LÅNGTIDSSEMESTER MALLORCA

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "LÅNGTIDSSEMESTER MALLORCA"

Transkript

1 LÅNGTIDSSEMESTER MALLORCA På vårt lägenhetshotell har vi skandinaviska representanter som bidrar till din trygghet. Under dessa veckor kan du förnya din bekantskapskrets och träffa likasinnade (skandinaver) som också gärna slipper vintern här hemma i Norden. Under samma period reser både norrmän och danskar ner tillsammans med Aller Travel för att njuta av det ljuva livet! Här betalar du inget extra för att bo själv i lägenheten. I Norge är detta koncept välbeprövat och många av de som reser ner har rest tillsammans med oss på långtidssemester flera gånger tidigare! Vi arrangerar och erbjuder många och varierade aktiviteter, såsom vandringar, lära känna-middag och kvällar med underhållning i trevligt sällskap. Allt deltagande är givetvis frivilligt! Vi har även skandinaviska tv-kanaler, gratis wifi och ett urval av skandinaviska böcker. Portofino Apartments ligger centralt i Santa Ponsa med utsikt över stadens gröna lunga och inte långt från den långsträckta sandstranden. Hotellet är en perfekt utgångspunkt för morgonturer längs strandpromenaden där du också finner butiker och restauranger. Calviá heter kommunen och är Mallorcas främsta turistkommun. Santa Ponsa ligger strategiskt väl till i Palmabukten, nära både Palma stad och flygplatsen. I Santa Ponsa får du vardagar med fysisk och mental aktivitet och en härlig gemenskap. Vi arrangerar utflykter varje vecka till intressanta platser i närheten. Mer information om detta samt anmälan får du vid ankomst. Vintertid är området lugnt, somliga butiker och restauranger håller stängt, men många har öppet och skapar en trevlig atmosfär.

2 Tillsammans med vår representant på resmålet är Santa Ponta en bra utgångspunkt för en innehållsrik semester, oavsett om du önskar utforska mer av Mallorca eller bara vill ta det lugnt. Världsarvsområdet Serra de Tramuntana ligger i Calvia kommun och är värt ett besök. Förutom en härlig vintervistelse utan snö, is och broddar kan du se fram emot följande: Höjdpunkter: Tvårumslägenhet för eget bruk utan pristillägg (först till kvarn). Lägenhetshotell vid strandpromenaden. Alla lägenheter har havsutsikt. Vackra vandringar och promenadmöjligheter. Kort bit till Palma de Mallorca, en 365-dagars sevärdhet i sig. Kultur- och matfestivaler i de större städerna runt Santa Ponsa. Bra utgångspunkt för att se och uppleva andra delar av Mallorca.

3 Lägenheterna I lägenheterna finns: Aircondition för att reglera temperaturen. Gratis trådlöst internet. Balkong/terrass. Extrasäng/bäddsoffa för en person. Platt-tv med skandinaviska kanaler. Depositionsbox att hyra. Köksutrustning. Kokplattor. Kylskåp. Mikrovågsugn. Brödrost. Vattenkokare. Dusch och wc. Hotellet har också: Parkering på området, med reservation för om det finns lediga platser. 6 7 våningar, med hiss. 119 lägenheter. Liten butik. Snackbar.

4

5

6

7 Fakta om resorten Läge: Portofino Apartments ligger centralt i Santa Ponsa och bara 100 meter från den fina sandstranden. Adress: Avenida Jaime I, 86, Santa Ponsa, Spanien. Santa Ponsa: Santa Ponsa ligger ca 18 kilometer sydväst från Palma stad. Under sommaren händer mycket runtomkring men på senhösten lugnar det ner sig, vilket passar våra långtidsresenärer som värdesätter lugna dagar. Här ligger en fin sandstrand mitt i staden, som inbjuder till härliga morgonturer. Det finns goda bussförbindelser in till Palma och resten av ön. Terräng: Terrängen i Santa Ponsa är relativt platt. Det finns dock en del trappor på och runt poolområdet. Portofino Apartments: Portofino Apartments har utomhuspool (ej uppvärmd), gym och närbutik. Lägenhetshotellet har hiss. Det finns totalt 119 lägenheter. Vi har en egen lokal på anläggningen där vi håller i våra gemensamma samlingar. Här håller vi föredrag och arrangerar quiz-kvällar och andra underhållande aktiviteter. Lägenheterna: Lägenheterna är rymliga och består av ett vardagsrum, ett sovrum och balkong eller terrass. Alla lägenheterna har havsutsikt samt gratis trådlöst internet och tv med skandinaviska kanaler. Pentryt är välutrustat med kokplattor, mikro, vattenkokare, kaffebryggare, brödrost och kylskåp. Alla lägenheter har luftkonditionering med både kall och varm luft. Städning av lägenheterna samt byte av lakan och handdukar sker en gång i veckan. Husdjur är inte tillåtna! Måltider: Inga måltider ingår. Restauranger: Det finns flera restauranger i närområdet, bara ett par minuters promenad från lägenhetshotellet. Butiker: Stormarknaden Eroski ligger i närheten av Portofino Apartments. Lokalbuss: Direkt utanför Portofino Apartments finner du lokalbussen som tar dig runt Calviákusten. Endast 200 meter bort finns huvudbusshållplatsen med förbindelser till Palma. Det tar ca 30 minuter till Palmas centrum och kostar runt 3,50 euro. Taxi in till Palma tar 20 minuter och kostar ca 25 euro enkel väg. Från Palma finns bussar vidare runt hela ön om du vill ta dig runt på egen hand. Sjömanskyrkan: Den norska sjömanskyrkan ligger i Palma Nova. Vi har ett gott samarbete med kyrkan.

8 Bankomat: Bankomat finns vid strandpromenaden och på flera andra ställen i centrum. Representation/reseledare: Det finns dagligen skandinaviska reseledare på Portofino Apartments under hela din vistelse i Santa Ponsa. Aktiviteter: Flera olika kurser och aktiviteter, öppna endast för våra gäster, kommer att arrangeras. Detaljerat program får du vid ankomst till resmålet. Strand: Det är ca 100 meter till närmaste strand. Enkelrumstillägg: Vill du bo ensam kostar det ingenting extra! (Begränsat antal erbjudanden.) Besök: Möjligheten finns att ta emot en besökande som kan bo i din lägenhet. Det kostar kr per person för en vecka (max två veckor). Barn under 12 år gratis. På Portofino Apartments får du: Stora lägenheter. Sovrum och badrum. Havsutsikt. Närhet till centrum och butiker. God tillgänglighet (med få trappor). Skandinaviska reserepresentanter. Gratis wifi. Skandinaviska tv-kanaler.

9 Om Mallorca Det finns flera anledningar till att Mallorca är ett favoritresmål för många skandinaver, sommar som vinter. Varje år reser solhungriga skandinaver till denna vackra baleariska ö för att uppleva stränderna, utelivet, naturen, maten, shoppingen, kulturen och mycket mer. På Mallorca får du den härliga spanska stämningen på tapasbarerna, gröna olivlundar, turkost hav, högresta klippor och fantastiska stränder. Oavsett hur många gånger du har varit där så finns ständigt mycket nytt att upptäcka. Sedan turismen startade på 1960-talet har Mallorca utvecklats till en modern semesterö med alla bekvämligheter, samtidigt som mycket från äldre tider har tagits till vara. I dag får man en spännande blandning av gammalt och nytt, modernt och historiskt. Här finns något för alla och envar. Om du vill resa runt kan du finna många pärlor som: Port de Andratx Höga berg tronar ovanför en av Mallorcas vackraste städer, Port de Andratx. Här råder en avslappnad men exklusiv atmosfär. Att sitta på en uteservering i hamnen och se på de förtöjda lyxyachterna är ett trevligt sätt att fördriva tiden. Besök också någon av de små badvikarna runt staden.

10 Deià Känt som en vacker konstnärsstad och ett ställe du verkligen borde besöka när du är på Mallorca. Glöm inte kameran, för här finns mycket fint att föreviga. Staden ligger högt upp i bergen ovanför Andtratx och Sóller, och husen hänger ut över bergskanterna. Cala Mesquida Att denna stad har en av öns finaste långgrunda stränder är en god anledning att fara hit. Att den dessutom ligger i en stilla och lugn del av Mallorca, där det känns som om du är nästan den enda turisten, är ju inte heller så dumt. Stadens lugn och omgivande vackra natur är perfekt för en avslappnande dag. Puerto de Sóller Denna vackra stad är en perfekt utgångspunkt för dig som gillar att vandra och vara aktiv på semestern. Hyr en bil och åk på upptäcktsfärd, det finns otroligt mycket spännande att se och göra i området. På eftermiddagen rekommenderas att avsluta på strandpromenaden, Paseo de la Playa. Här ligger restaurangerna på rad och frestar med både god mat och dryck. Alaró Den lilla staden Alaró är mycket populär bland vandrare och cyklister, som vallfärdar hit. Hit reser man inte för att sola och bada, så vår, höst och vinter är bästa tiden. Staden är omgärdad av små byar, gröna dalar och bergstoppar.

11 Om Spanien Spanien är ett av Europas största länder. Landskapet är varierande och består av vidsträckta platåer, slättområden och kustland. Det varma klimatet är en av orsakerna till att det är ett land som svenskar gärna semestrar i. Dessutom finns i Spanien de snöklädda bergskedjorna Pyrenéerna och Sierra Nevada som är populära skidorter. Sierra Nevada sägs vara Europas solsäkraste skidort, och ligger bara två timmar från Costa del Sol. Det är alltså en av få platser i världen där man både kan åka skidor och bada i havet under samma dag! Spanien har fem olika klimat: - Kustklimat. - Medelhavsklimat. - Bergsklimat. - Inlandsklimat. - Torrt/fuktigt subtropiskt klimat. Den spanska naturen är storslagen. Landskapet är mycket omväxlande: här finns gigantiska bergskedjor, åkermark och slätter över hälften av Spaniens yta är jordbruksmark. I de varma sydöstra delarna finner vi vidsträckta frukt- och grönsaksodlingar där bland annat tomat, paprika, mandariner, apelsiner och persikor odlas. Spanien erbjuder en stor mängd sevärdheter. Tack vare en dramatisk och rik historia finns ett stort antal platser med på Unescos lista för natur- och kulturarv. Den som är intresserad av arkitektur bör besöka Barcelona. I eller i närheten av staden finns flera byggnader av Antonio Gaudí, till exempel Sagrada Família en katolsk basilika som började byggas 1882, men som ännu ej är färdigställd. Är man intresserad av musik och dans rekommenderas flamenco en traditionell och mycket känslosam dans- och musikstil. Det spanska köket är mest känt för sin paella (ris, kyckling, skaldjur och grönsaker kryddat med bland annat. saffran), tortilla (omelett), sangría (kallt kryddat rödvin som serveras med frukt) och tapas. Tapas är läckra smårätter som spanjorerna är stolta över, så stolta att Spaniens kulturminister 2016 föreslog att de skulle finnas med på Unescos världsarvslista! Höjdpunkter: Grönskande landskap Behagligt Medelhavsklimat Läcker mat Många kulturella sevärdheter Siestan, en tupplur mitt på dagen Huvudstad: Madrid, ca 3,2 miljoner invånare. Språk: Spanska. De flesta inom turism pratar även engelska.

12 Invånare: Nära 47 miljoner. Tidsskillnad: Ingen. Pass/visum: Svenska medborgare behöver inte visum, men måste ha ett giltigt pass eller nationellt id-kort. Det är alltid bra att ha med sig sitt pass om man måste styrka sin identitet. Valuta och kreditkort: Euro. De vanligaste kreditkorten kan användas i butiker och restauranger. Det finns många bankomater tillgängliga. Klimat: I Spanien möts vi av heta, torra somrar och milda, fuktiga vintrar. Medeltemperaturen dagtid under sommarmånaderna ligger på ca 26 grader medan vintermånadernas medeltemperatur är ca 13 grader. Telefon: Mobilnätet är generellt välfungerande. Ström: Strömmen i Spanien är 230 V. Eluttagen följer europeisk standard för stickkontakter. Du behöver ingen adapter. Vatten: Du kan dricka kranvattnet för det mesta, men det kan smaka annorlunda. Om du är osäker på kranvattnets kvalitet kan du välja vatten på flaska. Man kan köpa mineralvatten på flaska med eller utan kolsyra i alla butiker. Mat och dryck, ca-priser: Samtliga priser är ungefärliga, och ska främst ses som en prisindikation. Restaurang Måltid (restaurang, billig) Måltid (tre rätter för två personer, restaurang, prisklass medel) Vatten (33 cl, flaska) Läsk (33 cl, flaska) Öl lokalt (50 cl, fatöl) Öl importerat (33 cl, flaska) Kaffe (cappuccino) 95 kr 360 kr 10 kr 16 kr 19 kr 24 kr 15 kr

13 Färdmedel: Det finns många olika transportmedel i Spanien: tåg, buss, taxi, spårvagn och tunnelbana. Kontaktuppgifter svenska ambassaden: Svenska ambassaden i Madrid Tel: Mejl: ambassaden.madrid@gov.se Besöksadress: Calle Caracas, 25 Madrid Postadress: Embajada de Suecia Calle Caracas, 25 ES Madrid Spanien Nödnummer: 112 används som nödnummer i Spanien. Vi rekommenderar dig även att läsa mer på landets ambassads hemsida samt UD:s information om utlandsresor på

14 Pris 4 veckor: Pris per person i lägenhet från kr :- Inget tillägg för dig som önskar att bo själv! Besök: Om du vill ha någon boende hos dig i lägenheten kostar det kr per person och vecka (max 2 veckor). Barn under 12 år bor gratis. Detta gäller endast ordinarie sängar. Besöket måste avtalas i förväg. Betalningen sker på plats. I priset ingår: Flyg tur/retur Stockholm eller Köpenhamn Palma de Mallorca inklusive alla skatter och avgifter. Incheckat bagage 2 x 20 kg per person, plus handbagage 10 kg. Övernattning i lägenhet under vald period. Transport tur/retur flygplats resort. Värd. Olika erbjudanden om aktiviteter under vistelsen. I priset ingår inte: Avbeställningsskydd och reseförsäkring. Måltider. Valfria utflykter. Restiden framgår av din slutgiltiga orderbekräftelse. Det är därför viktigt att vänta med anslutningsbiljetter tills du mottagit denna, då det kan förekomma avvikelser från den tillfälliga bekräftelsen.

15 AVGÅNGAR OCH PRISER Datum Avreseort Destination Från pris /11 Köpenhamn Långtidssemester Mallorca :- 7/11 Stockholm Arlanda Långtidssemester Mallorca : /2 Köpenhamn Långtidssemester Mallorca :- 6/2 Stockholm Arlanda Långtidssemester Mallorca :- 5/3 Stockholm Arlanda Långtidssemester Mallorca :- 5/3 Köpenhamn Långtidssemester Mallorca :- 2/4 Stockholm Arlanda Långtidssemester Mallorca :- 2/4 Köpenhamn Långtidssemester Mallorca :-

Långtidssemester Spanien

Långtidssemester Spanien Långtidssemester Spanien På Crown Resorts Club Delta Mar som ligger i Riviera del Sol, mellan Fuengirola och Marbella, bor du längs med Costa del Sol. Du har tillgång till en gemensam utomhuspool och en

Läs mer

Långtidssemester Spanien

Långtidssemester Spanien Långtidssemester Spanien På Crown Resorts Delta Mar som ligger i Riviera del Sol, mellan Fuengirola och Marbella, bor du längs med Costa del Sol. Du har tillgång till en gemensam utomhuspool och en stor

Läs mer

Långtidssemester Spanien

Långtidssemester Spanien Långtidssemester Spanien Crown Resorts Club La Riviera, i Riviera del Sol, bjuder på en lugn och behaglig stämning. Här kan man dra sig undan från folkvimlet. Resorten är belägen mitt på Costa del Sol,

Läs mer

Långtidssemester Delta Mar, Spanien

Långtidssemester Delta Mar, Spanien Långtidssemester Delta Mar, Spanien På Crown Resorts Club Delta Mar som ligger i Riviera del Sol, mellan Fuengirola och Marbella, bor du längs med Costa del Sol. Du har tillgång till en gemensam utomhuspool.

Läs mer

Långtidssemester Cypern

Långtidssemester Cypern Långtidssemester Cypern Evabelle Napa Hotel Apartments ligger mitt i Ayia Napa, Cypern, bara ett par minuter från stranden. Lägenheterna är rymliga och har egen balkong. En promenad på 15 minuter tar dig

Läs mer

Långtidssemester Cypern

Långtidssemester Cypern Långtidssemester Cypern Evabelle Napa Hotel Apartments ligger mitt i Ayia Napa, Cypern, bara ett par minuter från stranden. Lägenheterna är rymliga och har egen balkong. En promenad på 15 minuter tar dig

Läs mer

BÄSTA MÅBRA-VECKAN PÅ SPANSKA SOLKUSTEN! EN RESA FÖR KROPP OCH SJÄL

BÄSTA MÅBRA-VECKAN PÅ SPANSKA SOLKUSTEN! EN RESA FÖR KROPP OCH SJÄL BÄSTA MÅBRA-VECKAN PÅ SPANSKA SOLKUSTEN! EN RESA FÖR KROPP OCH SJÄL Följ med MåBra på årets roligaste och mest givande vecka! Vi åker till Spanska Solkusten och laddar batterierna inför vintern. Kom hem

Läs mer

LÅNGTIDSSEMESTER HOTEL EL PUERTO

LÅNGTIDSSEMESTER HOTEL EL PUERTO LÅNGTIDSSEMESTER HOTEL EL PUERTO Hotel El Puerto ligger i hjärtat av Fuengirola och bara 40 meter från stranden. Från den sköna takterrassen med swimmingpool, solstolar, snack-bar och loungemöbler njuter

Läs mer

HÄRLIGA VANDRINGAR PÅ GRAN CANARIA

HÄRLIGA VANDRINGAR PÅ GRAN CANARIA HÄRLIGA VANDRINGAR PÅ GRAN CANARIA Följ med på en aktiv vecka på Gran Canaria! När det är vinter i Sverige är värmen behaglig här. Grönklädda dalar, dramatiska vulkanlandskap och berg täckta med pinjeträd.

Läs mer

LÅNGTIDSSEMESTER HOTEL EL PUERTO, Spanien

LÅNGTIDSSEMESTER HOTEL EL PUERTO, Spanien LÅNGTIDSSEMESTER HOTEL EL PUERTO, Spanien Hotel El Puerto ligger i hjärtat av Fuengirola och bara 40 meter från stranden. Från den sköna takterrassen med swimmingpool, solstolar, snack-bar och loungemöbler

Läs mer

BASKIEN PASSION OCH NJUTNING

BASKIEN PASSION OCH NJUTNING BASKIEN PASSION OCH NJUTNING Det här är resan för den som vill uppleva det passionerade Baskien, smaka härliga pintxos (tapas), höra om, och uppleva, de stolta traditionerna och inte minst få njuta av

Läs mer

Italien har en väldigt lång och fin jultradition, framför allt i de norra delarna av landet.

Italien har en väldigt lång och fin jultradition, framför allt i de norra delarna av landet. Julmarknad i Italien Italien har en väldigt lång och fin jultradition, framför allt i de norra delarna av landet. Missa inte denna möjlighet att uppleva tre julmarknader, som alla har sin särart. Vi besöker

Läs mer

Italien har en väldigt lång och fin jultradition, speciellt i dem norra delarna av landet.

Italien har en väldigt lång och fin jultradition, speciellt i dem norra delarna av landet. Julmarknad i Italien Italien har en väldigt lång och fin jultradition, speciellt i dem norra delarna av landet. Gå inte miste om din möjlighet till att ta del av tre olika julmarknader som alla är väldigt

Läs mer

PILGRIMSVANDRING SANTIAGO DE COMPOSTELA

PILGRIMSVANDRING SANTIAGO DE COMPOSTELA PILGRIMSVANDRING SANTIAGO DE COMPOSTELA Följ i pilgrimernas fotspår på ett behagligt sätt! På den här resan får du uppleva härliga spanska landskap, medeltidsstäder med vackra kyrkor och mer än 1 000 års

Läs mer

VANDRING I DOLOMITERNA

VANDRING I DOLOMITERNA VANDRING I DOLOMITERNA Följ med på vandringsturer i natursköna Dolomiterna, med storslagen utsikt, spetsiga toppar och frodiga alpängar. Dolomiterna är en del av Alperna, och består av cirka 30 bergsmassiv

Läs mer

Res med Nordström assistans till Teneriffa 20 november- 27 november 2016

Res med Nordström assistans till Teneriffa 20 november- 27 november 2016 Res med Nordström assistans till Teneriffa 20 november- 27 november 2016 Koppla av i värmen med möjlighet till träning varje dag. Något för dig? Rehabanläggningen Mar y Sol, Los Cristianos Hej! Vi på Nordström

Läs mer

Programförslag. Gruppresa för 10 personer till Palma de Mallorca

Programförslag. Gruppresa för 10 personer till Palma de Mallorca Programförslag Gruppresa för 10 personer till Palma de Mallorca 2013 En vacker och sofistikerad pärla Palma De Mallorca Vackra Palma de Mallorca har under årtionden varit ett mycket populärt resmål. Som

Läs mer

3 LÄNDER 3 HISTORIER

3 LÄNDER 3 HISTORIER 3 LÄNDER 3 HISTORIER Den dalmatiska kusten räknas som en av Europas vackraste. Följ med oss på en spännande resa där vi bor både i Split och i Dubrovnik och dessutom tar oss till historiskt intressanta

Läs mer

Res med Assistansbolaget till Teneriffa 19 oktober 2014! Koppla av i värmen med möjlighet till bad, träning och strandliv varje dag.

Res med Assistansbolaget till Teneriffa 19 oktober 2014! Koppla av i värmen med möjlighet till bad, träning och strandliv varje dag. Res med Assistansbolaget till Teneriffa 19 oktober 2014! Koppla av i värmen med möjlighet till bad, träning och strandliv varje dag. Rehabanläggningen Mar y Sol, Los Cristianos Hej! tre år i rad har vi

Läs mer

Höjdpunkter: Roms storslagna sevärdheter Centralt hotell Reseledare med god lokalkännedom

Höjdpunkter: Roms storslagna sevärdheter Centralt hotell Reseledare med god lokalkännedom MÖT VÅREN I ROM I Italiens huvudstad möts du av fantastiska byggnader, spännande historia och charmerande atmosfär. Detta är en välplanerad resa där vi på kort tid hinner med alla storslagna sevärdheter

Läs mer

Värt att veta om. Spanien. Res med hjärta, hjärna och omtanke

Värt att veta om. Spanien. Res med hjärta, hjärna och omtanke Värt att veta om Spanien Res med hjärta, hjärna och omtanke Fakta Spanien Huvudstad Invånare Språk Madrid 48 milj. Spanska, katalanska, galiciska och baskiska Religion Valuta Areal Romerskkatolicism Euro

Läs mer

Julmarknadskryssning längs med Donau

Julmarknadskryssning längs med Donau Julmarknadskryssning längs med Donau Följ med och upplev den magiska stämningen på några av Europas vackraste julmarknader. Ombord på vår mysiga älvkryssningsbåt, Der Kleine Prinz, får du julstämning och

Läs mer

ALGARVE SOL, HAV OCH TRADITION

ALGARVE SOL, HAV OCH TRADITION ALGARVE SOL, HAV OCH TRADITION Vackra Algarve är Portugals riviera med många badställen, långa gyllene sandstränder och charmiga småstäder som pärlor på en tråd. Det är ett naturskönt område där vackra

Läs mer

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen.

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen. VACKRA PRAG Följ med och upplev vackra Prag! Staden som bjuder på allt vi förväntar oss av en storstad i form av historia, kultur, restauranger och goda shoppingmöjligheter. Under våra dagar i Prag lär

Läs mer

WIEN MUSIK & KULTUR. Upplev våren med oss i musikens huvudstad!

WIEN MUSIK & KULTUR. Upplev våren med oss i musikens huvudstad! WIEN MUSIK & KULTUR Vackra Wien är en raffinerad pärla med mycket att se och göra. Klassisk musik, imponerande arkitektur och den charmiga kafékulturen är bara lite av vad vi får uppleva. Donau delar staden

Läs mer

Res med Assistansbolaget till Teneriffa 18 oktober 2015! Koppla av i värmen med möjlighet till bad, träning och strandliv varje dag.

Res med Assistansbolaget till Teneriffa 18 oktober 2015! Koppla av i värmen med möjlighet till bad, träning och strandliv varje dag. Res med Assistansbolaget till Teneriffa 18 oktober 2015! Koppla av i värmen med möjlighet till bad, träning och strandliv varje dag. Rehabanläggningen Mar y Sol, Los Cristianos Hej! Fyra år i rad har vi

Läs mer

HÄLSORESA MED YOGA TILL SITGES 18-25 OKTOBER 2016

HÄLSORESA MED YOGA TILL SITGES 18-25 OKTOBER 2016 HÄLSORESA MED YOGA TILL SITGES 18-25 OKTOBER 2016 Återhämtningsresa med Lise och Anna en härlig och inspirerande resa som passar både vana yogautövare och nybörjare. Tillsammans med Anna Hallén och Lise

Läs mer

Solsäkra din höst med en Yogavecka i vackra, soliga Nerja 9-16/9 2014

Solsäkra din höst med en Yogavecka i vackra, soliga Nerja 9-16/9 2014 Solsäkra din höst med en Yogavecka i vackra, soliga Nerja 9-16/9 2014 Har glädjen att kunna erbjuda en en vecka med YOGA på din resa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol, Malaga, Andalusien.

Läs mer

KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014

KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014 KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014 Alla ryttares och hästälskares dröm besannas på denna resa Galoppera i vattenbrynet omgiven av vita stränder och turkosa dyningar som rullar in. Detta

Läs mer

COSTA BRAVA. Följ med till Spanien. - solfylld, sprudlande och spektakulär. Vi bjuder på flygresa och hotell i 3 nätter!

COSTA BRAVA. Följ med till Spanien. - solfylld, sprudlande och spektakulär. Vi bjuder på flygresa och hotell i 3 nätter! Följ med till Spanien - solfylld, sprudlande och spektakulär Det spanska köket Läckra tapas Sprudlande cava Spektakulär natur Surrealistisk konst Genial arkitektur COSTA BRAVA Vi bjuder på flygresa och

Läs mer

Solsäkra din höst med en Yogavecka i vackra, soliga Nerja 9-16/9.

Solsäkra din höst med en Yogavecka i vackra, soliga Nerja 9-16/9. Solsäkra din höst med en Yogavecka i vackra, soliga Nerja 9-16/9. Har glädjen att kunna erbjuda en yogaresa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol, Malaga, Andalusien. Den 9-16 september

Läs mer

Yogavecka i solen i Nerja 9-16 April 2015

Yogavecka i solen i Nerja 9-16 April 2015 Låt sommaren börja redan i april med en Yogavecka i solen i Nerja 9-16 April 2015 Har glädjen att kunna erbjuda en yogakurs på din resa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol, Malaga,

Läs mer

Tjuvstarta sommaren 2016 med en härlig yogavecka i Nerja 9-16 april

Tjuvstarta sommaren 2016 med en härlig yogavecka i Nerja 9-16 april Tjuvstarta sommaren 2016 med en härlig yogavecka i Nerja 9-16 april Har glädjen att kunna erbjuda en yogakurs på din resa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol, Andalusien. Den 9-16 april

Läs mer

Värt att veta om. Rumänien. Res med hjärta, hjärna och omtanke

Värt att veta om. Rumänien. Res med hjärta, hjärna och omtanke Värt att veta om Rumänien Res med hjärta, hjärna och omtanke Fakta om Rumänien Huvudstad Invånarantal Språk Bukarest 21,5 milj. Rumänska Religion Valuta Yta Rumänskortodoxa kyrkan Rumänska lei 238 391

Läs mer

Värt att veta om. Grekland. Res med hjärta, hjärna och omtanke

Värt att veta om. Grekland. Res med hjärta, hjärna och omtanke Värt att veta om Grekland Res med hjärta, hjärna och omtanke Fakta Grekland Huvudstad Invånare Språk Aten 10,7 milj. Grekiska Religion Valuta Areal Grekiskortodox Värt att veta Euro 131.957 km2 Tidsskillnad

Läs mer

Värt att veta om. England. Res med hjärta, hjärna och omtanke

Värt att veta om. England. Res med hjärta, hjärna och omtanke Värt att veta om England Res med hjärta, hjärna och omtanke Fakta England Huvudstad Invånarantal Språk London 64 milj. Engelska Religion Valuta Yta Kristendom Brittiskt pund 130 395 km2 Här nedan hittar

Läs mer

Akvarellkurs på Golden Club Cabanas i södra Portugal. Landskapsmåleri i akvarell

Akvarellkurs på Golden Club Cabanas i södra Portugal. Landskapsmåleri i akvarell Akvarellkurs på Golden Club Cabanas i södra Portugal Landskapsmåleri i akvarell Kurserna utgår från det klassiska landskapsmåleriet och går mot det mer förenklade och abstrakta gestaltandet av landskapet

Läs mer

Turkiet. Här finner du endast ett fåtal av alla hundratals vi har över hela Turkiet. Kontakta oss om du söker andra orter eller hotell.

Turkiet. Här finner du endast ett fåtal av alla hundratals vi har över hela Turkiet. Kontakta oss om du söker andra orter eller hotell. Turkiet Trots att det var först i slutet av åttiotalet som Turkiet på allvar klev in i semesterarrangörernas värld har landet verkligen lyckats etablera sig som ett av skandinavernas favoritresmål. Det

Läs mer

IDYLLISK VANDRING BLAND SORRENTOS PÄRLOR

IDYLLISK VANDRING BLAND SORRENTOS PÄRLOR IDYLLISK VANDRING BLAND SORRENTOS PÄRLOR På denna härliga resa kommer vi att vandra på den vackra Sorrentohalvön och göra en båttur i Neapelbukten för att besöka ön Capri. Vi får uppleva Pompeji och Vesuvius,

Läs mer

Pine Bay. BBCG Construction - Akbük

Pine Bay. BBCG Construction - Akbük Pine Bay BBCG Construction - Akbük Pine Bay Pine Bay har det bästa läge i ett pittoreskt och lugnt område i Akbük med fantastisk havsutsikt åt ena hållet och tallar och berg åt andra. Komplexet ligger

Läs mer

Påskidyll i Sorrento. Höjdpunkter:

Påskidyll i Sorrento. Höjdpunkter: Påskidyll i Sorrento Tillbringa tiden just före påsk på Sorrentohalvön och upplev dess kulturella höjdpunkter tillsammans med oss! Få områden i Europa bjuder på en så vacker och varierad natur som Sorrentohalvön.

Läs mer

Värt att veta om. Portugal. Res med hjärta, hjärna och omtanke

Värt att veta om. Portugal. Res med hjärta, hjärna och omtanke Värt att veta om Portugal Res med hjärta, hjärna och omtanke Fakta Portugal Huvudstad Invånarantal Språk Lissabon 11 milj. Portugisiska Religion Valuta Yta Romerskkatolska kyrkan Euro Här hittar du praktisk

Läs mer

BOK ANERJA.SE RIDNING I NERJA. Calle Granada 62 Nerja Tel: +34 952 52 0467 E-Mail: magnus@bokanerja.se. Web:bokanerja.se

BOK ANERJA.SE RIDNING I NERJA. Calle Granada 62 Nerja Tel: +34 952 52 0467 E-Mail: magnus@bokanerja.se. Web:bokanerja.se BOK ANERJA.SE RIDNING I NERJA Calle Granada 62 Nerja Tel: +34 952 52 0467 E-Mail: magnus@bokanerja.se Web:bokanerja.se 2 VÄLKOMMEN TILL NERJA Nerja med sina 3000 soltimmar om året. En stad värd att upptäcka,

Läs mer

Snygg villa med imponerande utsikt, unik terrass och separat lägenhet in Monchique

Snygg villa med imponerande utsikt, unik terrass och separat lägenhet in Monchique sida 1/5 sida 2/5 Villor & Gårdar 750.000 Konstruerad (år) 1983 område (län) Tomtarea 2000 m² Stad Konstruktion område 437 m² sida 3/5 Precis ovanför den vackra Spa orten Caldas de har vi denna storslagna

Läs mer

Värt att veta om Estland. Res med hjärta, hjärna och omtanke

Värt att veta om Estland. Res med hjärta, hjärna och omtanke Värt att veta om Estland Res med hjärta, hjärna och omtanke Fakta Estland Huvudstad Invånarantal Språk Tallinn 1,3 miljoner Estniska Religion Valuta Yta Olika former av kristendom Euro Här hittar du praktisk

Läs mer

Sommarvecka med Yoga i Nerja 9-16 Juni

Sommarvecka med Yoga i Nerja 9-16 Juni Sommarvecka med Yoga i Nerja 9-16 Juni Har glädjen att kunna erbjuda en en vecka med YOGA på din resa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol, Malaga, Andalusien. Den 9-16 juni 2014 med

Läs mer

Yogavecka i vackra Nerja 28/11-5/12

Yogavecka i vackra Nerja 28/11-5/12 Ladda batterierna inför julen med en Yogavecka i vackra Nerja 28/11-5/12 Har glädjen att kunna erbjuda en yogaresa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol, Malaga, Andalusien. Den 28/11-5/12

Läs mer

HOLLAND I BLOMNING. Man måste ha sett det med egna ögon för att förstå hur stor, varierad och fantastisk den här parken är.

HOLLAND I BLOMNING. Man måste ha sett det med egna ögon för att förstå hur stor, varierad och fantastisk den här parken är. HOLLAND I BLOMNING När det i början av maj fortfarande kan vara lite ostadigt väder här hemma i Sverige har som regel Nederländerna haft härlig vår ett tag. Uteserveringarna är öppna och vårblommor finns

Läs mer

& Sång i Nerja 9-16 April 2015

& Sång i Nerja 9-16 April 2015 Låt sommaren börja med en vårvecka Yoga & Sång i Nerja 9-16 April 2015 Nu är det möjligt! För Alla som vill! Har vi glädjen att kunna erbjuda en yogakurs kombinerat med Alla kan sjunga på din resa till

Läs mer

EDINBURGH SKOTTLANDS HJÄRTA

EDINBURGH SKOTTLANDS HJÄRTA EDINBURGH SKOTTLANDS HJÄRTA Följ med till Edinburgh i hjärtat av Skottland. Bekanta dig med den skotska kulturen, storstadens attraktioner, den skotska gästfriheten och smaken av världens bästa whisky.

Läs mer

Arenales Del Sol Alicante Infinity View

Arenales Del Sol Alicante Infinity View Arenales Del Sol Alicante Infinity View Fastighetsbyrån spanska bostäder - Hem i Solen BESKRIVNING Tio kilometer söder om Alicante stad ligger "Solens sand", Los Arenales del Sol, som har vuxit till en

Läs mer

MAKARSKA DEN KROATISKA RIVIERAN

MAKARSKA DEN KROATISKA RIVIERAN MAKARSKA DEN KROATISKA RIVIERAN Makarska har en rik historia som sträcker sig tillbaka ända till Romarriket. I området finns fler vackra kyrkor som speglar stadens historia, inte minst genom bevarade konstverk

Läs mer

Green Park Village. BBCG Construction - Akbük

Green Park Village. BBCG Construction - Akbük Green Park Village BBCG Construction - Akbük Green Park Village Green Park Village har ett utmärkt läge i ett pittoreskt och lugnt område i Akbük med fantastisk havsutsikt åt ena hållet och tallar och

Läs mer

Filharmonikernas Vänner Köpenhamn april 2019

Filharmonikernas Vänner Köpenhamn april 2019 Filharmonikernas Vänner Köpenhamn 11-13 april 2019 Konsertresa för Filharmonikernas Vänner - Köpenhamn 11-13 april 2019 En konsert och operaresa till gemytliga Köpenhamn som lockar med vindlande gränder,

Läs mer

Akvarellkurs på Golden Club Cabanas, Portugal 2015. Landskapsmåleri i akvarell

Akvarellkurs på Golden Club Cabanas, Portugal 2015. Landskapsmåleri i akvarell Akvarellkurs på Golden Club Cabanas, Portugal 2015 Landskapsmåleri i akvarell Kursen utgår från det klassiska landskapsmåleriet och går mot det mer förenklade och abstrakta gestaltandet av landskapet och

Läs mer

Visningsresa av nybyggda hus och lägenheter på franska Rivieran

Visningsresa av nybyggda hus och lägenheter på franska Rivieran Visningsresa av nybyggda hus och lägenheter på franska Rivieran PORT NICEA NICE Ett alldeles nyinkommet lägenhetsprojekt i hamnen i Nice, endast 100 meter från kajen. Det kommer att byggas studiolägenheter

Läs mer

Formel 1 resor till Spanien & Barcelona guide för resan

Formel 1 resor till Spanien & Barcelona guide för resan Formel 1 resor till Spanien & Barcelona guide för resan 2015 05 29 Inga kommentarer Guide för Formel 1 resor till Spanien & Barcelona Om du inte har varit på Formel 1 resa till Spanien & Barcelona kommer

Läs mer

BERGEN STADEN MELLAN DE 7 FJÄLLEN

BERGEN STADEN MELLAN DE 7 FJÄLLEN BERGEN STADEN MELLAN DE 7 FJÄLLEN Följ med till Norge och Bergen staden mellan de sju fjällen. Upplev historia i en trevlig blandning med fantastisk natur, djupa fjordar och höga fjäll. Bergen är Norges

Läs mer

SPAIN TRAINING CAMP 8-15 okt. 2017

SPAIN TRAINING CAMP 8-15 okt. 2017 SPAIN TRAINING CAMP 8-15 okt. 2017 Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Målsättningen är att du ska komma hem som dig själv men starkare både fysiskt och mentalt. You. Just stronger

Läs mer

Brf Ljugarn BRF LJUGARN / INFORMATION BRF LJUGARN / SITUATIONSPLAN HAVET, 100 M POOL VÄLKOMMEN TILL LJUVLIGA LJUGARN PARKERING Gotland är speciellt. Denna Sveriges största ö ger besökaren en härligt

Läs mer

Lyxlägenheter / radhus i elegant 5 stjärnigt Spa resort i centrala Algarve. in Ferragudo

Lyxlägenheter / radhus i elegant 5 stjärnigt Spa resort i centrala Algarve. in Ferragudo sida 1/5 sida 2/5 Lägenheter Konstruerad (år) 300.000 2008 Tomtarea Konstruktion område 112,8m² sida 3/5 område (län) Lagoa Stad Detta dolda paradis är bara några minuters bilresa från några av de finaste

Läs mer

Förläng våren med en Yogavecka i vackra Nerja 9-16 April 2014

Förläng våren med en Yogavecka i vackra Nerja 9-16 April 2014 Förläng våren med en Yogavecka i vackra Nerja 9-16 April 2014 Har glädjen att kunna erbjuda en yogakurs kombinerat med Alla kan sjunga på din resa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol,

Läs mer

CrossFit Camp DUBBLA TRÄNINGSPASS STRAND RELAX GOD MAT SPANIEN - OKTOBER 2015. Glädje - Gemenskap - Inspiration

CrossFit Camp DUBBLA TRÄNINGSPASS STRAND RELAX GOD MAT SPANIEN - OKTOBER 2015. Glädje - Gemenskap - Inspiration CrossFit Camp DUBBLA TRÄNINGSPASS STRAND RELAX GOD MAT SPANIEN - OKTOBER 2015 Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Du skall komma hem som dig själv men starkare både fysiskt och

Läs mer

GULD 2 - BRÖLLOPSPAKET

GULD 2 - BRÖLLOPSPAKET GULD 2 - BRÖLLOPSPAKET Guld 2 - Ett Startklart Bröllopsalternativ På Direkten Mallorca har fantastiska stränder, och detta är en av de allra trevligaste! Anländ bara med ringarna, bröllopsstassen och gästerna

Läs mer

KUNGLIGA LONDON- SUCCÉN ÄR TILLBAKA

KUNGLIGA LONDON- SUCCÉN ÄR TILLBAKA KUNGLIGA LONDON- SUCCÉN ÄR TILLBAKA Nu har du chans att återuppleva succén från i fjol res till London tillsammans med Svensk Damtidning i september. Denna gången riktar vi fokus mot Prins Harry och Meghan,

Läs mer

Vandra i Spanien. Mallorca, 6 nätter Valldemossa Pollença, 5 vandringsdagar

Vandra i Spanien. Mallorca, 6 nätter Valldemossa Pollença, 5 vandringsdagar Mallorca, Valldemossa Pollença, 6 nätter 1(6) Vandra i Spanien Mallorca, 6 nätter Valldemossa Pollença, 5 vandringsdagar Många tänker säkert enbart på sol- och badsemester när Mallorca kommer på tal. Men

Läs mer

Villa Dubrovnik 3 VILLA DUBROVNIK 3

Villa Dubrovnik 3 VILLA DUBROVNIK 3 Villa Dubrovnik 3 VILLA DUBROVNIK 3 Typ av boende: villa Plats: DUBROVNIK - KROATIEN Antal rum: 7 Max antal gäster: 13 Badrum: 7 Pool: Ja Hav avstånd: 100 m Början vid: 13.700 1 / 5 {gallery}vfr/dubrovnik3{/gallery}

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA

VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA RESA MALTA VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA Den vackra östaten Malta ligger i mellersta Medelhavet, mellan Libyen i söder och Italien i norr. Malta är Europas sydligaste stat och har drygt 400 000 invånare.

Läs mer

Förläng våren med en ALLA KAN VECKA Yoga & Sång i Nerja 9-16 April 2014

Förläng våren med en ALLA KAN VECKA Yoga & Sång i Nerja 9-16 April 2014 Förläng våren med en ALLA KAN VECKA Yoga & Sång i Nerja 9-16 April 2014 Nu är det möjligt! För Alla som vill! Har vi glädjen att kunna erbjuda en yogakurs kombinerat med Alla kan sjunga på din resa till

Läs mer

BJÖRN AXÉN på mallorca

BJÖRN AXÉN på mallorca BJÖRN AXÉN på mallorca välkommen till mallorca 15 19 MAJ 2016 Upplev Mallorca när ön är som bäst och fyll på med uppsättnings- och stylinginspiration tillsammans med Johan Hellström och Peter Hägelstam.

Läs mer

DRÖMRESAN TILL PROVENCE

DRÖMRESAN TILL PROVENCE DRÖMRESAN TILL PROVENCE Följ med till Provence och njut av det goda livet! Vår reseledare, Finn Emilsen, jobbar till vardags som vinimportör, med fokus på vin från Provence. Det började med ett vinslott

Läs mer

Starta sommaren med en Yogavecka 9-16 maj 2018.

Starta sommaren med en Yogavecka 9-16 maj 2018. Starta sommaren med en Yogavecka 9-16 maj 2018. Har glädjen att kunna erbjuda en yogakurs på din resa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol, Andalusien. Den 9-16 smaj 2018 med yogaläraren

Läs mer

Friskis & Svettis Kungsbackas träningsresa

Friskis & Svettis Kungsbackas träningsresa Friskis & Svettis Kungsbackas träningsresa La Manga Club, Spanien 19-26 september 2017 Vi skapar träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Efter resan till La Manga kommer du att återvända hem som

Läs mer

Starta sommaren redan 9-16 maj 2017 med en härlig yogavecka i Nerja

Starta sommaren redan 9-16 maj 2017 med en härlig yogavecka i Nerja Starta sommaren redan 9-16 maj 2017 med en härlig yogavecka i Nerja Har glädjen att kunna erbjuda en yogakurs på din resa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol, Andalusien. Den 9-16 maj

Läs mer

PROVENCE & MONACO När hösten är som vackrast går vår resa till Provence och den franska rivieran.

PROVENCE & MONACO När hösten är som vackrast går vår resa till Provence och den franska rivieran. PROVENCE & MONACO När hösten är som vackrast går vår resa till Provence och den franska rivieran. Följ med till södra Frankrike där vi ska uppleva storstaden Nice, furstliga Monaco och flera charmiga provensalska

Läs mer

Sol & Bad Fort Myers. Sol & Bad Fort Myers. Resan i korthet USA

Sol & Bad Fort Myers. Sol & Bad Fort Myers. Resan i korthet USA Sol & Bad Fort Myers Sol & badsemester vid en av 's bästa stränder. Fort Myers på Floridas västkust är perfekt för en sol och badsemester. Klimatet är varmt och skönt året om, stranden är bland de bästa

Läs mer

Oaks on Market Melbourne

Oaks on Market Melbourne Oaks on Market Melbourne För resenärer som söker ett centralt modernt inrett boendealternativ med eget hushåll är det 4-sjärniga lägenhetshotellet Oaks on Market rätt val. Deras centrala placering på Market

Läs mer

Charmiga vandringar i Portugal

Charmiga vandringar i Portugal Charmiga vandringar i Portugal Följ med oss på en resa med både enkla och kulturella vandringsturer. Vi lär känna den vackra trakten och dess välbevarade kulturskatter! Portugal är en pärla för naturälskare

Läs mer

Portugal för livsnjutare!

Portugal för livsnjutare! Portugal för livsnjutare! Om du tycker om att strosa runt bland smala gator, öppna torg och ståtliga byggnader i städer med mycket historia så är Portugal det perfekta landet för dig! På den här resan

Läs mer

Välkommen till Slow Down Penthouse

Välkommen till Slow Down Penthouse Välkommen till Slow Down Penthouse Slow Down Penthouse består av 135 kvm etagelägenhet i två plan med 40 kvm terrass och 5 kvm balkong, samt 30 kvm gäststuga med sovloft och 23 kvm terrass. Enheten är

Läs mer

Vandringar i vackra Cinque Terre

Vandringar i vackra Cinque Terre Vandringar i vackra Cinque Terre Följ med på en otrolig vandringsresa längs klipporna vid Medelhavet, förbi idylliska byar, genom olivlundar och bland vinrankor. Ligurien har utan tvivel en av Europas

Läs mer

FRANSKA OCH ITALIENSKA RIVIERAN

FRANSKA OCH ITALIENSKA RIVIERAN FRANSKA OCH ITALIENSKA RIVIERAN Pittoreska städer, frestande badvikar, frodiga olivlundar, gastronomiska upplevelser och ett härligt klimat det är Rivieran. Följ med och upplev både den franska och den

Läs mer

Res med Assistansbolaget till Teneriffa 20 oktober 2013! Koppla av i värmen med möjlighet till bad, träning och strandliv varje dag.

Res med Assistansbolaget till Teneriffa 20 oktober 2013! Koppla av i värmen med möjlighet till bad, träning och strandliv varje dag. Res med Assistansbolaget till Teneriffa 20 oktober 2013! Koppla av i värmen med möjlighet till bad, träning och strandliv varje dag. Rehabanläggningen Mar y Sol, Los Cristianos Hej! Två år i rad har vi

Läs mer

Värt att veta om. Österrike. Res med hjärta, hjärna och omtanke

Värt att veta om. Österrike. Res med hjärta, hjärna och omtanke Värt att veta om Österrike Res med hjärta, hjärna och omtanke Fakta Österrike Huvudstad Invånarantal Språk Wien 8,5 milj. Tyska Religion Valuta Yta Romerskkatolicism Euro 83 859 km2 Här nedan hittar du

Läs mer

CasaKonsult CasaKonsult CasaKonsult

CasaKonsult CasaKonsult CasaKonsult Torre de la Horadada ligger på gränsen mellan Costa Blanca och Costa Calida, ca 15 km söder om Torrevieja och endast 2-3 km norr om San Pedro del Pinatar. Här finnes affärer, barer och restauranger. Endast

Läs mer

Sommarfest Sandhamns Seglarhotell

Sommarfest Sandhamns Seglarhotell Sommarfest Sandhamns Seglarhotell Klassisk sommarfest på mysiga Sandhamn med övernattning. Lägg till konferens eller aktivitet vid behov! Memento har tagit fram ett klassiskt sommarfest upplägg på Sandhamn

Läs mer

TUFFA TRÄNINGSPASS SOL GOD MAT MARBELLA SPANIEN - APRIL 2016

TUFFA TRÄNINGSPASS SOL GOD MAT MARBELLA SPANIEN - APRIL 2016 Toughest OCR camp TUFFA TRÄNINGSPASS SOL GOD MAT MARBELLA SPANIEN - APRIL 2016 Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Du skall komma hem som dig själv men starkare både fysiskt och

Läs mer

La Manga Training Camp

La Manga Training Camp TUFFA TRÄNINGSPASS SOL RELAX GOD MAT SPANIEN - 21-28 SEPTEMBER, 2016 La Manga Training Camp Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Du skall komma hem som dig själv men starkare både

Läs mer

Värt att veta om. Nya Zeeland. Res med hjärta, hjärna och omtanke

Värt att veta om. Nya Zeeland. Res med hjärta, hjärna och omtanke Värt att veta om Nya Zeeland Res med hjärta, hjärna och omtanke Fakta om Nya Zeeland Språk Huvudstad Invånarantal Engelska Wellington 4, 4 milj. Religion Valuta Yta Kristendom Nyzeeländsk dollar 268 838

Läs mer

Mallorca, Valldemossa Pollença, 6 nätter 1(6) Vandra i Spanien. Mallorca, 6 nätter Valldemossa Pollença, 5 vandringsdagar

Mallorca, Valldemossa Pollença, 6 nätter 1(6) Vandra i Spanien. Mallorca, 6 nätter Valldemossa Pollença, 5 vandringsdagar Mallorca, Valldemossa Pollença, 6 nätter 1(6) Vandra i Spanien Mallorca, 6 nätter Valldemossa Pollença, 5 vandringsdagar Många tänker säkert enbart på sol- och badsemester när Mallorca kommer på tal. Men

Läs mer

En lyxig egendom strax bakom kustlinjen, gångavstånd till stranden in Ferragudo

En lyxig egendom strax bakom kustlinjen, gångavstånd till stranden in Ferragudo sida 1/5 sida 2/5 Villor & Gårdar 1.400.000 Konstruerad (år) 2003 område (län) Lagoa Tomtarea 9360 Stad Konstruktion område 584 sida 3/5 På landsbygden, nära fiskebyn, golfbanor och inom gångavstånd från

Läs mer

Marbella Training Camp

Marbella Training Camp Marbella Training Camp TUFFA TRÄNINGSPASS STRANDLIV RELAX GOD MAT SPANIEN - 25 OKTOBER - 1 NOVEMBER, 2016 Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Du ska komma hem som dig själv men

Läs mer

Värt att veta om. Sydkorea. Res med hjärta, hjärna och omtanke

Värt att veta om. Sydkorea. Res med hjärta, hjärna och omtanke Värt att veta om Sydkorea Res med hjärta, hjärna och omtanke Fakta Sydkorea Huvudstad Invånarantal Språk Seoul 49 miljoner koreanska Religion Valuta Yta Buddhism, kristendom won 100 210 km² Här kan du

Läs mer

Hotel Zagreb. Avkoppling, vacker natur och spännande kulturupplevelser på kroatiska kusten. Hotel Zagreb. Hotellet erbjuder

Hotel Zagreb. Avkoppling, vacker natur och spännande kulturupplevelser på kroatiska kusten. Hotel Zagreb. Hotellet erbjuder Hotel Zagreb Hotel Zagreb ligger i Karlobag, som är beläget vid foten av Velebit bergskedjan i Kroatien. Karlobag är framförallt känt för sitt kristallklara vatten och behagliga klimat. Hotel Zagreb erbjuder

Läs mer

4 7 OKT BARCELONA 2018

4 7 OKT BARCELONA 2018 4 7 OKT BARCELONA 2018 Roland Bech R.O.M Travel Service 1 INNEHÅLLSFÖRTECKNING 0. Innehållsförteckning sidan 2 1. Barcelona sidan 3 2. Flygtider sidan 4 3. Hotell sidan 5 4. Karta sidan 6 5. Grundpaket

Läs mer

KONFERENSRESA BERGAMO

KONFERENSRESA BERGAMO KONFERENSRESA BERGAMO UPPLEV VACKRA BERGAMO Den italienska staden Bergamo är en vacker stad belägen i utkanten av Alperna. Staden ligger i regionen Lombardien i norra Italien. Denna vackra stad är delad

Läs mer

Värt att veta om. Tyskland. Res med hjärta, hjärna och omtanke

Värt att veta om. Tyskland. Res med hjärta, hjärna och omtanke Värt att veta om Tyskland Res med hjärta, hjärna och omtanke Fakta Tyskland Huvudstad Invånarantal Språk Berlin 80,5 milj. Tyska Religion Valuta Yta Romerskkatolsk och protestantisk Euro Här nedan hittar

Läs mer

Urbanizacion Arenal Duquesa Carretera del Peñoncillo nº 71 Modulo 16, Portal 51, Bajo B, MANILVA MALAGA, SPAIN. Lägenhet i Arenal Duquesa

Urbanizacion Arenal Duquesa Carretera del Peñoncillo nº 71 Modulo 16, Portal 51, Bajo B, MANILVA MALAGA, SPAIN. Lägenhet i Arenal Duquesa Urbanizacion Arenal Duquesa Carretera del Peñoncillo nº 71 Modulo 16, Portal 51, Bajo B, MANILVA MALAGA, SPAIN Lägenhet i Arenal Duquesa Lägenheten Lägenheten är belägen i Arenal Duquesa, som är ett helt

Läs mer

Träningsläger till Spanien 24/3-31/3, och 22/3-1/4, 2012 (7 resp. 10dgr). En repris på 2006, 2007, 2008, 2009, 2010 & 2011!

Träningsläger till Spanien 24/3-31/3, och 22/3-1/4, 2012 (7 resp. 10dgr). En repris på 2006, 2007, 2008, 2009, 2010 & 2011! Träningsläger till Spanien 24/3-31/3, och 22/3-1/4, 2012 (7 resp. 10dgr). En repris på 2006, 2007, 2008, 2009, 2010 & 2011! Är du sugen på att komma i form tidigt på säsongen, cykla utan vinterkläder redan

Läs mer

Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 3-10 februari 2013. Dag 1- ankomst

Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 3-10 februari 2013. Dag 1- ankomst Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 3-10 februari 2013 Dag 1- ankomst 15.45 Avresa från Arlanda 19.40 Ankomst till Alicante Transfer tlll hotellet - incheckning 21.00 Lätt middag på hotellet Information

Läs mer