Region Syd Tävlingskommittén

Region Syd Tävlingskommittén Kvalificering till U16 SM

Seriebestämmelser. Reviderade Säsongen För. Dam Division 2. Kval till Riksserien Dam. Division 2C Västra. Play Off för Division 2

SERIEBESTÄMMELSER och VERKSAMHETSPLAN

Region Syd. Seriebestämmelser. J18 Elit 2016/2017. Region Syd. Region Syd:s tävlingskmmitté

Region Syd. Seriebestämmelser. J18 Elit 2018/2019. Region Syd. Region Syd:s tävlingskommitté

Seriebestämmelser Region Väst Säsongen Reviderade

Seriebestämmelser. J20 Elit 2018/2019. Region Syd

Region Syd. Seriebestämmelser. J18 Division /2017. Region Syd. Region Syd:s tävlingskommitté

Seriebestämmelser för. HockeyTvåan 2016/2017. Region Syd

Tävlingskommittén Region Syd

Region Syd. Seriebestämmelser. J20 Division /2017. Region Syd. Tävlingskommittén. Region Syd:s tävlingskommitté

Seriebestämmelser 2017/2018. HockeyTrean Södra. Region Syd

Så funkar det! På varje spelort spelas gruppspel under fredag den 16 mars samt lördag den 17 mars.

Distriktsmästerskap 2014/2015 U13, U14, U15, U16, J18. Blekinge Ishockeyförbund

Seriebestämmelser 2019/2020

HockeyEttan 2014/2015

Så funkar det! På varje spelort spelas gruppspel under fredag den 22 september samt lördag den 23 september.

Norrbottens Ishockeyförbund Deltagande lag Tävlingen är öppen för seniorlag i föreningar som tillhör Norrbottens Ishockeyförbund.

Finalspel. 2/ ISCAR ARENA Vetlanda

TÄVLINGSBESTÄMMELSER FÖR DISTRIKTSSERIERNA.

FRE 29/1 TILL SÖN 31/1

UEFA-CUPEN??? INTRESSEANMÄLAN. Till föreningar i Östergötland med lag i Division 4 Herrar VILL NI SPELA I

Bricmate Cup april 2011 GRUPP 1 GRUPP 2 GRUPP 3

SPELPROGRAM MIRUM CUP FUTSAL FUTSAL-CUP för pojkar födda 2003 och 2004 samt flickor födda Speldatum november 2017 i Ektorpshallen.

ÖFF: s UNGDOMS-DM FUTSAL 2014

VÄLKOMNA ÖNSKAR OSBY IK TILL OSBY CUP U Sida 1

Tävlingsbestämmelser. Svenska Cupen. Version

Serieinformation

SERIEVERKSAMHET REGION NORR 2017/2018

Evenemang. Cats. Cats. Cats. Cats. Cats. Cats. Gabriel Iglesias. Chris Rock. Frölunda Indians - Luleå HF. Frölunda Indians - HV 71

Seriekrav för Herrjunior 17 Elit Säsongen 2018/19

Transkript:

Bestämmelser för regionalt kval till U16 SM 2018-/2019 Region Syd Region Syd:s tävlingskopmmitté

Kvalificering till U16 SM, Region Syd I Kvalificering till U16 SM-åttondelsfinalspel deltar följande lag: Lag 4 från U16 Elit Region Syd samt 7 lag, 1 lag från varje distriktsförbund inom Region Syd. Lag 1, 2 och 3 från U16 Elit Region Syd är direktkvalificerade till U16 SM-åttondelsfinalspelet. Lag 4 spelas fram enligt följande PlayOff. Spelordningen i PlayOff 1-2-3 är lottad. Lag 1, 2, 3 och 4 från U16 Elit rankas efter tabellställningen efter 18 omgångars seriespel i U16 Elit Region Syd. Resultatrapportering: OVR Light PlayOff spelas i bäst av två matcher. Vid oavgjort resultat efter 60 minuter (3x20 minuter) förlängs matchen enligt TB 5:8, i max 10 minuter. Vid 10 minuters förlängning ska ingen spolning ske, paus inför förlängning är på max 3 minuter. Förlängningarna spelas med 4 utespelare + 1 målvakt. Vid lika resultat efter förlängning avgörs matchen på straffslag enl. TB 5:9. Skulle lagen efter två spelade matcher ha en varsin seger skall andra matchen förlängas med Overtime i max 10 minuter. Overtimen spelas med 5 utespelare + 1 målvakt. Har inget avgörande skett efter förlängningen ska avgörande ske med straffslag enligt TB 5:9. Vid denna andra match ska ispreparering ske och paus max 15 minuter. PlayOff 1 PO 1:1:1 Fredag 2019-01-18 18.00 Mariestad BoIS HC - IF Malmö Redhawks PO 1:2:1 Lördag 2019-01-12 20.00 Kungälvs IK - Lund Giants HC PO 1:3:1 Tisdag 2019-01-15 19.00 HV71 - HC Vita Hästen PO 1:4:1 Lördag 2019-01-12 12.45 Lions HC Strömstad - Kallinge Ronneby IF PO 1:1:2 Söndag 2019-01-20 15.00 IF Malmö Redhawks - Mariestad BoIS HC PO 1:2:2 Söndag 2019-01-20 14.00 Lund Giants HC - Kungälvs IK PO 1:3:2 Söndag 2019-01-20 16.00 HC Vita Hästen - HV71 PO 1:4:2 Lördag 2019-01-19 11.00 Kallinge Ronneby IF - Lions HC Strömstad Matcherna skall vara spelade senast vecka 3 2019. Segrarna är kvalificerade till PlayOff 2. PlayOff 2 PO 2:1:1 Segraren i PlayOff 1:2 - Segraren i PlayOff 1:1 PO 2:2:1 Segraren i PlayOff 1:4 - Segraren i PlayOff 1:3 PO 2:1:2 Segraren i PlayOff 1:1 - Segraren i PlayOff 1:2 PO 2:2:2 Segraren i PlayOff 1:3 - Segraren i PlayOff 1:4 Matcherna ska vara spelade senast vecka 5 2019. Segrarna är kvalificerade till PlayOff 3. PlayOff 3 PO 3:1:1 Segraren i PlayOff 2:2 - Segraren i PlayOff 2:1 PO 3:1:2 Segraren i PlayOff 2:1 - Segraren i PlayOff 2:2 Matcherna skall vara spelade senast vecka 7 2019. Segraren är kvalificerade som Region Syds lag 4 i U16 SM-åttondelsfinalspel. För aktuellt spelprogram se: http://stats.swehockey.se/

Fastställd rangordning inför U16 SM-åttondelsfinalspel 2017/2018 Lag 1 Frölunda HC 1:a i U16 Elit Region Syd efter 18 spelomgångar. Lag 2 Rögle BK 2:a i U16 Elit Region Syd efter 18 spelomgångar. Lag 3 Linköping HC 3:a i U16 Elit Region Syd efter 18 spelomgångar. Lag 4 Segraren i Regionalt kval PlayOff 3 Bestämmelser för kvalificering inom Region Syd. PlayOff spelas i bäst av två matcher. Vid oavgjort resultat efter 60 minuter (3x 20 minuter) förlängs matchen enligt TB 5:8, i max 10 minuter. Vid 10 minuters förlängning ska ingen spolning ske, paus inför förlängning är på max 3 minuter. Förlängningarna spelas med 4 utespelare + 1 målvakt. Vid lika resultat efter förlängning avgörs matchen på straffslag enligt TB 5:9. Skulle lagen efter två spelade matcher ha en varsin seger skall andra matchen förlängas med Overtime i max 10 minuter. Overtimen spelas med 5 utespelare + 1 målvakt. Har inget avgörande skett efter förlängningen ska avgörande ske med straffslag enligt TB 5:9. Vid denna andra match ska ske, paus max 15 minuter. Spelregler Enligt Svenska Ishockeyförbundets spelregler. Arrangemang Hemmalaget ska: Bortalaget ska: - i god tid skriftligen inbjuda motståndarlaget och - informera om tid och spelplats för matchen. - informera Region Syd om tid och plats för matchen. - av eget distriktsförbund beställa domare och informera dessa om gällande bestämmelser. - svara för samtliga kostnader kring matchen (domare, planhyra, ev. träningstider mm). - kontakta motståndarlaget och bekräfta inbjudan. - om så önskas förse motståndarlaget med laguppställning - själva svara för resekostnader till och från spelplatsen.

SM-slutspel för U16 2018/2019 Deltagande lag ska bestå av U16-spelare födda 2003 eller senare. Varje region har till uppdrag att kvalificera fyra lag (rangordnade 1-4) per region till U16-SM senast den 3 mars 2019. Varje region arrangerar ett åttondelsfinalgruppspel. I norr spelar lag 1 och 4 från Region Norr och lag 2 och 3 från Region Väst. I väst spelar lag 1 och 4 från Region Väst och lag 2 och 3 från Region Norr I öst spelar lag 1 och 4 från Region Öst och lag 2 och 3 från Region Syd. I syd spelar lag 1 och 4 från Region Syd och lag 2 och 3 från Region Öst. Spelform: Enligt TB 5:7 D, Seriemetoden-Tre poäng med Overtime och straffar. Serieadministratör: Svenska Ishockeyförbundet För åttondels- och kvartsfinalgruppspel gäller: TB 5:7 D Seriemetoden med straffar För semifinaler och bronsmatch gäller: Vid oavgjort resultat efter 60 minuter förlängs matchen, i max 10 minuters Overtime. Vid 10 minuters Overtime ska ingen spolning ske, paus inför Overtime är på max 3 minuter. Overtime spelas med 4 utespelare + 1 målvakt. Vid lika resultat efter Overtime avgörs matchen på straffslag enligt TB 5:9. För finalen gäller: Vid oavgjort resultat efter 60 minuter förlängs matchen, i max 20 minuters Overtime och spolning sker. Overtime spelas med 4 utespelare + 1 målvakt. Vid lika resultat efter Overtime avgörs matchen på straffslag enligt TB 5:9.

Åttondelsfinalgruppspel U16 SM Gruppspelet spelas som enkelserie under en helg. Arenakrav: Publikhall C Spelform: Enligt TB 5:7 D, Seriemetoden-Tre poäng med Overtime och straffar. Arrangörer: Lag i respektive grupp Speldagar: 8-10 mars 2019 Grupp A Region Norr Grupp B Region Öst Grupp C Region Väst Grupp D Region Syd Lag 1 från region Norr Lag 1 från region Väst Lag 1 från region Öst Lag 1 från region Syd Lag 4 från region Norr Lag 4 från region Väst Lag 4 från region Öst Lag 4 från region Syd Lag 2 från region Väst Lag 2 från region Norr Lag 2 från region Syd Lag 2 från region Öst Lag 3 från region Väst Lag 3 från region Norr Lag 3 från region Syd Lag 3 från region Öst För aktuella spelprogram se: http://stats.swehockey.se/ Lag 1-2 från respektive gruppspel är kvalificerade för kvartsfinalspel i U16-SM 2017/2018. Kvartsfinalgruppspel U16 SM Gruppspelet spelas som enkelserie under en helg. Arenakrav: Publikhall C Spelform: Enligt TB 5:7 D, Seriemetoden-Tre poäng med Overtime och straffar. Arrangör: Lag i respektive grupp Speldagar: 22-24 mars 2019 Grupp E Lag 1 från grupp A Lag 1 från grupp B Lag 2 från grupp C Lag 2 från grupp D Grupp F Lag 1 från grupp C Lag 1 från grupp D Lag 2 från grupp A Lag 2 från grupp B För aktuella spelprogram se: http://stats.swehockey.se/ Lag 1-2 från respektive gruppspel är kvalificerade för semifinalspel i U16-SM 2018/2019.

Semi- och finalspel U16-SM I semi-, och finalspelet deltar segrarna från kvartsfinalgruppspelet. Speldagar/spelordning: SF 1 Lördag 2019-03-30 Lag 1 i Grupp E Lag 2 i Grupp F SF 2 Lördag 2019-03-30 Lag 1 i Grupp F Lag 2 i Grupp E Brons Söndag 2019-03-31 Högst rankat lag Lägst rankat lag Final Söndag 2019-03-31 Högst rankat lag Lägst rankat lag För aktuellt spelprogram se: http://stats.swehockey.se/