Lösningar för vätskehantering

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Lösningar för vätskehantering"

Transkript

1 Lösningar för vätskehantering BEPRÖVAD KVALITET. LEDANDE TEKNIK.

2

3 Lösningar för vätskehantering VÄTSKOR är grundförutsättningar för liv då hela 70 % av jorden består av vätskor och det mesta av kroppen består av vatten. Så dessa kräver varsam behandling. Emellertid är vätskor inte begränsade till endast vatten. Dessa kan också innehålla partiklar, ibland i form av en juice, ibland slippriga eller pasta liknade. Men dessa kallas fortfarande för vätskor och måste hanteras med försiktighet. Vissa element i vätskorna reagerar olika på värme, kyla eller tryck. Gracos expertis och teknologi hjälper dig att hantera dessa vätskor och gör det möjligt för dig att framgångsrikt genomföra dina projekt. Detta kommer att ge dig en tillfredsställande känsla av prestation. Förflyttning Naturen förser oss med vatten från bergen och från regnmoln som bärs av vinden från avlägsna platser. Om du behöver lyfta vätskor till en högre nivå från tyngdkraften, eller om du behöver placera droppar på exakt rätt smörjpunkt kan du med fördel välja Gracos utrustningar. Vi kan hantera tryck från 0,1 till 500 bar för att placera vätskan exakt där du behöver den. Mätning Behöver du veta vilket tryck som en pump använder för en vätska? Eller hur många liter som har pumpats inom en bestämd period? Kontroller med tryckmätare eller via internet garanterar att du inte missar något och att du får rapporter i tid när det behövs vilket sparar in på onödiga kostnader för ditt företag. Med precision Naturen reder sig själv är ett uttryck som du kanske har hört. Likväl krävs att simbassänger vattentätas och hus isoleras väl för att kontrollera uppvärmningskostnaderna. I industriella miljöer kan du behöva temperaturreglerutrustning, läckagedetektorer och direktanslutningar till datorer så att du kan kontrollera underhållet av dina produktionslinjer. Behåll kontrollen med Graco. Utmatning Lite regn en måndagsmorgon, eller en häftig storm under natten. Oavsett om utmatning sker av 0,02 cc i ett enda skott vid en hastighet av 60 skott per minut eller om pumpning görs av 90 liter i minuten är kravet detsamma: utmatningen måste vara exakt. Vätskor kan vara dyra. Om du använder Gracos fördelare kan du vara säker på att inte slösa bort något. Applicera Njut av en chokladglass en varm sommardag, glid långsamt uppför de slingriga bergvägarna i din cabriolet, läs morgontidningen vid frukostbordet, eller läs en bok när du har gått till sängs. Oroa dig inte över hur chokladen egentligen kom i glasstruten, om din cabriolet sprutlackerades eller målades för hand, hur texten i din morgontidning trycktes, eller hur sidorna i boken har bundits samman. Njut av livet helt enkelt: vi har ventilerna som gör jobbet åt dig.

4 Merkur Luftdrivna sprutenheter Ultra Max II 795 Platinum Triton TM Sprututrustning

5 Sprutlackering Enkomponentfärg Ett dekorativt skikt av färg eller lack blir ofta pricken över i. Det gör ditt möblemang, din bil eller båt mer färggrann och glänsande och ger även skydd mot rost. Vi på Graco kallar det för Finish 1K. Detta är när det dekorativa täckskiktet och lagren under appliceras med enkomponentfärg. De vanligaste ämnena: Färger och lacker som är lösningsmedelsbaserade, vattenburna eller UV-härdande

6 ProMix TM Flerkomponentsystem för dosering Pro Xs Elektrostatpistoler ProBatch TM Flerkomponentsystem för dragning

7 Sprutlackering Flerkomponentfärg För ett motståndskraftigt täckskikt eller en snabb härdningstid för vätskan applicerar du en fi nish med fl erkomponentfärg. Föreställ dig att du börjar diskutera med någon om doseringsfrekvenser, härdningstider och programfönster. Det kan verka komplicerat, men det är resultatet som räknas. Graco har lösningen, och vi arbetar med den varje dag. De vanligaste ämnena: Färger och lacker som är lösningsmedelsbaserade, vattenburna eller UV-härdande.

8 Xtreme TM NXT TM Kolvpumpserien XTR TM 5 Högtryckspistol Hydra-Clean TM Högtrycksrengöringsenhet

9 Rostskyddsmålning Appliceringar av färgskikt med enkomponentytfärg När du går över en bro eller passerar förbi en gigantisk skyskrapa ska dessa konstruktioner inte bara vara ståtliga att betrakta; du förväntar dig också att ståldelarna står emot hårda väderförhållanden som starkt solsken, ösregn eller storm. Rostskyddsmålningar som applicerats med Gracos NXT Xtreme -pumpserie kommer att göra att du tar dig över den där bron. De vanligaste ämnena: Färgskikt som är epoxi- eller uretanbaserade.

10 XM TM 2-komponent doserutrustning XTR TM 7 Airless sprutpistol XP70 TM 2-komponent doserutrustning

11 Rostskyddsmålning Appliceringar av färgskikt med flerkomponentytfärg Är du ännu mer utsatt för förhållanden, så som offshore eller i brandsituationer? Applicera snabbhärdande rostskyddsfärg med Gracos 2-komponentsdoserare. ATEX-godkänd utrustning gör det möjligt för dig att arbeta i riskfyllda miljöer. De vanligaste ämnena: Färgskikt som är epoxi- eller uretanbaserade.

12 Reactor TM Flerkomponentsdoserare Fusion TM MP Mekanisk blandningspistol

13 Snabbhärdande färgskikt Speciella appliceringar av färgskikt Föreställ dig att du parkerar din bil i ett garage och vattnet droppar ner från betongtaket. Då önskar du dig troligen att byggföretaget hade använt samma utrustning som användes för att vattentäta din simbassäng, damm eller trädgårdsfontän. Snabbhärdande betyder att färgskiktet som applicerats reagerar inom några få sekunder efter blandning i pistolen. Gracos Reactor -doserare hjälper dig att hålla huvudet över vattnet. De vanligaste ämnena: Polyurea-, polyuretan- eller hybridbaserade färgskikt.

14 Reactor TM HXP2 2-komponent doserutrustning Fusion TM AP Luftblandningspistol

15 Snabbhärdande skum Skumappliceringar Att hålla sig sval under sommaren och varm under vintern är en ständig utmaning. Applicering av skumisolering bidrar till att minska kostnader för uppvärmning och kylning under de olika årstiderna. Njut av en öppen brasa under vintern och minska på luftkonditioneringen under sommaren, ha det behagligt och spara pengar. De vanligaste ämnena: Polyuretanbaserat skum för isolering.

16 HFR TM -enhet Skumbearbetningsutrustning EP TM Gjutpistol

17 Snabbhärdning i stationära konstruktioner Skumappliceringar Har du någonsin funderat över hur din garagedörr förblir robust, varför instrumentbrädan i din bil känns så mjuk, eller varför vingarna på vindkraftverk är så långa? Appliceringar av hårdskum möjliggör lättviktskonstruktioner som ger en mjuk känsla vid beröring. Gracos stationära skumdoserare hjälper dig att spara vikt och pengar. De vanligaste ämnena: Skum baserat på hårt och fl exibelt polyuretan.

18 Check-Mate TM Kolvpumpar med hög viskositet Therm-O-Flow TM 200 Pumpsystem Anslutningsplatta

19 Tätningsmedel och limmer En komponent Ett litet barn leker med lim och papper för att bygga en rymdraket av papier-maché åt hans pappa. Inga problem om han spiller ut lite lim på golvet, bara att torka upp. I en produktionssituation vill du däremot att tätningsmedel och lim placeras exakt där det behövs. Vi kallar det för precisionsdosering : inte ett milligram för lite eller för mycket. De vanligaste ämnena: Tätningsmedel och limmer, lim, akrylater och epoxier.

20 PR70 TM Flödesmätare, mixnings- och doseringssystem Posidot TM Precisionsdoseringssystem VPM TM Ställbart hydrauliskt doseringssystem

21 Tätningsmedel och limmer Flerkomponent Lite mer invecklat än det lilla barnets lim-och-pappersprojekt. Ingen mer svetsning av stålplåt utan istället bindning av material i lättviktskomposit. Gracos utrustning används i branscher som bilindustrin och utveckling av alternativenergi. De vanligaste ämnena: Tätningsmedel och limmer, lim, akrylater och epoxier.

22 RS TM Kap- och gelcoatpistoler RS TM Kap- och gelcoatpistoler

23 Fiberförstärkt plast Kompositer Åkt och fi skat står det på en lapp. Efter en hård arbetsvecka vill du såklart slappna av i bubbelpoolen eller segla iväg i en lustjakt. Dessa tillverkas av Gracos fi berförstärkta plastutrustning. Glöm vardagen och njut av stunden. De vanligaste ämnena: Polyesterfärg och gelcoat.

24 Husky TM 205 Luftstyrd dubbel membranpump Husky TM 1050 Luftstyrd dubbel membranpump Twistork TM Fatmixer (Helix)

25 Processindustrin Den underbara doften av parfym, eller bara drycken i ditt glas; företeelser som du njuter av varje dag utan att fundera över varifrån de kom eller hur de kom dit. Tusentals av olika typer av vätskor transporteras varje dag, från vatten till bläck och från mjölk till bensin. Gracos dubbla membranpumpar är alltid en del av din process. De vanligaste ämnena: Alla typer av vätskor som till exempel vatten, mjölk, olja, färg, bensin osv.

26 Husky TM A Luftstyrd dubbel membranpump Tömningssystem för container SaniForce TM -fattömmare

27 Sanitetsteknisk processindustri En trevlig middag med den perfekta olivoljan på salladen, smörsås på fi sken, ett gott glas vin och till sist lite choklad på kakan. Gracos FDA- eller 3A-klassifi cerade pumpar används för alla sanitära användningsområden. De vanligaste ämnena: Såser, juicer, choklad, glass, mjölk, ost, smör, ketchup, koncentrat.

28 Elektrisk utmatningsmätare Fatsystem på vagn LD, SD & XD Series TM Slangrullar

29 Smörjning Fordonsservice Pumpa, mät eller kontrollera olja, smörjfett, frostskydd eller AdBlue. Tappning från behållare direkt till ditt fordons bensinbehållare eller en industriell produktionslinje säkerställ din driftsäkerhet och effektivitet med Gracos smörjningsutrustning. De vanligaste ämnena: Bensin, diesel, frostskydd *AdBlue, olja och smörjfett * AdBlue är ett registrerat varumärke som tillhör VDA (Verband der Automobilindustrie: Tyska bilindustriföreningen).

30 FireBall TM Kolvpumpserien G3 Elektrisk pump Delningsventil

31 Smörjbranschen Från att pumpa upp råolja i oljeborrtorn, smörja tung utrustning i gruvor eller byta olja på bilen är skillnaden stor. Och ändå är den inte det eftersom Graco har mer än 80 års erfarenhet av smörjutrustning. Det kan vara bra att veta att det finns experter som du kan förlita dig på. De vanligaste ämnena: Olja och smörjfett.

32 Mark V TM Platinum Mark X TM T-Max TM 657

33 Texturering Hem, ljuva hem. Men bara om väggarna har dekorerats enligt den stil och i den färg som du vill. Texspray-maskiner från Graco gör jobbet åt dig. De vanligaste ämnena: Latex, akrylater, fyllmedel och spackel

34 LineLazer TM 5900 GrindLazer TM ProMelt TM

35 Linjemålning Från fotbollsplaner till linjemålning av parkeringsplatser för handikappade. Nummer och riktningspilar, raka linjer och teckningar. Graco håller dig på rätt kurs. De vanligaste ämnena: Alla typer av lösningsmedelsburna, vattenburna och klorerade målningar.

36 Drivkrafter: Luftdriven Elektrisk Hydraulisk Batteridrivna sprutpistoler Högtryckstvättar Inmatningspumpar Cirkulationspumpar Regulatorer Sprutpistoler Slangar Munstycken och skydd Förlängningar Värmare

37 Tekniska data Avdelningen för utrustning för bilindustrin Avdelningen för smörjutrustning Avdelningen för entreprenadutrustning Vad sägs om Gracos mixerrör, regulatorer, fi lter, sprutmunstycken, sprutpistoler osv.? Vårt utbud av tillbehör är för stort för att kunna räknas upp i denna översikt över våra lösningar. Läs mer på eller kontakta oss på telefon Graco kommer att hjälpa dig att förverkliga dina projekt. Färgrollers Behållare Automatiska pistoler Värmesatser Filter Tryckfat Adaptrar Tryckutjämnare

38 Historien bakom Graco Allt började 1926 med vår specialiserade smörjutrustning, och Graco har sedan dess vuxit till ett företag som producerar ett stort antal av olika vätskehanterande utrustningar för många olika marknader. Teknologisk utveckling är en av våra grundprinciper, och genom att vi kontinuerligt utforskar nya marknader och regioner hjälper detta Graco att behålla sin marknadsledande position. Vårt välutrustade utbildningscenter bidrar till att hålla en hög nivå på tekniska standarder och standarder för service. Världsomspännande närvaro genom ett specialiserat distributörsnätverk garanterar snabba leveranser och snabbt underhåll inom alla områden. Graco är listat på New York-börsen (GGG).

39 Dagens Graco Uppställning av ett modernt färgkök Lagerproduktion och montering (Maasmechelen i Belgien)

40 OM GRACO Graco grundades 1926 och är världsledande på området system och komponenter för vätskehantering. Gracos produkter transporterar, mäter, styr, fördelar och applicerar ett brett sortiment vätskor och viskösa material som används för smörjning av fordon, i kommersiell och industriell miljö. Företagets framgång grundas på teknisk överlägsenhet, tillverkning i världsklass och en kundservice utan motstycke. I nära samarbete med kvalificerade distributörer erbjuder Graco system, produkter och teknik som sätter kvalitetsnormer inom ett brett tillämpningsområde för vätskehantering. Graco tillhandahåller utrustning för lackering, rostskyddsmålning, färgcirkulation, smörjning, och tätningsmedels- och limapplicering tillsammans med sprututrustning för yrkesmåleribranschen. Gracos fortsatta investeringar inom vätskehantering och vätskestyrning kommer även i framtiden att frambringa nyskapande lösningar för en mångfaldig världsmarknad. GRACO-KONTOR POSTADRESS P.O. Box 1441 Minneapolis, MN Tfn: Fax: AMERIKA MINNESOTA Globalt huvudkontor Graco Inc th Avenue N.E. Mineápolis, MN EUROPA BELGIEN Europeiskt huvudkontor Graco BVBA Industrieterrein-Oude Bunders Slakweidestraat Maasmechelen, Belgien Tfn: Fax: ASIEN/ STILLAHAVSOMRÅDET AUSTRALIEN Graco Australia Pty Ltd. Suite 17, 2 Enterprise Drive Bundoora, Victoria 3083 Australien Tfn: Fax: KINA Graco Hong Kong Ltd. Shanghai Representative Office Building Zhongshan Road South Huangpu District Shanghai Kina Tfn: Fax: INDIEN Graco Hong Kong Ltd. India Liaison Office Room 432, Augusta Point Regus Business Centre 53 Golf Course Road Gurgaon, Haryana Indien Tfn: Fax: JAPAN Graco K.K Hayabuchi Tsuzuki-ku Yokohama City, Japan Tfn: Fax: KOREA Graco Korea Inc. Shinhan Bank Building 4th Floor #1599 Gwanyang-Dong, Dongan-Ku, Anyang-si, Korea Tfn: Fax: Alla texter och bilder i detta dokument är baserade på den senaste tillgängliga produktinformationen vid publiceringen. Graco förbehåller sig rätten att när som helst införa ändringar utan förvarning. Graco är ISO 9001-certifierat. Europa FAX Graco BVBA U Rev. C 08/11 Tryckt i Europa. Alla andra företagsnamn och varumärken används endast i informationssyfte och tillhör sina respektive ägare.

Fristående plug-in-värmeslang

Fristående plug-in-värmeslang Fristående plug-in-värmeslang Lösningar för portabla sprutsystem BEPRÖVAD KVALITET. LEDANDE TEKNIK. En fristående värmeslangslösning Slanguppvärmning behöver inte längre vara beroende av din Reactor-enhet

Läs mer

Smörjpumpar i G1 -serien

Smörjpumpar i G1 -serien Smörjpumpar i G1 -serien En serie av progressiva doseringssystem Passar din verksamhet och din budget G1 Standard- och G1 Plus-pumpar instegsmodellerna i G-serien. En kvalitativ lösning utformad för att

Läs mer

Triton. Högkvalitativa och prisvärda utrustningar för lackering med hög finish på trä och metall. Beprövad kvalitet. Ledande teknik.

Triton. Högkvalitativa och prisvärda utrustningar för lackering med hög finish på trä och metall. Beprövad kvalitet. Ledande teknik. Triton Högkvalitativa och prisvärda utrustningar för lackering med hög finish på trä och metall Beprövad kvalitet. Ledande teknik. Äntligen... en sprututrustning som är speciellt framtage TRITON är en

Läs mer

Xtreme - högtrycksfärgsprutor

Xtreme - högtrycksfärgsprutor Xtreme - högtrycksfärgsprutor Det senaste på marknaden när det gäller prestanda inom Airless högtrycksteknik BEPRÖVAD KVALITET. LEDANDE TEKNIK. Xtreme-sprutor med NXT -teknik Upptäck nästa generations

Läs mer

XP-hf. Flerkomponentssprutor för mycket krävande rostskyddsmålning 1 BEPRÖVAD KVALITET. LEDANDE TEKNIK.

XP-hf. Flerkomponentssprutor för mycket krävande rostskyddsmålning 1 BEPRÖVAD KVALITET. LEDANDE TEKNIK. XP-hf Flerkomponentssprutor för mycket krävande rostskyddsmålning 1 BEPRÖVAD KVALITET. LEDANDE TEKNIK. Rostskyddsmålning Totallösning för mycket krävande tillämpningar XP-hf-systemet kombinerar de populära

Läs mer

G3 TM En Elektrisk smörjpump

G3 TM En Elektrisk smörjpump G3 TM En Elektrisk smörjpump En serie av progressiva och injektorbaserade system BEPRÖVAD KVALITE. LEDANDE TEKNIK. Mångsidig design, robust och effektiv pump Produkten som får dig att lyckas! Två modeller

Läs mer

Reactor 2 Ratio Assurance System

Reactor 2 Ratio Assurance System Reactor 2 Ratio Assurance System Förebygg, upptäck och övervaka felaktiga blandningsförhållanden BEPRÖVAD KVALITET. LEDANDE TEKNIK. Kunskap är makt Graco har utformat ett mångfacetterat system för förebyggande

Läs mer

Fusion. 2-Komponent Pistol med ClearShot Teknik BEPRÖVAD KVALITET. LEDANDE TEKNIK.

Fusion. 2-Komponent Pistol med ClearShot Teknik BEPRÖVAD KVALITET. LEDANDE TEKNIK. Fusion CS 2-Komponent Pistol med ClearShot Teknik BEPRÖVAD KVALITET. LEDANDE TEKNIK. Ett komplett sortiment Reactor-utrustningar Allt från enkla till avancerade system för suveräna resultat i appliceringen

Läs mer

Informer. Övervakningssystem för vätskor i ledningar BEPRÖVAD KVALITET, LEDANDE TEKNIK.

Informer. Övervakningssystem för vätskor i ledningar BEPRÖVAD KVALITET, LEDANDE TEKNIK. Informer Övervakningssystem för vätskor i ledningar BEPRÖVAD KVALITET, LEDANDE TEKNIK. Äntligen..ett prisvärt sätt att mäta vätskeflöden och minska Informer är ett utmärkt verktyg för att minska färgspillet,

Läs mer

Pro Xp Auto. Elektrostatpistoler som ger topprestanda BEPRÖVAD KVALITET. LEDANDE TEKNIK.

Pro Xp Auto. Elektrostatpistoler som ger topprestanda BEPRÖVAD KVALITET. LEDANDE TEKNIK. Pro Xp Auto Elektrostatpistoler som ger topprestanda BEPRÖVAD KVALITET. LEDANDE TEKNIK. Välj Pro Xp Inbyggd pålitlighet Få längre driftstid Slitstarka komponenter ger dig extra trygghet eftersom du behöver

Läs mer

SPRUTMUNSTYCKEN. Översiktstabell ATT VÄLJA RÄTT MUNSTYCKE ÄR VIKTIGT

SPRUTMUNSTYCKEN. Översiktstabell ATT VÄLJA RÄTT MUNSTYCKE ÄR VIKTIGT SPRUTMUNSTYCKEN Översiktstabell www.graco.be ATT VÄLJA RÄTT MUNSTYCKE ÄR VIKTIGT Sprutmunstycket påverkar vinstmarginalen för ett jobb precis lika mycket som varje annan maskin på arbetsplatsen. Optimera

Läs mer

Gracos pumpteknik med fyra kulor

Gracos pumpteknik med fyra kulor Gracos pumpteknik med fyra kulor Högpresterande industripumpar BEPRÖVAD KVALITET. LEDANDE TEKNIK. Kolvpumpdelar med fyra kulor Gracos kolvpumpar ger låga pumphastigheter och högt fl öde när pumpen pumpar

Läs mer

ToughTek. Pumpar för puts och EIFS-material BEPRÖVAD KVALITET. LEDANDE TEKNOLOGI.

ToughTek. Pumpar för puts och EIFS-material BEPRÖVAD KVALITET. LEDANDE TEKNOLOGI. ToughTek Pumpar för puts och EIFS-material BEPRÖVAD KVALITET. LEDANDE TEKNOLOGI. Graco ToughTek det innovativa sättet att arbeta Putspumpen ToughTek S340e från Graco klarar enkelt av både puts och EIFS-material

Läs mer

Pulse Pro Fluid Management

Pulse Pro Fluid Management Pulse Pro Fluid Management Omvandla enkelhet till lönsamhet Pulse Pro Fluid Management förenklar för nytänkande verkstäder att hålla koll på och hantera vätskor i lösvikt och i realtid. Genom att de får

Läs mer

PFP-sprutor. Systemlösningar för epoxi Svällande brandskyddsmaterial BEPRÖVAD KVALITET. LEDANDE TEKNIK.

PFP-sprutor. Systemlösningar för epoxi Svällande brandskyddsmaterial BEPRÖVAD KVALITET. LEDANDE TEKNIK. PFP-sprutor Systemlösningar för epoxi Svällande brandskyddsmaterial BEPRÖVAD KVALITET. LEDANDE TEKNIK. När materialet är så här viktigt - räkna med Graco Skyddandet av stål, fasta tillgångar och liv måste

Läs mer

AirPro. Avancerad sprutningsteknik för fordon, metall, trä, vattenburna färger, slitande färger och lim BEPRÖVAD KVALITET. LEDANDE TEKNIK.

AirPro. Avancerad sprutningsteknik för fordon, metall, trä, vattenburna färger, slitande färger och lim BEPRÖVAD KVALITET. LEDANDE TEKNIK. AirPro Avancerad sprutningsteknik för fordon, metall, trä, vattenburna färger, slitande färger och lim BEPRÖVAD KVALITET. LEDANDE TEKNIK. AirPro -sprutpistol Avancerad sprutningsteknik I lackverkstäder

Läs mer

ProMix 2KE. Kompakt, komponentdoserare BEPRÖVAD KVALITET. LEDANDE TEKNOLOGI.

ProMix 2KE. Kompakt, komponentdoserare BEPRÖVAD KVALITET. LEDANDE TEKNOLOGI. ProMix 2KE Kompakt, komponentdoserare BEPRÖVAD KVALITET. LEDANDE TEKNOLOGI. Enkel och flexibel dosering Blanda 2-komponentsfärger enkelt och jämnt ProMix 2KE fi nns som pump- eller mätarversion för all

Läs mer

Merkur. Sprututrustningar för lackering med hög prestanda BEPRÖVAD KVALITET. LEDANDE TEKNIK.

Merkur. Sprututrustningar för lackering med hög prestanda BEPRÖVAD KVALITET. LEDANDE TEKNIK. Merkur Sprututrustningar för lackering med hög prestanda BEPRÖVAD KVALITET. LEDANDE TEKNIK. Avancerad teknik. Överlägsen prestanda. De nya och förbättrade Merkur -produkterna är utformade med bättre prestanda

Läs mer

Pro Xp. Elektrostatpistoler som ger toppprestanda BEPRÖVAD KVALITET. LEDANDE TEKNIK.

Pro Xp. Elektrostatpistoler som ger toppprestanda BEPRÖVAD KVALITET. LEDANDE TEKNIK. Pro Xp Elektrostatpistoler som ger toppprestanda BEPRÖVAD KVALITET. LEDANDE TEKNIK. Välj PRO Xp För erfarna sprutmålare som är beroende av att få Toppprestanda Pro Xp Vi har tagit våra Elektrostatpistoler

Läs mer

ToughTek. Brandskyddspumpar BEPRÖVAD KVALITET. LEDANDE TEKNIK.

ToughTek. Brandskyddspumpar BEPRÖVAD KVALITET. LEDANDE TEKNIK. ToughTek Brandskyddspumpar BEPRÖVAD KVALITET. LEDANDE TEKNIK. Stor prestanda från en liten spruta Spara tid med högtrycksteknik Brandskyddspumpen ToughTek F680e Gracos brandskyddspumpar ToughTek används

Läs mer

EcoQuip 2 EQp. Mobil och effektiv våtblästring BEPRÖVAD KVALITET. LEDANDE TEKNIK.

EcoQuip 2 EQp. Mobil och effektiv våtblästring BEPRÖVAD KVALITET. LEDANDE TEKNIK. EcoQuip 2 EQp Mobil och effektiv våtblästring BEPRÖVAD KVALITET. LEDANDE TEKNIK. Kraftfull. Bärbar. Professionell. Det kan vara svårt och tidsödande att förbereda underlaget, i synnerhet om du måste avlägsna

Läs mer

Reactor -utrustning för applicering av skumisolering och polyurea

Reactor -utrustning för applicering av skumisolering och polyurea Reactor -utrustning för applicering av skumisolering och polyurea För snabbhärdande flerkomponentsmaterial BEPRÖVAD KVALITET. LEDANDE TEKNIK. Graco täcker alla dina behov Oavsett vad du har för applicering

Läs mer

Vapor Abrasive blästerutrustning

Vapor Abrasive blästerutrustning Vapor Abrasive blästerutrustning BEPRÖVAD KVALITET. LEDANDE TEKNIK. EcoQuip blästerutrustning för våtblästring Maximal effekt, minimal dammspridning - David J. Funk, D&D Solutions EcoQuip EQ600 var den

Läs mer

FARTYGS- OCH RIGGBYGGNATION

FARTYGS- OCH RIGGBYGGNATION FARTYGS- OCH RIGGBYGGNATION Varför ha Graco som partner? Rengöring, förbehandling av ytor, målning och isolering. Allt under samma tak. Från ett globalt distributionsnätverk. Varv, underleverantörer och

Läs mer

Reactor. Stationära utrustningar för polyuretanskum BEPRÖVAD KVALITET, LEDANDE TEKNIK.

Reactor. Stationära utrustningar för polyuretanskum BEPRÖVAD KVALITET, LEDANDE TEKNIK. Reactor IP Stationära utrustningar för polyuretanskum BEPRÖVAD KVALITET, LEDANDE TEKNIK. Reactor IP-serien Basutrustning som är konstruerad för styva och flexibla skumappliceringar Reactor IP ger alltid

Läs mer

XP70 2-komponentsspruta

XP70 2-komponentsspruta XP70 2-komponentsspruta Lättanvänd högtrycksspruta för industrimålning BEPRÖVAD KVALITET. LEDANDE TEKNIK. Graco XP70 2-komponentsspruta 2-komponentssprutning både enkelt och prisvärt Målningsbranschen

Läs mer

Processutrustning. Pumplösningar för processindustrin. NYHET CE1935/2004-modeller finns nu tillgängliga BEPRÖVAD KVALITET. LEDANDE TEKNIK.

Processutrustning. Pumplösningar för processindustrin. NYHET CE1935/2004-modeller finns nu tillgängliga BEPRÖVAD KVALITET. LEDANDE TEKNIK. Processutrustning Pumplösningar för processindustrin NYHET CE1935/2004-modeller finns nu tillgängliga BEPRÖVAD KVALITET. LEDANDE TEKNIK. Vilket system passar bäst för dig? Pumplösningar för processindustrin

Läs mer

Luftdrivna, elektriska och hydrauldrivna doserare. 2-Komponent Doserutrustningar med höga prestanda

Luftdrivna, elektriska och hydrauldrivna doserare. 2-Komponent Doserutrustningar med höga prestanda Reactor Luftdrivna, elektriska och hydrauldrivna doserare 2-Komponent Doserutrustningar med höga prestanda För skum och beläggningar Konstruerade för att vara ett mycket pålitligt sortiment doserutrustningar

Läs mer

Tätningsmedel och limmer

Tätningsmedel och limmer Tätningsmedel och limmer Utrustningar för 1K-, 2K- HotMelt-material med doserings- system BEPRÖVAD KVALITET. LEDANDE TEKNIK. Utrustningar för 1-komponent material S20c Vagn med en 3"-luftcylinder S20 En

Läs mer

Merkur. Lackerings utrustningar med avancerad teknik och överlägsen prestanda

Merkur. Lackerings utrustningar med avancerad teknik och överlägsen prestanda Lackerings utrustningar med avancerad teknik och överlägsen prestanda Avancerad teknik. Överlägsen prestanda. Ergonomi, kostnadsbesparing och ytfinish är nyckelorden för den nya generationen pumpar. Välj

Läs mer

FARTYGS- OCH RIGGBYGGNATION

FARTYGS- OCH RIGGBYGGNATION FARTYGS- OCH RIGGBYGGNATION Varför ha Graco som partner? Rengöring, förbehandling av ytor, målning och isolering. Allt under samma tak. Från ett globalt distributionsnätverk. Varv, underleverantörer och

Läs mer

Linjemålningsutrustningar

Linjemålningsutrustningar Linjemålningsutrustningar Högtryckssprutor för linjemålning www.graco.be CHOOSING THE RIGHT TIP FOR YOUR JOB IS ESSENTIAL The spray tip affects a job s profit margin as much as any other piece of equipment

Läs mer

PCF doseringssystem. System för exakt kontinuerlig flödesdosering och utmatning av tätningsmendel och lim BEPRÖVAD KVALITET. LEDANDE TEKNIK.

PCF doseringssystem. System för exakt kontinuerlig flödesdosering och utmatning av tätningsmendel och lim BEPRÖVAD KVALITET. LEDANDE TEKNIK. PCF doseringssystem System för exakt kontinuerlig flödesdosering och utmatning av tätningsmendel och lim BEPRÖVAD KVALITET. LEDANDE TEKNIK. Nästa generation precisions dosering Minskad materialförbrukning

Läs mer

TÄT NINGSMEDEL OCH LIM. Pistoler- och Applika t o r e r

TÄT NINGSMEDEL OCH LIM. Pistoler- och Applika t o r e r TÄT NINGSMEDEL OCH LIM Pistoler- och Applika t o r e r IN NEH Å L L T Ä T N I N G S M E D E L & L I M P I S - T O L E R O C H A P P L I K A T O R E R 1-komponent Handpistoler 3-5 1-komponent Automatpistoler

Läs mer

Manuella airassist-sprutpistoler som har utvecklats för att vara lätta att använda och ge överlägsen ytfinish

Manuella airassist-sprutpistoler som har utvecklats för att vara lätta att använda och ge överlägsen ytfinish Manuella airassist-sprutpistoler som har utvecklats för att vara lätta att använda och ge överlägsen ytfinish Beprövad kvalitet. Ledande teknik. Utmärkta lackeringsresultat Maximal effektivitet och kvalitet,

Läs mer

King. Högtrycksfärgsprutor för rostskyddsmålning BEPRÖVAD KVALITET. LEDANDE TEKNIK.

King. Högtrycksfärgsprutor för rostskyddsmålning BEPRÖVAD KVALITET. LEDANDE TEKNIK. King Högtrycksfärgsprutor för rostskyddsmålning BEPRÖVAD KVALITET. LEDANDE TEKNIK. Gracos högtrycksfärgsprutor har varit branschens förstahandsval i mer än 60 år. När du behöver en pålitlig, hållbar och

Läs mer

AirPro EFX. Automatisk luftsprutpistol för exakt ytfinish BEPRÖVAD KVALITET. LEDANDE TEKNOLOGI.

AirPro EFX. Automatisk luftsprutpistol för exakt ytfinish BEPRÖVAD KVALITET. LEDANDE TEKNOLOGI. AirPro EFX Automatisk luftsprutpistol för exakt ytfinish BEPRÖVAD KVALITET. LEDANDE TEKNOLOGI. Precisionslackering Ojämförbar prestanda AirPro EFX är ett komplett sortiment automatiska luftsprutpistoler

Läs mer

TILLBEHÖR OCH DELAR Få ut det mesta av din utrustning för airless-sprutning

TILLBEHÖR OCH DELAR Få ut det mesta av din utrustning för airless-sprutning TILLBEHÖR OCH DELAR Få ut det mesta av din utrustning för airless-sprutning När du gör ett sprutmålningsjobb eftersträvar du inte bara ett perfekt resultat,du vill också nå det resultatet på ett effektivt

Läs mer

TILLBEHÖR OCH DELAR Få ut det mesta av din utrustning för airless-sprutning

TILLBEHÖR OCH DELAR Få ut det mesta av din utrustning för airless-sprutning TILLBEHÖR OCH DELAR Få ut det mesta av din utrustning för airless-sprutning När du gör ett sprutmålningsjobb eftersträvar du inte bara ett perfekt resultat,du vill också nå det resultatet på ett effektivt

Läs mer

AIRLESS MUNSTYCKEN En liten men mycket viktig detalj

AIRLESS MUNSTYCKEN En liten men mycket viktig detalj AIRLESS MUNSTYCKEN En liten men mycket viktig detalj I den här broschyren får du veta varför det är så viktigt att välja rätt munstycke, hur du väljer rätt munstycke för ditt jobb och hur du använder dina

Läs mer

Lutz B70V Sanitary. Säkerhet är vårt motto

Lutz B70V Sanitary. Säkerhet är vårt motto Lutz B70V Sanitary NYHET: Varsam, pålitlig och hygienisk enligt 3-A Sanitary standard. För optimal pumpning av tunnflytande till högviskösa medier. 02-10 Livsmedel Läkemedel edel Kosmetik Säkerhet är vårt

Läs mer

Varför ha Graco som partner?

Varför ha Graco som partner? MARIN UTRUSTNING Varför ha Graco som partner? Rengöring, förbehandling av ytor, vätskematning, målning och smörjning. Allt under samma tak. Från ett globalt distributionsnätverk. Redare och skeppshandlare

Läs mer

Hitta utrustningen som passar just dina behov bäst!

Hitta utrustningen som passar just dina behov bäst! Hitta utrustningen som passar just dina behov bäst! En riktlinje till Gracos lösningar för målerientreprenörer som hanterar färg- och spackelprojekt inom byggbranschen. Från små privata ROT-objekt till

Läs mer

Utrustning för applicering av skumisolering och polyurea

Utrustning för applicering av skumisolering och polyurea Utrustning för applicering av skumisolering och polyurea BEPRÖVAD KVALITET. LEDANDE TEKNIK. 2 Reactor : revolutionerande Ett steg framåt för industrin Precis som du vill vi att kunderna ska bli fullständigt

Läs mer

ProMix PD2K. Blandningssystem med positivt propotionella kolvpumpar BEPRÖVAD KVALITET. LEDANDE TEKNIK.

ProMix PD2K. Blandningssystem med positivt propotionella kolvpumpar BEPRÖVAD KVALITET. LEDANDE TEKNIK. ProMix PD2K Blandningssystem med positivt propotionella kolvpumpar BEPRÖVAD KVALITET. LEDANDE TEKNIK. Med ProMix PD2K elektroniska enhet tar vi blandningen av 2-komponents material till en ny nivå för

Läs mer

Den mångsidiga. En pump - många möjligheter NYHET SF 23 SUPERFINISH PLUS

Den mångsidiga. En pump - många möjligheter NYHET SF 23 SUPERFINISH PLUS Den mångsidiga En pump - många möjligheter NYHET SF 23 SUPERFINISH PLUS En pump......många funktioner Inloppsventilens tryckmekanism säkerställer en hög driftsäkerhet. Med bara ett tryck med tummen gör

Läs mer

Graco pumpsystem. Pumputrustningar för lim och tätningsmedel med NXT -Teknik

Graco pumpsystem. Pumputrustningar för lim och tätningsmedel med NXT -Teknik Graco pumpsystem Pumputrustningar för lim och tätningsmedel med NXT -Teknik Graco pumpsystem med NXT-teknik Nästa generation pumpsystem för större emballage Graco Pumpsystem matar tillförlitligt enkomponent

Läs mer

TritonTM Högkvalitativa och prisvärda utrustningar för lackering med hög finish på trä och metall

TritonTM Högkvalitativa och prisvärda utrustningar för lackering med hög finish på trä och metall TritonTM Högkvalitativa och prisvärda utrustningar för lackering med hög finish på trä och metall BEPRÖVAD KVALITET. LEDANDE TEKNIK. Äntligen... en sprututrustning som är speciellt framtage TRITON är en

Läs mer

HÄRDPLASTBELÄGGNING FÖR LIVSMEDELSINDUSTRIN

HÄRDPLASTBELÄGGNING FÖR LIVSMEDELSINDUSTRIN HÄRDPLASTBELÄGGNING FÖR LIVSMEDELSINDUSTRIN Tekniska golvlösningar baserade på härdplast - uppfyller livsmedelsindustrins krav på livsmedelssäkerhet och hygien Innehållsförteckning Sidan 2 Inledning Sidan

Läs mer

RubberShell Självhäftande gummiduk

RubberShell Självhäftande gummiduk RubberShell Självhäftande gummiduk RubberShell Ny teknologi för snabbare, enklare och säkrare tätning av byggnader. RubberShell är en nyutvecklad, kraftfull och självhäftande gummiduk i EPDM för byggnaders

Läs mer

e-xtreme Elektrisk högtrycksfärgspruta

e-xtreme Elektrisk högtrycksfärgspruta e-xtreme Elektrisk högtrycksfärgspruta En eldriven lösning för rostskyddsmålning BEPRÖVAD KVALITET. LEDANDE TEKNIK. e-xtreme från Graco är ledande inom högtrycksfärgsprutor Den elektriska högtrycksfärgsprutan

Läs mer

PR70. System för dosering, mixning och tappning med Graco -Control Architecture BEPRÖVAD KVALITET. LEDANDE TEKNIK.

PR70. System för dosering, mixning och tappning med Graco -Control Architecture BEPRÖVAD KVALITET. LEDANDE TEKNIK. PR70 System för dosering, mixning och tappning med Graco -Control Architecture BEPRÖVAD KVALITET. LEDANDE TEKNIK. PR70 - Teknik du kan lita på Gracos tillförlitlighet. Branschbeprövad noggrannhet. Användarvänlig

Läs mer

Fjärrdisplaymodulsats

Fjärrdisplaymodulsats Handbok/reservdelar Fjärrdisplaymodulsats 3A2943C SV För ändring av systeminställningar på en Graco Control Architecture -styrd Reactor. Viktiga säkerhetsföreskrifter Läs alla varningar och föreskrifter

Läs mer

RollerForks. En revolution inom pallfri godshantering

RollerForks. En revolution inom pallfri godshantering RollerForks En revolution inom pallfri godshantering RollerForks Pallar är en nödvändighet för lagerhantering. Men tänk om du kunde spara tid och utrymme genom att skicka gods utan pallar. Nu finns MSE

Läs mer

RER IATO D A R EL N PA

RER IATO D A R EL N PA PANELRADIATORER 132502871 2547543453 85340028 NUMERÄR STYRKA Vi är nummer 1 i vår bransch eftersom vi tror och fokuserar på hårda, rationella fakta. Det krävs 100 % engagemang för att klara av att leverera

Läs mer

Linjefrässystem FÖRDELAR MED GRINDLAZER

Linjefrässystem FÖRDELAR MED GRINDLAZER Linjefrässystem FÖRDELAR MED GRINDLAZER InstaCut -tekniken möjliggör avstängning och påslagning av skärsystemet under körning. Du kan flyta med skärsystemet när ojämnheter uppstår utan att behöva andra

Läs mer

WarmMelt Pumpsystem. För applicering av varma och konditionerade material

WarmMelt Pumpsystem. För applicering av varma och konditionerade material WarmMelt Pumpsystem För applicering av varma och konditionerade material Avancerad teknik i modulutförande Temperaturstyrning med precision WarmMelt pumpsystem från Graco är specifikt utformade för applicering

Läs mer

SlimLine Edge. Presentation av nya Slimline Edge 4500 liters AdBlue lagrings- och distributionssystem. kingspan.se/adblue

SlimLine Edge. Presentation av nya Slimline Edge 4500 liters AdBlue lagrings- och distributionssystem. kingspan.se/adblue Presentation av nya Slimline Edge 400 liters AdBlue lagrings- och distributionssystem Kingspan designar utanför ramarna Global räckvidd Design Kingspan Kingspan Group är ett dynamiskt, mångfaldigt företag

Läs mer

FLUX FOOD Certified conformity. New!

FLUX FOOD Certified conformity. New! Certified conformity New! Pumpserien med glasgaffel symbolen pumpar uppfyller de senaste europeiska säkerhetsstandarder för matkontaktytor. De uppfyller förordning (EG) nr 1935/2004 och "Plastförordningen"

Läs mer

Atlas Copco. Oljetätade vakuumpumpar med roterande ledskena GV 20-300, 20-365 m 3 /h, 12-215 kubikfot/min

Atlas Copco. Oljetätade vakuumpumpar med roterande ledskena GV 20-300, 20-365 m 3 /h, 12-215 kubikfot/min Atlas Copco Oljetätade vakuumpumpar med roterande ledskena GV 20-300, 20-365 m 3 /h, 12-215 kubikfot/min Atlas Copco Din vakuumspecialist På Atlas Copco har vi utvecklat högtekniska vakuumpumpar i många

Läs mer

ALF Infravärme. Nordisk Distributör - Nor veco AB www.nor veco.se

ALF Infravärme. Nordisk Distributör - Nor veco AB www.nor veco.se ALF Infravärme Nordisk Distributör - Nor veco AB www.nor veco.se ALF - Infravärme En av de bästa Infravärmare alternativen som marknaden kan erbjuda idag. Förutom att den är energieffektiv så är den också

Läs mer

PRO XS. hand och automat elektrostat pistoler. Bättre ytfinish Bekväma att använda Sparar tid Sparar material PROVEN QUALITY. LEADING TECHNOLOGY.

PRO XS. hand och automat elektrostat pistoler. Bättre ytfinish Bekväma att använda Sparar tid Sparar material PROVEN QUALITY. LEADING TECHNOLOGY. PRO XS hand och automat elektrostat pistoler Bättre ytfinish Bekväma att använda Sparar tid Sparar material PROVEN QUALITY. LEADING TECHNOLOGY. PRO Xs ger dig: KOMPLETT SORTIMENT ELEKTROSTAT PISTOLER LUFTDRIVEN

Läs mer

T R Ä D G Å R D S D E S I G N E N M I N I K U R S

T R Ä D G Å R D S D E S I G N E N M I N I K U R S T R Ä D G Å R D S D E S I G N E N M I N I K U R S EN VACKER TRÄDGÅRD KRÄVER OMSORG När du har skapat en trädgård precis som du vill ha den ger det en riktigt skön känsla - känslan att kunna slappna av

Läs mer

Bälgpumpar Kolvpumpar med modern teknik

Bälgpumpar Kolvpumpar med modern teknik Bälgpumpar Kolvpumpar med modern teknik BEPRÖVAD KVALITET. LEDANDE TEKNIK. Merkur bälgpump Den stabila pumprörelsen hos Merkur bälgpump i kombination med reducerade packningsytor ger överlägsen hantering

Läs mer

5 ÅRS GARANTI Midea M idea nordic nordic v är v M är epu M Mpska M t pska alog t alog 2012

5 ÅRS GARANTI Midea M idea nordic nordic v är v M är epu M Mpska M t pska alog t alog 2012 5 ÅRS GARANTI Midea nordic värmepumpskatalog 2012 nordic värmepumpskatalog 2012 Midea Design Series 5.05 20 db 5 ÅRS GARANTI Premier Nordic Premier Nordic Heatpump Heatpump Premier Nordic Premier Nordic

Läs mer

Mekaniska skorstensdrag och värmeåtervinning

Mekaniska skorstensdrag och värmeåtervinning Mekaniska skorstensdrag och värmeåtervinning Våra kunders erfarenhet är när de använder exodraft produkter övergår det ofta deras förväntningar flera gånger om. Jørgen Andersen, CEO Sedan 1957 har exodraft

Läs mer

Självsugande pumpar. Pålitliga avvattnings- och dräneringslösningar

Självsugande pumpar. Pålitliga avvattnings- och dräneringslösningar Självsugande pumpar Pålitliga avvattnings- och dräneringslösningar Pålitliga lösningar för krävande applikationer Som leverantör av lösningar har Flygt ett stort sortiment av extremt mångsidiga, självsugande

Läs mer

Alla dina fördelar hos IWAKI

Alla dina fördelar hos IWAKI Extremt driftsäker Magnetkoppling absolut tät Inga kostnader för axeltätningar Torrkörningssäker 100% kemisk resistens Miljövänlig Alla dina fördelar hos IWAKI Mr. Fujinakas geniala ide På 60 talet utvecklade

Läs mer

Kompositslang. Metallslang, Bälgar och Kompensatorer. Kompositslang. Bälgar, Kompensatorer Svivlar

Kompositslang. Metallslang, Bälgar och Kompensatorer. Kompositslang. Bälgar, Kompensatorer Svivlar Kompositslang Produkter: Metallslang Bälgar, Kompensatorer Svivlar Kompositslang Mycket flexibla och lätthanterliga slangar för tankbilar, fartyg, järnvägsvagnar och industriapplikationer. Finns i olika

Läs mer

PARKETTAPPLICERING. Mixon Lösningar för parkettapplicering 3000 Serien

PARKETTAPPLICERING. Mixon Lösningar för parkettapplicering 3000 Serien PARKETTAPPLICERING Mixons systemlösning för parkettapplicering används för olika produkter där trälameller limmas ovanpå varandra genom att applicera lim på det horisontella fältet på träets ovansida.

Läs mer

DAIKIN BERGVÄRME. Värmepumpen som anpassar sig efter behovet i ditt hus. Topptestade värmepumpar för alla svenska hem

DAIKIN BERGVÄRME. Värmepumpen som anpassar sig efter behovet i ditt hus. Topptestade värmepumpar för alla svenska hem DAIKIN BERGVÄRME Värmepumpen som anpassar sig efter behovet i ditt hus Topptestade värmepumpar för alla svenska hem Daikin Bergvärmepump RÄTT VÄRMEPUMP FÖR ALLA FÖRHÅLLANDEN Daikin Bergvärme gör det riktigt

Läs mer

Daikin bergvärme. Värmepumpen som anpassar sig efter behovet i ditt hus. Topptestade värmepumpar för alla svenska hem

Daikin bergvärme. Värmepumpen som anpassar sig efter behovet i ditt hus. Topptestade värmepumpar för alla svenska hem Daikin bergvärme Värmepumpen som anpassar sig efter behovet i ditt hus Topptestade värmepumpar för alla svenska hem Daikin Bergvärmepump Rätt värmepump för alla förhållanden Daikin Bergvärme gör det riktigt

Läs mer

G15/G40. Manuella airassist-sprutpistoler som har utvecklats för att vara lätta att använda och ge överlägsen ytfinish

G15/G40. Manuella airassist-sprutpistoler som har utvecklats för att vara lätta att använda och ge överlägsen ytfinish G15/G40 Manuella airassist-sprutpistoler som har utvecklats för att vara lätta att använda och ge överlägsen ytfinish BEPRÖVAD KVALITET. LEDANDE TEKNIK. Utmärkta lackeringsresultat Maximal effektivitet

Läs mer

Installera på några sekunder, njut i åratal.

Installera på några sekunder, njut i åratal. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Installera på några sekunder, njut i åratal. NYA living by Danfoss termostater. Uppgradera nu gör vardagen lite bekvämare. Installera och glöm oroa dig inte över programmeringen

Läs mer

Artnr: 11-45100 Pris: 6310:- Artnr: 11-S29050 Pris: 11500:- Defensa Service Tel: 0555-425 80 Fax: 0555-425 89 www.defensa.se info@defensa.

Artnr: 11-45100 Pris: 6310:- Artnr: 11-S29050 Pris: 11500:- Defensa Service Tel: 0555-425 80 Fax: 0555-425 89 www.defensa.se info@defensa. SPILLOLJA / PUMPAR Pumputrustning för spillolja för väggmontage med sugsondsats och kolvpump Artnr: 11-45100 Pris: 6310:- Sugpump med tryckförhållande 1:1 med vakuummeter för sugning av spillolja, diesel,

Läs mer

TruckMaster ENERGY STORAGE SOLUTIONS MOBILA LÖSNINGAR INOM FÖRVARING OCH DISTRIBUTION AV DIESEL MED VOLYM PÅ 200 TILL 900 LITER.

TruckMaster ENERGY STORAGE SOLUTIONS MOBILA LÖSNINGAR INOM FÖRVARING OCH DISTRIBUTION AV DIESEL MED VOLYM PÅ 200 TILL 900 LITER. TruckMaster ENERGY STORAGE SOLUTIONS MOBILA LÖSNINGAR INOM FÖRVARING OCH DISTRIBUTION AV DIESEL MED VOLYM PÅ 200 TILL 900 LITER. LEDARE INOM INNOVATIONER Energy Storage Solutions INNOVATIVA LÖSNINGAR VÄRLDSLEDANDE

Läs mer

EN PARTNER MED HELHETSSYN

EN PARTNER MED HELHETSSYN INTERNORDIC AR... 3 EN PARTNER MED HELHETSSYN Med huvudkontor och lager i Nässjö, säljkontor i Stockholm och Umeå, finns vi tillgängliga för hela den nordiska marknaden. Sedan 1997 är vi en del av börsnoterade

Läs mer

BerryAlloc Kitchen Wall

BerryAlloc Kitchen Wall warm grey BerryAlloc Kitchen Wall BerryAlloc, wonderwalls Ett unikt sortiment väggpaneler som är både vackert och praktiskt; BerryAlloc. Modernt, retro eller klassiskt? Vi har många olika strukturer, kakeleffekter

Läs mer

XM PFP för explosionsfarliga miljöer

XM PFP för explosionsfarliga miljöer XM PFP för explosionsfarliga miljöer Epoxi svällande brandskyddsspruta BEPRÖVAD KVALITET. LEDANDE TEKNIK. Trygghet genom teknik Ett godkänt system för explosionsfarliga miljöer När du använder brandsäkra

Läs mer

Fogfria golvbeläggningar för industriella miljöer

Fogfria golvbeläggningar för industriella miljöer Livsmedelsindustrin Läkemedelsindustrin Fogfria golvbeläggningar för industriella miljöer Bilindustrin Processindustrin Elektronikindustrin Kemiindustrin Information om golvbeläggningar för INDUSTRIELLA

Läs mer

Det smarta alternativet

Det smarta alternativet Det smarta alternativet Silicon beväxning släppande system > Revolutionerande Beväxningssläppande egenskaper > Låg friktion > För alla typer av båtar beväxningssläppande hempelyacht.se Upptäck Hempel:s

Läs mer

TEKNISKA LÖSNINGAR FÖR BÄRANDE KONSTRUKTIONER. Mixon Separat limning av bärande konstruktioner 2800 Serien

TEKNISKA LÖSNINGAR FÖR BÄRANDE KONSTRUKTIONER. Mixon Separat limning av bärande konstruktioner 2800 Serien TEKNISKA LÖSNINGAR FÖR BÄRANDE KONSTRUKTIONER Mixons system för separat limning av bärande konstruktioner används för olika produkter där trälameller limmas ovanpå varandra genom att applicera lim på det

Läs mer

Petra Engström Stockholm Business region Maj 2007

Petra Engström Stockholm Business region Maj 2007 FÖR VEM DESIGNAR DU? Petra Engström Stockholm Business region Maj 2007 EN PRODUKTS URSPRUNG Vad ger en produkt existensberättigande? Är det tillgång och efterfrågan? Eller är det så att åtrå, längtan,

Läs mer

Utrustning för airless-sprutning

Utrustning för airless-sprutning Utrustning för airless-sprutning för enkomponents rostskyddsmålning BEPRÖVAD KVALITET. LEDANDE TEKNIK. Graco täcker alla dina behov Oavsett vad du har för applicering så har Graco lösningen! Oavsett om

Läs mer

j e u n d e r h å l l O l CJC TM Finfilter

j e u n d e r h å l l O l CJC TM Finfilter CJC TM Lösningar för avskiljning av partiklar, absorbtion av vatten, adsorbtion av oxidationsprodukter och slam från olja Avsedd för: Växellådsoljor Transmissionsoljor Hydrauliska vätskor Varierande smörjoljor

Läs mer

Verktygslåda U HANDBOK -- RESERVDELSLISTA. Modell ; passar nedanstående Hi-boy-sprutor: Rev. A. Montering

Verktygslåda U HANDBOK -- RESERVDELSLISTA. Modell ; passar nedanstående Hi-boy-sprutor: Rev. A. Montering HANDBOK -- RESERVDELSLISTA ANVISNINGAR Handboken innehåller viktig information och säkerhetsföreskrifter. LÄS OCH BEHÅLL SOM REFERENS. Ditt bästa val när kvalitet får avgöra.z 308--817U Rev. A Verktygslåda

Läs mer

DSC. Slangpump. DSC slangpump. 3 storlekar Kapacitet 2-68 m 3 /h Tryck upp till 15 bar DSC 65 DSC 80 DSC 100

DSC. Slangpump. DSC slangpump. 3 storlekar Kapacitet 2-68 m 3 /h Tryck upp till 15 bar DSC 65 DSC 80 DSC 100 DSC Slangpump 3 storlekar Kapacitet 2-68 m 3 /h Tryck upp till 15 bar DSC 65 DSC 80 DSC 100 Höga tryck Trögflytande och slitande produkter Bättre miljö kring pumpen Hela konstruktionen är mycket robust,

Läs mer

XM 2-komponent Sprututrustningar. Högtrycksutrustning för rostskyddsmålning

XM 2-komponent Sprututrustningar. Högtrycksutrustning för rostskyddsmålning XM 2-komponent Sprututrustningar Högtrycksutrustning för rostskyddsmålning Graco XM-serier. Avancerade. Exakta. Prisvärda. Öka din effektivitet när det gäller stora och krävande 2-komponentjobb Avancerad

Läs mer

LIMGUIDE. För mer info se produktinfo: loctite-consumer.se

LIMGUIDE. För mer info se produktinfo: loctite-consumer.se LIMGUIDE Vad ska du limma? Välj rätt lim Metall Gummi Läder Trä Hårdplast* Super Glue - Snabblim Universal Control Brush On Precision Mini Trio Universal Power Flex Gel Power Flex Gel Control Power Easy

Läs mer

Oljerening ett snabbt sätt att tjäna pengar. Rening av olja med Emmie

Oljerening ett snabbt sätt att tjäna pengar. Rening av olja med Emmie Oljerening ett snabbt sätt att tjäna pengar Rening av olja med Emmie Oljerening med Emmie Nu har alla råd med effektiv oljerening Hittills har användning av separatorer för oljerening varit ett ekonomiskt

Läs mer

DOSERINGS- SYSTEM. Akamex INDUTRADE GROUP. Akamex INDUTRADE GROUP

DOSERINGS- SYSTEM. Akamex INDUTRADE GROUP. Akamex INDUTRADE GROUP DOSERINGS- SYSTEM Företagsprofil Affärsidé Oy:s affärside är att med sina doseringssystem förbättra kundernas produktivitet genom att minimera förluster och avbrott i produktionen samt variationer i kvaliteten.

Läs mer

Koja Future Luftbehandlingsaggregat

Koja Future Luftbehandlingsaggregat Koja Future Luftbehandlingsaggregat FUTURE Future-luftbehandlingsaggregat Future mångsidig luftbehandling Future-luftbehandlingsaggregat är ett svar på de allt hårdare krav som marknaden och myndigheterna

Läs mer

Fouling? Don t fight it. Release it.

Fouling? Don t fight it. Release it. Fouling? Don t fight it. Release it. Upptäck HEMPEL:s senaste innovation och tekniska landvinning nya SilicOne bexäxningssläppande silikonbottenfärgssystem! + + Grundfärg Silikongrundfärg Silikonbottenfärg

Läs mer

Aerosoler. Aerosoler GRUPP 6

Aerosoler. Aerosoler GRUPP 6 Aerosolsortiment Aerosoler GRUPP 6 Aerosoler Produktgrupp 1: Vidhäftningssmörjmedel Sid 1 Produktgrupp 2: Smörjfett Sid 1 Produktgrupp 3: Smörjvätskor/-oljor Sid 4 Produktgrupp 4: Pastor och fettpastor

Läs mer

Den mångsidiga. En pump - många möjligheter NYHET SF 23 PLUS SUPERFINISH

Den mångsidiga. En pump - många möjligheter NYHET SF 23 PLUS SUPERFINISH Den mångsidiga En pump - många möjligheter NYHET SUPERFINISH PLUS SF 23 En pump... Inloppsventilens tryckmekanism säkerställer en hög driftsäkerhet. Med bara ett tryck med tummen gör du ventilen fri. Använd

Läs mer

Högre komfort med fönsterfilmen som klarar allt.

Högre komfort med fönsterfilmen som klarar allt. Må bra på insidan. Högre komfort med fönsterfilmen som klarar allt. Njut av en perfekt inomhustemperatur året om. Ta tillvara på det naturliga dagsljuset, spara energi och förbättra isoleringen med upp

Läs mer

MaxiFlex Ultimate TM. prorange TM. MaxiFlex Ultimate

MaxiFlex Ultimate TM. prorange TM. MaxiFlex Ultimate Ultimate TM MaxiFlex Ultimate MaxiFlex Ultimate är utformad och utvecklad som en handske med andningsförmåga. Den har blivit en standard för precisionshantering i torra miljöer. MaxiFlex Ultimate är tillgänglig

Läs mer

Värme. Med värme menar vi i dagligt tal den temperatur som vi kan mäta med en termometer.

Värme. Med värme menar vi i dagligt tal den temperatur som vi kan mäta med en termometer. Värme. Med värme menar vi i dagligt tal den temperatur som vi kan mäta med en termometer. Värme är alltså en form av energi. En viss temperatur hos ett ämne motsvara alltså en viss inre energi. Vatten

Läs mer

H 9952 Epoxybaserat strukturlim

H 9952 Epoxybaserat strukturlim Epoxybaserat strukturlim Verkstadsindustri Aerospace Järnväg Maximal prestanda för konstruktioner med: Högpresterande kompositer Metaller Honeycombpaneler Egenskaper God vidhäftning till många material

Läs mer

www.neopost.se MODELLER SPECIFIKATIONER

www.neopost.se MODELLER SPECIFIKATIONER ANVÄNDArvänlig ENKLARE ÄN EN KOPIERINGSMASKIN MODULUPPBYGGD ANPASSAS enkelt EFTER DIN VERKSAMHET HÖG PRODUKTIVITET OCH EFFEKTIVITET LÅG LJUDNIVÅ PASSAR ALLA MILJÖER kräver INGA FÖRKUNSKAPER OMR-LÄSNING

Läs mer