Vi bryr oss. Vi finns på sociala medier.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Vi bryr oss. Vi finns på sociala medier."

Transkript

1 Workwear since 1954

2 2 Vi bryr oss. Vi bryr oss om de som bryr sig om andra. Det är vårt uppdrag inom Hejco och har varit ända sedan vi startade vår resa för över 60 år sedan. Vi bryr oss genom att utveckla kvalitativa och funktionella arbetskläder för dig med ett yrke där du bryr dig om andra. Vi gör det med passion, stolthet, lång erfarenhet och precision. MÖT HEJCOS HJÄLTAR Våra kunder är hjältar. De är hjältar i sin vardag, i sitt yrkesutövande och de är våra och många andras hjältar i sin ambition att ta hand om andra. Våra hjältar arbetar t ex på ett äldreboende, tandläkarpraktiken, veterinärstationen, restaurangen eller inom städbolaget. I år kommer vi lyfta fram dessa människor genom att berätta mer om deras vardag, om personerna som bär våra kläder. Här i katalogen kommer du att få stifta bekantskap med en av dessa hjältar. NY KATALOG OCH WEBBSHOP 2017 är ett spännande år för oss inom Hejco! Förutom lansering av årets katalog så lanserar vi under året också en uppdatering av vår webshop på hejco.com. Under året kommer du att upptäcka en uppdaterad design, bättre användarvänlighet och en inspirerande köpupplevelse. På webben kan du enkelt hitta det du letar efter, inspireras och handla direkt. En annan nyhet för i år är att vi har namngivit alla våra produkter så istället för att prata artikelnummer så kan vi nu använda namn, vilket jag hoppas kommer vara både roligare och enklare för dig som kund. Sist men inte minst vill jag lyfta fram en av våra nyheter i år; en vit byxa med stretchpartier som är utvecklad för dig som arbetar inom vården med rörelsefrihet och komfort i världsklass! Byxan heter Emad (herr) och Vanja (dam). Om du undrar något om våra produkter, tjänster eller om du bara vill få inspiration till ditt kommande inköp av arbetskläder så tveka inte att kontakta mig eller någon av mina kollegor på Hejco. Välkommen till vår katalog 2017 och till vår värld av arbetskläder! Johan Lekman, Commercial manager Hejco Vi finns på sociala medier. facebook.com/hejcosverige instagram/hejcosverige

3 3 Innehåll SCR VÅRD, DENTAL OCH HÄLSA Våra kollektioner Hejcos hjältar Step in Step out 17 Våra kunder 34 STÄD & SERVICE HOTELL, RESTAURANG & CAFÉ ÖVERDELAR BYXOR SKOR OCH STRUMPOR ANPASSADE LÖSNINGAR ÖVRIG INFO Storleksförklaring & måttabell Produktinformation 112 Köpinformation 113 Artikelöversikt Vi finns på webben.

4 4 ANSVAR FÖR MÄNNISKOR OCH MILJÖ SCR Vi bryr oss inte bara om människorna som ska bära våra kläder utan engagerar oss också i hur de som arbetar med att tillverka våra plagg har det på sitt arbete. Under 2015 utökade vi vårt ansvarstagande då vi gick från ett socialt ansvarstagande (Corporate Social Responsibility, CSR) till ett ansvarstagande för både hållbarhet och sociala frågor (Sustainability and Corporate Responsibility, SCR). Vårt nya arbetssätt innebär att vi nu kan erbjuda kläder med en ännu renare tillverkning. Vårt nya sätt att bidra till en rättvisare och mer hållbar värld går under beteckningen SCR som innebär att vi förbinder oss att följa internationell arbetsrätt, mänskliga rättigheter och miljöbestämmelser. På Hejco är vi djupt engagerade i dessa frågor och vår önskan är att vara ett företag som respekteras för våra värderingar, vår vision och vårt ansvarsfulla hållbarhetsarbete. Vi vill vara ett föredöme för hela klädbranschen. TRANSPARENS FRÅN LEVERANTÖR TILL FABRIK I omsorgen om miljön och arbetsmiljön har vi satt obligatoriska krav på våra leverantörer, som innebär att de inte får beställningar från oss förrän de offentliggör alla fabriker som tillverkar produkter för Hejco och genomgår vår granskning av social och miljömässig efterlevnad. Som ett led i vår granskningsprocess har vi under 2016 även tagit fram en lista med miljöfarliga kemikalier som vi vill begränsa. Därmed ligger vi helt i linje med den senaste EU-anpassade lagstiftningen som inkluderar: REACH-förordningen POPs-förordningen Förordningen om biocidprodukter Produktsäkerhetsförordningen. Kandidat-listan för SVHC-ämnen. De flesta av våra produkter är också OEKO TEXcertifierade och som marknadsledare inom arbetskläder har vi valt att ta detta ett steg ytterligare. Under 2016 lanserade vi ett program för kemikalieefterlevnad som låter oss ta fram provtagningspaket vilka på förfrågan kan göras tillgängliga för våra kunder. Denna transparens är vi stolta över att kunna erbjuda våra kunder och mycket måna om att utveckla vidare.

5 5 HEJCOS ANDRA SÄTT ATT GLOBALT VERKA FÖR ETT BÄTTRE ARBETSLIV Vi har också anslutit oss till FN:s Global Compact-initiativ och följer deras 10 principer om företagsansvar för mänskliga rättigheter, arbetsrätt, miljö och anti-korruption. För att säkerställa att vi upprätthåller en hög standard i vår uppförandekod bygger våra arbetsnormer på ILO:s (International Labour Organisation) riktlinjer och FN:s deklaration om de mänskliga rättigheterna vad gäller tvångsarbete, barnarbete, föreningsfrihet, ersättning, arbetstider, hälsa och säkerhet i arbetet samt juridiskt bindande anställningsförhållanden.

6 VÅRD, DENTAL & HÄLSA Med välanpassad komfort och praktiska detaljer Inom vård-, dental- och hälsoyrken föredras ofta korta ärmar och möjligheten att kunna tvätta sina arbetsplagg i höga temperaturer. Vi har tagit fram en stilfull kollektion som tagit hänsyn till just detta i noga utvalda material och med många smarta detaljer.

7

8

9

10 10 Upptäck årets kollektioner! HEJCO STRIPE Hejco Stripe är en tidlös kollektion med stor popularitet år efter år. Dessa klassiskt stilrena kläder blir skönare med tiden och kollektionens alla plagg är designade med en riktigt snygg passform. CHARADE Vår färgstarka kollektion Charade finns i många modeller och är enkla att kombinera. Kläderna är designade med en strukturrand och plaggen är bekväma, lättskötta och slitstarka vilket gör dem mycket populära. CRINKLE Crinkle är tillverkad i 100 procent krinklad bomull. Kläderna är lättskötta, bekväma och otroligt mjuka. Förutom att vara sköna är denna kollektions plagg dessutom stilrent designade med funktionella detaljer. SOFT DENIM Vår kollektion Soft Denim har en välskräddad passform och dessutom är kläderna mycket behagliga att bära. Det sköna denimtyg blir bara mjukare ju mer du tvättar det. Tvätt ger också plagget en snygg finish som förändras med tiden. SWEATSHIRT Kollektionen Sweatshirt är både lättskött och riktigt bekväm att bära. Dessa plagg kan fås i fina färger och är designade i tåligt sweatshirtmaterial, vilket ger bäraren både variation och valfrihet.

11 VÅRD, DENTAL & HÄLSA 11 BESTÄLL PÅ HEJCO.COM ELLER PÅ

12 Hejcos Hjältar En varm och behaglig stämning råder i receptionen och skapar en känsla av trygghet. Hit kommer många patienter som är rädda för tandläkaren. Det känns positivt att kunna hjälpa dem, säger tandsköterskan Karin Larsson. Hon har jobbat här sedan 2003 efter tjugo år som undersköterska på Borås lasarett fick hon en ingivelse och skolade om sig. Det har hon aldrig ångrat. Jag såg en annons i tidningen, innan hade jag aldrig tänkt tanken, säger hon. Att jobba med människor trivs hon med. Man möter så många olika människor, med olika förutsättningar som man får hjälpa i olika situationer. SER TILL ATT ALLT FLYTER Som tandsköterska är man något av en allt i allo. På kliniken finns två tandläkare, två tandhygienister och lika många tandsköterskor. Tandsköterskorna svarar i telefonen, bokar patienter, sköter pappersarbete och ser till att alla kläder är hela och rena. Det är vi som ser till att allt flyter på, säger Karin och konstaterar att mycket av hennes jobb pågår bakom kulisserna. ALLT FÅR TA DEN TID SOM KRÄVS Kliniken har många patienter, flera som är tandvårdsrädda. De tas extra väl om hand. Vi tar emot dem när de kommer, går in på rummet och pratar. Sen kommer tandläkaren in för att prata och bilda sig en uppfattning. Men vi gör ingenting förrän patienten är redo, utan allt får ta den tid som krävs för patienten. Det handlar mycket om att känna av vad just den patienten behöver, om man kan skoja eller om man ska vara lugn. Det är fantastiskt när någon som inte varit hos tandläkaren på många år får fina tänder igen.

13 VÅRD, DENTAL & HÄLSA 13 BESTÄLL PÅ HEJCO.COM ELLER PÅ

14 14 SOFT DENIM Nyhet! Nyhet! Nyhet! LEONORA KLÄNNING Lätt insvängd modell. V-hals. Diagonal öppning med tryckknappar. ¾ raglanärm. Bröstficka. Sidfickor. Nyckelhälla och telefonficka höger sida. Stängningsbara fickor. Reglering av midja med tamp och knapp. Sidosprund. Längd mitt bak ca 98 cm i stl C38. MATERIAL: Soft denim - 70/30% bomull/ polyester FÄRG: 545/denim blå STORLEK: C34-52 VIKT: 165 gr/m² ART.NR: ALINA DAMTUNIKA Lätt insvängd modell. V-hals. Tryckknappar. ¾ ärm. Bröstficka. Sidfickor. Nyckelhälla i den högra. Telefonficka vänster sida. Alla fickor är stängningsbara. Sidosprund. Längd mitt bak ca 72 cm i stl C38. MATERIAL: Soft denim - 70/30% bomull/ polyester FÄRG: 545/denim blå STORLEK: C34-52 VIKT: 165 gr/m² ART.NR: ABIGAIL DAMSKJORTA Lätt insvängd modell. Krage. Tryckknappar. Två stängningsbara bröstfickor. Insnitt fram och bak. Lång ärm. Rundad nederkant. Längd mitt bak ca 69 cm i stl C38. MATERIAL: Soft denim - 70/30% bomull/ polyester FÄRG: 545/denim blå STORLEK: C34-52 VIKT: 165 gr/m² ART.NR: Nyhet! Nyhet! Nyhet! CALVIN HERRSKJORTA Lätt insvängd modell. Krage. Tryckknappar. Två stängningsbara bröstfickor. Insnitt fram och bak. Lång ärm. Rundad nederkant. Längd mitt bak ca 77 cm i stl M. MATERIAL: Soft denim - 70/30% bomull/ polyester FÄRG: 545/denim blå STORLEK: XS-3XL VIKT: 165 gr/m² ART.NR: JEAN BUSSARONG UNISEX Rymlig modell. V-hals. Tryckknappar. Kort ärm. Bröstficka. Sidfickor. Nyckelhälla i den högra. Telefonficka vänster sida. Alla fickor är stängningsbara. Reglering av midja med tamp och knapp. Sidosprund. Längd mitt bak ca 77 cm i stl M. MATERIAL: Soft denim - 70/30% bomull/ polyester FÄRG: 545/denim blå STORLEK: XS-3XL VIKT: 165 gr/m² ART.NR: RILEY BYXA UNISEX Linning med resår bak. Hällor. Nyckelhälla. Dragkedja i gylf. Två sidfickor. Benficka med plats för telefon och pennor på höger ben. Två påstickade bakfickor. Stängningsbara bak- och benfickor. Går även att vika upp till ¾-byxa. Extra bred fåll för att kunna länga byxan 5 cm. Fotvidd ca 39 cm, innerbenslängd ca 82 cm i stl M. MATERIAL: Soft denim - 70/30% bomull/ polyester FÄRG: 545/denim blå STORLEK: XS-3XL VIKT: 165 gr/m² ART.NR:

15

16 16

17 VÅRD, DENTAL & HÄLSA 17 Nyhet! Step in Step out Tack vare Hejcos Step in Step out slipper du nu dra av plagget över huvudet, då det har använts under ett helt arbetspass. Vi vet att våra arbetskläder under en dag är hårt utsatta. När du arbetat klart tar du enkelt av plagget genom att öppna upp knapparna, dra det rakt ner och kliva ur. Step in Step out tas enkelt på enligt samma princip fast omvänt. Step in Step out funktionen finns på modellerna Leonora, Alina och Jean. BESTÄLL PÅ HEJCO.COM ELLER PÅ

18 18 Nyhet! SELMA DAMJACKA Lätt insvängd modell. Ståkrage. Dragkedja fram. Kort ärm. Bröstficka. Två sidfickor, nyckelhälla i den högra, telefonficka i den vänstra. Rörelseveck mitt bak. Sidosprund. Längd mitt bak ca 75 cm i stl C38. MATERIAL: 60/40% bomull/polyester FÄRG: 900/vit STORLEK: C34-52 VIKT: 200 gr/m² ART.NR: JESSICA DAMTUNIKA Lätt insvängd modell. Tvåfärgad. V-hals. Kort raglanärm. Pennficka på vänster ärm. Två sidfickor. Nyckelhälla i den högra, telefonficka i den vänstra. Sidosprund. Längd mitt bak ca 75 cm i stl C38. MATERIAL: 60/40% bomull/polyester FÄRG: 333/röd/vinröd, 622/petrol/mörk petrol, 965/vit/grå STORLEK: C34-52 VIKT: 200 gr/m² ART.NR: LUNA DAMJACKA Lätt insvängd modell. Tvåfärgad. ¾ raglanärm. Knappar fram varav nedersta är dolda. Bröstficka. Två sidfickor. Nyckelhälla i den högra, telefonficka i den vänstra. Sidosprund. Längd mitt bak ca 75 cm i stl C38. MATERIAL: 60/40% bomull/polyester FÄRG: 333/röd/vinröd, 622/petrol/mörk petrol, 965/vit/grå STORLEK: C34-52 VIKT: 200 gr/m² ART.NR: Nyhet! SABINA DAMBYXA Linning med resår i sidan. Dragkedja i gylf. Sidfickor. Myntficka i den högra. Extra bred fåll för att kunna länga byxan 5 cm. Grenhöjd fram inkl. linning ca 22 cm, fotvidd ca 35 cm i stl C38. Innerbenslängd ca 80 cm i alla storlekar. MATERIAL: 60/40% bomull/polyester FÄRG: 900/vit STORLEK: C34-52 VIKT: 200 gr/m² ART.NR: LEVI HERRBUSSARONG Rak modell. Tvåfärgad. V-hals med tre knappar. Hank i nacken. Bröstficka. Sidfickor. Nyckelhälla i den högra, telefonficka i den vänstra. Sidosprund. Längd mitt bak ca 79 cm i stl C50. MATERIAL: 60/40% bomull/polyester FÄRG: 622/petrol/mörk petrol, 965/vit/grå STORLEK: C44-58 VIKT: 200 gr/m² ART.NR: JOHN HERRSKJORTA Rak modell. Pikékrage. Knappar fram varav nedersta är dolda. Bröstficka. Sidfickor. Nyckelhälla i den högra, telefonficka i den vänstra. Rundad nertill. Längd mitt bak ca 77 cm i stl C50. MATERIAL: 60/40% bomull/polyester FÄRG: 622/mörk petrol, 931/grå, 965/vit/grå STORLEK: C44-58 VIKT: 200 gr/m² ART.NR:

19 VÅRD, DENTAL & HÄLSA 19 BESTÄLL PÅ HEJCO.COM ELLER PÅ

20 20 MARIA DAMTUNIKA Figursydd modell i stretch. V-hals. Dragkedja i sidan. Bröstficka. Sidfickor. Längd mitt bak ca 70 cm i stl C38. MATERIAL: 57/40/3% bomull/polyester/elastan FÄRG: 331/cyklamenröd, 520/turkos, 940/svart STORLEK: C34-48 FÄRG: 969/vit/svart STORLEK: C34-50 VIKT: 215 gr/m² ART.NR: Ny! ESTELLE DAMJACKA Lätt insvängd modell. Ståkrage. Snedknäppt med knappar. Fickor i sidsömmarna. Rörelseveck mitt bak. Sidosprund. Längd mitt bak ca 75 cm i stl C38. MATERIAL: 50/50% lyocell/polyester FÄRG: 440/violett, 900/vit, 940/svart STORLEK: C34-52 VIKT: 190 gr/m² ART.NR: NOVA DAMJACKA Lätt insvängd modell. Ståkrage. Tryckknappar. Två sidfickor, pennficka utanpå den högra. Sidosprund. Längd mitt bak ca 72 cm i stl C38. MATERIAL: 50/50% lyocell/polyester FÄRG: 440/violett STORLEK: C34-48 VIKT: 190 gr/m² ART.NR: JENNY KLÄNNING Lätt insvängd modell. Rund hals. Insnitt och veck fram. Dragkedja bak. Ficka på vänster höft. Längd mitt bak ca 93 cm i stl C38. MATERIAL: 50/50% lyocell/polyester FÄRG: 940/svart STORLEK: C34-48 VIKT: 190 gr/m² ART.NR:

21 VÅRD, DENTAL & HÄLSA 21 ELLIE DAMJACKA ERIC HERRJACKA ERIKA HIJAB Lätt insvängd modell. Ståkrage. Snedknäppt med tryckknappar. Kort ärm. Bröstficka. Sidficka. Nyckelhälla i sidfickan. Sprund bak. Längd mitt bak ca 75 cm i stl C38. MATERIAL: 65/35% polyester/bomull FÄRG: 900/vit STORLEK: C34-48 VIKT: 210 gr/m² ART.NR: Rymlig modell. Ståkrage. Snedknäppt med tryckknappar. Kort ärm. Bröstficka. Ok med lagda veck. Längd mitt bak ca 75 cm i stl C50. MATERIAL: 65/35% polyester/bomull FÄRG: 900/vit STORLEK: C44-56 VIKT: 210 gr/m² ART.NR: Scarf 95 x 95 cm. MATERIAL: 100% polyester FÄRG: 900/vit, 940/svart STORLEK: en storlek VIKT: 64 gr/m² ART.NR: Följ oss i sociala medier Då kan du vara säker på att få våra senaste nyheter och all KIM ROCK UNISEX Rymlig modell. Krage. Hank i nacken. Bröstficka. Två halvfodrade sidfickor, nyckelhälla i den högra. Ok bak med lagda veck. Lång ärm med tryckknappar i ärmslut. Sprund bak. Längd mitt bak ca 99 cm i stl M MATERIAL: 65/35% polyester/bomull FÄRG: 900/vit STORLEK: XS-2XL VIKT: 210 gr/m² ART.NR: ELI ROCK UNISEX Rymlig modell. Krage. Hank i nacken. Bröstficka. Två halvfodrade sidfickor, nyckelhälla i den högra. Ok bak med lagda veck. Lång ärm med tryckknappar i ärmslut. Sprund bak. Längd mitt bak ca 99 cm i stl M. MATERIAL: 100% bomullstwill FÄRG: 900/vit STORLEK: XS-XL VIKT: 240 gr/m² ART.NR: annan information om Hejco! facebook.com/hejcosverige instagram/hejcosverige #hejcosverige BESTÄLL PÅ HEJCO.COM ELLER PÅ

22 22 CHARADE LEE BUSSARONG UNISEX Rymlig modell. V-hals. Hank i nacken. Ok fram. Bröstficka. Två halvfodrade sidfickor, nyckelhälla i den högra. Sidosprund. Längd mitt bak ca 77 cm i stl M. MATERIAL: Charade - 50/50% bomull/polyester FÄRG: 324/korall, 332/cerise, 340/hallonröd, 440/violett, 512/ljusblå, 520/turkos, 711/äppelgrön STORLEK: 2XS-2XL FÄRG: 541/marin, 900/vit, 940/svart STORLEK: 2XS-4XL VIKT: 176 gr/m² ART.NR: LEX BUSSARONG UNISEX Rymlig modell med krage. Hank i nacken. Bröstficka. Två halvfodrade sidfickor, nyckelhälla i den högra. Sprund i sidorna. Längd mitt bak ca 78 cm i stl M. MATERIAL: Charade - 50/50% bomull/ polyester FÄRG: 520/turkos, 541/marin STORLEK: 2XS-3XL VIKT: 176 gr/m² ART.NR: LAILA DAMSKJORTA Rymlig modell. Krage. Ok fram och bak. Hank i nacken. Lagda veck mot ok bak. Bröstfickor. Halvfodrade sidfickor. Nyckelhälla och telefonficka i den högra. Längd mitt bak ca 77 cm i stl C38/40. MATERIAL: Charade - 50/50% bomull/polyester FÄRG: 340/hallonröd, 440/violett, 520/turkos, 541/marin, 900/vit, 940/svart STORLEK: C30/32-54/56 FÄRG: 324/korall STORLEK: C30/32-50/52 VIKT: 176 gr/m² ART.NR: RONJA DAMJACKA Lätt insvängd modell. Krage. Stråveck fram på oket. Tryckknappar fram. Uppvikbar ¾ ärm med tamp och tryckknapp. Bröstficka. Sidfickor. Nyckelhälla och telefonficka i den högra. Längd mitt bak ca 71 i stl C38. MATERIAL: Charade - 50/50% bomull/polyester FÄRG: 332/cerise, 520/turkos, 900/vit, 940/svart STORLEK: C34-52 VIKT: 176 gr/m² ART.NR: KARIN DAMJACKA Lätt insvängd modell. Krage. ¾ ärm. Hank i nacken. Sidfickor. Nyckelhälla i den högra. Pennficka på vänster bröst. Längd mitt bak ca 71 cm i stl C38. MATERIAL: Charade - 50/50% bomull/polyester FÄRG: 340/hallonröd, 440/violett, 520/turkos, 541/marin, 900/vit, 940/svart STORLEK: C34-48 VIKT: 176 gr/m² ART.NR:

23

24

25 CHARADE 25 Ny! JULIA DAMTUNIKA Lätt figursydd modell. V-hals. Bröstficka. Halvfodrade sidfickor. Nyckelhälla och telefonficka i den högra. Sidosprund. Rörelseveck mitt bak. Längd mitt bak ca 71 cm i stl C38. MATERIAL: Charade - 50/50% bomull/polyester FÄRG: 324/korall, 332/cerise, 340/hallonröd, 520/turkos, 541/marin STORLEK: C34-52 VIKT: 176 gr/m² ART.NR: LOTTA ¾ DAMTUNIKA Lätt figursydd modell. V-hals. Bröstficka. Halvfodrade sidfickor. Nyckelhälla och telefonficka i den högra. Sidosprund. Rörelseveck mitt bak. Längd mitt bak ca 83 cm i stl C38. MATERIAL: Charade - 50/50% bomull/polyester FÄRG: 340/hallonröd, 520/turkos, 541/marin STORLEK: C34-48 VIKT: 176 gr/m² ART.NR: LISA KLÄNNING Lätt figursydd modell. V-hals. ¾ ärm. Bröstficka med hälla för id-kort. Sidfickor. Telefonficka i den vänstra. Sidosprund. Längd mitt bak ca 98 cm i stl C38. MATERIAL: Charade - 50/50% bomull/polyester FÄRG: 340/hallonröd, 520/turkos, 541/marin STORLEK: C34-54 VIKT: 176 gr/m² ART.NR: OLIVIA DAMVÄST Lätt figursydd modell. Bröstfickor. Sidfickor fram och bak. Nyckelhälla och telefonficka i den högra framfickan. Reglering av vidd i ryggen. Långa sidosprund. Längd mitt bak ca 74 cm i stl C38/40. MATERIAL: Charade - 50/50% bomull/polyester FÄRG: 340/hallonröd, 541/marin, 940/svart STORLEK: C30/32-50/52 VIKT: 176 gr/m² ART.NR: EBBA ÖVERDRAGSFÖRKLÄDE Bröstficka. Halvfodrade sidfickor. Nyckelhälla och telefonficka i den högra. Midja som regleras med tampar i sidorna. Längd mitt bak ca 80 cm i stl M. MATERIAL: Charade - 50/50% bomull/polyester FÄRG: 340/hallonröd, 440/violett, 520/turkos, 541/marin, 940/svart STORLEK: XS-2XL VIKT: 176 gr/m² ART.NR: BESTÄLL PÅ HEJCO.COM ELLER PÅ

26 26 CRINKLE RIO BUSSARONG UNISEX Rymlig modell. V-hals. Bröstficka. Tre halvfodrade fickor fram. Nyckelhälla i den högra. Sidosprund. Hank i nacken. Längd mitt bak ca 84 cm i stl M. MATERIAL: Crinkle - 100% bomull FÄRG: 324/korall, 342/plommon, 440/violett, 512/ljusblå, 520/turkos, 541/marin, 711/äppelgrön, 900/vit, 940/svart STORLEK: XS-2XL VIKT: 165 gr/m² ART.NR: WHITE COLOUR Ny! Ny! KRISTIN DAMJACKA Lätt insvängd modell. Krage. ¾ ärm. Tryckknappar. Bröstficka. Sidfickor. Nyckelhälla i den högra. Sidosprund. Längd mitt bak ca 71 cm i stl C38. MATERIAL: Crinkle - 100% bomull FÄRG: 440/violett, 520/turkos, 541/marin STORLEK: C34-52 VIKT: 165 gr/m² ART.NR: STELLA DAMTUNIKA Lätt insvängd modell. V-hals. ¾ ärm. Bröstficka. Halvfodrade sidfickor. Nyckelhälla i den högra. Sidosprund. Längd mitt bak ca 70 cm i stl C38. MATERIAL: Crinkle - 100% bomull FÄRG: 324/korall, 440/violett, 520/turkos, 541/marin, 711/äppelgrön, 940/svart STORLEK: C34-52 VIKT: 165 gr/m² ART.NR: LENA KLÄNNING Lätt insvängd modell. V-hals. ¾ ärm. Bröstficka. Sidfickor. Nyckelhälla i den högra. Sidosprund. Längd mitt bak ca 96 cm i stl C38. MATERIAL: Crinkle - 100% bomull FÄRG: 440/violett, 520/turkos, 541/marin, 940/svart STORLEK: C34-52 VIKT: 165 gr/m² ART.NR:

27

28

29 HEJCO STRIPE 29 Följ oss i sociala medier Då kan du vara säker på att få våra senaste nyheter och all annan information om Hejco! HENRY HERRBUSSARONG Rak modell. Tvåfärgad. V-hals med tre knappar. Kort ärm. Hank i nacken. Bröstficka. Sidfickor. Nyckelhälla i den högra och telefonficka i den vänstra. Sidosprund. Längd mitt bak ca 79 cm i stl C50. MATERIAL: Hejco Stripe - 60/40% bomull/ polyester FÄRG: 550/marin/vit STORLEK: C44-58 VIKT: 200 gr/m² ART.NR: HELEN DAMTUNIKA Lätt figursydd modell. Tvåfärgad. V-hals. Kort raglanärm. Pennficka på vänster ärm. Sidfickor. Nyckelhälla i den högra och telefonficka i den vänstra. Sidosprund. Längd mitt bak ca 72 cm i stl C38. MATERIAL: Hejco Stripe - 60/40% bomull/ polyester FÄRG: 550/marin/vit STORLEK: C34-52 VIKT: 200 gr/m² ART.NR: facebook.com/hejcosverige instagram/hejcosverige #hejcosverige MAX BUSSARONG UNISEX Rymlig modell. Ståkrage. Kort knappslå fram. Bröstficka. Sidosprund. Längd mitt bak ca 77 cm i stl M. MATERIAL: Hejco Stripe - 100% bomull FÄRG: 551/blå/vit STORLEK: XS-XL VIKT: 160 gr/m² ART.NR: TONY BUSSARONG UNISEX Rymlig modell. V-hals. Hank i nacken. Ok fram. Bröstficka. Halvfodrade sidfickor. Nyckelhälla i den högra. Sidosprund. Längd mitt bak ca 78 cm i stl M. MATERIAL: Hejco Stripe - 100% bomull FÄRG: 551/blå/vit STORLEK: XS-XL VIKT: 160 gr/m² ART.NR: HANNA DAMBLUS Lätt insvängd modell. Ok fram. Bröstficka. Längd mitt bak ca 68 cm i stl C38. MATERIAL: Hejco Stripe - 100% bomull FÄRG: 551/blå/vit STORLEK: C34-46 VIKT: 160 gr/m² ART.NR: BESTÄLL PÅ HEJCO.COM ELLER PÅ

30 30 SWEATSHIRT JOHAN HERRBUSSARONG Rak modell. Sweatshirtmaterial. Rund hals. Kort raglanärm. Känguruficka. Nyckelhälla och telefonficka i den högra. Sidosprund. Längd mitt bak ca 75 cm i stl M. MATERIAL: 65/35% bomull/polyester FÄRG: 534/blå, 920/gråmelerad STORLEK: XS-2XL VIKT: 225 gr/m² ART.NR: JULIE DAMTUNIKA Lätt figursydd modell. Sweatshirtmaterial. V-hals. Kort ärm. Känguruficka. Nyckelhälla och telefonficka i den högra. Sidosprund. Längd mitt bak ca 71 cm i stl C38/40. MATERIAL: 65/35% bomull/polyester FÄRG: 334/cayenne, 534/blå, 920/gråmelerad STORLEK: C30/32-50/52 VIKT: 225 gr/m² ART.NR: JAMES VÄST UNISEX Sweatshirtmaterial. Foder i singeljersey. Ribb i krage och i sidorna för bättre passform. Dragkedja fram. Bröstficka. Sidfickor med dragkedja. Längd mitt bak ca 63 cm i stl M. MATERIAL: 65/35% bomull/polyester FÄRG: 900/vit, 920/gråmelerad STORLEK: XS-3XL VIKT: 300 gr/m² ART.NR: JAMIE CARDIGAN UNISEX Sweatshirtmaterial. Ribb i sidorna för bättre passform. Dragkedja fram. Bröstficka. Sidfickor med dragkedja. Längd mitt bak ca 67 cm i stl M. MATERIAL: 65/35% bomull/polyester FÄRG: 900/vit, 920/gråmelerad STORLEK: XS-3XL VIKT: 300 gr/m² ART.NR: ISA KLÄNNING Lätt figursydd trikåklänning. Rund hals med knäppning. Två sidfickor, nyckelhälla i den högra. Sidosprund. Längd mitt bak ca 92 cm i stl C38/40. MATERIAL: 73/24/3% viskos/polyester/elastan FÄRG: 334/cayenne, 940/svart STORLEK: C30/32-50/52 VIKT: 250 gr/m² ART.NR:

31

32 32 LUCY DAMVÄST V-ringning. Dragkedja i framkant. Bröstficka. Framfickor, extra ficka med blixtlås på den högra och telefonficka inuti den vänstra. D-ring på vänster framficka. Sidosprund. Reglerbar med tampar i sidorna. Längd mitt bak 75 cm i stl C38/40. MATERIAL: 65/35% polyester/bomull FÄRG: 342/plommon, 541/marin, 930/grå, 940/svart STORLEK: C34/36-C50/52 VIKT: 210 gr/m² ART.NR: GABY VÄST UNISEX V-ringning. Tryckknappar i framkant. Två framfickor, extra ficka med blixtlås på den högra och telefonficka inuti den vänstra. D-ring på vänster framficka. Två bröstfickor, pennficka på den vänstra. Sidosprund. Reglerbar med tampar i sidorna. Längd mitt bak ca 66 cm i stl M. MATERIAL: 65/35% polyester/bomull FÄRG: 342/plommon, 541/marin, 930/grå STORLEK: XS-2XL FÄRG: 940/svart STORLEK: XS-4XL VIKT: 210 gr/m² ART.NR: DANA FLEECEVÄST UNISEX Hög krage. Dragkedja i framkant. Bröstficka och sidfickor med dragkedja. Justering med elastisk snodd nedtill. Längd mitt bak ca 70 cm i stl M. MATERIAL: 100% polyester FÄRG: 940/svart STORLEK: XS-2XL VIKT: 240 gr/m² ART.NR:

33 Stiltips Populära Estelle damjacka och Sabina dambyxa matchar perfekt ihop. Tillsammans med våra skor Blair så är du redo för en ny arbetsdag. ESTELLE DAMJACKA Sid. 20 ART.NR: SABINA DAMBYXA Sid. 18 ART.NR: BLAIR SKOR UNISEX Sid. 102 ART.NR:

34 34 De vill hjälpa djur i nöd Ett geniunt djurintresse ligger i botten för Svenljungaveterinärerna. Djuren kan inte säga var de har ont, det är en del av tjusningen med det här yrket, säger Ionel Barbos. New Forest-ponnyn rör inte en muskel när han med ett raskt och ömsint grepp sticker in vaccinationssprutan. Ionel har haft samma arbetsplats sedan 1999, först som distriktsveterinär, sedan sommaren 2015 i egen regi. JOUR DYGNET RUNT Vårt jobb handlar mycket om att ha bra kommunikation med djuren. Att hjälpa dem när de är i nöd är det bästa, tycker Ionel. De är sammanlagt sex veterinärer och fyra djursjukvårdare som tillsammans ser till att djuren i närområdet får den omvårdnad de behöver. Vi har olika specialiteter men jobbar med alla sorters djur, det är en styrka att vi har flera ben att stå på. Vi har jour dygnet om, berättar Ionels kollega Linnéa Ros. Hon börjar den här dagen med att göra en hälsoundersökning på en sexårig blandras mellan cocker spaniel och pudel. Hunden får en extra klapp innan Linnéa fortsätter mot nästa patient. KLÄDER FÖR BÅDE UTE OCH INNE Svenljungaveterinärerna jobbar både med små och stora djur. Därför behöver vi kläder som passar både ute och inne. Det är inte alla leverantörer som har. Hejco kom ut, visade plaggen och vi fick prova så att alla hittade rätt passform, berättar Linnéa och visar stretchfunktionen i sina byxor.

35 35 Fantastisk service Seinäjoen Pika-Pesu är ett litet familjeägt företag med femtio år på nacken. Mina svärföräldrar startade det som tvätteri, men numera kommer sjuttio procent av vår omsättning från försäljningar av arbetskläder och skor, berättar Auli Toivonen som är marknadsansvarig på företaget. En av Seinäjoen Pika-Pesus största kunder är Seinäjoki stad som köper arbetskläder till personalen inom vård och omsorg, omkring 400 personer, främst kvinnor. Personalen får välja kläder mellan Hejco och ett annat märke. Jag tror att många handlar Hejco-kläderna av oss eftersom de är färgglada och har väldigt bra passform. Sen har vi en fantastiskt bra kundservice, säger Auli och skrattar, hur skulle vårt företag annars ha överlevt i femtio år? Viktigt med trivsel Mänsklighet, glädje, ansvar, ärlighet och respekt är några av de ord som ingår i värdepyramiden på Tårnby kommuns sjukhem med 32 platser på Ugandavej. Helene Fisker är ledarskapsutbildad sjuksköterska och har varit föreståndare här sedan sjukhemmet startades för 19 år sedan. Arbetet är otroligt givande, man får mycket igen och får använda alla sina talanger, säger hon. Flera av patienterna är dementa och därför är det extra viktigt att personalen bär kläder som lätt känns igen. Det är exempelvis viktigt att de klarar höga tvättemperaturer för att bekämpa infektioner och att de håller sig fina tvätt efter tvätt.

36 STÄD & SERVICE Snygga, smarta och slitstarka plagg Våra arbetskläder för Städ & Service är funktionella och tål branschens påfrestningar samtidigt som de sitter bra, har

37

38

39

40 40 SOFT DENIM Nyhet! Nyhet! Nyhet! ABIGAIL DAMSKJORTA Lätt insvängd modell. Krage. Tryckknappar. Två stängningsbara bröstfickor. Insnitt fram och bak. Lång ärm. Rundad nederkant. Längd mitt bak ca 69 cm i stl C38. MATERIAL: Soft denim - 70/30% bomull/ polyester FÄRG: 545/denim blå STORLEK: C34-52 VIKT: 165 gr/m² ART.NR: CALVIN HERRSKJORTA Lätt insvängd modell. Krage. Tryckknappar. Två stängningsbara bröstfickor. Insnitt fram och bak. Lång ärm. Rundad nederkant. Längd mitt bak ca 77 cm i stl M. MATERIAL: Soft denim - 70/30% bomull/ polyester FÄRG: 545/denim blå STORLEK: XS-3XL VIKT: 165 gr/m² ART.NR: LEONORA KLÄNNING Lätt insvängd modell. V-hals. Diagonal öppning med tryckknappar. ¾ raglanärm. Bröstficka. Sidfickor. Nyckelhälla och telefonficka höger sida. Stängningsbara fickor. Reglering av midja med tamp och knapp. Sidosprund. Längd mitt bak ca 98 cm i stl C38. MATERIAL: Soft denim - 70/30% bomull/ polyester FÄRG: 545/denim blå STORLEK: C34-52 VIKT: 165 gr/m² ART.NR: Nyhet! Nyhet! Nyhet! ALINA DAMTUNIKA Lätt insvängd modell. V-hals. Tryckknappar. 3/4 ärm. Bröstficka. Sidfickor. Nyckelhälla i den högra. Telefonficka vänster sida. Alla fickor är stängningsbara. Sidosprund. Längd mitt bak ca 72 cm i stl C38. MATERIAL: Soft denim - 70/30% bomull/ polyester FÄRG: 545/denim blå STORLEK: C34-52 VIKT: 165 gr/m² ART.NR: JEAN BUSSARONG UNISEX Rymlig modell. V-hals. Tryckknappar. Kort ärm. Bröstficka. Sidfickor. Nyckelhälla i den högra. Telefonficka vänster sida. Alla fickor är stängningsbara. Reglering av midja med tamp och knapp. Sidosprund. Längd mitt bak ca 77 cm i stl M. MATERIAL: Soft denim - 70/30% bomull/ polyester FÄRG: 545/denim blå STORLEK: XS-3XL VIKT: 165 gr/m² ART.NR: RILEY BYXA UNISEX Linning med resår bak. Hällor. Nyckelhälla. Dragkedja i gylf. Två sidfickor. Benficka med plats för telefon och pennor på höger ben. Två påstickade bakfickor. Stängningsbara bak- och benfickor. Går även att vika upp till ¾-byxa. Extra bred fåll för att kunna länga byxan 5 cm. Fotvidd ca 39 cm, innerbenslängd ca 82 cm i stl M. MATERIAL: Soft denim - 70/30% bomull/ polyester FÄRG: 545/denim blå STORLEK: XS-3XL VIKT: 165 gr/m² ART.NR:

41

42 42 BENT VÄST UNISEX Jeansväst. V-ringning. Tryckknappar i framkant. Bröstfickor, pennficka på den vänstra. Framfickor, extra ficka med blixtlås på den högra och telefonficka inuti den vänstra. Sidosprund. Reglerbar med tampar i sidorna. Längd mitt bak ca 66 cm i stl M. MATERIAL: 75/23/2% bomull/polyester/ spandex FÄRG: 531/jeansblå STORLEK: 2XS-3XL VIKT: 311 gr/m² ART.NR: STINA DAMVÄST Bröstfickor. Snickarfickor fram med bälg innehållande telefonficka och nyckelhälla. Fyra små bakfickor. Tampar med tryckknappar för reglering av midjevidd. Hank vid ok bak. Sidosprund. Längd mitt bak ca 60 cm i stl C36/38. MATERIAL: Cargo - 100% bomull FÄRG: 901/kitt, 940/svart STORLEK: C32/34-52/54 VIKT: 215 gr/m² ART.NR: GABY VÄST UNISEX V-ringning. Tryckknappar i framkant. Två framfickor, extra ficka med blixtlås på den högra och telefonficka inuti den vänstra. D-ring på vänster framficka. Två bröstfickor, pennficka på den vänstra. Sidosprund. Reglerbar med tampar i sidorna. Längd mitt bak ca 66 cm i stl M. MATERIAL: 65/35% polyester/bomull FÄRG: 342/plommon, 541/marin, 930/grå STORLEK: XS-2XL FÄRG: 940/svart STORLEK: XS-4XL VIKT: 210 gr/m² ART.NR: LUCY DAMVÄST V-ringning. Dragkedja i framkant. Bröstficka. Framfickor, extra ficka med blixtlås på den högra och telefonficka inuti den vänstra. D-ring på vänster framficka. Sidosprund. Reglerbar med tampar i sidorna. Längd mitt bak 75 cm i stl C38/40. MATERIAL: 65/35% polyester/bomull FÄRG: 342/plommon, 541/marin, 930/grå, 940/svart STORLEK: C34/36-C50/52 VIKT: 210 gr/m² ART.NR: DANA FLEECEVÄST UNISEX Hög krage. Dragkedja i framkant. Bröstficka och sidfickor med dragkedja. Justering med elastisk snodd nedtill. Längd mitt bak ca 70 cm i stl M. MATERIAL: 100% polyester FÄRG: 940/svart STORLEK: XS-2XL VIKT: 240 gr/m² ART.NR:

43 SWEATSHIRT STÄD & SERVICE 43 JAMES VÄST UNISEX Sweatshirtmaterial. Foder i singeljersey. Ribb i krage och i sidorna för bättre passform. Dragkedja fram. Bröstficka. Sidfickor med dragkedja. Längd mitt bak ca 63 cm i stl M. MATERIAL: 65/35% bomull/polyester FÄRG: 900/vit, 920/gråmelerad STORLEK: XS-3XL VIKT: 300 gr/m² ART.NR: JAMIE CARDIGAN UNISEX Sweatshirtmaterial. Ribb i sidorna för bättre passform. Dragkedja fram. Bröstficka. Sidfickor med dragkedja. Längd mitt bak ca 67 cm i stl M. MATERIAL: 65/35% bomull/polyester FÄRG: 900/vit, 920/gråmelerad STORLEK: XS-3XL VIKT: 300 gr/m² ART.NR: BESTÄLL PÅ HEJCO.COM ELLER PÅ

44 44 Sophie t-shirt dam art.nr s. 75 Minna omlottkjol art.nr s. 45

45 STÄD & SERVICE 45 DONNA ÖVERDRAGSFÖRKLÄDE Bröstficka. Sidfickor. Reglerbar vidd med tampar i sidorna. Längd mitt bak ca 85 cm i stl M. MATERIAL: 65/35% polyester/bomull FÄRG: 541/marin, 940/svart STORLEK: S-XL VIKT: 210 gr/m² ART.NR: NOOR MIDJEFÖRKLÄDE En stor ficka med vattenavvisande innerficka. Nyckelficka och pennficka. Hank bak för upphängning. D-ring fram att hänga nycklar i. Clip i sidor för att hänga förklädet i byxhällor eller fästa på det medföljande reglerbara bandet. Bredd ca 45 cm, längd ca 29 cm inkl. midjeband. MATERIAL: 65/35% polyester/bomull FÄRG: 940/svart STORLEK: en storlek VIKT: 210 gr/m² ART.NR: MINNA OMLOTTKJOL Omlottkjol som kan användas som förkläde. Regleras med knapp och kardborrband. En ficka. Längd mitt bak ca 58 cm i alla storlekar. MATERIAL: 65/35% polyester/bomull FÄRG: 940/svart STORLEK: C30/32-50/52 VIKT: 210 gr/m² ART.NR: ERIKA HIJAB Scarf 95 x 95 cm. MATERIAL: 100% polyester FÄRG: 900/vit, 940/svart STORLEK: en storlek VIKT: 64 gr/m² ART.NR: KEPS CASKO Detaljer i rött. Justerbar storlek. MATERIAL: 100% bomull FÄRG: 940/svart STORLEK: en storlek ART.NR: BESTÄLL PÅ HEJCO.COM ELLER PÅ

46 Stiltips KEPS CASKO Sid. 45 ART.NR: DANA FLEECEVÄST UNISEX Sid. 42 ART.NR: VANJA DAMBYXA Sid. 87 ART.NR: ELSA DAMTOPP Sid. 75 ART.NR: BLAIR SKOR UNISEX Sid. 102 ART.NR:

47 STÄD & SERVICE 47 Matcha Vi har valt ut några plagg som passar perfekt ihop och har de rätta egenskaperna för dig som arbetar inom Städ & service. MAJA PIKÉTRÖJA DAM Sid. 78 ART.NR: CALVIN HERRSKJORTA Sid. 71 ART.NR: JAMIE CARDIGAN UNISEX Sid. 43 ART.NR: FREYA DAMJEANS Sid. 86 ART.NR: HARRY HERRCHINOS Sid. 95 ART.NR: JONA BYXA UNISEX Sid. 99 ART.NR: BESTÄLL PÅ HEJCO.COM ELLER PÅ

48

49 HOTELL, RESTAURANG & CAFÉ Pålitliga plagg för stressiga dagar I branscher som kräver hög kvalitet är det viktigt att kläderna underlättar arbetsdagen. Vi erbjuder snygga kollektioner, med något för alla, där de gemensamma nämnarna för plaggen är bekvämlighet, pålitlighet och funktionalitet.

50

51

52 52 KEVIN KOCKROCK HERR Klassisk modell. Normal passform. Kort ärm. Pennficka på vänster ärm. Hängband i nacken. Svarta, löstagbara knappar ingår. Längd mitt bak ca 76 cm i stl C50. MATERIAL: 65/35% polyester/bomull FÄRG: 940/svart STORLEK: C44-60 VIKT: 210 gr/m² ART.NR: ROBIN KOCKROCK HERR Klassisk modell. Normal passform. Lång ärm. Enkelt ärmavslut med sprund, lätt att vika upp. Pennficka på vänster ärm. Hängband i nacken. Svarta, löstagbara knappar ingår. Längd mitt bak ca 76 cm i stl C50. MATERIAL: 65/35% polyester/bomull FÄRG: 437/mörk plommon, 541/marin, 900/vit, 938/grå, 940/svart STORLEK: C44-60 VIKT: 210 gr/m² ART.NR: LEO KOCKROCK HERR Klassisk modell. Normal passform. Lång ärm. Enkelt ärmavslut med sprund, lätt att vika upp. Pennficka på vänster ärm. Hängband i nacken. Svarta, löstagbara knappar ingår. Längd mitt bak ca 76 cm i stl C50. MATERIAL: 100% bomull FÄRG: 900/vit STORLEK: C44-66 VIKT: 200 gr/m² ART.NR: SASHA KOCKROCK UNISEX Klassisk modell. Rymlig. Kort ärm. Pennficka på vänster ärm. Hängband i nacken. Svarta, löstagbara knappar ingår. Längd mitt bak ca 72 cm i stl M. MATERIAL: 65/35% polyester/bomull FÄRG: 900/vit, 940/svart STORLEK: 2XS-4XL VIKT: 210 gr/m² ART.NR: SANDY KOCKROCK UNISEX Klassisk modell. Rymlig. 3/4 ärm. Pennficka på vänster ärm. Hängband i nacken. Svarta, löstagbara knappar ingår. Längd mitt bak ca 72 cm i stl M. MATERIAL: 65/35% polyester/bomull FÄRG: 900/vit STORLEK: 2XS-4XL VIKT: 210 gr/m² ART.NR: PAVIE KOCKROCK UNISEX Klassisk modell. Rymlig. Lång ärm. Enkelt ärmavslut med sprund, lätt att vika upp. Pennficka på vänster ärm. Hängband i nacken. Svarta, löstagbara knappar ingår. Längd mitt bak ca 72 cm i stl M. MATERIAL: 65/35% polyester/bomull FÄRG: 900/vit, 940/svart STORLEK: 2XS-4XL VIKT: 210 gr/m² ART.NR:

53 HOTELL, RESTAURANG & CAFÉ 53 YLVA KOCKROCK DAM Klassisk modell. Normal passform. Kort ärm. Pennficka på vänster ärm. Hängband i nacken. Svarta, löstagbara knappar ingår. Längd mitt bak ca 70 cm i stl C38. MATERIAL: 65/35% polyester/bomull FÄRG: 940/svart STORLEK: C34-52 VIKT: 210 gr/m² ART.NR: INGA KOCKROCK DAM Klassisk modell. Normal passform. 3/4 ärm. Pennficka på vänster ärm. Hängband i nacken. Svarta, löstagbara knappar ingår. Längd mitt bak ca 70 cm i stl C38. MATERIAL: 65/35% polyester/bomull FÄRG: 900/vit, 940/svart STORLEK: C34-52 VIKT: 210 gr/m² ART.NR: SUN KOCKKNAPPAR 12-pack. MATERIAL: 100% plast FÄRG: 900/vit, 940/svart STORLEK: en storlek ART.NR: FIONA KOCKROCK DAM Klassisk modell. Normal passform. Lång ärm. Enkelt ärmavslut med sprund, lätt att vika upp. Pennficka på vänster ärm. Hängband i nacken. Svarta, löstagbara knappar ingår. Längd mitt bak ca 70 cm i stl C38. MATERIAL: 65/35% polyester/bomull FÄRG: 437/mörk plommon, 541/marin, 900/vit, 938/grå, 940/svart STORLEK: C34-52 VIKT: 210 gr/m² ART.NR: EMILIA KOCKROCK DAM Klassisk modell. Normal passform. Lång ärm. Enkelt ärmavslut med sprund, lätt att vika upp. Pennficka på vänster ärm. Hängband i nacken. Svarta, löstagbara knappar ingår. Längd mitt bak ca 70 cm i stl C38. MATERIAL: 100% bomull FÄRG: 900/vit STORLEK: C34-52 VIKT: 200 gr/m² ART.NR: BESTÄLL PÅ HEJCO.COM ELLER PÅ

54 54

55 HOTELL, RESTAURANG & CAFÉ 55 QUARTO KOCKROCK UNISEX Klassisk modell med stretch. ¾ ärm. Tryckknappar fram. Bröstficka. Enkelt ärmavslut som är lätt att vika upp. Hank i nacken. Längd mitt bak ca 72 cm i stl M. MATERIAL: 48/47/5% polyester/bomull/elastan FÄRG: 338/röd, 900/vit, 940/svart STORLEK: 2XS-2XL VIKT: 210 gr/m² ART.NR: DISTRICT KOCKROCK HERR Lång ärm med manschett och tryckknapp. Tryckknappar fram. Rörelseveck och ventilation på sidorna bak. Bröstficka. Två bakfickor. Längd mitt bak ca 76 cm i stl C50. MATERIAL: 60/40% bomull/polyester FÄRG: 542/marin STORLEK: 44/46-60/62 VIKT: 180 gr/m² ART.NR: Ta del av allt Följ oss i sociala medier. Då kan du vara säker på att få våra senaste nyheter och all annan information om Hejco! facebook.com/hejcosverige instagram/hejcosverige #hejcosverige BESTÄLL PÅ HEJCO.COM ELLER PÅ

56 1 OLIVER BRÖSTFÖRKLÄDE Knappar för att reglera längd på nackband. Knytband i midjan. Framficka med två avdelningar. Bredd 70 cm, längd 89 cm. MATERIAL: 65/35% polyester/bomull FÄRG: 437/mörk plommon, 541/marin, 717/grön, 938/grå, 940/svart, 981/pepita STORLEK: en storlek VIKT: 210 gr/m² ART.NR: Funktioner: 1. Längden på nackbandet är reglerbart. 2. Rejäl framficka som är tvådelad. 3. Förklädet är stilrent och finns i många färger.

57 HOTELL, RESTAURANG & CAFÉ 57 RALF BRÖSTFÖRKLÄDE BRINDISI BRÖSTFÖRKLÄDE GRAFF BRÖSTFÖRKLÄDE Knappar för att reglera längd på nackband. Knytband i midjan. Framficka med två avdelningar. Bredd 70 cm, längd 89 cm. MATERIAL: 100% bomull FÄRG: 900/vit STORLEK: en storlek VIKT: 200 gr/m² ART.NR: Sidfickor med sneda ficköppningar. Bröstficka med plats för penna. Reglerbart nackband. Hank för upphängning. Sprund mitt fram som gör att du lätt kan ta ut steget. Bredd ca 85 cm, längd ca 118 cm. MATERIAL: 65/35% polyester/bomull FÄRG: 940/svart STORLEK: en storlek VIKT: 210 gr/m² ART.NR: Långa knytband som löper i sidkanaler runt nacke och midja. Bröstficka, pennficka, telefonficka, framficka. Bredd ca 71 cm, längd ca 90 cm. MATERIAL: 55/45% bomull/polyester FÄRG: 546/denim STORLEK: en storlek VIKT: 350 gr/m² ART.NR: GRAFF BRÖSTFÖRKLÄDE Långa knytband som löper i sidkanaler runt nacke och midja. Bröstficka, pennficka, telefonficka, framficka. Bredd ca 71 cm, längd ca 90 cm. MATERIAL: 50/45/5% bomull/polyester/ elastan FÄRG: 549/grå STORLEK: en storlek VIKT: 275 gr/m² ART.NR: ARIEL BRÖSTFÖRKLÄDE Plast. Justerbart nackband med knappar. Knytband i midjan. Bredd ca 73 cm, längd ca 100 cm. MATERIAL: 75/25% PVC/polyester FÄRG: 540/blå, 900/vit STORLEK: en storlek VIKT: 240 gr/m² ART.NR: DONNA ÖVERDRAGSFÖR- KLÄDE Bröstficka. Sidfickor. Reglerbar vidd med tampar i sidorna. Längd mitt bak ca 85 cm i stl M. MATERIAL: 65/35% polyester/bomull FÄRG: 541/marin, 940/svart STORLEK: S-XL VIKT: 210 gr/m² ART.NR: BESTÄLL PÅ HEJCO.COM ELLER PÅ

58 MINNA OMLOTTKJOL Omlottkjol som kan användas som förkläde. Regleras med knapp och kardborrband. En ficka. Längd mitt bak ca 58 cm i alla storlekar. MATERIAL: 65/35% polyester/bomull FÄRG: 940/svart STORLEK: C30/32-50/52 VIKT: 210 gr/m² ART.NR: Funktioner: Omlottkjolen kan också användas som ett förkläde. En ficka. Storleken kan justeras i midjan.

59 HOTELL, RESTAURANG & CAFÉ 59 LEIA MIDJEFÖRKLÄDE APRILIA MIDJEFÖRKLÄDE NOOR MIDJEFÖRKLÄDE Knytband. Insnitt i midjan. Sprund mitt fram som gör att du lättare kan ta ut steget. En ficka. Bredd ca 99 cm, längd 88 cm. MATERIAL: 65/35% polyester/bomull FÄRG: 437/mörk plommon, 541/marin, 938/grå, 940/svart STORLEK: en storlek VIKT: 210 gr/m² ART.NR: Knytband. Känguruficka. Bredd 70 cm, längd 57 cm. MATERIAL: 65/35% polyester/bomull FÄRG: 437/mörk plommon, 548/marin, 900/vit, 938/grå, 940/svart STORLEK: en storlek VIKT: 210 gr/m² ART.NR: En stor ficka med vattenavvisande innerficka. Nyckelficka och pennficka. Hank bak för upphängning. D-ring fram att hänga nycklar i. Clip i sidor för att hänga förklädet i byxhällor eller fästa på det medföljande reglerbara bandet. Bredd ca 45 cm, längd ca 29 cm inkl. midjeband. MATERIAL: 65/35% polyester/bomull FÄRG: 940/svart STORLEK: en storlek VIKT: 210 gr/m² ART.NR: VALLY MIDJEFÖRKLÄDE Knytband. Bredd ca 110 cm, längd ca 68 cm. MATERIAL: 100% bomull FÄRG: 900/vit STORLEK: en storlek VIKT: 200 gr/m² ART.NR: DARA MIDJEFÖRKLÄDE Knytband. Känguruficka. Bredd ca 69 cm, längd ca 58 cm. MATERIAL: 100% bomull FÄRG: 940/pepita STORLEK: en storlek VIKT: 160 gr/m² ART.NR: EDDY MIDJEFÖRKLÄDE Bomullstwill. Stickningar ton i ton. Knytband. Känguruficka. Bredd ca 82 cm, längd ca 45 cm. MATERIAL: 100% bomull FÄRG: 940/svart STORLEK: en storlek VIKT: 210 gr/m² ART.NR: BESTÄLL PÅ HEJCO.COM ELLER PÅ

60 60 EMMIE SERVERINGJACKA DAM Normal passform. Tre framfickor. Bröstficka. Knappar och epauletter säljs separat, se art nr och Längd mitt bak ca 58 cm i stl C38. MATERIAL: 65/35% polyester/bomull FÄRG: 900/vit, 940/svart STORLEK: C34-52 VIKT: 210 gr/m² ART.NR: VIGGO SERVERINGSJACKA HERR Normal passform. Tre framfickor. Bröstficka. Knappar och epauletter säljs separat, se art nr och Längd mitt bak ca 74 cm i stl C50. MATERIAL: 65/35% polyester/bomull FÄRG: 900/vit, 940/svart STORLEK: C46-60 VIKT: 210 gr/m² ART.NR: TORY KNAPP TILL SERVERINGSJACKA Knappar och saxpinnar till serveringsjackor och Säljs i 6-pack. MATERIAL: 100% metall FÄRG: 101/guld, 106/silver STORLEK: en storlek ART.NR: NILO EPAULETTER Flätad modell. Säljs i par. FÄRG: 106/silver, 940/guld STORLEK: en storlek ART.NR:

61 HOTELL, RESTAURANG & CAFÉ 61 BESTÄLL PÅ HEJCO.COM ELLER PÅ

62 62 REESE MÖSSA Resår mitt bak. MATERIAL: 65/35% polyester/bomull FÄRG: 437/mörk plommon, 541/marin, 717/grön, 900/vit, 938/grå, 940/svart, 981/pepita STORLEK: 55/57, 58/60 VIKT: 210 gr/m² ART.NR: KING KOCKMÖSSA Plissering 25 mm. Höjd ca 30 cm. Reglerbar från stl pack. MATERIAL: 100% papper FÄRG: 900/vit STORLEK: en storlek ART.NR: SARIA MÖSSA Nättopp. MATERIAL: 65/35% polyester/bomull FÄRG: 900/vit, 940/svart STORLEK: 55/56-59/60 VIKT: 210 gr/m² ART.NR: SUNNY KEPS BLAZE MÖSSA PARIS BANDANA MIMAS BANDANA Vit nättopp. Resår bak. MATERIAL: 65/35% polyester/ bomull FÄRG: 900/vit STORLEK: en storlek VIKT: 210 gr/m² ART.NR: Passar både för långt och kort hår. Ovandel och påse i nät. Justerbar med kardborrband. MATERIAL: 55/45% bomull/ polyester FÄRG: 900/vit, 940/svart STORLEK: en storlek VIKT: 115 gr/m² ART.NR: Tygpåse bak för långt hår. En storlek som regleras med band bak. MATERIAL: 55/45% bomull/ polyester FÄRG: 900/vit, 940/svart STORLEK: en storlek VIKT: 115 gr/m² ART.NR: En storlek som regleras med band bak. MATERIAL: 55/45% bomull/ polyester FÄRG: 900/vit, 940/svart STORLEK: en storlek VIKT: 115 gr/m² ART.NR:

63 HOTELL, RESTAURANG & CAFÉ 63 ERIKA HIJAB KIMBERLY SJALETT SYROS KOCKMÖSSA SIKINOS KEPS Scarf 95 x 95 cm. MATERIAL: 100% polyester FÄRG: 900/vit, 940/svart STORLEK: en storlek VIKT: 64 gr/m² ART.NR: Reglerbar sjalett med knapp och resårband. MATERIAL: 55/45% bomull/ polyester FÄRG: 900/vit, 940/svart STORLEK: en storlek VIKT: 115 gr/m² ART.NR: Regleras med kardborreband bak. MATERIAL: 65/35% polyester/ bomull FÄRG: 900/vit, 940/svart STORLEK: en storlek VIKT: 210 gr/m² ART.NR: Förböjd skärm. Regleras med metallspänne bak. MATERIAL: 100% bomull FÄRG: 940/svart STORLEK: en storlek ART.NR: CASKO KEPS Detaljer i rött. Justerbar storlek. MATERIAL: 100% bomull FÄRG: 940/svart STORLEK: en storlek ART.NR: TOBY KOCKHALS- DUK 118 x 84 cm. MATERIAL: 100% bomull FÄRG: 940/svart STORLEK: en storlek VIKT: 140 gr/m² ART.NR: TOBY KOCKHALS- DUK 118 x 84 cm. MATERIAL: 100% bomull FÄRG: 900/vit STORLEK: en storlek VIKT: 145 gr/m² ART.NR: LITHO KOCKSLÄNG 55 x 77 cm. MATERIAL: 100% bomull FÄRG: 900/vit STORLEK: en storlek ART.NR: BESTÄLL PÅ HEJCO.COM ELLER PÅ

64 64 MAUD DAMKAVAJ Kort modell med stretch och Bionic finish. Stretchfoder. Bröstficka. Sidfickor med ficklock. En innerficka. Två knappar fram. Hank i nacken. Längd mitt bak ca 61 cm i stl C38. Kemtvätt. MATERIAL: 54/44/2% polyester/ull/lycra FÄRG: 540/mörk blå, 930/grå, 940/svart STORLEK: C32-52 VIKT: 200 gr/m² ART.NR: IRIS DAMKAVAJ Klassisk modell med stretch och Bionic finish. Stretchfoder. Bröstficka. Sidfickor med ficklock. En innerficka. Två knappar fram. Hank i nacken. Längd mitt bak ca 67 cm i stl C38. Kemtvätt. MATERIAL: 54/44/2% polyester/ull/lycra FÄRG: 540/mörk blå, 930/grå, 940/svart STORLEK: C32-52 VIKT: 200 gr/m² ART.NR: IDA DAMVÄST Figursydd väst med stretch och Bionic finish. Fodrad med antistatbehandlad polyester. Reglerbar midja med spänne bak. Bröstficka. Sidfickor. Korkskruvsficka. Innerficka. Knappar fram. Sprund i sidor och mitt bak. Längd mitt bak ca 49 cm i stl C38. MATERIAL: 54/44/2% polyester/ull/lycra FÄRG: 540/mörk blå, 930/grå, 940/svart STORLEK: C32-48 VIKT: 200 gr/m² ART.NR: KLARA DAMVÄST Figursydd väst med stretch och Bionic finish. Fodrad med antistatbehandlad polyester. Tamp med spänne bak för reglering av midjevidden. Pennficka vänster bröst. Sidfickor. Korkskruvsficka. Knappar fram. Rak nederkant med korta sprund fram och bak. Längd mitt bak ca 59 cm i stl C38. MATERIAL: 54/44/2% polyester/ull/lycra FÄRG: 940/svart STORLEK: C32-48 VIKT: 200 gr/m² ART.NR:

65 HOTELL, RESTAURANG & CAFÉ 65 FRANS HERRKAVAJ Klassisk modell med stretch och Bionic finish. Stretchfoder. Bröstficka. Sidfickor med ficklock. Tre innerfickor varav en ficka för telefon. Två knappar fram. Fyra knappar och slits på ärm. Hank i nacken. Två slitsar bak. Längd mitt bak ca 73 cm i stl C50. Kemtvätt. MATERIAL: 54/44/2% polyester/ull/lycra FÄRG: 540/mörk blå, 930/grå, 940/svart STORLEK: C44-62, C , D VIKT: 200 gr/m² ART.NR: Bionic finish Eco miljövänlig impregnering mot väta LEON HERRVÄST Figursydd väst med stretch och Bionic finish. Fodrad med antistatbehandlad polyester. Reglerbar midja med spänne bak. Bröstficka, sidfickor, korkskruvsficka samt innerficka. Knappar fram. Sprund i sidor och mitt bak. Längd mitt bak ca 61 cm i stl C50. MATERIAL: 54/44/2% polyester/ull/lycra FÄRG: 540/mörk blå, 930/grå, 940/svart STORLEK: C44-58 VIKT: 200 gr/m² ART.NR: KALAMOS HERRVÄST Figursydd väst med stretch och Bionic finish. Fodrad med antistatbehandlad polyester. Tamp med spänne bak för reglering av midjevidden. Bröstficka. Sidfickor. Korkskruvsficka. Knappar fram. Rak nederkant med korta sprund fram och bak. Längd mitt bak ca 67 cm i stl C50. MATERIAL: 54/44/2% polyester/ull/lycra FÄRG: 940/svart STORLEK: C44-58 VIKT: 200 gr/m² ART.NR: Bionic finish Eco är en impregnering. Det är en miljövänlig behandling utan flourkarboner som appliceras på plagget och gör så textilen i produkten inte suger upp väta utan låter vattendropparna rinna av. Dessa egenskaper är med andra ord ovärderliga inom yrken där du som yrkesutövare ofta utsätts för stänk och väta. BESTÄLL PÅ HEJCO.COM ELLER PÅ

66 66 JENNY KLÄNNING Lätt insvängd modell. Rund hals. Insnitt och veck fram. Dragkedja bak. Ficka på vänster höft. Längd mitt bak ca 93 cm i stl C38. MATERIAL: 50/50% lyocell/polyester FÄRG: 940/svart STORLEK: C34-48 VIKT: 190 gr/m² ART.NR: ISA KLÄNNING Lätt figursydd trikåklänning. Rund hals med knäppning. Två sidfickor, nyckelhälla i den högra. Sidosprund. Längd mitt bak ca 92 cm i stl C38/40. MATERIAL: 73/24/3% viskos/polyester/elastan FÄRG: 334/cayenne, 940/svart STORLEK: C30/32-50/52 VIKT: 250 gr/m² ART.NR: RIVER BÄLTE UNISEX 125 cm långt och 3 cm bred. Reglerbar längd. MATERIAL: Läder FÄRG: 940/svart STORLEK: en storlek ART.NR: ADAM HERRBYXA Modell med slät front. Stretch och Bionic finish. Linning med hällor. Sidfickor. Två bakfickor. Halvfodrade fram. Grenhöjd fram inkl. linning ca 28 cm, fotvidd ca 42 cm i stl C50. Innerbenslängd ca 82 cm i stl C50, 87 cm i stl C150 och 78 cm i stl D100. MATERIAL: 54/44/2% polyester/ull/lycra FÄRG: 540/mörkblå, 930/grå, 940/svart STORLEK: C44-62, C , D VIKT: 200 gr/m² ART.NR: ELLA DAMBYXA Modell med slät front. Stretch och Bionic finish. Linning med hällor. Sidfickor. Grenhöjd fram inkl. linning ca 25 cm, fotvidd ca 41 cm i stl C38. Innerbenslängd ca 80 cm i stl C38 och ca 84 cm i stl L38. MATERIAL: 54/44/2% polyester/ull/lycra FÄRG: 540/mörkblå, 940/svart STORLEK: C32-54, L32-52 FÄRG: 930/grå STORLEK: C32-52, L32-52 VIKT: 200 gr/m² ART.NR: INGRID KJOL Rak modell utan linning. Stretch och Bionic finish. Fodrad med antistatbehandlad polyester. Ficka på höger sida. Dragkedja och knapp samt sprund mitt bak. Längd mitt bak ca 56 cm i stl C38. MATERIAL: 54/44/2% polyester/ull/lycra FÄRG: 540/mörk blå, 930/grå, 940/svart STORLEK: C32-52 VIKT: 200 gr/m² ART.NR:

67 HOTELL, RESTAURANG & CAFÉ 67 BESTÄLL PÅ HEJCO.COM ELLER PÅ

68 ÖVERDELAR Slitstarka plagg med komfortabel passform Våra överdelar är särskilt anpassade efter de olika behov som präglar våra kunders olika typer av branscher.

69

70

71 ÖVERDELAR 71 Nyhet! SOFT DENIM ABIGAIL DAMSKJORTA Lätt insvängd modell. Krage. Tryckknappar. Två stängningsbara bröstfickor. Insnitt fram och bak. Lång ärm. Rundad nederkant. Längd mitt bak ca 69 cm i stl C38. MATERIAL: Soft denim - 70/30% bomull/polyester FÄRG: 545/denim blå STORLEK: C34-52 VIKT: 165 gr/m² ART.NR: SOFT DENIM Nyhet! CALVIN HERRSKJORTA Lätt insvängd modell. Krage. Tryckknappar. Två stängningsbara bröstfickor. Insnitt fram och bak. Lång ärm. Rundad nederkant. Längd mitt bak ca 77 cm i stl M. MATERIAL: Soft denim - 70/30% bomull/ polyester FÄRG: 545/denim blå STORLEK: XS-3XL VIKT: 165 gr/m² ART.NR: MARTA DAMCARDIGAN Normal passform. Klassisk modell med V-ringning. Knappar ton i ton. Längd mitt bak ca 62 cm i stl C36/38. MATERIAL: 80/17/3% bomull/nylon/spandex FÄRG: 940/svart STORLEK: C32/34-48/50 VIKT: 220 gr/m² ART.NR: ALI HERRPULLOVER Normal passform. Klassisk modell med V-ringning. Längd mitt bak ca 70 cm i stl M. MATERIAL: 80/17/3% bomull/nylon/spandex FÄRG: 940/svart STORLEK: S-2XL VIKT: 220 gr/m² ART.NR: BESTÄLL PÅ HEJCO.COM ELLER PÅ

72 72

73 ÖVERDELAR 73 ELTON HERRSKJORTA Lång ärm. Button-down krage. Bröstficka. Rundad nederkant. Längd mitt bak ca 77 cm i stl 39/40. MATERIAL: 60/40% bomull/polyester FÄRG: 347/röd, 519/blå STORLEK: 37/38-45/46 VIKT: 101 gr/m² ART.NR: ROSE DAMSKJORTA Lång ärm. Bröstficka. Insnitt fram och bak. Rundad nederkant. Längd mitt bak ca 68 cm i stl C38. MATERIAL: 60/40% bomull/polyester FÄRG: 347/röd, 519/blå STORLEK: C34-48 VIKT: 101 gr/m² ART.NR: EWA DAMSKJORTA Lång ärm. Bröstficka. Insnitt fram och bak. Rundad nederkant. Längd mitt bak ca 68 cm i stl C38. MATERIAL: 60/40% bomull/polyester FÄRG: 537/blå STORLEK: C34-48 VIKT: 101 gr/m² ART.NR: NILS HERRSKJORTA Lång ärm. Bröstficka. Rundad nederkant. Längd mitt bak ca 77 cm i stl 39/40. MATERIAL: 60/40% bomull/polyester FÄRG: 537/blå STORLEK: 37/38-45/46 VIKT: 101 gr/m² ART.NR: BESTÄLL PÅ HEJCO.COM ELLER PÅ

74 74 JENS HERRSKJORTA Kort ärm. Bröstficka. Rundad nederkant. Längd mitt bak ca 77 cm i stl 39/40. MATERIAL: 60/38/2% bomull/polyester/elastan FÄRG: 900/vit STORLEK: 35/36-47/48 FÄRG: 940/svart STORLEK: 37/38-45/46 VIKT: 134 gr/m² ART.NR: HENRIK HERRSKJORTA Lång ärm. Bröstficka. Rundad nederkant. Längd mitt bak ca 77 cm i stl 39/40. MATERIAL: 60/38/2% bomull/polyester/elastan FÄRG: 506/ljusblå, 940/svart STORLEK: 37/38-45/46 FÄRG: 900/vit STORLEK: 35/36-47/48 VIKT: 134 gr/m² ART.NR: MARY MAMMASKJORTA Rymlig modell. Krage. Uppvikbar ärm med tamp och knapp. Knytband i rygg för justering av vidd. Längd mitt bak ca 77 cm i stl C36/38. MATERIAL: 55/45% bomull/polyester FÄRG: 900/vit STORLEK: C32/34-48/50 VIKT: 115 gr/m² ART.NR: LISE DAMSKJORTA Kort ärm. Bröstficka. Insnitt fram och bak. Rundad nederkant. Längd mitt bak ca 68 cm i stl C38. MATERIAL: 60/38/2% bomull/polyester/elastan FÄRG: 900/vit, 940/svart STORLEK: C34-52 VIKT: 134 gr/m² ART.NR: ESTER DAMSKJORTA Lång ärm. Bröstficka. Insnitt fram och bak. Rundad nederkant. Längd mitt bak ca 68 cm i stl C38. MATERIAL: 60/38/2% bomull/polyester/elastan FÄRG: 506/ljusblå, 900/vit, 940/svart STORLEK: C34-52 VIKT: 134 gr/m² ART.NR: NORAH DAMBLUS ¾ ärm. Bröstficka. Insnitt fram och bak. Rundad nederkant. Längd mitt bak ca 65 cm i stl C38. MATERIAL: 60/38/2% bomull/polyester/elastan FÄRG: 506/ljusblå STORLEK: C34-52 FÄRG: 900/vit, 940/svart STORLEK: C34-56 VIKT: 134 gr/m² ART.NR:

75 ÖVERDELAR 75 HOLLY DAMTOPP ELSA DAMTOPP SOPHIE T-SHIRT DAM Normal passform. V-hals med knappar. ¾ ärm. Längd mitt bak ca 64 cm i stl C38/40. MATERIAL: 95/5% bomull/elastan FÄRG: 331/röd, 621/petrol, 940/svart STORLEK: C30/32-54/56 VIKT: 180 gr/m² ART.NR: Lätt insvängd modell. ¾ ärm. Längd mitt bak ca 70 cm i stl M. MATERIAL: 95/5% bomull/elastan FÄRG: 958/vit/rosa, 959/vit/blå, 963/vit/grön STORLEK: S-XL VIKT: 180 gr/m² ART.NR: Oversize. V-hals. Kort ärm. Längd mitt bak ca 69 cm i stl 38/40. MATERIAL: 100% bomull FÄRG: 541/marin, 900/vit, 921/grå STORLEK: C30/32-54/56 VIKT: 160 gr/m² ART.NR: ALEX T-SHIRT UNISEX Rymlig modell. Kort ärm. Singlejersey speciellt framtagen för att klara höga temperaturer vid tvätt och torkning. Rund hals. Längd mitt bak i stl M ca 74 cm. MATERIAL: 65/35% polyester/bomull FÄRG: 900/vit, 940/svart STORLEK: XS-2XL VIKT: 190 gr/m² ART.NR: CHARLIE T-SHIRT UNISEX Rymlig modell. Singlejersey. Rund hals. Kort ärm. Längd mitt bak ca 74 cm i stl M. MATERIAL: 100% bomull FÄRG: 541/marin, 900/vit, 940/svart STORLEK: XS-4XL FÄRG: 331/röd, 512/ljusblå STORLEK: S-2XL VIKT: 160 gr/m² ART.NR: ANDY T-SHIRT UNISEX Smal passform. Rund hals. Lång ärm. Längd mitt bak ca 64 cm i stl M. MATERIAL: 92/8% bomull/elastan FÄRG: 900/vit, 940/svart STORLEK: XS-2XL VIKT: 240 gr/m² ART.NR: BESTÄLL PÅ HEJCO.COM ELLER PÅ

76 76 Ny! KAJSA DAMLINNE Rund ringning både bak och fram. Längd mitt bak ca 72 cm i stl C38/40. MATERIAL: 95/5% bomull/elastan FÄRG: 900/vit, 940/svart STORLEK: C30/32-54/56 VIKT: 185 gr/m² ART.NR: MOLLY DAMTOPP Rund hals. Kort ärm. Längd mitt bak ca 69 cm i stl C38/40. MATERIAL: 95/5% bomull/elastan FÄRG: 342/plommon, 520/turkos, 711/äppelgrön, 900/vit, 940/svart STORLEK: C30/32-54/56 VIKT: 185 gr/m² ART.NR: LAURA DAMTOPP Rund hals. Kort ärm. Längd mitt bak i stl C38/40 ca 69 cm. Singlejersey speciellt framtagen för att klara höga temperaturer vid tvätt och torkning. MATERIAL: 65/35% polyester/bomull FÄRG: 900/vit, 940/svart STORLEK: C30/32-54/56 VIKT: 180 gr/m² ART.NR: ALICE DAMTOPP V-hals. Kort ärm. Längd mitt bak ca 69 cm i stl C38/40. MATERIAL: 95/5% bomull/elastan FÄRG: 324/korall, 331/röd, 342/plommon, 512/ljusblå, 520/turkos, 711/äppelgrön, 900/vit, 940/svart STORLEK: C30/32-54/56 VIKT: 185 gr/m² ART.NR: WILMA DAMTOPP V-hals. ¾ ärm. Längd mitt bak ca 69 cm i stl C38/40. MATERIAL: 95/5% bomull/elastan FÄRG: 331/röd, 342/plommon, 512/ljusblå, 520/turkos, 711/äppelgrön, 900/vit, 940/svart STORLEK: C30/32-54/56 VIKT: 185 gr/m² ART.NR: TILDA DAMTOPP Rund hals. Lång ärm. Längd mitt bak ca 69 cm i stl C38/40. MATERIAL: 95/5% bomull/elastan FÄRG: 900/vit, 940/svart STORLEK: C30/32-50/52 VIKT: 185 gr/m² ART.NR:

77 ÖVERDELAR 77 BESTÄLL PÅ HEJCO.COM ELLER PÅ

78 SAM PIKÉTRÖJA UNISEX Klassisk modell. Tenniskrage. Knappar ton i ton. Längd mitt bak ca 72 cm i stl M. MATERIAL: 60/40% bomull/polyester FÄRG: 331/röd, 342/plommon, 512/ljusblå, 520/turkos, 711/äppelgrön STORLEK: S-3XL FÄRG: 541/marin, 900/vit, 940/svart STORLEK: 2XS-4XL VIKT: 220 gr/m² ART.NR: MAJA PIKÉTRÖJA DAM Lätt insvängd modell. Tenniskrage. Knappar ton i ton. Smal knappslå. Kort ärm. Längd mitt bak ca 69 cm i stl C38/40. MATERIAL: 96/4% bomull/elastan FÄRG: 331/röd, 342/plommon, 512/ljusblå, 520/turkos, 541/marin, 711/äppelgrön, 900/vit, 940/svart STORLEK: C34/36-46/48 VIKT: 215 gr/m² ART.NR:

79 DANA FLEECEVÄST UNISEX Hög krage. Dragkedja i framkant. Bröstficka och sidfickor med dragkedja. Justering med elastisk snodd nedtill. Längd mitt bak ca 70 cm i stl M. MATERIAL: 100% polyester FÄRG: 940/svart STORLEK: XS-2XL VIKT: 240 gr/m² ART.NR: LIVIA 3-I-1 DAMJACKA Ytterjackan; Dragkedja fram. Fyra framfickor. Reflexer fram, bak och på ärmar. Avtagbar huva. Foder i ytterjackan. Tejpade sömmar över axel och ärm mm vattenpelare. Innerjacka; Vadderad och fodrad löstagbar innerjacka. Två framfickor och en innerficka. Stickade muddar på innerjackans ärmslut. MATERIAL: 100% polyester FÄRG: 940/svart STORLEK: XS-2XL VIKT: 145 gr/m² ART.NR:

80 BYXOR Byxor med bra passform Våra byxor är designade med bra passform för alla kroppsformer och är funktionellt anpassade efter respektive yrkesgrupp. Samtliga är tillverkade i slitstarka material.

81

82 82 BYXOR Bekväma byxor för alla kroppsformer Slim Den något tightare Slim-modellen har en skön och smal siluett. Det är passformen för dig som föredrar byxor som smiter åt lite runt lår och vad. Regular Regular är vår normala passform som är rak och passar de flesta kroppstyper. Den är sydd i en klassisk modell som de flesta kan känna sig bekväma i. Loose När du föredrar byxmodeller som är lösa och lediga i känslan, ska du välja passformen Loose. Den är rymlig och rejäl och smiter därför inte åt någonstans.

83

84 Dambyxor Mjuka och sköna Våra mjuka och sköna byxor har en härlig ledig flexibilitet i materialet. De passar alla kroppsformer. CAROL ¾ DAMBYXA Rymlig ¾ byxa i trikå. Bred linning med resår bak. Sidfickor. Veck framtill. Mudd invändigt nertill för att kunna justera benlängden. Grenlängd fram inkl linning ca 41 cm i stl C38/40. Innerbenslängd ca 50 cm i alla storlekar. MATERIAL: 73/24/3% viskos/polyester/elastan FÄRG: 940/svart STORLEK: C30/32-54/56 VIKT: 250 gr/m² ART.NR:

85 DAMBYXOR 85 JILL JERSEYBYXA DAM Stretch. Resårmidja med slät front. Grenhöjd fram ca 24 cm, fotvidd ca 41 cm stl C36/38. Innerbenslängd ca 84 cm i alla storlekar. MATERIAL: 92/8% bomull/elastan FÄRG: 900/vit, 940/svart STORLEK: C32/34-48/50 VIKT: 250 gr/m² ART.NR: ASTRID LEGGINGS Resår i midja. Grenhöjd fram ca 18 cm. Innerbenslängd ca 74 cm i alla storlekar. MATERIAL: 90/10% bomull/elastan FÄRG: 900/vit, 940/svart STORLEK: C34/36-46/48 VIKT: 180 gr/m² ART.NR: BESTÄLL PÅ HEJCO.COM ELLER PÅ

86 Dambyxor Slim Fit Våra slim fit byxor har en skön figurnära passform. De är smickrande för kroppens siluett. Nyhet! FREYA DAMJEANS Jeansmodell. Stretch. Linning med hällor. Dragkedja i gylf. Sidfickor. Bakfickor. Extra bred fåll för att kunna länga byxan 5 cm. Grenhöjd fram inkl. linning ca 18 cm, fotvidd ca 32 cm i stl C38. Innerbenslängd ca 80 cm i alla storlekar. MATERIAL: 97/3% bomull/elastan FÄRG: 900/vit, 940/svart STORLEK: C34-52 VIKT: 280 gr/m² ART.NR:

87 DAMBYXOR / SLIM FIT 87 Ny! KATE DAMBYXA Smal passform. Två-nålsstickningar. Linning med hällor. Nyckelhälla. Knappar och dragkedja i gylf. Sidfickor. Grenhöjd fram inkl. linning ca 25 cm, fotvidd ca 41 cm i stl C38. Innerbenslängd ca 84 cm i alla storlekar. MATERIAL: 64/34/2% polyester/bomull/elastan FÄRG: 900/vit, 940/svart STORLEK: C34-52 VIKT: 245 gr/m² ART.NR: VANJA DAMBYXA Byxa med detaljer i stretch. Linning fram med hällor och nyckelhälla. Resår i midja bak för reglering av midjevidd. Dragkedja i gylf. Sidfickor. Telefonficka höger ben. Bakfickor, varav den högra stängs med dragkedja och vänstra med kardborrband. Förböjda knän. Extra bred fåll för att kunna länga byxan 5 cm. Fotvidd 32 cm i stl C38. Innerbenslängd ca 80 cm i alla storlekar. MATERIAL: 65/35% polyester/bomull, detaljer stretch 91/9% polyamid/elastan FÄRG: 599/marin/svart, 896/grå/svart, 900/vit, 940/svart STORLEK: C34-52 VIKT: 210 gr/m² ART.NR: Nyhet! SABINA DAMBYXA Linning med resår i sidan. Dragkedja i gylf. Sidfickor. Myntficka i den högra. Extra bred fåll för att kunna länga byxan 5 cm. Grenhöjd fram inkl. linning ca 22 cm, fotvidd ca 35 cm i stl C38. Innerbenslängd ca 80 cm i alla storlekar. MATERIAL: 60/40% bomull/polyester FÄRG: 900/vit STORLEK: C34-52 VIKT: 200 gr/m² ART.NR: LIV MAMMAJEANS Mammabyxa att växa i. Femficksmodell med smal passform. Stretch. Låg midja. Hällor. Elastan över mage och rygg. Fotvidd ca 36 cm i stl C38. Innerbenslängd ca 83 cm alla storlekar. MATERIAL: 64/34/2% polyester/bomull/eol FÄRG: 900/vit, 940/svart STORLEK: C34-50 VIKT: 245 gr/m² ART.NR: BESTÄLL PÅ HEJCO.COM ELLER PÅ

88 88 DAMBYXOR / REGULAR FIT Dambyxor Regular Fit passform med raka modeller kroppstyper. SOFIA DAMJEANS Femficksmodell. Stretch. Linning med hällor. Dragkedja i gylf. Sidfickor. Bakfickor. Benficka med telefonficka på höger ben. Förböjda knän. Grenhöjd fram inkl linning ca 24 cm, fotvidd ca 40 cm i stl C38. Innerbenslängd ca 84 cm i alla storlekar. Plaggtvättad. MATERIAL: 75/23/2% bomull/polyester/spandex FÄRG: 531/blå STORLEK: C34-52 VIKT: 311 gr/m² ART.NR: ILSE DAMJEANS Klassisk femficksmodell. Stretch. Dragkedja i gylf. Sidfickor. Bakfickor. Grenhöjd fram inkl. linning ca 24 cm, fotvidd ca 40 cm i stl C38. Innerbenslängd ca 84 cm i alla storlekar. Plaggtvättad. MATERIAL: 75/23/2% bomull/polyester/spandex FÄRG: 531/blå STORLEK: C34-60 VIKT: 306 gr/m² ART.NR: RIKKE ¾ DAMJEANS Stretch. Dragkedja i gylf. Sidfickor. Bakfickor. Grenhöjd fram inkl. linning ca 24 cm, benvidd ca 38 cm i stl C38. Innerbenslängd ca 55 cm i alla storlekar. Plaggtvättad. MATERIAL: 75/23/2% bomull/polyester/spandex FÄRG: 531/blå STORLEK: C34-52 VIKT: 306 gr/m² ART.NR:

89 DAMBYXOR / REGULAR FIT 89 EMMA DAMBYXA Linning med hällor samt D-ring för t ex nyckelkedja. Dragkedja i gylf. Tre sidfickor, varav en på höger sida med dragkedja. Påstickade bakfickor. Benfickor med pennficka samt telefonficka. Tre benlängder i samma modell, justerbara med tamp och tryckknapp. Grenhöjd fram inkl. linning ca 25 cm, fotvidd ca 45 cm i stl C38. Innerbenslängd ca 84 cm i alla storlekar. MATERIAL: Cargo - 100% bomull FÄRG: 901/kitt, 940/svart STORLEK: C32-52 VIKT: 215 gr/m² ART.NR: AGNES DAMBYXA Bred linning. Reglerbar midja med tampar och resår på insidan. Hällor för bälte samt nyckelhälla. Dragkedja i gylf. Sidfickor. Grenhöjd fram inkl. linning ca 25 cm, fotvidd ca 41 cm i stl C38. Innerbenslängd ca 84 cm i alla storlekar. MATERIAL: 65/35% polyester/bomull FÄRG: 541/marin, 940/svart STORLEK: C34-52 VIKT: 210 gr/m² ART.NR: CHARADE ANNA DAMBYXA Bred linning. Reglerbar midja med tampar och resår på insidan. Hällor för bälte samt nyckelhälla. Dragkedja i gylf. Sidfickor. Benficka med telefonficka på höger ben. Grenhöjd fram inkl. linning ca 25 cm, fotvidd ca 41 cm i stl C38. Innerbenslängd ca 84 cm i alla storlekar. MATERIAL: Charade - 50/50% bomull/polyester FÄRG: 541/marin, 940/svart STORLEK: C34-52 VIKT: 176 gr/m² ART.NR: Ny! NELLY DAMBYXA Linning med hällor. Tampar i sidorna för reglering av midjevidden. Dragkedja i gylf. Framfickor. Bakfickor. Benficka, telefonficka höger ben. Grenhöjd fram inkl. linning ca 25cm, fotvidd ca 40 cm i stl C38. Innerbenslängd ca 80 cm i alla storlekar. Extra bred fåll för att kunna länga byxan 5 cm. MATERIAL: 65/35% polyester/bomull FÄRG: 541/marin, 900/vit, 940/svart STORLEK: C34-52 VIKT: 210 gr/m² ART.NR: BESTÄLL PÅ HEJCO.COM ELLER PÅ

90 90 DAMBYXOR / REGULAR FIT VIOLA KOCKBYXA DAM Midja med justerbar resår baktill. Sidfickor. Bakfickor. Pincettficka på höger ben. Dragkedja i gylf. Fotvidd ca 41 cm i stl C38. Innerbenslängd ca 84 cm alla storlekar. MATERIAL: 65/35% polyester/bomull FÄRG: 981/pepita STORLEK: C32-52 VIKT: 190 gr/m² ART.NR: ALMADA KOCKBYXA DAM Linning med hällor. Tampar i sidorna för reglering av midjevidden. Sidfickor. Bakfickor. Pincettficka. Dragkedja i gylf. Grenhöjd fram inkl. linning ca 27 cm, fotvidd ca 41 cm i stl C38. Innerbenslängd ca 84 cm i alla storlekar. MATERIAL: 100% bomull FÄRG: 981/pepita STORLEK: C32-52 VIKT: 160 gr/m² ART.NR: VERA ¾ DAMBYXA Linning med hällor. Tampar i sidorna för reglering av midjevidden. Dragkedja i gylf. Påstickade sidfickor och bakfickor. Benficka med plats för telefon på höger ben. Förböjda knän. Grenhöjd inkl. linning ca 25 cm, benvidd ca 43 cm i stl C38. Innerbenslängd ca 61 cm i alla storlekar. MATERIAL: 65/35% polyester/bomull FÄRG: 900/vit, 940/svart STORLEK: C34-48 VIKT: 210 gr/m² ART.NR:

91 DAMBYXOR / REGULAR FIT 91 TILDE DAMCHINOS Normal passform. Sidfickor. Bakfickor. Myntficka. Knappar i gylf. Grenhöjd fram 22 cm i stl C38. Innerbenslängd ca 84 cm i alla storlekar. MATERIAL: 100% bomull FÄRG: 210/khaki, 940/svart STORLEK: C34-52 VIKT: 245 gr/m² ART.NR: ALVA DAMBYXA Stretch. Slät front. Reglerbar midja med resår och tampar på insidan. Dragkedja i gylf. Nyckelkortsficka bak. Grenhöjd fram inkl. linning ca 24 cm, fotvidd ca 41 cm i stl C38. Innerbenslängd ca 84 cm i alla storlekar. MATERIAL: 57/40/3% bomull/polyester/elastan FÄRG: 900/vit, 940/svart STORLEK: C34-48 VIKT: 215 gr/m² ART.NR: ELLA DAMBYXA Modell med slät front. Stretch och Bionic finish. Linning med hällor. Sidfickor. Grenhöjd fram inkl. linning ca 25 cm, fotvidd ca 41 cm i stl C38. Innerbenslängd ca 80 cm i stl C38 och ca 84 cm i stl L38. MATERIAL: 54/44/2% polyester/ull/lycra FÄRG: 540/mörkblå, 940/svart STORLEK: C32-54, L32-52 FÄRG: 930/grå STORLEK: C32-52, L32-52 VIKT: 200 gr/m² ART.NR: BESTÄLL PÅ HEJCO.COM ELLER PÅ

92 Dambyxor Loose fit Våra loose fit byxor är rymliga och sköna med gott om utrymme för benen. De ger en fri och ledig känsla under hektiska arbetsdagar. ELIN DAMBYXA Rymlig byxa med resår i sidorna. Hällor. Gylf med dragkedja. Sidfickor. Bakfickor. Grenhöjd fram inkl. linning ca 29 cm, fotvidd ca 41 cm i stl C38. Innerbenslängd ca 84 cm i alla storlekar. MATERIAL: 65/35% polyester/bomull FÄRG: 541/marin, 900/vit, 940/svart STORLEK: C34-52 VIKT: 210 gr/m² ART.NR:

93 DAMBYXOR / LOOSE FIT 93 CHARADE MONICA DAMBYXA Rymlig byxa med resår och dragsko i midjan. Hällor. Sidfickor. Benficka på höger ben. Grenhöjd fram inkl. resårlinning ca 32 cm, fotvidd ca 40 cm i stl C38. Innerbenslängd ca 85 cm i alla storlekar. MATERIAL: Charade - 50/50% bomull/polyester FÄRG: 541/marin, 900/vit, 940/svart STORLEK: C34-50 VIKT: 176 gr/m² ART.NR: MIRA DAMBYXA Rymlig byxa med resår i sidorna. Hällor. Gylf med dragkedja. Sidfickor. Bakfickor. Benficka höger ben. Grenhöjd fram inkl. linning ca 29 cm, fotvidd ca 41 cm i stl C38. Innerbenslängd ca 84 cm i alla storlekar. MATERIAL: 65/35% polyester/bomull FÄRG: 940/svart STORLEK: C34-52 VIKT: 210 gr/m² ART.NR: Välkommen till Hejcos Webshop! I shoppen hittar du förutom hela vårt sortiment även produktinformation, lagersaldo och aktuella erbjudanden. Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst på BESTÄLL PÅ HEJCO.COM ELLER PÅ

94 94 HERRBYXOR / REGULAR FIT Herrbyxor Regular Fit passform med raka modeller som ISAC HERRJEANS Femficksmodell. Stretch. Linning med hällor. Dragkedja i gylf. Sidfickor. Bakfickor. Benficka med telefonficka på höger ben. Förböjda knän. Grenhöjd fram inkl. linning ca 27 cm, fotvidd ca 42 cm i stl C50. Innerbenslängd ca 86 cm i alla storlekar. Plaggtvättad. MATERIAL: 75/23/2% bomull/polyester/spandex FÄRG: 531/blå STORLEK: C46-60 VIKT: 311 gr/m² ART.NR: Följ oss i sociala medier Då kan du vara säker på att få våra senaste nyheter och all annan information om Hejco! facebook.com/hejcosverige instagram/hejcosverige #hejcosverige MADS HERRJEANS Klassisk femficksmodell. Stretch. Linning med hällor. Dragkedja i gylf. Sidfickor. Bakfickor. Grenhöjd fram inkl. linning ca 27 cm, fotvidd ca 42 cm i stl C50. Innerbenslängd ca 86 cm i alla storlekar. Plaggtvättad. MATERIAL: 78/19/3% bomull/polyester/spandex FÄRG: 531/blå STORLEK: C46-60 VIKT: 306 gr/m² ART.NR:

95 HERRBYXOR / REGULAR FIT 95 ADAM HERRBYXA Modell med slät front. Stretch och Bionic finish. Linning med hällor. Sidfickor. Två bakfickor. Halvfodrade fram. Grenhöjd fram inkl. linning ca 28 cm, fotvidd ca 42 cm i stl C50. Innerbenslängd ca 82 cm i stl C50, 87 cm i stl C150 och 78 cm i stl D100. MATERIAL: 54/44/2% polyester/ull/lycra FÄRG: 540/mörkblå, 930/grå, 940/svart STORLEK: C44-62, C , D VIKT: 200 gr/m² ART.NR: DAVID HERRBYXA Normal passform. Linning med hällor. Dragkedja i gylf. Framfickor. Bakfickor, varav den högra med knapp och hälla. Grenhöjd fram inkl linning ca 25 cm, fotvidd ca 45 cm, innerbenslängd ca 87 cm i stl C50. MATERIAL: 64/34/2% polyester/bomull/elastan FÄRG: 900/vit, 940/svart STORLEK: C44-60 VIKT: 245 gr/m² ART.NR: HARRY HERRCHINOS Normal passform. Sidfickor. Bakfickor. Myntficka. Knappar i gylf. Fotvidd ca 38 cm, innerbenslängd ca 84 cm i stl C50. MATERIAL: 100% bomull FÄRG: 210/khaki, 940/svart STORLEK: C44-60 VIKT: 245 gr/m² ART.NR: ELIAS HERRBYXA Linning med hällor samt D-ring för t ex nyckelkedja. Dragkedja i gylf. Sidfickor. Påstickade bakfickor. Benfickor med pennficka samt telefonficka. Tre benlängder i samma modell, justerbara med tamp och tryckknapp. Grenhöjd fram inkl linning ca 26 cm, fotvidd ca 44 cm, innerbenslängd ca 87 cm i storlek C50. MATERIAL: Cargo - 100% bomull FÄRG: 940/svart STORLEK: C44-60 VIKT: 215 gr/m² ART.NR: BESTÄLL PÅ HEJCO.COM ELLER PÅ

96 96 HERRBYXOR / REGULAR FIT AVILIA KOCKBYXA HERR Linning med hällor. Tampar i sidorna för reglering av midjevidden. Sidfickor. Bakfickor. Pincettficka på höger ben. Dragkedja i gylf. Grenhöjd fram inkl. linning ca 27 cm, fotvidd ca 43 cm, innerbenslängd ca 87 cm i storlek C50. MATERIAL: 100% bomull FÄRG: 981/pepita STORLEK: C44-64, D VIKT: 160 gr/m² ART.NR: ANDERS KOCKBYXA HERR Midja med justerbar resår baktill. Sidfickor. Bakfickor. Pincettficka på höger ben. Dragkedja i gylf. Fotvidd ca 43 cm, innerbenslängd ca 87 cm i stl C50. MATERIAL: 65/35% polyester/bomull FÄRG: 981/pepita STORLEK: C44-64, D VIKT: 190 gr/m² ART.NR:

97 HERRBYXOR / REGULAR FIT 97 PAUL HERRBYXA Linning med hällor. Tampar i sidorna för reglering av midjevidden. Dragkedja i gylf. Sidfickor. Bakfickor. Benficka, telefonficka höger ben. Extra bred fåll för att kunna länga byxan 5 cm. Grenhöjd fram inkl. linning ca 27 cm, fotvidd ca 42 cm, innerbenslängd ca 82 cm i stl C50. MATERIAL: 65/35% polyester/bomull FÄRG: 541/marin, 900/vit, 940/svart STORLEK: C44-60 VIKT: 210 gr/m² ART.NR: EMAD HERRBYXA Byxa med detaljer i stretch. Linning fram med hällor och nyckelhälla. Resår i midja bak för reglering av midjevidden. Dragkedja i gylf. Sidfickor. En telefonficka höger ben. Bakfickor varav den högra stängs med dragkedja och vänstra med kardborrband. Förböjda knän. Grenhöjd fram inkl. linning ca 27 cm, fotvidd ca 42 cm, innerbenslängd 82 cm i stl C50. Extra bred fåll för att kunna länga byxan 5 cm. MATERIAL: 65/35% polyester/bomull, detaljer stretch 91/9% polyamid/elastan FÄRG: 599/marin/ svart, 896/grå/svart, 900/vit, 940/svart STORLEK: C44-60 VIKT: 210 gr/m² ART.NR: Ny! BESTÄLL PÅ HEJCO.COM ELLER PÅ

98 Unisexbyxor Regular Fit Unisexbyxor passar lika bra för både dam och herr. Ny färg! RICKY BYXA UNISEX Stretch material. Linning fram, resår bak. Sidfickor. Bakfickor. Nyckelhälla. Praktisk benficka med plats för block, telefon och pennor. Mudd nertill. Grenhöjd fram inkl. linning ca 28 cm. Innerbenslängd ca 82 cm i stl M. MATERIAL: 49/49/2% polyester/bomull/elastan FÄRG: 541/marin, 900/vit, 940/svart STORLEK: 2XS-3XL VIKT: 200 gr/m² ART.NR:

99 UNISEXBYXOR / REGULAR FIT 99 Termobyxa KIT BYXA UNISEX Rymlig modell. Kan användas utanpå byxor. Vind- och vattenavvisande med andasfunktion. Resårmidja med reglerbar dragsko. Sidfickor med dragkedja. Reglerbart benslut med dragsko och dragkedja. Reflexpiping fram och bak. Innerbenlängd ca 80 cm i stl M. MATERIAL: 100% polyamid ytterst, 100% polyester innerst FÄRG: 940/svart STORLEK: 2XS-2XL VIKT: 125 gr/m² ART.NR: Nyhet! SOFT DENIM JONA BYXA UNISEX Linning med hällor runt om och med en nyckelhälla fram. Resår i midja bak för reglering av midjevidden. Dragkedja i gylf. Sidfickor. Benficka med plats för telefon och pennor på höger ben. Bakfickor. Förböjda knän. Justerbar till ¾ längd. Extra bred fåll för att kunna länga byxan 5 cm. Fotvidd 42 cm, innerbenslängd 82 cm i stl M. MATERIAL: 65/35% polyester/bomull FÄRG: 541/marin, 938/grå, 940/svart STORLEK: 2XS-3XL VIKT: 210 gr/m² ART.NR: RILEY BYXA UNISEX Linning med resår bak. Hällor. Nyckelhälla. Dragkedja i gylf. Två sidfickor. Benficka med plats för telefon och pennor på höger ben. Två påstickade bakfickor. Stängningsbara bak- och benfickor. Går även att vika upp till ¾-byxa. Extra bred fåll för att kunna länga byxan 5 cm. Fotvidd ca 39 cm, innerbenslängd ca 82 cm i stl M. MATERIAL: Soft denim - 70/30% bomull/polyester FÄRG: 545/denim blå STORLEK: XS-3XL VIKT: 165 gr/m² ART.NR: BESTÄLL PÅ HEJCO.COM ELLER PÅ

100 100 UNISEXBYXOR / LOOSE FIT DENVER KOCKBYXA UNISEX Rymlig modell. Resår i midjan med dragsko. Sidfickor. Pincettficka på höger ben. Justerbar benvidd med knappar. Fotvidd ca 45 cm i stl M. Innerbenslängd ca 87 cm i alla storlekar. MATERIAL: 65/35% polyester/bomull FÄRG: 981/pepita STORLEK: 2XS-2XL VIKT: 190 gr/m² ART.NR: DAY KOCKBYXA UNISEX Rymlig modell. Resår i midjan med dragsko. Sidfickor. Pincettficka på höger ben. Justerbar benvidd med knappar. Fotvidd ca 45 cm i stl M. Innerbenslängd ca 88 cm i alla storlekar. MATERIAL: 100% bomull FÄRG: 981/pepita STORLEK: 2XS-2XL VIKT: 160 gr/m² ART.NR: HERO BYXA UNISEX Rymlig modell. Stretch. Resår i midjan samt dragsko. Sidfickor. Bakficka. Förböjda knän. Justerbar i nederkant med dragsko och stopper. Grenhöjd fram inkl. linning ca 25 cm, fotvidd ca 46 cm, innerbenslängd ca 87 cm i storlek M. MATERIAL: 57/40/3% bomull/polyester/elastan FÄRG: 900/vit, 940/svart STORLEK: 2XS-2XL VIKT: 215 gr/m² ART.NR:

101 UNISEXBYXOR / LOOSE FIT 101 CHARADE MIO BYXA UNISEX Rymlig modell. Resår i midjan med dragsko. Hällor. Sidfickor. Benficka på höger ben. Grenhöjd fram inkl. linning ca 27 cm, fotvidd 48 cm i stl M. Justerbar fotvidd med tryckknappar. Innerbenslängd ca 86 cm i alla storlekar. MATERIAL: Charade - 50/50% bomull/polyester FÄRG: 541/marin, 900/vit, 940/svart STORLEK: 2XS-2XL VIKT: 176 gr/m² ART.NR: PAX BYXA UNISEX Rymlig modell. Resår i midjan med dragsko. Hällor. Sidfickor. Benficka på höger ben. Justerbar fotvidd med tryckknappar. Grenhöjd fram inkl. linning ca 27 cm i stl M. Fotvidd ca 45 cm i stl M. Innerbenslängd ca 75 cm i alla storlekar. MATERIAL: Charade - 50/50% bomull/polyester FÄRG: 900/vit STORLEK: 2XS-2XL VIKT: 176 gr/m² ART.NR: CRINKLE JOY BYXA UNISEX Rymlig modell. Resår i midjan med dragsko. Sidfickor. Justerbar benlängd med tampar och knapp. Justerbar fotvidd med tryckknappar. Grenhöjd fram inkl linning ca 29 cm, fotvidd 47 cm, innerbenslängd ca 87 cm i stl M. MATERIAL: Crinkle - 100% bomull FÄRG: 541/marin, 900/vit, 940/svart STORLEK: XS-2XL VIKT: 165 gr/m² ART.NR: WHITE COLOUR KAJ ¾ BYXA UNISEX Rymlig modell. Resår i midjan med dragsko. Hällor. Påstickade sidfickor. Bakficka. Förböjda knän. Justerbar i nederkant med dragsko och stopper. Grenhöjd fram inkl. linning ca 28 cm. Benvidd ca 46 cm i stl M. Innerbenslängd ca 54 cm alla storlekar. MATERIAL: Crinkle - 100% bomull FÄRG: 541/marin, 900/vit, 940/svart STORLEK: XS-XL VIKT: 165 gr/m² ART.NR: WHITE COLOUR BESTÄLL PÅ HEJCO.COM ELLER PÅ

102 102 SKOR & STRUMPOR Nyhet! BLAIR SKOR UNISEX Sneakers. Arbetssko. Halkhämmande yttersula. Unik stötdämpning genom luftbubblor i sulan. Inläggssula som andas. Svetttransporterande. Levereras med ett par extra skosnören. MATERIAL: Tvättbar textil som andas och flexibel yttersula av EVA/gummi FÄRG: 900/vit, 981/svart/vit STORLEK: ART.NR: HALE SKOR UNISEX Lätt, bekväm och halkhämmande snörsko av slitstarkt Permair-läder som andas. Flexibel och robust sulkonstruktion minimerar risken för vrickskador. Stötabsorberande Optimax-inläggssula som andas i ett antibakteriellt material. Innerfoder av svettabsorberande och slitstarkt material som andas. MATERIAL: Läder FÄRG: 900/vit, 940/svart STORLEK: ART.NR: DARIN SKOR UNISEX Halksäker walkingsko. Oljebeständig yttersula. DMX ride dämpning. FÄRG: 940/svart STORLEK: ART.NR: RENE TOFFEL FLEX LBS UNISEX Bekväm och flexibel toffelträsko med hälrem. Bred passform och god stötabsorbering. Mjuk och extra skön LBS-innersula av skum och läder. MATERIAL: Läder FÄRG: 900/vit, 940/svart STORLEK: ART.NR: NAVID TOFFEL UNISEX Mjukt perforerat läder. PU- sula. Skinnklädd innersula. Reglerbar rem bak. Halkhämmande sula. Antistatisk i vitt men ej svart. Går att autoklavera i 120 grader. MATERIAL: Läder FÄRG: 900/vit, 940/svart STORLEK: ART.NR:

103 SKOR & STRUMPOR 103 MALOTT SANDAL UNISEX Lätt, mjuk och flexibel sandal med halkhämmande och stötabsorberande yttersula. Extra mjuk och vadderad innersula av mocka som formar sig efter foten och ger optimal komfort. De många justeringsmöjligheterna gör det enkelt att få den att sitta bra och skönt på foten. Avtagbar hälrem. MATERIAL: Nubuck/lycra FÄRG: 900/vit, 940/svart STORLEK: ART.NR: DAISY DAMSANDAL Lätt, mjuk och flexibel sandal med halkhämmande och stötabsorberande yttersula. Extra mjuk och vadderad innersula av mocka som formar sig efter foten och ger optimal komfort. De många justeringsmöjligheterna gör det enkelt att få den att sitta bra och skönt på foten. MATERIAL: Nubuck/lycra FÄRG: 440/violett, 542/blå STORLEK: ART.NR: LYKKE STÖDSTRUMPA Förebygger problem med dålig cirkulation och svullna ben. MATERIAL: 60/30/10% bomull/polyamid/elastan FÄRG: 900/vit, 940/svart STORLEK: 36/37-44/45 ART.NR: LIOR SOCKA UNISEX 3-pack. MATERIAL: 80/17/3% bomull/polyamid/elastan FÄRG: 900/vit, 940/svart STORLEK: 35-38, 39-42, ART.NR: LEXIE DAMSOCKA MATERIAL: 80/17/3% bomull/polyamid/elastan FÄRG: 109/multi STORLEK: 35-38, ART.NR: PIM DAMSOCKA 2-pack, ett par svarta och ett par randiga. MATERIAL: 80/17/3% bomull/polyamid/elastan FÄRG: 109/multi STORLEK: 35-38, ART.NR: BESTÄLL PÅ HEJCO.COM ELLER PÅ

104 Anpassade lösningar för dina arbetskläder Bestäm själv hur du vill designa utseendet på dina arbetskläder med valmöjligheter inom bl.a. placering av logotyp, transfertryck och brodyr.

105

106 106 Märkning och förädling Våra plagg kan profileras på en mängd olika sätt. Vi kan hjälpa dig med allt från enkel brodyr till skräddarsydda helhetslösningar. Kontakta kundservice på telefon för mer information. Placering av logotyp Här är några förslag på vanliga placeringar av logotyp. Rygg nertill Ryggen Vänster bröstsida Höger bröstsida Vänster överarm Höger överarm Vänster bakficka Höger bakficka Vänster benficka Höger benficka Vänster lår Höger lår Bröstficka Baksidan av kragen Mitt på bröstet Framtill under halslinning Ovanför bröstficka Vaden (uppifrån och ner) Vaden (nerifrån och ner) Framsida T-shirt Saknas/ ingen info om vilken

107 ANPASSADE LÖSNINGAR 107 Transfertryck Transfer ger distinkta tryck med stor detaljrikedom i klara färger. Vi profilerar plaggen med er logotyp. Minsta antal transfer: 50 st. Dessa kan vi lagerhålla för senare tryck. Brodyr Brodyr direkt på plagget ger en exklusiv känsla som förhöjer helhetsintrycket. Vi broderar er logotyp direkt på plagget. Vi kan också brodera märken som sys på plagget eller sättas fast med kardborre. Namnskyltar Namnbrodyr Namntransfer Vi graverar personnamn eller företagsnamn på skyltar i plast, silver eller mässing. Vi kan också trycka företagslogotyper om så önskas. Välj mellan oval eller rektangulär form och blockstil eller skrivstil. Vita plastskyltar kan ha text i blått, rött, svart eller grönt. Skyltar i silver eller mässing har svart text. Mässingsskyltar kan göras svarta med mässingsfärgad text. Max två textrader. Säkerhetsnål eller magnetfäste på baksidan. Med ett broderat personnamn kan du märka plaggen på ett snyggt sätt. Standardhöjden på texten är 10 mm. Välj mellan de avbildade stilsorterna ovan, skrivstil eller blockstil, i valfri färg. Blockstilen kan även skrivas med versaler. Märk dina kläder tydligt med ditt namn. Den maximala bredden är 10 cm. Titlar och långa namn kan läggas på två rader. Välj mellan olika stilar i de vanligaste färgerna. Namnet kan naturligtvis också skrivas med versaler eller som för- och efternamn.

108 ÖVRIG INFO Välkommen till en trygg affär Hitta all produkt- och köpinformation du behöver på följande sidor.

109

110 110 Storleksförklaring HITTA RÄTT TABELL UNISEXSTORLEKAR titta i storleksförklaringen. Välj den unisexstorlek som motsvarar din normala dam/herrstorlek. OBS! Tänk på att rörelsevidd är inräknad i plagget och varierar mellan olika modeller. RÄTT MÅTT GER RÄTT STORLEK Mät dig och följ vår måttabell så kan du vara säker på att kläderna du beställer passar. Mät direkt på kroppen rörelsevidden är inräknad i plagget. Måtten i tabellerna nedan avser kroppsmått i cm (gäller ej beninnerlängd på byxor). VILKA KROPPSMÅTT ÄR DÅ VIKTIGAST? För byxor och kjolar välj storlek efter stussmått. För blusar, västar och jackor välj storlek efter byst/bröst samt stussmått. STORLEKSFÖRKLARING Unisex: Herr: Dam: Dam:C Herr: C Halsmått: 2XS 2XS XS 30/32 33/34 XS XS S 34/36 35/36 S S M 38/40 44/46 37/38 M M L 42/44 48/50 39/40 L L XL 46/48 52/54 41/42 XL XL 2XL 50/52 56/58 43/44 2XL 2XL 3XL 54/56 60/62 45/46 3XL 3XL 4XL 58/60 64/66 47/48 4XL 4XL 5XL 62/64 68/70 49/50 A B C D A B C D Måttabeller KROPPSMÅTT I CENTIMETER Dam C40-serien C32 C34 C36 C38 C40 C42 C44 C46 C48 C50 C52 C54 C56 C58 A - Bystmått B - Midjemått C - Stussmått Herr C44 C46 C48 C50 C52 C54 C56 C58 C60 C62 C64 A - Bröstmått B - Midjemått C - Stussmått Längd ca. 175 cm D92 D96 D100 D104 D108 D112 D116 D120 D124 A - Bystmått B - Midjemått C - Stussmått Längd ca cm C146 C148 C150 C152 C154 C156 C158 A - Bystmått B - Midjemått C - Stussmått

111 ÖVRIG INFORMATION 111 Måttabell Sko SKOSTORLEKAR I skotabellen nedan ser du vilken fotlängd som passar för vilka innermått på skor och deras respektive storlekar. Du mäter foten enkelt genom att lägga ett papper mot en vägg och sedan sätta foten med hälen mot väggen och dra ett streck framför stortån. SKO & FOTMÅTT I CENTIMETER Skostorlek Skons innerlängd 22,8 23,4 22,9 23,6 23,6 24,3 24,3 24,9 24,9 25,6 25,6 26,3 Fotens längd 21,3 21,9 21,9 22,6 22,6 23,3 23,3 23,9 23,9 24,6 24,6 25,3 Skostorlek Skons innerlängd 26,3 27,0 27,0 27,7 27,7 28,3 28,3 28,9 28,9 29,6 29,6 30, Fotens längd 25,3 26,0 26,0 26,7 26,7 27,3 27,3 28,4 28,4 29,1 29,1 29, Välkommen till Hejcos Webshop! I shoppen hittar du förutom hela vårt sortiment även produktinformation, lagersaldo och aktuella erbjudanden. Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst på BESTÄLL PÅ HEJCO.COM ELLER PÅ

112 112 Produktinformation TYGKOMPOSITION Hållbarhet, lättskötthet, formbeständighet, allt beror på fibrervalet och dess blandning. 100% POLYESTER. Syntet är det mest lättskötta material av alla. Plagg tillverkade i 100% polyester torkar mycket snabbt efter tvätt och behöver aldrig strykas. Inget annat material är heller så slitstarkt, formbeständigt och behåller färgerna så bra. Däremot bör man använda kläder av naturmaterial närmast kroppen för att kompensera den låga fuktupptagnings- och värmeisolerande förmågan. 65/35% POLYESTER/BOMULL. Ett material som innehåller så mycket polyester att det fortfarande är lättskött, slitstarkt, formbeständigt och håller färgerna bra. Bomullen ser till att tyget blir något mjukare samt ger det viss förmåga att ta emot och släppa igenom överskottsvärmen. 50/50% POLYESTER/BOMULL. En fiberblandning som tar vara på fördelarna hos både bomullen och polyestern. I klartext betyder det ett lätt och slitstarkt material, med bibehållen skön bomullskänsla. Fortfarande är det så att polyestern bevarar färgerna bättre, samtidigt som plagget blir både skrynkelhärdigare och mer lättskött än motsvarande i ren bomull. 50/50% LYOCELL/POLYESTER. En fiberblandning som tar till vara på fördelarna av både lyocellen och polyestern. Materialet blir lätt och slitstarkt med hjälp av polyestern och får en skön och lite lyxig känsla av lyocellen. Lycellen ger dessutom plagget ett fint fall och glans och polyestern bevarar färgerna bättre och gör plagget mera skrynkelhärdigt samt ser till att plagget håller formen. 60/40% BOMULL/POLYESTER. En kvalitet som ligger mycket nära den rena bomullen. Det innebär sköna och mjuka plagg som släpper igenom merparten av överskottsvärmen. Men det finns ändå en del ganska viktiga skillnader. Polyestern gör tyget mer lättskött, slitstarkt och skrynkelhärdigt. Den håller också färgerna längre än motsvarande i ren bomull. 100% BOMULL. Skönare än så här kan det inte bli. Ren bomull är en underbar kvalitet att bära närmast kroppen. Den har stor förmåga att ta emot och släppa igenom stora delar av överskottsvärmen. En egenskap som gör att man håller sig fräsch under längre tid. Torr bomull har en isolerande effekt och är på så vis behaglig i både kyla och värme. Alla våra bomullstyger är behandlade för att vara så lättskötta som möjligt. De flesta plagg kräver ändå viss strykning. Tänk på att bomullstyg kan krympa 2 6%. TVÄTTA RÄTT För att bevara de speciella egenskaperna hos varje tyg, bör du noga följa de symboler som anger skötseln av plagget. Dessa finns på plagg etiketten i ditt plagg. Om du är osäker hittar du förklaring i tabellen här nedan. Blanda inte vit eller ljust färgade plagg med kraftigt kulörta. Hårt smutsad tvätt rengörs aldrig tillsammans med ljust färgade plagg. Tvätta aldrig frotté, strumpor o dyl tillsammans med vävda material. Det är alltid riskabelt att blötlägga kulörta plagg de kan färga av sig. Blötlägg aldrig så länge som över natt kör hellre maskinens blötläggningsprogram. Speciell fläckborttagning skall alltid göras före tvätt. Vänd alla plagg ut och in, så håller färg och tygyta sig fina längre. Töm fickor. Stäng blixtlås och kardborreband. Handtvätt är inte skonsammare än maskintvätt. Kläder bör därför tvättas i maskin om inte tvättsymbolen anger annat. Tvätta inte vid för låg temperatur! Anvisar tvättsymbolen 60 C ska man inte av försiktighet tvätta i 40 C. Färgen kan stabiliseras vid 60 C men fälla vid lägre temperatur. Undvik tvättmedel med blekmedel till kulörta plagg. Packa inte maskinen för full. Då kan permanentveck uppstå, som är omöjliga att få bort vid strykning. Efter tvätt sträckes plaggen före torkning. På en del av våra plagg står det Torktumlas ej. Ullplagg skall aldrig tumlas. Torktumla aldrig vid högre temperatur än högsta tillåtna tvättemperatur. Mörka plagg bör helst strykas på avigsidan. Då blir de snyggare och man slipper blanka sömmar. FLÄCKBORTTAGNING Försök få bort fläcken direkt medan den är färsk och du vet vad den består av. Gnid inte in den! Den skall lösas upp. Skrapa om det går. Fett Ta genast bort med ren bensin, aceton eller ev T-sprit med minsta möjliga vätska (risk för ringar). Blod Ta genast bort med kallt vatten. Därefter hett vatten med perborathaltigt enzymtvättmedel. Kaffe Ta genast bort med hett vatten och perborathaltigt enzymtvättmedel. Kulspetspenna Metanol eller T-sprit på bomullstuss. Skölj med vatten. SKÖLJMEDEL Var sparsam med sköljmedel. Överdosering kan förstöra textilierna. VITA FLÄCKAR AV HANDDESINFEKTION Bindningarna i förtjockningsmedel går ej att lösa upp genom normal alkalisk tvätt. Därför är det viktigt att innan tvätt blötlägga plaggen i en sur lösning (tex citronsyra). Vattentvätt med normal centrifugering. Siffror i baljan = tvätttemperatur i C Kulörtvätt Kan blekas Tål strykning. Högst 200 C Strecket betyder att du ska fylla maskinen till hälften med tvätt och välja kort slutcentrifugering. Siffror anger tvätttemperatur i C Handtvätt 30 C Ingen vridning WOOL WASH Ylletvätt - Ett plagg med dubbla streck ska tvättas som ylletvätt i max 40 grader. Vit-tvätt Kan torktumlas Torktumling låg Torktumling normal Ej blekning Kan kemtvättas med hjälp av perkloretylen, mineralterpentin eller liknande. Ej kemtvätt Tål strykning. Högst 150 C Tål strykning. Högst 100 C Ej strykning Ej vattentvätt Ej torktumling

113 ÖVRIG INFORMATION 113 Köpinformation RETUR- OCH BYTESRÄTT Om du av någon anledning inte är nöjd med din vara skickar du tillbaka den till oss. Du har full retur- och bytesrätt inom 30 dagar. Villkoret är att varan är oanvänd samt returneras i originalpåse. Vid ev frågor kontakta gärna vår returavdelning, telefon öppettider mån fre kl 8-12 eller retur.se@fristadskansas.com. Fyll i orsaken till returen på följesedeln som du fick ihop med leveransen eller skriv ut en retursedel från Glöm inte att ange om du önskar byta varan eller få en kreditfaktura. Lägg följesedeln överst i paketet. LEVERANS Dina varor levereras normalt från oss inom en vecka. Du får besked om leveranstiden via orderbekräftelse om du har angett adress eller om du ringer in din order får du besked direkt. Skulle en vara bli försenad kan du givetvis avbeställa den. Leverans till företag och institutioner sker mot faktura efter sedvanlig kreditundersökning. Organisationsnummer måste alltid anges vid beställning från ett företag eller institution. Privatpersoner får leverans mot faktura med 10 dagars betalning. Fraktkostnad tillkommer på f.n. 49 kr. Expeditionsavgift på 50 kr vid beställning via telefon eller . OBS! En ifylld följesedel måste alltid medfölja bytet/returen för att vi ska behandla ärendet. Paketera bytet/returen väl och om du har kontaktat oss för att få en förbetald kundretur, klistrar du på den utanpå paketet. Använder du den förbetalda kundreturen debiteras returfrakten (f.n. 49 kr) i efterhand. När det gäller byten eller retur står du för transportrisken. Anteckna returkollinummer och spara det tills returen är avklarad, det skall används vid eventuella reklamationer. Om du beställer fler varor än en och inte returnerar alla, betalar vi inte tillbaka expeditionsavgiften eller frakten då avgifterna är samma oavsett antalet varor som beställts. Om Hejco har orsakat returen står vi för frakten, i annat fall regleras detta i efterhand. Vi kan inte ta emot returer mot postförskott eller ofrankerat. Återsänd varorna till Fristads Kansas Sverige AB, Däckvägen 2, Borås. Plagg som är specialtillverkade, broderade och/eller tryckta kan vi bara ta i retur eller byta om det är fråga om felaktigheter från vår sida. En kreditfaktura skapas och skickas så snart vi har erhållit varan i retur. Kunder som har egna avtal med oss har returpolicy specificerad i det avtalet. TRANSPORTRISK När en vara sänds från oss står vi för risken. Vid byte eller retur står du för transportrisken. Anteckna returkollinummer och spara det tills returen är avklarad. REKLAMATION Vid en reklamation ska returavdelningen kontaktas via mail eller telefon mån-fre kl Reklamationer returneras oanvända eller tvättade till Hejco, efter att du upptäckt felet. Är plagget otvättat, tar vi ut en kostnad för att tvätta plagget. Beskriv noga vad som är fel, markera gärna med något tex en tejp. För godkända reklamationer betalar Hejco för returportot. Obs! När du reklamerar en vara ska en kopia av faktura/följesedel sändas med för att vi snabbt skall kunna behandla ärendet. Reklamationer skall returneras snarast efter att felet upptäckts, om plagget är använt så ska det tvättas innan det skickas in för bedömning. Om så ej är fallet kommer vi att debitera en tvättkostnad på 100 kr/plagg. Varan måste paketeras väl och återsändas med en kopia av följesedeln i paketet. Tvist rörande reklamation kan hänskjutas till Allmänna Reklamationsnämnden. Hejco följer nämndens rekommendationer. KVALITET Vårt produktsortiment utvecklas kontinuerligt vilket ibland innebär att den vara du beställt inte stämmer exakt med den du sett i katalogen. Den är dock likvärdig eller bättre. Skulle du ändå vilja returnera varan får du naturligtvis tillbaka både pengarna och returportot. På grund av den tekniska överföringen vid tryckning av katalogen kan det ibland förekomma smärre färgavvikelser KUNDNUMMER När du handlar hos oss får du automatiskt ett kundnummer. Du hittar det på fakturan och orderbekräftelsen. Genom att alltid använda ditt kundnummer hjälper du oss att ge dig en ännu bättre service. Meddela oss om eventuella fel i namn- och adressuppgifter. Var också noga med att ange rätt faktureringsadress, leveransadress samt ev. referenskod. RÄTT LEVERANSADRESS Leveranser från Hejco sker med PostNord. Vi måste därför alltid ha en gatuadress för att PostNord ska kunna leverera varorna. En gatuadress är till exempel Storgatan 2. Vi kan inte skicka företagspaket till en boxadress. PERSONUPPGIFTER Fristads Kansas Sverige AB är personuppgiftsansvarig för behandlingen av de personuppgifter som du som kund lämnar till oss. Dina personuppgifter kommer att behandlas i syfte att upprätthålla kundrelationen och för direktmarknadsföringsändamål. Du kan enkelt genom att skriva till Fristads Kansas Sverige AB, Box 1102, Borås, begära att personuppgifter rättas eller tas bort. Som kund har du också rätt att en gång per år kostnadsfritt få information om vilka personuppgifter som används genom att vända dig till Fristads Kansas Sverige AB. MILJÖ OCH ANSVAR Vi satsar målmedvetet på hög kvalitet och låg miljöpåverkan. Vi har antagit en miljöpolicy där vi åtar oss att verka för att vår produktion ska ske med minsta möjliga miljöpåverkan, samt eftersträva bästa möjliga resursutnyttjande i samarbete med kunder och leverantörer. Vi är certifierade enligt de internationella normerna ISO 9001 och som visar att vi har ett kvalitets- och miljöledningssystem som innefattar kvalitetssäkring vid konstruktion, utveckling, produktion, installation och service. Flera av våra plagg uppfyller kraven enligt Öko-Tex Standard 100, en garanti för att plaggen inte innehåller skadliga ämnen eller restprodukter. Detta gäller alla delarna i plagget garn, tyg, tråd, knappar, blixtlås och etiketter! Vi på Fristads Kansas Sverige AB rekommenderar att uttjänta yrkesplagg lämnas till textilåtervinning. FTI (F.D. REPA) Vi är anslutna till FTI (producentansvar för förpackningar). Företag som är anslutna till FTI betalar förpackningsavgifter efter den mängd förpackningsmaterial som verksamheten genererar. Avgifterna finansierar insamlingssystemet och återvinningen av förpackningarna. Det finns ca återvinningsstationer för hushåll runt om i landet. Vi finns på sociala medier. BESTÄLL PÅ HEJCO.COM ELLER PÅ facebook.com/hejcosverige instagram/hejcosverige

114 114 Artikelöversikt Bussaronger Sidan: 22 Lee Bussarong unisex Sidan: 26 Rio Bussarong unisex Sidan: 22 Lex Bussarong unisex Sidan: 29 Max Bussarong unisex Sidan: 29 Tony Bussarong unisex Levi Herrbussarong Sidan: Sidan: 30 Johan Herrbussarong Sidan: 29 Henry Herrbussarong Sidan: 14, 40 Jean Bussarong unisex Tunikor Stella Damtunika Sidan: Maria Damtunika Sidan: Julia Damtunika Sidan: Lotta ¾ Damtunika Sidan: 25

115 ÖVRIG INFORMATION Jessica Damtunika Sidan: Julie Damtunika Sidan: Helen Damtunika Sidan: Alina Damtunika Sidan: 14, 40 Jackor och rockar Karin Damjacka Sidan: Kim Rock unisex Sidan: Eli Rock unisex Sidan: Ronja Damjacka Sidan: Kristin Damjacka Sidan: Sidan: 60 Emmie Serveringjacka dam Nova Damjacka Sidan: Sidan: 60 Viggo Serveringsjacka herr Ellie Damjacka Livia 3-i-1 Damjacka Sidan: 21 Sidan: Eric Herrjacka Luna Damjacka Sidan: 21 Sidan: Estelle Damjacka Selma Damjacka Sidan: 20 Sidan: 18 BESTÄLL PÅ HEJCO.COM ELLER PÅ

116 116 Blusar och skjortor Laila Damskjorta Sidan: Mary Mammaskjorta Sidan: Hanna Damblus Sidan: Nils Herrskjorta Sidan: Rose Damskjorta Sidan: Elton Herrskjorta Sidan: Ewa Damskjorta Sidan: John Herrskjorta Sidan: Ester Damskjorta Sidan: Lise Damskjorta Sidan: Norah Damblus Sidan: Henrik Herrskjorta Sidan: Jens Herrskjorta Sidan: Sidan: 14, 40, 71 Abigail Damskjorta Sidan: 14, 40, 71 Calvin Herrskjorta

117 ÖVRIG INFORMATION 117 Västar Olivia Damväst Sidan: Stina Damväst Sidan: Sidan: 32, 42, 79 Dana Fleeceväst unisex Kalamos Herrväst Sidan: Klara Damväst Sidan: Ida Damväst Sidan: Leon Herrväst Sidan: Lucy Damväst Sidan: 32, Gaby Väst unisex Sidan: 32, Bent Väst unisex Kavajer Sidan: Sidan: 30, 43 James Väst unisex Maud Damkavaj Sidan: Iris Damkavaj Sidan: Frans Herrkavaj Sidan: 65 BESTÄLL PÅ HEJCO.COM ELLER PÅ

118 118 Klänningar Lena Klänning Sidan: Jenny Klänning Sidan: 20, Lisa Klänning Sidan: Isa Klänning Sidan: 30, Leonora Klänning Sidan: 14, 40 Pikéer, toppar, t-shirt Elsa Damtopp Sidan: Alice Damtopp Sidan: Sam Pikétröja unisex Sidan: Maja Pikétröja dam Sidan: Wilma Damtopp Sidan: Holly Damtopp Sidan: Charlie T-shirt unisex Sidan: Tilda Damtopp Sidan: Andy T-shirt unisex Sidan: 75

119 ÖVRIG INFORMATION Laura Damtopp Sidan: Alex T-shirt unisex Sidan: Molly Damtopp Sidan: Kajsa Damlinne Sidan: Sophie T-shirt dam Sidan: 75 Tröjor Marta Damcardigan Sidan: Sidan: Sidan: 30, 43 Ali Herrpullover Jamie Cardigan unisex Kockrockar Kevin Kockrock herr Sidan: Sidan: 55 Quarto Kockrock unisex Fiona Kockrock dam Sidan: Sidan: 52 Pavie Kockrock unisex Leo Kockrock herr Sidan: Sidan: 55 District Kockrock herr Sidan: 52 Sandy Kockrock unisex Robin Kockrock herr Emilia Kockrock dam Sidan: 52 Sidan: 53 BESTÄLL PÅ HEJCO.COM ELLER PÅ

120 Sidan: 52 Sasha Kockrock unisex Inga Kockrock dam Sidan: Ylva Kockrock dam Sidan: 53 Förkläden Sidan: 25 Ebba Överdragsförkläde Sidan: 45, 57 Donna Överdragsförkläde Aprilia Midjeförkläde Sidan: Sidan: 57 Brindisi Bröstförkläde Dara Midjeförkläde Sidan: Eddy Midjeförkläde Sidan: Sidan: 45, 59 Noor Midjeförkläde Graff Bröstförkläde Sidan: Graff Bröstförkläde Sidan: Oliver Bröstförkläde Sidan: Leia Midjeförkläde Sidan: Ariel Bröstförkläde Sidan: Ralf Bröstförkläde Sidan: Vally Midjeförkläde Sidan: 59

121 ÖVRIG INFORMATION 121 Byxor Mio Byxa unisex Sidan: Sidan: Sidan: Jill Jerseybyxa dam Monica Dambyxa Alva Dambyxa Sidan: Hero Byxa unisex Sidan: Kate Dambyxa Sidan: Sidan: Sidan: Elin Dambyxa Vera ¾ Dambyxa Paul Herrbyxa Sidan: David Herrbyxa Joy Byxa unisex Sidan: Sidan: Sidan: Astrid Leggings Nelly Dambyxa Emma Dambyxa Sidan: Kaj ¾ Byxa unisex Sidan: Elias Herrbyxa Sidan: Sidan: Sidan: Ilse Damjeans Mads Herrjeans Kit Byxa unisex Sidan: 95 Sidan: 99 BESTÄLL PÅ HEJCO.COM ELLER PÅ

122 Ella Dambyxa Sidan: 66, Adam Herrbyxa Sidan: 66, Isac Herrjeans Sidan: Sofia Damjeans Sidan: Liv Mammajeans Sidan: Anna Dambyxa Sidan: Agnes Dambyxa Sidan: Rikke ¾ Damjeans Sidan: Mira Dambyxa Sidan: Sidan: 90 Almada Kockbyxa dam Avilia Kockbyxa herr Sidan: Harry Herrchinos Sidan: Sidan: 96 Anders Kockbyxa herr Viola Kockbyxa dam Sidan: Sidan: 100 Denver Kockbyxa unisex Sidan: 100 Day Kockbyxa unisex Tilde Damchinos Sidan: Carol ¾ Dambyxa Sidan: Emad Herrbyxa Sidan: Vanja Dambyxa Sidan: 87

123 ÖVRIG INFORMATION Jona Byxa unisex Sidan: Ricky Byxa unisex Sidan: Pax Byxa unisex Sidan: Sabina Dambyxa Sidan: 18, Sidan: 14, 40, 99 Riley Byxa unisex Freya Damjeans Sidan: 86 Kjolar Accessoarer Ingrid Kjol Toby Kockhalsduk Sidan: 66 Sidan: Sidan: 45, 58, 66 Minna Omlottkjol Toby Kockhalsduk Sidan: Litho Kocksläng Sidan: Nilo Epauletter Sidan: 60 BESTÄLL PÅ HEJCO.COM ELLER PÅ

124 River Bälte unisex Sidan: Sidan: 60 Tory Knapp till serveringsjacka Sun Kockknappar Sidan: 53 Hattar, mössor, kepsar Mimas Bandana Sidan: Paris Bandana Sidan: Syros Kockmössa Sidan: Saria Mössa Sidan: Sikinos Keps Sidan: King Kockmössa Sidan: Casko Keps Sidan: 45, Sunny Keps Sidan: Kimberly Sjalett Sidan: Erika Hijab Sidan: 21, 45, Reese Mössa Sidan: Blaze Mössa Sidan: 62

125 ÖVRIG INFORMATION 125 Skor, strumpor Navid Toffel unisex Sidan: Darin Skor unisex Sidan: Lykke Stödstrumpa Sidan: Lior Socka unisex Sidan: Lexie Damsocka Sidan: Pim Damsocka Sidan: Hale Skor unisex Sidan: Daisy Damsandal Sidan: Sidan: 103 Malott Sandal unisex Sidan: 102 Rene Toffel Flex LBS unisex Blair Skor unisex Sidan: 102 BESTÄLL PÅ HEJCO.COM ELLER PÅ

126 126 Art nr Benämning Sida Bröstficka Sidfickor/ känguruficka Benficka Mobilficka Nyckelhälla Linning med gylf och knapp Reglering av midjevidden Resår i midja Smal passform Normal passform Rymlig passform Öko-tex Måttstorlek* Brodyr möjlig Transfer möjlig Accessoarer Toby Kockhalsduk Toby Kockhalsduk Litho Kocksläng Nilo Epauletter River Bälte unisex Tory Knapp till serveringsjacka Sun Kockknappar 53 Blusar och skjortor Laila Damskjorta Mary Mammaskjorta Hanna Damblus Nils Herrskjorta Rose Damskjorta Elton Herrskjorta Ewa Damskjorta John Herrskjorta Ester Damskjorta Lise Damskjorta Norah Damblus Henrik Herrskjorta Jens Herrskjorta Abigail Damskjorta 14, 40, Calvin Herrskjorta 14, 40, 71 Bussaronger Lee Bussarong unisex Rio Bussarong unisex Lex Bussarong unisex Max Bussarong unisex Tony Bussarong unisex Levi Herrbussarong Johan Herrbussarong Henry Herrbussarong Jean Bussarong unisex 14, 40 Byxor Mio Byxa unisex Jill Jerseybyxa dam Monica Dambyxa Alva Dambyxa Hero Byxa unisex Kate Dambyxa 87

127 ÖVRIG INFORMATION 127 Art nr Benämning Sida Bröstficka Sidfickor/ känguruficka Benficka Mobilficka Nyckelhälla Linning med gylf och knapp Reglering av midjevidden Resår i midja Smal passform Normal passform Rymlig passform Öko-tex Måttstorlek* Brodyr möjlig Transfer möjlig Elin Dambyxa Vera ¾ Dambyxa Paul Herrbyxa David Herrbyxa Astrid Leggings Nelly Dambyxa Emma Dambyxa Elias Herrbyxa Joy Byxa unisex Kaj ¾ Byxa unisex Ilse Damjeans Mads Herrjeans Kit Byxa unisex Ella Dambyxa 66, Adam Herrbyxa 66, Isac Herrjeans Liv Mammajeans Anna Dambyxa Agnes Dambyxa Rikke ¾ Damjeans Mira Dambyxa Almada Kockbyxa dam Avilia Kockbyxa herr Harry Herrchinos Anders Kockbyxa herr Viola Kockbyxa dam Denver Kockbyxa unisex Day Kockbyxa unisex Tilde Damchinos Carol ¾ Dambyxa Emad Herrbyxa Vanja Dambyxa Jona Byxa unisex Ricky Byxa unisex Pax Byxa unisex Sabina Dambyxa 18, Riley Byxa unisex 14, 40, Freya Damjeans 86 Förkläden Ebba Överdragsförkläde 25 BESTÄLL PÅ HEJCO.COM ELLER PÅ Donna Överdragsförkläde 45, 57 *Möjlig att beställa i specialstorlekar. Kontakta kundtjänst för mer information.

128 128 Art nr Benämning Sida Bröstficka Sidfickor/ känguruficka Benficka Mobilficka Nyckelhälla Linning med gylf och knapp Reglering av midjevidden Resår i midja Smal passform Normal passform Rymlig passform Öko-tex Måttstorlek* Brodyr möjlig Transfer möjlig Aprilia Midjeförkläde Brindisi Bröstförkläde Dara Midjeförkläde Eddy Midjeförkläde Noor Midjeförkläde 45, Graff Bröstförkläde Graff Bröstförkläde Oliver Bröstförkläde Leia Midjeförkläde Ariel Bröstförkläde Ralf Bröstförkläde Vally Midjeförkläde 59 Hattar, mössor och kepsar Mimas Bandana Paris Bandana Syros Kockmössa Saria Mössa Sikinos Keps King Kockmössa Casko Keps 45, Sunny Keps Kimberly Sjalett Erika Hijab 21, 45, Reese Mössa Blaze Mössa 62 Jackor och rockar Karin Damjacka Kim Rock unisex Eli Rock unisex Ronja Damjacka Kristin Damjacka Ellie Damjacka Eric Herrjacka Estelle Damjacka Emmie Serveringjacka dam Viggo Serveringsjacka herr Livia 3-i-1 Damjacka Luna Damjacka Selma Damjacka 18 Kavajer Maud Damkavaj Iris Damkavaj 64

129 ÖVRIG INFORMATION 129 Art nr Benämning Sida Bröstficka Sidfickor/ känguruficka Benficka Mobilficka Nyckelhälla Linning med gylf och knapp Reglering av midjevidden Resår i midja Smal passform Normal passform Rymlig passform Öko-tex Måttstorlek* Brodyr möjlig Transfer möjlig Frans Herrkavaj 65 Kjolar Ingrid Kjol Minna Omlottkjol 45, 58, 66 Klänningar Lena Klänning Jenny Klänning 20, Lisa Klänning Isa Klänning 30, Leonora Klänning 14, 40 Kockrockar Quarto Kockrock unisex Pavie Kockrock unisex District Kockrock herr Robin Kockrock herr Kevin Kockrock herr Fiona Kockrock dam Leo Kockrock herr Sandy Kockrock unisex Emilia Kockrock dam Sasha Kockrock unisex Inga Kockrock dam Ylva Kockrock dam 53 Pikéer, toppar och t-shirt Elsa Damtopp Alice Damtopp Sam Pikétröja unisex Maja Pikétröja dam Wilma Damtopp Holly Damtopp Charlie T-shirt unisex Tilda Damtopp Andy T-shirt unisex Laura Damtopp Alex T-shirt unisex Molly Damtopp Kajsa Damlinne Sophie T-shirt dam 75 Skor och strumpor BESTÄLL PÅ HEJCO.COM ELLER PÅ Navid Toffel unisex 102 *Möjlig att beställa i specialstorlekar. Kontakta kundtjänst för mer information.

130 130 Art nr Benämning Sida Bröstficka Sidfickor/ känguruficka Benficka Mobilficka Nyckelhälla Linning med gylf och knapp Reglering av midjevidden Resår i midja Smal passform Normal passform Rymlig passform Öko-tex Måttstorlek* Brodyr möjlig Transfer möjlig Darin Skor unisex Lykke Stödstrumpa Lior Socka unisex Lexie Damsocka Pim Damsocka Hale Skor unisex Daisy Damsandal Malott Sandal unisex Rene Toffel Flex LBS unisex Blair Skor unisex 102 Tröjor Marta Damcardigan Ali Herrpullover Jamie Cardigan unisex 30, 43 Tunikor Stella Damtunika Maria Damtunika Nova Damjacka Julia Damtunika Lotta ¾ Damtunika Jessica Damtunika Julie Damtunika Helen Damtunika Alina Damtunika 14, 40 Västar Olivia Damväst Stina Damväst Dana Fleeceväst unisex 32, 42, Kalamos Herrväst Klara Damväst Ida Damväst Leon Herrväst Lucy Damväst 32, Gaby Väst unisex 32, Bent Väst unisex James Väst unisex 30, 43 *Möjlig att beställa i specialstorlekar. Kontakta kundtjänst för mer information.

131

132 WEBSHOP Mer information om Hejco finns på KUNDSERVICE Telefon Fristads Kansas Sverige AB Box 1102, Borås Design: R3 Reklambyrå Photo: Superstudio Hair and Makeup: Jenna Widell Thanks to The Company/Simonsland and Nääs Fabriker

Bussarong 102139 s.13

Bussarong 102139 s.13 205 HEJCO 7 VÅRD, DENTAL & HÄLSA Inga långa ärmar, kunna tvättas i höga temperaturer samt vara tillverkade i lätta men starka tyger. Självklarheter för oss som vet vad som krävs av kläder i vården. Sedan

Läs mer

Vi vill ge dig möjlighet att glänsa!

Vi vill ge dig möjlighet att glänsa! Workwear since 1954 Vi vill ge dig möjlighet att glänsa! Vissa kanske tänker att arbetskläder är vad de är, punkt slut. Men vi på Hejco utvecklar hela tiden vårt utbud, och det utifrån dig, dina behov

Läs mer

SÅ HÄR ENKELT ÄR DET!

SÅ HÄR ENKELT ÄR DET! SÅ HÄR ENKELT ÄR DET! 1/ Välj plagg, färg, antal och önskade storlekar 2/ Välj Märkmetod (Om plaggen skall Märkas bifoga Original i vectoriserat eps format) 3/ Lägg ihop Priset på Plagget med Priset för

Läs mer

Professionella yrkeskläder 2o16. Nya. västar. helt ny dampassform Zazzi. en succé eko. logisk kollektion

Professionella yrkeskläder 2o16. Nya. västar. helt ny dampassform Zazzi. en succé eko. logisk kollektion Professionella yrkeskläder 2o16 Nya västar helt ny dampassform Zazzi en succé eko logisk kollektion 2 o 1 6 Övre rad från vänster - bild 1: 1710 cerise, 490 cerise, 3214 blå denim. Bild 2: 1780 cerise,

Läs mer

REMEMBER! ETT RESTAURANGBESÖK SKA VARA MER ÄN BARA GOD MAT BERENDSEN 2010-10-12

REMEMBER! ETT RESTAURANGBESÖK SKA VARA MER ÄN BARA GOD MAT BERENDSEN 2010-10-12 B REMEMBER! ETT RESTAURANGBESÖK SKA VARA MER ÄN BARA GOD MAT BERENDSEN 2010-10-12 Allt börjar med två små ord: Tänk DIG Tänk dig en vardag med rena och nytvättade plagg varje dag. Tänk dig personalen profilerad

Läs mer

Nyheter. Inspireras av nya modeller och härliga färger. Almedahls Alingsås AB

Nyheter. Inspireras av nya modeller och härliga färger. Almedahls Alingsås AB Nyheter Inspireras av nya modeller och härliga färger 65242 V-blus i lätt insvängd modell med kort ärm. En bröstficka och två sidfickor varav en med extra telefonficka och den andra med nyckelhälla. Hank

Läs mer

Tvätt 85 C. Kval 201: 015 svart. Tvätt 85 C. Kval 280: 015 svart. Modell M&S Bnr Stl C C C C50

Tvätt 85 C. Kval 201: 015 svart. Tvätt 85 C. Kval 280: 015 svart. Modell M&S Bnr Stl C C C C50 8619 960435 C44 8619 960443 C46 8619 960450 C48 8619 960468 C50 8619 960476 C52 8618 960526 C34 8618 960534 C36 8618 960542 C38 8618 960559 C40 8618 960567 C42 8618 960575 C44 8618 960583 C46 8618 960591

Läs mer

Produktsortiment. Vårdplagg Exklusiv

Produktsortiment. Vårdplagg Exklusiv Produktsortiment Vårdplagg Exklusiv INNEHÅLL ÖVERDELAR Damblus Charisma...4 Damtunika Charisma, lång...4 Unisexbussarong Charissma...5 Damblus picnic...5 Unisexskjorta picnic...6 Klänning...6 Unisexpiké...7

Läs mer

INDEX. SKJORTA & BLUS Sid 2. PIKE, T-SHIRT & TOPP Sid 3-4. SERVERINGSJACKa & VÄST Sid 5-6. KOSTYM Sid 6-8. KOCKROCK Sid 9-11 ÖVERDEL VÅRD Sid 12-17

INDEX. SKJORTA & BLUS Sid 2. PIKE, T-SHIRT & TOPP Sid 3-4. SERVERINGSJACKa & VÄST Sid 5-6. KOSTYM Sid 6-8. KOCKROCK Sid 9-11 ÖVERDEL VÅRD Sid 12-17 Innehåll: Uppdaterad: 2013-04-25 INDEX SKJORTA & BLUS Sid 2 PIKE, T-SHIRT & TOPP Sid 3-4 Tröja Sid 4-5 SERVERINGSJACKa & VÄST Sid 5-6 KOSTYM Sid 6-8 KOCKROCK Sid 9-11 ÖVERDEL VÅRD Sid 12-17 ÖVRIGa ÖVERDELar

Läs mer

Produktsortiment. Vårdplagg Exklusiv TEXTILIA BIDRAR TILL ATT DET FUNGERAR

Produktsortiment. Vårdplagg Exklusiv TEXTILIA BIDRAR TILL ATT DET FUNGERAR Produktsortiment Vårdplagg Exklusiv TEXTILIA BIDRAR TILL ATT DET FUNGERAR VÅRDPLAGG EXKLUSIV är ett sortiment för de vårdgivare som vill ha plagg av lite högre kvalitet och snyggare design än de traditionella

Läs mer

OMVÅRDA. nästa generation arbetskläder för vård och omsorg

OMVÅRDA. nästa generation arbetskläder för vård och omsorg OMVÅRDA nästa generation arbetskläder för vård och omsorg OMVÅRDA av Textilia är en ny generation av arbetskläder framtagen för framtidens vård och omsorg. En komplett kollektion med arbetskläder där fokus

Läs mer

Snygg på jobbet www.smila-workwear.se

Snygg på jobbet www.smila-workwear.se Snygg på jobbet Vår vision är att just du skall känna dig Snygg på jobbet. Vår ambition när vi startade med första Smila kollektionen var att Ni skulle känna Er Snygga på Jobbet. Detta har också varit

Läs mer

KJØKKEN & RESTAURANT

KJØKKEN & RESTAURANT KJØKKEN & RESTAURANT MASTER Kockbyxa herr Art. 5201 Kockbyxa. Resår i midjan, bakficka, två insticksfickor, delad baksöm. Byxan har fåll nedtill som kan sprättas och byxorna blir 5 cm längre. Vikt: 230

Läs mer

Sortiment. Kök & restaurang. Livsmedelsindustri

Sortiment. Kök & restaurang. Livsmedelsindustri Sortiment Kök & restaurang Hotell Livsmedelsindustri 1 KÖK & RESTAURANG KOCKBYXA, UNISEX Kockbyxa, unisex, i klassisk modell med reglerbar linning, hällor och pincettögla. En benficka med påsydd telefonficka,

Läs mer

a r b e t s k l ä d e r

a r b e t s k l ä d e r Mr BLUE arbetskläder är funktionella, bekväma, slitstarka och prisvärda. Hög kvalitet skall inte behöva kosta skjortan! Midjebyxa 350-150 Hantverksbyxa med två förstärkta lösa spikfickor med extrafickor.

Läs mer

Endast 499:- Mixa och matcha modeller och färger! Storlekar upp till 4XL. Välj 2 plagg fritt! Snygg på jobbet www.smila-workwear.

Endast 499:- Mixa och matcha modeller och färger! Storlekar upp till 4XL. Välj 2 plagg fritt! Snygg på jobbet www.smila-workwear. SMILA BLUE LABEL Generös komfort Upp till storlek 4XL Slitstark väv Tvätt 85 i grader samt industritvätt Detaljer som ökar din funktion på jobbet Välj 2 plagg fritt! Endast 499:- Mixa och matcha modeller

Läs mer

INDEX. MÖSSOR & TILLBEHÖR Sid 2-3. SKJORTA & BLUS Sid 4-5. PIKE, T-SHIRT & TOPP Sid 6-7. JACKOR Sid 7. SERVERINGS JACKOR & VÄSTAR Sid 7-8

INDEX. MÖSSOR & TILLBEHÖR Sid 2-3. SKJORTA & BLUS Sid 4-5. PIKE, T-SHIRT & TOPP Sid 6-7. JACKOR Sid 7. SERVERINGS JACKOR & VÄSTAR Sid 7-8 Innehåll: MÖSSOR & TILLBEHÖR Sid 2-3 SKJORTA & BLUS Sid 4-5 Uppdaterad: 2012-02-14 PIKE, T-SHIRT & TOPP Sid 6-7 JACKOR Sid 7 SERVERINGS JACKOR & VÄSTAR Sid 7-8 KOSTYM Sid 8-10 KOCKROCKAR Sid 11-13 BARNKOLLEKTION

Läs mer

KONTAKTPERSONER PRISBILAGA OCH KONTAKTUPPGIFTER ARBETSKLÄDER INOM VÅRD OCH OMSORG UH FRISTADS KANSAS SVERIGE AB

KONTAKTPERSONER PRISBILAGA OCH KONTAKTUPPGIFTER ARBETSKLÄDER INOM VÅRD OCH OMSORG UH FRISTADS KANSAS SVERIGE AB KONTAKTPERSONER KONTAKTPERSON LINKÖPINGS KOMMUN Camilla Scharff 013 26 26 46 camilla.scharff@linkoping.se KONTAKTPERSON SÖDERKÖPINGS KOMMUN Elisabeth Andersson 0121-187 05 elisabeth.k.andersson@soderkoping.se

Läs mer

INVITE EUROPE. Sköna arbetskläder. www.inviteeurope.com

INVITE EUROPE. Sköna arbetskläder. www.inviteeurope.com INVITE EUROPE Sköna arbetskläder Asiakaspalvelu Kundtjänst Puh. Tel. 0156-16 0303-9 61 Faxi 0303-97 0156-162 www.inviteeurope.com Bäste kund! Du håller i din hand Invites katalog. Sköna arbetskläder med

Läs mer

Hotell & Restaurang 2014/2015

Hotell & Restaurang 2014/2015 Hotell & Restaurang 2014/2015 2 Krister Dahl, Olympic Champion 1996, 2000, 2004, 20123 I gastronomins tjänst sedan 1943 - - 4 5 1049 650 100% BOMULL KOCKROCK C44-60 - Kval 650: 000 vit N Årets Kock - en

Läs mer

SERVERING&KÖK NYA TRENDKRYDDAN STYLING MODET ATT GÅ SIN EGEN VÄG EN SEX KILOMETER LÅNG CATWALK MER ROCK N ROLL I KÖKET

SERVERING&KÖK NYA TRENDKRYDDAN STYLING MODET ATT GÅ SIN EGEN VÄG EN SEX KILOMETER LÅNG CATWALK MER ROCK N ROLL I KÖKET EN SEX KILOMETER LÅNG CATWALK NYA TRENDKRYDDAN STYLING MER ROCK N ROLL I KÖKET SERVERING&KÖK JA TILL SOCIALT ANSVAR KLÄDERNA SOM FULLBORDAR HELHETSKÄNSLAN MODET ATT GÅ SIN EGEN VÄG 1215 306 Herrskjorta,

Läs mer

Vård & Hälsa 2014/2015

Vård & Hälsa 2014/2015 Vård & Hälsa 2014/2015 4 5 6 3522 233-65/35% POLYESTER/BOMULL DAMTUNIKA, XS-XXXL Dold knäppning. Bröstficka. Två sidfickor, högra med nyckelhälla. Slits i sidorna. Dekorationstamp på ärm. Ok fram/bak.

Läs mer

Stolta, trygga. och professionella. arbetskläder

Stolta, trygga. och professionella. arbetskläder Målare & murare Stolta, trygga och professionella arbetskläder 02 Målare & murare Endast naturliga tillsatser Är dina kläder giftiga? Många tillverkare av kläder har fått för sig att plaggen blir bättre

Läs mer

Essential 2012/2013. En ny kollektion arbetskläder som bygger på bra kvalitet och bekväm passform, utformade

Essential 2012/2013. En ny kollektion arbetskläder som bygger på bra kvalitet och bekväm passform, utformade Essential 01/013 En ny kollektion arbetskläder som bygger på bra kvalitet och bekväm passform, utformade i basmodeller med de viktigaste funktionerna. HANTVERK INDUSTRI VARSEL SERVICE vinter De båda kollektionerna

Läs mer

Produktsortiment. Vårdplagg Exklusiv TEXTILIA BIDRAR TILL ATT DET FUNGERAR

Produktsortiment. Vårdplagg Exklusiv TEXTILIA BIDRAR TILL ATT DET FUNGERAR Produktsortiment Vårdplagg Exklusiv TEXTILIA BIDRAR TILL ATT DET FUNGERAR VÅRDPLAGG EXKLUSIV är ett sortiment för de vårdgivare som vill ha plagg av lite högre kvalitet och snyggare design än de traditionella

Läs mer

Fristads Industrikollektion

Fristads Industrikollektion 22 INDUSTRI Skillnaden mellan att arbeta i ett grustag och i en högteknologisk elektronikfabrik är stor. På Fristads har vi, oavsett vilken arbetsmiljö vi tillverkar plagget för, alltid samma målsättning

Läs mer

Välkommen till vår värld.

Välkommen till vår värld. Välkommen till vår värld. Din arbetsdag är det allra viktigaste för oss och därför är det med stolthet vi presenterar det allra senaste vårdmodet. Ett mode som är anpassat för din vardag och verklighet.

Läs mer

av både 19- och 90-åringar. Jeansplaggen kombineras med en skön basbyxa samt trikåplagg.

av både 19- och 90-åringar. Jeansplaggen kombineras med en skön basbyxa samt trikåplagg. Vardaga arbetskläder Dags att klä oss i Vardagakläder! Äntligen är de nya arbetskläderna på plats. En kollektion i hög kvalitet med högt ställda krav på funktion och mode som speglar vårt varumärke. Grunden

Läs mer

V Å R D & H Ä L S A. segers

V Å R D & H Ä L S A. segers V Å R D & H Ä L S A segers 2016 Gustav Segerqvist flyttade in till staden för att bli snickare, men slutade kort därefter på bygget och köpte en cykel och en resväska för att ge sig ut för att sälja varor

Läs mer

V Å R D & H Ä L S A. segers

V Å R D & H Ä L S A. segers V Å R D & H Ä L S A segers 2016 Gustav Segerqvist flyttade in till staden för att bli snickare, men slutade kort därefter på bygget och köpte en cykel och en resväska för att ge sig ut för att sälja varor

Läs mer

Midjebyxa CY-222 637:- / 410:-

Midjebyxa CY-222 637:- / 410:- Prislista innehållandes arbetskläder från Gullbergs till SGF. Det första priset speglar ett rekommenderat marknadspris. Priset i röd text speglar det förhandlade priset från Gullbergs. Midjebyxa CY-222

Läs mer

PRISLISTA 2015-01-01. Du når oss mån-torsdag 8.00-16.30 fredag 8.00-15.00. Vi tar emot beställningar via telefon, fax eller e-mail!

PRISLISTA 2015-01-01. Du når oss mån-torsdag 8.00-16.30 fredag 8.00-15.00. Vi tar emot beställningar via telefon, fax eller e-mail! PRISLISTA 2015-01-01 Vård och Service Sid 2-3 Reception, Servering Sid 4 Kök Sid 4-5 Tillbehör / Skor Sid 5 Ytterplagg Sid 6 Skydd/vård Sid 6 Öriga artiklar Sid 7 Måttlista / Köpinformation 8 Ordersedel

Läs mer

Förklaring av klassificeringar på sid.133

Förklaring av klassificeringar på sid.133 Varselkläder varsel Det finns många regler för hur varselkläder ska vara beskaffade. De måste se ut på ett visst sätt och hålla en kvalitet som gör att utseendet bevaras tvätt efter tvätt. ProJobs varselkläder

Läs mer

placering av logotype etc. Yrkes- och profilkläder

placering av logotype etc. Yrkes- och profilkläder placering av logotype etc. Yrkes- och profilkläder Val av yrkes- och profilkläder som ej finns med i denna lista ska även dessa följa färgval, placering av logotyper och textinnehåll som finns uppgett

Läs mer

BAKGRUND, SYFTE OCH VERKSAMHET

BAKGRUND, SYFTE OCH VERKSAMHET BAKGRUND, SYFTE OCH VERKSAMHET Utgångspunkten för Volvos arbetskläder har varit att skapa en kollektion för verkstäder som implementerar VPS-konceptet (Volvo Personal Service), men den innehåller även

Läs mer

ELRO. Jacka i 3-skikt

ELRO. Jacka i 3-skikt Jacka i 3-skikt Modell 209 Jacka med yttertyg i olika färger. Under yttertyget ligger avskärmningsväv i bomull eller polyester och sedan foder i samma färg som yttertyget eller i matchande färg. Jackan

Läs mer

L.Brador workwear autumn/winter 2014

L.Brador workwear autumn/winter 2014 Hösterbjudande 2014 L.Brador workwear autumn/winter 2014 Erbjudande Vid köp av L.Brador-kläder för 1500 kr exkl. moms från utvalt sortiment i höstens kollektion får du en weekendbag samt ett års förbrukning

Läs mer

Överby Hästsportförenings klubbkläder

Överby Hästsportförenings klubbkläder s klubbkläder apr-2013 Överby hästsportförening har ett sortiment av klubbkläder till försäljning. En viss del av sortimentet finns även att köpa på plats. Klubbkläderna finns för visning och provning

Läs mer

Vård & Hälsa. 50/50% bomull & polyester i perfekt blandning. livslängd är kvalité FEM FICKSJEANS. since. 100% bomull - i klara färger

Vård & Hälsa. 50/50% bomull & polyester i perfekt blandning. livslängd är kvalité FEM FICKSJEANS. since. 100% bomull - i klara färger Vård & Hälsa 2012 100% bomull - i klara färger livslängd är kvalité FEM FICKSJEANS 50/50% bomull & polyester i perfekt blandning since 1943 Segers Fabriker AB god hygien är material som tål höga tvätttemperaturer.

Läs mer

2017 Professionella yrkeskläder för vård, omsorg, kök och service

2017 Professionella yrkeskläder för vård, omsorg, kök och service 2017 Professionella yrkeskläder för vård, omsorg, kök och service NYTELLO HAR DESIGNAT OCH TILLVERKAT LÄTTA YRKESKLÄDER I ÖVER 75 ÅRS TID. Vi är stolta över att leverera sköna och funktionella kvalitetsvaror

Läs mer

Gillar du jeans gillar du Up Front med jeanspassform!

Gillar du jeans gillar du Up Front med jeanspassform! Gillar du jeans gillar du Up Front med jeanspassform! Up Front PLAGG Up Front midjebyxa med jeanspassform Tycker du om att bära jeans? I så fall törs vi nästan lova att detta blir din favorit på arbetet.

Läs mer

Hantverk, industri & service

Hantverk, industri & service 1 Hantverksbyxa EPIC, Carpenter Nordic Byxa i vattenavvisande tyg, hantverksfickor med fickor för verktyg och penna. Förstärkta fickor och knän samt nedtill. Säkerhetsficka med dragkedja på vänster hantverksficka.

Läs mer

WORK WEAR NÄR VARDAGEN FORDRAR LITE MER OCH KRAVEN PÅ KLÄDERNA MÅNGA. PRAKTISKT, BEHAGLIGT OCH MODERNT.

WORK WEAR NÄR VARDAGEN FORDRAR LITE MER OCH KRAVEN PÅ KLÄDERNA MÅNGA. PRAKTISKT, BEHAGLIGT OCH MODERNT. NÄR VARDAGEN FORDRAR LITE MER OCH KRAVEN PÅ KLÄDERNA MÅNGA. PRAKTISKT, BEHAGLIGT OCH MODERNT. MED FOKUS PÅ KOMFORTEN, DETALJERNA OCH HÅLLBARHETEN. WORK WEAR www.idwear.dk > ARBETSKLÄDER ID 0300 PRO wear-t-shirt

Läs mer

HOTELL & RESTAURANG 2012

HOTELL & RESTAURANG 2012 HOTELL & RESTAURANG 2012 1943 Det nya nordiska köket Rebell i köket Klassiskt 1 2 I gastronomins tjänst sedan 1943 3 Segers har varit en del av de nordiska restaurangköken i snart sju årtionden. En lång

Läs mer

Jubileums-Carpenter PLAGG

Jubileums-Carpenter PLAGG Jubileums-Carpenter ACE PLAGG 1 Carpenter ACE Carpenter ACE har fler smarta detaljer än någonsin! D-ring och löstagbart nyckelband i fickan Dubbla verktygsfack som är förstärkta Pennficka Förstärkta hantverksfickor

Läs mer

!"#$% Storlek: Dam 36-46, Herr 44-54, eller personliga mått

!#$% Storlek: Dam 36-46, Herr 44-54, eller personliga mått "#$% Jacka i 3-skikt Modell 209 Jacka med yttertyg i olika färger. Under yttertyget ligger avskärmningsväv i bomull eller polyester och sedan foder i samma färg som yttertyget eller i matchande färg. Jackan

Läs mer

WE ARE WORKWEAR NYHETER!

WE ARE WORKWEAR NYHETER! WE ARE WORKWEAR NYHETER! Flexjacka Polyester med hög stretch ger smidighet Dragsko i kragen för vindskydd Förstärkt framsida och ärmar ökar slitstyrkan 5162 Flexjacka (Lager 2) Lätt jacka i polyester med

Läs mer

Kök och Restaurang. Kläder med stil

Kök och Restaurang. Kläder med stil Kök och Restaurang Kläder med stil Vår service Kläder som klarar kraven Vår service Såväl kockar som serveringspersonal vet vad som krävs av de kläder de använder i jobbet. De ska vara funktionella och

Läs mer

Vi gör allt för dig. 4 5

Vi gör allt för dig. 4 5 VÅRDMODE Tänk inte på oss. Årets vårdmode är här. Låt dig inspireras av alla fina färger och sköna snitt. Men glöm inte bort ditt arbete. Din vardag. Fundera på vad som skulle göra den lite lättare. Ganska

Läs mer

NY SKÖN TRIKÅ KOLLEKTION SNYGGA PLAGG SOM HÅLLER FÄRG OCH FORM LÄNGE!

NY SKÖN TRIKÅ KOLLEKTION SNYGGA PLAGG SOM HÅLLER FÄRG OCH FORM LÄNGE! SMILA TRIKÅ NY SKÖN TRIKÅ KOLLEKTION SNYGGA PLAGG SOM HÅLLER FÄRG OCH FORM LÄNGE! Snygg på jobbet www.smila-workwear.se NY HÖG KVALITATIV TRIKÅ KOLLEKTION FRÅN SMILA I MÅNGA SKÖNA FÄRGER! Syftet med vår

Läs mer

Sköna och tåliga trädgårdskläder med kvinnlig form och smarta funktioner.

Sköna och tåliga trädgårdskläder med kvinnlig form och smarta funktioner. Sköna och tåliga trädgårdskläder med kvinnlig form och smarta funktioner. När jag och min man köpte hus skulle vi äntligen förverkliga vår drömträdgård. För att lyckas och kunna behålla glöden var det

Läs mer

Midjebyxa Fas 255K Fristads

Midjebyxa Fas 255K Fristads Sortilog Diös Midjebyxa Fas 255K Fristads 2 löst hängande undanstoppningsbara spikfickor - den ena med extra ficka, den andra med 3 mindre fickor och verktygshällor. Spikfickorna förstärkta med cordura.

Läs mer

Snygg på jobbet www.smila-workwear.se

Snygg på jobbet www.smila-workwear.se Snygg på jobbet www.smila-workwear.se Vår vision är att just du skall känna dig Snygg på jobbet. Allt fler använder kläder ifrån Smila. Det gör oss väldigt glada och ännu mer sugna på att göra fler snygga,

Läs mer

AK Hantverksjacka Varsel klass 3 Slitstark varseljacka. Bra med ficklösningar. Meshfoder, D-ring och YKK dragkedja. Certifierad enligt EN

AK Hantverksjacka Varsel klass 3 Slitstark varseljacka. Bra med ficklösningar. Meshfoder, D-ring och YKK dragkedja. Certifierad enligt EN AK-603395 Hantverksjacka Varsel klass 3 Slitstark varseljacka. Bra med ficklösningar. Meshfoder, D-ring och YKK dragkedja. Certifierad enligt EN 20471 klass 3. 75% polyester, 25% bomull, 275g/m². Strl.

Läs mer

Funktion, slitstyrka, komfort och design

Funktion, slitstyrka, komfort och design 6 BYGG OCH ANLÄGGNING Våra arbetskläder är gjorda för att klara tuffa tag under långa arbetsdagar. Därför är alla våra plagg noga testade med avseende på slitstyrka, riv- och draghållfasthet och kvalitet

Läs mer

OVER 100 YEARS EXPERIENCE IN EVERY STITCH

OVER 100 YEARS EXPERIENCE IN EVERY STITCH webshop www.teamprint.se/shop info@teamprint.se OVER 100 YEARS EXPERIENCE IN EVERY STITCH.se Dam arbetskäder 400 Damkollektion Detta exklusiva sortiment av dam arbetskläder är utformad för komfort och

Läs mer

LUCRI AB. Genom att köpa dessa produkter stödjer du föreningslivet samt hjälper barn och ungdomar att förverkliga sina drömmar.

LUCRI AB. Genom att köpa dessa produkter stödjer du föreningslivet samt hjälper barn och ungdomar att förverkliga sina drömmar. www.lucri.se LUCRI AB Denna katalog innehåller produkter från varumärket Montpelier. Produkterna marknadsförs av bolaget LUCRI AB och säljs endast av föreningar, lag och skolklasser. Genom att köpa dessa

Läs mer

Jubileums-Carpenter. Jubileums-Carpenter!

Jubileums-Carpenter. Jubileums-Carpenter! Jubileums-Carpenter! 2 PLAGG Hantverksbyxa, Jubileums-Carpenter Byxan har en utmärkt passform och är förstärkt med Cordura på utsatta ställen, bla på knän och nertill. Rymliga, slitstarka sidfickor, D-ringar

Läs mer

KÖKS PROFFS I ARBETE följ med oss till köket på Hulebäcksgymnasiet i Mölnlycke. Alexandra Zazzi. Nytellos ambassadör och gästdesigner

KÖKS PROFFS I ARBETE följ med oss till köket på Hulebäcksgymnasiet i Mölnlycke. Alexandra Zazzi. Nytellos ambassadör och gästdesigner NYHETSBLADET KÖK HÖST 2015 Alexandra Zazzi Nytellos ambassadör och gästdesigner KÖKS PROFFS I ARBETE följ med oss till köket på Hulebäcksgymnasiet i Mölnlycke Professionella yrkeskläder sedan 1938 Alexandra

Läs mer

S7 / Koncept, trender och waste. S21 / Scandic Hotels skapar nya landmärken.

S7 / Koncept, trender och waste. S21 / Scandic Hotels skapar nya landmärken. segers m a g a z i n e S7 / Koncept, trender och waste. S21 / Scandic Hotels skapar nya landmärken. Nº3 / 2016 INLEDNING Varje dag checkar människor i Sverige in på hotell. På kvällen går de ut och äter.

Läs mer

Profil färg Profil färg

Profil färg Profil färg Företagsdesign 117 Företagsdesign Den här kollektionen ger företag möjlighet att sätta en egen prägel på sina plagg. Skapa en professionell framtoning med arbetskläder som designats för att passa varje

Läs mer

Vind, regn och kyla. Skalbyxa. Skalbyxa med hantverksfickor, ProTec Nyhet! Skalbyxa, Sky Dry

Vind, regn och kyla. Skalbyxa. Skalbyxa med hantverksfickor, ProTec Nyhet! Skalbyxa, Sky Dry 55 Skalbyxa Skalbyxa, Dam Tejpad skalbyxa med innefoder, resår och dragsko i midjan, sidfickor, benficka med dragkedja, förböjda knän, justerbar fotvidd, reflex baktill på vänster ben. 10.000 mm/10.000

Läs mer

UPPDRAG: FÖRSTKLASSIG SERVICE

UPPDRAG: FÖRSTKLASSIG SERVICE SERVICE LINE UPPDRAG: FÖRSTKLASSIG SERVICE VÄSSA PROFILEN MED VÅR NYA SERVICEKOLLEKTION Vi vet att tempot är högt i ditt företag. Det är en självklarhet för dig att alltid göra ditt bästa och samtidigt

Läs mer

SERVICE. PRIS: 59,- T-shirt i silikontvättad single jersey. Figurnära dampassform med bandad halskrage. STORLEKAR XS S M L XL XXL.

SERVICE. PRIS: 59,- T-shirt i silikontvättad single jersey. Figurnära dampassform med bandad halskrage. STORLEKAR XS S M L XL XXL. 2019 1 BYTS JUST NU UT TILL 100% EKOLOGISK BOMULL Dessa varor genomgår en förvandling och kommer i framtiden att bli 100% ekologiska. I takt med att lagret töms på befintliga modeller fyller vi endast

Läs mer

teamkänslan Den sanna

teamkänslan Den sanna nyheter höst 2014 Den sanna teamkänslan föds ur ständiga utmaningar. På fjället en kylig vinterdag, under arbetsdagar med fokus på samarbete och i andra situationer där natur och yrkesliv stimulerar till

Läs mer

Överby Hästsportförenings klubbkläder sept- 2014

Överby Hästsportförenings klubbkläder sept- 2014 s klubbkläder sept- 2014 Överby hästsportförening har ett sortiment av klubbkläder till försäljning. En viss del av sortimentet finns även att köpa på plats. Klubbkläderna finns för visning och provning

Läs mer

SEGERS PRODUKTER ÖVERSIKT

SEGERS PRODUKTER ÖVERSIKT SEGERS PRODUKTER ÖVERSIKT 1 ÖVERSIKT - KOCKROCK, KOCKSKJORTA HERR LÅNG ÄRM - POLYESTER/BOMULL 4030 250 Stl. C46-64 100% BOMULL 1230 253 2330 253, C146-154 DENIM 1057 201 1059 201 1047 650 1330 651,62/64,66/68

Läs mer

Ytterplagg S e a s o n 2 0 1 3

Ytterplagg S e a s o n 2 0 1 3 Ytterplagg S e a s o n 2 0 1 3 Välkommen till Älvahäxans katalog låt dig inspireras av kläder i rent linne, ren ull, äkta siden och sammet. Kläder av hög kvalitet i både material och tillverkning. Unika

Läs mer

Vård & Omsorg. Säkert, snyggt och smidigt.

Vård & Omsorg. Säkert, snyggt och smidigt. Vård & Omsorg. Säkert, snyggt och smidigt. Säkert Säkert med professionellt tvätteri. Att tvätta textilier i rätt temperatur är lätt. Svårare är det att lyckas med efterhanteringen, så att rent gods inte

Läs mer

Profilkläder. Vi hoppas du hittar något som du är intresserad av att köpa!

Profilkläder. Vi hoppas du hittar något som du är intresserad av att köpa! Profilkläder Tillsammans med företaget ClaBris har vi tagit fram ett urval av prisvärda fritidsplagg, kepsar, väskor och handdukar profilerade med Mjölby Ungdomsmusikkårs logga. Som medlem (ungdomar och

Läs mer

ADRESS Textile Fashion Center Skaraborgsvägen 3A Borås KONTAKT Agneta Persson Joakim Tellenmark

ADRESS Textile Fashion Center Skaraborgsvägen 3A Borås KONTAKT Agneta Persson Joakim Tellenmark www.kapsweden.se ADRESS Textile Fashion Center Skaraborgsvägen 3A 506 30 Borås KONTAKT Agneta Persson 0708-995757 Joakim Tellenmark 0708-330105 EMAIL/BESTÄLLNING info@kapsweden.se www.kapsweden.se Damkonfektion

Läs mer

SALE Priser avser endast produkter på svenskt lager.

SALE Priser avser endast produkter på svenskt lager. SALE 2019 Priser avser endast produkter på svenskt lager. 2215 turkos 3220 äppelgrön Pace 1130100 Pace Lady 1130105 Funktionell running tee med en fantastisk passform, tillverkad i ett svettransporterande

Läs mer

Foto: ID. Berendsen. Vår- & sommarkampanj

Foto: ID. Berendsen. Vår- & sommarkampanj Berendsen Vår- & sommarkampanj 2018 Dampiké ProWear 113324 vinröd 113636 mgrön 113327 ljusblå 113637 gul 113330 mgrå 113742 orange 113635 ljusgrå 113322 vit 113325 röd 113323 svart 113328 blå 113329 marin

Läs mer

EKOLOGISKT Vi strävar efter att sätta miljön i fokus. Vi har en GOTS-certifierad kollektion som uppfyller de hårdaste reglerna för ekologiska fibrer.

EKOLOGISKT Vi strävar efter att sätta miljön i fokus. Vi har en GOTS-certifierad kollektion som uppfyller de hårdaste reglerna för ekologiska fibrer. 2019 SMIL WORKWER MODE lla vill vara snyggt klädda. Även på jobbet! Vi har alltid arbetat med mode som en viktig drivkraft. Och känslan för detaljer ger ofta det där lilla extra. En tvist som gör skillnad,

Läs mer

PRIO. A NEW SERIES OF WORKWEAR FROM PROJOB. AFFORDABLE FUNCTIONAL DURABLE ESSENTIAL COLORFUL

PRIO. A NEW SERIES OF WORKWEAR FROM PROJOB. AFFORDABLE FUNCTIONAL DURABLE ESSENTIAL COLORFUL NEW ARRIVAL! PRIO. A NEW SERIES OF WORKWEAR FROM PROJOB. AFFORDABLE FUNCTIONAL DURABLE ESSENTIAL COLORFUL 1 2 WHAT WORKS IN SWEDEN. PROJOB SWEDISH WORKWEAR. Vår inställning är enkel: Det som funkar i Sverige

Läs mer

Bomull. V-ringad, stickad tröja i skön kvalité. Material 100% bomull, 12 gg*. Unisexstorlekar. STORLEK: S-XXL

Bomull. V-ringad, stickad tröja i skön kvalité. Material 100% bomull, 12 gg*. Unisexstorlekar. STORLEK: S-XXL 2017 Bomull 4112 b r i g h t o n stickat V-ringad, stickad tröja i skön kvalité. Material 100% bomull, 12 gg*. Unisexstorlekar. STORLEK: S-XXL 4110 Marin 4112 Mörkgrå 4114 Svart Rek.styckpris 300:- 4110

Läs mer

Svart. (Vitt på svart botten)

Svart. (Vitt på svart botten) Stureskolans skoltröjor Årets skoltröjor mm visas av elever ur Stureskolans elevråd. Vi har valt att trycka våra skoltröjor lokalt för att få ett bättre pris. Elevrådet får in en slant per plagg vilket

Läs mer

Samtliga produkter broderas eller trycks med vår logga i vitt/marinblått.

Samtliga produkter broderas eller trycks med vår logga i vitt/marinblått. Profilkläder Tillsammans med företaget ClaBris har vi tagit fram ett urval av prisvärda fritidsplagg, kepsar, väskor och handdukar profilerade med Mjölby Ungdomsmusikkårs logga. Som medlem (ungdomar och

Läs mer

NYHETER HÖST/VINTER 2018/2019 DURABILITY AT WORK SINCE 1975

NYHETER HÖST/VINTER 2018/2019 DURABILITY AT WORK SINCE 1975 ER HÖST/VINTER 2018/2019 DURABILITY AT WORK SINCE 1975 2 3 1383 PRACTICAL 2199 FODRAD JACKA VARSEL Vind- och vattentät med tejpade sömmar. Generöst med fickor. Avtagbar huva för ökad säkerhet. Vadderad

Läs mer

Fristads uppdaterar Generation Y

Fristads uppdaterar Generation Y Press Release 2011-04 Fristads uppdaterar Generation Y När Fristads för några år sedan lanserade GENERATION Y blev det snabbt en stor framgång hos de unga hantverkarna Äntligen snygga och slitstarka arbetskläder

Läs mer

KLÄDER & ACCESSOARER GANT - HERR & DAM

KLÄDER & ACCESSOARER GANT - HERR & DAM KLÄDER & ACCESSOARER GANT - HERR & DAM NeH Kollektioner GANT Kläder och accessoarer SEDAN 1950-talet GANT är ett varumärke född på den amerikanska östkusten och uppvuxen i Europa, som bygger på innovation

Läs mer

Fristads Profil. Jacka CK-456

Fristads Profil. Jacka CK-456 68 PROFIL Fristads profilkläder är representativa arbetskläder i hög kvalitet, med modern, sportig eller klassisk profil! Vill du ytterligare stärka företagets identitet så finns möjlighet att brodera

Läs mer

RFK VNMRUWRU 6ZHDWVKLUWV IOHHFH RFK WU MRU -HDQV RFK MDFNRU 3URILOSODJJ

RFK VNMRUWRU 6ZHDWVKLUWV IOHHFH RFK WU MRU -HDQV RFK MDFNRU 3URILOSODJJ PROFIL 93 T-tröja T-shirt i mycket hög kvalitet. Dubbel halslinning. 100% bomull, 160 g/m². Storlek: S - 3XL (vit, marinblå, svart XS-3XL) Best.nr: 237601 Vit 237625 Röd 237636 Gråmelerad 237638 Mörkgrå

Läs mer

Avtalsform. Diarie Rangordnat avtal

Avtalsform. Diarie Rangordnat avtal Huddinge kommun Utvärdering Lägsta pris Delat anbud Avtalsform Diarie Rangordnat avtal UH-2012-022 Namn Ansvarig upphandlare Arbetskläder till Huddinge kommun Katarina Svärdgren Detta dokument är en kopia

Läs mer

Låt inte vädret hindra dig från att vara ute. PROFIL

Låt inte vädret hindra dig från att vara ute. PROFIL Låt inte vädret hindra dig från att vara ute. PROFIL Missa inte möjligheten att profilera företag eller förening med tryck eller brodyr på Abekos plagg. Vissa av plaggen är specialanpassade, med dragkedja

Läs mer

RT PROLINE QUALITY BY FRISTADS

RT PROLINE QUALITY BY FRISTADS 14 PROLINE RT PROLINE QUALITY BY FRISTADS 3 RIKSTVÄTT PROLINE KOLLEKTION PR54 Slitstyrka och hög komfort gör att PR54 är speciellt lämpad för verkstäder, industri- och serviceföretag. Tyget är gjort av

Läs mer

Kampanjpris. :-/paket rek. Pris 547 :- 2507 JEANS 9001 STRETCHBÄLTE. Rek. styckpris i butik: 438 kr. Rek. styckpris i butik: 109 kr

Kampanjpris. :-/paket rek. Pris 547 :- 2507 JEANS 9001 STRETCHBÄLTE. Rek. styckpris i butik: 438 kr. Rek. styckpris i butik: 109 kr RUSTA UPP DIG MED PROJOB I VÅR! 2507 JEANS Rek. styckpris i butik: 438 kr 9001 STRETCHBÄLTE Rek. styckpris i butik: 109 kr Kampanjpris 329 :- :-/paket rek. Pris 547 :- Box 67, 791 22 Falun, 023-15000 Priser

Läs mer

INNEHÅLL VÄLKOMMEN TILL ALMEDAHLS. Vård & service Denim Reception Kök & servering Ytterplagg 40 43

INNEHÅLL VÄLKOMMEN TILL ALMEDAHLS. Vård & service Denim Reception Kök & servering Ytterplagg 40 43 KONFEKTION 1 VÄLKOMMEN TILL ALMEDAHLS INNEHÅLL Vi på Almedahls Alingsås AB erbjuder snygga, komfortabla och slitstarka arbetskläder till alla. Vår mångåriga erfarenhet har resulterat i ett textilt fullsortiment

Läs mer

Art.nr. Märke Modell Färg Storlek Lagerlagd

Art.nr. Märke Modell Färg Storlek Lagerlagd Sortilog kläder APS 2 löst hängande undanstoppningsbara CORDURA -förstärkta spikfickor den ena med extra ficka, den andra med 3 mindre fickor och verktygshällor, 2 framfickor, 2 bakfickor förstärkta i

Läs mer

BÄTTRE PÅ JOBBET. Välkommen till deval Work. Arbetskläder som gör jobbet lite lättare. ARBETSKLÄDER ENGAGERAR. Det är en sak som är säker.

BÄTTRE PÅ JOBBET. Välkommen till deval Work. Arbetskläder som gör jobbet lite lättare. ARBETSKLÄDER ENGAGERAR. Det är en sak som är säker. DEVAL WORKWEAR 1 BÄTTRE PÅ JOBBET ARBETSKLÄDER ENGAGERAR. Det är en sak som är säker. Vi möter ofta yrkesmän- och kvinnor som ger oss både ris och ros för våra plagg. En tröja som är superskön och som

Läs mer

Arbetskläder för alla vårdyrken. Full med nya modeller. combimed

Arbetskläder för alla vårdyrken. Full med nya modeller. combimed Arbetskläder för alla vårdyrken kollektion 2014 för kvinnor & män Full med nya modeller combimed Stretch Naomi Top Snygg v-ringad topp Fantastiskt stretchmaterial för stil och komfort Figursydd modell

Läs mer

EN 471 En standard för din säkerhet

EN 471 En standard för din säkerhet 4 VARSEL Jobbar du inom gata och väg eller i mörker då ska du använda Fristads varselplagg. Plaggen är tillverkade i fluorescerande och reflekterande material och är godkända enligt europeisk standard.

Läs mer

DAHLÉNS FRÅN FÖRR TILL NUTID.

DAHLÉNS FRÅN FÖRR TILL NUTID. DAHLÉNS 2011/2012 DAHLÉNS FRÅN FÖRR TILL NUTID. Dahléns startades 1934 av min farmor och farfar, Åke och Rut Dahlén. På den tiden bestod tillverkningen av lönsömnad och1945 tillverkades den första egna

Läs mer

Överby Hästsportförenings klubbkläder

Överby Hästsportförenings klubbkläder s klubbkläder nov-2010 Överby hästsportförening har ett sortiment av klubbkläder till försäljning. En viss del av sortimentet finns även att köpa på plats. Klubbkläderna finns för visning och provning

Läs mer

JOBELINE Arbetskläder till Restaurang, Hotell & Spa

JOBELINE Arbetskläder till Restaurang, Hotell & Spa JOBELINE Arbetskläder till Restaurang, Hotell & Spa VÅRKATALOGEN 06 000-5 9 www.jobeline.se Vår servie är till din fördel! Ett pris oavsett storlek Full returrätt Snabb leverans Profilering! Höj imagen

Läs mer

MAGAZINE FÖRSKOLOR & SKOLOR KLÄDER & SKOR FÖR PERSONAL PÅ FÖRSKOLA & SKOLA VÅREN 2016

MAGAZINE FÖRSKOLOR & SKOLOR KLÄDER & SKOR FÖR PERSONAL PÅ FÖRSKOLA & SKOLA VÅREN 2016 2016 MAGAZINE FÖRSKOLOR & SKOLOR KLÄDER & SKOR FÖR PERSONAL PÅ FÖRSKOLA & SKOLA VÅREN 2016 KLÄDD FÖR LEK OCH SKOLA I UR OCH SKUR Vi är en helhetsleverantör av yrkeskläder, profilkläder och personlig skyddsutrustning

Läs mer

S9 / Konceptrestaurangerna och framtiden. S14 / Skandinaviska hantverksinspirerade kläder. S23 / Social dining hos främlingar.

S9 / Konceptrestaurangerna och framtiden. S14 / Skandinaviska hantverksinspirerade kläder. S23 / Social dining hos främlingar. segers m a g a z i n e S9 / Konceptrestaurangerna och framtiden. S14 / Skandinaviska hantverksinspirerade kläder. S23 / Social dining hos främlingar. Nº2 / 2016 INLEDNING Det första intrycket är alltid

Läs mer

Produktsortiment. Hotell & Restaurang

Produktsortiment. Hotell & Restaurang Produktsortiment Hotell & Restaurang INNEHÅLL PERSONALPLAGG FÖR KÖK Kockbyxa, herr...4 Kockbyxa...4 Kockrock, unisex...5 Kockrock 3/4-ärm, herr...5 Kockrock 3/4-ärm, dam...6 Midjeförkläde...6 Bröstförkläde...7

Läs mer

Tid är en råvara. Kvalitet är vad vi gör av den. Daniel Berlin

Tid är en råvara. Kvalitet är vad vi gör av den. Daniel Berlin 1 2017 2 Tid är en råvara. Kvalitet är vad vi gör av den. Daniel Berlin 3 Trots att en liten skylt nyss försökt skvallra om var vi befinner oss, är vi inte helt säkra på om vi verkligen har kommit rätt.

Läs mer

Arbetsplagg LIVSMEDEL INDUSTRI ESD FLAMSKYDD VARSEL

Arbetsplagg LIVSMEDEL INDUSTRI ESD FLAMSKYDD VARSEL Arbetsplagg LIVSMEDEL INDUSTRI ESD FLAMSKYDD VARSEL HYGIEN, KOMFORT OCH SÄKERHET Att ha funktionella och säkra kläder är en grundförutsättning för att du ska kunna göra ett bra jobb. Därtill ger hög komfort

Läs mer