Barn- och ungdomsträning på Barsebäck Golf Academy

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Barn- och ungdomsträning på Barsebäck Golf Academy"

Transkript

1 Barn- och ungdomsträning på Barsebäck Golf Academy Golfkul 4-6 år x Inga förkunskapskrav förutom att man kan vara ifrån mamma och pappa i 45 min x Träningsdag vår och höst är måndag kl och x Vår- och höstträning 7 maj, 14 maj, 21 maj, 28 maj, 4 juni 20 aug, 27 aug, 3 sep, 10 sep, 17 sep x Träningsdag sommar är tisdagar kl x Sommarträning i juni/juli 19 juni, 26 juni, 3 juli, 10 juli x Avgift: kr för vår- och höstträning x Vad är golfkul? På ett lekfullt sätt lär vi barnen spela golf via stationsträning. Vi fokuserar på grunderna grepp, uppställning och sikte. Barnen får även lära sig enkel golfvett var man står när andra slår, passa flaggan, var man ställer sin bag innan man slår, inga vagnar på green eller i bunkern, inte springa på green och inte slå klubban i marken och att känna igen sin egen boll. Momenten vi tränar på är Utslag, Inspel/Närspel och Puttning

2 Litorina 7-9 år x Inga förkunskapskrav samt för er med hcp ner till 45 x Träningsdagar Måndag 17.00, 2 st grupper Tisdag 17.00, 1 st grupp Onsdag 17.00, 1 st grupp För de som vill träna 2 dagar finns även torsdag kl x Vår- och höstträning börjar med ett 2 dagars påskläger följt av träning i april/maj och mitten av aug/sep som avslutas med höstavslutning i slutet av sep/början av okt x Sommarläger i juni/juli/augusti x Avgift för vår- och höstträning: kr för medlem, kr för medlem inkl torsdagar, kr för icke medlem, kr för icke medlem inkl torsdagar x Vad är Litorina 7-9 år? Vi följer Golfförbundets Golfäventyret vilket innebär att barnen får lära sig golfens grunder grepp, uppställning och sikte. Vi tränar även på golfvett och enklare regler. I Golfäventyret får barnen träna och sedan göra olika tester för att ta sig till nästa nivå. När alla 3 nivåer är godkända så har barnet uppnått hcp 54 och är därmed tillsammans med en vuxen redo att spela på Donald Steel Course från 150 meters markeringen och när barnet sedan känns redo från röd tee. Det är från röd tee som hcp sänkning från 54 och nedåt börjar. Glöm då inte att räkna poäng med spelhcp, dvs titta på slopetabellen för dam röd tee (flickor), resp herr röd tee (pojkar).

3 Litorina år x Inga förkunskapskrav samt för er med hcp ner till 45 x Träningsdagar Måndag 18.00, 2 st grupper Tisdag 18.00, 1 st grupp Onsdag 17.00, 1 st grupp För de som vill träna 2 dagar finns även torsdag kl x Vår- och höstträning börjar med ett 2 dagars påskläger följt av träning i april/maj och mitten av aug/sep som avslutas med höstavslutning i slutet av sep/början av okt x Sommarläger i juni/juli/augusti x Avgift för vår- och höstträning: kr för medlem, kr för medlem inkl torsdagar, kr för icke medlem, kr för icke medlem inkl torsdagar x Vad är Litorina år? Vi följer Golfförbundets Golfäventyret vilket innebär att junioren får lära sig golfens grunder grepp, uppställning och sikte. Vi tränar även på golfvett och enklare regler. I Golfäventyret får juniorerna träna och sedan göra olika tester för att ta sig till nästa nivå. När alla 3 nivåer är godkända så har junioren uppnått hcp 54 och är därmed tillsammans med en vuxen redo att spela på Donald Steel Course från 150 meters markeringen och när junioren sedan känns redo från röd tee. Det är från röd tee som hcp sänkning från 54 och nedåt börjar. Glöm då inte att räkna poäng med spelhcp, dvs titta på slopetabellen för dam röd tee (flickor), resp herr röd tee (pojkar).

4 Litorina Ungdom 13 år och äldre x Inga förkunskapskrav samt för er med hcp ner till 45 x Träningsdag är måndagar kl x Vår- och höstträning börjar med ett 2 dagars påskläger följt av träning i april/maj och mitten av aug/sep som avslutas med höstavslutning i slutet av sep/början av okt x Sommarläger i juni/juli/augusti x Avgift för vår- och höstträning: kr för medlem, kr för medlem inkl torsdagar, kr för icke medlem, kr för icke medlem inkl torsdagar x Vad är Litorina Ungdom 13 år och äldre? Vi följer delvis Golfförbundets Golfäventyret vilket innebär att junioren får lära sig golfens grunder grepp, uppställning och sikte. Vi tränar även på golfvett och enklare regler. I Golfäventyret får juniorerna träna och sedan göra olika tester för att ta sig till nästa nivå. När alla 3 nivåer är godkända så har junioren uppnått hcp 54 och är därmed tillsammans med en vuxen eller annan ungdom med hcp 36 eller lägre redo att spela på Donald Steel Course från röd tee. Det är från röd tee som hcp sänkning från 54 och nedåt börjar. Glöm då inte att räkna poäng med spelhcp, dvs titta på slopetabellen för dam röd tee (flickor), resp herr röd tee (pojkar).

5 Donald Steel 7-9 år x För er med hcp 45 och lägre x Träningsdag under vår och höst är tisdag kl alt onsdag kl samt vissa torsdagar kl Måndagar i samband med måndagstävling under sommaren x Vår-, sommar- och höstträning börjar med ett 2 dagars påskläger följt av träning i april till slutet av september x Erbjudande om vinterträning x Tävlingsspel för de som vill x Avgift: kr (vår, sommar och höst) för medlem x Vad är Donald Steel 7-9 år? Vi jobbar vidare på grunderna GUBS dvs grepp, uppställning, bollplacering och sikte i de olika momenten samt vässar närspelet ännu mer. Lite svingteknik i form av 2 övningar: kastet och steg-in. Vi bygger upp träningarna genom roliga övningar vilka vi vill att barnen tränar själva på mellan träningstillfällena. Om barnen vill får de börja tävla både individuellt och i lag. Barnen spelar från röd tee tills de uppnått hcp 36, då börjar killarna spela från gul tee istället. Glöm inte att räkna poäng med spelhcp, dvs titta på slopetabellen för dam röd tee (flickor), herr röd tee (pojkar) och herr gul tee (pojkar med hcp 36 och lägre). x Olika tävlingar för Donald Steel 7-9 år: Måndagstävling ligger på måndagar under sommarlovet och är en rolig och lättsam singeltävling för åldern 0-21 år där D-klassen (hcp 30,0-45) spelar 9 hål och C- klassen (hcp 20,0-29,9) spelar 18 hål. Rookietouren singeltävling med hcp, för åldern 0-21 år, för er med hcp 36 och lägre. 6 deltävlingar på olika Skånska banor med en avslutande final i höst. Tävlingen genomförs av Skånes Golfförbund, mer info hittar ni på deras hemsida. Miniligan lagtävling utan resultat för åldern 0-12 år.

6 Donald Steel år x För er med hcp 45 och lägre x Träningsdag under vår och höst är tisdagar kl alt onsdagar kl samt vissa torsdagar kl Måndagar i samband med måndagstävling under sommaren x Vår-, sommar- och höstträning börjar med ett 2 dagars påskläger följt av träning i april till slutet av september x Erbjudande om vinterträning x Avgift: kr (vår, sommar och höst) för medlem x Vad är Donald Steel år? Vi jobbar vidare på grunderna GUBS dvs grepp, uppställning, bollplacering och sikte i de olika momenten samt vässar närspelet ännu mer. Mer svingteknik vävs in i form av kastet, steg-in, halv-hel. Vi bygger upp träningarna genom roliga övningar vilka vi vill att juniorerna tränar själva på mellan träningstillfällena. Om juniorerna vill får de börja tävla både individuellt och i lag. Junioren spelar från röd tee tills de uppnått hcp 36, då börjar killarna spela från gul tee istället. Glöm inte att räkna poäng med spelhcp, dvs titta på slopetabellen för dam röd tee (flickor), herr röd tee (pojkar) och herr gul tee (pojkar med hcp 36 och lägre). x Olika tävlingar för Donald Steel år: Måndagstävling ligger på måndagar under sommarlovet och är en rolig och lättsam singeltävling för åldern 0-21 år där D-klassen (hcp 30,0-45) spelar 9 hål och C-klassen (hcp 20,0-29,9) spelar 18 hål. Rookietouren singeltävling med hcp, för åldern 0-21 år, för er med hcp 36 och lägre. 6 deltävlingar på olika Skånska banor med en avslutande final i höst. Tävlingen genomförs av Skånes Golfförbund, mer info hittar ni på deras hemsida. Miniligan lagtävling utan resultat för åldern 0-12 år. Matchligan lagtävling med hcp, för åldern 0-16 år, för er med hcp 36 och lägre.

7 Donald Steel Ungdom 14 år och äldre x För er med hcp 45 och lägre x Träningsdag vår och höst är tisdagar kl och vissa torsdagar kl Måndagar i samband med måndagstävling under sommaren x Vår-, sommar- och höstträning börjar med ett 2 dagars påskläger följt av träning i april till slutet av september x Erbjudande om vinterträning x Avgift: kr (vår, sommar och höst) för medlem x Vad är Donald Steel Undgom 14 år och äldre? Vi jobbar vidare på grunderna GUBS dvs grepp, uppställning, bollplacering och sikte i de olika momenten samt vässar närspelet ännu mer. Mer svingteknik vävs in kastet, steg-in, halv-hel, sluten stans, slagskott. Vi bygger upp träningarna genom roliga övningar vilka vi vill att juniorerna tränar själva på mellan träningstillfällena. Om juniorerna vill får de börja tävla både individuellt och i lag. Junioren spelar från röd tee tills de uppnått hcp 36, då börjar killarna spela från gul tee istället. Glöm inte att räkna poäng med spelhcp, dvs titta på slopetabellen för dam röd tee (flickor), herr röd tee (pojkar) och herr gul tee (pojkar med hcp 36 och lägre). x Olika tävlingar för Donald Steel juniorer: Måndagstävling ligger på måndagar under sommarlovet och är en rolig och lättsam singeltävling för åldern 0-21 år där D-klassen (hcp 30,0-45) spelar 9 hål och C- klassen (hcp 20,0-29,9) spelar 18 hål. Rookietouren singeltävling med hcp, för åldern 0-21 år, för er med hcp 36 och lägre. 6 deltävlingar på olika Skånska banor med en avslutande final i höst. Tävlingen genomförs av Skånes Golfförbund, mer info hittar ni på deras hemsida. Matchligan lagtävling med hcp, för åldern 0-16 år, för er med hcp 36 och lägre. Uttagning sker inför varje omgång av coacher och tränare.

8 Masters Ungdom röd/gul rek ålder 13 år och äldre x Uttagnings- och tävlingsgrupp x För er med ca hcp 16 och lägre x Träningsdagar vår och höst är tisdagar och onsdagar kl Måndagar i samband med måndagstävling under sommaren x Året runt träning x Avgift: kr (vår, sommar och höst) för medlem x Vad är Masters Ungdom röd/gul? Här jobbar vi enbart med tävlingsjuniorer. Vi jobbar vidare med GUBS. I svingteknik jobbar vi vidare med de olika övningarna, kastet, steg-in, halv-halv, halv-hel, sluten stans, slagskott, punsch, steg-fram. Juniorerna får lära sig 3 shot drill På träningarna varvar vi teknik, skills och tävlingsmomentet. x Tävlingskrav Masters Ungdom röd/gul: Måndagstävling ligger på måndagar under sommarlovet och är en rolig singeltävling för åldern 0-21 år där B-klassen spelar slagspel netto och hcpintervallet är 6,0-19,9. Teen Tour First singeltävling utan hcp, för åldern år med 6 deltävlingar på olika Skånska banor med en avslutande final i höst. Tävlingen genomförs av Svenska Golfförbundet i samarbete med Skånes Golfförbund, mer info hittar ni på deras hemsida. Matchligan lagtävling med hcp, för åldern 0-16 år. Här kommer vi att ha ett äldre och bättre lag för er i denna grupp som är 16 år och yngre. Juniortour lagtävling både med och utan hcp för åldern 0-21 år och med hcp Singeltävlingen i lag. Juniorlag div 1 lagtävling utan hcp där det spelas både singlar och foursome

9 Masters Ungdom blå/vit rek ålder 13 år och äldre x Uttagnings- och tävlingsgrupp x För er med ca hcp 8 och lägre x Träningsdagar under vår och höst är tisdagar och onsdagar kl Måndagar i samband med måndagstävling under sommaren x Året runt träning x Avgift: kr (vår, sommar och höst) för medlem x Vad är Masters Ungdom blå/vit? Här jobbar vi enbart med tävlingsjuniorer. Vi jobbar vidare med GUBS. I svingteknik jobbar vi vidare med de olika övningarna, kastet, steg-in, halv-halv, halv-hel, sluten stans, slagskott, punsch, steg-fram. Juniorerna får lära sig 5 shot drill På träningarna varvar vi teknik, skills och tävlingsmomentet. x Tävlingskrav Masters Ungdom blå/vit: Måndagstävling ligger på måndagar under sommarlovet och är en rolig singeltävling för åldern 0-21 år där B-klassen spelar slagspel netto och hcpintervallet är 6,0-19,9. Teen Tour Future singeltävling utan hcp, för åldern år med 6 deltävlingar på olika Skånska banor. Tävlingen genomförs av Svenska Golfförbundet i samarbete med Skånes Golfförbund, mer info hittar ni på deras hemsida. Slaget om Skåne singeltävling utan hcp, för åldern år med 6 deltävlingar på olika Skånska banor med en avslutande tourfinal. Mer info på Skånes Golfförbunds hemsida. Juniortour lagtävling både med och utan hcp för åldern 0-21 år och med hcp Singeltävlingen i lag. Juniorlag div 1 lagtävling utan hcp där det spelas både singlar och foursome

10 Masters Ungdom svart rek ålder 13 år och äldre x Uttagnings- och tävlingsgrupp x För er med ca hcp 4 och lägre x Träningsdag under vår och höst är tisdagar och onsdagar kl Måndagar i samband med måndagstävling under sommaren x Året runt träning x Avgift: kr (vår, sommar och höst) för medlem x Vad är Masters Ungdom svart? Här jobbar vi enbart med tävlingsjuniorer. Vi jobbar vidare med GUBS. I svingteknik jobbar vi vidare med de olika övningarna, kastet, steg-in, halv-halv, halv-hel, sluten stans, slagskott, punsch, steg-fram. Juniorerna får lära sig 9 shot drill På träningarna varvar vi teknik, skills och tävlingsmomentet. x Tävlingskrav Masters Ungdom svart: Måndagstävling ligger på måndagar under sommarlovet och är en rolig singeltävling för åldern 0-21 år där A-klassen spelar slagspel brutto och hcpintervallet är 0-5,9. Teen Tour Elite singeltävling utan hcp, för åldern år. Tävlingen genomförs av Svenska Golfförbundet, mer info hittar ni på deras hemsida. Slaget om Skåne singeltävling utan hcp, för åldern år med 6 deltävlingar på olika Skånska banor med en avslutande tourfinal. Mer info på Skånes Golfförbunds hemsida. JMI singeltävling utan hcp för åldern år. +18 touren singeltävling utan hcp för äldre juniorer och seniorer. Proffstävling med prispengar. Spelas i Skåne och arrangeras av Skånes Golfförbund. Juniorlag Elitserien och JSM lagtävling utan hcp där det spelas både singlar och foursome

Anmälan gör ni via barsebackresort.se välj Academy och sedan Juniorträning

Anmälan gör ni via barsebackresort.se välj Academy och sedan Juniorträning Välkommen till juniorsäsongen 2017 på Barsebäck Golf & Country Club! Precis som tidigare år har vi ett fullmatat juniorprogram där barn från 4 år är välkomna. Nedan finner ni all information och vid ev

Läs mer

FÖRÄLDRARMÖTE JUNIOR 2018

FÖRÄLDRARMÖTE JUNIOR 2018 2018-02-27 FÖRÄLDRARMÖTE JUNIOR 2018 1 FREDRIK, MARINA, JOHAN OCH JULIA! BOKSKOGEN GOLF ACADEMY 2 Framgångsrik juniorklubb Långsiktig plan Väl förankrad i styrelse/klubb Stark organisation Engagerad Pro

Läs mer

Träningsdag och tider: Grupp 1 måndagar kl 16.45-17.30. Max 20 platser Grupp 2 måndagar kl 17.45-18.30. Max 20 platser

Träningsdag och tider: Grupp 1 måndagar kl 16.45-17.30. Max 20 platser Grupp 2 måndagar kl 17.45-18.30. Max 20 platser Välkommen till juniorsäsongen 2016 på Barsebäck Golf & Country Club! Precis som tidigare år har vi ett fullmatat juniorprogram där barn från 4 år är välkomna. Nedan finner ni all information och vid ev

Läs mer

Agenda Informationsmöte

Agenda Informationsmöte JSM GULD 2014 Agenda Informationsmöte Presentation JEK och tränare 2014 bra och mindre bra Vad händer för nytt 2015? Information om träningen (när, var, hur, vem) Information om träningsavgift Golfskola

Läs mer

FÖRÄLDRAMÖTE JUNIOR 2018

FÖRÄLDRAMÖTE JUNIOR 2018 2018-02-27 FÖRÄLDRAMÖTE JUNIOR 2018 1 FREDRIK, MARINA, JOHAN OCH JULIA! BOKSKOGEN GOLF ACADEMY 2 Framgångsrik juniorklubb Långsiktig plan Väl förankrad i styrelse/klubb Stark organisation Engagerad Pro

Läs mer

Informationsmöte Juniorer Breddgrupper och golfkul

Informationsmöte Juniorer Breddgrupper och golfkul Informationsmöte Juniorer 2018-04-18 Breddgrupper och golfkul Program Träningen Grönt kort och teori Aktiviteter Tävlingar Information Övrigt Medlem/icke medlem MEDLEM: Fritt spel på banan hela säsongen,

Läs mer

VÄLKOMNA! TILL SÄSONGEN 2017 JUNIOR

VÄLKOMNA! TILL SÄSONGEN 2017 JUNIOR VÄLKOMNA! TILL SÄSONGEN 2017 JUNIOR VILKA ÄR VI Fredrik Tillgren Johan Gullstrand Marina Bagler Framgångsrik juniorklubb Långsiktig plan Väl förankrad i styrelse/klubb Stark organisation Engagerad Pro

Läs mer

Agenda Informationsmöte

Agenda Informationsmöte Agenda Informationsmöte Presentation JEK och tränare Information om träningen (när, var, hur, vem) Information om träningsavgift Golfskola Tävlingsinfo Hemsidan Övrig info och frågor Tröjprovning Träning

Läs mer

Välkomna till Valldas juniorträning 2014

Välkomna till Valldas juniorträning 2014 Välkomna till Valldas juniorträning 2014 Då var det dags att starta ett nytt golfår och denna säsongen bygger vi vidare på de senaste två säsongernas uppskattade koncept. Nytt för i år är att PO och Rikard

Läs mer

Träningstrappan 2015.

Träningstrappan 2015. Träningstrappan 2015. STEG 5. Juniorträning, Hcp. 0-13. STEG 5a. Killar och Tjejer, 16-21 år, Socialgolf. STEG 4. 14-16 år. STEG 3. Yngre, Golfskolan 10-13 år. STEG 2. Golfskolan 7-9 år. STEG 1. Golfkul

Läs mer

Sjöbo Golfklubbs Juniorverksamhet 2017

Sjöbo Golfklubbs Juniorverksamhet 2017 Sjöbo Golfklubbs Juniorverksamhet 2017 Vår vision Sjöbo GK ska vara den bästa platsen och det naturliga valet för de som vill utöva golf. Vi vill även ge alla barn och ungdomar möjligheten att spela på

Läs mer

Förslag till seriespel för ungdomar 2015

Förslag till seriespel för ungdomar 2015 Förslag till seriespel för ungdomar 2015 Vad gör 10 13 åringarna helst på sin fritid? Ø A" träffa kompisar är mest populäraste fri3dssysselsä"ningen Ø Fotboll är den största sporten både bland tjejer och

Läs mer

Välkomna till Valldas juniorträning 2015

Välkomna till Valldas juniorträning 2015 Välkomna till Valldas juniorträning 2015 Välkomna till ett nytt golfår på Vallda Golf & Country Club och tack för ert engagemang under 2014! Det är fantastiskt roligt att få vara en del av Valldas juniorverksamhet

Läs mer

Sjöbo Golfklubbs Juniorverksamhet 2018

Sjöbo Golfklubbs Juniorverksamhet 2018 Sjöbo Golfklubbs Juniorverksamhet 2018 Vår vision Sjöbo GK ska vara den bästa platsen och det naturliga valet för de som vill utöva golf. Vi vill även ge alla barn och ungdomar möjligheten att spela på

Läs mer

Barsebäck Golf Academys kursprogram våren 2017

Barsebäck Golf Academys kursprogram våren 2017 Barsebäck Golf Academys kursprogram våren 2017 Kurser för Nybörjare! På Barsebäck Golf Academy har vi självklart kurser för alla. Oavsett om du är nybörjare eller golfare men utan godkänt hcp är det här

Läs mer

Datum Aktivitet Ansvarig. 29-jan. 15-jan. 11-jan. 22-jan. 27-jan Inomhusträning Malmö Golfarena. 14-jan. 16-jan 17-jan 18-jan 19-jan.

Datum Aktivitet Ansvarig. 29-jan. 15-jan. 11-jan. 22-jan. 27-jan Inomhusträning Malmö Golfarena. 14-jan. 16-jan 17-jan 18-jan 19-jan. v2 Datum Aktivitet Ansvarig 08-jan 09-jan 10-jan 11-jan 12-jan 13-jan Inomhusträning Malmö Golfarena 14-jan v3 15-jan 16-jan 17-jan 18-jan 19-jan 20-jan Inomhusträning Malmö Golfarena 21-jan v4 22-jan

Läs mer

Verksamhetsplan/ Idrottsprogram för Kristianstads Golfklubb i Åhus

Verksamhetsplan/ Idrottsprogram för Kristianstads Golfklubb i Åhus Verksamhetsplan/ Idrottsprogram för Kristianstads Golfklubb i Åhus Kristianstads Golfklubb i Åhus Verksamhetsplan/Idrottsprogram Kristianstads GK Vision: Klubbens Juniorer och Elit skall trivas på golfklubben

Läs mer

Allt börjar med ett hej J GLÄDJE LYHÖRDHET RESPEKT VÄLKOMNANDE PÅLITLIGHET

Allt börjar med ett hej J GLÄDJE LYHÖRDHET RESPEKT VÄLKOMNANDE PÅLITLIGHET Allt börjar med ett hej J GLÄDJE LYHÖRDHET RESPEKT VÄLKOMNANDE PÅLITLIGHET Verksamhetsplan Kungl. Drottningholms GK Framtidslaget och Elit 2019 Antal i träning 2019 Team Elit 9 st Framtidslaget 16 st.

Läs mer

Verksamhetsplan Idrottsprogram. för. Kristianstads Golfklubb i Åhus

Verksamhetsplan Idrottsprogram. för. Kristianstads Golfklubb i Åhus Verksamhetsplan Idrottsprogram för Kristianstads Golfklubb i Åhus Verksamhetsplan/Idrottsprogram Kristianstads GK Vision: Klubbens Juniorer och Elit skall trivas på golfklubben och utvecklas till människor

Läs mer

Verksamhetsplan för knatte- och juniorverksamheten 2019

Verksamhetsplan för knatte- och juniorverksamheten 2019 Verksamhetsplan för knatte- och juniorverksamheten 2019 Innehållsförteckning 1. Inledning... 2 1.1 Vision... 2 1.2 Organisation för knatte- och juniorverksamheten...2 1.3 Målsättning... 2 2. Utvecklingstrappan

Läs mer

Juniorledarträff #1. Barsebäck Resort

Juniorledarträff #1. Barsebäck Resort Juniorledarträff #1 Barsebäck Resort 2015-12-01 LAGTÄVLING 13 år eller yngre 13 år eller yngre 16 år 21 år eller yngre 21 år eller yngre 21 år eller yngre Handicap 18,0 54,0 Handicap 54,0 eller lägre Handicap

Läs mer

JK-/Elitsektionen 2017

JK-/Elitsektionen 2017 JK-/Elitsektionen 2017 DISKUSSIONSTRÄFF 17 januari Abbekås Bedinge Bokskogen Båstad Falsterbo Flommen Kristianstad Ljunghusen Malmö Burlöv Romeleåsen Söderslätt St:Arild Skyrup Sjöbo Söderåsen Trelleborg

Läs mer

Verksamhetsplan/ Idrottsprogram för Kristianstads Golfklubb i Åhus

Verksamhetsplan/ Idrottsprogram för Kristianstads Golfklubb i Åhus Verksamhetsplan/ Idrottsprogram för Kristianstads Golfklubb i Åhus Kristianstads Golfklubb i Åhus Verksamhetsplan/Idrottsprogram Kristianstads GK Vision: Klubbens junior- och elitspelare skall trivas på

Läs mer

Hofgårds Golfklubb. Verksamhetsplan Juniorer

Hofgårds Golfklubb. Verksamhetsplan Juniorer Hofgårds Golfklubb Verksamhetsplan Juniorer Vision Att ha en klubb med många juniorer där man tillsammans har kul och tränar och tävlar med stöd av tränare och med föräldrar som aktiva ledare. Idrotten

Läs mer

Landskrona Golfklubb. Verksamhetsplan för knattar, ungdomar och juniorer Version

Landskrona Golfklubb. Verksamhetsplan för knattar, ungdomar och juniorer Version Landskrona Golfklubb Verksamhetsplan för knattar, ungdomar och juniorer 2018 Version 1 2018-01-31 Innehållsförteckning 1..Inledning... 2 1.1 Vision... 2 1.2 Målsättning 2018... 2 2..Vår värdegrund... 5

Läs mer

KURSPROGRAM PÅ RIKSTEN 2016 GOLF

KURSPROGRAM PÅ RIKSTEN 2016 GOLF BLI-KLAR-KURS MAX ANTAL DELTAGARE: 9 Mycket populär kurs och ett utmärkt tillfälle att verkligen komma igång med din golf! Kursen är öppen för dig som har gått en nybörjarkurs eller har ett hcp mellan

Läs mer

Karlskoga GK. Junior och Elit utveckling. Värderingar och mål Styrdokument

Karlskoga GK. Junior och Elit utveckling. Värderingar och mål Styrdokument Karlskoga GK Junior och Elit utveckling Värderingar och mål Styrdokument 1 Innehåll VERKSAMHETSIÈ 3 VÄRDEGRUND 3 VISION 3 VERKSAMHETEN I KORTHET 4 VÅRA GRUPPER 4-6 TRÄNINGSGRUPPER GOLFKUL 7 JUNIOR CLUB

Läs mer

Hofgårds Gk. Verksamhetsplan Juniorer 2016

Hofgårds Gk. Verksamhetsplan Juniorer 2016 Hofgårds Gk Verksamhetsplan Juniorer VERKSAMHETSPLAN FÖR JUNIORER - HOFGÅRDS GK Innehåll 1. Vision 2. Målsättning strategi aktiviteter Träning Tävling Socialt Kommunikation Ledare Rekrytering Utbildning

Läs mer

Föräldramöte 2018 Torslanda GK

Föräldramöte 2018 Torslanda GK Föräldramöte 2018 Torslanda GK Vad ska vi prata om idag? Golf och golf på Torslanda GK Målsättning Verksamhet På klubben Utanför klubben Ansvar Engagemang Aktivitetsrapportering Lediga roller Informationskanaler

Läs mer

Informationsmöte Juniorer Tävling

Informationsmöte Juniorer Tävling Informationsmöte Juniorer 2015-04-01 Tävling Program Träningen Förmåner och skyldigheter Aktiviteter Tävlingar Information Övrigt Tävlingsgrupper Det här är träningen för dig som har ambitioner med din

Läs mer

Juniorverksamhet 2018

Juniorverksamhet 2018 Juniorverksamhet 2018 VGDFs juniorverksamhet vill. - i samarbete med distriktets klubbar verka för att fortsätta vara ett aktivt juniordistrikt - vara en länk mellan klubbarna i distriktet och Svenska

Läs mer

Nedan ser ni vilka grupper som finns och när träningen startar, schema och exakta datum för varje grupp finns separat.

Nedan ser ni vilka grupper som finns och när träningen startar, schema och exakta datum för varje grupp finns separat. JUNIORTRÄNING 2018 Nu startar äntligen juniorträningen igen! Juniorträning är för barn från 4 år och uppåt. Nedan ser ni vilka grupper som finns och när träningen startar, schema och exakta datum för varje

Läs mer

Datum Sammanställt av Tommy Nyhlèn. Datum Tävling Spelform Avsv. Startomgång MARS

Datum Sammanställt av Tommy Nyhlèn. Datum Tävling Spelform Avsv. Startomgång MARS Tävlingsprogram 2018 Datum 2018-06-04 Sammanställt av Tommy Nyhlèn Datum Tävling Spelform Avsv. Startomgång MARS 2018-03-24 Städgolf Schramble Bankommitten Lördag 9 hål April 2018-04-29 Uddarpsslaget med

Läs mer

Jarlabanke Golfklubb Inbjudan

Jarlabanke Golfklubb Inbjudan TÄVLINGSBESTÄMMELSER DETALJERADE PER TÄVLING 2018 2018-04-14 1 www.jarlabankegk.se Vårslaget Första starttid: Anmälningstid: Scramble 18 hål lagtävling (Kombislingan) 2018-05-01 tisdag 09:15, samling 09.00

Läs mer

Jarlabanke Golfklubb Inbjudan

Jarlabanke Golfklubb Inbjudan TÄVLINGSBESTÄMMELSER DETALJERADE PER TÄVLING 2015 2015-05-08 1 www.jarlabankegk.se Vårslaget Första starttid: Anmälningstid: Scramble 18 hål partävling (Kombislingan) 2015-05-01 torsdag 09:15, samling

Läs mer

Informationsmöte Juniorer Breddgrupper

Informationsmöte Juniorer Breddgrupper Informationsmöte Juniorer 2017-04-05 - Breddgrupper Program Träningen Grönt kort och teori Aktiviteter Tävlingar Information Övrigt Medlem/icke medlem MEDLEM: Fritt spel på banan hela säsongen, om du har

Läs mer

Verksamhetsplan 2015 Juniorkommittén

Verksamhetsplan 2015 Juniorkommittén Verksamhetsplan 2015 Juniorkommittén Nulägesanalys Det blev en framgångsrik juniorverksamhet på Melleruds GK under 2014, även om antalet juniorer var mindre än förväntat. Under 2014 hade vi på Melleruds

Läs mer

Golfsäsongen 2012 G O L F K LU B B

Golfsäsongen 2012 G O L F K LU B B Golfsäsongen 2012 HUDIKSVALLS G O L F K LU B B Välkommen till säsongen 2012 Vintern är äntligen över och golfsäsongen drar igång. Årets program är fullt av aktiviteter som vi hoppas skall vara roliga och

Läs mer

Verksamhetsplan för juniorverksamheten på Kårsta Golfklubb 2018

Verksamhetsplan för juniorverksamheten på Kårsta Golfklubb 2018 Verksamhetsplan för juniorverksamheten på Kårsta Golfklubb 2018 Detta är vår klubb Kårsta Golfklubb i Örebro är en familjär och trivsam golfklubb som grundades 1991 och vi är idag ca 1 600 medlemmar. Vi

Läs mer

Juniorverksamheten

Juniorverksamheten Juniorverksamheten 2018 2018-05-20 Juniorkommitén 2018 Maria Lockman marialockman@gmail.com 070-328 27 74 Janne Dannberg janne@luleahockey.se 070-592 51 23 Malin Högström malin.hogstrom@gmail.com 070-258

Läs mer

Juniorkommittén, kontaktuppgifter

Juniorkommittén, kontaktuppgifter Välkommen Vi skall inspirera juniorer att söka sig till tävlingsverksamheten som vänder sig till alla kunskapsnivåer och är en del av gemenskapen. Utöver detta skall det ges möjlighet till utveckling och

Läs mer

Vi har ett av Stockholms mest centrala lägen intill Järva Krog i Solna där E4 och E18 korsar varandra.

Vi har ett av Stockholms mest centrala lägen intill Järva Krog i Solna där E4 och E18 korsar varandra. Nybörjarkurser "Grönt Kort" 2014! Vi har ett av Stockholms mest centrala lägen intill Järva Krog i Solna där E4 och E18 korsar varandra. FairWay Golf Ulriksdals golftränare under 2014 är Gustaf Ehrnrooth

Läs mer

Carlskrona GK Juniorverksamheten 2017

Carlskrona GK Juniorverksamheten 2017 Carlskrona GK Juniorverksamheten 2017 Golfkul byter namn till Äventyrarna Tigertouren byter namn till Äventyrarna på banan Nya Skandia Tour Äventyrarna på banan- Ej Grönt Kort IIOX CUP, klubbtävling Alla

Läs mer

Informationsmöte Juniorer Tävlingsgrupper

Informationsmöte Juniorer Tävlingsgrupper Informationsmöte Juniorer 2018-04-18 Tävlingsgrupper Program Träningen Förmåner och skyldigheter Aktiviteter Tävlingar Information Övrigt Tävlingsgrupper Det här är träningen för dig som har ambitioner

Läs mer

Pris: 1295kr betalas senast 23 maj till Tee View, Top View AB BGNR: 5517-0583 (ange namn och grupp)

Pris: 1295kr betalas senast 23 maj till Tee View, Top View AB BGNR: 5517-0583 (ange namn och grupp) Äldre junior akademin, tjejer & killar HCP 21 eller lägre Tiden är 19.30-20.20 Äldre junior akademin, tjejer & killar 14år- Tiden är 19.30-20.20 Junior akademin, lär dig spela golf, tjejer 10-13 år Tiden

Läs mer

Juniorverksamhet 2019

Juniorverksamhet 2019 Juniorverksamhet 2019 VGDFs juniorverksamhet vill. - i samarbete med distriktets klubbar verka för att fortsätta vara ett aktivt juniordistrikt - vara en länk mellan klubbarna i distriktet och Svenska

Läs mer

Informationsmöte Juniorer Tävlingsgrupper

Informationsmöte Juniorer Tävlingsgrupper Informationsmöte Juniorer 2017-04-05 Tävlingsgrupper Program Träningen Förmåner och skyldigheter Aktiviteter Tävlingar Information Övrigt Tävlingsgrupper Det här är träningen för dig som har ambitioner

Läs mer

Golf i Göteborg. Juniorkalendern. www.ggf.nu

Golf i Göteborg. Juniorkalendern. www.ggf.nu Golf i Göteborg Juniorkalendern 2013 www.ggf.nu Gemenskap Glädje och Uppmuntran! Innehåll Innehåll GGF Tävlingar Lexus Junior Tour 9-10 år...6 Lexus Junior Tour 11-12 år...7 Lexus Junior Tour 13-21 år...8

Läs mer

JUNIOR & ELIT VIKSJÖ GK

JUNIOR & ELIT VIKSJÖ GK VIKSJÖ GK NYHETSBREV NR 1, 2013 JUNIOR & ELIT VIKSJÖ GK Nu finns alla grupper för golfkul, knatte och junior 12-21 år upplagda på på hemsidan. Där kan ni också se tider och dagar för respektive grupp.

Läs mer

Hammarö GK:s Juniorverksamhet 2 14

Hammarö GK:s Juniorverksamhet 2 14 Hammarö GK:s Juniorverksamhet 2 14 Vinterträning tisdagar 18.00-19.30 start 14 januari. Golfkalas 26 april, 5 juli, 10 augusti, 27 september, om vi vill! Kvällsträning fram till sommarlovet, fler träningar

Läs mer

Grupp Inriktning Avgifter Golfkul 5-7 år Första kontakten med golf 500 kr (ink medlemskap)

Grupp Inriktning Avgifter Golfkul 5-7 år Första kontakten med golf 500 kr (ink medlemskap) Juniorgolf 2018 Hammarö GK Golf ska vara kul för alla. Det finns de som vill spela golf bara för att det är så himla kul och det finns de som drömmer om att bli lika bra som Jonas Blixt eller Anna Nordqvist.

Läs mer

Bokskogens Golfklubb JK 2014

Bokskogens Golfklubb JK 2014 Bokskogens Golfklubb JK 2014 Dagordning Presentation av Juniorkommittén Träning/Grupper 2014 Halmstadläger Dagläger Sommarläger 2014 Tävlingar 2014 - Gore Tex PGA Junior ProAm - Matchligan - Foursomeligan

Läs mer

Föräldramöte P05. Gävle Golfklubb

Föräldramöte P05. Gävle Golfklubb Föräldramöte P05 Gävle Golfklubb 20180508 Värdegrund Gävle GK Utvecklas - Lära nya saker - Känna spänning - Gemenskap/Träffa kompisar - Ha kul, genomsyrar all verksamhet som vi gör tillsammans. Spelare

Läs mer

Landskrona Golfklubb. Verksamhetsplan för knattar och juniorer Version 1.1

Landskrona Golfklubb. Verksamhetsplan för knattar och juniorer Version 1.1 Landskrona Golfklubb Verksamhetsplan för knattar och juniorer 2017 Version 1.1 Innehållsförteckning 1. Inledning... 2 1.1 Vision... 2 1.2 Målsättning... 2 2. Vår värdegrund... 3 3. Uppbyggnad av juniorverksamheten...

Läs mer

Status Juniorverksamheten. Sogdf

Status Juniorverksamheten. Sogdf Status Juniorverksamheten Sogdf 218-8-2 Tävling Cupen (Skandia/ Teen) I år var det 42:a året i rad som denna tävling spelas, spelarna är 13 16 år och startar med ett klubbkval och avslutar med riksfinal

Läs mer

Välkommen till golfen. SÅ KOMMER DU IGÅNG. 9bra saker. att veta. om spelet.

Välkommen till golfen. SÅ KOMMER DU IGÅNG. 9bra saker. att veta. om spelet. Välkommen till golfen. SÅ KOMMER DU IGÅNG 9bra saker att veta om spelet. 18 Green. Vattenhinder. Bunker. Fairway. Tee. 1. Golfbanan. En bana består oftast av 18 hål med olika längd: par 3 som är kortast,

Läs mer

Triangelmatchen. Rookietouren. Slaget om Skåne. Agenda Inledning Spelarutveckling. Lilla SM Miniligan. Juniorserien SGF JSM Klubblag Nya Matchligan

Triangelmatchen. Rookietouren. Slaget om Skåne. Agenda Inledning Spelarutveckling. Lilla SM Miniligan. Juniorserien SGF JSM Klubblag Nya Matchligan Välkomna 2017 01 24 Agenda Inledning Spelarutveckling Triangelmatchen Lilla SM Miniligan Rookietouren Juniorserien SGF JSM Klubblag Nya Matchligan Slaget om Skåne +18 Touren Övrigt - Fritt spelkort juniorer

Läs mer

Tävlingsprogram 2018

Tävlingsprogram 2018 Tävlingsprogram 2018 Välkomna till en ny tävlingssäsong på Norrköping Söderköping GK! Anmälan till alla tävlingar sker på Min Golf som ni hittar inlogg till på golf.se eller på www.nsgk.se. Klingabanan

Läs mer

Landskrona Golfklubb. Idrottsprogram. Reviderat 2013-01-15

Landskrona Golfklubb. Idrottsprogram. Reviderat 2013-01-15 Landskrona Golfklubb Idrottsprogram Reviderat 2013-01-15 Innehållsförteckning 1. Inledning 3 2. Idrottsprogram för Barn och Ungdom 3 2.1 Långsiktiga mål 3 2.2 Syfte 3 3. Föräldraengagemang 4 4. Organisation

Läs mer

Juniorträning Frösåker 2018

Juniorträning Frösåker 2018 Juniorträning Frösåker 2018 Sida 1 av 5 JUNIORTRÄNING 2018 Upptaktsträff för alla juniorer och föräldrar den 18 april kl. 17:00 Juniorträning är en mycket viktig verksamhet för vår idrottsförening. Vår

Läs mer

Informationsmöte Juniorer Breddgrupper

Informationsmöte Juniorer Breddgrupper Informationsmöte Juniorer 2015-04-01 - Breddgrupper Program Träningen Grönt kort och teori Aktiviteter Tävlingar Information Övrigt Medlem/icke medlem MEDLEM: Fritt spel på banan hela säsongen, om du har

Läs mer

Juniorverksamheten 2011 Föräldramöte. Vallda G&CC 2011-01-23

Juniorverksamheten 2011 Föräldramöte. Vallda G&CC 2011-01-23 Juniorverksamheten 2011 Föräldramöte Vallda G&CC 2011-01-23 Agenda 1. Pågående aktiviteter 2. Vallda Golf Junior- och Elitklubb 3. Juniorverksamheten 2011 4. Tävling 5. Vägen mot officiellt hcp 6. Samarbete

Läs mer

Hills Golf & Sports Club Säsong 2015. Golfkurser för dig som är senior. Kursupplägg

Hills Golf & Sports Club Säsong 2015. Golfkurser för dig som är senior. Kursupplägg Hills Golf & Sports Club Säsong 2015 Golfkurser för dig som är senior Hills kan under säsong 2015 erbjuda ett brett urval av kurser, både för dig som är sugen på att förbättra svingen, eller kanske lära

Läs mer

Agenda. Inledning Stefan Minell, ordförande Skånes Golfförbund Elin Lindbäck, ordförande Junior-, Elitsektionen. Peter Östlund SGF Tävlingar för barn

Agenda. Inledning Stefan Minell, ordförande Skånes Golfförbund Elin Lindbäck, ordförande Junior-, Elitsektionen. Peter Östlund SGF Tävlingar för barn Agenda Inledning Stefan Minell, ordförande Skånes Golfförbund Elin Lindbäck, ordförande Junior-, Elitsektionen Peter Östlund SGF Tävlingar för barn Tävlingar 2019 Patrick Oderling Spelarutveckling, Klubbutveckling

Läs mer

Damkommittén presenterar. Säsongen Carina Kronstedt Lotta Bäcklund Catarina Sandahl Birgitta Palm Marie Rönndahl Sara G Karlsson

Damkommittén presenterar. Säsongen Carina Kronstedt Lotta Bäcklund Catarina Sandahl Birgitta Palm Marie Rönndahl Sara G Karlsson Damkommittén presenterar Säsongen 2018 Carina Kronstedt Lotta Bäcklund Catarina Sandahl Birgitta Palm Marie Rönndahl Sara G Karlsson Kvällens hållpunkter» Välkommen!» Mat» Tips och info om träning» Banan

Läs mer

Tisdag 2 Irish Rumble i tvåtakt - lagtävling se spelformer Christer

Tisdag 2 Irish Rumble i tvåtakt - lagtävling se spelformer Christer Tävlingsprogram SoGK 2018 för Seniorer 50+ April Spelform (se nästa sida för detaljer) Tävlingsledare Tisdag 3 Seniorernas vårträff kl. 09:00 Bertil Tisdag 10 Ingen Tisdax Tisdag 17 PB - 3 klubbor + putter

Läs mer

Hammarö GK Junior. Verksamhetsplan 2010

Hammarö GK Junior. Verksamhetsplan 2010 Hammarö GK Junior Verksamhetsplan 2010 Inledning Under 2009 hade vi på Hammarö GK 120 juniorer i träning med 27 aktiva ledare. De flesta hade möjlighet att träna 4 gånger per vecka. Vi hade serielag för

Läs mer

Tävlings- och spelformer 2018 Seniorkommittén Arninge GK

Tävlings- och spelformer 2018 Seniorkommittén Arninge GK Allmänt Vid samtliga seniortävlingar på Arninge GK gäller att ordinarie tee för damer är 47 och för herrar 57. För damer som under 2018 fyller 70 år eller mer kan tee 39 väljas. För män som under 2018

Läs mer

Schema. Juniorträning Frösåker 2017

Schema. Juniorträning Frösåker 2017 Juniorträning Frösåker 2017 Sida 1 av 4 JUNIORTRÄNING 2017 ***Upptaktsträff för alla juniorer den 24 april kl 17:00*** Juniorträning är en mycket viktigt verksamhet för vår idrottsförening. Vår träning

Läs mer

Kalmar GK, Junior Kick Off 2015

Kalmar GK, Junior Kick Off 2015 Kalmar GK, Junior Kick Off 2015 Alla hälsades välkomna utanför klubbhuset. Pierre delade in samtliga juniorer i respektive träningsgrupp. Jacob och Jacob tog hand om Golfkul Spel och lek Eva och Håkan

Läs mer

Utvärdering av spelarenkät 2017

Utvärdering av spelarenkät 2017 Utvärdering av spelarenkät 2017 1 Har du förslag på förbättringar av tourens deltävlingar? Ja 12 27,3 Nej 32 72,7 Total 44 100 97,8% (44/45) Förslag vid ja 3 klasser i kat 1. A-klass ska spela brutto Kategorierna

Läs mer

Viksbergs GKs idrottsprogram -07

Viksbergs GKs idrottsprogram -07 Viksbergs GKs idrottsprogram -07 Mål och Vision långsikt, kort sikt Träning Bredd, elit, ungdom inkl sociala aktiviteter Tävling Bredd, elit, ungdom Utbildning ungdom, vuxna, ledare, funktionärer Rekrytering

Läs mer

Junior 2019 GLÄDJE - GEMENSKAP - UTVECKLING

Junior 2019 GLÄDJE - GEMENSKAP - UTVECKLING Vellinge Golfklubb Junior 2019 Välkommen att ta del av nyheterna inför juniorträning säsong 2019. Under året som gått har vi fortsatt att växa, detta är vi väldigt stolta över! Nu laddar vi inför ännu

Läs mer

GOLFVETT OCH REGELPROV TILL GOLFÄVENTYRET MIN FÖRSTA GOLF

GOLFVETT OCH REGELPROV TILL GOLFÄVENTYRET MIN FÖRSTA GOLF GOLFVETT OCH REGELPROV TILL GOLFÄVENTYRET MIN FÖRSTA GOLF Mitt namn: Mitt golf ID: Du skall klara 15 frågor om golfvett och 15 frågor om golfregler. Vi rekommenderar att du svarar muntligt på frå gorna

Läs mer

Vision Vi skall vara inkluderande, utvecklande och låta våra juniorer ha roligt tillsammans samt respektera varandra.

Vision Vi skall vara inkluderande, utvecklande och låta våra juniorer ha roligt tillsammans samt respektera varandra. Juniorkommittén 2017 består av; Camilla Yngfalk, Håkan Moquist, Håkan Palo, Lars Hesselberg, Gunnar Olsson, Daniel Jansson, Pernilla Hemmingsson och Lena Johansson Verksamhetsplan 2017 Mission Juniorverksamheten

Läs mer

Föräldramöte angående juniorgolf på Gripsholms GK säsongen 2016

Föräldramöte angående juniorgolf på Gripsholms GK säsongen 2016 Föräldramöte angående juniorgolf på Gripsholms GK säsongen 2016 Mariefred, 24 april 2016 Agenda Presentation Kort om verksamhetsplanen och juniorkommittén Säsongens kalender Träningsupplägg och utveckling

Läs mer

Juniorverksamheten

Juniorverksamheten Juniorverksamheten 2017 2017-06-27 Juniorkommitén 2017 Maria Lockman marialockman@gmail.com 070-328 27 74 Janne Dannberg janne@luleahockey.se 070-592 51 23 Malin Högström malin.hogstrom@gmail.com 070-258

Läs mer

Veteraner herrar KOMPENDIUM 2015. Veterangolfare vid 2014 års upptakt

Veteraner herrar KOMPENDIUM 2015. Veterangolfare vid 2014 års upptakt Veteraner herrar KOMPENDIUM 2015 Veterangolfare vid 2014 års upptakt För VETERANGOLFEN på TOBO GK år 2015 gäller: Ålderskrav: Spelare skall vara född senast 1960. Yngre kan få delta utom tävlan och går

Läs mer

Junior- kalendern. www.sgdf.se

Junior- kalendern. www.sgdf.se Junior- kalendern 2015 www.sgdf.se Gemenskap, Glädje och Uppmuntran! Stockholms Golfförbund är ett organ för SGFs regionala verksamhet och skall inom ramen för detta verka för att utveckla golfidrotten

Läs mer

Vecka Datum Dag Tävling Bana Start apr Fredag apr Lördag apr Söndag apr Måndag apr Tisdag apr Onsdag Herrar

Vecka Datum Dag Tävling Bana Start apr Fredag apr Lördag apr Söndag apr Måndag apr Tisdag apr Onsdag Herrar Vecka Datum Dag Tävling Bana Start 13 01-apr Fredag 13 02-apr Lördag 13 03-apr Söndag 14 04-apr Måndag 14 05-apr Tisdag 14 06-apr Onsdag Herrar Veteraner Säsongsstart Östra Shotgun 09.30 14 07-apr Torsdag

Läs mer

Välkommen till föräldramöte på PGK

Välkommen till föräldramöte på PGK Välkommen till föräldramöte på PGK Elitlag/utvecklings grupp Träningsgrupp 12-18 år Träningsgrupp 7-11 år Golfskola 7-18 år Lära sig grunderna i golf samt ta grönt kort så man får spela på banan. Knattegolf

Läs mer

Veterankommittén herrar KOMPENDIUM 2014. Veterangolfare vid 2013 års upptakt

Veterankommittén herrar KOMPENDIUM 2014. Veterangolfare vid 2013 års upptakt Veterankommittén herrar KOMPENDIUM 2014 Veterangolfare vid 2013 års upptakt För VETERANGOLFEN på TOBO GK år 2014 gäller: Ålderskrav: Spelare skall vara född senast 1959. Yngre kan få deltaga utom tävlan

Läs mer

- Göteborgs Golfförbund -

- Göteborgs Golfförbund - Göteborg Junior Tour Göteborg Junior Tour är vårt distrikts första tävlingssteg utanför klubben öppen för flickor och pojkar upp till 12 år som har liten tävlingserfarenhet. Tävlingarna arrangeras enbart

Läs mer

Tävlingsprogram 2018

Tävlingsprogram 2018 Tävlingsprogram 2018 Datum Dag Tävling Bana Start 01-apr Söndag 02-apr Måndag 03-apr Tisdag 04-apr Onsdag 05-apr Torsdag 06-apr Fredag 07-apr Lördag 08-apr Söndag 09-apr Måndag SGA Bohuslän Västra Götaland

Läs mer

DAMGOLF & TRIVSELGOLF 2019

DAMGOLF & TRIVSELGOLF 2019 DAMGOLF & TRIVSELGOLF 2019 Damgolfen på Österlens Golfklubb har följande målsättning: l Att skapa en god gemenskap inom klubben. l Att våra golfbanor skall vara en trevlig mötesplats, där träning, spel

Läs mer

Nyheter 2015. Organisation. Hur vi tränar. Rekrytering. Rekrytering föräldrar/ledare. Kiosklista! Utbildning. Tävlingar. Ekonomi/Övriga frågor

Nyheter 2015. Organisation. Hur vi tränar. Rekrytering. Rekrytering föräldrar/ledare. Kiosklista! Utbildning. Tävlingar. Ekonomi/Övriga frågor Välkom mna till juniorsäson ngen 2015! UNDERRUBRIK Agenda föräldramöte Nyheter 2015 Organisation Hur vi tränar Rekrytering Rekrytering föräldrar/ledare. Kiosklista! Utbildning Tävlingar Ekonomi/Övriga

Läs mer

Tävlingsbestämmelser 2012 HCP-KLASSEN

Tävlingsbestämmelser 2012 HCP-KLASSEN Tävlingsbestämmelser 2012 Skandia Tour är ett toursystem i vilket alla juniorer 13-21 år kan tävla i golf på olika nivåer. Skandia Tour genomförs som individuella tävlingar på fyra nivåer, Elit, Riks,

Läs mer

Stegen. Träningsgrupper för Åkersberga. GK s ungdomar 2011

Stegen. Träningsgrupper för Åkersberga. GK s ungdomar 2011 Stegen Träningsgrupper för Åkersberga GK s ungdomar 2011 Putter Wedge Hybrid Rescue Spoon Driver Officiellt hcp + 36 Anki, Knatte,Fnatte,, Tjatte Knatteskoj Knatteskoj I den här knattegruppen finns det

Läs mer

Juniorkommittén Verksamhetsplan Karlshamns Gk 2017

Juniorkommittén Verksamhetsplan Karlshamns Gk 2017 Juniorkommittén Verksamhetsplan Karlshamns Gk 2017 Karlshamns Gol,lubb Verksamhetsplan för juniorverksamheten 2017 Innehåll 1. Målsä(ningar för juniorverksamheten 2. Juniorkommi(é: sammansä(ning och arbetsordning

Läs mer

Golftjej Sverige Hej!

Golftjej Sverige Hej! Golftjej Sverige 2015 Hej! här kan du läsa om vilka aktiviteter och tjejsatsningar som är på gång 2 GOLFTJEJ SVERIGE 2015 2015 GOLFTJEJ SVERIGE 3 Största tjejlägret Den 13 17 maj hålls landslagets största

Läs mer

BANGUIDE. Golfklubben med trivsel & gemyt i en unik miljö

BANGUIDE. Golfklubben med trivsel & gemyt i en unik miljö BANGUIDE Äppelgårdens GK Golfklubben med trivsel & gemyt i en unik miljö Välkommen till Äppelgårdens GK! Vi önskar dig en trevlig runda på våra utmanande 18-hål i unik miljö med skiftande karaktärer. En

Läs mer

Informationsmöte Juniorer 2013-04-10

Informationsmöte Juniorer 2013-04-10 Informationsmöte Juniorer 2013-04-10 Program Träningen Grönt kort och teori Aktiviteter Övriga tävlingar Juniorrepresentanter Information Övrigt Medlem/icke medlem MEDLEM: Fritt spel på banan hela säsongen,

Läs mer

Seniorkommitténs information om aktiviteter för år 2015

Seniorkommitténs information om aktiviteter för år 2015 Seniorkommitténs information om aktiviteter för år 2015 Albatross Golfklubb Seniorkommitté 2015 Bo Ödling Ordförande Tel. Jan bostad Lundmark 031-209012 - ansvarig Åre Tel. mobil bostad 0705 031 209013-552151

Läs mer

Landskrona Golfklubb. Verksamhetsplan för knattar, ungdomar och juniorer 2016. Version 2 2016-03-15

Landskrona Golfklubb. Verksamhetsplan för knattar, ungdomar och juniorer 2016. Version 2 2016-03-15 Landskrona Golfklubb Verksamhetsplan för knattar, ungdomar och juniorer 2016 Version 2 2016-03-15 Innehållsförteckning 1..Inledning... 2 1.1 Vision... 2 1.2 Målsättning 2016... 2 2..Vår värdegrund... 5

Läs mer

Informationsmöte Juniorer 2016-04-13 Tävling

Informationsmöte Juniorer 2016-04-13 Tävling Informationsmöte Juniorer 2016-04-13 Tävling Program Träningen Förmåner och skyldigheter Aktiviteter Tävlingar Information Övrigt Tävlingsgrupper Det här är träningen för dig som har ambitioner med din

Läs mer

Verksamhetsplan Kungl. Drottningholms GK Junior och Elit

Verksamhetsplan Kungl. Drottningholms GK Junior och Elit Verksamhetsplan Kungl. Drottningholms GK Junior och Elit Vision Att skapa en levande juniorverksamhet på Kungl. Drottningholms GK med hjälp av hjälpledare, tränare, föräldrar och ungdomar. Övergripande

Läs mer

Strategi för att uppnå Junior & Elitverksamhetens vision och mål.

Strategi för att uppnå Junior & Elitverksamhetens vision och mål. Innehåll Verksamhetsplan Junior- och Elitverksamheten vid Sölvesborgs GK...3 Vision...3 Målsättning t o m 2015...3 Strategi för att uppnå Junior & Elitverksamhetens vision och mål....3 Värdegrund...4 Handlingsplan

Läs mer

Seniorkommitténs information inför

Seniorkommitténs information inför Seniorkommitténs information inför 2019 2019-01-15 1 Dagens agenda Introduktion. Vintern/vårens regelkurs presenteras. Seniorkommitténs ordförande inledning. Utkast till tävlingsprogram för 2019 presenteras.

Läs mer

TÄVLINGSPROGRAM 2018

TÄVLINGSPROGRAM 2018 TÄVLINGSPROGRAM 2018 Tävlingar Småland tävling/spelplats inte klar Småland tävling/spelplats bekräftad Småland ej administrerad av Smålands Golfförbund/TK Med reservation för eventuella fel APRIL apr 28

Läs mer

Aktivitet för alla knattar oavsett hcp

Aktivitet för alla knattar oavsett hcp Aktivitet för alla knattar oavsett hcp Jag heter Jörgen Persson från Landskrona GK och jag anser att golfen är den idrott som har de bästa förutsättningarna för att bli den populäraste idrotten bland ungdomar

Läs mer