KÄHLER DESIGN. Årets designgåva från

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "KÄHLER DESIGN. Årets designgåva från"

Transkript

1

2 Årets designgåva från KÄHLER DESIGN När du ger en gåva från Kähler, förärar du din medarbetare eller samarbetspartner en vacker och elegant designprodukt med rötter i de unika danska designtraditionerna. En gåva från Kähler är tillmötesgående och modern och finner enkelt sin plats i varje hem. Kählers produkter spänner över ett brett utbud från den stilrena och ikoniska Omaggio-vasen till den historiska Hammerhøi-serien och de charmerande Urbania-lyktorna. I denna katalog har vi samlat några av Kählers mest efterfrågade produkter som med säkerhet kommer att skapa stämning och designglädje hos alla mottagare. Produkterna har kombinerats så att de kompletterar varandra väl men är också vackra på egen hand. Alla gåvopaketar levereras i en vacker presentpåse bara att ge bort! Låt katalogen inspirera dig till att hitta årets vackraste designgåva som både bär på en 177 år gammal historia och en modern, nordisk och naturlig look. Kählers design säljs hos landets mest inspirerande företagspresentgrossister, som med glädje kommer att hjälpa dig att hitta den perfekta gåvan från Kähler. Med vänliga hälsningar Ingela Lydén Key Account Manager, Kähler Design E-post: ily@kahlerdesign.com Mobil:

3 GÅVOPAKET HAMMERSHØI Glädj mottagaren av denna vackra gåvopaket med historisk och klassisk design från Kähler. Hammershøi-serien är elegant och enkel med fina historiska detaljer i naturliga nordiska material idealisk för både avslappnad vardagstrivsel och festliga tillfällen. Keramiken har utformats med dekorativa räfflor som har inspirerats av den världsberömda konstnären Svend Hammershøis verk. De dekorativa räfflorna skänker servisen ett klassiskt uttryck och låter glasyren fördela sig elegant och något transparent över keramikens levande formspråk. Denna gåvopaket innehåller två vackra koppar, perfekta för eftermiddagens fikastund. Njut av en härlig kopp kaffe eller te i den eleganta koppen eller använd den som en fin liten skål. Levereras i gåvoväska vid köp av minst 25 set under perioden den 1 oktober 2016 till den 31 december GÅVOPAKET 2 VITA HAMMERSHØI-MUGGAR (91341)

4 GÅVOPAKET URBANIA Mottagaren av denna vackra gåvopaket får två charmiga Urbania-lyktor, som fyller hemmet med värme, trevnad och ett vackert gyllene ljus när de glimmar i kvällsmörkret med sin blanka, vita glasyr. Urbania-serien är både ett vackert blickfång i hemmet och så elegant och stilren att den passar in i de allra flesta inredningar. De vackra Urbania-lyktorna har inspirerats av traditionellt julpynt och kännetecknas av sitt enkla och samtidigt poetiska formspråk. Varenda litet fönster i de populära Urbania-lyktorna är utskuret för hand, vilket ger varje lykta sitt eget helt unika uttryck. Glädj mottagaren med dessa charmiga Urbania-lyktor, som utan tvivel kommer att sprida en varm och hemtrevlig atmosfär. Levereras i gåvoväska vid köp av minst 25 set under perioden den 1 oktober 2016 till den 31 december GÅVOPAKET URBANIA-LYSLYKTOR FUNKIS H145 OCH KLASSISK H95 (91338)

5 GÅVOPAKET URBANIA Låt mottagaren av denna fina gåvopaket skapa sin egen personliga Urbania-stad som med glimmande ljus från de små fönstren kan visa vägen i vintermörkret. Vart och ett av Kählers nya Urbania-hus i miniatyrformat har sitt eget formspråk som bidrar på ett vackert sätt till de större husen i serien. Husen är vackra var för sig eller i små klungor, där de gyllene ljusstrålarna glimmar och dansar i den snövita keramiken. Husen har hämtat inspiration från den kreativa och pulserande stämningen i storstäderna där det alltid spritter av liv bakom de upplysta fönstren. Varenda litet fönster i de populära Urbania-lyktorna är utskuret för hand, vilket ger varje lykta sitt eget helt unika uttryck. Denna gåvopaket innehåller två charmiga lyktor i olika storlekar. Levereras i gåvoväska vid köp av minst 25 set under perioden den 1 oktober 2016 till den 31 december GÅVOPAKET URBANIA-LYSLYKTOR MODERNA H95 OCH FUNCTIO H90 (91342)

6 GÅVOPAKET OMAGGIO Denna gåvopaket består av vacker, vårinspirerad design i Kählers populära Omaggio-serie. De ikoniska Omaggio-ränderna finns nu i en helt ny och överraskande nyans: pärlemor. Den diskreta färgen ger en varm konstrast till keramiken och är en elegant tolkning av den klassiska och färgglada Omaggio-vasen. Pärlemorfärgen skapar en vacker och lågmäld ton-i-ton-look som passar elegant in i stilrena inredningar där vasen diskret smälter samman med den övriga inredningen. Denna gåvopaket innehåller två vackra ljusstakar som med sina handmålade ränder är ett perfekt val till hemmet. Låt ljusstakarna lysa upp i fönstret eller på soffbordet. Levereras i gåvoväska vid köp av minst 25 set under perioden den 1 oktober 2016 till den 31 december GÅVOPAKET OMAGGIO-LJUSSTAKAR H240 OCH H200 PEARL (91343), SILVER (91344) ELLER GOLD (91345)

7 GÅVOPAKET OMAGGIO I denna vackra gåvopaket presenteras mottagaren för en helt ny designikon. Omaggio-seriens nya pärlemorfärg är inspirerad av den nordiska naturen, där snäckskalens pärlemorsinsida pryder de nordiska kusterna och är den vackra skatt vi tar med oss hem från vårens första friska promenad längs stranden. Denna gåvopaket innehåller en liten vas som passar perfekt till alla tänkbara typer av små blommor samt en fin skål. Vasens mjuka form förskönar de pärlemorfärgade ränderna som ger ett milt och harmoniskt uttryck. Fyll skålen med eftermiddagens söta godsaker och vasen med säsongens vackra blommor och låt den fina uppsättningen pryda bordet tillsammans i vardagsrummet eller köket. Levereras i gåvoväska vid köp av minst 25 set under perioden den 1 oktober 2016 till den 31 december GÅVOPAKET OMAGGIO-VAS H125 OCH SKÅL Ø150 PEARL (91346) ELLER SILVER (91347)

8 GÅVOPAKET OMAGGIO Den lyckliga mottagaren av denna gåvopaket får en fantastiskt vacker och ikonisk designvas. Det balanserade och lätta utseendet som präglar Omaggio-vasen passar till de flesta inredningsstilar. De populära och lättigenkännliga ränderna dekorerar vasens mjuka formspråk på ett elegant vis och ger hemmet en modern och sofistikerad stil. Låt den enkla och skinande Omaggio-vasen i den vackra pärlemorfärgen bli ett unikt förebud om våren som bringar ljus och glädje till hemmet fylld till brädden med vårens fräscha och färgrika blommor. Denna gåvopaket innehåller en vacker vas vars storlek passar perfekt till alla tänkbara blommor eller buketter. Levereras i gåvoväska vid köp av minst 25 set under perioden den 1 oktober 2016 till den 31 december GÅVOPAKET OMAGGIO-VAS H200 PEARL (91348) ELLER SILVER (91349)

9 GÅVOPAKET HAMMERSHØI Med denna eleganta gåvopaket glädjer du mottagaren med karakteristisk och klassisk design. De historiska Hammershøi-räfflorna flyttar nu ut i hela hemmet med vaserna och ljusstakarna i serien. Vaserna har tillverkats med ett precist, stramt och enkelt uttryck som ger vaserna en modern och stilren look, samtidigt som formspråket är både tidlöst och modernt. Hammershøi-vaserna har en nätt liten krage runt halsen. Tillsammans med räfflorna och vasens harmoniska formspråk förlänger kragen på ett naturligt sätt de färska blommorna, som elegant förenas med keramiken. I denna gåvopaket får mottagaren glädje av en vacker liten vas som kompletteras av en fin ljusstake. Levereras i gåvoväska vid köp av minst 25 set under perioden den 1 oktober 2016 till den 31 december GÅVOPAKET HAMMERSHØI-VAS H125 OCH LJUSSTAKE H65 (91350)

10 GÅVOPAKET Vid köp av minst 25 uppsättningar GÅVOPAKET Vid köp av minst 25 uppsättningar GÅVOPAKET VITA HAMMERSHØI-MUGGAR GÅVOPAKET URBANIA-LYSLYKTOR H145 OCH H95 GÅVOPAKET OMAGGIO-VAS H125 OCH SKÅL Ø150 PEARL GÅVOPAKET OMAGGIO-VAS H125 OCH SKÅL Ø150 SILVER GÅVOPAKET URBANIA-LYSLYKTOR H95 OCH H90 GÅVOPAKET OMAGGIO-LJUSSTAKAR H240 OCH H200 PEARL GÅVOPAKET OMAGGIO-VAS H200 PEARL GÅVOPAKET OMAGGIO-VAS H200 SILVER GÅVOPAKET OMAGGIO-LJUSSTAKAR H240 OCH H200 SILVER GÅVOPAKET OMAGGIO-LJUSSTAKAR H240 OCH H200 GOLD GÅVOPAKET HAMMERSHØI-VAS H125 OCH LJUSSTAKE H65

11 Färdig att ge bort GÅVOVÄSKA

12 Keramik med historia HISTORIEN OM KÄHLER Historien om Kähler är historien om ett unikt designvarumärke som har sina rötter i en liten krukmakarverkstad i början av 1800-talet och som i dag är ett av Nordens ledande designföretag. Historien och traditionerna är välbevarade i varje handtillverkat och modernt designföremål som än i dag utgör en stor del av mångas liv. Kähler är nämligen en tydlig del av det danska kulturarvet, men även ett av Skandinaviens mest innovativa varumärken som kombinerar en gedigen historia med nutida designprodukter, ett fruktbart samarbete med samtidens bästa designers samt nordiska restaurangupplevelser. Hos Kähler strävar vi dagligen mot att förena vårt unika kulturarv med ambitionen att vara ledande på den konstkeramiska scenen, såväl nationellt som internationellt. Vi tar det bästa från ett konstnärligt kulturarv och omtolkar det i samtidens ljus. Resultatet är spirande ny keramik i ett tidlöst formspråk som tilltalar många, men som tolkas individuellt.

13 En hyllning till hantverket HANDTILLVERKAD KVALITET OCH UNIKA DETALJER Varje nutida designföremål från Kähler är en hyllning till Kählers unika historia, samtidigt som det hedrar det välbevarade hantverket och dessutom är ett formstarkt avtryck av samtiden. De keramiska designföremålen tillverkas nämligen fortfarande för hand, precis som när Kählers saga tog sin början redan år Precis som när dekoratriserna målade keramiken för hand med kohorn på den gamla Kählersbakken för över hundra år sedan, görs fortfarande all den ljuvliga glasyren och färgläggningen omsorgsfullt med Kählers keramiska hantverkstraditioner. Än i dag handmålas en Omaggio-vas med noggranna penseldrag. Sedan följer glasering, kvalitetskontroll och finputsning, och till sist är vasen ett färdigt och vackert bruksföremål som ändå har kvar den lilla detaljen som gör alla designföremål från Kähler helt unika. När du köper designföremål från Kähler får du därmed en handtillverkad bit av vårt kulturarv med ett personligt uttryck och historiska detaljer med dig hem.

14 Koncept och layout Kähler Design Kähler Design A/S Kählers produkter säljs av ledande återförsäljare av företagsgåvor. Kontakta Ingela Lydén på telefon eller för att få reda på vilka återförsäljare det rör sig om. Med reservation för tryckfel och utsålda produkter. Du kan se Kählers fullständiga sortiment på De angivna priserna gäller vid köp av minst 25 presentpaket. Alla rekommenderade B2B-priser i den här katalogen är exklusive moms.

15

2018 NYHETSPAKET TVÅ

2018 NYHETSPAKET TVÅ 2018 NYHETSPAKET TVÅ BOUTIQUE Tidlös och klassisk. Boutique är en sofistikerad marmorimitation som med sin blanka yta skapar en känsla av lyx. Serien kommer i färgerna vit, grå och svart och kan tack vare

Läs mer

Lamellgardiner. Enkel elegans för stora fönster

Lamellgardiner. Enkel elegans för stora fönster 1 Lamellgardiner Enkel elegans för stora fönster Ny lamellbredd nya möjligheter Skärma av med stilrena linjer Lamellgardinen är en av de allra mest populära solavskärmningsgardinerna just nu. Och inte

Läs mer

Nya soffklädslar FEBRUARI 2016

Nya soffklädslar FEBRUARI 2016 PH131457 IKEA SOFFÖVERDRAG/FEBRUARI 2016 / 1 Nya soffklädslar FEBRUARI 2016 IKEA SOFFÖVERDRAG/FEBRUARI 2016 / 2 PH131453 NYA SOFFKLÄDSLAR I FEBRUARI Att byta klädsel är det enklaste sättet att ge nytt

Läs mer

Wood är stolar som står sig över tid och passar i alla rum

Wood är stolar som står sig över tid och passar i alla rum Wood är stolar som står sig över tid och passar i alla rum Wood-serien från Department består av stolar designade för alla tillfällen och hem. Serien innehåller ett antal stolar som passar vid middagsbordet,

Läs mer

Wood är stolar som står sig över tid och passar i alla rum

Wood är stolar som står sig över tid och passar i alla rum Wood är stolar som står sig över tid och passar i alla rum Wood-serien från Department består av stolar designade för alla tillfällen och hem. Serien innehåller ett antal stolar som passar vid middagsbordet,

Läs mer

ETT LITE MJUKARE HASTA

ETT LITE MJUKARE HASTA HOME SWEDEN ETT LITE MJUKARE HASTA På Hasta har vi alltid tyckt att design är viktigt. För oss förtjänar även något så funktionellt som en gardinsskena en vacker formgivning. Så för ett tag sedan ställde

Läs mer

D E S I G N S W E D E N

D E S I G N S W E D E N Hösten 201 nyheter vardagslyx i höst Hösten går i metalliska toner mässing, silver och koppar. När mörkret omsluter oss får vi lyxa till det lite. Fylla hemmets alla vrår med reflekterande ytor så höstljuset

Läs mer

höst & vinter 2015 25% av köpesumman går till klassen eller laget! I samarbete med:

höst & vinter 2015 25% av köpesumman går till klassen eller laget! I samarbete med: höst & vinter 2015 25% av köpesumman går till klassen eller laget! I samarbete med: 25% av summan är ditt bidrag till klassen eller laget. Möjligheter och gemenskap Välkommen till TeamStyle och Duni här

Läs mer

gavokort ETT VÄRDE SOM VARAR 360 kr Välj din gåva Från Sverige. Med kärlek.

gavokort ETT VÄRDE SOM VARAR 360 kr Välj din gåva Från Sverige. Med kärlek. gavokort ETT VÄRDE SOM VARAR Välj din gåva Från Sverige. Med kärlek. EN GÅVA ATT LEVA MED! Tina Nordström är Sveriges första kvinnliga kockstjärna, tv-kock och kokboksförfattare. Ekelund är Sveriges äldsta

Läs mer

Q-Inspirations by Q-railing

Q-Inspirations by Q-railing Q-Inspirations by Q-railing Kvalitet, enkelhet Låt dig inspireras och stil Du funderar över den miljö du bor eller arbetar i och idéer börjar ta form. Det handlar om kvalitet, modern design och särskilda

Läs mer

Agneta Livijn. J Jag älskar de internationella kontakterna. Gästinredare. Gästinredaren

Agneta Livijn. J Jag älskar de internationella kontakterna. Gästinredare. Gästinredaren J Jag älskar de internationella kontakterna i mitt jobb. De är oerhört berikande och den ena kontakten leder ofta till nästa. Ett möte i New York ledde till fabriken i Italien där jag tillverkar en del

Läs mer

tappning. Geberit Monolith

tappning. Geberit Monolith Badrumsdesign i ny tappning. Geberit Monolith För folk med karaktär. Och dem som njuter av livets goda. Vill du ge ditt badrum en ny fräsch look? Med Geberit Monolith badrumsmoduler slipper du kompromissa.

Läs mer

MADE IN SWEDEN SINCE 1934

MADE IN SWEDEN SINCE 1934 MADE IN SWEDEN SINCE 1934 Ohm 100 165 Matt LED E27 Höjd 165 mm Ø100 mm 100 165 Klart E27 Höjd 165 mm Ø100 mm table 100 185 Matt E27 Höjd 186 mm Ø100 mm IP20 Bord table 100 185 Klart E27 Höjd 186 mm Ø100

Läs mer

Nytt designsamarbete: Bemz och världsberömda designhuset Romo

Nytt designsamarbete: Bemz och världsberömda designhuset Romo Pressmeddelande Stockholm 4 Oktober, 2016 Nytt designsamarbete: Bemz och världsberömda designhuset Romo Bemz lanserar en utvald palett med 14 linnetextiler från Romo Högupplösta bilder: goo.gl/tt9r9y Bemz,

Läs mer

2000 kvm Inredning Trädgård Café

2000 kvm Inredning Trädgård Café 00 000 kvm Inredning Trädgård Café Tel 08-8 www.fullero.nu 89 Spara denna tidning Gäller hela våren och sommaren Gamla Uppsala KUDDFODRAL Signalkuddar 0*0 cm olika motiv 9kr/st STOL FODRAL * cm Enfärgad

Läs mer

Vackra dukningar inför advent, jul och nyår!

Vackra dukningar inför advent, jul och nyår! Vackra dukningar inför advent, jul och nyår! Kanske finns det ingen tid under året som det anordnas så många fester på inomhus som under december månad? Det är avslutningsfester, glöggpartyn, Luciamingel,

Läs mer

FIXA STILEN. med SPIRA

FIXA STILEN. med SPIRA FIXA STILEN med SPIRA Malin Skapa ett harmoniskt, romantiskt och tidlöst sovrum med blomster. Malin är ett tidlöst blommönster med en lätt vintage känsla. Detta gör att det passar såväl modern som klassisk

Läs mer

20 års erfarenhet av badrum med design, funktion och kvalitet.

20 års erfarenhet av badrum med design, funktion och kvalitet. BADRUMSINREDNING 2016 20 års erfarenhet av badrum med design, funktion och kvalitet. Svenska Badrumsinredningars specialitet är att kunna erbjuda våra kunder en högkvalitativ produkt till ett mycket lågt

Läs mer

NJUT AV JULEN MED MAT OCH DRYCK

NJUT AV JULEN MED MAT OCH DRYCK PROFESSIONAL TABLE TOP VINTER 2015 2 NJUT AV JULEN MED MAT OCH DRYCK Julen handlar mycket om att njuta av god mat och gott sällskap. Med vårt sortiment kan du skapa en trivsam, personlig stämning som förhöjer

Läs mer

höst & vinter % av köpesumman går till klassen eller laget! I samarbete med:

höst & vinter % av köpesumman går till klassen eller laget! I samarbete med: höst & vinter 2016 25% av köpesumman går till klassen eller laget! I samarbete med: 25% av försäljningssumman bidrar du med till klassen eller laget. Möjligheter och gemenskap Välkommen till TeamStyle

Läs mer

Braskaminer med miljövänlig förbränning och användarvänlig design

Braskaminer med miljövänlig förbränning och användarvänlig design Braskaminer med miljövänlig förbränning och användarvänlig design Elden ska vara en upplevelse Aduro förenar elegant design med användarvänlighet, kvalitet och funktion i en bred produktpalett. Med Aduros

Läs mer

Hissgardiner Enkelhet, rena linjer och små detaljer

Hissgardiner Enkelhet, rena linjer och små detaljer Hissgardiner Enkelhet, rena linjer och små detaljer Det enkla är alltid det vackra Hissgardiner kan uttrycka enkelhet och rena, raka linjer men också skapa en spännande kontrast med olika mönster och strukturer.

Läs mer

Randboken. - din kompletta guide för ränder i hemmet.

Randboken. - din kompletta guide för ränder i hemmet. Randboken - din kompletta guide för ränder i hemmet www.durosweden.se Vilken rand passar dig? Svårt att veta hur du snabbt och enkelt kan förändra ditt hem? Svaret är enkelt, med ränder! Horisontella,

Läs mer

PLATS FÖR MER. VINDSTRAPPOR ClickFIX MARKNADENS BÄSTA LÄTT OCH ELEGANT TRAPPOR I BYGGSATS MED NORDISK DESIGN LOFTTRAPPAN ÖKAR BOSTADENS STORLEK

PLATS FÖR MER. VINDSTRAPPOR ClickFIX MARKNADENS BÄSTA LÄTT OCH ELEGANT TRAPPOR I BYGGSATS MED NORDISK DESIGN LOFTTRAPPAN ÖKAR BOSTADENS STORLEK PLATS FÖR MER VINDSTRAPPOR ClickFIX MARKNADENS BÄSTA LÄTT OCH ELEGANT TRAPPOR I BYGGSATS MED NORDISK DESIGN LOFTTRAPPAN ÖKAR BOSTADENS STORLEK VÄGGLUCKOR GÖR RUMMET STÖRRE RÄCKET RAMAR IN TRAPPAN LÅT DIG

Läs mer

Om våra paneler för väggar och tak.

Om våra paneler för väggar och tak. Om våra paneler för väggar och tak. rum att leva med Trä är världens naturligaste byggmaterial. Den här broschyren sammanfattar det viktigaste som du behöver veta om panelerna från Norrlands trä, grundat

Läs mer

NYHETER PÅ VÄG

NYHETER PÅ VÄG NYHETER PÅ VÄG WWW.KONRADSSONS.COM NR 2 2017 NYHETSPAKET I denna folder kan ni se en närmare presentation av produkterna av årets andra nyhetspaket från Konradssons Kakel. FJORD Skandinavisk sten ligger

Läs mer

LET THE STORY BEGIN... FÖREMÅL SOM HAR EN HISTORIA ATT BERÄTTA

LET THE STORY BEGIN... FÖREMÅL SOM HAR EN HISTORIA ATT BERÄTTA INSPIRATION 2013/2014 FÖREMÅL SOM HAR EN HISTORIA ATT BERÄTTA Ett bruksföremål från Living Story är en hyllning till det vackra, personliga och funktionella. Det är noga utvalt för att kunna vara en naturlig

Läs mer

FÖRETAGSGÅVOR TILL JUL SOM UPPSKATTAS AV ALLA

FÖRETAGSGÅVOR TILL JUL SOM UPPSKATTAS AV ALLA FÖRETAGSGÅVOR TILL JUL SOM UPPSKATTAS AV ALLA NANTUCKET Vitt bäddset med bård i rött och blått. 4 delar, 2 st påslakan 4 delar art. nr 3398 pris 360 kr exkl moms extra örngott 2-pack art. nr 3098 pris

Läs mer

STANDARD Ljusbrun 15-02

STANDARD Ljusbrun 15-02 STANDARD Att hedra minnet av någon är ett viktigt uppdrag som kräver stor omsorg. Våra kistor formas därför av yrkesskickliga händer i ett noggrant hantverk som gått i arv i generationer. Detta är vår

Läs mer

Be inspired by Danish Design. Tradition

Be inspired by Danish Design. Tradition Be inspired by Danish Design Tradition i m o d e r n f o r m Med inspiration från den lantliga stilen, som är både klassisk och romantisk, har Damixa tagit fram de nya engreppsblandarna Tradition, ett

Läs mer

QUALITY TIME - S/S Collection 2012 Mille Notti inspirerar till kvalitetstid för kropp & själ.

QUALITY TIME - S/S Collection 2012 Mille Notti inspirerar till kvalitetstid för kropp & själ. PRESSINFORMATION Stockholm, november 2011 QUALITY TIME - S/S Collection 2012 Mille Notti inspirerar till kvalitetstid för kropp & själ. Den här våren är Mille Notti all about good quality. Om än det gäller

Läs mer

IKEA PRESSMATERIAL / AUGUSTI 2015 / 1. IKEA nyheter. DEL 1 / AUGUSTI 2015 Inter IKEA Systems B.V. 2015

IKEA PRESSMATERIAL / AUGUSTI 2015 / 1. IKEA nyheter. DEL 1 / AUGUSTI 2015 Inter IKEA Systems B.V. 2015 IKEA PRESSMATERIAL / AUGUSTI 2015 / 1 IKEA nyheter DEL 1 / AUGUSTI 2015 press.sto@ikea.com Inter IKEA Systems B.V. 2015 IKEA PRESSMATERIAL / AUGUSTI 2015 / 2 DEL 1 3 LISABO serie 8 NORSBORG serie 13 PÄRON

Läs mer

Perfektion kommer med detaljerna. Visign manövreringsplattor från Viega.

Perfektion kommer med detaljerna. Visign manövreringsplattor från Viega. 2 Perfektion kommer med detaljerna. Visign manövreringsplattor från Viega. Färger, ljus och inredning ger rummet uttryck. Men det är detaljerna som ger karaktär. Detaljer som Visign manövreringsplatta

Läs mer

Jubileum. Allemanshusen ANNIE HELLE KATRINE

Jubileum. Allemanshusen ANNIE HELLE KATRINE Jubileum Allemanshusen ANNIE HELLE KATRINE LUNDHAGEN MÄLHAMRA Hus som mättar själen Vi har döpt vår nya serie av jubileumshus till Allemanshus. Inte för att vi tycker att våra hus är slätstrukna och standardiserade,

Läs mer

GODISKATALOGEN JULEN 2011

GODISKATALOGEN JULEN 2011 GODISKATALOGEN JULEN 2011 EN GOD JUL En god jul Det ska pysslas, stökas, handlas och såklart bakas när julen står för dörren. Kakor, bröd och godis i massor! Härlig är stunden när allt är på plats och

Läs mer

WWW.ENTRESKYLTAR.SE BY BÄCCMAN BERGLUND SWEDEN

WWW.ENTRESKYLTAR.SE BY BÄCCMAN BERGLUND SWEDEN WWW.ENTRESKYLTAR.SE BY BÄCCMAN BERGLUND SWEDEN Entreskyltar.se drivs av Fia Berglund och Malin Bäccman som har tagit fram detta unika koncept för entréskyltar, anslagstavlor, portkodstavlor, namnskyltar

Läs mer

Gense är Sveriges äldsta aktiva aktiebolag och grundades 1856. Genom 150 år lång tradition av tillverkning har Gense fått ett erkännande som en av

Gense är Sveriges äldsta aktiva aktiebolag och grundades 1856. Genom 150 år lång tradition av tillverkning har Gense fått ett erkännande som en av B2B HÖSTEN 2013 Gense är Sveriges äldsta aktiva aktiebolag och grundades 1856. Genom 150 år lång tradition av tillverkning har Gense fått ett erkännande som en av Skandinaviens största leverantörer av

Läs mer

Möblerna är färdigmonterade och enkla att installera. Det enda du behöver montera själv är frontpaneler och handtag.

Möblerna är färdigmonterade och enkla att installera. Det enda du behöver montera själv är frontpaneler och handtag. SKÄRGÅRD -ett badrum som passar! Camargue Skärgård möbelkoncept kompletterar vårt breda utbud av badrumslösningar. Vi vill göra det enklare för dig att sätta ihop ett unikt och individuellt badrum som

Läs mer

Lumi BAS UNIKT ERBJUDANDE PÅ LUMI KOM-IGÅNG-PAKET. PASSA PÅ! Kom-igång-paket för garderob och walk-in. GILTIGT TOM 31 JANUARI 2016

Lumi BAS UNIKT ERBJUDANDE PÅ LUMI KOM-IGÅNG-PAKET. PASSA PÅ! Kom-igång-paket för garderob och walk-in. GILTIGT TOM 31 JANUARI 2016 PASSA PÅ! UNIKT ERBJUDANDE PÅ LUMI KOM-IGÅNG-PAKET. GILTIGT TOM 31 JANUARI 2016 Lumi BAS Kom-igång-paket för garderob och walk-in. TRENDEXPERTERNAS VAL FILIPPA BAS - MÖBELINREDNING I SVART ASK. Komplettera

Läs mer

Julens gåvor 2013. www.fruktbudet.se. www.fruktbudet.se Tel 020-55 44 20

Julens gåvor 2013. www.fruktbudet.se. www.fruktbudet.se Tel 020-55 44 20 Julens gåvor 2013 Tel 020-55 44 20 Några snabba klick på datorns tangenter - och vips har du fixat julens presenter! Det går fort när man har roligt och snart är det dags för vår största och godaste högtid

Läs mer

Hotell. Designanpassade. produkter från ELKO

Hotell. Designanpassade. produkter från ELKO Designanpassade produkter från ELKO Scandic Grand Central Hotell ELKO vill som ledande leverantör av designprodukter, inom elinstallation, ge dig en helhetsbild av lösningar för hotellmiljöer. I denna

Läs mer

MAISON&OBJET PARIS i ny skepnad

MAISON&OBJET PARIS i ny skepnad MAISON&OBJET PARIS i ny skepnad Presskommuniké, augusti 2015 MAISON&OBJET PARIS har alltid haft som främsta uppgift att främja yrket genom att upprätthålla en klar vision av den framtida utvecklingen i

Läs mer

Ett original. Välkommen till Pergo, och ett golv som håller för livet. DEKORER I TRE KVALITETSNIVÅER! format 4. miljö 6.

Ett original. Välkommen till Pergo, och ett golv som håller för livet. DEKORER I TRE KVALITETSNIVÅER! format 4. miljö 6. 1 84 DEKORER I TRE KVALITETSNIVÅER! Läs mer på s. 61 Ett original format 4 miljö 6 endless plank 8 natural variation 10 total design 12 inspiration 16 kvalitetsnivåer 60 lätt att lägga 65 ytstruktur 66

Läs mer

New traditions ARKITEKTRITAT KONTOR FRÅN TENGBOM

New traditions ARKITEKTRITAT KONTOR FRÅN TENGBOM New traditions ARKITEKTRITAT KONTOR FRÅN TENGBOM ARKITEKTRITADE KONTOR TILL ALLA Med Architection lanserar vi på Senab ett enklare sätt att förverkliga drömmen om ett arkitektritat kontor. Ett koncept

Läs mer

Classic. Natur. Prislista

Classic. Natur. Prislista Prislista Ek Att se ekar i naturen är alltid en upplevelse i sig och deras vitalitet är helt enastående. Vi sätter en ära i att tillverka ekplankor där träets personlighet respekteras och bevaras. Virket

Läs mer

Impressivo Ger dig valmöjligheter

Impressivo Ger dig valmöjligheter Impressivo Ger dig valmöjligheter BUSCH-JAEGER ABBs installationsprodukter har en lösning för alla hem och offentliga byggnader. Urvalet utvidgas ständigt med nya produkter, för att bibehålla kompatibilitet

Läs mer

tappning. Geberit Monolith

tappning. Geberit Monolith Badrumsdesign i ny tappning. Geberit Monolith För folk med karaktär. Och dem som njuter av livets goda. Vill du ge ditt badrum en ny fräsch look? Med Geberit Monolith badrumsmoduler slipper du kompromissa.

Läs mer

PRESSINFORMATION FRÅN STOLAB MASSIVT 2016

PRESSINFORMATION FRÅN STOLAB MASSIVT 2016 PRESSINFORMATION FRÅN STOLAB MASSIVT 2016 Kärleken till det massiva träet Stolab har tillverkat möbler sedan 1907. Det har gett företaget en värdefull skatt av kunskap som präglar hela verksamheten. Med

Läs mer

vindsvåning i kapstaden

vindsvåning i kapstaden Smak: Naturell f o t o g r a f e n m i c k y hoy l e s vå n i n g i k a p s t a d e n ä r f y l l d m e d s n ä c k o r, r ö t t e r o c h a n d r a s n y g g a s a k e r h a n h i t t a t i d e n a f

Läs mer

TRENDIG Tillfällig designkollektion

TRENDIG Tillfällig designkollektion PE381220 TRENDIG 2013 Tillfällig designkollektion Nyfikenhet är vår drivkraft. Den tar oss ut i världen och till fabriker där vi samarbetar med lokala hantverkare för att hitta lösningar på olika vardagsproblem.

Läs mer

hansk.se Design Hans K studio RACQUET

hansk.se Design Hans K studio RACQUET hansk.se Design Hans K studio RACQUET ROTTINGENS COME-BACK Vart tog rottingen vägen? Den riktiga. På tjugotalet lanserade Mies van der Rohe och Marcel Breuer helt nya och annorlunda stolar. Cykeltillverkarnas

Läs mer

Produkt och ljuskatalog

Produkt och ljuskatalog Produkt och ljuskatalog Doftbeskrivningar Information Förutom våra fantastiska doftfria ljus har vi även ett ljuspaket med två olika dofter att välja mellan. Bägge dofterna är speciellt utvalda för att

Läs mer

PRESSRELEASER VÅR 2013!

PRESSRELEASER VÅR 2013! PRESSRELEASER VÅR 2013!... Blafre Nytt för i år är en hjärtformad plåtask, den kommer i två olika utföranden. Perfekt till Alla hjärtans dag eller något annat romantiskt tillfälle! Cirkus kollektionen

Läs mer

KIRSCH MAGAZINE. vackra gardinstänger med mycket tyg.. loungegardin på skenor. sofistikerad och funktionell solavskärmning

KIRSCH MAGAZINE. vackra gardinstänger med mycket tyg.. loungegardin på skenor. sofistikerad och funktionell solavskärmning vackra gardinstänger med mycket tyg. loungegardin på skenor. sofistikerad och funktionell solavskärmning FÖNSTRET I FOKUS KIRSCH sätter fönstret i fokus med gardinstänger, gardinskenor, rullgardiner och

Läs mer

Vår smak har fått anpassa sig till husets själ AV RICHARD BO GARDT FOTO GÖRAN UHLIN

Vår smak har fått anpassa sig till husets själ AV RICHARD BO GARDT FOTO GÖRAN UHLIN SMÅSTADSIDYLL. Det trivsamma tegelparhuset i klassisk engelsk stil ligger centralt i Helsingborg. K-MÄRKT PARHUS FAMILJEN WIBERG HAR BOTT I DET K-MÄRKTA HELSINGBORGSHUSET I 15 ÅR. MEN DET ÄR FÖRST NU DE

Läs mer

BJÖRKSNÄS KOLLEKTION SÄLJSTART I FLERA STEG FRÅN OKTOBER 2015. PRESSFRÅGOR: press.sto@ikea.com. Inter IKEA Systems B.V. 2015.

BJÖRKSNÄS KOLLEKTION SÄLJSTART I FLERA STEG FRÅN OKTOBER 2015. PRESSFRÅGOR: press.sto@ikea.com. Inter IKEA Systems B.V. 2015. BJÖRKSNÄS KOLLEKTION SÄLJSTART I FLERA STEG FRÅN OKTOBER 2015 PRESSFRÅGOR: press.sto@ikea.com Inter IKEA Systems B.V. 2015. NORDISK ENKELHET I NY VERSION BJÖRKSNÄS är en kollektion med ett nyfiket förhållningssätt

Läs mer

BADRUM SKAPA RÄTT BELYSNING

BADRUM SKAPA RÄTT BELYSNING BADRUM SKAPA RÄTT BELYSNING TALLIN SKAPA EN PERFEKT KÄNSLA Trenden är tydlig vi spenderar allt mer tid i våra badrum och ställer högre krav på att få till den där perfekta känslan. Ska ditt badrum kännas

Läs mer

Njut av vackra. Populära företagsgåvor

Njut av vackra. Populära företagsgåvor Julblommor Njut av vackra & härliga delikatesser! Vi i tackar för ditt stöd! Glada minnen för livet En skolresa eller cup är ofta ett äventyr man minns resten av livet, som både utvecklar deltagarna och

Läs mer

med nya ögon Vi har alltid fokuserat på att utmana mönster.

med nya ögon Vi har alltid fokuserat på att utmana mönster. 2012 NY HET ER Se ditt kök med nya ögon Utmana dig själv. Utmana dina föreställningar. Låt dig inspireras på nytt. Hos HTH är vi experter på att se kök i helt nya perspektiv och att ge dig inspirerande

Läs mer

Möbelknoppar. Detaljer som gör skillnad.

Möbelknoppar. Detaljer som gör skillnad. Möbelknoppar Detaljer som gör skillnad. Knoppar för köket, knoppar för badrummet, knoppar för byrån, knoppar för garderoben hos Theofils hittar du knoppar för hela hemmet. I sortimentet finns moderna,

Läs mer

VARDAGEN SERIE HÖSTEN 2016 / 1 Inter IKEA Systems B.V PH VARDAGEN serie SOMMAR/HÖST KONTAKT: IKEA PRESSMATERIAL

VARDAGEN SERIE HÖSTEN 2016 / 1 Inter IKEA Systems B.V PH VARDAGEN serie SOMMAR/HÖST KONTAKT: IKEA PRESSMATERIAL PH133013 VARDAGEN SERIE HÖSTEN 2016 / 1 Inter IKEA Systems B.V. 2016 VARDAGEN serie SOMMAR/HÖST 2016 KONTAKT: press.sto@ikea.com VARDAGEN SERIE HÖSTEN 2016 / 2 PH132920 VÄLKOMMEN TILL VARDAGEN VARDAGEN

Läs mer

En lite sötare produktkatalog

En lite sötare produktkatalog En lite sötare produktkatalog Välkommen till Gamla stans polkagriskokeri! På en kullerstensklädd gata i Gamla stan i Stockholm ligger vårt polkagriskokeri. Hit kommer du för att dofta, smaka och handla

Läs mer

Nu är det jul igen och tra, la, la nu är det jul 2015

Nu är det jul igen och tra, la, la nu är det jul 2015 JUL 2015 Nu är det jul igen och tra, la, la nu är det jul 2015 och dags att göra hemmet mysigt för familj och vänner. Precis som med inredningen resten av året vill människor idag skapa personliga hem

Läs mer

Gå in på för att beställa.

Gå in på  för att beställa. Årets säkraste gåva När du tänker efter så finns det många saker du inte vill förlora. Dels värdefulla föremål, men kanske framförallt oersättliga saker som bär på minnen. Att veta att du har gjort allt

Läs mer

Tre träskikt och sju lager lack

Tre träskikt och sju lager lack Lita Parkettgolv Tre träskikt och sju lager lack Lita Parkettgolv är ett treskiktsgolv som limmas ihop med en miljövänlig limning. Ytskiktet på 3,5 mm är tillräckligt tjockt för att tåla flera omslipningar

Läs mer

Konstnärliga Kosta Boda

Konstnärliga Kosta Boda Konstnärliga Kosta Boda 13 Augusti, 2014 Med en knivskarp känsla för det grafiska och det samtida har Sara Woodrow skapat sin första kollektion för Kosta Boda. Det målade glaset har länge varit ett av

Läs mer

Present S O R T I M E N T

Present S O R T I M E N T Present SORTIMENT VILL DU GÖRA UPPLEVELSEN MER PERSONLIG? Byt denna bild till något som stämmer överens med just er. En personlig toppbild som mottagaren ser när den löser in kortet. Skriv en egen hälsning

Läs mer

MÅNGA TILLTALANDE UTTRYCK

MÅNGA TILLTALANDE UTTRYCK MONROE 2 Monroe Monroe 3 MONROE Med Monroe har varje kurva en mening. Varje linje ett syfte. Formgiven av Idesign och namngiven efter en klassisk skönhet. En vacker stol som är enkel att tycka om. Med

Läs mer

Pure Black Santoku-kniv. Design. Tekniska data USP. HolmbäckNordentoft, 2012. Artikelnr: x-120-4 Kolli: 2 Material: Rostfritt stål Längd: 27 cm

Pure Black Santoku-kniv. Design. Tekniska data USP. HolmbäckNordentoft, 2012. Artikelnr: x-120-4 Kolli: 2 Material: Rostfritt stål Längd: 27 cm Nyheter Våren 0 Design HolmbäckNordentoft, 0 Artikelnr: x-0-4 Kolli: Material: Rostfritt stål Längd: 7 cm Snygg och helt unik design Den matta ytan ger ett bra grepp God ergonomi Hygienisk och enkel att

Läs mer

Drömsoffa. Prislista

Drömsoffa. Prislista Drömsoffa Prislista Skräddarsy din drömsoffa välj mellan 17 olika soffmodeller Funderar du på att bli möbeldesigner? På ILVA sätter vi dina personliga drömmar i högsätet så att du kan få leva ut din kreativitet.

Läs mer

PH IKEA PRESSMATERIAL / SEPTEMBER 2015 / 1 SITTNING TILLFÄLLIG KOLLEKTION 11 SEPTEMBER Inter IKEA Systems B.V. 2015

PH IKEA PRESSMATERIAL / SEPTEMBER 2015 / 1 SITTNING TILLFÄLLIG KOLLEKTION 11 SEPTEMBER Inter IKEA Systems B.V. 2015 PH128141 IKEA PRESSMATERIAL / SEPTEMBER 2015 / 1 SITTNING TILLFÄLLIG KOLLEKTION 11 SEPTEMBER 2015 Inter IKEA Systems B.V. 2015 IKEA PRESSMATERIAL / SEPTEMBER 2015 / 2 PH128085 PH128086 PH128087 PH128088

Läs mer

THE CASTLE SLOTTSBACKEN 8 LETAR DU EFTER EN UNIK LOKAL FÖR ATT ARRANGERA EVENEMANG ELLER KONFERENSER? HYR ETT SLOTT I GAMLA STAN!

THE CASTLE SLOTTSBACKEN 8 LETAR DU EFTER EN UNIK LOKAL FÖR ATT ARRANGERA EVENEMANG ELLER KONFERENSER? HYR ETT SLOTT I GAMLA STAN! THE CASTLE SLOTTSBACKEN 8 LETAR DU EFTER EN UNIK LOKAL FÖR ATT ARRANGERA EVENEMANG ELLER KONFERENSER? HYR ETT SLOTT I GAMLA STAN! Välkommen till The Castle Slottet på Slottsbacken 8 i Gamla Stan. Här ligger

Läs mer

Kök. KÖKSRUTAN en köksklassiker Storlek 50x70 Färg; blå/vit, röd/vit och svart/vit

Kök. KÖKSRUTAN en köksklassiker Storlek 50x70 Färg; blå/vit, röd/vit och svart/vit Whitecloud design 2009/2010 Kök Proffs i köket. För det dagliga arbetet i köket behövs hjälpredor som inte ger upp. Kockar uppskattar det förstklassiga hellinnet dels för dess oslagbara förmåga att suga

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL HAPPY GIFT. Vilket budskap du än vill förmedla, så finns det alltid en perfekt Happy Gift.

VÄLKOMMEN TILL HAPPY GIFT. Vilket budskap du än vill förmedla, så finns det alltid en perfekt Happy Gift. www.happygift.se VÄLKOMMEN TILL HAPPY GIFT Vilket budskap du än vill förmedla, så finns det alltid en perfekt Happy Gift. Med enkelhet väljer du en eller flera presenter ur vår omfattande samling. Med

Läs mer

NYHETER SOVRUM. PRESSFRÅGOR: press.sto@ikea.com FEBRUARI 2015 NYHETER SOVRUM FEBRUARI. Inter IKEA Systems B.V. 2014

NYHETER SOVRUM. PRESSFRÅGOR: press.sto@ikea.com FEBRUARI 2015 NYHETER SOVRUM FEBRUARI. Inter IKEA Systems B.V. 2014 IKEA PRESSMATERIAL / 2015 / 1 2015 Inter IKEA Systems B.V. 2014 PRESSFRÅGOR: press.sto@ikea.com IKEA PRESSMATERIAL / 2015 / 2 OPPLAND. STOMMEN I ETT VILSAMT PH123223 Sovrummet är en plats för avkoppling,

Läs mer

Gör ditt hem unikt. www.kirsch.se

Gör ditt hem unikt. www.kirsch.se Gör ditt hem unikt www.kirsch.se Luxaflex Silhouette... 4-5 Luxaflex Facette... 6-7 TEMA Var rädd om vår miljö... 8-9 Lamellgardiner... 10-11 Plisségardiner... 12 Duette... 13 Rullgardiner... 14 Hissgardiner...

Läs mer

ELKO Plus den nya designserien från ELKO

ELKO Plus den nya designserien från ELKO ELKO Plus den nya designserien från ELKO ELKO Plus är formgiven av Einar J Hareide på Hareide Designmill. Han är Norges mest profilerade industridesigner. Med designen på ELKO Plus har han lyft strömbrytaren

Läs mer

Vårt recept för ditt nya och moderna kök

Vårt recept för ditt nya och moderna kök Monteras på en dag enklare kan det inte bli Vårt recept för ditt nya och moderna kök Makeover för ditt kök från ca 175 kronor i månad* Utformat av Gavlegårdarna i samarbete med Modexa. Köket är hemmets

Läs mer

Skräddarsy din garderob

Skräddarsy din garderob skjutdörrar Skräddarsy din garderob pacific >> Oändliga möjligheter >> Kraftig aluminiumprofil >> Urspårningsskydd >> Hög kvalitet Tengberts Pacific ger ditt hem en elegant möbel av högsta kvalitet som

Läs mer

Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL. Brf Solslingan

Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL. Brf Solslingan Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL Brf Solslingan Inredningsstilar Våra inredningsstilar är noga utvalda. I bilderna längre fram ser du exempel på våra stilar som du kan göra som egna val. Vårt grundutförande

Läs mer

Mood Ledge Med trähylla

Mood Ledge Med trähylla Choose your Mood Choose your Mood Mood är en magnetbärande, minimalistisk och stilren skrivtavla i glas, som finns i 24 olika färger. Den svävande känslan förstärks genom de dolda beslagen och avsaknaden

Läs mer

INNERDÖRRAR FRÅN STAR CENTER. Välkommen in! STAR CENTER I NORRTELJE AB. Dörrleverantör sedan 1917!

INNERDÖRRAR FRÅN STAR CENTER. Välkommen in! STAR CENTER I NORRTELJE AB. Dörrleverantör sedan 1917! INNERDÖRRAR FRÅN STAR CENTER Välkommen in! STAR CENTER I NORRTELJE AB Dörrleverantör sedan 1917! FUNKIS Funkis är en modern serie dörrar med klassiskt påkostade kvaliteter. Strama former för tanken till

Läs mer

Henrik Zetterholm VD, AB Glasbetong

Henrik Zetterholm VD, AB Glasbetong Gör duschen till en ren upplevelse Nu lanserar vi glasfixdörren! En serie duschdörrar som kombinerar funktion med skönhet och som ger dig alla möjligheter att skapa precis den badrumsmiljö du drömt om.

Läs mer

Om våra massiva och sköna trägolv.

Om våra massiva och sköna trägolv. Om våra massiva och sköna trägolv. rum att leva med Trä är världens naturligaste byggmaterial. Den här broschyren sammanfattar det viktigaste du behöver veta om trägolven från Norrlands trä som grundades

Läs mer

Nordsjö inomhus. Kulörguide

Nordsjö inomhus. Kulörguide Nordsjö inomhus Kulörguide Kulörkänslor Öppna upp dörren till ditt hem och känn hur din stil och personlighet gör ett tydligt avtryck. Om du inte riktigt är där än så är det enkelt att förändra med några

Läs mer

& inspiration för solhöjden

& inspiration för solhöjden Paletten idéer & inspiration för solhöjden - Jag har en idé! Vi specialritar tre hustyper till Solhöjden. - Varför då? - För att vi kan skapa något riktigt unikt här! Resultatet; 34 stycken arkitektritade

Läs mer

Vi har samlat de bästa julklapparna till dig! www.vinga.com

Vi har samlat de bästa julklapparna till dig! www.vinga.com Vi har samlat de bästa julklapparna till dig! TOWELSET DENIM VINGA CUBE VINGA CUBE TRADITION Mjuka handdukar i skön bomullsfrotté på 500 g/m. Setet består av två stycken 65 x 135 cm handdukar och två stycken

Läs mer

SEX STARKA SKÄL ATT VÄLJA KÄHRS

SEX STARKA SKÄL ATT VÄLJA KÄHRS SEX STARKA SKÄL ATT VÄLJA KÄHRS QUALITY IN WOOD SINCE 1857 TRADITION INNOVATION DESIGN 1 2 3 Trä är det mest miljövänliga, vackraste och mest flexibla golvmaterial som finns. Det är därför som vi bara

Läs mer

VINTER /VÅR 1-17 KAMPANJER OCH NYHETER VECKORNA

VINTER /VÅR 1-17 KAMPANJER OCH NYHETER VECKORNA VINTER /VÅR KAMPANJER OCH NYHETER 1-17 VECKORNA Klassiker gör comeback. CLOWN Design Anne Nilsson Ta vara på varje tillfälle värt att firas och gör det till en fest! Clown återuppväcker nu 90-talets lekfullhet

Läs mer

c/o 25 Klassisk & hög

c/o 25 Klassisk & hög c/o 15 Klassisk Markerat takutsprång och äkta genomgående spröjs gör detta hus till en äkta klassisk länga i litet format. Utifrån bildar fasader, fönster och tak i enhetlig matt kulör en fin helhet. Inifrån

Läs mer

Plisségardiner. Unika uttryck för en personlig stil

Plisségardiner. Unika uttryck för en personlig stil Plisségardiner Unika uttryck för en personlig stil Förnya och förändra med vackra veck En plisségardin kombinerar på ett skönt sätt strama, raka linjer med mjuka och vackra tyger. Därför passar gardinen

Läs mer

Eligo en diskbänk för verkliga behov

Eligo en diskbänk för verkliga behov Eligo en diskbänk för verkliga behov A COMPANY OF THE -GROUP Det här är Eligo En diskbänk för verkliga behov För många har diskbänken blivit ett val mellan form och funktion. Och kanske framför allt ett

Läs mer

NORNÄS KOLLEKTION APRIL 2014. Inter IKEA Systems B.V. 2014

NORNÄS KOLLEKTION APRIL 2014. Inter IKEA Systems B.V. 2014 NORNÄS KOLLEKTION APRIL 2014 Inter IKEA Systems B.V. 2014 PH028807 Made in Lappland by IKEA Den 1 april presenterar IKEA kollektionen NORNÄS, en möbelserie tillverkad i Sverige av virke från svenska skogar

Läs mer

Genuint hantverk WILMA SEDAN 1998

Genuint hantverk WILMA SEDAN 1998 Genuint hantverk WILMA SEDAN 1998 HANDENS VERK ---------- Du känner det när du drar med handen över bordsytan. Wilma är ett riktigt genuint hantverk. Materialen väljs noga ut av erfarna snickare, anpassas

Läs mer

24 klappar under 300:-

24 klappar under 300:- 24 klappar under 300:- Pepprigt! stora pepparkvarn 249:- Hela 41cm MANNERSTRÖMS STORA PEPPARKVARN En mycket exklusiv pepparkvarn i högblank finish som är hela 41 cm. Pepparkvarnen har ett keramiskt malverk

Läs mer

Insektsnät. Njut av frisk luft i lugn och ro

Insektsnät. Njut av frisk luft i lugn och ro Insektsnät Njut av frisk luft i lugn och ro Håll oinbjudna gäster utanför De varma månaderna är fantastiska. Att kunna låta dörrar och fönster stå öppna till sent på kvällen är en härlig känsla. Och med

Läs mer

Vi hoppas du kommer uppskatta årets säkraste gåva

Vi hoppas du kommer uppskatta årets säkraste gåva Vi hoppas du kommer uppskatta årets säkraste gåva Värdehandling Årets säkraste gåva När du tänker efter så finns det många saker du inte vill förlora. Dels värdefulla föremål, men kanske framförallt oersättliga

Läs mer

Köksdörrmodeller. Hov Ambassador Herrgård Serenad Villa Prisma Empire

Köksdörrmodeller. Hov Ambassador Herrgård Serenad Villa Prisma Empire Köksdörrmodeller Hov Ambassador Herrgård Serenad Villa Prisma Empire Pärmen: nedre skåp i ek/fransk valnöt och övre skåp i målad MDF-lucka från Kensapuus sortiment. Hov, vitlackad björk. 2 NW DOOR modeller

Läs mer

NJUT AV FÄRSKA SVENSKA

NJUT AV FÄRSKA SVENSKA NJUT AV FÄRSKA SVENSKA Julblommor OCH STÖD EN SKOLKLASS ELLER FÖRENING NÄRA DIG! NÖJD KUND PENGARNA TILLBAKA Julgrupp Hållbara växter (kalanchoe, murgröna och elwoodii) planterade tillsammans 200:- med

Läs mer

t h e br i g h t e r si d e of li g h t

t h e br i g h t e r si d e of li g h t 1 9 9 6 t h e br i g h t e r si d e of li g h t Lysande lösningar för vackra miljöer Allt du ser är ljus. Med ljus skapar du atmosfär och värme. Med ljus sätter du färg och gör ditt hem, eller din arbetsplats,

Läs mer