DELÅRSRAPPORT för perioden 1 januari - 31 mars 2008 ENDOMINES AB (PUBL.), (

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "DELÅRSRAPPORT för perioden 1 januari - 31 mars 2008 ENDOMINES AB (PUBL.), 556694-2974 11("

Transkript

1 1 DELÅRSRAPPORT för perioden 1 januari - 31 mars 2008 ENDOMINES AB (PUBL.), Endomines affärsidé är att förädla och utveckla i första hand guld- och ilmenitmineraliseringar i Finland till ekonomiskt brytvärda förekomster samt att bygga och driva dessa. Sammandrag av väsentliga händelser under första kvartalet 2008: Östra Finlands miljötillståndsverk i Kuopio har beviljat ett nytt miljötillstånd för Pampaloförekomsten enligt den nya miljölagen. Det nya tillståndet ersätter det tidigare och innebär inte några väsentliga förändringar. En feasibility-studie (projektstudie) för ett återupptagande av driften i Pampalogruvan har genomförts av konsultbolaget Wardell Armstrong International Limited (WAI) från Storbritannien. Återbetalningstiden för den planerade gruvinvesteringen uppskattas till 3 år. Borrning under jord från snedbanan påbörjades. Under den första diamantborrningskampanjen borrades det 921 meter. Ett flertal av borrhålen vid Rämepuroförekomsten vid Karelska Guldlinjen uppvisar höga guldhalter. Kärnborrning har fortsatt vid flera av de andra förekomsterna vid Karelska guldlinjen. Förlängningen av snedbanan har framskridit till ca 360 meters djup (nivå -410 m), detta enligt gällande tids- och kostnadsbudget. Januari mars 2008 Rörelseresultatet efter avskrivningar uppgick till KSEK ( KSEK). Resultat efter finansnetto uppgick till KSEK ( KSEK). Nettoinvesteringarna uppgick under första kvartalet 2008 till KSEK (5 114 KSEK). Kassaflödet under perioden var KSEK ( KSEK).

2 2 Viktiga händelser under första kvartalet Karelska Guldlinjen Pampalo - Förlängning av snedbanan Förlängningen av snedbanan i Pampalo från 275 meters djup (nivån -325 m) ned till 375 meters djup (nivå -425 m) påbörjades i november Arbetet följer den uppgjorda planen och snedbanan har nu nått till ca 360 meters djup (nivå -410 m) samtidigt som 118 meter ort drivits och ett antal borrkupor färdigställts. För att öka mineraltillgångarna och malmreserverna har Bolaget genomfört en första kärnborrningskampanj från snedbanan mot de djupare delarna av Pampalomineraliseringarna. Kampanjen, som omfattade 921 borrmeter, avslutades i mars Analysresultaten väntas vara färdiga under andra kvartalet Dessutom fortsätter Bolaget prospekteringen och undersökningarna såväl i Pampalo som i satellitförekomsterna längs den Karelska Guldlinjen. Målsättningen är i första hand att uppnå en malmreserv som möjliggör en produktionstid på sex till åtta år med en årlig gruvproduktion (ROM) upp till ton. Östra Finlands miljötillståndsverk har i februari 2008, beviljat Endomines Oy ett nytt miljötillstånd för att återuppta driften i Pampalogruvan och för att genomföra förstärkningar av den intilliggande dammen. Miljödomstolens beslut innebär att Bolaget får ett nytt miljötillstånd enligt den nya miljölagen som trädde i kraft vid årsskiftet. Tillståndet innehåller inga väsentliga förändringar jämfört med det tidigare tillståndet och verksamheten kan fortsätta som planerat. Under besvärstiden inkom ett besvär gällande ersättningens storlek för återplantering av fisk. Den nya kärnhanteringshallen och kärnförrådet i Pampalo togs i drift under mars månad. Kärnkartering och provberedning sker nu helt vid gruvan. Feasibility-studie En feasibility-studie (projektstudie) för byggande och drifttagning av Pampaloförekomsten har utförts av det oberoende konsultbolaget, Wardell Armstrong International Limited (WAI) från Storbritannien. Studien utgör ett genomarbetat tekniskt och ekonomiskt underlag som kommer att ligga till grund för de fortsatta planeringsarbetena inför det definitiva investeringsbeslutet. Det i studien använda guldpriset är 742 $ per oz. guld (571 per oz. guld). Investeringskostnaderna har beräknats till cirka 21 miljoner euro och den årliga gruvproduktionen (ROM) uppgår till ton vilket innebär att den i dag kända malmreserven kommer att räcka för fyra års kontinuerlig brytning. Pampalos malmreserver ner till 275 meters djup uppgår för närvarande till ton med 4,65 gram guld per ton ( oz eller kg). Av detta har ton med en guldhalt på 6,63 gram per ton klassificerats som bevisad reserv och ton med 3,99 gram guld per ton som sannolik reserv. En sammanställning av studien redovisas på Endomines hemsida.

3 3 Studiens rekommendationer om att utöka malmreserverna för att därigenom förlänga produktionstiden, har beaktats vid planering av de genomförda och pågående undersökningarna av såväl satellitförekomsterna som Pampaloförekomstens djupgående. För att öka såväl mineralresurserna som malmreserverna fortsätter Bolaget att kärnborra i både Pampalogruvan och i satellitförekomsterna längs den Karelska Guldlinjen. Rämepuro Endomines avslutade under kvartalet ett kärnborrningsprogram, som hade påbörjats under år 2007 för att undersöka omfattningen av Rämepuros guldmineralisering. Programmet omfattade 19 kärnborrhål (1 437 m), vilka borrades i profiler med ett inbördes avstånd på m. Den guldförande zonen påträffades i 8 av de 19 borrade hålen. Fyndigheten är öppen både mot norr och mot djupet. Resultaten för hela borrprogrammet redovisas på Endomines hemsida. Den genomförda kärnborrningskampanjen har resulterat i ökad kännedom om Rämepuroförekomsten, vilken ligger endast 8 kilometer från det planerade anrikningsverket vid Pampalogruvan. Målsättningen är att mineraltillgångarna ska kunna föras över till malmreserver. Tanken är att denna malm ska transporteras till Pampaloverket. Andra målområden inom den Karelska Guldlinjen Kärnborrningen har fortsatt vid förekomsterna Pampalo East, Pampalo NW, Sivakko och Muurinsuo. Borrkampanjen avslutades i februari Under första kvartalet har 891 meter borrats för att undersöka dessa fyndigheter. En uppdatering av mineraltillgångarna kommer att göras under 2008 och förutsättningarna för att bryta dessa mineraliseringar kommer närmare att granskas. Omsättning och resultat För perioden uppgick Resultat efter finansnetto till KSEK att jämföras med KSEK under motsvarande period föregående år. Verksamheten har under första kvartalet 2008, liksom under de senaste åren, fortsatt att till övervägande del fokusera på att genom prospektering och andra utvecklingsarbeten öka förutsättningarna för en kommersialisering av Bolagets guldmineraliseringar längs den Karelska Guldlinjen. Med liknande inriktning, men i mindre omfattning, har också Bolagets ilmenitförekomster undersökts. Investeringar i materiella och immateriella tillgångar Nettoinvesteringarna under året uppgick till KSEK (5 114 KSEK). Investeringar avseende immateriella tillgångar uppgick till KSEK (5 098 KSEK) och avsåg huvudsakligen undersökningsarbeten inom Bolagets guldförekomster, samt i mindre omfattning ilmenitförekomsterna. De immateriella tillgångarna per den 31 mars 2008 utgörs av KSEK ( KSEK) i Bolagets guldförekomster och KSEK ( KSEK) i ilmenitförekomsterna. Investeringar i materiella tillgångar var 352 KSEK (16 KSEK).

4 4 Likviditet och Kassaflöde Koncernens likvida medel uppgick vid periodens utgång till KSEK ( KSEK). Ökningen jämfört med motsvarande period föregående år beror på de nyemissioner som gjordes under 2007 i samband med Bolagets notering på First North. Kassaflödet från den löpande verksamheten uppgick till KSEK ( KSEK). Då verksamheten ännu inte uppvisar några rörelseintäkter utgör kassaflödet från den löpande verksamheten till stor del en spegling av Bolagets rörelsekostnader. Framtidsutsikter Endomines är ett prospekteringsbolag vars huvudsakliga verksamhet riktas mot att öka mineraltillgångarna vid Bolagets förekomster längs den Karelska Guldlinjen, samt att föra över dessa till malmreserver och att därigenom skapa förutsättningar för en långsiktig och lönsam gruvdrift. Målsättningen är i första hand att kunna starta brytning av den mest betydande förekomsten, Pampalo, under Utöver guld fokuserar Bolaget på industrimineralet ilmenit. Bolaget följer efterfrågetillväxten och prisutvecklingen för detta mineral samt kostnadsutveckling angående investeringar för att undersöka och utvärdera kostnadsutvecklingens betydelse för investeringar i ilmenitprojektet. Ilmenitfyndigheterna är belägna i mellersta Österbotten. De långsiktiga målen är att dels genom fortsatt prospektering upprätthålla och om möjligt öka malmreserver och mineraltillgångar för att säkerställa tillväxt och en långsiktig och lönsam produktion av guld, samt lokalisera brytbara tillgångar av andra mineraler. Väsentliga händelser efter rapportperiodens utgång Endomines planerar att under 2008 säkra finansieringen inför byggandet av ett anrikningsverk och för start av gruvdrift med centrum i Pampalo. Detta i linje med vad som angavs i noteringsprospektet från Bolaget har därför inlett förberedelserna avseende denna kapitalanskaffning. Bolaget har även påbörjat arbetet med en detaljerad ingenjörsplanering inför det planerade investeringsbeslutet av anrikningsverket och för att kunna beställa de nödvändiga maskiner som behövs. Arbetet planeras vara avslutat senast under fjärde kvartalet Risker och osäkerhetsfaktorer Till prospekterings- och utvecklingsbolags verksamhet hör olika tekniska, affärsmässiga och finansiella risker. Olika omständigheter kan försena eller förhindra exploatering av en förekomst. Endomines arbetar som ett prospekterings- och gruvföretag med en komplex bild av olika risker. Dessa utgörs av osäkerhet i utfallet av prospekteringsverksamheten, kostnader för att bryta och förädla malm, samt prisutvecklingen på marknaden. Därtill tillkommer tillståndsfrågor avseende undersökning, bearbetning och miljö. Guld noteras i US dollar varför den omräknade intäkten i svenska kronor blir beroende av växelkurs valutorna emellan. Förutom branschspecifika risker måste även mer generella riskfaktorer beaktas. Dessa faktorer inkluderar bl.a. konjunkturutvecklingen, konkurrenter, teknologi- och marknadsutveckling, materialpriser,

5 5 leverantörer, kunder, företagsförvärv, tillgång till kvalificerad personal, lagstiftning och regleringar, immateriella rättigheter, ränte- och kreditrisk, framtida kapitalbehov och aktiemarknadsrisk. Tillförsel av kapital är också en naturlig förutsättning för att vidmakthålla koncernens bokförda värden för de aktuella tillgångarna. Personal Koncernen hade vid kvartalsskiftet 10 tillsvidareanställda samt två på konsultbasis varav tre är kvinnor. Moderbolaget Nettoresultatet för perioden uppgick till 453 KSEK att jämföras med KSEK under motsvarande period Moderbolaget har inte genomfört några investeringar i materiella eller immateriella tillgångar under perioden. Likvida medel uppgick vid periodens slut till KSEK ( KSEK). Transaktioner med närstående Tjänster fakturerade genom Bolag där VD är anställd uppgår under perioden till 317 KSEK (217 KSEK). Redovisningsprinciper Endomines tillämpar International Financial Reporting Standards (IFRS) så som de antagits av den Europeiska Unionen. Väsentliga redovisnings- och värderingsprinciper framgår av årsredovisningen för Delårsrapporten har upprättats i enlighet med IAS 34 (Interim Financial Reporting) enligt riktlinjer i RR 31 Delårsrapportering för koncerner, kompletterande information enligt Redovisningsrådets rekommendation RR32 samt årsredovisningslagen. Delårsrapporten har upprättats med tillämpning av samma redovisningsprinciper som i senaste årsredovisning för Följande nya tolkningar som getts ut av IASB och som trädde i kraft den 1 januari 2008 hade inte någon effekt på koncernens finansiella rapporter. - IFRIC 11:IFRS 2 - Transaktioner med egna aktier - IFRIC 12 Servicekonsessionsarrangemang - IFRIC 14: IAS 19 Begränsningen av en förmånsbestämd tillgång Uppskattningar och bedömningar för redovisningsändamål Att upprätta finansiella rapporter i överensstämmelse med IFRS kräver att styrelsen och ledningen gör redovisningsmässiga bedömningar och uppskattningar samt gör antaganden som påverkar

6 6 tillämpningen av redovisningsprinciperna och de redovisade beloppen av tillgångar, skulder, intäkter och kostnader. Granskning av tekniskt innehåll Endomines ABs chefsgeolog Jaakko Liikanen har sammanställt det tekniska underlaget i denna delårsrapport. Jaakko Liikanen är godkänd som Kvalificerad Person (QP) av SveMin (Föreningen för gruvor, mineral- och metallproducenter i Sverige). Jaakko Liikanen äger aktier i Endomines AB. Kommande rapporttillfälle Delårsrapport för perioden januari - juni publiceras den 22 augusti Övrigt Denna rapport har inte varit föremål för granskning av Bolagets revisor Undertecknande Stockholm den 28 april 2008 Endomines AB (publ.) Lennart Bylock syrelseordförande Timo Lindborg styrelseledamot /Verkställande direktör Tuomo Mäkelä styrelseledamot Lars-Göran Ohlsson styrelseledamot Solveig Staffas styrelseledamot För ytterligare information, vänligen kontakta: Timo Lindborg, verkställande direktör, Tel: Timo.lindborg@endomines.com

7 7

8 8

9 9

10 10

11 11

delårsrapport 1 januari 31 mars 2007

delårsrapport 1 januari 31 mars 2007 delårsrapport 1 januari 31 mars 2007 delårsrapport 1 januari 31 mars 2007 ENDOMINES AB (PUBL) 556694-2974 l koncernen Koncernen bildades den 4 juli 2006. Jämförelsetal till utfallet för perioden 2007-01-01

Läs mer

BOKSLUTSKOMMUNIKÉ januari - december 2007 ENDOMINES AB (PUBL.) (

BOKSLUTSKOMMUNIKÉ januari - december 2007 ENDOMINES AB (PUBL.) ( 1 BOKSLUTSKOMMUNIKÉ januari - december 2007 ENDOMINES AB (PUBL.) - 556694-2974 Endomines affärsidé är att förädla och utveckla i första hand guld- och ilmenitmineraliseringar i Finland till ekonomiskt

Läs mer

1(14) DELÅRSRAPPORT för perioden 1 januari - 30 juni 2007

1(14) DELÅRSRAPPORT för perioden 1 januari - 30 juni 2007 1( 1(14) DELÅRSRAPPORT för perioden 1 januari - 30 juni 2007 ENDOMINES AB (PUBL.) - 556694-2974 Endomines affärsidé är att utveckla lönsamma guld- och ilmenitfyndigheter, i första hand i Finland och att

Läs mer

DELÅRSRAPPORT för perioden 1 januari - 30 juni 2008

DELÅRSRAPPORT för perioden 1 januari - 30 juni 2008 1 DELÅRSRAPPORT för perioden 1 januari - 30 juni 2008 ENDOMINES AB (PUBL.), 556694-2974 Endomines affärsidé är att förädla och utveckla guld- och ilmenitmineraliseringar i Finland till ekonomiskt brytvärda

Läs mer

BOKSLUTSKOMMUNIKÉ Januari december 2008

BOKSLUTSKOMMUNIKÉ Januari december 2008 1 BOKSLUTSKOMMUNIKÉ Januari december 2008 ENDOMINES AB (PUBL.), 556694-2974 Fjärde kvartalet 2008 Resultat efter skatt uppgick till -1 488 KSEK (-1 148) Resultat per aktie uppgick till -0,08 SEK (-0,06)

Läs mer

Delårsrapport för ScanMining AB (publ) 1 januari 30 september 2006

Delårsrapport för ScanMining AB (publ) 1 januari 30 september 2006 Delårsrapport för ScanMining AB (publ) 1 januari 30 september 2006 Nyckeltal, koncernen Juli-Sept Juli-Sept Jan-Sept Jan-Sept Helår Nettoomsättning, tkr 43 938 19 552 106 273 75 601 113 276 Resultat efter

Läs mer

ENDOMINES AB (PUBL) DELÅRSRAPPORT Januari - mars 2009

ENDOMINES AB (PUBL) DELÅRSRAPPORT Januari - mars 2009 Stockholm den 11 maj 2009 ENDOMINES AB (PUBL) DELÅRSRAPPORT Januari - mars 2009 Endomines affärsidé är att utveckla lönsamma guld- och ilmenitfyndigheter, i första hand i Finland, och så snart prospekteringsfasen

Läs mer

VD RAPPORT OM ENDOMINES DAGLIGA VERKSAMHETEN 0701130-080215

VD RAPPORT OM ENDOMINES DAGLIGA VERKSAMHETEN 0701130-080215 1 Timo Lindborg Stockholm 10.3.2008 VD RAPPORT OM ENDOMINES DAGLIGA VERKSAMHETEN 0701130-080215 1. Allmänt - Ett nytt Miljötillstånd, som gäller från den 21a februari 2008, har beviljats för Pampaloförekomsten.

Läs mer

ENDOMINES AB (PUBL) DELÅRSRAPPORT januari september 2009

ENDOMINES AB (PUBL) DELÅRSRAPPORT januari september 2009 Stockholm den 5 november 2009 ENDOMINES AB (PUBL) DELÅRSRAPPORT januari september 2009 Resultat per aktie uppgick till -0,67 SEK (-0,44) varav -0,31 SEK (-0,15) under tredje kvartalet Bolaget redovisar

Läs mer

Enlight i linje med förväntningarna

Enlight i linje med förväntningarna Enlight i linje med förväntningarna Dataföreningen outsourcar drift och tjänster kring Datakörkortet till Enlight. Rörelseresultat efter avyttring av KPS -1,4 MSEK för kvartalet och 15,9 MSEK för rapportperioden.

Läs mer

DELÅRSRAPPORT JANUARI - MARS 2010 FÖR GEXCO (NGM:GXCO)

DELÅRSRAPPORT JANUARI - MARS 2010 FÖR GEXCO (NGM:GXCO) DELÅRSRAPPORT JANUARI - MARS 2010 FÖR GEXCO (NGM:GXCO) För perioden januari - mars 2010 var koncernens nettoomsättning 31 ksek, periodens resultat 3 090 ksek och resultatet per aktie 0,17 SEK. Likvida

Läs mer

DELÅRSRAPPORT 1 april 2014-30 juni 2014. Caucasus Oil AB (PUBL) 556756-4611

DELÅRSRAPPORT 1 april 2014-30 juni 2014. Caucasus Oil AB (PUBL) 556756-4611 DELÅRSRAPPORT 1 april 2014-30 juni 2014 Caucasus Oil AB (PUBL) 556756-4611 Periodens siffror i korthet Perioden Föregående år Periodens omsättning 127 ksek 169 ksek Periodens bruttoresultat -46 ksek -150

Läs mer

DELÅRSRAPPORT 1 januari 30 September 2006

DELÅRSRAPPORT 1 januari 30 September 2006 1 DELÅRSRAPPORT 1 januari 30 September 2006 Delårsrapporten i korthet Omsättningen uppgick till 364,4 MSEK (249,0), en ökning med 46%. Rörelseresultatet ökade med 80% till 25,7 MSEK (14,3), vilket ger

Läs mer

SOTKAMO SILVER AB Pressmeddelande 2016-02-12 (NGM: SOSI; NASDAQ: SOSI1) Stockholm kl. 9.00

SOTKAMO SILVER AB Pressmeddelande 2016-02-12 (NGM: SOSI; NASDAQ: SOSI1) Stockholm kl. 9.00 SOTKAMO SILVER AB Pressmeddelande 2016-02-12 (NGM: SOSI; NASDAQ: SOSI1) Stockholm kl. 9.00 BOKSLUTSKOMMUNIKÉ 2015, SAMMANDRAG FJÄRDE KVARTALET (3 månader; oktober december) Kvartalets resultat uppgick

Läs mer

Fortnox International AB (publ) - Delårsrapport januari - mars 2012

Fortnox International AB (publ) - Delårsrapport januari - mars 2012 Fortnox International AB (publ) - Delårsrapport januari - mars 2012 Första kvartalet 2012 Nettoomsättningen uppgick till 859 (372) tkr Rörelseresultatet uppgick till -4 418 (-455) tkr Kassaflödet från

Läs mer

Delårsrapport 1 januari 31 mars 2015

Delårsrapport 1 januari 31 mars 2015 AGES INDUSTRI AB (publ) Delårsrapport 1 januari s Delårsperioden Nettoomsättningen var 213 MSEK (179) Resultat före skatt uppgick till 23 MSEK (18) Resultat efter skatt uppgick till 18 MSEK (14) Resultat

Läs mer

ENDOMINES AB (PUBL) DELÅRSRAPPORT Delårsperiod: 1 januari-30 juni 2009 (6 mån) Aktuell rapportperiod: 1 april-30 juni 2009 (3 mån)

ENDOMINES AB (PUBL) DELÅRSRAPPORT Delårsperiod: 1 januari-30 juni 2009 (6 mån) Aktuell rapportperiod: 1 april-30 juni 2009 (3 mån) Stockholm den 17 augusti 2009 ENDOMINES AB (PUBL) DELÅRSRAPPORT Delårsperiod: 1 januari-30 juni 2009 (6 mån) Aktuell rapportperiod: 1 april-30 juni 2009 (3 mån) Endomines förädlar och utvecklar guld- och

Läs mer

Delårsrapport januari-september 2006

Delårsrapport januari-september 2006 DELÅRSRAPPORT JANUARI SEPTEMBER 2006 Delårsrapport januari-september 2006 Nettoomsättningen för årets första nio månader uppgick till 7,5 MSEK (8,2 MSEK för helår 2005) Rörelseresultat -24,5 MSEK (-32,7

Läs mer

TBook Holding AB. 1 januari till 31 mars, 2005

TBook Holding AB. 1 januari till 31 mars, 2005 TBook Holding AB 1 januari till 31 mars, 2005 Stockholm 2005-06-07 Försäljningen ökade med +5% till 2 444 tkr, jämfört med samma period förra året. Koncernen visar ett resultat om 195 tkr (166 tkr) Resultat

Läs mer

Delårsrapport ScanMining AB (publ.) 1 januari 30 juni 2004

Delårsrapport ScanMining AB (publ.) 1 januari 30 juni 2004 Delårsrapport ScanMining AB (publ.) 1 januari 30 juni 2004 Nyckeltal, koncernen april-juni april-juni jan-juni jan-juni jan-dec Nettoomsättning, tkr 24 863 239 39 775 667 1 064 Resultat efter skatt, tkr

Läs mer

DELÅRSRAPPORT FÖRSTA KVARTALET 2014

DELÅRSRAPPORT FÖRSTA KVARTALET 2014 DELÅRSRAPPORT FÖRSTA KVARTALET 2014 Första kvartalet Nettoomsättningen uppgick till 88,6 (85,4) Mkr Rörelseresultatet uppgick till 31,6 (28,2) Mkr, vilket motsvarade en marginal på 36 (33) % Resultatet

Läs mer

DELÅRSRAPPORT 1 1 januari mars Caucasus Oil AB (PUBL)

DELÅRSRAPPORT 1 1 januari mars Caucasus Oil AB (PUBL) DELÅRSRAPPORT 1 1 januari 2013-31 mars 2014 Caucasus Oil AB (PUBL) 556756-4611 Periodens siffror i korthet Perioden Föregående år Periodens omsättning 254 kkr 134 kkr Periodens bruttoresultat 126 kkr -69

Läs mer

DELÅRSRAPPORT JUL SEP 2012

DELÅRSRAPPORT JUL SEP 2012 DELÅRSRAPPORT JUL SEP 2012 Fortnox International AB (publ) Fortnox International Box 10, 351 06 Växjö +46 470-32 20 00 info@fortnoxinternational.se www.fortnoxinternational.se Tredje kvartalet 2012 > Nettoomsättningen

Läs mer

HALVÅRSRAPPORT 2014/2015 FÖR NOVUS

HALVÅRSRAPPORT 2014/2015 FÖR NOVUS HALVÅRSRAPPORT 2014/2015 FÖR NOVUS Kvartalet oktober -- december 2014/2015 -Nettoomsättningen uppgick till ksek 12 826 (11 958) -Rörelseresultatet uppgick till ksek 1 355 (1 566) -Rörelseresultat efter

Läs mer

Malmbergs Elektriska AB (publ)

Malmbergs Elektriska AB (publ) Malmbergs Elektriska AB (publ) DELÅRSRAPPORT JANUARI - JUNI 2005 Q2 Delårsrapport i sammandrag Nettoomsättningen ökade med 13 procent till 216 485 (191 954) kkr Resultatet efter finansiella poster ökade

Läs mer

DELÅRSRAPPORT 1 juli september Caucasus Oil AB (PUBL)

DELÅRSRAPPORT 1 juli september Caucasus Oil AB (PUBL) DELÅRSRAPPORT 1 juli 2014-30 september 2014 Caucasus Oil AB (PUBL) 556756-4611 Periodens siffror i korthet Perioden Föregående år Periodens omsättning 48 ksek 157 ksek Periodens bruttoresultat -93 ksek

Läs mer

Fortnox International AB (publ) - Bokslutskommuniké januari - december 2012

Fortnox International AB (publ) - Bokslutskommuniké januari - december 2012 Fortnox International AB (publ) Bokslutskommuniké januari december 212 Fjärde kvartalet 212 Nettoomsättningen uppgick till 41 (453) tkr Rörelseresultatet uppgick till 9 65 (1 59) tkr Kassaflödet från den

Läs mer

BOKSLUTSKOMMUNIKÉ 1 JANUARI 31 DECEMBER 2005

BOKSLUTSKOMMUNIKÉ 1 JANUARI 31 DECEMBER 2005 1(5) BOKSLUTSKOMMUNIKÉ 1 JANUARI 31 DECEMBER 2005 Bokslutskommunikén i sammanfattning Omsättningen uppgick till 351,3 MSEK (296,6), en ökning med 18,5%. Rörelseresultatet uppgick till 20,2 MSEK (17,7),

Läs mer

Delårsrapport januari - juni 2012

Delårsrapport januari - juni 2012 Publicerad -08-16 Delårsrapport januari - juni Nettoomsättningen för perioden uppgick till 547 (840) KSEK, varav senaste kvartalet 472 (252) KSEK. Periodens resultat efter skatt för första halvåret uppgick

Läs mer

DELÅRSRAPPORT JANUARI-MARS 2003

DELÅRSRAPPORT JANUARI-MARS 2003 Feelgood är ett av Sveriges ledande hälsoföretag och finns etablerat på 52 platser. Antalet årsanställda uppgår till ca 640. Feelgoods affärsidé är att genom friska idéer förbättra företags och organisationers

Läs mer

Delårsrapport. januari september 2004

Delårsrapport. januari september 2004 Delårsrapport januari september 2004 Delårsrapport januari september 2004 för koncernen Omsättningen ökade med 8% till 288,3 Mkr (265,9) Resultatet efter finansiella poster ökade med 30% till 52,2 Mkr

Läs mer

SP Sveriges Provnings- och Forskningsinstitut AB

SP Sveriges Provnings- och Forskningsinstitut AB 1(5) Delårsrapport januari juni 2005 Perioden i sammandrag för SP-koncernen Omsättning och resultat Under årets första sex månader omsatte koncernen 320,3 Mkr (270,2), vilket är en ökning med ca 19 procent

Läs mer

Riddarhyttan Resources AB

Riddarhyttan Resources AB Riddarhyttan Resources AB BOKSLUTSKOMMUNIKÉ FÖR HELÅRET 2002 Göteborg den 20 februari 2003 Brytnings- och miljötillstånd för Suurikuusikko erhölls Private placement till nordamerikanska och asiatiska placerare

Läs mer

Delårsrapport 14 juni 30 september 2005. 1 (8) Roxi Stenhus Gruppen AB (publ) Organisationsnr: 556681-9149. Omsättning: Tkr 6 245

Delårsrapport 14 juni 30 september 2005. 1 (8) Roxi Stenhus Gruppen AB (publ) Organisationsnr: 556681-9149. Omsättning: Tkr 6 245 1 (8) Roxi Stenhus Gruppen AB (publ) Organisationsnr: 556681-9149 Tommarpsvägen 116 231 66 Trelleborg Tel: 0410-471 50 Fax: 0410-174 40 E-mail: Hemsida: roxi@roxistenhus.se www.roxistenhusgruppen.se Delårsrapport

Läs mer

Delårsrapport från Gandalf AB (Publ) för januari juni 2002

Delårsrapport från Gandalf AB (Publ) för januari juni 2002 1 Delårsrapport från Gandalf AB (Publ) för januari juni 2002 Periodens resultat - 1,4 MSEK (- 14,7) Fortsatt positivt kassaflöde 8,7 MSEK (- 0,8) Affärsidé Gandalf är verksam som en nordisk leverantör

Läs mer

Delårsrapport januari juni 2005

Delårsrapport januari juni 2005 Delårsrapport januari juni 2005 - Omsättningen för perioden uppgick till 215,1 Mkr (202,2) - Resultatet efter finansiella poster blev 42,2 Mkr (36,7) - Resultat efter skatt uppgick till 30,4 Mkr (26,5)

Läs mer

Delårsrapport januari juni 2005

Delårsrapport januari juni 2005 Delårsrapport januari juni 2005 April-juni 2005 Nettoomsättningen ökade med 43 % till 10,6 (7,4) mkr Resultatet efter skatt uppgick till 0,5 (-0,8) mkr Resultatet per aktie uppgick till 0,17 (-0,25) kr

Läs mer

Delårsrapport januari - juni 2016

Delårsrapport januari - juni 2016 Delårsrapport januari - Provinsfastigheter I AB (publ) Obligationslån 8,5 % Allokton I Januari Juni Nettoomsättningen för perioden uppgick till Bruttoresultatet för perioden uppgick till Resultatet efter

Läs mer

Kvartalsrapport januari - mars 2012

Kvartalsrapport januari - mars 2012 Publicerad 2012-05-10 Kvartalsrapport januari - mars 2012 Nettoomsättningen för perioden uppgick till 75 (588) KSEK. Periodens resultat före skatt för första kvartalet uppgick till -4 623 (-1 534) KSEK.

Läs mer

Delårsrapport januari - september 2014

Delårsrapport januari - september 2014 Delårsrapport januari - I AB (publ) Obligationslån 8,5 % Allokton I 2015 Januari September Nettoomsättningen för perioden uppgick till - (61,6) MSEK Bruttoresultatet för perioden uppgick till - (23,3)

Läs mer

Bokslutskommuniké 2006

Bokslutskommuniké 2006 Bokslutskommuniké 2006 Sammanfattning av uppnådda resultat under år 2006 Ett pågående djupborrningsprogram på Fäbolidens guldfyndighet visar att mineraliseringen fortsätter till minst 550 m djup i de två

Läs mer

SOTKAMO SILVER AB Pressmeddelande den 31 juli 2017 (NGM: SOSI; NASDAQ: SOSI1) Stockholm 8.45

SOTKAMO SILVER AB Pressmeddelande den 31 juli 2017 (NGM: SOSI; NASDAQ: SOSI1) Stockholm 8.45 SOTKAMO SILVER AB Pressmeddelande den 31 juli 2017 (NGM: SOSI; NASDAQ: SOSI1) Stockholm 8.45 SOTKAMO SILVER AB: HÖGA SILVER- OCH GULDHALTER VID KOMPLETTERINGSBORRNINGAR I SILVERGRUVAN Kampanjen för kompletteringsborrningar

Läs mer

DELÅRSRAPPORT. 1 januari 2012 till 31 mars 2012. Keynote Media Group AB (publ)

DELÅRSRAPPORT. 1 januari 2012 till 31 mars 2012. Keynote Media Group AB (publ) 1 (13) Informationen lämnades för offentliggörande den 16 maj 2012 kl. 12.00. Keynote Media Groups Certified Adviser på First North är Remium AB. Tel. +46 8 454 32 00, ca@remium.com DELÅRSRAPPORT 1 januari

Läs mer

Nilörngruppen AB (Publ) (Org.nr )

Nilörngruppen AB (Publ) (Org.nr ) Nilörngruppen AB (Publ) (Org.nr. 556322-3782) RAPPORT FÖR FÖRSTA KVARTALET 28 Orderingången ökade till 78,6 MSEK (74,4) Omsättningen ökade till 65,4 MSEK (65,2) Bruttomarginalen förbättrades till 47,5

Läs mer

OREZONE AB (publ) Delårsrapport januari mars 2019

OREZONE AB (publ) Delårsrapport januari mars 2019 OREZONE AB (publ) Delårsrapport januari mars 2019 Första kvartalet 2019 (samma period föregående år) Nettoomsättningen uppgick till 0 TSEK (0 TSEK) Rörelseresultatet efter avskriv. och finansiella poster

Läs mer

DELÅRSRAPPORT FÖR PERIODEN 1 januari 2015 31 mars 2015

DELÅRSRAPPORT FÖR PERIODEN 1 januari 2015 31 mars 2015 DELÅRSRAPPORT FÖR PERIODEN 1 januari 2015 31 mars 2015 Januari Mars 2015 Nettoomsättningen uppgick till 0,0 (0,0) MSEK. Rörelseresultat före avskrivningar (EBITDA) uppgick till 0,5 (-0,6) MSEK. Resultat

Läs mer

Delårsrapport januari - september 2015

Delårsrapport januari - september 2015 Delårsrapport januari - Provinsfastigheter II AB (publ) Stående obligationslån 8,0 % Allokton II 2016 Januari September Nettoomsättningen för perioden uppgick till Bruttoresultatet för perioden uppgick

Läs mer

Delårsrapport 1 januari 30 juni 2015

Delårsrapport 1 januari 30 juni 2015 AGES Industri AB (publ) Delårsrapport 1 januari i Delårsperioden Nettoomsättningen var 449 MSEK (380) Resultat före skatt uppgick till 52 MSEK (38) Resultat efter skatt uppgick till 41 MSEK (29) Resultat

Läs mer

Delårsrapport. Fortnox AB (publ), org nr

Delårsrapport. Fortnox AB (publ), org nr Delårsrapport Fortnox AB (publ), org nr 556469-6291 Januari september 2007 >> Stark tillväxt av antalet kunder >> Omsättningen uppgick till 2 282 (1 364) kkr >> Rörelseresultatet uppgick till -7 758 (-2

Läs mer

Delårsrapport. Januari September 2015

Delårsrapport. Januari September 2015 Delårsrapport Januari September 2015 Stockholm, 25 november 2015 Innehåll Nyckeltal 01 Väsentliga händelser under juli - september 2015 01 Väsentliga händelser efter rapportperiodens utgång 01 Bolagets

Läs mer

Delårsrapport januari juni 2014 2014-08-28

Delårsrapport januari juni 2014 2014-08-28 2014-08-28 Delårsrapport januari juni 2014 Nettoomsättningen har ökat med 29 % under första halvåret mot föregående år Rörelseresultatet är 2,1 MSEK bättre efter första halvåret mot föregående år Händelser

Läs mer

Återigen tillväxt och fortsatt god rörelsemarginal. Perioden april juni. Perioden januari juni. Vd:s kommentar. Delårsrapport april-juni 2016

Återigen tillväxt och fortsatt god rörelsemarginal. Perioden april juni. Perioden januari juni. Vd:s kommentar. Delårsrapport april-juni 2016 Återigen tillväxt och fortsatt god rörelsemarginal Perioden april juni Omsättningen ökade till 87,3 MSEK (82,2), vilket motsvarar en tillväxt om 6,2 % (13,1) Rörelseresultatet uppgick till 8,7 MSEK (8,2)

Läs mer

Koncernen. Avskrivningar Avskrivningarna för första halvåret 2011 uppgick till 9,8 Mkr (10,0).

Koncernen. Avskrivningar Avskrivningarna för första halvåret 2011 uppgick till 9,8 Mkr (10,0). Q2 Delårsrapport januari juni 2011 Koncernen Januari - Juni April - Juni Nettoomsättning 236,4 Mkr (232,8) Nettoomsättning 113,4 Mkr (117,7) Resultat före skatt 41,2 Mkr (38,7) Resultat före skatt 20,2

Läs mer

Bokslutskommuniké DO Networks Sverige AB 1 januari till 31 december 2006

Bokslutskommuniké DO Networks Sverige AB 1 januari till 31 december 2006 Bokslutskommuniké DO Networks Sverige AB 1 januari till 31 december 2006 Koncernens nettoomsättningen 6.812 TKR Koncernens rörelseresultatet -5.360 TKR Koncernens resultat efter skatt -5.439 TKR DO Networks

Läs mer

Delårsrapport januari mars 2010

Delårsrapport januari mars 2010 2010-05-11 Delårsrapport januari mars 2010 Rapportperiod (januari-mars 2010) Nettoomsättningen minskade till 1 200 (1 406) KSEK Rörelseresultatet ökade till 1 085 (-2 061) KSEK Resultatet efter skatt ökade

Läs mer

Bokslutskommuniké 2015

Bokslutskommuniké 2015 Bokslutskommuniké 2015 Provinsfastigheter I AB (publ) Obligationslån 8,5 % Allokton I 2015 Januari December 2015 Nettoomsättningen för perioden uppgick till Bruttoresultatet för perioden uppgick till Resultatet

Läs mer

Delårsrapport januari september 2005

Delårsrapport januari september 2005 Delårsrapport januari september 2005 Januari-september 2005 Nettoomsättningen ökade med 32 % till 29,5 (22,4) mkr Resultatet efter skatt uppgick till 1,5 (-2,8) mkr Resultatet per aktie uppgick till 0,47

Läs mer

KVARTALSRAPPORT JANUARI MARS 2010

KVARTALSRAPPORT JANUARI MARS 2010 Stockholm den 12 maj 2010 ENDOMINES AB (PUBL) KVARTALSRAPPORT JANUARI MARS 2010 Investeringarna i Pampalo guldgruva följer såväl tidplan som budget vilket innebär testproduktion i slutet av 2010 och fullskalig

Läs mer

Delårsrapport januari - september 2008

Delårsrapport januari - september 2008 Delårsrapport januari - september 2008 Koncernen * - Omsättningen uppgick till 389,7 Mkr (389,1) - Resultatet före skatt 77,3 Mkr (80,5)* - Resultatet efter skatt 56,1 Mkr (59,2)* - Vinst per aktie 2,65

Läs mer

DELÅRSRAPPORT APR JUN 2012

DELÅRSRAPPORT APR JUN 2012 DELÅRSRAPPORT APR JUN 2012 FORTNOX INTERNATIONAL AB (PUBL) Fortnox International Box 10, 351 06 Växjö +46 470-32 20 00 info@fortnoxinternational.se www.fortnoxinternational.se Andra kvartalet 2012 > Nettoomsättningen

Läs mer

DELÅRSRAPPORT 2014 1 RAPPORT FÖR TREDJE KVARTALET

DELÅRSRAPPORT 2014 1 RAPPORT FÖR TREDJE KVARTALET DELÅRSRAPPORT 2014 J A N S E P 1 RAPPORT FÖR TREDJE KVARTALET Pressmeddelande Stockholm, 17 november 2014 Wiking Mineral AB (publ) Delårsrapport januari- september 2014 NYCKELTAL Resultat efter finansiella

Läs mer

Ökad omsättning. Perioden januari mars. Vd:s kommentar. Delårsrapport januari-mars 2013

Ökad omsättning. Perioden januari mars. Vd:s kommentar. Delårsrapport januari-mars 2013 Ökad omsättning Perioden januari mars Omsättningen ökade till 61,9 MSEK (58,7), vilket ger en tillväxt om 6 % Rörelseresultatet uppgick till 4,3 MSEK (4,5) vilket ger en rörelsemarginal om 6,9 % (7,7)

Läs mer

Pressmeddelande. Delårsrapport januari mars Första kvartalet 2019

Pressmeddelande. Delårsrapport januari mars Första kvartalet 2019 Pressmeddelande Delårsrapport januari mars 2019 Första kvartalet 2019 Nettoomsättningen uppgick till 0 TSEK (0 TSEK) Rörelseresultatet efter avskriv. och finansiella poster uppgick till 2 104 TSEK (-131

Läs mer

Fortnox International AB (publ) - Bokslutskommuniké januari december 2011

Fortnox International AB (publ) - Bokslutskommuniké januari december 2011 Fortnox International AB (publ) - Bokslutskommuniké januari december 2011 Fjärde kvartalet 2011 Nettoomsättningen uppgick till 453 tkr Rörelseresultatet uppgick till - 10 509 tkr Kassaflödet från den löpande

Läs mer

Delårsrapport januari - mars 2016

Delårsrapport januari - mars 2016 Delårsrapport januari - 2016 Provinsfastigheter II AB (publ) Stående obligationslån 8,0 % Allokton II 2016 Januari Mars 2016 Nettoomsättningen för perioden uppgick till - (-) MSEK Bruttoresultatet för

Läs mer

DELÅRSRAPPORT 2011 Januari mars. Aktietorgetlistade bolaget Relation & Brand AB (556573-6500) presenterar idag första kvartalet 2011.

DELÅRSRAPPORT 2011 Januari mars. Aktietorgetlistade bolaget Relation & Brand AB (556573-6500) presenterar idag första kvartalet 2011. STOCKHOLM 2011-04-21 DELÅRSRAPPORT 2011 Januari mars Aktietorgetlistade bolaget Relation & Brand AB (556573-6500) presenterar idag första kvartalet 2011. Viktiga händelser under första kvartalet Omsättningen

Läs mer

Fortsatt tillväxt och god lönsamhet. Perioden april juni. Perioden januari juni. Vd:s kommentar. Delårsrapport april-juni 2014

Fortsatt tillväxt och god lönsamhet. Perioden april juni. Perioden januari juni. Vd:s kommentar. Delårsrapport april-juni 2014 Fortsatt tillväxt och god lönsamhet Perioden april juni Omsättningen ökade till 72.7 MSEK (60.9), vilket motsvarar en tillväxt om 19.7 % Rörelseresultatet uppgick till 7.0 MSEK (4.5) vilket ger en rörelsemarginal

Läs mer

Delårsrapport 2013-07-01 2013-09-30

Delårsrapport 2013-07-01 2013-09-30 Delårsrapport 2013-07-01 2013-09-30 VD-rekrytering klar Sammanfattning tredje kvartalet 2013 Tillväxt på 13 % i Bolaget under tredje kvartalet. Tillväxten kommer från förvärvet Watchonwatch.com. Hedbergs

Läs mer

DELÅRSRAPPORT FÖR PERIODEN 1 april juni 2014

DELÅRSRAPPORT FÖR PERIODEN 1 april juni 2014 DELÅRSRAPPORT FÖR PERIODEN 1 april 2014 30 juni 2014 April - juni 2014 Nettoomsättningen uppgick till 0,0 (84,1*) MSEK. Rörelseresultat före avskrivningar (EBITDA) uppgick till 0,8 (3,3*) MSEK. EBITDA-marginalet

Läs mer

Q1 Kvartalsrapport januari mars 2010

Q1 Kvartalsrapport januari mars 2010 Q1 Kvartalsrapport januari mars 2010 Koncernen januari mars Nettoomsättning 115,1 Mkr (120,3) Resultat före skatt 17,4 Mkr (17,0) Resultat efter skatt 12,9 Mkr (12,7) Resultat per aktie 0,61 kr (0,60)

Läs mer

Omsättningsökning med 29 % och rörelsemarginal över 10 %

Omsättningsökning med 29 % och rörelsemarginal över 10 % Omsättningsökning med 29 % och rörelsemarginal över 10 % Perioden juli - sep Omsättningen uppgick till 69,7 MSEK (54,2), vilket motsvarar en tillväxt på 29,0 % Rörelseresultatet uppgick till 7,2 MSEK (4,7)

Läs mer

Fokusering gav positivt resultat

Fokusering gav positivt resultat Fokusering gav positivt resultat Enlight har under kvartalet avyttrat sin verksamhet Knowledge and Performance Solution (KPS) till tyska datango AG. Proforma efter avyttring av KPS nåddes positivt rörelseresultat

Läs mer

SVEDBERGS I DALSTORP AB, (publ) org nr Delårsrapport januari - september 2003 för koncernen

SVEDBERGS I DALSTORP AB, (publ) org nr Delårsrapport januari - september 2003 för koncernen SVEDBERGS I DALSTORP AB, (publ) org nr 556052-4984 Delårsrapport januari - september 2003 för koncernen Nettoomsättningen uppgick till 265,9 Mkr (254,9) Resultatet efter finansiella poster uppgick till

Läs mer

DELÅRSRAPPORT FÖR FENIX OUTDOOR AB (publ)

DELÅRSRAPPORT FÖR FENIX OUTDOOR AB (publ) DELÅRSRAPPORT FÖR FENIX OUTDOOR AB (publ) -01-01 -09-30 Koncernens nettoomsättning uppgick till 577,8 (506,1) Mkr, en ökning med 14%. Koncernens rörelseresultat uppgick till 78,4 (63,7) Mkr, en ökning

Läs mer

Delårsrapport Q1 januari mars 2014

Delårsrapport Q1 januari mars 2014 Delårsrapport Q1 januari mars 2014 Koncernen januari-mars Nettoomsättning 99,7 Mkr (102,0) Resultat före skatt 13,3 Mkr (9,1) Resultat efter skatt 10,3 Mkr (7,1) Resultat per aktie 0,49 kr (0,34) Fortsatt

Läs mer

DELÅRSRAPPORT 2014. Aktiebolaget SCA Finans (publ) 556108-5688 2014-06-30

DELÅRSRAPPORT 2014. Aktiebolaget SCA Finans (publ) 556108-5688 2014-06-30 DELÅRSRAPPORT 2014 Aktiebolaget SCA Finans (publ) 556108-5688 2014-06-30 Verksamhet Aktiebolaget SCA Finans (publ) med organisationsnummer 556108-5688 och säte i Stockholm är ett helägt dotterbolag till

Läs mer

Delårsrapport januari juni

Delårsrapport januari juni 2011-08-26 Delårsrapport januari juni 2011 April Juni i sammandrag Nettoomsättningen ökade till 8 615 (5 705). Rörelseresultatet ökade till 21 (-564). Rörelseresultatet efter finansiella poster och skatt

Läs mer

All Cards Service Center - ACSC - AB (publ) Bokslutskommuniké 2006

All Cards Service Center - ACSC - AB (publ) Bokslutskommuniké 2006 ACSC-koncernen är ett fullserviceföretag i plastkortsbranschen. 2007-02-21 All Cards Service Center - ACSC - AB (publ) Bokslutskommuniké 2006 Rörelsens intäkter uppgick till 245,3 (264,9) Mkr, en minskning

Läs mer

Delårsrapport

Delårsrapport Online Brands Nordic AB (publ) Boråsvägen 40 516 81 Dalsjöfors Org. nr. 556211-8637 info@onlinebrands.se Telefon: 033-27 25 00 Delårsrapport 2016-07-01 2016-09-30 +32% försäljningstillväxt och fortsatt

Läs mer

DELÅRSRAPPORT. jan-mars

DELÅRSRAPPORT. jan-mars DELÅRSRAPPORT jan-mars 2 0 1 7 2 3 DELÅRSRAPPORT JANUARI - MARS 2017 FÖRSTA KVARTALET 2017 Nettoomsättningen uppgick till 404 (393) tkr Rörelseresultatet uppgick till -5 136 (-6 928) tkr Kassaflödet från

Läs mer

ABSOLENT GROUP AB DELÅRSRAPPORT JAN-SEP 2014

ABSOLENT GROUP AB DELÅRSRAPPORT JAN-SEP 2014 Absolent Group AB Delårsrapport jan-sep 2014 ABSOLENT GROUP AB DELÅRSRAPPORT JAN-SEP 2014 Nettoomsättningen för perioden jan - sep blev 202,8 Mkr (156,6) Rörelseresultat före avskrivningar på immateriella

Läs mer

SP Sveriges Provnings- och Forskningsinstitut AB

SP Sveriges Provnings- och Forskningsinstitut AB SP Sveriges Provnings- och Forskningsinstitut AB 1(6) Delårsrapport Januari Mars 2005 Perioden i sammandrag för SP-koncernen Omsättning och resultat Under årets första tre månader omsatte koncernen 139,6

Läs mer

För 2009 blev nettoomsättningen 482,2 Mkr (514,3), en minskning med 6 % jämfört med föregående år.

För 2009 blev nettoomsättningen 482,2 Mkr (514,3), en minskning med 6 % jämfört med föregående år. Q4 Bokslutskommuniké januari december 2009 Koncernen januari december oktober december Nettoomsättning 482,2 Mkr (514,3) Nettoomsättning 132,4 Mkr (124,6) Resultat före skatt 76,5 Mkr (98,3)* Resultat

Läs mer

ARCHELON AB (publ) Delårsrapport januari juni Delårsrapport 1 januari 30 juni Sammanfattning av rapportperioden 1 april 30 juni 2019

ARCHELON AB (publ) Delårsrapport januari juni Delårsrapport 1 januari 30 juni Sammanfattning av rapportperioden 1 april 30 juni 2019 ARCHELON AB (publ) Delårsrapport januari juni 2019 Delårsrapport 1 januari 30 juni 2019 Nettoomsättningen uppgick till 5 Tkr (121 Tkr). Rörelseresultatet uppgick till -1 508 Tkr (-1 060 Tkr). Resultatet

Läs mer

Krasny-projektet: Resultat visar en signifikant ökning av guldmineraliseringen

Krasny-projektet: Resultat visar en signifikant ökning av guldmineraliseringen Kopy Goldfields AB (publ) Pressmeddelande 1/2018 Stockholm, 12 januari 2018 Krasny-projektet: Resultat visar en signifikant ökning av guldmineraliseringen Kopy Goldfields AB (publ) ( Kopy Goldfields eller

Läs mer

DELÅRSRAPPORT 1 JANUARI 30 SEPTEMBER 2007

DELÅRSRAPPORT 1 JANUARI 30 SEPTEMBER 2007 1 av 8 DELÅRSRAPPORT 1 JANUARI 30 SEPTEMBER 2007 Starkt tredje kvartal med ökad omsättning och rörelseresultat Omsättningen tredje kvartalet ökade med 50% och uppgick till 217,3 MSEK (144,9). Rörelseresultatet

Läs mer

Bokslutskommuniké Nanexa AB (publ)

Bokslutskommuniké Nanexa AB (publ) Bokslutskommuniké 2018 Nanexa AB (publ) Nanexa AB (PUBL) Nanexa AB är ett nanoteknologiskt drug delivery-företag som fokuserar verksamheten på utvecklingen av PharmaShell som är ett nytt och banbrytande

Läs mer

Rapport för första kvartalet 2008

Rapport för första kvartalet 2008 Kvartalssrapport januari mars 2008 Rapport för första kvartalet 2008 Omsättning var 8,2 MSEK (17,5) för kvartalet. Rörelseresultat -1,8 MSEK (-2,2) för kvartalet. Resultat efter skatt för kvartalet -1,9

Läs mer

Fortsatt god tillväxt och starkt rörelseresultat. Perioden april juni. Perioden januari juni. Vd:s kommentar. Delårsrapport april-juni 2015

Fortsatt god tillväxt och starkt rörelseresultat. Perioden april juni. Perioden januari juni. Vd:s kommentar. Delårsrapport april-juni 2015 Fortsatt god tillväxt och starkt rörelseresultat Perioden april juni Omsättningen ökade till 82,2 MSEK (72,7), vilket motsvarar en tillväxt om 13,1 % (19,7) Rörelseresultatet uppgick till 8,2 MSEK (7,0)

Läs mer

Kvartalsrapport, Q3. nov jan 2015/2016 Förberedelse för långsiktig hållbarhet

Kvartalsrapport, Q3. nov jan 2015/2016 Förberedelse för långsiktig hållbarhet Förberedelse för långsiktig hållbarhet Om Bolaget: Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering inriktat mot teknik, IT och industri samt elevhälsa. Bolaget startade sin

Läs mer

BOKSLUTSKOMMUNIKÉ 1 JANUARI 31 DECEMBER 2012

BOKSLUTSKOMMUNIKÉ 1 JANUARI 31 DECEMBER 2012 BOKSLUTSKOMMUNIKÉ 1 JANUARI 31 DECEMBER 2012 Perioden i sammandrag Fjärde kvartalet Totala intäkter uppgick till 55,2 (26,2) MSEK. Försäljningstillväxten under perioden var 111%. Rörelseresultatet uppgick

Läs mer

Endomines AB (publ) Pressmeddelande Stockholm den 28 oktober 2014 SAMMANDRAG AV DELÅRSRAPPORT JANUARI SEPTEMBER 2014

Endomines AB (publ) Pressmeddelande Stockholm den 28 oktober 2014 SAMMANDRAG AV DELÅRSRAPPORT JANUARI SEPTEMBER 2014 Endomines AB (publ) Pressmeddelande Stockholm den 28 oktober 2014 SAMMANDRAG AV DELÅRSRAPPORT JANUARI SEPTEMBER 2014 Endomines rapporterar förbättrad EBITDA och reducerade kostnader Hela delårsrapporten

Läs mer

DELÅRSRAPPORT Q3 2011 MOBISPINE AB (PUBL) 556666-6466 (MOBS) 1 NOVEMBER 2011

DELÅRSRAPPORT Q3 2011 MOBISPINE AB (PUBL) 556666-6466 (MOBS) 1 NOVEMBER 2011 DELÅRSRAPPORT Q3 MOBISPINE AB (PUBL) 556666-6466 (MOBS) 1 NOVEMBER STYRELSEN FÖR MOBISPINE AB Väsentliga händelser under perioden Mobispine har nu lyckats med överflyttning av i princip samtliga operatörskontrakt

Läs mer

Inission AB (publ) Delårsrapport 1 januari - 31 mars 2016

Inission AB (publ) Delårsrapport 1 januari - 31 mars 2016 Inission AB: org.nr 556747-189 Stålvägen 4, 684 92 Munkfors www.inission.com För mer information kontakta Fredrik Berghel, Koncernchef +46 732 2 22 1 fredrik.berghel@inission.com Inission AB (publ) Delårsrapport

Läs mer

LAGERCRANTZ GROUP AB (publ)

LAGERCRANTZ GROUP AB (publ) LAGERCRANTZ GROUP AB (publ) Delårsrapport 1 april 30 september 2003 (6 månader) Nettoomsättningen ökade till 757 MSEK (710). Resultatet efter finansnetto förbättrades till 12 MSEK (1). Resultatet efter

Läs mer

* efter engångskostnad på 10,6 Mkr i Q2 2013

* efter engångskostnad på 10,6 Mkr i Q2 2013 Delårsrapport Q3 januari september 2014 Koncernen juli-september januari-september Nettoomsättning 82,3 Mkr (75,1) Nettoomsättning 278,2 Mkr (269,9) Resultat före skatt 11,1 Mkr (4,7) Resultat före skatt

Läs mer

Delårsrapport januari - mars 2008

Delårsrapport januari - mars 2008 Delårsrapport januari - mars 2008 Koncernen * - Omsättningen ökade till 138,4 Mkr (136,9) - Resultatet före skatt 25,8 Mkr (28,6)* - Resultatet efter skatt 18,5 Mkr (20,6)* - Vinst per aktie 0,87 kr (0,97)*

Läs mer

SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut AB. Delårsrapport 1 januari 30 juni 2008 Org. nr Perioden i sammandrag för SP-koncernen 1(7)

SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut AB. Delårsrapport 1 januari 30 juni 2008 Org. nr Perioden i sammandrag för SP-koncernen 1(7) 1(7) Delårsrapport 1 januari 30 juni 2008 Org. nr 556464-6874 Perioden i sammandrag för SP-koncernen Verksamheten SP skall som en del av den nya institutsstrukturen genom behovsmotiverad forskning och

Läs mer

Delårsrapport januari - juni 2006

Delårsrapport januari - juni 2006 Delårsrapport januari - juni 2006 - Omsättningen ökade till 258,0 Mkr (215,1) - Resultatet före skatt blev 50,9 Mkr (42,2) - Resultat efter skatt uppgick till 34,8 Mkr (30,4) - Resultat efter skatt per

Läs mer

DELÅRSRAPPORT. för perioden 1 september februari 2005

DELÅRSRAPPORT. för perioden 1 september februari 2005 s DELÅRSRAPPORT för perioden - Perioden i sammandrag Nettoomsättning 40 (53) TSEK Resultat efter skatt 374 (- 90) TSEK Resultat per aktie 0,6 (-0,23) SEK per aktie Prospekteringsverksamheten För närvarande

Läs mer