Region Syd Tävlingskommittén Kvalificering till U16 SM

Region Syd Tävlingskommittén

Bestämmelser för regionalt kval till U16 SM 2018-/2019 Region Syd

Seriebestämmelser. Reviderade Säsongen För. Dam Division 2. Kval till Riksserien Dam. Division 2C Västra. Play Off för Division 2

SERIEBESTÄMMELSER och VERKSAMHETSPLAN

Region Syd. Seriebestämmelser. J18 Elit 2016/2017. Region Syd. Region Syd:s tävlingskmmitté

Region Syd. Seriebestämmelser. J18 Elit 2018/2019. Region Syd. Region Syd:s tävlingskommitté

Tävlingskommittén Region Syd

Region Syd. Seriebestämmelser. J18 Division /2017. Region Syd. Region Syd:s tävlingskommitté

Seriebestämmelser Region Väst Säsongen Reviderade

Seriebestämmelser. J20 Elit 2018/2019. Region Syd

Region Syd. Seriebestämmelser. J20 Division /2017. Region Syd. Tävlingskommittén. Region Syd:s tävlingskommitté

Tävlingsbestämmelser DM

Norrbottens Ishockeyförbund Deltagande lag Tävlingen är öppen för seniorlag i föreningar som tillhör Norrbottens Ishockeyförbund.

HockeyAllsvenska Finalen

Så funkar det! På varje spelort spelas gruppspel under fredag den 16 mars samt lördag den 17 mars.

NORRBOTTENS ISHOCKEYFÖRBUND Tävlingskommittén Fastställd

Seriebestämmelser 2019/2020

NORRBOTTENS ISHOCKEYFÖRBUND Tävlingskommittén

Så funkar det! På varje spelort spelas gruppspel under fredag den 22 september samt lördag den 23 september.

CUP Dam och Herr-DM 2015

TÄVLINGSBESTÄMMELSER FÖR DISTRIKTSSERIERNA.

UEFA-CUPEN??? INTRESSEANMÄLAN. Till föreningar i Östergötland med lag i Division 4 Herrar VILL NI SPELA I

1 kap. Allmänna bestämmelser

Kval till division 5 herrar 2016

FRE 29/1 TILL SÖN 31/1

Evenemang. Cats. Cats. Cats. Cats. Cats. Cats. Gabriel Iglesias. Chris Rock. Frölunda Indians - Luleå HF. Frölunda Indians - HV 71

Spelschema Skånemästerskapen 2019

Välkommen till Gustafs Cup År 2016

SKÅNES ISHOCKEYFÖRBUND

Seriekrav för Herrjunior 17 Elit Säsongen 2018/19

Transkript:

Tävlingskommittén Kvalificering till U16 SM 2011-2012 Tävlingskommittén 2012-01-09 1

Kvalificering till U16 SM, I kvalificeringen till U16 SM-åttondelsfinalspel deltar följande lag: Lag 4 från U16 Elit samt 7 lag, 1 lag från varje distriktsförbund inom. Lag 1, 2 och 3 från U16 Elit är direktkvalificerade till U16 SM-åttondelsfinalspelet. Lag 4 spelas fram enligt följande PlayOff. Spelordningen i PlayOff 1-2-3 är lottad. Lag 1, 2, 3 och 4 från U16 Elit rankas efter tabellställningen efter 18 omgångars seriespel i U16 Elit. PlayOff 1 (Kvartsfinaler) PO 1:1:1 Söndag 2012-01-08 12.00 Skövde IK Lag från Västergötland PO 1:2:1 Onsdag 2012-01-11 20.00 Bäcken HC Lag från Göteborg PO 1:3:1 Onsdag 2012-01-11 19.30 HV 71 Lag från Småland PO 1:4:1 Torsdag 2011-12-29 15.00 Kallinge-Ronneby IF Lag från Blekinge - IF Troja Ljungby Lag 4 från U16 Elit - IF Malmö Redhawks Lag från Skåne - HC Vita Hästen Lag från Östergötland - Munkedals BK Lag från Bohuslän-Dal 3-2 (1-1, 0-1, 1-0, 1-0) 8-0 (3-0, 2-0, 3-0) PO 1:1:2 IF Troja Ljungby Lag 4 från U16 Elit PO 1:2:2 Onsdag 2012-01-18 19.30 IF Malmö Redhawks Lag från Skåne PO 1:3:2 Tisdag 2012-01-17 19.30 HC Vita Hästen Lag från Östergötland PO 1:4:2 Torsdag 2012-01-05 16.00 Munkedals BK Lag från Bohuslän-Dal - Skövde IK Lag från Västergötland - Bäcken HC Lag från Göteborg - HV 71 Lag från Småland - Kallinge-Ronneby IF Lag från Blekinge Segrarna är kvalificerade till PlayOff 2. Matcherna skall vara spelade senast vecka 3 2012. 1-4 (0-1, 0-3, 1-0) PlayOff 2 (Semifinaler) PO 2:1:1 Segraren i PlayOff 1:2 - Segraren i PlayOff 1:1 PO 2:2:1 Segraren i PlayOff 1:3 - Kallinge-Ronneby IF Segraren i PlayOff 1:4 PO 2:1:2 Segraren i PlayOff 1:1 - Segraren i PlayOff 1:2 PO 2:2:2 Kallinge-Ronneby IF Segraren i PlayOff 1:4 - Segraren i PlayOff 1:3 Segrarna är kvalificerade till PlayOff 3. Matcherna skall vara spelade senast vecka 5 2012. PlayOff 3 (Final) PO 3:1:1 Segraren i PlayOff 2:2 - Segraren i PlayOff 2:1 PO 3:1:2 Segraren i PlayOff 2:1 - Segraren i PlayOff 2:2 Segraren är kvalificerade som s lag 4 i U16 SM-åttondelsfinalspel. Matcherna skall vara spelade senast vecka 7 2012. Fastställd rangordning inför U16 SM-åttondelsfinalspel 2010-2011 Lag 1 Frölunda HC (Lag 1 i U16 Elit efter 18 spelomgångar). Lag 2 Linköpings HC (Lag 2 i U16 Elit efter 18 spelomgångar). Lag 3 Rögle BK (Lag 3 i U16 Elit efter 18 spelomgångar). Lag 4 Segraren i PlayOff 3 (Final)

Bestämmelser för kvalificering inom. Resultatrapportering Resultatet (slutresultat, periodresultat och ev OverTime och straffar) inrapporteras matchdagen på fax 0454-849 22 eller med e-post: stig.andersson@swehockey.se. Matchprotokollet insändes senast dagen efter spelad match till: Tävlingskommittén, Vivelvägen 15 374 51 Asarum. Arrangemang Hemmalaget ska: - i god tid skriftligen inbjuda motståndarlaget och - informera om tid och spelplats för matchen. - informera om tid och plats för matchen. - av eget distriktsförbund beställa domare och informera dessa om gällande bestämmelser. - svara för samtliga kostnader kring matchen (domare, planhyra, ev. träningstider mm). Bortalaget ska: - kontakta motståndarlaget och bekräfta inbjudan. - om så önskas förse motståndarlaget med laguppställning - själva svara för resekostnader till och från spelplatsen. Seriebestämmelser PlayOff 1-2-3 spelas i bäst av två matcher. Vid oavgjort resultat efter 60 minuter (3x 20 minuter) förlängs matchen enligt TB 5:8, i max 10 minuter. Vid 10 minuters förlängning ska ingen spolning ske, paus inför förlängning är på max 3 minuter. Förlängningarna spelas med 4 utespelare + 1 målvakt. Vid lika resultat efter förlängning avgörs matchen på straffslag enligt Svenska Ishockeyförbundets tävlingsbestämmelser 5:9 STRAFFSLAG. Skulle lagen efter två spelade matcher ha en varsin seger skall matchserien avgöras med straffslag enligt Svenska Ishockeyförbundets tävlingsbestämmelser 5:9 STRAFFSLAG. Spelregler Enligt Svenska Ishockeyförbundets spelregler.

SM-slutspel för U16 säsongen 2011/2012 Deltagande lag ska bestå av U16-spelare födda 1996 eller senare. Varje region har till uppdrag att kvalificera fyra lag (rangordnade 1-4) per region till U16-SM senast den 1 mars 2011. Varje region arrangerar ett åttondelsfinalgruppspel. I norr spelar lag 1 och 4 från Region Norr och lag 2 och 3 från Region Öst. I väst spelar lag 1 och 4 från Region Väst och lag 2 och 3 från. I öst spelar lag 1 och 4 från Region Öst och lag 2 och 3 från Region Norr. I syd spelar lag 1 och 4 från och lag 2 och 3 från Region Väst. Åttondels- och kvartsfinalspel spelas enligt TB 5:7 D Seriemetoden med straffar I semifinal och match om tredje plats gäller: Vid oavgjort resultat efter 60 minuter förlängs matchen med 10 minuter med ordinarie antal spelare enligt Sudden Death. Ingen isvård innan förlängning startas, paus max 3 minuter. Vid lika resultat efter 10 minuters förlängning avgörs matchen med straffslag enligt TB 5:9. I finalmatch gäller: Vid oavgjort resultat efter 60 minuter förlängs matchen med 20 minuter med ordinarie antal spelare enligt Sudden Death. Isvård innan förlängning startas, paus max 18 minuter. Vid lika resultat efter 20 minuters förlängning avgörs matchen med straffslag enligt TB 5:9. Åttondelsfinalgruppspel U16 SM 2011/2012 Gruppspelet spelas som enkelserie under en helg. Arenakrav: Spelform: Arrangörer: Spelordning: Publikhall C Enligt TB 5:7 D Seriemetoden med straffar Lag i respektive grupp Se separat spelordning SM-ÅTTONDELSFINALSGRUPPER FÖR U16 16-18 MARS 2012 Grupp A Grupp B Grupp C Grupp D Region Norr Region Öst Region Väst Lag 1 från region norr Lag 1 från region öst Lag 1 från region väst Frölunda HC Lag 1 från region syd Lag 4 från region norr Lag 4 från region öst Lag 4 från region väst Lag 4 från region syd Lag 2 från region öst Lag 3 från region öst Lag 2 från region norr Linköpings HC Lag 2 från region syd Lag 3 från region norr Rögle BK Lag 3 från region syd Lag 2 från region väst Lag 3 från region väst Lag 1-2 från respektive gruppspel är kvalificerade för kvartsfinalspel i U16-SM 2011/2012.

Kvartsfinalgruppspel U16 SM 2011/2012 Gruppspelet spelas som enkelserie under en helg. Arenakrav: Spelform: Arrangör: Spelordning: Publikhall C Enligt TB 5:7 D Seriemetoden med straffar Lag i respektive grupp Se separat spelordning SM-KVARTSFINALGRUPPER FÖR U16 23-25 MARS 2012 Grupp E Grupp F Lag 1 från grupp A Lag 1 från grupp B Lag 2 från grupp C Lag 2 från grupp D Lag 1 från grupp C Lag 1 från grupp D Lag 2 från grupp A Lag 2 från grupp B Lag 1-2 från respektive gruppspel är kvalificerade för semifinalspel i U16-SM 2011/2012. Semi- och finalspel U16-SM I semi-, och finalspelet deltar segrarna från kvartsfinalgruppspelet. Högst rankade lag från kvartsfinalgruppspelen är hemmalag i finalen. SPELDAGAR FÖR SM-SEMIFINALER OCH FINAL FÖR U16 31 MARS 1 APRIL 2012 S 1 Lördag 120331 Lag 1 i Grupp E Lag 2 i Grupp F S 2 Lördag 120331 Lag 1 i Grupp F Lag 2 i Grupp E 3:e Söndag 120401 Förlorarna i semifinal Final Söndag 120401 Vinnarna i semifinal