower 200 hk SEK 291 800 Exteriör & Interiör: Jet Black SEK 6 900 Läder/textilklädsel "Sport", Black Lättmetallfälg

Läs mer

TRYGGHET PÅ VÄGEN FÖRLÄNGD GARANTI OCH SERVICEPLANER FÖR DIN BIL

TRYGGHET PÅ VÄGEN FÖRLÄNGD GARANTI OCH SERVICEPLANER FÖR DIN BIL TRYGGHET PÅ VÄGEN FÖRLÄNGD GARANTI OCH SERVICEPLANER FÖR DIN BIL BEVARA DIN BIL I TOPPSKICK, HELA VÄGEN MOPAR VEHICLE PROTECTION vet att din bil behöver olika tillsyn vid olika tidpunkter i bilens liv,

Läs mer

TIME MACHINE LIMITED EDITION

TIME MACHINE LIMITED EDITION TIME MACHINE LIMITED EDITION Banbrytande ögonblick Från det att Volvo Lastvagnar år 1956 lanserade sin första, frambyggda stadslastbil och fram till dagens superavancerade fjärrtransportbilar har företaget

Läs mer

PRESENTATION AV MOFFETT M5 NX MER ÄN BARA TOPPRESTANDA

PRESENTATION AV MOFFETT M5 NX MER ÄN BARA TOPPRESTANDA PRESENTATION AV MOFFETT M5 NX MER ÄN BARA TOPPRESTANDA PRODUKTBROSCHYR M5 MÖT DEN NYA GENERATIONENS MOFFETT M5 NX Produkterna som visas i den här broschyren ingår i Hiabs globala produktsortiment. Avvikelser

Läs mer

Den häftiga GP1800 njut av RIKTIGT hög prestanda.

Den häftiga GP1800 njut av RIKTIGT hög prestanda. Den häftiga njut av RIKTIGT hög prestanda. Under många år har Yamahas GP-modeller haft ett oslagbart rykte bland seriösa tävlingsförare över hela världen. Detta storslagna arv syns tydligt och är mycket

Läs mer

ECOSPORT Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_Master.indd BC66-FC67 Ecosport_17_5MY_MAIN_V5_SWE_SE.indd BC66-FC68 08/12/ :54:50 03/01/ :05:44

ECOSPORT Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_Master.indd BC66-FC67 Ecosport_17_5MY_MAIN_V5_SWE_SE.indd BC66-FC68 08/12/ :54:50 03/01/ :05:44 ECOSPORT Skapa din perfekta EcoSport. Vilken är din favoritkombination? Du kan välja mellan många olika färgkombinationer. I tabellen nedan visas vilka färgtillval för kontrastfärgat tak+, bakre spoiler

Läs mer

Mål 2020: 20% av Mitsubishi Motors produktion ska vara elbilar

Mål 2020: 20% av Mitsubishi Motors produktion ska vara elbilar Anders Erngren PR- och produktchef Mitsubishi Motors: Miljövision 2020 Utveckla elbilstekniken n Mål 2020: 20% av Mitsubishi Motors produktion ska vara elbilar (300 000 bilar) Reducera miljöpåverkan under

Läs mer

Din A-Klass: A 180. Exemplarisk illustration. Exemplarisk illustration. Sammanställning ,00 SEK. Designversion Grundversion

Din A-Klass: A 180. Exemplarisk illustration. Exemplarisk illustration. Sammanställning ,00 SEK. Designversion Grundversion Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor A 180 Designversion Grundversion Specialmodell och paket Färg Nattsvart Fälgar AMG lättmetallfälgar 45,7 cm (18 tum) i 5-dubbelekerdesign

Läs mer

BMW X5. När Sheer du älskar. www.bmw.com. allt annat än statisk elektricitet.

BMW X5. När Sheer du älskar. www.bmw.com. allt annat än statisk elektricitet. Annons Hela denna bilaga är en annons från BMW Annons BMW The all-new i BMW X5 www.bmw.com När Sheer du älskar Driving att köra Pleasure allt annat än statisk elektricitet. BILEN SOM ÄR BYGGD AV KOL ISTÄLLET

Läs mer

Din A-Klass: A 180. Exemplarisk illustration. Exemplarisk illustration. Sammanställning ,00 SEK. Designversion Grundversion

Din A-Klass: A 180. Exemplarisk illustration. Exemplarisk illustration. Sammanställning ,00 SEK. Designversion Grundversion Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor A 180 Designversion Grundversion Specialmodell och paket Färg Nattsvart Fälgar Lättmetallfälgar 43,2 cm (17 tum) i 5-dubbelekerdesign

Läs mer

Din A-Klass: A 180. Exemplarisk illustration. Exemplarisk illustration. Sammanställning. Designversion Grundversion. Specialmodell och paket

Din A-Klass: A 180. Exemplarisk illustration. Exemplarisk illustration. Sammanställning. Designversion Grundversion. Specialmodell och paket Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor A 180 Designversion Grundversion Specialmodell och paket Färg Nattsvart Fälgar AMG lättmetallfälgar 45,7 cm (18 tum) i 5-dubbelekerdesign

Läs mer

VILKEN PEUGEOT PASSAR DIG BÄST?

VILKEN PEUGEOT PASSAR DIG BÄST? VILKEN PEUGEOT PASSAR DIG BÄST? MÖT EN NY GENERATION PEUGEOT. De senaste åren har vi målmedvetet arbetat med att ta Peugeot till en högre nivå i alla led. Kvalitet, komfort och design har givetvis varit

Läs mer

Nedräkningen har börjat för Volkswagens elbilsoffensiv

Nedräkningen har börjat för Volkswagens elbilsoffensiv 11 september 2017 Nedräkningen har börjat för Volkswagens elbilsoffensiv Elbilsoffensiv: I.D. och I.D. CROZZ lanseras 2020, I.D. BUZZ år 2022 Volkswagen-chefen Herbert Diess: "Märket Volkswagen kommer

Läs mer

Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris

Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris Bilerbjudande 2014 Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris Passat Alltrack Golf Passat Premium R Tiguan Sharan Golf Sportscombi Ett erbjudande till Tennisförbundet Så här gör du

Läs mer

Utgåva 2. Cross Caddy

Utgåva 2. Cross Caddy Utgåva 2 Cross Caddy Cross Caddy Life 03 Cross Caddy Life lockar till äventyr med sitt tuffa ut seende. Designat underredsskydd i silver och svarta skärm breddare ger distinkt off-road-prägel. Första intrycket

Läs mer

SCANIA TOURING. Välkommen ombord

SCANIA TOURING. Välkommen ombord Välkommen ombord Berätta om din verksamhet Möt Scania Touring. Med sin kraftfullt formade exteriör är den här allsidiga turistbussen skapad för att motsvara kraven för charter trafik och reguljärtrafik

Läs mer

72 HELINTEGRERADE Integra INSPIRATIONEN TILL NYA IDÉER ÄR ETT AV DE FINASTE SEMESTER- MÅLEN. INTEGRA GÖR REDAN VÄGEN DIT TILL MÅLET.

72 HELINTEGRERADE Integra INSPIRATIONEN TILL NYA IDÉER ÄR ETT AV DE FINASTE SEMESTER- MÅLEN. INTEGRA GÖR REDAN VÄGEN DIT TILL MÅLET. 72 HELINTEGRERADE Integra INSPIRATIONEN TILL NYA IDÉER ÄR ETT AV DE FINASTE SEMESTER- MÅLEN. INTEGRA GÖR REDAN VÄGEN DIT TILL MÅLET. Ljus, mycket plats, trygghet. Integra återspeglar samtidigt lusten till

Läs mer

Njut av mer tid ute i det fria. Med terrassmarkiser från WAREMA

Njut av mer tid ute i det fria. Med terrassmarkiser från WAREMA Njut av mer tid ute i det fria. Med terrassmarkiser från WAREMA Inred ditt trivselrum! Vill du njuta av mer tid ute i det fria utan att behöva kompromissa med solskyddet? Med våra innovativa markislösningar

Läs mer

M{ZD{ 6 203920_14R1_MAZ6_V10_COVERS.indd 1-3 20/07/2015 10:05:18

M{ZD{ 6 203920_14R1_MAZ6_V10_COVERS.indd 1-3 20/07/2015 10:05:18 M{ZD{ 6 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 2 3 1 7 6 4 5 14 15 SKYACTIV TECHNOLOGY 16 17 6 1 7 5 2 4 3 8 18 19 SÄKERHET FRAMFÖR ALLT Mazda6 är konstruerad med en uppsjö av intelligent teknologi för att du och dina

Läs mer

Din C-Klass: C 220 d 4MATIC Kombi

Din C-Klass: C 220 d 4MATIC Kombi Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor C 220 d 4MATIC Kombi Specialmodell och paket Färg Svart Fälgar Lättmetallfälgar 43,2 cm (17 tum) i 5-dubbelekerdesign Klädsel Konstläderklädsel

Läs mer

Enastående design. Vanliga i30 har en grill med fyra ribbor och elegant formade LED-varselljus (se omslaget).

Enastående design. Vanliga i30 har en grill med fyra ribbor och elegant formade LED-varselljus (se omslaget). Modellbroschyr Enastående design. Hyundais karakteristiska sexkantiga grill dominerar fronten på i30 och ger bilen ett intryck av styrka och karaktär - egenskaper som du kommit att förvänta dig av Hyundai.

Läs mer

Profila RS: Den perfekta multihusbilen

Profila RS: Den perfekta multihusbilen 14 Eura Mobil 2013/2014 NYHET Profila RS: Den perfekta multihusbilen Du letar efter en husbil som har många goda egenskaper: den ska vara så låg som en halvintegrerad och samtidigt ha ett förvaringsutrymme

Läs mer

Observera att denna broschyr är lågupplöst och endast är för påseende. Om du vill ha den högupplösta för tryck var vänlig kontakta Ebba Jeppson.

Observera att denna broschyr är lågupplöst och endast är för påseende. Om du vill ha den högupplösta för tryck var vänlig kontakta Ebba Jeppson. Observera att denna broschyr är lågupplöst och endast är för påseende. Om du vill ha den högupplösta för tryck var vänlig kontakta Ebba Jeppson. Ebba Jeppsson Brand Communication Manager direct.: +45 43

Läs mer

TALENTO A PRO LIKE YOU.

TALENTO A PRO LIKE YOU. A PRO LIKE YOU www.fiatprofessional.se Kundtjänst CIAO FIA IAT Utrustning och tillval kan skilja sig beroende på olika marknads eller lagkrav. Data i denna publikation är endast indikativ. FCA förbehåller

Läs mer

Det handlar om hybrid. HybrId systemet

Det handlar om hybrid. HybrId systemet Det handlar om hybrid HybrId systemet det HaNdLar Om HybrId sedan 2003 geesinknorba erbjuder hybridsystem för sina geesinknorba baklastare. under 2009 vann Hybrid plug-in systemet CIWm recycling Award

Läs mer

NYA LEXUS UX 250h EN NY STJÄRNA HAR TÄNTS VID HORISONTEN

NYA LEXUS UX 250h EN NY STJÄRNA HAR TÄNTS VID HORISONTEN UX 250h DESIGN DESIGN NYA LEXUS UX 250h EN NY STJÄRNA HAR TÄNTS VID HORISONTEN Helt nya Lexus UX utmanar allt som du tidigare upplevt i bilvärlden. Med sin djärva design och sofistikerade prestanda tar

Läs mer

Mercedes-Benz Business. Nya tjänstebilar från Mercedes-Benz.

Mercedes-Benz Business. Nya tjänstebilar från Mercedes-Benz. Mercedes-Benz Business Nya tjänstebilar från Mercedes-Benz. Nu utökar vi med ännu fler välutrustade, sportiga och ekonomiska Businessmodeller Först och främst, tack för det fina betyg som vi fick i Tjänstebilsbarometern

Läs mer

PEUGEOT PARTNER BOXLINE

PEUGEOT PARTNER BOXLINE 2012-02-09 PEUGEOT PARTNER BOXLINE MOTOR 1,6 HDi MOTOR, VÄXELLÅDA & STYRNING Cylindervolym (cm³) 1 560 Maxeffekt kw EEC (hk DIN) 66 / (90) Vid varvtal (v/min) 4 000 Max vridmoment Nm CEE vid v/min 215

Läs mer

Det här är Porsche i Sverige

Det här är Porsche i Sverige Det här är Porsche i Sverige Om konsten att bygga bilar som inte finns Företaget Porsche AG kom till därför att Ferry Porsche inte kunde hitta sina drömmars bil; en lätt, snabb och bränsleeffektiv sportbil.

Läs mer

Gör en insats för miljön. Byt pedaler ibland.

Gör en insats för miljön. Byt pedaler ibland. ANNONS Hela denna bilaga är en annons från Mercedes-Benz ANNONS Gör en insats för miljön. Byt pedaler ibland. Köp en Mercedes-Benz BlueEfficiency 11 30 september så får du en Mercedes-Benz BlueEfficiency-veckor

Läs mer

Din C-Klass: C 220 d Kombi

Din C-Klass: C 220 d Kombi Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor C 220 d Kombi Specialmodell och paket Färg Svart Fälgar AMG lättmetallfälgar 45,7 cm (18 tum) i 5-ekerdesign Klädsel Konstläder ARTICO,

Läs mer

Jakten på det bästa nya CLA Shooting Brake

Jakten på det bästa nya CLA Shooting Brake CLA Shooting Brake Jakten på det bästa nya CLA Shooting Brake Livet i storstaden är ett äventyr. Höghusen tornar upp sig mot himlen och nya kvarter byggs upp nästan över en natt. Här finns mycket att

Läs mer

Nya Mazda MX-5 stjärna på Paris-salongen

Nya Mazda MX-5 stjärna på Paris-salongen Nya Mazda MX-5 stjärna på Paris-salongen 43.14/14.10.02/PL Helt nya Mazda MX-5 var en av stjärnorna som lyste klarast när Paris-salongen öppnade. Mazdas sportvagnsikon har snart tillverkats i en miljon

Läs mer

B - Porto Betalt PREMIÄR FÖR HAR NYA YARIS PREMIÄRHELG 22-23 OKTOBER? - YAPP! CUSTOMERSONLY

B - Porto Betalt PREMIÄR FÖR HAR NYA YARIS PREMIÄRHELG 22-23 OKTOBER? - YAPP! CUSTOMERSONLY B - Porto Betalt PREMIÄR FÖR NYA YARIS! CUSTOMERSONLY HAR NYA YARIS PREMIÄRHELG 22-23 OKTOBER? - YAPP! Ny dynamisk och sportig design. Stopp- & startteknik och Optimal Drive håller både utsläpp och kostnader

Läs mer

Verso-S. En stor liten bil.

Verso-S. En stor liten bil. CUSTOMERSONLY B - Porto Betalt PREMIÄR! Tycker du att den här bilen ser liten ut? Vänta tills du öppnat den. Verso-S. En stor liten bil. MAXIMALT UTRYMME I SMART FORMAT! En bil med plats för livets väsentligheter.

Läs mer

Premiär för nya Hyundai

Premiär för nya Hyundai Premiär för nya Hyundai En dynamisk filosofi. Tre elektriska tolkningar. hybrid laddhybrid el Räckvidd på el: Begränsad CO2: 79 g/km *) Räckvidd på el: >50 km CO2: 32 g/km *) Räckvidd på el: >250 km Inga

Läs mer

EVERY DAY. OPEL GRANDLAND X Pris från kr Privatleasing från kr/mån. i s O P E L ÖPPET HUS 1 2 JUNI PREMIÄR

EVERY DAY. OPEL GRANDLAND X Pris från kr Privatleasing från kr/mån. i s O P E L ÖPPET HUS 1 2 JUNI PREMIÄR ANNONS Hela denna bilaga är en annons från OPEL ANNONS J U N I 2 0 1 9 O P E L, T H E F U T U R E I S E V E R Y O N E S EVERY DAY i s O P E L PREMIÄR OPEL Pris från 234.900 kr Privatleasing från 2.699

Läs mer

Atlet Balance Diesel- eller gasdriven motviktstruck GL/DL och GH/DH 1,5 5 ton

Atlet Balance Diesel- eller gasdriven motviktstruck GL/DL och GH/DH 1,5 5 ton Atlet Balance Diesel- eller gasdriven motviktstruck GL/DL och GH/DH 1,5 5 ton 2 2 modeller. Styr upp din produktivitet. Diesel- eller gasdriven Atlet Balance arbetshäst med precision Kraftfull, pålitlig

Läs mer

WLTP. Worldwide harmonised Light vehicles Test Procedure

WLTP. Worldwide harmonised Light vehicles Test Procedure WLTP Worldwide harmonised Light vehicles Test Procedure Vad är WLTP? WLTP står för Worldwide harmonised Light vehicles Test Procedure som är den nya mätmetoden för laboratorietester av bilars bränsleförbrukning

Läs mer

Volvo 850 GLE 4-d, 1993 års modell. Bilmodell Motor Växellåda Standardutrustning Paket Nyheter

Volvo 850 GLE 4-d, 1993 års modell. Bilmodell Motor Växellåda Standardutrustning Paket Nyheter VOLVO 850 1992-94 1/5 Volvo 850 är en av våra största framgångar genom tiderna. Undersökningar visar att det är den bil som flest svenskar önskar sig. Inte undra på med en mängd utmärkelser, t.ex. Världens

Läs mer

smart move EPICO XOR IDEO TRIGGER GENERIC TRIGGER SM

smart move EPICO XOR IDEO TRIGGER GENERIC TRIGGER SM smart move Ta en tur till stan. Generic s mopeder har den perfekta kombinationen av kraft och ekonomi för att färdas i och runt staden. Modern snygg design med den senaste tekniken och enkla hanterbarheten,

Läs mer

Fyra gånger Nolia. Mässor Konferens Event Uthyrning

Fyra gånger Nolia. Mässor Konferens Event Uthyrning Fyra gånger Nolia. Mässor Konferens Event Uthyrning Kreativitet Personlighet Mässor Konferens Event Uthyrning Lust Nyskapande När människor och idéer möts. Det är då det händer. Tankar utbyts, erfarenheter

Läs mer

DESIGN by ÖPPET HUS 1 2 JUNI

DESIGN by ÖPPET HUS 1 2 JUNI DESIGN by ÖPPET HUS 1 2 JUNI PEUGEOT 3008 SUV NOW Privatleasing 2.899 kr/mån JUNI 2019 HOS PEUGEOT KAN DU ALLTID PRIVATLEASA FULLT UTRUSTADE BILMODELLER PEUGEOT NOW PRIVATLEASING 208 ACTIVE PureTech 82

Läs mer