Mercedes-Benz Business. Nya tjänstebilar från Mercedes-Benz.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Mercedes-Benz Business. Nya tjänstebilar från Mercedes-Benz."

Transkript

1 Mercedes-Benz Business Nya tjänstebilar från Mercedes-Benz.

2 Nu utökar vi med ännu fler välutrustade, sportiga och ekonomiska Businessmodeller

3 Först och främst, tack för det fina betyg som vi fick i Tjänstebilsbarometern som tjänstebil.* Att vi hamnade högst upp på prispallen (igen) visar att vår filosofi om att driva bilbranschen framåt genom att hela tiden presentera nya revolutionerande bilmodeller uppskattas. Speciellt i ett så medvetet billand som Sverige. Här hittar du en lång rad välutrustade nya bilar och modeller, som var och en på sitt eget sätt lever upp till grundidéerna bakom Mercedes-stjärnan teknologi, komfort, säkerhet och en körupplevelse utöver det vanliga. Och med Mercedes-Benz Business fördelaktiga serviceavtal, i kombination med våra finansierings- och försäkringslösningar, blir vår lösning lika ekonomiskt förmånlig för dig som för företaget. Fördelarna för dig med Mercedes-Benz Business: Välutrustade Businessmodeller till attraktiva priser och förmånsvärden. Möjlighet att välja Businesspaket-Plus till alla Businessmodeller. Innovativa lösningar som sätter en ny standard inom bilbranschen. Trygga och smidiga finansierings-, service- och försäkringslösningar. En låg totalkostnad tack vare en hög utrustningsnivå, konkurrenskraftiga priser, låga bränslekostnader och starka andrahandsvärden. * Enligt LeasePlans årliga undersökning Tjänstebilsbarometern

4 LA Nya Mercedes-Benz GLA är en kompakt SUV, släkt med A-Klass, men med ett helt eget uttryck. Ett lite rastlöst uttryck. För GLA är konstruerad för konstant aktivitet, inne i stadstrafiken likaväl som ute på skogsvägen. Den förhöjda frigången och det robusta skyddet under skvallrar om rå körglädje, medan de sofistikerade yttre dragen säger något helt annat. Och väl inne, blandas praktiska detaljer med innovativa finesser. Från den centrala displayen som samtidigt håller dig i kontakt med omvärlden och bilen, till de utvalda materialen runt omkring i kupén. De många tillvalen och utrustningsnivåerna ger dig frihet att sätta din personliga prägel på din GLA en bil som redan från början vänder sig till dig som tänker utanför boxen.

5 GLA. SUVerän på många nya sätt Mercedes-Benz GLA 200 Business Pris från kr. Alltid med GLA Business: THERMOTRONIC 2-zoners klimatanläggning, Bagagerumspaket, Style-line, Säteskomfortpaket. Välj till Businesspaket-Plus: Ljus- och siktpaket, Backkamera, Förberedelse för Becker Map Pilot, Bi-Xenon strålkastare, Elmanövrerad bagagelucka samt farthållare. Pris kr. Fler modeller och priser hittar du på det sista uppslaget.

6 Här är en ny generation av C-Klass, nu med extra allt! Mer plats, ny mjukare design, mer livsglada motorer och ännu mer säkerhetstänkande. De nya varvvilliga motorerna drar ännu mindre än tidigare (det enda som är mindre i vår nya C-Klass). I kombination med det helt nyutvecklade chassiet garanteras du körglädje av högsta klass när du väl är bakom ratten. Framåt september kommer en Kombi-version av C-Klass. Och om du tycker det blivit mycket mer plats i vår nya Sedan, ska du bara vänta och se den nya C-Klass Kombi. Mercedes-Benz C 180 Business Pris från kr. Alltid med C-Klass Business utöver standard: AVANTGARDE exteriör, Komfort direktstyrning, Förberedelse för Garmin MAP PILOT, Bränsletank med större volym (66 liter). Välj till Businesspaket-Plus, utöver Business: LED-strålkastare, Aktiv parkeringsassistent inkl. PARKTRONIC, 230 V uttag i mittkonsol bak. Pris: kr. Fler modeller och priser hittar du på det sista uppslaget.

7 Nya C-Klass. Mercedes-Benz i sin renaste form Ny C-Klass Kombi lanseras i höst

8 Gör hela resan roligare A

9 Med vår nya A-Klass visar vi med all tydlighet att resan kan vara viktigare än själva målet. Här är en bil som utmanar din bild av vad Mercedes kan prestera och visar vad du i framtiden borde kunna förvänta dig av en bil. A-Klassen ger dig helt nya körupplevelser och bakom ratten finner du en utmanande design fylld av attityd. Inuti är det gott om läckra detaljer och ett rent formspråk som är så typisk för en Mercedes. Även om utrustningsnivån är hög redan på standardmodellen, är det fritt fram att bygga en helt personlig version av A-Klass ur det frikostiga utbudet av tillval. Mercedes-Benz A 180 Business Pris från kr. Alltid med A-Klass Business utöver standard: Läderratt, Farthållare, THERMOTRONIC 2-zons klimatanläggning, Style line, samt Ljus- och siktpaket. Välj till Businesspaket-Plus: Bi-Xenon strålkastare och Backkamera. Pris kr. Fler modeller och priser hittar du på det sista uppslaget.

10 Upplevelser och besparingar. Även om B-Klass inte drar mer än 0,41 l/mil så väcker bilen barnasinnet i dig. Tack vare det avancerade chassiet och de varvvilliga motorerna ger B-Klass dig både körkomfort och körglädje som få andra bilar i klassen kan matcha. Kompakt och rymlig. Trots ett litet yttre 4,36 meter lång har vi byggt en bil som är frikostig med utrymmet och hur det kan utnyttjas. B-Klass har kategorins största bagageutrymme som sväljer liter och låter dig transportera två meter långa prylar vid behov. Säker och trygg. B-Klass har Mercedes höga säkerhetsnivå inbyggd från början. Exempelvis ett radarsystem som varnar om fara är på färde och förbereder bromsarna på ett ingrepp. Ett annat system håller koll på att du inte slumrar till vid ratten. Baksätena förvandlar du till trygga barnsäten för alla barn mellan 5 och 12 år. Inget mer krångel med barnstolar. Teknologi och hantverk. Med de 12 knapparna i ratten styr du både din kommunikation och all information från bilen. Med USB-kontakten eller Bluetooth kopplar du upp t ex din Smartphone till B-Klassens multimediasystem. Även om hela kupén andas stramhet och design ska du inte missta dig alla detaljer och material lever upp till den välkända Mercedes-kvaliteten. Mercedes-Benz B 180 Business inkl Businesspaket-Plus Pris från kr. (ord pris kr) Alltid med B-Klass Businesspaket-Plus (utöver standard): Läderratt, Farthållare, THERMOTRONIC 2-zons klimatanläggning, Bagagerumspaket, Säteskomfortpaket, samt Ljus- och siktpaket, Bi-Xenon strålkastare och Backkamera. Fler modeller och priser hittar du på det sista uppslaget.

11 Ett omöjligt konststycke Med B-Klass har Mercedes lyckats bygga bort motsättningarna mellan säker och kompakt, mellan spännande och praktisk och mellan vardaglig och personlig.

12 CLA är ingen Sedan. CLA är inte heller en Coupé. CLA är en gyllene kombination mellan sedanens stil och coupéns karismatiskt kraftfulla linjer. CLA är en otämjd 4-dörrars körmaskin med en helt egen attityd och som är världsmästare på att klyva luft luftmotståndet på ynka 0,22 cw är rekord för serieproducerade bilar. Det ger ett mer kontrollerbart väggrepp och ännu bättre manöveregenskaper vid höga hastigheter. Bakom ratten hålls du på plats av de integrerade sportstolarna och känner den höga kvaliteten på den sportiga interiören. Från nackstödet hela vägen fram till den fristående displayen med USB- och Bluetooth-uppkoppling.

13 CLA. Helt otämjd kontroll Mercedes-Benz CLA 180 Coupé Business Pris från kr. Alltid med CLA Business: Läderratt, Farthållare, THERMOTRONIC 2-zons klimatanläggning, Säteskomfortpaket samt Ljus- och siktpaket. Välj till Businesspaket-Plus: Backkamera och Bi-Xenon strålkastare. Pris kr. Fler modeller och priser hittar du på det sista uppslaget.

14 Nya E-Klass. Förförande teknologi

15 En vågad kombination av kontroll och temperament. Å ena sidan energiska och muskulösa drag som med all tydlighet visar på körupplevelsen i nya E-Klass. Vilket den också lever upp till med sitt suveräna väggrepp, distinkta styrning och massor med kraft som hela tiden gör att du känner att du har kontroll. Å andra sidan en lång rad system som gör att E-Klass sätter en ny standard när det gäller säkerhet för hela bilindustrin. Bara ett par exempel är semi-led strålkastarna, kollisionsvarnaren COLLISSION PREVENTION ASSIST och trötthetsvarnaren ATTENTION ASSIST. Den nya E-Klass ger dig tryggheten som är förutsättningen för att du fullt ut också ska kunna njuta av bilens temperament. Mercedes-Benz E 200 CDI Sedan Business inkl Businesspaket-Plus Pris från kr. (ord pris kr) Alltid med E-Klass Businesspaket-Plus (utöver standard): Designversion AVANTGARDE alternativt ELEGANCE, Spegelpaket (elektriskt infällbara ytterbackspeglar, Automatiskt avbländbar innerbackspegel samt ytterbackspegel på förarsida), Dryckeshållare, Multikonturstolar fram, Adaptiva LED-strålkastare, Bränsletank med större volym (80 liter). Fler modeller och priser hittar du på det sista uppslaget.

16 Nya E-Klass är visserligen byggd som en Kombi med en lastförmåga på hela liter. Och den har luftfjädring med automatisk nivåreglering på bakaxeln, kompletterat med en helautomatisk baklucka. Den är fylld med komfort, utrustningsdetaljer och lösningar som lever upp till en riktig E-Klass. Men Mercedes E-Klass Kombi är samtidigt en riktig körmaskin. Med det avancerade DIRECT CONTROL-chassiet, den direkta styrningen och det nyutvecklade motorprogrammet, får du svårt att hitta någon bättre resekamrat. Lägg till detta att med E 300 BlueTEC HYBRID har du en av marknadens rymligaste Kombi som drar 0,41 l/mil.

17 Låt dig inte luras av att den ser ut som en Kombi Mercedes-Benz E 200 CDI Kombi Business inkl Businesspaket-Plus Pris från kr. (ord pris kr) Alltid med E-Klass Businesspaket-Plus (utöver standard): Designversion AVANTGARDE alternativt ELEGANCE, Spegelpaket (elektriskt infällbara ytterbackspeglar, automatiskt avbländbar innerbackspegel samt ytterbackspegel på förarsida), Dryckes hållare, Multikonturstolar fram, Adaptiva LED-strålkastare, Bränsletank med större volym (80 liter). Fler modeller och priser hittar du på det sista uppslaget.

18

19 Kan själv GLK. Unik kombination av körglädje och komfort. Mercedes GLKs skarpa profil, men ändå runda former ger denna kompakta bil en helt unik utstrålning. Det du får, är ren körglädje som matchas av en stilren och sober kupé fylld med nyskapande tolkningar av materialval och finish i hög Mercedeskvalitet. Men samtidigt fylld med massor av finesser som standard, som elektrisk justerbar stol fram, 2-zons klimatanläggning, Bluetooth handsfree och en 5,8 tums färgskärm. Du får alltid fullt utlopp för din körglädje med den hastighetsanpassade styrningen. De aktiva stötdämparna anpassar sig till vägförhållandena och din körstil. Kort sagt är GLK en bil du vill köra långt med. Mercedes-Benz GLK 200 CDI Business inkl Businesspaket-Plus Pris från kr. (ord pris kr) Alltid med GLK Businesspaket-Plus (utöver standard): Spegelpaket (elektriskt infällbara ytterbackspeglar, Automatiskt avbländbar innerbackspegel samt ytterbackspegel på förarsida), Sportpaket interiör (sportstolar fram, klädsel i konst läder ARTICO/mikrofiber DINAMICA, sportpedalställ, mm), Lättmetallfälgar 43,2 cm (17 ) i 5-ekerdesign, Exteriört krompaket (takreling i aluminium, lastkantskydd och fönsterlister i krom, sidokjolar lackerade i bilens färg, mm), Bränsletank med större volym (66 liter), Aktiv Parkeringsassistent inkl. PARKTRONIC, Adaptiva bi-xenonstrålkastare. Fler modeller och priser hittar du på det sista uppslaget.

20 Med en V8 (och BiTurbo) i CLS 63 AMG har du hela 557 hk till ditt förfogande och en väghållning som matchar fullt ut. Den tar dig från stillastående till 100 km/h på 4,2 sekunder. Hisnande eller hur? Och riktigt skoj för den delen. Även en stjärna kan överträffa sig själv ML 63 AMG är förmodligen den snabbaste SUV du någonsin sett. V8:an på 525 hk, fyrhjulsdrift och den 7-stegade automatlådan flyttar bilen till 100 km/h på 4,8 sekunder. Låt inte den robusta terrängbilsprofilen lura dig! G 65 AMG för sig lika smidigt på skogsstigar som på motorvägar. V12:an på 612 hk gör att går på 5,3 sekunder.

21 Har du själv lagt märke till hur sällan du får fjärilar i magen numera? Inte bara en ensam, utan en hel, vilt fladdrande flock fjärilar som bara drar iväg med dig. AMG-teknikerna i Affalterbach har mer än 30 års erfarenhet av att locka fram just den där känslan. Av så gott som varje Mercedes modell bygger de en AMG-version som är det närmaste en riktig banracingbil som lagen (inklusive naturlagen) tillåter. Du känner igen en AMG på den lilla skylten därbak, men främst på det speciella leendet som föraren har när hon eller han stiger ur bilen. Vill du ta det lite lugnare kan du välja ett AMG Sportpaket till de flesta av våra standardmodeller. Då får du designelement, bromssystem, sportchassi, sportstyrning med mera i AMG-utförande. Ett paket som ytterligare ökar sportkänslan på din Mercedes-Benz. Blixten av alla! Speciellt S-modellen med km/h på 3,6, hela 0,7 sekunder snabbare än vanliga E 63 AMG. En tröst är att båda finns som Kombi för de praktiskt lagda.

22 Varsågod! Ett urval av nya förmånliga Mercedes-Benz Businessmodeller A-Klass Business Modell Pris inkl. Business paket kw (hk) /Vridmoment Nm Liter /100 km (aut.) CO 2 g/km (aut.) Förmånsvärde/mån 1) A kr 90 (122)/ (5.4) 128 (127) kr A kr 115 (156)/ (5.4) 129 (127) kr A 250 aut.* kr 155 (211)/350 (5.9) (138) kr A 160 CDI kr 66 (90)/ (4.0) 98 (103) kr A 180 CDI kr 80 (109)/ (4.0) 98 (103) kr A 180 CDI BlueEFFICIENCY Ed kr 80 (109)/ kr Ja A 200 CDI kr 100 (136)/ (3.9) 109 (102) kr A 200 CDI 4MATIC aut.* kr 100 (136)/300 (4.6) (121) kr A 220 CDI aut.* kr 125 (170)/350 (4.2) (108) kr A 220 CDI 4MATIC aut.* kr 125 (170)/350 (4.8) (125) kr Modell Kampanjpris inkl. Businesspaket-Plus Normalpris inkl. Businesspaket-Plus kw (hk) /Vridmoment Nm Liter /100 km (aut.) CO 2 g/km (aut.) Miljöbilsgodkänd Förmånsvärde/mån 1) B kr kr 90 (122)/ (5.8) 137 (135) kr B kr kr 115 (156)/ (5.8) 137 (135) kr B 160 CDI kr kr 66 (90)/ (4.1) 108 (107) kr B 180 CDI kr kr 80 (109)/ (4.1) 108 (107) kr C Businesspaketet har ett värde av kr *Businesspaketet har ett värde av kr 1) För information se sista sidan. Leasing från kr/mån. Leasing via Mercedes-Benz Finans, 36 mån, restvärde 45%, 1:a förhöjd avg. 30%, rörlig ränta 5,25%, effektiv ränta 6,19%. Leasingavg. exkl. moms. Reservation för sedvanlig kreditprövning. B-Klass Business B 180 CDI BlueEFFICIENCY Ed kr kr 80 (109)/260 3, kr B 200 CDI kr kr 100 (136)/ (4.2) 114 (112) kr B 220 CDI aut.* kr kr 125 (170)/350 (4.1) (107) kr B 200 NGD kr kr 115 (156)/ kg/100 km (4.2) 117 (115) kr Ja CLA Business Modell Pris inkl. Business paket kw (hk) /Vridmoment Nm Liter /100 km (aut.) CO 2 g/km (aut.) Miljöbilsgodkänd Förmånsvärde/mån 1) CLA 180 Coupé kr 90 (122)/ (5.2) 126 (122) kr CLA 200 Coupé kr 115 (156)/ (5.2) 127 (122) kr CLA 250 Coupé aut kr 155 (211)/350 (5.4) (125) kr CLA 180 CDI Coupé kr 80 (109)/ (3.9) 102 (102) kr CLA 200 CDI Coupé kr 100 (136)/ (4.2) 109 (109) kr CLA 220 CDI Coupé aut kr 125 (170)/350 (4.2) (109) kr Modell Pris inkl. Business paket kw (hk) /Vridmoment Nm Liter /100 km (aut.) CO 2 g/km (aut.) Miljöbilsgodkänd Förmånsvärde/mån 1) Businesspaket-Plus har ett värde av kr *Businesspaket-Plus har ett värde av kr 1) För information se sista sidan. Leasing från kr/mån. Leasing via Mercedes-Benz Finans, 36 mån, restvärde 45%, 1:a förhöjd avg. 30%, rörlig ränta 5,25%, effektiv ränta 6,16%. Leasingavg. exkl. moms. Reservation för sedvanlig kreditprövning. 1) För information se sista sidan. Leasing från kr/mån. Leasing via Mercedes-Benz Finans, 36 mån, restvärde 45%, 1:a förhöjd avg. 30%, rörlig ränta 5,25%, effektiv ränta 6,06%. Leasingavg. exkl. moms. Reservation för sedvanlig kreditprövning. C-Klass Business C 180 Sedan (156)/250 5,0 (5,4) 116 (126) kr C 200 Sedan (184)/300 5,3 (5,3) 123 (123) kr C 220 BlueTEC Sedan (170)/400 4,0 (4,3) 103 (109) kr Ja* Businesspaketet har ett värde av kr 1) För information se sista sidan. *Modellen uppfyller den svenska miljöbilsdefinitionen med 16 hjul och manuell växellåda. Leasing från kr/mån. Leasing via Mercedes-Benz Finans, 36 mån, restvärde 45%, 1:a förhöjd avg. 30%, rörlig ränta 5,25%, effektiv ränta 5,95%. Leasingavg. exkl. moms. Reservation för sedvanlig kreditprövning. Miljöbilsgodkänd B

23 GLA Business Modell Pris inkl. Business paket kw (hk) /Vridmoment Nm Liter /100 km (aut.) CO 2 g/km (aut.) Förmånsvärde/mån 1) GLA kr 115 (156)/ (5.8) 137 (135) kr GLA 250 4MATIC aut kr 155 (211)/350 (6.5) (151) kr GLA 200 CDI kr 100 (136)/ (4.4) 114 (114) kr GLA 220 CDI 4MATIC aut kr 125 (170)/350 (4.9) (129) kr 1) För information se sista sidan. Leasing från kr/mån. Leasing via Mercedes-Benz Finans, 36 mån, restvärde 45%, 1:a förhöjd avg. 30%, rörlig ränta 5,25%, effektiv ränta 6,03%. Leasingavg. exkl. moms. Reservation för sedvanlig kreditprövning. GLK Business Modell Kampanjpris inkl. Businesspaket-Plus Normalpris inkl. Businesspaket-Plus kw (hk) /Vridmoment Nm Liter /100 km (aut.) CO 2 g/km (aut.) EMiljöbils- godkänd Förmånsvärde/mån 1) GLK 200 CDI kr kr 105 (143)/350 5,5 (5,6) 143 (145) kr GLK 220 CDI kr kr 125 (170)/400 5,5 (5,6) 143 (145) kr GLK 220 CDI 4MATIC aut kr kr 125 (170)/400 (6,1) (159) kr GLK GLK 250 BlueTEC 4MATIC aut kr kr 150 (204)/500 (6,1) (159) kr GLK 350 CDI 4MATIC aut kr kr 195 (265)/620 (6,9) (179) kr GLK 250 4MATIC aut kr kr 155 (211)/350 (7,4) (173) kr Businesspaket-Plus har ett värde av kr 1) För information se sista sidan. Leasing från kr/mån. Leasing via Mercedes-Benz Finans, 36 mån, restvärde 45%, 1:a förhöjd avg.30%, rörlig ränta 5,25%, effektiv ränta 5,90%. Leasingavg. exkl. moms. Reservation för sedvanlig kreditprövning. E-Klass Business Modell Kampanjpris inkl. Normalpris inkl. kw (hk) Businesspaket-Plus Businesspaket-Plus /Vridmoment Nm Liter /100 km (aut.) CO 2 g/km (aut.) Miljöbilsgodkänd Förmånsvärde/mån 1) E 200 CDI Sedan kr kr 100 (136)/360 4,8 (4,9) 125 (127) kr E 220 CDI Sedan kr kr 125 (170)/400 4,7 (4,6) 123 (123) kr LA E 220 BlueTEC BlueEFFICIENCY Ed. Sedan aut kr kr 125 (170)/400 (4,4) (114) kr Ja* E 250 CDI 4MATIC Sedan aut kr kr 150 (204)/500 (5,4) (140) kr E 300 BlueTEC HYBRID Sedan aut kr kr 150 (204)/500 (4,1) (107) kr Ja E 350 BlueTEC Sedan aut kr kr 185 (252)/620 (5,3) (138) kr E 350 BlueTEC 4MATIC Sedan aut kr kr 185 (252)/620 (5,9) (159) kr E 200 NGD Sedan aut kr kr 115 (156)/270 (4,3 kg) (116) kr Ja Businesspaket-Plus har ett värde av kr 1) För information se sista sidan. *Modellen uppfyller den svenska miljöbilsdefinitionen med 16 hjul. Leasing från kr/mån. Leasing via Mercedes-Benz Finans, 36 mån, restvärde 45%, 1:a förhöjd avg.30%, rörlig ränta 5,25%, effektiv ränta 5,89%. Leasingavg. exkl. moms. Reservation för sedvanlig kreditprövning. E-Klass Kombi Business Modell Kampanjpris inkl. Normalpris inkl. kw (hk) Businesspaket-Plus Businesspaket-Plus /Vridmoment Nm Liter /100 km (aut.) CO 2 g/km (aut.) Miljöbilsgodkänd Förmånsvärde/mån 1) E 200 CDI Kombi kr kr 100 (136)/360 5,2 (5,3) 135 (137) kr E 220 CDI Kombi kr kr 125 (170)/400 5,0 (5,2) 132 (133) kr E 250 CDI 4MATIC Kombi aut kr kr 150 (204)/500 (5,7) (150) kr E 300 BlueTEC HYBRID Kombi aut kr kr 150 (204)/500 (4,4) (116) kr Ja E 350 BlueTEC Kombi aut kr kr 185 (252)/620 (5,5) (144) kr E 350 BlueTEC 4MATIC Kombi aut kr kr 185 (252)/620 (6,5) (170) kr Businesspaket-Plus har ett värde av kr 1) För information se sista sidan. Leasing från kr/mån. Leasing via Mercedes-Benz Finans, 36 mån, restvärde 45%, 1:a förhöjd avg. 30%, rörlig ränta 5,25%, effektiv ränta 5,86%. Leasingavg. exkl. moms. Reservation för sedvanlig kreditprövning. Miljöbilsgodkänd

24 5879 Kvalitet hela vägen, in i minsta detalj Mercedes-Benz Business Mercedes-Benz står för kompromisslös kvalitet in i minsta detalj. Detsamma gäller våra leasing- och servicelösningar samt våra egna försäkringar. Läs mer om alla våra tjänster som ger dig ett tryggt och enkelt ägande på Mercedes-Benz Leasing En smart lösning. En lösning som inte binder kapital samtidigt som ni har full nyttjanderätt till bilen. Med en leasinglösning kan dessutom 50% av momsen dras av. Ni får bättre kontroll över företagets bilkostnader och flexibiliteten är total när ni vill byta, köpa ut eller förlänga avtalet. Det enda som eventuellt behövs är en förhöjd första leasingavgift. Mercedes-Benz Leasing+ Allt inklusive service på en faktura. Vill ni ha full kontroll över era kostnader är detta en riktigt bra lösning. Leasing+ ger er en optimal finansiering och samtidigt ett förmånligt pris på serviceavtalet Service Compact. Allt smidigt och samlat på en enda månadsfaktura. Mercedes-Benz FullService Leasing Fritt från överraskningar. Den fasta månadskostnaden gör att ni hela tiden har koll på företagets utgifter och likviditet (ingen kapitalbindning), bilens försäkringar och service under de tre år som kontraktet normalt spänner över. Mercedes-Benz Service Excellent omfattar all service och reparationer samt alla slitdelar (utom däck). Efter 2 eller 3 år lämnar ni bara tillbaka bilen utan värdeförlust. Mercedes-Benz Försäkring Ett säkert val. Det säger sig självt att ingen kan din bil bättre än just vi. Därför är det smart och självklart att försäkra den genom en Mercedes-Benz Försäkring. Väljer ni vår Prova-På-Försäkring får ni de första 6 månaderna till halva priset. Om ni leasar bilen av oss är Mercedes-Benz Finansknutna Försäkring det rätta valet, då den betalas på samma faktura som er finansiering, månad för månad. Till ett fast och lägre pris. Båda alternativen garanterar er att vi alltid använder auktoriserade verkstäder och enbart Mercedes-Benz Originaldelar. Som bonus har vi ingen övre beloppsgräns när det gäller stulna däck eller fälgar, inte heller fabriksmonterad elektronisk utrustning. Mercedes-Benz Serviceavtal Trygga och smidiga lösningar. Med våra olika serviceavtal har ni en fast månadskostnad som ni kan få på samma faktura som den från Mercedes-Benz Finans. Alla tre gäller på samtliga auktoriserade Mercedes-Benz verkstäder i Sverige och i vår basversion Service Compact ingår all service inklusive olja, smörjmedel och servicedelar. Vill ni ha lite mer trygghet? Välj då Mercedes-Benz Service Classic Plus som också ger er alla reparationer motsvarande nybilsgarantin, även efter den gått ut. Eller Mercedes-Benz Service Excellent som dessutom täcker alla slitdelar (reservdelar som byts ut vid normalt slitage) under försäkringsperioden. Alla skillnader och detaljer finns på Mercedes-Benz Business Riktigt förmånliga lösningar Pris inkl. moms. Bränsleförbrukning blandad körning. Samtliga utsläppsvärden gäller med lägsta möjliga däckdimension. Utökad utrustningsnivå kan medföra högre bränsleförbrukning och CO 2 - utsläpp. Fordonsindividuella uppgifter om avgascertifieringsvärden och CO 2 finns i bilregistret. Värde inom parantes är för automat. 1) Beräknad nettokostnad av förmånsvärde inkl. kostnaden för Businesspaket för inkomståret 2014 vid 50% marginalskatt. Om uppgifterna i denna trycksak: Produktförändringar kan ha ägt rum efter manustopp för denna trycksak (07/ ). Tillverkaren har rätt att införa konstruktions- och designändringar, avvikande färgnyanser och förändrad leveransomfattning, under förutsättning att dessa förändringar är skäliga ur ett kundperspektiv. Återförsäljare eller tillverkare kan använda beteckningar eller sifferuppgifter för beställning eller för en beställd produkt utan att några anspråk kan göras utifrån detta. Bildmaterial kan innehålla tillbehör eller extrautrustning som inte ingår i standardleveransomfattningen. Färgavvikelser kan förekomma av trycktekniska skäl. Med reservation för eventuella tryckfel. Välkommen till din närmaste Mercedes-Benz återförsäljare för mer information och provkörning.

Drivs av passion. Mercedes-Benz Tjänstebilar.

Drivs av passion. Mercedes-Benz Tjänstebilar. Drivs av passion. Mercedes-Benz Tjänstebilar. Februari 2015 Det roligaste du kan ta med hem från jobbet. Vi är ett av världens mest kända bilmärken. Vår stjärna känner de flesta igen och har en uppfattning

Läs mer

Drivs av passion. Mercedes-Benz Tjänstebilar.

Drivs av passion. Mercedes-Benz Tjänstebilar. Drivs av passion. Mercedes-Benz Tjänstebilar. Det roligaste du kan ta med hem från jobbet. Vi är ett av världens mest kända bilmärken. Vår stjärna känner de flesta igen och har en uppfattning om, oavsett

Läs mer

Drivs av passion. Mercedes-Benz Tjänstebilar.

Drivs av passion. Mercedes-Benz Tjänstebilar. Drivs av passion. Mercedes-Benz Tjänstebilar. Februari 2015 Det roligaste du kan ta med hem från jobbet. Vi är ett av världens mest kända bilmärken. Vår stjärna känner de flesta igen och har en uppfattning

Läs mer

Mercedes-Benz Vans. V-Klass. Mercedes-Benz Transportbilar hösten 2015. Familjens nya tjänstebil. Paket Executive. Paket Business.

Mercedes-Benz Vans. V-Klass. Mercedes-Benz Transportbilar hösten 2015. Familjens nya tjänstebil. Paket Executive. Paket Business. Pris inkl. moms från: Billån+1 från: Leasing+1 från: Förmånsvärde2 från: Alltid med Edition: V220 SE Edition lång (163 hk) V220 Avantgarde Edition lång (163 hk) 463.900 kr 4.505 kr/mån 3.595 kr/mån 3.100

Läs mer

ANNONS Hela denna bilaga är en annons från Mercedes-Benz ANNONS. Drivs av passion. Mercedes-Benz Tjänstebilar.

ANNONS Hela denna bilaga är en annons från Mercedes-Benz ANNONS. Drivs av passion. Mercedes-Benz Tjänstebilar. ANNONS Hela denna bilaga är en annons från Mercedes-Benz ANNONS Drivs av passion. Mercedes-Benz Tjänstebilar. Det roligaste du kan ta med hem från jobbet. FleetEdition Tjänstebilar fr: 219.900 kr FleetLeasing

Läs mer

Business Solutions. Vågar du prova något nytt? Välj en tjänstebil som utmanar det gamla vanliga.

Business Solutions. Vågar du prova något nytt? Välj en tjänstebil som utmanar det gamla vanliga. Business Solutions. Vågar du prova något nytt? Välj en tjänstebil som utmanar det gamla vanliga. Förändring föds när man vill framåt. I vår värld handlar det inte bara om att flytta dig från A till B.

Läs mer

SE Edition och FleetEdition. Välutrustade privat- och tjänstebilar till förmånliga priser.

SE Edition och FleetEdition. Välutrustade privat- och tjänstebilar till förmånliga priser. Om uppgifterna i denna trycksak: Produktförändring kan ha ägt rum efter manusstopp för denna trycksak (Februari 2016). Tillverkaren har rätt att införa konstruktions- och designändringar, avvikande färgnyanser

Läs mer

Mercedes-Benz Business Sätt dig i en bättre sits. Februari 2013

Mercedes-Benz Business Sätt dig i en bättre sits. Februari 2013 Mercedes-Benz Business Sätt dig i en bättre sits. Februari 2013 Mercedes-Benz Business sätt dig i en bättre sits. Mercedes-Benz har alltid haft som mål att revolutionera bilbranschen och skapa produkter

Läs mer

Mercedes-Benz höstsalong Hösten är här med spännande nyheter, fantastiska erbjudanden och Öppet Hus hos din återförsäljare den 20 21 oktober.

Mercedes-Benz höstsalong Hösten är här med spännande nyheter, fantastiska erbjudanden och Öppet Hus hos din återförsäljare den 20 21 oktober. ANNONS Hela denna bilaga är en annons från Mercedes-Benz ANNONS Mercedes-Benz höstsalong Hösten är här med spännande nyheter, fantastiska erbjudanden och Öppet Hus hos din återförsäljare den 20 21 oktober.

Läs mer

FÖR NYTTA OCH NÖJE. SEAT BUSINESS EDITION TECHNOLOGY TO ENJOY

FÖR NYTTA OCH NÖJE. SEAT BUSINESS EDITION TECHNOLOGY TO ENJOY FÖR NYTTA OCH NÖJE. SEAT BUSINESS EDITION TECHNOLOGY TO ENJOY VÄRT VARENDA KRONA Hos oss på SEAT vill vi att tjänstebilen ska vara en prisvärd affär för både företaget och tjänstebilsföraren. Därför lägger

Läs mer

Mercedes-Benz Business

Mercedes-Benz Business Mercedes-Benz Business Sätt dig i en bättre sits. Juli 2012 Mercedes-Benz Business mer än en tjänstebil Välkommen till Mercedes-Benz tjänstebilar. Våra businessmodeller är välutrustade från grunden vilket

Läs mer

Mercedes-Benz vårsalong Våren är här med spännande lanseringar, fantastiska erbjudanden och öppet hus den 12 14 april.

Mercedes-Benz vårsalong Våren är här med spännande lanseringar, fantastiska erbjudanden och öppet hus den 12 14 april. ANNONS Hela denna bilaga är en annons från Mercedes-Benz ANNONS Mercedes-Benz vårsalong Våren är här med spännande lanseringar, fantastiska erbjudanden och öppet hus den 12 14 april. Nya generationens

Läs mer

Gör en insats för miljön. Byt pedaler ibland.

Gör en insats för miljön. Byt pedaler ibland. ANNONS Hela denna bilaga är en annons från Mercedes-Benz ANNONS Gör en insats för miljön. Byt pedaler ibland. Köp en Mercedes-Benz BlueEfficiency 11 30 september så får du en Mercedes-Benz BlueEfficiency-veckor

Läs mer

FÖR NYTTA OCH NÖJE. SEAT BUSINESS EDITION TECHNOLOGY TO ENJOY

FÖR NYTTA OCH NÖJE. SEAT BUSINESS EDITION TECHNOLOGY TO ENJOY FÖR NYTTA OCH NÖJE. SEAT BUSINESS EDITION TECHNOLOGY TO ENJOY VÄRT VARENDA KRONA Hos oss på SEAT vill vi att tjänstebilen ska vara en prisvärd affär för både företaget och tjänstebilsföraren. Därför lägger

Läs mer

SEAT BUSINESS EDITION TECHNOLOGY TO ENJOY

SEAT BUSINESS EDITION TECHNOLOGY TO ENJOY SEAT BUSINESS EDITION TECHNOLOGY TO ENJOY VÄRT VARENDA KRONA Hos oss på SEAT lägger vi fokus på att erbjuda kostnadseffektiva lösningar som är skräddarsydda för din organisations specifika behov. Bilarna

Läs mer

Välkommen till Mercedes-Benz Öppet Hus. Mängder med attraktiva hösterbjudanden hos din återförsäljare den 6 8 september.

Välkommen till Mercedes-Benz Öppet Hus. Mängder med attraktiva hösterbjudanden hos din återförsäljare den 6 8 september. ANNONS Hela denna bilaga är en annons från Mercedes-Benz ANNONS Välkommen till Mercedes-Benz Öppet Hus. Mängder med attraktiva hösterbjudanden hos din återförsäljare den 6 8 september. 4MATIC Ett liv i

Läs mer

Din bil. C-Klass: C 200 d Kombi Fleet. C 200 d Kombi Fleet. Diesel Bränsletyp. 4,9 l/100km Bränsleförbrukning stadstrafik.

Din bil. C-Klass: C 200 d Kombi Fleet. C 200 d Kombi Fleet. Diesel Bränsletyp. 4,9 l/100km Bränsleförbrukning stadstrafik. C-Klass: C 200 d Kombi Fleet Din bil C 200 d Kombi Fleet Tekniska data Diesel Bränsletyp 4 Cylinder 1598 cm³ Cylindervolym 118 kw (160 hk) Prestanda Information om bränsleförbrukning, CO₂utsläpp och energiklass

Läs mer

Din A-Klass: A 180 BlueEFFICIENCY

Din A-Klass: A 180 BlueEFFICIENCY Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor A 180 BlueEFFICIENCY Välj klädsel Jupiterröd Hjul AMG lättmetallfälgar 45,7 cm (18 tum) i multi-ekerdesign Klädsel Konstläderklädsel

Läs mer

Drivs av passion. Mercedes-Benz Tjänstebilar.

Drivs av passion. Mercedes-Benz Tjänstebilar. Drivs av passion. Mercedes-Benz Tjänstebilar. Februari 2015 Det roligaste du kan ta med hem från jobbet. Vi är ett av världens mest kända bilmärken. Vår stjärna känner de flesta igen och har en uppfattning

Läs mer

Din bil. C-Klass: C 220 d Sedan. C 220 d Sedan

Din bil. C-Klass: C 220 d Sedan. C 220 d Sedan C-Klass: C 220 d Sedan Din bil C 220 d Sedan Tekniska data Diesel Bränsletyp 4 Cylinder 1950 cm³ Cylindervolym 143 kw (194 hk) Prestanda Information om bränsleförbrukning, CO₂-utsläpp och energiklass 5,4

Läs mer

EVERY DAY NYA OPEL CROSSLAND X. i s O P E L ÖPPET HUS 6 7 APRIL. Privatleasing från kr/mån Pris från kr

EVERY DAY NYA OPEL CROSSLAND X. i s O P E L ÖPPET HUS 6 7 APRIL. Privatleasing från kr/mån Pris från kr ANNONS Hela denna bilaga är en annons från OPEL ANNONS A P R I L 2 0 1 9 O P E L, T H E F U T U R E I S E V E R Y O N E S EVERY DAY i s O P E L ÖPPET HUS 6 7 APRIL NYA OPEL Privatleasing från 2.199 kr/mån

Läs mer

Din bil. C-Klass: C 200 Kombi. C 200 Kombi. Information om bränsleförbrukning, CO₂-utsläpp och energiklass 8,5 l/100km Bränsleförbrukning stadstrafik

Din bil. C-Klass: C 200 Kombi. C 200 Kombi. Information om bränsleförbrukning, CO₂-utsläpp och energiklass 8,5 l/100km Bränsleförbrukning stadstrafik C-Klass: C 200 Kombi Din bil C 200 Kombi Tekniska data 95 oktan Bränsletyp 4 Cylinder 1497 cm³ Cylindervolym 135 kw (184 hk) Prestanda Information om bränsleförbrukning, CO₂-utsläpp och energiklass 8,5

Läs mer

Auris Touring Sports. Premiär i augusti 2013. www.toyota.se

Auris Touring Sports. Premiär i augusti 2013. www.toyota.se Auris Touring Sports Premiär i augusti 2013 www.toyota.se Auris Touring Sports Det är många som har längtat efter en ny C-klasskombi från Toyota och efter sommaren är den här, nya Auris Touring Sports.

Läs mer

Mercedes-Benz som tjänstebil. Satsa lite extra på arbetsmiljön.

Mercedes-Benz som tjänstebil. Satsa lite extra på arbetsmiljön. Mercedes-Benz som tjänstebil. Satsa lite extra på arbetsmiljön. Oavsett om du kör mycket eller lite i tjänsten är du värd en riktigt bra tjänstebil. När du väljer en Mercedes-Benz får du en tjänstebil

Läs mer

EVERY DAY. OPEL GRANDLAND X Pris från kr Privatleasing från kr/mån. i s O P E L ÖPPET HUS 1 2 JUNI PREMIÄR

EVERY DAY. OPEL GRANDLAND X Pris från kr Privatleasing från kr/mån. i s O P E L ÖPPET HUS 1 2 JUNI PREMIÄR ANNONS Hela denna bilaga är en annons från OPEL ANNONS J U N I 2 0 1 9 O P E L, T H E F U T U R E I S E V E R Y O N E S EVERY DAY i s O P E L PREMIÄR OPEL Pris från 234.900 kr Privatleasing från 2.699

Läs mer

Din bil 8 maj C-Klass: C 200 d Kombi Fleet (endast för företag) C 200 d Kombi Fleet (endast för företag) Pris från ,00 SEK

Din bil 8 maj C-Klass: C 200 d Kombi Fleet (endast för företag) C 200 d Kombi Fleet (endast för företag) Pris från ,00 SEK C-Klass: C 200 d Kombi Fleet (endast för företag) Din OnlineCode: MUSP32YY Din bil 8 maj 2019 C 200 d Kombi Fleet (endast för företag) Pris från 340 90 Tekniska data Diesel Bränsletyp 4 Cylinder 1598 cm³

Läs mer

Vinterkampanj 2,95% ränta

Vinterkampanj 2,95% ränta Vinterkampanj 2,95% ränta Pris förr Pris NU Audi A5 2.0 TFSI (180hk) S- Line 5.282 mil GNY166 Centrallås, fjärrstyrt, Elinställbara backspeglar, Färddator, Parkeringssensor bak, Regnsensor, S- Line pkt.,

Läs mer

Din CLA: CLA 200 Coupé

Din CLA: CLA 200 Coupé Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor CLA 200 Coupé Designversion Grundversion Specialmodell och paket Färg Jupiterröd Fälgar AMG lättmetallfälgar 45,7 cm (18 tum) i 5-dubbelekerdesign

Läs mer

Aktuella erbjudanden.

Aktuella erbjudanden. HÖST/2016 Aktuella erbjudanden. Volkswagen Stockholm Nya Tiguan. Idéer på väg. Pris från 293 000 kr. Nya innovativa Tiguan är standardutrustad med bland annat 4MOTION fyrhjulsdrift, 3-zons klimatanläggning,

Läs mer

citroën DS design och teknologi som väcker känslor

citroën DS design och teknologi som väcker känslor citroën DS design och teknologi som väcker känslor citroën DS5 Väldigt mycket känsla i en ovanligt snygg Citroën Lasse Svärd, DN Motor 26 maj 2012 Med sin avancerade teknik, design och materialval är Citroën

Läs mer

Din CLA: CLA 200 Shooting Brake

Din CLA: CLA 200 Shooting Brake Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor CLA 200 Shooting Brake Designversion Grundversion Specialmodell och paket Färg Nattsvart Fälgar AMG lättmetallfälgar 45,7 cm (18

Läs mer

Mercedes-Benz C-Klass (W205) Pressinformation

Mercedes-Benz C-Klass (W205) Pressinformation Mercedes-Benz C-Klass (W205) Pressinformation . PRESSINFORMATION Mercedes-Benz nya C-Klass Från Baby-Benz till mogen premiumbil nya C-Klass välutrustad från grunden sid 4-6 Bilder sid 7-13 Bilder /måttskisser

Läs mer

Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris

Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris Bilerbjudande 2014 Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris Passat Alltrack Golf Passat Premium R Tiguan Sharan Golf Sportscombi Ett erbjudande till Tennisförbundet Så här gör du

Läs mer

JUBILEUMSPRISER BILAR TILL FANTASTISKA VÄLKOMMEN TILL HEDIN BIL I ENKÖPING

JUBILEUMSPRISER BILAR TILL FANTASTISKA VÄLKOMMEN TILL HEDIN BIL I ENKÖPING ANNONS Hela denna bilaga är en annons från Hedin Bil ANNONS JUBILEUMSPRISER HOS HEDIN BIL 1-4 MAJ! DEN 2 MAJ FYLLER HEDIN BIL ÅR! VI HAR ÖPPET HELA HELGEN 1-3 MAJ, OCH FIRAR MED OTROLIGA ERBJUDANDEN, KAFFE

Läs mer

VOLKSWAGEN GROUP SEAT FÖRMÅNSBILAR 2012

VOLKSWAGEN GROUP SEAT FÖRMÅNSBILAR 2012 VOLKSWAGEN GROUP SEAT FÖRMÅNSBILAR 2012 TILL ER TJÄNST. SEAT är det bästa av två världar. Det är spansk passion och tysk teknik i perfekt harmoni. Stilren design och hög kvalitet, körglädje och kompromisslös

Läs mer

ANNONS Hela denna bilaga är en annons från Volvo Personbilar AB ANNONS MADE BY SWEDEN NYA VOLVO V70 OCH XC70 SPORT.

ANNONS Hela denna bilaga är en annons från Volvo Personbilar AB ANNONS MADE BY SWEDEN NYA VOLVO V70 OCH XC70 SPORT. ANNONS Hela denna bilaga är en annons från Volvo Personbilar AB ANNONS MADE BY SWEDEN NYA VOLVO V70 OCH XC70 SPORT. VOLVO V60 D4. VINNARE AV FULL TANK CHALLENGE. VOLVO OCEAN RACE. EXKLUSIV I VARJE DETALJ.

Läs mer

Verso-S. En stor liten bil.

Verso-S. En stor liten bil. CUSTOMERSONLY B - Porto Betalt PREMIÄR! Tycker du att den här bilen ser liten ut? Vänta tills du öppnat den. Verso-S. En stor liten bil. MAXIMALT UTRYMME I SMART FORMAT! En bil med plats för livets väsentligheter.

Läs mer

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Skriv ut sida Modell: Saab 9-3 SportCombi 2.0t BioPower 200 hk SEK 291 800 Exteriör & Interiör: Jet Black SEK 6 900 Läder/textilklädsel "Sport", Black Lättmetallfälg

Läs mer

Värt varenda krona. Enkelt och tryggt Komfort och design

Värt varenda krona. Enkelt och tryggt Komfort och design För nytta och nöje. Värt varenda krona. Hos oss på SEAT vill vi att tjänstebilen ska vara en prisvärd affär för både företaget och tjänstebilsföraren. Därför lägger vi fokus på att erbjuda kostnadseffektiva

Läs mer

Din CLA: CLA 200 d Shooting Brake

Din CLA: CLA 200 d Shooting Brake Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor CLA 200 d Shooting Brake Designversion Grundversion Specialmodell och paket Färg Nattsvart Fälgar AMG lättmetallfälgar 45,7 cm (18

Läs mer

Din bil. A Klass: A 180 A oktan Bränsletyp. 7,3 l/100km Bränsleförbrukning stadstrafik. 4 Cylinder. 4,4 l/100km Bränsleförbrukning landsväg

Din bil. A Klass: A 180 A oktan Bränsletyp. 7,3 l/100km Bränsleförbrukning stadstrafik. 4 Cylinder. 4,4 l/100km Bränsleförbrukning landsväg A Klass: A 180 Din bil A 180 Tekniska data 95 oktan Bränsletyp 4 Cylinder 1332 cm³ Cylindervolym 100 kw (136 hk) Prestanda Information om bränsleförbrukning, CO₂utsläpp och energiklass 7,3 l/100km Bränsleförbrukning

Läs mer

Våra mest intressanta erbjudanden i en attraktiv paketering för dig som företagare. Varje modell kan självklart skräddarsys efter eget önskemål.

Våra mest intressanta erbjudanden i en attraktiv paketering för dig som företagare. Varje modell kan självklart skräddarsys efter eget önskemål. Attraktiva tjänstebilar för attraktiva företag. Volkswagen Personbilar, februari 2017. Reservation för tryckfel och ändringar. BRO-200-100-01 We mean Business Volkswagen Business Edition är speciellt anpassad

Läs mer

ESPACE. Dina inställningar för nya Renault Clio kr [1] kr [2] Ditt val. Utrustningsnivå. Motor. Färg. Fälgar.

ESPACE. Dina inställningar för nya Renault Clio kr [1] kr [2] Ditt val. Utrustningsnivå. Motor. Färg. Fälgar. Dina inställningar för nya Renault Clio Skapad den:: 29/4/2017 https://www.renault.se/cfign/27920fe6f9e331215e295076103f8ccc.html ESPACE Zen Energy dci 160 EDC Rek. pris 462 900 kr [1] Per månad 5 090

Läs mer

ANNONS Hela denna bilaga är en annons från Volvo Personbilar AB ANNONS BUSINESS EDITION MED FYRHJULSDRIFT PÅ KÖPET.

ANNONS Hela denna bilaga är en annons från Volvo Personbilar AB ANNONS BUSINESS EDITION MED FYRHJULSDRIFT PÅ KÖPET. ANNONS Hela denna bilaga är en annons från Volvo Personbilar AB ANNONS MADE BY SWEDEN BUSINESS EDITION MED FYRHJULSDRIFT PÅ KÖPET. TILL VOLVO V70, XC70 OCH S80 INGÅR ÄVEN DRIVER SUPPORT. VOLVO V60 D4.

Läs mer

BMW ökar mest bland tjänstebilar i Sverige!

BMW ökar mest bland tjänstebilar i Sverige! BMW ökar mest bland tjänstebilar i Sverige! Eftersom BMW, enligt det oberoende tjänstebilsförlaget Ynnor, ökar mest bland tjänstebilar i Sverige, så vet vi att allt fler får sina tjänstebilsdrömmar uppfyllda.

Läs mer

Mercedes-Benz. Din bil. B-Klass. Information om bränsleförbrukning, C02- utsläpp och energiklass. Tekniska data. 95 oktan Bränsletyp

Mercedes-Benz. Din bil. B-Klass. Information om bränsleförbrukning, C02- utsläpp och energiklass. Tekniska data. 95 oktan Bränsletyp Mercedes-Benz B-Klass Din bil Tekniska data 95 oktan Bränsletyp 4 Cylinder 1332 cm 3 Cylindervolym 100 kw (136 hk) Prestanda Information om bränsleförbrukning, C02- utsläpp och energiklass 7,2 l/100km

Läs mer

FINANSIERING FÖR FÖRETAG

FINANSIERING FÖR FÖRETAG FINANSIERING FÖR FÖRETAG Brett urval av flexibla finansieringslösningar. Brett urval av flexibla finansieringslösningar. Toyota Financial Services FINANSIERING Flexibla lösningar för dig som företagskund

Läs mer

B - Porto Betalt PREMIÄR FÖR HAR NYA YARIS PREMIÄRHELG 22-23 OKTOBER? - YAPP! CUSTOMERSONLY

B - Porto Betalt PREMIÄR FÖR HAR NYA YARIS PREMIÄRHELG 22-23 OKTOBER? - YAPP! CUSTOMERSONLY B - Porto Betalt PREMIÄR FÖR NYA YARIS! CUSTOMERSONLY HAR NYA YARIS PREMIÄRHELG 22-23 OKTOBER? - YAPP! Ny dynamisk och sportig design. Stopp- & startteknik och Optimal Drive håller både utsläpp och kostnader

Läs mer

Just nu hos Bra Bil Sista chansen för Höstens erbjudanden

Just nu hos Bra Bil Sista chansen för Höstens erbjudanden Just nu hos Bra Bil Sista chansen för Höstens erbjudanden PASSA PÅ INNAN SISTA DECEMBER V60 & V70 D4 - AWD och Automat 0:- Privatleasing fr 2.995:- Uppgradera till Sport Edition eller Ocean Race för 9.900:-

Läs mer

Nästa Toyota Prius är här. Följ med!

Nästa Toyota Prius är här. Följ med! Customersonly B - Porto Betalt Nästa Toyota Prius är här. Följ med! miljö innovation + ekonomi På Toyota har vi en nollvision om utsläpp. Vi arbetar för att våra bilar inte ska ha några farliga utsläpp

Läs mer

Vill du ha det riktigt bekvämt går du All-in.

Vill du ha det riktigt bekvämt går du All-in. Volkswagen Financial Services Finansiering. Försäkring. Mobilitet. Vill du ha det riktigt bekvämt går du All-in. All-in har utformats för att göra det så enkelt som möjligt för företag med en eller att

Läs mer

FINANSIERING FÖR FÖRETAG

FINANSIERING FÖR FÖRETAG FINANSIERING FÖR FÖRETAG Brett urval av flexibla finansieringslösningar. Toyota Financial Services FINANSIERING Flexibla lösningar för dig som företagskund Vi ingår i Toyota Financial Services Corporation

Läs mer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 3/2012 Gäller från 2012-04-16 Modellprogram Gäller fr. o. m. 2012-04-16 Versioner Bensin: Voyager 3.6 283hk Voyager 3.6 283hk Diesel: Voyager 163hk

Läs mer

Sommarerbjudanden från Volkswagen!

Sommarerbjudanden från Volkswagen! Hela denna bilaga är en annons från Volkswagen Syd. Sommarerbjudanden från Volkswagen! Malmö, Lund, Helsingborg och Trelleborg. Passat Variant TDI 140 4Motion Masters Sweden Edition. Gäller endast lagerbilar.

Läs mer

ÖPPET HUS JANUARI

ÖPPET HUS JANUARI ÖPPET HUS 27 28 JANUARI PEUGEOT 3008 SUV från 199.900 kr PEUGEOT NOW PRIVATLEASING 2.699 kr/mån, utan kontantinsats JANUARI 2018 PEUGEOT NOW PRIVATLEASING SUV BY PEUGEOT INKLUSIVE SERVICE, UTAN KONTA NTINSATS

Läs mer

Din A-Klass: A 180. Exemplarisk illustration. Exemplarisk illustration. Sammanställning ,00 SEK. Designversion Grundversion

Din A-Klass: A 180. Exemplarisk illustration. Exemplarisk illustration. Sammanställning ,00 SEK. Designversion Grundversion Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor A 180 Designversion Grundversion Specialmodell och paket Färg Nattsvart Fälgar AMG lättmetallfälgar 45,7 cm (18 tum) i 5-dubbelekerdesign

Läs mer

FINANSIERING FÖR FÖRETAG. För dig som har annat att tänka på än bilen. Som vägen till framgång och sånt.

FINANSIERING FÖR FÖRETAG. För dig som har annat att tänka på än bilen. Som vägen till framgång och sånt. FINANSIERING FÖR FÖRETAG För dig som har annat att tänka på än bilen. Som vägen till framgång och sånt. Brett urval av flexibla finansieringslösningar. Toyota Financial Services FINANSIERING Flexibilitet

Läs mer

Februari. - en spännande månad

Februari. - en spännande månad Februari - en spännande månad VI PREMIÄRVISAR CHEVROLET CRUZE I HELGEN 20-21/2 EXTRA HELGÖPPET Lördag 10-14 Söndag 11-15 PASSA SAMTIDIGT PÅ ATT BEKANTA DIG MED NYA OPEL ASTRA NYA MITSUBISHI OUTLANDER VÄLKOMMEN

Läs mer

Din A-Klass: A 180. Exemplarisk illustration. Exemplarisk illustration. Sammanställning. Designversion Grundversion. Specialmodell och paket

Din A-Klass: A 180. Exemplarisk illustration. Exemplarisk illustration. Sammanställning. Designversion Grundversion. Specialmodell och paket Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor A 180 Designversion Grundversion Specialmodell och paket Färg Nattsvart Fälgar AMG lättmetallfälgar 45,7 cm (18 tum) i 5-dubbelekerdesign

Läs mer

FINANSIERING FÖR PRIVATPERSONER

FINANSIERING FÖR PRIVATPERSONER FINANSIERING FÖR PRIVATPERSONER Finansieringen anpassas efter din bilmodell och din ekonomi. Toyota Financial Services FINANSIERING Tryggt Din finansiering kan kompletteras med vårt trygghetspaket. Vi

Läs mer

The Nya Snaew ab Saab Sedan

The Nya Snaew ab Saab Sedan Nya The Saab new Saab Sedan En storslagen upplevelse. Den svenska naturen är unik. Och på Saab har vi alltid låtit oss inspireras av vår omgivning. Med blicken fäst på en avlägsen horisont och med ett

Läs mer

KANGOO EXPRESS NYA RENAULT. Prislista & Produktfakta. Cirkapriser gäller from 2013-03-20 Ändrad 2013-04-15

KANGOO EXPRESS NYA RENAULT. Prislista & Produktfakta. Cirkapriser gäller from 2013-03-20 Ändrad 2013-04-15 NYA RENAULT KANGOO EXPRESS lista & Produktfakta Cirkapriser gäller from 2013-03-20 Ändrad 2013-04-15 Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms. ALLTID STANDARD Luftkonditionering Bluetooth -radio

Läs mer

Audi Stockholm: Business Inclusive.

Audi Stockholm: Business Inclusive. Audi Stockholm: Audi Stockholm: Audi Finansiering Audi Serviceavtal Audi Försäkring Ingen särskild leasingavgift Garanterat restvärde Drivmedelskort Samlingsfaktura, minskad administration Valbar körsträcka

Läs mer

Pressen hyllar nya Passat GTE

Pressen hyllar nya Passat GTE Pressen hyllar nya Passat GTE En laddhybrid har nog aldrig varit så attraktiv som nu. Bytbil.com, 28 augusti Grönare mil med bil är svårt att finna i den här populära klassen. TT (Nyhetsbyrå), november

Läs mer

Alla bilkostnader på en faktura.

Alla bilkostnader på en faktura. Alla bilkostnader på en faktura. Audi Business Inclusive är ett erbjudande till näringsidkare (ej taxi, hyrbil, budbil eller annan yrkesmässig trafik) och gäller alla Audimodeller. Erbjudandet gäller 1

Läs mer

Din E-klass: E 220 d Kombi

Din E-klass: E 220 d Kombi Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor E 220 d Kombi Specialmodell och paket Färg Svart Fälgar Lättmetallfälgar 43,2 cm (17 tum) i 5-ekerdesign Klädsel Konstläderklädsel

Läs mer

Business by Audi. Bygg din Audi idag.

Business by Audi. Bygg din Audi idag. HELA DENNA BILAGA ÄR EN AUDI HELA DENNA BILAGA ÄR EN AUDI Audi Konfigurator configurator.audi.se A4 Avant 2.0 TDI quattro S tronic Business by Audi. Per månad 2 770 SEK (Bilförmån) Bygg din Audi idag.

Läs mer

PEUGEOT 3008 SUV från kr. PEUGEOT NOW PRIVATLEASING kr/mån inkl. service, utan kontantinsats ÖPPET HUS MARS

PEUGEOT 3008 SUV från kr. PEUGEOT NOW PRIVATLEASING kr/mån inkl. service, utan kontantinsats ÖPPET HUS MARS PEUGEOT 3008 SUV från 199.900 kr PEUGEOT NOW PRIVATLEASING 2.699 kr/mån, utan kontantinsats ÖPPET HUS 24 25 MARS MARS 2018 AUT. PÅ KÖPET PÅ ALLA PEUGEOT SUV PEUGEOT AUTOMAT PÅ KÖPET Just nu får du automatisk

Läs mer

FINANSIERING FÖR PRIVATPERSONER. Koncentrera dig på livet och vägen. Vi tar hand om det andra.

FINANSIERING FÖR PRIVATPERSONER. Koncentrera dig på livet och vägen. Vi tar hand om det andra. FINANSIERING FÖR PRIVATPERSONER Koncentrera dig på livet och vägen. Vi tar hand om det andra. Finansieringen anpassas efter din bilmodell och din ekonomi. Toyota Financial Services FINANSIERING Vi bryr

Läs mer

FINANSIERING FÖR PRIVATPERSONER

FINANSIERING FÖR PRIVATPERSONER FINANSIERING FÖR PRIVATPERSONER Finansieringen anpassas efter din bilmodell och din ekonomi. Toyota Financial Services FINANSIERING Tryggt Din finansiering kan kompletteras med vårt trygghetspaket. Vi

Läs mer

GLA Sport Utility Vehicle

GLA Sport Utility Vehicle GLA Sport Utility Vehicle GLA. Njut av friheten Maxa karaktären! Nyfikenhet och äventyrslusta står bokstavligen skrivet i pannan på GLA. Med sin maffiga kylargrill och imponerande främre stötfångare utstrålar

Läs mer

CITY PLUS (2WD) MODELLER

CITY PLUS (2WD) MODELLER MODELLER CITY PLUS (2WD) Urval utrustning Aluminiumfälgar, 16 tum med 215/65R16 däck CD radio med 4 högtalare Klimatanläggning Läderklädd ratt och växelspaksknopp Takreling, svart (saknas på bild) Karbonfärgad

Läs mer

VINN EN PEUGEOT 508 HELA SOMMAREN*

VINN EN PEUGEOT 508 HELA SOMMAREN* ÖPPET HUS 23 24 MARS PROVKÖR & VINN EN 508 HELA SOMMAREN* NYA 508 Från 259.900 kr MARS 2019 NYA 508 KÖR FOSSILFRITT KAN TANKAS MED HVO** 508 BlueHDi 130 NEDC 3,8 l/100 km, CO 2 101 g/km WLTP 4,7 l/100

Läs mer

Alfa Romeo Prisöversikt 1. november 2010

Alfa Romeo Prisöversikt 1. november 2010 Prisöversikt 1. november 2010 MiTo Motorer l/100 km C02 g/km Progression Distinctive QV 1.3 JTDm 95 hk DPF Start&Stop Euro5 4,0 104 167.250,- 182.250,- 1.6 JTDm 120 hk DPF Euro5 4,6 122-197.250,- 1.4 MultiAir

Läs mer

Expert Plancher Skåp, Flak, Flak med kåpa. Expert Skåp Expert Crew Cab Dubbelhytt, upp till 5 personer Expert Combi Upp till 9 personer Expert 4X4

Expert Plancher Skåp, Flak, Flak med kåpa. Expert Skåp Expert Crew Cab Dubbelhytt, upp till 5 personer Expert Combi Upp till 9 personer Expert 4X4 Nya Expert Expert Plancher Skåp, Flak, Flak med kåpa Expert Skåp Expert Crew Cab Dubbelhytt, upp till 5 personer Expert Combi Upp till 9 personer Expert 4X4 Expert Plancher Skåp, Flak, Flak med kåpa Nya

Läs mer

Jeep Compass MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Jeep Compass MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 1/2011 Gäller från Modellprogram Gäller fr. o. m. Versioner Compass 4x2 2.0 156hk Compass 4x4 2.4 170hk CVT2 Compass 4x4 2.2 CRD 163hk Modellprogram

Läs mer

TRANSPORTBILSVECKA 5 9 NOVEMBER. PEUGEOT TRANSPORTBILAR från kr FÖRBRUKNING I KLASSEN NOVEMBER 2018

TRANSPORTBILSVECKA 5 9 NOVEMBER. PEUGEOT TRANSPORTBILAR från kr FÖRBRUKNING I KLASSEN NOVEMBER 2018 TRANSPORTBILSVECKA 5 9 NOVEMBER PEUGEOT TRANSPORTBILAR från 115.900 kr by NOVEMBER 2018 längd lastvolym L1... 4 380 mm...3,3 m3 L2... 4 628 mm... 3,7 m 3 135.900 kr 957 kr COMPLETE 2.149 kr 4,2 l /100

Läs mer

Rock-stjärna. Upp med ridån! Upplev den fascinerande designen och avancerade tekniken i CLA Coupé.

Rock-stjärna. Upp med ridån! Upplev den fascinerande designen och avancerade tekniken i CLA Coupé. CLA Coupé Rock-stjärna Upp med ridån! Upplev den fascinerande designen och avancerade tekniken i CLA Coupé. Don t drive. Perform Låt dig inspireras av den unika formgivningen av CLA Coupé. Kvalitet

Läs mer

PEUGEOT PARTNER BOXLINE

PEUGEOT PARTNER BOXLINE 2012-02-09 PEUGEOT PARTNER BOXLINE MOTOR 1,6 HDi MOTOR, VÄXELLÅDA & STYRNING Cylindervolym (cm³) 1 560 Maxeffekt kw EEC (hk DIN) 66 / (90) Vid varvtal (v/min) 4 000 Max vridmoment Nm CEE vid v/min 215

Läs mer

Hela denna bilaga är en annons från Opel ANNONS ANNONS VIDGA DINA VYER. Öppet Hus 2 september Välkommen till nya Opel!

Hela denna bilaga är en annons från Opel ANNONS ANNONS VIDGA DINA VYER. Öppet Hus 2 september Välkommen till nya Opel! ANNONS Hela denna bilaga är en annons från Opel ANNONS VIDGA DINA VYER Öppet Hus 2 september Välkommen till nya Opel! THE FUTURE IS FÖLJ MED OSS TILL FRAMTIDEN I den snabbt föränderliga världen, där människans

Läs mer

ANNONS Hela denna bilaga är en annons från Volkswagen Transportbilar. ANNONS. Transportbilar som är lite utöver det vanliga.

ANNONS Hela denna bilaga är en annons från Volkswagen Transportbilar. ANNONS. Transportbilar som är lite utöver det vanliga. ANNONS Hela denna bilaga är en annons från Volkswagen Transportbilar. ANNONS Transportbilar som är lite utöver det vanliga. 400% Volkswagen. Som du säkert märkt har det hänt en hel del med Volkswagens

Läs mer

Pressen hyllar nya Passat

Pressen hyllar nya Passat Pressen hyllar nya Passat Ny och lyxigare nu utmanas Volvo på allvar av Volkswagen. GT-Allt om bilar/jan-erik Berggren 18 oktober 2014 A ftonbladet har kört bilen på Sardinien, och vad ska man säga om

Läs mer

MINI COOPER S CABRIO.

MINI COOPER S CABRIO. MINI COOPER S CABRIO. PROVKÖR IDAG. Besök oss online för att hitta din närmaste MINIåterförsäljare och boka din provkörning. MINI.SE 1 av 10 01.09.2017 12:15 EXTERIÖR STYLING. 3AB YTTERBACKSPEGLAR/TAK

Läs mer

PRODUKTFAKTA FRÅN 1 MAJ 2015

PRODUKTFAKTA FRÅN 1 MAJ 2015 PRODUKTFAKTA FRÅN 1 MAJ 2015 TEKNISK SPECIFIKATION: BENSIN MOTOR PureTech 130 S&S THP 200 Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri 95 oktan Antal cylindrar 3 4 Antal ventiler / cylinder 4 4 Cylindervolym (cm

Läs mer

DESIGN by ÖPPET HUS 1 2 JUNI

DESIGN by ÖPPET HUS 1 2 JUNI DESIGN by ÖPPET HUS 1 2 JUNI PEUGEOT 3008 SUV NOW Privatleasing 2.899 kr/mån JUNI 2019 HOS PEUGEOT KAN DU ALLTID PRIVATLEASA FULLT UTRUSTADE BILMODELLER PEUGEOT NOW PRIVATLEASING 208 ACTIVE PureTech 82

Läs mer

CLA Shooting Brake

CLA Shooting Brake CLA Shooting Brake Inget slår karaktär Den expressiva sportiga fronten ger CLA Shooting Brake en energisk och självsäker framtoning. Hit hör en kraftfull stötfångare, diamantgrill och motorhuv med två

Läs mer

A-Klass Kundprislista

A-Klass Kundprislista Kundprislista Giltig från 15 Juni 2012 Prislistan gäller med reservation för ändring från fabrik av tekniska specifikationer, grundutrustning, utbudet av extrautrustning med tillhörande priser, utrustningskombinationer

Läs mer

Fleet Support. Maximal kontroll minimal administration

Fleet Support. Maximal kontroll minimal administration Fleet Support Maximal kontroll minimal administration Fleet Support lika bra kontroll över bilkostnaderna som personalkostnaderna En enkel hantering, finansiering och administration ger dig och ditt företag

Läs mer

Nya Mazda3 Pelle Zachrisson

Nya Mazda3 Pelle Zachrisson Nya Mazda3 Pelle Zachrisson KODO DESIGN SKYACTIV TECHNOLOGY CONNECTIVITY KODO DESIGN SKYACTIV TECHNOLOGY CONNECTIVITY KODO DESIGN SKYACTIV TECHNOLOGY CONNECTIVITY KODO DESIGN SKYACTIV TECHNOLOGY CONNECTIVITY

Läs mer

PEUGEOT 3008 SUV från kr

PEUGEOT 3008 SUV från kr PEUGEOT 3008 SUV från 199.900 kr PEUGEOT NOW PRIVATLEASING från 2.799 kr/mån inkl. service, utan kontantinsats 3008 GT-LINE PureTech 165 AUT Finansiera med NYA PEUGEOT EASY 1.699 kr/mån ÖPPET HUS 15 16

Läs mer

Nya Opel Corsa Enjoy Modellår 2016 - Utgåva 2015-10-16 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms

Nya Opel Corsa Enjoy Modellår 2016 - Utgåva 2015-10-16 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms Nya Opel Corsa Enjoy år 216 Utgåva 215116 l/1 km CO2 g/km Vägskatt (215) Kamrem eller Enjoy Corsa Enjoy 3dörrars/5dörrars Ord. Kampanjpris 1.4 ECOTEC 9 hk MT5 5,2/5,2 121/122 58/62 8/8 Kedja 14 129 9 1.4

Läs mer

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Skriv ut sida Modell: Saab 9-5 SportCombi 2.3t BioPower 210 hk SEK 290 900 Exteriör & Interiör: Carbon Grey SEK 7 500 Läderklädsel Griffin Sport 2-ton, Black/Grey K56

Läs mer

ANNONS Hela denna bilaga är en annons från Volkswagen ANNONS. Den svenska modellen.

ANNONS Hela denna bilaga är en annons från Volkswagen ANNONS. Den svenska modellen. ANNONS Hela denna bilaga är en annons från Volkswagen ANNONS Den svenska modellen. När vi utvecklar nya kombimodeller för världens alla marknader är det Kombilandet Sverige vi ser framför oss. Här finns

Läs mer

Din GLA: GLA 200. Exemplarisk illustration. Exemplarisk illustration. Sammanställning. Designversion Grundversion. Specialmodell och paket

Din GLA: GLA 200. Exemplarisk illustration. Exemplarisk illustration. Sammanställning. Designversion Grundversion. Specialmodell och paket Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor GLA 200 Designversion Grundversion Specialmodell och paket Färg Nattsvart Fälgar AMG lättmetallfälgar 48,3 cm (19 tum) i 5-ekerdesign

Läs mer

Mercedes-Benz Vans. Kampanjbroschyr för Citan, Vito, Sprinter och V-Klass 1 jan - 30 juni 2017

Mercedes-Benz Vans. Kampanjbroschyr för Citan, Vito, Sprinter och V-Klass 1 jan - 30 juni 2017 Mercedes-Benz Vans Kampanjbroschyr för Citan, Vito, Sprinter och V-Klass 1 jan - 30 juni 2017 Bäst när det gäller. När du står på startlinjen gäller det att kunna lita på utrustningen. Varje morgon. Bilen

Läs mer

FINANSIERING FÖR FÖRETAG

FINANSIERING FÖR FÖRETAG FINANSIERING FÖR FÖRETAG Flexibla lösningar - För dig som företagskund ingår i Toyota Financial Services Corporation som är ett helägt dotterbolag till Toyota Motor Corporation i Japan och finns idag i

Läs mer

MERCEDES-BENZ PERSONBILAR. A-Klass

MERCEDES-BENZ PERSONBILAR. A-Klass MERCEDES-BENZ PERSONBILAR A-Klass KUNDPRISLISTA 1/2015 Giltig från 15 januari 2015 Gäller med reservation för ändring av grundutrustning/extrautrustning och priser A-Klass - W176 PRISLISTA 1/2015 2 år

Läs mer

LVC Event Göteborg 9 10 april 2014. LCV Kampanj Q1 & Q2

LVC Event Göteborg 9 10 april 2014. LCV Kampanj Q1 & Q2 LVC Event Göteborg 9 10 april 2014 LCV Kampanj Q1 & Q2 WORKING STAR EDITION AC ESP Elfönsterhissar Airbag, förare/pass. Sidoairbag GPS Navigation CD-Bluetooth Backkamera C-lås Dimljus NV200 Working Star

Läs mer

ds4 Nya CITROËN ds4 CITROËN ds3 CITROËN

ds4 Nya CITROËN ds4 CITROËN ds3 CITROËN ANNONS Hela denna bilaga är en annons från Citroën ANNONS CITROËN DS4 Nya Citroën DS4 inte som alla andra bilar Style it your way Citroën DS3 Citroën Mindre förbrukning, större besparing Öppet hus i helgen

Läs mer

TEKNISKA FAKTA PEUGEOT BOXER SKÅP BOXER

TEKNISKA FAKTA PEUGEOT BOXER SKÅP BOXER TEKNISKA FAKTA BOXER 2013-09-06 MOTORER 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi L1H1 L1H1 L2H1 L2H1 L2H1 MOTOR, VÄXELLÅDA & STYRNING Cylindervolym (cm³) 2 198 2 198 2 198 2198 2198 Maxeffekt kw EEC (hk

Läs mer